THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Catalan

Armagedón

Imatge de : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Què és el Armagedón i si això passa?

Revelació 16:12,13,14
12 I el sisè vessar la seva copa sobre el gran riu Eufrates ; i assecar les aigües del mateix, per preparar els reis des de la sortida del sol. 
13I vaig veure sortir de la boca del drac, i la boca de la bèstia , i la boca del fals profeta , tres esperits malignes , com granotes ;  
14Perquè són esperits dimoni, Que fan senyals, pinaparoonan ells Els reis de tot el món , a reunir-se a la batalla del gran dia del Déu Totpoderós .

Said en el paràgraf 14 que els esdeveniments de la batalla és el gran dia del Déu Totpoderós . L'esdeveniment que es diu en l'Apocalipsi 16:12,13,14 Llegiu també Jeremies 46:10

Jeremies 46:10
10 Pel dia és el Senyor, el Senyor de l'univers , un dia de venjança , per venjar dels seus enemics : i espasa devorarà i es saciarà , i es la seva sang :, per al Senyor , Senyor de l'univers amb ofrena al nord pel riu Eufrates . (Vegeu també Isaïes 13:1-22 i Joel 2:1-18 en la seva Bíblia )

Llegim en Isaïes 34:4-8

Isaïes 34:4-8
4 I l'exèrcit del cel seran desfets , i el cel serà com una espiral, i tot el seu exèrcit caurà com un full marcida a la vinya , i com una fulla de parra caiguda.
5Per a mi espasa ha begut al cel : heus aquí , es descendirà sobre Edom , i la gent del meu maledicció , a la justícia.
6L'espasa del Senyor és plena de sang, greix, amb greix, la sang dels xais i les cabres , el greix dels ronyons de moltons : Per a un sacrifici al Senyor a Bosra , i una gran massacre a la terra d' Edom .
7I els bous salvatges baixarà amb ells i els bous amb els toros, i les seves terres seran borratxos de sang, i el seu pols engreixada amb la grassor .
8 Per al dia de la venjança del Senyor , de l'any de la recompensa en una lluita a Sió .

Veure les similituds.

Apocalipsi 19:17-21
17Llavors vaig veure un àngel que estava en el dia, que va plorar en alta veu, comptant totes les aus que volen al mig del cel : Veniu i mangagkatipon la gran sopar de Déu ;
18 Perquè mengeu carns de reis , i la carn dels capitans , i carns de fortes , i la carn dels cavalls i muntar aquí, i la carn de tots els pobles lliures i esclau de l'home, i les petites i grans. 
19I vaig veure la bèstia i els reis de la terra , i els seus amfitrions , a unir-se a la batalla contra els muntant el cavall i contra el seu exèrcit.  
20 I va prendre la bèstia , i amb ella el fals profeta que havia fet davant ell , ipinangdaya que van rebre la marca de la bèstia , i adoraren la seva imatge : Els dos van ser llançats vius al llac de foc que crema amb sofre ;
21I els altres van ser morts amb l'espasa que surt de la boca d'ell a cavall, i totes les aus van ser ocupats pel seu contingut .

Ezequiel 39:1-6 , 17-21
1I tu , fill d'home , profetitza contra Gog , i digues: Això diu Jahvè el Senyor ; Heus aquí , jo estic contra tu , oh Gog , príncep sobirà de Mésec , i Tubal:  
2I et faré sobre , i entregat que , i els ingressos causa dels confins del nord ; i us portaré a les muntanyes d'Israel ;  
3I ferirà teu arc de la teva mà esquerra, i farà que les teves fletxes a la dreta.  
4Cauràs a les muntanyes d'Israel , tu i totes les companyies, i la gent amb vostè : Jo et donaré les aus rapinyaires de tot tipus, i les bèsties del camp per devorarte.
5Cauràs en camp obert , perquè jo he parlat, diu Jehovà el Senyor.
6 I I enviaré foc sobre Magog, I els que habiten amb seguretat a les illes : i sabran que jo sóc el Senyor.

17I tu , fill d'home , així ha dit Jehovà el Senyor : Parla a la forma d'ocells , i tota bèstia del camp , va reunir, i veniu ; reunir a vosaltres mateixos per tot arreu al meu sacrifici que em sacrifico per tu , amb gran sacrifici sobre les muntanyes d'Israel, i menjareu carn i beureu sang.  
18 Menjareu carn de fortes , i beure la sang dels prínceps de la terra, de moltons , de bens i cabres, de bous , tots ells animals engreixats .  
19 I heu de menjar greix fins que sigueu plenament, i la sang beureu fins a estar borratxo , del meu sacrifici que m'he sacrificat per tu.  
20 I sereu saciats a la meva taula , de cavalls i carros , amb els homes poderosos , i tots homes de guerra, diu Jehovà el Senyor.
21I posaré la meva glòria entre les nacions ; i totes les nacions meus judicis que he aplicat , i la meva mà que vaig fer amb ells.

Apocalipsi 20:7,8,9
7I quan els mil anys , Satanàs serà solt de la seva presó,
8I sembla que enganyar les nacions en els quatre racons de la terra, a Gog i Magog , per reunir a la batalla : el nombre dels quals és com la sorra del mar.
9I se'ns puja en amplada de la terra, i van envoltar el campament dels sants i la ciutat estimada : i baixar foc del cel, i va cremar la seva.

Quan assetjat campament dels sants i la ciutat estimada ?

Apocalipsi 11:2
2I fora del temple loobang s'ignoren , i no mesuren ; proporcionen per als gentils , i ells yuyurakang quaranta-dos mesos siudad sant.
Lluc 19:43,44
43Vostè ve per al dia, babakuran vostè que la fortalesa enemiga , i assetjar vostè, i vostè gigipitin banda,  
44I ilulugso a la terra , als teus fills dintre teu ; i no deixaran en tu pedra sobre pedra , perquè no has conegut el temps de la teva visitació .

Lluc 21:20
20 Però quan va veure a Jerusalem exèrcits , sapigueu llavors que la seva destrucció estava a prop.
Daniel 09:27
27I establir el seu pacte amb molts per una setmana : i la meitat de la setmana farà cessar el sacrifici i l'ofrena , i l'ala d' abominacions vindrà un destruïts, i fins al final, i s'ha estès pagkapasiya l'hostilitat destruïts.

Daniel 11:31
31I el grup es mantindrà per la seva banda, i es profana el santuari , fins a les parets i treure l'holocaust continu, i posen la abominació .
Daniel 12:11
11I des del moment en què l'holocaust continu és tret , i l'abominació , tindrà 1.290 dies.
Marca 13:14
14 Però vostè veu l'abominació de la desolació , allà no ha vestia ( el lector entengui ) , llavors fugir a les muntanyes estan a Judea ;

Quan enviarà Gog ?

Ezequiel 38:9,15,16,22
9I tu seràs ascendir , s'arriba com una tempesta, seràs com un núvol per cobrir la terra, vostè, i totes les companyies, i molts pobles amb tu.
15 I has de venir al teu lloc , dels confins del nord, Vostè, i molts pobles amb tu , tots ells a cavall, una gran companyia i un exèrcit poderós ;
16 I has de venir contra el meu poble Israel, com un núvol per cobrir la terra , passar en els darrers dies, que et portarà sobre la meva terra, que em coneixen dels països , quan jo sigui santificat en tu , oh Gog , davant dels seus ulls.
22I em barallo amb ell per la pestilència i amb sang, i Jo us faré ploure sobre ell, i el seu grup , i molta gent amb ell , la pluja molt fort, i pedres de calamarsa , foc i sofre.

Aquest és el mateix en Jeremies 04:13 i en el verset 22 d'Ezequiel 38 és la mateixa que en Apocalipsi 20:09

Jeremies 4:11,12,13
11En aquest moment es va dir que aquest poble ja Jerusalem , un vent calent de les altures en el desert cap a la filla del meu poble , no per ventava o netejar qualsevol :  
12 Un fort vent d'ells vindrà a mi : Ara vaig a dictar sentència contra ells. 
13En aquest cas , ha de venir com núvols, I seus carros com remolí : els cavalls són més ràpids que les àguiles . Ai ! perquè estem arruïnats .

Complex es troba en Jeremies 04:13

Deuteronomi 28:49-53
49 El Senyor portarà contra tu una nació des de lluny, des de l'extrem de la terra, com l'àguila, Una nació no wika'y entendre ;
50 Nació sembla brutal, no respecta la persona del vell, ni mostrar al nen :
51 I menjaràs el fruit del teu bèstia i el fruit de la teva terra , fins a la seva destrucció : que tracti així mateix de blat de moro no la teva , el vi o l'oli , la cria dels teus vaques , ni els ramats dels teus ovelles , fins que hagi destruït.
52 I que assetgen amb tu en tot el teu porta, Murs alts i fortificats Fins teu baixat, el que vostè espera , el seu país , i ell et assetgen a totes les ciutats al llarg de tota la teva terra, Tenint en compte el Senyor el teu Déu .
53 I menjaràs el fruit del teu propi cos , la carn dels teus fills i filles , que us va donar Senyor el teu Déu, en el lloc i d'emergència, Què et explotis pels seus enemics.

Habacuc 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid tu entre les nacions, i et miro i em pregunto meravellosament : per Jo treball un treball en el seu dia vostè no creu que si t'ho vaig dir.
6 Perquè he aquí, Jo aixeco als caldeus , nació cruel i apressada , que l'amplada de la terra, per la qual cosa Magari les morades que no són seves.
7 Són temuts i temibles els seus judicis i la seva dignitat procedeixen d'ells mateixos.

8 Els seus cavalls són més ràpids que lleopards , i més ferotges que llops nocturns , i la seva cavalleria de premsa amb orgull: Sí , els seus genets vénen de lluny ; de fugir , com un àguila llestos per menjar.
Isaïes 28:21

21 Perquè Jehovà s'aixecarà com a la muntanya de perazim , odia que, com la vall de Gabaon ; de fer la seva feina , la seva estranya obra, i papangyarihin la seva obra , la seva estranya obra.
Isaïes 29:14
14 Per tant he aquí, procedir a fer una obra meravellosa entre aquest poble , una obra meravellosa i un prodigi: i la saviesa dels seus savis perirà , i la comprensió del seu ésser prudent això.

Aquests són els quatre genets de l' Apocalipsi 6:2-8 raó per la qual el sol es va posar negre i la lluna es va posar com sang i les estrelles van caure a terra . Els quatre genets són quatre àngels en Apocalipsi 9:14,15

Apocalipsi 9:14,15
14Dient al sisè àngel amb una trompeta , Provoca els quatre àngels lligats en el gran riu Eufrates .  
15 I ungirded els quatre àngels , per estar llestos a temps, dia, mes i any per matar la tercera part dels homes.

La tercera de les persones que maten als quatre àngels van ser equivalents a un terç de les estrelles en Apocalipsi 12:4,7

Apocalipsi 12:4,7
4 I la seva cua arrossegava la tercera part de les estrelles en el cel i la terra ipinaghagis : i el drac es va aturar davant la dona donar a llum, per devorar el seu fill del seu naixement.
7 I va haver una gran batalla al cel : Miquel i els seus àngels lluitaven contra el drac , i va lluitar seus àngels ;

La guerra al cel en Apocalipsi 20:1-4 equivalent

Apocalipsi 20:1-4
1 I vaig veure un àngel que baixava del cel, amb la clau de l'abisme i una gran cadena a la mà.
2I va calar el drac , la serp antiga , que és el diable i Satanàs , i el va lligar per mil anys,
3I va llançar a l'abisme i va tancar , i ho va segellar sobre ell, que haurien enganyar les nacions , fins als mil anys , aleshores es necessita per derrotar el veto una mica de temps.  
4 I vaig veure trons , i hi ha nagsisiluklok ells , van donar sentències : i vaig veure les ànimes dels decapitats per causa del testimoni de Jesús, i per la paraula de Déu, i no adorar la bèstia ni a la seva imatge , i rep la marca en els seus fronts ni a les seves mans , i van viure i van regnar amb Crist mil anys.

Daniel 7:9,11
9 Vaig estar mirant fins que van ser posats trons , i un que va ser l'antic de dies es va asseure ; seu vestit blanc com la neu i els cabells del seu cap com llana neta ; seu tron flama de foc, i les rodes de foc ardent del mateix.
11 Vaig mirar en aquell moment a causa de la veu de les grans paraules que parlava la banya Jo estava mirant fins a la bèstia va ser morta, i van destruir el seu cos , i se li va donar a cremar al foc .

El Armagedón va succeir el 9 / 11 atacs terroristes a Nova York l'any 2001.

L'àngel en Apocalipsi 10:7 diu que :

Apocalipsi 10:7
7Però en els dies de la veu del setè àngel , quan estava a punt d'esclatar , a continuació, en última instància , el misteri de Déu , d'acord amb les bones notícies que va declarar als seus servents els profetes .

Va dir l'àngel ens portarà al Senyor Jesús va dir en Lluc 21:22 .

Lluc 21:22
22 Com que aquests són els dies de la venjança, que van complir amb totes aquestes coses estan escrites.

Va dir el Senyor ens portarà entre la sisena i la setena trompeta. El compliment de tot el que havia escrit quan això passa és en Lluc 21:20 que, d'acord als àngels : "Quan estava a punt d'esclatar , a continuació, en última instància , el misteri de Déu , d'acord amb les bones notícies que li va dir a als seus servents els profetes . " Apocalipsi 10:7

Lluc 21:20
20 Però quan va veure a Jerusalem exèrcits , sapigueu llavors que la seva destrucció estava a prop.

Aquest lloc en Lluc 21:20 és el Armagedón com va dir 20:7,8,9 Apocalipsi i altres passatges de la Bíblia que llegim .

 

La Dona i la Infància La


Imatge de : www.christianscience.org/
Woman.html


A continuació , l'examen del significat de la dona i el nadó en l'Apocalipsi , la guia de l'Esperit Sant, la Bíblia de nou explicar que vaig aprendre .

Apocalipsi 12:1,2,3,4
1I una gran senyal aparegué en el cel : una dona vestida amb el sol i la lluna sota els seus peus, i sobre el seu cap una corona de dotze estrelles ;  
2I que està embarassada, i ell va cridar , ho sento per què ser avorrit i difícil de suportar. 
3I una altra senyal va aparèixer al cel : i vet aquí un gran drac escarlata, que tenia set caps i deu banyes , i els seus set corones ulo'y .
4I la seva cua arrossegava la tercera part de les estrelles en el cel i la terra ipinaghagis : i el drac es va aturar davant la dona donar a llum, per devorar el seu fill del seu naixement.

La definició de la dona estan disponibles a 1 Tessalonicencs 5:3

1 Tessalonicencs 5:2,3
2Perquè vosaltres sabeu perfectament que el dia del Senyor és com un lladre en la nit .3Quan la gent diu, Pau i Seguretat, la destrucció sobtada llavors sobre ells, com els dolors a la dona embarassada ; i que de cap manera .

La dona es referia a la gran tribulació , per a la seva destrucció. I el que el Senyor Jesús va dir al respecte ? La resposta es pot llegir en Marc 13:14,19 .

Marc 13:14,19
14 Però vostè veu l'abominació de la desolació , allà no ha vestia ( el lector entengui ) , llavors fugir a les muntanyes estan a Judea ;
19 Per aquells dies seran de tribulació , com no va ser des del principi de la creació que Déu va crear, fins ara , ni mai passarà mai.

El sol , la lluna i els estels per a la dona ( Apocalipsi 12:1 ) és el mateix que dir en Marc 13:24

Marc 13:24
24Però en aquells dies, després d'aquella tribulació , el sol es fent fosc i la lluna no donarà el seu resplendor ,

Per tant , les dones són la profecia sobre la destrucció conjunta (Marc 13:14 ) gran tribulació (Marc 13:19 ) i senyals en el sol , la lluna i les estrelles (Marc 13:24 ) .

La definició de a Apocalipsi 12:4 es llegeix en Marc 13:25

Marc 13:25
25I les estrelles del cel, i se'ls poders del cel .

Daniel 08:10
10I va augmentar considerablement , fins l'exèrcit del cel, i part de l'exèrcit i les estrelles són llançats a terra, i les trepitjar .
Apocalipsi 12:5
5I va donar a llum un fill, que regnarà amb vara de ferro a totes les nacions , i el seu fill és segrestat per ser elevada a Déu, i fins a la seva tron.

Significa també llegeix en Marc 13, el paràgraf és de 26.

Marc 13:26
26I Llavors veuran el Fill de l' Home venint als núvols amb gran poder i glòria.

Després que el nadó hagi nascut , criat a Déu. L'equivalent en el llibre de Daniel .

Daniel 7:13,14
13Vaig veure a les visions nocturnes, i, vet aquí que ve amb els núvols del cel un com un fill d'home, i va arribar fins al Ancià de dies, i li van fer acostar davant seu .
14I li va donar poder i glòria, i regne, perquè tots els pobles, nacions i llengües li serviren ; el seu domini és domini etern , que mai passarà , i el seu regne no serà.

L'home nascut de dona és la receptora de la promesa del Senyor Jesús.

Apocalipsi 2:26,27,28
26I La victòria , i guarden les meves obres fins a la fi , jo li donaré autoritat a les nacions ;  
27I el regirà amb vara de ferro , com el tancament d'ampolles de terrissaires , així com jo vaig rebre del meu Pare :  
28I Jo li donaré l'estrella del matí.

Apocalipsi 3:21
21 La victòria , em pagkakaloobang va asseure amb mi al meu tron , així com m'envaeix , i em vaig asseure amb el meu Pare en el seu tron.

Jesús va tenir èxit. Per tant rebre de Jesús el regne és un altre jo.

Apocalipsi 12:7
7I hi va haver una gran batalla en el cel : Miquel i els seus àngels lluitaven contra el drac , i va lluitar seus àngels ;
L'equivalent de Apocalipsi 12:7 es diu en Daniel 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10I augmentat considerablement , fins l'exèrcit del cel, i algunes de les tropes i les estrelles va per terra , i les trepitjar .  
11 Sí, sí magnificada , fins i tot l'exèrcit del príncep , i es van emportar d'ell l'holocaust continu, i el lloc del seu santuari va ser tirat per terra.  
12I L'exèrcit li ha donat amb l'holocaust continu pel pecat , i va per terra la veritat, i fer la seva voluntat i prosperar .

És un fet que Michael , l'exèrcit del príncep. Llegir Príncep d'Exèrcit Algunes coses pel Llibre de Daniel i Apocalipsi

Apocalipsi 12:6
6I La dona va fugir al desert , on es va preparar un lloc de Déu, per la qual cosa ampuning 1260 dies.
El misteri de la dona té el significat següent : Una dona és igual a la gran dificultat experimentada l'any 2005 el naixement d'un home nena. La dona es va amagar en 3 1 / 2 anys entrant i sortint 15 setembre 2005 com la crisi financera mundial. Llegir La profecia complerta

 

Príncep d'Exèrcit


Imatge de : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Comencem a llegir Daniel 8:7-11

Daniel 8:5-11
5I si no recordo malament , vet aquí un boc venia des de l'oest per tota la terra, I no tocaven el terra : i aquell boc tenia una banya notable entre els seus ulls.
6I va venir fins al moltó amb dues banyes , que vaig veure de peu davant del riu, i va córrer ell en la fúria del seu poder.
7I el vaig veure que va arribar al costat del moltó , i ell es va indignar contra ell , i va ferir al moltó , i li va trencar les seves dues banyes , i el moltó no tenia poder per comparèixer davant ell, però el va enderrocar , sòl i el trepitjar , i cap llibre al moltó de la seva mà .
8I el boc es engrandir gran manera : i quan ell era fort, el gran banya va ser trencat , i en lloc de pel que sembla els quatre banyes notables cap als quatre vents del cel.  
9I a partir d'un d'ells va aparèixer una banya petit , que va créixer molt cap al sud, i cap a l'est , i cap a la terra gloriosa .
10I va augmentar considerablement , fins l'exèrcit del cel, i algunes de les tropes i les estrelles va per terra , i les trepitjar .  
11Sí , ampliada , fins que l'exèrcit del príncep, I va treure d'ell l'holocaust continu, i el lloc del seu santuari va ser tirat per terra.

Ens assabentem que el príncep de l'exèrcit lluitar contra el mascle cabrum. Però sabem per endavant quina és l'explicació de la visió de Gabriel .

Daniel 8:20,21,25

20 El moltó que has vist , amb dues banyes , que són els reis de Mitja i de Pèrsia .
21 I el boc és el rei de Grècia, I la banya gran entre els seus ulls és el rei primer.
25I en el seu camí l'engany que palulusugin a la mà , i ell es engrandirà en el seu cor , i la seva seguretat se li destruirà a molts : també s'aixecarà contra el príncep dels prínceps, Però serà trencat , encara que no per mà .

L'exèrcit del príncep també va ser príncep de prínceps . Recordeu, resistent al príncep de l'exèrcit és el rei o el regne de Grècia.

Qui el príncep per ajudar a la lluita per Gabriel el príncep del regne de Pèrsia i el príncep de Grècia ?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Però el príncep del regne de Pèrsia se'm va oposar vint dies: Però, vet aquí Miquel, un dels principals prínceps, vi per ajudar-meI em vaig quedar allà amb els reis de Pèrsia .  
14Ara he vingut per mostrar el que passa al teu poble en els últims dies ; La visió és per a molts dies encara.
20Després va dir, no sé per què em vénen a vosaltres ? i ara torno a la lluita a Prince of Persia : i quan vaig sortir , heus aquí , el príncep de Grècia vindrà.
21Però vaig a dir-te la veritat escrita en l'Escriptura, i sense que m'ajudi en contra , però el seu príncep Michael.

Ara, sense altres prínceps, sinó per ajudar a Michael Gabriel. Per tant , Miguel , el príncep de la guerra en el regne de Grècia. I per tant , Michael , l'exèrcit del príncep i el príncep de prínceps .

Daniel 11:2,22,31,34
2I ara us mostro la veritat. Aquí , dret encara tres reis a Pèrsia , i el quart serà molt més ric que tots ells : i quan estava fort amb les seves riqueses , que kikilusin tots contra el regne de Grècia.
22I ells es van per molt que es desbordarà davant seu , i la caiguda , sí, com un príncep del pacte.
31I el grup es mantindrà per la seva banda, i que van contaminar el santuari , fins a les parets i treure l'holocaust continu, i posen la abominació .
40I en el moment del final li makikipagkaalit el rei del sud, I el rei del nord s'aixecarà contra ell com una tempesta, amb carros i amb genets , i moltes naus, i va admetre la terra, i prendre i passar.

Daniel 8 tornem quan el fenomen climàtic seria, segur que coincidiran durant l'esdeveniment a Daniel 11 ?

Daniel 8:11,17
11Sí, sí magnificada , fins i tot l'exèrcit del príncep , i Va treure d'ell l'holocaust continu, i el lloc del seu santuari va ser tirat per terra.
17Vi després a prop d'on jo estava , i quan va arribar , jo tenia por i va caure a la cara : però ell em va dir : Entén , fill de l'home ; per a la visió és sobre el temps de la fi.

Qui el príncep venir durant els quatre reis en Daniel 11 que realitzen l'abominació de la desolació ( Daniel 11:31 ) durant el final ?

Daniel 12:1
1I En aquell temps s'alçarà Miquel, el gran príncep que es beneficien els fills del teu poble , i hi haurà un moment d'angoixa , com mai va ser des que hi va haver gent fins a aquest moment, i en aquest temps el teu poble serà lliurat , tots els que es escrit en el llibre.

Per tant , Miguel , el príncep que va ungir el futur segons el que s'ha dit en Daniel 9:24-27

Daniel 9:24-27
24Setanta setmanes estan determinades sobre el teu poble i sobre el teu santa ciutat, per acabar la prevaricació, i posar fi a la infracció, i expiar la iniquitat , per portar la justícia perdurable , i segellar la visió i la profecia , i ungir al santíssim .
25Coneix , doncs, i discernir , que des de la sortida de l'ordre per restaurar i edificar a Jerusalem amb el cap cobert serà de set setmanes i seixanta- dues setmanes : que es tornarà a edificar, amb carrers i les parets , fins i tot en temps difícils.  
26I després de les seixanta- dues setmanes tallar la coberta, i tindrà res, i destruirà la ciutat i el santuari del poble d'un príncep que vingui a la seva fi per la inundació , i fins a la fi serà la guerra, desolacions estan determinades.  
27I establir el seu pacte amb molts per una setmana : i la meitat de la setmana farà cessar el sacrifici i l'ofrena , i l'ala d' abominacions vindrà una destruïts ; i fins al final, i s'ha estès pagkapasiya l'hostilitat destruïts.

El príncep dels exèrcits que adorar ?

Josuè 5:14,15
14I ell va dir : No, però he vingut de l'exèrcit de prínceps del Senyor. Llavors Josuè, postrada a terra i va adorar , i li va dir : Què diu el meu Senyor al seu servent ? 
15Va dir el príncep de l'exèrcit del Senyor a Josuè : Treu-te les sabates en els seus peus , perquè el lloc que trepitges és santa . I Josuè així ho va fer.

Per què adorar Déu si no és el príncep dels exèrcits ? Si Déu , qui és ?

Símbols Revelat



Hi ha dos rellotges de sorra X X en l'estrella de David. La Creu de Crist és una fletxa que apunta cap a 12 del rellotge. Pare, Fill i Esperit Sant són el rellotge fletxes convertit en "un " a les 12:00 hores. Així , els dos rellotges de sorra s'estén tant als 12 Ha hores de temps que il.lustren sota. També XX és de 88, el nombre de les constel i el peix pagre gris 4 rodes giren a Ezequiel 10:13 . Si afegiu números de dalt a baix o d'esquerra a dreta la suma serà de 14 només. El nombre 14 es refereix a 14 generacions d'Israel en Mateu 01:17

Mateu 01:17 Així que totes les generacions des d'Abraham fins a David són catorze generacions , i des de David Bueno , l'estan duent a Babilònia , catorze generacions, i des de l'estan portant a Babilònia fins Crist , catorze generacions.



1 +2 +3 +4 +5 +6 = 21x4 = 84.
En Lluc 10:01 72 vegades altres. Altres 72 més 12 igual a 84 apòstols originals.
84 years/12months = 7 ( 7years/1week d'anys )
84 hores = 3 1 / 2 dia
42 mesos = ( 3 1 / 2 anys )


A quadres. Hi ha quatre estrelles imaginari de David. mira Clockwised en els dos números : 1, 3 i 5 del matí han triangle que apunta cap amunt , 1 , 3 i 5 de la tarda han triangle que apunta cap avall. L'ombra de les AM i PM són diferents.
Creu és un signe de la suma.


12 hores al " AM "es divideix en dues , 6 hores de foscor ( 12:00 -6 PM ) i 6 hores del dia (06 PM -12 : 00p.m. )
La direcció principal de l'estrella de David és amunt i avall, de manera que, si s'afegeix 1 i 6, 2 i 5, 3 i 4 la suma és 7, que és el nombre de Déu.

A continuació, si afegeix els números de dalt a baix o d'esquerra a dreta, la suma sempre és " 10 " , tot i que cada grup giraven les agulles del rellotge i el comptador .



10+10+10+10=40


Significat del número 40

# Quaranta dies per provar un fill de Déu. Va ser a aquest temps sense menjar ni beguda es consumeix.

* Quaranta setmanes perquè un nen al ventre . El moment ideal per a un naixement. Quaranta períodes de temps és el temps ideal per a qualsevol prova abans d'un naixement d'un fill o una nació es pot esperar.
* Jesús dejuni i va ser temptat en el desert. ( Mateu 4: 2, Marcos 1: 13, Lucas 4: 2)
* Jesús era a la terra durant quaranta dies després de la seva resurrecció . ( Ac 1, 3)
* Josuè reconèixer la terra 40 dies ( Números 14: 34) . Josuè 14: 7 Tenia 40 anys d'edat.
* Moisès era a la presència de Déu quan va rebre els deu manaments. ( Èxode 24: 18: 34: 28) Va viure fins als 120 anys d'edat. Va passar 40 anys com un príncep egipci , de 40 anys com a pastor i els darrers 40 anys a l'èxode .
* Elías dejunà després que ell es va escapar de la persecució . Va viure quaranta dies a la fortalesa del pa i l'aigua que va rebre d'un àngel. (1 Reis 19: 8)
* Noè va ser en la protecció de Déu, mentre que va ploure quaranta dies i quaranta nits . ( Gènesi 7: 12)
* Quaranta pestanyes eren la pena màxima. Deuteronomi 25: 3
* Ezequiel 4: 6, Ezequiel 29: 11
* Els reis elegits per Déu va regnar durant quaranta anys. David, Salomó.
* Una dona era impura per 40 dies ( 7 + 33 ) després del naixement d'un fill. ( Levític 12)

# Nacional. Quaranta anys d'una generació rebel després d'haver rebutjat una visita personal de Déu.

* Israel caminava pel desert abans d'entrar a la Terra Promesa . ( Números 32: 13)
* Quaranta anys després de Crist va ser rebutjat i crucificat (31 dC ) , el temple va ser destruït pels romans l'any 70 DC.
* Israel van menjar el mannà durant quaranta anys ( Èxode 16: 35)
* Així com els 13 jutges : 1. Israel sotmesos pels filisteus durant quaranta anys.
* 1 Reis 2: 11. I els dies que va regnar David sobre Israel van ser quaranta anys : set anys va regnar a Hebron , i trenta-tres anys va regnar a Jerusalem.

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Així és com "10 "es refereix a l'estrella de David ;



1 Reis 11:35 Però vaig a prendre el regne de la mà del seu fill , i el donaré a tu, les deu tribus.


Entrades:

Veure la fletxa ? Però el que vull dir és la pròpia creu és una fletxa. Aquí, podràs veure la fletxa a la creu a la imatge.

També podràs veure els peixos , els saldos , l'estrella de David i l'espasa. Hi ha 24 triangles. 42 triangles en tots els [ 12 ( combinacions de 2) i 6 ( de 4) i 24 ] 42 és del símbol en la Bíblia. 42 dies després que Jesús va ser crucificat es van al cel 42 generacions des d'Abraham fins a Jesús (Mateu 01:17 ) . A més, el número 24 és simbòlic en la Bíblia. Igual que els 24 ancians en el llibre de Apocalipsi .




Vista superior d'una piràmide




Triangles a la foto dalt són oposades als triangles a la imatge següent



Entrades:

Números grecs








La profecia complerta

Vegem el que Jesús diu sobre dos paràgrafs de la Bíblia ( Daniel 12:7 i Apocalipsi 10:7 ) que afecten la Vandalisme repugnant .

Lluc 21:22 Perquè aquests són dies de retribució, que van complir amb totes aquestes coses estan escrites.

El passatge en Lluc 21:22 és l'abominació desoladora que va parlar Jesús.

Apocalipsi 10:07 Però en els dies de la veu del setè àngel , quan ell estava a punt de cop, a continuació, en última instància , el misteri de Déu , d'acord amb les bones notícies que li va dir als seus servents els profetes .

Daniel 12:7 I vaig sentir l'home vestit de lli que estava sobre les aigües del riu, quan ell va aixecar la mà dreta i la mà esquerra al cel, i va jurar pel que viu per sempre ser un temps, temps, i mig temps , i quan van acabar de trencar en trossos el poder de la santa ciutat, totes aquestes coses va a acabar .

Paghambing hambingin , es refereix a un incident, l'odi abominació de vandalisme .

* Vandalisme , tan repugnant per llegir que " vandalisme "per dir això és " vandalisme " que donen lloc a "cap pedra a l'esquerra en la part superior d'ambdós ronyons "

A continuació es presenten els esdeveniments que es relacionen amb la dita de Jesús i dels àngels en Daniel i Apocalipsi .




Aquesta és la meva interpretació en Mateu 1:17 prop de 14 generacions. Quan s'afegeix a la dreta o cap avall els números de la resposta és 14. I quan a afegir també al mateix costat dels quatre grups, la resposta segueix sent 14. En Ezequiel 10:13 s'esmenta que les 4 rodes i que és com 88. 88 és el número de la constel (88 constel ) . El 88 es X 2 X o rellotge de sorra. El XX es veurà a banda i banda de l'estrella de David . Una X ( rellotge de sorra ) té 12 vegades més que veus a la imatge de dalt. Es diferencien perquè són la llum rodona i fosca 00:00 -6 : 00:00 a la foscor amb " AM " 06:00 -12 : 00pm de la llum a " AM "
Cal no confondre eh aquí hi ha una altra imatge.



Les diferències en la llum de " AM " i " PM " i va assenyalar que en el seu triangle. els números 1,3 i 5 de la " AM " ( a la dreta ) són triangulars cap amunt mentre que el 1,3 i 5 de la " PM " ( a la dreta ) té forma triangular cap avall. Veiem la llum del món avui en dia , el matí era amunt i avall de la tarda.

És encara es basa en Mateu 01:17 on he estat per a la correcta interpretació de la meva declaració. Decidit aquí que Babilònia va ser la 14 ª generació. El present i el passat ja no estan coberts per Babilònia ( Iraq ) a Israel. Però la Bíblia és anomenada Babilònia l'enemic de Déu. Per què anomenada Babilònia ( Apocalipsi 17), la gran prostituta ? I qui o què ?

Ell va ser el reconeixement d'una dona pel planeta Venus com estel del matí és el nom de la dona a Babilònia es diu l'estrella del matí " ( Isaïes 14:12 ) . La dona en el efa ( Zacaries 5:7-11 ) es pren a la terra de Sinar o Babilònia a la Bíblia Bones Noves , i la reina de la luxúria en Apocalipsi 17 eren dones. Mateu 01:17 diu sobre Babilònia , però s'ha produït la Babilònia a l'Apocalipsi és el final de la temporada.

Així va dir el Eclesiastès 3:15
15 succeït en el passat ha passat amb, i també s'han produït, i buscar a Déu de nou passat.

Haurà d'haver passat així , és clar. Així que el 14 generacions de Babilònia (Mateu 1:17 ) és només la repetició. Així que el kinatuparan avui en dia ?

Ella és una dona. El seu nom té 6 lletres, el cognom de soltera quan té 9 lletres i el seu cognom és ara de 6 lletres. 696 allà com si ell no ! 666 és el símbol bíblic només i no litiral .

Va ser líder d'un país com el president es va asseure a ( gener 20) 2001 . Daniel 9:20-27 és una menció de 490 anys si és també tipus de coses de nou com em diu en el Eclesiastès 3:15 de l'Argentina va començar el 1521 quan es va dur el cristianisme país Magallanes . I l'any 490 ª va ser el 2011 quan el 10 d'aquest any amb el número 696 està acabat. Però només fins l'any 2010 va entrar en el parany quan dos reis de Daniel 8 ( moltons ) es va fer amb el poder. Si Fernando Poe Jr i Joseph Estrada.

Té 24 senadors enfront de 24 ancians davant de Déu. Ha estat 24 des 1986 (Constitució de 1987) Per seure en el primer líder femenina d'aquest país. Per tant , va trucar a Daniel 4 juliol animals. El rei 10 ( Apocalipsi 17) va regnar fins a l'inici Emilio Aguinaldo de Ferdinand Marcos . I l'aparició de quatre monstres segueix viu ara novembre de 2008.

Aquesta dona és la seva nakapagtatak com 696 dies entre la mort i el funeral del Papa Joan Pau II , que va celebrar 3 1 / 2 anys des de 9 / 11 per començar a comptar 1.290 dies de Daniel 12.

Ara, en Eclesiastès 3:15 diu que passarà ha passat encara pel que és correcte dir que " la història es repeteix "

Ara, en Mateu 1:17 és que sabem Babilònia vi generacions 14 de David. Si no han identificat la Babilònia ( la gran prostituta ) de la declaració de 17 al número 14.

Aquesta dona imprès la seva marca 696 , el compliment de 666 , entre el dia de la mort del Papa Joan Pau II quan el país està sense llum. El 696 és de la seva data de naixement el 5 d'abril de 1947 fins del 2 fins 8 abril, 2005 ( mort i el funeral del Papa Joan Pau II ) . 58 anys multiplicar per 12 és igual a 696 mesos. A més del nombre del seu nom Glòria (6) Macapagal (9) Arroyo (6).

El dia del funeral del Papa Joan Pau II el 8 abril 2005 va ser un gran dia perquè és el compliment de la promesa de l'àngel en Daniel 0:11

Daniel 12:11 I des del moment en què l'holocaust continu és tret , i l'abominació , tindrà 1.290 dies.

Així que clarament l'inici del recompte de 1290 dies o anys 3 1 / 2 des de la erecció de l'abominació . Quan va començar ? Va començar el 9 / 11 atacs terroristes a Nova York i es va graduar en 2005.08.04 dia del funeral de PJP2 . Si comptem els dies transcorreguts des de 9 / 11 al 2005.08.04 tindrem 1305 dies. El 1290 és de 43 mesos. 2001.09.11 a 2005.08.04 és de 43 mesos també. En Apocalipsi 11:03 s'esmenta que en 1260 dies, de manera que des de 1305-1260 = 45 dies igual que en Daniel 12:11,12 que 1335-1290 = 45 dies també. Va passar el 9 / 11 va ser profetitzat per Jesús en Mateu 24:2 que cap pedra es queda ... I el combat 4 sobre 9 / 11 és equivalent a 4 àngels en Apocalipsi 9:14,15 i hora , dia, mes i any en Apocalipsi 9:15 és altre que el 2001.09.11 . Enterrat el Papa Joan Pau II a les 2:30 PM, en el moment de les 8:30 am a Nova York en el mateix dia en què prop de les 08:45 el 9 / 11 quan el primer avió va colpejar l'edifici del WTC .

La col.locació de l'etiqueta 696 es fa però no napigilan i va complir la profecia . Quan no hi ha llavors líder de l'església ha fet de la marca.

Paghihip va prendre la trompeta 6 º en el moment del Papa Joan Pau II.

Daniel 12:7 és un home jurar el seu jurament i va dir que després de 3 1 / 2 anys , després de trencar en trossos el poder del poble sant , totes les coses va a acabar . L'àngel de Apocalipsi 10 també s'aixeca com aquí a Daniel 12 i l'apartat Apocalipsi 10:7 favor " Però en els dies de la veu del setè àngel , quan ell estava a punt d'esclatar , a continuació, en última instància , el misteri de Déu , d'acord amb les bones notícies que va declarar als seus servents els profetes . " El millor és que estava més enllà de les meves expectatives. Tornem a Daniel 12:7 diu am després de 3 1 / 2 anys , ara , eh vaig dir en l'època del Papa Joan Pau II va prendre la paghihip de la trompeta sisena. Si, doncs, la trompeta paghihip 6è va començar el 9 / 11 atacs terroristes ( Ap 9:14,15 ) i va acabar el 8 abril 2005 dia del funeral del Papa Joan Pau II. Si dic sisè àngel del Papa Joan Pau II va tocar la trompeta es veu especialment afectat el que dic . Perquè quan abans tocava la trompeta 7 ( Benet XVI ) és en última instància , el misteri ( Ap 10:7 ) que diu en Daniel 12:7 és després de 3 1 / 2 anys. Daniel 12:11 diu que l'inici del recompte dels 1.290 dies o anys 3 1 / 2 des de la erecció de l'abominació de la desolació ( Kalapastanganang n Incomparable ) i va passar a 2001.11.09 atacs terroristes a Nova York.

