THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Birums? Latvian

Image from: http://iamthewordthecomforter.blogspot.com/2008/12/end-times-day-of-lord-new-testament.html

Saskaņā ar tiem, kas nesaprot Kunga vārdus, trīce, debess un zemes līdzekļiem Pastardiena. Vai viņi stāsta stāsta patiesību?

Ebrejiem 12:26
26 Šī balss tad shook zemes : Bet tagad viņš ir apsolījis, sacīdams: " Es vēlreiz sakrata ne tikai zemes, bet arī debesīs.

Kāpēc viņi var krata? Lai noņemtu lieta, ka nav jāsakrata.

Ebrejiem 12:27
27 Un šis vārds, bet vēlreiz , Signifieth novēršana tās lietas, kas satricināja , Kā lietas darīt, ne jāsakrata var palikt.

Kāds ir kratot jēga? Let's go atpakaļ 12:26 Ebrejiem

Ebrejiem 12:26
26 Šī balss, kas satricināja Zemes, tad , Bet tagad viņš ir solījis, sacīdams: Vēl atkal es sakrata, ne tikai zemes, bet arī debesīs.

Ļaujiet mums lasīt 12:19-21 ebreju

Ebrejiem 12:19-21
19 Un skaņu trompete, un vārdu balsī, kas [balsi] tie, kas dzirdēja intreated, ka vārds nedrīkst būt runājis tiem vairāk:
20 (Par viņi nevarēja paciest to, kas bija pavēlējis, Un ja tik daudz kā zvērs touch kalnu, to bez kauliņiem, vai vilces cauri ar šautriņu:
21 Un tā baidās , Tāpēc viņš teica, Es pārāk bailes un Quake :

Tāpēc tie ir jāsakrata un pārsteigs, jo viņi baidās no Dieva balsi (Pants 26) un panikā un bailes par to, ko viņi redzēja.

Jeremiah 02:12
12 Esi pārsteigts, jūs , Ak jūs, debesis, pēc tam un ir briesmīgi bail, Esiet ļoti vientuļš, saka Tas Kungs.

Dieva vēlreiz sakrata debesis un zemi, tas ir bailes no slikta sodīti cilvēki. Un debesis būs jāsakrata ir elku, jo cilvēki pielūdz sauli, mēnesi un zvaigznes, kas ir elku pielūgšana teica praviešiem. Ļaujiet mums uzzināt, ja es stāsta patiesību, ka debesis un zeme tiks drebēja, jo Dievs sodīs ļauno. "Vēlreiz" nozīmē vienu reizi, un tas netiks atkārtots. (Ebrejiem 12:27)

Jesajas 13:9-13
9 Redzi, dienā Jehova nāk, nežēlīgi gan ar dusmām un asa dusmas, noteikt zemes vientuļš, un no turienes iznīcināt grēciniekus pantu.
10 Lai debesu zvaigznes un zvaigznājus to nedod savu gaismu: saule ir tumšākas savā pieaug, un mēness nerada viņas gaismu.
11 Un Es sodīs pasauli par to ļaunumu, un ļaunais viņu netaisnību, un Es likšu augstprātību lepns, un būs noteikti zema uzpūtība briesmīgi.
12 Un Es darīšu vīrietis dārgāks par tīra zelta, cilvēks nav tīra zelta ar Ophir.
13 Tāpēc es sakrata debesis un zemi būs sakrata no savu vietu dusmas Kungs Cebaots, un dienā viņa asa dusmas,

Nozīmē, ka Dievs noņemtu slikti tiem sakrata un drebēja bailes.

Vai tas nav iekļauts: visi lietas, kas ir rakstīts? (Lūkas 21:22) Vai jūs zināt, nozīmē, visi? Ņemiet vērā, ka 13:9-13 Jesajas ir tas pats Kungs saka 21 Lūkas, un, lūdzu, arī lasīt 13 Marka un Mateja 24.

