THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Finnish

Harmagedon

kuva : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Mikä on Armageddon ja milloin tämä tapahtuu ?

Ilmestyskirja 16:12,13,14
12 Ja kuudes kaatoi maljansa suureen Eufrat-virtaan , ja kuivui vesi sen , valmistaa kuninkaat auringonnousua . 
13Sitten näin pois suusta lohikäärme , ja suun Beast , ja suun väärän profeetan kolme saastaista henkeä , kuten sammakoita ;  
14Ne henget varten demoni, tekevät ihmeitä , jotka pinaparoonan Ne kuninkaat koko maailman , kokoontuivat suurta päivää Kaikkivaltias Jumala .

Said 14 kohdassa , että tapahtumien taistelu on suuri päivä Kaikkivaltias Jumala . Jos sanotaan Ilmestyskirjan 16:12,13,14 Lue myös Jeremiah 46:10

Jeremia 46:10
10 Sillä päivä on Herra, Herra Sebaot , koston päivänä , kostamaan musta ja vihollisensa, ja Mech syö ja on kyllästyttää , ja heidän verensä : sillä Herra , Herra Sebaot , kanssa tarjoamalla pohjoisessa Eufrat-virtaan . (Ks. myös Jesaja 13:1-22 ja Joel 2:1-18 teidän Raamattu )

Luemme Jesajan 34:4-8

Jesaja 34:4-8
4 Ja taivaan sotajoukkoa lakkautetaan , ja taivaat ovat kuin kierre, ja kaikki niiden isäntä kaatuvat kuin lehtien kuihtuminen on viiniköynnösten ja Falling leaf Kuva .
5Omasta miekka on juonut taivaissa : katso , se tulee alas , kun Edomin ja ihmiset minun kirous , oikeuteen .
6miekka Herran on täynnä verta , rasvan lihavuus , veri lampaiden ja vuohien rasva nostosylintereihin Munuaiset : Jotta uhraamaan Herran Bozrah , ja suuri teurastuksen Edomin maassa .
7ja Wild härät tulevat heidän mukanaan ja härät kanssa härkien heidän maansa on humalainen verta, ja niiden pöly tehty rasvan lihavuus .
8 Sillä koston päivänä Herran vuonna palkka on taistelu Siionissa .

Katso yhtäläisyyksiä.

Ilmestys 19:17-21
17Sitten näin enkelin seisovan päivä , että hän huusi kovalla äänellä , kertoa kaikki linnut lentävät keskellä taivaan Tule mangagkatipon suuri aterialle Jumalan ;
18 Että te syötte lihaa kuninkaat , ja lihaa päällikkö kapteenit ja lihaa te hyvät ihmiset , ja lihaa Hevoset ja ratsastus täällä , ja lihaa kaikille kansalaisille vapaan ja kaikki orja , ja pienet ja suuret . 
19Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa , tulla yhteen taistelemaan niitä vastaan, ratsastus hevonen , ja vastoin hänen armeija .  
20 Ja otti Beast , musta ja väärä profeetta , että muokatut ihmeitä ennen sitä , ipinangdaya joka sai pedon ja palvoivat sen kuvaa : kaksi heitettiin järveen tuliseen makaamaan rikki ;
21Ja muut tapettiin miekalla , joka etenee suusta mustan hevosen selässä ja kaikki linnut täytettiin niiden sisällöstä.

Hesekiel 39:1-6 , 17-21
1Ja sinä , ihmislapsi , ennusta vastaan Goog , ja sano: 'Näin sanoo Herra Jumala ; Katso, minä olen sinua vastaan , Goog, prinssi Rosh , Mesek ja Tubal:  
2Ja minä käännän sinulta , ja me toimitettuna, ja aiheuttaa tulot äärimmäinen osista Pohjois - Minä tuon sinut Israelin vuorille ;  
3Ja minä lyön sinun jousi pois sinun vasen käsi , ja aiheuttaa sinun nuolia oikealle .  
4Saat laskun Israelin vuorilla , sinä ja kaikki sinun laumoista , ja ihmiset sinua : Minä annan sinulle tykö voimakas lintujen kaikenlaisia , ja petojen alan niellä teitä.
5Putoat avoimella kentällä , sillä minä olen puhunut , sanoo Herra Jumala .
6 Ja Minä lähetän tulen Magog, ja niiden, jotka asuvat turvallisesti saarilla , ja he tietävät, että minä olen Herra .

17Ja sinä , ihmislapsi , näin sanoo Herra, Herra : puhun mukava lintujen ja kaikki kedon eläimistä , Kokoa itse , ja tulevina kerätä itse kaikilta puolin minun uhrata joka uhraan sinulle , ja suurin uhrauksin vuorilla Israelin Oletteko että syödä lihaa ja juoda verta .  
18 Saatte syödä lihaa Mighty , ja juo verta ruhtinaiden maan, pässit , lampaiden ja vuohien , ja härät , ne kaikki fatlings .  
19 Ja te saatte syödä rasvaa ennenkuin on täynnä , ja juo verta ennenkuin on humalassa, minun uhrata jonka olen uhrannut sinulle.  
20 Ja te täytetään minun pöydässäni kanssa hevosia ja vaunuja , joilla mahtimiehet , ja kaikki miehet sotaan , sanoo Herra Jumala .
21Ja minä asetan minun kunniani kansojen keskuudessa ; ja kaikki kansat minun oikeuteni , jotka olen hakenut , ja käteni , jonka tein heidän kanssaan .

Ilmestyskirja 20:7,8,9
7Ja kun tuhat vuotta , saatana on päästetty hänen vankilasta
8Ja ilmeisesti harhaan kansoja neljän kulmalta , Goog ja Magogin kokoamaan heidät taisteluun : muutama heistä on meren hiekka .
9Ja he menivät leveys maa , ja piirittivät leirin pyhien ja rakastetun kaupungin : ja tulta taivaasta , ja ne poltettiin.

Kun piiritti leiri pyhien ja rakastetun kaupungin ?

Ilmestyskirja 11:02
2Ja temppelin ulkopuolella loobang ohitetaan , eivätkä ne mittaa ; säädetään pakanat , ja ne yuyurakang neljäkymmentäkaksi kuukautta siudad pyhä .
Luke 19:43,44
43Olet tullut päivä , babakuran teille, että vihollinen linnoituksen , ja piirittävät sinun , ja sinä gigipitin puolella  
44Ja ilulugso maahan , ja teidän lapset teitä ; ja he eivät jätä sinua kiveä kiven päälle kiven , koska sinä et ole tiedossa ajankohtana sinun piispantarkastus .

Luke 21:20
20 Mutta kun näit armeija Jerusalemiin , niin tietää, että hänen tuhoaminen oli lähellä .
Daniel 9:27
27Ja vahvistaa hänen liittonsa monia viikon : ja puoli viikkoa hän on syytä lopettaa uhrauksia ja Uhraamislautakunta , ja siipi kauhistuksia on tullut yksi tuhottu , ja loppuun asti , ja pagkapasiya on valunut vihamielisyys tuhottu .

Daniel 11:31
31Ja ryhmä seisoo hänen puolestaan ja ne on epäpyhää pyhäkkö , jopa seinät ja poistaa jatkuva palanut tarjoaa , ja ne saattavat kauhistus , joka panee .
Daniel 12:11
11Ja aika jatkuva palanut tarjoaa otetaan pois , ja kauhistus , joka panee , on tuhat kaksisataayhdeksänkymmentä päivä .
Merkki 13:14
14 Mutta näet hävityksen kauhistuksen , seisoi hänen ei pitäisi te asettaa ( lukija ymmärtää ) , sitten paeta vuorille ovat Juudeassa ,

Milloin lähettää Goog ?

Hesekiel 38:9,15,16,22
9Ja sinä nouset , tulette kuin myrsky , sinä olet kuin pilvi maa, te , ja kaikki sinun bändejä, ja monet kansat ovat sinun kanssasi .
15 Ja sinä tulevat sinun paikkaan aina äärimmäinen osista Pohjois - Sinä , ja monet kansat sinua , ne kaikki ratsastaa hevosilla , suuri yritys ja mahtava armeija ;
16 Ja sinä tulet ylös minun kansaani Israelia , koska pilvi maahan , siirtää viimeisinä päivinä , että tuo teidät vastaan maatani, tuntemaan minut maissa , kun on pyhitetty sinulle , Goog, heidän silmiensä edessä .
22Ja minä taistella hänen kanssaan ruton ja verta, ja Aion sataa hänelle ja hänen ryhmänsä , ja monet hänen kanssaan hyvin vahva sade ja suuret rakeet , tulipalot, ja tulikiveä .

Tämä on sama Jeremia 04:13 ja jakeessa 22 Hesekiel 38 on sama kuin Ilmestyskirjan 20:9

Jeremiah 4:11,12,13
11Tuolloin sanottiin tämän kansan ja Jerusalemin , kuuma tuuli paljain korkeutta erämaassa kohti tytär minun kansani , eikä tuultaa tai puhdistaa mitään :  
12 voimakas tuuli niistä tulee minulle : Nyt minä annan langetettu heille . 
13Täällä hän on noussut esiin pilvien, ja hänen vaununsa kuin pyörremyrsky : hänen hevoset ovat nopeammat kuin kotkat . Valitettavasti ! sillä me pilalla .

Complex on Jeremiah 04:13

Moos. 28:49-53
49 Herra tuo kansa sinua vastaan Kaukaa lopusta maan kuin kotka, kansakunta wika'y ei ymmärrä ;
50 Nation näytä julma , ei kunnioita henkilöä vanhojen , eikä näytä lapsi :
51 Ja hän syö jälkeläinen oman karjan ja hedelmät sinun maa , kunnes tuhonnut myös saa sinun maissia , viiniä tai öljyä , lisätä sinun lehmää tai parvia sinun lampaita , kunnes olet tuhotaan .
52 Ja hän piirittää sinua kaikissa sinun portti, kunnes sinun suuri ja väkevä seinät alas , joka odotat , koko maa , ja hän piirittää sinua kaikissa porteissasi kaikissa sinun maasiKoska Herra, sinun Jumalasi .
53 Ja sinä syödä hedelmiä oman kehon , lihaa poikanne ja tyttärenne , joka antoi teille Herra , sinun Jumalasi, kaupungin piiritykseen ja hätätilanteissa, joka on hätä sinua vihollisianne .

Habakuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid te kansojen ja katson sinua ja ihme ihmeellisesti : varten Olen töissä työtä teidän päivää et usko vaikka se määrännyt.
6 Sillä katso, Minä nostan kaldealaiset , että karvas ja liian kansa , että leveys maa , joten magari asuinpaikkoja , jotka eivät ole heidän .
7 He ovat peloissaan ja pelätty niiden tuomioiden ja ihmisarvonsa siirtyä itse .

8 Sen hevoset ovat nopeammat kuin pantterit, ja enemmän ankara kuin sudet illoin : ja Sen ratsumiehet paina ylpeänä: Niin, ne ratsumiehet tulevat kaukaa ; he pakenevat kuin kotka valmis syömään .
Jesaja 28:21

21 Sillä Herra nousee kuin Mount perazim , hän vihaa että laakson Gibeon ; että hän tehdä työtään, hänen outo työ , ja papangyarihin hänen työnsä , hänen outo työ.
Jesaja 29:14
14 Siksi katso , Siirrymme tehdä ihmeitä tämän kansan keskuudessa , ihmeitä ja ihme: ja viisaus ne viisaat miehet hukkuvat , ja ymmärtää niiden järkevää olla kyse.

Nämä neljä hevosmiestä Ilmestyskirja 6:2-8 miksi aurinko muuttui mustaksi ja kuu muuttui kuin veri ja tähdet putosivat maahan . neljä hevosmiestä on neljä enkeliä Ilmestyskirja 9:14,15

Ilmestyskirja 9:14,15
14Sanovan kuudes enkeli trumpetti , Päästä ne neljä enkeliä sidottu suureen Eufrat-virtaan .  
15 Ja ungirded neljä enkeliä , jotka valmistuivat ajoissa ja päivä ja kuukausi ja vuosi tappaa kolmannen osan ihmisistä .

kolmasosaa ihmisistä, jotka tappavat neljä enkeliä vastaa kolmasosaa tähdistä Ilmestyskirjassa 12:4,7

Ilmestyskirja 12:4,7
4 Ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan tähdet taivaassa ja maan ipinaghagis : ja lohikäärme seisoi nainen synnyttää , syödäkseen lapsen hänen syntymästään .
7 Ja syttyi sota taivaassa : Miikael ja hänen enkelinsä taistelivat lohikäärmettä vastaan , ja lohikäärme ja hänen enkelinsä taistelivat ;

sota taivaassa Ilmestyskirjan 20:1-4 vastaava

Ilmestyskirja 20:1-4
1 Ja minä näin enkelin tulevan alas taivaasta, avain tyhjyyteen ja suuret kahleet kädessään .
2Ja hän tarttui lohikäärme , muinaisen käärmeen, joka on Paholainen ja Saatana , ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
3Ja hän heitti pimeyteen ja kiinni , ja sinetöinyt sen hänen ylitseen, että ne pitäisi pettää kansoja , ennen kuin tuhat vuotta , sitten se on ohittaa häntä vähän aikaa .  
4 Ja minä näin valtaistuimia , ja on nagsisiluklok , he antoivat tuomiot : ja minä näin niiden sielut, teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden , ja ei kumartaneet petoa tai sen kuvaa , ja saada hänen merkin otsaansa tai kätensä , ja he elivät ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhat vuotta .

Daniel 7:9,11
9 Minä katselin kunnes valtaistuimia sijoitettiin , ja joka oli antiikin päivien ei sit ; hänen vaatteensa valkoinen kuin lumi , ja hänen päänsä hiukset kuin puhdas villa : hänen valtaistuimelle oli tulinen liekit , ja pyörät sen tulen .
11 Katsoin tuolloin , koska ääni suuri sanat, jotka sarvi puhui : Minä katselin kunnes peto tapettiin , ja hänen ruumiinsa tuhoutui , ja se annettiin polttaa tulessa .

Armageddon tapahtuu 9 / 11 terrori- iskut New Yorkissa vuonna 2001 .

enkeli Ilmestyskirja 10:07 kertoo :

Ilmestyskirja 10:07
7Mutta päivän ääni seitsemäs enkeli , kun hän oli aikeissa räjäyttää sitten lopulta Jumalan mysteeri , mukaan hyviä uutisia, jotka Hän julisti palvelijoilleen profeetoille .

Sanoi enkeli vie meidät Herra Jeesus sanoi Luuk. 21:22 .

Luke 21:22
22 Koska nämä ovat päivän koston , että täyttää kaikki nämä asiat on kirjoitettu .

Herra sanoi vie meidät välillä kuudes ja seitsemäs trumpetti . Täyttää kaikki jotka on kirjoitettu kun tämä tapahtuu on Luukas 21:20 , että mukaan enkelit : "Kun hän oli aikeissa räjäyttää , niin viime kädessä Jumalan mysteeri , mukaan hyvä uutinen , että hän kertoi Hänen palvelijoilleen profeetoille . " Ilmestyskirja 10:07

Luke 21:20
20 Mutta kun näit armeija Jerusalemiin , niin tietää, että hänen tuhoaminen oli lähellä .

sanoi paikka Luukas 21:20 on Armageddon kuin kertoi 20:7,8,9 Ilmestyskirjan ja muut kohdat Raamatusta, että luemme .

 

Naiset ja Pikkulapset


Kuva : www.christianscience.org/
Woman.html


Sitten tarkastellaan merkitys naisen ja vauvan Ilmestyskirjan ohjausta Pyhän Hengen Raamattu taas selittää olen oppinut .

Ilmestyskirja 12:1,2,3,4
1Ja suuri merkki nähtiin taivaassa : pukeutunut nainen aurinko ja kuu hänen jalkojensa alla , ja kun hänen päänsä kruunu kaksitoista tähteä ;  
2Ja hän on raskaana , ja hän huusi , anteeksi on tylsää , ja kova kannettava. 
3Ja toinen merkki näkyi taivaassa , ja katso : suuri, tulipunainen lohikäärme , jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea , ja hänen seitsemän kruunua ulo'y .
4Ja Hänen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan tähdet taivaassa ja maan ipinaghagis : ja lohikäärme seisoi nainen synnyttää , syödäkseen lapsen hänen syntymästään .

määritelmä naisten saatavilla 1 Tess 5:03

1 Tess 5:2,3
2Saat itse tietää hyvin, että Herran päivä on kuin varas yöllä .3Kun ihmiset sanovat , rauha ja turvallisuus, silloin äkillinen tuhoutuminen heille , koska travail kun nainen raskaana ; ja ne millään tavalla .

nainen viittasi pahassa pulassa , koska tuhoa. Ja mitä Herra Jeesus sanoi siitä? Vastaus voidaan lukea Mark 13:14,19 .

