THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Bulgarian 1 of 2

Ново небе и нова земя


21:1-4,10 декларация
1 И видях ново небе и нова земя;За първото небе и първата земя преминаха и море няма.
2 И видях светия град , новия Ерусалим , да слиза из небето от Бога, приготвен като невеста nagagayakang наистина жена си.
3 И чух силен глас от престола , казвайки: Ето , скинията на Бога е с човеците;И Той ще обитава с тях , и те ще бъдат Негови люде , и самият Бог ще бъде с тях и им бъда Бог
4 и Той ще обърше всяка сълза от очите имИ няма да има смърт, няма да има повече скръб , нито плач, нито болка; предишното премина .
10 А Той ме заведе в духа на една голяма и висока планина, и ми показа на свещения град на Йерусалим, Да слиза из небето от Бога,

Причинява се от планината към Джон ( V10 ) е местоположението на светия град . Свещеният град е Ерусалим.

Езекил 40:2
2 В Божии видения ме заведе в Израилевата земя , и Сложих една много висока планина, когато в града на юг.

Ако хората на юг, следователно , най-високата планина на север. Какво е планина в северната част ?


Псалм 48:2
2 Красива по височина , за радост на целия свят , планината на Сион , в посока на север, град на великия цар.
Галатяни 4:26
Но 26 Ерусалим по-горе е свободен, Което е нашата майка .

Евреи 12:22
Но дойде 22 на хълма Сион , и хората на живия Бог , небесния Ерусалим, и безброй множество ангели,

Евреи 11:16
16 Но на дело желаят едно по-добро отечество , дори и небето, за да не срамувам от Бог нарече техен Бог, защото той ги представи града.

Нека се знае litiral , материални , физически ( в плътта и дявола ) новия Ерусалим.

На първо място, на чужденците да се завърнат по домовете си . Не на хората да се върнете в пришелци . Ако някой смята, че хората идват при него, той обрат в мозъка.

Не свидетел Исус в Евангелието четири ( Матей, Марко , Лука и Йоан ) , че небето ще дойде. Обучението му молитва на учениците , каза той : Май дойде Твоето царство . Да бъде Твоята воля , как в небето , така и на земята. Матей 6:10

Не пророците и свидетелство, че небето е смешен. Думите на Пророка е планината Сион Божието царство. Джон доведени до високи планини ( Откровение 21:10 ) е град на Ерусалим себе си. Йерусалим е и е сега и завинаги. Така че четете пророк говори за хълма Сион .

Исая 66:20,22
20 и Те трябва да въведат всичките си братя от всички народи на Господ, които са на коне , колесници и на носилки, На мъски и на бързи животни , към светото Ми хълм, Ерусалим, Казва Господ , като привеждане на израилтяните да предлагат своите в чист съд в дома Господен .
22 Защото, както на ново небе и нова земя , която ще остане пред мен, Казва Господ , така ще пребъде родът ви и името ви .

Исая 65:9,17,18,19
9 и Аз ще роди потомък от Якова , и от Юда наследник на планините Си , и ще наследи моя избор, и моите служители да живее.
17 Защото, ето , Аз създавам ново небе и нова земя;И стари неща, които не се помнят , нито ще дойдат на ум.
18 Но вие веселете се и радвайте се завинаги в което създавам ; защото, ето, Аз създавам Ерусалим за радостИ людете му за веселие .
19 И аз ще се радвам на Ерусалим , и радост в моята душа : на глас на плач няма да се чува в неяИли глас на ридание.

Нищо не каза тук , че Йерусалим ще слезе от небето. Бог казва, че той създава ново небе и нова земя в параграф 17. Но в параграф 18, се определя от Бога, че си ще създавам Ерусалим за радост .

Чета писанията на Павел.

2 Коринтяни 5:16,17
16 Затова, отсега нататък ние знаем, никой не по плът : въпреки че сме познали Христа по плът , но сега ние го знаем това.
17 Затова, ако е някой в Христа, той е ново създание : старите неща са починали: ето, всичко стана ново.

Новото предприятие ще има ново небе и нова земя за ново предприятие не може да постави старите небето и земята.

Лука 5:36-39
36 А той говори и една притча за тях : Никой не разкъсват нови дрехи и стари дрехи itinagpi, други мъдри ще направи нови и стари неща, които не са tagping от преди.
37 никой не мъжете наливат ново вино в стари мехове, други мъдри papuputukin алкохол преди кожи , и, прекъсване на кожата.
Но 38 трябва да наливат ново вино в нови мехове.
39 И без вино човек пиене на утайки , е младото вино ще се влюбиш , за се каже , старият е по-добре .

Исая 43:18,19
18 Спомняте ли си предишните неща , Нито мислете за древните събития.
19 Ето, Аз правя нови неща, Сега ще се появи : вие не трябва да го знаеш ? Аз ще направя път в пустинята и реки в пустинята.

Исая 56:7
7 Те въвеждат в светия Си хълмИ ще ги зарадвам в Моя молитвен дом : тяхното всеизгарянията и жертвите им ще бъдат приети в моя олтар , за "Домът ми ще се нарече молитвен дом за всички хора.

Хората вземат в Света Гора , в Света Гора Йерусалим (Исая 66:20 ), а не взема свет народ планината.

Захария 08:03
3 Така казва Господ , Върнах се към Сион и ще живеете в средата на ЕрусалимИ Ерусалим ще се нарече град на Истината , и хълм на Господа на Силите, Света Гора.

Бог обитава в Ерусалим.

Джоел 3:17,18,21
17 И ще познаете, че Аз съм Господ, твоят Бог , жилище в Сион , моят Света Гора: Тогава Ерусалим се свят и да не му мине от чужденци.
18 и се случи в този ден, Че планините ще капе сладко вино , и хълмовете ще тече мляко , и всички потоци от Юда ще тече водата , и един фонтан ще излязат от дома на Господа, и се води долината на Sittim .
21 И ще очисти кръвта им , че не са почистени : за Господ обитава в Сион.

Псалм 132:13
За 13 Господ избра Сион; дома си той най- желаната.

Псалм 48:8
8 Това, което чух , така че видяхме хора на Господа на Силите , хората на нашия Бог ; Бог ще го установят завинаги. ( Села )

Исая 02:02
2 и се случи през последните дни, Кой Планината на дома Господен , се установява на върха на планинатаИ бъде високо на хълма , както и всички народи ще.

Исая 57:15
15 Защото така казва Всевишният и Превъзнесеният , Който обитава вечността, Чието име е Светий ; Аз обитавам на високо и свето място Той също се включват със съкрушен и смирен скромност, да се съживи духа на смирените , И да съживявам сърцето на разкаян .

Исая 35:10
10 Изкупените от Господа ще се върнат , и дойде в Сион с песни и вечна радост на главите си: Те трябва да получи радост и веселие, и скръб и въздишка ще се върне.

Исая 30:19
За 19 хората ще живеят в Сион в Йерусалим: Ще плачете повече , той ще бъде много милостив към тебе от гласа на плача ти , когато се чуе, той ще ви отговори .

Исая 25:6-10
6 и в тоя хълм Господ на Силите ще направи на всички хораУгощение от тлъсти неща , угощение от вина във винената утайка , От тлъсти неща пълни с мозък, От вина на утайки , пречистени.
7 А той ще тоя хълм , обхващащи всички градове, и завесата на naladlad във всички страни.
8 Той изпояде смъртта завинаги , и Господ Бог ще обърше сълзите от всичките лица , както и позор на своя народ бяха премахнати в целия свят: Защото Господ .
9 и думата в този денЕто, За нас е Бог, ние чакахме за него, и той ще ни спаси: Това е Господ , чакахме за него , ние ще се зарадваме и развеселим в спасението си.
За 10 в тоя хълм на ръката на ГосподИ Моав ще бъде потъпкан на мястото си , като слама nayayapakan в Корк запек.

Исая 52:1
1 Събуди се, събуди се, облечи си сила , Сионе , пуснати на добрите ви дрехи, Ерусалиме , светия град: за този момент нататък там не ще влезе в тебе необрязан и нечист.

Исая 60:14
14 А синовете на ония, които те угнетявали, ще дойдат наведени пред тебе , и всички, които презират те се кланят само на стъпалата на краката си , и Те ще призоват те Градът на Йехова , Сион на Светия Израилев.

Еремия 07:07
7 е Аз ще ви направя да това мястоЗемята, която дадох на бащите си от началото до завинаги.

Докато те завинаги остават в обетованата земя .

Езекил 37:24,25
24 А Слугата Ми Давид ще бъде цар на тяхИ всички те имат един пастир : Те трябва да ходят в съдбите Ми, и повеленията Ми , и не .
25 А те живеят в земята , която дадох на слугата Си Якова , в което бащите сиИ Ще живеят в нея, Те и техните деца и децата на техните деца , завинагиИ Слугата Ми Давид ще им бъде княз завинаги.

Исая 31:4
4 Защото така казва Господ рече ми : Както лъвът и младите ревящ лъв върху плячката си , когато множество овчари се свикат против него , че не се страхува от гласът им , нито се унижавам защото шума от тях: така Най-малко Господ на Силите на хълма СионИ на хълма да се бори .

Най-малко на Господ и хората с него, че не ви земята сграда, но в града хора. Примерът е в едно 14:34 Самуил .

1 Царе 14:34
34 И рече Саул разположи в града и ще им рече: Донеси ми тук всеки говедото му , и на всеки човек, овците си и го убие , да яде и греха Господ срещу яденето в кръвта. И подадена всички хораВсеки човек си вол , че вечер и убит там.

Исая 27:13
13 И това ще се сбъдне в оня ден , че голяма тръба трябва да бъде взривена , и те загиват в земята на Асирия идват , а те са аутсайдери в Египетската земя, и се поклонят на Господ в Света Гора на Ерусалим.

Исая 54:5
За 5 В периода май- мейкър е вашият съпруг, Господ на Силите е името Му ; и Светия Израилев е вашият Изкупител , Бог на цялата земя се той да се обади.

Бог не може да се омъжи отново за друг град. Ерусалим в Откровение да се омъжи за Бог. Може да се ожени отново се ожени , но да се ожени за друга , освен ако неработещ завет не се прилага законодателството на Бога.

Исая 33:5
5 Господ е възвишено ; защото той живее на високи: той изпълнил Сион с правосъдие и правда.

Когато Бог пребъдва в светия град , са хората, които обитава правда.

Даниел 2:35,44,45
След 35 Тогава желязото, калта , медта , среброто и златото разбити на парчета заедно, и са станали като плявата на лятото вършитба, и вятърът , че няма място се намира в тях, и камъкът, който ударил образа, е станал голяма планина и е изпълнил целия свят.
44 И в дните на ония царе небесният Бог ще издигне царство , което никога не се унищожават , или мощността, то е оставено на друг народ , но на парчета и довърши всички тези царства, а Яо " Y lalagi завинаги.
45 има предвид, че те видях камък в планините natibag, не с ръце, и за понижаването на желязото , медта , калта, среброто и златото , което означава великия Бог на царя какво ще се случи по-нататък: и мечта е истински и тълкуването му сигурни .

Каза ръководителят на планината земя. От високите планини са разпръснати по цялата земя в Откровение pagkakahula така пада от небето.

Научаваме , че по смисъла на пророчеството на Даниил. " желязото, калта, медта , среброто и златото разбити на парчета заедно "Това са богове състав.

Михей 01:07
7 А всичките си идоли на парчета, И всичките му заплата ще бъде погълнат от огън, и Всички си идоли ще да запустееЗа наемане на една блудница тя събра и отдаването под наем на една блудница mangauuwi .

Даниел 05:04
4 Пиеха вино , и даде висока оценка на богове от злато и сребро, мед, желязо , дърво, камък и.

Камъкът (Даниил 2:35 ) е Христос и на планината е планина на Сион. Четете в Исая 28:16

Исая 28:16
16 Затова, така казва Господ Иеова : Ето, Полагам в Сион фондация камъкА опитвали камък, скъпоценни камъни ъгъл на сигурна основа : той вярва , че не трябва да бързат .

Исая 44:28
28 Който казвам на Кира : Той е Моят овчар , и изпълнява всичките ми удоволствие : дори казва, че за Ерусалим: Ще бъде изграден и в храма, Вашият се положат основите.

Исая 45:13
13 го издигна в праведност , и аз ще насочи всичките си пътища ; той ще построи моя градИ той ми пусна пленници , а не за цена, нито награда , казва Господ на Силите.

Еремия 33:9,20,21
9 и народа трябва да бъде моя радост, похвала и чест, пред всичките народи на земята, за да чуят всичкото добро, което да ги направи, и се страхуват и треперят за всичкото добро, и за всички просперитет , че доставят на него.
20 Така казва Господ , Ако вие нарушите завета Ми за деня И завета ми за нощта, така че не трябва да се денем и нощем в сезон;
21 Също така ми завет се разбиват с слугата Ми Давид, че не може да има син , се възцари на престола си , и левитите на свещениците, ми министри.

Така че нашите настоящи и Ерусалим преминали Ерусалим казва книгата Откровение . Пакт с Дейвид , тъй като Бог е неразрушим .

Как можем да бъдем сигурни, че най-малко litiral Ерусалим от небето ?

Осия 2:19-23
19 и Аз ще бъда твоя жена завинагиДа, аз ще бъда съпруга си в праведност и в областта на правосъдието и доброта и милост .
20 Аз съм също ще се омъжи за изповедИ ще познаеш Господа.
21 А се случи в този ден, че ще отговори, Казва Господ , Аз ще отговоря на небетоИ те на земята;
22 И земята обхваща пшеница, и вино и масло, и те трябва да отговори Езраел .
23 А Аз ще я завод за мен на земятаИ ще се смили за онзи, който няма милост , и Аз ще им кажа, че моите хора , Ти си ми хора: и той ще каже : Ти си мой Бог .

Най-малко новия Ерусалим, но установени . v23

Но нека се защо ново небе и нова земя ще се случи, каза прогнози .

Евреи 12:26,27
26 , че мнението , че е nagpayanig тогава земята , но сега той обеща , казвайки: Yayanigin още веднъж , не само земята, но на небето.
27 А Тази дума , още веднъж , е pinakakahuluganan далеч онези неща, които се разтресе, както е направил тези неща , за да запазят своя статут на разклати.

Ясно е посочено тук , че земетресението ще бъде демонтирана и отново , без да трепери .

Исая 13:10,13
За 10 звездите на небето и украшения от него не може да даде светлина на слънцето ще потъмнее му нараства, и луната няма да предизвика светлината си.
13 Ето защо Аз panginginigin на небето и земята yayanigin от мястото, където гневът на Господа на Силите, и в деня на пламенния Си гняв,

Във връзка с фалшиви богове, на неща, които yayanigin . Така че искам да кажа , отстраняване на запасите и боговете ще им бъда Бог е истинският Бог.

Исая 2:18-21
18 и идолите той съвсем.
19 и хора отидат в пещерите на скалите и пещерите на Земята, в страх от Господа , и славата на Неговото величие , когато стане да разтърси земята.
20 В този ден Хората ще дадат своя идол от сребро , както и техните идоли от злато, което те направиха за да се поклони, рова на ембриона и прилепи ;
21 За да влезете в пространството скали, и в пукнатините на скалите, Поради страха от Господа, и славата на Неговото величие , Когато стане да се разклаща силно на земята.

Исая 24:23
23 Ако Тогава посрамиха на луната и слънцето ще се засрами; Защото Господ на Силите ще царува в хълма Сион и в ЕрусалимИ преди да си старейшини със слава .

Исая 45:16
16 Те са срам , да, посрами всички: Те ще отидат в объркване заедно на работниците на идоли.

Джоел 3:15,16
15 Слънцето и Луната са затъмнени , и звездите оттеглят светенето си.
16 И Господ ще реват от Сион , И ще издаде гласа си от Ерусалим; и на небето и земята ще се разклаща, Но Господ ще бъде надеждата на народа си, и доказателства за децата на Израел.

Агей 2:21,22,23
21 Говори на управителя на Юда Зоровавел , като каза: Аз ще разтърся небето и земята;
22 И ще прекатуря престола на царствата , И ще съборя силата на царствата на народите , и ще прекатуря колесниците и ония, които са в тях и на конете и ездачите им ще паднат, Всеки от меча на брата си.
23 Този ден, Казва Господ на Силите, Аз вземам, Зоровавелю, слугата ми, Син на Салатииловият , казва Господ , и Аз ще те направя един печат; Защото те избрах, Казва Господ на Силите.

Моля само да следвате със заглавие "Dark на Слънцето , Луната и звездите"Да не знаеш какво е на небесата и на земята да спре yayanigin преместена.

Глас

Може би сте запознати стихове на 1 Солунци 4:16 . Сигурен съм, че вие не забележите, че истинското значение . Четем .

1 Солунци 4:16
16 Понеже сам Господ ще слезе от небето с повелителен вик, с гласа на архангел, Както и с Божия тръба ; и Мъртвите в Христа ще възкръснат по-напред;

Странно ли сте забелязали ? Четете Джон 5:25-29

Йоан 5:25-29
25 Истина, истина ви казвам , иде час, и Сега, прочее , мъртвите ще чуят гласа на Божия СинИ които слушат , ще живее.
За 26 Както Отец има живот в Себе Си, Така и Той даде Сина да има живот в Себе Си:
27 И той му даде власт да изпълни, защото той е син на човек.
28, не на това , защото иде час, Всички те са в тежко се чуят гласовете,
29 И ще излязат ; които са вършили добро , ще възкръснат за живот, и са вършили зло, ще възкръснат за осъждане.

Сега сме доказали , че Божият Син, Мигел . Не е различен , защото Божият Син в Йоан 5:25 и 1 Солунци 4:16 Мигел тъй като се отнася както за възкресение. Ако то се различава , искам да кажа взе едно и едно не е?

Говори за Отец ( Исус ) трябва да кажа на Сина ( Майкъл ) на починалия преди Син ще чуете гласа му .

Истината е, че нищо наистина умира подчиняват на командването на Господ Исус .

Йоан 8:51
51 Истина, истина ви казвам : Ако някой опази Моето учение, няма да види смърт.

Но ние знаем, времето , когато чуят гласа на Божия Син .

