THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Ukrainian 2 of 2

Армагеддон

оригінал: http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Що таке Армагеддон і коли це станеться ?

Об'явлення 16:12,13,14
12 І шосте вилив чашу свою на річку велику Ефрат, і висушив його води , щоб підготувати царі від сходу сонця. 
13Потім я побачив з уст змія, і вуст звіра і з вуст лжепророка трьох духів нечистих , як жаби ;  
14Бо вони духи демонРобоча чудеса , які pinaparoonan вони Царі усього всесвіту, щоб зібрати в битві великий день Бога Вседержителя.

Йдеться в пункті 14, що події , битви великого дня Вседержителя Бога . Подія, яка говорить в Одкровенні 16:12,13,14 також прочитати Єремія 46:10

Єремія 46:10
10 За день Господь , Господь Саваот , день помсти, щоб помститися за його від ворогів: і меч пожере й насититься , і кров їхня , бо Господь , Господь Саваот , з пропозиція в північній частині річки Євфрат . (Див. також Ісая 13:1-22 і Джоел 2:1-18 в Біблії)

Ми читаємо в Ісая 34:4-8

Ісая 34:4-8
4 І небесне повинен бути розпущений , а небо , як спіраль , і всі його зорі попадають , як лист в'янення на лозі , і як зів'ялий лист рис .
5Для моєї меч п'яний на небесах : ось , він падає Едома , і люди мого прокляття , в руки правосуддя.
6Меч Господній наповнюється кров'ю , жир жиром крови телят та козлів , жиру нирок баранів : Для жертву для Господа в Бесор , і велика поразка в землі Едома .
7І дикі бики зійде з ними , і телиці з биками , і їхні землі будуть п'яні кров'ю , і прах їх жир вгодованості .
8 За день помсти Господньої, рік винагороду в боротьбі на Сіоні .

Див схожості.

Об'явлення 19:17-21
17Потім я побачив ангела , що стоїть в той же день , що вона скрикнула голосом гучним голосом , говорять усі птахи летять в середині неба : летите , mangagkatipon велику вечерю Бога ;
18 Щоб ви їли тіла царів , і плоть тисячники , і тіла сильних , і плоть коней і їхав сюди , і плоть всіх людей , вільних і Людина раб , і великих і малих. 
19І я побачив звірину , і земних царів , і їх господарі , зібратися разом , щоб боротьба проти тих , верхи на коні, та з військом Його.  
20 І узяв тварину , і з нею неправдивий пророк , чудеса перед ним ipinangdaya хто отримав знамено звірини , і вклонявся його образ: 2 були кинуті живими в озеро вогняне горіння з сіркою ;
21І інші були вбиті мечем , що походить із уст його на коні , і всі птахи були заповнені їх зміст.

Єзекіїль 39:1-6 , 17-21
1А ти, сину людський , пророкуй на Гога та й скажеш: Так говорить Господь Бог ; Ось , Я з тобою , Гог , князь Роша , Мешеху та Тувалу:  
2І заверну тебе о, і ми поставили , і викликати доходів від краю районах на півночі країни; і виведу тебе на Ізраїлеві гори ;  
3І я вб'ю твого цибулі з ліва рука твоя , і буде причиною твоїх стрілки праворуч від вас.  
4Ви потрапите в Ізраїлевих горах ти та всі відділи твої , і народ з вами: Я дам тобі хижим птахам всякі, і польова звірина , щоб зжерти вас.
5Ви потрапите у відкритому полі , бо Я сказав це , говорить Господь Бог.
6 І І пошлю Я на землю МагогІ їм , що жити безпечно , на островах , і вони пізнають, що Я Господь .

17А ти, сину людський , так говорить Господь Бог : Скажи чином птахів , і всій польовій звірині : Зберіться й прийдіть ; Зберіться з усіх боків прийдіть до жертви Моєї , яку я жертвую собою заради тебе , в велика жертва на Ізраїлевих горах , щоб ви будете їсти м'ясо і пити кров.  
18 Не їжте м'яса сильний і пити кров князів землі , баранів , ягнят , козлів , биків , і всі вони барана .  
19 І будете їсти лій аж до ситости, і будете пити кров , аж поки сп'яніння від Моєї жертви , яку я пожертвував для вас.  
20 І насититеся при Моєму столі кіньми та верхівцями , лицарями та всякими вояками , говорить Господь Бог.
21І зверну славу між народами; і всі народи мої судження , які я застосував , і моя рука , що я зробив з ними .

Об'явлення 20:7,8,9
7Коли ж скінчиться тисяча років , сатана буде випущений із в'язниці своєї
8І , схоже , зводив уже, на чотирьох кутах землі , Гога і Магога , і збирати їх на війну а число їхнє як морський пісок.
9І Вони пішли на ширину землі , і оточили табір святих та улюблене місто , і вогонь з небес , і вони спалили.

Коли обложені табір святих та улюблене місто ?

Об'явлення 11:02
2А поза храмом loobang ігноруються , і не відповідають ; передбачених поган працювали, вони yuyurakang 42 місяців siudad святих.
Лука 19:43,44
43Ви приходите на день , babakuran , що ворог фортеці і осаджувати вас , і ви gigipitin боку ,  
44І ilulugso на землю , і дітей твоїх в тобі! і вони не залишать у тобі каменя на камінь , бо ти не знав часу відвідин твоїх .

Луки 21:20
20 Але коли ти побачив армії в Єрусалим , то знайте , що її знищення був близький.
Данило 9:27
27І встановити його заповіт для багатьох за один тиждень : і половина тижня він повинен припинити справу жертву та жертву хлібну , і крило гидоти прийде одна знищена , і до кінця , і pagkapasiya просочилися ворожості знищені.

Daniel 11:31
31І група буде стояти зі свого боку , і вони повинні занечистити святиню , навіть стіни і видалити цілопалення стале, і ставлять ту гидоту .
Daniel 12:11
11І з того часу , цілопалення сталого відніметься , і гидота , буде мати тисячі 290 днів.
Марк 13:14
14 Але ви побачите ту гидоту спустошення , коштує він не повинен зодягнутися (читач зрозумів ) , а потім бігти в гори , в Юдеї ;

Коли буде відправити Гога ?

Єзекіїль 38:9,15,16,22
9І ти будеш підніматися , Ви , як буря , ти будеш , як хмара , щоб покрити землю:, Ви, і всі відділи твої, та численні народи з тобою.
15 І ти прийдеш із свого місця , від краю районах на півночі країни , Ви , та численні народи з тобою , всі вони гарцюють на конях , зборище велике й військо ;
16 І вийдеш на народ Мій , Ізраїлю , як хмара , щоб покрити землю , проходять в останні дні , що наведу тебе на Мій Край, , щоб знати Мене країн , коли я був освячений в тобою , Гог , перед їхніми очима.
22І я з ним битися морової виразки , і з кров'ю , і Я дощу на нього і його групи , і багато людей з ним , дуже сильний дощ і кам'яний град , вогонь і сірку.

Це те ж саме в книзі Єремії 4:13 і в вірші 22 Єзекіїля 38 таке ж , як в Одкровенні 20:09

Єремія 4:11,12,13
11У той час було сказано , щоб цей народ і Єрусалим , гарячий вітер з голими лисих гір на пустині , на дорозі дочки Мого люду, не розбирати і чистити є :  
12 Сильний вітер з них прийде до мене : Тепер я буду суд над ними. 
13Тут , прийде, як хмариІ колесниці його , як вихор , коні його швидше орлів. На жаль! бо ми розорені.

Комплекс знаходиться в Єремія 4:13

Второзаконня 28:49-53
49 Господь приведе народ проти вас здалеку , від краю землі , як орел, Нації wika'y не розумію ;
50 Нація здатися жорстоким , не поважати людину старого , ні показати дитини:
51 І він буде жерти потомство твоєї худоби та плід твоєї землі , поки не буде зруйноване , які також не повинні збіжжя свого, або масла , плід твоїх волів , і овець твоїх , поки ви не знищені.
52 І він буде облягати тебе в усіх твоїх воріт, Ще твій високих і міцних стін спуститися , які ви очікуєте , вся країна , і він буде облягати тебе в усіх твоїх брамах по всім твоїм краї, З огляду на , Господь , Бог твій .
53 І будеш ти їсти плід власного тіла , тіло синів своїх та дочок , хто дав тобі Господь , Бог твій , під час облоги та невідкладної, Яке повинно засмучувати вас у ваших ворогів.

Авакум 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid вас серед народів , і дивлюся на вас і здивуйтесь для Я роблю за днів ваших що ви не повірите , але коли буде розказане .
6 Бо ось , Я поставлю халдеїв , народ лютий та скорий , що широту землі , так Магара місця проживання , які не є їх .
7 Їх бояться і боявся їх судження і їх достоїнства перейти від самих себе .

8 Їх коні швидше барсів , і запеклішою , ніж вечірні вовки , і вершників прес гордо: Так , вершників їх здалеку ; вони біжать , як орел готові до вживання.
Ісая 28:21

21 Бо буде підніматися, як на горі Пераціму , він ненавидить , що в долині Гів'ону ; що він зробить свою роботу , його дивні роботи, і papangyarihin його роботи , його дивні роботи.
Ісая 29:14
14 Тому ось , вчиню з прекрасною роботи серед цього народу , чудовий і дивно: і загине мудрість премудрих його , а розум розумних бути.

Ці чотири вершники в Одкровенні 6:2-8 причина сонце стало похмуро , і місяць зробився, як кров , і зірки падали на землю. 4 вершників дорівнює 4 Ангели Об'явлення 9:14,15

Об'явлення 9:14,15
14Що казав шостому Ангола з трубою , Звільни чотирьох Анголів, що пов'язані на великій річці Ефраті.  
15 І ungirded 4 ангелів , щоб бути готовим на час і день тижня і місяць і рік , щоб убити третю частину людей .

Одна третина людей , які вбивають були чотири Ангела , рівну одній третини з зірок у Одкровенні 12:4,7

Одкровення 12:4,7
4 Його хвіст захопив третю частину зірок на небі і землі ipinaghagis : і дракон став перед жінкою , народити , щоб з'їсти дитину її немовля її народження .
7 І не було на небі війна : Михаїл та його Анголи воювали проти дракона, і дракон і янголи його воювали ;

На небі війна в Одкровенні 20:1-4 еквівалент

Об'явлення 20:1-4
1 І бачив я Ангола , що сходив з неба , що мав ключа від безодні, і кайдани великі в руці своїй.
2Він взяв дракона , змія стародавнього , що диявол він і сатана , і зв'язав його на тисячу років ,
3І він кинув у безодню , і закрити , і печатку над ним поклав , що вони не зводив уже, аж поки не скінчиться тисяча років , то йому необхідно перекрити йому трохи часу .  
4 І побачив я престоли і Є nagsisiluklok , вони дали закони : і я побачив душі тих , обезголовлених за свідчення про Ісуса й за Слово Боже , і не вклонились звірині , ані образові її, і приймає знамено на чолі їх або їхні руки , і вони ожили, і царювали з Христом тисячу років .

Daniel 7:9,11
9 Бачив я , нарешті престоли були розміщені, та один, який був стародавньої днів зробив сидіти; одяг його білий, як сніг, а волосся на голові , як чиста вовна, а престол Його вогненним полум'ям , а колеса його вогнем.
11 Я дивився в цей час з- за голос великих слів , які цей ріг говорив : Я побачив , звір був убитий, і тіло його, і він був даний горіти у вогні.

Армагеддон відбудеться в 9 / 11 терористичних атак у Нью - Йорку в 2001 році.

Ангел в Одкровенні 10:07 говориться , що:

Об'явлення 10:07
7Але в дні голос сьомий ангел , , коли він збирався підірвати, то в кінцевому рахунку , Божа таємниця , відповідно до гарних новин , які він був Своїм рабам пророкам.

Сказав ангел перенесе нас Господь Ісус сказав в Євангелії від Луки 21:22.

Луки 21:22
22 Тому що це будуть дні помсти , що виконали всі ці речі написані.

Сказав Господь прийме нас в період між шостим і сьомим трубі. Виконання всього , що було написано , коли це відбувається , в Євангелії від Луки 21:20, що, за ангелам : "Коли йому було приблизно на удар , то в кінцевому рахунку , Божа таємниця , відповідно з хорошою новиною , що він сказав рабам своїм пророкам " . Об'явлення 10:07

Луки 21:20
20 Але коли ти побачив армії в Єрусалим , то знайте , що її знищення був близький.

Сказав місце в Євангелії від Луки 21:20 це Армагеддон , як сказав 20:7,8,9 Об'явлення , і інші уривки з Біблії , що ми читаємо.

 

Жінок і немовлят


Зображення : www.christianscience.org/
Woman.html


Тоді я вивчити значення жінки та дитини в Одкровенні , проводом Святого Духа , ще раз пояснити Біблії я дізнався .

Об'явлення 12:1,2,3,4
1І велике ознака на небі: Жінка, зодягнена в сонце, під ногами її місяць , а на її голові вінок із дванадцяти зір ;  
2І він чекає дитину , і він закричав , шкода було нудно і важко . 
3І І з'явилася інша ознака на небі, ось , великий червоний дракон з сімома головами і десятьма рогами , і його сім крон ulo'y .
4І Його хвіст захопив третю частину зірок на небі і землі ipinaghagis : і дракон став перед жінкою , народити , щоб з'їсти дитину її немовля її народження .

Визначення жінок є в 1 Сол 5:03

1 Солунян 5:2,3
2Ви самі прекрасно знаєте , що день Господній , як злодій в ночі .3Коли люди говорять , миру і безпеки , тоді раптової загибелі на них , як мука тієї, на жінку вагітною ; і вони будуть у будь-якому випадку.

Жінка мала на увазі великі неприємності через знищення . І те , що Господь Ісус сказав про це? Відповідь можна прочитати в Євангелії від Марка 13:14,19 .

Марк 13:14,19
14 Але ви побачите ту гидоту спустошення , коштує він не повинен зодягнутися (читач зрозумів ) , а потім бігти в гори , в Юдеї ;
19 У ті дні буде така скорбота , якої не було з самого початку створення , Бог створив до цих пір, і ніколи не станеться ніколи.

Сонце , місяць і зірки , до жінки ( Об'явл 12:01 ) так само , як говорять в Євангелії від Марка 13:24

Марк 13:24
24Але в ті дні , по скорботі отій, сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла ,

Таким чином , жінки є спільними пророцтво про руйнування ( Мк. 13:14 ) великої скорботи ( Мк. 13:19 ) , і ознаки на сонці , і місяць, і зірки ( Мк. 13:24 ) .

Визначення в Одкровенні 12:04 читається в Євангелії від Марка 13:25

Марк 13:25
25І зірок з неба , і повинні бути сили небесні.

Данило 8:10
10І значно зросла аж до війська небесного, і деякі з приймаючої країни і зірки кинув на землю, і потоптав їх.
Об'явлення 12:05
5І вона народила сина , який буде царювати з жезлом залізним до всіх народів , і його син викрадений , щоб бути притягнуті до Бога і до престолу Його.

Це також означає , говориться в Євангелії від Марка 13, пункт 26 .

Марк 13:26
26І Тоді побачать Сина Людського , що йтиме на хмарах із великою потугою й славою.

Після народження дитини , привів до Бога. Еквівалент надається в книзі Даниїла .

Daniel 7:13,14
13Я бачив у видіннях ночі , і , Ось прийшов з хмарами небо , як один , син людський , і він прийшов в древніх днів , і вони принесли йому близько перед ним .
14І вона дала йому силу і славу, і царство, і всі народи , люди та Мови повинні служити йому панування Його панування вічне , яке не спиниться , а царство Його не буде.

Людина, народжена жінкою є одержувачем обіцянку Господа нашого Ісуса Христа.

Об'явлення 2:26,27,28
26І Перемогти , і тримати свої роботи до кінця , Я дам йому владу народам ;  
27І вони управляють його в їжакових рукавицях , як порушення пляшки гончарів , як я отримав від Отця Мого ;  
28І Я дам Я йому зорю досвітню.

Об'явлення 3:21
21 Перемогти , я pagkakaloobang сіл зі мною на Моєму престолі , як і я подолати, і з Отцем Своїм сів на престолі Його .

Ісус вдалося. Таким чином отримати від Ісуса царство іншого себе .

Об'явлення 12:07
7І там на небі війна : Михаїл та його Анголи воювали проти дракона, і дракон і янголи його воювали ;
Еквівалент Об'явлення 12:7 сказано в книзі Даниїла 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10І значно зросла , аж до війська небесного , і деякі з військ і зірок , кинув на землю, і потоптав їх.  
11 Так, це збільшене себе , навіть в армію князя , і взяв від нього цілопалення сталого , і місце його святилища був скинутий.  
12І Армія дала йому цілопалення за гріх , і він кине правду на землю , і волю Його , і мали успіх.

