THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Swedish

Armageddon

bild från: http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Vad är Armageddon och när detta hända?

Uppenbarelseboken 16:12,13,14
12 Och den sjätte göt ut sin skål över den stora floden Eufrat ; och torkade upp vattnet , och att förbereda kungarna från stigande av solen. 
13Sedan såg jag ut ur munnen på draken , och munnen av odjuret , och munnen av den falske profeten , tre orena andar , som grodor ;  
14Ty de är andar demon, underverk , som pinaparoonan de Kungarna i hela världen för att samla i slaget vid stora dag Gud Allsmäktig.

Sa i punkt 14 att händelserna den striden är den stora dagen i Guds, den Allsmäktiges . Händelsen som sägs i Uppenbarelseboken 16:12,13,14 också läsa Jeremia 46:10

Jeremia 46:10
10 För dagen är Herren , Herren Sebaot, en dag av hämnd , att hämnas honom av hans fiender : och svärd skall förtära och vara mätta , och deras blod : för Herren , Herren Sebaot, med erbjuda i norr av floden Eufrat. (Se även Jesaja 13:1-22 och Joel 2:1-18 i din bibel )

Vi läser i Jesaja 34:4-8

Jesaja 34:4-8
4 Och himmelens härskara skall upplösas , och himmelen skall vara som en spiral, och alla deras mottagande skall falla som ett löv vissnar på vinstockar och som ett fallande löv fig.
5För mitt svärd har druckit i himmelen : se, skall det komma ned över Edom , och människorna i min förbannelse , inför rätta.
6Svärdet av Herren är fylld med blod , fett med fetma , blod av lamm och getter, fett njurar av baggar : För ett offer till Herren Bosra , och en stor slakt i Edoms land .
7Och vildoxar kommer att komma ner med dem och oxar med tjurar, och deras land kommer att vara fulla med blod , och deras damm gjorde fett med fetma .
8 Till samma dag som hämnd av Herren , det år då ersättning i en kamp i Sion .

Se likheterna.

Uppenbarelseboken 19:17-21
17Och jag såg en ängel stå i solen , att hon ropade med hög röst, säger alla fåglar som flyger i mitt i himlen , Kom och mangagkatipon stora kvällsvard av Gud;
18 Att ni får äta kött av konungar och kött av chefen kaptener, och köttet av mäktiga män , och kött av hästar och ridning här och kött av alla människor fria och man slav, och små och stora . 
19Och jag såg vilddjuret och konungarna på jorden, och deras värdar, att samlas till strid mot dem som rider på hästen och mot hans armé.  
20 Och tog vilddjuret , och med honom den falske profeten som vållade underverk innan det , ipinangdaya som fick odjurets märke och tillbad dess bild: De två kastades levande i eldsjön som brinner av svavel ,
21Och andra dödades med svärd som utgår från mynningen av honom till häst, och alla fåglar fylldes av deras innehåll.

Hesekiel 39:1-6 , 17-21
1Och du, människobarn, profetera mot Gog och säg: Så säger Herren Gud ; Se, jag är emot dig, o Gog , prins av Rosh , Mesek och Tubal:  
2Och jag skall vända dig om, och vi levererade , och orsaka inkomster från yttersta delarna av norra ; och jag skall föra dig till Israels berg;  
3Och jag skall slå din båge ur din vänstra hand , och skapa dina pilar till höger.  
4Du kommer att falla i Israels berg , du och alla dina band, och människorna med dig : Jag skall ge dig åt glupska fåglar av alla slag , och djuren på marken att sluka dig.
5Du kommer att falla på öppna fältet , ty jag har talat, säger Herren Gud.
6 Och Jag skall sända eld på MagogOch dem som bor säkert i öarna , och de skall veta att jag är Herren .

17Och du, människobarn, så säger Herren Jehova : Tala till sättet för fåglar och till alla markens djur , ihop er och kom ; samla er från alla håll till mitt offer som jag offra åt dig, med stora uppoffringar på bergen i Israel, så att ni kan äta kött och dricka blod.  
18 Ni skall äta köttet av den mäktiga och dricka blod av furstar på jorden , av baggar av lamm och getter, av oxar , alla gödboskap .  
19 Och ni skall äta fett tills ni vara full och dricka blod tills ni är berusade , av mitt offer som jag har offrat för dig.  
20 Och ni skall fyllas vid mitt bord med hästar och vagnar , med mäktiga män , och alla män i krig , säger Herren Gud.
21Och jag skall min härlighet bland folken ; och alla nationer mina rätter som jag sökte , och min hand som jag gjorde med dem.

Uppenbarelseboken 20:7,8,9
7Och när de tusen åren kommer Satan släppas lös ur sitt fängelse
8Och förefaller att förvilla de folk i de fyra hörnen av jorden, till Gog och Magog , samla dem till striden, vars antal är som sanden i havet .
9Och de gick upp över bredden på jorden och omringade de heligas läger och den älskade staden : och eld ned från himlen , och de brände.

När belägrade heligas läger och den älskade staden ?

Uppenbarelseboken 11:02
2Och utanför templet loobang ignoreras , och mäter inte ; föreskrivs hedningarna , och de yuyurakang fyrtiotvå månader siudad helig.
Lukas 19:43,44
43Du kommer för dagen, babakuran du att fienden fästningen och belägra dig och du gigipitin sida,  
44Och ilulugso till jorden, och dina barn inom dig ; och inte lämnar hos dig en sten på sten , eftersom du har inte känt när ditt besök.

Lukas 21:20
20 Men när du såg arméer till Jerusalem , då veta att hennes förstörelse var nära.
Daniel 9:27
27Och upprätta sitt förbund med många för en vecka: och halv veckan han skall orsaka att upphöra med offret och oblation och vinge skändligheter skall komma en förstörd , och fram till slutet , och pagkapasiya har spillt fientlighet förstöras.

Daniel 11:31
31Och gruppen kommer att stå på hans sida, och de skall vanhelga helgedomen , till och med väggarna och ta bort den ständiga brännoffer, och de släpper den styggelse som låter .
Daniel 12:11
11Och från den tid då den kontinuerliga brännoffer tas bort, och styggelse som låter , kommer att ha ett tusen två hundra nittio dagar .
Mark 13:14
14 Men du se förödelsens styggelse , stående där han borde inte ni sätta (läsaren förstår), då fly till bergen är i Judeen ;

När skickar Gog ?

Hesekiel 38:9,15,16,22
9Och du skall stiga upp , Du kommer som en storm , du skall vara som ett moln för att täcka marken, dig och alla dina band, och många folk med dig .
15 Och du skall komma från din ort , från yttersta delarna av norra , Du, och många folk med dig , alla av dem rider på hästar, ett stort företag och en mäktig armé ;
16 Och du skall komma upp mot mitt folk Israel , som ett moln för att täcka marken, passera under de sista dagarna, som kommer att föra dig mot mitt land, känna mig länder , när jag skall vara helig på dig, o Gog , inför deras ögon.
22Och jag slåss med honom som pest och blod, och Jag kommer att regna över honom och hans grupp , och många med honom, mycket starka regn och stora hagel , eld och svavel.

Det är samma i Jeremia 4:13 och i vers 22 i Hesekiel 38 är samma som i Uppenbarelseboken 20:09

Jeremia 4:11,12,13
11Vid den tiden sades detta folk och Jerusalem , en het vind från de kala höjderna i öknen mot dottern mitt folk , inte för att sålla eller rengöra något :  
12 En stark vind från dem kommer till mig: nu skall jag ge domen mot dem. 
13Här han ska komma upp som molnOch hans vagnar som en stormvind : hans hästar är snabbare än örnar . Ack ! för vi är förstörda.

Complex är i Jeremia 04:13

Femte Mosebok 28:49-53
49 Herren kommer att föra en nation mot dig från fjärran , från jordens ände , som örnen, En nation wika'y inte förstå ;
50 Nation verkar brutal, inte gäller den person som gamla , eller visa barnet :
51 Och han skall äta avkomman av din boskap och frukten av din mark , till dess att destrueras som även skall inte din säd, vin eller olja, ökning av dina kor , eller flockar av dina får, tills du har förstöras.
52 Och han skall tränga dig i alla dina grind, Tills din höga och murar komma ner , som du förväntar dig, hela ditt land, och han skall tränga dig i alla dina portar i alla ditt landMed tanke på Herren, din Gud.
53 Och du skall äta frukten av din egen kropp, köttet av dina söner och döttrar, som gav dig Herren, din Gud , i belägringen och katastrofbiståndSkall Vilken ångest dig av dina fiender.

Habackuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid dig bland folken, och titta på dig och undrar fantastiskt : för Jag arbetar ett arbete i dina dagar Du tror inte om det sagt.
6 Ty se, Jag lyfter upp kaldéer, som bitter och förhastade nation, att bredden på jorden, så magari bostaden där det inte är deras.
7 De är fruktade och fruktade deras domar och deras värdighet utgå från sig själva.

8 Deras hästar är snabbare än leoparder , och mer våldsamma än på kvällen vargar : och deras ryttare tryck stolt: Ja, deras ryttare komma från långt ; De flyr bort som en örn redo att äta.
Jesaja 28:21

21 Ty HERREN skall stå upp som i berget perazim , hatar han att eftersom dal Gibeon ; att han gör sitt arbete, hans märkliga arbete och papangyarihin hans arbete, hans märkliga arbete.
Jesaja 29:14
14 Därför se, gå att göra ett fantastiskt arbete bland detta folk , ett fantastiskt arbete och en förundran: och visdom deras vise män skall förgås, och förståelsen av den varsamma vara det.

Detta är de fyra ryttarna i Uppenbarelseboken 6:2-8 anledningen solen blev svart och månen blev som blod och stjärnorna föll till marken . De fyra ryttarna motsvarar fyra änglar i Uppenbarelseboken 9:14,15

Uppenbarelseboken 9:14,15
14Att säga till den sjätte ängeln med en trumpet, Lös de fyra änglar bundna vid den stora floden Eufrat .  
15 Och ungirded de fyra änglar , vara redo i tid och dag och månad och år för att döda den tredje delen av män.

Den tredjedel av människor som dödar de fyra änglar som motsvarar en tredjedel av stjärnorna i Uppenbarelseboken 12:4,7

Uppenbarelseboken 12:4,7
4 Och hans stjärt drog den tredje delen av stjärnorna på himmelen och ipinaghagis jorden : Och draken stod framför kvinnan föder , att sluka hennes barn hennes födelse.
7 Och det var krig i himlen: Mikael och hans änglar stred mot draken och draken och hans änglar stred ,

Kriget i himlen i Uppenbarelseboken 20:1-4 motsvarande

Uppenbarelseboken 20:1-4
1 Och jag såg en ängel komma ner från himlen med nyckeln till avgrunden och en stor kedja i handen.
2Och han grep draken , den gamla ormen , som är Djävulen och Satan, och band honom för tusen år
3Och han kastade ner i avgrunden och stängde , och förseglade den över honom , att de skulle bedra folken , förrän de tusen åren, så måste åsidosätta honom lite tid.  
4 Och jag såg troner, och det finns nagsisiluklok dem , de gav domar: och jag såg själarna av dem halshuggna för Jesu vittnesbörds och för Guds ord , och inte tillbett odjuret och dess bild och tar emot hans märke på sin panna eller sin hand , och de levde och regerade med Kristus i tusen år.

Daniel 7:9,11
9 Jag såg tills troner placerades , och en som var det gamla dagar fick sitta ; hans kläder vita som snö, och håret på hans huvud som ren ull ; hans tron var brinnande lågor , och hjulen denna brännande eld.
11 Jag tittade på den tiden på grund av en röst för de stora ord som hornet talade : Jag såg till djuret dödades , och hans kropp förstördes och det var givet att bränna i elden.

Harmageddon kommer att hända i the 9 / 11 terrorattackerna i New York år 2001 .

Ängeln i Uppenbarelseboken 10:07 säger att :

Uppenbarelseboken 10:07
7Men i dagarna av en röst för den sjunde ängeln, när han var på väg att blåsa , så i slutändan Guds mysterium , enligt den goda nyheten som han förklarade för sina tjänare profeterna.

Sa ängeln tar oss till Herren Jesus sade i Lukas 21:22 .

Lukas 21:22
22 Eftersom dessa är de dagar av hämnd , som uppfyllde alla dessa saker skrivs.

Sade Herren kommer att ta oss mellan sjätte och sjunde trumpet. Uppfyllandet av alla som skrevs när detta sker är i Lukas 21:20 att enligt änglarna : "När han var på väg att blåsa , så i slutändan Guds mysterium , enligt den goda nyheten att han sa för sina tjänare profeterna. " Uppenbarelseboken 10:07

Lukas 21:20
20 Men när du såg arméer till Jerusalem , då veta att hennes förstörelse var nära.

Nämnda plats i Lukas 21:20 är Armageddon som berättade 20:7,8,9 Uppenbarelseboken och andra avsnitt i Bibeln som vi läser .

 

De kvinnor och spädbarn


Bild från : www.christianscience.org/
Woman.html


Då ska jag undersöka innebörden av kvinnan och barnet i Uppenbarelseboken , ledning av den Helige Ande , Bibeln förklara igen jag lärt mig.

Uppenbarelseboken 12:1,2,3,4
1Och ett stort tecken syntes på himlen : en kvinna klädd i solen och månen under sina fötter , och på hufvudet en krona av tolv stjärnor ;  
2Och han är gravid , och han ropade , ledsen att vara tråkigt, och svårt att bära. 
3Och ett annat tecken syntes på himmelen, och se en stor röd drake , med sju huvuden och tio horn, och hans sju kronor ulo'y .
4Och hans stjärt drog den tredje delen av stjärnorna på himmelen och ipinaghagis jorden : Och draken stod framför kvinnan föder , att sluka hennes barn hennes födelse.

Definitionen av kvinnor finns i 1 Tess 5:03

1 Tess 5:2,3
2För veten själva nogsamt att är Herrens dag som en tjuv om natten .3När folk säger , fred och säkerhet , då skall plötsligt fördärv över dem, såsom travail på en kvinna gravid, och de skall på något sätt.

Kvinnan hänvisade till stora problem på grund av förstörelse. Och vad Herren Jesus sade om det? Svaret kan läsas i Mark 13:14,19 .

Mark 13:14,19
14 Men du se förödelsens styggelse , stående där han borde inte ni sätta (läsaren förstår), då fly till bergen är i Judeen ;
19 För dessa dagar skall lidande , som inte var sedan början av skapelsen Gud skapade hittills heller aldrig hända någonsin.

Solen , månen och stjärnorna till kvinnan (Uppenbarelseboken 12:1) är detsamma som att säga i Mark 13:24

Mark 13:24
24Men i dessa dagar, efter vedermödan, kommer solen förmörkas och månen inte ge sitt sken,

Därför kvinnor gemensamt profetia om förstörelsen (Mark 13:14 ) stora vedermödan (Mark 13:19 ) och tecken i solen , månen och stjärnorna (Mark 13:24 ).

Definitionen av i Uppenbarelseboken 00:04 läses i Mark 13:25

Mark 13:25
25Och stjärnorna från himlen , och skall vara himlens makter .

Daniel 8:10
10Och ökade kraftigt, upp till himmelens härskara , och några av värden och stjärnorna är kastade ner till marken och trampade på dem.
Uppenbarelseboken 00:05
5Och hon födde en son, som kommer att regera med en stav av järn för alla folk , och hans son blir kidnappad för att komma upp till Gud , och till hans tron .

Det innebär också läser i Markus 13 , är punkt 26.

Mark 13:26
26Och då skall man få se Människosonen komma i moln med stor makt och härlighet.

När barnet är fött , upp till Gud. Motsvarande finns i Daniels bok.

Daniel 7:13,14
13Jag såg i natt visioner, och , se, det kom med himmelens skyar ett lik en människoson , och han kom till gamla dagar , och de förde honom i närheten av honom .
14Och gav honom makt och härlighet, och ett rike , att alla folk , nationer och språk skulle tjäna honom : hans välde är ett evigt välde, som inte skall förgås , och hans rike skall inte.

Mannen född av kvinna är mottagaren av löftet om Herren Jesus.

Uppenbarelseboken 2:26,27,28
26Och Den vinner , och hålla mina verk intill änden , skall jag ge myndigheten för folken ;  
27Och de styr honom med en stav av järn, till exempel avbrutna flaskor keramiker, alldeles som jag fick av min far :  
28Och Jag ska ge honom morgonstjärnan .

Uppenbarelseboken 3:21
21 De vinner pagkakaloobang satte jag mig med mig på min tron , som jag övervinna , och satte sig med min Fader på hans tron.

Jesus lyckades. Således får från Jesus riket är ett annat jag.

Uppenbarelseboken 00:07
7Och en strid uppstod i himlen: Mikael och hans änglar stred mot draken och draken och hans änglar stred ,
Motsvarande Uppenbarelseboken 00:07 berättas i Daniel 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10Och ökat kraftigt , även till himmelens härskara , och några av de trupper och stjärnorna den kastade ner till marken och trampade på dem.  
11 Ja, förstorade den själv , även till prinsens armé , och tog ifrån honom den ständiga brännoffer, och platsen för hans helgedom var bedrövad .  
12Och Armén har gett honom med ständiga brännoffer för synd , och den kastade sanningen till marken , och gör hans glädje och blomstrade.

Det faktum att Michael, prinsen armé. Läs Prinsen av armén Vissa saker av boken Daniel och Uppenbarelseboken

Uppenbarelseboken 12:06
6Och Kvinnan flydde ut i öknen , där han förberett en plats för Gud, så där han ampuning 1.260 dagar.
Mysteriet med den kvinnan har enligt detta: En kvinna är lika med stor möda erfarenhet år 2005 föds en flicka man. Kvinnan gömde sig i 3 1 / 2 år in och ut September 15, 2005 som globala finanskrisen. Läsa Profetian uppfylls

 

Prinsen av armén


bild från: http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Låt oss börja med att läsa Daniel 8:7-11

Daniel 8:5-11
5Och som jag minns Då trädde en manlig get från väster över hela jordenOch rörde inte marken, och bocken hade ett betydande horn mellan ögonen.
6Och han kom till vädur med två horn, som jag såg stå framför floden, och sprang honom i raseri av sin makt .
7Och jag såg honom komma ända inpå väduren och han flyttade med indignation mot honom och slog väduren och krossade hans båda horn, och baggen saknade behörighet att stå inför honom, men han honom till mark , stämplad och över honom , och ingen kunde leverera väduren ur hans hand.
8Och den manliga bocken förstorade själv ytterst : och när han var stark, var det stora hornet sönder, och i stället för det verkade de fyra anmärkningsvärda hornen mot fyra himmelens vindar .  
9Och från ett av dem syntes en liten horn , som vaxade än stor , mot söder och öster och mot härliga landet .
10Och ökade kraftigt, ända till himmelens härskara , och några av de trupper och stjärnorna den kastade ner till marken och trampade på dem.  
11Ja, förstorad , tills prinsen arméOch tog ifrån honom den ständiga brännoffer, och platsen för hans helgedom var bedrövad .

Vi tar reda på vem som prins av armén bekämpa manliga get. Men vi vet på förhand vad förklaringen av visionen om Gabriel.

Daniel 8:20,21,25

20 De bagge som du såg, med två horn, är de kungar medier och Persien.
21 Och den grova bocken är kungen av GreklandOch det stora hornet mellan hans ögon är den första kungen.
25Och på sin väg han palulusugin svek i handen , och han skall upphöja sig själv i sitt hjärta , och deras säkerhet skall han förgöra många : Han ska också stå upp mot fursten av furstar, Men han skall brytas utan hand.

Prinsen armé var också furste av prinsar . Kom ihåg att resistenta mot fursten av armén är kungen eller Konungariket Grekland.

Vem prinsen för att hjälpa kampen för att Gabriel prinsen av kungadömet Persien och prins av Grekland?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Men prinsen av kungadömet Persien klarat mig tjugoen dagar: Men se, Michael, en av de förnämsta furstarna , kom till min hjälpOch jag stannade där med kungarna av Persien.  
14Nu är jag kommit för att visa dig vad som händer med dina medarbetare under de senaste dagarna; Visionen är i många dagar än.
20Sedan sade han, du vet inte varför jag komma till dig ? och nu har jag tillbaka för att slåss med Prince of Persia : och när jag gick ut , se, prinsen av Grekland kommer.
21Men jag kommer att berätta sanningen skrivet i Skriften, och utan någon hjälpa mig mot dem , men Michael din prins.

Nu, inga andra furstar att hjälpa men Michael Gabriel. Därför Michael, fursten av kriget i Konungariket Grekland. Och därför , Michael, prinsen armé och prinsen av prinsar .

Daniel 11:2,22,31,34
2Och nu vill jag visa dig sanningen . Här står upp än tre konungar i Persien, och den fjärde skall vara mycket rikare än de alla : och när han var stark genom sina rikedomar , han kikilusin alla mot rike Grekland.
22Och de skall gå igenom en hel att de kommer att svämma över före honom, och falla , ja, som en prins av förbundet.
31Och gruppen kommer att stå på hans sida, och de förorenade helgedomen , till och med väggarna och ta bort den ständiga brännoffer, och de släpper den styggelse som låter .
40Och vid utgången makikipagkaalit honom konung i söder, Och konungen i norr skall komma emot honom som en stormvind , med vagnar och med ryttare och många skepp , och han medgav landet, och ta och passera.

Daniel 8 vi tillbaka när vädret händelsen skulle det säkert kommer att matcha under evenemanget i Daniel 11 ?

Daniel 8:11,17
11Ja, förstorade den själv , även till prinsens armé , och Han tog ifrån honom den ständiga brännoffer, och platsen för hans helgedom var bedrövad .
17Så han kom i närheten av där jag stod , och när han kom , jag var rädd och föll ned på mitt ansikte , men han sade till mig , förstår, o människobarn ; för visionen handlar om tidens slut .

Vem prinsen att komma under de fyra kungar i Daniel 11 som utför förödelsens styggelse (Daniel 11:31 ) under slutet?

Daniel 00:01
1Och på den tiden skall Mikael träda upp , den store fursten som står till nytta för barn till ditt folk och det skall finnas en tid av nöd, som aldrig eftersom det fanns en nation fram till dess, och på den tiden ditt folk skall levereras , var och en som skall skrivet i boken .

Därför Michael, prinsen som smorde framtiden som berättas i Daniel 9:24-27

Daniel 9:24-27
24Sjuttio veckor avgörs över ditt folk och över din heliga stad , för att avsluta överträdelse och för att stoppa brott, och att försoning för missgärning, och att få i evig rättfärdighet, och för att täta upp visioner och profetior , och att smörja det allra heligaste .
25Vet därför och urskilja , att från att gå ut av budet att återställa och bygga upp Jerusalem smörjelsen av fursten , skall vara sju veckor och sextio två veckor : Det skall byggas igen, med gator och väggar , även i oroliga tider .  
26Och efter sextiotvå veckor klippa överdragen, och skall ha någonting, och förstöra staden och helgedomen för människorna i prinsen att komma och slut därom från översvämningar , och till slut ska bli krig , är desolations bestäms.  
27Och upprätta sitt förbund med många för en vecka: och halv veckan han skall orsaka att upphöra med offret och oblation och vinge skändligheter skall komma ett förstöras, och till slutet , och pagkapasiya har spillt fientlighet förstöras.

Prinsen av den värddator som du dyrkar ?

Joshua 5:14,15
14Och han sa, Nej, men jag kom av furstliga armé av Herren. Och Josua föll på marken och tillbad , och sade till honom: »Vad säger min herre till sin tjänare ? 
15Sade prinsen av armén av Herren till Josua , Ta av dig skorna på fötterna , för den plats du står är helig . Och Josua gjorde så.

Varför tillber Gud om inte prinsen i den mottagande ? Om Gud , vem är han?

Symboler Revealed



Det finns två timglas X X i Davids stjärna. Kristi kors är en pil som pekar 12 av klockan . Fadern, Sonen och den Helige Ande är klockan pilar blir " ett "vid 12:00 -tiden. Så de två timglas har både 12 spänner timmar som belyser nedan . Också XX är 88 , antal konstellationer och grå snapper fisk 4 virvlande hjul i Hesekiel 10:13 . Om du lägger till nummer från topp till botten eller från vänster till höger summan blir 14 bara. Antalet 14 hänvisar till 14 generationer av Israel i Matteus 1:17

Matteus 1:17 Så alla generationer från Abraham intill David tillsammans fjorton leder , och från David Jo, bortfört i Babylon fjorton generationer, och från det att bort till Babylon till Kristus fjorton leder .



1 2 3 4 5 6 = 21x4 = 84 .
I Lukas 10:01 ibland 72 andra. Övriga 72 plus 12 är lika med 84 ursprungliga apostlarna.
84 years/12months = 7 ( 7years/1week år )
84 timmar = 3 1 / 2 dagar
42 månader = ( 3 1 / 2 år )


Rutig. Det finns fyra inbillade Davids stjärna. Clockwised titta på två nummer: 1 , 3 och 5 i AM Har triangel som pekar uppåt , 1 , 3 och 5 av PM Har triangel som pekar nedåt. Darkness av AM och PM är olika.
Cross är ett tillägg tecken .


12 timmar i " AM uppdelad är att två , 6 timmar mörker ( 0:00 till 6:00 ) och 6 timmar på dagen ( från 06:00 till 12:00 )
Den huvudsakliga inriktningen av stjärnan David är upp och ner, så om du lägger till 1 och 6 , 2 och 5 , 3 och 4 summan är 7 är antalet Gud.

Nedan, om du lägga till nummer från topp till botten eller från vänster till höger , är summan alltid " 10 " även om varje grupp kretsade medurs och moturs.



10+10+10+10=40


Innebörden av Number 40

# Fyrtio dagar för att testa ett Guds barn. Gick till den här gången ingen mat eller dryck äts.

* Fyrtio veckor för ett barn att vara i livmodern. Ett bra tillfälle för en förlossning. Fyrtio tid är en idealisk tid för tester innan ett barns födelse eller en nation kan förväntas .
* Jesus fastade och var frestad i öknen . (Matteus 4 : 2 , Mark 1 : 13 , Lukas 4 : 2)
* Jesus var på jorden i fyrtio dagar efter sin uppståndelse . (Apg 1 : 3)
* Joshua sökte marken 40 dagar ( Nummer 14 : 34). Joshua 14 : 7 Han var 40 år gammal.
* Moses var i närvaro av Gud när han fick de tio budorden. ( Andra Mosebok 24 : 18 : 34 : 28) Han levde till 120 år gamla. Han tillbringade 40 år som en egyptisk prins, 40 år som en herde och de senaste 40 åren i flykten .
* Elia fastade sedan han rymde från förföljelse. Han levde fyrtio dagar på styrkan av bröd och vatten som han fått från en ängel. (1 Kungaboken 19 : 8)
* Noa var i Guds beskydd samtidigt som det regnade i fyrtio dagar och nätter. ( Genesis 7 : 12)
* Fyrtio rapp var det högsta straffet. Femte Mosebok 25 : 3
* Hesekiel 4 : 6 , Hesekiel 29 : 11
* Kungarna utvalda av Gud regerade i fyrtio år . David, Salomo.
* En kvinna var oren i 40 dagar ( 7 + 33 ) efter att ha fött en son. ( Tredje Moseboken 12)

# National. Fyrtio år för en upprorisk generation efter de har förkastat ett personligt besök från Gud.

* Israel vandrade i öknen innan de tillträdde förlovade landet. ( Nummer 32 : 13)
* Fyrtio år efter Kristus förkastades och korsfästes (31 e.Kr.) var templet förstördes av romarna år 70 e. Kr.
* Israel åto manna i fyrtio år ( Andra Mosebok 16 : 35)
* samt domare 13 : 1 . Israel dämpas av filistéerna fyrtio år .
* 1 Kings 2 : 11 . Och de dagar som David regerade över Israel var fyrtio år : sju år regerade han i Hebron , och trettio och tre år i Jerusalem regerade han .

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Så här " 10 "avser stjärna David;



1 Kungaboken 11:35 Men jag kommer att ta riket från sin sons hand, och ger det till dig , till och med tio stammarna.


Kontrollera:

Se pilen ? Men vad jag menar är korset i sig är en pil. Här ser du på pilen på korset i bilden .

Även du kommer att se fisken , saldon, Davidsstjärnan och svärdet. Det finns 24 trianglar. 42 trianglar i alla [ 12 ( kombinationer av 2) och 6 (av 4) och 24 ] 42 är det symboliska i Bibeln. 42 dagar efter att Jesus korsfästes han gå upp till himlen 42 generationer från Abraham till Jesus (Matt 01:17 ). Dessutom är antalet 24 Symbolisk i Bibeln. Liksom 24 äldste i Uppenbarelseboken .




Ovansida av en pyramid




Trianglar på bilden ovan är motsatta på trianglarna i bilden nedan



Kontrollera:

Grekiska siffror








Profetian uppfylls

Låt oss se vad Jesus säger om två stycken i Bibeln ( Daniel 0:07 och Uppenbarelseboken 10:7) både vad gäller Vandalism äckligt.

Lukas 21:22 För dessa är de dagar av hämnd som uppfyllde alla dessa saker skrivs.

Det stycke i Lukas 21:22 handlar om förödelsens styggelse talas om Jesus.

Uppenbarelseboken 10:07 Men i dagarna av en röst för den sjunde ängeln , när han var på väg att blåsa , sedan i slutändan Guds mysterium , enligt den goda nyheten att han sade till sina tjänare profeterna.

Daniel 00:07 Och jag hörde mannen klädd i linne, vilket var högre än vattnet i floden, när han höll upp sin högra hand och sin vänstra hand mot himlen och svor vid honom som lever för alltid vara en tid, tid , och en halv tid , och när de slutade bryta i bitar kraften i den heliga staden, alla dessa saker kommer att sluta.

Paghambing hambingin hänvisat till en incident , styggelse avsky av vandalism .

* Vandalism , så äckligt att läsa att " Vandalism "för att säga detta är " vandalism " som resulterar i " ingen sten kvar på toppen av båda njurarna "

Nedan finns händelser som rör säga om Jesus och änglarna i Daniel och Uppenbarelseboken .




Detta är min tolkning i Matteus 1:17 om 14 generationer. När du lägger i- eller ända ned siffrorna svaret är 14 . Och när in- lägg också på samma sida av de fyra grupperna är svaret fortfarande 14 . I Hesekiel 10:13 nämns att fyra hjul och det var som 88 . 88 är antalet konstellationen (88 stjärnbilder ). Den 88 kommer att vara X 2 X eller timglas . The XX kommer att ses på vardera sidan av Davidsstjärnan . Ett X ( timglas ) har 12 gånger så du ser på bilden ovan . De skiljer sig eftersom de är runda ljus och mörker 12:00 -6 : 00:00 i mörkret på "AM" 6:00 -12: 12:00 för ljuset att "AM"
Du behöver inte blanda ihop eh här är en annan bild.



Skillnader i ljuset av "AM "och" PM " och noterade att det i deras triangel. siffrorna 1,3 och 5 i "AM" (medsols) är triangulär uppåt medan 1,3 och 5 i "PM" (medsols) har trekantiga ner. Vi ser ljuset i världen idag, var på morgonen upp och ner på eftermiddagen.

Det är fortfarande baserad i Matteus 01:17 där jag har varit på en riktig tolkning av mitt uttalande . Bestämd här att Babylon var det 14: e generationen. Nuet och det förflutna är inte längre omfattas av Babylon (Irak) till Israel. Men Bibeln kallas Babylon Guds fiende . Varför kallas Babylon (Uppenbarelseboken 17) den stora prostituerad ? Och vem eller vad hon ?

Honom att erkänna att han var en kvinna för planeten Venus som morgonstjärna är namnet på kvinnan där Babylon kallas " morgonstjärna "(Jes 14:12). Kvinnan i efa ( Sakarja 5:7-11 ) tas till Sinears land eller Babylon de goda nyheterna Bibeln och drottningen av lust i Uppenbarelseboken 17 var kvinnor. Matteus 1:17 säger om Babylon har skett men det Babylon i Uppenbarelseboken är slutet av säsongen.

Sålunda berättade Predikaren 3:15
15 hänt tidigare har hänt , och ska också ha ägt rum och söka Gud igen förflutna.

Får uppträda också, klar . Så 14 generationer av Babylon (Matteus 1:17) är bara upprepningar. Så vem kinatuparan det nuförtiden?

Hon är kvinna. Hennes namn har 6 bokstäver, ogift efternamn när han har 9 skrivelser och efternamnet han nu är 6 bokstäver. 696 det som om han dont ! 666 är den bibliska symbolen och inte litiral .

Han var ledare för ett land som presidenten satt på ( januari 20) 2001. Daniel 9:20-27 är en uppgift om 490 år om det ska hända igen även vad som anges i Predikaren 3:15 i Filippinerna började 1521 när den införde kristendomen Magellan land. Och 490 : e året var 2011 då de 10 : e år med nummer 696 är avslutad. Men bara fram till 2010 han gick in i fällan när han två kungar i Daniel 8 ( horn får) är han tog makten . Var Fernando Poe Jr och Joseph Estrada .

Hon har 24 senatorer jämfört med 24 äldste inför Gud. Har varit 24 sedan 1986 (Författning 1987) Att sitta den första kvinnliga ledaren i landet. Därför de kallade Daniel 7 4 djur. Den 10 Kungen (Uppenbarelseboken 17) regerade fram till början Emilio Aguinaldo till Ferdinand Marcos . Och framväxten av fyra monster lever fortfarande nu november 2008.

Denna kvinna är nakapagtatak henne som 696 dagar mellan död och begravning av påven Johannes Paulus II som höll 3 1 / 2 år sedan 9 / 11 till börja räkna 1290 dagar i Daniel 12 .

Nu säger Predikaren 3:15 som händer har hänt ännu så det är korrekt att säga att " historien upprepar sig "

Nu, i Matteus 1:17 är att vi vet Babylon kom 14. generationer från David. Om du inte har identifierat Babylon ( den stora skökan ) av Uttalande 17 på nummer 14.

Denna kvinnor präglade sitt märke 696 , uppfyllandet av 666 , mellan sin dödsdag av påven Johannes Paulus II när landet är inget ljus. De 696 är från hans födelsedatum den 5 april 1947 till april 02-08 , 2005 ( död och begravning av påven Johannes Paulus II). 58years multiplicera med 12 är lika med 696 månader. Förutom antalet hans namn Gloria (6) Macapagal (9) Arroyo (6).

Dagen för begravningen av påven Johannes Paulus II den 8 april 2005 var en stor dag eftersom det är att uppfylla löftet om ängeln i Daniel 00:11

Daniel 12:11 Och från den tid då den kontinuerliga brännoffer tas bort, och styggelse som låter , kommer att ha ett tusen två hundra nittio dagar .

Så tydligt i början av rösträkningen 1290 dagar eller 3 1 / 2 år sedan resningen av styggelse som låter . När det började ? Det började på 9 / 11 terror attackerna i New York och tog examen 2005/04/08 dag begravningen av PJP2 . Om vi räknar dagar sedan 9 / 11 till 2005/08/04 vi kommer att ha 1305 dagar. Den 1290 är 43 månader. 2001/11/09 till 2005/04/08 är 43 månader också . Sa Uppenbarelseboken 11:03 har nämnt denna dag 1260 , så 1305-1260 = 45 dagar liksom i Daniel 12:11,12 att 1335-1290 = 45 dagar också . Skedde den 9 / 11 blir förutspått av Jesus i Matteus 24:2 att ingen sten lämnas ... Och 4 fighter på 9 / 11 är likvärdigt med 4 änglar i Uppenbarelseboken 9:14,15 och tid, dag , månad och år i Uppenbarelseboken 9:15 är ingen annan än 2001/11/09 . Buried påven Johannes Paulus II på 230: PM, på den tiden var 08:30 i New York samma dag så nära 8:45 den 9 / 11 När det första flygplanet träffade byggandet av WTC.

Placeringen av märket 696 görs men inte napigilan och uppfyllda profetior. När ingen ledare då kyrkan har gjort branding .

Paghihip tog 6 : e trumpet vid påven Johannes Paulus II .

