THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Isaïes 9:6 contra la creença Unitat

imatge de: http://www.dunamai.com/bible_resources/bible_study_charts.htm

Aquesta és una discussió a un creient en la "teoria de la unitat" La doctrina de la unitat és creure que Jesús és també el Pare. Un dels versos són de fons és en Isaïes 9:6. Jo li vaig dir que comencen amb Isaïes 9:6 i connectar les paraules dels profetes i acabarà en 12:01 Daniel Recordeu que en Isaïes 9:6 diu que un nen nascut el que significa l'augment, el creixement i la posició del príncep ungit de Déu.

Isaïes 9:6,7
6 Per Perquè un nen ens és nascut, a nosaltres se li dóna un fill, i el principat de l'espatlla i el seu nom es dirà el seu nom Admirable, Conseller, Déu fort, Pare etern, Príncep de la Pau.
7 El dilatat del seu imperi i la pau no tindran límit, sobre el tron de David i sobre el seu regne, per establir i per mantenir la justícia i la rectitud des d'ara i fins sempre. El zel del Senyor de l'univers.

Però es planteja la lectura en el versicle 2-5

2 El poble que caminava en tenebres va veure una gran llum: els que habitaven en terra d'ombra de mort, sobre ells té la llum.
3 Tu has multiplicat la nació, has augmentat la seva alegria: l'alegria que abans de tu d'acord a l'alegria en la sega, com es gaudeixen quan reparteixen despulles.
4 Per el jou de la seva càrrega, i la vara de la seva espatlla, la vara de la seva opressor, has trencat com en el dia de Madian.
5 Per tota l'armadura del guerrer és el tumult, i mantell rebolcat en sang seran amb ardor i el combustible del foc.

Per què el poble que avançava a les fosques va veure una gran llum en el versicle 2? Llegiu la raó "a favor"

El verset 4: Quan el jou de la càrrega i el jou sobre les espatlles del poble d'Israel es trenquen? Es pot llegir en Jeremies 30:8

Jeremies 30:7,8,9,21
7 Ai! per a aquest dia és gran, que no hi ha un altre molt semblant: fins i tot el temps d'angoixa de Jacob, però el va salvar.
8 I en aquell dia, diu el Senyor de l'univers, jo trencaré el seu jou de sobre tu, i trencaré els teus coyunda, i que no serveixen més estranys:
9 Sinó que serviran el Senyor el vostre Déu, i David, el seu rei, a qui jo el ressuscitaré.
10 Després el temor no tu, Jacob, servent meu, diu el Senyor, ni desmaïs, Israel: perquè he aquí, jo us salvaré de lluny, i la teva descendència de la terra del seu captiveri, i Jacob tornarà, i estar en silenci i en pau, i no hi haurà qui li espanti.
21 I el seu príncep serà un d'ells, i el seu governant es de enmig d'ells , I jo li causa, i vindrà a mi: per a aquells que es van atrevir a acostar-se a mi? , Diu.

Els quals provenen del príncep, David? Dels captius de Babilònia. Què Babilònia? En Apocalipsi. Hi ha un David es va aixecar a Babilònia (Iraq)? Cap, només símbols com Cyrus i Zorobabel. És el gran dia (verset 7) quan el temps d'angoixa que no és tal com ha passat?

Quan el gran dia del Senyor ve hi haurà més després d'això?

Joel 2:1,2
1 Toqueu corn a Sió, i doneu alarma en la meva muntanya santa: que tots els habitants de la terra per al dia del Senyor ve, ja que és
Dia de tenebres i foscor, dia de núvols i la foscor, com l'aurora s'estén sobre les muntanyes: una gran i forta, mai més, ni ho serà mai més després d'això, fins als anys de moltes generacions.

Mai es torni a passar. Acabo de tornar Jeremies 30:7

Marc 13:19
19 Per els dies seran de tribulació, com no hi ha hagut des del principi de la creació que Déu va crear, fins ara, i no podrà ser.