Qui realment és el poderós àngel en Apocalipsi 10:1 ? Ell era l'arcàngel Miquel. Michael arribar a "temps "o de " oportunitat ", com diu en Daniel 12:1

I en aquest moment s'aixecarà Miquel, el gran príncep que està dret pel bé dels fills del teu poble , i hi haurà un moment d'angoixa , com mai va ser des que hi va haver gent fins a aquest moment, i en aquest moment en què es el teu poble serà llevat , tots els que s'inscriuran en el llibre.

Michael arribar a " temps " ( no va dir si durant o abans o després de l'abominació de la desolació ) , però va dir que durant el mateix. Va ser durant els quatre reis a Daniel 11. El període cobert pel quart rei de perdre el temps. I també cobert ( el quart rei de Daniel 11) el temps de l'abominació de la desolació .

Daniel 11:31,40
31 I el grup es mantindrà a la seva responsabilitat , i es profana el santuari , fins a les parets i treure l'holocaust continu, i posen la abominació .
40 I durant el final makikipagkaalit és ell el rei del sud, i el rei del nord s'aixecarà contra ell com una tempesta, amb carros i amb genets , i moltes naus, i va admetre la terra, i inundarà , i més tard.

Aquest partit profecia de Malaquies st. Si dic sisè àngel del Papa Joan Pau II va tocar la trompeta , Sempre, el Papa Benet XVI va ser potser també l'àngel setè a bufar la trompeta . Si la trompeta és de fins el Papa Benet XVI i que també va ser Petrus Romà ? Ell era l'arcàngel Miquel.

Miquel, el Fill de l' home Jesús indica . Mateu 24:15-21 ( veure també Lluc per comprendre més) diu que es produeixen veure l'odi que Vandalisme abominació però ignoren el que més hi ha en aquest moment. És també el moment en què Miquel, no? Mateu 24:21 diu que la pobresa extrema no és encara la vegada i mai més. Ara bé, si ho diu en Mateu 24:21 que ha passat , què passa amb Daniel 12:1 diu que " mai ha estat abans " ? Et refereixes a malament a Daniel 12:1 que si això va succeir l'any 70 DC així? Mai torni a passar que va dir en Mateu 24:21 diu. Només un recordatori que no es part passatges en Mateu 24:15 al 21 .

Prengui Nota : Si Lucas us plau llegiu , comprengui vostè a dir en Mateu 24:2 també està en Mateu 24:15 .

Com Michael es va convertir en el Fill de l' home ? Puc allargar ? Sempre , el seu pare , Jesús es va fer humà. Mitjans fill del Fill de l' home de Jesús. Però no " fills de la carn " fill és un bon exemple del que vull dir. Així com Crist es va convertir en la llavor d'Abraham segueix, Jesús el fill de Michael . Miquel, el Fill de l' home Jesús va ensenyar en Mateu 24, especialment.

Apocalipsi 13:5
5 I li va donar una boca que parlava grans coses i blasfèmies : i li va ser donada potència, autoritat per actuar quaranta-dos mesos.
Està en Apocalipsi 13:05 ( excepte Apocalipsi 11:2,3 ) és després dels primers 3 1 / 2 anys ( Apocalipsi 11:2 ) El proper 3 1 / 2 anys ( Apocalipsi 13:5 ) generarà el 7 de anys o setmanes ( Daniel 9:27 )

Bé, aquí és exactament 1.260 dies que la Bíblia diu. Em va dir amb una naitatak número 696 ( Glòria) entre el dia de la mort i el funeral del Papa Joan Pau II. Naitatak el dia del seu aniversari ( 5 abril 2005 ) perquè el primer dia amb la marca és 5 abril 2005 el primer dia. 6 abril , en segon lloc .... 2005 fins al 15 setembre 2008 º 1.260 dies. El 15 de setembre de 2008 han confirmat el col lapse de Lehman com el nagtrigger crisi financera mundial.

Lehman Brothers demanar protecció per fallida del Capítol 11 sobre 15 setembre 2008. Segons Bloomberg , els informes presentats davant els EUA Tribunal de Fallides del Districte Sud de Nova York ( Manhattan ) el 16 de setembre va indicar que JP Morgan Lehman Brothers Sempre amb un total de 138 $ mil milions de dòlars en "Reserva Federal dels avenços pels Estats Units. " Els avenços en efectiu van ser pagats per JPMorgan Chase pel Banc de la Reserva Federal de Nova York per 87 milions de dòlars en 15 de setembre i 51000000000 $ el 16 de setembre [ 15 ] .

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Comptar els anys de Daniel 9

1521 dC a 2011 dC (490 anys , escrit juntament amb Daniel )

1521+434+49= 2004 AD ( Any en què " nandaya " GMA )

1.521 + 434 = 1.955 dC (després de 7 anys d'independència d'Israel )

abans de 2008 +10 = 2018 ( 10 anys la 70 ª anys de la Independència d'Israel )

T0 2001 2011 ( 10 anys a partir de 9 / 11 atacs terroristes )

2011-2018 té un interval de 7 anys abans de l'any 70 º de la independència d'Israel.

2005- El príncep no ha perdut res ( naitatak a 696 )

2008 la crisi financera mundial

2004- a partir de 7 l'any passat de 490 anys.

2005: Any de la Redempció

Quin és el fet que 2005 és compatible amb dir bíblica ?

En Levític 25:9,10 per tant es pot dir :
9 Llavors vostè estarà al comandament de les persones deambulen per la trompeta de renom en el desè dia del th set mesos ; el dia de la redempció patutunugin la trompeta per tota la vostra terra.
10 I per complir amb els cinc i deu anys, i Vostè proclamar la llibertat a la terra a tots els que habiten a la terra
: És 's serà festa de jubileu per a vosaltres i cada un de vosaltres tornarà a la seva possessió, i cada un de retorn a casa seva.

1948, aquest any el 50è de la independència de Filipines i també revelen l'any de la independència (1948) de la nació d'Israel.

Daniel 9 ens remuntem uns 490 anys. Tingueu en compte que dividia l'any 490 ( 434,49 i 7) en tres. Perquè aquests 49 anys ? És a dir , al Levític 25:9,10 .

Introducció 490 anys a partir de 1521 com Magellan portar el cristianisme al nostre país.

1521+434=1955

1955+49=2004

Així que 50 anys a partir de juny de 1955 (set anys de la llibertat d'Israel ) va ser el 2005.

Si, doncs , l'any de 2005, l'any de la redempció ( Lev. 25:9,10 ) també li va dir a Isaïes 61:1,2

Isaïes 61:1,2
1 L'Esperit del Senyor reposa sobre meu , perquè el Senyor m'ha ungit per donar bones noves à els mansos , m'ha enviat a curar als trencats de cor ; a proclamar la llibertat als captius, i obrir la presó de la envoltant;
2 a proclamar any de gràcia del Senyor, I dia de la venjança nostre Déu, per consolar tots els que plorar

Així ho va dir Jesús sobre això ?

Lluc 21:22,28
22 Com que aquests són els dies de la venjança, que van complir amb totes aquestes coses estan escrites.
23 Ai dels nagdadalangtao , i en aquells dies ! perquè hi haurà gran calamitat a la terra, i ira en aquest país.

28 Però quan les coses van començar a succeir , va mirar cap amunt, i aixequeu la vostra cap, perquè prop de la teva redempció.

La prova que Michael David Hula

David Qui ?
Daniel 12:1
1 I va ser en aquest moment Aixecarà Miguel que gran príncep que es beneficien els fills del teu poble i hi haurà un temps d'angoixa, On no hi ha hagut des que hi va haver gent fins a aquest moment, i en aquest temps el teu poble serà lliurada, Cada un troba en el llibre.

Jeremies 30:7,8,9,21
7 ¿ ! perquè aquest dia és gran, Així res com això: llavors temps d'angoixa per Jacob però d'ella serà.
8 I en aquell dia , diu Jehovà dels exèrcits , jo quebraré seu jou de sobre tu, i els teus bons de trencament i que no serveixen més estranys ;

Aquí està la resposta :

9 sinó que serviran al Senyor el vostre Déu, i David seu rei, Em llevo ells.
21 I El seu príncep seria un d'ells, i seu governant serà d'entre ells, I jo li causa , i ell s'acostarà a mi : per a aquells que s'atreveixen a acostar-se a mi ? , Diu.

Si estudies bé, Jesús no és Michael. Per Michael, veuen entre ells, diu en el paràgraf 21. Diu en Mateu 24 que no han anat passant la gran tribulació , quan Miguel Jesús, Jesús va dir que l'error no està passant sempre , però, afegir mai més , va dir.

Vine entre els quals hi havia Miquel ?


Per exemple la religió entre la llavor d'Abraham . Testimoni ( profecia dels Papes de Sant Malaquies ) , l'església catòlica. I Miguel també declarar.

Tres Ciutat Principal

Israel, des de l'any 2000 aC Abraham
* Esperit- Un testimoni de Déu

Església Catòlica , des de fa 2.000 anys Senyor
* L'aigua- El Baptisme i afiliada a l'Església Catòlica Romana

Filipines - regal (present ) 2000 anys després de Jesús
* Sang- Fill de la dona en Apocalipsi 12

* Els tres units en el testimoni (si no completa aquests tres no s'acceptarà si es presenta com Miguel , el Fill de Déu )

1 Joan 5:8
8 Perquè tres són els testimonis, l'Esperit , l'aigua i la sang : i els tres estan d' acord.

Durant la durada de Miguel

Apocalipsi 6:12-17
12 I vaig veure quan va obrir el sisè segell, i hi va haver un gran terratrèmol, i el sol es va posar negre com tela de cilici una fosca , i la lluna sencera es va posar com sang ;
13 I les estrelles del cel van caure sobre la terra, com a fruit de la seva figuera isinasambulat fruita jove petits al batre un fort vent.
14 I els cels es van separar com si reserves un ofegat desesperat, i tot muntanya i tota illa es va remoure del seu punt de vista.
15 I els reis de la terra , i els prínceps, i els capitans , i els rics i poderosos , i tot servent i tot lliure , és nagsipagtago en coves i en les roques a les muntanyes ;
16 I els diuen a les muntanyes ia les penyes : CAED sobre nosaltres, i seguirem la teva cara a seure al tron, i la ira de l'Anyell :
17 Perquè es va arribar a la gran dia de la seva ira, I Qui pot resistir ?

En col locar els senyals en el sol , la lluna i els estels ?


Ageu 2:21-23 : " Parla a Zorobabel governador de Judà , dient : Jo faré tremolar el cel i la terra 22 I vaig a enderrocar el tron del regne i Jo destruiré la força dels regnes de les nacions i jo destruiré els carros i els que estan en ells i els cavalls i els seus genets es baixen cada un per l'espasa del seu germà. 23 En aquell dia , diu Jehovà dels exèrcits : Prendré oh Zorobabel , el meu servent , el fill de Salatiel , diu el Senyor i Faré de tu un segellPerquè hem triat ha dit Senyor dels exèrcits.

" Jo faré tremolar la terra i el cel " Ageu 02:21 és el mateix : "Jo panginginigin el cel i la terra "a Isaïes 13:13.

Destruïda la força dels regnes de les nacions ( Ageu 02:22 ) al 9 / 11 atacs terroristes a Nova York.
Així diu Isaïes 13:9,10,13
9 Aquí el dia de Jehovà ve, Tractes o Penes Cruels , tant amb indignació i ira ardent per convertir la terra en desolació i per destruir els seus pecadors d'ella.
10 Com que les estrelles del cel i de la parafernàlia de la mateixa no donarà la seva llum : el sol es fent fosc en la seva resurrecció i la lluna no donarà lloc a la seva llum.
13 Per tant , jo panginginigin el cel i la terra es mourà del seu lloc a la ira del Senyor dels exèrcits i el dia del ardor de la seva ira.

Ignorar el paràgraf 13 " el dia del ardor de la seva ira. "

El mateix diu en Apocalipsi 6 verset 17 perquè el gran dia va arribar de la seva ira , i qui es podria sostenir?


Què diria Jesús sobre això ?

Mateu 24:29 Immediatament després de la tribulació d'aquells dies és enfosquir el sol i la lluna no donarà el seu resplendor , les estrelles cauran del cel, i se'ls poders del cel .

És compatible amb la Revelació 6:12,13 . Per seguir llegint en Mateu 24 verset 30, el signe visible del cel és el Fill de l' home.

Mateu 24:30 I llavors apareixerà la senyal del Fill de l'Home al cel i llavors totes les famílies de la terra i veuran el Fill de l' Home venint sobre els núvols del cel amb poder i gran glòria.

Si tot i així, l'àngel en Apocalipsi 7:2-3 és el Fill de l' home.
I per tant, el Zorobabel , Ageu 2:23 diu a veure el segell és el Fill de l' home.

Cap altre lloc després d'un senyal del cel (Mateu 24:29 i Apoalipsis 6:12,13 ) i el següent i que mostra el senyal del Fill de l'home.

Nota :
Entre el sisè segell, la trompeta i la tassa de la ira és el senyal de la vinguda del Fill de l' home.


Quin és l'equivalent a quatre àngels en Apocalipsi 7:1 ?

Apocalipsi 7:01
1 I després d'això vaig veure quatre àngels en peu sobre els quatre angular de la Terra , que es dedueix dels quatre vents de la terra, no sigui que el vent bufi a la terra o el mar , ni sobre cap arbre.

L'equivalent en Mateu 24:31

Mateu 24:31
31 I ell enviarà els seus àngels amb gran veu de trompeta , i s'ajuntaran els seus escollits dels quatre vents , des d'un extrem del cel fins a l'altre .

I veure que els elegits de totes les tribus d'arreu del món junts.

7:9,14 declaració
9 Després d'això vaig mirar , i vet aquí una gran multitud que cap home innombrables , de totes les nacions i tribus i pobles i totes les llengües, que estaven davant el tron i la presència de l' Anyell , vestits de robes blanques, i palmes a les mans ;
14 I li va dir : Senyor , tu ho saps. I ell em va dir : Aquests indicadors es van obtenir en la gran tribulació, I van rentar els seus vestits, i blancs en la sang de l'Anyell .

La gran tribulació es refereix l'Apocalipsi 7:14 és també la gran tribulació en Mateu 24:21

Mato 24:21
21 A continuació, Hi haurà gran tribulació, Com no hi ha hagut des del principi del món fins ara, ni mai passarà mai.

Veiem l'harmonia dels paràgrafs següents.

Daniel 12:1
1 I el temps s'aixecarà Miquel, el gran príncep que es beneficien els fills del teu poble, i hi haurà un temps d'angoixa, que mai va ser des que hi va haver gent fins aleshores, I en aquest temps el teu poble serà lliurada, Tot el que s'inscriuran en el llibre.

Jeremies 30:7-9,21
7 ¿ ! per a aquest dia és gran, que no hi ha un altre com ell: Encara que el temps d'angoixa de Jacob , però n'hi haurà .
8 I en aquell dia , diu Jehovà dels exèrcits , jo quebraré seu jou de sobre tu, i els teus bons de trencament i que no serveixen més estranys ;
9 sinó que serviran al Senyor el vostre Déu, i David, el seu rei, a qui jo el ressuscitaré.
21 I el seu príncep serà un d'ells, i el seu governador procedirà d' enmig d'ells ; i jo li causa , i ell s'acostarà a mi : per a aquells que s'atreveixen a acostar-se a mi ? , Diu.

Joel 2:2,10,11
2 Dies de foscor i foscor , dia de núvols i foscor , com la propagació de l'alba a les muntanyes: Un poble gran i fort; Mai havia semblat, ni ho serà mai més després que, Per als anys de moltes generacions.
10 La terra tremolaran davant d'ells , els cels tremolaran : el sol i la lluna es va enfosquir , i les estrelles retraurà la seva resplendor;
11 I Jehovà serà la seva veu completa abans del seu exèrcit , perquè el seu camp és molt gran, perquè ell és fort que la seva paraula : pel dia de Jehovà és gran i molt terrible : i qui quedarà ?

Mateu 24:21,29,30
21 A continuació, Hi haurà gran tribulació, Què qual no va ser des del començament del món fins ara, I ni mai.
29 Immediatament després de la tribulació d'aquells dies és enfosquir el sol i la lluna no donarà el seu resplendor , les estrelles cauran del cel, i se'ls poders del cel:
30 I llavors apareixerà la senyal del Fill de l'Home al cel i llavors totes les tribus de la terra, i veuran el Fill de l' home venint sobre els núvols del cel amb poder i gran glòria.

En Malaquies 4:5,6 mira dient :
5 En aquest sentit, Jo us envio el profeta Elies , abans del dia gran i terrible del Senyor.
6HE seu papagbalikingloob el cor dels pares cap als fills i els cors dels fills cap als pares no sigui que jo vingui i fereixi la terra.

Malaquies 3:1
1 Heus aquí , jo envio el meu missatger i ell prepararà el camí davant meu i el Senyor a qui vosaltres busqueu vindrà sobtadament al seu temple i el missatger del pacte , a qui voleu vosaltres : Heus aquí que ve , diu el Senyor de els exèrcits.
2 I qui podrà suportar el dia de la seva vinguda ? i Qui podrà estar quan ell es manifesti ? perquè ell és com foc purificador i amb més gust.

Tornar a nosaltres :
03:02 Mal ", que es mantindrà " (quan apareix )
Apocalipsi 6:17 " qui es podria " ( ens amagues el teu rostre , seure al tron, i la ira de l'Anyell )


Elies li va dir a la 4:05 Malaquies és l'arcàngel de
1 Tessalonicencs 4:16 Perquè el Senyor mateix baixarà del cel amb aclamació , amb veu de arcàngel i amb trompeta de Déu i els morts en Crist ressuscitaran primer.

Jeremies 30:7
7 ¿ ! per El dia és una gran, Per que cap s'assembla a aquest: fins i tot el temps d'angoixa de Jacob , però n'hi haurà .

Jeremies 46:10
Per el dia és el Senyor, El Senyor de l' , dia de la venjança, Per venjar-se d' ell els seus adversaris : i l'espasa devorarà i es saciarà , i se la sang : per al Senyor, el Senyor de l'univers ha un sacrifici al nord pel riu Eufrates .

El paràgraf anterior es llegeix en general relacionats amb el " Dia del Senyor " i es diu " horrible dia gran i terrible ", com li va dir a Joel 2:31

© Copyright 2008


Això és una abominació , fins i tot vandalisme i la Guerra al Cel i el Armagedón ?

Imatge de : http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Guerra al cel , una abominació al vandalisme

Apocalipsi 12:4,7
4 I el seu cua arrossegava la terç de les estrelles en el cel i la terra ipinaghagis : i el drac es va aturar davant la dona donar a llum, per devorar el seu fill del seu naixement.
7 I va haver una gran batalla al cel : Miguel i els seus àngels lluitaven el dracI el drac i els seus àngels van combatre ;

Igual que Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 i va augmentar considerablement, per l'exèrcit del cel, i algunes de les tropes i les estrelles va per terra a, I les trepitjar .
11 Sí, ampliada , fins que l'exèrcit del príncep ; i Va treure d'ell l'holocaust continu, i el lloc del seu santuari va ser tirat per terra.

Ambdós en Daniel 11:31

Daniel 11:31
31 I el grup es mantindrà per la seva banda, i que es profana el santuari, Fins i tot les parets i treure l'holocaust continu, I posen la abominació.

Si durant el paguusapan cas, que succeeix durant el final . Daniel 08:17 i Daniel 11:22,40 . Aquest és el moment de l'arribada de Miguel Daniel 12:1

Vandalisme abominable - Armageddon

Daniel 7:10,11,21,22
10 Un incendi ferotge i sortia de davant d'ell : milers de milers li servien , i milions de milions assistien davant d'ell ; El jutge es va asseure , i els llibres van ser oberts.
11 Vaig mirar en aquell moment a causa de la veu de les grans paraules que parlava la banya Jo estava mirant fins a la bèstia va ser morta, i van destruir el seu cos, i es va donar a cremar al foc .
21 I vaig mirar , i que aquest banya feia guerra contra els santsI va poder més que ells ;
22 Fins al Ancià de dies vi, i la llei va ser donada als sants de l'Altíssim , i va arribar el moment que els sants van rebre el regne.

Aquest fenomen és el mateix en la Revelació 20:4,7,8,9,12

Apocalipsi 20:4,7,8,9,10,12
4 I vaig veure trons , i hi ha nagsisiluklok ells , va donar la condemnació , i vaig veure les ànimes dels decapitats per causa del testimoni de Jesús, i per la paraula de Déu, i la no adorar la bèstia ni a la seva imatge , i rep la marca en els seus fronts ni a les seves mans , i van viure , i regnar amb Crist mil anys.
7 Quan els mil anys , Satanàs serà solt de la seva presó,
8 i sembla que enganyar les nacions en els quatre racons de la terra, a Gog i Magog , per reunir a la batalla : el nombre dels quals és com la sorra del mar.
9 I va ser a l'amplada de la terra, i van assetjar el campament dels sants, i la ciutat estimada : i va baixar foc del cel , i els va tirar al foc.
10 I el diable que els enganyava va ser llançat al llac de foc i sofre, També on hi havia la bèstia i el fals profeta, i seran turmentats dia i nit pels segles dels segles.
12 I vaig veure als morts , grans i petits, de peu davant del tron, i els llibres van ser oberts , i un altre llibre va ser obert, el qual és el llibre de la vida : i els morts van ser jutjats d'acord amb les coses escrites en els llibres, segons les seves obres.

Satanàs en el setge de la ciutat santa és passar l'abominació de la desolació ? Aquesta una mica complicat. No obstant això, llegim en l'Apocalipsi 11:15,18

Apocalipsi 11:15,18
15 I el setè àngel va sonar , i tenia una veu forta des del cel, dient : El regne del món era en el nostre Senyor i el seu Crist : i regnarà pels segles dels segles.
18 I les nacions eren molt disgustat, i La seva ira vi, i el temps dels morts per ser jutjats, i el temps del premi - donant-li una pala teus servents els profetes i els sants, i temen el teu nom , petits i grans, i la destrucció de la destrucció de la terra.

La condemna dels morts es van produir en aquest període. Ara determinar si en Apocalipsi 20:9 és l'abominació de la desolació . Si tornem durant l'esdeveniment , va ser el dia de la condemna dels morts. Apocalipsi 20:12 . Si idèntics , ha de ser llegit com el setge de Satanàs ( Apocalipsi 20:9 ) en la sisena trompeta No ? . Què tant ? Es diu en Apocalipsi 11:02

Apocalipsi 11:2
2 I loobang fora del temple s'ignoren , i no mesuren ; proporcionen per als gentils , i La seva yuyurakang quaranta-dos mesos siudad sant.

També diu en Lluc 21:20,24

Lluc 21,20,24
Però el 20 quan va veure els exèrcits Jerusalem, sapigueu llavors que el seu destrucció estava a prop.
24 I cauran a fil d'espasa , i seran portats captius a totes les nacions , i Jerusalem trepitjada pels gentils , per complir amb els temps dels gentils .

I aquesta és l'abominació de la desolació ( Mateu 24:15 i Marc 13:14 ) que cap pedra es va deixar en ambdós ronyons. Lluc 19:43,44 . I també diu en Daniel 11:31 , 12:11 hora d'arribada de Michael i la resurrecció dels morts ( Daniel 12:1,2 ) per ser jutjats.

Prop de tres anys i mig, va dir en Apocalipsi 11:2 , que estigui ben explicada en Daniel 7 ?

Daniel 07:27
25 I parlarà paraules contra l'Altíssim , i durà a terme els sants de l'Altíssim , i pensarà en canviar els temps i la llei, i seran lliurats a les seves mans fins temps , i temps i mig temps.

Per tant, l'abominació de la desolació , el Armagedón i la guerra en el cel és semblant.

Etiqueta Trompetes i Bowl of Hate

Nosaltres determinem quin és el significat dels set segells , set trompetes i set copes de la ira de Déu. Abans de determinar en primer lloc el significat de les set trompetes . El dia de la trompeta o la trompeta en el dia de la qual diu en el verset 16 Sofonies 3 i començar a llegir en el verset 14.

Sofonies 1:14,15,16
14 El gran dia del Senyor és a prop, a prop de multa i pressa, fins i tot la veu del dia del Senyor ; el valent es cridarà allà amb amargor .
15 Aquest dia és un dia de la ira , un dia d'angoixa i de destret , dia de ruïna i desolació , dia de tenebres i foscor , dia de núvols i foscor,
16 Dia de la trompeta i l'alarma sobre les ciutats fortificades , i sobre les altes torres.

Trompeta
Nosaltres determinem quin és el significat dels set segells , set trompetes i set copes de la ira de Déu. Abans de determinar en primer lloc el significat de les set trompetes . El dia de la trompeta o la trompeta en el dia de la qual diu en el verset 16 Sofonies 3 i començar a llegir en el verset 14.

Sofonies 1:14,15,16
14 El gran dia del Senyor és a prop, a prop de multa i pressa, fins i tot la veu del dia del Senyor ; el valent es cridarà allà amb amargor .
15 Aquest dia és un dia de la ira , un dia d'angoixa i de destret , dia de ruïna i desolació , dia de tenebres i foscor , dia de núvols i foscor,
16 Dia de la trompeta i l'alarma sobre les ciutats fortificades , i sobre les altes torres.

Trompeta
Imatge de : http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Apocalipsi 08:07 Primera Trompetes
7 I el primer cop, i hi va haver calamarsa i foc barrejats amb sang, i la va tirar a terraI la tercera part de la terra va ser cremada, i La tercera part dels arbres es va cremar, I tota l'herba verda va ser cremada.

Trobem la definició per escrit dels profetes.

Joel 2:30,31
30 I I donaré prodigis al cel i la terra , sang i foc i columnes de fum.
31 El sol es convertirà en tenebres , i la lluna en sang , abans del dia gran i terrible del Senyor.

Ezequiel 38:22
22 i Jo barallo amb ell per la pestilència i amb sang, i faré ploure sobre ell, i el seu grup , i molta gent amb ell , la pluja molt fort, i pedres de calamarsa , foc i sofre .

Ezequiel 13:13
13 Per tant , així ha dit Senyor el Senyor , I a mi la partim amb un tempesta de vent meva fúria, I es procedirà a un desbordament de dutxa en el meu furor , i pedres de calamarsa amb enuig per consumir .

Apocalipsi 8:8,9 Segona Trompetes
8 I el segon àngel va tocar la trompeta , i com una gran muntanya cremant a foc va ser nabulusok el mar, i la tercera part del mar es va convertir en sang ;
9 i va matar un terç de les criatures al mar, La vida de Vista , i la tercera part dels vaixells van ser destruïts.

La llegim abans que ens Sofonies 3:14,15,16 itat llegir en el paràgraf 3.

Sofonies 01:03
3 Destruiré els homes i bèsties , destruiré els ocells i els peixos del mar, i ensopegant amb els dolents, i s'interromp l'home en la terra , diu el Senyor.

Trompetes Tercera Revelació 8:10,11
10 I va sonar el tercer àngel , i va caure del cel una gran estrella , cremant com una torxa, i va caure a la tercera part del riu, i les fonts d'aigües ;
11 I el nom de l'estrella es diu Ajenjo : i la tercera part de les aigües es va convertir en absenta ; i moltes persones van morir a causa de l' aigua , l'aigua amarga.

Qui begui l'aigua amarga i si això passa?

Jeremies 23:15,19,20
15 Per tant , així ha dit Senyor de l'univers sobre el profetaHeus aquí , jo els faig menjar absenta , i fer que l'aigua de fel , perquè dels profetes de Jerusalem és la impietat sortit en tota la terra.
19 Vegeu, La tempesta del Senyor, La seva ira , va sortir , fins i tot un remolí greus : que es va tirar sobre el cap dels impius .
20 La ira del Senyor , no tornarà fins que ho hagi fet , i fins que hagi complert els pensaments del seu cor : en els darrers dies el entendreu perfectament.

Jeremies 8:14,16
14 Per què quedar-se quiet ? muntar vosaltres mateixos , i entrem a les ciutats fortificades , i estarem en silenci allà, perquè posem el Senyor nostre Déu, i ens ha donat l'aigua de fel per beure, perquè hem pecat contra el Senyor.
16 La inhalació dels seus cavalls es va sentir des de Dan : la veu dels renills dels seus forts tota la terra tremola, Perquè ells van venir i van devorar la terra i que tot és , el poble i els que hi habiten.

Jeremies 9:15,16
15 Per tant , així ha dit Senyor de l'univers, Déu d'Israel : Heus aquí , jo els faig menjar , la gent, amb absenta , i donar-los aigua de fel per beure.
16 També els s'escamparà entre les nacions, A qui ni ells ni els seus pares han conegut , i Vaig a enviar a l'espasa , fins que els acabi.

Apocalipsi 8:12 Quarta Trompetes
12 I va sonar el quart àngel , i va ferir a la tercera part del dia, i la tercera fase de la lluna , i la tercera part de l'estrella, per enfosquir la tercera part d'ells, i que la tercera part del dia no ha de brillar , i així també la nit.

L'equivalent d'això és la foscor del sol, la lluna i les estrelles en Joel 2:9,10,11

Joel 2:9,10,11
9 Salten a la ciutat, corren sobre la muralla , pugen les cases, entren a les finestres com un lladre.
10 La terra tremolaran davant d'ells , els cels tremolaran : el sol i la lluna es va enfosquir , i les estrelles retraurà la seva resplendor:
11 i Senyor donarà la seva veu davant del seu exèrcitPer la seva camp és molt gran, perquè ell és fort que les seves paraules ; Per al dia de Jehovà és gran i molt terrible, I qui pot suportar ?

Sofonies 1:14 aquest partit sobre la veu del Senyor.

Trompetes Cinquena Revelació 9:2,8
2 I va obrir el pou de l'abisme , i va pujar fum del pou com el fum d'un gran lutuang de ferro ; i enfosquir el sol i el cel de fum a boxes.
8 I tenien cabells com cabells de dones, i les seves dents són com el lleó.

La cinquena trompeta es refereix a l'exèrcit , va dir Joel 2. Elevem Joel 1:6 Continuï llegint per Joel 2:1,2

Joel 1:6
6 Per a una nació que ha pujat a la meva terra , fort i sense número ; Les seves dents són les dents de lleó , i té tot just un gran lleó.

Joel 2:1,2
1 Toqueu el corn a Sió, I la veu d'alarma en el meu sant muntanya : que tots els habitants de la terra : per al dia de Jehovà ve, ja que és
2 Dies de foscor i foscor , dia de núvols i foscor , com la propagació de l'alba sobre les muntanyes : un poble gran i fort, mai va tenir alguna vegada per l'estil, ni ho serà mai més després que, fins als anys de moltes generacions.

La sisena trompeta és la mateixa també la cinquena trompeta. Quin és el significat dels quatre àngels lligats al costat del riu Eufrates , vegeu títol Babilònia i Profecia complerta

També va dir que la setena trompeta donat a Crist ia Déu en el regne del món.

Apocalipsi 11:15,18
15 I el setè àngel va sonar , i tenia una veu forta des del cel, dient : El regne del món es va convertir en el nostre Senyor, i del seu Crist : i regnarà pels segles dels segles.
18 i molt disgustat del país, i la teva ira vi, i el temps dels morts per ser jutjats, i el temps del premi - donant-li una pala teus servents els profetes i els sants, i temen el teu nom , petits i grans, i la destrucció de la destrucció de la terra.


Donar als regnes de Crist i la condemna dels morts van ser llegits en Daniel 7, durant la quarta bèstia.

Daniel 7:10-14
10 Un incendi ferotge i sortia de davant d'ell : milers de milers li servien , i milions de milions assistien davant d'ell ; El jutge es va asseure , i els llibres van ser oberts.
11 Vaig mirar en aquell moment a causa de la veu de les grans paraules que la banya ; Jo estava mirant fins a la bèstia va ser morta, i van destruir el seu cos , i se li va donar a cremar al foc .
12 I la resta dels animals , el seu poder se li treu : però , les seves vides van ser prolongades per un temps i un temps.
13 Vaig veure en les visions nocturnes, i, vet aquí que ve amb els núvols del cel un com un fill d'home, i va arribar fins al Ancià de dies, i li van fer acostar davant seu .
14 i li va donar poder i glòria, i regne, perquè tots els pobles, nacions i llengües li serviren ; el seu domini és domini etern , que mai passarà , i el seu regne no serà destruït.

Dir el verset 18 de l'Apocalipsi 11 vi la ira de Déu i la condemna d'entre els morts. Al principi de la nostra lectura de Sofonies 1 ( verset 14,15,16 ) diu que el dia de Crist és un dia d'ira ( Sofonies 01:15 ) així et podem determinar el significat de les set copes de la ira.

Jeremies 07:20
20 Per tant , així ha dit Jehovà el Senyor : Heus aquí , el meu enuig i la meva furor es vessarà al lloc, home i bèstia , i els arbres del camp, i el fruit de la terra, i no s'apagarà .

Osees 05:10
10 Els prínceps de Judà com nagsisibago eliminar els punts de referència ; abocaré el meu ira sobre ells , com l'aigua.

Les set copes de la ira de Déu en el dia de partits, com les set trompetes .

Bowl of Hate Déu

Imatge de : http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Apocalipsi 16:02 Primera Bowl
2 I el primer, i vessar la seva copa sobre el terra, i la ferida es va emmalaltir i els que han pesat marca de la bèstia, I adoraven la seva imatge.

Es diu que durant el vessament de la ira de Déu durant els animals salvatges. Qui és la bèstia, titulada Hi ha coses que llegir en el Llibre de Daniel i Apocalipsi i la profecia es va complir .

Amb la curació de les ferides encara ho fan ?

Jeremies 30:14,15
14 S'ha oblidat de tots els amants, que no et busquen ; perquè jo he ferit tu amb la ferida d'un enemic, Una sanció molt dura , per la grandesa del teu iniquitat , perquè els teus pecats van ser augmentats .
15 Per què plores per el seu dolor ? El teu dolor és incurablePer la multitud del teu pecat, perquè els teus pecats es van incrementar , he fet aquestes coses a vostè.

Salm 38:5
5 Els meus ferides estan estancats , i putokputok , degut a la meva ignorància.

Isaïes 01:06
6 Des de la planta del peu fins al cap no hi ha sanitat, però les ferides i contusions , i ferides de putrefacció: No es tanca, ni venudes, ni suavitzades amb oli d'home.

Apocalipsi 16:3 Segon Bowl
3 I el segon àngel va vessar la seva copa sobre el mar, i es va convertir en sang com de mort , i tota ànima vivent , fins i tot el mar estan morts.

El segon plat de la ira de Déu és el mateix en la segona trompeta és definicions. També vam llegir el llibre d'Ezequiel .

Ezequiel 38:19,20
19 Perquè en el meu zel i en el foc del meu furor he parlat , segurament en aquest dia tenen un gran tremolor a la terra d'Israel;
20 Així que els peixos al mar, I els ocells del cel, i les bèsties del camp, i tota serp que s'arrossega sobre la terra, i totes les persones estan sobre la terra, tremolaran davant la meva presència ; i les muntanyes seran i els llocs costeruts cauran , i tot mur caurà a terra.

La Ezequiel 38 es va utilitzar la primera trompeta , el que significa al mateix temps es produeixen.

Apocalipsi 16:4-7 ( Bowl Tercera )
4 i vessar la seva copa sobre el tercer dels rius i fonts d'aigua, i es van convertir en sang.
5 I vaig sentir l'àngel de les aigües dient : "Només tu, ara i en el passat , oh Sant, per als que aquest jutge ;
6 Perquè ells van vessar la sang dels sants i profetes, i els va donar la sang, és digne d'ells.
7 I vaig sentir l'altar deia : Sí, Senyor Déu Totpoderós , veritables i justos són els teus judicis.

La tercera copa de la ira és el mateix en la tercera trompeta. Es va utilitzar la trompeta l'apartat tercera explicació partits es va utilitzar el recipient tercer paràgraf.

Jeremies 25:15,16,32,38
15 Perquè així diu el Senyor Déu d'Israel, per a mi, Agafeu la copa de vi de la fúria de la meva mà , i la persona pren totes les nacions a les que jo us envio .
16 I es beu , i d'aquí cap allà , i estar boig, causa de l'espasa que jo els hi enviarem.
32 Això diu Jahvè dels exèrcits : Heus aquí , el mal anirà de nació a nació, i forta tempesta va ser ressuscitat d'entre els confins de la terra.
38 Ell ha abandonat el seu cau , com el lleó ; perquè la seva terra està desolada per la ferocitat de l' opressor, I a causa del seu ardent ira.

Isaïes 49:26
26 I jo els faig menjar que et van desposseir de la seva pròpia carn, i seran embriagats amb la seva pròpia sang, com amb vi : i tots els homes, perquè Jehovà el Salvador i el teu Redemptor, el Fort de Jacob .

Ezequiel 39:17,18,19
17 I vénen a tu , fill de l'home, així ha dit Jehovà el Senyor : Parla a la forma d'ocells , i tota bèstia del camp , va reunir, i ; reunir a vosaltres mateixos per tot arreu al meu sacrifici que em sacrifico per tu, un gran sacrifici sobre les muntanyes d'Israel, i menjareu carn i beureu sang.
18 Menjareu carn de fortes , i beure la sang dels prínceps de la terra, de moltons , de bens i cabres, de bous , tots ells animals engreixats .
19 I menjareu el greix fins que sigueu plenament, i beure la sang fins que sigueu borratxos , del meu sacrifici que m'he sacrificat per tu. ( Apocalipsi 19:17-21 i Sofonies 01:07 )

Apocalipsi 16:8,9 ( Bowl IV )
8 i vessar la seva copa sobre el quart dia , i el va donar a cremar els homes amb foc.
9 i la gent crema en calor extrem, i namusong el nom de Déu amb poder sobre aquestes plagues, I no es van penedir per donar-li glòria.

Significa que la gent de purificació. Però en canvi , refinar és maleït a Déu.

Malaquies 4:2
2 Però a vosaltres què temeu el meu nom sol de justícia amb la curació en les seves ales, i sortireu , i jugar- com vedells d' .

Malaquies 3:1,2,3
1 Heus aquí , jo envio el meu missatger , el qual prepararà el camí davant meu , i el Senyor a qui vosaltres busqueu , vindrà sobtadament al seu temple, i el missatger del pacte , a qui voleu vosaltres : Heus aquí que ve, Diu el Senyor de l'univers .
2 I qui podrà suportar el dia de la seva vinguda ? i que estarà en peu quan aparegui ? Perquè ell és com un foc purificador , i com més completa:
3 i Ell s'asseurà com un refinador i purificador de plata, i purificarà els fills de Leví, I paquets si s'escau com l'or i la plata , i oferiran al Senyor ofrenes en justícia .

