THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

(Επαν) οικοδόμησης του Ναού

Εικόνα από: http://www.artcyclopedia.com/masterscans/natoire-the-expulsion-from-paradise.html


John 8:32
32 Και θέλετε γνωρίσει την αλήθεια, και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει.

Έξοδος-I σε σύγκριση με την αποχώρηση του Ισραήλ από την Αίγυπτο. Αλλά προς το παρόν, πρόκειται να Ιερουσαλήμ από τη Βαβυλώνα (η Μεγάλη πόρνη), στο βιβλίο της Αποκάλυψης. Στην πτώση της μεγάλης πόρνης, θα ακολουθηθεί από την ελευθερία του. Ένα παράδειγμα της προφητείας της λύτρωσης από τη Βαβυλώνα (η Μεγάλη πόρνη) είναι Ιερεμίας 30:7-10,18.

Ιερεμίας 30:7-10,18
7 Ωχ για εκείνη την ημέρα είναι μεγάλη , ότι κανένα δεν είναι σαν αυτό: ακόμη και τη στιγμή της θλίψης του Ιακώβ , αλλά έσωσε.
8 Και θα έρθει να περάσει σε εκείνη την ημέρα, λέγει Κύριος των δυνάμεων, που Θα σπάσω τον ζυγό του από μακριά σου και θα σου σπάσει τα ομόλογα, και ότι ο ίδιος δεν εξυπηρετούν κανέναν περισσότερο ξένοι:
9 Αλλά πρέπει να υπηρετήσουμε τον Κύριο τον Θεό τους και Δαβίδ ο βασιλιάς τους, τους οποίους θα τους αυξήσει.
10 Ως εκ τούτου ο φόβος εσύ δεν O Jacob υπηρέτης μου, λέγει Κύριος, δεν θα απογοητευτούν, Ισραήλ: για ιδου, Θα σώσει εσένα από μακριά, και το σπέρμα σου από τη γη της αιχμαλωσίας τους, και ο Jacob θα επιστρέψει, και να είναι ήσυχο και άνετα, ενώ κανένας δεν θα τον κάνει να φοβάται.
18 Έτσι λέει ο Κύριος: Ιδού, Θα φέρει και πάλι την αιχμαλωσία των σκηνών του Ιακώβ, και έχει το έλεος για τον τόπο κατοικίας του, και Η πόλη είναι χτισμένη από τον δικό της σωρού της, και το παλάτι θα απομείνουν μετά την επισκευή του.

Αυτό που διαβάζουμε είναι η υπόσχεση του Θεού στο λαό του Ισραήλ, όταν ήταν στην εξορία και μεταφέρονται στη Βαβυλώνα. Βαβυλώνα, η μεγάλη πόρνη στο βιβλίο της Αποκάλυψης και όπως είπαν οι προφήτες κατά τις ημέρες των παλαιών.

Angel (Έξοδος 23:20-22), στέκεται ως Cyrus απελευθέρωσε το Ισραήλ από τη Βαβυλώνα. Ο άγγελος στέκεται ως βοσκός. Στην Αποκάλυψη, είναι το αρνί. Αποκάλυψη 7:16,17

Ησαΐας 44:28
28 Αυτό λέγει του Κύρου, Αυτός είναι ο ποιμένας μου, και εκτελεί κάθε χαρά μου: ακόμη και λέει στην Ιερουσαλήμ, Θελεις να χτιστεί, και το ναό, σου ίδρυμα πρέπει να θεσπιστούν.

Exodus 23:20-22
20 Ιδού, Να στείλω έναν άγγελο πριν από σένα, για να σας κρατήσει στο δρόμο, και για να σας φέρει τον τόπο όπου έχω ετοιμάσει.
21 Να είστε σεις του, και να ακούσει τη φωνή του, δεν τον προκαλούν, γιατί δεν θα δώσει χάρη παράβαση σας, για το όνομά μου είναι σ 'αυτόν.
22 Αν όμως πράγματι να ακούσετε τη φωνή του, και να κάνει όλα αυτά που σας μιλώ, θα είμαι εχθρός του εχθρού σου, ένας αντίπαλος με τους αντιπάλους σας.

