THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Потоп? Ukrainian

Зображення з: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

За словами тих, хто не розуміє слова Господа, струшування небо і земля кошти кінець світу. Вони кажуть кажу правду?

Євреїв 12:26
26 Це голос Його захитав тоді землю Нині ж він обіцяв, кажучи: " Я ще раз потиснути не тільки земля, а й небо.

Чому вони будуть трястися? Щоб видалити речі, які не вразили.

Євреїв 12:27
27 І це слово, все ж ще раз , Signifieth видалення з тих речей, які потрясли , Як речі робити, щоб не бути вражений може залишитися.

Що це означає похитнути? Давайте повернемося в Посланні до Євреїв 12:26

Євреїв 12:26
26 Це голоси, які потрясли землі, то , Але тепер він обіцяв, кажучи: Але ще раз я тремтіти не тільки землю, але й небом.

Давайте читати на івриті 12:19-21

Євреїв 12:19-21
19 І звук труби, і голос слів, які [голос], що вони чули почув, що слово не повинне бути не говорив їм більше:
20 (Бо вони не могли терпіти те, що було велено, і, якщо так багато, як звірина до гори доторкнеться, то вона повинна бути камінням, або пронизані з дротиком:
21 І такі полохливі , То він сказав: Я боюся й тремчу :

Так що вони приголомшені і схвильовані, оскільки вони бояться голос Бога (Вірш 26) і паніку і страх, що вони бачили.

Єремія 2:12
12 Здивуйтеся, ви , Про небеса, на цьому, і бути жахливо боїться, Будьте дуже пустельній, говорить Господь.

Бог знову потрясти небо і землю, це страх погані люди покарані. І небесні порушаться ніщо, тому що люди поклонялися сонцю, місяці і зірках, що вона ідолослуження, сказав через пророків. Дайте нам знати, якщо я кажу, що небо і земля буде тремтіли, бо Бог покарає нечестивих. "Ще раз" означає один раз і не буде повторюватися. (Євреїв 12:27)

Ісая 13:9-13
9 Ось день прийде Господь, жорстокий, з гнівом і гнів, щоб землю зробити спустошенням, а потім знищити грішників її.
10 Для зірки небесні та їхні сузір'я не дадуть свого світла: сонце померкне в його зростає, і місяць не заподіяти їй світло.
11 І Я покараю всесвіт за зло, і безбожних за їхню провину, і Я зроблю так, зарозумілість пишатися, і зачаївся гордовитість гнобителів.
12 І я зроблю людини дорожчою від щирого золота, людини, ніж чисте золото з Офіру.
13 Тому я буду трясти небесах і на землі буде трясти з місця в гнів Господа Саваота, і день лютого гніву Свого,

Означає, що Бог буде видалити погані вражений і тремтів від страху.

Хіба це не включена до: всі , Що написано? (Лк. 21:22) Хіба ти не знаєш сенсу всі? Відзначимо, що в Ісая 13:9-13 це ж Господь каже в Євангелії від Луки 21, і, будь ласка, також прочитати в Євангелії від Марка 13 і Матвія 24.

Люк 21:22,25,26
22 Для це будуть дні помсти, , Що всі , Що написано, можуть бути виконані.
25 І будуть ознаки на сонці, і місяці і зірках, а на землі зневіру народів, з подивом, моря та хвиль, рев;
26 серця людей відсутності їх на страх, І по догляду за ті речі, які приходять на землю: для сили небесні порушаться.

Луки 21:31
31 Так і ви, коли ви побачите, що відбувається з ними , Знайте, що Царство Боже близько.

Коли Господь каже в Євангелії від Луки 21 відбулося тоді вони будуть знати, що Царство Боже близько. Хто буде зазнавати все Господь передбачив в Євангелії від Луки 21?

Луки 21:32
32 Поправді кажу вам, Це покоління не повинно пройти , Поки все це буде виконано.

Це покоління не минеться, поки все не виконані.

Данило 2:44
44 І в дні тих царств повинні Небесний Бог поставить царство які ніколи не повинні бути знищені, і те царство не буде віддане іншому народові, але воно потовче й покінчить усі ті царства, а само буде стояти вічно.

Чи є це включено в "всі"? (Лука 21:22) Так.

Тепер у них є інший основний вірш про загибель світу у 2 Петро 3. Читати.

2 Петра 3:7-10
7 А теперішні небо й земля, від того ж слова були зберігатися для вогнем, будучи в Судний день і погибелі безбожних людей.
8 Але не забувайте, улюблені, одне, що в один прекрасний день Господа, як тисяча років, і тисяча років як один день.
9 Не бариться Господь із обітницею, як деякі вважають це млявість, але вам довготерпить, бо не хоче, щоб хто загинув, але щоб усі прийшли.
10 Але день Господній, як злодій , Що небо в той день минуться з великим шумом, і що на небесах розтане від сильного вогню, землі та роботи на місцях будуть спалені.

