THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Ησαΐας 9:6 κατά Πεποίθηση Oneness

εικόνα από: http://www.dunamai.com/bible_resources/bible_study_charts.htm

Αυτή είναι μια συζήτηση με έναν οπαδό της «θεωρίας ενότητας" Το δόγμα της ενότητας είναι η πίστη ότι ο Ιησούς είναι και ο Πατέρας. Ένας από τους στίχους που είναι βασικά είναι στο Ησαΐας 9:6. Του είπα ότι μπορώ να ξεκινήσω με Ησαΐας 9:6 και συνδέστε τα λόγια των προφητών και λήγει το Δανιήλ 12:1 Θυμηθείτε το Ησαΐας 9:6 λέει ότι ένα παιδί που γεννιέται το οποίο σημαίνει αύξηση, αυξάνεται και το καθεστώς των έχρισε πρίγκιπα του Θεού.

Ησαΐας 9:6,7
6 Για εις ημάς γεννιέται ένα παιδί, εις ημάς δίνεται ένα γιο, και η κυβέρνηση πρέπει να είναι στον ώμο του: και το όνομά του θα κληθεί Wonderful, Σύμβουλος, Θεός ισχυρός, αιώνια Πατέρας, Άρχοντας Ειρήνης.
7 Η αύξηση της κυβέρνησης και της ειρήνης του, δεν πρέπει να υπάρχει τέλος, στο θρόνο του Δαβίδ, και κατόπιν το βασίλειό του, να καθορίσει, και να υποστηρίξουν τη δικαιοσύνη και ευθύτητα από τώρα έως το πάντα. Ο ζήλος του Κυρίου των δυνάμεων.

Αλλά θα αυξήσει την ανάγνωση στο στίχο 2 έως 5

2 Οι άνθρωποι που περπάτησαν στο σκοτάδι έχουν δει ένα μεγάλο φως: αυτοί που κατοικούν στο έδαφος της σκιάς του θανάτου, πάνω τους hath το φως.
3 Εσύ πολλαπλασιάζεται hast το έθνος, εσύ hast αυξημένη χαρά τους: τη χαρά πριν από εσένα, σύμφωνα με τη χαρά στη συγκομιδή, καθώς οι άνδρες χαίρεται όταν χωρίζουν τα λάφυρα.
4 Για το ζυγό του βάρους του, και το προσωπικό του ώμου του, τη ράβδο του καταπιεστή του, έχεις σπάσει εσύ ως την ημέρα του Μαδιάμ.
5 Για όλα τα πανοπλία του πολεμιστή είναι με σύγχυση θόρυβο, και τα ενδύματα έλασης στο αίμα πρέπει να είναι με το κάψιμο των καυσίμων και της φωτιάς.

Γιατί οι άνθρωποι που περπάτησαν στο σκοτάδι έχουν δει ένα μεγάλο φως στο στίχο 2; Διαβάστε το λόγο "για την"

Στίχος 4: Πότε θα το ζυγό του φορτίου και ζυγό στους ώμους του λαού του Ισραήλ να σπάσει; Μπορεί να διαβαστεί σε Ιερεμίας 30:8

Ιερεμίας 30:7,8,9,21
7 Ay! για εκείνη την ημέρα είναι μεγάλη, ότι κανένα δεν είναι σαν αυτό: ακόμη και την ώρα του προβλήματος του Ιακώβ, αλλά έσωσε.
8 Και σε εκείνη την ημέρα, λέγει Κύριος των δυνάμεων, που θα σπάσει τον ζυγό του από μακριά σου και θα σου σπάσει τα ομόλογα, και ότι ο ίδιος δεν εξυπηρετούν κανέναν περισσότερο ξένοι:
9 Αλλά πρέπει να υπηρετήσουμε τον Κύριο τον Θεό τους, και David βασιλιά τους, τον οποίο θα τα αυξήσει.
10 Συνεπώς, ο φόβος εσύ όχι, O Jacob υπηρέτης μου, λέγει Κύριος, δεν θα απογοητευτούν, Ισραήλ: για, ιδού, εγώ θα σώσει εσένα από μακριά, και το σπέρμα σου από τη γη της αιχμαλωσίας τους, και ο Jacob θα επιστρέψει, και να είναι ήσυχο και άνετα, ενώ κανένας δεν θα τον κάνει να φοβάται.
21 Και πρίγκιπας τους πρέπει να είναι ένας από αυτούς, και ο κυβερνήτης τους να μεταβαίνουν από τη μέση τους , Και εγώ θα τον προκαλέσει, και θα έρθει προς εμέ: για αυτούς που τόλμησε να πλησιάσει; λέει.

