THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

(Re) építése a templom

Kép: http://www.artcyclopedia.com/masterscans/natoire-the-expulsion-from-paradise.html


John 08:32
32 És ismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz.

Exodus-összevetettem az indulás Izrael Egyiptomból. De jelenleg megy Jeruzsálembe Babilonból (Nagy szajha) a Jelenések könyve. Őszén a nagy prostituált, majd ezt követően a szabadságát. Egy példa a prófécia megszabadítás Babilonból (Nagy Harlot) van Jeremiah 30:7-10,18.

Jeremiás 30:7-10,18
7 Hoppá erre a napra nagy , hogy egyik sem tetszik: még az idő a Jacob's baj , de ő mentette meg.
8 És lészen azon a napon, azt mondja a Seregek Ura, hogy a Fogom törni a vasmag a ki téged, és te tört kötvények, és hogy ő szolgáljon többé idegenek:
9 De a kiszolgált az Úrnak, Isten és a Dávid a király, akit növeli azokat.
10 Ezért félelem te nem, ó, én szolgám Jákób, azt mondja az Úr, nem kell megdöbbent, Izráel, mert ímé, Én menteni téged messziről, és a te magod a földje fogságban, és a Jákob fejében, és csendes, nyugodt, és senki sem tesz rá félni.
18 Így szól az Úr: Íme, Hozok megint a fogságból Jacob sátrak, és könyörülj lakóhely, és A város épül saját heap, és a palota marad a javítás után is.

Mit olvasunk az ígéret, hogy Isten Izrael népének volt, amikor száműzetésben, és elviszik Babilonba. Babilon: a nagy parázna a Jelenések könyvében, és mint mondtam a próféták napjaiban a régi.

Angel (Mózes 23:20-22) áll, mint Cyrus megszabadult Izrael a Babylon. Az angyal áll, mint a pásztor. A Jelenések, ő a Bárány. Jelenések 7:16,17

Ézsaiás 44:28
28 Ezt mondja a Cyrus, Ő az én pásztorom, és ellátja az összes örömömre: még mondván Jeruzsálembe, Te leszel épül, és a templom, te alapítvány kell meghatározni.

Mózes 23:20-22
20 Íme, Küldök egy angyal te előtted, hogy tartsa meg az úton, és hogy neked az a hely, ahol már kész.
21 Legyetek rá, és hallom a hangját, nem provokálni őt, mert nem szenvedi el a ti vétek, A nevem benne van.
22 De ha valóban hallgatni a hangját, és mindent megtesz, hogy én beszélek, én leszek az ellensége az ellenség, az ellenfél a ellenfelek.

Jelenések 7:16,17
16 Nem éheznek többé, sem a szomjúság többé, sem fognak megüt a nap vagy hő
17 Mert A Bárány, amely a közepén a trón kell etetni őket, és vezeti őket nektek élő vizek forrásait: és az Isten eltöröl minden könnyet a szemükről.

A büntetés Babilon megtalálható a Jelenések 6 (négy fókák), mint prófécia az Úr Jézus Jeruzsálembe a Máté 24, Márk 13 és Lukács 21 kb utálatosság pusztítást. Bárány hozott vagy takarmány az emberek felé, az Istenben való hit, mint a mi otthoni és a templomi az ő Fia (7. pecsét). És vissza a (új) Jeruzsálem száműzött Babilonban. (Miután a Nagy Harlot tartoznak a Jelenések 17. fejezete és 18.)

Izrael továbbra is a foglyok Babilon (a Nagy szajha a Jelenések könyve) visszatér-hoz hasonló, mi történt abban az időben a Zorobábel. Ezt hívják Új Jeruzsálem a Jelenések könyvében, mint hazájában, amelyek elfoglalták a Babylon (Nagy szajha a Jelenések könyve) vissza fog térni. Új Jeruzsálem, mert kell újra felépítették.

Ezékiel 40:2
2 A isteni látomás vitt engem Izráel földjére, és én meg egy igen magas hegyre, ahol a város a déli.

Csakúgy, mint John látta a látása. Az Ezékiel 40:2, ez is az angyal mért és lehet olvasni, ha továbbra is olvasatot Ezékiel 40:5 (olvassa a Bibliát), és a Jelenések 21:15 (olvassa a Bibliát) azt olvassuk a Jelenések 21:10

Jelenések 21:10
10 És vitt el engem lélekben egy nagy és magas hegyre, és megmutatta nekem A szent város Jeruzsálem, jön le a mennyből az Istentől,

Azt is mért az angyal, amely olvasható a könyvben a Zakariás.

