THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Jesaja 9:6 Vastaan ykseyden Uskomukset

kuva: http://www.dunamai.com/bible_resources/bible_study_charts.htm

Tämä keskustelu uskovainen "ykseyden teoria" oppi ykseys on uskoa, että Jeesus on myös Isä. Yksi säkeet ovat taustalla on Jes 09:06. Sanoin hänelle, että aloitan Jesaja 09:06 ja yhteyden profeettojen sanat ja päättyy Daniel 12:01 Muista Jesaja 09:06 sanoo, että syntynyt lapsi, joka tarkoittaa nousee, kasvaa ja asemaa voiteli prinssi Jumalan.

Jesaja 9:6,7
6 Varten meille lapsi on syntynyt, meille on annettu poika, ja hallitus on hänen olkapää: ja hänen nimensä on Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas.
7 Suuri on hänen valtansa, ja rauha on loputon, kun Daavidin valtaistuimella, ja hänen valtakuntansa, vahvistaa, ja puolustamaan oikeuden ja vanhurskauden nyt vasta ikuisesti. Kiivaus Herra Sebaot.

Mutta me nostamme käsittelyssä jakeessa 2-5

2 Ihmisiä, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon: ne, jotka asuvat maalla kuoleman varjon, kun tehnyt niihin valoa.
3 Sinä kerrotaan kansa, sinä olet kasvanut iloa: ne iloa sinun edessäsi mukaan iloa sadon kuin miehet riemuitsevat, kun ne jakaa saalista.
4 Varten ikeen hänen taakkaa, ja henkilöstön olkansa sauva hänen sortavan, sinä olet rikki kuin päivä Midianin.
5 Varten kaikki panssarin soturi on kanssa sekava melua ja vaatteet rullattua veri on polttamiseen ja polttoaineen palo.

Miksi ihmiset joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon jakeessa 2? Lue syystä "For"

Jae 4: Milloin ikeen taakkaa ja selässä hartioiden Israelin kansa on tauko? Se voidaan lukea Jeremian 30:8

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 Ay! kyseisenä päivänä on suuri, että mikään ei ole kuin se: jopa ahdistuksen aika Jaakobin mutta hän pelasti sen.
8 Ja sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, että aion rikkoa hänen ikeen päältä sinua, ja puhkeaa sinun joukkovelkakirjoja, ja että hän palvelee enää ole vieraita:
9 Mutta ne on palvella Herraa, Jumalaansa, ja kuningastaan Daavidia, jonka minä herätän heille.
10 Siksi pelkää sinä, oi Jaakob, minun palvelijani, sanoo Herra, eikä arkaile, O Israel: sillä katso, minä pelastan sinut kaukaa, ja sinun siemenesi maasta niiden vankeudessa, ja Jaakob palaa takaisin, ja olla hiljaa ja rauhassa, eikä kukaan häntä pelkäävät.
21 Ja niiden prinssi on yksi niistä, ja niiden hallitsija on edetä heidän keskellään , Ja annan hänelle, ja hän tulee luokseni: niille, jotka uskalsivat lähestyä minua? sanoo.

Heistä tulee ruhtinas, David? From vangit Babylon. Mikä Babylon? Ilmestyskirjassa. Onko David nousi aikana Babylon (Irak)? Ei vain symbolit kuten Cyrus ja Serubbaabelin. Onko suuri päivä (jae 7), kun ahdistuksen aika, joka ei ole mikään kuin se tapahtui?

Kun suuri Herran päivä tulee, on siellä enemmän jälkeen?

Joel 2:1,2
1 Blow trumpettia Siionin ja hälyttämään minun pyhällä vuorella: anna kaikki maan asukkaat ja Herran päivä tulee, se on
päivä, pimeyden ja synkkyyttä, pilvinen päivä ja pimeys, kuten Dawn levisi vuorilla: suuri ja vahva, ei ollut koskaan kuin kumpikaan ei saa olla yhtään enemmän sen jälkeen, kunnes vuosina monien sukupolvien ajan.

Se ei koskaan toistu. Just takaisin Jeremia 30:7

Mark 13:19
19 Varten päivää on koettelemus, kuten ei ollut alusta alkaen luoda jonka Jumala on luonut asti ja ei saa.

