THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Greek 1 of 2

Νέες Heaven And Νέα Γη


21:1-4,10 δήλωση
1 Και είδα μια νέο ουρανό και μια νέα γη, Για το πρώτο ουρανός και η πρώτη γη είχε πεθάνει , και η θάλασσα έχει φύγει .
2 Και είδα την άγια πόλη , η νέα Ιερουσαλήμ , που κατέβαινε από τον ουρανό από το Θεό, παρασκευασμένα ως νύφη nagagayakang πραγματικά τη γυναίκα του .
3 Και άκουσα μια δυνατή φωνή από το θρόνο , λέγοντας , «Ιδού, η σκηνή του Θεού είναι με τους άνδρες, Και αυτός θα κατοικήσει μαζί τους , και αυτοί πρέπει να είναι οι άνθρωποι του και ο ίδιος ο Θεός θα είναι μαζί τους και ο Θεός τους
4 και Αυτός θα εξαλείψει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους, Και δεν πρέπει να υπάρχει θάνατος , δεν πρέπει να υπάρχει περισσότερη θλίψη , ούτε πένθος , ούτε πια πόνο : οι πρώην πράγματα απεβίωσε.
10 Και Απηνεγκεν το πνεύμα του σε ένα μεγάλο και ψηλό βουνό, Και μου έδειξε η ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ, Που κατέβαινε από τον ουρανό από το Θεό ,

Προκάλεσε το βουνό στον John ( V10 ), είναι η θέση του στην ιερή πόλη . Την ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ.

Ιεζεκιήλ 40:2
2 Με τα οράματα του Θεού που με έφερε στη γη του Ισραήλ , και Τοποθέτησα ένα πολύ ψηλό βουνό , όπου, όπως μια πόλη στο νότο .

Αν οι άνθρωποι στο νότο, ως εκ τούτου , το ψηλότερο βουνό στο βορρά. Τι είναι βουνό στο βορρά ;


Ψαλμός 48:2
2 Όμορφη σε ύψωμα, τη χαρά της ολόκληρη τη γη , το βουνό της Σιών , προς την κατεύθυνση του Βορρά, πόλη του μεγάλου βασιλιά .
Γαλάτας 4:26
Αλλά 26 Ιερουσαλήμ είναι πάνω από τα δωρεάν, Η οποία είναι η μητέρα μας .

Εβραίους 12:22
Ωστόσο, 22 κατέληξε στο βουνό Σιών , και οι άνθρωποι του Θεού του ζώντος , ο ουράνιος Ιερουσαλήμ , καθώς και τα αμέτρητα πλήθος των αγγέλων ,

Εβραίους 11:16
16 Τώρα, όμως, επιθυμούν μια καλύτερη χώρα , ακόμη και ο ουρανός, Έτσι δεν ντρεπόμαστε Θεός κάλεσε τον Θεό τους : γιατί είχε τους έδωσε μια πόλη .

Ας γνωρίζουν litiral , υλικό , φυσικά ( στη σάρκα και ο διάβολος ), η νέα Ιερουσαλήμ .

Πρώτον και κύριον , η sojourners να επιστρέψουν στα σπίτια τους . Δεν έχει ο λαός να επιστρέψετε στην sojourners . Αν μια σκέψη ότι οι άνθρωποι έρχονται σε αυτόν , ο αντιστροφή του εγκεφάλου.

Δεν Ιησούς μάρτυρας στο ευαγγέλιο τέσσερις ( Κατά Ματθαίον , Μάρκου, του Λουκά και του Ιωάννη ), ότι ο ουρανός θα έρθει . Διδασκαλία του μια προσευχή για τους μαθητές , είπε : Μπορεί να έρθει η βασιλεία σου . Γενηθήτω το θέλημά Σου , πώς στον ουρανό , έτσι και στη γη. Matthew 6:10

Δεν τους προφήτες και μαρτυρία ότι ο ουρανός έρχεται. Τα λόγια αυτά του προφήτη είναι ο όρος Σιών βασιλεία του Θεού . Ιωάννης έφερε στο μεγάλο υψόμετρο (Αποκάλυψη 21:10 ) είναι η πόλη της Ιερουσαλήμ ίδια. Ιερουσαλήμ ήταν και είναι τώρα και για πάντα . Έτσι, διαβάζουμε είπαν οι προφήτες για Mount Zion .

Isaiah 66:20,22
20 και Θέτουν όλα αδελφούς σας από όλα τα έθνη στον ΚύριοΚαι που, μετά τα άλογα , και τα άρματα, και σε λίτρα , και μετά από μουλάρια , και με την ταχεία θηρία , με ιερό βουνό μου Ιερουσαλήμ, λέγει Κύριος , και φέρνοντας τα παιδιά του Ισραήλ της προσφοράς τους σε ένα καθαρό δοχείο στο σπίτι του Κυρίου .
22 Για το το νέο ουρανό και νέα γη , η οποία θα παραμείνει μπροστά μου, λέει ο Κύριος , έτσι θα σπόρους σας και το όνομά σας .

Isaiah 65:9,17,18,19
9 και Θα αναδείξει έναν σπόρο από Ιακώβ , και από ένα Ιούδας κληρονόμος των βουνών μου, και θα κληρονομήσουν την επιλογή μου , και το λοιπό προσωπικό μου θα σταθώ.
17 Για behold, Θα δημιουργήσουμε νέους ουρανούς και νέα γη, Και παλιά τα πράγματα δεν είναι μνήμη , ούτε έρχονται στο μυαλό.
18 Όμως, πρέπει να υμείς χαρούμε και χαιρόμαστε για πάντα με τον οποίο μπορώ να δημιουργήσω : για , behold, Θα δημιουργήσει Ιερουσαλήμ μια χαρά, Και οι άνθρωποι της μια χαρά .
19 Και εγώ θα χαρούν στην Ιερουσαλήμ , και τη χαρά στους ανθρώπους μου : η φωνή της κλάμα δεν πρέπει να ακουστεί μέσα της, Ή η φωνή του κλάμα .

Τίποτα δεν είπε εδώ ότι η Ιερουσαλήμ θα κατέβει από τον ουρανό . Ο Θεός λέει ότι δημιουργεί ένα νέο ουρανό και νέα γη στην παράγραφο 17. Όμως, στην παράγραφο 18 ορίζεται από το Θεό που του θα δημιουργήσει Ιερουσαλήμ μια χαρά .

Διαβάζουμε γραπτά του Παύλου .

2 Κορινθίους 5:16,17
16 Δια τούτο πλέον γνωρίζουμε ότι κανένας άνθρωπος δεν μετά τη σάρκα : αν έχουμε γνωρίσει τον Χριστό μετά την σάρκα , αλλά τώρα που τον γνωρίζουμε τόσο .
17 Επομένως , εφόσον κάθε άνθρωπος είναι εν Χριστώ, είναι ένα νέο πλάσμα : έχουν παλιά πράγματα περάσει μακριά: Ιδού, όλα τα πράγματα έχουν γίνει νέα.

Η νέα επιχείρηση θα διαθέτει ένα νέο ουρανό και νέα γη για τη νέα οντότητα δεν μπορεί να βάλει το παλιό γη και ουρανό .

Λουκάς 5:36-39
36 Και μίλησε επίσης και μια παραβολή σ 'αυτά: Κανένας άνθρωπος δεν δάκρυ του νέου ρούχα και παλιά ρούχα itinagpi, άλλα σοφό θα κάνει η νέα και η παλιά τα πράγματα δεν είναι tagping από πριν.
37 Δεν άνδρες άντρας έβαλε νέο κρασί σε παλιά μπουκάλια, Άλλη σοφή αλκοόλ papuputukin πριν από τα δέρματα , και, σπάσει το δέρμα .
Ωστόσο το 38 θα πρέπει να δώσει νέο κρασί σε νέα μπουκάλια.
39 Και δεν πίνει κρασί άνθρωπος σε οινολάσπη , είναι το νέο κρασί θα αγαπήσουν , για παράδειγμα, το παλιό είναι καλύτερο.

Isaiah 43:18,19
18 Θυμάστε την πρώην πράγματα , ούτε εξετάζουν τα πράγματα από παλιά.
19 Ιδού, εγώ κάνει νέα πράγματα, Τώρα πρέπει άνοιξη καθεξής : θα υμείς δεν το ξέρετε ; Θα κάνω ακόμα έναν τρόπο στην έρημο , και τα ποτάμια στην έρημο .

Ησαΐας 56:7
7 Φέρνουν στο ιερό βουνό μου, Και να τους χαρούμενος στο σπίτι μου προσευχή : ολοκαυτώματα τους και τις θυσίες τους θα γίνουν δεκτές σε βωμό μου , για το σπίτι μου πρέπει να φέρει έναν οίκο προσευχής για όλους τους ανθρώπους .

Οι άνθρωποι λαμβάνουν το ιερό βουνό , το ιερό βουνό Ιερουσαλήμ ( Ησαΐας 66:20 ) και δεν λαμβάνουν άγιοι βουνό .

Ζαχαρίας 8:03
3 Έτσι, λέγει ο Κύριος , Επέστρεψα στη Σιών , και να κατοικήσει στη μέση της Ιερουσαλήμ, Και Ιερουσαλήμ πρέπει να ονομάζεται η πόλη της αλήθειας , και το βουνό του Κυρίου των φιλοξενουμένων, το ιερό βουνό.

Ο Θεός κατοικεί στην Ιερουσαλήμ .

Joel 3:17,18,21
17 Και το YE θα ξέρω ότι εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου , που κατοικούν σε Σιών , άγιο βουνό μου: τότε πρέπει Ιερουσαλήμ είναι ιερός , και να μην τον περάσει από αγνώστους.
18 και συμβεί εκείνη την ημέρα, Αυτό το βουνό θα πρέπει να πέφτει γλυκό κρασί , και οι λόφοι θα ροής με το γάλα , καθώς και όλα τα ρυάκια του Ιούδα θα ροής με τα ύδατα , καθώς και μια κρήνη προέρχονται εμπρός από το σπίτι του Κυρίου , και το νερό στην κοιλάδα του Sittim .
21 Και εγώ θα καθαρίζει το αίμα τους, ότι δεν έχω καθαριστεί : για την dwelleth Κυρίου στη Σιών.

Ψαλμός 132:13
Για 13 Ο Λόρδος έχει επιλεγεί Σιών; σπίτι του γούσταρε πλέον.

Ψαλμός 48:8
8 Τι ακούσαμε , έτσι είδαμε τον λαό του Κυρίου του φιλοξενεί , ο λαός του Θεού μας ? Ο Θεός θα την καθορίσει για πάντα. ( Selah )

Isaiah 2:02
2 και συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, Ποια Το βουνό του σπιτιού του Κυρίου είναι εγκατεστημένος στην κορυφή του βουνού, Και να είναι υψηλό στο λόφο , και όλα τα έθνη πρέπει να.

Ησαΐας 57:15
15 Για ούτω λέγει την υψηλή και ευγενή Κάποιος που κατοικεί στην αιωνιότητα , του οποίου το όνομα είναι η Αγία ? Θα σταθώ στο υψηλό και ιερός τόπος Αυτός περιελάμβανε επίσης την συντετριμμένη και ταπεινή μετριοφροσύνη , να αναβιώσει το πνεύμα των ταπεινών, και να αναζωογονήσει την καρδιά της συντετριμμένη .

Ησαΐας 35:10
10 Και η ransomed του Κυρίου θα επιστρέψουν , και να έρθουν στη Σιών με τραγούδια και παντοτινή χαρά επάνω στα κεφάλια τους: Τα κράτη μέλη λαμβάνουν χαράς και ευφροσύνης, και λύπη και στεναγμός θα επιστρέψει.

Ησαΐας 30:19
19 Για οι άνθρωποι θα επιμείνω στην Σιών στην Ιερουσαλήμ: Θα κλαίνε όχι περισσότερο , αυτός σίγουρα θα είναι ευχάριστος σε σας στη φωνή καταγγελία σας , όταν θα ακούει , θα σας απαντήσω.

Ησαΐας 25:6-10
6 και σε αυτό το βουνό θα Κυρίου του φιλοξενεί σε όλες τις πόλειςΜια γιορτή του λίπους πραγμάτων , μια γιορτή των κρασιών με τις οινολάσπες , του λίπους τα πράγματα γεμάτη μυελού των οστών, των οίνων με τις οινολάσπες και εκλεπτυσμένο .
7 Και θα σε αυτό το βουνό του καλύπτει όλες τις πόλεις, Και το πέπλο της naladlad σε όλες τις χώρες .
8 Αυτός hath καταβρόχθισε το θάνατο για πάντα , και Κύριος ο Θεός θα εξαλείψει τα δάκρυα από όλες τις πλευρές, και το όνειδος του λαού του καταργήθηκαν σε όλη τη γη: Για τον Κύριο.
9 και πει σε εκείνη την ημέραΙδού , είναι ο Θεός μας , περιμέναμε γι 'αυτόν , και αυτός θα μας σώσει: Αυτός είναι ο Κύριος, περιμέναμε γι 'αυτόν , θα χαρούμε και να χαιρόμαστε για τη σωτηρία του.
10 Για σε αυτό το βουνό πρέπει να το χέρι του Κυρίου, Και Moab πρέπει να πατήσει κάτω στη θέση του , όπως nayayapakan φελλό άχυρο σε δυσκοιλιότητα .

Ησαΐας 52:1
1 Ξυπνήστε , ξυπνήστε , που τίθενται σε ισχύ σου , ω Σιών , που τίθενται σε καλή ρούχα σας , O Ιερουσαλήμ , ιερή πόλη: για δω και πέρα θα υπάρχουν όχι περισσότερο έρχονται σε σένα τα περιτομή και το ακάθαρτο.

Ησαΐας 60:14
14 Και οι γιοι τους που πλήττονται σου θα έρθει κάμψη σοι εις , και οι ίδιοι όλα αυτά που απεχθανόταν σου θα υποκύψει στα πέλματα των ποδιών σας , και αυτό, ζητούν σοι Η πόλη του Ιεχωβά , η Σιών του ο Άγιος του Ισραήλ.

Ιερεμίας 7:07
7 είναι Θα σας προκαλέσει αυτό το μέροςΗ γη που έδωσα στους πατέρες σας από την αρχή μέχρι για πάντα.

Μέχρι να παραμείνει για πάντα στη γη της επαγγελίας .

Ιεζεκιήλ 37:24,25
24 και σε υπάλληλος David μου πρέπει να είναι βασιλιάς για να τους, Και όλες έχουν ένα βοσκό : θα πρέπει επίσης να περπατήσετε στις αποφάσεις μου , και να τηρούν το καταστατικό μου , και το κάνουν .
25 Και που θα σταθώ στη γη που έδωσα υπάλληλος Jacob μου , όπου οι πατέρες σας, Και αυτά θα επιμείνω σ 'αυτό, αυτοί και τα παιδιά τους , και τα παιδιά των παιδιών τους , για πάντα, Και Δαυίδ τον δούλον μου ο πρίγκιπάς τους για πάντα.

Ησαΐας 31:4
4 Για ούτω λέγει ο Κύριος προς εμέ, όπως και το λιοντάρι και ο νεαρός λιοντάρι για το θήραμά του , όταν ένα πλήθος από τους ποιμένες ονομάζεται εμπρός εναντίον του, ότι δεν φοβόταν τη φωνή τους, ούτε υποβιβάζω τον εαυτό του επειδή ο θόρυβος από τους: έτσι Τουλάχιστον ο Λόρδος των οικοδεσποτών στο όρος Σιών, Και το λόφο για την καταπολέμησή της .

Τουλάχιστον ο Κύριος και οι άνθρωποι μαζί του, ότι δεν σας οικόπεδο, αλλά οι άνθρωποι της πόλης. Το παράδειγμα είναι στο 1 Σαμουήλ 14:34 .

1 Σαμουήλ 14:34
34 και Σαούλ είπε , την ανάπτυξη της πόλης και λέγω αυτά , Φέρτε μου προς τα εδώ κάθε άνδρα βόδι του, και κάθε άνθρωπος πρόβατά του , και να σκοτώσουν αυτόν και τρώνε , και η αμαρτία Ο Λόρδος κατά τρώνε αίμα . Και έφερε όλους τους ανθρώπουςΚάθε άνθρωπος βόδι του, εκείνη τη νύχτα και σκότωσαν εκεί .

Ησαΐας 27:13
13 Και θα έρθει να περάσει σε εκείνη την ημέρα , ότι η μεγάλη τρομπέτα είναι φυσητό , και χάνονται στη γη της Ασσυρίας έρχονται , και είναι αποκλεισμένοι στη γη της Αιγύπτου , και πρέπει να λατρεία του Κυρίου στον ιερό βουνό της Ιερουσαλήμ.

Ησαΐας 54:5
5 Για Το Μάιο -κατασκευαστής είναι ο σύζυγός σας, Ο Άρχοντας των φιλοξενεί είναι το όνομά του : και ο Άγιος του Ισραήλ είναι Λυτρωτή σας , ο Θεός του συνόλου της γης πρέπει να είναι αυτός που ονομάζεται .

Ο Θεός δεν μπορεί να παντρευτεί ξανά σε άλλη πόλη . Ιερουσαλήμ στην Αποκάλυψη να είναι παντρεμένη με τον Θεό . Μπορεί να παντρευτεί ξανά παντρευτεί , αλλά να παντρευτεί μια άλλη εκτός αλλοίωσαν το συμβόλαιο δεν ισχύει ο νόμος του Θεού .

Ησαΐας 33:5
5 Ο Κύριος είναι εξυψωθεί ? γιατί dwelleth την υψηλή: γέμισε Σιών με τη δικαιοσύνη και την δικαιοσύνην.

Όταν ο Θεός κατοικεί στην ιερή πόλη πρέπει να είναι οι άνθρωποι που dwelleth δικαιοσύνη .

Daniel 2:35,44,45
Μετά από 35 Στη συνέχεια, το σίδηρο, τον πηλό , τον ορείχαλκο , το ασημένιο και το χρυσό σπάσει σε κομμάτια μαζί, Και έγινε σαν άχυρο στο αλώνι το καλοκαίρι , και τον άνεμο που δεν έχει θέση βρίσκεται σε αυτούς, και η πέτρα που smote η εικόνα έγινε ένα μεγάλο βουνό και γέμισε ολόκληρη τη γη.
44 Και στις ημέρες των βασιλέων αυτών πρέπει ο Θεός του ουρανού που έχει συσταθεί ένα βασίλειο το οποίο δεν πρέπει ποτέ να καταστραφεί ή η δύναμη ήταν στη διακριτική ευχέρεια σε ένα άλλο λαό , αλλά σε κομμάτια και να καταναλώσουν όλα αυτά τα βασίλεια , και Yao «Y lalagi για πάντα .
45 ότι είδες μια πέτρα στα βουνά natibag, χωρίς χέρια, και κόψτε το σίδερο , ο ορείχαλκος , ο πηλός , το ασήμι και χρυσό , που σηματοδοτεί τη μεγάλη Θεός στο βασιλιά τι θα συμβεί στο εξής : και το όνειρο είναι πραγματική και την ερμηνεία της βέβαιος .

Δήλωσε ο επικεφαλής της γης βουνού . Από τα ψηλά βουνά εξαπλωθεί σε όλη τη γη σε pagkakahula Αποκάλυψη έτσι ώστε να πέφτει από τον ουρανό .

Μαθαίνουμε την έννοια της προφητείας του Δανιήλ . "Ο σίδηρος , ο πηλός , ο ορείχαλκος , ο άργυρος και ο χρυσός σπάσει σε κομμάτια μαζί " Αυτές είναι οι θεοί των αποθεμάτων .

Micah 1:07
7 Και όλες οι εικόνες της, χαραγμένες σε κομμάτια, Και το σύνολο των αποδοχών του θα καταβροχθίσει φωτιά , και Όλα τα είδωλα της θα βάζω έρημοΓια την ενοικίαση ενός πόρνη εκείνη συγκεντρώθηκαν , καθώς και τη μίσθωση ενός mangauuwi πόρνη .

Δανιήλ 5:04
4 Οι έπιναν κρασί , και εξήρε τους θεούς του χρυσού , και ασήμι, χαλκό, σίδηρο , ξύλο και πέτρα.

Η πέτρα ( Δανιήλ 2:35 ), είναι ο Χριστός και το βουνό είναι το βουνό της Σιών . Διαβάζουμε στον Ησαΐα 28:16

Ησαΐας 28:16
16 διά τούτο ούτω λέγει Κύριος ο Θεός · Ιδού , Θέτω εν Σιών θεμέλιον, A λίθον, πολύτιμα ακρογωνιαίο λίθο της θεμέλιον ασφαλές · ο πιστεύων επ ' αυτόν δεν θέλει καταισχυνθή .

Ησαΐας 44:28
28 Η λέγει του Κύρου , Αυτός είναι ο ποιμένας μου , και εκτελεί κάθε χαρά μου : ακόμη και λέγοντας ότι στην Ιερουσαλήμ , Ου να κατασκευαστούν , και το ναό , Το ίδρυμά σας πρέπει να θεσπιστούν.

Ησαΐας 45:13
13 Τον φθάσει στην δικαιοσύνη , και εγώ θα κατευθύνει όλες τις μορφές του ? οφείλει να οικοδομήσει την πόλη μουΚαι αυτός πρέπει να αφήσει να πάει αιχμαλώτους μου , μη προοριζόμενο για τις τιμές ούτε ανταμοιβή , λέγει Κύριος του φιλοξενεί .

Jeremiah 33:9,20,21
9 και οι άνθρωποι πρέπει να είναι χαρά μου , τον έπαινο και τιμή, πριν από όλα τα έθνη της γης για να ακούσει όλα τα καλά που εγώ τους κάνω , και ο φόβος και τρέμουν για όλα τα καλά και για όλα την ευημερία που θα προμηθεύονται εις αυτήν.
20 Έτσι, λέγει ο Κύριος , Αν ye διακοπή συμβολαίου μου της ημέρας , και η διαθήκη μου της νύχτας , οπότε δεν θα πρέπει να είναι μέρα και νύχτα στην εποχή τους;
21 Επίσης διαθήκη μου να σπάσει με Δαυίδ τον δούλον μου, ότι δεν πρέπει να έχει έναν γιο να βασιλεύει θρονου του: και οι Λευιται οι ιερείς , οι υπουργοί μου .

Τόσο σίγουροι ότι μας σημερινών και των Ιεροσολύμων περάσει η Ιερουσαλήμ αναφέρει ότι το βιβλίο της Αποκάλυψης . Συμβόλαιο με το Δαβίδ , διότι ο Θεός είναι άφθαρτος .

Πώς μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι τουλάχιστον litiral Ιερουσαλήμ από τον ουρανό ;

Ωσηέ 2:19-23
19 και Θα είμαι η γυναίκα σου για πάνταYea , θα είμαι η γυναίκα σου με δικαιοσύνη και στους τομείς της δικαιοσύνης , και την ευγένεια, και το έλεος .
20 Είμαι, επίσης, πρόκειται να παντρευτεί την εξομολόγηση, Και θέλεις γνωρίζουν τον Κύριο .
21 Και συμβεί σε εκείνη την ημέρα , που θα απαντήσω, Λέγει ο Κύριος , Θα απαντήσω στον ουρανό, Και αυτές με το αιτιολογικό;
22 Και η γη καλύπτει το σιτάρι, και το κρασί , και λάδι , και θα απαντήσει Τζεσρεέλ .
23 και Θα την εγκατάσταση για μένα , για τον λόγο, Και θα έχει το έλεος σ 'αυτόν ότι δεν hath έλεος , και Θα τους πω ότι οι άνθρωποι μου , εσύ τέχνη ο λαός μου : και αυτός πρέπει να πω , εσύ τέχνη Θεέ μου .

Τουλάχιστον η νέα Ιερουσαλήμ , αλλά είναι εγκατεστημένες . V23

Αλλά ας είμαστε γιατί το νέο ουρανό και νέα γη θα γίνει είπε πρόβλεψη .

Εβραίους 12:26,27
26 Αυτό το φωνή που nagpayanig τότε η γη : αλλά τώρα υποσχέθηκε , λέγοντας, Yayanigin για άλλη μια φορά , όχι μόνο τη γη αλλά και του ουρανού.
27 Και Αυτή η λέξη , για άλλη μια φορά , είναι η pinakakahuluganan μακριά εκείνα τα πράγματα που συγκλόνισε , όπως και εκείνα τα πράγματα , να παραμείνει μη κουνιέται.

Σαφώς εδώ ότι ο σεισμός θα αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν χωρίς τρέμει .

Isaiah 13:10,13
10 Για τα αστέρια του ουρανού και τα στολίδια τους δεν πρέπει να δώσει το φως τους: ο ήλιος θα σκοτεινιάσει στην άνοδο του , και το φεγγάρι δεν πρέπει να προκαλεί το φως της.
13 Συνεπώς, Θα panginginigin τον ουρανό και τη γη yayanigin από όπου η οργή του Κυρίου του φιλοξενεί , καθώς και την ημέρα της άγριο θυμό του,

Που σχετίζονται με τους ψεύτικους θεούς , τα πράγματα που yayanigin . Έτσι θέλω να πω , αφαιρέστε το υλικό και οι θεοί θα είναι ο Θεός τους είναι ο αληθινός Θεός .

Ο Ησαΐας 2:18-21
18 και τα είδωλα που θα εντελώς.
19 και άνθρωποι πηγαίνουν στις σπηλιές των βράχων , και τα σπήλαια της γης, στο φόβο του Κυρίου , και τη δόξα του μεγαλείου του, όταν αυτός ανήλθε στο κούνημα της γης .
20 Σε εκείνη την ημέρα Οι άνθρωποι θα πετάξει τα ινδάλματά τους από ασήμι , και τα είδωλα τους σε χρυσό , τα οποία έκαναν την λατρεία, Η φωλιά του εμβρύου και νυχτερίδες ?
21 Για να εισάγετε τα βράχια διάστημα, και στο clefts των βράχων, για το φόβο του Κυρίου , και τη δόξα του μεγαλείου του, όταν ariseth να ταρακουνήσει δυνατά στη γη.

Ησαΐας 24:23
23 Αν Στη συνέχεια κατέρριψε το φεγγάρι και ο ήλιος ντροπιασμένος; για τον Κύριο του φιλοξενεί θα βασιλεύει στο βουνό Σιών και στην Ιερουσαλήμ, Και πριν από γέροντες του με δόξα .

Ησαΐας 45:16
16 Ήταν ντροπή, yea , κατέρριψε όλα: Πρέπει να μπω σε σύγχυση μαζί των εργαζομένων των ειδώλων.

Joel 3:15,16
15 ήλιος και το φεγγάρι είναι σκοτεινό , και τα αστέρια λάμπουν αποσύρουν τους.
16 Και ο Ιεχωβά θα βρυχώμαι από τη Σιών , και την απόλυτη φωνή του από τα Ιεροσόλυμα; και τον ουρανό και τη γη θα τινάξει, όμως, ο Κύριος θα είναι η ελπίδα του λαού του , καθώς και αποδεικτικά στοιχεία για τα παιδιά του Ισραήλ.

Haggai 2:21,22,23
21 Μίλα διοικητής Zerubbabel του Ιούδα , λέγοντας , Θα ταρακουνήσει τον ουρανό και τη γη;
22 Και θα ανατρέψουν το θρόνο του βασιλείου , και θα καταστρέψει τη δύναμη των βασιλείων των εθνών , και θα ανατρέψουν τα άρματα , και εκείνων που βρίσκονται σε αυτές, καθώς και τα άλογα και τους αναβάτες τους, πρέπει να κατέβει , κάθε μία με το σπαθί του αδελφού του .
23 Εκείνη τη μέρα, λέει ο Κύριος των ξενιστών , Παίρνω εσένα , O Zerubbabel , υπηρέτης μου, Ο γιος του Shealtiel , λέγει ο Κύριος , και Θα κάνω σοι ένα σφραγιστικό : για διάλεξα εσένα, λέει ο Κύριος των φιλοξενεί .

Παρακαλούμε να ακολουθήσετε ακριβώς με τον τίτλο "Dark του Ήλιου , το φεγγάρι και αστέρια" Για να μην γνωρίζουν τι είναι στον ουρανό και γη για να μείνετε yayanigin μετακινηθεί.

Φωνή

Ίσως είστε εξοικειωμένοι στίχους του 1 Θεσσαλονικείς 4:16 . Είμαι σίγουρος ότι δεν το είχα προσέξει το αληθινό νόημα . Διαβάζουμε .

1 Θεσσαλονικείς 4:16
16 Για τον ίδιο τον Κύριο θα κατέβει από τον ουρανό με μια κραυγή , με τη φωνή του αρχαγγέλου, Και με το ατού του Θεού : και Οι νεκροί εν Χριστώ θα αναστηθούν πρώτοι;

Περίεργο το προσέξατε; Διαβάζουμε Ιωάννη 5:25-29

Ιωάννης 5:25-29
25 Αληθώς, αληθώς σας λέγω , η ώρα πλησιάζει , και Τώρα ως εκ τούτου , οι νεκροί θα ακούσουν τη φωνή του Υιού του Θεού, Και ότι πρέπει να ακούσουν live.
26 Για Όπως ο Πατέρας έχει ζωή στον εαυτό του, λοιπόν , επίσης, Έδωσε ο Υιός να έχει τη ζωή του ο ίδιος:
27 Και του έδωσε εξουσία να εκτελέσει , επειδή ήταν ο γιος του ανθρώπου .
28 δεν σε αυτό: για την ώρα cometh , όλα είναι στον τάφο θα ακούσουν τη φωνή του,
29 Και θα έρθει εμπρός ? που έχουν κάνει καλή , unto η αναζοωγόνηση της ζωής , και έχουν κάνει κακό , unto η αναζοωγόνηση της καταδίκης.

Τώρα έχουμε αποδείξει ότι ο Υιός του Θεού , Miguel . Δεν είναι διαφορετική, διότι ο Υιός του Θεού στο κατά Ιωάννη 5:25 και 1 Θεσσαλονικείς 4:16 Miguel διότι αναφέρεται τόσο στην ανάσταση . Εφόσον διαφέρει , εννοώ πήρε ένα και ένα δεν είναι ;

Μίλησε για τον Πατέρα ( Ιησούς ), θα πρέπει να πούμε για τον Υιό ( Μιχαήλ ), με τον θανόντα , πριν ο Υιός θα ακούσουν τη φωνή του.

Η αλήθεια είναι , τίποτα δεν πραγματικά πέθανε υπακούσει την εντολή του Κυρίου Ιησού .

John 8:51
51 Αληθώς, αληθώς σας λέγω , Εάν ένας άνδρας κρατήσω τον λόγο μου , ποτέ δεν θα δει το θάνατο.