Це факт , що Майкл , армія князя . Читати Принц армії Деякі речі Daniel книги і Об'явлення

Об'явлення 12:06
6І А жінка втекла на пустиню , де він готував місце Бога , так що він ampuning 1200 днів і 60.
Таємниця жінки має сенс так: жінка рівна великі неприємності досвід у 2005 році народження людини дівчинку. Жінка сховала в 3 1 / 2 років і вихід 15 вересня 2005 як глобальна фінансова криза. Читати Пророцтво виконано

 

Принц армії


оригінал: http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Почнемо читати Daniel 8:7-11

Данило 8:5-11
5І наскільки я пам'ятаю , ось , козла прийшли з заходу , по всій земліІ не торкаючись землі , і у той козел мав подобу рога між своїми очима.
6І він до того барана з двома рогами , якого я бачив, що стояв перед рікою, і побіг йому в лютости.
7І я бачив його близько до барана , і він був переведений з обуренням проти нього й ударив того барана , і розбив його два роги , і баран не було сили протистояти йому , але він кинув його на землю, і потоптав його , і ніхто не міг би врятувати барана від його руки .
8А козел надто великий , і коли він зміцнився, то ламався великий ріг , і замість нього з'явився помітний чотири роги , рога на чотири вітри неба.  
9І однією з них з'явився невеликий ріг , який надзвичайно великий до півдня, і до сходу, і до прекрасній країні.
10І значно зросла , аж до війська небесного , і деякі з військ і зірок , кинув на землю, і потоптав їх.  
11Так , збільшується , поки армія князяІ взяв від нього цілопалення сталого , і місце його святилища був скинутий.

Ми дізнаємося , хто князь армії воювати козла . Але ми вже заздалегідь знаємо , що пояснення бачення Гавриїлом .

Daniel 8:20,21,25

20 Козел, якого ти бачив з двома рогами , вони Мідія і Персія.
21 А козел, той волохатий це король ГреціїІ великий ріг між його очима перший король.
25І по дорозі він palulusugin обману в руці , і він повинен збільшити себе в серці своїм, і їх безпеку чи буде він знищити багато: Він також має виступити проти Владики владик повстане, Але він повинен бути розірваний без рук.

військо князя також князь князів. Пам'ятайте , стійкі до князя армія царя або царства Греції.

Хто князя , щоб допомогти боротьбі з Габріелем князь перського царства і принц Греції?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Але князь перського царства стояв проти мене 21 днів: Але ось , Михайло , один з перших начальників, прийшов допомогти меніІ я залишився там при начальниках перських царів .  
14А тепер я прийшов , щоб показати вам , що відбувається з народом твоїм в останні дні ; Зору протягом багатьох днів ще .
20Потім він сказав , ти не знаєш , навіщо я прийшов до вас ? а тепер я вертаюсь, щоб воювати з перським князем, а коли я вийшов , і ось , грецький князь прийде.
21Але я скажу вам правду написано в Писанні , і без будь-яких допомогти мені з ними , крім Михайла , князя вашого.

В даний час, ніяких інших князів , щоб допомогти , але Майкл Гавриїла. Таким чином , Майкл , принц війни в королівстві Греції. І тому , Майкл армії князя і князь князів.

Daniel 11:2,22,31,34
2А тепер я покажу вам правду. Ось , стоять ще три царі повстануть для Персії , а четвертий повинна бути значно багатшими, ніж всі вони : і коли він був міцний у його багатство , він kikilusin всіх проти царства Греції.
22І вони повинні пройти через багато чого, що вони будуть переповнення перед ним , і падіння , так, як вождь заповіту .
31І група буде стояти на його частину , і вони зневажають святиню , навіть стіни і видалити цілопалення стале, і ставлять ту гидоту .
40І на момент закінчення makikipagkaalit йому цар південнийІ північний цар піде проти нього , як вихор , з колесницями , і вершники , і багато суду , і він визнав , землі , і здати .

8 Daniel ми повернемося , коли погода захід буде , це точно буде відповідати на заході в Daniel 11?

Daniel 8:11,17
11Так, це збільшене себе , навіть в армію князя , і Він прийняв від нього цілопалення сталого , і місце його святилища був скинутий.
17І він підійшов до місця , де я стояв , а коли він прийшов , я злякався і впав на моєму обличчі , але він сказав мені : " Зрозумій, сину людський , для зору про той час , про кінець .

Хто князя прийти протягом чотирьох царів Daniel 11, які виконують ту гидоту спустошення ( Дан. 11:31) в кінці?

Daniel 12:01
1І в той час Михайло , встати , великий князь , які стоять на благо синів твого народу , і там буде час скорботи, як не було , оскільки існує нації до того часу , і в цей час із народу твого бути доставлений , кожен, які повинні бути написано в книзі.

Таким чином , Майкл , принц , який помазав майбутньому , розповів в книзі Даниїла 9:24-27

Данило 9:24-27
24Сімдесят седмиць призначено для твого народу і від міста твоєї святині , щоб покрито було злочин , і, щоб зупинити злочини , а також для очищення гріха , а для вічна правда приведена , і потверджені видіння й пророк , і щоб помазати Святеє Святих.
25Знай і розрізняти , що від виходу наказу про відновлення Єрусалиму помазання князь , повинно бути сім тижнів і 62 тижнів: він повинен бути побудований знову , з вулиці і стіни , навіть у найважчі часи.  
26І по тих шістдесяти двох тижнів скоротити з покриттям , і не має нічого , і знищити це місто й святиню народу князя прийти і кінець їх від повені , і до кінця повинно бути війни , спустошення.  
27І встановити його заповіт для багатьох за один тиждень, і половину тижня він повинен припинити справу жертву та жертву хлібну , і крило гидоти прийде один знищені; і до кінця , і pagkapasiya просочилися ворожості знищені.

Вождя того війська ви вклоняєтеся?

Джошуа 5:14,15
14І він сказав : ні , але я прийшов князівської армії Господа . І Ісус упав на землю, і поклонився і сказав йому , що пан мій скаже свого раба? 
15Сказав принц армії Господь до Ісуса : Скинь взуття ваше на ногах , тому що місце , стоїш ти, святе . Ісус так і зробив.

Чому поклонятися Богу , якщо не Вождя того війська ? Якщо Бог , хто він такий?

Символи розкриті



Є два пісочний годинник X X в зірку Давида. Хрест Христа стрілка 12 годин. Отця , Сина і Святого Духа стрілки годинника Become "1" о 12:00 годин . Таким чином , дві чи пісочний годинник і 12 часовий прольотів , які ілюструють нижче. Крім того , ХХ 88, число сузір'їв і сірі риби Люціана вихрова 4 колеса Єзекіїля 10:13. Якщо ви додасте номери зверху вниз або зліва направо , сума буде тільки 14. Число 14 означає 14 поколінь Ізраїлевих в Євангелії від Матвія 1:17

Матвія 1:17 А всіх поколінь від Авраама аж до Давида чотирнадцять поколінь, і від Давида Ну , до вавилонського переселення чотирнадцять поколінь, і від вавилонського переселення до Христа поколінь чотирнадцять.



1 +2 +3 +4 +5 +6 = 21x4 = 84 .
У Євангелії від Луки 10:01 іноді 72 інших . Інші 72 плюс 12 одно 84 оригінальних апостолів.
84 years/12months = 7 ( 7years/1week років)
84 години = 3 1 / 2 дня
42 місяців = ( 3 1 / 2 років)


Картатий. Є чотири уявних зірка Давида. Clockwised дивитися на 2 номери : 1 , 3 та 5 А. М. Чи трикутник , вістрями вгору , 1, 3 та 5 р. У трикутника , що вказує вниз. Темрява ранкове і вечірнє різні.
Хрест Крім знак.


12 годин на "AM "діляться на 2, 6 темний час доби (12:00 ранку до 6:00 ранку) і 6 годин у день (6:00 ранку до 12:00 вечора)
Основним напрямком зірки Давида вгору і вниз , тому, якщо ви додасте 1 і 6 , 2 і 5, 3 та 4 сума 7, у якому це число Бога.

Нижче , якщо ви додасте номери зверху вниз або зліва направо , сума завжди "10 "навіть тоді , коли кожна група обертається за годинниковою стрілкою і проти годинникової стрілки.



10+10+10+10=40


Значення числа 40

# Сорок днів для перевірки дитя Бога. Ходила до цього часу , ні їжі , ні пиття з'їдений.

* Сорок тижнів дитина перебуває в утробі матері . Ідеальним часом для народження . Сорок періоди часу це ідеальний час для будь-яких випробувань до народження дитини або нації можна очікувати.
* Ісус постився і був обізнаний у пустелі. ( Мт. 4: 2 , Марк 1: 13, Лк 4: 2)
* Ісус був на землі протягом сорока днів після Свого воскресіння. (Дії 1: 3 )
* Ісус шукали землю 40 днів (Числа 14: 34). Джошуа 14: 7 Він був 40 років .
* Мойсей був у присутності Бога , коли він отримав 10 заповідей. ( Вих. 24: 18: 34: 28) Він дожив до 120 років. Він провів 40 років в якості єгипетського принца , 40 років , як пастир , і останні 40 років у втечу.
* Ілля постив після того, як він втік від переслідувань. Він жив 40 днів у силу хліб і воду , які він отримав від ангела . (1 Сам 19: 8)
* Ной був у захисті Бога , поки йшов дощ сорок днів і ночей. ( Бут. 7: 12)
* Сорок вії максимальне покарання . Второзаконня 25: 3
* Єзекіїль 4: 6, Єз 29: 11
* Царів обраний Богом царював 40 років. Давид , Соломон.
* Жінка нечистої протягом 40 днів ( 7 + 33), після народження сина. (Левит , 12)

# National. Сорок років бунтівний покоління після того , як відхилив особистому візит від Бога.

* Ізраїль ходив у пустині , перш ніж вони увійшли в Землю Обітовану . (Числа 32: 13)
* Через сорок років після Христа була відкинута , і розп'яття (31 р. н.е.) , храм був зруйнований римлянами в 70 р. н.е. .
* Ізраїль їли манну сорок років ( Вих. 16: 35)
* Ну , як судді 13: 1. Ізраїль підкореної филистимлян на сорок років .
* 1 Кінгс 2: 11. А дні , що Давид царював над Ізраїлем, сорок років: 7 років царював в Хевроні , і 30 років і три роки царював в Єрусалимі.

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Ось як "10 "ставиться до зірка Давида ;



1 Самуїла 11:35 але візьму Я царство з рук його сина , та й дам його вам , що 10 племен .


Перевірте:

Див стріла ? Але що я маю на увазі хрест сама стріла. Тут ви побачите стрілки на хресті на картинці .

Також ви побачите риб , залишки , зірка Давида , і меч. Є 24 трикутників . 42 трикутників у всіх [ 12 ( комбінації з 2) та 6 ( з 4) і 24 ] 42 є символічним , в Біблії. 42 днів після був розп'ятий Ісус , він піде до небес 42 поколінь від Авраама аж до Ісуса ( Матвія 1:17). Крім того , число 24 є символом у Біблії. Як 24 старійшин в книзі Об'явлення.




Вид зверху на піраміди




Трикутники на картинке вище протилежні трикутники на малюнку нижче



Перевірте:

Грецький номера








Пророцтво виконано

Давайте подивимося , що Ісус говорить про двох пунктах Біблії ( Daniel 12:07 і Об'явлення 10:7 ) , пов'язані як з вандалізму огидні.

Лука 21:22 У ці дні помсти , , що виконані всі ці речі написані.

Проїзд в Євангелії від Луки 21:22 близько гидоту спустошення говорив Ісус.

Одкровення 10:07 Але в дні голос сьомий Ангол , коли він збирався підірвати, то в кінцевому рахунку , Божа таємниця , відповідно до гарна новина , що він сказав своїм слугам , пророкам.

Daniel 12:07 А я чув чоловік , одягненого в льняну одіж, що був над водою річки , коли він підняв праву руку і ліву руку до неба і клявся, що живе вічно буде час , часу , а половина , і коли вони закінчили розламуванні влади у святому граді , все це закінчиться.

Paghambing hambingin , він посилається на інцидент , гидоти ненавистю вандалізму.

* вандалізму , так огидно читати , що " Вандалізм "для говорити це "вандалізм " , в результаті яких " жоден камінь ліворуч у верхній частині обох нирок "

Нижче наведені події , які стосуються , як сказав Ісус Христос і ангели в книзі Даниїла та Об'явлення .




Це моя інтерпретація в Євангелії від Матвія 1:17 близько 14 поколінь . При додаванні або у правому нижньому номера відповіді 14. А коли - додати і на тій же стороні , 4 групи , відповідь буде , як і раніше 14. У Єзекіїль 10:13 говориться , що 4 колеса і це було так 88. 88 це число сузір'я (88 сузір'їв) . 88 будуть X 2 X або пісочний годинник. XX буде видно по обидві сторони від зірки Давида. X ( пісочний годинник ) має 12 разів , як ви бачите на малюнку вище. Вони відрізняються , тому що вони легкі і круглих темних 12:00 ранку -6 : 12 ранку в темряві на " AM " 6:00 ранку -12: 12 вечора на світло " AM "
Ви не плутайте а ось інша картинка.



Відмінності у світлі "AM "і "ПМ "і відзначив , що в трикутник . числа 1,3 і 5 " AM " ( за годинниковою стрілкою ) трикутні вгору в той час як 1,3 і 5 " ПМ " ( за годинниковою стрілкою ) має трикутну вниз. Ми бачимо світло в сьогоднішньому світі , ранок було вгору і вниз , у другій половині дня.

Це все ще базується на Матвія 1:17, де я був на правильному тлумаченні моєї заяви . Визначається тут , що Вавилон був 14- м поколінні . Теперішнього і минулого , не охоплюються Вавилон ( Ірак) до Ізраїлю. Але в Біблії називається Вавилон стає ворогом Бога. Чому називається Вавилона ( Об'явл 17) велике повією ? А хто вона?

Його визнання , якого він лише одна жінка на планеті Венера , як ранкова зірка це ім'я жінки , де Вавилон називають " Ранкова зірка "( Ісая 14:12). Жінка у відро (Захарія 5:7-11 ) береться до краю вавилонського , або Вавилон "Добра новина Біблії і королева похоті в Одкровенні 17, становили жінки. Матвія 1:17 говорить про Вавилон сталося , але Вавилон в Одкровенні це кінець сезону.

Так сказав Проповідник 3:15
15 місце в минулому не відбулося , і відбулося передати добре , і знову дивиться Бог минулому.

Має місце , а , зрозуміло. Так 14 поколінь Вавилона ( Матвія 1:17) є лише повторенням . Так хто ж він kinatuparan в даний час ?

Вона є жінка. Її назва складається з 6 букв , дівоче прізвище , коли він 9 букв і своє прізвище в даний час 6 букв. 696 там , як ніби він Dont ! 666 це біблійний символ , а не тільки litiral .

Він був лідером якої-небудь країни в якості президента СБ на (січень 20) 2001 . Данило 9:20-27 згадується про 490 років , якщо це трапиться знову також , як зазначено в Проповідник 3:15 на Філіппінах почалося в 1521 , коли він приніс християнство Магеллан країни . А 490- й рік був у 2011 році, коли 10 років , які проходить в 696 закінчується . Але тільки до 2010 року він увійшов в пастку , коли він з двома царями Daniel 8 ( ріг вівці) він прийшов до влади. Були Фернандо -По - молодший і Джозефа Естради.

Вона має 24 сенаторів проти 24 старійшин перед Богом. Був 24 з 1986 року (Конституція 1987) Щоб здати перший жіночий лідер цієї країни . Тому вони називали Daniel 4 липні тварин. 10 Цар ( Об'явл 17) царював до початку Еміліо Агінальдо Фердинанда Маркоса. А поява монстрів 4 по як і раніше, жива листопада 2008 року.

Ця жінка nakapagtatak її як 696 днів , смерті і похорону Папи Римського Іоанна Павла II ВООЗ провела 3 1 / 2 років після 9 / 11 , щоб почати підрахунок днів в 1290 Daniel 12.

Тепер , Проповідник 3:15 говорить , що відбудеться, поки ще не сталося так , що правильно говорити , що "історія повторюється "

Тепер , в Євангелії від Матвія 1:17, що ми знаємо вавилонський , прийшов чотирнадцятим поколінь , від Давида . Якщо ви не визначили Вавилон ( велика блудниця ) від Заява 17 на номер 14.

Це жінки відобразив свій знак 696 , виконання 666, між дня смерті Папи Римського Іоанна Павла II , коли в країні немає світла. 696 від дати його народження 5 квітня 1947 року 2-8 квітня 2005 року ( смерть і похорон Папи Римського Іоанна Павла II) . 58years помножити на 12 одно 696 місяців . Крім того , число імені його Глорія ( 6) Макапагал ( 9) Арройо (6).

У день похорону Папи Римського Іоанна Павла II на 8 квітня 2005 був великий день , тому що це виконання обіцянок ангела в 12:11 Daniel

Daniel 12:11 І з того часу , цілопалення сталого знімається , і робиться нечисть , буде мати тисячі 290 днів.

Як ви розумієте , на початку підрахунку 1290 днів або 3 1 / 2 років після зведення гидоту . Коли це починалося ? Вона почалася з 9 / 11 терористичних атак у Нью - Йорку і закінчив у 4/8/2005 день похорону PJP2 . Якщо ми вважаємо днів після 9 / 11 на 8/4/2005 у нас буде 1305 днів. 1290 складає 43 місяців . 11/09/2001 04/08/2005 в 43 місяців є також . Sa Об'явлення 11:03 відзначили , що день в 1260 , так що 1305-1260 = 45 днів , а також у книзі Даниїла 12:11,12 , що 1335-1290 = 45 днів теж. Що мали місце 9 / 11 було передбачив Ісус в Євангелії від Матвія 24:2 , що жоден камінь не залишається ... І чотири винищувачі на 9 / 11 еквівалентно 4 Ангели Об'явлення 9:14,15 і час , день , місяць і рік в Одкровенні 9:15 не що інше , 11/09/2001 . Похований Папи Римського Іоанна Павла II в 2:30 вечора , в той час було 8:30 ранку в Нью - Йорку в той же день як можна ближче до 8:45 ранку на 9 / 11, коли перший літак врізався в будівлю Всесвітнього Торгового Центру.

