THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Bulgarian 2 of 2

Решителна борба

изображение от : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Какво е Armageddon и когато това се случи ?

Откровение 16:12,13,14
12 И шестият изля чашата си върху голямата река Ефрат ; и пресуши водата от него, да се подготви царе от изгрева на слънцето. 
13И видях от устата на змея , и устата на звяра и устата на лъжепророка три нечисти духове , прилични на жаби ;  
14Защото те са духове на демон, работна чудеса, които pinaparoonan те Царете на целия свят, да се съберат в битката на великия ден на всемогъщия Бог .

Саид в параграф 14 , че събитията от битката е голям ден на всемогъщия Бог. В случай, че се казва в Откровение 16:12,13,14 да прочетете Еремия 46:10

Еремия 46:10
10 За ден е Господ , Господ на Силите, Ден за въздаяние , за да му отмъсти на враговете си : и меч ще погълне и да се задоволи , и кръвта си , защото Господ , Господ на Силите, с предлагане на север от река Ефрат. (Виж също Исаия 13:1-22 и Джоел 2:1-18 в Библията )

Четете в Исая 34:4-8

Исая 34:4-8
4 И небесно множество ще се стопи, и небето ще бъде като спирала , и цялото му множество ще падне като лист изсушаване на лозата , така и като крило , попадащи фиг.
5За моя меч е пиян на небето : ето, ще слезе върху Едом , и хората от моето проклятие , до правосъдие.
6Мечът на Господа е пълен с кръв, мазнини с тлъстина , от кръвта на агнетата и яретата, на тлъстина от овни : За жертвите на Господ във Восора и голямо клане в Едомската земя .
7И дивите волове ще слезе с тях и волове с бикове , и земята им ще бъде пиян с кръв, и прахът им прави мазнини с тлъстина .
8 За деня на въздаянието от Господа , годината на възнаграждение в борбата в Сион .

Вижте приликите .

Откровение 19:17-21
17После видях един ангел, стоящ в слънцето, че тя извика с висок глас , казвам всички птици , плаващи в средата на небето , ела и mangagkatipon голямата вечеря на Бога ;
18 За да ядете месата на царе и месата на главните началници, и месата на юнаци и месата на коне и езда тук , и месата на всички хора на свободни и човек, роб , а малки и големи . 
19И видях звяра и земните царе и техните домакини, да се обединят за борба срещу тези, езда на кон, както и срещу неговата армия .  
20 И се на звяра , и с него лъжепророка , че ковано чудеса пред него, ipinangdaya , които са получили белега на звяра и се покланяха на неговия образ : Двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро горят от сяра ;
21И други са били убити с меч , че приходите от устата му на коне , и всички птици се наситиха от съдържанието им .

Езекиил 39:1-6 , 17-21
1И ти, сине човешки, пророкувай против Гога като речеш : Така казва Господ Иеова ; Ето, Аз съм против тебе , Гоге, княз на Рош , Мосох и Тувал:  
2И аз ще те за това и ние доставени, и да причини доходи от най-далечните страни на север ; и аз ще ви отведе до планините на Израел ;  
3И ще порази ти се оттеглят от твоя лявата ръка , и ще предизвика твоето стрелките, за да си прав.  
4Вие ще попаднете в планините на Израел , ти и всичките твои пълчища, и хората със себе си : Аз ще дам на грабители птици от всякакъв вид , както и полските зверове да те погълне.
5Вие ще попаднете в открито поле , защото Аз го изрекох , казва Господ Иеова.
6 И Аз ще изпратя огън върху МагогаИ ония, които живеят безопасно в острова , и те ще познаят , че Аз съм Господ.

17И ти, сине човешки, така казва Господ Иеова : Говори начин на птиците , и на всеки звяр на полето, Съберете се , и дойде ; Съберете се от всяка страна на жертвата, което аз се жертвам за вас, най- голяма жертва върху Израилевите планини, за да ядете месо и да пие кръв.  
18 Ще ядете месата на юнаците , и ще пиете кръвта на земните князе , на овни , на агнета и кози, на волове , всички от тях угоените .  
19 Ще ядете тлъстина до бъде пълно , и ще пиете кръв до бъде пиян , на жертвата, която съм жертвал за вас.  
20 И ще се наситите на трапезата Ми с коне и колесници , като силни мъже , и всичките военни мъже , казва Господ Иеова.
21И аз ще поставя славата Си между народите ; и всички народи съдбите Ми , които кандидатстваха , а ръката ми , че съм направила с тях.

Откровение 20:7,8,9
7И когато хиляди години , Сатана ще бъде пуснат от тъмницата си ,
8И изглежда да мами народите в четирите краища на земята , Гога и Магог , да ги събере за войната, чийто брой е като морския пясък .
9И те се качиха над цялата широчина на земята и обиколиха стана на светиите и обичния град ; и определяне огън от небето , и изгориха.

Когато обсажда стана на светиите и обичния град ?

Откровение 11:02
2И извън храма loobang се игнорират и не мярка; условия за езичниците , а те yuyurakang четиредесет и два месеца siudad Дух.
Лука 19:43,44
43Идвам за деня, babakuran ви , че врагът крепост, и ви обсаждат , а вие gigipitin страна ,  
44И ilulugso на земята , и децата си вътре във вас ; и те не оставят в тебе камък на камък, защото не ти е известно по време на посещение си .

Лука 21:20
20 Но когато видях армии в Ерусалим , тогава знаеш , че си унищожение е близо .
Даниел 09:27
27И създаде му завет с мнозина за една седмица: и половина на седмицата ще направи да няма жертвата и приносът , и крилото на мерзостите ще дойде един унищожен , и до края , и pagkapasiya е преляло на враждебност унищожени.

Даниел 11:31
31И групата ще застане на негова страна, и те трябва да осквернява светилището , дори стените и премахване на постоянното всеизгаряне, и те пускат на мерзостта, която докарва .
Даниел 12:11
11И от момента, в който всегдашната жертва се отнема , и мерзостта, която докарва , ще има хиляда и двеста и деветдесет дни.
Марка 13:14
14 Но виждате , мерзостта на запустението, стои там той не трябва да се облечете ( читателят разбира), след това бягат в планините , са в Юдея ;

Кога ще изпрати Гог ?

Езекил 38:9,15,16,22
9И възкачи ще бъдеш , ще дойде като буря, ще бъдеш като облак , покриващ земята, ти и всичките твои пълчища, и много народи с тебе.
15 Ще дойдеш от мястото си , от най-далечните страни на север , Вие, и много народи с тебе, всички яздещи на коне , голямо множество и силна войска ;
16 И ти ще излезе срещу людете Си Израиля като облак , покриващ земята , преминават в последните дни , че ще те доведа против земята , да ме познават от страни, когато се осветя в тебе , Гоге, пред очите им.
22И се боря с него с мор и с кръв, и Аз ще наваля върху него , и неговата група , както и много хора с него, много силен дъжд и градушка от големи камъни , огън и жупел .

Това е същата в Еремия 04:13 и в стих 22 от Езекиил 38 , е същият като в Откровение 20:09

Еремия 4:11,12,13
11По това време се говореше за тия люде и Ерусалим, горещ вятър от голите височини на пустинята към дъщерята на людете ми , да не подбирам или чистите такива:  
12 Силен вятър от тях ще дойдат за мен: Сега ще дам присъда срещу тях. 
13Тук Той ще възлезе като облацитеИ колесниците му като вихрушка : конете му са по-бързи от орлите . Уви ! защото са унищожени.

Комплексът се намира в Еремия 04:13

Второзаконие 28:49-53
49 Господ ще навлече против тебе отдалеч , от края на земята, като орел, wika'y не разбирам нация ;
50 Нацията изглежда брутално , не зачита личността на старите , нито показват на детето :
51 И той трябва да ядат децата на добитъка ти и плода на земята ти , докато разруши , които също трябва да не ти жито , вино, или масло , увеличението на твоите крави , или от овците ти , докато не унищожени.
52 И той те обсади във всичките ти врата, Докато ти високи крепостни стени и слезе , която очаквате , цялата си страна, и той те обсади във всичките ти градове през цялата си земя, С оглед на Господа твоя Бог .
53 И ти ще ядеш плода на собствения си , месата на синовете си и дъщерите си , кой ти даде Господ твоят Бог, при обсадата и при аварийни ситуации, Кой ти ще те притесни от враговете си .

Авакум 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid ти между народите , както и погледна и се чудя чудно , защото Работи едно дело във вашите дни Не вярвам, че той ви е казал.
6 Защото, ето, Аз въздигне халдейците, Оня лют и нетърпелив народ, че ширината на земята, така magari жилището места, които не са техни .
7 Те са страшна и страховитите им решения и тяхното достойнство се придвижат от себе си.

8 Конете им са по-бързи от леопарди, и по- свирепи от вечерни вълци ; и конниците им натиснете гордо: Да, конниците им дойдат от далеч ; Бягат като орел готови за консумация .
Исая 28:21

21 Защото Господ ще стане както на хълма Ферасим , той мрази , че в долината на Гаваон ; че той да си работи , си странна работа, и papangyarihin работата му , неговата странна работа.
Исая 29:14
14 Затова , ето, продължите да направя чудно дело между тия люде , една прекрасна работа и се чудя: и мъдростта на мъдрите им ще изчезне, и разбирането на тяхното благоразумно е този .

Това са четирите конника в Откровение 6:2-8 причина, поради която слънцето почерня и цялата луна стана като кръв и звездите падна на земята. Четиримата конници се равнява четирите ангела в Откровение 9:14,15

Откровение 9:14,15
14Казваше на шестия ангел с тръба , Губим четирите ангела вързани при голямата река Ефрат .  
15 И Лаван разтовари четирите ангела , които ще бъдат готови навреме и ден и месец и година, за да убият третата част от мъжете.

В една трета от хората , които убиват четири ангели са еквивалентни на една трета от звездите в Откровение 12:4,7

Откровение 12:4,7
4 И опашката му обърна третата част от звездите на небето и земята ipinaghagis : и змеят застана пред жената роди , да изяде детето раждането .
7 И стана война на небесата: излязоха Михаил и неговите ангели да воюват против змея , а змеят и ангелите му воюваха;

Войната в небето в Откровение 20:1-4 еквивалентни

Откровение 20:1-4
1 И видях един ангел слиза от небето , като ключа на бездната и една голяма верига в ръката си.
2И той хвана змея , древната змия , която е дявол и сатана, и го върза за хиляда години,
3И той хвърли в бездната и затвори , и запечатани върху него , че те трябва да мами народите , до хиляда години, тогава трябва да го замени малко време .  
4 И видях престоли , и там са ги nagsisiluklok , дадоха решения: и видях, че душите на тези, обезглавени поради свидетелството на Исус и за Божието слово , и не се поклониха на звяра или на неговия образ и приеме белег на челото или техни ръце И те оживяха и царуваха с Христа хиляда години.

Даниел 7:9,11
9 Гледах до престол са били пуснати , а този, който е древен дни седна ; облеклото му бяло като сняг, и космите на главата му като чиста вълна : престолът му огнени пламъци, и колелата него горящ огън .
11 Погледнах към този момент , защото от гласа на надменните думи, които рогът говори : Гледах, докато звярът беше убит , а тялото му унищожени, и то е постановено да изгори в огъня .

Armageddon ще се случи в 09.11 терористичните атаки в Ню Йорк през 2001 година.

Ангелът в Откровение 10:07 казва, че :

Откровение 10:07
7Но в дните на гласа на седмия ангел, , когато той е на път да ударят след това в крайна сметка тайната на Бога, в съответствие с добрата новина , която заяви той на слугите си пророците.

Рече ангелът ще ни отведе до Господ Исус казва в Лука 21:22 .

Лука 21:22
22 Защото това са дни на въздаяние, че отговаря на всички тези неща са написани.

Казва Господ ще ни отнеме между шестия и седмия тромпет . Изпълнението на всички , че е написана , когато това се случи, е в Лука 21:20 , че в съответствие с ангелите : "Когато той е на път да ударят след това в крайна сметка тайната на Бога, в съответствие с добрата новина , че той пред на слугите Си пророците. " Откровение 10:07

Лука 21:20
20 Но когато видях армии в Ерусалим , тогава знаеш , че си унищожение е близо .

От същото място в Лука 21:20 е Armageddon , както каза 20:7,8,9 Откровение и други пасажи от Библията , които четем .

 

Жените и бебетата


Образ от : www.christianscience.org/
Woman.html


След това разгледа значението на жена и бебе в Откровение , ръководството на Светия Дух , Библията отново обясни научих .

Откровение 12:1,2,3,4
1И един голям знак е наблюдавано в небето : жена, облечена със слънцето и луната под краката си , и по главата си венец от дванайсет звезди;  
2И той е бременна, и той извика , съжалявам да бъде скучна , и трудно се носи . 
3И друг знак, се наблюдава в небето : и ето голям червен змей , който имаше седем глави и десет рога, и му седем корони ulo'y .
4И опашката му обърна третата част от звездите на небето и земята ipinaghagis : и змеят застана пред жената роди , да изяде детето раждането .

Определението на жените са на разположение в 1 Солунци 5:03

1 Солунци 5:2,3
2За себе си знам отлично , че в деня на Господ е като крадец в нощта.3Когато хората казват , мира и сигурността , Тогава внезапно разрушаване на тях , като болките при бременни жени ; и те по никакъв начин.

Жената имаше предвид големи неприятности , тъй като на унищожение. И това, което Господ Исус казва за него ? Отговорът може да бъде прочетен в Марк 13:14,19 .

Марк 13:14,19
14 Но виждате , мерзостта на запустението, стои там той не трябва да се облечете ( читателят разбира), след това бягат в планините , са в Юдея ;
19 За тези дни се скръбта , като не е от началото на Божието творение създадени до сега, нито някога се случи някога .

Слънцето, Луната и звездите на жената ( Откровение 12:01 ) е същият, както се казва в Марк 13:24

Марк 13:24
24Но през ония дни , подир оная скръб , слънцето ще потъмнее и луната няма да даде светлината си ,

Поради това, жените са съвместни пророчеството за разрушаването (Марк 13:14 ) голямата скръб (Марк 13:19 ) и знамения в слънцето , луната и звездите (Марк 13:24 ).

Определението в Откровение 12:04 е във Марк 13:25

Марк 13:25
25И звездите от небето , и се правомощията на небесата.

Даниел 08:10
10И по-голяма степен, до небесно войнство, и част от множеството и звездите са подадени до земята , и подпечатано от тях.
Откровение 12:05
5И тя роди син , който ще царува с желязна тояга на всички народи , и синът му е отвлечен да бъде подобрена до Бога и Му престол.

Това означава също чете в Марк 13, параграф 26.

Марк 13:26
26И тогава ще видят Човешкия Син идещ на облаци с голяма сила и слава.

След раждането на бебето , подадена до Бога. Равностойността е наличен в книгата на Даниел .

Даниел 7:13,14
13Аз погледнах в нощните видения , и , ето, дойде с небесните облаци един като човешки син , и той дойде в древните дни , и те го изведоха близо пред него.
14И му даде сила и слава и царство, че всички племена, народи , и езици, трябва да му служи : Неговото владичество е вечно владичество, което няма да премине , и царството Му не се.

Човекът, роден от жена е получателят на обещанието на Господа Исуса .

Откровение 2:26,27,28
26И За победа и запази работата до край, ще дам власт на народите ;  
27И го управлява с желязна тояга , като чупене на бутилки на грънчаря , както и Аз получих от Отца Си :  
28И Аз ще му дам зорницата.

Откровение 03:21
21 За победа , аз pagkakaloobang седне с Мене на Моя престол , както съм аз преодолени, и седнах с Отца Си на Неговия престол.

Исус успя. Така получавате от Исус царството е друг себе си.

Откровение 12:07
7И стана война на небето : Михаил и неговите ангели да воюват против змея , а змеят и ангелите му воюваха;
Еквивалентът на Откровение 12:07 казва в Даниил 8:10,11,12

Даниел 8:10,11,12
10И увеличи значително , дори до небесната войска , а някои от войниците и звездите го хвърли на земята , и подпечатано от тях.  
11 Да, тя се надигна , дори и да армията на принца , и отне от него всегдашната жертва , и мястото на светилището му се хвърли .  
12И Армията му е дал с всегдашната жертва за грях , и да го хвърли истината на земята , и не си удоволствие и просперира .

Това е факт , че Майкъл , на принца армия. Чета Принцът на армията Някои неща от книгата Даниил и Откровение

Откровение 12:06
6И Жената побягна в пустинята , където се приготви и място на Бог , така че той ampuning хиляда двеста и шейсет дни .
Загадката на жената е смисъла това: Една жена е равно на големия проблем с опит в 2005 година раждането на човек момиченце . Жената се скри в 3 1 / 2 години в и извън 15-ти септември 2005 година като световната финансова криза. Чета Пророчеството изпълнени

 

Принцът на армията


изображение от : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Нека започнат да четат Даниел 8:7-11

Даниел 8:5-11
5И като си спомням, ето, козел идеше от запад по цялата земя, А не докосваха земята ; и козелът имаше бележит рог между очите му .
6И той дойде до овена с двата рога, който видях, който стои пред реката, и го избяга в яростта на властта .
7И видях , че се приближи при овена и той е бил преместен с възмущение срещу него , порази овена и спирачката двата му рога ; и овен не е имал правомощието да устои пред него , но го хвърли на земята, и подпечатан на него, и никой не може да доведе до овена от ръката му.
8И козелът се възвеличи , и когато той е бил силен , големият му рог се счупи , и вместо да се появи на четири забележителен рога към четирите небесни ветрища .  
9И от един от тях изглежда един малък рог, които говориха твърде голяма , към юг , изток и към славната земя .
10И по-голяма степен, дори до небесната войска , а някои от войниците и звездите го хвърли на земята , и подпечатано от тях.  
11Да, надигна , докато армията на принцаИ отне от него всегдашната жертва , и мястото на светилището му се хвърли .

