THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Hungarian

Armageddon

kép : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Mi az Armageddon és mikor történt ez?

Kinyilatkoztatás 16:12,13,14
12 És a hatodik öntötte ki csészéjét a nagy Eufrátesz folyóig ; és kiszáradt a víz annak , hogy előkészítsék a király az emelkedő a nap. 
13Akkor láttam meg a száját a sárkány , és a száját a fenevad , és a száját a hamis próféta , három tisztátalan lelkek , mint a békák ;  
14Mert a lelkek démon, munka csodák , amelyek pinaparoonan azok A király az egész világot , gyűjteni a csata a nagy nap a mindenható Isten .

Said a 14. pontban , hogy az események a csata a nagy nap a mindenható Isten . Az esetben, ha azt mondják a Jelenések 16:12,13,14 is olvasni Jeremiás 46:10

Jeremiás 46:10
10 A nap az Úr , a Seregek Ura , egy nappal a bosszú , hogy megbosszulja őt ellenségei : és kard megemészti , és jóllakott , és a vér , mert az Úr , a Seregek Ura , -val felajánlás északon az Eufrátesz folyó . ( lásd még Ésaiás 13:1-22 és Joel 2:1-18 saját Biblia )

Olvassuk Ézsaiás 34:4-8

Ézsaiás 34:4-8
4 És a fogadó az ég fel kell oszlatni , és az egek , mint egy spirál , és minden fogadó eshet , mint a nyárfalevél lesújtó a szőlő , és a csökkenő levél ábra .
5A kardom ivott a mennyben : íme , akkor gyere fel Edom , és az emberek az én átka , az igazságszolgáltatás .
6A kard az Úr van töltve a vér -, zsír- és kövérsége , a vér a bárányok és kecskék , a zsír a vesék a kosok : Az áldozatot az Úrnak a Bozrah , és egy hatalmas vágás Edom földjén .
7És a vadon élő ökröket jön le , és az ökrök a bikákat , és földjük lesz részeg a vér , és a por készült szalonna lehetnek.
8 A nap a bosszú az Úr , az év jutalmat a harc a Sion .

Lásd a hasonlóságok .

Jelenések 19:17-21
17Aztán láttam egy angyal áll a nap , hogy a sírt hangosan , mondja az összes madár repül közepén az ég , Gyere és mangagkatipon nagy vacsorát az Isten
18 , Hogy ti is enni a húsát a királyok , és a húst a vezérek és a hús a hatalmasak, és a húst a lovak és a lovaglás itt, és a test minden ember szabad és ember rabszolga , valamint kis és nagy . 
19És láttam a fenevadat , és a földnek királyai , és a házigazdák , hogy jön össze a harcot azok ellen, akik lovagolni a lovat , és a hadsereg ellen .  
20 És megfogta a fenevad , és vele együtt a hamis próféta, kovácsoltvas csodák előtt , ipinangdaya akik a fenevad bélyege , és imádták a képet : A két vetették élve a tóba tűz égő kénkő ;
21És mások voltak megöletni , hogy származó bevétel a száj vele lóháton , és minden a madarak töltötték be azok tartalmát .

Ezékiel 39:1-6 , 17-21
1És te, embernek fia , prófétálj Góg ellen , és azt mondják , így szól az Úr Isten; Íme , én ellened , O Góg , Rosh herceg , Meshech , és a petevezeték:  
2És én pedig téged arról , mi szállított , és okoz származó bevétel a legtávolabbi részein az északi ; és hozom az Izrael hegyei ;  
3És én vesztem te Kilépek a te bal keze , és mert te nyilakat a jobb .  
4Akkor csökkenni fog a hegyekben Izrael , te , te és minden zenekar, és az emberek veled : Adok nektek a ragadozó madarak minden fajta , és a mezei vadak , hogy bekebelez,.
5Akkor csökkenni fog a nyílt terepen : mert én mondtam ezt , mondja az Úr, az Isten .
6 És Küldök tüzet MagógÉs azokat, akik biztonságosan laknak a szigeteken : és ők tudják, hogy én vagyok az Úr .

17És te, embernek fia , így szól az Úr Jehova : szólok módon a madarak , és minden állat a területen , össze magatokat , és jönnek ; Gyűljetek minden oldalon , hogy én áldozat , amit áldozatot neked , és ennek nagy áldozat a hegyeken Izrael , hogy ti is esznek húst és italt vért .  
18 Fogtok enni a húsát a hatalmas , és iszik a véréből a fejedelmek a föld , a kosok , bárányok , és a kecske, az ökör , mindegyik fatlings .  
19 És ti enni zsírt , amíg ti tele , és iszik vért , amíg ti a részeg , az én áldozat , amit már feláldozták az Ön számára.  
20 És ti fel kell tölteni az asztalomnál lovakkal és szekerekkel , a hatalmasak, és minden ember a háború , mondja az Úr, az Isten .
21És én meg dicsőségem a nemzetek között ; és minden nemzet ítéletemet , amit alkalmazott , és a kezem , hogy csináltam velük .

Jelenések 20:7,8,9
7És amikor az ezer év , a Sátán lesz oldva az ő börtönben ,
8És úgy tűnik, hogy hitesse a népeket a négy sarkában a föld , Góg és Magóg , hogy összegyűjtsék őket a csatát : a kiknek száma, mint a tenger fövenye .
9És mentek át a föld szélességére , és körülvett a tábor a szentek és a szeretett várost ; és le tüzet az égből , és elégették.

Amikor ostromlott táborból a szentek és a szeretett várost ?

Jelenések 11:02
2És azon kívül a templom loobang figyelmen kívül hagyja , és nem méri ; biztosított a pogányok , és ők yuyurakang 42 hónap siudad szent .
Luke 19:43,44
43Jössz a nap , babakuran meg , hogy az ellenség vár , és ostrom alá te , és te gigipitin oldalon ,  
44És ilulugso a földre , és a gyerekek benned ; és nem hagy benned egy követ kövön , mert te nem ismeretes, a látogatás idején te .

Luke 21:20
20 De amikor látta , hogy Jeruzsálemet seregek , akkor tudja, hogy ő megsemmisítése volt közel .
Daniel 09:27
27És hozzanak létre a szövetséget , sok egy héten : A hét és fél akkor okoz , hogy megszűnik az áldozat és az áldozat , és a szárnyát utálatosságok kell jönni egy elpusztult , és a végéig , és pagkapasiya már ömlött az ellenséges elpusztult .

Daniel 11:31
31És a csoport fog állni a maga részéről , és akkor a profán szentély , még a falak és távolítsa el a folyamatos égőáldozatul , és általuk a förtelmes , hogy Fűves .
Daniel 12:11
11És attól az időponttól , hogy a folyamatos égőáldozatul vesznek el , és az utálatos , hogy Fűves , majd ezer 290 nap .
Mark 13:14
14 De látod az utálatos az elhagyatottság , állt ott nem fogjátok fel ( az olvasó érti ) , majd elmenekülni a hegyek a júdeai ;

Mikor küld Góg ?

Ezekiel 38:9,15,16,22
9És te emelkedik , fog jönni , mint a vihar , te leszel , mint egy felhő , hogy fedezze a föld, te , és minden te zenekarok , és sok nép veled .
15 És te származnak te is, a legtávolabbi részein az északi , Te , és sok nép veled , mindegyik lovaglás lovak , egy nagy társaság , és hatalmas sereget ;
16 És te ütköznek népem , mint a felhő , hogy fedezze a föld , át az utóbbi napokban, hogy fog neked elleni földemet , tudni, nekem országok , mikor kell szentelték fel , óh Góg , szemük előtt .
22És én harcolni vele a döghalállal és vérrel , és a Én eső rá , és az ő csoportja , és sokan vele , nagyon erős eső , és nagy jégszemek , tűz , és kénköves .

Ez ugyanaz a Jeremiás 04:13 és versben 22. Ezékiel 38 ugyanaz, mint a Jelenések 20:09

Jeremiás 4:11,12,13
11Akkoriban azt mondta , hogy ezt a népet és Jeruzsálemet , forró szél a csupasz magasságokba a vadonban felé népem leányának , nem szitál , vagy megtisztítson minden :  
12 Az erős szél tőlük jön hozzám : Most adom mondata ellenük . 
13Itt , akkor jön létre a felhők, és az ő szekerei , mint a forgószél : a lovakat gyorsabb , mint a sasok . Ó, jaj! A mi tönkre .

Komplexum a Jeremiás 04:13

Mózes ötödik könyve 28:49-53
49 Az Úr fog a nemzet ellen van messziről , a végén a föld , mint a sas, Egy nemzet wika'y nem érti ;
50 Nemzet brutális tűnik , nem tartják tiszteletben a személyt a régi , sem pedig azt mutatják, a gyermek :
51 És ő enni utódainál a szarvasmarha és a te földednek gyümölcse , amíg megsemmisítik : ami szintén nem a te gabonát , bort, olajat , a növekedés a te tehenet , vagy állományból te birka , amíg semmisíteni .
52 És akkor megostromolja téged minden te kapujában, Amíg te magas , erődített falak jön le, amit elvár, az egész ország , és akkor megostromolja téged minden te kapuidon egész földednek, Mivel az Úr , a te Istened .
53 És egyél gyümölcsöt a saját test , a húsát a fiai és leányai , ki adta neked az Úr, a te Istened , Az ostrom és a sürgősségi, Melyik a nélkülözést meg az Ön ellenségei .

Habakuk könyve 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid akkor a nemzetek között , és nézd meg magad , és csoda, csodálatosan : a Dolgozom a munkát a nap Ön nem hisz bár mondtam .
6 Mert íme , Én támasztok a káldeusok , hogy a keserű és elhamarkodott nemzet , hogy a föld szélességére , így a lakás magari helyek , amelyek nem az övék .
7 Ők féltek , és rettegett a ítéletek és méltóságát származnak magukat .

8 A lovak gyorsabb , mint a leopárdok , és vad , mint az esti farkas : és a lovasok sajtó büszkén: Igen , a lovasok jönnek messziről ; hogy meneküljenek el , mint egy sas, fogyasztásra kész .
Ézsaiás 28:21

21 Mert az Úr fog felemelkedni , mint a mount perazim , utálja , hogy a völgy a Gibeon ; hogy nem az ő munkája , furcsa munkáját , és papangyarihin munkáját , furcsa munka.
Ézsaiás 29:14
14 Ezért íme , folytassa ezt a csodálatos munkát körében ez a nép , egy csodálatos munka , és a csoda: és a bölcsessége , hogy bölcsek elvesznek , és a megértése , hogy óvatos legyen , hogy .

Ezek a négy lovas Jelenések 6:2-8 oka annak, hogy a nap elsötétült , és a hold volt , mint a vér és a csillagok a földre zuhant . A négy lovas megegyezik a négy angyal a Jelenések 9:14,15

Jelenések 9:14,15
14Mondván a hatodik angyalnak, a trombita , Laza négy angyal kötött a nagy Eufrátesz folyóig .  
15 És ungirded a négy angyal , hogy készen időben és nap , hónap és év megölni a harmadik része a férfiak .

Az egyharmada , akik megölik a négy angyal egyharmadának megfelelő a csillagok Jelenések 12:4,7

Jelenések 12:4,7
4 És a farkát felhívta a harmadik része a csillagok az eget és a földet ipinaghagis : és a sárkány elé állt az asszony szül , hogy felfalják gyermeke születése .
7 És ott volt az égben viaskodás : Mihály és angyalai harcoltak a sárkány ellen , és a sárkány és angyalai harcoltak ;

A háború a mennyben a Jelenések 20:1-4 azzal egyenértékű

Jelenések 20:1-4
1 És láttam egy angyal jön le a mennyből, a legfontosabb az a szakadék , és egy nagy lánc a kezében .
2És megragadta a sárkányt , az ősi kígyót , aki az ördög és Sátán , és megkötözték őt ezer esztendőre,
3S öntött a szakadékba , és zárva , és le kell zárni át neki , hogy ne hitesse a népeket , míg betelik az ezer év , akkor felül kell neki egy kis időt .  
4 És láttam trón , és vannak nagsisiluklok őket, adott ítéletek : és láttam a lelkét e lefejeztek a tanú Jézus , és az Isten beszédéért , és nem imádták a fenevadat és annak képét , és kapja jelet a homlokukra , vagy kezüket És éltek és uralkodtak a Krisztussal ezer esztendeig .

Daniel 7:9,11
9 Láttam , míg királyi székek kerültek , és egy volt régi napok nem ül ; a ruhákat hófehér , és fejének haja, mint a tiszta gyapjú; széke tüzes láng , és a kerekek annak égő tüzet .
11 Néztem abban az időben , mert a hang a nagy szavakat, melyeket a szarv szóla : Én láttam , míg a fenevad volt, megölték , és a teste elpusztult , és kapott -hoz éget a tűz .

Armageddon történik majd a 9 / 11 terrortámadás New York-ban 2001-ben .

Az angyal a Jelenések 10:07 azt mondja , hogy:

Jelenések 10:07
7De a nap a hangja a hetedik angyal , amikor éppen a csapást, majd végső soron az Isten misztériuma szerint a jó hírt , amely kijelentette , hogy ő szolgáinak a prófétáknak .

Kérdezte az angyal fog minket az Úr Jézus azt mondta, a Lukács 21:22 .

Luke 21:22
22 Mert ezek a napok a bosszú , hogy eleget mindezen dolgok vannak írva .

Mondta az Úr fog bennünket között a hatodik és hetedik trombita . Teljesítését , hogy íródott , amikor ez történik, van , hogy Lukács 21:20 szerint az angyalok : " Amikor éppen a csapást, majd végső soron az Isten misztériuma szerint a jó hír, hogy elmesélte az ő szolgáinak a prófétáknak . " Jelenések 10:07

Luke 21:20
20 De amikor látta , hogy Jeruzsálemet seregek , akkor tudja, hogy ő megsemmisítése volt közel .

Az említett hely Lukács 21:20 az Armageddon , mint mondta 20:7,8,9 Jelenések és más részei a Biblia , hogy olvassuk .

 

A nők és a csecsemők


Kép : www.christianscience.org/
Woman.html


Aztán vizsgálja értelmében az asszony és a baba a Jelenések , irányításával a Szentlélek , a Biblia újra megmagyarázni megtanultam .

Jelenések 12:1,2,3,4
1És nagy jel volt látható a mennyben : A öltözött asszony Nap és a Hold lába alatt , és a fejére a tizenkét csillagból korona ;  
2És ő terhes, és így kiáltott fel , sajnálom, hogy legyen unalmas , és nehezen viselik . 
3És egy másik jel volt látható a mennyben : és íme egy nagy vörös sárkány , amelynek hét feje és tíz szarva , és az ő hét korona ulo'y .
4És farkát kihúzta a harmadik része a csillagok az eget és a földet ipinaghagis : és a sárkány elé állt az asszony szül , hogy felfalják gyermeke születése .

A meghatározás a nők állnak 1 Thesszalonika 05:03

1 Thesszalonika 5:2,3
2Magatok is pontosan tudjátok , hogy az az Úr napja , mint egy tolvaj az éjszakában .3Amikor azt mondják , béke-és biztonsági , akkor majd hirtelen a pusztulás rájuk , mint travail fel egy nő terhes ; , és azokat semmilyen módon .

Az asszony utalt , hogy nagy baj , mert a pusztítás . És mi az Úr Jézus azt mondta róla ? A válasz lehet olvasni Mark 13:14,19 .

Mark 13:14,19
14 De látod az utálatos az elhagyatottság , állt ott nem fogjátok fel ( az olvasó érti ) , majd elmenekülni a hegyek a júdeai ;
19 Az ezekben a napokban kell csapás , például nem volt kezdete óta teremtés Isten teremtett eddig soha nem történik soha .

A nap , a hold és a csillagok , hogy az asszony ( Jelenések 12:01 ) ugyanaz, mint mondta Mark 13:24

Mark 13:24
24De azokban a napokban , nyomorúság után , a nap elsötétedik , és a hold nem ad neki könnyű,

Ezért a nők közös jóslata a bukovinai (Mk 13,14) nagy nyomorúság ( Márk 13:19 ), és jeleket a Nap, a Hold és a csillagok (Márk 13:24 ) .

Meghatározása a Jelenések 00:04 olvassuk Márk 13:25

Mark 13:25
25És a csillagokat az égből , és azokat a hatásköröket az ég .

Daniel 08:10
10És nagymértékben növekedett , egészen a fogadó az ég , és a egyes fogadó és a csillagok öntött le a földre , és lepecsételt rájuk .
Jelenések 00:05
5És fiút szült , aki uralkodni egy rúd vasból , hogy minden nemzet : a fia is elrabolják , hogy kell nevelni, hogy Isten és az ő trónja .

Ez azt jelenti, továbbá szól a Márk 13 , az ítélet 26 .

Mark 13:26
26És akkor meglátják az embernek Fiát eljönni a felhőkben nagy hatalommal és dicsőséggel .

Miután a baba megszületett , nevelkedett Istenhez . Az egyenértékű rendelkezésre áll a könyvben Dániel .

Daniel 7:13,14
13Láttam az éjszakai látomások , és ímé az ég felhőiben , mint egy embernek fia, s jött a régi napok , és hozta közel előtte .
14És adott neki hatalmat és dicsőséget , és a királyság , hogy minden nép , nemzet és nyelv kell szolgálnia őt : az ő uralma örök uralom , amely nem múlik el , és az ő királysága nem.

A férfi született nő a kedvezményezett az ígéret az Úr Jézus .

Jelenések 2:26,27,28
26És Az nyer, és folyamatosan dolgozik az én mindvégig , adok hatóság a népek ;  
27És hogy a szabály rá a rúd vas , mint a törés üveg fazekasok , mint ahogy én kapott az én Atyám :  
28És Adok neki, a hajnalcsillag .

Jelenések 03:21
21 Az nyer, én pagkakaloobang leült velem az én trónra , ahogy én vagyok leküzdeni, és leült az én Atyám a trónját .

Jézus sikerült . Így kapott Jézus királysága van egy másik énje.

Jelenések 00:07
7És volt az égben viaskodás : Mihály és angyalai harcoltak a sárkány ellen , és a sárkány és angyalai harcoltak ;
Egyenértékű Jelenések 00:07 mondják a Daniel 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10És nagymértékben növekedett , sőt a befogadó az ég , és néhány , a csapatok és a csillagok is leadott a földre , és lepecsételt rájuk .  
11 Igen, ez nagyított magát , még a herceg seregében , és elvette tőle a folyamatos égőáldozatul , és a helyét a szentély volt, lesütötte .  
12És A hadsereg adta neki a folyamatos égőáldozatul a bűnt , és lesütötte igazságot a földre , és nem örömét és virágzott .

Ez a tény, hogy Michael , a herceg serege . Olvas Prince of Army Néhány dolog a könyv Daniel és a Kinyilatkoztatás

Jelenések 12:06
6És Az asszony a pusztába menekült , ahol helyet készített az Isten , hogy ott ampuning 1260 nap .
A rejtélyes nő a jelentése a következő: Egy nő is egyenlő a nagy baj tapasztalt 2005-ben született egy kislány ember. Az asszony elrejtette a 3 1 / 2 év , és ki Szeptember 15, 2005 A globális pénzügyi válság . Olvas A Prophecy eleget

 

Prince of Army


kép : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Kezdjük olvasni Daniel 8:7-11

Daniel 8:5-11
5És ahogy emlékszem , íme , egy hím kecske jött nyugatról az egész földönÉs nem érintette a talajt : a kecske is figyelemre méltó kürt között a szemét .
6És jött a ram két szarv , amit láttam előtt áll a folyó , és futott vele a düh hatalmának .
7És én láttam közel hozzátok a kos , s került át felháborodással ellene , és lesújtott a kos , és a fék az ő két szarva : a ram nem volt hatásköre állni előtte , de ő öntött le a földön , és bélyegzett rá , és senki sem adja ki a kezéből ram .
8És a hím kecske nagyított magát túlságosan : és mikor erős volt , a nagy kürt volt törve , és ahelyett, hogy úgy tűnik, a négy jelentős szarvak felé, a négy szelek az ég .  
9És egy közülük meg egy kis szarv , amely viaszolt meghaladó nagy, dél felé , és kelet felé , és a felé a dicsőséges földet .
10És nagymértékben növekedett , sőt a befogadó az ég , és néhány , a csapatok és a csillagok is leadott a földre , és lepecsételt rájuk .  
11Igen , felnagyított , amíg a herceg serege, és elvette tőle a folyamatos égőáldozatul , és a helyét a szentély volt, lesütötte .

Találjuk meg , aki a herceg a hadsereg harc a férfi kecske . De tudja előre, mi a magyarázata a látomás a Gabriel .

Daniel 8:20,21,25

20 A ram amit látott , és két szarva , ők a királyok Média és Perzsia .
21 És a nyers kecske a király GörögországÉs a nagy kürt közötti szemét az első király .
25, És már úton is palulusugin félrevezetés a kezében , és õ magasztalja magát a szíve , és biztosítékot is megsemmisíti sok : akkor is áll ellen a fejedelem a fejedelmek, De nem kell törni a kezét.

A herceg serege is herceg a herceg . Ne feledje , ellenáll a herceg a hadsereg a király vagy a királyság Görögország .

Ki a herceg , hogy segítse a harcot , hogy Gabriel a herceg a király Perzsia és a görög herceg ?

Daniel 10:13,14,20,21
13 De a herceg a király Perzsia ellenállt nekem 21 nap: De , íme , Michael, az egyik legfőbb fejedelem , eljött , hogy segítsen nekemÉs én továbbra is ott a királyok of Persia .  
14Most azért jöttem, hogy mutassa meg , mi történik az emberek az utolsó napokban ; A cél, sok napon át még.
20Aztán azt mondta , nem tudjátok , miért jöttem hozzád ? és most vissza harcolni a Prince of Persia : és mikor kimentem , íme , a herceg Görögország fog jönni .
21De megmondom az igazat írt a Szentírás , és a segítség nélkül nekem ellenük , de Michael a herceg.

Most, nem más hercegek , hogy segítsen , de Michael Gabriel . Ezért , Michael , a herceg a háború a Görög Királyság . És ezért , Michael , a herceg serege és a herceg a hercegek .

Daniel 11:2,22,31,34
2És most megmutatom neked az igazságot . Itt , állj fel még három királyok Perzsiában , és a negyedik a jóval gazdagabb , mint amennyit az összes : és mikor erős volt, az ő gazdagsága , ő kikilusin minden ellen birodalma Görögország.
22És ők végig sok , hogy kifut előtte, és alá , igen, a herceg a szövetséget.
31És a csoport fog állni a maga részéről , és ezek szennyezett a szentélyben , még a falak és távolítsa el a folyamatos égőáldozatul , és általuk a förtelmes , hogy Fűves .
40És időpontjában a végén makikipagkaalit őt a király a déliÉs a király az északi jön vele szemben , mint a forgószél , harci szekerekkel , és a lovasok , és a sok hajó , s elismerte a földet , és megteszi és hágó .

Daniel 8 térünk vissza , amikor az időjárási esemény lesz , az biztos, hogy lesz meccs az esemény során a Daniel 11?

Daniel 8:11,17
11Igen, ez nagyított magát , még a fejedelem seregét , és Elvette tőle a folyamatos égőáldozatul , és a helyét a szentély volt, lesütötte .
17Így jött közelében , ahol álltam : és mikor jött , féltem , és esett az arcomra , de azt mondta nekem , Értsd meg , emberfia ; A látás közel azonos időben a vége .

Ki a herceg , hogy jöjjön során a négy királyok Dániel 11 végző utálatos elhagyatottság ( Dániel 11:31 ) során a vége ?

Daniel 00:01
1És Abban az idõben Michael feláll , A nagy fejedelem aki előnyre tehetnek szert a gyerekek a te néped , s itt lesz ideje baj , amilyen nem volt, mert volt egy nemzet , amíg az idő , és abban az időben a te néped kell szállítani , mindenki , hogy kell írva a könyvben .

Ezért , Michael , a herceg , aki felkent a jövőben azt mondta Dániel 9:24-27

Daniel 9:24-27
24Hetven hét határozzák meg a te néped és a te szent város , befejezni a vétek , és megáll a bűncselekmény , és hogy a megbékélést a gonoszságot , és hogy az örök igazság , és lezár látás és a prófétálás , és kend a legszentebb .
25Tudd meg azért és felfedezni , hogy a negyedik lesz a parancsolat helyreállítása és építeni Jeruzsálemben A bevont vezetői kell hét hét és 62 hetes : nem lesz újra felépítették , az utcák és a falak is baj volt .  
26Után hatvan , és két hét vágott a bevont , és nincs semmi , és megsemmisíti a várost és a szentélyt a nép a királyfi , hogy jöjjön , és a végét annak az árvíz , és mindvégig meg kell háború , desolations határozzák meg .  
27És hozzanak létre a szövetséget , sok egy héten keresztül : és fele a hét akkor okoz , hogy megszűnik az áldozat és az áldozat , és a szárnyát utálatosságok jön egy semmisíteni ; és a végére , és már ömlött a pagkapasiya ellenséges elpusztult .

A herceg a fogadó Ön imádják ?

Joshua 5:14,15
14És monda: Nem, de jött a fejedelmi hadsereg az Úr . És Joshua esett a földre, és imádkozott , és monda néki : Mit szól az én uram az ő szolgája ? 
15Mondta a herceg a sereg az Úr , hogy Joshua , vegye le a cipőjét a lábad , mert a hely állsz , szent . És Joshua ezt tette .

Miért imádják Istent , ha nem a herceg a fogadó ? Ha Isten , aki van?

Szimbólumok Revealed



Két homokórát X X a Dávid-csillagot . Krisztus keresztje egy nyíl mutat a 12 órát . Atya , Fiú és Szentlélek óra nyilak Legyen Ön is az "egy " 12.00 órakor . Szóval , a két homokórát egyaránt 12 órás idő alatt ível , amelyek ábrázolják . Továbbá XX 88 számát, a csillagképek és szürke sügér hal 4 örvénylő kerék Ezékiel 10:13 . Ha hozzá számokat fentről lefelé vagy balról jobbra az összeget a 14 csak . A 14. számú utal 14 generációinak Izrael Máté 01:17

Máté 01:17 Így minden nemzedék Ábrahámtól Dávid a tizennégy nemzetség , és Dávidtól Nos , a könyv el a Babylon a tizennégy nemzetség , és a szállító el a Babylon Krisztushoz tizennégy nemzedék .



1 +2 +3 +4 +5 = 6 21x4 = 84 .
A Lukács 10:01 néha 72 mások . Mások 72 plusz 12 egyenlő 84 eredeti apostolok .
84 years/12months = 7 ( 7years/1week év )
84 óra = 3 1 / 2 nap
42 hónap = ( 3 1 / 2 év)


Kockás. Négyen vannak képzeletbeli Dávid-csillagot . Clockwised nézd meg a két szám : 1., 3. és 5. AM már háromszög felfelé mutat , 1., 3. és 5. PM már háromszög mutat meg . Sötétségét AM és a PM eltérő .
Kereszt mellett egy jel.


12 óra az " AM " van osztva a két , 6 óra sötétség ( 00:00-6:00 ), és 6 óra naponta ( 06:00-12:00 )
Fő iránya Dávid csillag a fel és le, így , ha hozzá 1 és 6 , 2 és 5, 3 és 4 az összeg 7 , ami az Isten száma .

Az alábbiakban , ha hozzá számokat fentről lefelé vagy balról jobbra , az összeg mindig " 10 " akkor is, ha minden csoport óramutató járásával megegyező irányban forog az óramutató járásával ellentétesen .



10+10+10+10=40


Értelmében a szám 40

# negyven napig tesztelni Isten gyermeke . Ment, ezúttal nem étel vagy ital fogyasztják .

* Negyven hét gyermeket , hogy az anyaméhben . Az ideális idő a születés . Negyven időre a legalkalmasabb idő az esetleges vizsgálat előtt a gyermek születése , vagy egy nemzet lehet számítani .
* Jézus böjtölt , és megkísértette a pusztában . ( Máté 4: 2 , Mark 1: 13, Lukács 4: 2 )
* Jézus a földön negyven nappal feltámadása után . ( ApCsel 1: 3 )
* Joshua keresett a földet 40 nap ( számok 14: 34) . Joshua 14: 7 volt 40 éves .
* Mózes az Isten jelenlétében , amikor megkapta a Tízparancsolatot . ( Mózes 24: 18: 34: 28) élt , hogy 120 éves . Töltött 40 év , mint egy egyiptomi herceg , 40 év , mint a pásztor , és az elmúlt 40 évben a kivonulás .
* Illés böjtöltek , miután megszökött az üldöztetés . Élt negyven nap az erejét a kenyér és a víz , hogy kapott egy angyal . ( 1 Királyok 19: 8)
* Noé védelmére Isten , miközben esett az eső, negyven nap és éjszaka . ( Mózes 7: 12)
* negyven korbácsütés volt a legnagyobb büntetés . Mózes 25: 3
* Ezékiel 4: 6, Ezékiel 29: 11
* A királyok akit Isten kiválasztott, negyven évig uralkodott . Dávid , Salamon .
* Egy nő tisztátalan volt, a 40 napos (7 + 33) születése után egy fia . ( Mózes 12)

# Nemzeti . Negyven év egy lázadó nemzedék , miután azok elutasították a személyes látogatás Istentől .

* Izrael bolyongott a sivatagban , mielőtt belépett az Ígéret Földjére . ( számok 32: 13)
* Negyven évvel Krisztus után elutasították és keresztre feszítették (31 AD ) , a templomot lerombolták a rómaiak 70 AD .
* Izrael mannát ettek negyven éve ( Mózes 16: 35)
* Nos, mint a bírák 13: 1 . Izraelt legyőzték a filiszteusok negyven éve .
* 1 Királyok 2: 11. És a nap , hogy Dávid királyként uralkodott Izrael fölött volt negyven éve : hét évig uralkodott, aki a Hebron , és harminc és három évig uralkodott Jeruzsálemben is .

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Itt van , hogy "10 " vonatkozik Dávid csillag ;



1 Királyok 11:35 De én kerül ki a királyságot fia kezét , és add meg , még tíz törzset .


Check :

Lásd a nyíl ? De mit jelent ez a kereszt maga egy nyíl . Itt látható a nyíl a kereszten a képen .

Is látni fogja a halat , egyenlegek , Dávid csillag és a kard . Vannak 24 háromszög . 42 háromszög minden [12 ( kombinációk 2 ) bekezdése és 6. cikkének ( 4 ) és 24 ] 42. A szimbolikus a Biblia . 42 nap után Jézust keresztre feszítették ment fel a mennybe 42 generációk Ábrahámtól Jézus ( Máté 1:17) . Is , a 24-es számot is szimbolikus a Biblia . Mint 24 vének a Jelenések könyve .




Felülnézete A piramis




Háromszög a fenti képen is ellentétes a háromszög a kép alatt



Check :

Görög számok








A Prophecy eleget

Lássuk, mit mond Jézus két bekezdését a Bibliában ( Dániel 12:07 és Jelenések 10:07 ) egyaránt vonatkozik az utálatos az elhagyatottság .

Lukács 21:22 Mert ezek a napok a bosszú , hogy eleget mindezen dolgok vannak írva .

A folyosón a Lukács 21:22 szól az utálatos elhagyatottság beszélt Jézus .

Kinyilatkoztatások 10:07 De a nap a hangja a hetedik angyal , amikor éppen a csapást , akkor végső soron Isten misztériumának szerint a jó hír, hogy elmondta az ő szolgáinak a prófétáknak .

Daniel 00:07 És hallottam a férfi öltözött vászon , amely fölött a folyó vize , amikor felemelte a jobb kezét és bal kezét az égre , és megesküdött neki, hogy él a számára valaha is egy ideig , idő , és fél egy időben, és amikor kész betörni darab a hatalom a szent város , Mindezek a dolgok végére .

Paghambing hambingin arra utal, hogy egy baleset , az utálat utálatos vandalizmus .

* Rongálás , hogy undorító olvasni , hogy " Rongálás " mert azt mondta, ez " vandál " , hogy az eredmény "nem maradt kő tetején mindkét vesében "

Az alábbiakban olyan események , melyek kapcsolódnak a mondás a Jézus és az angyalok a Dániel és a Jelenések .




Ez az én értelmezés Máté 01:17 mintegy 14 nemzedékek . Ha hozzáadja a jobb - vagy lefelé a számokat a válasz 14 . És amikor - add is ugyanazon az oldalán a négy csoport , a válasz mindig 14. Az Ezékiel 10:13 megemlíti , hogy a 4 kereke van, és ez , mint a 88 . 88 a száma a konstelláció (88 csillagképet ) . A 88 lesz X 2 X vagy a homokóra . A XX látható lesz mindkét oldalán a Dávid-csillag . X ( homokóra ) összesen 12 -szor látható a fenti képen . Különböznek , mert kerek világos és sötét 12:00 -6 : 00:00 a sötétben " AM " 6:00 -12 : 12:00 a fény " AM "
Ne keverjük össze a mi itt egy másik kép .



Különbségek figyelembevételével " AM " és a " PM " , és megjegyezte , hogy a háromszög . a számok 1,3 és 5 az " AM " ( óramutató járásával megegyező irányban ) a háromszögletű felfelé , míg a 1,3 és 5 a " PM " ( óramutató járásával megegyező irányban ) a háromszög lefelé . Látjuk a fényt a mai világban , a reggeli volt, fel-le délután .

Még mindig alapul, Máté 01:17 , ahol én voltam , hogy a helyes értelmezés az én nyilatkozatot . Itt határozzák meg , hogy Babilon volt a 14. generáció . A jelen és a múlt már nem fedezi Babilon ( Irak ) Izraelbe . De a Biblia úgynevezett Babilon ellensége Istennek . Miért hívják Babylon ( Jelenések könyve 17) a nagy prostituált ? És ki vagy mi ő ?

Neki az elismerés volt egy nő számára , mint a Vénusz bolygó hajnali csillag a neve , ahol a nő Babilon az úgynevezett " hajnalcsillag " ( Ézsaiás 14:12) . Az asszony a Éfah ( Zakariás 5:7-11 ) kerül sor a Sineár földén , vagy Babilon a Good News Biblia és a királynő a kéj a Jelenések 17 nő volt . Máté 01:17 azt mondja, a Babylon történt , de a babiloni Jelenések a szezon végén .

Így mondta Prédikátor 03:15
15 történt a múltban megtörtént , és az történt , hogy át jól , és meg kell keresni újra Isten korábban .

A történtek is , világos . Tehát a 14 nemzedékek Babilon ( Máté 1:17) csak ismétlés . Tehát , aki kinatuparan ez manapság ?

Ő a nő . A nevét már 6 levelet , a leánykori név , ha már 9 betűk és a vezetékneve most 6 levelek . 696 van , mintha dont ! 666. A bibliai szimbólum , és nem csak a litiral .

Ő volt a vezetője, aki az ország elnöke ült (január 20) 2001 . Daniel 9:20-27 egy említése 490 évet, ha ez is valami már megint , mint mondta a Prédikátor 3:15 -ban a Fülöp-szigeteken 1521-ben kezdődött , amikor a kereszténység hozta Magellan országban . És a 490 th évben 2011-ben , amikor a 10. ebben az évben a számot 696 befejeződött . De csak addig, amíg 2010 -ban belépett a csapdába , amikor két király Dániel 8 ( kürt juh) is ő vette át a hatalmat . Volt Fernando Poe Jr. és Joseph Estrada .

Ő 24 szenátor képest 24 vének Isten előtt . Már 24 1986 óta (Alkotmánya 1987) ülni az első női vezetője annak az országnak . Ezért hívják Dániel 7 4. állatokat . A 10 király ( Jelenések 17) uralkodott indulásáig Emilio Aguinaldo a Ferdinand Marcos . És megjelenése a 4 szörny életben már november 2008 .

Ez a nő nakapagtatak őt, mint 696 nap közötti halála és temetése János Pál pápa , aki birtokában lévő 3 1 / 2 éves 9 / 11 óta , hogy elkezd számolás a 1290 nap 12 Daniel .

Most , Prédikátor 3:15 azt mondja , ami történik, történt még , hogy helyesen mondja , hogy "a történelem ismétli önmagát "

Most , a Máté 01:17 , hogy mi tudjuk Babilon jött 14. generációt David . Ha ön dont volna meg a Babylon ( a nagy parázna ) a nyilatkozat 17. a 14. számú .

Ez a nő olvasható a védjegy 696, a 666 teljesítése között a halál napja a János Pál pápa , amikor az ország nem könnyű . A 696. az ő születési ideje április 5-én 1947 április 2-8 , 2005 ( halála és temetése János Pál pápa ) . 58years szorozzuk 12 egyenlő 696 hónap. Mellett az ő nevének számán Gloria (6 ) Macapagal (9 ) Arroyo (6 ) .

A nap, a temetés a János Pál pápa április 8-án 2005-ben a nagy nap, mert ez az ígéret teljesítését az angyal Daniel 00:11

Daniel 12:11 És attól az időtől , hogy a folyamatos égőáldozatul a elvitték , és a förtelem , hogy Fűves , majd ezer 290 nap .

Tehát egyértelműen elején a számláló a 1290 nap vagy 3 1 / 2 év óta felépítését a förtelmes , hogy Fűves . Amikor elkezdte ? Ez én kezdődött 11/09 terrortámadások New York-i és a végzett 2005/04/08 napján temetése PJP2 . Ha számít a nap 9 / 11 óta , hogy mi lesz 2005/08/04 1305 nap . A 1290 43 hónap . 2001/11/09 2005/04/08 , hogy 43 hónap is . A Jelenések 11:03 említette , hogy a nap 1260-ban , így 1305-1260 = 45 napban is , hogy Daniel 12:11,12 1335-1290 = 45 nap is . Történt 11/09 jósolták, hogy Jézus a Máté 24:2 , hogy nem kő marad ... És a 4 harcos a 11/09 egyenértékű 4 angyalok Jelenések 9:14,15 és TIME , nap év, hó, a Jelenések 09:15 nem más , mint a 2001/11/9 . Temették János Pál pápa a 2:30 , az idő 08:30 New York-i ugyanazon a napon , mint közelében 08:45 én 11/09 , amikor az első repülőgép hit az épület a WTC .

Elhelyezése a címke a 696. sor , de nem napigilan és teljesítették prófécia . Ha az egyház nem vezető ezután a branding .

Paghihip vette a 6. trombita idején János Pál pápa II .

Daniel 00:07 egy ember esküszik esküjét , és azt mondta , hogy miután 3 1 / 2 év után törés darabokra a hatalom a szent ember , minden véget ér . Az angyal a Jelenések 10 is oldani, itt a 12. és Daniel Jelenések 10:07 ítélet kérjük " De a napokban a hang a hetedik angyal , ha akart robbantani , akkor végső soron az Isten misztériuma szerint a jó hírt , amely kijelentette , hogy ő szolgáinak a prófétáknak . " Jó dolog , hogy túl az elvárásaimnak . Menjünk vissza Daniel azt mondja, 00:07 am után 3 1 / 2 éves , most , ugye mondtam idején János Pál pápa volt az paghihip a 6. Trombita . Ha tehát a paghihip 6. trombita -én kezdődött 11/09 terrortámadások ( Rev. 9:14,15 ), és kész a 8 április 2005 a temetés napján a János Pál pápa II . Ha azt mondom, a János Pál pápa a 6. angyal fújta a trombitát különösen sújtott , amit mondok . Mert ha hamar fújta a trombitát 7 ( Benedek pápa ), végső soron a rejtély (Jel 10,7) , hogy azt mondja Daniel 12:07 után van 3 1 / 2 év . 12:11 Daniel azt mondja , hogy az elején a számláló a 1290 nap vagy 3 1 / 2 év óta az erekció az utálatos elhagyatottság ( Kalapastanganang Páratlan szám ), és ez történt 2001/09/11 terrortámadás New Yorkban .

