THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Vedenpaisumus? Finnish

Kuva: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Mukaan ne, jotka eivät ymmärrä Herran sanat, vapina taivaan ja maan keinoin tuomiopäivän. Ovatko he kertovat kertovat totuuden?

Hepr 12:26
26 Tämä ääni sitten järisytti maata : Mutta nyt hän on luvannut sanoen: " Olen kerran ravistaa ei vain maa, vaan myös taivaan.

Miksi ne ravistaa? Voit poistaa asia, että eivät ole horjuttaneet.

Hepr 12:27
27 Ja tämä sana, kuitenkin vielä kerran , Signifieth poistamalla niistä asioista, jotka ovat horjuttaneet , Kun asiat tehnyt, ei saa horjuttaa voi jäädä.

Mikä on tarkoitettu ravistamalla? Mennään takaisin Hepr 12:26

Hepr 12:26
26 Tämä ääni joka ravisteli maan sitten , Mutta nyt hän on luvannut sanoen: Vielä kerran minä liikutan vain maa, vaan myös taivaan.

Olkaamme lukea hepreaksi 12:19-21

Hepr 12:19-21
19 Ja pasunan pauhatessa, ja ääni sanoja, jotka [ääni] ne, jotka kuulivat rukoili, että sana ei olisi puhunut heille enää:
20 (Sillä he eivät voineet sietää sitä, mikä oli käskenyt, ja jos niin paljon kuin peto kosketus vuori, se on kivitetty tai työntövoima läpi tikka:
21 Ja niin peloissaan , Niin hän sanoi, Olen äärimmäisen pelon ja Quake :

Joten he ovat horjuttaneet ja innoissaan, koska he pelkäävät Jumalan ääni (Jae 26) ja paniikissa ja pelossa, mitä he näkivät.

Jeremia 02:12
12 hämmästellä, te , Te taivaat, tätä, ja on hirvittävän peloissaan, Olkaa hyvin autio, sanoo Herra.

Jumala jälleen liikutan taivaat ja maan, se on pelko pahoja ihmisiä rangaistaan. Ja taivaat järkkyvät ovat epäjumalia, koska ihmiset palvovat aurinkoa, kuuta ja tähtiä, jotka on epäjumalanpalvelusta sanonut profeetat. Kerro meille, jos en kerro totuutta, että taivaan ja maan on vapisi, koska Jumala rankaisee jumalattomia. "Jälleen kerran" tarkoittaa kerran ei tule toistumaan. (Hepr. 12:27)

Jesaja 13:9-13
9 Katso, Herran päivä tulee, armottomana ja kiivaus ja vihan hehku, antaa maa autio, ja sieltä tuhota sen syntiset.
10 Sillä taivaan tähdet ja tähtikuviot artiklaa ei anna valoaan: aurinko pimenee hänen kasvaa, ja kuu ei saa aiheuttaa hänen valoa.
11 Ja Minä rankaisen maailmaa pahalta, ja jumalattomat heidän rikoksensa enkä aiheuttaa ylimielisyys ylpeä, ja se kaataa haughtiness on kauhea.
12 Ja minä teen mies enemmän arvokas kuin puhdasta kultaa, mies kuin puhdasta kultaa Ophir.
13 Siksi minä liikutan taivaat ja maan ravistaa sen paikka viha Herra Sebaot ja jona hänen vihan hehku,

Tarkoittaa, että Jumala poistaa huonot ravisteltu ja vapisten pelosta.

Eikö tämä ole sisällytetty: kaikki mitä on kirjoitettu? (Luuk. 21:22) Etkö tunnekaan kaikki? Huomaa, että Jesaja 13:9-13 on sama Herra sanoo Luke 21, ja sinun tulee lukea myös Mark 13 ja Matthew 24.

Luke 21:22,25,26
22 Varten Näiden olla päivän kosto, että kaikki asioita, jotka on kirjoitettu voi täyttää.
25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä; ja maan päällä ahdistus kansoilla epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat;
26 Miesten sydämet ei ole niitä peläten, Ja huolehditte niitä asioita, jotka tulevat maan päällä: ja taivaan voimat järkkyvät.

Luke 21:31
31 Niin myös te, kun näette näitä asioita tapahtuu heille , Tietäkää, että Jumalan valtakunta on lähellä.

Kun Herra sanoo Luukas 21 tapahtui silloin he tietävät, että Jumalan valtakunta on lähellä. Kuka kokea kaiken Herra profetoi Luuk. 21?

Luke 21:32
32 Totisesti minä sanon teille, Tämä sukupolvi ei katoa , Ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.

Tämä sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki on täytetty.

Daniel 2:44
44 Ja päivinä nämä kuninkaat on Jumala taivaan perustaa valtakunnan joka on koskaan tuhota, ja valtakunta ei saa jättää muita ihmisiä, mutta se on musertava ja kuluttaa kaikki nämä valtakunnat, ja se on voimassa ikuisesti.

Onko tämä sisältyy "kaikki"? (Luuk. 21:22) Kyllä.

Nyt he ovat toisen taustalla jakeen noin tuhoaminen maailman 2 Peter 3. Lue.

2 Piet 3:7-10
7 Mutta nykyiset taivaat ja maa, samalla sanalla on varastoitu palo, joka ylösnousemuksen päivänä ja tuho ja jumalattomien miesten.
8 Mutta älä unohda, rakas, yksi asia, että jonain päivänä Herra kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä.
9 Herra ei ole löysällä koskevat lupauksensa, kuten jotkut laskea leväperäisyys, mutta on pitkämielinen meille, ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat.
10 Mutta Herran päivä kuin varas , Että taivasta joka päivä katoavat suurella melua, ja taivaassa on kuumuudesta sulavat, maa ja paikan päällä on poltettu.

