THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Izaiáš 9:6 Proti jednotu viery

obrázok z: http://www.dunamai.com/bible_resources/bible_study_charts.htm

Toto je diskusia k zástancom 'jednote teórie' doktrína jednoty je veriť, že Ježiš je tiež Otec. Jeden z veršov, ktoré sú základné v Izaiáš 9:6. Povedal som mu, že som začal s Izaiáš 9:6 a pripojiť slová prorokov a skončí v 12:01 Daniel Nezabudnite v Izaiáš 9:6 hovorí, že narodené dieťa, čo znamená, rastúce, rastúce a postavenie pomazaného princa Boha.

Izaiáš 9:6,7
6 Pre k nám narodí dieťa, až nám je daný syn, a vláda musí byť na jeho ramene: a jeho meno sa nazýva Skvelé, radca, Božský bohatier, Otec večnosti, Knieža pokoja.
7 zvýšenie jeho vlády a izby nebude konca, na tróne Dávidovom, a na jeho kráľovstvo, vytvoriť, a presadzovať právo a spravodlivosť odteraz až naveky. Horlivosť Pána zástupov.

Ale my sme zvýšiť čítaní vo verši 2 až 5

2 Ľudí, ktorí chodia v temnotách videli veľké svetlo: tí, ktorí bývajú v krajine tieňa smrti, na nich je svetlo.
3 Si násobí národ, si zvýšil ich radosť: radosť, že pred tebou podľa radosť z úrody, zatiaľ čo muži sa radujú, keď oni rozdelí koristi.
4 Pre jarmo jeho bremena, a zamestnanci rameno, prút jeho násilníka, ty si zlomený ako v deň Midian.
5 Pre všetky zbroj bojovníka je zmätený s hlukom, a odevy valcované v krvi musí byť s horiacim palivom a ohňa.

Prečo ľudia, ktorí chodia v temnotách videli veľké svetlo v poézii 2? Prečítajte si dôvod "pre"

Verš 4: Kedy bude jarmo záťaže a jarmo na plecia ľudu Izraela prestávku? To si môžete prečítať v Jeremiáš 30:8

Jeremiáš 30:7,8,9,21
7 Ay! pre tento deň je skvelá, že žiadny nie je ako: dokonca v čase ťažkosti Jákobov, ale on ju zachránil.
8 A v ten deň, hovorí Pán zástupov, že zlomím jeho jarmo z teba, a prasknú tvoje putá, a že slúži už cudzinci:
9 Ale oni budú slúžiť Pánovi, svojmu Bohu, a ich kráľ Dávid, ktorého som im zvýši.
10 Preto Neboj sa, Jakobe, môj sluha, hovorí Pán, ani sa nedes, Izraeli: hľa, ja zachránim ťa zďaleka, i tvoje semeno z krajiny ich zajatia, a Jakob sa vráti a bude pokoj av pohode, a nikto sa ho bojí.
21 A ich knieža sa jeden z nich, a ich vládca postupuje z prostred nich , A urobím to, a on príde ku mne: pre tých, ktorí sa odvážili prístup ma? hovorí.

Koho pochádzajú z princa, Davide? Od zajatci Babylon. Čo Babylon? V Zjavení. Je tam David vznikli počas Babylon (Irak)? Žiadny, len symboly ako Cyrus a Zorobábel. Je veľký deň (verš 7), kedy je čas na problémy, ktoré nie je ako k tomu došlo?

Keď veľký deň Jehova príde musí existovať viac po tom?

Joel 2:1,2
1 Trube na trúbu na Sione, a poplach na mojej svätej kopci: nech všetci obyvatelia krajiny pre deň prichádza Pán, pre to je
dňom tmy a temnôt, dňom oblaku a tmy, ako svitanie rozprestreté po horách: veľký a silný, nikdy niekedy rád, ani sa tam bude viac po tom, až do leta mnoho generácií.

To sa nikdy nestane. Len zadné Jeremiáš 30:7

Označiť 13:19
19 Pre dni budú utrpenie, napríklad nebolo od počiatku stvorenia, ktoré Boh stvoril, až do súčasnosti, a ani sa.