Zakariás 2:1,2
1 És felemeltem a szemem, és úgy nézett, és íme, egy férfi egy mérési vonal a kezében.
2 Aztán mondtam, Hová mégy? És azt mondta nekem, Mérésére Jeruzsálem, hogy milyen széles és milyen hosszú.

Fogságból Babilonban (Jelenések) gyere vissza Izraelbe. Nem lelki hazát, hanem az egyház. Mivel az egyház egy kiterjesztése Izrael hitében Isten Fiát.

Ézsaiás 54:3
3 Mert te törnek elő a jobb és bal, valamint te magod örökli a pogányok , És hogy az elhagyott városokat.

Galata 3:18,29
18 Mert ha az öröklés a törvény, nem az ígéret, de Isten adta Ábrahámnak egy ígéret.
29 És Ha pedig Krisztuséi vagytok, akkor is az Ábrahám magva vagytok, és szerint örökösök ígéret.

Krisztus és az Egyház lesz az egyik. Ő bennünk lakozik, és mi vele, tehát, mi lesz az egyik, és ha egységes ... házas? Igaz. Így a Bárány és az Új Jeruzsálem, hogy házas, és egy. Szerint az Úr Jézus: "Én és az Atya egy vagyunk." János 10:30 "És a dicsőség, amely adtál nekem, nekik adtam, hogy azok az egyik , Hogy a mint mi az egyik: " John 17:22 És az egyik hit által az Isten Fiát.

John 17:20,21
20 Nem csak imádkoznak, de azokért is, hisznek én bennem a szavukat
21 Hogy mindnyájan egyek legyenek , Hogy a mint te, Atyám, engem, és én te benned, hogy ők is az egyik bennünk: hogy elhiggye a világ, hogy te küldtél engem.


Zorobábel

Zakariás 4:09
9 A keze Zorobábel már lefektette az alapjait az ebben a házban, a kezét is befejezni, és tudod, hogy a Seregek Ura küldött engem hozzátok.

Zorobábel képviseli a Messiás, mint az építője a templomban az Úr. Zorobábel volt kormányzója, a Júda és az azt kísérő hagyja a fogságból Babilonban.

Zakariás 6:16
12 És szólok hozzá, mondván: Így szól a Seregek Ura, mondván: Ímé, Az ember, akinek a neve A Branch : És ő nőnek fel, az ő helyét, és épít a templomban az Úr ;

Zorobábel áll, mint a Branch idején az Úr az eget és a földet.

Haggeus 2:21,22,23
21 Beszélj Zorobábel kormányzó Júda, mondván, Fogom az eget és a földet ;
22 És Fogom megdönteni a trónt a királyságot, és én tönkre fogja tenni az erejét a királyságok a nemzetek, és én majd megdönteni a szekereket, és azok, akik a számukra, és a lovak és lovasaik le fog jönni, mindenki a kard az ő testvére.,
23 Azon a napon, azt mondja a Seregek Ura, én tégedet, O Zorobábel , Az én szolgám, a fia Sealtiél, mondja az Úr, és hogy neked pecsétgyűrű: mert én választott téged, ezt mondja az Úr ad otthont.

A létesítmény a királyság nem lehet megsemmisíteni, ebben az időben? Valószínűleg! Olvasd el újra Aggeus 2:21,22,23. Akkor olvassa el a Zsidókhoz írt levél 12:26,27,28.

Zsidók 12:26,27,28
26, kinek hangja majd megrázta a földet, de most ígéretet tett, mondván, Még egyszer rázom nem csak a földet, hanem az ég.
27 És ezt a szót, mégis még egyszer, nem az eltávolítása azokat a dolgokat, amelyek megrendült, a dolgokat tenni, hogy nem kell rázni maradhat.
28 Tehát kap egy királyság, amit nem lehet mozgatni, lássuk kegyelem, amely már tisztelet és félelem a szolgáltatás tetszik Istennek:

Mondja az Úr Isten, az ő ideje az eget és a földet ő lesz választotta Zorobábel építeni a jeruzsálemi templomban után a fogságból Babilonból. Ezért, Zorobábel képviseli, mint a Messiást, aki létrehozza a királyságot nem kell semmisíteni, a szimbólum a újjáépítése a templom készült Zorobábel. A templom elpusztult, és épít újra és nem kell semmisíteni. A remegés az Úr a mennyben és a földön ebben az időben? Valószínűleg! Krisztus és népe lenne egy templom az Úr Isten, és Isten csinálni.

