THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

(Re) rakentaminen Temple

Kuva: http://www.artcyclopedia.com/masterscans/natoire-the-expulsion-from-paradise.html


John 8:32
32 Ja te tulette tuntemaan totuuden, ja Totuus tekee teistä vapaita.

Exodus-Vertasin lähtö Israelin Egyptistä. Mutta nyt on menossa Jerusalemiin Babylon (Suuri portto) on Ilmestyskirjassa. Syksyllä suuren porton, seuraa sen vapaus. Esimerkki ennustus vapautusta Babylon (Suuri portto) on Jeremian 30:7-10,18.

Jeremiah 30:7-10,18
7 Hups ja tämä päivä on suuri , että mikään ei ole kuin se: edes kerran Jaakobin ahdistuksen , mutta hän pelasti sen.
8 Ja se on tapahtuva sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, että Aion rikkoa hänen ikeen päältä sinua, ja puhkeaa sinun joukkovelkakirjoja, ja että hän palvelee enää ole vieraita:
9 Mutta he palvelevat Herraa Jumalaansa ja Kuningastaan Daavidia, jonka minä herätän heille.
10 Näin pelkää sinä, oi Jaakob, minun palvelijani, sanoo Herra, eikä arkaile, O Israel: sillä katso, Minä pelastan sinut kaukaa, ja sinun siemenesi maasta niiden vankeudessa, ja Jaakob palaa takaisin, ja olla hiljaa ja rauhassa, eikä kukaan häntä pelkäävät.
18 Näin sanoo Herra: Katso, Minä vankiuden Jaakobin teltat, ja armahda häntä asuinpaikka, ja Kaupunki on rakennettu oma kasaan, ja palatsi on pysyttävä jälkeen korjata.

Mitä me luemme on lupaus Jumalan israelilaisille, kun he olivat maanpaossa ja kuljettaa pois Babyloniin. Babylon tarkoittaa suurta huoran Ilmestyskirjassa ja kertoi profeetat päivää vanha.

Angel (Moos. 23:20-22) seisoo Cyrus vapautti Israelin Babyloniasta. Enkeli seisoo paimen. Ilmestyskirjassa hän on Karitsa. Ilm. 7:16,17

Jesaja 44:28
28 Se sanoo Cyrus, Hän on minun paimeneni, ja on tehtävä kaikki ilo: jopa sanoa Jerusalemiin, Niin sinä rakennetaan, ja temppelin, sinun säätiö on vahvistettava.

Exodus 23:20-22
20 Katso, Minä lähetän enkelin sinun edessäsi, jotta pysyt tiellä, ja tuo sinulle paikka, jossa olen valmis.
21 Olkaa hänet ja kuulla hänen äänensä, eivät aiheuta hänelle, sillä hän ei anteeksi teidän synti, minun nimeni on hänessä.
22 Mutta jos te todellakin kuulla hänen äänensä, ja tehdä kaikki, mitä minä puhun, puhun vihollinen vihollisen, vastustajan vastustajasi.

Ilm. 7:16,17
16 Niiden on nälkä ole, eikä jano enempää, eivätkä he osuma aurinkoon tai lämmön
17 Sillä Karitsa, joka on keskellä valtaistuimen kaitsee heitä, ja johtaa heidät elävien vetten lähteet: ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistään.

Rangaistus Babilon löytyy Ilmestyskirjan 6 (neljä tiivisteet) koska profetia Herran Jeesuksen Jerusalemiin Matteus 24, Markus 13 ja Luukas 21 noin kauhistuksen hävityksen. Lamb toteutettu tai rehun ihmisiä kohti uskoa Jumalaan kodissamme ja temppeli Poikansa kautta (seitsemäs sinetti). Ja paluu (uusi) Jerusalem maanpaossa Babylonissa. (Kun suuri portto lasku Ilmestyskirjan luvussa 17 ja 18)

Israelissa yhä vangeiksi Babylon (Great huoran Ilmestyskirjassa) palaa samanlainen mitä tapahtui tuolloin Serubbaabelin. Se on nimeltään Uusi Jerusalem Ilmestyskirjassa kuin kotimaassaan, joka vangitsi Babylon (Great huoran Ilmestyskirjassa) palaa. Uusi Jerusalem, koska se on rakennettu uudelleen.