Čo je to Pán povedal o utrpení nebolo od začiatku a ani sa? Poznámka: Nikdy predtým a nikdy nebude opakovať. Späť na Jeremiáš 30:7,8,9,10,21

Daniel 12:1
1 A v tej dobe postaví sa Michal , Knieža veľké, ktorý pre deti ľudu svojho: a tam bude zlých časoch, ako sú nebolo, jako jest národ, až do tejto doby: a V tom čase bude tvoj ľud má dodať, každý, kto musí byť napísané v knihe.

Ak je to povedal Gabriel Daniel, bol Izrael v zachytení Babylon (Irak)

Ak to nebolo od vzniku národa, zlých časoch, tento zápas v Markovi 13:19 a Joel 2:2, pretože ak nastane, nie je správne hovoriť "nikdy nestalo" a "Už viackrát nie"

Iní môžu povedať, že som robil Izaiáš 9:6,7 mágie som sa nepodarí, ak nebudem koniec v 12:01 Daniel čítame Izaiáš 10:26,27

Izaiáš 10:26,27 (pozri začiatku zistiť, koľko je hodín "v ten deň")
26 A Pán sa zobudil armády, zlo proti nemu, ako porážku Midian na skale Orebem: a jeho palica bola na mori, a on sa zdvihol po spôsobe Egypta.
27 A v ten deň, že jeho záťaž odchýliť od mimo tvojej rameno, a jeho jarmo z tvojej šije, jarmo a musia byť zničené z dôvodu tučnosti.

Táto (verš 26) je rovnobežná s Izaiáš 09:04, keď o prepustenie zajatých "Babylon" dôjde. Z Izaiáša 10:26,27 naďalej kapitole 11:1,2

Izaiáš 11:1,2
1 A tam vzíde tyč z kmeňa Jesse, a vetva od jeho koreňov:
2 A Duch Pána, ostatné na neho, duch múdrosti a rozumu, duch rady a sily, duch poznania a bázne Pána;

Conjuction slovo " a " znamená kontinuitu kapitoly 10 až Izaiáš 11:1,2. Kto je vetva?

Jeremiáš 33:15,16
15 V tých dňoch, a v tej dobe, budem spôsobí Pobočka spravodlivosti rast až k Dávidovi : a on musí vykonať právo a spravodlivosť v krajine .
16 V tých dňoch sa Júda boli spasení, a Jeruzalem bude bývať bezpečne: a to je jeho meno, sa nazýva: Pán naša spravodlivosť.

Jeremiáš 23:5,6
5 Hľa, prichádzajú dni, je výrok Hospodinov, že I zvýši Dávidovi spravodlivý vetva , a on bude vládnuť ako kráľ a zaoberať múdro sa a vykonať právo a spravodlivosť v krajine .
6 Za dní jeho spasený bude Júda, a Izrael bude bývať v bezpečí: a jeho meno musí byť vyzvaný, aby mu Pán naša spravodlivosť.

Aj v zápase Daniel 12:1

Daniel 12:1
1 A v tej dobe postaví sa Michal , Knieža veľké, ktorý pre deti ľudu svojho: a tam bude zlých časoch, ako sú nebolo, jako jest národ, až do tejto doby: a V tom čase bude tvoj ľud má dodať, každý, kto musí byť napísané v knihe.

Archanjel Michael je určená proroci ako spravodlivý vetvu podľa toho, čo čítame. Poďme sa vrátiť a čítať z Izaiáša 9:1-7 a čítanie z Izaiáša 8:22, pretože to bolo spoločné vyhlásenie o Bohu, to je oddelený len kapitoly. Keď sme sa starostlivo študovať, vyhlásenie o Božej v Iz 8 (verš 22), aby Izaiáš 9 nie je samostatný. Tam ich môžu druhu oddelenia vyhlásenie o Bohu skrze rozdelenie kapitol a titulov. Pre tých, ktorí známe, čo sa hovorí v Izaiáš 8:22 rovnakom proroctvo si môžete prečítať v 1:15 Sofoniáš a rovnako ako v roku Daniel 12:1

Izaiáš 8:22
22 A oni sa pozrieme k zemi, a hľa ťažkosti a temnota, melanchólia úzkosti, a tma bude vyhnať je.

