THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

(Re) Stavba chrámu

Obrázok z: http://www.artcyclopedia.com/masterscans/natoire-the-expulsion-from-paradise.html


John 8:32
32 A spoznáte pravdu, a pravda vás urobí slobodnými.

Exodus-I v porovnaní odchod Izraela z Egypta. Ale v súčasnosti sa chystá do Jeruzalema od Babylon (Veľký neviestka), v knihe Zjavenie. Na jeseň veľké prostitútky, bude nasledovať jeho slobodu. Príklad proroctvá oslobodenie od Babylon (Veľký dievky) je v Jeremiáš 30:7-10,18.

Jeremiáš 30:7-10,18
7 Jejda pre tento deň je skvelé , že žiadny je mu podobné: aj čas súženia Jakobovho , ale on ju zachránil.
8 A stane sa v ten deň, hovorí Pán zástupov, že Zlomím jeho jarmo z teba bude aj tvoje roztrhnutiu väzby, a že slúži už cudzinci:
9 Ale budú slúžiť Hospodinovi, svojmu Bohu, a Svojho kráľa Dávida, ktorého som im zvýši.
10 Preto Neboj sa, Jakobe, môj sluha, hovorí Pán, ani sa nedes, Izraeli: hľa, Ja zachránim ťa z diaľky, a tvoje semeno z krajiny ich zajatia, a Jakob sa vráti a bude pokoj av pohode, a nikto sa ho bojí.
18 Toto hovorí Pán: Hľa, Budem údel stanov Jakuba, a zmiluj sa nad jeho príbytku, a Mesto je postavené na vlastné haldy, a palác zostane po oprave to.

To, čo čítame, je sľub Boží ľud Izraela, keď oni boli v exile a odnášal do Babylona. Babylon znamená veľkú neviestku v knihe Zjavenia, a ako povedal skrze prorokov v dňoch starý.

Angel (Exodus 23:20-22) kandiduje ako Cyrus oslobodil Izraela z Babylona. Anjel stojí ako pastier. V Zjavení, on je Baránok. Zjavenie 7:16,17

Izaiáš 44:28
28 Že hovorí v Cyrus, On je môj pastier, a plní všetky moje potešenie: dokonca hovorí do Jeruzalema, Budeš postavený, a chrám, Thy nadácie byť stanovená.

Exodus 23:20-22
20 Hľa, Pošlem pred tebou anjela, aby vám na ceste, a aby si miesto, kde som pre vás pripravili.
21 Buďte ho a počuť jeho hlas, nemajú provokovať ho, pretože nebude odpustenie svojho hriechu, pre moje meno je v ňom.
22 Ale ak ste naozaj načúvať jeho hlasu, a to všetko, čo som hovoril, budem nepriateľ vášho nepriateľa, protivníka si protivníkmi.

Zjavenie 7:16,17
16 Budú hlad nič viac, ani smäd nič viac, ani oni budú hit slnka alebo teplo
17 Pre Baránok, ktorý je uprostred trónu ich bude pásť a povedie ich k živobytie pramene vôd: a Boh im zotrie každú slzu z očí.

Trest za Babilon, možno nájsť v knihe Zjavenie 6 (štyri pečate) ako proroctvo Pána Ježiša do Jeruzalema v roku Matúš 24, Marek 13 a 21 Lukáš o ohavnosť spustošenia. Jahňacie prijaté alebo krmivo ľudí k viere v Boha, ako nás doma a chrám skrze jeho Syna (7. pečať). A vrátiť sa do (nové) Jeruzalem z vyhnanstva v Babylone. (Po páde Veľkej dievky v kapitole Zjavenia 17 a 18)

V Izraeli stále zajatcami Babylon (Veľký neviestka v knihe Zjavenie) sa vráti podobné tomu, čo sa stalo v čase Zorobábelův. To sa nazýva Nový Jeruzalem v Zjavení ako vlasť, ktorá zajatý Babylon (Veľký neviestka v knihe Zjavenie) sa vráti. Nový Jeruzalem, pretože to musí byť postavená znova.

Ezechiel 40:2
2 V vízie Boha priviedol ma do krajiny Izraelské, a postavil ma na veľmi vysokú horu, kde mesto na juhu.

