THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Moos. 18:18, Muhammed vai Jeesuksen? Finnish

Säädökset 3:22-26
22 Totisesti Mooses sanoi: " Herra, sinun Jumalasi, nostaa sinut profeetta kuin minä joukosta veljiänne, kuulla häntä kaikki, mitä hän puhuu sinulle .
23 Ja on tapahtuva, että jokainen sielu, joka ei sitä profeettaa kuule , on kokonaan hävitetty kansasta .
24 Niin, ja kaikki profeetat Samuel ja ne, jotka seuraavat sen jälkeen, niin monta, jotka puhuneet ovat, ovat myös ennusti näinä päivinä.
25 Te olette pojat profeettoja, ja liiton Jumala teki isienne kanssa, sanoen Abrahamille ja sinun jälkeläisesi kaikki sukukunnat maan päällä siunatuiksi.
26 Unto ensin, Jumala ottaa herättänyt hänen palvelijansa, lähetti hänet siunaamaan teitä, kääntämään pois jokainen teistä hänen pahat.

Kaikki profeetat ovat kuunnelleet profeetta kenelle esille Jumalan.

Luke 24:27
27 Ja alkaa Moosesta ja profeettoja, hän selitti heille mitä häntä koskevat [Jeesus] kaikki kirjoitukset.

Kuka on se profeetta puhui profeetoille ennen kuin hän tulee?

1 Peter 1:10-12
10 Josta pelastuksen profeetat ovat tiedustellut ja etsinyt ahkerasti, joka profetoi armon [että pitäisi tulla] teille:
11 Haetaan mitä tai millä tavalla ajan Kristuksen Henki, joka heissä , Kun se todisti etukäteen Kristuksen kärsimysten ja loisto niitä.
12 Se paljasti heille, että ei aisoihin, mutta teille, he palvelleet näitä asioita, jotka ilmoittivat nyt teille niiden, jotka ovat saarnanneet evankeliumia sinulle Pyhän Hengen lähetetty alas taivaassa, että asiat enkelit halu näyttää.

Takaisin Säädökset 3:22, joka on profeetta pitäisi kuulla?

Luke 17:5 Kun hän vielä puhui, katso heidät varjosi valoisa pilvi, ja katso, ääni pilvestä, sanoen: Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mieltynyt, kuulla häntä .

Ehkä se oli sanonut Moosekselle ja Elialle. Jopa Mooseksen ja Eliaan pitäisi kuunnella Kristusta. Onko Jumalan Poika profeetta, joita syntyy muun kansan Israelin?

Jeremia 30:9
9 Mutta he toimivat Herran, heidän Jumalansa, ja kuningastaan Daavidia, jota minä herätän heille.

Moos. 18:18 Minä nostan heidät ylös profeetta heidän veljiensä keskuudesta, kuten sinulle, ja minä panen sanani hänen suuhunsa, ja hän puhuu heille kaikki mitä minä käsken häntä.

John 12:50 Ja minä tiedän että hänen käskynsä on iankaikkinen elämä: mitä puhun siis kuten Isä sanoi minulle, niin puhun.

Profeetat ennustivat, profeetat todistavat.

Mooseksen profeettana vapautti Israelin Egyptin orjuudesta. Jeesus vapautti meidät orjuudesta pimeyden.

Gal 5:01
1 Vapautta ei Kristus vapautti meidät: Pysykää siis, ja olisi soiskoukut uudelleen orjuuden ikeeseen.

Näemme profetiat profeetat noin perustaja kirkko, joka on Kristus ja Vapahtaja.

Jesaja 42:6,7
6 Minä, Herra on kehottanut sinua vanhurskaudessa, ja pitää kätesi Ja varjelkoon sinua, ja antaa sinulle ihmisiä Varten valoksi kansoille;
7 Voit avata silmänsä, nostaa esiin vankeja vankilasta, ja niitä, jotka istuvat pimeydessä ulos vankilasta.

Jeremia 30:7-10
7 Voi! kyseisenä päivänä on suuri, että mikään ei ole kuin se: edes kerran Jaakobin ahdistuksen, mutta hän pelasti sen.
8 Ja se on tapahtuva sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, että Aion rikkoa hänen ikeen päältä sinua, ja puhkeaa sinun joukkovelkakirjoja, ja että hän palvelee enää ole vieraita :
9 Mutta he palvelevat Herraa Jumalaansa ja Kuningastaan Daavidia, jonka minä herätän heidät .
10 Siksi pelkää sinä, oi Jaakob, minun palvelijani, sanoo Herra, eikä arkaile, Israel : sillä katso, minä pelastan sinut Kaukaa ja sinun jälkeläisesi maasta niiden vankeudessa , Ja Jaakob on palautettava, ja on hiljainen ja helposti, eikä kukaan häntä pelkäävät.

Millaisia profeetta syntyy? Vuodesta Moos. 18:18, jatkaa jakeessa 22

Moos. 18:22
22 Kun profeetta puhuu Herran nimeen, jos asia seuraa ei myöskään sanoa tapahtua , ei ole puhunut asiasta: profeetta on niin puhunut ylimielisesti, älä pelkää häntä.

Jumalan profeetta näkyvän profetoida tulevaisuutta. Onko Muhhamad on ennustus?

Jeremia 28:9
9 Profeetta joka profetoi rauhan, kun sana profeetta on tapahtuva, sitten tulee profeetta on tiedossa, että Herra on todella lähettänyt hänelle.

Hesekiel 33:33
33 Ja kun tämä tulee kulkea(Katso, se tulee,) silloin he tietävät, että profeetta on ollut heidän keskuudessaan.

Ovatko profetiat Jeesuksen oli täytetty? Salaisuus

No comments:

Post a Comment