Розміщення етикетки 696 виконаний , але не napigilan і виконав пророцтва. Якщо ні один лідер , то церква зробила брендингу .

Paghihip взяв 6-й труби під час Папи Римського Іоанна Павла II .

12:07 Daniel це людина клянуся присяги , і він сказав , що після 3 1 / 2 років , після розриву на шматки сили святого народу , все закінчиться . Ангел в Одкровенні 10 також підняв , як тут у Данила і Одкровення 12 10:07 пункті , будь ласка " Але в дні голос сьомий Ангол , коли він збирався підірвати, то в кінцевому рахунку , Божа таємниця , відповідно до гарних новин , які він був Своїм рабам пророкам " . Добре , що це вище моїх очікувань. Давайте повернемося до 12:07 Daniel говорить ранку після 3 1 / 2 років , в даний час , а я сказав тоді Папа Римський Іоанн Павло II прийняв paghihip в шостий труби. Таким чином , якщо , paghihip 6-й трубі почав 9 / 11 терористичних актів ( Rev. 9:14,15 ) і посів 8 квітня 2005 у день похорону Папи Римського Іоанна Павла II . Якщо я кажу , шостий ангел Папи Римського Іоанна Павла II у сурму особливо вдарив , що я говорю. Тому що , коли невдовзі сурму 7 ( Папа Бенедикт XVI) в кінцевому підсумку є таємницею ( Rev. 10:7 ) , що говорить о 12:07 Daniel це після 3 1 / 2 років. 12:11 Даніель говорить , що на початку 1290 підрахунку днів або 3 1 / 2 років після зведення гидоту спустошення ( Kalapastanganang Ні Matchless ) , і це відбулося на 9/11/2001 терактів у Нью - Йорку.

Хто насправді могутній ангел в Одкровенні 10:01 ? Він був архангел Михайло . Майкл підходить до " часу "або "можливість" , як розповів в книзі Даниїла 12:01

І в той час Михайло встати , князь великий , що стоїть на благо синів твого народу , і буде час утиску , як ніколи не був так як був народ , до того часу , і в цей час Народ твій буде збережений , кожен , що має бути написано в книзі.

Майкл підходить до "часу "(не сказати , під час або до або після гидоту спустошення ) , але він сказав під час неї. Це було в 4 царів Daniel 11. Період , що розглядається в четвертий цар витрачати час. І він також охоплює ( четвертий цар Daniel 11) час гидоту спустошення.

Daniel 11:31,40
31 І групи буде стояти на його частину , і вони будуть занечистити святиню , навіть стіни і видалити цілопалення стале, і вони надають гидоту .
40 І в кінці є makikipagkaalit йому південний цар і північний цар піде проти нього , як вихор , з колесницями , і вершники , і багато суду , і він визнав , землю і буде переповнення і пізніше.

Цей матч пророцтва Малахії , вул . Якщо я кажу , шостий ангел Папи Римського Іоанна Павла II , сурмою , Siempre , Папа Бенедикт XVI також , можливо , сьомий Ангел на трубі. Якщо труба була до Папи Бенедикта XVI , і який також був Роман Петрусь ? Він був архангел Михайло .

Михайло , син людський Ісус вказує. Матвія 24:15-21 (див. також від Луки , щоб зрозуміти більше ) говорить , що відбуваються див. ненавиджу цю гидоту вандалізму , але ігнорувати те , що ще є в той час. Це також час , коли Мігель , чи не так? Матвія 24:21 говорить , що крайня убогість ще не відчувають всі , і більше ніколи. Тепер , якщо він говорить в Євангелії від Матвія 24:21 сталося , що про Daniel 12:01 говориться , що " ніколи раніше " ? Ви мали на увазі поганого в 12:01 Daniel , що якщо це сталося в 70 р. н.е. так ? Ніколи не відбудеться ще раз , що говорить в Євангелії від Матвія 24:21 говорить . Просто нагадування про те , що він не буде окремого місця в Євангелії від Матвія 24:15 до 21 .

Зверніть увагу: Якщо Луки Будь ласка , прочитайте , вас розуміти , що в Євангелії від Матвія 24:2 також в Євангелії від Матвія 24:15 .

Як Майкл став Син Людський? Я продовжити його ? Siempre , його батько , Ісус став людиною. Засоби , син людський Сина Ісуса Христа. Але не " діти плоті " син був хороший приклад того , що я маю на увазі. Як Христос став насіння Авраама ще , Ісус , син Майкл. Михайло , син людський Ісус учив в Євангелії від Матвія 24 в зокрема.

Об'явлення 13:05
5 І дав йому уста , що говорили зухвале та богозневажне , і дано йому владу , продовжити 40 і два місяці.
Є в Одкровенні 13:05 ( крім Об'явлення 11:2,3 ) є після перших 3 1 / 2 років (Об'явлення 11:2 ) Наступний 3 1 / 2 років ( Об'явл 13:5 ) , породжують на 7 років або тижнів ( Daniel 9:27 )

Гаразд , ось саме 1260 днів , що Біблія говорить . Я говорив з кількома naitatak 696 ( Глорія ) в період між днем смерті і похорону Папи Римського Іоанна Павла II . Naitatak на день народження (5 квітня 2005) , тому перший день бренд 5 квітня 2005 в перший день. 6 квітня 2005 другий .... до 15 вересня 2008 1260- й день. На 15 вересня 2008 підтвердив крах Lehman , як nagtrigger світової фінансової кризи.

Lehman Brothers подав до розділ 11 Кодексу про банкрутство захисту від 15 вересня 2008. За даними Bloomberg , звіти , подані з США Суду з банкрутств , Південний округ Нью - Йорка ( Манхеттен ) на 16 вересня показали , що JP Морган Lehman Brothers надається на загальну суму 138 мільярдів доларів у " Федеральна резервна система підтримуваний досягнень ". Грошові аванси були погашені до JPMorgan Chase у Федеральний резервний банк Нью - Йорку на 87 млрд. дол США на 15 вересня і 51 млрд. дол США на 16 вересня [ 15] .

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Підрахунок років Daniel 9

1521 н.е. до 2011 н.е. ( 490 років , на яких написано Daniel )

1521+434+49= 2004 н.е. ( Рік , коли " nandaya " ГОР )

1521 + 434 = тисячі дев'ятсот п'ятьдесят-п'ять AD ( після 7 років незалежності Ізраїлю)

2008 +10 = 2018 ( 10 років до 70 року незалежності Ізраїлю)

2001 Т0 2011 ( 10 років від 9 / 11 терористичних актів )

2011 по 2018 має 7- річний інтервал до 70-й рік незалежності Ізраїлю.

2005- князь нічого не втратили ( naitatak до 696 )

2008 світова фінансова криза

2004- початку липня минулого року 490 років .

2005: рік Викуп

Що є той факт , що 2005 рік є сумісною з біблійним говорите?

У Левит 25:9,10 Таким чином говорити :
9 Тоді ви будете командувати люди бродять по відомим труби на десятий день 7 - го місяця ; на день викупу patutunugin труби по всій землі своїй.
10 І щоб 5 і 10 років , і Ви оголосіть свободу на землі всім , хто живе на землі
: Це буде свято ювілейний для вас , і кожен з вас ще повернемося до своєї посілости , і кожен вертається до свого дому .

1948, це 50- й рік незалежності Філіппін , а також виявити рік незалежності ( 1948) про народ Ізраїлю.

Daniel 9 як повернемося близько 490 років . Зверніть увагу , що розділити 490 на рік ( 434,49 та 7) у три. , Для яких ці 49 років ? Він повинен бути розповів Левит 25:9,10 .

Роботи 490 років , починаючи з 1521 , як Магеллан привести християнство в нашу країну.

1521+434=1955

1955+49=2004

Так 50 років починаючи з червня 1955 року ( 7 років від свободи Ізраїль ) у 2005 році.

Таким чином , якщо , на рік 2005 спокутування ( Лев 25:9,10 ) також сказав Ісая 61:1,2

Ісая 61:1,2
1 Дух Господа Бога на мені , бо Господь помазав Мене благовістити смиренний , Він послав Мене перев'язати зламаних серцем , щоб оголосити свободу полоненим визволення і відкрити тюрму пов'язані;
2 Оголосити літо ГосподнєІ день помсти Бога нашого , щоб потішити всіх , що сумуємо

Так що Ісус сказати про це?

Лука 21:22,28
22 Тому що це будуть дні помсти , , що виконані всі ці речі написані.
23 Горе nagdadalangtao і відхід в ті дні ! тому що буде велика нужда на землі та гнів у цій країні .

28 Але коли щось почало відбуватися , буде виглядати і підійміть свої голови , бо закрити викупу.

Докази того , що Майкл Девід Хула

Девід Хто ?
Daniel 12:01
1 І в той час Майкл встати що великий князь , які стоять на благо дітей , свого народу і буде час скорботи !, Це ніколи не було , оскільки існує нації до того часу , і в цей час із народу твого має поставлятися, Кожен знайшов у цій книзі .

Єремія 30:7,8,9,21
7 Чи є ! Великий бо той день, Так нічого подібного: потім він непевний час Джейкоб але він буде.
8 І буде в той день , говорить Господь Саваот, поламаю ярмо його , яке на тобі , і пута твої , і що він служить не більше незнайомими людьми;

Ось відповідь :

9 І будуть служити Господеві, Богові своєму , і Девід царя свого , Я встаю них .
21 А Їх князь б один з них, і їх правитель буде з їх числаІ ось Я посилаю його , і він повинен наближатися до мене : для тих , хто наважиться підійти до мене? говорить .

Якщо ви добре вчитися , Ісус не Майкл . Для Майкла , приходять з них йдеться у параграфі 21. Каже в Євангелії від Матвія 24, які ніколи не буде велика скорбота, коли Мігель Ісус , Ісус сказав , що помилки не відбувалося ніколи , ніколи більше додати ще сказав.

Приходьте в числі яких був Михайло ?


У тому числі релігії серед Авраамове насіння . Свідок ( Пророцтво про папах св Малахії ) католицької церкви. А Мігель також показання свідків.

Три головних міста

Ізраїль : від 2000 до нашої ери Авраама
* Дух- Свідоцтво Бога

Католицької церкви , з 2000 років тому Господь
* Вода- Хрещення та афілійованих з Римо - католицької церкви

Україна -подарунка (справжнього) 2000 років після Ісуса
Кров- Син жінки в Одкровенні 12

* 3 єдині в показаннях ( якщо не завершити ці три не погодитися , якщо він виступає як Мігель , Син Божий)

1-е Івана 5:08
8 Для Є три свідка : дух , вода і кров , і 3 згоден.

Протягом терміну Мігель

Об'явлення 6:12-17
12 І я бачив , коли він зняв шосту печатку , і сталось велике трясіння землі, і сонце стало похмуро як міх волосяний темно , і вся місяць зробився, як кров ;
13 І зорі на небі й на землю попадали , як рис плодових дерев isinasambulat маленькі молоді плоди , коли побиття сильний вітер.
14 І небеса розлучилися , якщо Ви замовляєте відчайдушні утоплення , і кожна гора, і кожен острів порушилися з їхньої точки зору.
15 І земні царі , і вельможі , і тисячники , і багатим і сильним , і кожен раб та кожен вільний чоловік , є nagsipagtago в печерах і в породах в горах;
16 І вони кажуть до гір та до скель: Поспадайте на нас , і ми будемо тримати своє обличчя , сидячи на троні , і від гніву Агнця :
17 Бо прийшов до великий день гнівуІ Хто може встояти?

Коли ви ознаки на сонці , місяць, і зорі ?


Огій 2:21-23 "Йди до Зоровавеля Іудеїв , кажучи : Я затрясу небо та землю 22 І я знищу престолі, і Я повигублюю силу царств народів і я колесниці , і ті , хто в них і коні, і їх вершники зійдуть кожен меча свого брата. 23 Того дня говорить Господь Саваот : Я візьму Зоровавель , раб Мій син Шалтіелів , говорить Господь , і Я зроблю тебе друкЗа те , що ми вибрали говорить Господь Саваот.

"Я буду трусити небом і землею " Огій 2:21 така ж: "Я panginginigin небо і землю " в Ісая 13:13.

Знищено силу царств народів ( Огій 2:22 ) в 9 / 11 терористичних атак у Нью - Йорку.
Так говорить Ісая 13:9,10,13
9 Тут У день приходить ЄговиЛютий , з гнівом і гнів , щоб землю зробити спустошенням, знищити грішників її залишити .
10 З зірок на небі і його атрибути не дадуть свого світла: сонце померкне в його зростання , і місяць не буде спричиняти їй світло .
13 Тому я panginginigin небо і земля зрушиться з місця її в гнів Господа Саваота, і у день лютого гніву Свого?.

Не звертайте уваги на пункт 13 " у день лютого гніву Свого " .

Те ж говорять в Одкровенні 6 вірш 17 Бо прийшов це великий день прибув їх гніву , і хто може встояти?


Що б зробив Ісус сказати про це?

Матвія 24:29 раптом , по скорботі тих днів потемніло сонце і місяць не дасть свого світла , і зорі впадуть з неба , і повинні бути сили небесні.

Це відповідає Об'явлення 6:12,13 . Щоб продовжити читання в Євангелії від Матвія 24 вірш 30, видимий знак з небес , Сина Людського .

Матвія 24:30 Тоді з'явиться знак Сина Людського на небі ; і тоді буде все племена земні і побачать Сина Людського , що йтиме на хмарах небесних із великою потугою й славою .

Якщо до цих пір , ангел в Одкровенні 7:2-3 є Син Людський .
І тому , Зоровавель , Огій 2:23 говорить робити штамп Сина Людського .

Немає іншого місця після ознаки із неба ( Мт. 24:29 і Apoalipsis 6:12,13 ) , а наступний і показуючи знак Сина Людського .

Примітка :
У період з шостого друк , труби і чашу гніву є ознакою пришестя Сина Людського .


Що еквівалентно 4 ангелів в Одкровенні 7:01 !

Одкровення 7:01
1 А по цьому я бачив чотирьох Анголів , що стояли на чотирьох кутах землі , який використовується для компенсації чотири вітри землі , щоб вітер на землі або на морі , ні на яке дерево .

Еквівалент в Євангелії від Матвія 24:31

Матвія 24:31
31 І пошле Анголів Своїх Він із сурму великий, і зберуть Його вибраних від чотирьох вітрів , від краю небес до краю їх.

І бачу , що вибирає з усіх племен по всьому світу разом .

7:9,14 заяву
9 Потому я глянув , і ось , велика кількість, що ніхто не незліченні , від усякого народу і всіх племен і народів, і язиків, стояв перед престолом і перед Агнцем , зодягнені в білий одяг і з пальмовими гілками в руках;
14 І я сказав йому : " Господи , ти знаєш. І він сказав мені : Вони були отримані у великій скорботі, І вони випрали одяг свій , і білі в крові Агнця.

Велика біда , згадані в Об'явлення 7:14 також великої скорботи в Євангелії від Матвія 24:21

Мату 24:21
21 Бо тоді Там буде велика біда,, Такі , як не було з початку світу аж досі , і ніколи не станеться ніколи.

Ми бачимо гармонію нижче.

Daniel 12:01
1 А час Михайло встати , великий князь , які стоять на благо синів твого народу , і буде час скорботи !, що ніколи не був так як був народ до тих пірІ в цей час із народу твого має поставлятися, І кожен , повинно бути написано в книзі.

Єремія 30:7-9,21
7 Чи є ! в цей день є великим, , що не було такого, як він: Навіть час скорботи Якова , але він буде.
8 І буде в той день , говорить Господь Саваот, поламаю ярмо його , яке на тобі , і пута твої , і що він служить не більше незнайомими людьми;
9 І будуть служити Господеві, Богові своєму , і Девід цареві своєму , якого поставлю Я їм.
21 І їхній князь , один з них , а їх правитель повинен виходити з -поміж нього, і Я залишу його , і він повинен наближатися до мене : для тих , хто наважиться підійти до мене? говорить .

Joel 2:2,10,11
2 Дні темноти та темряви , день хмари й імли , як зоря , на горах: Великий народ , і сильний ; адже ми ніколи не подобається, і не повинно бути більше після, У роки багатьох поколінь .
10 Земля землетрусу перед ними , небеса тремтіти: сонце і місяць померкне , а зорі загублять свій світ;
11 І сказав Господь скаже голос до своєї армії : на його табір , дуже велика, тому що він сильний , що його слова , бо день Господній великий і страшний , і хто стерпить ?

Метью 24:21,29,30
21 Бо тоді Там буде велика біда,, Яка як не було з початку світу аж досіІ і не будуть ніколи.
29 раптом , по скорботі тих днів потемніло сонце і місяць не дасть свого світла , і зорі впадуть з неба , і повинні бути сили небесні:
30 Тоді з'явиться знак Сина Людського на небі , і тоді всі племена земні і вони побачать Сина Людського , що йтиме на хмарах небесних із великою потугою й славою .

Sa виглядає Малахія 4:5,6 говорить :
5 Ось Я пошлю вам пророка Іллю перед великого і страшного дня Господнього .
6Не його papagbalikingloob серце батьків до синів, і серце синівське до їхніх батьків щоб Я не прийшов, і не вразив цей Край .

