THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Потопа? Serbian

Од: хттп://иамтхевордтхецомфортер.блогспот.цом/2008/12/енд-тимес-даи-оф-лорд-нев-тестамент.хтмл

Према онима који не разумеју речи Господа, тресу неба и земље значи судњега дана. Да ли су они говоре говоре истину?

Јеврејима 12:26
26 То глас тада потресла земљу : Али сада је обећао, говорећи: " Ја још једном протрести не само земљу него и небо.

Зашто су се трести? Да бисте уклонили ствар која се не уздрман.

Јеврејима 12:27
27 И ове речи, ипак још једном , Сигнифиетх уклањањем оних ствари које су уздрман , Као и ствари, да не буде уздрмана може да остане.

Шта је смисао потреса? Хајде да се вратимо у Јеврејима 12:26

Јеврејима 12:26
26 То гласа које су потресале Земља тада , Али сада је обећао, говорећи: Још једном ја потрести не само земљу него и небо.

Дозволите нам да чита на хебрејском 12:19-21

Јеврејима 12:19-21
19 И звук трубе, глас и речи, што [глас] Они који су чули интреатед да је реч не би требало да говори да их више:
20 (Јер није могао да издржи оно што је командовао, а ако толико као звер дотакне планине, она ће бити каменована, или путем потиска са стрелицом:
21 И тако страшно , Па је рекао: Ја изузетно страх и Куаке :

Дакле, они су уздрмане и одушевљени зато што Плаше се глас Бога (Стих 26) и панике и страха од онога што су видели.

Јеремија 2:12
12 да цуди, ви О небеса, на овом, и да се страшно плаше, Будите веома пустош, говори Господ.

Бог поново потрести небеса и земљу, то је страх од лоших људи кажњени. И небеса ће се пољуљати се идолима, јер су људи обожавају Сунце, Месец и звезде које је идолопоклонство каже кроз пророке. Дозволите нам да знамо да ли говори истину да је небо и земља ће се тресли, јер Бог ће казнити зле. "Још једном" значи једном и неће се поновити. (Јеврејима 12:27)

Исаија 13:9-13
9 Ево, дан Господ долази, окрутно и са гнев и јарост, да постави земљу пуста, и оданде да о томе уништи грешнике.
10 За звезде неба и сазвежђа од њих не дају светло: сунце се потамне у порасту, а месец неће изазвати јој светло.
11 И Ја ћу казнити свет за своје зло, и безбожнике за безакоње њихово, а ја ћу изазвати ароганције поносни, и да ће оборити бахатости и страшно.
12 И учинићу човек вреднији од злата, човек од чистог злата у Офир.
13 Зато ја ћу потрести небеса и земљу ће трести са свог места у гнев Господа над војскама, и дан његов гњев,

Значи да је Бог неће уклонити лоши потресају и дрхтећи од страха.

Зар то није укључено у: све ствари које су написали? (Лука 21:22) Зар не знате значење све? Имајте на уму да у Исаији 13:9-13 је исти Господ каже у Јеванђељу по Луци 21, и молимо Вас да прочитате у Марку 13 и Матеју 24.

Лука 21:22,25,26
22 За ових се дана освете, који све што је написано може да се испуни.
25 И биће знаци на сунцу, а месец и звезде у; и на земљи невоље народа, са збуњеност, море и таласи урличе;
26 Мушкарци срца да их не за страх, А за збрињавање оних ствари које долазе на земљи: за силе небеске ће бити уздрмана.

Лука 21:31
31 Тако и ви, кад видите ове ствари дешава да их , Знајте да Царство Божије је близу.

Када Господ говори у Јеванђељу по Луци 21 десио онда ће знати да Царство Божије је близу. Ко ће доживети све Господ прорекао у Луки 21?

Лука 21:32
32 Заиста, кажем вам, Овај нараштај неће проћи , Док се све те ствари буду испуњени.

Овај нараштај неће проћи док се све не испуни.

Данијел 2:44
44 И у данима од ових краљева треба Бог небо ће поставити Британија који никада неће бити уништен, и краљевство неће бити препуштено другим људима, али ће паузу у комаде и конзумира све ове краљевства, и она ће стајати довијека.

Да ли је то укључено у "све"(Лука 21:22)? Да.

Сада, они су још основне стих о уништењу света у 2 Петрова 3. Читај.