Daniel 2:44,45
44 És a nap e királyok A menny Istene létrehoz egy királyságot, amely soha nem kell semmisíteni, és nem a szuverenitás annak hagyni másoknak, de a darab, és fogyasztanak mindazokat a birodalmakat, Yao és "y marad örökre.
45 Mert látták, hogy egy kő volt, vágd ki a hegyen kéz nélkül, és vágja le a vas, a réz, az agyag, az ezüst és arany, A nagy Isten előtt ismert, hogy a király, mi lészen a továbbiakban: és az álom valós és annak értelmezésével biztos.

A vas, réz, ezüst, arany és agyag eszközöket képet bálványok. Milyen idő Daniel 2:44,45 mondani?

1Kor 15:24
24 Akkor elméne a végén, mikor fog szállítani a királyságot az Istennek és Atyának, mikor lesz már eltörölte az összes szabályt és minden hatalom és erő.

Daniel 00:07
7 És hallottam a férfi öltözött gyolcsba, amely fölött a folyó vize, amikor felemelte a jobb kezét és bal kezét eget, és esküdtek neki, hogy él a valaha, hogy lenne egy időben, idő, és fél szezon, és amikor végül betörni darab a hatalom a szent emberek, Mindezek a dolgok végére.

Nem vonatkozik az olyan fizikai Jeruzsálembe, hanem az egyház. Templom megsemmisült (lelki), de lehet építeni ismét Jeruzsálembe, és tegye a sarokköve. A megsemmisítést az egyház tette, lehet misinterpet mások. Elpusztult, mert a bálványimádás. Feladó 11/09 terror támadás New York április 8, 2005 napján a temetés János Pál pápa II. Ez az Úr Jézus azt jósolta, hogy az eredmények nem lesz kő marad tetején két kő megsemmisítését a jeruzsálemi templomban, és a könyv szerint a Dániel 12. fejezet 7. vers akkor is előfordulnak, 1290 napon.

Jelenések 09:15
15 És A négy angyal, fel kell szerelni a idők és a napok, hónapok és évek hogy megöljék A harmadik rész a férfiak.

A harmadik rész az ember a kereszténység. Olvassa el Halál 1 / 3 részét az emberiség   A Prophecy TeljesültAz idő és a nap és a hónap és az év szeptember 11-én 2001-ben és ismét a Dániel könyve 12. fejezetében a 7. vers van " amikor végül betörni darab a hatalom a szent emberek, Mindezek a dolgok végére. " és a 9. versben ez: "És attól az időponttól kezdve, hogy a napi áldozatot kell elvenni, és a förtelmes, hogy hajt strukturált, majd még ezer 290 nap . "

Elején összesen 1290 napra számít, hogy amikor a napi áldozatot kell hozni el, és az utálatos pusztítást strukturált, és az Úr Jézus előre a Máté 24, Márk 13 és Lukács 21 és aszerint, hogy Daniel 00:07 feltörés után darabokra A hatalom a szent nép, amely egyház vagy a kereszténységet.

Jelenések 00:04
4 És farkát felhívta a harmadik része az ég csillagai , És vesd őket a földre, és a sárkány elé állt az asszony, hogy felfalja gyermekét, mikor.

A harmadik rész a csillagok is utal a kereszténység. Ez azt is jelenti a förtelmes elhagyatottság és hogyan kapcsolódik a háború a mennyben? című olvasni: Háború a Mennyben (Van Abomination az elhagyatottság, háború a mennyben és a világvége ugyanaz?)

Nem az utálatos pusztítást is megjövendölte, hogy Jeruzsálemben, de miért lett ugyanaz, mint a jövendölés teljesítése Babilonban? A prófécia ugyanaz!

Jeremiás 50:40-44,46
40 Ahogy Isten elpusztította Szodoma és Gomora és a szomszéd városok azok , Mondja az Úr, így senki sem fog lakni ott, vagy hogy van-e tartózkodási olyan ember fia.
41 Íme, egy nép jön északról, és nagy nemzet és sok király kell az oldalról a föld.
42 Tartják az orrán és a lándzsa: ők kegyetlen, és nincs kegyelem: a hangja ordítanak, mint a tenger, és lovakon lovagolni, meg a tömbben, mint a férfiak számára a háború ellened, leányom Babilon.
43 A babiloni király hallotta a jelentést őket, és a keze gyenge viaszolt: szorongását megfogta őt, és kínjait, mint egy nő travail.

