THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Tufan? Turkish

Görüntü: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Kim Rabbinin kelimeleri anlayamıyorum olanlara göre, yerin ve göğün sallayarak kıyamet demektir. Onlar doğruyu söylüyor söylüyorsun?

İbraniler 12:26
26 O Sesli sonra toprak salladı : Ama şimdi o "diyerek söz verdi Ben bir kez daha sallamak Ayrıca sadece toprak ama cennet.

Neden sallamak olabilir mi? sarsılmış olmayan şey kaldırmak için.

İbraniler 12:27
27 Ve bu kelime, Yet bir kez daha , Signifieth sarsılmış olan şeyler çıkarmadan , Yaptıklarıma olarak kalabilir sarsılmış olması değil.

sallayarak anlamı nedir? 's İbraniler 12:26 de geri dönelim

İbraniler 12:26
26 O salladı ses sonra toprak Ama şimdi o Oysa söyleyerek, söz verdi bir kez daha ben sadece toprak değil, aynı zamanda cennet sallamayın.

Bize İbranice 12:19-21 de okuyalım

İbraniler 12:19-21
19 Ve Bir trompet sesi ve kelimelerin ses, kelime onları bir daha konuşmadı gerektiğini intreated duydum [ses] onlar:
20 (Onlar Ve komutanlığından olanı acımasına dayanamayarak için öyle bir canavar dokunuş olarak dağ kadar, eğer sarhoş olacak, ya da bir dart ile itme:
21 Ve böylece korkunç , Öyle dedi, Ben son derece korku ve deprem :

Böylece sarsılmış ve çünkü heyecan Onlar Tanrı'nın sesi korkuyorsun (Ayet 26) ve panik ve korku gördüklerini ve.

Yeremya 02:12
12 ye, hayretler içinde olun Ey göklerin, bu at, ve korkunç korkma, Lord çok ıssız, der siz olun.

Tanrı bir kez daha, göklerin ve yerin sallamak, bu ceza kötü insanların korkusudur. insanlar ibadet, güneş, ay ve yıldızlar putperestlik olan peygamberler tarafından dedi çünkü sarsılmış olacaktır göklerin idoller vardır. Tanrı kötü cezalandırır çünkü cennet ve dünya titredi olacağı gerçeği söylüyorum bunu bize bildiriniz. "Bir kez daha" bir kez gelir tekrar edilmeyecektir. (İbraniler 12:27)

İşaya 13:9-13
9 Hani gazap ve şiddetli öfke zalim her ikisi ile Yehova çıkar, bir gün, kara ıssız yatıyordu için ve oradan bunların günahkarları yok etmek.
10 Cennetin yıldız ve takımyıldızları için onların ışık edemez: Güneş ve onun yükselen bir karanlık olacaktır Ay, ışık neden olmayacaktır.
11 ve Ben, onların kötülüklerini için dünya cezalandırır ve onların kötülük için kötü, ve ben, gurur ve kibir neden olacaktır düşük korkunç bir kibir oluşturacaktır.
12 Ve ben bir adam daha ince altından daha değerli hale getirecek, Ophir saf altından daha adam.
13 Bu nedenle ben ve göklerin sallayacak toprak sallayacak konak Rabbin gazabı yerini ve gelen Onun şiddetli öfke günü

Demektir Tanrı kötü olanlar sarsılmış ve korkudan titreyen kaldıracağını söyledi.

yer almayan bu mu: tüm şeyler hangi yazılır? (Luka 21:22) size anlamını bilmiyorum tüm? İşaya 13:9-13 aynı Rab olduğunu unutmayın ve Luke 21 diyor da Mark 13 ve Matthew 24 okuyun.