Mark 13:14,19
14 Mutta näet hävityksen kauhistuksen , seisoi hänen ei pitäisi te asettaa ( lukija ymmärtää ) , sitten paeta vuorille ovat Juudeassa ,
19 Sillä niinä päivinä on koettelemus , kuten ei ollut alusta alkaen luoda Jumala loi asti , eikä koskaan tapahdu koskaan .

aurinko , kuu ja tähdet nainen ( Ilm. 12:01 ) on sama kuin sanoa , Mark 13:24

Mark 13:24
24Mutta niinä päivinä , jälkeen , että ahdistus, aurinko pimenee ja kuu ei anna hänelle valoa ,

Siksi naiset ovat yhteisiä profetia tuhoamista ( Mark 13:14 ) suuresta ahdistuksesta ( Mark 13:19 ) ja merkkien aurinko, kuu ja tähdet ( Mark 13:24 ) .

määritelmä Ilmestyskirjassa 12:04 luetaan Mark 13:25

Mark 13:25
25Ja tähdet taivaasta ja on taivaitten voimat .

Daniel 8:10
10Ja lisääntyi voimakkaasti , jopa taivaan sotajoukkoa , ja jotkut vastaanottavan ja tähdet heitti maahan , ja leimattu heille .
Ilmestyskirja 12:05
5Ja hän synnytti pojan , joka hallitsee sauvalla rauta kaikille kansoille , ja hänen poikansa kidnapataan olisi saatettava ajan Jumalan ja Hänen valtaistuimeltaan .

Se tarkoittaa myös lukee , Mark 13 , kohta 26 .

Mark 13:26
26Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvissä suurella voimalla ja kunniaa .

Kun vauva on syntynyt , kasvatettu Jumalalle . vastaava on saatavilla Danielin kirjan .

Daniel 7:13,14
13Minä näin yöllä visioita, ja katso , siellä mukana taivaan pilvien toinen kuin ihmislapsi , ja hän tuli antiikin päivien ja he toivat hänet lähelle eteensä .
14Ja antoi hänelle valtaa ja kunniaa , ja valtakunnan , että kaikki kansat , kansakunnat ja kielet pitäisi palvella häntä : hänen valta on ikuinen valta , joka ei katoa , ja hänen valtakuntansa ei saa.

mies syntynyt nainen on vastaanottaja lupaus Herran Jeesuksen .

Ilmestyskirja 2:26,27,28
26Ja voittaa , ja pitää minun työt loppuun asti , minä annan viranomainen kansoille ;  
27Ja ne yleensä hänelle ikeen kuin murtaminen pulloa savenvalajat jopa sain Isäni :  
28Ja Annan hänelle kointähti .

Ilmestyskirja 03:21
21 voittaa , minä pagkakaloobang istahti minua valtaistuimelle , sillä olen voittaa , ja istahti Isäni valtaistuimellaan .

Jeesus onnistui . Näin saavat Jeesuksen valtakunta on toinen itse .

Ilmestyskirja 12:07
7Ja oli sota taivaassa : Miikael ja hänen enkelinsä taistelivat lohikäärmettä vastaan , ja lohikäärme ja hänen enkelinsä taistelivat ;
vastaa Ilmestyskirja 12:07 on kerrottu Daniel 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10Ja kasvanut huomattavasti , jopa taivaan sotajoukkoa , ja jotkut joukot ja tähdet se heittää alas maahan , ja leimattu heille .  
11 Kyllä , se suurennettu itse , jopa prinssi armeijan , ja vei häneltä jatkuvasti palanut tarjoaa , ja paikka hänen pyhäkkö oli masentunut .  
12Ja armeija on antanut hänelle jatkuvasti palanut tarjoamista synti , ja se heitti totuuden maahan , ja tehdä hänen ilo ja menestyi .

On se, että Michael , prinssi armeija . Lukea Prince of Army Jotkut asiat kunnolla Daniel ja Ilmestyskirja

Ilmestyskirja 12:06
6Ja vaimo pakeni erämaahan , jossa hän valmis Jumalan paikalle , joten hän ampuning tuhatkaksisataakuusikymmentä päivä .
mysteeri nainen merkitys tässä : nainen on yhtä suurta vaivaa ollut vuonna 2005 syntynyt vauva tyttö mies . nainen piiloutui 3 1 / 2 vuotta ja ulos 15 syyskuu 2005 kuin maailmanlaajuinen rahoituskriisi . Lukea Prophecy täyttänyt

 

Prince of Army


kuva : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Alkakaamme lukea Daniel 8:7-11

Daniel 8:5-11
5Ja muistaakseni , katso , pukki tuli lännestä koko maa, ja kosketti ole päällä: ja vuohi oli merkittävä sarvi välillä silmiään .
6Ja hän tuli RAM kaksi sarvea , jotka olen nähnyt edessä seisoo joen ja juoksi hänet viha valtaansa .
7Ja minä näin hänen tulevan lähelle tykö ram , ja hän muutti närkästynyt häntä vastaan ja löi ram , ja jarru hänen kaksi sarvea : ja pässi ei ollut toimivaltaa seistä ennen häntä , mutta hän heitti hänet alas maa , ja leimattu hänelle , eikä kukaan voisi antaa oinaan hänen kädestään .
8Ja pukki suurentaa itse tavattoman : ja kun hän oli vahva , suuri sarvi katkesi ja sen sijaan ilmeni neljä huomattavaa sarvet kohti neljä tuulta taivaan .  
9Ja yksi heistä näytti hieman sarvi , joka vahattua sangen suuri , eteläiseen , itään ja kohti kirkkauden maata .
10Ja lisääntyi voimakkaasti , jopa taivaan sotajoukkoa , ja jotkut joukot ja tähdet se heittää alas maahan , ja leimattu heille .  
11Kyllä , suurennettu , kunnes prinssi armeijan, ja otti häneltä pois jatkuva palanut tarjoaa , ja paikka hänen pyhäkkö oli masentunut .

Saamme selville kuka ruhtinas armeijan taistelu pukki . Mutta me tiedämme etukäteen , mitä selvitys visio Gabriel .

Daniel 8:20,21,25

20 ram , jotka näit , on kaksi sarvea , ne ovat kuningasten Media ja Persia .
21 Ja karkea vuohi on kuningas Kreikka, ja suuri sarvi välillä silmät on ensimmäinen kuningas .
25Ja Matkallaan hän palulusugin petos hänen kädessään , ja hän on suurentaa itsensä hänen sydämensä , ja niiden turvallisuus on hän tuhoaa monia : Hän on myös vastusta prinssi ruhtinaiden, Mutta hän on rikki ilman käsin .

prinssi armeija oli myös ruhtinas ruhtinaita . Muista , kestävät ruhtinas armeija on kuningas tai Kreikan kuningaskunnan .

Kuka prinssi auttaa taistelemaan Gabriel ruhtinas valtakunnan Persian ja prinssi Kreikassa?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Mutta prinssi valtakunnan Persian kestänyt minua kaksikymmentäyksi päivää: Mutta katso, Michael , yksi tärkeimmistä prinssejä , tuli auttamaan minuaJa pysyin siellä Persian kuninkaista .  
14Nyt olen tullut näyttää, mitä tapahtuu teidän ihmisiä viime päivinä ; visio on monta päivää vielä .
20Sitten hän sanoi , et tiedä miksi tulen teille ? ja nyt palaan taistelemaan Prince of Persia : ja kun menin ulos , katso , prinssi Kreikan tulee .
21Mutta minä kerron teille totuuden kirjoitettu Raamatun ja mitään apua minua heitä vastaan , mutta Michael teidän prinssi .

Nyt, ei muuta prinssit auttaa, mutta Michael Gabriel . Siksi Michael , prinssi sodan Kreikan kuningaskunnan . Ja siksi , Michael , prinssi armeijan ja prinssi ruhtinaille .

Daniel 11:2,22,31,34
2Ja nyt minä näytän sinulle totuuden . Täällä stand up vielä kolme kuningasta Persiassa , ja neljäs on paljon rikkaampi kuin ne kaikki : ja kun hän oli vahva läpi hänen rikkautensa , hän kikilusin kaikki vastaan valtakunta Kreikka.
22Ja he käyvät läpi paljon , että ne ylivuodon ennen häntä , ja laskee , kyllä , kuin ruhtinas liiton .
31Ja ryhmä seisoo hänen puolestaan ja he ovat saastuttaneet pyhäkkö , jopa seinät ja poistaa jatkuva palanut tarjoaa , ja ne saattavat kauhistus , joka panee .
40Ja aikaan loppua makikipagkaalit hänet kuningas etelässä, Ja kuningas pohjoiseen tulee häntä vastaan kuin pyörremyrsky , jossa vaunuja ja ratsumiehiä , ja monet alukset , ja hän myönsi maa , ja ottaa ja antaa .

Daniel 8 palaamme kun sää tapahtuma olisi , se varmasti täsmää aikana tapahtuman Daniel 11 ?

Daniel 8:11,17
11Kyllä , se suurennettu itse , jopa prinssi armeijan , ja Hän otti häneltä jatkuvasti palanut tarjoaa , ja paikka hänen pyhäkkö oli masentunut .
17Niin hän tuli lähelle , jossa seisoin : ja kun hän tuli , minä pelkäsin ja putosi naamaani : mutta hän sanoi minulle , ymmärtää , ihmislapsi ; varten visio on noin loppuessa .

Kuka prinssi tulemaan aikana neljä kuningasta ja Daniel 11 , joka suorittaa hävityksen kauhistuksen ( Daniel 11:31) loppuvuoden ?

Daniel 12:01
1Ja tuolloin on Michael seisomaan , suuri ruhtinas joka seistä hyvä lasten kansas : ja siellä on aika vaikea , kuten ei koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka , ja tuolloin kansasi on toimitettava , jokainen, joka on kirjoitettu .

Siksi Michael , prinssi joka voiteli tulevaisuuden kerrottu Daniel 9:24-27

Daniel 9:24-27
24Seitsemänkymmentä viikkoa on määritetty sinun kansasi ja kun sinun pyhä kaupunki , lopettaa rikkomus , ja lopettamaan rikkomuksen ja sovittaakseen rikoksensa tuoda ikuisen vanhurskauden ja sinetöi visio ja ennustus ja voitele kaikkein pyhin .
25Tiedä siis ja erottaa , että siitä tulee esiin , että käsky palauttaa ja rakentaa Jerusalemin päällystetyllä päät on seitsemän viikkoa ja kuusikymmentäkaksi viikko : se on rakennettu uudelleen , kadut ja seinät , jopa vaikeina aikoina .  
26Ja kun kuusikymmentä ja kaksi viikkoa leikata päällystetty , ja ei ole mitään , ja tuhota kaupungin ja pyhäkön kansan prinssi tulla loppua sen , että tulva , ja loppuun asti on sota , Desolations määritetään .  
27Ja vahvistaa hänen liittonsa monia viikon : ja puoli viikolla hän on syytä lopettaa uhrauksia ja Uhraamislautakunta , ja siipi kauhistuksia on tullut yksi tuhottu ; ja loppuun , ja pagkapasiya on valunut vihamielisyys tuhottu .

Prince of isännän jumalanpalveluksessa ?

Joshua 5:14,15
14Ja hän sanoi Ei , mutta tulin on ruhtinaallista armeijan Herran . Ja Joosua kaatui maahan ja rukoili ja sanoi hänelle: "Mitä sanoo minun Herran hänen palvelijansa ? 
15Said ruhtinas armeijan Herran Joosualle , Riisu kengät jalkoihisi , sillä paikka seisot , on pyhä . Ja Joosua teki niin .

Miksi palvoa Jumalaa, jos ei prinssi vastaanottavan ? Jos Jumala , kuka hän on ?

Symbolit Revealed



On olemassa kaksi hourglasses X X tähti David . Kristuksen risti on nuoli 12 kellosta. Isä , Poika ja Pyhä Henki ovat kello nuolia tulee " yksi " at 12:00 kello . Joten kaksi hourglasses ovat molemmat 12 tunnin ulottuu jotka kuvaavat alla . Myös XX on 88 , määrä tähtikuviot ja harmaa Snapper kalaa 4 pyöriä pyörät Hesekiel 10:13 . Jos lisäät numeroita ylhäältä alas tai vasemmalta oikealle summa 14 vain . numero 14 viittaa 14 sukupolvea Israelin Matthew 1:17

Matthew 1:17 Niin kaikki sukupolvia Aabrahamista Daavidiin on neljätoista polvea , ja Daavidista No , kuljettaa pois Babyloniin on neljätoista polvea , ja kuljettaa pois Babyloniin Kristukseen on neljätoista polvea .



1 +2 +3 +4 +5 +6 = 21x4 = 84 .
Luukas 10:01 joskus 72 toiset . Toiset 72 plus 12 yhteensä 84 alkuperäisen apostolin .
84 years/12months = 7 ( 7years/1week vuotta )
84 tuntia = 3 1 / 2 päivää
42 kuukautta = ( 3 1 / 2 vuotta)


Kirjava. On neljä kuvitteellinen tähti David . Clockwised tarkastella kahta numeroa : 1 , 3 ja 5 AM Onko kolmio , joka osoittaa ylöspäin , 1 , 3 ja 5 PM Onko kolmio , joka osoittaa alaspäin . Darkness AM ja PM ovat erilaisia.
Cross on myös merkki .


12 tuntia " AM " on jaettu kahteen , 6 tuntia pimeää ( 00:00-06:00 ) ja 6 tuntia päivässä ( 06:00-12:00 )
Tärkein suunta tähti David ylös ja alas, joten jos lisäät 1 ja 6 , 2 ja 5 , 3 ja 4 summa on 7 , joka on määrä Jumalasta .

Alle, jos lisäät numeroita ylhäältä alas tai vasemmalta oikealle , summa on aina " 10 " , vaikka jokainen ryhmä pyöri myötäpäivään ja vastapäivään .



10+10+10+10=40


Merkitys numero 40

# Neljäkymmentä päivää testata Jumalan lapsi . Meni tällä kertaa ei ruokaa tai juomaa syödään .

* Neljäkymmentä viikkoa lapsi on kohdussa . ihanteellinen aika syntymästä . Neljäkymmentä aikaa on ihanteellinen aika testeistä ennen syntymää lapsi tai kansakunta voi olla odotettavissa .
* Jeesus paastosi ja oli kiusaus erämaassa . ( Matt. 4 : 2 , Mark 1 : 13 , Luke 4 : 2)
* Jeesus oli maan päällä neljäkymmentä päivää ylösnousemuksensa jälkeen . ( Säädökset 1 : 3)
* Joshua etsinyt maa 40 päivää (Numerot 14 : 34) . Joshua 14 : 7 Hän oli 40 vuotta vanha .
* Mooses oli Jumalan edessä , kun hän sai kymmenen käskyä . ( Moos. 24 : 18 : 34 : 28) Hän asui olla 120 vuotta vanha . Hän vietti 40 vuotta Egyptin prinssi , 40 vuotta , niin kuin paimen ja viimeisen 40 vuoden lähtemisestä .
* Elia paastosi jälkeen hän pakeni vainoa . Hän asui neljäkymmentä päivää on vahvuus leipää ja vettä , että hän sai enkeli . (1 Kings 19 : 8)
* Nooa oli suojan Jumalan kun satoi neljäkymmentä päivää ja yötä . ( Genesis 7 : 12)
* neljäkymmentä raipaniskua oli määrättävä enimmäisrangaistus . Moos. 25 : 3
* Hesekiel 4 : 6 , Hesekiel 29 : 11
* kuninkaat valitsema Jumala hallitsi neljäkymmentä vuotta . David, Salomon .
* nainen oli saastainen 40 päivää ( 7 + 33 ) syntymän jälkeen pojan . ( Moos. 12)

# National . Neljäkymmentä vuotta kapinallinen sukupolvi jälkeen ne ovat torjuneet henkilökohtainen käynti Jumalalta.

* Israel harhaili erämaassa ennen kuin ne tulivat luvattuun maahan . ( Numerot 32 : 13)
* Neljäkymmentä vuotta Kristuksen hylättiin ja ristiinnaulittiin (31 jKr ) , temppeli tuhoutui roomalaiset vuonna 70 jKr .
* Israel söi mannaa neljäkymmentä vuotta (Exodus 16 : 35)
* sekä tuomarit 13 : 1 . Israel lievä filistealaisten neljänkymmenen vuoden ajan.
* 1 Kings 2 : 11 . Ja päivät, David hallitsi Israelia neljäkymmentä vuotta : seitsemän vuotta hallitsi hän Hebronissa , ja kolmekymmentä ja kolme vuotta hallitsi hän Jerusalemissa .

