THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Diluvi? Catalan

Imatge de: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

D'acord amb els que no entenen les paraules del Senyor, la tremolor del cel i la terra significa dia del judici final. Estan dient dient la veritat?

Hebreus 12:26
26 Que la veu va commoure llavors la terra : Però ara ha promès, dient: Una vegada més agiti no només la terra sinó també el cel.

Per què es sacsegi? Per eliminar el que no queden en dubte.

Hebreus 12:27
27 I aquesta paraula, però una vegada més , Signifieth la remoció de les coses que s'agiten , Com les coses es facin, a no ser fermes.

Quin és el significat de l'agitació? Anem de nou en Hebreus 12:26

Hebreus 12:26
26 Que la veu que va sacsejar llavors la terra , Però ara ha promès, dient: Encara una vegada, sacsejar no només la terra sinó també el cel.

Anem a llegir en hebreu 12:19-21

Hebreus 12:19-21
19 I el so d'una trompeta i la veu de les paraules, el que [veu] els que la van sentir van pregar que la paraula no s'ha de parlar d'ells mai més:
20 (Perquè no podien suportar el que es va ordenar, i si tant com un toc bèstia de la muntanya, serà apedregada, o traspassada amb una fletxa:
21 I tanta por , Per la qual cosa, va dir, Estic espantat i tremolant :

Així que s'agiten i emocionat perquè tenen por de la veu de Déu (Verset 26) i presa del pànic i la por del que van veure.

Jeremies 02:12
12 Es va sorprendre, vosaltres , Oh cels, sobre això, i ser una por horrible, Sigueu molt desolat, diu el Senyor.

Déu de nou tremolar cel i la terra, que és la por als dolents castigats. I els cels seran commogudes són ídols, perquè la gent adora el sol, la lluna i els estels que és idolatria dit pels profetes. Faci'ns saber si els dic la veritat que el cel i la terra es va estremir, perquè Déu castigarà els malvats. "Una vegada més" significa que una vegada i no es repetirà. (Hebreus 0:27)

Isaïes 13:9-13
9 Heus aquí, el dia del Senyor ve, cruel, tant amb la ira i la ira, per convertir la terra desolada, i d'allà per destruir els pecadors d'aquests.
10 Per a les estrelles del cel i els seus estels no donaran el seu llum: el sol s'enfosquirà en la seva resurrecció, i la lluna no donarà la seva llum.
11 I Vaig a castigar al món per la seva maldat, i els impius per la seva iniquitat, i faré que l'arrogància dels superbs, i establirà la altivesa dels forts.
12 I faré un home més preciós que l'or fi, l'home que l'or pur de Ofir.
13 Per tant jo faré tremolar el cel i la terra es sacsegi del seu lloc en la ira del Senyor dels exèrcits, i el dia de la seva ira,

Vol dir que Déu li tregui les males agitat i tremolant de por.

¿Aquest no està inclòs a: tots els les coses que estan escrites? (Lluc 21:22) No saps el significat de tots els? Tingueu en compte que en Isaïes 13:9-13 és el mateix Senyor diu en Lluc 21, i si us plau, llegiu en Marc 13 i Mateu 24.

Lucas 21:22,25,26
22 Per aquests són dies de venjança, que tots els el que està escrit es compleixi.
25 I hi haurà senyals en el sol, i en la lluna, i en els estels; ia la terra angoixa de les nacions, amb perplexitat, el mar i les ones rugientes;
26 cors dels homes plens de por, I l'expectació de les coses que sobrevindran a la terra: perquè les potències del cel seran commogudes.

Lucas 21:31
31 Així també vosaltres, quan vegin que succeeix tot això a ells , Sapigueu que el Regne de Déu és a prop.

Quan el Senyor diu en Lluc 21 es va produir a continuació, sabran que el regne de Déu és a prop. Qui va a experimentar totes les coses del Senyor profetitza en Lluc 21?

Lucas 21:32
32 De cert us dic, Aquesta generació no passarà , Fins que tot això s'esdevingui.

Aquesta generació no passarà fins que tot es compleixi.

Daniel 02:44
44 I en els dies d'aquests reis es el Déu del cel establir un regne que no serà mai destruït, i el regne no serà deixat a un altre poble, però esmicolar i consumirà tots aquests regnes, i ell romandrà per sempre.

És aquesta inclòs en "tots els"? (Lluc 21:22)

Ara, tenen un altre versicle subjacents sobre la destrucció del món en 2 Pere 3. Llegir.

2 Pere 3:7-10
7 Però els cels i la terra, per la mateixa paraula s'han guardat per al foc, i el Dia del Judici i la perdició dels homes impius.
8 Però no us oblideu, estimada, l'única cosa, que un dia el Senyor com mil anys i mil anys com un dia.
9 El Senyor no retarda la seva promesa, segons alguns la tenen per tardança, sinó que és pacient envers nosaltres, no volent que cap perdi, sinó que tots procedeixin.
10 Però el dia del Senyor com un lladre , Que el cel en aquest dia passaran amb gran estrèpit, i les coses en el cel es fondran, la terra i les obres sobre el terreny seran cremades.