Псалм 29:7,8
7 Humahawi пламъка на огъня гласа на Господа.
8 Niyayanig гласа на Господа някои: Niyayanig Господ някои от Kades .

Джоел 2:10,11
10 Земята се земетресение пред тях, небето ще треперят : слънцето и луната са затъмнени , и звездите оттеглят светенето си:
11 и Господ ще издаде гласа Си преди армията си , защото си лагер е много голям , защото е силна, че думите му , за в деня на Йехова е велик и твърде страшенИ , които спазват?

Джоел 3:15,16
15 Слънцето и Луната са затъмнени , и звездите оттеглят светенето си.
16 И Господ ще изреве Сион , и издаде гласа Си от ЙерусалимИ Небето и земята ще се разклаща, Но Господ ще бъде надеждата на народа си, и доказателства за децата на Израел.

Матей 24:29,30
29 А веднага след скръбта В онези дни се помрачи слънцето и луната няма да даде светлината си , звездите ще паднат от небето и се правомощията на небето:
30 А Тогава ще се яви знамението на Човешкия Син на небето: И тогава всички земни племена , и те ще видят Човешкия Син Очаквайте в небесните облаци със сила и голяма слава.

Майкъл дойде на славата на Отца Си . Така че мисля, че гласът на Господ на Силите ще чуете според книгата на Джоел е гласа на Божия Син да чуят.

Матей 16:27
За 27 Човешкият Син ще дойде в славата на Отца Си с неговите ангели , и след това дава всекиму според делата му.

Нека се знае , когато времето .

Софония 1:14,15,16,18
14 Великият ден на Йехова е близоЗатворете и бързаме много, дори Гласът на ден на Господ: на силен мъж се вика има горчиво .
15 Този ден е ден на гнева, ден на бедствие и дистрес, ден от гибел и унищожаване, Ден на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла,
16 Ден на тръба и тревогаСрещу укрепени градове , и срещу висока стена.
18 Нито среброто им, нито златото им не ще може да ги избави в деня на гнева Господен ; но цялата земя ще бъде погълната от огъня на неговата ревност: Извършване за него , да, една цел, всички , които живеят в земята .

Джоел 2:1,2
1 Затръбете в Сион, и доброто за тревога в светия Ми хълм: Нека всички жители на земята За деня на Йехова дойде , защото е;
2 Дни на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла, В зората разпростира върху планините : люде много и силни ; не е било някога подобни на тях, нито да има повече след това, До годините на много поколения.

Даниел 12:1,2,4,9
1 и по това време, Майкъл се изправи, Великият княз , който е за доброто на децата на людете Си , и ще настане време на страдание, каквото никога не е било , тъй като имаше една нация до този моментИ в този момент хората ти се дава , всеки, който трябва да бъде написана в книгата .
2 и много от спящите в пръстта на земята ще се събудят , едни за вечен живот , а едни за срам и вечно презрение.
4 А ти, Данииле, затвори думите и запечатай книгата до края: мнозина ще я изследват, и знанието , се увеличава.
9 И рече : Иди си , Даниел : за думите са затворени и запечатани до края.
11 И от времето, през което всегдашната жертва се отнема и на мерзостта, която докарва, ще има хиляда и двеста и деветдесет дни.

Софония 1:15 казва , че денят на проблеми (също каза в Даниил 12:1) е денят на края . Ако все още , в изпълнение на Даниел 12:01 в момента на края . Даниел 12:4,9 И в деня на гибел и унищожение е казал в 12:11 Даниел , мерзостта , която докарва запустение .

Четете изявленията на Господ за написването на Даниел .

Матю 24:15,21,29,30
15 Така че ще видите мерзостта , която докарва запустение, говорен от пророк Даниил, в светилището ( читателят разбира),
21 Защото тогава ще бъде голямата скръб , като не е от началото на света до сега, нито никога не се случи.
29 А веднага след скръбта на ден се помрачи слънцето и луната няма да даде светлината си , звездите ще паднат от небето и се правомощията на небето:
30 А Тогава ще се яви знамението на Човешкия Син на небето: И тогава всички земни племена , и те ще видят Човешкия Син Очаквайте в небесните облаци със сила и голяма слава.

Ние проверила, че те са към един случай за тях (Даниил 12:01 , Матей 24:21 и Джоел 2:2) се казва, че не е изтекъл от началото на света и никога да се случи отново. И тя определя всичко "Ден на Господ. " Невъзможно , че един е завършен и една не е така, защото до грешка е " все още не са изпълнени от началото на света " и заяви: " Nevermore . "

Исая 30:27,30
27 Ето, името на Господа иде от далеч , горят от гнева си , и по- гъст дим umiilanglang : устните му са пълни с възмущение , и езика си като поглъщащ огън:
30 А Господ му причини славно гласИ да се въведе битка на ръката му , с възмущение на гнева си , и пламъка на поглъщащ огън , с дъжд и гръмотевици и градушка,

Четем други писания на Исая

Исая 13:6,9,10
6 Лелекайте вие ; за деня на Господ е близо ; дойде като погибел от Всемогъщия.
9 Вижте , в деня на Йехова дойде , жестоко с негодувание и пламенен гняв ; да запустее земятаИ от там да изтреби от нея грешните .
10 За звездите на небето и украшения от него не може да даде светлина на слънцето ще потъмнее му нараства, и луната няма да предизвика светлината си.
13 Ето защо Аз panginginigin на небето и на земята, ще отстрани от мястото си в гнева на Господа на Силите, и в деня на пламенния Си гняв,

Исая 10:03
3 И това, което правите Посещение дниИ унищожаване дойдат от далеч? Към кого ще прибягват за помощ вие ? и къде ще сте оставите славата?

Исая 22:05
За 5 ден на скръб и объркване , от Господа , Господа на Силите, в долината на видимост; неизпълнение на стените и викаха към планините. ( Викове в планината означава " paghudyat ")

Исая 63:1-6

Понеделник, 21-ви Декември 2009 г


Пожар

Нека сега да научат с какво определение на пожар tutupok небето и земята. Нека се знае litiral пожар или не. Започваме в 2 Петър 3:7,10,12

2 Петър 3:7,10,12
7 Но небето и земята , от една и съща дума съхраняват за пожар, Кой запазени в деня на съда и унищожение на нечестивите човеци .
10 Но в деня на Господа, като крадец , на небето в този ден ще преминат с голям шумИ неща в небето ще се разтвори с ревностен топлина , земята и строителните работи са били изгорени на място.
12 и усърдно в желанието си за идването на Божия ден, за който гори небето ще се стопи, и Обектите в небето ще нажежени ще се разложат?

Непроменени , Библията да се обясни. Научаваме по време на събитието .

Софония 1:2-5,7,14,15,18
2 Съвсем ще погубя всичко по земята , казва Господ .
3 Ще погубя човек и животно , Ще погубя на небесните птици , и морските риби , и съблазън с нечестивияИ ще изтребя човека на земята , казва Господ .
4 И Аз ще простра ръката Си против Юда , и всички жители на Ерусалим, и Ще изтребя останалите от Ваала от това място , както и имената на свещениците Chemarim;
5 И поклонение на небето на покрива на къщата , и ония, които Кълна се в Господ и Заклевам се в името на царя им ;
7 Дръжте Господа, твоя Бог , за в деня на Йехова е близо: Защото Господ приготви жертваТой освети негови гости .
14 Великият ден на Йехова е близо , близо и бързам много, дори гласът на деня Господен : на силен мъж се вика има горчиво .
15 В деня, се ден на гнева, ден на скръб и страдание, ден от гибел и унищожаване, Ден на тъмнина и мрак, Ден на облак и на гъста мъгла,
18 Нито среброто им, нито златото им не ще може да ги избави в деня на гнева ГосподенНо цялата земя ще се от огъня на неговата ревност: Извършване за него , да, една цел, всички , които живеят в земята .

Еремия 46:10
За 10 на ден е Господ, Господ на Силите, ден на отмъщение, За да му отмъсти на враговете си , и меч ще погълне и да се задоволи, И кръвта си , защото Господ , Господ на Силите, жертва на север от река Ефрат

Исая 34:4,5,6,8
4 и небесно множество ще се стопи, и небето ще бъде като спиралаИ цялото му множество ще падне като лист изсушаване на лозата , така и като крило , попадащи фиг.
5 За моя меч е пиян в небето: Ето, тя ще слезе върху Едом , и хората от моето проклятие , до правосъдие.
6 Мечът на Господа е пълен с кръв, произведени мазнини с тлъстина , от кръвта на агнетата и яретата, на тлъстина от овни : За жертвите на Господа в ВосораИ голямо клане в Едомската земя .

Исая 63:1-5
1 Кой е този , който идва от Едом, с боядисани дрехи от Восора? е славен в облеклото си , пътуващи във величието на силата си? Аз говоря , че в правда , Мощен да спасявам .
2 Защо червено в облеклото ти , И дрехите Ти подобни го тъпче в лин ?
3 Имам тъпкан лина сам , а градът не е с мен: да, аз ги стъпкаха в гнева и Аз ще ги стъпчат в яростта СиИ кръвта им да бъде поръсен с моите дрехи , а аз ще оцвети всички мои дрехи .
4 За Денят на отмъщението е в сърцето ми, и годината на моето изкупени дойде .
5 И видях, и не помогна , и аз се чудеха , че не поддържат , така че ми спаси свои ръце , и яростта Ми , тя ме поддържа .
6 И стъпкаха определяне на хората в моя гняв, и да ги пиян в яростта Си , и земята им кръв.

Исая 47:13,14
13 ли не харесвам повечето от вашите съвети : стоя сега пророкуват в небето и звездите , луната mangingilala заИ те избавя от тези неща да ти се случи .
14 Ето, те ще бъдат като плява ; ги изгори с огън , те не трябва да се избавят от силата на пламъка: Не babaga да mapagpapainitan , или на огън mauupuan преди.

Наум 01:06
6 Кой може да устои пред негодуванието Му ? и които могат да се придържат в яростния си гняв ? яростта Му се излива като огънИ скалите се разделят на две от него.

Еремия 15:14
14 И ще направя с враговете си в земята, която ти не познаваш ; Защото огън се накладе в гнева Ми, Които ще ви изгори.

Еремия 23:29
29 не Моята дума като огън? казва Господ , и като чук, който строшава скалата?

Сега какво е значението на пожар ? Не Божието слово ?

Ето и повече доказателства , че думата на пожар , идващи от устата си и каза, също така времето, когато е възможно.

Песен 18:7,8,9
7 Nauga и тогава поклати земята, основите и на планините се движат , и nauga, Защото беше ядосан .
8 възлезе на дим от ноздрите му , и огън от устата му sumupok: Nangagalab белите дробове от нея.
9 Той сведе небето , и надолу , и мрак бе под нозете Му.

Исая 30:27,30,31
27 Виж , Името на Господа иде от далеч, Гневът Му е пламнал , и по- гъст дим umiilanglang : устните му са пълни с възмущение , и езика си като поглъщащ огън:
30 А Господ ще предизвика неговия славен гласИ да се въведе битка на ръката му , с възмущение на гневаИ пламъка на поглъщащ огън , с дъжд и гръмотевични бури , и градушка,
31 За чрез гласа на Господа се на асирийски , жезъла на удара .

Откровение 11:05
5 И ако някой ще ги боли , са огън от устата си, и враговете си изялИ ако някой ще ги боли трябва да умре по този начин.

Еремия 05:14
14 Затова, така казва Господ Иеова на Силите : Понеже говорят тази дума , ето, Аз ще направя Моите слова в устата пожарИ тия люде дърва, и да ги погълне.

Исая 30:26,27
26 При това, светлината на луната ще бъде като светлината на деня , и светлината на слънцето се седмократно , като светлината на седем дни, Равенство в деня на Господ раната на своя народ, и лекува инсулт на раната.
27 Виж , Името на Господа иде от далеч, Гневът Му е пламнал , и по- гъст дим umiilanglang : устните му са пълни с възмущение , и езика си като поглъщащ огън:

Така че не пламък litiral определението на пожар tutupok небето и земята.

Малахия 3:1-3
1 Ето, Аз изпращам вестителя Си , и той ще устрои пътя пред мен: и Господ , когото търсите , трябва изведнъж дойде в храма Си , дори пратеник на завета , когото вие наслада в: ето, той иде , Казва Господ на Силите.
2 Но кой може да устои на деня на пришествието Му ? и кой ще застане , когато той се появява ? защото той е като една рафинерия огън, и като пълно:
3 и Той ще заседава в и пречиства сребро , и той се очисти синовете на ЛевиI, и да ги чистка като злато и сребро, и те предлагат приноси Господ в праведност .

Матей 3:11
11 Аз ви кръщавам с вода за покаяние ; а оня, който иде след мене, е по-силен от мене, че аз не съм достоен да му обувки: Той ще ви кръсти със Светия Дух и огън ;

Словото на Бог е дух .

Йоан 6:63
63 духа, който дава живот , плътта не е печалба; Думите, които Аз ви говоря , са духИ те са живот .

Духът и огън.

Актове 2:2,3,4
2 И внезапно дойде от небето един звук като humahagibis силен вятър , и напълни цялата къща, на стола.
3 и явиха им се езици като на пожар, Кой nagkabahabahagi и костур на всеки един от тях.
4 и те всички се изпълниха със Светия Дух, и започна да говори на различни езици , в съответствие с духа , който те говорят .

Ще започна с 2 Петър 3:7,10,12 ако повиши четене на два 03:05 Петър ние ще знаем това:

2 Петър 3:05
5 Защото те умишлено забравят, че са налице небето от начало, и земята уплътнения от водата и във вода, от Божието слово;
6, че с какви средства на света , се препълни с вода, загинал :

С какво? Словото на Бога никой друг . Ние се повтаря стих 7

7 Но небето и земята , от една и съща дума се съхранява за огъня, да бъдат запазени за деня на съда и унищожаване на нечестивите човеци .

Моля, ясно ?

Матей 24:35
35 Небето и земята ще преминат, но Моите думи няма да преминат.

Думата на Бог е огън да не умре . Но това, което словото Божие по цялата земя tutupok ? Отговор: Всички Бог е говорил чрез пророците.

Лука 21:22
22 Защото това са дни на въздаяние, че отговаря на всички тези неща са написани.

Събота, 19-ти декември 2009 г.


Dark на Слънцето , Луната и звездите

Нека се знае какво имате предвид под тъмен на слънцето, луната и звездите. Ние нека Библията е да се разкрие .


Откровение 6:12,13
2 И видях , когато отвори шестия печат , и там стана голям трус , и Слънцето почерня като вретище на косата тъмна , и цялата луна стана като кръв;
13 и Небесните звезди паднаха на земята, Като фигура овощни дървета isinasambulat си малки младите плодове , когато бие силен вятър.

Исая 13:10,13
10 За звездите на небето и украшения от него не може да даде светлина на слънцето ще потъмнее му нараства, и луната не трябва да си светлина.
13 Затова panginginigin на небето и на земята, ще отстрани от мястото си в гнева на Господа на Силите, и в деня на пламенния Си гняв,

Джоел 2:2,10,31
2 Дни на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла , както зората разпростира върху планините : люде много и силни , никога никога не е сходно , нито да има повече след това, до годините на много поколения.
9 Те се качват на града, ако се движат по стената, Те се изкачи на къщи, те влизат в прозорците като крадец .
10 Земята се земетресение пред тях, небето ще треперят : слънцето и луната са затъмнени , и звездите оттеглят светенето си

Езекил 32:7
7 И когато nautas , ще покрия небето и ще направи звезди от него , имам облачна покривка на слънцето и на луната няма да даде светлината си .

Матей 24:29
29 веднага след скръбта на ония дни слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си , звездите ще паднат от небето и се правомощията на небесата ;

Исая 34:4,5,6
4 И на небесното войнство се, и небето се като спирала , и цялото му множество ще падне като лист изсушаване на лозата , така и като крило , попадащи фиг.
5 От моя меч е пиян на небето : ето, ще слезе върху Едом , и хората от моето проклятие , до правосъдие.
6 Защото Господ е пълен с кръв, мазнини с тлъстина , от кръвта на агнетата и яретата, на тлъстина от овни : За жертвите на Господа във Восора и голямо клане в Едомската земя.

Езекиил 08:16
16 И заведе ме във вътрешния двор на Господния дом , и ето , вратата на храма на Йехова , между предхрамието и олтара, около двадесет и пет мъже, с гърбовете си към храма, с лице на изток, и те се покланят на слънцето от изток.

Езекил 6:3,4,8 , 11-13
3 И кажи : Вие Израилевите планини, слушайте словото на Господа. Така казва Господ Бог на планини и хълмове, реки и долини : Ето, Аз, Аз ще докарам меч върху тебе , и ще разоря високите ви места.
4 и жертвениците ви ще запустеят , и вашите снимки са счупени, И ще хвърли своя убитите мъже пред идолите си .
8 Но аз ще остави остатък, Така че има някои , които избягнат от ножа и между народите, когато ще бъдете разпръснати по разните страни .
11 Така казва Господ Бог , удари с ръката си , и печат на краката си , казвайки : Уви ! за всичките лоши мерзости на Израилевия дом , за те ще паднат от нож, от глад, мор и.
12 Дистанционно ще умре от мор , и ближният ще падне от нож, и malabi и около него трябва да умре от глад: Така ще изчерпя яростта Си върху тях.
13 и Вие знаете, че Аз съм Господ , когато техните убитите мъже е сред идолите им около жертвениците им, на всеки висок хълм , всички върхове на планинитеИ под всяко зелено дърво , и под всяко дебел дъб, където те предлагат благоухание На всичките си идоли .

Еремия 7:30,31,32
31 А съградиха високите места на Тофет, в долината на Еномовия син, За да горят синовете си и дъщерите си в огъня , което аз не заповядал , нито ми дойде наум .
32 Затова, ето , идат дни , казва Господ , че той нарича вече Тофет, нито в долината на Еномовия син, но долина на клане , защото те ще погребват в Тофет , докато няма място за погребване.
В 33 органите на народа трябва да бъде за храна на небесните птици и земните зверове : И никой няма да ги плаши.