Αποκάλυψη 7:16,17
16 Τα κράτη μέλη πείνα δεν υπερβαίνει, ούτε δίψα πια, ούτε θα χτυπούν τον ήλιο ή τη θερμότητα
17 Για το αρνί που είναι στη μέση του θρόνου θα τις ζωοτροφές, και να τους οδηγήσει εις ζουν βρύσες των υδάτων: και ο Θεός θα εξαλείψει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους.

Η ποινή για Babilon μπορεί να βρεθεί στην Αποκάλυψη 6 (τέσσερις σφραγίδες) ως προφητεία του Κυρίου Ιησού για την Ιερουσαλήμ στο κατά Ματθαίον 24, Μάρκου 13 και Λουκάς 21 περίπου βδέλυγμα ερημώσεως. Αρνί που έχουν ληφθεί ή τη διατροφή των ανθρώπων προς την πίστη στον Θεό ως το σπίτι και ο ναός μας, μέσω του Υιού του (7η σφραγίδα). Και την επιστροφή στην (Νέο) Ιερουσαλήμ από την εξορία στη Βαβυλώνα. (Μετά την πτώση Μεγάλη πόρνη στο κεφάλαιο Αποκάλυψη 17 και 18)

Στο Ισραήλ εξακολουθεί να τους αιχμαλώτους της Βαβυλώνας (η Μεγάλη πόρνη στο βιβλίο της Αποκάλυψης) θα επιστρέψει παρόμοιο με αυτό που συνέβη κατά τη στιγμή της Ζοροβαβελ. Λέγεται Νέα Ιερουσαλήμ στην Αποκάλυψη ως πατρίδα που συλλαμβάνεται από τη Βαβυλώνα (Μεγάλη πόρνη στο βιβλίο της Αποκάλυψης), θα επιστρέψει. Νέα Ιερουσαλήμ, επειδή πρέπει να οικοδομηθεί και πάλι.

Ιεζεκιήλ 40:2
2 Με τα οράματα του Θεού που μου έφερε στο έδαφος του Ισραήλ, και να θέσει μου σε ένα πολύ ψηλό βουνό, όπου μια πόλη στα νότια.

Ακριβώς όπως ο Ιωάννης είδε στο όραμά του. Σε Ιεζεκιήλ 40:2, είναι επίσης η μετρούμενη άγγελος και μπορούν να διαβαστούν, αν συνεχίσετε την ανάγνωση στο Ιεζεκιήλ 40:5 (διαβάστε τη Βίβλο σας) και στην Αποκάλυψη 21:15 (διαβάστε τη Βίβλο σας) διαβάζουμε στην Αποκάλυψη 21:10

Αποκάλυψη 21:10
10 Και απηνεγκεν με το πνεύμα του σε ένα μεγάλο και ψηλό βουνό, και μου έδειξε την ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ, που κατέβαινε από τον ουρανό από το Θεό,

Επίσης μετρήθηκε από τον άγγελο που μπορεί να διαβαστεί στο βιβλίο του Ζαχαρία.

Ζαχαρίας 2:1,2
1 Και σήκωσα τα μάτια μου, και κοίταξε, και ιδού, ο άνθρωπος με τη μέτρηση της γραμμής στο χέρι του.
2 είπε Τότε, πάει η goest εσύ; Και είπε προς εμέ, Για τη μέτρηση της Ιερουσαλήμ, για να δείτε πόσο ευρεία και πόσο χρονικό διάστημα.

Από την αιχμαλωσία στη Βαβυλώνα (Αποκάλυψη) έρχονται ξανά στο Ισραήλ. Δεν Πνευματική πατρίδα αλλά και την Εκκλησία. Επειδή η Εκκλησία είναι μια επέκταση του Ισραήλ με την πίστη στον Υιό του Θεού.

Ησαΐας 54:3
3 Για θελεις σπάσει εμπρός δεξιά και αριστερά, και σπέρμα σου θα κληρονομήσει τους Εθνικούς , Και να καταστεί το έρημες πόλεις.

Γαλάτες 3:18,29
18 Για αν η κληρονομικότητα είναι μέσω του νόμου, όχι από την υπόσχεση: αλλά ο Θεός έδωσε στον Αβραάμ μέσω μιας υπόσχεσης.
29 Και εάν το YE είναι ο Χριστός, τότε είσθε σπέρμα του Αβραάμ, και κληρονόμοι σύμφωνα με την υπόσχεση.

