THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Serbian 2 of 2

Армагедон

Слике од: хттп://ввв.слаиерсавес.цом/форум/виевтопиц.пхп?ф=3&т=16088&старт=0

Шта је то Армагедон и када се то десити ?

Откровење 16:12,13,14
12 И шести изли своју здјелу на велику реку Еуфрат ; и пресахну вода истог, да припреми краљеви са истока сунце . 
13Онда сам видео из уста змаја , и уста звери и из уста лажног пророка , три нечиста духа , као жабе ;  
14Јер су духови демон, Рад чуда , која пинапароонан они Краљеви цео свет, да се окупе у бици велики дан Бог Свемогући .

, Рекао је у параграфу 14 да догађаји од битке је велики дан Бог Свемогући . Случају да се каже у Откривењу 16:12,13,14 да прочитате Јеремија 46:10

Јеремија 46:10
10 За тај дан је Господ , Господ над војскама , дан освете , да га освети његових непријатеља : и мач сажеже и бити засићен , и треба да крв јер је Господ , Господ над војскама , са пружање на северу од реке Еуфрата . (Види такође Исаија 13:1-22 и Јоел 2:1-18 у Библији )

Ми смо читали у Исаији 34:4-8

Исаија 34:4-8
4 И војска небеска се распушта , а небо ће бити као спирала , и сви су домаћин ће пасти као лист пропада на виновој лози, и како пада лист сл.
5За мој мач је пијан на небу : гле , она ће сићи на Едома, људи моје проклетство, пред лице правде .
6Мач Господњи је испуњен крвљу , масти са дебљина , крв јагањаца и коза , лој бубрега овнова : За жртву Господу у Босри , и велико клање у земљи едомској .
7И дивљих говеда ће сићи са њих и јунад са биковима , и њихова земља ће бити пијане крвљу , и прашине од масноће са дебљина .
8 За дан освете Господње, година надокнадити у борби на Сиону .

Види сличности .

Откривење 19:17-21
17И видјех анђела који је стајао у дан , да она повика гласно , говори све птице лети усред неба , Дођите и мангагкатипон велику гозбу Бога ;
18 То ћете јести меса краљева, и меса од главног капетана, и меса јунацима , као и меса коња и јахања овде, и тело од свих људи слободни и човек роб , и мале и велике . 
19И видех звер и цареве земаљске , и својим домаћинима, да се удруже и да се бори против оних јахање коња , и са војском његовом .  
20 И узе звер , и са њим лажни пророк који кованог чуда пре њега, који је добио ипинангдаиа жиг звери и поклони своју слику : двојица су били живи баци у језеро огњено гори сумпором ;
21И други су убијени мачем који излази из уста га на коњу , и све се птице наситише од стране њихов садржај.

Језекиљ 39:1-6 , 17-21
1А ти , сине људско биће , пророкуј против Гога и реци: Овако вели Господ Бог ; Ево , ја сам против тебе, Гог , кнезу Рош , Мешак, Тубала:  
2И ја ћу окренути ти о , и ми Вам је испоручимо; и узрок приход од крајњега севера ; и ја ћу вас одвести на планине Израела ;  
3И страшном кугом ударит ћу ти лук из своје леве руке , и да ће изазвати твоје стрелице на десној страни.  
4Ви ћете пасти у планинама Израелу , ти и сви твоји бендови , и људи са вама : Ја ћу теби халапљив птица сваке врсте , и звери у пољу за вас прождиру.
5Ви ћете пасти на отвореном пољу , јер ја рекох , говори Господ Бог .
6 И Послат ћу огањ на МагогИ оне који живе безбедно на острвима , и они ће знати да сам ја Господ .

17А ти , сине људско биће , овако говори Господ Господ : "Реци начин птица , и све животиње у пољу , Скупите се , и дође ; Саберите на свакој страни на моју жртву коју сам жртва за вас , на велику жртву на горама Израела , да и ви нека једу месо и пију крв.  
18 Јести меса од јунака , и пију крв кнезова земаљских , овнова, јањаца, јараца, јунаца, све угојене стоке .  
19 И јести масти док не буде потпуна , и пију крв док не буде пијана , на моју жртву коју сам жртвовао за вас.  
20 И ви ћете бити испуњена мојим столом са коњима и колима , са јунацима и свим ратницима, вели Господ Бог .
21И ја ћу се прославити међу народима ; и сви народи моје наредбе које сам се пријавио , и моје руке да сам направио са њима .

Откривење 20:7,8,9
7И када хиљаду година , Сатана ће бити пуштен из затвора ,
8И изгледа да заводи народе на четири угла земље , Гога и Магог , да их скупи у бој : број кога је као песка у мору .
9И они одоше преко ширину земље , и опколише логор светих и љубљени град , и доле огањ с неба , а они спали.

Када је под опсадом табор светих и љубљени град ?

Откривење 11:2
2И ван храма лообанг игнорисана, и не мере; предвиђено многобошцима , и они четрдесет иуиураканг два месеца сиудад свети.
Лука 19:43,44
43Ви се за тај дан, бабакуран Вас да је непријатељ тврђаве , опседа и вас, и ви гигипитин стране ,  
44И илулугсо на земљу , и ваше деце у вама ; и не оставити у теби камен на камену , јер ниси позната у време свога похођења .

Лука 21:20
20 Али, када сте видели војске у Јерусалим , онда знате да јој је пропаст близу .
Данијел 9:27
27И успоставе свој завет с многима за недељу дана : и по седмице ће бити да прекине жртву и принос , као и крило гнусобе ће доћи један уништен, и до краја , и пагкапасииа је проливена непријатељство уништена.

Даниел 11:31
31И група ће стајати на свом делу , и они ће оскврне Светиште , чак и зидови и уклоните трајне паљенице , и место одвратни да гради .
Даниел 12:11
11И од времена које трајне паљенице се одузима , и срамоти које гради , ће имати хиљаду двјеста и деведесет дана .
Знак 13:14
14 Али ви видите да злодело пустоши , стоји тамо не треба да будете ставили ( читалац разуме ), затим бјеже у горе су у Јудеји ;

Када ће послати Гогу ?

Језекиљ 38:9,15,16,22
9А ти ћеш пењати , ћете доћи као олуја , бићеш као облак да покрије земљу, тебе, и све твоје бендова, а многи народи с тобом .
15 И ти ћеш доћи из твога места , од крајњега севера , Ви , као и многи народи с тобом , сви јашући на коњима , велике компаније и моћном војском ;
16 Тако ћеш доћи до над мојим народом Израелом , као облак да покрије земљу пролазе у последње време , што ће довести те на своју земљу , да знају ме земљама, када ћу бити посвећени у теби, Гог , пред њиховим очима .
22И ја борити с њим куге и крвљу , и Ја ћу кише по њему , и његовој групи , а многи људи с њим , веома јаке кише и велика киша камене , ватра и сумпор .

То је исти у Јеремија 4:13 и у стиху 22 од 38 Језекиљ је исти као у Откривењу 20:9

Јеремија 4:11,12,13
11У то време је рекао овом народу и Јерусалиму , врућ ветар са голети у пустињи према ћерке мога народа , а не да разбацати или очистити било :  
12 јак ветар од њих доћи ће к мени : Сада ћу дати казну против њих. 
13Овде, Он ће доћи као облаци, и његова кола као вихор : његове су коњи бржи од орлова . Јао! Јер ми смо пропали .

Комплекс је у Јеремији 4:13

Пета књига Мојсијева 28:49-53
49 Господ ће народ против вас из даљине , с краја земље , као орао, народ вика'и не разумеју ;
50 Народ изгледа брутално , не поштује личност старог , нити показују дете :
51 И он ће јести потомство стоку своју и плод земље твоје, све док уништена : која такође неће свог жита , вина , ни уља, повећање твојих крава , или СТАДА твога , док сте уништена.
52 И он ће те опседати у свим твојим вратима, док твом и утврђени зидови Сиђи , што сте очекивали , целу земљу и он ће опседа те у свим својим вратима кроз све земље твоје, С обзиром на Господ, Бог твој .
53 А ти ћеш јести плод своје тело , месо од својих синова и кћери , који вам је дао Господ, Бог твој , у опсади и хитне, Који ће вам бол од својих непријатеља .

Авакум 1:5,6,7,8
5 Мангагмасид сте међу народима , и поглед на тебе и питам се чудесно : за Ја радим посао у ваше дане не верујем али то ти рекао .
6 Јер, гле, Ја подићи Калдејцима који горко и ужурбане нације , да је ширина земље , тако да магари насељима која нису њихова .
7 Они су се бојали и дреадед њихових пресуда и њихово достојанство полазе од себе.

8 Њихови коњи бржи од леопарда , и више него жестока вечери вукова , и њихових коњаника притисните поносно: Да, њихове коњанике долазе издалека ; они беже далеко као орао спреман да једу.
Исаија 28:21

21 Јер ће Господ устати као на гори Перасим , мрзи да као долини гибеонској ; да је то његово дело , његова чудно дело , и папангиарихин његово дело , његова чудна рад.
Исаија 29:14
14 Тако је, ево , наставити да раде чудесно међу овим народом , чудесно дело и чудо: и мудрост својих мудрих људи ће погинути , и разумевање њихових паметно бити тако .

То су четири коњаника у Откривењу 6:2-8 разлог зашто сунце поста црно и Месец као крв и постала звезда пала на земљу . четири коњаника износи четири анђела у Откривењу 9:14,15

Откривење 9:14,15
14Говорећи Шести анђео са труба, Опуштено четири Анђела повезане на велику реку Еуфрат .  
15 И унгирдед четири анђела , да буду спремни на време и дан, месец и годину да убије трећину мушкараца.

једна трећина људи који убијају четири анђела су еквивалент једне трећине звезда у Откривењу 12:4,7

Откривење 12:4,7
4 И његов реп је нацртао трећи део звезда на небу и на земљи ипинагхагис : и змај стајаше пред женом роди , да попасу дете њеног рођења .
7 И наста рат на небу : Михаел и његови анђели борили против змаја , а змај и његови анђели борили ;

рат на небу у Откривењу 20:1-4 противвредности

Откривење 20:1-4
1 И видјех анђела силази са неба , има кључ понора и велики ланац у својој руци.
2Узевши змаја , древне змије , која је ђаво и сотона , и свеза га за хиљаду година ,
3И он баци у бездан и затвори и запечати да је над њим , да не заводи народе , до хиљаду година , онда треба да га замени мало времена .  
4 И видех престоле , и постоје нагсисилуклок њих, они су пресуде : и видела сам душе оних погубљених за сведочанство Исуса и за реч Божију , а не поклонише звери и њеном лику , и прими жиг на челима својим рукама или , и они су живели и владали са Христом хиљаду година.

Данијел 7:9,11
9 Гледам до трона су били постављени , и онај који је древни дана није седи ; његова одећа бела као снег , и коса на глави као чиста вуна : престо је страсан пламен, и точкови истих жарки огањ.
11 Погледао сам у то време јер је глас великог речи које рог рече : Ја сам гледао до звери је убијен , а његово тело раскомадано , и то је био дат да се спали на огњу.

Армагедон ће се десити у 9 / 11 терористичких напада у Њујорку 2001.

Анђео у Откривењу 10:7 каже да је :

Откривење 10:7
7Али, у дане гласа седмога анђела , када је о томе био је да се ударац , а затим на крају тајну Бога, у складу са добре вести које је објавио својим слугама пророцима .

Рекао је анђео ће нас одвести на Господа Исуса , рекао је у Луки 21:22 .

Лука 21:22
22 Јер су дани освете , да је испунио све ове ствари су написане .

Рекао је Господ ће нас одвести између шестог и седмог труба . Испуњење свега што је написано када се то деси је у Јеванђељу по Луци 21:20 да, у складу са анђелима : "Када је био на ударац , а затим на крају тајну Бога, у складу са добра вест да је он рекао слугама својим пророцима. " Откривење 10:7

Лука 21:20
20 Али, када сте видели војске у Јерусалим , онда знате да јој је пропаст близу .

, рекао је место у Луки 21:20 је Армагедон , као је рекао 20:7,8,9 Откривење и других пролаза у Библији да читамо .

 

Жене и Деца


Слику из : ввв.цхристиансциенце.орг/
Воман.хтмл


Онда сам испитати значење мајку и дете у Откривењу , вођством Духа Светога, Библија опет објасни сам научио .

Откривење 12:1,2,3,4
1И велики знак је видео на небу : Жена одјевена сунце и месец под њеним ногама , и на главу круну од дванаест звезда ;  
2И Он је трудна , а он повика , жао да буду досадни , и тешко подносе . 
3И Јос један знак је видео на небу, и гле, велика црвена змај , са седам глава и десет рогова , и уло'и његових седам круна .
4И његов реп нацртао трећи део звезда на небу и на земљи ипинагхагис : и змај стајаше пред женом роди , да попасу дете њеног рођења .

Дефиниција жене су доступни у 1 Солуњанима 5:3

1. Солуњанима 5:2,3
2Сами знате да је дан Господњи као лопов у ноћи.3Када људи кажу , мир и безбедност, Тада ће изненадна пропаст на њих , као и напоран рад на жену у другом стању ; и они ће на било који начин .

Жена је мислио на великој невољи , јер уништење. И шта Господ Исус је рекао о томе ? Одговор се може прочитати у Марку 13:14,19 .

Означи 13:14,19
14 Али ви видите да злодело пустоши , стоји тамо не треба да будете ставили ( читалац разуме ), затим бјеже у горе су у Јудеји ;
19 За оне дане биће невоље, као што није била од почетка створења Бог створио до сада , нити икада десити икада .

сунце, месец и звезде да се жени (Откривење 12:1) је исто што и рећи у Марку 13:24

Означи 13:24
24Али, у тим данима , након оне невоље, сунце ће потамне и месец неће давати своје светлости ,

Дакле, жене су заједничке пророчанство о уништењу (Марко 13:14) велику невољу (Марко 13:19 ) и потписује у сунце, месец и звезде (Марко 13:24 ) .

Дефиниције у Откривењу 12:4 чита у Марку 13:25

Означи 13:25
25И звезде са неба , и биће силе небеске .

Данијел 8:10
10И повећање у великој мери , до небеске , и неке од домаћина и звезде су бачена на земљу , и печатом на њих .
Откривење 12:5
5И она роди сина , који ће завладати палицом гвозденом свим народима , а његов син је киднапован да се доведе до Бога , и своме престолу.

То значи , такође, наводи у Марку 13 , став је 26.

Означи 13:26
26И Тада ће угледати Сина човечијег долази у облацима са великом моћи и славом .

Након што се беба роди , довео до Бога. Еквивалент је доступан у књизи Данила .

Данијел 7:13,14
13Гледах у ноћним виђењима , и , гле, на облацима небеским нешто као што је син човека , и он је дошао до античке дана , а они га приведе пред њим .
14И даде му власт и славу и царство , да би сви народи , нације, племена и језици му служи његова власт је вечна , која неће проћи , и краљевство његово неће бити.

Човек рођен од жене кратка је прималац обећање Господа Исуса .

Откривење 2:26,27,28
26И победа , и држати своје радове до краја , ја ћу дати овлашћење да народима ;  
27И владају га са палицом гвозденом , као кршење боца грнчари , као што сам ја примио од Оца :  
28И Ја ћу му звијезду Даницу.

Откривење 3:21
21 зарадити , ја пагкакалообанг седе са мном у мој престо , као што сам превазишла и седе са својим Оцем на његов престо .

Исус успео . Тако добијају од Исуса царство је други себи .

Откривење 12:7
7И наста рат на небу : Михаел и његови анђели борили против змаја , а змај и његови анђели борили ;
еквивалент Откривење 12:7 је речено у Данијел 8:10,11,12

Данијел 8:10,11,12
10И повећао значајно , чак и на свој војсци небеској , а неки од војника и звезде је баци на земљу , и печатом на њих .  
11 Да , она се увећава , чак и војска кнеза , и узе од њега трајне паљенице , и место његовог светилишта је срушен .  
12И Војска га је предао у трајне паљенице за грех , и баци истину на земљу , и то је задовољство и били срећни.