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Tässä miten " 10 " liittyy tähti David ;



1 Kings 11:35 Mutta minä otan kuninkuuden pois poikansa kädestä ja annan sen sinulle , vaikka kymmenen heimoa .


Tarkista :

Katso nuoli ? Mutta mitä minä tarkoitan on rajat itse nuoli . Täällä näet nuolen rajat kuvassa .

Lisäksi näet kala , tasapainoa , tähti David ja miekka . On 24 kolmioita . 42 kolmiot kaikissa [ 12 ( yhdistelmiä 2) ja 6 ( 4 ) ja 24 ] 42 on symbolinen Raamatusta . 42 päivää sen jälkeen, kun Jeesus ristiinnaulittiin hänen nousta taivaaseen 42 sukupolvia Aabrahamista Jeesus ( Matt. 1:17) . Myös numero 24 on symbolinen Raamatusta . Kuten 24 vanhimmat Ilmestyskirjassa .




Top Näkymä Pyramid




Kolmiot kuvassa on vastapäätä kolmioita alla olevassa kuvassa



Tarkista :

Kreikan numerot








Prophecy täyttänyt

Katsokaamme mitä Jeesus sanoo kaksi kohtaa Raamatusta ( Daniel 12:07 ja Ilm. 10:07 ), jotka liittyvät sekä hävityksen kauhistuksen .

Luukas 21:22 Sillä ne päivät koston , että täyttää kaikki nämä asiat on kirjoitettu .

kauttakulkuun Luukas 21:22 on noin hävityksen kauhistuksen puhunut Jeesuksesta .

Ilmestyskirja 10:07 Mutta päivän ääni seitsemäs enkeli , kun hän oli aikeissa räjäyttää , sitten lopulta Jumalan mysteeri , mukaan hyvä uutinen , että hän kertoi palvelijoilleen profeetoille.

Daniel 12:07 Ja minä kuulin miehen pukeutunut pellavaan, mikä ylitti vesistön , kun hän kohotti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen , joka elää ikuisesti olla aika , aika ja puoli aikaa , ja kun ne valmis murtaa paloiksi Pyhän kaupungin kaikki nämä asiat loppuun .

Paghambing hambingin se viittaa tapaus , kauhistus inho jtk vandalismia.

* Ilkivalta , niin vastenmielistä lukea , että " Ilkivalta " sanon tämän on " ilkivalta ", joka johtaa " yhtään kiveä jäljellä päälle molempien munuaisten "

Alla on tapahtumia , jotka liittyvät sanoa Jeesuksen ja enkeleitä Daniel ja Ilmestyskirja .




Tämä on minun tulkintani Matteus 1:17 noin 14 sukupolvea . Kun lisäät in- tai alas numerot vastaus on 14 . Ja kun - lisää myös samalla puolella neljästä ryhmästä , vastaus on edelleen 14 . Hesekielin 10:13 mainitaan , että 4 pyörää ja joka on kuin 88 . 88 on määrä tähdistö (88 tähtikuvioita ) . 88 on X 2 X tai tiimalasi . XX nähdään molemmin puolin Daavidin tähti . X ( tiimalasi ) on 12 kertaa näet kuvassa. Ne eroavat koska ne ovat pyöreitä tumman ja 00:00 -6 : keskiyö pimeässä " AM " 06:00 -12 : keskipäivä , jotta valo " AM "
Sinun ei pidä sekoittaa eh tässä on toinen kuva .



Erot valossa " AM " ja "PM" ja totesi, että heidän kolmio . numerot 1,3 ja 5 " AM " ( myötäpäivään ) ovat kolmion ylöspäin , kun 1,3 ja 5 " PM " ( myötäpäivään ) on kolmion alas . Näemme maailman valo tänään aamulla oli ylös ja alas iltapäivällä .

Se perustuu yhä Matteus 1:17 , missä olen ollut tulkittava omassa puheenvuorossani . Määritetään tässä, että Babylon oli 14. sukupolvi . menneisyyttä ja nykyisyyttä ei enää kuulu Babylon ( Irak ) Israeliin . Mutta Raamattu on nimeltään Babylon Jumalan vihollinen . Miksi kutsutaan Babylon ( Ilm. 17) suuri prostituoitu ? Ja kuka tai mikä hän on?

Häntä tunnustaminen hän oli yksi nainen planeetta Venusta aamu tähden nimi on nainen , jossa Babylon kutsutaan " aamutähti " ( Jesaja 14:12) . nainen Eefa ( Sakarja 5:7-11 ) on toteutettu Sinearin maassa tai Babylonin Good News Bible ja Queen of lust Ilmestyskirjassa 17 oli naisia . Matthew 1:17 sanoo Babylon on tapahtunut, mutta Babylon Ilmestyskirja on kauden päätteeksi .

Näin kertoi Saarnaaja 3:15
15 tapahtui menneisyydessä on tapahtunut , ja tapahtui siirtää hyvin , ja etsii taas Jumala on ohi .

On tapahtunut myös selvää . Joten 14 sukupolvea Babylon ( Matteus 1:17) on vain toistoa . Kuka siis kinatuparan se nykyään ?

Hän on nainen . Hänen nimensä on 6 kirjainta , neito sukunimi , kun hän on 9 kirjainta ja hänen sukunimi on nyt 6 kirjainta . 696 siellä , jos hän dont ! 666 on Raamatun symboli ainoa eikä litiral .

Hän oli johtaja maan presidentti istuivat (tammikuussa 20) 2001 . Daniel 9:20-27 on maininta 490 vuotta jos se on myös sellainen asia, jälleen totesin Saarnaaja 3:15 Filippiineillä alkoi vuonna 1521 , kun se vei kristinuskon Magellan maassa . Ja 490 th vuosi oli 2011 , kun 10 th tämän vuoden numero 696 on valmis . Mutta vain vuoteen 2010 hän tuli ansaan , kun hän kaksi kuningasta ja Daniel 8 ( sarvi lammas ) hän nousi valtaan . Oli Fernando Poe Jr. ja Joseph Estrada .

Hän on 24 senaattoria verrattuna 24 vanhinta Jumalan edessä . On 24 vuodesta 1986 (Perustuslaki 1987) Istua ensimmäinen naispuolinen johtaja maassa. Siksi he kutsuivat Daniel 7 4 eläimiä . 10 Kuningas ( Ilm. 17) hallitsi alkuun asti Emilio Aguinaldo Ferdinand Marcos . Ja syntymisen 4 hirviöitä elossa nyt marraskuussa 2008.

Tämä nainen on nakapagtatak häntä 696 päivää välillä kuolema ja hautajaiset paavi Johannes Paavali II , joka järjestettiin 3 1 / 2 vuotta 9 / 11 alkaa laskea 1290 päivää Danielin 12 .

Nyt, Saarnaaja 3:15 sanoo , että näin käy vielä tapahtunut niin , että on oikein sanoa, että " historia toistaa itseään "

Nyt Matteus 01:17 , että tiedämme Babylon tuli neljästoista sukupolvien David . Jos sinulla ei ole tunnistettu Babylon ( suuri portto ) on lausuma 17 päivänä numero 14 .

Tämä naisten painettu jälkensä 696 , täyttäminen 666 , välillä kuolinpäivää paavi Johannes Paavali II , kun maa ei ole valoa . 696 on hänen syntymäaikansa 5. huhtikuuta 1947 02-08 4, 2005 ( kuolema ja hautajaiset paavi Johannes Paavali II) . 58 vuotta kerrotaan 12 on yhtä 696 kuukautta . Lukumäärän lisäksi hänen nimensä Gloria (6) Macapagal (9) Arroyo (6) .

päivä hautajaisiin paavi Johannes Paavali II: 8. huhtikuuta 2005 oli hyvä päivä, koska se on lupauksen täyttymistä ja enkeli Daniel 12:11

Daniel 12:11 Ja siitä hetkestä, jatkuva palanut tarjoaa otetaan pois , ja kauhistus , joka panee , on tuhat kaksisataayhdeksänkymmentä päivä .

Niin selvästi alussa laskemista 1290 päivää tai 3 1 / 2 vuotta sitten pystytys kauhistus , joka panee . Kun se alkoi ? Se alkoi 9 / 11 terrori- iskut New Yorkissa ja valmistui 04.8.2005 päivä hautajaisten PJP2 . Jos lasketaan päivän jälkeen 9 / 11 ja 08.4.2005 joudumme 1305 päivää . 1290 on 43 kuukautta . 9.11.2001 ja 4.8.2005 on 43 kuukautta myös . Ilmestyskirja 11:03 pitänyt mainita, että päivä 1260 , joten 1305-1260 = 45 päivää kuten myös Daniel 12:11,12 että 1335-1290 = 45 päivää myös . Tapahtui 9 / 11 oli ennustanut , jonka Jeesus Matteuksen 24:2 , ettei kiveä jää ... Ja 4 taistelija on 9 / 11 vastaa 4 enkeleitä Ilmestyskirjassa 9:14,15 ja kellonaika, päivä , kuukausi ja vuosi Ilm. 9:15 ei ole mitään muuta kuin 11.09.2001 . Buried Paavi Johannes Paavali II: 14:30 , tuolloin 08:30 New Yorkissa samana päivänä kuin lähellä 08:45 koskevan 9 / 11 , kun ensimmäinen lentokone osui rakennuksen WTC .

sijoittaminen etiketti 696 on tehty mutta ei napigilan ja täytetty profetia . Kun kukaan johtaja sitten kirkko on tehnyt tuotemerkin .

Paghihip otti 6 th trumpetti hetkellä paavi Johannes Paavali II.

Daniel 12:07 on mies vannovat hänen valan ja hän sanoi, että 3 1 / 2 vuotta, jonka jälkeen murtaa paloiksi Pyhän ihmisiä , kaikki asiat loppuun . enkeli Ilmestyskirjassa 10 on myös luovuttava täällä Daniel 12 ja Ilm. 10:07 kohta ota " Mutta päivän ääni seitsemäs enkeli , kun hän oli aikeissa räjäyttää , niin viime kädessä Jumalan mysteeri , mukaan hyviä uutisia, jotka Hän julisti palvelijoilleen profeetoille . " Hyvä asia, että se oli yli odotukseni . Palatkaamme Daniel 12:07 sanoo am jälkeen 3 1 / 2 vuotta, nyt , vai sanoin , kun paavi Johannes Paavali II otti paghihip on kuudes trumpetti. Jos siis paghihip 6 th trumpetti alkoi 9 / 11 terrori-iskut ( Ilm. 9:14,15 ) ja sijoittui 8. huhtikuuta 2005 päivä ja hautajaisten paavi Johannes Paavali II. Jos sanon paavi Johannes Paavali II: n kuudes enkeli puhalsi pasuunaan erityisesti osuma , mitä sanon . Koska kun pian puhalsivat pasunaan 7 ( Paavi Benedictus XVI ) on viime kädessä mysteeri ( Ilm. 10:07 ), joka sanoo Daniel 12:07 on sen jälkeen 3 1 / 2 vuotta. Daniel 12:11 sanoo, että alussa laskemista 1290 päivää tai 3 1 / 2 vuotta sitten pystytys hävityksen kauhistuksen ( Kalapastanganang o Matchless ) ja se tapahtui 09.11.2001 terrori-iskut New Yorkissa .

Kuka todella on mahtava enkeli Ilmestyskirjassa 10:01 ? Hän oli Michael arkkienkeli . Michael tulossa " aika "tai" tilaisuus ", kuten käskettiin Daniel 12:01

Ja tuolloin on Michael seisomaan , suuri ruhtinas , joka edustaa hyvää lasten kansas : ja siellä on aika vaikea , kuten ei koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka , ja tuolloin kansasi on tallennettu , jokainen, joka on kirjoitettu .

Michael tulossa " aika " ( ei sanoa, onko aikana tai ennen tai jälkeen hävityksen kauhistuksen ) , mutta hän sanoi sen aikana . Kyse oli neljä kuningasta ja Daniel 11 . kattama ajanjakso neljäs kuningas tuhlata aikaa . Ja hän myös kuulu ( neljäs kuningas Daniel 11) aika hävityksen kauhistuksen .

Daniel 11:31,40
31 Ja ryhmä seisoo hänen puoleltaan , ja ne on epäpyhää pyhäkkö , jopa seinät ja poistaa jatkuva palanut tarjoaa, ja ne paikka kauhistus , joka panee .
40 Ja loppuvuoden on makikipagkaalit hänet kuningas etelässä , ja kuningas pohjoiseen tulee häntä vastaan kuin pyörremyrsky , jossa vaunuja ja ratsumiehiä , ja monet alukset , ja hän myönsi maa - ja ylivuoto -ja myöhemmin .

Tämä ottelu Malachy ennustus st . Jos sanon paavi Johannes Paavali II: n kuudes enkeli puhalsi pasunaan , siempre , Paavi Benedictus XVI on myös ehkä seitsemäs enkeli puhaltaa pasuunaan . Jos trumpetti on jopa Paavi Benedictus XVI ja joka myös oli Petrus Romanus ? Hän oli arkkienkeli Mikael .

Michael , Ihmisen Poika Jeesus osoittaa . Matthew 24:15-21 ( ks. myös Luukas ymmärtää enemmän ) sanoo, että esiintyä nähdä vihaa että kauhistus Ilkivalta mutta jättää mitä muuta on olemassa tuolloin . On myös aika, jolloin Miguel , eikö? Matthew 24:21 sanoo, että äärimmäinen köyhyys ei ole vielä kokee koskaan ja milloinkaan. Nyt jos se sanoo Matteuksen 24:21 on tapahtunut , entä Daniel 12:01 sanoo, että " koskaan ennen " ? Did you mean väärässä Daniel 12:01 , että jos tämä tapahtui vuonna 70 jKr näin ? Enää koskaan tapahtua , että sanoi Matteus 24:21 sanoo . Vain muistutus siitä, että se ei ole erillistä kohtaa Matteus 24:15 21: een.

Ole Huomaa : Jos Luke Lue , ymmärrä teitä sanoa Matteuksen 24:2 on myös Matteus 24:15 .

Miten Michael tuli Ihmisen Poika ? Olen pidentää sitä ? Siempre , hänen isänsä , Jeesus tuli ihmisen . Keinot ihmislapsi Pojan Jeesuksen . Mutta ei " lapsia lihaksi " poika on hyvä esimerkki , mitä tarkoitan . Koska Kristus tuli Abrahamin jälkeläisiä on edelleen , Jeesus poika Michael . Michael , Ihmisen Poika Jeesus opetti Matteus 24 erityisesti .

Ilmestys 13:5
5 Ja hän antoi hänelle suu puhua suuria sanoja ja herjauksia : ja teho oli hänelle antanut, tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.
Onko Ilmestyskirja 13:5 ( muut kuin Ilm. 11:2,3 ) on ensimmäisen jälkeen 3 1 / 2 vuotta ( Ilmestys 11:2) seuraava 3 1 / 2 vuotta ( Ilmestys 13:5 ) tuottaa 7. vuotta tai viikkoa ( Daniel 9:27)

Okei , tässä on juuri 1260 päivää , että raamattu sanoo. Sanoin useita naitatak 696 ( Gloria) välillä kuolinpäivää ja hautajaiset paavi Johannes Paavali II. Naitatak päivänä hänen syntymäpäivänsä (5. huhtikuuta 2005) joten ensimmäinen päivä tuotemerkki on 05 huhtikuu 2005 , että ensimmäinen päivä . 06 huhtikuu 2005 toinen .... asti 15 syyskuu 2008 1260 th päivä . 15. syyskuuta 2008 Vahvistettu romahtaminen Lehman kuten World Financial Crisis nagtrigger .

