THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

(Re) Bygning af templet

Billede fra: http://www.artcyclopedia.com/masterscans/natoire-the-expulsion-from-paradise.html


John 8:32
32 Og I skal lære sandheden at kende, og sandheden skal gøre jer frie.

Exodus-Jeg sammenlignede afgang Israel fra Egypten. Men på nuværende tidspunkt, vil Jerusalem fra Babylon (den Store Skøge) i Johannes 'Åbenbaring. I efteråret den store skøge, vil blive fulgt op af sin frihed. Et eksempel på profetien i udfrielse fra Babylon (den store Skøge) er i Jeremias 30:7-10,18.

Jeremiah 30:7-10,18
7 Ups for den pågældende dag er stor , at ingen er som det: selv den tid for Jakob problemer , men han reddede den.
8 Og det skal ske på den dag, lyder det fra Hærskarers HERRE, at Jeg vil bryde hans Aag fra off dig, og vil briste din obligationer, og at han ikke tjener noget mere fremmede:
9 Men de skal tjene Herren deres Gud og David, deres konge, som jeg vil tage dem op.
10 Derfor Frygt ikke, Jakob min tjener, siger Herren, hverken forfærdet, Israel: thi se, Jeg vil redde dig fra lang afstand, og dit Afkom fra arealet på deres fangenskab, og Jacob vender tilbage, og være stille og rolig, og ingen skal gøre ham bange.
18 Så siger Herren: Se, Jeg vil bringe igen fangenskab af Jakobs telte, og forbarm dig over hans bolig, og Byen er bygget på sin egen bunke, og slottet skal forblive efter reparere den.

Hvad vi læser, er løftet om Guds folk Israel, når de var i eksil og ført bort til Babylon. Babylon betyder den store Skøge i Johannes 'Åbenbaring, og som fortalt af profeterne i gamle dage.

Angel (Anden Mosebog 23:20-22) står som Cyrus befriet Israel fra Babylon. Englen står som en hyrde. I Johannes 'Åbenbaring, er han Lammet. Åbenbaring 7:16,17

Esajas 44:28
28 , Som siger til Kyros, Han er min hyrde, og skal kunne udføre alle min glæde: selv siger til Jerusalem, Du skal være bygget, og templet, skal Thy fundament være lagt.

Exodus 23:20-22
20 Se, Jeg sender en engel foran dig, for at holde dig på vejen, og til at bringe dig det sted, hvor jeg har forberedt.
21 Vorder ham og høre hans stemme, ikke provokere ham, for han vil ikke tilgive jeres overtrædelser, for mit navn er i ham.
22 Men hvis du virkelig lytter til hans stemme, og gør alt, hvad jeg taler, vil jeg være en fjende af din fjende, en modstander til dine modstandere.

Åbenbaring 7:16,17
16 De må sult ikke mere, ej heller tørste mere, vil hverken de ramte solen eller varme
17 For Lammet, som er midt i tronen skal vogte dem, og fører dem til levende springvand af vand: og Gud skal tørre hver tåre af deres øjne.

Straffen for Babilon kan findes i Johannes 'Åbenbaring 6 (fire sæler) som profeti om Herren Jesus for Jerusalem i Mattæus 24, Mark 13 og Lukas 21 om vederstyggelighed trøstesløshed. Lam truffet eller fodre folk mod troen på Gud som vores hjem og tempel gennem hans Søn (7. segl). Og vende tilbage til (Ny) Jerusalem fra sit eksil i Babylon. (Efter den store Skøge faldet i Johannes 'Åbenbaring kapitel 17 og 18)

I Israel stadig fanger i Babylon (den Store Skøge i Johannes 'Åbenbaring) vil vende tilbage svarer til, hvad der skete på det tidspunkt, Zerubbabel. Det kaldes Ny Jerusalem i Johannes 'Åbenbaring som hjemland, som opfanges af Babylon (Store Skøge i Johannes' Åbenbaring) vil vende tilbage. Nye Jerusalem, fordi det skal bygges igen.

Ezekiel 40:2
2 I visioner Guds Han bragte mig ind i Israels Land og satte mig på et meget højt bjerg, hvor en by på den sydlige.