Sefanjáš 1:15
15 V deň, kedy je deň hnevu, deň súženia a úzkosť, deň plytvanie a skazy, dňom tmy a temnôt, dňom oblaku a tmy,

Sofoniáš (1:15) bolo uzavreté s Daniel 12:1 a verše čítame.

Používam tento verš, pretože len v prípade, že používate Zjavenia 05:05 a 22:16 Zjavenie

New International Version (© 1984)
Množné číslo, keď som bol s, som chránený Množné číslo množné číslo a v bezpečí tým, že meno, ktoré mi dal. Nikto z nich nebol stratený, okrem jednej odsúdená k ničeniu tak, že Písmo by byť splnené. John 17:12

Teraz, ak chcete použiť Zjavenie 05:05 budem používať proti vám (jednota veriaci). Poďme čítať Zjavenie 5:6,7

Zjavenie 5:6,7
6 A videl som uprostred trónu a tých štyroch bytostí, a medzi staršími, Baránok stál, ako keby to bol zabitý, mal sedem rohov a sedem očí, čo je sedem Božích duchov, poslal po celej krajine.
7 A on prišiel, a vzala knihu do pravej ruky toho, ktorý sedí na tróne.

Neveríte, že Ježiš je tiež Otec, teraz, kto sedí na tróne Baránka priblížil? Vyššia ako otec?

Podobná proroctvá si môžete prečítať v knihe Daniel.

Daniel 7:13,14
13 Videl som vo videní nočným, a hľa, tam prišiel s oblakmi nebeskými niekto ako Syn človeka, a on prišiel Starý dní, a priviedli ho v blízkosti pred ním.
14 A dal mu moc a slávu a kráľovstvo, aby všetci ľudia, národy a jazykové slúžili mu: ktorého panstva jest panstva večné, kteréž nepomíjí, a jeho kráľovstvo nebude zničené.

V Zjavení (Beránek), dostal Zapečatený knihy. V Daniel, prijal autoritu. Preto receving uzavretého knihy prostriedky prijímajúceho orgánu.

V podobnom otázku, kto sedí na tróne, ktorý je oslovený ako syn človeka? Zjavenie 5:05 čítame, kto je potomok Dávidov?

Zjavenie 5:05
5 A povedal mi jeden z tých starcov, Neplač: hľa, lev z pokolenia Júdovho, Root Davida, jest zvíťazil otvoriť knihu a ich sedem pečatí.

Zjavenie 22:16
16 Aj Ježiš poslal som anjela svedčiť vám tieto veci v kostoloch. Ja som koreň a pochádzal z rodu Dávidovho, jasná hviezda ranná.

Ako Ježiš sám je Otcom, a tiež syn? Tak, ako doktrína jednoty bolo správne? Ich viera je falošná. Ale tiež som presvedčený, že sám Ježiš je Otec, ale Michael je Syn. Teraz, keď ich učí, že Ježiš hovorí, že je Michael, spoločne sa nám zapáči. Ja hovorím teraz, Michael nie je Ježiš. Ako už som povedal, že Ježiš bol v skutočnosti Ježiš a David v skutočnosti nie je David. Poďme si prečítať, že sa zhodujú s víziou v kapitole Daniel Daniel 7 a John v Zjavení 5

Daniel 7:10
10 Potok ohnivý tiekol a vychádzal od pred ním: tisíc tisícov slúžili jemu, a desaťkrát tisíckrát sto tisícov stálo pred ním : Rozsudky boli stanovené, a boli otvorené knihy.

Zjavenie 5:11
11 A videl som a počul hlas mnohých anjelov okolo trónu a tých bytostí i starcov: a mnohé z nich sú desaťtisíckrát desaťtisíc a tisíce ;

Do Baránok prijať moc?

Zjavenie 5:12
12 Ak vyberiete s veľkým hlasom: "Hoden je Baránok, ktorý bol zabitý získať moc, a bohatstvo, múdrosť, silu a česť, sláva a požehnanie.

Daniel 7:14
14 A dal mu moc a sláva a kráľovstvo, aby všetci ľudia, národy a jazykové slúžili mu: ktorého panstva jest panstva večné, kteréž nepomíjí, a jeho kráľovstvo nebude zničené.