Daniel 00:07 är en man svära sin ed och han sa att efter 3 1 / 2 år , efter att ha brutit i bitar kraften i heligt folk, kommer allt slut. Ängeln i Uppenbarelseboken 10 är också hävas så här i Daniel 12 och Uppenbarelseboken 10:07 punkt vänligen "Men i de dagar då en röst för den sjunde ängeln , när han var på väg att blåsa , så i slutändan Guds mysterium , enligt den goda nyheten som han förklarade för sina tjänare profeterna. " Bra att det var över mina förväntningar. Låt oss gå tillbaka till Daniel 00:07 säger jag efter 3 1 / 2 år , nu va jag sa när påven Johannes Paulus II tog paghihip av 6. Trumpet . Om därför paghihip 6 : e trumpet började på 9 / 11 terror attacker ( Upp. 9:14,15 ) och slutade på April 8, 2005 dag begravningen av påven Johannes Paulus II . Om jag säger att påven Johannes Paulus II: s 6. ängel blåste trumpet är särskilt drabbade vad jag säger. För när snart blåste trumpet 7 ( påven Benedictus XVI ) är i sista hand mysterium (Upp. 10:7) som säger i Daniel 12:07 är efter 3 1 / 2 år. Daniel 12:11 säger att i början av rösträkningen 1290 dagar eller 3 1 / 2 år sedan resningen av förödelsens styggelse ( Kalapastanganang nr Matchless ), och det hände den 2001/09/11 terrorattackerna i New York.

Vem är egentligen den mäktiga ängeln i Uppenbarelseboken 10:01 ? Han var Michael ärkeängeln . Michael kommer till " tid "eller "möjlighet" som berättas i Daniel 00:01

Och på den tiden skall Mikael träda upp , den store fursten som står för det goda i barn till ditt folk och det kommer att bli en tid av nöd, som aldrig eftersom det fanns en nation fram till den tidpunkten , och på den tiden var Ditt folk är frälst, var och en som skall vara skrivna i boken .

Michael kommer till " tid " ( inte säga om under eller före eller efter förödelsens styggelse ) , men han sade under den. Det var under fyra kungar i Daniel 11 . Den period som omfattas av den fjärde kungen av slöseri med tid. Och han täckte också ( den fjärde kungen av Daniel 11) tidpunkten för förödelsens styggelse .

Daniel 11:31,40
31 och gruppen kommer att stå på hans sida, och de skall vanhelga helgedomen , till och med väggarna och ta bort den ständiga brännoffer, och de släpper den styggelse som låter .
40 Och under slutet är makikipagkaalit honom konungen i söder, och kungen i norr skall komma emot honom som en stormvind , med vagnar och med ryttare och många skepp , och han medgav landet, och ska svämma över och senare.

Denna match Malachy profetia av St . Om jag säger att påven Johannes Paulus II: s 6. ängel blåste trumpet , siempre , var påve Benedictus XVI också kanske 7. ängel för att blåsa trumpet . Om trumpet är upp till påven Benedictus XVI och som också var Petrus Romanus ? Han var ärkeängeln Mikael .

Michael, Människosonen Jesus visar. Matthew 24:15-21 (se även Lukas att förstå mer ) säger att uppträda se det hat som styggelse Vandalism men strunta i vad annat kan man vid den tidpunkten. Det är också den tid då Miguel , eller hur? Matteus 24:21 säger att den extrema fattigdomen ännu inte upplever alltid och aldrig mer . Nu om det står i Matteus 24:21 som hänt , vad sägs om Daniel 12:01 säger att " aldrig varit förut "? Menade du fel i Daniel 00:01 att om detta hände i 70 e.Kr. så? Aldrig hända igen att sade i Matteus 24:21 säger. Bara en påminnelse om att det inte kommer att vara åtskilda passager i Matteus 24:15 till 21.

Ta Observera: Om Luke Läs , förstå att du säger i Matteus 24:2 är också i Matteus 24:15 .

Hur Michael blev Människosonen ? Jag förlänga den? Siempre , hans far , Jesus blev människa. Medel människobarn Son Jesus. Men inte "barn till köttet " son är ett bra exempel vad jag menar. När Kristus blev Abrahams säd är fortfarande , Jesus son Michael . Michael, Människosonen Jesus undervisade i Matteus 24 speciellt .

Uppenbarelseboken 13:05
5 Och han gav honom en mun som talade stora ord och förtal och fick makt , att fortsätta fyrtio och två månader.
Är i Uppenbarelseboken 13:05 (andra än Uppenbarelseboken 11:2,3 ) efter att det första 3 1 / 2 år (Uppenbarelseboken 11:02 ) Nästa 3 1 / 2 år (Uppenbarelseboken 13:5) kommer att generera den 7 år eller veckor ( Daniel 9:27)

Okej , här är exakt 1260 dagar i den bibliska säger. Jag sa med ett antal naitatak 696 ( Gloria ) mellan dagen för död och begravning av påven Johannes Paulus II. Naitatak samma dag som hans födelsedag ( April 5, 2005 ) så den första dagen med märket är April 5, 2005 den första dagen. April 6, 2005 andra .... fram till 15 September, 2008 1260 : e dag. Den 15 september bekräftades 2008 kollapsen av Lehman som det globala finanskrisen nagtrigger .

Lehman Brothers ansökt om konkursskydd enligt Chapter 11 skydd September 15, 2008. Enligt Bloomberg rapporter lämnats till det amerikanska Konkurs domstolen, Southern District of New York ( Manhattan) den 16 september visade att JP Morgan Lehman Brothers Försedd med totalt $ 138.000.000.000 dollar i " Federal Reserve -stödda förskott. " Den kontanta förskott återbetalats av JPMorgan Chase av Federal Reserve Bank of New York för 87 USD miljarder på 15 september och $ 51000000000 den 16 september [15].

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Att räkna År av Daniel 9

1521 e.Kr. till 2011 e.Kr. (490 år , skriven tillsammans med Daniel )

1521+434+49= 2004 AD ( År när " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 AD (efter 7 år av självständighet i Israel)

2008 10 = 2018 ( 10 år före den 70. års oberoende Israel)

2001 t0 2011 ( 10 år sedan 9 / 11 terrorattackerna )

2011 till 2018 har en 7 års mellanrum före 70 : e år av självständighet i Israel.

2005- Prinsen har förlorat något ( naitatak till 696)

2008 globala finanskrisen

2004- början av förra året 7 490 år.

2005 : året för Redemption

Vad är det faktum att 2005 är förenligt med biblisk säger?

Sa Tredje Mosebok 25:9,10 kan alltså säga :
9 Då kommer du att befalla folket vandra den berömda trumpet på den tionde dagen av e sju månader ; dag för inlösen patutunugin trumpet genom hela landet.
10 Och för att hålla fem och tio år, och Du utropa frihet i landet för alla som bor i landet
: Det ska bli fest jubileum för dig, och varje en av er ska återvända till sin egendom, och var en återgång till hans hus.

1948 , det 50 : e år av självständighet som Filippinerna och visar också det år av självständighet (1948) för nationen Israel.

Daniel 9 vi gå tillbaka ungefär 490 år. Observera att delas det 490 år ( 434,49 och 7) i tre . För vilka dessa 49 år? Den skall höra Tredje Mosebok 25:9,10 .

Började 490 år med början 1521 som Magellan sätta kristendomen till vårt land.

1521+434=1955

1955+49=2004

Så 50 år, från juni 1955 ( 7 år från den fria Israel) var under 2005.

Om därför , berättade år 2005 det år då inlösen ( Mos 25:9,10 ) också Jesaja 61:1,2

Jesaja 61:1,2
1 Ande Herren Gud är över mig , ty Herren smort mig till att förkunna glädjens budskap för de ödmjuka , sände han har mig att läka förkrossat hjärta, att förkunna frihet för de fångna och öppna fängelset bundna;
2 Att proklamera acceptabelt år från HerrenOch dag av hämnd vår Gud, att trösta alla som sörjer

Så vad Jesus säger om det?

Lukas 21:22,28
22 Eftersom dessa är de dagar av hämnd som uppfyllde alla dessa saker skrivs.
23 Ve den nagdadalangtao , och omvårdnad i dessa dagar! eftersom det kommer att bli stor nöd på jorden , och ilska i detta land.

28 Men när saker och ting började hända, kommer att titta upp och lyft upp era huvuden , ty nära din inlösen.

Bevis på att Michael David Hula

David Vem ?
Daniel 00:01
1 Och på den tiden var Michael stå upp att stor prins som står för det goda i barn till ditt folk och kommer det att finnas en tid av nöd, som aldrig blev eftersom det var en nation fram till dess, och vid den tidpunkten ditt folk skall fatta, Var finns i boken .

Jeremia 30:7,8,9,21
7 Is! eftersom den dagen är stor, Så något liknande : han då tid av nöd av Jacob men han skall vara .
8 Och på den dagen , säger HERREN Sebaot, att jag kommer att bryta hans ok från av dig och kommer att explodera ditt band och att han tjänar inte mer främlingar ;

Här är svaret:

9 Men de skall tjäna Herren , sin Gud, och David deras kung , Jag reser mig dem.
21 Och Deras prins skulle vara en av dem, och deras härskare kommer att vara bland demOch jag skall låta honom , och han skall närma sig till mig: för dem som vågar närma sig mig? säger.

Om du studerar väl, är Jesus inte Michael. För Michael, komma bland dem står i punkt 21 . Säger i Matteus 24 som inte någonsin kommer stor vedermöda , när Miguel Jesus sade Jesus felet inte skett någon gång , men lägg aldrig mer sagt.

Kom bland vilka var Michael?


Inklusive religion bland Abrahams säd . Vittne ( profetian om påvarna : t Malachy ) den katolska kyrkan. Och Miguel vittnar också .

Tre huvudsakliga staden

Israel och från 2000 f.Kr. Abraham
* Spirit- Ett vittnesbörd om Gud

Katolska kyrkan, från 2000 år sedan Lord
* Vatten- Dopet och anknutet till den romersk-katolska kyrkan

Filippinerna- Gift (nuvarande ) 2000 år efter Jesus
* Blood- Son kvinnan i Uppenbarelseboken 12

* De tre förenade i vittnesmål (om det inte fylla i dessa tre inte acceptera om han presenterar sig själv som Miguel , Guds Son )

1 Joh 5:08
8 Ty det finns tre vittnen, Anden, vattnet och blodet ; och de tre överens om .

Under den tid Miguel

Uppenbarelseboken 6:12-17
12 Och jag såg när han öppnade det sjätte sigillet , och det blev en stor jordbävning, och solen blev svart som en sorgdräkt av hår en mörk, och hela månen blev som blod ;
13 Och himlens stjärnor föll till marken , som fikonträdet frukt isinasambulat hennes lilla unge frukt när slog en stark vind .
14 Och himlen skildes som om du bokar en desperat drunkning , och alla berg och öar flyttades från sin ståndpunkt.
15 Och konungarna på jorden och furstar och de förnämsta kaptener, och de rika och mäktiga , och varje slav och varje Freeman, är nagsipagtago i grottor och i berg i fjällen ;
16 Och de säger till bergen och klipporna: Fall över oss och vi kommer att hålla ditt ansikte i sittande på tronen , och för Lammets vrede :
17 Ty det kom till stora dag sin vredeOch Vem kan stå ?

När du placerar tecknen i solen , månen och stjärnorna ?


Haggai 2:21-23 " Tala till Serubbabel Juda ståthållare och sade: Jag kommer att skaka om himmel och jord 22 Och jag skall störta tronen i riket och Jag kommer att förstöra styrka riken på nationer och jag kommer att störta vagnar och de som är i dem och hästarna och deras ryttare skall komma ned var och en med svärd av sin bror. 23 På den tiden säger Herren Sebaot : Jag kommer att ta Serubbabel , min tjänare , Sealtiels son , säger Herren och Jag skall göra dig en signetring, Eftersom vi valde säger HERREN Sebaot.

"Jag kommer att skaka jorden och himlen " Haggai 2:21 är precis samma sak : "Jag panginginigin himmel och jord " i Jesaja 13:13.

Förstörde styrka riken på nationer ( Haggai 2:22) i 9 / 11 terror attackerna i New York .
Så säger Jesaja 13:9,10,13
9 Här samma dag som Jehovas kommer,, för grym både med förbittring och brinnande vrede göra landet till en ödemark och förstöra dess syndare från den.
10 Eftersom himmelens stjärnor och grannlåt detta inte skall lämna sina ljus: Solen skall förmörkas i hans upp, månen skall inte orsaka henne ljus.
13 Därför vill jag panginginigin himlarna och jorden skall bort från sin plats i vrede Herren Sebaot och dagen för hans vredes glöd.

Ignorera punkt 13 " samma dag som hans vredes glöd . "

Samma säger i Uppenbarelseboken 6 vers 17 På den stora dagen kom i sin vrede , och vem kan bestå ?


Vad skulle Jesus säga om det?

Matteus 24:29 Omedelbart efter tidens vedermöda är förmörkade solen och månen inte ge sitt sken, och stjärnorna skola falla ifrån himmelen , och skall vara himlens makter .

Den matchar Uppenbarelseboken 6:12,13 . För att fortsätta behandlingen i Matteus 24 vers 30 , är den synliga tecken från himlen Människosonen .

Matthew 24:30 Och då skall tecken synas Människosonen i himlen och då skall alla släkter på jorden och man skall få se Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet .

Om det fortfarande är ängel i Uppenbarelseboken 7:2-3 Människosonen .
Och därför Serubbabel , säger Haggai 2:23 att göra stämpel är Människosonen .

Inga andra plats efter ett tecken från himlen (Matt 24:29 och Apoalipsis 6:12,13 ) och nästa och som visar tecken på Människosonen .

Anmärkning:
Mellan 6. sigill , trumpet och skål vrede är ett tecken på ankomsten av Människosonen.


Vad är motsvarande fyra änglar i Uppenbarelseboken 07:01 ?

Uppenbarelseboken 07:01
1 Och efter detta såg jag fyra änglar som står på fyra hörn , som uppväger fyra vindar på jorden , så att vinden blåser på jorden eller havet , eller några träd.

Motsvarande finns i Matteus 24:31

Matthew 24:31
31 Och han skall sända ut sina änglar med en stor trumpet , och de skall samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena ända till den andra.

Och se till att välja från alla stammar i hela världen tillsammans.

7:9,14 uttalande
9 Efter dessa saker som jag såg , och se, en stor skara som ingen otaliga , från varje nation och alla stammar och folk och tungomål stå inför tronen och inför Lammet , klädda i vita kläder , och palmer i sina händer ;
14 Och jag sade till honom: Herre, Du vet . Och han sade till mig: Dessa härstammar i stor vedermöda, Och de tvättade sina kläder och vitt i Lammets blod .

Den stora vedermödan som avses i Uppenbarelseboken 7:14 är också stor vedermöda i Matteus 24:21

Mato 24:21
21 Ty då Det kommer att finnas en stor vedermöda, Som inte var sedan början av världens hittills heller aldrig hända någonsin.

Vi ser harmoni i nedanstående punkter.

Daniel 00:01
1 Och tiden skall Mikael träda upp , den store fursten som står för det goda i barn till ditt folk och kommer det att finnas en tid av nöd, som aldrig blev eftersom det var en nation fram till dessOch vid den tidpunkten ditt folk skall fatta, Var och en som skall vara skrivna i boken .

Jeremia 30:7-9,21
7 Is! för den dagen är bra, att inget är som det: Även tiden för besvär av Jakob, men han skall vara .
8 Och på den dagen , säger HERREN Sebaot, att jag kommer att bryta hans ok från av dig och kommer att explodera ditt band och att han tjänar inte mer främlingar ;
9 Men de skall tjäna Herren , sin Gud, och David, sin konung , som jag kommer att ta upp dem.
21 Och deras prins ska vara en av dem, och deras guvernören skall förflytta sig från mitt ibland dem ; och jag skall låta honom , och han skall närma sig till mig: för dem som vågar närma sig mig? säger.

Joel 2:2,10,11
2 Dagar av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker , som gryningen sprids på bergen: En stor människor och starka ; hade aldrig gillar det, Inte heller skall någon mer efter det, till åren i många generationer.
10 Jorden skall Skalvet före dem, och himlen skälver : solen och månen förmörkas , och stjärnorna mister sitt sken;
11 Och Herren skall höra sin röst före sin armé , ty hans läger är mycket stor , ty han är stark , att hans ord : för dagen av Jehova är stor och mycket fruktansvärd och som kan följa ?

Matthew 24:21,29,30
21 Ty då Det kommer att finnas en stor vedermöda, Vilka som inte sedan början av världens hittillsOch varken skall aldrig.
29 Omedelbart efter tidens vedermöda är förmörkade solen och månen inte ge sitt sken, och stjärnorna skola falla ifrån himmelen , och skall vara himlens makter:
30 Och då skall tecken synas Människosonen i himmelen, och då skall alla jordens stammar , och man skall få se Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet .

I Malaki 4:5,6 ser ut att säga:
5 Här Jag kommer att skicka profeten Elia, förrän den stora och fruktansvärda dag Herren.
6He hans papagbalikingloob hjärtat av fäder till barnen och barnens hjärtan till deras fäder så att jag inte kommer och slår jorden.

Malaki 3:01
1 Se, jag sänder min budbärare och han skall bereda vägen för mig och Herren som ni söker skall plötsligt komma till sitt tempel och budbäraren av förbundet , som ni glädjas åt : se, han kommer , säger Herren av värdar.
2 Men vem kan uthärda dagen för hans ankomst ? och som skall stå när han verkar ? eftersom han är som eld raffinaderi och som fylligare .

Tillbaka till oss:
Mal 3:02 " som skall stå " (när han visas)
Uppenbarelseboken 6:17 " som kan stå " (vi gömmer ansiktet i sittande på tronen , och för Lammets vrede )


Elias berättade Malaki 4:05 är ärkeängeln i
1 Tess 4:16 Ty när Herren själv stiga ned från himlen med ett rop, med ärkeängels röst och med trumf på Gud och de döda i Kristus uppstå först .

Jeremia 30:7
7 Is! för Dagen är stor, Så att inget är som det : även nödens tid av Jakob, men han skall vara .

Jeremia 46:10
För dagen är Herrens, Herren Sebaot, dag av hämnd, att hämnas honom hans motståndare ; och svärd skall förtära och vara mätta , och deras blod : för Herren , Herren Sebaot har ett offer i norr av floden Eufrat.

Detta stycke lyder oftast handlar om " Herrens dag " och kallas " stora och fruktansvärda hemsk dag " som berättade Joel 2:31

© Copyright 2008


Är att även en styggelse skadegörelse och kriget i himlen och Armageddon ?

Bild från : http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Krig i himlen , en styggelse för vandalism

Uppenbarelseboken 12:4,7
4 Och hans stjärt drog tredjedel av stjärnorna på himlen och ipinaghagis jorden : Och draken stod framför kvinnan föder , att sluka hennes barn hennes födelse.
7 Och en strid uppstod i himlen : Mikael och hans änglar stred drakenOch draken och hans änglar stred ,

I likhet med Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 och ökat kraftigt , till himmelens härskara , och några av de trupper och stjärnorna den kastade ner på jordenOch trampade på dem.
11 Ja, förstorad , tills prinsen armé ; och Han tog ifrån honom den ständiga brännoffer , och platsen för hans helgedom var bedrövad .

Båda dessa i Daniel 11:31

Daniel 11:31
31 och gruppen kommer att stå på hans sida, och De skall vanhelga helgedomen, Även väggar och ta bort det ständiga brännofferOch de släpper den styggelse som låter.

Om det under evenemanget paguusapan händer det under slutet. Daniel 8:17 och Daniel 11:22,40 . Detta är ankomsttid för Miguel Daniel 12:01

Vandalism avskyvärd - Armageddon

Daniel 7:10,11,21,22
10 En häftig brand och kom ut ur honom : tusen tusen tjänade honom och tio tusen gånger tio tusen stod inför honom : Den rättvisa fastställdes , och böckerna öppnades.
11 Jag såg på den tiden på grund av en röst för de stora ord som hornet talade : Jag såg till djuret dödades , och hans kropp förstördes , och det var givet att bränna i elden.
21 Jag såg , och samma hornet förde krig mot de heligaOch segrade mot dem ;
22 Fram till den uråldrige kom och lagen gavs till helgonen från den Högste , och det var dags att de heliga hade riket .

Detta fenomen är samma i Uppenbarelseboken 20:4,7,8,9,12

Uppenbarelseboken 20:4,7,8,9,10,12
4 Och jag såg troner, och det finns nagsisiluklok dem , de gav fördömande, och jag såg själarna av dem halshuggna för Jesu vittnesbörds och för Guds ord , och inte tillbett odjuret och dess bild och tar emot hans märke på sin panna eller sin hand , och de levde , och regerade med Kristus i tusen år.
7 Och när de tusen åren kommer Satan släppas lös ur sitt fängelse
8 och tycks bedra folken i de fyra hörnen av jorden, till Gog och Magog , samla dem till striden, vars antal är som sanden i havet .
9 Och de gick upp över bredden av jorden, och belägrade heligas läger , och den älskade staden : och eld kom ner från himlen , och de brändes.
10 Och djävulen som förförde dem kastades i samma sjö av eld och svavel, även som odjuret och den falske profeten , och de skall plågas dag och natt i evigheternas evigheter .
12 Och jag såg de döda, höga och låga, stå inför tronen , och böcker öppnades ; och ännu en bok öppnades , som är livets bok : och de döda dömdes efter saker skrivet i böcker, efter sina gärningar .

Satan i belägringen av den heliga staden är att passera förödelsens styggelse ? Denna något komplicerade . Men läser vi i Uppenbarelseboken 11:15,18

Uppenbarelseboken 11:15,18
15 Och den sjunde ängeln blåste och hade en stark röst från himmelen och sade: Den rike i världen blev vår Herre och hans smorde , och han skall regera i evigheternas evigheter .
18 Och folken blevo missnöjda , och Din vrede kom, och tiden för de döda att dömas , och tiden för prisutdelningen du spaden dina tjänare profeterna och helgonen , och fruktan ditt namn , små och stora, och förstöra förstörelsen av jorden.

Fördömandet av de döda inträffat under den perioden . Vi bestämmer nu om i Uppenbarelseboken 20:09 är förödelsens styggelse . Om vi återvänder under händelsen , det var samma dag som fördömande av de döda. Uppenbarelseboken 20:12 . Om identiska, bör du förstås som belägringen av Satan (Uppenbarelseboken 20:09 ) I sjätte basunen inte göra? . Som så ? Det läser i Uppenbarelseboken 11:02

Uppenbarelseboken 11:02
2 Och loobang utanför templet ignoreras , och mäter inte ; förutsättning för hedningarna, och Deras yuyurakang fyrtiotvå månader siudad helig.

Det står också i Lukas 21:20,24

Lucas 21,20,24
Men 20 när du såg arméer Jerusalem, då veta att hennes förstörelse var nära.
24 Och de skola falla för svärd , och skall ledas i fångenskap till alla folk och Jerusalem trampat av hedningarna, att uppfylla de tider de ofrälse.

Och detta är förödelsens styggelse (Matteus 24:15 och Markus 13:14 ) att ingen sten lämnas på båda njurarna . Lukas 19:43,44 . Och det säger också i Daniel 11:31 , 12:11 ankomsttid för Michael och uppståndelse från de döda ( Daniel 12:1,2 ) skall bedömas.

Om tre och ett halvt år berättas i Uppenbarelseboken 11:02 , är det säkert väl berättat i Daniel 7 ?

Daniel 7:27
25 Och han skall tala ord mot den Högste , och bära ut helgonen från den Högste , och han skall tänka för att ändra tider och lagen, och De skall ges i hans hand tills en tid och tider och en halv tid .

Därför är förödelsens styggelse , Armageddon och krig i himlen liknande .

Label Trumpeter och Bowl of Hate

Vi bestämmer vad innebörden av de sju sigill , sju basuner och sju skålar av Guds vrede . Innan vi först fastställa innebörden av de sju trumpeter. Dagen för signalhorn eller trumpet är i dag läser i Sefanja 3 vers 16 och vi börja läsa i vers 14 .

Sefanja 1:14,15,16
14 stora dag Jehova är nära, nära fin och bråttom, ens röst Herrens dag ; den mäktige mannen skall gråta det bittert .
15 Denna dag är en vredens dag , en dag av ångest och nöd, en dag av undergång och förödelse, en dag av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker ,
16 Day of the trumpet och larm mot befästa städer och mot de höga tornen.

Trumpet
Vi bestämmer vad innebörden av de sju sigill , sju basuner och sju skålar av Guds vrede . Innan vi först fastställa innebörden av de sju trumpeter. Dagen för trumpet eller trumpet är i dag läser i Sefanja 3 vers 16 och vi börja läsa i vers 14 .

Sefanja 1:14,15,16
14 stora dag Jehova är nära, nära fin och bråttom, ens röst Herrens dag ; den mäktige mannen skall gråta det bittert .
15 Denna dag är en vredens dag , en dag av ångest och nöd, en dag av undergång och förödelse, en dag av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker ,
16 Day of the trumpet och larm mot befästa städer och mot de höga tornen.

Trumpet
Bild från : http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Uppenbarelseboken 08:07 Trumpeter första
7 Och det första slaget , och det var hagel och eld blandat med blod , och kastade på markenOch den tredje delen av jorden brändes upp, och Den tredje delen av träden brann, och allt grönt gräs brändes .

Vi anser att definitionen skriftligen av profeterna.

Joel 2:30,31
30 Och Jag kommer att visa på himmelen och på jorden , blod och eld och pelare av rök.
31 Solen skall vändas i mörker och månen i blod , innan det stora och fruktansvärda dag Herren.

Hesekiel 38:22
22 och Jag slåss med honom genom pest och blod, och jag kommer att regna över honom och hans grupp , och många med honom, mycket starka regn och stora hagel , eld och svavel .

Hesekiel 13:13
13 Därför säger Herren Gud, Jag kommer till och rämna det med en storm min vredeOch skall det finnas ett överflöd dusch i min vrede , och stora hagel i vrede att konsumera det.

Uppenbarelseboken 8:8,9 andra trumpeter
8 Och den andra ängeln blåste , och som ett stort brinnande berg hade nabulusok havet, och den tredje delen av havet blev till blod ;
9 och dödade en tredjedel av varelser i havetVar med livet, och den tredje delen av de fartyg förstördes.

Det vi läser innan vi var Sefanja 3:14,15,16 itatas läsa i punkt 3.

Sefanja 1:03
3 Jag kommer att förbruka människor och djur kommer jag att förtära höns av himmelen och fiskarna i havet, och trevande med de ogudaktiga och avbröt mannen på jorden, säger Herren.

Trumpeter Tredje Uppenbarelseboken 8:10,11
10 Och den tredje ängeln blåste och föll från himlen en stor stjärna, brinnande som en fackla , och föll i den tredje delen av floden , och vattenkällor ;
11 Och stjärnans namn är Malört : och den tredje delen av vatten blev malört ; och många människor dog på grund av vatten, eftersom bittert vatten .

Vem dricker bittert vatten och när detta hända?

Jeremia 23:15,19,20
15 Därför säger HERREN Sebaot om profetenSe, jag skall mata dem med malört , och göra dem vatten av galla , för från profeterna i Jerusalem är ogudaktigheten gått ut i hela landet.
19 Se, Stormen av Herren, Hans vrede, gick ut , även en allvarlig storm : det får brista på huvudet av de onda.
20 I HERRENS vrede skall icke upphöra, förrän han har verkställt , och tills han har utfört sitt hjärtas tankar : i kommande dagar skolen I anse det perfekt.

Jeremia 8:14,16
14 Varför har vi sitta stilla ? samla er , och låt oss gå in i befästa städer , och låt oss vara tyst där : för vi sätta Herren, vår Gud, och gett oss vatten galla att dricka, eftersom vi har syndat mot Herren.
16 Den frustande av hans hästar hördes från Dan : en röst för de gnäggande av hans starka hela landet darrar, För de kom , och slukade landet och allt som finns , de människor och de som bo däri.

Jeremia 9:15,16
15 Därför säger HERREN Sebaot, kommer Israels Gud : Se, jag mata dem , folket, med malört , och ge dem vatten mage att dricka.
16 Jag kommer också att förskingra dem bland folken, som varken de eller deras fäder hava känt , och Jag kommer att skicka dem till svärdet, tills jag har ätit dem.

Uppenbarelseboken 08:12 Fjärde trumpeter
12 Och den fjärde ängeln blåste , och sårade den tredje delen av dagen, och den tredje fasen av månen, och den tredje delen av stjärnan , att förmörka den tredje delen av dem, och att den tredje delen av dagen ska inte lysa , och så även på natten.

Motsvarigheten till detta är den mörka av solen, månen och stjärnorna i Joel 2:9,10,11

Joel 2:9,10,11
9 De språng på stan , kör de på väggen , de klättra upp husen, de går in i fönstren som en tjuv .
10 Jorden skall Skalvet före dem, och himlen skälver : solen och månen förmörkas , och stjärnorna mister sitt sken:
11 och Jehova låter han höra sin röst innan hans armé, För hans läger är mycket stor , ty han är stark , att hans ord ; Till samma dag som Jehova är stor och mycket fruktansvärdOch vem kan följa den?

Sefanja 1:14 denna match om Herrens röst .

Trumpeter femte Uppenbarelseboken 9:2,8
2 Och han öppnade schaktet i avgrunden , och rök steg från gropen , som röken från en stor lutuang - järn ; och förmörkade solen och himlen för rök grop.
8 De hade hår som kvinnors hår , och tänderna är som lejon.

Femte Trumpet hänvisar till armén berättade Joel 2 . Vi höja Joel 01:06 Fortsätt läsa till Joel 2:1,2

Joel 1:06
6 För en nation är kommer upp på min mark, stark och utan nummer ; Hans tänder tänder av ett lejon , och han har knappast ett stort lejon.

Joel 2:1,2
1 Stöten i basun på SionOch ljudet ett larm i mitt heliga berg : låt alla invånare i landet, för dagen Jehovas kommer, för det är
2 dagar av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker , som gryningen sprids på bergen : ett stort folk och stark, aldrig någonsin vill, får varken finnas något mer efter det , fram till år av många generationer.

Den sjätte trumpet är densamma även den femte trumpet. Vad är meningen med de fyra änglarna bundna av floden Eufrat, läsa titeln Babylon och Profetia uppfylls

Också sade den sjunde basunen given till Kristus och till Gud rike i världen.

Uppenbarelseboken 11:15,18
15 Och den sjunde ängeln blåste och hade en stark röst från himmelen och sade: Den rike i världen blev vår Herre, och hans Kristus , och han skall regera i evigheternas evigheter .
18 och öm missnöjd landet, och din vrede kom, och tiden för de döda att dömas , och tiden för prisutdelningen du spaden dina tjänare profeterna och helgonen , och fruktan ditt namn , små och stora, och förstöra förstörelsen av jorden.


Att ge riken Kristus och fördömandet av de döda lästes i Daniel 7 under fjärde odjuret.

Daniel 7:10-14
10 En häftig brand och kom ut ur honom : tusen tusen tjänade honom och tio tusen gånger tio tusen stod inför honom : Den rättvisa fastställdes , och böckerna öppnades.
11 Jag såg på den tiden på grund av en röst för de stora ord som horn; Jag såg tills djuret dödades , och hans kropp förstördes och det var givet att bränna i elden.
12 Och resten av djuren , deras makt tas ifrån : ännu sina liv förlängdes för en säsong och en tid.
13 Jag såg i natt visioner, och , se, det kom med himmelens skyar ett lik en människoson , och han kom till gamla dagar , och de förde honom i närheten av honom .
14 och gav honom makt och härlighet, och ett rike , att alla folk , nationer och språk skulle tjäna honom : hans välde är ett evigt välde, som inte skall förgås , och hans rike skall inte vara .

Telling vers 18 Uppenbarelseboken 11 kom Guds vrede och fördömelse från de döda. I början av läsningen vi Sefanja 1 ( vers 14,15,16 ) säger att den dag då Kristus är en vredens dag ( Sefanja 1:15) så att vi kan fastställa innebörden av de sju skålar av vrede.

Jeremia 07:20
20 Därför säger Herren : Se, min ilska och min vrede skall hällas i denna plats man och djur, och träden på marken och frukten på jorden och skall icke bliva utsläckt.

Hosea 5:10
10 I Juda furstar som nagsisibago bort landmärken ; utgjuta min vrede över dem som vatten.

De sju skålar med Guds vrede motsvarar Herrens dag som de sju trumpeter.

Bowl of Hate Gud

Bild från : http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Uppenbarelseboken 16:02 Första Bowl
2 Och den förste gick bort och tömde sin skål på marken, och såret blev sjuka och de som har tunga vilddjurets märkeOch tillbådo dess bild.

Det sägs att under utgjutande av Guds vrede under vilda djur. Vem är odjuret , läste titeln Vissa saker i Daniels bok och Uppenbarelseboken och Prophecy uppfyllda.

Med läka såren fortfarande göra det ?

Jeremia 30:14,15
14 Du har glömt alla älskare vill de dig inte; ty jag har sårat dig med såret av en fiende, ett hårt straff , för storhet din missgärning , ty dina synder ökade.
15 Varför vill du gråta för din smärta? Din smärta är obotligFör många din missgärning , ty dina synder höjdes , har jag gjort dessa saker till dig.

Psaltaren 38:5
5 Mina sår är stillastående , och putokputok , på grund av min okunnighet.

Jesaja 01:06
6 Från fotsulan ända till huvudet finns det ingen sundhet, men sår och blåmärken och sår putrifying: Inte stängt , inte heller något samband , vare sig bevekas med olja människan.

Uppenbarelseboken 16:03 Andra Bowl
3 Och den andra ängeln tömde sin skål i havet , och det blev blod som från en död man , och alla levande själ , till och med havet är döda.

Den andra skål med Guds vrede är detsamma i den andra luren är definitioner. Vi läser även av Hesekiels bok .

Hesekiel 38:19,20
19 Ty i min svartsjuka och i brand av min vrede har jag talat väl ändå på den dagen har en stor skaka i Israels land;
20 Så att fisken i havet, och fåglarna himmelen, och markens djur och alla kräldjur som kryper på jorden, och alla människor på jorden , skall skaka vid min närvaro , och bergen ska vara och den branta platser skall falla , och varje vägg skall falla till marken .

I Hesekiel 38 som vi använde för första trumpet , så det betyder samtidigt förekommer.

Uppenbarelseboken 16:4-7 (tredje Bowl )
4 och tömde sin skål över den tredje av de floder och vattenkällor , och de blev blod.
5 Och jag hörde vattnens ängel säga " Bara du, nu och tidigare, O Helige, för vilka en sådan domare;
6 Ty de har utgjutit blod av helgon och profeter, och gav dem blod , är det värt dem.
7 Och jag hörde altaret säga: Ja, Herre Gud, du Allsmäktige , sanna och rättfärdiga är dina domar .

Den tredje skål med vrede är detsamma i den tredje trumpet. Vi använde den tredje trumpet stycket uppgifter stämmer vi använde tredje stycket skål.

Jeremia 25:15,16,32,38
15 Ty så säger Herren, Israels Gud , för mig, Ta vin kopp ilska mot min hand, och du dricker alla de folk till vilka jag skickar dig.
16 Och de skall dricka, och fram och tillbaka , och vara arg , på grund av svärdet att jag kommer att skicka dem.
32 Så säger HERREN Sebaot : Se, det onda skall gå från nation till nation, och starka storm har uppväckt från de yttersta delarna av jorden.
38 Han har tagit sin hemliga, som lejon ; därför att deras land är öde på grund av häftigheten i förtryckarensOch på grund av sin vredes glöd .

Jesaja 49:26
26 Och jag skall mata dem som förtrycker dig med sitt eget kött , och De skall vara fulla med sitt eget blod , som med sött vin , och alla män, att jag, HERREN, din Frälsare och din Återlösare, den Mäktige av Jakob.

Hesekiel 39:17,18,19
17 Och du , människobarn, så säger Herren Jehova : Tala till sättet för fåglar och till alla markens djur , ihop er och kom ; samla er från alla håll till mitt offer som jag offrar för dig, ett stort offer på bergen i Israel, att ni kan äta kött och dricka blod.
18 Ni skall äta köttet av den mäktiga och dricka blod av furstar på jorden, av baggar av lamm och getter, av oxar , alla gödboskap .
19 Och ni skall äta fett tills ni vara full , och dricka blod tills ni är berusade , av mitt offer som jag har offrat för dig. (Se Uppenbarelseboken 19:17-21 och 01:07 Sefanja )

Uppenbarelseboken 16:8,9 (fjärde Bowl )
8 och tömde sin skål på den fjärde dagen , och gav det till honom att bränna människorna med eld.
9 och brände människor i extrem värme , och de namusong Guds namn med makt över dessa plågorOch de omvände sig inte ge honom ära.

Det betyder människor rening. Men i stället de förfina är förbannat Gud.

Malaki 4:02
2 Men för eder, som fruktar mitt namn rättfärdighetens sol med läkedom under sina vingar , och ni skall gå ut och skutta som kalvar .

