THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Syndflod? Danish

Billede fra: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Ifølge dem, der ikke forstår Herrens ord, at ryste himmel og jord betyder dommedag. Er de fortælle fortælle sandheden?

Hebræerne 12:26
26 At stemmen så rystede jorden : Men nu har han lovet, sagde: " Jeg har engang mere ryste ikke kun jorden, men også himlen.

Hvorfor de skal ryste? At fjerne de ting, der ikke er rystet.

Hebræerne 12:27
27 Og dette ord, dog endnu en gang , Signifieth Den fjernelse af de ting, der er rystet , Som tingene gjort, for ikke at blive rystet kan forblive.

Hvad er meningen med at ryste? Lad os gå tilbage i Hebræerbrevet 12:26

Hebræerne 12:26
26 At den stemme, der rystede Jorden derefter , Men nu har han lovet, siger, endnu engang jeg ryster ikke blot jorden, men også himlen.

Lad os læse på hebraisk 12:19-21

Hebræerne 12:19-21
19 Og lyden af en trompet, og stemmen af ord; som [stemme] de, som hørte bønhørte, at ordet ikke bør talt med dem noget mere:
20 (For de ikke kunne udholde det, der var befalet, Og hvis så meget som et dyr rører ved bjerget, skal det være stenet, eller stak igennem med en dart:
21 Og så frygtsom , Så sagde han, Jeg frygter og Quake :

Så de er rystet og begejstrede, fordi de er bange for Guds stemme (Vers 26) og panikslagen og frygt for hvad de så.

Jeremiah 2:12
12 blive forbavset, I , O I himlen på dette, og blive frygteligt bange, Vær meget øde, siger Herren.

Gud igen ryste himlen og jorden, er det frygten for dårlige straffes mennesker. Og himlen vil blive rystet, er idoler, fordi folk tilbeder solen, månen og stjernerne, som er afgudsdyrkelse sagt af profeterne. Lad os vide, hvis jeg fortæller sandheden om, at himlen og jorden vil blive rystede, fordi Gud vil straffe de onde. "Endnu engang" betyder én gang og vil ikke blive gentaget. (Hebræerne 12:27)

Esajas 13:9-13
9 Se, dagen Jehovas kommer, grusom med både vrede og voldsomme vrede, at lægge Landet øde, og derfra at ødelægge syndere herom.
10 For himlens stjerner og stjernebilleder heraf ikke give deres lys: Solen skal blive formørket i sin stigende, og månen må ikke forårsage sit lys.
11 Og Jeg vil straffe verden for deres onde, og de ugudelige for deres ugudelighed, og jeg vil få arrogance af den stolte, og det vil lægge lav Hovmod af forfærdeligt.
12 Og jeg vil gøre en mand mere dyrebar end fint guld, manden end det rene guld Ofir.
13 Derfor vil jeg ryste Himmel og Jord vil ryste fra sin plads i vrede Hærskarers Herre, og dagen for hans rasende vrede,

Betyder, at Gud vil fjerne den dårlige rystet og skælvende af angst.

Dette er ikke inkluderet i: alle de ting, som er skrevet? (Lukas 21:22) Ved du ikke kender betydningen af alle? Bemærk, at i Esajas 13:9-13 er den samme Herre siger i Lukas 21, og husk også læse i Mark 13 og Matthew 24.

Luke 21:22,25,26
22 For disse dage hævn, at alle Ting, som er skrevet kan opfyldes.
25 Og der skal være tegn i sol og i månen, og i stjernerne; og på jorden angst af nationer, med rådvildhed, havet og bølger brusende;
26 Mænds hjerter mangel dem af frygt, Og for at se efter de ting, der kommer på jorden: for himlens kræfter skal rystes.

Luke 21:31
31 Så ligeledes jer, når I ser disse ting sker med dem , Ved I, at Guds rige er nær.

Da Herren siger i Lukas 21 indtraf så vil de vide, at Guds rige er nær. Hvem vil opleve alt Herren profeterede i Lukas 21?

Luke 21:32
32 Sandelig siger jeg jer, Denne generation må ikke gå , Førend alle disse ting være opfyldt.

Denne generation må ikke forsvinde før alt er opfyldt.

Daniel 2:44
44 Og i de dage af disse konger skal Himmelens Gud vil oprette et rige som skal aldrig blive ødelagt, og riget må ikke overlades til andre mennesker, men det skal bryde i stykker og fortære alle disse riger, og det skal stå for evigt.

Er det indgår i "alle"? (Lukas 21:22) Ja.

Nu har de en anden underliggende vers om ødelæggelse af verden i 2 Peter 3. Læs.

2 Peter 3:7-10
7 Men himlen og jorden, af de samme ord har været opbevaret profil for brand, idet Dommedag og Fortabelse af ugudelige mænd.
8 Men glem ikke, elskede, den ene ting, at en dag Herren som tusind år, og tusind år som én dag.
9 Herren er ikke slap om hans løfte, som nogle regne slaphed, men er Langmodighed for os, ikke villige til at nogen skal fortabes, men at alle skal komme.
10 Men Herrens dag som en tyv , At Himlen på denne dag vil gå væk med en stærk støj, og ting i himlene skal smelte med brændende varme, jorden og arbejder på stedet vil blive brændt.

