THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Ukrainian 1 of 2

Нового Неба і Нової Землі


21:1-4,10 заяву
1 І бачив я нове небо і нову землю, Бо небо та перша земля проминули, і моря немає .
2 І я побачив святе місто Новий Єрусалим , що сходив із неба від Бога, Приготовлений як наречена , nagagayakang насправді його дружина.
3 І почув я гучний голос із неба , який кликав: Оце , оселя Бога з людьмиІ Він житиме з ними , і вони будуть народом Його, і Сам Бог буде з ними буде , їхній Бог
4 і І витре кожну сльозу з очей їхніх ,І не буде смерті, не буде більше печалі , ні скорботи , ні більше болю: Колишнє пройшло .
10 А Він заніс мене духом на гору велику й високуІ показав мені Священне місто ЄрусалимЯкий сходить із неба від Бога ,

Заподіяли горі Іоанна ( V10) є місцем священного міста . Святе місто Єрусалим .

Єзекіїль 40:2
2 У Божих видіннях привів мене в землю Ізраїля, і Я поставив високу гору , де , як місто на півдні країни .

Якщо людина на півдні країни , таким чином , найвищої гори на півночі країни . Що гори на півночі?


Псалом 48:2
2 красивих висота , розрада всієї землі , гора Сіон , в напрямку півночі , місто Царя .
Галатів 4:26
Але 26 Єрусалим вище вільний, Що є нашою матері .

Євреїв 12:22
Але 22 прийшов на гору Сіон , і народ Бога Живого , до Єрусалиму небесного, і незліченну безліч ангелів ,

Євреїв 11:16
16 Та бажають вони тепер кращої , навіть небо, Так що вони не соромно Бог покликав їх Богом, бо Він надав їм міста .

Дайте нам знати , litiral , матеріал , фізичний ( в плоть і диявол ) новий Єрусалим .

Перш за все , прибульці на повернення в свої будинки. Не люди стали повертатися на прибульцями. Якщо одна думка , що люди приходять до нього , він назад мозку.

Ні свідків Ісуса в чотири Євангелія ( від Матвія , Марка , Луки та Іоанна) , що небо буде. Викладання його молитва до учнів , він сказав : Нехай ваш прийде Царство . Хай буде воля Твоя , як на небі , так і на землі. Матвія 6:10

Чи не пророки також свідченням того , що небо йде . Говорячи пророка царство на горі Сіон Божий. Джон призвів до високих гір ( Об'явл 21:10) це місто Єрусалим себе . Єрусалим був і зараз і назавжди. Так ми читаємо , пророки говорили про Сіоні " .

Ісая 66:20,22
20 і вони приведуть усіх ваших братів із народів до Господа, Які по коней і колісниць , і в посліді , і на мулах , і на верблюдах , на святу гору Мою Єрусалимі, Каже Господь , а чого синів Ізраїлевих , і їх пропонують в посудині чистій до дому Господа .
22 Бо , як нового неба і нової землі , на якій я буду перед лицем Моїм, Каже Господь , так стоятимуть ваші нащадки та ваше та ім'я.

Ісая 65:9,17,18,19
9 і Я принесла насіння Якова , а з Юди спадкоємця гір Моїх, і свій вибір, і раби Мої житимуть.
17 Бо ось , Я створю нове небо і нову землю ,І старі речі , не пам'ятав і не прийдуть на розум.
18 А ви будете веселитися і радіти назавжди, у якому я творю Я, бо ось , Я створю Єрусалима на радість,І народ його радістю.
19 І я буду радіти Єрусалимі і веселитися народом Своїм, голос плачу і вже не буде в ньому чутиАбо голос плаче.

Нічого не сказав тут , що Єрусалим зійде з небес. Бог говорить , що він створює нове небо і нову землю , в пункті 17 . Але в пункті 18 визначено Богом , що його будуть створю Єрусалима на радість .

Ми читаємо твори Павла.

2- е Коринтян 5:16,17
16 Тому відтепер знаємо , що жодна людина за тілом , хоча ми й знали за тілом Христа , але тепер ми знаємо , йому про це.
17 Отож , хто у Христі , той створіння нове : старі речі вже немає в живихОсь , тепер все нове.

Нова структура буде мати нове небо і нову землю для нової організації не може поставити старий небо і землю.

Луки 5:36-39
36 І сказав також притчі до них : Жодна людина не зірвати новий одяг і старий одяг itinagpi, Інші мудрі буде робити нові й старі речі не tagping , ніж раніше .
37 двоє чоловіків , ні один чоловік до старих пляшок вина, Інші мудрі алкоголю papuputukin до шкіри, і повинен , розірвати шкіру.
Але 38 повинні покласти нове вино в нові пляшки.
39 І не вина людини , що п'ють на дріжджах нове вино любові , скажімо , Старе ліпше .

Ісая 43:18,19
18 Пам'ятаєш колишнього речі , і не вважають , що від старих.
19 Се , створю нове, Тепер же воно явиться : невже ви не знаєте ? Я навіть дорогу в степу , а в пустині річки .

Ісая 56:7
7 Вони приносять на святій горі Моїй!, І потішу їх в домі молитви ; цілопалення їх та їхні жертви будуть прийматися на мій вівтар , бо Мій дім буде названий домом молитви для всіх людей.

Люди беруть гору святу священної гори Єрусалима ( Іс. 66:20 ) , а не приймати народ святій горі.

Захарій , 8:03
3 Так говорить Господь , Я повернувся до Сіону , і жити в ЄрусалиміІ Буде зватися Єрусалим Містом Правди , а гора Господа Саваота , святій горі.

Бог жити в Єрусалимі.

Joel 3:17,18,21
17 І пізнаєте, що Я Господь , Бог ваш, Який пробуває в Сіоні, на святій горі Моїй: І станеться Єрусалим за святиню, і не приймати його , ніж незареєстрованим.
18 і відбулося в той день ,, Що гори закрапають виноградний сік , і пагорби потечуть молоком , і все струмки царя водою заб'ють , а також фонтан вийду з дому Господнього , і повинні воду долині Sittim .
21 І я змию кров їх , яку не змив Господь пробувати на Сіоні.

Псалом 132:13
Для 13 Господь обрав Сіон; свого будинку він хотів найбільш.

Псалом 48:8
8 Цебто , що ми чули , так що ми побачили той народ Господь Саваот : народ Бога нашого ; Бог затвердить його назавжди. ( Села)

Ісая 2:02
2 і відбулося в останні дні, Яка Гора дому Господнього буде створений на вершині гориІ бути високими , на горбі, і всі народи ,.

Ісая 57:15
15 Бо так промовляє Високий і високі Той , хто перебуває у вічності , чиє ім'я Святого ; Я живу на високі і святі місця Він також включені скорботним і смиренним скромності , щоб відродити дух скромних, і щоб оживляти серця зламаних .

Ісая 35:10
10 І Господь урятував їх повинен повернутися, і прийдуть на Сіон із співом і і радість вічна буде над головою їх: Вони знайдуть радість та втіху , і печаль і повернеться зітханням.

Ісая 30:19
Для 19 Народ буде жити на Сіоні в Єрусалимі: Ви будете плакати не більше , він буде дуже помилує тебе , по голосу зойку твого , коли він почує , він відповість вам .

Ісая 25:6-10
6 і на цій горі буде Господь Саваот зробити до всіх людейСвято жиру речі , свято вина на дріжджах , жиру речі повний кісткового мозку , з вин на дріжджах і вишуканий.
7 А він буде в цій горі , що охоплюють всі містаІ завіса naladlad у всіх країнах.
8 Він винищив смерть навіки , і Господь Бог зітре сльози з усіх осіб , і дорікати його люди були виключені з усієї земліБо Господь .
9 і сказав у цей день ,Ось , це наш Бог , ми чекали його , і він врятує нас: Це Господь , ми чекали його , ми будемо радіти, і тішитись про свій порятунок .
Для 10 на цій горі повинні рука Господня, І Моав буде на місці своєму потоптаний , як солома nayayapakan в пробку запор.

Ісая 52:1
1 Прокинься , прокинься , покласти в силу свою , Сіон , поставити на гарний одяг , Єрусалим , священне місто: Віднині бо більше не ввійде в тебе необрізаний та нечистий.

Ісая 60:14
14 І сини твоїх кривдників прийдуть вигину тобі , і все , що вони зневажали тебе кланятись будуть до стіп твоїх ніг , і назвуть тебе Місто Господнє, Сіон Святого Ізраїлевого.

Єремія 7:07
7 Чи є Я залишу вас у цьому місціЗемлю , яку Я дав вашим батькам , від початку і до назавжди.

Поки вони назавжди залишаться в землю обітовану.

Єзекіїль 37:24,25
24 А Мій раб Давид буде царем їхІ всі вони мають один пастух : вони будуть ходити в заповідях Моїх судження , і постанови Мої й робити.
25 А вони будуть жити на землі , яку Я дав Своєму рабові Якову , яких батьки ваші ,І там будуть жити, Вони і їхні діти, і діти їхніх дітей , назавждиІ Мій раб Давид буде їм князем навіки.

Ісая 31:4
4 Бо так промовляє Господь до мене : як лев , і молодий лев ричить на видобуток , коли юрба пастухів викликало проти нього , що він не боявся їх голоси , ні принижуватися тому що шум з них: так Принаймні , Господь Саваот на горі СіонІ горе з нею боротися.

Принаймні , Господа , і люди з ним , що не ви будуєте землі , але люди в місті. Наприклад в 1 14:34 Самуїла.

1-а Самуїлова 14:34
34 І сказав Саул , розгорнути в місто та й скажи їм : " Принесіть мені сюди кожен вола свого, і кожен свою вівцю , і вбити його , і він не з'їв , і гріх Господь вживати в їжу кров . І зібрав всіх людейКожна людина вола його в ту ніч , і там убитий.

Ісая 27:13
13 І буде в той день , коли велика труба повинна бути вітром , і вони гинуть в землі асирійський , і вони ізгої в землі єгипетській, і будуть поклонятися Господеві у святій горі Єрусалима.

Ісая 54:5
За 5 Травень- мейкера ваш чоловік, Господь Саваот Йому Ймення , і Святий Ізраїлів твій Викупитель , Бог усієї землі буде званий .

Бог не може бути знову вийшла заміж в інше місто. Єрусалим в Одкровенні вийти заміж за Бога . Можна одружитися знову одружитися , але одружитися з іншою , якщо зруйнували заповіт не поширюється закон Божий.

Ісая 33:5
5 Великий Господь ; бо він мешкає на висоті: Він наповнив Сіон правосуддям та правдою.

Коли Бог перебуває в святе місто буде людей , які пробуває.

Daniel 2:35,44,45
Після 35 Потім залізо , глина , мідь , срібло та золото в шматки разомІ став , як порох на літніх молотьби , і вітер , що місце не знайшли в них , і камінь , що вдарив того боввана , став великою горою, і наповнив усю землю.
44 А за днів тих царів Небесний Бог поставить царство , яке ніколи не повинно бути знищено , або влади було передано іншому народові , але на шматочки і зруйнує всі царства , і Яо 'У lalagi назавжди.
45 А ви бачили камінь у горах natibag" Без рук , а також скорочення залізо , мідь , глину , срібло та золото , що свідчить про велику Бога до царя , що буде відбуватися надалі , і мрія реальна і певна його розв'язка! .

Про це заявив глава гірських земель . З високої гори розкидані по всій землі в Одкровенні pagkakahula остільки і воно падає з неба.

Ми дізнаємося , сенс цього пророцтва Даниїла " . Залізо , глина , мідь , срібло та золото в шматки разом "Ці боги наявності.

Михей 1:07
7 А всіх своїх кумирів на шматкиІ все , її зарплата буде жер вогонь , і Всі її ідолів Я віддам на спустошення ,, За оренду блудниця вона зібрала і прокат блудниця mangauuwi .

Данило 5:04
4 Пили вони вино , і славили богів золотих та срібних , мідяних, залізних , дерев'яних та камінних.

Камінь ( Daniel 2:35) Христос і гори гори Сіон. Ми читаємо в Ісаї 28:16

Ісая 28:16
16 Тому так говорить Господь Бог: Ось , Я кладу на Сіоні фундамент камінь, Намагався каміння, дорогоцінного каміння кутку міцний фундамент : Хто вірує в нього не посоромиться .

Ісая 44:28
28 Це говорить про Кіру , він мій пастир , і виконує всі моє задоволення: навіть заявивши , що до Єрусалиму , ти будеш побудований і храм , Ваш основу повинні бути закладені.

Ісая 45:13
13 Я збудив його в правді , і я йому всі дороги ; Він буде будувати своє містоІ він відпустить вигнанців Моїх не за викуп і не за дарунка , говорить Господь Саваот.

Єремія 33:9,20,21
9 і народу повинна бути моя радість , слава і честь, Перед всіма народами землі , щоб почути все те хороше , що я їх і тремтіти за все хороше і за все , який Я для нього вчинив .
20 Так говорить Господь , Якщо заповіта Мого дня , і Мого заповіта щодо ночі , так що не слід день і ніч у свій час;
21 Крім того, мої заповіт бути розбита раб мій Давидом, Що він не буде в нього сина , який не царював би на троні його , а Левитів, священиків , служителями Моїми .

Так впевнений , що наші нинішні і в Єрусалимі пройшло Єрусалимі говориться в книзі Об'явлення. Пакт з Давидом , бо Бог є непорушним.

Як ми можемо бути впевнені , що принаймні litiral Єрусалиму з небес ?

Осія 2:19-23
19 і Я буду твоєю дружиною назавждиТак, я буду твоєю дружиною в праведності і справедливості , доброти і милосердя .
20 Також я збираюся вийти заміж за визнання, І ти пізнаєш Господа.
21 А відбулося в той день , що я буду відповідати, Каже Господь , Я відповім на небіІ вони будуть на землі;
22 І земля охоплює пшениці , вина і масла, і вони будуть відповідати Їзреел .
23 А Я заводі її для мене на першомуІ помилує його , що Бог не милість , і Я їм скажу , що мій народ , ти Мій народ , і він скаже : "Ти мій Бог.

Принаймні , новий Єрусалим, але встановлено . V23

Але давайте бути , саме тому нове небо і нову землю , відбудеться сказав прогнозування .

Євреїв 12:26,27
26 Те , що голос , який nagpayanig то землі , але тепер він обіцяв , кажучи : Yayanigin ще раз, не тільки землю , але небо.
27 А Це слово , ще раз , pinakakahuluganan від тих речей , які тремтіли , як ті речі , щоб надалі не потрясли.

Очевидно , заявив тут , що землетруси будуть видалені та замінені без тремтить.

Ісая 13:10,13
Для 10 зірок на небі і його атрибути не дадуть свого світла: сонце померкне в його зростає , і місяць не буде спричиняти їй світло.
Тому 13 Я panginginigin небо і землю yayanigin звідки гнів Господа Саваота , і в день лютого гніву Свого ,

, Що відносяться до помилковим богам , то , що yayanigin . Так що я маю на увазі , видалити акцій і богів , буду їм Богом є істинним Богом.

Ісая 2:18-21
18 і ідоли зовсім.
19 і люди йдуть у печерах скель , та проваллях землі, У страх Господній , і слава його величності , коли він встав, щоб потиснути землі.
20 У цей день Люди віддали свої кумири зі срібла , а своїх кумирів золота , які вони зробили , щоб вклонятися, Ден ембріона і летючі миші;
21 Щоб увійти в простір порід , а в ущелинах скель , за страх Господній , і слава його величності , коли прийде Він острах сильно трясти землю.

Ісая 24:23
Якщо 23 Тоді проклятий місяця і сонця соромно; бо Господь Саваот зацарював на Сіонській горі та в ЄрусалиміІ перед старшими славою.

Ісая 45:16
16 Соромно було , так, все кляті: Вони повинні йти разом у замішання працівників ідолів.

Joel 3:15,16
15 сонце і місяць померкне , а зорі загублять свій світ.
16 І Господь загримить із Сіону , і дасть з Єрусалиму Свій голос; небо і земля буде трясти, Але Господь охорона для народу Свого , і докази синів Ізраїлевих .

Огій 2:21,22,23
21 Скажи Зоровавеля , намісника Юдиного , кажучи : Я затрясу небо та землю;
22 І я знищу престолі , і Я вигублю силу царств народів , і я колесниці , і ті , хто в них , і коні, і їх вершники зійдуть , кожен меча свого брата.
23 У цей деньТак говорить Господь Саваот , Я візьму тебе , Зоровавелю , раб Мій, Син Шалтіелів , говорить Господь , і Я зроблю тебе друк , бо Я вибрав тебеТак говорить Господь Саваот.

Будь ласка , ідіть на звання "Темні Сонця , місяця і зірок"Щоб знати , що на небі й на землі залишитися yayanigin не рухався.

Голос

Може бути , ти знаєш вірші 1 Фес 4:16 . Я впевнений , ви не помітили , як справжній зміст . Ми читаємо.

1 Сол 4:16
16 Сам бо Господь зійде з неба , з криком , з голосом архангелаІ з трубі Божій, і Мертві у Христі воскреснуть перш ;;

Дивно , що ви помітили? Ми читаємо Іоанна 5:25-29

Іоанна 5:25-29
25 Поправді , поправді кажу вам , що настає час , і Отже , почують голос Сина БожогоІ , почувши , оживуть.
Для 26 Як Отець має життя в собі, Так і Він дав Сина , щоб мати життя в Самому Собі:
27 І дав Йому владу , тому що він був сином людини .
28 не в цьому, бо настає час , всі вони знаходяться в серйозній , Його голос почують,
29 І вийде; , які зробили гарний , сказав , на воскресення життя , а котрі зло , до воскресіння прокляття.

Тепер ми довели , що Син Божий , Miguel . Не бути різними , так як Сина Божого в Євангелії від Івана 5:25 і 1 Фес 4:16 Мігель , оскільки він ставиться як воскресіння. Якщо він відрізняється , я маю на увазі взяв один і один не є ?

Спок Отця (Ісус ) повинен сказати , Сина ( Майкл) , щоб померлий до Син хоче почути його голос.

По правді кажучи , нічого насправді помер слухатися Господа Ісуса Христа.

Іоанна 8:51
51 Поправді , поправді кажу вам : Хто слово Моє ; він не побачить той смерти повік.

