THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Isaia 9:6 împotriva credinţei Unitatea

imagini de la: http://www.dunamai.com/bible_resources/bible_study_charts.htm

Aceasta este o discuţie la un credincios în "teoria unitate" doctrina de unitate este de a crede că Isus este, de asemenea, pe Tatăl. Unul dintre versetele pe care le sunt de bază este în Isaia 9:6. I-am spus că am început cu Isaia 9:6 şi conectaţi cuvintele profeţilor şi se va termina la 12:01 Daniel Amintiţi-vă în Isaia 9:6 spune că un copil născut, ceea ce înseamnă creşterea, în creştere şi în picioare a uns domn de Dumnezeu.

Isaia 9:6,7
6 Pentru ni se naşte un copil, lui ne este dat un fiu, şi domnia va fi pe umărul Lui: şi numele lui va numi: "Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii.
7 creştere a guvernului său şi pace nu va fi nici un sfârşit, pe tronul lui David, şi pe regatul său, pentru a stabili, şi să susţină judecată şi dreptate de acum înainte până totdeauna. Râvna Domnului oştirilor.

Dar noi ridica lectură în versetul 2-5

2 Poporul, care umbla în întuneric au văzut o lumină mare: cei ce locuiau în ţara umbrei morţii, asupra lor are lumina.
3 Tu ai înmulţit naţiune, ai crescut bucuria lor: ei bucurie înaintea Ta în conformitate cu bucurie la seceriş, cum se bucură oamenii atunci când împarte prada.
4 Pentru jugul de povara lui, şi personalul de umăr, tija de asupritorului sale, ai rupt ca în ziua lui Madian.
5 Pentru toate armura de razboinic este cu zgomot confuz, şi articole de îmbrăcăminte laminate în sânge trebuie să fie cu ardere de combustibil şi de foc.

De ce oamenii, care umbla în întuneric a văzut o lumină mare în versetul 2? Citiţi motivul "pentru"

Versetul 4: Când va jugul de povară şi jugul pe umerii poporului lui Israel se rupe? Acesta poate fi citit în Ieremia 30:8

Ieremia 30:7,8,9,21
7 Ay! pentru acea zi este mare, că nimeni nu este ca acesta: chiar şi în momentul de probleme lui Iacov, dar el a salvat.
8 Şi în ziua aceea, zice Domnul Savaot, pe care o voi rupe jugul lui de pe tine, şi obligaţiuni vor izbucni ta, şi că el nu servesc straini mai mult:
9 Dar ei vor sluji Domnului, Dumnezeului lor, şi David regele lor, pe care voi le ridica.
10 Prin urmare, nu te teme tu, Iacove robul Meu, zice Domnul, nici nu fi descurajat, O Israel: pentru că, iată, voi salva de la tine departe, şi sămânţa ta din pământul robiei lor, şi Iacov se va întoarce, şi să fie linişte şi la uşurinţa, şi nimeni nu-l va face frică.
21 Şi prinţul lor va fi unul dintre ei, şi conducătorul lor va proceda la mijlocul lor , Şi Eu îl voi duce, şi el va veni la mine: pentru cei care au îndrăznit să se apropie de mine? spune.

Care provin de la prinţ, David? Din captivi din Babilon. Ce Babilon? În Apocalipsa. Există o David sa sculat în timpul Babilon (Irak)? Nici unul, doar simboluri ca Cyrus şi Zorobabel. Este ziua cea mare (versul 7), atunci când timpul de necaz că este niciunul ca a avut loc?

Atunci când ziua cea mare a lui Iehova veni, va fi acolo mai mult, după asta?

Joel 2:1,2
1 Sunaţi din trâmbiţă în Sion, şi suna o alarmă în muntele Meu cel sfânt: lăsaţi toţi locuitorii ţării pentru a doua zi va veni Domnul, pentru că este
zi de întuneric şi melancolie, o zi de nori şi întuneric, ca zorii răspândirea pe munţi: o mare şi puternică, nu a avut niciodată vreodată cum ar fi, nu trebuie să existe nici mai mult, după care, până la ani de mai multe generatii.

Ea nu se va întâmpla din nou. Doar înapoi Ieremia 30:7

Mark 13:19
19 Pentru zile se necazul, cum nu a fost încă de la începutul creaţiei pe care Dumnezeu a creat până acum, şi nici nu trebuie să fie.