2 Петар 3:7-10
7 Али, небо и земљу, од исте речи су меморисани се на ватри, као Судњи Дан и Пердитион безбожних људи.
8 Али не заборавите, драги моји, једна ствар, да је један дан Господњи као хиљаду година, и хиљада година као један дан.
9 Господ није Затишје у вези своје обећање, као што неки гроф лабавост, али је спор на гнев и на нас, а не да ко погине, него да све треба да дође.
10 Али, дан Господњи као лупеж , Који небеса на тај дан ће проћи са великом буком, и ствари на небесима ће изгорети, земљу и радови на терену ће бити спаљена.

Обојица су такође рекао да у Исаији 13:9-13. Како Петар проповедао?

1 Петар 1:10-12
Од којих је 10 спасење тражио и претресла марљиво пророцима, који је прорекао о благодати која би требало да дође на вас:
11 Да истражује значење и које време Христовог Духа који је у њима, када је сведочио пре страдања Христовог и славу од њих.
12 је открио да их, да не к себи, него вама, они служили ове ствари, који су сада пријавили к вам јеванђеље проповеда да вам Духом Светим послате од на небу, да ствари анђелима жељу да изгледа.

Петар проповедао Јеванђеље по учењу пророка који су тражили и тражили. А оно што је Павле рекао о учењу пророка?

1 Коринћанима 14:32,33
32 А духови пророци предмет пророцима ;
33 Јер Бог није Бог забуне, него мира. Као у свим црквама светих

Тако би требало, ако ће вам објаснити Библији, мора бити доследан у пророке.

На пример, Армагедон, Исус је рекао у Јеванђељу по Луци 21 речи: "све што је написано може да се испуни." о Армагедон се може прочитати у књизи Језекиља. Дакле, Армагедон се укључују у: "лл што је написано " . А пошто књига Откривења је написао Џон као пророка, његови списи су покривени од стране пророка. " То значи, проповеда и пророкује о Петра и Павла треба да буде складу са сведочење пророка. Не из новог настала пророци, али од Исаија, Јеремија, Језекиљ, Захарија, итд Софонија Тако се десило вец Армагедон?

Сада, око ватре, у пророчанство Петра, требало би да буде у складу са тим пророцима. Дакле, прочитајте пророчанства пророка око ватре.

Исаија 34:4,8,9
4 А све војска небеска се распушта, а небеса ће бити као спина, и све њихове домаћин ће пасти као лист поражавајућег на виновој лози, и како пада смоквин лист.
8 За дан освете , Година компензацију за контроверзе Сиона.
9 И потоци томе ће бити претворен у терен, а његов прашине у сумпора, и земља ће постати гори терен.

Оно што читамо се и даље релевантна у Луки 21 и другим стиховима смо већ прочитали. За сваки пророк, као што је Исаија, Јеремија, Језекиљ, Софонија, итд сведоче међусобно. А њихова сведочења није у супротности са једни друге.

Исаија 30:30,31,32
30 А Јехова ће изазвати његова славна гласа , И изрећи Битка за руку, уз огорчење свог беса, и пламену прождире , Са расејања, и бура, и хаилстонес
31 Јер кроз глас Господ асирске се штап.
32 И сваки ударац именује особље, које ће Јехова леже на њега, биће с тамбуре и харфе: и у битака махање ће се борити са њима ,

Софонија 1:18
14 Велики дан Господ је близу, близу, и хита у великој мери, чак и глас дан Господњи : јунак плаче тамо горко.
15 Дан је дан гнева , дан невоље и патње , дан расипање и пустош , дан мрака и суморност , дан облака и густе таме ,
18 Ни своје, ни своје злато сребро неће бити у могућности да их преда дан гнева Господњег , Али цела ће се земља појели ватре његове љубоморе : јер ће крај, да, страшно крају, од свих који живе у земљи.

Јоел 2:10,11
10 Земља ће земљотрес пред њима, небо се тресе : Сунце и месец су затамњена, а звезде повуку своје Схининг:
11 И Господ ће крајња његов глас пре него што његова војска: за његов камп [је] веома велика, јер [он је] јака да екецутетх његове речи: за дан Господ [је] велики и врло страшан, и ко може да га поштује?

Пророчанства пророци су као река која се према мору, јер је њихова предвиђања су према предвиђањима Господа Исуса у Луки 21, Марко 13 и Матеју 24. Дужи и наставити циклус као кишу и поново до мора и да се испарава кише опет и опет према мору. Ако постоји било буквално ватру да ће Бог послати, то је ватра 11. септембра 2001 терористичке нападе у Њујорку. Како Фире Довн да униште Вавилон као Содому и Гомору. Дакле, веровање о крају света је велика грешка. А ако проповедник говори да ће људи овога света самоуништење, не верују, јер су вас обмањују. Они су лажни проповедници, користи Сатана да сеје страх да се држиш чврсто посебно у преваре које није приметио.

No comments:

Post a Comment