Rovnako ako John videl vo svojej vízii. V Ezechiel 40:2, to je tiež meria anjel a možno čítať, ak budete pokračovať čítanie v Ezechiel 40:5 (čítať Bibliu) a vo 21:15 Zjavenie (čítanie Biblie) čítame v 21:10 Zjavenia

Zjavenie 21:10
10 A on ma odviedol v duchu na veľký a vysoký vrch, a ukázal mi sväté mesto Jeruzalem, ako zostupuje z neba od Boha,

To tiež meria anjel, ktorý možno prečítať v knihe Zachariáš.

Zachariáš 2:1,2
1 A som sa rozhliadol, videl, a hľa, Muž s meracie linky v jeho ruke.
2 I povedal som: Kam ideš? A on mi povedal: Pre meranie Jeruzalem, vidieť, ako široká a ako dlho.

Zo zajatia v Babylone (Zjavenie), vrátiť sa znovu do Izraela. Žiadny duchovnú vlasť, ale cirkvi. Pretože Cirkev je rozšírenie Izraela vo viere v Božieho Syna.

Izaiáš 54:3
3 Pre budeš vyrazia na pravej a ľavej, a semä tvoje dedične pohania , A aby sa pustá mesta.

Galatským 3:18,29
18 Alebo v prípade, že dedičnosť je cez právo, nie sľub: ale Boh dal Abrahámovi skrze zasľúbenia.
29 A Ak ste Krista, potom sú semä Abrahámovo ste, a dediči podľa zasľúbenia.

Kristus a cirkev bude jedno. On v nás prebýva, a my s ním, preto sme sa jeden, a ak je jednotný ... ženatý? Pravda. Tak Baránok a Nový Jeruzalem byť ženatý a je jedným. Podľa Pána Ježiša: "Ja a Otec sme jedno." John 10:30 "Slávu, ktorú si mi dal som im dal, , Ktoré môžu byť jedným , Že ako sme patrí: " John 17:22 A byť jeden z viery v Božieho Syna.

John 17:20,21
20 Nielen, že sa modlí, ale aj pre nich, ktoré majú veriť vo mňa skrze ich slovo
21 To, že všetci boli jedno , Že ako ty, Otče, mne a ja v tebe, aby aj oni v nás jedno: aby svet uveril, že si ma ty poslal.


Zorobábel

Zachariáš 04:09
9 Ruky Zorobábelove základy tohto domu, jeho ruky sa tiež dokončiť to, a viete, že Hospodin zástupov ma poslal k vám.

Zorobábelovi predstavuje Mesiáša ako staviteľ chrámu Pánovho. Zorobábel bol guvernér Judy a sprievodných odísť zo zajatia v Babylone.

Zachariáš 6:16
12 A hovoril jemu, riekol: Toto hovorí Pán zástupov, riekol: "Hľa, muž, ktorého meno je Pobočka : A on musí vyrastať z jeho miesta, a postaviť chrám Pána ;

Zorobábelovi kandiduje ako vetvu v čase, keď Pán pohnem nebom a krajinu.

Ageus 2:21,22,23
21 Povedz guvernér Zorobábelovi judskému, riekol: Ja pohnem nebom a krajinu ;
22 A Budem zvrhnúť kráľovský trón, a skazíte silu kráľovstvo pohanov, a ja sa zvrhnúť automobily, a tých, ktorí sú v nich, a kone a ich jazdci sa zostúpi, jeden každý od meča svojho brata.,
23 V ten deň, hovorí Pán zástupov, vezmem teba, Zorobábeli , Môj služobník, syn Salatielův, hovorí Pán, a aby ťa pečatným: lebo som ťa vyvolil, hovorí Pán zástupov.

Zriadenie kráľovstvo nebude ničiť je v tejto dobe? Pravdepodobne! Prečítajte si znovu Ageus 2:21,22,23. Potom si prečítajte Židom 12:26,27,28.

Židom 12:26,27,28
26, ktorého hlas vtedy zatriasol krajín: ale teraz prisľúbil, riekol: Ešte raz otrasu nielen krajín, ale aj nebom.
27 A toto slovo, napriek tomu ešte raz, je odstránenie tých vecí, ktoré sú otrasený, ako veci robiť, nebyť otrasená môže zostať.
28 Preto, dostane kráľovstvo, ktoré nemožno presunúť, majme milosť, kedy máme rešpekt a strach služieb, ktoré sa páči Bohu:

Hovorí Pán Boh, v čase, keď pohnem nebom a krajinu, že bude rozhodol Zorobábelom postaviť chrám v Jeruzaleme po zajatí z Babylonu. Preto Zorobábelom predstavuje ako Mesiáša, ktorý založí kráľovstvo nebude zničený, symbol obnovy chrámu z Zorobábelův. Kostol bol zničený a bude znova stavať a nesmie byť zničený. Pretrepávanie Pána na nebi i na zemi je v tejto súčasnej dobe? Pravdepodobne! Kristus a jeho ľud bude chrám pre Pána Boha a Boh bude robiť.