Еремия 32:35
35 И издигнаха високите места на Ваала, в долината на Еномовия син, да минем през огън синовете си и дъщерите си на Молоха , които не съм им заповядал , нито дойде в моя ум , че те сторят тая мерзост, та да направят Юда .

Джоел 3:1,2,13,14,15,16,18
1 За ето, в ония дни, И по онова време, когато се върнах от плен Юда и Ерусалим.

2 Защото ще събера всичките народи, и ще ги приведе долината на ИосафатаИ ще съдя с тях там за моя народ и за моето наследство Израел, които са разпръснати между народите, и разделиха земята ми

13 Сложи в сърп , за реколта е настъпило : Хайде , давай, за лина е пълна, вани преливник , за нечестието им е голямо .

14 Множества , множества в долината на решение! За деня на Йехова е в непосредствена близост до долината на решение.

15 Слънцето и Луната са затъмнени , и звездите оттеглят светенето си .

16 И Господ ще реват от Сион , И ще издаде гласа си от Ерусалим , и Небето и земята ще се разклаща, Но Господ ще бъде надеждата на народа си, и доказателства за децата на Израел.

18 И в оня ден , че планините ще капе сладко вино , и хълмовете ще тече мляко , и всички потоци от Юда ще текат води, и един фонтан ще излязат от къщата на, И вода в долината на Sittim .

Исая 47:13,14
13 ли не харесвам повечето от вашите съвети : стоя сега пророкуват в небето и звездите , луната mangingilala заИ те избавя от тези неща да ти се случи .
14 Ето, те ще бъдат като плява ; ги изгори с огън , те не трябва да се избавят от силата на пламъка: Не babaga да mapagpapainitan , или на огън mauupuan преди.

Еремия 02:28
Но 28 Къде са боговете , които сте направили за вас? нека станат, ако могат да ви спести време на беда: За в зависимост от броя на градовете ти са боговете ти , Юдо .

Еремия 8:2,12
2 И като простряха Слънцето и Луната, и цялото множество на небето , те саИ те са служили , и те го последва , и който иска, и които те се покланят: Не се събраха , или погребват , те са на земята.
12 са те срам , когато извършиха мерзости ? Не, те не ги досрамя , Нито са знаели да почервенеят ; Затова те ще паднат * Сред тези, които попадат; времето на наказанието им те ще бъдат хвърлени, казва .

* В средата на идолите

Исая 47:13
13 ли не харесвам повечето от вашите съвети : стоя сега пророкуват в небето и звездите, mangingilala луната за това и те избави от тези неща да ти се случи.

Второзаконие 17:03
3 и отиде та послужи на други богове и им се покланят , или на слънцето, или луната, или небесно войнство I iniutoS;

2 Летописи 33:5
3 За съгради изново високите места, които баща му Езекия : и той издигна жертвеници на Ваала и направи насаждения и кланяше на цялото небесно множество и им служеше,
4 и Той издигна жертвеници в дома на, Които Господ беше казал: В Ерусалим ще ми име завинаги.
5 Издигна жертвеници и на небесно войнство две съдилища на дома на Господа.

2 Царе 17:16
16 И бяха оставили всичките заповеди на Господа своя Бог , и ги правят леяни идоли , дори две телета, и направи ашера , както и кланяше на цялото небесно войнство, и бяха служили на Ваала .

2 крал 21:3,4,5
3 За съгради отново по високите места които баща му Езекия , и той издигна жертвеници на Ваала и направи ашера , както направиха и Ахаав Израилевият цар , и се кланяше на цялото небесно множество и им служеше .
4 и Той издигна жертвеници в дома на, Които Господ беше казал: В Ерусалим ще настаня името Си .
5 и Издигна жертвеници и на цялото множество на небето в две съдилища на Камарата на.

2 Царе 23:05
5 И като взе свещениците palasamba идолите , които Юдовите царе ръкоположен да кадят по високите места в Юдовите градове, и местата около Ерусалим ; тях също така, че кадяха на Ваала , на слънцето, луната и звездите, и цялото множество на небето.

Очевидно е, че слънцето, луната и звездите са им идол поклонение и са използвали фалшиви пророци в своите пророчества . Така че на тъмно на слънцето , луната и звездите означава поражение на фалшиви Бог , Сатана и неговите министри .

Рухването на фалшиви бог на Вавилон също намалява. А падането на Вавилон ще колапс и поражението на Сатана и неговите съюзници.

Исая 14:12,13,14
12 Как си паднал от небетоО Утринна звезда , син на зората! Как си отсечен до земята , ти, който поваляше народите!
13 А ти рече на себе си, Ще възляза на небесата, ще възвиша престола си над Божиите звездиИ аз седя на планината на събраните , най-далечните страни на север:
14 Ще възляза над висотата облаците , аз ще бъда подобен на Всевишния .

Какво места в района северно от дявола иска да излезе ?

Псалм 48:1,2
1 Велик е Господ , и трябва да се лаская , в града на нашия Бог , неговият Света Гора .
2 Красива по височина , за радост на целия свят, планината на Сион , на северната страна на, Град на великия цар.

Ясно поставени идоли в дома на Господ тази сутрин известен още като Сатана. Показва, тук попадат и поражението на идолите , с статуята и снимка или не.

Не само идол с картина и статуята се смята идол. Ако пророци и учители са неверни и без да разбират , да ги наречем Бог идол. Само предполагам, те са Бог и Бог те предполагам , със своите десятъци , различни предложения .

В фалшив бог , на всеки висок хълм , всички върхове на планините , по високите места , къщата на счупени .

Еремия 50:2
2 обяви вие между народите, и публикуват , и да се създаде стандарт, публикува и не прикрият : т.е. Вавилон е взето , Бел се посрамиха, merodach той припадна , нейният образ се посрами, си идоли се плаша .

Еремия 51:47,53
47 Затова, ето , идат дни , че Аз ще накажа изваяните образи на ВавилонИ цялата му земя ще се посрами, Както и всички mangabubulagta го убит в нея.
53 Ако Вавилон би се издигнал и до небето , и че тя следва да подкрепи на височина от своето съдържание , но дойде да я спойлери от мен , казва Господ .

Михей 1:5,7
5 За нечестието на Якова е всичко това, и за греховете на Израилевия дом , какво е нечестието на Якова ? Самария не ? и какви са високите места на Юда ? Йерусалим не е?
7 А всичките си идоли на парчета , и всичките му заплати са били изпоядени от огън, и всичките му идоли ще да запустееЗа наемане на една блудница тя събра и отдаването под наем на една блудница mangauuwi .

Еремия 10:11,15
11 Така да кажете на ония , Богове, които не са направили небето и земята , те ще изчезнат от земята и под небето.
15, те са суета , дело на грешки: по време на посещението към тях се употребяват.

Исая 21:09
9 И ето, тук идва една колесница на мъже, конници по двойки. А той отговори и рече: Вавилон е паднал , падна и всички идоли на боговете му е нарушил до земята.

Исая 24:23
23 Тогава посрамиха на ЛунатаИ слънцето се срамува: Защото Господ на Силите ще царува на хълма СионИ Ерусалим , и пред старейшините му със слава .

Така че правото , което означава, на тъмно на слънцето , луната и звездите падат идоли.

Меч , глад и мор

Тя е за онези, които казват на четвърта марка се случва в даден момент. Те вярват, че тези, които Христос е много просто човек. Нищо чудно , че те обясняват грешка в библейски пророчества , защото те са духът на човека , а не Бог.

Откровение 6:7,8
7 И когато отвори четвърта марка, Чух гласа на четвъртото живо същество да казва : Дойди.
8 И видях , и ето блед кон, и Оня, Който яздеше тук с името смърт и ад последвано с него. И те имаха власт над четвъртата част от земята, убити от нож и глад , и чума , и на дивака земните зверове.

Еремия 16:4,6
4 Те ще умрат от тежките смъртни случаи : те оплака , или ги погребали , те ще бъдат като тор по лицето на земята, и те се консумират от нож и глад, а телата им са били бъдат за храна на небесните птици и земните зверове.
6 големи и малки ще измрат в тая земя ; те не са погребани , или дали те ще плачат хората, Или те трябва да намали или за тях;

Еремия 25:33
33 И убитите от Господа в този ден се от единия край на земята до другия край на земята; Те не могат да бъдат оплакани , нито прибрани , нито погребани : те трябва да бъдат тор на земята.

Еремия 24:10
10 А Ще пратя и нож, глад , и чума, Сред тях , докато те се влагат в земята, която дадох на тях и техните родители.

Еремия 21:5-9
5 и Самата аз ще воювам против вас с издигната ръка и със силна ръка, с гняв, гняв , и по- голям гняв.
6 И ще поразя жителите на тоя град, човек и животно : те ще измрат от голям мор.
7 А подир това , казва Господ , ще предам Юдовия цар Седекия , и слугите му , и хората , и онези, които остават в този град от мор , от нож, от глад, Ръката на вавилонския цар Навуходоносора , и ръката на неприятелите си, и в ръката на онези, които искат живота им ; и той ще ги порази с острото на ножа , той ще им прости , нито милост , нито да пестим .
8 И това хората казват : Така казва Господ , Ето, днес поставям пред вас пътя на живота и пътя на смъртта,
9 Който пребъдва в тоя град ще умре от глад и от нож и чрез събиране нат , но , и пада на халдейците, които ви обсаждат , ще живее , и животът му ще бъде с него.

Еремия 27:13
13 Защо да умрете, ти и твоите люде , от нож , от глад , мор и, Както Господ е говорил за нация, която не служи на вавилонския цар ?

Еремия 38:2,3
2 Така казва Господ , Който пребъдва в тоя град ще умре от нож , от глад , мор, и чрез, но се появява при халдейците ще остане жив , и животът му ще бъде жертва на него, и той ще живее .
3 Така казва Господ: Тоя град е предаден в ръцете на войската на вавилонския цар, и него.

Еремия 11:22,23
22 Затова, така казва Господ на Силите : Ето, Аз ще ги накажа : момците ще умре от нож , техните синове и дъщери ще умрат от глад;
23 И няма да има остатък от тях : Защото ще докарам зло върху анатотските мъже , В годината на наказанието им.

Еремия 23:12
12 Затова пътят им ще бъде като хлъзгави в тъмнината : те трябва да се управлява , и да падне в нея : защото Аз ще докарам зло върху тях, В годината на наказанието им, казва .

Еремия 15:02
2 да стане, когато каза , къде да отидем напред ? След това ще им речеш : Така казва Господ , На смърт, на смърт , и нож, нож и глад, на глад и плен, в плен.

Еремия 43:11
11 И той ще дойде и ще порази Египетската земя , че онзи, който смърт се дава на смърт, както и тези в плен в плен , и че нож е нож.

Еремия 44:28
28 И ония, които избягнат от ножа и се върнат в Юдовата земя от земята на Египет, малко на брой , и целият остатък от Юда, които са влезли в Египетската земя да пришелствуват там, ще познаят , чиято дума се сбъдне, моето ли или тяхното.

Езекил 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 Една трета част да изгориш с огън в центъра на града , когато дните на обсадата са изпълнени, И взима трета страна, и порази с меч наоколо, и трета разпръсна част ще бъдеш на вятъра, и аз ще изтегля нож след тях.
9 и Аз ще направя за вас аз не съм направил , а аз все още обичам , За всичките си мерзости.

11 Затова заклевам се в живота Си, казва Господ Иеова , непременно , Понеже ти оскверни светилището Ми С всичките си мерзостиИ с всичките ти мерзости , следователно ще бъде отслабена също и тебе , нито очите ми, и аз също не пощади.
12 Третата част от тебе ще измрат от мор , и глад се консумират от тях измежду вас, и една трета част ще паднат от нож около тебе , а третата част ще разпръсна във всички посоки , и да очертае един нож след това.
13 Така гневът Ми , и Аз ще предизвика яростта Си върху тях , и аз ще се утеши , и те ще познаят, че Аз Господ говорих в ревността , когато имам завършен яростта Си в тях.

14 Освен това, те направя за учудване и за укоряванеСред държавите, които са около теб, в очите на всички това.
16 Когато ги изпраща на злото стрели на глада , унищожаването , които ще изпратя за да ви унищожи. И ще се увеличи на глад у вас, И ще строша подпорката ви от хляба ;
17 и Ще пратя върху вас и глад злите зверовеИ те се лишавам тебе и мор и кръв ще преминат през тебе, и Аз ще докарам меч върху тебе : Аз Господ изговорих това.

Да не се сравни Бога ( стих 9 ), но четем в Откровение , че Господ ще го направя. Ако да , е в Езекиил 05:12 Същото е и в Откровение 06:08
Езекил 6:3,4,8,9,11-13
3 И кажи : Вие Израилевите планини, слушайте словото на Господа. Така казва Господ Бог на планини и хълмове, реки и долиниТук Аз, Аз ще докарам меч върху тебе , и ще разоря високите ви места.
4 и жертвениците ви ще запустеят , и вашите снимки са счупениИ Аз ще ви хвърли убитите мъже пред идолите си.
8 Но ще оставим всичко останало, че вие може да има някои, които избягнат от ножа и между народите, когато ще бъдете разпръснати по разните страни .
9 И ония, които избяга от вас ще Ме помнят между народите, гдето в плен , как са разбити с блудница сърцето си, която е отклонила от мен, и в очите им , блудствуват след идолите имИ така те ще се ненавиждат пред себе си за злините , които те са всичките си мерзости.
11 Така казва Господ Бог , удари с ръката си , и печат на краката си , казвайки : Уви ! за всичките лоши мерзости на Израилевия дом , за те ще паднат от нож, от глад, мор и.
12 Дистанционно ще умре от мор , и ближният ще падне от нож, и malabi и около него трябва да умре от глад: Така ще изчерпя яростта Си върху тях.
13 и Вие знаете , че Аз съм Господ , когато им убитите мъже е сред идолите им около жертвениците им, на всеки висок хълм , всички върхове на планинитеИ под всяко зелено дърво , и под всяко дебел дъб, където те предлагат благоухание На всичките си идоли .
14 И ще простра ръката Си против тях, и ще направя земята пуста и отпадъци, от пустинята към Diblah , във всичките си жилища и те ще познаят, че Аз съм Господ.
В параграф 2 от Езекил казва , че пет дни събитие е ден на обсадата и беше казал на планини и хълмове , реки и долини. Защо ? Тъй като има идоли. Освен нож, глад, мор и диви животни, които ще изпрати на Господ , той ще опустошение и унищожение. Езекиил 05:14 и Езекиил 06:14


Това, което Исус каза за деня на обсадата ?

Лука 19:43,44
43 Защото следващите дни , Можете babakuran стената на противника , и обсади ви, Както и на страна gigipitin,
44 И ilulugso на земята , и децата си вътре във вас ; и те не оставят в тебе камък на камък: Защото си не е известно по време на посещение си .

Добре дошли в Лука 21:20-25
Но 20 , когато те видях крепост на Силите защити Ерусалим, Това да знаете , че си унищожение е близо .
21 Тогава тези в Юдея бягат в планините, и в рамките на града излязоха , и в областта не трябва да влизат в града.
22 Защото това са дни на въздаяние, които изпълняват всички тези неща са написани .
23 Горко на nagdadalangtao , и в онова време ! защото ще има голяма мъка на земята , и гняв в страната.
24 А те ще паднат от нож, и ще бъдат отглеждани на всички народи , и Йерусалим стъпкани от езичниците , да изпълнят времената на езичниците .

Продължи да чете в параграф
25 И ще станат знамения в слънцето и луната и звездите, и по земята бедствие на страната, което matitilihan за звука на морето и надуе ;

Тя се казва в параграф 25, също шестия марки. Спомняте ли си ние започнахме четвърта марка?

Това е обяснението им на четири марки.
Конника , се разглежда като четвъртото печат е бил отворен, посочва продължи разпространението и разширяването на Католическата църква като степента на неговата мощност достига над една четвърт от земята.
Гост на значението и несигурност , защото те убиват с нож, глад и мор са поклонение на идоли. ( Езекиил 05:11 )

По време на посещението ...

Ние разберете , ако посетите по време Исус каза в Лука 19:44 .

Лука 19:43,44
43 Защото следващите дни, babakuran стената на противника , и ви обсаждат , а вие gigipitin страна ,
44 И ilulugso на земята , и децата си в тебе и в тебе не остава камък върху камък ; защото не ти е известно по време на твоя посещение.

Първо намери , свързани да се случи по време на посещението .

Еремия 11:22,23
22 Затова, така казва Господ на Силите, Ето, Аз ще ги накажа : младите хора ще умре от нож , техните синове и дъщери ще умрат от глад ;
23 И няма да има остатък от тях : за Аз ще докарам зло мъжете от Анатот , В годината на наказанието им.

Еремия 23:12
12 Затова пътят им ще бъде като хлъзгави в тъмнината : те трябва да се управлява , и да падне в него: за Аз ще докарам зло върху тях, Дори годината на наказанието им, казва .

Еремия 48:43,44
43 Паника , и яма, и примка са върху тебеО жител на Моава , казва Господ .
44 Той избягал от страх , ще падне в ямата , и той отиде в ямата бе взето с примка: Защото аз ще го занеса в Моав , на година от него посещение, казва .

Исая 24:17-23
17 Страх, и яма , и примка са върху тебе, О от населението на земята.
18 и се случи , който избяга един ужасен шум ще падне в ямата , И който дойде от центъра на ямата , се вземат в примката : за Windows по-горе , се откриватИ основите на земята ще се разклаща.
19 Земята е напълно , земята е напълно разбити , земята се движи от голям.
20 Земята се макара като пияница , и се отстраняват като къща , а престъплението им се натегне върху нея , и да падне , и не се увеличава.
21 И в оня ден, да бъде наказан от армията на Господ високо горе, и земните царе на земята.
22 И те се събраха , както се събират затворниците в тъмницата и затвори затвора и след дълго време те ще бъдат посетени .
23 Тогава посрамиха на луната и слънцето ще се засрами: Защото Господ на Силите ще царува на хълма Сион и в Ерусалим, и пред старейшините му със слава .