Ο Χριστός και η Εκκλησία θα είναι ένα. Κατοικεί σε μας και εμείς μαζί του, ως εκ τούτου, γινόμαστε ένα, και εφόσον ενιαίο ... παντρεμένος; Σωστό. Έτσι, το αρνί και τη Νέα Ιερουσαλήμ για να παντρευτεί και να είναι ένα. Σύμφωνα με τον Κύριο Ιησού: «Εγώ και ο Πατέρας είμαστε ένα." John 10:30 "Και η δόξα που εσύ μου gavest έχω τους δοθεί, ότι μπορεί να να είναι ένας , Ότι όπως εμείς είναι ένα: " John 17:22 Και να είναι μία από την πίστη στον Υιό του Θεού.

Ιωάννης 17:20,21
20 Όχι μόνο δεν προσεύχονται, αλλά και σ 'αυτούς που πιστεύουν σε μένα μέσα από το λόγο τους
21 Ότι όλα μπορεί να είναι μια , Ότι όπως εσύ, Πατέρα, μου, και εγώ εν σοι, ότι είναι επίσης ένας μέσα μας: ότι ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι εσύ hast μου έστειλε.


Ζοροβαβελ

Ζαχαρίας 4:09
9 Τα χέρια του Ζοροβαβελ έθεσαν τα θεμέλια του σπιτιού, τα χέρια του θα τελειώσει επίσης, και γνωρίζετε ότι ο Κύριος των δυνάμεων hath μου έστειλε το unto εσείς.

Ζοροβαβελ αντιπροσωπεύει τον Μεσσία ως οικοδόμος του ναού του Κυρίου. Ζοροβαβελ ήταν κυβερνήτης του Ιούδα και του συνοδευτικού άδεια από την αιχμαλωσία στη Βαβυλώνα.

Ζαχαρίας 6:16
12 και λαλησει προς αυτόν, λέγων, Ούτω λέγει ο Κύριος των δυνάμεων, λεγοντες, Ιδου, ο άνθρωπος του οποίου το όνομα το Κατάστημα : Και αυτός πρέπει να μεγαλώσουν από τη θέση του, και να χτίσει το ναό του Κυρίου ;

Ζοροβαβελ στέκεται ως το Κατάστημα κατά τη στιγμή ο Κύριος θα ταρακουνήσει τον ουρανό και τη γη.

Haggai 2:21,22,23
21 Μιλήστε με κυβερνήτη Ζοροβαβελ του Ιούδα, λέγοντας: Θα ταρακουνήσει τον ουρανό και τη γη ;
22 Και Θα ανατρέψει το θρόνο του βασιλείου, και θα καταστρέψει τη δύναμη των βασιλείων των εθνών, και θα ανατρέψει τα άρματα, και εκείνων που βρίσκονται σε αυτές, καθώς και τα άλογα και τους αναβάτες τους θα έρθει, κάτω από κάθε μία από το ξίφος του αδελφού του.,
23 Σε εκείνη την ημέρα, λέγει Κύριος των δυνάμεων, παίρνω εσένα, O Ζοροβαβελ , Ο υπηρέτης μου, ο γιος του Shealtiel, λέγει Κύριος, και να σου ένα σφραγιστικό: για Επέλεξα σου, λέγει Κύριος φιλοξενεί.

Η ίδρυση του βασιλείου δεν πρέπει να καταστρέψει είναι αυτή τη στιγμή; Μάλλον! Διαβάστε πάλι Haggai 2:21,22,23. Τότε διαβάστε Εβραίους 12:26,27,28.