Daniel 2:44,45
44 V dňoch tých kráľov sa Boh nebies povstať kráľovstvo, ktoré nebude zničené naveky, ani nesmie byť jeho suverenita odišiel k ostatným ľuďom, ale v kusoch, a všetkým tým kráľovstvom, Jao a 'y zostane navždy.
45 Pretože ste videl, že kameň bol rez von na hory bez pomoci rúk, a zníženie železo, meď, hlinu, striebro a zlato, Boh veľký oznámil kráľovi, čo sa stane so ďalej: a sen je skutočný a výklad jeho.

Železo, meď, striebro, zlato a hlina sa rozumie obraz idolov. Aký čas Daniel 2:44,45 povedať?

1 Korintským 15:24
24 Teda prišiel do konca, keď on bude dodávať kráľovstvo Bohu a Otcovi, keď bude mať zrušené všetky vlády a všetkej moci a sily.

Daniel 12:07
7 I počul som muža oblečeného v ľanovom odeve, ktorý bol nad vodami rieky, keď sa zdvihol pravú ruku a ľavú ruku k nebu a prisahal mu, že je živý na veky, že by v čase, časy a pol sezóny, a keď oni skončili lámaniu na kusy moci svätého ľudu, všetky tieto veci skončia.

To sa nevzťahuje na fyzické Jeruzalema, ale cirkvi. Kostol zničený (duchovný), ale bude stavať znova, ako Jeruzalema a dal kameň. Zničenie cirkvi urobil, by mohol byť misinterpet ostatnými. Zničil, pretože modlárstvo. Od 9 / 11 teroristické útoky v New Yorku 08.04.2005 deň pohrebu Popea John Paul II. Je to Pán Ježiš predpovedal, že výsledky nebudú kameň vľavo na vrchol oboch kamenných zničenie chrámu v Jeruzaleme a podľa knihy Daniel kapitoly 12 verš 7 bude dôjsť do 1,29 tisíc deň.

Zjavenie 9:15
15 A štyroch anjelov, ktorými majú byť vybavené časy a dni a mesiace a roky sa zabiť Tretia časť mužov.

Tretia časť mužov kresťanstva. Prečítajte si Smrť 1 / 3 ľudstva   Proroctvo SplnenýČas a deň a mesiac a rok, je 11. septembra 2001 a opätovne v knihe Daniel v kapitole 12. verši 7 " keď skončil lámanie na kusy moci svätého ľudu, všetky tieto veci skončia. " a verš 9 je toto: "A od okamihu, keď denná obeť musí byť odobratá, a ohavnosť, ktorý by urobil štruktúrované, bude majú tisíc dvesto deväťdesiat deň . "

Na začiatku 1290 nových dni sú počítané od okamihu, keď denná obeť musí byť odvezený a ohavnosť spustošenia štruktúrovaná a to je Pán Ježiš predpovedal v Matúš 24, Marek 13 a Luke 21 a podľa Daniela 12:07 potom, čo rozbil na kusy moc ľudu svätého, ktorý je cirkev alebo kresťanstvo.

Zjavenie 12:04
4 A jeho chvost nakreslil Tretia časť nebeské hviezdy , A vrhol ich na zem: a drak sa postavil pred ženu, aby zhltol jej dieťa, keď ona.

Tretia časť hviezdy tiež odkazuje ku kresťanstvu. To tiež znamená, že ohavnosť spustošenia a ako to súvisí s vojnou v nebi? čítať s názvom: Vojna v nebi (Je ohavnosť spustošenia, vojna v nebi a Armageddon Same?)

Nie je ohavnosť spustošenia je prorokoval do Jeruzalema, ale prečo to stalo rovnaké ako pre naplnenie proroctva v Babylone? Pre proroctvo je rovnaké!