Але ми знаємо , час , коли ви чуєте голос Сина Божого.

Псалом 29:7,8
7 Humahawi полум'я вогню голос Господа.
8 Niyayanig голос Господа деяких: Niyayanig Господь деякі Кейдс .

Joel 2:10,11
10 Земля землетрусу перед ними , небеса тремтіти: сонце і місяць померкне , а зорі загублять свій світ:
11 і Господь дасть Свій голос перед армією: для свого табору дуже великий, тому що він сильний , що його слова , для день Господній великий і страшнийІ хто дотримується?

Joel 3:15,16
15 Сонце і місяць померкне , а зорі загублять свій світ.
16 І створив Господь загримить із Сіону, і Свій голос з ЄрусалимуІ небо і земля буде трясти, Але Господь охорона для народу Свого , і докази синів Ізраїлевих .

Матвія 24:29,30
29 А зараз , по скорботі в день бути потемніло сонце і місяць не дасть свого світла , і зорі впадуть з неба , і повинні бути сили небесні:
30 А тоді з'явиться знак Сина Людського на небі ;І тоді всі племена земні і вони побачать Сина Людського , що йтиме на хмарах небесних із великою потугою й славою .

Майкл підходить до слави Отця Свого. Так ви думаєте , це голос Господа Саваота почути по книзі Джоел голос Сина Божого , щоб почути.

Матвія 16:27
Для 27 Син Людський прийде у славі Свого Отця Свого з Ангелами Своїми, і тоді кожному віддати згідно з ділами його.

Дайте нам знати , коли прийде час.

Софонія 1:14,15,16,18
14 Великий близький день Господній,, Близько і поспішають дуже навіть голос Господнього дня: Могутній людина буде плакати гірко.
15 День , день гніву, день скорботи і лиха , день загибелі і руйнування, день темноти та темряви , день хмари й імли,
16 День труби і лайливого, Проти укріплених міст і з високою стіною.
18 ні їхнє срібло , ані золото їх не зможе врятувати їх у день гніву Господнього ; але вся земля буде з'їдає вогнем ревнощів Його: Виконуй його , так, кінець , все , що жити на землі.

Joel 2:1,2
1 Blow сурму на Сіоні і бийте на сполох на святій горі Моїй!: Нехай всі жителі землі За день прийде Господь , бо це;
2 Дні темноти та темряви , день хмари й імли, Як зоря на горах великий народ , і сильний ; не все подобається , і не повинно бути більше після цього, У роки багато поколінь.

Daniel 12:1,2,4,9
1 і в той час Михайло встати, Великий князь , який стоїть на благо синів твого народу , і буде час скорботи , як ніколи не був так як був народ , до цього часуІ в цей час із народу твого бути доставлений , кожен , що має бути написано в книзі.
2 і багато хто з них , які сплять у земному поросі, збудяться , деякі в життя вічне , а інші у вічне наругу і ганьба.
4 А ти , Даниїле, заховай ці слова , і друк книги до кінця: Багато буде ходити туди й сюди , і знання , повинен бути збільшений.
9 І він сказав : Іди , Даниїле, бо слова закриті та опечатані до кінця.
11 І з того часу , цілопалення сталого знімається, і гидота, Буде мати тисячі 290 днів.

Софонія 1:15 говорить , день скорботи ( також розповів Даніель 12:01 ) цей день до кінця . Якщо до цих пір , на виконання Daniel 12:01 на момент закінчення . Daniel 12:4,9 І в день загибелі і знищення розповів в книзі Даниїла 12:11 гидоту спустошення.

Ми читали заяву Господом про письмове Данила.

Метью 24:15,21,29,30
Так 15 Ви побачите ту гидоту спустошення, сказані через пророка Даниїла , у святому місці ( читає, нехай розуміє ) ,
21 Бо тоді буде велика скорбота, якої не було з початку світу аж досі , і не відбудеться ніколи.
29 А зараз , по скорботі У ті дні бути потемніло сонце і місяць не дасть свого світла , і зорі впадуть з неба , і повинні бути сили небесні:
30 А тоді з'явиться знак Сина Людського на небі ;І тоді всі племена земні і вони побачать Сина Людського , що йтиме на хмарах небесних із великою потугою й славою .

Ми переконалися в тому , що вони мають на увазі одне подія для них (Daniel 12:1 , Матвія 24:21 і Йоїл 2:02 ) , як кажуть , не минув , від початку світу і ніколи не повториться. І це визначає всі "день Господній " . Виключено , що вже завершена , і один не тому , що передбачувані помилки бути не виконали ще від початку світу ", і сказав : "Більше ніколи ".

Ісая 30:27,30
27 Ось Імення Господнє приходить здалека, палахкотить Його гнів , і в густий дим umiilanglang : губи повні обурення , і язик його , як вогонь жерущий:
30 А Господь причиною його славний голосІ уявити бій його за руку , з обуренням його гнів , і полум'я пожирає вогонь , дощ і грози і град,

Ми читаємо інших творах Ісаї

Ісая 13:6,9,10
6 Голосіть бо близький день Господній , йде як руйнівна сила від Всемогутнього.
9 Див , У день приходить Господь , лютий , з гнівом і гніву ; зробити спустошена земляІ звідти знищити грішників її .
10 Для зірок на небі і його атрибути не дадуть свого світла: сонце померкне в його зростає , і місяць не буде спричиняти їй світло.
Тому 13 Я panginginigin небо і земля зрушиться з місця її в лютости Господа Саваота , у день лютого гніву Свого?,

Ісая 10:03
3 А що ви робите відвідування деньІ знищення здалеку? До кого втечете за допомогою? І де залишите багатство ваше?

Ісая 22:05
За 5 день смутку й розгубленості , від Господа , Господь Саваот , у долині Видіння ; Провал стіни і кричати у гори. ( Кричить в гори означає " paghudyat " )

Ісая 63:1-6

Понеділок, 21 Грудень 2009


Вогонь

Тепер дізнатися , що визначення пожежі tutupok небо і землю. Дайте нам знати , litiral вогонь чи ні. Ми починаємо з 2 Петро 3:7,10,12

2 Петро 3:7,10,12
7 А теперішні небо й земля , і тим же словом зберігати пожежу, які залишають в день суду й загибелі безбожних людей.
10 Та день Господній , як злодій , на небо в той день минуться з шумомІ речі на небесах буде розпущена з гарячим теплом , земля і всі справи були спалені на землі.
12 і щиро бажаючи приходу Божого дня , для якого палаючий небо буде розпущена , а також Об'єкти в небі розтануть гаряче тепло?

Без змін , Біблія пояснити . Ми дізнаємося , під час заходу.

Софонія 1:2-5,7,14,15,18
2 Я кінець всім речі на землі , говорить Господь .
3 Заберу Я людину й худобу, заберу птаство небесне і риби в морі , і спотикаючись з лиходіямиІ знищив людей на землі , говорить Господь .
4 І я підніму руку Я на Юду і на всіх мешканців Єрусалиму , і Я вигублю останок Ваала від цього місця , і імена священиків Chemarim;
5 І поклонятися небесному Дах будинку , і їм , що присягає Господом, і присягаються в ім'я їхнього царя ;
7 Hold Господь твій перед Богом , День Єгови близький: Господь приготував Свою жертвуВін присвятив свою гостей.
14 Близький день Господній великий близький , ближнього і поспішав дуже, навіть голос Господнього дня, могутній чоловік буде плакати гірко.
15 День бути День гніву, день смутку й лиха, день загибелі і руйнування, день темноти та темряви, день хмари й імли,
18 ні їхнє срібло , ані золото їх не зможе врятувати їх в день гніву Господнього, Але вся земля буде вогнем ревнощів: Виконуй його , так, кінець , все , що жити на землі.

Єремія 46:10
Для 10 день Господа, Господь Саваот , день помсти, Щоб помститися за його від ворогів , і меч буде жерти й насититьсяІ буде кров їх, бо Господь , Господь Саваот , жертвоприношення , в північному краї при річці Ефраті

Ісая 34:4,5,6,8
4 і небесних світил повинен бути розпущений , а небо , як спіральІ всі його зорі попадають , як лист в'янення на лозі , і як зів'ялий лист рис .
5 Для моєї меч п'яний на небесахОсь , так він падає Едома , і люди мого прокляття , в руки правосуддя.
6 Меч Господній наповнюється кров'ю, Made жир жиром крови телят та козлів , жиру нирок баранів : Для жертву для Господа в БозраІ велика бійня в землі Едома .

Ісая 63:1-5
1 Хто це гряде із Едому , з фарбованими одягу з Боцри? це величний у Своїй одязі , подорожі у велич його сила? Я кажу , що в правду , сильний , щоб рятувати.
2 Чому ви червоний у твоїй одязі, і твій одяг , як він вступить в чавилі?
3 Я топтав точило один , і місто не зі мною : так , я наступив їх у Своїм гніві , і Я топтав їх у гніві СвоїмІ буде кров і бризкав їх сік на одежу Мою , і пляма з себе весь одяг.
За 4 День помсти і в моєму серціІ рік Мого викуплення .
5 І я глянув, і не допоможе , і я подумав , що ні підтримувати , тому я зберіг свої руки , і моя лють , вона підтримувала мене .
6 І я Обміная народи у гніві Своїм , і зробити їх п'яний у люті Своїй , і землю їх кров'ю.

Ісая 47:13,14
13 Ти не подобається більшість ваших порад: стоїмо пророцтво по небу, і зірки , місяць mangingilala проІ ви збережете те, що трапиться з вами.
14 Ось вони , як солома ; палити їх , вони не повинні видавати себе від влади полум'я: Ні babaga до mapagpapainitan , або вогонь mauupuan раніше .

Наум 1:06
6 Хто може встояти перед Його обуренням ? І хто стане у полум'ї люті Його? Гнів Його розливається як вогонь ;І порід розпадаються їм.

Єремія 15:14
14 І Я пошлю з ворогами на землі , яку ти не знаєш ; бо огонь запалав у гніві Своїм, Котрий можна обпектися.

Єремія 23:29
29 не Чесне слово , як вогонь? говорить Господь , і як молот , що розбиває рок?

Тепер у чому сенс вогню? Не слово Боже?

Тут більше доказів того , що слово вогонь з рота, і сказав також період , коли це можливо.

Пісня 18:7,8,9
7 Nauga а потім потряс землю , фонди також переїхав гори , і naugaЗа те , що він сердиться .
8 пішов дим з ніздрів , і вогонь з рота sumupok: Nangagalab легких ім.
9 Він вклонився небеса , і вниз, і хмара густа під ногами.

Ісая 30:27,30,31
27 Див , Ім'я Господнє приходить здалека, Горить гнів Його , і в густий дим umiilanglang : губи повні обурення , і язик його , як вогонь жерущий:
30 А Господь причиною його славною голосІ уявити бій його за руку , з обуренням гнівуІ полум'я поїдає вогню , в дощ і грози і град,
31 Бо від голосу Господа Ашшур , жезл і бити .

Об'явлення 11:05
5 І коли б хто захоче їх образити , є вогонь з рота , а їх вороги пожираєІ якщо хто захоче їх образити повинен померти таким чином .

Єремія 5:14
14 Тому так говорить Господь Бог Саваот , що ви говорите такі слова , ось , Я зроблю слова Мої в рот вогоньІ цей народ дерева , вони пожирають їх.

Ісая 30:26,27
26 І світло місяця стане , як світло , а світло сонця усемеро буде ясніше , як сімох днів , Краватка день Господній біль свого народу , і лікувати інсульт їхні рани.
27 Див , Ім'я Господнє приходить здалека, Горить гнів Його , і в густий дим umiilanglang : губи повні обурення , і язик його , як вогонь жерущий:

Так що не полум'я litiral визначення пожежі tutupok небо і землю.

Малахія 3:1-3
1 Ось Я посилаю Свого Ангола, і він приготує шлях лицем Моїм, і Господь , якого ви шукаєте , і нагло прибуде до храму Свого , і Ангол заповіту , Якого жадаєте : ось , він іде Так говорить Господь Саваот.
2 І хто витерпить день Його приходу? і хто встоїть , коли Він з'явиться? бо він , як переплавляти вогню , і , як повне:
3 та Він буде сидіти , як топити та чистити срібло , і очистить синів Левая, і очистити їх , як золото і срібло , і вони повинні приносити для Господа жертви в правді .

Матвія 3:11
11 Я хрищу вас водою на покаяння, але Той, Хто йде по мені, потужніший мене , що я не гідний понести взуття його : Він буде хрестити вас Духом Святим і вогнем ;

Слово Боже Духом.

Іоанна 6:63
63 То дух, що оживлює , тіло не прибули ; Слова , що Я вам говорю , то духІ вони це життя .

Дух вогню.

Дії 2:2,3,4
2 І раптом прийшли з неба звук як humahagibis сильного вітру , і сповнив увесь дім , їхні крісла .
3 та Мабуть , їх , як мова вогню, Що nagkabahabahagi , окунь на кожному з них .
4 і всі вони наповнені Духом СвятимІ почали говорити на різних Мови , за духом , який вони говорять.

Ми почали з 2 Петро 3:7,10,12 якщо ми піднімемо читанні 2 Петра 3:05 ми знаємо , що це:

2 Петра 3:05
5 Для цього вони навмисне забувають , що є небо , від віку , і земля ущільнений з води і у воді , словом Бога;
Це 6 , за допомогою якого світ , водою потоплений водою , загинули:

Але чому ? Слово Боже ніхто інший. Ми повторюємо , вірш 7

7 А теперішні небо й земля , по і те ж слово накопичується для багаття , було зарезервовано на день суду й загибелі безбожних людей.

Очистіть це ?

Матвія 24:35
35 Небо і земля минуться , але слова Мої не минуться .

Слово Боже вогонь не помре. Але те , що слово Боже по всій землі tutupok ? Відповідь: Усі Бог говорив через пророків.

Луки 21:22
22 За ці дні помсти , , що виконані всі ці речі написані.

Суботу, 19 грудня 2009


Темні Сонця , місяця і зірок

Дайте нам знати , що ви маєте на увазі під темні сонця , місяця і зірок . Ми даємо Біблії розкрити.


Об'явлення 6:12,13
2 І я бачив , коли він зняв шосту печатку , і сталось велике трясіння землі, і Сонце стало похмуро як міх волосяний темно , і вся місяць зробився, як кров;
13 і Бо зорі небесні попадали на землю, В якості фігового дерева плоди isinasambulat маленькі молоді плоди , коли побиття сильний вітер.

Ісая 13:10,13
10 Для зірок на небі і його атрибути не дадуть свого світла: сонце померкне в його зростає , і місяць не буде спричиняти їй світло .
13 Тому я panginginigin небо і земля зрушиться з місця її в лютости Господа Саваота , у день лютого гніву Свого ,

Joel 2:2,10,31
2 Дні темноти та темряви , день хмари й імли , як зоря , на горах: великий народ , і сильний , ніколи не було ніколи , як , і не повинно бути більше після того , до років багатьох поколінь .
9 Вони стрибок на місто , вони біжать на стіні, Вони підіймаються на дому , вони входять у вікна , як злодій.
10 земля землетрусу перед ними , небеса тремтіти: сонце і місяць померкне , а зорі загублять свій світ

Єзекіїль 32:7
7 А коли я nautas , небо закрию, а зорі його , я хмарності сонце і місяць не дасть свого світла .

Матвія 24:29
29 раптом , по скорботі тих днів , сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла , і зорі впадуть з неба , і повинні бути сили небесні ;

Ісая 34:4,5,6
4 І небесне повинно бути, а небо , як спіраль , і всі його зорі попадають як лист в'янення на лозі , і як зів'ялий лист рис .
5 Для моєї меч п'яний на небесах : ось , він падає Едома , і люди мого прокляття , в руки правосуддя.
6 Бо Господь , наповнюється кров'ю , жир жиром крови телят та козлів , жиру нирок баранів : Для жертву для Господа в Бесор , і велика поразка в землі Едома.

Єзекіїль 8:16
16 І Він запровадив мене до внутрішнього подвір'я Господнього дому , і ось двері до храму Господа , між притвором та між жертівником, близько двадцяти п'яти мужів , спиною до храм і стикаються на схід , і вони поклоняються сонцю на схід.

6:3,4,8 Єзекіїль , 11-13
3 І скажеш: Гори Ізраїлеві , послухайте слова Господнього . Так говорить Господь Бог в гори і пагорби , річки і долини: ось , Я , Я , принесе на вас меча , і я зруйную ваші високі місця.
4 і ваші жертівники обдирає, а зображення розбитіІ я кинув ваших побитих перед вашими божками .
8 І все ж я залишу залишки, Так у вас є , що бігти від меча між народами , коли ви будете розпорошені серед .
11 Так говорить Господь Бог : Удар з твого боку , і тупотів ногами , і говорити : ах! за всі злі вчинки Ізраїлевого дому , для попадають від меча , голоду , епідемій і.
12 Віддалений помре від моровиці , і близько, впаде від меча , і malabi і оточити їх помруть від голоду: Таким чином я буду виконувати на них гнів Мій .
13 і Ви дізнаєтеся , що Я Господь , коли їхні забиті будуть в числі своїх кумирів навколо вівтарів, на кожному високому пагорбі , всі вершини гір, І під кожним зеленим деревом , і під кожним зеленим дубом , де вони запропонували пахощі для всіх своїх божків.

Єремія 7:30,31,32
31 А вони побудували висоти Тофет, в долині Еннома, Щоб записати своїх синів і дочок у вогні , чого Я не наказував, і не прийшла мені в голову.
32 Тому то ось дні настають , говорить Господь , що він назвав Тофеті долині Гіннома, а тільки Долина вбивства , тому що вони будуть ховати в Тофет , до немає місця для поховання.
У 33 тіл людей стервом для птаства небесного та для земної землі , і ніхто не буде лякати.

Єремія 32:35
35 І він будував висоти Ваалові, в долині Еннома, Пройти через вогонь своїх синів і дочок Молохові , який я не наказував їм , ні мені в голову прийшло , що вони робили цю мерзоту , не викликати Іуди .

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
За 1 ось , у ті дніІ в той момент , коли я повернувся з полону Юдеї та з Єрусалиму .

