THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Δευτερονόμιο 18:18, ο Μωάμεθ ή ο Ιησούς; Greek

Πράξεις 3:22-26
22 Σίγουρα ο Μωυσής είπε, " Ο Κύριος ο Θεός σου θα αυξήσει σας έναν προφήτη σαν κι εμένα μεταξύ των αδελφών σας, ακούσετε τον όλα τα πράγματα που να σας μιλήσω .
23 Και θα έρθει να περάσει, ότι Κάθε ψυχή που δεν θα ακούσετε ότι ο προφήτης , να καταστραφεί ολοσχερώς από τις μεταξύ των ανθρώπων .
24 Ναι, και όλοι οι προφήτες από Σαμουήλ και εκείνοι που ακολουθούν μετά, όσες έλαβαν το λόγο, έχουν επίσης προείπε από αυτές τις μέρες.
25 Σεις είσθε οι γιοι των προφητών, και του συμβολαίου του Θεού γίνεται με τον πατέρα σου, λέγοντας εις τον Αβραάμ, και στο σπέρμα σου και όλες οι φυλές της γης να είναι ευλογημένος.
26 Unto πρώτα, Ο Θεός να έχει διατυπώσει μέχρι τον υπηρέτη του, τον έστειλε να σας ευλογεί, στη στροφή μακριά ο καθένας από εσάς από τις ανομίες του.

Όλοι οι προφήτες έχουν ακούσει τον προφήτη τους οποίους θα αυξηθεί από το Θεό.

Luke 24:27
27 Και ξεκινώντας με τον Μωυσή και τους προφήτες, που ανέπτυξε εις αυτούς τα πράγματα που τον αφορούν [Ο Ιησούς] σε όλες τις γραφές.

Ποιος είναι αυτός ο προφήτης μίλησε στους προφήτες πριν έρθει;

1 Πέτρου 1:10-12
10 Εκ των οποίων σωτηρία οι προφήτες έχουν ρωτήσει και έψαξε με επιμέλεια, ο οποίος προφήτευσε της χάριτος [ότι θα πρέπει να προέρχεται] υμίν:
11 Ψάχνοντας τι ή ποιο τρόπο το χρόνο του Πνεύμα του Χριστού που ήταν σε αυτούς , Όταν κατέθεσε εκ των προτέρων τα πάθη του Χριστού και τις δόξες τους.
12 Αποκαλύφθηκε σε αυτούς, ότι δεν είναι οι ίδιοι εις, αλλά υμίν, ότι υπηρέτησε αυτά τα πράγματα, που είναι τώρα αναφερθεί υμιν από αυτούς που έχουν κήρυξε το ευαγγέλιο σε σας από το Άγιο Πνεύμα έστειλε κάτω από το ουρανό, ότι τα πράγματα που οι άγγελοι επιθυμία να κοιτάξουμε.

Επιστροφή στις Πράξεις 3:22 ο οποίος είναι ο προφήτης θα πρέπει να ακούσει;

Luke 17:05 Ενώ όμως μίλησε, ιδού ένα φωτεινό σύννεφο επισκίασε τους: και ιδου, μια φωνή από το σύννεφο, λέγοντας: Ούτος είναι ο Υιός μου, στον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος, ακούσετε τον .

Ίσως ήταν είπε στον Μωυσή και τον Ηλία. Ακόμη και ο Ηλίας και ο Μωϋσής θα πρέπει να ακούσετε τον Χριστό. Είναι ο Υιός του Θεού, ο προφήτης που θα προκύψουν μεταξύ του λαού του Ισραήλ;

Ιερεμίας 30:9
9 Αλλά πρέπει να εξυπηρετούν τον Κύριο τον Θεό τους, και David βασιλιά τους, τον οποίο θα θέσω επάνω εις αυτούς.

Δευτερονόμιο 18:18, θα τα αυξήσουμε έναν προφήτη μεταξύ των αδελφών τους, όπως σοι, και θα βάλω τα λόγια μου στο στόμα του, και θα μιλήσω για όλα όσα ήθελα να τον εντολή.

