THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Potopa? Czech

Obrázek z: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Podle těch, kteří nechápou slova Páně, třes nebe a země znamená soudného dne. Jsou to říkat říkat pravdu?

Židům 12:26
26 Že hlas tehdy zatřásl zemí : Ale teď přislíbil, řka: " Rád bych ještě jednou otřesu nejen zemi, ale i nebem.

Proč být třást? Chcete-li odebrat věc, která nejsou zpochybněny.

Židům 12:27
27 A toto slovo, přesto ještě jednou , Signifieth odstranění těch věcí, které jsou otřesené , Jak udělat věci, které nemůže být otřesena může zůstat.

Jaký je význam třepání? Vraťme se zpátky v Židům 12:26

Židům 12:26
26 Že hlas, který otřásl Země pak , Ale nyní mu přislíbil, řka: Ještě jednou otřesu nejen zemí, ale i nebem.

Pojďme číst v hebrejštině 12:19-21

Židům 12:19-21
19 A zvukem polnice a hlas slov, která [hlas] oni slyšeli, že prosil, že slovo by nemělo být mluvený na ně víc:
20 (Nebo nemohli vydržet to, co bylo přikázáno, a pokud ano, stejně jako zvíře dotek hory, bude ukamenován nebo strčení s pomocí šipek:
21 A tak strašný , Tak on říkal, I mimořádně strach a zemětřesení :

Tak oni jsou otřesené a nadšeni, protože se bojí hlas Boha (Verš 26) a vyděšený a strach z toho, co viděli.

Jeremiáš 2:12
12 žasnout, vy , Nebesa, v tomto, a hrozně se bojí, Buďte velmi opuštěný, praví Hospodin.

Bůh opět pohnu nebem a zemi, to je strach z špatné potrestán lidí. A nebe bude otřesena jsou modly, protože lidé uctívali slunce, měsíc a hvězdy, která je modlářství řekl skrze proroky. Dejte nám vědět, jestli jsem říkal pravdu, že nebe a země se zachvěla se, protože Bůh bude trestat zlé. "Ještě jednou" znamená jednou a nebude se opakovat. (Židům 12:27)

Izaiáš 13:9-13
9 Hle, den přichází Hospodin, kruté a to jak s prchlivostí a planoucím hněvem, na tu zemi v poušť, a odtud zničit jejich hříšníky.
10 Pro nebeské hvězdy a souhvězdí, nesmí dát své světlo: slunce se zatmí v jeho povstání, a měsíc nesmí způsobit její světlo.
11 A Budu trestat svět za své zlé, a bezbožných nepravost jejich, a učiním aroganci hrdý, a poníží povýšenost tohoto strašného.
12 A učiním člověka cennější než ryzí zlato, muž, než ryzí zlato z Ofir.
13 Proto jsem se třást nebesa i země se bude třást z jeho místa v hněvu Hospodina zástupů, a den jeho planoucího hněvu,

Znamená to, že Bůh odstraní ty špatné protřepat a třásl se strachem.

Toto není zahrnuto v: všechny věci, které jsou napsány? (Lukáš 21:22) Nevíte, význam všechny? Všimněte si, že v Izaiáš 13:9-13 je stejný Pán říká v Luke 21, a prosím, přečtěte si také v Markovi 13 a Matouš 24.

Lukáš 21:22,25,26
22 Pro být tyto dny pomsty, že všechny věci, které jsou psány mohou být splněny.
25 A tam musí být znamení na slunci, a v měsíci, a ve hvězdách; a na zemi úzkost národů, s rozpaky, moře a vlny řvoucí;
26 Lidská srdce tím, pro strach, A za péči o ty věci, které jsou zasílány na zemi: pro síly nebes se zachvějí.

Lukáš 21:31
31 Tak i vy, když uzříte tyto věci s nimi děje , Vězte, že Boží království je blízko.

Když Pán říká v Luke 21 došlo pak budou vědět, že Boží království je blízko. Kdo pocítí všechny věci Pán prorokoval v Luke 21?

Lukáš 21:32
32 Amen, pravím vám, Tato generace se neprojde , Až se všechny tyto věci musí být splněny.

Tato generace nepomine, dokud je vše splněno.

Daniel 2:44
44 A Ve dnech těch králů se Bůh nebes povstat království která nesmí být nikdy zničena, a království, nesmí být ponecháno k ostatním lidem, ale to se potře a konzumovat všem těm královstvím, samo pak státi bude na věky.

Toto je zahrnuto v "všechny"? (Lukáš 21:22) Ano.

Nyní, oni mají jiné podkladové verš o zničení světa v 2 Petr 3. Přečtěte.

2 Petr 3:7-10
7 Ale nebe a zemi, stejným slovem byly skladovány se na oheň, že soudný den a záhuby bezbožných lidí.
8 Ale nezapomeňte, milovaní, jedna věc, že jeden den Páně jako tisíc let a tisíc let jako jeden den.
9 Pán není malátný o jeho slib, jak někteří počítají ochablost, ale trpělivost s námi, nechce, aby někdo zahynul, ale aby všichni došli.
10 Ale den Páně jako zloděj , Že nebesa v ten den půjde pryč s velkým hlukem, a věci v nebesích, se roztaví žárem, zemní a práce v terénu se spálí.