Ние разберете кой е принц на армията борбата на козел . Но ние знаем предварително какво обяснение на визията на Габриел .

Даниел 8:20,21,25

20 На овена, които си видял , с два рога , те са царете на Мидия и Персия.
21 И Буйният козел е царят на Гърция, и големият рог между очите му е първият цар .
25И по пътя си той palulusugin измамата в ръката си, и той ще се възвеличи в сърцето му , и тяхната сигурност той ще унищожи много : Той също така се изправи срещу принца на принцоветеНо той трябва да бъде разбита без ръка.

армията на принца бе Началника на началниците . Не забравяйте, устойчиви на началника на армията на царя или на Кралство Гърция.

Кой принца да помогне в борбата с Габриел началника на персийското царство , а княз на Гърция ?

Даниел 10:13,14,20,21
13 Но началникът на персийското царство ми противостоеше двадесет и един дни: Но , ето, Майкъл, един от главните князе , дойде да ми помогнеИ аз останах там с персийските царе .  
14Сега съм дошъл да ви покажа какво се случва с хората си в последните дни ; Визията е за дълго време още .
20Тогава той каза , че не знам защо идвам при вас ? и сега се върна в борбата в Принцът на Персия : и когато излезе , ето, князът на Гърция ще дойде.
21Но аз ще ви кажа истината , написани на Писанието , и без никаква помощ от мен срещу тях , но Майкъл си принц.

Сега, няма други първенци да помогне, но Майкъл Гейбриъл . Ето защо, Михаил, княз на войната в царството на Гърция. И следователно , Майкъл , на принца армия и Началника на началниците .

Даниел 11:2,22,31,34
2И сега ти покажа истината. Ето , да се изправя още трима царе в Персия , а четвъртият ще бъде много по-богата от всички те : и когато той е бил силно чрез богатството си, той kikilusin всички срещу царството на Гърция.
22И те трябва да мине през много , че те ще преливат пред него, и да падне , да, като военачалник .
31И групата ще застане на негова страна, и те са замърсени светилището , дори стените и премахване на постоянното всеизгаряне, и те пускат на мерзостта, която докарва .
40И към момента на края му makikipagkaalit царят на югИ царят на север ще дойде против него като вихрушка , с колесници и с конници и с много кораби , а той призна, че земята , и да и мине.

Даниел 8 се върнем , когато събитието време ще бъде , това, че ще съвпадне по време на събитието в Даниел 11 ?

Даниел 8:11,17
11Да, тя се надигна , дори и да армията на принца , и Той взе от него всегдашната жертва , и мястото на светилището му се хвърли .
17Така той се приближи дето стоях ; и когато той дойде , аз се уплаших и паднах на лицето си , А той ми рече: Разбери, сине човешки ; Защото видението се отнася за времето на края .

Кой принца да дойде по време на четирите царе в Даниел 11 , които извършват , мерзостта , която докарва запустение (Даниил 11:31 ) по време на края ?

Даниел 12:01
1И по това време, Майкъл се изправи , на голям принц , които ще се възползват децата на людете : и ще настане време на страдание, каквото никога не е било , тъй като имаше една нация до този момент, а по това време хората ти се дава , всеки, който се написано в книгата .

Ето защо, Михаил, княз , който помаза бъдеще, тъй като казал в Даниил 9:24-27

Даниел 9:24-27
24Седемдесет седмици са определени при твоите люде и по света град за въздържането на престъплението , както и за прекратяване на нарушението , както и за правене умилостивение за беззаконието, и да се въведе вечна правда, да се запечата видението и пророчеството , и да се помаже пресветото .
25Знай, прочее, и различим , че от излизането на заповедта за възстановяване и изграждане на Ерусалим с покритие глави ще бъдат седем седмици и шейсет и две седмици : Той трябва да бъде построен отново , с улици и стени, дори и в трудни времена .  
26И след шестдесет и две седмици намаляване на покритие, и трябва да има нищо и ще погубят града и светилището на хората на княза да дойде и края им от наводнения , и до края се войната, опустошенията са определени.  
27И създаде му завет с мнозина за една седмица и половина на седмицата ще направи да няма жертвата и приносът , и крилото на мерзостите влиза унищожен един; и до края , и pagkapasiya е преляло на враждебност унищожени.

Принцът на приемащата ти се покланят ?

Исус 5:14,15
14А той рече: Не, но дойдох на княжество армия на Господ. И Исус падна на земята и се поклони, и му рече : Що говори господарят на слугата си ? 
15Каза принцът на армията на Господа на Исуса , Свали си обувки на краката си , за мястото, което стоиш, е свето. И Исус стори така .

Защо да се покланят на Бог , ако не е принц на хост? Ако Бог , кой е той ?

Символи разкри



Има два hourglasses X X в звездата на Давид . Кръста на Христос е стрелка, сочеща 12 на часовника . Отец, Син и Свети Дух са часовника стрелките се превърне в " една " в 12:00 часа. Така че , двете hourglasses имат както 12 часа участък , който илюстрира по-долу. Също така XX е 88 , броя на съзвездията и сиво риба риба 4 търкалящите колела в Езекиил 10:13 . Ако добавите номера от горе до долу и от ляво на дясно сумата ще бъде 14 само . Броят 14 се отнася до 14 поколения на Израел в Матей 01:17

Матей 1:17 И така, всичките родове от Авраама до Давида са четиринайсет поколения, и от Дейвид Е, преселението във Вавилон , четиринадесет рода , и от преселението във Вавилон до Христа, четиринадесет рода .



1 2 3 4 5 6 = 21x4 = 84.
В Лука 10:01 понякога 72 други. Други 72 плюс 12 се равнява 84 оригинални апостоли.
84 years/12months = 7 ( 7years/1week години )
84 часа = 3 1 / 2 дни
42месец = ( 3 1 / 2 години)


Кариран. Има четири въображаеми звезда на Давид . Clockwised поглед към двете числа : 1, 3 и 5 от АМ ли триъгълник , който сочи нагоре , 1, 3 и 5 часа ли триъгълник , който сочи надолу. Тъмнината на AM и часа са различни.
Кръстът е допълнение знак.


12 часа на " AM " са разделени на две по 6 часа на мрака (12:00 ч. до 06:00 ч. ) и 6 часа на ден ( 06:00 ч. до 24:00 )
Основната посока на звездата на Давид е нагоре и надолу, така че , ако добавите 1 и 6 , 2 и 5 , 3 и 4 на сумата е 7, които се броят на Бога.

По-долу , ако добавите номера от горе до долу и от ляво на дясно , като сумата е винаги "10" , дори когато всяка група върти по часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка .



10+10+10+10=40


Смисълът на номер 40

# Четиридесет дни за тестване на дете на Бога. Отиде до този момент не храни или напитки е ял .

* Четиридесет седмица за едно дете да бъде в утробата . Идеалното време за раждане . Четиридесет периоди от време е идеалното време за тестване преди раждане на дете или една нация може да се очаква .
* Исус гладно и е бил изкушаван в пустинята. (Матей 4 : 2, Марк 1 : 13, Лука 4: 2 )
* Исус беше на земята четиридесет дни след възкресението Му. (Деяния 1 : 3)
* Джошуа търси земя 40 дни ( числата 14: 34). Джошуа 14: 7 Той е 40 -годишна възраст.
* Моисей беше в присъствието на Бога , когато той получи Десетте Божи заповеди . (Изход 24: 18: 34: 28) Живял е да е от 120 години. Той прекара 40 години като египетски принц , 40 години като овчар и последните 40 години в изселване .
* Илия гладно , след като избягали от преследване. Той живее четиредесет дни по силата на хляб и вода, която той е получил от един ангел. ( 1 Царе 19: 8)
* Ной беше в защита на Бога , докато валеше четиридесет дни и нощи. (Битие 7: 12)
* Четиридесет миглите са максимално наказание. Второзаконие 25: 3
* Езекил 4 : 6, Езекил 29: 11
* Царете , избран от Бог царува четиридесет години. Давид , Соломон .
* Една жена е нечист в продължение на 40 дни ( 7 + 33) след раждането на сина си. ( Левит 12)

# National. Четиридесет години за бунтовни поколение , след като са отхвърлени лично посещение от Бога .

* Израел се скитаха в пустинята , преди да влезе в Обетованата земя . ( Брой 32: 13)
* Четиридесет години след Христос е бил отхвърлен и разпнат (31 г.) , храмът е разрушен от римляните през 70 "АД.
* Израел ядоха манната четиридесет години ( Изход 16: 35)
* както и съдии 13: 1. Израел покори на филистимците за четиридесет години.
* 1 Царе 2: 11. И ден , че Давид царува над Израиля бяха четиридесет години: седем години царува в Хеврон , и тридесет и три години царува в Ерусалим .

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Ето как "10" се отнася за звездата на Давид ;



1 Царе 11:35 Но аз ще отнема царството от ръката на сина му , и ще я дам на вас , дори и десет племена.


Проверка :

Вижте стрелка ? Но това, което искам да кажа е самият кръст е една стрелка. Тук ще видите стрелка на кръста на снимката.

Също така ще видите рибата , баланси , звездата на Давид и нож. Има 24 триъгълници. 42 триъгълници във всички [12 ( комбинации от два ) и 6 ( от 4) и 24 ] 42 е символично в Библията. 42 дни след Исус е бил разпнат отиде на небето 42 поколения от Авраам до Исус (Матей 1:17) . Също така, на номер 24 е символично в Библията. Както и 24 старейшини в книгата Откровение .




Топ Преглед на пирамида




Триъгълници на снимката по-горе , противоположна на триъгълници в изображението по-долу



Проверка :

Гръцки числата








Пророчеството изпълнени

Нека видим какво казва Исус за две точки на Библията (Даниил 12:07 и Откровение 10:07 ) , свързани както с мерзостта , която докарва запустение .

Лука 21:22 За това са дни на въздаяние, че отговаря на всички тези неща са написани.

Преминаването в Лука 21:22 е за мерзостта , която докарва запустение говори за Исус.

Откровения 10:07 Но в дните на гласа на седмия ангел, когато той е на път да удари И в крайна сметка тайната на Бога, в съответствие с добрата новина , че той казал на слугите си пророците.

Даниел 12:07 И чух облечения в ленено мъж , който бе над водата на реката, когато дигна дясната си ръка и лявата си ръка към небето и се закле в живеещия до вечни бъде даден момент , път и половина време , и когато завърши счупване на парчета на силата на Светия град, всичко това ще приключи .

Paghambing hambingin се отнася до инцидент , мерзостта отвращение на вандализъм .

* вандализъм, така отвратително да се чете , че " Вандализъм "за казвайки: това е " вандализъм " , които водят до " камък не ляво на върха на двата бъбрека "

По-долу са събития, които се отнасят до репликата на Исус и ангелите в Даниил и Откровение .




Това е моето тълкуване в Матей 01:17 за 14 поколения. Когато добавяте или в правото за определяне на номера , че отговорът е 14. И когато в добавим и една и съща страна на четири групи , отговорът е все още 14. В Езекиил 10:13 е посочено , че четири колела и това е като 88. 88 е броят на мрежа от спътници (88 съзвездия ). В 88 ще бъде X 2 X или пясъчен часовник . В XX ще се виждат от двете страни на звездата на Давид . Х ( пясъчен часовник ) е 12 пъти , както виждате на снимката по-горе. Те се различават, защото те са кръгли светли и тъмни 12:00 AM -6 : 00AM на тъмно с " AM " 06:00 ч. -12 : 24:00 за светлина, за да " AM "
Вие не обърка нали ето още една снимка .



Различия в светлината на " AM "и" PM " и отбеляза, че в триъгълник. на номера 1,3 и 5 от " AM "( посока на часовниковата стрелка ) са триъгълни нагоре , а 1,3 и 5 на "PM "( посока на часовниковата стрелка ) е триъгълен надолу. Ние виждаме светлината на света днес, на сутринта беше нагоре и надолу в следобедните часове .

Тя все още е със седалище в Матей 01:17 , където съм бил на правилното тълкуване на твърдението ми. Определена тук , че Вавилон е 14-та поколение. Настоящето и миналото , вече не са обхванати от Вавилон (Ирак ) в Израел . Но Библията е наречен Вавилон враг на Бога. Защо наречен Вавилон ( Откровение 17), голяма проститутка ? И кой или тя какво?

Него признаване той е бил една жена на планетата Венера, Утринна звезда е името на жената , когато Вавилон се нарича " Утринна звезда " (Исая 14:12 ). Жената в ефа ( Захария 5:7-11 ) е взето на земята Сенаар или Вавилон в Добри новини Библията и кралица на страстта в Откровение 17 са жени. Матей 1:17 казва за Вавилон е имало , но на Вавилон в Откровението е в края на сезона.

Така казал Еклесиаст 03:15
15 се случи в миналото се е случвало , и също така са настъпили, и да се потърси Бог отново миналото.

Е осъществено, както и ясни . Така на 14 поколения на Вавилон (Матей 1:17) е просто повторение. Така че, който го kinatuparan в днешно време ?

Тя е жена . Нейното име се състои от 6 букви, моминско фамилно име , когато той разполага с 9 букви и си фамилно име сега е 6 букви. 696 има като че ли съм ! 666 е библейски символ и не litiral .

Той е лидер на страна , тъй като президентът седна (януари 20) 2001 . Даниел 9:20-27 е да се споменава от 490 години, ако е подобно нещо отново както казах в Еклесиаст 03:15 във Филипините започна през 1521 към датата на подаване християнството Магелан страната. И на 490 -та година беше през 2011 г. , когато 10 -та на тази година с номер 696 е завършен . Но само до 2010 г. той влезе в капан , когато двама царе в Даниил 8 ( рога овце) се дойде на власт . Дали Фернандо По младши и Джоузеф Естрада .

Тя има 24 сенатори в сравнение с 24 старейшини пред Бога. Лицето е било 24 от 1986 г. (Конституцията от 1987 г.) За да се явят на първата жена лидер на тази страна. Затова те призоваха Даниел 7 4 животни. 10- цар ( Откровение 17) царува от Емилио Aguinaldo на Фердинанд Маркос каза . И появата на четири чудовища все още жив сега ноември 2008 година.

Тази жена е нейният nakapagtatak като 696 дни между смъртта и погребението на папа Йоан Павел II , който притежава 3 1 / 2 години след 9 / 11 да започне преброяването на 1290 дни на Даниел 12.

Сега, в Еклисиаст 3:15 казва, че ще се случи, се е случило все още , така че е правилно казва, че " историята се повтаря "

Сега, в Матей 01:17 е, че ние знаем, Вавилон дойде 14-тия поколения на Давид . Ако ти не са установили Вавилон ( голямата блудница ) на Декларация 17 на брой 14.

Тази жена надпис неговата марка 696 , изпълнението на 666, между деня на смъртта на папа Йоан Павел II , когато страната не е светлина. В 696 е от датата му на раждане на 5 април 1947 до април 2-8 , 2005 г. ( смъртта и погребението на папа Йоан Павел II). 58 година се умножава по 12 , се равнява на 696месеца . Освен това броят на името му Глория (6 ) Макапагал (9 ) Аройо ( 6).

В деня на погребението на папа Йоан Павел II на 8 април 2005 г. е един велик ден , защото това е изпълнение на обещанието на ангел в Даниил 12:11

Даниел 12:11 И от момента, в който всегдашната жертва се отнема и мерзостта, която докарва , ще има хиляда и двеста и деветдесет дни.

Затова е ясно, в началото на преброяването на 1290 дни или 3 1 / 2 години , тъй като строежа на мерзостта, която докарва . , Когато е започнала ? Тя започна на 11.09 терористичните атаки в Ню Йорк и завършва в деня на погребението на 08.04.2005 на PJP2 . Ако разчитаме на ден след 9 / 11 до 08.04.2005 ще имаме 1 305 дни . В 1290 година е 43 месеца. 09.11.2001 до 04.08.2005 е 43 месеца също . Sa Откровение 11:03 споменах този ден през 1260 , така 1305-1260 = 45 дни и в Даниил 12:11,12 , че 1335-1290 = 45 дни също . Случай на 9 / 11 бе пророкувано от Исус в Матей 24:2 , че няма да остане камък ... И четири изтребителя на 9 / 11 е еквивалентен на 4 ангели в Откровение 9:14,15 и час, ден, месец и година в Откровение 09:15 е не друг, 11.09.2001 . Погребан папа Йоан Павел II в 14:30 , в момента е 08:30 AM в Ню Йорк на същия ден, в близост до 08:45 часа на 09.11 , когато първият самолет удари сградата на СТЦ .