Malaki 3:1,2,3
1 Se, jag sänder min budbärare, och han skall bereda väg för mig och Herren som ni söker skall plötsligt komma till sitt tempel , och budbäraren av förbundet , som ni glädjas åt : se, han kommer, säger Herren Sebaot .
2 Men vem kan uthärda dagen för hans ankomst ? och vem ska stå när han verkar ? för han är som ett raffinaderi eld och liksom fylligare:
3 och Han kommer att sitta som en smälter och renar silver , och han skall rena Levi sönerOch luttra dem som guld och silver , och de skall erbjuda Jahve erbjudanden i rättfärdighet.

Rättfärdighetens sol heter Morning Star . Vem på morgonen?

Uppenbarelseboken 22:16
16 Jag Jesus har sänt min ängel vittna eder dessa saker i kyrkorna. Jag är roten och avkomma till David , den ljusa morgonstjärnan .

Några kanske frågar , är inte Satan Morgonstjärnan skrivet i Jesaja 14:02 ? Läs i punkt 4 i Jesaja 14 i Good News bibelöversättning . Punkt som säger detta : Detta är hån att säga. Babylon bara förlöjliga dig för ordet morgonen.

Uppenbarelseboken 16:10,11 (femte Bowl )
10 Och den femte göt ut sin skål på tronen av odjuret , och förmörkade hans rike, Och de gnagde sina tungor för smärta,
11 och De namusong himmelens Gud på grund av sin smärta och sina sårOch de omvände sig av sina verk.

Händer under den här besten från början av den första skålen tyder på att en väderförhållandet, en generation. Den mörka av solen , månen och stjärnorna för att markera den femte och fjärde trumpet sägs ha förmörkade dagen för armén av gräshoppor och även matcha den för att läsa innan vi har skrivit till Joel 2:9,10,11

Om sjätte skål av vrede , precis som den läser den sjätte trumpet till titeln definitionen Babylon.

Omkring sju trumpeter , skada den tredje delen . Betyder läsa i Sakarja 13:08

Sakarja 13:8,9
8 pass , att i hela landet , säger Jehova, var två delar avskurna och dö , men den tredje var kvar.
9 och Jag kommer att föra den tredje delen i elden , och kommer att finslipa dem som silver är raffinerad, och kommer att prova dem som guld. De skall åkalla mitt namn och jag skall höra dem : Jag säger , mitt folk , och man skall säga, Herren är min Gud.

Den tredje fasen kommer att rena . Om rening kommer det att inträffa under de vilda djur som indikerar den fjärde skålen av vrede. Därför kommer de sju basuner inträffa under de vilda djuren .

Om den sjunde skålen , läser sin definition titeln : Babylon

Nu har vi fastställa innebörden av de sju sigill .

Brand
Bild från : http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Uppenbarelseboken 6:1-8 (fjärde från första märke till märke )
1 Och jag såg när Lammet ett av de sju sigill , och Jag hörde en av de fyra varelserna, som talade som ljudet av åska Kom .
2 Och jag såg , se en vit hästOch han som satt på den hade en båge , och gav honom en krona , och han gick bra, och för att lyckas.
3 Och när han öppnade det andra inseglet, Jag hörde den andra levande varelser, och sade: » Kom .
4 och Det kom en annan häst , röd hästOch ridningen här , gav bort jorden fred och att mangagpatayan en annan , och gav honom ett stort svärd.
5 Och när han öppnade det tredje sigillet , Jag hörde den tredje levande varelser, och sade: » Kom . Och jag såg , Och se, en svart hästOch han som satt på hade en balans i handen.
6 och Jag hörde som en röst bland de fyra varelserna sade ett öre är ett mått vete för en silverpenning och tre mått korn , och inte skadar oljan och vinet .
7 Och när han öppnade det fjärde inseglet, Jag hörde den fjärde levande varelser sade: Kom .
8 Och jag såg , och se en blekgul hästOch satt här med namnet Döden , och Dödsriket följde med honom. Och de fick makt över fjärdedelen av jorden, att döda med svärd, hungersnöd och pest och genom vilddjuren vilda på jorden.

Säg i punkt 8 de ges befogenhet över fjärdedelen av jorden, att döda med svärd, hungersnöd och pest , och de giriga vilddjuren på jorden .

Som de hänvisar till ? De var inte med hänvisning till fjärde ryttare men med alla fyra ryttare. Detta kallas för fyra domar om Hesekiel 14:21

Hesekiel 14:21
21 Ty så säger Herren Gud , hur mycket mer när jag skickar Mina fyra svåra domar om Jerusalem, svärd, och svält , och de vilda djuren , och pest, att skära av människor och djur ?

Om du märkt kommer alla ryttare har varenda levande varelse säga: Kom! Låt oss veta vem de fyra varelserna .

Uppenbarelseboken 4:6,7
6 Och inför tronen , till synes med ett hav av glas som glas, och i mitt för tronen , och kring tronen var fyra varelserna full av ögon före och efter.
7 Och Den första varelsen liknade ett lejon , och den andra varelsen som en kalv , och den tredje varelsen hade ett ansikte som en man , och den fjärde varelsen liknade en flygande örn.

De fyra levande varelser som Hesekiel såg detta , är de fyra keruber .

Hesekiel 1:4,5,10
4 Och jag såg , och se, en stormig vind kom från norr, ett stort moln , med en eld infolding sig, och en ljusstyrka runt omkring och från mitten av det med glödande metall , ur elden .
5 och från därinne kom liknade fyra levande varelser. Och detta var deras utseende : de hade liknade en person;
10 Vad gäller likheten mellan deras ansikten , de såg ut som en man, och de fyra hade inför ett lejon på höger sida , och de fyra hade inför en oxe på vänster sida hade de fyra inför en örn .

De fyra varelserna var från mitten av den stormiga vinden kom från norr. Sa Jeremia 23:19 och Jeremia 25:32 finns tillgänglig om den storm av Herren. De två punkt förklaring vi använde den tredje trumpet och den tredje skål av Guds vrede. Lydelse den stormiga vinden i Jeremia 30:23,24 .

Jeremia 30:23,24
23 Se, Stormen av Herren , hans raseri , en fortsatt storm : det får brista på huvudet av de onda.
24 Den hårda HERRENS vrede får inte återvända förrän effekter, och tills han har utfört intensiteten i hans hjärta ; i kommande dagar skolen I anse det .

Låt oss läsa Jeremia 09:16 och Jeremia 25:32,28 vi använde den tredje trumpet och den tredje skålen av vrede.

Jeremia 09:16
16 Jag kommer också att förskingra dem bland folken, som varken de eller deras fäder hava känt , och Jag kommer att skicka dem till svärdet, Tills jag har på dem.

Jeremia 25:32,38
32 Så säger HERREN Sebaot : Se, det onda skall gå från land till land , och starka storm har uppväckt från de yttersta delarna av jorden.
38 Han har tagit sin hemliga, som lejon för sin mark är öde på grund av häftigheten i förtryckarensOch på grund av sin vredes glöd .

Vi läser också Jeremia 49:36,37

Jeremia 49:36,37
Och Elam är 36 Jag ta fyra vindar från de fyra hörnen på himmelenOch Jag skall förströ dem åt alla vindarOch ingen nation dit de fördrivna av Elam .
37 Och jag skall göra elamiterna sina fiender , och före det efter deras liv , och jag skall låta olycka komma över dem, även min brinnande vrede , säger Herren , och Jag kommer att skicka dem till svärdet, Till dem.

Sa match Jeremia 49:36,37 Jeremia 09:16 och Jeremia 25:32,38 . Så vi vet vad innebörden av fyra vindar.

Sakarja 6:1-5,8
1 Och igen Jag lyfte mina ögon, och såg , och se, där kom fyra vagnar fram mellan två berg, och bergen fanns berg av mässing.
2 I den första vagnen voro röda hästar, och den andra vagnen svarta hästar;
3 Och den tredje vagnen vita hästar , och den fjärde vagnen grånade hästar.
4 Och jag svarade och sade till ängeln som talade med mig , Vilka är dessa , min herre?
5 Och ängeln sade till mig: Dessa är de fyra himmelens vindar, som går ut från stående inför Herren av hela jorden.
8 Då ropade han till mig och sade till mig : »Se , De kommer mot norr nagpatahimik min ande i norr.
De fyra vagnar var fyra match Rider ( i Uppenbarelseboken 6) av de fyra varumärkena. Därför innebär fyra ryttare fyra vindar av storm motsvarande . De fyra ryttarna i Uppenbarelseboken 06:08 de betyder . De fyra ryttarna sändes i dagarna i förödelsens styggelse . För att fortsätta behandlingen i Uppenbarelseboken 06:12 , solen , månen och stjärnorna förmörkas att matcha i Matteus 24:29 , Markus 13:24,25 och Lukas 21:25,26 .

Hesekiel 5:2,9,12,13,14
2 En tredje del skall du bränna upp i eld mitt i staden, Den dag belägringen är uppfylldaOch ta den tredje delen , och slår med svärd runt , och en tredje del skall du strö i vinden , och jag kommer att dra ut en svärdet efter dem .
9 Och jag skall göra för er har jag inte gjort , och jag fortfarande tycker om, För alla kasuklamsuklam.12 Den tredje delen av dig skall dö av pestOch av svält de konsumeras mitt i dig , och en tredje del falla för svärd omkring dig , och Den tredje delen jag skall förströ åt alla hållOch draget svärd efter.
13 Således skall min vrede , och jag skall låta min vrede på dem, och jag skall bli tröstade , och de skall veta att jag Herren talade till mina ansträngningar , när jag har åstadkommit min vrede på dem.
14 Och jag skall uträcka min hand mot dem, och jag skall göra landet öde och avfall, från öknen mot Diblah , i alla bostäder , och de skall veta att jag är Herren .

Sa vers 9 säger att han inte gjort det och kommer inte att göra något liknande. Om detta görs , varför det fortfarande läser Uppenbarelseboken ? Svar , för i Hesekiel 05:09 och Uppenbarelseboken 06:08 är ett .

De sju sälar , sju basuner och sju skålar av Guds vrede kommer att ske vid samma tidpunkt , samma dag .

Joel 2:11
11 Och Herren skall höra sin röst före sin armé , ty hans läger är mycket stor; Eftersom stark att hans ord; Till samma dag som Jehova är stor och mycket fruktansvärd och vem kan följa den?

Matthew 24:22
22 Och om inte förkortas dessa dagar, intet kött bliva frälst; men eftersom valet är paiikliin dagen.

Romarna 9:28
28 Utförd för Herren Hans ord på jorden, Därför och paiikliin.
29 Och som Jesaja sade tidigare , om inte lämnat oss ett frö Herren Sebaot , skulle vi ha varit som Sodom och Gomorra var.

Vad Paulus säger efter att ha skrivit om Jesaja ? Vi lär oss från Jesaja .

Jesaja 10:22,23
22 Ty om än ditt folk Israel, vore såsom sanden i havet , en kvarleva av dem ska återvända : förbrukningen förordnas skall svämma över av rättfärdighet.
23 För destruktion , och beslutsam, kommer Herren , Herren Sebaot , mitt i hela jorden.

Om förstörelse bestäms av Jesaja . Är detta hänvisade också till Paulus ? Vi tar upp behandlingen Romarna 9:22

Romarna 9:22
22 Tänk om Gud älskade att avslöja sin vrede och göra sin makt , har uthärdat stort lidande i blodkärlen vredens monteras på förstörelse:

Om hämnd är en besparing kommer också att ha Herren.

Jeremia 33:14,15,16
14 Se, dagar skola komma, säger Herren, Jag kommer att göra det bra som jag har Israels husOch Juda hus .
15 I dessa dagar, och på den tiden , pasusuplingin jag David en gren av rättfärdighet, Och han skall verkställa rättvisa och rättfärdighet i landet.
16 På den tiden skall Juda varda frälst och Jerusalem bo i trygghetOch detta namn skall vara : Herren vår rättfärdighet.

Vem är en gren av rättfärdighet , läser den med titeln: Vem bestämmer alias Jesaja 9:6,7 Emmanuel ? och titeln : Röst

Om femte och sjätte märke till märke och kapitel 7 , skriftliga dess innebörd Dark Moon och Star of the Day och Babylon och Uppståndelsen. I slutet av de sju sigill , trumpeter och skålar av vrede, det finns gemensamma fraser.

Uppenbarelseboken 08:05 ( sju sigill )
5 Och ängeln tog rökelse rökelsekar , och han fyllde det med eld från altaret och kastade på jorden : och det var åska, och röster, och blixtar och en jordbävning.

Uppenbarelseboken 11:19 (sju basuner )
19 Och Guds tempel öppnades i himmelen , och såg i hans tempel ark hans förbund och det fanns blixtar och röster, och dånar , och en jordbävning och stora hagel.

Uppenbarelseboken 16:18 (sju skålar )
18 och det fanns blixtar och röster, och dånar , och det var en stor jordbävning, Det hände aldrig eftersom magkatao marken, en jordbävning som mycket starka , mycket fruktansvärd .

Vi finner liknande uttalanden av Jesaja .

Jesaja 29:6
6 Han besökte Herren Sebaot med åska och jordbävningar, och stort buller , med storm och oväder , och lågan av förtärande eld.

Babylon


Matthew 1:17
17 Så alla dessa alternativa generationer från Abraham intill David tillsammans fjorton leder suppleant , och från David intill dess att bort i fångenskap till Babylonien, fjorton - generationer, och från det att - fångenskap i Babylon till Kristus är fjorton - generationen.

Enligt Matteus 1:17 , kom Babylon i den 14: e generationen från David. Och enligt 2 Kings 25:8,9,10 brände templet och bröt ned Jerusalems murar.

2 Kings 25:8,9,10
8 I femte månaden, på sjunde dagen i månaden , vilket var det nittonde året av kung Nebukadnessar, konungen i Babel kom till Jerusalem Adan kaptenen för vakten , en tjänare till kungen av Babylon.
9 och Han brände Herrens hus och hus kungen, och alla hus i Jerusalem , var och stora hus han brände upp i eld.
10 Och bröt ned Jerusalems murar runt omkring, En hel armé av kaldéer , med kaptenen för vakten .

Många passager i Uppenbarelseboken kan läsas som en bok av profeterna som Jesaja , Jeremia, Hesekiel och andra. I Uppenbarelseboken 17 och 18 kommer att läsa om Babylon och läst många liknande verser i Jeremia 50 och 51 så det betyder i boken av profeterna som kommer att hända i framtiden.

Uppmärksamma nedanstående punkter.

Uppenbarelseboken 18:24
24 Och han fann blod av profeter och helgon , och alla dödades på marken.

Jeremia 51:49
49 Såsom Babylon störtas med döden i Israel, så hösten Babylon , dog i landet.

Lukas 11:49-51
49 Därför sade också Guds visdom , jag skall sända dem profeter och apostlar , och några av dem de kommer att döda och förfölja ;
50 Att ställa denna generation blod av alla profeter, skjul från skapelsen av världen;
51 Från Abels blod till blodet av Zacharias , som dog mellan altaret och helgedomen : ja , jag säger dig, att den är skyldig i denna generation.

Babylon har gjort honom göra bra. Vi läser de andra punkterna .

Uppenbarelseboken 18:06
6 Du ger också som han gav dig , och du öka över i hans verk : i koppen han ipaghalo pinaghaluan honom motsatt.

Jeremia 50:15,27,28
15 Skrik mot henne runt omkring : hon in sig själv , och hennes bålverk fallit , hennes murar kastas ner; för det är hämnd Jehovas : hämnas på honom , vad han gjorde , göra för honom.
27 Slay alla hennes tjurar , låt dem gå ner till slakt, Ve dem! för deras dag har kommit, den dag de hemsökelsens.
28 Hör en röst för dem att fly och fly från landet i Babylon , att förklara i Sion hämnd Herren, vår Gud, hämnd av hans tempel.

Enligt Herren Jesus , när tiden för belöning ?

Lukas 21:20-26
20 Men när du såg arméer Jerusalem, Då vet att hennes förstörelse var nära.
21 Då de i Judeen fly bort till bergen , och inom staden kom ut och på området bör inte komma in i staden.
22 Eftersom dessa är de dagar av hämnd , som uppfyllde alla skriftliga saker.
23 Ve den nagdadalangtao , och omvårdnad i dessa dagar! eftersom det kommer att bli stor nöd på jorden , och ilska i detta land.
24 Och De skall falla för svärdOch skall ledas i fångenskap till alla folk och Jerusalem trampade av hedningarna, att uppfylla hedningarnas tider .
25 Och tecken skola ske i solen och månen och stjärnorna , och på jorden ångest av landet, vilket matitilihan för ljudet av havet och surfa;
26 män av rädsla , och väntar på vad som komma skall på jorden : för mangangatal befogenheter himlen.

Vi läser samma förutsägelse av profeten Jesaja .

Jesaja 13:10,13,15,18,19
9 Se, samma dag som Jehovas kommer, grym både med förbittring och brinnande vrede , för att göra landet ödeOch därifrån till att förstöra syndarna .
10 För himmelens stjärnor och grannlåt av detta skall inte ge sitt ljus: Solen skall förmörkas i hans stigande, och månen skall inte orsaka hennes ljus.
11 och Jag skall straffa världen för deras missgärningOch de ogudaktiga för deras missgärning , och jag skall låta stolthet stolt , och kommer att ligga lågt högfärd den fruktansvärda .
12 Och jag skall göra en man mer värdefullt än fint guld , mannen som mer än fint guld i Ophir .
13 Därför Jag panginginigin himlarna och jorden skall bort från sin plats i vrede HERREN Sebaot, och dagen för hans vredes glöd,
14 Och det skall vara , hur rom och hur fåren som Ingen tar upp : de skall var och en av sitt eget folk , och fly, var en till sitt eget land.
15 Var ska dragkraft genom ; och varje skola falla för svärd.
16 Deras barn är i bitar inför deras ögon: Deras hus ska bli förstörda , och deras hustrur skändas .
17 Se, jag skall röra upp mederna mot dem , som inte skall anse silver och guld, skall de glädja inte .
Och 18 stycken av sina bågar för att de unga männen , och de inte har något medlidande om livsfrukt ; deras ögon skall icke skona barnen.
19 och Babylon , en härlighet som riken, är skönheten i Kaldeen , skall vara som när Gud omstörtade Sodom och Gomorra.

Hur fungerar Gud förstörde Sodom och Gomorra ?

Genesis 19:23-28
23 Solen var på jorden då Lot kom till Soar.
Då 24 nagpaulan Herren , över Sodom och Gomorra, svavel och eld från Herren från himlen;
25 Och han omstörtade dessa städer med hela Slätten och alla invånarna i städerna och växte på marken .
26 Men fru Lot såg tillbaka , och hon blev en saltstod.
27 Och Abraham reste tidigt på morgonen till den plats där han inför Herren.
28 Och han såg till Sodom och Gomorra , och allt land på slätten , och såg, och se , gick röken av marken upp som röken från en smältugn.

Nagpababa eld Herren. Han skickade aldrig personer med masong beklämmande. Inträffade på morgonen, inte vid middagstid , inte på eftermiddagen, inte på natten utan på morgonen.

Vi läser samma förutsägelse i Jerusalem och Babylon.

Jeremia 50:40-44,46
40 Precis som Gud förstörde Sodom och Gomorra och de omgivande städerna, säger Herren , så ingen bo där , eller om det bor några människobarn .
41 Se, ett folk kommer, från norr, och ett stort folk och många konungar skall från sidorna av jorden.
42 De håller bågen och lans , de är grymma, och ingen nåd : deras röst skall ryta som havet, och de rider på hästar , som i matris som män för krig mot dig , Du dotter Babel.
43 konungen i Babel hörde rapport av dem, och hans händer vax svag : ångest tog tag i honom, och kvalen som av en kvinna i möda .
44 Se, fienden komma som ett lejon från stolthet Jordanien mot den starka boning : Jag kommer plötsligt att få dem att springa iväg , och de valda , skulle han utser , för vem är som jag? och som kommer att utse mig tid ? och vem är prästen stå inför mig?
45 hör därför råd Herren , han som vidtagits mot Babel , och han satt sina beslut mot kaldéernas land : väl de kör till den lilla hjord , säkert han måste lämna sina hem med dem.
46 Bullret från att vidta Babylon jorden darrar , och ropet hörs bland nationerna.
Jeremia 6:22-24
22 Så säger Herren, Se, ett folk kommer, från norr landet och en stor nation skall höjas från sidorna av jorden.
23 De håller bågen och lans , de är grymt och utan nåd : deras röst skall ryta som havet, och de rider på hästar , var en array som män för krig, mot dig , du dotter Sion.
24 Vi har hört ryktet om detta : våra händer är svaga : ångest har tagit tag i oss, och kvalen som av en kvinna i möda .

Vi läser också andra liknande förutsägelse som händer med olika människor.

Jeremia 50:13
13 För vrede Herren är inte bebodd, men ska vara helt öde : var och en som åstad med Babylon skall häpna och vissla på alla hennes plågor.

Jeremia 49:17,18
17 och Edom skall vara ett föremål för häpnad : alla som passerade var förvånad och hiss på alla plågor.
18 Om störtandet av Sodom och Gomorra och de kringliggande städerna, säger Herren , ingen bo där, eller någon människobarn bo däri.

Jeremia 19:08
8 och Jag kommer att göra denna stad öde och ett väsande : var och en som övergår därmed vara förvånad och vissla på grund av alla plågor detta.

Enligt den katolska kyrkan , kallas Babylon i 1 Petrus 5:13 är romarna. Vad hände i 70 e.Kr. Jag kan inte se uppfyllelsen av profetian av profeterna och nya testamentet. Enligt "experter" har förstört templet i Jerusalem år 70 e.Kr. av romarna. Jag tror inte på sådana saker. Det är litiral , fysiska, material, sensuell , djävulska (inte den vishet som kommer ner från ovan , utan jordiska , sensuell , djävulsk . James 3:15)

Vi går tillbaka i Jeremia 50:40-46 och Jeremia 6:22-24 . Läser en bok av profeten Joel för liknande händelser och profetians ande i Joel 2:1-11 .

Joel 2:1-11
1 Stöten i basun på Sion , och larmar på mitt heliga berg: Låt alla invånare i landet, för dagen Jehovas kommer, för det är
2 Dagar av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker , som gryningen sprids på bergen : ett stort folk och stark, aldrig någonsin ut, inte heller skall någon mer efter dem, även år i många generationer.
3 En brand slukar framför dem och bakom dem en eld brinner: Marken är som Edens lustgård före dem, och bakom dem en ödslig vildmark , ja, och ingenting undgick dem.
4 Utseendet på dem är som uppkomsten av hästar och ryttare , så de kör .
5 Precis som ljudet av vagnar på toppar av berg skall de språng , som ljudet av en eldslåga öser stubb , som ett starkt folk som i slagordning.
6 I sin närvaro folken i ångest : alla ansikten är vaxad.
7 De springer som mäktiga män, klättra de väggen som männen i krig, och de mars varje en på sitt sätt, och att de inte bryta sina led.
8 Varken en annan , skall de gå var och en i hans väg, och när de faller på svärd och skadade.
9 De språng på stan , kör de på väggen , de klättra upp husen, de går in i fönstren som en tjuv .
10 Jorden skall Skalvet före dem, och himlen skälver : solen och månen förmörkas , och stjärnorna mister sitt sken:
11 Och Herren skall höra sin röst innan hans armé, För hans läger är mycket stor , ty han är stark , att hans ord ; Till samma dag som Jehova är stor och mycket fruktansvärd och vem kan följa den?

Enligt Herren Jesus , den mörka av solen , månen och stjärnorna fortfarande inträffar i framtiden, så profetian i boken om Joel har ännu hända i framtiden . Och profetian i Uppenbarelseboken kommer att inträffa i framtiden ännu, så vi hittar i Uppenbarelseboken samma profetians ande . Och vi ser detta i Uppenbarelseboken 9:13-19

Uppenbarelseboken 9:13-19
13 Och den sjätte ängeln blåste , och jag hörde en röst från hornen på det gyllene altaret inför Gud ,
14 säga till den sjätte ängeln med en trumpet, Lös de fyra änglar bundna vid den stora floden Eufrat .
15 och ungirded de fyra änglar , vara redo i tid och dag och månad och år för att döda den tredje delen av män.
16 Och antalet väpnade ryttare var dubbelt sangpunglibong gånger tio tusen : Jag hörde deras antal.
17 och Jag såg den vision hästarna och ridningen här , med bröstplåtar som av eld och hyacint och svavel och cheferna för de hästar som cheferna för lejon, och deras munnar är ut eld och rök och svavel .
18 Genom dessa tre plågor dödades den tredje delen av män, av eld och rök och svavel , som nangagsisilabas i munnen.
19 För kraften av hästarna är i deras mun , och i deras svansar , ty deras svansar är som ormen , och med huvudet , och vem de ipinananakit .

De fyra änglar är bundna av floden Eufrat och de är ungirded att döda den tredje delen av mänskligheten. Detta påstående är ett offer i norr av floden Eufrat. (Jeremia 46:10 )

Vi fortsätter att Uppenbarelseboken 11:02

Uppenbarelseboken 11:02
2 Och utanför templet loobang ignoreras , och mäter inte ; föreskrivs hedningarna , och de yuyurakang fyrtio och två månader den heliga siudad.

Den påstådda kränkningen av de nationer i Uppenbarelseboken 11:02 är förödelsens styggelse i Matteus 24:15 och Markus 13:14 och tydligt underförstådda i Lukas 21:24 och Matt 24:15 som det var sagt genom profeten av Daniel ( Daniel 9:27 , 11:31 , 00:11 ) Den tid , dag, månad och år i Uppenbarelseboken 09:15 var den 11 september 2001 i New York . De fyra änglar som frigörs för att dräpa den tredje av mänskligheten är de fyra fighter på 9 / 11. Från 9:13 till Uppenbarelseboken 11:14 Uppenbarelseboken kommer att märka att det innehöll den andra ve.

Uppenbarelseboken 11:14
Föregående 14 Det andra ve : se, det tredje ve kommer, snabbt.

Enligt Daniel 12:11 , i början av rösträkningen i 3 1 / 2 år är början på bygget av förödelsens styggelse . Blev så värdefulla timmar, dagar, månader och år i Uppenbarelseboken 9:15 till början av räkna dagarna till komplett 3 1 / 2 år.

Nedan kommer fighter komma till stranden och attacken på stranden. De två fighter för att attackera tvillingtornen båda kom från norr.

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jeremia 51
48 Då himlen och jorden och allt som finns däri , skall sjunga av glädje över Babylon, för jagarna skall komma till honom från norr, säger .

Vi avgör om matcherna är listade nedan.

Femte Mosebok 32:41,42,43
41 Om jag ska vässa mina glittrande svärdOch min hand gör rätt, kommer jag att göra hämnd på mina fiender , och vi belönar dem som hata mig.

42 Drunk med blod och jag kommer göra mitt pilar , och mitt svärd skall förtära kött ; Det blod av slagna och de fångna , från chefen för fienden.
43 Gläd er , o ni folk , med hans folk ; För han kommer att hämnas sina tjänares blod av , och hämnd för sina motståndare, Och reservdelar till sitt land , sitt folk.

Jeremia 46:10
10 Ty dagen är Herren , Herren Sebaot, en dag av hämnd , att hämnas honom hans fiender och svärdet skall förtära och vara mätta , och ska dricka deras blod; ty Herren , Herren Sebaot, ett offer i norr av floden Eufrat.

Uppenbarelseboken 18:24
24 Och finns i honom blod av profeter och heliga och alla dem som dödats på marken.

Stycket ovan matcher. Floden Eufrat (Jeremia 46:10 ) var bredvid Babylon (Uppenbarelseboken 18:24) . Babylon fann blod av Guds tjänare . Så belöning ( Deuterenomio 41:43 ) av Gud för honom Babylon fanns blod av profeter .
 
Vi läser i Uppenbarelseboken 16:12

Uppenbarelseboken 16:12
12 och sjätte tömde sin skål över den stora floden Eufrat , och dess vatten torkade ut, att förbereda kungarna från stigande av solen.

Läser samma profetian i Jeremia 50:38,40

Jeremia 50:38,40
38 En torka är över henne vatten och torkadePå land beläten , och de är galna på grund av avgudar.
40 Precis som Gud förstörde Sodom och Gomorra och de kringliggande städerna, säger Herren , så ingen bo där , eller om det bor några människobarn .

Detta läser vi i Uppenbarelseboken 16:12 (baserat på vår behandlingen) är moderna i Uppenbarelseboken 09:15 och båda ligger på 6. tallrik vrede och 6 : e trumpet så vi fortsätter att läsa i Uppenbarelseboken 16 vers 18 .

Uppenbarelseboken 16:18
18 Och det fanns blixtar och röster, och dånar , och det var en stor jordbävning, som aldrig hänt sedan magkatao marken, en jordbävning som mycket starka , mycket fruktansvärd .

En stark jordbävning skakade eller skakningar innebär befogenheter himlen. Lukas 21:26 och 24:29 Matthew

Matthew 24:29
29 Omedelbart efter tidens vedermöda skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken, och stjärnorna skall falla från himlen, och skall vara himlens makter ;

Vi fortsätter stycket i Uppenbarelseboken 16 i punkt 19

Uppenbarelseboken 16:19
19 och Den stora staden var skildes i tre , och städerna i landet nangaguho : och stora Babylon var ihågkommen inför Gud , att ge honom bägare vin av häftighet av hans vrede.
Den genomsnittliga djup i tre stora städer finns i Hesekiel kapitel 5 punkt 2 och 12 .

Hesekiel 5:2,12
2 tredje delen skall du bränna upp i eld mitt i staden, Den dag belägringen är uppfylldaOch du får den tredje delen , och slår med svärd runt omkringOch Den tredje delen skall du strö i vinden, Och jag kommer med draget svärd efter dem.
12 tredje delen av dig skall dö av pest och genom hungersnöd skall de konsumeras i mittenOch en tredjedel skall falla för svärd runt omkring digOch Den tredje delen jag skall förströ åt alla hållOch med draget svärd efter .

Dagen för belägringen lästes i Lukas 21:20 läser vi att innan. Inträffat när belägringen förmörkades solen, månen och stjärnorna (Luk 21:25 ) och lyder så här på etiketten 6 . Tidigare är den sjätte skålen av vrede och trumpet , samtida innebörd de sju trumpeter, varumärke och skålar av Guds vrede . Sasapitin allt en generation.

Uppenbarelseboken 6:12,13,14
12 Och jag såg när han öppnade det sjätte sigillet , och det fanns en stark jordbävningOch Solen blev svart som en sorgdräkt av hår en mörk, och hela månen blev som blod ;
13 Och himmelens stjärnor föll till jorden, Som ett fikonträd frukt isinasambulat hennes lilla unge frukt när slog en stark vind .
14 Och himlen skildes som om du bokar en desperat drunkning , och alla berg och öar flyttades från sin plats.
15 Och konungarna på jorden och furstar och de förnämsta kaptener, och de rika och mäktiga , och varje slav och varje Freeman, är nagsipagtago i grottor och bergsklippor;

Borttagandet av berg och öar läser vi i fortsättningen av Uppenbarelseboken 16 i punkt 20

Uppenbarelseboken 16:20
20 Och alla öar flydde , och inga berg funnos mer.

Hesekiel 38:19,20
19 Ty i min svartsjuka och i brand av min vrede jag har talat, Visst den dagen kommer att bli en stor skaka i Israels land;
20 så att fisken i havet, och fåglarna himmelen, och markens djur och alla kräldjur som kryper på jorden, och alla människor på jorden , darra i min närvaro, och bergen skall vara och den branta platser skall falla , och varje vägg skall falla till marken.

Läs även Jesaja bok när magpapatabon människor i fjällen.

Jesaja 02:19
19 och människor går in i grottor i klippor och grottor på jorden, för gudsfruktan , och hans höga majestät , när han reste sig för att skaka jorden.

När tiden ?

Jesaja 30:32
32 Och varje slag av den utsedda personalen som kastades ner till honom , skall vara med tamburiner och med harpor , och i strider med skakande kommer han till dem:

Jeremia 46:10
10 För dagen är Herrens, Herren Sebaot, dag av hämnd , att hämnas honom hans motståndare ; och svärd skall förtära och vara mätta , och deras blod : för Herren , Herren Sebaot, ett offer i norr av floden Eufrat.

Jesaja 34:6,7,8
6 Ty Herren är fylld med blod , fett med fetma , blod av lamm och getter, fett njurar av baggar : För ett offer till Herren Bosra , och en stor slakt i Edoms land .
7 Och vildoxar kommer att komma ner med dem och oxar med tjurar, och deras mark skall vara blod , och deras damm gjorde fett med fetma .
8 Till samma dag som hämnd av Herren , det år då ersättning i en kamp i Sion .

Och vi upprepar bara frågan om när det år belöning.

Vi läser andra liknande händer i städerna.

Jeremia 49:21 ( Edom )
21 Jorden darrar vid ljudet av deras fallPå gråta , var det buller hörs i Röda havet .

Hesekiel 31:16 (Egypten)
16 Jag gjorde det land ljudet av hans fall , när jag kastade honom ner till dödsriket till dem som går ned i graven , och alla Edens träd , valet och bästa på Libanon , alla som dricker vatten var tröst i den nedre delarna av jorden.

Hesekiel 26:15,18 ( Tyre )
15 Så säger Herren Gud till Tyrus; Får inte öarna skaka vid ljudet av ditt fall, När de sårade stöna när slakten av er ?
18 Öarna darra på dagen i ditt fallJa, är öarna i havet förfäras vid din avresa.

Jeremia 50:46 ( Babylon )
46 Bullret från att vidta Babylon jorden skälverOch ropet hörs bland nationerna.

Jeremia 25:31 ( länder)
31 Bullret kom till jordens ände , ty HERREN har en kontrovers med landet , Han kommer att vädja till alla människor , om han kommer att ge dem till svärdet, säger Herren.

Jesaja 17:09 
9 På den dagen deras starka städer blir som den övergivna platser i skogen, till råga på berget , som lämnade före Israels barn , och att raseras .

Uppenbarelseboken 17:5,6
5 Och på hennes panna var skrivet ett namn, MYSTERY Det stora Babylon , moder till prostituerade och jordens styggelser .
6 och Jag såg kvinnan berusad av blodet från de heliga och blodet från martyrer Jesus. Och när jag såg honom undrade jag stora häpnad .

Vad dessa styggelser ?

Jeremia 07:30
30 gjort för barn till Juda var ont i mina ögon, säger Herren : de satte sina styggelser i det hus som kallas mitt namn , för att orenat det .

Vad avskyvärd sak att sätta i Herrens hus ?

2 Kings 21:05
5 och han byggde altaren åt alla himmelens härskara i två domstolar Herrens hus .

Och dyrkan av dessa vidrigheter Herren.

Hesekiel 8:13-16
13 Han sa också till mig: Du skall få se ännu andra stora styggelser som de gör.
14 Och han förde mig till dörren av porten Herrens hus i norr, och se, där sutto kvinnor Gråten för Tammuz var.
15 Då sade han till mig, du sett det här , du människobarn ? du se igen ännu större styggelser än dessa.
16 Och han förde mig in på innergården i HERRENS hus , och se, dörren till Jehovas tempel , mellan vapenhuset och altaret, ungefär fem och tjugo män, med ryggarna mot tempel , vänd österut , och de tillbad solen i öster .
 

Fyra Vind


bild från: http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Vilka är de fyra vindarna ?

Uppenbarelseboken 7:1,2
1 Och efter detta såg jag fyra änglar som står på fyra hörn , som uppväger de fyra vindar på jorden, Så att vinden blåser jorden eller havet eller på något träd.
2 Och jag såg en annan ängel uppstigande från solens uppgång , med förseglingen av den levande Guden ; och han ropade en röst till de fyra änglar som gav maipahamak jorden och havet,

De fyra vindarna i Uppenbarelseboken 7 är de fyra ryttarna av fyra varumärken ( Uppenbarelseboken 6:1-8 )

Motsvarande fyra mangangangabayo är de fyra vagnar i Sakarja 6:1-8

Sakarja 6:1-5
1 Och igen Jag lyfte mina ögon, och såg , och se, kom fyra vagnar fram mellan två berg ; och bergen var berg av mässing.
2 I den första vagnen voro röda hästar, och den andra vagnen svarta hästar ,
3 Och den tredje vagnen vita hästar , och den fjärde vagnen grånade hästar.
4 Och jag svarade och sade till ängeln som talade med mig , Vad är det , min herre?
5 Och ängeln sade till mig: Dessa är de fyra himmelens vindar, som går ut från stående inför Herren av hela jorden.

Vi analyserar hur du matchar dessa fyra flygplan på 9 / 11 terror attackerna i New York .