Ligesom Johannes så i sin vision. I Ezekiel 40:2, er det også den målte englen og kan læses, hvis du fortsætter med at læse i Ezekiel 40:5 (læs din bibel) og i Johannes 'Åbenbaring 21:15 (læs din bibel) kan vi læse i Åbenbaringen 21:10

Åbenbaring 21:10
10 Og han bar mig bort i ånden for en stor og højt bjerg, og viste mig den hellige by Jerusalem, der kommer ned fra himlen fra Gud,

Det er også målt ved den engel, som kan læses i bogen af Zekarja.

Zakarias 2:1,2
1 Og jeg løftede mine øjne, og kiggede, og se, en mand med en måling linje i hånden.
2 Så sagde jeg, Hvor går du hen? Og han sagde til mig, For at måle Jerusalem, at se, hvor bred og hvor længe.

Fra fangenskab i Babylon (Åb) kommer tilbage igen til Israel. Ingen Spirituel hjemland, men Kirken. Fordi kirken er en forlængelse af Israel ved tro på Guds Søn.

Esajas 54:3
3 For du skal bryde ud til højre og venstre, og dine efterkommere skal arve Hedningerne , Og gøre de øde byer.

Galaterne 3:18,29
18 For hvis arven er gennem loven, ikke ved løftet: men Gud gav den til Abraham gennem et løfte.
29 Og når I hører Kristus, så er I også Abrahams afkom, og Arvinger ifølge løfte.

Kristus og Kirken vil være ét. Han bor i os, og vi med ham, derfor bliver vi ét, og hvis samlet ... gift? True. Således Lamb og det nye Jerusalem for at blive gift og blive en. Ifølge den Herre Jesus: "Jeg og Faderen er ét." Joh 10:30 "Og den herlighed, du har givet mig, har jeg givet dem, at de kan være en , At som vi er en: " John 17:22 Og være en af troen på Guds Søn.

John 17:20,21
20 Ikke blot de beder, men også for dem, som tror på mig gennem deres ord
21 At de alle må være ét , At som du, Fader, mig, og jeg i dig, at de også være i os: at verden skal tro, at du har udsendt mig.


Zerubbabel

Zakarias 4:09
9 Hænderne på Zerubbabel har lagt fundamentet for dette hus, Hænderne skal også afslutte den, og du ved, at Herren Hærskarers har sendt mig til jer.

Zerubbabel repræsenterer Messias som bygherre af Herrens tempel. Zerubbabel var guvernør i Juda og ledsagende orlov fra fangenskab i Babylon.

Zakarias 6:16
12 Og taler til ham og sagde: Så taler Hærskarers HERRE, sagde: "Se, den mand, hvis navn er Branch , Og han skal vokse op af sin plads, og bygge Herrens tempel ;

Zerubbabel står som den Branch på det tidspunkt, hvor Herren vil ryste himmel og jord.

Haggai 2:21,22,23
21 Tal til Zerubbabel guvernør i Juda, siger, Jeg vil ryste Himmel og Jord ;
22 Og Jeg vil styrte tronen i kongeriget, og jeg vil ødelægge styrken af kongerigerne af de nationer, og jeg vil styrte vogne og dem, der er i dem, og hestene og deres ryttere skal komme ned, hver og en af sværd af sin bror.,
23 På den dag, Hærskarers lyder det fra HERREN, jeg tager dig, Zerubbabel , Min tjener, søn af Shealtiel, siger Herren, og gør dig en signet: for jeg har valgt dig, siger Herren værter.

Oprettelsen af riget, må ikke ødelægge er på dette tidspunkt? Sandsynligvis! Læs igen Haggai 2:21,22,23. Så læs Hebræerbrevet 12:26,27,28.

Hebræerne 12:26,27,28
26, hvis stemme og derefter rystede Jorden: men nu har han lovet, siger, Endnu engang jeg ryster ikke blot jorden, men også himlen.
27 Og dette ord, dog endnu en gang, er Den fjernelse af de ting, der er rystet, da tingene gjort, til ikke at blive rystet kan forblive.
28 Derfor modtager et kongerige, der ikke kan flyttes, Lad os få nåde, hvorved vi har respekt og frygt for service, som behager Gud:

Siger Herren Gud, i den tid han ryste Himmel og Jord han vil valgte Zerubbabel at bygge templet i Jerusalem efter fangenskab fra Babylon. Derfor, Zerubbabel repræsenterer som Messias, der vil etablere riget, må ikke destrueres, symbolet på genopbygningen af templet lavet af Zerubbabel. Kirken blev ødelagt og vil bygge igen, og må ikke ødelægges. Det ryster af Herren på himlen og på jorden er i den nuværende tidspunkt? Sandsynligvis! Kristus og hans folk ville være et tempel for Gud Herren og Gud vil gøre det.