Поставянето на етикет 696 се прави , но не napigilan и изпълнено пророчеството. Когато не лидер след това църквата е направил марка .

Paghihip взе 6-та тръба по време на папа Йоан Павел II.

Даниел 12:07 е човек, заклевам клетвата си и той каза , че след 3 1 / 2 години, след като счупи на парчета силата на светите люде , всичко ще приключи . Ангелът в Откровение 10 е отменен , тъй като тук в Даниел 12 и Откровение 10:07 точки моля "Но в дните на гласа на седмия ангел, когато той е на път да ударят след това в крайна сметка тайната на Бога, в съответствие с добрата новина , която заяви той на слугите си пророците. " Добре , че е отвъд моите очаквания . Да се върнем към 12:07 Даниел казва съм след 3 1 / 2 години , сега , нали казах по време на папа Йоан Павел II взе paghihip на 6- тромпет. Ако поради това paghihip 6-та тромпет започва на 09.11 терористичните атаки ( Откровение 9:14,15 ) и завърши на 8 април 2005 дни на погребението на папа Йоан Павел II. Ако кажа шестия ангел на папа Йоан Павел II на засвири с тръбата е особено хит това, което казвам . Защото, когато най-скоро засвири с тръбата 7 ( Папа Бенедикт XVI) е в крайна сметка тайната ( Откровение 10:07 ) , която казва в 12:07 Даниел е след 3 1 / 2 години. Даниел 12:11 се казва, че в началото на преброяването от 1290 дни или 3 1 / 2 години , тъй като изграждането на мерзостта , която докарва запустение ( Kalapastanganang Не ненадминат ) и това се е случило на 09.11.2001 терористичните атаки в Ню Йорк.

Кой наистина е силен ангел в Откровение 10:01 ? Той е Архангел Михаил . Майкъл Скоро и " време "или" възможност ", както е казал Даниел в 12:01 часа

И по това време, Майкъл се изправи , великият княз , който е за доброто на децата на людете Си , и ще настане време на страдание, каквото никога не е било , тъй като имаше една нация до този момент, а по това време е твоите люде ще се спаси , всички, които трябва да бъдат написани в книгата .

Майкъл Скоро и " време " ( да не кажа дали по време на или преди или след мерзостта , която докарва запустение ) , но той каза по време на него. Именно по време на четирите царе в Даниел 11. Периодът , предвиден в четвъртата цар си губим времето . И също така , обхванати ( четвърта цар на Даниел 11) по време на мерзостта , която докарва запустение .

Даниел 11:31,40
31 и групата ще застане на негова страна, и в тях се осквернява светилището , дори стените и премахване на постоянното всеизгаряне, и , които пускат на мерзостта, която докарва .
40 И по време на края е makikipagkaalit него царят на юг, и северният цар ще дойде против него като вихрушка , с колесници и с конници и с много кораби , а той призна, че земята , ще нахлуе и по-късно .

Този мач Малачи пророчеството на свети . Ако кажа шестия ангел на папа Йоан Павел II на засвири с тръбата , siempre , Папа Бенедикт XVI е също може би седмия ангел да затръбят . Ако тръбата е до папа Бенедикт XVI , който също е Petrus Роман ? Той е архангел Михаил.

Майкъл, на Човешкия Син Исус показва . Матей 24:15-21 (виж също Лука да се разбере повече ) се казва , които се случват видите Мразя тази мерзост Вандализъм но игнорират какво друго е там по това време. Това е и времето, когато Мигел , нали? Матей 24:21 казва , че крайната бедност все още не е вечно живеещи в Nevermore . Сега, ако се казва в Матей 24:21 се е случило , какво да кажем за Даниел 12:01 казва, че " никога не са били преди " ? Може би имахте предвид неправилно Даниел 12:01 , че ако това се случи в 70 "АД , така ? Никога не се случи отново, това каза в Матей 24:21 казва . Само едно напомняне, че той няма да бъде отделно пасажи в Матей 24:15 до 21.

Обърнете внимание : Ако Лука Моля, прочетете , Разбирам, че именно в Матей 24:2 също е в Матей 24:15 .

Как Майкъл стана на Човешкия Син ? Аз го удължи ? Siempre , баща му , Исус стана човек. Средства Човешкият Син Син Исус. Но не "деца на плътта " син е един добър пример какво имам предвид. Както Христос стана потомство на Авраам е все още , Исус , син на Майкъл. Майкъл, на Човешкия Син Исус учи в Матей 24 особено .

Откровение 13:05
5 И той му даде една уста, които говореха надменно и богохулно ; и власт му е дал , да продължи и четиридесет и два месеца.
Е в Откровение 13:05 (различни от Откровение 11:2,3 ) е след изтичане на 3 1 / 2 години ( Откровение 11:02 ) през следващите 3 1 / 2 години ( Откровение 13:05 ), ще генерира 7 години или седмици (Даниил 9:27 )

Добре, тук е точно 1 260 ден , че Библията каза . Казах с редица naitatak 696 ( Глория ) между деня на смъртта и погребението на папа Йоан Павел II. Naitatak в деня на неговия рожден ден ( 5-ти април 2005 год. ), така че първия ден с марката е 5-ти април 2005 , че през първия ден. 6-ти април, 2005 година second .... до 15-ти септември, 2008 1260 -та дни . На 15-ти септември 2008 г потвърди рухването на "Леман като световната финансова криза nagtrigger .

Lehman Brothers пила за глава 11 несъстоятелност защита 15-ти септември 2008 год.. Според Bloomberg , доклади подадени в САЩ Фалит съд , Южен окръг на Ню Йорк ( Манхатън ) от 16 септември показаха, че JP Morgan Lehman Brothers разполага с общо 138,00 милиарда щатски долара долара в " Федералния резерв , обезпечени с авансови плащания. " Паричните средства са изплатени аванси от JPMorgan Chase от Федералния резерв банка на Ню Йорк за 87,00 милиарда щатски долара на 15 септември и 51,000 милиарда щатски долара на 16 септември [15].

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Преброяване на Годината на Даниел 9

1521 "АД за 2011 "АД (490 години, написани с Даниел )

1521+434+49= 2004 "АД ( година , когато " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 "АД ( след 7 години на независимостта на Израел)

2008 10 = 2018 (10 години преди 70-та година на независимостта на Израел)

2001 t0 2011 г. ( 10 години от 9 / 11 терористичните атаки )

2011-2018 е един 7години интервал преди то 70 година от независимостта на Израел.

2005 - Принцът е загубил нищо ( naitatak до 696 )

2008 световната финансова криза

2004- началото на седем миналата година от 490 години.

2005: Годината на обратно изкупуване

Какво е фактът, че 2005 е съвместима с библейски казвам?

Sa Левит 25:9,10 този начин може да се каже :
9 Тогава ще заповядам на хора бродят резонансната тръбите на десетия ден от ия седем месеца; в деня на изкуплението patutunugin тръбата през земята ви.
10 и да се запази пет и десет години , и Вие проглася освобождение цялата земя за всички , които живеят в земята
: Това ще е празника на юбилея за вас, и на всеки един от вас да се върне на притежанието си , и на всеки един върне у дома си .

1948 г., този 50- години от независимостта на Филипините и показват също така, годината на независимостта (1948 ) на нацията Израел.

Даниел 9 се върнем около 490 години. Забележете, че разделена на 490 години ( 434,49 и 7) в три . , За които тези 49 години ? Това е именно в Левит 25:9,10 .

Започнати 490 години започва през 1521 като Магелан въвежда християнството за нашата страна.

1521+434=1955

1955+49=2004

Така петдесет години от юни 1955 г. ( 7 години от свободата на Израел) с 2005 .

Ако да , през 2005 г. в годината на обратното изкупуване ( Лев 25:9,10 ) също казал Исая 61:1,2

Исая 61:1,2
1 Духът на Господа Бога е върху мене , защото Господ ме е помазал да благовествувам на кротките , той ме е пратил да лекува разбито сърце, Да проглася освобождение на пленниците, и отваряне на обвързана затвора;
2 Да проглася годината на ГосподИ ден на отмъщение нашия Бог, за да утеша всичките наскърбени

Така че това, което Исус се каже за него ?

Лука 21:22,28
22 Защото това са дни на въздаяние, че отговаря на всички тези неща са написани.
23 Горко на nagdadalangtao , и в онова време ! защото ще има голяма мъка на земята , и гняв в страната.

28 Но когато нещата започнаха да се случи , ще потърсим и повдигнете главите си , за Затвори си на обратно изкупуване.

Доказателство, че Майкъл Дейвид Хавайският

Дейвид Кой ?
Даниел 12:01
1 и по това време е Майкъл се изправи че голям принц , които стоят за доброто на децата на вашите хора и няма да има време на страдание, никога не Това е , тъй като имаше една нация до този момент , и по това време хората ти се приема, Всеки намери в книгата.

Еремия 30:7,8,9,21
7 се ! защото този ден е страхотно, Така че нищо подобно : След това той време на страдание от Якоб Но и той ще бъде.
8 И в оня ден , казва Господ на Силите, Ще строша хомота му от тебе , и ще ти разрушаване облигации и че той служи не по- непознати ;

Ето отговора :

9 Но ще слугуват на Господа своя Бог , и Дейвид царя си , Изправям им .
21 А Техните принц ще бъде един от тях , и им владетел ще бъде сред тях, И аз ще го предизвика , и той се обръща към мене : за тези , които се осмеляват да ме подход? казва .

Ако проучването и Исус не е Майкъл. За Майкъл, идват от тях , казва в параграф 21. Казва в Матей 24 , които не са някога ще голямата скръб , когато Мигел Исус , Исус каза, че грешката не се случва винаги , но добави Nevermore каза .

Ела , сред които е Майкъл?


Включително религия сред потомство на Авраам . Свидетел ( пророчеството на папите "Св. Малачи ) на Католическата църква. И Мигел също дава показания.

Три главен град

Израел -от 2000 г. пр. Хр Авраам
* Дух- А свидетелството на Бога

Католическата църква от 2000 година Лорд
* вода- Кръщение и свързани с Римокатолическата църква

Филипините - подаръци ( до момента) 2000 година след Исус
* Кръв- синът на жената в Откровение 12

* Трите обединени в свидетелството (ако не изпълните тези три не приеме, ако той се представя като Мигел , Син на Бога)

1 Йоан 5:08
8 Защото има три свидетел , Духът , водата и кръвта ; и трите са съгласни.

По време на продължителността на Мигел

Откровение 6:12-17
12 И видях , когато отвори шестия печат , и там стана голям трус , и слънцето почерня като вретище на косата тъмна , и цялата луна стана като кръв ;
13 И небесните звезди паднаха на земята , тъй като фигура от плодни дървета isinasambulat си малки младите плодове , когато бие силен вятър.
14 И небето разделиха , като че ли книгата отчаян удавяне , и всяка планина и остров са били преместени от техните гледна точка.
15 И земните царе и князе, и началника на капитаните, и на богатите и силни , и всеки роб и всеки свободен човек , е nagsipagtago в пещери и скали в планината ;
16 И те казват на планините и на скалите : Паднете върху нас, и ние ще запазим лицето си в заседанието на престола и от гнева на Агнето :
17 Защото той стигна до великият ден на гневаИ Кой може да устои ?

Когато поставите знамения в слънцето , луната и звездите ?


Агей 2:21-23 Говори управител Зоровавел на Юда , казвайки: Аз ще разтърся небето и земята 22 И ще прекатуря престола на царството и Аз ще съборя силата на царствата на народите и аз ще прекатуря колесниците и ония, които са в тях и на конете и ездачите им ще слезе всеки един от меча на брата си. 23 В оня ден казва Господ на Силите : Аз ще се Зоровавелю, слугата ми , син на Салатииловият , казва Господ и Аз ще те направя печатЗащото ние избрахме казва Господ на Силите.

"Аз ще разтърси земята и небето " Агей 02:21 е само едно и също: "Аз panginginigin на небето и земята " в Исая 13:13.

Разрушени силата на царствата на народите ( Агей 2:22 ) в 09.11 терористичните атаки в Ню Йорк.
Така казва Исая 13:9,10,13
9 Тук в деня на Йехова дойде, форми на жестоко с негодувание и пламенен гняв , за да земя на пустота и да унищожи своите грешници от нея.
10 Тъй като звездите на небето и украшения от него не може да даде светлина на слънцето ще потъмнее му нараства, а на Луната не трябва да си светлина.
13 Затова panginginigin на небето и на земята, ще отстрани от мястото си в гнева на Господа на Силите и в деня на пламенния Си гняв.

Игнориране на параграф 13 " в деня на пламенния Си гняв. "

Същото казват в Откровение 6 стих 17 за големия ден пристигна на яростта им, и кой може да устои?


Какво би Исус се каже за него ?

Матей 24:29 веднага след скръбта на ония дни е помрачи слънцето и луната няма да даде светлината си , звездите ще паднат от небето и се правомощията на небесата.

Тя съвпада Откровение 6:12,13 . За да продължите четене в Матей 24 стих 30, видим знак от небето е Човешкия Син .

Матей 24:30 И тогава се появява знака на Човешкия Син на небето и тогава всички земни племена като видят Човешкия Син , идещ на небесните облаци със сила и голяма слава.

Ако все още , на ангела в Откровение 7:2-3 е Човешкият Син .
И следователно, Зоровавел , Агей 2:23 казва да се направи печат е Човешкият Син .

Никое друго място , след знак от небето (Матей 24:29 и Apoalipsis 6:12,13 ) и на следващия и показва знака на Човешкия Син.

Забележка:
Между 6-та печат , тромпет и купата на гняв е признак за идването на Човешкия Син.


Какъв е еквивалента на четири ангела в Откровение 07:01 ?

Откровения 07:01
1 и след това видях четири ангела, стоящи на четирите ъгъла на земята , която компенсира четирите земни ветрове , да не би от вятъра удар на земята или морето, нито върху някое дърво.

Равностойността е в Матей 24:31

Матей 24:31
31 И той ще изпрати Своите ангели със страхотно тромпет , и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия .

И виждам , че избира от всички племена в целия свят заедно.

7:9,14 декларация
9 След това видях, и ето голямо множество , че никой не безброй , от всеки народ и всички племена и народи и езици , стоящи пред престола и пред Агнето, облечени в бели дрехи , и палми в ръцете си ;
14 И аз му рече : Господи, Ти знаеш . И той ми каза: Те са били получени в голямата скръб, А те изпраха дрехите си и избелили в кръвта на Агнеца.

В голямата скръб , посочени в Откровение 07:14 е голямата скръб в Матей 24:21

Мато 24:21
21 Защото тогава Ще има голяма скръб, Като не е от началото на света до сега, нито някога се случи някога .

Виждаме хармонията на параграфите по-долу .

Даниел 12:01
1 и време Михаил се изправи , великият княз , които стоят за доброто на децата на людете Си , и няма да има време на страдание, че никога не е било , тъй като имаше една нация до този моментИ по това време хората ти се приема, Всички, които трябва да бъдат написани в книгата .

Еремия 30:7-9,21
7 се ! за този ден е страхотно, че никой не е като него: Дори и по време на беда на Якова, но той трябва да бъде.
8 И в оня ден , казва Господ на Силите, Ще строша хомота му от тебе , и ще ти разрушаване облигации и че той служи не по- непознати ;
9 Но ще слугуват на Господа своя Бог , и Царя си Давида , когото ще ги повдигне.
21 И им принц е един от тях , както и техните управители се придвижат от всред тях ; и аз ще му причини , и той се обръща към мене : за тези , които се осмеляват да ме подход? казва .

Джоел 2:2,10,11
2 Дни на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла , както зората разпростира върху планините: Голяма хора и силни ; , не винаги, както го, нито ще има повече , след като, До годините на много поколения.
10 Земята се земетресение пред тях, небето ще треперят : слънцето и луната са затъмнени , и звездите оттеглят светенето си;
11 И Господ ще издаде гласа Си пред армията си , защото си лагер е много голям , защото е силна, че думата си : в деня на Йехова е велик и твърде страшен , и които могат да се придържат ?

Матей 24:21,29,30
21 Защото тогава Ще има голяма скръб, Кой като не е от началото на света до сегаИ нито никога не се.
29 веднага след скръбта на ония дни е помрачи слънцето и луната няма да даде светлината си , звездите ще паднат от небето и се правомощията на небето:
30 Тогава ще се яви знамението на Човешкия Син на небето : и тогава всички земни племена , и те ще видят Човешкия Син Очаквайте в небесните облаци със сила и голяма слава.

В Малахия 4:5,6 изглежда като каза:
5 Ето , Аз ще ви изпратя пророк Илия, преди великият и страшен ден Господен .
6He си papagbalikingloob сърцето на бащите към децата и сърцата на децата към бащите им да не би да дойда и поразя земята.

Малахия 3:01
1 Ето, Аз изпращам вестителя Си и той ще устрои пътя пред мен и Господ , когото търсите ще дойде изведнъж да си храм и пратеник на завета , когото вие наслада в: ето, иде , казва Господ на Силите.
2 Но кой може да устои на деня на пришествието Му ? и И кой ще застане , когато той се появява ? защото той е като огън рафинерия и като по-пълно .

