THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Özönvíz? Hungarian

Kép: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Szerint azok, akik nem értik a szavakat az Úr, a remegés a menny és a föld: a világvége. Vajon mondani mondani az igazságot?

Zsidók 12:26
26 Hogy a hang, majd megrázta a földet : De most ígéretet tett, mondván, " Én még egyszer rázzuk fel Nemcsak a föld, hanem az ég.

Miért kell rázni? Hogy távolítsa el a dolog, hogy nem vonja vissza.

Zsidók 12:27
27 És ezt a szót, mégis még egyszer , Signifieth Az eltávolítása azoknak a dolgoknak, amelyek megrendült , A dolgokat tenni, hogy nem kell rázni maradhat.

Mit jelent a remegés? Menjünk vissza a Zsidókhoz írt levél 0:26

Zsidók 12:26
26 Hogy A hang, amely megrázta a földet, majd , De most ígéretet tett, mondván, Még egyszer rázom nem csak a földet, hanem az ég.

Engedje meg, olvassa el a héber 12:19-21

Zsidók 12:19-21
19 És a hang egy trombita, és a hangja szavak, amelyek [hang], a kik hallották intreated, hogy a szó nem beszéltem velük többé:
20 (Mert nem tudták elviselni azt, amit parancsolt, És ha annyira, mint egy vadállat érintse meg a hegy, akkor elszáll, vagy tolóerő keresztül a dárda:
21 És így félelmetes , Mondta, Én rendkívül félelem és a földrengés :

Tehát ezek rázni, és izgalommal, mert félnek az Isten hangja (26. vers), és a pánikba esett és a félelem, amit láttak.

Jeremiás 02:12
12 csodálkozni, ti , Ó ti egek, ezen, , és rettenetesen félt, Legyetek nagyon sivár, mondja az Úr.

Újra Isten az eget és a földet, ez a félelem rossz emberek büntetni. És az ég is megrendült a bálványok, mert az emberek imádják a nap, a hold és a csillagok, ami bálványimádás mondta, a próféták által. Tudassa velünk, ha azt mondom igazság, hogy a menny és a föld lesz megremegett, mert Isten megbünteti a gonoszokat. "Még egyszer" azt jelenti, egyszer nem ismétlődik meg. (Zsid 0:27)

Ézsaiás 13:9-13
9 Íme, A nap az Úr eljön, kegyetlen mindkettő harag és ádáz haraggal, határozni a földet pusztasággá, és onnan, hogy elpusztítsa a bűnösök azok.
10 Az ég csillagai és a csillagképek azok nem adják fény: a nap elsötétedik az ő nő, és a hold nem okozhat neki fényt.
11 És Fogom büntetni a világot a gonosz, és a gonoszok azok gonoszsága, és én fog okozni az arrogancia a büszke, és lerombol a gőg a szörnyű.
12 És teszem az ember többet ér, mint a finom arany, az ember, mint a tiszta arany Ophir.
13 Ezért fogom az eget és a földet fogja rázni annak helyét a harag a Seregek Urának, és a nap az ő nagy haraggal,

Azt jelenti, hogy Isten meg fogja szüntetni a rosszakat kell rázni, és reszketett a félelemtől.

Ez nem tartalmazza: Az összes A dolgok vannak írva? (Lk 21:22) Nem tudod a jelentését Az összes? Vegyük észre, hogy Ézsaiás 13:9-13 ugyanaz Úr mondja Lukács 21, és kérjük, olvassa el a Márk 13 és Máté 24.

Luke 21:22,25,26
22 A ezeket kell a napok bosszú, hogy Az összes dolgok vannak írva lehet teljesíteni.
25 És ott kell jelek a napban, és a hold, és a csillagok; és a földön szorongás nemzetek, a tanácstalanság, a tenger és a hullámok zúgó;
26 Az emberek szíve nem nekik való félelem, És gondozza azokat a dolgokat, amelyek jönnek a földön: Az egek kell rázni.

Lukács 21:31
31 Így ti is, amikor látjátok ezeket a dolgokat történik velük , Tudom, ti hogy az Isten közel van.

Amikor az Úr azt mondja Lukács 21 történt, akkor tudni fogják, hogy az Isten országa közel van. Ki fogja tapasztalni mindent az Úr megjövendölte a Lukács 21?

Lukács 21:32
32 Bizony mondom nektek, Ez a nemzedék nem múlik , Míg mindezek teljesülnek.

Ez a nemzedék nem múlik el addig, amíg minden teljesült.

Daniel 02:44
44 És A nap e királyok kell A menny Istene hoz létre a királyság amely soha nem kell semmisíteni, és a királyság nem marad más emberek, de ez a szünet a darab, és fogyasztanak mindazokat a birodalmakat, és azt kell állni valaha.

Ez tartalmazza "Az összes"? (Lk 21:22) Igen.

Most, hogy van egy másik alapul szolgáló vers arról pusztítása 2 Péter 3. Olvasd el.

2 Péter 3:7-10
7 De az ég és a föld, ugyanazon szó tárolásra kerültek ki a tűzoltók, hogy az ítélet napján, és veszedelem az istentelenek férfiak.
8 De ne felejtsük el, kedves, az egy dolog, hogy egy napon az Úr, mint ezer év, ezer év egy nap.
9 Az Úr nem késik el az ígéretét, mint néhány gróf lazaság, de béketűrés nekünk, nem akarja, hogy minden elvesszen, hanem hogy minden jöjjön.
10 De az az Úr napja, mint a tolvaj , Hogy a Az ég ezen a napon fog múlni a nagy zaj, és a dolgok az egek megolvadnak buzgó hő, a föld és a munkálatok a helyszínen fogják égetni.