Малахія 3:01
1 Ось Я посилаю Свого Ангола, і він приготує шлях лицем Моїм, і Господь , якого ви шукаєте нагло прибуде до храму Свого , і Ангол заповіту , Якого жадаєте : ось , він іде , говорить Господь хостів .
2 І хто витерпить день Його приходу? і хто встоїть , коли Він з'явиться? тому що він , як нафтопереробного вогонь і, як найповніше .

Назад до нас:
Mal 3:02 "хто встоїть "(коли він з'явиться)
Об'явлення 6:17 " , які можуть встояти "(ми ховаємо своє обличчя , сидячи на троні , і від гніву Агнця )


Ілля сказав Малахія 4:05 архангел са
1 Сол 4:16 Сам бо Господь зійде з неба , з криком , з голосом архангела і трубі Божій, і мертві у Христі воскреснуть перш .

Єремія 30:7
7 Чи є ! для День великий, Так , що не було такого, як він : навіть час скорботи Якова , але він буде.

Єремія 46:10
Для день Господа, Господь Саваот , день помсти, Щоб помститися ворогами Своїми, і меч буде жерти й насититься , і кров їхня , бо Господь , Господь Саваот жертвоприношення , в північному краї при річці Ефраті.

Вище пунктом правило , пов'язані з " День Господній "і називається "Великий і жахливий жахливий день " , як сказав в 2:31 Joel

© Copyright 2008


А взагалі гидота вандалізму і війна на небі й на Армагеддон ?

Зображення : http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Війна в Небесах , гидоту вандалізму

Одкровення 12:4,7
4 Його хвіст захопив третя частина зірок на небі і землі ipinaghagis : і дракон став перед жінкою , народити , щоб з'їсти дитину її немовля її народження .
7 І не було на небі війна : Михаїл та його Анголи воювали дракона, І дракон і янголи його воювали ;

Подібно Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 і більш значно, до небесних світил , і деякі з військ і зірок , скинутий на землюІ розтоптав їх.
11 Хай , збільшується , поки армія князя; і Він прийняв від нього цілопалення сталого і місце його святилища був скинутий.

Обидва ці Данила 11:31

Daniel 11:31
31 І групи буде стояти на його частину , і вони повинні занечистити святинюНавіть біля стін і відняти цілопалення сталогоІ вони надають гидота.

Якщо під час заходу paguusapan , це відбувається протягом кінця . Данило 8:17 і Daniel 11:22,40 . Цей час прибуття Мігель Daniel 12:01

Вандалізм огидні - Армагеддон

Daniel 7:10,11,21,22
10 запеклий вогонь , і вийшов від нього , тисячі тисяч служили Йому , і 10 000 10 000 разів стояв перед ним: Справедливості була створена, і розгорнулися книги.
11 Я дивився на цей час з- за голос великих слів , які цей ріг говорив : Я побачив , звір був убитий, і тіло його, І дано було спалити на вогні.
21 Дивлюся, аж цей ріг учинив бій зі святимиВстояли , і проти них ;
До 22 не прийшов Старий днями , і закон був даний був суд святим Всевишнього , і настав час, і царство взяли святі.

Це явище так само в Одкровенні 20:4,7,8,9,12

Об'явлення 20:4,7,8,9,10,12
4 І бачив я престоли і Є nagsisiluklok , вони дали засудження , і я побачив душі тих , обезголовлених за свідчення про Ісуса й за Слово Боже , і не вклонились звірині , ані образові її, і приймає знамено на чолі їх або їхні руки , і вони ожили , і царювали з Христом тисячу років .
7 Коли ж скінчиться тисяча років , сатана буде випущений із в'язниці своєї
8 і , схоже , зводив уже, на чотирьох кутах землі , Гога і Магога , і збирати їх на війну а число їхнє як морський пісок.
9 І пішли вони на ширину землі , і облягли табір святих та улюблене місто , і зійшов вогонь з неба , і вони були спалені.
10 А рис , що обдурив їх , той був кинутий в озеро огняне та сірчане, Також , де звірина й пророк неправдивий , і будуть вони день і ніч на вічні віки .
12 І бачив я мертвих , малих і великих, що стояли перед Богом , і розгорнулися книги , і розгорнулась інша книга , то книга життя; І суджено мертвих, як те, що написано в книгах , за вчинками їхніми .

Сатана в облозі священне місто повинен пройти ту гидоту спустошення ? Це трохи складніше. Але ми читаємо в Одкровенні 11:15,18

Об'явлення 11:15,18
15 І засурмив сьомий Ангол , і був сильний голос із неба, що : Царство світу був в Господа нашого та до Христа Його , і Він буде царювати на віки віків .
А 18 країн обурилися та й Ваш гнів Божий , і час від мертвих судити , і час вручення премії ви лопатою рабів твоїх пророків, і святих , і страх імені Твого , малим і великим , і знищити знищення Землі .

Засудження мертвих відбулося в той період. Тепер чи в Одкровенні 20:09 це гидоту спустошення. Якщо ми повернемося під час заходу , в цей день засудження мертвих. Одкровення 20:12 . Якщо ідентичні , то слід розглядати як облоги сатани ( Об'явл 20:09 ) в шостому труба не робити? . Які це ? У ньому говориться в Одкровенні 11:02

Об'явлення 11:02
2 І loobang поза храмом ігноруються , а не заходи ; передбачених язичників , і Їх yuyurakang 40 і два місяці siudad святих.

Він також говорить в Євангелії від Луки 21:20,24

Лукас 21,20,24
Але 20 коли ви побачили армії Єрусалим , то знай , що її знищення був близький.
24 і попадають від меча , і буде призвели до неволі поміж усі народи, і Єрусалим топтати погани , для виконання часи язичників.

І це ту гидоту спустошення ( Матвія 24:15 і Марка 13:14 ) , що жоден камінь не залишитися на обидві нирки. Лука 19:43,44 . І це також говорить у книзі Даниїла 11:31 , 12:11 час прибуття Михайла і воскресіння з мертвих ( Daniel 12:1,2 ) , які будуть судити .

Близько трьох з половиною років повідомили в Одкровенні 11:2 , він упевнений , добре розповів в книзі Даниїла 7?

Данило 7:27
25 І він повинен говорити слова проти Всевишнього , і повинна носити з святих Всевишнього , і він буде думати , міняти раз і права , вони віддані будуть у його руку аж до часу, і часів і пів- часу .

Таким чином , гидоту запустіння , "Армагеддон "і на небі війна є аналогічною.

Етикетка труб і Чаша Hate

Ми визначити , що означає сім печаток , сім труб , сім чаш гніву Божого. Перш , ніж ми в першу чергу визначає сенс сім труб. День труби або труби в день читає в Софонія 3 вірш 16, і ми починаємо читання віршів 14.

Софонія 1:14,15,16
14 Близький день Господній великий близький , недалеко від штрафу і поспішав , навіть голос Господнього дня могутня людина буде плакати гірко.
15 В цей день в день гніву , день смутку й насилля , день загибелі та зруйнування, день темноти та темряви , день хмари й імли ,
16 День труби і лайливого проти укріплених міст та проти високих веж.

Труба
Ми визначити , що означає сім печаток , сім труб , сім чаш гніву Божого. Перш , ніж ми в першу чергу визначає сенс сім труб. День труби або труби в день , про який йдеться у вірші 3 Софонія 16, і ми починаємо читання віршів 14.

Софонія 1:14,15,16
14 Близький день Господній великий близький , недалеко від штрафу і поспішав , навіть голос Господнього дня могутня людина буде плакати гірко.
15 В цей день в день гніву , день смутку й насилля , день загибелі та зруйнування, день темноти та темряви , день хмари й імли ,
16 День труби і лайливого проти укріплених міст та проти високих веж.

Труба
Зображення : http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Об'явлення 8:07 Перший труби
7 І перший удар, і І був град, і вогонь , змішані з кров'ю, і кинув на землюІ третя частина землі згоріла, і Третя частина дерев згорілаІ вся трава зелена згоріла.

Ми знаходимо сенс у писаннях пророків.

Joel 2:30,31
30 А Я дам Я ознаки на небі й на землі, кров та огонь, та стовпи диму.
31 Сонце на темряву і місяць у кров , до настання великого і страшного дня Господнього .

Єзекіїль 38:22
22 і Я борюся з ним моровиця та кров , і я буду дощем на нього і його групи , і багато людей з ним , дуже сильний дощ і кам'яний град , огонь та сірку .

Єзекіїль 13:13
13 Тому так говорить Господь Бог , Я пущу його штормовий вітер Своїм гнівіІ не повинно бути проливний дощ у люті Своїй , і каміння великого граду в лють , на вигублення.

Об'явлення 8:8,9 другої труби
8 І засурмив другий Ангол , і як велика гора , розпалена огнем , nabulusok морі , і третина моря зробилася кров'ю ,
9 і вбили третього істот в море, Беручи життя , і загинула третина кораблів .

Ми читали раніше ми були Софонія 3:14,15,16 itatas читати в пункті 3 .

Софонія 1:03
3 Я Заберу Я людину й худобу , заберу птаство небесне і риби в морі , і спотикаючись зі злодіями, і витну людину на землі , говорить Господь .

Труби Третій Об'явлення 8:10,11
10 І засурмив третій Ангол , і впала з неба велика зірка , палаючи, як смолоскип , і впала на третину річок та водні джерела ;
11 І ймення зорі " полин " , і третя частина води, як полин , і багато людей загинули через води , гірка вода .

Хто випити гірку воду , і коли це станеться ?

Єремія 23:15,19,20
15 Тому так говорить Господь Саваот : про пророкаОсь , Я вчиню, полином і зробити їх водою з жовчю , бо від єрусалимських пророків безбожність виходив на всю землю.
19 см. , Буря ГосподньогоЙого гніву , вийшов буря грізна : вона повинна розриватися на голову безбожних .
20 Гнів Господній не повернемося , поки він не зробить, і поки не виконали думки його серця: в останньому дні добре все це досконало.

Єремія 8:14,16
14 Чому ми сидимо? Зберіться , і підемо в твердинні міста , і будемо мовчати там , тому що ми спокушай Господа Бога нашого , і дав нам воду з жовчю , тому що ми згрішили проти Господа .
16 хропіння коней його , чув від Dan : голос ржав його сильного вся земля тремтить, Бо вони прийшли , й пожеруть усю землю і все , що є люди і ті , хто живуть в ньому.

Єремія 9:15,16
15 Тому так говорить Господь Саваот , Бог Ізраїлів : Ось Я вчиню , народ , полином , і водою отруйною їх напою з жовчю.
16 Я також розвіяти їх між народамиКого не вони, ні їхні батьки не знали, і Я пошлю їх меча, аж поки не зроблю їм.

Об'явлення 8:12 четвертої труби
12 І засурмив Ангол четвертий , і поранив третю частину дня , і третя фази місяця , і третину зір , для затемнення третя частина їх , щоб третина дня не повинна блищати, і т.д. і ніч.

Еквівалент цієї темна сонця , місяця і зірок у Joel 2:9,10,11

Joel 2:9,10,11
9 Вони стрибок на місто , вони біжать по стіні , вони піднімаються до будинку , вони входять у вікна , як злодій.
10 Земля землетрусу перед ними , небеса тремтіти: сонце і місяць померкне , а зорі загублять свій світ:
11 і Господь дасть голос Свій до своєї арміїЗа його табору дуже велике , тому що він сильний, що його слова , Бо день Господній великий і страшнийІ хто зможе його перенести?

Софонія 1:14 цьому матчі про це голос Господа .

Труби П'ятий Об'явлення 9:2,8
2 І він відкрив яму прірви, і дим пішов з ями , мов дим із великої lutuang заліза ; і потемніло сонце і небо дим яму.
8 І мала волосся , як волосся у жінок, і Їх зуби , як лев.

П'ята труба відноситься до армії повідомив Joel 2. Ми піднімаємо Joel 1:06 Продовжити читання Joel 2:1,2

Joel 1:06
6 Для країни на Край Мій прийшов люд міцний й незчисленний ; Його зуби зуби лев'ячі , і він навряд чи великий лев .

Joel 2:1,2
1 Blow сурму на СіоніІ бити тривогу на святій горі Моїй : нехай всі жителі землі : на день гряде Господь , бо це
2 Дні темноти та темряви , день хмари й імли , як зоря , на горах: великий народ , і сильний , ніколи не було ніколи , як , і не повинно бути більше після того , до років багатьох поколінь .

Шоста труба ж саме п'ятої трубі. Що це означає чотири ангели пов'язані річки Ефрату , прочитав назву Вавилон і Пророцтво виконано

Крім того , сказав , що сьома труба даної до Христа і до Бога царство у світі.

Об'явлення 11:15,18
15 І засурмив сьомий Ангол , і був сильний голос із неба, що : Царство світу стало Господа нашого , та до Христа Його , і Він буде царювати на віки віків .
18 і обурювались країні , та гнів Твій прийшов і час мертвих судити , і час вручення премії ви лопатою рабів твоїх пророків, і святих , і страх імені Твого , малим і великим , і знищити знищення Землі .


Давати царства Христа і засудження мертвих читали в книзі Даниїла 7 в протягом четвертого звіра.

Данило 7:10-14
10 запеклий вогонь , і вийшов від нього , тисячі тисяч служили Йому , і 10 000 10 000 разів стояв перед ним: Справедливості була створена, і розгорнулися книги.
11 Я дивився на цей час з- за голос великого слова , які ріг; Я побачив , звір був убитий, і тіло його, і він був даний горіти у вогні.
12 А решту тварин , їх харчування були знищені, але їх життя були продовжені на сезон , і часу.
13 Я бачив у видіннях ночі , і , Ось прийшов з хмарами небо , як один , син людський , і він прийшов в древніх днів , і вони принесли йому близько перед ним .
14 і вона дала йому силу і славу, і царство, і всі народи , люди та Мови повинні служити йому панування Його панування вічне , яке не спиниться , а царство Його не будуть знищені.

Говорити стих 18 Одкровення 11 прийшов гнів Божий і засудження з мертвих. На початку нашої читанні Софонія 1 ( вірші 14,15,16 ) говорять , що настав день Господній день гніву ( Софонія 1:15) , щоб ми могли визначити сенс сім чаш гніву.

Єремія 7:20
20 Тому так говорить Господь Бог: Ось , мій гнів і лють Моя проллється на місці , людина, і звір, і польові дерева , і плід землі , і не згасне.

Осія 5:10
10 Юдеї , як nagsisibago видалити орієнтирів ; вилити на них гнів Мій , як воду.

7 чаш гніву Божого відповідає день Господній , як сім труб.

Чаша Hate Бога

Зображення : http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Одкровення 16:02 Перша чаша
2 І перший пішов і вилив свою чашу на землю, і рани захворів , і тих , хто важких знак звіраІ поклоняються образу.

Він сказав , що під час виливи гніву Божого під час диких тварин. Хто звір , читав під назвою Деякі речі в книзі Даниїла та Об'явлення і пророцтва виконав.

З загоєння ран ще зробити ?

Єремія 30:14,15
14 Ви забули всі закохані , не звертаються, бо Я вразив тебе ворожим ударом, Суворим покаранням , бо велич провини твої , тому що зміцніли гріхи твої.
15 Чому ти плачеш за ваш біль ? Ваш біль невиліковнаЗа численні провини твої, за те що зміцніли гріхи твої , я зробив це для вас.

Псалом 38:5
5 Мої рани будуть стагнувати , а putokputok , з - за мого незнання.

Ісая 1:06
6 Від підошви ноги й аж до голови нема цілого , але рани , забиті місця , рани і putrifying: Не закриті, і не пов'язана ні з нафтою пом'якшило чоловік.

Одкровення 16:03 Другий Боул
3 А другий Ангол вилив чашу свою на море, і вона сталася кров , немов у мерця , і кожен живий душі , навіть море мертвих .

Друга чаша гніву Божого одне і те ж друга труба визначень . Ми також читаємо книги пророка Єзекіїля .

Єзекіїль 38:19,20
19 І в ревності своїй, в огні Свого гніву Я сказав : цього дня , є великий трус на землі Ізраїлю;
20 Так що риби в моріІ птахи небесні , і польова звірина, всяке гаддя , повзати по землі , і всі люди на землі , повинен осідати в моїй присутності , і гори повинні бути і крутих місцях впаде , і всякий мур на землю.

Єзекіїль 38 ми використовували першу трубу , так що це означає , що в той же час відбувається.

Об'явлення 16:4-7 (Третя чаша)
4 і вилив чашу свою на третину річок та джерел води , і сталася кров.
5 І почув я Ангола вод , який говорив: "Просто ви зараз і в минулому , Святий , , для яких такі судді ;
6 Бо вони пролили кров святих та пророків , і дав їм кров , він гідний їх.
7 І почув я вівтарі говорив : "Так , Господи , Боже Вседержителю , Правдиві й справедливі суди Твої .

Третя чаша гніву одне і те ж третє трубі. Ми використовували третю трубу пояснення пункті матчах ми використовували третю миску пункту .

Єремія 25:15,16,32,38
15 Бо так говорить Господь Бог Ізраїлів , на мій погляд , Візьміть чашку вина лютого на мою руку , і пити всі народи , до яких Я посилаю вас.
16 І будуть вони пити , і туди і сюди , і з розуму , від меча , що Я посилаю на них.
32 Так говорить Господь Саваот : Ось лихо виходить від народу до народу , і сильного шторму , було піднято по порівнянні з до краю землі.
38 Він покинув , як лев свою ; тому що їхні землі на спустошення, за лютіІ з - за його гнів.