То је чињеница да је Мајкл , кнез војску . Читати Принц од војске Неке ствари по књизи Данило и Откривење

Откривење 12:6
6И Жена побјеже у пустињу , где је припремио место Бога, тако да је ампунинг једна хиљада две стотине и шездесет дана.
тајна жена има значење ово: жена је једнака велике проблеме са искуством у години 2005 рођења човека девојчицу . Жена крио у 3 1 / 2 година, унутар и ван 15. септембар , 2005 као глобалне финансијске кризе. Читати Пророчанство испунила

 

Принц од војске


Слике од: хттп://ввв.меупапелдепаредегратис.нет/фантаси/пагес/арцхангел-02.асп

Почнимо да прочитате Данијел 8:7-11

Данијел 8:5-11
5И као што сам сетити , гле , јарац долази са запада целој земљи, и не дотакну земљу и коза запажено рог међу очима .
6И он је дошао до овна са два рога , што сам видео испред реци , и водио га у јарости његове моћи .
7И видјех га приближи к овна , и он је премештен са негодовањем против њега , и удари овна , те кочнице његова два рога , а ован није имао снаге да стоје пред њим , али он је уништен до земљу и погажен њега , и нико може да испоручи овна из његове руке .
8И јарац се велича силно , и кад је био јак, велики рог је била сломљена , а уместо ње се појавио значајан четири рога према четири вјетра небеска .  
9И из једног од њих појавио се мали рог , који воском врло велика , према југу, а исток и према Дивоти .
10И повећање у великој мери , чак и на свој војсци небеској , а неки од војника и звезде је баци на земљу , и печатом на њих .  
11Да , увећава , све до војске кнез је, и узели од њега трајне паљенице , и место његовог светилишта је срушен .

Ми смо сазнали ко је принц војске борбе јарца . Али ми унапред знамо шта објашњење визије Габријел .

Данијел 8:20,21,25

20 Ован што сте видели , са два рога , то су краљеви медије и Перзије .
21 И грубо јарац је краљ Грчке, и велики рог међу његовим очима је први краљ .
25И на путу је палулусугин превара у његовој руци , и он ће се величати у свом срцу , и њихова безбедност ће он уништити многе : он ће устати против кнеза над кнезовима, Али он ће бити сломљен без руке.

Кнез војска је такође био кнез над кнезовима . Запамтите , отпоран на кнез војску је краљ или краљевство Грчке .

Ко кнез да помогну борби за Гаврила принц краљевства Персије и принц Грчкој ?

Данијел 10:13,14,20,21
13 Али, принц краљевства перзијскога противио ми се двадесет и један дан: Али , ево, Михаел, један од главних кнезова , дође да ми помогнеИ ја сам остао са краљева Персије .  
14Сада сам дошао да вам покажем шта се дешава са вашим људима у последњим данима ; визија је за неколико дана још.
20Тада је рекао, не знам зашто сам дошао на вас? и сад сам се вратите у борби са Принце оф Персиа : а када сам излазио , гле , кнез Грчка ће доћи.
21Али ћу вам рећи истину написано у Светом Писму , и без ми помогне против њих, али Мајкл ваш принц.

Сада, ниједан други кнезови да помогне , али Мајкл Габријел . Дакле , Мајкл , кнез рата у царству Грчке . И стога , Мајкл , принц војске и принц кнежева .

Данијел 11:2,22,31,34
2И сад сам вам показати истину. Овде устати још три краља у Персији , а четврти ће бити богатији него што су сви : и када је јак преко свога богатства, Он кикилусин свих против царство Грчке.
22И они ће проћи кроз много да ће вишак пред њим , и пасти , да, као кнез Савеза .
31И група ће стајати на свом делу , и су загађене Светиште , чак и зидови и уклоните трајне паљенице , и место одвратни да гради .
40И у време краја га макикипагкаалит краља Југа, краљ на северу ће доћи против њега као вихор са колима , са коњаницима , као и са многим бродовима , а он је признао земљу , и положе .

Данијел 8 враћамо када је време догађаја ће бити , то сигурно ће одговарати за време догађаја у Данијел 11 ?

Данијел 8:11,17
11Да , она се увећава , чак и војска кнеза , а Он је узео од њега трајне паљенице , и место његовог светилишта је срушен .
17Дакле, он је дошао близу места где сам стајао , а кад је дошао , био сам уплашен и пао на моје лице , али он ми рече: " Знај , сине људско биће ; за визија је о времену краја .

Ко кнез да се током четири краљева Данијела 11 који врше злодело пустоши ( Данијел 11:31 ) у крају ?

Данијел 12:1
1И У то време ће Мајкл устане, велики кнез који стоје за добробит деце свога народа , и ту ће бити време невоље , као што никада није био јер је народ све то време , и у то ће време твог народа бити испоручен , сваки који се написано у књизи .

Дакле , Мајкл , принц који је помазали будућност је у Данијел 9:24-27

Данијел 9:24-27
24Седамдесет недеља одређено твом народу и твом граду светом да се заврши преступ , као и да се заустави дела , и да помирење за безакоње , и да доведе вечна правда, и да се запечати виђење и пророчанство, и да се помаже највеће светиње .
25Знам зато и препознати , да је од одласка даље од заповести да се обнови и изгради Јерусалим помазање кнеза , биће седам недеља, а шездесет и две недеље : да ће бити поново изграђена , са улицама и зидовима, чак и у смутним временима .  
26А после шездесет и две недеље рез премазане, превучене, и неће имати ништа , и разори град и светилишта људи принца да дође и на крају истог од поплава , као и до краја ће бити рата , пустош се утврђује .  
27И успоставе свој завет с многима за недељу дана , и половини седмице ће бити да прекине жртву и принос , као и крило гнусобе ће доћи један уништен ; и до краја , и пагкапасииа је проливена непријатељство уништена.

Кнез домаћин те поклони ?

Јошуа 5:14,15
14А он рече: Не, али сам дошао на кнежевски војске Господње. Тада Јошуа паде на земљу и поклони се , и рече му : "Шта говори господару своме слузи? 
15, Рекао је принц војске Господње Јошуи , скините ципеле на ногама , за место које стоје је свето . И Јошуа учини тако .

Зашто се поклони Богу , ако не и принц домаћина ? Ако Бог , ко је он?

Симболи објави



Постоје два хоурглассес Кс Кс у Давидова звезда . Крст Христов је стрелицом 12 на сат . Отац , Син и Дух Свети су сат стрелице Постани "један" у 12:00 сати. Дакле, два хоурглассес имају и 12-часовни временским размацима који илуструју испод . Такође КСКС је 88 , број сазвежђа и сиве снапер рибе 4 вртложни фелне у Језекиља 10:13 . Ако додате бројеве од врха до дна или с лева на десно сума ће бити само 14 . број 14 се односи на 14 генерација Израела у Матеју 1:17

Матеј 1:17 Зато све генерације Аврам од Давида четрнаест генерације , а од Давида Па , у Вавилон четрнаест генерације , а од у Вавилон к Христу су четрнаест експлоатације .



1 +2 +3 +4 +5 +6 = 21к4 = 84.
У Луки 10:1 понекад 72 других. Други 72 , плус 12 износи 84 оригиналних апостола.
84 иеарс/12монтхс = 7 ( 7иеарс/1веек година )
84 сати = 3 1 / 2 дана
42 месеци = (3 1 / 2 године )


Коцкаст. Постоје четири имагинарне Давидова звезда . Цлоцквисед поглед на два броја : 1, 3 и 5 ПМ Јесте троугла који бодове , 1, 3 и 5 АМ Јесте троугла који показује на доле . Мрака АМ и ПМ су различити.
Крст је знак тога .


12 сати у "АМ" су подељена на два , 6 сати мраку (12:00 ПМ до 6:00 ) и 6 сати дневно ( 6:00 до 12:00 АМ )
Главни правац Давидова звезда је горе и доле, тако да , ако додате 1 и 6 , 2 и 5, 3 и 4 збир 7 који је број од Бога .

Испод , ако додате бројеве од врха до дна или с лева на десно , сума је увек "10" чак и када је свака група врти у смеру казаљке и контра смеру казаљке на сату .



10+10+10+10=40


Значење Број 40

# Четрдесет дана за тестирање дете Божије . Отишао у овом тренутку нема хране или пића се једе .

* Четрдесет недеља за дете да се у утроби. Идеално време за рођење . Четрдесет временски период је идеално време за било тестирање пре рођења детета или једног народа се може очекивати .
* Исус је постио и био је искушење у пустињи . (Матеј 4 2 : Марк 1: 13, Лука 4: 2)
* Исус је на земљи четрдесет дана после свог васкрсења . (Дела 1 : 3)
* Јошуа претражују земљу 40 дана (Бројеви 14: 34) . Јошуа 14: 7 Он је 40 година.
* Мојсије је био у присуству Бога , када је примио Десет заповести. (Друга Мојсијева 24: 18: 34 : 28) Он је живео за 120 година. Он је провео 40 година као египатски принц , 40 година, као пастир и последњих 40 година у егзодус.
* Илија постио након што је побегла од прогањања. Он је живео четрдесет дана на снагу хлеба и воде да је примио од анђела . (1 Краљеви 19: 8)
* Ноа је у заштиту Бога док је кише четрдесет дана и ноћи. (Прва Мојсијева 7: 12)
* Четрдесет трепавице су максималну казну . Поновљени закон 25: 3
* Језекиљ 4: 6, Језекиљ 29 : 11
* Краљева изабран од Бога владао четрдесет година . Давид, Соломон .
* Жена је нечисто за 40 дана (7 + 33 ) после рођења сина. (Левитски законик 12)

# Национални . Четрдесет година за бунтовне генерације , пошто су одбили личну посету од Бога.

* Израела лутали у пустињи пре него што су ушли у обећану земљу . ( Бројеви 32 : 13)
* Четрдесет година након што је Христос одбацио и разапет (31 г.) , храм је био уништен од стране Римљана у 70 ере.
* Израел јели ману четрдесет година (Друга Мојсијева 16: 35)
* Па како судије 13: 1 . Израел угушен Филистејцима четрдесет година.
* 1 Краљеви 2: 11 . И дан Давид је владао над Израелом четрдесет година: седам година царова у Хеброну , тридесет и три године царова у Јерусалиму.

хттп://ввв.теацхингхеартс.орг/дре17хттнумбер.хтмл

Ево како "10" се односи на Давидова звезда ;



1 краљева 11:35 Али ћу узети царство из руку свог сина, и да ће га дати да вам , чак и десет племена .


Проверите :

Погледајте на стрелицу ? Али шта ја мислим је сама крст са стрелицама. Овде ћете видети на стрелицу на крсту на слици .

Такође ћете видети рибе , биланси, Давидова звезда и мач . Постоји 24 троуглова . 42 троугла у свим [ 12 ( комбинације 2) и 6 (од 4) и 24] 42 је симболичка у Библији . 42 дана након што је Исус био разапет да иде до неба 42 Аврам од Исуса (Матеј 1:17) . Такође, број 24 је симболична у Библији. Као и 24 стараца у књизи Откривења.




Поглед на врху пирамиде




Троугла на слици горе су супротни троугла на слици испод



Проверите :

Грчки бројеви








Пророчанство испунила

Хајде да видимо шта је Исус говори о два пасуса из Библије (Данило 12:7 и Откривење 10:7) у вези како Вандализам одвратно.

Лук 21:22 За ове су дани освете , да је испунио све ове ствари су написане .

Пролаз у Јеванђељу по Луци 21:22 је око злодело пустоши говори о Исусу .

Објава 10:7 Али у дане гласа седмога анђела , када је о је да дува , онда на крају тајну Бога, у складу са добра вест да је рекао својим слугама пророцима.

Данијел 12:7 Чуо сам човек обучен у платно , што је изнад вода реке , када је држао десну руку и леву руку према небу , и закле га да живи заувек бити једно време, време и по времена, а када су завршили разбијање у комаде власти свети град , све ове ствари ће се завршити .

Пагхамбинг хамбингин , то се односи на инцидент, злодело детестатион вандализма .

* Вандализам , тако одвратно да прочитате да је " вандализам "за рекавши да је " вандализам ", које имају за последицу " не камену лево на врху оба бубрега "

Испод су догађаји који се односе на Исуса говорећи и анђели у Данила и Откривења.




Ово је моја интерпретација у Матеју 1:17 око 14 генерација. Када додате у или десно доле бројеви одговор је 14 . И када у додати и на истој страни четири групе , одговор је и даље 14 . У 10:13 Језекиљ је напоменути да је 4 точка и то је као 88. 88 је број сазвежђа (88 сазвежђа ) . 88 ће бити Кс 2 Кс или пешчани сат . КСКС ће се видети са обе стране Давидова звезда . Кс ( пешчани сат ) има 12 пута као што сте видели на слици горе . Они се разликују јер су округле светло и тамно 12:00 АМ- 6: 00АМ у мраку " ПМ " 6:00 ПМ -12 : 00пм за светло "АМ"
Ви не Бркати еј ево другу слику .



Разлике у светлу " ПМ "и" ПМ "и приметио да у њиховом троуглу . број 1,3 и 5 "АМ" ( смеру казаљке на сату ) су троугласте навише , док 1,3 и 5 " АМ " ( смеру казаљке на сату ) је троугла доле. Видимо светлост свету данас, ујутро је био горе и доле у поподневним сатима .

Још увек се заснива у Матеју 1:17 , где сам био на правилном тумачењу моје изјаве . Утврђено да је овде Вавилон је 14. генерација . Садашњости и прошлости више нису покривени Вавилон (Ирак ) у Израел . Али, Библија се зове Вавилон непријатеља Божијег. Зашто се зове Вавилон (Откривење 17) велики проститутка ? И ко или шта је ?

Му признање да је једну жену за планете Венере као јутарње звезде је име жене којој Вавилон се зове " звезда Даница "(Исаија 14:12). жена у ефи ( Захарије 5:7-11 ) је одведен у земљи Шинеару или Вавилон добре вести Библија краљице пожуде у Откривењу 17 и биле су жене . Матеј 1:17 каже о Вавилон је дошло , али Вавилон у Откривењу је на крају сезоне.

Тако је Проповедник 3:15
15 се десило у прошлости догодило , па ће такође су се догодили , и траже Бога опет прошлости.

Нека су се догодили , као и јасне . Тако је 14 генерација Вавилон ( Матеј 1:17) је само понављање . Дакле, ко је кинатупаран данас ?

Она је женско. Њено име има 6 слова , девојка презиме кад он има 9 слова и презиме је сада 6 слова . 696 тамо као да је нот ! 666 је библијски симбол и не литирал .

Био је лидер једне земље , као председник седео на (јануар 20) 2001 . Данијел 9:20-27 се помиње 490 година, ако се неће поновити као што је рекао у Проповедник 3:15 на Филипинима почела је 1521 , када је донео хришћанство Магелан земљи. И 490 -ог године 2011 , када је у 10 година који су одржани у 696 завршава . Али само до 2010 када је ушао у замку кад је двојици краљева Данијела 8 ( рог овце ) је он преузео власт . Били су Фернандо По и Џозеф Естрада Јр .

Она има 24 сенатора у односу на 24 старешине пред Богом. Је 24 од 1986 (Устав од 1987) да седне прва жена лидер те земље. Зато се зове Данијел 7 4 животиња. 10 Краљ (Откривење 17) је владао до почетка Емилио Агуиналдо да Фердинанд Маркос . И појаве од 4 чудовишта још увек жив сада новембра 2008.

Ова жена је њена накапагтатак као 696 дана од смрти и сахране папе Јована Павла ИИ који је имао 3 1 / 2 године од 9 / 11 за почетак бројања 1290 дана у 12 Данијел .

Сада, Проповедник 3:15 каже да ће се десити тек догодило , тако да је исправно рекао да се " историја понавља "

Сада, у Матеју 1:17 је да знамо Бабилона 14. генерације од Давида . Ако донт имати идентификовали Вавилон ( велика блудница ) и изјаву 17 на броју 14.

Ова жена је утиснут знак 696 , испуњење 666 , између дан смрти папе Јована Павла ИИ , када је земља без светлости . 696 је од свог датума рођења , 5. априла 1947 до априла 2005 2-8 ( смрти и сахране папе Јована Павла ИИ ) . 58иеарс помножите са 12 износи 696 месеци. Осим број његово име Глорија (6) Мацапагал (9) Аројо (6) .

дан сахране папе Јована Павла ИИ на 8. април 2005 је био велики дан зато што је испуњење обећања Анђела Даниела 12:11

Даниел 12:11 А од времена које трајне паљенице је одузета , а злодело које гради , ће имати хиљаду двјеста и деведесет дана .

Дакле, јасно почетак бројања 1290 дана или 3 1 / 2 година од подизања одвратни да гради . Када је почела ? Све је почело на 9 / 11 терористичких напада у Њујорку и дипломирао 4/8/2005 дан сахране ПЈП2 . Ако рачунамо дана од 9 / 11 до 8/4/2005 ћемо имати 1305 дана. 1290 је 43 месеци. 11/09/2001 до 04/08/2005 је 43 месеци , такође . Откривење 11:3 са поменули тај дан у 1260 , па 1305-1260 = 45 дана , као иу Данијел 12:11,12 који такође 1335-1290 = 45 дана . Догодило на 9 / 11 је прорекао Исус у Матеју 24:2 да није камен да остане ... И 4 ловца на 9 / 11 је еквивалент до 4 анђела у Откривењу 9:14,15 и време , дан, месец и година у Откривењу 9:15 је нико други до 11/09/2001 . Сахрањен папа Јован Павле ИИ у 2:30 часова, у то време био 8:30 ПМ у Њујорку на исти дан као и близу 845 ПМ на 9 / 11 када је први авион погодио зграду ВТЦ .

