THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Deluge? Slovak

Obrázok z: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Podľa tých, ktorí nechápu slová Pána, tras neba a zeme znamená súdneho dňa. Sú to hovoriť hovoriť pravdu?

Židom 12:26
26 Že hlas vtedy zatriasol krajín : Ale teraz prisľúbil, riekol: " Rád by som ešte raz otrasu nielen krajinu, ale aj nebom.

Prečo byť triasť? Ak chcete odstrániť vec, ktorá nie sú spochybnené.

Židom 12:27
27 A toto slovo, napriek tomu ešte raz , Signifieth odstránenie tých vecí, ktoré sú otrasené , Ako urobiť veci, ktoré nemôže byť otrasená môže zostať.

Aký je význam pretrepávania? Vráťme sa späť v Židom 12:26

Židom 12:26
26 Že hlas, ktorý otriasol Krajina potom , Ale teraz mu prisľúbil, riekol: Ešte raz otrasu nielen krajín, ale aj nebom.

Poďme čítať v hebrejčine 12:19-21

Židom 12:19-21
19 A zvukom poľnice a hlas slov, ktorá [hlas] oni počuli, že prosil, že slovo by nemalo byť hovorený na ne viac:
20 (Alebo nemohli vydržať to, čo bolo prikázané, a ak áno, rovnako ako zviera dotyk hory, bude ukameňovaný alebo strceny s pomocou šípok:
21 A tak strašný , Tak on hovoril, Aj mimoriadne strach a zemetrasenie :

Tak oni sú otrasené a nadšení, pretože sa bojí hlas Boha (Verš 26) a vydesený a strach z toho, čo videli.

Jeremiáš 2:12
12 žasnúť, vy , Nebesia, v tomto, a hrozne sa bojí, Buďte veľmi opustený, hovorí Hospodin.

Boh opäť pohnem nebom a krajinu, to je strach z zlé potrestaný ľudí. A obloha bude otrasená sú modly, pretože ľudia uctievali slnko, mesiac a hviezdy, ktorá je modlárstvo povedal skrze prorokov. Dajte nám vedieť, či som hovoril pravdu, že nebo a zem sa zachvela sa, pretože Boh bude trestať zlé. "Ešte raz" znamená raz a nebude sa opakovať. (Židom 12:27)

Izaiáš 13:9-13
9 Hľa, deň prichádza Hospodin, kruté a to ako s prchkosťou a planúcim hnevom, na tú krajinu na púšť, a odtiaľ zničiť ich hriešnikov.
10 Pre nebeské hviezdy a súhvezdia, nesmie dať svoje svetlo: slnko sa zatmie v jeho povstania, a mesiac nesmie spôsobiť jej svetlo.
11 A Budem trestať svet za svoje zlé, a bezbožných neprávosť ich, a urobím aroganciu hrdý, a poníži povýšenosť tohto strašného.
12 A urobím človeka cennejšie ako rýdze zlato, muž, ako rýdze zlato z Ofir.
13 Preto som sa triasť nebo i zem sa bude triasť z jeho miesta v hneve Pána zástupov, a deň jeho hnevu,

Znamená to, že Boh odstráni tie zlé pretrepať a triasol sa strachom.

Toto nie je zahrnuté v: všetky veci, ktoré sú napísané? (Lukáš 21:22) Neviete, význam všetky? Všimnite si, že v Izaiáš 13:9-13 je rovnaký Pán hovorí v Luke 21, a prosím, prečítajte si aj v Markovi 13 a Matúš 24.

Lukáš 21:22,25,26
22 Pre byť tieto dni pomsty, že všetky veci, ktoré sú písané môžu byť splnené.
25 A tam musí byť znamenie na slnku, a v mesiaci, a vo hviezdach; a na zemi úzkosť národov, s rozpakmi, more a vlny revúci;
26 Ľudské srdcia tým, pre strach, A za starostlivosť o tie veci, ktoré sú zasielané na zemi: pre sily nebies sa pohybovať.

Lukáš 21:31
31 Tak aj vy, keď uvidíte tieto veci s nimi deje , Vedzte, že Božie kráľovstvo je blízko.

Keď Pán hovorí v Luke 21 došlo potom budú vedieť, že Božie kráľovstvo je blízko. Kto pocíti všetky veci Pán prorokoval v Luke 21?

Lukáš 21:32
32 Veru, hovorím vám, Táto generácia sa neprejde , Až sa všetky tieto veci musia byť splnené.

Táto generácia nepominie, kým je všetko splnené.

Daniel 2:44
44 A V dňoch tých kráľov sa Boh nebies povstať kráľovstvu ktorá nesmie byť nikdy zničená, a kráľovstvo, nesmú byť ponechané k ostatným ľuďom, ale to sa potrie a konzumovať všetkým tým kráľovstvom, samo potom stáť bude na veky.

Toto je zahrnuté v "všetky"? (Lukáš 21:22) Áno.

Teraz, oni majú iné podkladové verš o zničení sveta v 2 Petr 3. Prečítajte.

2 Petr 3:7-10
7 Ale nebo a zem, rovnakým slovom boli uskladnené sa na oheň, že súdny deň a záhuby bezbožných ľudí.
8 Ale nezabudnite, milovaní, jedna vec, že jeden deň Pánov ako tisíc rokov a tisíc rokov ako jeden deň.
9 Pán nie je malátny o jeho sľub, ako niektorí počítajú ochabnutosť, ale trpezlivosť s nami, nechce, aby niekto zahynul, ale aby všetci došli.
10 Ale deň Pánov ako zlodej , Že nebesia v ten deň pôjde preč s veľkým hlukom, a veci v nebesiach, sa roztaví žiarou, zemné a práce v teréne sa spáli.

