THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Патоп? Belurasian

Малюнак з: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Па словах тых, хто не разумее словы Госпада, устрэсванне неба і зямля сродкі канец святла. Яны кажуць кажу праўду?

Габрэяў 12:26
26 Гэта голас тады пахіснуў зямлю Цяпер жа ён абяцаў, кажучы: " Я яшчэ раз паціснуць не толькі зямля, але і неба.

Чаму яны будуць трэсціся? Каб выдаліць рэчы, якія не ўзрушылі.

Габрэяў 12:27
27 І гэтае слова, усё ж яшчэ раз , Signifieth выдаленне з тых рэчаў, якія ўзрушылі , Як рэчы рабіць, каб не быць узрушаны можа застацца.

Што гэта значыць пахіснуць? Давайце вернемся ў Пасланні да Габрэяў 12:26

Габрэяў 12:26
26 Гэта галасы, якія ўзрушылі зямлі, то , Але цяпер ён абяцаў, кажучы: Але яшчэ раз я дрыжаць не толькі зямлю, але і неба.

Давайце чытаць на іўрыце 12:19-21

Габрэяў 12:19-21
19 І гук трубы, і голас слоў, якія [голас], што яны чулі пачуў, што слова не павінна быць не казаў ім больш:
20 (Бо яны не маглі цярпець тое, што было загадана, і, калі так шмат, як звер дакранецца да гары, то яна павінна быць камянямі, або прабітыя з дроцікаў:
21 І так спалохаліся , Так ён сказаў: Я ў страху і трымценьні :

Так што яны ўзрушаныя і ўсхваляваныя, паколькі яны баяцца голас Бога (Верш 26) і паніку і страх, што яны бачылі.

Ерамія 2:12
12 Падзівуйцеся, вы , Аб нябёсы, на гэтым, і быць жудасна баіцца, Будзьце вельмі пустыннай, кажа Гасподзь.

Бог зноў патрэсці неба і зямлю, гэта страх дрэнныя людзі пакараныя. І нябесныя пахіснуцца нішто, таму што людзі пакланяліся сонцу, месяцы і зорках, якое ёсць ідаласлужэньне, сказаў праз прарокаў. Дайце нам ведаць, калі я кажу праўду, што неба і зямля будзе дрыжалі, таму што Бог пакарае бязбожнікаў. "Яшчэ раз" азначае адзін раз і не будзе паўтарацца. (Габрэяў 0:27)

Ісая 13:9-13
9 Вось, дзень прыйдзе Гасподзь, жорсткі, з гневам і гнеў, каб зрабіць зямлю пустыняю, а затым знішчыць грэшнікаў яе.
10 Для зоркі нябесныя і сьвяцілы не даюць ад сябе святла: сонца памеркне ў яго расце, і месяц не прычыніць ёй святло.
11 І Я пакараю сьвет за ліха, і бязбожных за беззаконьні іхнія, і Я зраблю так, фанабэрыстасць ганарыцца, і затаіўся пыхлівасьць прыгнятальнікаў.
12 І я зраблю чалавека даражэй чыстага золата, чалавека, чым чыстае золата з Афіра.
13 Таму я буду трэсці нябёсах і на зямлі будзе трэсці з месца ў гнеў Госпада Саваофа, і дзень палымянага гневу Свайго,

Азначае, што Бог будзе выдаліць дрэнныя узрушаны і дрыжаў ад страху.

Хіба гэта не ўключаная ў: усё , Што напісана? (Лк. 21:22) Хіба ты не ведаеш сэнсу усё? Адзначым, што ў Ісая 13:9-13 гэта ж Гасподзь кажа ў Евангеллі ад Лукі 21, і, калі ласка, таксама прачытаць у Евангеллі ад Марка 13 і Матфея 24.

Люк 21:22,25,26
22 Для гэта будуць дні помсты, , Што усё , Што напісана, могуць быць выкананы.
25 І будуць азнакі ў сонцы і месяцы і зорках, а на зямлі засмучэнне народаў, з здзіўленнем, мора і хваляў, роў;
26 сэрцы людзей адсутнасці іх на страх, І па догляду за тыя рэчы, якія прыходзяць на зямлю: для сілы нябесныя пахіснуцца.

Лукі 21:31
31 Так і вы, калі вы ўбачыце, што адбываецца з імі , Ведайце, што Царства Божае блізка.

Калі Гасподзь кажа ў Евангеллі ад Лукі 21 адбылося тады яны будуць ведаць, што Царства Божае блізка. Хто будзе адчуваць усё Гасподзь прадказаў ў Евангеллі ад Лукі 21?

Лукі 21:32
32 Праўду кажу вам, Гэта пакаленне не павінна прайсці , Пакуль усё гэта будзе выканана.

Гэта пакаленне не мінецца, пакуль усё не выкананы.

Данііл 2:44
44 І ў дні тых царстваў павінны Бог Нябесны паставіць царства якія ніколі не павінны быць знішчаныя, і царства гэтае ня будзе перададзена другому народу, але яно струшчыць і разбурыць усе царствы, а само будзе стаяць вечна.

Ці з'яўляецца гэта ўключана ў "усё"? (Лука 21:22) Так.

Зараз у іх ёсць іншы асноўны верш аб гібелі свету ў 2 П 3. Чытаць.

2 Пятра 3:7-10
7 А цяперашнія нябёсы і зямля, ад таго ж словы былі захоўвацца для агнём, будучы ў Судны дзень і пагібелі бязбожных людзей.
8 Але не забывайце, любасныя, адно, што ў адзін выдатны дзень Госпада, як тысяча гадоў, і тысяча гадоў, як адзін дзень.
9 Не марудзіць Гасподзь з выкананнем абяцаньні, як некаторыя лічаць гэта млявасць, а доўга трывае нас, ня хочучы, каб хто загінуў, а каб усе прыйшлі.
10 Але дзень Гасподні, як злодзей , Што неба ў той дзень мінуцца з вялікім шумам, і што на нябёсах растане ад моцнага агню, зямлі і працы на месцах будуць спаленыя.

