THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Turkish

Mahşer

görüntü : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Ne Armageddon ve bu oldu?

Vahiy 16:12,13,14
12 Ve altıncı büyük Fırat Nehri üzerine kase dışarı dökülür ; ve gelen krallar hazırlamak sular bunların kurudu güneş yükseliyor. 
13Sonra dışarı ejderha ağzından ve canavarın ağzından ve sahte peygamber ağzında görünce, üç kirli ruhlar , kurbağalar gibi ;  
14Onlar ruhların are iblis, Çalışma mucizeler , hangi pinaparoonan onlar Bütün dünyanın kralları , Tanrı Yüce büyük gün toplanırdı .

Said paragraf 14 bu savaşın olayların Allah'ın Yüce büyük gün. Vahiy 16:12,13,14 de Yeremya 46:10 okunur söylenir olay

Yeremya 46:10
10 gün için Rab, Rab konak , intikam bir gün , onun düşmanlarının ona intikamını almak için : ve kılıç yutmaya edecek ve tatmin olmak ve olacaktır kanlarını : Lord , Lord hosts için , ile teklif Fırat Nehri ile kuzeyde . (Ayrıca Isaiah 13:1-22 bakın ve Joel 2:1-18 senin İncil )

Biz Yeşaya 34:4-8 okuduğunuz

Yeşaya 34:4-8
4 Göklerin ev sahibi ve iptal edilir göklerin bir sarmal gibi olacak, ve tüm ev sahibi bir yaprak sarmaşığın üzerinde solduran gibi düşer ve düşen incir yaprağı gibi .
5benim kılıç için cennet sarhoş vardır: Hani o aşağı Edom üzerine ve benim lanet halkına , adalete yürürlüğe girer.
6Rabbinin kılıcı kan , şişmanlık ile yağ doludur , kuzu ve keçi kan , koç ve böbreklerin yağ : Bozrah yılında Lord bir fedakarlık ve Edom ülkesinde büyük bir kesim için.
7Ve yabani öküz onları ve boğa ile boğa , ve basacak kendi topraklarını kanla , sarhoş olacak ve toz şişmanlık ile yağ yaptı.
8 Lord , Zion bir mücadelede cezası yılının intikam gün için.

benzerlikler bakın.

Vahiy 19:17-21
17Sonra , o yüksek sesle bağırdı , güneşte bir melek duruyor gördüm tüm kuşlar cennetin ortasında uçan , gel ve mangagkatipon Tanrı'nın büyük akşam yemeği söylüyorum ;
18 Yani siz ve baş kaptanları eti ve güçlü erkeklerin eti ve at eti kralların eti yiyebilir ve burada sürme ve tüm insanlar ve ücretsiz eti adam köle ve küçük ve büyük . 
19Ve ben ve yerin krallar ve onların ev sahipliği yapan , hayvan gördüm birlikte bu binicilik karşı savaşa , gelip onun ordusuna karşı .  
20 Ve hayvan alıp onunla sahte peygamber olduğunu dövme mucizeler daha önce , canavarın işaretini aldı ve imajını tapılan ipinangdaya : İki canlı kükürt ile ateş yakma göle dökme vardı;
21Ve diğerleri kılıcı ile öldürüldü at sırtında onun ağzından gelirleri ve tüm kuşlar içerikleri tarafından dolduruldu.

Hezekiel 39:1-6 , 17-21
1Ve GOG karşı adam sen oğlum, peygamberlik ve deyin ki: Böylece Rab Tanrı der ; Bakın, ben sana karşıyım , O GOG , Roş , Meshech ve Tubal ve prens:  
2Ve hakkında sana dönecek ve biz teslim , kuzeyinde en uzak yerlerinden ve neden gelir ; ve İsrail dağlar getirecektir ;  
3Ve ben senin dışarı senin sol elin baş ve vurun olacak seninki neden olacaktır sağ okları .  
4Sen İsrail, sen ve tüm senin gruplarından dağlarda ve sizinle daha düşecek : Seni onto ve alanın hayvanlar seni bitirip her tür aç kuşlar verecek.
5Eğer açık alanda düşecek : Ben konuştum için , Rab Tanrı der .
6 Ve I Magog ateş göndereceğizVe onları güvenli adalarında ikamet : ve onlar benim RAB tanıyacaksınız.

17Ve RAB diyor adam sen , oğlu , yani Speak onto kuş şekilde ve alan , Assemble kendinizi her hayvan için , gelip ; her tarafta senin için feda benim kurban , büyük fedakarlık olarak İsrail dağları üzerine , bu siz et ve içecek kan yiyebilirler kendinizi toplamak .  
18 Ye , Fevkalade eti yiyebilir ve yerin prenslerin kan içmek , koçların , kuzuların , ve keçi, boğanın , hepsi fatlings .  
19 Ve siz yağ ye kadar dolu ve siz kadar içmek kan sarhoş olmak , senin için feda ettim benim kurban yiyebilir.  
20 Ve siz atları ve savaş arabaları ile benim masada güçlü erkeklerle ve savaş bütün erkekler , diyor Rab Tanrı dolu olacaktır.
21Ve milletler arasında benim zafer koyacaktır ; ve onlarla yapılan bütün milletler ben uyguladım yargıları ve elimi .

Vahiy 20:7,8,9
7Ve bin yıl , şeytan onun cezaevinden , boşanmak olacak
8Ve dünyanın dört köşesinde ülkelerin aldatmaya görünür , GOG ve Magog , savaş onları toplamak için kime deniz kum olarak sayısı .
9Ve onlar yerin genişliği üzerine gitti ve aziz kamp ve sevgili şehir compassed : ve gökten ateş aşağı , onlar yanmış.

Ne zaman aziz kamp ve sevgili şehri kuşattı ?

Vahiy 11:02
2Ve tapınak loobang dışında ve don't önlem yok sayılır ; Uluslar sağlanan ve kırk iki ay yuyurakang kutsal siudad .
Luke 19:43,44
43Bu gün için , gel , O düşman kale babakuran ve kuşatan ve gigipitin tarafı,  
44Ve sen içinde yeryüzüne ilulugso , ve çocuklar; RAB senin ziyareti sırasında bilinmeyen çünkü onlar sana taş üzerinde taş bırakmayın.

Luke 21:20
20 Ama ne zaman Kudüs'e , o onu imha yakın olduğunu biliyoruz ordularını gördü.
Daniel 9:27
27Ve bir hafta boyunca birçok ile yaptığı antlaşma : ve yarım hafta yaptığı fedakarlık ve adak durdurma ve iğrençlikleri kanadı bir tahrip girer , neden olacak ve sonuna kadar ve pagkapasiya düşmanlık döktü var yok .

Daniel 11:31
31Ve grubun kendi bölümünde , duracak ve onlar , hatta duvarlar kutsal saygısız edecek ve sürekli yakmalık sunu kaldırmak ve o iğrenç yer yaparsa .
Daniel 12:11
11Ve zaman sürekli yakmalık sunu çekilirse gelen ve iğrençtir ki yaparsa orada bin 290 gündür.
Işaretlemek 13:14
14 Ama sen, kimsesizlik ve iğrençtir görmek Oradan ( okuyucu anlamak koymak siz olmamalıdır ), sonra dağlara kaçmak ayakta Yahudiye bulunmaktadır ;

Ne zaman GOG göndereceğiz ?

Ezekiel 38:9,15,16,22
9Ve eceksin çıkmak , Bir fırtına gibi gelecek, eceksin bir bulut örtüsü gibi olmak, sen ve tüm senin bantları, ve sana birçok halklar .
15 Ve eceksin senin yerden , kuzeyinde en uzak bölgelerinden gelen , gel seninle Sen ve birçok halklar, hepsi ata binmek, büyük bir şirket ve güçlü bir ordu ;
16 Ve eceksin halkım İsrail'e karşı , bir bulut örtüsü olarak , son günlerde geçmek , bu benim kara karşı sana getirecek , gelip , Ben sana kutsanmış olacaktır bana ülkelerin bilmek , O GOG , onların gözleri önünde .
22Ve onunla veba ve kan , ve yanında mücadele Ben ona , onun grubu ve onunla birlikte birçok insan , ve büyük dolu yağmuruna , yangın, çok güçlü yağmur yağmur ve kükürt .

Bu Jeremiah 4:13 ve Hezekiel 38 ayet 22 aynıdır Vahiy 20:09 aynıdır

Jeremiah 4:11,12,13
11O zaman söylenen bu kişi ve Kudüs , halkımın kızı değil, yaba veya herhangi bir temiz karşı vahşi doğada çıplak Yüksekten bir sıcak rüzgar :  
12 Güçlü bir rüzgar Onları bana gelecek seçin: şimdi onlara karşı cümle verecektir. 
13Burada o bulutları kadar girerVe bir kasırga gibi savaş arabalarıyla : onun atları kartallar daha swifter vardır. Heyhat! biz yıkıktır için .

Kompleks Jeremiah 4:13 olduğunu

Tesniye 28:49-53
49 RAB size karşı bir millet getirecek uzaktan , dünyanın sonundan itibaren gibi kartal, bir ulus wika'y anlayamıyorum ;
50 Nation acımasız , eski kişiliğine saygı değil de çocuk göstermek görünüyor :
51 tahrip kadar : Ve kendisi ve senin kara meyve , senin sığır yavruları yiyebilir bu da eder senin değil mısır , şarap, ya da yağ, senin inek, ya da senin koyun sürüleri artması , sen kadar yok .
52 Ve O tüm senin kapısında seni kuşatan ederKadar, senin yüksek ve kale duvarları aşağı, hangi bekliyoruz, tüm ülke ve gel o bütün kapıları Senin bütün ülkende boyunca seni kuşatan eder, RAB Tanrının göz önüne alındığında .
53 Ve eceksin kendi bedeninin meyve yiyin , sizin oğulları ve kızları , sizi RAB Tanrının verdiği eti , kuşatma ve acilsenin düşmanları tarafından , hangi olacaktır sıkıntı sen.

Habakkuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid Eğer ülkeler arasında ve sana bakıp şaşkınlık hayret verici : için Ben günde bir çalış çalış size söylemiş olmama rağmen sana inanmıyorum .
6 Hani için Ben , bu acı ve acele ulus Keldaneler yükseltecek o yerin genişliği , bu nedenle magari onların olmayan konut yerleştirir.
7 Onlar korkulan ve kendi yargılarını korkulan ve onurunu kendileri geçin.

8 Atlarını leopar daha swifter vardır ve daha önce kurtların daha sert : ve onların atlı gururla basın: Evet, onların atlıları çok geliyor ; onlar bir kartal yemeye hazır gibi kaçıyor.
Isaiah 28:21

21 RAB için olarak dağ kadar artacak perazim , o nefret o Gibeon vadisinde olarak ; o eseri , onun tuhaf iş yapın ve eserleri papangyarihin , onun tuhaf iş.
Isaiah 29:14
14 Bu yüzden işte , Bu kişi , muhteşem bir çalışma ve bir mucize arasında muhteşem bir işi yapmak için devam: ve bilge insanların bilgelik ve anlayışı yok eder onların ihtiyatlı bu olabilir.

Paz siyah ve ay kan gibi oldu yıldızlar yere düştü oldu neden bu Vahiy dört atlı 6:2-8 nedenidir. dört atlı eşittir Vahiy 9:14,15 dört melek

Vahiy 9:14,15
14Bir trompet ile altıncı meleğe, söyleyen Loose dört melekler büyük Fırat Nehri olarak bağladılar.  
15 Ve dört melekler , saat ve gün ve ay ve yıl erkeklerde üçüncü bölümünde öldürmeye hazır olmak ungirded .

biri insanları öldürmez üçte dört melekler bir Vahiy 12:4,7 yıldızların üçte birine denk edildi

Vahiy 12:4,7
4 Ve kuyruk gökyüzündeki yıldızların üçüncü bölümünde ve yerin ipinaghagis çekti : ve ejderha kadın doğum vermeden önce , çocuğu onun doğum yutmaya kalktı.
7 Ve cennette savaş : Michael ve onun melekleri ejderha karşı savaştı ve ejderha ve onun melekleri savaştı ;

Vahiy 20:1-4 eşdeğeri Gökte savaş

Vahiy 20:1-4
1 Ve ben bir melek gökten , uçurumun anahtar ve elinde büyük bir zincir olan geldiğini gördük.
2Ve o , Şeytan ve şeytan olan ejderha , eski yılan , yakalayıp bin yıl bağlı ,
3Ve o uçuruma ve kapamak içine dökme ve onun üzerine , ki , bin yıl kadar uluslar aldatmaya gerektiğini o mühürlü , sonra ona biraz zaman geçersiz kılmak gerekir.  
4 Ve ben, ve tahtlar gördüm orada nagsisiluklok , onlar karar verdi : ve ben , o İsa'nın tanık için idam ve Tanrının sözünü , ve hayvan ya da görüntü ibadet değil ruhları gördüm ve alınlarının veya ellerini kendi işareti almak Ve onlar yaşamış ve bin yıllık Mesih ile krallık yaptı.

Daniel 7:9,11
9 Ben tahtlar kadar konulmuş , izleyebildim ve bir gün eski idi oturup yoktu; onun giysi kar gibi beyaz ve saf yün gibi başının saç : tahtını ateşli alevler ve tekerlekler bunların yanan ateş edildi.
11 Ben boynuz söyledi : Ben canavar kadar izleyebildim büyük kelimelerin ses nedeniyle o tarihte öldürüldü ve baktı bedeni yok , ve o ateşte yanmak verildi.

Armageddon 2001 yılında New York'ta 9 / 11 terör saldırılarının ayında gerçekleşecek.

Vahiy 10:07 de melek diyor ki :

Vahiy 10:07
7Ama yedinci meleğin sesi gün içinde o Darbeden bahsediyorum edildiği , daha sonra nihayetinde gizem Tanrı , onun görevlileri peygamberlerin ilan müjde göre .

Dedi melek Rab İsa bizi götürecek Luke 21:22 söyledi.

Luke 21:22
22 Bu intikam gün , bu yazılmış tüm bunları yerine kalırlar.

Dedi Lord altıncı ve yedinci trompet arasında bizi alacak. Yerine getirilmesi bütün bu Luke 21:20 de olur yazılmıştı o melekler göre : " O hakkında darbe oldu , sonra da sonuçta gizem Tanrı , o anlattı müjde göre kulları peygamberlere . " Vahiy 10:07

Luke 21:20
20 Ama ne zaman Kudüs'e , o onu imha yakın olduğunu biliyoruz ordularını gördü.

Luke 21:20 yer Armageddon olarak biz okumak 20:7,8,9 Vahiy ve İncil diğer geçişleri söyledi olduğunu söyledi.

 

Kadın ve Bebek


Görüntüdeki : www.christianscience.org/
Woman.html


Sonra kadın ve bebek Vahiy de anlamını incelemek , Kutsal Ruh , İncil rehberliğinde tekrar öğrendiğim açıklar.

Vahiy 12:1,2,3,4
1Ve büyük bir işaret cennet görülmüştür : bir kadının ayakları altında güneş ve ay ile giyinik ve başını on iki yıldız bir taç üzerine ;  
2Ve diye hamile olduğunu ve o , üzgünüm sıkıcı olmaya bağırdı ve ayı çok zor. 
3Ve Başka bir işaret cennet görüldü : ve büyük bir kırmızı ejderha Hani yedi başkanları ve on boynuzu olan , ve yedi kron ulo'y .
4Ve kuyruğunu gökyüzündeki yıldızların üçüncü bölümünde ve yerin ipinaghagis çekti : ve ejderha kadın doğum vermeden önce , çocuğu onun doğum yutmaya kalktı.

Kadınların tanımı mevcut bulunmaktadır 1 Selanikliler 5:03

1 Selanikliler 5:2,3
2Kendinizi için mükemmel ki, Rabbin günü gece hırsız gibi olduğunu biliyorum.3İnsanlar , söylemek Barış ve Güvenlik, Bir kadın hamile üzerine travail olarak onlara sonra ani eder imha ; ve onlar olacaktır herhangi bir şekilde.

kadın büyük sıkıntı için yıkım için atıfta bulundu. Peki Rab İsa hakkında o dedi ? cevap Mark 13:14,19 okunabilir .

Mark 13:14,19
14 Ama sen, kimsesizlik ve iğrençtir görmek Oradan ( okuyucu anlamak koymak siz olmamalıdır ), sonra dağlara kaçmak ayakta Yahudiye bulunmaktadır ;
19 O gün için ızdırap olacaktır yaratılışın Tanrı şimdi , ne kadar hiç hiç olmak mahluk başından bu yana değildi gibi .

güneş, ay ve kadın (Vahiy 12:01 ) için yıldız Mark 13:24 söyleyerek aynıdır

Mark 13:24
24Ama o günlerde , Bu sıkıntı sonra , güneş ve ay ona ışık vermeyecektir , karartılmış olacak

Bu nedenle, kadınlar yıkım (Mark 13:14 ) büyük sıkıntı (Mark 13:19 ) ve güneş işaretleri, ay ve yıldızlar (Mark 13:24 ) hakkında ortak kehanet vardır.

Vahiy 00:04 Mark 13:25 okunduğunda tanımı

Mark 13:25
25Ve gökten yıldız ve göklerin yetkileri olacaktır.

Daniel 8:10
10Ve büyük ölçüde kadar cennet ev sahibi ve yükselmiştir Bazı ev sahibi ve yıldızlar yere aşağı döküm , ve mühürlü onlara .
Vahiy 00:05
5Ve o bütün milletlere demir bir çubuk ile hüküm sürecek bir oğlu verdi: ve oğlu Tanrı büyütülmeye için kaçırılır ve tahtını onardı.

Ayrıca Mark 13 okuma anlamına gelir , paragraf 26 olduğunu .

Mark 13:26
26Ve sonra da adamın büyük güç ve görkemle bulutlar geliyor Son göreceğiz.

Bebek doğduktan sonra , Tanrı kadar getirdi. eşdeğeri mevcut Daniel'in kitabı bulunmaktadır.

Daniel 7:13,14
13Ben gece vizyonları içinde gördü ve Hani orada adamın oğlu gibi cennet biri bulutlar geldi ve o gün eski geldi , onlar da yakın ondan önce onu getirdim.
14Ve onu ve bir krallık , tüm halklar, uluslar ve dilleri ona hizmet etmeli : onun mülkü vefat olmayacaktır sonsuz bir hakimiyet , ve onun krallığı olmayacaktır güç ve zafer verdi.

adam kadının doğum Rab İsa'nın sözünün sahibidir.

Vahiy 2:26,27,28
26Ve kazanmak , ve benim işleri bitirmek onto tutmak , ben milletlere yetki vereceğim;  
27Ve Onlar demir bir çubuk ile çömleklerin şişe kırma olarak bile benim babam aldı onu kural:  
28Ve Onu sabah yıldızı verecektir.

Vahiy 03:21
21 Ben üstesinden olduğum gibi , yanımda tahtın içinde , oturdu pagkakaloobang ve babamın birlikte tahtına oturdu kazanmak .

İsa başardı. Böylece İsa dan krallığı başka kendini alırsınız.

Vahiy 00:07
7Ve orada cennette savaş : Michael ve onun melekleri ejderha karşı savaştı ve ejderha ve onun melekleri savaştı ;
Vahiy 00:07 eşdeğer Daniel 8:10,11,12 içinde anlatılıyor

Daniel 8:10,11,12
10Ve büyük , cennet ev sahibi bile , artmış ve bazı asker ve yıldızlar aşağı yere dökme , ve onlara damgalanır .  
11 Evet, o, prensin ordusu bile, kendini büyütülmüş ve ondan sürekli yakmalık sunu ve onun kutsal gerçekleşti aşağı atmak oldu.  
12Ve ordu günah için sürekli yakmalık sunu , ona vermiş ve bu yere , hakikat aşağı atmak ve onun zevk yapmak ve zenginleşti .

Aslında Michael , prensin ordusudur. Okumak Prince Ordu Kitap Daniel ve Vahiy ile Bazı şeyler

Vahiy 12:06
6Ve kadın Tanrı'nın bir yer hazırlanmış vahşi hayat, içine , öylesine orada 1260 gün ampuning kaçtı.
kadının sır Anlamı : Bir kadın büyük sorun bir kız bebek adamın 2005 doğum yıl deneyimli eşittir vardır. kadın 3 1 / 2 yıl içinde ve dışarı saklandı 15 Eylül 2005 Küresel mali kriz gibi . Okumak Kehanet gerçekleşti

 

Prince Ordu


görüntü : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Bize Daniel 8:7-11 okumak için başlasın

Daniel 8:5-11
5Ve ben geri çağırmak , Hani bir erkek keçi bütün yeryüzü üzerinde batıdan geldiVe toprak değil dokundu : ve keçi gözlerini arasında kayda değer bir boynuz vardı.
6Ve ben nehir önünde durduğunu gördüm iki boynuzu ile koç geldi ve onun güç öfke ona koştu.
7Ve ona yakın ram onto gelir ve gördüm onu karşı kızgınlıkla taşınmış ve koç cezalandırdı ve fren onun iki boynuzu : ve koç hiçbir gücün önünde durmak zorunda kaldım , ama aşağı onu dökme zemin ve ona mühürlü ve hiçbiri elinden ram teslim olabilir.
8Ve erkek keçi fazlasıyla kendini büyütülmüş : ve o güçlüydü , büyük boynuz ve yerine cennet dört rüzgar doğru dört önemli boynuz çıktı kırık idi.  
9Ve bunlardan biri itibaren , güneye doğru büyük aşan mumlu biraz boynuz , ortaya çıktı ve doğuya ve şanlı kara yönünde .
10Ve büyük ölçüde cennetin ev sahibi bile , artmış ve bazı asker ve yıldızlar aşağı yere dökme , ve onlara damgalanır .  
11Evet, , prensin ordusu kadar büyütülmüşVe ondan sürekli yakmalık sunu ve onun kutsal gerçekleşti aşağı atmak oldu.

Biz kim ordusunun prens erkek keçi mücadele öğrenin. Ama önceden bildiklerini Gabriel vizyonunun açıklama .

Daniel 8:20,21,25

20 iki boynuza sahip gördüğümde koç , onlar Medya ve Pers kralları vardır.
21 Ve kaba keçi Yunanistan kralıVe gözleri arasındaki büyük boynuz ilk kralıdır.
25Yoluna elinde o palulusugin hile : ve kalbiyle kendini büyütme eder , ve güvenlik de çok tahrip eder: Ayrıca prensler prensi karşı ayağa eder, Ama el olmadan kırılmış olacaktır.

Prens ordusu da prensler prensi oldu. , ordunun prens dayanıklı hatırla kral veya Yunanistan krallığı olduğunu .

Kim prens Gabriel İran ve Prens Yunanistan Krallığı'nın prensi mücadele için?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Fakat Pers Krallığı'nın prensi bana 21 gün dayanmış: Ama , lo , Michael, bir baş prenslerin , bana yardım geldiVe ben orada Pers kralları ile kaldı.  
14Şimdi son gün içinde insanlara neler göstermek sen geldim ; vizyon günlerce henüz.
20Sonra , neden sana geleceğim bilmiyorum ki? ve şimdi Prince of Persia savaşmak dönmek : ve ne zaman , işte , Yunanistan prensim gelecek dışarı çıktı.
21Ama ben size gerçeği Kitap yazılmış ve anlatacağım onlara karşı benden herhangi bir yardım, ancak Michael sizin prens olmadan.

Şimdi, başka prensler ama Michael Gabriel yardımcı olur. Bu nedenle, Michael , Yunanistan krallığı savaş prens . Ve bu nedenle , Michael, prens ordusu ve Prince prenslerin .

Daniel 11:2,22,31,34
2Ve şimdi sana doğruyu gösterir. Burada henüz ve dördüncü çok daha zengin olacaktır İran'da üç kral ayağa göre hepsi : ve o güçlü onun zenginler yoluyla oldu o Yunanistan realm karşı tüm kikilusin.
22Ve bir sürü onu önce onlar taşması yoluyla gideceğiz ve düşüşün , evet, antlaşmanın bir prens gibi .
31Ve grubun kendi bölümünde ve duracak onlar kutsal kirli , hatta duvarlar ve sürekli yakmalık sunu kaldırmak ve o iğrenç yer yaparsa .
40Ve sonu anda onu güney kralı makikipagkaalitVe kuzey kralı ona karşı bir kasırga gibi , savaş arabaları ile yürürlüğe girer ve atlıları , ve birçok gemi ile , o arazi başvuran ve almaya ve pass .

Daniel 8 ne zaman hava olay olurdu dönmek , o emin Daniel 11 olay sırasında maç olacak?

Daniel 8:11,17
11Evet, o, prensin ordusu bile, kendini büyütülmüş O sürekli yakmalık sunu ve onun kutsal yeri ondan aşağı dökme olarak aldı.
17Ben durup nerede Bu yüzden yanına gelerek : ve o geldi , ben korktum ve yüzüme düştü : ama üzerimdeki , anla ey insanoğlu söyledi; vizyon hakkında sonu zamanı.

prens Daniel 11 dört kralları sırasında harabe ve iğrençtir (Daniel 11:31 ) sonlarında gerçekleştirmek gelmek kim ?

Daniel 0:01
1Ve o zaman Michael, ayağa eder büyük prens kim senin insanların çocukları : yararlanmak ve stand orada bir millet o zamana kadar ve o zaman kavmini olacaktır, her bir teslim edilecektir idi beri orada sorun bir süre gibi Hiçbir zaman var kitap yazılmış .

Bu nedenle, Michael, Daniel 9:24-27 de söylediğim gibi gelecek meshettiler prens

Daniel 9:24-27
24Yetmiş hafta kavmini ve senin kutsal şehir üzerine üzerine transgresyon bitirmek ve belirlenen suç durdurmak ve kötülük için uzlaşma yapmak , ve sonsuz doğruluk getirmek ve vizyon , kehanet kadar imzalamaya , ve en kutsal yağlamak için .
25Biliyorum bu yüzden , ayırt böyle olduğunu ileri emir ve geri yükleme ve Kudüs inşa gidiyor kaplamalı başkanları ile sayılacaktır yedi hafta ve altmış iki hafta : yeniden inşa edilir , sokaklar ve duvarlar ile , sıkıntılı zamanlarda bile .  
26Ve sonra altmış iki hafta , kaplamalı kesme ve desolations belirlenir , hiçbir şey olacaktır ve şehir yok ve prens halkının kutsal ve sel , sonunda bunların gelir ve savaş olacak sonunda onardı.  
27Ve bir hafta boyunca birçok ile yaptığı antlaşma : ve yarım hafta yaptığı fedakarlık ve adak durdurma ve iğrençlikleri kanadı bir tahrip girer neden olacaktır; sonu ve ve pagkapasiya düşmanlık döktü var yok .

Konağın prensim, sen ibadet ?

Joshua 5:14,15
14Ve o , yok dedi , ama Tanrı'nın soylu ordusunun geldi. Ve Joshua yere düştü ve ibadet , ve dedi ki ne Rabbine kulu der ona ,? 
15Said Joshua için Rabbinin ordusunun prens, kendi ayakları üzerinde , sen yanımda yer Çıkarın ayakkabılarınızı kutsaldır. Ve Joshua öyle yaptı.

Neden ibadet Tanrı eğer ev sahibi değil prens ? Eğer o Tanrı ?

Semboller kâşif



Orada Davut yıldızı iki kum saatleri X X vardır. Cross Mesih'in bir ok 12 saatin işaret ediyor. Baba, Oğul ve Kutsal Ruh saat ol oklar "bir" 12:00 saat at . Yani, iki kum saatleri aşağıda göstermek hem de 12 saatlik zaman dilimlerine var . XX 88 gri snapper balık, takımyıldızları ve gri balığı balık Hezekiel 10:13 4 dönen tekerleklerin sayısıdır. Eğer yukarıdan aşağıya numaralar eklemek veya sağdan sola toplamından 14 sadece olacaktır. sayısı 14 İsrail 14 nesillere Matthew 1:17 işaret eder

David Abraham tüm nesillerin Yani Matthew 1:17 on dört kuşak , ve David Şey gelen uzak Babylon içine taşıyan on dört kuşak ve uzak Babylon onto Mesih içine taşıyan on dört nesil seçin.



1 2 3 4 5 6 = 21x4 = 84 .
Luke 10:01 bazen 72 diğerleri. Diğerleri 72 artı 12 84 orijinal Havariler eşittir.
84 years/12months = 7 ( yıllık 7years/1week )
84 saat = 3 1 / 2 gün
42 ay = ( 3 1 / 2 yıl)


Damalı. İşte David dört hayali yıldız vardır. iki numaralarına Clockwised bak : 1, 3 ve 5 AM aşağı noktaları üçgen var up , 1, 3 ve 17:00 noktaları üçgen var . AM Karanlık ve PM farklı.
Cross ek işaretidir.


12:00-06:00 için "AM" iki , 6 için ayrılmış 12 saat karanlık saat ( 00:00 ) ve günde 6 saat ( 06:00 )
Eğer 1 ve 6 , 2 ve 5 , 3 eklerseniz ve 4 toplamı David YUKARI ve AŞAĞI , bu nedenle , olan yıldızın ana yönü 7 Tanrı sayısı olmasıdır.

Eğer yukarıdan aşağıya numaralar eklemek veya soldan sağa Aşağıda , toplamı her zaman " 10 " bile her grubun saat yönünde ve saat yönünün tersine dönüyordu.



10+10+10+10=40


Sayısı 40 Anlamı

# Kırk gün Tanrı'nın bir çocuk test etmek . Gitmiş hiçbir yiyecek veya içecek yenir bu kez .

bir çocuk için * Kırk hafta rahim içinde olması gereklidir. bir doğum için ideal zaman. zaman kırk dönemlerde bir çocuk veya bir milletin bir doğum öncesi herhangi bir test için ideal zaman beklenen olabilir.
* İsa ve oruç vahşi doğada cazip oldu. (Matta 4 : 2, Mark 1 : 13, Luke 4 : 2)
* İsa kırk gün için yeryüzünde O'nun dirilişi sonra oldu . (Acts 1 : 3)
* Joshua arazi arama 40 gün ( Sayılar 14 : 34) . Joshua 14 : 7 O 40 yaşındaydı.
* Musa huzurunda Tanrı ne zaman o on emir aldı. ( Exodus 24 : 18 : 34 : 28) O 120 yaşında olduğu yaşadı. O 40 yaşında bir Mısırlı prens , bir çoban ve göç son 40 yıl olarak 40 yıl olarak geçirdi.
o uzakta zulmünden kaçtı sonra * Elijah oruç . O ekmek ve su o bir melek alınan gücüne kırk gün yaşadı. (1 Kings 19 : 8)
* Nuh koruma Tanrı o kırk gün yağmur yağdı süre gece. (Tekvin 7 : 12)
* Kırk kirpiklere maksimum ceza idi. Tesniye 25 : 3
* Ezekiel 4 : 6, Hezekiel 29 : 11
* Tanrı kırk yıl krallık yaptı tarafından krallar seçildi. David, Solomon .
* Bir kadın kirli 40 gün ( 7 + 33 ) bir oğlu doğumdan sonra oldu. (Levililer 12)

# Ulusal . isyankar bir nesil için kırk yıl Tanrı kişisel bir ziyaret reddetti Onlar mı sonra .

Onlar Vadedilmiş Topraklar girmeden önce * İsrail çölde dolaştı. ( Sayılar 32 : 13)
* Kırk yıllık Mesih reddedildi ve (31 AD) çarmıha gerilmiş sonra tapınağın Romalılar tarafından MS 70 yılında yıkıldı.
* İsrail'in kırk yıl ( kudret helvası yedik Exodus 16 : 35)
Yargıçlar 13 * Peki olarak : 1 . İsrail'in kırk yıl Philistines tarafından bastırılmış .
* 1 Kings 2 : 11 . Ve günleri David İsrail altına aldılar kırk yıl vardı: yedi yıl Hebron yılında hüküm süren ve otuz üç yıl Kudüs'te o krallık yaptı.

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

İşte nasıl "10" Davut yıldızı ile ilgilidir ;



1 Kings 11:35 Ama dışarı Oğlu elinin ve krallık alacak sana verecek , hatta kabileler on .


Kontrol edin:

ok görüyor musun? Ama ne kendisi çapraz anlamına bir ok olduğunu . Burada resimde çapraz ok göreceksiniz.

Ayrıca balık, dengeler , David ve kılıcın yıldız göreceksiniz. Orada 24 üçgen vardır. 42 üçgenler tüm [ 12 (2 kombinasyonları ) ve 6 (4 ) ve 24 ] 42 Sembolik İncil bulunmaktadır. İsa o kadar cennete gider çarmıha gerildiği 42 gün sonra İsa (Matta 01:17 ) için Abraham dan 42 nesiller . Ayrıca, sayı 24 İncil de sembolik olduğunu . Vahiy kitabında 24 yaşlılar gibi.




Başı Profili A Piramidi




Yukarıdaki resimde Üçgenler resimde üçgenler Below zıt



Kontrol edin:

Yunan Numaraları








Kehanet gerçekleşti

bize ne İsa diyor görelim İncil (Daniel 0:07 ve Vahiy 10:07 ) yaklaşık iki paragraf ıssızlık ve iğrençtir hem de ilgili .

Bu intikam günler için Luke 21:22 , o yazılır tüm bunları yerine getirdi.

Luke 21:22 de geçit hakkında ıssızlık ve iğrençtir İsa'nın konuşulur.

Revelations 10:07 Ama yedinci meleğin sesi, bir gün onun hakkında darbe oldu da , Daha sonra en sonunda sır Tanrı , iyi haber onun hizmetkarları peygamberlerin söyledi göre .

Daniel 0:07 Ve nehrin suları , sağ elinde ve cennete sol eliyle kaldırdı yukarıdaki adamın keten ile giydirilmiş , duydum ve sware onu o hiç bir zaman olmak için , liveth zaman ve yarım saat , ve ne zaman parçalar halinde kutsal kentin gücünü kırma , bitmiş tüm bunları sona erecektir.

hambingin Paghambing , bir olay anlamına gelir, Vandalizm ve iğrenç nefret .

* Vandalizm , öylesine iğrenç "bu" vandalizm "hayır taş her iki böbreğin üstüne sol " sonuçlanan "olduğunu söyleyerek için " Vandalizm okumak için

Aşağıda İsa'nın ve söz ile ilgili etkinlik Daniel ve Vahiy olarak melekler .




Bu 14 nesiller hakkında Matthew 01:17 benim yorumudur. Ne zaman içinde- sağ veya numaralar cevap aşağı eklemek 14'tür. Ve in- de dört gruba aynı tarafta eklemek cevap hala 14'tür. Hezekiel 10:13 olarak bu 4 tekerlek ve 88 gibi bahsediliyor. 88 takımyıldız sayısı (88 takımyıldızları ) olduğunu . 88 X 2 X ya da kum saati olacak. XX Davud'un her iki tarafında görülecektir. X ( kum saati ) konusunda sizi yukarıdaki resimde gördüğünüz 12 kez . Onlar yuvarlak açık ve koyu 12:00 -6 çünkü onlar ayrılığa ile karanlıkta 00:00 "AM" 06:00 -12: "AM" için ışık 12:00
Sen ha karıştırmayın burada başka bir resmin .



"AM" ve "PM" ışığında Farklılıklar ve kaydetti kendi üçgeninde . sayıları 1,3 ve 5 "AM" (saat yönünde ) yukarı iken 1,3 ve 5 "PM" (saat yönünde üçgen are ) üçgen aşağı sahiptir. Bugün dünyanın ışığı görmek , sabah yukarı ve aşağı öğleden sonra oldu.

Hala Matthew 01:17 tarihinde nereye beyanı uygun bir yoruma oldum dayanır. Burada Babylon 14 nesil olarak belirlenir. ve geçmişten günümüze artık kapalı Babylon (Irak) İsrail ile vardır. Ama İncil Babylon Allah'ın düşmanı denir. Neden Babylon (Vahiy 17) büyük fahişe denir ? Ve kim ya da ne mi?

Onu tanıma o gezegeni Venüs gibi sabah yıldızı için bir kadındı Babylon " sabah yıldızı "( İşaya 14:12 ) denir kadının adıdır. Efa (Zekeriya 5:7-11 ) Good News İncil'de Şinar veya Babil arazi ve Kraliçe Vahiy 17 içinde şehvet için kadınlar alınır de kadın. Matthew 1:17 hakkında Babylon ama oluştu Babylon Vahiy de sezon sonunda olduğunu söyledi.

Böylece Vaiz 3:15 söyledi
15 Geçmişte oldu, oldu ve iyi pass oldu , ve yine Tanrı geçmişi vardır arıyorum.

Shall yanı sıra , açık meydana gelmiştir. Babylon (Matta 01:17 ) sadece tekrarın 14 nesiller yüzden . Peki günümüzde kinatuparan ?

O bir kadın. Adını 6 mektuplar, kızlık soyadı o 9 harf ve ona soyadını sahiptir şimdi 6 harf olduğunu . 696 orada sanki dont ! 666 İncille sembol sadece ve litiral değil .

cumhurbaşkanı (Ocak otururken O bir ülkenin lideri oldu 20) 2001 . Daniel 9:20-27 490 yıllık bir söz olduğunu eğer Vaiz 3:15 yılında Filipinler başladı dediği gibi de bir şey tekrar tür 1521 yılında zaman Hıristiyanlık Magellan ülke getirdi. Ve 490 inci yıl 2011 yılında sayısı 696 ile bu yıl 10. tamamlandığında oldu. Ama sadece kadar 2010 he) o iktidara bir tuzak Daniel 8 ( boynuz koyun yılında iki papaz girdi. Were Fernando Poe Jr ve Joseph Estrada .

O , 24 yaşlılar göre 24 senatör olan Tanrı önünde . 1986 yılından beri (24 olduAnayasa 1987) o ülkenin ilk kadın lideri oturmak için. Bu yüzden Daniel 7 4 hayvan denir . 10 kral (Vahiy 17) hüküm sürdüğü kadar start Emilio Aguinaldo Ferdinand Marcos için. Ve 4 canavarlar ortaya çıkması hala şimdi Kasım 2008 canlı .

Bu kadın ölüm ve Papa John Paul II yıl 11/09 beri Daniel 12 1290 gün sayıyor başlatmak için 3 1 / 2 düzenlenen cenaze arasında 696 gün olarak onu nakapagtatak olduğunu .

Şimdi, Vaiz 3:15 ki henüz böylece doğru " tarihin tekerrür söylüyor oldu " olacağını söyledi

Artık Matthew 1:17 ki biz Babylon David dan 14 kuşaklar geldi biliyorum. dont ) Eğer Bildirimi 17 sayısı 14 üzerinde Babylon ( büyük fahişe belirledik.

Bu kadın onun işareti 696 baskılı , Papa John Paul II ölüm gündüz arasındaki 666 yerine getirilmesi , ülkenin herhangi bir ışıktır. 696 doğum yaptığı tarihten itibaren 5 Nisan tarihinde ise, 1947 02-08 Nisan 2005 (ölüm ve Papa John Paul II cenaze için ). 58years 12 ile çarpın 696 ay eşittir. Adını Gloria (6) Macapagal (9) Arroyo (6) sayısı yanında .

8 Nisan tarihinde Papa John Paul II cenaze gün, 2005 harika bir gün Daniel 0:11 da melek sözü yerine getirilmesi nedeniyle oldu

Daniel 12:11 Ve zaman sürekli yakmalık sunu çekilirse ve iğrençtir ki yaparsa , bir bin 290 gün olacak.

Yani açıkça iğrençtir montajı bu yana 1290 gün veya 3 1 / 2 yıllık sayma başında bu ayrım yapmaz . Ne zaman başladı ? New York'ta 9 / 11 terör saldırıları başladı ve PJP2 in cenaze 2005/04/08 gün yılında mezun oldu. Biz 9 / 11 için 2005/08/04 beri 1305 gün olacak gün saymak eğer . 1290 43 aydır. 2001/11/09 için 2005/04/08 43 ay da. Vahiy 11:03 O gün 1260 yılında da Daniel 12:11,12 ki 1335-1290 = 45 gün de de bu yüzden 1305-1260 = 45 gün söylemiştim. 9 / 11 tarihinde Oluştu İsa'nın Matta 24:2 içinde hiçbir taş bırakılabilir kehanette oldu ... Ve 9 / 11 4 savaş Vahiy 9:14,15 ve TIME , GÜN , ay ve yıl içinde 4 meleklere eşdeğer Vahiy 9:15 olduğunu hiç yoktan 2001/11/09 diğeri . Buried Papa John Paul II 14:30 de , zaman 08:30 New York'ta aynı gün 08:45 yakın olarak 9 / 11 ne zaman ilk uçağın Dünya Ticaret Merkezi binası vuruldu.

Etiket 696 yerleşimi ama yapılır napigilan değil , kehanet gerçekleşti . Ne zaman hiçbir lider daha sonra kilise marka yaptı.

Paghihip Papa John Paul II anda 6 th trompet aldı.

Daniel 0:07 bir adam yemini ve o 3 1 / 2 yıl sonra , parçalar halinde kutsal insanların gücünün kırılması sonrasında , her şeyin sona ereceğini söyledi. Vahiy 10 melek olarak da burada Daniel 12 ve Vahiy 10:07 paragraf lütfen kaldırılıp "Ama yedinci meleğin sesi, bir gün onun hakkında darbe oldu , sonra sonuçta gizem Tanrı , onun görevlileri peygamberlerin ilan müjde göre . " benim beklentilerinin ötesinde olduğunu iyi şey . bize geri Daniel 0:07 gidelim, şimdi 3 1 / 2 yıl sonra , diyor , eh ben Papa John Paul II anda 6 Trumpet of paghihip aldı "dedi. Bu nedenle durumunda paghihip 6. trompet 11/09 terör saldırıları (Rev. 9:14,15 ) başlayan ve 8 Nisan , Papa John Paul II cenaze 2005 günü tamamladı. Ben Papa John Paul II 6 melek trompet esti derseniz özellikle dediğimi isabet . Yakında trompet üflemiştir Çünkü 7 ( Pope Benedict XVI ) sonuçta gizem (Vahiy 10:07 ) Daniel 12:07 de diyor 3 1 / 2 sonra yıldır. Daniel 0:11 diyor ki ıssızlık ve iğrençtir ( Kalapastanganang No Matchless ) ve ereksiyon itibaren 1290 gün veya 3 1 / 2 yıllık sayma başında ve New York 2001/09/11 terör saldırıları üzerine oldu.