Care este Domnul a spus despre nenorocirea nu a fost de la început şi nici nu trebuie să fie? Notă: nu a fost vreodată înainte şi nu se va întâmpla vreodată. Înapoi din nou în Ieremia 30:7,8,9,10,21

Daniel 12:1
1 Şi la acea dată se ridica Michael , Marele voievod care stă pentru copiii poporului tău: şi Vor fi momente de necaz, cum ar ca nu a fost niciodată, deoarece acolo a fost o naţiune, chiar la acel moment: şi la vremea aceea, poporul tău va fi livrat, fiecare unul care va fi scris în carte.

Când se spune de la Gabriel Daniel, Israel a fost în capturarea de Babilon (Irak)

În cazul în care nu a fost deoarece nu a fost o naţiune, ori de necaz, acest meci în Marcu 13:19 şi Ioel 2:2, pentru că dacă unul are loc, să nu fie corect să spunem "niciodată nu sa întâmplat încă" şi "Nevermore"

Alţii pot spune că am făcut Isaia 9:6,7 magie Eu nu va reuşi dacă nu se va termina în Daniel 12:1 citim Isaia 10:26,27

Isaia 10:26,27 (a se vedea început să dau seama ce timp este "în acea zi")
26 Şi Domnul va ridica armatele, rău împotriva lui, ca sacrificarea Madian de la rock de Oreb: şi toiagul lui a fost pe mare, şi a ridicat după modul de Egipt.
27 Şi în acea zi, că povara lui abată de la de pe umăr tău, şi jugul lui de pe gâtul tău, şi jugul vor fi distruse din cauza de grăsime.

Acest (versetul 26) este paralel cu Isaia 09:4 atunci când eliberarea de robi "Babilon" va avea loc. De la Isaia 10:26,27 continua la capitolul 11:1,2

Isaia 11:1,2
1 Şi acolo vor veni o tijă din tulpina lui Isai, şi o sucursală de la rădăcinile sale:
2 Şi Duhul Domnului Se va odihni peste El, duh de înţelepciune şi de pricepere, duh de sfat şi de tărie, duh de cunoştinţă şi de frica de Domnul;

Conjuction cuvânt " şi " înseamnă continuitatea de la capitolul 10 Isaia 11:1,2. Cine este ramura?

Ieremia 33:15,16
15 În acele zile, şi la acel moment, voi provoca Ramură de neprihănire să crească până la David : şi el trebuie să execute judecată şi dreptate în ţara .
16 În zilele acelea, Iuda va fi mântuit, şi Ierusalimul va locui în siguranţă: şi acesta este numele lui va fi numit: Domnul neprihănirea noastră.

Ieremia 23:5,6
5 Iată, vin zile, zice Domnul, că Voi ridica lui David o neprihăniţi Branch , şi el va domni ca rege şi afacere cu înţelepciune, şi va executa judecată şi dreptate în ţara .
6 În zilele Lui, Iuda va fi mântuit, şi Israel va locui în siguranţă: şi numele lui va fi chemat la el, Domnul neprihănirea noastră.

De asemenea, meci în Daniel 12:1

Daniel 12:1
1 Şi la acea dată se ridica Michael , Marele voievod care stă pentru copiii poporului tău: şi Vor fi momente de necaz, cum ar ca nu a fost niciodată, deoarece acolo a fost o naţiune, chiar la acel moment: şi la vremea aceea, poporul tău va fi livrat, fiecare unul care va fi scris în carte.

Arhanghelul Mihail este determinată de profeţi ca neprihăniţi Sucursala funcţie de ceea ce am citit. Să ne întoarcem şi să citească din Isaia 9,1-7 şi citit din Isaia 8:22, deoarece a fost declaraţia comună a lui Dumnezeu, este separat doar de capitol. Când ne-am studieze cu atenţie, declaraţia lui Dumnezeu în Isaia 8 (versetul 22) la Isaia 9 nu este separat. Există poate un fel de separare a declaraţiilor de Dumnezeu prin divizare de capitol şi titluri. Pentru cei care familiar ceea ce se spune în Isaia 08:22 profeţia acelaşi lucru se poate citi în Ţefania 1:15 şi aceeaşi ca în Daniel 12:1

Isaia 8:22
22 Şi vor uita pînă la pământ, şi probleme şi iată întunericul, tristeţea de durere, şi întuneric va expulza ei.

Ţefania 1:15
15 zi este o zi de mânie, o zi de necaz şi angoasă, o zi a pierde şi dezolare, o zi de întuneric şi melancolie, o zi de nori şi de întuneric,

Ţefania (1:15) au fost compensate cu Daniel 12:1 şi versetele citim.