Mikä on Herra sanoi koettelemus ei ollut alusta alkaen eikä saa? Huom: ei koskaan ennen eikä koskaan toistumaan. Takaisin jälleen Jeremiah 30:7,8,9,10,21

Daniel 12:01
1 Ja tuolloin on Michael seisomaan , Suuri ruhtinas, joka seisoo lasten kansas: ja siellä on aina ongelmia, kuten koska ei ole koskaan ollut, koska siellä oli kansa jopa, että samaan aikaan: ja Tuolloin kansasi on toimitettava, Jokainen, joka on kirjoitettu kirja.

Kun sanotaan, Gabriel ja Daniel Israel oli kaapata Babylonin (Irak)

Jos se ei ole koskaan ollut, koska siellä oli kansa, levottomina aikoina, tämä ottelu Mark 13:19 ja Joel 2:02, koska jos tapahtuu, ei ole oikein sanoa "ei koskaan ole vielä tapahtunut" ja "Ei milloinkaan"

Toiset voivat sanoa, että olen tehnyt Jesajan 9:6,7 taikaa en onnistu, jos en loppua Daniel 12:01 luemme Jesajan 10:26,27

Jesaja 10:26,27 (ks. alkaa selvittää, mitä aika on "sinä päivänä")
26 Ja Herra nostaa ylös armeijoita, paha häntä vastaan, kuten teurastuksen Midianin klo rock Oreb: ja sauvansa oli yhteydessä mereen, ja hän nosti tapaan Egyptissä.
27 Ja sinä päivänä, että hänen taakka lähtevät pois sinun olkapäähän, ja hänen ies päältä kaulastasi, ja ies on hävitettävä koska lihavuutta.

Tämä (jae 26) on samansuuntainen Jesaja 09:04, kun vapauttaa vangit "Babylon" tapahtuu. Jesajan 10:26,27 edelleen luvussa 11:1,2

Jesaja 11:1,2
1 Ja siellä tulee esiin sauva ulos varren Jesse, ja sivuliike hänen juuret:
2 Ja Herran Henki on Hänen ylleen, henki viisautta ja ymmärrystä, henki neuvon ja saattaa henki tiedon ja Herran pelossa;

Conjuction sana " ja " tarkoittaa jatkuvuus luvun 10 Jesajan 11:1,2. Kuka on Branch?

Jeremia 33:15,16
15 Niinä päivinä ja siihen aikaan, Minä vien Branch vanhurskauden kasvaa jopa David : ja hän toteuttaa oikeuden ja vanhurskauden maassa .
16 Niinä päivinä on Juudan tallennetaan, ja Jerusalem elää turvassa: ja tämä on hänen nimensä on: Herra meidän vanhurskautemme.

Jeremia 23:5,6
5 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, että Minä herätän Daavidille Vanhurskas Verso , ja hän on hallitseva kuninkaana ja viisaasti, ja on pantava oikeuden ja vanhurskauden maassa .
6 Hänen aikanaan Juuda saa tallentaa, ja Israel elää turvassa, ja hänen nimensä on hänelle Herra meidän vanhurskautemme.

Myös ottelu Daniel 12:01

Daniel 12:01
1 Ja tuolloin on Michael seisomaan , Suuri ruhtinas, joka seisoo lasten kansas: ja siellä on aina ongelmia, kuten koska ei ole koskaan ollut, koska siellä oli kansa jopa, että samaan aikaan: ja Tuolloin kansasi on toimitettava, Jokainen, joka on kirjoitettu kirja.

Arkkienkeli Mikael määräytyy profeettojen Vanhurskas Verso mukaan mitä me luemme. Mennään takaisin ja lukea Jesaja 9:1-7 ja lukea Jesajan 8:22, koska se oli yhteinen lausuma Jumalan, se erottaa vain luku. Kun me tutkimme tarkkaan, selvitys Jumalan Jesajan 8 (jae 22) Jesajan 9 ei ole erillisiä. On ehkä tavallaan erottaminen lausuntoja Jumalan jakamalla luvun ja otsikot. Niille tuttu, mitä sanoo Jesaja 08:22 sama ennustus voi lukea Sefanja 1:15 ja sama kuin Daniel 12:01

Jesaja 08:22
22 Ja he näyttävät maan päälle, ja katso vaivaa ja pimeyttä, synkkyyttä ahdistus ja pimeys ei karkottaa heitä.

Sefanja 1:15
15 päivä on vihan päivänä, päivän ongelmia ja ahdistusta, päivä tuhlata ja hävityksen päivä, pimeyden ja synkkyyttä, pilvinen päivä ja pimeyden,

Sefanja (01:15) oli Hyväksytty Daniel 12:01 ja säkeet luemme.

