THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Κατακλυσμός; Greek

Εικόνα από: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Σύμφωνα με αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τα λόγια του Κυρίου, το τίναγμα του ουρανού και της γης σημαίνει Ημέρα της Κρίσεως. Είναι λέει λέει αλήθεια;

Εβραίους 12:26
26 Αυτό η φωνή τίναξε τότε η γη : Αλλά τώρα έχει υποσχεθεί, λέγοντας, " Έχω ακόμα μια φορά το κούνημα όχι μόνο τη γη αλλά και τον ουρανό.

Γιατί αυτοί είναι το κούνημα; Για να αφαιρέσετε το πράγμα που δεν κουνιέται.

Εβραίους 12:27
27 Και αυτή η λέξη, όμως, για μια ακόμη φορά , Signifieth την απομάκρυνση από εκείνα τα πράγματα που κουνιέται , Όπως έχουν τα πράγματα γίνουν, δεν πρέπει να ανακινείται μπορεί να παραμείνει.

Ποια είναι η έννοια του ανακίνηση; Ας επιστρέψουμε στην Εβραίους 12:26

Hebräer 0.26
26 Das η φωνή που συγκλόνισαν τη γη, στη συνέχεια, , Αλλά τώρα έχει υποσχεθεί, λέγοντας, όμως, για μια ακόμη φορά τινάζω όχι μόνο τη γη αλλά και τον ουρανό.

Ας διαβάσουμε στα εβραϊκά 12:19-21

Εβραίους 12:19-21
19 Και τον ήχο μιας σάλπιγγας, και η φωνή των λέξεων? οποία [φωνή], οι ακουσαντες intreated ότι η λέξη δεν πρέπει να μιλήσει με τους πλέον:
20 (Για να μην μπορούσε να αντέξει αυτό που διατάχθηκε, Κι αν τόσο πολύ ως ένα άγγιγμα θηρίο στο βουνό, πρέπει να αφαιρεθεί ο πυρήνας, ή την ώθηση κατευθείαν με ένα βελάκι:
21 Και φοβάται τόσο πολύ , Έτσι είπε, Έχω εξαιρετικά φόβο και σεισμός :

Έτσι ώστε να είναι ανακινείται και ενθουσιασμένοι, διότι φοβούνται τη φωνή του Θεού (Στίχος 26) και πανικόβλητος και ο φόβος για το τι είδαν.

Ιερεμίας 2:12
12 Να είστε έκπληκτος, υμείς , O υμείς τω Θεώ, σε αυτό, και να είναι φρικτά φοβόμαστε, Γίνετε πολύ έρημη, λέγει Κύριος.

Ο Θεός όταν ανακινείται και πάλι τον ουρανό και τη γη, είναι ο φόβος του να τιμωρηθεί κακοί άνθρωποι. Και οι ουρανοί θα συγκλονιστεί είναι είδωλα, επειδή οι άνθρωποι λατρεύουν τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια που είναι ειδωλολατρία, δήλωσε από τους προφήτες. Ας ξέρω αν λέει αλήθεια ότι ο ουρανός και η γη θα έτρεμαν επειδή ο Θεός θα τιμωρήσει τους κακούς. "Για άλλη μια φορά" σημαίνει μία φορά και δεν θα επαναληφθεί. (Εβραίους 12:27)

Ησαΐας 13:9-13
9 Ιδου, η ημέρα του Κυρίου έρχεται, σκληρή τόσο με οργή και έντονο θυμό, να καθορίσει τη γη έρημη, και από εκεί να καταστρέψει τους αμαρτωλούς αυτής.
10 Για τα αστέρια του ουρανού και των αστερισμών αυτών δεν δίνουν το φως τους: ο ήλιος θα σκοτεινιάσει στο έργο του να ανεβαίνει, και το φεγγάρι δεν πρέπει να προκαλούν το φως της.
11 Και Θα τιμωρήσω τον κόσμο για το κακό τους, και το κακό για την ανομία τους, και θα προκαλέσει την αλαζονεία των περήφανοι, και θα θέσει χαμηλά τον αλαζονεία του τρομερού.
12 Και θα κάνουν έναν άνθρωπο πιο πολύτιμο από χρυσάφι, ο άνθρωπος από τον καθαρό χρυσό του Ophir.
13 Συνεπώς, θα ταρακουνήσει τον ουρανό και τη γη θα τινάξει από τη θέση της στην οργή του Κυρίου των δυνάμεων, και την ημέρα της άγριο θυμό του,

Σημαίνει ότι ο Θεός θα απομακρύνει τα κακά τινάχθηκαν και τρέμοντας από το φόβο.