El sol de la justícia es diu Estrella del Matí . Qui matí ?

Apocalipsi 22:16
16 Jo Jesús he enviat el meu àngel per donar-vos testimoni d'aquestes coses en les esglésies. Jo sóc l'arrel i el llinatge de David , l'estrella resplendent del matí.

Alguns podrien preguntar, no és Satanàs el Lucero del Alba escrit en Isaïes 14:02 ? Si us plau , llegiu l'apartat 4 d'Isaïes 14 en la traducció Bona Nova Bíblia. El paràgraf dient el següent : aquesta és una burla a dir. Po es burlen del matí paraula Babilònia.

Apocalipsi 16:10,11 ( Bowl Cinquena )
10 I el cinquè vessar la seva copa sobre el tron de la bèstia , i enfosquit el seu regne, I es mossegaven les seves llengües de dolor ;
11 i namusong que el Déu del cel a causa del seu dolor i les seves ferides, I ells es van penedir de les seves obres .

Succeeix en aquesta bèstia des del començament de la primera copa indica que un fenomen climàtic , una generació. El fosc del sol, la lluna i els estels marca la cinquena trompeta i la quarta es diu que han enfosquit el dia per l'exèrcit de llagostes i també coincideix amb ell per llegir abans que haguem escrit a Joel 2:9,10,11

Sobre la sisena copa d'ira , el mateix es llegeix la sisena trompeta a la definició titulat Babilònia.

Com a les set trompetes , el dany a la tercera part . Mitjans que es llegeix en Zacaries 13:08

Zacaries 13:8,9
8 esdevenir que en tota la terra, diu Jehovà , dues parts van ser tallades i morir , però la tercera va ser l'esquerra.
9 i Jo portaré la tercera part en el foc, i els fondrà com es fon la plata , i els tracten com or. Es concedirà la paraula en nom meu i jo els escolti : jo dic , el meu poble : i ell dirà : Jehovà és el meu Déu .

La tercera fase es purifiquen . Sobre la purificació , que tindrà lloc durant els animals salvatges que indica la quarta copa de la ira. Per tant , les set trompetes es produiran durant els animals salvatges.

Sobre la setena copa, llegeix la seva definició titulat : Babilònia

Ara podem determinar el significat dels set segells.

Marca
Imatge de : http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Apocalipsi 6:1-8 ( quart de la primera marca a marca )
1 Vaig veure quan l'Anyell va obrir un dels set segells, i Vaig escoltar que un dels quatre vivents, Qui va parlar com el so del tro : Vine .
2 I vaig mirar , i heus aquí un cavall blancI el que estava assegut al respecte, tenia un arc, i li va donar una corona, i ell ha anat bé, i tenir èxit.
3 I quan ell va obrir el segon segell, Vaig sentir el segon vivent, Dient : Vine .
4 i va arribar un altre cavall , cavall vermell, I el muntar a cavall aquí, va regalar la pau a la terra , i mangagpatayan entre si, i li va donar una gran espasa.
5 I quan ell va obrir el tercer segell, Vaig sentir el tercer vivent, Dient : Vine . I vaig mirar , i heus aquí un cavall negre: I el que estava assegut al respecte hi havia un equilibri a la mà.
6 i Vaig sentir com una veu d'entre els quatre éssers vivents dient : Un penic és una mesura de blat per un denari i sis lliures d'ordi, i no fereixen l'oli i el vi.
7 I quan ell va obrir el quart segell, Vaig sentir la veu dels vius quarta criatura dient : Vine .
8 I vaig mirar , i heus aquí un cavall groc, I es va asseure aquí amb la mort el nom, i el Hades el seguia ; . I se'ls va donar autoritat sobre la quarta part de la terra, per matar amb espasa, i la fam i la pesta , i les bèsties salvatges de la terra.

Di en el paràgraf 8 ells conferit autoritat sobre la quarta part de la terra, per matar amb espasa, i la fam i la pesta , i les bèsties cobdicioses de la terra.

A qui es refereixen ? Ells no es referien el ciclista quart, però amb els quatre genets . Això es coneix com les quatre resolucions en Ezequiel 14:21

Ezequiel 14:21
21 Perquè així ha dit Senyor el Senyor , Quant més quan jo enviï Meus quatre judicis severs sobre Jerusalem, l'espasa , i la fam i les bèsties salvatges , i la pestilència , per tallar l'home i la bèstia ?

Si notes, cada pilot tindrà tota criatura vivent que deia : Vine ! Faci'ns saber que els quatre éssers vivents.

Apocalipsi 4:6,7
6 I davant el tron pel que sembla amb un mar de vidre semblant al vidre , i enmig del tron, i al voltant del tron , quatre vivents plens d'ulls davant i darrera.
7 I La primera criatura era com un lleó, i la segona criatura semblant a un vedell , i la criatura tercer tenia cara com d'home , i la criatura quart era semblant a una àguila volant.

Els quatre éssers vivents que Ezequiel va veure això, són quatre querubins .

Ezequiel 1:4,5,10
4 I vaig mirar , i vet aquí , un vent tempestuós venia del nord, Una gran núvol amb un foc invaginació si mateix, i una brillantor voltant, i des de la meitat d'ella amb el metall brillant, del mig del foc.
5 i des de mitjà d' ella la figura de quatre éssers vivents . I aquesta era la seva aparença : hi havia en ells semblança d'una persona ;
10 Quant a l'aspecte de les seves cares , tenen aspecte d'un home , i quatre tenien cara d'un lleó al costat dret : I les quatre tenien la cara d'un bou a la banda esquerra , que quatre tenien cara d'àguila .

Les quatre criatures eren de la mitjana del vent tempestuós va sortir del nord. Sa Jeremies 23:19 i Jeremies 25:32 es disposa sobre la tempesta del Senyor. L'explicació del paràgraf dos es va utilitzar la tercera trompeta i la tercera copa de la ira de Déu. Lee com el vent tempestuós en Jeremies 30:23,24 .

Jeremies 30:23,24
23 Vegeu, La tempesta del Senyor , la seva fúria , un remolí de continuar : que es va tirar sobre el cap dels impius .
24 La ira del Senyor , no tornarà fins que els efectes, i fins que hagi complert els propòsits del seu cor ; en els darrers dies el entendreu complidament .

Llegim Jeremies 09:16 i Jeremies 25:32,28 es va utilitzar la tercera trompeta i la tercera copa de la ira.

Jeremies 09:16
16 També els s'escamparà entre les nacions, A qui ni ells ni els seus pares han conegut , i Vaig a enviar a l'espasa, Fins que els acabi .

Jeremies 25:32,38
32 Això diu Jahvè dels exèrcits : Heus aquí , el mal anirà de nació a nació, i forta tempesta va ser ressuscitat d'entre els confins de la terra.
38 Ell ha abandonat el seu cau , com el lleó , perquè la seva terra està desolat a causa de la ferocitat de l' opressor, I a causa de la seva ira.

També llegim Jeremies 49:36,37

Jeremies 49:36,37
I Elam és de 36 Puc portar als quatre vents des dels quatre racons del cel, I I els s'escamparà cap a tots els ventsI cap nació on els pàries de la Elam .
37 I faré que Elam davant dels seus enemics, i abans que busquen la seva vida, i jo porto malament sobre ells , fins i tot la meva ira, diu Jehovà el Senyor , i Vaig a enviar a l'espasa, Fins que ells.

Sa partit Jeremies 49:36,37 Jeremies 09:16 i Jeremies 25:32,38 . Així que sabem quin és el significat dels quatre vents.

Zacaries 6:1-5,8
1 I de nou em vaig alçar els meus ulls , i vaig mirar , i vet aquí va arribar quatre carros que sortien d'entre dues muntanyes , i les muntanyes eren muntanyes de bronze.
2 En el primer carro havia cavalls vermells, i el segon carro cavalls negre;
3 I el tercer carro cavalls blancs , i el quart carro cavalls canós.
4 Llavors em va respondre , i va dir a l'àngel que parlava amb mi, Quins són aquests, senyor meu ?
5 Però l'àngel i em va dir : Aquests són els quatre vents del cel, Que surten després de presentar-se davant el Senyor de tota la terra.
8 Llavors va cridar a mi, i em va dir, dient : Heus aquí , Vénen cap al nord nagpatahimik meu esperit al nord.
Els quatre carros eren quatre partit Rider ( en Apocalipsi 6) de les quatre marques. Per tant , els quatre genets significa quatre vents de la tempesta d'equivalents . Els quatre genets de Apocalipsi 6:08 que signifiquen . Els quatre genets van ser enviats en el dia de l'abominació de la desolació . Per seguir llegint en Apocalipsi 6:12 , el sol , la lluna i els estels són enfosquides per a que coincideixi amb Mateu 24:29 , Marc i Lluc 13:24,25 21:25,26 .

Ezequiel 5:2,9,12,13,14
2 A tu seràs part amb cremada de tercer foc al centre de la ciutat, quan els dies del setge es compleixen, I prendre la tercera part, i ferir amb l'espasa voltant, i una tercera part et posaràs de dispersió en el vent, i vaig a treure una espasa darrere d'ells.
9 I vaig a fer perquè no ho he fet , i encara m'agrada, Per a totes les seves kasuklamsuklam.12 La tercera part de tu morirà per la pesta, I per la fam que es consumeix al mig de tu, i una tercera part cauen per l'espasa al teu voltant , i La tercera part que es dispersen en totes direccions, I treure una espasa a favor de.
13 Així es la meva ira, i faré que la meva ira sobre ells, i em seran consolats : i sabran que jo, el Senyor va parlar al meu esforç, quan he aconseguit la meva fúria en ells.
14 I jo estendré la meva mà contra ells, i vaig a fer la terra en soledat i els residus, des del desert cap a Diblah , us ofereix unes habitacions : i sabran que jo sóc el Senyor.

En el verset 9 està dient que ell no ho havia fet i no fer el mateix. Si es fa això , per què encara es pot llegir el llibre de Apocalipsi ? Resposta , perquè en Ezequiel 5:9 i 6:8 Apocalipsi és un.

Els set segells , set trompetes i set copes de la ira de Déu es produirà al mateix temps , el dia de .

Joel 2:11
11 I Jehovà serà la seva veu completa abans del seu exèrcit , perquè el seu camp és molt gran ; A causa de fortes que les seves paraules; Per al dia de Jehovà és gran i molt terrible : I qui pot suportar ?

Mateu 24:22
22 I a menys escurçat aquells dies , cap carn seria salva ; més perquè l'elecció és el dia paiikliin.

Romans 9:28
28 Conduït pel Senyor La seva paraula a la terra, aquesta finalitat, i paiikliin.
29 I com Isaïes va dir abans, si no ens ha deixat una llavor que el Senyor de l'univers , hauríem estat com Sodoma i Gomorra era.

El que Pablo diu després d'escriure sobre Isaïes ? Hem après d'Isaïes.

Isaïes 10:22,23
22 Perquè encara que el teu poble d'Israel com la sorra del mar, una resta d'ell de tornada : el consum decretar vessaran de justícia.
23 Per a la destrucció, i decidida , la voluntat del Senyor , El Senyor de l'univers , enmig de tota la terra.

Sobre la destrucció està determinada per Isaïes. És això també es va referir a Pau ? Plantegem la lectura Romans 9:22

Romans 9:22
22 I si Déu estimava a revelar la seva ira i fer el seu poder , ha passat per grans sofriments en els vasos d'ira preparats per destrucció,:

Si la venjança és una salvació que també tindrà el Senyor.

Jeremies 33:14,15,16
14 Heus aquí que vénen dies , diu el Senyor, En el desenvolupament d'aquesta cosa bona que he la casa d'Israel, I la casa de Judà .
15 En aquests dies, i en aquell moment , jo pasusuplingin David un Renova de justícia, I ell farà judici i justícia en la terra.
16 En aquells dies Judà serà fora de perill, i Jerusalem viurà seguraI aquest nom serà anomenat : El Senyor la nostra justícia.

Qui és una branca de la justícia, es llegeix el títol : Qui determina àlies Isaïes 9:6,7 Emmanuel ? i titulat : Veu

Sobre la marca de cinquè i sisè de la marca i el capítol 7, per escrit el seu significat Dark Lluna i Estrella de la Jornada i Babilònia i Resurrecció. Al final dels set segells, trompetes i les copes de la ira , no són frases comuns.

08:05 Apocalipsi (set segells )
5 I l'àngel va prendre els encensers d'encens , i el va omplir del foc de l'altar, i va sobre la terra : i hi va haver trons , i veus, i llamps , i un terratrèmol.

Apocalipsi 11:19 (set trompetes )
19 I el temple de Déu obert al cel, i va veure en el seu temple l'arca del seu pacte, i hi va haver llampecs i veus i trons , i un terratrèmol i gran calamarsa.

16:18 Apocalipsi (set copes )
18 i hi va haver llampecs i veus i trons , i hi va haver un gran terratrèmol, Això mai va passar des de magkatao la terra, un terratrèmol d'intensitat molt forta , molt terrible.

Trobem declaracions similars d'Isaïes.

Isaïes 29:6
6 Va visitar Senyor de l'univers amb trons , i terratrèmols i gran estrèpit , amb tempesta i la tempesta, i la flama d'un foc abrasador.

Babilònia


Mateu 01:17
17 Així que totes aquestes generacions alternes des d'Abraham fins a David són catorze generacions alternes, i des de David fins a la transmigració a Babilònia , catorze generacions, i des de la transmigració - captius a Babilònia fins Crist són catorze generacions.

D' acord amb Mateu 1:17 , Babilònia vi a la 14 ª generació de David. I d'acord a 2 Reis 25:8,9,10 va cremar el temple i va enderrocar els murs de Jerusalem.

2 Reis 25:8,9,10
8 El mes cinquè, el setè dia del mes, que era l'any dinou del rei Nabucodonosor , rei de Babilònia va Jerusalem Adan el capità de la guàrdia, servent del rei de Babilònia.
9 i va cremar la casa del Senyor i la casa del rei, i totes les cases de Jerusalem , encara que totes les cases grans va cremar amb foc.
10 I es van trencar els murs de Jerusalem voltant, Tot un exèrcit dels caldeus , amb el capità de la guàrdia.

Molts passatges en l'Apocalipsi es pot llegir com el llibre dels profetes com Isaïes , Jeremies , Ezequiel i altres. En Apocalipsi 17 i 18 anys , llegir sobre Babilònia i llegir molts versets similars en Jeremies 50 i 51 el que significa en el llibre dels profetes que succeirà en el futur.

Preste atenció als paràgrafs següents.

Apocalipsi 18:24
24 I va trobar la sang dels profetes i els sants, i tots els morts a terra.

Jeremies 51:49
49 Pel que Babilònia enderrocat per la mort d'Israel, de manera que la caiguda de Babylon , van morir a la terra.

Lluc 11:49-51
49 Per tant també va dir que la saviesa de Déu, jo els enviaré profetes i apòstols, i alguns d'ells mataran i perseguiran ;
50 Per demanar aquesta generació la sang de tots els profetes, vessada des de la fundació del món;
51 De la sang d'Abel fins a la sang de Zacaries , que va morir entre l'altar i el santuari : sí , et dic, que es requereix d'aquesta generació.

Babylon li han fet bé. Llegim els altres apartats.

Apocalipsi 18:06
6 També doni el que et vaig , i s'augmenta a través de les seves obres : a la copa va ser pinaghaluan ipaghalo el contrari.

Jeremies 50:15,27,28
15 Crit en contra del seu voltant: que ella va accedir , i els seus baluards han caigut , els seus murs són abatuts ; perquè és la venjança del Senyor : venjar-se d'ell , el que va fer , fer amb ell.
27 Mata a tots els seus bous , deixar-los perquè baixin a la massacre ; Ai d'ells! per al seu dia ha arribat , el dia de la seva visita.
28 Escolta la veu dels de fugir i escapar de la terra de Babilònia , per declarar a Sió la venjança del Senyor nostre Déu, la venjança del seu temple.

D' acord amb el Senyor Jesús , quan arribi el moment de la recompensa ?

Lluc 21:20-26
20 Però quan et vaig veure exèrcits Jerusalem, Sap que la seva destrucció estava a prop.
21 Llavors els de Judea , fugin a les muntanyes, i dins de la ciutat van sortir , i en el camp no ha d'entrar a la ciutat.
22 Com que aquests són els dies de la venjança, que van complir amb totes les coses escrites.
23 Ai dels nagdadalangtao i criant en aquells dies! perquè hi haurà gran calamitat a la terra, i ira en aquest país.
24 I cauran per l'espasa, I portar captius a totes les nacions, i Jerusalem trepitjada pels gentils, per complir amb els temps dels gentils .
25 I hi haurà senyals en el sol i la lluna i les estrelles , ia la terra angoixa del país, que matitilihan per el so del mar i el surf;
26 homes per la por i l'espera del que vindrà sobre la terra : per mangangatal els poders del cel .

Llegim la mateixa predicció del profeta Isaïes.

Isaïes 13:10,13,15,18,19
9 Vegeu, el dia de Jehovà ve, cruel , tant amb indignació i ira ardent , perquè la terra desolada, I d'allà per destruir els pecadors de la mateixa.
10 A les estrelles del cel i de la parafernàlia de la mateixa no donarà la seva llum : el sol es fent fosc en la seva resurrecció , i la lluna no farà que la seva llum.
11 i Vaig a castigar al món per la seva maldat, I els impius per la seva iniquitat , i faré l'orgull dels superbs , i posarà sota la altivesa dels terribles.
12 I faré un home més preciós que l'or fi , l'home que més que l'or fi de Ofir .
13 Per tant , Jo panginginigin el cel i la terra es mourà del seu lloc a la ira del Senyor de l'univers, i el dia del ardor de la seva ira,
14 I serà , com el cabirol , i com les ovelles que ningú pren cap amunt : Déu els cada un del seu propi poble , i fugir cadascú al seu propi país.
15 Tot el món serà traspassat ; i cada un cauran per l'espasa.
16 El seu nadó està en trossos davant dels seus ulls: Les seves cases seran saquejades i violades les seves dones .
17 Heus aquí , vaig a suscitar contra ells als medes , que no serà el que es refereix la plata i d'or , no es delit .
I 18 peces dels seus arcs als homes joves, i no tenen pietat de la fruita de la matriu ; el seu ull no perdonarà els nens.
19 i Babilònia , la glòria dels regnes, La bellesa dels caldeus , és serà com quan Déu va fer caure a Sodoma i Gomorra .

Com Déu va destruir Sodoma i Gomorra ?

Gènesi 19:23-28
23 El sol era a la terra , quan Lot va arribar à Zoar.
A continuació , 24 nagpaulan el Senyor sobre Sodoma i sobre Gomorra sofre i foc de part de Jehovà des dels cels;
25 I va destruir les ciutats , i tota la plana i tots els habitants de les ciutats, i fruit de la terra.
26 Però la dona de Lot va mirar cap enrere i es va tornar estàtua de sal.
27 I Abraham es va aixecar molt de matí al lloc on ell davant el Senyor.
28 I va mirar cap a Sodoma i Gomorra , i tota la terra de la plana, i vaig mirar , i vet aquí que el fum de la terra va pujar com el fum d'un forn.

Nagpababa foc del Senyor. Ell mai s'envia persones amb masong angoixant . Va passar al matí , no al migdia , no a la tarda, no a la nit però al matí.

Llegim la mateixa predicció a Jerusalem i Babilònia.

Jeremies 50:40-44,46
40 Així com Déu va destruir a Sodoma i Gomorra i les ciutats veïnes, Diu el Senyor , de manera que no hi hagi qui més allà, o si existeix aturar-me fill de l' home.
41 Heus aquí que la gent ve des del nord , i una nació gran i molts reis es dels costats de la terra.
42 Ells sostenen l'arc i la llança : són cruels, i sense pietat : la seva veu rugir com el mar, i que munten a cavall , format en els homes per a la guerra contra tu , Oh filla de Babilònia .
43 El rei de Babilònia va escoltar l'informe d'ells, i les seves mans de cera feble : l'angoixa es va apoderar d'ell, i dolors com de dona amb dolors de part.
44 Heus aquí , l'enemic vingui com un lleó de l'orgull de Jordània contra la casa forta : De sobte els farà fugir , i l'elegit , se li nomenarà , perquè es em sembla ? i que em va nomenar a la vegada? i que és el pastor de peu davant meu ?
45 Per tant , escolteu el consell de Jehovà , ha acordat sobre Babilònia , i que va determinar la seva decisió en contra de la terra dels caldeus : Certament que condueixen a la manada petita , segur que donaran a casa amb ells.
46 El soroll de la presa de Babilònia la terra tremola , i el crit se sent entre les nacions.
Jeremies 6:22-24
22 Això diu Jahvè el Senyor , Heus aquí un poble ve del país del nord, i una gran nació s'elevarà des dels costats de la terra.
23 Ells sostenen l'arc i la llança : són cruels i sense pietat : la seva veu rugir com el mar, i que munten a cavall , cadascuna matriu que els homes per a la guerra , contra tu , oh ciutat de Sió .
24 Hem sentit la fama de les mateixes : les mans són febles : l'angoixa s'ha apoderat de nosaltres, i dolors com de dona amb dolors de part.

També llegim predicció semblant que passa a les persones diferents.

Jeremies 50:13
13 Perquè la ira del Senyor no està habitada , però seran totalment desolat : tot aquell que passar per Babilònia es sorprendrà , i xiular sobre totes les seves plagues.

Jeremies 49:17,18
17 i Edom serà una sorpresa : cada un que passava es va sorprendre , i xiular sobre totes les plagues.
18 Si la destrucció de Sodoma i Gomorra i les ciutats circumdants , diu el Senyor, no hi hagi qui més en ella , ni cap fill de qui més en ella.

Jeremies 19:08
8 i Vaig a fer d'aquesta ciutat desolada i un xiulet : tot aquell que passar per ella es meravellarà i burlarà de totes les seves plagues.

D' acord amb l'Església Catòlica, es diu Babilònia en 1 Pere 5:13 és que els romans. El que va succeir l'any 70 no veig compliment de la profecia dels profetes i del Nou Testament. Segons els " experts "han destruït el temple de Jerusalem l'any 70 dC pels romans. Jo no crec en aquestes coses. És litiral , física , material, animal, diabòlica ( no la saviesa que prové de dalt , sinó terrenal , animal , diabòlica . Santiago 3:15 )

Tornem a Jeremies 50:40-46 i Jeremies 6:22-24 . Llegeix el llibre del profeta Joel a esdeveniments similars i l'esperit de la profecia en Joel 2:1-11 .

Joel 2:1-11
1 Toqueu el corn a Sió , i doneu alarma en el meu sant muntanya: Que tots els habitants de la terra : per al dia de Jehovà ve, ja que és
2 Dies de foscor i foscor , dia de núvols i foscor , com la propagació de l'alba sobre les muntanyes : un poble gran i fort que mai, mai l'havia , com sempre, ni més després d'ells, fins i tot anys de moltes generacions.
3 Un incendi devora -se i darrere d'ells crema una flama: La terra és com el jardí de l' Edèn abans que ells, i darrere d'ell com desert assolat , sí, i res se'ls escapava .
4 L'aparició d'ells és com l'aparició dels cavalls i genets , de manera que corrin .
5 Com estrèpit de carros als cims de les muntanyes salten , com el soroll d'una flama de foc devora els rostoll , com a poble fort disposat per la batalla matriu.
6 En la seva presència els pobles estan en angoixa : tots els rostres es encerat.
7 Corren com valents , pugen la paret com a homes de guerra, i van cadascun pel seu camí, i no trencar les seves files.
8 Ni els uns als altres , caminaran cadascú en el seu camí, i quan cauen sobre l'espasa , i ferits.
9 Salten a la ciutat, corren sobre la muralla , pugen les cases, entren a les finestres com un lladre.
10 La terra tremolaran davant d'ells , els cels tremolaran : el sol i la lluna es va enfosquir , i les estrelles retraurà la seva resplendor:
11 I Jehovà donarà la seva veu davant del seu exèrcitPer la seva camp és molt gran, perquè ell és fort que les seves paraules ; Per al dia de Jehovà és gran i molt terrible : I qui pot suportar ?

D' acord amb el Senyor Jesús , la foscor del sol , la lluna i els estels segueixen passant en el futur pel que la profecia en el llibre de Joel encara ha de passar en el futur. I la profecia en el llibre de Apocalipsi es produiran en el futur encara, així que trobem en el llibre de Apocalipsi el mateix esperit de profecia . I veiem tot això en Apocalipsi 9:13-19

Apocalipsi 9:13-19
13 I sisè àngel va tocar la trompeta , i vaig sentir una veu de les banyes de l'altar d'or davant de Déu,
14 Dient al sisè àngel amb una trompeta , Provoca els quatre àngels lligats en el gran riu Eufrates .
15 i ungirded els quatre àngels , per estar llestos a temps, dia, mes i any per matar la tercera part dels homes.
16 I el nombre de genets armats va ser dues vegades sangpunglibong vegades deu mil : vaig sentir el seu número.
17 i Jo vaig veure la visió dels cavalls i l'equitació aquí, tenint com cuirasses de foc i de jacint i sofre, i els caps dels cavalls com a caps de lleons , i són la boca el foc i el fum i sofre.
18 Per aquestes tres plagues va ser morta la tercera part dels homes, pel foc i el fum i sofre , que nangagsisilabas a la boca.
19 Perquè el poder dels cavalls estava en la seva boca , i en les seves cues : perquè els seus cues , com la serp, i amb el cap, i amb qui es ipinananakit .

Els quatre àngels estan obligats pel riu Eufrates i es ungirded per matar la tercera part de la humanitat. Aquesta afirmació és un sacrifici al nord pel riu Eufrates . ( Jeremies 46:10 )

Seguim Apocalipsi 11:02

Apocalipsi 11:2
2 I fora del temple loobang s'ignoren , i no mesuren ; proporcionen per als gentils , i ells yuyurakang quaranta-dos mesos, la siudad sant.

La presumpta violació de les nacions en Apocalipsi 11:2 és l'abominació de la desolació en Mateu 24:15 i Marcos 13:14 i dóna a entendre clarament en Lluc 21:24 i Mateu 24:15 com el que s'ha dit pel profeta de Daniel ( Daniel 9:27 , 11:31 , 00:11 ) L'hora , dia , mes i any en Apocalipsi 09:15 va ser l'11 de setembre de 2001 a Nova York. Els quatre àngels que es llançarà a matar el tercer de la humanitat són el lluitador quatre a 9 / 11. De 9:13-11:14 Apocalipsi Apocalipsi donaràs compte que contenia el segon ai .

Apocalipsi 11:14
Anterior 14 El segon ai : heus aquí , el tercer ai ve aviat.

Segons Daniel 12:11 , l'inici del compte de 3 1 / 2 anys és el començament de l'erecció de l'abominació de la desolació . Es va convertir en una cosa tan valuós hores , dies , mesos i anys en Apocalipsi 9:15 per a l'inici de comptar els dies fins a completar 3 1 / 2 anys.

A continuació, el lluitador s'arriba a la platja i l'atac a la platja. El lluitador dos per atacar les torres bessones dos van arribar des del nord .

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jeremies 51
48 Llavors el cel i la terra, i tot el que és el mateix , s'omplia de goig sobre Babilònia , per els destructors vindrem a ell, des del nord, Diu .

Nosaltres determinem si els partits s'enumeren a continuació.

Deuteronomi 32:41,42,43
41 Si he de saciar la meva lluent espasaI la meva mà està fent bé , em prendré venjança dels meus enemics, i recompensarà als que em avorreixen .

42 Borratxo de la sang i faré que els meus fletxes , i el meu espasa devorarà carn ; La sang dels morts i captius , De la cap de l'enemic .
43 Alegra't , oh nacions, amb el seu poble ; Perquè ell venjarà la sang dels seus servents , i la venjança als seus adversaris, I perdonar al seu país , el seu poble .

Jeremies 46:10
Per al dia 10 és el Senyor , el Senyor de l'univers , un dia de venjança , per venjar dels seus enemics , i l'espasa devorarà i es saciarà , i es beuen la seva sang ; per al Senyor , Senyor de l'univers , un sacrifici al nord pel riu Eufrates .

Apocalipsi 18:24
24 I trobar -hi la sang dels profetes i els sants, i tots els morts a terra.

El paràgraf anterior els partits. El riu Eufrates ( Jeremies 46:10 ) estava al costat de Babilònia ( Apocalipsi 18:24 ) . Babilònia va trobar la sang dels serfs de Déu. Així recompensa ( Deuterenomio 41:43 ) de Déu per a la seva Babilònia va trobar la sang dels profetes.
 
Llegim en Apocalipsi 16:12

Apocalipsi 16:12
12 i sisè vessar la seva copa sobre el gran riu Eufrates , i la seva aigua es va assecar , per preparar els reis des de la sortida del sol.

Llegeix la mateixa profecia en Jeremies 50:38,40

Jeremies 50:38,40
38 Una sequera està sobre les seves aigües, i s'asseca, Per la terra d'ídols , i ells estan bojos, perquè dels ídols.
40 Així com Déu va destruir a Sodoma i Gomorra i les ciutats veïnes, diu el Senyor , de manera que no hi hagi qui més allà, o si existeix aturar-me fill de l' home.

Això es llegeix en Apocalipsi 16:12 (basat en la lectura ) són contemporanis en Apocalipsi 9:15 i ambdós situats a la tassa del sisè de la ira i 6è de trompeta , així de seguir llegint en Apocalipsi 16 vers 18.

Apocalipsi 16:18
18 I hi havia llamps, i veus i trons , i hi va haver un gran terratrèmol, que mai va passar des magkatao el sòl, un terratrèmol d'intensitat molt forta , molt terrible.

Un fort terratrèmol tremolor o mitjançant els poders del cel. Lluc 21:26 i Mateu 24:29

Mateu 24:29
29 Immediatament després de la tribulació d'aquells dies, el sol es fent fosc , i la lluna no donarà el seu resplendor , les estrelles cauran del cel, i seran els poders del cel ;

Seguim el paràgraf 16 de l'Apocalipsi en el paràgraf 19

Apocalipsi 16:19
19 i La gran ciutat es repartia en tres, i les ciutats del país nangaguho : i la gran Babilònia vi en memòria davant de Déu, per donar-li el calze del vi del furor de la seva ira.
La profunditat mitjana de tres grans ciutats estan disponibles a Ezequiel capítol 5, paràgraf 2 i 12.

Ezequiel 5:2,12
2 seràs tu tercera part cremaràs en el foc al centre de la ciutat, quan els dies del setge es compleixen, I aconsegueix la tercera part, i ferir amb l'espasa al voltant de, I La tercera part et posaràs escampar en el vent, I vaig a treure una espasa darrere d'ells.
12 tercera part de tu morirà per la pesta , la fam i per ells seran consumits en el medi, I una tercera part caurà per l'espasa al voltant de tu, I La tercera part que es dispersen en totes direccionsI extreure una espasa a favor .

El dia del setge es van llegir en Lluc 21:20 llegim que abans. Va passar quan el setge es va enfosquir el sol, la lluna i les estrelles (Lluc 21:25 ) i també es llegeix com en l'etiqueta 6. A principis és la sisena copa de la ira i la trompeta , contemporània sentit les set trompetes , la marca i copes de la ira de Déu. Sasapitin tot una generació.

Apocalipsi 6:12,13,14
12 I vaig veure quan va obrir el sisè segell, i hi va haver un fort terratrèmol, I El sol es va posar negre com tela de cilici una fosca , i la lluna sencera es va posar com sang ;
13 I les estrelles del cel van caure sobre la terra, Com a fruit de la seva figuera isinasambulat fruita jove petits al batre un fort vent.
14 I els cels es van separar com si reserves un ofegat desesperat, i tot muntanya i tota illa es va remoure del seu lloc.
15 I els reis de la terra , i els prínceps, i els capitans , i els rics i poderosos , i tot servent i tot lliure, és nagsipagtago en coves i en les roques de les muntanyes;

La remoció de les muntanyes i les illes es llegeix a la continuació de Apocalipsi 16 en el paràgraf 20

Apocalipsi 16:20
20 I tota illa va fugir , i les muntanyes no van ser trobats.

Ezequiel 38:19,20
19 Perquè en el meu zel i en el foc del meu furor he parlat , Sens dubte , aquest dia serà un gran tremolor a la terra d'Israel;
20 perquè els peixos al mar , i les aus del cel, i les bèsties del camp, i tota serp que s'arrossega sobre la terra, i totes les persones que estan sobre la terra, tremolen en la meva presència, i les muntanyes seran i els llocs costeruts cauran , i tot mur caurà a terra.

També llegiu el llibre d'Isaïes , quan la gent magpapatabon a les muntanyes.

Isaïes 02:19
19 i la gent va a les coves de les roques i cavernes de la terra, per por del Senyor, i la glòria de la seva majestat , quan es va aixecar per sacsejar la terra.

Quan arribi el moment ?

Isaïes 30:32
32 I cada cop dels funcionaris nomenats que va ser llançat a ell , serà amb panderos i amb arpes , i en les batalles amb agitació se li per,

Jeremies 46:10
10 Pel dia és el Senyor, El Senyor de l', dia de la venjança , a ell venjar-se dels seus adversaris : l'espasa devorarà i es saciarà i ser , i serà la seva sang :, per al Senyor , Senyor de l'univers un sacrifici al nord pel riu Eufrates .

Isaïes 34:6,7,8
6 Perquè el Senyor és ple de sang, greix, amb greix, la sang dels xais i les cabres , el greix dels ronyons de moltons : Per a un sacrifici al Senyor a Bosra , i una gran massacre a la terra d' Edom .
7 I els bous salvatges baixarà amb ells i els bous amb els toros, i les seves terres seran de sang , i la seva pols engreixada amb la grassor .
8 Per al dia de la venjança del Senyor , de l'any de la recompensa en una lluita a Sió .

I acabem de repetir la pregunta quan l'any de la recompensa.

Llegim una altra semblant succeeix a les ciutats.

Jeremies 49:21 ( Edom )
21 La terra tremola en sentir el soroll de la seva caiguda, En el crit , el soroll es va sentir al Mar Roig.

Ezequiel 31:16 (Egipte )
16 Vaig fer el so country de la seva caiguda, quan li va al país dels morts amb els que baixen a la fossa , i tots els arbres de l'Edèn , l'elecció i els millors del Líban , tots els que beuen aigües, van ser consolats a les parts fosques de la Terra.

Ezequiel 26:15,18 ( Tir )
15 Això diu Jahvè el Senyor a Tir ; No serà el moviment d'illes en el so de la teva caiguda, quan el gemec ferits , quan massacre entre vosaltres ?
18 Estremecerán les illes en el dia del teu caigudaSí, les illes de la mar estan consternats per la seva partida.

Jeremies 50:46 ( Babilònia )
46 El soroll de la presa de Babilònia la terra tremola, I el crit se sent entre les nacions.

Jeremies 25:31 ( països )
31 El soroll va anar arribant a la fi de la terra : perquè el Senyor té una controvèrsia amb el país , Ell es declararà amb tota carn , sobre ell els lliuraré a l'espasa , diu el Senyor.

Isaïes 17:09 
9 En aquest dia les seves ciutats fortificades serà com els llocs abandonats al bosc, I per sobre de la muntanya , que va deixar davant dels fills d'Israel, i es va arruïnar .

Apocalipsi 17:5,6
5 I en el seu front un nom escrit, MISTERI , Babilònia LA GRAN , LA MARE de les prostitutes I DE LES abominable DE LA TERRA .
6 i Vaig veure a la dona èbria de la sang dels sants, i la sang dels màrtirs de Jesús. I quan ho vaig veure em vaig preguntar gran sorpresa .

Què abominacions ?

Jeremies 07:30
30 fet pels fills de Judà era dolent davant els meus ulls , diu el Senyor : van posar les seves abominacions a la casa que es diu el meu nom, contaminant .

Què abominable cosa és posar a la casa del Senyor ?

2 Reis 21:05
5 i Així mateix va edificar altars per tot l'exèrcit del cel en els dos atris de la casa del Senyor.

I l'adoració d'aquestes abominacions el Senyor.

Ezequiel 8:13-16
13 Va dir també a mi, has de veure de nou però altres grans abominacions que ells fan.
14 Llavors ell em va portar a la porta de la casa de la porta del Senyor al nord, i vet aquí , allà estava la dona plorant per Tammuz era.
15 Llavors va dir a mi, has vist això, oh fill de l' home ? que tornem a veure abominacions encara més grans que aquestes.
16 I em va portar a l'atri interior de la casa de Jehovà , i vet aquí , la porta del temple del Senyor , entre el pòrtic i l'altar , eren com 05:20 homes, amb l'esquena cap al temple , davant l'orient , i adoraven al sol cap a l'est .
 

Quatre Vent


Imatge de : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Quins són els quatre vents ?

Apocalipsi 7:1,2
1 I després d'això vaig veure quatre àngels en peu sobre els quatre angular de la Terra , que les compensacions als quatre vents de la terra, No fos cas que el vent bufi la terra, ni mar, ni sobre cap arbre.
2 I vaig veure un altre àngel que pujava del naixement del sol, i tenia el segell del Déu viu ; i va clamar una veu als quatre àngels que va donar maipahamak la terra i el mar,

Els quatre vents en Apocalipsi 7 són els quatre genets de les quatre marques ( Apocalipsi 6:1-8 )

L'equivalent de quatre mangangangabayo són els quatre carros en Zacaries 6:1-8

Zacaries 6:1-5
1 I de nou em vaig alçar els meus ulls , i vaig mirar , i vet aquí , van venir quatre carros que sortien d'entre dos muntanyes ; i aquells muntanyes eren de bronze.
2 En el primer carro havia cavalls vermells, i el segon carro cavalls negre ;
3 I el tercer carro cavalls blancs , i el quart carro cavalls canós .
4 Llavors em va respondre , i va dir a l'àngel que parlava amb mi : Què són aquests, senyor meu ?
5 Però l'àngel i em va dir : Aquests són els quatre vents del cel, Que surten després de presentar-se davant el Senyor de tota la terra.

Analitzem com es compleixin aquests quatre avions el 9 / 11 atacs terroristes a Nova York.

Imatge de : enllaç 1   la barra 2

6 El carro on hi ha els cavalls Surt el negre cap al nord, i la marxa blanca tard i ells;i el gris es va anar cap al sud.
7 I del fort va sortir i va tractar d'anar amunt i avall per la terra ; i ell va dir : Aneu i venir per la terra. Així que anava i venia per la terra .
8 Llavors va cridar a mi, i em va dir, dient : Aquí, vénen cap al nord nagpatahimik meu esperit al nord.

Els dos carros del nord o del Nord , que és l'atac a les torres Bessones.

Una sortida sud o cap al sud i l'atac contra el Pentàgon .

I una nagpumiglas ( segons la Bíblia Bones Noves ) i va ser l'accident en Pennsylvania .