Kim gerçekten Vahiy 10:01 de güçlü melek mi? O Michael baş melek oldu. Daniel 0:01 söyledim Michael "zaman "ya da" fırsat " geliyor

Ve o anda Michael bir millet o zaman o zamana kadar ve de vardı beri Kavminden çocukların iyiliği için standlar büyük prens : ve sorun bir süre gibi Hiç var ayağa eder kavmini , defterine yazılır her biri kaydedilmiş olacaktır.

Michael "zaman" ( edip sırasında veya öncesinde ya da yalnızlık ve iğrençtir sonra) demek değil geliyor, ama o söyledi. Bu Daniel 11 dört kralları yaşamıştır. süre vakit dördüncü kralı tarafından karşılanacaktır . Ve o da () kimsesizlik ve iğrençtir zaman Daniel 11 dördüncü kralı kaplı .

Daniel 11:31,40
31 Ve grup onun tarafında duracak ve onlar kutsal saygısız eder , hatta duvarlar ve sürekli yakmalık sunu ve kaldır onlar iğrençtir yer yaparsa .
40 Ve son sırasında Onu güney kralı makikipagkaalit ve kuzey kralı ona karşı bir kasırga gibi girer , savaş arabaları ile , ve atlıları , ve birçok gemi ile , o arazi başvuran ve olacaktır taşması ve daha sonra .

Bu maç Malachy kehanet st . Diyorum Eğer Papa John Paul II 6 melek trompet, siempre patladım, Papa Benedict XVI da belki 7 melek trompet darbe oldu. trompet kadar Pope Benedict XVI için ise ve aynı zamanda Petrus Romanus neydi? O baş melek Michael oldu.

Michael, İnsanoğlu İsa gösterir. Matthew 24:15-21 (da ) daha fazla anlamak için Luke görmek o nefret o iğrenç Vandalizm ama başka ne var ki şu anda görmezden görmek meydana söyledi. Ayrıca zaman zaman Miguel , değil mi? Matthew 24:21 aşırı yoksulluk henüz hiç ve asla yaşamıyorsanız olduğunu söylüyor. Şimdi Matthew 24:21 diyor eğer , ne Daniel 0:01 diyor oldu "O " daha önce hiç ? Eğer Daniel 0:01 bu 70 oldu eğer öyle AD yanlış demek mi? Asla bu Matta 24:21 de söylüyor olur. Ufak bir hatırlatma bu 21 daha Matthew 24:15 ayrı paragraflar olmayacaktır.

Not alın : Eğer Luke okuyun , size Matthew 24:2 da Matthew 24:15 de olduğunu söylemek anlıyorum.

Michael adamın oğlu oldu Nasıl mı? Bunu uzatmak ? Siempre , babası İsa insan oldu. İsa'nın insan oğlu vasıtası oğlu . Ama " et " oğlum ne demek istediğimi iyi bir örnek olmanın çocuklar. İsa İbrahim'in tohum oldu hâlâ Michael , İsa oğlu. Michael, İnsanoğlu İsa Matta 24 özellikle öğretti.

Vahiy 13:05
5 Ve ona bir ağız büyük işler ve blasphemies konuşma : ve güç verdi , ona verildi kırk iki ay devam edin.
Vahiy 13:05 (Vahiy 11:2,3 hariç) Is ilk 3 1 / 2 yıl ( Vahiy 11:02 ) 3 1 / 2 sonraki yıl ( Vahiy 13:05 ) 7 oluşturacaktır sonra yıl veya hafta ( Daniel 9:27 )

Okey , burada İncille diyerek tam olarak 1260 gündür. Ben bir numara naitatak dedi 696 ( Gloria ) ölüm ve Papa John Paul II cenaze gün arasında . markası ile ilk gün 5 Nisan 2005 ilk günüdür Naitatak onun doğum günü (5 Nisan 2005 günü) öyle . 6 Nisan 2005 .... ikinci 15 Eylül 2008 1260 Aralık gününe kadar . 15 Eylül 2008 tarihinde, Dünya Finansal Kriz nagtrigger olarak Lehman çöküşünden doğruladı.

Lehman Brothers Bölüm 11 iflas koruma için üzerine yayımlandı 15 Eylül 2008. Bloomberg göre, ABD ile yayımlandı raporları İflas Mahkemesi , Güney Bölge New York ( Manhattan ) Eylül'de 16 göstermiştir ki JP Morgan Lehman Brothers 138.000.000.000 $ toplam ile Federal Rezerv destekli gelişmeler " dolar sağlanmıştır . " nakit avansları JPMorgan Chase tarafından Federal Reserve Bank of New York tarafından 87000000000 $ için 15 Eylül'de geri ödenmesi ve 51000000000 $ 16 Eylül tarihinde . [ 15 ]

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

9 Daniel Yılları Sayma

2011 AD ( 490 yıl, Daniel ile yazılmış 1521 AD)

1521+434+49= 2004 AD (Yıl zaman " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 AD ( sonra İsrail'in bağımsızlık 7 yıl)

2008 +10 = 2018 (10 yıl önce 70 yıl Kurtuluş İsrail )

2001 t0 2011 (9 / 11 terör saldırılarına karşı 10 yıl)

2011-2018 İsrail'in bağımsızlığının 70. yıl önce bir 7 yıl aralığında bulunmaktadır.

2005- prens ( 696 kadar) naitatak şey kaybetti

2008 dünya mali krizi

490 yıllık 7 Geçen yıl 2004- başlangıcı .

2005: Redemption Yılı

Ne gerçeği 2005 İncil'de söz uyumludur nedir?

Içinde Levililer 25:9,10 böylece söyleyebilirim:
9 O zaman insanlar th yedi ay onuncu gününde ünlü trompet gezme komuta edecek ; kurtuluş günü senin kara boyunca trompet patutunugin .
10 Ve beş ve on yıl ve tutmak için Eğer arazi boyunca herkese topraklarda yaşamak için özgürlük ilan
: Senin için jübile ile bayram olması ve ve evine her bir dönüş size her biri elinde geri verilecektir gidiyor.

1948 , Filipinler bağımsızlığının bu 50 th yıl ve aynı zamanda bağımsızlık yıl (1948) ulus İsrail göstermektedir.

Daniel 9 geri Yaklaşık 490 yıl gidin. Uyarı 490 yıl ( 434,49 ve 7) üç ayrıldı . hangi o 49 yıl boyunca ? Bu Levililer 25:9,10 söyledi olacaktır.

Başlamış 490 yıl 1521 yılında başlayan Magellan ülkemize Hıristiyanlığı getirmek gibi .

1521+434=1955

1955+49=2004

Haziran 1955 ( İsrail özgürlüğünden 7 yıl) 2005 yılında itibaren Yani 50 yıl.

Bu nedenle olursa, 2005 yılı kurtuluş yıl ( Lev 25:9,10 ) da Isaiah 61:1,2 anlattı

Isaiah 61:1,2
Lord beni meshetti çünkü 1 Spirit Rab Tanrı üzerimde , bir müjdeleyici vaaz alçakgönüllü onto , o indirdiği beni kalbi kırık iyileşmesi gönderdi esirler için , özgürlük ilan ve cezaevi bağlı açık;
2 ilan etmek Lord kabul edilebilir yılVe intikam günü Tanrımız , konfor için her şeyi yas

Peki İsa did it hakkında ne dedi?

Luke 21:22,28
22 Bu intikam gün olduğu için, o yazılır tüm bunları yerine getirdi.
nagdadalangtao için 23 Yazıklar olsun , ve bu gün içinde ! orada büyük sıkıntı yeryüzünde olacak çünkü bu ülkede öfke .

28 Ama şeyler olmaya başladı , bakacaktır ve kafanızı yukarı kaldırmak senin kurtuluş yakın .

Kanıtlar Michael David Hula

David Kim?
Daniel 0:01
1 Ve bu sırada Michael ayağa kalk o büyük prens kim senin insanların ve çocukların iyiliği için stand Eğer sorun bir zaman olacakEğer bir millet bu yana , bu Hiç o zaman , ve kadar O zaman kavmini teslim edilecektir at, Her kitap bulundu.

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 mi ! O gün büyük olduğu içinSo gibi bir şey : o da zaman bela Jacob tarafından ama olacaktır.
8 Ve o gün , der konak RAB , ben uzakta senden onun boyunduruğu kıracak ve ecek patlama senin tahvil ve o artık yabancılarla hizmet ;

İşte yanıtı :

9 Ama Rab onların Tanrı ve hizmet eder David onların kralı Ben artış onları.
21 ve Onların prens olacaktı biri ve onların hükümdar aralarında olacakVe onu neden olur , o da üzerimdeki yaklaşım olacaktır: o kim bana yaklaşmaya cesaret için ? diyor.

Eğer iyi çalışırsanız, İsa Michael değildir. Michael için, aralarında gelen paragraf 21 diyor. Matthew 24 bu kadar büyük sıkıntı , gidiş zaman Miguel İsa , İsa hata şimdiye kadar , henüz eklemek olay değildir asla dedi söylemedim diyor.

aralarında Michael oldu gel?


İbrahim'in tohum arasında din dahil. Tanık ( st in Popes Malachy ) Katolik kilisesinin kehanet . Ve Miguel de tanıklık .

Üç Ana Town

İsrail- 2000 BC Abraham
* Spirit- tanrının bir ifadesidir

Katolik Kilisesi , Lord 2000 yıl önce
* Su- Vaftiz ve Roma Katolik Kilisesi ile bağlantısı

Filipinler- Hediye (mevcut ) sonra 2000 yıl İsa
* Kan- Son Vahiy 12 kadın

* Üç ifadesinde birleşik ( bu üç tam değilse de kabul etmiyoruz onun kendisi gibi mevcut Michael Tanrı'nın Oğlu ise)

1 John 5:08
üç tanık, Spirit , su ve kan : ve üç are 8 katılıyorum.

Miguel süresi boyunca

Vahiy 6:12-17
12 Ve o altıncı mührü açtı gördüm ve büyük bir deprem oldu ve Paz siyah saç çul gibi koyu, ve tüm ay oldu kan gibi oldu;
13 Ve gökteki yıldızlar yere düştü gibi incir ağacının meyve zaman güçlü bir rüzgar dayak onu küçük küçük meyve isinasambulat .
14 Ve göklerin sanki kitap umutsuz bir boğulma ayrıldı ve her dağ ve ada onların açısından taşındı.
15 Ve dünyanın kralları ve prensleri ve baş kaptanları ve zengin ve güçlü ve her köle ve her Freeman , mağaralar ve kayalar içinde nagsipagtago olduğunu dağlarda ;
16 Ve dağlar ve kayalar, bize Güz söyleyecek ve biz taht üzerinde oturan yüzünü tutacak ve Lamb gazabı :
17 için bu geldi onların gazabının büyük günVe Kim durabilir?

Ne zaman güneş işaretleri, ay ve yıldızlar yer ?


Yahuda Zerubbabel vali Haggai 2:21-23 " Konuş , şöyle dedi: Ben gökleri ve yeri sallayacak 22 Ve krallığı ve tahtına hükmedecek Ben ülkelerin krallık gücünü yok edecek ve savaş arabalarının hükmedecek ve kendilerinden ve atlar ve binicileri kardeşinin kılıç tarafından her biri aşağı girer vardır. 23 O gün Rab ev sahibi diyor ki: Ben , der Lord ve O Zerubbabel , kulum , Shealtiel oğlu alacak Bir mühür sana yapacakBiz ev sahibi RAB der seçtim çünkü.

"Ben" yeryüzü ve gökyüzü sallayacak Haggai 02:21 sadece aynı: "Ben" in gökleri ve yeri panginginigin Isaiah 13:13.

Tahrip milletler ( Haggai 02:22 ) 11/09 New York'ta terör saldırıları krallık gücünü gösterir.
Böylece Isaiah 13:9,10,13 diyor
9 Burada Yehova çıkar günü, Cruel gazap ve kızgın öfke her ikisi ile kara bir harabe hale getirmek ve ondan kendi günahkarlar yok etmek.
10 Cennetin yıldızlar ve ziynet bunların kendi ışık vermeyecektir Çünkü: güneşte karartılmış olacaktır onun ve yükselen Ay onun ışığı neden olmayacaktır.
13 Bu nedenle ve yerin dışarı onu yerin Rabbi barındıran ve gazabı içinde kaldırmak zorundadır göklerin panginginigin Onun şiddetli öfke günü.

Onun şiddetli öfke paragraf 13 Yoksay " gün. "

Aynı Vahiy de , büyük bir gün onların gazap geldi için 6 ayet 17 söylüyorlar ve kim durabilir?


Ne İsa hakkında o derdi?

Matthew 24:29 o gün sıkıntı hemen sonra ve ay ona ışık vermeyecektir ve Paz karanlık yıldızlar gökten düşecek ve göklerin güçler olacaktır.

Bu Vahiy 6:12,13 ile eşleşir. Matthew , 24 ayet 30 okumaya devam etmek için, gökten görünür işareti İnsanoğlu biridir.

Matthew 24:30 Ve sonra cennete İnsanoğlu işareti yer almalıdır ve daha sonra dünyadaki bütün aileleri ve onlar güç ve büyük zafer ile göğün bulutları üzerinde geldiğini İnsanoğlu göreceğiz olacaktır.

, Vahiy 7:2-3 içinde melek İnsanoğlu hala varsa .
Bu nedenle, Zerubbabel , Haggai 02:23 pul yapmak söylüyor İnsanoğlu biridir.

heaven (Matta 24:29 ve Apoalipsis 6:12,13 ) ve sonraki ve gösteren bir işaret sonra başka hiçbir yerde İnsanoğlu işareti .

Not:
6 mühür arasında , trompet ve Gazap kase İnsanoğlunun gelişi işareti .


Ne Vahiy 7:01 dört meleklerin eşittir ?

Revelations 07:01
1 Ve sonra ben dört melekler toprak, dört köşesinde üzerinde durduğunu gördüm bu toprak veya deniz üzerinde rüzgarın diye uzaklıklar yeryüzünün dört rüzgar , ne de herhangi bir ağaç üzerinde .

eşdeğer Matthew 24:31 olduğunu

Matthew 24:31
31 Ve o büyük bir trompet ile melekleri gönderir ve birlikte dört rüzgarlar onun seçer toplayacağımız , cennet bir ucundan diğerine .

Ve görüyoruz ki, dünyadaki bütün kabilelerden seçilen birlikte .

7:9,14 Açıklama
9 Baktım bu şeyden sonra , beğenirsin , her ulus ve tüm kabileler ve halklar ve dilleri gelen büyük bir kalabalıkla hiçbir insan sayısız , taht ve önce ayakta Kuzu , beyaz cüppeli dizilmiş öncesi ve avuç içi ellerinde ;
14 Ve ben, Rabbim , Sen knowest ona dedi ki . Ve o bana dedi ki, Bu büyük sıkıntı içinde elde edilmiştirVe onlar , giysilerini yıkadı ve beyaz Lamb kan içinde .

büyük sıkıntı için Vahiy 07:14 'de belirtilen Matthew 24:21 de büyük bir sıkıntı olduğunu

Mato 24:21
21 o zaman için Orada büyük bir sıkıntı olacak, Bu şimdiye kadar dünyanın başlangıcından bu yana , ne de olduğu gibi hiç hiç olur.

Aşağıda paragrafların uyum bakın.

Daniel 0:01
1 Ve zaman Michael ayağa eder , büyük prens kim senin insanların çocukları ve iyiliği için stand Eğer sorun bir zaman olacak, Eğer o zamana kadar bir millet olarak bu yana olmadımVe O zaman kavmini teslim edilecektir at, kitap yazılmış olacaktır her biri .

Jeremiah 30:7-9,21
7 mi ! O gün için harika, ki hiçbiri eskisi gibi değil: Jacob başı derde bile zaman , ama olacaktır.
8 Ve o gün , der konak RAB , ben uzakta senden onun boyunduruğu kıracak ve ecek patlama senin tahvil ve o artık yabancılarla hizmet ;
9 Ama Rab onların Tanrı ve hizmet eder David onların kral , ben onları arttıracak.
21 Ve prens içlerinden biri, olacak ve kendi vali bunların ortasında itibaren devam eder ; ve ben ona neden olur , o da üzerimdeki yaklaşım olacaktır: o kim bana yaklaşmaya cesaret için ? diyor.

Joel 2:2,10,11
2 karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın karanlık bir gün Günleri gibi dağların üzerine şafak yayıldı: Bir çok kişi ve güçlü ; hiç bu kadar like it vardı, Ne var ondan sonra bir daha olacak, nesiller yılları için.
10 Onlardan önce toprak olacaktır deprem , göklerin titreyecek eder: Güneş ve ay karanlık , ve yıldızlar onların parlayan geri;
11 RAB olacaktır mutlak sesini ordusu önce : for kampının çok büyüktür : O güçlü yaptığı kelime: RABbin gün için ve çok korkunç büyük : ve kim uymak olabilir için ?

Matthew 24:21,29,30
21 o zaman için Orada büyük bir sıkıntı olacak, Hangi dünyanın başından itibaren bugüne kadar değildi gibiVe ne olacaktır asla.
O gün sıkıntı 29 hemen sonra ve ay ona ışık vermeyecektir ve Paz karanlık yıldızlar gökten düşecek ve göklerin yetkileri olacak:
30 Ve sonra cennet İnsanoğlu işareti görünür olacaktır: ve sonra olacaktır yeryüzünün bütün kabileleri ve Bu adamın oğlu göreceğiz güç ve büyük zafer ile göğün bulutları geliyor .

Malachi 4:5,6 olarak söz görünür:
5 Burada Ben Elijah Rabbin büyük ve korkunç bir gün önce peygamber gönderir.
6HE onun papagbalikingloob çocuklara babaların kalp ve babalarına çocukların kalpleri geldim diye ve yerin vurun .

Malachi 03:01
1 Hani , benim haberci göndermek ve o benden önce ve yol hazırlar Lord aniden tapınak ve antlaşma , içinde siz sevinç haberci gelir aramak Siz : Hani o çıkar , Rabbin diyor ev sahipliği yapıyor.
2 Ama kim onun geleceği güne uymak olabilir ? ve kim o görünen stand eder ? O ateş arıtıcı ve benzeri dolgun gibidir çünkü .

Bize geri :
"( O belirince ) stand olacaktır Mal 03:02 "
durabilirim Vahiy 6:17 " (biz tahtta oturur ve Lamb gazabı ) yüzünü gizlemek


Elias baş melek olduğunu Malaki 4:05 söyledi
1 Selanikliler Tanrının kendisi gökten bir not ile inecektir , baş melek sesi ve Allah'ın koz ve Mesih ölü ile ilk artacak 04:16 .

Yeremya 30:7
7 mi ! için gün harika, Jacob ile sorun Böylece hiçbiri eskisi gibi değil : Hatta zaman , ama olacaktır.

Yeremya 46:10
Için gün Rabbidir, Lord hosts , intikam günüOnun düşmanları onu intikamını almak için: ve kılıç yemesinden edecek ve tatmin olmak ve olacaktır kanlarını : Lord , Lord konak Fırat Nehri ile kuzeyde bir kurban indirdiği için .

Yukarıdaki fıkra genellikle Rabbin "Gün ilgili "ve okur "Büyük ve korkunç korkunç gün " Joel 2:31 söyledim denir

© Copyright 2008


O bile iğrenç Vandalizm ve Savaş Cennet ve Armageddon mu?

Görüntüdeki : http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Savaş Heaven, Vandalizm bir iğrençtir içinde

Vahiy 12:4,7
4 Ve kuyruğunu çekti Göklerde yıldız ve yerin ipinaghagis üçüncü : ve ejderha kadın doğum vermeden önce , çocuğu onun doğum yutmaya kalktı.
7 Ve cennette savaş vardı: Michael ve onun melekleri ejderha mücadeleVe ejderha ve onun melekleri savaştı ;

Benzer 8:10,11 Daniel için

Daniel 8:10,11
10 ve büyük ölçüde artmış , cennet ev sahibi , ve bazı asker ve yıldızlar aşağı yeryüzüne dökümVe onlara damgalanır .
11 Evet, , prensin ordusu kadar büyütülmüş ; ve Diye sürekli onu yakmalık sunu dan aldı ve onun kutsal yeri aşağı atmak oldu.

Her iki Daniel 11:31 de

Daniel 11:31
31 Ve grup onun tarafında duracak ve onlar kutsal saygısız eder, düz duvarlar ve sürekli yakmalık sunu götürmekVe onlar yaparsa o iğrenç yerde.

olay paguusapan sırasında , bu son sırasında olursa . Daniel 8:17 ve 11:22,40 Daniel. Bu Miguel Daniel 12:01 varış zamanı

Vandalizm iğrenç - Armageddon

Daniel 7:10,11,21,22
10 A şiddetli ateş ve ileri gelen Ondan önce : bin binlerce ona ministered ve bin kere bin 1010 önünde durdu : adalet ve kuruldu kitaplar açıldı.
11 ben boynuz söyledi : Ben canavar kadar izleyebildim büyük kelimelerin ses nedeniyle o tarihte öldürüldü ve baktı bedeni yok , ve ateşe yakmak için verildi.
21 I, ve baktım Aynı boynuz kutsallarla savaşıyorVe onlara karşı galip geldi ;
22 gün sonra geldi Antik kadar ve hukukun en yüce aziz ve verildi zaman aziz krallık sahip çıktı.

Bu olgu Vahiy 20:4,7,8,9,12 aynıdır

Vahiy 20:4,7,8,9,10,12
4 Ve tahtlar gördüm ve onları nagsisiluklok , onlar kınama verdi ve ben ruhlarını gördüm bu İsa'nın tanık için idam ve Tanrının sözünü , ve , hayvan ya da görüntü ibadet değil ve alınlarının veya ellerini kendi işareti alıyorsunuz ve onlar yaşamış ve Bin yıldır İsa ile krallık yaptı.
7 Ve bin yıl , şeytan onun cezaevinden boşanmak olacak
8 ve dünyanın dört köşesinde ülkelerin aldatmaya görünür , GOG ve Magog , savaş onları toplamak için kime deniz kum olarak sayısı .
9 Ve onlar yerin genişliği üzerine gitti ve aziz kampı kuşattı ve sevgili şehir: Yangın gökten geldi ve onlar yakılmış .
10 ve Onlara ateş ve kükürt ile göle dökme olarak aldatılmış şeytan, Ayrıca nerede canavar ve sahte peygamber , onlar da gece gündüz sonsuzlara dek işkence olacaktır.
12 Ve ben , büyük ölü ve küçük gördü , taht önce ayakta ve kitaplar açıldı : başka bir kitap , hangi yaşam kitap açıldı : ve ölü şeyler kitaplar yazılmış göre , karar alındı yaptıklarına göre .

Şeytanın kutsal kenti kuşatması ıssızlık ve iğrençtir geçmek mi? Bu biraz karışık. Ama biz Vahiy 11:15,18 okuduğunuz

Vahiy 11:15,18
15 Ve yedinci melek geldi ve gökten güçlü bir ses vardı, söyleyerek , dünya krallığı bizim de Rabbimiz, onun Mesih oldu : ve hep ve sonsuza dek o olacaktır saltanatı .
18 Ve milletler rahatsız yara vardı ve Öfkeni ve ölü zaman değerlendirilecektir geldi ve ödül - sen kürek senin memurları peygamberler, verme ve azizler ve korku zaman senin adın , küçük ve büyük, ve yerin yok yok .

ölü kınama bu dönemde oluştu. Şimdi olup Vahiy 20:09 de ıssızlık ve iğrenç olduğunu belirlemek . olay sırasında Eğer dönmek , o ölü kınama gündü. Vahiy 20:12 . özdeş Eğer Şeytan (Vahiy 20:09 ) Don't ? altıncı trompet kuşatması olarak okunmalıdır. Hangi yani? Bu Vahiy 11:02 de okur

Vahiy 11:02
2 Ve tapınak dışında loobang ve don't önlem yok sayılır ; Yahudi ve öngörülen Onların yuyurakang kırk iki ay kutsal siudad .

Ayrıca Luke 21:20,24 diyor

Lucas 21,20,24
Ancak 20 Eğer Kudüs , orduları gördüğümde o zaman onun imha yakın olduğunu biliyoruz.
24 Ve onlar kılıçla düşecek ve esir bütün uluslar götürüldü olacaktır: ve Kudüs Yahudi tarafından çiğnenmiş , Uluslar of kez yerine getirmek .

Ve bu ıssızlık ve iğrençtir (Matta 24:15 ve Mark 13:14 ) hiçbir taş her iki böbreğin üzerine sol olmak. Luke 19:43,44 . Ve o da Daniel 11:31 , Michael ve (Daniel 12:1,2 ) ölülerin diriltilmesi varış 12:11 sürede değerlendirilecektir diyor.

üç ve hakkında bir buçuk yıl Vahiy 11:02 de söyledim, o emin de Daniel 7 anlatılan nedir?

Daniel 7:27
25 Ve En Yüksek karşı soz eder ve en yüce aziz yıpranacaktır eder , o zaman hukuk ve değiştirmek için düşünmek zorundadır onlar elini içine kadar verilecek bir zaman ve süreleri ve yarım saat .

Bu nedenle, kimsesizlik ve iğrençtir , Armageddon ve cennette savaş benzer.

Etiket Borazanlar ve Bowl Hate

Ne yedi mühürler anlamını , yedi trompet ve yedi Tanrı'nın gazabı ve kase belirler. Biz ilk yedi trompet anlamını belirlemek önce. trompet veya trompet gün hangi Zephaniah içinde 3 ayet 16 okur ve biz ayet 14 de okumaya başlamak gününe girdi.

Zephaniah 1:14,15,16
14 RABbin büyük gün , yakın ince yakın ve acele , bir Rabbinin gün bile ses ; güçlü adam acı acı ağlamak zorundadır.
15 O gün gazap bir gün, sorun ve sıkıntı , azap ve kimsesizlik , karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın karanlık bir gün bir gün bir gün bir gün,
16 Gün trompet ve alarm müstahkem şehirler karşı ve yüksek kuleleri karşı .

Trompet
Ne yedi mühürler anlamını , yedi trompet ve yedi Tanrı'nın gazabı ve kase belirler. Biz ilk yedi trompet anlamını belirlemek önce. trompet veya trompet gün hangi Zephaniah içinde 3 ayet 16 okur ve biz ayet 14 de okumaya başlamak gününe girdi.

Zephaniah 1:14,15,16
14 RABbin büyük gün , yakın ince yakın ve acele , bir Rabbinin gün bile ses ; güçlü adam acı acı ağlamak zorundadır.
15 O gün gazap bir gün, sorun ve sıkıntı , azap ve kimsesizlik , karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın karanlık bir gün bir gün bir gün bir gün,
16 Gün trompet ve alarm müstahkem şehirler karşı ve yüksek kuleleri karşı .

Trompet
Görüntüdeki : http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Vahiy 08:07 İlk Trompetlerin
7 Ve ilk darbe ve orada dolu ve yangın kan ile yoğrulmuş , ve yere attıVe yerin üçüncü bölümü ve yukarı yanmış ağaçların üçüncü bölümü yanmışVe tüm yeşil çimen yanmış oldu.

Biz peygamberlerin yazılı olarak tanım bulabilirsiniz.

Joel 2:30,31
30 ve Ben , gökleri ve yeri , kan harikalar gösterecek ve yangın ve duman sütunu.
31 Paz olacaktır karanlık çevrilmek ve kana ay, Rab'bin büyük ve korkunç bir gün önce .

Hezekiel 38:22
22 ve Onunla veba ve kan ile mücadele ve ben onun üzerine yağmur olacak ve onun grubu ve onunla birlikte birçok kişi , çok güçlü yağmur, ve büyük dolu yağmuruna , yangın ve kükürt .

Hezekiel 13:13
13 Bundan ötürü Rab Tanrı der ki , Ben bile o ile parçalamak olacak rüzgar fırtına benim öfkeVe Orada bir mayın öfke ve gazap büyük dolu yağmuruna duş taşan o tüketmek olacaktır.

Vahiy 8:8,9 İkinci Trompetlerin
8 Ve ikinci melek geldi ve yangın ile büyük bir dağ yakıcı olarak deniz nabulusok oldu ve deniz üçüncü bölümünde kan oldu;
9 ve Bir deniz yaratıkları üçte öldürdü, gemilerin sahip yaşam ve üçüncü bölümü yok edildi.

okuduğumuz biz Zephaniah 3:14,15,16 itatas paragraf 3'te okumak öncesi .

Zephaniah 01:03
3 Ben insan ve hayvan tüketmek olacak , ben ve deniz balıkları, cennetin tavukları tüketecektir ve kötü , ve tökezleyerek yeryüzünde der Lord adam keseceğim .

Trompet Üçüncü Vahiy 8:10,11
10 Ve üçüncü melek geldi ve büyük bir yıldız gökten düştü, bir meşale gibi yanan düştü ve nehrin Üçüncü bölümde , ve suların çeşmeler ;
11 Ve yıldızın adı Pelin denir : ve suların üçüncü bölümü acı oldu; ve birçok kişi su yüzünden acı su için öldü.

Kim acı su içmek ve ne zaman bu gerçekleşti?

Jeremiah 23:15,19,20
15 Bundan ötürü RAB hosts der Peygamber hakkındaBakın, ben pelin ile güdeceğim safra ve yapmak onları su, Kudüs peygamberlerin gelen dinsizlik ileri tüm ülkeye gitmiş için .
19 , bak Rabbinin fırtına, O'nun gazabını , ileri , hatta ağır kasırga çıktı : kötülerin baş üzerine onu alır patladı.
idam kadar 20 RAB öfke , iade edemez ve onun yüreğinin düşünceleri gerçekleştirdiniz kadar : İkinci gün siz de mükemmel şekilde dikkate alacaktır .

Yeremya 8:14,16
14 Neden biz hala oturup mi? , kendinizi ve bizi bir araya müstahkem şehirler içine gidelim , bizi sessiz orada olsun : Biz Rab Tanrımız ve koymak için bize , safra su içmek için verilen biz Lord karşı günah çünkü .
16 onun atların burundan enfiye şeklinde çekmek Dan dan duyuldu : onun güçlü bütün arazi kişneme sesi titriyorIçin, onlar geldi ve ülkeyi yiyip ve tüm yani, insanlar ve o kim orada yaşamak .

Yeremya 9:15,16
15 Bundan ötürü RAB konak der , Tanrı İsrail, Bakın, ben onları besleyecek , pelin ile insanlar , ve safra su içiniz.
16 Ben de milletler arasında onları scatter olacak, Kime ne onlar ne de onların babaları ve bilinen Onları tüketilen kadar ben kılıç , onları göndereceğiz.

Vahiy 8:12 Dördüncü Trompetlerin
12 Ve dördüncü melek geldi ve günün üçüncü bölümü yaralı ve ayın üçüncü aşaması ve yıldız Üçüncü bölümde , bunların üçüncü bölümü karartmak ve günün üçüncü bölümünde , parlaklık gerektiğini ve böylece Ayrıca gece.

Bu güneşin karanlık , ay ve yıldız Joel 2:9,10,11 içinde olduğunu eşdeğer

Joel 2:9,10,11
Şehrin üzerine 9 Onlar sıçrama , onlar duvar üzerine , bu evlerin tırmanarak , bir hırsız gibi pencerelerde girin çalıştırın.
10 Onlardan önce toprak olacaktır deprem , göklerin titreyecek eder: Güneş ve ay karanlık , ve yıldızlar onların parlayan geri:
11 ve ordusu önce Yehova mutlak sesiniOnun kamp için çok büyüktür : O güçlü olduğu için bu sözleri ; RABbin gün için ve çok korkunç bir harikaVe kim uymak olabilir?

Zephaniah 01:14 Lord sesi ile ilgili bu maç .

Trompet Beşinci Vahiy 9:2,8
2 Ve o uçurumun çukur açıldı ve duman kadar çukurdan gitti büyük bir lutuang - demir duman gibi ; ve duman için gökyüzünde çukur Paz karardı.
8 Ve kadınların saç ve saç gibi oldu dişlerini aslan gibi.

Beşinci Trompet ordu Joel 2 söyledim anlamına gelir. Biz Joel Joel 1:06 2:1,2 kadar devam etmek gönüllülük zam

Joel 01:06
6 bir millet için benim arazi üzerinde , güçlü gelip ve numarası olmadan ; Dişlerini aslan dişleri vardır , o da pek büyük bir aslan vardır.

Joel 2:1,2
1 Blow Zion içinde trompetVe benim kutsal dağ bir alarm sesi : izin arazinin tüm sakinler : Yehova çıkar yapıldığı gün için , için o
karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın karanlık günde 2 Gün , dağların üzerine şafak yayıldı : harika bir insan ve güçlü , hiç gibi olmadı gibi , ne herhangi bundan sonra daha fazla olacaktır kadar birçok nesillerin yıl.

altıncı trompet de beşinci trompet aynıdır. Ne dört melekler Fırat nehrinin bağlı anlamı , başlığı okumak Babil ve Kehanet gerçekleşti

Ayrıca yedinci trompet Mesih ve dünyanın Tanrı krallığı verilen söyledi.

Vahiy 11:15,18
15 Ve yedinci melek geldi ve gökten güçlü bir ses vardı, söyleyerek , dünya krallığı Rabbimiz oldu onun Mesih ve : ve hep ve sonsuza dek o olacaktır saltanatı .
18 ve hoşnutsuz boğaz ülke ve senin gazabını ve ölü zaman değerlendirilecektir geldi ve ödül - sen kürek senin memurları peygamberler, verme ve azizler ve korku zaman senin adın , küçük ve büyük, ve yerin yok yok .


ve ölü kınama Mesih'in krallık verilmesi Daniel 7 dördüncü canavar sırasında okundu.

Daniel 7:10-14
10 A şiddetli ateş ve ileri gelen Ondan önce : bin binlerce ona ministered ve bin kere bin 1010 önünde durdu : adalet ve kuruldu kitaplar açıldı.
11 Ben büyük kelimelerin ses nedeniyle o zaman baktı ki boynuz ; Ben canavar kadar katledildi , baktığım sırada bedeni yok , ve o ateşte yanmak verildi.
12 Ve hayvanların dinlenme , güçleri çekilirse : Henüz hayatlarının bir sezon ve bir süre uzamış edildi.
13 Gece vizyonları içinde görünce , Hani orada adamın oğlu gibi cennet biri bulutlar geldi ve o gün eski geldi , onlar da yakın ondan önce onu getirdim.
14 ve onu ve bir krallık , tüm halklar, uluslar ve dilleri ona hizmet etmeli : onun mülkü vefat olmayacaktır sonsuz bir hakimiyet ve krallığını yok olmayacak güç ve zafer verdi.

Vahiy 11 ayet 18 Telling gazabı ölü Tanrı ve kınama geldi. Zephaniah 1 ( ayet 14,15,16 ) Mesih'in gününde gazabını bir gün ( Zephaniah 01:15 ) biz yedi Gazap kase anlamını belirlemek , böylece olduğunu söylüyor bizim okuma başında .

Yeremya 07:20
20 Bundan ötürü Rab Tanrı , Hani der , Öfkem ve benim öfke yerine , dökülür olacaktır insan ve hayvan ve alanın ağaçları ve yerin meyve ve suverilmiş olmayacaktır.

Hosea 05:10
Yahuda 10 prensleri nagsisibago işaretlerini kaldırabilirsiniz ; Üzerlerine su gibi benim gazabı dökmek.

yedi Tanrı'nın gazabı of gününde kase yedi borazanlar olarak eşleşir.

Bowl Tanrı Hate

Görüntüdeki : http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Vahiy 16:02 İlk Bowl
2 Ve ilk gitti ve yere ve onun kase ortaya döktü yara kötü oldu ve olanlar canavarın ağır işareti varVe onun görüntü tapıyorlardı .

O dedi ki yabani hayvanların Tanrı'nın gazabı ve dökülme sırasında . Kim hayvan , Daniel ve Vahiy ve Kehanet Kitabında Bazı şeyler başlıklı read yerine .

yaraların iyileşmesi ile hala bunu ?

Yeremya 30:14,15
14 Tüm aşıklar unuttuysanız, onlar seni istemeyiz ; Ben bir düşmanın yara ile sana yaraladılar içinA sert penaltı , senin günah büyüklüğü için , senin günahların arttı çünkü .
15 Neden acı için ağlar? Acın tedavi edilemez olduğunuSenin günahların artmıştı çünkü senin günah ve çokluk için , sana bunları yaptık.

Mezmurlar 38:5
5 Yaralarım durgun , ve putokputok , benim cehalet yüzünden .

Isaiah 01:06
6 ayak taban Gönderen bile hiçbir doğruluk , ancak kafa onto yaralar ve çürükler ve yaralar putrifying: değil, kapalı ne kadar bağlı , ne petrol adamla mollified .

Vahiy 16:03 İkinci Bowl
3 Ve ikinci melek denize tasını dışarı dökülür ve o kan olmuş ölü bir adam olarak : her canlı ruhun bile deniz öldü.

gazap ikinci kase Tanrı'nın ikinci trompet aynıdır tanımlamalardır . Ayrıca Hezekiel kitabı okuyun.

Hezekiel 38:19,20
19 benim kıskançlık ve benim gazap ateşi I konuştum için, o gün Şüphesiz içinde si büyük bir İsrail kara sallayarak;
20 Böylece denizde balıkVe cennet tavuklar ve alanın hayvanlar ve yeryüzünde sürünmeye tüm sürünen şeyleri , ve tüm insanlara yeryüzünde , benim huzurunda , sallamak olacaktır ve dağlar olacak ve sarp yerlere düşer ve her duvar yere düşer .

Hezekiel 38 biz , böylece aynı zamanda demektir meydana ilk trompet kullandı.

Vahiy 16:4-7 (Üçüncü Bowl )
4 ve nehirler ve su kaynakları üçte üzerine kase dışarı dökülür ve kan oldu.
5 Ve sular söyleyerek meleği duydum, " Sadece sen , şimdi ve geçmişte , O Kutsal Bir, bu tür yargıç için ;
6 Onlar aziz ve peygamberlerin kan döktüğün için, ve onlara kan verdik , onlara lâyıktır.
7 Ve sunak , söylediğini duydum Evet, ya Rab Tanrı Yüce , doğru ve dürüst senin yargıları vardır.

Gazap üçüncü kase üçüncü trompet aynıdır. Biz üçüncü paragrafta açıklama trompet kullanılan biz üçüncü fıkra kase kullanılan eşleşir.

Jeremiah 25:15,16,32,38
15 böylece diyor Rab Tanrı İsrail için, bana , Elimi de öfkeyle şarap bardağı alın ve kime göndermek tüm uluslar içilir.
16 Ve onlar içki alır, deli olmak ve sağa sola , ve kılıç çünkü ben onları göndereceğiz ve.
32 Böylece der ev sahibi , Hani kötülüğün RAB milletten millete , gideceğiz ve kuvvetli fırtına dünyanın en uzak yerlerinden kadar büyüdü.
38 O terk indirdiği onun gizli , aslan gibi ; topraklarını baskıcı ve şiddet nedeniyle ıssız çünküVe Onun şiddetli öfke yüzünden .

Isaiah 49:26
26 Ve kendi eti ile ezmek sana onları besleyecek ve kendi kanı ile sarhoş olacak gibi tatlı şarap ile : tüm erkekler , ben RAB senin Saviour ve senin Redeemer , Mighty Bir Yakub'un .

Ezekiel 39:17,18,19
17 Ve RAB diyor adam sen , oğlu , yani Speak onto kuş şekilde ve alan , Assemble kendinizi her hayvan için , gelip ; her tarafta senin için feda benim feda etmeye , kendinizi toplamak İsrail dağları üzerine büyük bir fedakarlık , ki siz et ve içecek kan yiyebilirler.
18 Ye , Fevkalade eti yiyebilir ve yerin prenslerin kan içmek , koç , kuzuların , ve keçi, boğanın , hepsi fatlings .
19 Ve siz yağ ye kadar dolu yiyebilir , Senin için feda ettim benim fedakarlık ye kadar içmek kan sarhoş olmak ,. () Vahiy 19:17-21 ve Zephaniah 01:07 bak

Vahiy 16:8,9 ( Dördüncü Bowl )
8 ve Dördüncü gün , tasını dışarı dökülür ve ona ateş erkek yakmak verdi.
9 ve aşırı ısı yanmış insanlar , onlar bu veba üzerinde güç ile Tanrı adına namusongVe ona zafer vermek değil pişman .

İnsanların saflaştırma demektir. Ama bunun yerine rafine Tanrı lanetledi.

Malachi 04:02
2 Ama bu adımı korku onto salih Paz. onun kanatları şifa ile siz ileri gideceğiz ve dana gibi zıplama .

Malachi 3:1,2,3
1 Hani , benim haberci göndermek ve o benden önce yol hazırlar : ve Lord kime aramak ye , aniden tapınak ve yürürlüğe girer söz , içinde siz sevinç haberci : Hani o çıkar, konak RAB diyor.
2 Ama kim onun geleceği güne uymak olabilir ? ve kim o görünen stand eder ? o bir arıtıcı ateş gibidir, ve daha dolgun gibi:
3 ve O arıtıcı ve gümüş temizleyici olarak oturmak olacaktır: o Levi oğulları arındıracak ederVe onları tasfiye altın ve gümüş, ve dürüstlük içinde Yahweh tekliflerine sunacak .

salih Paz Morning Star denir. Kim sabah ?

Vahiy 22:16
16 İsa benim melek göndermiş Bunları kiliselerinde onto tanıklık etmek . Ben ve David, parlak sabah yıldızı ile çoluk kök duyuyorum.

Bazıları, Morning Star Isaiah 14:02 yazılmış Şeytan değil isteyebilirler? İşaya 14 paragraf 4 de Good News İncil tercümesi okuyunuz. Paragraf bu söz : Bu alay söylenebilir. kelime sabah Babylon'u sadece alay sen.

Vahiy 16:10,11 ( Beşinci Bowl )
10 Ve beşinci canavarın tahta ve tasını dışarı dökülür krallığını karardıVe onlar , ağrı dilleri kemirilmiş
11 ve Onlar Allah onların acı ve yaralar nedeniyle cennet namusongVe onların eserleri pişman .