2 Я зберу всі народи, зведу їх в долину ЙосафатаІ буду судитися з ними там народ Мій й спадщину Мою, за Ізраїля , що його розпорошили поміж народами , а Мій Край поділили ,

13 Покласти на роботу серпа , бо жниво дозріло йти , бо чавило наповнене, чани переповнення , за їхню провину великий.

14 Натовпи , натовпи у вирішальній долині! Бо близький день Господній у вирішальній долині.

15 Сонце і місяць померкне , а зорі загублять свій блиск .

16 І створив Господь загримить із Сіону і дасть з Єрусалиму Свій голос , і небо і земля буде трясти, Але Господь охорона для народу Свого , і докази синів Ізраїлевих .

18 І в той день : гори закрапають виноградний сік , і пагорби потечуть молоком , і все струмки царя водою заб'ють , а Фонтан вийду з домуІ має воду долині Sittim .

Ісая 47:13,14
13 Ти не подобається більшість ваших порад: стоїмо пророцтво по небу, і зірки , місяць mangingilala проІ ви збережете те, що трапиться з вами.
14 Ось вони , як солома ; палити їх , вони не повинні видавати себе від влади полум'я: Ні babaga до mapagpapainitan , або вогонь mauupuan раніше .

Єремія 2:28
Але 28 де ж ваші боги , що ви зробили для вас? Хай устануть вони , якщо можуть спасти вас під час неприємності: В залежності від кількості своїх міст ж твої боги , Іуда.

Єремія 8:2,12
2 І розстелили сонце і місяць , і все воїнство небесне , вони булиІ вони служили , і вони пішли за ним, і які вони прагнули, і кому вони поклоняються: Не зібралися , або похований , вони повинні бути на землі.
12 засоромилися , коли вони , що гидоту робили ? Ні , вони зовсім не соромно , не червоніють і тому повинні падати * Серед тих , хто підпадає; час відвідування їх вони повинні бути кинуті, Каже .

* Серед кумирів

Ісая 47:13
13 Ти не подобається більшість ваших порад: стоїмо пророцтво по небу, і зірки , місяць mangingilala близько , і врятують тебе від цих речей , трапиться з вами.

Второзаконня 17:03
3 та пішов служити іншим богам, і вклонялися їм , або сонцю , або місяцеві , або всім зорям небесним я iniutoс;

2 хроніки 33:5
3 І він знову побудував пагірки, що був його батько Єзекія , і побудував він жертівники Ваалові , і зробив Астарту, і вклонявся всім небесним світилам та служили їм ,,
4 і Він побудував він жертівники в будинку, Яку Господь , сказав , в Єрусалимі буде Ім'я Моє навіки .
5 І побудував він жертівники для всіх небесних світил 2 подвір'ях Господнього дому.

2 Самуїла 17:16
16 І полишили вони всі заповіді Господа, Бога свого, і зробили собі литого боввана, двох телят , і зробили Астарту , і вклонявся всім небесним світилам та служили Ваалові.

2 Король 21:3,4,5
За 3 І він знову побудував висоти які Єзекія його батьком , і він поставив жертівників Ваалові , і зробив Астарту , як зробив був Ахав , Ізраїлів цар , і вклонявся всім небесним світилам та служив їм .
4 і Він побудував він жертівники в будинку, Яку Господь , сказав в Єрусалимі покладу Я Ім'я Моє .
5 і побудував він жертівники для всіх небесних світил на обох подвір'ях Господнього дому.

2 Самуїла 23:05
5 І взяв священиків palasamba ідолів , яких царів Юдиних висвячений на кадіння на висотах в містах ЮдинихІ місця навколо Єрусалиму ; їм також , що кадили для Ваала , сонце, місяць і зорі, і все небесне.

Очевидно , що сонце , місяць, і зорі їх ідолопоклонства і використовували неправдиві пророки їхні пророцтва . Так темні сонця , місяця і зірок означає поразку помилкового бога , сатана, і його міністрів.

Розпад помилкового бога Вавилона також знижується. А падіння Вавилона звалиться , і поразка сатани і його союзників.

Ісая 14:12,13,14
12 Як спав ти з небес ,, O ранкова зірка , син зорі ! що ти так на землю , людів !
13 І сказав собі : Зійду на небо , я буду звеличувати престол мій вище зірок Божих: Я буду сидіти на горі зборів , на північній стороні:
14 Зійду на висоти хмари , уподібнюсь Всевишньому .

Які місця в районі на північ від диявола хоче придумати ?

Псалом 48:1,2
1 Великий Господь , і повинні бути плоскими , місті нашого Бога , його святій горі.
2 Красива висот , розрада всієї землі, гора Сіон , на північній стороні, Місто Царя Великого;.

Очевидно розміщені ідолів у Господньому домі сьогодні вранці ака Сатана. Вказує , тут падіння і поразка кумирів , зі статуєю і малюнок чи ні.

Не тільки ідола з зображенням і статуя вважається кумиром. Якщо ці пророки та вчителі є помилковими і не розуміючи , називати їх бога кумира. Просто вважаю , їх Бог , і Бог думаю , вони , з їх десятини , різних пропозицій .

Помилкового бога на кожному високому пагорбі , всіх вершинах гір , у вищих ешелонах влади , в будинку порушена.

Єремія 50:2
2 Сповістіть серед народів , і публікувати, і створити стандарт , публікувати і не приховують : кажуть , Вавилон узятий , Віл засоромлений, Меродах він втратив свідомість , її зображення посоромлений , її кумирами знаходяться в замішанні.

Єремія 51:47,53
47 Тому то ось дні , коли Я відвідаю божків ВавилонуІ вся його край посоромлений будеІ все , mangabubulagta вбив його в ній .
53 Коли б Вавилон аж до неба піднісся , і хоча вона повинна зміцнити висоті своїх сил , але прийти до неї спойлери від мене , говорить Господь .

Михей 1:5,7
5 Для безбожність Якова все це, і за гріхи , Ізраїлів дім , що це зло Якова? Самарія не те? і які висоти в Юдеї ? Єрусалим не був?
7 А всіх своїх кумирів на частини , і всі її заробітна плата жер вогонь , і всі її кумири Я віддам на спустошення ,, За оренду блудниця вона зібрала і прокат блудниця mangauuwi .

Єремія 10:11,15
11 Отак їм : Боги, що не створили неба і землі , вони зникнуть з лиця землі , а під відкритим небом.
15 Марнота , справа на сміх, У ході візиту для них вони споживаються.

Іса 21:09
9 І ось , тут , їдуть люди , вершники в парах . І відповів він, і сказав : Вавилон Упав, упав , а всі статуї богів він порушив у землю.

Ісая 24:23
23 Тоді проклятий місяцяІ НД соромноБо Господь Саваот зацарював на Сіонській горіІ Єрусалим , і перед старшими славою.

Так що прямо, то є темні сонця , місяця і зірок падають ідолів.

Меч , голод і мор

Це для тих , хто говорив 4 бренду відбувається в той час . Вони вважають , що ті , хто Христос насправді просто людиною. Не дивно , що вони пояснити помилку пророцтво в біблійному дусі , тому що вони людини , а не Бог.

Об'явлення 6:7,8
7 І коли він відкрив четверту бренду, Я четверту тварину почув , що казала: Підійди .
8 І я глянув, і ось кінь блідий , і він , що сидів тут з назвою смерть , і пекло слідував за ним. І вони отримали владу над четвертою частиною землі , вбито мечем, і голодом , і чума , і дикі звірі польові.

Єремія 16:4,6
4 Вони ж помруть від тяжких смерті : вони скаржилися , або поховати їх , вони повинні бути , як гній на землі , і вони гинуть від меча та голоду, А їхні тіла були буде в їжу птахам небесним і звірам земним.
6 великі і малі помруть на землі ; вони не були поховані , або ж вони будуть нарікати на людейАбо вони повинні скоротити або для них ;

Єремія 25:33
33 І будуть побиті від Господа в той день , від одного кінця землі до кінця світу : вони не повинні плакати , ні зібралися, і не поховали : вони повинні бути гній на землі.

Єремія 24:10
10 А Я пошлю на них меча , голод і чума, Серед них , поки вони споживаються в землю , яку Я був дав їм та їх батьків.

Єремія 21:5-9
5 і Сам буду воювати проти вас з простягнутою рукою і з сильною рукою , в гнів і лють , і в великім обуренні ;.
6 І вражу мешканців цього міста , від людини до худоби : вони помруть від великої моровиці.
7 А потому говорить Господь , Седекію , Юдиного царя , його рабів, і народ , і тих , хто залишається в цьому місті , від моровиці , від меча та голоду, Руки Навуходоносора , царя вавилонського , і руки їхніх ворогів , і в руку тих , хто прагне їх життя , і він буде бити їх мечем , він пробачить їх , ні жалю , ні жаліти.
8 А цьому народові скажеш: Так говорить Господь , Ось , я пропоную вам шлях життя і шлях смерті :,
9 Той , хто сидітиме в цьому місті , той помре від голоду , від меча і шляхом зборут , однак , і впаде до халдеїв , що вас облягають , буде жити , і його життя буде з ним .

Єремія 27:13
13 Пощо помрете ти та народ твій від меча , від голоду , епідемій і, Як Господь говорив про націю , не будуть служити вавилонському цареві?

Єремія 38:2,3
2 Так говорить Господь , Той , хто сидітиме в цьому місті , той помре від меча , голоду , епідемій і, Але , як видається халдеїв , той буде жити , і його життя буде жертвою , і він залишиться живий.
3 Так говорить Господь , це місто віддається в руку війська вавилонського царя , і йому.

Єремія 11:22,23
22 Тому так говорить Господь Саваот : Ось Я навіщу їх: юнаки повмирають від меча , їхні сини і дочки помруть від голоду;
23 І останку не буде по них , бо спроваджу Я зло на людей Анатоту ще рік відвідування їх.

Єремія 23:12
12 Тому шлях їх буде для них , як слизькі місця в темряві : їх штовхнуть , і вони впадуть там , бо Я наведу на них , ще рік відвідування їх, Каже .

Єремія 15:02
2 пройти , як вони сказали , де ми? , то скажи їм: Так говорить Господь , Смерть , на смерть , і меч , від меча та голоду , від голоду , а в неволі , в полоні.

Єремія 43:11
11 І він прийде , і вдарить єгипетський край , щоб він , що смерті дається на смерть , і в полоні у полон , і що меч від меча.

Єремія 44:28
28 І вони , рятуючись від меча вернеться до свого краю юдеї з єгипетського краю , невелике число , і весь залишок юдеїв , які увійшли до єгипетського краю , щоб пожити там , знаю чиє слово виконається: Моє чи їхнє .

Єзекіїль 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 третіх ти частина запису з вогнем у центрі міста , коли дні облоги виконаніІ прийняти третю частину , і мечем навколо , і третя частина розвій по вітру , і витягну меча за ними .
9 і Я зроблю для вас , я не зробив , і я до сих пір подобається , За всі твої гидоти.

11 Тому , як живий Я , говорить Господь Бог , звичайно , тому що зневажив ти святиню Мою всіма гидотами своїмиІ всі твої гидоти , тому я також зменшити тобі , ні мій очей , і я теж не шкодують.
12 Третина твоя помре від моровиці й голоду споживають їх у вас , і третина попадає від меча навколо тебе , і третя частина розпорошу на всіх напрямках, і витягнути меча .
13 І довершиться гнів Мій , і Я буду викликати гнів Мій на них , і я буду втішати , і вони пізнають, що Я Господь говорив з моїм зусиллям , коли здійсниться лютість на них! .

14 Крім того , щоб тебе руїною та ганьбоюСеред народів , що навколо тебе , в очах у всього цього.
16 Як пришлю них злі стріли голоду , знищення , що Я посилаю на вас знищити . І призведе до збільшення голоду на вас , і зламаю вас ;
17 і Я пошлю на вас голод та злу звіринуІ вони повинні позбавляти тебе , і моровиця та кров проходить через тебе , і підійму тебе меч : Я , Господь , сказав.

Не порівняти Богом ( вірш 9 ) , але ми читаємо в Одкровенні , що Господь буде це робити. Таким чином , якщо , в Єзекіїль 5:12 одне і те ж Об'явлення 6:08
Єзекіїль 6:3,4,8,9,11-13
3 І скажеш: Гори Ізраїлеві , послухайте слова Господнього . Так говорить Господь Бог в гори і пагорби , річки і долиниТут , Я , Я , принесе на вас меча , і я зруйную ваші високі місця.
4 і ваші жертівники обдирає, а зображення розбитіІ Я кинув ваших побитих перед вашими божками.
8 Та Я збережу залишок , так що ви можете їсти , що бігти від меча між народами , коли ви будете на землі.
9 І вони , що втеча з вас запам'ятати серед народів , куди вони в полон , як я порвав з їх блядскіе серце , яке залишило мене , і в їхніх очах , щоб блудити за ними кумирівІ вони повинні ненавидіти себе в їх власний погляд на те зло , яке вони мають всі їхні гидоти.
11 Так говорить Господь Бог : Удар з твого боку , і тупотів ногами , і говорити : ах! за всі злі вчинки Ізраїлевого дому , для попадають від меча , голоду , епідемій і.
12 Віддалений помре від моровиці , і близько, впаде від меча , і malabi і оточити їх помруть від голоду: Таким чином я буду виконувати на них гнів Мій .
13 і Ви знаєте , що Я Господь , коли уражені має бути одним зі своїх кумирів навколо вівтарів, на кожному високому пагорбі , всі вершини гір, І під кожним зеленим деревом , і під кожним зеленим дубом , де вони запропонували пахощі для всіх своїх божків.
14 і протягну руку Свою на них , Я зроблю цей Край спустошенням та відходів , від пустелі до Diblah , в усіх їх оселі, і вони пізнають, що Я Господь .
У пункті 2 Єзекіїль говорить , що 5 днів подія дня облоги і говорив у гори і пагорби , річки і долини. Чому ? Оскільки Є ідолів. Крім того , меч , голод , епідемії і диких тварин , який буде відправляти Господа , він буде також спустошення та руйнування. Єзекіїль 5:14 і Єзекіїль 6:14


Що Ісус сказав про день облоги ?

Лука 19:43,44
43 Для вас в найближчі дні , Ви babakuran стіні противника , і облягати тебеІ у бік gigipitin,
44 І ви ilulugso землю , і дітей твоїх в тобі! і вони не залишать у тобі каменя на каміньБо ти не знаєш часу відвідин твоїх .

Ласкаво просимо до Луки 21:20-25
Але 20 коли ви бачили фортеця Саваот покриє Єрусалим, То знайте , що її знищення був близький.
21 Тоді , хто в Юдеї , нехай утікають в гори , а в межах міста вийшли , а в місцях не повинні увійти в місто.
22 Тому що це будуть дні помсти, Що виконані всі ці речі написані.
23 Горе nagdadalangtao і відхід в ті дні ! тому що буде велика нужда на землі та гнів у цій країні .
24 А вони попадають від меча, І буде призвели до неволі поміж усі народи, і Єрусалим топтали язичників , щоб виконати часи язичників.

Далі в пункті
25 І будуть ознаки на сонці, і місяці і зірках , а на землі зневіру країна , яка matitilihan для безпечного моря та океану ;

У ньому говориться в пункті 25 також шостий брендів. Пам'ятаєш , ми почали четвертим бренду?

Ось їх пояснення на чотири марки .
Вершників , бачив , як четверту печатку була відкрита , вказує на подальше поширення і розширення католицької церкви ступеня влада яких було охоплено понад чверть землі .
Away сенс і невизначеністю , оскільки вони вбивають меч , голод і мор це поклоніння ідолам. ( Єз. 5:11)

У ході візиту ...

Ми дізнаємося , якщо ви відвідаєте в Ісуса , він сказав в Євангелії від Луки 19:44 .

Лука 19:43,44
43 Для вас в найближчі дні, ви babakuran стіні противника , і обложити , і ви gigipitin боку ,
44 І ilulugso на землю , і дітей твоїх в тобі , і в тебе вони не залишають каменя на камені ; бо ти не знав твого часу візит.

Ми перші знайти пов'язані з відбутися в ході візиту.

Єремія 11:22,23
22 Тому так говорить Господь Саваот , Ось Я навіщу їх : юнаки повмирають від меча , їхні сини і дочки помруть від голоду ;
23 І останку не буде по них, бо Я наведу Анатоту ще рік відвідування їх.

Єремія 23:12
12 Тому шлях їх буде для них , як слизькі місця в темряві : їх штовхнуть , і вони впадуть там за Я наведу на них, Навіть рік відвідування їх, Каже .

Єремія 48:43,44
43 Паніка, та пастка для тебе, Житель Моава , говорить Господь .
44 Він біжить від жаху , до ями впаде , і він пішов у могилу було прийнято в пасткуБо я наведу його в Моавом, в рік приходити до нього, Каже .

Ісая 24:17-23
17 Жах та пастка на вас, Мешканець Землі .
18 і відбулося, хто втік від страшної шуму впаде в яму, і він йде від центру ями , потрапить в пастку для вікон вище , відкривІ підстави землі будуть тремтіти.
19 Земля зовсім , земля повністю розбита , Земля рухається великий.
20 земля котушку , як п'яний , і повинні бути зняті , як котедж , і беззаконня її тяжіє на ній , і восени , і вже не встане.
21 І в той же день, Карається армії Господа високої вище , і земних царів на землі.
22 І вони зібралися , як в'язні до ями , а також закрити в'язницю , і після багатьох днів будуть покарані.
23 Тоді проклятий місяця і сонця соромноБо Господь Саваот зацарював на Сіонській горі та в Єрусалимі , і перед старшими славою.

Єремія 50:27-32
27 Вбивайте всіх її биків , хай підуть вони на заріз: Горе ! для їх настав день , в день відвідання їх.
28 Почуй голос , що втікають і бігти із вавилонського , щоб звістити на Сіоні про помсту Господа Бога нашого , про помсту за храма Його.
29 разом лучників на Вавилона : всі ви, що зігнути лук , стан навколо неї , не кажучи ні їх уникнути: відшкодувати йому за його вчинками , адже він зробив , не сказав їй ; sapagka ' т він пишався проти Господа , проти Святого Ізраїлевого .
Тому 30 її молодих людей , на вулицях його , і всі його воїни будуть винищені в цей день, Каже .
31 Ось Я з тобою, то ти гординя , говорить Господь , Господь Саваот ; для прийшов день твій , час , які ви відвідуєте.
32 І спіткнеться пиха й упаде , і ніхто не підніме його , і Я запалю вогонь по містах йогоІ він пожере всі навколо нього.