Αλλά γνωρίζουμε τη στιγμή που ακούτε τη φωνή του Υιού του Θεού .

Ψαλμός 29:7,8
7 Humahawi η φλόγα της πυρκαγιάς τη φωνή του Κυρίου.
8 Niyayanig η φωνή του Κυρίου ορισμένων: Niyayanig ο Κύριος μερικά από Kades .

Joel 2:10,11
10 Η γη θα σεισμός πριν από αυτούς , οι ουρανοί θα τρέμουν : ο ήλιος και το φεγγάρι είναι σκοτεινό , και τα αστέρια λάμπουν αποσύρουν τους:
11 και Ο Ιεχωβά απόλυτη φωνή του πριν από το στρατό του : για το στρατόπεδό του , είναι πολύ μεγάλη : γιατί είναι μεγάλη, ώστε τα λόγια του, για η ημέρα του Ιεχωβά είναι πολύ μεγάλη και φοβερή, Και που τηρούν?

Joel 3:15,16
15 Ο ήλιος και το φεγγάρι είναι σκοτεινό , και τα αστέρια λάμπουν αποσύρουν τους.
16 Και ο Ιεχωβά θα βρυχώμαι από τη Σιών , και απόλυτη φωνή του από τα Ιεροσόλυμα, Και τον ουρανό και τη γη θα τινάξει, όμως, ο Κύριος θα είναι η ελπίδα του λαού του , καθώς και αποδεικτικά στοιχεία για τα παιδιά του Ισραήλ.

Ματθαίος 24:29,30
29 Όμως, ευθυς μετά τη συμφορά σε εκείνες τις ημέρες είναι σκοτείνιασε τον ήλιο και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό , και πρέπει να είναι οι αρμοδιότητες των ουρανών:
30 και τότε πρέπει να αναγράφεται το σημείο του Υιού του ανθρώπου στον ουρανό: Και στη συνέχεια και όλες οι φυλές της γης , και αυτές δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται τα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα .

Michael έρχονται για τη δόξα του Πατέρα του . Έτσι νομίζετε ότι η φωνή του Κυρίου του φιλοξενεί ακούει , σύμφωνα με το βιβλίο του Ιωήλ είναι η φωνή του Υιού του Θεού να ακούσουν .

Matthew 16:27
Για 27 ο Υιός του ανθρώπου θα έρθει με τη δόξα του Πατέρα του μαζί με τους αγγέλους του , και να δώσει στη συνέχεια κάθε άτομο σύμφωνα με τα έργα του .

Ας γνωρίζουν την κατάλληλη στιγμή .

Σοφονίας 1:14,15,16,18
14 Η μεγάλη ημέρα του Ιεχωβά είναι κοντά, Close και η βιασύνη σε μεγάλο βαθμό , ακόμη και φωνή του την ημέρα του Κυρίου: Η πανίσχυρη άνθρωπος πρέπει να φωνάξω εκεί πικρά.
15 Η ημέρα είναι μια ημέρα της οργής, ημέρα θλίψεως και διατρέχουν κίνδυνο , ημέρα της καταστροφής και της καταστροφής, ημέρα του σκότους και κατήφεια , την ημέρα των νεφών και παχύ σκοτάδι,
16 Ημέρα του τρομπέτα και συναγερμού, κατά την οχυρωμένες πόλεις , και κατά τον πανύψηλο τοίχο.
Ουτε 18 ασημένια τους ούτε τους σε χρυσό δεν θα είναι σε θέση να παραδώσει τους την ημέρα της οργής του Κυρίου ? αλλά το σύνολο της γης πρέπει να καταβροχθίσει την πυρκαγιά του ζήλια του,: Πετύχετε γι 'αυτόν, ναι, τέλος , όλα αυτά που κατοικεί στη γη .

Joel 2:1,2
1 Φυσήξτε την τρομπέτα στη Σιών , και ήχο ένα ξυπνητήρι στο ιερό βουνό μου: Ας όλοι οι κάτοικοι της γης Για την ημέρα του Ιεχωβά cometh , για το είναι;
2 Μέρες του σκότους και κατήφεια , την ημέρα των νεφών και παχύ σκοτάδι, Δεδομένου ότι το άνοιγμα αυγή από τα βουνά : ένας μεγάλος λαός και ισχυρή ? δεν ήταν ποτέ κάτι παρόμοιο, δεν πρέπει να υπάρχει πλέον μετά την εν λόγω, Για τα έτη πολλών γενεών.

Daniel 12:1,2,4,9
1 και εκείνη τη στιγμή, ο Michael σηκωθούν, Ο μεγάλος πρίγκιπας που στέκεται για το καλό των παιδιών του λαού σου , και Θα υπάρξει ένας χρόνος του προβλήματος , όπως δεν ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρξε ένα έθνος μέχρι εκείνη τη στιγμή, Και στο ότι ο κόσμος σου του χρόνου πρέπει να παραδοθούν, καθένας που πρέπει να γράφεται στο βιβλίο.
2 και πολλοί από αυτούς που κοιμούνται μέσα στο χώμα της γης θα ξύπνιοι , μερικοί για αιώνια ζωή , και κάποιοι άλλοι στα ντροπή και αιώνια περιφρόνηση.
4 Αλλά εσύ , O Daniel , σκάσε τα λόγια , και η σφραγίδα του βιβλίου , μέχρι το τέλος: Πολλοί αρχίζει να τρέχει πέρα δώθε , και η γνώση πρέπει να αυξηθεί .
9 Και είπε, Go σου τρόπο , Daniel : για είναι οι λέξεις που έκλεισαν επάνω και σφραγισμένο μέχρι το τέλος.
11 Και από τη στιγμή που καίγεται η συνεχής προσφορά έχει ληφθεί , και το βδέλυγμα ότι maketh, Θα έχει χιλιάδες διακόσια ενενήντα ημερών .

Σοφονίας 1:15 λέει, την ημέρα της κόπο (επίσης είπε στο Δανιήλ 12:1) είναι η μέρα του τέλους. Αν εξακολουθεί , κατά την εκπλήρωση του Δανιήλ 12:01 κατά τη στιγμή του τέλους. Daniel 12:4,9 Και την ημέρα της καταστροφής και της καταστροφής είναι είπαν στο Δανιήλ 12:11 το βδέλυγμα της ερήμωσης .

Διαβάζουμε τη δήλωση του Κυρίου σχετικά με τη γραφή του Ντάνιελ .

Matthew 24:15,21,29,30
15 Έτσι, δείτε το βδέλυγμα της ερήμωσης, Που ομιλούνται από τον προφήτη Δανιήλ , στον ιερό τόπο ( στην καλή κατανόηση ) ,
21 Για τότε θα είναι μεγάλη δοκιμασία , όπως δεν ήταν από την αρχή του κόσμου μέχρι τώρα , ούτε ποτέ να συμβεί.
29 Όμως, ευθυς μετά τη συμφορά την ημέρα είναι σκοτείνιασε τον ήλιο και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό , και πρέπει να είναι οι αρμοδιότητες των ουρανών:
30 και τότε πρέπει να αναγράφεται το σημείο του Υιού του ανθρώπου στον ουρανό: Και στη συνέχεια και όλες οι φυλές της γης , και αυτές δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται τα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα .

Έχουμε εξακριβώσει ότι αναφερόμαστε σε ένα γεγονός για αυτούς ( Δανιήλ 12:01 , Ματθαίος 24:21 και Ιωήλ 2:2) λέγεται ότι δεν έχουν λήξει από την αρχή του κόσμου και ποτέ να μην συμβούν ποτέ ξανά . Και ορίζει όλα τα " Ημέρα του Κυρίου . " Αδύνατο ότι το ένα είναι τελικά και μια δεν οφείλεται στο ότι η φερομένη παραδρομή ότι «δεν έχει ακόμη εκπληρωθεί από την αρχή του κόσμου "και είπε: " Ποτέ πια ».

Isaiah 30:27,30
27 Ιδού, το όνομα του Κυρίου cometh από μακριά , που καίει με το θυμό του , και το παχύ umiilanglang καπνό: χείλια του είναι γεμάτα από αγανάκτηση , και η γλώσσα του ως κατακαίει πυρκαγιά:
30 και Ο Κύριος αιτία του λαμπρή φωνήΚαι εισάγουν την μάχη του βραχίονά του , με την αγανάκτηση του θυμού του, και η φλόγα της φωτιάς κατακαίει , με βροχές και καταιγίδες , χαλάζι και,

Διαβάζουμε άλλα συγγράμματα του Ησαΐα

Isaiah 13:6,9,10
6 υμείς Howl ? για την ημέρα του Κυρίου είναι κοντά ? έρχονται ως την καταστροφή από τον Παντοδύναμο.
9 Βλέπε , την ημέρα του Ιεχωβά cometh , σκληρή τόσο με οργή και άγριο θυμό ? να έρημες εκτάσεις, και από εκεί να καταστρέψει τους αμαρτωλούς αυτής.
10 Για τα αστέρια του ουρανού και τα στολίδια τους δεν πρέπει να δώσει το φως τους: ο ήλιος θα σκοτεινιάσει στην άνοδο του , και το φεγγάρι δεν πρέπει να προκαλεί το φως της.
13 Συνεπώς, Θα panginginigin τον ουρανό και τη γη θα αφαιρέσει από τη θέση της στην οργή του Κυρίου του φιλοξενεί , και την ημέρα της άγριο θυμό του,,

Ησαΐας 10:03
3 και τι κάνετε ημέρες επισκεψιμότητας, Και καταστροφή έρχεται από μακριά; στους οποίους θα υμείς φύγουν για βοήθεια ; και όπου θα υμείς αφήσει δόξα σου;

Ησαΐας 22:05
5 Για ημέρα θλίψεως και σύγχυσης , από τον Κύριο , ο Κύριος του φιλοξενεί , η κοιλάδα της όρασης ? αποτυχία των τειχών και φωνάζοντας στα βουνά . ( Φωνάζοντας προς τα βουνά μέσα " paghudyat " )

Ησαΐας 63:1-6

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009


Φωτιά

Ας μάθουμε τι τον ορισμό της tutupok φωτιά τον ουρανό και τη γη . Ας γνωρίζουν litiral πυρκαγιάς ή όχι . Έχουμε αρχίσει στις 2 Πέτρου 3:7,10,12

2 Πέτρου 3:7,10,12
7 Ωστόσο, τον ουρανό και τη γη , από την ίδια λέξη αποθηκεύονται για πυρκαγιά, Οι οποίες επιφυλάσσουν την ημέρα να κρίνουμε και την καταστροφή των ασεβής ανδρών.
10 Όμως, η ημέρα του Κυρίου σαν κλέφτης , για να τον ουρανό εκείνη την ημέρα θα περάσει μακριά με ένα μεγάλο θόρυβο, Και τα πράγματα στους ουρανούς θα διαλυθεί με την ένθερμη θερμότητα , τη γη και τα έργα κάηκαν , με την αιτιολογία.
12 και επιθυμώντας διακαώς την επόμενη της ημέρας του Θεού, για τις οποίες η καύση ουρανοί θα διαλυθεί , και Τα αντικείμενα στον ουρανό , θα λιώσει σε υπερβολική ζέστη?

Αμετάβλητο , η Αγία Γραφή να εξηγήσει . Μαθαίνουμε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σοφονίας 1:2-5,7,14,15,18
2 I θα καταναλώσει εντελώς όλα τα πράγματα πάνω στη γη , λέγει ο Κύριος .
3 I θα καταναλώσει ο άνθρωπος και κτήνος , θα καταναλώνουν των πετεινών του ουρανού , και τα ψάρια της θάλασσας , και σκοντάψει με τους κακούς, Και θα κόψει ο άνθρωπος πάνω στη γη , λέγει ο Κύριος .
4 Και εγώ θα απλώσει το χέρι μου κατά του Ιούδα , και όλοι οι κάτοικοι της Ιερουσαλήμ , και Θα αποκοπεί το απομεινάρι του Βάαλ από αυτού του τόπου , καθώς και τα ονόματα των ιερέων Chemarim;
5 Και η λατρεία του ουρανού την οροφή του σπιτιού , και τους ότι ορκίζονται στον Ιεχωβά και να ορκίζονται στο όνομα του βασιλιά τους ?
7 Κρατήστε σου Λόρδου ενώπιον του Θεού , για η ημέρα του Ιεχωβά είναι κοντά: Η hath Κύριος ετοίμασε θυσία, Είναι αφιερωμένη στους επισκέπτες του.
14 Η μεγάλη ημέρα του Ιεχωβά είναι κοντά , κοντά και γρήγορα σε μεγάλο βαθμό , ακόμη και η φωνή του την ημέρα του Κυρίου : ο ισχυρός άνδρας πρέπει να φωνάξω εκεί πικρά.
15 Η ημέρα είναι ημέρα της οργής, ημέρα της κόπο και αγωνία, ημέρα της καταστροφής και της καταστροφής, ημέρα του σκότους και κατήφεια, ημέρα των νεφών και παχύ σκοτάδι,
Ουτε 18 ασημένια τους ούτε τους σε χρυσό δεν θα είναι σε θέση να τους παραδώσει την ημέρα της οργής του Κυρίου, Αλλά το σύνολο της γης πρέπει να από την πυρκαγιά του ζήλια του,: Πετύχετε γι 'αυτόν, ναι, τέλος , όλα αυτά που κατοικεί στη γη .

Jeremiah 46:10
10 Για η ημέρα του Κυρίου, Ο Άρχοντας των ξενιστών, ημέρα της εκδίκησης, να εκδικηθεί τον για τους εχθρούς του , και το σπαθί θα καταβροχθίσει και να χορταίνω, Και το αίμα τους : για τον Κύριο , ο Κύριος του φιλοξενεί , μια θυσία στα βόρεια από τον ποταμό Ευφράτη

Isaiah 34:4,5,6,8
4 και υποδοχής του ουρανού πρέπει να διαλυθεί , και οι ουρανοί είναι σαν μια σπείρα, Και όλα υποδοχής τους πέσει σαν φύλλο μαρασμού για το αμπέλι , και ως εμπίπτει φύλλο συκής .
5 Για το σπαθί μου έχει πιει στον ουρανό: Ιδού, θα πρέπει να κατέβει από την Εδώμ , και ο λαός της κατάρα μου , στη δικαιοσύνη.
6 Το ξίφος του Κυρίου είναι γεμάτη με αίμα, Made λίπος με fatness , το αίμα των αμνών και αιγών , το λίπος των νεφρών των κριών : Για μια θυσία προς τον Κύριο σε Bozrah, Και μια μεγάλη σφαγή στη γη της Εδώμ .

Ησαΐας 63:1-5
1 Ποιος είναι αυτός που ερχεται από Εδώμ , με βαμμένα ρούχα από Bozrah; είναι λαμπρό για ενδύματα του, ταξιδεύουν σε όλο το μεγαλείο της δύναμής του; Ι που μιλούν με δικαιοσύνη , ισχυρός για να σώσει .
2 Γιατί το κόκκινο στο δικό σου ενδύματα , ενδύματα και σου αρέσει να τον treadeth στο πατητήρι ;
3 Έχω πατήσει το πατητήρι μόνος, και η πόλη δεν είναι μαζί μου : yea , εγώ τους trod στο θυμό των ναρκών και Θα τους ποδοπατήσουν στην οργή μου, Και το αίμα τους πρέπει να ψεκαστούν, κατά ενδύματα μου , και εγώ θα χρωματίζει όλα τα ρούχα μου.
4 Για Η ημέρα της εκδίκησης ήταν στην καρδιά μου, Και το έτος μου είναι εξαργυρώνονται έρθει.
5 Και κοίταξα , και δεν βοηθούν , και αναρωτιόμουν ότι δεν διατηρήσουμε, έτσι έχω αποθηκεύσει τα χέρια μου , και η οργή μου, μου υπέστη .
6 Και εγώ trod καθορισμό των λαών στο θυμό μου , και να τα πιει στην οργή μου , και έδαφος αίμα τους .

Isaiah 47:13,14
13 Είσαι αντιπάθεια στο έπακρο τις συμβουλές σας : σταθεί τώρα προφητεία μέσα από τον ουρανό και τα άστρα , το φεγγάρι για mangingilala, Και εκτός από σένα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε σας .
14 Ιδού , πρέπει να είναι όσο κοντά γένια ? κάψει με τη φωτιά , να μην παραδίδουν οι ίδιοι από τη δύναμη της φλόγας: Δεν babaga να mapagpapainitan , ή στη φωτιά mauupuan πριν .

Nahum 1:06
6 Ποιος μπορεί να σταθεί πριν την αγανάκτησή του; και οι οποίοι μπορούν να τηρήσουν στην αγριότητα του θυμού του; μανία του χύνεται έξω σαν φωτιά, Και τα βράχια έχουν σπάσει χωριστά από τον ίδιο.

Jeremiah 15:14
14 Και εγώ θα προκαλέσει με τους εχθρούς σας στην γη που knowest εσύ όχι ? για μια φωτιά άναψε στο θυμό μου, Η οποία θα καίτε.

Jeremiah 23:29
29, δεν λέξη μου σαν φωτιά; λέγει ο Κύριος , και σαν ένα σφυρί που breaketh ο βράχος?

Τώρα ποια είναι η έννοια της φωτιάς ; Δεν το λόγο του Θεού ;

Εδώ είναι περισσότερες αποδείξεις ότι η λέξη της φωτιάς βγαίνει από το στόμα του και είπε , επίσης, το χρονικό διάστημα κατά το δυνατόν .

Τραγούδι 18:7,8,9
7 Nauga και κλόνισε τότε η γη , είναι τα θεμέλια και των βουνών μετακινηθούν και nauga, Γιατί ήταν θυμωμένος .
8 ανέβηκε τον καπνό από τα ρουθούνια του, και φωτιά από το στόμα του sumupok: Nangagalab πνεύμονες από αυτήν .
9 Αυτός υποκλίθηκε στους ουρανούς , επίσης , και προς τα κάτω , και σκοτάδι ήταν κάτω από τα πόδια του.

Isaiah 30:27,30,31
27 Βλ. , Το όνομα του Κυρίου cometh από μακριά, καίγοντας με το θυμό του , και το παχύ umiilanglang καπνό: χείλια του είναι γεμάτα από αγανάκτηση , και η γλώσσα του ως κατακαίει πυρκαγιά:
30 και Ο Κύριος φροντίζει για λαμπρή φωνή τουΚαι εισάγουν την μάχη του βραχίονά του , με την αγανάκτηση του θυμού του,, Και τη φλόγα της φωτιάς κατακαίει , με βροχές και καταιγίδες , χαλάζι και,
31 Για μέσω της φωνής του Κυρίου πρέπει να τους Ασσύριους , τη ράβδο του smiting .

Αποκάλυψη 11:05
5 Και αν κάποιος άνθρωπος θα τους πειράξει , είναι από πυρκαγιά το στόμα τους , και οι εχθροί τους devoureth, Και αν κάθε άνθρωπος θα πλήξει τους πρέπει να πεθάνουν αυτόν τον τρόπο.

Ιερεμίας 5:14
14 διά τούτο ούτω λέγει Κύριος ο Θεός των οικοδεσποτών , Επειδή υμείς μιλούν αυτή τη λέξη , ιδού, Θα κάνω τα λόγια μου στο στόμα σου φωτιά, Και αυτό το ξύλο τους ανθρώπους , και θα τους καταβροχθίσουν .

Isaiah 30:26,27
26 Εξάλλου το φως του φεγγαριού είναι όσο το φως της ημέρας , και το φως του ήλιου είναι επτά φορές , όπως το φως επτά ημερών, Δέστε την ημέρα του Κυρίου βλαμμένο του λαού του , και να θεραπεύσουν το εγκεφαλικό επεισόδιο του τραύματος τους.
27 Βλ. , Το όνομα του Κυρίου cometh από μακριά, καίγοντας με το θυμό του , και το παχύ umiilanglang καπνό: χείλια του είναι γεμάτα από αγανάκτηση , και η γλώσσα του ως κατακαίει πυρκαγιά:

Επομένως, μην φλόγα litiral τον ορισμό της tutupok φωτιά τον ουρανό και τη γη .

Μαλαχίας 3:1-3
1 Ιδού, εγώ αποστέλλω τον άγγελόν μου , και εκείνος θα προετοιμάζει το έδαφος μπροστά μου : και ο Κύριος τον οποίο σεις αναζητήσει , πρέπει ξαφνικά να έρχονται στο ναό του, ακόμη και ο αγγελιοφόρος της διαθήκης , τον οποίον υμείς χαρούν : ιδου ερχεται , Λέει ο Κύριος των φιλοξενεί .
2 Αλλά ποιος μπορεί να τηρήσει την ημέρα έρχεται του; και ο οποίος πρέπει να στέκεται , κατά τις εμφανίσεις ; γιατί είναι σαν φωτιά διύλισης , όπως και πληρέστερη:
3 και Θα συνεδριάσει ως εργοστάσιο ραφιναρίσματος και καθαριστής του αργύρου : και αυτός θα καθαρίσει τους γιους του Λεβi, και η εκκαθάριση τους , όπως ο χρυσός και το ασήμι , και προτείνουν στον Γιαχβέ προσφορές με δικαιοσύνη .

Matthew 3:11
11 Θα σας βαφτίσει μάλιστα με μετάνοια εις το νερό : αλλά αυτός που ερχεται μετά από μένα είναι ισχυρότερη από ό, τι εγώ , ότι δεν είμαι άξιος να φέρει τα παπούτσια του : αυτός θα σας βαπτίσει με το Άγιο Πνεύμα και φωτιά ?

Ο Λόγος του Θεού είναι Πνεύμα .

John 6:63
63 το πνεύμα που δίνει ζωή , η σάρκα είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ? Τα λόγια που εγώ λαλώ είστε πνεύμα, Και είναι η ζωή .

Το Πνεύμα και φωτιά .

Πράξεις 2:2,3,4
2 Και ξαφνικά ήρθε από τον ουρανό ένα υγιές ως humahagibis δυνατός άνεμος , και γέμισε όλο το σπίτι του προέδρου τους .
3 και φαίνεται να τους αρέσει η γλώσσα της φωτιάς, Ποια nagkabahabahagi , και κουρνιάζει σε κάθε μία από αυτές .
4 και είναι όλες γεμάτες με το Άγιο Πνεύμα, Και άρχισαν να μιλούν διαφορετικές γλώσσες , σύμφωνα με το Πνεύμα το οποίο μιλούν .

Ξεκινήσαμε με 2 Πέτρου 3:7,10,12 εάν αυξήσουμε την ανάγνωση των 2 Πέτρου 3:05 θα γνωρίζουμε το εξής:

2 Πέτρου 3:05
5 Για αυτό που ηθελημένα ξεχνάμε , ότι υπήρχαν ουρανούς από τα παλιά , και μια γη συμπιέζεται από το νερό και το νερό , από το λόγο του Θεού;
6 Η με ποια μέσα ο κόσμος , που ξεχείλιζαν από το νερό , χάθηκαν :

Με τι; Λόγο του Θεού, κανένας άλλος δεν . Επαναλαμβάνουμε στίχος 7

7 Ωστόσο, τον ουρανό και τη γη , με ίδια λέξη αποθηκεύεται για πυρκαγιά , επιφυλάσσεται κατά την ημέρα της κριτική και την καταστροφή των ασεβής ανδρών.

Παρακαλώ σαφές ;

Matthew 24:35
35 ουρανός και η γη θα περάσει μακριά , αλλά τα λόγια μου δεν πρέπει να διέρχονται μακριά .

Ο λόγος του Θεού είναι η φωτιά δεν πεθαίνουν . Αλλά τι το λόγο του Θεού σε όλη την tutupok γη ; Απάντηση: Όλα Θεός έχει μιλήσει μέσω των προφητών .

Luke 21:22
22 Για αυτές είναι ημέρες εκδίκησης , ότι πληρούνται όλα αυτά τα πράγματα είναι γραμμένα .

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009


Dark του Ήλιου , το φεγγάρι και αστέρια

Ενημερώστε μας για το τι εννοούμε με το σκοτεινό του ήλιου , της σελήνης και των αστεριών. Εμείς ας η Βίβλος είναι να αποκαλύψει .


Αποκάλυψη 6:12,13
2 Και είδα όταν άνοιξε την έκτη σφραγίδα , και υπήρξε ένας μεγάλος σεισμός , και Ο ήλιος έγινε μαύρος ως λινάτσα των μαλλιών , σκοτεινό, και ολόκληρη η σελήνη έγινε σαν αίμα;
13 και Τα αστέρια του ουρανού έπεσε στο έδαφος, Σαν σύκο φρούτα δέντρο isinasambulat μικρά μικρά φρούτα της όταν χτυπάει ένα ισχυρό άνεμο .

Isaiah 13:10,13
10 Για τα αστέρια του ουρανού και τα στολίδια τους δεν πρέπει να δώσει το φως τους: ο ήλιος θα σκοτεινιάσει στην άνοδο του , και το φεγγάρι δεν πρέπει να προκαλεί το φως της.
13 Συνεπώς, panginginigin τον ουρανό και τη γη θα αφαιρέσει από τη θέση της στην οργή του Κυρίου του φιλοξενεί , και την ημέρα της άγριο θυμό του,

Joel 2:2,10,31
2 Ημέρες του σκότους και κατήφεια , την ημέρα των νεφών και παχύ σκοτάδι , καθώς η εξάπλωση αυγή από τα βουνά : ένας μεγάλος λαός και ισχυρός , ποτέ δεν είχε ποτέ κάτι παρόμοιο, δεν πρέπει να υπάρχει πλέον μετά από αυτό , μέχρι τα χρόνια των πολλών γενεών .
9 Θα άλμα από την πόλη , που τρέχουν από τον τοίχο, Ανεβαίνουν τα σπίτια , μπαίνουν στα παράθυρα , σαν κλέφτης .
10 επίγειων σεισμός πριν από αυτούς , οι ουρανοί θα τρέμουν : ο ήλιος και το φεγγάρι είναι σκοτεινό , και τα αστέρια λάμπουν αποσύρουν τους

Ιεζεκιήλ 32:7
7 Και όταν nautas , θα καλύψουν τον ουρανό , και κάνουν τα αστέρια τους, έχω ένα σύννεφο καλύπτει τον ήλιο και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της.

Matthew 24:29
29 Αμέσως μετά τη θλίψη εκείνων των ημερών ο ήλιος πρέπει να είναι σκοτεινό , και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό , και είναι η εξουσία του ουρανού ?

Isaiah 34:4,5,6
4 Και το κράτος του ουρανού πρέπει να είναι, και οι ουρανοί είναι σαν μια σπείρα , και όλα υποδοχής τους εμπίπτουν σαν φύλλο μαρασμού για το αμπέλι , και ως εμπίπτει φύλλο συκής.
5 Για το σπαθί μου έχει πιει στον ουρανό : ιδού , θα πρέπει να κατέβει από την Εδώμ , και ο λαός της κατάρα μου , στη δικαιοσύνη.
6 Για τον Κύριο είναι γεμάτη με αίμα , τα λίπη, το fatness , το αίμα των αμνών και αιγών , το λίπος των νεφρών των κριών : Για μια θυσία προς τον Κύριο σε Bozrah , και μια μεγάλη σφαγή στη γη της Edom.

Ιεζεκιήλ 8:16
16 Και αυτός με έφερε στην εσωτερική αυλή του σπιτιού του Κυρίου , και ιδού , η πόρτα του ναού του Ιεχωβά , μεταξύ του βεράντα και το βωμό , ήταν περίπου πέντε και είκοσι άνδρες , με τις πλάτες τους προς την ναός , και αντιμετωπίζει ανατολικά, και που λατρεύουν τον ήλιο στην ανατολική πλευρά.

Ιεζεκιήλ 6:3,4,8 , 11-13
3 Και λέω , Ye βουνά του Ισραήλ , ακούστε το λόγο του Κυρίου . Έτσι λέγει Κύριος ο Θεός στα βουνά και λόφους , τα ποτάμια και τις κοιλάδες : Ιδού , Ι, ακόμα και εγώ , θα φέρει ένα σπαθί πάνω σου , και εγώ θα καταστρέψει υψηλές θέσεις σας.
4 και βωμούς σας πρέπει να είναι έρημη, και οι εικόνες σας είναι σπασμένα, Και θα ρίχνει κάτω σκοτώθηκε άντρες σου μπροστά από τα είδωλα σας .
8 Ωστόσο, θα αφήσει ένα υπόλειμμα, Έτσι, έχετε κάποια που διαφεύγουν του σπαθιού ανάμεσα στα έθνη , όταν το YE θα είναι διάσπαρτα μέσα από τις χώρες.
11 Έτσι, λέγει ο Κύριος ο Θεός , κτυπώ με το χέρι σου , και σφραγίδα πόδια σας , και να πω, Αλίμονο ! για όλα τα κακά αίσχη του σπιτιού του Ισραήλ , για την θα πέσουν με το σπαθί , από την πείνα , λοιμός και.
12 Το τηλεχειριστήριο θα πεθάνουν από το λοιμό , και είναι κοντά θα πέσει από το σπαθί , και malabi και γύρω του πεθαίνουν από την πείνα: Έτσι θα έχω ολοκληρώσει την οργή μου επάνω τους .
13 και γνωρίζετε ότι εγώ είμαι ο Κύριος , όταν σκοτώθηκε άνδρες τους πρέπει να είναι μεταξύ των ινδάλματά τους γύρω από τους βωμούς, επάνω σε κάθε ψηλό λόφο , όλες οι κορυφές των βουνών, Και κάτω από κάθε πράσινο δέντρο , και κάτω από κάθε χοντρό δρυς , όπου προσφέρονται γλυκά γεύομαι σε όλα τα είδωλα τους.

Jeremiah 7:30,31,32
31 και έχτισαν οι υψηλές θέσεις της Tophet, στην κοιλάδα του γιου του Hinnom, να καίνε τους γιους και τις κόρες τους στη φωτιά , την οποία εγώ δεν διοίκησε , ούτε ήρθε στο μυαλό μου.
32 Επομένως , ιδού , οι μέρες έρχονται , λέγει ο Κύριος , ότι ζήτησε Tophet , ούτε την κοιλάδα του γιου του Hinnom , αλλά η κοιλάδα της σφαγής : γιατί πρέπει να θάβουν σε Tophet , μέχρι δεν έχουν θέση για να θάψει .
Στις 33 τα όργανα των ατόμων που πρέπει να κρέατος για την πετεινών του ουρανού, και στα θηρία της γης : και καμία δεν πρέπει να τους φοβίσει.

Jeremiah 32:35
35 Και έχτισαν τις υψηλές θέσεις του Βάαλ, στην κοιλάδα του γιου του Hinnom, να περάσει μέσα από τη φωτιά τους γιους και τις κόρες τους να Molech , το οποίο διέταξε τους δεν , δεν μου ήρθε στο μυαλό , ότι το κάνουν αυτό βδέλυγμα , να προκαλέσει Ιούδας .