Τους οποίους προέρχονται από τον πρίγκιπα, Ντέιβιντ; Από τους αιχμαλώτους της Βαβυλώνας. Τι Βαβυλώνας; Στην Αποκάλυψη. Υπάρχει κάποιο David προέκυψαν κατά τη διάρκεια Babylon (Ιράκ) υπάρχουν; Δεν υπάρχει, μόνο τα σύμβολα όπως Cyrus και Ζοροβαβελ. Είναι η μεγάλη μέρα (εδ. 7), όταν ο χρόνος του προβλήματος που δεν είναι τίποτε σαν να συνέβη;

Όταν η μεγάλη ημέρα του Κυρίου έρθει πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι μετά από αυτό;

Joel 2:1,2
1 Blow η σάλπιγγα στη Σιών, και ήχο συναγερμού στο ιερό βουνό μου: ας όλοι οι κάτοικοι της γης για την ημέρα του Κυρίου έρχεται, γιατί είναι
ημέρα του σκότους και κατήφεια, την ημέρα των νεφών και του σκότους, σαν την αυγή εξάπλωση πάνω από τα βουνά: μια μεγάλη και ισχυρή, Ποτέ δεν είχε ποτέ κάτι παρόμοιο, δεν θα υπάρχει πλέον μετά από αυτό, μέχρι τα χρόνια πολλών γενεών.

Ποτέ δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Ακριβώς πίσω Ιερεμίας 30:7

Mark 13:19
19 Για οι ημέρες πρέπει να είναι θλίψη, όπως δεν ήταν από την αρχή της δημιουργίας την οποία ο Θεός δημιούργησε μέχρι τώρα, και ούτε πρέπει να είναι.

Ποιος είναι ο Κύριος είπε σχετικά με την κατάθλιψη που δεν έχουν από την αρχή και δεν πρέπει να είναι; Σημείωση: δεν έχει ποτέ πριν και δεν θα συμβεί ποτέ ξανά. Επιστροφή και πάλι στην Ιερεμίας 30:7,8,9,10,21

Δανιήλ 12:1
1 Και εκείνη τη στιγμή, ο Michael σηκώνεται , Ο μεγάλος πρίγκιπας που standeth για τα παιδιά του λαού σου: και Θα υπάρξουν φορές από το πρόβλημα, όπως όπως δεν ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρξε ένα έθνος, ακόμη και την ίδια στιγμή: και εκείνη την εποχή σου οι άνθρωποι πρέπει να παραδοθεί, κάθε ένα που πρέπει να είναι γραμμένες στο βιβλίο.

Όταν λέγεται από τον Γαβριήλ στον Δανιήλ, το Ισραήλ ήταν στην κατάληψη της Βαβυλώνας (Ιράκ)

Αν δεν ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρξε ένα έθνος, την εποχή του προβλήματος, αυτό το ματς στην Mark 13:19 και Ιωήλ 2:2, διότι εάν ένας συμβεί, δεν θα ήταν σωστό να πούμε "δεν συνέβη ποτέ δεν έχει ακόμα" και "ποτέ πια"

Άλλοι μπορεί να πουν έκανα Ησαΐας 9:6,7 μαγεία εγώ θα αποτύχει αν δεν θα ολοκληρωθεί το Δανιήλ 12:1 διαβάζουμε Ησαΐας 10:26,27

Ησαΐας 10:26,27 (βλ. αρχίζουν να καταλάβω τι ώρα είναι "σε εκείνη την ημέρα")
26 Και ο Κύριος θα αναστήσω τους στρατούς, το κακό εναντίον του, όπως η σφαγή των Μαδιάμ στο βράχο της Oreb: τη ράβδο του ήταν πάνω στη θάλασσα, και σήκωσε μετά από τον τρόπο της Αιγύπτου.
27 Και σε εκείνη την ημέρα, ότι η επιβάρυνση του απομακρυνθεί από μακριά σου ώμο, και το ζυγό του από μακριά σου το λαιμό, και το ζυγό πρέπει να καταστραφούν λόγω κατάσταση παχύνσεως.

