THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Esajas 9:6 mod Oneness Belief

billede fra: http://www.dunamai.com/bible_resources/bible_study_charts.htm

Dette er en diskussion til en tilhænger af »enhed teori" Læren af enhed er at tro, at Jesus er også den Far. Et af versene er de underliggende er i Esajas 9:6. Jeg fortalte ham, at jeg begynder med Esajas 9:6 og tilslut profeternes ord og vil ende i Daniel 00:01 Husk i Esajas 9:6 siger, at en nyfødt barn, hvilket betyder stigende, stigende, og forståelsen af salvede prins af Gud.

Esajas 9:6,7
6 For til os et barn er født, til os er givet en søn, og regeringen skal ligge på hans skulder: og hans navn skal kaldes Wonderful, Rådgiver, Vældig Gud, Evigheds Fader, Fredsfyrste.
7 Stigningen i hans regering og fred der skal være nogen ende, på Davids trone, og på hans rige, at etablere, og at opretholde retfærdighed og retskaffenhed fra nu og indtil for evigt. Iver Hærskarers Herre.

Men vi hæve læsning i vers 2 til 5

2 De mennesker, der vandrede i mørket har set et stort lys: de, der bor i landet skyggen af død, efter dem har lyset.
3 Du har multipliceret nationen, du har forhøjet deres glæde: de glæde før dig efter glæden i høsten, som mænd glæde sig, når de deler rovet.
4 For åg af sin byrde, og personalet i hans skulder, stangen af sin undertrykker, du brudt Har som på dagen for Midjaniterne.
5 For alle rustning af kriger er med forvirret larm, og klæder rullet i blodet skal være med brændende og brændstof af brand.

Hvorfor de mennesker, der vandrede i mørket har set et stort lys i vers 2? Læs den grund "Til"

Vers 4: Hvornår vil åg byrder og åg på skuldrene af folk Israel pause? Det kan læses i Jeremias 30:8

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 Ay! for den pågældende dag er stor, at ingen er som det: selv den tid af problemer af Jacob, men han reddede den.
8 Og på den dag, lyder det fra Hærskarers HERRE, at jeg vil bryde hans Aag fra off dig, og vil briste din obligationer, og at han ikke tjener noget mere fremmede:
9 Men de skal tjene Herren deres Gud, og David, deres konge, som jeg vil tage dem op.
10 Frygter derfor du ikke, Jakob min tjener, siger Herren, hverken forfærdet, Israel: thi se, jeg vil redde dig fra lang afstand, og dit Afkom fra arealet på deres fangenskab, og Jacob vender tilbage, og være stille og rolig, og ingen skal gøre ham bange.
21 Og deres fyrste skal være en af dem, og deres hersker skal bevæge sig fra midt iblandt dem , Og jeg vil få ham, og han skal komme til mig: for dem, der vovede at nærme sig mig? siger.

Hvem kommer fra prinsen, David? Fra fanger i Babylon. Hvad Babylon? I Johannes 'Åbenbaring. Er der en David opstod i løbet af Babylon (Irak)? Ingen, kun symboler som Cyrus og Zerubbabel. Er den store dag (vers 7), når tiden af problemer, der er ingen som det skete?

Når den store dag Jehovas kommer skal der være mere efter det?

Joel 2:1,2
1 Pust trompeten i Zion, og en alarm på mit hellige bjerg: lad alle indbyggerne i landet for den dag Jehovas kommer, for det er
dag af mørke og gloominess, en dag med skyer og mørke, som daggry spredt på bjergene: en stor og stærk, aldrig nogensinde havde lignende, ej heller skal der være noget mere efter denne, indtil år af mange generationer.

Det skal aldrig ske igen. Bare tilbage Jeremiah 30:7

Mark 13:19
19 For Dagene skal være lidelse, som ikke var siden begyndelsen af skabelsen, som Gud skabte indtil nu, og ej heller skal være.