Aki valóban a hatalmas angyal a Jelenések 10:01 ? Ő volt Mihály arkangyal. Michael jön a " time " vagy a " lehetőséget " , mint mondta a Daniel 00:01

És abban az időben a Michael feláll , a nagy fejedelem , aki kiáll a jó a gyerekeknek a te néped , s itt lesz ideje baj , amilyen nem volt, mert volt egy nemzet , amíg az idő , és ebben az időben néped kell mentése , mindenki , hogy kell írni a könyvet .

Michael jön , hogy " idő " ( nem mondom , hogy közben vagy előtt vagy után az utálatos pusztulás ) , de ő azt mondta , hogy közben . Ez volt a négy királyok Daniel 11. Által lefedett időszak negyedik királya pazarlás idő . És azt is fedezi ( a negyedik király Daniel 11) idején az utálatos az elhagyatottság .

Daniel 11:31,40
31 És a csoport fog állni a maga részéről , és a profán szentély , még a falak és távolítsa el a folyamatos égőáldozatul , és általuk a förtelmes , hogy Fűves .
40 És közben a vége a makikipagkaalit neki a király a déli , és a király az északi jön vele szemben , mint a forgószél , harci szekerekkel , és a lovasok , és a sok hajó , s elismerte a földet , és túlfolyó , és később.

Ezt a mérkőzést Malachy jövendölése a st . Ha azt mondom, a János Pál pápa a 6. angyal fújta a trombitát , siempre , XVI Benedek pápa is talán a 7. angyal , hogy fújja a trombitát . Ha a trombita függ, hogy Benedek pápa , és aki szintén volt Petrus Romanus ? Ő volt a Mihály arkangyal .

Michael, az Emberfia Jézus jelzi . Máté 24:15-21 ( lásd még Lukács megérteni több) azt mondja, hogy előfordulnak lásd a gyűlölet, ami utálatosság Rongálás , de figyelmen kívül hagyni , mi van még abban az időben. Ugyancsak az idő , amikor Miguel , ugye? Máté 24:21 azt mondja , hogy a szélsőséges szegénység még nem tapasztalt soha , és soha többé . Nos, ha azt mondja a Máté 24:21 történt , mi van Daniel 12:01 azt mondja, hogy " sosem volt "? Erre gondolt rosszat Dániel 0:01 , hogy ha ez történt, 70 AD így ? Nem fordul elõ , hogy azt mondta a Máté 24:21 azt mondja . Csak egy emlékeztető , hogy nem lesz külön bekezdés a Máté 24:15 -21 .

Figyelembe Megjegyzés : Ha Luke Kérjük, olvassa el , érthető , hogy mondjuk a Máté 24:2 is a Máté 24:15 .

Hogyan Michael lett az embernek Fia ? Én meghosszabbításáról ? Siempre , apja , Jézus lett az emberi . Azt jelenti, az ember fia fia Jézus . De nem a "gyermekek a test " fiam , hogy jó példát , mire gondolok . Mivel Krisztus lett Ábrahám még , Jézus fia, Michael . Michael, az Emberfia Jézus azt tanította, a Máté 24 , különösen .

Jelenések 13:05
5 És ő adta neki a szája nagy dolgokat beszél és blasphemies : és hatalom adaték néki , továbbra is negyvenkét hónapig .
Van Jelenések 13:05 ( kivéve a Jelenések 11:2,3 ) után van az első 3 1 / 2 év ( Jelenések 11:02 ) A következő 3 1 / 2 év ( Jelenések 13:05 ) fog 7-én év vagy hét ( Dániel 9:27)

Oké , itt van pontosan 1260 nap , hogy a Biblia mondta. Azt mondtam , számos naitatak 696 ( Gloria ) között a nap a halál és temetés János Pál pápa II . Naitatak napján születésnapján ( április 5., 2005 ), így az első nap a márka április 5, 2005 az első napon . Április 6., 2005 második .... ig szeptember 15, 2008 1260 napon . A szeptember 15, 2008 megerősítette a Lehman összeomlása , mint a globális pénzügyi válság nagtrigger .

Lehman Brothers bejelentette a 11. fejezet csődöt védelem 15. szeptember 2008. A Bloomberg szerint benyújtott jelentéseket az USA-val Csőd Bíróság , a Dél- District of New York ( Manhattan ) szeptember 16 -án jelezte, hogy a JP Morgan Lehman Brothers Feltéve , összesen 138000000000 $ dollárt " Federal Reserve -fedezetű előleget . " A készpénz előleget visszafizeti JPMorgan Chase a Federal Reserve Bank of New York $ 87 milliárd szeptember 15 és $ 51000000000 szeptember 16-án. [ 15]

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Számítva az éves Dániel 9

AD 1521 -2011- AD (490 éve , írt Daniel )

1521+434+49= 2004 AD ( év, amikor a " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 AD ( 7 év után, a független Izrael)

2008 +10 = 2018 (10 évvel ezelőtt a 70 éves függetlensége Izrael )

2001 t0 2011 ( 10 éves 9 / 11 terrortámadás )

2011-2018 van egy 7 éves intervallumot előtt a 70 évfolyam függetlenségének Izrael .

2005- A herceg sem vesztett ( naitatak 696 )

2008-as pénzügyi válság

2004- elején a tavalyi 7 490 éve .

2005: A megváltás éve

Mi az a tény, hogy 2005-re összeegyeztethető a bibliai mondás ?

-Ban Mózes 25:9,10 így mondja :
9 Akkor parancsot az emberek kóborolnak a rezonáns trombiták tartott tizedik napján hét hónap ; a megváltás napjára patutunugin a harsonát az egész a föld .
10 És tartani az öt és tíz év , és Ön szabadon hirdesse az egész földet , hogy mindazoknak, akik a földön laknak
: Ez lesz a jubileumi ünnepe az Ön számára , és valamennyien meg kell térjen vissza az ő birtokában , és mindenki visszatér a házába .

1948-ban ez a 50. éve független a Fülöp-szigetek és az is kitűnik, az év függetlenség ( 1948) a nemzet Izrael .

Daniel 9 megyünk vissza kb 490 éves . Figyeljük meg, hogy áll a 490 év ( 434,49 és 7. ) a három . , Amelyhez a 49 év ? Azt kell mondani, Mózes 25:9,10 .

490 éve kezdődött kezdődő 1521-ben a Magellan hogy a kereszténységet hazánkban .

1521+434=1955

1955+49=2004

Tehát 50 év június 1955 (7 év a szabad Izrael ) volt 2005-ben.

Ha tehát a 2005-ös év a megváltás ( Lev 25:9,10 ) is megmondta Izajás 61:1,2

Ézsaiás 61:1,2
1. Az Úr Lelke van rajtam, Isten , mert az Úr kent föl engem , hogy prédikálják jó hír szólt a szelídek , ő küldött engem , hogy meggyógyítsa a megtört , hogy hirdessék szabadon a foglyokat , és nyissa meg a börtönben kötött;
2 A hirdesse elfogadható éve az Úr, és A bosszú napja Istenünk , a kényelem minden, gyászolnak

Szóval mit mondott Jézus mond róla ?

Luke 21:22,28
22 Mert ezek a napok a bosszú , hogy eleget mindezen dolgok vannak írva .
23 Jaj a nagdadalangtao , és ápolási azokban a napokban ! mert ott lesz nagy szorongás a földön , és harag ebben az országban .

28 De amikor a dolgok kezdtek történni fog nézni , és emeljétek fel a fejeteket , mert közel a megváltás .

Bizonyíték arra, hogy Michael David Hula

David Ki?
Daniel 00:01
1 És abban az időben volt, Michael feláll hogy nagy herceg akik kiállnak a jó a gyerekeknek a néped és a lesz ideje a baj, hogy soha nem volt , mivel volt egy nemzet addig , és abban az időben a te néped kell szállítani, minden megtalálható a könyvben .

Jeremiás 30:7,8,9,21
7. ! mert ez a nap nagy, tehát nem tetszik : Ezt követően idején bajban Jacob de kell .
8 És azon a napon , mondja a Seregek Ura , hogy fogom megtörni iga -ból ki téged , és te sírva kötvények , és hogy ő szolgáljon többé idegenek ;

Itt a válasz :

9 De ők szolgálnak az Úrnak, Istennek , és David a király , Én nő őket .
21 És A herceg lenne az egyiket , és a fejedelem lesz közülükÉs én is okozhat neki , és ő megközelítése nekem : azok számára, akik mernek közeledni hozzám ? mondja .

Ha a tanulmány is , Jézus nem Michael . Michael , gyere köztük azt mondja, a 21. bekezdés . Azt mondja a Máté 24-en, még soha nem fog nagy nyomorúság , amikor Miguel Jézus , Jézus azt mondta a hiba nem történt soha , de soha többé hozzá szólt .

Gyere , akik között volt Michael ?


Beleértve a vallás között Ábrahám . Tanú ( prófécia a pápa Szent Malachy ) a katolikus egyház . És Miguel is tanúskodnak .

Három fő Town

Izrael- től ie 2000 Abraham
* Lélek- A bizonyság Isten

Katolikus templom , 2000 évvel ezelőtt Lord
* Water- a keresztség és a kapcsolt a római katolikus templom

Fülöp - Ajándék (jelenlegi ) 2000 évvel Jézus
* Blood- Fia, az asszony a Jelenések 12

* A három egyesült vallomását (ha nem teljes a három nem fogadja el , ha magát, mint Miguel , az Isten Fia )

1 János 5:08
8 A három tanú, a Lélek , a víz és a vér : és a három megállapodnak .

Időtartama alatt Miguel

Jelenések 6:12-17
12 És láttam , amikor kinyitotta a hatodik pecsétet , és ott volt egy nagy földrengés , és a nap elsötétült , mint a zsákvászon haja sötét , és az egész hold volt , mint a vér ;
13 És az ég csillagai a földre zuhant , mint a fügefa gyümölcsöt isinasambulat neki kis gyümölcsöt , amikor a fiatal vert erős szél .
14 És az ég szétnyílt , mintha könyv egy kétségbeesett fuldokló , és minden hegy és sziget költözött a szempontból .
15 És a földnek királyai és a fejedelmek és a vezérek , és a gazdagok és hatalmasok, és minden szolga és minden Freeman , a nagsipagtago barlangokban és a sziklák a hegyekben ;
16 És azt mondják , hogy a hegyek és sziklák , a Fall minket, és mi fogja az arcát ül a trónon , és a harag a Bárány :
17 Mert eljött az Nagy nap a harag, és Ki tud állni ?

Amikor helyet a jeleket a Nap, a Hold és a csillagok ?


Haggai 2:21-23 " Beszélj Zorobábelt kormányzójának Júda , mondván: Fogom rázni az eget és a földet 22 És fogom megdönteni a trón és a királyság Fogom pusztítani erejét a királyság a nemzet és én majd megdönteni a szekereket és azokat, akik vannak , és a lovak és lovasok kell lejönni mindegyik kard által bátyja . 23 Azon a napon mondja a Seregek Ura : veszem O Zorobábelt , az én szolgám , a fia Saláthielt , mondja az Úr , és Teszlek pecsétgyûrû, Mert úgy döntött, mondja az Úr, a Seregek .

" Én is rázza a föld és az ég " Haggai 02:21 csak ugyanaz : " Én panginginigin az eget és a földet ", a Ézsaiás 13:13.

Megsemmisült az erejét a királyság a nemzet ( Haggai 02:22 ) a 9 / 11 terrortámadás New Yorkban .
Így mondja Ézsaiás 13:9,10,13
Itt 9 A nap eljön Jehova, kegyetlen mind harag és ádáz haraggal , hogy a földet a pusztulás , és elpusztítani a bűnösöket is .
10 Mert az ég csillagai és a lószerszám azok nem adják fény: a nap elsötétül az ő nő és a hold nem okozhat neki fényt .
13 Ezért azt panginginigin az eget és a földet törli el a helyét a haragja a Seregek Ura , és A nap ádáz haraggal.

Figyelmen kívül hagyják a 13. pontját : " A nap ádáz harag . "

Ugyanez mondjuk a Jelenések 6 vers 17 a nagy nap megérkezett a saját haragját , és ki állhat ?


Mit szólna Jézus mondani róla ?

Máté 24:29 után azonnal ama napok nyomorúsága is elsötétült a nap és a hold nem adja neki a fény és a csillagok lehullanak az égből , és azokat a hatásköröket az ég .

Egyezik Jelenések 6:12,13 . Hogy továbbra olvasatban Máté 24 vers 30, a látható jele a mennyből az az Emberfia .

Matthew 24:30 És akkor megjelenik a jel az embernek Fia a mennyben És akkor minden család a föld , és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel .

Ha mégis , az angyal a Jelenések 7:2-3 az Emberfia .
És ezért a Zorobábelt a Haggai 02:23 mondván , hogy a bélyegző lesz az Emberfia .

Nincs más hely után mennyei jelt ( Máté 24:29 és Apoalipsis 6:12,13 ), és a következő , és bemutatja a jele az ember Fiának .

Megjegyzés :
Között a 6. pecsét , trombita és tál harag a jele az elkövetkező az Emberfia.


Mi a megfelelő négy angyal a Jelenések 07:01 ?

Kinyilatkoztatások 07:01
1 És miután ezt láttam négy angyalt állani a négy sarkából a Föld , amely ellensúlyozza a négy szél a földön , nehogy a szél fúj a föld , vagy a tengerre, se semmi fára.

Az egyenértékű van Máté 24:31

Matthew 24:31
31 És akkor elküldi angyalait nagy trombita , és ők összegyűlnek az ő választottait a négy szelek , az egyik végét az ég a másik .

És látom, hogy a megválasztott összes törzs az egész világot .

7:9,14 nyilatkozata
9 Ezek után láttam , és íme , nagy sokaság , hogy nem az ember számtalan , minden nép és minden törzs és nép és nyelv , áll a trón előtt és a a Bárány előtt , fehér köpenyt öltözködött , és a tenyerét a kezükben ;
14 És monda néki : Uram , Te tudod . És azt mondta nekem , Ezek vezették le a nagy nyomorúság, és mossák ruháikat , és fehér a Bárány vérében .

A nagy nyomorúság említett Jelenések 7:14 is nagy nyomorúság a Máté 24:21

Mato 24:21
21 Mert akkor Lesz nagy nyomorúság, Mint például nem volt kezdete óta a világ eddig soha nem történik soha .

Látjuk a harmónia az alábbi bekezdések .

Daniel 00:01
Az 1. és Michael idő álljon fel , a nagy fejedelem aki előnyre tehetnek szert a gyerekek a népedet , és a lesz ideje a baj, hogy soha nem volt , mivel volt egy nemzet , amíg az idő, és abban az időben a te néped kell szállítani, mindenki , hogy kell írni a könyvet .

Jeremiás 30:7-9,21
7. ! az , hogy a nap nagy, hogy egyik sem tetszik: Még idejében baj Jákób , de kell .
8 És azon a napon , mondja a Seregek Ura , hogy fogom megtörni iga -ból ki téged , és te sírva kötvények , és hogy ő szolgáljon többé idegenek ;
9 De ők szolgálnak az Úrnak, Istennek , és Dávid a király , akit majd fel őket.
21 És a fejedelem kell közéjük , és a kormányzó megkezdi a közéjök ; és én is okoz neki , és ő megközelítése nekem : azok számára, akik mernek közeledni hozzám ? mondja .

Joel 2:2,10,11
2 Nappal a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség , mint a hajnal elterjedt a hegyeken: A nagy ember és erős ; soha nem tetszik, se nem lesz többé után, az év több generáció számára .
10 A föld remeg előttük , az egek remegni : a Nap és a Hold is elsötétült , és a csillagok vissza csillogó;
11 És az Úr is hallatja a hangját , mielőtt seregét : a saját tábor nagyon nagy : mert erős , hogy a szavát : a nap a Jehova óriási és nagyon félelmetes : és akik betartják ?

Máté 24:21,29,30
21 Mert akkor Lesz nagy nyomorúság, Melyik mivel nem volt kezdete óta a világ eddigi, és se nem.
29 után azonnal ama napok nyomorúsága is elsötétült a nap és a hold nem adja neki a fény és a csillagok lehullanak az égből , és azokat a hatásköröket az ég:
30 És akkor megjelenik a jel az embernek Fia a mennyben : és akkor majd minden törzs a földön, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel .

Sa néz Malakiás 4:5,6 mondja :
Itt 5 , Küldök neked Illés próféta előtt, a nagy és félelmetes az Úr napja .
6He papagbalikingloob ő szívében az atyák , hogy a gyermekek és a szívét gyermekek atyáik különben eljövök , és lesújt a földre .

Malakiás 3:01
1 Íme , elküldöm az én hírnök és ő készíti az utat előttem , és az Úr kinek keresitek majd hirtelen jön a templomba , és a futár a szövetség , akit ti gyönyörködni : íme , eljön , azt mondja az Úr, a házigazdák.
2 De aki betartja a nap az ő jön ? és ki állhat meg , amikor megjelenik ? mert , mint a tűz , mint a finomító és teljesebb .

Vissza hozzánk :
Mal 3:02 " aki állni " ( amikor megjelenik )
Jelenések 06:17 " ki tud állni " ( mi rejteni az arcát ül a trónon , és a harag a Bárány )


Elias elmondta a Malakiás 4:05 a arkangyal a
1 Thesszalonika 4:16 Mert maga az Úr fog leszállni az égből egy kiáltás , a hangja arkangyal és harsonával leszáll az Isten és a halott Krisztus emelkedik az első .

Jeremiás 30:7
7. ! A A nap nagy, tehát , hogy egyik sem tetszik : még idejében baj Jákób , de kell .

Jeremiás 46:10
A A nap az Úr, a Seregek Ura , A bosszú napja, hogy megbosszulja őt ellenfelei : a kard és megemészti , és jóllakott , és a vér , mert az Úr , a Seregek Ura kinek áldozatot északon az Eufrátesz folyó .

A fenti bekezdés szövege általában kapcsolódó " az Úr napja " , és az úgynevezett " Nagy és rettenetes borzalmas napon " , mint mondta Joel 02:31

© Copyright 2008


Van , hogy még utálatos Rongálás és háború a mennyben és a világvége ?

Kép : http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Háború a mennyekben , utálatos vandalizmusnak

Jelenések 12:4,7
4 És a farkát felhívta a a harmadik a csillagok az eget és a földet ipinaghagis : és a sárkány elé állt az asszony szül , hogy felfalják gyermeke születése .
7 És nem volt háború a mennyben : Michael és az ő angyalai harcoltak a sárkány, a sárkány és angyalai harcoltak ;

Hasonló Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 és nagymértékben növekedett , A házigazda az ég , és néhány , a csapatok és a csillagok is leadott a földreÉs bélyegzővel rájuk .
11 igen , felnagyított , amíg a herceg serege ; és Elvette tőle a folyamatos égőáldozatul , és helyétől szentély öntöttek le .

Mindkét Dániel 11:31

Daniel 11:31
31 És a csoport fog állni a maga részéről , és akkor a profán szentély, Még a falak és a vegye el a folyamatos égőáldozatul, és általuk a förtelem , hogy Fűves.

Ha az esemény ideje alatt paguusapan , ez történik a végén . Daniel 08:17 és Daniel 11:22,40 . Ez az érkezési időpontot Miguel Daniel 12:01

Vandalizmus utálatos , Armageddon

Daniel 7:10,11,21,22
10 A heves tűz és jött elõ előtte : ezer ezer szolgáltak neki , és tízezerszer tízezren álltak előtte : A igazságosság meg , és a könyvek indult .
11 néztem abban az időben , mert a hang a nagy szavakat, melyeket a szarv szóla : Én láttam , míg a fenevad volt, megölték , és a teste elpusztult , és kapott -hoz éget a tűz .
21 néztem , és A szarv a szentek ellen hadakozzékÉs győzött ellenük ;
22 -ig a régi napok jöttek , és a törvény adta , hogy a szenteknek a Fölség, és eljött az ideje, hogy a szentek rendelkezett a királyságot .

Ez a jelenség ugyanaz a Jelenések 20:4,7,8,9,12

Jelenések 20:4,7,8,9,10,12
4 És láttam trón , és vannak nagsisiluklok őket, adott elítélését , és láttam a lelkét e lefejeztek a tanú Jézus , és az Isten beszédéért , és a nem imádták a fenevadat és annak képét , és kapja jelet a homlokukra , vagy kezüket , és éltek , és uralkodtak a Krisztussal ezer esztendeig .
7. És mikor az ezer év , a Sátán lesz oldva az ő börtönben ,
8. és úgy tűnik, hogy hitesse a népeket a négy sarkában a föld , Góg és Magóg , hogy összegyűjtsék őket a csatát : a kiknek száma, mint a tenger fövenye .
9. És fölmentek alatt a föld szélességére , és ostrom alá a tábort a szentek , és a szeretett várost : tűz-és leszállott a mennyből , és elégették.
10 És Az ördög , hogy megtévesztette őket vetették be a tó a tüzes és kénköves, akkor is, ha a fenevad és a hamis próféta , és biztosítani kell számukra gyötrik éjjel és nappal örökkön örökké .
12 És láttam a halottakat , nagy és kicsi, a trón előtt állt , és könyvek nyíltak : egy másik könyv nyílt meg , ami a könyv az élet : és a halottak ítélték szerint dolgokat írt könyvet , szerint a munkálatok .

Sátán az ostromban a szent városba , hogy adja át az utálatos az elhagyatottság ? Ez a kissé bonyolult . De azt olvassuk a Jelenések 11:15,18

Jelenések 11:15,18
15 És a hetedik angyal hangja , s egy erős hang az égből , mondván , Királysága lett a világ a mi Urunk Krisztus és az ő , és õ uralkodik örökkön örökké .
18 És a nemzet fájó elégedetlen , és Ön harag jött , és azt az időt a halottak kell megítélni , és az időben a díjkiosztó van ásó a szolgáinak, a prófétáknak , és a szentek , és a félelem a neved , kicsi és nagy, és hogy elpusztítsa a Föld megsemmisítése .

A elítéli a halott történt ebben az időszakban . Most meg , hogy a Jelenések 20:09 az utálatos az elhagyatottság . Ha visszatérünk az esemény ideje alatt , ez volt a nap elítélte a halottak . Jelenések 20:12 . Ha azonos , akkor kell értelmezni , mint a Sátán ostromát ( Jelenések 20:09 ) A hatodik trombita nem Do ? . Amelyek ezt ? Ez szól a Jelenések 11:02

Jelenések 11:02
2 És loobang kívül a templom figyelmen kívül hagyja , és nem méri ; biztosított a pogányok , és A yuyurakang negyvenkét hónapig siudad szent .

Azt is mondja Lukács 21:20,24

Lucas 21,20,24
De 20 amikor látta seregek Jeruzsálemet , akkor tudja, hogy ő pusztulását közel .
24 És akkor csökken a kard , és vezeti a fogságban minden nemzet : és Jeruzsálem taposott a pogányok , teljesítésére a pogányok ideje .

És ez a förtelem a pusztulást ( Máté 24:15 és Mark 13,14) , hogy nem kő marad meg mindkét vesében . Lukács 19:43,44 . És azt is mondja Dániel 11:31 , 12:11 érkezési idejét a Michael és a halottak feltámadása ( Daniel 12:1,2 ) kell megítélni .

Körülbelül három és fél év azt mondta a Jelenések 11:02 , az biztos, hogy jól mondták a Daniel 7?

Daniel 07:27
25 És ő beszél szavakat ellen Fölség, és elhasználódik a szenteknek a legtöbb magas , és úgy véli, hogy megváltoztatja az időket és a jog, és ezeket meg kell adni a kezébe , amíg idő és idő és egy fél időre .

Ezért , az utálatos az elhagyatottság , Armageddon és a háború a mennyben is hasonló.

Címke Trombiták és a Hate Bowl

Mi határozza meg , mit jelent a hét pecsét , hét trombita és hét tálak az Isten haragjának . Mielőtt az első jelentésének meghatározása a hét trombiták . A nap, a trombita vagy kürt van a napja , amelynek szövege a Zephaniah 3 16. vers , és kezdjük olvasatban 14 versben .

Zephaniah 1:14,15,16
14 A nagy Jehova napja közel van , közel finom és siet , még a hangja az Úr napja ; A hatalmas ember sírni is keserűen.
15 Azon a napon a harag napja , egy nap a baj és szorongás , a végítélet napja és lelkiállapotát , egy nap a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség ,
16 Napján, a trombita és a riasztási ellen az erődített városok , valamint a magas tornyok ellen .

Trombita
Mi határozza meg , mit jelent a hét pecsét , hét trombita és hét tálak az Isten haragjának . Mielőtt az első jelentésének meghatározása a hét trombiták . A nap, a trombita vagy kürt van a nap az szól a Zephaniah 3 16. vers , és kezdjük olvasatban 14 versben .

Zephaniah 1:14,15,16
14 A nagy Jehova napja közel van , közel finom és siet , még a hangja az Úr napja ; A hatalmas ember sírni is keserűen.
15 Azon a napon a harag napja , egy nap a baj és szorongás , a végítélet napja és lelkiállapotát , egy nap a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség ,
16 Napján, a trombita és a riasztási ellen az erődített városok , valamint a magas tornyok ellen .

Trombita
Kép : http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Jelenések 08:07 Első harsonák
7 És az első ütés , és a volt jégeső és tűz kevert vér, és ledobta a földreÉs a harmadik része a föld volt, elégett , és a A harmadik rész a fák leégettÉs minden zöld fű égett .

Megtaláljuk a meghatározás írásban a próféták .

Joel 2:30,31
30 És Megmutatom felteszi az eget és a földet , a vér , és a tűz és füst pillére.
31 A nap kell alakítani sötétség , a hold vérbe , mielőtt a nagy és félelmetes az Úr napja .

Ezékiel 38:22
22. és Küzdök vele a döghalállal és vérrel , és én eső rá , és az ő csoportja , és sokan vele , nagyon erős eső , és nagy jégszemek , tűz- , és kénköves .

Ezékiel 13:13
13 Ezért így szól az Úr Isten, Én is azt a rend szélvihar haragom, és fenn kell túláradó zuhany haragomban , és nagy jégszemek a harag fogyasztani .

Jelenések 8:8,9 Második harsonák
8 És a második angyal hangja , és mint egy nagy hegy égő tüzet nabulusok a tenger , és a harmadik része a tenger vált vér;
9. és megölt egy harmadik a lények a tenger, miután az élet , és a harmadik része a hajó elpusztult .

A olvasunk előtt voltunk Zephaniah 3:14,15,16 itatas olvasni a 3. pontban .

Zephaniah 01:03
3 Én fogyaszt az ember és állat , fogom felhasználni a tyúk az ég , és a tenger halai , és botladozva a gonoszok , és levágta a férfi a földön , mondja az Úr .

A harmadik trombita Jelenések 8:10,11
10 És a harmadik angyal is hangzott , és esett az égből egy nagy csillag , égett , mint egy fáklya , és lezuhant a harmadik részben a folyó , és a szökőkutak a víz ;
11 És a nevét a csillag neve üröm : a harmadik része a vizek vált üröm ; és sok ember halt meg , mert a víz , mert keserű vizet .

Akik isznak a keserű vizet és mikor történt ez?

Jeremiás 23:15,19,20
15 Ezért ezt mondja a Seregek Ura. a prófétaÍme , én majd fel őket üröm , és azokat víz epe , számára a próféták a Jeruzsálem ungodliness elmentek az összes föld .
19 Lásd , A vihar az Úr, haragját , ment tovább, még egy súlyos forgószél : akkor robbant fel a fejét a gonosz .
20 Az az Úrnak haragja nem térhet vissza , amíg nem fut le, és amíg ő elvégezteti a gondolatait az ő szívében: Az utóbbi napok fogtok tartja teljesen.

Jeremiás 8:14,16
14 Miért ülünk még ? össze magatokat , és menjünk a megerősített városokat , és legyünk csendben van : a mi fel az Úr a mi Istenünk , és adott nekünk vizet az epe inni , mert vétkeztünk az Úr ellen .
16 A horkol a lovait volt, hallott Dan : A hangja neighing az ő erős az egész föld remegRészéről jöttek , és felfalták a föld és minden, ami az emberek és azok, akik ott laknak .

Jeremiás 9:15,16
15 Ezért ezt mondja a Seregek Ura , Izrael Istene : Ímé , én etetni őket , a nép , az üröm , , és adjon nekik vizet epe inni .
16 Én is szét a nemzetek között, Kit sem ők, sem atyáik nem ismertek , és Fogom küldeni őket a kard , amíg én nem fogyasztja.

Jelenések 08:12 Negyedik harsonák
12 És a negyedik angyal hangja , és megsebesítette a harmadik része a nap , és a harmadik fázisban a Hold , és a harmadik része a csillag , hogy sötétedni harmadik részét, valamint a harmadik része a nap nem süt , és így még az éjszaka .

Felel meg ez a sötét, a Nap, a Hold és a csillagok Joel 2:9,10,11

Joel 2:9,10,11
9 Az ugrást követően a város , futnak a falon , hogy mászik fel a házak , belépnek az ablakokat , mint egy tolvaj .
10 A föld remeg előttük , az egek remegni : a Nap és a Hold is elsötétült , és a csillagok vissza csillogó:
11. és Jehova hallatja a hangját , mielőtt seregével, Mert a táborban nagyon nagy : mert erős , hogy az ő szavai ; A nap a Jehova nagy és rettenetesÉs ki tudja elviselem ?

Zephaniah 01:14 ez a meccs kapcsolatban az Úr hangját .

Trombiták ötödik Jelenések 9:2,8
2 És kinyitotta a gödör a mélység , és a füst ment fel a gödör , mint a füst egy nagy lutuang vas ; és elsötétült a nap és az égen a füst pit.
8 És voltak haja , mint az asszonyok haja , és a fogaik vannak , mint az oroszlán.

Az ötödik trombita utal , hogy a hadsereg azt mondta Joel 2 . Mi fel Joel 01:06 Folytatódik olvasó , hogy Joel 2:1,2

Joel 01:06
6 Mert egy nép jött fel az én földet , erős, se száma ; Fogai vannak a fogak az oroszlán , s alig nagy oroszlán .

Joel 2:1,2
1 Fújja a trombitát a Sion, és hangjelzést ad a szent hegyen : legyen minden lakosa a föld : a Jehova napja eljön , mert
2 nap a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség , mint a hajnal elterjedt a hegyeken : a nagy ember és erős , soha nem volt még hasonló , se nem lesz többé, azt követően , hogy a amíg az év több generáció számára .

A hatodik trombita ugyan is az ötödik trombita . Mit jelent a négy angyal köti az Eufrátesz folyó , olvassa el a címet Babilon és Prófécia teljesülése

Is mondta, a hetedik trombitát adott Krisztus és az Isten királysága a világ .

Jelenések 11:15,18
15 És a hetedik angyal hangja , s egy erős hang az égből , mondván , Királysága lett a világ a mi Urunk , és az ő Krisztus , és ő uralkodik örökkön örökké .
18. és fájó tetszett az ország , és a te harag jött , és azt az időt a halottak kell megítélni , és az időben a díjkiosztó van ásó a szolgáinak, a prófétáknak , és a szentek , és a félelem a neved , kicsi és nagy, és hogy elpusztítsa a Föld megsemmisítése .


Megadva a királyságok a Krisztus és a elítélték a halottak olvasni Dániel 7 alatt a negyedik fenevad .

Daniel 7:10-14
10 A heves tűz és jött elõ előtte : ezer ezer szolgáltak neki , és tízezerszer tízezren álltak előtte : A igazságosság meg , és a könyvek indult .
11 néztem abban az időben , mert a hang a nagy szavakat , amelyek a kürt ; Láttam , míg a fenevad megölték , és testét elpusztult , és kapott -hoz éget a tűz .
12 És a többi állatok , a hatalom elvett : még az életüket is meghosszabbították egy szezonban , és egy időben .
13 Láttam az éjszakai látomások , és ímé az ég felhőiben , mint egy embernek fia, s jött a régi napok , és hozta közel előtte .
14. és adott neki hatalmat és dicsőséget , és a királyság , hogy minden nép , nemzet és nyelv kell szolgálnia őt : az ő uralma örök uralom , amely nem múlik el , és az ő királysága nem kell semmisíteni .

Mondja vers 18. Jelenések 11 jött az Isten haragja , és elítélte a halálból . Elején az olvasó is Zephaniah 1 ( vers 14,15,16 ) mondja, hogy a nap Krisztus a harag napja ( Zephaniah 01:15 ) így meg tudja határozni, hogy mit jelent a hét tál harag .

Jeremiás 07:20
20 Ezért így szól az Úr Isten : Ímé , haragomat , és haragom kell önteni ezt a helyet ember és állat , és a fák a területen , és a gyümölcsöt a föld , és nem alszik .

Hóseás 05:10
10 A fejedelmek Júda nagsisibago távolítsa el a tereptárgyak ; öntse ki haragom rájuk , mint a víz.

A hét tálak az Isten haragjának felel meg az Úr napja , mint a hét trombita .

Tál Hate Isten

Kép : http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Jelenések 16:02 Első Bowl
2 És az első elment , és öntötte ki csészéjét a földre , és seb lett beteg , és azoknak, akik súlyos fenevad bélyegeÉs imádták annak képét .

Azt mondják , hogy közben a kiáradását az Isten haragja alatt vadon élő állatokat . Ki az a vadállat , olvassa címmel néhány dolog a Dániel könyvében és Jelenések és a Prophecy teljesül .

A gyógyító a sebek még csinálni ?

Jeremiás 30:14,15
14 Elfelejtette minden szerelmesek , ők keresnek téged nem; mert én sebesült téged a seb az ellenség, A kemény büntetést , a nagyság a te gonosz , mert a te bűneid megemelték .
15 Miért sír a fájdalom ? Ön fájdalom gyógyíthatatlanA számos te gonosz , mert bűneid növelték , tettem nektek .

Zsoltárok 38:5
5 Én sebek stagnál , és putokputok , mert az én tudatlanság .

Ézsaiás 01:06
6 A talp egészen a fej nincs stabilitás, de a sebek , és horzsolások és sebek putrifying: Nincs lezárva , és nem kötődik , nem mollified olajjal ember.

Jelenések 16:03 Második Bowl
3 És a második angyal öntötte ki csészéjét a tengerbe , és ez lett a vér , mint egy halott ember , és minden élő lélek , még a tengeren meghaltak .

A második tál az Isten haragjának ugyanaz a második trombita a meghatározásokat . Azt is olvastam a könyvet, az Ezékiel .

Ezékiel 38:19,20
19 Mert az én féltékenység és a tűz a haragom is beszéltem , egészen biztos, hogy azon a napon volna egy nagy remegés a földet Izrael;
20 Annak érdekében, hogy a halak a tengerbenÉs a tyúk az ég , és a mezei vadak , és minden csúszómászók , hogy maradandó a földön , és minden ember a földön , meg kell rázni az én jelenlétemben és a hegyek kell , és a meredek helyeken kell alá , és minden fal a leesik a földre .

Az Ezékiel 38 használtuk az első trombita , tehát azt jelenti, hogy ugyanabban az időben történik .

Jelenések 16:4-7 (harmadik Bowl )
4. és öntötte ki csészéjét a harmadik a folyók és források a víz , és ők lettek a vér.
5 És hallottam a vizek angyala mondás: " Csak akkor , most és a múltban , O Holy One , az ilyen bíró ;
6 Mert ezek ontották vérét szentek és próféták , és adott nekik a vér , akkor érdemes őket.
7 És hallottam az oltár mondván: Igen , Uram, mindenható Isten , igazak és igazságosak a te ítéleteid .

A harmadik tál harag ugyanaz a harmadik trombitát . Használtuk a harmadik bekezdés magyarázatot trombita megegyezik használtuk a harmadik bekezdés tálba .

Jeremiás 25:15,16,32,38
15 Mert ezt mondja az Úr , Izrael Istene , hogy nekem , Megteszik a bor pohár dühös kezemet , és iszik minden nemzet , akinek küldöm neked .
16 És isznak , és ide-oda , és légy bolond , mert a kard , hogy küldök nekik.
32 Ezt mondja a Seregek Ura : Ímé , a gonosz megy nemzet nemzet , és erős vihar emelték fel a legtávolabbi részein a föld.
38 Künn elhagyott a burkolt , mint az oroszlán ; mert a föld sivár , mert a heves az elnyomó, és azért, mert ádáz haraggal .

Ézsaiás 49:26
26 És fogom etetni őket , hogy elnyomnak téged saját húsát , és a azokat részeg saját vér, mint édes bor : s minden , amit az Úr, a te és a te megváltó Megváltót , a Mighty egyik Jacob .

Ezekiel 39:17,18,19
17 És te, embernek fia , így szól az Úr Jehova : szólok módon a madarak , és minden állat a területen , össze magatokat , és jönnek ; Gyűljetek minden oldalon , hogy én áldozat , amit áldozatot érted , nagy áldozat a hegyeken Izrael , hogy ti is egyen húst és italt vért .
18 Fogtok enni a húsát a hatalmas , és iszik a véréből a fejedelmek a föld , A kosok , bárányok , és a kecske, az ökör , mindegyik fatlings .
19 És ti eszik zsírt , amíg ti a teljes , és vért iszik , amíg ti a részeg , az én áldozat , amit már feláldozták az Ön számára. ( Lásd Jelenések 19:17-21 és Zephaniah 01:07 )

Jelenések 16:8,9 (negyedik Bowl )
8. és öntötte ki csészéjét a negyedik napon , és átadta neki a megperzsel férfiak tüzet.
9. és égett az emberek a szélsőséges hő- , és namusong neve Isten hatalma e csapásokonÉs ők megbánták , hogy nem neki dicsőséget .

Ez azt jelenti, az emberek tisztítást . De ahelyett, hogy finomítsa az átkozott Isten.

Malakiás 4:02
2 De nektek , hogy a félelem a nevem V az igazság A gyógyulást a szárnyait , és ti is megyen , és ugrál , mint borjú .

Malakiás 3:1,2,3
1 Íme , elküldöm az én hírnök , és ő készíti az utat előttem : és az Úr kinek keresitek , a hirtelen jött , hogy ő templomában , és A futár a szövetség , akit ti gyönyörködni : íme , eljön, mondja a Seregek Ura .
2 De aki betartja a nap az ő jön ? és ki állhat meg , amikor megjelenik ? mert ő olyan, mint egy finomító tűz , és mint teljesebb:
3. és Fog ülni , mint a finomító és tisztító ezüst- , és õ tisztítja a Lévi fiaiÉs nem törli őket , mint az arany és ezüst , és felajánlja, hogy Jahve kínálatát igazság .

A nap az igazság az úgynevezett Morning Star . Ki a reggeli ?

Jelenések 22:16
16 Én Jézus, elküldtem én angyal vallomást tenni nektek ezeket a dolgokat a templomokban . Én vagyok a gyökér és az utódok Dávid , a fényes hajnalcsillag .

Egyesek talán kérni , nem a Sátán a Morning Star ahogyan az Ézsaiás 14:02 ? Kérjük, olvassa el a 4. pontjában Ézsaiás 14 a Good News bibliafordítás . Bekezdés mondás ez : ez gúnyolódásnak mondani . Po gúnyosan a szót Babylon reggel.