Αυτή η (στίχος 26) είναι παράλληλο με τον Ησαΐα 9:04, όταν η απελευθέρωση των αιχμαλώτων του «Babylon» θα εμφανιστεί. Από τον Ησαΐα 10:26,27 συνεχίσει να το κεφάλαιο 11:1,2

Ησαΐας 11:1,2
1 Και πρέπει να έρθει εμπρός με μια ράβδο από το στέλεχος του Ιεσσαί, και υποκατάστημα από τις ρίζες του:
2 και το Πνεύμα του Κυρίου φέρει επάνω του, το πνεύμα της σοφίας και της κατανόησης, το πνεύμα του δικηγόρου και θα μπορούσε, το πνεύμα της γνώσης και ο φόβος του Κυρίου?

Η λέξη συνδιασμό " και " νοείται η συνέχεια του κεφαλαίου 10 του Ησαΐα 11:1,2. Ποιος είναι ο κλάδος;

Ιερεμίας 33:15,16
15 Υπό τις ημέρες και την εποχή εκείνη, θα μου προκαλέσει το Υποκατάστημα της δικαιοσύνης για να μεγαλώσουν τον David : και αυτός εκτελεί κρίση και δικαιοσύνη στη γη .
16 Σε εκείνες τις ημέρες θα Ιούδα να σωθεί, και την Ιερουσαλήμ θα σταθώ με ασφάλεια: και αυτό είναι το όνομά του πρέπει να ονομαστεί: Ο Κύριος δικαιοσύνη μας.

Ιερεμίας 23:5,6
5 Ιδού, έρχονται ημέραι, λέγει Κύριος, ότι Θα θέσω εις τον Δαβίδ δίκαιος Υποκατάστημα , και αυτός θα βασιλεύουν ως βασιλιάς και ασχολούνται με σύνεση, και εκτελεί κρίση και δικαιοσύνη στη γη .
6 Στις ημέρες του Ιούδα θα σωθεί, και το Ισραήλ θα σταθώ με ασφάλεια: και το όνομά του θα κληθεί σε αυτόν, Ο Κύριος δικαιοσύνη μας.

Επίσης ταιριάζει με το Δανιήλ 12:1

Δανιήλ 12:1
1 Και εκείνη τη στιγμή, ο Michael σηκώνεται , Ο μεγάλος πρίγκιπας που standeth για τα παιδιά του λαού σου: και Θα υπάρξουν φορές από το πρόβλημα, όπως όπως δεν ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρξε ένα έθνος, ακόμη και την ίδια στιγμή: και εκείνη την εποχή σου οι άνθρωποι πρέπει να παραδοθεί, κάθε ένα που πρέπει να είναι γραμμένες στο βιβλίο.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ καθορίζεται από τους προφήτες όπως δίκαιοι Υποκατάστημα σύμφωνα με όσα διαβάζουμε. Ας πάμε πίσω και να διαβάσετε από τον Ησαΐα 9:1-7 και να διαβάσετε από τον Ησαΐα 8:22 επειδή ήταν κοινή δήλωση του Θεού, είναι χωρίζονται μόνο από το κεφάλαιο. Όταν θα μελετήσει με προσοχή, τη δήλωση του Θεού στον Ησαΐα 8 (στίχος 22) για να Ησαΐα 9 δεν είναι ξεχωριστό. Υπάρχουν μπορεί είδος διαχωρισμού των δηλώσεων του Θεού μέσω της διαίρεσης του κεφαλαίου και τίτλους. Για όσους γνωρίζει τι λέει στον Ησαΐα 8:22 την ίδια προφητεία μπορεί να διαβαστεί σε Σοφονίας 1:15 και ίδιο με το Δανιήλ 12:1

Ησαΐας 8:22
22 Και αυτοί πρέπει να εξετάσει εις την γην και πρόβλημα ιδού και το σκοτάδι, κατήφεια της αγωνίας, και του σκότους θα απελάσει τους.