Εβραίους 12:26,27,28
26 των οποίων η φωνή, στη συνέχεια, τίναξε τη γη: αλλά τώρα έχει υποσχεθεί, λέγοντας: Ωστόσο, για άλλη μια φορά τινάζω όχι μόνο τη γη αλλά και στον ουρανό.
27 Και αυτή η λέξη, όμως, για μια ακόμη φορά, είναι την απομάκρυνση από εκείνα τα πράγματα που έχουν κλονιστεί, όπως έχουν τα πράγματα γίνονται, δεν πρέπει να ανακινείται μπορεί να παραμείνει.
28 Δια τούτο, λαμβάνουν ένα βασίλειο που δεν μπορεί να μετακινηθεί, ας έχουμε χάριτος, σύμφωνα με την οποία έχουμε σεβασμό και τον φόβο των υπηρεσιών που παρακαλεί το Θεό:

Λέγει ο Κύριος ο Θεός, κατά το χρόνο που ταρακουνήσει τον ουρανό και τη γη που θα επιλέξει Ζοροβαβελ να χτίσει το ναό της Ιερουσαλήμ μετά την αιχμαλωσία από τη Βαβυλώνα. Ως εκ τούτου, Ζοροβαβελ εκπροσωπεί ως τον Μεσσία που θα καθιερώσει το βασίλειο δεν πρέπει να καταστρέφονται, το σύμβολο της ανοικοδόμησης του ναού από Ζοροβαβελ. Η εκκλησία καταστράφηκε και θα χτίσει και πάλι και δεν πρέπει να καταστρέφονται. Η ανακίνηση του Κυρίου για ουρανό και στη γη είναι, στην παρούσα στιγμή; Μάλλον! Ο Χριστός και οι άνθρωποί του θα ήταν ένα ναό για τον Κύριο τον Θεό και ο Θεός θα το κάνει.

Ντάνιελ 2:44,45
44 Και κατά τις ημέρες από αυτούς τους βασιλιάδες θα ο Θεός του ουρανού θα εγκαθιδρύσει μια βασιλεία η οποία ποτέ δεν θα καταστραφεί, ούτε θα την κυριαρχία τους να αφεθεί σε άλλους ανθρώπους, αλλά σε κομμάτια και να καταναλώνουν όλα αυτά τα βασίλεια, και y Yao »θα παραμείνει για πάντα.
45 Επειδή είδα ότι μια πέτρα ήταν κομμένες στο βουνό χωρίς χέρια, και κόψτε το σίδηρο, τον ορείχαλκο, τον πηλό, το ασήμι και χρυσό, ο μεγάλος ο Θεός έκανε γνωστό ότι ο βασιλιάς τι θα έρθει να περάσει στο εξής και το όνειρο είναι πραγματική και την ερμηνεία της σίγουρος.

Το σίδηρο, χαλκό, ασήμι, χρυσό και πήλινα μέσα εικόνας των ειδώλων. Τι ώρα Δανιήλ 2:44,45 λέει;

1 Κορινθίους 15:24
24 ερχεται συνέχεια, στο τέλος, όταν θα παραδώσει το βασίλειο του Θεού, ακόμη και ο Πατέρας, όταν θα έχουν καταργηθεί όλα τα κανόνα και όλες οι αρμοδιότητες και εξουσία.

Ντάνιελ 12:07
7 Και άκουσα τον άνδρα ντυμένη στα λευκά είδη, η οποία ήταν πάνω από τα νερά του ποταμού, όταν το οποίο υπηρέτησε μέχρι το δεξί του χέρι και το αριστερό ουρανό unto του χέρι, και ορκίστηκε από αυτόν που ζει για πάντα ότι θα είναι σε έναν χρόνο, ώρες και μισή σεζόν, και όταν κατέληξε το σπάσιμο σε κομμάτια τη δύναμη του αγίους ανθρώπους, όλα αυτά τα πράγματα θα τελειώσει.

Δεν αναφέρεται στα υλικά Ιερουσαλήμ, αλλά την Εκκλησία. Εκκλησία καταστράφηκε (πνευματική), αλλά θα πρέπει να οικοδομήσουμε και πάλι ως την Ιερουσαλήμ και να θέσει τον θεμέλιο λίθο. Η καταστροφή της Εκκλησίας έχει κάνει, θα μπορούσε να misinterpet από άλλους. Καταστράφηκαν λόγω της ειδωλολατρίας. Από τις 9 / 11 τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη για να 8 του Απρίλη 2005 από την ημέρα της κηδείας του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β '. Είναι ο Κύριος Ιησούς προέβλεψε ότι τα αποτελέσματα δεν θα είναι πέτρα μείνει στην κορυφή και των δύο καταστροφή πέτρα του ναού στην Ιερουσαλήμ και, σύμφωνα με το βιβλίο του Δανιήλ κεφάλαιο 12 στίχος 7 αυτό θα προκύψει μέσα σε 1290 ημέρες.