Luke 21:22,25,26
22 Par tās būtu dienas atriebības, ka visi lietas, kas ir rakstīts ir izpildīts.
25 Un tur ir pazīmes saulē, un mēness, un zvaigznes; un uz zemes ciešanas tautu, ar apmulsumu, jūras un viļņu rūkšana;
26 Cilvēku sirdis nav tās, baidoties, Un rūpējoties tās lietas, kas nāk uz zemes: par debesu pilnvaras sakrata.

Luke 21:31
31 Tātad tāpat jūs, kad jūs redzētu šīs lietas notiek ar tiem , Zinu jūs, kas Dieva valstība ir tuvu.

Kad Kungs saka Lūkas 21 noticis, tad viņi zina, ka Dieva valstība ir tuvu. Kurš būs pieredze visu, Kungs pravietoja 21 Luke?

Luke 21:32
32 Patiesi Es jums saku, Šī paaudze nenodod , Līdz visas šīs lietas ir izpildīts.

Šī paaudze nav iet prom, kamēr viss ir izpildīts.

Daniel 02:44
44 Un ar šo ķēniņu laikā punktu Debesu Dieva izveidos valstību kurus nekādā gadījumā nedrīkst iznīcināt, un Karaliste nevar atstāt citiem cilvēkiem, bet tas pārtraukumu gabalos un patērē visus šos karaļvalstij, un tas paliek mūžīgi.

Tas ir iekļauts "visi"(Lūkas 21:22)? Jā.

Tagad viņi ir citas bāzes verse par iznīcināšanu pasaulē 2 Peter 3. Lasīt.

2 Peter 3:7-10
7 Bet debesis un zemi, ar to pašu vārdu ir uzglabāt līdz ugunsgrēka, kas ir diena spriedums un eja no neticīgs vīriešiem.
8 Bet neaizmirstiet, mīļie, viena lieta, ka kādu dienu tas Kungs, kas tūkstošiem gadu, un tūkstoš gadi kā viena diena.
9 Tas Kungs nav ļengans par savu solījumu, jo daži skaita paviršības, bet pacietība mums, nevēlējās, ka būtu nepazustu, bet, ka visiem jānāk.
10 Bet dienā Kungs kā zaglis , Kas šajā dienā debesīs iet prom ar lielu troksni, un lietas debesis izkausētu ar dedzīgo siltuma, zemes un uz zemes darbi tiks dedzināti.

Tie ir gan arī teica 13:9-13 Jesajas. Kā Pēteris sludināja?

1 Pētera 1:10-12
10 No tiem pestīšanu ir meklēja un meklēja cītīgi praviešiem, kas pareģoja par žēlastību, kas ir jānāk pie jums:
11 Līdz izpētīt nozīmē un to, kad Kristus Gars, kas bija viņiem, kad tas liecināja iepriekš par Kristus ciešanām un tām Glories.
12 tika atklāts tiem, ka ne unto sevi, bet jums, tie kalpoja šīs lietas, kas tagad ziņo pie jums evaņģēliju sludināja jums ar Svēto Garu nosūtīti no debesīs, ka lietas eņģeļi vēlas izskatīties.

Pēteris sludināja evaņģēliju saskaņā ar praviešiem, kuri meklēja un meklēja mācībām. Un kas ir Paula teica par praviešiem mācībām?

1 Korintiešiem 14:32,33
32 Un Praviešu gari saskaņā ar praviešiem ;
33 Jo Dievs nav Dievs, sajaukšanas, bet mieru. Tāpat kā visās svēto baznīcu

Tātad būtu, ja jūs izskaidrot Bībeli, ir jābūt konsekventai praviešiem.

Piemēram, Armagedona, Jēzus teica 21 Lūkas vārdus: "visi lietas, kas ir rakstīts ir izpildīts." par Armagedona var izlasīt grāmatā Ezekiel. Tātad Armagedona ir jāiekļauj: "ll lietas, kas ir rakstīts " . Un tā kā Atklāsmes grāmata tika raksta John par pravieti, viņa rakstiem attiecas pravieši. " Tas nozīmē, sludināšanu un pravieto Paula un Pētera būtu Saskaņā ar liecību par pravieti. Nevis no jauna parādījās praviešiem, bet no Jesajas, Jeremijas, Ecēhiēla, Zaharijs, Cefanjas uc Tātad Armagedona notika jau?

