THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

(Re) Stavba chrámu

Obrázek z: http://www.artcyclopedia.com/masterscans/natoire-the-expulsion-from-paradise.html


John 8:32
32 A poznáte pravdu, a pravda vás učiní svobodnými.

Exodus-I ve srovnání odchod Izraele z Egypta. Ale v současné době se chystá do Jeruzaléma od Babylon (Velký nevěstka), v knize Zjevení. Na podzim velké prostitutky, bude následovat jeho svobodu. Příklad proroctví osvobození od Babylon (Velký děvky) je v Jeremiáš 30:7-10,18.

Jeremiáš 30:7-10,18
7 Jejda pro tento den je skvělé , že žádný je mu podobné: i čas ssoužení Jákobova , ale on ji zachránil.
8 A stane se v ten den, praví Hospodin zástupů, že Zlomím jeho jho z tebe bude i tvé roztržení vazby, a že slouží už cizinci:
9 Ale budou sloužit Hospodinu, svému Bohu, a Svého krále Davida, kterého jsem jim zvýší.
10 Protož Neboj se, Jákobe, můj služebníku, praví Hospodin, ani se strachuj, ó Izraeli: aj, Já zachráním tě z dálky, a símě tvé z země jejich zajetí, a Jákob se vrátí a bude klid av pohodě, a nikdo se ho bojí.
18 Toto praví Hospodin: Hle, Budu úděl stanů Jakuba, a smiluj se nad jeho příbytku, a Město je postaveno na vlastní haldy, a palác zůstane po opravě to.

To, co čteme, je slib Boží lid Izraele, když oni byli v exilu a odnášel do Babylona. Babylon znamená velkou nevěstku v knize Zjevení, a jak řekl skrze proroky ve dnech starý.

Angel (Exodus 23:20-22) kandiduje jako Cyrus osvobodil Izraele z Babylona. Anděl stojí jako pastýř. Ve Zjevení, on je Beránek. Zjevení 7:16,17

Izajáš 44:28
28 Že praví v Cyrus, On je můj pastýř, a plní všechny mé potěšení: dokonce říká do Jeruzaléma, Budeš postaven, a chrám, Thy nadace být stanovena.

Exodus 23:20-22
20 Hle, Pošlu před tebou anděla, aby vám na silnici, a aby si místo, kde jsem pro vás připravili.
21 Buďte ho a slyšet jeho hlas, nemají provokovat ho, protože nebude odpuštění svého hříchu, pro mé jméno je v něm.
22 Ale pokud jste opravdu naslouchat jeho hlasu, a to všechno, co jsem mluvil, budu nepřítel vašeho nepřítele, protivníka si protivníky.

Zjevení 7:16,17
16 Budou hlad nic víc, ani žízeň nic víc, ani oni budou hit slunce nebo teplo
17 Pro Beránek, který je uprostřed trůnu je bude pást a povede je k živobytí prameny vod: a Bůh jim setře každou slzu z očí.

Trest za Babilon, lze nalézt v knize Zjevení 6 (čtyři pečeti) jako proroctví Pána Ježíše do Jeruzaléma v roce Matouš 24, Marek 13 a 21 Lukáš o ohavnost zpustošení. Jehněčí přijatá nebo krmivo lidi k víře v Boha, jak nás doma a chrám skrze jeho Syna (7. pečeť). A vrátit se do (nové) Jeruzalém z vyhnanství v Babylonu. (Po pádu Velké děvky v kapitole Zjevení 17 a 18)

V Izraeli stále zajatci Babylon (Velký nevěstka v knize Zjevení) se vrátí podobné tomu, co se stalo v době Zorobábelův. To se nazývá Nový Jeruzalém ve Zjevení jako vlast, která zajat Babylon (Velký nevěstka v knize Zjevení) se vrátí. Nový Jeruzalém, protože to musí být postavena znovu.

Ezechiel 40:2
2 V vize Boha přivedl mne do země Izraelské, a postavil mě na velmi vysokou horu, kde město na jihu.