Назад към нас:
Mal 03:02 " кой ще застане " (когато той се появява )
Откровение 06:17 "Кой може да устои "(ние скрие лицето си в заседанието на престола и от гнева на Агнето )


Илия казал на Малахия 4:05 е архангел SA
1 Солунци 4:16 Понеже сам Господ ще слезе от небето с повелителен вик , при глас на архангел и при Божия тръба и мъртвите в Христа ще възкръснат по-напред .

Еремия 30:7
7 се ! за Денят е страхотно, така че никой не е като нея: дори и по време на беда на Якова, но той трябва да бъде.

Еремия 46:10
За на ден е Господ, Господ на Силите, ден на отмъщение, За да му отмъсти на своите противници , и меч ще погълне и да се задоволи , и кръвта си , защото Господ, Господ на Силите жертва на север от река Ефрат.

Горната точка прочитания обикновено свързани с " Ден на Господ "и е наречен " велик и страшен ужасен ден ", както е казал Джоел 02:31

© Copyright 2008


Е, че дори отвратителни вандализъм и война на небесата и Армагедон ?

Образ от : http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Война в Рая, мерзост на вандализъм

Откровение 12:4,7
4 И опашката му обърна трета от звездите на небето и земята ipinaghagis : и змеят застана пред жената роди , да изяде детето раждането .
7 И стана война на небето : Михаил и неговите ангели да воюват на дракона, и змеят и ангелите му воюваха;

Подобно на Даниел 8:10,11

Даниел 8:10,11
10 и по-голяма степен, до небесно войнство, и някои от войниците и звездите го хвърли на земята, и подпечатано от тях.
11 Да, надигна , докато армията на принца ; и Той взе от него всегдашната жертва , и от мястото му на светилището е сваля.

И двете в Даниил 11:31

Даниел 11:31
31 и групата ще застане на негова страна, и те трябва да осквернява светилището, Дори стените и отнемат всегдашната жертваИ , които пускат на мерзостта, която докарва.

Ако по време на събитието paguusapan , това се случва по време на края . Даниел 08:17 и Даниел 11:22,40 . Това е времето на пристигане на Мигел Даниел 12:01

Вандализъм гнусна - Armageddon

Даниел 7:10,11,21,22
10 А свиреп пожар и излезе от преди него ; милион служители му и милиарди по милиарди стояха пред него : На правосъдието беше създадена , и книгите се отвориха.
11 Погледнах към този момент , защото от гласа на надменните думи, които рогът говори : Гледах, докато звярът беше убит , а тялото му унищожени, и то е постановено да изгори в огъня .
21 видях, и същия рог като воюваше със светиитеИ надделя над тях;
22 До древните дни дойде и законът бе даден на светиите на Всевишния , и дойде време , че светиите завладяха царството .

Това явление е същият, в Откровение 20:4,7,8,9,12

Откровение 20:4,7,8,9,10,12
4 И видях престоли , и там са nagsisiluklok тях, те дадоха осъждане, и видях, че душите на тези, обезглавени поради свидетелството на Исус и за Божието слово , и не се поклониха на звяра или на неговия образ и приеме белег на челото или ръцете им , и те са живели , и царуваха с Христос хиляда години.
7 И когато хиляди години , Сатана ще бъде пуснат от тъмницата си ,
8 и изглежда да мами народите в четирите краища на земята , Гога и Магог , да ги събере за войната, чийто брой е като морския пясък .
9 И те се разпростряха по цялата широчина на земята , и обсажда лагера на света , и обичан град , и огън слезе от небето , и те са били изгорени.
10 А дяволът, който ги излъга бе хвърлен в езерото от огън и жупел, също така, когато звярът и лъжепророкът , и те ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове.
12 И видях мъртвите, големи и малки , стоящи пред престола и книги се разгънаха ; и друга книга бе открита , която е книгата на живота : и мъртвите бяха съдени според неща, написани в книги, според делата си .

Сатана в обсадата на свещения град е да се премине на мерзостта , която докарва запустение ? Това малко сложно. Но ние четем в Откровение 11:15,18

Откровение 11:15,18
15 И като затръби седмият ангел , и е имал силен глас от небесата, който казваше , В царството на света стана нашия Господ и Неговия Христос , и Той ще царува до вечни векове .
18 И народите , твърде много недоволен и Вашият гняв дойде и времето на смъртта, за да бъдат съдени , и по време на наградите ви дава лопата си слуги пророците , и светът , и боят от името Ти , малки и големи, и да унищожи унищожаването на Земята .

Осъждане на мъртвите настъпили в този период. Сега се определи дали в Откровение 20:09 е мерзост , която докарва запустение . Ако се върнем по време на събитието , беше в деня на осъждане на мъртвите. Откровение 20:12 . Ако идентични , трябва да се тълкува като обсадата на Сатана ( Откровение 20:09 ) в шестия тромпет не? . Кой и какво? Той гласи в Откровение 11:02

Откровение 11:02
2 И loobang извън храма се игнорират и не мярка; условия за езичниците , и Техните yuyurakang четиридесет и два месеца siudad Дух.

Той също така казва, Лука 21:20,24

Лукас 21,20,24
Но 20 , когато те видях армии Ерусалим, След това знаем, че си унищожение е близо .
24 И те ще паднат от нож, и ще бъдат отглеждани на всички народи , и Ерусалим стъпкани от езичниците , да изпълнят времената на езичниците .

И това е мерзост , която докарва запустение (Матей 24:15 и Марк 13:14 ) , че няма да остане камък върху двата бъбрека . Лука 19:43,44 . И той също така казва в Даниил 11:31 , 12:11 час на пристигане на Майкъл и възкресението на мъртвите (Даниил 12:1,2 ), за да бъде съден.

Около три и половина години каза в Откровение 11:02 , това, че е казал в Даниил 7?

Даниел 07:27
25 И той ще говори думи против Всевишния , ще изтощава светиите на Всевишния , и ще замисли да промени времена и право, и те трябва да бъдат предадени в ръката му , докато време и времена и половина време .

Ето защо, мерзостта на запустението, Армагедон и войната в небето е подобен.

Издател Стефан " и Купата на омразата

Ние се определи какво смисъла на седем печата , седем тръби и седемте чаши на Божия гняв. Преди да определят смисъла на седемте тръби . В деня на рог или тръба е в деня на прочитане на Софония 3 стих 16 и започва четене в стих 14.

Софония 1:14,15,16
14 Великият ден на Йехова е близо , в близост до добре и бързо , дори и гласа на ден Господен ; на силен мъж се вика има горчиво .
15 Този ден е ден на гняв , ден на скръб и страдание , ден на обреченост и пустота , Ден на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла ,
16 Ден на тръба и тревога срещу укрепени градове , както и срещу високите кули.

Тромпет
Ние се определи какво смисъла на седем печата , седем тръби и седемте чаши на Божия гняв. Преди да определят смисъла на седемте тръби . В деня на тромпет или тръба е в деня на прочитане на Софония 3 стих 16 и започва четене в стих 14.

Софония 1:14,15,16
14 Великият ден на Йехова е близо , в близост до добре и бързо , дори и гласа на ден Господен ; на силен мъж се вика има горчиво .
15 Този ден е ден на гняв , ден на скръб и страдание , ден на обреченост и пустота , Ден на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла ,
16 Ден на тръба и тревога срещу укрепени градове , както и срещу високите кули.

Тромпет
Образ от : http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Откровение 08:07 Първо Стефан "
7 А първият удар , и имаше градушка и огън, размесени с кръв, и хвърли на земятаИ третата част на земята изгоря , и По третата част от дърветата изгоря, и всяка зелена трева изгоря .

Ние намираме смисъл в писанията на пророците.

Джоел 2:30,31
30 А Аз ще покажа чудеса на небето и на земята , кръв и огън и стълбове дим.
31 Слънцето ще се превърне в тъмнина , и луната в кръв, преди да дойде великият и страшен ден Господен .

Езекиил 38:22
22 и Боря се с него чрез мор и с кръв, и ще наваля върху него, и неговата група , както и много хора с него, много силен дъжд и градушка от големи камъни , огън и жупел .

Езекиил 13:13
13 Затова, така казва Господ Бог, Аз ще го раздрал с вятърна буря яростта СиИ трябва да има един пороен дъжд в гнева и градушка от големи камъни в гняв да го консумират .

Откровение 8:8,9 Втори Стефан "
8 И на второ Ангел затръби, и като голяма планина, пламнала в огън, се nabulusok морето, и третата част от морето стана кръв;
9 и убита една трета от съществата в морето, Като живот , а третата част от корабите биде унищожена.

В четат , преди да са Софония 3:14,15,16 itatas прочетете в параграф 3.

Софония 1:03
3 Ще погубя човек и животно , Ще погубя на небесните птици , и морските риби , и съблазън с нечестивия , и ще изтребя човека на земята , казва Господ .

Стефан Трето Откровение 8:10,11
10 И като затръби третият ангел , падна от небето голяма звезда , горят като факли , и падна в третата част на реката, и водните извори ;
11 А името на звездата е Пелин, и третата част от водите стана пелин ; и много хора умряха, защото на вода, за горчива вода.

Кой изпие горчивата вода, и когато това се случи ?

Еремия 23:15,19,20
15 Затова, така казва Господ на Силите За пророцитеЕто, Аз ще ги нахраня с пелин, и да ги води на жлъчката, Защото от Ерусалимските пророци е нечестие излезе в цялата страна .
19 Виж , Бурята на ГосподНеговата ярост, излезе , дори и една тежка вихрушка тя избухне върху главата на нечестивите.
20 Гневът на Господа няма да се върне , докато не са изпълнени , и докато не изпълни Намеренията на сърцето си : В последния ден вие ще разберете това напълно .

Еремия 8:14,16
14 Защо още седим ? Съберете се , и нека влезем в укрепените градове , И нека се мълчи там , защото ще се постави на Господа, нашия Бог, и дадена ни води на жлъчния да пият, защото сме съгрешили против Господа .
16 смъркането на конете му се чу от Дан : гласът на neighing на силната си цялата земя трепери, Защото те дойдоха , и погълна земята и всичко, което е , хората и тези, които живеят в него.

Еремия 9:15,16
15 Затова, така казва Господ на Силите, Израилевият Бог : Ето, Аз ще ги нахраня , хората, с пелин, и да им даде вода на жлъчния за пиене.
16 Аз също ще ги разпръсна между народите, кого нито те, нито бащите им са известни, и Аз ще ги изпраща на нож, докато не ги изтребя.

Откровение 08:12 Четвърта Стефан "
12 И на четвърто Ангел затръби, и ранени третата част на деня , а третата фаза на луната, и третата част на звездата , за да потъмнее третата част от тях, и че третата част на деня не трябва да свети , и така също така през нощта.

Еквивалентът на това е тъмен на слънцето , луната и звездите в Джоел 2:9,10,11

Джоел 2:9,10,11
9 Те се качват на града, ако се движат по стената, те се изкачи на къщи, те влизат в прозорците като крадец .
10 Земята се земетресение пред тях, небето ще треперят : слънцето и луната са затъмнени , и звездите оттеглят светенето си:
11 и Господ ще издаде гласа Си пред армията сиЗа неговия лагер е много голям , защото е силна, че неговите думи ; За деня на Йехова е велик и твърде страшенИ кой може да го спазват ?

Софония 1:14 този мач за гласа на Господа.

Стефан Пето Откровение 9:2,8
2 И като отвори ямата на бездната , и дим излезе от ямата , като дим от голяма lutuang - желязо; и помрачи слънцето и небето за дим яма.
8 И имаха коса като косата на жените, както и зъбите им са като на лъв.

Пет Тромпетът се отнася до армията каза Джоел 2. Ние повишаване на Джоел 01:06 Продължавам четене да Джоел 2:1,2

Джоел 01:06
6 За една нация се излезе на моята земя , силно и без номер; Зъбите му са зъби на лъв , и той едва ли е голям лъв.

Джоел 2:1,2
1 Затръбете в СионИ свири аларма в светия Ми хълм : Нека всички жители на земята , защото в деня на Йехова дойде , защото е
2 Дни на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла , както зората разпростира върху планините : люде много и силни , никога никога не е сходно , нито да има повече след това, до годините на много поколения.

Шестата тръба е един и същ за пета тромпет . Какво е значението на четирите ангели , обвързана по река Ефрат , прочетете заглавието Вавилон и Пророчество изпълнени

Също така каза, че седмата тръба дава на Христос и на Бога и царството на света.

Откровение 11:15,18
15 И като затръби седмият ангел , и е имал силен глас от небесата, който казваше , В царството на света стана нашия Господ , и на Неговия Христос , и Той ще царува до вечни векове .
18 и наскърби страната, а гневът Ти дойде и времето на смъртта, за да бъдат съдени , и по време на наградите ви дава лопата си слуги пророците , и светът , и боят от името Ти , малки и големи, и да унищожи унищожаването на Земята .


Даване царства на Христос и осъждане на мъртвите са били във Даниел 7 по време на четвъртия звяр .

Даниел 7:10-14
10 А свиреп пожар и излезе от пред него хиляда хиляди му слугуваше , и десет хиляди пъти по десет хиляди застана пред него : На правосъдието беше създадена , и книгите се отвориха.
11 Погледнах към този момент , защото от гласа на надменните думи, които рогът ; Гледах, докато звярът беше убит , а тялото му унищожени, и то е постановено да изгори в огъня .
12 А останалите животни , техните правомощия е взето далеч : все още животът им удължен за един сезон и един път .
13 Видях в нощните видения , и , ето, дойде с небесните облаци един като човешки син , и той дойде в древните дни , и те го изведоха близо пред него.
14 и му даде сила и слава и царство, че всички племена, народи , и езици, трябва да му служи : Неговото владичество е вечно владичество, което няма да премине , и царството Му не ще бъдат унищожени.

Казвам стих 18 от Откровение 11 дойде на Божия гняв и осъждане от мъртвите. В началото на четене нашия Софония 1 ( стих 14,15,16 ) се казва, че в деня на Христос е ден на гнева ( Софония 1:15) за да можем да се определи значението на седемте чаши на гнева .

Еремия 07:20
20 Затова, така казва Господ Иеова : Ето, гнева и яростта Ми ще се излее на това място човек и животно, и полските дървета и плода на земята и няма да угасне .

Осия 05:10
10 Първенците на Юда като nagsisibago премахване на забележителности; излея яростта Си върху тях като вода.

Седемте чаши на Божия гняв в деня на мача на седем тръби.

Купата на омразата Бог

Образ от : http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Откровение 16:02 Първа купа
2 И първият отиде та изля чашата си на земята, и раната се разболява и тези, които имат тежки белега на звяра, и се поклониха на образа му .

Тя се казва, че по време на изливане на Божия гняв по време на диви животни. Кой е на звяра , прочетете озаглавен някои неща в книгата на Даниел Откровение и пророчество и изпълнени.

С изцеление на раните все още го правя?

Еремия 30:14,15
14 , че сте забравили всички любители , които търсят тебе не; Защото ранени тебе с рана като от неприятелА тежки санкции , за величието на беззаконието си, защото греховете ти се умножиха .
15 Защо плачат за болката ? Вашата болка е нелечимоПоради многото ти беззаконие, защото греховете ти се умножиха , съм направил тези неща за вас.

Псалм 38:5
5 Моите рани са в застой , и putokputok , заради моето невежество .

Исая 01:06
6 От стъпалото на ногата дори до главата не е стабилност, но рани и натъртвания, и рани putrifying: Не е затворена , нито свързан , нито mollified с масло мъж.

Откровение 16:03 Втори Купата
3 И вторият ангел изля чашата си в морето , и то стана кръв като на мъртвец , и всяка жива душа , дори и на морето са мъртви .

Втората купа на Божият гняв е един и същ във втората тръба е определена . Ние също да прочетете книгата на Езекил .

Езекил 38:19,20
19 Защото в ревнивостта Си и в пламенния Си гняв казах : Непременно в оня ден има голям трепет в Израилевата земя;
20 Така , че рибата в морето, А небесните птици , и полските зверове и всички гадини, които пълзят по земята , и всички хора са на земята , ще се потресат мое присъствие , и планините ще бъде и стръмните места ще паднат, и всяка стена ще падне на земята.

В Езекиил 38 използвахме първата тръба , така че това означава, че в същото време се случи.

Откровение 16:4-7 (трети Купата )
4 и изля чашата си върху трета от реки и извори на вода, и стана кръв.
5 И чух ангела на водите, казвайки: "Само ти, сега и в миналото , о, Свети , , за които съдия ;
6 Защото проляха кръв на светии и пророци , и ги даде кръв, той е достоен за тях.
7 И чух олтара каза: Да, Господи Боже Всемогъщи , истинни и праведни са Твоите съдби .

Третата купа на гняв е същото в третата тръба . Ние използвахме третата тръба параграф обяснение мача използвахме третата купа параграф.

Еремия 25:15,16,32,38
15 Защото така казва Господ Бог на Израел, за мен, Вземете чаша вино от яростта на моята страна, и да пиете всички народи , за които Аз ви изпращам .
16 И ще пият , и да се изследват, и се сърди , поради ножа , че ще ги изпрати.
32 Така казва Господ на Силите : Ето, зло ще премине от народ към народ, и силната буря е издигнат от краищата на земята.
38 Той е оставил своя тайна , тъй като лъв ; защото земята им е пуста заради яростния на насилникаИ от яростния Му гняв.