постављање ознака 696 је направљен , али не напигилан и испунио пророчанство . Када нема лидера онда црква је направио бренда .

Пагхихип је 6 -ог труба у време папе Јована Павла ИИ .

Данијел 12:7 је човек Кунем своју заклетву и он је рекао да је након 3 1 / 2 година, након разбијање у комаде моћ светих људи , да ли ће све крају . Анђео у Откривењу 10 је подигнута као овде у Данијел 12 и Откривење 10:7 став молим "Али, у дане гласа седмога анђела , када је о томе био је да се ударац , а затим на крају тајну Бога, у складу са добре вести које је објавио својим слугама пророцима . " Добра ствар да је то ван моје очекивања. Вратимо се Данијел 12:7 каже да сам после 3 1 / 2 године , сада , ех што сам рекао у време папе Јована Павла ИИ је пагхихип 6. трубе . Ако је дакле , пагхихип 6. труба је почела на 9 / 11 терористичких напада ( Зорица 9:14,15 ) и завршио на 8. април 2005 дан сахране папе Јована Павла ИИ . Ако ја кажем Папа Јован Павле ИИ је 6. анђео затруби труба је посебно погођена што ја кажем . Јер када ускоро да затрубе у рог 7 ( папа Бенедикт КСВИ ) је на крају мистерија ( Рев 10:7) у којој пише да је Данило 12:7 после 3 1 / 2 године. Даниел 12:11 каже да почетак бројања 1290 дана или 3 1 / 2 година од подизања злодело пустоши ( Калапастангананг Нема неупоредив ) и то се догодило на 9/11/2001 терористичке нападе у Њујорку.

Ко не Моћни Анђео Изјава 10:1 ? Он је био Мајкл арханђела . Мајкл долази у "време "или" прилика ", како је рекао у Данијел 12:1

И тада ће Мајкл устане, велики кнез , који се залаже за добробит деце свога народа , и ту ће бити време невоље , као што никада није био јер је народ све то време , и у то време био твој народ ће бити спашен, сваки који се написано у књизи .

Мајкл долази у "време" ( не кажем да ли је време или пре или после злодело пустоши ) , али је рекао да је у току . Било је током четири краљева Данијела 11 . периоду од четвртог краља губљење времена . И он је такође покривен ( четврти краљ Данијел 11) време злодело пустоши .

Данијел 11:31,40
31 А групи ће стајати на свом делу , и они ће оскврне Светиште , чак и зидови и уклоните трајне паљенице , и су место одвратни да гради .
40 И током краја је макикипагкаалит га краљ на југу, а краљ на северу ће доћи против њега као вихор са колима , са коњаницима , као и са многим бродовима , а он је признао земљу , и да ће вишак и касније.

Овај меч Малацхи пророчанства св. Ако ја кажем Папа Јован Павле ИИ је 6. анђео затруби у трубу , сиемпре , папа Бенедикт КСВИ је такође можда 7. Анђела Трубите у трубу . Ако је труба је до папа Бенедикт КСВИ , који је такође био Петрус Романус ? Он је Архангел Михаило .

Мајкл Син човека Исуса показује. Матеј 24:15-21 ( види Лук разумети више ) каже да се јављају видите мрзим да злодело Вандализам али занемарите шта је тамо у то време. То је такође време када Мигел , зар не? Матеј 24:21 каже да је крајње сиромаштво још увек не доживљава никада и никада више . Па ако то каже у Матеју 24:21 се десило , шта је Данијел 12:1 каже да " никада није било пре " ? Да ли сте мислили погрешно Данијел 12:1 да ако се ово десило у 70 АД тако? Више никада не понове , рекао је да је у Матеју 24:21 , каже . Само подсетник да неће бити одвојена пролаза у Матеју 24:15 на 21 .

Узми Напомена: Ако Лука Молимо вас да прочитате , схватите да кажеш у Матеју 24:2 је у Матеју 24:15 .

Како Мајкл постао Син човечији ? Ја продужи то? Сиемпре , његов отац , Исус је постао човек. Средства син човека Сина Исуса . Али не и " деца телу " син буде добар пример шта мислим. Као што је Христос постао семе Аврам је и даље , Исус је син Михаило . Мајкл , Син Људско биће је Исус проповедао у Матеју 24 , посебно .

Откривење 13:5
5 И даде му уста која говораху велике ствари и хуле : и снага му је дато , да настави четрдесет и два месеца .
Да ли је у Откривењу 13:5 (осим Откривења 11:2,3 ) је после прве 3 1 / 2 година (Откривење 11:2 ) наредне 3 1 / 2 година (Откривење 13:5) ће генерисати на 7 године или недеље ( Данило 9:27)

Ок, овде је управо 1260 дане Библија каже . Рекао сам са великим бројем наитатак 696 ( Глорија ) између дан смрти и сахране папе Јована Павла ИИ . Наитатак на дан његовог рођендана ( 5. април , 2005) па је први дан са бранд је 5. априла 2005, који првог дана. 6. априла 2005 други .... до септембра 15, 2008 1260 -ог дана . Он Оцтобер 15, 2008 потврдио колапса Леман и светска финансијска криза нагтриггер .

Лиман брадерс поднела захтев за Глава 11 банкротство заштите на 15. септембар 2008. Према Блумберг, пријава са САД Стечајни суд , Јужна округ Њујорка ( Менхетн ) 16. септембра показује да ЈП " Морган Лиман брадерс обезбедити укупно $ 138 милијарди долара у " Федералне резерве подржава напредак . " новчани предујма су је вратити ЈПМорган Цхасе Савезни Ресерве Банк оф Неу Иорк за $ 87 милијарди долара на 15. септембар и $ 51 милијарди долара 16. септембра . [ 15 ]

хттп://ен.википедиа.орг/вики/Банкруптци_оф_Лехман_Бротхерс

Бројање година Данијел 9

1521 АД 2011 АД (490 година , писана са Данијелом )

1521+434+49= 2004 АД ( година када је " нандаиа " ГМА )

1521 + 434 = 1955 АД ( после 7 година независности Израела )

2008 +10 = 2018 (10 година пре 70 година независности Израела )

2001 т0 2011 ( 10 година из 9 / 11 терористичких напада )

2011 до 2018 има 7 година интервала пре 70 -ог годину независности Израела .

2005- принц је изгубио ништа ( наитатак до 696 )

2008 светске финансијске кризе

2004- почетка 7. прошле године од 490 година.

2005 : Година Шошенка

Шта је то чињеница да је 2005 компатибилан са библијско казивање ?

Са Трећа књига по Мојсију 25:9,10 стога може рећи :
9 Тада ћете команду људи лутају резонантних трубе одржан десети дан од седам месеци ; Дан спасења патутунугин труба по свој земљи .
10 А да би пет и десет година , и Ви проглашава слободе широм земље за све који живе у земљи
: Ит 'с идући да буде празник јубилеја за вас, и сваки од вас ће се вратити своме поседу , и сваки врати својој кући.

1948 , овај 50 -ог годину независности Филипини и откривају године независности (1948) нације Израела.

Данијел 9 ми се вратити око 490 година. Приметите да дели 490 година ( 434,49 и 7) у три . За оне који 49 година ? Биће рекао је Левитски законик 25:9,10 .

490 година које је започео почетком 1521 , као Магелан довести хришћанство у нашој земљи .

1521+434=1955

1955+49=2004

Тако 50 година од јуна 1955 (7 година од слободе Израела ) је у 2005.

Ако дакле, 2005 година избављења ( Лав 25:9,10 ) је рекао Исаија 61:1,2

Исаија 61:1,2
1 Дух је Господа Бога на мени , јер ме Господ помаза да проповедају добру вест к кротак , он ме посла да се излечи сломљеног срца , да прогласи слободу да заробљенике , и отворите затвора везана;
2. Да прогласи прихватљив годину милости Господње, и дан освете Боже наш, да утешим све што туговати

Дакле, шта је Исус рекао о томе?

Лука 21:22,28
22 Јер су дани освете , да је испунио све ове ствари су написане .
23 Тешко нагдадалангтао , и да се у оне дане ! јер ће бити велика невоља на земљи , и бес у овој земљи .

28 Али, када ствари почеле да се деси , да ли ће потражити и подигните своје главе , за затворите свој избављење .

Доказа да је Мајкл Дејвид Хула

Дејвид Ко?
Данијел 12:1
1 А у то време био Мајкл устати који велики принц који стоје за добробит деце свог народа и ће бити време невоље, То никада није био јер је народ све до тог времена, и У то ће време твој народ буде испоручена, Свака наћи у књизи .

Јеремија 30:7,8,9,21
7 Да ли је ! јер тај дан је супер, Тако ништа као што је : онда време невоље од Јаков али ће бити .
8 У онај дан , говори Господ над војскама , да ћу сломити јарам његов тобом, и упали твоје везе и да он више не служи странци ;

Ево одговора :

9 Али, они ће служити Господу , Богу своме , и Давид њихов краљ, И Рисе њих.
21 А Њихова принц ће бити један од њих , и њихов владар ће се од њих, И ја ћу га изазвати , и он ће приступ к мени : за оне који се усуде да ме приступ? каже .

Ако добро студија , Исус није Мајкл . За Мајкла , доћи међу њима , каже у параграфу 21 . Каже у Матеју 24 који нису икада велике невоље , када је Мигел Исус , Исус је рекао: грешка није увек дешава , али додајте Неверморе , рекао је .

Хајде међу којима је Мајкл?


Укључујући и религија међу семе Аврама . Свједок ( пророчанство папа св Малацхи ) католичке цркве . И Мигуел , такође сведоче.

Три Главни град

Израел од 2000 - е пне Аврам
* Дух- сведочанство Бога

Католичка црква , из 2000 године пре Господа
* вода- Крштење и повезан са Римокатоличка црква

Филипини - Поклон ( данас ) 2000 година после Исуса
* крви- Син жена у Откривењу 12

* три уједињена на сведочење ( ако не и потпуну ова три не прихватају да је и сам представио као Мајкл , који је Син Божији )

1 Јованова 5:8
8 Јер постоје три сведока , Дух , вода и крв , а три се слажу .

Током трајања Мигел

Откривење 6:12-17
12 И видех кад отвори шести печат , и тамо је био велики земљотрес , и сунце поста црно као костријет косе тамне , а цео мјесец поста као крв ;
13. И звезде небеске попадаше на земљу , као смоква воће исинасамбулат јој мали плод када млади тукао јак ветар .
14. И небо се растали као да сте очајни књига дављење , и свака гора и острво је премештена из њихове тачке гледишта .
15 И цареви земаљски , и кнезови , а главни војвода, и богати и моћни , и сваки роб и сваки слободан човек , је нагсипагтаго у пећинама и стенама у планинама ;
16 А они кажу да се планине и стене , пада на нас , и ми ћемо држати ваше лице у седи на престолу , и гнева Јагњетовог :
17 Јер је дошао на велики дан њиховог гнева, и Ко може одолети?

Када поставите знакова у сунце, месец и звезде ?


Агеј 2:21-23 "Говори Зоровавељу управитељу Јудејском, говорећи: Ја ћу потрести небеса и земљу 22 И ја ћу збаци престо краљевства и Ја ћу уништити снагу краљевства народа и ја ћу збаци кола и оних који су у њих и њихове коње и јахаче ће сићи сваки од мача брата свог. 23 У онај дан , говори Господ над војскама : Ја ћу узети Зоровавељу , слуга мој , син Шеалтиелов , говори Господ и Ја ћу ти печатЗато што смо одабрали вели Господ над војскама.

"Ја ћу потрести небо и земљу " Агеј 2:21 је само исти : "Ја пангингинигин небо и земљу "у Исаија 13:13.

Уништене снага краљевства народа ( Агеј 2:22) у 9 / 11 терористичких напада у Њујорку.
Овако говори Исаија 13:9,10,13
9 Овде дан Господ долази, Окрутно и са гњев и јарост да земљу пустоши и да уништи грешнике од њега.
10 Будући да је звезда на небу и сјај истих неће давати своје светлости : сунце се помрачи у порасту и месец неће изазвати јој светло .
13 Зато пангингинигин небеса и земља ће уклонити из своје место у гнев Господ над војскама и дан гњев његов.

Игноришу став 13 " дан гњев његов. "

Исто кажу у Откривењу 6. стиху 17. Јер дође велики дан гнева стигли њихових , и ко може да стоји ?


Шта би Исус рекао о томе?

Матеј 24:29 Одмах након невоље оних дана је потамни сунце и месец неће давати своје светлости , и звезде ће падати с неба , и биће силе небеске .

Се подудара Откривење 6:12,13 . Да наставите читање у Матеју 24 стих 30 , видљиви знак са неба је Син човечији .

Матеј 24:30 А онда ће се појавити знак Сина човечијег на небу и тада ће све породице на земљи и они ће видети Сина човечијег где долази на облацима небеским са силом и великом славом .

Ако и даље , анђео у Откривењу 7:2-3 је Син човечији .
И стога , Зоровавељу , Агеј 2:23 каже да печат је Син човечији .

Но друго место након знак са неба "(Матеј 24:29 и Апоалипсис 6:12,13 ), а поред и приказује знак Сина човечијег .

Напомена :
Између 6. печат, труба и посуде гнева је знак долазак Сина човечијег .


Шта је еквивалент четири анђела у Откривењу 7:1 ?

Ревелатионс 7:1
1. И после овог видех четири анђела који стоји на четири угла земље , који одступања четири вјетра земаљска , да не би ветар ударац земљи , или море , нити на било дрво.

еквивалент је у Матеју 24:31

Матеј 24:31
31 И он ће послати анђеле своје с великим труба , а они ће скупити његове изабранике са четири вјетра , од једног краја неба до другог .

И види да бирају из свих племена у целом свету заједно.

7:9,14 изјава
9. Након ових ствари које сам гледао , и гле , велико мноштво које нико не безбројне , из сваког народа и свих племена и народа и језика , стојећи пред престолом и пре јагње, распоређених у бијеле хаљине , и палме у рукама ;
14 И рече му: Господе, ти знаш . А он ми рече: Ови су изведени у велике невоље, А они оперу своју одећу , и беле у крви Јагањца .

велика невоља из Откривења 7:14 је такође велике невоље у Матеју 24:21

Мато 24:21
21 Јер онда Неће бити велике невоље, Као што није било од почетка света до сада , нити икада десити икада .

Видимо склад ставова испод.

Данијел 12:1
1 А Време ће Мајкл устане, велики кнез који стоје за добробит деце свога народа , и ће бити време невоље, да никада није био јер је народ до тада, и У то ће време твој народ буде испорученаСваки онај који ће бити написано у књизи .

Јеремија 30:7-9,21
7 Да ли је ! за тај дан је супер, да нико није као она: Чак и у време невоље Јаковљеве , али ће бити.
8 У онај дан , говори Господ над војскама , да ћу сломити јарам његов тобом, и упали твоје везе и да он више не служи странци ;
9 Али, они ће служити Господу , Богу своме , и Давид, свога краља , кога ћу их подићи.
21 И њихов кнез ће бити један од њих , и гувернер ће наставити исред њих; и ја ћу га изазвати , и он ће приступ к мени : за оне који се усуде да ме приступ? каже .

Џоел 2:2,10,11
2 Дани таме и тама , дан облачан и густа тмина , као зору шири на планини: велики људи и јаке ; није све као што је, ни неће бити више након што је, За године многе генерације.
10 Земља ће се трести пред њима , небо ће дрхте : сунце и месец су затамњена, и звезде повуку своје сјајан;
11 И Господ ће изнијет свој глас пред своју војску , јер је логор је веома велики , јер је јак да је његова реч : за дан Господ је велики и врло страшан , и ко може да се придржавају ?

Метју 24:21,29,30
21 Јер онда Неће бити велике невоље, Који јер није био од почетка света до сада, и ни никад неће.
29. Одмах након невоље оних дана је потамни сунце и месец неће давати своје светлости , и звезде ће падати с неба , и биће силе небеске:
30 И тада ће се појавити знак Сина човечијег на небу, и тада ће сва племена на земљи, и они ће видети Сина човечијег долази на облацима небеским са силом и великом славом .

Са изгледа Малахија 4:5,6 каже:
5 Овде , Ја ћу вам послати Илију пророка пре него што је велики и страшни дан Господњи .
6Хе му папагбаликинглооб срце отаца к синовима и срце синова к оцима да не дођем и не ударим земљу .

Малахија 3:1
1. Гле, шаљем гласника и он ће припремити пут преда мном , и Господа кога ви тражите ће изненада доћи у Храм свој и гласник Савеза , кога ви миле : гле, дође , вели Господ над домаћини .
2 Али ко може да остане дан доласка његова ? и који ће се одржати кад се појави ? јер он је као огањ лије и као што је пунији .