Єзекіїль 20:47,48
47 І скажи до південного лісу: Послухай слово Господнє: Так говорить Господь Бог: Ось , Я запалю вогонь у тобіІ він пожере кожним зеленим деревом в тобі , і кожне дерево сухе полум'яний огонь не буде погашено , а обличчя їх всіх з півдня на північ , буде спалено в полум'ї.
48 І весь народ Я , Господь , розпалив його ,Не повинно згасає.

Люк 12:49,52,53
49 Я прийшов , щоб доставити вогонь на земліІ що ще я люблю , якщо спалити?
52 Відтепер там п'ять в одному будинку , троє проти двох , і двоє проти трьох.
53 Вони будуть розділені , батько на сина, а син проти батька , мати проти дочки, а дочка з її матір'ю, мати жінки проти дочки, а дочка з матір'ю її в законі.

Михей 7:4,6
4 найкращих з них , як шипи , pinakamatuwid погано , ніж колючі огорожі , день ви передбачали охорони, навіть день відвідання , прийшлиТепер вони.
6 Sinisiraang похвали за сином батька , дочка повстає проти своєї матері , дочку з її матір'ю права : ворог людини є її власної сім'ї.

Свідок ( Єзекіїль 20:47,48 )

Матвія 3:10-12
10 І ось тепер отримали вказав , що сокира при корені дерева лежить ; всяке дерево, що не nagbubungang добре , зрубують і кидають у вогонь.
11 Я хрищу вас водою на покаяння, але Той, Хто йде по мені, потужніший мене , що я не гідний понести взуття його : Він буде хрестити вас Духом Святим і вогнем ;
12 в руках , його граблі , і він очистить тік свій , і збере пшеницю Свою в житницю , Але солома спалюється у вогонь невгасимий.

Єремія 8:12
12 засоромилися , коли вони , що гидоту робили ? Ні , вони зовсім не соромно , не червоніють : тому вони повинні знаходитися серед них , які відносяться; час відвідування їх вони повинні бути кинуті, Каже .

Пунктів нижче , ви будете знати , що під час відвідання kaugayan .

Ісая 34:4-10
4 І все небесне повинен бути розпущений, і небо буде як спіральІ всі його зорі попадають , як лист в'янення на лозі , і як зів'ялий лист рис .
За 5 Мій меч п'яний на небесах : ось , він падає ЕдемІ люди мого прокляття , в руки правосуддя.
6 Меч Господній наповнюється кров'ю , жир жиром крови телят та козлів , жир нирок баранів , бо Господь, Бог жертви Бесор , і велика поразка в землі Едома.
7 І дикі бики зійде з ними , і телиці з биками , а їх земля буде кров , і прах їх жир вгодованості .
8 За день помсти Господньої, рік винагороду в боротьбі Сіону.
9 І потоки його виявилося в смолу , і прах його у сірку , і край його стало спалювання крок.
10 Не погасне ні вдень , ні вночі ; від неї дим піде на все , у всі часи , розіб'ється: Ніхто не пройде по ній magpakailankailan .

Ісая 61:1,2
1 Дух Господа Бога на мені , бо Господь помазав Мене благовістити смиренний , Він послав Мене перев'язати зламаних серцем , проповідувати полоненим визволення , а також відкрити в в'язницю ув'язнених;
2 щоб проголосити рік Господнього , і день помсти для нашого Бога ,, Для зручності всі сумуємо ;

Ісая 63:1-5
1 Хто це гряде із Едому , з фарбованими одягу з Боцри ? це величний у Своїй одязі , подорожі у велич його сила? Я кажу , що в правду , сильний , щоб рятувати.
2 Чому ви червоний у твоїй одязі, і твій одяг , як він вступить в чавилі?
3 Я топтав точило один , і місто не зі мною : так , я наступив їх у гніві Своїм та топтав їх у люті Своїй , а їхня кров бризкала на одежу Мою , і плями всі мої одягу.
За 4 день помсти у моєму серці , і надійшов рік Мого викуплення.
5 І я глянув, і не допоможе , і я подумав , що ні підтримувати , тому я зберіг свої руки , і моя лють , вона підтримувала мене .

Єремія 46:10
10 За день Господа, Господь Саваот , день помсти, щоб помститися за його від ворогівІ меч буде жерти й насититься , і кров їхня , бо Господь , Господь Саваот жертвоприношення , в північному краї при річці Ефраті.

Лі з участю їх у ході відвідування ?

Осія 9:07
7 день відвідання прийшли, У день розплати прийде, Відомій як Ізраїль , пророк дурень , людина з духом розуму , За численні твої беззаконства , і тому , що ворожнеча велика.

Пам'ятаєте, в Осії 9:07 . Ми ще раз прочитати в Євангелії від Луки 19:43,44 попереду.

Лука 19:43,44
43 Для вас в найближчі дні , Ви babakuran стіні противника , і ви брати в облогуІ gigipitin в бік ,
44 І ilulugso на землю , і дітей твоїх в тобі , і в тебе вони не залишають каменя на камінь , бо ти не знав твого часу візит.

Лукас 21:20,21,22,28
Але 20 коли ви побачили армії Єрусалимі, То знайте , що її знищення був близький.
21 Тоді , хто в Юдеї , нехай утікають в гори , а в межах міста вийшли , а в місцях не повинні увійти в місто.
Для 22 то будуть дні помсти, Що виконані всі ці речі написані.
28 Але коли щось почало відбуватися , буде виглядати і підійміть свої голови , бо закрити викупу.

За Осія 9:07 , в день відвідання цей день помсти і від Луки 21:20,22 день помсти , як і раніше відбуватиметься в майбутньому . Таким чином , якщо , в день відвідання відбудеться в майбутньому , а також інші писання пророків.

Зоровавель Angel In Сході

Зоровавель ангел дійсно сходу сонця ? З'ясуємо це. Ми читаємо його введення написане через пророків.

Огій 2:21,22,23
21 Скажи Зоровавеля , намісника Юдиного , кажучи : Я затрясу небо та землю;
22 і Я знищу престолі , і Я вигублю силу царств народівІ я колесниці , і ті , хто в них , і коні, і їх вершники зійдуть , кожен меча свого брата.
23 У цей деньТак говорить Господь Саваот , Я візьму тебе , ЗоровавелюМій слуга , син Шалтіелів , говорить Господь , і Я зроблю тебе друк, Бо Я вибрав тебе , говорить Господь Саваот.

Зрозуміло , що Господь пошле його Zorobalel день Бог потрясе небо і землю. Тремтінням у небі й на землі мається на увазі в Новий Заповіт , які відбуваються в майбутньому.

Євреїв 12:27,28,29
27 А Це слово , ще раз , pinakakahuluganan від тих речей , які тремтіли , як ті речі , щоб надалі не потрясли.
Тому 28 отримання царство збереглися, У нас є благодать через нього ми можемо з повагою і страхом послуг бажана Богу ;
29 Бо Бог наш є палючий огонь .

Павло каже, щоб видалити залишки переміщуються і не рухався. Читати книгу Об'явлення ми втрачаємо , коли землетрусу.

Об'явлення 6:12-17
12 І я бачив , коли він зняв шосту печатку , і було велике трясіння , і сонце стало похмуро як міх волосяний темно , і вся місяць зробився, як кров;
13 і Бо зорі небесні попадали на землю, В якості фігового дерева плоди isinasambulat маленькі молоді плоди , коли побиття сильний вітер.
14 і Небеса розлучилися , як якщо б ви книгу відчайдушний потопаючихІ кожна гора, і кожен острів порушилися з місць їх.
15 і Царі земні , і вельможі , і тисячники , і багатим і сильним , і кожен раб та кожен вільний чоловік , є nagsipagtago в печерах і гірських порід гора;
16 А кажуть до гір та до скель: Поспадайте на нас , і ми будемо тримати своє обличчя , сидячи на троні , і від гніву Агнця:
Для 17 прийшли великий день гнівуІ хто може встояти?

Сильний землетрус у вірші 12, з тремтінням у небі й на землі. У вірші 14 говориться nalulon nabalumbon або втратив небо і гори , і він втратив еквівалент небо і землю. Коли приголомшений , сенс не може бути замінений Пол переїхав. А як щодо писання пророка , коли люди ховаються в печерах , як кажуть у віршах 16? Ми читаємо писання Ісайї .

Ісая 2:10,19,21
10 Іди в скелю , і сховати тебе в порох від страху ГосподньогоІ слава його величності.
19 і люди йдуть у печерах скель і печер землі від страху ГосподньогоІ слави величчя Його , коли він піднявся трясти сильно землі.
21 В увійти в просторах порід , а вершини скель , в страху перед ГосподомІ слави величчя Його , коли він піднявся трясти сильно землі.

Тримати людей у просторі порід і по щілинах скельних і підвищення день Господній , щоб похитнути землю. Без відмінності говорять в Одкровенні сказав.

Що ще інші твори Ісайї , що відповідає книзі Об'явлення ?

Ісая 13:10,13
Для 10 зірок на небі і його атрибути не дадуть свого світла: сонце померкне в його зростає , і місяць не буде спричиняти їй світло.
Тому 13 Я panginginigin небо і земля зрушиться з місця її в гнів Господа СаваотаІ у день лютого гніву Свого?,

Те ж саме і в Одкровенні 6:12,13 і у вірші 13 Ісаї 13 видно , в Одкровенні 6:17 приблизно на день гніву і гніву Господнього .

Нижче відповідає Об'явлення 6:14

Ісая 34:4,8
4 і небесних світил , повинні бутиІ небо буде як спіральІ всіх їх перебування , як падає лист в'янення на лозі , і як зів'ялий лист рис .
За 8 день помсти Господньої, рік винагороду в боротьбі за Сіон.

2 Петра 3:10
10 А день Господній як злодій , який небо в той же день повернеться з шумом , і те, на небесах буде розпущена з гарячим теплом , земля і всі справи були спалені на землі.

Ви можете прочитати наступний абзац , потім і визначити , коли і як це сталося.

Тепер , якщо ми повернемося до Огій 2:21-23 пунктах раніше , у вірші 23 говориться , що Зоровавель зробить марку. І , як ми читаємо в Одкровенні 6:12-17 тому ми продовжуємо читання в Одкровенні 7:1,2

Об'явлення 7:1,2
1 І після Я бачив чотирьох Анголів , що стояли на чотирьох кутах землі , який використовується для компенсації чотири вітри землі , щоб вітер землі або моря , ні на яке дерево .
2 і Я побачив я іншого Ангола , що від схід сонця , з печаткою Бога ЖивогоІ він гучним голосом крикнув до чотирьох Анголів , які дали maipahamak землі та морю ,

Ми перші з'ясувати , хто приходить , як Ісус сказав після темної сонця , місяця і зірок і колихання небо і землю Об'явлення 7:1,2 , оскільки він знаходиться поряд з виникнути в Одкровенні 6:12-17 . Скажіть вірш 1 Об'явлення 7 " А після його " Давайте читати і ту ж подію в Євангелії від Матвія 24:29,30

Матвія 24:29,30
29 А зараз , по скорботі У ті дні бути потемніло сонце і місяць не дасть свого світла , і зорі впадуть з неба , і повинні бути сили небесні:
30 А тоді з'явиться знак Сина Людського на небі ;І тоді всі племена земні і вони побачать Сина Людського , що йтиме на хмарах небесних з силою і славою великою.

За словами Ісуса , поступаючись темні сонця , місяця і зірок і струшуючи або тремтіння в небесах і землі Сина Людського . Таким чином , якщо , Ангела , висхідного сходу сонця ( Об'явлення 7:02 ) є Син Людський . І Син Людський , як бог того Зоровавель ( Огій 2:23) сьогодні yayanigin pangangatalin Бог або небо і землю ( Мт. 24:29 )

Дайте нам знати , що ще докази того , що Зоровавель послали Христа.

Захарій 4:6-10
6 І відповів він і сказав мені , кажучи : Це слово Господа до Зоровавеля : не силою , ні владі , але Духом Моїм , говорить Господь армії.
7 Хто ти , велика гора? до Зоровавеля ви станете простийІ він повинен приносити надгробок з вигуком , благодать , милість до нього.
8 І було слово Господнє до мене , кажучи :
9 Руки Зоровавеля поклали основу -фундамент цього будинку , його руки і закінчатьІ ви знаєте , що Господь Саваот послав мене до вас.
10 Бо хто зневажав день невеликий речі? для ці 7 радітиІ вони дивляться на будівельний виска в руці Зоровавеля: Це були очі Господа, Які йдуть туди і назад на землю.

Захарій 3:8,9
8 Послухай но , Ісусе, великий , ти і твої хлопці , що сидять перед тобою, бо вони люди знак , бо ось , Я приведу Свого раба , ГАЛУЗЬ.
9 Бо ось , камінь , що його Я поклав перед Ісусом ; На одному камені сім очейОсь , Я виріжу на ньому різьбу його , говорить Господь Саваот , і Я видалити вину цієї землі за один день.

Згідно Захарії 4:10 побачите виска в руці Зоровавеля . Падати відповідно до Захарія 3:09 має сім очей . Що таке Новий Завіт сказати з цього приводу?

Об'явлення 1:16,21
16 А у правій руці сім зірІ в роті прийшли гострий меч , два ребраІ його обличчя , як сонце , що світить глибоко.
20 Таємниця семи зір, що ти бачив у правиці МоїйІ сім золотих світильників. 7 зірок , то Анголи семи церков;А сім свічників , сім церков.

Амос 7:07
7 Таким чином , він показав мені, і ось , Господь стояв біля стіни , яка проводиться відповідно до грузилом , з падати в руці.
Чия рука бачив сімох Анголів , або падати ? Як ви думаєте ?

Єзекіїль 9:2-7,11
2І ось , 6 чоловіків йдуть від верхніх брами, зверненої на північ , кожен зі своїм згубним знаряддям в руці , і людина , серед них одягненого в льняну одіж , з чорнилом письменника в його бік. І вони прийшли , і стали при мідного жертовника.
3І слава Ізраїлевого Бога піднялася з-над Херувима , на якому , в двері будинку , і він назвав Адам одягненого в льняну одіж , з чорнилом письменника в його бік .  
4І сказав йому : Іди , через центр міста , серединою Єрусалиму , і покласти знак на лобі тих людей , які зітхання і крик на всякі гидоти, що вчиняються в його середовищі .
5А інші говорили в моїй присутності , підіть у місто слідом за ним , і вбивайте; нехай не шкодує око ваше , і не щадіте ;  
6Остаточно зруйнувати старі , молоді чоловіки і жінки , і діти, і жінки , але не прийти до людини, яка tinandaan , і почніть від Моєї святині. Потім вони почали на людей похилого віку , які були перед домом .  
7І він сказав їм : "Дефіле дім, і наповніть подвір'я трупами , і вийдіть . А вони пішли і вбили в місті.
11 І ось , Може на чоловіка, одягненого в льняну з чорнилом письменника на його боці , повідомив про це , кажучи : Я зробив, як ти наказав мені .

Якщо ви помітили , на чоловіка, одягненого в льняну письменник чорнило в боці , а не мечем . Він запечатав людей оплакували всі гидоти . Які робили? Наявність у Єзекіїля 8. Може на чоловіка, одягненого в льняну є символом Син Божий , Христос.

Четвер, 10 груднем 2009


Господь прийде ... Чи тільки люди Бога ?



Joel 2:1-3,9-11
1 Blow сурму на Сіоні і бийте на сполох на святій горі Моїй!: Нехай всі жителі землі За день прийде Господь , бо це;
2 Дні темноти та темряви , день хмари й імли , як зоря , на горах: Великі та сильні люди , ніколи не було ніколи , як , і не повинно бути більше після нього , навіть у роки багатьох поколінь .
3 Вогонь пожирає перед ними, А за ними полум'ї куща : земля як сад еденський перед ними , а за ним опустіла пустиня , так, і ніщо не випадало від них.
9 Вони стрибок на місто , вони біжать по стіні , вони піднімаються до будинку , вони входять у вікна , як злодій.
10 Земля землетрусу перед ними , небеса тремтіти: сонце і місяць померкне , а зорі загублять свій світ:
11 і Господь дасть голос Свій перед армією: для його табору дуже великий: Для сильної , що його слова ; Бо день Господній великий і страшнийІ хто зможе його перенести?

Joel 3:1,2,18
1 Бо ось , У ті дні і в той час , коли я повернувся з полону Юдеї та з Єрусалиму.
2 Я зберу всі народи, зведу їх у долину Йосафата , і там буду судитися з ними там народ Мій й спадщину Мою, за Ізраїля , що його розпорошили поміж народами , а Мій Край поділили ,
18 і відбулося в той день ,, Що гори закрапають виноградний сік , і пагорби потечуть молоком , і все струмки царя водою заб'ють , а Фонтан вийду з домуІ має воду долині Sittim .

Захарій 1:16,17
16 Тому так говорить Господь , Я звертаюся до Єрусалиму з милосердямМій будинок побудовано в ньому , говорить Господь Саваот , і лінія повинна бути протягнута над Єрусалимом.
17 Cry ще раз , так говорить Господь Саваот : Мої міста будуть ще переповнені процвітання , і Єгова потішить Сіон , і вибере Єрусалима .

Захарій 2:10,12
10 Співай же та тішся, о дочко Сіону ; Бо ось Я прийду і буду жити серед вас, говорить.
12 І сказав Господь візьме у володіння Юду , спадок Свій на святій землі , і вибере Єрусалима .

Захарій , 8:03
3 Так говорить Господь , Я повернувся до Сіону , і жити в ЄрусалиміІ буде зватися Єрусалим Містом Правди , а гора Господа Саваота , святій горі.