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 Για Ιδού , σε εκείνες τις ημέρες, Και όλο αυτό το διάστημα , όταν επέστρεψα την αιχμαλωσία του Ιούδα και την Ιερουσαλήμ .

2 I θα συγκεντρωθούν όλα τα έθνη , και θα τους φέρει την κοιλάδα του Jehoshaphat, Και θα επικαλεστεί μαζί τους εκεί για τους ανθρώπους μου και για την κληρονομιά μου το Ισραήλ, τους οποίους έχουν διάσπαρτα ανάμεσα στα έθνη, και χωρίσαμε γη μου ,

13 Βάλτε στο δρεπάνι , για τη συγκομιδή είναι ώριμο : Έλα, πάμε , για το πατητήρι είναι πλήρης, η υπερχείλιση δεξαμενών , την κακία τους είναι μεγάλη .

14 Πλήθη , πλήθη στην κοιλάδα της απόφασης! Για την ημέρα του Ιεχωβά είναι κοντά στην κοιλάδα της απόφασης.

15 Ο ήλιος και το φεγγάρι είναι σκοτεινό , και τα αστέρια λάμπουν αποσύρουν τους .

16 Και ο Ιεχωβά θα βρυχώμαι από τη Σιών , και απόλυτη φωνή του από την Ιερουσαλήμ , και τον ουρανό και τη γη θα τινάξει, όμως, ο Κύριος θα είναι η ελπίδα του λαού του , καθώς και αποδεικτικά στοιχεία για τα παιδιά του Ισραήλ.

18 Και εν εκείνη τη ημέρα , ότι τα βουνά θα πρέπει να πέφτει γλυκό κρασί , και τα βουνά που απορρέουν με το γάλα , καθώς και όλα τα ρυάκια του Ιούδα θα ροής με νερά, και το σιντριβάνι προέρχεται εμπρός από το σπίτι του, Και πρέπει να το νερό στην κοιλάδα του Sittim .

Isaiah 47:13,14
13 Είσαι αντιπάθεια στο έπακρο τις συμβουλές σας : σταθεί τώρα προφητεία μέσα από τον ουρανό και τα άστρα , το φεγγάρι για mangingilala, Και εκτός από σένα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε σας .
14 Ιδού , πρέπει να είναι όσο κοντά γένια ? κάψει με τη φωτιά , να μην παραδίδουν οι ίδιοι από τη δύναμη της φλόγας: Δεν babaga να mapagpapainitan , ή στη φωτιά mauupuan πριν .

Ιερεμίας 2:28
, Αλλά 28 όταν οι θεοί σας που έχετε κάνει για σας? αφήστε τους να προκύψουν, εάν μπορεί να σας σώσει τη διάρκεια κόπο σας: Για ανάλογα με τον αριθμό των πόλεων που σου σου θεοί , O Ιούδας .

8:2,12 Ιερεμίας
2 Και έτσι κατανέμονται τον ήλιο και το φεγγάρι , και όλα υποδοχής του ουρανού , ήταν, Και έχουν λειτουργήσει , και τον ακολούθησε , και τις οποίες ζητείται η, και τους οποίους λατρεύουν: Δεν συγκέντρωσε , ή να θάβονται , θα πρέπει να είναι επάνω στη γη.
12 Ήταν ντροπή όταν διαπράττονται βδέλυγμα ; Οχι, δεν ήταν καθόλου ντροπή , ούτε μπορούσαν να κοκκινίζω : ως εκ τούτου εμπίπτουν * Μεταξύ αυτών που εμπίπτουν; το χρόνο της επίσκεψης τους, αυτά πρέπει να πεταχτούν, λέει .

* Στη μέση τα είδωλα

Ησαΐας 47:13
13 Είσαι αντιπάθεια στο έπακρο τις συμβουλές σας : σταθεί τώρα προφητεία μέσα από τον ουρανό και τα άστρα , το φεγγάρι mangingilala περίπου , και να σώσει εσένα από αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε σας.

Δευτερονόμιο 17:03
3 και πήγε και υπηρετήσει άλλους θεούς και τη λατρεία τους , ή ο ήλιος , ή σελήνη , ή οποιαδήποτε υποδοχής του ουρανού Ι iniutos ?

2 Χρονικών 33:5
3 Για έκτισε ξανά τα υψηλά σημεία που Hezekiah πατέρα του : και έκτισε βωμούς να Βάαλ , και έκανε ελαιώνες , και λάτρεψαν όλοι υποδοχής του ουρανού , και υπηρέτησε τους,
4 και Έχτισε βωμούς στο σπίτι του, που ο Κύριος είπε: Στην Ιερουσαλήμ θα όνομά μου για πάντα .
5 Και έχτισε βωμούς για τον οικοδεσπότη του ουρανού δύο δικαστήρια του οίκου του Κυρίου.

2 Βασιλέων 17:16
16 Και έφυγαν όλες τις εντολές του Κυρίου του Θεού τους , και τους έκανε να τηγμένου εικόνες , ακόμη και δύο μοσχάρια , και έκανε ένα άλσος , και λάτρεψαν όλοι υποδοχής του ουρανού , και υπηρέτησε Βάαλ .

2 King 21:3,4,5
3 Για έκτισε ξανά την υψηλές θέσεις που Hezekiah τον πατέρα του, και αυτός εκτρέφεται μέχρι βωμούς για Βάαλ , και έκανε ένα άλσος , όπως έκανε και ο βασιλιάς Αχαάβ του Ισραήλ , και λάτρευαν όλες υποδοχής του ουρανού , και υπηρέτησε τους .
4 και Έχτισε βωμούς στο σπίτι του, που ο Κύριος είπε: Στην Ιερουσαλήμ θα βάζω το όνομά μου .
5 και έχτισε βωμούς για όλες υποδοχής του ουρανού στα δύο δικαστήρια του σπιτιού του.

2 Βασιλέων 23:05
5 Και πήρε το palasamba ιερείς τα είδωλα , τους οποίους οι βασιλείς του Ιούδα Χειροτονήθηκε να καίει θυμίαμα στον υψηλές θέσεις στις πόλεις του Ιούδα, Και ο γύρος θέσεις σχετικά με την Ιερουσαλήμ ? και αυτά που έκαψαν θυμίαμα για να Βάαλ , ο ήλιος , το φεγγάρι και αστέρια, και όλα υποδοχής του ουρανού.

Προφανώς ο ήλιος , το φεγγάρι και τα αστέρια είναι είδωλο λατρείας τους και να χρησιμοποιούνται οι ψευδοπροφήτες που σε προφητεία τους. Έτσι, το σκοτάδι του ήλιου , της σελήνης και τα αστέρια μέσα από την ήττα του ψεύτικο θεό , τον Σατανά και τους υπουργούς του .

Η κατάρρευση του ψεύτικο θεό της Βαβυλώνας , επίσης μειώνεται. Και την πτώση της Βαβυλώνας , θα καταρρεύσει και η ήττα του Σατανά και των συμμάχων του.

Isaiah 14:12,13,14
12 Πώς εσύ τέχνη έπεσε από τον ουρανό, O star πρωί , γιο του το πρωί! πώς εσύ τέχνη κοπεί κάτω στο έδαφος , που didst αποδυναμώνουν τα έθνη !
13 Και είπατε στον εαυτό σας , Θα ανεβείτε στον ουρανό , θα εξυψώνουν θρόνο μου πάνω από τα αστέρια του Θεού: Θα καθίσω στο βουνό της εκκλησίασμα , το εξώτερο τμήματα του βόρειου:
14 Θα ανεβείτε πάνω από τα ύψη τα σύννεφα , θα είμαι σαν τον Ύψιστο .

Ποια μέρη στην περιοχή βόρεια του διαβόλου θέλει να καταλήξει ;

Ψαλμός 48:1,2
1 Ο Κύριος είναι Μέγας , και θα πρέπει να κολακεύει , από την πόλη του Θεού μας , ιερό βουνό του.
2 Όμορφη σε ύψωμα, τη χαρά της ολόκληρη τη γη, το βουνό της Σιών , στη βόρεια πλευρά του, Μια πόλη με μεγάλη βασιλιά.

Είναι σαφές ότι τοποθετούνται είδωλα στο σπίτι του Κυρίου αυτού aka πρωί Ο Σατανάς . Δηλώνει εδώ την πτώση και την ήττα από τα είδωλα , με το άγαλμα και εικόνα ή όχι .

Δεν είναι μόνο το είδωλο με μια εικόνα και άγαλμα θεωρείται είδωλο . Αν οι προφήτες και τους εκπαιδευτικούς είναι ψευδείς και χωρίς κατανόηση, να τους αποκαλούμε θεό είδωλο . Απλά ας υποθέσουμε ότι είναι ο Θεός και ο Θεός ας υποθέσουμε ότι , με δέκατα τους , διάφορες προσφορές .

Το ψεύτικο θεό επάνω σε κάθε ψηλό λόφο , όλες οι κορυφές των βουνών , στα υψηλά κλιμάκια , το σπίτι του σπασμένα .

Ιερεμίας 50:2
2 αναγνωρίσει ye μεταξύ των εθνών , και να δημοσιεύουν , και να δημιουργήσει ένα πρότυπο , να δημοσιεύουν , και δεν κρύβουν : δηλαδή, Βαβυλώνα έχει ληφθεί , Bel είναι συγχέεται, merodach αυτός λιποθύμησε , οι εικόνες που την έφεραν στην ντροπή , είναι είδωλα της τρομαγμένοι .

Ιερεμίας 51:47,53
47 Επομένως, ιδού , οι μέρες έρχονται , ότι Θα τιμωρηθούν οι εικόνες χαραγμένες της Βαβυλώνας, Και ολόκληρο το έδαφός της αυτή πρέπει να συγχέονται, Και όλα mangabubulagta του σκοτώθηκε σε αυτήν.
53 Αν και η Βαβυλώνα θα πρέπει να ενεργοποιήσει μέχρι τον ουρανό, και αν αυτή θα πρέπει να οχυρώσουν το ύψος της δύναμής της, αλλά κατέληξε στο spoilers της από μένα , λέγει ο Κύριος .

Micah 1:5,7
5 Για την παράβαση του Ιακώβ είναι όλα αυτά , καθώς και για τις αμαρτίες του οίκου του Ισραήλ , Ποια είναι η υπέρβαση του Ιακώβ ; Δεν Σαμαριάς ; και ποια είναι τα υψηλά κλιμάκια του Ιούδα ; Ιερουσαλήμ δεν ήταν?
7 Και όλες οι εικόνες της, χαραγμένες σε κομμάτια , καθώς και το σύνολο των αποδοχών της ήταν κατασπάραξαν από πυρκαγιές, καθώς και όλα τα είδωλα της θα βάζω έρημοΓια την ενοικίαση ενός πόρνη εκείνη συγκεντρώθηκαν , καθώς και τη μίσθωση ενός mangauuwi πόρνη .

Ιερεμίας 10:11,15
11 Έτσι, πρέπει να υμείς λέγω αυτά , Οι θεοί που δεν έχουν κάνει τον ουρανό και τη γη, που θα χαθεί από τη γη , και κάτω από τον ουρανό.
15 Πρόκειται για ματαιοδοξία , το έργο των σφαλμάτων : κατά τη διάρκεια της επίσκεψης να καταναλώνονται.

Ησαΐας 21:09
9 Και ιδού, εδώ ερχεται το άρμα των ανδρών , ιππέων κατά ζεύγη . Και μου απάντησε και είπε , Βαβυλώνα είναι νεκρά , είναι νεκρά , και όλες οι εικόνες χαραγμένες από τους θεούς της αυτός hath σπασμένα εις το έδαφος.

Ησαΐας 24:23
23 Στη συνέχεια, κατέρριψε το φεγγάρι, Και ο ήλιος είναι ντροπή: Για τον Κύριον του φιλοξενεί θα βασιλεύει στο όρος ΣιώνΚαι την Ιερουσαλήμ , και πριν από υπερήλικες του με δόξα .

Έτσι, το δικαίωμα , δηλαδή το σκοτάδι του ήλιου , της σελήνης και τα αστέρια πέφτουν τα είδωλα .

Ξίφος , την πείνα και λοιμός

Είναι για όσους λένε το 4ο μάρκα συμβαίνει σε μια στιγμή . Πιστεύουν ότι αυτοί που ο Χριστός είναι πραγματικά ακριβώς ανθρώπινη . Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι εξηγήσει το σφάλμα στο βιβλικό προφητείες επειδή είναι το πνεύμα του ανθρώπου και όχι το Θεό .

Αποκάλυψη 6:7,8
7 Και όταν άνοιξε το τέταρτο σήμα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου πλάσμα Ελάτε ζουν λέγοντας .
8 Και κοίταξα , και ιδού ένα χλωμό άλογο : και αυτός ο καθημενος εδώ με το όνομα Death , και ακολούθησε κόλαση μαζί του. Και τους δόθηκε εξουσία πάνω το τέταρτο μέρος της γης , σκοτώνεται από το σπαθί , και την πείνα , και πανούκλα , καθώς και την άγρια θηρία της γης.

Ιερεμίας 16:4,6
4 Πρέπει να πεθάνει από βαριά θάνατοι : αυτοί εκφράζονται, ή να θάβονται , αυτοί πρέπει να είναι όπως η κοπριά από το έδαφος , και καταναλώνονται από το σπαθί και πείνα, Και το σώμα τους ήταν να είναι τροφή για τα πουλιά του αέρα , και τα θηρία της γης.
6 Η μεγάλη και η μικρή θα πεθάνουν σε αυτό το έδαφος ? δεν είχαν ενταφιαστεί , ή εάν θα θλίβονται για το λαόΕίτε να μειώσει ή για αυτούς ?

Jeremiah 25:33
33 και σκοτωμένων του Κυρίου σε εκείνη την ημέρα πρέπει να είναι από τη μια άκρη της γης στην άλλη άκρη της γης : δεν πρέπει να εκφράζονται, ούτε συγκέντρωσε , ούτε θάβονται : θα πρέπει να είναι η κοπριά από το έδαφος.

Jeremiah 24:10
10 Και Θα στείλω το ξίφος , ο λιμός , και πανούκλα, Μεταξύ αυτών , μέχρι να καταναλώνονται στον τόπο που τους έδωσα και τους γονείς τους .

Ιερεμίας 21:5-9
5 και Εγώ ο ίδιος θα πολεμήσει εναντίον σας με τεντωμένο το χέρι και με ένα ισχυρό βραχίονα , στο θυμό και οργή , και με μεγάλη οργή.
6 Και εγώ θα χτυπώ τους κατοίκους αυτής της πόλης , άνθρωπος και θηρίο : πρέπει να πεθαίνουν από μια μεγάλη λοιμού.
7 Και αργότερα , λέγει Κύριος , θα παραδώσει βασιλιάς Zedekiah του Ιούδα, και οι υπηρέτες του , και ο λαός , και εκείνους που παραμένουν σε αυτή την πόλη από το λοιμό , από το σπαθί , και από την πείνα, Το χέρι του βασιλιά Ναβουχοδονόσορα της Βαβυλώνας , και το χέρι των εχθρών τους , και στα χέρια εκείνων που επιδιώκουν τη ζωή τους : και αυτές πρέπει να χτυπώ με την άκρη του ξίφους , που θα τους δώσει χάρη , ούτε οίκτο , ούτε φείδεται .
8 Και αυτό το λέει ο κόσμος , Έτσι, λέγει ο Κύριος , Ιδού, εγώ που πριν τον τρόπο ζωής και τον τρόπο του θανάτου,
9 Αυτός που abideth σε αυτή την πόλη πρέπει να πεθαίνουν από την πείνα , και με το σπαθί και με τη συλλογήt, αλλά τα έξω και να falleth των Χαλδαίων που σας πολιορκούν , θα πρέπει να ζει , και η ζωή του θα είναι γι 'αυτόν.

Jeremiah 27:13
13 Γιατί θα υμείς πεθάνουν , εσύ και σου ανθρώπους , με το σπαθί , από την πείνα , λοιμός και, Δεδομένου ότι ο Γιαχβέ έχει μιλήσει σχετικά με το έθνος που δεν εξυπηρετεί τον βασιλιά της Βαβυλώνας ;

Ιερεμίας 38:2,3
2 Έτσι, λέγει ο Κύριος , Αυτός που abideth στην πόλη αυτή θα πεθάνει από το σπαθί , από την πείνα , λοιμός και από, όμως, φαίνεται ότι η Χαλδαίων θα ζήσω , και η ζωή του θα είναι να τον καταστρέψει , και αυτός θα ζήσει.
3 Έτσι, λέγει Κύριος , Αυτή η πόλη είναι δεδομένο στα χέρια του στρατού του βασιλιά της Βαβυλώνας , και τον ίδιο.

Ιερεμίας 11:22,23
22 διά τούτο ούτω λέγει Κύριος των ξενιστών , Ιδού, εγώ θα τους τιμωρήσει : οι νέοι άνδρες πρέπει να πεθάνουν από το σπαθί , τους γιους και τις κόρες τους, θα πεθάνουν εξαιτίας της πείνας;
23 Και δεν πρέπει να υπάρχει απομεινάρι από τους : γιατί θα φέρει το κακό από τους άντρες του Anathoth , ακόμη και το έτος της επίσκεψης τους.

Jeremiah 23:12
12 Κατά συνέπεια το δρόμο τους θα τους εις το ολισθηρό στο σκοτάδι : θα πρέπει να κινείται , και πέφτουν σ 'αυτό : γιατί θα φέρει το κακό σε αυτούς , ακόμη και το έτος της επίσκεψης τους, λέει .

Jeremiah 15:02
2 να περάσουν, όταν είπε , Πού είμαστε; τότε εσύ θέλεις πες τους , Έτσι, λέγει ο Κύριος , Ο θάνατος , το θάνατο , και το ξίφος , το σπαθί , και η πείνα , την πείνα , και στην αιχμαλωσία , για αιχμαλωσία .

Jeremiah 43:11
11 Και αυτός θα έρθει , και θα χτυπώ τη γη της Αιγύπτου , ότι αυτές θάνατος δίνεται σε θάνατο , και εκείνων σε αιχμαλωσία σε αιχμαλωσία , καθώς και ότι το ξίφος είναι το ξίφος .

Jeremiah 44:28
28 Και αυτοί που διαφεύγουν το σπαθί θα επιστρέψει στη γη του Ιούδα από τη γη της Αιγύπτου , λίγοι σε αριθμό , και ολόκληρο το υπόλοιπο του Ιούδα , ο οποίος εισήλθε στην γη της Αιγύπτου για την παραμονή εκεί , πρέπει να ξέρετε των οποίων η λέξη πρέπει να στέκεται , δικό μου, ή τις δικές τους.

Ιεζεκιήλ 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 Μια τρίτη Ου μέρος καίγονται με τη φωτιά στο κέντρο της πόλης , όταν πληρούνται οι ημέρες της πολιορκίας, Και πάρτε το τρίτο μέρος , και χτυπώ με το σπαθί γύρω, και ένα τρίτο μέρος διασποράς εσύ θέλεις στον άνεμο , και θα καταρτίσει ένα σπαθί μετά από αυτές.
9 και Θα κάνω σε σας δεν το έχω κάνει , και εγώ ακόμα μου αρέσει , Για όλα τα αίσχη σας .

11 Έτσι όπως ζω , λέγει Κύριος ο Θεός , σίγουρα , γιατί hast εσύ μόλυναν ιερό μου με όλα τα απεχθή πράγματα που σου, Και με όλα τα βδελύγματα thine , ως εκ τούτου θα ήθελα μειώνει επίσης σοι , ούτε πρέπει τα μάτια μου , και εγώ επίσης δεν τα ανταλλακτικά .
12 Το τρίτο μέρος της σου θα πεθάνει από την επιδημία , την πείνα και καταναλώνονται από αυτά, από ανάμεσά σας, και ένα τρίτο μέρος θα πέσει από το γύρο ξίφος για σένα, και το τρίτο μέρος θα διασποράς σε όλες τις κατευθύνσεις , και να συντάξει ένα ξίφος μετά .
13 Έτσι θα οργή ορυχείο , και θα προκαλέσει την οργή μου επάνω τους , και θα πρέπει να είναι παρηγοριά : και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εγώ ο Κύριος μίλησα στον ζήλο μου , όταν έχω καταφέρει οργή μου σε αυτούς.

14 Επιπλέον , να σου ένα ερήμωση και επίπληξηΑνάμεσα στα έθνη που είναι γύρω σου , στη θέα όλων αυτών .
16 Όταν στέλνω τους το κακό βέλη της πείνας , της καταστροφής , η οποία θα στείλω να σε καταστρέψει . Και θα αυξήσει την πείνα επάνω σας , και θα σπάσει το προσωπικό σας ψωμί ?
17 και Θα στείλω σε σας την πείνα και το κακό θηρία, Και θα σου στερώ : και λοιμός και το αίμα πρέπει να περάσει μέσα σου , και εγώ θα φέρει το σπαθί από εσένα : εγώ ο Κύριος μίλησα .

Μην συγκρίνεις τον Θεό ( στίχος 9) , αλλά διαβάζουμε στην Αποκάλυψη ότι ο Κύριος θα το κάνει . Αν λοιπόν, είναι σε Ιεζεκιήλ 5:12 είναι η ίδια στην Αποκάλυψη 6:08
Ιεζεκιήλ 6:3,4,8,9,11-13
3 Και λέω , Ye βουνά του Ισραήλ , ακούστε το λόγο του Κυρίου . Έτσι λέγει Κύριος ο Θεός στα βουνά και λόφους , τα ποτάμια και τις κοιλάδεςΕδώ , Ι, ακόμα και εγώ , θα φέρει ένα σπαθί πάνω σου , και εγώ θα καταστρέψει υψηλές θέσεις σας.
4 και βωμούς σας πρέπει να είναι έρημη, και οι εικόνες σας είναι σπασμένα, Και Θα ρίχνει κάτω σκοτωμένων ανδρών σας πριν από τα είδωλα σας.
8 Ωστόσο, θα φύγω ένα υπόλοιπο , που το YE μπορεί να έχει κάποια που διαφεύγουν του σπαθιού ανάμεσα στα έθνη , όταν το YE θα είναι επί της γης .
9 Και αυτοί που διαφεύγουν από εσάς θα με θυμηθείτε μεταξύ των εθνών προς τα που έχουν σε αιχμαλωσία , πόσο έχω σπάσει με πορνικός την καρδιά τους , οι οποίες αναχώρησαν από μένα , και στα μάτια τους , η πόρνη μετά τα είδωλα τους,, Και πρέπει να τους σιχαίνομαι στη δική όρασή τους για τα κακά που έχουν όλα τα αίσχη τους.
11 Έτσι, λέγει ο Κύριος ο Θεός , κτυπώ με το χέρι σου , και σφραγίδα πόδια σας , και να πω, Αλίμονο ! για όλα τα κακά αίσχη του σπιτιού του Ισραήλ , για την θα πέσουν με το σπαθί , από την πείνα , λοιμός και.
12 Το τηλεχειριστήριο θα πεθάνουν από το λοιμό , και είναι κοντά θα πέσει από το σπαθί , και malabi και γύρω του πεθαίνουν από την πείνα: Έτσι θα έχω ολοκληρώσει την οργή μου επάνω τους .
13 και γνωρίζετε ότι εγώ είμαι ο Κύριος , όταν δολοφονηθέντος άνδρες τους πρέπει να είναι μεταξύ των ινδάλματά τους γύρω από τους βωμούς, επάνω σε κάθε ψηλό λόφο , όλες οι κορυφές των βουνών, Και κάτω από κάθε πράσινο δέντρο , και κάτω από κάθε χοντρό δρυς , όπου προσφέρονται γλυκά γεύομαι σε όλα τα είδωλα τους.
14 Και εγώ θα απλώσει το χέρι μου εναντίον τους , και θα κάνω τη γη έρημο και τα απόβλητα , από την έρημο προς Diblah , σε όλες τις κατοικίες τους: και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εγώ είμαι ο Κύριος .
Στην παράγραφο 2 του Ιεζεκιήλ λέει ότι οι 5 ημέρες εκδήλωσης είναι η μέρα της πολιορκίας και μου είπαν τα βουνά και λόφους , ποτάμια και κοιλάδες . Γιατί ; Επειδή υπάρχουν είδωλα. Εκτός από το ξίφος , λιμός, λοιμός και τα άγρια ζώα που θα στείλει ο Κύριος , αυτός θα είναι επίσης ερήμωση και καταστροφή. Ιεζεκιήλ Ιεζεκιήλ 5:14 και 6:14


Τι είπε ο Ιησούς για την ημέρα της πολιορκίας ;

Luke 19:43,44
43 Για σας τις επόμενες ημέρες , Μπορείτε τοίχο babakuran του εχθρού , και πολιορκία σας, Και για να το gigipitin πλευρά,
44 και ilulugso στη γη , και τα παιδιά σας μέσα σου ? και δεν αφήνουν σε σένα μια πέτρα από την πέτρα: Για hast εσύ δεν είναι γνωστή τη στιγμή της επίσκεψης σου .

Καλώς ήλθατε στο Λουκά 21:20-25
Αλλά το 20 όταν είδες φρούριο των φιλοξενουμένων υπερασπιστεί Ιερουσαλήμ, τότε γνωρίζουμε ότι η καταστροφή της ήταν σχεδόν .
21 Κατόπιν αυτών στην Ιουδαία διαφύγουν στα βουνά , και μέσα στην πόλη ήρθε εμπρός , όσο και στον τομέα δεν πρέπει να εισέρχονται στην πόλη .
22 Επειδή αυτές είναι οι ημέρες της εκδίκησης, Ότι πληρούνται όλα αυτά τα πράγματα είναι γραμμένα .
23 Αλίμονο στην nagdadalangtao , και να είναι σε εκείνες τις ημέρες ! διότι θα υπάρχει μεγάλη αγωνία από τη γη , και η οργή στη χώρα αυτή .
24 και σε θα πέσουν από το ξίφος, Και παρασύρει σε αιχμαλωσία σε όλα τα έθνη : Ιερουσαλήμ και βασανίζεται από τα έθνη , να εκπληρώσει τις ώρες των εθνών .

Εξακολουθήσει να διατυπωθεί στην παράγραφο
25 Και θα υπάρξουν σημάδια στον ήλιο και το φεγγάρι και τα αστέρια , καθώς και από την αγωνία γη της χώρας , η οποία matitilihan για τον ήχο της θάλασσας και φούσκωμα ?

Λέει στην παράγραφο 25 και 6η μάρκες. Θυμάστε ξεκινήσαμε τέταρτο μάρκα ;

Εδώ είναι η εξήγησή τους στους τέσσερις μάρκες .
Η ιππείς , που θεωρούνται ως η τέταρτη σφραγίδα άνοιξε , δείχνει τη συνέχιση της εξάπλωσης και της επέκτασης της Καθολικής Εκκλησίας την έκταση του οποίου η ισχύς είχε φτάσει πάνω από το ένα τέταρτο της γης .
Μακριά η έννοια και η αβεβαιότητα, επειδή σκοτώνουν με το σπαθί , λιμός και λοιμός είναι η λατρεία των ειδώλων . ( Ιεζεκιήλ 5:11 )

Κατά την επίσκεψη ...

Μπορούμε να μάθετε εάν έχετε επισκεφθεί κατά τη διάρκεια του Ιησού , είπε στο Λουκά 19:44.

Luke 19:43,44
43 Για σας τις επόμενες ημέρες , θα τοίχο babakuran του εχθρού, και εσείς πολιορκία , και εσείς πλευρά gigipitin ,
44 Και εσείς έδαφος ilulugso , και τα παιδιά σας μέσα σου : και σε εσένα δεν αφήνουν πέτρα από πέτρα ? επειδή δεν hast εσύ γνωστά τη στιγμή της σου επίσκεψη.

Πρέπει πρώτα να βρείτε το αφορούν συμβεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης .

Ιερεμίας 11:22,23
22 διά τούτο ούτω λέγει Κύριος των ξενιστών , Ιδού, εγώ θα τους τιμωρήσει : οι νέοι άνδρες πρέπει να πεθάνουν από το σπαθί , τους γιους και τις κόρες τους, θα πεθάνουν εξαιτίας της πείνας ?
23 Και δεν πρέπει να υπάρχει απομεινάρι των οποίων : για Θα φέρω το κακό οι άνδρες του Anathoth , ακόμη και το έτος της επίσκεψης τους.

Jeremiah 23:12
12 Κατά συνέπεια το δρόμο τους θα τους εις το ολισθηρό στο σκοτάδι : θα πρέπει να κινείται , και πέφτουν σ 'αυτήν: για Θα φέρω το κακό που τους, Ακόμη και έτος της επισκεψιμότητας τους, λέει .

Ιερεμίας 48:43,44
43 Πανικού , και την τάφρο , και η παγίδα , είναι επάνω σου, O κάτοικος της Moab , λέγει ο Κύριος .
44 Αυτός φεύγει από τον φόβο πρέπει να πέσει στον λάκκο , και πήγε στην τάφρο ελήφθη στην παγίδα: Γιατί θα τον φέρει στο Moab , το έτος που επισκέπτονται τον, λέει .

Ησαΐας 24:17-23
17 Ο φόβος , και την τάφρο , και η παγίδα είναι πάνω σου, O κάτοικο της γης .
18 και συμβεί, οι οποίοι έφυγαν από μια φοβερή θόρυβο θα πέσει στα pit , και αυτός που ερχεται από το κέντρο του λάκκου πρέπει να λαμβάνονται σε παγίδα : για τα παράθυρα παραπάνω ανοίγουν, Και τα θεμέλια της γης θα ταρακουνήσει .
19 Η γη είναι τελείως , η γη είναι εντελώς σπασμένα , η γη κινείται μεγάλη.
20 Η γη θα ρολό σαν μεθύστακας , και πρέπει να αφαιρεθούν , όπως ένα εξοχικό σπίτι , και η παράβαση αυτών πρέπει να είναι βαριά σε αυτήν , και πέφτουν , και να μην αυξηθεί.
21 Και σε εκείνη την ημέρα, Για να τιμωρηθούν από τον στρατό του Κυρίου ψηλά , και οι βασιλείς της γης επί της γης .
22 Και αυτοί που συγκεντρώθηκαν, όπως κρατούμενοι συγκεντρώθηκαν στο λάκκο , και να κλείσει τη φυλακή , και μετά από πολλές ημέρες που είναι επισκέψιμο .
23 Στη συνέχεια κατέρριψε το φεγγάρι και ο ήλιος ντροπιασμένος: Για την Κύριος του φιλοξενεί θα βασιλεύει στο βουνό Σιών και στην Ιερουσαλήμ , και πριν από υπερήλικες του με δόξα .

