THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Исая 9:6 срещу единство Вярата

изображение от: http://www.dunamai.com/bible_resources/bible_study_charts.htm

Това е дискусия да вярвам в "единство теория" Учението на единство се вярва, че Исус е и Отец. Един от стиховете са основните е в Исая 09:06. Казах му, че започна с Исая 9:6 и свързване на думите на пророците, и ще приключи в 12:01 Даниел Не забравяйте в Исая 09:06 се казва, че едно новородено дете, което означава, расте, расте и от положението на помазаник принц на Бога.

Исая 9:6,7
6 За Защото ни се роди дете, нам се даде син, както и управлението ще бъде на рамото му, и името Му ще бъде: Чудесен, Съветник, Бог могъщ, Отец на вечността, Княз на мира.
7 увеличаване на неговото правителство и на мира ще има край, на престола на Давид, и на неговото царство, се определят и да поддържа справедливост и правда от сега до века. Ревността на Господа на Силите.

Но ние повиши четене в стихове 2-5

2 Хората, които ходеха в тъмнина, видяха голяма светлина: ония, които живеят в страната на мрачната сянка, на тях има светлината.
3 Ти си умножено на нацията, ти си увеличи радостта си: те радост пред Тебе както се радват във време на жътва, Както се радват, когато делят користи.
4 За игото на товара си, и персоналът на рамото му, жезъла на своя насилник, ти си разбити като в деня на Мадиама.
5 За всички броня на воина е с объркано шум и облекла търкаля в кръвта ще бъде с изгаряне и гориво за огън.

Защо хората, които ходеха в тъмнина, видяха голяма светлина в стих 2? Прочетете причина "за"

Стих 4: Кога ще игото на тежест и хомот върху плещите на народа на Израел да се счупи? Тя може да се прочете в Еремия 30:8

Еремия 30:7,8,9,21
7 Ай! за този ден е велик, че никой не е като него: дори по време на беда на Якова, но той го е записал.
8 И в оня ден, казва Господ на Силите, Ще строша хомота му от тебе, и ще се пукнат си облигации, както и че той служи не по-непознати:
9 Но ще слугуват на Господа своя Бог и царя си Давида, Когото ще им въздигна.
10 Следователно Не бой се, служителю Мой Якове, казва Господ, и не се страхувай, Израел, защото, ето, Аз ще те избавя от далечната страна, И потомството ти от земята гдето са пленени, и Яков ще се върне и да бъде тихо и спокойно, и не ще има кой да го плаши.
21 И си принц, е един от тях, и им владетел трябва да се придвижат от средата на тях , И аз ще го направя, и той ще дойде при мен: за тези, които се осмели да ме подход? казва.

С кого идват от княз, Дейвид? От пленниците на Вавилон. Какво Вавилон? В Откровение. Има ли Давид стана по време на Вавилон (Ирак)? Няма, само символи като Кир и Зоровавел. Дали велик ден (стих 7), когато времето на скръбта, че няма подобен е станало?

Когато великият ден на Господ дойде, ще има по-голяма след това?

Джоел 2:1,2
1 Затръбете в Сион, И дайте тревога в светия ми хълм; Нека всички жители на земята Защото денят дойде Господ, защото е
Ден на тъмнина и на мрак, ден на облак и мрак, като зората се разпростира върху планините; една голяма и силна, никога не е имал някога подобни на тях, нито ще има вече след това, до годините на много поколения.

Той никога няма да се случи отново. Просто обратно Еремия 30:7

Марк 13:19
19 За дните се скръб, като не е от началото на създанието, което Бог е създал до този момент, и Нито ще бъде.

Какво е Господ говори за бедствие не е било от самото начало и нито ще бъде? Забележка: Не всякога и няма да се случи отново. Обратно отново в Еремия 30:7,8,9,10,21

Даниел 12:01
1 А в това време Михаил се , Великият княз, който стои за децата на твоите люде и ще има моменти на страдание, каквото като никога не е бил тъй като е имало народ съществува до онова време; и в онова време твоите люде ще се отърват, всеки, който е записан в книгата.

Когато се казва на Габриел на Даниел, Израел е бил в плен във Вавилон (Ирак)

Ако никога не е било, тъй като има един народ, на размирните времена, този мач в Марк 13:19 и Йоил 2:02, защото ако един случва, а не да бъде правилно да се каже "никога не се е случило още" и "Nevermore"

Други може да кажа, че прави Исая 9:6,7 магия аз ще се провали, ако не ще приключи в 12:01 Даниел чете Исая 10:26,27

Исая 10:26,27 (вж. началото за да разбера кое време е "в този ден")
26 И Господ ще въздигне армии, зло против него, като клането на Мадиама при канарата Орив; и жезъла си е на морето, и той вдигна по начина на Египет.
27 И в оня ден, че товарът му от лицето си рамо и хомота му от врата ти, И хомотът ще бъдат унищожени защото с тлъстина.