Sakto fer la predicció ?

Posar-la a el dia de la presa , segons el que s'ha dit en Zacaries 5, que es repartia en tres parts del país, i va dir també el set ( o sis ) Trompeta . mateix període de l'esdeveniment i la realització de la visió fins al final de la Revelació .

Quatre d'aire ( Ràfegues del Senyor )

La tempesta del Senyor són els quatre genets dels quatre vents.

Anem a explicar la Bíblia és.

Jeremies 25:31,32,33
31 El soroll va anar arribant al final de la terra, Per El Senyor té una controvèrsia amb les nacions , que es declararà amb tota carn ; sobre el mal els donarà l'espasa , diu el Senyor.
32 Això diu Jahvè dels exèrcits : Heus aquí , el mal anirà de nació a nació, i un gran remolí es va aixecar d'entre els confins de la terra.
Als 33 anys els morts de Jehovà en aquell dia serà d'un extrem de la terra fins a l'altre extrem de la terra: No es va lamentar , ni es van reunir, ni seran enterrats ; seran fem sobre el terreny.

Jeremies 23:19,20
19 Vegeu, La tempesta del Senyor , la seva ira , va sortir , fins i tot un remolí de tristesa ; recau sobre els talons del mal.
20 La ira del Senyor , no tornarà fins que ho hagi fet, i fins que hagi complert els pensaments del seu cor : en els darrers dies el entendreu perfectament.

Isaïes 66:15,16
15 Perquè vet aquí , el Senyor vindrà amb foc, i els seus carros com remolí ; per descarregar la seva ira amb furor , i la seva reprensió amb flames de foc.
16 Perquè pel foc la voluntat del Senyor, I amb la seva espasa, a totes les persones : i els morts de Jehovà seran multiplicats .

Jeremies 4:11,12,13
11 En aquell temps es deia que aquest poble ja Jerusalem, Un aire calent de llocs alts en el desert la filla del meu poble , no per ventava o netejar qualsevol :
12 Un fort vent d'ells vindrà a mi : Ara vaig a dictar sentència contra ells.
13 Vegeu, ha de venir com núvols , i els seus carros com remolí els seus cavalls són més ràpids que les àguiles. Ai ! perquè estem arruïnats .

Jeremies 12:12
12 Destructors són vindrà sobre tots els llocs d'alta a través del desert : perquè l'espasa de Jehovà devorarà des d'un extrem de la terra fins a l'altre extrem de la terra : cap ésser humà tindrà pau.

Habacuc 1:5,6,7,8
5 ¿ Mangagmasid entre les nacions, i et miro i em pregunto meravellosament : Perquè jo obre una obra en els vostres dies que vostè no creu que si t'ho vaig dir.
6 Perquè vet aquí , jo aixeco els caldeus , aquesta nació cruel i apressada , que l'amplada de la terra, per la qual cosa Magari les morades que no són seves.
7 Són temuts i temibles els seus judicis i la seva dignitat procedeixen d'ells mateixos.
8 Els seus cavalls són més ràpids que lleopards , i més ferotges que llops nocturns : i els seus genets es orgullosament el: sí, seus genets vénen de lluny , ja que fugir d'un àguila llestos per menjar.

Jeremies 50:40,41,42,43
40 Així com Déu va destruir a Sodoma i Gomorra i les ciutats veïnes , diu el Senyor , de manera que no hi hagi qui més allà, o si existeix aturar-me fill de l' home.
41 Vegeu, un poble ve del nord ; i una nació gran i molts reis es dels costats de la terra.
42 Ells sostenen l'arc i la llança : són cruels, i sense pietat : la seva veu rugir com el mar, i que munten a cavall, format en els homes per a la guerra contra tu , oh filla de Babilònia .
43 El rei de Babilònia va escoltar l'informe d'ells, i les seves mans de cera feble : l'angoixa es va apoderar d'ell, i el sofriment com una dona amb dolors de part.

Jeremies 51:1
1 Això diu el Senyor, Heus aquí , jo aixeco contra Babilònia , i contra els habitants de Lebcamai , un vent destructor .

Daniel 11:40
40 I durant el final makikipagkaalit és ell el rei del sud, i El rei del nord s'aixecarà contra ell com una tempesta, amb carros i amb genets , i moltes naus ; i entrarà per les terres, i inundarà , i passarà .

Joel 2:2,10
2 Dies de foscor i foscor , dia de núvols i espessa foscor, Com la propagació de l'alba sobre les muntanyes : un poble gran i fort ; Mai havia semblatNi ho serà mai més després d'ella, fins i tot als anys de moltes generacions.
10 La terra tremolaran davant d'ells ; cel tremolaran : el sol i la lluna es va enfosquir , i les estrelles retraurà la seva resplendor :

Sofonies 01:15
15 Aquest dia és un dia de la ira, dia de l'angoixa i l'angoixa , un dia de ruïna i destrucció, dia de la foscor i la tristesa, dia de núvols i foscor,

Ezequiel 38:9,15,16
9 I tu ascendir , s'arriba com una tempesta, seràs com un núvol per cobrir la terra, vostè, i totes les companyies, i molts pobles amb tu.
15 I vindràs del teu lloc dels confins del nord , tu i molts pobles amb tu , tots ells a cavall, una gran companyia i un exèrcit poderós ;
16 I véns contra el meu poble Israel, com un núvol per cobrir la terra: És l'últim dia , et porti sobre la meva terra , que les nacions em coneguin , quan jo sigui santificat en tu , oh Gog , davant dels seus ulls.

Ezequiel 1:4,5
4 I vaig mirar , i vet aquí , un vent tempestuós venia del nord, un gran núvol amb un foc replegament en si, i un resplendor voltant, i des de la meitat d'ella amb el metall brillant, del mig del foc.
5 I des del centre seva va arribar la figura de quatre éssers vivents . I aquesta era la seva aparença : hi havia en ells semblança d'una persona ;

Els quatre éssers vivents que Ezequiel va veure van ser Joan va veure en Apocalipsi de les quatre marques. Els vents de la tempesta des del nord són els quatre genets de l' Joan va veure que cada un d'ells té una criatura vivent va dir: " Vine ! "

Apocalipsi 6:08
8 I vaig mirar , i vet aquí un cavall groc, i el que estava assegut aquí amb la mort el nom, i el Hades el seguia ; . I se'ls va donar autoritat sobre la quarta part de la terra, per matar amb espasa, i la fam i la pesta , i les bèsties salvatges de la terra.

L'article que " ells " es refereix als quatre genets i no en el quart pilot només.

Ezequiel 14:21
21 Perquè així ha dit Senyor el Senyor , Quant més quan jo enviï meus quatre judicis dolor Jerusalem, l'espasa , i la fam i les bèsties salvatges , i la pestilència , per tallar l'home i la bèstia ?

Segons Zacaries 5 enviarà l'espasa , la fam, la pesta i els animals salvatges del Senyor el dia del setge i els quatre genets .
I quan el lloc es va dur a terme que és tot , quan tot està dit en realitat , està escrit.

Lluc 21:22
22 Perquè aquests són dies de venjança , que van complir amb totes aquestes coses estan escrites.

Escriptura marcada

El llibre té una marca és el llibre de Daniel .

Daniel 12:4,9
4 Però tu, Daniel, tanca les paraules i segella el llibre fins al final : Molts seran d'aquí cap allà , i la ciència es augmentarà.
9 I va dir : Va, Daniel , perquè aquestes paraules estan tancades i segellades fins el temps de la fi.

Ara , el contingut del llibre de Daniel és l'abominació de la desolació . Daniel 9:27 , 11:31 , 12:11 i altres sobre l'enemic de Déu i sobre la vinguda del Messies .

Ara , el contingut del llibre amb la marca en l'Apocalipsi és l'abominació de la desolació . Per això , el sol , la lluna i els estels són enfosquides .

Algunes coses pel Llibre de Daniel i Apocalipsi




Vist al pavelló del nostre país Mèxic, l'emblema de les profecies de Daniel i Apocalipsi .

Daniel 7:7,20,24
7 Després d'això mirava jo a les visions nocturnes , i vet aquí quart animal, Terrible i poderosos , i molt fort, i la qual tenia unes dents grans de ferro : devorava i peces , i els seus peus niyuyurakan el residu , i diferent de totes les bèsties abans que ell, i tenia deu banyes .
20 I pel que fa a deu banyes que tenia en el seu cap i un moll i davant del qual va caure tres fins i tot aquest mateix banya tenia ulls i una boca que nagasasalita grans coses que semblava més gran que els seus companys.
24 I els deu banyes d'aquest regne són deu reis , sorgeixen : i altre després ells s'aixecarà ; i ell serà diferent dels primers, i que es va deixar tres reis.

Apocalipsi 17:8-14
8 La bèstia que vaig veure va ser, i se'n va anar a prop i profund, i condueix a la destrucció. I els habitants de la terra manggigilalas els noms no estan escrits en el llibre de la vida des de la fundació del món , quan vaig veure la bèstia , com era ell i no, i veuen.
9 Aquí la ment amb la saviesa. Les set caps són set muntanyes , que se senti la dona ;
10 I són set reis : cinc han caigut, la d'aquí , un no ha arribat encara, i quan s'ha de prendre una mica de temps.
11 I la bèstia que era, i no és, També és vuitè i ell tenia set anys i ella cap a la destrucció.
12 I els deu banyes que has vist són deu reis, que no va voler participar del regne, però que reben l'autoritat de decidir que una hora amb la bèstia .
13 Aquests tenen un mateix propòsit, i lliuraran el seu poder i autoritat a la bèstia .
14 Lluiten contra l'Anyell, I dadaigin l'Anyell , perquè ell és Senyor de senyors i Rei de Reis , i els seus companys , que van ser anomenats i l'elit i els fidels també prevaldrà .

El triangle de la bandera simbolitza l'Argentina com de 10 ( deu) de Daniel 7:20 i Apocalipsi 17:12 . I els tres va caure ( Daniel 7:20 ) és un tres estrelles isinisimbulo. Tres es van ofegar i l'aparició de la quarta ( Daniel 7:7 ) . La quarta bèstia ( Daniel 7:7 ) era el dia de sinisimbulo . Els vuit raigs és un símbol dels vuit reis ( Apocalipsi 17:11 ) on l'animal una vuitena en set .

Imatge de : http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Ells Dirigmain Xai ( Apocalipsi 17:14 ) dient que en el llibre de Daniel .

Daniel 7:9-14 et ignoren , el regne de Déu va venir durant el quart animal. I el temps també és el Messies li va donar el poder i la glòria i un regne.

Daniel 7:9-14
9 Vaig estar mirant fins que van ser posats trons i un dels ancians asseguts al sol i el seu vestit blanc com la neu i els cabells del seu cap com llana neta ; seu tron flama de foc.
10 Un incendi ferotge i sortia de davant d'ell : milers de milers li servien , i makasampung milions de milions estaven davant d'ell : la decisió del jurat es va asseure , i els llibres van ser oberts.
11 Vaig mirar en aquell moment a causa de la veu de les grans paraules que la banya , vaig mirar cap amunt en l'animal va ser sacrificat i destruït el seu cos i se li ha donat sunigin el foc.
12 I pel que fa a la resta dels animals , el seu poder se li treu : però , les seves vides van ser prolongades per un temps i un temps.
13 Vaig veure en les visions nocturnes , i vet aquí que ve amb els núvols del cel un com un fill d'home, i va arribar fins al Ancià de dies i li van fer acostar davant seu .
14 I li va donar poder i glòria i un regne que tots els pobles, nacions i llengües li servissin: El seu domini és un domini etern que mai passarà , i el seu regne no serà destruït.

Va observar que la quarta bèstia és també bulugang cabra en Daniel 8:08

Daniel 08:08
8 I el boc es engrandir en extrem , i quan ell era fort, el gran banya va ser trencat i en lloc d'ell van sorgir els quatre banyes notables cap als quatre vents del cel.

Prova , segons es llegeix en el verset 25 de Daniel 8.

25 I a la seva manera l'engany que palulusugin a la mà , i ell es engrandirà en el seu cor , i la seva seguretat se li destruirà a molts : també s'aixecarà contra el príncep dels prínceps, Però serà trencat , encara que no per mà .

Es mostra aquí que la lluita príncep que vol dir que cal el príncep de prínceps o per venir.

Si, doncs, el rei també està malament rei li va dir a Daniel 11:21 .

Daniel 11:21
21 I en el seu lloc de defensar a una persona menyspreable , no hi havia donat l'honor del regne, però vindrà en el temps de la seguretat i haurà d'obtenir el regne amb afalacs .

22 I ells es van per molt que es desbordarà davant seu , i la caiguda , sí, com un príncep del pacte.

Per seguir llegint a Daniel 12:01 sabrem que durant el temps d'aquest rei de l'arribada de Miquel.

Daniel 12:1
1 I en aquest moment s'aixecarà Miguel gran príncep que estan pel bé dels fills del teu poble : i hi haurà un temps d'angoixa qual mai va ser des que hi va haver gent fins a aquest moment, i en aquest temps el teu poble serà lliurat , tots els que s'han d'inscriure els en el llibre .

Aquest rei ( Daniel 11:21 ) va ser el 4rt rei de la vinguda de l'arcàngel .

Daniel 11:1,2
1 Pel que fa a mi , el primer any de Darío el Medes , em vaig parar per confirmar i reforçar ell.
2 I ara us mostro la veritat. Aquí , dret encara tres reis a Pèrsia ; i el quart serà molt més ric que tots ellsI quan ell era fort amb les seves riqueses , que tots els kikilusin contra el regne de Grècia.

I l'altre es refereix el son és l'estàtua del rei.

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 I el segon any del regnat de Nabucodonosor , va somiar Nabucodonosor somnis, i el seu esperit es va torbar , i es va anar pel seu somni .

31 Tu , oh rei, vaig veure, i vet aquí una gran imatge . Aquesta imatge , que era poderós , i el brillantor era excel lent , es va posar davant teu , i l'aparició d'això va ser terrible .
Prop de 32 imatges , el seu cap era d' or fi , els seus pits i els braços de plata , el seu ventre i les cuixes de bronze,
33 Les seves cames de ferro , els seus peus , en part de ferro i argila part.
34 Et veus allà dalt natibag una pedra , no amb mà, que va ferir la imatge en els seus peus de ferro i de fang, i es va trencar ell.
35 Llavors el ferro, el fang cuit, el metall , la plata i l'or als trencats de peces, i es van tornar com préstec de les eres de l'estiu, i el vent que cap lloc es troba per a ells, i la pedra que va ferir la imatge es va convertir en un gran muntanya que va omplir tota la terra.

40 I el quart regne serà fort com ferro, Com que el ferro i nakadudurog doma totes les coses i com el ferro que van superar tots ells , i es madidikdik .

Als 44 anys Els dies d'aquests reis, el Déu del cel aixecarà un regne, que no pot ser, o el poder que va ser deixat a un altre poble, però en trossos i consumirà tots aquests regnes, i ell lalagi sempre.

Th quatre bèsties de Daniel és la bèstia en Apocalipsi 13.

Daniel 07:25
25 I I parlarà paraules contra l'Altíssim , i durà a terme els sants de l'Altíssim , i ell pensarà en canviar els temps i la llei, I seran lliurats a la seva mà fins temps , i temps i mig temps.

Apocalipsi 13:5,6
5 I li va donar una boca que parlava grans coses i blasfèmies ; i li va donar autoritat per actuar quaranta-dos mesos.
6 Va obrir la seva boca en blasfèmies contra Déu, Per pusungin el seu nom i el seu tabernacle , de manera que els habitants del cel.

Un temps , i temps i mig temps en Daniel 7:25 és la mateixa en quatre i dos mesos . Equivalent a tres anys i mig. La segona bèstia de l'Apocalipsi ha proporcionat imatges de la primera respiració en els animals . Qui és ?

Apocalipsi 13:14,15
14 I havia enganyat als habitants de la terra , els signes que se li ha permès fer en presència de la bèstia ; va dir als habitants de la terra, que han de tenir una fotografia de l'animal té la ferida de l'espasa , i va viure.
15 I li va donar alè per proporcionar imatges d'animals, Per la imatge dels animals podien parlar i fer que tots que es van negar a adorar la imatge de la bèstia .

Quan vostè pren la visió sobre la cabra i quart rei ?

Daniel 08:19 ( de cabra )
19 I ell va dir : Heus aquí , jo et mostraré el que passa en l'últim període de la indignació ; Per prop de la línia de temps del cap.


Daniel 11:31,40 ( quart rei )
31 I el grup es mantindrà a la seva responsabilitat , i es profana el santuari , fins a les parets i treure l'holocaust continu, i posen la abominació .40 I durant el final makikipagkaalit és ell el rei del sud, i el rei del nord s'aixecarà contra ell com una tempesta, amb carros i amb genets , i moltes naus, i va admetre la terra, i inundarà , i més tard.

Segons la nostra lectura , el llibre de Daniel , l'abominació de la desolació durant el quart rei tindrà lloc durant el final . Quan la temporada final ?

Sofonies 1:14,15,16
14 El gran dia de Jehovà és a prop, prop de multa i pressa, fins i tot la veu del dia del Senyor: L'home poderós es cridarà allà amb amargor .
15 El dia és un dia de la ira, dia de l'angoixa i l'angoixa, dia de la fatalitat i la destrucció, Dia de tenebres i foscor , dia de núvols i foscor,
16 dies de la trompeta i l'alarma sobre les ciutats fortificades , i contra la paret d'alta.

Així que l'arribada de Miguel, en temps d'angoixa durant els partits finals i es diu ( Sofonies 01:14 ) és el dia del Senyor. Vam tornar a llegir Daniel 12:1

Daniel 12:1
1 I llavors Michael es mantindrà, El gran príncep que està pel bé dels fills del teu poble , i hi haurà un moment d'angoixa , com mai va ser des que hi va haver gent fins a aquest moment, i en aquest temps el teu poble serà lliurat, tots els que s'inscriuran en el llibre.

El " temps " es refereix al temps del quart rei ( o poden ser quatre ) durant el final .

Quan el temps d'angoixa ( Sofonies 01:15 ) d'acord amb el Senyor Jesús ?

Laques 21:22,23
Per 22 aquests són els dies de la venjança, que van complir amb totes les coses escrites.
23 Ai dels nagdadalangtao , i en aquells dies ! per Hi haurà gran calamitat a la terra, I la ira en aquest país.

La bèstia era el fill de perdició o perversos .

2 Tessalonicencs 2:2,3,4,8,9
2 Perquè vostè pot fàcilment moure la teva ment , ni tampoc ser problemàtic , ni per esperit, ni per paraula, ni per carta com si fos nostra, dient que el dia de Crist ;
3 Que ningú us enganyi de cap manera : perquè no vindrà sense que abans vingui l'apostasia , i va revelar que el diable , el fill de perdició ,
4 Això sí resisteix i contra tot el que es diu Déu o és objecte de culte, perquè se senti al temple de Déu, que ell mateix proclama com a Déu.
8 I llavors es manifestarà aquell inic , que el Senyor matarà amb l'alè de la seva boca, i amb la resplendor de la seva vinguda a destruir ;
9 Ell , el adveniment és per obra de Satanàs amb gran poder i senyals i prodigis mentiders ,

1Timoteo 02:14
14 I Adam no va ser enganyat , però la dona, sent enganyada , va incórrer en la transgressió ;

Així es va determinar que la dona té el número 666 perquè ella ( la dona ) es van revoltar contra Déu i no home.

Daniel 9 és a dir uns 490 anys. Es tracta de l'arribada del príncep ungit . També diuen que aquí prop de tres anys i mig (42 mesos o setmanes, l' sangglinggo i la meitat de la setmana )

Daniel 9:24,25,26,27
24 Setanta setmanes estan determinades sobre el teu poble i sobre el teu santa ciutat, per acabar la prevaricació, i posar fi a la infracció, i expiar la iniquitat , per portar la justícia perdurable , i segellar la visió i la profecia , i ungir al santíssim .
25 Sap , doncs, i discernir , emissió de l'ordre per restaurar i edificar a Jerusalem fins el príncep ungit , serà de set setmanes i seixanta- dues setmanes ; que es tornarà a edificar, amb carrers i les parets , fins i tot en temps difícils.
26I després de seixanta- dues setmanes , tall la coberta , i tindrà res, I destruirà la ciutat i el santuari del poble d'un príncep que vingui a la seva fi per la inundació , i fins a la fi serà la guerra, desolacions estan determinades.
27 I establir el seu pacte amb molts per una setmana : i la meitat de la setmana farà cessar el sacrifici i el sacrifici, I l'ala d' abominacions vindrà un destruïts, i fins al final, i s'ha estès pagkapasiya l'hostilitat destruïts.


La mort d'1 / 3 de la Humanitat

Com van morir 1 / 3 de la humanitat diu en Apocalipsi 9:15 ?

Apocalipsi 9:15
15 I els quatre àngels ungirded , situats a l'hora i el dia, mes i any per matar la tercera part dels homes.

Les hores i dies , mesos i anys , dient que era el 2001.11.09 tragèdia a Nova York.

1 / 3 de persones van morir o es perd l'esperança de conèixer la veritat de Déu fet el 9 / 11.

Ells no el troba el compliment del Senyor Jesús va dir en Mateu 24:2

Mateu 24:2
2 Però ell va respondre i els digué : ¿ Veieu tot això? de cert us dic, no quedarà aquí pedra sobre pedra de pedra , no enderrocada .

Litiral en realitat més va morir el 9 / 11, però molts més van morir en coneixement de la veritat i això és més una llàstima. Acompanyat per l'Església Catòlica Romana van morir i altres sectes cristianes en el coneixement de la veritat.

A partir de 1999, la població de 6 mil milions a tot el món ( font : Divisió de Població de les Nacions Unides ) i els cristians estan numerats 2100000000 ( font : Enciclopèdia Britànica ) Aquesta informació ve dels temps (per a nens ) Almanac 2008. Fins i tot 1 / 3 de la població en el món són cristians.


Peu - chart



Imatge de : EUA Centre per a la Missió Mundial
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 de la humanitat es descriu en el llibre de l'Apocalipsi com les estrelles .

Apocalipsi 12:4
4 i la seva cua arrossegava la tercera part de les estrelles en el cel i la terra ipinaghagisI el drac es va aturar davant la dona donar a llum, per devorar el seu fill del seu naixement.

I l'estrella és l'estrella en el llibre de Daniel .

Daniel 08:10
10 i va augmentar considerablement, fins l'exèrcit del cel, i part de l'exèrcit i les estrelles són llançats a la Terra, I les trepitjar .

I 1 / 3 de la humanitat per purificar .

Zacaries 13:8,9
8 esdevenir que en tota la terra, diu Jehovà , dues parts van ser tallades i morir , però la tercera va ser l'esquerra.
9 i Jo portaré la tercera part del foc, I els fondrà com es fon la plata , i els tracten com or. Es concedirà la paraula en nom meu i jo els escolti : jo dic , el meu poble : i ell dirà : Jehovà és el meu Déu .

No obstant això , alguns poden pensar que un al verset 8 diu 2 / 3 del assassí d'anticonceptius Apocalipisis 09:15 01/03 l'assassí. Com que no està en contradicció amb l'únic símbol de la mateixa. En Zacaries 13:08 indica que el tall o morir no s'inclou en el foc purifica . En Apocalipsi 9:15 , es troben entre la profecia i conegués la veritat del dia de la Visitació , el dia de .

Lluc 19:44
44 I ilulugso a la terra , als teus fills dintre teu : en tu i no deixar pedra sobre pedra , perquè no has conegut el temps de la teva visitació .

Ezequiel 5:2,12
2 A tu seràs part amb cremada de tercer foc al centre de la ciutat, quan els dies del setge es compleixen, I prendre la tercera part, i ferir amb l'espasa voltant, i una tercera part et posaràs de dispersió en el vent, i vaig a treure una espasa darrere d'ells.
12 La tercera part és moren per la pesta, I amb fam seran consumits siguin d'entre vosaltres, i un tercera part caurà per l'espasa al teu voltant , i tercera part que es dispersen en totes direccionsI extreure una espasa a favor .

Especificat de temps, quan els dies del setge es compleixen

El que Jesús va dir alguna cosa sobre això ?

Lluc 21:20-22
Però el 20 quan va veure els exèrcits Jerusalem, Sap que la seva destrucció estava a prop.
21 Llavors els de Judea , fugin a les muntanyes, i dins de la ciutat van sortir , i en el camp no ha d'entrar a la ciutat.
22 Com que aquests són els dies de la venjança, Que compleixen totes aquestes coses estan escrites.

Què és la profecia de Apocalipsi sobre l'home morir amb l'espasa , la fam i la pesta ?

Apocalipsi 6:7,8
7 I quan ell va obrir el quart segell, vaig sentir la veu del quart vivent que deia : Vine .
8 I vaig mirar , i vet aquí un cavall groc, i el que estava assegut aquí amb la mort el nom, i el Hades el seguia ; . I se'ls va donar autoritat sobre la quarta part de la terra, per matar per l'espasa , i la fam i la pesta , i les bèsties salvatges de la terra.

Seguim llegint fins aproximadament 6 marques.

Apocalipsi 6:9,10
9 I quan ell va obrir el cinquè segell , vaig veure sota l'altar les ànimes dels morts per la paraula de Déu, i pel testimoni amb ells :
10 I clamaven a gran veu, dient : Fins quan , Senyor sant i veritable, no jutges i vinguis nostra sang, per habitar a la terra ?

La venjança de la sang dels sants és la raó per la caiguda de l'espasa , la fam, la pesta i els animals salvatges , el 5 de marques. La sang dels màrtirs van ser trobades a Babilònia .

Apocalipsi 18:24
24 I va trobar la sang dels profetes i els sants, i tots els morts a terra.

I és també una venjança per les seves abominacions .

Apocalipsi 9:20,21
20 i La resta de la gent, no morts amb aquestes plagues , no es van penedir de les obres de les seves mans , que adorar els dimonis, i els ídols d'or i plata, i bronze i pedra, i fusta , Que ni veuen, ni senten, ni caminar sempre.
21 I que no s'han penedit dels seus homicidis , ni dels seus fetilleries , ni de la seva fornicació , ni dels seus furts .

Samsó i el 9 11 / tragèdia

Jutges 16:25-31
25 I va venir per alegrar el seu cor , van dir : " Truqui a Samsó , que ens pot fer esport. I van trucar a Samsó de la presó, i ell es burlava d'ells. I ells li han situat entre els pilars :
26 I va dir Samsó fins al noi que el portava de la mà, em Ipahipo els pilars de la casa , que jo mangahiligan .
27 La casa estava plena d'homes i dones, i tots els senyors dels filisteus eren allà , i el sostre tres mil homes i dones, veient mentre jugava amb Samsó .
28 I va clamar Samsó al Senyor , i va dir : Senyor Déu , et prego que em recorda, i prego que em enforteixi , només per aquesta vegada, oh Déu, que el temps maiganti dels filisteus pels meus dos ulls .

29 I Samsó mantenir les dues columnes del mig sobre el qual descansava la casa, i es va recolzar en ells, un a la mà dreta, i l'altre a la seva esquerra .
30 I va dir Samsó : Mori jo amb els filisteus , i es va inclinar amb totes les seves forces, i va caure la casa sobre els senyors, i tota la gent que estava en ella. Així que els morts que va matar en morir van ser molts més del que va matar en la seva vida .
31 I els seus germans van cap avall i tota la casa del seu pare, i se'l va endur i el va criar , i el van enterrar entre Zora i Estaol la tomba del seu pare Manoa . I va jutjar a Israel vint anys.

Imatge de :
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Baixes
Article principal : víctimes dels atemptats de l' 11
Les morts ( amb exclusió dels segrestadors )
Ciutat de Nova York World Trade Center 2605
[28] [29] [30] [31]

Amèrica novembre 1987 [ 32 ]
Unides 175 60 [ 33 ]
Pentàgon Arlington 125 [ 34 ]
Amèrica 77 59 [ 35 ]
Shanksville Units 93 40 [ 36 ]
Total 2976
Hi havia un total de 2.995 morts, Per exemple els 19 segrestadors i les víctimes 2976 . Les víctimes van ser distribuïts de la següent manera : 246 en els quatre avions (de la qual no hi va haver supervivents ) , 2605 a Nova York a les torres i sobre el terreny, i 125 al Pentàgon . [ 37 ] [ 38 ] Totes les morts a els atacs van ser els civils, excepte el 55 militars morts al Pentàgon [ 39 ] .

Això és de la següent informació :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Si, doncs , va predir el col lapse de les torres bessones en el llibre de Jutges . Veiem la similitud de les víctimes

Samsó :
Jutges 16:27
27 La casa estava plena d'homes i dones, i tots els senyors dels filisteus eren allà , i el sostre té tres mil homes i dones, veient mentre jugava amb Samsó .

El 9 / 11:
Hi havia un total de 2.995 morts,

Gairebé el mateix, la venjança mateixa .

Ezequiel 20:47
47 I diràs al bosc del sud : Escolta paraula del Senyor : Això diu Jahvè el Senyor : Heus aquí , faré encendre foc en tu , i consumirà tot arbre frondós en tu , i cada arbre sec : la flama encesa no s'apagarà , i totes les cares de sud a nord seran cremats en les flames.

A les 08:46 , el vol 11 d'American Airlines es va estavellar al nord del World Trade Center la Torre , seguit per United Airlines vol 175 que es va estavellar contra la Torre Sud a les 09:03

La torre sud (2 WTC ) es va reduir aproximadament a les 9:59 am, després de la gravació de 56 minuts en un incendi provocat per l'impacte del vol 175 de United Airlines . [ 22 ] La torre nord (1 WTC ) es va ensorrar a les 10:28 am, després de la crema d'uns 102 minuts.

Imatge de :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Dimecres, 23 desembre 2009


Introducció de ...


Gènesi 1:1-3
1 El començament Déu va crear el cel i la terra.
2 I la terra estava desordenada i buida, i les tenebres estaven sobre la faç de l'abisme , i l'Esperit de Déu es movia sobre les aigües.
3 Déu digué : Faci's la llum, I va ser la llum.

És evident , va dir en el paràgraf primer del Gènesi 1 que el " principi "va ser creat per Déu en el cel i la terra.

Joan 1:1-5
1 Al principi era el Verb, I el Verb era amb Déu, I el Verb era Déu .
2 També principi amb Déu.
3 Totes les coses per ell foren fetes, i fet res del que no va ser fet sense ell.
4 En ell hi havia la vida i la vida era la llum dels homes.
5 I la llum brilla en les tenebres i les tenebres no la van comprendre .

Ara està dient aquí a Joan 1:1-5 el Verb era amb Déu o amb Déu en el principi . Al principi , quan Déu va crear els cels i la terra.

Llegim en anglès .

Joan 1:2

Nova Versió Internacional ( © 1984)
Ell va ser amb Déu a l'esquena .

Traducció del Nou Vida ( © 2007)
Ell va existir a la va tornar amb Déu.

Nova Bíblia Americana Standard ( © 1995)
Ell va ser a la va tornar amb Déu.

Versió Internacional de Normalització ( © 2008)
Ell va existir a la va tornar amb Déu.

Paraula de Déu ® Traducció ( © 1995)
Va ser la humanitat amb Déu a l'esquena .

Bíblia King James
El mateix es a la va tornar amb Déu.


És clar quan " ell " es refereix a una persona.

Faci'ns saber el que l'altre Joan va dir sobre Jesús .

1 Joan 1:1,2
1 Aquells des del principi, Que hem sentit , els que es veuen amb els nostres ulls , el que contemplem i tocat amb les nostres mans han fa al Verb de vida ;
2 ( Perquè la vida va ser manifestada , i hem vist, i testificar, i us anunciem : la vida, la vida eterna, amb el pare i es manifesta fins a nosaltres ) ;

1 Joan 2:13,14,24
13 Jo escric a vosaltres , pares , perquè saps que des del principi ell. Jo escric a vosaltres , joves, perquè heu vençut el maligne . He escrit, fillets , perquè heu conegut al Pare.
14 Us he escrit a vosaltres , pares , perquè saps des del principi que havia de.
24 Pel que fa a vostè, és possible que habiten en el teu sentit des del principi. Si vius des del principi que vostè ha sentit , també vosaltres us mantindreu en el Fill i el Pare .

Crist és " ell " en el principi . I segons el Gènesi , el principi va crear Déu el cel i la terra.

Vam llegir l'altra versió de 1 Joan 2:13

Nova Versió Internacional ( © 1984)
Us escric a vosaltres , pares , perquè Has conegut negre que és va tornar de la. Us escric a vosaltres , joves, perquè heu vençut el maligne . Us escric a vosaltres , estimats fills , perquè han conegut al Pare.

Traducció del Nou Vida ( © 2007)
Em dirigeixo a vostès que són madurs en la fe, perquè que coneixen a Crist, que van existir va tornar de la. Em dirigeixo a vostès que són joves en la fe, perquè vostè ha guanyat la batalla Super amb el maligne .

Nova Bíblia Americana Standard ( © 1995)
Em dirigeixo a vosaltres , pares , perquè saps negre que ha estat va tornar de la. Em dirigeixo a vosaltres , joves, perquè heu vençut el maligne . He escrit a vosaltres, fillets , perquè heu conegut al Pare.

Versió Internacional de Normalització ( © 2008)
Em dirigeixo a vosaltres , pares , perquè Ha conegut l'un que ha existit va tornar de la. Em dirigeixo a vosaltres , joves, perquè heu vençut el maligne .

Paraula de Déu ® Traducció ( © 1995)
Em dirigeixo a vosaltres , pares , perquè ¡ Crist ! que ha existit va tornar de la. Em dirigeixo a vosaltres , joves , perquè vostè ha guanyat la victòria sobre el maligne .

Bíblia King James
Jo escric a vosaltres , pares , perquè Heu conegut negre és a dir , del va tornar la. Jo escric a vosaltres , joves, perquè heu vençut el maligne . Jo escric a vosaltres, fillets , perquè heu conegut al Pare.


1 Joan 2:14
Nova Versió Internacional ( © 1984)
Us escric a vosaltres , pares , perquè han conegut negre que és va tornar de la. Us escric a vosaltres , joves , perquè sou forts i la paraula de Déu mora en vosaltres , i us he vençut el maligne .

Traducció del Nou Vida ( © 2007)
He escrit a vosaltres que sou fills de Déu, perquè heu conegut al Pare. He escrit a vosaltres que són madurs en la fe perquè sap Crist, que van existir va tornar de la. He escrit a vosaltres que són joves en la fe perquè sou forts. Viu la paraula de Déu en els seus cors , i has guanyat la batalla Super amb el maligne .

Nova Bíblia Americana Standard ( © 1995)
He escrit a vosaltres , pares , perquè saps Negre que ha estat va tornar de la. He escrit a vosaltres , joves , perquè sou forts, i la paraula de Déu roman en vosaltres , i us he vençut el maligne .

Versió Internacional de Normalització ( © 2008)
He escrit a vosaltres, fillets , perquè heu conegut al Pare. He escrit a vosaltres , pares , perquè han conegut l' que ha existit va tornar de la. He escrit a vosaltres , joves , perquè sou forts i perquè la paraula de Déu roman en vosaltres i us he vençut el maligne .

Paraula de Déu ® Traducció ( © 1995)
He escrit a vosaltres, fillets , perquè heu conegut al Pare. He escrit a vosaltres , pares , perquè saps Crist, que ha existit va tornar de la. Li he escrit a vosaltres , joves , perquè sou forts i la paraula de Déu mora en vosaltres . Has guanyat la victòria sobre el maligne .

Bíblia King James
He escrit à vosaltres , pares , perquè heu conegut negre que és va tornar de la. He escrit à vosaltres , joves , perquè sou forts i la paraula de Déu roman en vosaltres , i heu vençut el maligne .

Tan clara que Crist és present en el principi Déu va crear el cel i la terra.

Miquees 5:2
2 Però tu, Betlem Efrat , petita per el compromís entre les famílies de Judà , de tu em mostri la que serà Senyor a Israel, i les seves sortides són des del principi, des de l'eternitat.

Cada vegada que l'objecte d'interminables ?

Proverbis 8:23,24
23 se'm va posar en des dels temps de cap principi , abans que la terra.
24 Em va donar a llum només profund, quan no hi havia fonts de les moltes aigües.

El temps a tota l'eternitat sense principi.

Cels Nous i Terra Nova


21:1-4,10 declaració
1 I vaig veure un cel nou i una terra nova, Perquè el primer cel i la primera terra van passar, i el mar s'ha anat.
2 I vaig veure la ciutat santa , la nova Jerusalem, baixar del cel , de Déu, Disposada com una dona nagagayakang realment la seva dona.
3 I vaig sentir una gran veu del tron , dient : Heus aquí , el tabernacle de Déu amb els homes, I ell morará amb ells, i ells seran el seu poble , i Déu mateix estarà amb ells com el seu Déu
4 i Ell els eixugarà tota llàgrima dels ulls, I no hi haurà mort , no hi haurà més dolor , ni dol, ni dolor : perquè les primeres coses van passar .
10 I Ell em va portar en esperit a una muntanya gran i alt, I em va mostrar la ciutat santa de Jerusalem, Que baixava del cel, de Déu,

Va provocar la muntanya sant Joan ( V10 ) és la ubicació de la ciutat santa . La ciutat santa, Jerusalem.

Ezequiel 40:2
2 En les visions de Déu em va portar a la terra d'Israel, i Vaig posar una muntanya molt alta , mentre que un poble al sud.

Si el poble al sud , per tant , la muntanya més alta al nord. Quina és la muntanya al nord ?


Salm 48:2
2 Beautiful en alçada , l'alegria de tota la terra, la muntanya de Sió , en la direcció del nord, ciutat del gran Rei.
Gàlates 4:26
Però 26 Jerusalem de dalt és lliure, Quina és la nostra mare.

Hebreus 12:22
Però 22 va arribar a la muntanya de Sió , i el poble del Déu vivent, la Jerusalem celestial, i la multitud innombrable dels àngels,

Hebreus 11:16
16 Però anhelaven una pàtria millor, fins al cel, Pel que no s'avergonyeix de dir- Déu de Déu, perquè ell els havia proporcionat una ciutat.

Faci'ns saber litiral , materials , físiques ( en la carn i el diable ) la nova Jerusalem.

En primer lloc, els habitants a tornar a casa seva. No és de les persones tornen a estrangers sa . Si un pensa que la gent ve a ell , invertir el cervell.

No hi ha testimonis de Jesús a l'evangeli de quatre ( Mateu, Marc, Lluc i Joan) que el cel està per venir. Ensenyant-li una oració als deixebles li va dir : Que la teva regne vingui. Faci's la teva voluntat , com en el cel, així també a la terra. Mateu 06:10

No els profetes també testimoni que el cel està per venir. Aquest del Profeta és el regne de Déu Mont de Sió . Joan portés a les altes muntanyes ( Apocalipsi 21:10 ) és la ciutat de Jerusalem. Jerusalem va ser i és ara i sempre. Així, llegim els profetes van dir sobre Mount Zion .

