THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Jesaja 9:6 mot Oneness Belief

bild från: http://www.dunamai.com/bible_resources/bible_study_charts.htm

Detta är en diskussion till en anhängare av "Oneness teori" Läran om enhet är att tro att Jesus är också Fadern. En av de verser de underliggande instrumentet är i Jesaja 9:6. Jag sa till honom att jag börjar med Jesaja 9:6 och anslut profeternas ord och kommer att avslutas i Daniel 00:01 Kom ihåg att i Jesaja 9:6 säger att ett barn fötts, vilket innebär stigande, växande och ställning den smorde fursten av Gud.

Jesaja 9:6,7
6 För Ty ett barn har fötts åt oss får en son, och regeringen ska vara på hans skuldra, och hans namn skall vara: Underbar, Rådgivare, Väldig Gud, Evig fader, Fridsfurste.
7 Ökningen av sin regering och frid skall det finnas något slut, på Davids tron och över hans rike, att upprätta och att upprätthålla rättvisa och rättfärdighet från nu till evighet. Den iver för Herren Sebaot.

Men vi höjer behandlingen i vers 2 till 5

2 De människor som vandrar i mörkret har sett ett stort ljus: de som bo i landet av skuggan av döden, på dem har ljuset.
3 Du har multiplicerat nationen ökade du har glädje: de glädje inför dig i enlighet med glädje i skörden, som män glädjas när de delar upp bytet.
4 För oket av hans börda, och personalen på hans axel, stav sin förtryckare, du har brutit som den dag då Midjan.
5 För alla rustning av krigare är med förvirrad buller och kläder rullade i blod skall med brinnande bränsle och av brand.

Varför det folk som vandrar i mörkret har sett ett stort ljus i vers 2? Läs skäl "för"

Vers 4: När kommer oket av bördan och oket på axlarna av Israels folk att bryta? Den kan läsas i Jeremia 30:8

Jeremia 30:7,8,9,21
7 Ay! för den dagen är bra, att ingen är som det: även tiden för besvär av Jakob, men han sparade den.
8 Och på den dagen, säger HERREN Sebaot, att jag kommer att bryta hans ok från dig och kommer att brista dina obligationer, och att han inte tjänar något mer främlingar:
9 Men de skall tjäna Herren, sin Gud, och David, sin kung, som jag kommer att ta upp dem.
10 Därför fruktar du inte, o min tjänare Jakob, säger Herren, varken bestört, Israel: Ty se, jag skall frälsa dig på avstånd, och din säd från den areal som deras fångenskap, och Jakob skall återvända och vara tyst och lugn, och ingen skall göra honom rädd.
21 Och deras prins ska vara en av dem, och deras härskare skall gå från det mitt ibland dem , Och jag skall låta honom, och han skall komma till mig: för dem som vågade närma mig? säger.

Vem kommer från prinsen, David? Från fångarna i Babylon. Vad Babylon? I Uppenbarelseboken. Finns det en David uppstod under Babylon (Irak)? Ingen, bara symboler som Cyrus och Serubbabel. Är den stora dagen (vers 7) när tiden för besvär som ingen gillar det inträffade?

När den stora dagen Jehovas komma skall finnas mer efter det?

Joel 2:1,2
1 Stöten i basun på Sion, och ett larm ljuder i mitt heliga berg: Låt alla invånare i landet för dagen Jehovas kommer, för det är
dag av mörker och dysterhet, en dag av moln och mörker, som gryningen spred sig över bergen: en stor och stark, aldrig någonsin haft ut, inte heller ska det ske någon mer efter det, tills år av många generationer.

Det ska aldrig hända igen. Precis tillbaka Jeremia 30:7

Mark 13:19
19 För dagarna skall åkomma, såsom var inte sedan början av skapelsen som Gud har skapat hittills, och varken skall vara.