Quin és el Senyor va dir sobre l'aflicció no ha estat des del principi i ni n'hi haurà? Nota: No mai abans i no torni a passar. Tornar de nou a Jeremies 30:7,8,9,10,21

Daniel 12:1
1 I en aquell temps s'alçarà Miquel , El gran príncep que està pels fills del teu poble, i hi haurà moments d'angoixa, com mai va ser des que hi va haver gent fins llavors; i en aquest temps el teu poble serà lliurat, tot el que s'inscriuran en el llibre.

Quan es diu per Gabriel a Daniel, Israel estava en la captura de Babilònia (Iraq)

Si mai ho va ser des que hi va haver una nació, els temps de problemes, aquest partit en Marc 13:19 i Joel 2:2, perquè si un es produeix, no seria correcte dir "mai no ha passat encara" i "mai més"

Altres poden dir que van fer Isaïes 9:6,7 màgia que es produirà un error si no acabarà en Daniel 12:01 llegim Isaïes 10:26,27

Isaïes 10:26,27 (vegeu el principi per saber quina hora és "en aquell dia")
26 I el Senyor llevant als exèrcits, el mal contra ell, com la massacre de Madian a la penya de Oreb: i la seva vara sobre el mar, i va aixecar a la manera d'Egipte.
27 I en aquell dia, que la seva càrrega serà llevada de la teva espatlla i el seu jou del teu coll, i el jou serà destruït a causa de la gordura.

Aquest (versicle 26) és paral.lela a Isaïes 09:04 quan l'alliberament dels captius de "Babilònia" es produirà. D'Isaïes 10:26,27 continuar amb el capítol 11:1,2

Isaïes 11:1,2
1 I Sortirà un fill de Jesè, i una branca de les seves arrels:
2 I l'Esperit del Senyor reposarà sobre ell l'esperit de saviesa i intel ligència, esperit de consell i de fortalesa, esperit de ciència i temor del Senyor;

La paraula conjunció " i " significa la continuïtat del capítol 10 d'Isaïes 11:1,2. Qui és el poder?

Jeremies 33:15,16
15 En aquells dies, i en aquest moment, vaig a fer que el Renovo de justícia a créixer a David : i ell dret i la justícia en la terra .
16 En aquells dies Judà serà fora de perill, i Jerusalem habitarà confiat: i aquest és el seu nom serà anomenat: El Senyor la nostra justícia.

Jeremies 23:5-6
5 Heus aquí que vénen dies, dic jo, que M'aixecaré a David un renovo just , i regnarà com a rei i tractar amb prudència, i farà judici i justícia en la terra .
6 En els seus dies serà llevat Judà, i Israel habitarà confiat, i el seu nom serà cridat a ell, el Senyor la nostra justícia.

També coincideixen a Daniel 12:01

Daniel 12:1
1 I en aquell temps s'alçarà Miquel , El gran príncep que està pels fills del teu poble, i hi haurà moments d'angoixa, com mai va ser des que hi va haver gent fins llavors; i en aquest temps el teu poble serà lliurat, tot el que s'inscriuran en el llibre.

Arcàngel Miguel està determinat pels profetes com a renovació just d'acord amb el que llegim. Anem a tornar enrere i llegir de Isaïes 9:1-7 i llegeix de Isaïes 8:22, ja que va ser la declaració conjunta de Déu, que està separat només per capítol. Quan s'estudia amb cura, la declaració de Déu d'Isaïes 8 (versicle 22) a Isaïes 9 no és independent. No es pot tipus de separació de les declaracions de Déu a través de la divisió de capítols i títols. Per als familiars el que diu a Isaïes 08:22 la mateixa profecia es pot llegir en 1:15 Sofonies i mateix que en Daniel 12:01

Isaïes 08:22
22 I miraran a la terra, i he aquí els problemes i la foscor, foscor i angoixa, i la foscor expulsarà a ells.

Sofonies 01:15
15 El dia és un dia de la ira, un dia de l'angoixa i angoixa, un dia de pèrdua i desolació, dia de tenebres i foscor, dia de núvols i la foscor,

Sofonies (01:15) van ser aparellats amb Daniel 12:1 i els versets que llegim.