Jeremiáš 50:40-44,46
40 Rovnako ako Boh zničil Sodomu a Gomoru a ich susedné mestá , Praví Pán, takže žiadny človek býva tam, alebo či tam prebývajú žiadne syn človeka.
41 Hľa, ľudia prichádza zo severu, a veľký národ a veľa kráľov, sa od strán zeme.
42 Musí vlastniť luk a kopiju: sú kruté, a žiadne zľutovanie: ich hlas bude revať ako more, a oni idú na koňoch, odohrávajúci sa v poli ako muži na vojnu proti tebe, dcéro Babylonská.
43 babylonský kráľ počul o nich, a jeho ruky voskované slabý: úzkosť uchopil ho, a bolestí ako rodičku.

Jeremiáš 6:22-24
22 Toto hovorí Pán, Hľa, ľudia prichádza zo severu krajiny, a veľký národ sa zvýši zo strany krajiny.
23 Budú luk a kopiju: sú kruté a bez zľutovania: ich hlas bude revať ako more, a oni idú na koňoch, odohrávajúci sa v poli ako muži za vojny, proti tebe, dcéro Sione.
24 sme počuli povesť jeho: naše ruky vosk slabý: súženia zachváti nás, a bolesť ako rodičku.

Nový Jeruzalem nie je doslovný mesto, ktoré pochádzajú z neba. Obydlia z neba, je Kristus, on sa stane naším chrámu a bývanie.

2 Korintským 5:2,3
2 V tomto zápolení sme sa, úprimne túžiť byť oblečení na našej dom, ktorý je z neba:
3 Že ak dáme na tom nebudeme nájdený nahý.

Galatským 3:27
27 Pre všetci, že ste boli pokrstení v Krista Krista ste si obliekli.

Zjavenie 21:22
22 A videl som v ňom žiadny chrám : Pre Pána Boha všemohúceho a Baránok chrám tam.

1 John 3:24
24 A kto ostrihá jeho prikázania prebýva v ňom, a on v ňom. A tým vieme, že zostáva v nás, skrze Ducha nám dal.

1 John 4:15
15 Ktokoľvek by vyznával, že Ježiš je Boží Syn, Boh ostáva v ňom a on v Bohu.

Kolosenským 2:9
9 Lebo v ňom prebýva všetka plnosť Božstva prejavy podľa tela,

Zjavenie 21:3
3 A počul som mohutný hlas z neba:, Hľa, Boží príbytok uprostred ľudí, a bude bývať s nimi, a oni budú jeho ľudom a sám Boh bude s nimi a bude ich Bohom

O obývané krajine, čítame v Rímskym 4:13

Rimanom 4:13
13 Lebo skrze zákon sa zasľúbenie Abrahámovi, alebo jeho semeno, ktorí zdedí svet , ale skrze spravodlivosť viery.

Rimanom 8:17
17 A Ak deti, teda aj dedičia, dedičia Boží a spoloční s Kristom , ak skutočne trpíme s ním, že môžeme byť aj oslávil s ním.

Žalmy 02:08
8 Opýtajte sa ma, a Dám ťa národom za dedičstvo tvoje, a končín krajiny, ktoré vlastníte.

Židom 1:02
2 prehovoril k nám v týchto posledných dňoch skrze to, jeho Syna, ktorého ustanovil za dediča všetkého, skrze ktorého i veky urobil;

Izaiáš 60:20,21,22
20 svoj deň nebude klesať, alebo vaše mesiac ísť dole, na Pán bude vaše večné svetlo, a dni svojho smútku sa ukončí.
21 Tvoje ľudia tiež musia byť všetky spravodliví: oni zdedí krajinu navždy, vetva môjho výsadby, dielo mojich rúk, že môžem byť oslavovaný.
22 Maličká sa stáva tisíc, a malý silný národ: Ja Hospodin urýchliť, že vo svojej dobe.

Amos 9:11-14
11 V ten deň bude Aj zdvihnem stánok Dávidov, ktorý klesá, a zblízka porušenie tejto zmluvy , A ja sa zobudím jeho trosky, a Budem stavať ho ako za starých čias ;
12 Že môžu mať s ostatky Idumejských, a všetky národy, ktoré sú nazývané mojím menom, hovorí Hospodin, ktorý to urobí,
13 Hľa, idú dni, hovorí Hospodin, že bude ženci a tlačí hrozno, aby semená rastlín, a na horách sa kvapka sladké víno a všetky pahorky budú topiť.
14 A Privediem tiež zase zajatý ľud svoj Izraelský, a budú stavať odpadového hospodárstva mesta, a obývať je: a budú sadiť vinice, a piť víno ich, narobia aj záhrad, a budú jesť ovocie ich.
15 A Zasadím ich do ich pôdy, a čerpať z ich krajiny, ktorú som im dal, hovorí Hospodin, tvoj Boh.