Ιερεμίας 50:27-32
27 Σκοτώνω όλοι οι ταύροι της, να τους αφήσουμε να πάει κάτω στη σφαγή: Αλίμονο εις αυτούς ! για την ημέρα τους έχει έρθει , από την ημέρα της επίσκεψης τους.
28 Ακούστε την φωνή αυτών που φεύγουν και να ξεφύγουν από τη γη της Βαβυλώνας , να δηλώσει σε Σιών την εκδίκηση του Κυρίου του Θεού μας , την εκδίκηση του ναού του.
29 μαζί οι τοξότες εναντίον Βαβυλώνα : όλο YE που κάμπτει την πλώρη , κατασκηνώνω κατά γύρος της για , ας κανένας τους ξεφύγει : ανταμοιβή της σύμφωνα με τα έργα του, αφού το μόνο που έκανε , κάνει το unto της ? sapagka » t όντας υπερήφανος κατά Ιεχωβά , κατά την Ιερά Ένα από το Ισραήλ .
30 Κατά συνέπεια νεαροί άνδρες της πτώσης στους δρόμους της, και όλοι οι άνθρωποι του πολέμου πρέπει να κοπεί εκείνη την ημέρα, λέει .
31 Ιδού, εγώ είμαι εναντίον σου , ω εσύ πιο περήφανος , λέγει ο Κύριος , ο Κύριος του φιλοξενεί ? για την ημέρα σου έρθει , ο χρόνος που επισκέπτεστε.
32 Και ο υπερήφανος θα παραπάτημα και πτώση , και καμία δεν θα τον αναθρέψω επάνω , και Θα ανάψει μια φωτιά στις πόλεις του, Και θα καταβροχθίσει όλες τις εποχές του γι 'αυτόν.

Ιεζεκιήλ 20:47,48
47 Και πέστε στο δάσος του Νότου , ακούστε το λόγο του Ιεχωβά : Έτσι λέγει Κύριος ο Θεός · Ιδού , Θα ανάψει μια φωτιά μέσα σου, Και θα καταβροχθίσει κάθε πράσινο δέντρο, εν σοι , και κάθε ξηρό δέντρο : τα φλεγόμενα φλόγα δεν πρέπει να σβήσει , και όλα τα πρόσωπα από το νότο στο βορρά θα καεί στις φλόγες.
48 Και όλοι οι άνθρωποι Εγώ ο Κύριος έχουν ανάψειΔεν πρέπει να σβήσει .

Luke 12:49,52,53
49 Ήρθα να φέρει φωτιά στη γη, Και τι άλλο μου αρέσει , αν καίτε αυτό;
52 Από εδώ και στο εκεί θα είναι πέντε σε ένα σπίτι , τρεις εναντίον δύο και δύο εναντίων τριών .
53 Θα πρέπει να διαιρεθεί , κατά τον πατέρα ο γιος , και το γιο ενάντια στον πατέρα , τη μητέρα εναντίον κόρης και κόρη κατά της μητέρας της , η γυναίκα μητέρα κατά την κόρη του και την κόρη κατά της μητέρας της στο δίκαιο.

Micah 7:4,6
4 Το καλύτερο τους είναι σαν τ 'αγκάθια , το pinakamatuwid είναι κακό από μια ακανθώδης hedge : τη μέρα που προφήτεψε ο φύλακας , ακόμη και την ημέρα της επίσκεψης , ήρθε: Τώρα πρέπει να έχουν .
6 Sinisiraang επαίνους για τον γιο του πατέρα , η κόρη riseth αντιμέτωποι με τη μητέρα της , την κόρη κατά της μητέρας της στο δίκαιο : ο εχθρός του ανθρώπου είναι δικό του νοικοκυριό .

Μάρτυρας ( Ιεζεκιήλ 20:47,48 )

Ματθαίος 3:10-12
10 Και τώρα που έχει αποκτηθεί έδειξε ότι ο πέλεκυς στη ρίζα των δέντρων ? κάθε δέντρο , επομένως, ότι δεν nagbubungang καλά να περιορίσει και να ριχτεί στη φωτιά.
11 Θα σας βαφτίσει μάλιστα με μετάνοια εις το νερό : αλλά αυτός που ερχεται μετά από μένα είναι ισχυρότερη από ό, τι εγώ , ότι δεν είμαι άξιος να φέρει τα παπούτσια του : αυτός θα σας βαπτίσει με το Άγιο Πνεύμα και φωτιά ?
12 σε χέρι του , γκανιότα του, και καθαρίζω επιμελώς πάτωμα του , και να συγκεντρώσει το σιτάρι του στο συγκεντρώσει ? αλλά το άχυρο θα καψει με άσβεστη φωτιά.

Ιερεμίας 8:12
12 Ήταν ντροπή όταν διαπράττονται βδέλυγμα ; Οχι, δεν ήταν καθόλου ντροπή , ούτε μπορούσαν να κοκκινίζω : ως εκ τούτου θα πρέπει να περιλαμβάνονται μεταξύ αυτών που εμπίπτουν ? το χρόνο της επίσκεψης τους, αυτά πρέπει να πεταχτούν, λέει .

Παραγράφους που ακολουθούν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν kaugayan κατά τη διάρκεια της επίσκεψης .

Ησαΐας 34:4-10
4 Και όλα υποδοχής του ουρανού πρέπει να διαλυθεί, και οι ουρανοί είναι σαν μια σπείρα, Και όλα υποδοχής τους πέσει σαν φύλλο μαρασμού για το αμπέλι , και ως εμπίπτει φύλλο συκής .
5 Για σπαθί μου έχει πιει στον ουρανό : ιδού , θα πρέπει να κατέβει από την Εδώμ, Και ο λαός της κατάρα μου , στη δικαιοσύνη.
6 ξίφος του Κυρίου είναι γεμάτη με αίμα , τα λίπη, το fatness , το αίμα των αμνών και αιγών , το λίπος των νεφρών των κριών : για το Λόρδο hath από θυσία στο Bozrah , και μια μεγάλη σφαγή στη γη της Edom.
7 Και τα άγρια βόδια θα κατέβει μαζί τους και τα βόδια με τους ταύρους , και η γη τους είναι το αίμα , και η σκόνη τους που έγιναν τα λίπη, το fatness .
8 Για την ημέρα της εκδίκησης του Κυρίου , το έτος της ανταμοιβή σε έναν αγώνα για να Σιών.
9 και τα ρέματα της πρέπει να μετατραπεί σε γήπεδο , και η σκόνη τους σε θειάφι , και η γη τους γίνεται καύση pitch.
10 δεν πρέπει να σβήσει τη νύχτα ούτε ημέρα ? ο καπνός τους θα ανεβαίνουν για πάντα , ανά πάσα στιγμή πρέπει να σπάσει, Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να διέρχονται μέσα από αυτό magpakailankailan .

Ησαΐας 61:1,2
1 Το Πνεύμα του Κυρίου του Θεού είναι επάνω μου , γιατί ο Κύριος με έχρισε να ευαγγελίζωμαι εις τους πτωχούς , αυτός hath μου έστειλε για να θεραπεύσει την καρδίαν, να κηρύξω ελευθερίαν εις τους αιχμαλώτους και ανοίξτε το σωφρονιστικό κατάστημα στο κρατούμενους ?
2 Για να διακηρύξουν το αποδεκτό έτος του Κυρίου , και η ημέρα της εκδίκησης του Θεού μας, Για την άνεση όλων ότι πενθώ ?

Ησαΐας 63:1-5
1 Ποιος είναι αυτός που ερχεται από Εδώμ , με βαμμένα ρούχα από Bozrah ; είναι λαμπρό για ενδύματα του, ταξιδεύουν σε όλο το μεγαλείο της δύναμής του; Ι που μιλούν με δικαιοσύνη , ισχυρός για να σώσει .
2 Γιατί το κόκκινο στο δικό σου ένδυσης, καθώς και τα ενδύματα σου σαν αυτόν treadeth στο πατητήρι ;
3 Έχω πατήσει το πατητήρι μόνος, και η πόλη δεν είναι μαζί μου : yea , εγώ τους trod στο θυμό των ναρκών, και να λυμαίνονται τους μανία μου , και το αίμα τους πρέπει να ψεκαστούν, κατά ενδύματα μου , και λεκές όλα τα ρούχα μου.
4 Για ημέρα της εκδίκησης είναι στην καρδιά μου , και το έτος μου είναι εξοφλούνται έρθει.
5 Και κοίταξα , και δεν βοηθούν , και αναρωτιόμουν ότι δεν διατηρήσουμε, έτσι έχω αποθηκεύσει τα χέρια μου , και η οργή μου, μου υπέστη .

Jeremiah 46:10
10 Για την ημέρα του Κυρίου, Ο Άρχοντας των ξενιστών, ημέρα της εκδίκησης , για να τον εκδικηθεί τους εχθρούς τουΚαι το σπαθί θα καταβροχθίσει και να χορταίνω , και το αίμα τους : για τον Κύριο , ο Κύριος του φιλοξενεί hath μια θυσία προς το βορρά από τον Ευφράτη ποταμό .

Η συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ;

Ωσηέ 9:07
Οι 7 ημέρα της επίσκεψης ήρθε, την ημέρα της τιμωρίας θα έρθει, γνωστή ως το Ισραήλ , ο προφήτης είναι ανόητος , ο άνθρωπος με το πνεύμα είναι τρελός , για το πλήθος δικό σου ανομίας , και επειδή η εχθρότητα είναι μεγάλη .

Θυμηθείτε σε 9:07 Ωσηέ . Εμείς πάλι διαβάζονται Luke 19:43,44 μπροστά .

Luke 19:43,44
43 Για σας τις επόμενες ημέρες , Μπορείτε τοίχο babakuran του εχθρού, και εσείς πολιορκία, Και gigipitin στην άλλη,
44 και ilulugso στη γη , και τα παιδιά σας μέσα σου : και σε εσένα που δεν αφήνουν πέτρα από πέτρα , διότι δεν hast εσύ γνωστά τη στιγμή της σου επίσκεψη.

Lucas 21:20,21,22,28
Αλλά το 20 όταν είδες στρατοί Ιερουσαλήμ, τότε γνωρίζουμε ότι η καταστροφή της ήταν σχεδόν .
21 Κατόπιν αυτών στην Ιουδαία διαφύγουν στα βουνά , και μέσα στην πόλη ήρθε εμπρός , όσο και στον τομέα δεν πρέπει να εισέρχονται στην πόλη .
22 Για αυτές είναι οι ημέρες της εκδίκησης, Ότι πληρούνται όλα αυτά τα πράγματα είναι γραμμένα .
28 Όμως, όταν τα πράγματα άρχισαν να συμβεί αυτό, θα αναζητήσετε , και σηκώστε τα κεφάλια σας , για στενή εξόφληση σας.

Σύμφωνα με Ωσηέ 9:7, την ημέρα της επίσκεψης είναι η μέρα της εκδίκησης και σύμφωνα με Luke 21:20,22 την ημέρα της εκδίκησης εξακολουθεί να συμβεί στο μέλλον . Αν λοιπόν , την ημέρα της επίσκεψης θα συμβεί στο μέλλον , καθώς και άλλα συγγράμματα των προφητών .

Zerubbabel ο άγγελος της Ανατολής

Zerubbabel άγγελος πραγματικά την άνοδο του ήλιου ; Ας το καθορίσει αυτό. Διαβάζουμε του την εισαγωγή που γράφτηκε από τους προφήτες .

Haggai 2:21,22,23
21 Μίλα διοικητής Zerubbabel του Ιούδα , λέγοντας , Θα ταρακουνήσει τον ουρανό και τη γη;
22 και Θα ανατρέψει το θρόνο του βασιλείου , και θα καταστρέψει τη δύναμη των βασιλείων των εθνών, Και θα ανατρέψουν τα άρματα , και εκείνων που βρίσκονται σε αυτές, καθώς και τα άλογα και τους αναβάτες τους, πρέπει να κατέβει , κάθε ένα με το σπαθί του αδελφού του .
23 Εκείνη τη μέρα, λέει ο Κύριος των ξενιστών , Παίρνω εσένα , O Zerubbabel, υπηρέτης μου , ο γιος του Shealtiel , λέγει ο Κύριος , και Θα κάνω εσένα ένα σφραγιστικόΓια Επέλεξα σοι , λέγει Κύριος του φιλοξενεί .

Σαφές ότι ο Κύριος θα αποστείλει Zorobalel την ημέρα του Θεού θα ταρακουνήσει τον ουρανό και τη γη. Το τρόμος σε γη και ουρανό για υπονοείται στο νέο συμβόλαιο που θα προκύψει στο μέλλον .

Εβραίους 12:27,28,29
27 Και Αυτή η λέξη , για άλλη μια φορά , είναι η pinakakahuluganan μακριά εκείνα τα πράγματα που συγκλόνισε , όπως και εκείνα τα πράγματα , να παραμείνει μη κουνιέται.
28 Επομένως παραλαβή ενός βασιλείου πρέπει να διατηρηθεί, έχουμε μια χάρη μέσα από αυτό μπορούμε με σεβασμό και τον φόβο των υπηρεσιών που παρακαλώ τον Θεό ?
29 Για Θεός μας είναι μια πυρκαγιά κατακαίει .

Ο Παύλος λέει για την εξάλειψη της εξακολουθεί να μετακινούνται και να μην μετακινούνται. Διαβάστε το βιβλίο της Αποκάλυψης , όταν χάνουμε από το σεισμό .

Αποκάλυψη 6:12-17
12 Και είδα όταν άνοιξε την έκτη σφραγίδα, και υπήρχε ένας μεγάλος σεισμός , και ο ήλιος έγινε μαύρος ως λινάτσα των μαλλιών , σκοτεινό, και ολόκληρο το φεγγάρι έγινε το αίμα;
13 και Τα αστέρια του ουρανού έπεσαν στη γη, Σαν σύκο φρούτα δέντρο isinasambulat μικρά μικρά φρούτα της όταν χτυπάει ένα ισχυρό άνεμο .
14 και Οι ουρανοί parted , όπως αν το βιβλίο μια απελπισμένη πνιγμό, Και κάθε βουνό και νησί μεταφέρθηκαν από τον τόπο τους.
15 και Οι βασιλείς της γης , και οι πρίγκιπες , και ο επικεφαλής καπεταναίοι , και οι πλούσιοι και ισχυροί , και κάθε δούλος και κάθε Freeman , είναι nagsipagtago σε σπηλιές και πετρώματα βουνό;
16 Και λένε στα βουνά και τους βράχους , πτώση για εμάς , και εμείς θα κρατήσει το πρόσωπό σας στη συνεδρίαση για το θρόνο , και την οργή του Αρνίου:
17 Για ήρθε η μεγάλη ημέρα της οργής τους, Και ποιος μπορεί να σταθεί?

Τον ισχυρό σεισμό στο στίχο 12 είναι ο τρόμος στον ουρανό και στη γη . Σα στίχος 14 είναι δήλωσε nalulon nabalumbon ή έχασε τον ουρανό και τα βουνά , και απώλεσε το ισοδύναμο του ουρανού και της γης . Όταν κλονίζεται , που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τον Paul μετακινηθεί. Τι γίνεται με τα γραπτά του Προφήτη , όταν οι άνθρωποι κρύβονται σε σπηλιές όπως ο στίχος 16 λέει; Διαβάζουμε γραπτά του Ησαΐα .

Isaiah 2:10,19,21
10 Πληκτρολογήστε μέσα στο βράχο , και κρύβονται σου στο χώμα , από το φόβο του Κυρίου, Και η δόξα του μεγαλείου του.
19 και άνθρωποι πηγαίνουν στις σπηλιές των βράχων , και τα σπήλαια της γης , από το φόβο του Κυρίου, Και η δόξα του μεγαλείου του, όταν αυξήθηκε να ταρακουνήσει δυνατά στη γη.
21 Για να τίθεται σε χώρους των βράχων , καθώς και τις κορυφές των βράχων ragged , για το φόβο του Κυρίου, Και η δόξα του μεγαλείου του, όταν αυξήθηκε να ταρακουνήσει δυνατά στη γη.

Κρατήσουν τους ανθρώπους στο χώρο των βράχων και των σχισμών του βράχου αυξάνεται η ημέρα του Κυρίου να ταρακουνήσει τη γη . Χωρίς διάκριση να πω στην Αποκάλυψη είπε.

Τι άλλο γραπτά του Ησαΐα που ταιριάζει με το βιβλίο της Αποκάλυψης ;

Isaiah 13:10,13
10 Για τα αστέρια του ουρανού και τα στολίδια τους δεν πρέπει να δώσει το φως τους: ο ήλιος θα σκοτεινιάσει στην άνοδο του , και το φεγγάρι δεν πρέπει να προκαλεί το φως της.
13 Συνεπώς, Θα panginginigin τον ουρανό και τη γη θα αφαιρέσει από τη θέση της στην οργή του Κυρίου του φιλοξενεί, Και την ημέρα της άγριο θυμό του,,

Είναι το ίδιο στην Αποκάλυψη 6:12,13 και είναι σε στίχο 13 του Ησαΐα 13 είναι εξεταστεί στο 6:17 Αποκάλυψη για την ημέρα της οργής ή οργή του Κυρίου .

Παρακάτω θα αντιστοιχεί σε 6:14 Αποκάλυψη

Ησαΐας 34:4,8
4 και υποδοχής του ουρανού πρέπει να, Και οι ουρανοί είναι σαν μια σπείρα, Και όλα υποδοχής τους πέσει σαν φύλλο μαρασμού για το αμπέλι , και ως εμπίπτει φύλλο συκής.
8 Για ημέρα της εκδίκησης του Κυρίου , το έτος της ανταμοιβή σε έναν αγώνα της Σιών.

2 Πέτρου 3:10
10 Όμως, η ημέρα του Κυρίου ως κλέφτης , ο οποίος τον ουρανό εκείνη την ημέρα θα επιστρέψει με ένα μεγάλο θόρυβο , και τα πράγματα στους ουρανούς θα διαλυθεί με την ένθερμη θερμότητα , τη γη και τα έργα κάηκαν επί του εδάφους.

Μπορείτε να διαβάσετε την επόμενη παράγραφο ακολουθείται και για να καθορίσει πότε και πώς θα συμβεί αυτό .

Τώρα, αν θα επιστρέψουν στην Haggai 2:21-23 σκέψεις πριν , στο στίχο 23 λέει ότι θα κάνει Zerubbabel σφραγίδα . Και όπως διαβάζουμε στην Αποκάλυψη 6:12-17 προκειμένου να συνεχίζει την ανάγνωση στην Αποκάλυψη 7:1,2

Αποκάλυψη 7:1,2
1 Και μετά Είδα τέσσερις αγγέλους στέκεται στις τέσσερις γωνιές της γης , η οποία αντισταθμίζει τις τέσσερις ανέμους της γης , μήπως το χτύπημα αέρα τη γη , ή θάλασσα , ούτε σε κανένα δέντρο .
2 και Είδα ένα άλλο άγγελο ανιούσα με την αύξηση του ήλιου, με τη σφραγίδα του ζώντος ΘεούΚαι φώναξε με δυνατή φωνή στους τέσσερις αγγέλους που έδωσε maipahamak τη γη και τη θάλασσα ,

Πρέπει πρώτα να μάθετε ποιος θα έρθει , όπως ο Ιησούς είπε μετά από το σκοτάδι του ήλιου , της σελήνης και τα αστέρια και το τίναγμα τον ουρανό και τη γη Αποκάλυψη 7:1,2 , επειδή είναι δίπλα σε προκύψει της Αποκάλυψης 6:12-17 . Πει στον στίχο 1 της Αποκάλυψης 7 " Και μετά του " Ας διαβάσουμε την ίδια εκδήλωση στο Κατά Ματθαίον 24:29,30

Ματθαίος 24:29,30
29 Όμως, ευθυς μετά τη συμφορά σε εκείνες τις ημέρες είναι σκοτείνιασε τον ήλιο και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό , και πρέπει να είναι οι αρμοδιότητες των ουρανών:
30 και τότε πρέπει να αναγράφεται το σημείο του Υιού του ανθρώπου στον ουρανό: Και στη συνέχεια και όλες οι φυλές της γης , και αυτές δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα .

Σύμφωνα με τον Ιησού , ύστερα και από την σκοτεινή του ήλιου , της σελήνης και τα αστέρια και το τίναγμα ή τρεμούλιασμα του ουρανού και της γης είναι ο Υιός του ανθρώπου. Αν λοιπόν , ο άγγελος αύξουσα την άνοδο του ήλιου (Αποκάλυψη 7:02 ), είναι ο Υιός του ανθρώπου. Και ο Υιός του ανθρώπου ως God'll Zerubbabel ( Haggai 2:23 ) σήμερα yayanigin pangangatalin τον Θεό ή τον ουρανό και τη γη ( Κατά Ματθαίον 24:29 )

Ενημερώστε μας για το τι περισσότερες αποδείξεις ότι η Zerubbabel θα στείλει το Χριστό .

Ζαχαρία 4:6-10
6 Στη συνέχεια, μου απάντησε και μου είπε , λέγοντας: Αυτός είναι ο λόγος του Κυρίου εις Zerubbabel , λέγοντας , δεν θα μπορούσε να με , ούτε από την εξουσία , αλλά από το Πνεύμα μου , λέγει ο Κύριος των στρατό.
7 Ποιος είσαι, O μεγάλος βουνό ; πριν Zerubbabel θα γίνετε απλό, Και θα φέρει στο προσκήνιο την ταφόπετρα με φωνάζει , Γκρέις , χάρη σ 'αυτόν.
8 Επιπλέον, η λέξη του Κυρίου ήρθε unto εγώ , λέγοντας,
9 Τα χέρια του Zerubbabel έχουν θέσει τις βάσεις , τα θεμέλια αυτού του σπιτιού , τα χέρια του, πρέπει επίσης να τελειώσω, Και ξέρετε ότι ο Λόρδος των οικοδεσποτών hath μου έστειλε ζωήν.
10 Για hath που απεχθανόταν την ημέρα των μικρών πραγμάτων ; για αυτά τα επτά χαίρεται, Και βλέπουν τη βολίδα στο χέρι του Zerubbabel: Αυτά ήταν τα μάτια του Κυρίου, τα οποία κινούνται πέρα δώθε σε όλη τη γη .

Ζαχαρίας 3:8,9
8 Ακούστε τώρα , O Joshua του υψηλού ιερέα , εσύ και σου υπότροφοι που κάθονται μπροστά Σου : για τους άνδρες ένδειξη : για , behold, Θα φέρω εμπρός μου υπάλληλος του Κλάδου.
9 Για , lo , η πέτρα που έχω θέσει πριν από Joshua ? μετά από μια πέτρα είναι επτά τα μάτιαΙδού, εγώ θα χαράξουμε την graving αυτού, λέγει Κύριος των ξενιστών και Θα καταργήσετε την ανομία του ότι η γη σε μια ημέρα.

Σύμφωνα με το Ζαχαρίας 4:10 θα δείτε τα βολίδα στο χέρι του Zerubbabel . Η κατακόρυφη πτώση , σύμφωνα με τον Ζαχαρία 3:09 έχει επτά μάτια . Ποια είναι η νέα διαθήκη πει για αυτό ;

Αποκάλυψη 1:16,21
16 Και στο δεξί του χέρι επτά αστέρια, Και στο στόμα του ήρθε μια έντονη σπαθί με δύο άκρα: Και το πρόσωπό του, καθώς το shineth Κυρ βαθιά .
20 μυστήριο των επτά αστέρων που σας είδε το δεξί μου χέρι, Και τα επτά χρυσά κηροπήγια . Τα επτά αστέρια είναι οι άγγελοι των επτά εκκλησιώνΚαι τα επτά κηροπήγια είναι επτά εκκλησίες .

Amos 7:07
7 Έτσι, μου έδειξε : και ιδού, ο Κύριος στεκόταν δίπλα σε ένα τοίχο που γίνεται σύμφωνα με βολίδα , με τη βολίδα στο χέρι του.
Το χέρι της οποίας είδαν τις επτά αγγέλους ή βολίδα ; Ποιος νομίζεις ;

Ιεζεκιήλ 9:2-7,11
2Και ιδού, έξι άνδρες ήρθαν από τον τρόπο της άνω πύλη , η οποία Lieth προς τα βόρεια , κάθε άνθρωπος με όπλο του την καταστροφή στο χέρι του , και ένας άντρας στη μέση τους ντυμένα στα λευκά είδη , με το μελάνι του συγγραφέα στην μια πλευρά του. Και ήρθε και στάθηκε δίπλα στο βωμό χάλκινο .
3Και τη δόξα του Θεού του Ισραήλ είχε ανέβει από το αγγελούδι , οπότε , στην πόρτα του σπιτιού : και αυτός που ονομάζεται άνθρωπος ντυμένος λινά , με το μελάνι του συγγραφέα από την πλευρά του.  
4Και είπε προς αυτόν , Πήγαινε μέσω του κέντρου της πόλης , στο κέντρο της Ιερουσαλήμ , και θέσει ένα σημάδι στο μέτωπό των ανδρών που στενάζουν και κλαίει πάνω από όλα τα αίσχη που διαπράττονται μέσα στο κέντρο της .
5Και είπαν και άλλοι στην ακοή μου , πορευθέντες στην πόλη μετά από αυτόν , και χτυπώ : ας μην το μάτι σας τα ανταλλακτικά , ούτε έχουν υμείς κρίμα ?  
6καταστρέψει εντελώς την παλιά , ο νεαρός άνδρας και η γυναίκα και τα παιδιά και τις γυναίκες , αλλά δεν έρχονται σε κάθε άνθρωπο που tinandaan , και αρχίζουν στο ιερό μου. Στη συνέχεια, άρχισε από τα γεροντάκια που είχαν πριν από το σπίτι.  
7Και είπε προς αυτούς , Μόλυνε το σπίτι , και γεμίστε τα δικαστήρια με την δολοφονηθέντος : πηγαίνετε υμείς καθεξής. Και πήγαν εμπρός , και smote στην πόλη .
11 Και ιδού, Ο άντρας ντυμένος στα λινά υφάσματα , με το μελάνι του συγγραφέα από την πλευρά του, ανέφερε το θέμα , λέγοντας , έχω κάνει όπως εσείς με πρόσταξε .

Αν έχετε παρατηρήσει , ο άνδρας ντυμένος συγγραφέας μελάνι λινό έχει στο πλευρό του και όχι το ξίφος . Είναι σφραγισμένο οι άνθρωποι θρηνούσαν για όλα τα βδελύγματα . Τι αίσχη ; Διαθέσιμη σε Ιεζεκιήλ 8. Ο άντρας ντυμένος στα λινά υφάσματα είναι ένα σύμβολο του Υιού του Θεού , του Χριστού .

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009


Κύριος θα έρθει ... Ή οι μόνοι άνθρωποι του Θεού ;



Joel 2:1-3,9-11
1 Φυσήξτε την τρομπέτα στη Σιών , και ήχο ένα ξυπνητήρι στο ιερό βουνό μου: Ας όλοι οι κάτοικοι της γης Για την ημέρα του Ιεχωβά cometh , για το είναι;
2 Μέρες του σκότους και κατήφεια , την ημέρα των νεφών και παχύ σκοτάδι , καθώς η εξάπλωση αυγή από τα βουνά: Μια μεγάλη ανθρώπους και από ισχυρά , ποτέ δεν είχε ποτέ κάτι παρόμοιο, δεν πρέπει να υπάρχει πλέον μετά από αυτή, ακόμη και στα χρόνια της πολλές γενιές .
3 Μια φωτιά τρώει μπροστά τους, Και πίσω τους μια burneth φλόγας : η γη ως ο κήπος της Εδέμ ενώπιόν τους, και πίσω τους μια έρημη ερημιά , yea , και τίποτα δεν τους ξέφυγε .
9 Οι άλμα από την πόλη , που τρέχουν από τον τοίχο , θα ανεβείτε τα σπίτια , μπαίνουν στα παράθυρα , σαν κλέφτης .
10 Η γη θα σεισμός πριν από αυτούς , οι ουρανοί θα τρέμουν : ο ήλιος και το φεγγάρι είναι σκοτεινό , και τα αστέρια λάμπουν αποσύρουν τους:
11 και Ο Ιεχωβά απόλυτη φωνή του πριν από το στρατό του : για το στρατόπεδό του , είναι πολύ μεγάλη: Για ισχυρή που τα λόγια του ? Για την ημέρα του Ιεχωβά είναι πολύ μεγάλη και φοβερή, Και ποιος μπορεί να την τηρήσει ;

Joel 3:1,2,18
1 Για ιδού, σε εκείνες τις ημέρες , και σε αυτό το διάστημα , όταν επέστρεψα την αιχμαλωσία του Ιούδα και την Ιερουσαλήμ.
2 I θα συγκεντρωθούν όλα τα έθνη , και θα τους φέρει κάτω στην κοιλάδα του Jehoshaphat , και θα προβάλει με τους εκεί για τους ανθρώπους μου και για την κληρονομιά μου το Ισραήλ, τους οποίους έχουν διάσπαρτα ανάμεσα στα έθνη, και χωρίσαμε γη μου ,
18 και συμβεί εκείνη την ημέρα, Αυτό το βουνό θα πρέπει να πέφτει γλυκό κρασί , και οι λόφοι θα ροής με το γάλα , καθώς και όλα τα ρυάκια του Ιούδα θα ροής με νερά, και το σιντριβάνι προέρχεται εμπρός από το σπίτι του, Και πρέπει να το νερό στην κοιλάδα του Sittim .

Ζαχαρίας 1:16,17
16 διά τούτο ούτω λέγει Κύριος, Επέστρεψα στην Ιερουσαλήμ με ελέη, Το σπίτι μου είναι χτισμένο μέσα σε αυτό, λέγει Κύριος του φιλοξενεί , και μια γραμμή πρέπει να τεντώνεται για την Ιερουσαλήμ .
17 Κραυγή για άλλη μια φορά , λέγοντας , Έτσι λέγει Κύριος των ξενιστών : πόλεις Μου ακόμη υπερχείλιση με την ευημερία , και ο Ιεχωβά θα έχει ακόμα Σιών άνεση , και πρέπει ακόμα να επιλέγουν την Ιερουσαλήμ .

Ζαχαρίας 2:10,12
10 Τραγουδήστε και χαρείτε , Ξ κόρη της Σιών ? για ιδού, έρχομαι και εγώ θα σταθώ ανάμεσά σας, λέει.
12 Και ο Κύριος θα κληρονομήσουν Judah μερίδα του στους Αγίους Τόπους , και πρέπει ακόμα να επιλέγουν την Ιερουσαλήμ .