Είναι αυτό που δεν περιλαμβάνονται στο: όλα τα πράγματα που γράφονται; (Λουκ. 21:22) Δεν ξέρετε την έννοια του alle? Σημειώστε ότι στον Ησαΐα 13:9-13 είναι η ίδια Κύριος λέει στον Λουκά 21, και παρακαλώ επίσης να διαβάσετε στην Mark 13 και Ματθαίος 24.

Luke 21:22,25,26
22 Για αυτές είναι οι ημέρες της εκδίκησης, ότι alle πράγματα που γράφονται είναι δυνατόν να εκπληρώνονται.
25 Και πρέπει να υπάρχουν σημεία στον ήλιο και στο φεγγάρι και στα αστέρια? και από την αγωνία γη των εθνών, με αμηχανία? τη θάλασσα και την φλοίσβος κύματα?
26 καρδιές των ανθρώπων τους την αποτυχία για το φόβο, Και να φροντίζει αυτά τα πράγματα που έρχονται στη γη: για τις εξουσίες του ουρανού πρέπει να ανακινείται.

Luke 21:31
31 Έτσι, το ίδιο το YE, όταν το YE δείτε αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτές , Ξέρετε εσείς ότι το βασίλειο του Θεού είναι κοντά.

Όταν ο Κύριος λέει στο Λουκάς 21 συνέβησαν τότε θα ξέρουν ότι το βασίλειο του Θεού είναι κοντά. Ποιος θα δοκιμάσει τα πάντα ο Κύριος προφήτευσε σε Luke 21;

Luke 21:32
32 Αληθώς σας λέγω, Αυτή η γενιά δεν πρέπει να διέρχονται , Μέχρι όλα αυτά τα πράγματα πρέπει να πληρούνται.

Αυτή η γενιά δεν πρέπει να διέρχονται μακριά έως ότου όλα είναι πληρούνται.

Δανιήλ 2:44
44 Und κατά τις ημέρες από αυτούς τους βασιλιάδες πρέπει να ο Θεός του ουρανού θα εγκαθιδρύσει μια βασιλεία η οποία πρέπει να είναι ποτέ καταστρέφονται, και το βασίλειο δεν πρέπει να εγκαταλείπονται σε άλλους ανθρώπους, αλλά θα πρέπει να σπάσει σε κομμάτια και να καταναλώνουν όλες αυτές τις βασιλείες, και θα πρέπει να στέκεται για πάντα.

Είναι αυτό που περιλαμβάνεται στο "alle"; (Λουκ. 21:22) Ναι.

Τώρα, έχουν άλλο υποκείμενο στίχο για την καταστροφή του κόσμου σε 2 Πέτρου 3. Διαβάστε.

2 Πέτρου 3:7-10
7 Όμως, τον ουρανό και τη γη, από την ίδια λέξη έχει αποθηκευτεί για πυρκαγιά, που είναι η Ημέρα της Κρίσης και απωλείας των ασεβών ανθρώπων.
8 Αλλά μην ξεχνάτε, αγαπημένη, το ένα πράγμα, ότι μια μέρα ο Κύριος ως χίλια έτη, και χίλια χρόνια ως μία ημέρα.
9 Ο Κύριος είναι χαλαρή, δεν αφορά την υπόσχεσή του, όπως μερικοί χαλαρότητα μετράνε, αλλά είναι μακροθυμία σε εμάς, δεν είναι διατεθειμένοι ότι θα πρέπει να χαθεί, αλλά ότι όλοι πρέπει να έρθει.
10 Αλλά η ημέρα του Κυρίου σαν κλέφτης , Ότι τον ουρανό εκείνη την ημέρα θα περάσει μακριά με ένα μεγάλο θόρυβο, και τα πράγματα στους ουρανούς θα λιώσει με τις θερμές θερμότητα, τη γη και τα έργα, με την αιτιολογία θα καούν.