Αποκάλυψη 9:15
15 Και οι τέσσερις άγγελοι, να τοποθετηθούν σε ώρες και ημέρες και μήνες και χρόνια για να σκοτώσει το ένα τρίτο των ανθρώπων.

Το ένα τρίτο των ανθρώπων είναι οι Χριστιανισμού. Διαβάστε Θάνατος 1 / 3 της ανθρωπότητας   Η Προφητεία ΕκπληρωμένεςΗ ώρα και η ημέρα και μήνα και έτος στις 11 Σεπτεμβρίου, 2001 και πάλι από το βιβλίο του Δανιήλ στο κεφάλαιο 12 στίχος 7 " όταν κατέληξε σπάσιμο σε κομμάτια τη δύναμη του αγίους ανθρώπους, όλα αυτά τα πράγματα θα τελειώσει. " και στίχο 9 είναι το εξής: "Και από τη στιγμή που η καθημερινή θυσία πρέπει να αφαιρεθεί, και το βδέλυγμα που maketh δομημένη, Θα Οι χίλιες διακόσιες ενενήντα ημέρες . "

Η αρχή του 1290 ημέρες υπολογίζονται από τη στιγμή της καθημερινής θυσίας πρέπει να αφαιρεθεί και το βδέλυγμα της ερημώσεως δομημένων και είναι ο Κύριος Ιησούς προβλεπόμενη στο κατά Ματθαίον 24, Μάρκου 13 και 21 και Λουκά, σύμφωνα με τον Daniel 12:07 μετά το σπάσιμο σε κομμάτια η δύναμη των αγίων ανθρώπων που είναι η Εκκλησία ή ο Χριστιανισμός.

Αποκάλυψη 12:04
4 Και ουρά του επέστησε την τρίτο μέρος από τα αστέρια του ουρανού , Και τους ρίχνει στη γη: και ο δράκος στεκόταν μπροστά από την γυναίκα, να καταβροχθίσει το παιδί της, αυτή πότε.

Το τρίτο μέρος της τα αστέρια αναφέρεται επίσης στο χριστιανισμό. Σημαίνει, επίσης, το βδέλυγμα της ερήμωσης και πώς σχετίζεται με τον πόλεμο στον ουρανό; διαβάσετε με τίτλο: Πόλεμο στον Ουρανό (Είναι το βδέλυγμα της ερήμωσης, πόλεμος στον Ουρανό και Armageddon το ίδιο;)

Δεν είναι το βδέλυγμα της ερήμωσης είναι προφήτεψε στην Ιερουσαλήμ, αλλά γιατί έγινε το ίδιο όπως και για προφητεία εκπλήρωση στη Βαβυλώνα; Για την προφητεία είναι το ίδιο!

Ιερεμίας 50:40-44,46
40 Ακριβώς όπως ο Θεός κατέστρεψε τα Σόδομα και τα Γόμορρα και οι πόλεις γείτονα τους , Λέγει Κύριος, έτσι ώστε κανένας άνθρωπος δεν θα σταθώ εκεί, ή αν σταθώ υπάρχουν υιός του ανθρώπου.
41 Ιδού, έρχεται άτομα από το βορρά, και ένα μεγάλο έθνος και πολλοί βασιλείς πρέπει να είναι από τις πλευρές της γης.
42 Διαθέτουν την πλώρη και τη λόγχη: είναι σκληρή, και δεν έλεος: η φωνή τους πρέπει να βρυχώμαι σαν τη θάλασσα, και βόλτα με την άλογα, που σε συστοιχία με τους άνδρες για τον πόλεμο εναντίον σου, ω κόρη της Βαβυλώνας.
43 Ο βασιλιάς της Βαβυλώνας ακούσει την έκθεση από αυτά, και τα χέρια του κερωμένο αδύναμο: άγχος πήρε τη λαβή του, και πόνοι ως μιας γυναίκας στη travail.