Stejně jako John viděl ve své vizi. V Ezechiel 40:2, to je také měří anděl a lze číst, pokud budete pokračovat čtení v Ezechiel 40:5 (číst Bibli) a ve 21:15 Zjevení (čtení Bible) čteme v 21:10 Zjevení

Zjevení 21:10
10 A on mě odvedl v duchu na velikou a vysokou horu, a ukázal mi svaté město Jeruzalém, jak sestupuje z nebe od Boha,

To také měří anděl, který lze přečíst v knize Zachariáš.

Zachariáš 2:1,2
1 A jsem se rozhlédl, viděl, a aj, Muž s měřicí linky v jeho ruce.
2 I řekl jsem: Kam jdeš? A on mi řekl: Pro měření Jeruzalém, vidět, jak široká a jak dlouho.

Ze zajetí v Babylonu (Zjevení), vrátit se znovu do Izraele. Žádný duchovní vlast, ale církve. Protože církev je rozšíření Izraele ve víře v Božího Syna.

Izajáš 54:3
3 Pro budeš vyrazí na pravé a levé, a símě tvé dědičně pohané , A aby se pustá města.

Galatským 3:18,29
18 Nebo v případě, že dědičnost je přes právo, nikoli slib: ale Bůh dal Abrahamovi skrze zaslíbení.
29 A Jste-li Krista, pak jsou símě Abrahamovo jste, a dědicové podle zaslíbení.

Kristus a církev bude jedno. On v nás přebývá, a my s ním, proto jsme se jeden, a je-li jednotný ... ženatý? Pravda. Tak Beránek a Nový Jeruzalém být ženatý a je jedním. Podle Pána Ježíše: "Já a Otec jsme jedno." John 10:30 "Slávu, kterou jsi mi dal jsem jim dal, , které mohou být jedním , Že jak jsme patří: " John 17:22 A být jeden z víry v Božího Syna.

John 17:20,21
20 Nejen, že se modlí, ale i pro ně, které mají uvěřiti ve mne skrze jejich slovo
21 To, že všichni byli jedno , Že jako ty, Otče, mně a já v tobě, aby i oni v nás jedno: aby svět uvěřil, že ty jsi mě poslal.


Zorobábel

Zachariáš 04:09
9 Ruce Zorobábelovy základy tohoto domu, jeho ruce se také dokončit to, a víte, že Hospodin zástupů poslal mne k vám.

Zorobábelovi představuje Mesiáše jako stavitel chrámu Páně. Zorobábel byl guvernér Judy a doprovodných odejít ze zajetí v Babylonu.

Zachariáš 6:16
12 A mluvil jemu, řka: Toto praví Hospodin zástupů, řka: "Hle, muž, jehož jméno je Pobočka : A on musí vyrůstat z jeho místa, a postavit chrám Páně ;

Zorobábelovi kandiduje jako větev v době, kdy Pán pohnu nebem a zemi.

Ageus 2:21,22,23
21 Mluv k guvernér Zorobábelovi Judskému, řka: Já pohnu nebem a zemi ;
22 A Budu svrhnout královský trůn, a zkazím sílu království pronárodů, a já se svrhnout vozy, a ty, kteří jsou v nich, a koně a jejich jezdci se sestoupí, jeden každý od meče bratra svého.,
23 V ten den, praví Hospodin zástupů, vezmu tebe, Zorobábeli , Můj služebník, syn Salatielův, praví Pán, a aby tě pečetním: neboť jsem tě vyvolil, praví Hospodin zástupů.

Zřízení království nebude ničit je v této době? Pravděpodobně! Přečtěte si znovu Ageus 2:21,22,23. Potom si přečtěte Židům 12:26,27,28.

Židům 12:26,27,28
26, jehož hlas tehdy zatřásl zemí: ale teď přislíbil, řka: Ještě jednou otřesu nejen zemí, ale i nebem.
27 A toto slovo, přesto ještě jednou, je odstranění těch věcí, které jsou otřesený, jak věci dělat, nebýt otřesena může zůstat.
28 Pročež, obdrží království, které nelze přesunout, mějme milost, kdy máme respekt a strach služeb, které se líbí Bohu:

Praví Pán Bůh, v době, kdy pohnu nebem a zemi, že bude rozhodl Zerubábel postavit chrám v Jeruzalémě po zajetí z Babylonu. Proto Zerubábel představuje jako Mesiáše, který založí království nebude zničeno, symbol obnovy chrámu z Zorobábelův. Kostel byl zničen a bude znovu stavět a nesmí být zničen. Třepání Páně na nebi i na zemi je v této současné době? Pravděpodobně! Kristus a jeho lid bude chrám pro Pána Boha a Bůh bude dělat.