Hesekiel 40:2
2 näyssä Jumalan hän vei minut Israelin maahan, ja asettaa minut hyvin korkealle vuorelle, jossa kaupunki etelässä.

Aivan kuten John näki vision. Hesekiel 40:2, se on myös enkeli mitataan ja voidaan lukea, jos jatkat lukemista Hesekiel 40:5 (lue Raamattua) ja Ilmestyskirja 21:15 (lue Raamattua) luemme Ilm. 21:10

Ilmestyskirja 21:10
10 Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle, ja näytti pyhän kaupungin Jerusalemin, tulevan alas taivaasta Jumalan tyköä,

Se mitataan myös enkeli, joka voidaan lukea Sakarjan kirja.

Sakarja 2:1,2
1 Ja minä nostin silmäni ja katsoin, ja katsokaa, mies mittausjohdin kädessään.
2 Silloin minä sanoin, jonne menet sinä? Ja hän sanoi minulle, Voit mitata Jerusalem, kuinka laaja ja kuinka kauan.

Vankeudesta Babyloniassa (Ilm.) palaa takaisin Israeliin. Ei Henkinen kotimaata vaan kirkko. Koska kirkko on laajentaa Israelin uskossa Jumalan Poika.

Jesaja 54:3
3 Sillä sinä puhkeaa oikealle ja vasemmalle, sinun jälkeläisesi perivät pakanat , Ja tehdä autio kaupungeista.

Gal 3:18,29
18 Sillä jos perintö on lain kautta, ei luvata, mutta Jumala antoi sen Abrahamille läpi lupaus.
29 Ja jos te olette Kristuksen, niin te olette Aabrahamin siementä, ja perillisiä mukaan lupauksen.

Kristus ja kirkko on yksi. Hän asuu meissä ja me hänen kanssaan, me siis tullut yksi, ja jos yhtenäinen ... naimisissa? True. Näin Karitsa ja Uusi Jerusalem on naimisissa ja on yksi. Mukaan Herra Jeesus: "Minä ja Isä olemme yhtä." Joh. 10:30 "Ja kunnian, jonka sinä annoit minulle, että olen antanut heille, että he voivat yksi , Että kuten on yksi: " John 17:22 Ja on yksi usko Jumalan Poika.

John 17:20,21
20 Paitsi että he rukoilevat, mutta myös ne, jotka uskovat minuun heidän sanansa kautta
21 Että he kaikki olisivat yhtä , Että kuten sinä, Isä, minä ja minä sinussa, että ne myös yksi meidän kanssamme, jotta maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.


Serubbaabelille

Sakarja 04:09
9 Kädet Serubbaabelin ovat luoneet tämän talon, Hänen kätensä on myös valmiiksi, ja te tiedätte, että Herra Sebaot on lähettänyt minut teidän luoksenne.

Serubbaabelille edustaa Messias rakentajana Herran temppelin. Serubbaabel oli maaherra Juudan ja mukana lähtevät vankeudessa Babylonissa.

Sakarja 06:16
12 Ja puhu hänelle sanoen: "Näin sanoo Herra Sebaot, sanoen: katso, mies, jonka nimi on Branch Ja hän on kasvaa ulos hänen tilalleen ja rakentaa temppelin Herran ;

Serubbaabelille seisoo Branch aikaan Herra liikutan taivaat ja maan.