Lehman Brothers hakeutui Chapter 11- konkurssiin suojelua 15 syyskuu 2008. Bloombergin mukaan kertomukset teki Yhdysvaltojen kanssa Konkurssi tuomioistuin Etelä District of New York ( Manhattan ) 16. syyskuuta osoitti, että JP Morgan Lehman Brothers Edellyttäen yhteensä 138 miljardia dollaria dollaria " Federal Reserve tukemien ennakkoja . " kassa ennakot takaisin JPMorgan Chase , jonka Federal Reserve Bank of New Yorkissa 87000000000dollari 15. syyskuuta ja 51000000000dollari 16. syyskuuta . [ 15 ]

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Laskeminen vuotta Daniel 9

1521 AD 2011 AD ( 490 vuotta , kirjoittanut Daniel )

1521+434+49= 2004 AD ( Vuosi kun " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 AD ( kun 7 vuotta itsenäisyysjulistuksen Israel)

2008 +10 = 2018 ( 10 vuotta ennen 70- vuoden riippumattomuus Israel )

2001 t0 2011 ( 10 vuotta 9 / 11 terrori- iskut )

2011-2018 on 7 vuotta aikaa ennen 70 th vuosi itsenäiseksi Israelin .

2005- prinssi ei ole menettänyt mitään ( naitatak ja 696)

2008 maailman taloudellinen kriisi

2004- alussa 7 viime vuoden 490 vuotta .

2005 : Vuosi Redemption

Mikä on se, että 2005 on yhteensopiva raamatullinen sanonta ?

Vuonna Mooseksen 25:9,10 voi siis sanoa :
9 Silloin sinä komento ihmiset vaeltaa tunnettu trumpetti kymmenentenä päivänä th seitsemän kuukautta ; lunastuksen päivään patutunugin trumpetti koko teidän maa .
10 Ja pitää viidestä kymmeneen vuotta, ja Olet julistaa vapauden kautta maan kaikille, jotka asuvat maalla
: Se tulee olemaan juhlaa juhlavuoden sinulle , ja jokainen teistä on palajaisivat hänen hallussaan, ja jokainen palaa kotiinsa .

1948 , tämä 50 th vuosi riippumattomuus Filippiinien ja paljastavat myös vuoden itsenäisyyden (1948) kansakunnan Israel .

Daniel 9 palaamme noin 490 vuotta . Huomaa, että jaettu 490 vuotta ( 434,49 ja 7) on kolme. Mille nämä 49 vuotta ? Tämä sanoa Moos. 25:9,10 .

Aloitettu 490 vuotta alkaa vuonna 1521 kuin Magellan tuoda kristinuskon maahamme.

1521+434=1955

1955+49=2004

Niin 50 vuotta kesäkuussa 1955 ( 7 vuotta vapautta Israelin ) vuonna 2005 .

Jos siis vuosi 2005 vuosi lunastuksen ( Lev 25:9,10 ) kertoi myös Jes 61:1,2

Jesaja 61:1,2
1 Herran Henki Jumala on minun päälläni , sillä Herra voidellut minut julistamaan hyvää sanomaa teille nöyrä, hän on lähettänyt minut parantamaan särkynyt, julistamaan vapautta vangituille , ja avaa vankilan sidottu;
2 julistamaan hyväksyttävä vuoden Herran, ja koston päivänä meidän Jumalamme , lohduttamaan kaikkia , jotka surra

Joten mitä Jeesus sanoi siitä?

Luke 21:22,28
22 Koska nämä ovat päivän koston että täyttää kaikki nämä asiat on kirjoitettu .
23 Voi nagdadalangtao , ja on näinä päivinä ! koska siellä on suuri hätä maan päällä ja viha tätä maata .

28 Mutta kun asiat alkoivat tapahtua , tulee etsiä , ja Nostakaa päänne , sillä Sulje lunastus .

Todisteet siitä, että Michael David Hula

David Kuka ?
Daniel 12:01
1 Ja tuolloin oli Michael stand up että suuri prinssi joka seistä hyvä lasten oman kansan ja syntyy ahdistuksen aika, Se ei koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka , ja tuolloin kansasi on toimitettava, Jokainen löytyy kirjasta.

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 Is! koska tämä päivä on suuri, niin mitään sen kaltaista : hän sitten ahdistuksen aika Jacob mutta hän on .
8 Ja sinä päivänä , sanoo Herra Sebaot , että minä rikkoa hänen ikeen päältä sinua , ja purskahti sinun obligaatioita ja että hän käyttää enää vieraita ;

Tässä on vastaus :

9 Mutta he palvelevat Herraa , Jumalaansa, ja David heidän kuninkaansa , Pyysin niitä .
21 Ja Heidän prinssi olisi yksi niistä, ja niiden hallitsija on keskuudestaan, Ja minä annan hänelle , ja hän on lähestyttävä minulle : ne, jotka uskaltavat lähestyä minua ? sanoo .

Jos opiskelet hyvin , Jeesus ei ole Michael . Michael , tule joukossa , sanoo 21 kohdassa . Sanoo Matteus 24 , jotka eivät ole ikinä suuri ahdistus , kun Miguel Jeesus , Jeesus sanoi virhe ei ole tapahtunut koskaan, mutta lisää Nevermore sanoi .

Tule joiden joukossa oli Michael ?


Sisältää uskonto keskuudessa Abrahamin jälkeläisiä . Todistaja ( ennustus paavien Pyhän Malachy ) katolinen kirkko . Ja Miguel myös todistaa .

Kolme Main kaupungissa

Israel - vuodesta 2000 eKr. Abrahamin
* Henki- todistus Jumalan

Katolisessa kirkossa vuodesta 2000 vuotta sitten Herra
* Vesi- Kaste ja liity roomalaiskatolisen kirkon

Filippiinit - Lahja ( nykyinen ) 2000 vuotta Jeesuksen jälkeen
* Blood- Poika nainen Ilmestyskirjassa 12

* Kolme yhtenäinen todistus ( jos ei täydellinen nämä kolme eivät hyväksy , jos hän esiintyy Miguel , Jumalan Poika )

1 Joh. 5:08
8 Sillä kolme todistajaa , Henki , vesi ja veri : ja kolme samaa mieltä.

Keston aikana Miguel

Ilmestyskirja 6:12-17
12 Ja minä näin kun hän avasi kuudennen sinetin , ja siellä oli suuri maanjäristys , ja aurinko muuttui mustaksi kuin säkkikangas tumma , ja koko kuu muuttui kuin veri ;
13 Ja taivaan tähdet putosivat maan päälle, kuten viikunapuun hedelmät isinasambulat hänen pieni nuori hedelmää, kun löin pelaajan voimakas tuuli .
14 Ja taivaan erosimme kuin jos varaat epätoivoinen hukkuminen , ja jokainen vuori ja saari siirrettiin niiden kannalta .
15 Ja maan kuninkaat ja prinssit ja päätoimittaja päälliköille ja rikas ja vaikutusvaltainen , ja jokainen orja ja jokainen Freeman on nagsipagtago luolissa ja kallioissa vuoristossa ;
16 Ja he sanovat vuorille ja kallioille Fall meitä , ja pidämme kasvosi istuu valtaistuimella , ja Karitsan raivo :
17 Sillä oli suuri päivä vihansa, ja Kuka voi seistä ?

Kun paikka merkit auringon, kuun ja tähdet ?


Haggai 2:21-23 " Puhu Serubbaabelin kuvernööri Juudan sanoi , Minä liikutan taivaat ja maan 22 Ja minä kaataa valtaistuimelle valtakunnan ja Minä hävitän vahvuus valtakunnat kansat ja minä kukistaa vaunut ja jotka ovat heille ja hevoset ja niiden ratsastajat on tultava alas jokainen miekalla hänen veljensä . 23 Sinä päivänä , sanoo Herra Sebaot : Minä otan O Serubbaabelin , minun palvelijani , poika Shealtiel , sanoo Herra , ja Minä teen sinut sinetti, koska olemme halunneet sanoo Herra Sebaot .

" minä liikutan maan ja taivaan " Haggai 2:21 on aivan sama : "Minä panginginigin taivaan ja maan " ja Jesaja 13:13.

Tuhoutuneet vahvuus valtakunnat kansakuntien ( Haggai 2:22) ja 9 / 11 terrori- iskut New Yorkissa.
Näin sanoo Jesaja 13:9,10,13
9 Täällä Herran päivä tulee,Julman molemmissa kiivaus ja vihan hehku , jotta maa autioksi ja hävittää sen syntiset siitä .
10 Koska taivaan tähdet ja mullin artiklaa ei anna valoaan : aurinko pimenee sen nousu ja kuu ei saa aiheuttaa hänen valoa .
13 Siksi minä panginginigin taivaat ja maa on poistettava ulos oman paikkansa viha Herra Sebaot ja päivä vihansa hehkun.

Ohita kohta 13 " päivä vihansa hehkun . "

Sama sanoa Ilmestyskirja 6 jakeessa 17 suuri päivä tuli heidän vihansa , ja kuka voi kestää?


Mitä Jeesus sanottavaa ?

Matthew 24:29 Heti niiden päivien ahdistuksen on pimenee aurinko ja kuu ei anna hänelle valoa , ja tähdet putoavat taivaalta , ja on taivaitten voimat .

Se vastaa Ilm. 6:12,13 . Edelleen käsittelyssä Matteus 24 jakeessa 30 , näkyvä merkki taivaasta on Ihmisen Poika .

Matthew 24:30 Ja sitten on merkki näkyy Ihmisen Pojan taivaassa ja silloin kaikki sukukunnat maan päällä ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan on taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella .

Jos vielä , enkeli Ilmestyskirja 7:2-3 on Ihmisen Poika .
Ja siksi , Serubbaabelin , Haggai 2:23 sanoo tehdä leima on Ihmisen Poika .

Mikään muu paikka , kun merkin taivaasta ( Matt. 24:29 ja Apoalipsis 6:12,13 ) ja seuraavaksi ja osoittaa Pojan merkki mies.

Huom :
Välillä kuudes sinetti , trumpetti ja kulho vihan on merkki tulemisesta Ihmisen Poika.


Mikä on sama kuin neljä enkeliä Ilmestyskirjassa 07:01 ?

Revelations 07:01
1 Ja minä näin neljä enkeliä seisovan neljän kulmalta , joka vastaisi neljää tuulta maa , jottei tuuli puhaltaa maa tai meri , eikä yhtään puuta .

vastaava on Matteuksen 24:31

Matthew 24:31
31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan äänen, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta , toisesta päästä taivaan välillä.

Ja katso , että valitsee kaikki heimot ympäri maailmaa yhdessä .

7:9,14 lausunto
9 Näiden tapahtumien jälkeen katsoin, ja katsokaa , suuri joukko , ettei kukaan lukemattomia , kaikkien kansojen ja kaikkien heimojen ja kansojen kieltä seisoi valtaistuimen ja Karitsan eteen , pukeutuneena valkoisiin kaapuihin , ja palmut heidän käsiinsä ;
14 Ja minä sanoin hänelle : "Herra, sinä tiedät . Ja hän sanoi minulle , Nämä johdettu suuri ahdistus, ja he pesivät vaatteensa , ja valkoinen Karitsan veressä .

suuri ahdistus tarkoitettu Ilm. 7:14 on myös suuri ahdistus Matteuksen 24:21

Mato 24:21
21 Silloin Siellä on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole alusta alkaen maailman tähän asti , eikä koskaan tapahdu koskaan .

Näemme harmoniaa jäljempänä.

Daniel 12:01
1 Ja aika on Michael seisomaan , suuri ruhtinas joka seistä hyvä lasten kansasi , ja syntyy ahdistuksen aika, ei koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka, ja tuolloin kansasi on toimitettava, jokainen, joka on kirjoitettu .

Jeremiah 30:7-9,21
7 Is! ja tämä päivä on suuri, että mikään ei ole kuin se: Jopa ahdistuksen aika Jaakobin , mutta hän on .
8 Ja sinä päivänä , sanoo Herra Sebaot , että minä rikkoa hänen ikeen päältä sinua , ja purskahti sinun obligaatioita ja että hän käyttää enää vieraita ;
9 Mutta he palvelevat Herraa , Jumalaansa, ja Kuningastaan Daavidia , jonka minä nostan heille.
21 Ja niiden prinssi on yksi heistä , ja heidän kuvernööri on siirtyä heidän keskellään ; ja minä annan hänelle , ja hän on lähestyttävä minulle : ne, jotka uskaltavat lähestyä minua ? sanoo .

Joel 2:2,10,11
2 Pimeitä päiviä ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessä , kuten Dawn leviäminen vuorilla: suuri kansan ja vahva ; ei koskaan pidä siitä, ei saa olla yhtään enemmän , kun seVuosiin, monien sukupolvien .
10 maa järistyksen ennen niiden taivaat vapisevat : aurinko ja kuu ovat pimenee ja tähdet peruuttaa paistaa;
11 Ja Herra sanoa hänen äänensä ennen hänen armeijansa : hänen leiri on erittäin suuri , sillä hän on vahva , että hänen sanansa : että Herran päivä on suuri ja hyvin järkyttäviä: ja kuka voi noudattaa ?

Matthew 24:21,29,30
21 Silloin Siellä on oleva suuri ahdistus"Mitkä koska ei ollut alusta alkaen maailman asti, ja ei saa koskaan.
29 Heti niiden päivien ahdistuksen on pimenee aurinko ja kuu ei anna hänelle valoa , ja tähdet putoavat taivaalta , ja on taivaitten voimat:
30 Ja silloin merkki näkyy Ihmisen Pojan taivaassa, ja silloin kaikki sukukunnat maan päällä , ja he näkevät Ihmisen Pojan tulossa taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella .

Sa näyttää Malakia 4:5,6 sanoo :
5 Tässä Lähetän sinulle profeetta Elian , ennen kuin suuri ja peljättävä Herran päivä .
6HE-levy hänen papagbalikingloob sydän isien lapset ja sydämet lasten isien etten minä tulisi ja löisi maata .

Malakia 3:01
1 Katso, minä lähetän enkelini , ja hän on tietä edessäni ja Herra , jota te etsitte yhtäkkiä tulla hänen temppeli ja sanansaattaja liiton , jota te kaipaatte : katso , hän tulee , sanoo Herra isännät .
2 Mutta kuka voi noudattaa päivä hänen tulevan ? ja joka on voimassa , kun hän ilmestyy ? koska hän on kuin tulta puhdistamon ja kuten täyteläisempi.

Takaisin meille :
Mal 3:02 " joka on voimassa " ( kun hän tulee näkyviin)
Ilmestyskirja 6:17 " , joka voi seistä " ( me piilottaa kasvosi istuu valtaistuimella , ja viha Lamb )


Elias kertoi Malakia 4:05 on arkkienkeli sa
1 Tess 4:16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta huutaa , äänellä arkkienkeli ja pasuunan Jumalan ja Kristuksessa kuolleet nousevat ensin.

Jeremia 30:7
7 Is! varten päivä on suuriSiten, että mikään ei ole kuin se : jopa ahdistuksen aika Jaakobin , mutta hän on .

Jeremia 46:10
Varten päivä on Herran, Herra Sebaot, koston päivänä, kostoa hänelle hänen vastustajansa : ja miekka syö ja saa kyllästyttää , ja heidän verensä : sillä Herra , Herra Sebaot Herra uhrata pohjoisessa Eufrat-virtaan .

Edellä kohdassa lukee yleensä liittyy " Herran päivä " ja on nimeltään " suuri ja kauhea kamala päivä ", koska kertoi Joel 2:31

© Copyright 2008


Onko se edes iljetys vandalismi ja sota taivaassa ja Armageddon ?

Kuva : http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Sota Taivaassa , kauhistus Ilkivalta

Ilmestyskirja 12:4,7
4 ja häntäänsä kiinnitti kolmannes tähdistä taivaassa ja maan ipinaghagis : ja lohikäärme seisoi nainen synnyttää , syödäkseen lapsen hänen syntymästään .
7 Ja syttyi sota taivaassa : Mikael ja hänen enkelinsä taistelivat lohikäärmettä, ja lohikäärme ja hänen enkelinsä taistelivat ;

Samanlainen Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 ja kasvanut voimakkaasti , vastaanottavan taivaan ja jotkut joukot ja tähdet se heittää alas maahan, ja leimataan heidät.
11 Kyllä, suurennettu , kunnes prinssin armeijaan; ja Hän otti häneltä jatkuvasti palanut tarjoaa, ja paikka hänen pyhäkkö oli masentunut .

Molemmat Danielin 11:31

Daniel 11:31
31 Ja ryhmä seisoo hänen puolestaan ja ne on profaani pyhäkkö, jopa seinät ja ottaa pois jatkuvan palanut tarjoamalla, ja ne paikka kauhistus , joka panee.