Oba jsou také řekl Izaiáš 13:9-13 v. Jak Petr kázal?

1 Petr 1:10-12
10 Z toho spasení je hledal a hledal pilně proroky, kteří prorokovali o té milosti, měl přijít k vám:
11 Chcete-li prozkoumat význam a jak dlouho Duch Kristův, který byl v nich, když to svědčí předem utrpení Krista a slávu z nich.
12 byl odhalen k nim, že ne sobě, ale vám, oni sloužili tyto věci, které jsou nyní hlášeny k vám evangelium kázal vám Duchem svatým odeslána z v nebi, že to, co andělé touha vypadat.

Petr kázal evangelium podle učení proroků, kteří hledali a hledali. A co je Paul řekl o učení proroků?

1 Korintským 14:32,33
32 A duchové proroků jsou s výhradou k prorokům ;
33 Neboť Bůh není Bohem zmatku, nýbrž mír. Stejně jako ve všech církvích svatých

Takže by měly, pokud budete vysvětlovat Bibli, musí být v souladu s proroky.

Například, Armageddon, Ježíš řekl Luke 21 se slova: "všechny věci, které jsou psány mohou být splněny." o Armageddon lze číst v knize Ezechiel. Tak Armageddon je zahrnout do: "ll věci, které jsou psány " . A protože knize Zjevení napsal John jako prorok, jsou jeho spisy vztahuje proroky. " To znamená, kázat a prorokovat na Petra a Pavla by měly být Podle svědectví proroka. Ne z nového objevil proroky, ale z Izaiáš, Jeremiáš, Ezechiel, Zachariáš, Sefanjáše atd. Tak se stalo již Armageddon?

Nyní, o oheň, v proroctví Peter, by mělo být odpovídajícím způsobem k prorokům. Tak si přečtěte proroctví proroků o oheň.

Izajáš 34:4,8,9
4 A všecko vojsko nebeské musí být rozpuštěna, a nebesa se jako spin, a všecko vojsko jejich spadají jako list na zničující révy, a jako padající fíkový list.
8 Pro den pomsty , Rok odměnu pro diskusi Sionu.
9 A toky z nich se změnil na hřišti, a prach jejich do sírou, a země se stane hořící smolou.

To, co čteme, je stále aktuální v Luke 21 a další verše už četl. Pro každý prorok, stejně jako Izaiáš, Jeremiáš, Ezechiel, Sofoniáš, atd. svědčí o sobě. A jejich svědectví nebylo v rozporu s sebou.

Izajáš 30:30,31,32
30 A Jehova způsobí jeho slavné hlas , A vyslovuje bitva paži, s rozhořčením jeho hněv, a plamen sžírající oheň , S rozptylem, a bouře, a kroupy
31 Neboť skrze hlas Hospodinův asyrské být tyč.
32 A každý zdvih jmenovaného zaměstnance, který Jehova se naň, musí být s bubny a harfy: a v bitev třepání on bude bojovat s nimi ,

Sefanjáš 1:18
14 Velký den Jehova je blízko, blízko, a spěchá velmi, dokonce i hlas den Páně : mocný muž pláče tam hořce.
15 V den, kdy je den hněvu , dnem soužení a úzkosti , den plýtvání a zkázy , den tmy a temnot , den oblaku a mrákoty ,
18 Ani stříbro jejich, ani zlato jejich nebude jich moci vytrhnouti v den hněvu Hospodinova , Ale Celý pozemek bude pohlcen požárem jeho žárlivosti : pro on bude konec, ano, hrozný konec, všech, kteří přebývají v zemi.

Joel 2:10,11
10 Země se zemětřesení před nimi, nebesa se chvět : Slunce a měsíc jsou ztemnělé, a hvězdy ztratí svou zář:
11 A Hospodin vydá hlas svůj před jeho armáda: pro jeho tábor [je] velmi vysoké: pro [je] silný, že vykoná své slovo: pro den Hospodinův [je] skvělé a velmi hrozný, a kdo jej bude moci snésti?

Proroctví proroků jsou jako řeka, která je směrem k moři, protože jejich předpovědi jsou k předpovědi Pána Ježíše v Lukášově evangeliu 21, Marek 13 a Matouš 24. Delší a pokračovat v cyklu, stejně jako déšť a zase zpátky k moři a odpařuje, aby se stal dešti znovu a znovu směrem k moři. Pokud existuje nějaký doslovný oheň, že Bůh pošle, to byl oheň na 11.09.2001 teroristické útoky v New Yorku. Jako oheň dolů zničit Babilon jako Sodoma a Gomora. Takže víra o konci světa je velká chyba. A pokud kazatel říká lidem, že tento svět bude self-destruct, nevěřím, protože oni jsou klame vás. Jsou falešné kazatelů, používá Satan zasít strach, aby tě držet pevně, zejména v jejich klamu, že jste si toho nevšimla.

No comments:

Post a Comment