Исая 49:26
26 И ще ги нахранят , че те потискат със собствена плът и Те се пиян със собствената си кръв , Както и сладко вино , и всички хора , че съм Господ, твоят Спасител И твоят Изкупител, Мощният Яковов .

Езекил 39:17,18,19
17 И ти, сине човешки, така казва Господ Иеова : Говори начин на птиците , и на всеки звяр на полето, Съберете се , и дойде ; Съберете се от всяка страна на жертвата, което аз се жертвам за теб, една голяма жертва върху Израилевите планини, за да ядете месо и да пие кръв.
18 Ще ядете месата на юнаците , и ще пиете кръвта на земните князе , на овни , на агнета и кози, на волове , всички от тях угоените .
19 Ще ядете тлъстина до бъде пълна, и ще пиете кръв до бъде пиян , на жертвата, която съм жертвал за вас. (Виж Откровение 19:17-21 и Софония 1:07 )

Откровение 16:8,9 (четвърти Купата )
8 и изля чашата си на четвъртия ден и го пъхна в ръката му да гори мъже с огън.
9 и изгорени хора в крайна топлина, и те namusong името на Бога с власт над тия язвиИ те не се покаяха да Му отдадат слава .

Това означава, хората пречистване. Но вместо това те се усъвършенства прокле Бог.

Малахия 4:02
2 Но при вас , че страхът ми име Слънцето на правдата С изцеление в крилата си , и ще излиза , и подскачам като телета .

Малахия 3:1,2,3
1 Ето, Аз изпращам вестителя Си , и той ще устрои пътя пред мен: и Господ , когото търсите , трябва изведнъж дойде в храма Си , и пратеникът на завета , когото вие наслада в: ето, той иде, Казва Господ на Силите.
2 Но кой може да устои на деня на пришествието Му ? и кой ще застане , когато той се появява ? защото той е като една рафинерия огън, и като пълно:
3 и Той ще заседава в и пречиства сребро , и той се очисти левийцитеИ ги чистка като злато и сребро, и те предлагат приноси Господ в праведност .

Слънцето на правдата се нарича Зорницата . Кой сутрин ?

Откровение 22:16
16 Аз, Исус , изпратих ангела Си да свидетелстват при вас тези неща в църквата . Аз съм коренът и потомъкът Давидов , светлата звезда сутрин.

Някои може да попитам , не е Сатана на Утринна звезда , написани на Исая 14:02 ? Моля, прочетете в параграф 4 от Исая 14 в Добри новини превод на Библията . Параграф рече това : Това е подигравка да се каже. Вавилон само ти подигравки за думата сутрин.

Откровение 16:10,11 (пети Купата )
10 И на пето изля чашата си върху престола на звяра , и помрачи неговото царствоИ те хапеха езиците си от болки ,
11 и те namusong на небесния Бог поради болките си и раните сиИ те се покаяха от делата им.

Случва се по време на този звяр от самото начало на първата купа показва, че едно време събитие , едно поколение. Тъмните на слънцето , луната и звездите да отбележат петата и четвъртата тръба се казва, че помрачи деня на армията на скакалци , както и мачовете да се чете , преди да са писали за Джоел 2:9,10,11

За шеста купа на гняв , както се чете на шестата тръба на тема определението Вавилон.

За седемте тръби , да навреди на третата част . Средства се чете в Захария 13:08

Захария 13:8,9
8 мине, че в цялата земя , казва Господ , са намаляване на разстояние от две части и да умре , но третият е ляво.
9 и Аз ще докарам до третата част в огъня , и ще ги усъвършенства както се чисти среброто , и ще се опита им като злато. Те призове името ми и аз ще ги чуя : Аз казвам, моите хора и те ще казват : "Господ е мой Бог.

Третият етап ще се пречистват . За пречистване , то ще възникнат по време на диви животни, които показва на четвъртата купа на гняв . Поради това седемте тръби ще възникнат по време на диви животни.

За седма купа , гласи дефиницията озаглавена: Вавилон

Сега ние се определи значението на седем печата .

Марка
Образ от : http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Откровение 6:1-8 ( четвърти от първата марка, за да марка)
1 И видях , когато Агнето отвори един от седемте печата , и Чух един от четирите живи същества, Която говори за звука на гръмотевиците , Ела .
2 И видях, и ето бял конИ оня, който седна на него имаше лък и даде му корона , и той мина добре , и да успее .
3 И когато отвори втория печат , Чух второто живо същество, Казвайки : Дойди.
4 и дойде и друг кон, червен кон, И кон тук , раздал на земята мир, и да mangagpatayan помежду си, и му даде един голям нож.
5 И когато отвори третия печат , Чух третото живо същество, Казвайки : Дойди. И видях, и ето черен кон: И той седна на него , че има баланс в ръката си.
6 и Чух като глас сред четирите живи същества казвайки , една стотинка е мярка за пшеница за една стотинка и три мери ечемик, и не боли масло и вино.
7 И когато отвори четвъртия печат , Чух гласа на четвъртото живо същество казвайки : Дойди.
8 И видях, и ето блед конИ седна тук с името смърт и ад последвано с него. И те имаха власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч и глад , и чума , и на дивака земните зверове .

Кажи в параграф 8 те предоставени правомощия по отношение на четвъртата част от земята да умъртвят с меч и глад , и чума , и алчни зверове на земята.

Които те се отнасят до ? Те не са се позовава на четвъртото ездач , но с четирите конника . Това се нарича четири решения на Езекиил 14:21

Езекиил 14:21
21 Защото така казва Господ Бог , колко повече когато изпратя четирите Си тежки решения на Ерусалим, меч и глад , и на дивите зверове , и мора, да отреже човек и животно ?

Ако сте забелязали , всички състезатели ще има всеки един живо същество да казва : Хайде ! Нека се знае кои са четирите живи същества .

Откровение 4:6,7
6 И пред престола , очевидно с море от стъкло като стъкло , а в средата на престола , и около престола имаше четири живи същества пълни с очи отпред и отзад .
7 А Първото същество приличаше на лъв , а вторият създание като теле , а третият създание имаше като човешко лице , и четвъртото живо същество приличаше на летящ орел.

Четирите живи същества, които Езекил видя това, те са четири cherubs .

Езекил 1:4,5,10
4 И видях, и ето, бурен вятър идеше от север, Голям облак, при пожар се infolding и яркост около него, и от средата на това с нажежен метал, от средата на огъня.
5 и отсред него се виждаше и подобие на четири живи същества . И това беше изгледът им : те имаха подобие на човек;
10 А колкото за изгледа на лицата им , те изглеждаше като човек , и четирите имаха лице на лъв от дясната страна ; и четирите имаха лице на един вол от лявата страна , те четирите имаха орлово лице .

Четирите създания са от средата на бурен вятър дойде от север . В Еремия 23:19 и Еремия 25:32 са достъпни за бурята на Господ. Двете точки обяснение използвахме третия тромпет и третата купа на Божия гняв. Чете като бурен вятър в Еремия 30:23,24 .

Еремия 30:23,24
23 Виж , Бурята на Господа, му ярост, постоянно вихрушка тя избухне върху главата на нечестивите.
24 Пламенният гняв на Господа няма да се върне до последици, и докато той е изпълнил намеренията на сърцето му ; В последния ден вие трябва да го разгледа.

Нека прочетем Еремия 09:16 и Еремия 25:32,28 използвахме третия тромпет и третата купа на гняв .

Еремия 09:16
16 Аз също ще ги разпръсна между народите, кого нито те, нито бащите им са известни, и Аз ще ги изпраща на нож, докато не ги консумират .

Еремия 25:32,38
32 Така казва Господ на Силите : Ето, зло ще премине от народ в народ, и силната буря е издигнат от краищата на земята.
38 Той е оставил своя тайна , тъй като лъв за своята земя е пуста поради яростната на насилника, И от яростния Му гняв.

Ние също четем Еремия 49:36,37

Еремия 49:36,37
И Елам , е 36 Нося четирите ветрища От четирите ъгъла на небетоИ Аз ще ги разпръсна по всички тия ветрищаИ никоя нация къде изгонените на Елам .
37 И Аз ще Елам пред неприятелите си, и преди , че искат живота им , и Аз ще докарам зло върху тях, Пламенният Си гняв , казва Господ , и Аз ще ги изпраща на нож, До тях.

Са мача Еремия 49:36,37 Еремия 09:16 и Еремия 25:32,38 . Така че ние знаем какво смисъла на четирите ветрища .

Захария 6:1-5,8
1 И пак подигнах очите си и видях, и ето , дойде четири колесници из между две планини и планините бяха медни.
2 В първата колесница имаше червени коне , и втората колесница черни коне;
3 И третата колесница бели коне , а четвъртата колесница сиви коне.
4 Тогава в отговор рече на ангела, който говореше с мене , Какви са тия, господарю мой ?
5 И ангелът в отговор ми рече: Това са четирите небесни ветрища, които излизат от Постоянния пред Господа на цялата земя .
8 Тогава извика към мене и ми рече , казвайки: Ето , Те идват към север nagpatahimik духа си в северната част.
Четирите колесници са били четири мача конник ( в Откровение 6) от четирите марки. Затова четирите конника означава четирите ветрища на бурята еквивалент на . Четиримата конници в Откровение 06:08 означават те . Четиримата конници бяха изпратени в дните на мерзостта , която докарва запустение . За да продължите четене в Откровение 06:12 , слънцето , луната и звездите са затъмнени за среща с Матю 24:29 , Марк и Лука 13:24,25 21:25,26 .

Езекил 5:2,9,12,13,14
2 Една трета част да изгориш с огън в центъра на града , когато дните на обсадата са изпълнени, И взима трета страна, и порази с меч наоколо, и трета разпръсна част ще бъдеш на вятъра, и аз ще изтегля нож след тях.
9 И аз ще направя, за да можете да не са го направили , а аз все още обичам , За всички kasuklamsuklam.12 По третата част от тебе ще измрат от чумаИ от глад те да бъдат вложени в всред тебе, и трета част паднат от нож около теб, и Третата част ще разпръсна във всички посокиИ изтегля меч след.
13 Така гневът Ми , и Аз ще предизвика яростта Си върху тях , и аз ще се утеши , и те ще познаят, че Аз, Господ говори в моите усилия , когато имам завършен яростта Си в тях.
14 И ще простра ръката Си против тях, и ще направя земята пуста и отпадъци, от пустинята към Diblah , във всичките си жилища и те ще познаят, че Аз съм Господ.

В стих 9 се казва, че той не е направил и няма да правя подобни. Ако това бъде направено, защото все още се чете книгата Откровение ? Отговор , защото в Езекиил 05:09 и Откровение 06:08 е един.

В седем печата , седем тръби и седемте чаши на Божия гняв ще се случи по същото време , в деня на .

Джоел 02:11
11 И Господ ще издаде гласа Си пред армията си , защото си лагер е много голям ; Заради силни, че думите му; За деня на Йехова е велик и твърде страшен , и кой може да го спазват ?

Матей 24:22
22 И освен ако не съкрати тези дни, не плът бъде записан : а защото изборът е paiikliin деня.

Римляни 9:28
28 Диригент на Господ Неговото слово на земята, тази цел и paiikliin.
29 И както Исаия е казал преди, ако не ни остави семето на Господ на Силите , ние щеше да бъде като Содом и Гомор е подобен .

Какво Павел казва след писмено Исаия ? Ние се учим от Исая .

Исая 10:22,23
22 Защото, ако людете Си Израиля бъде като морския пясък , Само остатък от тях да се върне : потреблението постановиха ще се преливат с правда.
23 За унищожаване, и се определя , ще Господ , Господ на Силите, в средата на цялата земя .

За унищожаване се определя от Исая . Това също така по- Пол? Ние повиши четене Римляни 9:22

Римляни 9:22
22 Ами ако Бог обича да разкрие гнева си и да направи властта , е подложена на големи страдания в съдове на гнева монтирани на унищожаване:

Ако отмъщение е спасението , че ще има Господ.

Еремия 33:14,15,16
14 Ето, идат дни, казва Господ , Аз ще изпълнявам , че доброто нещо, което съм Къщата на Израел, и къщата на Юда.
15 В тези дни, а по това време , аз pasusuplingin Дейвид клон на правдатаИ той ще извърши правосъдие и правда на земята.
16 В ония дни Юда ще бъде спасен, И Ерусалим ще обитава в безопасност, и това име се нарича : Господ ни правда.

Кой е клон на правдата, се чете озаглавена: Кой определя също: Исая 9:6,7 Емануил ? и озаглавена: Глас

За петата и шестата марка на марка и глава 7, писмено му значение Dark Луната и Звезда на деня и Вавилон и Възкресение. В края на седем печата , тръбите и чашите на гнева , съществуват общи фрази.

Откровение 08:05 ( седем печата )
5 И ангелът взе кадилницата тамян , и той е изпълнен с огън от олтара и хвърли на земята; и имаше гръмотевици и гласове , светкавици и земетресение.

Откровение 11:19 ( седем тръби )
19 И Божият храм , открити в небесата, и видя в храма ковчегът на завета Му, и имаше светкавици и гласове и гръмове , и земетресение , и големи градове.

Откровение 16:18 (седем чаши )
18 и имаше светкавици и гласове и гръмове , и стана голям трус, никога не Това се случи от magkatao земята, земетресение с много силен, много ужасно.

Ние считаме, подобни изявления на Исаия .

Исая 29:6
6 Той посети Господ на Силите с гръм , и земетресения , и голям шум, С буря и вихрушка и пламъка на огън пояждащ.

Вавилон


Матей 1:17
17 Така че всички тези алтернативни родове от Авраама до Давида са четиринайсет рода заместник, и от Давида до преселението във Вавилон , четиринадесет - поколения, и от балансовата - отглеждани във Вавилон до Христа, четиринадесет поколение .

Според Матей 01:17 , Вавилон дойде в 14-ата поколение от Дейвид. И според 2 Царе 25:8,9,10 изгорени в храма и събориха стената на Ерусалим.

2 Царе 25:8,9,10
8 А в петия месец , на седмия ден от месеца , в деветнадесетата година на цар вавилонският цар Навуходоносор дойде Adan Ерусалим началникът на телохранителите , служител на вавилонския цар.
9 и изгори Господния дом и в дома на царя, и всичките къщи в Ерусалим, дори всяка голяма къща, изгори с огън.
10 И събори стени около ЕрусалимА цялата халдейска войска , с началника на телохранителите .

Много пасажи в Откровението може да бъде прочетен като книга на пророк Исая като , Еремия , Езекиил и други. В Откровение 17 и 18 години ще прочетете за Вавилон и да прочетете много подобни стихове в Еремия 50 и 51 , така че средства в книгата на пророците ще се случи в бъдеще.

Обърне внимание на точките по-долу.

Откровение 18:24
24 И намериха кърви от пророци и светци , и всички убити на място.

Еремия 51:49
49 Както Вавилон свален от смъртта на Израел , така че падането на Вавилон , е починал в земята .

Лука 11:49-51
49 Затова каза също, че мъдростта на Бог , ще им пращам пророци и апостоли , а някои от тях ще убият и изгонят ;
50 За да зададете това поколение кръвта на всичките пророци , проливана от създаването на света;
51 от кръвта на Авела до кръвта на Захария , който загина между олтара и светилището : да, аз ви казвам, че се изисква от това поколение.

Вавилон са го правя добре . Чета другите параграфи.

Откровение 18:06
6 Можете също така да даде като той ти даде , и ще увеличи целия в творбите си : в чашата е ipaghalo го pinaghaluan обратното.

Еремия 50:15,27,28
15 Shout срещу нея около : тя се подават и я фалшборда паднаха, Стените му се събориха ; за това е отмъщение на Йехова : да отмъщава на него, какво е направил , да му направим .
27 Убий всичките си бикове , нека слязат на клане ; Горко им ! за тяхното е дошъл денят , в деня на наказанието им.
28 чуят гласа на ония, които бягат и бягство от земята на Вавилон, За да извести в Сион отмъщението на Господа, нашия Бог, отмъщение на храма.

Според Господ Исус , когато по време на възнаграждение ?

Лука 21:20-26
20 Но когато видях армии Ерусалим, Това да знаете , че си унищожение е близо .
21 Тогава тези в Юдея бягат в планините, и в рамките на града излязоха , и в областта не трябва да влизат в града.
22 Защото това са дни на въздаяние, че отговаря на всички написани неща.
23 Горко на nagdadalangtao , и в онова време! защото ще има голяма мъка на земята , и гняв в страната.
24 А те ще паднат от нож, Както и да плени всички народи , и Йерусалим стъпкани от езичниците , да изпълнят времената на езичниците .
25 И ще станат знамения в слънцето и луната и звездите, и по земята бедствие на страната, което matitilihan за доброто на море и сърф;
26 мъже от страх и очакване за неща, за да дойде на земята за mangangatal на небесните сили .

Четем също предсказване на пророк Исаия .