Това (стих 26) е успореден Исая 09:04, когато освобождаването на пленниците на "Вавилон", ще се случи. От Исая 10:26,27 продължи с глава 11:1,2

Исая 11:1,2
1 И ще дойдат роди прът от стеблото на Джеси, и клон от корените си:
2 А Духът на Господа ще почива на него, Дух на мъдрост и разум, Дух на съвет и на сила, Дух на знание и на страх от Господа;

В паралелно дума " и " означава непрекъснатост на глава 10 на Исая 11:1,2. Кой е най-клон?

Еремия 33:15,16
15 В ония дни и в този момент, ще причини Клон на правдата да нарасне до Дейвид : и той ще извърши правосъдие и правда на земята .
16 В ония дни Юда ще бъде спасен, и Ерусалим ще обитава в безопасност и това е неговото име, се нарича: Господ е наша правда.

Еремия 23:5,6
5 Ето, идат дни, казва Господ, че Аз ще въздигна на Давида праведен отрасъл , и Той ще царува като цар и сделка разумно, и изпълнява правосъдие и правда на земята .
6 В неговите дни Юда ще бъде спасен, и Израил ще обитава в безопасност; и Неговото име ще бъде наречен на него: "Господ е наша правда.

Също така в мача Даниел 12:01

Даниел 12:01
1 А в това време Михаил се , Великият княз, който стои за децата на твоите люде и ще има моменти на страдание, каквото като никога не е бил тъй като е имало народ съществува до онова време; и в онова време твоите люде ще се отърват, всеки, който е записан в книгата.

Архангел Михаил се определя от пророците като праведен отрасъл според това, което четем. Да се върнем и чете от Исая 9:1-7 и чете от Исая 08:22, тъй като е съвместната декларация на Бога, това е отделен само глава. Когато изучаваме внимателно изложението на Бога в Исая 8 (стих 22), за да Исая 9, не е отделна. Има могат да видят разделянето на изявленията на Бога чрез разделяне на глава, както и заглавия. За тези, запознат какво казва в Исая 08:22 същото пророчество може да се прочете в 01:15 Софония и същите като в Данаил 12:01

Исая 08:22
22 И те ще погледнат на земята, и ето неприятности и тъмнина, мрак на мъка и мрак ще ги експулсират.

Софония 1:15
15 ден е ден на гнева, Ден на скръб и мъка, Ден на загуба и на разорение, Ден на тъмнина и на мрак, ден на облак и мрак,

Софония (1:15) се съчетават с Даниел 12:01 и стихове чете.

Използвам този стих, защото само в случай, че използвате Откровение 5:05 и Откровение 22:16

Нова международна версия (© 1984)
Множествено число, докато бях с, аз защитени множествено число множествено число и да се съхраняват безопасно с това име, което ми даде. Нито един е бил загубен, освен тази, обречени на унищожение, така че Писанията да бъдат изпълнени. Йоан 17:12

Сега, освен ако не искате да използвате Откровение 05:05 Аз ще използват срещу вас (единство вярващ). Нека прочетем Откровение 5:6,7

Откровение 5:6,7
6 И видях в средата на престола и четирите живи същества, така и сред възрастните, постоянна Агнето, като че ли са били убити, имаше седем рога и седем очи, които са седемте Божии духове, изпратени по земята.
7 И той дойде, и взе книгата на дясната ръка на оня, който седна на трона.

Не вярвате, че Исус е и Отец, сега, който седи на престола на Агнеца подхожда? По-високо от Отца?

Подобно пророчество може да се прочете в книгата на Даниел.

Даниел 7:13,14
13 Гледах в нощните видения, и ето, дойде с небесните облаци един като човешки син, и той дойде до Стария по дни, и те му донесе близо пред него.
14 И той му даде сила и слава и царство, че всички племена, народи, и езици, трябва да го връчи: Неговото владичество е вечно владичество, което няма да премине, и царството Му не ще бъдат унищожени.

В Откровение, (Агнето) получи запечатаната книга. В Даниел е приел орган. Поради това receving на запечатаните книга означава получаващия орган.

По подобен въпрос, който е седнал на трона помолен от подобни на Човешкия Син? Откровение 05:05 четем, който е Давидовият корен?

Откровение 05:05
5 И той ми каза един от старците, плачете не: ето, Лъвът от племето на Юда, коренът на Дейвид, Защото превъзмогна, за да разгъне книгата и седем печата от него.

Откровение 22:16
16 Аз, Исус изпратих ангел да ви засвидетелствува това в църквите. Аз съм коренът и потомък на Давид, светлата утринна звезда.