Jos tapahtuman aikana paguusapan , se tapahtuu aikana loppuun . Daniel 8:17 ja Daniel 11:22,40 . Tämä on saapumisaika Miguel Daniel 12:01

Ilkivalta iljettävä - Armageddon

Daniel 7:10,11,21,22
10 kovaa tulta ja tuli ulos jo ennen häntä : tuhat tuhatta palveli häntä , ja kymmenen tuhatta kertaa kymmenentuhatta seisoi hänen edessänsä : oikeus oli asetettu , ja kirjat avattiin .
11 Katsoin tuolloin , koska ääni suuri sanat, jotka sarvi puhui : Minä katselin kunnes peto tapettiin , ja hänen ruumiinsa tuhoutui , ja se annettiin polttaa tulessa .
21 Katsoin , ja sama sarvi sotaan pyhiä, ja vallinneet heitä vastaan ;
22 saakka Vanhaikäinen tuli , ja laki annettiin pyhien Korkeimman ja aika tuli , että pyhät hallussaan valtakunnan .

Ilmiö on sama Ilmestyskirjassa 20:4,7,8,9,12

Ilmestyskirja 20:4,7,8,9,10,12
4 Ja minä näin valtaistuimia , ja on nagsisiluklok , he antoivat tuomionsa ja minä näin niiden sielut, jotka mestattiin Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden , ja ei kumartaneet petoa tai sen kuvaa , ja saada hänen merkin otsaansa tai heidän kätensä , ja he elivät , ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhat vuotta .
7 Ja kun tuhat vuotta , saatana on päästetty hänen vankilasta
8 ja näyttävät harhauttaa kansoja neljän kulmalta , Goog ja Magogin kokoamaan heidät taisteluun : muutama heistä on meren hiekka .
9 Ja he menivät ylös yli poikin maata, ja piiritti leirin pyhien ja rakastettu kaupunki : ja tuli on tullut taivaasta , ja ne poltettiin .
10 Ja piru että petti heidät heitettiin tuliseen järveen ja tulikiveäMyös jos peto ja väärä profeetta , ja ne on kiusannut yötä päivää , aina ja iankaikkisesti .
12 Ja minä näin kuolleet , suuret ja pienet , seisomassa valtaistuimen edessä , ja kirjat avattiin : ja toinen kirja avattiin , mikä on elämän kirjasta : ja kuolleet tuomittiin sen mukaan, mitä on kirjoitettu kirjoja, mukaan töitään .

Saatanan piiritykseen pyhän kaupungin siirtymisestä hävityksen kauhistuksen ? Tämä hieman monimutkainen . Mutta luemme Ilmestyskirjan 11:15,18

Ilmestyskirja 11:15,18
15 Ja seitsemäs enkeli puhalsi pasunaan ja oli voimakas ääni taivaasta , sanoi valtakunta maailma oli meidän Herramme ja hänen Kristus ja hän on hallitseva aina ja iankaikkisesti .
18 Ja kansat olivat kovin tyytymättömiä , ja Sinun viha tuli , ja kuolleiden aika on arvioitava , ja aika palkintojenjako sinä lapio palvelijasi profeetat ja pyhimykset , ja pelko sinun nimeäsi , pienet ja suuret, sekä tuhota tuhoamisen maapallolla.

tuomitseminen kuollut tapahtunut kyseisen ajanjakson aikana . Nyt onko Ilmestyskirja 20:9 on hävityksen kauhistuksen . Jos palaamme tapahtuman aikana , se oli päivä , tuomita kuolleet . Ilm. 20:12 . Jos sama , sinun pitäisi lukea piirityksen saatanan ( Ilm. 20:9 ) on kuudes trumpetti ei tee? . Mitkä niin ? Se kuuluu Ilmestyskirjassa 11:02

Ilmestyskirja 11:02
2 Ja loobang temppelin ulkopuolella ohitetaan , eivätkä ne mittaa ; säädetään pakanat , ja Heidän yuyurakang neljäkymmentä kaksi kuukautta siudad pyhä .

Lisäksi sanotaan, Luuk. 21:20,24

Lucas 21,20,24
Mutta 20 kun näki armeijoiden Jerusalem , sitten tietää , että hänen tuhoaminen oli lähellä .
24 ja he kaatuvat miekkaan, ja on johtanut vangeiksi kaikkien kansojen : ja Jerusalem jalkoihin pakanat, täyttämään ajat pakanoista.

Ja tämä on hävityksen kauhistuksen (Matt. 24:15 ja Mark 13:14 ), ettei kivi jää , kun molemmat munuaiset . Luke 19:43,44 . Ja se kertoo myös Danielin 11:31 , 12:11 saapumisajasta Michael ja kuolleiden ylösnousemusta ( Daniel 12:1,2 ) on arvioitava .

Noin kolme ja puoli vuotta kertoi Ilmestyskirjan 11:02 On se hyvin kerrottu Daniel 7 ?

Daniel 7:27
25 Ja hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan , ja heillä on pois pyhien Korkeimman , ja hän on mielestäni muuttaa ajat ja lain , ja ne annetaan hänen käteensä asti aikoina ja puoli aikaa .

Siksi hävityksen kauhistuksen , Armageddon ja sota taivaassa on samankaltainen .

Label Trumpetit ja Bowl of Hate

Me määrittää , mikä merkitys seitsemän sinetin seitsemän trumpettia ja seitsemän altaat Jumalan vihan . Ennen ensin määriteltävä tarkoitettu seitsemän trumpettia . päivä trumpetti tai trumpetti on päivä lukee Sefanja 3 jakeessa 16 ja aloitamme käsittelyn jae 14 .

Sefanja 1:14,15,16
14 suuri Herran päivä on lähellä , lähellä hienoa ja kiire , vaikka ääni Herran päivä ; mahtava mies huutaa siellä katkerasti .
15 Tämä päivä on päivä vihan päivä vaivaa ja kärsimystä päivä doom ja kurjuuden , päivä, pimeyden ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessä ,
16 Päivä pasunan ja vastaan väkevöidyn kaupungeissa , ja vastaan korkeita torneja .

Trumpetti
Me määrittää , mikä merkitys seitsemän sinetin seitsemän trumpettia ja seitsemän altaat Jumalan vihan . Ennen ensin määriteltävä tarkoitettu seitsemän trumpettia . päivä trumpetti tai trumpetti on päivä , joka lukee Sefanja 3 jakeessa 16 ja aloitamme käsittelyn jae 14 .

Sefanja 1:14,15,16
14 suuri Herran päivä on lähellä , lähellä hienoa ja kiire , vaikka ääni Herran päivä ; mahtava mies huutaa siellä katkerasti .
15 Tämä päivä on päivä vihan päivä vaivaa ja kärsimystä päivä doom ja kurjuuden , päivä, pimeyden ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessä ,
16 Päivä pasunan ja vastaan väkevöidyn kaupungeissa , ja vastaan korkeita torneja .

Trumpetti
Kuva : http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Ilm. 8:07 Ensimmäinen Trumpetit
7 Ja ensimmäinen isku , ja oli rakeita ja tulta sekoittuen vereen , ja heitti kentälläJa kolmas osa maata paloi ylös , ja kolmas osa puita paloiJa kaikki vihreä ruoho paloi .

Löydämme merkitys kirjoituksista profeetat .

Joel 2:30,31
30 Ja Aion näyttää taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita.
31 Aurinko pimenee , ja kuu vereksi, ennenkuin se suuri ja peljättävä Herran päivä .

Hesekiel 38:22
22 ja Olen taistelevat häntä ruton ja verta, ja minä sataa hänelle ja hänen ryhmänsä , ja monet hänen kanssaan hyvin vahva sade ja suuret rakeet , tulipalot, ja tulikivi .

Hesekiel 13:13
13 Näin ollen näin sanoo Herra Jumala , En edes repiä sen myrsky raivoni, ja on oltava yli äyräidensä suihku vihani , ja suuri rakeita vihaa kuluttaa sitä .

Ilm. 8:8,9 Toinen Trumpetit
8 Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan ja suuri palava vuori oli nabulusok meri , ja kolmas osa merta muuttui vereksi ;
9 ja tappoi kolmanneksen olentoja merenOttaa elämä , ja kolmas osa laivoista tuhoutui .

me lukea , ennen kuin olimme Sefanja 3:14,15,16 itatas lukea 3 kohdassa .

Sefanja 1:03
3 Aion kuluttaa ihmiset ja eläimet , minä kuluttaa linnut taivaan ja meren kalat , ja pahennus yhdessä jumalattoman kanssa , ja hävitän ihmiset maan päälle , sanoo Herra .

Trumpetit Kolmas Ilmestyskirja 8:10,11
10 Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan ja putosi taivaasta suuri tähti , palava kuin soihtu , ja putosi kolmannessa osassa jokea , ja suihkulähteet vesien
11 Ja Tähden nimi on nimeltään koiruoho : ja kolmas osa vesistä tuli koiruoho ; ja monet ihmiset kuolivat , koska vesi, katkera vesi .

Kuka juoda katkeraa vettä ja milloin tämä tapahtuu ?

Jeremiah 23:15,19,20
15 Näin ollen näin sanoo Herra Sebaot noin profeettaKatso, minä syötän heille koiruohoa , ja ne vettä sappea , päivästä profeettojen Jerusalemin jumalattomuudesta lähteneet osaksi koko maan .
19 Katso , Myrsky HerranHänen vihansa , lähtivät , jopa tuskallisen tuulenpyörre : se on syöksyvät pään paha .
20 Herran viha ei saa palauttaa , kunnes hän on suoritettu , ja kunnes hän on suorittanut ajatukset hänen sydämensä : viimeisinä päivinä te sen hyvin .

Jeremia 8:14,16
14 Miksi istua ? koota itsenne ja meidän mennä väkevöidyn kaupungeissa , ja olkaamme hiljaa siellä : sillä me Herraa , meidän Jumalamme, ja antanut meille vettä sappea juoda , koska olemme tehneet syntiä Herraa vastaan .
16 nuuskaaminen on hänen hevosensa oli kuullut Dan : ääni painavat hänen vahva koko maa vapisee, sillä he tulivat ja söivät maa ja kaikki tämä on , ihmiset ja ne, jotka asuvat siinä .

Jeremia 9:15,16
15 Näin ollen näin sanoo Herra Sebaot , Israelin Jumala : Katso, minä syötän heille , ihmiset , joilla koiruoho , ja antaa heille vettä sappea juoda .
16 Aion myös hajotan heidät kansojen, Jota ei heille itselleen eikä heidän isänsä on tiedossa, ja Lähetän ne miekan , kunnes minä nauttinut niitä.

Ilm. 8:12 Neljäs Trumpetit
12 Ja neljäs enkeli puhalsi pasunaan ja haavoittui kolmas osa päivä , ja kolmas vaihe kuun ja kolmas osa tähden , tummentaa kolmas osa niistä , ja että kolmas osa päivä ei paistanut, niin myös yöllä .

Määrältään tämä on tumma ja aurinko , kuu ja tähdet Joel 2:9,10,11

Joel 2:9,10,11
9 He harppaus kaupungin päälle , ne juoksevat muurin päällä , he kiipeävät ylös talot , ne tulevat ja ikkunat kuin varas .
10 maa järistyksen ennen niiden taivaat vapisevat : aurinko ja kuu ovat pimenee ja tähdet peruuttaa paistaa:
11 ja Herra täydellinen hänen äänensä ennen hänen armeijansaHänen leiri on erittäin suuri , sillä hän on vahva , että hänen sanansa ; Sillä Herran päivä on suuri ja hyvin hirveäJa kuka voi noudattaa sitä ?

Sefanja 1:14 ottelun noin Herran ääntä .

Trumpetit viides Ilmestyskirja 9:2,8
2 Ja hän avasi kuopan syvyydestä , ja savu nousi kuopasta, koska savu suuresta lutuang - rauta ; ja pimenee aurinko ja taivas ja savu kuoppaan.
8 Ja he olivat hiukset kuin hiukset naisten ja Hampaita on kuin leijona.

Viides Trumpet viittaa armeija kertoi Joel 2 . Me nostaa Joel 1:06 Jatkaa lukeneisuus Joel 2:1,2

Joel 1:06
6 Sillä kansakunta tulivat minun maa , vahva ja ilman numeroa ; Hänen hampaat hampaat leijona , ja hän on tuskin iso leijona .

Joel 2:1,2
1 Blow trumpetti Siionissa, ja ääni hälytyksen minun pyhällä vuorella : anna kaikki maan asukkaat : varten Herran päivä tulee, se on
2 päivää pimeyden ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessä , kuten Dawn leviäminen vuorilla : paljon ihmisiä ja vahva , ei ollut koskaan kuin kumpikaan ei saa olla yhtään enemmän sen jälkeen, kunnes vuoden useiden sukupolvien ajan.

kuudes trumpetti on sama myös viides trumpetti . Mikä on tarkoitettu neljä enkeliä sitoo Eufrat-virtaan , lue otsikko Babylon ja Ennustus täyttyy

Sanoi myös seitsemäs trumpetti annettu Kristuksen ja Jumalan valtakunnasta maailman .

Ilmestyskirja 11:15,18
15 Ja seitsemäs enkeli puhalsi pasunaan ja oli voimakas ääni taivaasta , sanoi valtakunta maailma tuli meidän Herramme , ja hänen Kristus , ja hän on hallitseva aina ja iankaikkisesti .
18 ja kipeä tyytymätön maa , ja vihasi tuli , ja kuolleiden aika on arvioitava , ja aika palkintojenjako sinä lapio palvelijasi profeetat ja pyhimykset , ja pelko sinun nimeäsi , pienet ja suuret, sekä tuhota tuhoamisen maapallolla.


Antaa valtakunnat Kristuksen ja tuomita kuolleet lukea Daniel 7 neljännellä peto .

Daniel 7:10-14
10 kovaa tulta ja tuli ulos jo ennen häntä : tuhat tuhatta palveli häntä , ja kymmenen tuhatta kertaa kymmenentuhatta seisoi hänen edessänsä : oikeus oli asetettu , ja kirjat avattiin .
11 Katsoin tuolloin , koska ääni suuri sanat, jotka sarvi ; Minä katselin kunnes peto tapettiin , ja hänen ruumiinsa tuhoutui , ja se annettiin polttaa tulessa .
12 Ja loput eläimet , niiden teho on otettu pois : vielä elämänsä oli jatkettava kausi ja aika .
13 Minä näin yöllä visioita, ja katso , siellä mukana taivaan pilvien toinen kuin ihmislapsi , ja hän tuli antiikin päivien ja he toivat hänet lähelle eteensä .
14 ja antoi hänelle valtaa ja kunniaa , ja valtakunnan , että kaikki kansat , kansakunnat ja kielet pitäisi palvella häntä : hänen valta on ikuinen valta , joka ei katoa , ja hänen valtakuntansa ei ole hävitetty .

Sano jakeessa 18 Ilmestyskirjan 11 tuli Jumalan viha ja tuomitseminen kuolleista . Alussa meidän käsittelyssä Sefanja 1 ( jae 14,15,16 ) on selvää, että päivä Kristuksen päivä vihan ( Sefanja 1:15) , jotta voimme määrittää tarkoitettu seitsemän altaat vihan .

Jeremia 07:20
20 Näin ollen näin sanoo Herra Jumala "Katso, vihani ja raivoni on kaataa käytössä , mies , ja peto , ja kedon puut , ja maan hedelmä , eikä sammu .

Hoosea 5:10
10 ruhtinaat Juudan nagsisibago poistaa maamerkkejä; vuodattaa vihani heidän päällensä , kuten veden.

Seitsemän altaat Jumalan vihan päivänä ottelujen kuin seitsemän trumpettia .

Bowl of Hate Jumalan

Kuva : http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Ilmestys 16:2 Ensimmäinen Bowl
2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa paikan päällä , ja haava sairastui ja jotka ovat raskaita pedon, ja kumarsivat sen kuvaa.

Sanotaan , että vuoden vuodatus Jumalan vihan aikana villieläimiä . Kuka peto , lukea nimeltään joitakin asioita Danielin kirja ja Johanneksen ilmestys ja Prophecy täyttyvät .

Parannutte haavat vielä tehdä?

Jeremia 30:14,15
14 Olet unohtanut kaikille ystäville , he etsivät sinua ei ; sillä minä olen haavoitettu sinut haava vihollinen, kova rangaistus , sillä suuruuden sinun pahaa , koska sinun syntisi lisääntynyt .
15 Miksi itkeä kipua ? Tuskasi on parantumatonNiistä monista sinun pahaa , koska sinun syntisi lisääntynyt , olen tehnyt nämä asiat sinulle .

Ps. 38:5
5 Omat haavat pysähtynyt , ja putokputok , koska minun tietämättömyys .

