THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Второзаконие 18:18, Мохамед или Исус? Bulgarian

Деяния 3:22-26
22 Със сигурност Моисей каза: Господ твоят Бог ще те повдигне пророк като мен измежду братята си, Чувам го всички неща, които той говори за вас .
23 И ще стане така, че всяка душа, която не би послушала тоя пророк , да се изтреби изсред людете .
24 Да, и всичките пророци от Самуила и такива, които следват след това, най-много са говорили, и са също така предсказа от тези дни.
25 Вие сте потомци на пророците, и наследници на завета Бог направи с бащите ви, казва: Авраам, в твоето потомство ще се всички семейства на земята бъде благословен.
26: На за първи път, Бог като възкреси слугата си, го изпрати да ви благослови, като отвръща всеки от вас от нечестието ви.

Всички пророци са слушали на пророка, когото ще, повдигнати от Бога.

Лука 24:27
27 И като почна от Моисея и пророците, той излага при тях нещата свързани с него [Исус] на всички писания.

Кой е този пророк говори на пророци, преди да дойдеш?

1 Петрово 1:10-12
10 От който спасение пророците са претърсиха и усърдно, които пророкуваха за благодатта, [Който има да дойде] вас;
11 Търсене какво или какво време на Христовият Дух, който беше и в тях , Когато тя свидетелства преди страданията на Христос и на славата на тях.
12 Установено е, за тях, че не само служат, но ви казвам, те служеха тези неща, които сега са докладвани при вас от тях, които са проповядва благовестието и на вас от Светия Дух, спуснато от небето, че нещата, ангелите желание да гледам.

Обратно в 03:22 акт, който е пророк трябва да чуете?

Лука 17:05 Докато той още говореше, ето, светъл облак засенчи тях: и ето, глас от облака, като каза: Този е Моят възлюбен Син, в Когото е Моето благоволение, Чувам го .

Може би това е казано, че Мойсей и Илия. Дори Илия и Мойсей трябва да слушат Христос. Е син на Бог пророк, които ще възникнат между на народа на Израел?

Еремия 30:9
9 Но ще слугуват на Господа своя Бог и царя си Давида, които ще въздигна при тях.

Второзаконие 18:18 Аз ще им въздигна пророк измежду братята си, подобен на тебе, и аз ще си сложа думи в устата му, и Той ще говори за тях всичко, което му команда.

Йоан 12:50 И аз знам, че неговата заповед е вечен живот: каквото и да говорят следователно, е както Отец каза на мен, така че да говори.

Пророците пророкуват, пророците свидетелстват.

Мойсей като пророк освободи Израел от робството в Египет. Исус ни освободи от робството на тъмнината.

Галатяни 5:01
1 За свободата е Христос ни освободи: Стойте, прочее, и не се заплитайте отново в робско иго.

Виждаме пророчествата на пророците за основател на Църквата, която е Христос и Спасител.

Исая 42:6,7
6 Аз Господ те призовах в правда, и като хвана ръката ти , И да те пазят, и да ти даде от хората , За светлина на народите;
7 За да отвориш очите на слепите, Да извадиш запрените от затвор, И седящите в мрак из тъмницата.

Еремия 30:7-10
7 Уви! за този ден е страхотно, че никой не е като нея: дори и по време на утеснението на Якова, но той го е записал.
8 И ще стане така, в оня ден, казва Господ на Силите, Ще строша хомота му от тебе, и ще се пукнат си облигации, както и че той служи не повече чужденци :
9 Но ще слугуват на Господа своя Бог и Царя си Давида, Когото ще им въздигна .
10 Следователно Не бой се, служителю Мой Якове, казва Господ, и не се страхувай, Израел : Защото, ето, аз ще те избавя отдалеч, и потомството ти от земята гдето са пленени И Яков ще се върне и да бъде тихо и спокойно, и не ще има кой да го плаши.

Какъв пророк ще се появят? От Второзаконие 18:18, продължи и в стих 22

Второзаконие 18:22
22 Когато някой пророк говори от името на Господа, ако нещо не следва, нито се каже случи , не е казал нещо: пророкът я е говорил надменно, не се страхувайте от него.

Пророкът на Бог да се яви ще пророкуват бъдещето. Има ли Muhhamad са пророчество?

Еремия 28:9
9 Пророкът, който пророкува за мир, когато думата на пророка ще стане така, Тогава пророк да се знае, че Господ наистина е пратил.

Езекиил 33:33
33 И когато това се случи(Виж, то ще дойде), тогава ще познаят, че пророк е бил сред тях.

Има пророчествата на Господ Исус е изпълнено? Тайна

No comments:

Post a Comment