Haggai 2:21,22,23
21 Puhu Serubbaabel maaherra Juudan sanoi, Minä liikutan taivaat ja maan ;
22 Ja Aion kaataa valtaistuimen valtakunta, ja minä hävitän vahvuus valtakuntia, ja aion kaataa vaunuja, ja ne, jotka ovat heitä, ja hevoset ja niiden ratsastajat on tullut alas, jokainen miekalla hänen veljensä.,
23 Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, Serubbaabel , Minun palvelijani, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut sinettisormus: sillä minä olen valinnut sinut, sanoo Herra Sebaot.

Perustaminen valtakunnan ei saa tuhota, on tällä hetkellä? Todennäköisesti! Lue uudelleen Haggai 2:21,22,23. Lue Hepr 12:26,27,28.

Heprealaiskirje 12:26,27,28
26, jonka ääni sitten järisytti maata: mutta nyt hän on luvannut sanoen: Vielä kerran minä liikutan vain maa, vaan myös taivaan.
27 Ja tämä sana, kuitenkin kerran, on poistamalla niistä asioista, jotka ovat horjuttaneet, koska asiat tehdään, että ei saa ravistaa voi jäädä.
28 Nyt, saavat valtakunnan, joka ei voi siirtää, antakaa meille armoa, jonka olemme kunnioitusta ja pelkoa palvelun, joka miellyttää Jumalaa:

Sanoo Herra Jumala, kun hän liikutan taivaat ja maan hän valitsi Serubbaabelin rakentaa Jerusalemin temppelissä jälkeen vankeudesta Babyloniasta. Siksi Serubbaabelille edustaa kuin Messiasta, joka perustaa kuningaskunta ei saa tuhota, symboli uudelleenrakentaminen temppelin teki Serubbaabelin. Kirkko tuhoutui ja rakentaa uudelleen eikä sitä saa tuhota. Värinän Herran taivaan ja maan päällä on tällä hetkellä? Todennäköisesti! Kristus ja hänen kansansa olisi temppeli Herran Jumala ja Jumala tekee sen.

Daniel 2:44,45
44 Ja päivän näitä kuninkaita Jumala taivaan perustaa valtakunnan, joka on koskaan tuhota, eikä itsemääräämisoikeutta sen jättää muita ihmisiä, mutta kappaleina ja kuluttaa kaikki nämä valtakunnat, ja Yao y pysyy ikuisesti.
45 Koska näit, että kivi oli leikattu vuorella ilman käsiä, ja leikkaa rauta, messinki, savi, hopea ja kulta, suuri Jumala on tiedossa kuninkaalle, mitä on tapahtuva jäljempänä ja unelma on todellinen ja sen tulkintaan varma.

Rauta, kupari, hopea, kulta ja savi tarkoittaa kuvan epäjumalia. Mihin aikaan Daniel 2:44,45 kertoa?

1 Kor 15:24
24 Sitten tulee, lopussa, kun hän antaa valtakunnan Jumalan, jopa Isä, kun hän on poistanut kaikki sääntö ja kaiken vallan ja voiman.

Daniel 12:07
7 Ja minä kuulin mies, puettuna pellava, mikä ylitti vesistön, kun hän kohotti oikean kätensä ja vasemman kätensä taivasta ja vannoi hänen, joka elää iankaikkisesti, että olisi kerrallaan, ajat ja puoli kausi, ja kun he päätyivät murtaa palasiksi Pyhän kansan Kaikki nämä asiat loppuun.

Siinä ei tarkoiteta fyysisiä Jerusalemiin, vaan kirkko. Kirkko tuhoutui (henkinen), mutta on rakentaa jälleen Jerusalemin ja laittaa kulmakivi. Tuhoaminen kirkko on tehnyt, ehkä misinterpet muut. Tuhoutuneet takia epäjumalanpalvelusta. Alkaen 9 / 11 terrori-isku New Yorkissa 08 huhtikuu 2005 päivä hautajaisiin paavi Johannes Paavali II. Se on Herra Jeesus ennusti, että tulos tulee olemaan yhtään kiveä vasempaan yläkulmaan sekä kivi temppelin tuhoamisen Jerusalemissa ja mukaan Danielin kirjan luvussa 12 jae 7 se esiintyy 1290 päivää.