Luke 21:22,25,26
22 Için Bu intikam gün olarak, o tüm yazılı olan şeyleri yerine olabilir.
25 Ve, güneş işaretleri var olacak ve ay, ve yıldızların içinde; ve ülkelerin toprak sıkıntısı üzerine, Deniz ve dalgalar kükreyen, karışıklık ile;
26 Erkek kalpleri korkusuyla onları başarısızVe yeryüzünde geliyor şeyleri Bakmakla: cennet güçleri için sarsılmış olacaktır.

Luke 21:31
31 Yani aynı şekilde siz, ne zaman bu şeyleri onlara neler gördünüz , Siz biliyor Tanrının krallığı yakındır.

Lord Luke 21 sonra oluştu diyor ne zaman Tanrı'nın krallığının yakın olduğunu bilir. Kim Lord Luke 21 peygamberlik her şeyi yaşayacaksınız?

Luke 21:32
32 Şüphesiz ben size şöyle demek Bu nesil geçiş yapamazlar , Bütün bunlar yerine getirilmesi kadar.

her şey yerine gelinceye kadar bu nesil uzak geçiş yapamazlar.

Daniel 2:44
44 Ve Bu kralların gün içinde eder cennet Tanrı bir krallık kuracak hangi imha edilmesi asla ve krallık, diğer insanlar için sol olamaz ancak parçalar halinde mola olacak ve bütün bu krallıkların tüketmek, ve hiç için hazır bulundurulacaktır.

dahil bu mu "tüm? "(Luka 21:22) Evet.

Şimdi, onlar 2 dünya imha Peter 3 hakkında başka bir temel ayet var. Okuyun.

2. Petrus 3:7-10
7 Ama aynı kelime ile gökleri ve yeri, ve kıyamet gününde olması, yangın için Facebook'a kaydedilmiş dinsiz erkek cehennem azabı.
8 Ama bir gün bir bin yıl, bin yıl gibi bir gün, sevgili kardeşlerim, Rab bir şey unutmayın.
9 Lord, ancak bazı saymak gevşeklik gibi, sözünü konusunda gevşek değil bize longsuffering, herhangi yok gerektiğini ama gelmek gerektiğini istekli değil.
10 Ancak bir hırsız gibi Rab'bin günü Bu O gün gökler büyük bir gürültü ile geçecek ve göklerde şeyler ateşli ısı, toprak ve yanmış olacak zemin üzerine çalışmaları ile erime olacaktır.

Ikisi de İşaya 13:9-13 da söyleniyor. Nasıl Peter vaaz nedir?

1 Petrus 1:10-12
10 hangi Of kurtarılma aranan ve özenle peygamberler aradı, kim size gelmeli zarafet hakkında kehanette:
11 Için anlamını araştırmak ve ne zaman onlar oldu Mesih Ruhu, İsa'nın önceden acıları ve onların yüceliklerini tanıklık zaman.
12 Onlara ortaya çıktı , Kendilerini Allah'a değil ama şöyle, onlar, bunlar ministered müjde size vaaz tarafından hangi şimdi şöyle bildirilmektedir Kutsal Ruh cennette, oldukların melekler bakmak isteyen gönderilen tarafından.

Peter aranan ve arama peygamberlerin öğretilerine göre gospel vaaz verdi. Ve ne Paul peygamberlerin öğretisi hakkında dedi?

1. Korintliler 14:32,33
32 Ve peygamberlerin ruhları vardır peygamberlere tabi ;
33 Tanrı karışıklık ama barış bir Tanrı değildir için. aziz tüm kiliseleri gibi

Yani, peygamberlerin tutarlı olmalı, İncil açıklayacağım yapmalısınız.

Örneğin, Armageddon, İsa kelimeler Luke 21 şöyle dedi: "tüm yazılı olan şeyleri yerine olabilir." Yaklaşık Armageddon Hezekiel kitabında okunabilir. Armageddon dahil şudur: "All yazılı şeyler " . Ve Vahiy kitabında bir peygamber olarak John tarafından yazılmış olduğu için, onun yazılarında peygamberler tarafından karşılanmaktadır. " Anlamına gelir vaaz ve olmalıdır Paul ve Peter peygamberlik peygamber ifadesidir uygun. Yeni ortaya çıkan peygamberler değil, değil, Isaiah, Jeremiah, Hezekiel, Zekeriya, Zephaniah vs Armageddon zaten ne oldu yani?