Ιερεμίας 6:22-24
22 Έτσι λέει ο Κύριος, Ιδού, έρχεται άνθρωποι από τη χώρα βορρά, και ένα μεγάλο έθνος αυξάνονται από τις πλευρές της γης.
23 Τα κράτη μέλη τόξο και τη λόγχη: είναι σκληρές και χωρίς έλεος: η φωνή τους πρέπει να βρυχώμαι σαν τη θάλασσα, και βόλτα με την άλογα, που σε συστοιχία με τους άνδρες για τον πόλεμο, εναντίον σου, θύγατερ Σιών.
24 Ακούσαμε τη φήμη τους: τα χέρια μας κερί αδύναμο: άγχος hath έλαβε στα χέρια μας, και τον πόνο, όπως μια γυναίκα σε travail.

Η Νέα Ιερουσαλήμ δεν είναι κυριολεκτικός πόλη που κατεβαίνουν από τον ουρανό. Η κατοικία από τον ουρανό είναι ο Χριστός, αυτός θα γίνει ναός και κατοικία μας.

2 Κορινθίους 5:2,3
2 Για αυτό έχουμε στο βογγητό, ειλικρινά επιθυμώντας να είναι ντυμένος επάνω με το σπίτι μας που είναι από τον ουρανό:
3 Η αν βάλουμε στο ότι δεν θα είμαστε γυμνοί.

Γαλάτας 3:27
27 Για όλα αυτά που έχουν βαπτιστεί στο όνομα του Χριστού έχουν θέσει για τον Χριστό.

Αποκάλυψη 21:22
22 Και είδα δεν ναό σ 'αυτό : Για το Λόρδο ο Θεός ο Παντοκράτωρ και το αρνί είναι ο ναός εκεί.

1 John 3:24
24 Και αυτός που φυλάττει τις εντολές του dwelleth στο πρόσωπό του, και αυτός σε αυτόν. Και το παρόν γνωρίζουμε ότι ο ίδιος μένει σε μας, από το Πνεύμα που μας έδωσε.

1 John 4:15
15 Όποιος πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Ιησούς είναι ο Υιός του Θεού, Ο Θεός μένει μέσα του, και αυτός στο Θεό.

Κολοσσαείς 2:09
9 Για τα μέσα του dwelleth ολόκληρο το πλήρωμα της θεότητας εκδηλώσεις σύμφωνα με τη σάρκα,

Αποκάλυψη 21:3
3 Και άκουσα μια δυνατή φωνή από τον ουρανό λέγοντας: Ιδού, η σκηνή του Θεού μαζί με τους ανθρώπους, και θα κατοικήσει μαζί τους, και αυτοί θα είναι λαοί του, και ο ίδιος ο Θεός είναι μαζί τους ο Θεός τους

Σχετικά με την κατοίκησαν γη, διαβάζουμε στην προς Ρωμαίους 4:13

Ρωμαίους 4:13
13 Για μέσω του νόμου την υπόσχεση στον Αβραάμ ή να σπόρους του, οι οποίοι θα κληρονομήσει τον κόσμο , αλλά μέσα από τη δικαιοσύνη της πίστης.

Ρωμαίους 8:17
17 Και αν τα παιδιά, στη συνέχεια, κληρονόμους, κληρονόμοι του Θεού και συναδέλφους τους κληρονόμους με τον Χριστό , αν πράγματι υποφέρουμε μαζί του, ότι θα μπορούν επίσης να δοξαστεί μαζί του.

Ψαλμοί 2:08
8 Ζητήστε από μένα, και Θα δώσω σοι τα έθνη για κληρονομιά σου, και το εξώτερο μέρη της γης κατοχή σας.

Προς Εβραίους 1:2
2 Έχει μιλήσει σε μας με αυτές τις τελευταίες ημέρες μέσω αυτής, Γιο του, τον οποίο διόρισε κληρονόμο των πάντων, μέσω του οποίου, επίσης, έκανε τους κόσμους?