Ісая 30:25-27
25 І будуть річок і джерел води кожну високу гору , і на кожному високому пагорбі , в день великого бою , коли башти попадають.
26 І світло місяця стане , як світло , а світло сонця усемеро буде ясніше , як сімох днів , у день Господа зв'язати рани свого народу , і зцілити від удару їхні рани .
27 Див , Ім'я Господнє приходить здалека, палахкотить Його гнівІ в густий дим umiilanglang : губи повні обурення , і язик його , як вогонь жерущий :

Єремія 33:6,7
6 Див , Я приведу його здоров'я і лікування , і я буду лікувати їх , і відкрию багатство спокою та правди.
7 І я буду причиною долю Юди, і долю Ізраїля, і Я їх будувати , як і колись.

Ісая 25:9,12
9 І сказав у цей день , Тут , Бог наш , ми чекали його , і він врятує нас: Це Господь , ми чекали його , ми будемо радіти, і тішитись про свій порятунок .
12 і висока стін твоїх має принести вниз , знищені , і приніс на землю , на пил.

Ісая 33:2,5
2 О Господи , помилуй нас: ми чекали вас: Будь ти їх рукою з раннього ранку і порятунком в час утиску нашим .
5 Господь відкрив , тому що мешкає на висоті: Він наповнив Сіон правосуддям та правдою.

Ісая 8:17
17 і Я буду вдаватись до Господа , який тримає своє обличчя від Якового домуІ я чекаю його.

--------------

2 Петро 3:7,10,12
Але 7 небо і землю , і тим же словом були збережені за пожежі, які залишають в день суду й загибелі безбожних людей.
10 Та день Господній , як злодій , на небеса в цей день зникнуть з шумом , і все на небі буде розпущена з гарячим теплом , земля і всі діла на тій підставі , були спалені.
12 і щиро бажаючи приходу Божого дня , для якого Полум'я елементи розчиняються , і все, на небесах буде танути в екстремальних тепла?

2 Фес 1:07
7 А ти хто такий, потіха разом з нами , щоб дати са , коли Господь Ісус з неба , з Ангелами свою владу в палаючому вогні,

Псалом 50:3
3 Наш Бог прийде і мовчи; вогонь нищив його доІ буде дуже велика буря навколо нього .

--------------

Об'явлення 22:12
12 Див , Незабаром приходжуІ Відплата Моя зі мною лопатою, Дати винагороду кожному по ділах його .
13 Я Альфа і Омега , перший і останній , початок і кінець.
16 Мій Ісус послав Ангола, щоб засвідчити вам це у Церквах . Я корінь і рід Давидів , зоря ясна і досвітня!.

Ісая 40:10
10 Див , Господь Бог Він із силоюІ рамено Його владою йому : ось , Його нагорода Його з НимІ заплата Його перед Ним.

--------------

1 Сол 3:13
13 Щоб зміцнити своє серце , що відбулися в святості перед Богом і Отцем нашим , прихід Господа нашого Ісуса з усіма своїми святими.

Захарій 14:1-9
1 Тут День Господній йдеЦе награбоване у тебе має бути розділений між вами.
За 2 Я зберу всі народи до Єрусалиму на бійІ місто буде взято , а вдома нарізної , а жінки згвалтовані , і половина міста піде в полон , а решта народу не відступить від міста.
3 Потім перейдіть до Господа , і налаштований проти цих народів, Наприклад , коли він бився у день бою .
4 і Ноги Його в той день на горі Оливній, Який знаходиться на Єрусалим зі сходу , і Олійна гора буде розділена серед його у бік сходу і заходу.
5 І втікати ви будете в долину Моїх гір , бо долина гірська сягатиме у вас Ацелові : так, ви повинні бігти , як , як ви втекли від землетрусу за днів Уззійї , царя Юдеї та Господи Боже мій прийдеІ всіх святих із ним.
6 і відбулося в той день ,Хто не світло , і яскраві скасування.

7 В один прекрасний день бути відомі Господа , а не день , ні ніч , але він повинен бути , по ночах блиск.
8 і відбулося в той день ,, Живі води потечуть з Єрусалиму , половина на схід море , а половина її до моря західнього : влітку і взимку буває .
9 і Господь буде Царем над усією землею ;: в день Господа , 1, і його ім'я 1.

--------------

Виходячи з вищевикладеного вірші , Ісус є Бог. Чи не суперечить писали Пророки і апостолів , тому що вони говорять правду від Бога.

Ісая 31:4
4 Бо так промовляє Господь до мене : як лев , і молодий лев ричить на видобуток , коли юрба пастухів викликало проти нього , що він не боявся їх голоси , ні принижуватися тому що шум з них: так Принаймні , Господь Саваот на горі СіонІ горе з нею боротися.

Вихід 13:19
19 І взяв Мойсей кості Йосипа , бо він ipinanumpang міцно сини Ізраїлеві й казали: Бог васІ принесе кістки мої тут з вами.

візит

Четвер, 19 листопаду 2009

Четверга, 22 жовтні 2009


День


Зображення : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* Тривалість у той же час ( місце є дочірнім координатор віршів Біблії , що означає , що вони мають ті ж описи і Існують також пов'язані в тій же главі )

* Вічний заповіт

Єзекіїль 37:25,26
25 І будуть жити на землі , яку Я дав Яків , раб Мій , де ваші батьки , і там будуть жити вони і їхні діти, і діти їхніх дітей , назавжди: і Мій раб Давид буде їм князем навіки. 26 Крім того , Я зроблю заповіта миру з ними , бути з ними вічного заповіта І зміцню їх і множити їх , і поставлю Моє святе серед них назавжди.

* Девід Susuguing

Єзекіїль 37:24
24 І мій слуга Давид буде царем їхІ всі вони мають один пастух : вони будуть ходити в заповідях Моїх судження , і постанови Мої й робити.

Єремія 30:9
9 І будуть служити Господеві, Богові своєму , і Девід цареві своєму , якого поставлю Я їм.

* День Господа ( великий і страшний )

Єремія 30:7
7 Чи є ! для бо це день, , що не було такого, як він : навіть час скорботи Якова , але він буде.

Joel 2:10,11
10 земні землетрусу перед ними , а небо тремтіти ; Сонце і місяць померкне , а зорі загублять свій світ
11 І сказав Господь скаже голос до своєї армії : на його табір , дуже велика, тому що він сильний , що його слова , для в день Господа великого та страшного ; і хто зможе його перенести?

оригінал: http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* День гніву

Ісая 13:10,13
10 Для зірок на небі і його атрибути не дадуть свого світла: сонце померкне в його зростає , і місяць не буде спричиняти їй світло.
13 Тому я panginginigin небо і земля зрушиться з місця її в гнів Господа СаваотаІ в день лютого гніву Свого ,

* знищення

Огій 2:21,22
21 Скажи Зоровавеля , намісника Юдиного , кажучи : Я затрясу небо і землю ; 22 І я знищу престолі, і Я повигублюю силу царств народів ; і я колесниці , і ті , хто в них , і коні, і їх вершники зійдуть , кожен меча свого брата.

Зображення : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Помста

Єремія 46:10
Для 10 день , Господи , Господь Саваот , день помсти, , щоб помститися ворогам Його , і меч буде жерти й насититься , і кров їхня , бо Господь , Господь Саваот жертвоприношення , в північному краї при річці Ефраті.

Люк 21:22,25,26
Для 22 то будуть дні помсти, Що виконані всі ці речі написані.
25 А будуть ознаки на сонці, і місяці і зірках , і на землі зневіру країни , matitilihan для безпечного моря та океану ;
26 чоловіків від страху і очікування прийдешніх на світ ; mangangatal , бо сили небесні.

* Увійти в небі (темні сонця , місяця і зірок )

Об'явлення 6:12,13
12 І я бачив , коли він зняв шосту печатку , і було велике трясіння ; і сонце стало похмуро у вас є грубе темне волосся, і цілому місяць зробився, як кров;
13 І зорі на небі й на землю попадали , як фігового дерева плоди isinasambulat маленькі молоді плоди , коли побиття сильний вітер.

* Yayanigin трясіння небес і землі


Ісая 13:10,13
10 Для зірок на небі і його атрибути не дадуть свого світла: сонце померкне в його зростає , і місяць не буде спричиняти їй світло .
Тому 13 Я panginginigin небо і землю yayanigin звідки гнів Господа Саваота , у день лютого гніву Свого ,

* Сховати в печерах і рок Люди

Ісая 2:19
19 І люди будуть йти в печерах скель , та проваллях землі, У страх Господній , і слава його величності , коли він піднявся , щоб похитнути землю.

Коли люди почнуть говорити гір та до скель : "придушити нас?

Лука 23:29,30
29 Бо ось дні , вони кажуть: " Блаженні безплідні і черево , що ніколи не nangagdalang людина , і груди , що ніколи не nangagpapasuso .
30 Тоді , що до гір вони скажуть : Поспадайте на нас , а узгір'ям: покрийте нас .

Magpapatabon відповідь , коли люди говорять , що час людей (особливо жінок) , який благословив безплідною і черево , що ніколи не nagdalantao ...

Чому жінки говорять благословив безплідні і черево , що ніколи не nagdalantao ...???

Так буде велика нужда на землі та гнів на це місто.

Луки 23:23
23 Горе nagdadalangtao і відхід в ті дні ! тому що буде велика нужда на землі та гнів у цій країні .

Чому зло на землі?

Тому що осаджувати Єрусалим і знищені.

Лука 21:20,21
Але 20 коли ви побачили армії в Єрусалим , то знайте , що її знищення був близький.
21 Тоді , хто в Юдеї , нехай утікають в гори , а в межах міста вийшли , а в місцях не повинні увійти в місто. 22 За ці дні помсти , що виконали всі ці речі написані.

Які знищення відбудеться, коли військо взяло в облогу Єрусалиму?

Лука 19:43,44
Для 43 приходять до вас у день , ви babakuran стіні противника , і тіснити тебе , і gigipitin в бік , 44 А ilulugso на землю , і дітей твоїх в тобі, і вони не залишать у тобі каменя на камені ; бо ти не знав часу відвідин твоїх .

Будівництво в Єрусалимі , яка встановила , що жоден камінь не залишити обох рок!

Луки 21:5,6
5 А Деякі говорили про храм , як це красиво pinalamutihan камені і подарунки , Він сказав :
6 Що стосується цих речей , які ви бачите , прийде день , жодного не залишилося каменя на камінь , не зруйнували .


День Господь день тьми!

Амос 5:18,20
18 Горе вам , nangagnanasa день Господа ! Чому ви хочете день Господній? темряві, не ясності.
20 Не буде день темноти , а не світло ? дуже темно , і немає яскравості ?

Joel 2:02
2 Дні темноти та темряви , день хмари й імли , як зоря , на горах; великі люди і сильні ; не все подобається , і не повинно бути більше після цього, У роки багатьох поколінь .

Зображення : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Матвія 24:21
21 Бо тоді буде велика скорбота, якої не було з початку світу аж досі , і ніколи не станеться ніколи.

Жодне питання , коли в день . Питання в тому , коли ви повернетеся ? Чи готові ви?

Суботи , 17 жовтня 2009


Срібний золота

 

Софонія 1:2,3,18
2 Я кінець всім речі на землі , говорить .
3 Заберу Я людину й худобу, заберу птаство небесне і риби в морі , і спотикаючись з безбожними, Я винищу людини на землі , говорить Господь .
Навіть 18 їхнє срібло , ані золото їх не зможе врятувати їх у день гніву Господнього ; але вся земля буде з'їдає вогнем ревнощів Його , бо Він виконати , та , кінець , все , що жити на землі.

Знищення всіх речей під землею буде великий день Єгови. Говорить у віршах 3, включають ті злочини . Золото і срібло каменем спотикання. Вони кумири.

Єзекіїль 7:19
19 Вони віддали свої срібла на вулицях, і золото їх не буде , як нечистого, їхнє срібло та золото , не врятує їх у день гніву Господнього : вони не можуть задовольнити свої душі , ні заповнити їх надр; став каменем спотикання для їхню провину .

Єзекіїль 14:03
3 Син людський , ці люди несуть божків у серцеІ покласти камінь спотикання своєї провини перед обличчям своїм: Якщо вони запитали мене ?

Єзекіїль 44:12
Для 12 вони приймала їх до своїх кумирів, і плутаючись у них зло дому ІзраїляТак я підняв руку на них , говорить Господь Бог , і вони понесуть покарання за їхню провину .

Ісая 31:4,7
4 Бо так промовляє Господь до мене : як лев , і молодий лев ричить на видобуток , коли юрба пастухів викликало проти нього , що він не боявся їх голоси , ні принижуватися тому що шум з них: так Господь Саваот в гори Сіон , і горб з нею боротися.
За 7 У цей день кожен повинен відкинути своїх кумирів з срібла і своїх кумирів золота, зроблені своїми руками , тому що ви були винні ,

Говорить у віршах 4 Ісаї 31 по крайней мере , Господь Саваот , і в той день ( вірш 7) були кинуті людьми своїх ідолів із золота і срібла , щоб відповідати нашим проходження kababasa тільки поки що.

Метью 13:40,41,42,43
40 Як агрегації кукіль і в огні, так буде кінець світу .
41 Син Людський пошле Ангелів Своїх , і вони позбирають із Царства Його всі спокусиІ хто чинить беззаконня ;
42 І поставили їх на піч огненної, буде там плач і скрегіт зубів.
43 Тоді праведники , немов сонце , у Царстві свого Отця. Той , хто має вуха, щоб слухати , слухати.

Коли ти світиш право відповідно до Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 і в той час Михайло встати , князь великий , що стоїть на благо дітей , свого народуІ буде час скорботи , як ніколи не був так як був народ , до того часу , і в цей час із народу твого бути доставлений , кожен , що має бути написано в книзі.
2 І багато хто з тих, що сплять у земному поросі, збудяться , деякі в життя вічне , а інші у вічне наругу гидоту.
3 та мудрі будуть сяяти, як світила небозводу, а багатьох до правди , як зорі назавжди.
4 А ти , Данило , писок слова і друку книгу до кінця: Багато буде ходити туди й сюди , і знання , повинен бути збільшений.

Праведним блиском в кінці і пишними неприємності , коли ці знання. Перше читання наш 1:2,3,18 Софонія Софонія 1:15 ми читаємо.

Софонія 1:15
15 В цей день в день гніву , день скорботи й насилля , днів після закінчення і знищення, День темноти та темряви , день хмари й імли ,

Bible'm просто говорити і говорить він.

Ісая 46:6,7
6 Вони щедрі золото з гаманця і важать срібло вагою , вони nagsisiupa ювеліра , і він робить богів , вони були вниз , так, вони поклоняються .
7 Вони несуть його по плечу , взявши його і ставить його на місце , а він стоїть, і з місця свого не буде він не рухається , хто до нього кричить , але він не відповідає , не рятує його з біди.

Псалом 115:4
4 Їх кумири срібла та золота , зроблені руками людей.

Суботу , 10 жовтня 2009


Love Is The Same У Євангелії від Матвія 24:2 та Матвій 24:15 - Великої Скорботи ( Великої Скорботи )


Зображення :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Що означає той факт , що він говорить в Матвія 24:2 був зв'язаний або як кажуть в Євангелії від Матвія 24:15 ? А ще краще ми читаємо ж пункті .

Матвія 24:2 Але він відповів і сказав їм: Чи бачите ви все оце? Поправді кажу вам , Там не залишиться каменя на камені камінь , який не зламати

Матвія 24:15 Тому , коли Ви побачите ту гидоту спустошення , про яке говорив пророк Даниїл у святому місці ( читає, нехай розуміє ) .

На перший погляд , не лише помітити , що ці два пункти зв'язані між собою . Ви ставитеся ? Шлях , щоб дізнатися більше ми будемо граблі в іншому документі , в той же тему питання . Знайомі читання Біблії ми знаємо , що три Євангелія ( від Матвія , Марка і Луки) має аналогічну заяву зробив і про служіння нашого Господа. Таким чином , ми також прочитати книгу від Луки тут відповіді на наші запитання. Зверніть увагу , що Лукас написав порядку відповідно. ( Лк. 1:03 ) , будемо читати Луки 21:20 :

Але Лука 21:20 коли ви побачили фортеця Саваот покриє Єрусалим , то знайте , що його знищення був поруч.

Ви також можете прочитати наступні вірші від Луки 21:20 або так випливають. Ми знаємо , точно так само говорив Лука 21:20 і Матвія 24:15 і пішов на основі наступних пунктах. Але ти відповів йому таке ж питання в Євангелії від Матвія 24:2 і Матвія 24:15 ? Ми дізнаємося, які "руйнування "( Лк. 21:20 ) відбувається , коли Єрусалим був обложений армією . Ми читаємо в Євангелії від Луки 19:43,44

Лука 19:43,44 приходять до вас протягом дня , ви babakuran стіну ворогів ваших , і облягати тебе gigipitin осторонь і 44 на землі і ilulugso і твої діти в тобі , і тобі Вони не залишають каменя на камені ; бо ти не знав часу відвідин твоїх .

Чи є це питання відповів в тому ж кажуть в Євангелії від Матвія 24:2 і Матвія 24:15 ? Сумую за тобою . З Матвія 24:15 паралельно Луки 21:20. Є паралельно в Євангелії від Луки 21:20 Лука 19:43,44 . Луки 19:43,44 , а також паралельні в Євангелії від Матвія 24:2 . Так паралельно або сумісний Матвія 24:2 та Матвій 24:15

Але те , що визначає будівлю в Єрусалимі "не залишив каменя на камені " ?

Храм . ( Матвія 24:1,2 , Люк 21:5,6 )

Храм був використаний ворогами Бога , що вони вводять в оману людей з їх лжевчень. До цих пір ще викликаних ворогами Бога через людей цей храм.

Луки 21:20 Лука 19:43,44 Луки 21:06

Луки 21:20
Але 20 коли ви побачили армії Єрусалим , то знай , що її знищення був близький.

Лука 19:43,44
43 Для вас в найближчі дні, ви babakuran стіні противника , і облягати тебе , і gigipitin в бік ,
44 І ilulugso на землю , і дітей твоїх в тобі, і вони не залишать у тобі каменя на камені ; бо ти не знав часу відвідин твоїх .

Луки 21:06
6 Що стосується цих речей , які ви бачите , прийде день , жодного не залишилося каменя на камінь , не скидається .

Великої Скорботи ( Великої Скорботи )

Відбувається , коли Великої Скорботи ?