Исая 13:10,13,15,18,19
9 Вижте , в деня на Йехова дойде , жестоко с негодувание и пламенен гняв, за да направи земята пустаИ от там да изтреби от нея грешните .
За 10 звездите на небето и украшения от него не може да даде светлина на слънцето ще потъмнее му нараства, и луната няма да предизвика светлината си.
11 и Ще накажа света за беззаконието си, И нечестивите за беззаконието им, и Аз ще гордостта на горди и ще положи ниска надменността на ужасно.
12 И ще направя един човек по-ценно от чисто злато , човекът, който повече от чисто злато от Офир .
13 Ето защо Аз panginginigin на небето и на земята, ще отстрани от мястото си в гнева на Господа на Силите, и в деня на пламенния Си гняв,
14 И това да бъде , как сърна , и как овце, които никой не завежда : те трябва на всеки един от своите хора , и бягат , всеки в собствената си страна .
15 Всеки бъде пронизан ; и всеки един ще паднат от меч.
16 Тяхното бебе е на парчета пред очите им: Къщите им ще бъдат ограбени, и жените им изнасилвани .
17 Ето, Аз ще подигна против тях мидяните , който не взе сребро и злато, няма да се наслаждават .
И 18 парчета от техните лъкове на младите мъже, и те нямат милост за плода на утробата ; техните очи няма да пощади децата.
19 и Вавилон , славата на царствата, Красотата на халдейци, е е, както когато Бог разори Содом и Гомор .

Как ли Бог унищожени Содом и Гомор ?

Битие 19:23-28
23 Слънцето беше на земята , когато Лот дойде до Сигор.
Тогава 24 nagpaulan Господ върху Содом и Гомор сяра и огън от Господа от небето;
25 Той разори тия градове и цялата равнина и всички жители на градовете и земните растения .
26 Но жената на Лот погледна назад , и стана стълб от сол.
27 А Авраам стана рано сутринта на мястото, където той пред Господа.
28 и погледна към Содом и Гомор , и цялата земя на равнината, и видя , и ето, дим от земята, отидоха , като дим от пещ.

Nagpababa огън на Господа. Той не е изпратено хора с masong изтощително . Случай на сутринта , а не на обяд , а не в следобедните часове , а не през нощта , но на сутринта.

Четем също прогнози в Йерусалим и Вавилон.

Еремия 50:40-44,46
40 Точно както Бог унищожени Содом и Гомор и околните градове, Казва Господ , така че никой не живее там, или дали живеят човешки син .
41 Ето, един народ, иде от север, и един велик народ и много царе ще бъдат от страни на земята.
42 Те държат на носа и на практика : те са жестоки , и няма милост : Гласът им бучи като морето , и те се вози на коне, определени в масив от мъжете за война срещу тебе , дъщерьо вавилонска .
43 вавилонският цар чу вестта за тях, и ръцете му слаб восъчен : мъка хвана го , и мъки , както на жена , която ражда.
44 Ето, неприятелят ще дойде като лъв от гордостта на Йордания по отношение на силно обитаване : Аз ще изведнъж да ги направи да избяга , а избран, той ще го назначи , за който е като мен ? и кой ще ми определи време ? и който е пастор да застана пред мен?
45 Затова, слушайте съвета на Господ , е отнел от Вавилон, и той определя решението си против земята на халдейците : Непременно те няма какво да управлява стадо , със сигурност той трябва да направят своите домове с тях.
46 Шумът от превземането на Вавилон Земята трепери , И вопълът се разчу между народите.
Еремия 6:22-24
22 Така казва Господ , Ето, един народ, иде от северната страна , и един велик народ , се увеличават от страните на земята.
23 Те държат на носа и на практика : те са жестоко и без милост : Гласът им бучи като морето , и те се вози на коне, всеки един масив от мъжете за война , против тебе, дъщеря на Сион.
24 Чухме известие за това : нашите ръце са слаби : мъка е обзета от нас, и мъки , както на жена , която ражда.

Ние също четем други подобни прогнози , което се случва за различните хора.

Еремия 50:13
13 За гнева на Господ не се обитава , но трябва да бъдат изцяло пуста : Всеки, който минава през Вавилон, ще се учуди , И ще подсвирне за всичките негови язви.

Еремия 49:17,18
17 и Едом ще бъде за учудване : всеки, който минаваше се зачуди и ще подсвирне за всичките му язви.
18 Ако събарянето на Содом Гомор и околните градове, казва Господ , никой не живее в нея , нито човешки син живеят в него.

Еремия 19:08
8 и Аз ще направя тоя град пуста и подсвиркване : всеки, който минава през нея , да се учуди и ще подсвирне поради всичките му язви.

Според католическата църква, се нарича Вавилон в 1 5:13 Петър е на римляните. Какво се случи в 70 "АД не виждам изпълнение на пророчествата на пророците и Новия завет . Според "експертите" са унищожили храма в Йерусалим в 70 г. от римляните. Аз не вярвам в такива неща. Той е litiral , физически , материални , чувствени , дяволски ( не мъдрост да слиза от горе, но земното , чувствен, дяволски . Яков 3:15)

Връщаме се в Еремия 50:40-46 и Еремия 6:22-24 . Прочита на книгата на пророк Иоил за подобни мероприятия и духа на пророчеството в Иоил 2:1-11 .

Джоел 2:1-11
1 Затръбете в Сион, и доброто за тревога в светия Ми хълм: Нека всички жители на земята , защото в деня на Йехова дойде , защото е
2 Дни на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла , както зората разпростира върху планините : люде много и силни , никога някога са подобни на тях, нито кой да е повече за тях, дори годините на много поколения.
3 А огъня , преди да ги поглъща , а зад тях пламък гори: Земята е като Едемската градина пред тях и зад тях гола пустиня , да, и нищо не им избяга .
4 Видът им е като изгледа на коне и конници , за да те управляват .
5 Като тропот от колесници по върховете на планините ще те скок , като шума на огнен пламък пояжда плявата , като силни хора , определени в битка масив.
6 В присъствието на народите , са в мъка : всички лица са маска .
7 Те бягат като силни мъже , които се изкачат на стената като военни мъже , и те март всеки един от пътищата му , и те не се разбива в техните редици.
8 Нито един друг , те ще ходят всеки в своя път , а когато те нападне нож, и ранени.
9 Те се качват на града, ако се движат по стената, те се изкачи на къщи, те влизат в прозорците като крадец .
10 Земята се земетресение пред тях, небето ще треперят : слънцето и луната са затъмнени , и звездите оттеглят светенето си:
11 И Господ ще издаде гласа Си пред армията сиЗа неговия лагер е много голям , защото е силна, че думите му ; За деня на Йехова е велик и твърде страшен , и кой може да го спазват ?

Според Господ Исус , на тъмно на слънцето , луната и звездите все още се появяват в бъдеще , така че пророчеството в книгата на Джоел все още предстои да се случи в бъдеще. И пророчеството в книгата Откровение е изпълнено в бъдеще , така че ние намерите в книгата Откровение същия дух на пророчеството. И ние виждаме това в Откровение 9:13-19

Откровение 9:13-19
13 И шестият Ангел затръби, и чух един глас от роговете на златния олтар пред Бога,
14 казва шестият ангел с тръба , Губим четирите ангела вързани при голямата река Ефрат .
15 и Лаван разтовари четирите ангела , които ще бъдат готови навреме и ден и месец и година, за да убият третата част от мъжете.
16 А броят на въоръжените конници беше два пъти по десет хиляди пъти sangpunglibong : Чух техния брой.
17 и Видях визията на коне и езда тук , като нагръдници като от огън и хиацинт и жупел ; и главите на конете като глави на лъвове, и устата си на пожара , дим и жупел .
18 От тия три язви, беше убит на третата част от човеците, с огън и дим и сяра , които nangagsisilabas в устата си .
19 Защото силата на конете е в устата им , и в опашките им ; защото опашките са като змия , и с глава, и които те ipinananakit .

Четирите ангела са обвързани с реката Ефрат и се Лаван разтовари да убият третата част от човечеството. Това твърдение е жертва на север от река Ефрат. ( Еремия 46:10 )

Откровение 11:02 преследваме

Откровение 11:02
2 И извън храма loobang се игнорират и не мярка; условия за езичниците , а те yuyurakang четиридесет и два месеца светите siudad.

По твърдението за нарушение на народите в Откровение 11:02 е мерзост , която докарва запустение в Матей 24:15 и Марк 13:14 и Лука , посочва ясно в Матей 21:24 и от 24:15 е реченото чрез пророк на Даниел (Даниил 9:27 , 11:31 , 12:11 ) Времето , ден , месец и година в Откровение 09:15 е на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк. Четирите ангелите да бъдат освободени да убиеш трета от човечеството са четири изтребителя на 9 / 11. От 9:13-11:14 Откровение Откровение ще забележите, че то съдържа втората горко .

Откровение 11:14
Предишна 14 секунди горко : ето, идва третата горко бързо.

Според Даниел 12:11 , началото на брой от 3 1 / 2 години е началото на изграждането на мерзостта , която докарва запустение . Стана толкова ценни часове, дни , месеци и години в Откровение 09:15 за началото на броя дните до пълното 3 1 / 2 години.

По-долу боец ще дойде до плажа и нападението на плажа. Двете борец за атака на кулите близнаци , така дойде от север.

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Еремия 51
48 Тогава небето и земята и всичко, което е в нея , ще пеят за радост над Вавилон, за на разрушители ще дойде при него от север, казва .

Ние се определи дали мачовете са изброени по-долу.

Второзаконие 32:41,42,43
41 Ако се изостря лъскавия си мечИ ръката ми се прави , ще направи отмъщение на моя враг , и ще възнагради онези, които ме мразят.

42 Пиян с кръв и аз ще направя моя стрели, И мечът Ми ще яде меса ; В кръвта на убитите и на пленените, главата на врага.
43 Развеселете се, народи, с людете си ; Защото той ще отмъсти за кръвта на слугите си , и отмъщение на противниците Си, И свободното си страна, своя народ.

Еремия 46:10
10 Защото денят е Господ , Господ на Силите, Ден за въздаяние , за да му отмъсти на враговете си , и меч ще погълне и да се задоволи и ще пие кръвта им ; защото Господ , Господ на Силите, жертва на север от река Ефрат.

Откровение 18:24
24 А в него се намериха кърви от пророци и светци , и всички тези, убити на място.

Параграфите по-горе мачове. Реката Ефрат ( Еремия 46:10 ) бе до Вавилон ( Откровение 18:24 ). Вавилон намерени кръвта на слугите на Бога. Така че срещу възнаграждение ( Deuterenomio 41:43 ) на Бог му за Вавилон се намериха кърви от пророци.
 
Четете в Откровение 16:12

Откровение 16:12
12 и шеста изля чашата си върху голямата река Ефрат , и водата си изсъхна, за подготовка на царете от изгрева на слънцето.

Чете същото пророчество в Еремия 50:38,40

Еремия 50:38,40
38 Суша има върху водите му , и сушениЗа земя на изваяни , а те са луди , защото на идолите .
40 Точно както Бог унищожени Содом и Гомор и околните градове, казва Господ , така че никой не живее там, или дали живеят човешки син .

Това четем в Откровение 16:12 (на базата на нашия четене) са съвременни в Откровение 09:15 и двете разположени на 6-та купа на гняв и 6-та тръба така че ние продължаваме четене в Откровение 16 стих 18.

Откровение 16:18
18 И имаше светкавици и гласове и гръмове , и имаше голям трус , че не се е случило , тъй като magkatao на земята, земетресение с много силен, много ужасно.

Силно земетресение разклащане или треперене означава небесните сили . Лука 21:26 и Матей 24:29

Матей 24:29
29 веднага след скръбта на ония дни слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си , звездите ще паднат от небето , и се правомощията на небесата ;

Продължаваме точка на Откровение 16 в параграф 19

Откровение 16:19
19 и В големия град тя се раздели на три , и градовете на страната nangaguho : и голяма Вавилон е спомни пред Бога , да му даде чашата на виното от яростния Си гняв .
Средната дълбочина на три чудесни хора са на разположение в глава Езекил 5, параграф 2 и 12.

Езекил 5:2,12
2 третият ще бъдеш част изгори с огън в центъра на града , когато дните на обсадата са изпълнениИ можете да получите от трета страна, и порази с нож околоИ Третият разпръсна част ще бъдеш на вятъраИ ще изтегля нож след тях.
12 трета част от тебе ще измрат от мор , и глад те ще бъдат вложени в средатаИ трета част ще паднат от нож около тебеИ Третата част ще разпръсна във всички посоки, и да направи нож след това.

В деня на обсадата са във Лука 21:20 четем, че преди това. Случай , когато обсадата се помрачи слънцето , луната и звездите (Лука 21:25 ), както и чете като този на етикета 6. Предишни е шестата купа от гняв и тромпет , едновременни смисъла седемте тръби , марка и чаши на Божия гняв. Sasapitin всичко едно поколение.

Откровение 6:12,13,14
12 И видях , когато отвори шестия печат , и имаше силно земетресениеИ Слънцето почерня като вретище на косата тъмна , и цялата луна стана като кръв ;
13 И звездите на небето падна на земята, Като фигура овощни дървета isinasambulat си малки младите плодове , когато бие силен вятър.
14 И небето разделиха , като че ли книгата отчаян удавяне , и всички планини и острови са били преместени от мястото си.
15 И земните царе и князе, и началника на капитаните, и на богатите и силни , и всеки роб и всеки свободен човек , е nagsipagtago в пещери и в скалите на планините;

Премахването на планини и острови, четем в продължение на Откровение 16 в параграф 20

Откровение 16:20
20 И всеки остров побягна и планините не се намериха.

Езекил 38:19,20
19 Защото в ревнивостта Си и в пламенния Си гняв казах , Наистина този ден ще бъде един голям трепет в Израилевата земя;
20 , така че рибата в морето, и небесните птици , и полските зверове и всички гадини, които пълзят по земята , и всички хора са на земята , треперят в мое присъствие, и От планините ще бъде и стръмните места ще паднат, и всяка стена ще се падне на земята.

Също така прочетох книгата на Исая , когато magpapatabon хора в планината.

Исая 02:19
19 и хора отидат в пещерите на скалите и пещерите на Земята , поради страх от Господа, и славата на Неговото величие , , когато той стана да разтърси земята.

Когато времето ?

Исая 30:32
32 И всеки удар на назначения персонал, който е срине при него , ще бъде с дайре и с арфи, в битки с разклащане ще е за тях,

Еремия 46:10
10 За ден е Господ, Господ на Силите, Ден за въздаяние, да му отмъсти на своите противници , и меч ще погълне и да се задоволи , и кръвта си , защото Господ , Господ на Силите, жертва на север от река Ефрат.

Исая 34:6,7,8
6 Защото Господ е пълен с кръв, мазнини с тлъстина , от кръвта на агнетата и яретата, на тлъстина от овни : За жертвите на Господ във Восора и голямо клане в Едомската земя .
7 И дивите волове ще слезе с тях и волове с бикове , и земята им се кръв, и прахът им прави мазнини с тлъстина .
8 За деня на въздаянието от Господа , годината на възнаграждение в борбата в Сион .

И ние просто се повтаря въпроса , когато в годината на възнаграждение .

Чета и други подобни се случва в града.

Еремия 49:21 ( Едом )
21 Земята трепери от шума на падането им, По звук, шум се чува в Червено море.

Езекиил 31:16 ( Египет)
16 Направих страната шума на падането му , когато го свалих в преизподнята с ония, които слизат в ямата , и всичките дървета на Eden, избора и най-добрите на Ливан , всички, които пият вода , са утешиха в най- дълбоките места на земята.

Езекил 26:15,18 ( гуми )
15 Така казва Господ Иеова на Тир ; Да не потресат островите от шума на падането ти , когато ранените охкат , когато клане между вас ?
18 Островите ще треперят в деня на падането тиДа, островите на морето се плаша от заминаването .

Еремия 50:46 ( Вавилон )
46 Шумът от превземането на Вавилон Земята трепери, И вопълът се разчу между народите.

Еремия 25:31 ( страни)
31 Шумът идва до края на света , защото Господ има спор с държавата , Той ще се съди с всяка твар ; за той ще ги даде на нож, казва Господ .

Исая 17:09 
9 В този ден силната си град ще бъде като оставиха места в гората, А на върха на планината , който напусна преди израилтяните , и да се провали .

Откровение 17:5,6
5 И на челото е написал името, Мистерия, великий Вавилон , майка на проститутки и на земята мерзости.
6 и Видях, че жената пиян с кръвта на светиите и от кръвта на мъчениците на Исус. И когато го видях Чудех голямо учудване .

Каква мерзост ?

Еремия 07:30
30 направил за децата на Юда е зло пред Мене , казва Господ : поставиха мерзостите си в дома призова Моето име , та го оскверниха .

Какво отвратително нещо, което да поставите в дома на Господ ?

2 Царе 21:05
5 и Издигна жертвеници и на цялото множество на небето в две съдилища на дома на Господа.

И поклонение на тия мерзости Господ.

Езекил 8:13-16
13 Той каза също така при мене, ти ще виждам отново още други големи мерзости, които вършат.
14 Тогава ме заведе до входа на портата дома на Господа на север, и, ето , там седяха жени та оплакваха Тамуза беше.
15 И рече ми , ти Видя ли, сине човешки ? ти пак виж още големи мерзости от тия .
16 И заведе ме във вътрешния двор на Господния дом , и ето , вратата на храма на Йехова , между предхрамието и олтара, около двадесет и пет мъже, с гърбовете си към храма , с лице на изток, и те се поклониха на слънцето към изток .
 