Şimdi, yangın hakkında, Peter kehanet, peygamberlerin buna göre olmalıdır. Böylece yangın hakkında peygamberlerin peygamberlik et.

Isaiah 34:4,8,9
4 ve Cennetin bütün ev sahibi ve çözülmüş olacaktır göklerin bir spin gibi olacak, ve tüm ev sahibi düşecek Bir yaprak, dalında soldurma ve düşen incir yaprağı gibi gibi.
8 Için intikam günü Sion tartışma için cezası bir yıl.
9 ve the bunların ve kükürt bunların içine toz ve adım haline olacaktır akarsu kara yanan adım olacaktır.

Ne okumak hala biz zaten okumak Luke 21 ve diğer ayetlerde alakalıdır. Her peygamber için, İşaya, Yeremya, Hezekiel, Zephaniah, vb gibi birbirlerine şahitlik. Ve onların tanıklık birbirine aykırı değildi.

Isaiah 30:30,31,32
30 ve Yehova onun şanlı sesini neden olur , Ve onun öfke bir öfke ile kolunu savaşında, telaffuz bir yiyip bitiren ateş alev , Saçılma ve fırtına ve dolu yağmuruna ile
31 RAB ses yoluyla için Süryani bir çubuk olacaktır.
32 RAB ona koyacak atanan personel, her inme, darbukalar ve arp ile olacaktır: ve içinde sallama savaşları onlarla mücadele edecek ,

Zephaniah 01:18
14 Yehova'nın büyük gün, near ve çok acele eder, Rab'bin gününde bile ses : güçlü adam acı acı var ağlıyor.
15 Günüdür Gazap bir gün , sıkıntı ve acı bir gün , israf ve yalnızlık bir gün , karanlık ve kasvet bir gün , bulutlar ve kalın bir karanlık gün ,
18 Ne onların ne de gümüş altın onlara Rabbin kıyamet günü teslim etmek mümkün olmayacaktır , Ancak bütün arazi onun kıskançlık ateşi yemesinden olacaktır : Kim topraklarda yaşamak her bir sonu, evet, korkunç bir sona, yapacaktır için.

Joel 2:10,11
10 Yeryüzünde göklerin titremeye eder, onlardan önce deprem olacaktır : Güneş ve ay ve karanlık olan yıldızlar kendi parlayan çekilme:
11 Ve RAB sesini mutlak olacaktır ordusunu önce: onun kamp için çok büyük bir [] için executeth sözünü dair kuvvetli [o]: RAB gün için ve çok korkunç büyük bir []; ve kim uymak olabilir?

öngörülerini Luke 21, en Rab İsa öngörüleri Mark 13 ve Matta 24 doğru çünkü peygamberlerin kehanetleri, denize doğru bir nehir gibidir. ve Yağmur gibi döngüsü devam ve tekrar denize ve denize doğru tekrar tekrar yağmur olmak buharlaşması uzun. Tanrı göndereceğiz herhangi bir sabit yangın varsa, bu 11 Eylül New York 2001 terör saldırıları üzerine ateş edildi. aşağı ateş Sodom ve Gomorra gibi Babylon yok etmek gibi. Dünyanın sonu ile ilgili inanç Yani büyük bir hatadır. Ve bir vaiz bu dünyada kendi kendini imha edecek insanlar söylüyor, onlar seni kandırıyor çünkü inanmıyorum. Sıkı özellikle onların hile sizi fark etmediğini tutman korku saçmak için şeytan tarafından kullanılan sahte vaizleri vardır.

No comments:

Post a Comment