Jeremiás 6:22-24
22 Így szól az Úr, Íme, egy nép jön északról országból, és egy nagy nemzet kell emelni az oldalán a földön.
23 Erről íj és a lándzsa: ők kegyetlen és könyörtelen: a hangját ordítanak, mint a tenger, és lovakon lovagolni, meg a tömbben, mint a férfiak a háborúra, ellened, oh Sion leánya.
24 Hallottuk a hírét annak: mi kezünkben viasz erőtlen: szorongását kinek hozott tart minket, és fájdalom, mint egy nő a travail.

Az Új Jeruzsálem nem szó szerinti város, amely az égből. A lakás az égből Krisztus, ő lesz a mi templom és lakóház.

2 Korinthus 5:2,3
2 Mert ebben a mi nyögés, komolyan azzal az óhajjal, hogy öltözzenek fel a házunkat, amely a mennyből:
3 Hogy ha hozott, hogy nem állapítható meg meztelenül.

Galata 3:27
27 Mert Minden, amit megkeresztelkedett Krisztus léptettek Krisztus.

Jelenések 21:22
22 És templomot nem láttam abban : Mert az Úr mindenható Isten és a Bárány a templom van.

1 János 3:24
24 És Aki megtartja az ő parancsolatait lakozik benne, és ő benne. És ezennel tudjuk, hogy megmarad bennünk, az a Lélek adta nekünk.

1 János 4:15
15 Aki vallja, hogy Jézus az Isten Fia, Isten őbenne marad, és ő Istenben.

Kol 2:09
9 Mert benne lakozik minden teljessége az Istenség megnyilvánulásai a test szerint,

Jelenések 21:03
3 És hallék nagy szózatot a mennyből mondván: Íme, az Isten sátora az emberekkel van, és fog velük lakozik, és azok az ő népe, és maga Isten lesz velük, és az ő Istenük

Körülbelül lakott földet, azt olvassuk, a Róm 4:13

Róma 4:13
13 Mert a törvény tette az ígéret Ábrahámnak, vagy az utódai, akik öröklik a világot , hanem a hitnek igazsága által.

Róma 8:17
17 És ha a gyermekek, akkor örökösök, örökösei Istennek és a fiú örökösök Krisztussal , Ha valóban szenvedünk vele, hogy mi is dicsőítette vele.

Zsoltárok 02:08
8 Kérdezz engem, és Adok néked a pogányok a te örökségül, és a legtávolabbi részein a föld a birtokában.

Zsidók 01:02
2-t szólt hozzánk ezekben az utolsó napokban ezen keresztül, Fiát, akit kijelölt örököse minden dolog, akin keresztül is tette a világot;

Ézsaiás 60:20,21,22
20 a nap nem megy le, vagy a hold lemegy, a Az Úr lesz az örök fény, és a nap a te gyász időtartama véget ér.
21 te néped is kell minden igaz: ők öröklik a földet mindörökre, a fióktelep az én ültetési, a munka a kezem, hogy én is dicsőítette.
22 Egy kis közül az egyik lesz ezer, valamint a kis egy erős nemzet: Én az Úr siettetni, hogy annak idején.

Amos 9:11-14
11 Azon a napon fog Én támasztok a hajlékot, Dávid, hogy elesett, és közelről a jogsértések annak , És én feltámasztom föl romokat, és Fogom építeni, mint hajdanán ;
12 Hogy azok rendelkeznek a maradékát Edom, és minden nemzet nevezett a nevemet, Ezt mondja az Úr, hogy ez a cselekszi,
13 Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr, hogy meg fogja haladni a az aratógép és a taposó szőlőfajták növényi magvak, valamint a hegyek csepp édes bort, és minden a hegyek az elolvad.
14 És Hozok megint a fogságból az én népemet, az Izráelt, és ők építenek a hulladék városokat, és él velük: és ők szőlőültetvények, és isszák a bort annak, hogy az is, hogy kertek, és eszik azok gyümölcsét.
15 És Én pedig elültetjük őket azok földet, és felhívni a földjeiket, amit adtam nekik, Ezt mondja az Úr, a te Istened.