Повратак на нас:
Мал 3:2 ", који ће стајати " ( када се појави )
Откривење 6:17 ", који може да стоји " ( ми сакрити ваше лице у седи на престолу , и гнева Јагњетовог )


Илија је рекао Малахија 4:5 је арханђела СА
1. Солуњанима 4:16 Јер сам Господ ће сићи са неба поклик , уз глас арханђела и са адут Бога и мртви у Христу ће васкрснути прво .

Јеремија 30:7
7 Да ли је ! за дан је велики, Тако да нико није као што је : ни у време невоље Јаковљеве , али ће бити.

Јеремија 46:10
За дан је Господ, Господ над војскама , дан освете, Да освети га својим противницима , и мач ће прождријети и бити засићен , и треба да крв јер је Господ , Господ над војскама има жртву на северу , на обали Еуфрата .

претходног става наводи се најчешће везује за "Дан Господа " и зове се " Велики и страшни дан страшно ", како је рекао Јоел 2:31

Цопиригхт © 2008


Је да чак и одвратна Вандализам и рат у небу и Армагедон ?

Слику из : хттп://ввв.боокофревелатион.нет/цхап12.хтм

Рата на Небу, одвратни Вандализам

Откривење 12:4,7
4 А репом је нацртао трећина звезда на небу и на земљи ипинагхагис : и змај стајаше пред женом роди , да попасу дете њеног рођења .
7 И наста рат на небу : Михаел и његови анђели борили змаја, и змај и његови анђели борили ;

Слично као и Данијел 8:10,11

Данијел 8:10,11
10 и повећана у великој мери , у војсци небеској , а неки од војника и звезде је баци на земљу, и печатом на њих .
11 Да, увећава , све до војске принца 'с ; и Он је узео од њега трајне паљенице , и место његову Светињу је срушен .

Оба ова Даниела 11:31

Даниел 11:31
31 А групи ће стајати на свом делу , и они ће оскврне Светиште, Чак и зидови узети трајне паљенице, и су место гнусобу да гради.

Ако у току догађаја пагуусапан , то се дешава током краја. Данијел 8:17 и Даниел 11:22,40 . Ово је време доласка Мигел Данијел 12:1

Вандализам одвратних - Армагедон

Данијел 7:10,11,21,22
10 жестоког ватру и изашао испред њега : хиљада хиљада служаше му , и десет хиљада пута десет хиљада стајаху пред њим : правда је скуп, а књиге се отворише .
11 Погледао сам у то време јер је глас великог речи које рог рече : Ја сам гледао до звери је убијен , а његово тело раскомадано , и то је био дат да се спали на огњу.
21 Погледао сам , и исти рог ратује са светима, и победио их ;
22 До Древни дана дошао , а закон је дат Светаца Свевишњега , и дошло време да се свети имао краљевство .

Овај феномен је исто у Откривењу 20:4,7,8,9,12

Откривење 20:4,7,8,9,10,12
4 И видех престоле , и постоје нагсисилуклок њих, они су осуду , и видела сам душе оних погубљених за сведочанство Исуса и за реч Божију , и не поклонише звери и њеном лику , и прими жиг на челима или рукама , а они живели , и владао с Христом хиљаду година.
7. А кад хиљаду година , Сатана ће бити пуштен из затвора ,
8 и изгледа да заводи народе на четири угла земље , Гога и Магог , да их скупи на бој, којих је број као песка у мору .
9 А они одоше преко ширину земље , и опколи логор светих , и љубљени град : и огањ сиђе с неба , а они су спаљена .
10 А ђаво да преварени њих је бачен у језеро огњено и сумпором, и где звер и лажни пророк , и биће мучени дању и ноћу у вијеке вјекова .
12 И видех мртве , велике и мале , стојећи пред престо , и књиге су отворена , а друга књига је отворена , која је књига живота : и мртви су оцењивани на основу тога написано у књигама , према њиховим делима.

Сатана у опсади свети град је да прође злодело пустоши ? Ово је донекле компликовано. Међутим, читамо у Откривењу 11:15,18

Откривење 11:15,18
15 И седми анђео затруби , и имао јак глас с неба говорећи: краљевство свет постао Господа нашега и Христа његовог , а он ће владати у вијеке вјекова .
18 И народи били у боловима незадовољан , и Ваш бес је , и време мртвих да се суди , и време награде дајући вам лопата својим слугама пророцима и светима и страх твоје име , мали и велики , као и да уништи уништење земље .

осуда мртвих десило у том периоду . Ми смо сада утврдили да ли у Откривењу 20:9 је злодело пустоши . Ако се вратимо у току догађаја , то је био дан осуде из мртвих . Откривење 20:12 . Ако идентични , требало би читати као опсаде Сатане (Откривење 20:9 ) у шестом труба Не . Која је тако ? Пише у Откривењу 11:2

Откривење 11:2
2 И лообанг изван храма су игнорисани , а не мере; предвиђено народа, Њихова иуиураканг четрдесет и два месеца сиудад свети.

Он такође каже у Јеванђељу по Луци 21:20,24

Лукас 21,20,24
Али, 20 када сте видели војске Јерусалиму , онда зна да јој је пропаст близу .
24 И они ће пасти од мача , и биће на челу робље у свим народима и Јерусалим газе по народима , да испуне времена незнабожаца.

И то је злодело пустоши ( Матеј 24:15 и Марк 13:14) да ни камен да остане на оба бубрега. Лука 19:43,44 . И такође каже Даниела 11:31 , 12:11 време доласка Михаила и васкрсење из мртвих ( Данијел 12:1,2 ) да се суди .

Око три и по године је у Откривењу 11:2 , то је свакако добро рекао Даниела 7 ?

Данијел 7:27
25 И он ће говорити речи против Свевишњега , и треба истрошити Свеци Свевишњега , и он ће мислити да промени времена и закона, и Они ће бити предани у његове руке док се време и времена и пола времена.

Дакле , злодело пустоши , Армагедон и рат на небу је слична .

Ознака трубе и Боул мржње

Ми смо утврдили шта значи седам печата , седам труба и седам чаша гњева Божијег . Пре него што прво одредити значење седам труба . дан трубу или труба у дан чита Сефанију 3 16. стих и ми почети читање у стиху 14.

Софонија 1:14,15,16
14 велики дан Господ је близу , близу реду и журби, чак и глас дан Господњи ; јунак треба да се плакати горко.
15 То је дан гњева , дан невоље и невоље, дан пропасти и пустоши , дан мрака и тама , дан облачан и густа тмина ,
16 Дан труба и аларм против утврђених градова , као и против високих кула .

Труба
Ми смо утврдили шта значи седам печата , седам труба и седам чаша гњева Божијег . Пре него што прво одредити значење седам труба . дан трубу или труба у дан чита Сефанију 3 16. стих и ми почети читање у стиху 14.

Софонија 1:14,15,16
14 велики дан Господ је близу , близу реду и журби, чак и глас дан Господњи ; јунак треба да се плакати горко.
15 То је дан гњева , дан невоље и невоље, дан пропасти и пустоши , дан мрака и тама , дан облачан и густа тмина ,
16 Дан труба и аларм против утврђених градова , као и против високих кула .

Труба
Слику из : хттп://ввв.цервантесдесигн.цом/ревелатионс/ревелатион8_1.хтм

Откривење 8:7 Прва труба
7 А први ударац , и било град и огањ помијешано са крвљу, и бацила на земљуИ трећи део земље изгорје , и Трећи део дрвећа је изгорела, и сва трава зелена је изгорела .

Сматрамо дефиниција у писаној форми од пророка.

Џоел 2:30,31
30 А Ја ћу показати чудеса на небу и на земљи , крв и огањ и стубовима дима.
31 Сунце ће се претворити у таму и месец у крв пре него што велики и страшни дан Господњи .

Језекиљ 38:22
22 и Се борим са њим куге и крвљу , и ја ћу кише по њему , и његовој групи , а многи људи с њим , веома јаке кише и велика киша камене , ватра и сумпор .

Језекиљ 13:13
13 Зато овако вели Господ Бог , Ја сам чак ће га искидати са вјетар олуја мој бес, и неће бити преливања туш у свом гњеву , и велика киша камене у гњеву да га конзумирају.

Откривење 8:8,9 Друга труба
8 И други анђео затруби , и као велика гора огњем запаљена је набулусок море , а трећи део мора је крв ;
9 и убили трећину бића у мору, Имајући живот, а трећи део бродова је уништено .

читамо пре него што смо били Сефанију 3:14,15,16 итатас прочитати у ставу 3 .

Софонија 1:3
3 Ја ћу појести човека и звери , ја ћу конзумирати птицама небеским , и морске рибе , и камен са опаких и истријебит ћу човека на земљи , говори Господ .

Трубе Треће Откривење 8:10,11
10 И трећи анђео затруби , и паде са неба велика звезда, који гори као бакља, и пао у трећем делу реке , као и изворе вода ;
11 А име звезде зове Пелин , а трећина вода се претвори у пелин ; и много људи је умрло због воде, горка вода .

Који пију горку воду и када се то десити ?

Јеремија 23:15,19,20
15 Зато овако говори Господ над војскама: о пророкЕво, ја ћу их хранити са пелин , и да их воде у жучи , јер од пророка у Јерусалиму је безбожност отишао даље у сву земљу .
19 Видети , олуја Господње, свој гнев , изиђе , чак и тешке вихор : она ће сваљује на главе безбожничке .
20 гњева Јахвина неће вратити, док су погубљени , и док му је наступао мисли срца његова : У последње дане ће га размотрити савршено.

Јеремија 8:14,16
14 Зашто још чекамо? Скупите се , и вратимо се у тврде градове , и нека нам буде тиха тамо , јер ми смо ставили Господ Бог наш , и дао нам воде жучне да пије , јер смо згрешили против Господа .
16. Фрка својих коња је чуо од Дана : глас неигхинг његове јаке сву земљу дршће, Јер је дошао , и попали земљу и све што је , људи и оних који живе у њој .

Јеремија 9:15,16
15 Зато овако говори Господ над војскама , Бог Израелов: 'Ево , ја ћу их хранити, народ , уз пелин , и да их воде жучне да пије .
16 Такође ћу их распршити међу народе, кога ни они ни оци њихови познати и Ја ћу их послати на мач , док сам их конзумира.

Откривење 8:12 Четврта труба
12 И четврти анђео затруби , и рањени трећи део дана , а трећа фаза Месеца , а трећи део звезде , да потамне трећи део њих , и да је трећи део дана не би требало да сија , и тако и ноћ .

еквивалент је тамно Сунца , Месеца и звезда у Џоел 2:9,10,11

Џоел 2:9,10,11
9 Они су скок на град , су покренути на зиду , они се попнем кућама, улазе у прозоре као лупеж .
10 Земља ће се трести пред њима , небо ће дрхте : сунце и месец су затамњена, и звезде повуку своје сјајан:
11 и Господ изговори свој глас пред своју војску, За логор је веома велики , јер је јак да се његове речи ; За дан Господ је велики и врло страшанА ко може да се придржавају ?

Софонија 1:14 овом мечу за глас Господа .

Пета труба Откривење 9:2,8
2 И отвори јаму понор, и дим оде из јаме , као дим велике лутуанг -гвожђе ; и потамни сунце и небо за дим јаму.
8 А они су , као коса коса жена , и зуби су као лав.

Пети Сабор се односи на војску рекао је Јоел 2 . Ми подићи Џоел 1:6 Наставити читање Џоел 2:1,2

Џоел 1:6
6 Јер народ је дошао горе на моју земљу , јак и без броја ; Његови зуби су зуби лава , а он једва да има велики лав.

Џоел 2:1,2
1 Трубите у трубу на Сиону!, и звук аларма у свој светој гори мојој , нека све становнике земље, за дан Господ долази , јер је
2 дана мрака и тама , дан облачан и густа тмина , као зору шири по горама : велики људи и јака, никада није имао икада као ни неће бити више након тога , до године многих генерација .

Шести труба је исти и пета труба . Шта је смисао четири Анђела везана реке Еуфрата , прочитајте наслов Вавилон и Пророчанства испунио

Такође је рекао да седму трубу дати Христу и Богу краљевство на свету .

Откривење 11:15,18
15 И седми анђео затруби , и имао јак глас с неба говорећи: краљевство свет постао Господа нашега , и његова Христова : а он ће владати у вијеке вјекова .
18 и бол у очима земље, а срџба је дошао , и време мртвих да се суди , и време награде дајући вам лопата својим слугама пророцима и светима и страх твоје име , мали и велики , као и да уништи уништење земље .


Давање краљевства Христа и осуду мртвих прочитане су у 7. Данијел током четврте звери.

Данијел 7:10-14
10 жестоког ватру и изашао испред њега : хиљада хиљада служаше му , и десет хиљада пута десет хиљада стајаху пред њим : правда је скуп, а књиге се отворише .
11 Погледао сам у то време јер је глас великог речи које рог ; Гледам до звери је убијен , а његово тело уништено, и то је био дат да се спали на огњу.
12. И остатак животиња , њихова моћ је одузета , па ипак њихове животе су продужени за сезону и време.
13 сам видео у ноћним виђењима , и , гле, на облацима небеским нешто као што је син човека , и он је дошао до античке дана , а они га приведе пред њим .
14 и даде му власт и славу и царство , да би сви народи , нације, племена и језици му служи његова власт је вечна , која неће проћи , и краљевство његово неће бити уништена .

Кажете стих 18 Откривења 11 је гнев Божији и осуда из мртвих . На почетку читања смо Сефанију 1 ( стих 14,15,16 ) је рекао да је дан Христова је дан гнева ( Сефанију 1:15) тако да можемо да одредимо значење седам чаша гњева .

Јеремија 7:20
20 Зато овако говори Господ Господ: Ево, гњев мој и јарост моја ће се излио у овом месту човека и звери , и дрвеће у пољу , и плод земље и неће се угасити .

Осија 5:10
10 кнезови Јудини и нагсисибаго уклоните обележја ; излити свој гњев на њих као воду.

седам чаша гњева Божијег одговара Дан Господњи као седам труба .

Чинија мржње Бога

Слику из : хттп://ввв.патхлигхтсјр.цом/Кновинг-Пропхеци/рев_15.хтм

Откривење 16:2 Прво Боул
2 И оде први и изли му посуди на терену , и рана разболе и они који су тешки жиг звери, А клањали њеном лику .

Он је рекао да је током изливањем гњева Божијег у дивље животиње . Ко је звер , прочитајте наслов неке ствари у књизи Данила и Откривења и пророштво испунила .

Са зарастање рана још увек то учинити?

Јеремија 30:14,15
14 Ви сте заборавили све љубитеље , они траже те не ; Ја сам рањен теби рана непријатеља, оштра казна , за величину свога греха, јер је твоје грехе су повећане .
15. Зашто ти плакати за бол? Ваш бол је неизлечиваЗа мноштво безакоња свога , јер твоје грехе су повећане , ја сам урадио ове ствари за вас.

Псалам 38:5
5 Моје ране су стагнира , и путокпуток , због мог незнања.

Исаија 1:6
6 Од једини од стопала па до главе нема стабилност , али ране и модрице и ране путрифиинг: Није затворен, нити повезана , ни моллифиед уљем човека.

Откривење 16:3 Друга Боул
3. И други андјео изли своју здјелу у море , а то је крв као од мртваца , и свака душа жива , чак и мора су мртви.

Други котлић од гњева Божијег је исти у другој труба дефиниције . Такође прочитајте књигу Језекиља .

Језекиљ 38:19,20
19 У својој љубомори и у огањ гњев сам говорио , сигурно у том дану имају велики потрес у земљи Израелу;
20 Тако да риба у мору, и птице небеске , и звери пољске и све ствари од којих подилазе жмарци то пузање по земљи , и сви људи на земљи , треба протрести у мом присуству, Планине ће се и стрмим местима ће пасти , и сваки зид ће пасти на земљу .

Језекиљ 38 користили смо прва труба , тако да значи да у исто време појавити.

Откривење 16:4-7 ( треће Боул)
4 и изли своју здјелу на трећину река и извора воде , и они су постали крви.
5 И чух анђела воде говорећи: " Само ти , сада и у прошлости , Свети, за које су судије ;
6 Јер они пролише крв светих и пророка , и им даде крв , то је достојан њих.
7 И чух жртвеник говорећи: "Да, Господе Боже Свемогући , истинити и праведни судови твоји .

Трећи чинија гњева је исти у трећем труба . Користили смо трећи став објашњење труба утакмице смо користили ставу здјелу.

Јеремија 25:15,16,32,38
15 Јер овако вели Господ Бог Израиљев , за мене , Узми чашу вина гњева на моје руке , а ви пијете све народе којима ћу вам послати .
16 И они ће пити , и тамо-амо , и луд, због мача који ћу им послати.
32 Овако говори Господ над војскама : Ево, зло ће отићи од народа до народа , и јака олуја је подизан из крајњем крајева земље.
38 Он даде оставио своје тајне , као лав ; јер је њихова земља пуста због неустрашивости угњетача, и јер гњев његов .