Ζαχαρίας 8:03
3 Έτσι, λέγει ο Κύριος , Επέστρεψα στη Σιών , και να κατοικήσει στη μέση της Ιερουσαλήμ: Και Ιερουσαλήμ πρέπει να ονομάζεται η πόλη της αλήθειας , και το βουνό του Κυρίου του φιλοξενεί , το ιερό βουνό .

Ησαΐας 30:25-27
25 Και θα υπάρχουν ποτάμια και τα πηγάδια του νερού κάθε υψηλού βουνού , και σε κάθε ψηλό λόφο , την ημέρα της μεγάλης σφαγής , όταν πέφτουν οι πύργοι.
26 Εξάλλου το φως του φεγγαριού είναι όσο το φως της ημέρας , και το φως του ήλιου είναι επτά φορές , όπως το φως επτά ημερών , η ημέρα που οι πληγές δεσμεύουν Κύριος του λαού του , και να θεραπεύσουν το εγκεφαλικό επεισόδιο του τις πληγές τους .
27 Βλ. , Το όνομα του Κυρίου cometh από μακριά , που καίει το θυμό του,, Και στο παχύ umiilanglang καπνό: χείλια του είναι γεμάτα από αγανάκτηση , και η γλώσσα του σαν πυρκαγιά κατακαίει :

Ιερεμίας 33:6,7
6 Βλέπε , Θα το φέρει υγεία και θεραπεία , και εγώ θα τα θεραπεύσουμε , και θα αποκαλύψει εις αυτούς την αφθονία της ειρήνης και της αλήθειας.
7 Και εγώ θα προκαλέσει την αιχμαλωσία του Ιούδα και την αιχμαλωσία του Ισραήλ , και Τους οικοδόμηση , όπως και πριν.

Ησαΐας 25:9,12
9 Και θα πω σε εκείνη τη μέρα , Εδώ, είναι ο Θεός μας , περιμέναμε γι 'αυτόν , και αυτός θα μας σώσει: Αυτός είναι ο Κύριος, περιμέναμε γι 'αυτόν , θα χαρούμε και να χαιρόμαστε για τη σωτηρία του.
12 και το υψηλό φρούριο της σου τοιχώματα θα πρέπει αυτός να μειωθεί , καταστράφηκε , και έφερε στο έδαφος , στη σκόνη.

Ησαΐας 33:2,5
2 Ω Κύριε , είναι ευγενικό να μας unto : περιμέναμε για εσάς: Να είναι εσύ το χέρι τους κάθε πρωί , η σωτηρία μας επίσης στο χρόνο από το πρόβλημα.
5 Ο Κύριος αποκάλυψε , γιατί dwelleth την υψηλή: Αφού γι'αυτό ακριβώς γεμάτη Σιών με τη δικαιοσύνη και την δικαιοσύνη .

Isaiah 8:17
17 και Θα περιμένω από τον Κύριο, που κρατά το πρόσωπό του από το σπίτι του Ιακώβ, Και εγώ τον ψάξω .

--------------

2 Πέτρου 3:7,10,12
Αλλά 7 έχουν τον ουρανό και τη γη , με την ίδια λέξη έχει αποθηκευθεί για τη φωτιά, Οι οποίες επιφυλάσσουν την ημέρα να κρίνουμε και την καταστροφή των ασεβής ανδρών.
10 Όμως, η ημέρα του Κυρίου σαν κλέφτης , για να τον ουρανό εκείνη την ημέρα θα περάσει μακριά με ένα μεγάλο θόρυβο , και τα πράγματα στην ουράνια θα διαλυθεί με ένθερμη θερμότητα , τη γη και τα έργα , με την αιτιολογία κάηκαν .
12 και επιθυμώντας διακαώς την επόμενη της ημέρας του Θεού, για τα οποία Τα στοιχεία φλόγα διαλυθεί , και τα αντικείμενα στον ουρανό , θα λιώσει με τις θερμές θερμότητας?

2 Θεσσαλονικείς 1:07
7 Και εσείς που βασανίζονται με τα υπόλοιπα να δώσουμε sa , όταν ο Κύριος Ιησούς από τον ουρανό με τους αγγέλους τη δύναμή του σε φλόγες φωτιάς,

Ψαλμός 50:3
3 Ο Θεός μας θα έρθει και να κάνετε ησυχία; μια πυρκαγιά κατακαίει αυτόν προ της, Και θα είναι πολύ μεγάλη καταιγίδα γύρω του.

--------------

Αποκαλύψεις 22:12
12 Βλέπε , Έρχομαι γρήγορα, Και ανταμοιβή μου είναι μαζί μου - φτυάρι, να δώσει μια επιβράβευση κάθε άτομο σύμφωνα με τις πράξεις του.
13 Είμαι το Άλφα και το Ωμέγα , και η πρώτη και η τελευταία , η αρχή και το τέλος.
16 Ο Ιησούς μου έχουν στείλει τον άγγελό μου να καταθέσει εις εσάς αυτά τα πράγματα στις εκκλησίες . Εγώ είμαι η ρίζα και οι απόγονοι του Δαβίδ , το φωτεινό αστέρι πρωί.

Ησαΐας 40:10
10 Βλέπε , Ο Κύριος ο Θεός θα έρθει με την ισχυρή, Και το χέρι του αποφαίνεται γι 'αυτόν : Ιδού , ανταμοιβή του είναι μαζί του, Και ανταμοιβή του, πριν από αυτόν.

--------------

1 Θεσσαλονικείς 3:13
13 Προκειμένου να ενισχυθεί η σας την καρδιά της , τέλεια με ευλάβεια ενώπιον του Θεού και Πατέρα μας , την έλευση του Κυρίου ημών Ιησού με όλους τους αγίους του,.

Ζαχαρίας 14:1-9
1 Εδώ Η ημέρα του Κυρίου έρχεταιΌτι σου χαλάσει κατανέμεται μεταξύ σας .
2 Για Θα συγκεντρωθούν όλα τα έθνη κατά της Ιερουσαλήμ στην μάχη, Και η πόλη θα πρέπει να ληφθούν , και τα σπίτια αυλακωτή , και οι γυναίκες αρπάχτηκε , και το ήμισυ της πόλης πρέπει να πάει εμπρός σε αιχμαλωσία , καθώς και το υπόλοιπο των ανθρώπων δεν θα παρεκκλίνει από την πόλη .
3 Στη συνέχεια πηγαίνετε στον Κύριο , και την καταπολέμηση αυτών των εθνών, Δεδομένου ότι όταν πάλεψε μέσα στην ημέρα της μάχης.
4 και Τα πόδια του πρέπει να στέκεται σε εκείνη την ημέρα μετά το Όρος των Ελαιών, Η οποία πριν από την Ιερουσαλήμ στην ανατολική , και το Όρος των Ελαιών θα χωριστεί στη μέση αυτής προς τα ανατολικά και δυτικά .
5 Και το YE θα εγκαταλείψουν την κοιλάδα των βουνών μου , για την κοιλάδα των βουνών πρέπει να περιέλθουν εις Azel : yea , το YE θα φύγουν όπως όπως ye έφυγαν από το σεισμό στις ημέρες του βασιλιά Uzziah Ιούδας , και Κύριος ο Θεός μου θα έρθει, Και όλοι οι άγιοι μαζί του.
6 και συμβεί εκείνη την ημέρα, που δεν έχουν φως , και το φωτεινό καταργηθεί .

7 Αλλά μια μέρα να είναι γνωστή με τον Κύριο, όχι μέρα, ούτε νύχτα : αλλά θα πρέπει να είναι , σε λάμψη της νύχτας.
8 και συμβεί εκείνη την ημέρα, Αυτό που ζουν στα ύδατα αυτά προορίζονται, έξω από την Ιερουσαλήμ , τα μισά προς τα ανατολικά στη θάλασσα , και οι μισοί από αυτούς προς τη θάλασσα : το καλοκαίρι και το χειμώνα θα συμβεί .
9 και ο Κύριος είναι βασιλιάς πάνω από όλα στη γη: την ημέρα που ο Κύριος θα είναι μία , και το όνομα του ένα.

--------------

Με βάση τα παραπάνω στίχους , ο Ιησούς είναι ο Θεός. Δεν μπορούν να αντιβαίνουν στις γράφτηκε από τους προφήτες και αποστόλους , επειδή μιλούν την αλήθεια από το Θεό .

Ησαΐας 31:4
4 Για ούτω λέγει ο Κύριος προς εμέ, όπως και το λιοντάρι και ο νεαρός λιοντάρι για το θήραμά του , όταν ένα πλήθος από τους ποιμένες ονομάζεται εμπρός εναντίον του, ότι δεν φοβόταν τη φωνή τους, ούτε υποβιβάζω τον εαυτό του επειδή ο θόρυβος από τους: έτσι Τουλάχιστον ο Λόρδος των οικοδεσποτών στο όρος Σιών, Και το λόφο για την καταπολέμησή της .

Exodus 13:19
19 Και ο Μωυσής έλαβε τα οστά του Ιωσήφ , διότι ipinanumpang σφιχτά στα παιδιά του Ισραήλ, λέγοντας , Αληθινά Ο Θεός θα σας επισκεφτεί, Και θα φέρει τα οστά μου από εδώ μαζί σας .

επίσκεψη

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009


Επτά σφραγίδες , επτά Brand

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009


Ημέρα της


Εικόνα από : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* Η χρονική διάρκεια κατά την ίδια ώρα ( ο τόπος είναι συνδεδεμένη συντονιστής του στίχους Βίβλων που σημαίνει ότι έχουν την ίδια περιγραφή και υπάρχουν επίσης συνδεδεμένες στο ίδιο κεφάλαιο )

* Αιώνια Σύμφωνο

Ιεζεκιήλ 37:25,26
25 Και θα σταθώ στη γη που έδωσα στον Ιακώβ υπηρέτη μου , όπου οι πατέρες σας: και θα επιμείνω σ 'αυτό , αυτοί και τα παιδιά τους , και τα παιδιά των παιδιών τους , για πάντα : και Δαυίδ τον δούλον μου ο πρίγκιπάς τους για πάντα. 26 Εξάλλου , Θα κάνω μια συνθήκη ειρήνης μαζί τους , να είναι μια αιώνια διαθήκη μαζί τους ? και θα τους θέση και να πολλαπλασιάσει τους , και θα θέσει ιερό μου μεταξύ τους για πάντα .

* Ο David Susuguing

Ιεζεκιήλ 37:24
24 και υπηρέτης μου Ο David είναι βασιλιάς για να τους, Και όλες έχουν ένα βοσκό : θα πρέπει επίσης να περπατήσετε στις αποφάσεις μου , και να τηρούν το καταστατικό μου , και το κάνουν .

Ιερεμίας 30:9
9 Αλλά θα υπηρετήσει τον Κύριο τον Θεό τους , και Δαβίδ βασιλιά τους , τον οποίο θα τις αυξήσουν.

* Ημέρα του Κυρίου ( Μεγάλη και τρομερό )

Ιερεμίας 30:7
7 είναι ! για εκείνη την ημέρα είναι μεγάλη, ότι κανένα δεν είναι σαν αυτό : ακόμη και την ώρα του προβλήματος του Ιακώβ , αλλά αυτός πρέπει να είναι .

Joel 2:10,11
10 Η γη θα σεισμός πριν από αυτούς , τρέμουν οι ουρανοί ? Ο ήλιος και το φεγγάρι είναι σκοτεινό , και τα αστέρια λάμπουν αποσύρουν τους:
11 Και ο Κύριος θα προφέρουν τη φωνή του πριν από το στρατό του : για το στρατόπεδό του , είναι πολύ μεγάλη : γιατί είναι μεγάλη, ώστε τα λόγια του, για η ημέρα του Ιεχωβά είναι μεγάλη και πολύ τρομακτική ? και ποιος μπορεί να την τηρήσει ;

εικόνα από : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* Ημέρα της οργής

Isaiah 13:10,13
10 Για τα αστέρια του ουρανού και τα στολίδια τους δεν πρέπει να δώσει το φως τους: ο ήλιος θα σκοτεινιάσει στην άνοδο του , και το φεγγάρι δεν πρέπει να προκαλεί το φως της.
13 Συνεπώς, panginginigin τον ουρανό και τη γη θα αφαιρέσει από τη θέση της στην οργή του Κυρίου του φιλοξενεί, Και την ημέρα της άγριο θυμό του,

* Καταστροφή

Haggai 2:21,22
21 Μίλα διοικητής Zerubbabel του Ιούδα , λέγοντας , Θα ταρακουνήσει τον ουρανό και τη γη ? 22 Και θα ανατρέψουν το θρόνο του βασιλείου , και Θα καταστρέψει τη δύναμη των βασιλείων των εθνών ? και θα ανατρέψουν τα άρματα , και εκείνων που βρίσκονται σε αυτές, καθώς και τα άλογα και τους αναβάτες τους, πρέπει να κατέβει , ο καθένας με το σπαθί του αδελφού του .

Εικόνα από : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Εκδίκηση

Jeremiah 46:10
10 Για η ημέρα του Κυρίου , ο Κύριος των ξενιστών , ημέρα της εκδίκησης , για να τον εκδικηθεί των αντιπάλων του: και το σπαθί θα καταβροχθίσει και να χορταίνω , και το αίμα τους : για τον Κύριο , ο Κύριος του φιλοξενεί hath μια θυσία στα βόρεια από το ποταμό Ευφράτη .

Luke 21:22,25,26
22 Για αυτές είναι οι ημέρες της εκδίκησης, Ότι πληρούνται όλα αυτά τα πράγματα είναι γραμμένα .
25 Και θα υπάρξουν σημάδια στον ήλιο και τη σελήνη και τα αστέρια ? και από την αγωνία γη της χώρας , matitilihan για τον ήχο της θάλασσας και φούσκωμα ?
26 Οι άνδρες για το φόβο , και περιμένοντας να έρθουν τα πράγματα από τον κόσμο ? mangangatal για τις αρμοδιότητες των ουρανών .

* Σύνδεση στον ουρανό ( σκοτεινό του ήλιου , της σελήνης και των αστέρων)

Αποκάλυψη 6:12,13
12 Και είδα όταν άνοιξε την έκτη σφραγίδα, και υπήρχε ένας μεγάλος σεισμός ? και ο ήλιος έγινε μαύρος όπως έχετε μια πρόχειρη σκούρα μαλλιά , και ολόκληρο το φεγγάρι έγινε το αίμα;
13 Και τα αστέρια του ουρανού έπεσε στο έδαφος , ως ένα σύκο φρούτα δέντρο isinasambulat μικρό μικρά φρούτα της όταν χτυπάει ένα ισχυρό άνεμο .

* Yayanigin ή ταρακουνήσει τον ουρανό και την γη


Isaiah 13:10,13
10 Για τα αστέρια του ουρανού και τα στολίδια τους δεν πρέπει να δώσει το φως τους: ο ήλιος θα σκοτεινιάσει στην άνοδο του , και το φεγγάρι δεν πρέπει να προκαλεί το φως της.
13 Συνεπώς, Θα panginginigin τον ουρανό και τη γη yayanigin από όπου η οργή του Κυρίου του φιλοξενεί , και την ημέρα της άγριο θυμό του,

* Απόκρυψη σε σπηλιές και πετρώματα της Λαϊκής

Isaiah 2:19
19 Και οι άνθρωποι θα πάνε σε σπηλιές των βράχων , και τα σπήλαια της γης, στο φόβο του Κυρίου , και τη δόξα του μεγαλείου του, όταν αυξήθηκε να ταρακουνήσει τη γη .

Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να λένε τα βουνά και τους βράχους "μας συναρπάσει ?

Luke 23:29,30
29 Για ιδού , οι μέρες έρχονται , λένε , "ευλογημένος είναι οι άγονες και οι μήτρες που ποτέ δεν nangagdalang - άνθρωπος , και το στήθος που ποτέ δεν nangagpapasuso .
30 Στη συνέχεια, η οποία θα λέει ότι είναι στα βουνά , Φθινόπωρο για εμάς , και να τους λόφους , Cover μας .

Magpapatabon απάντηση όταν οι άνθρωποι λένε οι άνθρωποι του χρόνου ( ιδιαίτερα των γυναικών ), ο οποίος ευλόγησε την άγονη και η μήτρα που ποτέ δεν nagdalantao ...

Γιατί οι γυναίκες λένε Μακάριοι είναι οι άγονες και οι μήτρες που ποτέ δεν nagdalantao ...???

Δεδομένου ότι θα υπάρχει μεγάλη αγωνία από τη γη και οργή από αυτή την πόλη.

Luke 23:23
23 Αλίμονο στον nagdadalangtao , και να είναι σε εκείνες τις ημέρες ! διότι θα υπάρχει μεγάλη αγωνία από τη γη , και η οργή στη χώρα αυτή .

Γιατί έχουν την αγωνία επάνω στη γη ;

Επειδή πολιορκία Ιερουσαλήμ καταστράφηκαν και .

Luke 21:20,21
Αλλά το 20 όταν είδε στρατοί στην Ιερουσαλήμ , τότε γνωρίζουμε ότι η καταστροφή της ήταν σχεδόν .
21 Κατόπιν αυτών στην Ιουδαία διαφύγουν στα βουνά , και μέσα στην πόλη ήρθε εμπρός , όσο και στον τομέα δεν πρέπει να εισέρχονται στην πόλη . 22 Για αυτές είναι ημέρες της εκδίκησης , που πληρούσαν όλα αυτά τα πράγματα είναι γραμμένα .

Τι είδους καταστροφή θα συμβεί όταν ο στρατός πολιόρκησε την Ιερουσαλήμ ;

Luke 19:43,44
Για 43 έρθει να σας την ημέρα , μπορείτε τοίχο babakuran του εχθρού, και σοι πολιορκία , και gigipitin στην πλευρά , και 44 ilulugso προς το έδαφος , και τα παιδιά σας μέσα σου , και δεν αφήνουν σε εσένα μια πέτρα από την πέτρα ? επειδή δεν hast εσύ γνωστά τη στιγμή της επίσκεψης σου .

Κτήριο στην Ιερουσαλήμ, η οποία διαπίστωσε ότι δεν πέτρα να αφεθεί κατά τα δύο ροκ!

Λουκάς 21:5,6
5 Και ως Ορισμένοι μίλησαν για το ναό , πόσο όμορφο πέτρες pinalamutihan και τα δώρα , είπε,
6 Δεδομένου ότι για αυτά τα πράγματα που εσείς δείτε, θα έρθει η ημέρα , κανένας αριστερός πέτρα από πέτρα , δεν έριξε κάτω .


Η ημέρα του Κυρίου είναι μια ημέρα του σκότους !

Amos 5:18,20
18 Ουαί υμίν εκείνη την ημέρα nangagnanasa του Κυρίου ! Γιατί επιθυμείτε την ημέρα του Κυρίου ; σκοτάδι , δεν σαφήνεια .
20 Δεν είναι μια ημέρα του σκότους και να μην το φως ; πολύ σκούρα , και όχι τη φωτεινότητα ;

Joel 2:02
2 Μέρες του σκότους και κατήφεια , ημέρα των νεφών και παχύ σκοτάδι , καθώς η εξάπλωση αυγή από τα βουνά ? ένας μεγάλος λαός και ισχυρή ? δεν ήταν ποτέ κάτι παρόμοιο, δεν πρέπει να υπάρχει πλέον μετά την εν λόγω, Για τα έτη πολλών γενεών .

Εικόνα από : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 Για τότε θα είναι μεγάλη δοκιμασία , όπως δεν ήταν από την αρχή του κόσμου μέχρι τώρα , ούτε ποτέ να συμβεί ποτέ.

Δεν τίθεται θέμα , όταν την ημέρα . Το ερώτημα είναι πότε θα επιστρέψει ; Είσαι έτοιμος ;

Σάββατο 17 Οκτωβρίου του 2009


Ασήμι χρυσός

 

Σοφονίας 1:2,3,18
2 Θα καταναλώσουν εντελώς όλα τα πράγματα στη γη , λέει.
3 I θα καταναλώσει ο άνθρωπος και κτήνος , θα καταναλώνουν των πετεινών του ουρανού , και τα ψάρια της θάλασσας , και σκοντάψει με το κακό ? και εγώ διακόπτει τον άνθρωπο στη γη , λέγει ο Κύριος .
18 Ακόμη και ασημένια τους ούτε τους σε χρυσό δεν θα είναι σε θέση να παραδώσει τους την ημέρα της οργής του Κυρίου ? αλλά το σύνολο της γης πρέπει να καταβροχθίσει την πυρκαγιά του ζήλια του: γιατί επιτύχει , ναι, τέλος , όλα αυτά που κατοικεί στη γη .

Η καταστροφή όλων των πραγμάτων κάτω από τη γη θα είναι η μεγάλη ημέρα του Ιεχωβά . Λέει στον στίχο 3 περιλαμβάνουν τα αδικήματα αυτά . Το χρυσό και το ασήμι είναι το εμπόδιο . Είναι είδωλα .

Ιεζεκιήλ 7:19
19 Που ρίχνει ασημένιο τους στους δρόμους , και το χρυσό τους είναι ως ακάθαρτο πράγμα? ασήμι και χρυσό τους τους δεν παραδίδει τους την ημέρα της οργής του Κυρίου : και δεν μπορούν να ικανοποιήσουν την ψυχή τους , ούτε να συμπληρώσετε σπλάχνα τους ? έγινε ένα εμπόδιο για την κακία τους .

Ιεζεκιήλ 14:03
3 Υιός του ανθρώπου , αυτά τα άτομα έχουν επιβαρύνει τα ινδάλματά τους στην καρδιά τους, Και θέσει το εμπόδιο της ανομίας τους πριν από την ονομαστική τους: Σε περίπτωση που ζητούσαν από μένα ;

Ιεζεκιήλ 44:12
12 Για που τους φιλοξένησε πριν από τα είδωλα τους,, και είχε σκοντάψει πάνω τους για το κακό του οίκου του Ισραήλ, Έτσι σήκωσα το χέρι μου εναντίον τους , λέγει ο Κύριος ο Θεός , και αυτά πρέπει να φέρουν τις ανομίες τους .

Ησαΐας 31:4,7
4 Για ούτω λέγει ο Κύριος προς εμέ, όπως και το λιοντάρι και ο νεαρός λιοντάρι για το θήραμά του , όταν ένα πλήθος από τους ποιμένες ονομάζεται εμπρός εναντίον του, ότι δεν φοβόταν τη φωνή τους, ούτε υποβιβάζω τον εαυτό του επειδή ο θόρυβος από τους: έτσι πρέπει ο Κύριος της φιλοξενεί στο Mount Zion , και το λόφο για την καταπολέμησή της .
7 Για εκείνη την ημέρα κάθε άνθρωπος πρέπει να ρίχνει μακριά τα είδωλα του αργύρου και τα είδωλα του χρυσού, Κατασκευασμένη από τα χέρια σας , για σας οι οποίοι έχουν υποπέσει ,

Λέει στον στίχο 4 του Ησαΐα 31 είναι τουλάχιστον ο Λόρδος των οικοδεσποτών , και εκείνη την ημέρα ( στίχος 7) πετάχτηκαν από τους ανθρώπους ινδάλματά τους από χρυσό και ασήμι για να ταιριάζει με kababasa χωρίο μας λίγο ακόμα.

Matthew 13:40,41,42,43
40 Όπως το συνυπολογισμό των tares και έκαψαν στη φωτιά, έτσι θα είναι το τέλος του κόσμου .
41 Υιός του Ανθρώπου θα στείλει τους αγγέλους του, και θα μαζέψουν έξω από το βασίλειό του όλα τα πράγματα που προσβάλλουν, Και αυτούς πού πράττουν αδικίες ?
42 Και αυτούς που στη σόμπα της φωτιάς : πρέπει να υπάρχει κλάμα και gnashing των δοντιών .
43 Στη συνέχεια, πρέπει οι δίκαιοι , όπως ο ήλιος στο βασίλειο του πατέρα τους. Εκείνος που έχει αυτιά , ακούει .

Όταν λάμπει το δικαίωμα , σύμφωνα με τον Daniel ;

Daniel 12:1,2,3,4
1 και εκείνη τη στιγμή, ο Michael σηκωθούν , ο μεγάλος πρίγκιπας που στέκεται για το καλό των παιδιών του λαού σας, Και θα υπάρξει ένας χρόνος του προβλήματος , όπως δεν ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρξε ένα έθνος μέχρι εκείνη τη στιγμή , και στο ότι οι άνθρωποι σου του χρόνου πρέπει να παραδοθούν, καθένας που πρέπει να γράφεται στο βιβλίο.
2 Και πολλοί από αυτούς που κοιμούνται μέσα στο χώμα της γης θα ξύπνιοι , μερικοί για αιώνια ζωή , και κάποιοι άλλοι στα ντροπή και αιώνια περιφρόνηση .
3 και σοφός θα λάμψει όπως η φωτεινότητα της στερέωμα : και αυτοί που γυρίζουν πολλά για τη δικαιοσύνη ως τα αστέρια για πάντα .
4 Αλλά εσύ , O Daniel , σκάσε τις λέξεις, και η σφραγίδα του βιβλίου μέχρι το τέλος: Πολλοί αρχίζει να τρέχει πέρα δώθε , και η γνώση πρέπει να αυξηθεί .

Οι δίκαιοι λάμψη κατά τη λήξη και πλούσια πρόβλημα όταν αυτή η γνώση . Η πρώτη ανάγνωση μας είναι 1:2,3,18 Σοφονίας Σοφονίας 1:15 διαβάζουμε .

Σοφονίας 1:15
15 Η ημέρα είναι μια ημέρα οργής , ημέρα θλίψεως και αγωνία , ημερών από τη λήξη και την καταστροφή, Ημέρα του σκότους και κατήφεια , την ημέρα των νεφών και παχύ σκοτάδι ,

Bible'm απλά μιλώντας και λέει.

Ησαΐας 46:6,7
6 Είναι πλούσιο σε χρυσό από την τσάντα , και ζυγίζεται ασήμι του ισοζυγίου , που nagsisiupa ένας χρυσοχόος , και κάνει θεούς , ήταν κάτω, yea , που λατρεύουν .
7 Τον φέρει στον ώμο , τη λήψη του και τον τοποθετεί στη θέση του , και στέκεται, από τον τόπο του, δεν έχει αφαιρέσει : yea , προς αυτόν κραυγή , αλλά αυτός δεν απαντήσει , ούτε τον σώσει από τα προβλήματά του .

Ψαλμός 115:4
4 είδωλά τους είναι ασήμι και χρυσό , που από τα χέρια των ανδρών .

Σάββατο 10 Οκτωβρίου, 2009


Αγάπη είναι η ίδια σε 24:2 Ματθαίος και ο Matthew 24:15 - Μεγάλης Θλίψης ( Μεγάλη Επταετία )


Εικόνα από :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Τι σημαίνει το γεγονός ότι λέει στο Κατά Ματθαίον 24:2 συσχετιζόταν ή και τα δύο να πω στο Κατά Ματθαίον 24:15 ; Ακόμα καλύτερα να διαβάζουμε το ίδιο σημείο .

Matthew 24:2 Αλλά μου απάντησε και είπε προς αυτούς , υμείς δεν Δείτε όλα αυτά τα πράγματα; αληθώς σας λέγω , Πρέπει να υπάρχει αριστερά μία πέτρα πάνω στην άλλη πέτρα που να μην καταρρεύσει

Matthew 24:15 Έτσι, όταν δείτε το βδέλυγμα της ερήμωσης μιλήσει με τον Daniel ο προφήτης στον ιερό τόπο ( στην καλή κατανόηση ) .

Με την πρώτη ματιά όχι μόνο προκήρυξη που σχετίζονται με τις δύο παραγράφους. Μπορείτε αφορούν ; Ο τρόπος για να μάθετε περισσότερα θα γκανιότα σε ένα άλλο έγγραφο το ίδιο εν λόγω θέμα. Γνωρίζει ανάγνωση της Βίβλου , γνωρίζουμε ότι οι τρεις Ευαγγέλιο ( του Ματθαίου, Μάρκου και Λουκά) έχει παρόμοια δήλωση που έκανε ή για το υπουργείο του Κυρίου μας . Γι 'αυτό και επίσης να διαβάσετε το βιβλίο του Λουκά εδώ για απαντήσεις στις ερωτήσεις μας . Σημειώστε ότι Lucas έχει γράψει σειρά αντίστοιχα . (Λουκάς 1:3) Ας διαβάσουμε Luke 21:20 :

Όμως, 21:20 Luke όταν είδε το φρούριο του φιλοξενεί υπερασπιστεί Ιερουσαλήμ , τότε γνωρίζουμε ότι η καταστροφή του ήταν κοντά .

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τις επόμενες στίχους του Λουκά 21:20 ή έτσι ακολουθούνται . Ξέρουμε ακριβώς τα ίδια λέει Luke 21:20 και ο Matthew 24:15 και ακολούθησε με βάση τις επόμενες παραγράφους . Αλλά σας απάντησα ότι την ίδια ερώτηση στο Κατά Ματθαίον 24:2 και Matthew 24:15 ; Έχουμε ανακαλύψει τι είδους "καταστροφή" ( Λουκ. 21:20) συμβαίνει όταν η Ιερουσαλήμ πολιορκήθηκε από τον στρατό . Διαβάζουμε στην Luke 19:43,44

Luke 19:43,44 έρθει να σας για την ημέρα , μπορείτε τοίχο babakuran από τους εχθρούς σας και πολιορκία σας gigipitin στο πλάι και 44 στο έδαφος και ilulugso και τα παιδιά σας μέσα σε σένα και σου Οι κανόνες δεν αφήνουν πέτρα από την πέτρα ? επειδή δεν hast εσύ γνωστά τη στιγμή της επίσκεψης σου .

Είναι το ερώτημα που απαντά στο ίδιο λέει στο Κατά Ματθαίον 24:2 και Matthew 24:15 ; Έλειψες . Από το Κατά Ματθαίον 24:15 να είναι παράλληλη προς Luke 21:20. Είναι παράλληλη στον Λουκά 21:20 Luke 19:43,44 . Luke 19:43,44 και είναι επίσης παράλληλες στο Κατά Ματθαίον 24:2 . Έτσι, παράλληλα ή συμβατό Matthew 24:2 και Matthew 24:15

Αλλά αυτό που ορίζει κτίριο στην Ιερουσαλήμ είναι το « δεν άφησαν πέτρα από την πέτρα " ;

Ο Ναός . ( Ματθαίος 24:1,2 , Λουκάς 21:5,6 )

Ο ναός είχε χρησιμοποιηθεί από τους εχθρούς του Θεού, που παραπλανούν τους ανθρώπους με ψεύτικες διδασκαλίες τους . Μέχρι σήμερα, προκάλεσε ακόμα οι εχθροί του Θεού μέσα από τους ανθρώπους που ναό.