Jelenések 16:10,11 (ötödik Bowl )
10 És az ötödik öntötte ki csészéjét a trónra a fenevad , és elsötétült királysága, És lerágott nyelvüket a fájdalom ,
11. és ezek namusong a menny Istene , mert azok a fájdalom és a sebekÉs hogy megbánta műveik .

Történik ez alatt az állatot a kezdetektől az első tál azt jelzi, hogy egy időjárási esemény , egy generáció . A sötét az a nap , a hold és a csillagok jel az ötödik és a negyedik trombita is szólt , hogy elsötétült a nap a hadsereg a sáskák és párja , hogy olvassa el , mielőtt írtam Joel 2:9,10,11

Mintegy hat tál harag , csakúgy, mint a hatodik trombita szól a meghatározása című Babilon.

Mintegy hét trombita, károsítják a harmadik rész . Azt jelenti, olvassa el a Zakariás 13:08

Zakariás 13:8,9
8 át , hogy az egész országban , mondja Jehova , két részre vágták le , és meghal , de a harmadik maradt .
9. és Hozom a harmadik rész a tűzbe , és finomítani lehessen őket , mint az ezüstöt kifinomult , és megpróbálja őket , mint az arany. Akkor hívja a nevem , és én hallom őket: Mondom , én népem , és ezt mondják , Az Úr az én Istenem .

A harmadik szakasz tisztítani . Erről tisztítás , akkor során előforduló vadon élő állatok , amely jelzi a negyedik tál harag . Ezért a hét kürt évben esedékes a vadon élő állatok .

Körülbelül a hetedik tálat , szól a meghatározása címe: Babilon

Most meg hogy mit jelent a hét pecséttel .

Márka
Kép : http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Jelenések 6:1-8 ( a negyedik az első márka a márka )
1 És láttam , amikor a Bárány kinyitotta a hét pecsét , és a Hallottam az egyik a négy élőlény, aki úgy beszélt, mint a Sound of Thunder , Gyere .
2 És látám, és íme egy fehér lóÉs ő ott ült erről volt meghajolt , és átadta neki a koronát , és ő jól ment , és a sikerhez .
3 És amikor kinyitotta a második pecsétet , Hallottam a második élőlény, Mondván: Gyere .
4. és jött egy másik ló , vörös ló, és a lovaglás itt adott el a földön békesség , és mangagpatayan egymást , és adott neki egy nagy kard .
5 És amikor kinyitotta a harmadik pecsétet , Hallottam a harmadik élőlény, Mondván: Gyere . És néztem , és íme , egy fekete ló: És ő ült erről volt egyensúlyt a kezében .
6 és Hallottam a hangját többek között a négy élőlény mondván , egy penny olyan intézkedés , a búza egy fillért sem és három intézkedés az árpa , és nem fáj az olaj és a bor .
7. És mikor kinyitotta a negyedik pecsétet , Hallottam a hangját a negyedik élőlény mondván : Jer .
8 És látám, és íme, a sápadt ló, és leült itt a neve halál , és a Pokol követte őt . És kaptak hatalmat a negyedik része a föld , hogy megölje a kardot, és az éhség , és csapás , és a vad állatok a földön.

Mondjuk a 8. bekezdésben azok nyújtott hatalmat a negyedik része a föld , hogy megölje a kard és éhínség és pestis , és a mohó állatok a földön.

Akit utalnak ? Nem voltak utalva a negyedik lovas, de mind a négy lovas . Ez az úgynevezett négy ítéletében az Ezékiel 14:21

Ezékiel 14:21
21 Mert így szól az Úr, az Isten , mennyivel inkább , ha küldök Én négy súlyos ítéleteket a jeruzsálemi, A kard, éhínség , valamint a vadállatok , és a döghalál , hogy kikapcsolja az ember és állat ?

Ha észrevette , minden versenyző lesz minden egyes élőlény szólt: "Jöjj ! Tudassa velünk , akik a négy élőlény .

Jelenések 4:6,7
6 És a trón előtt , nyilvánvalóan a tengeri üvegből , mint az üveg , és a közepén a trón , és a körül a trónt , négy élőlény teljes mértékben szem előtt és mögött .
7 És Az első lény volt, mint egy oroszlán , és a második teremtés , mint egy borjú , és a harmadik lény volt az arca , mint egy férfi , és a negyedik teremtés volt, mint a repülő sas.

A négy élőlény , hogy Ezekiel látta ezt , ők négy kerubok .

Ezekiel 1:4,5,10
4 És látám, és íme , A viharos szél érkezett az északi, A nagy felhő, a tűz infolding magát , és a ragyogás körös-körül , és a közepén az izzó fém, ki az a tűz közepéből .
5 és A közepén jött annak a képmását négy élőlény . És ez volt a megjelenése : ezek voltak a hasonlóság egy személy ;
10 Ami a hasonlóság az arcukat , az általuk nézett ki, mint egy férfi , és négy volt az arca egy oroszlán , a jobb oldalon : és ők négyen szemben egy ökör a bal oldalon , akkor négy volt az arca egy sas .

A négy lények voltak a közepén a viharos szél jött ki az északi . Sa Jeremiás 23:19 és Jeremiás 25:32 állnak rendelkezésre a vihar az Úr . A két bekezdés magyarázata használtuk a harmadik trombita és a harmadik tál az Isten haragja . Szól a viharos szél Jeremiás 30:23,24 .

Jeremiás 30:23,24
23 Lásd , A vihar az Úr , az ő dühe , a folyamatos forgószél : akkor robbant fel a fejét a gonosz .
24 A ádáz az Úrnak haragja nem térhet vissza , amíg a hatások , s amíg ő elvégezteti a szándék a szíve ; Az utóbbi napok fogtok tartja .

Olvassuk Jeremiás 9:16 és Jeremiás 25:32,28 használtuk a harmadik trombita és a harmadik tál harag .

Jeremiás 09:16
16 Én is szét a nemzetek között, Kit sem ők, sem atyáik nem ismertek , és Fogom küldeni őket a kard, Amíg én fogyasztják őket .

Jeremiás 25:32,38
32 Ezt mondja a Seregek Ura : Ímé , a gonosz megy nemzet a nemzet , és erős vihar emelték fel a legtávolabbi részein a föld.
38 Künn elhagyott a burkolt , mint az oroszlán : saját föld elhagyatott azért, mert a heves az elnyomóÉs azért, mert ádáz haraggal .

Azt is olvastam Jeremiás 49:36,37

Jeremiás 49:36,37
És Elam 36 Hozom a négy szelek négy sarkából az ég, és Én majd szét felé mindazokat szélÉs nincs hová nemzet a számkivetettek Elám .
37 És én fog okozni Elam előtt ellenséget, és ezt megelőzően kikéri az élet : és én fog rosszat rájuk , még az én ádáz düh , mondja az Úr , és Fogom küldeni őket a kard, Till őket .

Jeremiás 49:36,37 meccs Jeremiás 9:16 és Jeremiás 25:32,38 . Tehát tudjuk, hogy mi a jelentése a szélrózsa minden irányába .

Zakariás 6:1-5,8
1 És ismét felemeltem a szemem , és láttam , és ímé négy szekerek ki két hegy között , és a hegyek hegyek voltak a réz .
2 Az első szekér volt vörös ló , és a második szekér fekete ló;
3 És a harmadik szekér fehér ló , és a negyedik szekér ősz lovak.
4 Akkor felelvén, monda az angyal , hogy beszélt velem , Mik ezek, Uram ?
5 És az angyal ezt felelte nekem , Ezek a négy szelek az ég, Melyik menjetek tól előtt áll az Úr az egész föld .
8 Akkor kiáltott rám , és azt mondta nekem , mondván: Íme , Jönnek észak felé nagpatahimik lelkem az északi.
A négy szekerek négy mérkőzés Rider ( a Jelenések 6) A négy márka . Ezért , a négy lovas eszközöket négy szél a vihar megfelelője . A négy lovas Jelenések 06:08 jelentenek . A négy lovas küldtek a napokban az utálatos az elhagyatottság . Hogy továbbra olvasat Jelenések 06:12 , a Nap, a Hold és a csillagok sötét egyeztetni a Máté 24:29 , Márk és Lukács 13:24,25 21:25,26 .

Ezekiel 5:2,9,12,13,14
2 A harmadik rész leszel ég a tűz a város közepén , amikor a nap az ostrom teljesülnekÉs hogy a harmadik részt , és lesújt a kard körül , és egy harmadik része fogsz szét a szélben , és én is készít egy kardot utánuk .
9 És meg is teszem , hogy Ön nem tettem , és én még mindig szeret , Az összes kasuklamsuklam.12 harmadik részét neked kell halni a pestis, és éhínség ezeket fogyasztják a körödben , és egy harmadik rész csökken, a kard körülötted , és A harmadik részben fogok szét minden irányban, és dolgozzon ki egy kard után.
13 Így a haragomat , és én is okozhat haragom rájuk , és én a vigasztalást : és ők tudják, hogy én, az Úr így szólt igyekezetem , mikor már tökéletes haragom bennük .
14 És én kinyújtom kezemet ellenük , és teszem a földet kietlen és hulladék , A vadon felé Diblah , hogy minden települések : és ők tudják, hogy én vagyok az Úr .

Sa vers 9. mondván, hogy ő nem így tett , és nem csinál hasonló . Ha ez megtörténik , akkor miért is szól a Jelenések könyve ? Válasz , mert Ezékiel 05:09 és 06:08 Jelenések egy .

A hét pecsét , hét trombita és hét tálak az Isten haragja fogja fel időben , a nap .

Joel 02:11
11 És az Úr is hallatja a hangját , mielőtt seregét : a saját tábor igen nagy ; Mert erős, hogy szavai; A nap a Jehova nagy és nagyon félelmetes : és ki tudja elviselem ?

Matthew 24:22
22 És ha rövidített azokban a napokban , nem hús menti , de mert a választás paiikliin a nap.

Róma 9:28
28 Végzett az Úr A szavát a földön, E célból és paiikliin.
29 És amint Ézsaiás mondtam , ha nem hagyott minket a vetőmag a Seregek Ura , mi lett volna, mint Sodoma és Gomorra volt, mint .

Pál azt mondja , amit azután írt Ézsaiás ? Tanulunk Ézsaiás .

Ézsaiás 10:22,23
22 Mert ha néped Izraelt , mint a tenger fövenye , a maradék közülük küldi vissza : a fogyasztást elrendelte a túlfolyó az igazság .
23 Megsemmisítésére , és határozott , majd az Úr , A Seregek Ura , a közepén az egész föld .

A bukovinai határozza meg Ézsaiás . Ez is utalt , hogy Paul ? Mi emelni olvasó rómaiak 09:22

Róma 9:22
22 Mi van, ha Isten szereti feltárni haragját , és hatalmát , az elszenvedett nagy szenvedést a hajók harag szerelt megsemmisítés:

Ha bosszút áll a megváltás , hogy is van az Úr .

Jeremiás 33:14,15,16
14 Íme , jönnek napok mondja az Úr , Fogom végezni , hogy a jó dolog, amit én Izrael házaÉs a Júda házának .
15 Ezekben a napokban , és abban az időben , én pasusuplingin Dávid Branch az igazságÉs ő végre igazságosság és igazság a földön .
16 Ezekben a napokban a Júda menthető , és Jeruzsálem biztonságban lakikÉs ezt a nevet kell nevezni : Az Úr, a mi igazság .

Aki a Branch az igazság , hogy szól címe : Ki határozza meg, más néven Ézsaiás 9:6,7 Emmanuel ? és címe : Hang

Az ötödik és hatodik márka a márka és a 7. fejezet , írásos jelentését Dark Moon és a Star of the Day és Babilon és Feltámadás. Végén a hét pecsét , trombita és tálak a harag , vannak közös mondatok .

Jelenések 08:05 ( hét pecsét )
5 És az angyal fogta a füstölőt censers , s megtöltötte az oltár tüzét , és vesd a földön : és ott volt a mennydörgés , és a hangok , és a villámok , és egy földrengés .

Jelenések 11:19 ( hét trombita )
19 És az Isten temploma megnyílt a mennyben , és látta az ő templomában az ő szövetségének ládáját , és voltak villámok , és a hangok , és a mennydörgés , és egy földrengés , és nagy jégeső.

Jelenések 16:18 ( hét tálak )
18. és voltak villámok , és a hangok , és a mennydörgés , és ott volt egy nagy földrengés, Ez nem történt meg , mivel magkatao a földön , egy földrengés a nagyon erős , nagyon félelmetes .

Találunk hasonló nyilatkozatok Ézsaiás .

Ézsaiás 29:6
6 Meglátogatta a Seregek Ura a mennydörgés , és a földrengések , és nagy a zaj , a vihar és a vihar , és a láng az emésztő tűz.

Babilon


Matthew 01:17
17 Tehát az összes ilyen alternatív generációk Ábrahámtól Dávid tizennégy nemzedék helyettes, valamint David , amíg a szállító el a Babylon, tizennégy - generációk , és a könyv Lekötött a Babylon Krisztushoz a tizennégy nemzedék .

Szerint a Máté 01:17 , Babilon jött be a 14. generáció David . Szerint és 2 Kir 25:8,9,10 leégett a templom , és lerobbant a Jeruzsálem falait .

2 Királyok 25:8,9,10
8 Az ötödik hónap hetedik napján, a hónap , amely a tizenkilencedik évében király Nabukodonozor babiloni király Jeruzsálembe adan kapitánya az őr , szolgája a babiloni király .
9. és ő égett a ház , az Úr , és a ház a király , és az összes házak Jeruzsálem , még akkor is, minden nagy ház, égett a tűz .
10 És elromlott a Jeruzsálem falait körös-körül, egy egész hadsereg a káldeusok , a kapitány az őr .

Sok helyen a Jelenések lehet olvasni a könyvet a próféták , mint Ézsaiás , Jeremiás , Ezékiel és a többiek . A Jelenések könyve 17. és a 18. lesz olvashatsz Babilon és olvas sok hasonló verset a Jeremiás 50. és 51. úgy, hogy azt jelenti, a könyvben a próféták fog történni a jövőben .

Figyelmet fordít a következő bekezdésekben .

Jelenések 18:24
24 És látta a vért a próféták és a szentek , és minden megölt a földön .

Jeremiás 51:49
49 A Babylon megdöntötte a halálát Izrael , így a őszén Babilon , meghalt a földet .

Lukács 11:49-51
49 Ezért is mondta az Isten bölcsessége , küldök nekik prófétákat és apostolokat , és néhány közülük megölnek és üldöznek ;
50 Kérni ezt a nemzedéket a vérben az összes próféták , fészer megalapítása óta a világ;
51 -től a vér az Ábel vére Zakariás , amelyek elpusztultak között, az oltár és a szentély : igen, azt mondom nektek , hogy szükség van e generáció.

Babylon tettek neki jól . Azt olvassuk a másik bekezdés .

Jelenések 18:06
6 Akkor is meg kell adni , mint neked adta , és az ön növekszik szerte a műveit : a kupában volt ipaghalo pinaghaluan neki a szemközti.

Jeremiás 50:15,27,28
15 Shout ellene körül : előadta magát , s korlátokkal is bukott , a falai dobott le ; mert a bosszú az Jehova : bosszút rá, mit csinált , csinál vele .
27 Öljétek meg az összes bikák , menjen le a vágást ; jaj nekik ! azok nap eljött , a nap Látogatásuk.
28 Hallgasd meg a hangját azoknak, menekülésre , és megszabaduljanak a föld Babilon , nyilatkoznia kell a Sion bosszút az Úr a mi Istenünk , a bosszú az ő templomában.

Szerint az Úr Jézus , amikor az idő a jutalom ?

Lukács 21:20-26
20 De amikor látta seregek Jeruzsálemet, Akkor tudom, hogy ő megsemmisítése volt közel .
21 Akkor az a júdeai meneküljenek a hegyekbe , és ezen belül a városban jött elő , és a helyszínen nem kerülhetnek be a városba .
22 Mert ezek a napok a bosszú , hogy teljesítette az összes dolgot írt.
23 Jaj a nagdadalangtao , és hogy azokban a napokban! mert ott lesz nagy szorongás a földön , és harag ebben az országban .
24 És akkor csökken a kardÉs elhordja fogságban az összes népek és Jeruzsálem taposott a pogányok , hogy teljesítse az idő a pogányok .
25 És ott kell jelek Nap és a Hold és a csillagok , és a földön szorult az ország , amely matitilihan a hang a tenger és a hullámverés;
26 férfi , mert attól tartanak , és várják az eljövendő dolgok a földön : a mangangatal hatáskörét az ég .

Azt olvassuk ugyanazt előrejelzése az Ésaiás próféta .

Ézsaiás 13:10,13,15,18,19
9 Lásd , A nap eljön Jehova , kegyetlen mindkettő harag és ádáz haraggal , hogy a föld sivárÉs onnan , hogy elpusztítsa a bűnösöket annak .
10 Mert Az ég csillagai és a lószerszám azok nem adják fény: a nap elsötétül az ő nő, és a hold nem okozhat neki könnyű.
11. és Fogom büntetni a világot azok gonoszságaÉs a gonoszok számára gonoszságot, s okoz büszkesége a büszke , és meg kell teremteni az alacsony, a gőg a rettenetes .
12 És teszem az ember sokkal értékesebb , mint a színarany , aki több mint színarany a Ophir .
13 Ezért Én panginginigin az eget és a földet törli el a helyét a harag a Seregek Ura , és a nap, az ádáz haraggal,
14 És azt kell , hogy az őz , és hogyan a juhok , hogy senki elveszi fel : akkor mindenki a saját népét , és menekülnek mindenki a saját országában .
15 Mindenkinek kell tolóerő keresztül ; és minden közül az egyik csökken, a kard .
16 A baba darabos szemük előtt: A házak kell elrontott , és feleségeik meggyalázzák .
17 Íme, én majd keverjük fel a médek ellenük , amely nem tekinti ezüst és az arany , akkor nem öröm .
És 18 db az íját , hogy a fiatal férfiakat , és nincs szánalmat a gyümölcs- , a méh ; szemük nem szabad gyerekek.
19. és Babilon , a királyságok dicsőségét, A szépség a káldeusok , a kell lennie , mint amikor Isten megdöntötte Szodoma és Gomorra .

Hogyan működik Isten megsemmisült Szodoma és Gomorra ?

Mózes 19:23-28
23 A nap már a földön , amikor Lót jött hozzátok Zoar.
Mint 24 nagpaulan az Úr után Sodoma és Gomora kénköves fel , és a tüzet Jehova a mennyből;
25 És aki megdöntötte azokat a városokat , és minden egyszerű és minden lakosa a várost , és növekedett a földön .
26 De a felesége Lot nézett vissza , s lett pillére só .
27 És Ábrahám emelkedett kora reggel arra a helyre, ahol az Úr előtt.
28 És úgy nézett felé, Szodoma és Gomorra , és minden föld a sima, és látta , és íme , a füst a föld emelkedett , mint a füst a kemence .

Nagpababa tüzet az Úr . Soha nem küldött emberek masong nyomasztó . Történt reggel , nem délben , sem délután , nem este , hanem reggel .

Azt olvassuk ugyanazt előrejelző Jeruzsálemben és Babilonban .

Jeremiás 50:40-44,46
40 Ahogy Isten megsemmisült Szodoma és Gomorra , valamint a környező városok, mondja az Úr , hogy senki nem lakik ott, vagy hogy ott lakik minden ember fia .
41 Íme , egy nép jön északról , és nagy nemzet és sok király kell az oldalán a föld .
42 Töltenek az íjat és a lándzsát : ők kegyetlen , és nem kegyelmeztek : hangjuk ordítanak , mint a tenger , és lovagolni lovon , meg a tömbben , mint a férfiak számára a háború ellened , O aki Babilonban .
43 A babiloni király meghallotta a jelentés őket , és a keze gyenge viasz : szorongását megragadta őt , és magamban , mint egy nő a szülési fájdalmak .
44 Íme , az ellenség jön , mint az oroszlán a Jordán büszkeségét szemben az erős lakás : Én majd hirtelen , hogy azok menekülni , és a kiválasztott , ő nevezi ki őt, aki , mint én ? és ki nevezi ki nekem az idő ? és aki a lelkész állni előttem ?
45 Ezért hallani tanácsát az Úr , ő hozott Babilon ellen , és ő határozza meg a határozat ellen, a káldeusok földjén : Bizonyára kevés vezetni a nyájat , biztosan akkor teszi otthonát velük .
46 A zaj a vevő Babilon a föld remeg , és a kiáltás hallatszik a nemzetek között.
Jeremiás 6:22-24
22 Így szól az Úr , Íme , egy nép jön északról országból , és egy nagy nemzet kell emelni az oldalán a föld .
23 Töltenek az íjat és a lándzsát : ezek a kegyetlen és könyörtelen : hangjuk ordítanak , mint a tenger , és lovagolni lovon , minden egy tömbben , mint a férfiak a háborúra , ellened , oh Sion leánya .
24 Hallottuk a hírét annak : kezünk gyönge : szorongását vette tart minket , és kínjait , mint a nő vajúdik .

Azt is olvastam hasonló előrejelzést , ami történik , hogy különböző emberek .

Jeremiás 50:13
13 Az az Úr haragja nem lakott , de teljesen kihalt : mindenki , hogy megy a Babylon kell csodálkozni , és sziszeg minden ő csapásaiból.

Jeremiás 49:17,18
17. és Edom kell a csodálkozás : mindenki úgy tett, megdöbbent , és sziszegett minden vész.
18 Ha megdöntésére Szodoma és Gomorra , valamint a környező városok , mondja az Úr , senki nem lakik ott , sem embernek fia lakik ott .

Jeremiás 19:08
8. és Teszem ezt a várost , és egy elhagyatott sziszegő : mindenki, felülhalad így kell csodálkozni és sziszegése , mert az összes csapás annak.

Szerint a katolikus egyház , az úgynevezett babiloni 1 Péter 5:13 a rómaiak . Bármi is történt a 70 AD nem látom teljesítését a jóslat a próféták és az Újszövetségben . Szerint a " szakértők " is elpusztult a templom Jeruzsálemben 70 AD a rómaiak . Nem hiszek az ilyen dolgokban. Ez litiral , fizikai, anyagi , érzéki , ördögi ( nem a bölcsesség jön le a fenti , hanem földi , érzéki , ördögi . James 03:15 )

Megyünk vissza Jeremiás 50:40-46 és Jeremiás 6:22-24 . Olvassa a könyvet a próféta Joel hasonló események és a prófécia szelleme Joel 2:1-11 .

Joel 2:1-11
1 Fújja a trombitát a Sion , és hangjelzést ad a szent hegyen: Legyen minden lakosa a föld : a Jehova napja eljön , mert
2 Nappal a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség , mint a hajnal elterjedt a hegyeken : a nagy emberek és az erős , soha nem volt még hasonló , nem kell többé utánuk , még akkor is, évben több generáció számára .
3 A tűz felfalja előttük és mögöttük a láng ég: A föld , mint az Éden kertjének előttük, és mögöttük egy elhagyatott vadonban , igen , és semmi sem kerülte el .
4 megjelenése velük , mint a megjelenése a lovak , lovasok és , így futni .
5 Mint a zaj a szekerek a tetejét hegyek vesznek ugrani , mint a zaj a láng tűz felfalja a tarló , az erős emberek meghatározott csatarendben.
6 jelenlétük a népek a szorongás : minden arc viaszolt .
7 Futnak , mint a hatalmas emberek , azok mászni a falon , mint a férfiakat a háború , és március mindenki az ő módon , és nem törnek soraikat .
8 Sem egymást , akkor járni mindenki az útjába , és ha esik, akkor a kardot , és a sebesült .
9 Az ugrást követően a város , futnak a falon , hogy mászik fel a házak , belépnek az ablakokat , mint egy tolvaj .
10 A föld remeg előttük , az egek remegni : a Nap és a Hold is elsötétült , és a csillagok vissza csillogó:
11 És az Úr hallatja a hangját , mielőtt seregével, Mert a táborban nagyon nagy : mert erős , hogy az ő szavai ; A nap a Jehova nagy és nagyon félelmetes : és ki tudja elviselem ?

Szerint az Úr Jézus , a sötétben a Nap, a Hold és a csillagok is előfordulnak a jövőben , így a prófécia a könyvben a Joel még történni a jövőben . És a prófécia a Jelenések könyve jelenik meg a jövőben még így találjuk a Jelenések könyve Ugyanebben a szellemben a jóslat. És azt látjuk, ezt a Jelenések 9:13-19

Jelenések 9:13-19
13 És a hatodik angyal hangja , és egy hangot hallottam a szarvak az arany oltár elé az Isten ,
14 mondják el a hatodik angyal egy trombita , Laza négy angyal kötött a nagy Eufrátesz folyóig .
15. és ungirded a négy angyal , hogy készen időben és nap , hónap és év megölni a harmadik része a férfiak .
16 És száma fegyveres lovas volt, kétszer sangpunglibong száma tízezer : hallottam a számukat .
17. és Én láttam a látomás a lovak és a lovaglás itt , amelynek mellvértet , mint a tűz és a jácint és kénköves : a fej a lovak feje oroszlán , és a szájukat is ki a tűz és a füst és kénköves .
18 Ez a három csapás megölték a harmadik része a férfiak , a tűz és a füst és kénköves , amelyek nangagsisilabas a szájukban .
19 Mert az erő a lovak az ő száját , és a farkukat : a farkukat olyanok, mint a kígyó , és a fejét, és akiket ipinananakit .

A négy angyal köti az Eufrátesz folyó és azok ungirded megölni a harmadik része az emberiség . Ez az állítás áldozatot északon az Eufrátesz folyó . ( Jeremiás 46:10 )

Jelenések 11:02 küzdünk

Jelenések 11:02
2 És azon kívül a templom loobang figyelmen kívül hagyja , és nem méri ; biztosított a pogányok , és ők yuyurakang negyvenkét hónapig a szent siudad.

Az állítólagos megsértése a nemzetek Jelenések 11:02 az utálatos elhagyatottság a Máté 24:15 és 13:14 Mark és világosan megfogalmazottak Lukács 21:24 és 24:15 Matthew mint beszélt a próféta a Daniel ( Dániel 09:27 , 11:31 , 12:11) Az idő , nap, hónap, év Jelenések 9:15 volt, szeptember 11 , 2001 New Yorkban . A négy angyal , hogy fel kell szabadítani , hogy megölje a harmadik emberiség négy harcos 9 / 11. 09:13 -tól a Jelenések 11:14 Jelenések veszi észre , hogy benne a második jaj .

Jelenések 11:14
Előző 14 A második jaj : íme , a harmadik jaj eljön hamar .

Daniel szerint 12:11 , az elején a gróf 3 1 / 2 év kezdete felállítása az utálatos az elhagyatottság . Annyira értékes órák, napok , hónapok és évek során a Jelenések 09:15 kezdetének számít a nap a teljes 3 1 / 2 év .

Az alábbiakban , a harcos fog a strand és a támadás a strandon . A két harcos támadja meg a Twin tornyok mind jött észak felől .

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jeremiás 51
48 Akkor az ég és a föld , és mindaz, ami ott kell énekelni az öröm Babilon felett , a A romboló fog neki az északi, mondja .

Mi határozza meg , ha a mérkőzések az alábbiak .

Mózes 32:41,42,43
41 Ha valaki az én csillogó kardot köszörülÉs a kezem is csinálsz , azt fogja tenni bosszút az én ellenségeim , és jutalmazza azokat, akik gyűlölnek engem .

42 Részeg vérrel , és hozok nyilakat , és a kardom megemészti test; A vér az elesettek és a foglyokat , Az fejét az ellenség .
43 Örvendj , Ó ti nemzetek , ő az emberek ; Mert ő fog bosszút a vér az ő szolgái , és bosszút ellenfelét , És tartalék hazája , népe .

Jeremiás 46:10
10 Mert a nap az Úr , a Seregek Ura , egy nappal a bosszú , hogy megbosszulja őt ellenségei , és A kard megemészti , és jóllakott , és a vért iszik ; mert az Úr , a Seregek Ura , áldozatot északon az Eufrátesz folyó .

Jelenések 18:24
24 És található meg a vérben a próféták és a szentek , és mindazoknak, akik megölték a földön .

A fenti bekezdésben találatok . Az Eufrátesz folyó ( Jeremiás 46:10 ) volt a következő a Babylon ( Jelenések 18:24) . Babylon találta a vér az Isten szolgái . Tehát jutalom ( Deuterenomio 41:43 ) Isten számára Babylon találtak a vérben a próféták .
 
Azt olvassuk a Jelenések 16:12

Jelenések 16:12
12. és hatodik öntötte ki csészéjét a nagy Eufrátesz folyóig , és a víz kiszáradt , hogy előkészítsék a király az emelkedő a nap.

Beolvassa az ugyanazon prófécia a Jeremiás 50:38,40

Jeremiás 50:38,40
38 A szárazság van rá vizeken , és a szárított, A föld faragott képeit , és ezek őrült, mert a bálványok .
40 Ahogy Isten megsemmisült Szodoma és Gomorra , valamint a környező városok , mondja az Úr , hogy senki nem lakik ott, vagy hogy ott lakik minden ember fia .

Ez azt olvassuk a Jelenések 16:12 ( alapulnak olvasat) a kortárs a Jelenések 09:15 , és mindkét található 6. tál harag és a 6. trombita így folytatódik olvasó a Jelenések 16 18 versben .

Jelenések 16:18
18 És voltak villámok , és a hangok , és a mennydörgés , és a volt egy nagy földrengés , ez nem történt meg , mivel magkatao a földön , Egy földrengés nagyon erős , nagyon félelmetes .

Erős földrengés rázta vagy reszkető azt az egek . Lukács 21:26 és 24:29 Matthew

Matthew 24:29
29 után azonnal ama napok nyomorúsága a nap elsötétül , a hold nem adja neki a fény és a csillagok lehullanak az égből , és kell a hatáskörét az ég ;

Továbbra is bekezdése Jelenések 16 19. pontja

Jelenések 16:19
19. és A nagy város három elváltak , és a városok az ország nangaguho : és a nagy Babilon emlékeztek az Isten előtt , hogy adjon neki a pohár bort a heves haragját .
Jelenti mélyén három nagy emberek állnak Ezekiel 5. fejezet 2. és 12. pontját .

Ezekiel 5:2,12
2 harmadik rész te ég a tűz a város közepén , amikor a nap az ostrom teljesülnek, és ön kap a harmadik rész , és lesújt a kard körül, és A harmadik rész te szét a szélbenÉs én majd felhívni egy kardot utánuk .
12 harmadik része téged meghal a pestis , az éhínség és az azok során felhasznált közepén, és harmadik rész esik a kard körül téged, és A harmadik részben fogok szét minden irányban, és dolgozzon ki egy kard után .

A nap, az ostrom volt olvasni a Lukács 21:20 azt olvassuk, hogy mielőtt . Akkor történt, amikor az ostrom elsötétült a nap, a hold és a csillagok ( Lk 21:25 ), és szól , mint ez a címkén 6 . Korábban a hatodik tálat a harag és a trombita , egyidejűleg jelenti a hét trombiták , a márka és a tál az Isten haragja . Sasapitin mindent egy generáció .

Jelenések 6:12,13,14
12 És láttam , amikor kinyitotta a hatodik pecsétet , és volt egy erős földrengés, és A nap elsötétült , mint a zsákvászon haja sötét , és az egész hold volt , mint a vér ;
13 És az ég csillagai a földre zuhant, A fügefa gyümölcsöt isinasambulat neki kis gyümölcsöt , amikor a fiatal vert erős szél .
14 És az ég szétnyílt , mintha könyv egy kétségbeesett fuldokló , és Minden hegy és sziget költözött a helyére.
15 És a földnek királyai és a fejedelmek és a vezérek , és a gazdagok és hatalmasok, és minden szolga és minden Freeman , a nagsipagtago barlangokban és a sziklák hegyek;

Eltávolítása hegyek és szigetek olvassuk folytatása a Jelenések 16. 20. bekezdés

Jelenések 16:20
20 És minden sziget elmenekült , és a hegyek nem találtak.

Ezékiel 38:19,20
19 Mert az én féltékenység és a tűz a haragom szóltam , Bizonyára ez a nap lesz egy nagy remegés a földet Izrael;
20 úgy, hogy a halak , a szárnyasok és az ég , és a mezei vadak , és minden csúszómászók , hogy maradandó a földön , és minden ember a földön , reszket az én jelenlétemben, és A hegyek kell , és a meredek helyeken kell alá , és minden fal a földre esik , hogy a.

Is olvasni a könyvet, az Ézsaiás , amikor magpapatabon ember a hegyekben .

Ézsaiás 02:19
19. és ember bemegy a barlangot a sziklák , barlangok és a föld , mert félt az Úr , és a dicsőség az ő felsége , amikor felállt , hogy rázza a földet .

Amikor az idő ?

Ézsaiás 30:32
32 És minden stroke a kinevezett alkalmazottak , hogy dobtak le neki , kell a tambourines és hárfát , és A harcok a remegés fog ő nekik ,

Jeremiás 46:10
10 A nap az Úr, A Seregek Ura, A bosszú napja , hogy megbosszulja őt ellenfelei : a kard és megemészti , és jóllakott , és a vér , mert az Úr , a Seregek Ura , áldozatot északon az Eufrátesz folyó .

Ézsaiás 34:6,7,8
6 Mert az Úr, tele van vérrel , zsiradék kövérsége , a vér a bárányok és kecskék , a zsír a vesék a kosok : Az áldozatot az Úrnak a Bozrah , és egy hatalmas vágás Edom földjén .
7 És a vad ökrök jön le , és az ökrök a bikák , és a földjüket kell a vér , és por készült szalonna lehetnek.
8 A nap a bosszú az Úr , az év jutalmat a harc a Sion .

És mi csak ismételje meg a kérdést , amikor az év a jutalmat .

Olvasunk hasonló történik a városban .

Jeremiás 49:21 ( Edom )
21 A föld remeg a hangja , hogy esik, A kiáltás , a zaj hallatszott a Vörös -tengeren .

Ezékiel 31:16 ( Egyiptom)
16 Tettem az ország hangját esik , mikor dobjátok le a Sheol azokkal, akik menjen le a gödörbe , és minden fa az Éden , a választás és a legjobb Libanon , hogy az összes vizet isznak , volt vigasztalta az alsó részén a föld .

Ezékiel 26:15,18 ( gumiabroncs )
15 Így szól az Úr Isten gumiabroncs ; Nem a szigetlakó rázza meg a hang a te esik , amikor a sebesült felnyögött , amikor vágási köztetek ?
18 A szigetek reszket a nap a te aláIgen , a szigetlakó a tenger Megdöbbenéssel az indulás .

Jeremiás 50:46 ( Babylon )
46 A zaj a vevő Babilon a föld remegÉs a kiáltás hallatszik a nemzetek között .

Jeremiás 25:31 ( ország )
31 A zaj jött a végén a föld : az Úr egy vita az országban, Ő fog könyörögni minden test , mintegy ő ad nekik , hogy a kard , mondja az Úr .

Ézsaiás 17:09 
9 Azon a napon erős városok lesz , mint az elhagyott helyek az erdőben, És a hegy tetején , aki elhagyta , mielőtt Izrael fiainak , és a tönkretett .

Jelenések 17:5,6
5. És az ő homlokára volt írva a neve , MYSTERY , nagyszerû Babilon , az anya a prostituáltak és a föld utálatosságok .
6 és Láttam, az asszony részeg a szentek vére , és a vér a mártírok Jézus . És amikor láttam Vajon nagy csodálkozás .

Milyen undorító ?

Jeremiás 07:30
30 tenni a gyermekek Júda gonosz volt szememben, mondja az Úr : ők határozzák meg utálatosságok a házban nevű nevemet , hogy bemocskolják azt.

Milyen utálatos dolog , hogy hozzanak a házba az Úr ?

2 Királyok 21:05
5 és épített oltárok minden az ég seregének a két bíróság , a ház az Úr .

És az istentisztelet e utálatosságok az Úr .

Ezékiel 8:13-16
13 Azt mondta is nekem , Te fogod újra látni még más nagy undorító , hogy nem .
14 Aztán hozott nekem , hogy az ajtó a kapu az Úr házában az északi , és íme , ott ült a nők siratták Tammuz volt .
15 Akkor azt mondta nekem , te látta ezt , emberfia ? újra látni még jobban , mint ezen undorító .
16 És vitt engem a belső udvarra , a ház az Úr , és íme , az ajtó a templom a Jehova között a tornác és az oltár , körülbelül öt és húsz ember , hátukat felé templom , keletre néző , és imádták a nap kelet felé .
 

Négy Szél


kép : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Melyek a négy szelek ?

Jelenések 7:1,2
1 És miután ezt láttam négy angyalt állani a négy sarkából a Föld , amely kiegyenlíti a szélrózsa minden irányába a föld, Nehogy a szél fúj a föld , vagy a tengerre, se semmi fára.
2 És láték más angyalt emelkedik az emelkedő az a nap , miután a pecsétet az élő Isten ; és kiáltotta egy hang a négy angyalnak , aki adta maipahamak a föld és a tenger ,

A négy szelek a Jelenések 7. A négy lovas a négy márka ( Jelenések 6:1-8 )

Egyenértékű négy mangangangabayo a négy szekerek a Zakariás 6:1-8

Zakariás 6:1-5
1 És ismét felemeltem a szemem , és láttam , és íme , jött négy szekerek ki két hegy között ; és a hegyek hegyek voltak a réz .
2 Az első szekér volt vörös ló , és a második szekér fekete lovak ;
3 És a harmadik szekér fehér ló , és a negyedik szekerén őszülő lovat .
4 Akkor felelvén, monda az angyal , hogy beszélt velem , Mik ezek, Uram ?
5 És az angyal ezt felelte nekem , Ezek a négy szelek az ég, Melyik menjetek tól előtt áll az Úr az egész föld .

Elemezzük , hogyan felel meg ezeknek a négy repülőgép 9 / 11 terrortámadás New Yorkban .

Kép : link 1   link 2

6 A kocsi , melyben a fekete lovak Kijön észak felé , és a fehér elindul utánuk;és a szürke ment dél felé .
7 És Az erős előjött , és arra törekedett, hogy megy ide-oda keresztül a föld ; És monda : Menj , és ide-oda az egész földet . Így járt ide-oda az egész földet .
8 Akkor kiáltott rám , és azt mondta nekem , mondván , Itt jönnek észak felé nagpatahimik lelkem északon .

A két harci szekerekkel ki az északi , illetve az Északi- , ez a támadás az ikertornyok.

Egy kijárat délre vagy dél , és a támadás a Pentagon .

És egy nagpumiglas (az a jó hír Biblia ), és ez volt a szerencsétlenségben, Pennsylvania .

Sakto Nem a prófécia ?

Tegyük őket napján az ostrom , mint elmondta a Zakariás 5, amely elvált három részre az ország , és azt is elmondta, a hét ( vagy hat ) Trombita . Ugyanebben az időszakban az esemény és a megvalósítását a látás végéig a Jelenések .

Négy Air ( Viharos szél , az Úr )

A vihar az Úr a négy lovas a szélrózsa minden irányába .

Mondjuk Biblia .

Jeremiás 25:31,32,33
31 A zaj jött a végén a föld, a Az Úr egy vita a nemzetek , ő fog könyörögni minden test ; a gonosz ő ad nekik a kard , mondja az Úr .
32 Ezt mondja a Seregek Ura : Ímé , a gonosz megy nemzet nemzet , és egy nagy forgószél kell emelni fel a legtávolabbi részein a föld .
33 A megölt az Úr azon a napon kell egyik végétől a föld másik végén a föld: Ezt nem panaszkodott , nem gyűjtött , nem temették el : azokat az ürülék a földön .