Исаија 49:26
26 И ја ћу их хранити који угњетавају те својим телом , и Они ће бити пијана своје крви , као и са слатким вином , и све људе, да сам ја Господ, твој Спаситељ и твој Спаситељ , силни Јаковљев .

Језекиљ 39:17,18,19
17 А ти , сине људско биће, овако говори Господ Господ : "Реци начин птица , и све животиње у пољу , Скупите се , и дође ; Саберите на свакој страни на моју жртву коју сам жртва за вас , велику жртву на горама Израела , да и ви нека једу месо и пију крв.
18 Јести меса од јунака , и пију крв кнезова земаљских , овнова, јањаца, јараца, јунаца, све угојене стоке .
19 И јести масти док не буде потпуна , и пије крв док не буде пијана , на моју жртву коју сам жртвовао за вас. ( Види Откривење 19:17-21 Сефанију 1:7)

Откривење 16:8,9 ( Четврта Боул)
8 и изли своју здјелу четвртог дана , и даде га да му да спржити мушкараца са ватром.
9 и спалили људи у екстремним топлоте, и они намусонг име Бога власт над тим злима, А они не обратише да му даду славу .

То значи да људи пречишћавања. Али уместо да поправите је проклињао Бога.

Малахија 4:2
2 А вама, који се бојите имена мојега сунце правде са здрављем у крила , а ви ћете изаћи , и скакутати као телета .

Малахија 3:1,2,3
1. Ево , ја шаљем гласника , и он ће припремити пут преда мном , и Господ кога ви тражите , изненада ће доћи у Храм свој , и Гласник Савеза , кога ви миле : гле , дође, каже Господ над војскама.
2 Али ко може да остане дан доласка његова ? и који ће се одржати кад се појави ? јер је он као онај који лије пожара , као и потпуније:
3 и Он ће седети као онај који лије и чисти сребро, и он ће очистиће синове Левијеве, и њих чишћење као злато и сребро , и они ће понудити Јахве понуде у праведности .

Сунце праведности се зове Морнинг Стар . Ко ујутро?

Откривење 22:16
16 Ја, Исус, послао мој анђео да сведочи вам ове ствари у црквама. Ја сам корен и изданак Давидов, сјајна звезда Даница.

Неки би могли питати , не Сатана Морнинг Стар писан у Исаији 14:2 ? Молимо вас да прочитате у ставу 4 Исаија 14 у добре вести превод Библије . Став говорим : ово је ругло да кажем . По подсмех на реч Вавилон јутро.

Откривење 16:10,11 ( Пета Боул)
10 И пети изли своју здјелу на престо звери , и затамњена краљевство, А они гризли језике за бол ,
11 и они намусонг Бога небескога због болова и рана, су се покајали и њихових дела .

Се дешава у овом звери од самог почетка прве посуде указује да је један догађај време , генерације. тамним сунце, месец и звезде означите петом и четвртом труба је рекао да потамни дан за војску скакавце и одговара да прочитате пре него што смо написали да Џоел 2:9,10,11

Око шесте здјелу гњева , као што пише шести трубу на тему дефиниција Вавилон.

Око седам труба , штета трећи део . Значи да се чита у Захарија 13:8

Захарија 13:8,9
8 прође , да се у целој земљи , говори Господ , два дела су били одсечени и умрети, а трећи је био лево.
9 и Ћу трећи део у ватру , и да ће их побољшати као сребро је рафинирано , и да ће покушати да их као злато. Они ће позив на моје име и ја ћу их чути : Ја кажем , мој народ , и они ће рећи: Господ је мој Бог .

Трећа фаза ће прочистити . О пречишћавање , она ће се појавити током дивљих животиња који указује на четвртом посуде гнева . Дакле, седам труба ће се појавити током дивљих животиња .

О седми здјелу , казе својој дефиницији под називом : Вавилон

Сада ћемо одредити значење седам печата .

Марка
Слику из : хттп://ввв.алл-арт.орг/манусцриптс/Апоцалипсис/03.хтмл
Откривење 6:1-8 (четврта од првог бранд бранд )
1 И видех кад Јагње отвори један од седам печата , и Чуо сам једном од четири бића, Који је говорио као звук грома , Дођи .
2 И видех , и гле, коњ бео,Он је сједио на њему имаше стрелу , и даде му круну и он добро је , и да успе.
3 И кад отвори други печат , Чуо сам друга жива бићаГоворећи: "Дођи .
4 и дође други коњ, црвене коњ, и јахање овде, дао земљи мир , и да мангагпатаиан један другог , и даде му велики мач .
5 И кад отвори трећи бренд је Чуо сам трећи бићаГоворећи: "Дођи . И видех , И гле, Блацк Хорсе: А онај који седе на њему је равнотежа у руци .
6 и Чуо сам као глас између четири жива бића говорећи , пени је мера пшенице за денар и три мере јечма , и не боли уље и вино.
7 И кад отвори четврти печат , Чуо сам глас четвртог бића говорећи: "Дођи .
8 И видех , и гле, коњ блед,И седе овде са именом Смрт, и пакао следи са њим . И они су добили власт над четвртом делу земље да убије мачем и глађу и куге , као и дивљак звијерима земаљским .

Кажу да у параграфу 8 они добила власт над четвртом делу земље да убије мачем и глађу и куге , као и похлепни звијерима земаљским .

Кога се односе на ? Они нису били односе на четврти јахач , али са све четири коњаника . То се зове четири пресуде у Језекиљ 14:21

Језекиљ 14:21
21 Јер овако вели Господ Бог , Колико још кад сам послати Мој четири тешке пресуде у Јерусалиму, мача , и глад , и дивље звери и кугу , да затрем и људе и стоку ?

Ако сте приметили , сваки возач ће имати сваког створења који живе говорећи: Дођи! Да нас обавестите коме четири бића .

Откривење 4:6,7
6 И пред престолом , очигледно са стаклено море, као што су стакло и усред престо , и око престола , четири жива бића пуне очи испред и иза .
7 А Први створење је као лав , а друго створење као теле , и трећа створење је лице као човек, и четврта је као створење лети орао.

четири бића које Језекиљ видео ово, они су четири цхерубс .

Језекиљ 1:4,5,10
4 И видех , и гле , олујне вјетар је дошао са севера, велики облак , са ватром инфолдинг себе , и осветљење наоколо , а од средине се са ужареном метала, исред огња .
5 и исред њих дошао обличја четири бића . И то је њихов изглед : имали обличја лица;
10 Што се тиче обличју лица , они су изгледали као човека , и они су четири лице лава на десној страни , а они су четири лица вола на левој страни , они су имали четири лице орла .

Четири створења су од средине бурне ветар је са севера . Јеремија са 23:19 и Јеремија 25:32 су на располагању око олуја Господа . два пасуса објашњења користили смо треће трубе и трећи котлић од гњева Божијег . Гласи бурних ветар у Јеремија 30:23,24 .

Јеремија 30:23,24
23 Види , олуја Господње , његов бес , наставља вихор : она ће сваљује на главе безбожничке .
24 гњев Господ неће вратити све до ефеката, а док му је наступао намере његовог срца ; У последње дане ће га размотрити .

Лет'с прочитајте Јеремија 9:16 и Јеремија 25:32,28 користили смо треће трубе и трећи посуде гнева .

Јеремија 9:16
16 Такође ћу их распршити међу народе, кога ни они ни оци њихови познати и Ја ћу их послати на мач, Док сам их конзумира .

Јеремија 25:32,38
32 Овако говори Господ над војскама : Ево, зло ће отићи од народа до народа , и јака олуја је подизан из крајњем крајева земље.
38 Он даде оставио своје тајне , као лав за своју земљу је пуста због неустрашивости угњетача, И због гњев његов.

Такође Прочитали смо Јеремија 49:36,37

Јеремија 49:36,37
Елам је 36 Ја би четири ветра са четири угла неба, и Ја ћу их распршити према свима онима виндс, И нема народа куда отпадници од Елама .
37 И ја ћу Елама пред непријатељима својим , а пре тога им раде о глави , и ја ћу довести на њих зло , чак и мој гњев , говори Господ , и Ја ћу их послати на мач, До њих.

Са утакмице Јеремија 49:36,37 Јеремија 9:16 и Јеремија 25:32,38 . Дакле, ми знамо шта значи четири вјетра .

Захарија 6:1-5,8
1. И опет сам подигао очи и видје , и гле, четири кола излазе између две планине , и планине су планине од месинга .
2 У првим колима били су риђи коњи , а други колима црни коњи;
3 И трећи колима бели коњи , а четврта колима оседео коњи.
4. Онда сам одговори и рече анђео који је говорио са мном , Шта је то, господару?
5. А анђео одговори и рече ми , То су четири ветра небеска, који иду даље од стоје пред Господом све земље .
8 Тада повика на мене и рече ми , говорећи: Гле, Они долазе на север нагпатахимик свој дух на северу.
Четири кола су четири утакмице Ридер ( у Откривењу 6) од четири марке . Дакле, четири коњаника значи четири вјетра олуја еквивалента . четири коњаника у Откривењу 6:8 они значе . четири коњаника су били послани у дане злодело пустоши . Да наставите читање у Откривењу 6:12 , сунце, месец и звезде су замрачени тако да одговарају у Матеју 24:29 , Марко и Лука 13:24,25 21:25,26 .

Језекиљ 5:2,9,12,13,14
2. Трећи део ћеш спалити у центру града , када је дана опсаде су испуњени, и да трећи део , и удари мачем око , а трећи део ћеш растурити се у ветар, и ја ћу извући мач за њима .
9 И ја ћу учинити за вас нисам учинио , а ја још увек волим , За све касукламсуклам.12 Трећи део тебе ће умрети од куге, и од глади да се конзумира се у усред тебе , и трећи део пасти од мача, око вас, и Трећи део ћу растурити се у свим правцима, и извући мач.
13 Тако ће мој бес , и ја ћу изазвати гњев свој на њима , и ја ће се утешити , и они ће знати да сам ја Господ говорио мој труд , када сам остварио свој гњев на њих.
14 Ја ћу подићи руку против њих , и ја ћу им земљу опустошим и отпада, из пустиње према Диблах , у свим насељима , и они ће знати да сам ја Господ .

Са 9 стих говори да није тако урађено и неће учинити слично. Ако је то учинио , зашто га још увек чита књигу Откривења ? Одговор , јер је у Језекиљ 5:9 и Откривење 6:8 је један.

седам печата , седам труба и седам чаша гњева Божијег ће се појавити у исто време , дан .

Јоел 2:11
11 И Господ ће изнијет свој глас пред своју војску , јер је логор је веома велик ; Јер је јак да његове речи; За дан Господ је велики и врло страшан , и ко да га се придржавају ?

Матеј 24:22
22 И ако скратио оне дане , не би спасао , а јер избор је паииклиин дан.

Римљанима 9:28
28 Спроведена за Господа Његова реч о земљи, том циљу и паииклиин.
29 И као што рече Исаија пре , ако не и нама оставио семе Господ над војскама , ми би били као Содому и Гомору је као .

Оно што Павле каже после писања о Исаија ? Ми учимо из Исаије .

Исаија 10:22,23
22 Јер ако твој народ буде као песка морског , остатак од њих ће се вратити : потрошња прогласио се прелијевати са праведношћу .
23 За уништење, и утврдили , да је Господ , Господ над војскама , у сред свих на земљи.

О уништавању одређује Исаија . Да ли је ово што се такође назива Павле ? Ми подићи читање Римљанима 9:22

Римљанима 9:22
22. Шта ако је Бог волео да се изјашњава о свом гњеву и да његове снаге , је издржао велике патње у посуде гнева опремљен у пропаст:

Ако је освета је спасење које ће такође имати Господа .

Јеремија 33:14,15,16
14 Ево , долазе дани , говори Господ , Ја ћу обављати да је добра ствар коју сам дом Израелов, и дом Јудин .
15 У ових дана, а у то време , сам пасусуплингин Дејвид Огранак праведности, А он ће извршити правду и праведност у земљи .
16 У оне дане Јудеји ће бити спашена и Јерусалим ће живети спокојно, И ово име ће се звати : Господ правда наша .

Ко је огранак праведности , пише под насловом: Који одређује а.к.а. Исаија 9:6,7 Емануел ? и под називом : Глас

О петом и шестом бранд бранд и поглавље 7 , написао њен смисао Тамно Месец и звезде на дан и Вавилон и Васкрсење. На крају од седам печата , трубе и чаша гнева , постоје заједнички фразе .

Откривење 8:5 ( седам печата )
5 И анђео узе тамјан кадионице , и он је испуњен ватром олтара , и баци на земљу : и тамо је био гром, и гласови , и муње , и потрес .

Откривење 11:19 ( седам труба )
19 А храм Божији отворена на небу, и видео у свом храму ковчег његовог савеза , и су муње и гласови и олуја са грмљавином , а потрес , а велики град.

Откривење 16:18 ( седам чаша )
18 и су муње и гласови и олуја са грмљавином , а ту је био велики земљотрес, То никада није догодило , јер магкатао земљу , земљотрес веома јак , веома страшна .

Сматрамо сличне изјаве Исаија .

Исаија 29:6
6 Он је посетио Господ над војскама са грмљавином , и земљотреси и велике буке , уз олују и олуја , и пламен огањ.

Вавилон


Матеј 1:17
17 Дакле, све те алтернативне генерација од Аврама до Давида четрнаест генерације алтернативне , а од Давида до Одвођења робље у Вавилон , четрнаест - генерације , а од књиговодствене - робље у Вавилон к Христу су четрнаест генерације .

Према Матеју 1:17, Вавилон је дошао у 14. генерацији од Давида . И по 2 Краљеви 25:8,9,10 спали храм и разорише зидине Јерусалима .

2 Краљеви 25:8,9,10
8 У петом месецу , на седми дан у месецу , који је деветнаесте године краљ Набукодонозор, краљ Бабилона у Јерусалим Адан командира страже , слуга краља Вавилона .
9 и спалио дому Господњем и у дому краља , а све куће у Јерусалиму , чак и свака велика кућа спали огњем .
10 И разорише зидине око Јерузалема, сву војску Калдејци , уз командира страже .

Многи пасуси у Откривењу може се читати као књигу пророка Исаије као што су , Јеремија , Језекиљ и други У Откривењу 17 и 18 ће прочитати о Вавилон и прочитајте многе сличне стихове у Јеремији 50 и 51 , тако да значи . у књизи пророка ће се десити у будућности.

Дај пажњу на ставове испод.

Откривење 18:24
24. И нађе крв пророка и светих и свих убијених на терену.

Јеремија 51:49
49 Као што је Вавилон збачен смрти Израела , тако да пада Вавилона , умрли су у земљи .

Лука 11:49-51
49 Зато је такође рекао да мудрост Божију , ја ћу их послати пророке и апостоле , а неки од њих ће убити и прогона ;
50 Да питам ове генерације крв свих пророка проливена од постанка света;
51. Од крви Абелове до крви Захарије , који је погубљен између жртвеника и светишта : Да, кажем вам , да је потребно ове генерације.

Вавилон су га добро . Читамо других ставова .

Откривење 18:6
6 Такође, да као што вам је дао, и да повећате преко у својим радовима : у чашу био је ипагхало га пинагхалуан супротно.

Јеремија 50:15,27,28
15 Оливер против ње око : она сама поднети , и њен бедеми су пали , јој зидови су оборили ; јер је освета Јехове : да се осветим њега, што је учинио, не њему.
27 Убиј све њене бикова , нека сиђу на заклање ; Јао њима! њихов дан је дошао , на дан њихове посете.
28 чује глас оних који беже и побегне из земље Вавилона, у Сиону освету Господа Бога нашега , освету своје храма.

Према Господа Исуса , када је време плата?

Лука 21:20-26
20 Али, када сте видели војске Јерусалиму, Онда знате да је њена пропаст је близу .
21 Тада они у Јудеји бјеже у горе , и у граду је изашао , и на терену не би требало да уђе у град .
22 Јер су дани освете , да је испунио све написано.
23 Тешко нагдадалангтао , и брига у тим данима! јер ће бити велика невоља на земљи , и бес у овој земљи .
24 А они ће пасти од мача,, и биће на челу робље у свим народима , и Јерусалим газе по народима , да испуне времена незнабожаца.
25 И неће бити знаци у сунцу и месецу и звездама, а на земљи анксиозност државе, која матитилихан за звук мора и сурфовање;
26 Људи из страха , и чека ствари које ће доћи на земљу , јер мангангатал силе небеске .

Читамо исте предвиђање пророка Исаије .