De er begge også sagde i Esajas 13:9-13. Hvordan virker Peter prædikede?

1 Peter 1:10-12
10 Heraf frelse er søgte og søgte flittigt profeterne, som profeterede om den nåde, som skulle komme til dig:
11 Til undersøge betydningen og hvad tid Kristi Ånd, som var i dem, når det vidnede forhånd lidelser Kristus og herligheder af dem.
12 blev åbenbaret for dem, at ikke jer selv, men jer, de tjente disse ting, der er nu rapporteret jer ved evangeliet forkyndt for dig ved Helligånden sendt fra i himlen, at de ting englene ønske om at se.

Peter prædikede evangeliet ifølge profeternes lærdomme, der søgte og søgte. Og hvad er Paulus 'sagt om profeternes lærdomme?

1 Kor 14:32,33
32 Og ånder profeter er omfattet af profeterne ;
33 For Gud ikke er en Gud for forveksling, men om fred. Som i alle kirker af de hellige

Så bør, hvis du vil forklare Bibelen, skal være konsekvent i profeterne.

Eksempel, Armageddon, sagde Jesus i Lukas 21 ordene: "alle Ting, som er skrevet kan opfyldes." om Armageddon kan læses i bogen af Ezekiel. Så Armageddon er bl.a. i: "Enll Ting, der er skrevet " . Og da Johannes 'Åbenbaring blev skrevet af John som en profet, er hans skrifter, der er omfattet af profeterne. " Det betyder, at forkyndelse og profeti af Paulus og Peter skal overensstemmelse med vidnesbyrd om profeten. Ikke fra den nye opstod profeter, men fra Esajas, Jeremias, Ezekiel, Zakarias, Sefanja mv Så Armageddon sket allerede?

Nu, om branden, i profeti af Peter, bør derfor til profeterne. Så læs profetier af profeterne om branden.

Esajas 34:4,8,9
4 Og alle himlens hær skal opløses, og himlen skal være som en spin, og alle deres vært skal falde som et blad tilintetgørende på vinstokken, og som en faldende figenblad.
8 For dagen for hævn , Et år med kompensation for Kontroversen om Zion.
9 Og vandløbene heraf skal forvandles til beg, og støvet heraf i Svovl, og Landet skal blive brændende beg.

Hvad vi læser, er stadig relevant i Lukas 21, og andre vers vi allerede har læst. For hver profet, vidner ligesom Esajas, Jeremias, Ezekiel, Zefanja, osv. til hinanden. Og deres vidneudsagn ikke var i strid med hinanden.

Esajas 30:30,31,32
30 Og Jehova vil forårsage hans herlige stemme , Og udtale slaget ved sin arm, med harme af hans vrede, og det flammen fra en fortærende ild , Med spredning, og storm, og hagl
31 For gennem stemme for Herren skal assyriske være en stang.
32 Og hvert slag af de udpegede medarbejdere, som Jahve skal lå på ham, skal være med tamburiner og harper: og i slag af rystelser vil han kæmpe med dem ,

Zefanias 1:18
14 Den store dag Jehova er nær, nær, og skynder sig meget, selv stemme Herrens dag : den mægtige mand græder der bittert.
15 Dagen er en vredens dag , en dag med problemer og angst , en dag for at spilde og fortvivlelse , en dag med mørke og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke ,
18 Hverken deres sølv eller deres guld vil ikke være i stand til at levere dem vredens dag for Herren , Men hele jorden skal fortæres af ilden af hans jalousi : for han vil gøre en ende, ja, en forfærdelig afslutning af alle, der bor i landet.

Joel 2:10,11
10 Jorden skal skælve foran dem, himlene skal bæve : Solen og månen er formørket, og stjernerne trække deres skinnende:
11 Og HERREN skal fremsige sin stemme før hans hær: for hans lejr [er] meget stor: for [han er] stærkt, at executeth hans ord: for Herrens dag [er] stor og meget frygtelige, og hvem kan overholde den?

Profetier af profeterne er ligesom en flod, der er mod havet, fordi deres forudsigelser går mod forudsigelserne af Herren Jesus i Lukas 21, Mark 13 og Matthew 24. Længere og fortsætte den cyklus ligesom Regn og tilbage igen til havet og fordampe til at blive regn igen og igen mod havet. Hvis der er nogen bogstavelig ild, at Gud vil sende, det var brand på September 11, 2001 terrorangreb i New York. Da ilden ned for at ødelægge Babilon som Sodoma og Gomorra. Så tro om verdens ende, er en stor fejl. Og hvis en prædikant er at fortælle folk, at denne verden vil selvdestruktion, tror ikke, fordi de er bedrager dig. De er falske prædikanter, der bruges af Satan til at tilså frygte at holde dig fast især i deres bedrag, som du ikke har bemærket.

No comments:

Post a Comment