Jesaja 01:06
6 Ainoalta ja jalka jopa luokse pää ei ole luotettavia , mutta haavoja ja mustelmia , ja haavoja putrifying: Ei suljettu , eikä sidottu , ei rauhoita öljyä mies .

Ilmestys 16:3 Toinen Bowl
3 Ja toinen enkeli vuodatti maljansa mereen , ja siitä tuli verta kuin kuolleen miehen : ja jokainen elävä sielu , vaikka meri on kuollut .

toinen kulho Jumalan viha on sama toinen pasuunaan määritelmiä . Olemme myös lukea Hesekielin kirja .

Hesekiel 38:19,20
19 Sillä minun kateutta ja tulen vihani olen puhunut , toki sinä päivänä on suuri ravistellen, Israelin maahan;
20 Niin että kalat meressä, ja linnut taivaan ja petojen kenttään ja kaikki matelevaisten että viruminen maan päällä , ja kaikki ihmiset ovat maan päällä , on tärähtelyn olotila , ja vuoret ja jyrkät paikat raukeavat , ja kaikki seinät kaatuvat maahan .

Hesekiel 38 käytimme ensimmäinen trumpetti , niin se tarkoittaa samalla esiintyä .

Ilmestyskirja 16:4-7 ( kolmas Bowl )
4 ja kaatoi maljansa kolmantena jokien ja lähteisiin, ja ne muuttuivat vereksi.
5 Ja minä kuulin vetten enkelin sanovan " Vain sinä, nyt ja menneisyydessä , O Pyhä, josta tällainen tuomari ;
6 Sillä he ovat vuodattaneet pyhien ja profeettojen ja antoi heille verta , se ansaitsee ne .
7 Ja minä kuulin alttarin sanoen : "Niin, Herra Jumala Kaikkivaltias , oikeat ja vanhurskaat ovat sinun tuomiosi .

Kolmas kulho vihan on sama kolmannessa trumpetti . Käytimme kolmas kohta selitys trumpetti vastaa käytimme kolmannessa kohdassa kulhoon .

Jeremiah 25:15,16,32,38
15 Sillä näin sanoo Herra, Israelin Jumala , minulle , Ota viini kuppi raivoa minun kädestäni , ja juot kaikki kansat , joille voin lähettää .
16 Ja he juovat , ja edestakaisin , ja on vihainen , koska miekka , että aion lähettää heille.
32 Näin sanoo Herra Sebaot : Katso, paha on mennä maasta toiseen , ja voimakas myrsky herätettiin korkein osa maapallon.
38 Hän on hyljännyt hänen peitellyt kuin leijona ; koska heidän maa on autio , koska tulisuuden sortaja, ja koska vihansa hehkun .

Jesaja 49:26
26 Ja minä syötän heille jotka sortavat sinua omalla lihaa, ja ne on humalaisen kanssa verta , kuten makea viini : ja kaikki miehet , että minä olen Herra sinun Vapahtajan ja sinun Lunastajamme , Väkevä Jacob .

Hesekiel 39:17,18,19
17 Ja sinä , ihmislapsi , näin sanoo Herra, Herra : puhun tavalla lintujen , ja kaikille kedon eläimistä , Kokoa itse , ja tullut; kerätä itse kaikilta puolin minun uhrata joka uhraan sinulle , suuri uhraus , kun Israelin vuorilla , että te syödä lihaa ja juoda verta .
18 Saatte syödä lihaa mahtava , ja juo verta ruhtinaiden maan ja pässit , lampaiden ja vuohien , ja härät , ne kaikki fatlings .
19 Ja te saatte syödä rasvaa ennenkuin on täynnä , ja juoda verta ennenkuin on humalassa, minun uhrata jonka olen uhrannut sinulle. (Ks. Ilm. 19:17-21 ja Sefanja 1:07 )

Ilm. 16:8,9 ( neljäs Bowl )
8 ja kaatoi maljansa neljäntenä päivänä , ja antoi sen hänelle paahtaa ihmisiä tulella.
9 ja poltettiin ihmisiä äärimmäistä kuumuutta, ja ne namusong nimi Jumalan valtaa nämä vitsaukset, he eivät tehneet parannusta antaa hänelle kunnian .

Se tarkoittaa ihmisten puhdistus . Sen sijaan he hioa on kirottu Jumala .

Malakia 4:02
2 Mutta teille, jotka pelkäätte minun nimeäni aurinko vanhurskauden kanssa paranemista siipensä , ja te lähteä , ja hypellä kuin vasikoita .

Malakia 3:1,2,3
1 Katso, minä lähetän enkelini , ja hän on tietä edessäni : ja Herra , jota te etsitte , on yhtäkkiä tullut hänen temppeli , ja sanansaattaja liiton , jota te kaipaatte : katso , hän tulee, sanoo Herra Sebaot .
2 Mutta kuka voi noudattaa päivä hänen tulevan ? ja jotka seisovat , kun hän ilmestyy ? sillä hän on kuin puhdistamon tulipalo , ja kuten paremmin:
3 ja Hän istuu kuin puhdistamon ja puhdistaja hopeaa ja hän on puhdistaa Leevin pojatJa hävittää ne kulta ja hopea , ja ne voivat Herra tarjouksia vanhurskaudessa .

Aurinko vanhurskauden kutsutaan Morning Star . Kuka aamu ?

Ilmestyskirja 22:16
16 Minä, Jeesus, lähetin enkelin todistamaan näitä teille seurakunnissa . Olen juuri ja jälkeläisten David , kirkas aamutähti .

Jotkut saattavat kysyä , ei saatana Morning Star kirjoitettu Jesaja 14:2 ? Lue 4 kohdassa Jesaja 14 ja Good News Raamatun kääntäminen . Kohta sanon tämän : Tämä on pilkantekoa sanoa . Babylon vain naurunalaiseksi annoitte aamulla .

Ilm. 16:10,11 ( viides Bowl )
10 Ja viides kaatoi maljansa pedon valtaistuimelle , ja pimennetyssä hänen valtakuntansa, ja he kaluttua kielensä kivusta ,
11 ja ne namusong taivaan Jumalaa , koska heidän tuskansa ja heidän haavansa, ja he kääntyivät teostensa .

Tapahtuu tänä peto alusta alkaen ensimmäisen kulhon osoittaa, että yksi säältä tapauksessa sukupolvi . tumma aurinko, kuu ja tähdet merkki viides ja neljäs trumpetti on sanottu pimennetyssä päivä armeijan heinäsirkat ja yhdistää sitä lukea ennen kuin olemme kirjoittaneet Joel 2:9,10,11

Tietoja kuudes kulho vihan , aivan kuin se kuudes trumpetti on nimeltään määritelmä Babylon.

Noin seitsemän trumpettia , vahingoittaa kolmas osa . Keinot luetaan Sakarja 13:8

Sakarja 13:8,9
8 tapahtui , että koko maassa , sanoo Herra , kaksi osaa leikattiin pois ja kuolevat , mutta kolmas jäi .
9 ja Tuon kolmannen osan tuleen , ja aikovat tarkentaa niitä , niinkuin hopea sulatetaan , ja yritän niitä kulta. Ne huutavat avuksi minun nimeäni , ja minä kuulen heitä : minä sanon , minun kansani , ja he sanovat , Herra , minun Jumalani .

Kolmannessa vaiheessa puhdistaa . Noin puhdistus , se tulee tapahtumaan villieläinten joka ilmaisee neljäs kulho vihan . Näin ollen seitsemän trumpettia tapahtuu aikana villieläimiä .

Tietoja seitsemäs kulho , lukee sen määritelmä nimeltään : Babylon

Nyt merkityksen määrittelemiseksi seitsemän sinettiä .

Merkki
Kuva : http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Ilmestyskirja 6:1-8 ( neljäs ensimmäisestä tuotemerkin brändin )
1 Ja minä näin , kun Karitsa avasi yhden seitsemästä sinetistä , ja Kuulin yhden neljästä olennostaKuka puhui Sound of Thunder , Come .
2 Ja minä katsoin, ja katso: valkoinen hevonenJa se, joka istui siitä oli jousi , ja antoi hänelle kruunun , ja hän meni hyvin , ja onnistua .
3 Ja kun hän avasi toisen sinetin, Kuulin toisen elävän olennonSanoen: "Tule .
4 ja tuli toinen hevonen , punainen hevonen, ja ratsastus täällä , antoi pois maassa rauha , ja mangagpatayan toisiaan , ja antoi hänelle iso miekka .
5 Ja kun hän avasi kolmannen sinetin, Kuulin kolmannen elävän olennonSanoen: "Tule . Ja minä katsoin , ja katso , musta hevonen: Ja se istui siitä oli tasapainossa kädessään .
6 ja Kuulin niin äänen niiden neljän olennon sanomalla , penni on mitta vehnää penniäkään ja kolme mittaa ohria , ja älä satuta öljyä ja viiniä .
7 Ja kun hän avasi neljännen sinetin, Kuulin neljännen olennon sanoen: "Tule .
8 Ja minä katsoin, ja katso kalpea hevonen, ja istui täällä nimellä kuoleman ja helvetin seurasi häntä . Ja he saivat valtaa neljäs osa maata , tappaa miekalla , ja nälänhätä , ja rutto , ja villi maan petojen .

Sano kohdassa 8 ne myönnetty valtaa neljäs osa maata , tappaa miekalla , ja nälänhätä , ja rutto , ja ahne maan petojen .

Ketä ne viittaavat ? He eivät viittaa neljäs ratsastaja , mutta kaikki neljä hevosmiestä . Tätä kutsutaan neljä tuomioiden Hesekiel 14:21

Hesekiel 14:21
21 Sillä näin sanoo Herra Jumala , kuinka paljon enemmän , kun lähetän minun neljä kipeä tuomioiden Jerusalem, miekka ja nälänhätä , ja pedot , ja ruton , katkaista ihmiset ja eläimet ?

Jos olet huomannut , jokainen ratsastaja on jokainen elävän olennon sanovan : Tule ! Kerro meille kuka neljä elävää olentoa .

Ilmestyskirja 4:6,7
6 Ja valtaistuimen edessä , ilmeisesti lasinen meri , kuten lasi , ja keskellä valtaistuinta , ja valtaistuimen ympärillä oli neljä elävää olentoa täynnä silmiä ennen ja jälkeen .
7 Ja ensimmäinen olento oli kuin leijona , ja toinen olento kuin vasikka , ja kolmas olento oli kasvot kuin ihmisellä , ja neljäs olento oli lentävän kotkan.

neljä olentoa , että Hesekiel näki tämän , he neljä kerubit .

Hesekiel 1:4,5,10
4 Ja minä näin, ja katso , myrskyinen tuuli tuli pohjoisen, suuri pilvi , jossa tulipalo infolding itse , ja kirkkaus ympärillä , ja sen keskellä on hehkuva metalli , ulos tulen keskeltä .
5 ja sen keskeltä tuli kaltaiseksi neljästä olennosta . Ja tämä oli heidän muotonsa: he olivat muotokuvasta henkilö ;
10 Mitä kaltaiseksi heidän kasvonsa , ne näyttivät mies , ja niillä neljällä oli edessä leijonan oikealla puolella : ja niillä neljällä oli kasvot härkä vasemmalla puolella , ne neljä oli kasvot kotka .

Neljä olennot olivat keskellä myrskyinen tuuli kävi pohjoisesta . Sa Jeremia 23:19 ja Jeremia 25:32 ovat käytettävissä noin myrsky Herran . Kaksi kohta selitys käytimme kolmas trumpetti ja kolmas kulho Jumalan vihan . Lukee kuin myrskyinen tuuli Jeremia 30:23,24 .

Jeremia 30:23,24
23 Katso , Myrsky Herran , hänen raivonsa , jatkuva myrskytuuli : se on syöksyvät pään paha .
24 kovaa Herran viha ei saa palata ennen kuin vaikutukset , ja kunnes hän on suorittanut linjaukset hänen sydämensä ; viimeisinä päivinä teidän on harkittava sitä .

Let 's lukea Jeremian 09:16 ja Jeremia 25:32,28 käytimme kolmas trumpetti ja kolmas kulho vihan .

Jeremia 09:16
16 Aion myös hajotan heidät kansojen, Jota ei heille itselleen eikä heidän isänsä on tiedossa, ja Lähetän ne miekka, kunnes olen kulutti heidät .

Jeremia 25:32,38
32 Näin sanoo Herra Sebaot : Katso, paha on mennä maasta toiseen , ja voimakas myrsky herätettiin korkein osa maapallon.
38 Hän on hyljännyt hänen peitellyt kuin leijona : heidän maa on autio koska tulisuuden sortajaJa koska hänen vihansa hehkusta .

Olemme myös lukea Jeremiah 49:36,37

Jeremia 49:36,37
Ja Elam on 36 Tuon taivaan tuuliin neljän kulmat taivaan, ja Minä hajotan heitä kohti kaikkien tuultenEikä kansa minne hylkiöitä Eelamin .
37 Ja minä annan Elam ennen niiden vihollisia , ja sitä ennen etsiä elämäänsä ja minä tuo pahaa muille, vaikka minun hehkuva vihani , sanoo Herra , ja Lähetän ne miekkaTill niitä .

Sa ottelu Jeremia 49:36,37 Jeremiah 09:16 ja Jeremiah 25:32,38 . Joten me tiedämme , mikä merkitys tuulia.

Sakarja 6:1-5,8
1 Ja vielä minä nostin silmäni ja näin, ja katso , siellä oli neljä vaunua pois kahden vuoria ja vuoret ovat vuoria messinkiä .
2 Vuonna Ensimmäisten vaunujen edessä oli punainen hevoset , ja toinen vaunujen edessä oli mustat hevoset;
3 Ja kolmas vaunujen edessä oli valkeat hevoset , ja neljänsien vaunujen harmaantunut hevosia.
4 Minä lausuin ja sanoin enkelille , joka puhutteli minua , Mitä nämä ovat, Herra?
5 Ja enkeli vastasi ja sanoi minulle , Nämä ovat neljä tuulta taivaan, jotka menevät ulos asettumasta Herran edessä kaikki maa .
8 Sitten hän huusi minut ja sanoi minulle , sanoen: katso , He tulevat kohti pohjoista nagpatahimik henkeni pohjoiseen.
Neljä vaunua neljä ottelua Rider ( Ilmestyskirja 6) ja neljä tavaramerkkiä . Siksi neljä hevosmiestä keinot neljää tuulta myrskyn vastaa . neljä hevosmiestä Ilmestyskirja 06:08 ne tarkoittavat . neljä hevosmiestä lähetettiin päivän hävityksen kauhistuksen . Edelleen käsittelyssä Ilmestyskirjan 6:12 , aurinko , kuu ja tähdet pimentää vastaamaan Matteus 24:29 , Markus 13:24,25 ja Luukas 21:25,26 .

Hesekiel 5:2,9,12,13,14
2 kolmas osa sinun pitää polttaa tulessa keskellä kaupunkia , kun päivän piirityksen täyttyvätJa ottaa kolmannen osan , ja lyö miekalla ympärillä , ja kolmas osa sinä hajontaa tuuli , ja tulen ulos miekan heidän jälkeensä .
9 Ja minä teen sinulle en ole tehnyt , enkä vieläkään kaltaiset Näet kaikki kasuklamsuklam.12 kolmas osa sinua on kuoltava mennessä rutto, ja nälänhätä ne kuluttaa keskellä sinua , ja kolmas osa laskee miekka ympärillesi, ja Kolmannessa osassa minä hajotan kaikkiin suuntiin, ja vetää ulos miekan jälkeen.
13 Näin on vihani , ja minä annan raivoni heille , ja minä saavat lohdutuksen , ja he tietävät, että minä Herra puhui minun pyrkimyksiä , kun olen aikaan raivoni niihin .
14 Ja minä ojennan käteni heitä vastaan, ja minä teen maan autioksi ja jätteiden erämaasta kohti Diblah , kaikissa asuinpaikat , ja he tietävät, että minä olen Herra .

Sa jae 9 sanoo , että hän ei tehnyt niin , ja ei tee kuin . Jos näin tapahtuu , miksi se silti lukee Ilmestyskirjasta ? Response , sillä Hesekielin 05:09 ja Ilm. 06:08 on yksi.

seitsemän sinettiä , seitsemän trumpettia ja seitsemän altaat Jumalan vihan tapahtuu samaan aikaan , jona .

Joel 2:11
11 Ja Herra sanoa hänen äänensä ennen hänen armeijansa : hänen leiri on hyvin suuri ; Koska vahva , että hänen sanansa; Sillä Herran päivä on suuri ja hyvin järkyttäviä: ja kuka voi noudattaa sitä ?