Исаија 13:10,13,15,18,19
9 Види , дан Господ долази , и са окрутним гњев и јарост , да би земљу опустошим, А одатле да уништи грешнике истих.
10 За звезда на небу и сјај истих неће давати своје светлости : сунце се помрачи у расту, и месец неће изазвати јој светла.
11 и Ја ћу казнити свет за своју кривицу, а безбожнике за безакоње , а ја ћу изазвати понос поносан , и да ће оборити бахатости силника.
12 И учинићу човек вреднији од чистог злата, човек који је више од чистог злата у Офир .
13 Због тога Ја пангингинигин небеса и земља ће уклонити из своје место у гнев Господ над војскама, и дан гњев његов,
14. И биће , како је срна , и како овце да нико не узме до : нека сваки од сопственог народа, и побегну сваки у своју земљу .
15 Свако прободе ; и сваки ће пасти од мача .
16 Њихова беба је у комадиће пред њиховим очима: Њихове куће се покварио , а њихове жене силовати .
17 Ево, ја ћу распиривати Медијаца против њих, који неће погледу сребра и злата , неће одушевити.
И 18 комада њиховог клања младића , и немају милости на плод утробе ; њихове очи неће резервних деце.
19 и Вавилон , урес краљевстава, лепота Калдејаца је ће бити као кад Бог обори Содому и Гомору .

Како Бог уништио Содому и Гомору ?

Постање 19:23-28
23 Сунце је на земљи, Лот дође Соар.
Од 24 нагпаулан Господ на Содом и Гомору по сумпорним огњем из Господ с неба;
25 И затре оне градове и сву равнице и све становнике градова, а порастао је на земљу .
26 Али жена Лот погледао назад , и она је постала стуб соли .
27 А Аврам порани ујутро на место где је пред Господом.
28 А он се окрену према Содоме и Гоморе , а све земље у долини , и гледао , и гле, дим из земље отишао као дим из пећи .

Нагпабаба пожара Господа. Он никада није послао људе са масонг тужно . Десило у јутро , а не у подне , а не у поподневним сатима , а не ноћу , али у јутарњим сатима.

Читамо исте прогнозе у Јерусалиму и Вавилон .

Јеремија 50:40-44,46
40 Баш као што је Бог уништио Содому и Гомору и околним градовима, говори Господ , тако да нико живи , или да ли постоји било који борави син човека.
41 Гле , народ долази са севера , и велик народ и многи краљеви треба да буде из стране земље .
42 Имају лук и копље : они су окрутно и без милости : њихов глас ће рикати као море , а они јашу на коњима, смештена у низу као и мушкарци за рат против тебе , ћерке бабилонска .
43 краљ Бабилона чуо о њима , и своје руке воска слаби : бол ухватише га , и грижа од трудови породиље .
44 Гле, непријатељ ће доћи као лав из Јордана понос против јаке насеља : Одједном сам ће их побећи , и изабрани , да ће га именовати , јер ко је као ја? и који ће ме позвати ? и ко је свештеник који ће стајати пред мене?
45 Зато чујте савету Господ је обећао предузети против Бабилона , и он одређује његову одлуку против земље калдејске : Наравно да се возе мало стадо , сигурно ће обавити своје домове са њима.
46 бука узимање Вавилона земље дршће , а крик се чује међу народима.
Јеремија 6:22-24
22 Овако говори Господ , Гле, народ долази из земље северне , и велик ће бити подигнута од стране земље .
23 Имају лук и копље : они су окрутно и без милости : њихов глас ће рикати као море , а они јашу на коњима, свако поље као људи за рат , против тебе , ћерке сионска .
24 Чули смо глас њен : руке су јадни : бол је оборили од нас , као и мучење од трудови породиље .

Такође прочитајте друге сличне предвиђање да ће се десити са различитим људима .

Јеремија 50:13
13 За гнев Господњи није насељено , али ће бити потпуно опустошена : сваки који се улази по Вавилон запрепастити , и сиктање на све њене зла.

Јеремија 49:17,18
17 и Едом ће бити изненађење : сваки који су положили је био запрепашћен и сиктање на свим зла.
18 Ако је обарање Содоме и Гоморе и околних градова , говори Господ, нико не живи у њој , ни син човека житеље.

Јеремија 19:8
8 и Ја ћу овај град пустош и ругло : сваки који пролази тај начин ће бити зачуђен и сиктање због свих зала томе.

Према Католичка црква, зове се Вавилон 1 Петрова 5:13 је Римљани . Шта се десило у 70 АД не видим испуњење пророчанства пророка и Новог Завета . Према "стручњаци" су уништили храм у Јерусалиму, у 70 АД од стране Римљана . Не верујем у такве ствари . То је литирал , физичку, материјалну , сензуалан, паклен (не мудрост силази одозго , него земаљска, сензуалан, ђаволски Џејмс 3:15).

Идемо назад у Јеремија 50:40-46 и Јеремија 6:22-24 . Чита књигу пророка Јоела на сличне догађаје и дух пророштва у Јоел 2:1-11 .

Џоел 2:1-11
1 Трубите у трубу на Сиону , и звук аларма у мојој светој гори: Нека све становнике земље, за дан Господ долази , јер је
2 Дани таме и тама , дан облачан и густа тмина , као зору шири по горама : велики људи и јака, никада није имао икада слично, нити ће се више после њих , чак и година многе генерације .
3 ватра прождире испред њих и иза њих пламен спаљивао: Земља је као рајском врту пред њима , и иза њих беживотна пустиња , иеа , и ништа им побегао .
4 изглед од њих је као појава коње и коњанике , тако да су покренути .
5 Као и бука кола на врху планине ће се скок , као бука пламен огњени прождире сламу , као јаке људе скуп у бојни ред.
6. У њихово присуство народа у бол : сва лица су воском .
7 Они воде као јунаци , они попети на зид као што су војници, и они марш сваки на свој начин , и не оборите њихове редове .
8 Ни једни друге , они ће ходити сваки у свом путу, и када падне на мач , и рањен .
9 Они су скок на град , су покренути на зиду , они се попнем кућама, улазе у прозоре као лупеж .
10 Земља ће се трести пред њима , небо ће дрхте : сунце и месец су затамњена, и звезде повуку своје сјајан:
11 И Господ ће изнијет свој глас пред своју војску, За логор је веома велики , јер је јак да се његове речи ; За дан Господ је велики и врло страшан , и ко да га се придржавају ?

Према Господа Исуса , тамним сунце, месец и звезде и даље се јављају у будућности тако да је пророчанство у књизи Јоела тек треба да се деси у будућности. И пророчанство у књизи Откривења ће се догодити у будућности још, па ћемо наћи у књизи Откривења исти дух пророштва . И видимо то у Откривењу 9:13-19

Откривење 9:13-19
13 И шести анђео затруби , и чух глас из рогова златнога жртвеника пред Богом ,
14 казивања Шести анђео са труба, Опуштено четири Анђела повезане на велику реку Еуфрат .
15 и унгирдед четири анђела , да буду спремни на време и дан, месец и годину да убије трећину мушкараца.
16 А број наоружаних коњаника је два пута сангпунглибонг пута десет хиљада : Чуо сам њихов број .
17 и Видео сам визију коње и јахање овде, има бреастплатес од пожара и хијацинта и сумпором , а глава коња , као главе лавова, и уста од ватре и дима и сумпора .
18. До ове три зала је убијен трећи део људи , од ватре и дима и сумпора , који нангагсисилабас у уста .
19 Јер сила коња у устима њиховим , и у реповима : за реповима су као змија и са главом , и кога су ипинананакит .

четири анђела су везане Еуфрата реке и они су унгирдед да убије трећи део човечанства. Ова тврдња је жртва на северу од реке Еуфрата . (Јеремија 46:10 )

Ми настављамо да Откривење 11:2

Откривење 11:2
2 И ван храма лообанг игнорисана, и не мере; предвиђено многобошцима , и они иуиураканг четрдесет и два месеца свети сиудад.

наводну повреду народа у Откривењу 11:2 је злодело пустоши у Матеју 24:15 и Марко 13:14 и Лука јасно говори у Матеју 21:24 и 24:15 је речено по пророку од Данијел (Данило 9:27 , 11:31 , 12:11 ) време , дан , месец и годину у Откривењу 9:15 је 11. септембра 2001 у Њујорку. четири анђела да буде пуштен да убије трећине човечанства су четири борца на 9 / 11 . Од 9:13 до Откривења 11:14 Откривење ћете приметити да он садржи Други Јао .

Откривење 11:14
Претходни 14. Други Јао , гле, треће зло долази брзо.

Према Даниел 12:11 , почетак тачку 3 1 / 2 године је почетак подизања злодело пустоши . Постао толико вредан сати, дани, месеци и година у Откривењу 9:15 за почетак бројања дана до потпуног 3 1 / 2 године.

Испод , борац ће доћи на плажу и напад на плажи . Два борца напада на куле близнакиње и долазио и са севера .

хттп://веб.арцхиве.орг/веб/20011112061409/хттп://ввв.тиме.цом/тиме/цоверс/1101010914/деструцтион.хтмл
хттп://ввв.либ.утекас.еду/мапс/втц.хтмл

Јеремија 51
48 Тада небо и земљу , и све што је у њему , нека кличу од радости преко Вавилон, за разарача ће доћи да га са севера, каже .

Ми смо утврдили да ли су наведене у наставку утакмице .

Поновљени 32:41,42,43
41 Ако ћу подстаћи свој блистави мачИ моје руке је право радиш , ја ћу учинити да се освете својим непријатељима , и да ће наградити оне који мене мрзе.

42 Пијан од крви и ја ћу направити мој стрелице , и мој мач сажеже тело ; крв побијених и заробљених , из главе непријатеља .
43 Радуј се, ви народи , са својим народом ; Јер, он ће се осветити крв слугу својих , и освете својим противницима, И резервни својој земљи , своме народу.

Јеремија 46:10
10 Јер је дан Господњи , Господ над војскама , дан освете , да га освети својих непријатеља и мач сажеже и бити засићен , и треба да пију крв ; за Господа , Господ над војскама , жртве на северу од реке Еуфрата .

Откривење 18:24
24 А нађе се у њему крв пророка и светих и свих оних који су убијени на терену.

Претходног става мечева . Еуфрат ријека (Јеремија 46:10 ) је поред Вавилон (Откривење 18:24) . Вавилон нашао у крви слуге Божије . Тако награду ( Деутереномио 41:43 ) Бога му Вавилон је пронађена крв пророка .
 
Читамо у Откривењу 16:12

Откривење 16:12
12 и шести изли своју здјелу на велику реку Еуфрат , и воде пресахну , припремити краљеви са истока сунце .

Чита исто пророчанство у Јеремија 50:38,40

Јеремија 50:38,40
38 суша је на њу воде , као и сушено, За земљу киповима, и они су луди због идола .
40 Баш као што је Бог уништио Содому и Гомору и околним градовима , вели Господ , тако да нико живи , или да ли постоји било који живе син човека.

Ово читамо у Откривењу 16:12 ( на основу читања ) су савремене у Откривењу 9:15 и како се налази на 6. посуде гнева и 6. труба тако да смо и даље читати у Откривењу 16 стих 18 .

Откривење 16:18
18 А било је муње и гласови и олуја са грмљавином , и дошло је до великог потреса, који се никад није десило , јер магкатао терену, земљотрес веома јак , веома страшна .

јак земљотрес тресе и дрхти значи моћ неба . Лук 21:26 и Матеј 24:29

Матеј 24:29
29. Одмах након невоље оних дана сунце ће бити затамњена, и месец неће давати своје светлости , и звезде ће падати с неба , и ће се силе небеске ;

Ми и даље став Откривења 16 у ставу 19

Откривење 16:19
19 и Велики град је био сломљен на три , и градове у земљи нангагухо : и Вавилон велики је упамћен пред Богом , да му чашу вина жестину гњева његова .
Средња дубина три велика народа су доступни у Језекиљ поглављу 5 став 2 и 12 година.

Језекиљ 5:2,12
2 Трећи део ћеш спалити у центру града , када је дана опсаде су испуњени, и сте добили трећи део , и удари мачем око, и Трећи део ћеш распршити на ветру, И ја ћу извући мач за њима .
12 Трећи део тебе , погинут ће од куге , глади и нека их да се конзумира у средини, и Трећи део ће пасти од мача уоколо тебе, и Трећи део ћу растурити се у свим правцима, и извући мач .

дан опсаде су прочитали у Јеванђељу по Луци 21:20 читамо да пре. Догодила када је опсада помрча сунце, месец и звезде (Лука 21:25) и чита као што је овај на етикети 6 . Раније је шести посуде гнева и труба, садашње значење седам труба , бренд и чаша гњева Божијег . Сасапитин све је то генерација .

Откривење 6:12,13,14
12 И видех кад отвори шести печат , и постоји јак земљотрес, и сунце поста црно као костријет косе тамне , а цео мјесец поста као крв ;
13 И звезде небеске попадаше на земљу, као смоква воће исинасамбулат јој мали плод када млади тукао јак ветар .
14 И небо се растали као да сте очајни књига дављење , и свака гора и острво су се преселили из свог места.
15 И цареви земаљски , и кнезови , а главни војвода, и богати и моћни , и сваки роб и сваки слободњака , нагсипагтаго је у пећинама и стенама у планине;

Уклањање планине и острва читамо у наставку Откривења 16 у ставу 20

Откривење 16:20
20 И побјегоше сви острва , а планине нису пронађене.

Језекиљ 38:19,20
19 У својој љубомори и у огањ гњев сам говорио , Сигурно тај дан ће бити силан потрес у земљи Израелу;
20 , тако да риба у мору , и птице небеске , и звери пољске и све ствари од којих подилазе жмарци који израњају на земљи , и сви људи на земљи , дрхте у мом присуству, и Планине ће се и стрмим местима ће пасти , и сваки зид ће пасти на земљу.

Такође прочитајте књигу пророка Исаије када магпапатабон људи у планинским пределима.

Исаија 2:19
19 и људи иду у пећинама стена и пећинама земље , због страха од Господа , и слава његова величанства , када је порастао на потрести земљу.

Када је време ?

Исаија 30:32
32 И сваки потез именован радника који је био доле бачен му се уз тамбуре и харфе и у борбама са махање ће да их ,

Јеремија 46:10
10 За тај дан је Господ, Господ над војскама, дан освете да освети га својим противницима , и мач ће прождријети и бити засићен , и треба да крв јер је Господ , Господ над војскама , жртве на северу од реке Еуфрата .

Исаија 34:6,7,8
6 Јер Господ је испуњен крвљу , масти са дебљина , крв јагањаца и коза , лој бубрега овнова : За жртву Господу у Босри , и велико клање у земљи едомској .
7 И дивља говеда ће сићи са њих и јунад са биковима , и земља ће се крв , и прашине од масноће са дебљина .
8 За дан освете Господње, година надокнадити у борби на Сиону .

А ми само поновите питање када године накнада .

Читамо сличне дешава у градовима.

Јеремија 49:21 ( Едома )
21 Земља дрхти на буку њиховог пада, На плацу, бука се чула на Црвеном мору .

Језекиљ 31:16 (Египат)
16 Направио сам земљу звук његовог пада , када сам га баци у подземље са онима који силазе у јаму , и све дрвеће еден , избор и најбоље од Либан, све то пије воду , утјеши су у Доње деловима земље .

Језекиљ 26:15,18 ( гума )
15 Овако вели Господ Бог у Тир ; Неће острва трести на звук твојих пада , када је рањен уздише , када је покољ међу вама?
18 Острва дрхте у дан свога падаДа, острва на мору се плаши одласка у .

Јеремија 50:46 ( Вавилон )
46 бука узимање Вавилона земље дршће, И крик се чује међу народима.

Јеремија 25:31 (земље )
31 бука долази до краја земље , јер Господ има спор са државом , Он ће судити свако тело, о томе ће им дати под мач , говори Господ .

Исаија 17:9 
9 У онај дан њихове јаке градове ће бити оставили места у шуми, А на врх планине , који су напустили пре Израелцима и бити уништени.

Откривење 17:5,6
5. И на њеном челу је био написан назив , МИСТЕРИЈА , Вавилон велики , МАЈКА проститутки и земље гадости .
6 и Видео сам жену пијана од крви светих и крв мученика Исуса . И кад сам га видео питао сам велику запањеност .

Шта гадости ?

Јеремија 7:30
30 учинио синовима Јудиним је зло у очима мојим , вели Господ : они поставили грозоте у кући зове мојим именом, да га оскврну .

Шта гнусоба да се стави у дому Господњем ?

2 Краљеви 21:5
5 и Саградио је жртвенике за све војсци небеској у два судова дому Господњем .

И обожавање ових гадости Господ .

Језекиљ 8:13-16
13 Он је рекао и рече ми : "Ти ћеш поново видети тек друге велике гадости које они раде.
14 Потом ме одведе до врата од врата дому Господњем на северу , и гле, седео жена плаче Тамуза био.
15 Тада рече ми , ти види ово, сине људско биће ? те опет видим ипак веће гадости од тих.
16 И поведе ме у унутрашње предворје Дома Јахвина , и гле , врата храма Јехове , између трема и олтара , били су око двадесет и пет људи , са својим леђима према храм, окренут ка истоку , и клањаху се сунцу према истоку .
 