Еремия 50:27-32
27 Убий всичките си бикове , нека отидат за клане: Горко им! за им е дошъл денят , в деня на наказанието им .
28 чуят гласа на ония, които бягат и бягство от земята на Вавилон, За да извести в Сион отмъщението на Господа, нашия Бог, отмъщение на храма.
29 заедно стрелците против Вавилон , Всички, които запъват лък , шатри срещу нея около него, никой да не избягат от него : възвърна си според делата му , след всичко, което е , не при нея ; sapagka " Той се е възгордял против Господа , Против Светия Израилев.
30 Ето защо младежите му ще паднат в улиците му, И всичките му военни мъже ще се изтреби оня ден, казва .
31 Ето, Аз съм против тебе, ти най- горд , казва Господ , Господ на Силите ; Защото настана денят ти, Времето , които посещавате.
32 И гордо се препъне и падне , и никой няма да го възкреся и Аз ще запаля огън в градовете му, И ще погълне всичко около него.

Езекил 20:47,48
47 и казват на горите на юг, Слушайте словото на Господа : Така казва Господ Иеова : Ето, Аз ще запаля огън в теб, който ще изяде всяка зелено дърво в тебе , и всяко сухо дърво; пламенен огън няма да угасне , и всички лица от юг на север ще се изгаря в пламъци.
48 И всичките люде Аз Господ го запалихНе се угасне.

Лука 12:49,52,53
49 Дойдох да донесе огъня на земятаИ какво друго обичам, ако ти изгори това?
52 От сега нататък ще има пет в една къща , трима против двама и двама против трима .
53 Те ще бъдат разделени , баща срещу син и син срещу баща , майка против дъщеря и дъщеря против майка си , майка жена срещу неговата дъщеря и дъщеря против майка си в право.

Михей 7:4,6
4 -добрите от тях са като тръни , на pinakamatuwid е лошо от бодлив плет : деня, в който пророкува за охрана, дори в деня на наказанието , дойде: Сега трябва да те .
6 Sinisiraang похвала за син на баща си , дъщеря въстава против майка си , дъщеря на свекърва си : врагът на човека е неговото собствено домакинство .

Свидетел ( Езекиил 20:47,48 )

Матей 3:10-12
10 И сега опитът показва, че секирата в основата на дърветата ; всяко дърво, затова , че не nagbubungang добре да се намалят и се хвърля в огъня.
11 Аз ви кръщавам с вода за покаяние ; а оня, който иде след мене, е по-силен от мене, че аз не съм достоен да му обувки: Той ще ви кръсти със Светия Дух и огън ;
12 в ръка , си рейк , и той старателно прочистване му етаж, и събере житото Си в житницата, Но сламата се изгаря в неугасим огън.

Еремия 08:12
12 са те срам , когато извършиха мерзости ? Не, те не ги досрамя , Нито са знаели да почервенеят ; затова те ще попаднат сред тях , които попадат ; времето на наказанието им те ще бъдат хвърлени, казва .

Параграфите по-долу ще знаете, че има kaugayan по време на посещение .

Исая 34:4-10
4 И цялото множество на небето се разтваря и небето ще бъде като една спиралаИ цялото му множество ще падне като лист изсушаване на лозата , така и като крило , попадащи фиг.
За 5 Моят меч е пиян на небето : ето, ще слезе върху Едом, А хората от моето проклятие , до правосъдие.
6 меча на Господа е пълен с кръв, мазнини с тлъстина , от кръвта на агнетата и яретата, тлъстината на бъбреците на овни : Защото Господ жертви във Восора и голямо клане в Едомската земя.
7 И дивите волове ще слезе с тях и волове с бикове , и земята им се кръв, и прахът им прави мазнини с тлъстина .
8 За деня на въздаянието от Господа , годината на възнаграждение в борбата за Сион.
9 И на потоци от него се превърнат в смола , а пръстта от него в сяра , и земята му ще стане пламтяща смола.
10 Няма да угасне нощ , нито ден; дима от него ще отидат за винаги, по всяко време трябва да бъде разбитаНикой да не се мине през нея magpakailankailan .

Исая 61:1,2
1 Духът на Господа Бога е върху мене , защото Господ ме е помазал да благовествувам на кротките , той ме е пратил да лекува разбито сърце, да проглася освобождение на пленниците, и отваряне на затвора в лишените от свобода ;
2 Да проглася годината на Господа, и в деня на въздаянието от нашия Бог, За да утеша всичките наскърбени ;

Исая 63:1-5
1 Кой е този , който идва от Едом, с боядисани дрехи от Восора ? е славен в облеклото си , пътуващи във величието на силата си? Аз говоря , че в правда , Мощен да спасявам .
2 Защо червено в облеклото ти , И дрехите Ти подобни го тъпче в лин ?
3 Имам тъпкан лина сам , а градът не е с мен: да, аз ги стъпкаха в гнева Си, и да ги стъпчат в яростта Си , и кръвта им да бъде поръсен с моите дрехи и петното всичките ми дрехи .
4 За ден на отмъщение е в сърцето ми , и годината на моето изкупени дойде.
5 И видях, и не помогна , и аз се чудеха , че не поддържат , така че ми спаси свои ръце , и яростта Ми , тя ме поддържа .

Еремия 46:10
10 За ден е Господ, Господ на Силите, дни на въздаяние , за да му отмъсти на враговете сиИ нож ще погълне и да се задоволи , и кръвта си , защото Господ, Господ на Силите жертва на север от река Ефрат.

Дали да ги включим по време на посещение ?

Осия 09:07
В 7 ден на посещение дойде, в деня на възмездието ще дойде, Известен като Израел , пророк е глупак , човекът на духа е луд , поради многото ти беззаконие, и тъй като враждата е страхотно.

Не забравяйте в Осия 09:07 . Ние отново във Лука 19:43,44 в предната част.

Лука 19:43,44
43 Защото следващите дни , Можете babakuran стената на противника , а ти обсадиИ gigipitin на страна,
44 И ilulugso на земята , и децата си в тебе и в тебе не остава камък върху камък, защото не ти е известно по време на твоя посещение.

Лукас 21:20,21,22,28
Но 20 , когато те видях армии Ерусалим, Това да знаете , че си унищожение е близо .
21 Тогава тези в Юдея бягат в планините, и в рамките на града излязоха , и в областта не трябва да влизат в града.
За 22 Това са дни на въздаяние, които изпълняват всички тези неща са написани .
28 Но когато нещата започнаха да се случи , ще потърсим и повдигнете главите си , за Затвори обратно изкупуване.

Според Осия 09:07 , в деня на наказанието е ден на отмъщение и според Лука 21:20,22 в деня на възмездието все още се случи в бъдеще. Ако да , в деня на наказанието ще се случи в бъдеще, както и други писания на пророците .

Зоровавел ангела на Изток

Зоровавел Ангел наистина изгрева на слънцето? Нека да определят това . Ние го прочетете въвеждането написани от пророците.

Агей 2:21,22,23
21 Говори на управителя на Юда Зоровавел , като каза: Аз ще разтърся небето и земята;
22 и Ще прекатуря престола на царствата , И ще съборя силата на царствата на народите, И аз ще прекатуря колесниците и ония, които са в тях, и на конете и ездачите им ще паднат, Всеки от меча на брата си.
23 Този ден, Казва Господ на Силите, Аз вземам, ЗоровавелюСлугата Си , син на Салатииловият , казва Господ , и Аз ще те направя печат, Защото те избрах, казва Господ на Силите.

Ясно , че Господ ще изпрати своя Zorobalel ден Бог ще разтърся небето и земята. В тремор на небето и земята е заложен в новия завет , които се случват в бъдеще.

Евреи 12:27,28,29
27 А Тази дума , още веднъж , е pinakakahuluganan далеч онези неща, които се разтресе, както е направил тези неща , за да запазят своя статут на разклати.
28 Ето защо получаване на царството да се запази, В момента има гратисен чрез нея ние сме в състояние с уважение и страх от услуги, които моля Бог ;
29 защото нашият Бог е огън пояждащ .

Павел казва да се отстранят остатъците се преместват и да не бъдат премествани . Прочетете книгата Откровение губим , когато земетресението .

Откровение 6:12-17
12 И видях , когато отвори шестия печат , и имаше голям трус , и слънцето почерня като вретище на косата тъмна , и цялата луна стана като кръв;
13 и Небесните звезди паднаха на земята, Като фигура овощни дървета isinasambulat си малки младите плодове , когато бие силен вятър.
14 и Небесата разделиха , като че ли книгата отчаян удавянеИ всяка планина и остров са били преместени от мястото си.
15 и В земните царе и князе, и началника на капитаните, и на богатите и силни , и всеки роб и всеки свободен човек , е nagsipagtago в пещери и скали планина;
16 А те казват на планините и на скалите: Паднете върху нас, и ние ще запазим лицето си в заседанието на престола и от гнева на Агнето:
17 За дойде великият ден на гнева, И кой може да устои?

Силното земетресение в стих 12 е тремор на небето и на земята. В стих 14 се казва, nabalumbon nalulon или изгубени в небето и планините и я губи еквивалента на небето и земята. Когато се разклаща , което означава, че не може да бъде заменен от Пол преместена. Какво ще кажеш за писане на пророка , когато хората се крият в пещери като стих 16 кажеш? Чета писанията на Исаия .

Исая 2:10,19,21
10 Влез в скалата и скрий те в пръстта , за страха от Господа, И славата на Неговото величие.
19 и хора отидат в пещерите на скалите и пещерите на Земята , поради страх от Господ, И славата на Неговото величие , , когато той стана да се разклаща силно на земята.
21 За да влиза в пространството на скалите и по върховете на скалите, Поради страха от Господа, И славата на Неговото величие , , когато той стана да се разклаща силно на земята.

Дръжте хората в пространството на скалите и пукнатините на скалата нараства ден на Господ да разтърси земята. Без разлика именно в Откровение каза .

Какво още други писания на Исаия , който съвпада с книгата Откровение ?

Исая 13:10,13
За 10 звездите на небето и украшения от него не може да даде светлина на слънцето ще потъмнее му нараства, и луната няма да предизвика светлината си.
13 Ето защо Аз panginginigin на небето и на земята, ще отстрани от мястото си в гнева на Господа на СилитеИ в деня на пламенния Си гняв,

Същото е и в Откровение 6:12,13 и е в стих 13 от Исая 13 се разглежда в Откровение 06:17 за деня на гнева или гняв на Господа.

По-долу съответства на Откровението 06:14

Исая 34:4,8
4 и Домакин на небето сеИ небето ще бъде като една спиралаИ цялото му множество ще падне като лист изсушаване на лозата , и като попадащи листа фиг.
За 8 Ден за въздаяние от Господа , годината на възнаграждение в борбата на Сион.

2 Петър 3:10
10 Но в деня на Господ като крадец , който на небето в този ден ще се върна с голям шум, и нещата, в небето ще се разтвори с ревностен топлина , земята и строителните работи са били изгорени на място.

Можете да прочетете следващите точки следват, и да се определи кога и как да се случи .

Сега, ако се върнем Агей 2:21-23 точка преди, в стих 23 се казва, че ще направи Зоровавел печат. И както четем в Откровение 6:12-17 така че ние продължаваме четене в Откровение 7:1,2

Откровение 7:1,2
1 И след Видях четири ангела, стоящи на четирите ъгъла на земята , която компенсира четирите земни ветрове , да не би от вятъра удар на земята или морето, нито върху някое дърво.
2 и Видях друг ангел да се издига от изгрева на слънцето, с печата на живия БогИ той извика с висок глас към четирите ангела, които даде maipahamak на земята и морето ,

Първо разберете кой е смешен , както Исус каза след тъмна от слънцето, луната и звездите и разклащане на небето и земята Откровение 7:1,2 , защото е следващата да се появят на Откровение 6:12-17 . Казвам стих 1 от Откровение 7 " След това " Нека да четем едно и също събитие в Матей 24:29,30

Матей 24:29,30
29 А веднага след скръбта В онези дни се помрачи слънцето и луната няма да даде светлината си , звездите ще паднат от небето , и се на небесните сили:
30 А Тогава ще се яви знамението на Човешкия Син на небето: И тогава всички земни племена , и като видят Човешкия Син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава.

Според Исус , идващи след тъмна от слънцето, луната и звездите и разклащане или треперене на небето и земята е на Човешкия Син . Ако да , на ангел да се издига на изгрева на слънцето ( Откровение 07:02 ) е на Човешкия Син . И синът на човека като God'll Зоровавел ( Агей 2:23 ) днес yayanigin pangangatalin Бог или небето и земята (Матей 24:29 )

Нека се знае какво още доказателство, че Зоровавел ще изпрати на Христос.

Захария 4:6-10
6 Тогава той отговори и ми рече , казвайки: Това е словото на Господа към Зоровавела , което казва: Не чрез сила, нито чрез мощ, Но чрез Духа ми , казва Господ на армия.
7 Кой си ти, планино велика ? преди Зоровавел ще стане обикновенИ той ще изнесе връхния камък с възклицание , Грейс , благодат за него.
8 При това, Господното слово дойде към мене и рече:
9 Ръцете на Зоровавела положиха основата - в основата на тази къща , ръцете му също завършиИ вие знаете, че Господ на Силите ме е пратил при вас.
10 Защото кой презира тоя ден на малките неща ? за Тези седем радватИ видят отвеса в ръката на Зоровавела: Това бяха очите на Господа, които се движат напред-назад в земята.

Захария 3:8,9
8 Слушайте сега, Джошуа на първосвещеника , ти и другарите ти, които седят пред тебе, защото те са мъже знак : Защото, ето, Аз ще доведа служителя Си Отрасъла.
9 Защото, ето, камъкът, който аз поставих пред Исус ; върху един камък седем очиЕто, Аз ще изсека издълбаното на него , казва Господ на Силите, и Аз ще изгладя беззаконието на тая земя в един ден.

Според 04:10 Захария ще видят отвеса в ръката на Зоровавела . Отвеса според Захария 03:09 има седем очи. Каква е новият завет се каже за това?

Откровение 1:16,21
16 А в дясната си ръка седем звездиИ в устата си дойде един остър меч с двата края: и лицето си на слънцето свети дълбоко.
20 тайната на седемте звезди , които видях в дясната си ръка, И седемте златни светилника . Седемте звезди са ангелите на седемте църквиИ седемте светилника са седемте църкви .

Амос 7:07
7 Така той ми показа , и, ето , Господ стоеше при стена , която е направена в съответствие с рязък спад , с отвеса в ръката му.
Чия страна видях седемте ангела, или рязък спад ? Кой мислиш?

Езекил 9:2-7,11
2И ето, шест мъже идеха по пътя от горната порта , която гледа към север, всеки с изтребителното си оръжие в ръка , и един човек в средата на тях облечения в ленени дрехи , с мастило на писателя в неговата страна. И те дойдоха и застанаха при медния олтар .
3И славата на Израилевия Бог бе качил от херувим , след което , до вратата на къщата , и той нарича човек облечен в ленено , с мастило на писателя до него.  
4И му рече: Мини през центъра на града, в центъра на Ерусалим, и поставя знак на челото на мъжете, които въздишат и плача през всичките мерзости, които са извършени в средата .
5И други са ми каза в съдебното заседание : Идете в града след него , и порази : Нека да не си око пощади, нито да покаже милост ;  
6Изтреби стари, млади мъж и жена, и децата и жените, но не идват на всеки човек, който tinandaan , и започнете от светилището Ми . След това е започнало най- старите мъже, които бяха пред дома.  
7А той им рече: Осквернете дома, и напълнете дворовете с убити : Идете и вие нататък. А те излязоха и удари в града.
11 И, ето, Човекът, облечен в бельо , с мастило на писателя от своя страна , съобщава на въпроса , като каза: Направих както ти ми заповяда .

Ако сте забелязали , човекът, облечен в бельо писател "Мастило" в своята страна , а не на меча . Той запечатани на хора плакаха за всичките мерзости . Каква мерзост ? Прочетете в Езекил 8. Човекът, облечен в бельо е символ на Божия Син , Христос .

Четвъртък, 10-ти декември, 2009


Господ ще дойде ... Или само Божия народ ?



Джоел 2:1-3,9-11
1 Затръбете в Сион, и доброто за тревога в светия Ми хълм: Нека всички жители на земята За деня на Йехова дойде , защото е;
2 Дни на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла , както зората разпростира върху планините: Голяма хора и силен , никога някога са подобни на тях, нито да има повече след него, дори на годините на много поколения.
3 А огън поглъща , преди да ги, А зад тях пламък гори : земята е като Едемската градина пред тях и зад тях гола пустиня , да, и нищо не им избяга .
9 Те се качват на града, ако се движат по стената, те се изкачи на къщи, те влизат в прозорците като крадец .
10 Земята се земетресение пред тях, небето ще треперят : слънцето и луната са затъмнени , и звездите оттеглят светенето си:
11 и Господ ще издаде гласа Си пред армията си , защото си лагер е много голям: За силни, че думите му ; За деня на Йехова е велик и твърде страшенИ кой може да го спазват ?

Джоел 3:1,2,18
1 Защото, ето, в ония дни и в онова време, когато се върнах от плен Юда и Ерусалим.
2 Защото ще събера всичките народи, и ще ги сваля в долината на Иосафата, и ще се съдя с тях там за моя народ и за моето наследство Израел, които са разпръснати между народите, и разделиха земята ми
18 и се случи в този ден, Че планините ще капе сладко вино , и хълмовете ще тече мляко , и всички потоци от Юда ще текат води, и един фонтан ще излязат от къщата на, И вода в долината на Sittim .

Захария 1:16,17
16 Затова, така казва Господ , Върнах се в Ерусалим с милости"Домът ми е построен в него , казва Господ на Силите, и линия се разпъва над Ерусалим.
17 Извикай още веднъж , казвайки: Така казва Господ на Силите : Градовете Ми още ще преливат с благосъстояние, и Господ още ще утеши Сиона , и пак ще избере Ерусалим.

Захария 2:10,12
10 Пей и радвай се , Сионова дъщерьо ; Защото, ето , Аз ида, и ще обитавам всред тебе, казва.
12 И Господ ще наследи Юда за своя дял в светата земя , и пак ще избере Ерусалим.

Захария 08:03
3 Така казва Господ , Върнах се към Сион и ще живеете в средата на Ерусалим: И Ерусалим ще се нарече град на Истината , и хълм на Господа на Силите Светия хълм.