Bild från : länk 1   länk 2

6 Vagnen är vari den svarta hästar än går vidare mot norr och den vita gå ut efter dem;och den grå gick mot söder.
7 Och den starka kom ut och försökte gå fram och tillbaka genom jorden ; och han sade: Gå fram och tillbaka över landet. Så de gick fram och åter över landet.
8 Då ropade han till mig och sade till mig; Här kommer de norrut nagpatahimik min ande i norr.

De två vagnar från norr och norr är det attacken på Twin Towers .

En utgång söder eller söder och attacken mot Pentagon.

Och en nagpumiglas (enligt de goda nyheterna Bibeln) och det var kraschen i Pennsylvania.

Sakto göra i profetian ?

Placera dem på dagen för belägringen , som berättade i Sakarja 5 , som skildes av tre delar i landet och också berättade de sju (eller sex ) Trumpet . Samma period av händelsen och förverkligandet av visionen fram till slutet av Uppenbarelseboken .

Fyra Air ( Vindbyar av Herren )

Stormen av Herren är de fyra ryttarna av fyra vindar.

Låt oss förklara Bibeln är .

Jeremia 25:31,32,33
31 Bullret kom till jordens ände, För Herren har en kontrovers med folken , han vädjar till allt kött ; om ondskan han kommer att ge dem svärd , säger Herren .
32 Så säger HERREN Sebaot : Se, det onda skall gå från nation till nation, och en stor virvelvind höjas upp från yttersta delarna av jorden.
På 33 de slagna av Herren på den dagen skall komma från ena änden av jorden till den andra änden av jorden: De får inte vara beklagade , varken samlas in, eller begravda , de skall vara dynga på marken.

Jeremia 23:19,20
19 Se, Stormen av Herren , hans vrede, gick ut , även en allvarlig storm : ligger hack i häl på det onda.
20 Den HERRENS vrede skall icke upphöra, förrän han har verkställt , och tills han har utfört sitt hjärtas tankar : i kommande dagar skolen I anse det perfekt.

Jesaja 66:15,16
15 Ty se, Herren kommer med eld, och hans vagnar som en stormvind ; att göra sin vrede drabba med hetta och sin näpst med eldslågor .
16 För med eld kommer HerrenOch med sitt svärd, till alla människor : och de slagna av Herren skall vara många.

Jeremia 4:11,12,13
11 Vid den tiden sades detta folk och Jerusalem , En varm luft från höga platser i öknen dotter mitt folk , inte för att sålla eller rengöra något :
12 En stark vind från dem kommer till mig: nu skall jag ge domen mot dem.
13 Se, han ska komma upp som moln , och hans vagnar är som en virvelvind hans hästar är snabbare än örnar. Ack ! för vi är förstörda.

Jeremia 12:12
12 Jagare är komma över alla höjder genom vildmarken : för HERRENS svärd förtär från ena änden av landet till den andra änden av landet : inget kött ska ha fred.

Habackuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid dig bland folken , och tittar på dig och undrar underbart : för jag jobbar ett arbete i dina dagar som du inte tror om det sagt.
6 Ty se , höjer jag upp kaldéer, som bitter och förhastade nation, att bredden på jorden, så magari bostaden där det inte är deras.
7 De är fruktade och fruktade deras domar och deras värdighet utgå från sig själva.
8 Deras hästar är snabbare än leoparder , och mer våldsamma än på kvällen vargar , och deras ryttare tryck stolt på : ja, deras ryttare kommer från långt håll när de flyr en örn redo att äta.

Jeremia 50:40,41,42,43
40 Precis som Gud förstörde Sodom och Gomorra och grannen städer i detta, säger Herren , så ingen bo där , eller om det bor några människobarn .
41 Se, en folkförsamling från norr ; och ett stort folk och många konungar skall från sidorna av jorden.
42 De håller bågen och lans , de är grymma, och ingen nåd : deras röst skall ryta som havet, och de rider på hästar som i matris som män för krig mot dig , du dotter Babel.
43 konungen i Babel hörde rapport av dem, och hans händer vax svag : ångest tog tag i honom och lidande som en kvinna i födslovånda .

Jeremia 51:1
1 Så säger Herren, Se, jag skall uppväcka mot Babel och mot invånarna i Lebcamai , en förstör vind.

Daniel 11:40
40 Och under slutet är makikipagkaalit honom konungen i söder, och Kungen i norr skall komma emot honom som en stormvind , med vagnar och med ryttare och många skepp ; och han skall komma in i landet, och ska svämma över och gå genom .

Joel 2:2,10
2 Dagar av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker, Som gryningen spridning på bergen : ett stort folk och stark; hade aldrig gillar detInte heller skall det finnas några mer efter det, även de år av många generationer.
10 Jorden skall Skalvet före dem; himlarna skall skälva : solen och månen förmörkas , och stjärnorna mister sitt sken :

Sefanja 1:15
15 Den dagen är en dag av vrede, dag av ångest och vånda , en dag av undergång och förstörelse, dag av mörker och sorg, dag av moln och mörker ,

Hesekiel 38:9,15,16
9 Och du skall stiga upp , Du kommer som en storm , du skall vara som ett moln för att täcka marken, dig och alla dina band, och många folk med dig .
15 Och du skall komma från din ort från den yttersta delarna av norra , du och många folk med dig , alla av dem rider på hästar, ett stort företag och en mäktig armé ;
16 Och du komma upp mot mitt folk Israel , som ett moln för att täcka marken: Är den sista dagen, att föra dig mot mitt land , att nationerna kan känna mig , när jag skall vara helig på dig, o Gog , inför deras ögon.

Hesekiel 1:4,5
4 Och jag såg , och se, en stormig vind kom från norr, ett stort moln, med en eld infolding sig, och en ljusstyrka runt omkring och från mitten av det med glödande metall , ur elden .
5 Och från mitten därav kom liknade fyra levande varelser. Och detta var deras utseende : de hade liknade en person;

De fyra levande varelser som Hesekiel såg var både John såg i Uppenbarelseboken av de fyra varumärkena. Stormen vindar från norr är de fyra ryttarna i Johannes såg att var och en av dem har en levande varelse sa " Kom! "

Uppenbarelseboken 06:08
8 Och jag såg , och se en blekgul häst; och mannen som satt här med namnet Döden , och Dödsriket följde med honom. Och de fick makt över fjärdedelen av jorden, att döda med svärd, hungersnöd och pest och genom vilddjuren vilda på jorden.

I artikeln att "de "syftar på de fyra ryttarna och inte i fjärde ryttare bara.

Hesekiel 14:21
21 Ty så säger Herren Gud , hur mycket mer när jag skickar mina fyra svåra straffdomar Jerusalem, svärd, och svält , och de vilda djuren , och pest , att skära av människor och djur ?

Enligt Sakarja 5 kommer att sända svärd, hungersnöd , pest och vilda djur Herren på dagen för belägringen och de fyra ryttarna .
Och när belägringen skedde det är allt , när allt är sagt egentligen , är det skrivet.

Lukas 21:22
22 För dessa finns dagar av hämnd som uppfyllde alla dessa saker skrivs.

Boka markerade

Boken har ett varumärke är Daniels bok.

Daniel 12:4,9
4 Men du, Daniel, stänger till ord och försegla boken ända till slutet : många skall löpa fram och tillbaka , och kunskap skall höjas .
9 Och han sade: Gå din väg , Daniel , ty dessa ord är stängda upp och förseglas tills tidens slut .

Nu är innehållet i Daniels bok om förödelsens styggelse . Daniel 9:27 , 11:31 , 12:11 och andra om Guds fiende och om Messias ankomst .

Nu är innehållet i boken med märket i Uppenbarelseboken om förödelsens styggelse . Det är därför som solen, månen och stjärnorna är mörklagt .

Vissa saker av boken Daniel och Uppenbarelseboken




Sett i flaggan för vårt land Sverige, emblem av profetiorna i Daniel och Uppenbarelseboken.

Daniel 7:7,20,24
7 Sedan såg jag i synerna om natten , och se, fjärde djur, förskräcklige och kraftfull, och mycket stark , och den hade stora tänder av järn , det uppslukade och stycken , och hans fötter niyuyurakan återstoden , och skiljer sig från alla djuren framför sig, och det hade tio horn.
20 Och om tio horn som fanns i hans huvud och en vår och inför vilken föll tre även att hornet som hade ögon och en mun som nagasasalita stora saker som ser var mer stor än hans kamrater.
24 Och de tio hornen ur detta rike är tio kungar uppstå : och annan skall uppstå efter dem; och han skall vara skilda från den första, och han skall lägga ner tre kungar.

Uppenbarelseboken 17:8-14
8 Vilddjuret som du såg var , och gått på nära håll och djup , och leder till förstörelse. Och de som bor på jorden manggigilalas vars namn inte skrivna i livets bok från världens skapelse , när de såg vilddjuret , hur var han och inte, och komma.
9 Här sinne med visdom. De sju huvudena är sju berg som kvinnan sitter ;
10 Och de är sju kungar : fem fallit , den här har en ännu inte kommit , och när han skulle ta en liten stund.
11 Och odjuret som var och är inte , Han är också åttonde och han var sju och hon mot förstörelse.
12 Och de tio hornen du såg är tio kungar , som inte skulle ta del av riket , men de får befogenhet att besluta att en timme med vilddjuret .
13 Dessa har ett sinne, och ge deras makt och myndighet åt vilddjuret.
14 De slåss mot Lammet, Och de dadaigin Lammet , för han är herrarnas herre och konungarnas konung , och hans kamrater, som kallades och elit och trogen även gälla.

Triangeln på flaggan symboliserar Filippinerna som i 10 ( tio ) av Daniel 7:20 och Uppenbarelseboken 17:12 . Och tre föll (Daniel 7:20 ) är ett trestjärnigt isinisimbulo. Tre drunknade och framväxten av den fjärde (Daniel 7:07 ). Den fjärde vilddjuret (Daniel 7:7) var sinisimbulo dag. De åtta strålar är en symbol för åtta kungar (Uppenbarelseboken 17:11 ) Om djuret åttonde en i sju.

Bild från : http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

De Dirigmain Lamb (Uppenbarelseboken 17:14) som säger i Daniels bok.

Daniel 7:9-14 ignorera dig , Guds rike kom under 4. djur. Och det är också den tid som ges till Messias makt och ära och ett rike .

Daniel 7:9-14
9 Jag såg till troner placerades och en av de äldste sitta i solen och hans kläder vita som snö och håret på hans huvud som ren ull ; hans tron var eldslågor .
10 En häftig brand och kom ut ur honom : tusen tusen tjänade honom och makasampung tusen gånger tio tusen stod inför honom : den bedömningen är inställd , och böckerna öppnades.
11 Jag såg på den tiden på grund av en röst för de stora ord som hornet , tittade jag upp på djuret dödades och dess kropp förstördes och det var givet att sunigin branden.
12 Och som för resten av djuren , deras makt tas ifrån : ännu sina liv förlängdes för en säsong och en tid.
13 Jag såg i natt visioner, och se, där kom med himmelens skyar ett lik en människoson, och han kom till den uråldrige och de förde honom nära före honom.
14 Och gav honom makt och ära och ett rike att alla folk bör nationer och språk tjäna honom: Hans välde är ett evigt välde som inte skall förgås , och hans rike skall inte förstöras .

Noteras att den fjärde odjuret också bulugang get i Daniel 08:08

Daniel 08:08
8 Och de manliga bocken förstorade sig utomordentligt , och när han var stark, var det stora hornet sönder och i stället visade det sig fyra anmärkningsvärda hornen mot fyra himmelens vindar .

Bevis som vi läser i vers 25 i Daniel 8 .

25 Och i hans väg han palulusugin svek i handen , och han skall upphöja sig själv i sitt hjärta , och deras säkerhet skall han förgöra många : Han ska också stå upp mot fursten av furstar, Men han skall brytas utan hand.

Här visas att prinsen kampen menar han att det att prinsen av prinsar eller komma.

Om därför är kungen också dåligt kungen berättade Daniel 11:21 .

Daniel 11:21
21 Och i hans ställe att stå upp en föraktlig person , hade de inte fick den äran att riket : men han skall komma i tid av trygghet och skall erhålla den rike av smicker .

22 Och de skall gå igenom en hel att de kommer att svämma över före honom, och falla , ja, som en prins av förbundet.

För att fortsätta behandlingen i Daniel 00:01 vet vi att under konungens ankomsttid Miguel.

Daniel 00:01
1 Och på den tiden skall Mikael träda upp stora prins som står för det goda i barn till ditt folk och det skall vara en tid av nöd som aldrig var eftersom det var en nation fram till den tidpunkten , och på den tiden ditt folk skall levereras , var och en som skall skrivas i boken.

Denna kung (Daniel 11:21 ) var 4: e kungen av ankomsten av ärkeängeln .

Daniel 11:1,2
1 Och för mig, det första året av Darius mederna stod jag för att bekräfta och stärka honom.
2 Och nu vill jag visa dig sanningen . Här står upp än tre konungar i Persien ; och den fjärde skall vara mycket rikare än de allaOch när han blev stark genom sin rikedom , kikilusin han alla mot Konungariket Grekland.

Och det andra drömmen är statyn av kungen.

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 Och det andra året av kejsar Nebukadnessar Nebukadnessar drömde drömmar , och hans ande blev förskräckt, och sömnen gick.

31 Du, o konung , såg , och se en stor bild. Denna bild , som var mäktig , och vars ljusstyrka var utmärkt , stod inför dig , och utseendet på det var hemskt .
Om 32 bilder, var hans huvud av fint guld, bröstet och armarna av silver, buken och låren av mässing ,
33 Hans ben av järn , fötterna delvis av järn och delvis lera.
34 Du ser där uppe natibag en sten utan händer, som träffat bildstoden på fötterna, som var av järn och lera , och han bröt .
35 Då järn, , leran kopparen , silvret och guldet bruten i bitar tillsammans och blev som agnar i loge på sommaren , och vinden att ingen plats finns i dem, och stenen som hade träffat bildstoden blev ett stort berg som uppfyllde hela jorden.

40 Och den fjärde riket skall vara starkt som järn, Eftersom järn och nakadudurog subdueth alla saker: och som järn att slå alla av dem, och madidikdik .

På 44 I dagarna av dessa kungar skall himmelens Gud upprätta ett rike, som aldrig skall, eller makten överläts det åt ett annat folk , men i bitar och konsumera alla dessa kungariken, och det lalagi evigt.

Th fyra väsendena i Daniel är vilddjuret i Uppenbarelseboken 13 .

Daniel 7:25
25 Och Han skall tala ord mot den Högste , och bära ut helgonen från den Högste , och han skall tänka för att ändra tider och lagenOch De skall ges i hans hand förrän en tid och tider och en halv tid.

Uppenbarelseboken 13:5,6
5 Och gav honom en mun som talade stora ord och hädelser ; och gav honom anledning att fortsätta fyrtio och två månader.
6 Han öppnade sin mun till hädelse mot Gud, Att pusungin hans namn och hans tabernakel , så invånarna i himlen.

En tid och tider och en halv tid i Daniel 7:25 är detsamma i fyra och två månader. Motsvarande tre och ett halvt år. Det andra vilddjuret i Uppenbarelseboken har gett andetag till bilden av det första vilddjuret . Vem är han?

Uppenbarelseboken 13:14,15
14 Och han lurat till jordens invånare för tecken som han beviljades att göra i sikte odjuret ; berättade för jordens invånare , att de skulle ta en bild av djuret har sår av svärd och bodde.
15 Och han gav andning för att ge bilder av djur, på bilden av djuren kunde tala och orsaka alla som vägrade att tillbe vilddjurets bild .

När du tar en vision om geten och fjärde kung ?

Daniel 8:19 ( get)
19 Och han sade: Se, jag skall visa dig vad som händer i den sista perioden av indignation ; För ungefär tidslinjen på slutet.


Daniel 11:31,40 (fjärde kung )
31 och gruppen kommer att stå på hans sida, och de skall vanhelga helgedomen , till och med väggarna och ta bort den ständiga brännoffer, och de släpper den styggelse som låter .40 Och under slutet är makikipagkaalit honom konungen i söder, och kungen i norr skall komma emot honom som en stormvind , med vagnar och med ryttare och många skepp , och han medgav landet, och ska svämma över och senare.

Enligt vår tolkning, att Daniels bok kommer förödelsens styggelse under fjärde kungen inträffar under slutet. När kommer säsong slut?

Sefanja 1:14,15,16
14 Den stora dag Jehova är nära, Nära fin och bråttom, ens röst Herrens dag: Den mäktig man skall gråta det bittert .
15 Den dagen är en dag av vrede, dag av ångest och nöd, dag undergång och förstörelse, Dag av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker ,
16 dagen i trumpet och larm mot befästa städer , och mot den höga muren.

Så ankomsten av Miguel i nödens tid under matcherna slutar och det står ( Sefanja 1:14) är Herrens dag . Vi läst Daniel 00:01

Daniel 00:01
1 Och vid den tidpunkten Michael kommer att stå, den store fursten som står för det goda i barn till ditt folk och det kommer att bli en tid av nöd, som aldrig eftersom det fanns en nation fram till den tidpunkten , och på den tiden ditt folk skall fatta , varje en som skall skrivas i boken.

"Tiden "hänvisar till tiden för fjärde kung (eller kan vara fyra ) under slutet.

När tiden av lidande ( Sefanja 1:15) enligt Herren Jesus ?

Lacas 21:22,23
22 För Dessa är de dagar av hämnd , som uppfyllde alla skriftliga saker.
23 Ve den nagdadalangtao och vara i dessa dagar! för Det kommer att bli stor nöd på jordenOch ilska i detta land.

Odjuret var son till undergång eller perversa .

2 Thessalonikerbrevet 2:2,3,4,8,9
2 Om du vill kan du enkelt flytta ditt sinne , ej heller vara orolig , varken av ande eller av något ord eller något brev från oss och säger att den dag då Kristus;
3 Låt ingen lura dig på något sätt : för att inte skall komma, utom det att komma en faller bort, och visade djävulen , son till undergång ,
4 Som motstår och sig mot allt som kallas Gud eller dyrkas , så att han sitter i Guds tempel , som han förkunnar sig själv som Gud.
8 Och då skall det Wicked avslöjas , att Herren kommer att döda med andan i hans mun , och med ljusstyrkan på hans återkomst kommer att förstöra ;
9 Han, vars ankomst är efter bearbetning av Satan med all kraft och tecken och ligger under,

02:14 1Timoteo
14 Och Adam blev icke bedragen , men kvinnan att bli lurad var synd ;

Så vi bestämde att kvinnan har antalet 666 för att hon ( kvinnan ) är syndat mot Gud och inte människan .

Daniel 9 säger omkring 490 år. Det innebär ankomsten av den smorde fursten. Också säga här om tre och ett halvt år (42 månader eller veckor, det sangglinggo och hälften av veckan )

Daniel 9:24,25,26,27
24 Sjuttio veckor avgörs över ditt folk och över din heliga stad , för att avsluta överträdelse och för att stoppa brott, och att försoning för missgärning, och att få i evig rättfärdighet, och för att täta upp vision och profetia och smörja det allra heligaste .
25 Vet därför och urskilja, utsläpp från budet att återställa och bygga Jerusalem åt smorde fursten, vara sju veckor och sextio två veckor: det skall byggas nytt , med gator och väggar , även i oroliga tider .
26Och efter 62 veckor, avbröt överdrag, och har ingentingOch förstöra staden och helgedomen för människorna i prinsen att komma och slut därom från översvämningar , och till slut ska bli krig , är desolations bestäms.
27 Och etablera sitt förbund med många för en vecka: och halv vecka skall han låta upphöra offret och offret, Och vingen av skändligheter skall komma en förstörd , och fram till slutet , och pagkapasiya har spillt fientlighet förstöras.


Död 1 / 3 av mänskligheten

Hur dödade 1 / 3 av mänskligheten berättas i Uppenbarelseboken 9:15 ?

Uppenbarelseboken 9:15
15 Och de fyra änglar ungirded att monteras vid den tid och dag och månad och år döda den tredje delen av män.

De timmar och dagar och månader och år , sa att det var på 2001/9/11 tragedin i New York.

1 / 3 av människor dog eller förlorade hopp om att få veta sanningen om Gud görs på 9 / 11.

De inte hittar det uppfyllandet av Jesus säger i Matteus 24:2

Matthew 24:2
2 Men han svarade och sade till dem , sen nu allt detta ? sannerligen säger jag eder: Det skall inte vara kvar här en sten på sten sten, inte nedbrutet.

Litiral faktiskt andra dog den 9 / 11, men många fler dog i kunskap om sanningen och detta är mer en synd . Åtföljas av de romersk-katolska kyrkan dog och andra kristna sekter om i kunskap om sanningen .

Från och med 1999 ingår befolkning på 6 miljarder i hela världen (källa: FN Befolkning Division) och de kristna numrerade 2.100 miljoner (källa: Encyclopædia Britannica ) Denna information kommer från den tid ( för barn ) Almanac 2008 . Även 1 / 3 av befolkningen i världen är kristna.


Cirkeldiagrammet



Bild från : USA Centrum för World Mission
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 av mänskligheten beskrivs i Uppenbarelseboken som stjärnor .

Uppenbarelseboken 00:04
4 och hans stjärt drog den tredje delen av stjärnorna i himlen och på jorden ipinaghagisOch draken stod framför kvinnan föder , att sluka hennes barn hennes födelse.

Och stjärnan är också stjärnan i Daniels bok.

Daniel 8:10
10 och ökat kraftigt , upp till himmelens härskara , och några av värden och stjärnorna är kastade ner på jordenOch trampade på dem.

Och 1 / 3 av mänskligheten för att rena det .

Sakarja 13:8,9
8 pass , att i hela landet , säger Jehova, var två delar avskurna och dö , men den tredje var kvar.
9 och Jag kommer att föra den tredje delen av brandenOch kommer att finslipa dem som silver är raffinerad, och kommer att prova dem som guld. De skall åkalla mitt namn och jag skall höra dem : Jag säger , mitt folk , och man skall säga, Herren är min Gud.

Men en del kanske tror att en i vers 8 säger 2 / 3 av mördaren preventivmedel Apocalipisis 9:15 1 / 3 av mördaren. Eftersom den inte strider mot den enda symbol för detta. I Sakarja 13:08 anger att skära eller dör inte ingår i elden renar . I Uppenbarelseboken 9:15 , de är bland profetian och visste sanningen hemsökelsens dag , dagen för .

Lukas 19:44
44 Och du ilulugso marken, och dina barn inom dig : och i dig inte lämnar sten på sten , eftersom du har inte känt när ditt besök.

Hesekiel 5:2,12
2 En tredje del skall du bränna upp i eld mitt i staden, Den dag belägringen är uppfylldaOch ta den tredje delen , och slår med svärd runt , och en tredje del skall du strö i vinden , och jag kommer att dra ut en svärdet efter dem .
12 Den tredje delen är dö av pestOch med hungersnöd skall de konsumeras bland er, och en tredje del skall falla för svärd omkring dig , och tredje del kommer jag att förströ i alla riktningarOch med draget svärd efter .

Angivna tiden , Den dag belägringen är uppfyllda

Vad Jesus sa något om det?

Lukas 21:20-22
Men 20 när du såg arméer Jerusalem, Då vet att hennes förstörelse var nära.
21 Då de i Judeen fly bort till bergen , och inom staden kom ut och på området bör inte komma in i staden.
22 Eftersom dessa är de dagar av hämnd, som uppfyllde alla dessa saker skrivs.

Vad är profetia i Uppenbarelseboken om människan dör med svärd , hungersnöd och pest ?

Uppenbarelseboken 6:7,8
7 Och när han öppnade det fjärde inseglet, hörde jag en röst för de fjärde levande varelser säger Kom, .
8 Och jag såg , och se en blekgul häst; och mannen som satt här med namnet Döden , och Dödsriket följde med honom. Och de fick makt över fjärdedelen av jorden, för att döda med svärd och svält och pest , och den vilda djuren på jorden.

Vi fortsätter att läsa till ca 6 varumärken.

Uppenbarelseboken 6:9,10
9 Och när han bröt det femte inseglet, såg jag under altaret själarna av dem blivit slaktade för Guds ord , och för det vittnesbörds med dem:
10 Och de ropade med hög röst och sade: Hur länge , Herre helig och sann , inte döma och att utkräva vårt blod, som bor på jorden ?

Den hämnd blod helgonen är därför falla för svärd , hungersnöd, pest och vilda djur på fem varumärken. I martyrernas blod hittades i Babylon.

Uppenbarelseboken 18:24
24 Och han fann blod av profeter och helgon , och alla dödades på marken.

Och det är också hämnd för deras avskyvärda avgudar.

Uppenbarelseboken 9:20,21
20 och Resten av människor, inte dödades i dessa plågor , omvände sig inte sina händers verk , som dyrkar demoner och avgudabilder av guld och silver och brons, brons, sten och trä , som varken se eller höra eller gå någonsin.
21 Och de har inte omvänt sig från sitt mördande eller sin trolldom eller sin otukt eller sina stölder.

Simson och the 9 / 11 tragedin

Domare 16:25-31
25 Och det kom att glädja sina hjärtan , sa de, "Ring Simson , så att han kan göra oss sport. Och uppmanade till Samson från fängelset , och han hånade dem. Och de satte honom mellan pelarna :
26 Och Simson sade till pojken som höll honom vid handen , Ipahipo mig pelarna i huset, som jag mangahiligan .
27 Huset var fullt av män och kvinnor, och alla filistéernas hövdingar var där , och taket tre tusen män och kvinnor, titta på när man spelar med Samson.
28 Och Simson kallas till HERREN och sade: Herre Gud, jag ber du minns mig, och jag ber dig att stärka mig, bara denna enda gång , o Gud , att jag maiganti tiden för filistéerna för min två ögon.

29 Och Simson ned två mellersta pelare som huset vilade , lutade och på dem , en i sin högra hand , och den andra på hans vänstra.
30 Och Simson sade: Låt mig dö med filistéerna , och han bugade sig med all sin kraft , och huset föll på herrar, och alla människor som var där. Så de döda som han dödade vid sin död var mer än han dräpte i hans liv.
31 Och hans bröder gick ner och alla hus sin far, och tog honom och förde honom och begrovo honom mellan Sorga och Estaol grav Manoa sin far. Och han var domare i Israel tjugo år.

Bild från :
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Casualties
Huvudartikel: offren för 11 september-attackerna
Dödsfall (exklusive kapare )
New York World Trade Center 2605
[28] [29] [30] [31]

Amerikanska 11 87 [ 32 ]
USA 175 60 [ 33 ]
Pentagon Arlington 125 [ 34 ]
Amerikanska 77 59 [ 35 ]
Shanksville United 93 40 [ 36 ]
Totalt 2976
Det fanns totalt 2995 dödsfall, Inklusive de 19 kaparna och 2976 offer. Offren fördelades enligt följande : 246 på fyra plan ( som det inte fanns några överlevande ) , 2605 i New York i tornen och på marken , och 125 vid Pentagon . [ 37 ] [ 38 ] Alla dödsfall i attentaten var civila utom 55 militärer dödades i Pentagon [39].

Det är från denna information:http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Om därför förutsåg kollapsen av tvillingtornen i boken domare. Vi ser likheten av olyckor

Samson :
Domare 16:27
27 Huset var fullt av män och kvinnor, och alla filistéernas hövdingar var där , och taket har tre tusen män och kvinnor, titta på när man spelar med Samson.

Den 9 / 11:
Det fanns totalt 2995 dödsfall ,

Nästan samma , samma hämnd.

Hesekiel 20:47
47 Och säg till skogen i söder, Hör Jehovas ord : Så säger Herren : Se, jag skall tända en eld i dig, och skall förtära alla grönskande träd i dig , och varje torra träd : det flammande lågan skall icke bliva utsläckt , och alla ansikten från söder till norr kommer att brännas i lågorna.

På 846 AM, var American Airlines Flight 11 kraschade in i World Trade Centers norra torn , följt av United Airlines Flight 175 som drabbade södra tornet på 9:03

Det södra tornet (2 WTC ) föll till cirka 09:59 , efter bränning för 56 minuter i en brand som orsakats av effekterna av United Airlines Flight 175 . [ 22 ] Det norra tornet (1 WTC) kollapsade på 1028 am, efter bränningen i cirka 102 minuter.

Bild från :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Onsdag 23 december 2009


I inledningen ...


Genesis 1:1-3
1 Början Gud skapade himmel och jord .
2 Och jorden var öde och tom, och mörker var på djupet , och Guds Ande svävade över vattnet.
3 Och Gud sade Varde ljusOch det var ljus.

Tydligt berättade i första stycket i Genesis 1 att " början " skapades av Gud i himmel och jord.

John 1:1-5
1 I begynnelsen var ordetOch Ordet var hos GudOch Ordet var Gud.
2 också börjar med Gud.
3 har allt blivit till genom honom, och någon sak som gjorts som inte skedde utan honom.
4 I honom var liv , och livet var människornas ljus .
5 Och ljuset lyser i mörkret och mörkret det inte .

Nu säger här i Johannes 1:1-5 Ordet var hos Gud eller till Gud i början. I början när Gud skapade himmel och jord.

Vi läser på engelska.

John 01:02

New International Version ( © 1984)
Han var med Gud i ryggen.

New Living Translation ( © 2007)
Han fanns i den gick tillbaka med Gud.

New American Standard Bible ( © 1995)
Han var i den gick tillbaka med Gud.

International Standard Version ( © 2008)
Han fanns i den gick tillbaka med Gud.

Guds ord ® översättning ( © 1995)
Han var mänskligheten med Gud i ryggen.

King James Bible
Samma var i den gick tillbaka med Gud.


Klart när "han "syftar på en person.

Låt oss veta vad den andra Johannes sade om Jesus.

1 Joh 1:1,2
1 De som från början, Som vi hörde , de som ses med våra ögon , som vi har sett , och våra händer har hanterats, om Livets Ord ;
2 ( För livet tog sig uttryck , och vi har sett , och vittna och förkunna dig det liv , evigt liv, med pappa och uppenbarades för oss );

1 John 2:13,14,24
13 Jag skriver till er , fäder, eftersom du vet att att från början han. Jag skriver till er , unga män, eftersom ni har övervunnit den onde. Jag har skrivit , små barn, eftersom ni känner Fadern.
14 Jag har skrivit till er, fäder, eftersom du vet att från början att han skulle.
24 Vad för dig, du kan bo i ditt hört från begynnelsen . Om du bo från början att du har hört, ni också skall följa i Sonen och Fadern .

Kristus är " han " i början. Och enligt Genesis , begynnelsen skapade Gud i himmelen och på jorden.

Vi läser den andra versionen av 1 Joh 2:13

New International Version ( © 1984)
Jag skriver till er, fäder, ty Har du känt svart som är gick tillbaka från. Jag skriver till er, unga män , eftersom ni har övervunnit den onde. Jag skriver till er, kära barn, eftersom du har känt Fadern.

New Living Translation ( © 2007)
Jag skriver till dig som är mogna i tron , eftersom du vet Kristus, som fanns gick tillbaka från. Jag skriver till dig som är ung i tron att du har vunnit Super strid med den onde.

New American Standard Bible ( © 1995)
Jag skriver till er, fäder, ty du vet svart som har varit gick tillbaka från. Jag skriver till er, unga män , eftersom ni har övervunnit den onde. Har jag skrivit till er , barn , för ni vet Fadern.

International Standard Version ( © 2008)
Jag skriver till er, fäder, ty Har du känt att en som har funnits gick tillbaka från. Jag skriver till er , ungdomar , eftersom ni har övervunnit den onde.

Guds ord ® översättning ( © 1995)
Jag skriver till er , fäder, ty Kristus ni vet som har funnits gick tillbaka från. Jag skriver till er , ungdomar, eftersom du har vunnit en seger över den onde.

King James Bible
Jag skriver till er , fäder, ty Har ni känt svart som är från gick tillbaka. Jag skriver till er , unga män, eftersom ni har övervunnit den onde. Jag skriver till eder , kära barn, eftersom ni har känt till Fadern.


1 Joh 2:14
New International Version ( © 1984)
Jag skriver till er , fäder, eftersom du har känt svart som är gick tillbaka från. Jag skriver till er, unga män , eftersom ni är starka, och Guds ord bor i dig, och Har du övervinna den onde.

New Living Translation ( © 2007)
Har jag skrivit till er som är Guds barn eftersom du känner Fadern. Har jag skrivit till dig som är mogna i tron eftersom du vet Kristus, som fanns gick tillbaka från. Har jag skrivit till dig som är ung i tron att du är stark. Bor Guds ord i era hjärtan , och ni har vunnit Super strid med den onde.

New American Standard Bible ( © 1995)
Har jag skrivit till er , fäder, eftersom du vet att Svart som har varit gick tillbaka från. Har jag skrivit till er , unga män , eftersom ni är starka, och Guds ord förbliver i eder, och Har du övervinna den onde.

International Standard Version ( © 2008)
Har jag skrivit till er , små barn, eftersom du har känt Fadern. Har jag skrivit till er , fäder, eftersom du har känt av en som har funnits gick tillbaka från. Har jag skrivit till er , ungdomar , eftersom ni är starka och eftersom Guds ord förblir i er och Har du övervinna den onde.

Guds ord ® översättning ( © 1995)
Jag har skrivit till er , barn , för ni vet Fadern. Jag har skrivit till er , fäder, eftersom du vet att Kristus, som har funnits gick tillbaka från. Jag har skrivit till er , ungdomar , eftersom ni är starka och Guds ord bor i dig . Har du vunnit en seger över den onde.

King James Bible
Har jag skrivit till er, fäder, ty ni har känt svart som är gick tillbaka från. Har jag skrivit till eder, I ynglingar, ty I ären starka, och Guds ord förbliver i er, och ni har besegrat den onde.

Så klart att Kristus är närvarande i begynnelsen skapade Gud himmel och jord .

Mika 5:2
2 Men du, kommer Bet- Lehem Ephrata , lite till kompromiss mellan de tusentals Juda , från du visa mig en vara härskare i Israel, vars förehavanden fram är från gamla , från evighet.

Varje gång föremål för oändliga ?

Ordspråksboken 8:23,24
23 Jag var som ända sedan ingen början , innan jorden.
24 Jag födde ingenting mer djup när det inte fanns några fontäner överflödande med vatten.

Tiden i all evighet utan början.

Ny himmel och ny jord


21:1-4,10 uttalande
1 Och jag såg en ny himmel och en ny jord, Ty den första himlen och den första jorden gått bort , och havet är borta.
2 Och jag såg den heliga staden, det nya Jerusalem, komma ned från himmelen, från Gud, som utarbetats som en brud nagagayakang verkligen sin hustru.
3 Och jag hörde en hög röst från tronen säga: Se, nu står Guds tabernakel bland människorna, Och han skall bo ibland dem, och de skola vara hans folk , och Gud själv skall vara hos dem och vara deras Gud
4 och Han skall torka alla tårar från deras ögonOch det får inte finnas någon död, skall ingen mer sorg, eller sorg , eller något mer smärta : det som förr var är nu förgånget.
10 Och Han förde mig i anden till ett stort och högt bergOch visade mig den heliga staden Jerusalem, Komma ned från himmelen, från Gud,

Orsakas berget till John ( V10 ) är platsen för den heliga staden . Den heliga staden Jerusalem.

Hesekiel 40:2
2 I visionerna om Gud förde han mig till Israels land , och Jag placerade ett mycket högt berg , där som en stad i söder.

Om folket i söder, alltså , det högsta berget i norr. Vad berg är i norr ?


Psaltaren 48:2
2 Vackra i höjd , glädjen i hela jorden, berget Sion , i riktning mot norr, stad den store kung .
Galaterbrevet 4:26
Men 26 Jerusalem är över gratis, Som är vår mor .

Hebreerbrevet 12:22
Men 22 kom till berget Sion , och människorna i den levande Guden, det himmelska Jerusalem, och de oräkneliga mängder av änglar,

Hebreerbrevet 11:16
16 Men nu önskar ett bättre land , även himlen, Så de inte skämmas för Gud kallas deras Gud , ty han hade gett dem en stad.

Låt oss veta litiral , material, fysiskt ( i köttet och djävulen ) det nya Jerusalem.

Först och främst , till sojourners återvända till sina hem . Inte folket gå tillbaka till sojourners . Om ett trodde att människor kommer till honom, vända han hjärnan.

Inga vittnen Jesus i fyra evangeliet ( Matteus, Markus , Lukas och Johannes ) att himlen kommer. Lära honom en bön till lärjungarna sa han: Må ditt rike komma . Låt din vilja ske , hur i himmelen, så också på jorden. Matteus 6:10

Inte profeterna också vittnesbörd om att himlen är på väg. Säga av profeten är berget Sion Guds rike. John kommer till de höga bergen (Uppenbarelseboken 21:10 ) är staden Jerusalem sig själv. Jerusalem och det är nu och för evigt . Så vi läser profeterna sagt om Mount Zion .