Σοφονίας 1:15
15 Η ημέρα είναι μια ημέρα της οργής, μια ημέρα από το πρόβλημα και αγωνία, την ημέρα της σπατάλης και τη θλίψη, την ημέρα του σκότους και κατήφεια, την ημέρα των νεφών και του σκότους,

Σοφονίας (1:15) συσχετίσθηκαν με Δανιήλ 12:1 και τους στίχους διαβάζουμε.

Να χρησιμοποιήσω αυτό το στίχο, γιατί ακριβώς σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε 5:05 Αποκάλυψη 22:16 και Αποκάλυψη

Νέο Διεθνές Έκδοση (© 1984)
Πληθυντικό, ενώ ήμουν με, εγώ προστατεύονται Πληθυντικός Πληθυντικός και διατηρείται σε ασφαλή με αυτό το όνομα που μου έδωσε. Δεν έχει χαθεί, εκτός από εκείνο που είναι καταδικασμένες στην καταστροφή, έτσι ώστε η Γραφή θα εκπληρωνόταν. John 17:12

Τώρα, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε 5:05 Αποκάλυψη θα χρησιμοποιήσουν εναντίον σου (οπαδό ενότητας). Ας διαβάσουμε Αποκάλυψη 5:6,7

Αποκάλυψη 5:6,7
6 Και είδα στη μέση του θρόνου και των τεσσάρων ζωντανά πλάσματα, και μεταξύ των ηλικιωμένων, διαρκής αρνί, σαν να είχε σκοτωθεί, έχοντας επτά κέρατα και επτά μάτια, που είναι τα επτά πνεύματα του Θεού, έστειλε σε όλη τη γη.
7 Και ήρθε, και πήρε το βιβλίο για να το δεξί χέρι του αυτός ότι καθισμένος στο θρόνο.

Δεν πιστεύετε ότι ο Χριστός είναι ο Πατέρας, τώρα, που κάθεται στον θρόνο του Αρνίου πλησίασε; Υψηλότερα από τον Πατέρα;

Μια παρόμοια προφητεία μπορεί να διαβάσει στο βιβλίο του Δανιήλ.

Ντάνιελ 7:13,14
13 είδα στα οράματα της νύχτας, και ιδου, ήρθε εκεί με τα σύννεφα του ουρανού ένας σαν υιός του ανθρώπου, και ήρθε στον Αρχαίο των ημερών, και τον έφερε κοντά πριν από αυτόν.
14 Και του έδωσε δύναμη και δόξα και ένα βασίλειο, ότι όλοι οι λαοί, τα έθνη, γλώσσες και πρέπει να τον εξυπηρετήσει: κυριαρχία του είναι αιώνια εξουσία, η οποία δεν πρέπει να διέρχονται μακριά, και η βασιλεία του δεν πρόκειται να καταστραφεί.

Στην Αποκάλυψη, (το αρνί) έλαβε το σφραγισμένο βιβλίο. Σε Δανιήλ, αποδέχθηκε την αρχή. Ως εκ τούτου, η receving του σφραγισμένου βιβλίου μέσα παραλήπτρια αρχή.

Σε μια παρόμοια ερώτηση, που κάθεται στον θρόνο που προσεγγίζεται από το σαν γιος του ανθρώπου; Αποκάλυψη 5:05 διαβάζουμε, ο οποίος είναι η ρίζα του Δαβίδ;

Αποκάλυψη 5:05
5 Και μου είπε ένας από τους πρεσβύτερους, κλάψε όχι: ιδού, το λιοντάρι από τη φυλή του Ιούδα, η ρίζα του Δαβίδ, hath επικράτησε να ανοίξει το βιβλίο και τις επτά σφραγίδες τους.

Αποκάλυψη 22:16
16 Έχω Ιησούς έστειλα τον άγγελό μου να καταθέσουν εις εσάς αυτά τα πράγματα στις εκκλησίες. Εγώ είμαι η ρίζα και ο απόγονος του Δαβίδ, το φωτεινό αστέρι το πρωί.