Ісая 49:26
26 І я буду їх годувати , які пригнічують тебе своєї плоті , і вони повинні бути п'яним з їх власною кров'ю , як і десертне вино , і всі люди , що я твій Господь Спаситель твій і твій Викупитель Потужний Яковів .

Єзекіїль 39:17,18,19
17 І ти, сину людський , так говорить Господь Бог : Скажи чином птахів , і всій польовій звірині : Зберіться й прийдіть ; Зберіться з усіх боків прийдіть до жертви Моєї , яку я жертвую собою заради тебе , велика жертва на Ізраїлевих горах , що ви можете їсти м'ясо і пити кров.
18 Не їжте м'яса сильний і пити кров князів землі , баранів , ягнят , козлів , биків , і всі вони барана .
19 і будете їсти лій аж до ситости і пити кров, аж поки сп'яніння від Моєї жертви , яку я пожертвував для вас. (Див. Об'явлення 19:17-21 і Софонія 1:7)

Одкровення 16:8,9 ( Четвертий Боул )
8 і вилив чашу свою на четвертий день , і дав йому палити людей огнем.
9 і спалювали людей в екстремальних тепла , і вони namusong ім'я Бога владу над карами тимиІ вони не покаялися , щоб славу віддати Йому .

Це означає , що люди очищення. Але замість цього вони уточнити , проклятий Богом.

Малахія 4:02
2 А для вас , що страх моє ім'я Сонце правди зцілення у свої крила , і ви вийдете та гратися , як ікри.

Малахія 3:1,2,3
1 Ось Я посилаю Свого Ангола, і він приготує шлях лицем Моїм, і Господь , якого ви шукаєте , і нагло прибуде до храму Свого , і Ангол заповіту , Якого жадаєте : ось , він ідеТак говорить Господь Саваот.
2 І хто витерпить день Його приходу? і хто встоїть , коли Він з'явиться? бо він , як переплавляти вогню , і , як повне:
3 та Він буде сидіти , як топити та чистити срібло , і очистить синів ЛевіяІ очистити їх , як золото і срібло , і вони повинні приносити для Господа жертви в правді .

Сонце правди називається Ранкова зірка. Хто вранці?

Об'явлення 22:16
16 Я , Ісус , послав Свого Ангола, засвідчити вам це у Церквах . Я корінь і рід Давидів , зоря ясна і досвітня!.

Деякі могли б запитати, чи не сатана " Ранкова зірка " написано в Ісаї 14:02 ? Будь ласка , прочитайте в пункті 4 Ісая 14 в перекладі "Добра новина Біблії. Пункт говорив так: це знущання сказати. Вавилон тільки насмішки за слово " ранок " .

Об'явлення 16:10,11 ( П'ятий Боул )
10 і п'ятому вилив чашу свою на престола звірини : і затьмарила його царствоІ вони кусали свої язики від страждання ,
11 і вони namusong Бога небесного від болю і ранІ вони покаялися в своїх роботах .

Одного разу під час цього звіра з самого початку першої чаші показує , що один погоди випадку покоління. Темні сонця , місяця і зірок ознаменування п'ятої і четвертої труби , як кажуть , потемніло в день протягом армії сарани , а також зіставити його прочитати , перш ніж ми писали Joel 2:9,10,11

Про шостому чашу гніву , як це говориться в шостий трубі під назвою визначення Вавилон.

Про сім труб , шкоди третім особам. Засоби для читання в Захарії 13:08

Захарій 13:8,9
8 передати , що на всій землі , говорить Господь, дві частини були відрізані , і померти , а третій залишився.
9 і Я наведу третій частині у вогонь , і уточнити їх , як очищається срібло , і очищу їх , як золото. Вони закликатимуть ім'я Моє, і Я почую їх: Я кажу , мій народ , і вони скажуть : " Господь Бог мій .

Третій етап очищення. Про очищення , це відбудеться вже в диких тварин , що свідчить про четвертий чаша гніву. Таким чином , сім труб , буде відбуватися протягом диких тварин.

Про сьомий чаші , читає її визначення тему : Вавилон

Тепер ми визначити сенс сімома печатками.

Марка
Зображення : http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Об'явлення 6:1-8 (четвертий з перших бренду на бренд)
1 І бачив я , що Агнець розкрив одну з семи печаток , і Я почув я одну з чотирьох тих тварин"Хто каже , як грім , Come .
2 І я глянув , і ось , кінь білийІ той , хто сів на ньому був лук , і дав йому вінець , і він пішов добре , і для досягнення успіху.
3 І коли Він зняв другу печатку , Я чув другу тварину, Кажуть: прийди .
4 і прийшов інший кінь , рудий кіньІ їхав сюди , віддав землі мир , і mangagpatayan один з одним , і дав йому великий меч.
5 І коли третю печатку , Я чув третій жива істота, Кажуть: прийди . І я глянув , і ось , кінь воронийІ він , що РБ з цього питання , мав вагу в руці.
6 і Я чув , як голос із чотирьох живих істот кажучи , копійки це міра пшениці за динарія , і три сеї ячменю , і не боляче олія і вино.
7 А коли Він четверту печатку , Я чув голос четвертого жива істота сказавши їм: Ідіть.
8 І я глянув , і ось , кінь блідийІ сидів тут з назвою смерть , і пекло слідував за ним. І вони отримали владу над четвертою частиною землі , вбивати мечем , і голод , і чума , і дикі звірі на землі.

Скажімо у пункті 8 вони надається влада над четвертою частиною землі вбивати мечем , і голод , і чума , і жадібні земної звірини.

Кого вони стосуються? Вони не були з посиланням на четвертий вершник , але з усіма чотирма вершниками . Це називається чотири рішення з Єзекіїль 14:21

Єзекіїль 14:21
21 Бо так говорить Господь Бог : скільки більше , коли я відправити Мої чотири важких рішень по Єрусалиму, мечем, і голодом , і звірі , і мор , відрізати людей і худобу ?

Якщо ви помітили , кожен вершник буде кожен тварина , що казала: Підійди! Дайте нам знати , хто чотири живих істот .

Об'явлення 4:6,7
6 І перед престолом , мабуть , з видом на море з скла , як скло , і серед престолу й навколо престолу четверо тварин , повні очей спереду і ззаду.
7 А Перше істота була подібна до лева , а друга тварина подібна до теляти , а третя тварина мала лице , як людина, а четверта тварина подібна до орла, що летить.

4 живих істот , що Єзекіїль бачив це , вони 4 херувимів.

Єзекіїль 1:4,5,10
4 І я глянув, і ось , бурхливий вітер прийшов з півночі, Велике хмара з вируючім огонь та сяйво навколо , і з середини його розпечений метал , з-посеред огню .
5 і з середини його подоба чотирьох живих істот . І це їх зовнішній вигляд: у них подобу людини;
10 А подоба їхнього обличчя, вони дивилися , як людина , і у всіх чотирьох обличчя лева з правого боку , а всі чотири особи бик на лівій стороні , у всіх чотирьох особою орла.

4 істоти були з середини бурхливий вітер прийшов з півночі. Sa Єремія 23:19 І Єремія 25:32 є про бурю Господа . 2 пункту пояснення , ми використовували третю трубу і третій чаша гніву Божого. Читає, як штормовий вітер у Єремія 30:23,24 .

Єремія 30:23,24
23 Див , Буря Господня , лютість , вихор грізний ; так він падає на голову безбожних .
24 Гнів Господній не повертатися , поки ефекти, і , поки він не виконає намірів його серце ; в наступні дні ви повинні його розглянути.

Давайте читати Єремії 9:16 і Єремія 25:32,28 ми використовували третю трубу і третьої чаші гніву.

Єремія 9:16
16 Я також розвіяти їх між народамиКого не вони, ні їхні батьки не знали, і Я пошлю їм меч, Аж доки не зроблю їм .

Єремія 25:32,38
32 Так говорить Господь Саваот : Ось лихо виходить від народу до народу , а також сильного шторму , було піднято по порівнянні з до краю землі.
38 Він покинув , як лев свою , і земля їх пустельній через лютіІ з - за його гнів.

Ми також читаємо , Єремія 49:36,37

Єремія 49:36,37
І Елам на 36 Я передаю чотири вітри від чотирьох кутах небаІ І розпорошу їх на всі ці вітриІ жодна країна не куди вигнанців Елам.
37 І Я пошлю Елам перед своїми ворогами , а до цього добиватися їх життя , і я наведу на них гнів Мій , говорить Господь , і Я пошлю їм меч, До них .

Sa матч Єремія 49:36,37 Єремії 9:16 і Єремія 25:32,38 . Отже , ми знаємо, що означає всі чотири сторони.

Захарій 6:1-5,8
1 І знову звів я очі і побачив , аж ось чотири колесниці виходять з ущелини між двома горами , і гори ті були гори з міді .
2 В колесниці першій коні червоні, а колесниці другій коні чорні;
3 І колесниці третій коні білі , а колесниці четвертій коні сивий.
4 І говорив я й сказав до Ангола , що говорив зо мною: Що це , мій пане?
5 І Ангол відповів та й сказав мені : Ці чотири вітри неба, Які йдуть перед Господом усієї землі .
8 Тоді він закричав на мене , і сказав мені , кажучи : Ось Вони приходять на північ nagpatahimik дух мій на півночі.
4 Колесниці були чотири матчі Rider ( в Одкровенні 6) з чотирьох марок. Таким чином , чотири вершники означає чотири вітри бурю еквівалент. 4 вершників в Одкровенні 6:08 вони означають. 4 вершників були відправлені в дні гидоту спустошення. Щоб продовжити читання в Одкровенні 6:12 , сонце, місяць і зірки потемніло відповідно в Євангелії від Матвія 24:29 , Марка і Луки 13:24,25 21:25,26 .

Єзекіїль 5:2,9,12,13,14
2 третіх ти частина запису з вогнем у центрі міста , коли дні облоги виконаніІ прийняти третю частину , і мечем навколо , і третя частина розвій по вітру , і витягну меча за ними .
9 І я зроблю для вас , я не зробив , і я все ще люблю , Для всіх ваших kasuklamsuklam.12 Третина твоя помре чумоюІ від голоду вони були загинете від тебе , і третя частина попадають від меча навколо вас , і Третя частина розпорошу на всіх напрямахІ витягнути меча за.
13 І довершиться гнів Мій , і Я буду викликати гнів Мій на них , і я буду втішати , і вони пізнають, що Я Господь каже, щоб мої зусилля , коли здійсниться лютість на них! .
14 і протягну руку Свою на них , Я зроблю цей Край спустошенням та відходів , від пустелі до Diblah , в усіх їх оселі, і вони пізнають, що Я Господь .

Sa вірш 9 говорить , що він цього не зробив і не зробить, як воно . Якщо це буде зроблено , то чому він все ще читає книги Одкровення ? Відповідь , тому що в Єзекіїль 5:09 і Об'явлення 6:08 одна.

7 печаток , сім труб , сім чаш гніву Божого буде відбуватися в той же час , на день.

Joel 2:11
11 І сказав Господь скаже голос до своєї армії : на його табір , дуже велика; Так сильно , що його слова; Бо день Господній великий і страшний , і хто зможе його перенести?

Матвія 24:22
22 І якщо не вкоротив був тих днів , ніяка людина зберігається , але тому що вибір paiikliin день.

Римлян 9:28
28 Проведені для Господа Його слово на землі, З цією метою і paiikliin.
29 І сказав Ісая : раніше , якщо не лишив нам насіння Господь Саваот , ми були б, як Содом і Гоморра було.

Те , що Павло говорить , після запису про Ісая ? Ми вчимося у Ісаї.

Ісая 10:22,23
22 Бо , хоч і народ Твій, Ізраїль буде як пісок морський , тільки рештки із нього навернуться : винищення визначено переповнення по правді.
23 Для знищення , а також визначити , буде він для Господа , Господь Саваот , в розпал всій землі.

Про знищення визначається Ісаї. Це також послався на Павла ? Ми піднімаємо читанні Римлян 9:22

Римлян 9:22
22 Що робити , якщо Бог любить , щоб виявити його гнів і зробити свою владу , пережила величезні страждання в посудини гніву , готові були на погибіль:

Якщо помста економія буде також мати в Господі.

Єремія 33:14,15,16
14 Ось дні наступають , говорить Господь , Я виповню добре те слово , яке я Ізраїлів дімІ дому Юди.
15 У ці дні , і цього разу , я pasusuplingin Девід Відділення правдиІ він буде правосуддя та правду на землі.
16 У ті дні Юда буде спасений , а Єрусалим буде жити безпечно ;І це ім'я буде називатися: " Господь наша .

Хто Відділення правди , він читає під назвою: Хто визначає a.k.a. Ісая 9:6,7 Еммануель ? і під назвою : Голос

Про п'ятому та шостому бренду на бренд і в главі 7 , написана його значення Темна Місяць і зірки дня і Вавилон і Воскресіння. У кінці 7 печаток , труби і чаш гніву , Є загальні фрази.

Об'явлення 8:05 (7 печаток)
5 І Ангол кадильницю взяв ладан , і він наповнив її огнем із жертівника , та й кинув на землю: і не було грому і голоси , і блискавиці та трясіння .

Одкровення 11:19 (7 труби)
19 І храм Божий відкрив на небі , і побачив у своєму храмі ковчег заповіту Свого , і зчинилися блискавки, і голоси , і громи, і землетрус , і велика град.

Одкровення 16:18 ( 7 чаш )
18 і зчинилися блискавки, і голоси , і грім , і сталось велике трясіння, Це ніколи не сталося з magkatao землі , землетрусу дуже сильна , дуже страшно.

Ми знаходимо аналогічні заяви Ісаї.

Ісая 29:6
6 Він відвідав Господь Саваот з громом , і землетруси , і сильним голосом , бурею і вихором , і полум'ям їдким вогню.

Вавилон


Матвія 1:17
17 А всіх цих альтернативних поколінь від Авраама аж до Давида чотирнадцять поколінь чергові , і від Давида до переселення в полон до Вавилону , 14- покоління , і від переселення - до Вавилону до Христа поколінь покоління.

За словами Матвія 1:17, вавилонський , прийшов у 14-му поколінні Давида. А по 2 Кінгс 25:8,9,10 спалив храм і зламали стіни Єрусалиму.

2 Кінгс 25:8,9,10
8 А п'ятого місяця , сьомого дня місяця , який був дев'ятнадцятий рік царя Навуходоносора , царя вавилонського , до Єрусалиму Адан царської сторожі, слуга вавилонського царя.
9 і він спалив дім Господній та дім царя , і всі доми в Єрусалимі , кожен у великий будинок , він спалив вогнем.
10 І зламали мури навколо Єрусалиму, Все військо халдеїв , з капітаном гвардії.

Багато місця в Одкровенні можна читати як книги пророків , як Ісая , Єремія , Єзекіїль та інші. В Об'явленні 17 і 18 будуть читати про Вавилон і читав багато подібних пасажів на Єремії 50 і 51, з тим щоб кошти в книзі Пророків станеться в майбутньому.

Приділяти увагу нижче.

Об'явлення 18:24
24 І він знайдена кров пророків і святих, і побитих усіх на землі .

Єремія 51:49
49 Вавилон повалений загибелі Ізраїлю , так що падіння Вавилона , загинули на землі.

Луки 11:49-51
49 Тому й сказав , що мудрість Божа , Я пошлю їм пророків й апостолів , і декого з них повбивають , а декого виженуть ;
50 Для цього покоління запитати за кров усіх пророків , що пролита від створення світу:;
51 від крови Авеля аж до крови Захарія , який загинув між жертівником і храмом : так , я кажу вам , , що вимагає від нинішнього покоління.

Вавилон , зробили його дуже добре . Ми читаємо та інші пункти .

Об'явлення 18:06
6 Ви також повинні надати , як він дав вам , і ви збільшиться у всій його роботи в чаші , він був ipaghalo pinaghaluan йому протилежним.

Єремія 50:15,27,28
15 Підніміть крик проти нього всюди : вона уявила собі , і її фальшборт попадали , зруйновані мури його вниз ; на це помста Господня : мститися йому , що він зробив , робити з ним.
27 Вбивайте всіх її биків , нехай ідуть на заріз! Горе їм, за день настав , в день відвідання їх.
28 Почуй голос , що втікають і бігти із вавилонського , щоб звістити на Сіоні про помсту Господа Бога нашого , про помсту за храма Його.

За словами Господа Ісуса Христа , коли час нагорода ?

Луки 21:20-26
20 Але коли ти побачив армії Єрусалимі, То знайте , що її знищення був близький.
21 Тоді , хто в Юдеї , нехай утікають в гори , а в межах міста вийшли , а в місцях не повинні увійти в місто.
22 Тому що це будуть дні помсти , що виконала все, що записано.
23 Горе nagdadalangtao , і буде в ті дні! тому що буде велика нужда на землі та гнів у цій країні .
24 А вони попадають від мечаІ в неволі поміж усі народи, і Єрусалим топтали язичників , щоб виконати часи язичників.
25 І будуть ознаки на сонці, і місяці і зірках , а на землі зневіру країна , яка matitilihan по шуму моря , і прибій;
26 чоловіків від страху і очікування йде на ввесь світ , бо mangangatal сили небесні .

Ми читаємо той же пророкування пророка Ісаї.