Jeremiás 23:19,20
19 Lásd , A vihar az Úr haragja , ment tovább, még egy súlyos forgószél : esik a nyomában a gonosz .
20 Az az Úrnak haragja nem térhet vissza , amíg nem teljesül, S míg végeztek a gondolatait az ő szívében: Az utóbbi napok fogtok tartja teljesen.

Ézsaiás 66:15,16
15 Mert íme , az Úr jön a tűz , és az ő szekerei , mint a forgószél ; tegye haragja dühvel , s szemrehányást lánggal a tűz .
16 A tűz által fog az Úr, és kardjával , minden ember : és a megölt az Úr kell sok .

Jeremiás 4:11,12,13
11 Abban az időben volt, azt mondta , hogy ezt a népet és Jeruzsálemet , A forró levegő a magas helyeken a vadonban A népem leányának , nem szitál , vagy megtisztítson minden :
12 Az erős szél tőlük jön hozzám : Most adom mondata ellenük .
13 Lásd , akkor jön létre a felhők , és az ő szekerei , mint a forgószél lovai gyorsabb , mint a sas. Ó, jaj! A mi tönkre .

Jeremiás 12:12
12 a romboló utol az összes magas helyeken keresztül a pusztában : A kard az Úr megemészti egyik végétől a föld másik végére a föld : nem hús van a béke .

Habakuk könyve 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid akkor a nemzetek között , és nézd meg magad , és csodálatosan csoda : mert a munka munkát a nap , hogy nem hiszel ellenére, hogy mondtam .
6 Mert íme , én támasztok a káldeusok , hogy a keserű és elhamarkodott nemzet , hogy a föld szélességére , így a lakás magari helyek , amelyek nem az övék .
7 Ők féltek , és rettegett a ítéletek és méltóságát származnak magukat .
8 A lovak gyorsabb , mint a leopárdok , és vad , mint az esti farkas : lovasok és nyomjuk meg büszkén : igen, a lovasok jönnek messziről , mert menekülni a sas fogyasztásra kész .

Jeremiás 50:40,41,42,43
40 Ahogy Isten megsemmisült Szodoma és Gomorra és a szomszéd városok azok , mondja az Úr , így senki nem lakik ott, vagy hogy van-e tartózkodási minden ember fia .
41 Lásd , Egy nép jön északról ; és egy nagy nemzet és sok király kell az oldalán a föld .
42 Töltenek az íjat és a lándzsát : ők kegyetlen , és nem kegyelmeztek : hangjuk ordítanak , mint a tenger , és lovagolni lovon , meghatározott tömb , mint a férfiak elleni háborúra , óh Babilon leánya .
43 A babiloni király meghallotta a jelentés őket , és a keze gyenge viasz : szorongását megragadta őt , és szenvedést , mint egy nő a szülési fájdalmak .

Jeremiás 51:1
1 Ezt mondja az Úr , Íme, én támasztok Babilon ellen , és a lakói ellen Lebcamai , a pusztító szél .

Daniel 11:40
40. És során a végső a makikipagkaalit neki a király a déli , és a A király az északi jön vele szemben , mint a forgószél , harci szekerekkel , és a lovasok , és a sok hajó ; és ő lép a földet , és a túlfolyó és áthaladjon .

Joel 2:2,10
2 Nappal a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség, Mint a hajnal elterjedt a hegyeken : a nagy ember és erős ; soha nem tetszikÉs nem is lesz többé, azt követően , még az év több generáció számára .
10 A föld remeg előttük ; az egek remegni : a Nap és a Hold is elsötétült , és a csillagok vissza csillogó :

Zephaniah 01:15
15 Azon a napon a harag napja , nyomorúság és a szorongás , a végítélet napja és megsemmisítése , nap a sötétség és a bánat , nap a felhők és a sűrű sötétség ,

Ezekiel 38:9,15,16
9 És te emelkedik , fog jönni , mint a vihar , te leszel , mint egy felhő , hogy fedezze a föld , te , és minden te zenekarok , és sok nép veled .
15 És te fogsz jönni a te helyen A legtávolabbi részein az északi , te és sok nép veled , mindegyik lovaglás lovak , egy nagy társaság , és hatalmas sereget ;
16 És akkor ütköznek népem , mint a felhő , hogy fedezze a föld: az utolsó nap , hogy neked elleni földemre , hogy a nemzetek is ismernek engem , mikor kell szentelték fel , óh Góg , szemük előtt .

Ezekiel 1:4,5
4 És látám, és íme , A viharos szél érkezett az északi , egy nagy felhő, a tűz infolding magát , és a fényerő körös-körül , és a közepén ragyogó fém, ki az a tűz közepéből .
5 És a középső bekezdésére jött a hasonlóság a négy élőlény . És ez volt a megjelenése : ezek voltak a hasonlóság egy személy ;

A négy élőlény , hogy Ezékiel látta mindketten John látta a Jelenések a négy márka . A vihar szél észak felől is négy lovas János látta, hogy mindegyik egy élőlény azt mondta: " Gyere ! "

Jelenések 06:08
8 És látám, és íme, egy fakó ló , és ő ült itt a neve halál , és a Pokol követte őt . És kaptak hatalmat a negyedik része a föld , hogy megölje a kardot, és az éhség , és csapás , és a vad állatok a földön.

A cikk szerint " ők " utal , hogy a négy lovas , és nem csak a negyedik lovas .

Ezékiel 14:21
21 Mert így szól az Úr, az Isten , mennyivel inkább , ha küldök én négy fájó ítéletek Jeruzsálem , A kard, éhínség , valamint a vadállatok , és döghalál , hogy kikapcsolja az ember és állat ?

Szerint Zakariás 5 küld a kard , éhínség , dögvész és a vadon élő állatok , az Úr napján az ostrom és a négy lovas .
És amikor az ostrom került sor , hogy az ÖSSZES , amikor már minden mind azt mondta tényleg , meg van írva .

Luke 21:22
22 Mert ezek a napok a bosszú , hogy eleget mindezen dolgok vannak írva .

Könyvben megjelölt

A könyv egy márka Dániel könyve .

Daniel 12:4,9
4 De te , oh Daniel , fogd be a szavakat , és zárjuk le a könyvet , amíg a végére : Sok -ig tart , és ide-oda , és tudás kell növelni .
9 És monda: Menj csak , Daniel : A szavak zárt , és zárt , míg az idő a vége .

Most , a tartalmát Dániel könyve arról szól, utálatos az elhagyatottság . Daniel 09:27 , 11:31 , 12:11 és mások az ellenség Isten és körülbelül az a Messiás eljövetelét .

Most , a tartalmát a könyv a márka Jelenések szól utálatos az elhagyatottság . Ezért a Nap, a Hold és a csillagok elsötétült .

Néhány dolog a könyv Daniel és a Kinyilatkoztatás




Látható a zászló hazánk Fülöp-szigetek , a jelképe a próféciák Dániel és a Jelenések .

Daniel 7:7,20,24
7 Ezek után láttam az éjjel víziók , és íme , negyedik állat, félelmetes és erős , és nagyon erős , és nagy volt a vas foga : a darab , és felfalták , és a lábát niyuyurakan a maradékot , és változatos az összes vadak előtte, és tíz szarva volt .
20 És a tíz szarva voltak a fejét, és egy tavaszi , és amely előtt csökkent a három is , hogy a kürt , hogy a szeme és a szája nagasasalita nagy dolgokat , akinek megjelenése nagyobb volt , mint a társai .
24 És a tíz szarv ki ezt a királyság a tíz király merülnek fel : és egy másik keletkezik utánuk ; és ő különb lesz az első , és ő letette a három királyok.

Jelenések 17:8-14
8 A fenevad láttál volt , és elment közelről , mély , és vezet a pusztulásba . Akik lakoznak a földön manggigilalas akinek neve nincs beírva az élet könyvébe megalapítása óta a világ , amikor meglátta a fenevadat , milyen volt ő , és nem , és gyere .
9 Itt az elme a bölcsességet. A hét fej hét hegy , amely az asszony ül ;
10 És ezek hét királyok közül öt elesett , az egyik itt , az egyik még nem jött , és mikor kell egy kicsit.
11 És a fenevad volt , és nem , Ő is nyolcadik és ő volt a hét , és ő megsemmisítése felé .
12 És a tíz szarv láttál, tíz király , akik nem részesednek a királyság , de kapnak hatóság kimondta, hogy egy órával a fenevaddal .
13 Ezek egy elme , és arra, hogy joga és felhatalmazása a fenevadat .
14 Ezek elleni küzdelem a Bárány, És dadaigin a Bárány , mert az Úr az urak és a King of Kings , és társait , akiket hívott , és az elit és a hívek is érvényesülnek .

A háromszög a zászló jelképezi a Fülöp-szigeteken , mint 10 ( tíz) Daniel 07:20 és Jelenések 17:12 . És a három csökkent ( Dániel 7:20 ), egy három csillagos isinisimbulo. Három vízbe fulladt , és kialakuljon a negyedik ( Dániel 7:07 ) . A negyedik vadállat ( Dániel 7:07 ) volt sinisimbulo nap. A nyolc sugárzás szimbóluma a nyolc királyok ( Jelenések 17:11 ) , ahol az állatot nyolcadik egy hét .

Kép : http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Ezek Dirigmain Bárány ( Jel 17:14 ) , mint azt a Dániel könyve .

Daniel 7:9-14 figyelmen kívül van , az Isten jött során a 4. állatot . És ez is az időt, a Messiás hatalommal és dicsőséggel , és a királyságot .

Daniel 7:9-14
9 láttam , amíg a trón kerültek , és az egyik a vének ült a nap , és a ruhákat hófehér és fejének haja, mint a tiszta gyapjú; széke volt a láng tűz .
10 A heves tűz és jött elõ előtte : ezer ezer szolgáltak neki , és makasampung ezerszer tízezer állt előtte : az elbírálási folyamatban van állítva , és a könyvek indult .
11 néztem abban az időben , mert a hang a nagy szavakat , amelyek a kürt , néztem , amíg az állat meghalt , és a teste elpusztult , és adtak sunigin a tüzet .
12 És , mint a többi állat , a hatalom elvett : még az életüket is meghosszabbították egy szezonban , és egy időben .
13 Láttam az éjszakai látomások , és ímé az ég felhőiben , mint egy embernek fia, s jött az öreg nap, és hozta közel előtte .
14 És adott neki hatalmat és dicsőséget , és a királyságot , hogy minden nép , nemzet és nyelv kell, hogy szolgáljon neki: ő uralma örök uralom , amely nem múlik el , és az ő királyságát nem fogják megsemmisíteni .

Megjegyzendő, hogy a negyedik fenevad is bulugang kecske Daniel 08:08

Daniel 08:08
8 És a hím kecske nagyított maga rendkívül , és mikor erős volt , a nagy kürt eltörött , és ahelyett, hogy kiderült, a négy jelentős szarvak felé, a négy szelek az ég .

Bizonyítékot olvassuk a 25. versben Dániel 8.

25 És a maga módján ő palulusugin megtévesztés a kezében , és õ magasztalja magát a szíve , és a biztosíték is megsemmisíti sok : akkor is áll ellen a fejedelem a fejedelmek, De nem kell törni a kezét.

Az itt bemutatott , hogy a herceg küzdelem azt jelenti , hogy ott a herceg a hercegek és jön .

Ha tehát a király is rossz király mondta Daniel 11:21 .

Daniel 11:21
21 És az ő helyette , hogy álljon fel egy megvetett személyt , hogy nem adott a tiszteletére a királyságot : de eljön az idő a biztonság és a kell szereznie a királyság által flatteries .

22 És akkor végig kell sok , hogy kifut előtte, és alá , igen, a herceg a szövetséget.

Hogy továbbra olvasatban Daniel 00:01 fogjuk tudni , hogy ebben a király érkezési időpontot Miguel .

Daniel 00:01
1 És abban az időben a Michael felállni nagy fejedelem akik kiállnak a jó a gyerekeknek a te néped : és lesznek egy időben a bajt , mint nem volt, mert volt egy nemzet , amíg az idő , és abban az időben a te néped kell szállítani , mindenki , hogy kell írni a könyvben .

Ez a király ( Dániel 11:21 ) volt a 4. királya eljövetele arkangyal .

Daniel 11:1,2
1 És ami engem illet , az első évben a Dárius médek , álltam a megerősítéshez és erősítse meg .
2 És most megmutatom neked az igazságot . Itt , állj fel még három királyok Perzsiában ; és a negyedik a jóval gazdagabb , mint amennyit az összesÉs mikor erős volt, az ő gazdagsága , s kikilusin minden Királyság ellen Görögországban.

, A másik pedig , hogy a szobor a király álmát .

Daniel 2:1,31-35,40,44

Az 1. és a második évben a Nabukodonozor uralkodása Nabukodonozor álmodott álmok , és a lelke volt, nyugtalan , s aludni ment .

31 Te , ó király , láttam , és ímé egy nagy kép . Ez a kép , ami hatalmas volt , és akinek fényerő kitűnő volt , ott állt előtted , és a megjelenése is borzalmas volt .
Mintegy 32 képet , a feje színarany , a mellét , és karját az ezüst , hasa és combjai sárgaréz ,
33 lába vas , lábát része vas , részben agyagból .
34 Úgy nézel ki, ott natibag egy követ kéz nélkül , amely megverte a kép az ő lába volt , hogy a vas és agyag , és eltörte .
35 Ekkor a vas , az agyag , a réz , az ezüst és az arany tört darabjait, és lett, mint a pelyva a szérű nyáron , és a szél , hogy nincs helye található nekik : és a kő , hogy megverte a kép lett egy nagy hegy , és betöltötte az egész földet .

40 És a negyedik királyság erősnek kell lennie , mint a vas, Mivel a vas-és nakadudurog subdueth mindent : és mint a vas , hogy verte az összeset, és meg kell madidikdik .

44 A nap e királyok a menny Istene létre a királyság, hogy soha nem, vagy a hatalom , hogy hagyták , hogy egy másik nép , de a darab és a fogyasztás mindezek királyságok, és lalagi örökre .

Th négy barom Daniel a fenevad a Jelenések 13.

Daniel 07:25
25 És Ő beszél szavakat ellen Fölség, és elhasználódik a szenteknek a legtöbb magas , és akkor hiszem , hogy változtatni idő és a jog, és ezeket meg kell adni a kezébe , amíg idő és idő és egy fél idő.

Jelenések 13:5,6
5 És adott neki egy szájjal beszél , és nagy dolgokat blasphemies ; és adott neki hatóság továbbra is negyven , és két hónap.
6 Kinyitotta a száját, a káromlás Isten ellen, Hogy pusungin nevét és a hajlék , így a lakók az ég .

Az idő és idő és egy fél idő 07:25 Daniel ugyanaz a négy , illetve két hónap . Egyenértékű három és fél éves . A második vadállat Jelenések adott lélegzetét , hogy a kép az első fenevadat . Ki ő ?

Jelenések 13:14,15
14 És megtévesztette a föld lakóinak utaló jeleket , amit adtak , hogy nem a látvány a fenevad ; elmondta a föld lakóinak , hogy kell egy képet az állat már a seb a kardot, és élt .
15 És ő adta levegőt , hogy az állatok képek, a kép az állatok is beszélni , ami mindenkit, aki megtagadta, hogy imádják a fenevad képét .

Amikor Ön az elképzelés a kecske és a negyedik király?

Daniel 08:19 ( kecske)
19 És monda : Ímé , én majd megmutatom , mi történik az elmúlt időszakban a felháborodás ; Körülbelül az idővonalon a vége.


Daniel 11:31,40 ( negyedik király )
31 És a csoport fog állni a maga részéről , és a profán szentély , még a falak és távolítsa el a folyamatos égőáldozatul , és általuk a förtelmes , hogy Fűves .40. És során a végső a makikipagkaalit neki a király a déli , és a király az északi jön vele szemben , mint a forgószél , harci szekerekkel , és a lovasok , és a sok hajó , s elismerte a földet , és túlfolyó , és később.

Szerint a mi olvasó , Dániel könyve , az utálatos elhagyatottság a negyedik király során előforduló vége . Mikor lesz a szezon végén ?

Zephaniah 1:14,15,16
14 A nagy napja Jehova közel, Közel finom és sietve , még a hangja az Úr napja: A hatalmas ember sírni is keserűen.
15 A nap a harag napja , nyomorúság és a szorongás, végítélet napja és megsemmisítése, Nap a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség ,
16 napja a trombita és a riasztási ellen az erődített városok , és ellen, a magas fal.

Így az érkezési Miguel idején bajban során a mérkőzések végén és azt mondja ( Zephaniah 1,14) az a nap az Úr . Azt olvassa újra Daniel 00:01

Daniel 00:01
1 És akkor Michael fog állni, A nagy fejedelem , aki kiáll a jó a gyerekeknek a te néped : és nem lesz idő a baj , amilyen nem volt, mert volt egy nemzet , amíg az idő , és abban az időben a te néped kell szállítani , minden az egyik , hogy kell írni a könyvet .

Az " idő "fogalma az idő a negyedik király ( vagy négy ) alatt vége .

Amikor az idő a veszélyben lévő ( Zephaniah 1,15) szerint az Úr Jézus ?

Lacas 21:22,23
22 Mert Ezek a napok a bosszú , hogy eleget mindent írásbeli.
23 Jaj a nagdadalangtao , és hogy azokban a napokban ! A Ott lesz nagy szorongás a földön, és a harag ebben az országban .

A fenevad a kárhozat fia , vagy a perverz.

2 Thesszalonika 2:2,3,4,8,9
2 A segítségével könnyedén mozog az agyad , és nem kell még zavarta , sem a szelleme , sem szóval , sem levélben , mint tőlünk , mondván, hogy a Krisztus napja ;
3 Senki se becsapni , bármilyen formában: az nem jön , kivéve, ott jön egy csapott , és kiderült az ördög , a kárhozat fia ,
4 Amely ellenáll és maga ellen , ami Istennek vagy imádták , hogy ő ül a templomban az Isten , hogy hirdesse magát Istennek .
8 És akkor , hogy a Gonosz fedhető fel , hogy az Úr meg fogja ölni a légzéssel a száját , és a fényerő eljövetele fogja pusztítani ;
9 Ő , akinek jön a munka után a Sátán minden hatalom és jeleket és csodákat hazug ,

02:14 1Timoteo
14 És Ádám nem csal , de az asszony , hogy megcsalt volt vétek ;

Így megállapította, hogy a nő a szám 666 , mert ő ( a nő ) is megszegte Isten ellen, és nem az ember .

Daniel 9. mondás körülbelül 490 éves . Ez magában foglalja az érkezését a felkent fejedelem . Is mondják, itt mintegy három és fél évig (42 hónap vagy hét , a sangglinggo felének és a hét )

Daniel 9:24,25,26,27
24 Hetven hét határozzák meg a te néped és a te szent város , befejezni a vétek , és szüntesse be a bűncselekményt , és hogy a megbékélést a gonoszságot , és hogy az örök igazság , és lezár látás és prófécia , és kend a legszentebb .
25 Tudd meg azért és felfedezni , kibocsátása a parancsolatot helyreállítani , és építeni Jeruzsálem nektek a felkent fejedelem kell hét hét és 62 hét : kell újra felépítették , az utcák és a falak is baj volt .
26És után 62 héttel , levágta a bevont , és semmi, és megsemmisíti a várost és a szentélyt a nép a királyfi , hogy jöjjön , és a végét annak az árvíz , és mindvégig meg kell háború , desolations határozzák meg .
27 És létre a szövetséget , sok egy héten keresztül : és fele a héten meg kell szüntetni az okot , hogy áldozat és az áldozatÉs a szárnya utálatosságok kell jönni egy elpusztult , és a végéig , és pagkapasiya már ömlött az ellenséges elpusztult .


Halála , 1 / 3 az emberiség

Hogyan ölte 1 / 3 emberiség közölte a Jelenések 09:15 ?

Jelenések 09:15
15 És a négy angyal ungirded felszerelt abban az időben , és nap , hónap és év megölni a harmadik része a férfiak .

Az órák és a napok , hónapok és évek , mondván, hogy a 2001/9/11 tragédia New Yorkban .

1 / 3 ember halt meg vagy elvesztette a reményt , hogy tudják az igazságot az Isten 9 / 11.

Nem találják a teljesítése az Úr Jézus azt mondta a Máté 24:2

Máté 24:2
2 De ő ezt felelte nekik , lásd a ti nem -e mindezeket? bizony mondom nektek , van nem marad itt kő kövön kő , nem dobtak le .

Litiral valójában sokkal halt meg a 9 / 11 , de sokan vesztették életüket az igazság megismerésére , és ez több a kár . Kísért a római katolikus egyház és más keresztény halt meg a szekta az az igazság megismerésére .

1999-ig , a lakosság a 6000000000 világszerte (forrás : az Egyesült Nemzetek Népesség osztály ) és a keresztények meg vannak számozva 2100000000 (forrás : Encyclopædia Britannica ) Ez az információ származik a Time ( Kicsiknek ) almanach 2008. Még 1 / 3 a lakosság a világ keresztények .


Pie -chart



Kép : Egyesült Államok Központja a World Mission
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 emberiség leírt a Jelenések könyvében , mint a csillagok .

Jelenések 00:04
4. és farkát kihúzta a harmadik része a csillagok az eget és a földet ipinaghagisÉs a sárkány elé állt az asszony szül , hogy felfalják gyermeke születése .

És a csillag is csillag Dániel könyve .

Daniel 08:10
10 és nagymértékben növekedett , egészen a fogadó az ég , és a egyes fogadó és a csillagok öntött le a földreÉs bélyegzővel rájuk .

És 1 / 3 az emberiség , hogy megtisztítsa azt.

Zakariás 13:8,9
8 át , hogy az egész országban , mondja Jehova , két részre vágták le , és meghal , de a harmadik maradt .
9. és Hozom a harmadik része a tűzÉs tovább finomítja őket, ezüst kifinomult , és megpróbálja őket , mint az arany . Akkor hívja a nevem , és én hallom őket: Mondom , én népem , és ezt mondják , Az Úr az én Istenem .

De egyesek szerint az egyik a 8. vers azt mondja 03/02 a gyilkos fogamzásgátló Apocalipisis 09:15 03/01 a gyilkos . Mert nem mond ellent az egyetlen szimbóluma is . A Zakariás 13:08 jelzi, hogy a vágott , vagy halni nem szerepel a tűz megtisztít . A Jelenések 9:15 , ezek közül a jóslatot , és tudta az igazságot a látogatás napján , a nap .

Luke 19:44
44 És te ilulugso földre , és a gyermek téged , és téged nem hagy követ kövön , mert te nem ismeretes, a látogatás idején te .

Ezekiel 5:2,12
2 A harmadik rész leszel ég a tűz a város közepén , amikor a nap az ostrom teljesülnekÉs hogy a harmadik részt , és lesújt a kard körül , és egy harmadik része fogsz szét a szélben , és én is készít egy kardot utánuk .
12 A harmadik rész halnak meg a dögvészÉs az éhség kell őket fogyasztani közületek , és a harmadik rész esik a kard körülötted , és harmadik részben fogok szét minden irányban, és dolgozzon ki egy kard után .

Meghatározott idő , amikor a nap az ostrom teljesülnek

Amit Jézus mondott valamit?

Lukács 21:20-22
De 20 amikor látta seregek Jeruzsálemet, Akkor tudom, hogy ő megsemmisítése volt közel .
21 Akkor az a júdeai meneküljenek a hegyekbe , és ezen belül a városban jött elő , és a helyszínen nem kerülhetnek be a városba .
22 Mert ezek a napok a bosszú, Hogy eleget mindezen dolgok vannak írva .

Mi a prófécia a Jelenések ember hal meg a karddal , éhínséggel és döghalállal ?

Jelenések 6:7,8
7. És mikor kinyitotta a negyedik pecsétet , hallottam a hangját a negyedik élőlény mondván : Jer .
8 És látám, és íme, egy fakó ló , és ő ült itt a neve halál , és a Pokol követte őt . És kaptak hatalmat a negyedik része a föld , hogy megölje A kard, éhínség és pestis , és a vad állatok a Föld.

Azt is olvastam , csak mintegy 6 márka .

Jelenések 6:9,10
9 És amikor kinyitotta az ötödik pecsétet , láttam az oltár alatt a lelkek ezen megöltek az Isten szavát , és a tanúvallomás velük :
10 És kiáltottak hangos szóval , mondván: Milyen hosszú , Uram, szent és igaz , ne ítélj , és bosszút vérünk , hogy a föld lakosainak ?

A bosszú a vér a szentek , ezért csökken a kard , éhínség , dögvész és a vadon élő állatok az 5 márka . A vér a mártírok találtak Babilonban .

Jelenések 18:24
24 És látta a vért a próféták és a szentek , és minden megölt a földön .

És azt is , hogy bosszút utálatos bálványok .

Jelenések 9:20,21
20. és A többi nép , nem halt meg e csapás , nem bánták a munkálatokat a kezüket , hogy imádják a démonokat , és bálványokat az arany és ezüst , és bronz , valamint a kő, és fa , aki sem látni , sem hallani , sem járni soha.
21 És ők nem bánták azok gyilkosságok , sem pedig azok sorceries , sem a paráznaság , a lopás sem .

Sámson és a 9 / 11 tragédiája

Bírák 16:25-31
25 És eljött a felvidít a szívét , azt mondta , " Call Samson , hogy ő tehet bennünket sport . És felszólított Sámson a börtönből , s gúnyolták őket . És meg vele az oszlopok között :
26 És monda Sámson a fiút , hogy tartotta a kezét , Ipahipo nekem a pillérek a ház , amit mangahiligan .
27 A ház tele volt a férfiak és nők , valamint minden urak a filiszteusok voltak ott, és a tető háromezer férfi és a nő, nézni játék közben a Samson .
28 És Samson hívott , hogy Jahve , és így szólt: Uram, Istenem , kérlek emlékezz rám , és kérlek erősíti meg , csak most az egyszer , ó, Istenem , hogy én maiganti időben a filiszteusok az én két szem .

29 És Sámson tartsuk lenyomva a középső két pillér , amelyre a ház épült , és támaszkodott rájuk , egy a jobb kezét , a másik a balján .
30 És Sámson azt mondta , Hadd haljak meg a filiszteusok , s meghajolt magát minden erejével , és a házra esett az urak , és az egész nép , hogy voltak ott . Tehát a halottakat, a megölt az ő halála volt több, mint megölt életében .
31 Azután testvérei lement , és az összes házat az apja , és elvitték , és hozta létre , és eltemették őt közötti Zorah és Eshtaol sírja Manoah apja . És ő bíráskodott Izrael fölött húsz év .

Kép :
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Balesetek
Bővebben : balesetek a szeptember 11-i támadásokat
Halálozás ( kivéve a gépeltérítő )
New York-i World Trade Center 2605
[28] [29] [30] [31]

Amerikai 11 87 [ 32]
United 175 60 [ 33]
Pentagon Arlington 125 [ 34]
Amerikai 77 59 [ 35]
Shanksville United 93 40 [ 36]
Összesen 2976
Voltak összesen 2995 haláleset, Többek között a 19 -eltérítő és 2976 áldozatainak . Az áldozatokat a következőképpen oszlik meg : 246 a négy sík ( ahonnan nem voltak túlélők ) , 2605 -ban New York City-ben a torony és a földön , és 125 -on a Pentagon . [ 37] [ 38] Az összes haláleset A támadások voltak civilek , kivéve a 55 katonák megölték a Pentagon . [ 39]

Ez akár az információk :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Ha tehát várható összeomlása a két torony a könyvben a bírák . Látjuk a hasonlóság a balesetek

Samson :
Bírók 16:27
27 A ház tele volt a férfiak és nők , és minden az urak a filiszteusok voltak ott, és a tető háromezer férfi és nő , nézni játék közben a Samson .

9 / 11:
Voltak összesen 2995 haláleset ,

Majdnem ugyanaz , ugyanaz a bosszú .

Ezékiel 20:47
47 És azt , hogy az erdő a déli , Halljátok a szót a Jehova : Így szól az Úr Isten : Ímé , én tüzet gyújtok benned , és felfalják minden zöld fa benned , és minden száraz fa : a lángoló tűz nem alszik ki , és minden arc délről északra kell égetni a lángok .

A 08:46 , American Airlines Flight 11 volt csapódott a World Trade Center északi torony , majd a United Airlines Flight 175 találatot , amely a dél- Tower 09:03

A déli torony (2 WTC ) Fell kb 09:59 , írás után 56 percig okozta tűz hatásának United Airlines Flight 175 . [ 22] Az északi torony (1 WTC ) összeomlott 10:28 , írás után körülbelül 102 perc alatt .

Kép :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Szerda, december 23, 2009


Bevezetése ...


Genesis 1:1-3
1 A kezdetek Teremtette Isten az eget és a földet .
2. És a föld pedig forma és érvénytelen, és setétség vala a mélység színén , és az Isten Lelke lebegett a vizek fölött .
3 És monda Isten: Legyen világosságÉs lőn világosság .

Világosan elmondta az első bekezdésben a Genesis 1, hogy a " kezdet " hozta létre Isten a mennyben és a földön .

John 1:1-5
1 Kezdetben volt az Ige, és volt az Ige Istennél, és Isten volt az Ige .
2 is kezdetben Istennél.
3 Minden dolgok történtek rajta keresztül , és minden olyan dolog történt , hogy nem történt meg nélküle.
4 Benne élet volt , és az élet volt az emberek világossága .
5 És a fény shineth sötétségben és a sötétség megértette , hogy nem.

Most azt mondja, itt János 1:1-5 az Ige Istennél volt, vagy Isten az elején . Elején , amikor teremtette Isten az eget és a földet .

Olvasunk angolul .

János 1:02

Új nemzetközi változat ( © 1984)
Volt Istennel a hátsó .

Új Élet fordítás ( © 2007)
Ő létezett A visszatért Istennel .

Új amerikai Standard Biblia ( © 1995)
Volt A visszatért Istennel .

International Standard Version ( © 2008)
Ő létezett A visszatért Istennel .

Isten Igéje ® Translation ( © 1995)
Ő volt az emberiség Istennel a hátsó .

King James Biblia
Ugyanaz volt, A visszatért Istennel .


Egyértelmű , ha a " HE "kifejezés arra a személyre .

Mondja a másik János azt mondta Jézusról .

1 János 1:1,2
1 Ezek az elejétől, Melyik hallottunk , azokat láttam a szemünkkel , ami már látszott , és a kezünk is kezeli , a vonatkozó Word az élet ;
2 ( Az élet jelei , és láttuk , és a tanúvallomást , és állapítsa meg nektek az élet , örök élet , Apával nyilvánult meg , és nekünk ) ;

1 János 2:13,14,24
13 Írok nektek , apák , mert tudja, hogy a kezdetektől fogva ő. Írok nektek , ifjak, mert ti legyőzni a gonoszt . Írtam , kicsinyeim , mert ismerem az Atyát .
14 Írtam nektek , apák , mert tudja, a kezdetektől fogva , hogy ő.
24. Amint az Ön számára , akkor lakhat az Ön hallotta az elejétől . Ha lakik a kezdetektől fogva , hogy hallottatok, ti is betartja a Fiú és az Atya .

Krisztus mondta : " az elején . Szerint és a Genesis , a Kezdetben teremté Isten az eget és a földet .

Azt olvassuk a másik változat 1 János 2:13

Új nemzetközi változat ( © 1984)
Írok nektek, apák , mert Van ismert fekete aki ment vissza a. Írok nektek , ifjak , mert legyőztem a gonosz . Írok neked , drága gyermekeim , mert már ismert, az Atya .

Új Élet fordítás ( © 2007)
Én írok Önnek , akik érett a hitben , mert tudod Krisztust , aki létezett ment vissza a. Én írok Önnek , aki fiatal abban a hitben, mert már nyert Super csatát a gonosz .

Új amerikai Standard Biblia ( © 1995)
Írok neked , apák , mert Tudod fekete aki már ment vissza a. Írok neked , fiatal férfiak , mert legyőztem a gonosz . Írtam nektek , gyerekek , mert ismerem az Atyát .

International Standard Version ( © 2008)
Írok neked , apák , mert Van egy ismert aki létezett ment vissza a. Írok neked , a fiatalok , mert legyőztem a gonosz .

Isten Igéje ® Translation ( © 1995)
Azért írok nektek , apák , mert Krisztus tudja aki létezett ment vissza a. Azért írok Önnek , a fiatalok , mert már megnyerte a győzelem felett a gonosz .

King James Biblia
Írok nektek , apák , mert ti már ismert fekete hogy van-ból ment vissza a. Írok nektek , ifjak, mert ti legyőzni a gonoszt . Írok nektek , kicsinyeim , mert ti már ismert, az Atya .


1 János 2:14
Új nemzetközi változat ( © 1984)
Írok nektek, apák , mert már ismert fekete aki ment vissza a. Írok nektek , ifjak , mert erősek , és az Isten szava benned él , és már legyőzve tartjátok a rosszat .

Új Élet fordítás ( © 2007)
Írtam nektek , akik Isten gyermekei , mert ismerem az Atyát . Írtam nektek , akik érett meg a hitben , mert tudod, Krisztus , aki létezett ment vissza a. Írtam nektek, akik fiatal abban a hitben, mert erősek . Él Isten szava szívetekben , és akkor már nyert Super csatát a gonosz .

Új amerikai Standard Biblia ( © 1995)
Írtam nektek , apák , mert tudja, Fekete aki már ment vissza a. Írtam nektek , ifjak , mert erősek , és az Isten szava megmarad bennetek , és a Voltál legyőzve tartjátok a rosszat .

International Standard Version ( © 2008)
Írtam nektek , kicsinyeim , mert már ismert, az Atya . Írtam nektek , apák , mert már ismert Az egyik aki létezett ment vissza a. Írtam nektek , fiataloknak , mert erős , és mert Isten szava benned marad , és már legyőzve tartjátok a rosszat .

Isten Igéje ® Translation ( © 1995)
Írtam nektek , gyerekek , mert ismerem az Atyát . Írtam nektek , apák , mert tudja, Krisztus , aki létezett ment vissza a. Írtam nektek , fiatalok , mert erős és Isten szava benned él . Van nyert diadalmasok a gonosz .

King James Biblia
Írtam nektek , apák , mert ti már ismert fekete ez ment vissza a. Írtam nektek , ifjak, mert erősek vagytok , és Isten szava megmarad bennetek , és ti már legyőzni a gonoszt .

Tehát egyértelmű , hogy Krisztus jelen van az Kezdetben teremté Isten az eget és a földet .

Micah 05:02
2 De te , Beth - lehem Ephrata , kevés kompromisszumot több ezer Júda , akár megmutatja nekem az, aki uralkodni Izraelben , történések , amelyek oda származnak a régi , akár örök.

Bármikor tárgya a végtelen ?

Közmondások 8:23,24
23 voltam, meg napjai óta nincs kezdete előtt a föld.
24 Én semmi mást nem szült a mély, ha nem volt szökőkutak gazdag vízzel .

Az idő minden örökkévalóságban nélkül elején .

Új Ég és Új Föld


21:1-4,10 nyilatkozata
1 És láttam egy új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt vala , és a tenger is elment .
2 És látám a szent várost , Az új Jeruzsálem , jön le a mennyből az Istentől, elkészítve, mint egy menyasszony nagagayakang tényleg a felesége .
3 És hallottam egy hangos a trónon , mondván: Íme , az Isten sátora az emberekkel van, És ő is velük lakozik , és azok az ő népe , és Isten maga lesz velük , és az Isten
4. és Majd törölje minden könnyet a szemébeÉs ne legyen halál , nem lesz több bánat , sem gyász , sem többé fájdalom : a korábbi dolgok elmúltak .
10 És Ő vitt el lélekben egy nagy és magas hegyreÉs megmutatta nekem A szent város Jeruzsálem, jön le a mennyből az Istentől ,

Miatt a hegy János ( V10 ) van helye a szent városba . A szent város Jeruzsálem .

Ezékiel 40:2
2. Az isteni látomás ő vitt be Izrael földjére , és Tettem egy nagyon magas hegyre , ahol a város déli részén .

Ha az emberek a déli , tehát a legmagasabb hegy az északi . Milyen hegy az északi ?


Zsoltárok 48:2
2 Gyönyörű az emelkedést , az öröm az egész föld , A Sion hegy , az irány észak , város a nagy király .
Galata 4:26
De a 26 Jeruzsálem felett ingyenes, Melyik a mi anyánk .

Zsidókhoz írt levél 0:22
De 22 került a hegy Sion , és az emberek az élő Isten , a mennyei Jeruzsálem , és a számtalan fogadó az angyalok ,

Zsidók 11:16
16 De most már vágy egy jobb országot , még az ég is, így nem szégyelli az Isten hívott , hogy Isten : a volt biztosított számukra a város .

Ossza meg velünk litiral , anyagi , fizikai ( a hús és az ördög ), az új Jeruzsálem .

Az első és legfontosabb , a sojourners , hogy visszatérhessenek otthonaikba . Nem a népet vissza sa sojourners . Ha egy gondolat , hogy az emberek jönnek hozzá , s fordított az agy .

Nincs tanú Jézus a négy evangélium ( Máté , Márk , Lukács és János ), hogy az ég jön . Tanítási neki egy imát , hogy a tanítványok azt mondta : Akkor meg jöjjön . A te akaratod , miként a mennyben , úgy a földön is. Matthew 06:10

Nem a próféták is bizonyságot , hogy az ég jön . Mondván a Próféta a Mount Zion Isten . John hozta a magas hegyek ( Jelenések 21:10 ) városa Jeruzsálem is . Jeruzsálem volt, és ez most és mindörökké . Így olvasható a próféták mondott Mount Zion .

Ézsaiás 66:20,22
20. és ők hozzák az összes testvérek minden nemzet az Úr, Melyik lovon , és a szekereket , és alom , és öszvérek után , és amikor gyors állatok, a szent hegy Jeruzsálemben, mondja az Úr , mivel így az Izráel fiai azok kínál a tiszta hajó a házba az Úr .
22 Mert az az új eget és új földet , amit majd én előttem, mondja az Úr , úgy a vetőmag és a neved .

Ézsaiás 65:9,17,18,19
9. és Hozok elő a vetőmag ki Jacob , és Júda az örökös az én hegyek , és örökölni az én választásom , és az én alkalmazottai lakik.
17 Mert íme , Én új eget és új földet, és régi dolgok nem emlékszik , és nem kerülnek szem előtt.
18 De legyetek boldog és örül örökre , amit teremt : mert íme , Én létre a Jeruzsálem örvendezve, S az emberek öröm .
19 És én örvendezni Jeruzsálemben , és az öröm az én népem : A hangja a sírás nem lehet több, hallotta a lány, Vagy a hang a sírás .

Semmi mondta itt, hogy Jeruzsálem leszáll a mennyből . Isten azt mondja, hogy létrehoz egy új eget és új földet 17. pontját . De a 18. bekezdésben határozza meg , hogy Isten az ő teremt Jeruzsálem egy öröm .

Olvasunk az írásai Pál .

2 Korinthus 5:16,17
16 Tehát ezentúl tudni, mi senki után a test : ha mi már ismert Krisztus után a test , de most már tudjuk, hogy neki .
17 Ezért ha valaki Krisztusban van , új teremtés az : a régi dolgok elmúltak: Íme , minden dolog lesz az új.