Olur çok ilk kase başından bu canavar sırasında gösterir bir hava olayı , bir nesil . Güneşin karanlık , ay ve yıldız beşinci ve dördüncü trompet işareti gün çekirgeler ordusu ve karanlık olması da biz Joel 2:9,10,11 için yazdım önce okumak için maç söyleniyor

Gazap altıncı kase , tıpkı başlıklı tanımına altıncı trompet okur Hakkında Babil.

yedi hakkında , üçüncü bölümü zarar trompet . Means Zekeriya 13:08 de okunur

Zekeriya 13:8,9
diyor RAB bütün arazi içinde , iki bölümden kesildi ve ölmek 8 geçmek , ancak üçüncü kalmıştı.
9 ve Ben ve ateşe üçüncü bölümü getirecek onları rafine edecek gümüş rafine olduğu ve altın olarak çalışacağız. Onlar benim adını çağırır ve onlara duyacaksınız : Ben , halkımın ki: onlar , Rab Tanrım diyeyim .

Üçüncü aşama arındırmak olacaktır. Hakkında arıtma , o gazap dördüncü kase gösterir yabani hayvanların sırasında meydana gelecektir. Bu nedenle, yedi trompet yabani hayvanların sırasında meydana gelecektir.

yedinci kase hakkında , okuma tanımı başlıklı : Babil

Şimdi yedi mühürler anlamını belirler.

Marka
Görüntüdeki : http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Vahiy 6:1-8 (ilk markadan markaya dördüncü )
1 Ve ben Kuzu biri yedi mühürler ve açılan gördü Ben dört canlılar duymadım, kim gök gürültüsü sesi , gel gibi konuştu.
2 Ve ben baktım , ve beyaz bir at bakVe bunun üzerine oturdu, bir yay vardı ve ona bir taç verdi : o da iyi gitti ve başarılı olmak .
3 Ve o ikinci mühür açtı Ben ikinci canlı duydum, gel 'diyorum.
4 ve başka bir at , kırmızı at geldiVe sürme burada , ve yeryüzünde barış bağışladıktan birbirlerine mangagpatayan ve ona büyük bir kılıç verdi.
5 Ve üçüncü mührü açtı Ben üçüncü canlı duydum, gel 'diyorum. Ve ben, baktım beğenirsin , siyah at: Ve bunun üzerine Cts elinde bir denge vardı.
6 ve Ben dört canlılar arasında bir ses olarak duydu A kuruş buğday bir ölçüsüdür bir kuruş ve arpa üç tedbirler için ve söz yağı ve şarap incitme .
7 Ve dördüncü mühür açtı Ben yaratık dördüncü yaşayan sesini duydu Gel söyledi.
8 Ve ben baktım , ve solgun bir at bakVe burada adını Death oturdu ve Cehennem onu izledi. Ve dünyanın dördüncü bölümü üzerinde , kılıçla öldürmek için yetki verildi ve kıtlık ve veba ve yerin vahşi hayvanlar .

Say paragraf 8'de onlar dünyanın dördüncü bölümü üzerinde , kılıçla öldürmek için , yetki verilen ve kıtlık ve veba ve toprak açgözlü hayvanlar .

Kimi bakın ? Onlar dördüncü binici bahsetmediğini ancak dört atlı ile . Bu Hezekiel 14:21 dört kararları denir

Hezekiel 14:21
21 böylece diyor Rab Tanrı için nasıl daha fazla zaman göndermek çok Kudüs Benim dört ağır yargılarda, kılıç ve kıtlık ve vahşi hayvanların ve veba , insan ve hayvan kesmek için?

Eğer fark varsa, her binici her canlı söyleyerek olacak: gel! Bizi kim dört canlılar bildirin.

Vahiy 4:6,7
6 Ve taht önce , cam gibi bir cam deniz görünüşte , ve tahtın ortasında ve tahta , yaklaşık dört canlıları bulundu gözün önce tam ve arkasında .
7 Ve İlk yaratık bir aslan gibi , bir buzağı gibi ikinci bir yaratık vardı ve üçüncü yaratık ve adam gibi bir yüzü vardı dördüncü yaratık uçan bir kartal gibiydi.

Dört canlılar ki Ezekiel bu gördüklerinde dört cherubs vardır.

Ezekiel 1:4,5,10
4 Ve baktım , ve işte , Fırtınalı bir rüzgar kuzeyden gelenhakkında , büyük bir bulut, bir ateş kendisi infolding , ve parlaklık yuvarlak ve parlak metal ile ortasından dışarı ateşin ortasında bir .
5 ve ortasında gelen bunların dört canlılar benzerlik geldi. Ve bu onların görünüm oldu : Onlar bir kişinin benzerlik vardı;
10 yüzlerine benzerlik gelince, bir adam gibi , onlar da dört baktı sağ tarafta bir aslan yüzü vardı : onlar dört sol tarafında bir öküz ile bir yüzü vardı , onlar dört bir kartal yüzü vardı.

dört yaratıklar fırtınalı rüzgar ortasından edildi dışarı kuzey geldi. Sa Jeremiah 23:19 ve Jeremiah 25:32 Rabbinin fırtına hakkında mevcuttur. İki paragraf açıklama biz üçüncü trompet ve Allah'ın gazabı üçüncü kase kullandı. Yeremya 30:23,24 içinde fırtınalı rüzgar gibi okur .

Yeremya 30:23,24
23 , bak Lord , onun öfke , sürekli bir kasırga ve fırtına : kötülerin baş üzerine onu alır patladı.
24 RAB şiddetli öfke etkileri kadar , iade edemez ve onun kalbinin niyet gerçekleştirdiniz kadar ; İkinci gün siz bunu dikkate alır .

's Jeremiah 9:16 okuyun ve Jeremiah 25:32,28 biz üçüncü trompet ve gazap üçüncü kase kullanılmış olsun.

Yeremya 09:16
16 Ben de milletler arasında onları scatter olacak, Kime ne onlar ne de onların babaları ve bilinen Ben kılıç onları göndereceğizBen onları tüketilen var kadar.

Yeremya 25:32,38
32 Böylece der ev sahibi , Hani kötülüğün RAB milletten millete ve giderim kuvvetli fırtına dünyanın en uzak yerlerinden kadar büyüdü.
38 O terk indirdiği onun gizli , aslan gibi : onların kara ıssız olduğu için baskıcı ve şiddet nedeniyleVe onun şiddetli öfke yüzünden .

Ayrıca Jeremiah 49:36,37 okuyun

Yeremya 49:36,37
Elam 36 olduğunu Ben cennetin dört köşesinden dört rüzgarlar getirmekVe Ben bütün bu rüzgarlar doğru onları scatter olacakVe hiçbir ulus Elam ve dışlanmış nereye .
37 Ve onların düşmanları önce Elam neden olur ve daha önce kendi yaşam aramak : ve ben kötü onlara getirecek , hatta şiddetli öfke, der Lord ve Ben kılıç onları göndereceğizOnları kadar.

Jeremiah 9:16 ve Jeremiah 25:32,38 yılında Jeremiah 49:36,37 maç. Yani bildiğimiz ne dört rüzgarların anlamına gelir.

Zekeriya 6:1-5,8
1 Ve yine ben , gözlerim kaldırdı ve gördü ve işte , dört savaş arabaları dışarı iki dağ arasında , ve geldi dağlar pirinç dağlar .
2 ilk araba ise kırmızı atlar , ikinci araba atları simsiyahtı;
3 Ve üçüncü araba beyaz atlar ve dördüncü araba atların kırlaşmış.
4 Sonra yanıtladı ve şöyle dedi benimle konuştu onto melek , Bunlar ne , efendim ?
5 Ve melek yanıtladı ve üzerimdeki dedi Bu cennetin dört rüzgar, hangi ileri Lord tüm yeryüzünün önce ayakta uzak dur.
8 Sonra bana bağırdı ve beni ,,, Hani söz söyledi Onlar kuzey nagpatahimik kuzeyde ruhumu karşı gelmek.
dört savaş arabaları dört maç Rider (Vahiy 6) dört marka idi. Bu nedenle, dört atlı fırtına eşdeğer dört rüzgarlar anlamına gelir. Vahiy 6:08 içinde dört atlı demek . dört atlı ıssızlık ve iğrenç bir gün içinde gönderilmiştir. Vahiy 6:12 , güneş, ay ve yıldızlar Matthew 24:29 , Mark 13:24,25 ve Luke 21:25,26 eşleştirmek karartılmış olan okuma devam etmek.

Ezekiel 5:2,9,12,13,14
2 Üçüncü bölüm kalktı. sen şehrin ortasında ateş , yanmak ne zaman kuşatma gün oluştuVe , üçüncü katılmak ve vurun kılıç ile çevresinde ve rüzgar bir üçüncü bölümünde eceksin scatter , ben de onlardan sonra bir kılıç dışarı çıkartalım.
9 Ve sana ben yapmadım , ben hala seviyorum yapacak Tüm kasuklamsuklam.12 senden Üçüncü bölümde ölecek için veba tarafındanVe kıtlık onlar sana ortasında , ve üçüncü bir parçası tüketilmelidir kılıçla düşüş , ve etrafında Üçüncü bölümde ben her yöne dağılması olacakVe sonra bir kılıç çekmek.
13 Böylece eder mayın öfke , ben de onlara , benim öfke neden olur ve ben teselli olacaktır: onlar benim Rabbim benim çabaları konuştu bilecek , Onlara benim öfke başardığınızı zaman .
14 Ve onlara karşı sana elimi uzatmam olacak , ve ben kara ıssız ve atık , yapacak Diblah doğru vahşi itibaren , tüm yaşama : ve onlar benim RAB tanıyacaksınız.

Sa ayet 9 o kadar ve yapmamıştı gibi yapmayacağım diyor. Bu yapılırsa , neden hala Vahiy kitabı okuyor? Yanıt, Ezekiel çünkü 5:09 ve Vahiy 06:08 biridir.

yedi trompet ve yedi yedi mühürler, Tanrı'nın gazabı aynı anda gerçekleşecek kase , yapıldığı gün .

Joel 2:11
11 RAB olacaktır mutlak sesini ordusu önce : for kampının çok büyüktür; Güçlü Çünkü onun sözleri; RABbin gün için ve çok korkunç büyük : ve kim uymak olabilir?

Matthew 24:22
22 Ve o gün, hiç et kaydedilir kısaltılmış olmadıkça : ama seçim günü paiikliin çünkü.

Romalılar 9:28
28 Lord için yürütülen yeryüzünde Sözüne, Bu amaçla ve paiikliin.
29 Ve Isaiah önce , eğer bize bir tohum Lord hosts sol değil , biz Sodom ve Gomorra gibi gibiydi olurdu "dedi.

Ne Paul Isaiah hakkında yazdıktan sonra diyor ? Biz Isaiah öğren.

Isaiah 10:22,23
22 kavmini İsrail deniz, onlardan bir kalıntı ve kum gibi olsa iade eder : için tüketim doğruluk ile olacaktır taşması karar verdi.
23 imha için ve kararlı olacak Rab, Lord konak , bütün dünyayı ortasında .

Hakkında yıkım Isaiah tarafından belirlenir. Bu aynı zamanda Paul sevk mi? Biz Romalılar 9:22 okuma zam

Romalılar 9:22
22 Tanrı öfkesini ortaya ve onun güç yapmak sevseydim , Gazap damarlarda büyük acı katlandığımız var imha takılı:

intikam da Lord olacak bir kurtuluş ise .

Jeremiah 33:14,15,16
14 Hani gün, Lord der , gel Ben var ki iyi bir şey yapacak İsrail eviVe Yahuda ev.
15 O zaman O günlerde, ve , ben bir Şube salih David pasusuplinginVe o topraklarda adalet ve doğruluk yürütür.
16 O günlerde Yahuda kaydedilmiş olacaktır ve Kudüs güvenli bir şekilde yaşamak zorundadırVe bu isim adı verilir : Lord bizim dürüstlük .

Kim bir Şube salih , o başlıklı okur: Kim a.k.a. Isaiah 9:6,7 belirler Emmanuel ? ve başlıklı : Ses

marka ve bölüm 7 , anlamını yazılmış beşinci ve altıncı marka Hakkında Dark Moon and the Day Star ve Babil ve Diriliş. yedi mühürlerin sonunda, trompet ve Gazap kaseler , ortak sözcük vardır.

Vahiy 8:05 (yedi mühür )
5 Ve melek buhur buhurdan aldı ve sunak yangın doldurdum ve döküm yeryüzünde : ve orada gök gürültüsü , ve sesler ve şimşek ve bir deprem .

Vahiy 11:19 (yedi trompet )
19 Ve tapınağın Tanrı cennete açılan ve tapınak onun antlaşmanın gemi ve gördüm Eğer şimşek vardı ve sesler ve gök gürültüleri ve bir deprem ve büyük dolu.

Vahiy 16:18 (yedi kase )
18 ve Eğer şimşek vardı ve sesler ve gök gürültüleri ve büyük bir deprem oldu, Bu magkatao yer, çok güçlü bir deprem çok korkunç yana hiç olmamış .

Biz Isaiah benzer ifadeler bulmak .

Yeşaya 29:6
6 O, Lord gök gürültüsüyle hosts ziyaret ederek deprem ve büyük gürültü , fırtına, bora , ve ateş yiyip bitiren bir alev.

Babil


Matthew 1:17
17 tüm Abraham bu alternatif nesillerin Yani David on dört kuşak alternatif ve David dan başlıkları uzağa Babylon, on dört kuşak içine taşıma ve taşıyan Babylon onto Christ içine tutsak on dört kuşak vardır.

Matthew 1:17 göre, Babylon David dan 14 nesil geldi. Ve 2 Kings 25:8,9,10 tapınak yanmış göre Kudüs duvarları yıkıldı.

2 Kings 25:8,9,10
8 beşinci ayında , ayın kralı on dokuzuncu yıl Babil kralı Nebukadnezar oldu yedinci gün, üzerinde Kudüs adan bekçi , Babil kralı bir kulunun yüzbaşı geldi.
9 ve O ve kralın evi ve Kudüs'te tüm evler, hatta her büyük ev o ateşle yanmış Lord evi yandı.
10 Ve hakkında Kudüs yuvarlak duvarları yıktık, nöbetçi kaptanı ile Keldaneler bir bütün ordu .

Vahiy birçok pasajlar Isaiah , Jeremiah , Hezekiel ve diğerleri gibi peygamberlerin kitabı olarak okunabilir. Vahiy 17 Çevrede 18 Babylon hakkında okuyacak ve Jeremiah 50 birçok benzer ayet ve 51 okumak demek öyle peygamberlerin kitabında gelecekte gerçekleşecek.

paragraflar aşağıdaki önem verin.

Vahiy 18:24
24 Ve o peygamberler ve aziz kanı bulunan ve tüm yere öldürdüler.

Yeremya 51:49
Babylon İsrail ölüm , devrilen 49 gibi çok Babylon sonbaharında, arazi öldü.

Luke 11:49-51
49 Bu nedenle de Tanrı bilgelik, I, peygamberler ve elçiler göndermek ve bazıları onlar öldürecek ve eziyet söyledi;
50 , Dünyanın temelden döken bu nesil tüm peygamberlerin kan isteyin;
51 Zacharias , sunak ve kutsal arasında telef olan kan Abel kanı Gönderen: evet , Ben size , demek ki bu neslin gereklidir.

Babylon onu iyi yapmak yaptık. Biz diğer paragrafları okuyun.

Vahiy 18:06
6 o verdiğin gibi de vereceğim, sen eserlerinde genelinde artış : fincan yılında ipaghalo pinaghaluan onu karşısındaydı.

Jeremiah 50:15,27,28
15 Shout ona yuvarlak karşı hakkında : o ve onun kalelerinden , onun duvarları aşağıya atılır düşmüş bulunmaktadır ; kendini teslim o RABbin intikam için : ona ne dedi, ona yaptın intikam almak .
27 , onun tüm boğalar Slay onları katletmeye gidelim ; onlara vay haline ! onların gün için , onların ziyaret gününde geldi.
28 duyun bunların sesi kaçmak ve Babil ülkesine kaçmak , Zion yılında Lord bizim Tanrı'nın intikam ilan , onun tapınağın intikam.

Rab İsa göre, ne zaman ödül zaman?

Luke 21:20-26
20 Ama ne zaman orduları Kudüs gördümSonra onun imha yakın olduğunu biliyoruz.
21 Sonra o Yahudiye dağlara , kaçmak ve şehir içinde dışarı çıktı ve alana şehir girmeniz gerekir.
22 Bu intikam gün , her şeyin yazılı yerine getirilmesi nedeniyle.
23 Vay nagdadalangtao ve o günlerde hemşirelik! orada büyük sıkıntı yeryüzünde olacak çünkü bu ülkede öfke .
24 ve onlar kılıçla düşecekVe esir bütün uluslar götürüldü olacaktır: ve Kudüs Yahudi tarafından çiğnenmiş , öteki uluslar of kez yerine getirmek .
25 Ve güneşin ve ayın ve yıldızların işaretleri olacaktır ve ülke, bir toprak sıkıntısı üzerine hangi deniz ve sörf sesi için matitilihan;
korktukları için 26 erkekler ve şeyler yeryüzünde gelip : bekliyorum göklerin için mangangatal güçler .

Biz Peygamber Yeşaya aynı tahmin okuyun.

Isaiah 13:10,13,15,18,19
9 , bak gazap ve şiddetli öfke zalim her ikisi ile Yehova çıkar , bir gün, kara ıssız yapmakVe oradan günahkarlar bunların yok etmek.
10 için Cennetin yıldızlar ve ziynet bunların kendi ışık vermeyecektir : Paz yükselen ve ay ona ışık neden olmayacaktır onun içinde kararmış olacak.
11 ve Ben onların kötülük için dünya cezalandıracakVe onların kötülük için kötü , ben ve gurur gururunu neden olacaktır düşük korkunç bir kibir yatıyordu olacaktır.
12 Ve bir adam daha ince altın, insandan daha değerli hale getirecek kim Ophir fazla ince altın.
13 Bu nedenle Ben ve göklerin panginginigin yerin dışarı onu yerin RAB konak gazabı da çıkarmak zorundadır ve onun şiddetli öfke günü,
14 Ve bu olacaktır, ne yumurtası ve nasıl koyun hiçbir adam taketh : Kendi halkının onlar eder her biri , kendi ülkesine her biri kaçıyor.
15 Herkes delip geçmek olacaktır; ve her bir kılıçla düşecek .
16 Onların bebek parçalar halinde gözlerini önce: Onların evleri şımarık, olacak ve eşleri ravished .
17 Bakın, ben , onlara karşı gümüş ilgili olamaz Medler , karıştırmaya ve altın , onlar zevk olamaz.
Ve genç erkekler kendi yayların 18 adet ve onlar rahim meyve hiç merhamet var; göz çocukları yedek olamaz.
19 ve Babylon, krallıkların zafer, Keldaneler güzelliği , bir eder gibi Tanrı Sodom ve Gomorra devirdi olabilir.

Nasıl Tanrı Sodom ve Gomorra yok mu?

Genesis 19:23-28
23 Paz yeryüzünde ne zaman Lot Zoar gelmişti.
Daha sonra 24 nagpaulan Rab Sodom ve Gomorra kükürt ve ateş üzerine üzerine Yehova'nın dışarı cennetin;
25 Ve bu şehirlerin devirdi ve tüm düz ve şehirlerin tüm sakinleri ve zemin üzerinde büyüdü.
26 Ama Lût karısı geriye baktım ve o tuz bir ayağı oldu.
27 ve İbrahim sabah erkenden yere gül nerede Lord daha önce.
28 Ve o Sodom ve Gomorra doğru baktı ve düz tüm arazi ve izleyebildim ve lo , kara duman bir fırın duman gibi gitti.

Nagpababa yangın Lord . O sıkıntı masong insanların gönderildi değildi. Sabah , öğle değil de , öğleden sonra gece değil, fakat sabah değil Oluştu .

Biz Kudüs ve Babil aynı öngörü okuyun.

Jeremiah 50:40-44,46
40 Sadece Tanrı yok gibi Sodom ve Gomorra ve çevre illerdenDer Rab , bu yüzden kimse yaşamak var , yoksa orada insan herhangi oğlu yaşamak .
41 Hani bir halk kuzeyden çıkar ve büyük bir ulus ve bir çok krallar yerin taraftan olacaktır.
42 Onlar yay ve mızrak tutun : Onlar zalim , ve merhamet yok : kendi ses kükreme deniz gibi olacaktır ve onlar atlar üzerine dizideki sana karşı savaş için erkek olarak ayarlanır yolculuğu , Babil O kızı.
43 Babil kralı ve bunların rapor duydum ellerini zayıf balmumu : acı , onu yakaladı ve acısı travail bir kadın olarak .
44 Hani düşman Ürdün gururu bir aslan gibi girer güçlü konut karşı : Birden onları kaçmak yapacak ve seçilmiş , onu atayacağını , kim benim gibi olduğu için ? ve kim bana zaman tayin edecek ? ve kim papaz benden önce durmak nedir?
45 Bu nedenle, Babylon karşı alınması indirdiği ve o Keldaneler ülkesine karşı karar tespit : Tabii onlar biraz flock , kesinlikle o evlerini yapar sürücü RABbin avukatı duymak onlarla .
46 Babil toprak titriyor alma gürültü ve ağlama milletleri arasında duyulur.
Jeremiah 6:22-24
22 Böylece diyor Rab, Hani bir halk kuzey ülkeden çıkar , ve büyük bir millet toprak taraftan kaldırdı olacaktır.
23 Onlar yay ve mızrak tutun : Onlar zalim ve merhamet yoktur : kendi ses kükreme deniz gibi olacaktır ve onlar at üzerinde yolculuk , savaş için erkekler gibi her bir dizi Zion sana karşı , O kızı.
24 Biz şöhret bunların duymuşsunuzdur : elimizde zayıf vardır: acı , bizi beklemeye aldı ve travail bir kadın olarak acısı .

Ayrıca farklı insanlar olur benzeri tahmin okuyun.

Yeremya 50:13
13 Rabbin gazabı , ama yaşadığı değil tamamen harap edilir : her biri o Babylon tarafından goeth , hayret edilecek ve tıs tüm onu veba at.

Yeremya 49:17,18
17 ve Edom bir şaşkınlık olacaktır : şaşırdım geçmiş her biri ve tıs tüm veba at.
18 Eğer Sodom ve Gomorra ve ilçelerindeki in , devirmek Lord , kimse oturmak orada , ne de adam durmak herhangi oğlu der orada .

Yeremya 19:08
8 ve Bu şehri ve bir tıslama ıssız yapar : Her biri bu hayret edilecek ve tüm bunların veba nedeniyle tıslama tarafından geçer.

Katolik Kilisesi'ne göre, Babylon 1 Petrus 5:13 denir Romalılar olduğunu . Ne olursa olsun 70 I peygamberler ve Yeni Ahit'in kehanet yerine getirilmesi görmüyorum AD oldu. "uzmanlar" göre MS 70 yılında Romalılar tarafından Kudüs'teki tapınağın tahrip var. Ben böyle şeylere inanmıyorum. Bu , fizik , malzeme, şehvetli , şeytani litiral (değil bilgelik yukarıdan aşağıya geliyor , ancak , şehvetli , şeytani dünyevi . James 03:15 )

Geri Jeremiah 50:40-46 ve Jeremiah 6:22-24 gidin. Joel benzer olaylar ve Joel 2:1-11 de kehanet ruhuna peygamber kitap okur .

Joel 2:1-11
1 Blow Zion yılında trompet ve benim kutsal dağ bir alarm sesi: arazinin tüm sakinleri yapalım: Yehova çıkar yapıldığı gün için , için o
2 karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın karanlık bir gün Günleri , dağların üzerine şafak yayıldı : harika bir insan ve güçlü , hiç benzeri yoktu olarak ne olacaktır hiçbirini sonra daha fazla , hatta nesiller yıllar .
3 Bir yangın önlerine devours ve arkalarında bir alev burneth: arazi cennet bahçesi gibi , onlardan önce ve arkalarında ıssız bir vahşi hayat, evet , hiçbir şey onları kaçtı.
4 tanesi görünüm atların görünümü ve atlıları , bu nedenle onlar çalıştırın.
5 dağların tepeleri üzerinde savaş arabalarının gürültü gibi onlar , yangın devours anız bir alev gürültü gibi , sıçrama olacaktır Güçlü bir kişi savaşta dizi seti olarak.
varlıklarını 6 olarak halkların ızdırap içinde : Bütün yüzler mumlu vardır.
7 Onlar güçlü erkekler gibi koşmak , onlar savaş erkekler gibi duvara tırmanmak , ve onlar kendi yollarını her bir yürüyüşü ve onlar saflarını ayrılmıyoruz.
8 Ne birbirlerine , onlar , onun yolunda her bir yürüyüş olacak ve ne zaman onlar kılıç üzerine sonbahar ve yaralı .
Şehrin üzerine 9 Onlar sıçrama , onlar duvar üzerine , bu evlerin tırmanarak , bir hırsız gibi pencerelerde girin çalıştırın.
10 Onlardan önce toprak olacaktır deprem , göklerin titreyecek eder: Güneş ve ay karanlık , ve yıldızlar onların parlayan geri:
11 ordusunu önce RAB olacaktır mutlak sesiniOnun kamp için çok büyüktür : O güçlü olduğu için bu sözleri ; RABbin gün için ve çok korkunç büyük : ve kim uymak olabilir?

Rab İsa , güneşin karanlık göre , ay ve Joel kitabında kehanet henüz gelecekte gerçekleşmesi sahiptir, bu nedenle hala gelecekte meydana yıldız . Ve Vahiy kitabında kehanet gelecekte henüz meydana gelecek , bu yüzden Vahiy kitabında kehanet aynı ruhla buluyorum. Ve biz Vahiy 9:13-19 bu bkz

Vahiy 9:13-19
13 Ve altıncı melek geldi ve Tanrı önünde altın sunağın boynuzları gelen bir ses duydum,
14 bir trompet ile altıncı melek söylüyorum , Loose dört melekler büyük Fırat Nehri olarak bağladılar.
15 ve dört melekler , saat ve gün ve ay ve yıl erkeklerde üçüncü bölümünde öldürmeye hazır olmak ungirded .
16 ve silahlı süvari sayısı iki kez on bin sangpunglibong oldu: Onların sayısını duydum.
17 ve Ben vizyon atlar ve binicilik burada , yangın ve sümbül ve kükürt olarak sahip breastplates gördü ve aslan başları olarak atların başları ve ağızlarında vardır ateş ve duman ve kükürt dışarı .
18 Bu üç veba olarak, erkeklerin üçüncü bölümü öldürüldü ateş ve duman ve kükürt , ağızlarında nangagsisilabas tarafından .
19 atların güç için ağızlarına , ve kuyruklarını yeri: kuyruklarını yılan gibidir , ve kafası ve kimi ipinananakit .

dört melekler Fırat nehri tarafından bağlıdırlar onlar insanlığın üçüncü bölümü öldürmeye ungirded vardır. Bu iddia Fırat Nehri ile kuzeyde bir fedakarlık . (Yeremya 46:10 )

Biz Vahiy 11:02 devam

Vahiy 11:02
2 Ve tapınak loobang dışında ve don't önlem yok sayılır ; öteki uluslar için sağlanan ve kırk iki ay kutsal siudad yuyurakang.

Vahiy 11:02 de ülkelerin sözde ihlali Matta 24:15 ve 13:14 Mark ve Luke içinde yalnızlık ve iğrenç olduğunu açıkça Matthew 21:24 de belirtir ve 24:15 ile onun peygamber tarafından konuşulur oldu Daniel (Daniel 9:27 , 11:31 , 00:11 ) zaman , gün, ay ve yıl Vahiy 09:15 11 Eylül 2001 tarihinde New York oldu. dört melekler insanlığın üçüncü öldürtmek tahliye edilecek 11/09 tarihinde dört savaşçı vardır. Vahiy 11:14 Vahiy 9:13 kadar bu ikinci vah yer göreceksiniz.

Vahiy 11:14
Önceki 14 ikinci vah : Hani üçüncü vah çıkar çabuk .

Daniel 12:11 , 3 1 / 2 sayısını başında yıla göre ıssızlık ve iğrenç bir ereksiyon başlangıcıdır. Oldu çok değerli saat, gün, ay ve yıl Vahiy 9:15 içinde 3 1 / 2 yıl kadar tam gün sayıyor başlangıcı için .

Aşağıda, savaşçı plaj ve sahilde saldırı gelecek. ikiz kulelerde iki avcı saldırı hem kuzeyden geldi.

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Yeremya 51
48 Sonra göğü ve yeri , ve bütün orada olduğunu , Babylon fazla sevinç, için söylesek destroyer ona kuzeyden gelecek, diyor.

aşağıda listelenmiştir eşleşiyorsa biz belirleriz.

Tesniye 32:41,42,43
41 Ben ışıltılı kılıç açmak zorundadır durumundaVe elimi sağ , ben düşman ve intikam render onları benden nefret ödüllendirecek yapıyor.

42 Sarhoş kan ve ben ok yapar ve benim kılıç eti yemesinden zorundadır; kanı ve esirler , düşmanın başını From katledildi .
43 Rejoice , Ey milletler , onun insanlarla ; O , kullarından kan öcünü alacağım için ve onun düşmanları için intikam , Ve ülkesinin yedek , onun insanlar.

Yeremya 46:10
10 gün için sahibi Rabbin, konak , intikam bir gün , onun düşmanlarının ona intikamını almak ve kılıç yutmaya edecek ve tatmin olmak ve onların kan içmek zorundadır; Rab, Rab hosts için , Fırat Nehri ile kuzeyde bir kurban .

Vahiy 18:24
24 ve ona ve peygamberler ve aziz kanı bulunan tüm bu yere öldürdüler.

Yukarıdaki paragraf ile eşleşir. Fırat Nehri (Yeremya 46:10 ) Babylon (Vahiy 18:24 ) yanında idi. Babylon Tanrı'nın hizmetkârları kan bulundu. Yani ( Deuterenomio 41:43 ) Babylon onu Tanrı'nın için ödül peygamberlerin kan bulundu.
 
Biz Vahiy 16:12 okudu

Vahiy 16:12
12 ve altıncı büyük nehir Fırat ve onun kase dışarı dökülür su kurudu , gelen krallar hazırlamak için güneş yükseliyor.

Yeremya 50:38,40 aynı kehanet okur

Yeremya 50:38,40
38 Bir kuraklık onu suların üzerinde , ve kurutulmuş, oyma resimlerin arazi için ve idolleri nedeniyle deli vardır.
40 Sadece Tanrı yok gibi Sodom ve Gomorra ve çevre illerden , Lord der , bu yüzden kimse yaşamak var , yoksa orada insan herhangi oğlu yaşamak .

Bunu Vahiy 16:12 (bizim okuma dayalı olarak) okumak Vahiy 9:15 çağdaş ve her ikisi de Gazap 6 kase ve 6. biz Vahiy 16 ayet 18 de okumaya devam trompet yer .

Vahiy 16:18
18 Ve vardı şimşek ve sesler ve gök gürültüleri ve büyük bir deprem , bu magkatao zemin yana olmamış oldu çok güçlü bir deprem çok korkunç .

Güçlü bir deprem sarsıntı veya titreme cennet güçler demektir. Luke 21:26 ve Matthew 24:29

Matthew 24:29
O gün sıkıntı 29 hemen sonra güneş ve ay ona ışık vermeyecektir ve karartılmış olacaktır yıldızlar gökten ve düşecek eder göklerin güçleri olmak ;

Biz 19. paragraf olarak Vahiy 16 paragraf devam

Vahiy 16:19
19 ve büyük şehir üç ve ülkenin nangaguho şehirleri ayrılmış oldu: ve büyük Babylon Tanrı , onun gazabının şiddet ve şarap bardağı vermek için önce hatırlandı.
Üç büyük kentlerde ortalama derinlikleri Ezekiel bölüm 5 paragraf 2 ve 12 olarak mevcuttur.

Ezekiel 5:2,12
2 Üçüncü bölümde eceksin şehrin ortasında ateş , yanmak kuşatmanın gün yerine getirildiği zamanVe Eğer , üçüncü bölümde almak ve kılıç yuvarlak hakkında ile vurunVe rüzgarda Üçüncü bölümde eceksin scatterVe ben onlardan sonra bir kılıç dışarı çıkartalım.
12 senden üçüncü bölümünde veba tarafından , ölecek ve kıtlık ile bunların ortasında tüketilen olacaktırVe Üçüncü bölüm sana hakkında kılıç turu düşecekVe Üçüncü bölümde ben her yöne dağılması olacakVe sonra bir kılıç çekmek .

Kuşatmanın gün Luke 21:20 biz okuma vardı daha önce . ne zaman kuşatma güneş, ay ve yıldızlar (Luka 21:25 ) ve bunun gibi etiket 6 maddesine karanlık olduğu gözlenmiştir. Önceki gazap ve trompet, yedi boru anlam çağdaş altıncı kase , marka ve Tanrı'nın gazabı ve çanaklar . Sasapitin bütün bir nesil .

Vahiy 6:12,13,14
12 Ve o , ve altıncı mührü açtı gördüm Orada güçlü bir deprem olduVe Paz siyah saç çul gibi koyu, ve tüm ay oldu kan gibi oldu;
13 Ve gökteki yıldızlar yeryüzüne düştü, bir incir ağacının meyve zaman güçlü bir rüzgar dayak onu küçük küçük meyve isinasambulat gibi.
14 Ve göklerin sanki kitap umutsuz bir boğulma ve ayrıldık her dağ ve ada onların yerden taşındı.
15 Ve dünyanın kralları ve prensleri ve baş kaptanları ve zengin ve güçlü ve her köle ve her Freeman, mağaralarda nagsipagtago ve dağların kayaların içinde;

dağlar ve adalar biz Vahiy 16 devamı paragraf 20 okumak kaldırma

Vahiy 16:20
20 Ve her ada ve kaçtı dağlar bulunmadı.

Hezekiel 38:19,20
19 ben konuştum benim kıskançlık ve benim Gazap yangında için, Şüphesiz o gün olacak büyük bir İsrail kara sallayarak;
20 böylece denizde balık ve cennet tavuklar ve alanın hayvanlar ve yeryüzünde ve sürünme tüm sürünen şey tüm insanların yeryüzünde vardır benim huzurunda titremeye, ve dağlar olacak ve sarp yerlere düşer ve her duvar yere düşecek.

Ayrıca Yeşaya kitabında okumak zaman dağlarda magpapatabon insanlar.

Isaiah 02:19
19 ve insanlar kayaçların mağaraların içine , git ve yerin mağaralar, Rab korkusuyla , ve heybet görkemi , o sürem yükselmiştir .

Ne zaman?

Isaiah 30:32
32 Ve onu aşağı onto atıldı atanan personelin her inme , darbukalar ve Harps , ve birlikte olacaktır savaşlar sallama ile edecek Onlara,

Yeremya 46:10
10 gün için Rabbidir, Lord hosts, intikam gün, Onun düşmanları onu intikamını almak için : ve kılıç yemesinden edecek ve tatmin olmak ve olacaktır kanlarını : Lord , Lord hosts için , Fırat Nehri ile kuzeyde bir kurban .

Isaiah 34:6,7,8
6 Lord için kanla , şişmanlık ile yağ doludur , kuzu ve keçi kan , koç ve böbreklerin yağ : Bozrah yılında Lord bir fedakarlık ve Edom ülkesinde büyük bir kesim için.
7 Ve yabani öküz onları ve boğa ile boğa ile basacak, ve kara kan olacak ve bunların toz şişmanlık ile yağ yaptı.
8 Lord , Zion bir mücadelede cezası yılının intikam gün için.

Ve biz sadece soruyu tekrar ne zaman telafi yılı .

Biz diğer benzer okumak şehirlerde olur .

Jeremiah 49:21 ( Edom )
21 Yeryüzünde onların düşme gürültü de sarsılıyor, ağlama , gürültülü Kızıldeniz'de duyuldu.

Hezekiel 31:16 (Mısır)
16 Ben , onun düştüğü ülke ses çıkardı Ben Sheol için o kim aşağı çukura gitmek , ve Eden, seçimi ve Lübnan'ın en iyi bütün ağaçlar onu dökme zaman , bütün bu içecek su, toprak alt kısımlarında cesaret aldılar.

Hezekiel 26:15,18 ( Tyre )
Lastik için 15 Böylece diyor Rab Tanrı ; Shall değil adalarında senin düşme sesi olarak , shake zaman yaralı inilti , ne zaman arasında katliam ?
18 Adalarında senin sonbahar gününde titreyecekEvet, deniz adalarına hareketinizden de dehşete vardır.

Jeremiah 50:46 ( Babylon )
46 Babil alarak toprak gürültü sarsılıyorVe ağlamaya milletleri arasında duyulur.

Jeremiah 25:31 (ülkeler )
31 gürültü yerin sonuna geldiğini : RAB ülke ile bir tartışma vardır için , O, her eti ile mazeret olacak ; hakkında o kılıçtan der Tanrı onlara verecektir.

Isaiah 17:09 
9 O gün güçlü şehirler ormanda terkedilmiş yerler gibi olacaktır, Ve İsrailliler önce sol dağ , ve top harap olmak .

Vahiy 17:5,6
5 Ve alnında bir isim yazılmış , Gizem, BABYLON BÜYÜK , fahişelerin ANNE VE DÜNYANIN Abominations OF .
6 ve Ben ve İsa'nın şehitlerinin kanı aziz kanı ile kadın sarhoş gördüm. Ve ben onu görünce büyük bir şaşkınlık merak etti.

Ne iğrençlikleri ?

Yeremya 07:30
30 Yahuda çocuklar için yapılan kötü benim nazarımda , der Efendisi: was Onlar evde kendi iğrençlikleri set beni çağırırken , onu kirletmek için.

Lord evinde ne iğrenç bir şey koymak?

2 Kings 21:05
5 ve O Rabbinin evin iki mahkemelerde cennet tüm konağın sunak kurdu .

Ve bu iğrençlikleri Rabbinin ibadet .

Ezekiel 8:13-16
13 Ayrıca ver bana , sen yine henüz yaptıkları diğer büyük iğrençlikleri görmek kalktı. dedi.
14 Sonra Lord kapısı evin kapısına kuzeyde , bana getirdi ve işte , orada kadınlar Tammuz için ağlayan Cts oldu.
15 Sonra dedi ver bana , sen bu görüldü , ey insanoğlu ? yeniden Bunların dışında henüz büyük iğrençlikleri bakın.
16 Ve RAB evinin iç avlusuna götürdü , beğenirsin , sundurma ve sunak arasında RABbin tapınağın kapısı vardı yaklaşık yirmi beş adam , doğru sırtları Tapınak , doğuya dönük , onlar da doğuya doğru Paz tapıyordu.
 

Dört Rüzgar


görüntü : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Ne dört rüzgarlar nelerdir?

Vahiy 7:1,2
1 Ve sonra ben dört melek yeryüzünün dört bir köşesinden üzerinde durduğunu gördüm bu , o yerin uzaklıklar dört rüzgarlar, Lest rüzgarın toprak veya deniz, ne de herhangi bir ağaç üzerinde .
2 Ve bir melek yükselen gördüm güneşin , bir mühür sahip yükselen Tanrı yaşayan ; ve o toprak ve deniz maipahamak verdi dört meleklere , bir ses ağladı

Vahiy 7 içinde dört rüzgarlar dört markalar (Vahiy 6:1-8 ) dört atlılar vardır

dört mangangangabayo eşdeğer Zekeriya 6:1-8 dört savaş arabaları vardır

Zekeriya 6:1-5
1 Ve yine ben , gözlerim kaldırdı ve gördü ve işte , dört savaş arabaları dışarı iki dağ arasında geldi ; ve dağların pirinç dağlar .
2 ilk arabanın içinde kırmızı atlar , ikinci araba siyah atları vardı;
3 Ve üçüncü araba beyaz atlar ve dördüncü arabanın atları kırlaşmış .
4 Sonra yanıtladı ve şöyle dedi benimle konuştu onto melek , Nedir bunlar , lordum?
5 Ve melek yanıtladı ve üzerimdeki dedi Bu cennetin dört rüzgar, hangi ileri Lord tüm yeryüzünün önce ayakta uzak dur.

Biz nasıl New York 9 / 11 terör saldırıları bu dört uçak maç analiz .

Görüntüdeki : link 1   link 2

6 arabası onda siyah atları olan ileri kuzeye doğru goeth ve beyaz ileri peşlerinden gitmek;ve gri güneye doğru gitti.
7 Ve güçlü ileri geldi ve ve toprak fro geçmek istedi ; ve o , gidin ve arazi fro genelinde söyledi. Bu yüzden ve arazi fro boyunca yürüdü.
8 Sonra bana bağırdı ve bana şöyle dedi Burada, onlar kuzeye nagpatahimik kuzeyde ruhumu doğru geliyor.

dışarı kuzey veya Kuzey iki savaş arabaları , o İkiz kulelere saldırı .

Bir çıkış güney ya da güney ve Pentagon'a saldırı .

Ve Good News İncil göre bir nagpumiglas () ve Pennsylvania kaza oldu.

Sakto tahmin musunuz?

kuşatmanın günü olarak Zekeriya 5 , üç parçaya ülkeye ayırdı ve o da anlattı anlatılan koyun yedi ( veya altı ) Trompet . Vahiy sonuna kadar olayın aynı dönemde ve vizyonunun gerçekleştirilmesi.

Dört Air ( Lord of Bora )

Rabbinin fırtına dört rüzgarların dört atlı vardır.

Bize İncil anlatayım olduğunu .

Jeremiah 25:31,32,33
31 gürültü dünyanın sona yaklaşırkenIçin, Lord ülkelerle bir tartışma var , o bütün eti ile mazeret olacak ; hakkında kötü onlara kılıç , der Lord verecektir.
32 Böylece der ev sahibi , Hani kötülüğün RAB milletten millete , gideceğiz ve büyük bir kasırga dünyanın en uzak yerlerinden diriltileceksiniz .
At 33 Rabbin o gün öldürülenlere yeryüzünün bir ucundan dünyanın diğer ucuna olacaktır: Onlar olmak yakındı olmayacaktır , ne toplandı ne gömüldü onlar gübre zemin üzerinde olacaktır.

Yeremya 23:19,20
19 , bak Lord , onun Gazap fırtına , ileri , hatta ağır kasırga çıktı : kötülüğün arkasından düşer.
20 idam kadar RABBİN öfke , iade edemez ve kadar onun yüreğinin düşünceleri gerçekleştirdik : İkinci gün siz de mükemmel şekilde dikkate alacaktır .