Luke 21:20 Luke 19:43,44 Luke 21:06

Luke 21:20
Αλλά το 20 όταν είδε στρατοί Ιερουσαλήμ , τότε γνωρίζουμε ότι η καταστροφή της ήταν σχεδόν .

Luke 19:43,44
43 Για σας τις επόμενες ημέρες , θα τοίχο babakuran του εχθρού , και σοι πολιορκία , και gigipitin στην άλλη,
44 και ilulugso στη γη , και τα παιδιά σας μέσα σου , και δεν αφήνουν σε εσένα μια πέτρα από την πέτρα ? επειδή δεν hast εσύ γνωστά τη στιγμή της επίσκεψης σου .

Luke 21:06
6 Δεδομένου ότι για αυτά τα πράγματα που εσείς δείτε, θα έρθει η ημέρα , κανένας αριστερός πέτρα από την πέτρα , Δεν έριξε κάτω .

Μεγάλης Θλίψης ( Μεγάλη Επταετία )

Προκύψει όταν ο Μέγας Επταετία ;

Εμφανιστούν κατά τη διάρκεια αυτής βδέλυγμα της ερήμωσης μιλήσει ο προφήτης Δανιήλ ( Ματθ. 24:15 )

Ματθαίος 24:15,21
15 Το βλέπετε λοιπόν το βδέλυγμα της ερήμωσης , μιλήσει με τον Daniel ο προφήτης, ο οποίος στο ιερό τόπο ( στην καλή κατανόηση ) ,
21 Για τότε πρέπει να είναι μεγάλη δοκιμασία , όπως δεν ήταν από την αρχή του κόσμου μέχρι τώρα , ούτε ποτέ να συμβεί ποτέ.

Αν διαβάσετε Ματθαίον 24:15 στο Κατά Ματθαίον 24:21 , σημειώνεται ότι δεν διαχωρίζονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το βδέλυγμα της ερήμωσης και η μεγάλη δοκιμασία συνέβη διότι όταν το βδέλυγμα της ερήμωσης , όλο αυτό το διάστημα πρέπει να είναι μεγάλη δοκιμασία .

Αν υπάρχουν ιεροκήρυκες που διδάσκουν ότι το βδέλυγμα της ερήμωσης εκπληρώθηκε το 70 μ.Χ. και τη μεγάλη θλίψη ή η μεγάλη δοκιμασία που δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί, δεν πιστεύουν ότι ιεροκήρυκας .

Κάτι λέει επίσης ότι η μεγάλη δοκιμασία έχει συμβεί , να καταστρέψουν τότε ναό της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους και τη μεγάλη θλίψη , δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του 70 μ.Χ. δεν είναι ακόμη ο κόσμος και αυτό ακριβώς είπε ήταν μεγάλη δοκιμασία του Ισραήλ για την καταστροφή του ναός . Αλλά γιατί ονομάζεται " ΜΕΓΑΣ " συμφορά θα συμβεί κατά τη διάρκεια της βδέλυγμα της ερημώσεως ; Και αυτό που διακρίνει ακραία πείνα κατά τη διάρκεια του λόγο Ισραηλίτες Jacob θα πάμε στην Αίγυπτο ; Και τι τη διακρίνει από τις προηγούμενες κατάκτηση της χώρας , όπως η Βαβυλώνα και η Ελλάδα ; Μπορείτε να ζητήσετε αυτό.

Αλλά γνωρίζουμε αν ποτέ είπε στο Κατά Ματθαίον 24:21 είναι ένα άλλο κόσμο ή στο Ισραήλ συμβαίνει ακριβώς .

Ας συνεχίσουμε ανάγνωση στο Κατά Ματθαίον 24:29

Matthew 24:29
29 Όμως, ευθυς μετά τη συμφορά σε εκείνες τις ημέρες στον ήλιο πρέπει να σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό , και είναι η εξουσία του ουρανού ?

Αναφέρει ότι μετά τη θλίψη εκείνων των ημερών είναι σημάδια στον ήλιο , φεγγάρι και αστέρια. Αλλά η μεγάλη θλίψη διαρκεί είναι αυτό;

Matthew 24:22
22 Και αν δεν μειωθεί εκείνες τις ημέρες , δεν σάρκα να εξοικονομηθεί: αλλά διότι η επιλογή είναι paiikliin την ημέρα.

Matthew 24:29 πάμε πίσω
Matthew 24:29
29 Όμως, ευθυς μετά τη συμφορά σε εκείνες τις ημέρες στον ήλιο πρέπει να σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό , και είναι η εξουσία του ουρανού ?

Και διαβάζουμε Luke 21:25

Luke 21:25
25 Και θα υπάρξουν σημάδια στον ήλιο και το φεγγάρι και τα αστέρια , και πάνω στη γη αγωνία της χώρας , matitilihan για τον ήχο της θάλασσας και φούσκωμα ?

Σημειώστε ότι λέει στον Λουκά 21:25 είναι ένα σημάδι ότι τα επόμενα Υιός του Ανθρώπου (Λουκ. 21:27) και είναι στο Κατά Ματθαίον 24:29 pinamamalian να πει "μετά τη " δοκιμασία , αλλά διευκρινίζει ότι η θλίψη ( Κατά Ματθαίον 24:29 ) είναι η ανεπάρκεια της χώρας (Λουκ. 21:25 ), η οποία ήταν μεγάλη δοκιμασία στο Κατά Ματθαίον 24:21 . Έτσι, σημαίνει δεν είναι μόνο μεγάλη δοκιμασία του Ισραήλ, αλλά λαμβάνει περισσότερο σε όλο τον κόσμο .

Αλλά ίσως λένε ότι η θλίψη του Matthew 24:29 δεν αναφέρεται σε μεγάλη δοκιμασία στο Κατά Ματθαίον 24:21 . Προσέχω σε αυτά. Αν διαβάσετε ολόκληρο από το Κατά Ματθαίον 24:15 στο Κατά Ματθαίον 24:29 δεν είναι pinatutukuyan είναι στον στίχο 29 σχετικά με το πρόβλημα αλλά το μεγάλο πρόβλημα στον στίχο 21.

Θα σας εξαπατήσουν , οπότε να είστε προσεκτικοί με αυτές. Μπορούν να διαβάζονται Luke 21:20-24 . Διαβάζουμε να εξοικειωθούν μαζί σας .

20 Αλλά όταν είδε στρατοί στην Ιερουσαλήμ , τότε γνωρίζουμε ότι η καταστροφή της ήταν σχεδόν .
21 Κατόπιν αυτών στην Ιουδαία διαφύγουν στα βουνά , και μέσα στην πόλη ήρθε εμπρός , όσο και στον τομέα δεν πρέπει να εισέρχονται στην πόλη .
22 Για αυτές είναι ημέρες της εκδίκησης , που πληρούσαν όλα αυτά τα πράγματα είναι γραμμένα .
23 Αλίμονο στην nagdadalangtao , και να είναι σε εκείνες τις ημέρες ! διότι θα υπάρχει μεγάλη αγωνία από τη γη , και η οργή στη χώρα αυτή .
24 Και θα πέσουν με το σπαθί , και πρέπει να οδηγήσει σε αιχμαλωσία σε όλα τα έθνη : Ιερουσαλήμ και βασανίζεται από τα έθνη , για την εκπλήρωση των καιρών των Εθνών .

Πω αυτή τη φορά των Εθνών λένε στο Κατά Ματθαίον 24:15 και Daniel καθοριστεί. Σημειώστε ότι οι διάφορες εκδηλώσεις στο Κατά Ματθαίον 24 και Λουκά 21.

Τι Daniel λέει για τους χρόνους των Εθνών ή βδέλυγμα της ερημώσεως ;

Δανιήλ 9:27 Και ίδρυσε το συμβόλαιο με πολλούς για μια εβδομάδα , και το ήμισυ της εβδομάδας που πρέπει να προκαλεί να παύσει τη θυσία και το αφιέρωμα , και η πτέρυγα των βδελυγμάτων θα διαδέχονται το ένα καταστράφηκε και μέχρι το τέλος , και έχει χυθεί pagkapasiya Η εχθρότητα καταστραφεί.

Daniel 11:31 Και η ομάδα θα σταθεί από την πλευρά του, και αυτές βέβηλο το ιερό , ακόμη και τα τείχη και να άρουν την συνεχή καίγεται προσφορά , και τοποθετήστε το βδέλυγμα που maketh .

Ντάνιελ 12:11
11 Και από τη στιγμή που καίγεται η συνεχής προσφορά λαμβάνεται μακριά, και το βδέλυγμα που maketh , θα έχει χιλιάδες διακόσια ενενήντα ημέρες .
12 Ευλογημένος είναι αυτός περιμένει , και ερχεται με τα χίλια τριακόσια τριάντα πέντε ημερών .

Τα προγράμματα αυτά αναφέρονται στον Daniel λέει στο Κατά Ματθαίον 24:15 . Και είναι επίσης το ένα μέρος ότι η πρόβλεψη , λέγοντας Luke 21:22

Luke 21:22
22 Για αυτό το ημερών από την εκδίκηση , να συμβεί Όλα είναι γραμμένα αυτά τα πράγματα.

Δεν είναι μόνο το βιβλίο του Δανιήλ από τα πράγματα που συμβαίνουν , αλλά και από τους προφήτες που καθορίζει την ημέρα της εκδίκησης .

Αλλά πραγματικά έχω ακόμα πιο μεγάλη θλίψη λένε ότι συνέβησαν κατά τη διάρκεια τη μεγάλη θλίψη για την καταστροφή του ναού ;

Σημειώστε ότι μετά τη συμφορά (Κατά Ματθαίον 24:29 ), σε εκείνες τις ημέρες προσδιορίζοντας μεγάλη δοκιμασία στο Κατά Ματθαίον 24:21 θα έχει σημάδια στον ήλιο , φεγγάρι και αστέρια και στο Κατά Ματθαίον 24:30 θεωρείται λέγοντας ότι ο Υιός του ανθρώπου.

Matthew 24:30
30 και τότε πρέπει να αναγράφεται το σημείο του Υιού του ανθρώπου στον ουρανό: Και στη συνέχεια και όλες οι φυλές της γης , και αυτές δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται τα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα .

Ο Ιησούς είπε ξεκάθαρα ότι για να συμβεί ή να μην ξανασυμβεί οποτεδήποτε τη μεγάλη θλίψη .

Matthew 24:21
21 Για τότε θα είναι μεγάλη δοκιμασία, Όπως δεν ήταν από την αρχή του κόσμου μέχρι τώρα, και ούτε θα συμβεί ποτέ.

Διότι, αν το μόνο που αναφέρονται (όπως λένε μερικοί ) είναι η μεγάλη θλίψη προκαλούν απλώς την καταστροφή του ναού , όπως ο Ιησούς δεν ξέρει γιατί είπε πως δεν είχε συμβεί ποτέ εάν δεν υπάρχει ναός ; Και όχι μόνο για την πιθανή καταστροφή του ναού να προκαλέσει μεγάλη συμφορά , έτσι;

Η μεγάλη δοκιμασία στο Κατά Ματθαίον 24:21 είναι ένα σημάδι της τον ερχομό του Ιησού . Για να συνεχίσει ανάγνωση Matthew 24:30 ήταν εκείνη την εποχή και ο Υιός του ανθρώπου έρχεται.

Daniel 12:11,12 λέει, είναι τυχεροί να λάβουν τα 1335 ημέρες από το βδέλυγμα της διαρκούς ερήμωση. 1335 ημέρες και 1335 χρόνια. Paiikliin της ημέρας δικαίωμα; Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 Και από τη στιγμή που καίγεται η συνεχής προσφορά λαμβάνεται μακριά, και το βδέλυγμα που maketh , θα έχει χιλιάδες διακόσια ενενήντα ημέρες .
12 Ευλογημένος είναι αυτός περιμένει , και ερχεται με τα χίλια τριακόσια τριάντα πέντε ημερών .


Και μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση κατά την ανάγνωση το πέρασμα στο Κατά Ματθαίον 24:34 για τον Ιησού πάντα φυλή katutuparan είπε .

Matthew 24:34
34 αμην λέγω υμίν , Αυτή η γενιά δεν πρέπει να περάσει , μέχρι όλα αυτά τα πράγματα .

Θυμηθείτε να περιλαμβάνουν "Όλα αυτά τα πράγματα " Η έλευση του Υιού του ανθρώπου. ( Κατά Ματθαίον 24:30)

Επίσης, βλ. σημείωση για Αποκάλυψη 7:14 . Οι άνθρωποι έρχονται στο μεγάλο πρόβλημα . Η μεγάλη δοκιμασία στην Αποκάλυψη 7:14, ανέφερε επίσης μεγάλη δοκιμασία στο Κατά Ματθαίον 24:21 .

Αποκάλυψη 7:14
14 Και είπα προς αυτόν, Κύριε, knowest εσύ . Και μου είπε , Αυτοί ήταν που προέρχονται σε μεγάλη απόγνωση , και πλένονται τα ρούχα τους , και το λευκό στο αίμα του Αρνίου .

Ως απόδειξη ότι η δήλωση του 7:14 και στο Κατά Ματθαίον 24:21 ταυτίζεται θα αυξήσει την ανάγνωση της Αποκάλυψης / Αποκάλυψη 6:12,13

Αποκαλύψεις 6:12,13
12 Και είδα όταν άνοιξε την έκτη σφραγίδα , και υπήρξε ένας μεγάλος σεισμός , και ο ήλιος έγινε μαύρος ως λινάτσα των μαλλιών , σκοτεινό, και ολόκληρη η σελήνη έγινε σαν αίμα ?
13 Και τα αστέρια του ουρανού έπεσε στο έδαφος , όπως το σύκο καρπός δέντρο isinasambulat μικρά μικρά φρούτα της όταν χτυπάει ένα ισχυρό άνεμο .

Σημειώστε ότι λέει στην Αποκάλυψη 6:12,13 είναι ο ίδιος στο Κατά Ματθαίον 24:29 , Ματθαίος 24:30 λέγεται ότι έρχεται ο Υιός του ανθρώπου, έτσι ώστε οι σπόροι προς σπορά (Κατά Ματθαίον 24:34 ) daratnan ο Υιός του ανθρώπου είναι Οι άνθρωποι magdaranas μεγάλη συμφορά ή τη μεγάλη θλίψη .

Και napagtugma ταιριάζουμε 6 μάρκες ( σημάδια του ουρανού στο Κατά Ματθαίον 24:29 ) και την 6η τρομπέτα (9 / 11 τραγωδία ότι η εκπλήρωση του Matthew 24:2,15 ), στο βιβλίο της Αποκάλυψης . Έτσι, μπορούμε να διορθώσουμε συμπέρασμα ( στο Προφητεία πληρούνται ), ότι ο άγγελος ( μεταξύ 6ου και του 7ου σφραγίδα) και ο ισχυρός άγγελος ( μεταξύ 6ου και του 7ου τρομπέτα ), στο βιβλίο της Αποκάλυψης είναι η Ο γιος του ανθρώπου.

Ποιο είναι το ισοδύναμο τεσσάρων αγγέλων στην Αποκάλυψη 7:01 ;

Αποκαλύψεις 7:01
1 Και μετά από αυτό είδα τέσσερις αγγέλους στέκεται στις τέσσερις γωνιές της γης , η οποία αντισταθμίζει τις τέσσερις ανέμους της γης , μήπως το χτύπημα αέρα τη γη , ή θάλασσα , ούτε σε κανένα δέντρο .

Η ισοδύναμη είναι στο Κατά Ματθαίον 24:31

Matthew 24:31
31 και αποστέλλει τους αγγέλους του με μια μεγάλη τρομπέτα, και θα μαζέψουν τους εκλεκτους αυτου εκ των τεσσαρων ανεμων , από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη .

Και βλέπω ότι η εκλογή από όλους τους φυλές σε όλο τον κόσμο μαζί.

7:9,14 δήλωση
9 Αφού αυτά τα πράγματα έψαξα , και ιδού, ένα μεγάλο πλήθος που κανένας άνθρωπος δεν αμέτρητες , από κάθε έθνος και όλες οι φυλές και οι λαοί και οι γλώσσες, στέκεται πριν από το θρόνο και πριν από το αρνί , ταξινομημένες σε λευκά μπουρνούζια , και φοίνικες στα χέρια τους ?
14 Και είπα προς αυτόν, Κύριε, knowest εσύ . Και μου είπε , Αυτές προέκυψαν στη μεγάλη δοκιμασία, Και πλένονται τα ρούχα τους , και το λευκό στο αίμα του Αρνίου .

Η μεγάλη δοκιμασία που αναφέρεται στην Αποκάλυψη 7:14 είναι επίσης μεγάλη δοκιμασία στο Κατά Ματθαίον 24:21

Matthew 24:21
21 Για τότε Θα υπάρξει μεγάλη δοκιμασία, Όπως δεν ήταν από την αρχή του κόσμου μέχρι τώρα , ούτε ποτέ να συμβεί ποτέ.

Και για εκείνα τα κράτη που διεξάγονται στο Κατά Ματθαίον 24:15 , αλλά δεν γίνεται αναγκαστικά το βάρος των μεγάλων θλίψη διαβάζουμε στο Mark 13:19,24

Mark 13:19,24
19 Για την ημέρα θα λύπη, Όπως δεν ήταν από την αρχή της δημιουργίας ο Θεός δημιούργησε μέχρι τώρα , ούτε ποτέ να συμβεί ποτέ.
24 Αλλά σε εκείνες τις ημέρες, Μετά από αυτή την δοκιμασία , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της,

Πάρτε αυτό που βλέπετε στο " εκείνες τις ημέρες "το μεγάλο θλίψη ( Ματθ. 24:21 ), Mark 13:19 εδώ είναι το πρόβλημα .

Τι θα συμβεί πριν από τη μεγάλη θλίψη , πριν σκοτεινιάσει ο ήλιος , το φεγγάρι και τα αστέρια ;

Mark 13:14,19,24,25,26
Αλλά 14 δείτε το βδέλυγμα της ερήμωσης, Μόνιμη εκεί δεν έπρεπε να θέσει το YE ( στην καλή κατανόηση ) , στη συνέχεια, να εγκαταλείψουν τα βουνά είναι στην Ιουδαία ?
19 Για εκείνες τις ημέρες θα θλίψη, Όπως δεν ήταν από την αρχή της δημιουργίας ο Θεός δημιούργησε μέχρι τώρα, και ούτε ποτέ δεν θα.
24 Αλλά σε εκείνες τις ημέρες, Μετά από αυτή την δοκιμασία, είναι σκοτείνιασε τον ήλιο και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της,  
25 Και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό , και πρέπει να είναι οι αρμοδιότητες των ουρανών .
26 Και τότε θα δουν τον Υιό του ανθρώπου έρχονται στα σύννεφα με μεγάλη δύναμη και τη δόξα .
 
Τοποθετήστε αποδείχθηκε μεγάλη δοκιμασία στη συνέχεια να δούμε το βδέλυγμα της ερημώσεως που λέει ότι το επόμενο εδάφιο μετά τη θλίψη εκείνων των ημερών ο ήλιος πρέπει να είναι σκοτεινό , φεγγάρι και αστέρια . Στο " εκείνες τις ημέρες "θα έρθουν ότι ο Υιός του ανθρώπου. Πει στον στίχο 26 " ΚΑΙ "και όταν είπε : " ΚΑΙ "σημαίνει ότι ανήκει σε λέγοντας της.

Να θυμάστε πάντα ο Ιησούς δεν είπε να περάσει μια γενιά θα λάβει όλα τα είπε ο Ιησούς . Η σκοτεινή του ήλιου , της σελήνης και των αστεριών και μια μεγάλη δοκιμασία και η έλευση του Υιού του ανθρώπου , θα εμφανιστούν σε μια και μόνη γενιά .

Mark 13:30
30 αμην λέγω υμίν , Αυτή η γενιά δεν πρέπει να διέρχονται, Till όλα αυτά τα πράγματα .

δεινά

Παρουσία του Κυρίου

Εικόνα από : http://www.cynet.com/Jesus/w

Με έχουν ρωτήσει μέσω e-mail για την έλευση του Υιού του ανθρώπου. Ρώτησε : Τι σημαίνει η λέξη "την φορά ", Luke 21:27 ?

Συνήθιζε έκδοση είναι καλές ειδήσεις Αγία Γραφή και, συνεπώς, γραπτές : Την εποχή εκείνη, Ο Υιός του ανθρώπου έρχονται σε αυτά , θα δείτε ένα σύννεφο , με μεγάλη δύναμη και πολλή δόξα . Luacs 21:27 Καλή Αγία Γραφή ειδήσεις

Ο " χρόνος "αναφέρεται στο σκοτάδι του ήλιου και της σελήνης και τα αστέρια για να καταστρέψει την πρώτη παράγραφο του Λουκά 21:26. Διαβάζουμε την ίδια δήλωση του Κυρίου στο Κατά Ματθαίον 24:30 .

Matthew 24:30 ( Good News Βίβλος )
30 Τότε θα εμφανιστεί στον ουρανό το σημάδι του Υιού του Ανθρώπου και των mananangis όλες τις χώρες. Θα δουν τον Υιό του ανθρώπου στα σύννεφα , έρχονται με μεγάλη δύναμη και πολλή δόξα . Matthew 24:30 Καλή Αγία Γραφή ειδήσεις

Το οποίο ορίζει τη λέξη « τότε » ; Τότε ήταν που σκοτείνιασε τον ήλιο και το φεγγάρι και να καταστρέψουν το αστέρι . Κατά Ματθαίον 24:29 διαβάζουμε ότι sinunudang σκέψη .

Matthew 24:29 Μετά από αυτή την δοκιμασία, σκέπασε τον ήλιο και το φεγγάρι λάμπει , πέφτουν από τον ουρανό τα αστέρια , και ανακινήστε τη δύναμη στο σύμπαν . Good News Αγία Γραφή

Έτσι, η έννοια του όρου " εγκαίρως "στην Luke 21:27 έχει " μετά "(Κατά Ματθαίον 24:30) να αμαυρώνω τον ήλιο και το φεγγάρι και να καταστρέψει τα αστέρια στον ουρανό .

Ποια είναι η έννοια της λέξης " μετά από αυτή την συμφορά " σκοτείνιασε πριν από τον ήλιο και το φεγγάρι και να καταστρέψει τα αστέρια στον ουρανό ; Matthew 24:29

Διαβάζουμε πρώτα μια παρόμοια δήλωση του Κυρίου στην Mark 13:24 στην έκδοση Αγία Γραφή .

Mark 13:24
24 Αλλά σε εκείνες τις ημέρες, μετά δοκιμασία , Ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της,
25 Και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό , και πρέπει να είναι οι αρμοδιότητες των ουρανών .

Έχουμε επίσης να διαβάσετε σε διάφορες εκδόσεις στα αγγλικά.
Mark 13:24
Νέο Διεθνές Έκδοση ( © 1984)
"Αλλά σε εκείνες τις ημέρες, Μετά την χρυσή , " " ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του ?
Νέες Living Μετάφραση ( © 2007)
"Εκείνη την εποχή , μετά την αγωνία εκείνων των ημερών , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , το φεγγάρι δεν θα δίνει φως ,

Αγγλικά Standard Version ( © 2001)
Αλλά σε εκείνες τις ημέρες, Μετά από αυτή την δοκιμασία , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του,

Νέο American Standard Bible ( © 1995)
"Αλλά σε εκείνες τις ημέρες, Μετά από αυτή την δοκιμασία , τον Ήλιο και το σκοτεινό Will Be θα δώσει Δεν ITS Moon Light,

Διεθνές Πρότυπο Έκδοση ( © 2008)
"Αλλά μετά από τον πόνο αυτών των ημερών, « Ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του,

Λόγο του Θεού ® Μετάφραση ( © 1995)
"Τώρα, μετά από τη δυστυχία αυτών των ημερών , ο ήλιος θα γυρίσει το σκοτάδι, το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως ,

King James Bible
Αλλά σε εκείνες τις ημέρες , μετά από αυτή την δοκιμασία , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της,

Αμερικανική Έκδοση James King
Αλλά σε εκείνες τις ημέρες , μετά από αυτή την δοκιμασία , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της,

American Standard Version
Αλλά σε εκείνες τις ημέρες , μετά από αυτή την δοκιμασία , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της,

Αγία Γραφή στη Βασική Go
Αλλά σε εκείνες τις ημέρες, Μετά από εκείνη τη στιγμή του προβλήματος , ο ήλιος θα γίνει σκοτεινός και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της,

Douay - Ρεμς Αγία Γραφή
Αλλά σε εκείνες τις ημέρες , μετά από αυτή την δοκιμασία , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της.

Darby Αγία Γραφή Μετάφραση
Αλλά σε εκείνες τις ημέρες , μετά από αυτή την χρυσή , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του ?

Αγγλική Αναθεωρημένη έκδοση
Αλλά σε εκείνες τις ημέρες , μετά από αυτή την δοκιμασία , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της,

Βιβλικές Μετάφραση Webster το
Αλλά σε εκείνες τις ημέρες , μετά από αυτή την δοκιμασία , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της,

Weymouth Καινή Διαθήκη
"Την εποχή εκείνη,, Ωστόσο, μετά τη χρυσή , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα ρίξουν φως της ?

Κόσμος Go Αγία Γραφή
Αλλά σε εκείνες τις ημέρες , μετά από αυτή την καταπίεση , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του,

Κυριολεκτική μετάφραση του Young
« Αλλά σε εκείνες τις ημέρες , μετά από αυτή την δοκιμασία , ο ήλιος θα σκοτεινιάσει , και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της,
Φάλαγγα πω λέξεις " μετά από αυτή την συμφορά » στο Κατά Ματθαίον 24:29 των καλών ειδήσεων μετάφραση Αγία Γραφή είναι " εκείνες τις ημέρες " ( Mark 13:24 ) , αλλά η οποία ορίζει την έννοια « σε εκείνες τις ημέρες ; Αν αυξήσετε την ανάγνωση από Mark 13:24 , ο δήθεν " συμφορά "( σε αυτές τις ημέρες) δοκιμασία στην από την αρχή της δημιουργίας στο στίχο 19 του Mark 13 και διαβάζουμε Αγία Γραφή μετάφρασης.

Mark 13:19
19 Για εκείνες τις ημέρες θα θλίψη, όπως δεν ήταν από την αρχή της δημιουργίας ο Θεός δημιούργησε μέχρι τώρα , ούτε ποτέ να συμβεί ποτέ.
Mark 13:19
Νέο American Standard Bible ( © 1995)
"Για εκείνες τις ημέρες θα είναι μια εποχή συμφορά όπως το να μην έχει σημειωθεί μετά τα πήγε πίσω μέρος της δημιουργίας που ο Θεός δημιούργησε Λοιπόν, τώρα , και ποτέ δεν θα .
King James Bible
Για εκείνες τις ημέρες θα θλίψη, Όπως δεν ήταν από το πήγε πίσω μέρος της δημιουργίας που ο Θεός δημιούργησε το unto αυτή τη φορά , δεν πρέπει να είναι .

Αμερικανική Έκδοση James King
Για εκείνες τις ημέρες θα θλίψη, Όπως δεν ήταν από το πήγε πίσω μέρος της δημιουργίας που ο Θεός δημιούργησε την παρούσα στιγμή , δεν πρέπει να είναι .

American Standard Version
Για εκείνες τις ημέρες είναι βάσανο, δεν είναι τέτοια που hath που σημειώθηκε τα παρόμοια από το πήγε πίσω μέρος της δημιουργίας που ο Θεός δημιούργησε Λοιπόν, τώρα , και ποτέ δεν πρέπει να είναι .

Douay - Ρεμς Αγία Γραφή
Για εκείνες τις ημέρες πρέπει να είναι τέτοιες δοκιμασίες, Δεδομένου ότι δεν ήταν από την πήγε πίσω μέρος της δημιουργίας που ο Θεός δημιούργησε Λοιπόν, τώρα , ούτε πρέπει να είναι .

Darby Αγία Γραφή Μετάφραση
Για εκείνες τις ημέρες πρέπει να είναι χρυσή όπως δεν υπήρξε το ομοειδές από τότε που επέστρεψα στη δημιουργία του οποίου ο Θεός δημιούργησε , λοιπόν , τώρα , και ποτέ δεν πρέπει να είναι ?

Αγγλική Αναθεωρημένη έκδοση
Για εκείνες τις ημέρες είναι βάσανο, δεν είναι τέτοια που hath που σημειώθηκε τα παρόμοια από το πήγε πίσω μέρος της δημιουργίας που ο Θεός δημιούργησε Λοιπόν, τώρα , και ποτέ δεν πρέπει να είναι .

Βιβλικές Μετάφραση Webster το
Για εκείνες τις ημέρες πρέπει να είναι θλίψη , όπως hath δεν έχουν από το πήγε πίσω μέρος της δημιουργίας που ο Θεός δημιούργησε την παρούσα στιγμή , δεν πρέπει να είναι .

Κόσμος Go Αγία Γραφή
Για εκείνες τις ημέρες θα υπάρξει καταπίεση, Όπως δεν υπήρξε παρόμοια από το πήγε πίσω μέρος της δημιουργίας που ο Θεός δημιούργησε Λοιπόν, τώρα , και δεν θα είναι ποτέ .

Κυριολεκτική μετάφραση του Young
Για εκείνες τις ημέρες πρέπει να είναι βάσανο , όπως hath δεν έχουν από την πήγε πίσω από τη δημιουργία ότι ο Θεός δημιούργησε , μέχρι τώρα , και δεν έχουν να ?
Τι θα συμβεί " σε εκείνες τις ημέρες »της καταπίεσης και την αιτία της είναι φτωχοί άνθρωποι ; Έχουμε αυξήσει την ανάγνωση του Mark 13:14-18

Mark 13:14-18 Αγία Γραφή
Αλλά 14 δείτε το βδέλυγμα της ερήμωσης , στέκεται εκεί δεν έπρεπε να θέσει το YE ( στην καλή κατανόηση ) , στη συνέχεια, να εγκαταλείψουν τα βουνά είναι στην Ιουδαία ?
15 Και η σκεπή δεν κατέβει , με σύμβαση , να λάβει τίποτα στο σπίτι του ?
16 Και στον τομέα της επιστροφής πίσω να λάβει τα ρούχα του .
17 Αλλά αλίμονο nangagpapasuso nangagdadalangtao και σε εκείνες τις ημέρες !
18 Και προσεύχομαι υμείς που δεν απαντούν στη διάρκεια του χειμώνα .

Φτυάρι για βδέλυγμα της ερήμωσης , ώστε οι άνθρωποι θα είναι φτωχοί . Αν λοιπόν , ο όρος « εγκαίρως » κατά Λουκάν 21:27 των καλών ειδήσεων μετάφραση Βίβλων μετά τις τραγικές στιγμές και να καταστρέψει το φεγγάρι και τα αστέρια , κατά τη διάρκεια της Επταετίας , μετά το βδέλυγμα της ερήμωσης .