Käytän tätä jaetta, koska vain jos käytät Ilm. 5:05 ja Ilm. 22:16

New International Version (© 1984)
Monikossa, kun olin, en suojattu monikko monikko ja turvassa tämän nimen annoit minulle. Ei ole menetetty, paitsi yksi tuomittu tuhoon, niin että Raamattu olisi täytetty. John 17:12

Nyt, jos haluat käyttää Ilm. 05:05 Aion käyttää sinua vastaan (ykseys uskovainen). Let's lukea Ilm. 5:6,7

Ilmestyskirja 5:6,7
6 Ja minä näin keskellä valtaistuimen ja neljän olennon ja joukossa vanhimmat, Karitsa seisoo, kuin jos se olisi teurastettu, seitsemän sarvea ja seitsemän silmää, jotka ovat Jumalan seitsemän henkeä, lähetti eri puolilla maata.
7 Ja hän tuli, ja otti kirjan oikeanpuoleiseen hänestä, joka istui valtaistuimella.

Ettekö usko, että Jeesus on myös Isä, nyt, joka valtaistuimella istuu Karitsan lähestyä? Suurempi kuin Isä?

Samanlainen ennustus luettavissa Danielin kirjan.

Daniel 7:13,14
13 Minä näin yöllä visioita, ja katso, siellä tuli taivaan pilvissä toinen kuin ihmislapsi, ja hän tuli Ikiaikainen, ja hänet tuotiin lähelle eteensä.
14 Ja hän antoi hänelle vallan ja kunnian ja valtakunnan, että kaikki kansat, ja kielet pitäisi palvella häntä: Hänen valta on ikuinen valta, joka ei katoa, ja hänen valtakuntansa ei tuhota.

Ilmestyskirjassa (Lamb) sai sinetöity kirja. Vuonna Daniel hyväksyi viranomainen. Siksi receving suljetun kirjan keinot vastaanottavalle viranomaiselle.

Vastaavasti kysymys, joka istuu valtaistuimella lähestyi kuin ihmislapsi? Ilm. 5:05 luemme, joka on juuri Davidin?

Ilmestyskirja 05:05
5 Ja hän sanoi minulle yksi vanhimmista, Älä itke: katso, leijona Juudan heimosta, Root Daavidin kaiketi vallitsi avata kirjan ja seitsemän sinettiä sen.

Ilmestyskirja 22:16
16 Olen Jeesus lähettänyt minun enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Olen juuri ja Daavidin jälkeläinen, kirkas aamutähti.

Miten Jeesus itse on Isä ja Poika? Joten miten oppi ykseyden oli oikea? Uskonsa on väärä. Mutta uskon myös, että Jeesus itse on Isä, mutta Michael on Poika. Nyt, jos on opetus, joka sanoo Jeesus on Michael, yhdessä me please. Sanon nyt, Michael ei Jeesus. Kuten sanoin, Jeesus ei itse Jeesus ja David ei todellakaan David. Olkaamme lukea, että samaan aikaan visio Daniel Daniel luvussa 7 ja Johanneksen Ilmestyskirjan 5

Daniel 7:10
10 tulinen virta liikkeeseen ja läksivät hänen eteensä: tuhatta tuhansia palveli hänen tykönsä, ja kymmenentuhatta kertaa kymmenentuhatta seisoi hänen edessään : Tuomiot on vahvistettu, ja kirjat avattiin.

Ilmestyskirja 05:11
11 Ja minä näin ja kuulin äänen monta enkeliä valtaistuimen ympärillä ja elävät olennot ja vanhimmat: ja monet niistä ovat kymmenentuhatta kertaa kymmenentuhatta ja tuhansia ;

Onko Lamb hyväksytty valtaa?

Ilmestyskirja 05:12
12 sanoen kovalla äänellä, on arvollinen Karitsa, joka on teurastettu voimaa vastaan, ja rikkauksia ja viisautta ja voimaa ja kunniaa ja kunniaa ja siunausta.

Daniel 7:14
14 Ja hän antoi hänelle vallan ja kunniaa ja valtakunta, että kaikki kansat, ja kielet pitäisi palvella häntä: Hänen valta on ikuinen valta, joka ei katoa, ja hänen valtakuntansa ei tuhota.