Isaïes 66:20,22
20 i portaran a tots els vostres germans d'entre totes les nacions per al Senyor, Que en cavalls i carros , en lliteres , a muls i en camells , al meu sant muntanya de Jerusalem, Diu el Senyor , com portar els fills d'Israel de la seva oferta a estris nets a la casa del Senyor.
22 Perquè així com els nous cels i nova terra que jo romandran davant meu, Diu Jehovà , així serà la teva descendència i el seu nom .

Isaïes 65:9,17,18,19
9 i Puc portar endavant una llavor de Jacob , i de Judà hereu dels meus muntanyes , i heretarà la meva elecció, i els meus servents habitaran.
17 Perquè vet aquí , Jo crearé nous cels i una terra nova, I les coses velles no són recordats , ni més vindrà al pensament.
18 Mas us gaudireu i us alegraréis per sempre en el que crec : doncs, certament, Jo porto a Jerusalem un alegriaI el seu poble goig.
19 I m'alegraré amb Jerusalem , i l'alegria amb el meu poble ; la veu de plor no serà escoltat en la seva, O la veu de plor .

Res del que s'ha dit aquí que Jerusalem que baixava del cel. Déu diu que crea un cel nou i terra nova en el paràgraf 17. Però en el paràgraf 18 es defineix per Déu que la seva voluntat crear a Jerusalem alegria.

Llegim els escrits de Pau.

2 Corintis 5:16,17
16 Per la qual cosa a partir d'ara sabem de ningú segons la carn : tot i que hem conegut a Crist segons la carn, però ara el coneixem així.
17 Per tant , si algun està en Crist , nova criatura és : les coses velles passar: Heus aquí que totes les coses són fetes noves.

La nova entitat tindrà un nou cel i nova terra per a la nova entitat no pot posar el primer cel i la terra.

Lluc 5:36-39
36 I va parlar també una paràbola : Cap home esquinçar la roba nova i roba vella itinagpi, Un altre savi farà el nou i el vell no es tagping d'abans.
37 cap home home troba vi nou en bots vells, L'alcohol Altres papuputukin sàvia abans de les pells, i , ruptura de la pell.
Però 38 ha de posar vi nou en bots nous.
39 I no beure vi l'home amb les mares , és el vi de nou l'amor, per dir : El vell és millor.

Isaïes 43:18,19
18 Te'n recordes de les coses passades, ni consideren les coses de l'edat.
19 Heus aquí que faig noves coses, Ja que es surtin a llum : No la coneixes ? Una altra vegada obriré camí en el desert , i rius en el desert.

Isaïes 56:7
7 Porten al meu sant muntanya, I els recrearé en la meva casa d'oració , els seus holocaustos i els seus sacrificis seran grats en el meu altar , perquè casa meva serà anomenada casa d'oració per a totes les persones.

La gent pren la muntanya sant, el sant muntanya de Jerusalem ( Isaïes 66:20 ) i no prendre la gent santa muntanya.

Zacaries 8:3
3 Això diu Jahvè el Senyor , Vaig tornar a Sió , i viuré enmig de Jerusalem, I Jerusalem es dirà Ciutat de la veritat, i la muntanya de Jehovà dels exèrcits , la muntanya sagrada.

Déu habita a Jerusalem.

Joel 3:17,18,21
17 I sabreu que jo sóc el Senyor el teu Déu, que viu a Sió , la meva muntanya santa: Jerusalem serà santa, i que no li passi als estranys.
18 i en aquell dia, Que les muntanyes destil · laran most, i els colls fluiran llet, i tots els rierols de Judà correran les aigües, i una font sortirà de la casa de Jehovà , i regarà la vall de Sittim .
21 I jo netejaré la sang dels que no han netejat : per la mora Senyor a Sió.

Salm 132:13
Durant 13 Senyor triat Sió; casa que desitjava la majoria dels.

Salm 48:8
8 El que hem escoltat , pel que vam veure el poble de Jehovà dels exèrcits , el poble del nostre Déu ; Déu ho estableixi per sempre. ( Selah )

Isaïes 02:02
2 i succeir en els últims dies, Què La muntanya de la casa del Senyor , serà establerta a la part superior de la muntanya, I un lloc destacat al turó , i totes les nacions.

Isaïes 57:15
15 Perquè així va dir l'Alt i Sublim , el que habiten en l'eternitat , el nom és Sant; Jo visc a l'alçada i la santedat També va incloure un contrit i humil modèstia , per revifar l'esperit dels humils i per vivificar el cor dels trencats .

Isaïes 35:10
10 I els redimits de Jehovà tornaran , i vindran a Sió amb cançons i goig perpetu sobre els seus caps: I tindran goig i alegria, i dolor i tornarà sospir.

Isaïes 30:19
19 A un poble que habitarà a Sió a Jerusalem: Vostè, no ploris més , serà a tu molt amable en la veu del teu clam i , quan ho senti , et respondrà .

Isaïes 25:6-10
6 i en aquesta muntanya es Jehovà dels exèrcits que a tots els poblesUn festí de menjars suculents , un festí de vins sobre lies , plena de coses riques de la medul , de vins sobre lies i refinat .
7 I ell en aquesta muntanya la coberta de totes les ciutats, I el vel de naladlad en tots els països.
8 Ell ho ha devorat la mort per sempre, i el Senyor Déu eixugarà les llàgrimes de tots els rostres, i l'oprobi del seu poble van ser exclosos de tota la terra: Perquè el Senyor.
9 i dir en aquest diaHeus aquí , és el nostre Déu , que ho esperava , i ell ens salvarà: Aquest és el Senyor, ho esperem , ens gaudirem i alegrarem en la seva salvació.
10 A en aquesta muntanya es la mà del SenyorI Moab serà trepitjat en el seu lloc , com el restrenyiment nayayapakan palla en el suro .

Isaïes 52:1
1 ¡ Desperta , desperta, vesteix-te de tu , oh Sió , es va posar la seva roba bona, ¡ Jerusalem , ciutat santa: d'ara endavant hi haurà mai més vindrà a tu el incircumcís ni impur.

Isaïes 60:14
14 I els fills dels que et vindran afectats flexió a tu , i tots els que et menyspreaven proa si mateixos en les plantes dels peus, i que se't digui la ciutat de Jehovà, la Sió del Sant d'Israel.

Jeremies 07:07
7 ¿ Et va causar a aquest llocLa terra que vaig donar als vostres pares des del principi fins sempre.

Fins que no sempre romanen en la terra promesa.

Ezequiel 37:24,25
24 I El meu servent David serà rei que els, I tots ells tenen un sol pastor, sinó que també caminaran en els meus drets, i els meus estatuts, i fer.
25 I que viuran a la terra que vaig donar el meu servent Jacob, en què els vostres pares, I que hi habiten, Ells i els seus fills i els fills dels seus fills, per sempre, I El meu servent David serà príncep per sempre.

Isaïes 31:4
4 Perquè així diu el Senyor a mi , igual que com el lleó i el rugit del lleó jove sobre la seva presa , quan una multitud de pastors que es diu endavant contra ell, que ell no tenia por de la seva veu , ni humiliar- se a si mateix perquè el soroll dels mateixos: per Almenys el Senyor de l'univers a la muntanya Sió, I el turó per combatre'l.

Almenys el Senyor i el poble amb ell , que no li sòl urbanitzable, però la gent de la ciutat. L'exemple està en un Samuel 14:34 .

1 Samuel 14:34
34 I va dir Saül , implementar a la ciutat i els diràs : Porta'm aquí cadascú la seva vaca, i cadascú la seva ovella , i el mata , i menja, i el pecat Senyor en contra de menjar sang. I reunir a totes les personesCada un el seu vaca aquella nit i assassinats.

Isaïes 27:13
13 I succeirà que en aquell dia, que la gran trompeta s'està cremat , i moren a la terra d'Assíria , i són marginats a la terra d'Egipte, i adoraran el Senyor a la muntanya sant de Jerusalem.

Isaïes 54:5
5 A El fabricant de maig - és el seu marit, El Senyor de l'univers és el seu nom : el Sant d'Israel és el teu Redemptor , el Déu de tota la terra serà anomenat .

Déu no pot ser tornat a casar a un altre poble. Jerusalem en Apocalipsi estar casat amb Déu. Pot tornar a casar-se casar-se, però casar-se amb un altre , a menys corromput el pacte no s'aplica la llei de Déu.

Isaïes 33:5
5 El Senyor és excels ; perquè mora a les altures: va omplir Sió amb la justícia i la rectitud.

Quan Déu habita en la ciutat santa serà la gent que mora la justícia.

Daniel 2:35,44,45
Després de 35 Després, el ferro, l'argila , el metall , la plata i l'or als trencats de peces, I es van tornar com préstec de les eres a l'estiu, i el vent que cap lloc es troba en ells, i la pedra que va ferir la imatge es va convertir en un gran muntanya que va omplir tota la terra.
44 I en els dies d'aquests reis, el Déu del cel aixecarà un regne que no serà mai destruït , o el poder que va ser deixat a un altre poble, però en trossos i consumirà tots aquests regnes, i Yao " lalagi i per sempre.
45 Atès que et vaig veure una pedra a les muntanyes natibag, Sense mans, i tallar el ferro, el bronze, el fang, la plata i l'or , el que significa el gran Déu al rei el que succeirà en endavant , i el somni és real i fidel la seva declaració .

, Va dir el cap dels terrenys de muntanya. Des de les altes muntanyes s'estenen per tota la terra en Apocalipsi pagkakahula pel que cau del cel.

Aprenem el significat que la profecia de Daniel . " El ferro , l'argila , el metall , la plata i l'or als trencats de peces "Aquestes són accions déus.

Miquees 01:07
7 I totes les seves estàtues a trossos, I totes les seves salaris seran devorats pel foc , i Tots els seus ídols es em vaig quedar desolatPel lloguer d'una prostituta que es van reunir , com el lloguer d'un mangauuwi prostituta .

Daniel 05:04
4 Van beure vi, i lloança a déus d'or i plata , coure , ferro , fusta i pedra.

La pedra ( Daniel 2:35 ) és Crist, i la muntanya és la muntanya de Sió . Llegim en Isaïes 28:16

Isaïes 28:16
16 Per tant , així ha dit Jehovà el Senyor : Heus aquí , Poso a Sion fonament una pedra, Una pedra provada, angular, preciosa pedra de fonament segur : el que cregui , no tingueu pressa per llevar .

Isaïes 44:28
28 Que diu de Cir : És el meu pastor , i complirà tot un plaer : fins i tot dient que a Jerusalem , seràs edificada , i el temple, La seva base es fixaran.

Isaïes 45:13
13 Jo el despertar en justícia , i vaig a centrar tots els seus camins ; ell edificarà la meva ciutatI ell va deixar anar la meva captius , no per preu ni recompensa , diu Jehovà dels exèrcits.

Jeremies 33:9,20,21
9 i el poble serà el meu goig , de lloança i l'honor, Abans que totes les nacions de la terra per sentir totes les coses bones que les faig, i el temor i tremolar per tot el bé i la prosperitat per a tots els que em busco a ell totes.
20 Això diu Jahvè el Senyor , Si sou el meu pacte del dia, i la meva aliança de la nit, per la qual cosa no ha de ser dia i nit en la seva temporada;
21 També el meu pacte trencat amb el meu servent David, Que no ha de tenir fill que regni sobre la seva tron : i els levites sacerdots , els meus ministres.

Tan segur que els nostres actuals i Jerusalem va passar de Jerusalem , diu el llibre de Apocalipsi . Pacte amb David perquè Déu és indestructible .

Com podem estar segurs que almenys litiral Jerusalem del cel ?

Osees 2:19-23
19 i Vaig a ser la teva esposa per sempreSí , vaig a ser el teu dona en la justícia i en la justícia i la bondat i la misericòrdia .
20 També vaig a casar a la integritat, I tu coneixeràs el Senyor.
21 I en aquell dia, que jo respondré, Diu el Senyor, Vaig a respondre en el cel, I aquestes a terra;
22 I la terra abasta el blat i el vi, i oli, i ells respondran a Jizreel .
23 I Jo la planta per a mi a terra, I tindrà misericòrdia d'ell que no té misericòrdia, i Els diré que el meu poble : Tu ets el meu poble : i ell dirà : Tu ets el meu Déu.

Com a mínim la nova Jerusalem, però establerts. V23

Però anem a ser el motiu pel cel nou i terra nova passarà , va dir predicció.

Hebreus 12:26,27
26 Aquesta és la veu que nagpayanig llavors la terra, però ara ell ha promès, dient : Yayanigin una vegada més, no només la terra sinó del cel.
27 I Aquesta paraula , una vegada més , és el pinakakahuluganan lluny les coses que va sacsejar , igual que aquestes coses , a romandre al marge de sacsejada.

És evident que dit aquí que el terratrèmol serà eliminat i reemplaçat sense tremola .

Isaïes 13:10,13
10 A les estrelles del cel i de la parafernàlia de la mateixa no donarà la seva llum : el sol es fent fosc en la seva resurrecció , i la lluna no farà que la seva llum.
13 Per tant , Jo panginginigin el cel i la terra yayanigin des d'on la ira del Senyor de l'univers, i el dia de la seva ira ,

Relacionat als falsos déus , les coses que yayanigin . Així que vull dir , eliminar l'estoc i els déus seré el seu Déu és el Déu veritable .

Isaïes 2:18-21
18 i els ídols que flaquegen.
19 i la gent va a les coves de les roques i cavernes de la terra, En el temor del Senyor i la glòria de la seva majestat , quan es va aixecar per sacsejar la terra.
20 En aquest dia Les persones emetran els seus ídols de plata i els seus ídols d'or, que li van fer a l'adoració, El cau de l'embrió i els ratpenats ;
21 Per entrar a les roques de l'espai, i en les esquerdes de les roques, per por de Jehovà , i la glòria de la seva majestat , quan s'aixequi per sacsejar fortament la terra.

Isaïes 24:23
23 Si Després confós la lluna i el sol avergonyit; perquè el Senyor de l'univers regni a la muntanya Sió ia Jerusalem, I davant dels seus avis de glòria.

Isaïes 45:16
16 S'avergonyien , sí, confosos tots els: Ells aniran a la confusió en conjunt dels treballadors dels ídols.

Joel 3:15,16
15 sol i la lluna s'enfosqueixen , i les estrelles retraurà la seva resplendor.
16 I Jehovà rugir des de Sió , i donarà la seva veu des de Jerusalem; i el cel i la terra es sacsejarà, Però el Senyor serà l'esperança del seu poble, i l'evidència dels fills d'Israel.

Ageu 2:21,22,23
21 Parla a Zorobabel governador de Judà , dient : Jo faré tremolar el cel i la terra;
22 I vaig a enderrocar el tron del regne, i destruiré la força dels regnes de les nacions, i jo destruiré els carros , i els que en ells hi ha, i els cavalls i els seus genets es venen a baix, cadascú per l'espasa del seu germà.
23 Aquell dia, Diu el Senyor de l'univers , Jo et prenc a tu , oh Zorobabel , el meu servent, El fill de Salatiel , diu el Senyor, i Faré de tu un segell , perquè jo et vaig escollir, Diu el Senyor de l'univers .

Si us plau , només has de seguir endavant amb el títol "Fosc del Sol , la Lluna i estrelles" No saber el que està en el cel i la terra per romandre yayanigin mogut.

Veu

Potser vostè està familiaritzat versets de 1 Tessalonicencs 4:16 . Estic segur que no es va adonar del veritable significat. Llegim .

1 Tessalonicencs 4:16
16 Perquè el Senyor mateix baixarà del cel amb veu de comandament, amb la veu de l'arcàngel, I amb trompeta de Déu, i Els morts en Crist ressuscitaran primer;

Estrany l'has notat ? Llegim Juan 5:25-29

Joan 5:25-29
25 De cert, de cert us dic , l'hora ve, i Ara, doncs, els morts sentiran la veu del Fill de Déu, I que la sentin viuran.
26 Per Com el Pare té vida en si mateix, Així també Li va donar el Fill el tenir vida en si mateix:
27 I li va donar autoritat de fer, perquè ell era el fill de l'home.
28 no d'això , perquè l'hora ve, tots estan a la tomba sentiran la seva veu,
29 I sortiran ; que van fer el bo , sortiran a resurrecció de vida, i he fet el dolent, a resurrecció de condemnació.

Ara hem demostrat que el Fill de Déu, Miquel. No serà diferent perquè el Fill de Déu en Joan 5:25 i 1 Tessalonicencs 4:16 Miquel perquè es refereix tant a la resurrecció. Si aquest és diferent , em refereixo va prendre 01:01 no ho és ?

Va parlar del Pare ( Jesús ) ha de dir del Fill ( Michael ) amb el difunt abans que el Fill s'escoltarà la seva veu.

La veritat és que res realment va morir obeir el mandat del Senyor Jesús.

Joan 8:51
51 De cert, de cert us dic: Si algú guardare la meva paraula , mai veurà la mort.

Però sabem que el moment en que escolti la veu del Fill de Déu.

Salm 29:7,8
7 Humahawi la flama del foc la veu del Senyor.
8 Niyayanig la veu del Senyor alguns: El Senyor Niyayanig alguns Kades .

Joel 2:10,11
10 La terra tremolaran davant d'ells , els cels tremolaran : el sol i la lluna es va enfosquir , i les estrelles retraurà la seva resplendor:
11 i Senyor donarà la seva veu abans del seu exèrcit , perquè el seu camp és molt gran, perquè ell és fort que les seves paraules , per el dia de Jehovà és gran i molt terrible, I el que roman?

Joel 3:15,16
15 El sol i la lluna s'enfosqueixen , i les estrelles retraurà la seva resplendor.
16 I Jehovà rugir des Sion , i donarà la seva veu des de Jerusalem, I el cel i la terra es sacsejarà, Però el Senyor serà l'esperança del seu poble, i l'evidència dels fills d'Israel.

Mateu 24:29,30
29 Però de seguida després de la tribulació en el dia ser enfosquir el sol i la lluna no donarà el seu resplendor , les estrelles cauran del cel, i se'ls poders del cel:
30 I Llavors apareixerà la senyal del Fill de l'Home al cel: I llavors totes les tribus de la terra, i veuran el Fill de l' home venint sobre els núvols del cel amb poder i gran glòria.

Michael arribar a la glòria del seu Pare. Així que crec que la veu del Senyor de l' sentirà segons el llibre de Joel és la veu del Fill de Déu per a escoltar.

Mateu 16:27
Durant 27 el Fill de l' home vindrà en la glòria del seu Pare amb els seus àngels , i després a cadascú segons les seves obres.

Faci'ns saber quan arribi el moment.

Sofonies 1:14,15,16,18
14 El gran dia de Jehovà és a prop, Tancament i acurat molt, fins i tot veu del dia del Senyor: L'home poderós es cridarà allà amb amargor .
15 El dia és un dia de la ira, dia de l'angoixa i angoixa, dia de la fatalitat i la destrucció, Dia de tenebres i foscor , dia de núvols i espessa foscor,
16 Dia de la trompeta i l'alarma, Contra les ciutats fortificades , i contra la paret d'alta.
18 Ni la seva plata ni el seu or no serà capaç de lliurar el dia de la ira del Senyor ; ja que tota la terra serà consumida pel foc del seu zel: Aconseguir per a ell , sí , un cap , tots els que habiten a la terra.

Joel 2:1,2
1 Toqueu el corn a Sió , i doneu alarma en el meu sant muntanya: Que tots els habitants de la terra Per al dia de Jehovà ve, ja que és;
2 Dies de foscor i foscor , dia de núvols i espessa foscor, Com la propagació de l'alba sobre les muntanyes : un poble gran i fort ; no va ser mai l'estil, ni ho serà mai més després que, Per als anys de moltes generacions.

Daniel 12:1,2,4,9
1 i En aquell temps s'alçarà Miquel, El gran príncep que està pel bé dels fills del teu poble, i hi haurà un moment d'angoixa , com mai va ser des que hi va haver gent fins aleshoresI en aquest moment el teu poble serà lliurat , tots els que s'inscriuran en el llibre.
2 i molts dels que dormen a la pols de la terra seran despertats , uns per vida eterna, i altres per vergonya i confusió perpètua.
4 Però tu , oh Daniel , tanca les paraules i segella el llibre, fins al final: Molts seran d'aquí cap allà , i la ciència es augmentarà.
9 I va dir : Va, Daniel, aquestes paraules estan tancades i segellades fins al final.
11 I des del moment en què l'holocaust continu és tret , i l'abominació, Tindrà 1.290 dies.

Sofonies 1:15 diu , el dia de l'angoixa ( també li va dir a Daniel 12:1 ) és el dia de la fi. Si tot i així , en compliment de Daniel 12:1 en el moment de la fi. Daniel 12:4,9 I el dia del judici final i la destrucció se li diu en Daniel 12:11 l'abominació de la desolació .

Llegim la declaració del Senyor pel que fa a l'escriptura de Daniel .

Mateu 24:15,21,29,30
15 Així que vostè veu l'abominació de la desolació, Aquest pel profeta Daniel , al lloc sant (el que llegeix, entengui ) ,
21 A continuació, serà la gran tribulació , com no va ser des del principi del món fins ara, ni mai succeirà.
29 Però de seguida després de la tribulació en aquests dies ser enfosquir el sol i la lluna no donarà el seu resplendor , les estrelles cauran del cel, i se'ls poders del cel:
30 I Llavors apareixerà la senyal del Fill de l'Home al cel: I llavors totes les tribus de la terra, i veuran el Fill de l' home venint sobre els núvols del cel amb poder i gran glòria.

Verifiquem que s'estan referint a un esdeveniment per a ells ( Daniel 12:1 , Mateu 24:21 i Joel 2:2 ) es diu que encara no hagi transcorregut des del començament del món i mai més torni a passar. I defineix a tots el "Dia del Senyor. " Impossible que una està acabada i no es deu a que el suposat error que " encara no complert des del principi del món " i va dir que "mai més ".

Isaïes 30:27,30
27 Heus aquí , el nom de Jehovà ve de lluny, cremant amb la seva còlera , i en el fum espès umiilanglang : els seus llavis estan plens d'indignació , i la seva llengua com un foc devorador:
30 I El Senyor la causa del seu veu gloriosaE introduir la batalla del seu braç , amb la indignació de la seva ira, i la flama d'un foc abrasador , amb pluges i tempestes elèctriques i calamarsa,

Llegim altres escrits d'Isaïes

Isaïes 13:6,9,10
6 Howl vosaltres ; per al dia del Senyor és a prop ; vingui com una destrucció del Totpoderós.
9 Vegeu, el dia de Jehovà ve, cruel , tant amb indignació i ira ardent ; fer de la terra desolada, I d'allà per destruir els pecadors de la mateixa.
10 Per a les estrelles del cel i de la parafernàlia de la mateixa no donarà la seva llum : el sol es fent fosc en la seva resurrecció , i la lluna no farà que la seva llum.
13 Per tant , Jo panginginigin el cel i la terra es mourà del seu lloc a la ira del Senyor dels exèrcits, i el dia del ardor de la seva ira,

Isaïes 10:03
3 I el que fas visites dies, I destrucció vénen de lluny? a qui aneu a fugir a la recerca d'ajuda ? i on deixareu la vostra glòria ?

Isaïes 22:05
5 A dia de l'angoixa i la confusió, de part del Senyor , Senyor de l'univers , la vall de la visió ; fracàs de les parets i cridant a les muntanyes. ( Cridant a la muntanya vol dir " paghudyat " )

Isaïes 63:1-6

Dilluns, 21 desembre 2009


Foc

Anem a aprendre el que la definició de tutupok foc del cel i la terra. Faci'ns saber litiral foc o no. Comencem a les 2 Pere 3:7,10,12

2 Pere 3:7,10,12
7 Però el cel i la terra , per la mateixa paraula emmagatzemat per al foc, Que es va reservar el dia del judici i la destrucció dels homes impius .
10 Però el dia del Senyor com lladre, al cel en aquest dia s'acabarà amb un gran soroll, I les coses en els cels es dissoldrà amb calor abrasador , la terra i les obres van ser cremades a terra.
12 i sincerament desitjant la vinguda del dia de Déu, pel qual els cels crema de ser desfetes , i Els objectes en el cel es fonen en la calor extrem?

Sense canvis, la Bíblia d'explicar. Aprenem durant l'esdeveniment.

Sofonies 1:2-5,7,14,15,18
2 destruiré del tot totes les coses consumeixen sobre la terra , diu el Senyor.
3 destruirà els homes i bèsties , destruiré els ocells i els peixos del mar, i ensopegant amb els impius, I tallarà home a la terra , diu el Senyor.
4 I jo estendré la meva mà contra Judà , i tots els habitants de Jerusalem, i Vaig a tallar el romanent de Baal des d'aquest lloc, i els noms dels sacerdots Chemarim;
5 I l'adoració del cel al sostre de la casa, i els juro que al Senyor i juro en el nom del seu rei ;
7 Mantingui teu Senyor davant de Déu, per el dia de Jehovà és a prop: El Senyor ha preparat un sacrifici, consagrar als seus convidats.
14 El gran dia del Senyor és a prop , proper i fixar molt, fins i tot la veu del dia del Senyor : l'home poderós es cridarà allà amb amargor .
15 Al dia ser dia de la ira, dia de l'angoixa i l'angoixa, dia de la fatalitat i la destrucció, Dia de tenebres i foscor, dia de núvols i espessa foscor,
18 Ni la seva plata ni el seu or no serà capaç d'oferir el dia de la ira del Senyor, Doncs tota la terra es pel foc de la seva zel: Aconseguir per a ell , sí , un cap , tots els que habiten a la terra.

Jeremies 46:10
10 A el dia és el Senyor, El Senyor de l' , dia de la venjança, Per venjar-se d' ell els seus enemics, i l'espasa devorarà i es saciarà, I la seva sang serà: per al Senyor , Senyor de l'univers , un sacrifici al nord pel riu Eufrates

Isaïes 34:4,5,6,8
4 i l'exèrcit del cel , seran desfets , i el cel serà com una espiral, I tot el seu exèrcit caurà com un full marcida a la vinya , i com una fulla de parra caiguda.
5 Per a mi espasa ha begut al cel: Heus aquí , es descendirà sobre Edom , i la gent del meu maledicció , a la justícia.
6 L'espasa del Senyor és plena de sang, Feta de greix, amb greix, la sang dels xais i les cabres , el greix dels ronyons de moltons : Per a un sacrifici al Senyor a Bosra, I una gran massacre a la terra d' Edom .

Isaïes 63:1-5
1 Qui és aquest que ve d'Edom , amb peces tenyides de Bosra? és bonic en el seu vestit, que marxa a la grandesa del seu poder ? Jo que parlo en justícia , poderós per salvar .
2 Per què vermell a la roba teva, i els teus robes com ell ha trepitjat la premsa ?
3 He trepitjat jo només la premsa , i la ciutat no està amb mi : si, jo els trepitjaven en la meva ira, i Jo els trepitgen a la meva fúria, I la seva sang va esquitxar els meus vestits , i embruta totes les meves robes .
4 A El dia de la venjança estava en el meu corI l'any dels meus redimits ha arribat.
5 I vaig mirar , i cap ajuda , i jo em preguntava que no se sostenen , de manera que guarden les meves pròpies mans, i la meva fúria, que m'ha sostingut.
6 I vaig trepitjar pels pobles en la meva ira , i fer que begut en la meva fúria, i la terra la seva sang.

Isaïes 47:13,14
13 Ets molesten més dels seus consells : estan ara profetitzar a través del cel i les estrelles , la lluna sobre mangingilala, I es guarda les coses que li succeeixen.
14 Heus aquí , ells seran com rostoll ; cremades amb foc , no es salvaran les seves vides del poder de la flama: No babaga a mapagpapainitan , o al foc mauupuan abans.

Nahum 01:06
6 Qui romandrà davant de la seva ira ? ¿ i qui quedarà en l'ardor de la seva ira ? La seva ira es vessa com foc, I les roques es trenquen en trossos per ell.

Jeremies 15:14
14 I faré amb els teus enemics a la terra que tu no coneixes ; per un foc s'ha encès en el meu ira, Que et cremes .

Jeremies 23:29
29 no La meva paraula com el foc? diu el Senyor, i com un martell que trenca la roca?

Ara quin és el significat de foc ? És que la paraula de Déu ?

Aquí està una prova més de que la paraula de foc que ve de la boca i va dir també el període quan sigui possible.

Song 18:7,8,9
7 Naugé i després va sacsejar la terra , també les bases de les muntanyes es mouen, i Naugé, Perquè ell estava enfadat .
8 va pujar el fum dels seus nassos , i foc per la boca sumupok: Pulmons Nangagalab per ella.
9 inclinar el cel , i avall, i foscor sota dels seus peus.

Isaïes 30:27,30,31
27 Vegeu, El nom de Jehovà ve de lluny, Ardent la seva ira , i en el fum espès umiilanglang : els seus llavis estan plens d'indignació , i la seva llengua com un foc devorador:
30 I El Senyor farà que la seva veu gloriosaE introduir la batalla del seu braç , amb la indignació de la seva ira, I la flama d'un foc abrasador , amb pluges i tempestes elèctriques i calamarsa,
31 Per mitjà de la veu del Senyor se'ls assiris , la vara de colpejant .

Apocalipsi 11:05
5 Si algú vol fer mal, són el foc de les seves boques , i devora els seus enemics, I si algú vol fer-los mal ha de morir d'aquesta manera.

Jeremies 05:14
14 Per tant , així diu el Senyor Déu dels exèrcits, perquè parleu aquesta paraula, vet aquí , Faré les meves paraules a la boca foc, I aquesta fusta la gent, i devorar .

Isaïes 30:26,27
26 Per altra banda la llum de la lluna serà com la llum del dia, i la llum del sol serà set vegades , com la llum de set dies, Tie dia del Senyor el dolor del seu poble, i curar el cop de la seva ferida.
27 Vegeu, El nom de Jehovà ve de lluny, Ardent la seva ira , i en el fum espès umiilanglang : els seus llavis estan plens d'indignació , i la seva llengua com un foc devorador:

Així que no es diu litiral la definició de tutupok foc del cel i la terra.

Malaquies 3:1-3
1 Heus aquí , jo envio el meu missatger , el qual prepararà el camí davant meu , i el Senyor a qui vosaltres busqueu , vindrà sobtadament al seu temple, l'àngel del pacte , a qui voleu vosaltres : Heus aquí que ve , Diu Jehovà dels exèrcits.
2 I qui podrà suportar el dia de la seva vinguda ? i que estarà en peu quan aparegui ? Perquè ell és com un foc purificador , i com més completa:
3 i Ell s'asseurà com un refinador i purificador de plata, i purificarà els fills de Levi , els afinarà com a or i plata , i oferiran al Senyor ofrenes en justícia .

Mateu 03:11
11 Jo us batejo amb aigua per penediment , però el qui ve darrere de mi és més poderós que jo , que jo no sóc digne de portar les seves sabates : ell us batejarà en Esperit Sant i foc ;

La Paraula de Déu és Esperit.

Joan 6:63
63 l'esperit que dóna la vida , la carn és sense ànim de lucre ; Les paraules que jo us he parlat són esperit, I són vida.

L'Esperit també el foc.

Actes 2:2,3,4
2 I de sobte vi del cel un soroll com un vent fort humahagibis , i va omplir tota la casa de la seva cadira.
3 i Se'ls van aparèixer unes com la llengua de foc, Què nagkabahabahagi , i es posen en cada un d'ells.
4 i estan tots plens de l'Esperit SantI van començar a parlar llengües diferents, segons l'Esperit que parlen.

Comencem amb 2 Pere 3:7,10,12 si elevem la lectura de 2 Pere 3:5 sabrem això:

2 Pere 3:5
5 Per aquesta ignoren voluntàriament , que no havia cel des del principi, i una terra compactada fora de l'aigua i en aigua, per la paraula de Déu;
6 perquè pel que significa el món va ser negat en aigua, van morir :

Per què ? Paraula de Déu ningú més. Repetim el verset 7

7 Però el cel i la terra, per mateixa paraula està guardada per al foc , i reservat per al dia del judici i la destrucció dels homes impius .

Si us plau, clar?

Mateu 24:35
35 El cel i la terra passaran , però les meves paraules no passaran .

La paraula de Déu és el foc no mor. Però el que la paraula de Déu en tota la tutupok terra ? Resposta : Tot el que Déu ha parlat a través dels profetes.

Lluc 21:22
22 Perquè aquests són dies de venjança , que van complir amb totes aquestes coses estan escrites.

Dissabte 19 desembre 2009


Fosc del Sol , la Lluna i estrelles

Faci'ns saber el que vols dir amb fosc del sol , la lluna i les estrelles. Deixem que la Bíblia és revelar .


Apocalipsi 6:12,13
2 I vaig veure quan va obrir el sisè segell, i hi va haver un gran terratrèmol, i El sol es va posar negre com tela de cilici una fosca , i la lluna sencera es va posar com sang;
13 i Les estrelles del cel van caure sobre la terra, Com a fruit de la seva figuera isinasambulat fruita jove petits al batre un fort vent.

Isaïes 13:10,13
10 Per a les estrelles del cel i de la parafernàlia de la mateixa no donarà la seva llum : el sol es fent fosc en la seva resurrecció , i la lluna no donarà lloc a la seva llum.
13 Per tant , jo panginginigin el cel i la terra es mourà del seu lloc a la ira del Senyor dels exèrcits, i el dia de la seva ira ,

Joel 2:2,10,31
2 Dies de foscor i foscor , dia de núvols i foscor , com la propagació de l'alba sobre les muntanyes : un poble gran i fort, mai va tenir alguna vegada per l'estil, ni ho serà mai més després que, fins als anys de moltes generacions.
9 Salten a la ciutat , corren sobre la muralla, Pugen les cases, entren a les finestres com un lladre.
10 la terra tremolaran davant d'ells , els cels tremolaran : el sol i la lluna es va enfosquir , i les estrelles retraurà la seva resplendor

Ezequiel 32:7
7 I quan Nauta , vaig a cobrir el cel , i que les estrelles del mateix , tinc una capa de núvols el sol i la lluna no donarà el seu resplendor .

Mateu 24:29
29 Immediatament després de la tribulació d'aquells dies, el sol es fent fosc , i la lluna no donarà el seu resplendor , les estrelles cauran del cel, i se'ls poders del cel ;

Isaïes 34:4,5,6
4 I l'exèrcit del cel, i el cel serà com una espiral, i tot el seu exèrcit caurà com un full marcida a la vinya , i com una fulla de parra caiguda.
5 Per a mi espasa ha begut al cel : heus aquí que baixarà a Edom , i el poble de la meva maledicció , a la justícia.
6 Perquè el Senyor és ple de sang, greix, amb greix, la sang dels xais i les cabres , el greix dels ronyons de moltons : Per a un sacrifici al Senyor a Bosra , i una gran massacre a la terra d' Edom.

Ezequiel 08:16
16 I em va portar a l'atri interior de la casa de Jehovà , i vet aquí , la porta del temple del Senyor , entre el pòrtic i l'altar , eren com 05:20 homes, amb l'esquena cap al temple , i davant aquest , i que adoren el sol al costat est.

Ezequiel 6:3,4,8 , 11-13
3 I di : Montes de Ye d'Israel , escolta la paraula del Senyor. Això diu el Senyor Déu en les muntanyes i turons , els rius i les valls : Heus aquí , Jo, jo, portarà una espasa sobre tu , i destruiré els vostres llocs alts.
4 i les teves altars seran assolats , i les vostres imatges trencades són, I vaig a fer caure als teus homes assassinats davant dels seus ídols.
8 No obstant això , em deixa un residu, Així que té alguns que s'escapin de l'espasa entre les nacions, quan sigueu escampats per les terres.
11 Això diu Jahvè el Senyor , ¡ Colpeja amb la mà , i el segell seus peus, i dir : Ai ! de totes les abominacions malament de la casa d'Israel, per cauran per l'espasa , per la fam, la pesta i.
12 El comandament a distància va a morir de la pesta, i és a prop caurà a espasa , i Malabia envolten i es moren per la fam: Per tant vaig a complir la meva ira sobre ells.
13 i tu saps que jo sóc Jehovà , quan els seus homes assassinats es entre els seus ídols al voltant dels seus altars, en tot coll alt, tots els cims de les muntanyes, I sota tot arbre frondós i sota de tot roure gruix , on li van oferir olor grat a tots els seus ídols.

Jeremies 7:30,31,32
31 I I edificar llocs alts de Tofet, a la vall del fill de Hinom, Per cremar els seus fills i filles en el foc, que t'ho he ordenat, ni entrar en la meva ment .
32 Per tant , vet aquí que vénen dies , diu el Senyor , que va anomenar Tofet , ni la vall del fill de Hinom , sinó Vall de la massacre, perquè ells enterren a Tofet , fins no hi ha lloc per enterrar .
Als 33 anys els cossos de les persones serà per a les aus del cel, i les bèsties de la terra : i no hi haurà qui espanta.

Jeremies 32:35
35 I edificar llocs alts de Baal, a la vall del fill de Hinom, Per passar pel foc els seus fills i filles a Moloc , que no els vaig enviar , ni em va venir a la ment, que fessin aquesta abominació , per fer que Judà .

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 A vet aquí que en aquells diesI en aquest moment , quan vaig tornar de la captivitat de Judà i de Jerusalem.

2 Perquè jo aplegaré a totes les nacions, i les faré la vall de Josafat, I es declararà amb ells allà per al meu poble i d'Israel la meva heretat , a qui elles van escampar entre les nacions, i van partir la meva terra ,

13 Posar en la falç , perquè la collita ja està madura venir , anar , perquè el cup és ple , el desbordament de cubes , perquè el seu maldat és gran.

14 Molts pobles a la vall de la decisió! Per al dia de Jehovà és a prop a la vall de la decisió.

15 El sol i la lluna s'enfosqueixen , i les estrelles retraurà la seva resplendor .

16 I Jehovà rugir des Sion , i donarà la seva veu des de Jerusalem , i el cel i la terra es sacsejarà, Però el Senyor serà l'esperança del seu poble, i l'evidència dels fills d'Israel.

18 I en aquell dia, que les muntanyes destil · laran most, i els turons fluiran llet , i tots els rierols de Judà correran les aigües, i una font sortirà de la casa de, I regarà la vall de Sittim .

Isaïes 47:13,14
13 Ets molesten més dels seus consells : estan ara profetitzar a través del cel i les estrelles , la lluna sobre mangingilala, I es guarda les coses que li succeeixen.
14 Heus aquí , ells seran com rostoll ; cremades amb foc , no es salvaran les seves vides del poder de la flama: No babaga a mapagpapainitan , o al foc mauupuan abans.

Jeremies 02:28
Però 28 ¿ on són els teus déus que t'han fet per a tu? deixar que sorgeixin , si és que li pot estalviar durant la seva dificultat per: Doncs , segons el nombre de les teves ciutats són els teus déus , oh Judà .