Ilmestyskirja 09:15
15 Ja neljä enkeliä, jotka asennetaan ja aikoja ja kuukausien ja vuosien surmata kolmas osa miehistä.

Kolmas osa miehistä Christianism. Lue Kuolema 1 / 3 Ihmiskunnan   Prophecy FulfilledAika ja päivä ja kuukausi ja vuosi 11. syyskuuta 2001 ja jälleen Danielin kirjan luvussa 12 jakeessa 7 " kun he päätyivät murtaa palasiksi Pyhän kansan Kaikki nämä asiat loppuun. " ja jakeessa 9 on tämä: "Ja siitä lähtien, kun päivittäinen uhri on otettu pois, ja kauhistus, että teetti rakenne, tulevat on tuhat kaksisataayhdeksänkymmentä päivä . "

Alussa 1290 päivää lasketaan siitä, kun päivittäinen uhri on otettu pois ja hävityksen kauhistus jäsenneltyä ja se on Herra Jeesus ennusti Matteuksen 24, Mark 13 ja Luukas 21 ja mukaan Daniel 12:07 rikkomisen jälkeen paloiksi Pyhän henkilöä, joka on kirkon tai kristinuskon.

Ilmestyskirja 12:04
4 Ja häntäänsä kiinnitti kolmannen osan taivaan tähtiä , Ja heitti ne maan päälle: ja lohikäärme seisoi nainen, niellä lastaan, kun hän.

Kolmas osa tähdistä viittaa myös kristinuskoon. Se tarkoittaa myös hävityksen kauhistus, ja miten se liittyy sota taivaassa? Lue nimeltään: Sota Taivaassa (Onko hävityksen kauhistuksen, Sota taivaassa ja Armageddon sama?)

Eikö hävityksen kauhistus on ennustanut Jerusalemiin, mutta miksi se tuli sama kuin profetian täyttymyksen Babylon? Sillä profetia on sama!

Jeremiah 50:40-44,46
40 Aivan kuten Jumala tuhosi Sodoman ja Gomorran ja naapuri sen kaupungit , Sanoo Herra, niin kukaan ei asu siellä, vai onko asua tahansa ihmislapsi.
41 Katso, ihmiset tulee, pohjoisesta, ja suuri kansa ja monet kuninkaat on kyljistä maan.
42 Niiden on oltava keula ja Lance: ne ovat julmia, ja armoa: niiden ääni on karjunta kuin meri, ja he ratsastaa hevosilla, asettaa erilaisia kuin miehet sotaan sinua vastaan, tytär Babylon.
43 Baabelin kuningas kuuli raportin niistä, ja hänen kätensä vahattu voimaton: ahdistus tarttui häneen, ja tuskien kuten erään naisen travail.

Jeremia 6:22-24
22 Näin sanoo Herra, Katso, ihmiset tulee, pohjoisesta maasta, ja suuri kansa on nostettava puolen maapallon.
23 Ne kumartaa ja Lance: ne ovat julmia ja ilman armoa heidän äänensä on karjunta kuin meri, ja he ratsastaa hevosilla, asettaa erilaisia kuin miehet sotaan, sinua vastaan, tytär Siion.
24 Olemme kuulleet mainetta sen: meidän käsissämme vaha vaisu: ahdistus kaiketi otettu kiinni meistä, ja kivun nainen travail.

Uusi Jerusalem ei ole kirjaimellinen kaupunki, joka tuli alas taivaasta. Asunnon taivaasta on Kristuksessa, niin hän tulee meidän temppeli ja asunnon.

2 Kor 5:2,3
2 Tässä me notkua, vilpittömästi haluavat puetaan kun meidän talo, joka on taivaasta:
3 Että jos laitamme, että me ei löytynyt alasti.

Gal 3:27
27 Sillä kaikki te kastetut Kristukseen pukeutuu Kristukseen.