Исая 30:25-27
25 И ще има реки и кладенци вода всяка висока планина , и на всеки висок хълм , в деня на голямото клане , Когато кулите паднат.
26 При това, светлината на луната ще бъде като светлината на деня , и светлината на слънцето се седмократно , като светлината на седем дни, в деня, когато Господ обвърже раните на народа си, и да лекува ходът на раните си .
27 Виж , Името на Господа иде от далеч , горят от гнева си, И по- гъст дим umiilanglang : устните му са пълни с възмущение , и езика си като поглъщащ огън :

Еремия 33:6,7
6 Виж , Аз ще го донесе здраве и изцеление , и ще ги лекува , и ще разкрие ония, изобилието на мир и истина.
7 И ще направя от плен Юда и плен на Израел, и Аз ги създаде, както преди.

Исая 25:9,12
9 И да кажат в оня ден , Ето , това е нашият Бог , ние чакахме за него, и той ще ни спаси: Това е Господ , чакахме за него , ние ще се зарадваме и развеселим в спасението си.
12 и открито Фор на стените ти , Ще я събори , унищожени , и да бъде място, на прах.

Исая 33:2,5
2 О, Господи, да бъде милостив към нас : чакахме за вас: Бъди им мишца всяка заран, И избавление за нас в усилно време.
5 Господ е разкрита, защото той живее на високи: Той е изпълнил Сион с правосъдие и правда.

Исая 08:17
17 и Аз ще чакам Господа , който държи лицето си от къщата на ДжейкъбИ аз гледам за него.

--------------

2 Петър 3:7,10,12
Но 7 небесата и на земята, от една и съща дума са били складирани за пожар, Кой запазени в деня на съда и унищожение на нечестивите човеци .
10 Но в деня на Господа, като крадец , на небето в този ден ще премине с бучене, а неща в небето ще се разтвори с ревностен топлина , земята и строителните работи на терена бяха изгорени .
12 и усърдно в желанието си за идването на Божия ден, за които Пламъкът елементи се разтварят и небесните неща ще се стопят в крайна топлина?

2 Солунци 1:07
7 А вие, които се смущават останалите с нас, за да даде SA , когато Господ Исус от небето с ангели властта си в пламенен огън,

Псалм 50:3
3 Нашият Бог ще дойде и ще бъде спокоен; огън да го погълне преди, и ще бъде много голяма буря около него.

--------------

Откровения 22:12
12 Виж , Ида скороИ Моята награда е с мен - лопата, да се даде въздаде всекиму според делата му .
13 Аз съм Алфа и Омега , а първият и последният , началото и края.
16 Моят Исус , изпратих ангела Си да даде показания при вас тези неща в църквата . Аз съм коренът и потомъкът Давидов , светлата звезда сутрин.

Исая 40:10
10 Виж , Господ Бог ще дойде със силниИ ръката му се произнася за него : Ето, Неговата награда е с негоИ си възвърна пред него.

--------------

1 Солунци 3:13
13 За да се засили си сърцето си , перфектно в святост пред нашия Бог и Отец , пришествието на нашия Господ Исус с всичките Негови светии.

Захария 14:1-9
Ето едно В деня на Господа идеТова ти развалям се разделя между вас .
2 За Аз ще събера всичките народи На бой против Ерусалим, И града, се вземат, и къщите нарезни и изнасилвани жени, както и половината от града ще отиде в плен, и останалата част от хората не се отклоняват от града.
3 След това преминете към Господа , и воюва против ония народи, Както когато воюва в ден на бой.
4 и Краката му ще остане в този ден при на Елеонския хълм, Който е срещу Ерусалим на изток, и на Елеонския хълм ще се раздели всред него на изток и на запад .
5 И ще бягат към долината на моите планини, за долината на планините ще стига до Асил : Да , ще бягат като , както вие избягали от земетръса В дните на цар Озия Юда, и Господа моя Бог ще дойдеИ всички светии с него.
6 и се случи в този ден, които не са леки, и на светло се отмени .

7 Но един ден се знае, че Господ , а не ден , нито нощ , А то се , през нощта блясък.
8 и се случи в този ден, че живите води ще излязат из Ерусалим , половината към източното море , а половината от тях към морето : през лятото и зимата се случва.
9 и Господ ще царува над цялата земя: деня, в който Господ е един, и името Му едно.

--------------

Въз основа на горните стихове , Исус е Бог. Не може да противоречи на написани от пророците и апостолите , защото те говорят истината от Бог.

Исая 31:4
4 Защото така казва Господ рече ми : Както лъвът и младите ревящ лъв върху плячката си , когато множество овчари се свикат против него , че не се страхува от гласът им , нито се унижавам защото шума от тях: така Най-малко Господ на Силите на хълма СионИ на хълма да се бори .

Изход 13:19
19 И тъй, Моисей взе костите на Йосиф, защото той ipinanumpang плътно на израилтяните , казвайки: Истина Бог ще ви посещение, и ще донесе костите ми от тук с вас.

посещение

Четвъртък, 19-ти ноември, 2009 год.


Седем печата , седем Марка

Четвъртък, 22-ри октомври, 2009 г.


Ден на


Образ от : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* Продължителността в същото време ( на мястото е свързано координатор на стихове Библията , че означава, че те са със същото описание и там са свързани в същата глава)

* Вечните пакт

Езекил 37:25,26
25 И те ще живеят в земята , която дадох на слугата Ми Яков , в който бащите ви , и те ще живеят в тях, те и техните деца и децата на техните деца , завинаги : и Слугата Ми Давид ще им бъде княз завинаги. 26 Освен това, Аз ще направя завет на мир с тях, да бъде вечен завет с тях; и аз ще ги поставят и ги умножа, и ще положа светилището сред тях завинаги.

* Дейвид Susuguing

Езекиил 37:24
24 И слугата Ми Давид ще бъде цар на тяхИ всички те имат един пастир : Те трябва да ходят в съдбите Ми, и повеленията Ми , и не .

За да Еремия 30:9
9 Но ще слугуват на Господа своя Бог , и Царя си Давида , когото ще ги повдигне.

* Ден на Господа ( великият и страшен )

Еремия 30:7
7 се ! за този ден е страхотно, че никой не е като него: дори по време на беда на Якова, но той трябва да бъде.

Джоел 2:10,11
10 Земята се земетресение пред тях, небето трепери ; Слънцето и Луната са затъмнени , и звездите оттеглят светенето си :
11 И Господ ще издаде гласа Си пред армията си , защото си лагер е много голям , защото е силна, че думите му , за в деня на Йехова е велик и твърде страшен ; и кой може да го спазват ?

изображение от : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* Ден на гнева

Исая 13:10,13
10 За звездите на небето и украшения от него не може да даде светлина на слънцето ще потъмнее му нараства, и луната няма да предизвика светлината си.
13 Затова panginginigin небето и земята, ще отстрани от мястото си в гнева на Господа на СилитеИ в деня на пламенния Си гняв,

* унищожение

Агей 2:21,22
21 Говори на управителя на Юда Зоровавел , като каза: Аз ще разтърся небето и земята ; 22 И ще прекатуря престола на царството , и Аз ще съборя силата на царствата на народите ; и аз ще прекатуря колесниците и ония, които са в тях и на конете и ездачите им ще паднат, Всеки от меча на брата си.

Образ от : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Отмъщението

Еремия 46:10
За 10 на ден е Господ , Господ на Силите, Ден за въздаяние, да му отмъсти на своите противници , и меч ще погълне и да се задоволи , и кръвта си , защото Господ, Господ на Силите жертва на север от река Ефрат.

Лука 21:22,25,26
За 22 Това са дни на въздаяние, които изпълняват всички тези неща са написани .
25 А ще станат знамения в слънцето и луната и звездите ; и по земята бедствие на страната, matitilihan за звука на морето и надуе ;
26 мъже от страх и очакване за неща, за да дойде на света; mangangatal за небесните сили .

* влезете в профила си на небето (тъмна от слънцето, луната и звездите )

Откровение 6:12,13
12 И видях , когато отвори шестия печат , и имаше голям трус ; и слънцето почерня като имате груба тъмна коса , и цялата луна стана като кръв;
13 И звездите на небето падна на земята , като фигура от плодни дървета isinasambulat си малки младите плодове , когато бие силен вятър.

* Yayanigin или разтърся небето и земята


Исая 13:10,13
10 За звездите на небето и украшения от него не може да даде светлина на слънцето ще потъмнее му нараства, и луната не трябва да си светлина.
13 Ето защо Аз panginginigin на небето и земята yayanigin от мястото си в гнева на Господа на Силите, и в деня на пламенния Си гняв,

* крият в пещери и скални народна

Исая 02:19
19 И хората ще отидат в пещерите на скалите и пещерите на Земята, в страх от Господа , и славата на Неговото величие , , когато той стана да разтърси земята.

Когато хората започнат да казват на планините и на скалите " ни смаже ?

Лука 23:29,30
29 Защото, ето , идат дни , казват те, " Блажени неплодните и утробите, които не nangagdalang - човек, а на гърдите , че никога не nangagpapasuso .
30 После , че ще казват, че са в планините, Паднете върху нас, и на хълмовете : Покрийте ни.

Magpapatabon отговор , когато хората казват, че времето на другите ( особено жените ), който благослови бездетна и утробите, които не nagdalantao ...

Защо жените казват Блажени неплодните и утробите, които не nagdalantao ...???

Тъй като няма да има голяма мъка на земята, и гняв върху тоя град .

Лука 23:23
23 Горко на nagdadalangtao , и в онова време ! защото ще има голяма мъка на земята , и гняв в страната.

Защо има бедствие на земята ?

Защото обсади Ерусалим и унищожени .

Лука 21:20,21
Но 20 , когато те видях армии в Ерусалим , тогава знаете, че си унищожение е близо .
21 Тогава тези в Юдея бягат в планините, и в рамките на града излязоха , и в областта не трябва да влизат в града. 22 Защото това са дни на въздаяние, че отговаря на всички тези неща са написани.

Що за унищожаване ще се случи, когато армията обсажда Йерусалим ?

Лука 19:43,44
За 43 дойда при вас за ден, babakuran стената на противника , и те обсадят , и gigipitin на страна , 44 и ilulugso на земята , и децата си вътре във вас , и те не оставят в тебе камък на камък ; защото не ти е известно по време на посещение си .

Сграда в Ерусалим , които са установили, че нито един камък да се остави на двете рок !

Лука 21:5,6
5 И като Някои говори за храма, Колко е красива тя pinalamutihan камъни и подаръци, Той каза ,
6 Що се отнася до тези неща, които вие виждате, ще дойде ден, няма нито един останал камък на камък камък, не срине.


В деня на Господ е ден на мрака !

Амос 5:18,20
18 Горко вам , че nangagnanasa ден на Господ ! Защо желанието на ден на Господа? тъмнина , а не яснота.
20 Не се един ден на тъмнина , а не светлина? Много тъмна, и никаква светлина ?

Джоел 02:02
2 Дни на тъмнина и мрак , Ден на облак и на гъста мъгла , както зората разпростира върху планините ; много хора и силни ; не е било някога подобни на тях, нито да има повече след това, До годините на много поколения.

Образ от : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Матей 24:21
21 Защото тогава ще бъде голямата скръб , като не е от началото на света до сега, нито някога се случи някога .

Без съмнение , когато в деня на . Въпросът е , когато се върнете ? Готови ли сте ?

Събота, 17-ти октомври 2009


Сребърен злато

 

Софония 1:2,3,18
2 Аз ще погубя всичко на земята, казва .
3 Ще погубя човек и животно , Ще погубя на небесните птици , и морските риби , и съблазън с нечестивите ; и аз изтребя човека на земята , казва Господ .
18 Дори среброто им, нито златото им не ще може да ги избави в деня на гнева Господен ; но цялата земя ще бъде погълната от огъня на неговата ревност, защото той изпълни , да, една цел, всички , които живеят в земята .

Унищожаването на всички неща под земята ще бъде в голям ден на Йехова . Казва в стих 3, включват тези престъпления . Златото и среброто е спънка . Те са идоли.

Езекиил 07:19
19 Те дадат своя сребърен по улиците и златото им се като нечисто нещо; Среброто и златото им не ще ги избави в деня на гнева Господен : Те няма да наситят душите си, нито да напълнят червата си ; става пречка за тяхното беззаконие.

Езекиил 14:03
3 Сине човешки, тези мъже, трябвало да плати на идолите си в сърцето сиИ постави спънка на беззаконието си пред лицето си: Те трябва да попита за мен ?

Езекиил 44:12
12 За те ги домакин преди своите идоли, и е пречка над тях за зло на Израилевия дом, И тъй, повдигнах ръката си против тях, казва Господ Бог, и те ще носят беззаконието .

Исая 31:4,7
4 Защото така казва Господ рече ми : Както лъвът и младите ревящ лъв върху плячката си , когато множество овчари се свикат против него , че не се страхува от гласът им , нито се унижавам защото шума от тях: Така Господ на Силите в хълма Сион , и на хълма да се бори .
За 7 този ден всеки човек ще захвърли идолите си от сребро и идолите си на злато, Направени от собствените си ръце , за вас са признати за виновни ,

Казва в стих 4 от Исая 31 е най-малко на Господа на Силите, и в този ден ( стих 7 ) са били подадени от хора идолите им от злато и сребро за да отговарят на нашите kababasa пасаж , просто все още .

Матю 13:40,41,42,43
40 Тъй като натрупването на плевелите и ги изгарят в огън, така ще бъде и края на света.
41 Човешкият Син ще изпрати ангелите , и те ще съберат от царството Му всички неща , които обиждатИ ония, които вършат беззаконие ;
42 И те ги оставят на печката огън там ще бъде плач и скърцане със зъби.
43 Тогава праведните като слънцето в царството на Отца си. Който има уши , да слуша .

Когато свети право в съответствие с Даниел ?

Даниел 12:1,2,3,4
1 и по това време, Майкъл се изправи , великият княз , който е за доброто на децата на вашите хораИ ще настане време на страдание, каквото никога не е било , тъй като имаше една нация до този момент, а по това време хората ти се дава , всеки, който трябва да бъде написана в книгата .
2 И много от спящите в пръстта на земята ще се събудят , едни за вечен живот , а едни за срам и вечно презрение.
3 и Разумните ще сияят със светлостта на простора , и ония, които обръщат мнозина в правда като звездите завинаги.
4 А ти, Данииле, затвори думите и запечатай книгата до края: мнозина ще я изследват, и знанието , се увеличава.

Праведният обувки по време на края и буйни неприятности , когато тези знания. Първата чета е нашата 1:2,3,18 Софония Софония 1:15 четем .

Софония 1:15
15 Този ден е ден на гнева , ден на бедствие и дистрес, дни от края и унищожаване, Ден на тъмнина и мрачност , Ден на облак и на гъста мъгла ,

Bible'm само говорене и казва той.

Исая 46:6,7
6 Те изсипват злато от чантата , и претеглят сребро в баланса , те nagsisiupa един златар и той прави богове , те са определени , да, те се покланят .
7 Те го носят на рамо , като го взема и го поставя на мястото му , и той стои , от мястото си , не той отстрани : да, вика му: но той не отговори , нито да го спаси от неговите проблеми.

Псалм 115:4
4 идолите им са сребро и злато , дело на човешки ръце.

Събота, 10-ти октомври, 2009


Любовта е едно и също в Матей 24:2 и Матей 24:15 - голямата скръб ( голямата скръб )


Образ от :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Какво ли факта, че се казва в Матей 24:2 е свързан или както казват в Матей 24:15 ? По-добре още чете една и съща точка .

Матей 24:2 А Той в отговор им рече: Виждате ли не всички тези неща ? Истина ви казвам , Не трябва да се остави по един камък на друг камък , който не събор

Матей 24:15 Така че, когато ще видите мерзостта , която докарва запустение говорило чрез пророк Даниил в светилището ( на читателя разбирам).

На пръв поглед , а не само информация , че двете точки са свързани. Вие се отнасят ? Начинът, по който да научите повече ще се ровя в друг документ , че същата тема по въпроса . Познати четене на Библията , ние знаем , че трите Евангелия (от Матей, Марко и Лука ) е подобна декларация или за Министерството на нашия Господ. Така че ние също да прочетете книгата на Лука тук за отговорите на нашите въпроси . Имайте предвид, че Лукас е писмена заповед съответно . (Лука 1:03 ) Нека четат Лука 21:20 :

Но Лука 21:20 , когато те видях крепост на Силите защити Ерусалим , тогава знаете, че разрушаването му е близо .

Можете да прочетете следващите стихове от Лука 21:20 и така да се спазят. Ние знаем, все едно казва Лука 21:20 и Матей 24:15 и след въз основа на следващите точки . Но той отговори на същия въпрос в Матей 24:2 и Матей 24:15 ? Ние разберете какъв вид " унищожаване "(Лука 21:20 ) става, когато Йерусалим бил обсаден от армията. Четете в Лука 19:43,44

Лука 19:43,44 дойда при вас за ден, babakuran стената на враговете си и обсади ви gigipitin на страната и 44 на земята и ilulugso Вас и Вашите деца в тебе и ти Те не оставят камък върху камък ; защото не ти е известно по време на посещение си .

Е въпросът, отговори в същия кажа в Матей 24:2 и Матей 24:15 ? Липсваш ми . Тъй като Матей 24:15 е успоредна на Лука 21:20 . Дали паралелно в Лука 21:20 Лука 19:43,44 . Лука 19:43,44 , а също така успоредно в Матей 24:2 . Така че успоредно или съвместими Матей 24:2 и Матей 24:15

Но това, което определя сграда в Ерусалим е " не е оставил камък върху камък "?

Храма. (Матей 24:1,2 , Лука 21:5,6 )

Храмът е бил използван от враговете на Бога, че те подвеждат потребителите с техните фалшиви учения. До този момент все още е причинило врагове на Бога чрез хората, които храма.

Лука 21:20 Лука 19:43,44 Лука 21:06

Лука 21:20
Но 20 , когато те видях армии Ерусалим, След това знаем, че си унищожение е близо .

Лука 19:43,44
43 Защото следващите дни, babakuran стената на противника , и обсади тебе, и gigipitin на страна,
44 И ilulugso на земята , и децата си вътре във вас , и те не оставят в тебе камък на камък ; защото не ти е известно по време на посещение си .