Eu folosesc acest verset, pentru că doar în cazul în care folosiţi Apocalipsa 05:05 şi 22:16 Apocalipsa

New Version International (© 1984)
Plural în timp ce am fost cu, am protejat plural plural şi păstrate în condiţii de siguranţă cu acest nume mi-ai dat. Nici una nu a fost pierdut, cu excepţia celui condamnat la distrugere, astfel încât să se împlinească Scriptura. John 17:12

Acum, dacă nu doriţi să utilizaţi Apocalipsa 05:05 voi folosi împotriva ta (credincios unitate). Să citim Apocalipsa 5:6,7

Apocalipsa 5:6,7
6 Şi am văzut în mijlocul scaunului de domnie şi cele patru făpturi vii, şi între bătrâni, o situaţie Miel, ca şi cum ar fi fost ucis, şi avea şapte coarne şi şapte ochi, care sunt cele şapte Duhuri ale lui Dumnezeu, a trimis pe teren.
7 Şi a venit, şi luat cartea la mâna dreaptă a Celui ce şedea pe scaunul de domnie.

Nu crezi că Isus este, de asemenea, Tatăl, acum, care stă pe tron Mielul abordat? Mai mare decât Tatăl?

O profeţie similară poate fi citit în cartea lui Daniel.

Daniel 7:13,14
13 Am văzut în vedeniile mele de noapte, şi iată, acolo a venit cu norii cerului o ca un fiu al omului, şi a venit la vechi de zile, şi au adus aproape de faţa lui.
14 Şi el ia dat puterea şi slava şi o împărăţie, că toate popoarele, neamurile, limbile şi să-i slujească: Stăpânirea Lui este o stăpânire veşnică, care nu va trece nicidecum, şi împărăţia lui nu va fi distrus.

În Apocalipsa, (Mielul) a primit cartea sigilat. În Daniel, a acceptat autoritatea. Prin urmare, receving de carte pecetluită mijloace primirea autoritate.

Într-o întrebare similară, care este aşezat pe tron de către abordat ca un fiu al omului? Apocalipsa 5:5 citim, care este rădăcina lui David?

Apocalipsa 05:05
5 Şi el mi-a zis unul din bătrâni, nu plângeţi: iată, Leul din seminţia lui Iuda, Rădăcina lui David, na biruit ca să deschidă cartea şi cele şapte sigilii cu privire la aceasta.

Apocalipsa 22:16
16 I Isus au trimis îngerul meu să depună mărturie la voi aceste lucruri în biserici. Eu sunt rădăcină şi descendent al lui David, strălucitor Morning Star.

Cum a procedat Isus însuşi este, de asemenea, Tatăl şi Fiul? Deci, modul în care doctrina de unitate a fost corect? Credinţa lor este falsă. Dar cred de asemenea că Isus este Tatăl însuşi, dar Michael este Fiul. Acum, dacă există învăţătura care spune că Isus este Michael, împreună ne vă rog. Eu spun acum, Michael nu este Isus. Aşa cum am spus, Isus nu a fost de fapt Isus şi David nu este cu adevărat David. Să ne citiţi faptul că coincid cu viziunea lui Daniel în capitolul 7 şi Daniel Ioan in Apocalipsa 5

Daniel 7:10
10 Un râu de foc curgea şi ieşea dinaintea Lui: mii de mii slujeau, şi zece mii de ori zece mii stăteau înaintea Lui : Hotărârile au fost stabilite, iar cărţile au fost deschise.

Apocalipsa 05:11
11 Şi am văzut, şi am auzit glasul multor îngeri în jurul tronului şi creaturi vii şi bătrânii: şi numărul lor sunt zece mii de ori zece mii şi mii ;

Nu Mielul acceptat de putere?

Apocalipsa 05:12
12 Zicând cu glas tare:, Vrednic este Mielul care a fost înjunghiat să primească puterea, şi bogăţii, şi înţelepciune, şi puterea, şi onoare, şi slava, şi binecuvântare.

Daniel 07:14
14 Şi el ia dat puterea şi slavă şi putere împărătească, pentru ca toate popoarele, neamurile, limbile şi să-i slujească: Stăpânirea Lui este o stăpânire veşnică, care nu va trece nicidecum, şi împărăţia lui nu va fi distrus.