Az új társaság lesz egy új eget és új földet az új szervezet nem tesz a régi ég és föld .

Lukács 5:36-39
36 És szólt is a példázatot nekik : Senki sem szakadás új ruhát és a régi ruhák itinagpi, egyéb okos, hogy az új és a régi dolgok nem tagping előtti .
37 senki ember új bort régi palackok, egyéb bölcs papuputukin alkoholt , mielőtt a bőr , és törje le a bőrt .
De a 38 kell az új bort új palack.
39 És senki sem iszik bort a seprő , új bor szeretete , mondjuk , a régi jobb .

Ézsaiás 43:18,19
18 Emlékszel a régi dolgokat , nem úgy a dolgok, a régi.
19 Íme, hogy új dolgokat, Most akkor tavasz elő : a ti nem tud róla ? Én is úgy , hogy a pusztában , és folyókat a sivatagban .

Ézsaiás 56:7
7 Általuk szent hegyre, és azokat örömteli a házam az imádság : a leégett kínálatukat és áldozatokat kell elfogadni az én oltár , az én házam kell nevezni imádság háza minden ember számára .

hogy az emberek a szent hegyen , a jeruzsálemi szent hegy ( Ézsaiás 66:20 ), és nem vesz szent hegyen embereket .

Zakariás 8:03
3 Ezt mondja az Úr , Visszatértem a Sion , és a tartózkodási közepén Jeruzsálem, és Jeruzsálem kell hívni városa az igazság , és a hegy a Seregek Ura , A szent hegy.

Isten lakik Jeruzsálemben .

Joel 3:17,18,21
17 Ti pedig megtudjátok, hogy én vagyok az Úr, a te Istened , Sion lakik , szent hegy: akkor majd Jeruzsálem szent , és nem adja át neki, mint idegen.
18. és megtörténhet , hogy a napHogy a hegyek csepp édes bor , és a hegyek az áramlás tejjel , és az összes patakok Júda az áramlás vizek , és egy szökőkút kell előjönnek a házat az Úr , és a víz völgyében Sittim .
21 És én megtisztítani a vért , hogy én nem tisztítani : mert az Úr lakik Sion.

Zsolt 132:13
13 Lord választott Sion; lakását is kívánt a legtöbb.

Zsoltárok 48:8
8 Mi hallottuk , így látta a nép a Seregek Ura , az emberek a mi Istenünk ; Isten hoz létre , hogy örökre. ( Selah )

Ézsaiás 02:02
2 és történni az utolsó napokban, Melyik A hegy a ház az Úr kell megállapítani a hegy tetején, és magas a dombon , és minden nép.

Ézsaiás 57:15
15 Mert így szól a nagy és magasztos Aki az örökkévalóságban lakik , akinek a neve Szent ; Lakom a nagy és szent helyen Ő is a töredelmes és alázatos szerénységgel , feléleszteni szellemében az alázatos , és feléleszteni a szíve töredelmes .

Ézsaiás 35:10
10 És a kiválthatják az Úr visszatér , és jön a Sion dalokkal és örök öröm a fejükre: Erről megszerezni öröm és ujjongás közepette , és a bánat és visszatér sóhaj.

Ézsaiás 30:19
19 Mert A nép lakik Sion Jeruzsálemben: Lesz sírni többé nem lesz nagyon kegyes hozzád a hangja te sírni , amikor hallja , ő fog válaszolni neked .

Ézsaiás 25:6-10
6 és ebben a hegyvidéki kell a Seregek Ura, minden városbanA ünnepe zsír dolog , a bor ünnepe a seprő , a zsír dolgok tele csontvelő , a borok a seprő jól kifinomult .
7 És ő majd ezen a hegyen , amely az összes városS a fátyol az naladlad minden országban .
8 Ő megemésztette halált örökre , és az Úr Isten eltöröl minden könnyet arcok , és a szemrehányás népe kizárták az egész földet: Mert az Úr .
9. és mondjuk azon a naponÍme , ez a mi Istenünk , mi várt rá , és ő fogja megmenteni minket: Ez az Úr , azt várta , mi lesz boldog , és örül az ő üdvösségét .
10 Mert ebben a hegyvidéki kell a kezét az ÚrÉs Moáb kell taposta meg a helyét , a szalma nayayapakan a parafa székrekedés .

Ézsaiás 52:1
1 Ébredj, ébredj , fel a te erőt , Ó Sion , feltette a jó ruhát , Jeruzsálem , szent város: A jövőben nem kell többé kerülhet neked a körülmetéletlen és a tisztátalan.

Ézsaiás 60:14
14 És a fiai azoknak, sanyargatták téged el fog jönni hajlító neked , és mindazok, akik megvetett téged orr magukat a talpa a lábad , és bekérnek téged városa Jehova , a Sion az Izrael Szentje.

Jeremiás 07:07
7. Én oka , hogy ezt a helyetA földet , hogy adtam atyáitoknak a kezdetektől egészen örökké.

Amíg örökre maradnak az ígéret földjére .

Ezékiel 37:24,25
24 És Én szolgám Dávid király kell nekikÉs mindnyájan egy pásztor : ők is járni az én ítéletek , és figyeljük meg az én alapszabályát , és csinál .
25 És hogy lakozzék a földre, amelyet adtam én szolgám Jákób , amelyben az apák, és akkor ott lakni, ők és gyermekeik , és a gyerekek a gyermekeik , örökké, és Dávid kell a herceg örökké.

Ézsaiás 31:4
4. Így szól az Úr nékem , Mint az oroszlán , és a fiatal oroszlán üvöltés az ő áldozatát , amikor számos pásztorokat hívják elő ellene , hogy nem félt a saját hangja , és nem is megalázza magát mert a zaj őket : így Legalább a Seregek Ura, a Mount ZionÉs a domb harcolni .

Legalább az Úr és az emberek vele , hogy a nem föld van épület , de a város népe . A példa az 1 Sámuel 14:34 .

1 Sámuel 14:34
34 És monda Saul , telepítése a városba , és mondom nekik , Hozd ide nekem minden embernek ökröt , és minden ember a juhait , és megöl , és enni , és a bűn Úr ellen eszik vér . És hozta az egész népMinden embernek ökröt azon az éjszakán , és megölték ott .

Ézsaiás 27:13
13 És lészen azon a napon , hogy a nagy harsonát kell fújni , és elvesznek a föld Asszíria jönnek , és ők kitaszított az Egyiptom földjén , és kell imádják az Urat a szent hegyen Jeruzsálem.

Ézsaiás 54:5
5 A A május - gyártó a férjed, A Seregek Ura az ő neve : és Izrael Szentje van a Megváltónk , az Isten az egész föld is hívják .

Istent nem lehet újból megnősült egy másik városba . Jeruzsálem a Jelenések feleségül venni Isten. Ismét lehet elvenni feleségül , hanem mást vesz el , kivéve, ha megsérülnek a szövetség nem vonatkozik a törvény az Isten .

Ézsaiás 33:5
5 Az Úr magasztos ; mert lakik a nagy: töltötte Sion az igazságszolgáltatással és a tisztesség.

Amikor Isten lakik a szent városban kell a népnek, hogy igazság lakik .

Daniel 2:35,44,45
Után 35 Aztán a vas, az agyag , a réz , az ezüst és az arany tört darabokra együttÉs lett, mint a pelyva a nyári cséplés , a szél , hogy nincs helye található bennük , és a kő , hogy megverte a kép lett egy nagy hegy , és betöltötte az egész földet.
44 És az napon e királyok a menny Istene létre királyságot , amely soha nem kell semmisíteni , vagy a hatalom , hogy hagyták , hogy egy másik nép , de a darab és a fogyasztás mindezek királyságok, és Yao " y lalagi örökre .
45 mivel láttad A kő a hegyekben natibag, kéz nélkül , és csökkenti a vas , a réz , az agyag , az ezüst , és arany , jelezve a nagy Isten , hogy a király , mi fog történni a továbbiakban : és az álom is valós , és annak értelmezésével biztos .

vezetője azt mondta a hegyi területek . A magas hegyek elterjedt az egész földön a Jelenések pagkakahula így esik az égből .

Megtanuljuk a jelentését , hogy a prófécia Dániel . "A vas , az agyag , a réz , az ezüst és az arany tört darabjait " Ezek az istenek állomány .

Micah 01:07
7 És Minden ő faragott képeit darabokra, És ő bérek lesz felfalták a tűz , és Az összes lány bálványokat is feküdtem elhagyatott, A bérlet a parázna lány gyűlt össze , és a bérlet egy szajha mangauuwi .

Daniel 05:04
4 Ittak bort , és dicsérte az istenek az arany , és ezüst , réz , vas- , fa- , kő -és.

A kő ( Dániel 2:35 ), Krisztus és a hegy a hegy Sion . Olvassuk Ézsaiás 28:16

Ézsaiás 28:16
16 Ezért ezt mondja az Úr Isten : Ímé , Feküdtem a Sion Egy alapítvány a kő, A kő próbált , értékes sarokköve biztos alapja : aki nem hisz , hogy siessenek.

Ézsaiás 44:28
28 Ez azt mondja a Cyrus , ő az én pásztorom , és elvégzi az én öröm : még akkor is, mondván, hogy a jeruzsálemi leszel építeni, és a templom , Ön alapot kell meghatározni.

Ézsaiás 45:13
13 Én feltámasztotta őt fel igazságban , és én minden ő közvetlen módon ; ő épít az én városÉs ő elengedte én foglyokat , nem az árak , sem jutalom , mondja a Seregek Ura .

Jeremiás 33:9,20,21
9. és A nép örömöm , dicséret és tisztesség, mielőtt az összes nemzetek a föld hallani mindazt a jót , amit teszek velük, és félni és remegni minden jó és minden a jólét , amit szerzi vala meg .
20 Így szól az Úr , Ha ti break én szövetségemet a nappal , és az én szövetségemet az éjszaka , hogy ne legyen nappal és éjjel a szezonban;
21 én is szövetséget kell bontani a Dávid, Hogy ne volna egy fia , hogy uralkodjon a trónján : a leviták a papok , az én miniszterek .

Olyan biztos , hogy a jelenlegi és Jeruzsálem át a jeruzsálemi mondja a Jelenések könyve . Szövetséget kötött David , mert Isten elpusztíthatatlan .

Hogyan lehetünk afelől, hogy legalább litiral Jeruzsálemben az égből ?

Hóseás 2:19-23
19. és Én leszek a felesége örökre: Igen , hozzám jössz feleségül az igazságban , és a jog érvényesülésén alapuló , és a kedvesség , és a kegyelem .
20 Én is férjhez megy az integritásÉs te tudod az Urat .
21 És történni azon a napon , hogy én válaszolok, mondja az Úr , Fogok válaszolni az égen, és akkor a földön;
22 És a föld fedi le a búzát , és a bor , és olaj , és akkor választ Jezréel .
23 És Én növényi neki nekem a földön, És könyörülj meg , hogy kinek nincs irgalom , és a Elmondom nekik, hogy népem , Te vagy én népem , és azt mondja , Te vagy az én Istenem .

Legalább az új Jeruzsálemet , de megállapították . v23

De legyünk Ezért az új eget és új földet fog történni, azt mondta előrejelzéseit.

Zsidók 12:26,27
26 Ez a hang , amely nagpayanig akkor a föld , de most megígérte neki , mondván , Yayanigin még egyszer , nem csak a föld , de az ég.
27 És Ez a szó , még egyszer , a pinakakahuluganan el azokat a dolgokat , hogy megrázta , akárcsak azok a dolgok , hogy továbbra sem rázni.

Egyértelműen kijelentette , hogy itt a rengés eltűnik , és helyébe nem reszket .

Ézsaiás 13:10,13
10 Mert Az ég csillagai és a lószerszám azok nem adják fény: a nap elsötétül az ő nő, és a hold nem okozhat neki könnyű.
13 Ezért Én panginginigin az eget és a földet yayanigin ahol a harag a Seregek Ura , és a nap ádáz haraggal ,

Kapcsolatos hamis istenek , a dolgok yayanigin . Úgy értem , távolítsa el az állomány , és az istenek Istenük leszek az igaz Istent .

Ézsaiás 2:18-21
18. és A bálványok akkor teljesen.
19. és ember bemegy a barlangot a sziklák , barlangok és a föld, A félelem az Úr , és dicsősége ő felsége , amikor felállt , hogy rázza a földet .
20 Azon a napon Az emberek tudják leadni bálványai ezüst és arany bálványok , amelyeket tett imádják, A den az embrió és a denevérek ;
21 Be a teret sziklák , és a clefts a sziklák , való félelem miatt az Úr , és dicsősége ő felségének , amikor ariseth , hogy rázza hevesen a föld.

Ézsaiás 24:23
23 Ha Aztán összezavarta a hold és a nap szégyellem; A Seregek Ura uralkodik Sion hegyén és JeruzsálembenÉs mielőtt a vének és dicsőségét .

Ézsaiás 45:16
16 Voltak szégyenkezve , igen , zavarodott minden: Erről megy zavart együtt A munkavállalók bálványok.

Joel 3:15,16
15 nap és a hold elsötétült , és a csillagok vissza csillogó.
16 És Jehova majd ordít származó Sion , és hallatja hangját Jeruzsálemből; és az eget és a földet rázzaDe az Úr lesz a remény népe , és bizonyítékot Izrael fiai .

Haggai 2:21,22,23
21 Beszélj Zorobábelt kormányzójának Júda , mondván: Fogom rázni az eget és a földet;
22 És fogom megdönteni a trónt a király , és én tönkre fogja tenni az erőssége a királyság a nemzet , és én majd megdönteni a szekereket , és akik bennük , és a lovak és a lovasok az jött le , mindenki a kard az ő testvére .
23 Ez a nap, mondja a Seregek Ura , Én tégedet , ó Zorobábelt , az én szolgám, A fia Saláthielt , mondja az Úr , és Teszlek a pecsét : mert én választottam néked, mondja a Seregek Ura .

Kérjük, kövesse a címmel "Sötét a Nap, a Hold és a csillagok" Ha tudom, mi van a mennyben és a földön maradni yayanigin nem mozdult .

Hang

Talán ismerős vers 1 Thesszalonika 04:16 . Biztos vagyok benne, nem vette észre a valódi értelmét . Olvasunk .

1 Thesszalonika 04:16
16 Mert maga az Úr az égből leszállni egy kiáltás , A hangja arkangyalS az isteni harsonával leszáll az : és A halott Krisztus emelkedik majd az első;

Fura vetted észre? Azt olvassuk John 5:25-29

János 5:25-29
25 Bizony , bizony mondom nektek , az óra jön , és Most tehát , a halottak meghallják a hangját az Isten Fia, és hogy hallja élni.
26 A Ahogy az Atya élet maga, így is Ő adta a Fiú , hogy az élet maga:
27 És ő adott neki hatóság végrehajtani , mert az ember fia .
28 nem ez : az óra jön , Mindannyian súlyos kell hallani a hangját,
29 És jön elő ; , amelyek jót , nekik a feltámadás az élet , és rosszat , nekik a kárhozat feltámadása.

Most bebizonyították, hogy az Isten Fia , Miguel . Nem kell más, mert az Isten Fia, János 5:25 és 1 Thesszalonika 04:16 Miguel , mert egyszerre utal a feltámadás . Ha ez eltér , úgy értem volt az egyik , és az egyik nem ?

Beszélt az Atya ( Jézus ), meg kell mondani, a Fiú ( Michael ), hogy az elhunyt előtt, a Fiút fog hallani a hangját .

Az igazság az, hogy nem halt meg igazán engedelmeskedik a parancs az Úr Jézus .

János 8:51
51 Bizony , bizony mondom nektek , ha valaki megtartja az én szót , ő soha nem lát halált.

De tudjuk, hogy amikor halljuk a hangját az Isten Fiát.

Zsoltár 29:7,8
7 Humahawi a láng A tűz az az Úr hangját.
8 Niyayanig az az Úr hangját egyes: Niyayanig az Úr néhány Kades .

Joel 2:10,11
10 A föld remeg előttük , az egek remegni : a Nap és a Hold is elsötétült , és a csillagok vissza csillogó:
11. és Jehova hallatja a hangját előtt serege : ő tábor nagyon nagy : mert erős , hogy az ő szavai , az A nap Jehova nagy és rettenetes, és akik betartják?

Joel 3:15,16
15 A nap és a hold elsötétült , és a csillagok vissza csillogó.
16 És Jehova majd ordít származó Sion , és hallatja hangját Jeruzsálemből, és Az ég és a föld rázzaDe az Úr lesz a remény népe , és bizonyítékot Izrael fiai .

Máté 24:29,30
29 De nyomban nyomorúsága után az első napon kell elsötétült a nap és a hold nem adja neki a fény és a csillagok lehullanak az égből , és azokat a hatásköröket az ég:
30 És akkor fel kell tüntetni a jele az embernek Fia a mennyben: És akkor minden törzs a földön, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel .

Michael jutott a dicsőség Atyja . Szóval szerintem a hangja a Seregek Ura meghallgatja a könyv szerint a Joel a hangja, az Isten Fia hallani .

Matthew 16:27
27 az Emberfia eljön az a dicsőség Atyja az ő angyalaival , majd adja minden ember szerint a műveit .

Tudassa velünk , amikor az idő .

Zephaniah 1:14,15,16,18
14 A nagy napja Jehova közel, Zár és siess nagyon , még akkor is, hangja az Úr napja: A hatalmas ember sírni is keserűen.
15 A nap a harag napja, nyomorúság idején és distressz, végítélet napja és megsemmisítése, nap a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség,
16 Napján, a trombita és a riasztási, szemben a megerősített városokat, és ellen, a magas fal.
18 Sem az ezüst , sem arany nem lesz képes teljesíteni azokat a harag napja , az Úr ; hanem az egész földet kell megemésztette a tűz a féltékenység: elvégezhet neki , igen, vége , minden lakoznak a földön .

Joel 2:1,2
1 Fújja a trombitát a Sion , és hangjelzést ad a szent hegyen: Legyen minden lakosa a föld A nap a Jehova eljön , mert;
2 Nappal a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség, Mint a hajnal elterjedt a hegyeken : a nagy ember és erős ; soha nem volt hasonló , nem kell ott lenni többé után, az év több generáció.

Daniel 12:1,2,4,9
Az 1. és Abban az idõben Michael felállni, A nagy fejedelem , aki kiáll a jó a gyerekeknek a népedet , és a lesz idő a baj , amilyen nem volt, mert volt egy nemzet , amíg az idő, És akkor te néped kell szállítani , mindenki , hogy kell írni a könyvet .
2 és sokan közülük , hogy alszanak a porban a föld ébren , néhány örök életre , és néhány a szégyen és az örök megvetés.
4 De te , ó, Daniel , fogd be a szavakat , és zárjuk le a könyvet , végéig: Sok -ig tart , és ide-oda , és tudás kell növelni .
9 És monda: Menj csak , Daniel : A A szavak zárt , és zárt végéig.
11 És attól az időponttól , hogy a folyamatos égőáldozatul a elvitték , és a Az utálatos , hogy Fűves, lesz ezer 290 nap .

Zephaniah 01:15 azt mondja , a nyomorúság idején ( is elmondta, a Daniel 12:01 ) az a nap a vége . Ha mégis , az teljesítése Dániel 0:01 idején a vége . Daniel 12:4,9 És a végítélet napja és a rombolás közölte Daniel 12:11 Az utálatos az elhagyatottság .

Olvasunk a nyilatkozatot az Úr vonatkozó írásos Dániel .

Matthew 24:15,21,29,30
15 Erre látod a förtelmes elhagyatottság, beszélt a próféta Daniel , a szent helyen ( az olvasó érti ) ,
21 Mert akkor lesz nagy nyomorúság , mint például nem volt kezdete óta a világ eddig , sem soha nem fog megtörténni.
29 De nyomban nyomorúsága után az első napon kell elsötétült a nap és a hold nem adja neki a fény és a csillagok lehullanak az égből , és azokat a hatásköröket az ég:
30 És akkor fel kell tüntetni a jele az embernek Fia a mennyben: És akkor minden törzs a földön, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel .

Azt ellenőrizték , hogy azok hivatkozva egy esemény számukra ( Dániel 0:01 , Máté 24:21 és Joel 2:02 ) is azt mondta , hogy még nem járt le az a világ kezdete és soha nem történik meg újra . És ez határozza meg minden " az Úr napja . " Lehetetlen, hogy az egyik vége és az egyik nem , mert az állítólagos hibát a " még nem teljesültek elejétől a világ " , és azt mondta: " soha többé . "

Ézsaiás 30:27,30
27 Íme, az Úr nevében jő messziről , égő haragját , és a sűrű füst umiilanglang : ajka tele vannak a felháborodás , és a nyelve , mint emésztő tűz:
30 És Az Úr oka az ő dicsőséges hangÉs be a csata a karját , A felháborodást a haragja , és a láng az emésztő tűz , az eső és zivatar, valamint jégeső,

Olvasunk egyéb írásai Ézsaiás

Ézsaiás 13:6,9,10
6 Howl ti ; a nap az Úr közel van ; jön , mint a pusztulás a Mindenható.
9 Lásd , A nap eljön Jehova , kegyetlen mindkettő harag és ádáz haraggal ; hogy elhagyott földÉs onnan , hogy elpusztítsa a bűnösöket annak .
10 A csillagok az eget és a lószerszám azok nem adják fény: a nap elsötétül az ő nő, és a hold nem okozhat neki könnyű.
13 Ezért Én panginginigin az eget és a földet törli el a helyét a harag a Seregek Ura , és A nap ádáz haraggal,

Ézsaiás 10:03
3 És mit csinálsz látogatási nap, és pusztulás messziről? kinek akartok menekülni segítségért ? és ha akartok hagyni a dicsőség ?

Ézsaiás 22:05
5 A nyomorúság és a zűrzavar , az Úr , a Seregek Ura , a völgy a látás ; amiatt, hogy a falak , és kiabált a hegyekbe . ( ordítva a hegyek : a " paghudyat " )

Ézsaiás 63:1-6

Hétfő, 21 december 2009


Tűz

Nézzük meg, mi a meghatározása a tűz tutupok az eget és a földet . Tudassa velünk litiral tüzet , vagy sem . Kezdjük a 2 Péter 3:7,10,12

2 Péter 3:7,10,12
7 De az ég és a föld , ugyanazon szó tárolják ki a tűzoltók, amely fenntartotta a nap megítélésének és megsemmisítésére istentelen ember .
10 De az Úr napja , mint a tolvaj , hogy az ég ezen a napon fog múlni A nagy zaj, és dolgok az ég lesz oldva a forró hő , a föld és az üzemi égették a földön.
12 és komolyan azzal az óhajjal, a következő a nap az Isten , amely az égő ég lesz oldott , és A tárgyakat az égen majd elolvad a forró hő?

Változatlan, a Bibliát magyarázza . Megtanuljuk az esemény során .

Zephaniah 1:2-5,7,14,15,18
2 Én is teljes mértékben fogyasztanak mindent a földön , mondja az Úr .
3 I fogyaszt az ember és állat , fogom felhasználni a tyúk az ég , és a tenger halai , és botladozva a gonoszokÉs majd levágta az ember a földön , mondja az Úr .
4 És én kinyújtom kezemet Júda ellen , és az egész Jeruzsálem lakói , és a Én majd elvágta a maradék Baal erről a helyről , és a nevét a papok Chemarim;
5 És az istentisztelet az ég A tető a ház , és azokat, esküszöm, hogy Jehova , és esküszöm a neve a király ;
7. Tartsa te Úr Isten előtt , a A nap Jehova közel: Az Úr készített áldozatot, ő szentelte a vendégeket.
14 A nagy Jehova napja közel van , a közeli és nagyon siet , még a hangja a nap az Úr : a hatalmas ember sírt keservesen is .
15 A nap kell harag napja, nyomorúság és a szorongás, végítélet napja és megsemmisítése, nap a sötétség és a homály, nap a felhők és a sűrű sötétség,
18 Sem az ezüst , sem arany nem lesz képes teljesíteni azokat A harag napja , az ÚrDe az egész földet kell A tűz az ő féltékenysége: elvégezhet neki , igen, vége , minden lakoznak a földön .

Jeremiás 46:10
10 Mert A nap az Úr, a Seregek Ura , A bosszú napja, hogy megbosszulja őt ellenségei , és A kard megemészti , és jóllakott, És a vér: az Úr , a Seregek Ura , áldozatot északon az Eufrátesz folyó

Ézsaiás 34:4,5,6,8
4. és A fogadó az ég fel kell oszlatni , és az egek , mint egy spirál, és minden fogadó eshet , mint a nyárfalevél lesújtó a szőlő , és a csökkenő levél ábra .
5 A kardom ivott a mennyben: Íme , ez jön le után Edom , és az emberek az én átka , az igazságszolgáltatás .
6 A kard az Úr tele vérrel, Made zsiradék kövérsége , a vér a bárányok és kecskék , a zsír a vesék a kosok : Az áldozatot az Úrnak BozrahÉs egy nagy vágás Edom földjén .

Ézsaiás 63:1-5
1 Ki ez , hogy jön -ból Edom , festett ruhákat a Bozrah? ez az ő dicsőséges ruházat , utazás a nagysága az erejét ? Azt , hogy beszélni igazságát, hatalmas menteni .
2 Miért piros a tied , a ruházati és a te ruhadarabokat kedvelem treadeth a winepress ?
3 Van tapostak a winepress egyedül , és a város nem velem : igen , én taposta őket haragomban , és Én is tapossák őket haragom, És vért kell hinteni az én ruhákat , és én foltot az én ruhákat .
4. A nap a bosszú volt a szívembenÉs az év az én megváltott eljött .
5 És néztem , és nem segített , és kíváncsi voltam , hogy nem fenntartható , így mentve a saját kezét , és haragom , hogy tartós meg .
6 És azt taposta le a népek , mert dühös voltam , és azokat részegen haragom , és föld a vért .

Ézsaiás 47:13,14
13 Ön nem szeret a legtöbbet a tanács : jelenlegi állása szerint prófétálj az égen és a csillagok , a hold a mangingilala, és mentse meg a dolgokat , hogy veled .
14 Íme , olyanok lesznek, mint a tarló ; éget őket tűzzel , akkor nem adja át magát a hatalom a láng: Nem babaga a mapagpapainitan , vagy a tűz mauupuan előtt .

Náhum 01:06
6 Ki tud állni , mielőtt felháborodását ? és akik betartják a heves haragját ? dühe öntenek ki , mint a tűz, és A sziklák tört szét az általa.

Jeremiás 15:14
14 És én fog okozni az ellenfeleket a földön, amelyet nem ismersz ; A tűz lángra kapott a haragomat, amely éget meg .

Jeremiás 23:29
29 nem Szavam , mint a tűz? mondja az Úr , és mint egy kalapács , hogy tör a rock?

Mi tehát a jelentése a tüzet ? Nem az Isten szava ?

Itt még több bizonyíték arra, hogy a szó a tűz jön ki a száján , és azt is mondta az időszakban, amikor lehetséges.

Song 18:7,8,9
7 Nauga , majd megrázta a földet , az alapítványok is, a hegyek költözött , és nauga, mert dühös volt .
8 ment ki a füst az orrát , és tűz szájából sumupok: Nangagalab tüdő általa .
9 Lehajtotta az eget is , és le , valamint sötétség volt, lába alatt.

Ézsaiás 30:27,30,31
27 Lásd , A neve az Úr eljön messziről, égő haragját , és a sűrű füst umiilanglang : ajka tele vannak a felháborodás , és a nyelve , mint emésztő tűz:
30 És Az Úr oka dicsőséges hangjátÉs be a csata a karját , A felháborodást a haragja, és a láng az emésztő tűz , az eső és zivatar, és a jégeső,
31 Vonatkozó keresztül az Úr hangját az asszír , a rudat a smiting .

Jelenések 11:05
5 És ha valaki ártani akar nekik , a tűz ki a szájukat , és ellenségeik ételÉs ha valaki ártani akar nekik meg kell halnia így .

Jeremiás 05:14
14 Ezért így szól a Seregek Ura , mert ti ezt a szót szólni , íme , Hozok szavakat a szádba tűzÉs ez a nép a fa , és ők falják őket .

Ézsaiás 30:26,27
26 Továbbá a holdfényben kell a napvilágot , és a fény , a nap meg kell hétszeresére , ahogy a fény a hét nap , Szavazategyenlőség napján az Úr a fájt népe , és meggyógyítja a stroke azok seb.
27 Lásd , A neve az Úr eljön messziről, égő haragját , és a sűrű füst umiilanglang : ajka tele vannak a felháborodás , és a nyelve , mint emésztő tűz:

Tehát ne flame litiral meghatározása tűz tutupok az eget és a földet .

Malakiás 3:1-3
1 Íme , elküldöm az én hírnök , és ő készíti az utat előttem : és az Úr kinek keresitek , a hirtelen jött , hogy az ő templomában , még a futár a szövetség , akit ti gyönyörködni : íme , eljön , mondja a Seregek Ura .
2 De aki betartja a nap az ő jön ? és ki állhat meg , amikor megjelenik ? mert ő olyan, mint egy finomító tűz , és mint teljesebb:
3. és Fog ülni , mint a finomító és tisztító ezüst- , és õ tisztítja a fiai Levi, és nem törli őket , mint az arany és ezüst , és felajánlja, hogy Jahve kínálatát igazság .

Matthew 03:11
11 Én ugyan vízzel keresztellek meg nekik bűnbánatot : de hogy jön utánam is hatalmasabb , mint azt , hogy nem vagyok méltó , hogy készítsen a cipőjét : ő keresztel titeket a Szentlélek és a tűz;

Isten Igéjét a Szentlélek .

János 6:63
63 A lélek, életet ad , a test nem termel nyereséget ; A szavakat , hogy szólok hozzátok a szeszesÉs ezek az élet .

A Lélek is tüzet .

Cselekmények 2:2,3,4
2 És hirtelen jött az égből a hangot mint humahagibis erős szél , és betöltötte a házat a saját elnökletével.
3. és úgy tűnt, hogy őket, mint a nyelv a tűz, Melyik nagkabahabahagi , sügér és minden egyikük .
4. és mindannyian tele a Szentlélekkel, és elkezdtek beszélni a különböző nyelvek szerint a Lélek , amely beszélnek .

Kezdtük 2 Peter 3:7,10,12 ha fel az olvasó a 2 Péter 3:05 fogjuk tudni ezt :

2 Péter 3:05
5. Mert ezt ők szándékosan elfelejteni , hogy nem voltak eget -tól a régi , és a földet tömöríteni ki a víz és a víz közt , Az Isten szava;
6 A milyen eszközökkel a világ , hogy csordultig vízzel , elpusztult :

Milyen ? Isten szava senki más . Megismételjük vers 7

7 De az ég és a föld , által ugyanazt a szót tárolják ki a tűzoltók , hogy fenntartva a napra, megítélésének és megsemmisítésére istentelen ember .

Kérjük, azt törölni ?

Matthew 24:35
35 Az ég és a föld elmúlnak , de az én beszédeim nem múlnak el .

Isten szava a tűz nem hal meg . De mi az Isten szavát az egész földön tutupok ? Válasz : Az Isten szólt a próféták .

Luke 21:22
22 Mert ezek a napok a bosszú , hogy eleget mindezen dolgok vannak írva .

Szombat, december 19, 2009


Sötét a Nap, a Hold és a csillagok

Tudassa velünk , mit jelent az, sötét a nap, a hold és a csillagok . Mi legyen a Biblia , hogy felfedje .


Jelenések 6:12,13
2. És láttam , amikor kinyitotta a hatodik pecsétet , és ott volt egy nagy földrengés , és a A nap elsötétült , mint a zsákvászon haja sötét , és az egész hold volt , mint a vér;
13. és Az ég csillagai a földre zuhant, A fügefa gyümölcsöt isinasambulat neki kis gyümölcsöt , amikor a fiatal vert erős szél .

Ézsaiás 13:10,13
10 A csillagok az eget és a lószerszám azok nem adják fény: a nap elsötétül az ő nő, és a hold nem okozhat neki fényt .
13 Ezért azt panginginigin az eget és a földet törli el a helyét a harag a Seregek Ura , és A nap ádáz haraggal ,

Joel 2:2,10,31
2 nap a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség , mint a hajnal elterjedt a hegyeken : a nagy ember és erős , soha nem volt még hasonló , se nem lesz többé, azt követően , hogy a amíg az év több generáció számára .
9 Ők hágják a várost , futnak a falon, A felmenni a házak , belépnek az ablakokat , mint egy tolvaj .
10 föld rengés előttük , az egek remegni : a Nap és a Hold is elsötétült , és a csillagok vissza csillogó

Ezékiel 32:7
7. És mikor nautas fogom fedezni az eget , és hogy azok a csillagok , van egy felhős nap és a hold nem ad rá fény.

Matthew 24:29
29 után azonnal ama napok nyomorúsága a nap elsötétül , a hold nem adja neki a fény és a csillagok lehullanak az égből , és azokat a hatásköröket az ég ;

Ézsaiás 34:4,5,6
4 És az ég seregének kell, és az egek , mint egy spirál , és minden fogadó eshet mint egy hervadt levél a szőlő , és a csökkenő levél ábra .
5. Mert kardom ivott a mennyben : íme , akkor gyere le után Edom , és az emberek az én átka , az igazságszolgáltatás .
6 Mert az Úr, tele van vérrel , zsiradék kövérsége , a vér a bárányok és kecskék , a zsír a vesék a kosok : Az áldozatot az Úrnak a Bozrah , és egy hatalmas vágás Edom földjén.

Ezékiel 08:16
16 És vitt engem a belső udvarra , a ház az Úr , és íme , az ajtó a templom a Jehova között a tornác és az oltár , körülbelül öt és húsz ember , hátukat felé templom , és a néző keleti , és a ők imádják a nap a keleti oldalon.

Ezekiel 6:3,4,8 , 11-13
3 És mondják , Ti Izrael hegyei , hallja az Úr szavát . Így szól az Úr Isten a hegyek és dombok , a folyók és a völgyek : Íme , Én, én , fog egy kardot rátok, és én tönkre fogja tenni a magas helyeken.
4. és Ön oltárok kell elhagyatott , és a képek törveÉs én leadott le a megölt emberek előtt a bálványokat .
8 De én hagy maradékot, tehát van néhány , hogy megszabaduljanak a kard a népek között , ha lesztek szétszórva az országban .
11 Így szól az Úr, az Isten , verd meg a kezedet , és a pecsét a lábad , és azt mondja: Ó, jaj! minden gonosz undorító az Izráel házának , a akkor csökken a kard , az éhínség, dögvész és.
12 A távoli fog halni a dögvész , és közel van a csökken a kard , és malabi és surround meghal az éhínség: Így fogom elérni haragom rájuk .
13. és tudod, hogy én vagyok az Úr , amikor megölték lesznek az emberek között a bálványok körül oltárok, alapján minden magas dombon , az összes csúcsok a hegyekben, és minden lombos fa alatt , és vastag tölgyfa alatt minden , ahol felajánlotta édes ízét , hogy minden bálványok .

Jeremiás 7:30,31,32
31 És építettek, a magas helyek Tophet, A völgyben a fia Hinnom, Hogy éget fiaikat és leányaikat a tűzben , amit nem parancsoltam , sem jutott az eszembe .
32 Ezért íme , jönnek napok mondja az Úr , hogy ő hívott Tophet , sem a völgyben a fia Hinnom , de a völgy vágási : mert kell temetni a Tophet , míg nincs hely eltemetni .
33 A szervezetek az emberek húst kell a tyúk az ég , és az állatok a föld : és senki nem megijeszteni őket.

Jeremiás 32:35
35 És építettek a magaslatokra és Baál, A völgyben a fia Hinnom, Hogy haladnak át a tűz fiai és leányai a Molech , amit én parancsoltam nekik, hogy ne , nem jutott eszembe , hogy ezt utálatos , okozhat Júda .

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1. íme , azokban a napokbanÉs abban az időben , amikor visszatért a fogságból Júda és Jeruzsálem .

2 I fog összegyűlni minden nemzet , és azokat A völgy Josafát, És könyörögni nekik ott népem és az én örökség Izrael, akikkel szétszóródtak a népek közé , és elváltunk földemet ,

13 Tedd a sarlót , a betakarítás érett : jönnek , mennek, a winepress megtelt , a kád túlfolyó , saját gonoszságuk nagy .

14 Tömegek , tömegek a völgyben a határozat! A nap a Jehova közel van a völgyben a határozat.

15 A nap és a hold elsötétült , és a csillagok vissza csillogó .

16 És Jehova majd ordít származó Sion , és hallatja hangját Jeruzsálemből , és Az ég és a föld rázzaDe az Úr lesz a remény népe , és bizonyítékot Izrael fiai .

18 És azon a napon , hogy a hegyek csepp édes bor , és a hegyek az áramlás tejjel , és az összes patakok Júda az áramlás vizeket , és A szökőkút a előjönnek a házaÉs a víz völgyében Sittim .

Ézsaiás 47:13,14
13 Ön nem szeret a legtöbbet a tanács : jelenlegi állása szerint prófétálj az égen és a csillagok , a hold a mangingilala, és mentse meg a dolgokat , hogy veled .
14 Íme , olyanok lesznek, mint a tarló ; éget őket tűzzel , akkor nem adja át magát a hatalom a láng: Nem babaga a mapagpapainitan , vagy a tűz mauupuan előtt .

Jeremiás 02:28
De a 28 hol vannak a te isteneid , amiket az Ön számára? hagyd, hogy akkor keletkezik, ha tudják menteni közben a baj: Mert száma szerint te városok a te istened, Júda .

Jeremiás 8:2,12
2 És azok terjedését A nap és a hold , és minden az ég seregének voltak, és az általuk szolgált , és követte őt, és az általuk kért, és akit tisztelnek: Nem összegyűjtött , vagy eltemették , akkor azokat a földön .
Közül 12 azt szégyellem , amikor elkövetett utálatos ? Nem , ezek egyáltalán nem szégyelli , nem tudták zavarba : tehát akkor tartoznak * Azok között, akik alá; A Látogatásuk idején kell őket dobni, mondja .

* A közepette a bálványok

Ézsaiás 47:13
13 Ön nem szeret a legtöbbet a tanács : jelenlegi állása szerint prófétálj az égen és a csillagok , a hold mangingilala kapcsolatban , és mentse meg a dolgokat , hogy történik veled.

Mózes ötödik könyve 17:03
3. és elment , és szolgált más isteneket és imádják őket , vagy a nap , vagy hold , vagy a fogadó az ég I iniutos ;

2 Krónika 33:5
3 Mert újra felépítették a magas helyeken Ezékiás az ő atyja , és ő épített oltárokat , hogy Baal , és készített ligetek , és a imádták az összes fogadó az ég , és szolgált nekik,
4. és Ő épített oltárok házában, amelyet az Úr azt mondta , A Jeruzsálem nevem mindörökké .
5 És ő épített oltárokat , hogy a fogadó az ég két bíróság a házat az Úr .

2 Királyok 17:16
16 És elhagyta minden parancsolatait , hogy az Úr az Isten , és tette őket olvasztott képeket , akár két borjú , és készített egy ligetbe , és imádták az összes fogadó az ég , és a Baal szolgált .

2 King 21:3,4,5
3. ben újra felépítették a magaslatokon amely Ezékiás az ő atyja , és ő nevelt fel a Baal oltárát , és készített egy ligetben , akárcsak Ahab Izrael királya , és imádta az összes fogadó az ég , és szolgált nekik .
4. és Ő épített oltárok házában, amelyet az Úr azt mondta , Jeruzsálemben is tettem a nevem .
5 és épített oltárok minden az ég seregének a két bíróság a ház.