Και οι δύο είναι, επίσης, είπε στον Ησαΐα 13:9-13. Πώς δρα Πίτερ κήρυξε;

1 Πέτρου 1:10-12
10 Εκ των οποίων είναι η σωτηρία αναζήτησε και έψαξαν επιμελώς οι προφήτες, ο οποίος προφήτευσε για την χάρη που πρέπει να έρθει σε σας:
11 Για να διερευνήσει την έννοια και τι ώρα το Πνεύμα του Χριστού που ήταν σε αυτούς, όταν κατέθεσε εκ των προτέρων τα πάθη του Χριστού και τις δόξες τους.
12 αποκαλύφθηκε σε αυτούς, ότι δεν είναι οι ίδιοι εις, αλλά εις εσάς, που υπηρέτησε αυτά τα πράγματα, τα οποία απεικονίζονται τώρα προς εσάς από το ευαγγέλιο κήρυξε για να σας από το Άγιο Πνεύμα που αποστέλλεται από το ουρανό, ότι τα πράγματα που οι άγγελοι επιθυμία να κοιτάξουμε.

Πέτρος κήρυξε το ευαγγέλιο, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των προφητών, που αναζήτησε και αναζήτηση. Και τι είναι ο Παύλος είπε για τις διδασκαλίες των προφητών;

1 Κορινθίους 14:32,33
32 Και τα πνεύματα των προφητών με την επιφύλαξη των προφητών ;
33 Γιατί ο Θεός δεν είναι Θεός της σύγχυσης, αλλά της ειρήνης. Όπως σε όλες τις εκκλησίες των αγίων

Έτσι θα πρέπει, εάν θα εξηγήσει την Αγία Γραφή, πρέπει να είναι συνεπής ως προς τους προφήτες.

Παράδειγμα, Armageddon, ο Ιησούς είπε στο κατά Λουκά 21, η φράση: "alle Dinge, die geschrieben werden können erfüllt werden." σχετικά με τον Αρμαγεδδώνα μπορεί να διαβαστεί στο βιβλίο του Ιεζεκιήλ. Έτσι, το Armageddon είναι συμπεριλάβει στο: "Έναll πράγματα που γράφονται " . Και δεδομένου ότι το βιβλίο της Αποκάλυψης ήταν γραμμένο από τον John ως προφήτης, τα γραπτά του που καλύπτονται από τους προφήτες. " Αυτό σημαίνει ότι, το κήρυγμα και να προφητεύουν του Παύλου και Πέτρου θα πρέπει να Σύμφωνα με τη μαρτυρία του προφήτη. Δεν προέκυψε από τη νέα προφήτες, αλλά από τον Ησαΐα, Ιερεμία, Ιεζεκιήλ, Ζαχαρία, Zephaniah κλπ. Έτσι, το Armageddon ήδη συμβεί;

Τώρα, σχετικά με την πυρκαγιά, στην προφητεία του Πέτρου, θα πρέπει να είναι ανάλογα προς τους προφήτες. Έτσι διαβάσει τις προφητείες των προφητών σχετικά με τη φωτιά.

Ησαΐας 34:4,8,9
4 Και όλα υποδοχής του ουρανού πρέπει να διαλυθεί, και οι ουρανοί είναι σαν ένα γύρισμα, και όλοι υποδοχής τους θα πρέπει να πέφτουν σαν φύλλο μαρασμό για το αμπέλι, και ως την πτώση φύλλο συκής.
8 Für την ημέρα της εκδίκησης , Ένα χρόνο αντιστάθμισμα για τη διαμάχη της Σιών.
9 Και τα ρέματα της πρέπει να μετατραπεί σε πίσσα, καθώς και η σκόνη τους σε θειάφι, και η γη θα γίνει καύση γήπεδο.