Ők mind azt is elmondta, a Ésaiás 13:9-13. Hogyan Péter prédikált?

1 Péter 1:10-12
10 Ebből a megváltás megvizsgálta és átkutatták szorgalmasan a próféták, akik prófétáltak a kegyelmet, hogy jöjjön neked:
11 Ahhoz, hogy vizsgálja a szó és megmutatja, hogy a Krisztus Lelke volt bennük, amikor bizonyságot tett előre a Krisztus szenvedéseiben, és dicsőségét őket.
12 derült ki számukra, hogy nem vala magát, de nektek, hogy szolgált ezeket a dolgokat, amelyek most számolt be nektek az evangéliumot prédikálni neked a Szent Lélek által küldött a mennyben, hogy a dolgok az angyalok vágy, hogy megnézze.

Péter hirdette az evangéliumot tanítása szerint a próféták, akik kérik, és átkutatták. És mi van Pál mondott a tanítást a próféták?

1Kor 14:32,33
32 És a szesz a próféták figyelemmel a próféták ;
33 Mert Isten nem Isten, hanem az összetévesztés a béke. Mint minden egyház a szentek

Így kell, ha el fogja magyarázni a Bibliát, összhangban kell lennie a próféták.

Például, Armageddon, Jézus azt mondta a Lukács 21 szó: "Az összes dolgok vannak írva lehet teljesíteni." mintegy Armageddon olvasható a könyvben az Ezékiel. Tehát az Armageddon is tartalmazza: "All dolgok, amelyek meg vannak írva " . És mivel a Jelenések könyvét írta John, mint egy próféta, írásai tartoznak a próféták. " Ez azt jelenti, a prédikálás és prófétálás, Paul és Peter kell összhangban a vallomást a próféta. Nem az új kialakult próféták, hanem Ézsaiás, Jeremiás, Ezékiel, Zakariás, Sofóniás stb Tehát az Armageddon történt már?

Most, a tűz körül, a prófécia Péter, ennek megfelelően kell, hogy a próféták. Ezért olvasd el a próféciák a próféták a tűz körül.

Ézsaiás 34:4,8,9
4 És az összes mennyei seregeket fel kell oszlatni, és az egek, mint egy spin, és minden befogadó kell esnie mint a nyárfalevél fonnyasztják a szőlő, és a csökkenő fügefalevél.
8 A A bosszúállás napja , Egy év ellentételezésben a vita a Sion.
9 És A patakok annak kell alakítani a hangmagasságot, és a por azok a kénköves, és a föld lesz az ég pályán.

Mit olvasunk, még mindig fontos a Lukács 21. és más versek már olvasni. Minden próféta, mint Ézsaiás, Jeremiás, Ezékiel, Sofóniás, stb arról tanúskodnak, hogy egymással. És a vallomása volt, nem ellentétes egymással.

Ézsaiás 30:30,31,32
30 És Jehova okoz dicsőséges hangját , És mondjuk ki a csata a karját, a felháborodását haragját, és a lángja emésztő tűz , A szórás, és a vihar, és jégeső
31 Mert a hangja az Úr az asszír egy rúd.
32 És minden mozdulattól a kinevezett alkalmazottak, amelyet az Úr a reá kell a tambourines és cziterákkal: és A csatáit remegés majd ő harcot velük ,

Sofóniás 1:18
14 A nagy nap az Úr közel van, közel, és siet nagyon, még a hangja az Úr napja : A hatalmas ember sír ott keserűen.
15 A nap A harag napja , A nyomorúság és gyötrelem , Egy nap pazarlás és pusztulás , Egy nap a sötétség és a homály , a nap a felhők és a sűrű sötétség ,
18 Sem az ezüst, sem arany nem lesz képes teljesíteni azokat a harag napja, az Úr , De a az egész földet kell falta a tűz az ő féltékenysége : mert ő fog véget, igen, szörnyű vége, mindazoknak, akik lakoznak a földön.

Joel 2:10,11
10 A föld rengés előttük, az egek reszketni : A nap és a hold elsötétült, és a csillagok visszavonhatja ragyogó:
11 És Az Úr hallatja hangját előtt seregét: A táborát [is] igen nagy: az [ő] erős ahhoz, hogy executeth a szavát: a nap az Úr [a] nagy és rettenetes, és aki elviselem?

A jövendölések a próféták olyanok, mint egy folyó, amely a tenger felé, mert a jóslatokat irányába mutatnak az előrejelzések, az Úr Jézus a Lukács 21, 13 és Márk Máté 24. A hosszabb, és továbbra is a ciklus, mint az esőcseppek és vissza a tengerbe, és pároljuk lesz eső újra és újra a tenger felé. Ha van olyan szó, hogy Isten tűz küld, ez volt a tűz szeptember 11, 2001 terrortámadások New Yorkban. Mivel a tűz le, hogy elpusztítsa Babilont, mint Szodoma és Gomorra. Tehát a hit a világ vége van egy nagy hiba. És ha egy prédikátor azt mondja az embereknek, hogy ez a világ önmegsemmisítõ, nem hiszem, mert csal meg. Ezek hamis prédikátorok által használt, Sátán bevetésére a félelem, hogy tartsa meg szorosan különösen a csalás, hogy nem vette észre.

No comments:

Post a Comment