Jo faig servir aquest verset, perquè en cas que l'ús Apocalipsi 05:05 i Apocalipsi 22:16

Nova Versió Internacional (© 1984)
Plural, mentre jo estava, em protegides Plural Plural i fora de perill pel nom que em vas donar. Cap s'ha perdut, excepte el destinat a la destrucció per la qual cosa l'Escriptura es complís. Juan 17:12

Ara, a menys que vulgui utilitzar Apocalipsi 05:05 vaig a utilitzar en contra (creient de la unitat). Llegim Apocalipsi 5:6,7

Apocalipsi 5:6,7
6 I vaig veure enmig del tron i els quatre éssers vivents, i entre els ancians, Xai estava en peu, com si hagués estat assassinat, que tenia set banyes i set ulls, que són els set esperits de Déu, enviat a través de la terra.
7 I va ser ell, i va prendre el llibre a la mà dreta del que estava assegut al tron.

No creus que Jesús és el Pare, ara, que seu al tron de l'Anyell es va acostar? Més alt que el Pare?

Una profecia similar es pot llegir en el llibre de Daniel.

Daniel 7:13,14
13 Vaig veure en les visions nocturnes, i vet aquí, vi amb els núvols del cel un semblant al Fill de l'home, i va arribar fins al Ancià de dies, i li van fer acostar davant seu.
14 I li va donar poder i glòria i regne, perquè tots els pobles, nacions i llengües li servissin; el seu domini és domini etern, que mai passarà, i el seu regnat no serà destruït.

En Apocalipsi, (l'Anyell) va rebre el llibre segellat. En Daniel, accepten l'autoritat. Per tant, el receving del llibre tancat significa la recepció de l'autoritat.

En una pregunta similar, que seu en el tron es va acostar pel semblant al Fill de l'home? Apocalipsi 5:5 llegim, que és l'arrel de David?

Apocalipsi 5:05
5 I ell em va dir un dels ancians, no ploris: heus aquí el Lleó de la tribu de Judà, l'arrel de David, ha vençut per obrir el llibre i els seus set segells.

Apocalipsi 22:16
16 Jo Jesús he enviat el meu àngel perquè doni testimoni d'aquestes coses en les esglésies. Jo sóc el rebrot i el descendent de David, l'estrella brillant del matí.

Com va ser el mateix Jesús és el Pare i el Fill? Llavors, com la doctrina de la unitat tenia raó? La seva creença és falsa. Però també crec que el mateix Jesús és el Pare, però Michael és el Fill. Ara bé, si no és l'ensenyament que diu que Jesús és Michael, així que si us plau. Jo dic ara, Michael no és Jesús. Com ja he dit, Jesús no era realment Jesús i David no és en realitat David. Llegim el fet que coincideixen amb la visió de Daniel en el capítol 7 de Daniel i Joan en Apocalipsi 5

Daniel 07:10
10 Un riu de foc procedia i sortia de davant d'ell: milers de milers li servien, i deu mil vegades deu mil estaven davant d'ell : Les sentències es va asseure, i els llibres van ser oberts.

Apocalipsi 5:11
11 I vaig mirar, i vaig sentir la veu de molts àngels al voltant del tron i dels éssers vivents i els ancians: i el nombre d'ells deu mil vegades deu mil i milers ;

Els Anyell va acceptar el poder?

Apocalipsi 5:12
12 Que deien en veu alta, Digne és l'Anyell que va ser immolat de prendre el poder, la riquesa, la saviesa, la fortalesa, l'honra, la glòria i la lloança.

Daniel 07:14
14 I li va donar poder i la glòria i un regne, que tots els pobles, nacions i llengües li servissin; el seu domini és domini etern, que mai passarà, i el seu regnat no serà destruït.

Per què el regne no serà destruït? Perquè els enemics són cecs.
He explicacions sobre el llibre de Daniel. Si us plau, revisi la mateixa.

