THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Veeuputus? Estonian

Image alates: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Vastavalt nendele, kes ei mõista Issanda sõnu, raputades taeva ja maa tähendab viimsepäeva. Kas nad on öelnud, ütlen tõtt?

Heebrealastele 0:26
26 See hääl siis raputas maa Aga nüüd ta on lubanud, öeldes: " Ma veel kord raputada mitte ainult maa, vaid ka taevast.

Miks neid raputada? Et eemaldada asi, mis ei ole loksutada.

Heebrealastele 0:27
27 Ja see sõna, kuid veel kord , Signifieth eemaldades nendest asjadest, mis on raputanud , Sest asju, mis ei saa kõigutada võivad jääda.

Mis tähendus on värisemine? Lähme tagasi Heebrealastele 12:26

Heebrealastele 0:26
26 See hääl, mis raputas Maa seejärel , Kuid nüüd on ta tõotanud, öeldes: "Aga veel kord I loksutatakse mitte ainult maa, vaid ka taevast.

Olgem lugeda Heebrea 12:19-21

Heebrealastele 12:19-21
19 Ja pasunahäälega ja hääl sõnu, mis [hääl] nad seda kuulsid intreated et sõna ei tohiks rääkinud neid enam:
20 (Sest nad ei suutnud taluda seda, mis oli käskinud, ja kui nii palju kui metsaline touch mägi, peab see olema kivideta või tõukejõu läbi koos viskamise:
21 Ja nii arg , Nii ütles ta, I üleliia hirmu ja värisema :

Nii et nad on raputanud ja elevil, sest nad kardavad Jumala häält (Salm 26) ja paanikast rabatud ja hirmu, mida nad nägid.

Jeremija 2:12
12 Ole üllatunud, te , OI taevas, selles, ning jubedalt kardan, Olge väga lohutu, ütleb Issand.

Jumal taas raputada taevas ja maa peal, see on hirm halbade inimeste karistatud. Ja taevas on raputanud on ebajumalaid, sest inimesed kummardama päike, kuu ja tähed, mis on ebajumalateenistus ütles prohvetid. Anna meile teada, kui ma ütlen tõde, et taevas ja maa on värises, sest Jumal karistab kurjad. "Veel kord" tähendab üks kord ja ei kordu. (Heebrealastele 12:27)

Jesaja 13:9-13
9 Ennäe, päeval Jehoova tuleb, julm nii viha ja raevukas viha, panna maa tühjaks ja sealt edasi hävitada patuseid sätestatut.
10 Sest taevatähed ja tähtkujud selle ei anna oma valgust: päike pimedaks tema tõusuteel ning moon ei tohi põhjustada tema valguses.
11 Ja Ma karistan maailmas oma kurja ja wicked nende ülekohut, ja ma lasen ülbus uhked ja panevad madala upsakus on kohutav.
12 Ja ma teen mehe kallim kui puhta kulla, mees kui puhas kuld Ophir.
13 Seetõttu ma raputada taevas ja maa peal raputada selle koha viha vägede Issand, ja päeval tema raevukas viha,

Tähendab, et Jumal eemaldab halvad loksutada ja värisevad hirmust.

Kas see ei sisaldu: kõik asju, mis on kirjutatud? (Luuka 21:22) Kas sa ei tea tähendust kõik? Pange tähele, et Jesaja 13:9-13 on sama Jumal ütleb Luuka 21, ja palun ka lugeda Mark 13 ja Matteuse 24.

Luke 21:22,25,26
22 Jaoks need tuleks päeva kättemaks, et kõik asju, mis on kirjutatud võib olla täidetud.
25 Ja seal peab olema tähistatud päike ja kuu ja tähed; ja maa peal stressi rahvad, koos kimbatus; meri ja lained möirgav;
26 Meeste südamed jättes neile hirmuNing hoolitsev need asjad, mis tulevad maa peal: jaoks volitused taevast tuleb loksutada.

Luke 21:31
31 Nõnda ka teie kui te näete neid asju juhtub nendega , Tean, te tahate, et Jumala riik on lähedal.

Kui Issand ütleb Luuka 21 toimus siis nad teavad, et Jumala riik on lähedal. Kes kogevad kõik asjad Lord ennustanud Luke 21?

Luke 21:32
32 Tõesti Ma ütlen teile, See põlvkond ei liigu , Kuni kõik need asjad olema täidetud.

See põlvkond ei kao, kuni kõik on täidetud.

Taaniel 2:44
44 Ja päevil need kuningad peab Jumal taevas loob kuningriik mis ei tohi kunagi hävitatud, ja kuningriik ei jäeta teiste inimestega, kuid see lõhub ja hävitab kõik need kuningriigid, aga ta ei tohi seista igavesti.

Kas see on lisatud "kõik"? (Luuka 21:22) Jah.

Nüüd on nad teise aluseks salm umbes hävitamine maailmas 2 Peetruse 3. Loe.

2 Peetruse 3:7-10
7 Aga taevas ja maa, mida sama sõna on hoitud alal tule jaoks on Viimsel ja hukatusse on kole mehed.
8 Aga ärge unustage, armsad, üks asi, et ühel päeval Issanda juures nagu tuhat aastat ja tuhat aastat nagu üks päev.
9 Issand ei slack kohta oma lubadust, sest mõned count lodevus, vaid on pika meelega meile ei taha, et keegi hukkuks, vaid et kõik peaks tulema.
10 Aga Issanda päev otsekui varas öösel , Et taevas sel päeval läheb ära suure müra ja taevas sulavad tulist soojus, maa ja töötab kohapeal saab põletada.