Відбуваються протягом цього гидоту спустошення говорив пророк Даниїл ( Мт. 24:15 )

Матвія 24:15,21
15 Таким чином , ви побачите ту гидоту спустошення , говорив через пророка Даниїла, Хто у святому місці ( читає, нехай розуміє ) ,
Для 21 тоді буде велика скорбота, якої не було з початку світу аж досі , і ніколи не станеться ніколи.

Якщо ви читаєте Матвія 24:15 від Матвія 24:21 Відзначається , що не може відокремити в ході заходу гидоту спустошення , і велика біда, відбулося , тому що коли ту гидоту спустошення , в той час буде велика скорбота.

Якщо є проповідники , які вчать , що гидоту спустошення був виконаний в 70 н.е. і великої скорботи і великої скорботи , поки не виконав , не вірю , що проповідник.

Щось підказує також , що велика біда, відбулося, то зруйнувати храм в Єрусалимі римлянами і великого горя , сказав , що сталося в 70 р. н.е. ще не мир , і він просто сказав це велике горе для знищення Ізраїлю храм. Але чому званої "великої" скорботу буде відбуватися під час гидоту спустошення ? І те , що відрізняє його від голоду під час причини ізраїльтяни Яків вони йдуть до Єгипту ? І чим вона відрізняється від попередніх завоювання країни , як Вавилон і Греція ? Ви запитайте їх , що .

Але ми знаємо , якщо коли - небудь сказав в Євангелії від Матвія 24:21 , інший світ або в Ізраїлі просто трапляється.

Давайте продовжимо читання в Євангелії від Матвія 24:29

Матвія 24:29
29 А зараз , по скорботі У ті дні , сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла , і зорі впадуть з неба , і повинні бути сили небесні ;

Він говорить , що по скорботі тих днів , будуть ознаки на сонці , місяць і зорі. Але останнє , що велика біда ?

Матвія 24:22
22 І якщо вкоротив був тих днів , ніяка людина зберігається , але тому що вибір paiikliin день .

Матвія 24:29 ми повернемося
Матвія 24:29
29 А зараз , по скорботі У ті дні , сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла , і зорі впадуть з неба , і повинні бути сили небесні ;

І ми читаємо Луки 21:25

Луки 21:25
25 І будуть ознаки на сонці, і місяці і зірках , а на землі тяжкого становища країни , matitilihan для безпечного моря та океану ;

Зверніть увагу , що він говорить в Євангелії від Луки 21:25 ознака того , що майбутні Сина Людського ( Лк. 21:27) , і це в Євангелії від Матвія 24:29 pinamamalian сказати " , по скорботі " , але уточнює , що скорботи ( Мт. 24:29 ) це дефіцит в країні ( Лк. 21:25) , яка була великою скорботи , в Євангелії від Матвія 24:21. Так означає не тільки великого горя Ізраїлю , але прийняти більше по всьому світу.

Але , можливо , вони кажуть , що горе від Матвія 24:29 , не посилаючись на велику біду в Євангелії від Матвія 24:21. Годинники з ними. Якщо ви прочитали все від Матвія 24:15 від Матвія 24:29 НЕ pinatutukuyan в вірші 29 про проблему , але великої проблеми в вірші 21 .

Вони обманюють вас , тому будьте обережні з ними. Вони можуть читати в Євангелії від Луки 21:20-24 . Ми читаємо познайомитися з вами.

20 А коли ти побачив армії в Єрусалим , то знайте , що її знищення був близький.
21 Тоді , хто в Юдеї , нехай утікають в гори , а в межах міста вийшли , а в місцях не повинні увійти в місто.
22 За ці дні помсти , що виконали всі ці речі написані.
23 Горе nagdadalangtao і відхід в ті дні ! тому що буде велика нужда на землі та гнів у цій країні .
24 і попадають від меча , і буде призвели до неволі поміж усі народи, і Єрусалим топтати погани , для виконання часи язичників.

Скажи це час язичників сказав в Євангелії від Матвія 24:15 і Daniel визначається. Зверніть увагу , що різні події в Євангелії від Матвія і Луки , 24 21.

Що говорить про Daniel часи язичників або ту гидоту спустошення ?

Данило 9:27 І він встановив заповіта для багатьох за один тиждень , а половина тижня він повинен припинити справу жертву та жертву хлібну , і крило гидоти прийде одна знищена , і до кінця , і пролив pagkapasiya ворожості знищені.

Daniel 11:31 І група буде стояти на його частину , і вони будуть занечистити святиню , навіть стіни і забрати цілопалення стале, і ставлять ту гидоту .

Daniel 12:11
11 І з того часу , цілопалення сталого знімається , і робиться нечисть , буде мати тисячі 290 днів.
12 Блаженна , він чекає , і прийде до тисячі 335 днів.

Їх відносять до Daniel говорив у Євангелії від Матвія 24:15 . І це теж одне місце , що прогноз , заявивши , в Євангелії від Луки 21:22

Луки 21:22
22 Для цього днів помсти , виникати Усі ці речі написані.

Не тільки книги Даниїла , що відбувається, але й з пророків , які визначає день помсти.

Але насправді у мене ще більш великого горя кажуть , мала місце під час великої скорботи , щоб знищити храм?

Зверніть увагу , що , по скорботі ( Мт. 24:29 ) у ті дні із зазначенням у великій скорботі , в Євангелії від Матвія 24:21 будуть ознаки на сонце, місяць і зорі, і говорять , що Матвій 24:30 розглядається як Сина Людського .

Матвія 24:30
30 А тоді з'явиться знак Сина Людського на небі ;І тоді всі племена земні і вони побачать Сина Людського , що йтиме на хмарах небесних із великою потугою й славою .

Ісус ясно сказав , що сталося або не сталося знову , коли великого горя .

Матвія 24:21
Для 21 тоді буде велика скорбота, Такі , як не було з початку світу аж досі , і ні коли - небудь станеться.

Тому що , якщо тільки мова (як деякі кажуть) є великою скорботи за все причиною руйнування храму , як Ісус , не знаю , тому що він розповів , як він ніколи не трапиться , якщо немає храму ? І не тільки з приводу можливого руйнування храму викликає глибоку скорботу , чи не так?

Велика біда, в Євангелії від Матвія 24:21 ознака пришестя Ісуса Христа. Щоб продовжити читання Матвія 24:30 в цей час також Сина Людського , що йтиме .

Daniel 12:11,12 говорить , пощастило взяти 1335 днів з гидоту спустошення стоячи. 1335 днів і 1335 роки . Paiikliin день не так? Матвія 24:21

Daniel 12:11,12
11 І з того часу , цілопалення сталого знімається , і робиться нечисть , буде мати тисячі 290 днів.
12 Блаженна , він чекає , і прийде до тисячі 335 днів.


А може збити вас з пантелику , коли читав уривок в Євангелії від Матвія 24:34 Ісус про гонку katutuparan все сказав .

Матвія 24:34
34 Поправді кажу вам , Це не минеться , поки всі ці речі.

Не забудьте включити "Всі ці речі " Пришестя Сина Людського . ( Від Матвія 24:30 )

Крім того , див. примітку на Об'явлення 7:14 . Люди приходять у велику біду. Велика біда, в Одкровенні 7:14, він також сказав велику біду в Євангелії від Матвія 24:21.

Об'явлення 7:14
14 І я сказав йому : " Господи , ти знаєш. І він сказав мені : Вони були отримані у великій біді , а самі вони випрали одяг свій , і білі в крові Агнця.

Як доказ , що заява в 7:14 і в Євангелії від Матвія 24:21 ідентичний ми будемо піднімати читанні Одкровення / Об'явлення 6:12,13

Об'явлення 6:12,13
12 І я бачив , коли він зняв шосту печатку , і сталось велике трясіння землі, і сонце стало похмуро як міх волосяний темно , і вся місяць зробився, як кров ;
13 І зорі на небі й на землю попадали , як рис плодових дерев isinasambulat маленькі молоді плоди , коли побиття сильний вітер.

Не забудьте сказати тут таке ж , преподобний 6:12,13 Матвія 24:29 , Матвія 24:30 сказано прийти , що Син Людський , так зерня (Мт. 24:34 ) daratnan Син Людський Люди magdaranas від великого горя і великої скорботи.

І napagtugma ми співставляємо 6 марок (знаків неба в Євангелії від Матвія 24:29 ) і шостий труби ( 9 / 11 трагедія , що виконання Матвія 24:2,15 ) у книзі Об'явлення. Отже , ми можемо правильний висновок ( в Пророцтво виконано) , що ангел (між шостим і сьомим режим) і могутній ангел ( між шостим і сьомим труба ) у книзі Об'явлення Сина Людського .

Що еквівалентно 4 ангелів в Одкровенні 7:01 ?

Одкровення 7:01
1 А по цьому я бачив чотирьох Анголів , що стояли на чотирьох кутах землі , який використовується для компенсації чотири вітри землі , щоб вітер на землі або на морі , ні на яке дерево .

Еквівалент в Євангелії від Матвія 24:31

Матвія 24:31
31 І пошле Анголів Своїх Він із сурму великий, і зберуть Його вибраних від чотирьох вітрів , від краю небес до краю їх.

І бачу , що вибирає з усіх племен по всьому світу разом .

7:9,14 заяву
9 Потому я глянув , і ось , велика кількість, що ніхто не незліченні , від усякого народу і всіх племен і народів, і язиків, стояв перед престолом і перед Агнцем , зодягнені в білий одяг і з пальмовими гілками в руках;
14 І я сказав йому : " Господи , ти знаєш. І він сказав мені : Вони були отримані у великій скорботі, І вони випрали одяг свій , і білі в крові Агнця.

Велика біда , згадані в Об'явлення 7:14 також великої скорботи в Євангелії від Матвія 24:21

Матвія 24:21
21 Бо тоді Там буде велика біда,, Такі , як не було з початку світу аж досі , і ніколи не станеться ніколи.

А для тих держав , які проводилися в Матвія 24:15 , але не обов'язково ніс тягар великої скорботи ми читаємо в Євангелії від Марка 13:19,24

Марк 13:19,24
19 За день не пошкодуєте, Як це було не з початку створення , Бог створив до цих пір, і ніколи не станеться ніколи.
24 Але в ті дні, Після скорботі отій , сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла ,

Візьміть те , що ви бачите в "ті часи "великої скорботи ( Мт. 24:21 ) Марк 13:19 от біда.

Що відбувається перед великою скорботи до потемніло сонце , місяць, і зорі ?

Марк 13:14,19,24,25,26
Але 14 Ви побачите ту гидоту спустошення, Стоячи він не повинен зодягнутися (читач зрозумів ) , а потім бігти в гори , в Юдеї ;
19 У ті дні буде така скорбота, Як це було не з початку створення , Бог створив до цих пір, і і не будуть ніколи.
24 Але в ті дні, Після скорботі отій, Є потемніло сонце і місяць не дасть свого світла ,  
25 І зірки впадуть з неба , і повинні бути сили небесні.
26 І тоді побачать Сина Людського , що йтиме на хмарах з великою силою і славою.
 
Місце виявилося великого горя , то побачите ту гидоту спустошення , говорить такий пункт , по скорботі тих днів , сонце затьмиться , місяць, і зорі . У "ті дні " , що прийде Син Людський . Скажіть вірш 26 " І " , і коли він сказав : "І "означає , що він належить їй казав.

Завжди пам'ятайте , Ісус сказав : не передавати покоління будуть приймати все сказав Ісус. Темні сонця , місяця і зірок і великої скорботи і прихід Сина Людського буде відбуватися в життя одного покоління.

Марк 13:30
30 Поправді кажу вам , Це не минеться, Поки всі ці речі.

знегоди

Пришестя Господа

Зображення : http://www.cynet.com/Jesus/w

Попросили мене по електронній пошті про пришестя Сина Людського . Він запитав: Що значить слово "на час" в Євангелії від Луки 21:27 ?

Він використовується версія є гарною новиною Біблії і , отже , написано : У цей час Сина Людського , що йтиме на побачать хмара , з великою силою і славою великою. Luacs 21:27 Гарне Біблії Новини

" Час ", відноситься до темряви сонце і місяць, і зорі знищити першим пунктом в Євангелії від Луки 21:26. Ми читаємо же заяві Господа в Євангелії від Матвія 24:30 .

Матвія 24:30 ( Good Біблії Новини )
30 Потім з'явиться на небі знамення Сина Людського й mananangis всіх країн . Вони вважають , що Син Людський у хмарах , приходять з великою силою і славою великою. Матвія 24:30 Гарне Біблії Новини

, Який визначає слово " , потім " ? Саме тоді потемніло сонце, місяць і зірки знищити. Матвія 24:29 ми читаємо , що в пункті sinunudang .

Матвія 24:29 Після цього скорботи, Darkened сонце і місяць світить , падають з неба зірки , і похитнути владу у Всесвіті. Гарні новини Біблії

Так що сенс терміна "у часі " в Євангелії від Луки 21:27 є " після " ( Мт. 24:30 ) , щоб затемнити сонце, місяць і знищити зірки в небі.

Що означає слово " по скорботі отій "перед потемніло сонце, місяць і знищити зірок на небі ? Матвія 24:29

Ми перші читати подібну заяву Господа в Євангелії від Марка 13:24 до версії Біблії.

Марк 13:24
24 Але в ті дні, після скорботи Сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла ,
25 І зірки впадуть з неба , і повинні бути сили небесні.

Ми також читаємо в різних версіях на англійській мові .
Марк 13:24
Нова міжнародна версія (© 1984)
"Але в ті дні, Після цього золотого " , "сонце затьмиться, і місяць не дасть свого світла ;
Нове Життя Переклад ( © 2007)
"У той час , після страждання тих днів , сонце затьмиться , місяць дасть ні світла ,

Англійська Стандартна версія (© 2001)
Але в ті дні, Після скорботі отій , сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла ,

Новий американський стандарт Біблії ( © 1995)
"Але в ті дні, Після скорботі отій , сонце і потемніли стане , буде не дати своє Місячне світло ,

Міжнародний стандарт версії ( © 2008)
"Але після того , страждання тих днів, "Сонце затьмиться , місяць не дасть свого світла ,

Слово Боже ® перекладу (© 1995)
"Тепер , після страждання тих днів , НД стане темно , місяць не дасть свого світла ,

Біблії короля Джеймса
Але в ті дні , по скорботі отій, сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла ,

Американська версія короля Джеймса
Але в ті дні , по скорботі отій, сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла ,

American Standard версії
Але в ті дні , по скорботі отій, сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла ,

Біблія в Основному Перейти
Але в ті дні, Після чого час скорботи ВС буде темно , і місяць не дасть свого світла ,

Douay - Реймс Біблії
Але в ті дні , по скорботі отій, сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла .

Переклад Біблії Дарбі
Але в ті дні , Після цього золоті , сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла ,

Переглянутий варіант англійської
Але в ті дні , по скорботі отій, сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла ,

Біблія Вебстера перекладу
Але в ті дні , по скорботі отій, сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла ,

Уеймут Нового Завіту
"У цей час, Однак , після чого золоті , сонце затьмиться , і місяць не проллє свого світла ;

Світовий Відразу Біблії
Але в ті дні , Після цього гніту , сонце затьмиться , місяць не дасть свого світла ,

Literal Юнга перекладу
Але в ті дні , по скорботі отій, сонце затьмиться , і місяць не дасть свого світла ,
Іспанська фаланга сказати словами "після скорботи " в Матвія 24:29 перекладу "Добра новина "Біблія "ці дні "(Мк. 13:24 ) , але також визначає термін "в ті дні? Якщо ви збільшите читання від Марка 13:24, нібито " скорботи "( в ті дні) , це у скорботі з самого початку створення у вірші 19 Марка 13 і читаємо переклад Біблії.

Марк 13:19
19 Для ті дні такою скорботою, якої не було з самого початку створення , Бог створив до цих пір, і ніколи не станеться ніколи.
Марк 13:19
Новий американський стандарт Біблії ( © 1995)
"У ці дні буде час скорботи таких , як не відбулося після повернувся творіння , яке Бог створив Ну , і не буде.
Біблії короля Джеймса
Бо в ті дні буде така скорбота, Як це було не з повернувся творіння , що його Бог створив , на цей раз не буде.

Американська версія короля Джеймса
Бо в ті дні буде така скорбота, Як це було не з повернувся творіння , яке Бог створив до цього часу не буде.

American Standard версії
У ті дні буде така скорбота, Такі , як бо не бувало , як з повернувся творіння , яке Бог створив Ну , і ніколи не буде.

Douay - Реймс Біблії
Бо в ті дні буде така скорбота, Так само як не від повернувся творіння , яке Бог створив Ну , і не буде.

Переклад Біблії Дарбі
У ті дні буде така золота таких , як не було так , як я повернувся створення , що його Бог створив , Ну , і ніколи не буде;

Переглянутий варіант англійської
У ті дні буде така скорбота, Такі , як бо не бувало , як з повернувся творіння , яке Бог створив Ну , і ніколи не буде.

Біблія Вебстера перекладу
Бо в ті дні буде така скорбота , таких , як Бог не було від повернувся творіння , яке Бог створив до цього часу не буде.

Світовий Відразу Біблії
Бо в ті дні не буде гноблення, Такі , як не було , як від повернувся творіння , яке Бог створив Ну , і ніколи не буде.

Literal Юнга перекладу
У ті дні буде така скорбота , таких , як Бог не було від повернувся створення , що Бог створив , до цих пір , і не бути;
Що станеться , "у ці дні " гноблення і причина бідності людей? Ми піднімаємо читання в Євангелії від Марка 13:14-18

Марка 13:14-18 Біблія
Але 14 Ви побачите ту гидоту спустошення , коштує він не повинен зодягнутися (читач зрозумів ) , а потім бігти в гори , в Юдеї ;
15 І покрівлі, нехай той не дійшли , за контрактом , нічого не приймати в своєму домі ;
16 І в полі вертається взяти одежу свою.
17 А горе nangagpapasuso nangagdadalangtao і в ті дні !
18 Моліться , щоб не повторювалися в зимовий період .

Лопата для гидоту спустошення , щоб люди бідні. Таким чином , якщо термін " в часі " в Євангелії від Луки 21:27 перекладу Біблії Гарні новини через темний день , і знищити місяць, і зорі , під час скорботи після гидоту спустошення.