Jeremies 8:2,12
2 I l'expansió que el sol i la lluna, i tot l'exèrcit del cel , se'ls, I han servit , i ells el van seguir , i que buscaven, i els que adoren: No es van reunir o enterrats , perquè estiguin sobre la terra.
12 Heu avergonyit d'haver fet abominació ? No, no s'han avergonyit , ni podien rubor : per tant s'han d'incloure * Entre els que cauen; el temps del seu càstig serà llançat, Diu .

* Enmig dels ídols

Isaïes 47:13
13 Ets molesten més dels seus consells : estan ara profetitzar a través del cel i les estrelles , la lluna mangingilala voltant, i et salvi d'aquestes coses li passen a vostè.

Deuteronomi 17:03
3 i es va anar i van servir a altres déus i retre'ls culte, o el sol o la lluna , o de qualsevol exèrcit del cel em iniutos ;

2 Cròniques 33:5
3 Perquè ell tornarà a edificar els llocs alts que Ezequies seu pare : i edificar altars per Baal , i arbredes de fet, i adorar a tot l'exèrcit del cel, i els va servir,
4 i Va construir altars a la casa deQue el Senyor va dir : A Jerusalem estarà el meu nom per sempre.
5 I edificar altars per l'exèrcit del cel dos atris de la casa del Senyor.

2 Reis 17:16
16 I van deixar tots els manaments del Senyor el vostre Déu , i els va fer imatges foses , fins i tot dos vedells , i va fer un bosc, i adorar a tot l'exèrcit del cel, i van servir a Baal .

2 Rei 21:3,4,5
3 A es tornarà a edificar els llocs alts que Ezequies seu pare, i va aixecar altars a Baal , i va fer un bosc, com havia fet Acab rei d'Israel, i adorar a tot l'exèrcit del cel, i els servia .
4 i Va construir altars a la casa deQue el Senyor va dir : A Jerusalem posaré el meu nom.
5 i Així mateix va edificar altars per tot l'exèrcit del cel en els dos atris de la casa de.

2 Reis 23:05
5 I va prendre el palasamba sacerdots dels ídols , a qui els reis de Judà ordenat per cremar encens als llocs alts en les ciutats de Judà, I a prop de Jerusalem ; ells també que l'encens cremat a Baal , al sol , la lluna i les estrelles , i tot l'exèrcit del cel.

És evident que el sol, la lluna i les estrelles són el seu adoració als ídols i s'utilitza als falsos profetes en la seva profecia . Així que la foscor del sol , la lluna i les estrelles : la derrota del fals déu, Satanàs i els seus ministres.

El col.lapse del déu fals de Babilònia també està disminuint. I la caiguda de Babilònia s'ensorrarà i la derrota de Satanàs i els seus aliats.

Isaïes 14:12,13,14
12 Com caseta del cel, Estrella del matí Oh , fill del matí ! Tallat vas anar per terra, tu que debilitar les nacions !
13 I tu vas dir a tu mateix , Pujaré al cel , jo aixecaré el meu tron per sobre de les estrelles de Déu: Em seure a la muntanya de la congregació , les parts més remotes del nord:
14 Pujaré a les altures els núvols , seré semblant al Altíssim .

Què llocs de la zona nord del diable vol arribar ?

Salm 48:1,2
1 Gran és el Senyor , i ha de ser més plana , la ciutat del nostre Déu , la seva muntanya santa .
2 Bellesa en l'elevació , l'alegria de tota la terra, la muntanya de Sió , al costat nord de, Una ciutat del gran Rei.

És evident que posa ídols a la casa del Senyor aquest matí també conegut com Satanàs . Indica aquí la tardor i la derrota dels ídols, amb l'estàtua i la imatge o no.

No només l'ídol amb una imatge i l'estàtua es considera ídol. Si els profetes i mestres són falses i sense entendre, per trucar a déu ídol. Suposa que ets Déu i Déu suposo que , amb els seus delmes , ofrenes diverses.

El déu fals en tot coll alt, tots els cims de les muntanyes, en llocs alts , la casa de trencat.

Jeremies 50:2
2 Declarar vosaltres entre les nacions, i publicar , i establir un estàndard , publicar , i no amagar : per exemple , Presa és Babilònia , Bel és confós, merodach es va desmaiar , les seves imatges es posen a la vergonya , els seus ídols estan consternats .

Jeremies 51:47,53
47 Per tant , vet aquí que vénen dies, que Vaig a castigar els ídols de Babilònia, I tota la seva terra es confonen, I tot el mangabubulagta mort en ella.
53 Encara que Babilònia a muntar- fins al cel, i encara que podria arribar a enfortir l'altura de la seva força , però, van a ella els sabotejadors de mi, diu Jehovà el Senyor.

Miquees 1:5,7
5 per la revolta de Jacob és tot això, i pels pecats de la casa d'Israel : Què és la transgressió de Jacob ? No Samaria ? i quins són els llocs alts de Judà ? Jerusalem no va ser?
7 I totes les seves estàtues a trossos, i tots els seus salaris van ser devorats pel foc , i tots els seus ídols es em vaig quedar desolatPel lloguer d'una prostituta que es van reunir , com el lloguer d'un mangauuwi prostituta .

Jeremies 10:11,15
11 Així direu a ells, Els déus que no van fer el cel i la terra, acabareu de la terra, i sota el cel.
15 Vanitat són , la tasca dels errors : durant la visita perquè es consumeixen.

Isaïes 21:09
9 I vet aquí , que aquí ve un carro dels homes, genets de dos en dos . I ell va respondre i va dir : Ha caigut Babilònia , ha caigut, i tots els ídols dels seus déus ell ha trencat fins a terra.

Isaïes 24:23
23 Llavors confon la lluna, I el sol s'avergonyeix: Perquè el Senyor de l'univers regni a la muntanya SióI Jerusalem , i davant dels seus avis de glòria.

Així que la dreta , és a dir , la foscor del sol , la lluna i les estrelles estan caient els ídols.

Espasa , la fam i la pesta

És per a aquells que diuen la marca quart està passant a la vegada. Ells creuen que aquells que Crist és realment humà. No és d'estranyar que explicar l'error en les profecies bíbliques en l'esperit perquè són humans i no Déu.

Apocalipsi 6:7,8
7 I quan va obrir la quarta marca, Vaig sentir la veu del quart vivent que deia : Vine .
8 I vaig mirar , i vet aquí un cavall groc, i el que estava assegut aquí amb la mort el nom, i el Hades el seguia ; . I se'ls va donar autoritat sobre la quarta part de la terra, assassinat per l'espasa , i la fam i la pesta , i les bèsties salvatges de la terra.

Jeremies 16:4,6
4 Ells es moren de morts greus : es lamentaven , o enterrats ells, vindran a ser com fem sobre la terra, i que són consumits per l'espasa , i la fam, I els seus cossos van ser per menjar de les aus del cel, i les bèsties de la terra.
6 El gran i el petit morirà en aquesta terra ; que no van ser enterrats, o si van a lamentar la gent, O que es talli o qualsevol altra per a ells ;

Jeremies 25:33
33 I els morts de Jehovà en aquell dia serà d'un extrem de la terra fins a l'altre extrem de la terra : no es va lamentar , ni es van reunir, ni seran enterrats ; seran fem sobre el terreny.

Jeremies 24:10
10 I Enviaré l'espasa , la fam i la pesta, Entre ells , fins que es consumeixen a la terra que vaig donar a ells i als seus pares.

Jeremies 21:5-9
5 i Jo mateix combatin contra vosaltres amb mà estesa i amb braç fort, amb ràbia i furor i amb gran ira.
6 I Mataré als habitants d'aquesta ciutat, home i la bèstia : han de morir d'una gran pestilència.
7 I després d'això , diu Jehovà , lliuraré a Sedecies , rei de Judà , i els seus servents , i el poble, i els que romanen en aquesta ciutat de la pesta, de l'espasa i de la fam, La mà de Nabucodonosor rei de Babilònia , i la mà dels seus enemics, i en mà dels que busquen la seva vida, i ell els ferir tall d'espasa , que els perdoni , ni pietat, ni escatimar .
8 I vaig donar a aquest poble : Això diu el Senyor, Heus aquí que jo poso avui davant de vosaltres camí de la vida i el camí de la mort,
9 El que roman en aquesta ciutat morirà de fam , i per l'espasa i la recopilació det, però la sortida i cau als caldeus que us tenen tancats , viurà , i la seva vida serà per a ell.

Jeremies 27:13
13 Per què morireu , tu i el teu poble, per l'espasa , per la fam, la pesta i, Com el Senyor ha parlat sobre la nació que no serveixi al rei de Babilònia ?

Jeremies 38:2,3
2 Això diu Jahvè el Senyor , El que roman en aquesta ciutat morirà per l'espasa , per la fam, la pesta i per, Però sembla que els caldeus viurà , i la seva vida se li despulla , i viurà .
3 Això diu Jahvè , aquesta ciutat és lliurada a mans de l'exèrcit del rei de Babilònia , i ell.

Jeremies 11:22,23
22 Per tant , així ha dit Senyor dels exèrcits : Heus aquí , jo els castigarà : els joves a morir per l'espasa , els seus fills i filles moriran a causa de la fam;
23 I no hi haurà rastre d'ells : perquè jo portaré malament sobre els homes d'Anatot , fins l'any del seu càstig.

Jeremies 23:12
12 Per tant , el seu camí serà a ells que llisquen en la foscor : seran empesos , i cauran en ell : perquè jo portaré malament sobre ells, fins l'any del seu càstig, Diu .

Jeremies 15:02
2 a passar, quan va dir : On anem ? llavors has de dir-los : Això diu el Senyor, La mort, a mort, i l'espasa , l'espasa , i la fam, a la fam , i en captivitat , al captiveri.

Jeremies 43:11
11 I vindran, i ferir la terra d'Egipte , que els que estan en la mort se li dóna a la mort, i aquells en captivitat al captiveri , i que l'espasa és l'espasa.

Jeremies 44:28
28 I els que s'escapin de l'espasa tornarà a la terra de Judà , des de la terra d'Egipte , pocs en nombre, i tota la resta de Judà que van entrar a la terra d'Egipte per residir-hi , se sap la paraula seguirà sent vàlida, mina, o la d'ells .

Ezequiel 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 A tu seràs part amb cremada de tercer foc al centre de la ciutat, quan els dies del setge es compleixen, I prendre la tercera part, i ferir amb l'espasa voltant, i una tercera part et posaràs de dispersió en el vent, i vaig a treure una espasa darrere d'ells.
9 i Vaig a fer perquè no ho he fet , i encara m'agrada, Per a totes les seves abominacions .

11 Per tant , viu jo, diu Jehovà el Senyor , sens dubte, perquè has profanat el meu santuari amb totes les teves abominacions, I amb totes les teves abominacions , per tant jo també disminueixen tu , ni serà meus ulls , i jo també no recanvi.
12 La tercera part de tu morirà per la pesta i la fam són consumits per aquests d'entre vosaltres , i una tercera part caurà per l'espasa al voltant de tu, i la tercera part que es dispersen en totes direccions, i treure una espasa després.
13 Així es la meva ira, i faré que la meva ira sobre ells, i em seran consolats : i sabran que jo Jehovà he parlat en el meu zel, quan he aconseguit la meva fúria en ells.

14 D'altra banda , et farà una desolació i un retretEntre les nacions que estan al teu voltant , a la vista de tot això.
16 Quan els hi envio el mal fletxes de la fam , la destrucció , que jo enviaré per destruirà. I augmentarà la fam sobre vosaltres , i es trencarà el suport del pa ;
17 i Vaig a enviar damunt vostre la fam i el mal bèsties, I se't mataràs : i pestilència i sang passaran per tu, i vaig a portar l'espasa sobre tu : jo Jehovà he parlat.

No compari a Déu ( verset 9), però llegim en l'Apocalipsi que el Senyor ho farà. Si, doncs, està en Ezequiel 05:12 és el mateix en Apocalipsi 6:08
Ezequiel 6:3,4,8,9,11-13
3 I di : Montes de Ye d'Israel , escolta la paraula del Senyor. Això diu el Senyor Déu en les muntanyes i turons , els rius i les vallsEn aquest cas , Jo, jo, portarà una espasa sobre tu , i destruiré els vostres llocs alts.
4 i les teves altars seran assolats , i les vostres imatges trencades són, I Vaig a fer caure als seus homes morts davant dels vostres ídols.
8 No obstant això , vull deixar un romanent , perquè tingueu alguns que s'escapin de l'espasa entre les nacions, quan sereu a la terra.
9 I els que escapen de vostès s'acordaran de mi entre les nacions on captius , com m'han trencat amb el seu cor puta , que s'allunyava de mi, i en els seus ulls, la prostituta després dels seus ídols, I ells mateixos avorreixen en els seus propis ulls dels mals que tenen totes les seves abominacions .
11 Això diu Jahvè el Senyor , ¡ Colpeja amb la mà , i el segell seus peus, i dir : Ai ! de totes les abominacions malament de la casa d'Israel, per cauran per l'espasa , per la fam, la pesta i.
12 El comandament a distància va a morir de la pesta, i és a prop caurà a espasa , i Malabia envolten i es moren per la fam: Per tant vaig a complir la meva ira sobre ells.
13 i tu saps que jo sóc el Senyor, quan seus homes morts estaran entre els seus ídols al voltant dels seus altars, en tot coll alt, tots els cims de les muntanyes, I sota tot arbre frondós i sota de tot roure gruix , on li van oferir olor grat a tots els seus ídols.
14 I jo estendré la meva mà contra ells, i fer que el desolat i terrenys erms , des del desert cap a Diblah , us ofereix unes habitacions : i sabran que jo sóc el Senyor.
En l'apartat 2 d'Ezequiel diu que l'esdeveniment 5 dies és el dia del setge i se li va dir les muntanyes i turons , rius i valls. Per què ? Com que hi ha ídols. A més de l'espasa , la fam, la pesta i els animals silvestres que s'enviarà el Senyor , ell també la desolació i la destrucció. Ezequiel 05:14 i 06:14 Ezequiel


El que Jesús va dir sobre el dia del setge ?

Lluc 19:43,44
43 Perquè els pròxims dies, Vostè babakuran paret de l'enemic , i que assetgen, I al costat gigipitin,
44 I ilulugso a la terra , als teus fills dintre teu ; i no deixaran en tu pedra sobre pedra un: Tu que no es coneix el temps de la teva visitació .

Benvingut a Lluc 21:20-25
Però el 20 quan et vaig veure fortalesa dels exèrcits defensar Jerusalem, Sap que la seva destrucció estava a prop.
21 Llavors els de Judea , fugin a les muntanyes, i dins de la ciutat van sortir , i en el camp no ha d'entrar a la ciutat.
22 Com que aquests són els dies de la venjança, Que compleixen totes aquestes coses estan escrites.
23 Ai dels nagdadalangtao , i en aquells dies ! perquè hi haurà gran calamitat a la terra, i ira en aquest país.
24 I cauran per l'espasa, I portar captius a totes les nacions, i Jerusalem trepitjada pels gentils, per complir amb els temps dels gentils .

Seguir llegint en l'apartat
25 I hi haurà senyals en el sol i la lluna i les estrelles , ia la terra angoixa del país, que matitilihan per el so del mar i de l'onatge ;

Es diu en el paràgraf 25 també sisè marques. Et recordes que vam començar marca quart ?

Aquí està la seva explicació de les quatre marques.
Els genets , considerat com el quart segell va ser obert, indica la propagació i l'expansió de l'Església Catòlica en la mesura el poder havia arribat a més d'un quart de la terra.
Lluny el sentit i la incertesa, ja que matar amb espasa , la fam i la pesta són l'adoració d'ídols . ( Ezequiel 05:11 )

Durant la visita ...

Esbrinem si vostè visita en Jesús va dir en Lluc 19:44 .

Lluc 19:43,44
43 Perquè els pròxims dies, que la paret babakuran de l'enemic , i us tenen tancats , i el costat que gigipitin ,
44 I ilulugso terra , als teus fills dintre teu : en tu i no deixar pedra sobre pedra ; perquè tu no coneix el temps de la teva visita.

En primer lloc , trobar la relació que succeeixi durant la visita.

Jeremies 11:22,23
22 Per tant , així ha dit Senyor de l'univers , Heus aquí , jo els castigarà : els joves es moren per l'espasa , els seus fills i filles moriran a causa de la fam ;
23 I no hi haurà rastre d'ells: per Jo porto malament els homes de Anatot , fins l'any del seu càstig.

Jeremies 23:12
12 Per tant , el seu camí serà a ells que llisquen en la foscor : seran empesos , i cauran en ell : per Jo porto malament sobre ells, Fins i tot any de la seva càstig, Diu .

Jeremies 48:43,44
43 Pànic, i el forat i llaç , estan sobre vostès, Oh habitant de Moab , diu Jehovà el Senyor.
44 Fuig de la por, caurà al forat , i se'n va anar al pou va ser presa en el parany: Per portaré a Moab , l'any de visitar-, Diu .

Isaïes 24:17-23
17 La por, i el forat i llaç sobre tu són, habitants de la terra.
18 i succeir, que va fugir del soroll terrible caure en l'abisme , i el que ve del centre de la fossa es prendran en el parany : per sobre de les finestres s'obren, I els fonaments de la terra tremolarà .
19 La terra és del tot , la terra està completament trencat , la terra es mou per les grans.
20 La terra serà rodet com un borratxo, i es retirarà com una casa de camp, i la transgressió de la mateixa s'agreujarà sobre ella, i la tardor, i l'augment del no.
21 I en aquest dia, Per a ser castigats per l'exèrcit de la gran Déu del cel , i els reis de la terra sobre la terra.
22 I es van reunir ells, com els presos es van reunir a la boca, i tancar la presó, i després de molts dies que es va a visitar.
23 Després confós la lluna i el sol avergonyit: Perquè el Senyor de l'univers regni a la muntanya Sió ia Jerusalem , i davant dels seus avis de glòria.

Jeremies 50:27-32
27 Mata a tots els seus bous , que es vagin fins a la massacre: Ai d'ells! per el seu dia ha arribat , el dia de la seva visita .
28 Escolta la veu dels de fugir i escapar de la terra de Babilònia , per declarar a Sió la venjança del Senyor nostre Déu, la venjança del seu temple.
29 juntament amb els arquers contra Babilònia : tots els que esteu doblar l'arc , feu acampada contra el seu voltant, que ningú escapament del mateix : la seva recompensa acord amb les seves obres , després de tot el que va fer, no a ella ; sapagka ' E l estat orgullós contra Senyor , contra el Sant d'Israel.
30 Per tant , seus joves cauran a les seves places , i tots els seus homes de guerra es talli aquest dia, Diu .
31 Heus aquí , jo estic contra tu , oh tu , més orgullós , diu el Senyor, Senyor de l'univers ; per al dia ha vingut tu, el temps que vostè visiti.
32 I el superb ensopegarà i caurà , i no tindrà qui l'educa per dalt, i Faré encendre foc a les seves ciutats, I consumirà a tots al voltant d'ell.

Ezequiel 20:47,48
47 I diràs al bosc del sud : Escolta paraula del Senyor : Això diu Jahvè el Senyor : Heus aquí , Faré encendre foc en tu, I consumirà tot arbre frondós en tu , i tot arbre sec : la flama encesa no s'apagarà , i totes les cares de sud a nord seran cremats en les flames.
48 I tot el poble Jo Jehovà el vaig encendreNo pot ser apagat.

Lluc 12:49,52,53
49 He vingut a portar foc sobre la terra, I què més m'agrada, si es crema això ?
52 A partir d'ara hi haurà cinc en una casa , tres contra dos i dos contra tres.
53 Estaran dividits el pare contra el fill i el fill contra el pare, la mare contra la filla i la filla contra la seva mare , la dona mare en contra de la seva filla i la filla contra la seva sogra.

Miquees 7:4,6
4 Els millors d'ells són com espines , els pinakamatuwid és dolent que una tanca espinós : el dia en què va profetitzar la guàrdia , fins i tot el dia de la visitació , van venir: Ara que.
6 Sinisiraang elogis per al fill del pare, la filla s'aixeca contra la seva mare , la filla contra la seva sogra : l'enemic de l'home és la seva pròpia llar .

Testimoni ( Ezequiel 20:47,48 )

Mateu 3:10-12
10 I ara adquirida indica que la destral en l'arrel dels arbres ; tant , tot arbre que no nagbubungang bé ser tallat i tirat al foc.
11 Jo us batejo amb aigua per penediment , però el qui ve darrere de mi és més poderós que jo , que jo no sóc digne de portar les seves sabates : ell us batejarà en Esperit Sant i foc ;
12 a la mà, el rasclet , i netejaré fins el seu pis , i recollirà el seu blat al graner ; Tanmateix, la palla es crema en el foc inextingible.

Jeremies 08:12
12 Heu avergonyit d'haver fet abominació ? No, no s'han avergonyit , ni podien rubor : per tant , cauran entre els que cauen ; el temps del seu càstig serà llançat, Diu .

En els paràgrafs següents es sap que hi ha kaugayan durant les visites.

Isaïes 34:4-10
4 I tot l'exèrcit del cel es dissoldrà , i el cel serà com una espiral, I tot el seu exèrcit caurà com un full marcida a la vinya , i com una fulla de parra caiguda.
5 A La meva espasa ha begut al cel : heus aquí , es descendirà sobre Edom, I la gent de la meva maledicció , a la justícia.
6 espasa del Senyor és plena de sang, greix, amb greix, la sang dels xais i les cabres , el greix dels ronyons de moltons : perquè el Senyor té un sacrifici a Bosra , i una gran massacre a la terra d' Edom.
7 I els bous salvatges baixarà amb ells i els bous amb els toros, i les seves terres seran de sang , i la seva pols engreixada amb la grassor .
8 Per al dia de la venjança del Senyor , de l'any de la recompensa en una baralla de Sió.
9 I els corrents del mateix es convertiran en brea , i el seu pols en sofre , i la terra mateixa es converteix en peix ardent.
10 no s'apagarà de nit ni de dia ; seu fum pujarà per sempre , en tot moment es desglossaran, Cap home passarà a través d'ell magpakailankailan .

Isaïes 61:1,2
1 L'Esperit del Senyor reposa sobre meu , perquè el Senyor m'ha ungit per donar bones noves à els mansos , m'ha enviat a curar als trencats de cor , a publicar llibertat als captius, i obrir la presó de els presos ;
2 a proclamar l' any de gràcia del Senyor, i el dia de venjança del nostre Déu, A consolar tots plorar ;

Isaïes 63:1-5
1 Qui és aquest que ve d'Edom , amb peces tenyides de Bosra ? és bonic en el seu vestit, que marxa a la grandesa del seu poder ? Jo que parlo en justícia , poderós per salvar .
2 Per què vermell a la roba teva, i els teus robes com ell ha trepitjat la premsa ?
3 He trepitjat jo només la premsa , i la ciutat no està amb mi : si, jo els trepitjaven en el meu furor , i trepitjar en el meu furor , i la seva sang va esquitxar els meus vestits, i les taques totes les meves robes .
4 A dia de la venjança està en el meu cor, i l'any dels meus redimits ha arribat.
5 I vaig mirar , i cap ajuda , i jo em preguntava que no se sostenen , de manera que guarden les meves pròpies mans, i la meva fúria, que m'ha sostingut.

Jeremies 46:10
10 Pel dia és el Senyor, El Senyor de l' , dia de la venjança , per venjar dels seus enemicsI l'espasa devorarà i es saciarà , i se la sang : per al Senyor, el Senyor de l'univers ha un sacrifici al nord pel riu Eufrates .

¿ Ha de participin durant la visita ?

Osees 09:07
Els 7 dia de la visitació vi, el dia de la retribució vindrà, Conegut com Israel , el profeta és un ximple , l'home amb l'esperit està boig, per la multitud de la teva maldat , ia causa de l'enemistat és gran.

Recordeu que en Osees 09:07 . Una vegada més, llegim en Lluc 19:43,44 davant.

Lluc 19:43,44
43 Perquè els pròxims dies, Vostè babakuran paret de l'enemic , i que assetgen, I gigipitin a banda ,
44 I ilulugso a la terra , als teus fills dintre teu : en tu i no deixar pedra sobre pedra , perquè no has conegut el temps de la teva visita.

Lluc 21:20,21,22,28
Però el 20 quan va veure els exèrcits Jerusalem, Sap que la seva destrucció estava a prop.
21 Llavors els de Judea , fugin a les muntanyes, i dins de la ciutat van sortir , i en el camp no ha d'entrar a la ciutat.
Per 22 aquests són els dies de la venjança, Que compleixen totes aquestes coses estan escrites.
28 Però quan les coses van començar a succeir , va mirar cap amunt, i aixequeu la vostra cap, perquè prop de la seva redempció.

D'acord amb Osees 9:7 , el dia de la visita és el dia de la venjança i d'acord amb Lucas 21:20,22 el dia de la venjança està encara succeeixen en el futur. Si, doncs, el dia de la visitació que succeirà en el futur, així com altres escrits dels profetes.

Zorobabel , l'àngel de l'Orient

àngel Zorobabel realment el naixement del sol ? Anem a determinar això. Li llegir la introducció escrita pels profetes.

Ageu 2:21,22,23
21 Parla a Zorobabel governador de Judà , dient : Jo faré tremolar el cel i la terra;
22 i Vaig a enderrocar el tron del regne, i destruiré la força dels regnes de les nacions, I jo destruiré els carros , i els que en ells hi ha, i els cavalls i els seus genets es venen avall, cadascú per l'espasa del seu germà.
23 Aquell dia, Diu el Senyor de l'univers , Jo et prenc a tu , oh Zorobabel, El meu servent , el fill de Salatiel , diu el Senyor, i Faré de tu un segell, Perquè jo et vaig escollir , diu Jehovà dels exèrcits.

És clar que el Senyor enviarà el seu dia Zorobalel Déu faré tremolar el cel i la terra. El tremolor al cel i la terra està implícit en el nou pacte que es produeixen en el futur.

Hebreus 12:27,28,29
27 I Aquesta paraula , una vegada més , és el pinakakahuluganan lluny les coses que va sacsejar , igual que aquestes coses , a romandre al marge de sacsejada.
28 Per tant recepció d'un regne de preservar, Tenim una gràcia a través d'ell podem, amb respecte i temor el servei agradable a Déu ;
29 Perquè el nostre Déu és un foc devorador .

Pau diu que per eliminar les restes són traslladats, i impulsada no. Llegir el llibre de Apocalipsi es perd quan el terratrèmol.

Apocalipsi 6:12-17
12 I vaig veure quan va obrir el sisè segell, i hi va haver un gran terratrèmol, i el sol es va posar negre com tela de cilici una fosca , i la lluna sencera es va posar com sang;
13 i Les estrelles del cel van caure sobre la terra, Com a fruit de la seva figuera isinasambulat fruita jove petits al batre un fort vent.
14 i Els cels mig oberts , com si reserves un desesperat ofegament, I tot muntanya i tota illa es va remoure del seu lloc.
15 i Els reis de la terra , i els prínceps, i els capitans , i els rics i poderosos , i tot servent i tot lliure , és nagsipagtago en coves i roques muntanya;
16 I els diuen a les muntanyes ia les penyes : CAED sobre nosaltres, i seguirem la teva cara a seure al tron, i la ira de l'Anyell:
17 A va venir el gran dia de la seva ira, I qui pot suportar?

El fort terratrèmol al verset 12 és el tremolor en el cel i la terra. el verset 14 es diu Sa nabalumbon nalulon o perdut el cel i les muntanyes i es va perdre l'equivalent del cel i la terra. En agitades, el que significa que no pot ser reemplaçat per Paul es va mudar . Què passa amb els escrits d'un profeta quan les persones s'amaguen en coves com el verset 16 diu ? Llegim els escrits d'Isaïes.

Isaïes 2:10,19,21
10 Fica't a la pedra, amaga't en la pols , per temor del Senyor, I la glòria de la seva majestat .
19 i la gent va a les coves de les roques i cavernes de la terra, per por del Senyor, I la glòria de la seva majestat , quan es va aixecar a sacsejar fortament la terra.
21 A entrar en els espais de les roques, i els cims de les roques, per temor del Senyor, I la glòria de la seva majestat , quan es va aixecar a sacsejar fortament la terra.

Mantingui a les persones en l'espai de les roques i les esquerdes de la roca augment dia del Senyor a tremolar la terra. Sense distinció de dir en l'Apocalipsi , va dir.

Què més altres escrits d'Isaïes , que coincideix amb el llibre de Apocalipsi ?

Isaïes 13:10,13
10 A les estrelles del cel i de la parafernàlia de la mateixa no donarà la seva llum : el sol es fent fosc en la seva resurrecció , i la lluna no farà que la seva llum.
13 Per tant , Jo panginginigin el cel i la terra es mourà del seu lloc a la ira del Senyor dels exèrcits, I el dia del ardor de la seva ira,

El mateix succeeix en Apocalipsi 6:12,13 i es troba en el verset 13 d'Isaïes 13 es veu en Apocalipsi 6:17 en el dia de la ira o la ira del Senyor.

A continuació es correspon amb Apocalipsi 6:14

Isaïes 34:4,8
4 i l'exèrcit del cel, I el cel serà com una espiral, I tot el seu exèrcit caurà com un full marcida a la vinya , i com una fulla de parra caiguda.
8 A dia de la venjança del Senyor , de l'any de la recompensa en una baralla a Sió.

2 Pere 3:10
10 Mas el dia del Senyor com un lladre, que el cel en aquest dia tornarà amb gran estrèpit , i els objectes en el cel es dissoldrà amb calor abrasador , la terra i l'obra va ser cremada a terra.

Vostè pot llegir el següent paràgraf seguit i per determinar quan i com succeirà .

Ara, si tornem Ageu 2:21-23 paràgraf anterior, en el verset 23 diu que Zorobabel farà segell. I com es llegeix en l'Apocalipsi 6:12-17 així de seguir llegint en Apocalipsi 7:1,2

Apocalipsi 7:1,2
1 I després de Vaig veure a quatre àngels en peu sobre els quatre angular de la Terra , que es dedueix dels quatre vents de la terra, no sigui que el vent bufi la terra, ni mar, ni sobre cap arbre.
2 i Vaig veure a un altre àngel que pujava del naixement del sol, amb el segell del Déu viuI va clamar a gran veu als quatre àngels que va donar maipahamak la terra i el mar,

En primer lloc , saber que ha de venir com va dir Jesús després de la foscor del sol , la lluna i les estrelles Apocalipsi i agitant el cel i la terra 7:1,2 perquè està al costat de l'Apocalipsi 6:12-17 passar. Dir el verset de Apocalipsi 1 juliol "Després d'aquesta " Llegim el mateix esdeveniment en Mateu 24:29,30

Mateu 24:29,30
29 Però de seguida després de la tribulació en el dia ser enfosquir el sol i la lluna no donarà el seu resplendor , les estrelles cauran del cel, i seran els poders del cel:
30 I Llavors apareixerà la senyal del Fill de l'Home al cel: I llavors totes les tribus de la terra, i veuran el Fill de l' Home venint sobre els núvols del cel amb poder i gran glòria.

Segons Jesús , ve després de la foscor del sol , la lluna i les estrelles i tremolor o del cel i la terra és el Fill de l' home. Si, doncs, l'àngel que pujava del naixement del sol ( Apocalipsi 7-2 ) és el Fill de l' home. I el Fill de l' home com God'll Zorobabel ( Ageu 02:23 ) avui yayanigin pangangatalin Déu o el cel i la terra (Mateu 24:29 )

Faci'ns saber què més prova que Zorobabel s'enviarà el Crist .

Zacaries 4:6-10
6 Llavors va respondre i em va dir, dient : Aquesta és la paraula de Jehovà a Zorobabel , dient : No amb exèrcit , ni amb força, sinó amb el meu Esperit, diu el Senyor de exèrcit.
7 Qui ets tu , oh gran muntanya ? abans de Zorobabel et convertiràs en pla, I ell traurà la primera pedra amb crits, Gràcia, gràcia a ell.
8 A més, la paraula de Jehovà va venir a mi, dient :
9 Les mans de Zorobabel trobaran el fonament - la fundació d'aquesta casa , i les seves mans la final, I saps que el Senyor de l' m'ha enviat a vosaltres.
10 Perquè els que van menysprear el dia de les petites coses ? per aquests es alegria 7, I que veuen la plomada a la mà de Zorobabel: Aquests eren els ulls del Senyor, Que corren amunt i avall per tot el país .

Zacaries 3:8,9
8 Escolta doncs ara, Josuè gran sacerdot , tu i els teus companys que se sentin davant teu , perquè ells són un signe dels homes : doncs, certament, Trauré el meu servent , el poder.
9 Perquè vet aquí , la pedra que he posat davant de Josué ; sobre una mateixa pedra hi ha set ullsHeus aquí , jo grabaré la seva escultura , diu Jehovà dels exèrcits, i Trauré el pecat de la terra en un dia.

Segons Zacaries 4:10 veuran la plomada a la mà de Zorobabel . La plomada d'acord amb Zacaries 03:09 té set ulls. Quin és el nou pacte sobre això?

Apocalipsi 1:16,21
16 I en la seva dreta set estrelles ;, I a la boca sortia una espasa aguda de dos talls: I el seu rostre com el sol quan resplendeix profundament.
20 misteri de les set estrelles que has vaig veure en la meva mà dreta, I els set candelers d'or. Les set estrelles són els àngels de les set esglésiesI els set candelers són les set esglésies.

Amos 07:07
7 Així que em va mostrar : i vet aquí que el Senyor estava de peu al costat d'una paret que es realitza d'acord a caure en picat , amb la plomada a la mà.
La mà veient als set àngels o cauen en picat ? Qui et creus ?

Ezequiel 9:2-7,11
2I vet aquí , sis homes venien del camí de la porta superior, que jeu cap al nord , cada un amb el seu instrument per destruir a la mà , i un home enmig d'ells vestits de lli, amb la tinta de l'escriptor en el seu costat. I va arribar i es va posar al costat del altar de bronze.
3I la glòria del Déu d'Israel es va elevar de sobre del querubí , de manera que , a la porta de la casa, i ell va anomenar l'home vestit de lli, amb la tinta de l'escriptor al costat .  
4I li va dir : Ves pel centre de la ciutat , enmig de Jerusalem, i posi una marca al front dels homes que gim i ploren per totes les abominacions que es cometen en el seu si .
5I altres han dit en la meva oïda : Aneu a la ciutat després d'ell , i fereixi : no permetin que els seus ulls de recanvi , no tinguin pietat vosaltres ;  
6Destrueix per complet el vell , el jove i la dona, i els nens i les dones, però no arribar a cap home que tinandaan , i començareu pel meu santuari. Llavors van començar als vells que estaven davant del temple.  
7I ell els va dir : profanar la casa, i ompliu els atris de morts : sortiu . I ells , sortint , i va ferir a la ciutat.
11 I vet aquí , L'home vestit de lli, amb la tinta de l'escriptora per la seva banda , va informar sobre la qüestió, dient : He fet el que em va enviar .

Si notes , l'home vestit amb roba de tinta escriptor té en el seu costat en lloc de l'espasa . Va tancar el poble plorava per totes les abominacions . Què abominacions ? Disponible en Ezequiel 8. L'home vestit de lli és un símbol del Fill de Déu, el Crist.

Dijous 10 desembre 2009


Senyor vindrà ... O l'únic poble de Déu ?



Joel 2:1-3,9-11
1 Toqueu el corn a Sió , i doneu alarma en el meu sant muntanya: Que tots els habitants de la terra Per al dia de Jehovà ve, ja que és;
2 Dies de foscor i foscor , dia de núvols i foscor , com la propagació de l'alba a les muntanyes: Un poble gran i fort , mai va tenir alguna vegada per l'estil, ni ho serà mai més després d'ella, fins i tot als anys de moltes generacions.
3 Un incendi devora -seI darrere d'ells crema una flama : la terra és com el jardí de l' Edèn abans que ells, i darrere d'ell com desert assolat , sí, i res se'ls escapava .
9 Salten a la ciutat, corren sobre la muralla , pugen les cases, entren a les finestres com un lladre.
10 La terra tremolaran davant d'ells , els cels tremolaran : el sol i la lluna es va enfosquir , i les estrelles retraurà la seva resplendor:
11 i Senyor donarà la seva veu davant del seu exèrcit , perquè el seu camp és molt gran: Per forta que les seves paraules ; Per al dia de Jehovà és gran i molt terrible, I qui pot suportar ?

Joel 3:1,2,18
1 Perquè vet aquí , en aquells dies , i en aquest temps, quan vaig tornar de la captivitat de Judà i de Jerusalem.
2 Perquè jo aplegaré a totes les nacions, i les faré baixar a la vall de Josafat , i es declararà amb ells allà per al meu poble i d'Israel la meva heretat , a qui elles van escampar entre les nacions, i van partir la meva terra ,
18 i en aquell dia, Que les muntanyes destil · laran most, i els colls fluiran llet, i tots els rierols de Judà correran les aigües, i una font sortirà de la casa de, I regarà la vall de Sittim .

Zacaries 1:16,17
16 Per tant , així diu el Senyor, Em van tornar a Jerusalem amb misericòrdia, La meva casa està construïda en ella, diu Jehovà dels exèrcits, i una línia que s'estenia sobre Jerusalem.
17 Crit una vegada més, dient : Això diu Jahvè dels exèrcits : Els meus ciutats vessaran d'encara la prosperitat, i Jehovà encara es Zion comoditat, i no obstant això , es triarà a Jerusalem.

Zacaries 2:10,12
10 Canta i alegra't , filla de Sió ; perquè he aquí , jo vinc , i viuré enmig de tu, diu.
12 I Jehovà heretaran Judà , la seva heretat a la terra santa, i no obstant això , es triarà a Jerusalem.

Zacaries 8:3
3 Això diu Jahvè el Senyor , Vaig tornar a Sió , i viuré enmig de Jerusalem: I Jerusalem es dirà Ciutat de la veritat, i la muntanya de Jehovà dels exèrcits, la muntanya sant.

Isaïes 30:25-27
25 I hi haurà rius i pous d'aigua tot muntanya alta , i sobretot coll alt, el dia de la gran massacre, quan les torres cauen.
26 Per altra banda la llum de la lluna serà com la llum del dia, i la llum del sol serà set vegades , com la llum de set dies , el dia que les ferides s'uneixen Senyor del seu poble, i curar el cop d' les seves ferides.
27 Vegeu, El nom de Jehovà ve de lluny, cremant amb la seva còleraI en les umiilanglang espès fum : els seus llavis estan plens d'indignació , i la seva llengua com un foc devorador :

Jeremies 33:6,7
6 Vegeu, Jo t'ho portaré de salut i curació, i jo els cura, i els revelaré abundància de pau i de la veritat.
7 I faré que la captivitat de Judà i la captivitat d'Israel, i Jo a construir, com abans.