Jesaja 66:20,22
20 och de skall föra alla era bröder från alla nationer till Herren, Som vid hästar och vagnar , i kärror , och på mulåsnor och på snabba djur, till mitt heliga berg, Jerusalem, säger Herren , innebär att Israels barn på sina erbjudanden i en rena kärl till Herrens hus .
22 Ty som den nya himmel och nya jord som jag kommer att förbli framför mig, Säger Herren , så skall er ätt och ert namn.

Jesaja 65:9,17,18,19
9 och Jag frambringa en avkomma utgå från Jakob, från Juda en arvinge till mina berg , och de skall ärva mitt val , och mina tjänare skola bo.
17 Ty se, Jag skapar nya himlar och en ny jordOch Det gamla är inte minns , och inte heller kommer i åtanke.
18 Nej, I skolen fröjdas och jubla för evigt där jag skapar; ty se, Jag skapa Jerusalem till jubelOch dess folk till fröjd .
19 Och jag skall jubla över Jerusalem och glädje i mitt folk : röst gråtande får inte vara mer höras i hennesEller klagorop.

Ingenting sade här att Jerusalem kommer ner från himlen. Gud säger att han skapar en ny himmel och ny jord i punkt 17. Men i punkt 18 definieras av Gud att hans kommer att skapa Jerusalem till jubel .

Vi läser skrifter Paul .

2 Korintierbrevet 5:16,17
16 Därför hädanefter vet vi ingen efter köttet : om vi har känt Kristus efter köttet , men nu vet vi honom så .
17 Så om någon är i Kristus är han en ny skapelse gamla saker har gått bort: Se, något nytt har.

Den nya enheten kommer att ha en ny himmel och ny jord för den nya enheten får inte lägga ut de gamla himmel och jord.

Lukas 5:36-39
36 Och han talade även en liknelse för dem: Ingen människa riva nya kläder och gamla kläder itinagpiKommer även andra kloka att de nya och de gamla saker inte tagping tidigare.
37 ingen människa slår man nytt vin i gamla flaskor, Andra kloka papuputukin alkohol före skinn, och skall bryta huden.
Men 38 bör man nytt vin i nya flaskor.
39 Och ingen människa dricka vin på bottensatsen är nytt vin kommer att älska , för att säga , det gamla är bättre.

Jesaja 43:18,19
18 Minns ni den gamla saker, varken överväga saker av gamla.
19 Se, jag gör nya saker, Nu ska våren fram : får ni inte veta det ? Jag kommer även göra en väg i öknen och floder i öknen.

Jesaja 56:7
7 De föra till mitt heliga bergOch göra dem glada i mitt bönehus , deras brännoffer och deras offer kommer att godtas på mitt altare , för Mitt hus skall kallas ett bönehus för alla människor.

Människor tar det heliga berget , det heliga berg, Jerusalem (Jes 66:20 ) och inte ta heliga berg personer.

Sakarja 08:03
3 Så säger Herren, Jag återvände till Sion och bo mitt i JerusalemOch Jerusalem skall kallas Staden sanningen, och berget av Herren Sebaot, det heliga berget.

Gud bor i Jerusalem.

Joel 3:17,18,21
17 Och ni skall veta att jag är Herren , din Gud, bostad i Sion , mitt heliga berg: då skall Jerusalem vara heliga , och inte att passera honom än främlingar.
18 och ske på den dagen, att bergen skall falla sött vin , och höjderna skall flödet med mjölk , och alla bäckar i Juda skall flöde med vatten, och en fontän skall komma fram från HERRENS hus , och skall vatten dal Sittim .
21 Och jag skall rena sitt blod att jag inte har rengjorts : för Herren bor i Sion.

Psaltaren 132:13
För 13 Herren utvalt Sion; sitt hem han önskade mest.

Psaltaren 48:8
8 Vad vi hört så vi såg Herrens folk Sebaot, folk , vår Gud; Gud kommer att upprätta det för evigt. ( Selah )

Jesaja 02:02
2 och ske i de sista dagarna, Vilka Berget av Herrens hus skall fastställas på toppen av bergetOch stå högt på berget , och alla nationer skall.

Jesaja 57:15
15 Ty så säger de höga och upphöjda En som bor i evigheten, vars namn är helig; Jag bor i den höga och heliga platsen Han ingick också en bedrövad och ödmjuk blygsamhet , att återuppliva andan i ödmjuka, och att återuppliva hjärtat av ångerfull .

Jesaja 35:10
10 Och friköpta Herren skall vända tillbaka och komma till Sion med sång och evig glädje över deras huvuden: De ska få glädje och fröjd , och sorg och kommer tillbaka suck.

Jesaja 30:19
19 För folket skall bo i Sion i Jerusalem: Du kommer att gråta längre , kommer han säkert att vara nådig mot dig att uttrycka ditt klagomål , när han skall höra , skall han svara dig.

Jesaja 25:6-10
6 och skall på detta berg Herren Sebaot göra åt alla människorEn fest av fett saker, ett gästabud med starkt vin bottensatsen , fett ting fulla av märg , av vin på bottensatsen väl raffinerad .
7 Och han kommer på detta berg som omfattar alla städerOch slöja naladlad i alla länder.
8 Han har förtärt döden för alltid , och Herren Gud skall torka tårarna från alla ansikten , och smälek sitt folks uteslöts från hela jorden: För Herren.
9 och säga på den dagenSe, Det är vår Gud, väntade vi på honom , och han skall rädda oss: Detta är Herren , väntade vi på honom , kommer vi vara glada och fröjdas över hans frälsning.
10 För skall på detta berg av Herrens handOch Moab skall trampas ner på sin plats, som halm nayayapakan i kork förstoppning.

Jesaja 52:1
1 Vakna upp, vakna , ikläd dig din makt , o Sion , ta på dig bra kläder, Jerusalem, helig stad: för hädanefter det skall inte mer komma in i dig oomskurna och orena.

Jesaja 60:14
14 Och söner till dem som drabbat dig skall komma att böja till dig och alla de som föraktat dig skall böja sig på fotsulorna , och De skall kalla dig Staden Jehova, Sion i Israels Helige.

Jeremia 07:07
7 Är Jag skall föra er till denna platsDet land som jag gav åt edra fäder från början och fram för alltid.

Tills de kvar för evigt i det förlovade landet.

Hesekiel 37:24,25
24 Och Min tjänare David skall vara konung till demOch de har alla en herde : de skall vandra efter mina rätter och hålla mina stadgar och göra.
25 Och De ska bo i det land som jag gav min tjänare Jakob, vari edra fäderOch De ska få bo där, De och deras barn, och barn till sina barn, för alltidOch Min tjänare David skall vara deras hövding för alltid.

Jesaja 31:4
4 Ty så säger Herren till mig, Likt lejonet och unga lejon rytande på sitt byte, när ett stort antal herdar kallas ut mot honom, att han inte var rädd för sin röst , eller förnedra sig själv eftersom buller av dem: så Minst Herren Sebaot om Mount ZionOch kullen att bekämpa det.

Minst Herren och folket med honom, som inte mark du bygger , men stadens befolkning. Exemplet i 1 Samuelsboken 14:34 .

1 Samuel 14:34
34 Och Saul sade , sätta in i staden och säga till dem: Ta mig hit var och en sin oxe , och varje man sina får , och döda den och äta, och synd Lord mot att äta blod. Och medfört att alla människorVar och en sin oxe i natt och dödade där.

Jesaja 27:13
13 Och det skall ske på den dagen, att den stora trumpeten skall blåsta, och de förgås i landet i Assyrien komma, och de är utslagna i Egyptens land , och skall tillbe Herren på det heliga berget i Jerusalem.

Jesaja 54:5
5 För I maj -maker är din manÄr Herren Sebaot hans namn ; och Israels Helige är din förlossare , Gud hela jorden skall han kallas.

Gud kan inte vara gifta igen till en annan stad. Jerusalem i Uppenbarelseboken vara gift med Gud. Kan gifta gifta sig utan att gifta sig med en annan om inte skadat förbundet inte tillämpa lagen i Gud.

Jesaja 33:5
5 HERREN är upphöjd ; för han bor i höjden: han fyllt Sion med rätt och rättfärdighet.

När Gud bor i den heliga staden skall de människor som bor rättfärdighet.

Daniel 2:35,44,45
Efter 35 Då järn, , leran kopparen , silvret och guldet bruten i bitar tillsammansOch blev som agnar på sommaren tröskning, och vinden att ingen plats finns i dem, och stenen som hade träffat bildstoden blev ett stort berg som uppfyllde hela jorden.
44 Och i dagar av dessa kungar skall himmelens Gud upprätta ett rike som aldrig skall förstöras , eller makt överläts det åt ett annat folk , men i bitar och konsumera alla dessa kungariken, och Yao "Y lalagi evigt.
45 skäl du såg en sten i bergen natibag, utan händer och klippa järn, mässing , leran , silvret och guldet , som betecknade den store Guden till kungen vad som ska hända i framtiden, och drömmen är verklig och tolkning av densamma säker .

Said chef för berg mark. Från de höga bergen är spridda över hela jorden i Uppenbarelseboken pagkakahula så det faller från himlen.

Vi lär oss innebörden av att profetian om Daniel. "Järn , leran , kopparen i silver och guld bryts i bitar tillsammans "Dessa är gudar lager.

Micah 1:07
7 Och Alla hennes beläten i bitarOch alla hennes lön kommer att uppslukas av eld , och Alla hennes avgudar skall jag låg öde, för hyra av en sköka hon samlat , och hyra för en sköka mangauuwi .

Daniel 05:04
4 De drack vin, och prisade de sina gudar av guld och silver, koppar, järn, trä och sten.

Stenen (Daniel 2:35 ) är Kristus och berget är berget Sion. Vi läser i Jesaja 28:16

Jesaja 28:16
16 Därför säger Herren : Se, Jag låg i Sion en stiftelse en sten, A försökte sten , en dyrbar hörnsten i säker grund : den som tror inte skall skynda .

Jesaja 44:28
28 Detta säger att Cyrus , Han är min herde , och utföra alla mina nöje : ens säga att till Jerusalem , skall Du skall byggas, och templet , Din stiftelse skall göras skall.

Jesaja 45:13
13 Jag tog upp honom i rättfärdighet , och jag kommer att styra alla hans vägar ; Han skall bygga min stadOch han skall släppa mina fångar , inte för pris eller belöning , säger HERREN Sebaot.

Jeremia 33:9,20,21
9 och folket skall vara min glädje, pris och ära, Innan alla folk på jorden höra allt det goda som jag gör dem, och förskräckas och darra vid allt det goda och all den framgång som jag bereder henne .
20 Så säger Herren, Om ni bryter mitt förbund med dagen och mitt förbund med natten , så att icke bliver dag och natt i rätt tid;
21 Också mitt förbund skall delas med min tjänare David, att han inte borde ha en son för att regera på sin tron ; och leviterna prästerna , min ministrar.

Så säker på att våra nuvarande och Jerusalem passerade Jerusalem säger Uppenbarelseboken . Förbund med David eftersom Gud är oförstörbar .

Hur kan vi vara säkra på att åtminstone litiral Jerusalem från himlen?

Hosea 2:19-23
19 och Jag kommer att vara din hustru för evigtJa, jag skall bli din fru i rättfärdighet och rättvisa och godhet och nåd.
20 Jag kommer även att vara gift med bekännelse, Och du skall känna Herren.
21 Och ske på den dagen , att jag kommer att svara, Säger Herren , Jag kommer att svara på himlenOch De ska på plats;
22 Och jorden täcker vete och vin och olja, och de skall svara Jisreel .
23 Och Jag skall plantera henne åt mig på markenKommer och förbarma mig över honom som har någon nåd , och Jag kommer att säga att mitt folk, Du är mitt folk , och han skall säga, Du är min Gud.

Åtminstone det nya Jerusalem, men etablerade . v23

Men låt oss vara anledningen till att ny himmel och ny jord kommer att hända berättade förutsägelse.

Hebreerbrevet 12:26,27
26 Att rösten som är nagpayanig då jorden men nu har han lovat och sagt: Yayanigin gång , inte bara jorden utan i himlen.
27 Och Detta ord , ännu en gång , är pinakakahuluganan bort de saker som skakade , precis dessa saker , att vara icke- skakas.

Tydligt här att skalvet kommer att tas bort och sättas tillbaka utan darrar .

Jesaja 13:10,13
10 För himmelens stjärnor och grannlåt av detta skall inte ge sitt ljus: Solen skall förmörkas i hans stigande, och månen skall inte orsaka hennes ljus.
13 Därför Jag panginginigin himmel och jord yayanigin av sin plats i vrede HERREN Sebaot, och dagen av hans vredes glöd ,

Relaterat till falska gudar , det som yayanigin . Så jag menar, ta bort lager och gudarna skall vara deras Gud är den sanne Guden.

Jesaja 2:18-21
18 och den avgudarna skola alldeles.
19 och människor går in i grottor i klipporna och jordkulor, I Herrens fruktan , och hans höga majestät , när han reste sig för att skaka jorden.
20 På den dagen Människor kommer att avge sina avgudar av silver , och deras avgudabilder av guld, som de gjorde att dyrka, idet av embryot och fladdermöss ;
21 Om du vill ange utrymme klippor och i klyftor av stenarna, av rädsla för HERREN, och hans höga majestät , när han står upp för att mäktigt jorden.

Jesaja 24:23
23 Om Då förbannade månen och solen skämmas; ty HERREN Sebaot skall konung på Sions berg och i Jerusalem, och hans äldste med härlighet.

Jesaja 45:16
16 De skämdes , ja, förbannade alla: De ska gå in i förvirring tillsammans arbetstagarna av idoler.

Joel 3:15,16
15 sol och måne förmörkas och stjärnorna mister sitt sken.
16 Och HERREN upphäver ett rytande från Sion, och låter han höra sin röst från Jerusalem; och himlen och jorden kommer att skaka, Men Herren kommer att vara hopp om sitt folk , och bevis för Israels barn .

Haggai 2:21,22,23
21 Tala till Serubbabel Juda ståthållare och sade: Jag kommer att skaka om himmel och jord;
22 Och jag skall störta tronen i riket, och jag kommer att förstöra styrkan i kungarikena av nationerna , och jag kommer att störta vagnar, och de som är i dem, och hästarna och deras ryttare skall komma ned , var en med svärd av sin bror.
23 Denna dag, säger Herren Sebaot , Jag tar dig, du Serubbabel, min tjänare, Sealtiels son , säger Herren , och Jag skall göra dig en signetring , ty jag har valt dig, säger Herren Sebaot .

Vänligen följ bara på med titeln "Dark of the Sun , månen och stjärnorna" Att veta vad som finns i himmel och jord att stanna yayanigin inte flyttas.

Röst

Kanske du känner verserna i 1 Tess 4:16 . Jag är säker på att du inte märker den sanna mening. Vi läser .

1 Tess 4:16
16 Ty Herren skall själv stiga ned från himlen med ett rop, med en röst för de ärkeängelOch med Guds basun och De döda i Kristus uppstå först;

Strange ni märkt ? Vi läser John 5:25-29

John 5:25-29
25 Sannerligen, sannerligen säger jag er , Den stund kommer , och därför nu , de döda skall höra rösten av Guds SonOch att höra det, skall.
26 För Som Fadern har liv i sig själv, Så också Han gav Sonen att ha liv i sig själv:
27 Och han gav honom makt att hålla , eftersom han var son till mannen.
28 inte på detta : för den tid kommer , alla är allvarliga skall höra hans röst,
29 Och skall komma fram ; som har gjort gott , åt uppståndelsen i livet, och har gjort ont , ända uppståndelse fördömelse.

Nu har vi bevisat att Guds Son , Miguel. Inte vara annorlunda eftersom Guds Son i Joh 5:25 och 1 Tess 4:16 Miguel eftersom det hänvisar både uppståndelsen. Om det skiljer sig , menar jag tog en och en inte ?

Talade om Fadern (Jesus) skulle säga om Son (Michael ) till den avlidne före Sonen kommer att få höra hans röst.

Sanningen är , ingenting egentligen dog lyda kommando av Herren Jesus.

John 8:51
51 Sannerligen, sannerligen säger jag eder: Om en människa håller mitt ord, han skall aldrig se döden.

Men vi vet när du hör rösten av Guds Son .

Psaltaren 29:7,8
7 Humahawi lågan av branden Herrens röst.
8 Niyayanig av Herrens röst vissa: Niyayanig Herren några av Kades .

Joel 2:10,11
10 Jorden skall Skalvet före dem, och himlen skälver : solen och månen förmörkas , och stjärnorna mister sitt sken:
11 och Jehova låter han höra sin röst före sin armé , ty hans läger är mycket stor , ty han är stark , att hans ord , för samma dag som Jehova är stor och mycket fruktansvärdOch som iakttar?

Joel 3:15,16
15 Solen och månen förmörkas , och stjärnorna mister sitt sken.
16 Och HERREN upphäver ett rytande från Sion, och låter han höra sin röst från JerusalemOch himlarna och jorden kommer att skaka, Men Herren kommer att vara hopp om sitt folk , och bevis för Israels barn .

Matthew 24:29,30
29 Men strax efter den tidens vedermöda dag vara förmörkade solen och månen inte ge sitt sken, och stjärnorna skola falla ifrån himmelen , och skall vara himlens makter:
30 Och då skall tecken synas Människosonen i himlen: Och då skall alla jordens stammar , och man skall få se Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet .

Michael kommer till sin Faders härlighet . Så du tror att Herrens röst Sebaot skall höra enligt boken av Joel är en röst för Guds Son att höra.

Matthew 16:27
För 27 Människosonen skall komma i sin Faders härlighet med sina änglar , och sedan ge var och en efter hans gärningar.

Låt oss få veta när tiden .

Sefanja 1:14,15,16,18
14 Den stora dag Jehova är näraNära och skynda kraftigt , även röst Herrens dag: Den mäktig man skall gråta det bittert .
15 Dagen är en vredens dag, nödens och nöd, dag undergång och förstörelse, dag av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker,
16 Day of the trumpet och larm, mot befästa städer , och mot den höga muren.
18 Varken deras silver eller deras guld kommer inte att kunna leverera dem vredens dag av Herren, men hela mark skall förtäras av eld för sin svartsjuka: Utför för honom , ja, ett slut , alla som bor i landet.

Joel 2:1,2
1 Stöten i basun på Sion , och larmar på mitt heliga berg: Låt alla invånare i landet Till samma dag som Jehovas kommer, för det är;
2 Dagar av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker, Som gryningen spridning på bergen : ett stort folk och stark; var inte någonsin vill, får varken det finnas någon mer efter det, till åren i många generationer.

Daniel 12:1,2,4,9
1 och på den tiden skall Mikael träda upp, den store fursten som står för det goda i barn till ditt folk och kommer det att finnas en tid av nöd, som aldrig eftersom det fanns en nation fram till dessOch på den tiden ditt folk skall levereras , var och en som skall skrivas i boken.
2 och många av dem som sova i mullen skall vakna, några till evigt liv , och somliga till smälek och evig förakt.
4 Men du, Daniel, må gömma dessa ord och försegla boken, fram till slutet: Många skall löpa fram och tillbaka , och kunskap skall höjas .
9 Och han sade: Gå din väg , Daniel : för orden är stängd upp och förseglas fram till slutet.
11 Och från den tid då den kontinuerliga brännoffer tas bort, och den styggelse som låter, Kommer att få ett tusen två hundra nittio dagar .

Sefanja 1:15 säger , samma dag som problem (som också berättade Daniel 12:1) är dagen slut . Om det ändå , för att uppfylla Daniel 12:01 vid slutet. Daniel 12:4,9 Och dagen av undergång och förstörelse berättas i Daniel 12:11 den förödelsens styggelse .

Vi läser ett uttalande av Herren om att skriva Daniel.

Matthew 24:15,21,29,30
15 Så du se förödelsens styggelse, sagt genom profeten Daniel , på helig plats (läsaren förstår),
21 Ty då kommer att vara en stor vedermöda , som inte var sedan början av världen hittills , och inte heller aldrig hända.
29 Men strax efter den tidens vedermöda dag vara förmörkade solen och månen inte ge sitt sken, och stjärnorna skola falla ifrån himmelen , och skall vara himlens makter:
30 Och då skall tecken synas Människosonen i himlen: Och då skall alla jordens stammar , och man skall få se Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet .

Vi kontrollerade att de hänvisar till en händelse för dem ( Daniel 0:01 , Matteus 24:21 och Joel 2:2) sägs ha löpt ut från början av världen och aldrig någonsin hända igen . Och det definierar alla " Herrens dag . " Omöjligt att man är färdig och en är inte på grund av det påstådda felet " ännu inte har uppfyllt från början av världen " och sa " aldrig mer ".

Jesaja 30:27,30
27 Se, HERRENS namn kommer, från långt , brinnande med sin vrede , och i den tjocka röken umiilanglang : hans läppar äro fulla av indignation , och hans tunga som en förtärande eld:
30 Och Herren låter sin härlig röstOch införa slaget vid hans arm, med den indignation sin vrede , och lågan av eld, med regn och åska och hagel,

Vi läser andra skrifter i Jesaja

Jesaja 13:6,9,10
6 Howl ni ; för Herrens dag är nära ; komma som en destruktion från den Allsmäktige.
9 Se, samma dag som Jehovas kommer, grym både med förbittring och brinnande vrede ; att göra öde markOch därifrån till att förstöra syndarna .
10 För himmelens stjärnor och grannlåt av detta skall inte ge sitt ljus: Solen skall förmörkas i hans stigande, och månen skall inte orsaka hennes ljus.
13 Därför Jag panginginigin himlarna och jorden skall bort från sin plats i vrede HERREN Sebaot, och dagen för hans vredes glöd,

Jesaja 10:03
3 Och vad du gör visitation dagOch förstörelse kommer från långt? till vem kommer ni fly för att få hjälp ? och var kommer ni lämna din ära ?

Jesaja 22:05
5 För dag av ångest och förvirring , från Herren , Herren Sebaot , dal vision; fel på väggarna och ropade till bergen . ( skriker till bergen betyder " paghudyat " )

Jesaja 63:1-6

Måndag 21 december 2009


Fire

Låt oss nu lära sig vad definitionen av brand tutupok himmel och jord. Låt oss veta litiral brand eller inte. Vi börjar med 2 Peter 3:7,10,12

2 Peter 3:7,10,12
7 Men himlen och jorden, med samma ord lagras upp för brand, som är förbehållen den dag döma och förstörelse av ogudaktiga människor .
10 Men Herrens dag som en tjuv, till himlen den dagen kommer att försvinna med ett stort bullerOch saker i himlen kommer att upplösas med glödande hetta , jorden och de verk brändes på marken.
12 och innerligt önskar ankomst dagen för Gud, för vilka den brinnande himlen kommer att upplösas , och De objekt på himlen kommer att smälta med innerlig värme?

Oförändrade, till Bibeln förklara. Vi lär oss under evenemanget.

Sefanja 1:2-5,7,14,15,18
2 Jag kommer helt förbruka alla ting på jorden , säger Herren .
3 Jag kommer att förbruka människor och djur kommer jag att förtära höns av himmelen och fiskarna i havet, och trevande med de ondaOch kommer att skära av människan på jorden , säger Herren .
4 Och jag skall uträcka min hand mot Juda och alla Jerusalems invånare , och Jag kommer att skära av kvarlevan av Baal från denna plats , och namnen på prästerna Chemarim;
5 Och dyrkan av himlen taket på huset, och dem som svär att Jehova och svär i namn av sin konung;
7 Håll din Herre inför Gud , för samma dag som Jehova är nära: Herren har förberett ett offer, vigd han sina gäster .
14 stora dag Jehova är nära, nära och skynda kraftigt , även en röst för de HERRENS dag : den mäktige mannen skall gråta det bittert .
15 Dagen vara vredens dag, dag av ångest och nöd, dag undergång och förstörelse, dag av mörker och dysterhet, dag av moln och mörker,
18 Varken deras silver eller deras guld kommer inte att kunna leverera dem den vredens dag av Herrens, Men hela landet skall vara av eld för sin svartsjuka: Utför för honom , ja, ett slut , alla som bor i landet.

Jeremia 46:10
10 För dagen är Herrens, Herren Sebaot, dag av hämnd, att hämnas honom hans fiender och svärdet skall förtära och mättaOch skall deras blod : för Herren , Herren Sebaot, ett offer i norr av floden Eufrat

Jesaja 34:4,5,6,8
4 och himmelens härskara skall upplösas , och himmelen skall vara som en spiral, och alla deras mottagande skall falla som ett löv vissnar på vinstockar och som ett fallande löv fig.
5 För mitt svärd har druckit i himlen: Se, skall det komma ned över Edom , och människorna i min förbannelse , inför rätta.
6 Svärdet av Herren är fylld med blod, Made fett med fetma , blod av lamm och getter, fett njurar av baggar : För ett offer till Herren BosraOch ett stort nederlag i Edoms land .

Jesaja 63:1-5
1 Vem är detta som kommer från Edom , med färgade plagg från Bosra? Det är härligt i hans kläder , resor inom storhet hans styrka? Jag som talar i rättfärdighet , mäktig att frälsa .
2 Varför är du röd i ditt kläder, och dina kläder som honom trampar i vinpressen ?
3 Jag har trampat vinpressen ensam, och staden är inte med mig : ja, trampade jag dem i min vrede , och Jag kommer att trampa dem i min vrede, Och deras blod skall stänkte på mina kläder , och jag färgar alla mina kläder .
4 För Dagen för hämnd var i mitt hjärtaOch det år då min inlösta är kommen .
5 Och jag såg , och ingen hjälp , och jag undrade att inga klara , så jag sparade mina egna händer, och min vrede och upprätthöll mig.
6 Och jag trampade ned folken i min vrede , och göra dem druckna i min förtörnelse , och marken deras blod .

Jesaja 47:13,14
13 Är du ogillar det mesta av ditt råd: står nu profetera över himlen och stjärnorna, månen mangingilala om, Och rädda dig från dessa saker hända dig.
14 Nej, de är som boss ; bränna dem i eld , skall de inte leverera sig från lågorna: Ingen babaga till mapagpapainitan eller brand mauupuan innan.

Nahum 01:06
6 Vem kan bestå inför hans indignation ? och som kan följa i häftighet sin ilska ? hans raseri hälls ut som eldOch stenarna bryts sönder av honom.

Jeremia 15:14
14 Och jag skall låta med dina fiender i det land som du icke känner ; för en eld tändes i min vrede, Som ska bränna dig.

Jeremia 23:29
29 inte Mitt ord som en eld? säger Herren , och som en hammare som bräcker berget?

Nu vad är meningen med elden? Inte Guds ord ?

Här är mer bevis på att ordet av eld kommer från hans mun och sade också tiden när det går.

Song 18:7,8,9
7 Nauga och skakade sedan jorden, är grunden även i berg flyttas och nauga, Eftersom han var arg.
8 gick upp i rök ur näsborrarna , och eld från hans mun sumupok: Nangagalab lungor av den.
9 Han bugade himlen också, och ner och mörker var under hans fötter.

Jesaja 30:27,30,31
27 Se, Namnet på HERREN träder långt, Burning med sin vrede , och i den tjocka röken umiilanglang : hans läppar äro fulla av indignation , och hans tunga som en förtärande eld:
30 Och Herren skall låta hans härliga röstOch införa slaget vid hans arm, med indignation av hans vredeOch lågan av eld, med regn och åska och hagel,
31 För genom Herrens röst skall det assyriska , stav man slog .

Uppenbarelseboken 11:05
5 Och om någon vill skada dem, eld ur deras munnar , och deras fiender förtärOch om någon vill skada dem måste dö på detta sätt.

Jeremia 05:14
14 Därför säger Herren Gud Sebaot, Eftersom ni talar detta ord , se, Jag kommer att göra mina ord i din mun brandOch detta folk trä , och de äta upp dem.

Jesaja 30:26,27
26 Dessutom månens ljus skall vara så dagens ljus , och solens ljus skall vara sju gånger , som mot bakgrund av sju dagar, Knyt om Herrens dag den skada av hans folk , och läka slaget deras sår.
27 Se, Namnet på HERREN träder långt, Burning med sin vrede , och i den tjocka röken umiilanglang : hans läppar äro fulla av indignation , och hans tunga som en förtärande eld:

Så inte flamma litiral definitionen av brand tutupok himmel och jord.

Malaki 3:1-3
1 Se, jag sänder min budbärare, och han skall bereda väg för mig och Herren som ni söker , plötsligt skall komma till sitt tempel , även Budbärare av Förbundet , som ni glädjas åt : Se, han kommer , Säger Herren Sebaot .
2 Men vem kan uthärda dagen för hans ankomst ? och vem ska stå när han verkar ? för han är som ett raffinaderi eld och liksom fylligare:
3 och Han kommer att sitta som en smälter och renar silver , och han skall rena söner LevJag och luttra dem som guld och silver , och de skall erbjuda Jahve erbjudanden i rättfärdighet.

Matthew 3:11
11 Jag döper er i vatten till bättring, men han som kommer efter mig är starkare än jag , att jag inte är värdig att bära hans skor : Han skall döpa er med helig ande och eld;

Guds Ord är Ande.

John 6:63
63 ande som ger liv , är köttet ingen vinst ; De ord som jag talar till er är andeOch de är livet.

Anden också eld.

Apostlagärningarna 2:2,3,4
2 Och plötsligt kom från himlen ett ljud som en humahagibis stark vind, och fyllde hela huset av sin stol .
3 och visade sig för dem som tunga av eld, Vilka nagkabahabahagi och abborre på varje en av dem.
4 och de är alla fyllda med den helige Ande, och började tala olika språk, efter Anden som de talar .

Vi började med 2 Peter 3:7,10,12 om vi öka läsningen av 2 Petrus 3:05 vi kommer att veta detta:

2 Petrus 3:05
5 För detta de medvetet glömma , att det fanns himmelen av gamla , och en jord packas ur vatten och i vatten, genom Guds ord;
6 Det med vilka medel världen var , som svämmade över med vatten, omkom :

Med vad? Guds Ord ingen annan. Vi upprepar vers 7

7 Men himlen och jorden, av Samma ord lagras upp för brand, vilket reserverade mot dag att döma och förstörelse av ogudaktiga människor .

Rensa det?

Matthew 24:35
35 Himmel och jord skall förgå, men mina ord skola aldrig förgås .

Guds ord är branden inte dö. Men vad Guds ord i hela jorden tutupok ? Svar: Alla Gud har talat genom profeterna.

Lukas 21:22
22 För dessa finns dagar av hämnd som uppfyllde alla dessa saker skrivs.

Lördag 19 december, 2009


Dark of the Sun , månen och stjärnorna

Låt oss veta vad du menar med mörk av solen, månen och stjärnorna . Vi låter Bibeln är att upptäcka .


Uppenbarelseboken 6:12,13
2 Och jag såg när han öppnade det sjätte sigillet , och det blev en stor jordbävning, och Solen blev svart som en sorgdräkt av hår en mörk, och hela månen blev som blod;
13 och Himmelens stjärnor föll till jorden, Som ett fikonträd frukt isinasambulat hennes lilla unge frukt när slog en stark vind .

Jesaja 13:10,13
10 För himmelens stjärnor och grannlåt av detta skall inte ge sitt ljus: Solen skall förmörkas i hans stigande, och månen skall inte orsaka henne ljus.
13 Därför vill jag panginginigin himlarna och jorden skall bort från sin plats i vrede HERREN Sebaot, och dagen för sin vredes glöd ,

Joel 2:2,10,31
2 dagar av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker , som gryningen sprids på bergen : ett stort folk och stark, aldrig någonsin vill, får varken finnas något mer efter det , fram till år av många generationer.
9 De språng på stan , kör de på muren, De klättrar upp husen, de förs in i fönstren som en tjuv .
10 jorden skalv före dem, och himlen skälver : solen och månen förmörkas , och stjärnorna mister sitt sken

Hesekiel 32:7
7 Och när jag nautas kommer jag täcka över himlen och gör stjärnorna i detta, jag har ett moln täcker solen och månen inte ge sitt sken .

Matthew 24:29
29 Omedelbart efter tidens vedermöda skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken, och stjärnorna skola falla ifrån himmelen , och skall vara himlens makter ;

Jesaja 34:4,5,6
4 Och himmelens härskara skall, och himlarna skall vara som en spiral, och alla deras mottagande skall falla som ett löv vissnar på vinstockar och som ett fallande löv fig.
5 För mitt svärd har druckit i himmelen : se, skall det komma ned över Edom , och människorna i min förbannelse , inför rätta.
6 Ty Herren är fylld med blod , fett med fetma , blod av lamm och getter, fett njurar av baggar : För ett offer till Herren Bosra , och en stor slakt i Edoms land.

Hesekiel 08:16
16 Och han förde mig in på innergården i HERRENS hus , och se, dörren till Jehovas tempel , mellan vapenhuset och altaret, ungefär fem och tjugo män, med ryggarna mot tempel , och vänd österut , och de dyrkar solen på östra sidan.

Hesekiel 6:3,4,8 , 11-13
3 Och säg , Ye Israels berg , hör Herrens ord . Så säger Herren Gud i berg och kullar , floder och dalarna : Se, Jag, jag , kommer att medföra ett svärd över dig, och jag kommer att förstöra din höga platser.
4 och dina altaren skall ligga öde , och bilderna är brutnaOch jag kommer att kasta ner dina slagna män framför dina idoler .
8 Men jag kommer att lämna en restprodukt, Så du har några som undkomma svärdet bland folken , då ni skall skingras i länderna.
11 Så säger Herren Gud, Slå med din hand och stämpel fötterna och säga , tyvärr! för allt det onda styggelser av Israels hus , för De skall falla för svärd , av svält, pest och.
12 Fjärrkontrollen kommer att dö av pest och är nära skall falla för svärd , och malabi och surround skall dö av svält: Så skall jag utföra min vrede på dem.
13 och du vet att jag är HERREN , när deras slagna män skall bland sina idoler runt deras altaren, på alla höga berg , alla topparna på bergenOch under alla gröna träd och under alla tjocka ek, där de erbjöd välbehaglig lukt för alla sina idoler .

Jeremia 7:30,31,32
31 Och de byggde den höga platser Tophet, i dalen son till Hinnoms, Att bränna sina söner och döttrar i eld , som jag befallde inte , varken kom in i mitt sinne.
32 Se, därför skola dagar komma , säger Herren , att han kallade Tophet eller dalen son till Hinnoms , men Dalen i slakt , de skall begrava i Tophet , tills ingen plats att begrava .
På 33 kropparna av människor skall kött till höns av himmelen och djuren på jorden och ingen skall skrämma dem.

Jeremia 32:35
35 Och de byggde offerhöjder för Baal, i dalen son till Hinnoms, gå genom eld för sina söner och döttrar till Molok , som jag bjöd dem inte , varken kom till mig , att de gör denna styggelse , att orsaka Juda.

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 För se, i dessa dagarOch under den tiden , när jag återvände fångar ifrån Juda och Jerusalem.

2 Jag skall församla alla folk och föra dem Josafats dalKommer och vädjar till dem där för mitt folk och mitt arv Israel , som de har förskingrat dem bland hedningarna och utskiftat mitt land,

13 Sätt i skäran , för skörden är mogen : komma , gå , för vinpress är fullt kar svämma över , för deras ondska är stor.

14 Skaror , skaror i dalen av beslutet! Till samma dag som Jehova är nära i dalen av beslutet.

15 Solen och månen förmörkas , och stjärnorna mister sitt sken.

16 Och HERREN upphäver ett rytande från Sion, och låter han höra sin röst från Jerusalem, och himlarna och jorden kommer att skaka, Men Herren kommer att vara hopp om sitt folk , och bevis för Israels barn .

18 Och på den dagen , att fjällen skall falla sött vin , och höjderna skall flödet med mjölk , och alla bäckar i Juda skall flöde med vatten och en fontän skall komma ut ur huset avOch skall vatten dal Sittim .

Jesaja 47:13,14
13 Är du ogillar det mesta av ditt råd: står nu profetera över himlen och stjärnorna, månen mangingilala om, Och rädda dig från dessa saker hända dig.
14 Nej, de är som boss ; bränna dem i eld , skall de inte leverera sig från lågorna: Ingen babaga till mapagpapainitan eller brand mauupuan innan.

Jeremia 02:28
Men 28 Var är dina gudar som du har gjort för dig? låt dem uppstå , om de kan spara dig under dina problem: För i förhållande till antalet av dina städer är din Gud, Juda.