Лука 21:06
6 Що се отнася до тези неща, които вие виждате, ще дойде ден, няма нито един останал камък на камък камък, не срине.

Голямата скръб ( голямата скръб )

Се появяват, когато голямата скръб ?

Възникнат по време на тази мерзост , която докарва запустение говори на пророк Даниил (Матея 24:15 )

Матей 24:15,21
15 Така ще видите мерзостта , която докарва запустение , за която говори пророк Даниил, Който в светото място ( читателят разбира),
За 21 След това ще бъде голяма скръб , като не е от началото на света до сега, нито някога се случи някога .

Ако четете Матей 24:15 до 24:21 Матей се отбелязва, че не може да се разделя по време на събитието , мерзостта , която докарва запустение и голямата скръб стана, защото когато мерзостта на запустението, в това време се голямата скръб .

Ако има проповедници , които учат, че мерзостта , която докарва запустение е изпълнено в 70 АД и на голямата скръб и голямата скръб все още не е изпълнено , не вярвам, че проповедник .

Нещо разказва също, че голямата скръб е имало , а след това унищожи храма в Ерусалим от римляните и голямата скръб каза, че по време на 70 "АД все още не е на света и просто казва, е голямата скръб за унищожаването на Израел храма. Но защо наречен " Велики " скръб ще се случи по време на мерзостта , която докарва запустение ? И това, което отличава неговите крайни глад по време на израилтяните причина Яков те ще Египет? И това, което го отличава от предишните завладяването на страната като Вавилон и Гърция ? Можете да ги питам за това.

Но ние знаем, ако някога каза в Матей 24:21 е друг свят или в Израел, просто се случва.

Да продължи четене в Матей 24:29

Матей 24:29
29 А веднага след скръбта В онези дни слънцето ще потъмнее и луната няма да даде светлината си , звездите ще паднат от небето и се правомощията на небесата ;

Той казва, че след скръбта на ония дни се знамения в слънцето , луната и звездите. Но е последната голяма скръб , че ?

Матей 24:22
22 и освен ако не съкрати тези дни, не плът бъде записан : а защото изборът е paiikliin деня.

Матей 24:29 се върнем
Матей 24:29
29 А веднага след скръбта В онези дни слънцето ще потъмнее и луната няма да даде светлината си , звездите ще паднат от небето и се правомощията на небесата ;

И ние четем Лука 21:25

Лука 21:25
25 И ще станат знамения в слънцето и луната и звездите, и на земята бедствие в страната , matitilihan за звука на морето и надуе ;

Имайте предвид, че се казва в Лука 21:25 е знак, че следващите Човешкия Син (Лука 21:27 ) и е в Матей 24:29 pinamamalian да се каже " след скръбта " , а пояснява , че скръб (Матей 24:29 ) Тя е недостига в страната (Лука 21:25 ), които голямата скръб в Матей 24:21 . Така че да кажа е не само голямата скръб на Израел, но приели повече в световен мащаб.

Но може би защото казват, че скръбта на Матей 24:29 не се позовава на голямата скръб в Матей 24:21 . Внимавай за тях. Ако прочетете цялата от Матей 24:15 до 24:29 Матей не е pinatutukuyan е в стих 29 за безпокойство , но големите проблеми в стих 21.

Те ви мамят , така че бъдете внимателни с тях. Те могат да четат в Лука 21:20-24 . Четете да се запознае с вас.

20 Но когато видяхте армии в Ерусалим , тогава знаеш , че си унищожение е близо .
21 Тогава тези в Юдея бягат в планините, и в рамките на града излязоха , и в областта не трябва да влизат в града.
22 Защото това са дни на въздаяние, че отговаря на всички тези неща са написани.
23 Горко на nagdadalangtao , и в онова време ! защото ще има голяма мъка на земята , и гняв в страната.
24 И те ще паднат от нож, и ще бъдат отглеждани на всички народи , и Йерусалим стъпкани от езичниците , да изпълнят времената на езичниците .

Кажи това време на езичниците се казва в Матей 24:15 и Даниел определена. Имайте предвид, че различните събития в Матей 24 и Лука 21.

Какво Даниел казва за времената на езичниците и мерзостта , която докарва запустение ?

Даниел 09:27 И той установил завет с мнозина за една седмица и половина на седмицата ще направи да няма жертвата и приносът , и крилото на мерзостите ще дойде един унищожен , и до края , и е преляло pagkapasiya В враждебност унищожени.

Даниел 11:31 и групата ще застане на негова страна, и в тях се осквернява светилището , дори стените и ще отнемат всегдашната жертва , и те пускат на мерзостта, която докарва .

Даниел 12:11
11 И от времето, през което всегдашната жертва се отнема и мерзостта, която докарва , ще има хиляда и двеста и деветдесет дни.
12 Блажен е оня, чака и отива към хиляди триста тридесет и пет милиарда дни .

Това са посочени Даниел казва в Матей 24:15 . И това е също едно място, че прогнози, се казва в Лука 21:22

Лука 21:22
22 За това ден на отмъщение да се появят Всички тези неща са написани .

Не само книгата на Даниел нещата, които се случват , но и от пророците , който определя в деня на отмъщението .

Но наистина имам още по- голямата скръб те казват, настъпили по време на голямата скръб да разруши храма ?

Имайте предвид, че след скръб (Матей 24:29 ) в тези дни посочва по- голямата скръб в Матей 24:21 ще има знамения в слънцето , луната и звездите и в Матей 24:30 се вижда казва, че Човешкият Син .

Матей 24:30
30 А Тогава ще се яви знамението на Човешкия Син на небето: И тогава всички земни племена , и те ще видят Човешкия Син Очаквайте в небесните облаци със сила и голяма слава.

Исус ясно заяви , че за да се случи или не се случи отново , когато голямата скръб .

Матей 24:21
За 21 След това ще бъде голяма скръб, Като не е от началото на света до сега, и нито някога ще се случи.

Защото, ако той посочва единствено (както някои казват ) е голямата скръб просто предизвика разрушаването на храма , както Исус не знае , защото той разказа как той не е бил някога се случи , ако няма храм ? И не само за евентуалното унищожаване на храма причина за голямата скръб , нали?

В голямата скръб в Матей 24:21 е знак за идването на Исус . За да продължите четене Матей 24:30 е по това време също така и Човешкият Син дойде.

Даниел 12:11,12 казва късмет да вземе 1 335 дни от мерзостта , която докарва запустение състояние. 1335 дни и 1335 година . Paiikliin на ден нали? Матей 24:21

Даниел 12:11,12
11 И от времето, през което всегдашната жертва се отнема и мерзостта, която докарва , ще има хиляда и двеста и деветдесет дни.
12 Блажен е оня, чака и отива към хиляди триста тридесет и пет милиарда дни .


И може да ви объркат при четене на преминаването в Матей 24:34 за състезанието Исус katutuparan всичко казано .

Матей 24:34
34 Истина ви казвам , Това поколение няма да премине , докато всички тези неща.

Не забравяйте да включите "Всички тези неща " Идването на Човешкия Син. (Матей 24:30 )

Също така виж бележка на Откровение 07:14 . Хората идват в големи неприятности. В голямата скръб в Откровение 07:14 , Той каза още, голямата скръб в Матей 24:21 .

Откровение 07:14
14 И аз му рече : Господи, Ти знаеш . И той ми каза: Те са били получени в голяма мъка а те изпраха дрехите си и избелили в кръвта на Агнеца.

Като доказателство , че изложението в 07:14 и в Матей 24:21 е идентичен ще повиши четене на Откровение / Откровение 6:12,13

Откровения 6:12,13
12 И видях , когато отвори шестия печат , и там стана голям трус , и слънцето почерня като вретище на косата тъмна , и цялата луна стана като кръв ;
13 И небесните звезди паднаха на земята , тъй като фигура от плодни дървета isinasambulat си малки младите плодове , когато бие силен вятър.

Имайте предвид, че се казва в Откровение 6:12,13 е един и същ в Матей 24:29 , Матей 24:30 се казва, да дойде Човешкият Син , така че семената (Матей 24:34 ) daratnan Човешкият Син е Хората magdaranas на голямата скръб или на голямата скръб .

И napagtugma съчетава шест марки ( знаци на небето в Матей 24:29 ), а шести Тромпетът ( 11.09 трагедия , че изпълнението на Матей 24:2,15 ) в книгата Откровение . Така че ние може да поправи извод ( в пророчеството изпълнени ), че Ангел (между 6 и 7 печат) и силен ангел (между 6 и 7 тромпет ) в книгата Откровение е Човешкия Син.

Какъв е еквивалента на четири ангела в Откровение 07:01 ?

Откровения 07:01
1 и след това видях четири ангела, стоящи на четирите ъгъла на земята , която компенсира четирите земни ветрове , да не би от вятъра удар на земята или морето, нито върху някое дърво.

Равностойността е в Матей 24:31

Матей 24:31
31 И той ще изпрати Своите ангели със страхотно тромпет , и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия .

И виждам , че избира от всички племена в целия свят заедно.

7:9,14 декларация
9 След това видях, и ето голямо множество , че никой не безброй , от всеки народ и всички племена и народи и езици , стоящи пред престола и пред Агнето, облечени в бели дрехи , и палми в ръцете си ;
14 И аз му рече : Господи, Ти знаеш . И той ми каза: Те са били получени в голямата скръб, А те изпраха дрехите си и избелили в кръвта на Агнеца.

В голямата скръб , посочени в Откровение 07:14 е голямата скръб в Матей 24:21

Матей 24:21
21 Защото тогава Ще има голяма скръб, Като не е от началото на света до сега, нито някога се случи някога .

А за онези държави, които извършват в Матей 24:15 , но не е задължително да извършва тежестта на голямата скръб четем в Марк 13:19,24

Марк 13:19,24
19 За ден да съжалявате, Като не е от началото на Божието творение създадени до сега, нито някога се случи някога .
24 Но през ония дни, Подир оная скръб , слънцето ще потъмнее и луната няма да даде светлината си ,

Вземете това, което виждате в " онези дни " голямата скръб (Матея 24:21 ) Да се отбележи 13:19 тук е проблем .

Какво ще се случи преди голямата скръб , преди да помрачи слънцето, луната и звездите?

Марк 13:14,19,24,25,26
Но 14 ще видите мерзостта , която докарва запустение, стои там , че не трябва да се облечете ( читателят разбира), след това бягат в планините , са в Юдея ;
19 За тези дни се скръбта, Като не е от началото на сътворението Бог е създал до този момент , и нито никога не се.
24 Но през ония дни, Подир оная скръб, е помрачи слънцето и луната няма да даде светлината си ,  
25 И звездите ще паднат от небето и се правомощията на небесата.
26 И тогава ще видят Човешкия Син идещ на облаци с голяма сила и слава.
 
Място Оказа се, голямата скръб след видите мерзостта , която докарва запустение , че се казва следващия параграф след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната и звездите. В "тези дни " ще дойде Човешкият Син . Кажи в стих 26 " И ", а когато той каза: " И " означава, че той принадлежи на нея казва.

Винаги помнете, Исус не каза да мине едно поколение, ще вземе всички Исус им каза . Тъмните на слънцето , луната и звездите и голямата скръб и идването на Човешкия Син ще се случи в едно поколение.

Марк 13:30
30 Истина ви казвам , Това поколение няма да премине, До всички тези неща.

скърби

Очаквайте на Господ


Да ме помоли по имейл за идването на Човешкия Син. Той попита: Какво означава думата " навреме " в Лука 21:27 ?

Той използва версия е добра новина Библията и по този начин писано: По това време Син идещ в тях ще видите облаци с голяма сила и голяма слава. Luacs 21:27 Добри новини Библията

"Време "се отнася до тъмно на слънцето и луната и звездите да унищожи първата точка в Лука 21:26 . Четем също изявление на Господа в Матей 24:30 .

Матей 24:30 ( Добри новини Библията )
30 След това ще се появи на небето знамението на Човешкия Син и mananangis всички страни. Те считат, че Човешкият Син в облаците , дойде с голяма сила и голяма слава. Матей 24:30 Добри новини Библията

Кое определя думата " след "? След това беше , че помрачи слънцето и луната и да унищожи звездата . Матей 24:29 четем, че параграф sinunudang .

Матей 24:29 След това скръб, помрачи слънцето и луната свети , падат от небето звездите, и се разклаща на енергия във вселената. Добри новини Библията

Така че смисълът на понятието " навреме " в Лука 21:27 е " след " (Матей 24:30 ), за да потъмнее слънцето и луната и да унищожи звездите в небето.

Какво е значението на думата " подир оная скръб ", преди да помрачи слънцето и луната и да унищожи звездите в небето ? Матей 24:29

Ние за пръв път прочетох подобна декларация на Господа в Марк 13:24 до версия Библията.

Марк 13:24
24 Но през ония дни, след скръб , Слънцето ще потъмнее и луната няма да даде светлината си ,
25 И звездите ще паднат от небето и се правомощията на небесата.

Ние също четем в различни версии на английски език.
Марк 13:24
Нова международна версия (© 1984)
"Но през ония дни, След това златни , " " , слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си ;
Нов живот за преводи (© 2007)
" По това време , след мъката на ония дни, слънцето ще потъмнее , луната ще даде никаква светлина ,

Стандартната версия на английски език (© 2001)
Но през ония дни, Подир оная скръб , слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си,

Ню Американ Стандарт Библията (© 1995)
"Но през ония дни, Подир оная скръб , слънцето и затъмнени НА ще бъдат Няма да даде светлина на луната ,

Международната стандартната версия (© 2008)
"Но след страданията на тези дни, " Слънцето ще потъмнее , луната няма да даде светлината си,

Божието Слово ® преводи "( © 1995)
"Сега, след мизерията от онези дни , Слънцето ще се превърне тъмно , луната няма да даде светлината ,

Крал Джеймс Библията
Но през ония дни , подир оная скръб , слънцето ще потъмнее , луната няма да даде светлината си ,

Американски Крал Джеймс Версия
Но през ония дни , подир оная скръб , слънцето ще потъмнее , луната няма да даде светлината си ,

Американ Стандарт Версия
Но през ония дни , подир оная скръб , слънцето ще потъмнее , луната няма да даде светлината си ,

Библията в основния Отидете
Но през ония дни, След това време на скръб, слънцето ще бъде тъмно и луната няма да даде светлината си ,

Douay - Реймс Библията
Но през ония дни , подир оная скръб , слънцето ще потъмнее , луната няма да даде светлината си .

Дарби Библията преводи
Но през ония дни , след това златисто, слънцето ще потъмнее и луната няма да даде светлината си ;

Английски ревизирана версия
Но през ония дни , подир оная скръб , слънцето ще потъмнее , луната няма да даде светлината си ,

Библията Уебстър на преводи
Но през ония дни , подир оная скръб , слънцето ще потъмнее , луната няма да даде светлината си ,

Weymouth Новия завет
"По това времеВъпреки това, след това златна , слънцето ще потъмнее и луната не ще даде светлината си ;

Световната Отиди Библията
Но през ония дни , след това потисничество , слънцето ще потъмнее , луната няма да даде светлината си,

Буквално Янг преводи
" Но през ония дни , подир оная скръб , слънцето ще потъмнее , луната няма да даде светлината си ,
Falange каже думата " подир оная скръб "от Матей 24:29 на Добрата новина превод на Библията е " тези дни " (Марк 13:24 ), но която също дава определение на термина " в тези дни? Ако увеличите четене от Марк 13:24 , предполагаемото " скръб "( по това време ) е в скръб от началото на създаването в стих 19 от Марк 13 и чете Библията превод.

Марк 13:19
19 За тези дни се скръбта, като не е от началото на Божието творение създадени до сега, нито някога се случи някога .
Марк 13:19
Ню Американ Стандарт Библията (© 1995)
"За тези дни ще бъдат момент на скръб като не е имало , тъй като се върна на създанието, което Бог създаде Е, сега, и никога не ще .
Крал Джеймс Библията
Защото в тези дни се скръбта, Като не е от върна на създанието, което Бог създаде тоя път , нито ще бъде.

Американски Крал Джеймс Версия
В тези дни за се скръбта, Като не е от върна на създанието, което Бог създаде за този път , нито ще бъде.

Американ Стандарт Версия
За тези дни са скърби, не е такава , тъй като има Защото са подобни на върна на създанието, което Бог създаде Е, сега, и никога няма да бъде.

Douay - Реймс Библията
Защото в тези дни трябва да са такива скърби, Тъй като не са били от върна на създанието, което Бог създаде Е, сега , нито ще бъде.

Дарби Библията преводи
За тези дни са златни като не е имало подобни , тъй като се върнах за създаването на което Бог беше създал , Е, сега, и никога не се ;

Английски ревизирана версия
За тези дни са скърби, не е такава , тъй като има Защото са подобни на върна на създанието, което Бог създаде Е, сега, и никога няма да бъде.

Библията Уебстър на преводи
Защото в тези дни се скръбта , Защото като не са били от създаването който се върна на Бог Създаден за това време, не е нито .

Световната Отиди Библията
Защото в онези дни ще има гнет, Като не е имало подобни от върна на създанието, което Бог създаде Е, сега, и никога няма да бъде .

Буквално Янг преводи
За тези дни са скърби , Защото като не са от върна на създаването , че Бог създаде , до сега , а не да бъде ;
Какво се случва " в тези дни " на потисничеството и причината да бъдат бедни хора ? Ние повиши четене в Марк 13:14-18

Марк 13:14-18 Библията
Но 14 ще видите мерзостта , която докарва запустение , стои там той не трябва да се облечете ( читателят разбира), след това бягат в планините , са в Юдея ;
15 И на къщния покрив да не слезе , по силата на договор , да вземе нищо от къщата си ;
16 и в областта връщане назад да вземе дрехите си.
17 Но горко nangagpapasuso nangagdadalangtao и в ония дни !
18 И моля вие, които не се срещат през зимата.

Shovel за мерзостта , която докарва запустение , така че хората ще бъде слабо . Ако да , терминът " In Time " в Лука 21:27 на Добрата новина превод на Библията след тъмни дни и унищожи луната и звездите , по време на скръб след мерзостта , която докарва запустение .