Isaïes 25:9,12
9 I diran en aquell dia : Aquí, és el nostre Déu , que ho esperava , i ell ens salvarà: Aquest és el Senyor, ho esperem , ens gaudirem i alegrarem en la seva salvació.
12 i el fort d'alta de les parets de la teva presència d'enderrocar , destruir , i va portar a la terra, a la pols.

Isaïes 33:2,5
2 Oh Senyor , ser bondadós amb nosaltres : hem esperat per a vostè: Sigues tu el braç cada matí , sé també la nostra salvació en temps d'angoixa.
5 El Senyor ha revelat , perquè mora a les altures: « S'ha omplert Sió amb la justícia i la rectitud .

Isaïes 08:17
17 i Vaig a esperar en el Senyor que manté la seva cara de la casa de JacobI jo a buscar-lo.

--------------

2 Pere 3:7,10,12
Però 7 el cel i la terra , per la mateixa paraula s'han emmagatzemat per al foc, Que es va reservar el dia del judici i la destrucció dels homes impius .
10 Però el dia del Senyor com lladre, al cel en aquest dia passaran amb gran estrèpit , i les coses en el cel es dissoldrà amb calor abrasador , la terra i les obres sobre el terreny van ser cremats.
12 i desitjant ardentment la vinguda del dia de Déu, per a això Els elements de la flama es dissolen , i les coses en el cel seran destruïts amb foc intens?

2 Tessalonicencs 1:7
7 I vosaltres que sou afligits amb nosaltres per donar sa quan el Senyor Jesús des del cel amb els àngels el seu poder en flama de foc,

Salm 50:3
3 El nostre Déu vindrà i calla; un foc devorador ell abans de, I serà tempesta molt gran al voltant d'ell.

--------------

Revelacions 22:12
12 Vegeu, Jo vinc aviat, I La meva recompensa està amb mi - pala, Per donar una recompensa a cada un acord amb les seves obres.
13 Jo sóc l'Alfa i l'Omega , i el primer i l'últim , el principi i la fi.
16 El meu Jesús he enviat el meu àngel per donar-vos testimoni d'aquestes coses en les esglésies. Jo sóc l'arrel i el llinatge de David , l'estrella resplendent del matí.

Isaïes 40:10
10 Vegeu, El Senyor Déu vindrà amb forta, I el seu braç es ensenyorir d'ell : Heus aquí , La seva recompensa està amb ellI la seva recompensa el precedeix ;.

--------------

1 Tessalonicencs 3:13
13 Enfortir el seu cor, perfecte en santedat davant del nostre Déu i Pare, la vinguda de nostre Senyor Jesús amb tots els seus sants.

Zacaries 14:1-9
1 Aquí El dia del Senyor veQue els teus menuts seran dividits entre vosaltres.
2 A Jo reuniré totes les pel camí a Jerusalem, I la ciutat serà presa, i saquejades les cases, i violades les dones i la meitat de la ciutat anirà en captivitat , i la resta de la gent no s'apartarà de la ciutat.
3 Després veu al Senyor , i lluitarà amb aquelles nacions, Com va lluitar en el dia de la batalla.
4 i Els seus peus en aquell dia sobre la muntanya de les Oliveres, Què és abans de Jerusalem a l'orient , i el Mont de les Oliveres es dividirà en el medi, cap a l'est i l'oest .
5 I fugireu a la vall dels meus muntanyes , la vall de les muntanyes arribarà fins Azel : sí, heu de fugir com ho heu fugit del terratrèmol en els dies de Uzías rei Judà , i el Senyor meu Déu vindrà, I tots els sants amb ell.
6 i en aquell dia, Que no tenen llum , i la derogació brillant.

7 Però un dia se sap que el Senyor, no dies , ni de nit, però serà, brillar la nit.
8 i en aquell dia, Que les aigües vives sortiran de Jerusalem , la meitat cap al mar a l'est, i la meitat d'elles cap al mar , a l'estiu i d'hivern que passa.
9 i Senyor serà rei sobre tota la terra: el dia del Senyor serà un, i el seu nom una.

--------------

Amb base en els versets anteriors, Jesús és Déu. No es pot contradir allò escrit pels profetes i els apòstols perquè parlen la veritat de Déu.

Isaïes 31:4
4 Perquè així diu el Senyor a mi , igual que com el lleó i el rugit del lleó jove sobre la seva presa , quan una multitud de pastors que es diu endavant contra ell, que ell no tenia por de la seva veu , ni humiliar- se a si mateix perquè el soroll dels mateixos: així Almenys el Senyor de l'univers al Mont Sió, I el turó per combatre'l.

Èxode 13:19
19 I Moisès va prendre els ossos de Josep, perquè ipinanumpang fortament als fills d'Israel , i van dir : Veritablement Déu et visiti, I portarem d'aquí els meus ossos amb vosaltres.

visita

Dijous, 19 novembre 2009


Set Segells , Set Marca

Dijous, 22 octubre 2009


Dia de la


Imatge de : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* La durada al mateix temps ( el lloc està afiliat coordinador de versets bíblics que vol dir que tenen la mateixa descripció i també hi ha afiliats en el mateix capítol )

* Pacte Etern

Ezequiel 37:25,26
25 i habitar a la terra que vaig donar al meu servent Jacob , en què els vostres pares i habitaran en ella , ells i els seus fills i els fills dels seus fills, per sempre ; i El meu servent David serà príncep per sempre. 26 D'altra banda, Vaig a fer un pacte de pau amb ells , ser un pacte etern amb ells ; i vaig al seu lloc i els faré , i posaré la meva santuari entre ells per sempre.

* David Susuguing

Ezequiel 37:24
24 I el meu servent David serà rei que els, I tots ells tenen un sol pastor, sinó que també caminaran en els meus drets, i els meus estatuts, i fer.

Jeremies 30:9
9 sinó que serviran al Senyor el vostre Déu, i David, el seu rei, a qui jo el ressuscitaré.

* Dia del Senyor ( Gran i Terrible )

Jeremies 30:7
7 ¿ ! per aquest dia és de gran, que cap s'assembla a aquest: fins i tot el temps d'angoixa de Jacob , però n'hi haurà .

Joel 2:10,11
10 La terra tremolaran davant d'ells, que tremoli el cel ; El sol i la lluna s'enfosqueixen , i les estrelles retraurà la seva resplendor :
11 I Jehovà serà la seva veu completa abans del seu exèrcit , perquè el seu camp és molt gran, perquè ell és fort que les seves paraules , per el dia de Jehovà és gran i molt terrible ; i qui pot suportar ?

Imatge de : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* Dia de la ira

Isaïes 13:10,13
10 Per a les estrelles del cel i de la parafernàlia de la mateixa no donarà la seva llum : el sol es fent fosc en la seva resurrecció , i la lluna no farà que la seva llum.
13 Per tant panginginigin cel i la terra es mourà del seu lloc a la ira del Senyor dels exèrcits, I el dia de la seva ira,

* Destrucció

Ageu 2:21,22
21 Parla a Zorobabel governador de Judà , dient : Jo faré tremolar el cel i la terra ; 22 I vaig a enderrocar el tron del regne, i Jo destruiré la força dels regnes de les nacions ; i jo destruiré els carros , i els que en ells hi ha, i els cavalls i els seus genets es venen avall, cadascú per l'espasa del seu germà.

Imatge de : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* La Venjança

Jeremies 46:10
10 A el dia és el Senyor , el Senyor de l'univers , dia de la venjança , a ell venjar-se dels seus adversaris : l'espasa devorarà i es saciarà i ser , i serà la seva sang : pel Senyor, el Senyor de l'univers ha un sacrifici al nord pel riu Eufrates .

Lluc 21:22,25,26
Per 22 aquests són els dies de la venjança, Que compleixen totes aquestes coses estan escrites.
25 I hi haurà senyals en el sol i la lluna i els estels ; i a la terra angoixa del país, matitilihan per al so del mar i de l'onatge ;
26 homes per la por i l'espera del que vindrà sobre el món ; mangangatal perquè les potències del cel .

* Entra al cel ( fosc del sol, la lluna i les estrelles )

Apocalipsi 6:12,13
12 I vaig veure quan va obrir el sisè segell, i hi va haver un gran terratrèmol ; i el sol es va posar negre Si té un pèl fosc en brut, i la lluna sencera es va posar com sang;
13 I les estrelles del cel van caure sobre la terra, com a fruit de la seva figuera isinasambulat fruita jove petits al batre un fort vent.

* Yayanigin o tremolar cel i la Terra


Isaïes 13:10,13
10 Per a les estrelles del cel i de la parafernàlia de la mateixa no donarà la seva llum : el sol es fent fosc en la seva resurrecció , i la lluna no donarà lloc a la seva llum.
13 Per tant , Jo panginginigin el cel i la terra yayanigin des d'on la ira del Senyor dels exèrcits, i el dia de la seva ira ,

* Amaga en coves i Popular

Isaïes 02:19
19 I la gent vaig a entrar a les coves de les roques i cavernes de la terra, En el temor del Senyor i la glòria de la seva majestat , quan es va aixecar per sacsejar la terra.

Quan la gent comença a dir a les muntanyes ia les penyes "ens desconcerten ?

Lluc 23:29,30
29 Perquè vet aquí que vénen dies , diuen , " Felices les estèrils i els ventres que no nangagdalang - home, i els pits que no nangagpapasuso .
30 Llavors que diuen que estan en les muntanyes : CAED sobre nosaltres , ia les turons , coberta de nosaltres.

Magpapatabon resposta quan les persones diuen que el temps la gent ( sobretot les dones ) , que va beneir les estèrils i els ventres que no nagdalantao ...

Per què les dones diuen Felices les estèrils i els ventres que no nagdalantao ...???

Com que hi haurà gran calamitat a la terra i ira sobre aquesta ciutat.

Lluc 23:23
23 Ai dels nagdadalangtao i criant en aquells dies ! perquè hi haurà gran calamitat a la terra, i ira en aquest país.

Per què l'angoixa sobre la terra ?

A causa de assetjar Jerusalem i van destruir .

Lluc 21:20,21
Però el 20 quan va veure els exèrcits a Jerusalem , sap que la seva destrucció estava a prop.
21 Llavors els de Judea , fugin a les muntanyes, i dins de la ciutat van sortir , i en el camp no ha d'entrar a la ciutat. 22 Perquè aquests són dies de venjança , que van complir amb totes aquestes coses estan escrites.

Quin tipus de destrucció que succeirà quan l'exèrcit va assetjar Jerusalem ?

Lluc 19:43,44
Per 43 arribar a vostè el dia, babakuran paret de l'enemic , i et assetgen , i gigipitin a costat , 44 I ilulugso a la terra , als teus fills dintre teu , i que no deixaran en tu pedra sobre pedra ; perquè tu no coneix el temps de la teva visitació .

Construcció a Jerusalem , que va determinar que cap pedra es va deixar a les dues de rock !

Lluc 21:5,6
5 I com Alguns van parlar sobre el temple, la bellesa que pinalamutihan pedres i dons , va dir,
6 Pel que fa a aquestes coses que veieu, arribaran el dia, no va deixar pedra sobre pedra de pedra , no enderrocada .


El dia del Senyor és un dia de foscor !

Amos 5:18,20
18 Ai de vosaltres aquest dia nangagnanasa del Senyor ! Per què volen el dia del Senyor ? la foscor no, la claredat.
20 No estar al dia de les tenebres i la llum no ? molt fosc i sense brillantor ?

Joel 2:02
2 Dies de foscor i tristesa, dia de núvols i foscor , com la propagació de l'alba a les muntanyes ; un poble gran i fort ; no va ser mai l'estil, ni ho serà mai més després que, Per als anys de moltes generacions.

Imatge de : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Mateu 24:21
21 A continuació, serà la gran tribulació , com no va ser des del principi del món fins ara, ni mai passarà mai.

No hi ha dubte en el dia. La pregunta és quan torni ? Està vostè preparat ?

Dissabte 17 octubre 2009


De plata d'or

 

Sofonies 1:2,3,18
2 Vull expressar el meu total es consumeixen totes les coses a la terra, , Diu.
3 destruirà els homes i bèsties , destruiré els ocells i els peixos del mar, i ensopegant amb els impius ; i em va tallar l'home en la terra, diu el Senyor.
Fins i tot 18 seva plata ni el seu or no serà capaç de lliurar el dia de la ira del Senyor ; ja que tota la terra serà consumida pel foc del seu zel, perquè ell realitzar, si , un cap , tots els que habiten a la terra.

La destrucció de totes les coses sota la terra serà en el dia gran de Jehovà. Diu en el verset 3 s'inclouen els delictes. L'or i la plata és el principal escull. Ells són ídols.

Ezequiel 07:19
19 Així van fer la seva plata als carrers, i el seu or serà una cosa immunda ; la seva plata i el seu or no els lliurarà el dia de la ira del Senyor : no hauran de demostrar als seus ànimes, ni omplir els seus budells ; es va convertir en una pedra de ensopegada per a la seva maldat.

Ezequiel 14:03
3 Fill d'home , aquests homes han suportat la seus ídols en el seu cor, I posar la pedra de ensopegada del seu maldat davant de la seva cara: En cas que preguntar a mi ?

Ezequiel 44:12
12 A que els va acollir davant dels seus ídols, i va ser ensopegant amb ells per a mal de la casa d'Israel, Així que vaig aixecar la mà contra ells , diu Jehovà el Senyor , i ells portaran la seva iniquitat .

Isaïes 31:4,7
4 Perquè així diu el Senyor a mi , igual que com el lleó i el rugit del lleó jove sobre la seva presa , quan una multitud de pastors que es diu endavant contra ell, que ell no tenia por de la seva veu , ni humiliar- se a si mateix perquè el soroll dels mateixos: així estarà el Senyor de l'univers a la muntanya de Sió , i el turó per combatre'l.
7 Per aquell dia tot home llançarà els seus ídols de plata i els seus ídols d'or, Feta per les seves pròpies mans, perquè has estat culpable,

Diu en el verset 4 d'Isaïes 31 és almenys el Senyor de l'univers , i en aquest dia ( verset 7) van ser emesos per persones els seus ídols d'or i plata a joc amb els nostres kababasa pas encara.

Mateu 13:40,41,42,43
40 Pel que l'agregació del jull i la tiren al foc, així serà la fi del món.
41 Fill de l' home enviarà els seus àngels , i recolliran del seu regne totes les coses que ofenen, I els que fan iniquitat ;
42 I els va posar a l'estufa de foc : allà serà el plor i el cruixir de dents.
43 Llavors els justos com el sol en el regne del seu Pare. Qui té orelles , que escolti .

Quan brilli el dret d'acord amb Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 i En aquell temps s'alçarà Miquel, el gran príncep que està dret pel bé dels fills del teu pobleI hi haurà un moment d'angoixa , com mai va ser des que hi va haver gent fins a aquest moment, i en aquest temps el teu poble serà lliurat , tots els que s'inscriuran en el llibre.
2 I molts dels que dormen a la pols de la terra seran despertats , uns per vida eterna, i altres per vergonya i confusió perpètua.
3 i entesos resplendiran com la resplendor del firmament , i els que justícia a la multitud com les estrelles per sempre .
4 Però tu, Daniel, tanca les paraules i segella el llibre fins al final: Molts seran d'aquí cap allà , i la ciència es augmentarà.

La brillantor just al final i exuberants problemes quan aquest coneixement . La primera lectura és la nostra 1:2,3,18 Sofonies Sofonies 1:15 llegim .

Sofonies 01:15
15 Aquest dia és un dia de la ira, dia de l'angoixa i l'angoixa, dies del final i la destrucció, Dia de tenebres i foscor , dia de núvols i foscor,

Bible'm només parla i diu.

Isaïes 46:6,7
6 prodiguen d'or de la borsa, i pesen plata a la balança , que nagsisiupa un orfebre , i fa déus , estaven a baix, sí, que adoren .
7 El porten a l'espatlla , tenint en ell i el posa al seu lloc, i destaca que , des del seu lloc no se li tregui : sí, vaig clamar a ell, però ell no va respondre , ni salvar dels seus problemes.

Salm 115:4
4 Els seus ídols són plata i or, fetes per les mans dels homes.

Dissabte, 10 octubre 2009


L'amor és el mateix en 24:2 Mateu 24:15 i Mateu - Gran Tribulació ( Gran Tribulació )


Imatge de :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Què significa el fet que es diu en Mateu 24:2 es va associar o ambdues coses a dir en Mateu 24:15 ? Millor encara es llegeix el mateix paràgraf.

Mateu 24:2 Però ell va respondre i els digué : ¿ Veieu tot això? de cert us dic, No es va deixar pedra sobre pedra de pedra que no es descompon

Mateu 24:15 Així que quan vostè veu la abominació desoladora que va parlar el profeta Daniel al lloc sant (el que llegeix , entengui ) .

A primera vista, no només compta que els dos apartats estan relacionats. Vostè es refereixen ? La manera d'aprendre més ens rasclet en un altre document que el mateix tema en qüestió. la lectura de la Bíblia familiar , sabem que l'evangeli de tres ( de Mateu, Marc i Lluc ) ha fet una declaració semblant , o sobre el ministeri del nostre Senyor. Així que llegir també el llibre de Lluc aquí per les respostes a les nostres preguntes. Tingueu en compte que Lluc ha escrit per a, respectivament. (Lluc 1:3 ) Llegim Lluc 21:20 :

Però Lluc 21:20 quan va veure fortalesa dels exèrcits defensar Jerusalem , sapigueu llavors que la seva destrucció estava a prop.

També podeu llegir els versos subsegüents de Lluc 21:20 més o menys seguit són. Sabem exactament el mateix dient Lluc 21:20 i Mateu 24:15 i seguir amb base en els paràgrafs següents. Però la seva resposta és la mateixa pregunta en Mateu 24:2 i Mateu 24:15 ? Esbrinem quin tipus de " destrucció " (Lluc 21:20 ) passa quan Jerusalem va ser assetjada per l'exèrcit . Llegim a Lluc 19:43,44

Lluc 19:43,44 van a vostè pel dia, la paret babakuran dels teus enemics i que assetgen gigipitin de banda i 44 a terra i ilulugso als teus fills dintre teu i et Ells no deixar pedra sobre pedra ; perquè tu no coneix el temps de la teva visitació .

És la resposta en el mateix diu en Mateu 24:2 i Mateu 24:15 ? T'has perdut vostè. Com que Mateu 24:15 és paral.lel a Lluc 21:20 . És el paral lel a Lluc 21:20 Lucas 19:43,44 . Lucas 19:43,44 i és també paral lel en Mateu 24:2 . Així paral lel o compatibles Mateu 24:2 i Mateu 24:15

Però el que defineix la construcció a Jerusalem és el " no va deixar pedra sobre pedra " ?

El Temple . ( Mateu 24:1,2 , Lluc 21:5,6 )

El temple va ser utilitzat pels enemics de Déu que enganyen a la gent amb les seves falses ensenyaments. Fins ara encara causat als enemics de Déu a través de la gent aquest temple.

Lluc 21:20 Lucas 19:43,44 Lluc 21:06

Lluc 21:20
Però el 20 quan va veure els exèrcits Jerusalem, sapigueu llavors que la seva destrucció estava a prop.

Lluc 19:43,44
43 Perquè els pròxims dies , vostè babakuran paret de l'enemic , i assetgen tu, i gigipitin a costat ,
44 I ilulugso a la terra , als teus fills dintre teu , i que no deixaran en tu pedra sobre pedra ; perquè tu no coneix el temps de la teva visitació .

Lluc 21:06
6 Pel que fa a aquestes coses que veieu, arribaran el dia, cap a l'esquerra una pedra sobre pedra, no enderrocada .

Gran Tribulació ( Gran Tribulació )

Es produeixen quan la Gran Tribulació ?

Dolor pot ocórrer durant aquesta abominació desoladora que va parlar el profeta Daniel (Mateu 24:15 )

Mateu 24:15,21
15 Així que ja veus la abominació de la desolació , de què parla el profeta Daniel, Qui en el lloc sant (el que llegeix, entengui ) ,
21 Per a continuació, hi haurà una gran tribulació , com no va ser des del principi del món fins ara, ni mai passarà mai.

Si llegeix Mateu 24:15 Mateu 24:21 s'observa que no es pot separar durant l'esdeveniment de l'abominació de la desolació i la gran tribulació es devia al fet que quan la abominació de la desolació , en aquest moment hi haurà una gran tribulació .

Si hi ha predicadors que ensenyen que l'abominació de la desolació es va complir l'any 70 i la gran tribulació o gran tribulació no s'ha complert , no creuen que predicador .

Alguna cosa li diu també que la gran tribulació que ha passat , destruir el temple de Jerusalem pels romans i la gran tribulació , va dir que es van produir durant l'any 70 encara no és el món i que acaba de dir va ser la gran tribulació d'Israel per la destrucció de temple. Però per què diu " GRAN " tribulació que passarà durant l'abominació de la desolació ? I el que distingeix la seva fam extrema en la raó israelites Jacob van a Egipte ? I el que distingeix a la seva conquesta anterior del país , com ara Babilònia i Grècia ? Les preguntes això.

Però sabem que si mai va dir en Mateu 24:21 és un altre món o a Israel simplement succeeix.

Anem a seguir llegint en Mateu 24:29

Mateu 24:29
29 Però de seguida després de la tribulació en aquells dies el sol es fent fosc i la lluna no donarà el seu resplendor , les estrelles cauran del cel, i se'ls poders del cel ;

Es diu que després de la tribulació d'aquells dies hi haurà senyals en el sol , la lluna i les estrelles. Però és l'última gran tribulació que ?

Mateu 24:22
22 I a menys escurçat aquells dies , cap carn seria salva ; més perquè l'elecció és paiikliin el dia.

Mateu 24:29 ens remuntem
Mateu 24:29
29 Però de seguida després de la tribulació en aquells dies el sol es fent fosc i la lluna no donarà el seu resplendor , les estrelles cauran del cel, i se'ls poders del cel ;

I llegim Lluc 21:25

Lluc 21:25
25 I hi haurà senyals en el sol i la lluna i les estrelles , ia la terra socors del país, matitilihan per al so del mar i de l'onatge ;

Tingueu en compte que es diu en Lluc 21:25 és un senyal que el Fill de l' Home venir (Lluc 21:27 ) i es troba en Mateu 24:29 pinamamalian a dir " després de la tribulació , però aclareix que la tribulació ( Mateu 24:29 ) és l'escassetat al país (Lluc 21:25 ) , que va ser la gran tribulació en Mateu 24:21 . Així que dir és no només la gran tribulació d'Israel, però pren més a tot el món.

Però potser dir que la tribulació de Mateu 24:29 no es refereix a la gran tribulació en Mateu 24:21 . Compte amb ells. Si llegeix el conjunt de Mateu 24:15 Mateu 24:29 no és pinatutukuyan està en el verset 29 sobre el problema , sinó el gran problema en el verset 21.

Et enganyen , així que vés amb compte amb ells. Poden llegir en Lluc 21:20-24 . Llegim per familiaritzar-se amb vostè.

20 Però quan va veure a Jerusalem exèrcits , sapigueu llavors que la seva destrucció estava a prop.
21 Llavors els de Judea , fugin a les muntanyes, i dins de la ciutat van sortir , i en el camp no ha d'entrar a la ciutat.
22 Perquè aquests són dies de venjança , que van complir amb totes aquestes coses estan escrites.
23 Ai dels nagdadalangtao , i en aquells dies ! perquè hi haurà gran calamitat a la terra, i ira en aquest país.
24 I cauran a fil d'espasa , i seran portats captius a totes les nacions, i Jerusalem trepitjada pels gentils , per complir amb els temps dels gentils .

Di aquest temps dels gentils se'ls diu en Mateu 24:15 i Daniel determinada. Tingueu en compte que les diferents situacions en Mateu 24 i Lluc 21.

El que Daniel diu sobre els temps dels gentils o abominació de la desolació ?

Daniel 09:27 I va establir el pacte amb molts per una setmana, i la meitat de la setmana farà cessar el sacrifici i l'ofrena , i l'ala d' abominacions vindrà un destruïts, i fins al final, i s'ha estès pagkapasiya La hostilitat destruïts.

Daniel 11:31 I el grup es mantindrà a la seva responsabilitat , i es profana el santuari , fins a les parets i treure l'holocaust continu, i posen la abominació .

Daniel 12:11
11 I des del moment en què l'holocaust continu és tret , i l'abominació , tindrà 1.290 dies.
12 Beneït el esperar, i s'acosta als 1335 dies.

Aquests es refereixen a Daniel dient en Mateu 24:15 . I és també l'únic lloc que la predicció , dient en Lluc 21:22

Lluc 21:22
22 Per aquesta dia de la venjança , que es produeixi Totes aquestes coses estan escrites.

No només el llibre de Daniel les coses que succeeixen , sinó també dels profetes que determina el dia de la venjança.

Però realment em tindreu aflicció encara més grans que diuen es van produir durant la gran tribulació per destruir el temple ?

Tingueu en compte que després de la tribulació ( Mateu 24:29 ) en aquests dies especificant en la gran tribulació en Mateu 24:21 tindrà senyals en el sol, la lluna i els estels i en Mateu 24:30 és vist dient que el Fill de l' home.

Mateu 24:30
30 I Llavors apareixerà la senyal del Fill de l'Home al cel: I llavors totes les tribus de la terra, i veuran el Fill de l' home venint sobre els núvols del cel amb poder i gran glòria.

Jesús va dir clarament que mai passarà o tornar a passar cada vegada que la gran tribulació .

Mateu 24:21
21 Per a continuació, serà gran tribulació, Com no hi ha hagut des del principi del món fins ara, i ni mai va a succeir .

Perquè si només es fa referència ( com diuen alguns ) és la gran tribulació justa causa la destrucció del temple com Jesús no sap perquè ell va dir que ell no va ser mai passarà si no hi ha un temple ? I no només sobre la possible destrucció del temple de la causa de la gran tribulació , oi ?

La gran tribulació en Mateu 24:21 és un senyal de la vinguda de Jesús. Per seguir llegint Mateu 24:30 va ser en aquell moment també el Fill de l' home venir.

Daniel 12:11,12 diu, la sort de tenir els 1.335 dies a partir de l'abominació de la desolació . 1335 dies i els anys 1335 . Paiikliin bé el dia ? Mateu 24:21

Daniel 12:11,12
11 I des del moment en què l'holocaust continu és tret , i l'abominació , tindrà 1.290 dies.
12 Beneït el esperar, i s'acosta als 1335 dies.


I pot confondre en llegir el passatge de Mateu 24:34 sobre Jesús carrera tot katutuparan va dir.

Mateu 24:34
34 De cert us dic, Aquesta generació no passarà fins que totes aquestes coses.

Recordi que ha d'incloure "Totes aquestes coses " La vinguda del Fill de l' home. (Mateu 24:30 )

També vegeu la nota sobre la Revelació 7:14 . La gent ve en grans problemes. La gran tribulació en Apocalipsi 7:14 , també va dir que la gran tribulació en Mateu 24:21 .

Apocalipsi 7:14
14 I li va dir : Senyor , tu ho saps. I ell em va dir : Aquests indicadors es van obtenir en situació de desemparament, i van rentar els seus vestits, i blancs en la sang de l'Anyell .

Com a prova que l'afirmació continguda en 7:14 i en Mateu 24:21 és idèntic pujarem la lectura de l' Apocalipsi / Apocalipsi 6:12,13

Apocalipsi 6:12,13
12 I vaig veure quan va obrir el sisè segell, i hi va haver un gran terratrèmol, i el sol es va posar negre com tela de cilici una fosca , i la lluna sencera es va posar com sang ;
13 I les estrelles del cel van caure sobre la terra, com a fruit de la seva figuera isinasambulat fruita jove petits al batre un fort vent.

Tingueu en compte que es diu en Apocalipsi 6:12,13 és el mateix en Mateu 24:29 , Mateu 24:30 es diu que ve en el Fill de l' home, de manera que la llavor ( Mateu 24:34 ) daratnan el Fill de l' home és la La gent magdaranas de la gran tribulació , o la gran tribulació .

I napagtugma que coincideixen amb 6 marques ( signes del cel en Mateu 24:29 ) i la sisena trompeta (9 / 11 la tragèdia que el compliment de Mateu 24:2,15 ) en el llibre de Apocalipsi . Així que podem corregir conclusió (a la profecia complerta ) que l'àngel ( entre 6 i 7 de segell ) i el poderós àngel ( entre 6 i 7 de trompeta ) en el llibre de Apocalipsi és el Fill de l' home.

Quin és l'equivalent a quatre àngels en Apocalipsi 7:1 ?

Apocalipsi 7:01
1 I després d'això vaig veure quatre àngels en peu sobre els quatre angular de la Terra , que es dedueix dels quatre vents de la terra, no sigui que el vent bufi a la terra o el mar , ni sobre cap arbre.

L'equivalent en Mateu 24:31

Mateu 24:31
31 I ell enviarà els seus àngels amb gran veu de trompeta , i s'ajuntaran els seus escollits dels quatre vents , des d'un extrem del cel fins a l'altre .

I veure que els elegits de totes les tribus d'arreu del món junts.

7:9,14 declaració
9 Després d'això vaig mirar , i vet aquí una gran multitud que cap home innombrables , de totes les nacions i tribus i pobles i totes les llengües, que estaven davant el tron i la presència de l' Anyell , vestits de robes blanques, i palmes a les mans ;
14 I li va dir : Senyor , tu ho saps. I ell em va dir : Aquests indicadors es van obtenir en la gran tribulació, I van rentar els seus vestits, i blancs en la sang de l'Anyell .

La gran tribulació es refereix l'Apocalipsi 7:14 és també la gran tribulació en Mateu 24:21

Mateu 24:21
21 A continuació, Hi haurà gran tribulació, Com no hi ha hagut des del principi del món fins ara, ni mai passarà mai.

I per a aquells estats que va dur a terme en Mateu 24:15 , però no necessàriament porta la càrrega de la gran tribulació llegim en Marc 13:19,24

Marc 13:19,24
19 Per al dia es penedirà, Com no hi ha hagut des del principi de la creació que Déu va crear, fins ara , ni mai passarà mai.
24 Però en aquells dies, Després d'aquella tribulació , el sol es fent fosc i la lluna no donarà el seu resplendor ,

Tome el que vostè veu en "aquests dies " la gran tribulació ( Mateu 24:21 ) Marc 13:19 que aquí hi ha problemes.

Què passa abans de la gran tribulació abans fosc el sol, la lluna i els estels ?

Marc 13:14,19,24,25,26
No obstant això , 14 vostè veu l'abominació de la desolacióA peu dret allà teniu per no posar ( el lector entengui ) , llavors fugir a les muntanyes estan a Judea ;
19 Per aquells dies seran de tribulació, Com no hi ha hagut des del principi de la creació que Déu va crear fins ara, i ni mai.
24 Però en aquells dies, Després d'aquella tribulació, És enfosquir el sol i la lluna no donarà el seu resplendor ,  
25 I les estrelles cauran del cel, i se'ls poders del cel .
26 I llavors veuran el Fill de l' Home venint als núvols amb gran poder i glòria.
 
Lloc resultar la gran tribulació a continuació, veure l'abominació de la desolació que diu el següent paràgraf després de la tribulació d'aquells dies, el sol es fent fosc , la lluna i les estrelles. A " aquests dies " que vindrà el Fill de l' home. Di en el verset 26 "I " i quan va dir : "I " vol dir que pertanyen a ella dient.

Sempre Recordeu que Jesús va dir que no passen d'una generació tindrà tot el que Jesús va dir. El fosc del sol, la lluna i les estrelles i una gran tribulació i la vinguda del Fill de l' home es produeixi en una sola generació.

Marc 13:30
30 De cert us dic, Aquesta generació no passarà, Fins que totes aquestes coses.

tribulacions

Vinguda del Senyor


M'han demanat per correu electrònic sobre la vinguda del Fill de l' home. Pregunta: Què significa la paraula " a temps "a Lluc 21:27 ?

Ell va utilitzar la versió és la bona nova de la Bíblia i per escrit així : Llavors El Fill de l'home venint sobre ells veuran a un núvol , amb gran poder i gran glòria. Luacs 21:27 Bíblia Bones Noves

El " temps "es refereix a la foscor del sol i la lluna i els estels per destruir el paràgraf primer, en Lluc 21:26 . Llegim la mateixa declaració del Senyor en Mateu 24:30 .

Mateu 24:30 ( Bíblia Bones Noves )
30 Llavors apareixerà en el cel el senyal del Fill de l'Home i mananangis tots els països. Ells veuran el Fill de l' home en els núvols , vénen amb gran poder i gran glòria. Mateu 24:30 la Bíblia Bones Noves

El que defineix la paraula " llavors " ? Va ser llavors que enfosquir el sol i la lluna i destruir l'estrella. Mateu 24:29 llegim que sinunudang apartat.

Mateu 24:29 Després d'aquella tribulació, enfosquir el sol i brilla la Lluna , cauen del cel les estrelles , i agitar el poder en l'univers. Bones Notícies Bíblia

Així , el significat de l'expressió " en el temps "a Lluc 21:27 té " després " (Mateu 24:30 ) per enfosquir el sol i la lluna i destruir les estrelles al cel.

Quin és el significat de la paraula "després d'aquella tribulació "abans enfosquir el sol i la lluna i destruir les estrelles al cel ? Mateu 24:29

En primer lloc , va llegir una declaració semblant del Senyor en Marcos 13:24 a versió de la Bíblia.

Marc 13:24
24 Però en aquells dies, després de tribulació , El sol fent fosc i la lluna no donarà el seu resplendor ,
25 I les estrelles cauran del cel, i se'ls poders del cel .

També llegim en diverses versions en anglès.
Marc 13:24
Nova Versió Internacional ( © 1984)
"Però en aquells dies, Arran d'aquesta or " , " el sol fent fosc , la lluna no donarà la seva llum ;
Traducció del Nou Vida ( © 2007)
" En aquell temps , després de l'angoixa d'aquests dies, el sol es fent fosc , la lluna no donarà llum,

Versió Anglès Estàndard ( © 2001)
Però en aquells dies, Després d'aquella tribulació , el sol es fent fosc , la lluna no donarà el seu resplendor ,

Nova Bíblia Americana Standard ( © 1995)
"Però en aquells dies, Després d'aquella tribulació , EL SOL I LA fosques , es no donarà la seva llum la lluna,

Versió Internacional de Normalització ( © 2008)
"Però després del patiment d'aquells dies, " El sol es fent fosc , la lluna no donarà el seu resplendor ,

Paraula de Déu ® Traducció ( © 1995)
"Ara , després de la misèria d'aquells dies, el sol es fent fosc , la lluna no donarà llum,

Bíblia King James
Però en aquells dies, després d'aquella tribulació , el sol es fent fosc , la lluna no donarà el seu resplendor ,

Versió nord-americà James King
Però en aquells dies, després d'aquella tribulació , el sol es fent fosc , la lluna no donarà el seu resplendor ,

Versió Estàndard Americana
Però en aquells dies, després d'aquella tribulació , el sol es fent fosc , la lluna no donarà el seu resplendor ,

Bíblia en Go Basic
Però en aquells dies, Després d'aquest temps d'angoixa , el sol es va fer fosca i la lluna no donarà el seu resplendor ,

Bíblia Douay - Reims
Però en aquells dies, després d'aquella tribulació , el sol es fent fosc , la lluna no donarà la seva llum.

Darby Traducció de la Bíblia
Però en aquells dies, després d'aquest or, el sol es fent fosc i la lluna no donarà la seva llum ;

Versió revisada Anglès
Però en aquells dies, després d'aquella tribulació , el sol es fent fosc , la lluna no donarà el seu resplendor ,

Traducció de la Bíblia de Webster
Però en aquells dies, després d'aquella tribulació , el sol es fent fosc , la lluna no donarà el seu resplendor ,

Weymouth del Nou Testament
"Llavors, però, després que d'or, el sol es fent fosc i la lluna no donarà la seva llum ;

Anar Mundial Bíblia
Però en aquells dies, després que l'opressió , el sol fent fosc , la lluna no donarà el seu resplendor ,

Traducció Literal de Young
"Però en aquells dies, després d'aquella tribulació , el sol es fent fosc , la lluna no donarà el seu resplendor ,
Falange dir paraules "després d'aquella tribulació " en Mateu 24:29 de la traducció Bona Nova Bíblia és "aquests dies " (Marc 13:24 ) , però que també defineix el terme " en aquests dies ? Si s'eleva la lectura de Marc 13:24 , la suposada " tribulació " ( en aquests dies ) és des de temps difícils en el principi de la creació en el verset 19 de Marc 13 i llegim traducció de la Bíblia.

Marc 13:19
19 Per aquests dies seran de tribulació, com no va ser des del principi de la creació que Déu va crear, fins ara , ni mai passarà mai.
Marc 13:19
Nova Bíblia Americana Standard ( © 1995)
"Per aquells dies , un temps de tribulació com no ha passat des del tornar de la creació que Déu va crear Bé , ara, i mai ho farà.
Bíblia King James
Perquè aquells dies seran de tribulació, Com no era de la tornar de la creació que Déu va crear , fins aquest temps, ni n'hi haurà .

Versió nord-americà James King
Perquè aquells dies seran de tribulació, Com no era de la tornar de la creació que Déu va crear per a aquest temps , ni n'hi haurà .

Versió Estàndard Americana
Per aquells dies seran tribulació, No com el que existeix ha estat l'estil de la tornar de la creació que Déu va crear Bé , ara, i mai n'hi haurà .

Bíblia Douay - Reims
Perquè en aquells dies seran com tribulacions, El que no provenien de la tornar de la creació que Déu va crear Bé, ara, ni n'hi haurà .

Darby Traducció de la Bíblia
Per aquells dies seran d'or com no hi ha hagut similars des que va tornar de la creació que Déu va crear, Bé , ara, i mai ho serà ;

Versió revisada Anglès
Per aquells dies seran tribulació, No com el que existeix ha estat l'estil de la tornar de la creació que Déu va crear Bé , ara, i mai n'hi haurà .

Traducció de la Bíblia de Webster
Perquè aquells dies seran de tribulació , com no l'ha hagut des del tornar de la creació que Déu va crear per a aquest temps , ni n'hi haurà .

Anar Mundial Bíblia
Perquè aquells dies hi haurà opressió, Com ara no hi ha hagut per l'estil de la tornar de la creació que Déu va crear Bé , ara, i mai ho serà .

Traducció Literal de Young
Per aquells dies seran tribulació , com no l'ha hagut des del tornar de la creació que Déu va crear, fins ara, i no han estat ;
Què passa " en aquells dies " de l'opressió i la causa de ser pobres ? Plantegem la lectura en Marcos 13:14-18

Marcos 13:14-18 Bíblia
No obstant això , 14 vostè veu l'abominació de la desolació , allà no ha vestia ( el lector entengui ) , llavors fugir a les muntanyes estan a Judea ;
15 I el terrat , no descendeixi , per contracte , de no portar res a casa ;
16 I de tornada en el retorn de camp per prendre els seus vestits .
17 Però ai nangagdadalangtao nangagpapasuso i en aquells dies !
18 I us prego que no es produeixen a l'hivern.