Hvad er Herren sagde om lidelse ikke været fra begyndelsen, og ingen skal være? Bemærk: aldrig været før, og vil aldrig ske igen. Tilbage igen i Jeremiah 30:7,8,9,10,21

Daniel 00:01
1 Og på det tidspunkt skal Michael stå op , Den store fyrste, som værner for børn af dit mennesker: og Der vil være tidspunkter af problemer, såsom som aldrig var da der var en nation endda til samme tid: og på det tidspunkt dit folk skal leveres, enhver, som skal være skrevet i bogen.

Når det er sagt af Gabriel til Daniel, Israel var i erobringen af Babylon (Irak)

Hvis det aldrig var, da der var en nation, nøden, denne kamp i Mark 13:19 og Joel 2:2, fordi hvis man sker ikke være korrekt at sige "aldrig ikke sket endnu" og "aldrig mere"

Andre kan sige, at jeg gjorde Esajas 9:6,7 magi jeg vil mislykkes, hvis jeg ikke vil ende i Daniel 12:01 læser vi Esajas 10:26,27

Esajas 10:26,27 (se begyndelsen til at finde ud af, hvad tid er "på den dag")
26 Og Herren vil oprejse hære, den onde imod ham, som slagtning af Midjaniternes på klippe Oreb: og hans stang var over havet, og han rejste efter den måde, Egypten.
27 Og på den dag, at hans byrde afviger fra dine skuldre og hans åg fra dine hals, og det åg skal destrueres på grund af fedme.

Dette (vers 26) er parallel med Esajas 09:04 hvor frigivelsen af fanger "Babylon" vil opstå. Fra Esajas 10:26,27 fortsat kapitel 11:1,2

Esajas 11:1,2
1 Og Der skal komme frem en stang ud af stilken af Jesse, og en filial fra sine rødder:
2 Og Ånd Herrens skal hvile over ham, en ånd af visdom og forståelse, en ånd af råd og kan, ånden af viden og frygten for Herren;

Den conjuction ord " og " betyder kontinuitet i kapitel 10 til Esajas 11:1,2. Hvem er den gren?

Jeremiah 33:15,16
15 I disse dage, og på det tidspunkt, vil jeg lade den Gren af retfærdighed at vokse op til David : og han skal udføre retfærdighed og retfærdighed i landet .
16 I disse dage skal Juda blive frelst, og Jerusalem skal bo trygt: og dette er hans navn skal kaldes: Herren vor retfærdighed.

Jeremiah 23:5,6
5 Se, Dage skal komme, lyder det fra HERREN, at Jeg opvækker David en retfærdige Branch , og han skal herske som konge og håndtere klogt, og skal udføre retfærdighed og retfærdighed i landet .
6 I hans Dage skal Juda frelses, og Israel skal bo trygt, og hans navn skal kaldes til ham, Herren vor retfærdighed.

Også match i Daniel 00:01

Daniel 00:01
1 Og på det tidspunkt skal Michael stå op , Den store fyrste, som værner for børn af dit mennesker: og Der vil være tidspunkter af problemer, såsom som aldrig var da der var en nation endda til samme tid: og på det tidspunkt dit folk skal leveres, enhver, som skal være skrevet i bogen.

Ærkeenglen Michael er bestemt af profeter som retfærdige Branch efter hvad vi læser. Lad os gå tilbage og læse fra Esajas 9:1-7 og læses fra Esajas 8:22, fordi det var fælles erklæring fra Gud, er det kun adskilt af kapitel. Når vi studerer nøje, meddelelsen af Gud i Esajas 8 (vers 22) til Esajas 9 er ikke adskilt. Der er muligvis slags adskillelse af udsagn af Gud gennem opdeling af kapitlet og titler. For dem velkendt, hvad siger i Esajas 8:22 samme profeti kan læses i Zefanias 1:15 og samme som i Daniel 00:01

Esajas 8:22
22 Og de skal se til jorden, og se problemer og mørke, mørke af angst, og mørket vil udvise dem.

