THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Tvanas? Lithuanian

Vaizdas nuo: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Pasak tų, kurie nesupranta, kad Viešpaties žodžiai, drebulys, dangaus ir žemės reiškia nesėkmės. Ar jie sako, sako tiesą?

Hebrajams 12:26
26 Kad balso tada drebėjo žemė : Bet dabar Jis pažadėjo, sakydamas: " Norėčiau dar kartą pakratoma ne tik žemės, bet ir danguje.

Kodėl jie yra purtyti? Norėdami pašalinti dalykas, kad nėra suplakti.

Hebrajams 12:27
27 Ir šis žodis, Tačiau dar kartą , Signifieth pašalinant iš tų dalykų, kurie sukrėtė , Kaip ką padaryti, kad negalima kratyti gali likti.

Kas yra drebulys prasme? Grįžkime į hebrajų 12:26

Hebrajams 12:26
26 Kad balso sudrebinusį Žemės tada , Bet dabar Jis pažadėjo, sakydamas: "Dar kartą aš purtyti ne tik žemės, bet ir danguje.

Leiskite mums skaityti hebrajiškai 12:19-21

Hebrajai 12:19-21
19 Ir iš trimito garsą, ir žodžių balsas; kuris [balsas], kurie tai girdėjo intreated kad žodis neturėtų būti kalbama jiems, bet daugiau:
20 (Nes jie negalėjo ištverti tai, kas buvo įsakęs, ir jei taip, kiek žvėrys liesti kalno, jis turi būti užmuštas akmenimis, ar perdurti su strėlėmis:
21 Ir taip bijo , Todėl jis sakė, Aš nepaprastai baimės ir drebėjimo :

Taigi jie suplakti ir malonu, nes jie bijo Dievo balsas (Stichijos 26) ir apimtas panikos ir baimės, ką jie matė.

Jer 2:12
12 nustebti, jūs , O jūs, dangūs, iš šio, ir būti siaubingai bijoBūkite labai apleistas, sako Viešpats.

Dievas dar kartą suplakite, Danguje ir žemėje, yra blogi žmonės baudžiami baimės. Ir dangus bus wstrząśnięte yra stabai, nes žmonės garbina saulę, mėnulio ir žvaigždžių, kuri yra stabmeldystė sakė pranašai. Praneškite mums, jei aš sakau tiesą, kad dangus ir žemė bus drebėjo, nes Dievas nubaus nedorėlius. "Kai daugiau" reiškia vieną kartą, ir neturi būti kartojami. (Hebrajams 12:27)

Iz 13:9-13
9 Štai, Viešpaties ateina, žiauri tiek rūstybė ir įniršio dieną nustatyti šalį dykuma, ir ten sunaikinti nusidėjėliai jos.
10 Nes dangaus žvaigždės ir žvaigždynai jos nesuteikia jų šviesos: saulė užtems jo auga, ir mėnulis neturi sukelti savo šviesos.
11 Ir Ukarzę pasaulio už jų blogis, ir nedorėlį už jų nuodėmes, ir aš sukelti didžiuotis arogancijos ir bus Laidotuvėse dėl baisi puikybė.
12 Ir aš padaryti vyras brangiau gryno aukso, nei grynas auksas Ofyro vyras.
13 Todėl aš purtyti dangų ir žemę poruszę iš jos vietą Viešpaties rūstybė ir šeimininkai, ir jo gniewu dieną,

Reiškia, kad Dievas bus pašalinti blogų pakratyti ir drebėdami iš baimės.

Ar tai nėra įtrauktas į: visi , kas parašyta? (Luko 21:22) Don't you know prasme visi? Atkreipkite dėmesį, kad Iz 13:9-13 yra pats Viešpats sako Lukas 21, ir prašome taip pat perskaityti Pažymėti 13 ir Matą 24.