Nad on mõlemad ka ütles Jesaja 13:9-13. Kuidas Peter jutlustas?

1. Peetruse 1:10-12
Millest 10 pääste otsis ja otsis usinalt prohvetid, kes ennustasid umbes armu, et peaks tulema sulle:
11 Et uurida tähenduse ja mis kell Kristuse Vaimu, mis oli neile kui ta tunnistas eelnevalt Kristuse kannatuste ja glories neist.
12 Selgus, et neid et mitte juurde ise, vaid teile, nad teenisid neid asju, mis on nüüd esitatud teile poolt kuulutatud Evangeelium, et te Püha Vaimu poolt saadetud taevas, et asjad inglid soovi vaadata.

Peter kuulutasid vastavalt õpetused prohvetid, kes otsis ja otsis. Ja milline on Paul's räägitud õpetused prohveteid?

1 Korintlastele 14:32,33
32 Ja kanged prohveteid suhtes prohvetid ;
33 Sest Jumal ei ole Jumal segadust, vaid rahu. Nagu kõigis pühade kogudustes

Nii peaks, kui sa selgitab Piibli peab olema järjepidev prohvetid.

Näiteks Armageddon, Jeesus ütles Luuka 21 sõnad: "kõik asju, mis on kirjutatud võib olla täidetud." umbes Armageddon saab lugeda raamatust Ezekiel. Nii Armageddon on hõlmata: "ll asju, mis on kirjutatud " . Ja kuna Ilmutusraamatus kirjutas Johannes prohvet, tema kirjutised on hõlmatud prohvetid. " See tähendab, jutlustas ja ennustasid Paul ja Peter tuleb Vastavalt ütlused prohvet. Ei uutest tekkinud prohvetid, vaid Jesaja, Jeremija, Hesekiel, Sakarja, Sefanja jne Nii Armageddon juhtus juba?

Nüüd, umbes tulekahju, mis ettekuulutus Peter, tuleks vastavalt ka prohveteid. Nii et loe ettekuulutused prohvetid umbes tulekahju.

Jesaja 34:4,8,9
4 Ja kõik taeva vägesid saadetakse laiali, ja taevas on nagu spin, ja kõik nende vastuvõtva langevad nagu lehed närbumine on viinapuu ja alla viigileht.
8 Jaoks päeval kättemaks , Aasta palga eest poleemikat Siioni.
9 Ja ojade selle tuleb muutuda pigi ja tolmu toomine väävlit ja maa muutub põletamine pigi.

Mida me lugeda on ikka oluline Luke 21 ja teiste värsse me juba lugenud. Iga prohvet, nagu Jesaja, Jeremija, Hesekiel, Sefanja jne tunnistan üksteisele. Ja nende ütlused ei ole vastuolus omavahel.

Jesaja 30:30,31,32
30 Ja Jehoova paneb tema kuulsusrikas hääl Ja hääldavad lahingus oma käe, koos pahameelt oma viha, ja leek devouring tulekahju Koos hajuvust ja raju ja Raheterade
31 kaudu Issanda hääl peab Assüüria olema rod.
32 Ja iga insult ametisse personali, kelle Issand määrab talle, võetakse koos trummidega ja kandleid ja aastal lahingud raputades Kas ta võitlema nendega ,

Sefanja 1:18
14 Suur päev Jehoova on lähedal, lähedal, ja ruttab väga, isegi hääl Issanda päev : vägev mees hüüab seal kibedalt.
15 Päeval on päeval viha , päev vaeva ja ahastus , päeval raisata ja meeleheidet , päeval pimedus ja süngus , päeval pilvi ja paks pimedus ,
18 Ei nende hõbe ega nende kuld ei suuda neid täita päeval Issanda viha , Kuid kogu maa peab olema söödud poolt tulekahju tema armukadedus : sest ta teeb end, jah, kohutav lõpp, kõik, kes elavad maal.

Joel 2:10,11
10 Muld värisema enne neid, taeva värisema : Päike ja Kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma särav:
11 Ja Issand kuuldavale oma häält Enne oma armee: tema laager [on] väga suur: for [ta] tugev, et executeth tema sõna: tuleb Issanda päev [on] suur ja väga kohutav ja kes saab kinni on?

Ettekuulutusi prohvetid on nagu jõgi, mis on mere poole, sest nende ennustused suunas prognoose Issand Jeesus Luuka 21, Markuse 13 ja Matteuse 24. Pikemad ja jätkata tsükkel nagu Rain ja tagasi merele ja aurutatakse saada vihma ja jälle suunas merele. Kui tekib sõnasõnaline tulekahju et Jumal saadab, see oli tule 11. september 2001 terrorirünnakuid New Yorgis. Kuna tulekahju alla hävitada Babilon nagu Soodoma ja Gomorra. Nii usk umbes maailma lõppu on suur viga. Ja kui jutlustaja räägib inimestele, et see maailm ise hävitada, ei usu, sest nad petavad teid. Nad on vale jutlustajad, mida Saatan külvata hirmu, et hoida sind pingeline eriti nende petmine, et sa ei märganud.

No comments:

Post a Comment