Ісая 13:10,13,15,18,19
9 Див , У день приходить Господь , лютий , з гнівом і гнів , щоб землю зробити спустошеннямІ звідти знищити грішників її .
Для 10 зірок на небі і його атрибути не дадуть свого світла: сонце померкне в його зростає , і місяць не буде спричиняти їй світло.
11 і Я покараю всесвіт за злоІ безбожних за їхню провину , і я буду викликати гордість пишатися, і затаївся гордість насильників знижу .
12 І я буду робити людині дорожчою від щирого золота , людина, яка більш ніж достатньо золото і Офіра .
Тому 13 Я panginginigin небо і земля зрушиться з місця її в лютости Господа Саваота , у день лютого гніву Свого?,
14 І буде , як ікра , як вівці , бере гору : вони повинні кожен свій власний народ , і бігти , кожен у своїй власній країні.
15 Кожна буде пронизав ; і кожен , попадають від меча.
16 Їх дитина в шматки на очах: Їх будинки будуть зруйновані , і окремо жінки їх осоромлені.
17 Оце Я збуджу на них мидийци , які не цінують срібла та золота , вони не повинні захоплення.
А 18 штук їх поклони молодих чоловіків , а вони не шкодують на плід лона ; їх , не змилосердиться око дітей.
19 і Вавилон , з усіх царств, Краса халдеї , є повинні бути Богом , як Содом і Гоморра.

Як Бог знищив Содом і Гоморру ?

Буття 19:23-28
23 ЗС на землі , а Лот прибув Цоару.
Тоді 24 nagpaulan Господь на Содом і Гоморру дощем сірку і вогонь від Господа з неба ,;
25 І поруйнував ті міста, і всю околицю, і всіх мешканців міст , і рослинність землі.
26 А дружина Лота озирнулась , і вона стала соляним стовпом .
27 А І встав Авраам рано вранці до місця , де він перед Господом.
28 І він подивився на Содом і Гоморру , і всю землю на рівнині , і побачив, і ось , дим землю , пішли , як дим з печі.

Nagpababa вогонь Господа . Він ніколи не послав людей з masong тривогу. Стався в вранці , а не в полудень , а не в день , а не вночі , але вранці.

Ми читаємо ж прогноз в Єрусалимі та Вавілоні.

Єремія 50:40-44,46
40 Подібно до того , як Бог знищив Содом і Гоморра та сусідніх містах, Каже Господь , так що ніхто не живе там , або там жити і син людський .
41 Ось , із півночі прийде народ , і народ великий, і численні царі від країв землі .
42 Вони тримають в руках лук і спис ; вони жорстокі, і ніякої пощади : їхній голос, як море , і гарцюють на конях , вибудувані, як людина , щоб воювати з тобою , Дочко Вавилону .
43, цар вавилонський , чули про них , і руки у нього слабенький віск : туга схопила його , і муки , як жінку в пологах .
44 ось , бо прийде, як лев , від гордості Йорданії проти сильних житла: Я раптом біжать геть, і обрали, він би призначити його , бо хто , як я? і хто буде призначати мене часу? і який є пастором стояти переді мною ?
45 Тож послухайте задум Господній , він взяв на Вавилон , і він вирішив його рішення про халдейському : Звичайно , вони мало що можуть їздити стадо , безумовно , він повинен зробити свої будинки з ними.
46 Розголосу про взяття Вавилону земля тремтить , і почується крик між народами.
Єремія 6:22-24
22 Так говорить Господь , Ось приходить народ із північного краю , і люд великий із кінців землі .
23 Вони тримають в руках лук і спис ; вони жорстокі і безжально , їхній голос, як море , і гарцюють на конях , кожен з масиву , як і чоловіки на війну , з тобою , дочко Сіону .
24 Як почули ми звістку про нього , і руки у нас слабкі : туга охопила нас , і муки , як жінку в пологах .

Ми також читаємо , інші подібні прогнози , що відбувається з різними людьми .

Єремія 50:13
13 Бо гнів Господа не жили , але повинен бути весь у запустіння: кожен з них , які йдуть до Вавилону , жахнеться , та сичав на всі виразки.

Єремія 49:17,18
17 і Едом за страхіття , кожен, хто пройшов , обгорнув жах його і шипіти на всі виразки.
Якщо 18 повалення Содом і Гоморра та міста , говорить Господь , не буде що живе в ньому , ні син людський не буде в нім .

Єремія 19:08
8 і Я вчиню оце місце страхіттям і шипіння : кожен, хто проходитиме що остовпіють та сичав , тому що всі його врази.

Згідно католицької церкви , називається Вавилон в 5:13 1 Петро римлян. Що б не сталося в 70 р. н.е. Я не бачу виконанням пророцтва пророків і Нового Завіту. За даними "експерти "зруйнував храм в Єрусалимі в 70 р. н.е. римлянами. Я не вірю в такі речі . Це litiral , фізичної , матеріальної , душевна , бісівська ( не мудрість спускається згори , але земна , душевна , бісівська . Джеймс 3:15)

Ми повертаємося в Єремії 50:40-46 і Єремія 6:22-24 . Читає книги пророка Йоіла до подібних подій і духу пророцтво Йоїла 2:1-11.

Joel 2:1-11
1 Blow сурму на Сіоні і бийте на сполох на святій горі Моїй!: Нехай всі жителі землі : на день прийдешній Господь , бо це
2 Дні темноти та темряви , день хмари й імли , як зоря , на горах: великий народ , і сильний , ніколи не було ніколи , як і не буде більше після них , років багатьох поколінь .
3 Вогонь пожирає перед ними й за ними полум'я палаючої: Земля як сад еденський перед ними , а за ним опустіла пустиня , так, і ніщо не випадало від них.
4 Його вигляд ніби коні , і вершники , так що вони працюють.
5 як би гуркіт військових возів на вершинах гори скачуть , як би з тріском огнистого полум'я пожирає солому , як сильний народ , що до бою.
6 У їхній присутності народів у тузі : обличчя в усіх воском.
7 Вони біжать, як сильні , вони піднімаються до стіни , як військові люди , і вони йдуть кожен на своєму шляху , і вони не порушують їхні лави.
8 Жоден інший , і вони будуть ходити кожен на своєму шляху , а коли вони падають на списи , й поранені .
9 Вони стрибок на місто , вони біжать по стіні , вони піднімаються до будинку , вони входять у вікна , як злодій.
10 Земля землетрусу перед ними , небеса тремтіти: сонце і місяць померкне , а зорі загублять свій світ:
11 І голос Свій видасть Господь до своєї арміїЗа його табору дуже велике , тому що він сильний, що його слова , Бо день Господній великий і страшний , і хто зможе його перенести?

За словами Господа Ісуса Христа , темні сонця , місяця і зірок до цих пір відбувається в майбутньому , з тим пророцтво в книзі пророка Йоіла до цих пір не відбулося в майбутньому . І пророцтво у книзі Об'явлення буде відбуватися в майбутньому ще , так що ми знаходимо в книзі Об'явлення ж дух пророцтва. І ми бачимо це в Одкровенні 9:13-19

Об'явлення 9:13-19
13 І шостий ангел засурмив , і я почув один голос від рогів золотого жертівника , перед Богом ,
14 Розповідаючи шостий ангел з трубою , Звільни чотирьох Анголів, що пов'язані на великій річці Ефраті.
15 і ungirded 4 ангелів , щоб бути готовим на час і день тижня і місяць і рік , щоб убити третю частину людей .
16 А число озброєних вершників була в два рази sangpunglibong раз 10000: Я чув , їх кількість.
17 і Я бачив це видіння , коней і верхової їзди тут , мали на собі броні немов би огненні , та гіацинт , і сірчані ; голови у коней , як голови лев'ячі, а їх роти вогонь , дим і сірка.
18 Від цих трьох поразок був убитий третьої сторони чоловіків , вогонь і дим, і сірка , які nangagsisilabas в рот.
19 Сила бо коней була в їхнім роті та в їхніх хвостах а хвости їхні , як змія , і з головою , і кого вони ipinananakit .

4 ангели пов'язані річки Євфрат , і вони ungirded убити третю частину людства . Це твердження жертвоприношення , в північному краї при річці Ефраті. ( Єр. 46:10 )

Одкровення 11:02 ми проводимо

Об'явлення 11:02
2 А поза храмом loobang ігноруються , і не відповідають ; передбачених поган працювали, вони yuyurakang 40 місяців і 2 святої siudad.

Передбачуваного порушення країн в Одкровенні 11:02 , гидота спустошення в Євангелії від Матвія 24:15 і Марка 13:14 і чітко мається на увазі в Євангелії від Луки 21:24 і Матвія 24:15 , як це було сказано пророком про Даніель ( Daniel 9:27 , 11:31 , 12:11 ) час , день , місяць і рік в Одкровенні 9:15 було 11 вересня 2001 в Нью - Йорку. 4 ангелів бути звільнений , щоб убили третину людства є чотири винищувачі на 9 / 11. З 9:13 до 11:14 Об'явлення Об'явлення помітити , що в ньому друге горі.

Об'явлення 11:14
Попередні 14 друге горе: ось , йде скоро третє горі.

За словами Даніеля 12:11, початок кол - во 3 1 / 2 років на початок зведення гидоту спустошення. Став таким цінним години, дні , місяці і роки в Одкровенні 9:15 для початку рахувати дні до повного 3 1 / 2 років.

Нижче винищувач прийде на пляж і нападу на пляжі. 2 винищувачі атакувати Вежі - близнюки і прийшли з півночі.

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Єремія 1951
48 Тоді небо й земля, і все, що в ньому , буде співати від радості за Вавилону , есмінці прийдуть до нього з півночі, Каже .

Ми визначити , якщо матчі перераховані нижче.

Второзаконня 32:41,42,43
41 Якщо я буду гострити блискучий меч МійІ моя рука робить правильно , я буду надавати помсти ворогів , і поверне їм , що мене ненавидять.

42 Сп'янілий кров'ю , і я буду робити мої стріли , а Мій меч насититься тілом ; Кров'ю вбитих і полонених , від голови противника .
43 Радійте , погани , з народом Його, Бо він буде мститися кров рабів Своїх , і помсту ворогам Своїм , І запасних своєї країни , свого народу .

Єремія 46:10
За 10 день Господь , Господь Саваот , день помсти, щоб помститися за його від ворогів , і меч буде жерти й насититься , і вони будуть пити їх кров ; бо Господь , Господь Саваот , жертвоприношення , в північному краї при річці Ефраті.

Об'явлення 18:24
24 А знайшов у ньому кров пророків і святих, і тих , вбили на місці .

Пункту вище збігів . Річки Євфрат ( Єремія 46:10 ) був поряд з Вавилона ( Об'явл 18:24 ) . Вавилон знайдена кров раби Божі. Так винагорода ( Deuterenomio 41:43 ) для нього Бога Вавилон був знайдена кров пророків.
 
Ми читаємо в Одкровенні 16:12

Об'явлення 16:12
12 і шостий вилив чашу свою на річку велику Ефрат, і висохла вода , підготувати царі від сходу сонця.

Читає ж пророцтво Єремії 50:38,40

Єремія 50:38,40
38 Посуха на води його, й сушені, Тому що край божків , і вони зійшли з глузду через кумирів.
40 Подібно до того , як Бог знищив Содом і Гоморра та сусідніх містах , говорить Господь , так що ніхто не живе там , або там жити і син людський .

Це ми читаємо в Одкровенні 16:12 (на основі нашого читання ) є в сучасному Об'явлення 9:15, і обидва розташовані на шостому чашу гніву і 6 -й труби , щоб ми продовжити читання в Одкровенні 16 стих 18 .

Об'явлення 16:18
18 І сталися блискавки, і гуркіт , і громи , і було сильний землетрус , що ніколи не відбувалося з magkatao землю , Землетрус дуже сильна , дуже страшно.

Сильний землетрус струшуванням або тремтіння означає , що сили небесні. Лука та Матвій 21:26 24:29

Матвія 24:29
29 раптом , по скорботі тих днів , сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла , і зорі впадуть з неба , і повинні бути сили небесні ;

Ми як і раніше пункті Об'явлення 16 в пункті 19

Об'явлення 16:19
19 і Великий місто розділений на 3 та містах країни nangaguho : І великий Вавилон був згадали перед Богом , щоб дати йому чашу вина Його лютого гніву .
Середні глибини трьох великих людей є у Єзекіїля глави 5 пункту 2 і 12.

Єзекіїль 5:2,12
2 третя частина ти будеш горіти у вогні в центрі міста , коли дні облоги виконаніІ Ви отримуєте третю частину , і мечем навколоІ Третя частина розвій по вітруІ оголити меча за ними .
12 Третина твоя помре від моровиці , і від голоду вони повинні бути загинетеІ а третина попадає від меча в твоїх околицяхІ Третя частина розпорошу на всіх напрямахІ витягнути меча .

День облоги читали в Євангелії від Луки 21:20 ми читаємо , що раніше. Сталося , коли облоги не було видно сонця , місяця і зірок ( Лк. 21:25) , а також читає , як про це на етикетці 6. Раніше це шоста чаша гніву і труби , сучасний зміст сім труб , марки і чаш гніву Божого. Sasapitin всі покоління .

Об'явлення 6:12,13,14
12 І я бачив , коли він зняв шосту печатку , і було сильний землетрусІ Сонце стало похмуро як міх волосяний темно , і вся місяць зробився, як кров ;
13 І зорі на небі й на землю попадали, В якості фігового дерева плоди isinasambulat маленькі молоді плоди , коли побиття сильний вітер.
14 І небеса розлучилися , якщо Ви замовляєте відчайдушні тоне, і і кожна гора, і кожен острів порушилися з місць їх.
15 І земні царі , і вельможі , і тисячники , і багатим і сильним , і кожен раб та кожен вільний чоловік , є nagsipagtago в печерах та в скелі гірські ,;

Усунення гір і островів , ми читаємо в продовженні Об'явлення 16 в пункті 20

Об'явлення 16:20
20 І зник кожен острів , і гір не стало;.

Єзекіїль 38:19,20
19 І в ревності своїй, в огні Свого гніву Я сказав це , Звичайно , цей день буде великий трус на землі Ізраїлю;
20 так , щоб риба в морі , і птиці небесні , і польова звірина, всяке гаддя , повзати по землі , і всі люди на землі , тремтіти в моїй присутності, і гори , повинні бути і крутих місцях впаде , і всякий мур на землю.

Крім того , читати книги Ісаї , коли magpapatabon людей у горах .

Ісая 2:19
19 і люди йдуть у печерах скель і печер землі від страху Господнього , і від слави величчя Його , коли він піднявся , щоб похитнути землю.

Коли цей час ?

Ісая 30:32
32 І кожен удар призначений персонал , який був скинутий до нього , буде з бубнами і з арфою , і в боях з хитаючи він буде з ними ,

Єремія 46:10
10 За день Господа, Господь Саваот, день помсти, , щоб помститися ворогам Його , і меч буде жерти й насититься , і кров їхня , бо Господь , Господь Саваот , жертвоприношення , в північному краї при річці Ефраті.

Ісая 34:6,7,8
6 Бо Господь , наповнюється кров'ю , жир жиром крови телят та козлів , жиру нирок баранів : Для жертву для Господа в Бесор , і велика поразка в землі Едома .
7 І дикі бики зійде з ними , і телиці з биками , а їх земля буде кров , і прах їх жир вгодованості .
8 За день помсти Господньої, рік винагороду в боротьбі на Сіоні .

І ми просто повторити запитання , коли рік винагороду.

Ми читаємо інших подібне відбувається в містах.

Єремія 49:21 ( Едом )
21 Земля тремтить від шуму падіння їх, На крик , почувся шум у Червоному морі.

Єзекіїль 31:16 ( Єгипет )
16 Я країни звук його падіння , коли я кинув його в пекло з тими , хто спуститися в яму, і всі дерева Едему , добірне та добре Ліванські , все , що пити воду , втішилися в підземному частинах земної кулі.

Єзекіїль 26:15,18 ( Тир)
15 Так говорить Господь Бог промовляє до Тиру ; Може , не затремтять острови шуму падіння твого , коли поранений стогін , коли бійню між вами?
18 Здригнулися острови в дні упадку твогоТак , морських островів обурені вашого від'їзду.

Єремія 50:46 (Вавилон )
46 Розголосу про взяття Вавилону земля тремтитьІ почується крик між народами.

Єремія 25:31 (країн )
31 Долинало до кінця землі, бо в Господа пря із країні , Він буде судити кожне тіло , про , він дасть їм меч , говорить Господь .

Ісая 17:09 
9 У цей день їх укріплені міста буде настільки ж залишили місця в лісіІ на вершині гори , які вийшли з перед синами Ізраїля, і її треба знести.

Одкровення 17:5,6
5 І на чолі її було написане ім'я , : Таємниця , Вавилон великий, мати повій і землі гидоти .
6 і Я бачив , що дружина п'яна кров'ю святих і кров'ю мучеників Ісуса. І коли я побачив його , я цікавиться велике здивування .

Які робили?

Єремія 7:30
30 зробив для синів Юдиних був зло в Моїх очах , говорить Господь: поклали гидоти свої в тому домі , називається ім'я Моє , щоб збезчестити його .

Які гидоти покласти до Господнього дому?

2 Самуїла 21:05
5 і побудував він жертівники для всіх небесних світил на обох подвір'ях Господнього дому.

А поклоніння ці гидоти Господь .

Єзекіїль 8:13-16
13 І сказав мені : "ти ще раз побачити інші великі гидоти , які вони роблять.
14 Після того привів мене до входу до брами Господнього дому на півночі , аж ось там сидять жінки , засмучені по Таммуза був.
15 Тоді він сказав мені , ти бачив , сину людський? Вас знову бачити ще більші гидоти.
16 І Він запровадив мене до внутрішнього подвір'я Господнього дому , і ось двері до храму Господа , між притвором та між жертівником, близько двадцяти п'яти мужів , спиною до храм, перед схід , і вони кланялися до сходу, до сонця .
 