Zefanias 1:15
15 Dagen er en vredens dag, en dag med problemer og kvaler, en dag for at spilde og trøstesløshed, en dag med mørke og gloominess, en dag med skyer og mørke,

Zefanias (01:15) blev matchet med Daniel 00:01 og vers, vi læste.

Jeg bruger dette vers, fordi just in case du bruger Åbenbaring 05:05 og Åbenbaring 22:16

New International Version (© 1984)
Flertal mens jeg var sammen med, beskyttet Jeg Flertal Flertal og opbevares sikkert ved det navn du gav mig. Ingen er gået tabt bortset fra en dømt til undergang, så Skriften ville være opfyldt. John 17:12

Nu, medmindre du ønsker at bruge Åbenbaring 05:05 Jeg vil bruge imod dig (enhed troende). Lad os læse Åbenbaringen 5:6,7

Åbenbaring 5:6,7
6 Og jeg så midt i tronen og de fire levende væsener, og blandt de ældste, en lam stående, som om den var blevet slået ihjel, havde syv horn og syv øjne, som er Guds syv ånder, der sendes over hele landet.
7 Og han kom, og tog bogen til højre for ham som sad på tronen.

Tror du ikke, at Jesus er også den Far, nu, der sidder på tronen Lammet nærmede? Højere end Far?

En lignende profeti kan læses i bogen af Daniel.

Daniel 7:13,14
13 Jeg så i nat visioner, og se, der kom med himlens skyer en som en Menneskesøn, og han kom til den gamle af dage, og de bragte ham nær for ham.
14 Og han gav ham magt og herlighed og et kongerige, at alle folk, nationer og sprog bør tjene ham: hans herredømme er et evigt herredømme, som ikke forgå, og hans rige vil ikke blive ødelagt.

I Johannes 'Åbenbaring, modtaget (Lammet) den forseglede bog. I Daniel, accepterede myndighed. Derfor, at mende af de lukkede bogen betyder modtagende myndighed.

I et lignende spørgsmål, som sidder på tronen henvendelse fra som en menneskesøn? Åbenbaring 5:05 læser vi, hvem der er roden til David?

Åbenbaring 05:05
5 Og han sagde til mig en af de ældste, Græd ikke: se, Lion af stammen af Juda, roden af David, hath sejrede at åbne bogen og de syv segl herom.

Åbenbaring 22:16
16 Jeg Jesus har sendt min engel for at vidne for jer disse ting i kirkerne. Jeg er roden og efterkommer af David, Den lyse morgen stjerne.

Hvordan har Jesus selv er Faderen og også Sønnen? Så hvordan læren om enhed var korrekt? Deres tro er falsk. Men jeg tror også, at Jesus selv er Faderen, men Michael er Sønnen. Nu, hvis der er undervisning, der siger Jesus er Michael, vi sammen tak. Jeg siger nu, Michael er ikke Jesus. Som jeg sagde, Jesus var faktisk ikke Jesus og David er ikke rigtig David. Lad os læse den omstændighed, at falde sammen med visionen om Daniel i Daniel kapitel 7 og John i Johannes 'Åbenbaring 5

Daniel 7:10
10 A brændende strøm, der er udstedt og kom frem fra før ham: tusind tusind betjent ham, og ti tusind gange ti tusind stod foran ham : Dom blev sat, og bøgerne blev åbnet.

Åbenbaring 5:11
11 Og jeg så, og hørte røsten af mange engle rundt om tronen og de levende væsener og de ældste: og antallet af dem er ti tusind gange ti tusind og tusinder ;

Gør Lammet accepteret magt?

Åbenbaring 5:12
12 sagde med høj røst, er værdigt Lammet, der blev dræbt til at modtage magt, og rigdom og visdom og styrke og ære, og herlighed og velsignelse.

Daniel 7:14
14 Og han gav ham magt og ære og et kongerige, at alle folk, nationer og sprog bør tjene ham: hans herredømme er et evigt herredømme, som ikke forgå, og hans rige vil ikke blive ødelagt.

Hvorfor riget må ikke blive ødelagt? Fordi fjender er blinde.
Jeg har forklaringer om bogen af Daniel. Bedes du læse det.