Ilmestyskirja 21:22
22 Ja minä näin temppeliä siinä : Sillä Herra Jumala ja Karitsa temppeli siellä.

1 Joh. 3:24
24 Ja hän, joka pitää hänen käskynsä asuu hänessä ja hän hänessä. Ja täten tiedämme, että hän pysyy meissä, siitä Hengestä, jonka hän antoi meille.

1 Joh. 4:15
15 Jos joku on tunnustettava, että Jeesus on Jumalan Poika, Jumala pysyy hänessä, ja hän Jumalassa.

Kol 2:09
9 Sillä hänessä asuu koko täyteys Jumaluuden ilmentymät lihan mukaan,

Ilmestys 21:3
3 Ja minä kuulin suuren äänen taivaasta sanovan Katso, Jumalan maja on miesten kanssa, ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on heidän kanssaan, ja heidän Jumalansa

Tietoja asuttu maa, luemme Roomalaiskirjeen 4:13

Roomalaisille 04:13
13 Sillä lain kautta lupauksen Abrahamille tai hänen jälkeläisiään, jotka perii maailman , vaan vanhurskautta uskosta.

Roomalaisille 08:17
17 Ja jos lapset sitten perilliset, perillisiä Jumalan ja mies perillisiä yhdessä Kristuksen kanssa , jos todella kärsimme hänen kanssaan, että me voidaan kirkastettu hänen kanssaan.

Ps. 02:08
8 kysyvät minua, ja Minä annan sinulle pakanakansat sinun perintö, ja korkein osa maan hallussa.

Hepr 01:02
2 on puhunut meille näinä viimeisinä päivinä tätä kautta Pojan kautta, jonka hän nimitti kaiken perilliseksi, kautta hän myös on maailman luonut;

Jesaja 60:20,21,22
20 päivä ei mene alas, tai kuu mennä alas, Herra on ikuinen valo, ja päivän sinun suruaika on päättynyt.
21 kansaasi myös on kaikki vanhurskas: he perivät maan ikuisesti, sivuliike minun istutus, minun kätteni työn, että voisin olla kirkastettu.
22 Pikkuinen tulee tuhat, ja pieni vahvan kansakunnan: Minä, Herra, nopeuttaa sitä sen aikaa.

Amos 9:11-14
11 Sinä päivänä Minä nostan majan Daavidin laskenut, ja läheltä rikkoo sen , Ja minä herätän hänen rauniot, ja Aion rakentaa sitä ennen vanhaan ;
12 Että niillä voi olla jäänne Edomin, ja kaikki kansat, joita kutsutaan minun nimi, sanoo Herra tekee, tämä
13 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, joka ohittaa viikatemies ja treader rypäleiden kasvien siemeniä, ja vuoret pursuavat nuorta viiniä, ja kaikki kukkulat sulavat.
14 Ja Minä vankiuden minun kansani Israelin, ja he rakentavat jälleen hävitetyt kaupunkinsa ja asettuvat niihin asumaan: He istuttavat viinitarhoja ja nauttivat niiden viinin, ne on myös puutarhoja ja syövät niiden hedelmän.
15 Ja Minä istutan heidät omaan maahansa, ja he käyttävät maasta, jonka minä olen heille antanut, sanoo Herra, sinun Jumalasi.

Ilmestyskirja 11:15
15 Ja seitsemäs enkeli puhalsi pasunaan, ja siellä oli suuria ääniä taivaassa sanovan, Tämän maailman valtakuntien tuli meidän Herramme ja hänen Kristuksen : Ja hän on hallitseva aina ja iankaikkisesti.

Vuoden stand Michael kuten (enkeli tai) jumalainen tulee alistaa kaiken?