Jeremia 8:2,12
2 Och de sprider solen och månen och alla himmelens härskara , de varOch de har tjänat , och de följde honom, och som de ville, och vem de dyrkar: Inte samlas in, eller begravda , skall de på jorden.
12 Var de skäms när de begick styggelse ? Nej , de var inte alls skämmas , kunde varken de rodna just därför skall falla * Bland dem som faller; tidpunkten för deras umgänge skall de kastas, säger .

* I mitten av idoler

Jesaja 47:13
13 Är du ogillar det mesta av ditt råd: står nu profetera över himlen och stjärnorna , månen mangingilala om och rädda dig från dessa saker hända dig.

Femte Mosebok 17:03
3 och gick och tjänade andra gudar och tillber dem eller solen, eller månen eller någon himmelens härskara jag iniutos;

2 Krönikeboken 33:5
3 Ty han byggt igen de offerplatser som Hiskia hans fader, och han byggde altaren till Baal och gjorde lundar , och dyrkade alla himmelens härskara och tjänade dem,
4 och Han byggde altaren i hus, som Herren sade: I Jerusalem skall mitt namn för evigt.
5 Och han byggde altaren till himmelens härskara två domstolar i Herrens hus .

2 Kings 17:16
16 Och de lämnade alla Herrens bud deras Gud, och gjorde dem gjutna beläten , även två kalvar och gjorde en lund , och dyrkade alla himmelens härskara och tjänade Baal.

2 King 21:3,4,5
3 För byggde han åter de höga platser som Hiskia hans far , och han rest sig upp altaren åt Baal och gjorde en lund , och det gjorde Ahab, Israels konung , och dyrkade alla himmelens härskara och tjänade dem .
4 och Han byggde altaren i hus, som Herren sade: I Jerusalem kommer jag att lägga mitt namn.
5 och han byggde altaren åt alla himmelens härskara i två domstolar av huset.

2 Kings 23:05
5 Och han tog prästerna palasamba idolerna , som Juda konungar ordinerade att bränna rökelse i det höga platser i Juda städer, och landet runt omkring Jerusalem; dem också att tända offereld åt Baal , solen , månen och stjärnorna , och alla himmelens härskara.

Självklart solen, månen och stjärnorna är deras idoldyrkan och använt falska profeter i sin profetia. Så mörka av solen, månen och stjärnorna : de nederlag falsk gud, Satan och hans ministrar.

Kollapsen av den falska gud i Babylon är också minskar. Och hösten Babylon kommer att kollapsa och besegra Satan och hans allierade.

Jesaja 14:12,13,14
12 Hur du har fallit från himlen, O morgonstjärna, morgonens son ! hur du har skurits ned till marken, som lät försvaga nationer!
13 Och du sade till dig själv , Jag kommer att stiga upp till himmelen , jag vill upphöja min tron över Guds stjärnorOch jag sitter på berget i församlingen , på sidorna i norr:
14 Jag vill stiga upp över höjderna molnen kommer jag att bli som den Högste.

Vilka platser i området norr om djävulen vill komma upp?

Psaltaren 48:1,2
1 Stor är Herren, och måste vara flackare, staden vår Gud, hans heliga berg .
2 Vacker i höjd, glädjen i hela jorden, berget Sion , på den norra sidan av, En stad med stor kung.

Tydligt placerade avgudar i Herrens hus i morse aka Satan. Anger här hösten och nederlag idoler, med statyn och bild eller inte.

Inte bara idol med en bild och staty anses idol. Om profeter och lärare är falska och utan att förstå , att kalla dem gud idol. Bara antar att de är Gud och Gud antar att de , med sina tionden olika erbjudanden .

Den falska guden på alla höga berg , alla toppar i bergen , i himlarymderna , hus sönder.

Jeremia 50:2
2 förklarar ni bland folken, och offentliggöra och sätta upp en standard , publicera och inte dölja : säg, Babylon har fattats Bel är skam, Merodak han svimmade , är hennes bilder på skam, hennes idoler är bestörta .

Jeremia 51:47,53
47 Se, därför skola dagar komma, att Jag kommer att straffa beläten i BabylonOch hela hennes mark ska komma på skamOch alla mangabubulagta dräpt honom i henne.
53 Även om Babylon skulle montera upp till himmelen, och om hon skulle befästa höjden av sin styrka , men kommit till henne spoilers från mig, säger Herren.

Mika 1:5,7
5 För överträdelse av Jacob är allt detta och för synder Israels hus , Vad är överträdelse av Jakob? inte Samaria ? och vilka höjder Juda ? Jerusalem var inte?
7 Och Alla hennes beläten i bitar , och alla hennes lön var slukade av elden, och alla hennes avgudar skall jag låg öde, för hyra av en sköka hon samlat , och hyra för en sköka mangauuwi .

Jeremia 10:11,15
11 Så skolen I säga till dem , Gudarna som inte har gjort himmel och jord , de förgås från jorden, och under bar himmel.
15 De är fåfänga, arbete fel: Under besöket till dem de konsumeras.

Jesaja 21:09
9 Och se, här kommer en vagn av män , ryttare i par. Och han svarade och sade: Babylon fallit , är fallit , och alla bilder skurna av hennes gudar han har brutit åt marken.

Jesaja 24:23
23 Då förbannade månenOch solen skäms: För Herren Sebaot skall regera på Mount ZionOch Jerusalem , och hans äldste med härlighet.

Så rätt , vilket innebär mörka av solen , månen och stjärnorna faller avgudar.

Svärd , hungersnöd och pest

Det är för dem som säger att 4. varumärket förekommer i taget. De tror att de som Kristus är egentligen bara mänskligt. Inte undra på att de förklara fel att profetiorna i den bibliska andan för att de är människor och inte Gud.

Uppenbarelseboken 6:7,8
7 Och när han öppnade fjärde varumärkeHörde jag en röst för de fjärde levande varelser säger Kom, .
8 Och jag såg , och se en blekgul häst; och mannen som satt här med namnet Döden , och Dödsriket följde med honom. Och de fick makt över fjärdedelen av jorden, dödade med svärd, och hungersnöd och pest och genom vilddjuren vilda på jorden.

Jeremiah 16:4,6
4 De ska dö av svåra Avlidna : de klagade eller begravde dem , de är som gödsel på marken , och de konsumeras med svärd, och hungersnödOch deras kroppar vara föda för fåglarna i luften och vilddjuren på jorden.
6 Det stora och små skola dö i detta land ; de var inte begravas , eller om de kommer beklaga folket, Eller skall skära eller för dem;

Jeremia 25:33
33 Och de slagna av Herren på den dagen skall komma från ena änden av jorden till den andra änden av jorden: De skall inte vara beklagade , varken samlas in, eller begravda , de skall vara dynga på marken.

Jeremia 24:10
10 Och Jag kommer att skicka svärd, hungersnöd och pestBland dem , tills de konsumeras i det land som jag gav dem och deras föräldrar.

Jeremia 21:5-9
5 och Jag själv kommer att kämpa mot dig med utsträckta handen, och med en stark arm, i vrede och harm och stora förtörnelse.
6 Och jag skall slå invånarna i denna stad, människor och djur , de ska dö av en stor pest.
7 Och därefter, säger HERREN, skall jag hålla Sidkia, Juda konung , och hans tjänare och folket, och de som finns kvar i denna stad från pest , från svärd och av svält, Nebukadnessar , konungen i Babel , och i deras ovänners hand , och i händerna på dem som söker sitt liv , och han skall slå dem med svärdsegg , han kommer att förlåta dem eller medlidande , eller spara på .
8 Och det folk säga: Så säger Herren, Se , jag förelägger eder vägen till livet och vägen till döden,
9 Den som förblir i denna stad skall dö av svält, och genom svärd och genom att samlat, men ut och falleth sig åt kaldéerna, som belägra eder , han skall leva , och hans liv kommer att vara till honom.

Jeremia 27:13
13 Varför vill ni dö , du och ditt folk, genom svärd, hungersnöd, pest och, Som Jahve har talat om den nation som inte serverar konungen i Babel ?

Jeremiah 38:2,3
2 Så säger Herren, Den som förblir i denna stad skall dö genom svärd, hungersnöd , pest och genom, Men kommer till kaldéer skall leva , och hans liv skulle bli offer för honom, och han skall leva .
3 Så säger HERREN , här staden är given i händerna på den här av konungen i Babel, och honom.

Jeremia 11:22,23
22 Därför säger HERREN Sebaot, Se, jag skall straffa dem : de unga män skall dö genom svärd , deras söner och döttrar dö på grund av hunger;
23 Och det skall inte finnas någon kvar av dem, ty jag skall låta olycka på männen från Anatot: även de år de umgänge.

Jeremia 23:12
12 Därför väg skall vara för dem som hala i mörkret : de skall vara driven, och faller däri , ty jag skall låta olycka komma över dem, även de år de umgänge, säger .

Jeremia 15:02
2 passera , när de sa , Vart ska vi ? då skall du säga dem: Så säger Herren, Död , till döden , och svärdet , svärdet och hungersnöden , till svält och fångenskap , i fångenskap.

Jeremia 43:11
11 Och han skall komma och skall slå Egyptens land , att han att död ges till döds , och de i fångenskap till fångenskap, och att svärdet är svärdet .

Jeremia 44:28
28 Och de som undkomma svärdet skola återvända till Juda land från Egyptens land , få till antalet, och hela kvarblivna av Juda, som gick in i Egyptens land för att bo där , skall känna vars ord skall stå , mitt eller deras.

Hesekiel 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 En tredje del skall du bränna upp i eld mitt i staden, Den dag belägringen är uppfylldaOch ta den tredje delen , och slår med svärd runt , och en tredje del skall du strö i vinden , och jag kommer att dra ut en svärdet efter dem .
9 och Jag kommer att göra för er har jag inte gjort , och jag fortfarande tycker om, För alla dina styggelser .

11 Därför jag lever, säger Herren, HERREN , sannerligen eftersom du har befläckat min helgedom med alla dina avskyvärtOch med alla dina styggelser , därför kommer jag också minskar dig, varken skall mina ögon, och jag tror inte heller ledig .
12 Den tredje delen av dig skall dö av pest och hungersnöd konsumeras av dem bland er, och en tredje del skall falla för svärd runt omkring dig, och den tredje delen jag skall förskingra i alla riktningar, och draget svärd efter .
13 Således skall min vrede , och jag skall låta min vrede på dem, och jag skall bli tröstade , och de skall veta att jag, HERREN, har talat i min nit , när jag har åstadkommit min vrede på dem.

14 Dessutom gör dig en ödemark och en smälekBland de nationer som är runt omkring dig, i sikte av allt detta.
16 När jag skickar dem det onda pilar av svält , förstörelse , som jag kommer att skicka till förgöra dig . Och kommer att öka hungersnöden över dig, och kommer att bryta din personal bröd;
17 och Jag skall sända över dig svält och onda djur, Och de skall beröva dig; och pest och blod skall passera genom dig, och jag kommer att föra svärdet över dig : Jag , HERREN, har talat.

Jämför inte Gud ( vers 9) men vi läser i Uppenbarelseboken att Herren kommer att göra det. Om därför i Hesekiel 05:12 är densamma i Uppenbarelseboken 06:08
Hesekiel 6:3,4,8,9,11-13
3 Och säg , Ye Israels berg , hör Herrens ord . Så säger Herren Gud i berg och kullar , floder och dalarHär Jag, jag , kommer att medföra ett svärd över dig, och jag kommer att förstöra din höga platser.
4 och dina altaren skall ligga öde , och bilderna är brutnaOch Jag kommer att kasta ner slagna män innan dina idoler.
8 Ändå lämnar jag en kvarleva , så att ni kan ha några som undkomma svärdet bland folken , då ni skall skingras i länderna.
9 Och de som överlevt du kommer att minnas mig bland de folk till vilka de i fångenskap , hur har jag brutit med sin whorish hjärta, som avvek från mig, och i deras ögon , skökan efter sina idoler, Och de skall föraktar sig själva i sina egna ögon för det onda som de har alla sina styggelser .
11 Så säger Herren Gud, Slå med din hand och stämpel fötterna och säga , tyvärr! för allt det onda styggelser av Israels hus , för De skall falla för svärd , av svält, pest och.
12 Fjärrkontrollen kommer att dö av pest och är nära skall falla för svärd , och malabi och surround skall dö av svält: Så skall jag uppnå mina vrede över dem.
13 och du vet att jag är Herren , när deras slagna män skall bland sina idoler runt deras altaren, på alla höga berg , alla topparna på bergenOch under alla gröna träd och under alla tjocka ek, där de erbjöd välbehaglig lukt för alla sina idoler .
14 Och jag skall uträcka min hand mot dem, och jag skall göra landet öde och avfall, från öknen mot Diblah , i alla bostäder , och de skall veta att jag är Herren .
I punkt 2 i Hesekiel säger att de fem dagar långa evenemanget är dagen för belägringen och den talande är i berg och kullar , floder och dalar. Varför ? Eftersom det finns avgudar. Förutom svärd , hungersnöd, pest och vilda djur som kommer att sända Herren, han också förödelse och förstörelse. Hesekiel 05:14 och Hesekiel 06:14


Vad Jesus sade om dagen för belägringen ?

Lukas 19:43,44
43 För er de kommande dagarna , Du babakuran vägg av fienden, och belägra digOch vid sidan gigipitin,
44 Och du ilulugso marken, och dina barn inom dig ; och inte lämnar hos dig en sten på sten: För du har inte känt när ditt besök.

Välkommen till Lukas 21:20-25
Men 20 när du såg fästning Sebaot beskärma Jerusalem, Då vet att hennes förstörelse var nära.
21 Då de i Judeen fly bort till bergen , och inom staden kom ut och på området bör inte komma in i staden.
22 Eftersom dessa är de dagar av hämnd, som uppfyllde alla dessa saker skrivs.
23 Ve den nagdadalangtao , och omvårdnad i dessa dagar! eftersom det kommer att bli stor nöd på jorden , och ilska i detta land.
24 Och De skall falla för svärdOch bära bort i fångenskap till alla folk och Jerusalem trampade av hedningarna, att uppfylla hedningarnas tider .

Fortsätt att läsa i punkt
25 Och tecken skola ske i solen och månen och stjärnorna , och på jorden ångest av landet, vilket matitilihan för ljudet av hav och vågor ;

Det står i punkt 25 även 6. varumärken. Kommer du ihåg vi började 4. varumärke?

Här är deras förklaring på fyra märken.
Ryttarna , ses som det fjärde inseglet öppnades , visar fortsatt spridning och expansion av den katolska kyrkan och vars makt hade nått över en fjärdedel av jorden.
Borta innebörd och osäkerhet eftersom de dödar svärd, hungersnöd och pest är dyrkan av idoler . (Hesekiel 05:11 )

Under besöket ...

Vi tar reda på om du besöker under Jesus sade han i Lukas 19:44 .

Lukas 19:43,44
43 För er de kommande dagarna , du babakuran vägg av fienden , och belägra dig och du gigipitin sida,
44 Och du ilulugso marken, och dina barn inom dig : och i dig inte lämnar sten på sten; eftersom du har känt och inte tidpunkten för din besök.

Vi finner först om hända under besöket.

Jeremia 11:22,23
22 Därför säger HERREN Sebaot, Se, jag skall straffa dem : de unga männen skall dö genom svärd , deras söner och döttrar dö av hunger ;
23 Och det skall inte finnas någon kvar av dem, ty Jag ska låta olycka männen från Anatot , även de år de umgänge.

Jeremia 23:12
12 Därför väg skall vara för dem som hala i mörkret : de skall vara driven, och faller där: för Jag skall låta olycka komma över dem, Even året av deras umgänge, säger .

Jeremia 48:43,44
43 Panik , fallgropar och fällor vänta på dig, O invånare i Moab , säger Herren .
44 Han flyr från rädsla ska falla i gropen , och han gick i graven togs i snaran: Ty jag skall föra honom i Moab , året att besöka honom, säger .

Jesaja 24:17-23
17 Rädsla , fallgropar och fällor vänta är över er, O invånare på jorden.
18 och hända , som flydde från den fruktansvärt oväsen kommer att falla i gropen , och han som kommer från mitten av gropen skall fattas i den snara : för fönstren ovan öppnasOch grunden till jorden kommer att skaka .
19 Jorden är helt , är jorden helt sönder är jorden flyttas för stor.
20 Jorden skall rullen som en drinkare , och bör utgå som en stuga , och Dess överträdelse vilar tung på den , och falla , och inte stiga.
21 Och på den dagen, att straffas av armén av lorden högt över , och jordens konungar på jorden.
22 Och de samlade , som fångar samlas i gropen , och stängde fängelset, och efter många dagar skall de besökt.
23 Då förbannade månen och solen skämmasTy HERREN Sebaot skall konung på Sions berg och i Jerusalem , och hans äldste med härlighet.

Jeremia 50:27-32
27 Dräp alla hennes tjurar , låt dem gå ner till slakt: Ve dem! för deras dag har kommit, den dag de umgänget.
28 Hör en röst för dem att fly och fly från landet i Babylon , att förklara i Sion hämnd Herren, vår Gud, hämnd av hans tempel.
29 tillsammans bågskyttarna mot Babel : alla ni som spänna bågen , lägra mot henne runt omkring , låt ingen av dessa fly : ersättning henne efter hans gärningar , trots allt han gjorde , göra mot henne; sapagka " t han varit stolt mot Jehova , mot Israels Helige .
30 Därför hennes unga män falla på dess gator , och alla hans män i krig skall skäras den dagen, säger .
31 Se, jag är emot dig, du mest stolt över , säger Herren , Herren Sebaot ; ty din dag har kommit, den tid som du besöker.
32 Och stolt ska snubbla och falla , och ingen skall låta honom uppstå , och Jag kommer att tända en eld i hans städerOch den skall förtära allt omkring honom .

Hesekiel 20:47,48
47 Och säg till skogen i söder, Hör Jehovas ord : Så säger Herren : Se, Jag kommer att tända en eld i digOch den skall förtära alla gröna träd i dig , och varje torra träd : det flammande lågan skall icke bliva utsläckt , och alla ansikten från söder till norr kommer att brännas i lågorna.
48 Och allt folket Jag , HERREN, har tänt denFår inte släckas.

Luke 12:49,52,53
49 Jag kom att få eld på jordenOch vad mer jag älskar , om du bränner det?
52 Från och med nu kommer det att finnas fem i ett hus, tre mot två och två mot tre .
53 De kommer att delas , far mot son och son mot far, mor mot dotter och dotter mot hennes mor, modern kvinna mot sin dotter och dottern mot sin svärmoder.

Mika 7:4,6
4 De bästa av dem är som taggar , är pinakamatuwid dålig än en taggig häck : den dag du profeterade vakten , även hemsökelsens dag , kom: Nu ska de .
6 Sinisiraang beröm för sonen fadern, steg upp dottern upp mot hennes mor, dotter mot hennes svärmor : fiende till människan är hans eget hushåll.

Vittne (Hesekiel 20:47,48 )

Matthew 3:10-12
10 Och nu fick visade att yxan i roten på träden ; varje träd därför att inte nagbubungang väl skäras ner och kastas i elden.
11 Jag döper er i vatten till bättring, men han som kommer efter mig är starkare än jag , att jag inte är värdig att bära hans skor : Han skall döpa er med helig ande och eld;
12 i handen , hans rake , och han rensa ordentligt hans golv och samla sitt vete i vinna ; Men halm förbränns i outsläcklig eld.

Jeremia 08:12
12 Var de skäms när de begick styggelse ? Nej , de var inte alls skämmas , kunde varken de rodna just därför skall räknas till dem som falla; tidpunkten för deras umgänge skall de kastas, säger .

I punkterna nedan kommer du att veta att det kaugayan under umgänget .

Jesaja 34:4-10
4 Och alla himmelens härskara skall upplösas , och himlarna skall vara som en spiral, och alla deras mottagande skall falla som ett löv vissnar på vinstockar och som ett fallande löv fig.
5 För Mitt svärd har druckit i himmelen : se, skall det komma ned över EdomOch folket i min förbannelse , inför rätta.
6 Herrens svärd är fylld med blod , fett med fetma , blod av lamm och getter , fett av njurar hos baggar : ty Herren har ett offer i Bosra , och en stor slakt i Edoms land.
7 Och vildoxar kommer att komma ner med dem och oxar med tjurar, och deras mark skall vara blod , och deras damm gjorde fett med fetma .
8 Till samma dag som hämnd av Herren , det år då ersättning i en kamp Sions.
9 Och bäckar detta skall vändas i tonhöjd, och dammet detta till svavel , och landet om detta skall bli brinnande tjära.
10 skall icke bliva utsläckt natt eller dag ; röken av dem skall gå upp för alltid, alltid skall fördelasSkall Ingen man passerar genom den magpakailankailan .

Jesaja 61:1,2
1 Ande Herren Gud är över mig , ty Herren smort mig till att förkunna glädjens budskap för de ödmjuka , sände han har mig att läka ett förkrossat hjärta, till att predika frihet för de fångna och öppna fängelset i fångar ;
2 att förkunna godtagbar år av Herren, och samma dag som hämnd för vår Gud, för att trösta alla som sörjer ,

Jesaja 63:1-5
1 Vem är detta som kommer från Edom , med färgade plagg från Bosra ? Det är härligt i hans kläder , resor inom storhet hans styrka? Jag som talar i rättfärdighet , mäktig att frälsa .
2 Varför är du röd i ditt kläder, och dina kläder som honom trampar i vinpressen ?
3 Jag har trampat vinpressen ensam, och staden är inte med mig : ja, trampade jag dem i min vrede , och trampa dem i min vrede , och deras blod skall stänkte på mina kläder , och färgar alla mina kläder .
4 För dag hämnden är i mitt hjärta , och året för min inlösta är kommen.
5 Och jag såg , och ingen hjälp , och jag undrade att inga klara , så jag sparade mina egna händer, och min vrede och upprätthöll mig.

Jeremia 46:10
10 För dagen är Herrens, Herren Sebaot, dag av hämnd , att hämnas honom av hans fienderOch svärdet skall förtära och vara mätta , och deras blod : för Herren , Herren Sebaot har ett offer i norr av floden Eufrat.

Har med dem under umgänget ?

Hosea 09:07
Den 7 hemsökelsens dag kom, vedergällningens dag kommer, Känt som Israel, är profeten en dåre , mannen med andan är galen, för de många din missgärning , och eftersom fiendskap är stor.

Kom ihåg i Hosea 9:07 . Vi läser igen i Lukas 19:43,44 framför .

Lukas 19:43,44
43 För er de kommande dagarna , Du babakuran vägg av fienden , och du belägraOch gigipitin till sida ,
44 Och du ilulugso marken, och dina barn inom dig : och i dig inte lämnar sten på sten , eftersom du har inte känt när din besök.

Lucas 21:20,21,22,28
Men 20 när du såg arméer Jerusalem, Då vet att hennes förstörelse var nära.
21 Då de i Judeen fly bort till bergen , och inom staden kom ut och på området bör inte komma in i staden.
22 För Dessa är de dagar av hämnd, som uppfyllde alla dessa saker skrivs.
28 Men när saker och ting började hända, kommer att titta upp och lyft upp era huvuden , ty nära din inlösen.

Enligt Hosea 9:07 , hemsökelsens dag är dagen hämnd och enligt Lukas 21:20,22 dag som hämnd är fortfarande hända i framtiden . Om Därför kommer hemsökelsens dag ske i framtiden , samt andra skrifter av profeterna.

Serubbabel ängel i öst

Serubbabel ängel verkligen solens uppgång ? Låt oss avgöra detta. Vi läser honom införandet skriven av profeterna.

Haggai 2:21,22,23
21 Tala till Serubbabel Juda ståthållare och sade: Jag kommer att skaka om himmel och jord;
22 och Jag kommer att störta tronen i riket, och jag kommer att förstöra styrkan i riken på nationer, Och jag kommer störta vagnar, och de som är i dem, och hästarna och deras ryttare skall komma ned , var en med svärd av sin bror.
23 Denna dag, säger Herren Sebaot , Jag tar dig, du Serubbabel, Min tjänare, Sealtiels son , säger Herren , och Jag skall göra dig en signetring, För jag har valt dig, säger HERREN Sebaot.

Klart att Herren skall sända sin Zorobalel dag Gud kommer att skaka om himmel och jord . De skakningar i himmel och jord är underförstått i det nya förbundet som inträffar i framtiden.

Hebreerbrevet 12:27,28,29
27 Och Detta ord , ännu en gång , är pinakakahuluganan bort de saker som skakade , precis dessa saker , att vara icke- skakas.
28 Därför mottagande av ett rike bevaras, Vi har en nåd genom det vi kan med respekt och fruktan tjänsten som behagar Gud;
29 För vår Gud är en förtärande eld .

Paulus säger att avlägsna resterna flyttas och flyttas inte. Läs Uppenbarelseboken vi förlorar när skalvet .

Uppenbarelseboken 6:12-17
12 Och jag såg när han öppnade det sjätte sigillet , och det var en stor jordbävning, och solen blev svart som en sorgdräkt av hår en mörk, och hela månen blev som blod;
13 och Himmelens stjärnor föll till marken, Som ett fikonträd frukt isinasambulat hennes lilla unge frukt när slog en stark vind .
14 och Himlarna skildes , som om du bokar en desperat drunkningOch alla berg och öar flyttades från sin plats.
15 och Kungarna på jorden , och furstar och de förnämsta kaptener, och de rika och mäktiga , och varje slav och varje Freeman, är nagsipagtago i grottor och klippor berg;
16 Och de säger till bergen och klipporna: Fall över oss och vi kommer att hålla ditt ansikte i sittande på tronen , och för Lammets vrede:
17 För kom stora dag sin vredeOch vem kan stå?

Den starka jordbävningen i vers 12 är tremor i himlen och på jorden. I vers 14 sägs nabalumbon nalulon eller förlorade himlen och bergen , och det förlorade motsvarande himmel och jord. När skakat , vilket betyder att den inte kan ersättas av Paul flyttas. Hur är skrifter av en profet när folk gömmer sig i grottor som vers 16 säger? Vi läser skrifter Jesaja .

Jesaja 2:10,19,21
10 In i klippan , och göm dig i jorden, för gudsfruktan, Och hans höga majestät .
19 och människor går in i grottor i klippor och grottor på jorden, för gudsfruktan, Och hans höga majestät , när han reste att skaka mäktigt jorden.
21 För att komma in i utrymmen av stenarna, och de toppar av trasiga stenar, för gudsfruktan, Och hans höga majestät , när han reste att skaka mäktigt jorden.

Håller människor inom loppet av klippor och skrevor i berget stigande Herrens dag för att skaka jorden. Utan åtskillnad säga i Uppenbarelseboken sagt.

Vad andra skrifter av Jesaja som matchar Uppenbarelseboken ?

Jesaja 13:10,13
10 För himmelens stjärnor och grannlåt av detta skall inte ge sitt ljus: Solen skall förmörkas i hans stigande, och månen skall inte orsaka hennes ljus.
13 Därför Jag panginginigin himlarna och jorden skall bort från sin plats i vrede Herren SebaotOch dagen för hans vredes glöd,

Det är samma i Uppenbarelseboken 6:12,13 och i vers 13 i Jesaja 13 syns i Uppenbarelseboken 6:17 om vredens dag eller Herrens vrede .

Nedan motsvarar Uppenbarelseboken 6:14

Jesaja 34:4,8
4 och himmelens härskara skallOch himlarna skall vara som en spiralOch alla deras mottagande skall falla som ett löv vissnar på vinstockar och som en fallande löv fig.
8 För dag hämnd av Herren , det år då ersättning i en kamp för Sion.

2 Petrus 3:10
10 Men den Herrens dag som en tjuv , som himlen den dagen kommer tillbaka med ett stort buller och objekt på himlen kommer att upplösas med glödande hetta , jorden och de verk brändes på marken.

Du kan läsa i nästa stycke följs och att fastställa när och hur det sker.

Om vi nu återvänder Haggai 2:21-23 stycket före , i vers 23 säger att Serubbabel gör stämpel. Och när vi läser i Uppenbarelseboken 6:12-17 så vi fortsätter att läsa i Uppenbarelseboken 7:1,2

Uppenbarelseboken 7:1,2
1 Och efter Såg jag fyra änglar som står på fyra hörn , som uppväger fyra vindar på jorden , så att vinden blåser jorden eller havet eller på något träd.
2 och Jag såg en annan ängel uppstigande från solens uppgång , med sigill den levande GudensOch han ropade med hög röst till de fyra änglar som gav maipahamak jorden och havet,

Vi först ta reda på vem som kommer som Jesus sa efter den mörka av solen, månen och stjärnorna och skaka himmel och jord Uppenbarelseboken 7:1,2 eftersom det är bredvid inträffa i Uppenbarelseboken 6:12-17 . Säger i vers 1 Uppenbarelseboken 7 " och efter " Låt oss läsa samma händelse i Matteus 24:29,30

Matthew 24:29,30
29 Men strax efter den tidens vedermöda dag vara förmörkade solen och månen inte ge sitt sken, och stjärnorna skall falla från himlen, och skall vara himlens makter:
30 Och då skall tecken synas Människosonen i himlen: Och då skall alla jordens stammar , och man skall få se Människosonen komma på himmelens skyar med stor makt och härlighet.

Enligt Jesus kommer efter den mörka av solen, månen och stjärnorna och skakningar eller darrningar i himmlarna och jorden är Människosonen . Om alltså ängeln uppför solens uppgång (Uppenbarelseboken 07:02 ) är Människosonen . Och Människosonen som God'll Serubbabel ( Haggai 2:23) idag yayanigin pangangatalin Gud eller himmel och jord (Matt 24:29 )

Låt oss veta vad mer bevis på att Serubbabel skickar Kristus.

Sakarja 4:6-10
6 Och han svarade och sade till mig och sade: Detta är det HERRENS ord åt Serubbabel, säger , Inte med makt och icke med kraft, utan genom min Ande , säger HERREN armé.
7 Vem är du , O stora berg ? innan Serubbabel du kommer att bli vanligt, Och han skall föra fram gravsten med skrikande , Grace , nåd för honom.
8 Dessutom HERRENS ord kom till mig;
9 »Serubbabels händer har lagt grunden , grunden till detta hus , skall hans händer finish, Och du vet att Herren Sebaot har sänt mig till eder.
10 Ty vem har föraktat dagen för småsaker? för dessa sju glädjasOch de ser sjunka i handen på Serubbabel: Dessa var Herrens ögon, som går fram och tillbaka över landet.

Sakarja 3:8,9
8 Hör , o Josua, överstepräst , du och dina kamrater att sitta inför dig , ty de är män en skylt : för , se, Jag skall låta min tjänare Grenen.
9 Ty se, den sten som jag har förelagt Josua ; på en sten sju ögonSe, jag gravera den försvårande detta, säger HERREN Sebaot, och Jag kommer att ta bort missgärning att landa i en dag.

Enligt Sakarja 4:10 ser sjunka i handen av Serubbabel . De lod enligt Sakarja 3:09 har sju ögon. Vad är Nya Testamentet säger om detta?

Uppenbarelseboken 1:16,21
16 Och i sin högra hand sju stjärnorOch i hans mun kom ett skarpt svärd med två kanterOch hans ansikte som solen skiner djupt.
20 hemligheten med de sju stjärnorna som du såg i min högra handOch de sju gyllene ljusstakar. De sju stjärnorna är de änglar de sju församlingarnaOch de sju ljusstakarna är sju kyrkor.

Amos 7:07
7 Så visade han mig : och se, var Herren stod bredvid en mur som är gjord enligt sjunka med lod i handen.
Vems hand såg de sju änglarna eller sjunka ? Vem tror du?

Hesekiel 9:2-7,11
2Och se, sex män kom från vägen för övre porten , som har samlag mot norr , var och en med sin förstöra vapen i handen , och en man i mitt ibland dem klädda i linne, med bläck av författaren i hans sida. Och de kom och ställde sig bredvid brons altaret.
3Och Guds härlighet i Israel hade gått upp från keruben , varefter , till dörren på huset , och han kallade mannen klädd i linne , med bläck av författaren vid hans sida.  
4Och sade till honom: Gå genom centrum av staden, mitt i Jerusalem, och sätta ett märke på pannan av de män som sucka och gråta över alla styggelser som begås i dess mitt .
5Och andra har sagt i min hörsel , Gån in i staden efter honom, och slår : låt inte ditt öga reservdelar , inte heller har ni medlidande ;  
6Fullständigt förstöra den gamla , den unge man och kvinna, och barn och kvinnor, men inte kommit till någon man som tinandaan , och börja på min helgedom . Sedan började de gamla männen som var innan huset.  
7Och han sade till dem orena huset, och fyll domstolarna med slagna : går ni vidare. Och de gick ut och slog i staden.
11 Och se, Mannen klädd i linne , med bläck av författaren i hans sida , anmälde saken och sade: Jag har gjort som ni bjudit mig.

Om du märkt , har mannen klädd i linnekläder bläck författare i hans sida snarare än svärdet . Han förseglade folket sörjde för alla styggelser . Vad styggelser ? Finns i Hesekiel 8 . Mannen klädd i linne är en symbol för Guds Son, Kristus.

Torsdag 10 december 2009


Herren kommer ... Eller de enda Gud?



Joel 2:1-3,9-11
1 Stöten i basun på Sion , och larmar på mitt heliga berg: Låt alla invånare i landet Till samma dag som Jehovas kommer, för det är;
2 Dagar av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker , som gryningen sprids på bergen: En stor människor och starka, aldrig någonsin vill, får varken finnas något mer efter det, även de år av många generationer.
3 En brand slukar före demOch bakom dem en låga brinner , jorden är som Edens lustgård före dem, och bakom dem en ödslig vildmark , ja, och ingenting undgick dem.
9 De språng på stan , kör de på väggen , de klättra upp husen, de går in i fönstren som en tjuv .
10 Jorden skall Skalvet före dem, och himlen skälver : solen och månen förmörkas , och stjärnorna mister sitt sken:
11 och Jehova låter han höra sin röst före sin armé , ty hans läger är mycket stort: För stark att hans ord ; Till samma dag som Jehova är stor och mycket fruktansvärdOch vem kan följa den?

Joel 3:1,2,18
1 Ty se, i dessa dagar, och under den tiden , när jag återvände till fångenskap i Juda och Jerusalem.
2 Jag skall församla alla folk och föra dem ned till Josafats dal , och vädjar till dem där för mitt folk och mitt arv Israel , som de har förskingrat dem bland hedningarna och utskiftat mitt land,
18 och ske på den dagen, att bergen skall falla sött vin , och höjderna skall flödet med mjölk , och alla bäckar i Juda skall flöde med vatten och en fontän skall komma ut ur huset avOch skall vatten dal Sittim .

Sakarja 1:16,17
16 Därför säger Herren , Jag återvände till Jerusalem med barmhärtighet, är mitt hus byggt i den, skall säger HERREN Sebaot, och en linje dras ut över Jerusalem.
17 Cry ännu en gång och sade: Så säger HERREN Sebaot : Min städer skall ännu svämmar över av välstånd, och Jehova skall ändå trösta Sion , och ändå välja Jerusalem.

Sakarja 2:10,12
10 Jubla och gläd dig , du dotter Sion ; Ty se, jag kommer, och jag skall bo bland er, säger.
12 Och HERREN skall hava Juda till sin arvedel i det heliga landet, och skall ändå välja Jerusalem.

Sakarja 08:03
3 Så säger Herren, Jag återvände till Sion och bo mitt i JerusalemOch Jerusalem skall kallas Staden sanningen, och berget av Herren Sebaot, det heliga berget.

Jesaja 30:25-27
25 Och det kommer att floder och brunnar med vatten alla höga berg , och på varje hög kulle , dagen för stort nederlag , när tornen faller.
26 Dessutom månens ljus skall vara så dagens ljus , och solens ljus skall vara sju gånger , som mot bakgrund av sju dagar , den dag som Herren binda sår av hans folk , och läka slaget sina sår.
27 Se, Namnet på HERREN träder från långt , brinnande med sin ilskaOch i den tjocka röken umiilanglang : hans läppar äro fulla av indignation , och hans tunga som en förtärande eld :

Jeremiah 33:6,7
6 Se, Jag kommer att ta upp hälsa och bota , och jag skall bota dem , och kommer att avslöja för dem överflödet av frid och sanning.
7 Och jag skall låta fångenskap av Juda och Israel, och Jag bygger dem , som förut.

Jesaja 25:9,12
9 Och skall säga på den dagen , Här är vår Gud, väntade vi på honom , och han skall rädda oss: Detta är Herren , väntade vi på honom , kommer vi vara glada och fröjdas över hans frälsning.
12 och den höga fortet av dina murar skall han sätta ned , förstörs, och förde till marken, till stoft.