Ne ovat molemmat myös sanoi Jesaja 13:9-13. Miten Peter saarnasi?

1 Peter 1:10-12
10 josta pelastuksemme haettu ja haetaan ahkerasti profeetat, joka profetoi armosta, pitäisi tulla teille:
11 Voit tutkia merkitys ja mihin aikaan Kristuksen Henki, joka heissä, kun se todisti etukäteen Kristuksen kärsimysten ja loisto niitä.
12 selvisi heille, että ei aisoihin, mutta teille, he palvelleet näitä asioita, jotka ilmoittivat nyt teille, että evankeliumia teille Pyhä Henki lähtee taivaaseen, että asiat enkelit halu näyttää.

Peter julistivat evankeliumia mukaan opetusten profeettoja, jotka hankki ja etsinyt. Ja mikä Paavali on sanonut opetukset profeettoja?

1 Kor 14:32,33
32 Ja henget profeetat edellyttäen profeetat ;
33 Sillä Jumala ei ole Jumala, hämmennystä, vaan rauhan. Kuten kaikissa kirkoissa pyhimysten

Joten olisi, jos selittää Raamattua, on oltava johdonmukaisia profeettoja.

Esimerkiksi, Armageddon, Jeesus sanoi Luuk. 21 sanat: "kaikki asioita, jotka on kirjoitettu voi täyttää." noin Armageddon voidaan lukea Hesekielin. Joten Armageddon on sisällytettävä: "ll mikä on kirjoitettu " . Ja koska Ilmestyskirja oli kirjoittanut John kuin profeetta, hänen kirjoituksensa kuuluvat profeetat. " Tämä tarkoittaa, saarnaaminen ja profetoiminen Paul ja Peter olisi mukaisesti todistus profeetta. Ei uudesta syntynyt profeettoja, vaan Jesaja, Jeremia, Hesekiel, Sakarja, Sefanja jne. Joten Armageddon jo tapahtunut?

Nyt, noin tulipalo, ennustus Peter, olisi vastaavasti profeettoja. Joten lukea profetioita profeetat noin tuleen.

Jesaja 34:4,8,9
4 Ja kaikki taivaan joukolle lakkautetaan, ja taivaat ovat kuin spin, ja kaikki niiden isäntä raukeavat kuten lehtien kuihtuminen on viinipuu, ja koska kuuluvan viikunanlehti.
8 Varten koston päivänä , Vuoden palkaksi kiista Siionin.
9 Ja virtoja niiden on muuttunut kentällä, ja pöly sen osaksi tulikiveä, ja maa tulee polttava piki.

Mitä me luemme edelleen asianmukainen Luukas 21 ja muita jakeita me jo lukea. Jokaista profeetta, kuten Jesaja, Jeremia, Hesekiel, Sefanjan, jne. kertovat toisilleen. Ja heidän todistuksensa ei ollut ristiriidassa keskenään.

Jesaja 30:30,31,32
30 Ja Jehova aiheuttaa hänen kirkkautensa ääni , Ja lausua taistelu kätensä, ja suuttumus vihansa, ja liekki kuluttava tuli , Jossa sironta ja rajuilma ja rakeita
31 kauttaan ääni Herra Assyrian on sauva.
32 Ja jokainen isku valtuuttamat henkilöt, jotka Herra antaa hänelle, on kanssa tamburiineja ja harppua: ja vuonna taistelut tärinä aikooko hän taistella niiden kanssa ,

Sefanja 1:18
14 Suuri Herran päivä on lähellä, lähellä, ja kiiruhtaa suuresti, vaikka ääni Herran päivä : mahtava mies itkee siellä katkerasti.
15 Päivä on vihan päivänä , päivän ongelmia ja ahdistusta , päivä tuhlata ja kurjuuden , päivä pimeyden ja synkkyyttä , pilvinen päivä ja pimeydessä ,
18 Kumpikaan heidän hopea tai niiden kulta ei pysty toimittamaan niitä vihan päivänä Herran , Mutta Koko maa on syöty, että tulen hänen mustasukkaisuutta : sillä hän tekee loppua, kyllä, kauhea loppuun, kaikki, jotka asuvat maalla.

Joel 2:10,11
10 Maa on Quake ennen heitä, taivaat vapisevat : Aurinko ja kuu ovat mustiksi, ja tähdet kadottavat valonsa:
11 Ja Herra äänensä kuulua ennen armeijansa: hänen leiri [on] erittäin suuri: on [hän on] vahva että executeth sanansa: päivän Herran [on] loistava ja erittäin kauhea, ja kuka voi noudattaa sitä?

Ennustukset profeetat ovat kuin joki, joka on merelle päin, koska niiden ennusteet ovat kohti ennustuksia Herran Jeesuksen Luukkaan 21, Mark 13 ja Matthew 24. Pidempi ja jatkaa sykli kuten sadetta ja takaisin mereen ja haihdutetaan tulla sataa uudelleen ja uudelleen kohti merta. Jos on kirjaimellinen tuli, että Jumala lähettää, se oli tulen 11 syyskuu 2001 terrori-iskut New Yorkissa. Koska tulen alas tuhota Babilon kuin Sodoman ja Gomorran. Joten usko siitä maailman loppu on suuri virhe. Ja jos saarnaaja on kertoa ihmisille, että tämä maailma itsetuhomekanismi, usko, koska he pettävät sinut. Ne ovat vääriä saarnaajia, jota Saatana kylvää pelkoa pidellä sinua tiukasti erityisesti niiden petos, et edes huomaa.

No comments:

Post a Comment