2 Királyok 23:05
5 És ő fogta a papok palasamba a bálványok , akit a király Júda felszentelt -hoz éget tömjént a magaslatokon a városokban JúdaÉs azok a helyek, Jeruzsálem körül ; számukra azt is, hogy leégett a füstölő Baal , a nap, a hold és a csillagok , és minden az ég seregének.

Természetesen a Nap, a Hold és a csillagok a bálványt imádják és használják a hamis próféták a saját jövendölése . Így a sötétben a Nap, a Hold és a csillagok : a vereség a hamis isten , a Sátán és az ő miniszterei .

Összeomlása a hamis isten Babilon is csökken . És bukása Babilon össze fog omlani, és vereség a Sátán és szövetségesei .

Ézsaiás 14:12,13,14
12 Hogyan vagy te esett az égből, O hajnalcsillag , fia a reggel ! hogy te vágott le a földre , amely tetted gyengíti a nemzeteket !
13 És azt mondtad magadnak , Én majd felszáll az égbe , én magasztalom trónom a csillagok felett az IstenÉs ülök a mount a gyülekezet , A legtávolabbi részein az északi:
14 Én majd felmenni felett magasságokba A felhők , hasonló leszek a Magasságos .

Milyen helyen a északra az ördög akar jönni?

Zsoltár 48:1,2
1 Nagy az Úr , és meg kell laposabb , A város a mi Istenünk , szent hegyen.
2 Gyönyörű a magasság , az öröm az egész föld, A Sion hegy , az északi oldalon a, A város a nagy király.

Jól elhelyezett bálványoknak az Úr házában ma reggel aka Sátán . Jelzi, itt a bukása , és vereség a bálványok , a szobor és kép , vagy sem .

Nem csak a bálvány egy kép és szobor tekinthető idol . Ha a próféták és a tanárok is hamis , és anélkül, hogy megértenék , hogy hívja őket isten bálványa . Csak tegyük fel, azok Isten és hiszem azt , hogy a tizedet , a különböző ajánlatokat.

A hamis isten meg minden magas dombon , az összes csúcsok a hegyek , a magasabb helyeken , a ház törött .

Jeremiás 50:2
2 Hirdessétek a nemzetek között , és közzéteszik , és létrehozott egy szabványt , közzéteszi , és nem titkolni : azt , Babilon venni , Bel is zavarba, merodach elájult , s képeket szégyenül , s bálványokat van döbbenve .

Jeremiás 51:47,53
47 Ezért íme , jönnek napok , hogy Fogom büntetni a faragott képek Babilon, és s az egész föld szégyenül, És minden mangabubulagta megölték őt vele.
53 Bár Babylon kell csatlakoztatni az égre , és bár ő kell megerősítsék a magassága az erejét , de jön hozzá a légterelők tőlem , mondja az Úr .

Micah 1:5,7
5 Mert a vétek Jákob ez az egész , és a bűneiért Izrael háza , Mi a normaszegés a Jacob ? Nem Szamaria ? és mik a magaslatokon Júda ? Jeruzsálem nem volt?
7 És Minden ő faragott képeit darabokra , és minden vele béreket felfalták a tűz , és az összes lány bálványok majd feküdtem elhagyatott, A bérlet a parázna lány gyűlt össze , és a bérlet egy szajha mangauuwi .

Jeremiás 10:11,15
11 Így ezt mondjátok nekik , Az isteneknek, hogy nem tette az eget és a földet , ezek elvesznek a földről , és a szabad ég alatt.
15 Ezek a hiúság , a munka a hibák : a látogatás során nekik felhasználják őket.

Ézsaiás 21:09
9 És íme , itt jön a szekere a férfiak , lovasok párosával . És ő válaszolt és így szólt: Babilon Elesett, elesett , és minden faragott képeit a lány istenek ő tört vala a földön.

Ézsaiás 24:23
23 Azután átkozott a hold, és A nap szégyelli: Mert az Úr, a Seregek fog uralkodni a Mount ZionÉs Jeruzsálemben , és a vének előtt, ő a dicsőség .

Tehát jobb , vagyis a sötét a nap, a hold és a csillagok hullanak bálványokat .

Kard , éhínség és dögvész

Ez azok számára, mondván, a 4. márka előforduló egy időben . Úgy vélik, hogy azok, akik Krisztus igazán csak emberi . Nem csoda , hogy magyarázza a hibát a bibliai próféciák szellemében , mert az emberi és nem Isten .

Jelenések 6:7,8
7 És amikor kinyitotta az negyedik márka, hallottam a hangját a negyedik élőlény mondván : Jer .
8 És látám, és íme, egy fakó ló , és ő ült itt a neve halál , és a Pokol követte őt . És kaptak hatalmat a negyedik része a föld , ölték meg a kard , és az éhség , és csapás , és a vad állatok a Föld.

Jeremiás 16:4,6
4 Ezek hal fájdalmas halálesetek : ők panaszkodott , vagy eltemették őket , olyanok lesznek, mint az ürülék a földön , és felhasználják őket a kard , éhínség ésÉs testük eledele a madarak a levegő , és az állatok a Föld.
6 A nagy és a kis meghal ezen a földön ; nem voltak eltemetve , vagy ezután kesereg a nép, Vagy meg kell vágni , vagy a számukra ;

Jeremiás 25:33
33. És a megölt az Úr azon a napon kell egyik végétől a föld másik végén a föld : azokat nem lehet panaszkodott , sem gyűjtött , és nem temette : azokat az ürülék a földön.

Jeremiás 24:10
10 És Küldöm a kard , az éhínség , és a pestis, Köztük , amíg ők fogyasztják a földet , hogy én adtam nekik és szüleiknek .

Jeremiás 21:5-9
5 és Én magam elleni küzdelem akkor a kinyújtott kézzel és erős karral , a düh , és harag , és a nagy haragjában.
6 És én peszuszom lakói a város , ember és állat : meg fognak halni egy nagy dögvész.
7 És utána , mondja az Úr , adom Sédékiás , Júda királyának , és az ő szolgái , és a nép , és azok, akik továbbra is ebben a városban a dögvész , a kard , és az éhségtől, A kéz a Nabukodonozor babiloni király , és a kezét az ellenség , és a kezébe , akik igyekeznek az élet , és ő lesújt rájuk a kardélre , ő kegyelmet nekik , sem szánalom , sem a tartalék minden .
8 És ezt mondják , így szól az Úr , Íme , én meg , mielőtt az életmód , és ahogyan a halál,
9 Azt , hogy megmarad ebben a városban meghal az éhség , és a kard és gyűjtésévelt , de a ki és falleth a káldeusok , hogy megostromolja te, ő él , és az ő élete lesz neki .

Jeremiás 27:13
13 Miért akartok halni , te és a te néped , A kard , az éhínség, dögvész és, Mint Jahve szólt illetően a nemzet , amely nem szolgál a babiloni király ?

Jeremiás 38:2,3
2 Ezt mondja az Úr , Azt , hogy megmarad ebben a városban meghal a kard , az éhínség , dögvész ésDe úgy tűnik, hogy a káldeusok élni , és az ő élete lenne áldozatul neki , és ő élni .
3 Ezt mondja az Úr , Ez a város adott kezébe a hadsereg a babiloni király , és vele .

Jeremiás 11:22,23
22 Ezért ezt mondja a Seregek Ura : Ímé , én megbünteti őket : A fiatal emberek halnak meg kard által , fiaik és lányaik meg fog halni , mert éhen;
23 És nem lesz maradéka őket: mert én hozza meg a gonosz emberek Anathoth , még az év Látogatásuk.

Jeremiás 23:12
12 Ezért az utat kell nekik , mint megcsúszhat a sötétben : ők vezetik , és ott esnek : mert én fog rosszat rájuk , még az év Látogatásuk, mondja .

Jeremiás 15:02
2- át , amikor azt mondta , Hol vagyunk ? akkor te mondd meg nekik : Ezt mondja az Úr , A halál , a halál , és a kard , a kard , és az éhínség , az éhínség , és a fogságban , fogságba .

Jeremiás 43:11
11 És ő jön , és lesújt az Egyiptom földjén , hogy aki halál kap a halál , és a fogságban vannak fogságban , és hogy a kard a kard .

Jeremiás 44:28
28 És azt , hogy megszabaduljanak a kard küldi vissza a földre Júda az Egyiptomból , kevesen , és az egész Júda maradéka , aki belépett az Egyiptomból való tartózkodása nem kell tudni akinek szót kell állni , az enyém vagy az övék.

Ezekiel 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 A harmadik rész leszel ég a tűz a város közepén , amikor a nap az ostrom teljesülnekÉs hogy a harmadik részt , és lesújt a kard körül , és egy harmadik része fogsz szét a szélben , és én is készít egy kardot utánuk .
9. és Azt teszem , hogy ha nem tettem , és én még mindig szeret , Az összes undorító .

11 Ezért ahogy élek , mondja az Úr Isten , bizonyára , mert a te tisztátalan szentélyemet minden te utálatos dolog, és minden te undorító , ezért majd én is csökkenni téged , se a szemem , és én is nem szabad .
12 A harmadik rész a téged meghal a pestis , az éhínség és az általuk fogyasztott közületek , és a harmadik rész esik a kard körül téged , és a harmadik részben majd szét minden irányban , , és dolgozzon ki egy kard után .
13 Így a haragomat , és én is okozhat haragom rájuk , és én a vigasztalást : és akkor megtudják, hogy én , az Úr mondtam az én lelkesedés , amikor már elért haragom bennük .

14 Továbbá , hogy téged a pusztulás és a szemrehányásA nemzetek között , amelyek körül , a szemében mindazt .
16 Amikor küldje el neki a gonosz nyilak az éhség , a megsemmisítés , amit küld , hogy elpusztít benneteket . És növeli az éhínség rátok , és megtöri a személyzet a kenyér ;
17. és Küldök rátok éhínséget és a gonosz fenevadakÉs akkor megfoszt vmitől rád , és döghalál és a vér át kell vezetni téged, és hozom a kardot reád : Én , az Úr mondtam .

Ne hasonlítsuk össze az Isten ( vers 9) , de azt olvassuk a Jelenések könyvében , hogy az Úr nem lesz nehéz . Ha tehát van Ezékiel 05:12 ugyanaz a Jelenések 06:08
Ezekiel 6:3,4,8,9,11-13
3 És mondják , Ti Izrael hegyei , hallja az Úr szavát . Így szól az Úr Isten a hegyek és dombok , a folyók és a völgyekItt , Én, én , fog egy kardot rátok, és én tönkre fogja tenni a magas helyeken.
4. és Ön oltárok kell elhagyatott , és a képek törve, és Én öntött le a megölt férfi , mielőtt a bálványoknak.
8 Mégis fogom hagyni maradványa , hogy ti is van néhány , hogy megszabaduljanak a kard a népek között , mikor lesztek szétszórva az országban .
9 És azt , hogy a menekülési fogsz emlékezni rám a népek között, ahová azokat fogságban , hogyan is szakított a whorish szíve, amely eltávozott tőlem , és a szemükben , a szajha után bálványokÉs akkor nem állhat magukat a saját szem elől a bajt az általuk minden utálatosságok .
11 Így szól az Úr, az Isten , verd meg a kezedet , és a pecsét a lábad , és azt mondja: Ó, jaj! minden gonosz undorító az Izráel házának , a akkor csökken a kard , az éhínség, dögvész és.
12 A távoli fog halni a dögvész , és közel van a csökken a kard , és malabi és surround meghal az éhínség: Így fogom elérni haragom rájuk .
13. és tudod, hogy én vagyok az Úr , amikor a a megölt férfi közül kell a bálványok körül oltárok, alapján minden magas dombon , az összes csúcsok a hegyekben, és minden lombos fa alatt , és vastag tölgyfa alatt minden , ahol felajánlotta édes ízét , hogy minden bálványok .
14 És én kinyújtom kezemet ellenük , és teszem a földet kietlen és hulladék , A vadon felé Diblah , hogy minden települések : és ők tudják, hogy én vagyok az Úr .
2. bekezdésében Ezékiel azt mondja, hogy az 5 napos rendezvény az a nap, az ostrom , és azt mondták, a hegyek és dombok , völgyek és folyók . Miért ? Mert vannak bálványai . Emellett a kard , éhínség , dögvész és a vadon élő állatok küld az Úr , ő is pusztulás és pusztítás. Ezékiel 05:14 és Ezekiel 06:14


Amit Jézus mondott a napon az ostrom ?

Luke 19:43,44
43 ha az elkövetkező napokban , Ön babakuran fal az ellenség , és a ostrom alá vanÉs az oldalon gigipitin,
44 És te ilulugso földre , és a gyerekek benned ; és nem hagy benned követ kövön: Mert te nem ismeretes, a látogatás idején te .

Üdvözöljük a Lukács 21:20-25
De 20 amikor látta, erőd A házigazdák megvédeni Jeruzsálem, Akkor tudom, hogy ő megsemmisítése volt közel .
21 Akkor az a júdeai meneküljenek a hegyekbe , és ezen belül a városban jött elő , és a helyszínen nem kerülhetnek be a városba .
22 Mert ezek a napok a bosszú, Hogy eleget mindezen dolgok vannak írva .
23 Jaj a nagdadalangtao , és ápolási azokban a napokban ! mert ott lesz nagy szorongás a földön , és harag ebben az országban .
24 És akkor csökken a kardÉs elhordja fogságban az összes népek és Jeruzsálem taposott a pogányok , hogy teljesítse az idő a pogányok .

Továbbra is olvasni bekezdésben
25 És ott kell jelek Nap és a Hold és a csillagok , és a földön szorult az ország , amely matitilihan a hang a tenger és megduzzad ;

Azt mondja, a 25. pontban is 6. márkák . Emlékszel kezdtük 4. márka ?

Itt van a magyarázat a négy márka .
A lovasok , tekinteni, mint a negyedik pecsétet indult , jelzi, folyamatos terjedése és bővítése a katolikus egyház a mértékét , akinek hatalma meghaladta a negyedik a föld .
El a jelentését , és a bizonytalanság , mert megölik a kard , éhínség és döghalál a bálványok imádata . ( Ezékiel 05:11 )

A látogatás során ...

Találjuk meg , ha ellátogatnak során Jézus mondta Lukács 19:44 .

Luke 19:43,44
43 ha az elkövetkezendő napokban , akkor babakuran fal az ellenség , és ostrom alá te , és te gigipitin oldalon ,
44 És ilulugso a földre , és a gyermek téged , és téged nem hagy követ kövön ; mert te nem ismeretes az idő a te látogatás.

Először keresse meg a vonatkozó történt a látogatás során .

Jeremiás 11:22,23
22 Ezért ezt mondja a Seregek Ura , Íme , én megbünteti őket : a fiatal emberek halnak meg kard által , fiaik és lányaik fog meghalni, mert éhen ;
23 És nem lesz maradéka velük! Hozom rossz A férfiak Anathoth , még az év Látogatásuk.

Jeremiás 23:12
12 Ezért az utat kell nekik , mint megcsúszhat a sötétben : ők vezetik , és ott esik : a Hozom rossz rájuk, még év Látogatásuk, mondja .

Jeremiás 48:43,44
43 Pánik , és a gödör , és pergő , a rátok, O lakos Moáb , mondja az Úr .
44 Ő menekül a félelem beleesik a gödörbe , és ment a gödörbe került a csapda: Mert én fog neki Moáb Az év látogató számára, mondja .

Ézsaiás 24:17-23
17 A félelem , és a verem , és a csapda is rátok, O lakos a földön.
18. és történik , akik elmenekültek a szörnyű zaj esik a gödörbe , s hogy jön a központ a gödör kell venni a csapdát : az ablakok fölött nyílnakÉs az alapjait a föld rázza .
19 A föld teljesen , a föld teljesen megtört , a földre viszik a nagy.
20 A föld reel , mint egy részeges , és el kell távolítani , mint egy ház , és a kihágás annak kell nagy rá , és ősszel, és nem emelkedik .
21 És azon a napon, meg kell büntetni a hadsereg az Úr fölé , és a föld királyai a földön .
22 És gyűlt össze , a foglyok gyűjtött, a gödör , és becsukta a börtönben, és a sok nap múlva kell őket felkeresni .
23 Aztán összezavarta a hold és a nap szégyellem: A Seregek Ura uralkodik Sion hegyén és Jeruzsálemben , és a vének előtt, ő a dicsőség .

Jeremiás 50:27-32
27 Megölik az összes lány bikák , menjen le a vágási: Jaj nekik ! A a nap eljött , a nap Látogatásuk .
28 Hallgasd meg a hangját azoknak, menekülésre , és megszabaduljanak a föld Babilon , nyilatkoznia kell a Sion bosszút az Úr a mi Istenünk , a bosszú az ő templomában.
29 , valamint az íjászok ellen Babylon : mind ti , hogy hajlítsa az íjat , vele szemben tábort körös-körül , még sem azok menekülni : jutalmat őt szerint tetteit , elvégre ő , meg néki ; sapagka " Nem ő volt büszke Jehova ellen , szemben az Izrael Szentje .
30 Ezért neki fiatal férfiak tartoznak az ő utcákon , és minden ember a háború kell vágni , hogy a nap, mondja .
31 Íme , én ellened , ó, te a legbüszkébb , mondja az Úr , a Seregek Ura ; A te nap eljött az idő , hogy keresse.
32 És a büszke kell megbotlanak , és esik , és senki sem emel föl , és Én tüzet gyújtok az ő városokbanÉs megemészti minden körülötte .

Ezékiel 20:47,48
47 És azt , hogy az erdő a déli , Halljátok a szót a Jehova : Így szól az Úr Isten : Ímé , Én tüzet gyújtok bennedÉs megemészti minden zöld fa benned , és minden száraz fát : a lángoló tűz nem alszik ki , és minden arc délről északra kell égetni a lángok.
48. És az egész nép Én , az Úr gyújtott megNem alszik .

Luke 12:49,52,53
49 Azért jöttem , hogy tüzet a földönÉs mi mást szeretek , ha éget , hogy ?
52 Mostantól fogva lesz öt egy házban , három kettő ellen és kettő három ellen .
53 Lesznek osztva , apa fia ellen , és a fia elleni apa , anya és lánya ellen lánya ellen anyja , az anya nő ellen, a lánya és a lány anyja ellen, a jog.

Micah 7:4,6
4 A legjobb közülük , mint a tövis , a pinakamatuwid rossz , mint egy tüskés sövény : a napon, amikor megjövendölte az őr , még akkor is, a meglátogatás napján jött: Most kell őket .
6 Sinisiraang dicséretet a fiú az apa , a lánya riseth ellen az anyja , a lánya anyja ellen a jog: az ellenség az ember a saját háztartásban .

Tanú ( Ezékiel 20:47,48 )

Máté 3:10-12
10 És most szerzett jelezte, hogy a fejsze a fák gyökerén ; minden fa, ezért, hogy nem nagbubungang jól vágható le, és tűzre vetnek.
11 Én ugyan vízzel keresztellek meg nekik bűnbánatot : de hogy jön utánam is hatalmasabb , mint azt , hogy nem vagyok méltó , hogy készítsen a cipőjét : ő keresztel titeket a Szentlélek és a tűz;
12 a kezében , a gereblye , s alaposan tisztogatást a padlóra , és összegyűjti a búzát a gyűjtsön ; de a pelyva égeti olthatatlan tűz.

Jeremiás 08:12
Közül 12 azt szégyellem , amikor elkövetett utálatos ? Nem , ezek egyáltalán nem szégyelli , nem tudták zavarba : ezért kell közéjük tartozik , hogy tartozik ; A Látogatásuk idején kell őket dobni, mondja .

A következő bekezdésekben tudni fogod , hogy kaugayan vizitáció során .

Ézsaiás 34:4-10
4 És minden az ég seregének fel kell oszlatni , és az egek , mint egy spirál, és minden fogadó eshet , mint a nyárfalevél lesújtó a szőlő , és a csökkenő levél ábra .
5 A Kardom ivott a mennyben : íme , akkor gyere fel EdomÉs az emberek az én átka , az igazságszolgáltatás .
6 kardja az Úr tele vérrel , zsiradék kövérsége , a vér a bárányok és kecskék , a zsír a vese a kosok : az Úr az áldozatot Bozrah , és egy hatalmas vágás Edom földjén.
7 És a vad ökrök jön le , és az ökrök a bikák , és a földjüket kell a vér , és por készült szalonna lehetnek.
8 A nap a bosszú az Úr , az év jutalmat a harc a Sion.
9 És a patakok annak kell alakítani dobás , és a por azok a kénköves , és A föld annak válik égő szurok.
A 10. cikk nem alszik éjjel , sem nappal ; A füst azok menjenek fel mindig, mindenkor fel kell törni, Nincs ember átmegy rajta magpakailankailan .

Ézsaiás 61:1,2
1. Az Úr Lelke van rajtam, Isten , mert az Úr kent föl engem , hogy prédikálják jó hír szólt a szelídek , ő küldött engem , hogy meggyógyítsa a megtört szíveket , hogy hirdesse szabadon a foglyokat , és nyissa meg a börtönben foglyot ;
2 A hirdesse az elfogadható éve az Úr , és a nap bosszúja Istenünk, A komfort minden, gyászolnak ;

Ézsaiás 63:1-5
1 Ki ez , hogy jön -ból Edom , festett ruhákat a Bozrah ? ez az ő dicsőséges ruházat , utazás a nagysága az erejét ? Azt , hogy beszélni igazságát, hatalmas menteni .
2 Miért piros a tied , a ruházati és a te ruhadarabokat kedvelem treadeth a winepress ?
3 Van tapostak a winepress egyedül , és a város nem velem : igen , én taposta őket haragomban , és tapossák őket haragom , és a vérük kell hinteni az én ruhák , és a folt az én ruhákat .
4. bosszú napja van a szívemben , és az év az én megváltott eljött.
5 És néztem , és nem segített , és kíváncsi voltam , hogy nem fenntartható , így mentve a saját kezét , és haragom , hogy tartós meg .

Jeremiás 46:10
10 A nap az Úr, a Seregek Ura , A bosszú napja , hogy megbosszulja őt ellenségeiÉs a kardot, megemészti , és jóllakott , és a vér , mert az Úr , a Seregek Ura kinek áldozatot északon az Eufrátesz folyó .

Nem bevonva őket vizitáció során ?

Hóseás 09:07
A 7 A látogatás napján érkezett, A nap a megtorlás jön, ismert Izrael , a próféta is bolond , az ember a szellem őrült , a számos te gonosz , és mivel a nagy ellenségeskedés .

Ne feledje, a Hóseás 9:07 . Megint olvasni Lukács 19:43,44 előtt .

Luke 19:43,44
43 ha az elkövetkező napokban , Ön babakuran fal az ellenség , és ha ostrom aláÉs gigipitin oldalra ,
44 És ilulugso a földre , és a gyermek téged , és téged nem hagy követ kövön , mert te nem ismert, az idő a te látogatás.

Lucas 21:20,21,22,28
De 20 amikor látta seregek Jeruzsálemet, Akkor tudom, hogy ő megsemmisítése volt közel .
21 Akkor az a júdeai meneküljenek a hegyekbe , és ezen belül a városban jött elő , és a helyszínen nem kerülhetnek be a városba .
22 Mert Ezek a napok a bosszú, Hogy eleget mindezen dolgok vannak írva .
28 De amikor a dolgok kezdtek történni fog nézni , és emeljétek fel a fejeteket , mert csukd be a megváltás.

Hóseás szerint 09:07 , a látogatás napja az a nap, a bosszú és a szerint Lukács 21:20,22 a bosszú napja még történni a jövőben . Ha tehát a meglátogatás napján fog történni a jövőben , valamint az egyéb írások a próféták .

Zorobábelt Angel In The East

Zorobábelt angyal tényleg a felkelő a nap ? Menjünk meg ezt. Olvasunk neki bevezetését írta a próféták .

Haggai 2:21,22,23
21 Beszélj Zorobábelt kormányzójának Júda , mondván: Fogom rázni az eget és a földet;
22. és Fogom megdönteni a trónt a király , és én tönkre fogja tenni az erőssége a királyság a nemzetÉs én majd megdönteni a szekereket , és akik bennük , és a lovak és a lovasok az jött le , mindenki a kard az ő testvére .
23 Ez a nap, mondja a Seregek Ura , Én tégedet , O Zorobábelt, az én szolgám , a fia Saláthielt , mondja az Úr , és Teszlek pecsétgyûrû, Az én választottalak téged , mondja a Seregek Ura .

Nyilvánvaló, hogy az Úr elküldi Zorobalel napon Isten rázza az eget és a földet . A remegés a mennyben és a földön van implicit az új szövetséget , hogy a jövőben is sor .

Zsidók 12:27,28,29
27 És Ez a szó , még egyszer , a pinakakahuluganan el azokat a dolgokat , hogy megrázta , akárcsak azok a dolgok , hogy továbbra sem rázni.
28 Ezért kézhezvételétől számított egy királyság meg kell őrizni, Van egy kegyelem rajta vagyunk képesek tisztelettel és félelemmel , hogy milyen szolgáltatások Istennek tetszeni ;
29 Mert a mi Istenünk emésztő tűz .

Pál azt mondja , hogy távolítsa el is szállítják , és nem mozdult . Olvassa el a Jelenések könyve is elveszti , ha a rengés .

Jelenések 6:12-17
12 És láttam , amikor kinyitotta a hatodik pecsétet , és volt egy nagy földrengés , és a nap elsötétült , mint a zsákvászon haja sötét , és az egész hold volt , mint a vér;
13. és Az ég csillagai a földre zuhant, A fügefa gyümölcsöt isinasambulat neki kis gyümölcsöt , amikor a fiatal vert erős szél .
14. és Az ég szétnyílt , mintha könyv egy kétségbeesett fuldokló, és minden hegy és sziget költözött a helyére.
15. és Az a föld királyai , és a fejedelmek és a vezérek és a gazdagok és hatalmasok, és minden szolga és minden Freeman , a nagsipagtago a barlangokban és a sziklák hegyi;
16 És azt mondják , hogy a hegyek és sziklák , a Fall minket, és mi fogja az arcát ül a trónon , és a harag a Bárány:
17 Mert jött a Nagy nap a haragÉs ki tudja állni?

Az erős földrengés 12. vers a remegést a mennyben és a földön . Versben 14 mondta nabalumbon nalulon vagy elveszett az ég és a hegyek , és elvesztette az egyenértékű az ég és a föld . Amikor megrendült , vagyis nem lehet váltja Paul költözött . Mi a helyzet az írásaiban a próféta , amikor az emberek elrejteni a barlangokban , mint azt a 16. vers ? Olvasunk az írásait Ézsaiás .

Ézsaiás 2:10,19,21
10 Írja be a rock , és rejtse el téged a por , mert félt az ÚrÉs a dicsőség az ő felsége .
19. és ember bemegy a barlangot a sziklák , barlangok és a föld , mert félt az ÚrÉs a dicsőség az ő felsége , amikor felállt rázza , hogy erőszakosan a földre.
21 A lép a terek a sziklák , és a tetejét a rongyos sziklák , a félelem az ÚrÉs a dicsőség az ő felsége , amikor felállt rázza , hogy erőszakosan a földre.

Tartani az embereket a megfelelő helyre a sziklák és a clefts a szikla emelkedik az Úr napja , hogy rázza a földet . Különbségtétel nélkül azt a Jelenések mondta .

Mi más egyéb írásai Ésaiás , hogy megfelel a Jelenések könyve ?

Ézsaiás 13:10,13
10 Mert Az ég csillagai és a lószerszám azok nem adják fény: a nap elsötétül az ő nő, és a hold nem okozhat neki könnyű.
13 Ezért Én panginginigin az eget és a földet törli el a helyét a harag a Seregek Ura, és A nap ádáz haraggal,

Ez ugyanaz a Jelenések 6:12,13 és versben Ézsaiás 13 13 látható a Jelenések 6:17 arról a napról, a harag vagy az Úr haragja .

Az alábbiakban megfelel a Jelenések 06:14

Ézsaiás 34:4,8
4. és A fogadó az ég kell, és az egek , mint egy spirál, és Minden befogadó eshet , mint a nyárfalevél lesújtó a szőlő , és a csökkenő levél ábra .
8 A napján a bosszú az Úr , az év jutalmat a harc a Sion.

2 Péter 3:10
10 De az az Úr napja mint a tolvaj , aki Az ég ezen a napon vissza fog térni A nagy zaj , és a dolgok a mennyben lesz oldva a forró hő , a föld és az üzemi égették a földön .

Elolvashatja a következő bekezdésben majd , és meghatározni, hogy mikor és hogyan történik .

Most , ha vissza Haggai 2:21-23 ítélet előtt , 23 versben mondja, hogy Zorobábelt tesz pecsétet. És amint azt olvassuk a Jelenések 6:12-17 így folytatódik olvasó a Jelenések 7:1,2

Jelenések 7:1,2
1 És után Láttam négy angyalt állani a négy sarkából a Föld , amely ellensúlyozza a négy szél a földön , nehogy a szél fúj a föld , vagy a tengerre, se semmi fára.
2 és Láttam egy másik angyalt emelkedik az emelkedő az a nap , és a pecsétek az élő IstenÉs kiálta nagy szóval , hogy a négy angyal , aki adta maipahamak a föld és a tenger ,

Először megtudja, ki jön , ahogy Jézus mondta a sötétség után a nap, a hold és a csillagok , és megrázta az eget és a földet Jelenések 7:1,2 mert mellett előfordul a Jelenések 6:12-17 . Mondani versben 1. Kinyilatkoztatás 7 " És miután a " Menjünk olvasható ugyanazon esemény a Máté 24:29,30

Máté 24:29,30
29 De nyomban nyomorúsága után azokban a napokban kell elsötétült a nap és a hold nem adja neki a fény és a csillagok lehullanak az égből , és kell hatáskörét az ég:
30 És akkor fel kell tüntetni a jele az embernek Fia a mennyben: És akkor minden törzs a földön, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel .

Jézus szerint , jön a sötétség után a nap, a hold és a csillagok és reszketés vagy remegés az ég és a föld az Emberfia . Ha tehát az angyal felfelé az emelkedő a nap ( Jelenések 07:02 ), az Emberfia . És az Emberfia , mint God'll Zorobábelt ( Haggai 02:23 ) ma yayanigin pangangatalin Isten vagy ég és föld ( Máté 24:29 )

Mondja több bizonyíték arra, hogy Zorobábelt küld a Krisztus .

Zakariás 4:6-10
6 Aztán ezt felelte nekem, mondván , ez a szó az Úr szólt Zorobábelt , mondván , nem is az , és nem a hatalom , hanem a lelkem, mondja az Úr a hadsereg .
7 Ki vagy te , ó, nagy hegy ? előtt Zorobábelt akkor lesz egyszerű, És ő hozza elő a fejfa a kiabálás , Grace , kegyelmet neki .
8 Emellett a szót az Úr hozzám , mondván ,
9 Kezében van Zorobábelt alapkövét , az alapja ez a ház , a keze is befejeziÉs tudod , hogy a Seregek Ura küldött engem hozzátok .
10 Mert kicsoda megvetették a napon a kis dolgokat? A e hét örülnek, és látják a zuhanásszerű kezében Zorobábelt: Ezek voltak a szemében az Úr, Melyik fuss ide-oda az egész földet .

Zakariás 3:8,9
8 Hallgasd most, Ó Józsue főpap , te és társaik , hogy üljön előtted : mert a férfi jele : mert íme , Hozom elő az én szolgám a Branch.
9 Mert íme , a kő , amit hoztak előtt Joshua ; meg egy csapásra a hét szemeÍme , én majd gravír a gravírozás annak , mondja a Seregek Ura , és Leveszem a gonoszsága , hogy a területet egy nap alatt.

Szerint Zakariás 4:10 fogja látni a zuhanásszerű kezében Zorobábelt . A zuhanásszerű szerint Zakariás 3:09 hét szeme . Milyen az új szövetség mondani erről ?

Jelenések 1:16,21
16 És jobb kezében hét csillagotÉs a szájában jött egy éles kard két szélét: És az arca , mint a nap shineth mélyen .
20 misztériumának a hét csillagot , hogy láttam én jobbÉs a hét arany gyertyatartót . A hét csillag az angyalok a hét egyházakÉs a hét gyertyatartó a hét egyház .

Amos 07:07
7 Így megmutatta : és íme , az Úr mellett állt egy fal , amely szerint történik zuhanásszerű , A zuhanásszerű a kezében .
Kinek a kezét látta, hogy a hét angyalnak , vagy nehezék ? Ki mit gondol?

Ezekiel 9:2-7,11
2És íme , hat férfi jött , ahogy a felső kapu , amely hazudik észak felé , minden férfi a pusztító fegyvert a kezében , és egy ember a közepén azok öltözött a vászon , a tinta az író az ő oldalán. És jöttek , és megállt mellette a bronz oltár .
3És dicsősége Izrael Istenének eltûnt fel a kerub , mire , hogy az ajtó a ház : s felszólította a férfit öltözött vászon , a tinta az író az ő oldalán .  
4És monda néki : Menj át a város központjában , a közepén Jeruzsálem , és tesz egy jelet a homlokán Az emberek, sóhaj és kiáltás az egész ország utálatosságok , hogy követik a közepén .
5És mások is mondták az én tárgyaláson , Menjetek a városba utána , és lesújt : ne engedd el a szabad szemmel , se nem ti szánalmat ;  
6Teljesen tönkre a régi , a fiatal férfi és nő , valamint a gyermekek és a nők , de nem jön valaki , aki tinandaan , és kezdődik az én menedéket . Aztán kezdődött az öregek , hogy a templom elõtt voltak .  
7És monda nékik: szorosban a házat , és töltse ki a bíróságok a megölt : menjetek előre . És mentek tovább, és megverte a városban .
11 És íme , A férfi öltözve vászon , a tinta az író maga mellé , jelentették az ügyet , mondván , tettem , amit parancsolt nekem.

Ha észrevette , a férfi öltözött textília tintával író az ő oldalán , nem pedig a kard . Ő zárt a nép gyászolt minden utálatosságok . Milyen undorító ? Rendelkezésre Ezékiel 8. A férfi öltözve vászon egyik jelképe az Isten Fia , a Krisztus .

Csütörtök 10 december 2009


Lord fog jönni ... Vagy az egyetlen ember az Isten ?



Joel 2:1-3,9-11
1 Fújja a trombitát a Sion , és hangjelzést ad a szent hegyen: Legyen minden lakosa a föld A nap a Jehova eljön , mert;
2 Nappal a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség , mint a hajnal elterjedt a hegyeken: A nagy és erős ember , soha nem volt még hasonló , se nem lesz többé, azt követően , még az év több generáció számára .
3 A tűz felfalja előttükÉs mögöttük a láng ég : a föld , mint az Éden kertjének előttük, és mögöttük egy elhagyatott vadonban , igen , és semmi sem kerülte el .
9 Az ugrást követően a város , futnak a falon , hogy mászik fel a házak , belépnek az ablakokat , mint egy tolvaj .
10 A föld remeg előttük , az egek remegni : a Nap és a Hold is elsötétült , és a csillagok vissza csillogó:
11. és Jehova hallatja a hangját , mielőtt seregét : a saját tábor nagyon jó: Az erős, hogy az ő szavai ; A nap a Jehova nagy és rettenetesÉs ki tudja elviselem ?

Joel 3:1,2,18
1 Mert íme , Azokban a napokban , és abban az időben , amikor visszatért a fogságból Júda és Jeruzsálem.
2 I fog összegyűlni minden nemzet , és azokat le a völgybe Josafát , és hivatkozhat velük ott népem és az én örökség Izrael, akikkel szétszóródtak a népek közé , és elváltunk földemet ,
18. és megtörténhet , hogy a napHogy a hegyek csepp édes bor , és a hegyek az áramlás tejjel , és az összes patakok Júda az áramlás vizeket , és A szökőkút a előjönnek a házaÉs a víz völgyében Sittim .

Zakariás 1:16,17
16 Ezért ezt mondja az Úr , Visszatértem Jeruzsálembe irgalom, Az én házam épült meg , mondja a Seregek Ura , és a sort ki kell feszíteni Jeruzsálem felett .
17 Cry még egyszer , mondván: Ezt mondja a Seregek Ura : én városok még túlcsordulás a jólét , és a Jehova kell még kényelmes Sion , és újra kiválasztja Jeruzsálemet .

Zakariás 2:10,12
10 Énekelj és örvendezzünk , Ó Sion leánya ; mert íme , eljövök , és én lakozik köztetek, azt mondja.
12 És az Úr Júda örökli a részét a szent földet , és újra kiválasztja Jeruzsálemet .

Zakariás 8:03
3 Ezt mondja az Úr , Visszatértem a Sion , és a tartózkodási közepén Jeruzsálem: És Jeruzsálem városának hívnak az igazság , és a hegy a Seregek Ura , a szent hegyen .

Ézsaiás 30:25-27
25 És lesz folyók és kutak víz minden magas hegyre , és minden magas dombon , A nap nagy vágás , amikor a tornyok alá.
26 Továbbá a holdfényben kell a napvilágot , és a fény , a nap meg kell hétszeresére , ahogy a fény a hét nap , a nap, az Úr bind sebek népe , és meggyógyítja a stroke a a sebek .
27 Lásd , A neve az Úr eljön messze földről , égő haragja, És a sűrű füst umiilanglang : ajka tele vannak a felháborodás , és a nyelve , mint emésztő tűz :

Jeremiás 33:6,7
6 Lásd , Hozom , hogy az egészségügyi és a gyógyítás , és én majd gyógyítani őket, és felfedi nekik a bőség , a béke és az igazság.
7 És én fog okozni a fogságban Júda és Izrael a fogságban , és Én őket építeni , mint korábban.

Ézsaiás 25:9,12
9 És azt mondja azon a napon , Itt, a mi Istenünk , mi várt rá , és ő fogja megmenteni minket: Ez az Úr , azt várta , mi lesz boldog , és örül az ő üdvösségét .
12. és A magas erőd falai te az ő hozza meg , megsemmisült , és hozta a földre , hogy por.

Ézsaiás 33:2,5
2 Uram , legyen kedves nekünk : mi várt volna az Ön számára: Légy a kar minden reggel , üdvösségünk is időben a bajt .
5 Az Úr azt mutatta , mert lakik a nagy: Künn töltött Sion az igazságosság és igazság .

Ézsaiás 08:17
17. és Fogom várni az Úrra , aki tartja az arcát a Jákób házánS nézek rá .

--------------

2 Péter 3:7,10,12
De a 7 Az ég és a föld , ugyanazon szó tárolt ki a tűzoltók, amely fenntartotta a nap megítélésének és megsemmisítésére istentelen ember .
10 De az Úr napja , mint a tolvaj , hogy az ég ezen a napon fog múlni a nagy zaj , és a dolgok a mennyekben lesz oldva a forró hő , a föld és a munkálatok a helyszínen égették .
12 és komolyan azzal az óhajjal, a következő a nap az Isten , amely A láng elemek feloldódott , és a dolgok az ég majd elolvad a rendkívüli meleg?

2 Thesszalonika 01:07
7 És te , aki a problémás többi velünk , hogy sa , amikor az Úr Jézus az égből az angyalok hatalmát lángoló tűz,

Zsoltárok 50:3
3 Istenünk fog jönni , és csendes; Tűz pusztítja elõttÉs lesz nagyon nagy vihar körülötte .