Zjavenie 11:15
15 A siedmy anjel zatrúbil, a tam boli veľké hlasy v nebi, povedal: Kráľovstvo tohto sveta sa stal náš Pán a jeho Mesiáš : A on bude kraľovať na veky vekov.

V stánku ako Michael (anjel alebo) božský si podmaní všetky veci?

Židom 2:5-8
5 Pre nemal podliehať anjeli svete, ktorý príde, , Ktorým hovoríme.
6 Ale jedna ukázala jednu stranu, hovoriť, Čo je človek , Že si naň pamätlivý? Alebo syn človeka, že vám záleží?
7 Urobil ste niečo nižšia ako anjeli, On bol korunovaný ste cťou a slávou, a položil ju na práce tvojich rúk ;
8 Vám dať všetky veci do podmanil pod nohy jeho . Alebo že si podrobí všetky veci k nemu, on opustil nič, čo nie je predmetom k nemu. Ale teraz sme nevideli ho vzdať všetkého.

Teraz, je určená na bývanie pozemky dedičstva, že krajiny či vo svete. Re-read Amos 9:11

Amos 9:11
11 V ten deň bude Aj zdvihnem stánok Dávidov, ktorý klesá, a zblízka porušenie tejto zmluvy, A ja sa zobudím jeho trosky, a Budem stavať ho ako za starých čias ;

Potrebujete iba opraviť znova. Žiadny iný boh-daná krajina, ale svet.

Žalm 132:13,14
13 Pre Pán zvolil Sion, On žiaduce ju za svoj príbytok.
14 Tohle je moje miesto k odpočinku navždy. Toto je miesto, kde bývam, pretože som si to želajú.

Nebudeme bývať v dome Boha v nebi, ale Boh bude prebývať medzi nami. Bude základne. Ak niekto chce žiť v Božom dome je vznešené.

Zachariáš 1:3,16
3 Preto povieš im: Toto hovorí Pán zástupov. Návrat ku mne, hovorí Pán zástupov, a ja sa navrátim k vám, hovorí Pán zástupov.
16 Preto takto hovorí Pán, Ja som sa vrátil do Jeruzalema s zľutovanie: môj dom je postavený v to, hovorí Pán zástupov, a linka sa pretiahla nad Jeruzalemom .

Čo je linka?

Izaiáš 28:17
17 A urobím spravodlivosti linka, a závažia: a krupobitie sa zmiesť útočisko klamstiev, a vody sa pretečeniu úkryt.

Jeremiáš 23:5,6
5 Hľa, prichádzajú dni, je výrok Hospodinov, že Aj zvýši Dávidovi výstrelok spravodlivý, a on bude vládnuť ako kráľ a múdro riešiť, a musí vykonať právo a spravodlivosť v krajine.
6 Za dní jeho spasený bude Júda, a Izrael bude bývať v bezpečí: a To je jeho meno musí byť vyzvaný, aby mu , Pán naša spravodlivosť.
 
Sú všetky veci dôjde? Nevedeli sme, práve teraz, ale povedal, že proroci, ľudia zničili večnú. Čo je to trest? V prorokov, ako Izaiáš, Jeremiáš, Ezechiel, Daniel a i. (nie z novej objavil), že odpoveď je v Biblii

Izaiáš 24:5
5 Krajina je tiež poškvrnená jest pod obyvateľmi z nich: lebo prestúpili zákony, porušil stanovy, zrušili zmluvu večnú.

Na začiatku, výklad je zle, pravdepodobne nesprávny výklad ešte zničiť zmluvu. Ak je zmluva je zničená, čo sa bude diať? Táto dohoda bude zničená vrátane sľuby? Ale sľub Boží je, že on, to mu nezlomí zmluvu a sľub, že David.

Žalm 89:34,35,36
34 Moju zmluvu, nebudem prestávke, ani meniť to, čo vyšlo z mojich pier.
35 Raz som prisahal na svoju svätosť. Nebudem klamať David;
36 Jeho semeno sa vydržať večne, a trón jeho ako slnko predo mnou.

Nabudúce viac šťastia, zmluva je večný. Dovidenia!

Pamätajte si, že David bol tridsať rokov, keď začal kraľovať, a kraľoval štyridsať rokov. 2 Samuel 05:04 Izrael putoval štyridsať rokov na púšti. Deuteronómium 8:2,3

No comments:

Post a Comment