THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Inundaţii? Romanian

Imagine de la: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Potrivit celor care nu înţeleg cuvintele Domnului, scuturarea cerului şi al pământului mijloace apocaliptic. Sunt ele spune spune adevărul?

Evrei 12:26
26 vocea apoi scutură pământul : Dar acum el a promis, spunând, " Am o dată mai mult se agită nu numai pământul, ci şi cerul.

De ce se agită? Pentru a elimina lucru care nu sunt agitat.

Evrei 12:27
27 Şi acest cuvânt, toate acestea încă o dată , Signifieth eliminarea din acele lucruri care sunt agitat , Ca lucrurile, nu trebuie să fie scuturat poate rămâne.

Care este sensul de agitare? Să ne întoarcem în Evrei 12:26

Evrei 12:26
26 vocea care a zguduit pământ, apoi , Dar acum el a promis, zicând:, Cu toate acestea, o dată mai mult mi se agită, nu numai pământul, ci şi cerul.

Să ne citesc în ebraică 12:19-21

Evrei 12:19-21
19 Şi sunetul unei trâmbiţe, şi glasul cuvintelor; care [voce] au auzit că sa rugat că termenul nu ar trebui să fie vorbit cu ei mai:
20 (Pentru că nu puteau suporta ceea ce a fost poruncit, Şi dacă atât de mult ca o atingere fiara munte, va fi ucis cu pietre, sau cu forţa printr-o săgeată:
21 Şi aşa de fricoşi , Aşa a spus el, I extrem de frică şi cutremur :

Deci, acestea sunt agitat şi încântaţi, deoarece ei se tem de vocea lui Dumnezeu (Versetul 26) şi în panică şi teama de ceea ce au văzut.

Ieremia 02:12
12 Fii uimit, voi , O, voi ceruri, la aceasta, şi să fie oribil frică, Voi fi foarte pustiu, zice Domnul.

Dumnezeu o dată se agită din nou cerul şi pământul, este frica de oamenii rai pedepsiţi. Şi cerurilor vor fi clătinate sunt idoli, pentru că oamenii cult soarele, luna şi stelele care este idolatrie a spus prin prooroci. Să ne ştiu dacă am spus adevărul că cerul şi pământul va fi cutremurat pentru că Dumnezeu va pedepsi pe cei răi. "Odată ce mai mult" înseamnă o dată şi nu se va repeta. (Evrei 12:27)

Isaia 13:9-13
9 Iată, vine ziua Domnului, crud atât cu mânie şi urgie aprinsă, a pune pământul în pustiu, şi de acolo pentru a nimici pe toţi păcătoşii.
10 Pentru stelele cerului şi constelaţiile acestora nu va mai da lumina lor: soarele se va întuneca în creşterea lui, şi luna nu va mai produce lumina ei.
11 Şi Voi pedepsi lumea pentru răul lor, şi pe cei răi pentru nelegiuirile lor, şi voi cauza aroganţa mândru, şi va stabili scăzut trufia teribil.
12 Şi voi face un om mai preţios decât aurul fin, omul decât aur curat de Ofir.
13 Prin urmare, Eu voi cutremura cerul şi pământul va zgudui de la locul său în mânia Domnului oştirilor, şi ziua mâniei Lui aprinse,

Înseamnă că Dumnezeu va scoate cele rele agitat şi tremură de frică.

Este aceasta nu sunt incluse în: toate lucrurile care sunt scrise? (Luca 21:22) Nu ştiţi sensul toate? Reţineţi că în Isaia 13:9-13 este aceeaşi Domnul spune în Luca 21, şi, de asemenea, vă rugăm să citiţi în Marcu 13 şi Matei 24.

Luca 21:22,25,26
22 Pentru aceste fi zile de răzbunare, toate lucrurile care sunt scrise pot fi îndeplinite.
25 Şi acolo va fi semne în soare, în lună şi în stele; şi pe pământ va fi strâmtorare a naţiunilor, cu nedumerirea; mare şi hohotitor valuri;
26 inimile oamenilor le de groază, Şi pentru căutarea după acele lucruri care vin pe pământ: pentru puterile cerurilor vor fi clătinate.

Luca 21:31
31 Deci, de asemenea, voi, când veţi vedea aceste lucruri se întâmplă să le , Ştiţi că Împărăţia lui Dumnezeu este aproape.

Când Domnul spune în Luca 21 a avut loc, atunci ei vor şti că Împărăţia lui Dumnezeu este aproape. Cine va experimenta toate lucrurile Domnului proorocit în Luca 21?

Luca 21:32
32 Adevărat vă spun, Această generaţie nu va trece , Până la toate aceste lucruri să fie îndeplinite.

Această generaţie nu va trece până când totul este îndeplinită.

Daniel 2:44
44 Şi în vremea acestor împăraţi se Dumnezeul cerurilor va ridica o împărăţie care nu va fi distrusă, şi împărăţia nu va fi lăsată la alte persoane, dar ea va sfărâma şi va nimici toate acele împărăţii, şi ea însăşi va dăinui pentru totdeauna.

Este inclus în acest "toate"(Luca 21:22)? Da.

Acum, ei au un alt verset care stau la baza despre distrugerea lumii în 2 Petru 3. Citit.

2 Petru 3:7-10
7 Dar cerurile şi pământul, prin acelaşi cuvânt au fost stocate pentru foc, fiind Ziua Judecăţii de Apoi şi pieire a oamenilor nelegiuiţi.
8 Dar nu uitaţi, iubit, un lucru, că într-o zi Domnul ca o mie de ani, şi o mie de ani sunt ca o zi.
9 Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii conta, ci are o îndelungă răbdare pentru noi, nu doreşte ca nici unul să nu piară, ci toţi să vină.
10 Dar a doua zi a Domnului, ca un hoţ , Că cerurile în acea zi va trece cu zgomot mare, şi lucruri în ceruri se vor topi cu mare căldură, pământul şi lucrările de pe teren vor fi arse.

