THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Potop? Slovenian

Image od: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Glede na tiste, ki ne razumejo besed Gospoda, tresenje nebes in zemlje pomeni Doomsday. Ali so povedali govoril resnico?

Hebrejcem 12:26
26 To glas takrat stresel zemljo : Zdaj pa je obljubil, rekoč: " Sem še enkrat pretresemo ne samo zemlje, ampak tudi nebo.

Zakaj jih je treba tresti? Če želite odstraniti stvar, ki se ne pretresla.

Hebrejcem 12:27
27. In to besedo, vendar še enkrat , Signifieth odstranitev tistih stvari, ki so pretresli , Kot je stvari narediti, da ne pretresti lahko ostane.

Kakšen je pomen tresenje? Vrniva se v Hebrejcem 12:26

Hebrejcem 12:26
26 To glas, ki so pretresli Zemlja nato , Zdaj pa je obljubil, rekoč: Še enkrat več sem stresajte, ne samo zemlje, ampak tudi nebo.

Let us preberite v hebrejščini 12:19-21

Hebrejcem 12:19-21
19 In zvok trobente, in glas besede, ki [glas], da so slišali intreated, da beseda ne sme biti govoril z njimi vse več:
20 (Za nista mogla prenašati, kar je ukazal, In če je toliko kot zver touch gore, se brez koščic, ali potiska skozi s puščico:
21 In tako strah , Zato je rekel, I izjemno strahu in potres :

Tako so pretresli in navdušen, ker da se jih bojijo glas Boga (Verz 26) in panike je prizadel in strah, kaj so videli.

Jeremiah 2:12
12, začudeno, vi , O vi nebesa, na to, in se strašno boji, Bodite zelo pusta, govori Gospod.

Bog, še enkrat pretresemo nebo in zemljo, je strah pred kaznuje slabi ljudje. In nebesa bodo pretresti so idole, ker ljudje častili sonce, luno in zvezde, ki je dejal, malikovanje preroki. Povejte nam, če sem govoril resnico, da se bo nebo in zemlja tresla, ker bo Bog kaznoval hudobne. "Še enkrat" pomeni enkrat in se ne bo ponovila. (Hebrejcem 12:27)

Izaija 13:9-13
9 Glej, dan pride Jehova, kruta tako z jezo in hudo jezo, določiti zemljišča pusta, in od tam uničiti grešnike sklepa.
10 Za zvezde z neba in ozvezdij z njimi, ne dajo svoje svetlobi: sonce, se zatemnjeni v njegovi rasti, in luna ne povzroči njene svetlobe.
11. In Bom kaznoval svet za zlo, in zloben za svoje krivde, in bom vzrok aroganco ponosna, ter bo postavila nizko haughtiness od strašnega.
12 In bom človeka vrednejšega od čistega zlata, človek kot čisto zlato Ophir.
13 Zato bom potresti nebesa in zemlja bo stresa iz kraja v jezo Gospoda nad vojskami, in dan svojega gnjev,

Pomeni, da bo Bog odstranili slabe pretresti in tresenje s strahom.

To ni vključeno v: vse stvari, ki so napisali? (Lk 21:22) Ne veš smislu vse? Upoštevajte, da v Izaija 13:9-13 je isti Gospod pravi v Luka 21, in si preberete tudi v Mark 13 in Matthew 24.

Luke 21:22,25,26
22 Za ti dnevi maščevanja, da vse , kar je pisano je mogoče izpolniti.
25 In ne sme biti znakov na soncu, in v luno in zvezde; in na zemlji stiske narodov, z zmedenostjo, morja in bučanje valov;
26 srca Men's njih ni, saj se bojijo, In skrbi za tiste stvari, ki prihajajo na Zemlji: za pristojnosti nebesih se pretrese,.

Luke 21:31
31 Tako tudi vi, ko vidite te stvari se dogaja z njimi , Veste vi, ki Božje kraljestvo je blizu.

Ko je Gospod pravi v Luka 21 je prišlo potem bodo vedeli, da je blizu Božje kraljestvo. Kdo bo izkušnja vse stvari Lord prerokovali iz Luke 21?

Luke 21:32
32 Resnično, povem vam, Ta generacija se ne sme premakniti , Dokler se izpolnjene vse te stvari.

Ta generacija ne preide, dokler ne izpolni vse.

Daniel 2:44
44 In v dneh teh kraljev se Bog nebes bo vzpostavila kraljestvo ki se nikoli ne uniči, in kraljestvo ne sme prepustiti drugim osebam, vendar se je zdrobilo in pokončalo bo vsa ta kraljestva, in mora stati za vedno.

To sodi v "vse"? (Lk 21:22) Da.

Zdaj imajo druge osnovne verz o uničenju sveta v 2 Peter 3. Preberite.

2 Peter 3:7-10
7 Ampak so nebo in zemljo, z isto besedo shranijo za ogenj, ki se sodni dan in Nezgoda za brezbožne moških.
8 Toda ne pozabite, ljubljeni, ena stvar, da bo nekega dne Gospod kot tisoč let in tisoč let kot en dan.
9 Gospod ni stagnacijo v zvezi z njegovo obljubo, saj so nekatere count Malaksalost, vendar je longsuffering za nas, ki ne želijo, da bi moral vsak pogubil, ampak, da vse bi moral priti.
10 Toda Gospodov dan kakor tat , Da nebesa na ta dan bo prešel z veliko hrupa, in stvari v nebesih, se stopi s goreči toplote, zemlja in dela na terenu se bo zažgal.