Четири вятъра


изображение от : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Какви са четирите ветрища ?

Откровение 7:1,2
1 и след това видях четири ангела, стоящи на четирите ъгъла на земята , че компенсациите четирите земни ветрове, да не би от вятъра удар на земята или морето, нито върху някое дърво.
2 И видях друг ангел да се издига от изгрева на слънцето, като печата на живия Бог ; и той извика един глас към четирите ангела, които даде maipahamak на земята и морето ,

Четирите ветрища в Откровение 7 са четирите конника на четири марки ( Откровение 6:1-8 )

Еквивалентът на четири mangangangabayo са четирите колесници в Захария 6:1-8

Захария 6:1-5
1 И пак подигнах очите си и видях, и ето , дойдоха четири колесници из между две планини ; и планините бяха медни.
2 В първата колесница имаше червени коне , и втората колесница черни коне;
3 И третата колесница бели коне , а четвъртата колесница сиви коне.
4 Тогава в отговор рече на ангела, който говореше с мене : Какви са тия , господарю мой ?
5 И ангелът в отговор ми рече: Това са четирите небесни ветрища, които излизат от Постоянния пред Господа на цялата земя .

Ние анализираме как отговарят на тези четири самолета на 11.09 терористичните атаки в Ню Йорк.

Образ от : линк 1   линк 2

6 В колесницата в която са черни коне отива напред към север, и на белите излизат след тях;и сив отиде към юг .
7 А силния излезе , и искаше да мине напред-назад през земята ; А той рече: Иди, насам-натам в земята. Така че те ходят насам-натам в земята.
8 Тогава извика към мене и ми рече , казвайки: Тук те идват към север nagpatahimik духа си на север.

Двете колесници от север или на север, това е атака срещу кулите близнаци .

Едно излизане на юг или юг и нападението срещу Пентагона.

И един nagpumiglas (в зависимост от Добри новини Библията ) и това е катастрофа в Пенсилвания.

Sakto ли в пророчеството ?

Поставете ги в деня на обсадата , както каза в Захария 5, която е разделена на три града , а също така каза на седем ( или шест) Тромпетът . Същия период на събитието и реализирането на визията до края на Откровение .

Четири Air ( Squalls на Господ )

Бурята на Господа са четирите конника на четирите ветрища .

Нека обясни Библията е .

Еремия 25:31,32,33
31 Шумът идва до края на светаЗа Господ има спор с народа , той ще се съди с всяка твар ; за зло Той ще им даде нож, казва Господ .
32 Така казва Господ на Силите : Ето, зло ще премине от народ към народ, и голяма вихрушка се издигна от краищата на земята.
В 33 убитите от Господа в този ден се от единия край на земята до другия край на света: Те не могат да бъдат оплакани , нито прибрани , нито погребани : те трябва да бъдат тор на земята .

Еремия 23:19,20
19 Виж , Бурята на Господ , неговият гняв , излезе , дори и една тежка вихрушка : пада върху петите на злото.
20 Гневът на Господа няма да се върне , докато не са изпълнени , и докато не изпълни Намеренията на сърцето си : В последния ден вие ще разберете това напълно .

Исая 66:15,16
15 Защото, ето , Господ ще дойде с огън и колесниците му като вихрушка ; За да излее гнева си от ярост , И изобличението Си с огнени пламъци .
16 Защото с огън ще ГосподИ с меча си , за всички хора : и убитите от Господа ще бъдат много.

Еремия 4:11,12,13
11 По това време се говореше за тия люде и Ерусалим , А горещ въздух от високите места в пустинята на дъщерята на людете ми , да не подбирам или чистите такива:
12 Силен вятър от тях ще дойдат за мен: Сега ще дам присъда срещу тях.
13 Виж , Той ще възлезе като облаци, и колесниците му като вихрушка Конете му са по -бързи от орли. Уви ! защото са унищожени.

Еремия 12:12
12 Разрушители са дойде върху всички високите места през пустинята : за меча на Господ ще погълне от единия край на земята до другия край на земята : няма плът има мир.

Авакум 1:5,6,7,8
5 ви Mangagmasid между народите, и погледна и се чудя чудно , защото работя едно дело във вашите дни , че не вярват, че той ви е казал.
6 Защото, ето , аз въздигне на халдейци, Оня лют и нетърпелив народ, че ширината на земята, така magari жилището места, които не са техни .
7 Те са страшна и страховитите им решения и тяхното достойнство се придвижат от себе си.
8 Конете им са по-бързи от леопарди, и по- свирепи от вечерни вълци ; и конниците им натиснете гордо : Да! конниците им идват от далече , тъй като те бягат орел готови за консумация .

Еремия 50:40,41,42,43
40 Точно както Бог унищожени Содом и Гомор И ближните им градове, казва Господ , така че никой не живее там, или дали живеят човешки син .
41 Виж , един народ, иде от север ; и един велик народ и много царе ще бъдат от страни на земята.
42 Те държат на носа и на практика : те са жестоки , и няма милост : Гласът им бучи като морето , и те се вози на коне, опълчиха от мъжете за война срещу тебе, дъщерьо вавилонска .
43 вавилонският цар чу вестта за тях, и ръцете му слаб восъчен : мъка хвана го , и страдание като жена , която ражда.

Еремия 51:1
1 Така казва Господ , Ето, Аз ще подигна против Вавилон , и против жителите на Lebcamai , едно унищожаване на вятъра.

Даниел 11:40
40 А по време на края е makikipagkaalit него царят на юг, и Царят на север ще дойде против него като вихрушка , с колесници и с конници и с много кораби; и той ще влезе в земята , ще нахлуе и минава.

Джоел 2:2,10
2 Дни на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла, В зората разпростира върху планините : люде много и силни ; , не винаги, както гоСъщо така трябва да има повече след него, дори на годините на много поколения.
10 Земята се земетресение преди тях; небето ще треперят : слънцето и луната са затъмнени , и звездите оттеглят светенето си :

Софония 1:15
15 Този ден е ден на гнева , ден на скръб и тъга , ден на гибел и унищожаване, Ден на тъмнина и тъга, Ден на облак и на гъста мъгла ,

Езекил 38:9,15,16
9 И възкачи ще бъдеш , ще дойде като буря, ще бъдеш като облак , покриващ земята , ти и всичките твои пълчища, и много народи с тебе.
15 Ще дойдеш от мястото си от най-далечните страни на север , ти и много народи с тебе, всички яздещи на коне , голямо множество и силна войска ;
16 А дойдете против людете Ми Израиля като облак , покриващ земята: е последния ден , да те доведа против земята ми , че народите могат да ме уведомите , когато се осветя у тебе , Гоге, пред очите им.

Езекиил 1:4,5
4 И видях, и ето, бурен вятър идеше от север, голям облак, при пожар се infolding , и яркост около него, и от средата на това с нажежен метал, от средата на огъня.
5 И от средата от него се виждаше и подобие на четири живи същества . И това беше изгледът им : те имаха подобие на човек;

Четирите живи същества, които Езекил видя двамата Йоан видя в Откровение на четирите марки. Бурята ветрове от север са четирите конника на Джон видя, че всеки един от тях има жива каза: " Ела ! "

Откровение 06:08
8 И видях , и ето блед кон, и Оня, Който яздеше тук с името смърт и ад последвано с него. И те имаха власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч и глад , и чума , и на дивака земните зверове .

В статията , че " те "се отнася до четирите конника , а не в четвъртия ездач само .

Езекиил 14:21
21 Защото така казва Господ Бог , колко повече когато изпратя четирите Си тежки решения Ерусалим меч и глад , и на дивите зверове , и мора , та да отсека човек и животно ?

Според Захария 5 Ще пратя и нож , глад, мор и диви животни на Господ в деня на обсадата и четирите конника .
И когато на обсадата се проведе това е всичко , когато всичко е наистина каза , че е написал.

Лука 21:22
22 Защото това са дни на въздаяние, че отговаря на всички тези неща са написани.

Резервирайте маркирани

Книгата е една марка е книгата на Даниел .

Даниел 12:4,9
4 А ти, Данииле, затвори думите и запечатай книгата до края : мнозина ще я изследват , и знанието , се увеличава.
9 И рече : Иди си , Даниел : за думите са затворени и запечатани до момента на края .

Сега , съдържанието на книгата на Даниел е за мерзостта , която докарва запустение . Даниел 09:27 , 11:31 , 12:11 и другите за враг на Бога и за идването на Месия.

Сега , съдържанието на книгата с марката в Откровение е за мерзостта , която докарва запустение . По тази причина на слънцето, луната и звездите са затъмнени .

Някои неща от книгата Даниил и Откровение




Даже и в знамето на страната ни Филипините, емблемата на пророчествата на Даниил и Откровение .

Даниел 7:7,20,24
7 Подир това, като погледнах в нощните видения , и ето, четвъртото животно, Страшен и силен , и много силен, той имаше големи железни зъби , ядеше и парчета, а краката му niyuyurakan на остатъци от пестициди, и се отличава от всички животни преди него , и имаше десет рога.
20 А за десет рога , които са били в главата му и една пружина и пред който паднаха три дори и това рог, който имаше очи и уста, които nagasasalita велики неща , които изглеждат по-големи , отколкото е спътниците си .
24 А за десетте рога от това царство са десет царе, възникна и друг възниква след тях; и той ще се различава от първия , и той остави трима царе.

Откровение 17:8-14
8 Звярът си видял, беше , и няма, и затвори в дълбочина, и води до унищожение. И те , които живеят на земята manggigilalas , чиито имена не са написани в книгата на живота от създанието на света, когато те видях звяр , как е той , а не , както и дойде.
9 Тук има предвид с мъдрост. Седемте глави са седем планини, които жената седи ;
10 И те са седем царе, от които петима паднаха , единият тук , един все още не е дошъл, и когато той трябва да отнеме малко повече време .
11 И звярът, който беше и го няма, Той е и осма и той беше на седем и тя към унищожение.
12 А за десетте рога си видял , са десет царе , които няма да участва на царството , но те получават право да се произнася , че един час със звяра .
13 Те са един ум, и даде им сила и власт на звяра .
14 Те борбата срещу АгнетоИ те dadaigin Агнето , защото е Господ на господарите и Цар на царете , и другарите му , които били наричани и елит и верни също има предимство.

Триъгълникът на флага символизира Филипините от 10 (десет) на Даниел 07:20 и Откровение 17:12 . И трите падна (Даниил 7:20 ) е тризвезден isinisimbulo. Три удави и появата на четвърти (Даниил 7:07 ). Четвъртият звяр (Даниил 7:07 ) е sinisimbulo ден. Осемте лъчи е символ на осем крале ( Откровение 17:11) , където животното осма от всеки седем .

Образ от : http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Те Dirigmain Агнето ( Откровение 17:14 ), както се казва в книгата на Даниел .

Даниел 7:9-14 ви игнорират , Божието царство , по време на четвъртата животно. И това е и времето, дава на Месия сила и слава и царство.

Даниел 7:9-14
9 Гледах до престол са били поставени и един от старейшините заседание на слънце и облеклото му бяло като сняг и космите на главата му като чиста вълна : престолът му огнени пламъци .
10 А свиреп пожар и излезе от преди него ; милион служители му и makasampung хиляди пъти по десет хиляди стояха пред него съдийството е зададен, и книгите се отвориха.
11 Погледнах към този момент , защото от гласа на надменните думи, които рогът , гледах , докато животното е убит и тялото му унищожени и то е постановено да sunigin огъня.
12 А колкото за останалите животни, техните правомощия е взето далеч : все още животът им удължен за един сезон и един път .
13 Видях в нощните видения , и ето, дойде с небесните облаци един като човешки син , и той дойде в древните дни, и те го изведоха близо пред него.
14 И му даде сила и слава и царство , че всички племена, народи и езици, трябва да му служат: Неговото владичество е вечно владичество , че няма да премине и царството Му не ще бъдат унищожени.

Отбелязва се, че четвъртият звяр е bulugang кози в Даниил 8:08

Даниел 08:08
8 И козелът се възвеличи , а когато той е силен , големият му рог се счупи и вместо да става ясно четирите забележителен рога към четирите небесни ветрища .

Като доказателство се казва в стих 25 от Даниел 8.

25 И в пътя си той palulusugin измамата в ръката си, и той ще се възвеличи в сърцето му , и тяхната сигурност той ще унищожи много : Той също така се изправи срещу принца на принцоветеНо той трябва да бъде разбита без ръка.

Показано тук , че принц борбата той означава, че има , че князът на князете , или идват .

Ако да , царят е лош цар каза Даниел 11:21 .

Даниел 11:21
21 И вместо него да се изправи един долен човек , те не са дали честта на царството ; но той ще дойде в момента на сигурността и трябва да получи царството чрез ласкателство.

22 И ще мине през много , че те ще преливат пред него, и да падне , да, като военачалник .

За да продължите четене в 12:01 Даниел ние ще знаем, че по време на този цар на пристигане на Мигел .

Даниел 12:01
1 И по това време, Майкъл се изправи великият княз , които стоят за доброто на децата на людете : и ще има време на страдание , нещо , тъй като имаше една нация до този момент, а по това време хората ти се дава , всеки, който се изписва в книгата .

Този цар (Даниил 11:21 ) е четвъртият цар идването на архангел .

Даниел 11:1,2
1 А колкото за мене, първата година на Дария мидяните, стоях да потвърди и да го засили .
2 И сега ти покажа истината. Ето , да се изправя още трима царе в Персия ; и четвъртият ще бъде много по-богата от всички теИ когато той е бил силно чрез богатството си, той kikilusin всички срещу Република Гърция .

А другата се отнася до статуите на царя мечта.

Даниел 2:1,31-35,40,44

1 и на втората година от царуването на Навуходоносор царят видя сънища, и духът му се смути и сънят беше там .

31 Ти , царю, видях, и ето голям образ. Това изображение , което е силно , и чийто блясък е бил превъзходен, е стоял пред тебе , и на външния вид на това е ужасно .
Около 32 снимки , главата му била от чисто злато, гърдите му и мишците му от сребро, корема му и бедрата му от мед,
33 Краката му от желязо, нозете му част желязо и кал част .
34 Изглеждаш там natibag камък , не с ръце , който е ударил образа в нозете му , които са били от желязо и кал, и той се счупи.
35 Тогава желязото, калта , медта , среброто и златото разбити на парчета заедно, и са станали като плявата на лятото вършитба, и вятърът , че няма място се намира в тях, и камъкът, който ударил образа, е станал голяма планина и е изпълнил целия свят .

40 И на четвърто царство трябва да бъдат здрави като желязоПонеже черната nakadudurog сдробява всичко : и като желязо , че победата на всички тях, и madidikdik .

В 44 В дните на ония царе небесният Бог ще издигне царство, че никога не се, или мощността е оставено на друг народ , но на парчета и довърши всички тези царства, а тя lalagi завинаги.

Th четирите живи същества в Даниил е на звяра в Откровение 13.

Даниел 07:25
25 А Той ще говори думи против Всевишния , и ще изтощава светиите на Всевишния , и той ще замисли да промени времена и закониИ те трябва да бъдат предадени в ръката му до време и времена и половина време.

Откровение 13:5,6
5 И му даде една уста, които говореха надменно и богохулно ; и му даде право да продължи четиридесет и два месеца.
6 Той отвори устата си в богохулство против Бога, За да pusungin неговото име и скинията Му , така че жителите на небето.

Време и времена и половина време в Даниил 7:25 Същото е и в четири и два месеца. Еквивалента на три и половина години. Вторият звяр в Откровение е дал дъх с образа на първия звяр . Кой е той?

Откровение 13:14,15
14 И той излъга жителите на земята за знаци, които е издадено той да направи пред очите на звяра ; заяви пред жителите на земята , че те трябва да направите снимка на животното има рана от нож и са живели .
15 А той даде право да даде дъх с образа на звяра, На картинката на животните могат да говорят и да причини всички, които отказват да се покланят на образа на звяра.

Когато се вземе на визия за кози и четвърти цар ?

Даниел 08:19 ( коза)
19 А той рече: Ето, Аз ще ви покажа какво се случва в последния период от възмущение ; За около графика на края.


Даниел 11:31,40 ( четвърти цар )
31 и групата ще застане на негова страна, и в тях се осквернява светилището , дори стените и премахване на постоянното всеизгаряне, и , които пускат на мерзостта, която докарва .40 А по време на края е makikipagkaalit него царят на юг, и северният цар ще дойде против него като вихрушка , с колесници и с конници и с много кораби , а той призна, че земята , ще нахлуе и по-късно .

Според нашите четене на книгата на Даниел , мерзостта , която докарва запустение по време на четвъртата цар ще се случи по време на края . Кога ще сезона край?

Софония 1:14,15,16
14 Великият ден на Йехова е близо, Близо добре и бързо , дори и гласа на ден на Господ: на силен мъж се вика има горчиво .
15 Този ден е ден на гнева , ден на скръб и страдание, ден от гибел и унищожаване, Ден на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла ,
16 ден на Ромео и тревога срещу укрепени градове , и срещу висока стена.

