THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Deuteronomi 18:18, Mahoma o Jesús? Catalan

Fets 3:22-26
22 Sens dubte, Moisès va dir: " El Senyor el teu Déu et aixecarà un profeta com jo d'entre els vostres germans, escoltar-lo tot el que ell et parli .
23 I succeirà que tota ànima que no senti a aquell profeta , es van destruir per complet d'entre el poble .
24 Sí, i tots els profetes des Samuel i els que segueixen després, tots els qui han parlat, també han anunciat aquests dies.
25 Vosaltres sou els fills dels profetes i del pacte que Déu va fer amb els vostres pares, dient a Abraham: I en el teu llavor totes les famílies de la terra seran beneïdes.
26 fins en primer lloc, Déu, havent aixecat al seu servent, el enviar perquè us beneís, a allunyar-se cadascun de vosaltres de la seva dolenteria.

Tots els profetes han escoltat el profeta a qui es va plantejar per Déu.

Lucas 24:27
27 Llavors, començant pels llibres de Moisès i els profetes, els declarava les coses que l'afecten [Jesús] en totes les Escriptures.

Qui és aquest profeta va parlar als profetes abans de venir?

1 Pere 1:10-12
10 D'ells, la salvació els profetes han inquirit i diligentment buscat, que profetitzar de la gràcia [que havia de venir] a vosaltres:
11 Buscant què o quina mena de temps que el Esperit de Crist que estava en ells , Quan per endavant els sofriments de Crist i les glòries d'ells.
12 I es va revelar a ells, que no per si mateixos, sinó a vosaltres, ells ministrable aquestes coses, que estan ara us pels que han predicat l'evangeli per l'Esperit Sant enviat des del cel, que les coses que els àngels anhelen mirar.

De tornada a Fets 3:22 que és el profeta ha d'escoltar?

Lluc 17:5 Mentre ell encara parlava, he aquí un núvol lluminós els va cobrir amb la seva ombra: i vet aquí una veu des del núvol, dient: Aquest és el meu Fill estimat, en qui tinc les meves complaences, sentir .

Potser es va dir a Moisès i Elies. Fins i tot Elies i Moisès ha d'escoltar a Crist. És el Fill de Déu al profeta que se suscitin entre el poble d'Israel?

Jeremies 30:9
9 Sinó que serviran el Senyor el vostre Déu, i David, el seu rei, qui m'aixecaré a ells.

Deuteronomi 18:18 Jo els faré un profeta d'entre els seus germans, com tu, i posaré les meves paraules en la seva boca, i ell els parlarà tot el que jo li mani.

Juan 12:50 I sé que el seu manament és vida eterna: el que jo parlo per tant, és com el Pare em va dir, així que parlar.

Els profetes profetitzar, els profetes donen testimoni.

Moisès com a profeta va alliberar Israel de l'esclavitud a Egipte. Jesús ens va alliberar de l'esclavitud de la foscor.

Gàlates 5:1
1 Per la llibertat Crist ens ha alliberat: Estigueu, doncs, i no estigueu una altra vegada en un jou d'esclavitud.

Veiem les profecies dels profetes sobre el fundador de l'Església que és el Crist i Salvador.

Isaïes 42:6,7
6 Jo, el Senyor t'he cridat en justícia, i durà a terme la teva mà , I et guardi, i et doni de les persones , Per a una llum per a les nacions;
7 Per obrir els ulls cecs, per treure els presos de la presó, i als que habiten en la foscor de la presó.

Jeremies 30:7-10
7 Ai! per a aquest dia és gran, que no hi ha un altre com ell: encara que el temps d'angoixa per Jacob, però el va salvar.
8 I esdevindrà que en aquell dia, diu el Senyor de l'univers, Jo trencaré el seu jou de sobre tu, i trencaré els teus coyunda, i que serveixen ni nouvinguts :
9 sinó que serviran el Senyor el vostre Déu i David, el seu rei, a qui jo el ressuscitaré .
10 Després el temor no tu, Jacob, servent meu, diu el Senyor, ni desmaïs, Israel : perquè he aquí, jo us salvaré des de lluny, i la teva llavor de la terra del seu captiveri I Jacob tornarà, i estar en silenci i en pau, i no hi haurà qui li espanti.

Quina mena de profeta sorgirà? De Deuteronomi 18:18, continuarà en el verset 22

Deuteronomi 18:22
22 Quan un profeta parla en nom del Senyor, si la cosa no segueix, ni digui succeeixi , no ha dit la cosa: el profeta ha parlat presumptuosament que, no tinguis por d'ell.

El profeta de Déu que apareixerà profetitzar el futur. ¿S'han Muhhamad profecia?

Jeremies 28:9
9 El profeta que profetitza de pau, quan la paraula del profeta es complirà, Llavors el profeta es coneix, que el Senyor en veritat va enviar.

Ezequiel 33:33
33 I quan això arriba a passar(Veure, que vindrà), llavors sabran que un profeta enmig d'ells.

Si les profecies del Senyor Jesús es va complir? Secret

No comments:

Post a Comment