Isaiah 66:15,16
15 Hani için, Lord yangın , ve bir kasırga gibi savaş arabalarıyla gelecek ; Ve yangın alevleri ile yaptığı azarlama hiddetle öfkesini işlemek için .
16 ecek Lord tarafından yangın içinVe kılıcıyla , tüm insanlar için : ve Rabbin öldürülen pek çok olacaktır.

Jeremiah 4:11,12,13
11 O zaman bu insanlar ve Kudüs'e , demek Bir sıcak hava Çölde yüksek yerden Halkımın kızı değil, yaba veya herhangi temizlemek :
12 Güçlü bir rüzgar Onları bana gelecek seçin: şimdi onlara karşı cümle verecektir.
13 , bak O bulutları , ve bir kasırga gibi savaş arabalarıyla gelip eder onun atları kartallar daha swifter vardır. Heyhat! biz yıkıktır için .

Yeremya 12:12
12 Destroyer olan vahşi üzerinden tüm yüksek yerlerde karşılaşacağız : RABbin kılıç için arazinin bir ucundan arazinin diğer ucuna devour eder: yok et barış olmayacaktır.

Habakkuk 1:5,6,7,8
Eğer 5 ülkeler arasında , Mangagmasid ve sana bakıyorum ve merak hayret verici : Ben senin gün içinde söyledim ama o sana inanmıyorum çalışma iş.
6 işte , ben , Keldaneler yükseltecek Bu acı ve acele millet , o yerin genişliği , bu nedenle magari onların olmayan konut yerleştirir.
7 Onlar korkulan ve kendi yargılarını korkulan ve onurunu kendileri geçin.
8 Atlarını leopar daha swifter vardır ve daha önce kurtların daha sert : ve atlı gururla basın : yea , Onlar bir kartal yemeye hazır kaçmak olarak atlı uzaktan geliyor.

Jeremiah 50:40,41,42,43
40 Sadece Tanrı Sodom ve Gomorra yok gibi ve Rab diyor komşu şehirler dikkate alarak, bu nedenle kimse yaşamak var , yoksa orada insan herhangi oğlu yaşamak .
41 , bak bir halk kuzeyden çıkar ; ve büyük bir millet ve çok krallar yerin taraftan olacaktır.
42 Onlar yay ve mızrak tutun : Onlar zalim , ve merhamet yok : kendi ses kükreme deniz gibi olacaktır ve onlar at üzerinde gezintiye Babil dizideki sana karşı savaş için erkek olarak ayarlamak O kızı.
43 Babil kralı ve bunların rapor duydum ellerini zayıf balmumu : ızdırap onu ve tuttu travail bir kadın gibi acı .

Yeremya 51:1
1 Böylece diyor Rab, Bakın, ben Babylon karşı diriltecektir ve Lebcamai sakinleri , bir yok rüzgara karşı .

Daniel 11:40
40 ve sonlarında Onu güneyinde kral ve makikipagkaalit olduğunu kuzeyinde kral ona karşı bir kasırga gibi , savaş arabaları ile yürürlüğe girer ve atlıları , ve birçok gemi ile ; ve o , ve olacaktır taşma arazi girer ve geçer.

Joel 2:2,10
2 karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın bir gün Günleri karanlıkGibi, dağların üzerine şafak yayıldı : harika bir insan ve güçlü ; hiç bu kadar like it vardıNe de bir daha olacak sonra birçok nesillerin yıl bile .
Onlardan önce 10 toprak olacaktır quake ; Göklerin titremeye eder: Güneş ve ay karanlık , ve yıldızlar onların parlayan geri :

Zephaniah 01:15
15 O gün gazap bir gün, sıkıntı ve ızdırap , doom ve imha gün gün, karanlık ve acı günü bulutlar ve kalın karanlık gün

Ezekiel 38:9,15,16
9 Ve eceksin çıkmak , Bir fırtına gibi gelecek, eceksin bir bulut örtüsü gibi olmak sen ve tüm senin bantları, ve sana birçok halklar .
15 Ve eceksin senin yerden gelmek kuzeyinde en uzak yerlerinden , sen ve seninle çok halklar, hepsi atlara ve güçlü bir ordu büyük bir şirket sürme ;
16 ve Eğer halkım İsrail'e karşı , bir bulut örtüsü olarak geldi: son gün , benim kara karşı sana getirmek için , bu ülkelerin , ben sana kutsanmış olacaktır bana haber verebilir mi , O GOG , onların gözleri önünde .

Ezekiel 1:4,5
4 Ve baktım , ve işte , Fırtınalı bir rüzgar kuzeyden geldi Bir yangın kendisi infolding büyük bir bulut , ve bu konuda bir parlaklık yuvarlak ve parlak metal ile ortasından dışarı ateşin ortasında bir .
5 Ve orta ondan Dört canlılar benzerlik geldi. Ve bu onların görünüm oldu : Onlar bir kişinin benzerlik vardı;

Bu Ezekiel gördüm dört canlılar hem John dört markaların Vahiy gördüm edildi. Kuzeyden fırtına rüzgarlar John dört süvari vardır ki her biri bir canlı olduğunu gördüm "Gel ! "dedi

Vahiy 06:08
8 Ve ben, baktım ve soluk at işte : ve o burada adını Death oturdu ve Cehennem onu izledi. Ve dünyanın dördüncü bölümü üzerinde , kılıçla öldürmek için yetki verildi ve kıtlık ve veba ve yerin vahşi hayvanlar .

article " ki " dört atlı başvurur değil, dördüncü binici sadece .

Hezekiel 14:21
21 böylece diyor Rab Tanrı için nasıl daha fazla zaman göndermek çok benim dört boğaz yargılarını Kudüs, kılıç ve kıtlık ve vahşi hayvanların ve veba , insan ve hayvan kesmek için?

Zekeriya 5 kuşatma gününde ve dört atlı kılıç , kıtlık , veba ve vahşi hayvanların Lord göndereceğiz göre.
Ve kuşatmayı ALL , her şey tüm gerçekten yazıldıktan söyleniyor gerçekleşti.

Luke 21:22
22 Bu intikam günler için, o yazılır tüm bunları yerine getirdi.

Kitap işaretlenmiş

Kitap bir marka olan Daniel'in kitaptır.

Daniel 12:4,9
4 Ama sen , ey Daniel, , kelimeler kapa çeneni ve sonuna kadar kitap mühür : çok öne arkaya , akar ve bilgi artırılır.
9 Ve dedi , Daniel : kadar kapalı için kelimeler ve sonunda zaman kadar mühürlü senin yol gidin.

Şimdi Daniel'in kitabın içeriği hakkında ıssızlık ve iğrençtir . Daniel 09:27 , 11:31 , 12:11 ve Allah'ın düşmanı ve Mesih'in gelişi hakkında diğerleri.

Şimdi, Vahiy markası ile kitabın içeriği hakkında ıssızlık ve iğrençtir . Bu nedenle güneş, ay ve yıldızlar karanlık vardır.

Kitap Daniel ve Vahiy ile Bazı şeyler




Seen ülkemizin Filipinler bayrağı , Daniel ve Vahiy kehanetlerin amblemi .

Daniel 7:7,20,24
7 gece vizyonlar gördüm Bundan sonra, beğenirsin , Dördüncü hayvan, Korkunç ve güçlü ve çok güçlü , ve o büyük demir dişleri vardı : onu yiyip bitiren ve parçaları, ayakları kalıntı niyuyurakan ve onu önce tüm hayvanlar farklı , ve on boynuzu vardı.
20 Ve hakkında on boynuzu O kafasının içinde ve bir bahar ve idi Öncesinde Üç düştü Hatta gözleri ve ağzı bakınca nagasasalita büyük işler daha yoldaşları daha büyük yoktu boynuz .
24 Ve dışarı bu krallığın on boynuzu kralları ortaya on : ve Başka onlardan sonra çıkacak ; ve o farklı ilk , ve olacaktır O aşağı üç krallar koymak zorundadır.

Vahiy 17:8-14
8 seni gördüm hayvan ve yakın çekim ve derin gitti, ve potansiyel müşteriler imha . Ve onlar yeryüzünde manggigilalas kendi adını yaşam kitabında dünyanın temeli , onlar canavar gördüm yazılı olmadığı konusunda yaşamak , o değil , ve gelip ne kadar .
hikmet ile 9 Burada zihin. yedi başkanları kadın oturuyor yedi dağlar vardır ;
10 Ve onlar yedi krallar : beş , burada düşmüş vardır , biri henüz gelmedi , ve o biraz süre geçmesi gerekir.
11 Ve oldu canavar değildir ve , Ayrıca sekizinci ve yedi ve o imha doğru .
12 Ve gördüm on boynuz , kim krallığının katılmak olmaz krallar on , ancak yetki kuralına alırsınız canavar ile bir saat .
13 Bunlar , bir akıl ve onların güç ve hayvan için yetki verecektir.
14 Onlar Kuzu mücadeleVe onlar Kuzu dadaigin için Lord lordlar ve Krallar Kralı biridir ve yoldaşları , kim ve elit ve çağrıldı sadık de geçerli .

bayrak üçgen Filipinler olarak 10 (on ) Daniel 7:20 ve Vahiy 17:12 ve simgeler. Ve üç ( Daniel 7:20 ) bir üç yıldızlı isinisimbulo düştü. Üç (Daniel 7:07 ) dördüncü ortaya çıkması boğuldu. Dördüncü canavar (Daniel 7:07 ) sinisimbulo gündü. sekiz ışınları sekiz kralların sembolüdür (Vahiy 17:11 ) burada yedi hayvan sekizinci biri .

Görüntüdeki : http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Onlar Dirigmain Kuzu (Vahiy 17:14 ) Daniel kitabında söyledi .

Daniel , Tanrı'nın 4 hayvan sırasında geldi krallığı görmezlikten 7:9-14 . Ve o da zaman Mesih verilen güç ve zafer ve bir krallık .

Daniel 7:9-14
9 Ben tahtlar yerleştirildi ve bir yaşlılar Paz oturan ve giysi kar ve saf yün gibi başının saç gibi beyaz kadar izleyebildim : tahtını ateş alevleri oldu.
10 A şiddetli ateş ve ileri gelen Ondan önce : bin binlerce ona ministered ve bin kere on bin makasampung durdu önünde : yargılamak ayarlanır ve kitaplar açıldı.
11 ben boynuz , ben hayvan baktı büyük kelimelerin ses nedeniyle o dönemde şehit oldu, bedeni yok ve yangın sunigin verildi baktı.
12 Ve hayvanların geri kalanı için , onların güç çekilirse : Henüz hayatlarının bir sezon ve bir süre uzamış edildi.
13 Gece vizyonları içinde gördü ve işte , orada insan oğlu gibi cennet biri bulutlar geldi ve o gün Antik geldi ve yakın ondan önce onu getirdim.
14 Ve ona güç ve zafer ve bir krallık tüm halklar, uluslar ve dilleri ona hizmet etmeli verdi: Onun hakimiyeti uzakta ve onun krallığının pass edilmeyecektir bir sonsuz mülkü tahrip olmayacak.

bu dördüncü canavarın da Daniel 8:08 keçi bulugang olduğunu belirtti

Daniel 8:08
8 Ve erkek keçi fazlasıyla kendini büyütülmüş ve o güçlüydü , büyük boynuz ve yerine cennet dört rüzgar doğru dört önemli boynuz ortaya çıktığı kırılmıştı.

Kanıt olarak biz Daniel 8 ayet 25 okudu.

25 Ve giderken elinde o palulusugin hile : ve tüm kalbiyle kendini büyütme eder , ve güvenlik de çok tahrip eder: Ayrıca prensler prensi karşı ayağa eder, Ama el olmadan kırılmış olacaktır.

Gösterildiği burada prens mücadele orada o prensler prensi ya da gelmek anlamına gelir.

Bu nedenle olursa, kral da kötü kralı Daniel 11:21 anlatılır.

Daniel 11:21
21 Ve onun yerine , onlar krallığının onur vermemişti : ama güvenlik ve zamanında girer bir aşağılık kişi ayağa kalkma flatteries tarafından krallığı alır.

22 Ve onlar çok onu önce onlar taşması geçmesi halinde, ve sonbahar , evet, antlaşmanın bir prens gibi .

Daniel 0:01 biz bilecek okumaya devam etmek için bu Miguel varış bu kralın zamanında .

Daniel 0:01
1 Ve o anda Michael büyük prens ayağa eder kim senin insanların çocukları : yararlanmak ve stand orada sorun bir zamanlar vardı hiç gibi bir millet o zamana kadar ve o zaman kavmini , yazılır her bir teslim edilecektir idi yana olacaktır kitapta .

Bu kral (Daniel 11:21 ) baş melek gelişini 4 kral oldu.

Daniel 11:1,2
1 Ve benim için , Darius ilk yılında Medler , ben onaylamak ve onu güçlendirmek durdu.
2 Ve şimdi sana doğruyu gösterir. Burada henüz İran'da üç kral ayağa ; ve dördüncü uzak hepsi daha zengin olacakVe o güçlü onun zenginler yoluyla , o Yunanistan krallığı karşı tüm kikilusin .

Ve diğer kral rüyanın heykeli ile ilgilidir.

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 Ve Nebuchadnezzar Nebuchadnezzar saltanatı ikinci yıl rüyaları hayal ve ruhu ve sorunlu onun uyku gitti.

31 Sen , ey kral , gördüm ve büyük bir görüntü işte . güçlü olduğunu kimin parlaklık mükemmel olan bu görüntü , ve senden önce , ve görünümünü durdu korkunçtu.
32 Hakkında resimleri, başını ince altın vardı , onun meme ve gümüş kollarını , karnına ve pirinç onun uyluk,
demir 33 Bacakları , ayakları kısmı demir ve parça kil .
34 Sen orada ellerini olmadan , hangi demir ve kil vardı ayakları üzerinde görüntü cezalandırdı bir taş natibag bakmak , o da kırdı.
35 Sonra demir, kil, pirinç, gümüş ve altın parçaları birlikte , kırık ve yaz harman ve saman gibi oldu ve rüzgar hiçbir yerde onları , ve bulunan görüntü cezalandırdı taş büyük bir dağ ve tüm dünyayı dolu oldu.

40 Ve dördüncü krallık güçlü demir gibi olacaktır, demir ve her şeye subdueth nakadudurog : ve hepsi beat demir gibi madidikdik eder ve çünkü.

44 Bu kralların günlerinde eder cennet bir krallık kurmak, O hiçbir zaman olacaktır, ya da başka bir kişi kalmıştı güç , ama parça parça ve bütün bu krallıkların tüketmek ve bu lalagi sonsuza kadar.

Daniel in Th dört yaratıktan Vahiy 13 içinde canavar.

Daniel 7:25
25 ve O En Yüksek karşı soz eder ve en yüce aziz ve dışarı giyeceğiz O zamanlar ve yasanın değiştirilmesi için düşünmek zorundadırVe onlar onun eline bir zaman ve zamana kadar ve yarım saat verilecektir.

Vahiy 13:5,6
5 Ve ona bir ağız büyük işler ve blasphemies konuşma verdi; ve ona yetki kırk iki ay devam etmek için verdi.
6 O küfür içinde ağzını açtı Tanrıya karşı, onun adını ve konutun pusungin , öylesine için cennet sakinleri .

Bir zaman ve süreleri ve Daniel 7:25 yarım saat dört ve iki ay aynıdır. Eşdeğer üç buçuk yıl . Vahiy ikinci canavar hayvanlar ilk nefes resimleri sağlamıştır. Kim o?

Vahiy 13:14,15
14 Ve o canavarın gözü önünde yapmak verildi işaretleri için yeryüzünün sakinleri aldattı ; onlar bir hayvan resmi almalısınız yerin sakinleri söyledim kılıç yarası ve yaşadı.
15 Ve nefes hayvan resimleri sağlamak verdi, hayvan resim için konuşabilir ve herkese ibadete canavarın görüntü reddetti neden olur.

Ne zaman keçi ve dördüncü kral hakkında görüş almak ?

Daniel 8:19 ( keçi )
19 Ve o , Bakın, ben göstereceğim dedi ne öfke son dönemde olur ; Için sonun zaman çizelgesi hakkında.


Daniel 11:31,40 ( dördüncü kralı )
31 Ve grup onun tarafında duracak ve onlar kutsal saygısız eder , hatta duvarlar ve sürekli yakmalık sunu ve kaldır onlar iğrençtir yer yaparsa .40 ve sonlarında Onu güney kralı makikipagkaalit ve kuzey kralı ona karşı bir kasırga gibi girer , savaş arabaları ile , ve atlıları , ve birçok gemi ile , o arazi başvuran ve olacaktır taşması ve daha sonra .

Bizim okuma göre, Daniel kitabında , dördüncü kral sırasında harabe ve iğrençtir sonlarında gerçekleşecek. Ne zaman sezon sonu ?

Zephaniah 1:14,15,16
14 RABbin büyük gün yakındırYakın ince ve acele , Rabbinin gün bile ses: güçlü adam acı acı ağlamak zorundadır.
15 gün gazap bir gün, sorun ve sıkıntı gün, doom ve imha gün, karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın bir karanlık günün Günü,
trompet ve alarm 16 gün müstahkem şehirler ve karşı Yüksek duvara karşı.

sorun zamanında Miguel gelişi son maç sırasında ve ( Zephaniah 01:14 ) Rabbinin gün olduğunu söyledi yüzden . Biz yeniden Daniel 0:01 okuyun

Daniel 0:01
1 Ve o zaman Michael duracakbir millet o zamana kadar ve o zaman kavmini , her teslim edilecektir idi beri Kavminden çocukların iyiliği için standlar büyük prens : ve sorun bir süre gibi Hiçbir zaman var bir kitap yazılır.

"zaman" dördüncü kralı süresinin ( ya da atıfta dört) sonlarında olabilir.

Ne zaman sıkıntı zamanı ( Zephaniah 01:15 ) Rab İsa göre ?

Lacas 21:22,23
22 için Bu intikam gün vardır her şeyin yazılı yerine.
nagdadalangtao için 23 Yazıklar olsun ve o günlerde hemşirelik ! için Orada büyük sıkıntı yeryüzünde olacakVe bu ülkede öfke .

hayvan cehennem azabı veya sapkın oğludur .

2 Selanikliler 2:2,3,4,8,9
2 kolayca aklını taşımak , izin vermek ne de henüz sorunlu olmak ruhu , ne ile , ne kelime , ne de bizden harfi ile söyleyerek Mesih'in gününde ;
3 hiç kimse hiçbir şekilde sizi aldatmasın : gelip olamaz , gelmek dışında bir uzaklıkta düşen ve şeytan , cehennem azabı oğlu olduğu da ortaya çıktı
4 O direnir ve kendini tüm Tanrı'nın ya da denir ibadet karşı , böylece Tanrı'nın tapınağında , kendisinin ilan sitteth Tanrı gibi .
8 Ve sonra olacaktır ki Wicked açıklanacak , Bu Lord ağzının nefesiyle , öldürecek ve parlaklık ile gelen yok edecek olan ;
9 O, kimin geliyor şeytanın çalışma sonrası Tüm güç ve işaret ve yalan harikaları ile

02:14 1Timoteo
14 Adem aldatmış değildi, ama kadın aldatılmış olmanın transgresyon idi ;

Bu nedenle kadın sayısının 666 olduğu belirlenmiştir çünkü o ( kadın ) Tanrı değil, karşı adam transgrasyonal olduğunu .

Daniel 9 Yaklaşık 490 yıldır söylüyor. Bu meshettiler prens varış içerir. Ayrıca burada yaklaşık üç buçuk yıl (42 ay veya hafta demek , sangglinggo ve haftanın yarısı)

Daniel 9:24,25,26,27
24 Yetmiş hafta kavmini ve senin kutsal şehir üzerine üzerine belirlenir Ve transgresyon bitirmek için suç durdurmak ve kötülük için uzlaşma yapmak , ve sonsuz doğruluk getirmek ve vizyon , kehanet kadar mühür ve en kutsal yağlamak için .
25 Know nedenle ve farketmek , buyruk gelen emisyon geri ve meshettiler prens onto Kudüs kurmak , yedi hafta ve altmış iki hafta olacak : tekrar , sokaklar ve duvarlar ile sıkıntılı zamanlarda bile inşa edilir.
26Ve Altmış iki hafta , ve kaplamalı kesti sonra hiçbir şey olacaktırVe ve prens halkının kutsal ve sel , sonunda bunların gelip , şehrin yok ve savaş olacak sonunda onto , desolations belirlenir.
27 ve bir hafta boyunca birçok ile yaptığı antlaşma : ve yarım hafta yaptığı fedakarlık ve kurban kes neden olacaktırVe iğrençlikleri kanadı biri yok , gel eder ve sonuna kadar ve pagkapasiya düşmanlık döktü var yok .


1 / 3 İnsanlığın Ölümü

Nasıl Vahiy 9:15 anlatılan 03/01 insanlık öldürdü ?

Vahiy 09:15
15 Ve dört melekler ungirded , zaman ve gün ve ay ve yıl donatılmış erkeklerde üçüncü bölümünde öldürmek için .

saatler ve günler , aylar ve yıllar , New York 2001/09/11 trajedi üzerinde olduğunu söyledi .

1 / 3 kişi öldü ya da umut Tanrı'nın 11/09 yapılan gerçeği bilmek kaybetti.

Onlar Rab İsa'nın yerine getirilmesi bulmuyorum Matthew 24:2 dedi

Matthew 24:2
2 Ama yanıtladı ve onlara bütün bu şeyleri değil siz bakın dedi ? Size doğrusunu söyleyeyim , orada burada bir taş üzerine , aşağı atılmış değil bir taş sol olamaz söylüyorlar.

Litiral aslında 11/09 ama daha gerçeğin bilgisi öldü çok sayıda ve daha üzücü öldü. Roma Katolik Kilisesi eşliğinde ve gerçeğin bilgisi diğer Hıristiyan mezhepleri öldü.

1999 yılı itibariyle 6 milyar dünya çapında (kaynak nüfusu : Birleşmiş Milletler Nüfus Dairesi ) ve Hıristiyanlar 2100000000 (kaynak numaralandırılmıştır : Encyclopædia Britannica ) Bu bilgiler Time ( Çocuklar için geliyor ) Almanak 2008 . Dünyada nüfusu bile 1 / 3 ' Hıristiyan vardır.


Pasta grafik



Görüntüdeki : Amerika Merkezi World Mission için
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 insanlığın yıldız olarak Vahiy kitabında anlatılmıştır.

Vahiy 00:04
4 ve kuyruğunu gökyüzündeki yıldızların üçüncü bölümünde ve yerin ipinaghagis çektiVe ejderha kadın doğum vermeden önce , çocuğu onun doğum yutmaya kalktı.

Ve star da Daniel kitabında yıldızdır.

Daniel 8:10
10 ve büyük ölçüde artmıştır kadar cennet host, ve Bazı ev sahibi ve yıldızlar yeryüzüne indirmek areVe onlara damgalanır .

Ve 1 / 3 insanlığın onu arındırmak için .

Zekeriya 13:8,9
diyor RAB bütün arazi içinde , iki bölümden kesildi ve ölmek 8 geçmek , ancak üçüncü kalmıştı.
9 ve Ben yangın üçüncü bölümünde getirecekgümüş rafine olduğu gibi , Ve , ve rafine edecek altın olarak çalışacağız. Onlar benim adını çağırır ve onlara duyacaksınız : Ben , halkımın ki: onlar , Rab Tanrım diyeyim .

Ama bazıları bir ayet 8 de 2 / 3 ' katil söyleyerek olduğunu düşünebilirsiniz kontraseptif Apocalipisis 09:15 03/01 katil . bunu tek sembolü çelişmez çünkü. Zekeriya 13:08 de bu kesik veya ölmek yangın arındırmak dahil olmadığını gösterir. Vahiy 9:15 , bunlar kehanet arasındadır ve ziyaret gününde gerçeği biliyordu , bir gün.

Luke 19:44
44 Ve yeryüzüne ilulugso ve sana içinde çocuk : ve sana onlar taş üzerinde taş bırakmayın , RAB senin ziyareti sırasında bilinmemektedir çünkü .

Ezekiel 5:2,12
2 Üçüncü bölüm kalktı. sen şehrin ortasında ateş , yanmak kuşatmanın gün yerine getirildiği zamanVe , üçüncü katılmak ve vurun kılıç ile çevresinde ve rüzgar bir üçüncü bölümünde eceksin scatter , ben de onlardan sonra bir kılıç dışarı çıkartalım.
12 üçüncü parçasıdır veba tarafından dieVe kıtlık ile size arasından ve tüketilen olacak bir Üçüncü bölümde kılıçla düşecek , ve etrafında Üçüncü bölümde ben her yöne dağılması olacakVe sonra bir kılıç çekmek .

Belirtilen süre , ne zaman kuşatma gün oluştu

Ne İsa onun hakkında bir şey söyledi ?

Luke 21:20-22
Ancak 20 Eğer Kudüs orduları gördüğümdeSonra onun imha yakın olduğunu biliyoruz.
21 Sonra o Yahudiye dağlara , kaçmak ve şehir içinde dışarı çıktı ve alana şehir girmeniz gerekir.
22 Bu intikam gün olduğundan, O yazılır tüm bunları yerine getirdi.

Ne adam hakkında Vahiy de kehanet kılıç , kıtlık ve veba ile ölmek nedir?

Vahiy 6:7,8
7 Ve dördüncü mührü açtı , ben dördüncü canlı söyleyerek , gel sesi duydum.
8 Ve ben, baktım ve soluk at işte : ve o burada adını Death oturdu ve Cehennem onu izledi. Ve dünyanın dördüncü bölümü üzerinde , öldürmek için yetki verildi kılıç tarafından ve kıtlık ve veba ve yerin vahşi hayvanlar.

Biz kadar yaklaşık 6 marka okumaya devam edin.

Vahiy 6:9,10
9 Ve beşinci mührü açtı , ben bu Tanrının sözünü için öldürülenlerin ruhları sunak altında gördüm ve onlarla ifade için :
10 Ve onlar yüksek sesle bağırdı , şöyle dedi: Ne zamandır , ya Rab kutsal ve gerçek, yargıç olmayan ve kan öcünü , yeryüzünde yaşamak için?

intikam aziz kan neden 5 markaya kılıç , kıtlık , veba ve vahşi hayvanların düşersem . Şehitlerin kanı Babylon bulundu.

Vahiy 18:24
24 Ve o peygamberler ve aziz kanı bulunan ve tüm yere öldürdüler.

Ve aynı zamanda onların iğrenç putları için intikam olduğunu .

Vahiy 9:20,21
20 ve insanların geri kalanı bu veba ile öldürülmemiş , ellerini eserlerinden değil pişman o ibadet iblisleri , altın ve gümüş idoller ve bronz ve taş ve ahşap , Kim ne görmek , ne de duymak ne kadar yürümek.
21 ve onların cinayet , ne de onların sorceries , ne de onların zina , ne de hırsızlık ve pişman değil.

Samson ve 9 / 11 trajedi

Hakimler 16:25-31
25 Ve onların kalplerini sevindirmek geldi, onlar , "Çağrı Samson, bizi spor yapabilir "dedi. Ve Samson için hapishaneden çağırdılar, o da onları alay etti . Ve onlar ayağı arasında onu ayarlayın:
26 Ve Samson dedi elinden tutup kendisine düzenlenen onto delikanlı, evin Ipahipo beni sütunlar, ben mangahiligan .
27 ev kadın ve erkek dolu idi ve Philistines bütün beyleri var ve çatı edildi Üç bin kadın ve erkek, Samson ile oynarken izliyor .
28 Ve Samson Yahweh çağırdı ve , ya Rab Tanrı , yalvarırım beni hatırlıyorum ve dua beni güçlendirmek , dedi sadece bu seferlik , O Allah için Philistines I maiganti zaman benim iki göz .

29 Ve Samson hangi evin dinlenmiş üzerine , bunların üzerine eğilip iki orta direk tutun , bir sağ elinde ve diğer sol üstünde .
30 Ve Samson dedi , beni Philistines ile ölmeme izin ver , o da bütün gücüyle kendini eğdi ve evin beyleri üzerine düştü ve orada olan tüm insanlara . Ölümünden hangi o öldürdü ölü Yani hayatında ondan daha öldürdü fazla idi.
31 Sonra kardeşleri aşağı gitti ve babasının tüm ev ve onu alıp onu getirdi ve Zorah ve Eshtaol arasında Manoah mezarı babası onu gömdü. Ve İsrail yirmi yıl değerlendirilecektir .

Görüntüdeki :
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Kayıplar
Ana madde: 11 Eylül saldırılarından yaralı
Ölüm ( korsanları hariç)
New York Dünya Ticaret Merkezi 2605
[28] [29] [30] [31]

American 11 87 [ 32 ]
Türkiye 175 60 [ 33 ]
Pentagon Arlington 125 [ 34 ]
American 77 59 [ 35 ]
Shanksville United 93 40 [ 36 ]
2976 Toplam
Vardı 2995 yılında ölenler toplam, 19 kaçırmak ve 2976 kurbanları dahil. mağdurları olarak dağıtıldı şöyle: 246 dört uçağı (ki orada kurtulan olmadığını km) üzerinde , 2605 New York kuleleri ve zeminde ve 125 Pentagon güncellenmiştir. [ 37 ] [ 38 ] Tüm ölümlerde sivillere yönelik saldırılar 55 askeri personel Pentagon öldürülen dışında idi. [ 39 ]

Bu, bu bilgi edinilebilir:http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Bu nedenle eğer , Hakimler kitabında ikiz kulelerin çöküşü . Biz kayıp benzerliği görmek

Samson :
Hakimler 16:27
27 ev kadın ve erkek dolu idi ve Philistines tüm beyleri vardı ve çatısı vardır Üç bin kadın ve erkek , Samson ile oynarken izliyor .

9 / 11 Açık:
Vardı 2995 yılında ölenler toplam ,

Hemen hemen aynı , aynı intikam .

Hezekiel 20:47
47 Ve güneyinde orman , duy RABbin kelime : üzere Lord TANRI , Hani Böylece der sana bir ateş yak , ve söylemek sana her yeşil ağaç ve devour eder her kuru ağaç : alev alev söndürülür olmayacaktır ve tüm güneye kuzeye alevler içinde yanmış olacak dönük.

08:46 anda, American Airlines Flight 11 oldu Dünya Ticaret Merkezi Kuzey kule içine , United Airlines Uçuş 175 ile hangi 9:03 at önce Güney kulesine isabet ardından çöktü

Bir yangın United Airlines Flight 175 . [ 22 ] kuzey kulesi (1 WTC ) etkisi kaynaklanan 56 dakika yanan sonra güney kulesi (2 WTC ) Fell yaklaşık 09:59 at , önce 10:28 at , çöktü yaklaşık 102 dakika süreyle yanan sonra .

Görüntüdeki :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Çarşamba, 23 Aralık 2009


Giriş ...


Genesis 1:1-3
1 Başlangıçta Tanrı gökleri ve yeri yarattı.
2 Ve toprak formu ve boşluk yoktu ve karanlık derin yüzünde , ve Tanrı'nın Ruhu suların üzerinde uçan oldu.
3 Ve Tanrı dedi Işık olsunVe ışık oldu.

Açıkçası Genesis 1 birinci fıkrasında bu " başlangıç " Yeri ve göğü Tanrı tarafından oluşturulan yılında söyledi.

John 1:1-5
1 Başlangıçta Word olduVe Word Tanrı olduVe Tanrı Sözü idi.
2 Ayrıca Tanrı ile başlayan.
3 Her şey onun aracılığıyla yapılmış ve Herhangi bir şey onsuz yapılmadı yapılmadı.
4 yılında ona hayat vardı ve yaşam erkeklerin ışık oldu.
5 Ve karanlıkta ışık shineth ve karanlık değil anlaşılan .

Şimdi burada John 1:1-5 Word'de Başlangıçta Tanrı ya da Tanrı ile oldu diyor. Başlangıçta Tanrı gökleri ve yeri yarattı At .

Biz İngilizce okudum.

John 1:02

Yeni Uluslararası Sürüm (© 1984)
Öyleydi geri Tanrı ile .

Yeni Yaşam Çeviri (© 2007)
O var içinde geri gitmiş olsun.

Yeni Amerikan Standart İncil (© 1995)
Öyleydi içinde geri gitmiş olsun.

Uluslararası Standart Sürüm (© 2008)
O var içinde geri gitmiş olsun.

GOD 'S Word ® Çeviri ( © 1995)
Insanlığın oldu geri Tanrı ile .

King James Bible
aynıydı içinde geri gitmiş olsun.


Clear " HE " bir kişi anlamına gelir.

bize ne diğer John İsa hakkında söyledi bildirin.

1 John 1:1,2
1 Bunlar baştan, Hangi biz duyduk bu bizim baktık gözlerimizi , görülür ve ellerimizi ele sahip , Word yaşam ile ilgili ;
2 ( yaşam için göstermeye başlamıştı ve biz gördük ve tanıklık ve onto ilan size yaşamı, sonsuz yaşam , Baba ile ve ortaya onto bizi idi );

1 John 2:13,14,24
çünkü bildiğiniz 13 I , babalar size yazıyorum , yazmak Bu başlangıçtan o. Siz kötü bir üstesinden çünkü ben, genç erkekler size yazıyorum , yazıyorum. Eğer Baba biliyorum çünkü , küçük çocuklar yazdım.
çünkü bildiğiniz 14 Sana Babalar, yazdım baştan o olur.
24 size gelince, siz de yaşamak olabilir senin başından duydum. Eğer duydum baştan yaşamak ise, siz de Oğul ve Babada uyacaktır.

Mesih başlangıcı " o " bulunmaktadır. Ve Genesis göre Başlangıçta Tanrı gökleri ve yeri yarattı.

Biz diğer versiyonu okumak 1 John 2:13

Yeni Uluslararası Sürüm (© 1984)
Sana , Babalar , yazma , çünkü sen biliyor muydunuz siyah kim geri gelen gitti. Sana , mı , çünkü kötü bir aşılması genç adam yazın. Sana , canım , sen mi çünkü Baba bilinen çocuklar yazın.

Yeni Yaşam Çeviri (© 2007)
Seni olgun niyetle edilir yazıyorum çünkü Eğer İsa biliyor kim var geri gelen gitti. Eğer kötü bir Süper savaşı kazandı mı çünkü genç niyetle edilir yazıyorum.

Yeni Amerikan Standart İncil (© 1995)
Sana , Babalar yazıyorum çünkü siyah bilmek kim oldu geri gelen gitti. Sana , mı , çünkü kötü bir aşılması genç erkeklerin yazıyorum. Sana , yazılı mı çocuk , sen Baba biliyorum çünkü .

Uluslararası Standart Sürüm (© 2008)
Sana , Babalar yazıyorum çünkü Eğer bir bilinen var kim var oldu geri gelen gitti. Sana , mı , çünkü kötü bir aşılması gençlere yazıyorum.

GOD 'S Word ® Çeviri ( © 1995)
Sana , Babalar yazıyorum çünkü İsa biliyor kim var oldu geri gelen gitti. Eğer kötü bir yere zafer kazandı mı çünkü sana , gençlere yazıyorum.

King James Bible
Ben , Babalar Size şunu yazmak çünkü Siz siyah biliyor muydunuz o dan geri gitti. Siz kötü bir üstesinden var çünkü , genç erkekler size yazıyorum , yazıyorum. Siz Baba biliyor muydunuz Çünkü , küçük çocuklar size yazıyorum , yazıyorum.


1 John 2:14
Yeni Uluslararası Sürüm (© 1984)
Sana , Babalar yazmak sen biliyor muydunuz çünkü siyah kim geri gelen gitti. Eğer güçlü çünkü sana , ve Tanrının sözünü genç erkeklerin yazmak sizi , yaşıyor ve sen kötü olanı yendiniz .

Yeni Yaşam Çeviri (© 2007)
Sana kim Tanrı'nın çocukları size Baba biliyorum çünkü yazılı sağlayın. Seni biliyorum , çünkü olgun iman bulunan yazılı mı Tanrım, kim var geri gelen gitti. Eğer güçlü çünkü seni genç niyetle edilir yazılı var . sizin gönüllerinize Tanrı'nın sözünü yaşıyor ve kötü bir Süper savaşı kazandı.

Yeni Amerikan Standart İncil (© 1995)
biliyorsun çünkü sana , Babalar yazılı mı Siyah kim oldu geri gelen gitti. Eğer güçlü çünkü sana , ve kelime Tanrı riayet eder birinde, genç erkekler yazılı var ve kötü olanı yendiniz .

Uluslararası Standart Sürüm (© 2008)
Sana , mı , çünkü Baba bilinen küçük çocuklar yazılı sağlayın. Sana , Babalar yazılı oldunuz biliyor muydunuz çünkü bir kim var oldu geri gelen gitti. Eğer güçlü ve çünkü Tanrı'nın sözcük kalır çünkü sen kötü bir üstesinden var sana , gençlerin yazılı sağlayın.

GOD 'S Word ® Çeviri ( © 1995)
Sana , yazdım çocuk , sen Baba biliyorum çünkü . biliyorsun çünkü sana , Babalar yazdım Tanrım, kim var oldu geri gelen gitti. Eğer güçlü ve çünkü Tanrı'nın sözcük yaşıyor sana , gençler yazdım. Eğer kötü bir yere zafer kazandı.

King James Bible
Ben yazılı onto sen, Babalar , var siz biliyor muydunuz çünkü siyah yani geri gelen gitti. Siz güçlü , çünkü ben yazılı onto sen, genç erkekler, ve Allah'ın abideth sözü , var ve siz kötü bir üstesinden var .

Böylece Mesih Başlangıçta Tanrı mevcuttur net ve göğü yarattı.

Micah 05:02
2 Ama sen , Beth - lehem Ephrata , Yahuda binlerce arasında uzlaşmaya küçük , beni senden bir İsrail hükümdarı olarak gösterir , olan biten ileri eski , sonsuz dan itibaren.

Her zaman sonsuz konu ?

Atasözleri 8:23,24
23 I kuruldu beri yeryüzünde önce hiçbir başlayan gün,.
24 Ben ileri bir şey daha derin , hiçbir çeşme suyu ile dolu idi getirdi.

Başlangıçta olmadan sonsuza içinde zaman.

Yeni Cennet Ve Yeni Dünya


21:1-4,10 Açıklama
1 Ve ben gördüm Yeni gök ve yeni bir dünyaIlk cennet ve ilk toprak için uzağa ve geçmiş deniz bitti.
2 Ve kutsal şehir gördüm, Yeni Kudüs , cennet dışında iniyor Tanrı, bir gelin gerçekten eşi nagagayakang olarak hazırlanmıştır.
3 Ve tahttan yüksek sesle duydum, şöyle dedi: Hani Tanrı'nın konutun erkekler ileVe onlarla duracak ve onlar halkı olacaklar, Tanrı'nın kendisi de onların arasında olacak ve Tanrı
4 ve Onların gözlerinden bütün yaşları silecekVe hiçbir ölüm olacak, orada artık hüzün olacaktır, ne yas , ne de daha fazla acı : eski eşya vefat vardır.
10 ve Bakışlarını ruhu içinde büyük ve yüksek dağ bana yapılanVe bana gösterdi Kudüs'ün kutsal kentiCennetin dışarı aşağı Coming Tanrı ,

John ( V10 ) için dağ Neden kutsal şehrin konumudur. Kutsal şehir Kudüs olduğunu .

Hezekiel 40:2
2 vizyonları Tanrı'nın İsraillinin ülkeye ve bana getirdi Ben çok yüksek bir dağ , yer nereye güneyinde bir şehir gibi .

Eğer güneydeki halk , bu nedenle , kuzeyde en yüksek dağıdır . Hangi dağın kuzey nedir?


Mezmurlar 48:2
2 Güzel yükseklik , tüm dünyanın sevinç, kuzey yönünde Zion dağ , Büyük Kral şehir.
Galatyalılar 4:26
Ancak 26 Kudüs üzerinde ücretsizdir, Hangi annemiz.

İbraniler 12:22
Ama 22 Zion dağ ve gelip yaşayan Tanrı'nın insanları, göksel Kudüs ve meleklerin sayısız ev sahibi,

İbraniler 11:16
16 Ama şimdi onlar , daha iyi bir ülke arzu hatta gökyüzü, Bu yüzden Tanrı onların Tanrısı olarak adlandırılan utanmayacak yapın: Onlara bir şehir vermişti için .

Bize litiral , fiziksel ( et ve şeytan ) yeni Kudüs'te malzeme bildirin.

Öncelikle konuk evlerine dönmek için . Olmayan insanlar geri konuksunuz gidin. Tek düşüncesi , insanların ona gelip , o beyin ters olursa .

No tanıklık dört gospel (Matta , Markos, Luka ve John ) gökyüzünün geliyor İsa idi. Onun öğrencileri için bir dua Öğretim dedi : Mayıs size krallık gelir. Thy , yapılacak ne cennette , bu yüzden de yeryüzünde. Matthew 6:10

Değil peygamberlerin de ifadelerine göre, gökyüzü geliyor. Peygamber söyleyen Tanrı Dağı Zion krallığı olduğunu . John yüksek dağlar (Vahiy 21:10 ) Kudüs kendisinin şehir getirdi. Kudüs ve şimdi ve sonsuza kadar . Bu yüzden peygamberlerin okumak Mount Zion hakkında söyledi.

Isaiah 66:20,22
20 ve onlar Lord tüm ülkelerden gelen tüm kardeşleri getirecek, Hangi atlar üzerine ve savaş arabası, çöp , ve katırlar üzerinde ve hızlı hayvanlar üzerine , benim kutsal dağ Kudüs'eDer Rab, Rabbin evine İsrail temiz bir gemi kendi sunan çocukları çıkaranlar gibi .
22 için de Önümde kalacak yeni cennet ve yeni toprak,, RAB , bu yüzden olacaktır Says için tohum ve isminizle .

Isaiah 65:9,17,18,19
9 ve Ben ileri dışarı Jacob , bir tohum getirmek ve Yahuda benim dağlarının bir mirasçı ve seçimimi miras alır, kullarıma yaşamak zorundadır.
17 Çünkü bakın , Ben yeni gökler ve yeni bir dünya yaratmakVe eski şeyler , hatırladı ne de gelip aklına.
18 Ama siz memnun ve sevinçli sonsuza İçinde oluşturulabilir : Hani için , Ben Kudüs bir sevinç yaratmakVe onu insanların sevinç .
19 Ve Kudüs sevinir , ve sevinç kavmim yeri: ağlayan sesi yok dinlenilmesi daha fazla olacaktır onaağlama , Ya da bir ses.