Prečo sa kráľovstvo nebude zničené? Vzhľadom k tomu, nepriatelia sú slepí.
Mám vysvetlenie o knihe Daniel. Prečítajte si prosím, že.

Môžete tiež recenziu:
V ďalšej verzii v angličtine zmienka bola "veliteľom" hostiteľských Daniel 8:11 , Ale verzia článku využívajú veliteľ používal knieža kniežat v verš 25 (Vysvetlenie Gabriel). Preto veliteľ hosť / armády je knieža kniežat.  Daniel 8:10 na Zjavenie 12:04sú rovnobežné a vojna v nebi, a oni sú rovnaké udalosti. Preto, Michael, veliteľ armády a princ princa v boji proti štvrtej zviera Daniela 8 a je diabol v Zjavení 12.

Teraz, keď použitej verzii je Božie slovo treba čítať Daniel 11:22 má na mysli, je "princ". Určiť dobu, bude v čase príchodu archanjela Michaela. V čase udalosti v písomnej Daniel 11 (verš 22) a Daniel 8 sú rovnaké.

Podľa odôvodnenia veriaci v "jednote" ku mne, povedal, že archanjel Michael povedal, nie, že sa vráti. Michael sa musí hovoriť? slová Boží Syn je v Biblii.

John 17:8
8 pre slová, ktoré ste mi dal som im dal , A oni prijali, a spoznali práve, že som prišiel k vám, a veril, že si ma poslal.

John 14:3
3 A keď odídem a pripravím vám miesto, Budem prísť znova a prijímať vás k sebe samému, že kde som ja, tam vy môže byť tiež.

Budeme vedieť, prečo Otec a Syn jedno sú.

John 17:20,21
20 Nielen, že sa modlí, ale aj pre nich, ktoré majú veriť vo mňa skrze ich slovo
21 To, že všetci boli jedno , Že ako ty, Otče, vo mne , A Ja v tebe , aby aj oni v nás jedno: aby svet uveril, že si ma ty poslal.

Otec spojiť s Syna a Syna spojiť s Otcom. Otec ako Syna a Syna ako Otec, Pán Ježiš ako archanjel Michael a archanjel Michael ako Pán Ježiš. Takže "vojna v nebi", napísané v knihe Zjavenie nie je naozaj bojovať Michaela ale z Boha. Ak chcete lepšie pochopiť, čo hovorím. Pamätajte si toto: Archanjel Michael je naplnenie príchod Pána Ježiša . Ježiš nie je Michael, ale Michael je plnenie ako Ježiš pri jeho príchode. Máme vzory, ktoré príchod Pána Boha, bude splnený na príchod svojho Syna.

Izaiáš 40:10
10 Hľa, príde Pán Boh ako mocný, a rameno jeho panovať bude pre neho: hľa, mzda jeho s ním, a jeho odmena pred ním.

Zjavenie 22:12,13,16
12 Hľa, prídem čoskoro: a má odplata so mnou, k tomu, aby každému podľa jeho práce.
13 Ja som Alfa i Omega, prvý i posledný, počiatok i koniec.
16 Aj Ježiš poslal som anjela svedčiť vám tieto veci v kostoloch. Ja som koreň a pochádzal z rodu Dávidovho , Jasná hviezda rannú.

Matúš 16:27
27 Lebo Syn človeka príde v sláve svojho Otca s jeho anjelmi, a potom odplatil každému podľa jeho skutkov.

John 6:19
19 Ježiš odpovedal a povedal im: "Veru, veru, hovorím vám, Syn nemôže robiť nič, na seba ale to, čo on vidí Otca robiť : Za všetko, čo urobil, tieto tiež činí Syn podobne.

Prečítajte si prosím nasledujúce zistiť, kto Syna človeka prichádzať. Je kniha Daniel v kapitole 7 hovorí, že ten, ktorý získal moc je archanjel Michael?

Princ z hostiteľského
Dievča a Baby
Vojna v nebi ...
Budova chrámu

PS
Podľa môjho štúdia, v kapitole Zjavenia 4 a 5, To je "veľkým bielym trónom." ktorý falošných prorokov hovorí. To je tiež v Danielovi 7.

No comments:

Post a Comment