També es ressenya:
En una altra versió en anglès de la menció va ser "comandant" d'acollida Daniel 08:11 , Però la versió de l'article d'utilitzar el comandament utilitza el príncep dels prínceps en el verset 25 (Explicació de Gabriel). Per tant, el comandant de l'acollida i l'exèrcit és el príncep de prínceps.  Daniel 08:10 a Apocalipsi 12:4són paral.leles i la guerra al cel i són el mateix esdeveniment. Per tant, Miguel, cap de l'exèrcit i el príncep dels prínceps per lluitar contra la quarta bèstia de Daniel 8 i és el diable en Apocalipsi 12.

Ara bé, si la versió utilitzada és la Paraula de Déu ha de ser entesa en Daniel 11:22 es refereix és "príncep". Determinar el temps, serà en el moment de la vinguda de l'Arcàngel Miquel. L'hora de l'esdeveniment per escrit en Daniel 11 (versicle 22) i Daniel 8 són els mateixos.

D'acord amb el raonament d'un creient en la "unitat" per a mi, va dir, l'Arcàngel Miquel, va dir que no havia de tornar. Michael es necessita parlar? les paraules del Fill de Déu és a la Bíblia.

Juan 17:8
8 les paraules que em vas donar els he donat , I ells van acceptar, i han conegut veritablement que vaig sortir de tu, i van creure que tu m'has enviat.

Juan 14:3
3 I si em fos i us prepari lloc, Vaig a vindrà de nou i us prendré a mi mateix, perquè on jo sóc, vosaltres també esteu.

Anem a saber per què el Pare i el Fill són un.

Juan 17:20,21
20 No només resen, però també pels que han de creure en mi per la paraula
21 Que tots siguin u , Que com tu, oh Pare, en mi , I Jo en tu , que ells també siguin u en nosaltres: que el món cregui que tu m'has enviat.

El Pare s'uneixen amb el Fill i el Fill s'uneixen amb el Pare. El Pare com el Fill i el Fill com el Pare, el Senyor Jesús com l'Arcàngel Miquel i l'Arcàngel Miquel com el Senyor Jesús. Així que la "batalla en el cel", escrit en el llibre de Apocalipsi no és realment la lluita de Miguel sinó de Déu. Per entendre millor el que dic. Recordeu això: L'Arcàngel Miquel és el compliment de la vinguda del Senyor Jesús . Jesús no és Michael, però Michael és el compliment com Jesús en la seva vinguda. Tenim models que la vinguda del Senyor es complirà en la vinguda del seu Fill.

Isaïes 40:10
10 Heus aquí, el Senyor Déu vindrà com un poderós, i el seu braç s'ensenyoreixen: vet aquí que la seva recompensa ve amb ell, i la seva paga el precedeix.

Apocalipsi 22:12,13,16
12 Heus aquí jo vinc aviat, i la meva recompensa està amb mi, donar a cadascú segons el seu treball.
13 Jo sóc l'Alfa i l'Omega, el primer i el darrer, el principi i la fi.
16 Jo Jesús he enviat el meu àngel perquè doni testimoni d'aquestes coses en les esglésies. Jo sóc el rebrot i el descendent de David , L'estrella resplendent del matí.

Mateo 16:27
27 Perquè el Fill de l'home ha de venir en la glòria del seu Pare amb els seus àngels, i a continuació, donar a cadascú segons les seves obres.

Juan 6:19
19 Jesús els respongué: De cert, de cert us dic, El Fill no pot fer res per si mateix sinó el que veu fer al Pare; : Per a totes les coses que va fer, el també ho fa el Fill igualment.

Si us plau llegiu el següent per esbrinar qui és el Fill de l'home venint. És el llibre de Daniel en el capítol 7 dient que el que va rebre el poder és l'arcàngel Miquel?

Príncep de la Milícia
La noia i el nadó
Guerra al Cel ...
La construcció del Temple

PS
Segons el meu estudi, en l'Apocalipsi, capítol 4 i 5, Aquest és el "judici del gran tron blanc." que els falsos profetes dient. És també en Daniel 7.

No comments:

Post a Comment