Jesaja 33:2,5
2 O Herre, vara nådig mot oss : vi har väntat på dig: Var du deras armen varje morgon , vår frälsning även i nödens tid.
5 Herren har visat , för han bor i höjden: Han har fyllt Sion med rätt och rättfärdighet .

Jesaja 08:17
17 och Jag kommer att vänta på Herren, som håller sitt ansikte för Jakobs husOch jag ser efter honom.

--------------

2 Peter 3:7,10,12
Men 7 himlarna och jorden, med samma ord har lagrats upp för brand, som är förbehållen den dag döma och förstörelse av ogudaktiga människor .
10 Men Herrens dag som en tjuv, till himlen den dagen kommer att gå undan med ett stort buller och ting i himlarna kommer att upplösas med innerlig värme, jorden och fungerar på fältet brändes.
12 och innerligt önskar ankomst dagen för Gud, för vilka Lågan delar är löst , och det som är i himlen smälter i extrem värme?

2 Tess 1:07
7 Och ni som är oroliga vila med oss för att ge sa när Herren Jesus från himlen med änglarna sin makt i flammande eld,

Psaltaren 50:3
3 Vår Gud skall komma och vara tyst; en eld sluka honom förutOch kommer att vara mycket stora stormen kring honom.

--------------

Uppenbarelseboken 22:12
12 Se, Jag kommer snartOch Min lön med mig - spadeAtt ge en belöning var och en efter hans gärningar .
13 Jag är A och O, och den första och den sista , i början och slutet.
16 Min Jesus har sänt min ängel för att vittna eder dessa saker i kyrkorna. Jag är roten och avkomma till David , den ljusa morgonstjärnan .

Jesaja 40:10
10 Se, Herren Gud kommer med starkaOch hans arm skall regel för honom : Se, Hans belöning är med honomOch hans belöning för honom.

--------------

1 Tess 3:13
13 För att stärka sitt hjärta , perfekt i helighet inför vår Gud och Fader , kommande vår Herre Jesu med alla sina heliga.

Sakarja 14:1-9
1 Här I Herrens dag kommerAtt din förstöra skall fördelas mellan er.
2 För Jag skall församla alla folk till strid mot JerusalemOch staden skall fattas , och husen skola plundras och kvinnorna skändas , och hälften av staden skall föras bort i fångenskap , och resten av folket får inte avvika från staden.
3 Då gå till Herren och strida mot de folken, som när han kämpade i stridens dag .
4 och Hans fötter ska stå på den dagen på Oljeberget, Som är före Jerusalem i öster , och Oljeberget skall delas därinne mot öst och väst.
5 Och ni skall fly dalen av mina berg , ty dalen över bergen skall nå ända Asel : ja, skolen fly som när ni flydde från jordbävningen i dagar Ussia kung Juda , och Herren min Gud kommerOch alla heliga med honom.
6 och ske på den dagenBehöver Vem inte ljus, och den ljusa upphävandet.

7 Men en dag är känd av Herren, inte dag eller natt , men det skall , på natten glans.
8 och ske på den dagenSkall denna levande vatten gå ut från Jerusalem , hälften mot öster havet, och hälften av dem mot havet : på sommaren och vintern händer .
9 och HERREN skall vara konung över hela jorden: den dag då Herren skall vara en , och hans namn ett.

--------------

Baserat på ovanstående verser, är Jesus Gud. Kan inte motsäger skriven av profeterna och apostlarna att de talar sanning från Gud.

Jesaja 31:4
4 Ty så säger Herren till mig, Likt lejonet och unga lejon rytande på sitt byte, när ett stort antal herdar kallas ut mot honom, att han inte var rädd för sin röst , eller förnedra sig själv eftersom ljudet av dem: Minst Herren Sebaot på Mount ZionOch kullen att bekämpa det.

Andra Mosebok 13:19
19 Och Mose tog Josefs ben, eftersom han ipinanumpang tätt mot Israels barn och sade: Sannerligen Gud kommer att besöka digOch kommer att föra mina ben härifrån med dig.

besök

Torsdag 19 november 2009


Sju Seals , Seven Brand

Torsdag 22 oktober, 2009


Dag


Bild från : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* Längden på samma gång (platsen är ansluten samordnare av Bibelns verser som innebär att de har samma beteckning och det finns även anslutna i samma kapitel )

* eviga förbundet

Hesekiel 37:25,26
25 Och de skall bo i det land som jag gav till min tjänare Jakob , det vari edra fäder , och de skall bo där, de och deras barn , och barn till sina barn, för alltid : och Min tjänare David skall vara deras hövding för alltid. 26 Dessutom Jag kommer att göra ett fridsförbund med dem, vara ett evigt förbund med dem ; och jag skall placera dem och föröka dem och låta min helgedom bland dem för evigt.

* David Susuguing

Hesekiel 37:24
24 Och min tjänare David skall vara konung till demOch de har alla en herde : de skall vandra efter mina rätter och hålla mina stadgar och göra.

Jeremia 30:9
9 Men de skall tjäna Herren , sin Gud, och David, sin konung , som jag kommer att ta upp dem.

* Herrens dag ( stora och fruktansvärda )

Jeremia 30:7
7 Is! för den dagen är bra, att inget är som det: även tiden för besvär av Jakob, men han skall vara .

Joel 2:10,11
10 Jorden skall Skalvet före dem och himlen skälver ; Solen och månen förmörkas , och stjärnorna mister sitt sken :
11 Och Herren skall höra sin röst före sin armé , ty hans läger är mycket stor , ty han är stark , att hans ord , för samma dag som Jehova är stor och mycket fruktansvärd ; och vem kan följa den?

bild från: http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* vredens dag

Jesaja 13:10,13
10 För himmelens stjärnor och grannlåt av detta skall inte ge sitt ljus: Solen skall förmörkas i hans stigande, och månen skall inte orsaka hennes ljus.
13 Därför vill jag panginginigin himlarna och jorden skall bort från sin plats i vrede Herren SebaotOch samma dag som hans vredes glöd ,

* Destruction

Haggai 2:21,22
21 Tala till Serubbabel Juda ståthållare och sade: Jag kommer att skaka om himmel och jord ; 22 Och jag skall störta tronen i riket, och Jag kommer att förstöra styrka riken nationerna; och jag kommer att störta vagnar, och de som är i dem, och hästarna och deras ryttare skall komma ned , var en med svärd av sin bror.

Bild från : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Revenge

Jeremia 46:10
10 För dagen är Herrens , Herren Sebaot, dag av hämnd , att hämnas honom hans motståndare ; och svärd skall förtära och vara mätta , och deras blod : för Herren , Herren Sebaot har ett offer i norr av floden Eufrat.

Luke 21:22,25,26
22 För Dessa är de dagar av hämnd, som uppfyllde alla dessa saker skrivs.
25 Och kommer det att finnas skyltar i solen och månen och stjärnorna ; och på jorden nöd i landet, matitilihan för ljudet av hav och vågor ;
26 män av rädsla , och väntar på saker att komma över världen; mangangatal för himlens makter .

* Logga in the Sky ( mörka i solen, månen och stjärnorna )

Uppenbarelseboken 6:12,13
12 Och jag såg när han öppnade det sjätte sigillet , och det var en stor jordbävning ; och solen blev svart som du har en grov mörkt hår, och hela månen blev som blod;
13 Och himmelens stjärnor föll till marken, såsom när ett fikonträd frukt isinasambulat hennes lilla unge frukt när slog en stark vind .

* Yayanigin eller skaka himmelen och jorden


Jesaja 13:10,13
10 För himmelens stjärnor och grannlåt av detta skall inte ge sitt ljus: Solen skall förmörkas i hans stigande, och månen skall inte orsaka henne ljus.
13 Därför Jag panginginigin himmel och jord yayanigin varifrån vrede HERREN Sebaot, och dagen för sin vredes glöd ,

* Dölj i grottor och berg folket

Jesaja 02:19
19 Och folk kommer att gå in i grottor i klipporna och jordkulor, I Herrens fruktan , och hans höga majestät , när han reste sig för att skaka jorden.

När folk börjar säga till bergen och klipporna " överväldiga oss?

Lukas 23:29,30
29 Ty se , dagar skola komma , säger de, "Saliga är de karga och de moderliv som aldrig nangagdalang -man , och brösten som aldrig nangagpapasuso .
30 Kommer detta att säga att de är i bergen , Fall över oss , och till höjderna , Cover oss.

Magpapatabon svara när folk säger den tid människor (särskilt kvinnor) som välsignade den karga och de moderliv som aldrig nagdalantao ...

Varför kvinnor säger välsignade är de karga och de moderliv som aldrig nagdalantao ...???

Eftersom det kommer att bli stor nöd på jorden och vrede över denna stad .

Lukas 23:23
23 Ve den nagdadalangtao , och omvårdnad i dessa dagar! eftersom det kommer att bli stor nöd på jorden , och ilska i detta land.

Varför har nöd på jorden ?

Eftersom belägra Jerusalem och förstöras.

Lukas 21:20,21
Men 20 när du såg arméer till Jerusalem , då veta att hennes förstörelse var nära.
21 Då de i Judeen fly bort till bergen , och inom staden kom ut och på området bör inte komma in i staden. 22 För dessa finns dagar av hämnd , som uppfyllde alla dessa saker skrivs.

Vilken typ av förstörelse kommer att hända när armén belägrade Jerusalem?

Lukas 19:43,44
För 43 komma till dig dagen du babakuran vägg av fienden , och belägra dig, och gigipitin till sida , 44 och ilulugso till jorden, och dina barn inom dig, och inte lämnar hos dig en sten på sten; eftersom du har känt och inte tidpunkten för ditt besök.

Att bygga i Jerusalem som fastställt att ingen sten lämnas på både rock!

Lukas 21:5,6
5 Och som Vissa talade om templet, hur vackert det pinalamutihan stenar och gåvor , sade han,
6 När det gäller de saker som ni ser , kommer den dag lämnade ingen en sten på sten , inte nedbrutet.


I Herrens dag är en dag av mörker !

Amos 5:18,20
18 Ve er att nangagnanasa Herrens dag ! Varför du önskar att Herrens dag ? mörker , inte tydligheten.
20 Inte en dag av mörker och inte ljus? mycket mörkt , och ingen ljusstyrka ?

Joel 2:02
2 Dagar av mörker och dysterhet , dag av moln och mörker , som gryningen sprids på bergen ; ett stort folk och stark; var inte någonsin vill, får varken det finnas någon mer efter det, till åren i många generationer.

Bild från : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 Ty då kommer att vara en stor vedermöda , som inte var sedan början av världen fram till nu heller aldrig hända någonsin.

Ingen fråga när dagen . Frågan är när du kommer tillbaka ? Är du redo?

Lördag 17 okt 2009


Silver guld

 

Sefanja 1:2,3,18
2 Jag kommer helt konsumera allt på jorden, säger.
3 Jag kommer att förbruka människor och djur kommer jag att förtära höns av himmelen och fiskarna i havet, och trevande med de ogudaktiga ; och jag avbröt mannen på jorden, säger Herren.
18 Även deras silver eller deras guld kommer inte att kunna leverera dem vredens dag av Herren, men hela mark skall förtäras av eld för sin svartsjuka , ty han åstadkomma, ja, ett slut , alla som bor i landet.

Förstörelsen av alla ting under jorden kommer att vara i stora dag Jehova. Säger i vers 3 skall omfatta dessa brott. Det guld och silver är stötestenen . De är idoler.

Hesekiel 07:19
19 De kasta sitt silver på gatorna , och deras guld skall som ett orent ; sitt silver och guld kan inte rädda dem vredens dag av Herren : De uppfyller inte deras själar , varken fylla deras inälvor ; blev en stötesten för sin ondska .

Hesekiel 14:03
3 Du människobarn, dessa män burit sina idoler i sitt hjärtaOch lägga hinder för deras ondska innan de möter: Om de frågade mig?

Hesekiel 44:12
12 För de värd dem innan deras idoler, och var snubbla över dem för det onda av Israels hus, Jag lyfte min hand mot dem , säger Herren Gud, och de skall bära sina missgärningar.

Jesaja 31:4,7
4 Ty så säger Herren till mig, Likt lejonet och unga lejon rytande på sitt byte, när ett stort antal herdar kallas ut mot honom, att han inte var rädd för sin röst , eller förnedra sig själv eftersom ljudet av dem: så skall HERREN Sebaot i bergen i Sion, och backen för att bekämpa det .
7 För denna dag varje man ska kasta bort de avgudar av silver och de avgudar av guld, Genom dina egna händer, för du har varit skyldig,

Säger i vers 4 i Jesaja 31 är minst Herren Sebaot, och på den dagen ( vers 7) kastades av människor deras avgudabilder av guld och silver för att matcha våra passage kababasa ännu.

Matthew 13:40,41,42,43
40 Eftersom den samling ogräset och brände i eld , så kommer det att vara slutet av världen.
41 Människosonen skall sända ut sina änglar , och de skall samla ur hans rike allt som sårarOch dem som gör orätt ;
42 Och de satte dem på spisen av brand : Där skall vara gråt och tandagnisslan .
43 Då skall de rättfärdiga som solen i sin Faders rike. Den som har öron , hör .

När du lysa rätt enligt Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 och på den tiden skall Mikael träda upp , den store fursten som står för det goda i barn till ditt folk, och det kommer en tid av nöd, sådana som aldrig var eftersom det var en nation fram till dess, och på den tiden ditt folk skall levereras, var och en som skall vara skrivna i boken .
2 Och många av dem som sova i mullen skall vakna, några till evigt liv , och somliga till smälek och evig förakt.
3 och vis skall lysa som ljusstyrkan på himlavalvet , och de som många till rättfärdighet såsom stjärnor för evigt.
4 Men du, Daniel, stänger till ord och försegla boken ända till slutet: Många skall löpa fram och tillbaka , och kunskap skall höjas .

De rättfärdiga lysa under slutet och frodiga problem när denna kunskap. Den första läsa är vår 1:2,3,18 Sefanja Sefanja 1:15 läser vi .

Sefanja 1:15
15 Den dagen är en dag av vrede, nödens och nöd, dagar efter och destruktion, Dag av mörker och dysterhet , en dag av moln och mörker ,

Bible'm sett bara och han säger.

Jesaja 46:6,7
6 Man häller ut guld ur pungen och väger upp silver på vågen, de nagsisiupa en guldsmed , och han gör gudar , de var ned , ja, de dyrkar .
7 De bär honom på axeln , med honom och sätter honom i hans ställe , och han står, från sin plats skall han inte ta bort : ja, ropa till honom , men han svarade inte , inte heller rädda honom ur hans nöd.

Psalm 115:4
4 Deras gudar är silver och guld , genom händerna på männen.

Lördag 10 oktober 2009


Kärlek är densamma i Matteus 24:2 och Matthew 24:15 - stora vedermödan ( stora vedermödan )


Bild från :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Vad betyder det faktum att det står i Matteus 24:2 var associerat eller båda att säga i Matt 24:15 ? Ännu bättre vi läser samma stycke .

Matthew 24:2 Men han svarade och sade till dem , sen nu allt detta ? sannerligen säger jag er, Det skall lämnas sten på sten sten som inte bryts ned

Matthew 24:15 Så när du se förödelsens styggelse talat genom profeten Daniel på helig plats (läsaren förstår ).

Vid en första anblick inte bara märke till att två stycken är relaterade. Du avser ? Det sättet att lära sig mer kommer vi att håva in ett annat dokument samma tema i fråga. Förtrogen med att läsa Bibeln vet vi att de tre evangelium (av Matteus, Markus och Lukas ) har en liknande berättelse om den skapat eller ministeriet för vår Herre. Så vi också läsa boken av Lukas här för svar på våra frågor. Observera att Lucas har skrivit för respektive. (Lukas 1:03 ) Låt oss läsa Lukas 21:20 :

Men Lukas 21:20 när du såg fästning Sebaot beskärma Jerusalem , då veta att dess förstörelse var nära.

Du kan också läsa de följande verserna i Lukas 21:20 eller så följs. Vi känner precis samma berättar Lukas 21:20 och Matt 24:15 och följde baserat på de följande punkterna. Men du svarade det samma fråga i Matteus 24:2 och Matteus 24:15 ? Vi tar reda på vilken typ av destruktion "(Luk 21:20 ) sker när Jerusalem belägrades av armén. Vi läser i Lukas 19:43,44

Lukas 19:43,44 komma till dig för dagen , du babakuran vägg av era fiender och belägra dig gigipitin åt sidan och 44 på marken och ilulugso och dina barn inom dig och dig De lämnar ingen sten på sten; eftersom du har känt och inte tidpunkten för ditt besök.

Är frågan besvaras på samma säger i Matteus 24:2 och Matteus 24:15 ? Missade du . Eftersom Matteus 24:15 är parallellt med Lukas 21:20 . Är parallell i Lukas 21:20 Lukas 19:43,44 . Lukas 19:43,44 och är också parallell i Matteus 24:2 . Så parallellt eller kompatibla Matteus 24:2 och Matthew 24:15

Men vad definierar byggnad i Jerusalem är " ingen lämnat någon sten på sten "?

Templet . (Matteus 24:1,2 , Lukas 21:5,6 )

Templet användes av fiender till Gud att de vilseleder människor med sina falska läror. Hittills fortfarande orsakade fiender Gud genom de människor som templet.

Lukas 21:20 Lukas 19:43,44 Luke 21:06

Lukas 21:20
Men 20 när du såg arméer Jerusalem, då veta att hennes förstörelse var nära.

Lukas 19:43,44
43 För er de kommande dagarna , du babakuran vägg av fienden, och belägra dig, och gigipitin till sida ,
44 Och ilulugso till jorden, och dina barn inom dig, och inte lämnar hos dig en sten på sten; eftersom du har känt och inte tidpunkten för ditt besök.

Lukas 21:06
6 När det gäller de saker som ni ser , kommer dagen, inga kvar en sten på sten , inte nedbrutet.

Stora vedermödan ( stora vedermödan )

Inträffar när stora vedermödan ?

Inträffa under denna förödelsens styggelse talat om profeten Daniel (Matt 24:15)

Matthew 24:15,21
15 Så du se förödelsens styggelse , Daniel talar om profeten, Vem i helgedomen (läsaren förstår),
21 För Därefter skall en stor vedermöda , som inte var sedan början av världens hittills heller aldrig hända någonsin.

Om du läser Matteus 24:15 Matteus 24:21 noteras som inte kan skilja under evenemanget den förödelsens styggelse och stor vedermöda inträffade eftersom när förödelsens styggelse , på den tiden skall vara en stor vedermöda .

Om det finns predikanter som undervisar att förödelsens styggelse var uppfyllt i 70 AD och det stora lidandet eller stora vedermödan ännu inte är uppfyllt, anser inte att predikanten .

Något säger också att det stora lidandet har inträffat, sedan förstöra templet i Jerusalem av romarna och det stora lidandet sa som skedde under 70 AD ännu inte världen och det bara sa var stor vedermöda Israel för förstörelsen av tempel. Men varför kallade "stora " vedermödan kommer att hända under förödelsens styggelse ? Och vad skiljer sin extrema hungersnöd under israeliterna Jacob anledningen till att de är på väg till Egypten ? Och vad skiljer den tidigare erövringen av landet, såsom Babylon och Grekland? Du frågar dem det.

Men vi vet om ens någonsin berättade i Matteus 24:21 är en annan värld eller i Israel bara händer.

Låt oss fortsätta läsa i Matteus 24:29

Matthew 24:29
29 Men strax efter den tidens vedermöda På den tiden solen förmörkas och månen inte ge sitt sken, och stjärnorna skola falla ifrån himmelen , och skall vara himlens makter ;

Det står att efter tidens vedermöda skall skyltar i solen , månen och stjärnorna . Men är den sista stora vedermödan det?

Matthew 24:22
22 Och om inte förkortas dessa dagar, intet kött bliva frälst; men eftersom valet är paiikliin dagen.

Matteus 24:29 vi går tillbaka
Matthew 24:29
29 Men strax efter den tidens vedermöda På den tiden solen förmörkas och månen inte ge sitt sken, och stjärnorna skola falla ifrån himmelen , och skall vara himlens makter ;

Och vi läser Luk 21:25

Lukas 21:25
25 Och tecken skola ske i solen och månen och stjärnorna, och på jorden nöd i landet, matitilihan för ljudet av hav och vågor ;

Observera att det står i Lukas 21:25 är ett tecken på att de kommande Människosonen (Luk 21:27) och det är i Matteus 24:29 pinamamalian att säga " efter den tidens vedermöda ", men klargör att vedermödan (Matt 24:29 ) Är det brist i landet ( Luk 21:25 ) som var en stor vedermöda i Matteus 24:21 . Så elak är inte bara Israels stor vedermöda , men ta mer över hela världen.

Men kanske säger de att vedermödan av Matthew 24:29 inte hänvisar till det stora lidandet i Matteus 24:21 . Se upp för dem. Om du läser hela från Matteus 24:15 Matteus 24:29 är inte pinatutukuyan är i vers 29 om problemet , men stora problem i vers 21 .

De bedrar dig, så var försiktig med dem. De kan läsa i Lukas 21:20-24 . Vi läser för att bli bekant med dig.

20 Men när du såg arméer till Jerusalem , då veta att hennes förstörelse var nära.
21 Då de i Judeen fly bort till bergen , och inom staden kom ut och på området bör inte komma in i staden.
22 För dessa finns dagar av hämnd , som uppfyllde alla dessa saker skrivs.
23 Ve den nagdadalangtao , och omvårdnad i dessa dagar! eftersom det kommer att bli stor nöd på jorden , och ilska i detta land.
24 Och de skola falla för svärd , och skall ledas i fångenskap till alla folk och Jerusalem trampade av hedningar att uppfylla de tider de ofrälse.

Säg den här tiden på de ofrälse berättas i Matteus 24:15 och Daniel fastställas. Observera att olika händelser i Matteus 24 och Lukas 21 .

Vad Daniel säger om hedningarnas tider eller förödelsens styggelse ?

Daniel 9:27 Och han upprättade förbund med många för en vecka , och hälften av veckan att han skall orsaka att upphöra med offret och oblation , och vinge av skändligheter skall komma en förstörd , och fram till slutet , och har spillts pagkapasiya Den fientlighet förstöras.

Daniel 11:31 och gruppen kommer att stå på hans sida, och de skall vanhelga helgedomen , till och med väggarna och ta bort den ständiga brännoffer, och de släpper den styggelse som låter .

Daniel 12:11
11 Och från den tid då den kontinuerliga brännoffer tas bort, och styggelse som låter , kommer att ha ett tusen två hundra nittio dagar .
12 Välsignad är han väntar, och kommer till de tusen 335 dagar.

Dessa är enligt Daniel säger i Matteus 24:15 . Och det är också en plats som prognos , säger i Lukas 21:22

Lukas 21:22
22 För detta dagar efter hämnd inträffa Allt detta skrivs.

Inte bara Daniels bok det som händer men också från profeterna som avgör dagen för hämnd.

Men egentligen har jag ännu mer stora vedermödan de säger inträffade under den stora vedermödan att förstöra templet?

Observera att efter vedermödan (Matt 24:29 ) i dessa dagar angivande i stor vedermöda i Matteus 24:21 kommer att ha skyltar i solen , månen och stjärnorna och i Matteus 24:30 ses säga att Människosonen .

Matthew 24:30
30 Och då skall tecken synas Människosonen i himlen: Och då skall alla jordens stammar , och man skall få se Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet .

Jesus sade tydligt att hända eller inte hända igen när det stora lidandet .

Matthew 24:21
21 För Därefter skall en stor vedermöda, Som inte var sedan början av världen hittills , och varken någonsin kommer att hända.

För om han bara hänvisas till ( som vissa säger ) är det stora lidandet bara orsaka förstörelse av templet som Jesus inte vet eftersom han berättade hur han var aldrig hända om det inte finns något tempel ? Och inte bara om den eventuella förstörelsen av templet orsaken till stor vedermöda , eller hur?

De stora lidandet i Matteus 24:21 är ett tecken på Jesu återkomst . Att fortsätta läsa Matteus 24:30 var vid den tidpunkten också Människosonen komma .

Daniel 12:11,12 säger, har tur att ta 1335 dagar från förödelsens styggelse stående. 1335 dagar och 1335 år. Paiikliin dagen rätt? Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 Och från den tid då den kontinuerliga brännoffer tas bort, och styggelse som låter , kommer att ha ett tusen två hundra nittio dagar .
12 Välsignad är han väntar, och kommer till de tusen 335 dagar.


Och kan förvirra dig när du läser passagen i Matteus 24:34 om allt ras katutuparan Jesus sa .

Matthew 24:34
34 Sannerligen säger jag eder: Denna generation skall inte förgås, förrän allt detta.

Kom ihåg att inkludera "Alla dessa saker " Ankomsten av Människosonen. (Matteus 24:30)

Se även anmärkning om Uppenbarelseboken 7:14 . Människor kommer i stora problem . De stora lidandet i Uppenbarelseboken 7:14 , sade han också stor vedermöda i Matteus 24:21 .

Uppenbarelseboken 7:14
14 Och jag sade till honom: Herre, Du vet . Och han sade till mig: Dessa härstammar i stor nöd , och de tvådde sina kläder, och vitt i Lammets blod .

Som bevis att uttalandet i 7:14 och i Matteus 24:21 är identisk vi kommer att ta upp behandlingen av Uppenbarelseboken / Uppenbarelseboken 6:12,13

Uppenbarelseboken 6:12,13
12 Och jag såg när han öppnade det sjätte sigillet , och det blev en stor jordbävning, och solen blev svart som en sorgdräkt av hår en mörk, och hela månen blev som blod ;
13 Och himlens stjärnor föll till marken , som fikonträdet frukt isinasambulat hennes lilla unge frukt när slog en stark vind .

Observera att det står i Uppenbarelseboken 6:12,13 är densamma i Matteus 24:29 , är Matthew 24:30 sägs komma att Människosonen , så utsädet (Matt 24:34 ) daratnan Människosonen är Människor magdaranas den stora bedrövelsen eller det stora lidandet .

Och napagtugma vi matchar 6 märken (tecken på himlen i Matteus 24:29 ) och 6. Trumpet (9 / 11 tragedin att uppfyllandet av Matthew 24:2,15 ) i Uppenbarelseboken . Så vi kan rätta slutsats ( i profetian uppfylls) att ängeln (mellan 6 och 7 stämpel) och den mäktiga ängeln ( mellan 6th och 7th trumpet ) i Uppenbarelseboken är Människosonen .

Vad är motsvarande fyra änglar i Uppenbarelseboken 07:01 ?

Uppenbarelseboken 07:01
1 Och efter detta såg jag fyra änglar som står på fyra hörn , som uppväger fyra vindar på jorden , så att vinden blåser på jorden eller havet , eller några träd.

Motsvarande finns i Matteus 24:31

Matthew 24:31
31 Och han skall sända ut sina änglar med en stor trumpet , och de skall samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena ända till den andra.

Och se till att välja från alla stammar i hela världen tillsammans.

7:9,14 uttalande
9 Efter dessa saker som jag såg , och se, en stor skara som ingen otaliga , från varje nation och alla stammar och folk och tungomål stå inför tronen och inför Lammet , klädda i vita kläder , och palmer i sina händer ;
14 Och jag sade till honom: Herre, Du vet . Och han sade till mig: Dessa härrör i stor vedermöda, Och de tvättade sina kläder och vitt i Lammets blod .

Den stora vedermödan som avses i Uppenbarelseboken 7:14 är också stor vedermöda i Matteus 24:21

Matthew 24:21
21 Ty då Det kommer att finnas en stor vedermöda, Som inte var sedan början av världens hittills heller aldrig hända någonsin.

Och för de stater som utförs i Matteus 24:15 men inte nödvändigtvis bar bördan av det stora lidandet kan vi läsa i Markus 13:19,24

Mark 13:19,24
19 För dagen kommer att ångra, Som inte var sedan början av skapelsen Gud skapade hittills heller aldrig hända någonsin.
24 Men i dessa dagar, Efter att vedermödan, kommer solen förmörkas och månen inte ge sitt sken,

Ta vad du ser i " den tiden "den stora vedermödan (Matt 24:21) Mark 13:19 här är problem.

Vad händer före den stora vedermödan innan förmörkade solen, månen och stjärnorna ?

Mark 13:14,19,24,25,26
Men 14 du se förödelsens styggelse, Ständiga där han inte borde ni sätta (läsaren förstår), då fly till bergen är i Judeen ;
19 För dessa dagar skall sorg, Som inte var sedan början av skapelsen Gud skapade hittills , och varken skall aldrig.
24 Men i dessa dagar, Efter att vedermödaÄr förmörkade solen och månen inte ge sitt sken,  
25 Och stjärnorna skola falla ifrån himmelen , och skall vara himlens makter .
26 Och då skall man se Människosonen komma bland molnen med stor makt och härlighet.
 
Placera blev stor vedermöda sedan se förödelsens styggelse som säger att nästa stycke efter den tidens vedermöda skall solen förmörkas , månen och stjärnorna . I " den tiden " kommer att Människosonen . Säger i vers 26 "och" och när han sa : "och" innebär att den tillhör henne säger.

Kom alltid ihåg Jesus sade inte att passera en generation kommer att vidta alla sa Jesus . Den mörka av solen, månen och stjärnorna och en stor vedermöda och ankomst Människosonen kommer att inträffa i en enda generation.

Mark 13:30
30 Sannerligen säger jag eder: Denna generation skall inte passera, Till allt detta.

vedermödor

Herrens ankomst


Har bett mig via e-post om ankomst Människosonen. Han frågade : Vad betyder ordet "på gång " i Lukas 21:27 ?

Han använde version är goda nyheter Bibeln och därmed skrivit: På den tiden Människosonen komma på de kommer att se ett moln med stor makt och härlighet. Luacs 21:27 Goda Nyheter Bibeln

"Tiden "syftar på den mörka av solen och månen och stjärnorna för att förstöra första stycket i Lukas 21:26 . Vi läser samma redogörelse för Herren i Matteus 24:30 .

Matthew 24:30 ( Good News Bible )
30 Sedan visas i himlen tecknet på Människosonen och mananangis alla länder. De ser Människosonen i molnen, kommer med stor makt och härlighet. Matteus 24:30 Goda Nyheter Bibeln

Som definierar ordet "då" ? Det var då som förmörkade solen och månen och förstöra stjärnan. Matteus 24:29 läser vi att punkt sinunudang .

Matthew 24:29 Efter det vedermöda, förmörkade solen och månen skina , falla från himlen stjärnorna, och skaka kraften i universum. Goda Nyheter Bibeln

Så betydelsen av uttrycket " i tid " i Lukas 21:27 har "efter" (Matt 24:30) för mörkare solen och månen och förstöra stjärnor på himlen .

Vad är innebörden av ordet "efter att vedermödan "innan förmörkade solen och månen och förstöra stjärnor på himlen ? Matthew 24:29

Vi läser först ett liknande uttalande av Herren i Mark 13:24 till version Bibeln.

Mark 13:24
24 Men i dessa dagar, efter vedermödan, Solen kommer att förmörkas och månen inte ge sitt sken,
25 Och stjärnorna skall falla från himlen, och skall vara himlens makter .

Vi läser också i olika versioner på engelska.
Mark 13:24
New International Version ( © 1984)
"Men i dessa dagar, Efter detta gyllene ", "kommer solen förmörkas och månen inte ge sitt ljus;
New Living Translation ( © 2007)
" På den tiden , efter ångesten av dessa dagar kommer solen förmörkas , kommer månen ger inget ljus ,

English Standard Version ( © 2001)
Men i dessa dagar, Efter att vedermödan, kommer solen förmörkas och månen inte ge sitt sken ,

New American Standard Bible ( © 1995)
"Men i dessa dagar, Efter det vedermöda , solen och den mörka Will Be kommer inte att ge dess måne Light,

International Standard Version ( © 2008)
"Men efter det lidande som dessa dagar, "kommer solen förmörkas , månen skall inte ge sitt sken ,

Guds ord ® översättning ( © 1995)
"Nu, efter elände i dessa dagar, solen blir mörk, månen inte ge ljus,

King James Bible
Men i dessa dagar, efter vedermödan, skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken,

Amerikanska King James Version
Men i dessa dagar, efter vedermödan, skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken,

American Standard Version
Men i dessa dagar, efter vedermödan, skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken,

Bibeln i Basic Gå
Men i dessa dagar, Efter denna tid av nöd, kommer solen att göras mörkt och månen inte ge sitt sken,

Douay - Rheims Bible
Men i dessa dagar, efter vedermödan, skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken .

Darby Bibelöversättning
Men i dessa dagar, efter det gyllene , skall solen förmörkas och månen inte ge sitt ljus;

Engelska reviderade versionen
Men i dessa dagar, efter vedermödan, skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken,

Webster's Bibelöversättning
Men i dessa dagar, efter vedermödan, skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken,

Weymouth Nya Testamentet
"På den tidenMen efter det gyllene kommer solen förmörkas och månen skall mista sitt ljus;

World Go Bibeln
Men i dessa dagar, efter att förtryck kommer solen förmörkas , månen skall inte ge sitt sken ,

Youngs ordagrann översättning
"Men i dessa dagar, efter vedermödan, skall solen förmörkas och månen inte ge sitt sken,
Falange säga orden "efter att vedermödan " i Matteus 24:29 av de goda nyheterna bibelöversättning är " den tiden "(Mark 13:24) , men som också definierar uttrycket " i dessa dagar ? Om du höjer läsningen från Mark 13:24 , den påstådda " vedermödan " ( i dessa dagar) är vedermödan sedan början av skapelsen i vers 19 i Mark 13 och vi läser Bibeln översättning.

Mark 13:19
19 För dessa dagar skall sorg, som inte var sedan början av skapelsen Gud skapade hittills heller aldrig hända någonsin.
Mark 13:19
New American Standard Bible ( © 1995)
"För dessa dagar kommer att bli en tid av vedermöda som inte har förekommit sedan gick tillbaka av skapandet som Gud skapade Ja, nu , och aldrig kommer .
King James Bible
I dessa dagar skall sorg, Som inte var från den gick tillbaka av skapandet som Gud skapade åt den här gången , får varken vara.

Amerikanska King James Version
I dessa dagar skall sorg, Som inte var från den gick tillbaka i sysselsättning som Gud skapade för den här gången , får varken vara.

American Standard Version
För dessa dagar skall vedermödan, Såsom det har icke varit såsom den gick tillbaka av skapandet som Gud skapade Ja, nu , och aldrig vara .

Douay - Rheims Bible
I dessa dagar skall vara sådana vedermödor, Som inte härrör från den gick tillbaka av skapandet som Gud skapade Nåväl, nu får varken vara.

Darby Bibelöversättning
För dessa dagar skall gyllene som det inte har varit liknande sedan jag gick tillbaka skapandet av som Gud skapade , ja, nu , och aldrig skall vara;

Engelska reviderade versionen
För dessa dagar skall vedermödan, Såsom det har icke varit såsom den gick tillbaka av skapandet som Gud skapade Ja, nu , och aldrig vara .

Webster's Bibelöversättning
I dessa dagar skall lidande , som icke har varit från gick tillbaka av skapandet som Gud skapade för den här gången , får varken vara.

World Go Bibeln
I dessa dagar kommer det att finnas förtryck, Som det inte har varit den som från gick tillbaka av skapandet som Gud skapade Ja, nu , och aldrig kommer att bli.

Youngs ordagrann översättning
För dessa dagar skall vedermödan , som icke har varit från gick tillbaka i skapelsen som Gud skapade , tills nu , och har inte ;
Vad händer " på den tiden " av förtryck och orsaken till att fattiga människor ? Vi höja behandlingen i Mark 13:14-18

Mark 13:14-18 Bibeln
Men 14 du se förödelsens styggelse , stående där han borde inte ni sätta (läsaren förstår), då fly till bergen är i Judeen ;
15 Och HUSTAK inte komma ner , genom avtal , att ingenting i hans hus ;
16 och på fältet vända tillbaka för att hans kläder .
17 Men ve nangagpapasuso nangagdadalangtao och i dessa dagar!
18 Och be ni som inte förekommer på vintern.

Spade för förödelsens styggelse så att folk kommer att vara fattiga. Om därför uttrycket " i tid " i Lukas 21:27 av de goda nyheterna bibelöversättning efter mörk dag och förstöra månen och stjärnorna, under vedermödan efter förödelsens styggelse .

Frågan om vem maila mig besvaras enligt honom , en predikant på radion. Svaret är sagt till honom i Matt 25:32 av Goda Nyheter Bibeln.

Matthew 25:32 ( Good News Bible )
32 På den tiden, Matitipon honom före allt annat. De pagbubukud honom separat från varandra , precis som en herde för får och getter.