Четири ветра


Слике од: хттп://цв3164.к12.сд.ус/Иеар/Евентс.хтм

Које су четири ветра ?

Откривење 7:1,2
1. И после овог видех четири анђела који стоји на четири угла земље , да оффсетс четири вјетра земаљска, Да не би ветар ударац земљи , или море , нити на било дрво.
2 И видех другог анђела растућем од истока сунце , има печат Бога живога ; и он повика гласом четири анђела који су дали маипахамак земљу и море ,

четири вјетра у Откривењу 7 су четири коњаника и четири марке (Откривење 6:1-8 )

еквивалент од четири мангангангабаио су четири кола у Захарији 6:1-8

Захарија 6:1-5
1. И опет сам подигао очи и видје , и гле , је четири кола излазе између две планине ; а планине су планине од месинга .
2. У првим колима били су риђи коњи , а други колима црни коњи ;
3. И трећи колима бели коњи , а четврта колима оседео коња.
4. Онда сам одговори и рече анђео који је говорио са мном , шта је то, господару?
5. А анђео одговори и рече ми , То су четири ветра небеска, који иду даље од стоје пред Господом све земље .

Ми анализирамо како се меч ове четири авиона на 9 / 11 терористичких напада у Њујорку.

Слику из : линк 1   Линк 2

6 кола у којима су црни коњи иде даље према северу , и беле иду даље после њих;и сива отишао према југу .
7 А јака је изашао , и тражио да иде тамо-амо кроз земљу ; и рече : "Иди тамо-амо целој земљи . Тако су шетали тамо-амо целој земљи .
8 Тада повика на мене и рече ми , говорећи: Ево , они долазе на север нагпатахимик свој дух на северу.

Два кола са севера или северу, то је напад на зграде Близнакиње .

Један излаз југ или југ и напад на Пентагон .

И један нагпумиглас (по добре вести Библији ) и то је био пад у Пенсилванији .

Сакто ли предвиђања ?

Поставите их на дан опсаде , као што је рекао у 5 Захарија , који је сломљен у три града и то је такође рекао седам ( или шест ) Труба . Односу на исти период догађаја и реализацији визије до краја Откривења.

Четири ваздуха ( Олујни ветар од Господа )

олуја Господа су четири коњаника и четири вјетра .

Нека нам објасни Библија .

Јеремија 25:31,32,33
31 бука долази до краја земље, За Господ је спор са народима , он ће судити свако тело ; о злу он ће им дати мач , говори Господ .
32 Овако говори Господ над војскама : Ево, зло ће отићи од народа до народа , и велики вихор биће подизан из крајњем крајева земље .
У 33 побијених од Господа у онај дан треба да буде из једног краја земље до другог краја земље: Они не могу бити уздисао , нити се окупили , ни покопан : они ће бити гној по земљи .

Јеремија 23:19,20
19 Видети , олуја Господњи , гњев , изиђе , чак и тешке вихор : пада на петама од зла.
20 гњева Јахвина неће вратити, док су погубљени , и док му је наступао мисли срца његова : У последње дане ће га размотрити савршено.

Исаија 66:15,16
15 Јер, гле, Господ ће доћи с огњем , а његова кола као вихор ; да пружи свој бес са беса и његови прекори са пламеном пожара.
16 За ватром ће Господ, и мачем , за све људе : и побијених Господ ће бити много .

Јеремија 4:11,12,13
11 У то време рећи овом народу и Јерусалиму: топлог ваздуха са узвишице у пустињи ћерка мога народа , а не да разбацати или очистити било :
12 јак ветар од њих доћи ће к мени : Сада ћу дати казну против њих.
13 Види , Он ће доћи као облаке , и његова кола као вихор његов коњи бржи од орлова. Јао! Јер ми смо пропали .

Јеремија 12:12
12 Разарачи су долазе на све узвишице кроз дивљину : за мач Господ сажеже са једног краја земље до другог краја земље : нема тело има мир .

Авакум 1:5,6,7,8
5 ти Мангагмасид међу народима , и поглед на тебе и питам се чудесно , јер радим посао у данима који не верују иако ти је рекао .
6 Јер ево , ја подићи Калдејцима да је горко и ужурбане нације , да је ширина земље , тако да магари насељима која нису њихова .
7 Они су се бојали и дреадед њихових пресуда и њихово достојанство полазе од себе.
8 Њихови коњи бржи од леопарда , и више него жестока вечери вукова : и коњаници притисните поносно на : Да, њихове коњанике долазе из даљине , јер беже орла спреман да једу.

Јеремија 50:40,41,42,43
40 Баш као што је Бог уништио Содому и Гомору и комшија градова истог, вели Господ , тако да нико не живи , или да ли постоји било који живи син човека.
41 Види , људи долази са севера ; и велики народ и многи краљеви, биће од стране земље .
42 Имају лук и копље : они су окрутно и без милости : њихов глас ће рикати као море , а они јашу на коњима, скуп у низу као и мушкарци за рат против тебе , ћерке бабилонска .
43 краљ Бабилона чуо о њима , и своје руке воска слаби : бол ухватише га , и патње као трудови породиље .

Јеремија 51:1
1 Овако вели Господ , Ево, ја ћу подићи против Бабилона и против становника Лебцамаи , уништавајући ветар.

Даниел 11:40
40 А време до краја је макикипагкаалит га краљ на југу , и Краљ на северу ће доћи против њега као вихор са колима , са коњаницима , као и са многим бродовима ; Он ће ући у земљу , и да ће вишак и проћи .

Џоел 2:2,10
2 Дани таме и тама , дан облачан и густа тмина, Као зора проширила по горама : велики људи и јака ; није све као што јеНити ће бити тамо више након њега, чак и година многе генерације.
10 Земља ће се трести пред њима ; небо ће дрхте : сунце и месец су затамњена, и звезде повуку своје сија :

Софонија 1:15
15 То је дан гњева , дан невоље и мука , дан пропасти и уништења , дан таме и туге , Дан облачан и густа тмина ,

Језекиљ 38:9,15,16
9 А ти ћеш пењати , ћете доћи као олуја , бићеш као облак да покрије земљу , тебе, и све твоје бендова, а многи народи с тобом .
15 А ти ћеш долазе из твоје место од крајњега севера , ти и многи народи с тобом , сви јашући на коњима , велике компаније и моћном војском ;
16 А дођете до над мојим народом Израелом, као облак да покрије земљу: Да ли је последњи дан , да би те на своју земљу , да народи ми , кад ћу бити посвећени у теби, Гог , пред њиховим очима .

Језекиљ 1:4,5
4 И видех , и гле , олујне вјетар је дошао са севера , велики облак, са ватром инфолдинг себе, и осветљење наоколо , а од средине се са ужареном метала, исред огња .
5 И од средине томе дошао обличја четири бића . И то је њихов изглед : имали обличја лица;

четири бића које Језекиљ видео је како Јован видео у Откривењу четири брендова . олуја виндс са севера су четири коњаника Јован видео да је сваки од њих има живих бића је рекао: " Дођи! "

Откривење 6:8
8 И видех , и гле, коњ блед , и онај који седе овде у име Смрт, и пакао следи са њим . И они су добили власт над четвртом делу земље да убије мачем и глађу и куге , као и дивљак звијерима земаљским .

чланак који "они" се односи на четири коњаника , а не у четвртом јахач једини.

Језекиљ 14:21
21 Јер овако вели Господ Бог , Колико још кад сам послати мој четири љута пресуде Јерусалим , мача , и глад , и дивље звери и кугу , да затрем и људе и стоку ?

Према Захарије 5 ће послати мач , глад , куга и дивљих животиња Господ на дан опсаде и четири коњаника .
А кад опсаде догодио и то је све , када све је рекао заиста , све је написано .

Лука 21:22
22 Јер ово су дани освете , да је испунио све ове ствари су написане .

Књига означена

Књига је бренд је књига Данила .

Данијел 12:4,9
4 А ти , Даниеле, затвори речи и запечати ову књигу до краја : Многи ће се тамо-амо , и знање ће се повећати .
9 И рече : "Иди ти , Даниеле , јер речи су затвори и запечати до времена краја.

Сада , садржај књиге Даниел је око злодело пустоши . Даниел 9:27 , 11:31 , 12:11 и другима о непријатеља Божијег и о доласку Месије .

Сада , садржај књиге са бренд у Откривењу говори о злодело пустоши . То је разлог зашто је сунце, месец и звезде су потамне .

Неке ствари по књизи Данило и Откривење




Види на заставу наше земље Филипини , симбол пророчанства Откровења и Данијел .

Данијел 7:7,20,24
7. Након тога сам видео у ноћним виђењима , и гле , Четврти животиња, Грозног и моћан , и врло јак , и имала је велике гвоздене зубе : да прождиру и комада , а ноге нииуиуракан остатак, разноврстан и од свих звери пред њим , и имала је десет рогова .
20 И о Десет рогова који су били у главу и један пролеће и пред којим пала три чак и да је труба које су очи и уста која нагасасалита велике ствари које изгледају било више велики него његови другови .
24 И десет рогова из овог краљевства десет краљева настати , и други ће настати након њих ; и он ће бити различите од првог , и нека стави доле три краља.

Откривење 17:8-14
8 Звер си видео је , и отишао изблиза и дубоко , и води у пропаст . И они који живе на земљи манггигилалас чија имена нису записана у књизи живота од постанка света, кад видех звер , како је он и није , и доћи.
9. Овде је ум мудрости . Седам глава је седам планина која жена седи ;
10 И они су седам царева : пет су пали , један овде, један још увек није дошао, а кад треба да се мало .
11 И звер која је , и није , Он је такође осма и био је седам , а она према разарања.
12 И десет рогова које сте видели су десет царева, који не би дионици краљевства , али они добијају власт да владају да се један сат са звери.
13 Они имају један ум , и да своју моћ и ауторитет да звери.
14 Они се боре против Јагањца, И они дадаигин јагње , јер он је Господар господара и краља краљева , и његови другови , који су били позвани и елите и лојалне и превагнути.

троугао заставе симболизује Филипинима од 10 (десет ) Данила 7:20 и Откривењу 17:12 . И три пала (Данило 7:20 ) је са три звездице исинисимбуло. Три удавио и појаву четврте ( Данијел 7:7 ) . Четврта звер ( Данијел 7:7 ) био је синисимбуло дан. Осам зрака је симбол осам краљева (Откривење 17:11) где се животиња осмог један у седам .

Слику из : хттп://ен.википедиа.орг/вики/Сеал_оф_тхе_Пресидент_оф_тхе_Пхилиппинес

Они Диригмаин Јагње ( Откривење 17:14 ) који је рекао у књизи Данила .

Данијел 7:9-14 вас игнорисати, царство Божије је у току 4. животиња . И време које је такође Месију дао моћ и слава и царство .

Данијел 7:9-14
9 видјех до трона су били постављени и један од старјешина седи на сунцу, а одећа бела као снег и коса на глави као чиста вуна : престо је пламен ватре .
10 жестоког ватру и изашао испред њега : хиљаду хиљада служили му и макасампунг хиљада пута десет хиљада стајаху пред њим : суђење је скуп, а књиге се отворише .
11 Погледао сам у то време јер је глас великог речи које рог , сам погледао горе у животиња је убијен, а његово тело уништен и да је дато сунигин ватру.
12 А за остатак животиња , њихова моћ је одузета , па ипак њихове животе су продужени за сезону и време.
13 сам видео у ноћним виђењима , и гле, на облацима небеским нешто као што је син човека , и он је дошао до Древни дана , а они га приведе пред њим .
14 И му даде власт и славу и царство да сви народи , нације и језика треба да му служе: Његова власт је вечна који неће проћи и његову краљевству неће бити уништена .

Напоменуо да је четврта звер је булуганг јарца у Данијел 8:8

Даниел 8:8
8. И јарца узвисити силно , и кад је био јак, велики рог је била сломљена и уместо њега појавиле четири значајан рога према четири вјетра небеска .

Доказ читамо у стиху 25 Данијела 8.

25 И у свом начин он палулусугин превара у његовој руци , и он ће се величати у свом срцу , а њихова безбедност ће он уништити многе : он ће устати против кнеза над кнезовима, Али он ће бити сломљен без руке.

Која је овде приказана је кнез борба је тамо значи да принц од кнезова или доћи .

Ако је дакле , краљ је такође лош краљ је рекао Данијел 11:21 .

Даниел 11:21
21. И на његово место да устану презрен особа , не дао част краљевства , али он ће доћи на време безбедности и прибавља краљевство флаттериес .

22 И они ће проћи кроз много да ће вишак пред њим , и пасти , да, као кнез Савеза .

Да наставите читање на Данијел 12:1 ћемо знати да за време овог краља од доласка Мигел .

Данијел 12:1
1 И тада ће Мајкл устати велики кнез који стоје за добробит деце свога народа , и ту ће бити време невоље , као никада није био јер је народ до тада , и у то ће време твог народа бити испоручен , сваки који ће бити написан у књизи .

Овај краљ (Данило 1121 ) је био краљ 4. долазак арханђела .

Данијел 11:1,2
1 А за мене , у првој години Дарија Медијаца сам стајао да потврди и ојачати га .
2. И сада вам показати истину. Овде устати још три краља у Персији ; а четврти ће бити богатији него што су свиА када је јак преко свога богатства, он је кикилусин свих против краљевства Грчке .

А друга се односи сан је кип краља .

Данијел 2:1,31-35,40,44

1 и друге године владавине Набукодоносора Набукодонозор сањали снове, а његов дух је у невољи , а сан је отишао .

31 Ти , о краљу , видјех , и гле, велика слика . Ова слика , која је била моћни , а чији је сјај био одличан , стајао пред тобом , и изглед је ужасно .
Око 32 слика , његова глава је од чистог злата, прса и руке од сребра , стомака и његова бедра од месинга,
33 Ноге од гвожђа , ноге део гвожђа и део глине.
34 Ти се изгледа тамо натибаг камен без руку , што удари слике на ноге које су од гвожђа и глине , и он је разбио.
35 Тада гвожђе , глине, месинга, сребра и злата сломљена у комаде заједно, и поста као пљева на лето вршидбу , и ветар који нема места се налази у њима , и камен који удари слика је постала велики планински и напуни сву земљу .

40 И четврто царство ће бити јак као гвожђеЗато што гвожђа и накадудурог субдуетх све : и као гвожђе да победи све њих, нека и мадидикдик .

На 44 У дане ове краљеви ће Бог небески поставити краљевство, који никад неће бити, или моћ коју је оставио да други људи, али у комаде и конзумира све ове краљевства , и то лалаги заувек.

Тх четири звери Даниел је звер у Откривењу 13 .

Данијел 7:25
25 А Он ће говорити речи против Свевишњега, и треба истрошити Свеци Свевишњега , и он ће мислити да промени времена и права, и Они ће бити предани у његове руке до времена и времена и пола времена.

Откривење 13:5,6
5 И му уста која говораху велике ствари и хуле ; и даде му овлашћење да настави четрдесет и два месеца.
6 Он је отворио уста у богохуљење против Бога, Да пусунгин његово име и његова пребивалишта, тако да становници неба .

време и времена и пола времена у 7:25 Данијел је исти на четири и два месеца . Еквивалент од три и по године . Други звер у Откривењу је пружио слике првог даха код животиња. Ко је он ?

Откривење 13:14,15
14 И он је преварио становнике земље за знакове које је он добио да у очима звери ; рекао је становнике земље , да би требало да слика животиње имају рану од мача и живео .
15 И он је дао дах да обезбеди слике животиња, да слике животиња може да говори и да сви који су одбили да се поклоне слике звери .

Када се визија о јарца и четврти краљ?

Данијел 8:19 ( коза )
19 А он рече: Ево, ја ћу вам показати шта се дешава у последњем периоду огорчење ; За око хронологија краја.


Данијел 11:31,40 ( четврти краљ )
31 А групи ће стајати на свом делу , и они ће оскврне Светиште , чак и зидови и уклоните трајне паљенице , и су место одвратни да гради .40 А време до краја је макикипагкаалит га краљ на југу, а краљ на северу ће доћи против њега као вихор са колима , са коњаницима , као и са многим бродовима , а он је признао земљу , и да ће вишак и касније.

Према нашим читање, књига Данијела , злодело пустоши током четвртог краљ ће се појавити током краја. Када ће крај сезоне ?

Софонија 1:14,15,16
14 велики дан Господ је близу, Блиски реду и журби, чак и глас Дан Господњи: јунак ће се расплакати горко.
15 је дан гњева , дан невоље и невоље, дан пропаст и уништење, Дан таме и тама , дан облачан и густа тмина ,
16 дана трубе и аларм против утврђених градова , као и против високим зидом.

