THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Oversvømmelse?? Norwegian

Bilde fra: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Ifølge de som ikke forstår Herrens ord, risting av himmel og jord betyr dommedag. Er de forteller fortelle sannheten?

Hebreerne 12:26
26 Det stemmen så rystet jorden : Men nå har han lovet, sa, " Jeg igjen riste ikke bare jorden, men også himmelen.

Hvorfor de skal riste? Å fjerne ting som ikke er rystet.

Hebreerne 12:27
27 Og dette ordet, likevel gang , Signifieth kan tas ut av de tingene som er rystet , Som ting gjort, ikke å bli ristet kan forbli.

Hva er meningen med risting? La oss gå tilbake i Hebreerbrevet 12:26

Hebreerne 12:26
26 Det stemmen som rystet jorden da , Men nå har han lovet, sa Enda en gang vil jeg riste ikke bare jorden, men også himmelen.

La oss lese i hebraisk 12:19-21

Hebreerne 12:19-21
19 Og lyden av en trompet, og stemmen til ord, som [stemme] de som hørte intreated at ordet ikke skal bli talt til dem lenger:
20 (For de ikke kunne tåle det som ble befalt, Og hvis så mye som et dyr touch fjellet, skal det bli steinet, eller stakk gjennom med en pil:
21 Og så redde , Så han sa, Jeg overmåte frykt og skjelvet :

Så de er rystet, og glade fordi de er redde for Guds stemme (Vers 26) og paniske og frykt for hva de så.

Jeremia 02:12
12 Vær forbauset, dere , Dere himler, på dette, og bli stygt redd, Skal dere veldig øde, sier Herren.

Gud igjen ryste himmelen og jorden, er det frykten for dårlige mennesker straffet. Og himmelen skal rokkes er avguder, fordi folk tilber solen, månen og stjernene som er avgudsdyrkelse sagt av profetene. La oss få vite om jeg forteller sannheten at himmelen og jorden vil bli skalv fordi Gud vil straffe de ugudelige. "Igjen" betyr én gang og vil ikke bli gjentatt. (Hebreerne 12:27)

Jesaja 13:9-13
9 Se, dagen Jehovas kommer, grusom både harme og brennende vrede, å legge landet øde, og derfra å ødelegge syndere dette.
10 For himmelens stjerner og konstellasjoner av disse skal ikke gi sitt lys: solen skal bli formørket i sin stigende, og månen skal ikke gi sitt lys.
11 Og Jeg vil straffe verden for deres ondskap, og de ugudelige for deres misgjerning, og jeg vil føre til arroganse av den stolte, og vil legge lav hovmod av den forferdelige.
12 Og jeg vil gjøre en mann mer dyrebart enn fint gull, mannen enn rent gull fra Ofir.
13 Derfor vil jeg ryste himmelen og jorden vil riste fra sin plass i Herrens vrede, Allhærs Gud, og dagen for hans brennende vrede,

Betyr at Gud vil fjerne de dårlige rystet og skalv av frykt.

Er dette ikke inkludert i: alle det som er skrevet? (Lukas 21:22) Vet du ikke betydningen av alle? Merk at i Jesaja 13:9-13 er den samme Herren sier i Lukas 21, og kan du også lese i Markus 13 og Matteus 24.

Luke 21:22,25,26
22 For disse dager hevn, at alle det som er skrevet kan bli oppfylt.
25 Og det skal være tegn i solen, og i månen, og i stjernene; og på jorden nød av nasjoner, med forvirring, havet og bølgene brusende;
26 Menneskenes hjerter svikter dem av frykt, Og for å se etter de ting som kommer på jorden: for himmelens krefter skal rokkes.

Luke 21:31
31 Således skal også dere, når dere ser disse ting skjer med dem , Vet dere at Guds rike er nær.

Når Herren sier i Lukas 21 skjedde så vil de vite at Guds rike er nær. Hvem vil oppleve alt Herren profetert i Lukas 21?

Luke 21:32
32 Sannelig sier jeg dere, Denne generasjonen skal ikke passere , Før alt dette være oppfylt.

Denne generasjonen skal ikke forgå før alt er oppfylt.

Daniel 02:44
44 Og i de dager disse kongene skal himmelens Gud vil opprette et rike som skal aldri bli ødelagt, og den rike skal ikke overlates til andre mennesker, men det skal bryte i stykker og fordøye alle disse rikene, og det skal stå til evig tid.

Er dette inkludert i "alle"? (Lukas 21:22) Ja.

Nå har de enda en underliggende vers om ødeleggelsen av verden i 2. Peter 3. Les.

2 Peter 3:7-10
7 Men himmelen og jorden, av samme ordet har vært lagret opp for brann, som dommedag og fortapelse av ugudelige menn.
8 Men ikke glem, kjære, det én ting, at en dag Herren som tusen år og tusen år som én dag.
9 Herren er ikke sen med løftet, slik noen teller slackness, men er langmodig for oss, ikke at noen skal gå fortapt, men at alle skal komme.
10 Men Herrens dag som tyv , Som himmelen på den dagen vil forgå med et kraftig brak, og ting i himmelen skal smelte med brennende hete, jorden og arbeider på bakken vil bli brent.