Це питання про те , хто є по електронній пошті мені відповів , за його словами , проповідника по радіо. Відповідь сказав в Євангелії від Матвія 25:32 Доброї Новини Біблії.

Матвія 25:32 ( Good Біблії Новини )
32 У цей час, Matitipon його перш за все. Вони pagbubukud його окремо один від одного , як пастир овець і кіз.

Термін "час" в Євангелії від Луки 21:27, відповідно до проповідником , по електронній пошті запитує , таке ж , як в Євангелії від Матвія 25:32 . Вона лежала поруч з істиною . Оскільки термін " в часі " в Євангелії від Луки 21:27 відноситься до темряві після сонце, місяць і зірки знищити , а термін " в часі " в Євангелії від Матвія 25:32 сказано про плач Сина Людського Матвія 25:31 , що наші kababasa пункті тільки поки що.

Матвія 25:31 ( Good Біблії Новини )
31 Син Людський прийшов , як король , з усіма ангелами , і його елегантні luluklok престол.

Лі близько до реальності , щоб це відбулося в той же час , така брехня сатани ! І , як ви електронною поштою , радіо -проповідник сказав , що невідомі дати й часу приходу Сина Людського , як написано в Євангелії від Матвія 24:36 . Я згоден з тим , вони дійсно не знають , коли приймати виконання гидоту спустошення , які відзначають прихід Сина Людського .

Багато хто на самому ділі pansirang траві поля . У полі , в той час ще не nabubunga , видалити бур'яни з сільськогосподарських культур . Але якщо знехтувати nagkauhay просто бур'яни до врожаю , щоб не пролити зерна рису . І урожай , трава супроводжується nagagapas , відрізали зерна kinakapitang соломи. Включити траву соломи горіти у вогні.

Хто визначає a.k.a. Ісая 9:6,7 Еммануель ?

Дайте нам знати , хто є Еммануель. Запам'ятати жирний листи.

Ісая 9:6,7
6 Бо й нам народжується дитина , до нас сина , даного людям , а уряд буде на його плече , і його ім'я буде називатися: Дивний Порадник , Бог сильний , Отець вічності , Князь світу .
7 Зростання його уряду і світу в цій країні не буде кінця , на престолі Давида , і царство , щоб встановити, і для підтримки справедливості і правди відтепер і до назавжди. Ця робота проводиться Господа Саваота .

Зображення : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Єремія 33:15,16
15 В ті дні , і цього разу , я pasusuplingin Девід Відділення правди ; і Він буде чинити право та справедливість земель .
16 У ті дні Юда буде спасенийІ Єрусалим буде жити безпечно , і це ім'я буде називатися: " Господь наша .

Примітка : pasusuplingin тільки влада.

Єремія 23:5,6
5 Ось дні наступають , говорить Господь , Я Давидові праведну , І повік царюватиме як король і мудрий, і буде чинити суд і правду на землі.
6 За днів Його Юда спасеться, І Ізраїль буде жити безпечно , і його ім'я буде називатися: " Господь наша .

Зверніть увагу : підвищення Давидові праведну . Коли pasusuplingin або підняти Галузь праведну ?

Єремія 30:7,8,9,21
7 Чи є ! в цей день є великим, , що не було такого, як він : Потім він У біда Якова ;але він буде.
8 І буде в той день , говорить Господь Саваот, поламаю ярмо його , яке на тобі , і пута твої , і що він служить не більше незнайомими людьми;
9 І будуть служити Господеві, Богові своєму , і Девід цареві своєму , якого поставлю Я їм.
21 А Їх князь , один з них , і його з-поміж їх ; і Я залишу його , і він повинен наближатися до мене : для тих , хто наважиться підійти до мене? говорить .

Посланник Аллаха , які приїжджають у великі неприємності протягом дня що ніхто не подобається?

Daniel 12:1,2
1 і в той час Михайло встати , великий князь , які стоять на благо синів твого народу , і буде час скорботи ! що ніколи не було , оскільки існує країні До цього часу, та в цей час із народу твого бути збережені , кожен, які повинні бути написано в книзі.
2 І багато хто з тих, що сплять у земному поросі, збудяться , деякі в життя вічне , а інші у вічне наругу гидоту.

Daniel 10:21
21 А Я вам кажу правду написано в Писанні , і немає ніякої допомоги мені від них , а Майкл ваш принц .

Ісая 4:2,3
2 У той день бути красивою і славною Філія Господа , і плід землі , то буде і пишнотою для врятованих із Ізраїля .
3 проходу , який залишається на Сіоні , і він залишився в Єрусалимі , називається святий , навіть кожен письмового серед проживаючих в Єрусалимі:

Ніколи не було до великого горя або проблеми так що Він не Майкл. Ми читаємо сказав Ісус.

Матвія 24:21
Для 21 тоді буде велика скорбота, що як не було з початку світу аж досі , і не відбудеться ніколи .

Єремія 30:7 (нічого подібного) , Даніель 12:1 (ніколи не було) і Метью 24:21 (не сталося з самого початку)

Велика біда, не є рідкістю тому ніколи не говорив з самого початку світу . Те ж, у книзі Даниїла 12:1 , проблеми , які ніколи не сталося.

12:01 Даніель говорить , що Майкл буде " стояти " дорівнює піднімати , а це означає , він не спадало на думку , прогнозування , як сказав Ісус " відбулося " Так Майкл не Ісус.

Пам'ятайте говорив Єремія в 30:7-9,21 піднімати проблеми Давид ( Мігель ) , так він говорить о 12:01 Daniel , що Майкл був зведення воскресіння Давида під час скорботи.

Якщо молода людина була Ісая 9:6,7 Майкл і Майкл не Ісус , Ісус?

Єзекіїль 34:11-13
Для 11 Так говорить Господь Бог ; Ось , Я навіть я , пошук овець Моїх , і буде шукати їх.
12 Як пастир своє стадо того дня , коли він серед своїх розсіяних овець , так Я перегляну отару Свою , і доставити їх скрізь , де вони були розпорошені за хмарного та похмурий.
13 І виведу їх до людей , і позбираю їх із землі , і принести його на свою землю і їх пасти на Ізраїлевих горах , по водотоків , а також на всіх оселях місць в країні.


Ісус є Господь Бог. Він є батьком . Перевірена !

Воскресіння

Все, що ми aasam воскресіння. Хто не прагне підняти його ще раз? Але хто ж перший воскресіння ? А який воскресіння насолодитися пришестя Сина Божого?

Ми читали деякі заяви про воскресіння в 1 Солунян 4:14-17

1 Солунян 4:14-17
14 Бо , якщо ми magsisisampalatayang Ісус помер і воскрес , так і спати в Ісуса Христа Бог приведе з Ним.
15 Бо це ми вам кажемо словом Господнім, що ми, хто живе , що залишилися до приходу Господнього Ми не можемо перешкодити їм , які поснули.
16 Сам бо Господь зійде з неба , з криком , з голосом архангела і трубі Божій, і Мертві у Христі воскреснуть перш ; знову.
17 потім ми , живі , які залишаються будемо схоплені разом із ними в хмарах на зустріч Господню на повітрі , і тому Господь буде з нами вічно.

У неділю є духовна або litiral ? Але спочатку переконайтеся , що архангел , як вона йде , і хто він такий. Щось підказує не прийшов архангел каже , що це, але тільки чую його крик з небес. Чи мають вони рацію ? Ми читаємо в книзі Даниїла 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 І в той час Михайло встати князь великий , що стоїть на благо синів народу свого, і не буде важкий час , як ніколи не був так як був народ , до того часу , і в той час зберігається свій народ , кожен, які повинні бути описані в книзі.
2 і багато хто з них , які сплять у земному поросі, збудяться , Одні для вічного життя , а деякі на вічне наругу гидоту.

Архангел Михайло приходить. Не можу розділити Архангела в 1 Фес 4:16 і Daniel 12:1,2 , так як тільки виникають два рази активувати мертва , як говориться в Біблії. Об'явлення 20:05

Духовні або воскресіння litiral впевнений , результат прибуття Мігеля і хто - хто перший підняв ?

Відповідь espritual воскресіння. І перший підняв народ Ізраїлю. Докази , які ми читали в Римі 11:7-8,15

Рим 11:7-8,12,15
7 Що таке пошук в Ізраїль , що він не отримав , але це kinamtam призначення та ін склали:
8 Згідно з письмовим , Бог дав їм духа засипання, очі не бачили і вуха не чули до сьогоднішнього дня.
12 Отож, тепер , якщо вони падають , як багатство світу , і втрати їх багатство поганам, скільки ж більш повнота їхня ?
15 Бо якщо pagkakatakuwil з них є примирення світу , Що так прийняти їх , як не життя з мертвих.

Скажімо у пункті 8 , що дав їм духа засипання, це означає , що , поки вони не бачити і чути правди вони будуть спати , або мертвим. І знову визнання з них ( V15 ) еквівалентно даючи життя мертвим .

Тому першим великим фрукти вирощуються або народ Ізраїлю.

Об'явлення 7:4-8
4 І почув я число закритих , які 144000 запечатаному, з племени синів Ізраїлевих :
5 з племени Юдиного відображено 12000 , Рувима 12000 , Гада 12000 ;
6 з племени Асирового дванадцять тисяч , з племени Нефталимового 12000 , Манасіїного 12000 ;
7 з племени Симеонових 12 тисяч , з племени Левія 12000 , від коліна Іссахара 12000 ;
8 з племени Завулона 12 тисяч , з племени Йосипового дванадцять тисяч , з племени Веніяминового відображено 12000 .

Одкровення 14:1-5
1 І я глянув, і ось Агнець стоїть на горі Сіоні , і з Ним сто сорок чотири тисячі його ім'я та ім'я його батька написано на чолах .
2 І почув я голос із неба , немов шум великої води , і, як голос великий грім , і голос я чув , як арфіст грає на гуслах своїх :
3 І вони nangagaawitan , які здаються Нові пісні перед престолом і перед чотирьома тваринами й старцями , і ніхто не міг вивчити пісню , але 100 і 44 000, навіть ті , хто купив землю .
4 Це були не осквернився з жінками, бо чисті вони . І це йдуть за Агнцем , куди він іде. Вони були придбані у чоловіків , які будуть перші плоди Богу і Агнцеві .
5 І в їхніх вустах не неправдиві вони без пороку.

Римлян 13:11
11 І це , знаючи , зараз саме час Пробудіться час , коли ви спите : Зараз до нас ближче , ніж безпека , коли ми ввірували.

Ефесян 5:14
14 Тому він каже: Встань вставай, і воскресни із мертвих , і Христос освітить тебе .

1 Коринтян 15:23,34,46
23 Але кожен у своєму статусі , Христос перших плодів; Потім Христом під час Його приходу .
34 Ви прокидаєтесь у правді , і не гріх , бо деякі з них не знають Бога , я кажу вам перенести цю ганьбу .
46 Хоча дух йде не про перше, але на землі , то духовно .

Деякі можуть подумати , що після плоті або litiral або фізична воскресіння перше воскресіння. Але правда , я помер після Господа Ісуса? Ми читаємо Іоанна 8:51 , і Івана 11:25,26

Іоанна 8:51
51 Поправді , поправді кажу вам : Хто слово Моє ; він ніколи не побачить той смерти повік .

Іоанна 11:25,26
25 А Ісус сказав до нього: Я воскресення й життя : Хто вірує в Мене , хоч і вмре , буде жити ;
26 І кожен, хто живе та хто вірує в Мене, не помре довіку . Ти віриш?

Але ми ще знаємо , як litiral і фізичне воскресіння відбувається , коли архангел. Ми підтримуємо у попередньому пункті.

1 Солунян 4:14-17
14 Бо , якщо ми magsisisampalatayang Ісус помер і воскрес , так і спати в Ісуса Христа Бог приведе з Ним.
15 Бо це ми вам кажемо словом Господнім, що ми, хто живе , що залишилися до приходу Господнього Ми не можемо перешкодити їм , які поснули.
16 Сам бо Господь зійде з неба , з криком , з голосом архангела і трубі Божій, і Мертві у Христі воскреснуть перш ; знову.
17 потім ми , живі , які залишаються будемо схоплені разом із ними в хмарах на зустріч Господню на повітрі , і тому Господь буде з нами вічно.

Якщо вони вважають , що Господь не вмирає , хто помер у Христі воскреснуть перш ? Ми підтримуємо Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 І в той час Михайло встати князь великий , що стоїть на благо синів народу свого, і не буде важкий час , як ніколи не був так як був народ , до того часу , і в той час зберігається свій народ , Кожен 1 , які повинні бути описані в книзі.
2 і багато хто з них , які сплять у земному поросі, збудяться , Одні для вічного життя , а деякі на вічне наругу гидоту.

Дайте нам знати , що написана в книзі. Чи є вони живими або мертвими? Відповідь життя . Читайте Ісая 4:2,3 ми читаємо

Ісая 4:2,3
2 У той день бути красивою і славною Філія ГосподаІ плоди земні величністю та пишнотою для них , які бігли з Ізраїлю.
3 проходу , який залишається на Сіоні , і він залишився в Єрусалимі , називається святим , навіть Кожен письмового серед проживаючих в Єрусалимі ;

Хто філія Господи ?

Єремія 23:5,6
5 Ось дні наступають , говорить Господь , Я Давидові праведну , І повік царюватиме як король і мудрий, і правосуддя та правду на землі.
6 За днів Його Юда спасеться, Ізраїль же буде безпечний ; і його ім'я буде називатися: " Господь наша .

Коли ви зберегли Юдеї та Ізраїлю ? А що таке ім'я посланцем Бога прийти? Ми підтримуємо Daniel 12:1,2

Daniel 12:01
1 І в той час Михайло встати, Великий князь , який стоїть на благо синів твого народу , і буде час утиску , як ніколи не був так як був народ , до того часу , і в цей час із народу твого має поставлятися, І кожен , повинно бути написано в книзі.
2 І багато хто з тих, що сплять у земному поросі, збудяться , Одні для вічного життя і одні на вічне наругу гидоту.

Якщо ви не Майкл Галузь праведну .

Хрещення розп'яття хрещення Духом.

Луки 12:50
Але 50 У мене є пройти хрещення , і як Я мучуся , поки не буде завершено?

Марк 10:38
38 Та Ісус сказав їм: Не знаєте , чого просите. Mangakaiinom ви чашу , яку Я п'ю його ? або mangababautismuhan хрещенням , яким Я хрещуся ?

Як хрещення Сина Божого , щоб ми прийняли хрещення.


Римлян 6:4-6
4 Тому ми поховані з Ним хрищенням у смерть: , що як Христос воскрес із мертвих славою Отця , так і нам ходити в обновленні життя .
5 Бо , якщо ми були з ним подобою смерті Його , ми також будемо так і для подобою воскресіння Його ;
6 Те , що ми знаємо , що наш давній чоловік розп'ятий із Ним , , що тіло злочинця було зруйновано , а коли так , що ми не захоплювати більше гріха ;

Кол. 2:13
13 А були мертві у своїх гріхах , та в необрізанні вашого тіла , Він оживив разом із Ним , простивши всі наші гріхи;

Колосян 3:1,2,3,9,10
Якщо 1 ви воскресли з Христом , шукати речі вищі , де Христос сидить по праву руку від Бога.
2 Встановіть ваші почуття на речі зверху , а не на речі , на землі.
За 3 Бо ви померли , і життя ваше сховане в Бозі з Христом .
9 Не кажіть неправди один одному , а відкласти старого чоловіка з її вчинками, ,
10 І ви надіти нову особистість , що відновлюється для пізнання за образом Того , Хто створив його :

Ефесян 2:05
Хоча 5 ми були мертві через борги наші , додав до нас разом із Христом ( За спасенні ви благодаттю )

Таким чином , воскресіння було духовним . І перший підняв Божому домі еквівалентно народу Божого , який є Ізраїль . У тому ж воскресіння Мігель прийняв воскресіння , тому що він був убитий і розп'ятий з Господом.


1 Петра 4:17
Для 17 прийти на момент відкриття судячи Божому домі ; і перед нами , що буде з тими , хто не кориться Євангелію Божу?

Римляни 2:9,10
9 Недоля та утиск у кожній душі людини , який робить лихе , в першу чергу євреїв , , а також по-грецьки ;
10 а слава, і честь, і мир усякому , хто чинить добре , єврею -перше , по-перше , , а також на грецькому :

Чи ми 144000 і незліченну кількість людей в Одкровенні 7 дух ( litiral хто помер) , або ті , хто з плоті і крові.

Яка природа їх?

Об'явлення 7:16,17
16 Вони будуть терпіти голоду і не більше , ні спраги більше , вони також не потрапили в ПС або теплової енергії;
17 Бо Агнець , що серед престолу , буде за пастиря , і вони papatnugutan фонтани води життяІ витре Бог кожну сльозу їхніх очах.

Духи ( litiral помер ) Не голод або спрага? І чи дух papatnugutan джерельна вода життя ?

Джон 6:35,54,55
35 Ісус же сказав їм: Я хліб життя : , що приходить до Мене , ніколи не буде голоду , і той , хто вірує в Мене , ніколи не прагнутиме .
54 Хто тіло Моє споживає і п'є Мою Кров , життя вічнеІ Я воскрешу його в останній день .
55 Бо тіло Моє то правдиво реальна їжа , і кров моя правда пити.

Ми точно не від голоду і спраги люди не з плоттю і кров'ю , тому що Господь сказав живих людей , із тілом та кров'ю. Якщо вони мертві litiral (фізичні , матеріальні , чуттєві ), який підняв , чому вони дадуть вода з життя , якщо вони безсмертні? Якщо це так по - мабуть , джерельна вода життя ( litiral джерела) дає життя , а не тіло і кров , щоб протиставити вчення Біблії.

Що є джерелом живої води?

Єремія 17:13
13 Господи , надія Ізраїлевого ; все , Тебе залишає , має бути соромно. Ті , хто зі мною був написаний на землі , тому що вони залишили Господа , джерело живої води.