Hiçbir şey burada Kudüs gökten gelecek "dedi. Tanrı'ya yeni bir cennet ve paragraf 17 yeni dünya yaratır diyor. Ama paragraf 18 Allah'ın yanında yaptığı Kudüs bir sevinç yaratacaktır tanımlanır.

Biz Paul yazıları okuyun.

2 Corinthians 5:16,17
16 İşte böyle bundan sonra biz eti sonra kimse biliyor : Biz et sonra İsa'nın bilinen rağmen , henüz şimdi bu kadar tanırım.
17 Bu nedenle eğer herhangi bir adam Mesih olması , yeni bir yaratık : eski şeyler uzakta geçti: Bakın, her şey yeni haline vardır.

yeni taraf eski yerin ve göğün koyamazsınız yeni taraf için yeni bir gök ve yeni toprak olacaktır.

Luke 5:36-39
36 Ve onlara bir mesel söyledi : Hiç kimse yeni elbiseler ve eski giysiler itinagpi gözyaşı, bilge Diğer ve eski şeyleri yeni önceden tagping değildir yapacaktır.
37 kimse adam eski şişeleri içine yeni şarap koymak, deri önce Aksi papuputukin alkol ve deri kırılmak zorundadır.
Ancak 38 yeni şişeler içine yeni şarap koymak gerekir.
39 Ve son damlasına hiç adam şarap içiyorlar , yeni şarap seveceğim , çünkü demek , eski iyidir.

Isaiah 43:18,19
18 Eğer eski şeyleri hatırlıyor musunuz , ne bir şeyler düşünün eski.
19 Bakın, ben yeni şeyler yapmak, Şimdi ileri bahar olacaktır: bilmiyor siz eder ? Hatta vahşi , ve bir yol yapacak çölde nehir .

Yeşaya 56:7
7 Onlar benim kutsal dağ getirmekVe onlara dua Benim evde neşeli olun: onların yanmış arz ve kurban benim sunak üzerinde kabul edilecek , benim evin bütün insanlar için dua evi denecek.

İnsanlar kutsal dağ almak , kutsal dağ Kudüs ( İşaya 66:20 ) ve kutsal dağ insanlar almaz .

Zekeriya 08:03
3 Böylece diyor Rab, Ben Zion geri döndü ve Kudüs'ün ortasında yaşamakVe Kudüs gerçeğin şehir ve Lord ev sahibi , kutsal dağ dağ denilen olacaktır.

Kudüs'te Tanrı yaşamak .

Joel 3:17,18,21
17 Ve siz, ben Zion içinde , konut Allah'ınız Rab olduğumu biliyorum eder , benim kutsal dağ: Daha sonra Kudüs kutsal olacaktır değil, yabancılara daha onu geçmek.
18 ve O gün ne, Bu dağlar ve tatlı şarap indireyim tepeler süt akışı olacaktır ve Yahuda tüm dereler suları ile akış halinde, çeşme ve benzeri RABbin evinden girer ve Sittim vadisinde su eder .
21 Ve kanlarını ki temizlenmiş değil temizleyecek : Zion yılında RAB dwelleth için.

Mezmurlar 132:13
13 için Lord Zion seçildi; evine onun en çok arzu edilen.

Mezmurlar 48:8
8 Biz ne duydum , bu yüzden gördüm Lord konak halkı , bizim Tanrı'nın insanlara ; Tanrı sonsuza dek kuracak. ( Selah )

Isaiah 02:02
2 ve son günlerde meydana, Hangi Rabbinin evin dağ dağın tepesinde kurulmuş olacaktırVe yüksek tepe üzerinde ve bütün uluslar olacaktır.

Isaiah 57:15
sonsuzluk içinde , adı Kutsal olan dwells 15 böylece diyor yüksek ve yüce için One ; Ben yüksek ve kutsal bir yerde yaşamak Ayrıca , bir nedamet ve mütevazı alçak gönüllülük, mütevazi ruhunu canlandırmak için dahil pişman kalbi canlandırmak için .

Isaiah 35:10
10 Ve Rabbin bedel iade edecektir ve şarkılar ve Siyon gelmek kafalarının üzerinde sonsuz sevinç: Onlar neşe ve sevinç ve alır üzüntü ve iç dönecektir.

Isaiah 30:19
19 için insanlar Zion , Kudüs'te de yaşamak zorundadır: Sen artık ağlamak da sözlerine kesinlikle size zarif Şikayetinizi , o duymak zorundadır ses olacak , o size cevap verecektir.

Isaiah 25:6-10
6 ve Bu dağda eder RAB barındıran tüm şehirlerdeİyi rafine tortu üzerinde şarap yağlı şeyler iliği dolu yağ şeylerin bir şölen , tortu üzerinde şarap bir şölen .
7 Ve O bu dağda kapsayan tüm şehirlerVe tüm ülkelerde naladlad perdesini .
8 O yiyip ölüm sonsuza ve indirdiği Rab Tanrı uzağa tüm yüzler , ve halkının sitemini tüm yeryüzünde çıkarıldı gözyaşlarını silecek: Lord için.
9 ve O gün sözHani bizim Tanrı , onu bekledi ve bizi kurtaracak: Bu Lord , biz onu bekledi , biz mutlu ve sevinçli onun kurtuluşu olacaktır.
10 için Bu dağda olacaktır Rabbin eliVe Moab trodden aşağı onun yerine olacaktır kabızlık gibi saman mantar nayayapakan .

Yeşaya 52:1
1 Uyan, uyanık, senin gücünü , O Zion, senin iyi giysileri koymak koymak , O Kudüs , kutsal şehir: için bundan sonra orada artık sana gireceği ve kirli sünnetsiz.

Isaiah 60:14
14 Ve onların oğulları bu dertli sana sana bükme ve yürürlüğe girer bütün onlar nefret sana yay eder kendileri ayak tabanları , ve onlar RABbin şehrin Zion sana diyeceğim Kutsal Bir İsrail.

Yeremya 07:07
7 mi Ben neden bu yereSenin babaların verdi arazi başından sonsuza kadar.

Onlar sonsuza kadar söz arazi kalır kadar.

Hezekiel 37:24,25
24 ve Kulum David onlara kral olacakVe hepsi bir çoban var: onlar da benim yargıları içinde yürüyecektir ve benim tüzük gözlemlemek ve yapmak .
25 ve Onlar yeryüzünde ki kulum Jacob verdi, yaşamak zorundadır neyin atalarınızınVe Onlar orada durmak zorundadırOnlar ve onların çocukları ve onların çocuklarının çocukları sonsuza dekVe David kulum onların prens sonsuza kadar olacaktır.

Yeşaya 31:4
4 Rabbine bana böyle der için, gibi aslan ve yırtıcı , çobanlar bir sürü ileri kendisine karşı denir üstünde genç aslan kükremiş gibi , onun kendi ses korkuyor değildi ne de aşağılamak kendini çünkü bunların gürültü : öylesine Lord Mount Zion üzerine ev sahibi en azVe tepeye onunla mücadele etmek.

Lord ve onunla insanlar, bina arsa değil , ama kentin insanları en azından . Örneğin 1 Samuel 14:34 bulunmaktadır.

1 Samuel 14:34
34 Ve Saul dedi dağıtmak şehre ve de ki, bana her adam öküz buraya getirin ve her adam koyun, ve öldürmek ve yemek , ve günah Lord yeme kan karşı . Ve tüm insanlar getirdiHer adam öküz o gece orada öldürdüler.

Isaiah 27:13
13 Ve o gün geçmek gelmek zorundadır , bu büyük trompet şişmiş olacak, Asur gelip ülkesinde onlar yok , onlar Mısır ülkesinde dışlanmış , ve eder ibadet Lord Kudüs'ün kutsal dağ içinde.

Yeşaya 54:5
5 için Mayıs -maker Kocanız, Lord konak adını : ve Kutsal Bir İsrail senin Redeemer , Tanrı'nın tüm yeryüzünün diye seslendi olacaktır olmasıdır.

Tanrı tekrar başka bir şehre evli olamaz. Kudüs Vahiy Allah'ın evli olmak . Can tekrar evlenmek evlenmek ama sürece söz bozuk Tanrı'nın kanunu geçerli değildir başka evlenmek .

Yeşaya 33:5
5 RAB yüce olduğunu ; diye yüksek üzerinde dwelleth için: O adalet ve doğruluk ile Zion dolu.

Tanrı kutsal şehirde insanlar dwelleth doğruluk olacaktır duruyor .

Daniel 2:35,44,45
35 den sonra Daha sonra demir, kil, pirinç, gümüş ve altın parçaları birlikte kırıkVe yaz harman ve saman gibi ve rüzgar hiçbir yerde onları , ve bulunur oldu görüntü cezalandırdı taş büyük bir dağ ve tüm dünyayı dolu oldu.
44 Ve bu kralların gün eder cennet , ya da güç başka bir kişi kalmıştı imha edilmesini hiçbir zaman bir krallık kurmak ancak parçalar halinde ve bütün bu krallıkların tüketmek ve Yao ' y lalagi sonsuza kadar.
45 gördüğümde ise dağlarda natibag bir taş, Eller olmadan ve demir kesme , pirinç, kil, gümüş ve altın , ne bundan sonra ne olacak kral : ve rüya ve yorumu bunların emin gerçek olduğu büyük Tanrı anlamına .

dağ arazi Said başkanı. o gökten düşen çok yüksek dağların Vahiy pagkakahula içinde toprak yayılan ediyor .

Biz Daniel bu kehanetin anlamını öğrenirler. " demir, kil, pirinç, gümüş ve altın parçaları birlikte "Bu tanrılar stok vardır kırıldı.

Micah 01:07
7 Ve parçalar halinde onun tüm oyma görüntüleriVe onun tüm ücret yangın ve yiyip olacak Onun tüm idoller Ben ıssız lay olacak, O toplanan bir fahişe ve kiralama için bir fahişe mangauuwi ve kiralama.

Daniel 5:04
4 Onlar , ve şarap içti Altın tanrıları övdü ve gümüş, bakır , demir, ahşap ve taş.

taş (Daniel 2:35 ) olduğunu Mesih ve dağ Zion dağıdır. Biz Isaiah 28:16 okudu

Isaiah 28:16
16 Bundan ötürü Rab Tanrı , Hani der , Ben Zion yatıyordu bir temel taşA güvenilir taş , emin vakıf değerli bir köşe taşı : o iman acele yapmayacaksın.

Isaiah 44:28
28 Cyrus O der ki , O benim çoban ve tüm benim zevk yapar : dahi Bu Kudüs'e , eceksin inşa edilecek ve tapınak , söz Sizin temel belirlenecektir.

Isaiah 45:13
13 I dürüstlük içinde onu kaldırdı ve ben bütün yolları yönlendirecektir ; O benim şehir inşa ederVe o benim tutsakları gitmek , fiyat ne de ödül, der konak RAB için değil izin alır.

Jeremiah 33:9,20,21
9 ve insanlar benim sevinç, övgü ve onur olacaktır, dünyadaki bütün milletler önce, ben ve yapmak onları korku ve tüm iyi için titreyecek ve bunu onto temin tüm refah için tüm iyi duymak .
20 Böylece diyor Rab, O gün ve gece onların sezonunda olmamalıdır yüzden siz ve gece benim antlaşma , günün benim antlaşma uymazsanız;
21 Ayrıca benim antlaşma David ile kulum kırılacak, Onun tahtına için saltanatı bir oğlu olmamalıdır : ve Levililer rahipler , benim bakanları .

Böylece mevcut ve Kudüs Kudüs geçti bizim emin diyor Vahiy kitabı . Covenant David ile Tanrı yok edilemez çünkü .

emin nasıl olabilir ki cennet Kudüs en litiral de mi?

Hosea 2:19-23
19 ve Ben senin karın sonsuza kadar sürecekEvet, ben doğruluk içinde eşi ve adalet ve şefkat ve merhamet olacak.
20 Ben de itiraf evli olmak için gidiyorumVe eceksin RAB biliyorum.
21 ve O gün , ben cevap verecektir olduDer Rab, Ben gökyüzünde cevap verecektirVe onlar olacaktır yerde;
22 Ve dünya buğday kapsar ve şarap, zeytinyağı , ve onlar Yizreel cevap olacaktır.
23 ve Benim için yere onu bitki olacakVe ona rahmet olacak hiçbir merhamet ve indirdiği Onlara söyleyeceğim ki benim halkım , Sen benim halkım : o , Tanrım Sen diyelim .

Yeni Kudüs en az , az ama kurdu. V23

Ama bize neden yeni cennet ve yeni toprak söyledim tahmin olacağını olsun.

İbraniler 12:26,27
26 daha sonra toprak nagpayanig olduğu ses O : ama şimdi o söz , söz , Yayanigin bir kez daha , sadece dünya değil cennet.
27 ve şeyleri olduğu gibi bu kelime , bir kez daha pinakakahuluganan uzağa salladı şeyleri , non- sarsılmış kalmak için.

Açıkçası burada deprem silinecektir ve titriyor olmadan yerine belirtti.

Isaiah 13:10,13
10 için Cennetin yıldızlar ve ziynet bunların kendi ışık vermeyecektir : Paz yükselen ve ay ona ışık neden olmayacaktır onun içinde kararmış olacak.
13 Bu nedenle Ben ve toprak yayanigin göklerin panginginigin nereden RAB konak gazabı ve onun şiddetli öfke günü

İlgili sahte tanrılara şeyler yayanigin . Bu yüzden , ve hisse senedi çıkarmak tanrılar onların Tanrısı olacağım demek gerçek Tanrıdır.

Yeşaya 2:18-21
18 ve idoller o olacaktır tamamen.
19 ve insanlar kayaçların mağaraların içine , git ve yerin mağaralar, Lord korkusu içinde , onun heybet , o sürem gül zafer .
20 O gün İnsanlar gümüş onların putlara ve altın onların ibadet yapılan onların putlara , dökme olacak, embriyo ve yarasa den ;
21 uzay kayalar girin ve kayaların kleftler içinde RAB korkusu ve onun heybet ve zafer için O kuvvetle sürem ariseth zaman.

Isaiah 24:23
23 Eğer Daha sonra ay ve güneş utanıyorum şaşırmış; içinde RAB konak için olacaktır saltanatı Zion ve Kudüs monteVe zafer onun büyükleri önce .

Isaiah 45:16
16 Bu utanç , evet , bütün şaşırmış edildi: Bunlar karmakarışık birlikte gideceğiz putlara işçilerin.

Joel 3:15,16
15 güneş ve ay ve karanlık olan yıldızlar kendi parlayan geri.
16 Ve Zion dan RAB olacak kükreme ve mutlak Kudüs'ten sesini; ve göklerin ve yerin sallayacakAma Lord halkının umut ve İsrailliler kanıtı olacaktır.

Haggai 2:21,22,23
Yahuda Zerubbabel Valiliğine 21 konuşun , şöyle dedi: Ben gökleri ve yeri sallayacak;
22 Ve krallığının tahtına hükmedecek , ve ulusların krallık gücünü yok edecek , ve savaş arabalarının hükmedecek , ve onları bulunmaktadır ve atlar ve biniciler aşağı girer kardeşinin kılıç her biri .
23 O gün, konak RAB , Says Ben sana , ey Zerubbabel , kulum al, Shealtiel oğlu der Lord ve Bir mühür sana yapar : Ben seni seçtim için, konak RAB diyor.

Lütfen sadece başlığı ile "konulu izleyinGüneş , Ay ve Yıldız Dark"Ne cennet ve yeryüzünde yayanigin kalmak olduğunu bilmek için hareket değil .

Ses

Belki 1 Selanikliler tanıdık ayet 04:16 bulunmaktadır. Sana gerçek anlamını fark etmedi eminim. Biz okuyun.

1 Selanikliler 4:16
16 Lord için kendini gökten bir not ile inmek zorundadır baş melek sesi ileVe Tanrı koz ile : ve İsa ölü ilk artacak;

Garip Fark ? Biz John 5:25-29 okuyun

John 5:25-29
25 Şüphesiz , şüphesiz Ben size , saat ve geliyor demek Şimdi bu nedenle, ölü Tanrı'nın Oğlu sesini duymak zorundadırVe Bu yaşayacağız duymak.
26 için Babam kendini yaşam olduğu gibi, Bu yüzden de Kendisi yaşam için Oğul verdi:
27 Ve ona yetki idam verdi , o adamın oğlu idi çünkü.
28 değil Şuna : saat çıkar için , Tüm mezarda sesini duymak zorundadır vardır,
29 ve ileri gelmek zorundadır; iyi , onto yaşamın dirilişi ve yapmış kötü yapmış , onto lanet ve dirilişi.

Şimdi kanıtlamıştır ki Tanrı'nın Oğlu , Miguel . Değil farklı çünkü Oğul John 5:25 Tanrı'nın ve 1 Selanikliler 4:16 Miguel o diriliş hem anlamına gelir çünkü . o farklıysa, yani bir alıp bir değil mi?

Konuştu Baba (İsa) Son ( Michael ) Ölen için Oğul sesini duyacaksınız daha önce söylemek gereken .

Gerçek şu ki, hiçbir şey gerçekten itaat Rab İsa'nın komut öldü.

John 8:51
bir adam sözümü tutarsanız 51 Sahiden, sahiden Ben size , demek ölümün asla görmek zorundadır.

Ama zaman Tanrı'nın Oğlu sesini duymak biliyorum.

Mezmurlar 29:7,8
7 Humahawi ateşin alevi Lord sesi.
8 Lord bazı ses Niyayanig: Lord bazı Muvattali of Niyayanig .

Joel 2:10,11
10 Onlardan önce toprak olacaktır deprem , göklerin titreyecek eder: Güneş ve ay karanlık , ve yıldızlar onların parlayan geri:
11 ve Yehova mutlak sesini ordusu önce : for kampının çok büyüktür : O güçlü olduğu için bu sözleri için RABbin gün ve çok korkunç bir harikaVe kim uymak?

Joel 3:15,16
15 güneş ve ay ve karanlık olan yıldızlar kendi parlayan geri.
16 Ve Zion dan RAB olacak kükreme ve Sesini Kudüs'ten mutlakVe Gökleri ve yeri sallayacakAma Lord halkının umut ve İsrailliler kanıtı olacaktır.

Matthew 24:29,30
29 Ama straightway sıkıntı sonra günü olmak ve ay ona ışık vermeyecektir ve Paz karanlık yıldızlar gökten düşecek ve göklerin yetkileri olacak:
30 ve O cennette İnsanoğlu işareti yer almalıdır: Ve sonra olacaktır yeryüzünün bütün kabileleri ve Bu adamın oğlu göreceğiz güç ve büyük zafer ile göğün bulutları geliyor .

Michael babasının zafer geliyor . Böylece Lord konak sesi Joel kitabında göre duymak zorundadır düşünüyorum Oğul sesi Tanrı'nın duymak için .

Matthew 16:27
27 için İnsanoğlu babasının görkemi içinde girer melekleri , sonra eserlerine göre her erkeğin vermek ile .

bize bildirin zaman zaman.

Zephaniah 1:14,15,16,18
14 RABbin büyük gün yakındır, Yakın ve acele büyük ölçüde , hatta Rabbinin günün ses: güçlü adam acı acı ağlamak zorundadır.
15 gün gazap bir gün, sorun günü ve sıkıntı, doom ve imha gün, karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın bir gün gün karanlık,
16 Gün trompet ve alarm, müstahkem şehirler ve Karşı Yüksek duvara karşı.
18 onların gümüş ne de altın onları Rabbin kıyamet günü teslim etmek mümkün olmayacaktır Ne ; ama bütün arazi onun kıskançlık ateşin yiyip olacaktır: Onun için , evet, son başarmak , yeryüzünde her şeyi yaşamak .

Joel 2:1,2
1 Blow Zion yılında trompet ve benim kutsal dağ bir alarm sesi: arazinin tüm sakinleri edelim Yehova çıkar yapıldığı gün için işe yarar;
2 karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın bir gün Günleri karanlıkGibi, dağların üzerine şafak yayıldı : harika bir insan ve güçlü ; hiç bu kadar gibiydi , ne herhangi bir daha ondan sonra olacak, nesiller yılları için.

Daniel 12:1,2,4,9
1 ve o zaman Michael ayağa eder, Kavminden çocukların ve iyi temsil büyük prens Eğer o zamana kadar bir milletin beri orada sorun bir süre gibi Hiçbir zaman varVe o zaman kavmini , kitap yazılır her bir teslim edilecektir güncellenmiştir.
2 ve çoğu o yerin toz içinde uyuyacağım uyanık , sonsuz hayat bazılarına , utanç ve sonsuz ve bazı hor.
4 Ama sen , ey Daniel , kelimeler kapa çeneni ve kitap mühür, sonuna kadar: Pek çok öne arkaya , akar ve bilgi artırılır.
9 Ve dedi , senin yol git , Daniel : için sözcük kapalı ve mühürlü sonuna kadar.
11 Ve zaman sürekli yakmalık sunu uzaklıkta ve alınır dan iğrençtir ki yaparsa, Bin 290 gün olacak.

Zephaniah 01:15 , sorun gün (aynı zamanda Daniel 0:01 anlatılan ) son günü olduğunu söyledi. hâlâ varsa, sonu zaman Daniel 0:01 yerine getirilmesini de güncellenmiştir. Daniel 12:4,9 Ve kıyamet gününde ve imha Daniel 0:11 ıssızlık ve iğrençtir anlatılmaktadır.

Biz Rabbinin açıklamada Daniel yazma ile ilgili okuyun.

Matthew 24:15,21,29,30
15 So Eğer ıssızlık ve iğrençtir görmek, peygamber Daniel tarafından kutsal yer ( okuyucu Konuşulan anlamak )
21 o zaman için büyük sıkıntı olacak gibi şimdiye kadar dünyanın başlangıcından bu yana , ne de değildi asla.
29 Ama straightway sıkıntı sonra günü olmak ve ay ona ışık vermeyecektir ve Paz karanlık yıldızlar gökten düşecek ve göklerin yetkileri olacak:
30 ve O cennette İnsanoğlu işareti yer almalıdır: Ve sonra olacaktır yeryüzünün bütün kabileleri ve Bu adamın oğlu göreceğiz güç ve büyük zafer ile göğün bulutları geliyor .

Biz onları (Daniel 0:01 , Matta 24:21 ve Joel 2:02 ) için bir etkinliğe dünyanın başlangıcı ve bir daha asla gelen süresi dolmamış olduğu söylenir başvuruyorsunuz doğrulanmadı . Ve Tanrı'nın tüm "Gün tanımlar. " İmkansız birinin bitmiş ve sözde hata " Henüz dünyanın başından yerine değil " çünkü dedi biri değildir " asla . "

Isaiah 30:27,30
27 Bakın, RAB çıkar adından çok , onun öfkeden kuduran ve kalın duman umiilanglang yeri: dudaklarını öfke dolu ve yiyip bitiren ateş olarak onun dili vardır:
30 ve Lord neden onun muhteşem sesVe , kolunu savaşında tanıtmak onun öfke öfke ve ateş yiyip bitiren bir alev , yağmur ve gök gürültülü , ve dolu,

Biz Isaiah diğer yazıları okuyun

Isaiah 13:6,9,10
6 Howl siz ; Rabbin günü yakındır ; Yüce bir yıkım gibi geliyor.
9 , bak gazap ve şiddetli öfke zalim her ikisi ile Yehova çıkar , bir gün ; ıssız arazi yapmakVe oradan günahkarlar bunların yok etmek.
10 Cennetin yıldızlar ve ziynet bunların için onların ışık vermeyecektir : Paz yükselen ve ay ona ışık neden olmayacaktır onun içinde kararmış olacak.
13 Bu nedenle Ben ve göklerin panginginigin yerin dışarı onu yerin RAB konak ve gazabı içinde kaldırmak zorundadır Onun şiddetli öfke günü,

Isaiah 10:03
3 Ve ne yapmanız ziyaret günüVe imha kadar gelen? kime musunuz yardım kaçmak için? ve nerede olacak siz bu zafer bıraktın?

Isaiah 22:05
5 için Tanrım, RAB hosts gelen sorun ve karmaşa gün, vizyon vadi ; duvarların başarısızlık ve dağlara bağırmak . ( dağlara atıyorlar " paghudyat ") anlamına gelir

Yeşaya 63:1-6

Pazartesi, 21 Aralık 2009


Yangın

Şimdi bilgi ver yangın tutupok göklerin ve yerin tanımı . bize litiral yangın veya bildirin. Biz 2 Peter 3:7,10,12 ile başlar

2 Peter 3:7,10,12
7 Ancak aynı kelime gökleri ve yeri , Yangın kadar saklanır, Hangi yargılamak ve dinsiz erkeklerin imha gün saklıdır.
10 Ama o gün göklere bir hırsız gibi Rab'bin günü sona erecek büyük bir gürültü ileVe Göklerde şeyler ateşli ısı , toprak ve inşaat ile yere yakıldı çözülmüş olacak.
12 ve ciddiyetle Allah'ın günü , kendisi için yanan göklerde çözülmüş olacak ve gelecek isteyen gökyüzündeki nesneleri aşırı sıcaktan eriyecek?

Değişmemiş, İncil açıklamaktır. Biz olay sırasında öğrenirler.

Zephaniah 1:2-5,7,14,15,18
2 Ben tamamen der Lord yeryüzünde her şeyi tüketecektir.
3 Ben insan ve hayvan tüketmek olacak , ben ve deniz balıkları, cennetin tavukları tüketecektir ve önündeki kötüVe yeryüzünde adam keseceğim der Lord .
4 Ve Yahuda karşı elimi uzatmam , ve Kudüs'ün tüm sakinlerinin ve Ben bu yerden ve rahiplerin isimleri Baal ve kalıntı keseceğim Chemarim;
5 Göklerin ibadet evin çatı ve bunları Yehova ve onların kral adına yemin ederim yemin ederim ;
7 Rabbin Hold Tanrı önce için RABbin gün yakındır: Rabbim bir kurban hazırlanmışO, onun konuk kutsandı .
14 RABbin büyük gün , yakın yakın ve acele büyük ölçüde , RABbin gün bile ses : güçlü adam acı acı ağlamak edecekler.
15 gün olmak Gazap günü, sorun ve sıkıntı gün, doom ve imha gün, karanlık ve kasvetli günü, bulutlar ve kalın günlük karanlık,
18 onların gümüş ne de altın onları teslim etmek mümkün olmayacaktır Ne Rabbin kıyamet günüAma bütün toprak olacaktır Onun kıskançlık ateşin: Onun için , evet, son başarmak , yeryüzünde her şeyi yaşamak .

Yeremya 46:10
10 için gün Rabbidir, Lord hosts , intikam günüOnun düşmanlarının ve ona intikamını almak için kılıç yutmaya edecek ve tatmin olmakVe olacaktır kanlarını : Lord , Lord hosts için , nehir tarafından kuzeyinde bir kurban Fırat

Isaiah 34:4,5,6,8
4 ve cennet ev sahibi ve iptal edilir göklerin bir sarmal gibi olacaktırVe tüm ev sahibi bir yaprak sarmaşığın üzerinde solduran gibi düşecek ve düşen incir yaprağı gibi .
5 benim kılıç için cennet sarhoş var: Bakın, onu Edom üzerine ve benim lanet insanlar, adalet gelmek zorundadır.
6 Rabbinin kılıcı kan dolu, şişmanlık ile yağ Made , kuzu ve keçi kan , koç ve böbreklerin yağ : Bozrah içinde Rabbine kurban içinVe Edom ülkesinde büyük bir kesim .

Yeşaya 63:1-5
1 Kimsiniz ki Bozrah gelen boyalı giysileri ile Edom dan çıkar ,? onun giyim görkemli, onun gücünün büyüklüğü seyahat nedir? Ben dürüstlük içinde , kurtarmak için güçlü BT.
2 Neden senin giyim kırmızı , ve onun gibi senin giysiler vardır winepress içinde treadeth ?
3 var trodden winepress yalnız ve şehir benimle değil: evet , ben benim öfke , ve onları trod Ben öfkeyle onları ezmek olacakVe kanlarını eder benim giyim üzerine serpilir olabilir , ve ben bütün giysi leke olacaktır.
4 için intikam gün kalbimde olduVe benim gelmek olduğunu itfa yılı .
5 Ve ben baktım ve hiçbir yardım ve ben hiçbir sürdürmek merak , bu yüzden kendi ellerimle kaydedilir ve benim öfke , beni sürekli .
6 Ve ben öfkeyle halkları aşağı trod ve onları benim öfke içinde sarhoş olun ve kanlarını yerde .

Isaiah 47:13,14
13 mısınız sizin tavsiye en sevmediğim : gökyüzü ve yıldızlar şimdi peygamberlik ile stand , ay mangingilala hakkındaVe bunlardan sana ne sana kaydedin.
14 Hani , onlar anız gibi olacaktır; ateşle yanmak onları , onlar alev güç kendilerini teslim etmeyecektir: mapagpapainitan No babaga veya yangına mauupuan önce .

Nahum 01:06
6 kimdir öfke önce durabilir? ve kim onun öfke şiddeti de uymak olabilir? onun öfke ateş gibi dışarı dökülürVe kayaların kendisi tarafından parça parça kırılmış.

Yeremya 15:14
14 Ve sen knowest değil yeryüzünde düşmanları ile neden olacaktır ; Bir yangın benim kızgınlıkla tutuşturulmuş bir, Hangi gireceklerdir .

Yeremya 23:29
29 değil ateş gibi benim kelime? Lord ve der bir o kaya breaketh çekiç gibi?

Bundan sonra ateş anlamı nedir? Tanrının sözünü değil midir?

Daha fazla kanıt yangın kelime ağzından geliyor ve aynı zamanda dönemin mümkün "dedi.

Song 18:7,8,9
7 Nauga sonra , dağların da temellerini , taşınır ve nauga toprak salladı, O kızgın olduğu için .
8 burnuna gelen ve duman yükseldi ağzından ateş sumupok: onun tarafından Nangagalab akciğerler .
9 Ayrıca , göklerin öne eğdi ve aşağı ve karanlık ayaklarının altında.

Isaiah 30:27,30,31
27 , bak uzak RAB çıkar ismi, öfkesi yanarken ve kalın duman umiilanglang yeri: dudaklarını öfke dolu ve yiyip bitiren ateş olarak onun dili vardır:
30 ve Lord onun muhteşem sesi neden olacaktırVe , kolunu savaşında tanıtmak onun öfke kızgınlıklaVe yağmur ve gök gürültülü ateş yiyip bitiren bir alev , ve dolu,
31 Için Lord sesi ile eder Asur, smiting ve çubuk .

Vahiy 11:05
5 Ve herhangi bir insan onlara zarar eğer vardır ağızlarıyla yangın çıkışı, ve onların düşmanları devourethVe bir adam onları böyle ölmeli zarar göreceksiniz.

Yeremya 05:14
14 Bundan ötürü Rab Tanrı konak , siz bu kelime , işte konuştuğu için der , Senin ağzına sözlerim yapacak yangınVe bu insanlar ahşap ve onları yemesinden .

Isaiah 30:26,27
Ayın 26 Ayrıca ışık gün ışığına olarak ve güneş ışığı yedi kat olacak, yedi gün ışığı gibi olacaktır Lord of Tie gün halkının , zarar ve yara inme iyileşmek.
27 , bak uzak RAB çıkar ismi, öfkesi yanarken ve kalın duman umiilanglang yeri: dudaklarını öfke dolu ve yiyip bitiren ateş olarak onun dili vardır:

Bunu yapmak değil alev litiral yangın tutupok göklerin ve yerin tanımı .

Malaki 3:1-3
1 Hani , benim haberci göndermek ve o benden önce yol hazırlar : ve Lord kime aramak ye , aniden tapınağa , antlaşma , içinde siz zevk bile haberci : Hani girer , o çıkar , konak RAB diyor.
2 Ama kim onun geleceği güne uymak olabilir ? ve kim o görünen stand eder ? o bir arıtıcı ateş gibidir, ve daha dolgun gibi:
3 ve O arıtıcı ve gümüş temizleyici olarak oturmak olacaktır: o Lev oğulları arındıracak ederi ve onları tasfiye altın ve gümüş, ve dürüstlük içinde Yahweh tekliflerine sunacak .

Matthew 3:11
11 Şüphesiz ben su onto tövbe ile vaftiz : ama o çıkar beni Keskindir benden , ben layık onun ayakkabılarını taşımak değilim sonra : O Kutsal Ruh ve ateşle vaftiz edecektir ;

Tanrı'nın Word Ruh .

John 6:63
63 can veren ruh, beden hiçbir yarar olduğunu ; Ben size ruh birimi kelimelerVe onlar hayat.

Spirit de ateş .

Elçilerin 2:2,3,4
2 Ve aniden Bir ses gökten geldi Bir humahagibis kuvvetli rüzgar gibi ve sandalye bütün evi doldurdu.
3 ve Onlara ateş dil gibi göründü, Hangi nagkabahabahagi ve levrek her biri üzerinde .
4 ve hepsi Kutsal Ruh'la doluVe farklı dilleri konuşmaya , Spirit konuşmayı göre başladı.

biz bu bilecek 2 Peter 03:05 okuma yükseltmek eğer biz 2 Peter 3:7,10,12 ile başladı :

2 Peter 03:05
5 Bu onlar kasten , ki göklerde eskiden beri vardı ve bir toprak dışarı su ve su ile sıkıştırılmış unutmak için, Tanrının sözünü tarafından;
6 That hangi yollarla dünya, su, helak taştı ediliyordu :

Tarafından ne? Word of God hiç kimse. Biz ayet 7 tekrarlamak

7 Ama gökleri ve yeri , tarafından Aynı kelime yangın için , yargılama ve dinsiz erkeklerin imha gün karşı saklıdır varlık kadar saklanır.

Lütfen açık ?

Matthew 24:35
35 Cennet ve Dünya uzak , ama geçecek sözlerim vefat olmayacaktır.

Tanrı'nın ateş ölmek değil kelime . Ama toprak tutupok ne Tanrının sözünü boyunca ? Cevap : Tüm Tanrı'nın peygamberler aracılığıyla konuştu .

Luke 21:22
22 Bu intikam günler için, o yazılır tüm bunları yerine getirdi.

Cumartesi, 19 Aralık 2009


Güneş , Ay ve Yıldız Dark

bize ne güneşin karanlık , ay ve yıldızlar demek bildirin. Biz İncil ortaya koymaktır bildirin.


Vahiy 6:12,13
2 Ve ben o altıncı mührü açtı gördüm ve büyük bir deprem oldu ve Paz siyah saç çul gibi koyu, ve tüm ay oldu kan gibi oldu;
13 ve Cennetin yıldız yere düştü, bir incir ağacının meyve zaman güçlü bir rüzgar dayak onu küçük küçük meyve isinasambulat gibi.

Isaiah 13:10,13
10 Cennetin yıldızlar ve ziynet bunların için onların ışık vermeyecektir : Paz yükselen ve ay ona ışık neden olmayacaktır onun içinde kararmış olacaktır.
13 Bu nedenle ve yerin dışarı onu yerin RAB konak ve gazabı içinde kaldırmak zorundadır göklerin panginginigin Onun şiddetli öfke günü

Joel 2:2,10,31
karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın karanlık günde 2 Gün , dağların üzerine şafak yayıldı : harika bir insan ve güçlü , hiç gibi olmadı gibi , ne herhangi bundan sonra daha fazla olacaktır kadar birçok nesillerin yıl.
9 Şehrin üzerine Onlar sıçrama , onlar duvar bindirmekOnlar evler tırmanarak , bir hırsız gibi pencerelerde girin.
10 Onlardan önce toprak olacaktır deprem , göklerin titreyecek eder: Güneş ve ay karanlık , ve yıldızlar onların parlayan geri

Hezekiel 32:7
7 Ve nautas , ben , göklerin kapsayacak ve yıldız bunların , bir bulut güneş ve ay kapak ona ışık vermeyecektir sahip olun.

Matthew 24:29
O gün sıkıntı 29 hemen sonra güneş ve ay ona ışık vermeyecektir ve karartılmış olacaktır yıldızlar gökten düşecek ve göklerin yetkileri olacaktır;

Isaiah 34:4,5,6
4 Göklerin ev sahibi olacak, ve göklerin bir sarmal gibi olacak ve bütün ana düşecek Bir yaprak sarmaşığın üzerinde solduran , gibi düşen incir yaprağı gibi .
5 benim kılıç için cennet sarhoş vardır: Hani o aşağı Edom üzerine ve benim lanet halkına , adalete yürürlüğe girer.
6 Lord için kanla , şişmanlık ile yağ doludur , kuzu ve keçi kan , koç ve böbreklerin yağ : Bozrah olarak RABbe kurban ve Edom ülkesinde büyük bir kesim için.

Hezekiel 08:16
16 Ve RAB evinin iç avlusuna götürdü , beğenirsin , sundurma ve sunak arasında RABbin tapınağın kapısı vardı yaklaşık yirmi beş adam , doğru sırtları tapınak ve doğuya bakan ve doğu tarafında onlar ibadet Paz..

Ezekiel 6:3,4,8 , 11-13
3 Ve de ki , İsrail Ye dağlar, Rabbin sözü duydum. Böylece Rab Tanrı dağları ve tepeleri, nehirleri ve vadileri yeri: Hani der , Ben, ben bile , senin üzerine bir kılıç getirecek , ben de sizin yüksek yerlerde yok edecek.
4 ve senin sunak ıssız ve bu şekilde görüntüler bozukVe ben senin putlara önünde öldürülen erkeklerin aşağı atmak olacaktır.
8 Henüz bir kalıntı bırakacak, Yani bazı bu ülkeler arasında , ne zaman siz ülkeleri üzerinden dağınık olacaktır kılıç kaçış .
11 senin elini Böylece diyor Rab Tanrı , Çarp ve damga ayaklarınızı ve deyin ki: Ah ! İsrail evi, bütün kötü iğrençlikleri için onlar kılıçla , kıtlık , veba tarafından düşecek.
12 Uzak veba ile , ölecek ve yakın kılıçla düşecek , ve malabi ve kıtlık tarafından ölecek surround: Bu nedenle ben onlara benim gazabı başarmak olacaktır.
13 ve Bunu ne zaman onların öldürülen erkekler sunak etrafında onların idoller arasında olacaktır RAB , biliyorum, her yüksek tepenin üzerinde , dağların tüm topsVe her yeşil ağacın altında , ve tatlı tüm putlar için lezzet sunulan her kalın meşe altında .

Jeremiah 7:30,31,32
31 ve onlar Tophet yüksek yerlerde inşa, Hinnom oğlu vadisindeBen değil komuta yangın, onların oğulları ve kızları yakmak için ne aklımdan geldi.
32 Bu nedenle, Hani gün, Lord der , o Tophet denir , ne de Hinnom oğlu vadisinde , ama gel kesim vadi : Onlar Tophet yılında kadar gömmek zorundadır için hiçbir yere gömmek .
At 33 insanların cesetleri et cennetin tavukları , ve toprak hayvanlar: ve hiçbiri onları korkutmak zorundadır olacaktır.

Yeremya 32:35
35 Ve onlar Baal yüksek yerlerde inşa, Hinnom oğlu vadisinde, ateşin içinden geçmek oğulları ve kızları Molech , ben onlara emrettiği için , ne zihnimde, ki bu iğrenç yapmak Yahuda neden geldi.

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 için Hani o günlerdeVe o zaman , ben Yahuda ve Kudüs esaret dönen .

2 Ben ve bütün uluslar bir araya gelecek getirecek Yehoşafat vadisindeVe onlarla orada insanlar için yalvarırlar ve benim miras İsrail , bu milletler arasında dağılmış olması , ve benim arazi ayrıldı ,

orak , 13 koyun için hasat barındırır : gelip gitmek için winepress dolu , fıçılar taşma , onların kötülük harika.

14 Kalabalıklar , karar vadisinde yığınlarının! RABbin günü için karar vadisinde yakındır.

15 güneş ve ay ve karanlık olan yıldızlar kendi parlayan tutar.

16 Ve Zion dan RAB olacak kükreme ve mutlak Kudüs'ten sesini ve Gökleri ve yeri sallayacakAma Lord halkının umut ve İsrailliler kanıtı olacaktır.

18 Ve o gün , yani dağlar tatlı şarap damla alır, tepeler süt , ve Yahuda tüm dereler sular , ve akış olacaktır akış olacaktır bir çeşme ortaya evin itibaren yürürlüğe girerVe Sittim vadisinde su olacaktır.

Isaiah 47:13,14
13 mısınız sizin tavsiye en sevmediğim : gökyüzü ve yıldızlar şimdi peygamberlik ile stand , ay mangingilala hakkındaVe bunlardan sana ne sana kaydedin.
14 Hani , onlar anız gibi olacaktır; ateşle yanmak onları , onlar alev güç kendilerini teslim etmeyecektir: mapagpapainitan No babaga veya yangına mauupuan önce .

Yeremya 02:28
Ancak 28 nerede tanrılar ki sizin için vardır? bunlar sorun sırasında kaydedebilir eğer bunları ortaya izin: Senin şehirlerin sayısına göre için senin tanrılar , ey Yahuda vardır.

Jeremiah 8:2,12
2 Ve yaymak güneş ve ay , göklerin bütün ev sahibi , onlarVe Onlar hizmet etmiş , onlar , onu takip ve hangi aradı, ve kime ibadet: değil, toplanan veya gömülü , onlar yeryüzünde olacaktır.
12 onlar ne zaman iğrençtir işlediği utanç mıydı? Hayır, tüm utanmayacak vardı , ne de allık olabilir: bu yüzden düşecek o kim düşmek * arasında; onların ziyaret oldukları atılmış olacaktır zamanı, diyor.

putlara ortasında * In

Isaiah 47:13
13 mısınız sizin tavsiye en sevmediğim : gökyüzü ve yıldızlar şimdi peygamberlik ile stand , ay mangingilala hakkında ve size ne şeyler kaydetmek.

Tesniye 17:03
3 ve gitti hizmet diğer tanrı ve ibadet onları , ya da güneş veya ay, ya da cennet herhangi bir ev sahibi ben iniutos;

2 33:5 Chronicles
3 yine Hezekiah babasının yüksek yerler : dahili için ve o Baal için sunaklar inşa edilen ve yapılan bahçeleri ve Cennetin tüm bilgisayar ibadet ve onlara hizmet,
4 ve O evin içinde sunak kurdu, Hangi RAB dedi yılında Kudüs olacaktır ismimi sonsuza kadar.
5 Ve o cennet ev sahipliği sunak kurdu Rabbinin evin iki mahkemeleri.