Vad är Herren sade om nöd inte varit från början och ingen skall vara? Obs: inte någonsin tidigare och kommer aldrig att hända igen. Tillbaka igen i Jeremia 30:7,8,9,10,21

Daniel 00:01
1 Och på den tiden skall Mikael träda upp , Den store fursten som står såsom försvarare för dina landsmän; och det kommer att finnas tider av nöd, som aldrig eftersom det fanns en nation ända till den tiden: och på den tiden ditt folk skall levereras, var och en som skall skrivas i boken.

När det sägs av Gabriel till Daniel, var Israel i gripandet av Babylon (Irak)

Om det aldrig eftersom det fanns en nation, svåra tider, denna match i Mark 13:19 och Joel 2:2, för om man uppträder, inte korrekt att säga "aldrig inte hänt ännu" och "Nevermore"

Andra kan säga att jag gjort Jesaja 9:6,7 magi jag kommer att misslyckas om jag inte kommer att sluta i Daniel 12:01 vi läser Jesaja 10:26,27

Jesaja 10:26,27 (se början till räkna ut vad klockan är "på den dagen")
26 Och Herren skall resa upp arméer, de onda mot honom, som slakt av Midjan vid berget av Oreb: och hans stav var på havet, och han höjde på samma sätt som Egypten.
27 Och på den dagen, att hans börda tagas av din skuldra och hans ok från din hals, och oket skall förstöras på grund av fetma.

Detta (vers 26) är parallell med Jesaja 09:04 när frigörandet av fångar "Babylon" kommer att inträffa. Från Jesaja 10:26,27 fortsätta till kapitel 11:1,2

Jesaja 11:1,2
1 Och det skall komma fram en stav ur stammen av Jesse, och en filial från sina rötter:
2 Och Ande Herren skall vila på honom, vishetens ande och förståelse, den anda av råd och skulle andan i kunskap och fruktan för Herren,

De jämförda ordet " och " betyder kontinuitet i kapitel 10 till Jesaja 11:1,2. Vem är den gren?

Jeremia 33:15,16
15 I de dagarna och på den tiden, kommer jag att orsaka Filial till rättfärdighet att växa upp till David : och Han skall verkställa rättvisa och rättfärdighet i landet .
16 På den tiden skall Juda bli frälst, och Jerusalem bo i trygghet; och detta är hans namn skall vara: Herren vår rättfärdighet.

Jeremiah 23:5,6
5 Se, dagar skola komma, säger HERREN, att Jag kommer att ta upp till David ett rättfärdig telning , och han skall regera som kung och handla klokt, och skall verkställa rättvisa och rättfärdighet i landet .
6 I hans dagar skall Juda varda frälst, och Israel bo i trygghet, och hans namn skall vara för honom, Herren vår rättfärdighet.

Även matchen i Daniel 00:01

Daniel 00:01
1 Och på den tiden skall Mikael träda upp , Den store fursten som står såsom försvarare för dina landsmän; och det kommer att finnas tider av nöd, som aldrig eftersom det fanns en nation ända till den tiden: och på den tiden ditt folk skall levereras, var och en som skall skrivas i boken.

Ärkeängel Michael bestäms av profeterna som rättfärdig telning enligt vad vi läser. Låt oss gå tillbaka och läsa från Jesaja 9:1-7 och läsa från Jesaja 8:22 eftersom det var gemensamt uttalande av Gud, är det bara separeras genom kapitel. När vi studerar noggrant, är uttalandet av Gud i Jesaja 8 (vers 22) till Jesaja 9 inte separat. Det finns kanske sorts separation av uttalanden av Gud genom delning av kapitel och titlar. För dem bekant vad säger i Jesaja 8:22 samma profetia kan läsas i Sefanja 1:15 och densamma som i Daniel 00:01

Jesaja 8:22
22 Och de skall titta ned på jorden, och skåda problem och mörker, dysterhet av ångest och mörker kommer att utvisa dem.