Daniel 2:44,45
44 Ve dnech těch králů se Bůh nebes povstat království, které nebude zničeno navěky, ani nesmí být jeho svrchovanost odešel k ostatním lidem, ale v kusech, a všechněm těm královstvím, Jao a 'y zůstane navždy.
45 Protože jste viděl, že kámen byl řez ven na hory bez pomoci rukou, a snížení železo, měď, hlínu, stříbro a zlato, Bůh veliký oznámil králi, co se stane se dále: a sen je skutečný a výklad jeho.

Železo, měď, stříbro, zlato a hlína se rozumí obraz idolů. Jaký čas Daniel 2:44,45 říct?

1 Korintským 15:24
24 Tedy přišel do konce, když on bude dodávat království Bohu a Otci, když bude mít zrušeny všechny vlády a veškeré moci a síly.

Daniel 12:07
7 I slyšel jsem muže oblečeného ve lněném oděvu, který byl nad vodami řeky, když se zvedl pravou ruku a levou ruku k nebi a přísahal mu, že je živ na věky, že by v době, časy a půl sezóny, a když oni skončili lámání na kusy moci svatého lidu, všechny tyto věci skončí.

To se nevztahuje na fyzické Jeruzaléma, ale církve. Kostel zničen (duchovní), ale bude stavět znovu, jak Jeruzaléma a dal kámen. Zničení církve učinil, by mohl být misinterpet ostatními. Zničil, protože modlářství. Od 9 / 11 teroristické útoky v New Yorku 08.04.2005 den pohřbu Popea John Paul II. Je to Pán Ježíš předpověděl, že výsledky nebudou kámen vlevo na vrchol obou kamenných zničení chrámu v Jeruzalémě a podle knihy Daniel kapitoly 12 verš 7 bude dojít do 1,29 tisíc den.

Zjevení 9:15
15 A ty čtyři anděly, kterými mají být vybavena časy a dny a měsíce a roky se zabít Třetí část mužů.

Třetí část mužů křesťanství. Přečtěte si Smrt 1 / 3 lidstva   Proroctví SplněnýČas a den a měsíc a rok, je 11. září 2001 a znovu v knize Daniel v kapitole 12. verši 7 " když skončil lámání na kusy moci svatého lidu, všechny tyto věci skončí. " a verš 9 je toto: "A od okamžiku, kdy denní oběť musí být odebrán, a ohavnost, kterýž by udělal strukturované, bude mají tisíc dvě stě devadesát den . "

Na začátku 1290 nových dny jsou počítány od okamžiku, kdy denní oběť musí být odvezen a ohavnost zpustošení strukturovaná a to je Pán Ježíš předpověděl v Matouš 24, Marek 13 a Luke 21 a podle Daniela 12:07 poté, co rozbil na kusy moc lidu svatého, který je církev nebo křesťanství.

Zjevení 12:04
4 A jeho ocas nakreslil Třetí část nebeské hvězdy , A svrhl je na zem: a drak se postavil před ženu, aby pohltil její dítě, když ona.

Třetí část hvězdy také odkazuje ke křesťanství. To také znamená, že ohavnost zpustošení a jak to souvisí s válkou v nebi? číst s názvem: Válka v nebi (Je ohavnost zpustošení, válka v nebi a Armageddon Same?)

Není ohavnost zpustošení je prorokoval do Jeruzaléma, ale proč to stalo stejné jako pro naplnění proroctví v Babylonu? Pro proroctví je stejné!

Jeremiáš 50:40-44,46
40 Stejně jako Bůh zničil Sodomu a Gomoru a jejich sousední města , Praví Pán, takže žádný člověk bydlí tam, nebo zda tam přebývají žádné syn člověka.
41 Hle, lidé přichází ze severu, a velký národ a mnoho králů, se od stran země.
42 Musí vlastnit luk a kopí: jsou kruté, a žádné slitování: jejich hlas bude řvát jako moře, a oni jedou na koních, odehrávající se v poli jako muži na válku proti tobě, ó dcero Babylonská.
43 babylónský král slyšel o nich, a jeho ruce voskované slabý: úzkost uchopil jej, a bolestí jak rodičku.