2 Kings 17:16
16 Ve Rabbin onların Allah'ın tüm emir sol ve bunları , hatta iki buzağı , görüntüler erimiş ve bir koru yapılmış ve yapılan Cennetin tüm bilgisayar ibadet ve Baal yaptı.

2 Kral 21:3,4,5
3 için yine yüksek yerlerde inşa İsrail Kralı Ahav yaptığı gibi hangi Hezekiah babasına , o da Baal için sunaklar kadar yetiştirilen ve , bir koru yaptı ve cennetin tüm bilgisayar ibadet ve bunları yaptı.
4 ve O evin içinde sunak kurdu, Hangi RAB , Kudüs de ben ismimi koyacağız "dedi.
5 ve o evi iki mahkemelerde cennet tüm konağın sunak kurdu.

2 Kings 23:05
5 Ve rahipler palasamba aldı idoller, kimin Yahuda kralları Yahuda kentlerinde yüksek yerlerde buhur yakmak için ordainedVe Kudüs hakkında yerlerde yuvarlak ; Onları da Baal , güneş, ay ve yıldızların yanık tütsü , göklerin bütün ev sahibi.

Açıkçası güneş, ay ve yıldızlar onların idol ibadet ve onların kehanet içinde sahte peygamberler kullandı. güneşin karanlık , ay ve yıldız sahte tanrı yenilgi anlamına gelir Yani, şeytanın ve onun bakanları .

Babil sahte tanrı çöküşü de düşüyor. Ve Babylon çökecek ve Şeytan ve onun müttefiklerinin yenilgisi çöküşünden .

Isaiah 14:12,13,14
12 Nasıl sanat sen gökten düşmüş, sabahın O sabah yıldızı evlat ! sanat sen yere , kısmak nasıl hangi yüklediğin ülkelerin zayıflatmak !
13 Ve kendi kendinize , "dedi Ben cennete , ben Tanrı yıldız yukarıda benim taht tesbih edecek çıkmak olacakVe ben cemaatin monte oturup, kuzey yakasındaki:
14 Ben yükseklikleri yukarıda çıkmak olacak bulutlar, ben en yüce gibi olacak.

Hangi alanda kuzey şeytan yerlere gelmek istiyor?

Mezmurlar 48:1,2
1 Büyük Lord ve düz olmalıdır , Bizim Tanrı şehri, onun kutsal dağ .
2 Güzel yükseklik , tüm dünyanın sevinç, kuzey tarafında Zion dağ ,, Büyük Kral bir şehir.

Açıkçası Lord evinde bu sabah aka putlara yer Şeytan. Gösterir burada Sonbahar ve putlara yenilgi , heykel ve resim veya değil .

Bir resim ve heykel ile sadece idol idol olarak kabul edilir. peygamberler ve öğretmenler yanlış ve olmayan anlayış, onları aramak için iseniz idol tanrı. Sadece onlar Allah ve Tanrı bunlar herhalde, onların tithes , çeşitli teklifleri ile varsayalım.

Her yüksek tepenin üzerine sahte tanrı , yüksek yerlerde dağların tüm üstleri , kırılmış ev.

Yeremya 50:2
milletler arasında 2 Declare siz ve yayımlamak , standart , yayımlamak kurmak ve gizlemek yok : demek , Babylon, Bel şaşırmış alındığında, dehşete diye bayıldı merodach , onun görüntüleri utandırma konur , onu idoller vardır.

Yeremya 51:47,53
47 Bu nedenle, Hani gün gelir , bu Ben Babil oyma görüntüleri cezalandıracakVe Onu bütün arazi şaşırmış olacakVe tüm mangabubulagta onu onu öldürdüm .
53 Babylon cennete ve çoğalmak gerekir onun gücünün yüksekliği güçlendirecek gerektiğini rağmen , henüz ona spoiler bana gelen , Rab der rağmen.

Micah 1:5,7
5 Yakub'un transgresyon için bütün bunlar , ve İsrail evin günahları için ne Yakub'un transgresyon nedir? değil Samiriye ? ve ne Yahuda yüksek yerler nelerdir? Kudüs değildi?
7 Ve parçalar halinde onun tüm oyma resimler ve onun tüm ücret yangın yüzünden kendini yiyip bitirmek , ve onun tüm idoller Ben ıssız koymak olacak, O toplanan bir fahişe ve kiralama için bir fahişe mangauuwi ve kiralama.

Yeremya 10:11,15
11 Böylece siz eder ki onlara, Gökleri ve yeri yapmadınız tanrıları onlar yerden , yok eder ve gökyüzü altında.
15 Onlar vanity vardır , hataları çalışması: ziyaret sırasında onları tüketiliyor için.

Isaiah 21:09
9 ve erkeklerin bir araba işte , burada çıkar , ikili atlılar . Ve o cevap verdi ve dedi ki; Babylon, düşmüş olduğu düşmüş , ve o onto çığır indirdiği onu tanrıların tüm oyma görüntüleri.

Isaiah 24:23
23 Sonra Ay şaşırmışVe Paz utanıyorMount Zion üzerine RAB konak için: hüküm sürecekVe Kudüs ve zafer onun büyükleri önce .

Çok doğru , güneşin karanlık , ay ve yıldız idoller düşüyor anlamını .

Kılıç , kıtlık ve veba

Bu o anda oluştuğunu 4 marka söyleyerek içindir. İman edenlerin Mesih gerçekten sadece insandır. onlar insan değil, Tanrı çünkü onlar ruhu içinde İncille Kehanetler hata açıklamak yok merak ediyorum.

Vahiy 6:7,8
7 Ve o açtı dördüncü markasıBen dördüncü canlı söyleyerek , gel sesi duydum.
8 Ve ben, baktım ve soluk at işte : ve o burada adını Death oturdu ve Cehennem onu izledi. Ve dünyanın dördüncü bölümü üzerinde , yetki verildi kılıç tarafından öldürüldü ve kıtlık ve veba ve yerin vahşi hayvanlar.

Jeremiah 16:4,6
4 Onlar acı ölüm ölecek : Onlar ağıt ya da gömülü , onlar gübre olarak zemin üzerine olacak ve onlar kılıç tarafından tüketiliyor ve kıtlıkVe cesetleri bulundu hava kuşlar için yiyecek ve toprak hayvanlar olmak.
6 büyük ve bu topraklarda öleceğim küçük ; olsun onlar ağıt insanlar , ya da gömülü değildi, Ya da kesilmiş olacaktır veya onlar için ;

Yeremya 25:33
33 Ve Rabbin o gün öldürülenlere yeryüzünün bir ucundan olacaktır yeryüzünün diğer ucuna : olmaları , ne toplandı ne gömüldü onlar gübre zemin üzerinde olacaktır ağıt olamaz.

Yeremya 24:10
10 ve Ben kılıç , kıtlık ve veba göndereceğiz, Bunlar arasında dek onlar onları ve aileleri verdi kara tüketilmektedir.

Yeremya 21:5-9
5 ve Kendimi size karşı uzanmış el ve güçlü bir kol ile , öfke ile , savaşacağım ve gazap ve büyük gazapla.
6 Ve ben bu şehrin sakinleri vurun olacak , insan ve hayvan : Onlar büyük bir veba ile ölecek.
7 Sonra , RAB der , ben Yahuda Zedekiah kral teslim edecek ve onun kullarıyız ve insanları ve olanlar bu şehirde veba arta kalan , kılıç , ve açlık, Babil Nebuchadnezzar kralı el ve düşmanlarının el ve edenler yaşam aramak in eline : ve o kılıcın kenarı ile çarpmak zorundadır , o olacak pardon onları , ne yazık, ne de herhangi bir yedek .
8 Ve bu insanların söyledikleri , böylece Rab der , Bakın, ben hayatın önce yol ve ölüm yolu set,
9 O bu kentte abideth kıtlık , ölecek ve kılıç ve toplama tarafındant , ama dışarı ve kuşatan Keldaneler için falleth , dedi, ve canlı olacaktır hayatını ona olacaktır.

Yeremya 27:13
13 Niçin siz , sen ve kavmini , kalıp kılıç , kıtlık , veba ve tarafından, Yahweh Babil kralı hizmet etmeyen millet ilişkin sözlü olduğu gibi ?

Jeremiah 38:2,3
2 Böylece diyor Rab, O bu kentte abideth kılıç tarafından , kıtlık , veba ve yanında ölecekAma Keldaneler canlı eder , görünür ve hayatını ona yem olacak , o da yaşamak zorundadır.
3 Böylece diyor RAB , Bu şehir Babil kralının ordusunun eline verilir ve ona .

Yeremya 11:22,23
22 Bundan ötürü RAB konak der , Bakın, ben onları cezalandırır : genç adam kılıçla ölecek , oğulları ve kızları açlık nedeniyle ölecek;
23 Ve onlara hiçbir kalıntısı olacaktır : Ben kötü Anathoth ve erkekler üzerine getirecektir için , onların ziyaret bile yıl.

Yeremya 23:12
12 Bu nedenle onların yol karanlıkta kaygan olarak onlara olacaktır : Onlar tahrik edilir , ve orada sonbahar : Ben kötü onlara getirecektir için , onların ziyaret bile yıl, diyor.

Yeremya 15:02
2 , ne zaman dediler, geçmek nerede olur mu? sonra eceksin , Böylece Lord der , onlara kıtlık için ölüm ölüm , ve kılıç , kılıç ve kıtlık , ve tutsak , esaret için.

Yeremya 43:11
11 Ve o girer ve Mısırdan tutulmak zorundadır , bu o ölüm ölüm için verilir ve bu tutsaklık içinde tutsak olduğunu ve kılıç kılıç.

Yeremya 44:28
28 Ve onlar ki Yahuda ülkesine Mısır topraklarından geri verecektir , numara ve Yahuda , Mısırdan orada bir süre kalmak için girilen tüm kalıntısı birkaç kılıç kaçış, bilmek zorundadır sözü , maden, ya da onların stand eder.

Ezekiel 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 Üçüncü bölüm kalktı. sen şehrin ortasında ateş , yanmak kuşatmanın gün yerine getirildiği zamanVe , üçüncü katılmak ve vurun kılıç ile çevresinde ve rüzgar bir üçüncü bölümünde eceksin scatter , ben de onlardan sonra bir kılıç dışarı çıkartalım.
9 ve Sana ben yapmadım , ben hala seviyorum yapacak Tüm iğrençlikleri için.

11 Bu yüzden canlı olarak Lord ALLAH , elbette der , RAB bütün senin iğrenç şeyler ile benim kutsal kirletti , çünküVe tüm senin iğrençlikleri , bu nedenle ben de sana azalacak , ne eder gözlerim , ve ben de yedek yok.
12 senden Üçüncü bölümde veba tarafından , ölecek ve kıtlık onlar tarafından size arasından tüketilen , ve üçüncü bir parçası sana hakkında kılıç turu düşecek ve üçüncü bölümde ben her yöne scatter olacak , ve sonra bir kılıç çekmek .
13 Böylece eder mayın öfke , ben de onlara , benim öfke neden olur ve ben teselli olacaktır: onlar benim RAB benim gayret , ne zaman ben onları benim öfke başardığınızı konuştum tanıyacaksınız.

14 Ayrıca, kimsesizlik ve kınama sana yapmakbütün bu görüş etrafında olan milletler arasında, içinde .
16 Onlara kötü göndermek kıtlık oklar , seni yok etmek için gönderir yıkım . Ve senin üzerine ve kıtlık artacak ekmek Çalışanlarınızın kıracak ;
17 ve Senin üzerine hayvanlar açlık ve kötü gönderecekVe onlar seni sevdiğini almak zorundadır: ve veba ve kan sana geçmesine alır, ben sana üzerine kılıç getirecektir : Ben RAB konuştum.

Tanrı (ayet 9) kıyaslamayın ama Vahiy bu Lord yapacağım okuyun. Bu nedenle olursa, Hezekiel 5:12 olduğunu Vahiy 06:08 aynıdır
Ezekiel 6:3,4,8,9,11-13
3 Ve de ki , İsrail Ye dağlar, Rabbin sözü duydum. Böylece Rab Tanrı dağları ve tepeleri, nehirleri ve vadileri de derBurada Ben, ben bile , senin üzerine bir kılıç getirecek , ben de sizin yüksek yerlerde yok edecek.
4 ve senin sunak ıssız ve bu şekilde görüntüler bozukVe Ben senin idoller önce öldürülen erkek aşağı atmak olacak.
8 Yine bir kalıntı bırakacak , siz olabilir bazıları ülkeler arasında , ne zaman siz arazi üzerinde olacaktır kılıç kaçış .
9 Ve onlar ki kaçışını milletleri arasında beni hatırlar onlar esir nereye , nasıl benden ayrıldı onların whorish kalp , ve kırık var gözlerine, onların putlara sonra fahişeVe kendi gözünde hepsi iğrençlikleri var kötülükler için kendilerini nefret eder.
11 senin elini Böylece diyor Rab Tanrı , Çarp ve damga ayaklarınızı ve deyin ki: Ah ! İsrail evi, bütün kötü iğrençlikleri için onlar kılıçla , kıtlık , veba tarafından düşecek.
12 Uzak veba ile , ölecek ve yakın kılıçla düşecek , ve malabi ve kıtlık tarafından ölecek surround: Bu nedenle ben onlara benim gazabı başarmak olacaktır.
13 ve O zaman benim Rab, biliyorum zaman onların öldürülen erkekler sunak etrafında onların idoller arasında olacak, her yüksek tepenin üzerinde , dağların tüm topsVe her yeşil ağacın altında , ve tatlı tüm putlar için lezzet sunulan her kalın meşe altında .
14 Ve onlara karşı sana elimi uzatmam olacak , ve ben kara ıssız ve atık , yapacak Diblah doğru vahşi itibaren , tüm yaşama : ve onlar benim RAB tanıyacaksınız.
Ezekiel 2. fıkrası ise bu 5 gün olay kuşatma gün ve dağlar ve tepeler , nehirler ve vadiler söylendi söylüyor. Neden? orada idoller Çünkü . kılıç yanı sıra, kıtlık , veba ve o aynı zamanda ıssızlık ve imha Lord göndereceğiz yabani hayvan . Hezekiel 05:14 ve Hezekiel 06:14


Ne İsa kuşatma gün hakkında söyledi?

Luke 19:43,44
43 Senin için önümüzdeki günlerde , Düşman Sen babakuran duvar ve Eğer kuşatanyan gigipitin Ve için,
44 Ve sen içinde yeryüzüne ilulugso , ve çocuklar; ve onlar sana taş üzerinde taş bırakmayın: RAB için senin ziyareti sırasında bilinmemektedir .

Hoşgeldiniz 21:20-25 Luke için
Ancak 20 seni gördüğümde kale hosts Kudüs savunmakSonra onun imha yakın olduğunu biliyoruz.
21 Sonra o Yahudiye dağlara , kaçmak ve şehir içinde dışarı çıktı ve alana şehir girmeniz gerekir.
22 Bu intikam gün olduğundan, O yazılır tüm bunları yerine getirdi.
nagdadalangtao için 23 Yazıklar olsun , ve bu gün içinde ! orada büyük sıkıntı yeryüzünde olacak çünkü bu ülkede öfke .
24 ve onlar kılıçla düşecekVe esir bütün uluslar götürüldü olacaktır: ve Kudüs Yahudi tarafından çiğnenmiş , öteki uluslar of kez yerine getirmek .

Devam paragraf okumak için
25 Ve güneşin ve ayın ve yıldızların işaretleri olacak, ülke, bir toprak sıkıntısı üzerine hangi deniz ve şişer ve ses için matitilihan ;

Bu paragraf 25 da 6 markaları söyledi. Eğer 4 marka başladı hatırlıyor musunuz?

Burada dört markaların kendi açıklaması var.
Atlılar , dördüncü mühür olarak görülen , açıldı gösterir devam yayılması ve Katolik Kilisesi'nin genişleme olan güç bir yerin dördüncü üzerinden ulaşmıştı kapsamı .
Away anlamı ve belirsizlik onlar kılıç , kıtlık ve veba öldürmek çünkü putlara ibadet vardır. (Hezekiel 05:11 )

Ziyaret sırasında ...

Eğer İsa sırasında o Luke 19:44 söyledi ziyaret edersen biz öğrenmek .

Luke 19:43,44
43 Senin için önümüzdeki günlerde , düşmanın size babakuran duvar ve ve gigipitin yan , sen kuşatan
44 Ve yeryüzüne ilulugso ve sana içinde çocuk : ve sana onlar taş üzerinde taş bırakmayın ; RAB zamanı bilinmiyor çünkü senin ziyaret.

Biz ilk ilişkin ziyareti sırasında gerçekleşmesi bulabilirsiniz.

Yeremya 11:22,23
22 Bundan ötürü RAB hosts der , Bakın, ben onları cezalandırır : genç adam kılıçla ölecek , oğulları ve kızları açlık nedeniyle ölecek ;
23 Ve onlara hiçbir kalıntısı olacaktır: için Ben kötü getirecek Anathoth ve erkekler, onların ziyaret bile yıl.

Yeremya 23:12
12 Bu nedenle onların yol karanlıkta kaygan olarak onlara olacaktır : Onlar tahrik edilir , ve orada sonbahar : için Ben kötü onlara getirecek, bile onların ziyaret yılı, diyor.

Yeremya 48:43,44
43 Panik ve çukur ve tuzak , sen tabidirO Moav der Lord sakini .
44 O korku çukura düşecek kaçar ve o çukurun içine tuzak çekildi gitti: Ben Moav , onu getirecektir için Onu ziyaret eden yıl, diyor.

Isaiah 24:17-23
17 Korku ve çukur ve tuzak sen tabidirO yerin sakini .
18 ve Kim korkunç bir gürültü çukura düşecek kaçtı ve ne o çukurun merkezinden çıkar snare alınır : Pencere üstü açılır içinVe dünyanın temellerini sarsacak .
19 toprak tamamen olduğunda, toprak tamamen bozuldu , yeryüzünde büyük tarafından taşınır.
20 toprak bir ayyaş gibi ve reel eder bir kulübede gibi kaldırılmış olacak, transgresyon bunların ağır onun üzerinde olacak, sonbahar ve yükselmez .
21 Ve o gün, Lord üzerinde yüksek ordusu tarafından cezalandırılacaktır etmek ve yeryüzünde toprak kralları .
22 Ve onlar toplanan olarak mahkûm çukurda toplanır ve cezaevi kapattı ve birçok gün sonra da ziyaret edilecektir.
23 Daha sonra ay ve güneş utanıyorum şaşırmışiçinde RAB konak için: eder saltanatı , Zion ve Kudüs'te dağ ve zafer onun büyükleri önce .

Yeremya 50:27-32
27 Tüm onu boğa Slay onları katletmeye gidelim: Yazıklar olsun onlara ! için onların gün, onların ziyaret günü geldi.
28 duyun bunların sesi kaçmak ve Babil ülkesine kaçmak , Zion yılında Lord bizim Tanrı'nın intikam ilan , onun tapınağın intikam.
29 birlikte Babylon karşı okçu : Tum siz bu konuda ona yuvarlak karşı kamp yay dirsek , hiçbiri bunların kaçırmak : ceza onu bütün o, onto ona ; sapagka yaptın sonra onun yaptıklarına göre ' RABbin karşı gurur karşı yapılmış t Kutsal Bir İsrail .
30 Bu nedenle genç erkekler onu sokaklarda ve sonbahar savaşın bütün adamlarını o gün kesilir, diyor.
31 Bakın, ben sana karşıyım , Ey en gururlu , der sahibi Rabbin, hosts ; senin günün , ziyaret saati gelmek olduğunu.
32 Ve yanılmak eder ve düşüş gurur ve hiçbiri , ve onu yükseltmek zorundadır Onun şehirlerde bir ateş yak olacak, ve onu ilgili tüm yuvarlak devour eder.

Hezekiel 20:47,48
47 Ve güneyinde orman , duy RABbin kelime : üzere Lord TANRI , Hani Böylece der , demek Sana bir ateş yak olacak, Ve sana her yeşil ağaç ve her kuru ağaç devour olacaktır: alev alev söndürülür edilmeyecektir , ve güneye kuzeye alevler içinde yanmış olacak yüzler.
48 Bütün halk Ben RAB onu tutuşturulmuş varShall suverilmiş olmayabilir.

Luke 12:49,52,53
49 Ben yeryüzünde ateş getirmek için geldiVe başka ne aşkım, yanık eğer ?
Üç 52 Bundan orada beş bir evde olacak, üç , iki karşı ve iki karşı .
53 Onlar evlat karşı baba bölünür ve kızı ve kızının karşı babası, annesi karşı oğlu annesinin karşı , anne kadın kızı ve hukuk annesi karşı kızı karşı.

Micah 7:4,6
4 tanesi iyi dikeni gibidir, pinakamatuwid kötü daha bir dikenli çalı : gün nöbet bile kehanette ziyaret gününde geldi: Şimdi eder onlar .
6 oğlu babasının övgü Sinisiraang , kızının annesi , kızının karşı hukuk annesine karşı riseth : İnsanın düşmanı kendi ev olduğunu .

Tanık (Hezekiel 20:47,48 )

Matthew 3:10-12
10 Ve şimdi elde belirtilen bu ağaçların kökünde balta ; iyi kesilir ve ateşe atılmış nagbubungang değil her ağaç bu nedenle.
11 Şüphesiz ben su onto tövbe ile vaftiz : ama o çıkar beni Keskindir benden , ben layık onun ayakkabılarını taşımak değilim sonra : O Kutsal Ruh ve ateşle vaftiz edecektir ;
12 elinde , onun komisyon , o iyice onun zemin temizleme ve Garner içine onun buğday toplamak ; Ama saman sönmeyen ateşte yakılır.

Yeremya 08:12
12 onlar ne zaman iğrençtir işlediği utanç mıydı? Hayır, tüm utanmayacak vardı , ne de allık olabilir: bu yüzden aralarında düşen düşer ; onların ziyaret oldukları atılmış olacaktır zamanı, diyor.

Aşağıdaki paragraflar sizin bileceğiniz bu ziyaret sırasında orada kaugayan .

Isaiah 34:4-10
4 Ve cennetin tüm bilgisayar ve iptal edilir göklerin bir sarmal gibi olacaktırVe tüm ev sahibi bir yaprak sarmaşığın üzerinde solduran gibi düşecek ve düşen incir yaprağı gibi .
5 için Benim kılıç cennette sarhoş vardır: Hani o aşağı Edom üzerine yürürlüğe girerVe adalet benim lanet halkı .
6 Lord kılıcı kan , şişmanlık ile yağ doludur , kuzu ve keçi, koç ve böbreklerin yağ kan : Bozrah bir kurban RAB için indirdiği ve Edom ülkesinde büyük bir katliam.
7 Ve yabani öküz onları ve boğa ile boğa ile basacak, ve kara kan olacak ve bunların toz şişmanlık ile yağ yaptı.
8 Lord , Zion bir mücadelede cezası yılının intikam günü için.
9 Ve bunların pitch dönüştü olacaktır akarsu ve kükürt içine toz dikkate alarak, ve kara bunların yanan saha olacaktır.
10 suverilmiş gece ne de gün olmayacaktır ; duman bunların kadar sonsuza dek , her zaman kırık olacak gideceğiz, No man içinden magpakailankailan geçecektir.

Isaiah 61:1,2
Lord beni meshetti çünkü 1 Spirit Rab Tanrı üzerimde , bir müjdeleyici vaaz alçakgönüllü onto , o indirdiği bana, esirleri için özgürlük ilan etmeye kalbi kırık iyileşmesi , gönderilen ve cezaevi açık mahkumlar ;
2 Rabbinin kabul edilebilir yıl ilan etmek , ve Tanrı'nın intikam günü, Konfor tüm ağlamak için;

Yeşaya 63:1-5
1 bu olduğunu Bozrah gelen boyalı giysileri ile Edom dan çıkar ,? onun giyim görkemli, onun gücünün büyüklüğü seyahat nedir? Ben dürüstlük içinde , kurtarmak için güçlü BT.
2 Neden senin giyim kırmızı , ve onun gibi senin giysiler vardır winepress içinde treadeth ?
3 var trodden winepress yalnız ve şehir benimle değil: evet , ben öfkeyle , onları trod ve benim öfke onları ezmek ve kanlarını eder benim giyim üzerine serpilmis olmak ve leke Tüm giysi .
4 için intikam gün kalbimde ve benim gelmek olduğunu itfa yılı olduğunu.
5 Ve ben baktım ve hiçbir yardım ve ben hiçbir sürdürmek merak , bu yüzden kendi ellerimle kaydedilir ve benim öfke , beni sürekli .

Yeremya 46:10
10 gün için Rabbidir, Lord hosts , intikam gün, düşmanlarının ona intikamını almakVe kılıç yemesinden edecek ve tatmin olmak ve olacaktır kanlarını : Lord , Lord konak nehir Fırat ile kuzeyde bir kurban indirdiği için .

ziyaret sırasında onları dahil mi?

Hosea 09:07
7 ziyaret günü geldi, intikam gün gelecekİsrail olarak bilinen peygamber bir aptal , ruhu ile insandır kızgın , senin günah ve çokluk , ve düşmanlık büyük çünkü .

Hosea 09:07 hatırlıyor . Biz yine Luke 19:43,44 ön okudu.

Luke 19:43,44
43 Senin için önümüzdeki günlerde , Düşman Sen babakuran duvar ve kuşatanyan , Ve gigipitin , için
44 Ve yeryüzüne ilulugso ve sana içinde çocuk : ve sana onlar taş üzerinde taş bırakmayın , sen hast zaman bilinmemektedir , çünkü senin ziyaret.

Lucas 21:20,21,22,28
Ancak 20 Eğer Kudüs orduları gördüğümdeSonra onun imha yakın olduğunu biliyoruz.
21 Sonra o Yahudiye dağlara , kaçmak ve şehir içinde dışarı çıktı ve alana şehir girmeniz gerekir.
22 için Bu intikam günler, O yazılır tüm bunları yerine getirdi.
28 Ama şeyler olmaya başladı , bakacaktır ve kafanızı yukarı kaldırmak senin kurtuluş yakın.

Hosea 09:07 , ziyaret gününde göre intikam gün ve Luke 21:20,22 intikam güne göre hala gelecekte ne olduğunu . Bu nedenle olursa, ziyaret gününde gelecekte yanı sıra peygamberlerin diğer yazıları olacak.

Zerubbabel Doğu meleği

Zerubbabel melek gerçekten güneşin doğuşu ? Bize bu tespit edelim. Onu giriş peygamberler tarafından yazılmış okuyun.

Haggai 2:21,22,23
Yahuda Zerubbabel Valiliğine 21 konuşun , şöyle dedi: Ben gökleri ve yeri sallayacak;
22 ve Ben krallık tahtına hükmedecek , ve ulusların krallık gücünü yok edecek, Ve ben, savaş arabaları hükmedecek ve onları bulunmaktadır ve atlar ve biniciler aşağı girer , kardeşinin kılıç her biri .
23 O gün, konak RAB , Says Seni , O Zerubbabel almak, kulum , Shealtiel oğlu der Lord ve Bir mühür sana yapacakBen seni seçtim için, der konak RAB .

Belli ki Lord onun Zorobalel gün Allah gökleri ve yeri sallayacak göndereceğiz. cennette tremor ve toprak gelecekte ortaya yeni antlaşmanın örtük olduğunu .

İbraniler 12:27,28,29
27 ve şeyleri olduğu gibi bu kelime , bir kez daha pinakakahuluganan uzağa salladı şeyleri , non- sarsılmış kalmak için.
28 Bu nedenle bir krallık alınmasından korunacaktırBiz baştan sona biz güçlü saygı ve hizmet Tanrı'yı hoşnut korku bir zarafet var;
29 Tanrımız için bir yiyip bitiren ateş.

Paul taşınır ve taşınmaz kalıntıları çıkarmak için söylüyor. Oku Vahiy kitabında biz kaybetmek ne zaman deprem .

Vahiy 6:12-17
12 Ve o , ve altıncı mührü açtı gördüm büyük bir deprem oldu ve Paz siyah saç çul gibi koyu, ve tüm ay kan gibi oldu oldu;
13 ve Cennetin yıldız yere düştü, bir incir ağacının meyve zaman güçlü bir rüzgar dayak onu küçük küçük meyve isinasambulat gibi.
14 ve Göklerin , sanki kitap ayrıldı umutsuz bir boğulmaVe her dağ ve ada onların yerden taşındı.
15 ve Yeryüzünün kralları ve prensleri ve baş kaptanları ve zengin ve güçlü ve her köle ve her Freeman, mağara ve kayalara nagsipagtago olduğunu dağ;
16 ve Bu dağlar ve kayalar, bize Güz söyleyecek ve biz taht üzerinde oturan yüzünü tutacak ve Lamb gazabı:
17 için geldi onların gazabının büyük günVe kim durabilir?

ayet 12 de güçlü deprem cennette tremor ve toprak üzerindedir. Sa ayet 14 söyleniyor nabalumbon nalulon ya ve dağlar gökyüzü kayıp ve o yerin ve göğün eşdeğer kaybetti. Zaman sarsılmış , anlam Paul tarafından değiştirilemez taşındı. Ne bir peygamber insanların mağaralarda ayet 16 olarak söylemek gizlemek ve yazıları hakkında ? Biz Isaiah olan yazıları okuyun.

Isaiah 2:10,19,21
10 kaya içine girin ve toz içinde sana gizlemek , Rab korkusuylaVe onun heybet ve azametini.
19 ve insanlar kayaçların mağaraların içine , git ve yerin mağaralar, Rab korkusuylaVe onun heybet görkemi , O gül zaman kuvvetle sürem.
21 için kayaçların boşluklara ve yırtık pırtık kayaların üstleri girmek Rab korkusuylaVe onun heybet görkemi , O gül zaman kuvvetle sürem.

kayaçların boşluk ve kaya Rabbin gün yükselen kleftler sürem insanlar tutun. ayrım Vahiy söylemek olmadan söyledi.

Başka ne Isaiah diğer yazıları Vahiy kitabında maçlar ?

Isaiah 13:10,13
10 için Cennetin yıldızlar ve ziynet bunların kendi ışık vermeyecektir : Paz yükselen ve ay ona ışık neden olmayacaktır onun içinde kararmış olacak.
13 Bu nedenle Ben ve göklerin panginginigin yerin dışarı onu yerin Rabbi konak gazabı içinde kaldırmak zorundadırVe Onun şiddetli öfke günü,

Bu Vahiy 6:12,13 aynıdır ve İşaya 13 ayet 13 de gazap veya Rabbinin öfke gün hakkında Vahiy 6:17 görülen olmasıdır.

Aşağıda Vahiy 6:14 karşılık

Isaiah 34:4,8
4 ve Cennetin ev sahibi olacakVe göklerin bir sarmal gibi olacaktırVe tüm ev sahibi bir yaprak sarmaşığın üzerinde solduran gibi düşecek ve düşen incir yaprağı gibi .
8 için Rab, Sion bir kavgada cezası yılının intikam günü.

2 Peter 03:10
10 Ama Lord günü bir hırsız gibi kim O gün gökyüzü dönecektir büyük bir gürültü ile ve göklerin nesneleri ateşli ısı , toprak ve inşaat ile yere yakıldı çözülmüş olacaktır.

Bir sonraki paragrafı okuyabilir ve takip belirlemek için zaman ve nasıl gerçekleşir.

Daha önce , ayet 23 de Haggai 2:21-23 paragraf dönmek Şimdi, eğer o Zerubbabel damga yapacak diyor. Ve biz Vahiy 6:12-17 böylece biz Vahiy 7:1,2 olarak okumaya devam okuyun

Vahiy 7:1,2
1 Ve sonrası Ben dört melekler toprak, dört köşesinde üzerinde durduğunu gördüm hangi rüzgarın toprak veya deniz diye uzaklıklar yeryüzünün dört rüzgar , ne de herhangi bir ağaç üzerinde .
2 ve Başka bir melek yükselen gördüm güneşin , yaşam mühür Tanrı ile yükselenVe o toprak ve deniz maipahamak verdi dört meleklere yüksek sesle haykırdı

İlk kim olarak İsa dedi ki geliyor öğrenmek ay ve yıldız ve göklerin sallayarak ve yerin Vahiy 7:1,2 güneşin karanlık , sonra Vahiy 6:12-17 meydana yanında çünkü . Say Vahiy 7 ayet 1 " Ve "bize Matta 24:29,30 aynı olay okumak Let sonra

Matthew 24:29,30
29 Ama straightway sıkıntı sonra O günlerde olmak ve ay ona ışık vermeyecektir ve Paz karanlık yıldızlar gökten ve düşecek eder göklerin güçleri olmak:
30 ve O cennette İnsanoğlu işareti yer almalıdır: Ve sonra olacaktır yeryüzünün bütün kabileleri ve onlar insan cennet bulutlarda gelen Oğul göreceğiz güç ve büyük zafer ile .

İsa'ya , güneşin karanlık sonra , ay ve yıldızlar ve sarsıntı veya göklerin titreme ve yerin gelme göre İnsanoğlu biridir. Bu nedenle olursa, melek artan Paz (Vahiy 07:02 ) olduğunu İnsanoğlunun yükseliyor. Ve Oğul God'll Zerubbabel ( Haggai 02:23 ) bugün yayanigin pangangatalin Tanrı ya da yerin ve göğün (Matta 24:29 ) gibi adam

bize bildirin daha ne kanıt Zerubbabel Mesih gönderecektir.

Zekeriya 4:6-10
6 Sonra yanıtladı ve bana , bu Rabbine Zerubbabel bir kelimedir , belki değil tarafından söyleyerek ne de güç tarafından , söz ama benim Spirit der Lord tarafından dedi ordu .
7 Kim , O büyük dağ sen? Zerubbabel önce düz olacakVe o bağırıyor , Grace , ona lütuf ile mezar ortaya koyacaktır.
RABbin 8 Ayrıca kelime geldi ver bana şöyle dedi ,
9 Zerubbabel ve elleri, ellerini de tamamlamak zorundadır bu evin temeli - temelini varVe o Lord konak indirdiği biliyorum sen de benim onto gönderdi.
10 kimin indirdiği küçük şeylerin gün nefret için mi? için Bu yedi sevinçVe onlar Zerubbabel eline zoka görmek: Bu Rabbinin gözü, hangi arazi ileri geri karşılaştım.

Zekeriya 3:8,9
8 duy şimdi , ey Joshua yüksek rahip , sen ve senden önce oturmak senin arkadaşların : erkeklerin bir işaret vardır oranı: Hani için , Ben Şube kulum ortaya getirecek.
9 , lo , ben Joshua önce ayarladığınız taş ; bir taş üzerinde gözü vardırBakın, ben heykeltraş kalemi bunların der konak RAB ve oyma olacak Ben bir gün bu toprakların günah çıkaracak.

Zekeriya 4:10 için Zerubbabel eline zoka göreceksiniz göre. zoka Zekeriya 03:09 göre yedi gözleri var . Ne yeni vasiyeti Bu demek nedir?

Vahiy 1:16,21
16 ve sağ elinde yedi yıldızVe ağzında keskin bir kılıç , iki kenarlı geldi: Ve Paz shineth olarak yüzünü derinden .
20 yedi yıldızların gizemini size benim sağ elinde gördümVe yedi altın şamdanlar . yedi yıldız vardır yedi kilise meleklerVe yedi şamdanlar yedi kilise bulunmaktadır.

Amos 7:07
7 Böylece bana gösterdi : ve Hani Rabbin göre yapılmış bir duvarın yanında duruyordu , zoka elinde zoka ile .
Kimin eli yedi melekler veya zoka gördün mü? Kim ne düşünüyorsunuz?

Ezekiel 9:2-7,11
2Bak, altı erkek kuzeye doğru Lieth üst kapısı, yolu geldi , onun ve bir adam onları ortasında keten ile giydirilmiş elinde silah yok her insan , onun tarafında yazarın mürekkep ile. Ve gelip bronz sunak yanında durdu.
3Ve İsrail'in Tanrısı görkemi kadar melek , bunun üzerine gelen , evin kapısına gitmişti : ve o adam keten ile giydirilmiş olarak adlandırılan , onun yanında yazarın mürekkep ile .  
4Ve ona , şehrin merkezi aracılığıyla , Kudüs'ün ortasında ve git dedi alnına bir işaret koymak Erkeklerin bu iç ve ortasında işlenen tüm iğrençlikleri yere ağlama.
5Ve diğerleri benim işitme , şehrin içine ondan sonra ve vurun : gözünüzü yedek değil izin siz gidin söyledi , ne siz merhamet var;  
6Tamamen , genç erkek ve kadın yaşlı yok ve çocuk ve kadın , ancak herhangi bir adama kim tinandaan gelmiyor ve benim kutsal başlar. Sonra evin öncesi yaşlı erkekler başladı.  
7Ve o , kirletmek ev onlara dedi ve öldürülen : gidin siz ileri mahkemeler doldurun. Ve ileri gitti ve şehirde cezalandırdı .
11 Ve işte , kendi tarafında yazar mürekkeple adam keten ile giydirilmiş , bana buyurduğu gibi , ben yaptım diyerek meseleyi bildirdi.

Eğer fark varsa, adam keten mürekkep yazar ile giydirilmiş yanına yerine kılıç vardır. O insanlar bütün iğrençlikleri için yas tuttu imzalandı. Ne iğrençlikleri ? Ezekiel 8 mevcuttur. adam keten ile giydirilmiş Tanrı'nın Oğlu , Mesih bir sembolüdür.

Perşembe 10 Aralık 2009


Lord gelecek ... Ya da sadece insanlar Tanrı ?



Joel 2:1-3,9-11
1 Blow Zion yılında trompet ve benim kutsal dağ bir alarm sesi: arazinin tüm sakinleri edelim Yehova çıkar yapıldığı gün için işe yarar;
2 karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın karanlık bir gün Günleri gibi dağların üzerine şafak yayıldı: Bir çok insan ve güçlü , hiç benzeri yoktu , ne herhangi bir daha olacak sonra birçok nesillerin yıl bile .
3 Bir yangın önlerine devoursarkalarında , Ve bir alev burneth : arazi Aden bahçesi gibi , onlardan önce ve arkalarında ıssız bir vahşi hayat, evet , hiçbir şey onları kaçtı.
Şehrin üzerine 9 Onlar sıçrama , onlar duvar üzerine , bu evlerin tırmanarak , bir hırsız gibi pencerelerde girin çalıştırın.
10 Onlardan önce toprak olacaktır deprem , göklerin titreyecek eder: Güneş ve ay karanlık , ve yıldızlar onların parlayan geri:
11 ve ordusu önce Yehova mutlak sesini : duyduğu kampı çok büyük bir: için güçlü ki onun sözleri ; RABbin gün için ve çok korkunç bir harikaVe kim uymak olabilir?

Joel 3:1,2,18
1 için, işte , O günlerde , ve bu süre içinde zaman Yahuda ve Kudüs esaret döndü.
2 Ben ve bütün uluslar toplayacak aşağı Yehoşafat bir vadiye getirecek ve onlarla orada insanlar için yalvarırlar ve benim miras İsrail , bu milletler arasında dağılmış olması , ve benim arazi ayrıldı ,
18 ve O gün ne, Bu dağlar ve tatlı şarap indireyim tepeler süt akışı olacaktır ve Yahuda tüm dereler sular , ve akış olacaktır bir çeşme ortaya evin itibaren yürürlüğe girerVe Sittim vadisinde su olacaktır.

Zekeriya 1:16,17
16 Bundan ötürü Rab der , Ben Kudüs'e şefkatini döndü, Benim evin inşa edilmiştir , konak der RAB , ve bir çizgi Kudüs üzerinde gerili olacaktır.
refah ile RAB konak der 17 Cry yine diyerek , böylece : My şehirler olacaktır henüz taşma ve RAB henüz konfor Zion ve henüz Kudüs seçerler.

Zekeriya 2:10,12
10 Sing , sevinç , Zion Ey kızı ; Geldim, bak , ve sana arasında kalacaklar için, diyor.
12 RAB Yahuda kutsal topraklarda yaptığı kısmını miras alır, henüz Kudüs seçerler.

Zekeriya 08:03
3 Böylece diyor Rab, Ben Zion geri döndü ve Kudüs'ün ortasında yaşamak: Ve Kudüs gerçeğin şehir ve Lord konak dağ denilen olacak, kutsal dağ .

Isaiah 30:25-27
25 Ve nehir ve su kuyuları , her yüksek dağ olur ve her yüksek bir tepe üzerinde , büyük katliam , kuleler düştüğü gün.
Ayın 26 Ayrıca ışık gün ışığına olarak ve güneş ışığı yedi kat olacaktır , olmalıdır yedi gün ışığı gibi , gün yaptığı insanların Lord bind yaralar , ve inme iyileşmek onların yaralarını .
27 , bak RAB çıkar ve adından çok , onun öfkeden kuduranVe kalın duman umiilanglang yeri: dudaklarını öfke dolu ve yiyip bitiren ateş olarak onun dili vardır:

Jeremiah 33:6,7
6 , bak Ben sağlık ve şifa onu getirecek ve onları tedavi eder ve onlara barış ve gerçeği bolluğu ortaya koyacaktır.
7 Ve Yahuda esaret neden olur ve İsrail esaret ve Ben bunları oluştururken önce.

Isaiah 25:9,12
9 Ve O gün diyelim , Burada, bizim Tanrı , onu bekledi ve bizi kurtaracak: Bu Lord , biz onu bekledi , biz mutlu ve sevinçli onun kurtuluşu olacaktır.
12 ve senin duvarlarının yüksek kale , o aşağı tahrip getirecek ve yere getirdi , toz.

Isaiah 33:2,5
2 Ya Rab , zarif onto bizi olun: sizin için bekledim: Be Sen onların kol her sabah , bela zamanında da bizim kurtuluş .
5 Lord ortaya çıkarmıştır , çünkü yüksek tarihinde dwellethO, adalet ve doğruluk ile Zion dolu kıldı .

Isaiah 08:17
17 ve Ben Lord Yakub'un evinden yüzünü tutar üzerine bekleyecekVe onu arayın.