Oba sta tudi povedal Izaija 13:9-13. Kako Peter pridigal?

1 Peter 1:10-12
10 Od tega odrešenja je poiskala in iskali marljivo prerokih, , ki so prerokovali o milosti, da bi prišel k vam:
11 Če želite raziskati pomen in kaj čas Kristusovega Duha, ki je bil v njih, ko je pričal pred trpljenjem Kristusa in slave njih.
12 je pokazala, da jih, da same ne reče, vendar si reče, so služili te stvari, ki so zdaj poročajo k vam na uslugo, ki jih evangelij oznanja, da vam od Svetega Duha poslal iz v nebesih, da stvari angeli želijo videti.

Peter pridigal evangelij po nauke prerokov, ki je iskala in iskali. In kaj je Paul's povedali nauke prerokov?

1 Kor 14:32,33
32 In duhovi so preroki ob preroki ;
33 Kajti Bog ni Bog zmede, ampak miru. Kot v vseh cerkvah svetih

Torej bi bilo, če boste razložiti Biblijo, mora biti dosledna pri prerokih.

Na primer, Armageddon, je Jezus rekel v Luke 21 besed: "vse , kar je pisano je mogoče izpolniti." o tem se lahko Armageddon preberete v knjigi Ezekiel. Torej je Armageddon vključuje: "ll , kar je pisano " . In ker je bila knjiga Razodetja ki ga je napisal John kot prerok, so njegova dela, ki jih zajema preroki. " To pomeni, pridiga in prerokovali Paul in Peter je treba skladu z pričevanje preroka. Ne iz nove pojavile preroki, ampak iz Izaija, Jeremija, Ezekiel, Zaharija, Zephaniah itd Tako se je zgodilo že Armageddon?

Zdaj, o požaru, v prerokba Peter je treba, ustrezno s preroki. Torej prebral prerokbe prerokov o požaru.

Isaiah 34:4,8,9
4 in vsa vojska nebeška se razpusti, in nebo je kot spin, in vsi njihovi državi, se uvrščajo kot list oveneli na trti, in kot iz fig leaf.
8 Za dan maščevanja , Letno nadomestilo za polemiko z Zion.
9 in se tokovi zanjo spremenili v igrišče, in prah ribogojstva v žveplo, in zemljišča, postane pekoč smola.

Kaj beremo je še vedno pomembna na Luke 21 in drugih verzov smo že prebral. Za vsak prerok, kot Izaija, Jeremija, Ezekiel, Zephaniah, itd pričajo, da med seboj. In pričanja ni v nasprotju s seboj.

Isaiah 30:30,31,32
30. In Jehova bo povzročilo njegovo veličastno glas , In izgovori bitka roko, s ogorčenje njegove jeze in plamen požira ogenj , S sipanje, in vihar, in toče
31 Za pomočjo glasu Jahve asirska je palica.
32 In vsak gib, imenovanih za osebje, ki se Jehovove določijo na njega, se je z bobni in citrama: in v bitke tresenje bo boj z njimi ,

Zephaniah 1:18
14 Veliki dan Jehova je blizu, blizu, in hiti močno, celo glas Gospodov dan : junak joka tam grenko.
15 Dan je Dan srda , dan stiske in tesnobe , dan izgubljamo in bedo , dan teme in gloominess , dan oblakov in debele teme ,
18 Niti njihovo srebro niti zlato ne bo mogla, da jim dan jeze Gospoda , Vendar vsej deželi, se požrli ogenj svojega ljubosumja : za bo narediti konec, ja, strašen konec, vseh, ki živijo v deželi.

Joel 2:10,11
10 Zemlja se potresu pred njimi, nebo se tresti : Sonce in luna so zatemnjeni, in zvezde umaknile svoje sije:
11 In Jahve se izreči svojega glasu pred svojo vojsko: za svoj tabor [je] zelo veliko: za [je] močan, da executeth njegove besede: [je] za dan Jahvin veliko in zelo grozno, in ki lahko drži?

Prerokbe preroki so kot reka, ki je proti morju, ker so njihove napovedi so do napovedi Gospoda Jezusa v Lk 21, 13 in Mark Matthew 24. Daljši in nadaljuje cikel tako kot dež in spet nazaj na morje in izhlapi, da postane dež spet in spet proti morju. Če obstaja dobesedno ogenj, da bo Bog poslal, je bilo v požaru na 11. september 2001 terorističnih napadih v New Yorku. Kot ogenj navzdol za uničenje Babilona, kot Sodoma in Gomora. Torej prepričanje o koncu sveta je velika napaka. In če pridigar je povedal ljudem, da bo ta svet self-uničiti, ne verjamem, ker so vas vara. To so lažni pridigarji, ki jih Satan za setev strah, da vas se primite, posebno v prevare, da niste niti opazili.

No comments:

Post a Comment