--------------

Kinyilatkoztatások 22:12
12 Lásd , Eljövök hamar, és Az én jutalmam velem van , lapáttal, Hogy a jutalmat minden ember szerint tetteit .
13 Én vagyok az Alfa és az Omega , valamint az első és az utolsó , a kezdet és a vég.
16 Jézusom küldött angyalom vallomást tenni nektek ezeket a dolgokat a templomokban . Én vagyok a gyökér és az utódok Dávid , a fényes hajnalcsillag .

Ézsaiás 40:10
10 Lásd , Az Úristen jön erősÉs karját dönt neki : Íme , Jutalma vele van, S jutalmat előtte.

--------------

1 Thesszalonika 03:13
13 erősítése neki a szívét , tökéletes szentségben előtt a mi Istenünk és Atyánk , A jövő a mi Urunk Jézus minden ő szent.

Zakariás 14:1-9
1 Itt Az Úr napja jönHogy te elrontani között kell megosztani veled.
2. Fogom gyűjteni az összes nemzet Jeruzsálem ellen harcolniÉs a város kell venni , és a házak huzagolt , és a nőket meggyalázzák , és a felét a város megyen fogságba , és a többi ember nem térhet el a város .
3 Akkor megy az Úr , és azok ellen a nemzetek, mint amikor harcolt a csata napján .
4. és Talpra kell állni azon a napon az Olajfák hegyén, Melyik a Jeruzsálem előtt a keleti , és az Olajfák hegyén oszlik majd meg a közepén azok felé a keleti és nyugati .
5 És ti menekül a völgyben én hegyek , a völgyben a hegyek el kell érnie Azel nekik : igen, ti kell menekülni , mint ahogy ti menekült a földrengés napjaiban Uzziah király Júda , és a Az Úr az én Istenem jön, és minden szent vele.
6 és megtörténhet , hogy a nap, akik nem rendelkeznek világos , és a fényes hatályon kívül helyezését .

7 De egy napon ismert, hogy az Úr , sem nappal , sem éjjel , de azt kell , éjjel világít.
8. és megtörténhet , hogy a nap, hogy az élő vizek kimegy, Jeruzsálemből , fele kelet felé tenger , és a fele a tenger felé : télen és nyáron történik .
9. és Az Úr legyen király az egész föld felett: A nap az Úr egy , és az ő neve az egyik.

--------------

A fentiek alapján a vers , Jézus maga Isten . Nem ellentétesek az írta a próféták és az apostolok , mert az igazat Istentől .

Ézsaiás 31:4
4. Így szól az Úr nékem , Mint az oroszlán , és a fiatal oroszlán üvöltés az ő áldozatát , amikor számos pásztorokat hívják elő ellene , hogy nem félt a saját hangja , és nem is megalázza magát mert a zaj rájuk : így Legalább a Seregek Ura A Mount ZionÉs a domb harcolni .

Exodus 13:19
19 És Mózes vette a csontok József , mert ipinanumpang szorosan az Izráel fiainak , mondván , valóban Isten felkeresi ÖntÉs hozza a csontjaimat innen veled .

látogatás

Csütörtök 19 november 2009

Csütörtök, 22 október 2009


Napja


Kép : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* Az időtartam ugyanakkor ( a hely kapcsolódik koordinátora bibliai vers azt jelenti , hogy ugyanaz a leírás , és nem is kapcsolódik az ugyanezen fejezetben )

* Örök Szövetség

Ezékiel 37:25,26
25 És lakozzék a földre, amelyet adtam , hogy Jacob az én szolgám , melyben atyáitok : és ők laknak ott , ők és gyermekeik , és a gyermekek azok a gyermekek , örökre : és Dávid kell a herceg örökké. 26 Ezenkívül , Csinálok egy szövetséget a béke velük , legyen örök szövetségre velük ; és én majd tegyük őket és megsokasítom őket , és meg szentélyemet köztük örökre .

* David Susuguing

Ezékiel 37:24
24 És az én szolgám Dávid királynak kell nekikÉs mindnyájan egy pásztor : ők is járni az én ítéletek , és figyeljük meg az én alapszabályát , és csinál .

Jeremiás 30:9
9 De ők szolgálnak az Úrnak, Istennek , és Dávid a király , akit majd fel őket.

* az Úr napja ( Nagy és félelmetes )

Jeremiás 30:7
7. ! A ez a nap nagy, egyik sem olyan, mint ez : még akkor is, amikor a baj Jákób , de kell .

Joel 2:10,11
10 A föld remeg előttük , az ég remeg ; A nap és a hold elsötétült , és a csillagok vissza csillogó :
11 És az Úr is hallatja a hangját , mielőtt seregét : a saját tábor nagyon nagy : mert erős , hogy az ő szavai , az A nap Jehova nagy és rettenetes ; és ki tudja elviselem ?

kép : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* a harag napja

Ézsaiás 13:10,13
10 A csillagok az eget és a lószerszám azok nem adják fény: a nap elsötétül az ő nő, és a hold nem okozhat neki könnyű.
13 Ezért én panginginigin az eget és a földet törli el a helyét a harag a Seregek UraÉs a nap ádáz haraggal ,

* Destruction

Haggai 2:21,22
21 Beszélj Zorobábelt kormányzójának Júda , mondván: Fogom rázni az eget és a földet ; 22 És fogom megdönteni a trónt a királyság , és Fogom pusztítani erejét a királyság a nemzet ; és én majd megdönteni a szekereket , és akik bennük , és a lovak és a lovasok az jött le , mindenki a kard az ő testvére .

Kép : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* bosszúja

Jeremiás 46:10
10 Mert A nap az Úrnak , A Seregek Ura , A bosszú napja , hogy megbosszulja őt ellenfelei : a kard és megemészti , és jóllakott , és a vér , mert az Úr , a Seregek Ura kinek áldozatot északon az Eufrátesz folyó .

Luke 21:22,25,26
22 Mert Ezek a napok a bosszú, Hogy eleget mindezen dolgok vannak írva .
25 És lesznek jelek a Nap és a Hold és a csillagok ; és a földön szorult az ország , matitilihan a hang a tenger és megduzzad ;
26 férfi , mert attól tartanak , és várja a dolgokat , hogy jöjjön a világra ; mangangatal a hatáskörét az ég .

* Bejelentkezés az égen ( fekete az a nap, a hold és a csillagok )

Jelenések 6:12,13
12 És láttam , amikor kinyitotta a hatodik pecsétet , és volt egy nagy földrengés ; és A nap elsötétült mint neked van egy durva sötét haj , és a Az egész hold lett , mint a vér;
13 És az ég csillagai a földre zuhant , mint a fügefa gyümölcsöt isinasambulat neki kis gyümölcsöt , amikor a fiatal vert erős szél .

* Yayanigin vagy rázza az ég és a Föld


Ézsaiás 13:10,13
10 A csillagok az eget és a lószerszám azok nem adják fény: a nap elsötétül az ő nő, és a hold nem okozhat neki fényt .
13 Ezért Én panginginigin az eget és a földet yayanigin ahol a harag a Seregek Ura , és A nap ádáz haraggal ,

* elrejtése barlangokban , és a rock People

Ézsaiás 02:19
19 És az emberek majd bemegy a barlangot a sziklák , barlangok és a föld, A félelem az Úr , és dicsősége ő felségének , amikor felállt , hogy rázza a földet .

Amikor az emberek elkezdik mondani , hogy a hegyek és sziklák " elborít minket?

Luke 23:29,30
29 Mert íme , jönnek napok , azt mondja: " Boldogok a meddők , és a wombs , hogy soha nem nangagdalang - embert, és az emlők , hogy soha nem nangagpapasuso .
30 Akkor azt fogják mondani , hogy ezek a hegyek , a Fall minket, és a hegyek , Cover minket.

Magpapatabon választ , amikor azt mondják, az idő az emberek ( különösen a nők) , aki megáldotta a kopár és a wombs , hogy soha nem nagdalantao ...

Miért nő mondja Boldogok a meddők , és a wombs , hogy soha nem nagdalantao ...???

Mivel nem lesz nagy szorongás a földön , és harag erre a városra .

Luke 23:23
23 Jaj a nagdadalangtao , és ápolási azokban a napokban ! mert ott lesz nagy szorongás a földön , és harag ebben az országban .

Miért van a szorongás a földön ?

Mert Jeruzsálem ostromát és meg kell semmisíteni .

Luke 21:20,21
De 20 amikor látta, hadseregek Jeruzsálembe , majd tudni, hogy ő megsemmisítése volt közel .
21 Akkor az a júdeai meneküljenek a hegyekbe , és ezen belül a városban jött elő , és a helyszínen nem kerülhetnek be a városba . 22 Mert ezek a napok a bosszú , hogy eleget mindezen dolgok vannak írva .

Milyen jellegű a megsemmisítés fog történni , amikor a hadsereg ostromlott Jeruzsálem ?

Luke 19:43,44
43 jön hozzád a nap , akkor babakuran fal az ellenség , és ostrom alá téged , és gigipitin oldalra , 44 És ilulugso a földre , és a gyerekek benned , és nem hagy benned követ kövön ; mert te nem ismeretes, a látogatás idején te .

Épület Jeruzsálemben , amely megállapította, hogy nem kő marad meg mind a rock !

Luke 21:5,6
5 És az Néhány beszélt a templomban , milyen szép pinalamutihan kövek és ajándékok , mondta ,
6 Ami ezeket a dolgokat, hogy látjátok , eljön a nap , elfogyott az egyik kő kövön nem dobtak le .


A nap az Úrnak a nap sötétség !

Amos 5:18,20
18 Jaj nektek , hogy nangagnanasa az Úr napja ! Miért a vágy az Úr napja ? sötétség , nem egyértelmű .
20 Nem lehet egy nap a sötétség és a fény nem ? nagyon sötét , és nem fényerő ?

Joel 02:02
2 Nappal a sötétség és a homály , nap a felhők és a sűrű sötétség , mint a hajnal elterjedt a hegyeken ; egy nagy ember és erős ; soha nem volt hasonló , nem kell ott lenni többé után, az év több generáció számára .

Kép : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 Mert akkor lesz nagy nyomorúság , mint például nem volt kezdete óta a világ eddig soha nem történik soha .

Nem kérdéses, ha a nap . A kérdés az , ha visszatér ? Készen állsz?

Szombat, 17. október 2009


Ezüst- arany

 

Zephaniah 1:2,3,18
2 Én teljes mértékben fogyasztanak mindent a földön , mondja .
3 I fogyaszt az ember és állat , fogom felhasználni a tyúk az ég , és a tenger halai , és botladozva a gonoszokat ; s levágta a férfi a földön , mondja az Úr .
Még 18 az ezüst , sem arany nem lesz képes teljesíteni azokat a harag napja , az Úr ; hanem az egész földet kell megemésztette a tűz az ő féltékenysége : mert elérni , igen, vége , minden lakoznak a földön .

Megsemmisítésére mindent a föld alatt lesz a nagy nap a Jehova . Mondja versben 3. a fenti bűncselekményekkel . Az arany és ezüst az akadály . Ezek a bálványok .

Ezékiel 07:19
19 Ők tudják leadni ezüst az utcán , és arany , mint a tisztátalan dolog ; az ezüst és az arany, nem adja nekik a harag napja , az Úr : hogy nem elégíti ki a lelküket , sem töltse ki a belek ; lett akadályt azok gonoszsága .

Ezékiel 14:03
3 Emberfia , ezeknek az embereknek viseli a a bálványok a szívében, és fel az akadályt azok gonoszsága előtti arcát: Ha azt kérdezte tőlem ?

Ezékiel 44:12
12 Mert ezek házigazdája előtt a bálványok, s bukdácsol őket rosszat Izráel házának, Így aztán felemelte a kezemet ellenük , mondja az Úr, az Isten , és ők viselik a gonoszságaikat .

Ézsaiás 31:4,7
4. Így szól az Úr nékem , Mint az oroszlán , és a fiatal oroszlán üvöltés az ő áldozatát , amikor számos pásztorokat hívják elő ellene , hogy nem félt a saját hangja , és nem is megalázza magát mert a zaj rájuk : így kell a Seregek Ura, a Sion hegyén , és a domb harcolni .
7 ez a nap Minden ember eltaszított bálványai ezüst és arany bálványai, készítette a saját kezével , az Ön számára követtek el ,

Azt mondja, a 4. versben Ésaiás 31 legalább a Seregek Ura , és azon a napon ( vers 7) vetették az embereket saját bálványai arany és ezüst igazodnak áthaladás kababasa csak még.

Matthew 13:40,41,42,43
40 Mivel az összesítésben a konkolyt , és égett a tűz , így lesz a világ vége .
41 Emberfia elküldi angyalait, hogy szedjenek össze az ő királyságát mindent, ami bántÉs azok , amelyek nem gonoszság ;
42 És ők meg őket a tűzhely tűz : ott lészen sírás és fogcsikorgatás .
43 Akkor az igazak , mint a nap az Atyjuk. Akinek füle van , hallja .

Amikor süt a jogot szerint Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
Az 1. és Abban az idõben Michael feláll , a nagy fejedelem , aki kiáll a jó a gyerekeknek a népedÉs lesz egy idő baj , amilyen nem volt, mert volt egy nemzet , amíg az idő , és abban az időben a te néped kell szállítani , mindenki , hogy kell írni a könyvet .
2 És sokan közülük , hogy alszanak a porban a föld ébren , néhány örök életre , és néhány a szégyen és az örök semmibe .
3. és bölcs felragyognak , mint a fényesség az égbolt , s akik sokakat az igazságra , mint a csillagok örökké .
4 De te , oh Daniel , fogd be a szavakat , és zárja a könyv végéig: Sok -ig tart , és ide-oda , és tudás kell növelni .

Az igazak ragyogni során a végéig, és buja baj , ha ezt a tudást . Az első olvassa el a mi 1:2,3,18 Zephaniah Zephaniah 01:15 olvasunk .

Zephaniah 01:15
15 Azon a napon a harag napja , nyomorúság idején és a szorongást , nap végén és megsemmisítése, Nap a sötétség és a homály , egy nap a felhők és sűrű sötétség ,

Bible'm csak beszél , és azt mondja .

Ézsaiás 46:6,7
6 A pazar arany ki a zsákból , és mérjük ezüst a mérleg , hogy nagsisiupa egy aranyműves , és ő tesz isten , azok meg , igen , ők imádják .
7 A medve a vállát , figyelembe őt, és teszi meg helyette , és ő áll , az ő helyére az ő nem távolítja el : igen, sírni neki , de nem felelt , és nem menteni őt a gondjait .

Zsoltárok 115:4
4 A bálványok az ezüstöt és aranyat , melyet a kezében az ember .

Szombat 10 október 2009


Love Is The Same A Máté 24:2 és Máté 24:15 - Nagy Tribulation (Nagy Tribulation )


Kép :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Mit jelent az a tény , hogy azt mondja a Máté 24:2 járt , vagy mindkét mondani Máté 24:15 ? Jobb még olvasunk az ugyanabban a bekezdésben .

Máté 24:2 De ő ezt felelte nekik , lásd ti nem mindezeket ? bizony mondom nektek , Ott kell hagyni, az egyik kő kövön kő , amely nem bomlik le

Matthew 24:15 Tehát , ha látja utálatos elhagyatottság beszélt Daniel próféta a szent helyen ( az olvasó érti ) .

Első pillantásra , nem csak észre, hogy a két bekezdés kapcsolatban . Ön vonatkoznak ? Az utat , hogy többet fogunk rake egy másik dokumentumban , hogy ugyanazt a témát érintett . Ismeri a Biblia olvasásával , tudjuk, hogy a három evangélium ( Máté , Márk és Lukács ), egy hasonló mese a létrehozott és a minisztérium a mi Urunk . Így is olvasta a könyvet a Lukács itt a választ a kérdéseinkre . Ne feledje, hogy Lucas írta , hogy rendre . ( Lk 1,3) Hadd olvassa el Luke 21:20 :

De Luke 21:20 amikor látta, vár A házigazdák megvédeni Jeruzsálemet , akkor tudja, hogy a megsemmisítés volt a közelében .

Te is olvasd el a következő verset a Lukács 21:20 és így követik . Tudjuk, hogy ugyanúgy mondja Lukács 21:20 és 24:15 , valamint Matthew követte alapján a következő bekezdésekben . De te azt válaszolta ugyanezt a kérdést a Máté 24:2 és Máté 24:15 ? Találunk arra, hogy milyen "megsemmisítés " ( Lk 21:20 ) akkor történik, amikor Jeruzsálemet ostromolták a hadsereg . Olvassuk Lukács 19:43,44

Lukács 19:43,44 hozzád a nap , akkor babakuran fala a beöntés és a ostrom alá van gigipitin az oldalon és a 44. a földön , és ilulugso Ön és gyermekei benned és te Nem marad kő kövön ; mert te nem ismeretes, a látogatás idején te .

A kérdésre adott válasz ugyanazt mondja a Máté 24:2 és Máté 24:15 ? Hiányoztál . Mivel Máté 24:15 párhuzamos Lukács 21:20 . A párhuzamos a Lukács 21:20 Lukács 19:43,44 . Lukács 19:43,44 , és szintén ezzel párhuzamosan a Máté 24:2 . Tehát a párhuzamos vagy azzal kompatibilis Máté 24:2 és Máté 24:15

De mi határozza meg, épület Jeruzsálemben a " nem hagyott kő kövön "?

A Temple . ( Máté 24:1,2 , Luke 21:5,6 )

A templom által használt ellenségei Isten , hogy félrevezető emberek a hamis tanításokat . Mostanáig még okozott ellenségei Isten az embereknek, hogy templom .

Lukács 21:20 Lukács 19:43,44 Luke 21:06

Luke 21:20
De 20 amikor látta seregek Jeruzsálemet , akkor tudja, hogy ő pusztulását közel .

Luke 19:43,44
43 ha az elkövetkezendő napokban , akkor babakuran fal az ellenség , és a ostrom alá téged , és gigipitin oldalra ,
44 És ilulugso a földre , és a gyerekek benned , és nem hagy benned követ kövön ; mert te nem ismeretes, a látogatás idején te .

Luke 21:06
6 Ami ezeket a dolgokat, hogy látjátok , eljön a nap , elfogyott az egyik kő kövön , nem dobott le .

Nagy nyomorúság (Nagy Tribulation )

Alakul ki, amikor a nagy nyomorúság ?

Fordulnak elő ebben az utálatos elhagyatottság beszélt a próféta, Daniel ( Máté 24:15 )

Máté 24:15,21
15 Így látod a utálatos az elhagyatottság , beszélt a Dániel próféta, Ki a szent helyen ( az olvasó érti ) ,
21 Mert akkor kell nagy nyomorúság például nem volt kezdete óta a világ eddig soha nem történik soha .

Ha elolvasod Máté 24:15 Máté 24:21 kell jegyezni, hogy nem tudják elkülöníteni az esemény ideje alatt a förtelem a pusztulás és a nagy nyomorúság történt, mert amikor az utálatos az elhagyatottság , abban az időben kell nagy nyomorúság .

Ha vannak prédikátorok , akik azt tanítják, hogy az utálatos elhagyatottság teljesült- 70 AD és a nagy nyomorúság vagy a nagy nyomorúság még nem teljesült , nem hiszem, hogy prédikátor .

Valami azt mondja is, hogy a nagy nyomorúság került sor, majd megsemmisíti a templom Jeruzsálemben a rómaiak és a nagy nyomorúság mondta során bekövetkezett 70 AD még nem a világ , és ez csak azt mondta, hogy nagy nyomorúság Izrael elpusztítására vonatkozó templom . De miért az úgynevezett " nagy " nyomorúság fog történni alatt utálatos az elhagyatottság ? És mi különbözteti meg a szélsőséges éhínség idején a zsidók Jákob miatt mennek Egyiptomba ? És mi különbözteti meg a korábbi meghódította az országot , mint Babilon és Görögországot ? Kérdezed őket, hogy .

De tudjuk, hogy ha valaha is azt mondta a Máté 24:21 egy másik világ , vagy éppen Izraelben történik .

Menjünk tovább olvasata Máté 24:29

Matthew 24:29
29 De nyomban nyomorúsága után Ezekben a napokban a nap elsötétül , és a hold nem adja neki a fény és a csillagok lehullanak az égből , és azokat a hatásköröket az ég ;

Azt mondja , hogy miután az ama napok nyomorúsága kell jelei a Nap, a Hold és a csillagok . De az utolsó nagy nyomorúság ez?

Matthew 24:22
22 És ha rövidebb azokban a napokban , nem hús menti , de mert a választás paiikliin a nap .

Máté 24:29 megyünk vissza
Matthew 24:29
29 De nyomban nyomorúsága után Ezekben a napokban a nap elsötétül , és a hold nem adja neki a fény és a csillagok lehullanak az égből , és azokat a hatásköröket az ég ;

És azt olvassuk, Luke 21:25

Luke 21:25
25 És ott kell jelek Nap és a Hold és a csillagok , és a földön szorult az ország , matitilihan a hang a tenger és megduzzad ;

Ne feledje, hogy azt mondja a Lukács 21:25 annak a jele , hogy az elkövetkező Ember Fia ( Lk 21:27 ), és ez a Máté 24:29 pinamamalian mondani "után a nyomorúság " , de egyértelművé teszi, hogy a nyomorúság ( Máté 24:29 ) is hiány az országban ( Lk 21:25 ), amely nagy nyomorúság a Máté 24:21 . Tehát azt jelenti, nem csak Izrael nagy nyomorúság , de az előírtnál több világszerte .

De talán azt mondják , hogy a nyomorúság Máté 24:29 nem utal a nagy nyomorúság a Máté 24:21 . Vigyázz rájuk . Ha elolvasod az egész Matthew 24:15 Máté 24:29 nem pinatutukuyan a versben mintegy 29 az a baj , de a nagy baj versben 21.

Ők becsapni , ezért legyen óvatos velük . Tudnak olvasni a Lukács 21:20-24 . Azt olvassuk, hogy megismerkedjen veled .

20 De amikor látta , hogy Jeruzsálemet seregek , akkor tudja, hogy ő megsemmisítése volt közel .
21 Akkor az a júdeai meneküljenek a hegyekbe , és ezen belül a városban jött elő , és a helyszínen nem kerülhetnek be a városba .
22 Mert ezek a napok a bosszú , hogy eleget mindezen dolgok vannak írva .
23 Jaj a nagdadalangtao , és ápolási azokban a napokban ! mert ott lesz nagy szorongás a földön , és harag ebben az országban .
24 És akkor csökken a kard , és vezeti fogságban az összes népek és Jeruzsálem taposott a pogányok , teljesítésére a pogányok ideje .

Mondjuk ebben az időben a pogányok mondta a Máté 24:15 és Daniel meghatározni . Ne feledje, hogy a különböző események Máté 24. és Lukács 21.

Milyen Daniel mond idejében a pogányok , vagy utálatos az elhagyatottság ?

Daniel 09:27 És létre a szövetséget , sok az egy hét , és a fél hetes akkor okoz , hogy megszűnik az áldozat és az áldozat , és a szárnyát utálatosságok kell jönni egy elpusztult , és a végéig , és kiömlött pagkapasiya Az ellenséges megsemmisült .

Daniel 11:31 És a csoport fog állni a maga részéről , és a profán szentély , még a falak , és elvegyék a folyamatos égőáldozatul , és általuk a förtelmes , hogy Fűves .

Daniel 12:11
11 És attól az időponttól , hogy a folyamatos égőáldozatul a elvitték , és a förtelem , hogy Fűves , majd ezer 290 nap .
12 Boldog az, aki vár , és eljön az ezer 335 nap.

Ezek említett Daniel mondja a Máté 24:15 . És ez is az egyetlen hely, előrejelzés , mondván, a Lukács 21:22

Luke 21:22
22 Mert ez a napon belül a bosszú , előfordul Mindezek a dolgok meg vannak írva .

Nem csak a Dániel könyve azokat a dolgokat , hogy ez megtörténjen , hanem a próféták , hogy meghatározza a napon a bosszú .

De tényleg van még nagy nyomorúság mondják alatt bekövetkezett nagy nyomorúság , hogy elpusztítsa a templomot ?

Ne feledjük, hogy nyomorúsága után (Mt 24:29 ), azokban a napokban meghatározza a nagy nyomorúság a Máté 24:21 lesznek jelek a napban , a hold és a csillagok és a Máté 24:30 látszik mondja, hogy az Emberfia .

Matthew 24:30
30 És akkor fel kell tüntetni a jele az embernek Fia a mennyben: És akkor minden törzs a földön, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel .

Jézus egyértelműen azt mondta , hogy ez megtörténjen , vagy nem történik meg újra , amikor a nagy nyomorúság .

Matthew 24:21
21 Mert akkor kell nagy nyomorúság, Mint például nem volt kezdete óta a világ eddig , és a nem fog soha megtörténni .

Mert ha csak az említett (mint egyesek szerint ) a nagy nyomorúság oka csak megsemmisítése a templom , mint Jézus , nem tudom, mert elmondta , hogy ő soha nem történik, ha nincs templom ? És nem csak az esetleges megsemmisítése a templom ügyét nagy nyomorúság , ugye?

A nagy nyomorúság a Máté 24:21 jele az elkövetkező Jézus . Továbbra is olvasó Máté 24:30 volt abban az időben is az Emberfia jön .

Daniel 12:11,12 azt mondja , szerencsés , hogy a 1335 nap utálatos elhagyatottság állva . 1335 nap és 1335 években . Paiikliin a nap ugye? Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 És attól az időponttól , hogy a folyamatos égőáldozatul a elvitték , és a förtelem , hogy Fűves , majd ezer 290 nap .
12 Boldog az, aki vár , és eljön az ezer 335 nap.


És megzavarja , amikor olvasatban a folyosón a Máté 24:34 kapcsolatos verseny katutuparan mindent Jézus mondta .

Matthew 24:34
34 Bizony mondom nektek , Ez a nemzedék nem múlik , mígnem mind ezek a dolgok .

Ne feledje , hogy tartalmazza "Mindezek a dolgok " A jövő az Emberfia. ( Máté 24:30 )

Lásd még megjegyzés a Jelenések 07:14 . Az emberek nagy bajban . A nagy nyomorúság a Jelenések 07:14 , ő is azt mondta nagy nyomorúság a Máté 24:21 .

Jelenések 07:14
14 És monda néki : Uram , Te tudod . És azt mondta nekem , Ezek vezették le nagy megpróbáltatást, és mossák ruháikat , és fehér a Bárány vérében .

Annak igazolására, hogy a nyilatkozatot a 07:14 és 24:21 Máté azonos fogjuk fel az olvasó a Jelenések / Jelenések 6:12,13

Kinyilatkoztatások 6:12,13
12 És láttam , amikor kinyitotta a hatodik pecsétet , és ott volt egy nagy földrengés , és a nap elsötétült , mint a zsákvászon haja sötét , és az egész hold volt , mint a vér ;
13 És az ég csillagai a földre zuhant , mint a fügefa gyümölcsöt isinasambulat neki kis gyümölcsöt , amikor a fiatal vert erős szél .

Ne feledje, hogy azt mondja a Jelenések 6:12,13 ugyanaz a Máté 24:29 , Máté 24:30 azt mondják , hogy jöjjön , hogy az embernek Fia , hogy a mag ( Máté 24:34 ) daratnan az embernek Fia Emberek magdaranas nagy nyomorúság , vagy a nagy nyomorúság .

És mi napagtugma mérkőzésen 6 márka ( jelek a mennyben Máté 24:29 ) és a 6. trombita ( 11/09 tragédia teljesítését Matthew 24:2,15 ), a Jelenések könyve . Így is helyes következtetésre ( a prófécia teljesült ), hogy az angyal ( a 6. és 7. között, pecsét) , valamint a hatalmas angyal ( a 6. és 7. között, trombita ), a Jelenések könyve a Ember fia .

Mi a megfelelő négy angyal a Jelenések 07:01 ?

Kinyilatkoztatások 07:01
1 És miután ezt láttam négy angyalt állani a négy sarkából a Föld , amely ellensúlyozza a négy szél a földön , nehogy a szél fúj a föld , vagy a tengerre, se semmi fára.

Az egyenértékű van Máté 24:31

Matthew 24:31
31 És akkor elküldi angyalait nagy trombita , és ők összegyűlnek az ő választottait a négy szelek , az egyik végét az ég a másik .

És látom, hogy a megválasztott összes törzs az egész világot .

7:9,14 nyilatkozata
9 Ezek után láttam , és íme , nagy sokaság , hogy nem az ember számtalan , minden nép és minden törzs és nép és nyelv , áll a trón előtt és a a Bárány előtt , fehér köpenyt öltözködött , és a tenyerét a kezükben ;
14 És monda néki : Uram , Te tudod . És azt mondta nekem , Ezek vezették le a nagy nyomorúság, és mossák ruháikat , és fehér a Bárány vérében .

A nagy nyomorúság említett Jelenések 7:14 is nagy nyomorúság a Máté 24:21

Matthew 24:21
21 Mert akkor Lesz nagy nyomorúság, Mint például nem volt kezdete óta a világ eddig soha nem történik soha .

És azon , hogy végzett a Máté 24:15 , de nem feltétlenül sor a terhet a nagy nyomorúság olvassuk Márk 13:19,24

Mark 13:19,24
19 A nap fogja megbánni, ilyen nem volt, hiszen a teremtés kezdete Isten teremtett eddig soha nem történik soha .
24 De azokban a napokban, hogy a nyomorúság után , a nap elsötétedik , és a hold nem ad neki könnyű,

Veszi , amit látsz " ezekben a napokban " A nagy nyomorúság ( Máté 24:21 ) Mark 13:19 Itt van baj .

Mi történik, mielőtt a nagy nyomorúság előtt elsötétült a nap , a hold és a csillagok ?

Mark 13:14,19,24,25,26
De a 14 látod a förtelmes elhagyatottság, állandó ott nem fogjátok fel ( az olvasó érti ) , majd elmenekülni a hegyek a júdeai ;
19 Az ezekben a napokban kell csapás, ilyen nem volt, hiszen a teremtés kezdete Isten teremtett mostanáig , és a se nem.
24 De azokban a napokban, hogy a megpróbáltatás után, Van elsötétült a nap és a hold nem ad neki könnyű,  
25 És a csillagok lehullanak az égből , és azokat a hatásköröket az ég .
26 És akkor meglátják az embernek Fiát eljönni a felhőkben nagy hatalommal és dicsőséggel .
 
Hely kiderült, nagy nyomorúság olvassa utálatos az elhagyatottság , mely szerint a következő bekezdés után ama napok nyomorúsága a nap elsötétül , a hold és a csillagok . Hogy " azokban a napokban " fog jönni , hogy az Emberfia . 26 vers mondás " és " , amikor azt mondta : " ÉS " azt jelenti, hogy tartozik neki mondani .

Mindig emlékezni Jézus azt mondta , hogy ne adja át egy generáció megteszi Jézus mondta . A sötét az a nap , a hold és a csillagok , és a nagy nyomorúság és a következő az embernek Fia is sor fog kerülni egy generáció .

Mark 13:30
30 Bizony mondom nektek , Ez a nemzedék nem múlik, míg az összes ezeket a dolgokat.

megpróbáltatásai

Jön az Úr


Kérte nekem e-mailben arról eljövetelét az ember Fiának . Azt kérdezte : Mit jelent a " kellő időben ", a Lukács 21:27 ?

Ő használt verzió jó hír Bibliát , és így írt : Akkor Az Emberfia jön akkor azt fogja látni a felhőben , nagy hatalommal és nagy dicsőséggel . Luacs 21:27 Good News Bible

Az " idő "kifejezés a sötétben a Nap és a Hold és a csillagok megsemmisíti az első bekezdésben a Lukács 21:26 . Azt olvassuk ugyanazt a nyilatkozatot az Úr a Máté 24:30 .

Matthew 24:30 ( Good News Bible )
30 Majd jelenik meg a mennyben a jele az Ember Fiának , és mananangis minden országban . Meglátják az Emberfiát, a felhők , jön nagy hatalommal és nagy dicsőséggel . Máté 24:30 Good News Bible

Amely meghatározza a " majd "? Ekkor történt, hogy elsötétült a nap és a hold, és elpusztítja a csillag . Máté 24:29 azt olvassuk, hogy bekezdésben sinunudang .

Matthew 24:29 megpróbáltatás után, Sötétített a nap és a hold fényét , esnek az égből a csillagok , és rázzuk fel a hatalom az univerzumban . Good News Bible

Tehát a szó jelentése " időben ", a Lukács 21:27 a " után " (Mt 24:30 ), hogy sötétedni a Nap és a Hold és megsemmisíti a csillagokat az égen .

Mit jelent a szó "után , hogy a nyomorúság " előtt elsötétült a nap és a hold, és megsemmisíti a csillagokat az égen ? Matthew 24:29

Először olvassa el hasonló nyilatkozatot az Úr Mark 13:24 változat Biblia .

Mark 13:24
24 De azokban a napokban, után nyomorúság A nap elsötétedik , és a hold nem ad neki könnyű,
25 És a csillagok lehullanak az égből , és azokat a hatásköröket az ég .

Azt is olvastam a különböző változatok angolul .
Mark 13:24
Új nemzetközi változat ( © 1984)
"De azokban a napokban, hogy az arany után , " " a nap elsötétedik , a hold nem adja a fényt ;
Új Élet fordítás ( © 2007)
" Abban az időben , miután a kín e napon , a nap elsötétedik , a hold nem ad fényt ,

Angol Standard Version ( © 2001)
De azokban a napokban, hogy a nyomorúság után , a nap elsötétedik , a hold nem adja fényét ,

Új amerikai Standard Biblia ( © 1995)
"De azokban a napokban, hogy a nyomorúság után , A Nap és a sötét Lesz keretében nem nyilatkozik meg Moon Light ,

International Standard Version ( © 2008)
"De miután a szenvedés e napok, "A nap elsötétedik , a hold nem adja fényét ,

Isten Igéje ® Translation ( © 1995)
"Most , miután a nyomor e napok , a nap pedig sötét , a hold nem ad fényt ,

King James Biblia
De azokban a napokban , nyomorúság után , a nap elsötétül , a hold nem ad neki könnyű,

Amerikai King James Version
De azokban a napokban , nyomorúság után , a nap elsötétül , a hold nem ad neki könnyű,

American Standard Version
De azokban a napokban , nyomorúság után , a nap elsötétül , a hold nem ad neki könnyű,

Biblia Basic Go
De azokban a napokban, Ekkortól a baj , a nap lesz sötét , és a hold nem adja neki könnyű,

Douay - reimsi Biblia
De azokban a napokban , nyomorúság után , a nap elsötétül , a hold nem ad neki fényt .

Darby Biblia fordítása
De azokban a napokban , után , hogy arany , a nap elsötétül , és a hold nem adja fényét ;

Angol felülvizsgált változat
De azokban a napokban , nyomorúság után , a nap elsötétül , a hold nem ad neki könnyű,

Webster 's Bible Translation
De azokban a napokban , nyomorúság után , a nap elsötétül , a hold nem ad neki könnyű,

Weymouth Újszövetség
"Akkor, után azonban , hogy arany-, a nap elsötétedik , és a hold nem ontották rá fény;

World Go Biblia
De azokban a napokban , követően , hogy az elnyomás , a nap elsötétedik , a hold nem adja fényét ,

Young szó szerinti fordítása
" De azokban a napokban , nyomorúság után , a nap elsötétül , a hold nem ad neki könnyű,
Falangizmus mondani "a nyomorúság után , hogy " a Máté 24:29 A Good News Biblia fordítás " azokban a napokban " ( Márk 13:24 ) , de azt is meghatározza a " azokban a napokban ? Ha növeli az olvasás Mark 13:24 , az állítólagos " nyomorúság " ( akkoriban ), a nyomorúság , mert a teremtés kezdete a 19. versben Márk 13 és azt olvassuk, bibliafordítás .

Mark 13:19
19 A Akkoriban kell csapás, például nem volt kezdete óta teremtés Isten teremtett eddig soha nem történik soha .
Mark 13:19
Új amerikai Standard Biblia ( © 1995)
"Az azokban a napokban lesz egy időben a nyomorúság például nem történt meg , mivel a ment vissza a teremtés , amely Isten megteremté Nos , most, és soha nem fog .
King James Biblia
Mert azokban a napokban kell csapás, ilyen nem volt, az ment vissza a teremtés , amely Isten megteremté a nekik ebben az időben sem kell .

Amerikai King James Version
Mert azokban a napokban kell csapás, ilyen nem volt, az ment vissza a teremtés , amely Isten megteremté az ebben az időben sem kell .

American Standard Version
Az ezekben a napokban kell szorongatás, Mint például nincs kinek nem volt hasonló a ment vissza a teremtés , amely Isten megteremté Nos , most , és soha nem kell .

Douay - reimsi Biblia
Mert azokban a napokban úgy kell kialakítani, megpróbáltatásai, Mivel nem volt a visszatért a létrehozását , amely Isten megteremté Nos , most sem kell .

Darby Biblia fordítása
Az ezekben a napokban kell arany mint például a még nem készült hasonló , mivel mentem vissza a létrehozását , amelyre Isten teremtett , Nos , most , és soha nem kell ;

Angol felülvizsgált változat
Az ezekben a napokban kell szorongatás, Mint például nincs kinek nem volt hasonló a ment vissza a teremtés , amely Isten megteremté Nos , most , és soha nem kell .

Webster 's Bible Translation
Mert azokban a napokban kell csapás , mint a kinek nem ment vissza az a teremtés , amely Isten megteremté az ebben az időben sem kell .

World Go Biblia
Mert azokban a napokban nem lesz elnyomás, mivel ilyen nem volt , mint a visszatért a létrehozását , amely Isten megteremté Nos , most, és nem is lesz .

Young szó szerinti fordítása
Az ezekben a napokban kell nyomorúság mint a kinek nem ment vissza az a teremtés , hogy Isten teremtett , eddig , és nem kell ;
Mi történik " azokban a napokban " az elnyomás és az az oka , hogy a szegény emberek ? Mi fel a leolvasott értéket Márk 13:14-18

Mark 13:14-18 Biblia
De a 14 látja utálatos az elhagyatottság , állt ott nem fogjátok fel ( az olvasó érti ) , majd elmenekülni a hegyek a júdeai ;
15 És lakni nem jön le , a szerződésben , hogy nem az ő házában ;
16 És a területen vissza , hogy ruháját .
17 De jaj a nangagdadalangtao és nangagpapasuso a nap !
18 És ti imádkozzatok , hogy nem fordulnak elő a télen .

Az utálatos elhagyatottság lapáttal , hogy az emberek lesznek szegények . Ha tehát a " kellő időben " a Lukács 21:27 A Good News Biblia fordítása után a sötét nap , és elpusztítja a holdat és a csillagokat , közben a megpróbáltatás után utálatos az elhagyatottság .

Ez a kérdés az , aki elektronikus levél én válasz szerint neki , a prédikátor a rádióban . A válasz így szólt hozzá a Máté 25:32 A Good News Bible .

Matthew 25:32 ( Good News Bible )
32 Akkor, Matitipon neki mindenek előtt . Ezek pagbubukud neki külön egymástól , mint ahogy a pásztor a juhok és kecskék .

A " kellő időben " a Lukács 21:27 szerint a prédikátor szerint az e-mail kéri , ugyanaz, mint a Máté 25:32 . Ott hevert közel jár az igazsághoz . Mivel a " kellő időben ", a Lukács 21:27 hivatkozik a sötét után a Nap és a Hold és megsemmisíti a csillagokat , míg a " kellő időben " a Máté 25:32 utal kesereg az ember Fiának Máté 25:31 , hogy a mi kababasa ítélet csak még.