Matthew 24:22
22 Ja ellei lyhentää niitä päiviä , ei mikään liha pelastuisi , mutta koska valinta on paiikliin päivä.

Roomalaiset 9:28
28 Suoritettava Herran Hänen sanansa maan päällä, Tätä varten ja paiikliin.
29 Ja Jesaja sanoi ennen , jos ei jää meille siementen Herra Sebaot , olisimme olleet kuin Sodoma ja Gomorra oli.

Mitä Paavali sanoo sen jälkeen kirjallisesti Jesaja ? Opimme Jesajan .

Jesaja 10:22,23
22 Sillä vaikka sinun kansasi Israel kuin meren hiekka , jäännös niistä on palautettava : kulutus säätänyt on tulvillaan vanhurskauden .
23 Hävittämisestä , ja määrittää , se Herra, Herra Sebaot , keskellä kaiken maan .

Tietoja hävittämisestä määräytyy Jes . Onko tämä viittasi myös Paul ? Me hankkia lukeneisuus roomalaiset 09:22

Roomalaiset 9:22
22 Entä jos Jumala rakasti paljastaa hänen vihansa ja tehdä voimansa , on kärsinyt suuria kärsimyksiä alusten vihan asennettu hävittäminen:

Jos kosto on pelastus , joka on myös Herra .

Jeremiah 33:14,15,16
14 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra , Aion tehdä , että hyvä asia , jonka minä olen Israelin, ja Juudan .
15 Näinä päivinä , ja tuolloin , minä pasusuplingin David Branch vanhurskauden, Ja hän toteuttaa oikeuden ja vanhurskauden maassa .
16 Niinä päivinä on Juudan tallennetaan , ja Jerusalem on asua turvallisestiJa tämä nimensä on : Herra meidän vanhurskautemme .

Kuka on Branch vanhurskauden lukee nimeltään : Kuka määrittelee alias Jesaja 9:6,7 Emmanuel ? ja otsikko : Ääni

Tietoja viides ja kuudes tuotemerkin brändin ja 7 luvun kirjallinen sen merkitys Dark Moon ja Star of the Day ja Babylon ja Ylösnousemus. Lopussa seitsemästä sinetistä , trumpetit ja kulhoja vihan , on yhteisiä lauseita .

Ilm. 08:05 ( seitsemän sinettiä )
5 Ja enkeli otti suitsukkeen suitsutusastiat , ja hän täytti sen tulen alttarille ja heittää maan päällä : ja siellä oli ukkonen , ja ääniä , ja salamoita ja maanjäristystä.

Ilm. 11:19 ( seitsemän trumpettia )
19 Ja Jumalan temppeli avattiin taivaassa , ja näki temppelissä arkki hänen liittonsa ja oli salamoita ja ääniä ja ukkosta ja maanjäristys , ja suuret rakeet.

Ilm. 16:18 (seitsemän altaat )
18 ja oli salamoita ja ääniä ja ukkosta , ja siellä oli suuri maanjäristys, jota ei koskaan tapahtunut , koska magkatao maahan maanjäristys erittäin vahva , erittäin kauhea .

Löydämme samantapaisia lausuntoja Jesajan .

Jesaja 29:6
6 Hän vieraili Herra Sebaot on ukkosta , ja maanjäristykset, ja suuret melu , jossa myrsky ja myrsky, ja liekki syö tulta.

Babylon


Matthew 1:17
17 Niinpä kaikki nämä varajäsen sukupolvia Aabrahamista Daavidiin on neljätoista polvea vuorotellen , ja David asti kuljettaa pois Babyloniin , neljäntoista sukupolvien ja kuljettaa - vangeiksi Babylon Kristukseen on neljätoista sukupolven .

Mukaan Matthew 1:17 , Babylon tuli 14. sukupolven David . Ja mukaan 2 Kings 25:8,9,10 palanut temppeli ja mursi muureja Jerusalemin .

2 Kings 25:8,9,10
8 Viidennessä kuussa, seitsemäs päivä , joka on yhdeksästoista vuosi kuningas Nebukadnessar , Baabelin kuninkaan tuli Jerusalemiin Adan kaartin kapteeni , palvelija Babylonian kuninkaan .
9 ja Hän poltti Herran ja talon kuningas , ja kaikki talot Jerusalemissa , vaikka jokainen suuri talo hän poltti tulella .
10 Ja mursi muureja Jerusalemin ympärille, kokonainen armeija kaldealaisten kanssa kaartin kapteeni .

Monet kohdat Ilmestyskirjassa voi lukea kirjan profeetat kuten Jesaja , Jeremia , Hesekiel ja muut . Ilmestyskirja 17 ja 18 lukea Babylon ja lukenut monia vastaavia jakeita Jeremian 50 ja 51 niin se tarkoittaa, kirjaan profeettojen tapahtuu tulevaisuudessa .

Kiinnittää huomiota jäljempänä.

Ilmestyskirja 18:24
24 Ja hän löysi verta profeettojen ja pyhimysten , ja kaikki kaatui maahan .

Jeremia 51:49
49 Kuten Babylon kaataa kuolema Israelin , joten lasku Babylonin kuoli maan .

Luke 11:49-51
49 Näin sanoi myös Jumalan viisautta , aion lähettää heille profeettoja ja apostoleita , ja jotkut niistä he tappavat ja vainoavat ;
50 Voit kysyä tämän sukupolven verta kaikkien profeettojen irtoa alkaen maailman luomisesta;
51 verestä Abel jotta veren Zacharias , joka menehtyi kesken alttarin ja pyhäkön : Totisesti, minä sanon teille , että se on tämän sukupolven.

Babylon on tehnyt hänestä hyvin. Luemme muut kohdat .

Ilmestys 18:6
6 Voit myös antaa , koska hän antoi sinulle , ja voit lisätä kaikkialla teoksissaan : in cup hän ipaghalo pinaghaluan häntä vastapäätä.

Jeremiah 50:15,27,28
15 Shout häntä ympäri : hän on antanut itsensä , ja hänen suojista on laskenut , hänen seinät ovat heittänyt ; sillä kosto on Herran : kostaa hänelle , mitä hän teki, jotta hänelle .
27 Slay kaikki hänen sonnit , anna niiden mennä alas teurastettavaksi; Voi heitä! niiden päivä on tullut , jona niiden piispantarkastus.
28 Kuule ääni niille , jotka pakenevat ja paeta maasta Babylonin julistaa Siionissa kostoa Herra, meidän Jumalamme , kostoa hänen temppeli.

Mukaan Herra Jeesus , kun aika palkita ?

Luke 21:20-26
20 Mutta kun näin armeijat JerusaleminSitten tiedämme, että hänen tuhoaminen oli lähellä .
21 Silloin ne Juudean paeta vuorille ja kaupungin alueella tuli esiin , ja alalla pitäisi päästää kaupunkiin .
22 Koska nämä ovat päivän kosto , joka täyttää kaikki asiat kirjallisen.
23 Voi nagdadalangtao ja hoitotyön niinä päivinä! koska siellä on suuri hätä maan päällä ja viha tätä maata .
24 Ja he kaatuvat miekkaan, ja se on johtanut vangeiksi kaikkien kansojen : ja Jerusalem jalkoihin pakanat täyttämään ajat pakanoista.
25 Ja siellä on oltava merkit aurinko ja kuu ja tähdet , ja maan päällä hätä maan , jossa matitilihan hyvästä meri ja surffaa;
26 Miehet pelkäävät , ja odottaa, että asiat tulevat maahan : varten mangangatal taivaitten voimat .

Luemme samoja ennustaa profeetta Jesajan .

Jesaja 13:10,13,15,18,19
9 Katso , Herran päivä tulee, armottomana kanssa kiivaus ja vihan hehku , tekemään maa autioJa sieltä tuhota sen syntiset .
10. Sillä taivaan tähdet ja mullin artiklaa ei anna valoaan : aurinko pimenee hänen kasvaa , ja kuu ei saa aiheuttaa hänen valoa.
11 ja Minä rankaisen maailmaa syntinsä tähden, ja jumalattomat heidän rikoksensa enkä aiheuttaa ylpeys ylpeä , ja se kaataa haughtiness on kauhea .
12 Ja minä teen miehen kallisarvoista kuin puhdasta kultaa, mies, joka enemmän kuin hienoa kultaa Ophir .
13 Näin ollen Olen panginginigin taivaat ja maa on poistettava ulos oman paikkansa vihaa , Herra Sebaot , ja päivä vihansa hehkun,
14 Ja se , kuinka mätiä, ja kuinka lampaat , ettei kukaan ota lahjusta ylös : ne on jokaisen oman kansansa , ja pakenevat jokainen oman maansa .
15 Jokaisella on lävistetään ; ja jokainen kaatuvat miekkaan .
16 Heidän vauva on heidän silmiensä edessä: Heidän talonsa on pilaantunut , ja heidän vaimonsa raiskataan.
17 Katso, minä lietsoa Medes niitä vastaan , jotka eivät saa ottaa hopeaa ja kultaa , he eivät saa iloa .
Ja 18 kappaletta veneen keulan nuorille miehille , ja ne eivät sääli hedelmistä, kohtu ; hänen silmänsä saa säästää lapsia .
19 ja Babylon , kirkkauden kuningas, kauneus kaldealaisten , on on oltava , kun Jumala kukisti Sodoman ja Gomorran .

Miten Jumala tuhosi Sodoman ja Gomorran ?

Genesis 19:23-28
23 Aurinko oli maan päällä , kun Erän tulivat Zoar.
Sitten 24 nagpaulan Herra Sodoman ja kun Gomorran päälle tulikiveä ja tulta Herra taivaasta;
25 Ja hän kukisti ne kaupungit , ja kaikki sileät ja kaikki kaupunkien asukkaat , ja kasvoi siitä maahan .
26 Mutta vaimo Lot muistelivat , ja hän tuli suolapatsaaksi .
27 Ja Abraham nousi varhain aamulla , missä hän ennen Herran.
28 Ja hän näytti kohti Sodoman ja Gomorran , ja kaikki maan tavallinen , ja näki , ja katso , savun maa nousi kuin savu uunissa.

Nagpababa tulta Herran . Hän ei ole saanut ihmisiä masong ahdistava . Tapahtui aamulla , ei keskipäivällä , ei iltapäivällä , ei yöllä , mutta aamulla .

Luemme samoja ennustus Jerusalemin ja Babylonian .

Jeremiah 50:40-44,46
40 Aivan kuten Jumala tuhosi Sodoman ja Gomorran ja niiden ympärillä olevat kaupungit, sanoo Herra , niin ei kukaan asu siellä , vai onko asua tahansa ihmislapsi .
41 Katso, ihmiset käymälästä pohjoiseen , ja suuri kansa ja monet kuninkaat on laidoista maa .
42 Heillä keula ja Lance : ne ovat julmia , eikä armoa heidän äänensä on karjunta kuin meri , ja he ratsastaa hevosilla , vahvistetaan joukko kuin miehet sotii sinua vastaan , Tytär Babylon.
43 Baabelin kuningas kuuli raportin niistä , ja hänen kätensä vaha heikko : ahdistus tarttui häneen , ja tuskien kuten erään naisen travail .
44 Katso, vihollinen tulee kuin leijona siitä ylpeä Jordanian vastaan vahva asutusta : Minä yhtäkkiä ne ajaa pois , ja valittu , hän nimittää häntä, joka on kuin minä ? ja kuka nimittää minua aika ? ja kuka on pastori seistä ennen minua ?
45 Näin ollen kuulla neuvoa Herran , hän on ottanut vastaan Babylonin , ja hän määräsi hänen päätöksensä vastaan maa kaldealaisten : Varmasti he ajavat pieni lauma , varmasti hän tekee kotinsa kanssa .
46 melu otetaan Babylonin maa vapisee , ja huuto on kuulla kansojen.
Jeremia 6:22-24
22 Näin sanoo Herra , Katso, ihmiset tulee, pohjoisesta maasta , ja suuri kansa korotetaan puolilta maata.
23 Heillä keula ja Lance : ne ovat julmia ja ilman armoa heidän äänensä on karjunta kuin meri , ja he ratsastaa hevosilla , jokainen matriisi kuin miehet sotaan sinua vastaan , tytär Siion .
24 Olemme kuulleet maine sen : meidän kädet ovat heikkoja : ahdistus on tarttunut meihin , ja tuskien kuten erään naisen travail .

Olemme myös lukea muiden vastaavien ennustus , joka tapahtuu eri ihmisille .

Jeremia 50:13
13 Sillä Herran viha ei ole asuttu , vaan on kokonaan autio : jokainen, joka menee , jonka Babylon on hämmästynyt , ja sihahtaa lainkaan hänen vitsauksistansa.

Jeremia 49:17,18
17 ja Edom on hämmästys : jokainen, joka päättyi hämmästynyt , ja sihahtaa lainkaan vitsauksista.
18 Jos kaataa Sodoman ja Gomorran ja kehyskunnissa sanoo Herra , ei ihminen asua siellä , eikä poika mies asua siinä .

Jeremia 19:8
8 ja Aion tehdä tämän kaupungin autioksi ja suhisee : jokainen, joka on puhaltanut näin on hämmästynyt ja sihistä , koska kaikki vitsaukset sen.

Mukaan katolinen kirkko on nimeltään Babylon 1 Peter 5:13 on roomalaiset . Mitä tapahtui vuonna 70 jKr en näe täyttää profetian profeetat ja Uuden testamentin . Mukaan "asiantuntijat" ovat tuhonneet Jerusalemin temppelissä vuonna 70 jKr , jonka roomalaiset . En usko näihin asioihin . On litiral , fyysinen , materiaali , aistillinen , pirullinen ( ei viisaus tulee alas ylhäältä , mutta maallinen , aistillinen , pirullinen . James 03:15 )

Menemme takaisin Jeremian 50:40-46 ja Jeremiah 6:22-24 . Lukee kirjaa profeetta Joel vastaaville tapahtumille ja profetian hengen Joel 2:1-11 .

Joel 2:1-11
1 Blow trumpetti Siionissa , ja hälyttämään minun pyhällä vuorella: Anna kaikki maan asukkaat : varten Herran päivä tulee, se on
2 Pimeitä päiviä ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessä , kuten Dawn leviäminen vuorilla : paljon ihmisiä ja vahva , ei ollut koskaan kuin kumpikaan saa enää sen jälkeen muille, vaikka vuotta monien sukupolvien .
3 palo syö ennen niitä ja niiden taustalla liekki polttaa: maa on Eedenin puutarhassa ennen niitä , ja niiden takana autio erämaa , niin, eikä mikään jäänyt heiltä .
4 ulkonäkö niistä on ulkonäkö hevosia ja hevosmiehiä , joten ne suoritetaan .
5 Kuten melun sotavaunuja on paras ja vuoret ne harppaus , kuten melu tulen liekki syö sängen, niin vahvoja, vahvistettuja taistelussa array.
6 Niiden läsnäolo kansojen ahdistusta : kaikki kasvot ovat vahattu .
7 He juoksevat kuin mahtimiehet , he kiipeävät seinälle kuin miehet sodan , ja he marssivat jokainen hänen tavoin , ja ne eivät riko heidän riveissään .
8 Kumpikaan toisiaan , ne on kävellä jokaisen hänen tiellä , ja kun ne kuuluvat , kun miekka , ja haavoittui .
9 He harppaus kaupungin päälle , ne juoksevat muurin päällä , he kiipeävät ylös talot , ne tulevat ja ikkunat kuin varas .
10 maa järistyksen ennen niiden taivaat vapisevat : aurinko ja kuu ovat pimenee ja tähdet peruuttaa paistaa:
11 Ja Herra sanoa hänen äänensä ennen hänen armeijansaHänen leiri on erittäin suuri , sillä hän on vahva , että hänen sanansa ; Sillä Herran päivä on suuri ja hyvin järkyttäviä: ja kuka voi noudattaa sitä ?