Jeremiáš 6:22-24
22 Toto praví Hospodin, Hle, lidé přichází ze severu země, a velký národ se zvýší ze strany země.
23 Budou luk a kopí: jsou kruté a bez slitování: jejich hlas bude řvát jako moře, a oni jedou na koních, odehrávající se v poli jako muži za války, proti tobě, ó dcero Sionu.
24 jsme slyšeli pověst jeho: naše ruce vosk slabý: ssoužení zachvátí nás, a bolest jako rodičku.

Nový Jeruzalém není doslovný město, které pocházejí z nebe. Obydlí z nebe, je Kristus, on se stane naším chrámu a bydlení.

2 Korintským 5:2,3
2 V tomto klání jsme se, upřímně toužit být oblečeni na naší dům, který je z nebe:
3 Že pokud dáme na tom nebudeme nalezen nahý.

Galatským 3:27
27 Pro všichni, že jste byli pokřtěni v Krista také jste Krista oblékli.

Zjevení 21:22
22 A viděl jsem v něm žádný chrám : Pro Pána Boha všemohoucího a Beránek chrám tam.

1 John 3:24
24 A kdož ostříhá přikázání jeho přebývá v něm, a on v něm. A tím víme, že zůstává v nás, skrze Ducha nám dal.

1 John 4:15
15 Kdož by koli vyznával, že Ježíš je Boží Syn, Bůh zůstává v něm a on v Bohu.

Koloským 2:9
9 Neboť v něm přebývá veškerá plnost Božství projevy podle těla,

Zjevení 21:3
3 A slyšel jsem mocný hlas z nebe:, Hle, příbytek Boží uprostřed lidí, a bude přebývat s nimi, a oni budou jeho lid a Bůh sám bude s nimi a bude jejich Bohem

O obydlené zemi, čteme v Římanům 4:13

Římanům 4:13
13 Neboť skrze zákon se zaslíbení Abrahamovi, nebo jeho semeno, kteří zdědí svět , ale skrze spravedlnost víry.

Římanům 8:17
17 A li děti, tedy i dědicové, dědicové Boží a spoludědicové s Kristem , pokud skutečně trpíme s ním, že můžeme být také oslavil s ním.

Žalmy 02:08
8 Zeptejte se mě, a Dám tě národům za dědictví tvé, a končin země, které vlastníte.

Židům 1:02
2 promluvil k nám v těchto posledních dnech skrze to, jeho Syna, jehož ustanovil dědicem všeho, skrze něhož i věky učinil;

Izajáš 60:20,21,22
20 svůj den nebude klesat, nebo vaše měsíc jít dolů, na Hospodin bude vaše věčné světlo, a dny svého smutku se ukončí.
21 Tvé lidé také musí být všechny spravedliví: oni zdědí zemi navždy, větev mého výsadby, dílo mých rukou, že mohu být oslavován.
22 Maličká se stává tisíc, a malý silný národ: Já Hospodin urychlit, že ve své době.

Amos 9:11-14
11 V ten den bude I zdvihnu stánek Davidův, kterýž klesá, a zblízka porušení této smlouvy , A já se vzbudím jeho trosky, a Budu stavět jej jako za starých časů ;
12 Že mohou mít s ostatky Idumejských, a všechny národy, které jsou nazývány mým jménem, dí Hospodin, kterýž to učiní,
13 Aj, dnové jdou, dí Hospodin, že bude žence a tlačí hrozny, aby semena rostlin, a na horách se kapka sladké víno a všechny pahorky budou tát.
14 A Přivedu také zase zajatý lid svůj Izraelský, a budou stavět nakládání s odpady města, a obývat je: a budou štěpovati vinice, a píti víno jejich, nadělají i zahrad, a jísti budou ovoce jejich.
15 A Zasadím je do jejich půdy, a čerpat z jejich země, kterouž jsem jim dal, praví Hospodin, tvůj Bůh.