Този въпрос на който пишете ми отговори , според него , проповедник по радиото. Отговорът е, му каза в Матей 25:32 на добри новини Библията.

Матей 25:32 ( Добри новини Библията )
32 По това време, го Matitipon преди всички останали. Те го pagbubukud отделно един от друг , точно както един пастир на овце и кози.

Терминът " In Time " в Лука 21:27 , според проповедник , според имейл иска , е същият, както в Матей 25:32 . Тя ще се намира близо до реалността. Тъй като терминът " във времето "от Лука 21:27 се отнася до тъмно след като слънцето и луната и да унищожи звездите, а терминът " In Time " в Матей 25:32 се отнася до оплакват на Човешкия Син Матей 25:31 че нашите kababasa точка , просто все още .

Матей 25:31 ( Добри новини Библията )
31 Човешкият Син дойде като цар , с всички ангели, и дома си luluklok престола .

Лежа близо до реалността за това да се случи по едно и също време , като лъжа на Сатана ! И тъй като електронна поща, радио проповедник каза, че неизвестно време и дата на пристигането на Човешкия Син, както е записано в Матей 24:36 . Съгласен съм , те наистина не знам кога да предприемат изпълнението на мерзостта , която докарва запустение тази марка идването на Човешкия Син.

Много действително pansirang трева област. В една област, докато все още nabubunga , отстранете плевели в посевите . Но когато пренебрегвани nagkauhay е само на плевелите , докато реколтата не да се хвърли зърна ориз. И събирането на реколтата , тревата е придружена nagagapas , отсече на зърно слама kinakapitang . Включване на тревата слама изгоря в пожар.

Кой определя също: Исая 9:6,7 Емануил ?

Нека се знае кой е Емануел . Помня смел букви.

Исая 9:6,7
6 Защото ни се роди дете , до нас един син се дава на мъжете , и на правителството ще бъде на рамото му , и името му се Чудесен, Съветник, Бог могъщ , Отец на вечността , князът на мира.
7 Нарастването на неговото правителство и мир няма да има край , на престола на Давид , и царството му , за да установи , и да се поддържа справедливостта и правдата от сега до завинаги. Това усилие извършва Господ на Силите.

Образ от : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Еремия 33:15,16
15 В ония дни и в този момент , аз pasusuplingin Дейвид клон на правдата ; и той ще извърши правосъдие и правда на земята.
16 В ония дни Юда ще бъде спасенИ Ерусалим ще обитава в безопасност; и това име се нарича : Господ ни правда.

Забележка: pasusuplingin само един клон .

Еремия 23:5,6
5 Ето, идат дни, казва Господ , Аз ще се увеличи на Давида праведен отрасъл , и Той ще царува като цар и да се справят разумно, и изпълнява правосъдие и правда на земята.
6 В неговите дни Юда ще бъде спасенИ Израел ще живеят безопасно , и неговото име ще се нарече : "Господ ни правда.

Забележка : Само повишаване на Давида праведен отрасъл . Когато pasusuplingin или повишаване на праведните бранша?

Еремия 30:7,8,9,21
7 се ! за този ден е страхотно, че никой не е като него: След това той По време на беда на Якова ;Но и той ще бъде.
8 И в оня ден , казва Господ на Силите, Ще строша хомота му от тебе , и ще ти разрушаване облигации и че той служи не по- непознати ;
9 Но ще слугуват на Господа своя Бог , и Царя си Давида , когото ще ги повдигне .
21 А Техният княз е един от тях, и техните управители се придвижат от всред тях ; и аз ще му причини , и той се обръща към мене : за тези , които се осмеляват да ме подход? казва .

Пратеник на Бог , които идват в голяма беда през деня че никой не е като него?

Даниел 12:1,2
1 и по това време, Майкъл се изправи , великият княз , които стоят за доброто на децата на людете Си , и ще настане време на страдание, че никога не е било , тъй като не е страна до този момент , и по това време хората си , ще се спаси , всеки, който се написано в книгата .
2 И много от спящите в пръстта на земята ще се събудят , едни за вечен живот , а едни за срам и вечно презрение.

Даниел 10:21
21 Но аз ви казвам истината, написани в Библията , и без никаква помощ от мен срещу тях , но Майкъл си принц.

Исая 4:2,3
2 В този ден ще бъде красива и славна на клона на Господа, и плодовете на земята, ще бъде отличен и хубава за тях , които са избягали от Израел.
3 проход, който остава в Сион, и той остана в Ерусалим , наречен Дух, дори всеки писмен сред които живеят в Ерусалим:

Никога не съм бил преди голямата скръб или проблеми , така Исус не е Майкъл . Четете Исус казва .

Матей 24:21
За 21 След това ще бъде голяма скръб , че като не е от началото на света до сега, и на не се случи някога .

Еремия 30:7 ( нищо подобно ) , Даниел 12:01 ( никога не е бил ) и Матей 24:21 (не е случило от самото начало )

Голямата скръб не е необичайно затова никога не е казано от началото на света. Също в Даниил 12:01 , неприятностите , че не се е случило все още.

Даниел 12:01 казва, че Майкъл ще " изправя " , се равнява на повишаване , което означава , че не са се случвали да си прогнози, тъй като Исус каза: "грешката " Така че Майкъл не е Исус .

Не забравяйте, каза на Еремия време 30:7-9,21 повишаване на проблеми Дейвид ( Мигел ), така пише в Даниил 12:01 , че Майкъл е изграждането на възкресението на Дейвид във време на беда.

Ако младежът е Исая 9:6,7 Майкъл и Майкъл не е Исус, Който е Исус ?

Езекил 34:11-13
За 11 Така казва Господ Бог ; Ето, Аз, дори и аз , Търсене на овцете Ми , и ще ги търсят.
12 Както овчарят стадото си в деня, в който той е сред разпръснати овците си , така че аз подиря овцете си , и ги дава навсякъде те са разпръснати в облачния и мрачен ден.
13 И ще ги представя на хората , и ги събера от земята, и да ги доведа в земята им, и ги паса на Израилевите планини, от реки , както и във всички населени места на страната.


Исус е Господ Бог. Той е Отец. Доказано !

Възкресение

Всички ние сме aasam възкресението. Кой не се стреми да го възкреся отново? Но кой е първото възкресение ? И какъв вид възкресение да се насладят на идването на Божия Син ?

Чета някои твърдения за възкресението в 1 Солунци 4:14-17

1 Солунци 4:14-17
14 Защото, ако ние magsisisampalatayang Исус умря и възкръсна , така и спят в Исус Бог ще донесе със себе си.
15 За това ние ви казвам с думите на Господ , че ние, които сме живи остават до идването на Господ Ние не може да попречи на ония, които са починали .
16 Понеже сам Господ ще слезе от небето с повелителен вик , при глас на архангел и при Божия тръба и Мъртвите в Христа ще възкръснат по-напред отново .
17 Тогава ние, които сме живи , които остават , ще бъдем грабнати заедно с тях в облаците да посрещнем Господа във въздуха и така Господ да бъде с нас завинаги.

Възкресението е духовно или litiral ? Но първо проверете дали архангел като той идва и кой е той. Нещо не казва дойде архангел казва това, но просто го чувам вик от небето. Дали са прави ? Ние четат Даниел 12:1,2

Даниел 12:1,2
1 и по това време Михаил, с голям принц, който е за доброто на децата на людете Си и няма да има време на страдание , нещо , тъй като имаше една нация до този момент, а в това време е записан вашите хора , всеки, който трябва да бъде написана в книгата .
2 и много от спящите в пръстта на земята ще се събудят , едни за вечен живот и едни за срам и вечно презрение.

Архангел Михаил е смешен. Не може да се отделят архангел в 1 Солунци 4:16 и Даниел 12:1,2 , защото да се извърши два пъти активирате мъртвите , както казва Библията . Откровение 20:05

Духовно или възкресение litiral гарантира, че резултатът пристигането на Мигел и кой - кой първи повдигнати ?

Отговорът е espritual възкресението. И на първо повдигна хора Израел. Доказателствата сме прочели в Рим 11:7-8,15

Рим 11:7-8,12,15
7 Какво е търсенето на Израел , че не е получен , но kinamtam за назначаване , а други са направили :
8 Според писмените , Бог им даде дух на дрямка, очите не са видели и ушите не чуват и до днес.
12 Сега, ако те попадат в богатството на света, както и загубите, те са богатството на народите, а колко повече им пълнота ?
15 Защото, ако pagkakatakuwil от тях е съчетаването на света, Какво да ги приемат , но живот от мъртвите.

Кажи в параграф 8 , че им даде дух на сън , това означава, че докато не видят и чуят истината , че ще останат заспал или мъртъв. И отново за приемане от тях ( v15 ) се равнява на даряваща живот на мъртвите.

Затова е първата голяма плодове са повдигнати или хора Израел.

Откровения 7:4-8
4 И чух броя на запечатани , които сто четиредесет и четири хиляди запечатани, от всяко племе на израилтяните :
5 от Юдовото племе , дванадесет хиляди , от Рувимовото племе дванадесет хиляди души, от Гадовото племе дванадесет хиляди ;
6 от Асировото племе дванадесет хиляди души, от Нефталимовото племе дванадесет хиляди души, от Манасиевото племе дванадесет хиляди ;
7 от Симеоновото племе дванадесет хиляди души, на Левиевото племе дванадесет хиляди души, от Исахаровото племе дванадесет хиляди ;
8 от племето на завулонците дванадесет хиляди души, от племето на Йосиф дванадесет хиляди души, от Вениаминовото племе , дванадесет хиляди .

Откровения 14:1-5
1 И видях, и ето, на постоянния Агнето на хълма Сион , и с него сто и четиредесет и четири хиляди с неговото име и името на Отца Си написано на челата им.
2 И чух глас от небето като глас от много води и като глас от гръм : и гласът чух беше като арфист играят правилно своите арфи :
3 И те nangagaawitan , които изглеждат Новата песен пред престола и пред четирите живи същества и старците; и никой не можеше да научи песента освен сто и четиридесет и четири хиляди, дори онези, които закупили земя от .
4 Те не са се осквернили с жени, защото са девствени. И това е следват Агнето, където и да отиде . Те бяха закупени от сред мъжете , които се първите плодове на Бога и на Агнето .
5 И в устата им не се намери лъжа : те са без недостатък .

Римляни 13:11
11 И това , знаейки, сега е времето Събуди време , когато спя : За сега по-близо до нас , отколкото за безопасност, когато сме повярвали.

Ефесяни 5:14
14 И така, той казва: Събуди се ти спален вагон , и които произтичат от състава на мъртвите, и Христос ще ти даде светлина.

1 Коринтяни 15:23,34,46
23 Но по свой собствен статут , Христос първите плодове ; след това на Христос в неговото идване .
34 Събуждаш се правдата, , а не грях , за някои от тях не познават Бога , аз ви казвам, този ход да се засрамите.
46 Въпреки, че духът не е за първи , но земята, после духовното .

Някои може да смятат, че по плът или litiral или физическо възкресение е първото възкресение . Но вярно, аз умрях след Господ Исус ? Четете Джон 08:51 и Йоан 11:25,26

Йоан 8:51
51 Истина, истина ви казвам : Ако някой опази Моето учение, няма да види смърт.

Йоан 11:25,26
25 Исус му каза: Аз съм възкресението и животът ; който вярва в Мене , ако и да умре, ще живее ;
26 И всеки, който живее и вярва в Мене, няма да умре. Ти вярваш?

Но ние все още знаят как litiral и физически възкресението се случва, когато архангел . Ние обратно на предходния параграф.

1 Солунци 4:14-17
14 Защото, ако ние magsisisampalatayang Исус умря и възкръсна , така и спят в Исус Бог ще донесе със себе си.
15 За това ние ви казвам с думите на Господ , че ние, които сме живи остават до идването на Господ Ние не може да попречи на ония, които са починали .
16 Понеже сам Господ ще слезе от небето с повелителен вик , при глас на архангел и при Божия тръба и Мъртвите в Христа ще възкръснат по-напред отново .
17 Тогава ние, които сме живи , които остават , ще бъдем грабнати заедно с тях в облаците да посрещнем Господа във въздуха и така Господ да бъде с нас завинаги.

Ако те смятат, че Господ не умира , който почина в Христа възкръснат по-напред ? Ние защитник Даниел 12:1,2

Даниел 12:1,2
1 и по това време Михаил, с голям принц, който е за доброто на децата на людете Си и няма да има време на страдание , нещо , тъй като имаше една нация до този момент, а в това време е записан твоите люде , Всеки, който трябва да бъде написана в книгата .
2 и много от спящите в пръстта на земята ще се събудят , едни за вечен живот и едни за срам и вечно презрение.

Нека се знае , които са написани в книгата . Дали са мъртви или живи ? Отговорът е в живота. Прочетете Исая 4:2,3 четат

Исая 4:2,3
2 В този ден ще бъде красива и славна на клон на ГосподИ плодовете на земята, ще бъде отличен и хубава за тях , които са избягали от Израел.
3 проход, който остава в Сион, и той остана в Ерусалим , наречен свят, дори и Всяка писмена сред които живеят в Ерусалим ;

Кой е клон на Господ ?

Еремия 23:5,6
5 Ето, идат дни, казва Господ , Аз ще се увеличи на Давида праведен отрасъл , и Той ще царува като цар и да се справят разумно, и извършва правосъдие и правда на земята.
6 В неговите дни Юда ще бъде спасен , И Израил ще обитава в безопасност ; и неговото име ще се нарече : "Господ ни правда.

Когато сте записали Юда и Израел ? А какво е името на пратеник на Бога да дойдеш? Ние защитник Даниел 12:1,2

Даниел 12:01
1 И по това време, Майкъл се изправи, Великият княз , който е за доброто на децата на людете Си , и ще настане време на страдание, каквото никога не е било , тъй като имаше една нация до този момент , и по това време хората ти се приема, Всички, които трябва да бъдат написани в книгата .
2 И много от спящите в пръстта на земята ще се събудят , едни за вечен живот а едни за срам и вечно презрение.

Ако не съм , Майкъл праведен отрасъл .

Кръщението в разпъването е кръщението на Духа.

Лука 12:50
Но 50 Имам едно кръщение да преминат , и как аз съм в затруднено положение , докато не е завършен ?

Марк 10:38
38 А Исус им рече : Вие не знаете какво искате . Mangakaiinom вие чашата, която ще го пия ? или mangababautismuhan кръщението с което Аз се кръщавам ?

Тъй като кръщение на Божия Син, за да можем приема кръщението.


Римляни 6:4-6
4 Ето защо ние се погребахме с Него чрез кръщението в смъртта : , че Христос е възкръснал от мъртвите чрез славата на Отца , така и ние да ходим в нов живот .
5 Защото, ако ние сме били с него за подобието на смъртта му, ние също ще бъде така за подобие на Неговото възкресение ;
6, че ние знаем, че нашият стар човек е разпнат с Него , че органът Виновникът е унищожен, и кога , така че ние не омайвам повече грях ;

Колосяни 2:13
13 А са мъртви в греховете си , и необрязването на плътта си , Защото съживи с Него, като прости всичките ни грехове ;

Колосяни 3:1,2,3,9,10
Ако едно ти са се увеличили с Христос, търси неща по-горе, където Христос седи отдясно на Бога.
2 Задайте си привързаност на нещата по-горе , а не за неща, на земята.
3 За вие сте мъртви, и животът ви е скрит с Христа в Бога.
9 Лъжата не един към друг , докато отхвърлим стария човек с делата му ,
10 И вие поставите нов личност, който се подновява в познание по образа на Този, Който го е създала :

Ефесяни 2:05
5 Въпреки че бяхме мъртви чрез прегрешенията ни , ни съживи заедно с Христос (По благодат сте спасени )

В обобщение , възкресението е духовен . И първото , повдигнати на Божието семейство е еквивалентно на хората от Бог, който е Израел. В същия възкресение Мигел Прием на възкресението , защото той е бил убит и разпнат с Господа.


1 Петър 4:17
17 За Елате в момента на започване на решаването на Божия дом ; и пред нас , какво ще стане с тези, които не се покоряват на Божието благовестие ?

Римляни 2:9,10
9 скръб и мъка , на всяка душа на човек, който върши зло, Главно евреи , , а също и на гръцки ;
10 Но слава , чест и мир на всеки човек, който върши добро, първо на юдеина , от една страна, както и на гръцки:

Ние се определи дали 144 000 и безброй човек в Откровение 7 е духът ( litiral който почина ), или тези, които са плът и кръв.

Какво е естеството на тях?

Откровение 7:16,17
16 Те не повече глад , нито жажда повече, нито пък хит на слънце или на топлина;
17 защото Агнето , което е в средата на престола, ще им бъде пастир и те papatnugutan изворите на водата на животаИ Бог ще обърше всяка сълза очите им.

Духовете (починал litiral ) не глад или жажда ? И ли дух papatnugutan на изворна вода на живота?

Джон 6:35,54,55
35 Исус им рече : Аз съм хлябът на живота : който дойде при Мене , няма да глад, и онзи, който вярва в Мене никак няма да ожаднее .
54 Който яде Моята плът и пие Моята кръв, има вечен живот, И Аз ще го възкреся в последния ден .
55 Защото моята плът е истинска храна и кръвта ми е вярно, напитки.

Ние сигурно не глад и жажда не са хора, с плът и кръв , защото Господ казал на хората, жив, с плът и кръв. Ако те са мъртви litiral (физически , материални , чувствени ) , повдигнат защото ще даде на изворна вода на живот, ако те са безсмъртни ? Ако това е така за да изглежда, че от пролетта на водата на живота ( litiral източник ) предвижда живот , а не кръв и плът да се противопоставят на преподаването на Библията.

Каква е източник на вода на живота?

Еремия 17:13
13 О, Господи, надеждо Израилева , всички, които ще те остави да се посрамят . Тези, които ми е написана в земята, защото те оставиха Господа, извора на живата вода .