Πώς Ο ίδιος ο Ιησούς είναι ο Πατέρας και ο Υιός; Πώς, λοιπόν, το δόγμα της ενότητας ήταν σωστή; Η πεποίθησή τους είναι ψευδής. Αλλά πιστεύω επίσης ότι ο ίδιος ο Ιησούς είναι ο Πατέρας, αλλά ο Michael είναι ο Υιός. Τώρα, αν υπάρχει διδασκαλία που λέει ότι ο Ιησούς είναι ο Michael μαζί μας αρέσουν. Το λέω τώρα, ο Michael δεν είναι ο Ιησούς. Όπως είπα, ο Ιησούς δεν ήταν στην πραγματικότητα ο Ιησούς και ο Δαβίδ δεν είναι πραγματικά ο David. Ας διαβάσουμε το γεγονός ότι συμπίπτει με το όραμα του Δανιήλ στο κεφάλαιο Δανιήλ 7 και Ιωάννη στην Αποκάλυψη 5

Δανιήλ 7:10
10 Μια φλογερή ρεύμα που εκδίδονται και ήρθε εμπρός από πριν από αυτόν: χίλιες χιλιάδες υπηρετουν προς αυτον, και δέκα χιλιάδες δέκα φορές χιλιάδες στάθηκε μπροστά του : Οι αποφάσεις αυτές έχουν καθοριστεί και τα βιβλία ανοίχτηκαν.

Αποκάλυψη 5:11
11 Και είδα, και άκουσε τη φωνή του πολλούς αγγέλους γύρω από το θρόνο και τα ζωντανά πλάσματα και οι πρεσβυτεροι: και ο αριθμός τους είναι δέκα χιλιάδες δέκα φορές χιλ. και χιλιάδες ;

Μήπως ο Αμνός δεκτή την εξουσία;

Αποκάλυψη 5:12
12 Λέγοντας με δυνατή φωνή, που είναι άξιο είναι το αρνί που σκοτώθηκε να λάβει τη δύναμη, και πλούτη, και τη σοφία και τη δύναμη, και τιμή και δόξα και ευλογία.

Δανιήλ 7:14
14 Και του έδωσε δύναμη και η δόξα και ένα βασίλειο, ότι όλοι οι λαοί, τα έθνη, γλώσσες και πρέπει να τον εξυπηρετήσει: κυριαρχία του είναι αιώνια εξουσία, η οποία δεν πρέπει να διέρχονται μακριά, και η βασιλεία του δεν πρόκειται να καταστραφεί.

Γιατί το βασίλειο δεν πρέπει να καταστρέφονται; Επειδή οι εχθροί είναι τυφλοί.
Έχω εξηγήσεις σχετικά με το βιβλίο του Δανιήλ. Παρακαλούμε διαβάστε πολύ.

Μπορείτε, επίσης, ανασκόπηση:
Σε μια άλλη εκδοχή στα αγγλικά η αναφορά ήταν «διοικητής» της υποδοχής Δανιήλ 8:11 , Αλλά η εκδοχή του άρθρου χρησιμοποιήστε το διοικητή χρησιμοποιείται ο πρίγκιπας των πριγκίπων το στίχος 25 (Επεξήγηση του Gabriel). Ως εκ τούτου, ο διοικητής της υποδοχής / στρατού είναι πρίγκιπας των πριγκίπων.  Δανιήλ 8:10 να Αποκάλυψη 12:04είναι παράλληλα και ο πόλεμος στον ουρανό και είναι ίδια εκδήλωση. Ως εκ τούτου, Μιχαήλ, διοικητής του στρατού και ο πρίγκιπας των πριγκίπων για την καταπολέμηση του τέταρτου θηρίου του Δανιήλ 8 και είναι ο διάβολος στην Αποκάλυψη 12.

Τώρα, αν η χρησιμοποιούμενη έκδοση είναι ο Λόγος του Θεού θα πρέπει να διαβάζονται Ντάνιελ 11:22 είναι αναφέρεστε είναι "πρίγκιπα". Προσδιορίστε το χρόνο, θα είναι κατά το χρόνο της ερχομό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Η ώρα της εκδήλωσης γραμμένα σε Δανιήλ 11 (στίχος 22) και Daniel 8 είναι το ίδιο.

Σύμφωνα με το σκεπτικό ενός οπαδού στο «ενότητας» σε μένα, είπε, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ είπε ότι δεν ερχόταν πίσω. Θα Μιχαήλ πρέπει να μιλήσω; τα λόγια του Υιού του Θεού στη Βίβλο.

John 17:08
8 για τα λόγια που μου έδωσες έχω να τους δίνεται , Και αποδέχθηκαν, και να γνωρίζει σίγουρα ότι ήρθα σε σας, και πίστευαν ότι μ 'έστειλε.