De ce regatul nu trebuie să fie distruse? Deoarece inamicii sunt orbi.
Am explicaţii despre cartea lui Daniel. Vă rugăm să citiţi-l.

Puteţi revizui, de asemenea:
Într-o altă versiune în limba engleză a fost menţiunea "comandant" de gazdă Daniel 08:11 , Dar versiunea de articol utilizare comandantul folosit prinţul prinţilor în versetul 25 (Explicaţie de Gabriel). Prin urmare, comandantul de gazdă / armata este prinţ de prinţi.  Daniel 08:10 pentru Apocalipsa 12:04sunt paralele şi război în cer şi ei sunt aceluiaşi eveniment. Prin urmare, Michael, comandant al armatei şi a domnitorului de a lupta împotriva căpeteniilor patra fiară din Daniel 8 şi este diavolul în Apocalipsa 12.

Acum, în cazul în care versiunea utilizată este Cuvântul lui Dumnezeu ar trebui să fie citit în Daniel 11:22 se referă la este "domn". Determina timpul, acesta va fi în momentul de venirea a Arhanghelului Mihail. Momentul evenimentului scrise în Daniel 11 (versetul 22) şi Daniel 8 sunt aceleaşi.

Conform raţionamentului de un credincios în "unitate" pentru mine, a spus el, Arhanghelul Mihail a spus el nu venea înapoi. Michael se necesitatea de a vorbi? cuvintele Fiului lui Dumnezeu este în Biblie.

Ioan 17:8
8 pentru cuvintele mi-ai dat le-am dat , Iar ei au acceptat, şi au cunoscut cu adevărat că am venit la tine, şi credeau că m-ai trimis.

Ioan 14:3
3 Şi dacă mă duc şi vă pregătesc un loc, Voi veni din nou şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.

Vom sti de ce Tatăl şi Fiul sunt una.

Ioan 17:20,21
20 nu numai că se roagă, dar pentru ei, de asemenea, care vor crede în Mine prin cuvântul lor
21 Că ei toţi să fie una , Că după cum Tu, Tată, eşti în mine , Şi Eu în Tine , ca acestea să fie, de asemenea, una în noi, pentru ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis.

Tatăl uni cu Fiul şi Fiul se unesc cu Tatăl. Tatăl ca Fiu şi Fiul ca Tatăl, Domnul Isus ca Arhanghelul Mihail si Arhanghelul Mihail ca Domnul Isus. Deci, "război în cer", scris în cartea Apocalipsei nu este lupta într-adevăr de Michael, ci a lui Dumnezeu. Pentru a înţelege mai mult ceea ce spun. Amintiţi-vă acest lucru: Arhanghelul Mihail este împlinirea de venirea Domnului Isus . Isus nu este Michael, dar Michael este împlinirea ca la venirea lui Isus. Avem modele că venirea lui Domnul Dumnezeu va fi împlinită la venirea Fiului Său.

Isaia 40:10
10 Iată, Domnul Dumnezeu va veni ca un puternic, şi braţul lui se pronunţă pentru el: iată, răsplata este cu el, şi răsplata lui în faţa lui.

Apocalipsa 22:12,13,16
12 Iată, Eu vin curând: şi răsplata mea este cu mine, pentru a face la fiecare om în funcţie de munca lui.
13 Eu sunt Alfa şi Omega, primul si ultimul, începutul şi sfârşitul.
16 I Isus au trimis îngerul meu să depună mărturie la voi aceste lucruri în biserici. Eu sunt rădăcina şi sămânţa lui David, , Strălucitor Morning Star.

Matei 16:27
27 Căci Fiul omului are să vină în slava Tatălui Său cu îngerii lui, şi da atunci fiecare om după faptele sale.

John 06:19
19 Isus a răspuns şi le-a zis, Adevărat, adevărat vă spun, Fiul nu poate face nimic de la Sine dar ceea ce el vede pe Tatăl făcând : Pentru toate lucrurile pe care le au, aceste împlineşte, de asemenea, Fiul întocmai.

Vă rugăm să citiţi următoarele pentru a afla cine este Fiul omului venind. Este cartea lui Daniel în capitolul 7 spune că cel care a primit puterea este Arhanghelul Mihail?

Prinţul de gazdă
Girl si Baby
Război în cer ...
Construirea Templului

PS
Conform studiului meu, în Apocalipsa capitolul 4 şi 5, Aceasta este "judecata marele tron alb." care profeţi falşi spune. Este, de asemenea în Daniel 7.

No comments:

Post a Comment