Така че идването на Мигел по време на беда по време на мача край и се казва ( Софония 1:14) е денят на Господа. В момента препрочитам Даниел 12:01

Даниел 12:01
1 И по това време Майкъл ще остане, Великият княз , който е за доброто на децата на людете Си , и ще настане време на страдание, каквото никога не е било , тъй като имаше една нация до този момент, а по това време хората ти се дава , всеки този, който трябва да бъде написана в книгата .

В " време " се отнася до времето на четвъртия цар ( или могат да бъдат четири) по време на края .

Когато по време на бедствие ( Софония 1:15 ) в зависимост от Господ Исус ?

Lacas 21:22,23
За 22 Това са дни на въздаяние, че отговаря на всички писмени неща.
23 Горко на nagdadalangtao , и в онова време ! за Ще има голяма мъка на земятаИ гняв в страната.

Звярът е син на погибелта или извратено .

2 Солунци 2:2,3,4,8,9
2 За да можете лесно да се движат ума си, нито все още се смущава , нито от духа , нито с думи , нито с писмо от нас , като каза , че в деня на Христос ;
3 Никой да не ви измами по никой начин : да не се влиза , с изключение няма да бъде, далеч , и разкри, дявола, синът на погибелта ,
4 Това противопоставя и се срещу всичко, което се нарича Бог , или се покланяме , така че той седи в Божия храм, че самият той обяви като Бог .
8 И тогава ще се яви беззаконният , , че Господ ще убие с дъха на устата си , и с яркост от неговото идване ще унищожат;
9 Той , чието идване се дължи на действието на Сатана с всякаква сила, знамения , лъжливи чудеса ,

02:14 1Timoteo
14 И Адам не се излъга; но жената се излъга е в престъплението ;

Така че ние установили, че жената е числото 666 , защото тя ( жената ) е престъпление против Бога , а не човек .

Даниел 9 се казва около 490 години. Тя включва пристигането на княз помазан . Също така казват тук около три и половина години (42 месеца или седмици, sangglinggo и половина на седмица)

Даниел 9:24,25,26,27
24 Седемдесет седмици са определени при твоите люде и на твоя светия град, за въздържането на престъплението , както и за прекратяване на нарушението , както и за правене умилостивение за беззаконието, и да се въведе вечна правда, да се запечата видението и пророчеството , и да се помаже пресветото .
25 Знай, прочее, и различими , емисиите от заповедта да се съгради Ерусалим помазаник принц, ще бъдат седем седмици и шестдесет и две седмици : Той трябва да бъде построен отново , с улици и стени, дори и в трудни времена .
26И след шейсет и две седмици , отсече на покритие, и нямат нищоИ ще погубят града и светилището на хората на княза да дойде и края им от наводнения , и до края се войната, опустошенията са определени.
27 А установят неговото завет с мнозина за една седмица и половина на седмицата ще направи да няма жертвата и саможертватаИ крилото на мерзостите влиза унищожени една страна, и до края , и pagkapasiya е преляло на враждебност унищожени.


Смъртта на 1 / 3 от човечеството

Как убити 1 / 3 от човечеството каза в Откровение 09:15 ?

Откровение 09:15
15 И четирите ангела Лаван разтовари , монтирани по това време и ден и месец и година, за да убият третата част от мъжете.

В часове и дни и месеци и години , казва, че е на 11.09.2001 трагедията в Ню Йорк.

1 / 3 от хората са починали или загубили надежда да се знае истината за Бог на 9 / 11.

Те не го намирам за изпълнението на Господ Исус каза в Матей 24:2

Матей 24:2
2 А Той в отговор им рече: Виждате ли не всички тези неща ? Истина ви казвам : Няма да остане тук камък на камък камък, не срине.

Litiral действително по- умира на 9 / 11, но много по- почина в познание на истината и това е по- жалко . Придружени от Римокатолическата църква загинаха, а други християнски секти в познаването на истината.

Към 1999 г. населението на 6,00 милиарда по света ( източник: ООН Население Division) и християните са номерирани 2100000000 (източник : Енциклопедия Британика ) Тази информация идва от време ( за деца ) Алманах 2008 . Дори и 1 / 3 от населението в света са християни .


Pie - диаграма



Образ от : САЩ Център за световна мисия
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 от човечеството е описан в книгата Откровение като звезди.

Откровение 12:04
4 и опашката му обърна третата част от звездите на небето и земята ipinaghagisИ змеят застана пред жената роди , да изяде детето раждането .

И на звездата също е звезда в книгата на Даниел .

Даниел 08:10
10 и по-голяма степен, до небесно войнство, и част от множеството и звездите са подадени до Земята, и подпечатано от тях.

И 1 / 3 от човечеството да го очистят.

Захария 13:8,9
8 мине, че в цялата земя , казва Господ , са намаляване на разстояние от две части и да умре , но третият е ляво.
9 и Аз ще докарам на третата част от пожарИ ще ги усъвършенства както се чисти среброто , и ще се опита им като злато. Те призове името ми и аз ще ги чуя : Аз казвам, моите хора и те ще казват : "Господ е мой Бог.

Но някои може би си мислите , че един на всеки стих 8 се казва 3.2 на убиеца контрацепция Apocalipisis 09:15 1 / 3 от убиец. Тъй като това не противоречи на само символ на това. В Захария 13:08 показва, че намаляването или умират , не се включва в огъня пречиства . В Откровение 09:15 , те са сред пророчество и знаеше истината в деня на наказанието , в деня на .

Лука 19:44
44 И ilulugso на земята , и децата си в тебе и в тебе не остава камък върху камък, защото не ти е известно по време на посещение си .

Езекил 5:2,12
2 Една трета част да изгориш с огън в центъра на града , когато дните на обсадата са изпълнени, И взима трета страна, и порази с меч наоколо, и трета разпръсна част ще бъдеш на вятъра, и аз ще изтегля нож след тях.
12 Третата част е умре от мор, и с глад, те ще бъдат използвани от вас , и трета част ще паднат от нож около теб, и трета част ще разпръсна във всички посоки, и да направи нож след това.

Посочения срок, когато дните на обсадата са изпълнени

Какво Исус каза нещо за него ?

Лука 21:20-22
Но 20 , когато те видях армии Ерусалим, Това да знаете , че си унищожение е близо .
21 Тогава тези в Юдея бягат в планините, и в рамките на града излязоха , и в областта не трябва да влизат в града.
22 Защото това са дни на въздаяние, които изпълняват всички тези неща са написани .

Какво е пророчеството в Откровение за човек умре с меч, глад и мор ?

Откровение 6:7,8
7 И когато отвори четвъртия печат, чух гласа на четвъртото живо същество да казва : Дойди.
8 И видях , и ето блед кон, и Оня, Който яздеше тук с името смърт и ад последвано с него. И те имаха власт над четвъртата част от земята да умъртвят от нож и глад , и чума , и на дивака земните зверове.

Ние продължаваме да се чете до около 6 марки.

Откровение 6:9,10
9 И когато отвори петия печат , видях под олтара душите на убитите за словото Божие и за свидетелството с тях :
10 И те викаха със силен глас , казвайки: Колко време , Господи светът и вярно, не съди и отмъсти за нашата кръв , за да живеят на земята ?

Отмъщението на кръвта на светиите защото попадат нож, глад, мор и диви животни в пет марки. Кръвта на мъчениците са били намерени във Вавилон .

Откровение 18:24
24 И намериха кърви от пророци и светци , и всички убити на място.

И това е отмъщение за техните отвратителен идол .

Откровение 9:20,21
20 и Останалата част от хората , а не убит с тия язви , не се покаяха от делата на ръцете си , които се покланят демони и идоли от злато и сребро, бронз и камък и дърво , които нито виждат , нито чуват, нито да ходят всякога.
21 А те не са се разкая за убийствата си, нито на техните чародейство , нито на блудство , нито от кражбите си.

Самсон и на 11.09 трагедия

Съдии 16:25-31
25 И тъй, радвам сърцата им , рекоха: " Обадете се Самсон , че той може да ни спорт. И призова за Самсон от затвора , а той им се присмиваше . И те го поставиха между стълбовете :
26 И Самсон каза на момченцето, което го държеше за ръката , Ipahipo ме стълбовете на къщата , че аз mangahiligan .
27 Къщата е пълна с мъже и жени, както и всички филистимски началници са били там, и на покрива три хиляди мъже и жени, гледам , докато играят с Самсон .
28 Тогава Самсон извика към Господа , и рече: Господи Боже , моля да ме помни, и се моля да ме засили , само тоя път, Боже, че аз maiganti време на филистимците за моя две очи .

29 И Самсон задръжте двата средни стълба , на които къщите да починат, и се облегна на тях, една в дясната си ръка , а другият отляво .
30 И рече Самсон : Нека умра с филистимците , и той се поклони с всичката си сила , и къщата падна върху началниците , и всички хора , които са били в него. Така, умрелите, които той уби при смъртта си, бяха повече , отколкото е убил през живота си .
31 Тогава братята му спадна и всички в къщата на баща си и го взе и го заведе , и го погребаха между Сарая и Естаол гроба на баща му Маноя . И той съди Израиля двадесет години.

Образ от :
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Пострадали
Основна статия: жертвите на атентатите от 11 септември
Смъртни случаи (с изключение на похитителите )
Ню Йорк Сити Център Световната търговска 2605
[28] [29] [30] [31]

Американски 11 87 [ 32]
Съединените 175 60 [ 33]
Пентагона Арлингтън 125 [ 34]
Американски 77 59 [ 35]
Shanksville Обединеното 93 40 [ 36]
Общо 2976
Имаше общо 2995 смъртни случая, Включително 19 похитители и 2976 жертви . Жертвите са били разпределени , както следва : 246 по четири самолета (от които не са съществували наследници ) , 2605 в Ню Йорк в кулите и на земята , и 125 в Пентагона . [37 ] [ 38] Всички смъртни случаи в атаките са били цивилни граждани , освен за 55 военни убити в Пентагона . [ 39]

Това е от тази информация:http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Ако да , прогнозира рухването на кулите близнаци в книгата на съдиите . Ние виждаме приликата на произшествия

Самсон :
Съдиите 16:27
27 Къщата е пълна с мъже и жени , и всичките филистимски началници са били там, а покривът е три хиляди мъже и жени, гледам , докато играят с Самсон .

На 9 / 11:
Имаше общо 2995 смъртни случая,

Почти същото , същото отмъщение.

Езекиил 20:47
47 и казват на горите на юг, Слушайте словото на Господа : Така казва Господ Иеова : Ето, Аз ще запаля огън в тебе , и ще изяде всяка зелено дърво в тебе , и на всеки сухо дърво; пламенен огън няма да угасне , и всички лица от юг на север ще се изгаря в пламъци .

В 08:46 часа, American Airlines полет 11 е разбил в северната кула на Световния търговски център , следван от United Airlines полет 175 , който удари южната кула в 9:03 ч.

Южната кула ( 2 СТЦ ) падна на около 9:59 ч. , след като парене за 56 минути в един пожар, причинен от влиянието на United Airlines полет 175. [ 22] северната кула ( 1 СТЦ ) срути в 10:28 ч. , след изгаряне за около 102 минути .

Образ от :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Сряда, 23-ти декември 2009 година


Въвеждане на ...


Битие 1:1-3
1 Началото Бог сътвори небето и земята.
2 А земята беше неустроена и недействителни , и тъмнина покриваше бездната , и Дух Божий беше кръжене над водите .
3 И Бог каза: Нека бъде светлинаИ стана светлина.

Ясно е казано в първия параграф от Битие 1, че " началото " е създадена от Бог на небето и земята.

Йоан 1:1-5
1 В началото бе СловотоИ Словото беше у БогаИ Словото бе Бог.
2 Той също така започва с Бог.
3 Всичко това чрез Него , и нищо от това не беше направено без него.
4 В Него бе животът и животът беше светлината на човеците.
5 И светлината свети в мрака и мракът я не схвана.

Сега се казва тук в Йоан 1:1-5 Словото беше у Бога , или с Бога в началото. В началото , когато Бог сътвори небето и земята.

Чета на английски език.

Йоан 1:02

Нова международна версия (© 1984)
Той е с Бога в гърба.

Нов живот за преводи (© 2007)
Той съществува в върна с Бога.

Ню Американ Стандарт Библията (© 1995)
Той е в върна с Бога.

Международната стандартната версия (© 2008)
Той съществува в върна с Бога.

Божието Слово ® преводи "( © 1995)
Той беше човечеството с Бога в гърба.

Крал Джеймс Библията
Същото е в върна с Бога.


Ясно , когато " той " се отнася до лица .

Нека се знае какво друго Джон говори за Исус.

1 Йоан 1:1,2
1 Тези от началото, които чухме , тези, наблюдавани с очите си , които сме разглеждали , и нашите ръце са обработени, за Словото на живота ;
2 (за живота се яви , и ние видяхме , и свидетелствуваме , и да обяви при вас на живота, вечен живот , с Отца и се яви нам );

1 Йоан 2:13,14,24
13 пишат за вас , бащи, защото знаете че от началото той. Пиша ви, младежи , защото сте преодоляване на лукавия . Аз писах , малки деца, защото знаете Отец.
14 Аз писах на вас, бащи, защото знаете който е от самото начало той.
24 Що се отнася до вас, можете да живеете в своите изслушани от самото начало. Ако живеете от самото начало, че сте чули , вие също трябва да спазват в Сина и Отца .

Христос е "той" в началото. И според Genesis, началото Бог сътвори небето и на земята.

Четете друга версия на 1 Йоан 2:13

Нова международна версия (© 1984)
Аз да ви пиша , бащи, защото Да знае ти черно , който е се върна от. Аз да ви пиша , младите мъже , тъй като имате преодоляване на злото . Аз да ви пиша , мили деца, защото знае Отца .

Нов живот за преводи (© 2007)
Пиша на вас, които са зрели във вярата , защото ли Христос, които съществуват се върна от. Пиша на вас, които са млади във вярата , защото сте спечелили Супер битка с лукавия .

Ню Американ Стандарт Библията (© 1995)
Пиша ви , бащи, защото знаете черно , който е бил се върна от. Пиша за вас, младите мъже , тъй като имате преодоляване на злото . Имате ли написани за вас, деца, защото знаете Отец.

Международната стандартната версия (© 2008)
Пиша ви , бащи, защото Били ли сте познат на една , което е съществувало се върна от. Пиша ви , младежи, защото сте преодоляване на злото .

Божието Слово ® преводи "( © 1995)
Пиша ви , бащи, защото Христос знае , което е съществувало се върна от. Пиша за вас, младите хора, защото са спечелили победа над злото .

Крал Джеймс Библията
Пиша ви , бащи, защото Имате ли известна черна , която е от се върна на. Пиша ви, младежи , защото сте преодоляване на лукавия . Пиша ви, малки деца, защото вие знаете Отца .


1 Йоан 2:14
Нова международна версия (© 1984)
Аз да ви пиша , бащи, защото сте известен черен , който е се върна от. Аз да ви пиша , младите мъже , защото сте силни, и Божието слово живее във вас , и ви преодоляване на злото .

Нов живот за преводи (© 2007)
Имате ли написани на вас, които са Божии деца , защото знаете Отец. Имате ли написани на вас, които са зрели във вярата , защото знаете Христос, които съществуват се върна от. Имате ли написани на вас, които са млади във вярата , защото сте силни. Животът Божието слово в сърцата си , и си спечелил Супер битка с лукавия.

Ню Американ Стандарт Библията (© 1995)
Имате ли написани за вас, бащи , защото знаете Черен , който е бил се върна от. Имате ли написани за вас, младите мъже , защото сте силни, и Божието пребъдва в Бога ви , и ви преодоляване на злото .

Международната стандартната версия (© 2008)
Имате ли написани за вас, малки деца, защото са познали Отец. Имате ли написани за вас, бащи , защото сте известен на една , което е съществувало се върна от. Имате ли написани за вас, младите хора, защото са силни и поради Божието слово остава във вас и ви се преодолее злото .

Божието Слово ® преводи "( © 1995)
Аз съм писал за вас, деца, защото знаете Отец. Аз съм писал за вас , бащи, защото знаете Христос, , което е съществувало се върна от. Аз съм писал на вас, младите хора, защото вие сте силни и Божието слово живее във вас. Били ли сте спечели победа над злото .

Крал Джеймс Библията
Имате ли писмен вам , бащи, защото вие знаете черен че е се върна от. Имате ли писмен вас , младите хора, защото вие сте силни, и словото на Бог пребъдва във вас, и вие преодоляване на лукавия .

Така че ясно, че Христос се намира в началото Бог сътвори небето и земята.

Михей 05:02
2 А ти, Бет - lehem Ephrata , малко да постигне компромис между хиляди Юда, от вас ще ми покаже един ще бъде владетел в Израел, чието поведение напред са от начало, от вечността.

Всеки път, когато предмет на безкрайни ?

Притчи 8:23,24
23 I е създадена от дните на няма начало , преди на земята.
24 Аз роди нищо по- дълбоко, когато нямаше извори изобилващи с вода.

Времето в цялата вечност без начало .

No comments:

Post a Comment