De er begge også sa i Jesaja 13:9-13. Hvordan Peter forkynte?

1 Peter 1:10-12
10 Av dette frelsen er søkt og søkte flittig profetene, som profeterte om den nåde som skulle komme til dere:
11 Til undersøke betydningen og hvilken tid Kristi Ånd som var i dem, når det vitnet forhånd om Kristi lidelser og den herlighet av dem.
12 ble åpenbart for dem, som ikke er til seg selv, men dere, betjente de disse tingene, som nå rapporteres til dere av evangeliet forkynnes for deg av Den Hellige Ånd sendt fra i himmelen, at det englene ønske om å se.

Peter forkynte evangeliet i henhold til læren til profetene som søkte og søkte. Og hva er Paulus sies om læren til profetene?

1 Kor 14:32,33
32 Og åndene av profeter er underlagt profetene ;
33 For Gud er ikke en Gud av forvirring, men for fred. Som i alle helliges menigheter

Så bør, hvis du vil forklare Bibelen, må være konsekvent i profetene.

Eksempel, Armageddon, sier Jesus i Lukas 21 ordene: "alle det som er skrevet kan bli oppfylt." om Armageddon kan leses i Esekiels bok. Så Armageddon er med i: "All det som er skrevet " . Og siden Åpenbaringsboken ble skrevet av John som en profet, er hans skrifter omfattet av profetene. " Det betyr, at forkynnelse og profetier av Paul og Peter skal samsvar med vitnesbyrd om profeten. Ikke fra den nye dukket profetene, men fra Jesaja, Jeremia, Esekiel, Sakarja, Sefanja etc. Så Armageddon skjedd allerede?

Nå, om brannen, i profetiene av Peter, bør være i henhold til profetene. Så les profetiene av profetene om brannen.

Jesaja 34:4,8,9
4 Og alle himmelens hær skal oppløses, og himmelen skal være som en spinn, og all dens hær skal falle som et blad visner på vintreet, og som en fallende fikenblad.
8 For hevnens dag , Et år med vederlag for striden Sions.
9 Og bekkene dette skal bli til bek, og støvet derav inn svovel, og landet skal bli brennende bek.

Det vi leser er fortsatt relevant i Lukas 21 og andre vers vi allerede har lest. For hver profet, som Jesaja, Jeremia, Esekiel, Sefanja, etc. vitner til hverandre. Og deres vitnesbyrd var ikke i strid med hverandre.

Jesaja 30:30,31,32
30 Og Jehova vil føre sin herlige stemme , Og uttaler slaget av armen hans, med indignasjon av sinne sitt, og flamme av en fortærende ild , Med spredning, og uværet og haglbyger
31 For gjennom Herrens røst skal Assur bli en stang.
32 Og hvert slag av oppnevnt ansatte, som Herren skal legge på ham, skal være med trommer og harper: og i slagene ved risting vil han slåss med dem ,

Sefanja 1:18
14 Den store dagen for Jehova er nær, nær, og skynder seg sterkt, selv stemmen til Herrens dag : den mektige mannen gråter det bittert.
15 Dagen er en vredens dag , en dag med problemer og angst , en dag for å kaste bort og ødeleggelse , en dag med mørke og dysterhet , en dag med skyer og skodde ,
18 Verken deres sølv eller deres gull ikke vil være i stand til å levere dem dagen for Herrens vrede , Men hele landet skal bli slukt av brannen i sjalusi hans : for han vil gjøre ende, ja, en forferdelig slutt, av alle som bor i landet.

Joel 2:10,11
10 Jorden skal skjelve før dem, himmelen skal skjelve : Solen og månen blir mørk, og stjernene trekke sine skinner:
11 Og Herren skal la sin røst før hæren hans: for hans leir [er] meget stor: for [han] sterk at fullbyrder hans ord: for Herrens dag [er] stor og veldig forferdelig, og hvem kan overholde det?

Profetiene av profetene er som en elv som er mot sjøen, fordi deres spådommer er mot spådommer om den Herre Jesus i Lukas 21, Markus 13 og Matteus 24. Lengre og fortsette syklusen akkurat som regn, og tilbake igjen til havet og fordamper til å bli regn igjen og igjen mot havet. Hvis det er noen bokstavelig ild som Gud vil sende, var det brannen på 11 september 2001 terrorangrepene i New York. Som ilden ned for å ødelegge Babylon som Sodoma og Gomorra. Så tro om slutten av verden er en stor feil. Og hvis en predikant er å fortelle folk at denne verden vil ødelegge seg selv, tror ikke fordi de bedrar deg. De er falske predikanter, brukt av Satan for å så frykt for å holde deg fast, spesielt i deres bedrag at du ikke merke til.

No comments:

Post a Comment