Τι διαβάζουμε εξακολουθεί να είναι σημαντική σε Luke 21 και άλλα εδάφια που έχουμε ήδη διαβάσει. Για κάθε προφήτη, όπως ο Ησαΐας, Ιερεμίας, Ιεζεκιήλ, Zephaniah, κλπ. μαρτυρούν ο ένας στον άλλο. Και μαρτυρία τους δεν ήταν αντίθετη προς το άλλο.

Ησαΐας 30:30,31,32
30 Και Ο Ιεχωβά θα προκαλέσει ένδοξο τη φωνή του , Και να προφέρει τη μάχη του το χέρι του, με την αγανάκτηση του θυμού του, και ο φλόγα ενός καταβροχθίσει πυρκαγιάς , Με σκέδαση, και θύελλα και χαλάζι
31 Για μέσω της φωνής του Κυρίου των Ασσυρίων να είναι μια ράβδο.
32 Και κάθε κτύπημα του διορισθέντος προσωπικού του, το οποίο ο Ιεχωβά καθορίζει σ 'αυτόν, πρέπει να είναι με ντέφια και άρπες: και σε μάχες του τινάγματος θα είχε αγωνιστεί με τους ,

Σοφονίας 1:18
14 Η μεγάλη ημέρα του Ιεχωβά είναι κοντά, κοντά, και βιάζεται πολύ, ακόμα και η φωνή του την ημέρα του Κυρίου : ο δυνατός άντρας κλαίει εκεί πικρά.
15 Η ημέρα είναι την ημέρα της οργής , την ημέρα της κόπο και αγωνία , την ημέρα της σπατάλης και της ερήμωσης , την ημέρα του σκότους και κατήφεια , την ημέρα των νεφών και παχύ σκοτάδι ,
18 Ουτε ασημένια τους ούτε τους σε χρυσό δεν θα είναι σε θέση να παραδώσει τους την ημέρα της οργής του Κυρίου , Αλλά το σύνολο της γης πρέπει να γίνουν λεία από την πυρκαγιά του ζήλια του : γιατί θα κάνει ένα τέλος, ναι, μια τρομερή τέλος, όλων όσων κατοικούν στο έδαφος.

Joel 2:10,11
10 Η γη θα σεισμός πριν από αυτούς, οι ουρανοί θα τρέμουν : Ο ήλιος και το φεγγάρι είναι σκοτεινό, και τα αστέρια να αποσύρει τους λάμπει:
11 Und ο Κύριος θα προφέρουν τη φωνή του πριν από το στρατό του: για το στρατόπεδο του, [είναι] πολύ μεγάλο: για [είναι] ισχυρή που executeth το λόγο του: για την ημέρα του Κυρίου [είναι] μεγάλη και πολύ τρομερή? και ποιος μπορεί να την τηρήσει;

Οι προφητείες των προφητών είναι σαν ένα ποτάμι που είναι προς τη θάλασσα, επειδή οι προβλέψεις τους για τις προβλέψεις του Κυρίου Ιησού στο κατά Λουκά 21, Mark 13 και Ματθαίος 24. Περισσότερο και να συνεχίσει τον κύκλο ακριβώς σαν βροχή και πάλι πίσω στη θάλασσα και την εξάτμιση για να γίνει βροχή ξανά και ξανά προς τη θάλασσα. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε γραμματική φωτιά ότι ο Θεός θα στείλει, ήταν η φωτιά στις 11 Σεπτεμβρίου, 2001 τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νέα Υόρκη. Καθώς η φωτιά κάτω για να καταστρέψει Babilon σαν τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Έτσι, η πεποίθηση για το τέλος του κόσμου είναι ένα μεγάλο λάθος. Και αν ένας ιεροκήρυκας είναι να λέει στους ανθρώπους ότι ο κόσμος αυτός θα αυτοκαταστραφεί, δεν πιστεύω γιατί είσαι εξαπατούν. Πρόκειται για ψευδή κήρυκες, που χρησιμοποιείται από τον Σατανά για να σπείρουν τον φόβο για να σας κρατήσει σφιχτά ειδικά σε πλάνη τους ότι δεν το είχα προσέξει.

No comments:

Post a Comment