Zjevení 11:15
15 A sedmý anděl zatroubil, a tam byly velké hlasy v nebi, řekl: Království tohoto světa se stal náš Pán a jeho Mesiáš : A on bude kralovat na věky věků.

Ve stánku jako Michael (anděl nebo) božský si podmaní všechny věci?

Židům 2:5-8
5 Pro neměl podléhat andělé světě, který přijde, , kterým mluvíme.
6 Ale jedna ukázala jednu stranu, říkat, Co je člověk , Že jsi naň pamětliv? Nebo syn člověka, že vám záleží?
7 Udělal jste něco nižší než andělé, On byl korunován jste ctí a slávou, a položil ji na stavební práce tvých rukou ;
8 Vám dát všechny věci do podmanil pod nohy jeho . Nebo že si podrobí všechny věci k němu, on opustil nic, co není předmětem k němu. Ale teď jsme neviděli ho vzdát všeho.

Nyní, je určena k bydlení pozemky dědictví, že země či ve světě. Re-read Amos 9:11

Amos 9:11
11 V ten den bude I zdvihnu stánek Davidův, kterýž klesá, a zblízka porušení této smlouvy, A já se vzbudím jeho trosky, a Budu stavět jej jako za starých časů ;

Potřebujete pouze opravit znovu. Žádný jiný bůh-daná země, ale svět.

Žalm 132:13,14
13 Pro Pán zvolil Sijón, On žádoucí ji za svůj příbytek.
14 Tohle je moje místo k odpočinku navždy. Toto je místo, kde bydlím, protože jsem si to přejí.

Nebudeme bydlet v domě Boha v nebi, ale Bůh bude přebývat mezi námi. Bude základny. Pokud někdo chce žít v Božím domě je vznešené.

Zachariáš 1:3,16
3 Protož rci jim: Toto praví Hospodin zástupů. Návrat ke mně, praví Hospodin zástupů, a já se navrátím k vám, praví Hospodin zástupů.
16 Protož takto praví Pán, Já jsem se vrátil do Jeruzaléma s slitování: můj dům je postaven v to, praví Hospodin zástupů, a linka se protáhla nad Jeruzalémem .

Co je linka?

Izajáš 28:17
17 A učiním spravedlnosti linka, a závaží: a krupobití se smést útočiště lží, a vody se přetečení úkryt.

Jeremjáš 23:5,6
5 Hle, přicházejí dny, je výrok Hospodinův, že I zvýší Davidovi výstřelek spravedlivý, a on bude vládnout jako král a moudře řešit, a musí vykonat právo a spravedlnost v zemi.
6 Za dnů jeho spasen bude Juda, a Izrael bude přebývat v bezpečí: a To je jeho jméno musí být vyzván, aby mu , Pán naše spravedlnost.
 
Jsou všechny věci dojde? Nevěděli jsme, právě teď, ale řekl, že proroci, lidé zničili věčnou. Co je to trest? V proroky, jako Izaiáš, Jeremiáš, Ezechiel, Daniel a další (ne z nové objevil), že odpověď je v Bibli

Izajáš 24:5
5 Země je také poškvrněna jest pod obyvateli z nich: neboť přestoupili zákony, porušil stanovy, zrušili smlouvu věčnou.

Na začátku, výklad je špatně, pravděpodobně nesprávný výklad ještě zničit smlouvu. Je-li smlouva je zničena, co se bude dít? Tato dohoda bude zničena včetně sliby? Ale slib Boží je, že on, to mu nezlomí smlouvu a slib, že David.

Žalm 89:34,35,36
34 Mou smlouvu, nebudu přestávce, ani měnit to, co vyšlo z mých rtů.
35 Jednou jsem přísahal na svou svatost. Nebudu lhát David;
36 Jeho semeno se vydržet věčně, a trůn jeho jako slunce přede mnou.

Příště víc štěstí, smlouva je věčný. Nashledanou!

Pamatujte si, že David byl třicet let, když začal kralovat, a kraloval čtyřidceti let. 2 Samuel 05:04 Izrael putoval čtyřicet let na poušti. Deuteronomium 8:2,3

No comments:

Post a Comment