Matthew 25:31 ( Good News Bible )
31 Az embernek Fia jön a király , minden az angyalok , s elegáns luluklok trónját .

Közel esik a valósághoz, ez azonban egyúttal egy ilyen hazugság Sátán ! És ahogy e-mail , rádió pap azt mondta, hogy ismeretlen időben és érkezési időpontját az embernek Fia , mint írva Máté 24:36 . Egyetértek , tényleg nem tudom, mikor veszik ki a teljesítését utálatos az elhagyatottság , hogy a védjegy Fiának eljövetele az ember .

Sok ténylegesen pansirang tábori . Egy olyan területen , bár egyelőre nem nabubunga , távolítsa el a gyomokat termést . De ha elhanyagolt nagkauhay csak a gyomok a betakarításig , hogy nem ontották szem rizs . És a betakarítás , a fű is kíséri nagagapas , levágta a gabona szalma kinakapitang . Magában foglalja a füvet , hogy szalmát éget a tűz .

Ki határozza meg, más néven Ézsaiás 9:6,7 Emmanuel ?

Tudassa velünk , aki Emmanuel . Emlékezz bátor betűk .

Ézsaiás 9:6,7
6 Mert nekünk egy gyermek születik , nekünk egy fia van az embereknek , és a kormánynak kell a vállán : és az ő nevét fel kell tüntetni a Csodálatos , Tanácsadó , Erős Isten, Örökkévaló Atya , a herceg békét .
7 A növekedés a kormány és a béke nem lesz vége , a trónon Dávid , és az ő királysága , létrehozni , és fenntartása igazságosság és igazságosságot Mostantól mindörökké. Ennek az erőfeszítésnek végzett a Seregek Urának .

Kép : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jeremiás 33:15,16
15 Azon a napon , és abban az időben , én pasusuplingin David a Branch az igazság ; és úgy kell végrehajtani igazságosság és igazságosságot a föld .
16 Ezekben a napokban Júda menteni kellÉs Jeruzsálem laknak biztonságosan : és ezen a néven kell nevezni : Az Úr, a mi igazság .

Megjegyzés : pasusuplingin csak egy ág .

Jeremiás 23:5,6
5 Íme , jönnek napok mondja az Úr , Fogom fel nekik David erényes Branch , és ő uralkodik a király , és bölcsen kezelni , és Végrehajtja igazságosság és igazság a földön .
6 Aki nap Júda menteni kell, és Izrael biztonságban lakik : és az ő nevét kell nevezni , az Úrnak, a mi igazság .

Megjegyzés : csak fel , hogy David a Righteous Branch . Amikor pasusuplingin vagy emelés egy igaz ág ?

Jeremiás 30:7,8,9,21
7. ! az , hogy a nap nagy, egyik sem olyan, mint ez : Ezt követően Során a baj Jákób ;de kell .
8 És azon a napon , mondja a Seregek Ura , hogy fogom megtörni iga -ból ki téged , és te sírva kötvények , és hogy ő szolgáljon többé idegenek ;
9 De ők szolgálnak az Úrnak, Istennek , és Dávid a király , akit majd fel őket .
21 És A fejedelem kell közéjük , és a kormányzó a származnak közepén őket; és én is okoz neki , és ő megközelítése nekem : azok számára, akik mernek közeledni hozzám ? mondja .

Isten küldötte , aki jön a nagy baj a nap folyamán hogy egyik sem tetszik ?

Daniel 12:1,2
Az 1. és Abban az idõben Michael feláll , a nagy fejedelem aki előnyre tehetnek szert a gyerekek a népedet , és a lesz idő a baj , hogy Soha nem volt mivel nem volt egy ország addig , és abban az időben te nép mentett mindenki , hogy kell írva a könyvben .
2 És sokan közülük , hogy alszanak a porban a föld ébren , néhány örök életre , és néhány a szégyen és az örök semmibe .

Daniel 10:21
21 De mondom néktek írt Szentírás , és nincs segítség számomra ellenük , de a Michael a herceg.

Ézsaiás 4:2,3
2 Azon a napon lesz szép és dicsőséges A fióktelep az Úr , és a gyümölcs a föld kell a kiváló és kedves számukra , hogy a szökött Izrael .
3 menetes , ami maradt Sion , és maradt Jeruzsálemben , az úgynevezett szent, még minden írásos között élő Jeruzsálemben:

Sosem volt a nagy nyomorúság és baj hogy Jézus nem Michael . Azt olvassuk Jézus mondta .

Matthew 24:21
21 Mert akkor kell nagy nyomorúság hogy mivel nem volt kezdete óta a világ eddigi , és a nem történik soha .

Jeremiás 30:7 ( nem tetszik ) , Daniel 00:01 ( soha nem volt ) és Matthew 24:21 ( nem történt az elején )

A nagy nyomorúság nem szokatlan, tehát soha nem mondta elejétől a világ . Ugyanez a Dániel 0:01 , az a baj , hogy soha nem történt még.

00:01 Daniel azt mondja, hogy Michael is "stand up " egyenlő az emelést , ami azt jelenti , ő nem fordulhat elő , hogy ő az előrejelzés, mivel Jézus azt mondta: " történt " Szóval Michael nem Jézust .

Ne feledje, mondván , hogy Jeremiás során 30:7-9,21 fel bajban Dávid ( Miguel ), így azt mondja , hogy a Dániel 12:01 Michael volt az erekció a feltámadás Dávid időben a bajt .

Ha a fiatalember volt, Ézsaiás 9:6,7 Michael és Michael nem Jézus , aki Jézus?

Ezékiel 34:11-13
11 Mert Így szól az Úr Isten; Íme, én , még én is , Keresés a juhaimat , és törekedni fog arra őket.
12 Mint egy pásztor nyáját azon a napon , hogy ő közt szétszórt juhok , így találják meg juhaimat , és ezek megvalósítása mindenütt lettek szétszórva a zavaros és sötét nap.
13 És én azokat az embereket , és összegyűjti őket a föld , és azokat a saját földjükre , és etetni őket a hegyeken Izrael , a vízfolyások , és az összes lakott helyen az országban.


Jézus az Úr, az Isten . Ő az Atya . Bizonyított !

Feltámadás

Minden vagyunk aasam a feltámadás . Aki nem igyekszik vele ? De ki az első feltámadás ? És milyen a feltámadás , hogy élvezze a jövő az Isten Fia ?

Olvasunk néhány állítást a feltámadás 1 Thesszalonika 4:14-17

1 Thesszalonika 4:14-17
14. Mert ha mi magsisisampalatayang Jézus meghalt és feltámadt , úgy is Jézus alszik Isten fog vele .
15 Mert ezt mondjuk néktek az Úr szava , hogy mi, akik életben maradnak eljöveteléig az Úr Nem tudjuk megakadályozni , amelyek elaludt .
16 Mert az Úr maga leszáll az égből egy kiáltás , a hangja arkangyal és harsonával leszáll az Isten és A halott Krisztus emelkedik majd először újra.
17 Azután mi, akik élünk , akik megmaradunk, fogott azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe , és így az Úr velünk lesz örökre .

A feltámadás van lelki vagy litiral ? De először ellenőrizzük , ha az arkangyal , mint ez jön , és aki volt . Valami azt mondja nem jön arkangyal ezt mondja , de csak hallotta kiabálni az égből . Ezek ugye? Olvassuk Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 És abban az időben a Michael felállni a nagy fejedelem , aki kiáll a jó a gyerekeknek a te néped , és lesz ideje a baj, mint soha nem volt, mert volt egy nemzet addig , és hogy az idő mentett az emberek, mindenki , hogy kell írni a könyvet .
2 és sokan közülük , hogy alszanak a porban a föld ébren , némelyek örök életre , és néhány a szégyen és az örök semmibe .

Mihály arkangyal jön . Nem választhatjuk el az arkangyal 1 Thesszalonika 04:16 és Daniel 12:1,2 mivel csak kétszer fordul elő aktiválja a halott , mint a biblia mondja . Jelenések 20:05

Lelki vagy feltámadás litiral hogy az eredmények megérkezése Miguel , és aki , aki először emelt ?

A válasz espritual a feltámadás . És az első emelt a nép Izrael . A bizonyítékok már olvasni Rómában 11:7-8,15

Róma 11:7-8,12,15
7 Mi a keresési Izraelt , hogy ő nem kapott , de kinamtam kinevezési és mások tettek :
8 szerint az írásbeli , Isten adta nekik a szellem álom , a szem nem látott , és fül nem hallotta a mai napig .
12 Most , ha esik , mint a gazdag világ , és a veszteségek ők a gazdagsága a pogányok , mennyivel inkább a teljességet ?
15 Mert ha pagkakatakuwil ezek közül a összeegyeztetni a világ , Mi tehát elfogadja őket , de az élet a halálból .

Mondjuk a 8. bekezdésben , hogy nekik szellemében álom , azt jelenti, hogy amíg nem látják , és hallani az igazságot , hogy marad, alszik vagy halott . És újbóli elfogadása őket ( v15 ) felel meg , amely az élet a halálból.

Ezért az első nagy gyümölcs merülnek fel , vagy az emberek Izraelt .

Kinyilatkoztatások 7:4-8
4 És hallottam a száma, lezárt , amely 144000 zárt, minden törzs Izrael fiainak :
5. A törzs Júda voltak lezárt tizenkétezer , a törzs Reuben tizenkétezer , a törzs Gád tizenkétezer ;
6. Az Áser törzse tizenkétezer , a törzs Nafthali tizenkétezer , a törzs Manassé tizenkétezer ;
7. A törzs Simeon tizenkétezer , a Lévi törzsét tizenkétezer , a törzs Isszachár tizenkétezer ;
8. törzs Zebulon tizenkétezer , a törzs József tizenkétezer , Benjámin törzséből tizenkétezer volt lezárt .

Kinyilatkoztatások 14:1-5
1 És látám, és íme , a Bárány állt Sion hegyén , és vele együtt száz és 44.000 az ő nevét és Atyja írva a homlokukra .
2 És hallottam egy hangot az égből , mint sok vizeknek hangja , és a hangja nagy mennydörgés : a hang hallottam olyan volt, mint a hárfás játszott a hárfát :
3 És nangagaawitan tűnő Egy új dal a trón előtt , és mielőtt a négy élőlény és a vének : és senki sem tudta megtanulni a dalt , de a száz és a 44000 , még azok is , akik vásároltak földet .
4 Ezek nem szennyezték a nőkkel , mert szüzek . És követi a Bárányt bárhová is megy . Ezeket vásárolták az emberek között , hogy első gyümölcse , hogy Isten és a Bárány .
5 És a saját szája nem talált hazugság : ezek hibátlan .

Róm 13:11
11 És ez , ismerete az idő most Awake , amikor aludni : Mert most közelebb van hozzánk , mint a biztonság , amikor azt hittük .

Ef 5:14
14 Tehát azt mondja , Awake te alvó , és erednek a halottak között , és Krisztus ad neked könnyű .

1Kor 15:23,34,46
23 De mindegyik a saját helyzetét , Krisztus első gyümölcse ; majd a Krisztus az ő eljövetelekor .
34 Felébredsz az igazságot , és nem bűn , mert egyesek nem ismerik az Istent , azt mondom , hogy mozogsz , hogy ez szégyen .
46 Bár a lélek nem arról szól az első , de a föld , akkor a lelki .

Egyesek talán úgy gondolja, hogy miután a hús vagy a litiral vagy testi feltámadás az első feltámadás . De igaz, én halt meg az Úr Jézust ? Azt olvassuk, 08:51 John és John 11:25,26

János 8:51
51 Bizony , bizony mondom nektek , ha valaki megtartja az én szót , ő soha nem lát halált .

János 11:25,26
25 Jézus azt mondja neki: Én vagyok a feltámadás és az élet : aki hisz bennem, mégis ő meghal , még fog ő él ;
26 És aki él és hisz énbennem, az nem hal meg soha . Te hinni?

De még mindig tudja, hogyan litiral és fizikai feltámadás történik, amikor az arkangyal . Mi hát az előző bekezdésben .

1 Thesszalonika 4:14-17
14. Mert ha mi magsisisampalatayang Jézus meghalt és feltámadt , úgy is Jézus alszik Isten fog vele .
15 Mert ezt mondjuk néktek az Úr szava , hogy mi, akik életben maradnak eljöveteléig az Úr Nem tudjuk megakadályozni , amelyek elaludt .
16 Mert az Úr maga leszáll az égből egy kiáltás , a hangja arkangyal és harsonával leszáll az Isten és A halott Krisztus emelkedik majd először újra.
17 Azután mi, akik élünk , akik megmaradunk, fogott azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe , és így az Úr velünk lesz örökre .

Ha úgy vélik, az Úr nem hal meg , aki meghalt a Krisztus okot az első ? Mi vissza Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 És abban az időben a Michael felállni a nagy fejedelem , aki kiáll a jó a gyerekeknek a te néped , és lesz ideje a baj, mint soha nem volt, mert volt egy nemzet addig , és hogy az idő mentett néped , Mindenki , hogy kell írni a könyvet .
2 és sokan közülük , hogy alszanak a porban a föld ébren , némelyek örök életre , és néhány a szégyen és az örök semmibe .

Engedje meg, hogy ki vannak írva a könyvben . Azok, élve vagy halva ? A válasz az élet . Olvasd el Ésaiás 4:2,3 olvasunk

Ézsaiás 4:2,3
2 Azon a napon lesz szép és dicsőséges a ága az ÚrÉs a gyümölcs a földön kell a kiváló és kedves számukra , hogy a szökött Izrael .
3 menetes , ami maradt Sion , és maradt Jeruzsálemben , az úgynevezett szent, még akkor is, Minden írásos között élő Jeruzsálemben ;

Ki a fióktelep az Úr ?

Jeremiás 23:5,6
5 Íme , jönnek napok mondja az Úr , Fogom fel nekik David erényes Branch , és ő uralkodik a király , és bölcsen kezelni , és végrehajtja igazságosság és igazság a földön .
6 Aki nap Júda kell megtakarított , és Izrael biztonságban lakik ; és az ő nevét kell nevezni , az Úrnak, a mi igazság .

Amikor mentette Júda és Izrael ? És mi a neve az Isten küldötte , hogy jöjjön ? Mi vissza Daniel 12:1,2

Daniel 00:01
1 És abban az időben a Michael felállni, A nagy fejedelem , aki kiáll a jó a gyerekeknek a te néped : és nem lesz idő a baj , amilyen nem volt, mert volt egy nemzet , amíg az idő , és a abban az időben a te néped kell szállítani, mindenki , hogy kell írni a könyvet .
2 És sokan közülük , hogy alszanak a porban a föld ébren , bizonyos , hogy örök életet és néhány a szégyen és az örök semmibe .

Ha ön dont , Michael Branch igaz .

Keresztelés a keresztre feszítés a keresztség a Szentlélek .

Luke 12:50
De a 50 Nekem van egy keresztség megy keresztül , és milyen szomorú vagyok , amíg ez be nem fejeződik ?

Mark 10:38
38 Jézus pedig monda nékik: Nem tudjátok , mit kértek . Mangakaiinom ti a poharat , hogy én inni ? vagy mangababautismuhan a keresztség , hogy én vagyok megkeresztelve ?

Mivel a keresztség az Isten Fia így elfogadta a keresztséget .


Róma 6:4-6
4 Ezért van eltemetve vele együtt a keresztség által a halálba : hogy mivel Krisztus feltámadt a halálból az Atya dicsősége , még így is kell járni újdonságát az élet .
5 Mert ha voltunk vele hasonlatosságára halála , mi is így hasonlatosságára feltámadása ;
6 , hogy tudjuk , hogy a mi öreg megfeszíttetett vele , hogy a test bűnös volt, elpusztult , és amikor így teszünk nem elbűvöl nagyobb bűn ;

Kol 2:13
13 És halott a bűneidet , és a körülmetéletlen a tested , kinek ő gyorsított együtt vele , miután bocsánatot minden bűneinket ;

Kol 3:1,2,3,9,10
1 Ha Ön feltámadt Krisztussal , törekszik a dolgok felett , ahol Krisztus ül az Isten jobbján .
2 Állítsa be a ragaszkodás a dolgok felett , nem a dolgok a földön .
3. vagytok halottak , és életed van elrejtve Krisztussal az Istenben .
9 Lie nem egy másik , míg a halogatta az öreg tetteit ,
10 És ti fektetni egy új személyiség , amely a megújított ismeretek után a kép róla , hogy a teremtett neki :

Ef 2:05
5 Bár voltunk meghalt a mi vétkeinket , gyorsított minket a Krisztussal ( A kegyelem vagytok mentve )

Összefoglalva, a feltámadás volt a lelki . És az első emelt a háztartás Isten felel meg a nép az Isten , aki Izrael . Ugyanebben a feltámadás Miguel el a feltámadás , mert megölték , és keresztre feszítették az Úr .


1 Péter 4:17
17 Mert jön az idő kezdetének megítélése az Isten házát ; és vár ránk , mi történik azokkal , akik nem engedelmeskednek az Isten evangéliumának ?

Rómaiak 2:9,10
9 Tribulation és kínt , minden lélek az ember , hogy rosszat cselekszi , elsősorban a zsidó , és a görög ;
10 De dicsőség , tisztesség és békesség minden ember munkálkodik , hogy az a jó , Az első zsidó , az első , valamint a görög :

Mi határozza meg , hogy a 144000 , és számtalan ember, a Jelenések 7. szellemét ( litiral elhunyt ), illetve azokat, akik a hús és vér .

Mi a természete őket?

Jelenések 7:16,17
16 Nem éheznek többé , sem a szomjúság többé , sem nem hit , hogy a nap vagy hő ;
17 Mert a Bárány , amely a közepén a trón kell a pásztor , és ezek papatnugutan a szökőkutak a víz az életÉs az Isten eltöröl minden könnyet a szemébe .

Párlatok ( litiral meghalt ) Nem az éhség vagy a szomjúság ? És e szellem papatnugutan tavaszán az élet vize ?

John 6:35,54,55
35 Jézus pedig monda nékik: Én vagyok az élet kenyere : hogy jön ide soha nem az éhség , és aki hisz nekem nem szomjazik meg soha .
54 Aki eszi az én testem és az én vérem ital , annak örök élete, Én pedig feltámasztom az utolsó napon .
55 Az én testem valóságos étel , és a vérem igazi ital.

Biztos, hogy nem az éhség és a szomjúság nem emberek hús -vér , mert az Úr azt mondta az élő ember , a hús és vér . Ha el nem pusztulnak litiral ( fizikai , anyagi , érzéki ), hogy a felvetett miért ad a forrás vize az élet , ha azok halhatatlanok ? Ha így tűnik , hogy a forrás vize az élet ( litiral forrás) rendelkezik, az élet , és nem a vér és a hús , hogy ellenzi a tanítás a Bibliában.

Mi a forrása a víz az élet ?

Jeremiás 17:13
13 Uram, Izrael reményét , hogy minden elhagy téged kell szégyenkeznünk . Azok, akik velem volt írva a földön , mert elhagyta az Úr , az élő víz forrása .

János 7:37-39
37 Az utolsó napon , hogy a nagy nap az ünnep , Jézus felállt és kiáltott , mondván: Ha valaki szomjúság , jöjjön hozzám és igyék .
38 Aki hisz nekem, mint szentírás mondja, ki a hasát kell áramlását az élő víz folyói .
39 ( De ez a monda a Lélek , kapni , hogy úgy rá : a Lélek még adni , mert Jézus még nem volt megdicsőült . )

Papatnugutan : a víz az élet forrása a Bárány lesz az emberek a hit . És így is , nem éhezik , vagy szomjas , mert hozza az embereket, hogy a hit az ő hús-vér .

Nincs éhezés , vagy szomjúságot , mert etetni őket .

Zsoltár 23:02
1 Az Úr az én pásztorom , nem fogok .
2 Ő pinahihiga nekem a friss legelőt is; Ő visz engem mellett a víz társalgó,

Ezékiel 34:14
14 fogom etetni őket , jó legelő, és a magas hegyek emelkedése Izrael a szer lehet : ott kell lennie , hogy egy jó készüléket, és A kövér legelőn kell etetnek a hegyeken Izrael .

Pinastol természetes , amikor éhes és szomjas , és mabibilad az a nap melege , mert hozza a juhász a víz , ahol árnyas délben . Zsoltár 23:02

Mi a státusza a hírnök Isten az emberek manapság nem ütöttek a nap vagy a hő ? ( Megjegyzés: a márfélkövér )

Ézsaiás 49:8-10
8 Így szól az Úr , elfogadható az időben hallottam tőled , és az üdvösség napja még én segítettem neked , és én megőrzöm neked , és neked az emberek , megállapításához a földet , hogy oka örökölni az elhagyott örökségeket ;
9 Mondván, azok nem egy , Menj tovább, azokat a sötétségben , Mutasd meg magatokat . Esznek az utcán , és minden kopár magasságát kell a legelőre .
10 Nem az éhség , sem szomjúság , sem a hő , sem a nap; mert a kinek irgalmazz nekik kell vezetni őket , akár a rugó a víz is megismerkedhetnek őket .

Ézsaiás 42:6,7
6 Én, az Úr hívott téged igazságban , és tartsuk lenyomva a kezedben , és folyamatosan téged , és neked az emberek , figyelembe véve az ország ;
7 Hogy megnyitja a vakok szemét , hogy ki a foglyok a börtönbenÉs azokat, akik ülnek a sötétben a börtönből .

Ézsaiás 61:1,2
1 A Lélek az Úr Isten rajtam ; mert az Úr kent föl engem , hogy prédikálják jó hír szólt a szelídek ; ő küldött engem , hogy meggyógyítsa a megtört szíveket , hogy hirdesse szabadon a foglyokat , és megkezdik a foglyok a börtönben ;
2 A hirdesse az elfogadható éve az Úr , és a nap, a bosszú a mi Istenünk , a kényelem , hogy minden gyászolót ;

Ézsaiás 11:1,2
1 És úgy tűnik, hogy a szár a Jesse , és a fióktelep az ő gyökerei hozamok :
2 és A Lélek az Úr többit rá , szellemét a bölcsesség és értelem lelke a tanácsot , és lehet , a lélek a tudás és a félelem, az Úr ;

Jeremiás 23:5,6
5 Íme , jönnek napok mondja az Úr , hogy én is fel nektek David erényes Branch , és ő uralkodik a király , és bölcsen kezelni , és végrehajtja igazságosság és igazság a földön .
6 Aki nap Júda kell mentése , és Izrael biztonságban lakik : és az ő nevét kell nevezni , az Úrnak, a mi igazság .

Jeremiás 30:7,8,9,21
7. ! azon a napon nagy , egyik sem tetszik : még idejében baj Jákób , de kell .
8 És azon a napon , mondja a Seregek Ura , hogy fogom megtörni iga -ból ki téged , és te sírva kötvények , és hogy ő szolgáljon többé idegenek ;
9 De ők szolgálnak az Úrnak, Istenüknek , és sDávid a király , akit majd fel őket .
21 És a herceg majd egyikük , és a kormányzó a származnak közepén őket; és én is okoz neki , és ő megközelítése nekem : azok számára, akik mernek közeledni hozzám ? mondja .

Daniel 12:1,2
1 És abban az időben a Michael feláll , A nagy fejedelem , aki kiáll a jó a gyerekeknek a te néped ; , és lesz ideje a baj , amilyen nem volt, mert volt egy nemzet , amíg az idő : és abban az időben te nép mentett mindenki , hogy kell írni a könyvet .
2 És sokan közülük , hogy alszanak a porban a föld ébren , néhány örök életre , és néhány a szégyen és az örök semmibe .

Ezért , az emberek az állam az Isten küldötte mondja Jeremiás 23:05 és Jeremiás 30:9 a " fel " a küldte . De az emberek nem csak egyszerűen , mert Mihály arkangyal.

Arkangyal -hoz vezető őket úgy, hogy éhezik és szomjazzák az Isten szavát . Korábban , az emberek Isten adott az Isten szavát éhség .

Amos 08:11
11 Íme , jönnek napok mondja az Úr, az Isten , küldök egy éhínség az országban , Nem éhínség kenyér , vagy a víz után való szomjúságot , hanem meghallgatása az Úr szavát .

Ha a rossz pásztor nem hozza a forrás vize , ahol árnyas , akkor tényleg el kell égetni a hő napon .

Öntet nélkül hibája .

1Kor 15:53
53 E romlandó kell fektetni romolhatatlanságot , és ez a halál fektetni a halhatatlanság .

Mit sem halál ibibihis ?

Ef 4:14
24 És teszel egy új személyiség , mely Isten szerint teremtetett igazságban és szentségben az igazság .

Mi az új ember romolhatatlan ?

Galata 3:27
27 mindazt, amit meg van keresztelve Krisztusban ibinihis Krisztusban .

Hogyan megkereszteltek Krisztus ?

Róma 6:3,4
3 Vagy nem tudjátok , hogy mi minden meg van keresztelve, a Krisztus Jézus is megkeresztelkedett a halálát ?
4 Ezért van eltemetve vele keresztelés a halálba : hogy mivel Krisztus feltámadt a halálból az Atya dicsősége , még így is kell járni újdonságát az élet .

Ajánlója Krisztus halhatatlanságra ?

1 Timóteus 1:10
10 De most is megmutatkozott a szereplő a mi Üdvözítőnk, Jézus Krisztus , kinek törölni halált , és fény derült az élet és a halhatatlanság révén az evangélium,

Mi történik, ha a személy bűnösségét újra , miután megkapta az igazság ?

Zsidók 10:26,27
26 Mert ha tudatosan bűntudatot után megkaptuk a tudás az igazság , nem áldozat fennmaradt a bűn ,
27 , de rettenetes vágy megítélésében , és a heves tűz eméssze az ellenfelek .

Nem a bíró sumasampalaya az Isten Fia ?

János 3:18
18 Aki hisz benne, nem ítélni ; nem hisz, az már ítélet alatt van , mert hitt a nevét egyszülött Fiát az Isten .

Ne haltak meg?

János 8:51
51 Bizony , bizony mondom nektek , Ha valaki megtartja az én szót , akkor soha nem lát halált .

A keresztség Jézus született újra , és megteszem az Isten ?

John 3:3,11,12
3 Felele Jézus és monda néki: Bizony , bizony mondom neked , Ha valaki nem születik, nem láthatja az Isten országát .
11 Bizony , bizony mondom neked , Beszélünk velünk , és láttuk is tanúvallomást tenni ; és a ti kapni nem a mi tanúi .
12 Ha elmondanám neked ezeket a dolgokat a földi és nem hisztek , hogyan fogtok hinni , ha elmondom neked a mennyei dolgok ?

1 Péter 1:3,23
3 Áldott legyen az Isten, a mi Urunk Jézus Krisztus , aki szerint a nagy irgalmat Arra születtünk , hogy ismét egy élő reménységre keresztül Jézus Krisztus feltámadása a halottak közül ,
23 Mivel az újjászületés , nem romlandó vetőmag , hanem romolhatatlan , Az Isten szava , amely él és megmarad .

1 Péter 3:21
21 szerint nagyon hasonlít most ment még a keresztség , Nem eltette a szenny a testet , de a válasz a jó lelkiismeret Isten felé , keresztül a Jézus Krisztus feltámadása ;

Van-e élet még mindig úgy halt meg?

1 Timóteus 5:06
6 De azt , hogy él az öröm bár az élet halott .

Amikor nabihisan romolhatatlanságot ( 1Kor 15:53,54 ) nem lehet bűnös , mert már ...

1Kor 15:55,56
55 Ha a Halál , te győzelem ? Ha , Halál , te győzelem ?
56 A győzelem a halál a bűn ; és a bűn hatalma a törvény :

Azt olvassuk ugyanebben a szellemben az 1Kor 15:53-56

Róma 6:13,14
13 És még mit kínálnak a tagok bűn eszközöket hamisság ; de a hozam magatokat Istennek , mint élve a halottak közül , és a tagok eszközök igazság Isten .
14 A bűn nem voltál : Mert nem a törvény alatt , hanem kegyelem alatt .

Az első feltámadás jön igagapos egy angyal és a Sátán .

20:1,2,5 nyilatkozata
1 És láttam egy angyal jön le a mennyből, a legfontosabb az a szakadék , és egy nagy lánc a kezében .
2 És megragadta a sárkányt , az ősi kígyót , aki az ördög és Sátán , és megkötözték őt ezer esztendőre,
5 A többi halottak pedig meg nem , amíg az ezer esztendő . Ez az első feltámadás .
Az angyal a jelképe Miguel .

Mi biztosítja az eredményt lelki fenntartáshoz az első feltámadás az arkangyal , hogy jöjjön . Mert ha az első feltámadás a feltámadás litiral a csepp a második feltámadása Dániel 0:01 szerint . Mert az első emelés ( Jelenések 20:05 ) boldog és azok is , akik azt mondják, hogy Dániel 0:12 , hogy áldott nap jutott 1335-ben . Olvasunk .

Daniel 12:12
12 Boldog az, aki vár , és eljön az ezer 335 nap.

Tehát 1 Thesszalonika 04:16 és 12:01 , valamint Daniel Jelenések 20:05 vagyunk benne, hogy a lelki feltámadást .

Kinyilatkoztatások 20:03
3 És õ öntött a szakadékba , és zárva , és le kell zárni át neki , hogy ne hitesse a népeket , míg betelik az ezer év , akkor felül kell neki egy kis időt .

Sátán lesz bebörtönzött több mint ezer éve . De mi a megfelelője ezer éve szerint Peter?

2 Péter 3:08
8 De ne felejtse el , kedves barátaim , egy dolog , hogy egy nap az Úr , mint ezer év , ezer év egy nap.

Ezer éve megegyezik egy nap . Mi történik egy nap ?

Zakariás 3:09
9 Mert íme , a kő , amit állított , mielőtt Joshua , meg egy csapásra a hét szeme : íme , én gravír a gravírozás annak , mondja a Seregek Ura , és Leveszem a gonoszsága , hogy a területet egy nap .

Zakariás 14:07
De a 7 Naponta ismert az Úr, nem nappal , sem éjjel , de azt kell , éjjel világít.
8 lépés Azon a napon , hogy az élő vizek kimegy, Jeruzsálemből, Fele felé a keleti tenger , és a fele a tenger felé : télen és nyáron történik .
9. és Az Úr legyen király az egész földön : azon a napon az Úr egy , és az ő neve az egyik.

Zsidókhoz írt levél 4:07
7. nem megkülönböztetett vele egy napon, Most egy idő után azt mondta , hogy a dalokat Dávid ( ahogy ő mondta, hogy korábban) , most ha hallod a hangját , Ne keményítsétek meg a szívét .

Tehát meg kell tennie, hogy egy nap vereség az ördög . De egy nap azt jelenti, hogy örökre a szívünkben .

Most , a második feltámadás soha meccs 12:01 Daniel ? Kérjük, még meccs is . Mert nem hallgatott a hívó Isten hangja fel ismét elítélte , mert nem pinahalagahan egy nap meg az Isten hangját . Az első feltámadás , hallgatta a hangja az Isten Fia , hogy soha nem hal meg örökre , mert pinahalagahan " egy napon " hallani az Isten hangját akár a sír .

Mi a függő és lelki fenntartáshoz litiral mondani a második feltámadás 1 Péter 4:05 és 10:42 törvények , hogy a bíró meghalt , és az élő azonos a jó és a rossz .

1 Péter 4:05
5 Ez ad számlát aki készen áll ítélni élőket és holtakat .

Cselekmények 10:42
Ami'y 42 És azt parancsolta nekünk, hogy prédikáljanak a népnek , és tanúja Ő nevezi ki az Isten bírája az élő és a halott .

Hogyan lehetünk szellemi és nem függő litiral , hogy a feltámadás történik ?

János 8:51
51 Bizony , bizony mondom nektek , Ha valaki megtartja az én szót , akkor soha nem lát halált.

Lord egyértelműen azt mondják, hogy a halál nem tartja be a szavát , hogy hibásak , és azt mondta az Úr meghalt , tartani a szavát , nem?
Daniel 12:1,2
1 És abban az időben a Michael feláll , a nagy fejedelem , aki kiáll a jó a gyerekeknek a te néped : és nem lesz idő a baj , amilyen nem volt, mert volt egy nemzet addig , és ebben az időben néped kell szállítani , mindenki , hogy kell írni a könyvet .
2 és sokan közülük , hogy alszanak a porban a föld ébren , néhány örök életre , és néhány a szégyen és a örök semmibe .

Amit Paul mondott parusahang örök kárhozat ?

2 Thesszalonika 1:7,8,9
7 És hogy te vagy a problémás többi velünk , ha a Úr Jézus az égből az angyalok hatalma A lángoló tűz,
8 Nem a megtorlásra nagsisikilala IstenÉs azoknak, akik engedelmeskednek az evangélium nem a mi Urunk Jézus :
9 Ki kell büntetni , az örök megsemmisítése A jelen az Úr , és a dicsősége hatalma .

Azt is , amit Péter mondott a lángoló tűz ? Ez a nap a ítélve ?

2 Péter 3:7,8,10
7 De az ég és a föld , ugyanazon szó tárolt fel a tűz , fenntartani ellen napja ítélve és megsemmisítése istentelen ember .
8 De ne felejtse el , kedves , a kérdés, hogy Egy nap az Úr , mint ezer év, ezer év egy nap.
10 De az Úr napja , mint a tolvaj , aki Az ég ezen a napon vissza fog térni A nagy zaj , és a dolgok a mennyben lesz oldva a forró hő , a föld és az üzemi égették a földön .

Azt is , amit János mondott a Jelenések könyvében arról a napról, a ítélve , ezer éve , a tűz-és eltűnése az ég és a föld ?

20:6,7,11,12,14 nyilatkozata
6 Boldog és szent, aki az első feltámadás: Nincs hatalma ezen a második halál , de meg kell papjai az Isten és Krisztus , mangaghaharing és vele együtt több mint ezer éve.
7 És teljesülése ezer éve, a sátán kiszabadul az ő börtönben ,
11 És láttam egy nagy fehér trónt , és ott ült, és az ő jelenlétében , A föld és az ég elmenekült , és nem talált helyet számukra.
12 És láttam a halottakat , nagy és kicsi, a trón előtt állt , és könyveket nyitottak : a másik könyv nyílt meg , amely az életnek könyve ; A halottak ítélték szerint dolgokat írt a könyv szerint a munkálatok.
14 És a halál és pokol vetették a tóba a tűz . Ez a második halál , még a tó tűz.

Mit jelent az Úr Jézus azt mondta róla ?

Matthew 25:46
46 És ezeket kell menni az örök büntetésre , de az igazak pedig az örök életre .

John 5:28,29
28 nem ez : a következő alkalommal , Minden olyan súlyos volt, hallani a hangját,
29 És jön elő , azt , hogy a jó tettek , nekik a feltámadás az élet ; és akik rosszat , nekik a kárhozat feltámadása.

És mi csak vissza 1 Thesszalonika 04:16 és Daniel 12: 1,2

Zsidók 10:26,27
26 Mert ha véletlenül bűncselekmény után megkaptuk a tudás az igazság , nem áldozat fennmaradt a bűn ,
27 , de rettenetes vágy megítéléséhez, és A heves tűz felfalta ellenségek.

Kézhezvételét követően az igazságot , és újra vétkezett , kész tüzet rájuk .

A elítéli a halott után felmerülő paghihip 7. trombita .

Jelenések 11:18 
18 És a nemzet fájó elégedetlen , és Ön harag jött , és idején a halottak kell megítélniÉs amikor a díjkiosztó van ásó a szolgáinak, a prófétáknak , és a szentek , és félelem neved , kicsi és nagy, és hogy elpusztítsa a Föld megsemmisítése .

Meghatározni, hogy mi a tűz olvasta című Fire . "

Csütörtök, szeptember 17, 2009


Én és az Atya egy vagyunk

János 10:30
30 Én és az Atya egy vagyunk .


Most már tudjuk , hogy David küld Mihály arkangyal Mihály , és nem Jézus . Tehát Jézus nem más, mint az Atya . És ez nem azt jelenti, Jézus azt mondta : "Én és az Atya egy vagyunk ", hiszen egyike volt , hogy Jézust . Azt olvassuk, 10:38 John és John 14:10,11

John 10:38
38 De ha mégis , még azok is, ha nem hisznek nekem , hisz a munkálatok : hogy ti is tudom és hiszem, hogy Az Atya bennem van , és én őbenne .

János 14:10,11
10 Hát nem , hogy én az Atyában vagyok és az Atya énbennem ? A szavakat , hogy szólok hozzátok szólok nem a magam: De az Atya, aki bennem lakik , teszi műveit .
11 Hidd el Én az Atyában vagyok és az Atya énbennem : vagy pedig higgyék el nekem az működik is .

Abban az időben Jézus , a Fiú volt az Isten és az Atya . A Lélek , mint a neve és jellege Jézus adott atya Michael . Jézus azt mondta, meg kell mondani Miguel hallani , sőt elismeri a hangja meghal az Isten Fiát. Miguel nem hallani többet atya jó hallani . Tehát az Atya tanú . Ettől eltekintve , az Atya megmutatta, mennyire jó Isten Fiának . Nem is nehéz leírni , mert különben Isten az ember és Isten . Az ember Jézus Miguel tinutularan . És nincs joga a Biblia sérthetetlen is mondani, hogy Michael és Jézus a Fiú az Atyát . Csak egyetért azzal, hogy az Isten Fia eljött sanlibutan.Ang Miguel nem tudja megtenni a szükséges dokumentumok készültek .

Zsidókhoz írt levél 1:04
4 Ez jobb volt , mint az angyalok , hogy miután egy jó név , mint ők .
Filippi 2:9,10
9 Így hát , szuverén Isten, és Ő kapta a nevét a fenti minden név ;
10 A Jézus nevére minden térd iluhod , akik a mennyben és a dolgok a földön , és a dolgok a föld alatt ,

Cselekmények 04:12
12 És minden más van üdvösség ; mert nincs más név az ég alatt az emberek között, Amelyben azt kell menteni .

Érti ezt a folyosón alapján azt mondta :

János 5:19
19 Felele Jézus és monda nékik: Bizony , bizony mondom nektek , A Fiú semmit sem tehet önmagától , hanem amit lát , az Atya nem ; minden dolgot tette , hogy nem is a Fiú is .

János 12:49,50
49 Nem beszélek magamtól , de az Atya, aki küldött engem , ő adott nekem egy parancsolatot , mit mondjak , és mit beszéljek.
50 És tudom, hogy az ő parancsa örök élet , a dolgok , amelyek beszélek , a mint az Atya azt mondta nekem , hogy én beszélek.

Megjegyzés :

Luke 10:20
22 Minden dolog szállítják nekem az én Atyám : és senki sem tudja , ki a Fiú , hanem csak az Atya , és aki az Atya , csak a Fiú és az, akinek a Fiú .

Matthew 16:27
27 Mert az Emberfia eljön az Atya dicsősége , az ő angyalaival , majd adja minden ember szerint a műveit .

Azt olvasd el ezt :

Máté 20:26,27
25 De Jézus felszólította őket, hogy őt , és azt mondta: Ti tudjátok , hogy az uralkodók a pogányok gyakorlat uralkodik felettük , és nagyokat hatóság gyakorolja rájuk .
26 nem lehet , de ha valaki akar lenni köztetek nagy lesz a te szolgád ;
27 És aki első akar lenni közöttetek, az legyen a ti szolgátok :

Have you ever megkérdezte magát , ha gondoskodott arról, hogy a mi Atyánk , hogy szolgája az egész?

Ámen .

No comments:

Post a Comment