Begreppet " i tid " i Lukas 21:27 , enligt predikanten , enligt e-post frågar , är det samma som i Matteus 25:32 . Det låg nära sanningen . Eftersom begreppet " i tid " i Lukas 21:27 hänvisar till mörka efter solen och månen och förstöra stjärnorna , medan begreppet " i tid " i Matteus 25:32 hänvisar till klagan av Människosonen Matteus 25:31 att våra kababasa punkt ännu.

Matthew 25:31 ( Good News Bible )
31 Människosonen komma som kung , med alla änglar , och hans eleganta luluklok tron.

Lie nära verkligheten att detta skall ske samtidigt , till exempel en lögn Satan ! Och som du e-post , radio predikanten sa att okända tid och datum för insättande av Människosonen som skrivet i Matteus 24:36 . Jag håller med, de vet inte när du ska ta uppfyllandet av förödelsens styggelse att markera ankomst Människosonen.

Många pansirang faktiskt gräsplan . I ett område, medan ännu nabubunga , ta bort ogräs i grödor. Men när försummade nagkauhay är bara ogräset till skörd inte att kasta risgryn . Och skörd , gräset åtföljs nagagapas , avbröt korn till halm kinakapitang . Inkludera gräset halm att bränna i elden.

Vem bestämmer alias Jesaja 9:6,7 Emmanuel ?

Låt oss veta vem som Emmanuel . Kom ihåg fet bokstäver.

Jesaja 9:6,7
6 Ty ett barn har fötts, åt en son är oss ges till män , och regeringen ska på hans axel , och hans namn skall vara Underbar , rådgivare , Väldig Gud , Evig fader, Prinsen av fred.
7 Tillväxten av hans regering och fred det skall vara någon ände , på Davids tron , och hans rike , att fastställa , och att upprätthålla rättvisa och rättfärdighet från nu till evighet. Denna insats som Herren Sebaot.

Bild från : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jeremia 33:15,16
15 Den dagen , och på den tiden , pasusuplingin jag David en gren av rättfärdighet ; och han skall utföra rättvisa och rättfärdighet marken.
16 På den tiden skall Juda varda frälstOch Jerusalem bo i trygghet; och detta namn skall vara : Herren vår rättfärdighet.

Obs : pasusuplingin bara en gren.

Jeremiah 23:5,6
5 Se, dagar skola komma, säger Herren, Jag kommer att ta upp till David en rättfärdig Branch, och han skall regera som kung och handla klokt , och skall verkställa rättvisa och rättfärdighet i landet.
6 I hans dagar skall Juda varda frälstOch Israel bo i trygghet , och hans namn skall kallas , Herren vår rättfärdighet.

Obs: öka bara för att David en Righteous Branch. När pasusuplingin eller höja en rättfärdig Branch ?

Jeremia 30:7,8,9,21
7 Is! för den dagen är bra, att inget är som det: Han då Under besvär i Jakob;men han skall vara .
8 Och på den dagen , säger HERREN Sebaot, att jag kommer att bryta hans ok från av dig och kommer att explodera ditt band och att han tjänar inte mer främlingar ;
9 Men de skall tjäna Herren , sin Gud, och David, sin konung , som jag kommer att ta upp dem.
21 Och Deras furste skall en av dem, och deras guvernören skall förflytta sig från mitt ibland dem ; och jag skall låta honom , och han skall närma sig till mig: för dem som vågar närma sig mig? säger.

Guds budbärare som kommer i stora problem under dagen att inget är som det?

Daniel 12:1,2
1 och på den tiden skall Mikael träda upp , den store fursten som står för det goda i barn till ditt folk och kommer det att finnas en tid av nöd, att aldrig eftersom det var ett land fram till den tidpunkten, och vid den tidpunkten ditt folk skall bli frälsta , var och en som skall skrivet i boken .
2 Och många av dem som sova i mullen skall vakna, några till evigt liv , och somliga till smälek och evig förakt.

Daniel 10:21
21 Men jag säger er sanningen skrivet i Skriften, och utan hjälp från mig mot dem, utan Michael din prins.

Jesaja 4:2,3
2 På den dagen kommer att bli vacker och härlig den gren av Herren, och frukten på jorden skall vara utmärkt och vacker för dem som flydde till Israel.
3 pass , som är kvar i Sion , och han stannade kvar i Jerusalem, kallas helig, även varje upptecknad till liv i Jerusalem:

Aldrig varit innan det stora lidandet eller besvär så Jesus är inte Michael. Vi läser Jesus sa .

Matthew 24:21
21 För Därefter skall en stor vedermöda , att som inte sedan början av världen hittills , och inte att ske någonsin.

Jeremia 30:7 ( något liknande ) , Daniel 00:01 ( aldrig ) och Matthew 24:21 (inte hänt från början )

Den stora vedermödan är inte ovanligt därför aldrig sagts från början av världen. Samma i Daniel 0:01 , problemet som aldrig hänt än.

Daniel 00:01 säger att Michael kommer att " stå upp " är lika med höja , mening, han förekommer inte att hennes prognoser, som Jesus sa "inträffat "Så Michael är inte Jesus.

Kom ihåg att säga till Jeremia under 30:7-9,21 höja problem David ( Miguel ) så står det i Daniel 12:01 att Michael var uppförandet av uppståndelsen av David i nödens tid.

Om den unge mannen var Jesaja 9:6,7 Michael och Michael inte Jesus , vem är Jesus?

Hesekiel 34:11-13
11 För Så säger Herren Gud ; Se, jag , även jag, söka efter mina får , och kommer att söka dem.
12 Som en herde sin hjord i dag att han är bland sina spridda får, så jag söka upp mina får och rädda dem överallt de har varit utspridda i det grumliga och mörka dagen.
13 Och jag skall föra dem till folket , och församla dem ur landet, och föra dem till sitt eget land och föra dem i bet på Israels berg , av vattendrag, och i alla de bebodda platser i landet.


Jesus är Herren Gud. Han är Fadern. Beprövad !

Uppståndelsen

Allt vi aasam uppståndelsen. Vem syftar inte till att uppfostra honom igen? Men vem är den första uppståndelsen ? Och vilken typ av uppståndelse att njuta ankomsten av Guds Son?

Vi läsa upp några påståenden om uppståndelsen i 1 Tess 4:14-17

1 Thessalonikerbrevet 4:14-17
14 Ty om vi magsisisampalatayang Jesus dött och uppstått , så även sova på Jesus Gud kommer att föra med sig .
15 Vi säger er detta enligt ett ord från Herren: vi som lever kvar ända till Herrens ankomst Vi kan inte hindra dem som somnat.
16 Ty Herren skall själv stiga ned från himlen med ett rop, med ärkeängels röst och med trumf Guds och De döda i Kristus uppstå först till igen.
17 Då vi som lever som förblir skall fångas upp tillsammans med dem i molnen, för att möta Herren i luften och så Herren vara med oss för alltid.

Uppståndelsen är andlig eller litiral ? Men först måste vi kolla om ärkeängeln som det kommer och vem han var. Något säger inte komma ärkeängel säger detta , men bara höra honom skrika från himlen. Är de rätt? Daniel 12:1,2 vi läser

Daniel 12:1,2
1 Och på den tiden skall Mikael träda upp den store fursten som står för det goda i dina landsmän och det blir en tid av nöd som aldrig var eftersom det var en nation fram till dess, och under denna tid sparas ditt folk , var och en som skall vara skrivna i boken .
2 och många av dem som sova i mullen skall vakna , några till evigt liv , och somliga till smälek och evig förakt.

Ärkeängeln Mikael kommer. Kan inte skilja ärkeängeln i 1 Tess 4:16 och Daniel 12:1,2 , eftersom endast ske två gånger aktivera de döda som Bibeln säger. Uppenbarelseboken 20:05

Andlig eller uppståndelsen litiral säkerställa att resultatet ankomst Miguel och vem - som först tog upp ?

Svaret är espritual uppståndelsen. Och det första tog upp folk Israel. De bevis vi har läst i Rom 11:7-8,15

Rom 11:7-8,12,15
7 Vad är sökandet efter Israel att han inte hade fått , men det kinamtam anställningsbevis och andra har gjort :
8 Enligt ett skriftligt , Gud gav dem anda slummer , ögonen är inte inloggad och öron hör inte till idag.
12 Nu, om de faller i den rika världen, och de förluster de rikedomar hedningarna , hur mycket mer fullt mått ?
15 Ty om pagkakatakuwil av dem är att förena världen, Vad så acceptera dem, men liv från de döda .

Säg i punkt 8 som gav dem en anda av slummer , det innebär tills de se och höra sanningen kommer de att sova eller döda. Och på nytt godkännande av dem ( v15 ) motsvarar att ge liv åt de döda.

Därför vara den första stora frukter är uppfödda eller folk Israel.

Uppenbarelseboken 7:4-8
4 Och jag hörde antal förseglade , som 144.000 slutna, av var stam av Israels barn :
5 i Juda stam var förseglade tolv tusen , Rubens stam tolv tusen , Gads stam tolv tusen ,
6 av Asers stam tolv tusen , stam Naftali tolv tusen , av Manasse stam tolv tusen ,
7 Av stam Simeons tolv tusen , av Levis stam tolv tusen , stam Isaskars tolv tusen ,
8 av stam av Sebulons tolv tusen , stam av Joseph tolv tusen , av Benjamins stam var förseglade tolv tusen .

Uppenbarelseboken 14:1-5
1 Och jag såg , och se, Lammet stod på Sions berg och med honom ett hundra och fyrtiofyratusen med hans namn och hans faders namn skrivet på sina pannor .
2 Och jag hörde en röst från himlen som rösten av stora vatten och dånet av stor åska : och rösten jag hörde var som harpist i sina harpor
3 Och de nangagaawitan som verkar En ny låt inför tronen och inför de fyra varelserna och de äldste och ingen kunde lära sig sången , men hundra och fyrtiofyratusen , även de som har köpt mark av .
4 Dessa inte var fläckade av kvinnor , för de är oskulder . Och det är följa Lammet vart han än går . Dessa köptes bland män, att vara första frukt åt Gud och Lammet .
5 Och i deras mun fann ingen lögn : de är felfria .

Romarna 13:11
11 Och detta , känna till Klockan är nu Awake när du sover : För nu närmare oss än säkerhet när vi trodde.

Efesierbrevet 5:14
14 Så säger han , Vakna du sover , och stå upp bland de döda, och Kristus skall giva dig ljus.

1 Korintierbrevet 15:23,34,46
23 Men var och en i sin egen status , Kristus första frukter; då Kristus vid hans ankomst.
34 Du vaknar upp efter rättfärdighet, och inte synd , för vissa har ingen kunskap om Gud, säger jag er flytta på skam.
46 Andemeningen är inte om den första, men jorden, sedan en andlig .

Vissa kanske tror att efter köttet eller litiral eller fysiska uppståndelsen är den första uppståndelsen . Men sant jag dog efter Herren Jesus ? Vi läser Johannes 8:51 och Johannes 11:25,26

John 8:51
51 Sannerligen, sannerligen säger jag eder: Om en människa håller mitt ord, han skall aldrig se döden .

John 11:25,26
25 Jesus sade till honom: "Jag är uppståndelsen och livet Den som tror på mig, om han dör , men ändå skall han leva ;
26 Och den som lever och tror på mig skall aldrig någonsin dö. Du tror det?

Men vi vet fortfarande hur litiral och fysiska uppståndelse händer när ärkeängeln . Vi stöder den föregående punkten.

1 Thessalonikerbrevet 4:14-17
14 Ty om vi magsisisampalatayang Jesus dött och uppstått , så även sova på Jesus Gud kommer att föra med sig .
15 Vi säger er detta enligt ett ord från Herren: vi som lever kvar ända till Herrens ankomst Vi kan inte hindra dem som somnat.
16 Ty Herren skall själv stiga ned från himlen med ett rop, med ärkeängels röst och med trumf Guds och De döda i Kristus uppstå först till igen.
17 Då vi som lever som förblir skall fångas upp tillsammans med dem i molnen, för att möta Herren i luften och så Herren vara med oss för alltid.

Om de tror att Herren inte dö , som dog i Kristus uppstå först ? Vi back Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 På den tiden skall Mikael träda upp den store fursten som står för det goda i dina landsmän och det blir en tid av nöd som aldrig var eftersom det var en nation fram till dess, och under denna tid sparas ditt folk , Var och en som skall vara skrivna i boken .
2 och många av dem som sova i mullen skall vakna , några till evigt liv , och somliga till smälek och evig förakt.

Låt oss veta vem som är skrivna i boken. Är de döda eller levande? Svaret är livet . Läs Jesaja 4:2,3 vi läser

Jesaja 4:2,3
2 På den dagen kommer att bli vacker och härlig den gren av HerrensOch frukten av jorden skall vara utmärkt och vacker för dem som flydde till Israel.
3 pass , som är kvar i Sion , och han stannade kvar i Jerusalem, kallas helig, Varje upptecknad till liv i Jerusalem;

Vem är den gren av Herren ?

Jeremiah 23:5,6
5 Se, dagar skola komma, säger Herren, Jag kommer att ta upp till David en rättfärdig Branch, och han skall regera som kung och handla klokt , och skall utföra rättvisa och rättfärdighet i landet.
6 I hans dagar skall Juda varda frälst och Israel bo i trygghet ; och hans namn skall kallas , Herren vår rättfärdighet.

När du har sparat Juda och Israel? Och vad är namnet på Guds budbärare att komma ? Vi back Daniel 12:1,2

Daniel 00:01
1 Och på den tiden skall Mikael träda upp, den store fursten som står för det goda i barn till ditt folk och det kommer att bli en tid av nöd, som aldrig eftersom det fanns en nation fram till dess, och vid den tidpunkten ditt folk skall fatta, Var och en som skall vara skrivna i boken .
2 Och många av dem som sova i mullen skall vakna , några till evigt liv och somliga till smälek och evig förakt.

Om du inte , Michael rättfärdig Branch.

Dop i korsfästelsen är dopet i Anden.

Lukas 12:50
Men 50 Jag har ett dop genomgå och hur bedrövad jag är tills den är klar ?

Mark 10:38
38 Men Jesus sade till dem: "Ni vet inte vad ni ber . Mangakaiinom ni den bägare som jag dricker det ? eller mangababautismuhan det dop som jag döps med ?

Eftersom dopet i Guds Sons så vi accepterade dopet.


Romarna 6:4-6
4 Därför är vi begravda med honom genom dopet till döden : att som Kristus uppväcktes från de döda genom Faderns härlighet , också vi skola vandra i nya livet .
5 För om vi har varit med honom för lik hans död , kommer vi också så för likheten mellan hans uppståndelse ;
6 Att vi vet att vår gamla människa är korsfäst med honom, att kroppen syndaren förstördes , och när så att vi inte fängsla mer synd;

Kolosserbrevet 2:13
13 Och var döda i era synder , och uncircumcision av ditt kött , han snabbare tillsammans med honom , har förlåtit alla våra synder;

Kolosserna 3:1,2,3,9,10
1 Om Du har stigit med Kristus, söker det som ovan, där Kristus sitter på Guds högra sida .
2 Ställ din kärlek på saker ovan , inte på saker på jorden.
3 För ni är döda, och ditt liv är dolt med Kristus i Gud.
9 Lie inte en till en annan, medan skjuta upp den gamle mannen med hans gärningar,
10 Och ni ut på en ny personlighet, som förnyas i kunskap efter att bilden av honom som skapade honom :

Efesierbrevet 2:05
5 Även om vi var döda genom våra överträdelser, snabbare oss tillsammans med Kristus (Genom nåd är ni sparas )

Sammanfattningsvis var uppståndelsen andliga. Och det första som tas upp Guds hushåll motsvarar Guds folk som är Israel. I samma uppståndelsen Miguel accepteras uppståndelse eftersom han blev mördad och korsfäst med Herren.


1 Petrusbrevet 4:17
17 För kommit till den tidpunkt då börjar döma i Guds hus ; och framför oss , vad händer med dem som inte lyder evangelium Gud?

Romarna 2:9,10
9 Tribulation och ångest , på varje människans själ som gör det onda , främst judiska, och även på grekiska ;
10 Men härlighet , ära och fred till varje människa , som verkar bra, till Judisk först, första, och även till det grekiska :

Vi avgöra om 144.000 och otaliga människor i Uppenbarelseboken 7 är i den andan ( litiral som dog ) eller de som är kött och blod.

Vad är den typ av dem?

Uppenbarelseboken 7:16,17
16 De skall hunger inte mer, varken törsta , inte heller de träffar solen eller värme,
17 Ty Lammet som står mitt för tronen skall vara deras herde och De papatnugutan den fontänerna på livets vattenOch Gud skall torka alla tårar deras ögon.

Sprit ( litiral död ) inte hunger eller törst ? Och Håller andan papatnugutan våren livets vatten ?

John 6:35,54,55
35 Jesus sade till dem: Jag är livets bröd : som kommer till mig skall aldrig hungra , och han som tror på mig skall aldrig någonsin törsta .
54 Den som äter mitt kött och dricker mitt blod har evigt livOch jag skall låta honom på den yttersta dagen .
55 För mitt kött är verklig mat och mitt blod är sannskyldig dryck.

Vi säker inte hunger och törst är inte människor med kött och blod eftersom Herren sade till människor vid liv , med kött och blod. Om de är döda litiral (fysiskt, material, sensuell ) som tog upp varför de kommer att ge våren livets vatten om de är odödliga ? Om så vidare förefaller som om våren livets vatten ( litiral källa ) ger liv och inte blod och kött att motsätta sig undervisning i Bibeln.

Vad är källan till livets vatten ?

Jeremia 17:13
13 O Herre, Israels hopp , skall alla som övergiva dig komma på skam . De som för mig var skrivet i jorden, eftersom de har övergett Herren, källan av levande vatten .

John 7:37-39
37 I den sista dagen , den stora dagen i högtiden , stod Jesus och ropade och sade: Är någon törstig , så kom till mig och drick .
38 Den som tror på mig, som skriften säger, är ur hans innersta skall strömmar av levande vatten.
39 ( Detta sade han om Anden, att få som tror på honom , ty Anden ändå ges , eftersom Jesus ännu inte hade blivit förhärligad. )

Papatnugutan : vatten av livets källa i Lammets kommer att ta folk tro. Och så också , den går inte hungrig eller törstig eftersom han kommer att föra människor till tro genom hans kött och blod.

Ingen hunger eller törst , eftersom de matar dem.

Psaltaren 23:02
1 Herren är min herde, mig skall inte.
2 Han pinahihiga mig till färskt bete; Han leder mig intill vattnet lounge,

Hesekiel 34:14
14 Jag kommer att mata dem med gott bete, och de höga bergen förhöjning av Israel skall de gånger vara : det ska de ligga i en god gånger och på fett bete skola de foder på Israels berg .

Pinastol naturligt när de känner hungriga och törstiga och de mabibilad värmen på dagen eftersom de för en herde vid vattnet där skuggiga kl. Psaltaren 23:02

Vad är status budbärare Guds folk idag är inte de drabbade solen eller värmen ? (Observera den redanfetstil)

Jesaja 49:8-10
8 Så säger HERREN , I en godtagbar tid har jag hört dig och frälsningens dag har jag hjälpt dig, och jag skall bevara dig, och ge dig folket, att fastställa jorden, att orsaka att ärva den ödsliga arv ;
9 Säger att de är bundna , Gå ut , de är i mörkret, Shew er. De äter på gatorna , och alla de kala höjderna skall vara deras betesmark.
10 De skall inte hungra eller törsta , inte heller skall värmen eller solen; för den som har förbarmande med dem skall leda dem, även av vattenkällor skall han vägleda dem .

Jesaja 42:6,7
6 Jag , HERREN, har kallat dig i rättfärdighet, och kommer att hålla din hand , och hålla dig och ge dig folket, Mot bakgrund av landet;
7 För att öppna blinda ögon , att ta fram det fångar i fängelseOch dem som sitta i mörkret från fängelset.

Jesaja 61:1,2
1 Ande Herren Gud är över mig ; eftersom Herren smort mig till att förkunna glädjens budskap för de ödmjuka ; han skickade mig att läka ett förkrossat hjärta, till att predika frihet för de fångna och öppna fängelset till fångar ,
2 att förkunna godtagbar år Herren, och samma dag som hämnd för vår Gud, att trösta alla som sörjer ;

Jesaja 11:1,2
1 Och det verkar vara stam Jesse , och en gren från sina rötter avkastning :
2 och I Herrens Ande skall vila på honom, den anda av visdom och förståelse, anda och starkhets andan av kunskap och fruktan för Herren;

Jeremiah 23:5,6
5 Se, dagar skola komma, säger Herren, att jag kommer upp till David en rättfärdig Branch, och han skall regera som kung och handla klokt , och skall utföra rättvisa och rättfärdighet i landet.
6 I hans dagar skall Juda varda frälst , och Israel bo i trygghet , och hans namn skall kallas , Herren vår rättfärdighet.

Jeremia 30:7,8,9,21
7 Is! för den dagen är bra, inget är som det : även nödens tid av Jakob, men han skall vara .
8 Och på den dagen , säger HERREN Sebaot, att jag kommer att bryta hans ok från av dig och kommer att explodera ditt band och att han tjänar inte mer främlingar ;
9 Men de skall tjäna Herren , sin Gud, och still David, sin konung , som jag kommer att ta upp dem.
21 Och deras furste kommer att vara en av dem, och deras guvernören skall förflytta sig från mitt ibland dem ; och jag skall låta honom , och han skall närma sig till mig: för dem som vågar närma sig mig? säger.

Daniel 12:1,2
1 Och på den tiden skall Mikael träda upp , den store fursten som står för det goda i dina landsmän ; och det blir en tid av nöd, som aldrig eftersom det fanns en nation fram till dess : och vid den tidpunkten ditt folk skall bli frälsta , var och en som skall vara skrivna i boken .
2 Och många av dem som sova i mullen skall vakna, några till evigt liv , och somliga till smälek och evig förakt.

Därför folk i tillståndet för Guds budbärare säger i Jeremia 23:05 och Jeremia 30:9 är " upp "den skickade det. Men folk inte bara helt enkelt , för att han var Michael ärkeängeln .

Ärkeängeln att vägleda dem så att de hungrar och törstar efter Guds ord . Tidigare folk Gud har givit Guds ord hunger.

Amos 8:11
11 Se, dagar komma, säger Herren Gud, jag skall sända en hunger i landet , inte en hunger efter bröd eller törst efter vatten, utan efter att höra Herrens ord .

Om de dåliga herden inte kommer att föra källvatten där skumma , brann du verkligen i värmen på dagen.

Dressing utan fel .

1 Korintierbrevet 15:53
53 För detta förgängliga måste kläs i oförgänglighet och detta är döden kläs i odödlighet.

Vad ingen död ibibihis ?

Efesierbrevet 4:14
24 Och du sätter på en ny personlighet, som efter Gud skapas i rättfärdighet och helighet sanning.

Vad är nytt människa är omutlig ?

Galaterbrevet 3:27
För 27 alla att du är döpta i Kristus ibinihis Kristus.

Hur döpta i Kristus?

Romarna 6:3,4
3 Eller vet du inte att vi alla är döpta till Kristus Jesus har blivit döpta till hans död?
4 Därför är vi begravda med honom genom dopet till döden att som Kristus uppväcktes från de döda genom Faderns härlighet , också vi skola vandra i nya livet .

Presenteras av Kristi odödlighet ?

1 Timoteus 1:10
10 Men nu är uppenbaras av upptagna av vår Frälsare Jesus Kristus , Den som har avskaffat döden, och visade på liv och odödlighet genom evangeliet,

Vad händer när den person som gjort sig skyldig igen efter att ha mottagit sanningen?

Hebreerbrevet 10:26,27
26 Ty om vi medvetet skuld efter det att vi får kunskap om sanningen , inget offer bevarade om synd ,
27 utan en fruktansvärd längtan för att bedöma , och en häftighet av eld förtära motståndarna .

Har domaren sumasampalaya Guds Son ?

Joh 3:18
18 Vem tror på honom blir inte dömd , tror är redan dömd , eftersom han trodde på namnet på den ende Guds Son.

Har de dör ?

John 8:51
51 Sannerligen, sannerligen säger jag eder , Om en man håller mitt ord, skall han aldrig se döden.

Är dop av Jesus föddes på nytt och de kommer att göra Guds rike ?

John 3:3,11,12
3 Jesus svarade och sade till honom: » Sannerligen , sannerligen säger jag dig , som inte blir född på nytt kan inte se Guds rike.
11 Sannerligen, sannerligen säger jag dig, Vi talar till oss , och vi har sett att vi vittna ; och ni får inte våra vittne.
12 Om jag berättade dessa saker jordiska och ni tror inte, hur skall ni tror , om jag berätta för er om himmelska ting ?

1 Petrusbrevet 1:3,23
3 Välsignad vare Gud och Fader vår Herre Jesus Kristus, efter sin stora barmhärtighet vi föds på nytt till ett levande hopp genom Jesu Kristi uppståndelse från de döda,
23 För född på nytt , inte av förgängliga utsäde, men av oförgänglig , genom Guds ord som lever och förbliver .

1 Petrusbrevet 3:21
21 Enligt den rätta skepnad sparar nu till och med dop, inte stoppa undan den smuts i köttet, men svaret på ett gott samvete inför Gud , genom Jesu Kristi uppståndelse ;

Finns det liv fortfarande anses död?

1 Timoteus 5:06
6 Men hon som lever i glädje även om livet är död.

När du nabihisan i oförgänglighet (1 Kor 15:53,54 ) får inte vara skyldig för att du ...

1 Kor 15:55,56
55 Om Du död, din seger? Om O död, din seger?
56 Segern för döden är synd; och syndens makt är lagen :

Vi läser samma anda av 1 Kor 15:53-56

Romarna 6:13,14
13 Och även erbjuder ni era medlemmar att synda som instrument för orättfärdighet ; men ge er till Gud, lika levande från de döda , och dina medlemmar som instrument för rättfärdighet till Gud.
14 För synd skall inte ha dig: Eftersom du inte är under lagen utan under nåden .

Den första uppståndelsen kommer igagapos en ängel och Satan.

20:1,2,5 uttalande
1 Och jag såg en ängel komma ner från himlen med nyckeln till avgrunden och en stor kedja i handen.
2 Och han grep draken , den gamla ormen , som är Djävulen och Satan, och band honom för tusen år
5 De andra döda levde inte , förrän de tusen åren. Detta är den första uppståndelsen.
Ängeln är en symbol för Miguel.

Vi försäkrade näring resultatet andliga för den första uppståndelsen är den ärkeängel som kommer. För om den första uppståndelsen är uppståndelsen litiral skall släppa den andra uppståndelsen berättas i Daniel 12:1. Eftersom den första höjningen (Uppenbarelseboken 20:5) är glada och även de som säger att Daniel 12:12 den välsignade dagen nås 1335 . Vi läser .

Daniel 12:12
12 Välsignad är han väntar, och kommer till de tusen 335 dagar.

Så i 1 Tess 4:16 och Daniel 12:01 och 20:05 Uppenbarelseboken vi är säkra på att en andlig uppståndelse .

Uppenbarelseboken 20:03
3 Och han kastade ner i avgrunden och stängde , och förseglade den över honom , att de skulle bedra folken , förrän de tusen åren, så måste åsidosätta honom lite tid.

Satan kommer att fängslas över tusen år. Men vad motsvarar ett tusen år enligt Peter ?

2 Petrus 3:08
8 Men glöm inte , kära vänner , en sak, att en dag Herren såsom tusen år och tusen år som en dag.

För tusen år motsvarar en dag. Vad händer i en dag?

Sakarja 03:09
9 Ty se, den sten som jag har förelagt Joshua , på en sten är sju ögon : Ja, jag inrista den försvårande detta, säger HERREN Sebaot, och Jag kommer att ta bort missgärning att landa i en dag.

Sakarja 14:07
Men var 7 en dag känd för Herren, Inte dag eller natt , men det skall , på natten glans.
8 passera den dagen, att levande vatten skall gå ut från Jerusalem, Hälften av dem mot den östra havet och hälften av dem mot havet : på sommaren och vintern händer .
9 och HERREN skall vara konung över hela jorden : på den dagen skall Herren är en , och hans namn ett.

Hebreerbrevet 04:07
7 Är undiscriminated honom igen en dag, Nu efter en tid sade till låtar av David ( som han hade sagt det tidigare) , nu om du hör hans röst, Förhärda inte ditt hjärta.

Så bör göra är att ha en dag att besegra djävulen. Men en dag det betyder för evigt i våra hjärtan.

Nu, den andra uppståndelsen match någonsin i Daniel 0:01 ? Ange också matcha det. Eftersom inte lyssnat på samtalet om Gud , var hans röst upp igen i fördömande eftersom de inte pinahalagahan en dag som fastställts av Gud för att höra hans röst . Den första uppståndelsen , lyssnade till rösten av Guds Son är aldrig att dö för alltid , eftersom de pinahalagahan " en dag "för att höra Guds röst ur sina gravar.

Vi kontingenten och andlig näring litiral att säga den andra uppståndelsen för 1 Petrus 4:05 och Apostlagärningarna 10:42 att domaren är döda och de levande motsvarande gott och ont.

1 Petrusbrevet 4:05
5 Det kommer att ge konto till honom som står redo att döma levande och döda.

Apostlagärningarna 10:42
Ami'y 42 Och han bjöd oss predika för folket och bevittna Han är utsedd av Gud att vara domare över levande och döda.

Hur kan vi vara andlig och inte villkorade litiral att uppståndelsen ske?

John 8:51
51 Sannerligen, sannerligen säger jag eder , Om en man håller mitt ord, skall han aldrig se döden.

Lord tydligt säga att döden aldrig kommer att hålla sitt ord vara fel och sade Herren hade dött , höll sitt ord är inte det?
Daniel 12:1,2
1 Och på den tiden skall Mikael träda upp , den store fursten som står för det goda i barn till ditt folk och det kommer att bli en tid av nöd, som aldrig eftersom det fanns en nation fram till dess, och under denna tid ditt folk skall levereras , var och en som skall vara skrivna i boken .
2 och många av dem som sova i mullen skall vakna, några till evigt liv , och somliga till smälek och eviga förakt.

Vad Paulus säger om parusahang evig fördömelse ?

2 Thessalonikerbrevet 1:7,8,9
7 Och för att ge dig som är oroliga vila med oss när det Herre Jesus från himlen med änglarna i sin makt i flammande eld,
8 Att inte hämnas nagsisikilala GudOch för dem att lyda inte evangeliet om vår Herre Jesus:
9 Vem ska straffas, med evig undergång från Herrens närhet och från härlighet hans makt .

Också vad Peter sa om flammande eld ? Är det dag att döma ?

2 Peter 3:7,8,10
7 Men himlen och jorden, med samma ord har lagrats upp branden , det är förbehållet mot dag att bedöma och förstöring av ogudaktiga människor .
8 Men glöm inte , mina älskade, en fråga som en dag med Herren som tusen år och tusen år som en dag.
10 Men Herrens dag som en tjuv , som himlen den dagen kommer tillbaka med ett stort buller och objekt på himlen kommer att upplösas med glödande hetta , jorden och de verk brändes på marken.

Också vad John sa i Uppenbarelseboken om dagen att döma , en tusen år , elden och försvinnandet av himmel och jord ?

20:6,7,11,12,14 uttalande
6 Salig och helig är han den första uppståndelsen: Ingen makt över dessa den andra döden , men de skall vara präster i Guds och Kristi och mangaghaharing med honom över tusen år.
7 Och om de är uppfyllda tusen årDet är Satan lossna från sitt fängelse
11 Och jag såg en stor vit tron , och satt där , i hans närvaro , jorden och himlen flydde , och fann ingen plats för dem.
12 Och jag såg de döda, höga och låga, stå inför tronen , och böckerna öppnades : och ännu en bok öppnades , som är livets bok ; de döda dömdes efter saker i böckerna , efter sina gärningar.
14 Och döden och dödsriket kastades i samma sjö av eld. Detta är den andra döden , även den brinnande sjön.

Vad Herren Jesus sagt om det?

Matthew 25:46
46 Och dessa skall gå till evigt straff men de rättfärdiga till evigt liv.

John 5:28,29
28 inte på detta : för den kommande tiden , Alla är i grav höra hans röst,
29 Och skall komma fram , de som har gjort gott , åt uppståndelsen av livet ; och de som har gjort ont , ända uppståndelse fördömelse.

Och vi kommer tillbaka bara 1 Tess 4:16 och Daniel 12 : 1,2

Hebreerbrevet 10:26,27
26 För om vi råkar brott efter vi får kunskap om sanningen , inget offer bevarade om synd ,
27 men en fruktansvärd längtan efter att bedömaOch en häftighet av eld sluka fiender.

Efter att ha mottagit sanningen och syndade igen, beredd att skjuta dem.

Fördömandet av de döda kommer att uppstå efter paghihip 7 : e trumpet.

Uppenbarelseboken 11:18 
18 Och folken blevo missnöjda , och Din vrede kom, och tiden för de döda att dömasOch tiden för prisutdelningen du spaden dina tjänare profeterna , och de heliga och frukta ditt namn , små och stora, och förstöra förstörelsen av jorden.

Att avgöra vad branden hade läst titeln " Fire ".

Torsdag 17 sep 2009


Jag och Fadern är ett

John 10:30
30 Jag och Fadern är ett .


Nu vet vi att David kommer att sända Michael ärkeängeln Mikael , och inte Jesus. Så Jesus var ingen annan än Fadern. Och det betyder Jesus sa han : "Jag och Fadern är ett "eftersom de blev en vara Jesus. Vi läser Johannes 10:38 och John 14:10,11

John 10:38
38 Men om jag gör , även de du inte tror mig, tro det fungerar: att ni skall veta och tro att Fadern är i mig och jag i honom.

John 14:10,11
10 du inte att jag är i Fadern och Fadern i mig ? De ord som jag talar till er talar jag inte av mig själv: Men Fadern som bor i mig , gör hans verk.
11 Tro mig Jag är i Fadern och Fadern i mig : annars tror jag för den fungerar lika bra .

Vid tiden för Jesus , son till Gud eller fadern . Anden, som namn och karaktär Jesu ges till Fader Michael. Jesus sade bör tala Miguel höra eller ens erkänna röst dör av Guds Son. Miguel än att höra mer om Faderns skönt att höra . Så är Fadern vittne. Bortsett från detta , visade Fadern hur en god Guds Son. Är det inte också svårt att beskriva Gud annars människan och Gud. Mänsklighet Jesus Miguel tinutularan . Och ingen lag i Bibeln är okränkbar även tala om att Michael och Jesus Sonen Fadern. Precis överens med det faktum att Guds Son kom till sanlibutan.Ang Miguel kan inte ta de handlingar som krävs är gjorda av .

Hebreerbrevet 01:04
4 Det var bättre än änglarna , ta efter att ha en mer utmärkta namn än de.
Filipperbrevet 2:9,10
9 Så hon , suverän Gud, och Han fick namnet över alla namn ;
10 För att i Jesu namn alla knän iluhod , som är i himlen och ting på jorden , och saker under jorden ,

Apostlagärningarna 4:12
12 Och i alla andra finns frälsningen ; eftersom något annat namn under himmelen bland människor givet, Där vi kan bli frälsta .

Du förstår den här texten bygger på sa:

Johannes 5:19
19 Jesus svarade och sade till dem: » Sannerligen, sannerligen säger jag eder , Sonen kan inte göra något av sig själv men vad han ser Fadern göra; för allt han gjorde , den gör också Sonen detsamma.

John 12:49,50
49 Ty jag talar inte från mig själv , men Fadern som har sänt mig , hon gav mig ett bud, vad ska jag säga, och vad jag skall tala.
50 Och jag vet att hans bud är evigt liv , saker som jag talar om , är såsom Fadern sade till mig, så jag talar.

Anmärkning:

Lukas 10:20
22 Allt har åt mig av min Fader : och ingen vet man som Sonen, utom Fadern , och vem Fadern utom Sonen och den som Sonen .

Matthew 16:27
27 Ty Människosonen skall komma i sin Faders härlighet med sina änglar , och sedan ge var och en efter hans gärningar.

Vi läser detta:

Matthew 20:26,27
25 Men Jesus kallade dem till honom och sade "Ni vet att härskarna i de ofrälse utöva makt över dem, och deras stora dem har makten över dem.
26 skall inte vara , men den som vill bli stor bland er skall vara de andras tjänare ;
27 Och den som vill vara först bland er skall vara de andras tjänare :

Har du någonsin frågat dig själv om du såg vår Fader att vara allas tjänare ?


Amen.

No comments:

Post a Comment