Pala per abominació de la desolació que la gent serà pobra. Si, doncs, el terme " en el temps " en Lluc 21:27 de la traducció Bona Nova Bíblia després del dia fosc i destruir la lluna i els estels , durant la tribulació després de la abominació de la desolació .

Aquesta qüestió de qui envieu-me un correu electrònic de resposta, segons ell, un predicador a la ràdio. La resposta que se li diu en Mateu 25:32 de la Bona Nova Bíblia.

Mateu 25:32 ( Bíblia Bones Noves )
32 Llavors, Matitipon ell abans de tota la resta . El pagbubukud separats els uns dels altres , com un pastor de les ovelles i cabres.

El terme " a temps "a Lluc 21:27 , d'acord amb el predicador , d'acord amb el correu electrònic li demana, és la mateixa que en Mateu 25:32 . Es troben a prop de la realitat. Com que l'expressió " en el temps " en Lluc 21:27 fa a la foscor després que el sol i la lluna i destruir les estrelles , mentre que el terme " en el temps " en Mateu 25:32 fa a la queixa que el Fill de l' home Mateu 25:31 que el nostre kababasa l'apartat de moment.

Mateu 25:31 ( Bíblia Bones Noves )
31 El Fill de l'Home vindrà com a Rei , amb tots els àngels d'ell, i el tron luluklok elegant.

prop de Lie a la realitat perquè això passi al mateix temps, com una mentida de Satanàs ! I com correu electrònic, predicador de ràdio va dir que el temps ho desconegut i l'arribada del Fill de l' home tal com està escrit en Mateu 24:36 . Estic d' acord, realment no sé quan prendre el compliment de la abominació de la desolació que marquen la vinguda del Fill de l' home.

De fet , molts pansirang camp d'herba . En un camp , mentre que encara no nabubunga , eliminar les males herbes en els cultius. Però quan descuidat nagkauhay és només la mala herba fins a la collita no llançar grans d'arròs . I la collita, l'herba s'acompanya nagagapas , tallar el gra de la palla kinakapitang . Incloure la palla d'herba per cremar al foc.

Qui determina àlies Isaïes 9:6,7 Emmanuel ?

Faci'ns saber que és Emmanuel . Recordar audaç lletres.

Isaïes 9:6,7
6 Perquè un nen ens és nascut , fill ens és donat als homes, i el principat sobre la seva espatlla : i el seu nom es dirà el seu nom Admirable , Conseller , Déu Fort , Pare Etern , Príncep d' la pau.
7 El creixement del seu govern i la pau no tindran límit, sobre el tron de David, i el seu regnat , per establir i per mantenir la justícia i la rectitud des d'ara fins sempre . Aquest esforç dut a Jehovà dels exèrcits.

Imatge de : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jeremies 33:15,16
15 En aquells dies , i en aquell moment, jo pasusuplingin David un Renova de justícia ; i li farà judici i justícia la terra.
16 En aquells dies Judà serà llevat, I Jerusalem habitarà confiat : i aquest nom serà anomenat : El Senyor la nostra justícia.

Nota : pasusuplingin només una branca.

Jeremies 23:5-6
5 Heus aquí que vénen dies , diu el Senyor, M'aixecaré a David rebrot just, i regnarà com a rei i tractar amb prudència i farà judici i justícia en la terra.
6 En els seus dies serà llevat Judà, E Israel habitarà confiat , i el seu nom es dirà : Jehovà , justícia nostra.

Nota : només aportar a David un rebrot just. Quan pasusuplingin o pujar un rebrot just ?

Jeremies 30:7,8,9,21
7 ¿ ! per a aquest dia és gran, que cap s'assembla a aquest: A continuació, Durant el treball de Jacob ;però d'ella serà.
8 I en aquell dia , diu Jehovà dels exèrcits , jo quebraré seu jou de sobre tu, i els teus bons de trencament i que no serveixen més estranys ;
9 sinó que serviran al Senyor el vostre Déu, i David, el seu rei, a qui va a augmentar.
21 I El seu príncep serà un d'ells, i seu governador procedirà d' enmig d'ells ; i jo li causa , i ell s'acostarà a mi : per a aquells que s'atreveixen a acostar-se a mi ? , Diu.

Missatger de Déu que ve en un gran problema durant el dia que cap s'assembla a aquest?

Daniel 12:1,2
1 i En aquell temps s'alçarà Miquel, el gran príncep que es beneficien els fills del teu poble, i hi haurà un temps d'angoixa, que mai va ser des que hi va haver un país fins a aquest moment, i en aquest temps el teu poble serà llevat ; tot el que es escrit en el llibre.
2 I molts dels que dormen a la pols de la terra seran despertats , uns per vida eterna, i altres per vergonya i confusió perpètua.

Daniel 10:21
21 Però jo us dic la veritat escrita en l'Escriptura, i sense la meva ajuda contra ells, però Michael teu príncep.

Isaïes 4:2,3
2 En aquell dia serà bonic i gloriós la branca del Senyor , i el fruit de la terra serà excel lent i bonic per als que són lliurats d'Israel.
3 passades , que es deixa a Sió , i es va quedar a Jerusalem , anomenat sant ; fins i tot cada inscrit per a la vida a Jerusalem:

Mai he estat abans de la gran tribulació o dificultat per Jesús no és Michael. Llegim que Jesús va dir.

Mateu 24:21
21 Per a continuació, hi haurà una gran tribulació , que com no va ser des del principi del món fins ara, i de no passi mai.

Jeremies 30:7 ( res de semblant ) , Daniel 12:1 (mai va ser ) i Mateu 24:21 ( no pas des del principi )

La gran tribulació no és estrany que per tant mai s'ha dit des del principi del món. La mateixa en Daniel 12:1 , el problema que mai va passar encara.

Daniel 12:1 diu que Michael " Stand Up " és igual a la pujada, és a dir , no se li va acudir a la seva predicció , com va dir Jesús : " es va produir "Així que Michael no és Jesús .

Recordo haver dit a Jeremies durant 30:7-9,21 plantejar problemes David ( Miquel ) pel que diu en Daniel 12:1 que Michael va ser l'erecció de la resurrecció de David en temps d'angoixa.

Si el jove Isaïes 9:6,7 Michael i Michael no Jesús, que és Jesús ?

Ezequiel 34:11-13
11 A Això diu el Senyor Déu ; Heus aquí , jo, fins jo, cerca meves ovelles, i les buscaran .
12 Així com el pastor al seu ramat en el dia que està enmig de les seves ovelles disperses , així que a buscar les meves ovelles , i se'ls lliurem a tot arreu que van ser escampades el dia del ennuvolat i fosc.
13 I els faré a la gent, i les ajuntar de les terres, i portar a la seva pròpia terra, i les faré pasturar a les muntanyes d'Israel , per les riberes, i en totes les habitades llocs del país.


Jesús és el Senyor Déu. Ell és el Pare . Provat !

Resurrecció

Tot el que estem AASAM la resurrecció. Que no busca a ell plantejar de nou ? Però, qui és la primera resurrecció ? I quina mena de resurrecció per gaudir de la vinguda del Fill de Déu ?

Llegim algunes declaracions sobre la resurrecció en 1 Tessalonicencs 4:14-17

1 Tessalonicencs 4:14-17
14 Perquè si magsisisampalatayang Jesús va morir i va ressuscitar , així també dormen en Jesús També portarà Déu amb ell.
15 És per això us diem per la paraula del Senyor que nosaltres , els que estan vius quedat fins a la vinguda del Senyor No podem evitar que els que van dormir .
16 Perquè el Senyor mateix baixarà del cel amb aclamació , amb veu de arcàngel i amb trompeta de Déu i Els morts en Crist ressuscitaran primer una altra vegada.
17 Després nosaltres els que vivim, que haurem quedat, serem arrabassats juntament amb ells en els núvols per rebre el Senyor en l'aire i per això el Senyor sigui sempre amb nosaltres.

La resurrecció no és espiritual o litiral ? Però primer de comprovar si l'arcàngel com que ve i qui era . Alguna cosa no li diu a venir arcàngel diu això, però gairebé no el va sentir cridar des del cel . Tenen raó ? Llegim a Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 En aquell temps s'alçarà Miquel el gran príncep que està dret pel bé dels fills del teu poble i hi haurà un temps d'angoixa qual mai va ser des que hi va haver gent fins a aquest moment, i en aquest temps es guarda el teu poble , tots els que s'inscriuran en el llibre.
2 i molts dels que dormen a la pols de la terra seran despertats , uns per vida eterna i altres per vergonya i confusió perpètua.

Arcàngel Miguel està per venir. No es pot separar l'arcàngel en 1 Tessalonicencs 4:16 i Daniel 12:1,2 , ja que només es produeixen dues vegades l' reactivar els morts com diu la Bíblia. Apocalipsi 20:5

Espiritual o litiral resurrecció que el resultat de l'arribada de Miguel i que - qui va plantejar per primera vegada ?

La resposta és espritual la resurrecció. I la va plantejar per primera vegada el poble d'Israel. L'evidència que hem llegit a Roma 11:7-8,15

Roma 11:7-8,12,15
7 Quina és la recerca d'Israel que no havia obtingut , però kinamtam de nomenament i altres van fer tenir:
8 Segons l'escrit, Déu els va donar l'esperit de son, els ulls no es veuen i les orelles no escolten fins avui.
12 Ara bé, si cauen en forma de la riquesa del món, i les pèrdues que són les riqueses dels gentils , quant més la seva plena restauració ?
15 Perquè si pagkakatakuwil d'ells és la reconciliació del món, Què tan disposats a acceptar , sinó vida d'entre els morts.

Di en el paràgraf 8 que els va donar un esperit de son, això significa que fins que veuen i senten la veritat es quedaran adormits o morts . I la re - admissió dels mateixos ( v.15 ) , és equivalent a donar vida als morts.

Per tant ser el primer gran fruit es crien o el poble d'Israel.

Apocalipsi 7:4-8
4 I vaig sentir el nombre de recipients hermètics , que 144.000 segellats, De cada tribu dels fills d'Israel :
5 de la tribu de Judà , dotze mil segellats , la tribu de Rubén , dotze mil, la tribu de Gad , dotze mil ;
6 de la tribu d'Aser , dotze mil, la tribu de Neftalí , dotze mil, la tribu de Manassès , dotze mil ;
7 de la tribu de Simeó , dotze mil, la tribu de Leví , dotze mil, la tribu d'Issacar , dotze mil ;
8 de la tribu de Zabuló , dotze mil, la tribu de Josep, dotze mil , la tribu de Benjamí, dotze mil segellats.

Apocalipsi 14:1-5
1 I vaig mirar , i vet aquí l'Anyell de peu sobre la muntanya de Sió , i amb ell 144.000 amb el seu nom i el nom del seu Pare escrit en els seus fronts.
2 I vaig sentir una veu del cel , com la veu de moltes aigües, i com la veu de gran tro : i la veu que vaig sentir era com el arpista que tocaven els seus arpes :
3 I nangagaawitan que semblen Una nova cançó davant del tron , i abans dels quatre vivents i els ancians : i cap podia aprendre el càntic sinó aquells 144.000 , fins i tot els que va comprar el terreny a .
4 Aquests no contaminar amb dones, ja que són verges. I és que segueixen l'Anyell allà on vagi. Aquests van ser comprats d'entre els homes , que es primícies per a Déu i l'Anyell .
5 I en les seves boques no va ser trobada mentida , ja que són sense taca .

Romans 13:11
11 I això, conèixer el moment és ara Desperta moment en què el somni : Per ara més a prop de nosaltres que la seguretat quan vam creure .

Efesis 5:14
14 Així doncs, diu, Desperta tu llit, i aixeca't d'entre els morts, i Crist et enllumenat.

1 Corintis 15:23,34,46
23 Però cada un en la seva pròpia condició , Crist , les primícies ; a continuació, el Crist en la seva vinguda .
34 Et despertes de justícia, i el pecat , perquè alguns no tenen coneixement de Déu , us dic que moure aquest a la vergonya .
46 Tot i que l'esperit no es tracta de la primera, però la terra , a continuació , un ésser espiritual.

Alguns podrien pensar que després de la carn o litiral o la resurrecció física és la primera resurrecció. Però cert que va morir després que el Senyor Jesús ? Llegim Joan 8:51 i Juan 11:25,26

Joan 8:51
51 De cert, de cert us dic: Si algú guardare la meva paraula , mai veurà la mort.

Joan 11:25,26
25 Jesús li va dir : Jo sóc la resurrecció i la vida : els qui creuen en mi, encara que mori , viurà ;
26 I tot aquell que viu i creu en mi no morirà mai. Tu ho creus ?

Però encara sabem com litiral i físic que passa quan l'arcàngel resurrecció. Protegim el paràgraf anterior.

1 Tessalonicencs 4:14-17
14 Perquè si magsisisampalatayang Jesús va morir i va ressuscitar , així també dormen en Jesús També portarà Déu amb ell.
15 És per això us diem per la paraula del Senyor que nosaltres , els que estan vius quedat fins a la vinguda del Senyor No podem evitar que els que van dormir .
16 Perquè el Senyor mateix baixarà del cel amb aclamació , amb veu de arcàngel i amb trompeta de Déu i Els morts en Crist ressuscitaran primer una altra vegada.
17 Després nosaltres els que vivim, que haurem quedat, serem arrabassats juntament amb ells en els núvols per rebre el Senyor en l'aire i per això el Senyor sigui sempre amb nosaltres.

Si ells creuen que el Senyor no mor, que van morir en Crist ressuscitaran primer? Recolzem Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 En aquell temps s'alçarà Miquel el gran príncep que està dret pel bé dels fills del teu poble i hi haurà un temps d'angoixa qual mai va ser des que hi va haver gent fins a aquest moment, i en aquest temps es guarda teu poble, Tot el que s'inscriuran en el llibre.
2 i molts dels que dormen a la pols de la terra seran despertats , uns per vida eterna i altres per vergonya i confusió perpètua.

Faci'ns saber que estan inscrits en el llibre. Estan vius o morts ? La resposta és la vida. Llegiu Isaïes 4:2,3 llegim

Isaïes 4:2,3
2 En aquell dia serà bonic i gloriós de la branca del Senyor, I el fruit de la terra, serà excel lent i bonic per als que són lliurats d'Israel.
3 passades , que es deixa a Sió , i es va quedar a Jerusalem , anomenat sant ; Cada inscrit per a la vida a Jerusalem ;

Qui és la branca del Senyor ?

Jeremies 23:5-6
5 Heus aquí que vénen dies , diu el Senyor, M'aixecaré a David rebrot just, i regnarà com a rei i tractar oportunament , i farà judici i justícia en la terra.
6 En els seus dies serà excepte Judà , i Israel habitarà confiat ; i el seu nom serà anomenat : El Senyor la nostra justícia.

Quan hagi guardat Judà i d'Israel ? I quin és el nom del missatger de Déu per venir ? Recolzem Daniel 12:1,2

Daniel 12:1
1 I en aquest moment s'aixecarà Miguel, El gran príncep que està pel bé dels fills del teu poble , i hi haurà un moment d'angoixa , com mai va ser des que hi va haver gent fins a aquest moment, i en aquest temps el teu poble serà lliurada, Tot el que s'inscriuran en el llibre.
2 I molts dels que dormen a la pols de la terra seran despertats , uns per vida eterna i altres per vergonya i confusió perpètua.

Si no, Michael renovo just.

El baptisme de la crucifixió és el baptisme de l'Esperit.

Lluc 12:50
Però el 50 D'un baptisme he de suportin i com estic angoixat fins que es compleixi ?

Marc 10:38
38 Però Jesús els digué : No sabeu què demaneu . Mangakaiinom , doncs, el calze que jo he de beure ? o mangababautismuhan el baptisme amb què jo sóc batejat ?

A mesura que el baptisme del Fill de Déu per la qual cosa va acceptar el baptisme.


Romans 6:4-6
4 Perquè som sepultats juntament amb ell pel baptisme en la mort : que com Crist ressuscità dels morts per la glòria del Pare, així també nosaltres caminem en novetat de vida.
5 Perquè si hem estat amb ell per la semblança de la seva mort , també ho serà per la semblança de la seva resurrecció ;
6 Que sabem que nostre vell home va ser crucificat amb ell, que el culpable cos va ser destruït, i quan perquè no ens captiven més el pecat ;

Colossencs 2:13
13 I , Estant morts en pecats, i en la incircuncisión de la vostra carn , us va donar vida juntament amb ell , després d'haver perdonat tots els nostres pecats ;

Colossencs 3:1,2,3,9,10
1 Si ha ressuscitat amb Crist, buscar les coses de dalt , on hi ha el Crist assegut a la dreta de Déu.
2 Poseu la mira en les coses de dalt, no en les de la terra.
3 A Perquè heu mort, i la vostra vida està amagada amb Crist en Déu.
9 Lie no a un altre , mentre que despullar del vell home amb els seus fets,
10 I vosaltres posat en una nova personalitat, que es renova en el coneixement després de la imatge de qui el va crear :

Efesis 2:5
5 Si bé nosaltres morts en pecats , ens va accelerar juntament amb Crist ( Per gràcia sou estalvis )

En resum, la resurrecció era espiritual. I la va plantejar per primera vegada la casa de Déu és equivalent al poble de Déu, que és Israel . En la mateixa resurrecció Miguel va acceptar la resurrecció perquè estava mort i crucificat amb el Senyor.


1 Pere 4:17
17 A arribat a l'hora de l'inici de jutjar la casa de Déu ; i per davant de nosaltres , què passarà amb aquells que no obeeixen a l'evangeli de Déu ?

Romans 2:9,10
9 Tribulació i angoixa sobre tota ànima d'home que fa el dolent, principalment jueus, i també en grec ;
10 Mas glòria , honra i pau a tot home que es troba bé, al Jueu primerament , en primer lloc, i també al grec :

Nosaltres determinem si els 144.000 i les innombrables persones en Apocalipsi 7 és l'esperit ( litiral que va morir ) o aquells que són de carn i ossos.

Quina és la naturalesa d'ells?

Apocalipsi 7:16,17
16 Ja no tindran gana ni més , ni set més , ni tampoc que arribin al sol o calor algun ;
17 Perquè l'Anyell que està enmig del tron els pasturarà , i papatnugutan que les fonts d'aigua de la vidaI Déu eixugarà tota llàgrima dels seus ulls.

Licors ( litiral mort ) No la fam o la set ? I l'esperit papatnugutan l'aigua de la font de la vida ?

Joan 6:35,54,55
35 Jesús els digué : Jo sóc el pa de la vida : que a mi ve, mai tindrà fam , i el que creu en mi mai tindrà set.
54 Qui menja la meva carn i beu la meva sang té vida eterna, I jo el ressuscitaré el darrer dia.
55 Perquè la meva carn és veritable menjar i la meva sang és veritable beguda.

Segur que no tenen gana i set no són persones de carn i sang , perquè el Senyor va dir a la gent amb vida, amb carn i sang. Si estan morts litiral ( física , material i sensual ) que va recaptar per què se li donarà a l'aigua de font de vida si són immortals ? Si és així , sembla que en l'aigua de la font de la vida ( font litiral ) proporciona la vida i no la sang i la carn per oposar-se a l'ensenyament de la Bíblia.

Quina és la font d'aigua de la vida ?

Jeremies 17:13
13 Oh Senyor , l'esperança d'Israel , tot el que et desemparar serà avergonyit . Els que em va ser escrit a la terra, perquè han abandonat el Senyor , font d'aigua viva .

Joan 7:37-39
37 En l'últim dia, aquest gran dia de la festa, Jesús es va aixecar i va cridar , dient : Si algú té set , vingui a mi i begui .
38 Qui creu en mi, com diu l'Escriptura, és del seu interior seran rius d'aigua viva .
39 ( I això va dir l'Esperit, per rebre els que creguessin en ell : l'Esperit donat encara, perquè Jesús no havia estat encara glorificat . )

Papatnugutan : les aigües de la font de la vida de l'Anyell es portarà a les persones de fe. I així també, no passar gana o set, ja que portarà a la fe a través de la seva carn i sang.

No hi ha fam ni set perquè els donen de menjar.

Salm 23:02
1 El Senyor és el meu pastor, no em .
2 Em pinahihiga a les pastures fresques ; Ell em condueix l'aigua saló,

Ezequiel 34:14
14 jo els faig menjar amb bons pastures, i les muntanyes de gran altitud d'Israel estarà seva pleta , allà dormiran en bon cleda , i en pastures suculents seran pasturades sobre les muntanyes d'Israel.

Pinastol naturals quan se senten fam i set i mabibilad la calor del dia, perquè aporten un pastor per l'aigua , on l'ombra al migdia. Salm 23:02

Quina és la situació del missatger del poble de Déu avui en dia no són colpejats al sol o calor algun ? ( Tingueu en compte la janegreta )

Isaïes 49:8-10
8 Això diu Jahvè , En el temps favorable et vaig sentir , i el dia de salvació et vaig ajudar : i jo et guardi , i donaré la gent, per establir la terra , perquè herodes assolades heretats ;
9 Dir si estan destinats, Sal fora , que estan a les fosques : Shew . Mengen als carrers, i totes les altures tindran els seus pastures.
10 No tindran fam ni set, ni la calor ni el sol; perquè el que té misericòrdia d'ells els guiarà , fins i tot per les fonts d'aigua se'ls guia.

Isaïes 42:6,7
6 Jo Jehovà t'he cridat en justícia , i sostindrà la teva mà , i et guardi , i donaré la gent, la llum del país ;
7 Per obrir els ulls cecs, per treure els presos a la presó, I els que estan asseguts a la foscor de la presó.

Isaïes 61:1,2
1 L'Esperit del Senyor reposa sobre meu ; perquè el Senyor m'ha ungit per donar bona nova als humils ; ell em va enviar a curar als trencats de cor , a publicar llibertat als captius, i l'obertura de la presó als presos ;
2 a proclamar l' any de gràcia del Senyor , i el dia de venjança del nostre Déu, per consolar tots els plorar ;

Isaïes 11:1,2
1 I no sembla que l'arrel de Jessè , i una branca del seu rendiment d'arrels :
2 i L'Esperit del Senyor es posarà sobre ell, l'esperit de saviesa i intel ligència , esperit de consell i de fortalesa , esperit de ciència i temor del Senyor ;

Jeremies 23:5-6
5 Heus aquí que vénen dies , diu el Senyor, en què aixecaré David rebrot just, i regnarà com a rei i tractar oportunament , i farà judici i justícia en la terra.
6 En els seus dies serà excepte Judà , i Israel habitarà confiat , i el seu nom serà anomenat : El Senyor la nostra justícia.

Jeremies 30:7,8,9,21
7 ¿ ! per a aquest dia és gran, cap s'assembla a aquest: fins i tot el temps d'angoixa de Jacob , però n'hi haurà .
8 I en aquell dia , diu Jehovà dels exèrcits , jo quebraré seu jou de sobre tu, i els teus bons de trencament i que no serveixen més estranys ;
9 sinó que serviran al Senyor el vostre Déu, i esDavid seu rei , a qui va a augmentar.
21 I seu príncep serà un d'ells, i seu governador procedirà d' enmig d'ells ; i jo li causa , i ell s'acostarà a mi : per a aquells que s'atreveixen a acostar-se a mi ? , Diu.

Daniel 12:1,2
1 I en aquest moment s'aixecarà Miguel, el gran príncep que està dret pel bé dels fills del teu poble ; i hi haurà un moment d'angoixa , com mai va ser des que hi va haver gent fins aleshores : i en aquest temps el teu poble serà llevat ; tot el que s'inscriuran en el llibre.
2 I molts dels que dormen a la pols de la terra seran despertats , uns per vida eterna, i altres per vergonya i confusió perpètua.

Per tant , les persones a l'estat de el missatger de Déu diu en Jeremies 23:5 i 30:9 Jeremies es " aixecar " l'ha enviat. Però la gent no , simplement, perquè era l'arcàngel Miquel.

L' arcàngel els guia perquè la fam i la set de la Paraula de Déu. Anteriorment , les persones que Déu ha donat a la paraula de Déu la fam.

Amos 08:11
11 Heus aquí que vénen dies , diu Jehovà el Senyor , enviaré fam a la terra, no fam de pa, ni set d'aigua, sinó de sentir la paraula del Senyor.

Si el mal pastor no portarà l'aigua de font , on l'ombra , que realment es crema en la calor del dia.

Vestir sense falla.

1 Corintis 15:53
53 Perquè aquest cos corruptible es revesteixi d'incorruptibilitat , i això és la mort vestit d'immortalitat .

El que no ibibihis la mort ?

Efesis 4:14
24 I et poses una nova personalitat, que una vegada creat segons Déu en justícia i santedat de la veritat.

Quin és el nou home és incorruptible ?

Gàlates 3:27
Durant 27 tots els que són batejats en Crist ibinihis Crist.

Com batejats en Crist ?

Romans 6:3,4
3 ¿ O no sabeu que tots som batejats en Jesucrist , hem estat batejats en la seva mort ?
4 Perquè som sepultats juntament amb ell mort pel baptisme : que com Crist ressuscità dels morts per la glòria del Pare, així també nosaltres caminem en novetat de vida.

Presentat per la immortalitat de Crist ?

01:10 1 Timoteu
10 Però ara es manifesta per l'aparició del nostre Salvador Jesucrist, el qual va treure la mort i va treure a la llum la vida i la immortalitat per mitjà de l'evangeli,

Què passa quan la persona culpable de nou després de rebre la veritat ?

Hebreus 10:26,27
26 Per si conscientment culpa després que rebem el coneixement de la veritat, no existents sacrifici sobre el pecat ,
27 però un terrible desig de jutjar , i una ferocitat de foc devorar als adversaris.

El jutge sumasampalaya el Fill de Déu ?

Joan 3:18
18 Qui creu en ell no és condemnat ; no creu ja està jutjat, perquè va creure en el nom del unigènit Fill de Déu.

Es mor ?

Joan 8:51
51 De cert, de cert us dic, Si algú guardare la meva paraula , mai veurà mort.

És el baptisme de Jesús va ser nascut de nou i que faran el regne de Déu ?

Joan 3:3,11,12
3 respondre Jesús i li va dir : De cert, de cert us dic, que el que no naixéssim de nou, no pot veure el Regne de Déu .
11 De cert, de cert us dic, Parlem amb nosaltres , i hem vist testifiquem ; i no rebeu el nostre testimoni.
12 Si et digués aquestes coses de la terra i no creieu , com creureu si us digués les celestials ?

1 Pere 1:3,23
3 Beneït sigui el Déu i Pare de nostre Senyor Jesucrist, pel seu gran amor naixem de nou per a una esperança viva, per la resurrecció de Jesucrist d'entre els morts,
23 Atès que néixer de nou , no de llavor corruptible , sinó de incorruptible , per la paraula de Déu que viu i roman .

1 Pere 3:21
21 D'acord molt similar ara guarda fins i tot el baptisme, no traient les immundícies de la carn, sinó l'aspiració d'una bona consciència cap a Déu , per la resurrecció de Jesucrist ;

És la vida que encara es considera morta ?

1 Timoteu 5:06
6 Però la que viu en el plaer encara que la vida ha mort.

Quan nabihisan d'incorruptibilitat (1 Corintis 15:53,54 ) no ha de ser culpable perquè vostè ha ...

1 Corintis 15:55,56
55 On és , oh mort , la teva victòria ? On és , oh mort , la teva victòria ?
56 La victòria de la mort és el pecat ; i el poder del pecat és la llei :

Llegim el mateix esperit de 1 Corintis 15:53-56

Romans 6:13,14
13 I també el que ofereix als seus membres al pecat com a instruments d'injustícia ; però a vosaltres mateixos a Déu el rendiment, com vius d'entre els morts, i els vostres membres com a instruments de justícia a Déu.
14 A el pecat no es té : Com que no esteu sota la llei sinó sota la gràcia.

La primera resurrecció vindrà igagapos un àngel i Satanàs .

20:1,2,5 declaració
1 I vaig veure un àngel que baixava del cel, amb la clau de l'abisme i una gran cadena a la mà.
2 I va calar el drac , la serp antiga , que és el diable i Satanàs , i el va lligar per mil anys,
5 La resta dels morts no va viure fins als mil anys. Aquesta és la primera resurrecció.
L'àngel és un símbol de Miguel.

Li assegurem el suport espiritual de resultats per a la primera resurrecció és l'arcàngel per venir. Perquè si la primera resurrecció és la resurrecció litiral es deixarà caure la segona resurrecció de Daniel 12:1 diu. Com que la primera pujada ( Apocalipsi 20:5 ) estan feliços i també els que diuen que Daniel 12:12 aquest beneït dia que havia arribat el 1335 . Llegim .

Daniel 12:12
12 Beneït el esperar, i s'acosta als 1335 dies.

Així que en 1 Tessalonicencs 4:16 i 12:01 Daniel i Apocalipsi 20:5 se'ns assegura que una resurrecció espiritual.

Revelacions 20:03
3 I llançats a l'abisme i va tancar , i ho va segellar sobre ell, que haurien enganyar les nacions , fins als mil anys , aleshores es necessita per derrotar el veto una mica de temps.

Satanàs serà empresonat més de mil anys. Però el que és l'equivalent de mil anys d'acord amb Pedro ?

2 Pere 3:8
8 Però no oblidis , estimats amics, una cosa, que un dia el Senyor com mil anys i mil anys com un dia.

Mil anys és igual a un dia. Què passa en un dia ?

Zacaries 03:09
9 Perquè vet aquí , la pedra que he posat davant de Josué , sobre una mateixa pedra hi ha set ulls : heus aquí jo grabaré la seva escultura , diu Jehovà dels exèrcits, i Trauré el pecat de la terra en un dia.

Zacaries 14:07
Però ser de 7 un dia coneix al Senyor, No hi ha dia ni de nit , però serà, brillar la nit.
8 passar aquell dia , que les aigües que viuen sortiran de Jerusalem, La meitat d'elles cap al mar oriental, i la meitat d'elles cap al mar , a l'estiu i d'hivern que passa.
9 i Senyor serà rei sobre tota la terra : en aquell dia el Senyor és un, i el seu nom una.

Hebreus 4:7
7 ¿ indiscriminada ell de nou un dia, Ara , després d'algun temps , va dir que les cançons de David ( com ell havia dit que abans ) , ara si sents la seva veu, No enduriu els vostres cors .

Així que ha de fer és tenir un dia per derrotar el diable. Però un dia que significa per a sempre en els nostres cors.

Ara , la segona resurrecció mai partit en Daniel 12:1 ? Si us plau, també coincideixen. Com que no va escoltar l'anomenat de Déu , la seva veu es va tornar a plantejar en la condemna perquè no pinahalagahan un dia establert per Déu per escoltar la seva veu. La primera resurrecció , va escoltar la veu del Fill de Déu mai és morir per sempre perquè pinahalagahan " un dia " per escoltar la veu de Déu des dels seus tombes .

Ens contingents i suport espiritual litiral dir , la segona resurrecció d'un 04:05 Pere i Fets 10:42 que el jutge ha mort i l'equivalent de vida del bé i del mal.

1 Pere 4:05
5 Això donarà compte a aquell que està preparat per jutjar els vius i als morts.

Fets 10:42
Ami'y 42 I ens va enviar predicar al poble, i el testimoni És nomenat per Déu per ser jutge dels vius i els morts.

Com podem ser espiritual i no litiral contingent que la resurrecció va ocórrer ?

Joan 8:51
51 De cert, de cert us dic, Si algú guardare la meva paraula , mai veurà mort.

Senyor clarament diu que la mort mai es complirà la paraula d'un error i va dir que el Senyor havia mort, va complir la seva paraula no és cert ?
Daniel 12:1,2
1 En aquell temps s'alçarà Miquel, el gran príncep que està dret pel bé dels fills del teu poble , i hi haurà un moment d'angoixa , com mai va ser des que hi va haver gent fins a aquest moment, i en aquest temps El teu poble serà lliurat, tots aquells que s'inscriuran en el llibre.
2 i molts dels que dormen a la pols de la terra seran despertats , uns per vida eterna, i altres per vergonya i confusió confusió perpètua.

El que Pablo va dir sobre parusahang condemnació eterna ?

2 Tessalonicencs 1:7,8,9
7 I per donar vosaltres que sou amb nosaltres , quan la Senyor Jesús des del cel amb els àngels del seu poder en flama de foc,
8 No prendre represàlies nagsisikilala Déu, I que no obeeixen a l'evangeli de nostre Senyor Jesús :
9 Qui serà castigat, d'eterna perdició , de la presència del Senyor i de la glòria del seu poder.

També el que va dir Pere sobre la flama de foc ? És el dia del judici ?

2 Pere 3:7,8,10
7 Però el cel i la terra , per la mateixa paraula s'han emmagatzemat per al foc , i reservat per al dia del judici i la destrucció dels homes impius .
8 Però no us oblideu , estimada , una qüestió que un dia amb el Senyor com mil anys i mil anys com un dia.
10 Però el dia del Senyor com un lladre, que el cel en aquest dia tornarà amb gran estrèpit , i els objectes en el cel es dissoldrà amb calor abrasador , la terra i l'obra va ser cremada a terra.

També el que Joan diu en el llibre de Apocalipsi s'acosta el dia del judici, mil anys , el foc i la desaparició del cel i la terra ?

20:6,7,11,12,14 declaració
6 Benaventurat i sant el que té la primera resurrecció ;: No hi ha poder sobre aquestes la segona mort, sinó que seran sacerdots de Déu i de Crist, mangaghaharing i amb ell més de mil anys.
7 I si es compleixen mil anys, Satanàs és solt de la seva presó ,
11 I vaig veure un gran tron blanc, i es va asseure allà, en la seva presència , la terra i el cel van fugir , i no va trobar lloc per a ells.
12 I vaig veure als morts , grans i petits, de peu davant del tron, i els llibres van ser oberts , i un altre llibre va ser obert, el qual és el llibre de la vida ; els morts van ser jutjats d'acord amb les coses escrites en els llibres, segons les seves obres.
14 I la mort i l'Hades van ser llançats al llac de foc. Aquesta és la segona mort, fins i tot el llac de foc.

Què fa el Senyor Jesús va dir al respecte ?

Mateu 25:46
46 E aniran aquests al càstig etern, i els justos a la vida eterna.

Juan 5:28,29
28 no d'això , perquè el temps que ve, Tots es troben en greu va ser sentir la seva veu,
29 I sortiran , els que van fer el bé, sortiran a resurrecció de vida ; i els que van fer el dolent, a resurrecció de condemnació.

I acabem de tornar 1 Tessalonicencs 4:16 i Daniel 12: 1,2

Hebreus 10:26,27
26 Perquè si accidentalment delicte després que rebem el coneixement de la veritat , no hi ha sacrifici existents sobre el pecat,
27 però un terrible desig de jutjar, I una ferocitat dels enemics de foc devorarà.

Després de rebre la veritat i va pecar de nou, disposat a acomiadar .

La condemna dels morts es produirà després de paghihip trompeta 7 º.

Apocalipsi 11:18 
18 I les nacions eren molt disgustat, i La seva ira va arribar, i el temps dels morts per ser jutjats, I el temps del premi - donant-li una pala teus servents els profetes, i els sants, i temen el teu nom , petits i grans, i la destrucció de la destrucció de la terra.

Per determinar el que el foc havia llegit titulat " Foc ".

Dijous, 17 setembre 2009


Jo i el Pare som un

Juan 10:30
30 Jo i el Pare són un.


Ara sabem que David enviarà Miquel l'arcàngel Miquel, i no Jesús. Així que Jesús no era altre que el Pare. I vol dir Jesús va dir : "Jo i el Pare som un ", ja que es va convertir en un Jesús que és. Llegim Joan 10:38 i Juan 14:10,11

Juan 10:38
38 Però si ho faig, fins i tot els que vostè no em creu , creieu a les obres : perquè sapigueu i creiem que El Pare està en mi, i jo en ell.

Joan 14:10,11
10 no és que jo sóc tu en el Pare i el Pare en mi ? Les paraules que jo us parlo, no parlo de mi mateix: Però el Pare que habita en mi , fa les seves obres.
11 Creieu-me Jo sóc en el Pare i el Pare en mi : o en cas contrari em creu per a les obres també.

En l'època de Jesús , el Fill estava amb Déu o el Pare . L'Esperit , com el nom i el caràcter de Jesús atorgats al Pare Miquel. Jesús va dir : ha de dir-li a Miguel per escoltar o fins i tot reconèixer la veu de les matrius del Fill de Déu. Miguel de sentir més en Pare bo per escoltar. Així que el Pare és testimoni. A part d'això , el Pare ensenyo com un bon fill de Déu. No és també difícil de descriure a Déu perquè en cas contrari l'ésser humà i Déu. La humanitat de Jesús tinutularan Miquel. I cap llei de la Bíblia és inviolable , fins i tot diuen que Miquel i Jesús , el Fill del Pare. Només estan d' acord amb el fet que el Fill de Déu va venir a sanlibutan.Ang Miguel no pot tenir els documents necessaris siguin fets.

Hebreus 1:4
4 Això era millor que els àngels , prendre després de tenir un nom més excel lent que ells.
Filipencs 2:9,10
9 Així que , Déu sobirà , i Se li va donar el nom sobretot nom ;
10 Per al nom de Jesús genoll iluhod , que estan en el cel i les de la terra, i sota la terra,

Fets 4:12
12 I en cap altre hi ha salvació ; perquè no hi ha un altre nom sota el cel donat als homes, En què puguem ser estalvis.

Vostè entén aquest passatge en base a aquest :

Joan 5:19
19 Jesús li respongué i els va dir : De cert, de cert us dic, el Fill no pot fer res per si mateix sinó el que veu fer al Pare ; per a totes les coses que va fer, sinó que també fa el Fill igualment.

Joan 12:49,50
49 Perquè jo no em parlen de: el Pare que m'ha enviat , em va donar un manament : Què he de dir , i el que he de parlar.
50 I sé que la seva manament és vida eterna , les coses que parlo, és com el Pare em va dir , així que parlar.

Nota :

Lluc 10:20
22 Totes les coses em són lliurades a mi del meu Pare : i ningú sap qui sigui el Fill sinó el Pare, i qui és el Pare, fora del Fill i aquell a qui el Fill.

Mateu 16:27
27 Perquè el Fill de l' home vindrà en la glòria del seu Pare amb els seus àngels , i llavors a cadascú segons les seves obres.

Llegim el següent :

Mateu 20:26,27
25 Però Jesús els va cridar i va dir : Ja sabeu que els governants dels gentils exercici domini sobre ells , i els seus grans exerceixen autoritat sobre ells.
26 no , però tothom qui vulgui fer-se gran entre vosaltres serà vostre servent ;
27 I tothom qui vulgui ser el primer entre vosaltres serà vostre servent :

Alguna vegada t'has preguntat si es va assegurar del nostre Pare per a ser servidor de tots ?

Amén .

No comments:

Post a Comment