--------------

2 Peter 3:7,10,12
Ama 7 Aynı kelime gökleri ve yeri , yangın yukarıya için saklanan, Hangi yargılamak ve dinsiz erkeklerin imha gün saklıdır.
10 Ama o gün göklere bir hırsız gibi Rabbinin gün uzakta büyük bir gürültü ile geçecek ve göklerde şeyler ateşli ısı , toprak ve zemin üzerine çalışmaları ile çözülmüş olacak yakıldı.
12 ve ciddiyetle Tanrı , bir gün gelecek isteyen hangi alev unsurlar ve göklerde ateşli ısı ile eriyecek çözülür?

2 Selanikliler 1:07
7 Ve bizimle sorunlu dinlenme vermek için ne zaman Rab İsa gökten melekler ile yangın alevli yılında güç,

Mezmurlar 50:3
3 Tanrı gelecek Bizim ve sessiz olmak; Bir yangından önce onu yiyip bitirenVe onun etrafında çok büyük fırtına olacak.

--------------

Revelations 22:12
12 , bak Hemen gelVe Benim ödül benimle - kürek, bir ödül yaptığı işlerle göre her erkeğin vermek.
13 Ben ve ilk ve Alfa ve Omega önce son , başlangıç ve bitiş.
16 Benim İsa melek Bunları kiliselerinde onto ifade vermeyi gönderdik. Ben ve David, parlak sabah yıldızı ile çoluk kök duyuyorum.

Isaiah 40:10
10 , bak Rab Tanrı güçlü ile gelecekVe kolunu ona karar verir : Hani Onun ödül onunlaVe Onun önünde cezası.

--------------

1 Selanikliler 3:13
13 onun kalbini , kutsallık mükemmel güçlendirmek bizim Tanrısı ve Babası önce Rabbimiz İsa gelişi bütün azizler ile.

Zekeriya 14:1-9
1 Burada Rabbin günü geliyorO senin yağma , içinizden bölünmüş olacaktır.
2 için Ben Kudüs'e karşı savaşa bütün ulusları bir araya gelecekVe şehir, alınır evleri soyulur ve kadın ravished ve şehrin yarısı ortaya esaret içine gideceğiz ve halkın geri kalan kentten yola olmayacaktır.
3 Daha sonra Lord gidin ve bu uluslara karşı mücadele, O savaş günü savaşan zaman olduğu gibi .
4 ve Ayakları O gün Zeytin mount üzerinde durmak zorundadır, Hangi Kudüs önce doğu ve Zeytin Dağı doğu ve batıya doğru ortasında bunların içinde bölünecektir.
5 Ve siz benim Dağların vadiye terk eder , dağların vadi için onto Azel ulaşacaktır : evet , siz kral Uzziah günlerinde deprem kaçan siz gibi gibi kaçmak zorundadır Yahuda ve Lord Tanrım gelecekVe onunla tüm azizler.
6 ve O gün ne, Kim hafif ve parlak kaldırmak zorunda değilsiniz.

7 Ama bir gün Tanrı , gün değil , ne de gece bilinmelidir : ama olacak , gece parlaklık güncellenmiştir.
8 ve O gün ne, Bu yaşam sular dışarı Jerusalem, doğu denize doğru yarısından itibaren gideceğiz ve bunların yarısı denize doğru : Yaz ve kış olur.
9 ve RAB olacaktır King tüm dünya üzerinde: gün Rab bir, ve onun adını biri olacaktır.

--------------

Yukarıdaki ayetler dayanarak, İsa Tanrıdır. Can aykırı değil doğruyu konuşmak çünkü peygamberler ve elçiler tarafından yazılmış Tanrı .

Yeşaya 31:4
4 Rabbine bana böyle der için, gibi aslan ve yırtıcı , çobanlar bir sürü ileri kendisine karşı denir üstünde genç aslan kükremiş gibi , onun kendi ses korkuyor değildi ne de aşağılamak kendini çünkü bunların gürültü : bu yüzden Lord ev sahibi en az Zion Dağı üzerindeVe tepeye onunla mücadele etmek.

Exodus 13:19
19 Musa Yusuf'un kemikleri aldı , o sıkıca İsrailliler için ipinanumpang çünkü söyleyerek , Truly Tanrı sizi ziyaret edecekVe burada seninle benim kemikleri getirecektir.

ziyaret

Perşembe, 19 Kasım 2009


Seven Seals , Seven Marka

Perşembe, 22 Ekim 2009


Günü


Görüntüdeki : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* Aynı zamanda ( yerde süre) onlar tanımı aynı orada da aynı bölümde bağlı olduğu anlamına İncil âyetleri koordinatörü bağlı olduğunu

* Eternal Covenant

Hezekiel 37:25,26
25 Onlar yeryüzünde ki Jacob için , neyin atalarınızın : ve onlar orada durmak zorundadır kulum verdi ikamet ederler ve onların çocukları ve onların çocuklarının çocukları, sonsuza kadar : ve David kulum onların prens sonsuza kadar olacaktır. 26 Ayrıca, Onlarla barış antlaşması yapacaktır onlarla sonsuz bir antlaşma olarak ; ve onları yer ve onlara çarpma ve aralarında sonsuza dek kutsal koyacaktır.

* David Susuguing

Hezekiel 37:24
24 Ve kulum David onlara kral olacakVe hepsi bir çoban var: onlar da benim yargıları içinde yürüyecektir ve benim tüzük gözlemlemek ve yapmak .

Yeremya 30:9
9 Ama Rab onların Tanrı ve hizmet eder David onların kral , ben onları arttıracak.

Lord (Büyük ve Terrible ) in * Gün

Yeremya 30:7
7 mi ! için O gün harika, ki hiçbiri eskisi gibi değil : Yakub'un sorun bile zaman , ama olacaktır.

Joel 2:10,11
Onlardan önce 10 toprak olacaktır deprem , göklerin titremeye ; güneş ve ay ve karanlık olan yıldızlar kendi parlayan geri :
11 RAB olacaktır mutlak sesini ordusu önce verdiği kampı çok büyük , onun için güçlü bir deyişle, yapım için RABbin gün ve çok korkunç büyüktür; ve kim uymak olabilir?

görüntü : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

Gazap * Gün

Isaiah 13:10,13
10 Cennetin yıldızlar ve ziynet bunların için onların ışık vermeyecektir : Paz yükselen ve ay ona ışık neden olmayacaktır onun içinde kararmış olacak.
13 Bu yüzden ben ve yerin dışarı onu yerin Rabbi konak gazabı içinde kaldırmak zorundadır göklerin panginginiginVe onun şiddetli öfke günü

* Destruction

Haggai 2:21,22
Yahuda Zerubbabel Valiliğine 21 konuşun , şöyle dedi: Ben gökleri ve yeri sarsacak ; 22 Ve krallığının tahtına ve hükmedecek Ben ülkelerin krallık gücünü yok edecek ; ve ben, savaş arabaları hükmedecek ve onları bulunmaktadır ve atlar ve biniciler aşağı girer , kardeşinin kılıç her biri .

Görüntüdeki : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Revenge

Yeremya 46:10
10 için gün Rab, bir Lord hosts , intikam gün, Onun düşmanları onu intikamını almak için : ve kılıç yemesinden edecek ve tatmin olmak ve olacaktır kanlarını : Lord , Lord konak Fırat Nehri ile kuzeyde bir kurban indirdiği için .

Luke 21:22,25,26
22 için Bu intikam günler, O yazılır tüm bunları yerine getirdi.
25 ve Orada güneş ve ay ve yıldız işaretleri olacak; ve ülkenin toprak sıkıntısı üzerine deniz ve kabarma sesi için matitilihan ;
korktukları için 26 erkekler ve eşya dünyaya gelmesini bekliyordu ; göklerin güçleri için mangangatal .

gökyüzü ( güneşin karanlık , ay ve yıldız) içinde * Üye

Vahiy 6:12,13
12 Ve o , ve altıncı mührü açtı gördüm büyük bir deprem oldu ; ve Paz siyah oldu sizden bir kaba koyu saç var gibi koca ayı kan gibi oldu;
13 Göklerin yıldız yere düştü, bir incir ağacının meyve zaman güçlü bir rüzgar dayak onu küçük küçük meyve isinasambulat gibi .

* Yayanigin veya göklerin ve Dünya sallamak


Isaiah 13:10,13
10 Cennetin yıldızlar ve ziynet bunların için onların ışık vermeyecektir : Paz yükselen ve ay ona ışık neden olmayacaktır onun içinde kararmış olacaktır.
13 Bu nedenle Ben ve toprak yayanigin göklerin panginginigin nereden RAB konak ve gazabı Onun şiddetli öfke günü

* mağaralarda gizleme ve İnsanlar kaya

Isaiah 02:19
19 Ve insanlar kayaçların mağaraların içine gidecek ve yerin mağaralar, Lord korkusu içinde , onun heybet ve ihtişamını , o sürem yükselmiştir .

İnsanlar dağlar ve kayalıklar söylemek başlar " bizi korkutur ?

Luke 23:29,30
29 Çünkü bakın , gün, derler , "Ne mutlu gelmek ve rahimleri bu nangagdalang asla -man kısır olduğunu ve asla nangagpapasuso göğüsler vardır.
30 Sonra onlar dağlarda , Güz bize , ve tepeler , Kapak bize diyecekler .

Magpapatabon cevap insanların söyledikleri zaman insanların (özellikle kadınların ) kim ve asla nagdalantao rahimleri çorak mübarek ...

Neden kadınlar mübarek ve rahimleri ki asla nagdalantao ...??? kısır olduğunu söylüyor

orada büyük sıkıntı toprak ve gazabını üzerine bu kent üzerinde olacağından .

Luke 23:23
23 Vay nagdadalangtao ve o günlerde hemşirelik ! orada büyük sıkıntı yeryüzünde olacak çünkü bu ülkede öfke .

Neden yeryüzünde sıkıntı var mı?

kuşatan Kudüs ve yok çünkü.

Luke 21:20,21
Ancak 20 Eğer Kudüs'e , o onu imha yakın olduğunu biliyoruz orduları gördüğümde .
21 Sonra o Yahudiye dağlara , kaçmak ve şehir içinde dışarı çıktı ve alana şehir girmeniz gerekir. 22 Bu intikam gün, o yazılmış tüm bunları yerine getirilmesi için.

Ne imha tür zaman ordu Kudüs kuşatma ne olacak?

Luke 19:43,44
43 için size gün gelecek , düşmanın size babakuran duvar ve kuşatan sana , yan, ve gigipitin 44 Ve sen içinde yeryüzüne ilulugso , ve çocuklar ve Onlar sana taş üzerinde taş bırakmayın ; RAB senin ziyareti sırasında bilinmemektedir çünkü .

Bina Kudüs hiçbir taş hem üzerine kaya bırakılabilir belirlendi !

Luke 21:5,6
5 Ve Bazı tapınak hakkında konuştu ne kadar güzel o pinalamutihan taşlar ve hediyeler, dedi,
6 siz bunlar gelince, gün gelecek görüyorum, hiçbiri taş üzerine , aşağı atılmış değil bir taş bıraktı.


Rabbinin gün karanlık bir gün !

Amos 5:18,20
18 Yazıklar olsun sana Rabbin o nangagnanasa gün! Neden Rabbin gün arzu ? karanlık değil, açıklık .
20 Değil Karanlık ve aydınlık değil bir gün olabilir mi? çok ve hiçbir parlaklık karanlık ?

Joel 02:02
2 karanlık ve kasvetli günleri , olarak bulutlar ve kalın karanlık gün, dağların üzerine şafak yaymak ; harika bir insan ve güçlü ; hiç bu kadar gibiydi , ne herhangi bir daha ondan sonra olacak, nesiller yılları için.

Görüntüdeki : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 o zaman için büyük sıkıntı olacak gibi şimdiye kadar dünyanın başlangıcından bu yana , ne de değildi hiç hiç olur.

Hiçbir soru ne zaman yapıldığı gün . soru geri döndüğünüzde nedir? Hazır mısın?

Cumartesi 17 Ekim 2009


Gümüş altın

 

Zephaniah 1:2,3,18
2 Ben tamamen , yeryüzündeki her şeyi tüketmek olacak diyor.
3 Ben insan ve hayvan tüketmek olacak , ben ve deniz balıkları, cennetin tavukları tüketecektir ve kötü ile tökezleyerek ; ve ben yeryüzünde der Lord adam kesti.
18 bile onların gümüş ne de altın onları Rabbin kıyamet günü teslim etmek mümkün değildir ; ama bütün arazi onun kıskançlık ateşin yiyip olacaktır: o , evet, son başarmak için , yeryüzünde bütün yaşamak .

toprak altında her şeyi imha RABbin büyük gün olacak. ayet 3 o suçlar içerecektir diyor. altın ve gümüş engel olduğunu . Onlar putlara .

Hezekiel 07:19
19 Onlar sokaklarda, ve gümüş döküm onların altın bir kirli bir şey gibi olacaktır ; onların gümüş ve altın onları Rabbin kıyamet günü teslim olmayacaktır : Onlar , ne onların bağırsakları doldurmak ruhlarını tatmin etmeyecektir; onların kötülük için bir engel oldu.

Hezekiel 14:03
3 İnsanoğlu, bu adamların kaynaklı olması kalplerindeki onların putlaraVe onların yüzüne önce onların kötülük ve engel koymak: Eğer onlar bana sordu ?

Hezekiel 44:12
12 için onların putlara önce onları ev sahipliği yaptı, ve üzerlerinde İsrail evin kötülük için önündeki oldu, Bu yüzden onlara karşı , Rab Tanrı der elimi kaldırdı ve onların iniquities taşır.

Isaiah 31:4,7
4 Rabbine bana böyle der için, gibi aslan ve yırtıcı , çobanlar bir sürü ileri kendisine karşı denir üstünde genç aslan kükremiş gibi , onun kendi ses korkuyor değildi ne de aşağılamak kendini çünkü bunların gürültü : öyle olacaktır RAB Mount Zion konukçu , ve tepe onunla mücadele etmek.
7 İçin O gün her adamın gümüş onun idoller ve altın onun putlara atmak zorundadırKendi elleriyle yapılmış için suçlu bulundum,

İşaya 31 ayet 4 o gün (ayet 7) kişi tarafından altın ve gümüş onların putlara henüz bizim geçit kababasa maç dökülmüş, Lord barındıran en az , ve olduğunu söylüyor.

Matthew 13:40,41,42,43
tares birleştirilmesi 40 olarak ve yangında yanmış , bu yüzden dünyanın sonu olacak.
41 İnsanoğlu meleklerini gönderir , onlar da dışarı onun krallığının toplayacağımız her şey rahatsızVe onlara kötülük yapmak ;
42 Ve onlar ateşin ocakta bunları : orada ağlayan olacaktır ve dış gıcırdatmak .
43 Sonra eder onların Baba krallığındaki güneş gibi salih. O, duymak kulakları vardır.

Ne zaman Daniel göre doğru parlaklık ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 ve o zaman Michael ayağa eder , senin insanların çocuklarının iyiliği için standlar büyük prensbir millet o zamana kadar ve o zaman kavmini , kitap yazılır her bir teslim edilecektir idi beri Ve sorun bir süre gibi Hiçbir zaman var .
2 Ve bunların çoğu o yerin toz içinde uyuyacağım uyanık , sonsuz hayat bazılarına , utanç ve sonsuz hor ve bazı ekledi.
3 ve bilge gök parlaklığını olarak parlaklık olacaktır: onlar yıldızlar sonsuza kadar birçok dürüstlük açın.
4 Ama sen , ey Daniel, , kelimeler kapa çeneni ve sonuna kadar kitap mühür: Pek çok öne arkaya , akar ve bilgi artırılır.

sonu ve bereketli sorun sırasında dürüst parlaklık zaman bu bilgi . İlk okunduğunda bizim 1:2,3,18 Zephaniah Zephaniah 01:15 okuduğumuz .

Zephaniah 01:15
15 O gün gazap bir gün, sorun günü ve sıkıntı, son günleri ve imha, karanlık ve kasvet , bulutlar ve kalın bir karanlık günün Günü,

Bible'm sadece konuşma ve diyor.

Isaiah 46:6,7
dengede dışarı çanta 6 Onlar lüks altın ve gümüş tartmak , onlar nagsisiupa bir kuyumcu , o tanrı yapar , onlar aşağı , evet , onlar ibadet idi.
7 Onlar omuz , onu alarak onu ayı ve onun yerine onu koyar , o standları, onun yerine o kaldırmak olamaz seçin: evet , ağlamak ona , ama , cevap vermedi ne de dışarı üzüntüleri onu kurtarmak .

Mezmur 115:4
4 Onların idoller gümüş ve altın, erkeklerin eliyle yapılır.

Cumartesi, 10 Ekim 2009


Aşk Matthew 24:2 aynıdır ve 24:15 Matthew - Büyük Tribulation (Büyük Tribulation )


Görüntüdeki :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Ne Matthew 24:2 ilişkili olduğu ya da her ikisi Matthew 24:15 söylemek diyor gerçeği mi? En iyisi biz aynı paragrafı okuyun.

Matthew 24:2 Ama o cevap ve onlara bütün bu şeyleri değil siz bakın dedi ? Size doğrusunu söyleyeyim , demek Tek taş kırmak değil başka bir taş üzerine bırakılır

Matthew 24:15 Bu yüzden Eğer ıssızlık ve iğrençtir kutsal yere ( okuyucu anlamak ) de peygamber Daniel tarafından konuşulan bakın.

İlk bakışta sadece iki paragraf ile ilgili olduğunu fark değil . Derlenen ? bir başka belge aynı tema söz daha biz komisyon öğrenin. İncil'in Tanıdık okuma , biz üç gospel (Matta , Markos ve Luka ile ) benzer bir açıklama ya da Rabbimizin ilgili bakanlık yaptı biliyorum. Bu yüzden de bizim soruların cevapları için Luke burada kitap okuyun. Not Lucas sırasıyla yazılı emir vardır. (Luka 01:03 ) bize Luke 21:20 okuyun bakalım:

Ama Luke 21:20 Eğer kale görünce ev sahibi , o yıkımın yakın olduğunu biliyoruz Kudüs savunmak .

Ayrıca veya Luke 21:20 ve sonraki ayetleri okuyabilir takip edilmektedir. Bildiğimiz sadece aynı ve Luke 21:20 ve Matthew 24:15 söylüyorum sonraki paragrafları dayalı izledi. Ama bunu Matthew 24:2 ve Matthew 24:15 de aynı soruyu yanıtladı ? Biz " imha " (Luka 21:20 ) ne zaman Kudüs ordusu tarafından kuşatıldı olur ne tür bulmak . Biz Luke 19:43,44 okuduğunuz

Luke 19:43,44 size gün için düşman ve , sen babakuran duvar gel Eğer kuşatan zemin ve ilulugso ve seni ve sana içinde çocuklar üzerindeki yan ve 44 için gigipitin Bunlar taş üstüne bir taş bırakmak ; RAB senin ziyareti sırasında bilinmemektedir çünkü .

soru aynı cevap Matthew 24:2 ve Matthew 24:15 söylemek mi? sen Cevapsız . Matthew 24:15 yana Luke 21:20 paraleldir. Luke 21:20 Luke 19:43,44 olarak paralel mi . Luke 19:43,44 hem Matta 24:2 de paralellik gösteriyor. Bu yüzden paralel veya uyumlu Matthew 24:2 ve Matthew 24:15

Ama ne Kudüs'te inşa tanımlayan bir " taş üzerine bir taş sol "?

Temple . (Matta 24:1,2 , Luke 21:5,6 )

Tapınak Tanrı'nın düşmanları onların yanlış öğretilerini insanlara yanıltmak tarafından kullanılmıştır. Bugüne kadar hala insanlar aracılığıyla tapınağın Allah'ın düşmanları neden oldu.

Luke 21:20 Luke 19:43,44 Luke 21:06

Luke 21:20
Ancak 20 Eğer Kudüs , orduları gördüğümde o zaman onun imha yakın olduğunu biliyoruz.

Luke 19:43,44
43 Senin için önümüzdeki günlerde , düşmanın size babakuran duvar ve kuşatan sana , yan ve gigipitin ,
44 Ve sen içinde yeryüzüne ilulugso , ve çocuklar ve Onlar sana taş üzerinde taş bırakmayın ; RAB senin ziyareti sırasında bilinmemektedir çünkü .

Luke 21:06
6 siz bunlar gelince, gün gelecek , görmek hiçbiri taş üzerine bir taş bıraktı aşağı atılmış değil .

Büyük Tribulation (Büyük Tribulation )

Ortaya ne zaman Büyük Tribulation ?

Meydana kimsesizlik bu iğrenç peygamber Daniel (Matta 24:15 ) söz sırasında

Matthew 24:15,21
15 Gördüğünüz ıssızlık ve iğrençtir , in peygamber Daniel tarafından konuşulan, kim kutsal yere ( okuyucu anlamak )
21 için Daha sonra büyük sıkıntı olacaktır Şimdiye kadar dünyanın başlangıcından bu yana , ne de değildi gibi hiç hiç olur.

Eğer Matthew 24:21 , Matthew 24:15 okursanız bu olay sırasında harabe ve iğrençtir , zaman büyük sıkıntı olacaktır çünkü ne zaman harabe olan iğrenç ve büyük sıkıntı oluştu ayıramam belirtilmektedir.

var ki ıssızlık ve iğrençtir MS 70 yılında büyük sıkıntı ya da büyük sıkıntı gerçekleştirilmiştir öğretmek vaizler ise henüz yerine , bu vaiz inanmıyorum değildir.

Bir şey aynı zamanda büyük bir sıkıntı oluştu söyler , sonra Romalılar ve büyük sıkıntı ile Kudüs'teki tapınağın tahrip olduğu 70 AD sırasında meydana henüz dünya değildir ve sadece İsrail'in yok edilmesi için büyük sıkıntı olduğunu söyledi tapınak . Ama neden olan " BÜYÜK " sıkıntı ıssızlık ve iğrençtir sırasında ne olacak? Peki şiddetli kıtlık Mısır'a gidiyoruz İsrailoğulları Jacob nedenle sırasında ayıran ? Peki ülke Babylon ve Yunanistan gibi önceki fethi ayıran ? Bunu onlara sorun.

Hiç Matthew 24:21 de söyleseydim Ama bildiğimiz bir başka dünyaya veya İsrail'de sadece olur .

Let's Matthew 24:29 de okumaya devam

Matthew 24:29
29 Ama straightway sıkıntı sonra güneş ve ay ona ışık vermeyecektir kararmış olacak o günlerde , ve yıldızlar gökten düşecek ve göklerin yetkileri olacaktır;

Bu o gün sıkıntı sonra güneşte işaretleri, ay ve yıldızlar olacak diyor. Ama son büyük sıkıntı bu?

Matthew 24:22
22 Ve o gün kısaltılmış olmadıkça , hiçbir et kaydedilir : ama seçim günü paiikliin çünkü .

Matthew 24:29 geri gitmek
Matthew 24:29
29 Ama straightway sıkıntı sonra güneş ve ay ona ışık vermeyecektir kararmış olacak o günlerde , ve yıldızlar gökten düşecek ve göklerin yetkileri olacaktır;

Ve biz Luke 21:25 okuyun

Luke 21:25
25 Ve güneşin ve ayın ve yıldızların işaretleri olacak, yeryüzünde Ülkenin sıkıntısı deniz ve kabarma sesi için matitilihan ;

bunun Luke 21:25 bir işaret olduğunu söyledi unutmayın İnsanoğlu (Luka 21:27 ) çıkan ve Matthew içinde 24:29 " sıkıntı "dan sonra söylemek pinamamalian , ama açıklar ki sıkıntı (Matta 24:29 ) o ülke (Luka 21:25 ) Matthew 24:21 hangi büyük sıkıntı içinde kıtlık olduğunu . Bu yüzden değil , sadece İsrail'in büyük sıkıntı demek , ama daha dünya çapında alır.

Ama belki onlar Matta 24:29 ve sıkıntı Matthew 24:21 de büyük sıkıntı atıfta olmadığını söylüyorlar. İzle onları için. Eğer Matthew 24:29 , Matthew 24:15 dan tüm okursanız pinatutukuyan değil sorun ama ayet 21 de büyük sorun hakkında ayet 29 bulunmaktadır.

Onlar , o yüzden dikkatli onlarla olmak sizi aldatmasın . Onlar Luke 21:20-24 okuyabilirsiniz. Size aşina olmak okuyun.

20 Ama ne zaman Kudüs'e , o onu imha yakın olduğunu biliyoruz ordularını gördü.
21 Sonra o Yahudiye dağlara , kaçmak ve şehir içinde dışarı çıktı ve alana şehir girmeniz gerekir.
22 Bu intikam gün, o yazılmış tüm bunları yerine getirilmesi için.
nagdadalangtao için 23 Yazıklar olsun , ve bu gün içinde ! orada büyük sıkıntı yeryüzünde olacak çünkü bu ülkede öfke .
24 Ve onlar kılıçla düşecek ve esir bütün uluslar götürüldü olacaktır: ve Kudüs Yahudi tarafından çiğnenmiş , Uluslar of kez yerine getirmek .

Uluslar bu kez Say Matthew 24:15 ve Daniel anlatılmıştır belirlendi . Unutmayın Matthew 24 farklı etkinlik ve Luke 21 .

Ne Daniel hakkında öteki uluslara veya harabe ve iğrenç bir kez söylüyor?

Daniel 9:27 Ve bir hafta boyunca pek çok antlaşma kurulmuş , ve yarım hafta yaptığı fedakarlık ve adak durdurma ve iğrençlikleri kanadı bir tahrip girer , neden olacak ve sonuna kadar ve pagkapasiya dökülen var düşmanlık yok .

Daniel 11:31 Ve grup onun tarafında duracak ve onlar kutsal saygısız eder , hatta duvarlar ve sürekli yakmalık sunu götürmek ve o iğrenç yer yaparsa .

Daniel 12:11
11 Ve zaman sürekli yakmalık sunu çekilirse ve iğrençtir ki yaparsa , bir bin 290 gün olacak.
12 Blessed diye bekliyor ve bin 335 gün çıkar .

Bu Daniel Matthew 24:15 de söz verilir. Ve o da bir yerde bu tahmin , Luke 21:22 de söylüyor

Luke 21:22
22 Bunun için intikam gün oluşmaya Bütün bu şeyler yazılır.

Daniel sadece kitap oluyor ama aynı zamanda intikam gün belirler peygamberlerin gelen şeyler.

Ama gerçekten ben de büyük bir sıkıntı içinde tapınağın yok etmek oluştu demek daha büyük sıkıntı var mı?

Unutmayın sıkıntı (Matta 24:29 ) o günlerde sonra Matthew 24:21 büyük sıkıntı içinde belirterek diyerek görülmektedir güneşte işaretleri , ay ve yıldızlar ve Matthew 24:30 zorunda kalacaksınız ki İnsanoğlu .

Matthew 24:30
30 ve O cennette İnsanoğlu işareti yer almalıdır: Ve sonra olacaktır yeryüzünün bütün kabileleri ve Bu adamın oğlu göreceğiz güç ve büyük zafer ile göğün bulutları geliyor .

İsa açıkça gerçekleşmesi ya da tekrarlanamaz söyledi zaman büyük sıkıntı .

Matthew 24:21
21 için Daha sonra büyük sıkıntı olacaktır, Bu şimdiye kadar dünyanın başından bu yana değildi ve aynı ne kadar olacak.

ne kadar orada hiç tapınak ise hiç olmaz söyledim çünkü İsa bilmiyor gibi o yalnızca ( Kimilerine as) olduğu büyük sıkıntı sevk Çünkü eğer sadece tapınağın tahrip neden ? Ve büyük sıkıntı tapınağı neden mümkün imha sadece sağ demeli?

Matta 24:21 de büyük sıkıntı İsa'nın gelişi bir işaretidir. Matthew 24:30 okumaya devam etmek için adam geliyor o zaman da oğlu idi.

Daniel 12:11,12 , 1335 gün harabe duran iğrenç alıp için şanslı olduğunu söyledi. 1335 gün ve 1335 yıl. Paiikliin gün değil mi? Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 Ve zaman sürekli yakmalık sunu çekilirse ve iğrençtir ki yaparsa , bir bin 290 gün olacak.
12 Blessed diye bekliyor ve bin 335 gün çıkar .


Ve yarış katutuparan herşeyi İsa hakkında Matta 24:34 de geçit okuma sizi şaşırtmak söyledi.

Matthew 24:34
34 Size doğrusunu söyleyeyim , demek Bu nesil , bütün bunlar kadar geçiş olmayacaktır.

"eklemek için hatırlaBütün bunlar " İnsanoğlunun gelişi . (Matta 24:30 )

Ayrıca Vahiy 07:14 tarihinde nota bakın. İnsanlar büyük sorun gelir. Vahiy 7:14 içinde büyük sıkıntı , o da dedi Matthew 24:21 büyük sıkıntı .

Vahiy 07:14
14 Ve ben, Rabbim , Sen knowest ona dedi ki . Ve o bana dedi ki, Bu büyük sıkıntı içinde elde edilmiştir ve onlar , giysilerini yıkadı ve beyaz Lamb kan içinde .

kanıtı olarak bu 7:14 da beyanı ve Matthew 24:21 biz okuma arttıracak aynıdır Vahiy / Vahiy 6:12,13

Revelations 6:12,13
12 Ve o altıncı mührü açtı gördüm ve büyük bir deprem oldu ve Paz siyah saç çul gibi koyu, ve tüm ay oldu kan gibi oldu;
13 Ve gökteki yıldızlar yere düştü gibi incir ağacının meyve zaman güçlü bir rüzgar dayak onu küçük küçük meyve isinasambulat .

bunun Vahiy 6:12,13 yılında Matthew 24:29 aynı olduğunu söylüyor Not Matthew 24:30 ki İnsanoğlu , bu nedenle tohum (Matta 24:34 ) daratnan İnsanoğlu biridir geldiği söylenir büyük sıkıntı ya da büyük sıkıntı Halk magdaranas .

Ve napagtugma biz 6 markalar (Matta 24:29 cennet belirtileri ) ve 6 Trumpet (9 / 11 trajedi maç Vahiy kitabında Matthew 24:2,15 yerine getirilmesi ). Bu yüzden ( Sonuç düzeltebilirsiniz Prophecy yerine ) bu Vahiy kitabında 6 ve 7 trompet ) arasında 6 ve 7 mühür ) ve güçlü melek arasında melek (( bir İnsanoğlu .

Ne Vahiy 7:01 dört meleklerin eşittir ?

Revelations 07:01
1 Ve sonra ben dört melekler toprak, dört köşesinde üzerinde durduğunu gördüm bu toprak veya deniz üzerinde rüzgarın diye uzaklıklar yeryüzünün dört rüzgar , ne de herhangi bir ağaç üzerinde .

eşdeğer Matthew 24:31 olduğunu

Matthew 24:31
31 Ve o büyük bir trompet ile melekleri gönderir ve birlikte dört rüzgarlar onun seçer toplayacağımız , cennet bir ucundan diğerine .

Ve görüyoruz ki, dünyadaki bütün kabilelerden seçilen birlikte .

7:9,14 Açıklama
9 Baktım bu şeyden sonra , beğenirsin , her ulus ve tüm kabileler ve halklar ve dilleri gelen büyük bir kalabalıkla hiçbir insan sayısız , taht ve önce ayakta Kuzu , beyaz cüppeli dizilmiş öncesi ve avuç içi ellerinde ;
14 Ve ben, Rabbim , Sen knowest ona dedi ki . Ve o bana dedi ki, Bu büyük sıkıntı içinde elde edilmiştirVe onlar , giysilerini yıkadı ve beyaz Lamb kan içinde .

büyük sıkıntı için Vahiy 07:14 'de belirtilen Matthew 24:21 de büyük bir sıkıntı olduğunu

Matthew 24:21
21 o zaman için Orada büyük bir sıkıntı olacak, Bu şimdiye kadar dünyanın başlangıcından bu yana , ne de olduğu gibi hiç hiç olur.

Ve Matthew 24:15 ancak yürütülen mutlaka biz Mark 13:19,24 okumak içinde büyük sıkıntı yükünü gerçekleştirildiği değil, devletler için

Mark 13:19,24
19 Gün için pişman olacak, Bu yaratılış Tanrı şimdi , ne kadar hiç hiç olmak mahluk başından bu yana değildi gibi .
24 Ama o günlerdeBu sıkıntı sonra, güneş ve ay ona ışık vermeyecektir , karartılmış olacak

Ne görmek Take " o günlerde " büyük sıkıntı (Matta 24:21 ) Mark 13:19 burada sorun olduğunu.

büyük sıkıntı önce güneş, ay ve yıldızlar kararmış önce ne olur?

Mark 13:14,19,24,25,26
Ancak 14 Eğer ıssızlık ve iğrençtir görmek, Orada durup o ( okuyucu anlamak ), daha sonra dağlara kaçmak Yahudiye bulunmaktadır koymak siz olmamalıdır ;
19 O gün için ızdırap olacaktır, Bu yaratılış Allah'ın yarattığı başından bu yana değildi olarak şimdi, ve kadar ne olacaktır asla.
24 Ama o günlerdeBu sıkıntı sonra, Is ve ay ona ışık vermeyecektir , güneş karardı  
25 Ve yıldızlar gökten düşecek ve göklerin yetkileri olacaktır.
26 Ve sonra da adam bulutlarda gelen Oğul göreceğiz büyük güç ve görkemle .
 
Yeri sonra harabe bir sonraki paragrafta o gün sıkıntı sonra güneş, ay ve yıldızlar kararmış olacak diyor iğrençtir görmek büyük bir sıkıntı ortaya çıktı. Içinde " o günlerde " gelecek ki İnsanoğlu . Say ayet 26 de "AND" ve şöyle dedi: "AND" onun söyleyerek ait demektir.

Her zaman İsa hatırla tüm İsa götürecek bir nesil geçmek için söylemedim "dedi. Güneşin karanlık , ay ve yıldızlar ve büyük bir sıkıntı ve Oğul adam tek bir nesil içinde gerçekleşecek geliyor.

Mark 13:30
30 Size doğrusunu söyleyeyim , demek Bu nesil Geçmeyeceksiniz, Till tüm bunları .

tribulations

Rabbinin geliyor


İnsanoğlunun gelişi hakkında e-posta yoluyla bana sordu mu . Diye sordu : Ne " Luke 21:27 zamanında kelime " nedir?

O versiyonu kullanılmış Good News İncil ve böylece yazılıdır: O zaman İnsanoğlu bu , büyük güç ve büyük bir zafer ile bir bulut göreceksiniz içinde gelme . Luacs 21:27 Good News İncil

"zaman" güneş ve ayın karanlık anlamına gelir ve Luke 21:26 ilk paragraf yok yıldız . Biz Matthew 24:30 de Lord aynı ifadesi yer aldı.

Matthew 24:30 ( Good News İncil )
30 O zaman cennette İnsanoğlu işareti görünecektir ve tüm ülkeleri mananangis . Bu adamın bulutlarda , büyük güç ve büyük zafer ile gelen Oğul bakın. Matthew 24:30 Good News İncil

Hangi tanımlayan kelime " o "? Daha sonra güneş ve ay ve yıldız yok karanlık oldu. Matthew 24:29 bu paragraf sinunudang okuyun.

Matthew 24:29 Bu sıkıntı sonra, gökten yıldızlar ve evrendeki enerji sallamak güneş ve ay parlaklık , güz Darkened . Haber İncil İyi

dönem " zaman " Luke 21:27 de bulunur " sonra " (Matta 24:30 ) güneş ve ay ve gökyüzündeki yıldızlar yok karartmak için anlamını öylesine .

Nedir bu sıkıntı " önce güneşin ve ayın ve gökyüzünde yıldızlar yok karanlık sonra kelimenin anlamı " nedir? Matthew 24:29

İlk sürümü İncil Mark 13:24 de Lord benzer bir ifadesi yer aldı.

Mark 13:24
24 Ama o günlerde, sonra sıkıntı , Güneş ve ay ona ışık vermeyecektir , karartılmış olacak
25 Ve yıldızlar gökten düşecek ve göklerin güçler olacaktır.

Aynı zamanda İngilizce çeşitli versiyonları okuyun.
Mark 13:24
Yeni Uluslararası Sürüm (© 1984)
"Ama o günlerdeBu altın ardından, "' güneş ve karanlık olacak Ay ışığının vermeyecektir ;
Yeni Yaşam Çeviri (© 2007)
" O zaman, o günlerin acı sonra , güneş karanlık olacak, ay, ışık verecek

İngilizce Standart Sürüm (© 2001)
Ama o günlerdeBu sıkıntı sonra, güneş ve karanlık olacak Ay ışığının vermek istemiyorum,

Yeni Amerikan Standart İncil (© 1995)
"Ama o günlerdeBu sıkıntı sonra Paz VE karardı Will Not ITS Moon Light ver Will Be ,

Uluslararası Standart Sürüm (© 2008)
"Ama o gün şikayetinden sonra, ' güneş, ay ışığının vermek istemiyorum, karartılmış olacak

GOD 'S Word ® Çeviri ( © 1995)
"Şimdi, o gün sefalet sonra Paz karanlık dönecek , ay ışığı, vermeyeceğiz

King James Bible
Ama o günlerde , Bu sıkıntı sonra , güneş ve ay ona ışık vermeyecektir , karartılmış olacaktır

Amerikan King James Version
Ama o günlerde , Bu sıkıntı sonra , güneş ve ay ona ışık vermeyecektir , karartılmış olacaktır

American Standard Version
Ama o günlerde , Bu sıkıntı sonra , güneş ve ay ona ışık vermeyecektir , karartılmış olacaktır

İncil Temel Git
Ama o günlerdeSorun o zamandan sonra, güneş ve ayın karanlık ona ışık vermez , yapılacak

Douay - Rheims İncil
Ama o günlerde , Bu sıkıntı sonra , güneş ve ay ona ışık vermeyecektir karartılmış olacaktır.

Darby Bible Translation
Ama o günlerde , Bu altın , güneş ve ay ışığının vermeyecektir karartılmış olacaktır sonra ;

İngilizce Revize Sürüm
Ama o günlerde , Bu sıkıntı sonra , güneş ve ay ona ışık vermeyecektir , karartılmış olacaktır

Webster 's Bible Translation
Ama o günlerde , Bu sıkıntı sonra , güneş ve ay ona ışık vermeyecektir , karartılmış olacaktır

Weymouth Yeni Ahit
"O zaman, Ancak, altın , güneş ve karanlık olacak sonra Ay ona ışık tutacak etmeyeceğini;

Dünya İncil git
Ama o günlerde , Bu baskının ardından , güneş , ay ışığının vermek istemiyorum, karartılmış olacak

Young Edebi Çeviri
"Ama o günlerde , Bu sıkıntı sonra , güneş ve ay ona ışık vermeyecektir , karartılmış olacaktır
Falanj Matthew 24:29 Good News İncil çeviri bu sıkıntı "dan sonra bir deyişle " olduğunu söylemek o günlerde " (Markos 13:24 ), fakat aynı zamanda tanımlar " O günlerde dönem ? Eğer "( o günlerde ) Mark 13:24 , sözde " sıkıntı dan okuma yükseltirseniz içinde sıkıntı olduğu Mark 13 ayet 19 de yaratılışın başlangıcından bu yana ve biz İncil çevirisi okuyun.

Mark 13:19
19 Için O günlerde acı olacak, yaratılışın Tanrı şimdi , ne kadar hiç hiç olmak mahluk başından bu yana değildi gibi .
Mark 13:19
Yeni Amerikan Standart İncil (© 1995)
"O gün için sıkıntı bir zaman olacak vuku bulmadığı gibi yana geri Tanrı Eh, şimdi düzenlendi oluşturulması ve gitti asla.
King James Bible
O günlerde acı olacaktır İçin, Bu , ne olacak geri Tanrı bu sefer onto düzenlendi yaratılış gitmiş değil gibi .

Amerikan King James Version
O günlerde acı olacaktır İçin, Bu , ne olacak geri Tanrı bu kez düzenlendi yaratılış gitmiş değil gibi .

American Standard Version
O gün için sıkıntı olacaktırGibi orada indirdiği dan gibi henüz geri Tanrı Eh, şimdi düzenlendi oluşturulması ve gitmiş olacaktır asla.

Douay - Rheims İncil
Için o günlerde bu tür sıkıntılar olacaktır içindeOlarak , ne olacak geri Tanrı Eh, şimdi düzenlendi yaratılış gitti dan değildi.

Darby Bible Translation
O gün için altın olacaktır orada, ve beri geri olan Tanrı, Eh, şimdi düzenlendi oluşturma gitmiş gibi olmadı gibi olacaktır asla ;

İngilizce Revize Sürüm
O gün için sıkıntı olacaktırGibi orada indirdiği dan gibi henüz geri Tanrı Eh, şimdi düzenlendi oluşturulması ve gitmiş olacaktır asla.

Webster 's Bible Translation
O günlerde acı olacaktır için indirdiği gibi , ne olacak geri Tanrı bu kez düzenlendi yaratılış gitti dan edilmemiştir .

Dünya İncil git
O günlerde orada zulüm olacaksınGibi oraya gelen gibi henüz geri Tanrı Eh, şimdi düzenlendi oluşturulması ve gitti olmayacak.

Young Edebi Çeviri
O gün için sıkıntı olacaktır indirdiği gibi , ve henüz geri yaratılması Tanrı'nın düzenlendi , şimdi kadar gitti beri değil ;
Ne " baskı o günlerde " ve yoksul insanların varlık nedeni olur? Biz Mark 13:14-18 içinde okuma yükseltmek

Mark 13:14-18 Kutsal Kitap
Ancak 14 Eğer , kimsesizlik ve iğrençtir görmek Oradan ( okuyucu anlamak koymak siz olmamalıdır ), sonra dağlara kaçmak ayakta Yahudiye bulunmaktadır ;
15 Ve housetop yağsın değil , sözleşme ile evinde hiçbir şey almak ;
16 Ve alanına geri geri giysilerini almak.
17 Ama keder nangagpapasuso nangagdadalangtao ve o günlerde !
18 Ve kışın meydana gelmez dua edenler .

kimsesizlik kürek iğrençtir nedeniyle insanlar fakir olur, böylece . Bu nedenle olursa, karanlık gün sonra Luke 21:27 Good News İncil çeviri zaman içinde dönem "ve ay ve yıldız yok , harabe ve iğrençtir sıkıntı içinde sonra.