Tagad par ugunsgrēku, kas pravietojumu Pētera, būtu attiecīgi praviešiem. Tātad, lasīt pravietojumi par uguns praviešiem.

Jesajas 34:4,8,9
4 Un visi debesu uzņēmējas ir izšķīdis, un debesis ir kā spin, un visas uzņēmējas zaudē spēku kā lapu savītums uz vīnogulāju un kā, kas vīģes lapu.
8 Par diena atriebības , Gads kompensācija par pretrunām Ciānas.
9 Un plūsmām tā ir pārvērsta piķi, un tā stājas sērs putekļus, un zeme kļūst dedzināšana piķi.

Ko mēs lasīt, joprojām ir nozīmīgi ir Lūkas 21 un citus pantus mēs jau lasīt. Par katru pravieti, tāpat kā Jesajas, Jeremijas, Ecēhiēla, Cefanjas utt liecina par otru. Un viņu liecības nebija pretrunā viens otram.

Jesajas 30:30,31,32
30 Un Jehova radīs savu brīnišķīgo balsi , Un izrunāt kaujas rokas, ar sašutums viņa dusmas, un liesmas devouring ugunsgrēka , Ar izkliedi, un vētra, un Krusas gabalu
31 Jo caur Kunga balsi ir asīriešu ir stienis.
32 Un katrs Komitejas pilnvarotajām personām, kuras Kungs pieņem viņam insultu, ir ar tambourines un arfu: un kas cīņas par kratīšanas būs viņš cīnīties ar tām ,

Cefanjas 1:18
14 Lielā diena Jehova ir tuvu, tuvu, un steidzas ļoti, pat balsi no dienas, kad Tā Kunga : varens vīrs cries tur rūgti.
15 Dienu diena dusmas , diena problēmas un ciešanas , diena tērēt un bēdas , dienu no tumsas un gloominess , diena mākoņi un bieza tumsa ,
18 Ne to sudrabu, ne to zeltu nevarēs piegādāt tos dienā dusmas Kunga , Bet visa zeme ir aprija ar uguni viņa greizsirdības : jo viņš būs beigām, jā, briesmīgi nolūkā visiem, kas dzīvo zemē.

Joel 2:10,11
10 Zeme zemestrīce pirms tam, debesis drebēt : Saules un mēness ir aptumšotā, un zvaigznes atsaukt spīd:
11 Un Kungs ir absolūts viņa balsi pirms viņa armija: viņa nometnes [ir] ļoti liels: par [viņš] spēcīga, ka executeth savu vārdu: tajā dienā, kad Tas Kungs [ir] liels un ļoti briesmīgs, un kas var pildīt to?

No praviešiem pravietojumi ir kā upe, kas ir uz jūru, jo to prognozes ir uz Tā Kunga Jēzus prognozēm Lūkas 21, Mark 13 un Matthew 24. Ilgāk un turpināt ciklu, tāpat kā lietus un atpakaļ uz jūru un iztvaicē kļūt lietus atkal un atkal uz jūru. Ja ir kādas burtiski uguns, ka Dievs sūtīs, tas bija uguni uz Sep 11, 2001 teroristu uzbrukumiem Ņujorkā. Kā uguns uz leju, lai iznīcinātu Babylon kā Sodoma un Gomoras. Tātad ticība par pasaules gala ir liela kļūda. Un, ja sludinātājs ir spēcīgi cilvēki, ka šī pasaule būs sevi iznīcināt, neticu, jo tie ir maldinot jums. Tie ir viltus mācītāji, ko izmanto sātans, lai apsētu bailes turēt jums stingri, jo īpaši to maldināšanu, ka jums nav paziņojums.

No comments:

Post a Comment