Oba sú tiež povedal Izaiáš 13:9-13 v. Ako Petr kázal?

1 Petr 1:10-12
10 Z toho spasenie je hľadal a hľadal usilovne prorokov, ktorí prorokovali o milosti, ktorá by mala prísť k vám:
11 Ak chcete preskúmať význam a ako dlho Duch Kristov, ktorý bol v nich, keď to svedčí vopred utrpenie Krista a slávu z nich.
12 bol odhalený k nim, že nie sebe, ale vám, oni slúžili tieto veci, ktoré sú teraz hlásené k vám evanjelium kázal vám Duchom svätým odoslaná z v nebi, že to, čo anjeli túžba vyzerať.

Petr kázal evanjelium podľa učenia prorokov, ktorí hľadali a hľadali. A čo je Paul povedal o učenie prorokov?

1 Korintským 14:32,33
32 A duchovia prorokov sú s výhradou k prorokom ;
33 Lebo Boh nie je Bohom zmätku, ale mier. Rovnako ako vo všetkých cirkvách svätých

Takže by mali, ak budete vysvetľovať Bibliu, musí byť v súlade s prorokmi.

Napríklad, Armageddon, Ježiš povedal Luke 21 sa slová: "všetky veci, ktoré sú písané môžu byť splnené." o Armageddon možno čítať v knihe Ezechiel. Tak Armageddon je zahrnúť do: "ll veci, ktoré sú písané " . A pretože knihe Zjavenie napísal John ako prorok, sú jeho spisy vzťahuje prorokov. " To znamená, kázať a prorokovať na Petra a Pavla by mali byť Podľa svedectva proroka. Nie z nového objavil prorokov, ale z Izaiáš, Jeremiáš, Ezechiel, Zachariáš, Sefanjáše atď Tak sa stalo už Armageddon?

Teraz, o oheň, v proroctvo Peter, by sa malo zodpovedajúcim spôsobom k prorokom. Tak si prečítajte proroctvá prorokov o oheň.

Izaiáš 34:4,8,9
4 A všetko vojsko nebeské musí byť rozpustená, a nebesia sa ako spin, a všetko vojsko ich spadajú ako list na zničujúce viniča, a ako padajúce figový list.
8 Pre deň pomsty , Rok odmenu pre diskusiu Sione.
9 A toky z nich sa zmenil na ihrisku, a prach ich do sírou, a krajina sa stane horiace smolou.

To, čo čítame, je stále aktuálna v Luke 21 a ďalšie verše už čítal. Pre každý prorok, rovnako ako Izaiáš, Jeremiáš, Ezechiel, Sofoniáš, atď svedčí o sebe. A ich svedectvo nebolo v rozpore so sebou.

Izaiáš 30:30,31,32
30 A Jehova spôsobí jeho slávnej hlas , A vyslovuje bitka pažu, s rozhorčením jeho hnev, a plameň sžírající oheň , S rozptylom, a búrka, a krúpy
31 Lebo skrze hlas Hospodinov asýrskej byť tyč.
32 A každý zdvih menovaného zamestnanca, ktorý Jehova sa naň, musí byť s bubnami a harfy: a v bitiek trepania on bude bojovať s nimi ,

Sefanjáš 1:18
14 Veľký deň Jehova je blízko, blízko, a ponáhľa veľmi, dokonca aj hlas deň Pána : mocný muž plače tam horko.
15 V deň, kedy je deň hnevu , dňom súženia a úzkosti , deň plytvanie a skazy , deň tmy a temnôt , deň oblaku a mrákoty ,
18 Ani striebro ich, ani zlato ich nebude ich môcť vytrhnúť v deň hnevu Hospodinovho , Ale Celý pozemok bude pohltený požiarom jeho žiarlivosti : pre on bude koniec, áno, hrozný koniec, všetkých, ktorí prebývajú v krajine.

Joel 2:10,11
10 Krajina sa zemetrasenie pred nimi, nebesá sa chvieť : Slnko a mesiac sú ztemnělé, a hviezdy stratia svoju žiaru:
11 A Hospodin vydá svoj hlas pred jeho armáda: pre jeho tábor [je] veľmi vysoké: pre [je] silný, že vykoná svoje slovo: pre deň Hospodinov [je] skvelé a veľmi hrozný, a kto ho bude môcť zniesť?

Proroctvo prorokov sú ako rieka, ktorá je smerom k moru, pretože ich predpovede sú k predpovedi Pána Ježiša v Lukášovom evanjeliu 21, Marek 13 a Matúš 24. Dlhšie a pokračovať v cykle, rovnako ako dážď a zase späť k moru a odparuje, aby sa stal dažďu znova a znova smerom k moru. Ak existuje nejaký doslovný oheň, že Boh pošle, to bol oheň na 11.09.2001 teroristické útoky v New Yorku. Ako oheň dole zničiť Babylon ako Sodoma a Gomora. Takže viera o konci sveta je veľká chyba. A ak kazateľ hovorí ľuďom, že tento svet bude self-destruct, neverím, pretože oni sú klame vás. Sú falošné kazateľov, používa Satan zasiať strach, aby ťa držať pevne, najmä v ich klamu, že ste si to nevšimla.

No comments:

Post a Comment