Du kan også gennemgå:
I en anden version på engelsk omtale var "Commander" af vært Daniel 8:11 , Men den version af artiklen bruger luftfartøjschefen brugte prins af fyrster i vers 25 (Forklaring af Gabriel). Derfor kan den øverstbefalende for værten / hær er prins af prinser.  Daniel 8:10 til Åbenbaring 00:04er parallelle og krig i himlen, og de er samme begivenhed. Derfor, at Michael, øverstbefalende for hæren og prinsen af prinser kampen fjerde bæst af Daniel 8 og er Djævelen i Johannes 'Åbenbaring 12.

Nu, hvis den anvendte version er Guds Ord skal læses i Daniel 11:22 hentyder til, er "prins." Bestem den tid, vil det være på det tidspunkt komme Ærkeenglen Michael. Tidspunktet for begivenheden skrevet i Daniel 11 (vers 22) og Daniel 8 er de samme.

Ifølge begrundelsen for en troende i "enhed" til mig, sagde han, Ærkeenglen Michael sagde, han ikke kom tilbage. Skal Michael nødt til at tale? Ord Guds Søn er i Bibelen.

John 17:08
8 for de ord, du gav mig, jeg har givet dem , Og de accepterede, og har kendt sikkert, at jeg kom til dig, og troede, at du har sendt mig.

John 14:03
3 Og hvis jeg går og forbereder et sted, Jeg vil kommer igen og tager jer til mig, at hvor jeg er, dér I kan også.

Vi vil vide, hvorfor Faderen og Sønnen er ét.

John 17:20,21
20 Ikke blot de beder, men også for dem, som tror på mig gennem deres ord
21 At de alle må være ét , At som du, Fader, i mig , Og Jeg i dig , at de også være i os: at verden skal tro, at du har udsendt mig.

Faderen forene sig med Sønnen og Sønnen forene sig med Faderen. Faderen som Sønnen og Sønnen som Faderen, Herren Jesus som Ærkeenglen Michael og Ærkeenglen Michael, som Herren Jesus. Så "krigen i himlen" skrevet i Johannes 'Åbenbaring er ikke rigtig kamp Michael, men af Gud. For at forstå mere, hvad jeg siger. Husk dette: Ærkeenglen Michael er opfyldelsen af den kommende Herren Jesu . Jesus er ikke Michael, men Michael er opfyldelsen, som Jesus ved hans genkomst. Vi har mønstre at komme Gud Herren vil være opfyldt på den kommende hans Søn.

Esajas 40:10
10 Se, Gud Herren kommer som en mægtig, og hans arm skal reglen for ham: se, hans Løn er med ham, og hans belønning før ham.

Åbenbaring 22:12,13,16
12 Se, jeg kommer hurtigt: og min Løn er med mig, at gøre til hver mand efter hans arbejde.
13 Jeg er Alfa og Omega, den første og den sidste, begyndelsen og enden.
16 Jeg Jesus har sendt min engel for at vidne for jer disse ting i kirkerne. Jeg er roden og efterkommer af David , Den lyse morgen stjerne.

Matthew 16:27
27 For Menneskesønnen skal komme i sin Faders Herlighed med sine engle, og så give hver mand efter hans værker.

John 6:19
19 Jesus svarede og sagde til dem, Sandelig, sandelig siger jeg jer, Sønnen kan slet intet gøre af sig selv men hvad han ser Faderen gøre : For alle de ting han gjorde, den disse også handler efter Sønnen ligeså.

Læs venligst følgende for at finde ud af, hvem Menneskesønnen kommer. Er bogen af Daniel i kapitel 7 siger, at den, der har fået fuldmagt er Ærkeenglen Michael?

Prins af værtsstatens
Pigen og The Baby
Krigen i himlen ...
Opbygning af Temple

PS
Ifølge min undersøgelse, Johannes 'Åbenbaring kapitel 4 og 5, Dette er den "store hvide trone dom." som falske profeter siger. Det er også i Daniel 7.

No comments:

Post a Comment