Tots dos són també va dir en Isaïes 13:9-13. Com Pere va predicar?

1 Pere 1:10-12
10 de les quals és la salvació buscat i buscat diligentment els profetes, que profetitzar sobre la gràcia que havia de venir a vostè:
11 Per investigar el significat i quin temps indicava l'Esperit de Crist que estava en ells, quan per endavant els sofriments de Crist i les glòries d'ells.
12 va ser revelat a ells, que no per si mateixos, sinó a vosaltres, ells ministrable aquestes coses, que estan ara us per l'evangeli predicat per l'Esperit Sant enviat des del cel, que les coses que els àngels anhelen mirar.

Pedro predicar l'evangeli d'acord als ensenyaments dels profetes que van buscar i buscar. I què és Pau va dir sobre els ensenyaments dels profetes?

1 Corintis 14:32,33
32 I els esperits dels profetes estan subjectes als profetes ;
33 Perquè Déu no és un Déu de confusió, sinó de pau. Igual que en totes les esglésies dels sants

Així que deu, si es vol explicar la Bíblia, ha de ser consistent en els profetes.

Exemple, el Armagedón, Jesús va dir en Lluc 21 les paraules: "tots els el que està escrit es compleixi." sobre el Armagedón es pot llegir en el llibre d'Ezequiel. Així que el Armagedón s'inclouen en: "Unll coses que estan escrites " . I com el llibre d'Apocalipsi va ser escrit per Juan com un profeta, els seus escrits estan coberts pels profetes. " Això significa que el la predicació i la profecia de Pau i Pere es acord amb el testimoni del profeta. No dels profetes van sorgir noves, sinó d'Isaïes, Jeremies, Ezequiel, Zacaries, Sofonies, etc Així que el Armagedón succeït ja?

Ara, sobre el foc, en la profecia de Pere, ha de ser d'acord amb els profetes. Així que llegir les profecies dels profetes sobre el foc.

Isaïes 34:4,8,9
4 I tot l'exèrcit del cel seran desfets, i el cel serà com una volta, i tot el seu exèrcit caurà com un full marcida a la vinya, i com una fulla de parra caiguda.
8 Per el dia de la venjança , Any de retribucions en el plet de Sió.
9 I els corrents d'aquest es convertiran en brea, i la seva pols en sofre, i la terra en brea ardent.

El que llegim segueix sent rellevant en Lluc 21 i altres versos que ja ha llegit. Per a tots els profetes, com Isaïes, Jeremies, Ezequiel, Sofonies, etc testimoni l'un a l'altre. I el seu testimoni no era contrari a l'altra.

Isaïes 30:30,31,32
30 I Senyor farà que la seva veu gloriosa , I es pronuncia la batalla del seu braç, amb la indignació de la seva ira, i la flama d'un foc devorador , Amb la dispersió, i la tempesta, i pedres de calamarsa
31 A través de la veu del Senyor l'assiri ser una vareta.
32 I cada cop dels funcionaris nomenats, que el Senyor determinaran sobre ell, serà amb panderos i arpes, i a batalles d'agitació lluitarà amb ells ,

Sofonies 01:18
14 El gran dia del Senyor és a prop, a prop, i s'afanya en gran mesura, fins i tot la veu del dia del Senyor : el valent no plora amargament.
15 El dia és un dia de la ira , un dia de l'angoixa i l'angoixa , un dia de pèrdua i desolació , Dia de tenebres i de foscor , un dia de núvols i foscor ,
18 Ni la seva plata ni el seu or no serà capaç de lliurar el dia de la ira del Senyor , Però tota la terra serà consumida pel foc del seu zel : perquè ell farà la seva fi, sí, un final terrible, de tots els que habiten a la terra.

Joel 2:10,11
10 La terra tremolarà davant seu, el cel tremolaran : El sol i la lluna s'enfosquiran, i les estrelles retrauran seu resplendor:
11 I Senyor donarà la seva veu abans del seu exèrcit: del seu camp [ca] molt gran: per [que és] fort el que executa la seva paraula, perquè el dia del Senyor [es] molt gran i terrible, i que pot suportar?

Les profecies dels profetes són com un riu que va cap al mar, pel fet que les seves prediccions són a les prediccions del Senyor Jesús en Lluc 21, Marc 13 i Mateu 24. Més temps i continuar el cicle de la mateixa manera que la pluja i de nou a la mar i s'evaporen per convertir-se en pluja i una altra cap al mar. Si hi ha algun foc literal que Déu envia, que era el foc el 11 de setembre de 2001 els atacs terroristes a Nova York. Com el foc fins a destruir Babilon com Sodoma i Gomorra. Així que la creença sobre la fi del món és un gran error. I si un predicador és a dir a la gent que aquest món s'autodestruirà, no crec que perquè t'estan enganyant. Són falsos predicadors, usat per Satanàs per sembrar la por a abraçar fort sobretot en el seu engany que no es va adonar.

No comments:

Post a Comment