Hepr 2:5-8
5 Jos Hän ei sovelleta enkeleitä tulevassa maailmassa, kenelle puhumme.
6 Mutta yksi osoittautui toisaalta sanoi, Mikä mies , Että sinä häntä muistat? Tai poika mies, että välität?
7 Hän teki sinusta hieman pienempi kuin enkelit, Hän kruunasi sinua kirkkaudella ja kunnialla, ja hän laittoi sen heti töiden kättesi ;
8 Laitat kaiken ikeen hänen jalkojensa alle . Sillä, että hän kohteeksi kaiken hänelle, hän jättänyt mitään, joka ei kuulu hänelle. Mutta nyt emme ole nähneet häntä luopumaan kaikesta.

Nyt maa perintö paneutua on päättänyt, että maa tai maailma. Re lukea Amos 9:11

Amos 9:11
11 Sinä päivänä Minä nostan majan Daavidin laskenut, ja läheltä rikkoo sen, Ja minä herätän hänen rauniot, ja Aion rakentaa sitä ennen vanhaan ;

Tarvitsee vain asettaa uudelleen. Mikään muu Jumalan antama maa, mutta maailman.

Ps. 132:13,14
13 Sillä Herra on valinnut Siionin, Hän on haluttu se hänen asunnossaan.
14 Tämä on minun levähdyspaikka ikuisesti. Tämä on, jos minä asun, ja olen halunnut.

Emme asua talossa taivaassa, mutta Jumala asuu keskuudessamme. Hän on perusta. Jos joku haluaa elää Jumalan huoneessa hän on ylevä.

Sakarja 1:3,16
3 Sen tähden sano heille: Näin sanoo Herra Sebaot. Kääntykää minun puoleeni, sanoo Herra Sebaot, niin minä käännyn teidän puoleenne, sanoo Herra Sebaot.
16 Sentähden, näin sanoo Herra, Olen palannut Jerusalemiin kanssa armoille: taloni on rakennettu sen sanoo Herra Sebaot, ja linja on venytetty Jerusalemin .

Mikä on linja?

Jesaja 28:17
17 Ja minä teen oikeudenmukaisuus linja, ja syöksyä: ja rakeet on lakaista pois turvapaikan valheita, ja vedet on ylivuoto piilopaikan.

Jeremia 23:5,6
5 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, että Minä herätän Davidille vanhurskaan vesan, ja hän on hallitseva kuninkaana ja viisaasti, ja on pantava oikeuden ja vanhurskauden maassa.
6 Hänen aikanaan Juuda saa tallentaa, ja Israel elää turvassa: ja tämä on hänen nimensä on hänelle , Herra meidän vanhurskautemme.
 
Ovatko kaikki asiat tapahtuvat? Emme tiedä juuri nyt, mutta sanoi profeettoja, ihmiset tuhosi iankaikkisen liiton. Mikä on rangaistus? Vuonna profeetat kuten Jesaja, Jeremia, Hesekiel, Daniel ja muut (eikä uusi syntyi) vastaus löytyy Raamatusta

Jesaja 24:5
5 maa myös on saastainen alle sen asukkaat: sillä he rikkoneet lakeja, rikkoi sääntöjä, rikki iankaikkisen liiton.

Alussa tulkinta on väärä, todennäköisesti väärä tulkinta vielä tuhota liiton. Jos liitto on tuhottu, mitä tapahtuu? Sopimus on tuhottu myös lupauksia? Mutta lupaus Jumala on se, että hän ei katkaista hänen liittonsa ja lupauksensa David.

Ps. 89:34,35,36
34 Minun liittoni minä ole taukoa, eikä muuttaa asia, joka tuli ulos huulilleni.
35 Kun olen vannonut minun pyhyydestä. En valehtele David;
36 hänen siemenensä kestä ikuisesti, ja hänen valtaistuimelle aurinko edessäni.

Parempaa onnea ensi kerralla, liitto on ikuinen. Nähdään!

Muista, David oli kolmenkymmenen vuoden vanha, kun hän alkoi kuninkaaksi, ja hän hallitsi neljäkymmentä vuotta. 2 Samuel 05:04 Ja israelilaiset lähtivät neljäkymmentä vuotta erämaassa. Moos. 8:2,3

No comments:

Post a Comment