John 12:50 Και ξέρω ότι η εντολή του είναι αιώνια ζωή: ό, τι μιλώ εκ τούτου, είναι όπως ο Πατέρας είπε προς εμέ, γι 'αυτό μιλάμε.

Οι προφήτες προφήτευαν, μαρτυρούν οι προφήτες.

Ο Μωυσής ως προφήτης απελευθέρωσε το Ισραήλ από τη δουλεία στην Αίγυπτο. Ο Ιησούς μας ελευθέρωσε από τα δεσμά του σκότους.

Γαλάτας 5:01
1 Για την ελευθερία έκανε Ο Χριστός μας λυτρώσει: Στήκετε ως εκ τούτου, και δεν πρέπει να εμπλακεί και πάλι σε ένα ζυγό της δουλείας.

Βλέπουμε τις προφητείες των προφητών για τον ιδρυτή της Εκκλησίας που είναι ο Χριστός και Σωτήρας.

Ησαΐας 42:6,7
6 I ο Κύριος έχουν καλέσει σου με δικαιοσύνη, και θα κρατήσει το χέρι σου , Και να σου, και σοι του λαού , Για ένα ελαφρύ στα έθνη?
7 Για να ανοίξετε τα τυφλά μάτια, για να αναδείξει τους κρατούμενους από τη φυλακή, και αυτοί που κάθονται στο σκοτάδι από τη φυλακή.

Ιερεμίας 30:7-10
7 Αλίμονο! για εκείνη την ημέρα είναι μεγάλη, ότι κανένα δεν είναι σαν αυτό: ακόμη και τη στιγμή της θλίψης του Ιακώβ, αλλά θα σωθεί.
8 Και θα έρθει να περάσει σε εκείνη την ημέρα, λέγει Κύριος των δυνάμεων, που Θα σπάσω τον ζυγό του από μακριά σου και θα σου σπάσει τα ομόλογα, και ότι ο ίδιος δεν εξυπηρετούν κανέναν περισσότερο αγνώστους :
9 Αλλά πρέπει να υπηρετήσουμε τον Κύριο τον Θεό τους και Δαβίδ ο βασιλιάς τους, τους οποίους θα τους αυξήσουν .
10 Συνεπώς, ο φόβος εσύ όχι, O Jacob υπηρέτης μου, λέγει Κύριος, δεν θα απογοητευτούν, Ισραήλ : για, ιδού, εγώ θα σώσει εσένα από μακριά, και το σπέρμα σου από τη γη της αιχμαλωσίας τους , Και Jacob θα επιστρέψει, και να είναι ήσυχο και άνετα, ενώ κανένας δεν θα τον κάνει να φοβάται.

Τι είδους προφήτη θα προκύψει; Από το Δευτερονόμιο 18:18, συνεχιστεί και στο στίχο 22

Δευτερονόμιο 18:22
22 Όταν ένας προφήτης μιλάει στο όνομα του Κυρίου, αν το πράγμα δεν ακολουθούν, ούτε να πω συμβεί , Δεν έχει μιλήσει το πράγμα: ο προφήτης hath που ομιλούνται αυτό presumptuously, δεν πρέπει να τον φοβάται.

Ο προφήτης του Θεού για να εμφανιστεί θα προφητεύει το μέλλον. Μήπως Muhhamad έχουν προφητεία;

Ιερεμίας 28:9
9 Ο προφήτης που προφητείες της ειρήνης, όταν ο λόγος του προφήτη θα έρθει να περάσει, τότε πρέπει να τον προφήτη είναι γνωστό, ότι ο Κύριος έστειλε αληθινά.

Ιεζεκιήλ 33:33
33 Και όταν αυτή έρχεται να περάσει, (Δείτε, θα έρθει,) τότε πρέπει να ξέρουν ότι ένας προφήτης έχει μεταξύ τους.

Είναι οι προφητείες του Κυρίου ημών Ιησού εκπληρώθηκε; Μυστικό

No comments:

Post a Comment