Sefanja 1:15
15 Den dagen är en dag av vrede, en dag av problem och ångest, en dag av slöseri och förödelse, en dag av mörker och dysterhet, en dag av moln och mörker,

Sefanja (1:15) matchades med Daniel 12:1 och verserna vi läser.

Jag använder denna vers, eftersom ifall du använder Uppenbarelseboken 5:5 och 22:16 Uppenbarelseboken

New International Version (© 1984)
Plural medan jag var med, skyddas jag Plural Plural och förvaras säkert med det namnet du gav mig. Ingen har försvunnit utom den dömd till undergång så att Skriften skulle uppfyllas. John 17:12

Nu, om du inte vill använda Uppenbarelseboken 05:05 Jag kommer att använda mot dig (enhet troende). Låt oss läsa Uppenbarelseboken 5:6,7

Uppenbarelseboken 5:6,7
6 Och jag såg i mitt för tronen och de fyra varelserna, och bland de äldste, ett Lamm stående, som om det hade blivit dräpt, hade sju horn och sju ögon, som är Guds sju andar, sände över landet.
7 Och han kom, och tog boken till höger handen på honom som satt på tronen.

Tror du inte att Jesus är också Fadern, som nu, som sitter på tronen Lammet närmade? Högre än Fadern?

En liknande profetia kan läsa i Daniels bok.

Daniel 7:13,14
13 Jag såg i natt visioner, och se, kom med himmelens skyar en som en människoson, och han kom till den gamle av dagar, och de förde honom fram inför honom.
14 Och han gav honom makt och härlighet och ett rike, att alla folk, nationer och språk skulle tjäna honom: Hans välde är ett evigt välde, som inte skall förgås, och hans rike skall inte förstöras.

I Uppenbarelseboken, emot (Lammet) den förseglade boken. I Daniel, accepterade myndigheten. Därför betyder det receving den förseglade boken mottagande myndigheten.

I en liknande fråga, som sitter på tronen kontaktades av som en människoson? Uppenbarelseboken 05:05 läser vi, som är roten till David?

Uppenbarelseboken 05:05
5 Och han sade till mig en av de äldste, Gråt inte: Se, lejonet av Juda stam, Root av David, hath rådde att öppna boken och de sju insegel.

Uppenbarelseboken 22:16
16 Jag Jesus har sänt min ängel för att vittna om detta för eder i kyrkorna. Jag är roten och ättling till David, den ljusa morgonstjärnan.

Hur kunde Jesus själv är Fadern och även Son? Så hur läran om enhet var korrekt? Deras tro är falska. Men jag tror också att Jesus själv är Fadern, men Michael är Sonen. Nu, om det finns lära som säger att Jesus är Michael, tillsammans vi vill. Jag säger nu, är Michael inte Jesus. Som jag sa, var Jesus egentligen inte Jesus och David är inte riktigt David. Låt oss läsa det faktum att sammanfalla med visionen om Daniel i Daniel kapitel 7 och John i Uppenbarelseboken 5

Daniel 7:10
10 En eldig ström utfärdas och kom ut ur honom: tusen tusen betjänade honom, och tio tusen gånger tio tusen stod inför honom : Domarna fastställdes, och böckerna öppnades.

Uppenbarelseboken 5:11
11 Och jag såg och hörde rösten av många änglar runt omkring tronen och väsendena och de äldste: och antalet av dem är tio tusen gånger tio tusen och tusentals ;

Har Lammet accepteras makten?

Uppenbarelseboken 5:12
12 och sade med hög röst, är värdigt Lammet som blev slaktat att få kraft och rikedom, och vishet och styrka och ära och härlighet, och välsignelse.

Daniel 7:14
14 Och han gav honom makt och ära och rike, att alla folk, nationer och språk skulle tjäna honom: Hans välde är ett evigt välde, som inte skall förgås, och hans rike skall inte förstöras.