Ele sunt atât de asemenea, a spus în Isaia 13:9-13. Cum Petru a predicat?

1 Petru 1:10-12
10 Din care mântuirea este a căutat şi a căutat cu sârguinţă prooroci, care au proorocit despre harul care ar trebui să vină la tine:
11 Pentru a investiga în sensul şi la ce oră Duhul lui Hristos care era în ei, când vestea mai dinainte patimile lui Hristos şi slava lor.
12 a fost le-a dezvăluit, că nu ei înşişi, dar voi, ei slujeau aceste lucruri, care sunt raportate acum vouă de predicat Evanghelia la tine prin Duhul Sfânt trimis din cer, în, că lucrurile pe care ingerii doresc sa priveasca.

Petru a predicat Evanghelia în conformitate cu învăţăturile profeţilor care a căutat şi a căutat. Şi ceea ce este a lui Pavel a spus despre învăţăturile profeţilor?

1 Corinteni 14:32,33
32 Iar duhurile proorocilor sunt supuse proorocilor ;
33 Pentru Dumnezeu nu este un Dumnezeu de confuzie, ci de pace. Ca în toate Bisericile sfinţilor

Deci ar trebui, dacă vă va explica Biblia, trebuie să fie consecvente în profeţii.

Exemplu, Armageddon, Isus a spus în Luca 21 cuvintele: "toate lucrurile care sunt scrise pot fi îndeplinite." despre Armageddon poate fi citit în cartea lui Ezechiel. Deci, se include în Armaghedonul: "Oll lucrurile care sunt scrise " . Şi din moment ce cartea Apocalipsa a fost scrisă de John ca un profet, scrierile sale sunt acoperite prin prooroci. " Asta înseamnă că, predicarea şi profeţia lui Pavel şi Petru ar trebui să fie conformitate cu mărturia profetului. Nu de la prooroci nou apărut, dar de la Isaia, Ieremia, Ezechiel, Zaharia, Tefania etc Deci, Armaghedonul sa întâmplat deja?

Acum, despre foc, în proorocia lui Petru, ar trebui să fie în consecinţă, pentru a profeţi. Deci, citiţi profeţiile din prooroci despre foc.

Isaia 34:4,8,9
4 Şi toată oştirea cerurilor se dizolvă, iar cerurile vor fi ca un spin, şi toată oştirea lor vor cădea ca o frunză de viţă de vie pe nimicitoare, şi ca o frunză de smochin care se încadrează.
8 Pentru o zi de răzbunare , Un an de recompensă pentru controversa Sionului.
9 Şi fluxuri acestora se va preface în smoală, şi praful acestora în pucioasă, şi pământul va deveni smoală de ardere.

Ceea ce am citit este încă relevantă în Luca 21 şi alte versete am citit deja. Pentru fiecare profet, ca Isaia, Ieremia, Ezechiel, Ţefania, etc mărturisesc unul altuia. Şi mărturia lor nu a fost contrară reciproc.

Isaia 30:30,31,32
30 Şi Iehova va provoca vocea sa glorios , Şi pronunţă în bătălia de la braţul lui, cu indignare de mânia lui, şi flacăra unui foc mistuitor , Cu împrăştiere, şi furtună, şi grindină
31 Pentru prin glasul Domnului se asirian fi o tijă.
32 Şi fiecare accident vascular cerebral a personalului desemnat, pe care Domnul va pune peste el, trebuie să fie cu timpane şi harpe: şi în luptele de agitare el va lupta cu ei ,

Tefania 1:18
14 Ziua cea mare a Domnului este aproape, aproape, şi se grăbeşte foarte mult, chiar vocea ziua Domnului : viteazul plange cu amar.
15 A doua zi este o zi de mânie , o zi de necaz şi chin , o zi de pustiire şi irosirea , o zi de întuneric şi melancolie , o zi de nori şi de întuneric gros ,
18 Nici argintul, nici aurul lor nu vor fi în măsură să le livreze în ziua de mânia Domnului , Dar toata tara va fi mistuita de focul geloziei sale : pentru el va pune capăt, da, un sfarsit teribil, de toţi cei care locuiesc în ţară.

Joel 2:10-11
10 Pământului se vor cutremur în faţa lor, cerurile vor tremura : Soarele şi luna se întunecă, şi stelele îşi pierd strălucirea:
11 Şi Domnul va rosti vocea lui înainte de armata sa: pentru tabara lui [este] foarte mare: pentru [el este] puternic că executeth său cuvânt: pentru ziua Domnului [este] mare şi foarte teribil, şi cine poate respecta?

Profeţiile profeţilor sunt ca un râu care este spre mare, pentru că previziunile lor sunt faţă de previziunile de Domnul Isus în Luca 21, Marcu 13 şi Matei 24. Mai mult şi să continue ciclul la fel ca ploaie şi înapoi în mare şi se evaporă ploaie pentru a deveni din nou şi din nou spre mare. Dacă nu există nici un foc literal că Dumnezeu va trimite, a fost focul de pe 11 septembrie 2001 atacurile teroriste din New York. Ca focul în jos pentru a distruge Babilon ca Sodoma şi Gomora. Deci, credinta despre sfârşitul lumii este o mare greşeală. Şi dacă un predicator spune oamenilor că această lume va auto-distrugere, nu cred că ei sunt ai inselatoare. Ele sunt predicatori false, folosite de Satan pentru a semăna frica sa te tin strâns în special în înşelăciune lor, pe care nu le observa.

No comments:

Post a Comment