Дакле, долазак Мигел у време невоље током мечева крају и она каже ( Сефанију 1:14) је дан Господњи . поново читамо Данијел 12:1

Данијел 12:1
1 И у то време Мајкл ће се кандидовати, Велики кнез , који се залаже за добробит деце свога народа , и ту ће бити време невоље , као што никада није био јер је народ све то време , а да ће време твој народ буде испоручена , сваки онај који ће бити написано у књизи .

"време "се односи на време четвртог краља (или можда четири) током краја.

Када је време невоља ( Сефанију 1:15) према Господу Исусу ?

Лацас 21:22,23
22 За То су дани освете , да је испунио све написано.
23 Тешко нагдадалангтао , и негу у оне дане ! за Неће бити велике невоље на земљиИ бес у овој земљи.

Звер је сина пропасти , или перверзан .

2 Солуњанима 2:2,3,4,8,9
2. Да вам једноставно преместите ваш ум , ни бити у невољи , ни духом , ни речју , ни слово "као од нас , рекавши да је дан Христовог ;
3 Нека вас ко не заведе на било који начин , јер неће доћи , осим дође пада далеко , и открила ђаво , сина пропасти ,
4 Који се опире и сама против свих који се зове Бог или се поклони , тако да он сједи у храм Божији , који је и сам прогласи као Бог .
8 И тада ће бити откривено да Уицкед , да ће Господ Исус убити дахом својих уста, и осветљење његов долазак ће уништити ;
9 Он , чији долазак се након радног Сатане са свом силом и знацима и чудесима лагања ,

2:14 1Тимотео
14. И Адам није заведен , а жена се заведе је у грехе ;

Тако смо утврдили да жена има број 666 , јер је она ( жена ) је изневјерио Бог а не човек.

Данијел 9 говори о 490 година. То подразумева долазак помазаника принц. Такође, кажу овде око три и по године (42 месеци или недеља , и сангглингго половини недеље )

Данијел 9:24,25,26,27
24 Седамдесет недеља одређено твом народу и твом граду светом , до краја преступ , и да се заустави дела , и да помирење за безакоње , и да доведе вечна правда, и да се запечати виђење и пророштво , и да се помаже највеће светиње .
25 Зато знај и распознати , емисије од заповести да се обнови и изгради Јерусалим к помазаника кнез , биће седам недеља, а шездесет и две недеље : биће поново изграђена , са улицама и зидовима, чак и у смутним временима .
26И после шездесет две недеље , одсечени обложене , и има ништа, и разори град и светилишта људи принца да дође и на крају истог од поплава , као и до краја ће бити рата , пустош се утврђује .
27 А успостави савез са многима за једну недељу , и половини седмице ће бити да прекине жртву и жртву, И крило гнусобе ће доћи један уништен, и до краја , и пагкапасииа је проливена непријатељство уништена.


Смрт 1 / 3 човечанства

Како убили 1 / 3 човечанства је у Откривењу 9:15 ?

Откривење 9:15
15 И четири Анђела унгирдед , опремљен у време и дан и месец и годину да убије трећину мушкараца.

сати и дана и месеци и година, рекавши да је на 9/11/2001 трагедија у Њујорку.

1 / 3 људи умре или губи наду да зна истину је Бог дао на 9 / 11 .

Они не нађу испуњење Господ Исус је рекао у Матеју 24:2

Матеј 24:2
2 А он одговори и рече им: Не видите ли све ово? Заиста, кажем вам, не треба оставити ни камен на камену камен , није бачена .

Литирал заправо више умро на 9 / 11 , али још много тога умро у познање истине и то је штета . У пратњи Римокатоличке цркве умро и друге хришћанске секте он спознаје истине .

Од 1999 , број становника у 6 милијарди у свету (извор : Становништво Уједињених нација дивизија) , а хришћани су нумерисане 2,1 милијарди евра ( извор : Енциклопедија Британика ) Ова информација потиче из времена ( за децу ) календар 2008 . Чак и 1 / 3 становништва у свету су хришћани .


Пита - дијаграм



Слику из : САД Центар за Светско Мисија
хттп://ввв.религиоустолеранце.орг/ворлдрел.хтм

1 / 3 човечанства је описано у књизи Откривења , као звезда.

Откривење 12:4
4 и његов реп нацртао трећи део звезда на небу и на земљи ипинагхагисИ аждаја стаде пред женом роди , да попасу дете њеног рођења .

А звезда је звезда у књизи Данила .

Данијел 8:10
10 и повећана у великој мери , до небеске , и неке од домаћина и звезде баци на земљу, и печатом на њих .

И 1 / 3 човечанства да га очисте.

Захарија 13:8,9
8 прође , да се у целој земљи , говори Господ , два дела су били одсечени и умрети, а трећи је био лево.
9 и Ћу трећи део пожара, и да ће их побољшати као сребро је рафинирано , и да ће покушати да их као злато . Они ће позив на моје име и ја ћу их чути : Ја кажем , мој народ , и они ће рећи: Господ је мој Бог .

Али неки можда мисле да је један у стиху 8 говори 2 / 3 је убица за контрацепцију Апоцалиписис 915 1 / 3 убица. Јер не само у супротности симбол тога. У Захарија 13:8 указује на то да исечете или умрети није укључен у ватру очисте. У Откривењу 9:15 , они су међу пророчанство и да зна истину дан похода на дан .

Лука 19:44
44 И илулугсо на земљу , а ваша деца у тебе , а теби не остави камен на камену , јер ниси позната у време свога похођења .

Језекиљ 5:2,12
2. Трећи део ћеш спалити у центру града , када је дана опсаде су испуњени, и да трећи део , и удари мачем око , а трећи део ћеш растурити се у ветар, и ја ћу извући мач за њима .
12 Трећи део је умиру од куге, и од глади ће их конзумира између вас и Трећи део ће пасти од мача око вас, и трећем делу ћу растурити се у свим правцима, и извући мач .

Одређено време , када је дана опсаде су испуњени

Оно што је Исус рекао нешто о томе ?

Лука 21:20-22
Али, 20 када сте видели војске Јерусалиму, Онда знате да је њена пропаст је близу .
21 Тада они у Јудеји бјеже у горе , и у граду је изашао , и на терену не би требало да уђе у град .
22 Јер су дани освете, То је испунио све ове ствари су написане .

Шта је пророчанство у Откривењу о човеку умрети са мачем , глађу и кугом ?

Откривење 6:7,8
7 И кад отвори четврти печат, чух глас четвртог бића говори : "Дођи .
8 И видех , и гле, коњ блед , и онај који седе овде у име Смрт, и пакао следи са њим . И они су добили власт над четвртом делу земље да убије од мача и глади и куге , као и дивљак звери на земљи.

Ми настављамо да прочитате до отприлике 6 брендова.

Откривење 6:9,10
9 И кад отвори пети печат , видех под жртвеником душе побијених за реч Божију и за сведочанство њима :
10 И повикаше снажним гласом говорећи: Докле , Господе, свети и истинити , не судити и осветити крв нашу , да живе на земљи?

освета крви светих зашто пасти од мача , глади , куга и дивљих животиња на 5 брендова. Крв мученика пронађени су у Вавилону .

Откривење 18:24
24. И нађе крв пророка и светих и свих убијених на терену.

И то је такође знак освете грозотама идола .

Откривење 9:20,21
20 и остали народ , а не убијен у тих зала , покаја се не делима руку својих , који се клањају демонима и идолима од злата и сребра и бронзе и камена, дрвета и , Који не могу ни видјети ни чути, ни хода икада.
21 А нису су се покајали њиховог убиства , ни од чарања својих , ни од своје блудничење , ни од својих крађа.

Самсон и 9 / 11 трагедије

Судије 16:25-31
25. И дође обрадовати својим срцима, они рекоше: " Позовите Самсона , да он може да нас спорта. И позвао Самсон из затвора , и он их ругали . Су га поставили између стубова :
26 Самсон рече момку који га је водио за руку , Ипахипо ми стуба куће , да сам мангахилиган .
27 кућа је пуна мушкараца и жена , и сви кнезови су Филистејци били тамо, и кров три хиљаде мушкараца и жена, гледање док свира са Самсона .
28 Самсон позвани да Јахве , и рече: Господе Боже, молим те запамти ме , и ја молим да ме ојача , само једном , Боже, да сам маиганти време Филистејци за мој два ока .

29 Самсон држите два средња ступа на којој кући одмарао , и стави на њих , један у десној руци , а други с леве .
30 Самсон рече: "Нека погинем са Филистејцима , а он се поклони са сва његова дјела, и кућа пала на кнезове , и све људе који су били у њему . Дакле, мртви који је погубио у смрти је више него што је убио у свом животу.
31 Тада му браћа отишао доле и сав дом оца свог , и узе га и одведоше , и погребоше га између Соре и Ештаол гроб Маноаху његовог оца . Он је судио Израелу двадесет година.

Слику из :
хттп://ввв.цосмицвинд.нет/800/ЦВинд/Нем/Самсон.хтмл


Губици
Главни чланак : жртава терористичких напада 11. септембра
Е ( осим отмичара )
Неу Иорк Цити Светски трговински центар 2605
[28] [29] [30] [31]

Америцан 11 87 [ 32 ]
Сједињене 175 60 [ 33 ]
Пентиум Арлингтон 125 [ 34 ]
Америцан 77 59 [ 35 ]
Сханксвилле Уједињених 93 40 [ 36 ]
Укупно 2976
Било је укупно 2995 е, Укључујући и 19 отмичара и 2976 жртава. Жртве су дистрибуирани на следећи начин: 246 на четири авиона ( из које нема преживелих ) , 2605 у Њујорку у кулама и на терену , а 125 у Пентагон [ 37] [38 ] Сви смрти у . напади били су цивили , изузев за 55 војних лица погинуло у Пентагону. [ 39 ]

Ово је из ове информације :хттп://ен.википедиа.орг/вики/Септембер_11 , _2001_Террорист_Аттацк

Ако је дакле , предвидео колапс два торња у књизи судија . Видимо сличност жртава

Самсон :
Судија 16:27
27 кућа је пуна мушкараца и жена , и сви кнезови су Филистејци били тамо, а кров је три хиљаде мушкараца и жена, гледање док свира са Самсона .

На 9 / 11 :
Било је укупно 2995 е ,

Готово исти , исти освете.

Језекиљ 20:47
47 И реци шума на југу , Чујте реч Господ : Овако говори Господ Господ: Ево, ја ћу Огањ у теби , и сажеже свако зелено дрво у теби , а свака суво дрво : огњене ватре неће се угасити , и сва лица од југа ка северу биће спаљен у пламену.

Ат 8:46 ам , "Америцан Аирлинес" Лет 11 је ударио у Светски трговински центар је Северна кула , затим Унитед Аирлинес Флигхт 175 који су погађали Јужна кула ат 9:03 пм

На југу кула (2 УТЦ ) паде око 9:59 часова, након гори за 56 минута у ватру због утицаја Сједињених лет 175 [22 . ] Северна кула (1 УТЦ ) срушила ат 10:28 , након спаљивање око 102 минута.

Слику из :хттп://ен.википедиа.орг/вики/Септембер_11 , _2001_Террорист_Аттацк

Среда, 23. децембар 2009


Увод ...


Генеза 1:1-3
1 Почетак Бог је створио небо и земљу .
2 А земља беше без обличја и пуста , и мрак је на лицу дубоко , и Дух Божији је лебди изнад воде .
3 И рече Бог: Нека буде светлост, И би светлост.

Јасно је рекао у првом пасусу Постања 1, који "почетак "је створио Бог на небу и земљи .

Јован 1:1-5
1 У почетку беше Реч, и Реч беше у Бога, и Реч беше Бог.
2 Такође, почетку у Бога.
3 Све ствари су по њему , и ништа се то није учињено без њега.
4. У њему је живот и живот беше светлост људима .
5 И светлост светли у тами и тама га не разумеју .

Сада је овде рекао у Јовану 1:1-5 Реч беше у Бога или Бог у почетку . На почетку , када је Бог створио небо и земљу.

Читамо на енглеском језику.

Јован 1:2

Нови Међународни верзија ( © 1984)
Он је био са Богом у леђа.

Нови живот Превод ( © 2007)
Он је постојао у врати се с Богом.

Нови амерички стандард Библије ( © 1995)
Он је био у врати се с Богом.

Међународни стандард верзија ( © 2008)
Он је постојао у врати се с Богом.

Божје Речи ® Превод ( © 1995)
Он је човечанство са Богом у леђа.

Библија краља Џејмса
Исто је у врати се с Богом.


Јасно када "он" односи се на лице.

Јавите нам шта други Јован , рекао је о Исусу .

1. Јованова 1:1,2
1 Они од почетка, коју смо чули , они видели својим очима , што смо гледали , а наше руке су обрађени , о Речи живота ;
2 ( За живота јави , и видели смо , и свједочимо , и прогласи вам живот, вечни живот , са оцем и јави нам к ) ;

1. Јованова 2:13,14,24
13 Пишем вам , очеви , зато што знају да је од почетка он. Пишем вам , младићи, јер сте превазишли Злога . Писао сам , дјечице, јер познајем Оца .
14 сам написао да вам , очеви , зато што знају од самог почетка да ће.
24. Што се тиче , можете остати у вашем чуо од самог почетка. Ако живе од почетка, да сте чули , ви ћете остати у Сину и Оцу.

Христос је "он" на почетку . И према Мојсијевој , у почетку створи Бог небо и земљу .

Читамо друга верзија 1 Јованова 2:13

Нови Међународни верзија ( © 1984)
Пишем вам , оци , јер Да ли сте познати црно који је Вратила из. Пишем вам , младићи, јер сте превазишли зла . Пишем вам , драга децо , јер сте познати Оца .

Нови живот Превод ( © 2007)
Пишем ти који су зреле у вери , јер знате Христа, који је постојао Вратила из. Пишем ти који су млади у вери , јер сте освојили Супер битку са Злога .

Нови амерички стандард Библије ( © 1995)
Пишем вам , оци , јер знате црно који је Вратила из. Пишем вам , младићи, јер сте превазишли зла . Написала сам да вас , децу, зато што познајем Оца .

Међународни стандард верзија ( © 2008)
Пишем вам , оци , јер Да ли сте познат један који је постојао Вратила из. Пишем вам , млади људи , зато што сам победио Злога .

Божје Речи ® Превод ( © 1995)
Пишем вам , оци , јер Христос знате који је постојао Вратила из. Пишем вам , млади људи , зато што су освојили победом над Злога .

Библија краља Џејмса
Пишем вам , оци , јер Да ли сте познати црно који је од Вратила. Пишем вам , младићи, јер сте превазишли Злога . Пишем вама , дјечице, јер сте познати Оца .


1 Јованова 2:14
Нови Међународни верзија ( © 1984)
Пишем вам , оци , јер сте познати црн који је Вратила из. Пишем вам , младићи, јер сте јаки, и реч Божију Живи у вама , и да ли сте превазишли зла .

Нови живот Превод ( © 2007)
Написала сам да ти који су Божија деца зато што познајем Оца . Написала сам да ти који су зреле у вери , јер знате Христа, који је постојао Вратила из. Написала сам да ти који су млади у вери , јер сте јаки. Живи у Божју реч у вашим срцима , и да су освојили Супер битку са Злога .

Нови амерички стандард Библије ( © 1995)
Написала сам вам , оци , јер сте знали Црн који је Вратила из. Написала сам да вам , младићи, јер сте јаки, и реч Божију остаје вама , и да ли сте превазишли зла .

Међународни стандард верзија ( © 2008)
Написала сам да вас , дјечице, јер сте познати Оца . Написала сам вам , оци , јер сте познати један који је постојао Вратила из. Написала сам да вас , младе људе , јер сте јаки и зато што је Бог реч остаје у вама и да ли сте превазишли зла .

Божје Речи ® Превод ( © 1995)
Иве 'писана за вас , децу, зато што познајем Оца . Иве 'писана за вас , оци , јер сте знали Христа, који је постојао Вратила из. Иве 'писана за вас , младе људе , јер су јаки и Божју реч Живи у вама . Да ли сте освојио победу над злом један.

Библија краља Џејмса
Написала сам вама, оци , јер сте познати црн који је Вратила из. Написала сам вама, младићи, јер сте јаки, и реч Божија у вама остаје , и ви сте превазишли Злога .

Дакле, јасно да је Христос присутан у почетку створи Бог небо и земљу.

Михеј 5:2
2 А ти , БЕТ - лехем Епхрата , мало компромиса међу хиљадама Јудин , од вас , покажите ми један да буде владар у Израелу , чији навика даље су од старих , од давних времена.

Сваки пут када предмет бескрајног ?

Пословице 8:23,24
23 Био сам постављен од дана без почетка , пре него што земља.
24 Ја изведох ништа више дубоку , када није било фонтане обилних вода.

Време у целу вечност , без почетка.

No comments:

Post a Comment