Іоанна 7:37-39
37 У останній день , великий день свята стояв Ісус і кричали : Хто прагне, іди до Мене та й п'є .
38 Хто вірує в Мене , як каже Писання , є з утроби потечуть ріки води живої .
39 ( Це ж сказав Він про Духа , щоб отримати , що віруючі в Нього , бо Дух ще , бо Ісус ще не був прославлений. )

Papatnugutan означає води від джерела життя Агнця , приймуть люди віри. І так , то вони не йдуть голодного , або спраглим , щоб вона привести людей до віри в його плоть і кров.

Ні голоду або спраги , тому що вони годують їх.

Псалом 23:02
1 Господь то мій Пастир , я не буду.
2 Він pinahihiga мені свіжі пасовища; Він веде мене біля води вітальня,

Єзекіїль 34:14
14 Я буду пасти їх з хороше пасовище , і високі гори висотою Ізраїль загін їх буде : там вони будуть відпочивати в доброму загоні і на пасовисько сите будуть пастися на горах Ізраїлевих .

Pinastol природно , коли вони відчувають голод і спрагу , і вони не mabibilad тепло сонця для пастуха щоб привести їх у води , де тінисті опівдні . Псалом 23:02

Який статус посланця Божого народу в наш час вони не потрапили в ПС або тепло ? ( Зверніть увагу, вжевиділені жирним шрифтом)

Ісая 49:8-10
8 Так говорить Господь: За часу вподобання Я послухав тебе і в день спасіння Тобі допоміг я , і я буду охороняти Тебе , і дасть тобі людей , щоб відновити землю , щоб поділити спадки спустошені ;
9 Говорити вони є , вийди вони в темряві , покажіться ' . Вони їдять на вулиці , і всі голі висоти повинні бути свої пасовища.
10 А вони не будуть терпіти голоду і спраги , і не буде тепла , ні сонце ; бо той , хто на них милість вилучити їх до джерел води чи буде він направляти їх .

Ісая 42:6,7
6 Я , Господь , покликав Тебе в справедливості, і буду міцно тримати за руки Тебе , і дасть тобі людей , світла країни;
7 Для того щоб відкрити очі сліпих , щоб вивести ув'язнених у в'язниці, І тих , які сидять у темряві з в'язниці.

Ісая 61:1,2
1 Дух Господа Бога на мені ; бо Господь помазав Мене благовістити вбогим , Він послав Мене перев'язати зламаних серцем , проповідувати полоненим визволення , а також відкриття в'язниці ув'язнених;
2 щоб проголосити рік уподобання Господу, та день помсти для нашого Бога , щоб потішити всіх , що ридати ;

Ісая 11:1,2
1 І , як видається , стебла Джессі , та відгалуження від своїх коренів , отримаємо :
2 і Дух Господній спочине на ньому , дух мудрости й розуму , дух поради й лицарства , дух знання і страх Господній ;

Єремія 23:5,6
5 Ось дні наступають , говорить Господь , що я буду Давидові праведну , І повік царюватиме як король і мудрий, і правосуддя та правду на землі.
6 За днів Його Юда спасеться і Ізраїль буде жити безпечно , і його ім'я буде називатися: " Господь наша .

Єремія 30:7,8,9,21
7 Чи є ! в цей день велика, не було такого, як він : навіть час скорботи Якова , але він буде.
8 І буде в той день , говорить Господь Саваот, поламаю ярмо його , яке на тобі , і пута твої , і що він служить не більше незнайомими людьми;
9 І будуть служити Господеві, Богові своєму , і зДавида , і цареві своєму , якого поставлю Я їм.
21 А свого князя буде один з них , і його з-поміж їх ; і Я залишу його , і він повинен наближатися до мене : для тих , хто наважиться підійти до мене? говорить .

Daniel 12:1,2
1 І в той час Михайло , встати , великий князь , який стоїть на благо синів твого народу, і там буде час скорботи, як не було , оскільки існує нації до того часу: і в цей час із народу твого бути збережені , кожен, які повинні бути описані в книзі.
2 І багато хто з тих, що сплять у земному поросі, збудяться , деякі в життя вічне , а інші у вічне наругу гидоту.

Таким чином , люди в змозі посланцем Бога говорить в Єремії 23:05 і Єремія 30:9 є " підняв " послав його. Але люди не просто, тому що він був архангел Михайло .

Архангел направляти їх , щоб вони від голоду і спраги за слово Боже. Раніше люди Бог дав слово голоду Бога.

Амос 8:11
11 Ось дні настають , говорить Господь Бог , Я пошлю на землю голод , не голод на хліб , ні спрагу води, але, почувши слова Господа .

Якщо поганий пастух не принесе джерельної води , де тінисті , ви дійсно спалили в розпал дня.

Туалетна без вад.

1 Коринтян 15:53
53 Для цього тлінного повинні зодягнутися в нетління , і ця смерть зодягнутися в безсмертя.

Що смерті немає ibibihis ?

Ефесян 4:14
24 А Ви одягаєте нову особистість , які створеного за Богом у справедливості й святості правди .

Що нового людини непідкупного ?

Галатів 3:27
Для 27 все, що ви хрещені в Христа ibinihis Христа.

Як хреститися в Христа ?

Римлян 6:3,4
3 Хіба ви не знаєте , що всі ми христився у Христа Ісуса , у смерть Його христилися ?
4 Тому ми поховали разом з ним хрещенням у смерть : , що як Христос воскрес із мертвих славою Отця , так і нам ходити в обновленні життя .

Залучені до вас безсмертя Христа?

1 Тимофію 1:10
10 Та тепер це зробив з'явлення Спасителя нашого Ісуса Христа , Хто знищив смерть і приніс на світ життя і безсмертя через благовістя ,,

Що відбувається , коли особу, винну раз після отримання правду?

Євреїв 10:26,27
26 Бо , якщо ми свідомо провини після того, як ми отримали пізнання правди , немає жертви збереглися про гріх ,
27, але страшна туга за судити , і полум'я вогню пожерти противників .

Чи має суддя sumasampalaya Син Божий?

Іоанна 3:18
18 Хто вірить в Нього, не судиться , Хто не вірує вже засуджений , бо він вірував в Ім'я Однородженого Сина Божого .

Вони помирають?

Іоанна 8:51
51 Поправді , поправді кажу вам , Якщо Хто слово Моє берегтиме, не побачить смерті .

Це хрещення Ісуса народився ще раз, і вони будуть робити в Царство Боже?

Джон 3:3,11,12
3 Ісус відповів і сказав йому : Поправді , поправді кажу тобі: Коли хто не народиться згори, то не може побачити Божого Царства.
11 Поправді , поправді кажу тобі , Ми говоримо на нас , і ми бачили , ми давати показання; але свідчення нашого ви не приймаєте.
12 Якщо б я сказав вам усе це земне і ви не вірите, то як же ви повірите , якщо буду говорити вам про небесне?

1 Петра 1:3,23
3 Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа , що великою Своєю милістю ми народжуємося знову живий надії через воскресіння Ісуса Христа з мертвих ,
23 У той час як народжені ви не з тлінного насіння , але з нетлінного , Словом Бога Живого і зостається .

1 Петра 3:21
За словами 21 дуже схожий тепер економить навіть хрещення , Не ховаючи від бруду плоті , але відповідь обітниця Богові доброго сумління , через воскресіння Ісуса Христа;

Чи є життя до цих пір вважається мертвим?

1 Тимофію 5:06
6 Та вона, що мешкає в задоволення хоча життя мертва.

При nabihisan в нетління (1 Коринтян 15:53,54 ) не повинен бути винним , тому що ви ...

1 Коринтян 15:55,56
55 Де , смерть , твоя перемога? Де , смерть , твоя перемога?
56 перемога смерті гріха ; і влади гріха права:

Ми читаємо в тому ж дусі 1 Кор 15:53-56

Римлян 6:13,14
13 А також ви надаєте членам вашої гріха в знаряддя неправди ; Віддайте себе Богові, як ожилих із мертвих , а члени ваші за знаряддя праведности Бога.
Для 14 Гріх не повинен вас : Тому що ви не під законом , а під благодаттю.

Перше воскресіння буде igagapos посланця сатани .

20:1,2,5 заяву
1 І бачив я Ангола , що сходив з неба , що мав ключа від безодні, і кайдани великі в руці своїй.
2 Він взяв дракона , змія стародавнього , що диявол він і сатана , і зв'язав його на тисячу років ,
5 А інші померлі не жили до тисячі років . Це перше воскресіння.
Ангел є символом Miguel .

Ми впевнені існування духовних результатів першого воскресіння Архангела в майбутньому. Тому що , якщо перше воскресіння є воскресіння litiral повинен падати другого воскресіння Daniel 12:01 говорить . Тому що перше підвищення (Об'явлення 20:5 ) ради , а також ті , хто говорять , що Данило 12:12 Нехай буде благословенний , досягнутих на 1335 днів. Ми читаємо.

Daniel 12:12
12 Блаженна , він чекає , і прийде до тисячі 335 днів.

Таким чином , в 1 Фес 4:16 і 12:01 і Daniel Об'явлення 20:05 ми впевнені , що духовне воскресіння.

Об'явлення 20:03
3 І він кинув у безодню , і закрити , і печатку над ним поклав , що вони не зводив уже, аж поки не скінчиться тисяча років , то йому необхідно перекрити йому трохи часу .

Сатана буде потрапити до в'язниці за тисячу років. Але що є еквівалентом тисячі років залежно від Петра ?

2 Петра 3:8
8 Та не забувайте , дорогі друзі , речі , , що в один прекрасний день Господа , як тисяча років , і тисяча років як один день.

Тисячу років дорівнює 1 день. Що відбувається в один день?

Захарій , 3:09
9 Бо ось , камінь , що його Я поклав перед Ісусом , на одному камені сім очей , ось Я виріжу на ньому різьбу його , говорить Господь Саваот , і Я видалити вину цієї землі за один день.

Захарій 14:07
Але будьте 7 в день , Господу знаний, то, А не день , ні ніч , але він повинен бути , по ночах блиск.
8 пройти У той день , живі води потечуть з Єрусалиму, Половина їх до східнього моря, а половина її до моря західнього : влітку і взимку буває .
9 і Господь за царя над землею всією день той, і єдиний, і ім'я його 1.

Євреїв 4:07
7 Чи є неможливим його знову один день, Тепер через деякий час сказав , щоб пісні Давида (як він сказав , що раніше) , тепер якщо ви чуєте його голос , Чи не запеклим серце .

Так треба зробити , це мати можливість отримати перемогу над дияволом. Але в один прекрасний день це значить , назавжди в наших серцях.

Тепер друге воскресіння ніколи матчу о 12:01 Daniel ? Прохання також збігаються з нею. Тому що не слухав на заклик Бога , і голос його був знову піднято на осуд , оскільки вони не pinahalagahan день , встановлені Богом , щоб почути його голос. У першому воскресінні , слухав голос Божого Сина ніколи не померти назавжди, тому що вони pinahalagahan "один день " , щоб почути голос Божий зі своїх могил.

Ми контингенту і духовної їжі litiral сказати друге воскресіння 1 Петра 4:05 та Дії 10:42 , що суддя живих і мертвих еквівалент добра і зла.

1 Петра 4:05
5 Це буде звітувати той , хто готовий судити живих і мертвих.

Дії 10:42
Ami'y 42 І Він наказав нам проповідувати людям і свідків Він призначається , щоб Бог був Суддя живих і мертвих.

Як ми можемо бути духовною , а не контингенту litiral , що воскресіння сталося?

Іоанна 8:51
51 Поправді , поправді кажу вам , Якщо Хто слово Моє берегтиме, не побачить смерті.

Господь ясно сказав , що смерть ніколи не буде тримати своє слово невірно і сказав Господь помер , стримала своє слово чи не так?
Daniel 12:1,2
1 І в той час Михайло встати , князь великий , що стоїть на благо синів твого народу , і буде час утиску , як ніколи не був так як був народ , до того часу , і в той час Народ твій буде доставлений , кожен , що має бути написано в книзі.
2 і багато хто з них , які сплять у земному поросі, збудяться , деякі в життя вічне , а інші у сором і вічне презирство.

Те , що Павло говорить про parusahang вічне прокляття ?

2 до солунян 1:7,8,9
7 А щоб ви , потіха разом з нами , коли З неба Господь Ісус з Анголами сили Своєї У палаючому вогні,
8 Не мститися nagsisikilala БогаІ до них , які підкоряються не Євангеліє Господа нашого Ісуса Христа:
9 Вони кару , , вічної погибелі , від лиця Господнього та від слави його влади .

Крім того , що Петро говорив про палаюче вогні? Це день судити?

2 Петро 3:7,8,10
7 А теперішні небо й земля , і тим же словом , зберігаються до вогонь , було зарезервовано на день судити й загибелі безбожних людей.
8 Та не варто забувати , улюблені, це питання, яке день з Господом , як тисяча років , і тисяча років як один день.
10 Та день Господній , як злодій , які небо в той же день повернеться з шумом , і те, на небесах буде розпущена з гарячим теплом , земля і всі справи були спалені на землі.

Крім того , що Джон сказав в книзі Об'явлення про день судити , тисячу років , вогонь і зникнення небо і землю?

20:6,7,11,12,14 заяву
6 Блаженний і святий першого воскресіння: Немає влади над цими другої смерті , але вони будуть священиками Бога і Христа , і mangaghaharing з ним протягом тисяч років.
7 А якщо виконані тисяч років, Сатана випущений із в'язниці своєї
11 І побачив я великий білий престол і сидів там , у його присутності , небо і земля , біг і не знайшов для них місце.
12 І бачив я мертвих , малих і великих, що стояли перед Богом , і розгорнулися книги , і розгорнулась інша книга , то книга життя; суджено мертвих, як те, що написано в книгах , за вчинками їхніми.
14 Смерть же та ад були вкинені в озеро огняне. Це друга смерть , навіть в озеро вогняне.

Що Господь Ісус сказав про це?

Матвія 25:46
46 І ці підуть на вічную муку, а праведники в життя вічне.

Іоанна 5:28,29
28 не в цьому: в найближчі час Всі вони в могилу чути його голос,
29 І вийде , вони , які зробили гарний , сказав , на воскресення життя ; і вони , що зробили ту злу у неділю прокляття.

І ми просто повертає 1 Сол 4:16 і Daniel 12: 1,2

Євреїв 10:26,27
26 Тому що якщо ми випадково злочину після того, як ми отримали пізнання правди , немає жертви збереглися про гріх ,
27 а страшна туга за судитиІ полум'я пожежі поїсть ворогів.

Після отримання істини і знову згрішив , готовий звільнити їх.

Засудження мертвих відбудеться після 7- го paghihip трубі.

Об'явлення 11:18 
18 І народи обурилися та й Ваш гнів Божий , і Час мертвих слід судитиІ час вручення премії ви лопатою рабів твоїх пророків , і святі , і страх імені Твого , малим і великим , і знищити знищення Землі .

Щоб визначити , який огонь читав під назвою " Fire ".

Четверга , 17 вересня 2009


Я і Отець одне

Іоанн 10:30
30 Я й Отець одне.


Тепер ми знаємо , що Девід буде відправити Михайла Архангела Михайла , а не Ісус . Ісус був не хто інший , ніж батько. А це значить , Ісус сказав : "Я і Отець одне " , як вони стали з яких Ісус. Ми читаємо Іоанна 10:38 і Іоанна 14:10,11

Іоанн 10:38
38 Та якщо я , навіть тих , кого ви не вірите мені , повірте роботи , щоб ви знали і вірили , що Отець у Мені , а Я в ньому .

Іоанна 14:10,11
10 І , що я в Отці, а Отець у Мені? Слова , що Я вам говорю , говорю не від себе ,: Але батько , який перебуває в Мені , робить його творів.
11 Повірте Я в Отці, а Отець у Мені ; або ж вважають , мене теж працює .

У той час Ісус , Син Бога або з батьком. Дух , як ім'я і характер Ісуса приділено отець Михайло. Ісус сказав Мігель повинен сказати , чули або навіть визнавати голос вмирає від Сина Божого . Мігель , ніж отримати більш детальну інформацію про передовий батька почути. Так само Отець є свідок. Крім цього , батько показав , як хороший Син Божий. Хіба не це також важко описати Бога , тому що в іншому випадку людини і Бога. Людяності tinutularan Ісус Miguel . І ні один закон Біблії є недоторканним навіть сказати , що Михайло і Ісус , Син Отця. Просто погодитися з тим , що Син Божий прийшов до sanlibutan.Ang Мігель не може прийняти необхідні документи виготовляються.

Євреїв 1:04
4 Це було краще , ніж ангели , прийняти після того , як більш відмінне ім'я , ніж вони.
Флп 2:9,10
9 І вона , Суверенний Бог , і Йому дали ім'я вище над кожне ім'я ;
10 на ім'я Ісус усі коліна iluhod , хто в небі і на речі на землі , і всі під землею ,

Дії 4:12
12 і в будь-якому іншому є порятунок ; тому що немає іншого імені під небом , даного людям, що ним би спастися ми мали.

Ви розумієте , в цьому уривку на основі сказав :

Іоанна 5:19
19 Ісус відповів і сказав їм : Поправді , поправді кажу вам : Син нічого робити не може сам , але те , що він не Отець ; за все те , що він робив , він також не син те ж саме.

Іоанна 12:49,50
49 Бо я говорю не від Себе, а Отець , що послав Мене , вона дала мені заповідь , Що я повинен сказати , і що я повинен говорити.
50 І я знаю , що заповідь Його є життя вічне , речі , про які я кажу , як сказав Мені Отець, так що я кажу.

Примітка :

Луки 10:20
22 Передав Мені все Мій Отець , і ніхто не знає , хто є Син , крім Отця , і хто Отця , крім Сина, і тих , кому Син .

Матвія 16:27
27 Бо Син Людський прийде у славі Отця Свого з Ангелами Своїми, і тоді кожному віддати згідно з ділами його.

Ми читаємо наступне :

Матвія 20:26,27
25 А Ісус їх покликав , сказав : "Ви знаєте , що князі народів панують над ними вправи , а їхні вельможі їх тиснуть.
26 не буде , але хто хоче бути великим між вами нехай буде вам слуга ;
27 І той , хто хоче бути першим між вами нехай буде вам слуга :

Ви коли - небудь задавалися питанням , якщо ви переконалися , Отця нашого , щоб бути слугою всіх?

Амінь .

No comments:

Post a Comment