Ησαΐας 60:20,21,22
20 ημέρες σας δεν θα πάει κάτω, ή το φεγγάρι σου πάει κάτω, για ο Κύριος θα είναι αιώνια το φως σου, και τις ημέρες του πένθους σου πρέπει να τερματιστεί.
21 λαού Σου, επίσης, είναι όλα δίκαιος: θα πρέπει να κληρονομήσουν τη γη για πάντα, το υποκατάστημα της φύτευσης μου, το έργο των χειρών μου, ότι εγώ μπορεί να δοξαστεί.
22 Μια μικρή γίνεται χίλια, και το μικρό ισχυρό έθνος: Εγώ, ο Κύριος θα επιταχύνουν το σε χρόνο του.

Amos 9:11-14
11 Σε εκείνη την ημέρα θα Θέτω επάνω τη σκηνή του Δαβίδ που είναι νεκρά, και από κοντά τις παραβιάσεις τους , Και εγώ θα αναστήσω ερείπια του, και Θα το χτίσουμε όπως στις ημέρες παλαιού ;
12 Ότι μπορούν να διαθέτουν το υπόλοιπο του Εδώμ, και όλα τα έθνη που καλούνται από το όνομά μου, λέγει Κύριος ότι doeth αυτό,
13 Ιδού, έρχονται ημέραι, λέγει Κύριος, ότι θα ξεπεράσει το θεριστή και το πατών σταφυλιών που προορίζονται για τους σπόρους των φυτών, καθώς και τα βουνά θα πρέπει να πέφτει γλυκό κρασί, και όλοι οι λόφοι θα λιώσει.
14 Και Θα φέρει και πάλι την αιχμαλωσία του λαού μου Ισραήλ, και τα μέτρα αυτά βασίζονται στις πόλεις των αποβλήτων, και κατοικούν τους: και αυτές τη φύτευση αμπελώνων, και να πίνουν το κρασί τους, προβαίνουν επίσης κήπους, και τρώνε τον καρπό τους.
15 Και Θα τους φυτών σε εκτάσεις ιδιοκτησίας τους, και να αντλούν στη γη τους, που τους έχω δεδομένο, λέει ο Κύριος ο Θεός σου.

Αποκάλυψη 11:15
15 Και ο έβδομος άγγελος ακουγόταν, και υπήρχαν μεγάλες φωνές στον ουρανό, λέγοντας, Τα βασίλεια αυτού του κόσμου έγινε ο Κύριός μας και του Χριστού του : Και αυτός θα βασιλέψει στους αιώνες των αιώνων.

Στο περίπτερο του Μιχαήλ ως (άγγελος ή) θεϊκός θα υποτάξει τα πάντα;

Προς Εβραίους 2:5-8
5 Για Δεν υπόκεινται σε αγγέλους τον κόσμο να έρθει, για τους οποίους μιλάμε.
6 Αλλά ένα αποδείχθηκε μια πλευρά, λέγοντας: Τι είναι ο άνθρωπος , Ότι εσύ είσαι τον θυμάσαι; Ή ο γιος του ανθρώπου, που σας ενδιαφέρει;
7 Έκανε σου λίγο χαμηλότερο από τους αγγέλους, Αυτός θα στεφθεί με δόξα και τιμή, και το τοποθέτησε πάνω τα έργα των χεριών σου ;
8 Βάζετε όλα τα πράγματα στην υποταγή κάτω από τα πόδια του . Για το ότι υπόκεινται όλα τα πράγματα σ 'αυτόν, άφησε τίποτα που δεν υπόκειται σε αυτόν. Αλλά τώρα δεν έχουμε δει να τον δώσει τα πάντα.

Τώρα, η κληρονομιά της γης να σταθώ είναι αποφασισμένη ότι η γη ή τον κόσμο. Ξαναδιάβασε Amos 9:11

Amos 9:11
11 Σε εκείνη την ημέρα θα Θέτω επάνω τη σκηνή του Δαβίδ που είναι νεκρά, και από κοντά τις παραβιάσεις τους, Και εγώ θα αναστήσω ερείπια του, και Θα το χτίσουμε όπως στις ημέρες παλαιού ;

Αρκεί να καθοριστεί και πάλι. Δεν υπάρχει άλλη Θεός-γη, αλλά ο κόσμος.

Ψαλμός 132:13,14
13 Επειδή ο Κύριος επέλεξε Zion, He έχει το επιθυμητό για κατοικία του.
14 Αυτή είναι η κατοικία μου για πάντα. Αυτό είναι όπου σταθώ, γιατί έχει το επιθυμητό.