Αυτό το ερώτημα ποιος email μου δίνεται απάντηση , κατά την άποψή του , ένας ιεροκήρυκας στο ραδιόφωνο . Η απάντηση είναι του είπε στο Κατά Ματθαίον 25:32 από καλές ειδήσεις Γραφής.

Matthew 25:32 ( Good News Βίβλος )
32 Την εποχή εκείνη,, Matitipon αυτόν προ πάντων αλλιώς . Τον pagbubukud χωριστά από κάθε άλλο , ακριβώς όπως ένας βοσκός των προβάτων και αιγών .

Ο όρος « εγκαίρως » κατά Λουκάν 21:27 , σύμφωνα με τον ιεροκήρυκα , σύμφωνα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ερωτά, είναι το ίδιο με το Κατά Ματθαίον 25:32 . Θα είναι κοντά στην πραγματικότητα. Δεδομένου ότι ο όρος « εγκαίρως »στο Λουκά 21:27 αναφέρεται στην σκοτεινή μετά τον ήλιο και το φεγγάρι και να καταστρέψει τα αστέρια , ενώ ο όρος « εγκαίρως » στο Κατά Ματθαίον 25:32 αναφέρεται το μοιρολόι του Υιού του ανθρώπου Κατά Ματθαίον 25:31 λόγω παράγραφο kababasa μας λίγο ακόμα.

Matthew 25:31 ( Good News Βίβλος )
31 Ο Υιός του ανθρώπου έρχονται ως βασιλιάς , με όλους τους αγγέλους , και κομψό θρόνο luluklok του.

Lie κοντά στην πραγματικότητα για να συμβεί αυτό , ταυτόχρονα , ένα τέτοιο ψέμα Σατανά ! Και όπως σας email, ιεροκήρυκας ραδιόφωνο είπε ότι άγνωστη ημερομηνία και ώρα άφιξης του Υιού του ανθρώπου , όπως γράφεται με Matthew 24:36 . Συμφωνώ μαζί σας, που πραγματικά δεν ξέρω πότε να λάβει την εκπλήρωση των βδέλυγμα της ερημώσεως που σηματοδοτούν την έλευση του Υιού του ανθρώπου.

Πολλοί pansirang πραγματικά γρασίδι . Σε έναν τομέα , ενώ δεν έχει ακόμη nabubunga , αφαιρέστε τα ζιζάνια σε καλλιέργειες. Αλλά όταν παραμελείται nagkauhay είναι μόνο τα ζιζάνια μέχρι τη συγκομιδή δεν είναι να ρίξει κόκκους ρυζιού . Και τη συγκομιδή , το χορτάρι συνοδεύεται nagagapas , διακόπτει το σιτάρι για να άχυρο kinakapitang . Περιλαμβάνουν το χορτάρι άχυρο για να κάψει στη φωτιά .

Ποιος καθορίζει γνωστός και ως ο Ησαΐας 9:6,7 Εμμανουήλ ;

Ας γνωρίζουν ποιος είναι ο Εμμανουήλ . Θυμάμαι έντονους γράμματα .

Ησαΐας 9:6,7
6 Για εμάς εις ένα παιδί γεννιέται , εις μας ένα γιο δίδεται στους άνδρες , και η κυβέρνηση πρέπει να είναι από τον ώμο του : και το όνομά του πρέπει να φέρει την Wonderful, Σύμβουλος , Ισχυρός Θεός , αιώνια Πατέρας, ο πρίγκηπας της ειρήνη .
7 Η ανάπτυξη της διακυβέρνησης και της ειρήνης του, δεν πρέπει να υπάρχει τέλος , μετά από τον θρόνο του Δαβίδ , και το βασίλειο του , να καθορίσει, και να διατηρήσει τη δικαιοσύνη και την δικαιοσύνην από τώρα μέχρι για πάντα . Η προσπάθεια αυτή γίνεται ο Κύριος του φιλοξενεί .

Εικόνα από : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Ιερεμίας 33:15,16
15 Υπό τις ημέρες και την εποχή εκείνη , εγώ pasusuplingin David Υποκαταστήματος της δικαιοσύνης ? και οφείλει να εκτελέσει τη δικαιοσύνη και την δικαιοσύνην τη γη .
16 Σε εκείνες τις ημέρες Judah πρέπει να σωθεί, Και Ιερουσαλήμ θα σταθώ με ασφάλεια : και αυτή η ονομασία θα πρέπει να ονομάζεται : Ο Κύριος δικαιοσύνη μας .

Σημείωση : pasusuplingin μόνο ένα υποκατάστημα .

Ιερεμίας 23:5,6
5 Ιδού, τις ημέρες που έρχονται , λέγει ο Κύριος , Θα θέσω εις David μια δίκαια Branch , και εκείνος θα βασιλεύουν ως βασιλιάς και να αντιμετωπίζουν με σύνεση , και Εκτελεί δικαιοσύνη και δικαιοσύνη στη γη .
6 Στις ημέρες του Ιούδα θα σωθεί, Και το Ισραήλ πρέπει να σταθώ με ασφάλεια : και το όνομά του , θα ονομάζεται , The Lord δικαιοσύνη μας .

Σημείωση : μόλις αυξηθεί σε David, Δίκαιος Branch . Όταν pasusuplingin ή δημιουργούν δίκαιοι Branch ;

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 είναι ! για εκείνη την ημέρα είναι μεγάλη, ότι κανένα δεν είναι σαν αυτό : Στη συνέχεια Κατά τη διάρκεια του προβλήματος του Ιακώβ ?αλλά πρέπει να είναι .
8 Και σε εκείνη την ημέρα , λέγει Κύριος των φιλοξενουμένων, ότι θα σπάσει ζυγό του από μακριά σου και θα σου σπάσει τα ομόλογα και ότι ο ίδιος δεν εξυπηρετούν κανέναν περισσότερο αγνώστους ?
9 Αλλά θα υπηρετήσει τον Κύριο τον Θεό τους , και Δαβίδ βασιλιά τους , τον οποίο θα τα αυξήσουν .
21 Και πρίγκιπας τους πρέπει να είναι ένας από αυτούς , και κυβερνήτης τους να μεταβαίνουν από τη μέση τους ? και εγώ θα τον προκαλέσει , και αυτός πλησιάζει προς εμέ : για εκείνους που τολμούν να μου προσέγγιση; λέει.

Αγγελιοφόρος του Θεού, που έρχονται σε μεγάλη ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της ημέρας ότι κανένα δεν είναι σαν αυτό;

Daniel 12:1,2
1 και εκείνη τη στιγμή, ο Michael σηκωθούν , ο μεγάλος πρίγκιπας που στέκονται για το καλό των παιδιών του λαού σου , και Θα υπάρξει ένας χρόνος του προβλήματος , ότι δεν ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρξε μια χώρα μέχρι εκείνη τη στιγμή , και στο ότι οι άνθρωποι σου του χρόνου πρέπει να σωθεί, κάθε ένα που θα γραπτός στο βιβλίο .
2 Και πολλοί από αυτούς που κοιμούνται μέσα στο χώμα της γης θα ξύπνιοι , μερικοί για αιώνια ζωή , και κάποιοι άλλοι στα ντροπή και αιώνια περιφρόνηση .

Ντάνιελ 10:21
21 Αλλά σας λέω την αλήθεια γραμμένα σε Scripture , και χωρίς καμία βοήθεια από μένα σε βάρος τους , αλλά Michael πρίγκιπας σας .

Ησαΐας 4:2,3
2 Σε εκείνη την ημέρα θα είναι όμορφη και λαμπρή το υποκατάστημα του Κυρίου , και οι καρποί της γης πρέπει να είναι άριστη και νόστιμος γι 'αυτούς που έχουν διαφύγει από το Ισραήλ .
3 όπλου, το οποίο έχει αφεθεί στην Σιών , και παρέμεινε στην Ιερουσαλήμ , που ονομάζεται αγία , ακόμα και σε κάθε γραπτό μεταξύ των έμβιων στην Ιερουσαλήμ:

Ποτέ δεν ήταν πριν από τη μεγάλη θλίψη και άλλων δυσκολιών, έτσι ώστε ο Ιησούς δεν είναι ο Michael . Διαβάζουμε Ιησούς είπε .

Matthew 24:21
21 Για τότε πρέπει να είναι μεγάλη δοκιμασία , ότι καθώς δεν ήταν από την αρχή του κόσμου μέχρι τώρα , και της δεν θα συμβεί ποτέ .

Jeremiah 30:7 ( δεν ήθελε) , Ντάνιελ 12:01 ( ποτέ δεν ήταν ) και Matthew 24:21 (που δεν συνέβη από την αρχή )

Η μεγάλη δοκιμασία , δεν είναι ασυνήθιστο ως εκ τούτου ποτέ δεν έχουν λεχθεί από την αρχή του κόσμου . Ίδιο σε Δανιήλ 12:01 , το πρόβλημα που ποτέ δεν έγινε ακόμα.

Daniel 12:01 λέει ότι ο Michael θα " αντέξει " είναι ίση με την αύξηση , δηλαδή , αυτός δεν εμφανίστηκε στην πρόβλεψη της, όπως ο Ιησούς είπε "συνέβη "Έτσι ο Michael δεν είναι ο Ιησούς .

Θυμηθείτε λέγοντας στον Ιερεμία κατά 30:7-9,21 εγείρουν προβλήματα David ( Miguel ), έτσι λέει στο Δανιήλ 12:01 ότι ο Michael ήταν η ανέγερση της ανάστασης του Δαβίδ στο χρόνο από το πρόβλημα.

Αν ο νεαρός ήταν ο Ησαΐας 9:6,7 Μιχαήλ και Μιχαήλ δεν τον Ιησού , ο οποίος είναι ο Ιησούς ;

Ιεζεκιήλ 34:11-13
11 Για Έτσι λέγει Κύριος ο Θεός ? Ιδού, εγώ , ακόμα και εγώ , έρευνα για τα πρόβατα μου , και θα τους ζητήσει .
12 Ως ποιμένας το ποίμνιό του την ημέρα που είναι διάσπαρτα μεταξύ των προβάτων του, γι 'αυτό αναζητά πρόβατα μου , και να παραδώσει τους παντού έχουν διάσπαρτα στο θολό και σκοτεινή μέρα .
13 Και εγώ θα τους φέρει στο λαό , και να συγκεντρώσει τους από τη γη , και να οδηγηθούν στη δική τους γη , και τις ζωοτροφές τους από τα βουνά του Ισραήλ , από τις κοίτες της, και σε όλες τις κατοικημένες τόπους της χώρας .


Ο Ιησούς είναι ο Κύριος ο Θεός . Αυτός είναι ο Πατέρας . Αποδεδειγμένη !

Ανάσταση

Όλα είμαστε aasam την ανάσταση. Ποιος δεν επιδιώκει να τον αναθρέψει και πάλι ; Αλλά ποιος είναι ο πρώτος ανάσταση ; Και τι είδους ανάσταση για να απολαύσετε την έλευση του Υιού του Θεού ;

Διαβάζουμε κάποιες δηλώσεις για την ανάσταση του 1 Θεσσαλονικείς 4:14-17

1 Θεσσαλονικείς 4:14-17
14 Για αν magsisisampalatayang ο Ιησούς πέθανε και αναστήθηκε , έτσι και ύπνου στον Ιησού Ο Θεός θα φέρει μαζί του.
15 Για αυτό λέμε ότι μπορείτε unto από τον λόγο του Κυρίου που μας τα οποία είναι ζωντανοί παραμένουν unto ο ερχομός του Κυρίου Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε αυτούς που κοιμήθηκαν .
16 Για τον ίδιο τον Κύριο θα κατέβει από τον ουρανό με μια κραυγή , με τη φωνή του αρχαγγέλου και με το ατού του Θεού και Οι νεκροί εν Χριστώ θα αυξηθεί πρώτα να ξανά .
17 Στη συνέχεια, τα οποία είναι εν ζωή που παραμένουν πρέπει να εμπλακεί μαζί τους στα σύννεφα , για να συναντήσουμε τον Κύριο στον αέρα και έτσι ο Κύριος να είναι μαζί μας για πάντα .

Η ανάσταση είναι πνευματικό ή litiral ; Αλλά πρώτα πρέπει να εξακριβώσετε αν ο αρχάγγελος αρέσει έρχεται και ποιος ήταν . Κάτι που δεν λέει έρθει αρχάγγελος λέει αυτό , αλλά μόλις τον άκουσα να φωνάζει από τον ουρανό . Είναι σωστό ; Διαβάζουμε στην Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 Και εκείνη τη στιγμή, ο Michael σηκωθούν το μεγάλο πρίγκιπα που ξεχωρίζει για το καλό των παιδιών του λαού σου και θα υπάρχει χρόνος του προβλήματος , όπως δεν ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρξε ένα έθνος μέχρι εκείνη τη στιγμή , και σε αυτό το διάστημα έχει αποθηκευτεί το λαό σας , κάθε ένα που πρέπει να γράφεται στο βιβλίο.
2 και πολλοί από αυτούς που κοιμούνται μέσα στο χώμα της γης θα ξύπνιοι , ορισμένους να αιώνια ζωή και κάποια στην ντροπή και την αιώνια περιφρόνηση .

Αρχάγγελος Μιχαήλ έρχεται. Δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τον αρχάγγελο σε 1 Θεσσαλονικείς 4:16 και Daniel 12:1,2 επειδή συμβεί μόνο δυο φορές επανενεργοποιήσει τους νεκρούς , όπως η Βίβλος λέει. Αποκάλυψη 20:05

Πνευματική ή litiral ανάσταση βέβαιος ότι η άφιξη έκβαση του Μιγκέλ και ο οποίος , ο οποίος πρώτος έθεσε ;

Η απάντηση είναι espritual την ανάσταση. Και η πρώτη έθεσε το λαό του Ισραήλ . Τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε διαβάσει στη Ρώμη 11:7-8,15

Ρώμη 11:7-8,12,15
7 Τι είναι η έρευνα για το Ισραήλ ότι δεν είχε λάβει , αλλά kinamtam του διορισμού και άλλοι έχουν κάνει :
8 Σύμφωνα με τις γραπτές, Ο Θεός τους έδωσε το πνεύμα της λήθαργο , τα μάτια δεν έχουν δει και τα αυτιά δεν ακούν μέχρι σήμερα.
12 Τώρα , αν εμπίπτουν , όπως ο πλούτος του κόσμου , καθώς και οι απώλειες είναι οι θησαυροί των εθνών , πόση περισσότερη πληρότητα τους;
15 Για αν pagkakatakuwil από αυτά είναι η συμφιλίωση του κόσμου , Τι έτσι τους για την αποδοχή, αλλά η ζωή από τους νεκρούς.

Πει στην παράγραφο 8, που τους έδωσε ένα πνεύμα λήθαργο , αυτό σημαίνει ότι μέχρι να δουν και να ακούσουν την αλήθεια θα μείνουν κοιμισμένο ή νεκρό. Και την εκ νέου αποδοχή από αυτούς ( v15 ) ισοδυναμεί με την δώσει ζωή στους νεκρούς .

Συνεπώς, είναι η πρώτη μεγάλη φρούτα υψώνονται ή ο λαός του Ισραήλ .

Αποκαλύψεις 7:4-8
4 Και άκουσα τον αριθμό των σφραγισμένο , ο οποίος εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες σφραγισμένο, Από κάθε φυλή των παιδιών του Ισραήλ :
5 Από τη φυλή του Ιούδα ήταν σφραγισμένα δώδεκα χιλιάδες , τη φυλή του Ρούμπεν δώδεκα χιλιάδες , η φυλή των Gad δώδεκα χιλιάδες ?
6 Από τη φυλή του Asher δώδεκα χιλιάδες , τη φυλή του Νεφθαλί δώδεκα χιλιάδες , η φυλή των Manasseh δώδεκα χιλιάδες ?
7 Από τη φυλή του Συμεών δώδεκα χιλιάδες , τη φυλή του Levi δώδεκα χιλιάδες , η φυλή των Issachar δώδεκα χιλιάδες ?
8 Από τη φυλή του Ζαβουλών δώδεκα χιλιάδες , τη φυλή του Ιωσήφ δώδεκα χιλιάδες , τη φυλή του Βενιαμίν ήταν σφραγισμένα δώδεκα χιλιάδες .

Αποκαλύψεις 14:1-5
1 Και κοίταξα , και ιδού , της διαρκούς Αρνί στο όρος Σιών , και μαζί του εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες με το όνομά του και το όνομα του πατέρα του, γραμμένο σε μέτωπά τους .
2 Και άκουσα μια φωνή από τον ουρανό , ως η φωνή των πολλών υδάτων , καθώς και ως η φωνή της μεγάλης βροντής : και η φωνή που άκουσα ήταν σαν το αρπιστής παίζοντας άρπες τους:
3 Και nangagaawitan που φαίνεται Ένα νέο τραγούδι πριν από το θρόνο , και πριν από τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα και οι πρεσβυτεροι : και κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να μάθει το τραγούδι , αλλά οι εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες , ακόμη και εκείνοι που αγόρασαν γη από .
4 Αυτά δεν ήταν μολυσμένο με τις γυναίκες , γιατί είναι παρθένες. Και είναι συνέχεια ο Αμνός οπουδήποτε πηγαίνει . Αυτές έχουν αγοραστεί από τους άνδρες , να πρώτοι καρποί στο Θεό και το αρνί .
5 Και στο στόμα τους, διαπιστώθηκε ότι δεν ψέμα : είναι χωρίς ψεγάδι .

Ρωμαίους 13:11
11 Και αυτό , γνωρίζοντας την ώρα είναι τώρα Ξύπνα ώρα όταν κοιμάστε : Για τώρα πιο σημαντική για μας εκτός από την ασφάλεια , όταν πιστέψαμε .

Εφεσίους 5:14
14 Έτσι λέει, Άγρυπνος κοιμώμενος εσύ , και να προκύψουν μεταξύ των νεκρών , και ο Χριστός θα δώσει σοι φως .

1 Κορινθίους 15:23,34,46
23 Όμως, ο καθένας με τον χαρακτήρα του, ο Χριστός τους πρώτους καρπούς ? τότε ο Χριστός σε προσεχή του.
34 Ξυπνάς μετά δικαιοσύνην , και όχι αμαρτία , για μερικούς δεν έχουν γνώση του Θεού , το λέω για να μετακινήσετε αυτό στην ντροπή .
46 Μολονότι το πνεύμα δεν είναι για την πρώτη , αλλά τη γη , τότε ένα πνευματικό .

Ορισμένοι μπορεί να πιστεύουν ότι, μετά τη σάρκα ή litiral ή σωματική ανάσταση είναι η πρώτη ανάσταση . Αλλά αλήθεια πέθαινα μετά τον Κύριο Ιησού; Διαβάζουμε Ιωάννη 8:51 και John 11:25,26

John 8:51
51 Αληθώς, αληθώς σας λέγω , Εάν ένας άνδρας κρατήσω τον λόγο μου , ποτέ δεν θα δει το θάνατο .

Ιωάννης 11:25,26
25 Λέγει προς αυτόν ο Ιησούς , Εγώ είμαι η ανάσταση και η ζωή ο πιστεύων για μένα , αν και πεθαίνουν, αλλά θα ζήσει ?
26 Και όποιος ζει και πιστεύει σε μένα ποτέ δεν θα πεθάνει. Εσύ να το πιστέψω ;

Αλλά ξέρουμε καλά πώς litiral και τη σωματική ανάσταση συμβαίνει όταν ο αρχάγγελος . Είμαστε πίσω στην προηγούμενη παράγραφο.

1 Θεσσαλονικείς 4:14-17
14 Για αν magsisisampalatayang ο Ιησούς πέθανε και αναστήθηκε , έτσι και ύπνου στον Ιησού Ο Θεός θα φέρει μαζί του.
15 Για αυτό λέμε ότι μπορείτε unto από τον λόγο του Κυρίου που μας τα οποία είναι ζωντανοί παραμένουν unto ο ερχομός του Κυρίου Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε αυτούς που κοιμήθηκαν .
16 Για τον ίδιο τον Κύριο θα κατέβει από τον ουρανό με μια κραυγή , με τη φωνή του αρχαγγέλου και με το ατού του Θεού και Οι νεκροί εν Χριστώ θα αυξηθεί πρώτα να ξανά .
17 Στη συνέχεια, τα οποία είναι εν ζωή που παραμένουν πρέπει να εμπλακεί μαζί τους στα σύννεφα , για να συναντήσουμε τον Κύριο στον αέρα και έτσι ο Κύριος να είναι μαζί μας για πάντα .

Αν πιστεύουν ότι ο Κύριος δεν πεθαίνει , ο οποίος απεβίωσε τον Χριστό άνοδο πρώτα; Είμαστε πίσω Ντάνιελ 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 Και εκείνη τη στιγμή, ο Michael σηκωθούν το μεγάλο πρίγκιπα που ξεχωρίζει για το καλό των παιδιών του λαού σου και θα υπάρχει χρόνος του προβλήματος , όπως δεν ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρξε ένα έθνος μέχρι εκείνη τη στιγμή , και σε αυτό το διάστημα έχει αποθηκευτεί το λαό σας , Κάθε ένα που πρέπει να γράφεται στο βιβλίο.
2 και πολλοί από αυτούς που κοιμούνται μέσα στο χώμα της γης θα ξύπνιοι , ορισμένους να αιώνια ζωή και κάποια στην ντροπή και την αιώνια περιφρόνηση .

Ενημερώστε μας για το ποιος είναι γραμμένα στο βιβλίο. Είναι νεκρός ή ζωντανός ; Η απάντηση είναι η ζωή . Διαβάστε Ησαΐας 4:2,3 διαβάζουμε

Ησαΐας 4:2,3
2 Σε εκείνη την ημέρα θα είναι όμορφο και το ένδοξο υποκατάστημα του Κυρίου, Και οι καρποί της γης πρέπει να είναι άριστη και νόστιμος γι 'αυτούς που έχουν διαφύγει από το Ισραήλ .
3 όπλου, το οποίο έχει αφεθεί στην Σιών , και παρέμεινε στην Ιερουσαλήμ , που ονομάζεται αγία , ακόμη και Κάθε γραπτό μεταξύ των έμβιων στην Ιερουσαλήμ ?

Ποιος Είναι ο κλάδος του Κυρίου;

Ιερεμίας 23:5,6
5 Ιδού, τις ημέρες που έρχονται , λέγει ο Κύριος , Θα θέσω εις David μια δίκαια Branch , και εκείνος θα βασιλεύουν ως βασιλιάς και να αντιμετωπίζουν με σύνεση , και θα εκτελούν τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη στη γη .
6 Στις ημέρες του Ιούδα πρέπει να σωθεί , και το Ισραήλ θα σταθώ με ασφάλεια ? και το όνομά του , θα ονομάζεται , The Lord δικαιοσύνη μας .

Όταν έχετε αποθηκεύσει Ιούδα και του Ισραήλ ; Και ποιο είναι το όνομα του αγγελιοφόρος του Θεού να έρθει ; Είμαστε πίσω Ντάνιελ 12:1,2

Ντάνιελ 12:01
1 Και εκείνη τη στιγμή, ο Michael σηκωθούν, Η μεγάλη πρίγκιπα που αντιπροσωπεύει το καλό των παιδιών του λαού σου : και θα υπάρχει χρόνος του προβλήματος , όπως δεν ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρχε ένα έθνος μέχρι εκείνη τη στιγμή , και στο ότι οι άνθρωποι σου του χρόνου πρέπει να παραδοθεί, κάθε ένα που πρέπει να γράφεται στο βιβλίο.
2 Και πολλοί από αυτούς που κοιμούνται μέσα στο χώμα της γης θα ξύπνιοι , περίπου σε αιώνια ζωή και άλλοι στην ντροπή και την αιώνια περιφρόνηση .

Εάν dont , Μάικλ δίκαιοι Branch .

Βάπτισμα για τη σταύρωση είναι βάπτισμα του Αγίου Πνεύματος .

Luke 12:50
, Αλλά 50 Έχω ένα βάπτισμα να υποβληθεί , και πώς αναξιοπαθούντα είμαι μέχρι να ολοκληρωθεί ;

Mark 10:38
38 Αλλά ο Ιησούς είπε προς αυτούς , Σεις δεν ξέρω τι ye ρωτήσω . Mangakaiinom υμείς το ποτήρι που εγώ πίνω αυτό ; ή mangababautismuhan το βάπτισμα ότι είμαι βάφτισε με το ?

Δεδομένου ότι το βάπτισμα του Υιού του Θεού, έτσι πρέπει δέχθηκε το βάπτισμα .


Ρωμαίους 6:4-6
4 Γι 'αυτό έχουν ταφεί μαζί με βαπτίσματος εις τον θάνατον : ότι ο Χριστός αναστήθηκε από τους νεκρούς με τη δόξα του Πατέρα , ακόμη και γι 'αυτό θα πρέπει επίσης να περπατήσει σε μια νέα ζωή .
5 Διότι, εάν έχουμε μαζί του για το ομοίωμα του θανάτου του , θα πρέπει επίσης να είναι έτσι για την ομοιότητα της ανάστασης του ?
6 Η γνωρίζουμε ότι γέρος μας σταυρώθηκε μαζί του , ότι ο ένοχος σώμα καταστράφηκε , και πότε , έτσι ώστε να μην υποδουλώ μεγαλύτερη αμαρτία ?

Κολοσσαείς 2:13
13 Και ήταν νεκρός στις αμαρτίες σας , και η uncircumcision της σάρκας σου , αυτός hath επιταχύνθηκε μαζί με αυτόν , έχοντας συγχωρεθούν όλες οι αμαρτίες μας ?

Κολοσσαείς 3:1,2,3,9,10
1 Εάν Σας έχουν αυξηθεί με τον Χριστό , αναζητήσουν τα πράγματα ανωτέρω , όπου ο Χριστός sitteth για το δεξί χέρι του Θεού .
2 Ρυθμίστε την αγάπη σας για τα πράγματα παραπάνω , δεν σχετικά με τα πράγματα στη γη .
3 Για ye είναι νεκροί , και η ζωή σας είναι κρυμμένος με τον Χριστό στο Θεό .
9 ψέμα δεν το ένα στο άλλο , ενώ αναβληθεί ο γέρος με τα έργα του,
10 Και υμείς έβαλε σε μια νέα προσωπικότητα , η οποία ανανεώνεται σε γνώση μετά την εικόνα του αυτόν που τη δημιούργησαν :

Εφεσίους 2:05
5 Παρά το γεγονός ότι ήμασταν νεκροί μέσα παραπτωμάτων μας , επιταχύνθηκε μας μαζί με τον Χριστό ( Με υμείς χάριτος αποθηκεύονται )

Εν ολίγοις , η ανάσταση ήταν πνευματικός . Και η πρώτη έθεσε το νοικοκυριό του Θεού είναι ισοδύναμη με το λαό του Θεού που είναι το Ισραήλ . Στην ίδια ανάσταση Miguel αποδέχθηκε την ανάσταση επειδή σκοτώθηκε και σταυρώθηκε με τον Κύριο .


1 Peter 4:17
17 Για έρχονται στην ώρα έναρξης του να κρίνει το σπίτι του Θεού ? και έχουμε μπροστά μας , τι θα συμβεί σε εκείνους που δεν υπακούουν στο Ευαγγέλιο του Θεού ;

Ρωμαίους 2:9,10
9 Tribulation και αγωνία , σε κάθε ψυχή του ανθρώπου που doeth κακό , κατά κύριο λόγο εβραϊκό , καθώς επίσης και στα ελληνικά ?
10 Όμως, δόξα , τιμή και ειρήνη σε κάθε άνθρωπο που worketh καλή , με τον εβραίο , καταρχάς , καθώς επίσης και για την ελληνική :

Έχουμε διαπιστώσει αν οι 144.000 και αμέτρητες άνθρωπος στην Αποκάλυψη 7 είναι το πνεύμα ( litiral που πέθανε ), ή εκείνων που είναι σάρκα και αίμα .

Ποια είναι η φύση τους;

Αποκάλυψη 7:16,17
16 Τα κράτη μέλη δεν υπερβαίνει πείνα , ούτε δίψα πια , ούτε κάνουν χτυπούν τον ήλιο ή τη θερμότητα ?
17 Για το αρνί που είναι στη μέση του θρόνου πρέπει να είναι βοσκός τους , και που papatnugutan τις βρύσες του νερού της ζωήςΚαι ο Θεός θα εξαλείψει κάθε δάκρυ στα μάτια τους .

Οινοπνευματωδών ποτών ( πέθανε litiral ) Δεν πείνα ή δίψα ; Μήπως και papatnugutan πνεύμα του στο νερό της πηγής της ζωής;

John 6:35,54,55
35 Ο Ιησούς τους είπε: είμαι το ψωμί της ζωής : που ερχεται σε μένα ποτέ δεν θα την πείνα , και ο πιστεύων επ ' εμένα δεν πρέπει ποτέ δίψα .
54 Όποιος τρώει τη σάρκα μου και ποτά αίμα μου έχει αιώνια ζωή, Και θα τον αναθρέψω την τελευταία ημέρα .
55 Για τη σάρκα μου είναι αληθινή τροφή και το αίμα μου, είναι αλήθεια ποτό.

Είμαστε βέβαιοι , δεν πείνα και δίψα δεν είναι άνθρωποι με σάρκα και αίμα , γιατί ο Κύριος είπε στους ανθρώπους εν ζωή , με σάρκα και αίμα . Αν αυτά είναι νεκρά litiral ( σωματική , υλική , αισθησιακή ) που τέθηκαν για τους οποίους αυτά θα δώσουν το νερό της πηγής της ζωής και αν είναι αθάνατη; Αν ναι σε φαίνεται ότι το νερό της πηγής της ζωής ( litiral πηγή) , προβλέπει τη ζωή και όχι το αίμα και η σάρκα να αντιταχθεί στη διδασκαλία της Βίβλου .

Ποια είναι η πηγή του νερού της ζωής;

Jeremiah 17:13
13 O Λόρδος , η ελπίδα του Ισραήλ , το μόνο που σου αφήνω πρέπει να ντρεπόμαστε . Αυτοί που για μένα ήταν γραμμένο με τη γη , επειδή έχουν εγκαταλείψει ο Κύριος, η πηγή του ύδατος διαβίωσης .