Как сам Исус е Отец и Син? Е, как учението за единството е правилно? Тяхното убеждение е погрешно. Но също така вярваме, че Исус се е Отец, но Майкъл е Син. Сега, ако там е учение, което казва, че Исус е Михаил заедно ние моля. Казвам сега, Майкъл не е Исус. Както казах, Исус не е бил в действителност Исус и Дейвид не е много Давида. Нека да прочетете на факта, че съвпадат с визията на Даниел в глава 7 и Даниел Йоан в Откровение 5

Даниел 07:10
10 Огнена река излизаше и излезе от пред себе си: хиляди хиляди служили при него, и десет хиляди пъти по милиарди стояха пред него : Решенията са създадени, и книгите се отвориха.

Откровение 05:11
11 И видях и чух глас от много ангели около престола и живите същества и старците; и някои от тях са десет хиляди пъти по десет хиляди и хиляди ;

Да Агнето Прием на власт?

Откровение 05:12
12 той говореше с висок глас: Достойно е Агнето, което е било заклано , да приеме сила и богатство и мъдрост и сила, чест и слава и благословение.

Даниел 07:14
14 А той му даде право , слава и царство, че всички племена, народи, и езици, трябва да го връчи: Неговото владичество е вечно владичество, което няма да премине, и царството Му не ще бъдат унищожени.

Защо царство не се унищожават? Защото враговете са слепи.
Имам обяснения за книгата на Даниел. Моля, да го преразгледа.

Можете също така да прегледате:
В друга версия на английски език на спомени е "командир" на приемащата Даниел 08:11 , Но версията на статията използване на командира, използвани началникът на първенците в стих 25 (Обяснение на Габриел). Поради това, командирът на домакина / армия княз на князете.  Даниел 08:10 за Откровение 12:04са успоредни и войната в небето и те са едно и също събитие. Ето защо, Майкъл, командир на армията и на принца на принцовете да се бори с четвъртия звяр от Даниил 8 и е дяволът в Откровение 12.

Сега, ако се използва версия е Божието Слово трябва да се тълкуват Даниел 11:22 се позовава е "принц". Определяне на време, то ще бъде по време на идването на Архангел Михаил. В момента на събитието, написани на Даниел 11 (стих 22) и Данаил 8 са еднакви.

Според мотивите на вярващите в "единство" за мен, каза той, Архангел Михаил каже, че не е бил да се върне. Ще Майкъл трябва да говорят? По думите на Божия Син е в Библията.

Йоан 17:08
8 за думите, които ми дадоха съм им дал , И те приеха, и да знае със сигурност, че аз дойдох при вас, и смята, че Ти си Ме пратил.

Йоан 14:3
3 И като отида и ви приготвя място, Аз ще идват отново и ще ви взема при Себе Си, тъй щото гдето съм Аз, там да бъдете и вие.

Ние ще знаем защо на Отца и Сина са едно.

Йоан 17:20,21
20 Не само, че те се молят, но и за ония, които биха повярвали в Мене чрез тяхното учение
21 Това, че всички могат да бъдат едно , Че както Ти, Отче, си в Мене , И Аз в Тебе , че те също да бъдат в Нас, че за да повярва светът, че Ти си Ме пратил.

Бащата се обединят със Сина и Синът се обединят с Бог Отец. Бащата и Сина и Сина, както Отец, Господ Исус като Архангел Михаил и Архангел Михаил, както Господ Исус. Така че "войната в небето", написани в книгата Откровение наистина не е борбата на Майкъл, но на Бога. За да разберем по-добре какво ти казвам. Запомнете това: Архангел Михаил е изпълнението на идването на Господ Исус . Исус не е Майкъл, но Майкъл е изпълнението, както Исус при Неговото пришествие. В момента има модели, които идването на Господ Бог, ще бъдат изпълнени при идването на Сина Си.

Исая 40:10
10 Ето, Господ Бог ще дойде Като силен, и ръката му се произнася за него: Ето, наградата Му е с него, И въздаянието Му пред него.

Откровение 22:12,13,16
12 Ето, ида скоро; и моята награда е с мен, да въздаде на всеки според делата му.
13 Аз съм Алфа и Омега, първият и последният, началото и краят.
16 Аз, Исус изпратих ангел да ви засвидетелствува това в църквите. Аз съм коренът и потомък на Давид , Светлата утринна звезда.

Матей 16:27
27 Защото Човешкият Син ще дойде в славата на Отца Си с неговите ангели, и след това дава всекиму според делата му.

Йоан 6:19
19 Исус в отговор им рече: Истина, истина ви казвам, Синът може да направи нищо за себе си но това, което вижда да върши Отец : За всички неща, които той направи, на тези и Синът го върши.

Моля, прочетете, за да разберете кой е Човешкия Син идещ. Е книгата на Даниел в глава 7 казва, че този, който е упълномощен е Архангел Михаил?

Принцът на приемащата
Момичето и бебето
Война в небето ...
Изграждането на храма

PS
Според моите проучвания, в Откровение глава 4 и 5, Това е "голям бял престол решение." лъжливите пророци, които казва. Необходимо е също така в Данаил 7.

No comments:

Post a Comment