Jelenések 11:15
15 És a hetedik angyal is trombitált, és voltak nagy hangok a mennyből, mondván, A királyságok a világ lett a mi Urunk és az ő Krisztus : És ő uralkodik örökkön örökké.

A stand Michael as (angyal vagy) isteni lesz legyűrni mindent?

Zsidók 2:5-8
5 A ő nem tartozik angyalok az eljövendő világban, kinek beszélünk.
6 De egy bizonyult az egyik kezét, mondván, Mi az ember , Hogy te megemlékezel róla? Vagy az embernek fia, hogy érdekli?
7 Tette akkor egy kicsit alacsonyabb, mint az angyalok, Ő koronázta meg a dicsőséget, tisztességet, és ő helyezte fel a munkálatok a te kezed ;
8 Ön tesz mindent a alávetették a talpa alatt . Mert hogy ő alá mindent neki, nem maradt semmi, ami nem tartozik rá. De most még nem látta feladni mindent.

Most, a földet örökségül lakni határozza meg, hogy a föld vagy a világ. Re-read Amos 09:11

Amos 09:11
11 Azon a napon fog Én támasztok a hajlékot, Dávid, hogy elesett, és közelről a jogsértések annak, És én feltámasztom föl romokat, és Fogom építeni, mint hajdanán ;

Csak akkor rögzítse újra. Nincs más Isten által adott földet, hanem a világ.

Zsoltár 132:13,14
13 Az Úr választotta Siont, Ő meg az ő kívánt lakás.
14 Ez az én örök nyughelye. Ez az, ahol én lakom, mert kívánta.

Mi nem lakik a házban az Isten az égben, hanem Isten fog lakni köztünk. Ő lesz alapja. Ha valaki meg akarja élni a házban az Isten ő magasztos.

Zakariás 1:3,16
3 Ezért mondd meg nekik: Ezt mondja a Seregek Ura. Vissza hozzám, mondja a Seregek Ura, és én vissza nektek, Ezt mondja a Seregek Ura.
16 Ezért ezt mondja az Úr, Én vissza Jeruzsálembe az irgalom: házam épült meg, Ezt mondja a Seregek Ura, és A sort ki kell feszíteni Jeruzsálem felett .

Mi az a vonal?

Ézsaiás 28:17
17 És teszem igazságszolgáltatás a sor, és a zuhannak: és a jégeső kell elsöpörni a menedéket a hazugságok, és a vizek túlcsordulás a rejtekhelyre.

Jeremiás 23:5,6
5 Íme, jönnek napok, azt mondja az Úr, hogy Én pedig feltámasztom Dávidnak egy igaz Branch, és ő uralkodik mint király, és bölcsen kezelni, és végre igazságosság és igazság a földön.
6 Az õ idejében Júda kell menteni, és Izrael laknak biztonságosan: és ez az ő neve kell hívni rá , Az Úr a mi igazságunk.
 
Mind olyan dolgok történni fog? Nem tudtuk, most, de azt mondta, a prófétákat, az emberek megsemmisítették örök szövetség. Mi az a büntetés? A próféták, mint Ézsaiás, Jeremiás, Ezékiel, Dániel és mások (nem az új kiderült) a válasz a Bibliában

Ézsaiás 24:5
5 A föld is Tisztátalan a lakóit: mert áthágta törvényeket, megsértette az alapszabályt, törve az örök szövetséget.

Kezdetben, az értelmezés téves, valószínűleg a rossz értelmezés is elpusztítsa a szövetséget. Ha a szövetség megsemmisül, mi fog történni? A megállapodás kell semmisíteni, beleértve az ígéretek? De az ígéret Isten, hogy nem fog törni a szövetséget, és ígéretet David.

Zsoltár 89:34,35,36
34 Az én szövetségemet pedig nem törik, sem változtat a dolog, hogy jött ki a számat.
35 Egyszer esküszöm az én szentség. Nem fogok hazudni Dávidnak;
36 Ő vetőmag bírja örökké, és trónját, mint a nap előttem.

Jobb szerencsét következő alkalommal, szövetség örök. Viszlát!

Ne feledje, David pedig harmincz esztendős korában kezdett uralkodni, és uralkodék negyven esztendeig. 2Sám 05:04 És Izráel utazott negyven esztendeig a pusztában. Mózes 8:2,3

No comments:

Post a Comment