Чотири вітри


оригінал: http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Які чотири вітри ?

Об'явлення 7:1,2
1 А по цьому я бачив чотирьох Анголів , що стояли на чотирьох кутах землі , що зміщення 4 вітру землі, Щоб вітер землі або моря , ні на яке дерево .
2 І побачив я іншого Ангела , що від схід сонця , і мав печатку Бога Живого ; і він закричав голосом до чотирьох ангелів , які дали maipahamak землі та морю ,

4 вітрів в Одкровенні 7, 4 верхівців з чотирьох марок ( Об'явл 6:1-8 )

Еквівалент 4 mangangangabayo є чотири колесниці Захарій 6:1-8

Захарій 6:1-5
1 І знову звів я очі і побачив, і ось , прийшли чотири колесниці виходять з ущелини між двома горами; і гори ті були гори з міді .
2 В колесниці першій коні червоні , а колесниці другій коні чорні,
3 І колесниці третій коні білі , а колесниці четвертій коні сивий.
4 І говорив я й сказав до Ангола , що говорив зо мною: Що це , мій пане?
5 І Ангол відповів та й сказав мені : Ці чотири вітри неба, Які йдуть перед Господом усієї землі .

Ми аналізуємо , як ви відповідають цим чотири літаки на 9 / 11 терористичних атак у Нью - Йорку.

Зображення : посилання 1   посилання 2

6 Колісниці якої є чорні коні висхідне на північ , а ті білі вийшли за ними;і сірий пішов на південь.
7 А сильні вийшли й шукали ходи туди і назад по землі ; і він сказав : " Іди туди -сюди по всій країні . Так вони ходили туди й сюди по всій країні .
8 Тоді він закричав на мене , і сказав мені , кажучи : Ось , вони приходять на північ nagpatahimik дух мій на півночі країни .

2 колісниці з півночі або Півночі , напади на башти- близнюки.

Один вихід на південь або з півдня і нападу на Пентагон.

І один nagpumiglas (відповідно до "Добра новина Біблії) , і було крах в Пенсільванії.

Sakto робити у пророцтва ?

Помістіть їх в день облоги , як повідомили в Захарії 5, який був розділений на три частини країни , і він також повідомив 7 ( або 6 ) труби . Те ж період його проведення та реалізації концепції до кінця Об'явлення.

Чотири повітря ( Шквальний вітер Господа )

Буря Господня є чотирма вершниками з чотирьох вітрів.

Пояснимо Біблії.

Єремія 25:31,32,33
31 Долинало до кінця землі, Для Господа пря із народами , він буде судити кожне тіло ; про зло він дасть їм меч , говорить Господь .
32 Так говорить Господь Саваот : Ось лихо виходить від народу до народу , і буря велика пробудиться з до краю землі .
У 33 побиті від Господа в той день , від одного кінця землі до кінця світу: Вони не повинні плакати , ні зібралися , не поховали : вони повинні бути гноєм на землі.

Єремія 23:19,20
19 см. , Буря Господи , гнів , вийшов буря грізна : припадає на п'яти зла.
20 Гнів Господній не повернуся , поки він не здійснить і , поки він не виконали думки його серця: в останньому дні добре все це досконало.

Ісая 66:15,16
15 Бо ось прийде Господь ув огні , і колесниці його , як вихор ; щоб вилити гніву Свого, і його покарати їх полум'ям вогню.
16 Бо вогонь ГосподаІ з мечем , до всіх людей : і вбили Господа, буде багато.

Єремія 4:11,12,13
11 В той час було сказано , щоб цей народ і Єрусалим , Гарячим повітрям від високого місця в пустелі Дочка мого народу , а не махати або очистити будь-які :
12 Сильний вітер з них прийде до мене : Тепер я буду суд над ними.
13 Див , прийде, як хмари , і колесниці його , як вихор , орлів швидші коні його ;. На жаль! бо ми розорені.

Єремія 12:12
12 Ескадрених міноносців прийде на всі лисі гори в пустині : бо меч Господа пожирає з одного кінця землі до кінця світу : ніяка людина світ буде у вас.

Авакум 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid Вас в числі країн , і дивляться на тебе і дивуюся чудово : я роблю за днів ваших , що ви не вірите , хоча він вам говорив.
6 Бо ось Я поставлю халдеїв , народ лютий та скорий , що широту землі , так Магара місця проживання , які не є їх .
7 Їх бояться і боявся їх судження і їх достоїнства перейти від самих себе .
8 Їх коні швидше барсів , і запеклішою , ніж вечірні вовки , і їх вершники прес гордо : так , вершників їх здалеку , як вони біжать орел готові до вживання.

Єремія 50:40,41,42,43
40 Подібно до того , як Бог знищив Содом і Гоморру й сусідів , говорить Господь , так що ніхто не живе там , або там жити і син людський .
41 см. , йде народ з півночі; і народ великий, і численні царі від країв землі .
42 Вони тримають в руках лук і спис ; вони жорстокі, і ніякої пощади : їхній голос, як море , і гарцюють на конях , вибудувані, як людина , щоб воювати з тобою , дочко Вавилону .
43, цар вавилонський , чули про них , і руки у нього слабенький віск : туга схопила його , і страждання , немов в породіллі .

Єремія 51:1
1 Так говорить Господь , Ось , Я підніму проти Вавилону, і відносно жителів Lebcamai , знищуючи вітру.

Daniel 11:40
40 А в кінці makikipagkaalit є його південний цар, і Північний цар піде проти нього , як вихор , з колесницями та верхівцями , і безліччю великих кораблів; і він увійде в землю , і заллють вони і пройти .

Joel 2:2,10
2 Дні темноти та темряви , день хмари й імли, Як зоря на горах великий народ , і сильний ; адже ми ніколи не подобаєтьсяТак само , не існує яких-небудь ще після нього , навіть у роки багатьох поколінь .
10 земні землетрусу перед ними ; небеса будуть тремтіти: сонце і місяць померкне , а зорі загублять свій світ

Софонія 1:15
15 В цей день в день гніву , день смутку й насилля , день загибелі і руйнування , день темноти та скорботи , день хмари й імли ,

Єзекіїль 38:9,15,16
9 І ти будеш підніматися , Ви , як буря , ти будеш , як хмара , щоб покрити землю , Ви, і всі відділи твої, та численні народи з тобою.
15 І прийдеш із свого місця від краю районах на півночі країни , ти та численні народи з тобою , всі вони гарцюють на конях , зборище велике й військо ;
16 А ви вийшли проти мого народу Ізраїлю , як хмара , щоб покрити землю:: Останній день , щоб довести тебе на Мій Край, щоб народи пізнали Мене , коли я буду в освятив тебе , Гог , перед їхніми очима.

Єзекіїль 1:4,5
4 І я глянув, і ось , бурхливий вітер прийшов з півночі , Це була велика хмара , з вируючім вогонь , та сяйво навколо, і з середини його розпечений метал , з-посеред огню .
5 А з середини цього подоба чотирьох живих істот . І це їх зовнішній вигляд: у них подобу людини;

4 живих істот , що Єзекіїль бачив обидва , Іван, бачив в Одкровенні 4 марок. Штормові вітри з півночі чотирьох вершників , Іван, бачив , що кожен з них має жива істота сказав : "Прийди !

Об'явлення 6:08
8 І я глянув, і ось кінь блідий , і він , що сидів тут з назвою смерть , і пекло слідував за ним. І вони отримали владу над четвертою частиною землі , вбивати мечем , і голод , і чума , і дикі звірі на землі.

У статті , що " вони " належить до 4 вершників , а не в четвертий вершник тільки.

Єзекіїль 14:21
21 Бо так говорить Господь Бог : скільки більше , коли я відправити мої чотири тяжкі страти Єрусалим , мечем, і голодом , і звірі , і хвороба , щоб винищити людей і худобу ?

Згідно Захарія 5 пошлю меч , голод , епідемії і диких тварин , у день облоги і 4 вершників.
І коли облога відбулося це все , коли всі все говорили , дійсно , це написано.

Луки 21:22
22 За ці дні помсти , , що виконані всі ці речі написані.

Книга зазначені

Книга бренд книзі Даниїла .

Daniel 12:4,9
4 А ти , Данило , писок слова і друку книгу до кінця: Багато буде ходити туди й сюди , і знання повинні бути збільшені.
9 І він сказав : Іди , Даниїле, бо слова закриті та опечатані до того часу , кінця.

Тепер , зміст книги Данила про гидота спустошення . 9:27 Daniel , 11:31 , 12:11 та інших осіб про ворог Бога і про пришестя Месії.

Тепер , зміст книги з брендом у Одкровення про гидота спустошення . Ось чому сонце , місяць, і зорі потемніли .

Деякі речі Daniel книги і Об'явлення




Якщо дивитися на прапор нашої країни , Філіппіни , герб пророцтв Даниїла та Об'явлення .

Daniel 7:7,20,24
7 Потому я бачив я у видіннях ночі, аж ось четверту тварин, Грозного і потужний , і дуже сильні, і в нього великі залізні зуби ; він жер та шматочки, і ноги niyuyurakan залишку , і на відміну від усіх звірів перед ним , і це було десять рогів.
20 А про 10 рогів , які були в голову і один навесні і перед якими впав 3 навіть , що роги у якого були очі і уста , nagasasalita великі справи , поява яких було більше , ніж з його соратників.
24 І десять рогів , що з того царства встане десять царів виникнути, і одного , мають виникнути після них; і він повинен бути відмінний від першого, і він повинен покласти вниз трьох королів.

Об'явлення 17:8-14
8 Звірина ти бачив , був , і пішов закривати і глибокої, і призводить до руйнування. А мешканці землі manggigilalas , чиї імена не написані в книзі життя , від створення світу , коли вони побачили звіра , яким був він , а не, і приїхати.
9 Тут розум з мудрістю. Сім голів це сім гір , про яку жінка сидить;
10 І сім царів , з яких п'ять їх упало , один тут , один ще не прийшов, і коли він повинен зайняти деякий час .
11 І звірина, що була і нема, Він також є восьмим і він був сім , і вона до руйнування.
12 А десять рогів , ти бачив , то десять царів , які не будуть приймати участь царства , але вони отримують право правило, 1 годину зі звіром .
13 Вони мають одну думку , а також дати свою силу та владу свою віддадуть звірині.
14 Вони борються проти АгнцяІ вони dadaigin Агнця , бо Він Господь над панами та Цар царів , і його соратників , які були покликані й еліти і вірним також мати переважну силу.

Трикутника прапора символізує Україна за станом на 10 (10 ) Даниїла та Об'явлення 7:20 17:12 . І три впали ( Daniel 7:20 ) є 3 зірки isinisimbulo. Три потонув , і поява четвертого ( Daniel 7:7 ) . Четвертого звіра ( Дан. 7:07 ) був sinisimbulo день . 8 променів є символом 8 царів (Об'явлення 17:11) , де тварину восьмий один в 7.

Зображення : http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Вони Dirigmain Агнця ( Об'явл 17:14) , як кажуть в книзі Даниїла .

Данило 7:9-14 ігнорувати вас Царство Боже на 4-й тварин. І це також час , відведений на Месія влада , слава і царство.

Данило 7:9-14
9 Я бачив , нарешті престоли були розміщені, та один із старійшин сидіти на сонці , і одяг його білий , як сніг, а волосся на голові , як чиста вовна, а престол Його полум'я вогню.
10 запеклий вогонь , і вийшов від нього , тисячі тисяч служили Йому , і тисячу разів makasampung 10000 стояв перед ним , судячи встановлений, і розгорнулися книги.
11 Я дивився на цей час з- за голос великого слова , роги , я дивився , поки тварина вбили , а тіло його, і він був даний sunigin вогню.
12 А що стосується інших тварин , їх харчування були знищені, поки їх життя продовжується на час та години.
13 Я бачив у видіннях ночі , аж ось прийшов з хмарами небо , як один , син людський , і він прийшов до Старого днями , і Його підвели перед Нього.
14 І дав йому владу , слава та царство, і всі народи , народності і Мови служити йому: Його панування вічне , яке не спиниться, а царство його не будуть знищені.

Відзначила , що четвертий звір також bulugang козла в 8:08 Daniel

Данило 8:08
8 І козла звеличився страхом , і , коли він зміцнився , то ламався великий ріг , і замість нього вийшли чотири помітних роги , рога на чотири вітри неба.

Докази , як ми читаємо в пункті 25 Daniel 8.

25 І в дорозі він palulusugin обману в руці , і він повинен збільшити себе в серці своїм, і їх безпеку чи буде він знищити багато: Він також має виступити проти Владики владик повстане, Але він повинен бути розірваний без рук.

Перед нами , що князь бою він означає , що князь князів або прийти.

Таким чином , якщо , цар і погані цар сказав Daniel 11:21 .

Daniel 11:21
21 А на його місце встати мерзенний чоловік , вони не давали честь царства , але він прийде під час безпеку і повинні отримати царство лестощами .

22 І вони повинні пройти через багато чого, що вони будуть переповнення перед ним , і падіння , так, як вождь заповіту .

Щоб продовжити читання в 12:01 Daniel ми дізнаємося , що за час цього короля прибуття Miguel .

Daniel 12:01
1 І в той час Михайло встати великий князь , які стоять на благо синів твого народу , і не повинно бути час скорботи , як не було , оскільки існує нації до того часу , і в цей час із народу твого бути доставлений , кожен, які повинні бути написані в книзі.

Цей цар (Daniel 11:21) була 4 -й цар приходу Архангела.

Daniel 11:1,2
1 І , як на мене , першого року Дарія , в Мідії , я стояв , щоб підтвердити і зміцнити його.
2 А тепер я покажу вам правду. Ось , стоять ще три царі повстануть для Персії, і четвертий повинні бути значно багатшими, ніж всі вониІ коли він був міцний у його багатство, він kikilusin всіх проти царства Греції.

А другий сон відноситься статуя царя .

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 І другий рік царювання Навуходоносора приснилися Навуходоносорові сни , і занепокоївся дух його , і сон пішов.

31 Ти , царю, побачив , і ось великий образ . Цей образ , який був сильний, і чия яскравість була відмінною , він стояв перед тобою , і поява його було жахливо.
Близько 32 фотографій , його голова була з чистого золота , груди і руки зі срібла , нутро його та стегно його з міді ,
33 голінки його з заліза , ноги його частиною заліза і частина глини.
34 Ви дивіться там natibag камінь без сприяння рук , і вдарив боввана , ноги його були з заліза та глини , і він зламався.
35 І залізо , глина , мідь , срібло та золото в шматки разом , і став , як порох на тік влітку , і вітер , що місце не знайшли в них , і камінь , що вдарив того боввана , став великою горою, і наповнив усю землю.

40 А царство четверте буде сильне, як залізоЗа те , що залізо і nakadudurog підпорядковує всі , і , як залізо , які б'ють всі з них повинен і madidikdik .

У 44 У дні тих царів Небесний Бог поставить царство, що ніколи не буду, або влади було передано іншому народові , а в частині й покінчить усі ті царства, а саме lalagi назавжди.

Th 4 звірі Данило звіра в Одкровенні 13.

Данило 7:25
25 А Він повинен говорити слова проти Всевишнього , і повинні носити зі святих Всевишнього , і Він буде думати , міняти та праваІ вони віддані будуть у його руку аж до одного часу , і часів і пів- часу.

Одкровення 13:5,6
5 І дав йому уста , що говорили зухвале та богозневажне , і дав йому владу діяти сорок два місяці.
6 Він відкрив рот для хули на Бога, До pusungin його ім'я і його намету , так небожителів.

Часу, і часів і пів- часу в 7:25 Daniel одне і те ж чотири і два місяці. Еквівалент три з половиною роки . Другого звіра в Одкровенні надала фотографії першого дихання у тварин. Хто він такий?

Об'явлення 13:14,15
14 А він обдурив жителів землі на знаки , які йому були надані робити в звіром ; сказав що живуть на землі , що вони повинні сфотографувати на тварин рану від меча , та живе.
15 І він дав подих , щоб забезпечити фотографії тварин, До картині тварини могли говорити і щоб всі , хто відмовився поклониться образові звіра.

Коли ви приймаєте бачення козел і четвертий король?

Данило 8:19 ( коза)
19 І сказав : Ось , я покажу вам , що відбувається в останній період обурення ; Близько терміни на кінець.


Daniel 11:31,40 (четвертий король)
31 І групи буде стояти на його частину , і вони будуть занечистити святиню , навіть стіни і видалити цілопалення стале, і вони надають гидоту .40 А в кінці є makikipagkaalit йому південний цар і північний цар піде проти нього , як вихор , з колесницями , і вершники , і багато суду , і він визнав , землю і буде переповнення і пізніше.

За нашими читання , книга Данила , гидоту запустіння протягом четвертого царя відбудеться в кінці. Коли сезон закінчиться ?

Софонія 1:14,15,16
14 Великий близький день Господній,, Поруч з тонкою і поспішав , навіть голос Господнього дня: Могутній людина буде плакати гірко.
15 День , день гніву , день смутку й лиха, день загибелі і руйнування, День темноти та темряви , день хмари й імли ,
16 день сурмлення й лайливого проти укріплених міст і з високою стіною.