Δεν θα σταθώ στο σπίτι του Θεού στον ουρανό, αλλά ο Θεός θα ζήσει ανάμεσά μας. Αυτός θα είναι η βάση. Αν κάποιος θέλει να ζήσει στο σπίτι του Θεού είναι υψηλές.

Ζαχαρίας 1:3,16
3 Ως εκ τούτου πούμε προς αυτούς, Ούτω λέγει ο Κύριος των δυνάμεων. Επιστροφή μοι, λέγει Κύριος των δυνάμεων, και θα επιστρέψει εις εσάς, λέγει ο Κύριος των δυνάμεων.
16 Συνεπώς, ουτω λεγει Κυριος ο, Είμαι επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ με ελέη: το σπίτι μου είναι χτισμένο μέσα σε αυτό, λέγει Κύριος των δυνάμεων, και γραμμή πρέπει να τεντώνεται με την Ιερουσαλήμ .

Ποια είναι η γραμμή;

Ησαΐας 28:17
17 Και θα κάνω δικαιοσύνης από τη γραμμή, και η βολίδα: και το χαλάζι σκούπισμα πρέπει μακριά από το καταφύγιο του ψέματα, και τα νερά πρέπει να κατακλύζουν το κρησφύγετο.

Ιερεμίας 23:5,6
5 Ιδού, έρχονται ημέραι, λέγει Κύριος, ότι Θα θέσω εις τον Δαβίδ δίκαιος Branch, και αυτός θα βασιλεύει όπως ο βασιλιάς και να αντιμετωπίζουν με σύνεση, και εκτελεί κρίση και δικαιοσύνη στη γη.
6 Στις ημέρες του Ιούδα θα σωθεί, και το Ισραήλ θα σταθώ με ασφάλεια: και αυτό είναι το όνομά του θα κληθεί να τον , Ο Κύριος δικαιοσύνη μας.
 
Είναι όλα τα πράγματα που θα συμβούν; Δεν ξέραμε αυτή τη στιγμή, αλλά είπε ότι οι προφήτες, οι άνθρωποι καταστράφηκαν αιώνια διαθήκη. Ποια είναι η τιμωρία; Στο προφήτες όπως Ησαΐα, Ιερεμία, Ιεζεκιήλ, Δανιήλ και άλλων (όχι από το νέο προέκυψε) η απάντηση είναι στη Βίβλο

Ησαΐας 24:5
5 Η γη είναι επίσης μολυσμένο βάσει των κατοίκων τους: γιατί παραβιάζονται νόμοι, παραβιάζεται το καταστατικό, διασπάσει την αιώνια διαθήκη.

Στην αρχή, η ερμηνεία είναι λανθασμένη, κατά πάσα πιθανότητα, η εσφαλμένη ερμηνεία καταστρέψει ακόμη τη διαθήκη. Εάν το συμβόλαιο έχει καταστραφεί, τι θα συμβεί; Η συμφωνία θα καταστραφεί, συμπεριλαμβανομένης της υποσχέσεις; Όμως, η υπόσχεση του Θεού είναι ότι δεν θα σπάσει συμβόλαιο και την υπόσχεσή του στον David.

Ψαλμός 89:34,35,36
34 διαθήκη μου θα ήθελα να μην σπάσει, ούτε μεταβάλλει το πράγμα που βγήκε από τα χείλη μου.
35 Μόλις έχω ορκιστεί από την αγιότητα μου. Δεν θα βρίσκονται στον David?
36 σπόροι του θα διαρκέσει για πάντα, και το θρόνο του, καθώς ο ήλιος πριν από μένα.

Καλύτερη τύχη την επόμενη φορά, διαθήκη είναι αιώνια. Τα λέμε!

Θυμηθείτε, ο David ήταν τριάντα χρονών όταν άρχισε να βασιλεύει, και βασίλευσε σαράντα χρόνια. 2 Σαμουήλ 5:4, και το Ισραήλ ταξίδεψε σαράντα χρόνια στην έρημο. Δευτερονόμιο 8:2,3

No comments:

Post a Comment