Lukas 21:22,25,26
22 Šių būti keršto dienų, kad visi , kas parašyta, gali būti įvykdytos.
25 Ir bus ženklų saulėje, ir mėnulis, ir žvaigždės; ir žemėje nelaimės tautų, su suglumimas; jūros ir bangų riaumojimas;
26 Vyrų širdys jei jų baimė, O ieško po tų dalykų, kurie atvyksta į žemę: dėl dangaus įgaliojimai suplakti.

Lukas 21:31
31 Taip pat ir jūs, pamatę šių dalykų vyksta jų , Žinokite, kad Dievo karalystė yra šalia.

Kai Viešpats sako Lukas 21 įvyko tada jie žinos, kad Dievo karalystė yra šalia. Kas patirs viską Viešpaties pranašavo Luko 21?

Lukas 21:32
32 Iš tiesų sakau jums, Ši karta neturi išsikišti , Iki visa tai įvykdyti.

Ši karta nepraeis, kol viskas yra įvykdyta.

Daniel 02:44
44 Ir šių karalių dienas turi dangaus Dievas įsteigs karalystę, kuri niekada nebus sunaikinta, ir karalystė nebus palikta su kitais žmonėmis, tačiau ji turi pertrauka į gabalus ir sunaudoti visą šių karalysčių, ir ji turi stovėti amžinai.

Ar tai įtraukta į "visi"? (Luko 21:22) Taip.

Dabar jie turi kitą užtikrinamojo eilėraščių apie sunaikinimo pasaulyje 2 Petro 3. Skaityti.

2 Petro 3:7-10
7 Bet dangų ir žemę, kurią pats žodis buvo saugomi iki gaisro, yra Teismo Diena ir Žūties apie bedievius vyrai.
8 Bet nepamirškite, mylimieji, vienas dalykas, kad vieną dieną Viešpats kaip tūkstantis metų, ir tūkstantis metų kaip viena diena.
9 VIEŠPATS nėra laisvumo dėl savo pažadą, kaip kai kurie suskaičiuoti tingumas, tačiau kantrybė pas mus, nenori, kad bet turėtų žuvo, bet kad visi turėtų ateiti.
10 Bet Viešpaties dieną, kaip ir vagis , Kad Tą dieną dangus praeis su dideliu triukšmu, ir dalykų dangų išlydyti su aistringas šiluma, žemėje ir ant žemės darbai bus sudeginti.

Jie abu taip pat sakė Iz 13:9-13. Kaip veikia Petras pamokslavo?

1 Petro 1:10-12
10 Iš kurių išgelbėjimas rinko ir ieškojo stropiai pranašus, kuris pranašavo apie malonę, kad turėtų ateiti pas jus:
11 Norėdami ištirti, kaip apibrėžta ir kiek laiko Kristaus Dvasios, kuri buvo iš jų, kai jis liudijo prieš Kristaus kančia ir jų šlovę.
12 buvo atskleistas, kad ne pas save, bet pas jus, jie teikė šių dalykų, kurios dabar pranešė pas jus Evangelija Jums iš Šventosios Dvasios siunčiami iš dangaus, kad kas angelai norą ieškoti.

Petras pamokslavo Evangelija pagal pranašų, kurie rinko ir ieškojo mokymus. Ir kas yra Pauliaus pasakyta apie pranašų mokymais?

1 Kor 14:32,33
32 Ir pranašų dvasios yra atsižvelgiant į pranašai ;
33 Nes Dievas yra ne Dievas supainioti, tačiau dėl taikos. Kaip visose šventųjų bažnyčiose

Taigi turi būti, jei jums paaiškinti Bibliją, turi būti nuoseklus, pranašų.

Pavyzdžiui, Armagedonas, Jėzus pasakė Luko 21 žodžiai: "visi , kas parašyta, gali būti įvykdytos." apie Armagedonas galima skaityti iš Ezechielio knygos. Taigi Armagedonas yra įtraukti į: "LL dalykų, kurie parašyti " . O kadangi Apreiškimo knyga buvo parašyta Jono kaip pranašas, jo kūriniai yra įtraukti į pranašai. " Tai reiškia, pamokslai ir pranašauja Pauliaus ir Petro, turėtų būti Pagal pranašo parodymus. Ne iš naujo atsirado pranašų, bet iš Izaijo, Jeremijo, Ezechielio, Zacharijas, Sofonijo tt Taigi Armagedonas atsitiko jau?