Яны абодва таксама сказаў Ісая 13:9-13. Як Пётр прапаведаваў?

1 Пятра 1:10-12
10 з якіх выратаванне шукалі і шукалі старанна прарокаў, які прарочыў пра мілату, якая павінна прыйсці да вас:
11 Для даследаваць сэнс і ў які час Дух Хрыста, які быў у іх, калі ён прадвяшчаў Хрыстовыя цярпеньні і славы з іх.
12 Выяўлена да іх, што не ім самім, а вам, яны служылі гэтыя рэчы, якія ў цяперашні час паведамляецца вам па зьвястуюць вы Святы Дух паслаў з на небе, каб рэчы анёлаў жаданне паглядзець.

Пётр прапаведаваў Евангелле паводле вучэньня прарокаў, якія шукалі і шукалі. І тое, што Павал сказаў пра вучэнні прарокаў?

1-е Карынфянам 14:32,33
32 І духі прарочыя слухаюцца прарокаў ;
33 Таму што Бог не ёсць Бог блытаніны, але свету. Як і ва ўсіх цэрквах у сьвятых

Так ці варта, калі вы растлумачыце Бібліі, павінны быць паслядоўнымі ў прарокі.

Прыклад, Армагедон, Ісус сказаў у Евангеллі ад Лукі 21 словы: "усё , Што напісана, могуць быць выкананы." аб Армагедон можна прачытаць у кнізе прарока Езэкіілю. Так Армагедон ўключыць ў: "LL , Што напісана " . А так як кніга Аб'яўлення была напісаная Джонам як прарока, яго творы пакрытыя прарокаў. " Гэта азначае, пропаведзі і прароцтвы Паўла і Пятра павінна быць адпаведнасці з паказаньнямі прарока. Не з новых з'явіліся прарокі, але ад Ісая, Ерамія, Езэкііль, Захар, Сафонія і г.д. Так здарылася ўжо Армагедон?

Зараз, аб пажары, у прароцтва Пятра, павінны быць адпаведна прарокаў. Так што чытайце вяшчунствах прарокаў аб пажары.

Ісая 34:4,8,9
4 І ўсё воінства нябеснае павінен быць распушчаны, і нябёсы будуць, як спіна, і ўсё воінства іхняе ўпадзе як ліст завяданне на вінаграднай лазе, і як завялы фігавым лістком.
8 Для дзень помсты , Год ўзнагароджанне за Спрэчка пра Сіён.
9 І ракі яго быць уключаны ў смалу, і прах яго ў серу, і зямля будзе спальвання смалы.

Што мы чытаем па-ранейшаму актуальная ў Евангеллі ад Лукі 21 і іншыя вершы, мы ўжо чыталі. Для кожнага прарока, як Ісая, Ерамія, Езэкііль, Сафонія, і г.д. сведчаць адзін да аднаго. І іх паказанні не супярэчаць адзін аднаму.

Ісая 30:30,31,32
30 І Гасподзь прывядзе яго слаўнай голас , І вымаўляецца бітве руку, з абурэннем яго гнеў, і полымя пажырае агонь , З рассейваннем, і бура, і град
31 Бо ад голасу Госпада асірыйскіх быць стрыжань.
32 І кожны ход прызначаны персанал, які Гасподзь накіруе на яго, будзе з бубнам і арфы, і ў бітвах устрэсванне ён будзе змагацца з імі ,

Сафонія 1:18
14 Вялікі дзень Госпада блізкі, блізкі, і спяшаецца значна, нават голас дня Гасподняга : адважны крыкі там горка.
15 Дзень дзень гневу , дзень смутку і пакуты , дзень марнаваць і запусцення , дзень цемры і змроку , дзень воблака і мглы ,
18 Ні срэбра іхняе, ні золата іх не будзе ў стане даставіць іх у дзень лютасьці Госпада , Але ўся зямля будзе пажырае агонь рэўнасці : таму што ён зробіць канца, так, жудасны канец, усіх тых, хто жыве на зямлі.

Джоэл 2:10,11
10 Зямля землятрусу перад імі, неба здрыганецца : Сонца і месяц памеркне, і зоркі страцяць сваё сьвятло:
11 І Гасподзь дасьць голас Свой да свайго войска: за яго лагер [гэта] вельмі вялікі, бо [ён] і магутны выканаўца словы яго: за дзень Гасподзь [гэта] вялікая і вельмі страшны, і хто вытрымае яго?

Прароцтва прарокаў, як рака, якая на моры, таму што іх прадказанні да прадказанням Гасподзь Ісус у Евангеллі ад Лукі 21, Марка 13 і Матфея 24. Даўжэй і працягваюць цыкл, як дождж і назад у мора і выпарацца, каб стаць дождж зноў і зноў у бок мора. Калі ёсць літаральным агню, што Бог пашле, гэта быў агонь па 11 верасня 2001 тэрактаў у Нью-Ёрку. Як агонь да разбурыць Вавілон, як Садома і Гамора. Так ўяўленне аб канцы свету з'яўляецца вялікай памылкай. І калі прапаведнік кажа людзям, што гэты свет будзе самаліквідавацца, не веру, таму што яны падманваюць вас. Яны з'яўляюцца ілжывымі прапаведнікамі, якія выкарыстоўваюцца сатаной, каб пасеяць страх, каб моцна абняць цябе асабліва ў іх падман, што вы не заўважылі.

No comments:

Post a Comment