Вони обидва також сказав Ісая 13:9-13. Як Петро проповідував?

1 Петра 1:10-12
10 з яких порятунок шукали і шукали старанно пророків, який пророкував про благодать, яка повинна прийти до вас:
11 Для дослідити зміст і в який час Дух Христа, який був у них, коли він сповіщав про Христові страждання і слави з них.
12 Виявлено до них, що не їм самим, а вам, вони служили ці речі, які в даний час повідомляється вам по звіщається ви Святий Дух послав з на небі, щоб речі ангелів бажання подивитися.

Петро проповідував Євангеліє по вченню пророків, які шукали і шукали. І те, що Павло сказав про вчення пророків?

1-е до коринтян 14:32,33
32 І духи пророчі пророкам ;
33 Тому що Бог не є Богом плутанини, але миру. Як і у всіх Церквах у святих

Так чи слід, якщо ви поясните Біблії, повинні бути послідовними у пророки.

Приклад, Армагеддон, Ісус сказав в Євангелії від Луки 21 слова: "всі , Що написано, можуть бути виконані." про Армагеддон можна прочитати в книзі пророка Єзекіїля. Так Армагеддон включити в: "LL , Що написано " . А так як книга Одкровення була написана Джоном як пророка, його твори покриті пророків. " Це означає, проповіді і пророцтва Павла та Петра повинно бути Відповідно до свідчень пророка. Не з нових з'явилися пророки, але від Ісая, Єремія, Єзекіїль, Захарія, Софонія і т.д. Так трапилося вже Армагеддон?

Тепер, про пожежу, в пророцтво Петра, повинні бути відповідно пророків. Так що читайте пророцтвах пророків про пожежу.

Ісая 34:4,8,9
4 І все небесне повинен бути розпущений, а небо, як спина, і всі його зорі попадають як лист в'янення на виноградній лозі, й як спадає фіговим листком.
8 Для день помсти , Рік винагороду за Суперечка про Сіон.
9 І ріки його бути включений в смолу, і прах його у сірку, і земля буде спалювання смоли.

Що ми читаємо, як і раніше актуальна в Євангелії від Луки 21 та інші вірші, ми вже читали. Для кожного пророка, як Ісая, Єремія, Єзекіїль, Софонії, і т.д. свідчать один до одного. І їх свідчення не суперечать один одному.

Ісая 30:30,31,32
30 І Господь приведе його славною голос , І вимовляється битві руку, з обуренням його гнів, і полум'я пожирає вогонь , З розсіюванням, і буря, і град
31 Бо від голосу Господа ассірійських бути стрижень.
32 І кожен хід призначений персонал, який на нього Господь, буде з бубнами і арфи, і в битвах струшування він буде боротися з ними ,

Софонія 1:18
14 Великий близький день Господній великий, він близький і поспішає значно, навіть голос Господнього дня : хоробрий крики там гірко.
15 День день гніву , День скорботи і страждання , день витрачати і запустіння , день темноти та темряви , день хмари й імли ,
18 Ні їхнє срібло, ані золото їх не буде в змозі доставити їх у день гніву Господнього , Але вся земля буде пожирає вогонь ревнощів : тому що він зробить кінця, та, жахливий кінець, всіх, хто живе на землі.

Джоел 2:10,11
10 Земля землетрусу перед ними, небо здригнеться : Сонце і місяць померкне, а зорі загублять свій світ:
11 І Господь дасть голос Свій до своєї армії: за його табір [це] дуже великий, тому [він] і міцний виконавець слова його: за день Господь [це] велика і вельми страшний, і хто зможе його перенести?

Пророцтва пророків, як річка, яка на море, тому що їх передбачення до пророкувань Господь Ісус в Євангелії від Луки 21, Марка 13 і Матвія 24. Довше і продовжують цикл, як дощ і назад у море і випаровуватися, щоб стати дощ знову і знову у бік моря. Якщо є буквальному вогню, що Бог пошле, це був вогонь по 11 вересня 2001 терактів у Нью-Йорку. Як вогонь до зруйнувати Вавилон, як Содом і Гоморра. Так уявлення про кінець світу є великою помилкою. І якщо проповідник каже людям, що цей світ буде самоліквідуватися, не вірю, тому що вони обманюють вас. Вони є помилковими проповідниками, використовуваних сатаною, щоб посіяти страх, щоб міцно обійняти тебе особливо в їх обман, що ви не помітили.

No comments:

Post a Comment