Ιωάννης 7:37-39
37 Με την τελευταία ημέρα , ότι η μεγάλη ημέρα της γιορτής , ο Ιησούς στάθηκε και φώναξε , λέγοντας , Εάν οποιαδήποτε δίψα άνθρωπος , ας έρθει σε μένα και το ποτό .
38 ο πιστευων εις εμένα , όπως λέει η Γραφή , είναι από την κοιλιά του, της ροής των ποταμών της ζωής το νερό .
39 ( Αλλά αυτό μίλησε ο του Πνεύματος , οι οποίες πιστεύεται να τον δεχθεί : για το Πνεύμα έχει ακόμα δοθεί , επειδή ο Ιησούς δεν είχε ακόμα δοξαστεί . )

Papatnugutan : τα ύδατα της κρήνης της ζωής του Αρνίου θα πάρει τους ανθρώπους της πίστης . Και έτσι , επίσης , να μην πεινούν ή δίψα για εκείνη να φέρει τους ανθρώπους στην πίστη μέσα από σάρκα και αίμα του.

Δεν πείνα ή δίψα , επειδή τα θρέψει .

Ψαλμός 23:02
1 Ο Λόρδος είναι ο ποιμένας μου , δεν θέλω .
2 Μου pinahihiga στα νωπά βοσκότοπους ? Μου leadeth δίπλα από το νερό σαλόνι,

Ιεζεκιήλ 34:14
14 Θα τα θρέψει με καλές βοσκοτόπων , καθώς και τα ψηλά βουνά ανύψωση του Ισραήλ τους φορές είναι : εκεί πρέπει να μπορούν να εναποτεθούν σε μια καλή φορές , και σχετικά με λίπος βοσκοτόπων που τρέφονται από τα βουνά του Ισραήλ .

Pinastol φυσικό όταν αισθάνονται πεινασμένοι και διψασμένοι και mabibilad τη ζέστη της ημέρας , επειδή φέρει ένα βοσκό με το νερό όπου σκιερό το μεσημέρι . Ψαλμός 23:02

Ποιο είναι το καθεστώς του αγγελιοφόρου του λαού του Θεού στις μέρες μας δεν είναι αυτοί που επλήγησαν από τον ήλιο ή τη θερμότητα ; ( Σημειώστε το ήδηέντονους χαρακτήρες )

Ησαΐας 49:8-10
8 Έτσι, λέγει Κύριος , σε ένα αποδεκτό χρονικό διάστημα έχω ακούσει σοι , και η ημέρα της σωτηρίας έχω βοηθήσει thee : και εγώ θα διατηρήσει σένα , και σοι ο λαός , για τη δημιουργία της γης , να προκαλέσει για να κληρονομήσει την έρημη κληρονομιές ?
9 Λέγοντας ότι δεσμεύονται , Πηγαίνετε εμπρός , είναι μέσα στο σκοτάδι , εσείς Shew . Τρώνε στους δρόμους , καθώς και όλα τα γυμνά ύψη πρέπει να αποτελείται από λειμώνες τους.
10 Δεν πρέπει με την πείνα ούτε δίψα , ούτε θα τη ζέστη ούτε Κυρ ? γιατί ότι hath έλεος σ 'αυτά πρέπει να τους οδηγήσει ακόμη και από τις πηγές του νερού που τους παρέχουν καθοδήγηση.

Ησαΐας 42:6,7
6 I ο Κύριος ζήτησα thee με δικαιοσύνη , και θα οργανώσει δικό σου χέρι , και να διατηρήσουν σένα, και σοι ο λαός , Βάσει της χώρας ?
7 Για να ανοίξετε τα τυφλά μάτια , να αναδείξει τους κρατουμένους στη φυλακή, Και αυτούς που κάθονται στο σκοτάδι από τη φυλακή .

Ησαΐας 61:1,2
1 Το Πνεύμα του Κυρίου του Θεού είναι επάνω μου ? διότι ο Κύριος με έχρισε να ευαγγελίζωμαι εις τους πτωχούς ? μου έστειλε για να θεραπεύσει την καρδίαν, να κηρύξω ελευθερίαν εις τους αιχμαλώτους και ανοιχτή φυλακή για κρατούμενους ?
2 Για να διακηρύξουν το αποδεκτό έτος του Κυρίου , και η ημέρα της εκδίκησης του Θεού μας , με άνεση όλα αυτά που πενθούν ?

Ησαΐας 11:1,2
1 Και φαίνεται να υπάρχει το στέλεχος του Ιεσσαί , και τον κλάδο από τις ρίζες των αποδόσεων του:
2 και Το Πνεύμα του Κυρίου φέρει πάνω του , το πνεύμα της σοφίας και της κατανόησης , το πνεύμα του δικηγόρου και θα μπορούσε , το πνεύμα της γνώσης και ο φόβος του Κυρίου ?

Ιερεμίας 23:5,6
5 Ιδού, τις ημέρες που έρχονται , λέγει ο Κύριος , που θα θέσω εις τον Δαβίδ μια δίκαια Branch , και εκείνος θα βασιλεύουν ως βασιλιάς και να αντιμετωπίζουν με σύνεση , και θα εκτελούν τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη στη γη .
6 Στις ημέρες του Ιούδα θα σωθεί , και το Ισραήλ θα σταθώ με ασφάλεια : και το όνομά του , θα ονομάζεται , The Lord δικαιοσύνη μας .

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 είναι ! για εκείνη την ημέρα είναι μεγάλη , κανένας δεν είναι σαν αυτό: ακόμη και ο χρόνος του προβλήματος του Ιακώβ , αλλά αυτός πρέπει να είναι .
8 Και σε εκείνη την ημέρα , λέγει Κύριος των φιλοξενουμένων, ότι θα σπάσει ζυγό του από μακριά σου και θα σου σπάσει τα ομόλογα και ότι ο ίδιος δεν εξυπηρετούν κανέναν περισσότερο αγνώστους ?
9 Αλλά θα υπηρετήσει τον Κύριο τον Θεό τους , και sστον David βασιλιά τους , τον οποίο θα τα αυξήσουν .
21 Και πρίγκιπας τους θα είναι ένας από αυτούς, και κυβερνήτης τους να μεταβαίνουν από τη μέση τους ? και εγώ θα τον προκαλέσει , και αυτός πλησιάζει προς εμέ : για εκείνους που τολμούν να μου προσέγγιση; λέει.

Daniel 12:1,2
1 Και εκείνη τη στιγμή, ο Michael σηκωθούν , ο μεγάλος πρίγκιπας που στέκεται για το καλό των παιδιών του λαού σου ? και θα υπάρξει μια στιγμή από το πρόβλημα , όπως δεν ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρξε ένα έθνος μέχρι εκείνη τη στιγμή : και στο ότι οι άνθρωποι σου του χρόνου πρέπει να σωθεί, κάθε ένα που πρέπει να γράφεται στο βιβλίο.
2 Και πολλοί από αυτούς που κοιμούνται μέσα στο χώμα της γης θα ξύπνιοι , μερικοί για αιώνια ζωή , και κάποιοι άλλοι στα ντροπή και αιώνια περιφρόνηση .

Ως εκ τούτου , οι άνθρωποι στην πολιτεία της αγγελιοφόρος του Θεού λέει στο Ιερεμίας 23:05 και Ιερεμίας 30:9 είναι " θέτει " τις έστειλε . Αλλά οι άνθρωποι δεν είναι μόνο απλά, γιατί ήταν ο αρχάγγελος Μιχαήλ .

Ο αρχάγγελος να τους καθοδηγήσει ώστε να πείνα και η δίψα για το λόγο του Θεού . Προηγουμένως , οι άνθρωποι του Θεού έχει δώσει το λόγο του Θεού πείνας .

Amos 8:11
11 Ιδού, έρχονται οι μέρες , λέγει ο Κύριος ο Θεός , θα στείλει ένα λιμό στη γη , Δεν ενός λιμού του ψωμιού , ή δίψα για το νερό , αλλά άκουσε τον λόγο του Κυρίου .

Εάν η κακή βοσκός δεν πρόκειται να φέρει το νερό της πηγής , όπου σκιερό , μπορείτε πραγματικά καίγεται με τη ζέστη της ημέρας.

Dressing χωρίς ψεγάδι .

1 Κορινθίους 15:53
53 Γι 'αυτό το φθαρτό πρέπει να δοθεί στην αφθαρσία , και αυτό είναι ο θάνατος έχουν διατεθεί στην αθανασία .

Αυτό που δεν ibibihis θάνατο ;

Εφεσίους 4:14
24 και σε βάζετε σε μια νέα προσωπικότητα , το οποίο μετά Θεός δημιουργείται με δικαιοσύνη και αγιότητα της αλήθειας .

Τι νέο υπάρχει άνθρωπος είναι αδιάβλητες ;

Γαλάτας 3:27
Για 27 όλα αυτά που είναι βαπτισμένοι εν Χριστώ ibinihis Χριστό.

Πώς βάφτισε το Χριστό;

Ρωμαίους 6:3,4
3 Ή δεν ξέρετε ότι όλοι οι βαπτισμένοι εν Χριστώ Ιησού βαπτιστήκαμε στον θάνατό του ;
4 Γι 'αυτό έχουν ταφεί μαζί του μέσω του βαπτίσματος εις τον θάνατον : ότι ο Χριστός αναστήθηκε από τους νεκρούς με τη δόξα του Πατέρα , ακόμη και γι 'αυτό θα πρέπει επίσης να περπατήσει σε μια νέα ζωή .

Έφερε σε σας από την αθανασία του Χριστού ;

1 Τιμόθεο 1:10
10 Όμως, τώρα γίνεται προφανές από τις εμφανίζεται του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού , που hath καταργηθεί ο θάνατος, και έφερε στο φως της ζωής και της αθανασίας μέσα από το Ευαγγέλιο,

Τι συμβαίνει όταν το πρόσωπο που είναι ένοχο και πάλι μετά την παραλαβή της αλήθειας ;

Εβραίους 10:26,27
26 Για αν συνειδητά ενοχή αφού λάβουμε γνώση της αλήθειας , δεν σώζεται θυσία για την αμαρτία ,
27, αλλά μια τρομερή λαχτάρα για την εκτίμηση και ένα μένος της φωτιάς καταβροχθίσει οι αντίπαλοι .

Η sumasampalaya δικαστής του Υιού του Θεού ;

John 3:18
18 Που πιστεύει σε τον δεν καταδικάζεται ? πιστευων δεν καταδικάζεται ήδη , διότι πίστευε στο όνομα του μονογενούς Υιού του Θεού .

Να πεθάνουν ;

John 8:51
51 Αληθώς, αληθώς σας λέγω , Αν ένας άνθρωπος να κρατήσω τον λόγο μου , αυτός ποτέ δεν δει το θάνατο .

Είναι το βάπτισμα του Ιησού , γεννήθηκε και πάλι και θα κάνει τη βασιλεία του Θεού ;

John 3:3,11,12
3 Απεκρίθη ο Ιησούς και είπε προς αυτόν , Αληθώς, αληθώς λεγω σοι , εκτός ένας άνθρωπος να αναγεννηθεί , δεν μπορεί να δει τη βασιλεία του Θεού .
11 Αληθώς, αληθώς λεγω σοι , Μιλάμε για μας , και έχουμε δει εμείς καταθέσουν ? και το YE δεν λαμβάνουν μάρτυρας μας .
12 Εάν σας είπα αυτά τα πράγματα γήινα και εσείς δεν το πιστεύω , πώς θα υμείς ότι αν σας πω από τα ουράνια πράγματα ;

1 Peter 1:3,23
3 Ευλογητός ο Θεός και Πατέρας του Κυρίου μας Ιησού Χριστού , σύμφωνα με μεγάλη ευσπλαχνία του, γεννιόμαστε και πάλι να τα προς το ζην ελπίδα μέσω της ανάσταση του Ιησού Χριστού από τους νεκρούς ,
23 Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν γεννηθεί και πάλι , όχι από φθαρτό σπόρων , αλλά από άφθαρτο , από το λόγο του Θεού που liveth και abideth .

1 Peter 3:21
21 Σύμφωνα με πολύ παρόμοιο τώρα σώζει ακόμη και το βάπτισμα , δεν είναι η θέση μακριά από την βρωμιά της σάρκας, αλλά η απάντηση του μια καλή συνείδηση προς τον Θεό , μέσα από την ανάσταση του Ιησού Χριστού ?

Υπάρχει ζωή εξακολουθεί να θεωρείται νεκρός;

1 Τιμόθεο 5:06
6 Αλλά ότι liveth στην ευχαρίστηση παρόλο που η ζωή είναι νεκρός .

Όταν nabihisan την αφθαρσία (1 Κορινθίους 15:53,54 ) δεν πρέπει να είναι ένοχος επειδή έχετε ...

1 Κορινθίους 15:55,56
55 Όταν , O θάνατος , σου νίκη ; Όταν, O θάνατος , σου νίκη ;
56 Η νίκη του θανάτου είναι η αμαρτία ? και τη δύναμη της αμαρτίας είναι ο νόμος:

Διαβάζουμε το ίδιο πνεύμα του 1 Κορινθίους 15:53-56

Ρωμαίους 6:13,14
13 Και , επίσης, να προσφέρετε τα μέλη σας για την αμαρτία ως τα μέσα της αδικίας ? αλλά οι ίδιοι απόδοση Θεό , ως ζώντας εκ νεκρών , και τα μέλη σας, όπως μέσα από τη δικαιοσύνη του Θεού .
14 Για αμαρτία , δεν πρέπει να έχετε: Επειδή δεν είστε σύμφωνα με τη νομοθεσία , αλλά υπό χάρη.

Η πρώτη ανάσταση θα έρθει igagapos έναν άγγελο και ο Σατανάς .

20:1,2,5 δήλωση
1 Και είδα έναν άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό , έχοντας το κλειδί της αβύσσου και μια μεγάλη αλυσίδα στο χέρι του.
2 Και κατέλαβε ο δράκος , το αρχαίο φίδι , που είναι ο Διάβολος και ο Σατανάς , και τον έδεσε χίλια χρόνια ,
5 Οι υπόλοιποι από τους νεκρούς δεν έζησαν μέχρι τα χίλια χρόνια . Αυτή είναι η πρώτη ανάσταση .
Ο άγγελος είναι ένα σύμβολο του Μιγκέλ .

Είμαστε σίγουροι η τροφή αποτέλεσμα πνευματικό για την πρώτη ανάσταση είναι ο αρχάγγελος να έρθει . Διότι, αν η πρώτη ανάσταση είναι η ανάσταση litiral θα πρέπει να πέφτει η δεύτερη ανάσταση είναι είπαν στο Δανιήλ 12:01 . Επειδή η πρώτη αύξηση (Αποκάλυψη 20:05 ) είναι ευχαριστημένοι , αλλά και εκείνοι που λένε ότι ο Daniel 12:12 Ευλογημένος να φθάσει σε 1335 ημέρες . Διαβάζουμε .

Ντάνιελ 12:12
12 Ευλογημένος είναι αυτός περιμένει , και ερχεται με τα χίλια τριακόσια τριάντα πέντε ημερών .

Έτσι, στο 1 Θεσσαλονικείς 4:16 και Daniel 12:01 και 20:05 Αποκάλυψη είμαστε βέβαιοι ότι μια πνευματική ανάσταση .

Αποκαλύψεις 20:03
3 Και ρίχνει στην άβυσσο και έκλεισε και σφράγισε από πάνω του , ότι θα πρέπει να παραπλανήσουν τα έθνη , μέχρι τα χίλια χρόνια , τότε θα πρέπει να παρακάμψετε τον λίγο χρόνο .

Ο Σατανάς θα φυλακιστεί πάνω από χίλια χρόνια . Αλλά τι είναι το αντίστοιχο των χιλίων ετών , σύμφωνα με τον Peter ;

2 Πέτρου 3:08
8 Αλλά μην ξεχνάτε , αγαπητοί φίλοι , ένα πράγμα , ότι μια μέρα ο Κύριος ως χίλια έτη , και χίλια χρόνια ως μια μέρα.

Χίλια χρόνια ισοδυναμεί με μία μέρα. Τι θα συμβεί σε μια μέρα ;

Ζαχαρίας 3:09
9 Για , lo , η πέτρα που έχω θέσει πριν από Joshua , μετά από μια πέτρα είναι επτά τα μάτια : ιδού, εγώ θα χαράξουμε την graving αυτού, λέγει Κύριος των ξενιστών και Θα καταργήσετε την ανομία του ότι η γη σε μια ημέρα .

Ζαχαρίας 14:07
Αλλά είναι 7 μια ημέρα που είναι γνωστό ότι ο Κύριος, Δεν είναι μέρα, ούτε νύχτα : αλλά θα πρέπει να είναι , σε λάμψη της νύχτας.
8 περάσει εκείνη την ημέρα , που ζουν στα ύδατα πρέπει να βγούμε έξω από την Ιερουσαλήμ, Οι μισοί από αυτούς προς την ανατολική θάλασσα , και οι μισοί από αυτούς προς τη θάλασσα : το καλοκαίρι και το χειμώνα θα συμβεί .
9 και ο Κύριος είναι βασιλιάς σε όλη τη γη , δεδομένου ότι, ημέρα του Κυρίου είναι μία , και το όνομα του ένα.

Εβραίους 4:07
7 είναι undiscriminated τον πάλι μίας ημέρας, Τώρα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα , δήλωσε στα τραγούδια των David ( όπως ο ίδιος είχε πει ότι πριν ) , τώρα αν έχετε ακούσει τη φωνή του, Να μην σκληρύνει την καρδιά σας .

Έτσι θα πρέπει να κάνουμε είναι να έχεις μια μέρα για να νικήσουμε το διάβολο. Αλλά μια μέρα αυτό σημαίνει για πάντα στις καρδιές μας .

Τώρα , η δεύτερη ανάσταση ποτέ αγώνα στο Δανιήλ 12:01 ; Παρακαλούμε να ταιριάζουν με αυτό επίσης . Γιατί δεν άκουσαν το κάλεσμα του Θεού , η φωνή του τέθηκε και πάλι σε καταδίκη επειδή δεν pinahalagahan μια μέρα που ο Θεός να ακούσει τη φωνή του. Στην πρώτη ανάσταση , άκουσα τη φωνή του Υιού του Θεού δεν είναι ποτέ να πεθάνει για πάντα , διότι pinahalagahan " μια μέρα " να ακούσει τη φωνή του Θεού από τους τάφους τους .

Εμείς επίδοση και πνευματική τροφή litiral να πω τη δεύτερη ανάσταση για 1 Peter 4:05 και Πράξεις 10:42 ότι ο δικαστής είναι νεκρό και το βιοτικό ισοδύναμο του καλού και του κακού .

1 Peter 4:05
5 Αυτό θα δώσει λογαριασμό σε αυτόν ο οποίος είναι έτοιμος να κρίναι ζώντας και νεκρούς .

Πράξεις 10:42
Ami'y 42 και αυτός μας διέταξε να κηρύττουν στους ανθρώπους , και ο μάρτυρας Διορίζεται από τον Θεό να είναι κριτής ζώντων και νεκρών .

Πώς μπορούμε να είμαστε πνευματικά και να μην εξαρτάται litiral ότι η ανάσταση να συμβεί;

John 8:51
51 Αληθώς, αληθώς σας λέγω , Αν ένας άνθρωπος να κρατήσω τον λόγο μου , αυτός ποτέ δεν δει το θάνατο.

Ο Λόρδος με σαφήνεια να πω ότι ο θάνατος δεν θα κρατήσει το λόγο του να είναι λάθος και είπε ότι ο Κύριος είχε πεθάνει , κράτησε τον λόγο της, δεν είναι;
Daniel 12:1,2
1 Και εκείνη τη στιγμή, ο Michael σηκωθούν , ο μεγάλος πρίγκιπας που στέκεται για το καλό των παιδιών του σου άνθρωποι : και θα υπάρχει χρόνος του προβλήματος , όπως δεν ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρξε ένα έθνος μέχρι εκείνη τη στιγμή , και σε αυτό το διάστημα σου οι άνθρωποι πρέπει να παραδοθούν , καθένας που πρέπει να γράφεται στο βιβλίο.
2 και πολλοί από αυτούς που κοιμούνται μέσα στο χώμα της γης θα ξύπνιοι , μερικοί για αιώνια ζωή , και κάποιοι άλλοι στα ντροπή και αιώνια περιφρόνηση .

Τι Παύλος είπε για parusahang αιώνια καταδίκη ;

2 Θεσσαλονικείς 1:7,8,9
7 Και για να σας δώσουμε που βασανίζονται υπόλοιπο μαζί μας όταν το Κύριος Ιησούς από τον ουρανό με τους αγγέλους της δύναμής του σε φλόγες φωτιάς,
8 Να μην εκδικηθεί nagsisikilala Θεό, Και να που υπακούουν όχι το Ευαγγέλιο του Κυρίου μας Ιησού :
9 Ποιος πρέπει να τιμωρούνται, με την αιώνια καταστροφή από την παρουσία του Κυρίου και από τη δόξα της δύναμής του .

Επίσης, τι Peter είπε για τις φλόγες φωτιάς ; Είναι η ημέρα να κρίνουμε ;

2 Πέτρου 3:7,8,10
7, αλλά έχουν τον ουρανό και τη γη , με την ίδια λέξη έχει αποθηκευτεί μέχρι η φωτιά , επιφυλάσσεται κατά την ημέρα της αξιολόγησης των και την καταστροφή των ασεβής ανδρών.
8 Αλλά μην ξεχνάτε , αγαπημένη , ένα θέμα που μια μέρα με τον Κύριο ως χίλια έτη , και χίλια χρόνια ως μια μέρα.
10 Όμως, η ημέρα του Κυρίου σαν κλέφτης , ο οποίος τον ουρανό εκείνη την ημέρα θα επιστρέψει με ένα μεγάλο θόρυβο , και τα πράγματα στους ουρανούς θα διαλυθεί με την ένθερμη θερμότητα , τη γη και τα έργα κάηκαν επί του εδάφους.

Επίσης, αυτό που είπε ο Ιωάννης στο βιβλίο της Αποκάλυψης για την ημέρα των κρίνουμε , χίλια χρόνια , η φωτιά και η εξαφάνιση του ουρανού και της γης ;

20:6,7,11,12,14 δήλωση
6 Ευλογημένο και άγια είναι αυτός το πρώτο ανάσταση: Δεν υπάρχει ρεύμα κατά τη διάρκεια αυτών το δεύτερο θάνατο , αλλά θα είναι ιερείς του Θεού και του Χριστού , και mangaghaharing μαζί του πάνω από χίλια χρόνια.
7 Και εάν πληρούνται χίλια χρόνια, Ο Σατανάς είναι αφέθηκαν από τη φυλακή του ,
11 Και είδα έναν μεγάλο λευκό θρόνο , και κάθισε εκεί , στην παρουσία του , η γη και ο ουρανός έφυγαν , και δεν βρήκε καμία θέση για τους.
12 Και είδα τους νεκρούς , μεγάλους και μικρούς , που στέκεται πριν από το θρόνο , και τα βιβλία άνοιξαν : και ένα άλλο βιβλίο άνοιξαν , το οποίο είναι το βιβλίο της ζωής ? οι νεκροί κρίθηκαν σύμφωνα με τα πράγματα στα βιβλία της , σύμφωνα με τα έργα τους.
14 Και ο θάνατος και η κόλαση πετάχτηκαν στη λίμνη της φωτιάς . Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος , ακόμη και η λίμνη της φωτιάς.

Τι λέει ο Κύριος Ιησούς είπε γι 'αυτό;

Κατά Ματθαίον 25:46
46 Και αυτοί θα υπεισέλθω σε αιώνια τιμωρία : αλλά οι δίκαιοι στην αιώνια ζωή .

John 5:28,29
28 δεν σε αυτό : για το επόμενο χρονικό διάστημα , Όλα είναι στον τάφο ήταν ακούω τη φωνή του,
29 Και θα έρθουν εμπρός ? αυτοί που έχουν κάνει καλή , unto η αναζοωγόνηση της ζωής ? και αυτοί που έχουν κάνει κακό , unto η αναζοωγόνηση της καταδίκης.

Και θα επιστρέψει μόλις 1 Θεσσαλονικείς 4:16 και τον Daniel 12: 1,2

Εβραίους 10:26,27
26 Διότι, αν τυχαία αδίκημα αφού λάβουμε γνώση της αλήθειας , δεν σώζεται θυσία για την αμαρτία ,
27 αλλά μια τρομερή λαχτάρα για την αξιολόγηση, Και ένα μένος της φωτιάς κατασπαράξει τους εχθρούς.

Μετά την παραλαβή της αλήθειας και αμαρτήσει ξανά , έτοιμοι να τους φωτιά .

Η καταδίκη των νεκρών θα προκύψουν μετά paghihip 7 ου τρομπέτα .

Αποκάλυψη 11:18 
18 Και τα έθνη ήταν επώδυνο δυσαρέστησε , και οργή σου ήρθε, και το χρόνο των νεκρών να κριθεί, Και ο χρόνος του βραβείου - που σας δίνει φτυάρι δούλους σου τους προφήτες , και οι άγιοι , και ο φόβος σου όνομα, μικρές και μεγάλες , και να καταστρέψει την καταστροφή της γης .

Για να προσδιορίσετε ποια είναι η φωτιά είχε διαβάσει τον τίτλο " Fire ".

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009


Εγώ και ο Πατέρας είναι ένα

John 10:30
30 Εγώ και ο Πατέρας είναι ένα.


Τώρα γνωρίζουμε ότι ο David θα στείλει ο αρχάγγελος Μιχαήλ Μιχαήλ , και όχι ο Ιησούς . Έτσι, ο Ιησούς δεν ήταν άλλος από τον Πατέρα . Και αυτό σημαίνει ότι ο Ιησούς είπε : «Εγώ και ο Πατέρας είμαστε ένα ", καθώς έγινε ο ένας να είναι ο Ιησούς . Διαβάζουμε John 10:38 και John 14:10,11

John 10:38
38, αλλά αν το κάνω, ακόμα και αυτά που κάνετε δεν με πιστεύετε , ότι τα έργα : ινα ξέρουν και πιστεύουν ότι Ο Πατέρας είναι μέσα μου, και εγώ εν αυτώ .

Ιωάννης 14:10,11
10 εσύ ότι δεν είμαι εν τω Πατρί και ο Πατήρ είναι εν εμοί ; Τα λόγια που εγώ λαλώ σας Δεν μιλώ από τον εαυτό μου: Αλλά ο Πατέρας που dwelleth σε μένα , κάνει τα έργα του .
11 Πιστέψτε Εγώ είμαι εν τω Πατρί και ο Πατήρ εν εμοί : ή πιστέψτε με άλλο για τα έργα.

Κατά τη στιγμή του Ιησού , ο Υιός ήταν με τον Θεό ή τον Πατέρα . Το Πνεύμα , όπως το όνομα και το χαρακτήρα του Ιησού και τον πατέρα Μιχαήλ . Ο Ιησούς είπε πρέπει να ενημερώσετε τον Miguel να ακούσετε ή ακόμα και να αναγνωρίζουν τη φωνή του πεθαίνει από τον Υιό του Θεού . Miguel από το να ακούσω περισσότερα σχετικά με τις ορθές Πατέρα να ακούσει . Έτσι ο Πατέρας είναι μάρτυρας . Εκτός από αυτό , ο Πατέρας έδειξε πόσο μια καλή Υιός του Θεού . Δεν είναι επίσης δύσκολο να περιγράψει τον Θεό , διότι διαφορετικά τον άνθρωπο και τον Θεό . Η ανθρωπότητα του Ιησού tinutularan Miguel . Και κανένας νόμος δεν της Βίβλου είναι απαραβίαστη ακόμη και να λένε ότι ο Michael και ο Ιησούς ο Υιός τον Πατέρα . Απλά συμφωνώ με το γεγονός ότι ο Υιός του Θεού ήρθε να sanlibutan.Ang Miguel δεν μπορεί να λάβει τα απαιτούμενα έγγραφα είναι κατασκευασμένα από .

Εβραίους 1:04
4 Αυτή ήταν καλύτερη από τους αγγέλους , να λάβει , αφού μια πιο εξαιρετικό όνομα από αυτά .
Φιλιππησίους 2:9,10
9 Έτσι, η ίδια , Sovereign Θεό , και Του δόθηκε το όνομα πάνω από κάθε όνομα ?
10 Για το όνομα του Ιησού όλων των γονάτων iluhod , ο εν τοις ουρανοίς και τα πράγματα στη γη , και τα πράγματα κάτω από τη γη ,

Πράξεις 4:12
12 Και σε κάθε άλλη υπάρχει σωτηρία ? επειδή δεν όνομα άλλο είναι υπό τον ουρανόν δεδομένον μεταξύ των ανδρών, δια του οποίου πρέπει να σωθούμε .

Καταλαβαίνετε το απόσπασμα αυτό με βάση δήλωσε:

John 5:19
19 Απεκρίθη ο Ιησούς και είπε προς αυτούς , Αληθώς, αληθώς σας λέγω , ο Υιός μπορεί να κάνει τίποτα για τον εαυτό του , αλλά αυτό που seeth τον Πατέρα κάνω ? για όλα τα πράγματα που έκανε , κάνει και ο Υιός το ίδιο.

Ιωάννης 12:49,50
49 Για μιλώ όχι από τον εαυτό μου : αλλά ο Πατέρας που με έστειλε , μου έδωσε ένα εντολή , τι θα έπρεπε να πω , και αυτό που πρέπει να μιλήσετε.
50 Και ξέρω ότι η εντολή του είναι αιώνια ζωή , τα πράγματα από τα οποία μιλώ , είναι όπως ο Πατέρας είπε προς εμένα , έτσι μιλάω.

Σημείωση :

Luke 10:20
παραδίδονται 22 Όλες πράγματα unto εγώ του πατέρα μου : και δεν knoweth άνθρωπος που τον Υιό , αλλά ο Πατέρας , και ο οποίος , εκτός από τον Πατέρα ο Υιός και εκείνους στους οποίους ο Υιός .

Matthew 16:27
27 Για ο Υιός του ανθρώπου θα έρθει με τη δόξα του Πατέρα του μαζί με τους αγγέλους του , και να δώσει στη συνέχεια κάθε άτομο σύμφωνα με τα έργα του .

Διαβάζουμε αυτό:

Ματθαίος 20:26,27
25 Αλλά ο Ιησούς τους κάλεσε σε αυτόν, και είπε, Ye γνωρίζουν ότι οι άρχοντες της κυριαρχίας άσκηση Εθνικούς πάνω τους , καθώς και μεγάλες αυτές τους ασκούν εξουσία επάνω τους .
26 δεν πρέπει να είναι , αλλά όποιος θέλει να γίνει μεγάλος ανάμεσά σας πρέπει να είναι υπηρέτης σας ?
27 Και όποιος θέλει να είναι πρώτος ανάμεσά σας πρέπει να είναι υπηρέτης σας :

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν φρόντισε Πατέρα μας να είναι υπηρέτης όλων ;

Αμήν.

No comments:

Post a Comment