Daniel 2:44,45
44 Og i dag af disse Konger Himmelens Gud vil oprette et kongerige, som skal aldrig blive ødelagt, må heller ikke suverænitet heraf overlades til andre mennesker, men i stykker og fortære alle disse riger, og Yao 'y vil forblive evigt.
45 Fordi du så, at en sten blev skåret ud på bjerget uden hænder, og skære jern, messing, leret, sølvet, og guld, Den store Gud har kundgjort til kongen, hvad der skal ske herefter: og drømmen er reel og fortolkningen heraf sikker.

Jern, kobber, sølv, guld og ler betyder billede af idoler. Hvad tid Daniel 2:44,45 fortælle?

1 Kor 15:24
24 Derefter kommer enden, når han vil overgiver Riget til Gud, selv Faderen, når han vil have afskaffet alle regel og alle autoritet og magt.

Daniel 00:07
7 Og jeg hørte manden klædt i linned, som var over vandet i floden, da han holdt sin højre hånd og hans venstre hånd mod Himmelen, og svor ved ham, som lever for evigt, at ville være på et tidspunkt, tider og en halv sæson, og når de endte med at bryde i stykker magten i hellige mennesker, alle disse ting vil ende.

Det henviser ikke til fysiske Jerusalem, men Kirken. Kirke ødelagt (åndelig), men vil blive bygget igen, da Jerusalem og sætte hjørnesten. Destruktion af Kirken har gjort, kan være misinterpet af andre. Ødelagt på grund af afgudsdyrkelse. Fra 9 / 11 terror angreb i New York for at 8 april 2005 dagen for begravelsen af pave Johannes Paul II. Det er Herren Jesus forudsagde, at resultaterne vil være nogen sten tilbage på toppen af begge sten ødelæggelse af templet i Jerusalem og i henhold til Daniels Bog kapitel 12 vers 7 det vil ske inden 1290 dage.

Åbenbaring 9:15
15 Og de fire engle, til montering på tidspunkter og dage og måneder og år at dræbe den tredje del af mænd.

Den tredje del af mænd er christianism. Læs Død 1 / 3 af menneskeheden   The Prophecy FulfilledDen tid og dag og måned og år er den 11. september 2001 og igen af Daniels Bog i kapitel 12 vers 7 er " når de endte bryde i stykker magten i hellige mennesker, alle disse ting vil ende. " og vers 9 er dette: "Og fra det tidspunkt, det daglige offer skal tages væk, og vederstyggelighed at maketh struktureret, vil har en tusind 290 dage . "

I begyndelsen af 1290 dage tælles fra det tidspunkt, det daglige offer skal tages væk, og vederstyggelighed af strukturerede ødelæggelse, og det er den Herre Jesus forudsagde i Mattæus 24, Mark 13 og Lukas 21, og ifølge Daniel 00:07 efter at bryde i stykker kraften af den hellige mennesker, som er Kirken eller kristendommen.

Åbenbaring 00:04
4 Og halen drog tredje del af himlens stjerner , Og kastede dem til jorden: og dragen stod foran kvinden, at fortære sit barn, når hun.

Den tredje del af stjernerne henviser også til kristendommen. Det betyder også, Ødelæggelsens Vederstyggelighed, og hvordan har det relation til krigen i himlen? Læs titlen: Krigen i himlen (Er ødelæggelsens vederstyggelighed, krig i Himlen og Armageddon det samme?)

Er det ikke ødelæggelsens vederstyggelighed er profeterede til Jerusalem, men hvorfor blev den samme som for profeti opfyldelse i Babylon? For profeti er den samme!