Miksi valtakunta ei saa hävittää? Koska viholliset ovat sokeita.
Olen selityksiä Danielin kirja. Lue se.

Voit myös tarkistaa:
Toisessa versiossa Englanti maininta oli "komentaja" vastaanottavan Daniel 8:11 , Mutta versio artikkelin käyttö komentaja käyttää ruhtinas prinssit jae 25 (Selitys Gabriel). Siksi komentaja isäntä / armeija on prinssin ruhtinaat.  Daniel 8:10 ja Ilmestyskirja 12:04ovat yhdensuuntaiset ja sota taivaassa ja ne ovat samassa tilaisuudessa. Siksi Michael, sotapäällikön ja prinssi ruhtinaiden taistelemaan neljännestä pedosta Daniel 8 ja piru Ilm. 12.

Nyt jos käytetyssä versiossa on Jumalan sana olisi luettava Daniel 11:22 viittaa on "Prince". Määritä aika, se tulee olemaan tullessa arkkienkeli Mikaelin. Tapahtumahetkellä kirjoitettu Daniel 11 (jae 22) ja Daniel 8 ovat samat.

Mukaan perustelut uskovainen "ykseyden" minua, hän sanoi, arkkienkeli Mikael sanoi, ettei hän ollut tulossa takaisin. On Michael tarvitse puhua? sanat Jumalan Poika on Raamatussa.

John 17:8
8 sanoista, jotka annoit minulle Olen antanut heille , Ja ne hyväksytään, ja on tiedossa varmasti, että tulin teitä, ja uskoi, että olet lähettänyt minut.

Joh. 14:3
3 Ja jos minä menen valmistamaan paikka, Minä tulevat jälleen ja saada teidät itselleni, että missä minä olen, siellä te voi olla myös.

Tiedämme, miksi Isä ja Poika ovat yhtä.

John 17:20,21
20 Paitsi että he rukoilevat, mutta myös ne, jotka uskovat minuun heidän sanansa kautta
21 Että he kaikki olisivat yhtä , Että kuten sinä, Isä, minussa , Ja Olen sinussa , että ne myös yksi meidän kanssamme, jotta maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.

Isä yhdistyä Pojan ja Pojan yhdistyä Isään. Isän Pojan ja Pojan kuin Isä, Herra Jeesus arkkienkeli Mikaelin ja arkkienkeli Mikaelin kuin Herra Jeesus. Joten "sota taivaassa" kirjoitettu Ilmestyskirjassa ei oikeastaan taisteluun Michael vaan Jumalalta. Ymmärtää enemmän, mitä sanon. Muista tämä: Arkkienkeli Mikael on täyttää tulevat Herran Jeesuksen . Jeesus ei ole Michael, mutta Michael on täyttymys kuin Jeesus hänen tullessaan. Olemme kuviot tulevat Herran Jumala on täytetty tulossa Poikansa.

Jesaja 40:10
10 Katso, Herra Jumala tulee niin mahtava, ja hänen käsivartensa on sääntö hänelle: Katso, hänen palkkansa on hänen kanssaan, ja hänen palkka ennen häntä.

Ilmestyskirja 22:12,13,16
12 Katso, minä tulen pian: ja minun palkkani on minun kanssani, tehdä jokaiselle ihmiselle mukaan työnsä.
13 Minä olen Alfa ja Omega, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.
16 Olen Jeesus lähettänyt minun enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Olen juuri ja Daavidin jälkeläinen , Kirkas aamutähti.

Matthew 16:27
27 Sillä Ihmisen Poika tulee vuonna Isänsä kirkkaudessa hänen enkelinsä, ja sitten antaa jokaiselle ihmiselle hänen tekojensa mukaan.

John 6:19
19 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille, Poika voi tehdä mitään itse mutta mitä hän näkee Isän tekevän : Kaikki mitä hän teki, Näiden lisäksi tekee, Poika samoin.

Lue seuraavat selvittää kuka Ihmisen Pojan tulevan. Onko Danielin kirjan luvussa 7 sanoa, että joka sai valta on arkkienkeli Mikael?

Prince of Host
Tyttö ja Baby
Sota taivaassa ...
Rakennus Temple

PS
Saamieni tutkimus, Ilmestyskirjan luvussa 4 ja 5Tämä on "suuren valkoisen valtaistuimen tuomion." joka väärät profeetat sanovat. Se on myös Daniel 7.

No comments:

Post a Comment