Dabar apie gaisrą, jei Petras pranašystė, turėtų būti atitinkamai iš pranašų. Taigi skaityti apie gaisro pranašų pranašystes.

Iz 34:4,8,9
4 Ir visi dangaus kareiviją, turi būti likviduota, o dangų bus kaip nugara, ir visas jų priimančiosios kris kaip lapas džiūstančių ant vynuogienojų ir kaip klasifikuojamų figos lapas.
8 iš keršto diena , Atlygį metų Siono nesutarimų.
9 Ir srautų dalį, turi būti įjungtas į aikštę, ir jos į sieros dulkės, ir žemė bus degančios dervos.

Kas mes skaityti yra vis dar aktuali Luko 21 ir kiti ženklai mes jau skaityti. Už kiekvieną pranašas, kaip Izaijas, Jeremijas, Ezekielis, Sofonijo, ir tt liudyti vieni kitiems. Ir jų parodymai neprieštarauja viena kitai.

Iz 30:30,31,32
30 Ir Viešpats sukels savo šlovingą balsą , Ir ištarti jo rankos mūšyje, su savo pykčiu pasipiktinimą, ir liepsna sunaikina gaisras , Su sklaida ir audra, ir kruša
31 Nes per Viešpaties balsas turi asirų būti lazdele.
32 Ir kiekvienas paskirtas personalas, kurį Viešpats, nustato jam insultas, turi būti su tambourines ir arfų: ir į mūšio pakratant bus jis kova su jais ,

Sofonijo 1:18
14 Didysis dieną Viešpats yra netoli, šalia, ir hurries labai, net Viešpaties dieną balsas : galiūnas verkia ten karčiai.
15 Diena rūstybės dieną , bėdų ir sielvarto diena , eikvoti ir sielvartą dieną , tamsos ir niūrumas dieną , debesys ir tamsa dieną ,
18 Nei sidabras jų, nei jų auksas negalės pristatyti juos rūstybės ir Viešpaties diena , Tačiau visa žemė turi būti prarijo pagal savo pavydo ugnis : Jis bus pabaiga, taip, baisus pabaigos, visi, kurie gyvena žemėje.

Joel 2:10,11
10 Žemė drebėjimo prieš juos, dangų drebėti : Saulė ir mėnulis tamsoje, o žvaigždės atsiimti savo spindi:
11 Ir Viešpats ištarti jo balsas prieš savo kariuomenės: jo stovykla [yra] labai didelis: apie [jis] stiprus, kad executeth savo žodį, nes Viešpaties diena [yra] puikus ir labai baisi, ir kas gali laikytis jis?

Pranašų pranašystės kaip upė, kuri yra į jūros pusę, nes jų sėkmė yra susijusi su Viešpaties Jėzaus prognozių Luko 21, Markas 13 ir Matą 24. Ilgesnis ir toliau kaip lietaus ciklas ir vėl atgal į jūrą ir garinama tapti lietus vėl ir vėl į jūrą. Jei yra kokių nors pažodinis ugnies, kad Dievas atsiųs, tai buvo ugnis 11 rugsėjis 2001 teroristinių išpuolių Niujorke. Kaip ugnis, nustatantį sunaikinti Babiloną kaip Sodomos ir Gomoros. Taigi apie pasaulio pabaigą tikėjimas yra didelė klaida. O jei pamokslininkas yra informuoti žmones, kad šiame pasaulyje susinaikinimo, netikiu, nes jie yra apgauti jus. Jie yra netikri pamokslininkai, naudojama Šėtonas sėti baimę hold you stora, ypač jų apgaulė, kad jūs nepastebėjote.

No comments:

Post a Comment