Jeremiah 50:40-44,46
40 Ligesom Gud ødelagde Sodoma og Gomorra og nabo byer herom , Siger Herren, så ingen mand vil bo der, eller om der bor nogen Menneskesøn.
41 Se, et folk kommer fra nord, og en stor nation, og mange konger skal være fra siderne af jorden.
42 De skal holde buen og lanse: de er grusom, og ingen nåde: deres stemme skal brøle som havet, og de rider på heste, der er fastsat i array som mænd til krig mod dig, o datter af Babylon.
43 Kongen af Babylon hørte rapport af dem, og hans hænder voksede svage: kvaler tog fat i ham, og kvaler som af en kvinde i travail.

Jeremiah 6:22-24
22 Så siger HERREN, Se, et folk kommer fra nord land, og en stor nation skal hæves fra siderne af jorden.
23 De skal bøje sig og lanse: de er grusomme og uden nåde: deres stemme skal brøle som havet, og de rider på heste, der er fastsat i array som mænd til krig, mod dig, o Zions datter.
24 Vi har hørt den berømmelse heraf: vores hænder voks svage: Angst hath taget fat i os, og smerte som en kvinde i travail.

The New Jerusalem er ikke bogstavelig by, der kommer ned fra himlen. Boligen fra himlen er Kristus, vil han blive vores tempel og bolig.

2 Kor 5:2,3
2 For i dette har vi stønne, indtrængende ønsker at være iklædt vores hus, som er fra himlen:
3 At hvis vi sætter på, at vi ikke fundet nøgen.

Galaterne 3:27
27 For alt, hvad du blev døbt til Kristus har sat på Kristus.

Åbenbaring 21:22
22 Og jeg så intet Tempel deri : Thi Herren Gud den Almægtige og Lammet er templet der.

1 Joh 3:24
24 Og Han, som holder hans befalinger bor i ham, og han i ham. Og hermed vi ved, at han bliver i os, ved Ånden, han gav os.

1 Joh 4:15
15 Hvo skal bekende, at Jesus er Guds Søn, Gud bliver i ham, og han i Gud.

Kolossenserne 2:09
9 For i ham bor hele guddomsfylden manifestationer efter Kjødet,

Åbenbaring 21:03
3 Og jeg hørte en høj røst fra himlen sige, Se, Guds bolig er med mænd, og han vil bo hos dem, og de skal være hans folk, og Gud selv være hos dem og være deres Gud

Om beboede jord, vi læser i Romerbrevet 4:13

Romerne 4:13
13 For gennem loven gjorde det løfte til Abraham eller hans efterkommere, der arver verden , men gennem retfærdighed af tro.

Romerne 8:17
17 Og hvis børn, så arvinger, Guds arvinger og medarvinger med Kristus , hvis ja vi lider med ham, at vi også kan herliggøres med ham.

Salmer 02:08
8 Bed mig, og Jeg vil give dig den hedenske til din arv, og det yderste af Jorden din besiddelse.

Hebræerne 01:02
2 har talt til os i disse sidste dage gennem dette, hans Søn, som han udnævnt til arving af alle ting, gennem hvem han også har skabt verden;

Esajas 60:20,21,22
20 din dag vil ikke gå ned, eller din måne går ned, for Herren skal være dit evige lys, og dagene i din sorg skal bringes til ophør.
21 dit folk også skal være alle retfærdige: de skal arve jorden for evigt, den gren af min plantning, arbejdet i mine hænder, at jeg kan blive herliggjort.
22 En lille en skal blive en tusind, og de små en en stærk nation: Jeg Herren vil fremskynde det i sin tid.

Amos 9:11-14
11 I denne dag vil Jeg oprejse Tabernaklet Davids, der er faldet, og lukke op brud heraf , Og jeg vil oprejse hans ruiner, og Jeg vil bygge det som i gamle dage ;
12 At de kan have den rest af Edom, og alle nationer, der kaldes ved mit navn, lyder det fra HERREN, som gør dette,
13 Se, Dage skal komme, lyder det fra HERREN, som vil overhale Reaper og treader af druer at plante frø, og bjergene skal falde sød vin, og alle bakker skal smelte.
14 Og Jeg vil bringe igen fangenskab af mit folk Israel, og de skal bygge affaldet byer, og bebo dem: og de skal plante vingårde og drikke vin dertil, skal de også gøre haver og spise frugten af dem.
15 Og Jeg vil plante dem på deres jord, og de trækker på deres jord, som jeg har givet dem, lyder det fra HERREN din Gud.