John 14:03
3 Και εάν πηγαίνω και προετοιμάσω μια θέση, Θα έρχονται και πάλι και να λαμβάνετε εσείς unto ο ίδιος ότι όπου είμαι, εκεί το YE μπορεί να είναι επίσης.

Θα μάθω γιατί ο Πατέρας και ο Υιός είναι ένα.

Ιωάννης 17:20,21
20 Όχι μόνο δεν προσεύχονται, αλλά και σ 'αυτούς που πιστεύουν σε μένα μέσα από το λόγο τους
21 Ότι όλα μπορεί να είναι μια , Ότι όπως εσύ, Πατέρα, την τέχνη σε μένα , Και Ι σοι , ότι είναι επίσης ένας μέσα μας: ότι ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι εσύ hast μου έστειλε.

Ο Πατέρας ενώνονται με τον Υιό και ο Υιός ενώσει με τον Πατέρα. Ο Πατήρ ως τον Υιό και ο Υιός ως ο Πατέρας, ο Ιησούς ο Λόρδος όπως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, όπως ο Κύριος Ιησούς. Έτσι, ο "πόλεμος στον ουρανό", γραμμένη στο βιβλίο της Αποκάλυψης δεν είναι πραγματικά αγώνας του Μιχαήλ, αλλά του Θεού. Για να καταλάβετε περισσότερα αυτά που λέω. Θυμηθείτε αυτό: Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι η εκπλήρωση της ελεύσεως του Κυρίου Ιησού . Ο Ιησούς δεν είναι ο Michael, αλλά ο Michael είναι η εκπλήρωση, όπως ο Ιησούς στον ερχομό του. Έχουμε τα σχέδια που την έλευση του Κυρίου του Θεού θα εκπληρωθεί με την έλευση του Υιού του.

Ησαΐας 40:10
10 Ιδού, ο Κύριος ο Θεός θα έρθει ως ένα ισχυρό, και το χέρι του, αποφαίνεται γι 'αυτόν: ιδού, η ανταμοιβή του είναι μαζί του, και η ανταμοιβή του πριν από αυτόν.

Αποκάλυψη 22:12,13,16
12 Ιδού, έρχομαι γρήγορα: και ανταμοιβή μου είναι μαζί μου, να παρέχουν το κάθε άτομο ανάλογα με την εργασία του.
13 Είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, ο πρώτος και ο έσχατος, η αρχή και το τέλος.
16 Έχω Ιησούς έστειλα τον άγγελό μου να καταθέσουν εις εσάς αυτά τα πράγματα στις εκκλησίες. Εγώ είμαι η ρίζα και ο απόγονος του Δαβίδ , Το φωτεινό αστέρι το πρωί.

Κατά Ματθαίον 16:27
27 Επειδή ο Υιός του ανθρώπου πρέπει να προέρχονται στη δόξα του Πατέρα του με τους αγγέλους του, και στη συνέχεια, δίνουν σε κάθε άτομο σύμφωνα με τις εργασίες του.

John 6:19
19 Απεκρίθη ο Ιησούς και είπε προς αυτούς · Αληθώς, αληθώς σας λέγω, Ο Υιός μπορεί να κάνει τίποτα για τον εαυτό του αλλά αυτό που seeth ο Πατέρας κάνει : Για όλα τα πράγματα που έκανε, η εν λόγω doeth και ο Υιός το ίδιο.

Παρακαλώ διαβάστε τα παρακάτω για να μάθετε ποιος είναι ο Υιός του ανθρώπου έρχεται. Είναι το βιβλίο του Δανιήλ στο κεφάλαιο 7 λέγοντας ότι εκείνο που έλαβε εξουσία είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ;

Πρίγκηπας της χώρας υποδοχής
Το κορίτσι και το μωρό
Πόλεμο στον Ουρανό ...
Οικοδόμηση του Ναού

PS
Σύμφωνα με τη μελέτη μου, στο κεφάλαιο Αποκάλυψη 4 και 5, Αυτό είναι το "μεγάλο λευκό θρόνο κρίση." που ψευδοπροφήτες λέγοντας. Είναι, επίσης, στο Δανιήλ 7.

No comments:

Post a Comment