Йоан 7:37-39
37 В последния ден , великия ден на празника , Исус застана и извика , казвайки: Ако някоя жажда човек , нека дойде при мен и да пие.
38 Който вярва в Мене, както писанието казва , е из корема му се реки от жива вода .
39 ( Но това говори той на Духа, който се смята, че го получи , защото Духът още дадени, защото Исус още не бе прославен . )

Papatnugutan означава вода от извора на живота на Агнето ще вземат хората на вярата. И така също , за да не ходят гладни или жадни за нея да се сближи хората към вярата чрез своя плът и кръв .

Не глад или жажда , защото те ги хранят .

Псалм 23:02
1 Господ е моят пастир , аз не се .
2 Той ме pinahihiga на чист пасища ; Той ме успокоява водата фоайе,

Езекиил 34:14
14 Ще ги паса в добро пасбище, и високи планини нивото на Израел кошарата им ще бъде : не трябва да лежат в добра кошара и на мазнини пасища ще пасат по планините на Израел.

Pinastol физически , когато се почувствате гладни и жадни и mabibilad топлината на ден, защото те носят един овчар от водата , където сенчести по обяд . Псалм 23:02

Какво е състоянието на пратеник на Божия народ в днешно време не са хит на слънце или топло ? (Забележка на вечесмели )

Исая 49:8-10
8 Така казва Господ , в благоприятно време съм чул те , както и спасителен ден помогнах тебе и аз ще запази тебе, и ти дам на хората , да се установи на земята, за да поиска да наследи запустелите наследства ;
9 Твърдят, че те са обвързани , Излезте , те са в тъмнина, покажете се . Те ядат по улиците , и всички голи височини са техни пасища.
10 Те не глад , нито жажда , нито топлината , нито слънце; за който има милост за тях, да ги водят , дори и от водни извори ще ги ръководство.

Исая 42:6,7
6 Аз Господ те призовах в правда, и ще хвана ръката ти и да те пазят , и ти дам на хората , светлината на страната;
7 За да отвориш очите на слепите , Да извадиш на затворници в затвораИ ония, които седят в тъмнината от затвора .

Исая 61:1,2
1 Духът на Господа Бога е върху Мене; защото Господ ме е помазал да благовествувам на кротките ; Той ме изпрати да излекува разбито сърце, да проглася освобождение на пленниците, и отваряне на затвора на лишените от свобода ;
2 Да проглася годината на Господа и в деня на въздаянието от нашия Бог, за да утеша всичките наскърбени ;

Исая 11:1,2
1 И всичко личи, че опашката на Джеси , и клони от корените си добиви :
2 и Духът на Господа ще почива на него , дух на мъдрост и разум, Дух на съвет и на сила, Дух на знание и на страх от Господа ;

Еремия 23:5,6
5 Ето, идат дни, казва Господ , че ще се повиши на Давида праведен отрасъл , и Той ще царува като цар и да се справят разумно, и извършва правосъдие и правда на земята.
6 В неговите дни Юда ще бъде спасен, и Израил ще обитава в безопасност; и името му , се нарича : "Господ ни правда.

Еремия 30:7,8,9,21
7 се ! за този ден е голям, никой не е като нея: дори и по време на беда на Якова, но той трябва да бъде.
8 И в оня ден , казва Господ на Силите, Ще строша хомота му от тебе , и ще ти разрушаване облигации и че той служи не по- непознати ;
9 Но ще слугуват на Господа своя Бог , и ена царя си Давида , когото ще ги повдигне .
21 А техният принц ще бъде един от тях , и техните управители се придвижат от всред тях ; и аз ще му причини , и той се обръща към мене : за тези , които се осмеляват да ме подход? казва .

Даниел 12:1,2
1 И по това време, Майкъл се изправи , на голям принц, който е за доброто на децата на людете Си ; и ще настане време на страдание, каквото никога не е било , тъй като имаше една нация до този момент : и по това време хората си , ще се спаси , всеки, който трябва да бъде написана в книгата .
2 И много от спящите в пръстта на земята ще се събудят , едни за вечен живот , а едни за срам и вечно презрение.

Затова , хората в състояние на пратеник на Бог казва в Еремия 23:05 и Еремия 30:9 е " повдигнат " на го е изпратил. Но хората не само просто , защото той е Архангел Михаил .

Архангел да ги ръководи така , че те глад и жажда за Божието слово. Преди това хората, Бог е дал думата на глада Бог.

Амос 8:11
11 Ето, идат дни, казва Господ Бог, аз ще изпратя глад на земята , не глад за хляб , или жажда за вода , Но за слушане думите на Господ.

Ако лошите овчар няма да доведе до пролетта , когато водата сенчести , ти наистина изгаря в горещината на деня .

Дресинг без недостатък.

1 Коринтяни 15:53
53 За това тленното трябва да се облече в нетление , и това е смъртта облече в безсмъртие.

Какво не смърт ibibihis ?

Ефесяни 4:14
24 А Вие се облича с нови личности , на Бога е създаден в правда и светост на истината.

Какво ново човек е нетленен ?

Галатяни 3:27
За 27 всички , които са кръстени в Христа ibinihis Христос.

Как кръстени в Исус Христос?

Римляни 6:3,4
3 Или не знаете, че ние всички сме кръстени в Христос Исус са кръстени в смъртта Му?
4 Ето защо ние се погребахме с Него чрез кръщението в смъртта : , че Христос е възкръснал от мъртвите чрез славата на Отца , така и ние да ходим в нов живот .

Донесох ви от безсмъртието на Христос ?

1 Тимотей 1:10
10 Но сега се прави явно от явлението на нашия Спасител Исус Христос, Който унищожи смъртта и донесе на светлина живота и безсмъртието чрез благовестието,

Какво се случва, когато лице, виновно отново след получаване на истината?

Евреи 10:26,27
26 Защото, ако ние съзнателно престъпление , след като получим познание на истината , не съществуваха жертва за грях ,
27, но ужасно копнеж за оценяване , както и яростен огън изпояде противниците .

Има ли съдията sumasampalaya на Божия Син ?

Йоан 3:18
18 Който вярва в Него не е осъден ; вярва , не е вече осъден, защото той повярвал в името на Единородния Божий Син.

Да умреш ?

Йоан 8:51
51 Истина, истина ви казвам , Ако някой опази Моето учение, няма да види смърт.

Е кръщението на Исус е роден отново и те ще направят Божието царство ?

Джон 3:3,11,12
3 Исус в отговор му рече : Истина , истина ти казвам : Ако се не роди някой отново , не може да види Божието царство .
11 Истина, истина ти казвам , Ние говорим за нас, и видяхме ние свидетелства ; и вие не получавате нашия свидетел.
12 Ако аз ти казах тези неща земното и вие не вярвате, как ще повярвате , ако ви говоря за небесните?

1 Петрово 1:3,23
3 Благословен да бъде Бог и Отец на нашия Господ Исус Христос , според неговите велика милост Ние сме родени отново, за да жива надежда чрез възкресението на Исус Христос от мъртвите,
23 Като има предвид, роди отново , не от тленно семе, а от нетленно , от Божието слово , което живее и пребъдва .

1 Петър 3:21
21 Според истинската подобие вече записва дори на кръщението, не прибере от мръсотията на плътта, но отговорът на чиста съвест към Бога , чрез възкресението на Исус Христос ;

Има ли живот все още се смята за мъртъв?

1 Тимотей 5:06
6 Но тя , че живее в удоволствие въпреки че животът е мъртъв.

Когато nabihisan в нетление ( 1 Коринтяни 15:53,54 ) не трябва да бъде виновен , защото сте ...

1 Коринтяни 15:55,56
55 Когато , О смърте , твоята победа ? Когато О смърте , твоята победа ?
56 Победата на смъртта е грехът ; и силата на греха е законът :

Четете същия дух на 1 Коринтяни 15:53-56

Римляни 6:13,14
13 И също предлагат вашите членове да греши като оръдия на неправдата ; но предайте се на Бога, като живи от мъртвите, и си като оръдия на правдата на Бога.
За 14 грях не сте : Тъй като не сте под закон, а под благодат .

Първото възкресение ще igagapos един ангел и сатана .

20:1,2,5 декларация
1 И видях един ангел слиза от небето , като ключа на бездната и една голяма верига в ръката си.
2 И той хвана змея , древната змия , която е дявол и сатана, и го върза за хиляда години,
5 Другите мъртви не са живели до хиляда години. Това е първото възкресение.
Ангелът е символ на Мигел .

Ние увери препитание резултата духовна за първото възкресение е архангел да дойде. Защото, ако първото възкресение е възкресението litiral трябва да пада Второто възкресение е казал в 12:01 Даниел . Защото първото качване ( Откровение 20:05 ) са щастливи както и тези, които казват, че Даниел 12:12 Благословен да бъде постигнато на 1335 дни . Четем .

Даниел 12:12
12 Блажен е оня, чака и отива към хиляди триста тридесет и пет милиарда дни .

Така че в 1 Солунци 4:16 и Даниел 12:01 и Откровение 20:05 ние сме сигурни, че едно духовно възкресение.

Откровения 20:03
3 И той хвърли в бездната и затвори , и запечатани върху него , че те трябва да мами народите , до хиляда години, тогава трябва да го замени малко време .

Сатана ще бъде затворен в продължение на хиляди години. Но това, което се равнява на хиляда години в съответствие с Питър?

2 Петър 3:08
8 Но не забравяйте , скъпи приятели , нещо , че един ден Господ като хиляда години , и хиляда години като един ден.

След хиляди години се равнява на един ден. Какво се случва в един ден?

Захария 03:09
9 Защото, ето, камъкът, който аз поставих пред Исус , върху един камък седем очи : ето, Аз ще изсека издълбаното на него , казва Господ на Силите, и Аз ще изгладя беззаконието на тая земя в един ден.

Захария 14:07
Но е 7 един ден знае, че Господ, Не е ден , нито нощ , А то се , през нощта блясък.
8 мине оня ден, че живите води ще излязат из Ерусалим, Половината от които към източното море , а половината от тях към морето : през лятото и зимата се случва.
9 и Господ ще царува над цялата земя : В оня ден Господ е един , и името Му едно.

Евреи 04:07
7 е безразборен го отново една ден, Сега след известно време, каза на песни на Дейвид (както той беше казал , че преди ), сега Ако чуете гласа му , Да не се втвърдява сърцето си.

Така че трябва да направите, е да има един ден, за да победи дявола. Но един ден това означава завинаги в сърцата ни.

Сега, на второ възкресение някога мач в 12:01 Даниел ? Моля също така на Дисни. Тъй като не се вслушва в призива на Бога, гласът му беше поставен отново в осъждане , защото не pinahalagahan един ден , определен от Бог, за да чуете гласа му . В първото възкресение , се вслушва в гласа на Божия Син, никога не трябва да умре завинаги , защото те pinahalagahan "Един ден ", за да чуят гласа на Бога от гробовете си.

Ние контингент и духовна храна litiral да кажа второто възкресение за 1 Петър 4:05 и актове, 10:42 че съдията е мъртвите и живите еквивалент на доброто и злото.

1 Петър 4:05
5 , която ще даде сметка, за да Онзи, Който е готов да съди живи и мъртви .

Актове, 10:42
Ami'y 42 И заръча ни да проповядваме на людете, и ще бъдат свидетели на Той е назначен от Бога да бъде съдия на живите и мъртвите.

Как можем да бъдем духовно , а не контингент litiral че възкресението се случи ?

Йоан 8:51
51 Истина, истина ви казвам , Ако някой опази Моето учение, няма да види смърт.

Господ ясно казват , че смъртта никога няма да държа на думата си , че са грешни и каза, че Господ е починал , отглеждат си думата не е тя?
Даниел 12:1,2
1 и по това време, Майкъл се изправи , великият княз , който е за доброто на децата на людете Си , и ще настане време на страдание, каквото никога не е било , тъй като имаше една нация до този момент, а в това време твоите люде ще се отърват, всеки, който трябва да бъде написана в книгата .
2 и много от спящите в пръстта на земята ще се събудят , едни за вечен живот , а едни за срам и вечно презрение.

Какво Павел казва за parusahang вечно проклятие ?

2 Солунци 1:7,8,9
7 и да се даде вас, които се смущават останалите с нас , когато Господ Исус от небето с ангелите на властта в пламенен огън,
8 Не отмъщавам nagsisikilala БогИ да , че не се покоряват на благовестието на нашия Господ Исус :
9 Кой ще бъде наказан , с вечна погибел от присъствието на Господа и от славата на своята сила .

Също така това, което Петър говори за пламенен огън ? Е то в деня на съда ?

2 Петър 3:7,8,10
7 Но небето и земята , от една и съща дума да са били съхранявани до огъня, да бъдат запазени за деня на съда и унищожаване на нечестивите човеци .
8 Но не забравяйте , възлюбени, един въпрос, който един ден с Господа като хиляда години , и хиляда години като един ден.
10 Но в деня на Господа, като крадец , който на небето в този ден ще се върна с голям шум, и нещата, в небето ще се разтвори с ревностен топлина , земята и строителните работи са били изгорени на място.

Също така това, което Йоан казва в книгата на откровение за деня на съда , хиляда години, пожар и изчезването на небето и на земята ?

20:6,7,11,12,14 декларация
6 Блажен и свет е първото възкресение: Няма власт над тези втората смърт , но те ще бъдат свещеници на Бога и на Христос, mangaghaharing и с него в продължение на хиляди години.
7 А ако изпълнени хиляда годиниСатана е пуснат от тъмницата си ,
11 И видях един голям бял престол и седна там, в негово присъствие , земята и небето побягна и не намери място за тях.
12 И видях мъртвите, големи и малки , стоящи пред престола , и книгите се отвориха , и друга книга бе открита , която е книгата на живота ; мъртвите бяха съдени според неща, написани в книгите , според делата си.
14 И смъртта и адът бяха хвърлени в огненото езеро. Това е втората смърт , дори огненото езеро.

Какво прави Господ Исус каза за него ?

Матей 25:46
46 И тия ще отидат във вечно наказание, а праведните във вечен живот.

Йоан 5:28,29
28, не на това : за следващата време Всички са в тежко е чувам гласа си,
29 И ще излязат ; ония, които са вършили добро, ще възкръснат за живот; а които са вършили зло, ще възкръснат за осъждане.

И ние просто връщане 1 Солунци 4:16 и Даниел 12: 1,2

Евреи 10:26,27
26 Защото ако ние случайно престъпление, след като получим познание на истината , не съществуваха жертва за грях ,
27, но ужасен копнеж за оценяванеИ един яростен огън изпояде врагове.

След получаване на истината и съгрешили отново са готови да го пожар.

Осъждане на мъртвите ще настъпи след paghihip 7-та тръба .

Откровение 11:18 
18 И народът , твърде много недоволен и Вашият гняв дойде и момента на смъртта, за да бъдат съдениИ по време на наградите ви дава лопата си слуги пророците , и на света , и боят от името Ти , малки и големи, и да унищожи унищожаването на Земята .

За да се определи какъв огън е чел озаглавен " огън ".

Четвъртък, 17-ти септември 2009 г


Аз и Отец сме едно

Йоан 10:30
30 Аз и Отец сме едно.


Сега знаем, че Дейвид ще изпрати Михаил Архангел Михаил , а не Исус. Така че Исус е бил не друг, а само Отец. И това не означава, Исус е казал: "Аз и Отец сме едно " , тъй като те се превръща в един Исус. Четете Джон 10:38 и Йоан 14:10,11

Йоан 10:38
38 Но ако го направя , дори и тези, които не ми вярваш , вярвам, че работи: за да познаете, и вярвам, че Отец е в Мене, и Аз в него .

Йоан 14:10,11
10 Не си ли ти , че съм в Отца и че Отец е в мен? Думите, които говорят за вас аз не говоря от себе си: Но бащата , който живее в мен , прави си работи.
11 Повярвай ми Аз съм в Отца и че Отец е в мен: или пък вярвайте Ме за строителство, както и .

По времето на Исус, син е с Бога или бащата . Духът , като името и характера на Исус дава Отец Михаил. Исус им каза да кажете Мигел да чуят или дори признават гласа на умира на Божия Син . Мигел , отколкото да чуят повече за добра бащата да чуят. Така Отец е свидетел. Отделно от това , Отец показа как един добър син на Бог. Не е ли също така трудно да се опише Бог , защото в противен случай човек и Бог. Човешката природа на Исус tinutularan Мигел . И без право на Библията е неприкосновена дори да кажа , че Майкъл и Исус Синът на Отца . Просто се съгласи с факта, че Божият Син дойде да sanlibutan.Ang Мигел не може да вземе необходимите документи са изработени от .

Евреи 01:04
4, че е по-добре от ангели, предприемат , след като по- доброто име , отколкото те .
Филипяни 2:9,10
9 И тя , суверенна Бога, и Той получава името над всяко друго име ;
10 с името на Исус всички коленете iluhod , които са на небето и нещата на земята, и нещата под земята ,

Деяния 4:12
12 и във всеки друг няма спасение ; защото не под небето друго име дадено между човеците, чрез което трябва да бъде спасен.

Вие разбирате, този пасаж основава каза:

Йоан 5:19
19 Исус в отговор им рече : Истина , истина ви казвам , Синът може да направи нищо от себе си , но това, което вижда да върши Отец ; за всички неща, той е , той също се Син същото.

Йоан 12:49,50
49 Защото аз говоря не само от: а Отец, който Ме е пратил, тя ми даде една заповед, Какво трябва да кажа , и това, което трябва да говори.
50 И знам , че неговата заповед е вечен живот, нещата, за които говоря, е както Отец ми рече , така че аз говоря.

Забележка:

Лука 10:20
22 Всички неща са ми даде на Отца Ми ; и никой не знае кой е Синът, а само Отец , и кой е Отец , освен Синът и тези, към които Син.

Матей 16:27
27 Защото Човешкият Син ще дойде в славата на Отца Си със Своите ангели, и след това дава всекиму според делата му.

Чета това:

Матей 20:26,27
25 Но Исус ги повика и рече: Вие знаете, че владетелите на народите господаруват над тях , както и тяхното упражняване големи такива органи върху тях.
26 не са, но всеки, който желае да стане големец между вас нека ви бъде служител ;
27 И всеки, който иска да бъде пръв между вас, ще ви бъде слуга;

Били ли сте някога се питали , ако се е убедил ни Отец да бъде слуга на всички ?

Амин .

No comments:

Post a Comment