Тому прихід Мігель під час скорботи під час матчів кінець і він говорить ( Софонія 1:14) це день Господній . Ми ще раз прочитав Daniel 12:01

Daniel 12:01
1 І в цей час Майкл буде стояти, Великий князь , який стоїть на благо синів твого народу , і буде час утиску , як ніколи не був так як був народ , до того часу , і в цей час із народу твого бути доставлені , кожен 1, що має бути написано в книзі.

" Час " , відноситься до часу , четвертого короля (чи може бути чотири ) в кінці.

Коли час лиха ( Софонія 1:15) в залежності від Господа Ісуса Христа?

Лакас 21:22,23
Для 22 то будуть дні помсти , що виконала все, що записано.
23 Горе nagdadalangtao , і буде в ті дні ! для Там буде велика нужда на земліІ гніву в цій країні .

Звір був син погибелі або помилковими.

2 до солунян 2:2,3,4,8,9
2 Для дозволяють легко переміщати ваш розум , і не бентежитися ані через духа , ні словом , ні від послання , як у нас, кажучи , що вже настав день Господній ;
3 Нехай вас не зводить вас ніхто ніяк , бо не прийде , аж поки не прийде відступ , і показав диявола , син погибелі ,
4 Це чинить опір і себе від усього , зване Богом чи святощами , так що він сидить у храмі Бога , що він проголошує себе Богом.
8 І тоді , що Wicked бути виявлені , , що Господь буде вбивати з духом уст Своїх і з з'явленням приходу Свого буде знищити;
9 Він , Його прихід за чином сатани , буде з усякою силою й знаками та чудами ,

2:14 1Timoteo
14 І Адам не був зведений , але дружина , спокусившись , впала в злочин;

Таким чином , ми визначили , що жінка має номер 666, тому що вона ( жінка ) є від Бога , а не людина.

Daniel 9 говорять про 490 років . Вона включає прибуття помазав князя. Крім того , тут говорять про три з половиною років ( 42 місяців або тижнів , sangglinggo з половиною тижні)

Daniel 9:24,25,26,27
24 Сімдесят седмиць призначено для твого народу і від міста твоєї святині , щоб покрито було злочин , і, щоб зупинити злочини , а також для очищення гріха , а для вічна правда приведена , і потверджені видіння й пророк , і щоб помазати Святеє Святих.
25 Та знай і визначити , викидів від повеління про відновлення Єрусалиму побудувати помазав князь , має бути сім тижнів і 62 тижнів: він повинен бути побудований знову , з вулиці і стіни , навіть у найважчі часи.
26І після 62 тижнів , відрізали покриттям , і має нічогоІ знищити це місто й святиню народу князя прийти і кінець його в результаті повені , і до кінця повинна бути війни , спустошення.
27 А встановити його заповіт для багатьох за один тиждень, і половину тижня він повинен припиню жертви і жертвиІ крилом гидоти прийде одна знищена , і до кінця , і pagkapasiya просочилися ворожості знищені.


Смерть 1 / 3 людства

Як вбити 1 / 3 людства сказав в Одкровенні 9:15 ?

Об'явлення 9:15
15 І чотири ангела ungirded , обладнана в той час і день , і місяць і рік , щоб убити третю частину людей .

Години і дні , місяці і роки , заявивши , що на 9/11/2001 трагедії в Нью - Йорку.

1 / 3 людей загинули або втратили надію дізнатися правду Божу на 9 / 11.

Вони не знаходять її виконання Господь Ісус сказав в Євангелії від Матвія 24:2

Матвія 24:2
2 А він відповів і сказав їм: Чи бачите ви все оце? Поправді кажу вам , Там не залишиться тут каменя на інший камінь , а не зруйновано .

Litiral Насправді більш помер на 9 / 11, але багато інших загинули в пізнання істини , і це більше , а шкода. Разом з Римо - католицької церкви помер і інших християнських сект в пізнанні істини.

У 1999 році , населення 6 мільярдів у всьому світі ( джерело : ООН Відділу народонаселення ) і християни пронумеровані 2,1 млрд ( джерело: " Британської енциклопедії " ) Ця інформація надходить від часу ( для дітей) Альманах 2008. Навіть 1 / 3 населення у світі є християнами.


Кругову діаграму



Зображення : США Центр світової місії
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 людства , описані в книзі Об'явлення , як зірки.

Об'явлення 12:04
4 і Його хвіст захопив третю частину зірок на небі і землі ipinaghagisІ змій стояв перед жінкою , народити , щоб з'їсти дитину її немовля її народження .

І зірки також зірки в книзі Даниїла .

Данило 8:10
10 і більш значно, аж до війська небесного, і деякі з приймаючої країни і зірки кинув на землюІ розтоптав їх.

І 1 / 3 всього людства , щоб очистити його.

Захарій 13:8,9
8 передати , що на всій землі , говорить Господь, дві частині відрізали і вмирають , але залишився третім.
9 і Я наведу третій частині вогню, І уточнити їх , як очищається срібло , і очищу їх , як золото. Вони закликатимуть ім'я Моє, і Я почую їх: Я кажу , мій народ , і вони скажуть : " Господь Бог мій .

Але деякі можуть подумати , що один у вірші 8 говорить , 2 / 3 вбивця протизаплідних Apocalipisis 9:15 1 / 3 вбивця. Тому що це не суперечить єдиним символом його . У Захарій 13:08 вказує , що скорочення або померти не входить у вогонь очищає. В Об'явленні 9:15, вони є одними з пророцтва і знав правду день відвідання , на день.

Луки 19:44
44 І ilulugso на землю , і дітей твоїх в тобі , і у тебе не залишають каменя на камінь , бо ти не знав часу відвідин твоїх .

Єзекіїль 5:2,12
2 третіх ти частина запису з вогнем у центрі міста , коли дні облоги виконаніІ прийняти третю частину , і мечем навколо , і третя частина розвій по вітру , і витягну меча за ними .
12 Третина помруть від моровиціІ з голоду вони повинні бути споживана від серед вас , і а третина попадає від меча навколо вас , і третя розпорошу на всіх напрямахІ витягнути меча .

Зазначеного часу , коли дні облоги виконані

Що Ісус сказав що - небудь про це?

Луки 21:20-22
Але 20 коли ви побачили армії Єрусалимі, То знайте , що її знищення був близький.
21 Тоді , хто в Юдеї , нехай утікають в гори , а в межах міста вийшли , а в місцях не повинні увійти в місто.
22 Тому що це будуть дні помсти, Що виконані всі ці речі написані.

Що таке пророцтво Одкровення про людину і померти з мечем , голодом та епідеміями ?

Об'явлення 6:7,8
7 А коли Він четверту печатку розкрив, я четверту тварину почув , що казала: Підійди .
8 І я глянув, і ось кінь блідий , і він , що сидів тут з назвою смерть , і пекло слідував за ним. І вони отримали владу над четвертою частиною землі , щоб убити від меча , і голоду , чуми і диким звірам земним.

Ми як і раніше читати приблизно до 6 марок.

Об'явлення 6:9,10
9 І коли п'яту печатку розкрив, я побачив під жертівником душі побитих за Боже Слово, і за свідчення з ними:
10 І кликнули вони гучним голосом , кажучи : Як довго , Господи Святий і правдивий, не судіть , і помститися за свою кров , щоб жити на землі?

Помста кров'ю святих тому падіння меч , голод , епідемії і диких тварин на 5 марок. Кров мучеників були знайдені в Вавилоні.

Об'явлення 18:24
24 І він знайдена кров пророків і святих, і побитих усіх на землі .

І це також помститися за огидною ідолів.

Об'явлення 9:20,21
20 і Решта людей , а не загинули в цих виразок , не покаялася за діла своїх рук , що поклоніння демонам , і бовванів із золота і срібла , бронзи , каменю та дерева , які ні бачити , ні чути , ні ходити ніколи.
21 А вони не покаялися в своїх убивствах, ані в чаклунстві , ні в розпусті , ні в крадіжках своїх .

Самсон і 9 / 11 трагедією

Судді 16:25-31
25 І було , радувати їх серця , вони сказали : "Call Самсона, і нехай він посмішить нас . І покликали Самсона з тюрми , і він став сміятися над ними . І поставили його між стовпами :
26 І сказав Самсон юнакові , який водив його за руку , Ipahipo мені стовпи будинку , що я mangahiligan .
27 А той дім був повен чоловіків та жінок , і всі филистимські там були , і дах 3000 чоловіків і жінок, дивіться , граючи з Самсон.
28 І кликнув Самсон до Господа та й сказав : Господи, Боже , я прошу вас пам'ятати , і я прошу вас зміцни мене тільки цього разу, Боже , що я maiganti часу филистимляни для мого 2 ока .

29 Самсон проведе два середніх стовпа , на якому відпочивав удома , а також спираючись на них , один у правій руці , а одного ліворуч.
30 І сказав Самсон: Нехай помру я з филистимлянами , і вклонився йому з усіх сил , і обрушився будинок на панів , і всі люди , які були в ньому. І були ті померлі , що він повбивав їх при своїй смерті , більше, ніж він убив у своєму житті.
31 Потім брати пішли вниз , і весь дім батька свого , і взяв його і привів його , і поховали його між Цор'и Ештаол могилі Маноаха , його батька. І був він судив Ізраїля двадцять літ .

Зображення :
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Жертви
Основна стаття : жертв терактів 11 вересня
Смерть ( виключаючи терористів)
Нью - Йорку Всесвітній торговий центр 2605
[28] [29] [30] [31]

Американський листопада 1987 [ 32]
Сполучені 175 60 [ 33]
Пентагон Арлінгтон 125 [34 ]
Американський 1977 59 [ 35]
Shanksville Організації Об'єднаних 93 40 [ 36]
Всього 2976
Існували в загальній складності 2995 випадків смерті, У тому числі 19 викрадачів і 2976 постраждалих. Жертви були розподілені таким чином : 246 на 4 літаків ( з яких у живих не залишилося) , 2605 в Нью - Йорку в баштах і на землі , та 125 в Пентагоні. [37 ] [38 ] Всі випадки смерті в атак були цивільними особами , за винятком 1955 військовослужбовців вбиті в Пентагоні. [ 39]

Це з цієї інформації :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Таким чином , якщо , передбачив крах веж -близнюків у книзі Суддів . Ми бачимо схожість жертв

Самсон:
Судді 16:27
27 А той дім був повен чоловіків та жінок , і всі филистимські були там , і дах 3000 чоловіків і жінок , дивіться , граючи з Самсон.

На 9 / 11:
Існували в загальній складності 2995 випадків смерті ,

Майже те ж саме , та ж помста.

Єзекіїль 20:47
47 І скажи до південного лісу: Послухай слово Господнє: Так говорить Господь Бог: Ось , Я запалю в тобі вогонь , і пожере кожним зеленим деревом в тобі , і кожен сухе дерево : полум'яний огонь не буде погашено , а вся земля від півдня на північ , будуть спалені у вогні.

О 8:46 ранку , American Airlines рейс 11 був врізався в північну башту Всесвітнього торгового центру , а потім United Airlines рейсу 175 який обрушився на південну вежу в 9:03 ранку

Південна башта (2 ЦМТ ) упав приблизно 9:59 ранку , після запису протягом 56 хвилин від пожежі , викликаного впливом United Airlines рейсу 175 [22 ] . Північної вежі (1 ЦМТ ) впав на 10:28 ранку , після записи приблизно на 102 хвилин .

Зображення :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Середа, 23 грудня 2009


Подання ...


Буття 1:1-3
1 На початку Бог створив небо і землю.
2 А земля була пуста та порожня, і темрява була над безоднею , і Дух Божий носився над водою.
3 І сказав Бог: Хай буде світло!І стало світло.

Очевидно , сказав в першому пункті Буття 1 , що "початок "була створена Богом на небі й на землі.

Іоанна 1:1-5
1 На початку було СловоІ Слово було у БогаІ Слово було Бог.
Крім того, 2 почала з Богом.
3 Усе через нього , і небудь зробив , що не було зроблено без нього.
4 У Ньому було життя , і життя було Світлом людей.
5 А Світло у темряві світить , і темрява не обгорнула його.

Зараз кажуть тут в Євангелії від Івана 1:1-5 Слово було у Бога або на початку у Бога. На початку , коли Бог створив небеса і землю.

Ми читаємо англійською мовою.

Іоанна 1:02

Нова міжнародна версія (© 1984)
Він був з Богом у спину.

Нове Життя Переклад ( © 2007)
Він існував У повернувся з Богом.

Новий американський стандарт Біблії ( © 1995)
Він був У повернувся з Богом.

Міжнародний стандарт версії ( © 2008)
Він існував У повернувся з Богом.

Слово Боже ® перекладу (© 1995)
Він був людства з Богом у спину.

Біблії короля Джеймса
Те ж саме У повернувся з Богом.


Зрозуміло, коли "він "відноситься до людини.

Дайте нам знати , що інші Джон сказав про Ісуса .

1 Івана 1:1,2
1 Ті, з самого початку, Які ми чули , ті бачили своїми очима , які ми розглянули , і руки наші обійшлися , про Слово життя;
2 ( а життя з'явилось , і ми бачили і свідчимо , і звіщаємо вам життя , вічне життя , з батьком й з'явилося нам) ;

1 Джон 2:13,14,24
13 Пишу вам , батьки, бо ви знаєте що з самого початку він. Пишу вам , юнаки, бо ви перемогли лукавого. Я написав , діти , тому що ви пізнали Отця.
14 Я написав вам , батьки, бо ви знаєте з самого початку, що він буде.
24 А ви , ви можете жити у вашому чули з самого початку. Якщо ви живете з самого початку, що ви вже чули , і ви будете дотримуватися в Сина і Отця.

Христос є "він "на самому початку . А відповідно до Книги Буття , на початку створив Бог на небі й на землі.

Ми читаємо іншу версію 1-е Івана 2:13

Нова міжнародна версія (© 1984)
Пишу вам , батьки, бо Чи давно ви знаєте чорний який повернувся з. Я написав вам , юнаки, бо ви перемогли лукавого. Я пишу вам , дорогі діти , тому що ви пізнали Отця.

Нове Життя Переклад ( © 2007)
Я пишу вам , зрілі у вірі , оскільки Ви знаєте , Христос , які існували повернувся з. Пишу вам , молодим у вірі , тому що ви виграли битву з Super лукавого.

Новий американський стандарт Біблії ( © 1995)
Пишу вам , батьки, бо Ви знаєте , чорний , який був повернувся з. Пишу вам , юнаки, бо ви перемогли лукавого. Хіба я написав вам , діти , тому що ви пізнали Отця.

Міжнародний стандарт версії ( © 2008)
Пишу вам , батьки, бо Чи давно ви знаєте один який існує повернувся з. Я звертаюся до Вас , молоді люди , тому що ви перемогли лукавого.

Слово Боже ® перекладу (© 1995)
Пишу вам , батьки, бо Христос ви знаєте , який існує повернувся з. Я звертаюся до Вас , молоді люди , тому що ви здобули перемогу над злом 1.

Біблії короля Джеймса
Пишу вам , батьки, бо Чи відомо ви чорний тобто від повернувся. Пишу вам , юнаки, бо ви перемогли лукавого. Пишу вам , діти , тому що ви пізнали Отця.


1-е Івана 2:14
Нова міжнародна версія (© 1984)
Пишу вам , батьки, бо ви знаєте чорний який повернувся з. Пишу вам , юнаки, бо ви сильні , і слово Божий живе в вас , і ви перемогли лукавого.

Нове Життя Переклад ( © 2007)
Хіба я тобі написав , які є дітьми Бога , тому що ви пізнали Отця. Хіба я тобі написав зрілі у вірі , тому що ви знаєте Христос , які існували повернувся з. Хіба я тобі написав , хто молодий у вірі , тому що ви сильні. Живе слово Боже в серця ваші , і ви виграли битву з Super лукавого.

Новий американський стандарт Біблії ( © 1995)
Хіба я написав вам , батьки, бо ви знаєте Чорний , який був повернувся з. Хіба я написав вам , юнаки, бо ви сильні , і слово Боже в вас , і ви перемогли лукавого.

Міжнародний стандарт версії ( © 2008)
Хіба я написав вам , діти , тому що ви пізнали Отця. Хіба я написав вам , батьки, бо ви знаєте 1 який існує повернувся з. Хіба я написав вам , молоді люди , тому що ви сильні й тому, що Слово Боже в вас залишається , і ви перемогли лукавого.

Слово Боже ® перекладу (© 1995)
Я написав вам , діти , тому що ви пізнали Отця. Я написав вам , батьки, бо ви знаєте Христос , який існує повернувся з. Я написав вам , молоді люди , тому що ви сильні , і слово Боже живе в вас. Ви здобули перемогу над злом 1.

Біблії короля Джеймса
Хіба я написав вам, батьки , бо ви пізнали чорний тобто повернувся з. Хіба я написав вам , юнаки, бо ви сильні , і слово Боже в вас , і ви перемогли лукавого.

Так ясно , що Христос присутній на початку створив Бог небо і землю.

Михей 5:2
2 І ти , Віфлеєме- Ефрата , мало компроміс між тисячами Юди від вас показати мені один буде Владика в Ізраїлі , Якого походження зазначених з початку , від днів вічних.

Кожного разу , коли предметом нескінченних ?

Притчі 8:23,24
23 Я був з часу немає ні початку , перш ніж Земля.
24 Я вивів нічого більш глибокого , коли ще не було джерел , водою обтяжених .

Часу у вічність без початку .

No comments:

Post a Comment