Varför riket inte skall förstöras? Eftersom fiender är blind.
Jag har förklaringar om Daniels bok. Läs den.

Du granskar även:
I en annan version på engelska uppgiften var "befälhavare" av värd Daniel 8:11 , Men den version av artikeln används befälhavaren används furste furstar i vers 25 (Förklaring av Gabriel). Därför är befälhavare värd / armé prins av prinsar.  Daniel 8:10 till Uppenbarelseboken 00:04är parallella och krig i himlen och de är samma händelse. Därför att Michael, befälhavare för armén och prinsen av prinsar bekämpa fjärde djuret i Daniel 8 och är djävulen i Uppenbarelseboken 12.

Nu om den version som används är Guds Ord bör läsas i Daniel 11:22 hänvisar till är "prins". Bestäm tid kommer det att vara vid tidpunkten för ankomsten av ärkeängeln Mikael. Tiden för händelsen skriven i Daniel 11 (vers 22) och Daniel 8 är samma.

Enligt motiveringen av en troende i "enhet" till mig, sade han, ärkeängeln Mikael sa att han inte skulle komma tillbaka. Ska Michael behöver tala? de ord som Guds Son är i Bibeln.

John 17:08
8 för de ord du gav mig har jag gett dem , Och de accepterade, och har känt säkert att jag kom till dig, och trott att du har sänt mig.

John 14:03
3 Och om jag går och bereder plats, Jag kommer komma igen och ta er till mig, att där jag är, där skolen I ock vara.

Vi kommer att veta varför Fadern och Sonen är ett.

John 17:20,21
20 Inte nog med att de ber, utan ock för dem som skall tro på mig genom deras ord
21 Att de alla skall bli ett , Som som du, Fader, är i mig , Och Jag i dig , att de också skall vara i oss: att världen kan tro att du har sänt mig.

Fadern förena med Sonen och Sonen förenas med Fadern. Fadern som Sonen och Sonen som Fadern, Herren Jesus som ärkeängeln Mikael och ärkeängeln Mikael som Herren Jesus. Så "krig i himlen" skrivet i Uppenbarelseboken är inte riktigt kamp av Michael utan av Gud. För att förstå mer vad jag säger. Kom ihåg detta: Ärkeängeln Michael är uppfyllelsen av Herrens ankomst Jesus . Jesus är inte Michael, men Michael är uppfyllelsen som Jesus vid hans ankomst. Vi har mönster som kommer, den Herren Gud skall vara uppfyllda vid ankomst sin Son.

Jesaja 40:10
10 Se, Herren Gud kommer som en mäktig, och hans arm skall regel för honom: se, är hans belöning med honom, och hans belöning före honom.

Uppenbarelseboken 22:12,13,16
12 Se, jag kommer snart och min lön med mig, att framföra till var och en efter hans arbete.
13 Jag är Alfa och Omega, den förste och den siste, början och slutet.
16 Jag Jesus har sänt min ängel för att vittna om detta för eder i kyrkorna. Jag är roten och ättling till David , De ljusa morgonstjärnan.

Matteus 16:27
27 För Människosonen skall komma i sin Faders härlighet med sina änglar, och sedan ge var och en efter hans gärningar.

John 6:19
19 Jesus svarade och sade till dem: "Sannerligen, sannerligen säger jag eder, Sonen kan inte göra något av sig själv men vad han ser Fadern göra : För alla de saker han gjorde, de dessa också gör vad Sonen också.

Vänligen läs nedanstående för att ta reda på vem Människosonen kommer. Är Daniels bok i kapitel 7 säger att den som fått makt är ärkeängeln Mikael?

Prince of the Host
Flickan och barnet
Krig i himlen ...
Bygga templet

PS
Enligt min studie, i Uppenbarelseboken kapitel 4 och 5Detta är den "stor vit tron domen." som falska profeter säger. Det är också i Daniel 7.

No comments:

Post a Comment