Ona göre kim bana cevap e-posta Bu soru , radyoda bir vaiz . cevap Matthew 25:32 Good News İncil onu için söylenir.

Matthew 25:32 ( Good News İncil )
32 O zaman, Matitipon onu her şeyden önce . Ayrı ayrı birbirinden onu pagbubukud koyun ve keçi bir çoban gibi .

e-postaya göre vaiz göre Luka 21:27 zaman içinde dönem " ,,, Matthew 25:32 aynıdır sorar. Bu yakın gerçeğe yalan olur . Beri dönem " zaman " Luke 21:27 içinde karanlığa güneş ve ay ve yıldız yok sonra gelir , süre dönem " zaman " Matta 25:32 içinde adamın oğlu ağıt anlamına gelir Matthew 25:31 bizim kababasa paragraf henüz .

Matthew 25:31 ( Good News İncil )
31 İnsanoğlu Kralı olarak , bütün meleklerin ve onun zarif luluklok tahtı ile birlikte gelir.

Bunun için Lie kapatmak için gerçeklik aynı zamanda gerçekleşmesi için , böyle bir yalan Satan ! E-posta olarak Ve , radyo vaiz o bilinmeyen zaman ve İnsanoğlunun varış tarihinden Matthew 24:36 yazılmış "dedi. Kabul ediyorum , gerçekten zaman İnsanoğlunun gelişi işareti ıssızlık ve iğrençtir yerine getirilmesi almak için bilmiyorum.

Çoğu aslında çim saha pansirang . bir alanda, henüz nabubunga , bitkilerinde yabancı ot çıkartırken . Ama nagkauhay ihmal sadece otların hasat pirinç tanelerini dökmeyen kadar olduğunu . Ve hasat , ot, saman kinakapitang için tahıl kesilmiş nagagapas eşlik ediyor. Dahil çimen saman ateşte yanmak .

Kim a.k.a. Isaiah 9:6,7 belirler Emmanuel ?

Bizi kim Emmanuel olduğunu bildirin. Anımsamak cesur mektuplar .

Isaiah 9:6,7
6 onto bize bir çocuk için, bize bir oğul onto erkeklere verilir ve doğar hükümet üzerine omzuna olacaktır: ve onun adını Wonderful denecek , Öğütçü, Güçlü Tanrı , Ebedi Baba, Prince of barış .
7 hükümetinin ve barış büyüme yoktur sonu , Davut'un tahtını üzerine olacaktır ve krallık , ve kurulması adalet ve doğruluk sağlamak için Şimdi sonsuza dek . Bu çaba Lord hosts taşıdı.

Görüntüdeki : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Yeremya 33:15,16
O zaman o günlerde 15 yılında, ve , ben pasusuplingin David Şube salih ; ve O adalet ve doğruluk yürütür arazi .
16 Yahuda kaydedilir O günlerdeVe Kudüs güvenle yaşamak zorundadır: ve bu isim adı verilir : Lord bizim dürüstlük .

Not: pasusuplingin sadece bir Şube .

Jeremiah 23:5,6
5 Hani gün, Lord der , gel Ben, onto David haklı bir Şube arttıracak kral ve anlaşma gibi ve o olacaktır saltanat akıllıca ve Yeryüzünde adalet ve doğruluk yürütür.
6 Onun günlerde Yahuda kaydedilmiş olacaktırVe İsrail güvenli bir şekilde yaşamak zorundadır: ve onun adını denilen olacak, Lord bizim dürüstlük .

Not: Sadece David Righteous Şube yükseltmek . pasusuplingin veya salih Şube zam ne zaman ?

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 mi ! O gün için harika, ki hiçbiri eskisi gibi değil : Daha sonra Yakub'un sorun sırasında ;ama olacaktır.
8 Ve o gün , der konak RAB , ben uzakta senden onun boyunduruğu kıracak ve ecek patlama senin tahvil ve o artık yabancılarla hizmet ;
9 Ama Rab onların Tanrı ve hizmet eder David onların kral , onları çıkaracağız.
21 ve Onların prens bunlardan biri olacaktır, ve onların vali bunların ortasında itibaren devam eder ; ve ben ona neden olur , o da üzerimdeki yaklaşım olacaktır: o kim bana yaklaşmaya cesaret için ? diyor.

Tanrı büyük dertte gün boyunca gelip Messenger ki hiçbiri eskisi gibi değil ?

Daniel 12:1,2
1 ve o zaman Michael ayağa eder , büyük prens kim senin insanların çocukları ve iyiliği için stand Eğer sorun bir zaman olacak, o Eğer bir ülkede bu yana olmadım O zaman , ve kadar o zaman kavmini , kaydedilmiş olacaktır olacak her bir kitap yazılmış .
2 Ve bunların çoğu o yerin toz içinde uyuyacağım uyanık , sonsuz hayat bazılarına , utanç ve sonsuz hor ve bazı ekledi.

Daniel 10:21
21 Ama siz , gerçeği Kutsal yazılmış söylemek ve onlara karşı bana herhangi bir yardım almadan , ama Michael sizin prens .

Isaiah 4:2,3
2 O gün güzel ve görkemli olacak Rabbin dalı , ve yerin meyve mükemmel olacak ve güzel onları İsrail kaçtı dikkat edin.
Zion bırakılır 3 pass , ve Yeruşalimde kaldı , kutsal, denir hatta her Kudüs'te yaşayan yazılmış:

İsa Michael bu yüzden asla büyük sıkıntı ya da sorun olmaktan. Biz İsa okumak söyledi.

Matthew 24:21
21 için Daha sonra büyük sıkıntı olacaktır o Şimdiye kadar dünyanın başından bu yana değildi olarak ve hiç olmaz .

Yeremya 30:7 ( gibi bir şey ), Daniel 0:01 () Hiçbir zaman Matthew 24:21 ( baştan oldu değil)

büyük sıkıntı bu nedenle dünyanın başından dedi hiç nadir değildir. Daniel 0:01 , henüz olmamış sorun aynı.

İsa " Michael İsa değildir yüzden meydana geldiğini olarak Daniel 0:01 Michael " yükseltmek için eşittir , anlam ayağa söyledi , onu tahmin etmek , görülmedi.

o Daniel 0:01 bu Michael sorun zamanında David diriliş ereksiyon olduğunu söylüyor öyle Jeremiah söyleyerek 30:7-9,21 artırmak sorun David ( Miguel ) sırasında unutmayın.

Genç adam Isaiah 9:6,7 Michael ve Michael ise yoktu İsa, İsa nedir?

Hezekiel 34:11-13
11 için Böylece Rab Tanrı der ki ; Bakın, ben , ben bile , benim koyun aramak ve onları arayacağız.
12 Ben , benim koyun ararlar bir çoban onun dağınık koyun arasında gün onun sürüsü gibi, bu yüzden onlar bulutlu ve karanlık gün içinde dağılmış olan onları her yerde teslim .
13 Ve insanlara sunacak ve karadan onları toplamak ve kendi topraklarında getirmek ve İsrail dağları üzerine besliyor, suyolları , ve tüm yerleşim Ülkenin yerleştirir.


İsa'nın Rab Tanrı . Baba'dan olduğunu . Kanıtlanmış !

Diriliş

Hepimiz dirilişi aasam vardır. Kim onu yine zam aramak değil midir? Ama kim ilk diriliş mi? Ve ne diriliş tür Tanrı'nın Oğlu gelişi zevk için ?

Biz 1 Selanikliler 4:14-17 içinde dirilişi hakkında bazı açıklamalarını okumak

1 Selanikliler 4:14-17
14 biz İsa magsisisampalatayang eğer için öldü ve tekrar yükseldi , bu yüzden de İsa uyku Tanrı onunla getirecektir.
15 Bunu söylemek için Rabbin sözü o biz hayatta onto Lord gelişi kalmalıdır onto Onları uykuya dalmıştı are engel olamaz .
16 Lord için kendini gökten bir not ile baş melek sesi ve Tanrı ve kozu ile inmek zorundadır İsa ölü ilk yeniden yükselecektir.
17 O zaman hayatta kim onlarla birlikte bulutlarda yakalanmış olacaktır kalır , havada ve Lord karşılamak için çok Lord bizimle sonsuza dek vardır.

dirilişi orada ruhsal veya litiral nedir? Ama önce biz archangel o geliyor ve kim olduğunu gibi olmadığını kontrol edin. Şuna diyor , ama archangel gelmemiş söyler sadece gökten not onu duyuyorum. Onlar iyi misin? Daniel 12:1,2 okuduğumuz

Daniel 12:1,2
1 Ve o anda Michael kaydedilir Kavminden çocukların iyi açılımıdır ve orada sorun bir zamanlar vardı hiç gibi bir millet o zaman o zamana kadar ve bu yana olacak büyük prens ayağa eder senin insanların , kitap yazılmış olacaktır her biri .
2 ve çoğu o yerin toz içinde uyuyacağım uyanık , biraz utanç ve sonsuz hor bazı için sonsuz yaşama ve .

Archangel Michael geliyor. 1 Selanikliler sadece gelmesi nedeniyle, iki katı olarak İncil diyor ölü yeniden 04:16 ve Daniel 12:1,2 archangel ayrı edemem. Vahiy 20:05

Spiritüel veya diriliş litiral emin Miguel sonucu varış ve kim - kim ilk kaldırdı ?

cevap espritual diriliş olduğunu . Ve ilk İsrail insanlar kaldırdı. biz Roma 11:7-8,15 okuduğum kanıt

Roma 11:7-8,12,15
7 Ne İsrail için arama o elde etmemiş , ancak atama ve kinamtam başkalarının yapmış :
8 göre , yazılı Tanrı onlara , uykuya ruhu verdi gözler görmedim ve kulakları bugüne kadar duymuyorum.
12 Şimdi, dünyanın zenginliği olarak düşerse , onlar da Yahudi , ne kadar daha kendi dolgunluk zenginlikleri olan kayıp ?
15 tanesi pagkakatakuwil dünyanın uzlaşmayı eğer için, Ne çok , ama bunları kabul ölü hayatı .

onlar görene kadar ve onlar uykuda veya ölü kalacağım gerçeği duymak Say paragraf 8 onları uykuya ruhu verdi, demek . Ve onlara ( v15 ) eşittir yeniden kabul ölü hayat veren .

Bu nedenle ilk büyük meyve olmak ya da insanlar İsrail yetiştirilir.

Revelations 7:4-8
4 Ve duydum sayısı, mühürlü olan 144.000 imzalandıİsrail çocukların her kabile için:
5 Yahuda kabilesi Of imzalandı on iki bin , Reuben on iki bin , Gad on iki bin oymağından kabilesi ;
6 Asher on iki bin , Naftali on iki bin , Manaşşe on iki bin oymağından kabilesinin kabile Of ;
7 Simeon on iki bin , Levi on iki bin , İssakaroğulları on iki bin oymağından kabilesinin kabile Of ;
8 Zebulun on iki bin , Joseph on iki bin , Benyamin oymağından kabilesinin kabile Of imzalandı on iki bin .

Revelations 14:1-5
1 Ve baktım , ve işte , Mount Zion üzerine Kuzu duran ve onu yüz ve 44000 ile onun adını ve babasının adını kendi alınlarının üzerinde yazılı .
2 Ve gökten bir ses duydum , çok suların sesi olarak, ve de büyük bir gök gürültüsü sesi : ve duyduğum ses harpçı onların Harps oynamak gibiydi :
3 Ve görünmek onlar nangagaawitan Yeni bir şarkı tahta , öncesi ve dört canlıları ve yaşlılar önce : ve kimse ama yüz şarkı öğrenebilirler 44000 , hatta olan toprak satın .
4 Bu kadınlar ile kirletti değildi , onlar bakireler dikkat edin. Ve gittiği her yerde Lamb takip 's . Bu adamlar arasında itibaren satın alınmıştır Tanrı ve Kuzu ilk meyveler.
5 Ve onların ağzından hiç yalan bulundu : Onlar kusursuz vardır.

Romalılar 13:11
11 Ve bu , zaman bilerek şimdi zaman uyku Awake geçerli: zaman inandı şimdi daha yakın bize daha Güvenliğiniz için .

Efesliler 5:14
14 O yüzden , diyor Uyanık sen travers ve ölüm arasında doğan , ve İsa sana ışık verir.

1 Corinthians 15:23,34,46
23 Ama her kendi durumunu, Mesih'in ilk meyve ; o zaman Mesih onun gelişinde .
34 Siz dürüstlük sonra uyandır Bazı Tanrı hiçbir bilgi sahibi için değil, günah , sana utanç bu hareket söylüyorlar.
46 ruhu ilk hakkında olmamakla birlikte, ama toprak , sonra ruhsal .

Bazı düşünebilirsiniz ki eti veya litiral veya fiziksel diriliş ilk diriliş sonra . Ama gerçek ben Rab İsa aşağıdaki öldü? Biz John 8:51 ve John 11:25,26 okuyun

John 8:51
bir adam sözümü tutarsanız 51 Sahiden, sahiden Ben size , demek ölümün asla görmek zorundadır.

John 11:25,26
25 İsa der ki ona , ben Diriliş ve yaşam Ben'im : ölmek sanki o bana , ama yine de yaşamak zorundadır iman ;
26 Kim yaşıyor ve bana die hiçbir zaman inanmaktadır. Sen inan ?

Ama yine de nasıl litiral ve fiziksel dirilişi olur biliyor zaman baş melek . Biz önceki paragraf.

1 Selanikliler 4:14-17
14 biz İsa magsisisampalatayang eğer için öldü ve tekrar yükseldi , bu yüzden de İsa uyku Tanrı onunla getirecektir.
15 Bunu söylemek için Rabbin sözü o biz hayatta onto Lord gelişi kalmalıdır onto Onları uykuya dalmıştı are engel olamaz .
16 Lord için kendini gökten bir not ile baş melek sesi ve Tanrı ve kozu ile inmek zorundadır İsa ölü ilk yeniden yükselecektir.
17 O zaman hayatta kim onlarla birlikte bulutlarda yakalanmış olacaktır kalır , havada ve Lord karşılamak için çok Lord bizimle sonsuza dek vardır.

onlar Lord ölmek değil , Mesih'e ilk artış öldü düşünüyorsanız ? Geri Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 Ve o anda Michael kaydedilir Kavminden çocukların iyi açılımıdır ve orada sorun bir zamanlar vardı hiç gibi bir millet o zaman o zamana kadar ve bu yana olacak büyük prens ayağa eder senin insanlar, kitap yazılır her biri .
2 ve çoğu o yerin toz içinde uyuyacağım uyanık , biraz utanç ve sonsuz hor bazı için sonsuz yaşama ve .

Bizi kim kitapta yazılı bildirin. Onlar mı ölü ya da diri ? cevap hayat. Oku Isaiah 4:2,3 okuduğumuz

Isaiah 4:2,3
2 O gün güzel ve görkemli olacak Lord şubeVe toprak meyve mükemmel olacak ve güzel onları İsrail kaçtı dikkat edin.
Zion bırakılır 3 pass , ve Yeruşalimde kaldı denilen , hatta kutsal Her Kudüs'te yaşayan yazılı ;

Kim Rabbinin dalı mıdır?

Jeremiah 23:5,6
5 Hani gün, Lord der , gel Ben, onto David haklı bir Şube arttıracak kral ve anlaşma gibi ve o olacaktır saltanat akıllıca ve yeryüzünde adalet ve doğruluk yürütür.
6 Onun günlerde Yahuda kaydedilmiş olacaktır ve İsrail güvenli bir şekilde yaşamak zorundadır; ve onun adını denecek Lord bizim dürüstlük .

Ne zaman Yahuda ve İsrail kaydedilir ? Peki haberci adını Tanrı gelmek nedir? Geri Daniel 12:1,2

Daniel 0:01
1 Ve o anda Michael ayağa ederEğer bir millet bu yana , senin insanların çocukların iyiliği için standlar büyük prens : ve sorun bir süre gibi Hiçbir zaman var o zaman , ve kadar O zaman kavmini teslim edilecektir at, kitap yazılmış olacaktır her biri .
2 Ve bunların çoğu o yerin toz içinde uyuyacağım uyanık , Bazı sonsuz hayata utanç ve sonsuz hor ve bazı ekledi.

sen dont Eğer Michael salih Şubesi .

Vaftiz çarmıha için Ruh'un vaftiz olduğunu .

Luke 12:50
Ancak 50 Ben, bir vaftiz geçmesi gerekecektir ve tamamlanıncaya kadar ne kadar sıkıntılı ben?

Mark 10:38
38 Ama İsa onlara , Ye ne siz sorun bilmiyorum "dedi. Mangakaiinom Ben içki bardağı musunuz? veya mangababautismuhan I vaftiz önce vaftiz ?

Oğlunun vaftiz olarak Tanrı'nın biz vaftiz edilir böylece .


Romalılar 6:4-6
4 Bu nedenle onunla vaftiz ölüm içine gömülü : biz de hayatın yeniliği içinde yürümek gerekir Mesih'in ölülerden Baba zafer tarafından bile büyüdü olarak öyle .
5 biz onunla ölümünün benzerlik beri varsa , biz de olacaksın bu yüzden onun kurtuluşu ile benzerlik için ;
6 İşte biz biliyoruz Bizim yaşlı adam ona , çarmıha gerilmiş olan vücudun sanık , tahrip edildi ve ne zaman ki we don't etkilemek daha günah ;

Koloseliler 02:13
13 ve ölü senin günahlarını iken, ve et uncircumcision , o onunla hızlandı indirdiği bütün günahlarımızın bağışlanması sahip ;

Koloseliler 3:1,2,3,9,10
1 Eğer Eğer Mesih ile yükseldi şeyleri yukarıda aramak nerede Tanrı'nın sağında Christ sitteth .
2 Set şeyden üzerinde sevgi değil şeylere yeryüzünde .
3 için Siz ölü vardır ve yaşam Mesih ile gizli Tanrı .
9 Lie değil birbirlerine ise yaptığı işlerle birlikte , yaşlı adam ertelendi
10 Ve siz Yeni bir karakter üzerine koymak hangi bilgide kendisine yaratılan imaj sonra yenilenir :

Efesliler 2:05
5 rağmen biz ölmüş bizim suçlarımızı yoluyla birlikte Mesih bize hızlandı edildi ( grace ye Göre) kaydedilir

Özetle, diriliş manevi oldu. Ve ilk Tanrı Tanrı'nın israil insanlar eşittir ev kaldırdı. Aynı diriliş Miguel de dirilişi o öldürüldü çünkü Lord ile çarmıha kabul etti.


1 Peter 4:17
17 için Allah'ın evi yargılamak başladığı zaman geldiniz ; ve önümüzde , ne de Tanrı'nın gospel uymayan ne olacak?

Romalılar 2:9,10
9 Tribulation ve ızdırap , adam her ruhun isteğini yerine kötülüğü , öncelikle , Yahudi ve ayrıca Yunanca ;
10 Ama şan , şeref ve barış iyi worketh her insana , Yahudi , ilk öncelikle , Yunan ve ayrıca :

Biz belirlemek 144.000 ve sayısız insan Vahiy 7 olsun, ruhu ( ölen litiral ) ya da olanlar et ve kan vardır.

Kendilerinden ne doğası nedir?

Vahiy 7:16,17
16 Bunlar olacaktır açlık artık , ne susuzluk artık , ne yapmak onlar güneş veya herhangi bir ısı vurmak ;
17 Lamb taht ortasında kendi çoban ve olacaktır olduğu için yaşamın su çeşmeleri papatnugutanVe Tanrı her gözlerini yaşları silecek .

Spirits ( litiral öldü) açlık ya da susuzluk değil midir? Ve ruh papatnugutan yaşam kaynak suyu mu?

John 6:35,54,55
35 İsa onlara , ben hayatın ekmek dedi : Bana öyle geliyor ki çıkar edecektir hiç açlık , o da bana eder asla susuzluk inandı.
54 bedenimi ve kanımı sonsuz yaşamı vardır içecekler yiyor KimVe ben son gününde onu çıkaracağız.
55 bedenimi için gerçek gıda ve benim kan olduğu gerçek içecektir.

Biz emin açlık ve susuzluk yok et ve kan ile insanların Rabbi et ve kan ile insanların diri diri söyledim çünkü değildir. onlar ölü (fiziksel , maddi , şehvetli litiral ) onlar ölümsüz eğer neden hayatın kaynak suyu verecek kaldırdı varsa ? Eğer görünür böylece hayatın ( litiral kaynak) İncil'in öğretim karşı yaşam değil, kan ve et sağlayan kaynak suyu .

Ne yaşam su kaynağı nedir?

Yeremya 17:13
13 Ya Rab , İsrail umut , bütün bu bırakmayacağım seni mahçup olacaktır. O kim bana yeryüzünde yazılmış , onlar terkedilmiş çünkü Lord , diri su çeşme .

John 7:37-39
son gün 37 yılında, bayram o büyük gün , İsa kalktı ve bağırdı , diyerek, Herhangi bir insan susuzluk, ona ben ve içki gelip izin verirsen.
38 O beni gibi kutsal , diyor iman dışarı karnına yaşam su ırmakları akacaktır olacaktır.
39 ( Ama bu söyledi diye Spirit , onu almak inanılıyor sayısı: Ruh için henüz verilmiş , İsa henüz kaliteli değildi çünkü .)

Papatnugutan inanç insanlar alacak Lamb yaşam çeşme suları anlamına gelir. Ve böylece de , onlar aç gitme ya da onun için susuz inanç onun et ve kan yoluyla insanları getirmek .

Açlık veya susuzluk onları beslemek için.

Mezmurlar 23:02
1 Lord benim çoban , ben edilir değil .
2 O taze mera beni pinahihiga ; O suyun yanında beni leadeth salon,

Hezekiel 34:14
14 iyi mera , ve İsrail yükseklik dağlar onların kat : Eğer onlar aittir edilecektir güdeceğim bir kat ve iyi yağ mera ettikleri İsrail dağları üzerine yem olacaktır.

Pinastol zaman aç ve susuz duygu doğal ve bir çoban için su öğle saatlerinde şüpheli yakın onları getirmek için güneşin ısı mabibilad yok. Mezmurlar 23:02

Tanrı halkının haberci durumu günümüzde de güneş veya herhangi bir ısı vurmak değil mi? (Not zatenkoyu)

Isaiah 49:8-10
kabul edilebilir bir süre içinde 8 Böylece diyor RAB , ben seni duydum, ve kurtuluş günü var sana yardımcı olmuştur : ve ben , ve seni koruyacak insanlar sana vermek , neden için dünya kurmak için ıssız mirasları miras ;
9 Diyerek onlar , ileri git bağlıdır , onlar karanlıkta, gösteriş kendinizi vardır. Onlar sokaklarda ve yemek tüm çıplak yükseklikleri onların mera olacaktır.
10 Onlar eder değil açlık , ne susuzluk , ne eder , ne de ısı Paz ; O için o onlara acıdığı , su kaynakları tarafından bile onlara rehberlik eder onlara önderlik edecektir.

Isaiah 42:6,7
6 Ben RAB dürüstlük içinde sana ve aradığınız senin elinde tutmak , ve seni tutmak ve insanlar sana vermek Ülkenin ışık;
7 kör gözler, hapse mahkûm çıkarmaya açmak içinVe onları karanlıkta hapishaneden otur.

Isaiah 61:1,2
1 Ruh Rab Tanrı bana bağlıdır ; Lord beni meshetti çünkü müjdeleyici vaaz alçakgönüllü onto ; o bana , esirleri için özgürlük ilan etmeye kalbi kırık iyileşmesi , gönderilen ve mahkumlar için cezaevi açık ;
Konfor bizim Tanrı'nın intikam 2 Rabbinin kabul edilebilir yıl ilan etmek ve gün, bütün bu ağlamak ;

Isaiah 11:1,2
1 Ve Jesse kök olmak ve onun kökleri verimleri bir şube görünür :
2 ve Spirit Rabbin ona , dinlenme eder bilgelik ve anlayış ruhu, avukat ruhu ve kudreti , bilgi ruhu ve Rab korkusu ;

Jeremiah 23:5,6
5 Hani gün, Lord der , gel ben , onto David haklı bir Şube arttıracak kral ve anlaşma gibi ve o olacaktır saltanat akıllıca ve yeryüzünde adalet ve doğruluk yürütür.
6 Onun gün içinde Yahuda kaydedilmiş olacaktır İsrail güvenli bir şekilde yaşamak zorundadır: ve onun adını denilen olacak, Lord bizim dürüstlük .

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 mi ! O gün için harika bir şeydir, hiçbiri eskisi gibi değil : Jacob başı derde bile zaman , ama olacaktır.
8 Ve o gün , der konak RAB , ben uzakta senden onun boyunduruğu kıracak ve ecek patlama senin tahvil ve o artık yabancılarla hizmet ;
9 Ama onlar , Rableri Allah'a kulluk eder ve sonların kral , ben onları çıkaracağız David .
21 ve onların prens bunlardan biri olacak ve onların vali bunların ortasında itibaren devam eder ; ve ben ona neden olur , o da üzerimdeki yaklaşım olacaktır: o kim bana yaklaşmaya cesaret için ? diyor.

Daniel 12:1,2
1 Ve o anda Michael, ayağa eder Kavminden çocukların iyiliği için standlar büyük prens ; Orada bir ulus beri orada sorun bir süre gibi Hiçbir zaman var o zamana kadar : ve o zaman kavmini , kaydedilmiş olacaktır kitap yazılır her biri .
2 Ve bunların çoğu o yerin toz içinde uyuyacağım uyanık , sonsuz hayat bazılarına , utanç ve sonsuz hor ve bazı ekledi.

Bu nedenle, Tanrı Yeremya 23:05 ve Jeremiah 30:9 olduğunu söylüyor haberci eyaletinde insanlar " büyüdü " gönderdi. Ama insanlar yapmak değil sadece , o Michael baş melek çünkü .

archangel böylece açlık ve susuzluk Tanrının sözünü için onlara rehberlik etmek . Daha önce, insanlar Tanrı Tanrı açlık söz vermiştir.

Amos 8:11
11 Hani gün Rab Tanrı der ki gel , ben , yeryüzünde bir kıtlık gönderecek değil ekmek bir kıtlık veya su susuzluk, ama Rabbin sözü duymaktan .

kötü çoban kaynak suyu gölgeli getiremez olursa, gerçekten günün sıcağında yandı.

kusuru olmaksızın Giyinme .

1 Corinthians 15:53
53 Bu rüşvet için dürüstlük , ve bu ölüm koymak olmalıdır ölümsüzlük koymak .

Ne ölüm ibibihis ?

Efesliler 4:14
24 ve Yeni bir karakter üzerine koymak hangi Tanrı dürüstlük ve doğruluk kutsallıkta oluşturulduktan sonra .

Yeni ne insanın dürüst nedir?

Galatyalılar 3:27
27 için Bütün bunlardan sonra Mesih ibinihis Milattan vaftiz oldular.

Nasıl Mesih'in vaftiz ?

Romalılar 6:3,4
3 Yoksa hepimizin Mesih İsa'yı içine ölümüne vaftiz edildi vaftiz olduğunu bilmiyoruz ?
4 Bu nedenle onunla gömülü ölüm vaftiz geçerek : biz de hayatın yeniliği içinde yürümek gerekir Mesih'in ölülerden Baba zafer tarafından bile büyüdü olarak öyle .

Brought sana İsa'nın ölümsüzlüğü tarafından ?

1 Timothy 01:10
10 Ama şimdi apaçık bizim Kurtarıcımız İsa Mesih'in görünerek , yapılır kim , ölüm kaldırıldı verdi ve gospel ile yaşam ve ölümsüzlük ışık getirdi,

kişi suçlu zaman ne olur tekrar gerçeği aldıktan sonra ?

İbraniler 10:26,27
26 eğer bilinçli suçluluk biz gerçeğin bilgisi, günah hakkında hiçbir fedakarlık kaybolmamış aldıktan sonra için
27 ama yargılamak için korkunç bir özlem ve yangın şiddet düşmanların yemesinden .

Hakim sumasampalaya Tanrı'nın Oğlu mu?

John 3:18
18 Kim ona mahkum olduğuna inanmaktadır ; O sadece begotten Tanrı'nın Oğlu adına inandıkları için iman zaten mahkum değildir .

ölürler mi?

John 8:51
51 Şüphesiz , şüphesiz Ben size , demek bir adam sözümü tutarsanız , o ölüm görüyorum asla teslim olmayacağız.

İsa'nın vaftiz yeniden doğdu ve onlar Tanrı'nın krallığını yapacağım mı?

John 3:3,11,12
3 İsa ona , Sahiden, sahiden ben sana dışında bir adam yeniden doğmak , Tanrı'nın krallığını göremez söylüyorlar "dedi.
11 Sahiden, sahiden diyorum sana , Bize konuşmak ve biz tanıklık gördük ; siz bizim tanık değil alırsınız.
12 Ben bunları dünyevi söyleseydim siz ben göksel şey söyleyeyim eğer , nasıl eder siz inanmıyor inanmak ?

1 Peter 1:3,23
3 Tanrısı ve Babası Rabbimiz İsa Mesih'in , onun büyük merhamet göre Blessed tekrar yaşayan bir umut ölümden İsa Mesih'in dirilişi aracılığıyla doğarlar
23 Oysa tekrar değil, rüşvet tohumu , doğdu ancak dürüst ve , Tanrı'nın liveth ve abideth kelime .

1 Peter 3:21
21 göre çok şimdi benzer kaydeder Hatta vaftiz , değil uzakta etin pislik , ama koyarak iyi bir vicdan cevap Tanrı doğru İsa'nın dirilişi aracılığıyla ;

Orada hayat devam mı ölü olarak kabul edilir ?

1 Timothy 05:06
6 Ama o zevk içinde liveth hayat ölü olmasına rağmen .

dürüstlük üzerine zaman nabihisan (1 Corinthians 15:53,54 ) suçlu olmamalıdır sen çünkü ...

1 Corinthians 15:55,56
55 Nerede, Ah ölüm , senin zafer ? Nerede, Ah ölüm , senin zafer ?
56 ölümün zaferi günahtır ; ve günah güç yasası şudur:

Biz 1 Corinthians 15:53-56 aynı ruhu okuyun

Romalılar 6:13,14
13 Ve de haksızlık aracı olarak günah için üye veriyorsunuz ; ancak verim kendinizi Tanrıya gibi ölümden hayatta Allah'ın salih araçları olarak üye .
14 için günah sahip olmayacaktır : Eğer Kanun kapsamında olmadığından ama zarafet altında .

İlk dirilişi bir melek ve şeytan igagapos gelecektir.

20:1,2,5 Açıklama
1 Ve ben bir melek gökten geldiğini görünce , uçurumun anahtar ve elinde büyük bir zincir sahip .
2 Ve Şeytan ve şeytan olan ejderha , eski yılan , ele geçirilen ve ona bağlı bir bin yıl ,
5 ölü dinlenme değil yaşamış kadar bin yıl . Bu ilk diriliş olduğunu .
melek Miguel bir sembolüdür.

Biz ilk diriliş için sonuç manevi rızık temin archangel gelmek üzere . ilk diriliş dirilişi litiral Daniel 0:01 anlatılan ikinci dirilişi indireyim Çünkü eğer . İlk zam (Vahiy 20:05 ) mutlu olduğundan ve ayrıca o kim ki Daniel 0:12 1335 gün ulaşılabilecek Blessed söylüyorlar. Biz okuyun.

Daniel 12:12
12 Blessed diye bekliyor ve bin 335 gün çıkar .

Yani 1 Selanikliler içinde 04:16 ve Daniel 0:01 ve Vahiy 20:05 biz emin olduklarından bir manevi diriliş .

Revelations 20:03
3 Ve o uçuruma ve kapamak içine dökme , onu o yere kapatılmış , bu ülkelerin aldatmaya gerektiğini , bin yıl kadar sonra ona biraz zaman geçersiz kılmak gerekir.

Şeytan bin yılı aşkın hapis olacak. Ama binlerce yıllık eşdeğer Peter göre nedir?

2 Peter 03:08
8 Ama , sevgili , arkadaş, bir şeyi unutma bir gün Lord bu kadar bin yıl ve bir gün bin yıl gibi.

Bin yıl bir gün eşittir. Ne bir gün olur?

Zekeriya 03:09
9 , lo için, taş ben Joshua önce , bir taş üstüne koymak yedi gözde : Hani ben heykeltraş kalemi bunların der konak RAB ve oyma edeceğiz Ben bir gün bu toprakların kötülük kaldıracaktır.

Zekeriya 14:07
Ama 7 olmak bir gün Lord bilinen, Gün değil , ne de gece : ama olacak , gece parlaklık güncellenmiştir.
8 pass O gün , o yaşam sular dışarı Kudüs'ten gideceğiz, doğu denize doğru Bunların yarısı ve bunların yarısı denize doğru : Yaz ve kış olur.
9 ve RAB olacaktır King tüm toprak üzerinde : O günde Rab bir, ve onun adı biridir eder.

İbraniler 04:07
7 mi Yine bir gün onu undiscriminated, Şimdi biraz zaman David şarkıları (as dedi söyledi sonra önce) , yani Şimdi Eğer onun sesini duymak eğer kalbin sertleşmesine etmeyin.

Yani bir gün şeytan yenmek zorunda olduğunu yapmalıdır. Ama bir gün sonsuza dek kalplerimizde anlamına gelir.

Şimdi, ikinci dirilişi hiç Daniel 0:01 da maç ? Lütfen bu maç. Allah'ın çağrısına kulak değil Çünkü bir gün Tanrı'nın sesini duymak için belirlediği pinahalagahan çünkü , sesi yine kınama büyüdü. İlk diriliş ise , Oğul sesini dinledim Tanrı'nın onlar " bir gün "kendi mezarlarından Tanrı'nın sesini duymak pinahalagahan çünkü sonsuza kadar ölmek değildir.

Biz birlik ve manevi rızık litiral söylemek 1 Peter 04:05 ve 10:42 Elçilerin bu hakim ve yaşam eşdeğer öldü için ikinci dirilişi iyi ve kötü .

1 Peter 04:05
5 hesap verecek onu ve ölü yaşayan yargıç hazırdır.

Elçilerin İşleri 10:42
Ami'y 42 Ve o bizi komuta insanlara vaaz ve tanık Tanrı tarafından Yargıç yaşayan ve ölü olarak atanır.

Nasıl manevi değil, şarta litiral bu diriliş ne olabilir?

John 8:51
51 Şüphesiz , şüphesiz Ben size , demek bir adam sözümü tutarsanız , o ölümü asla görmek zorundadır.

Lord açıkça ölüm sözünü yanlış tutmak asla söylemek ve Lord ölmüş, onun kelime değil mi tutulur dedi ?
Daniel 12:1,2
1 Ve o anda Michael bir millet o zaman o zamana kadar ve bu yana , senin halkın çocuklarının iyi temsil büyük prens : ve sorun bir süre gibi Hiç var ayağa eder kavmini , defterine yazılır her bir teslim edilecektir.
2 ve çoğu o yerin toz içinde uyuyacağım uyanık , sonsuz hayat bazılarına , utanç ve bazı için sonsuz hor .

Ne Paul hakkında sonsuz lanet parusahang dedi ?

2 Selanikliler 1:7,8,9
7 Ve üzgün dinlenme bizimle oldular vermeyi ne zaman Rab İsa ile gökten gücünün melekler yangın alev içinde,
8 Değil Tanrı nagsisikilala misilleme içino kim Rabbimiz İsa gospel değil itaat , Ve için :
9 Kim cezalandırılır sonsuz imha ile Lord varlığı ve gücünün yüceliğinden gelen .

Ayrıca ne Peter alev hakkında söyledi? onu yargılamak gününde mi?

2 Peter 3:7,8,10
7 Ancak aynı kelime gökleri ve yeri , depo edilmiş yangın , yargılama yapıldığı gün karşı saklıdır olmak dinsiz erkek ve imha .
8 Ama , sevgili kardeşlerim, bir konuda unutma bir gün bir bin yıl olarak Lord bir gün, bir bin yıl.
10 Ama bir hırsız olarak Rabbin gün kim O gün gökyüzü dönecektir büyük bir gürültü ile ve göklerin nesneleri ateşli ısı , toprak ve inşaat ile yere yakıldı çözülmüş olacaktır.

Aynı zamanda ne John, bin yıl yargılama yapıldığı gün ilgili Vahiy kitabında dedi , yangın ve yerin ve göğün ortadan kalkması ?

20:6,7,11,12,14 Açıklama
6 Mübarek ve kutsal o ilk diriliş olduğunu: Bu fazla güç yok ikinci ölüm , ama Tanrı ve Mesih'in ve rahipler olacaktır , ve onunla bin yıldır mangaghaharing.
7 Ve bin yıl yerine eğerŞeytan onun cezaevinden , boşanmak olduğunu
11 Ve ben büyük bir beyaz tahta gördüm ve orada oturdu, onun huzurunda , toprak ve cennet kaçtı ve onlar için bir yer bulundu.
12 Ve ben , büyük ölü ve küçük gördü , taht önce ayakta , ve kitaplar açıldı : başka bir kitap , hangi yaşam bir kitaptır açıldı ; ölü şeyler kitaplar yazılmış göre , yaptıklarına göre karar alındı.
14 Ve ölüm ve cehennem ateş göle dökme edildi. Bu ikinci ölüm olduğunu ateş bile göl.

Ne Rab İsa hakkında o dedi mi?

Matthew 25:46
46 Ve bu sonsuz azap girmek zorundadır : ama salih ebedi hayata .

John 5:28,29
28 değil Şuna : gelme kez Tüm mezar bulunmaktadır oldu sesini duyuyorum,
29 ve ileri girer , onlar iyi, onto yaşamın dirilişi yapmış ; ve onlar kötü , onto lanet bir diriliş yapmış.

Ve biz sadece 1 Selanikliler 4:16 ve Daniel 12 dönüş : 1,2

İbraniler 10:26,27
26 Çünkü kazara suç biz gerçeğin bilgisi, günah hakkında hiçbir fedakarlık kaybolmamış aldıktan sonra , eğer
27 ama yargılamak için korkunç bir özlemVe yangın yutmaya düşman bir şiddet.

gerçeği aldıktan sonra tekrar günah , onlara ateş etmeye hazır .

ölü kınama oluşacak paghihip 7 th trompet sonra .

Vahiy 11:18 
18 Ve ülke boğaz rahatsız vardı ve Öfkeni , geldi ölü zaman yargılanmak üzereVe ödül sen kürek senin görevlileri peygamberlerin verme süresi, ve azizler ve korku senin adın , küçük ve büyük, ve yerin yok yok .

ne yangın "başlıklı Yangın okumuştu belirlemek. "

Perşembe 17 Eylül 2009


Ben ve Baba biriz

John 10:30
30 Ben ve Baba biriz.


Şimdi görüyoruz ki, David Başmelek Michael gönderecek , bilmek değil, İsa . Yani İsa hiçbiri Baba başkası değildi. Ve İsa dedi ki: " Ben ve Baba biriz demek "onlar varlık İsa haline geldi. Biz John 10:38 ve John 14:10,11 okuyun

John 10:38
Ben Ama eğer , hatta o sizin iman bana 38 inanmıyorum çalışır: Siz de bildiğiniz ve inanıyorum Babam bana ve ben ona .

John 14:10,11
10 misin ki ben Baba ve Baba bana mı? Ben kendimi değil speak Size şunu konuşmak kelimeler: Ama Baba içimde yaşayan , eserleri yapar.
11 İnanın bana Ben Babam ve bana baba : ya da başka işler için de inan bana.

İsa zamanında , Oğul Tanrı ya da baba ile . Spirit , isim ve İsa Baba Michael verilen karakter olarak . İsa Miguel veya duymak bile Tanrı'nın Oğlu ölür sesi tanıması anlatmak gerektiğini söyledi. Miguel daha Babalar iyi daha fazla duymak duymak . Baba Yani tanığıdır. Bunun dışında , Baba gösterdi nasıl iyi bir Tanrı Oğlu . o da zor Tanrı açıklamak için değil , çünkü aksi takdirde insan ve Tanrı . İsa Miguel tinutularan bir insanlık . Ve İncil'in bir yasa dokunulmaz bile söylemek olduğunu Michael ve İsa Oğul Baba . Sadece gerçeği Tanrı'nın Oğlu yapılmıştır gerekli belgeleri alamaz Miguel sanlibutan.Ang geldi katılıyorum.

İbraniler 01:04
4 Bu melekler daha iyi oldu çekmek onlar daha mükemmel isim sonra .
Filipililer 2:9,10
9 Bu yüzden , Sovereign Tanrı ve O her isim yukarıda adı verildi ;
10 İsa tüm diz, göklerdeki ve şeyler yeryüzünde olan iluhod ismi ve eşya toprak altında

Elçilerin İşleri 04:12
12 Ve başka var kurtuluş olduğunu ; çünkü erkekler arasında verilen cennet altında başka isim, malın biz kaydedilmesi gerekir.

Bu pasaj dayalı anlamak şöyle dedi:

John 5:19
19 İsa onlara , Sahiden, sahiden Ben size , Oğul ama ne yapacağını Baba görüyor kendini bir şey yapabilirim ki "dedi ; Yaptığı her şey için , o da oğlu aynı şekilde yapar .

John 12:49,50
Kendimi 49 Konuşuyorum için değil, : ama babam bana gönderdi , bana bir emir verdi ne demek gerekir ve ne konuşmalısınız.
50 Ve biliyorum ki onun buyruk hayatı sonsuz , ben , bir speak in şeyler olduğunu biliyorum Baba dediği gibi ver bana , ben konuşmak.

Not:

Luke 10:20
22 Her şey teslim edilir ver bana Babamın : ve kimse bilir kimin oğlu , ama Baba, kim Baba Oğul dışında ve bu kimin oğlu için.

Matthew 16:27
27 İnsanoğlu için babasının görkemi onun melekleri , sonra eserlerine göre her erkeğin vermek ile yürürlüğe girer.

Biz bunu okuyun :

Matthew 20:26,27
25 Ama İsa ona onları denilen ve dedi ki, Ye ki onların üzerine öteki uluslar egzersiz hakimiyet yöneticileri ve bunların büyük olanları onlara yetkisini biliyorum.
26 , olamaz ama kim arzular büyük size hizmetçi olacaktır arasında olmak ;
27 Kim ilk sizin hizmetçi olacaktır arasında olmak istediği :

Emin tüm kulu olmak Babamız yaptıysam Hiç kendinizi sordu ?

Amin.

No comments:

Post a Comment