Åbenbaring 11:15
15 Og den syvende engel lød, og der var store stemmer i himlen, sagde Riger i denne verden blev vor Herre og hans Kristus : Og han skal herske for evigt og altid.

I bevoksning af Michael som (engel eller) guddommelig vil underkue alle ting?

Hebræerne 2:5-8
5 For han ikke er omfattet af engle verden til at komme, til hvem vi taler.
6 Men én sig en hånd, sagde, Hvad er mennesket , At du er opmærksom på ham? Eller søn af manden, at du holder af?
7 Han gjorde dig lidt lavere end engle, Han kronede dig med herlighed og ære, og han satte det på dine hænders værk ;
8 Du lægger alle ting under hans fødder . For i, at han udsættes alt til ham, forlod han intet, som ikke er underlagt ham. Men nu har vi ikke set ham give op alt.

Nu er landet arv at bo konstateret, at jorden eller verden. Genlæste Amos 9:11

Amos 9:11
11 I denne dag vil Jeg oprejse Tabernaklet Davids, der er faldet, og lukke op brud heraf, Og jeg vil oprejse hans ruiner, og Jeg vil bygge det som i gamle dage ;

Behøver kun at fastsætte igen. Ingen andre Gud-givne land, men verden.

Salme 132:13,14
13 For Herren har valgt Zion, har han ønsket det for hans beboelse.
14 Dette er mit hvilested for evigt. Det er her jeg bor, for jeg har ønsket.

Vi vil ikke bo i Guds hus i himlen, men Gud vil bo hos os. Han vil blive base. Hvis nogen ønsker at leve i Guds hus, han er ophøjet.

Zakarias 1:3,16
3 Derfor siger til dem: Så siger Hærskarers HERRE. Vende tilbage til mig, siger Hærskarers HERRE, og jeg vil vende tilbage til jer, lyder det fra Hærskarers HERRE.
16 Derfor, så siger Herren, Jeg vendte tilbage til Jerusalem med Barmhjertighed: mit hus er bygget i det, siger Hærskarers HERRE, og en linje skal strækkes over Jerusalem .

Hvad er linjen?

Esajas 28:17
17 Og jeg vil gøre retfærdighed linjen, og styrtdykke: og hagl skal feje væk tilflugt af løgn, og vandet skal løbe over de gemmested.

Jeremiah 23:5,6
5 Se, Dage skal komme, lyder det fra HERREN, at Jeg opvækker David en retfærdig Spire, og han skal herske som konge og håndtere klogt, og skal udføre retfærdighed og retfærdighed i landet.
6 I hans Dage skal Juda frelses, og Israel bo trygt: og Dette er hans navn skal kaldes til ham , Herren vor retfærdighed.
 
Er alle ting vil ske? Vi vidste ikke lige nu, men sagde profeterne, folk ødelagde evig pagt. Hvad er straffen? I profeter som Esajas, Jeremias, Ezekiel, Daniel og andre (ikke fra den nye opstod) svaret er i Bibelen

Esajas 24:5
5 Jorden er vanhelliget af sine beboere,: thi de overtrådte lov overtrådt vedtægterne, brudt den evige pagt.

I begyndelsen, er den fortolkning forkert, sandsynligvis den forkerte fortolkning stadig ødelægge pagt. Hvis pagten er ødelagt, hvad vil der ske? Aftalen vil blive ødelagt, herunder løfter? Men det løfte Gud er, at han ikke vil bryde sin pagt og løfte til David.

Salme 89:34,35,36
34 Min pagt vil jeg ikke bryde, heller ikke ændre de ting, der kom ud af mine læber.
35 Når jeg har svoret ved min hellighed. Jeg vil ikke lyve for David;
36 Hans efterkommere skal vare evigt, og hans trone som solen foran mig.

Bedre held næste gang, pagt er evig. Se dig!

Husk, David var 30 år gammel, da han blev Konge, og han regerede fyrre år. 2 Samuel 05:04 Og Israel rejste 40 år i ørkenen. Femte Mosebog 8:2,3

No comments:

Post a Comment