Mukaan Herra Jeesus , tumma ja aurinko , kuu ja tähdet esiintyy edelleen tulevaisuudessa, niin ennustus kirjan Joel on vielä tulevaisuudessa tapahtuu . Ja profetian Ilmestyskirjassa tapahtuu tulevaisuudessa vielä , jotta löydämme Ilmestyskirjassa saman profetian henki . Ja me näemme tämän Ilmestyskirjan 9:13-19

Ilmestyskirja 9:13-19
13 Ja kuudes enkeli puhalsi pasunaan ja kuulin äänen sarvet kultaisen alttarin edessä Jumalan
14 sanovan kuudennelle enkelille kanssa trumpetti , Päästä ne neljä enkeliä sidottu suureen Eufrat-virtaan .
15 ja ungirded neljä enkeliä , jotka valmistuivat ajoissa ja päivä ja kuukausi ja vuosi tappaa kolmannen osan ihmisistä .
16 Ja useat aseelliset ratsastajat oli kaksinkertainen sangpunglibong kertaa kymmenen tuhatta kuulin niiden lukumäärän .
17 ja Näin vision hevoset ja ratsastus täällä , joiden haarniskat kuten palo -ja jasinttia ja tulikiveä : ja hevosten päät kuin leijonien päät , ja niiden suusta ulos tuli ja savu ja tulikivi .
18 Nämä kolme vitsausta oli surmattu kolmannen osan ihmisistä , tulen ja savun ja tulikiveä , joka nangagsisilabas suuhunsa.
19 Sillä valta hevosten suuhun , ja niiden hännässä : niiden hännät ovat kuin käärme , ja pää , ja jonka he ipinananakit .

neljä enkeliä, jotka sitovat Eufrat-joen ja ne ungirded tappamaan kolmannen osan ihmiskunnasta. Tämä väite on uhrata pohjoisessa Eufrat-virtaan . ( Jeremia 46:10 )

Jatkamme Ilmestyskirja 11:02

Ilmestyskirja 11:02
2 Ja temppelin ulkopuolella loobang ohitetaan , eivätkä ne mittaa ; säädetään pakanat , ja ne yuyurakang neljäkymmentä kaksi kuukautta pyhä siudad.

väitetty rikkominen kansojen Ilm. 11:02 on hävityksen kauhistuksen Matteus 24:15 ja Mark 13:14 ja Luukas selvästi, Matteus 21:24 ja 24:15 se on puhuttu profeetta Daniel ( Daniel 9:27 , 11:31 , 12:11 ) aika , päivä , kuukausi ja vuosi Ilm. 9:15 oli 11. syyskuuta 2001 New Yorkissa . neljä enkeliä vapautettavaksi surmata kolmannes ihmiskunnasta on neljä taistelija on 9 / 11 . From 09:13 ja Ilm. 11:14 Ilmestyskirjan huomaat , että se sisälsi toinen murhe .

Ilmestyskirja 11:14
Edellinen 14 Toinen koettelemus : katso , kolmas koettelemus tulee, nopeasti .

Mukaan Daniel 12:11 , alusta laskien 3 1 / 2 vuotta alussa pystytys hävityksen kauhistuksen . Tuli niin arvokkaita tunteja, päiviä , kuukausia ja vuosia Ilm. 9:15 alkamista varten laskemalla päiviä , kunnes täydellinen 3 1 / 2 vuotta.

Alla taistelija tulevat rannalle ja hyökkäys rannalla . Kaksi taistelija hyökkäys kaksoistornit sekä tuli pohjoiseen .

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jeremia 51
48 Silloin taivas ja maa , ja kaikki, mitä siinä on laulaa ilosta yli Babylon varten hävittäjät tulevat hänelle pohjoisesta, sanoo .

Meillä onko ottelut on lueteltu alla .

Mooseksen 32:41,42,43
41 Jos minä teroittaa minun välkkyvä miekkaJa minun käsi tekee oikein , aion tehdä kosto on viholliseni , ja palkitaan niitä , jotka vihaavat minua .

42 Humalassa veren ja minä teen nuolet , ja miekkani syö lihaa ; veri surmansa ja Sotavankeudesta johtajalta vihollinen .
43 Iloitkaa , te kansat , ja hänen kansansa ; Sillä hän kostaa veren hänen palvelijansa , ja kosto on hänen vastustajansa , Ja varaosat maataan, hänen kansansa .

Jeremia 46:10
10 Sillä päivä on Herra, Herra Sebaot , koston päivänä , kostaa hänelle hänen vihollisia, ja miekka syö ja saa kyllästyttää , ja juo niiden verta ; sillä Herra , Herra Sebaot , uhrata pohjoisessa Eufrat-virtaan .

Ilmestyskirja 18:24
24 Ja löytyy hänessä veri profeetat ja pyhimykset, ja kaikki kaatui maahan .

edellä mainittu otteluissa . Eufrat -joen (Jeremia 46:10 ) oli vieressä Babylon ( Ilm. 18:24) . Babylon löydetty veri Jumalan palvelijat . Joten palkita ( Deuterenomio 41:43 ) Jumalan hänelle Babylon löytyi verta profeetat .
 
Luemme Ilmestyskirjassa 16:12

Ilmestyskirja 16:12
12 ja kuudes kaatoi maljansa suureen Eufrat-virtaan , ja sen vesi kuivui, valmistella kuninkaat auringonnousua .

Lukee sama ennustus Jeremian 50:38,40

Jeremia 50:38,40
38 kuivuus on häneen vesillä, ja kuivattu, sillä maa on veistetty kuvia, ja he ovat hulluja , koska epäjumalia .
40 Aivan kuten Jumala tuhosi Sodoman ja Gomorran ja niiden ympärillä olevat kaupungit , sanoo Herra , niin ei kukaan asu siellä , vai onko asua tahansa ihmislapsi .

Tämä luemme Ilm. 16:12 ( perustuu meidän käsittely) ovat nykyajan Ilmestyskirjan 9:15 ja molemmat sijaitsevat 6. kulhoon vihan ja 6 th trumpetti joten jatkamme käsittelyä Ilm. 16 jakeessa 18 .

Ilmestyskirja 16:18
18 Ja siellä oli salamoita ja ääniä ja ukkosta ja oli suuri maanjäristys , ettei ole koskaan tapahtunut koska magkatao maahan Maanjäristys hyvin vahva , hyvin hirveä .

voimakas maanjäristys tärinä tai vapina tarkoittaa taivaan voimia . Luke 21:26 ja Matteus 24:29

Matthew 24:29
29 Heti niiden päivien ahdistuksen on aurinko pimenee, ja kuu ei anna hänelle valoa , ja tähdet putoavat taivaalta , ja on taivaitten voimat ;

Jatkamme kohta Ilmestyskirjan 16 ja 19 kohdassa

Ilmestyskirja 16:19
19 ja suuri kaupunki oli erosivat kolmeen , ja kaupunkeja maan nangaguho : ja suuri Babylon muistettiin Jumalan edessä , antaa hänelle viiniä ja tulisuuden hänen vihansa .
keskimääräinen paksuus oli kolme suurta kaupunkia ovat käytettävissä Hesekielin luvun 5 kohta 2 ja 12 .

Hesekiel 5:2,12
2 Kolmannessa osassa sinä polttaa tulessa keskellä kaupunkia , kun päivän piirityksen täyttyvät, ja saat kolmannen osan , ja lyö miekalla ympäri, ja Kolmannessa osassa sinä hajontaa tuuli, ja tulen ulos miekan heidän jälkeensä .
12 Kolmas osa sinusta on kuolla kulkutauti , ja nälänhätä on ne kuluttaa keskellä, ja Kolmannessa osassa kaatuvat miekkaan ympäri sinua, ja Kolmannessa osassa minä hajotan kaikkiin suuntiin, ja vedä miekka jälkeen .

päivä piirityksen luettiin Luukas 21:20 me luemme, että ennen . Tapahtui, kun piiritys oli pimentynyt aurinko , kuu ja tähdet ( Luuk. 21:25) ja myös lukee näin etiketissä 6 . Aiemmin on kuudes kulho vihan ja trumpetti , ajalta merkitys seitsemän trumpettia , brändi ja altaat Jumalan vihan . Sasapitin kaiken sukupolvi .

Ilmestyskirja 6:12,13,14
12 Ja minä näin kun hän avasi kuudennen sinetin , ja oli voimakas maanjäristys, ja aurinko muuttui mustaksi kuin säkkikangas tumma , ja koko kuu muuttui kuin veri ;
13 Ja taivaan tähdet putosivat maahan, niin kuin viikunapuu hedelmä isinasambulat hänen pieni nuori hedelmää, kun löin pelaajan voimakas tuuli .
14 Ja taivas erosimme kuin jos varaat epätoivoinen hukkuminen , ja jokainen vuori ja saari siirrettiin niiden paikasta.
15 Ja maan kuninkaat ja prinssit ja päätoimittaja päälliköille ja rikas ja vaikutusvaltainen , ja jokainen orja ja jokainen Freeman , on nagsipagtago luolissa ja vuorten kallioihin;

poistaminen vuoret ja saaret luemme jatkoa Ilmestyskirjan 16 ja 20 kohdassa

Ilmestyskirja 16:20
20 Ja jokainen saari pakeni , eikä vuoria ei löytynyt.

Hesekiel 38:19,20
19 Sillä minun kateutta ja tulen vihani olen puhunut , Varmasti tämä päivä on suuri ravistellen, Israelin maahan;
20 niin että kalat meressä , ja linnut taivaan ja petojen kentän , ja kaikki matelevaisten että viruminen maan päällä , ja kaikki ihmiset ovat maan päällä , täristä olotila, ja vuoret ja jyrkät paikat raukeavat , ja kaikki seinät kaatuvat maahan.

Lue myös Jesajan kun magpapatabon ihmiset vuorilla .

Jesaja 02:19
19 ja ihmiset mennä luolat kiviä , ja luolat maahan, sillä Herran pelko on , ja kunniaa Hänen Majesteettinsa kun hän nousi järisyttää maata .

Kun aika ?

Jesaja 30:32
32 Ja jokainen isku henkilökuntaa , joka oli heittänyt hänelle on kanssa tambourines ja harppua, ja taisteluissa vapisevin on hän heille ,

Jeremia 46:10
10 Sillä päivä on Herran, Herra Sebaot, koston päivänä , kostaa hänelle hänen vastustajansa : ja miekka syö ja saa kyllästyttää , ja heidän verensä : sillä Herra , Herra Sebaot , uhrata pohjoisessa Eufrat-virtaan .

Jesaja 34:6,7,8
6 Sillä Herra on täynnä verta , rasvan lihavuus , veri lampaiden ja vuohien rasva munuaiset pässit : Jotta uhraamaan Herran Bozrah , ja suuri teurastuksen Edomin maassa .
7 Ja villi härät tulevat heidän mukanaan ja härät kanssa sonnien ja niiden maa on verta , ja heidän pöly tehty rasvan lihavuus .
8 Sillä koston päivänä Herran vuonna palkka on taistelu Siionissa .

Ja me vain toistaa kysymyksen , kun vuoden palkka.

Luemme muita vastaavia tapahtuu kaupungeissa .

Jeremia 49:21 ( Edom )
21 maa vapisee klo melu niiden laskuPidetyssä huuto , melu kuului Punaisella merellä .

Hesekiel 31:16 ( Egypti )
16 Tein maa ääni hänen kaatuminen, kun annoin hänet alas Sheol kanssa, jotka menevät alas kaivoon , ja kaikki puut Eden , valinta ja paras Libanonin kaikki juoda vettä , oli lohduttanut ja Alankomaiden osissa maata.

Hesekiel 26:15,18 ( rengas )
15 Näin sanoo Herra Jumala Rengas ; Ei saarilla tärähtelyn ääni sinun laskea , kun haavoittunut notkua , kun teurastus teistä ?
18 saarilla täristä päivänä sinun laskuNiin , saarilta meren on tyrmistynyt lähtöä .

Jeremia 50:46 ( Babylon )
46 melu otetaan Babylonin maa vapisee, ja huuto on kuulla kansojen keskuudessa .

Jeremia 25:31 ( maat )
31 melu oli päättymässä ja maan päällä, sillä Herra on kiista maan kanssa , Hän vedota kaikki liha , noin hän antaa heidät miekan , sanoo Herra .

Jesaja 17:9 
9 Sinä päivänä Vahvan kaupungit on yhtä hyljänneet paikkoja metsä, Ja vuoren huipulle , joka lähti ennen Israelin lasten ja olla pilalla .

Ilmestyskirja 17:5,6
5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi , Babylon Suuri äiti prostituoitujen ja maan kauheuksien .
6 ja Näin naisen juovuksissa pyhimysten verestä ja veren marttyyrien Jeesuksen . Ja kun minä hänet näin olen ihmetellyt suurta hämmästystä .

Mikä iljettäviä ?

Jeremia 07:30
30 tehty lasten Juudan on pahaa minun edessäni , sanoo Herra : he asettavat iljetyksensä talossa nimeni , jotta saastuttaa sitä .

Mikä kauhistus luoda Herran ?

2 Kings 21:5
5 ja hän rakensi alttareita kaikille taivaan sotajoukkoa kahdessa tuomioistuimessa Herran .

Ja palvonta turmiolliset Herra .

Hesekiel 8:13-16
13 Hän sanoi myös minulle , Sinä taas nähdä vielä toinen suuri kauhistuksia he tekevät.
14 Sitten hän toi minut ovelle portin Herran pohjoisessa , ja katso , siellä istui naisia itkemässä varten Tammuz oli .
15 Niin hän sanoi minulle, sinä nähnyt tätä , ihmislapsi ? teitä jälleen nähdä vielä suurempia kauhistuksia kuin nämä .
16 Ja hän vei minut sisäpihalle ja Herran , ja katso , ovi temppelin Herran , välillä kuisti ja alttarin , oli noin viisi ja kaksikymmentä miestä , selkä kohti temppeli , päin itään , ja he palvelivat aurinkoa kohti itää .
 

Neljä Wind


kuva : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Mitkä ovat taivaan tuuliin ?

Ilmestyskirja 7:1,2
1 Ja minä näin neljä enkeliä seisovan neljän kulmalta , että korvaa neljä tuulta maa, Jottei tuuli puhaltaa maa tai meri , eikä yhtään puuta .
2 Ja minä näin toisen enkelin laskeutuvan auringonnousua , joiden sinetti on elävän Jumalan ja hän huusi äänellä niille neljälle enkelille , joka antoi maipahamak maata ja merta ,

Neljän tuulen Ilmestyskirja 7 on neljä ratsastajaa neljä tavaramerkkiä ( Ilm. 6:1-8 )

vastaavat neljää mangangangabayo on neljä vaunut Sakarja 6:1-8

Sakarja 6:1-5
1 Ja vielä minä nostin silmäni ja näin, ja katso, tuli neljä vaunua pois kahden vuoristossa ; ja vuoret olivat vuoria messinkiä .
2 Kun Ensimmäisten vaunujen edessä oli punainen hevoset , ja toinen vaunujen edessä oli mustat hevoset ,
3 Ja kolmas vaunujen edessä oli valkeat hevoset , ja neljänsien vaunujen harmaantunut hevoset .
4 Minä lausuin ja sanoin enkelille , joka puhutteli minua : "Mitä nämä ovat, Herra?
5 Ja enkeli vastasi ja sanoi minulle , Nämä ovat neljä tuulta taivaan, jotka menevät ulos asettumasta Herran edessä kaikki maa .

Analysoimme miten ottelu nämä neljä lentokonetta, 9 / 11 terrori- iskut New Yorkissa.

Kuva : linkki 1   linkki 2

6 vaunujen jossa on mustat hevoset menee edelleen kohti pohjoista , ja valkoinen lähteä perään;ja harmaa kulkivat etelään .
7 Ja vahva astui esiin , ja yritti mennä sinne ja tänne ympäri maata ; ja hän sanoi : "Mene ja edestakaisin koko maa . Niin he kulkivat edestakaisin koko maa .
8 Sitten hän huusi minut ja sanoi minulle , sanoen: Tässä ne tulevat kohti pohjoista nagpatahimik henkeni pohjoiseen .

Kaksi vaunua pois pohjoiseen tai pohjoisessa, se on hyökkäyksen kaksoistorneihin .

Yksi poistua etelään tai etelä- ja hyökkäys Pentagoniin .

Ja yksi nagpumiglas ( mukaan Good News Bible ) ja se oli kaatua Pennsylvaniassa .

Sakto Älä ennuste ?

Aseta ne päivän piirityksen , kuten kerrottu Sakarja 5 , joka erosi kolmeen osaan maata , ja se myös kertoi seitsemän ( tai kuusi) Trumpetti . Vastaavaan ajanjaksoon tapahtuman toteutumisen vision loppuun ilmestys.

Neljä Air ( Puuskaista tuulta Herran )

myrsky Herran neljä ratsastajaa tuulia.

Olkaamme selittää Raamattua .

Jeremiah 25:31,32,33
31 melu oli tulossa maan ääriinVarten Herra on kiista kanssa kansakuntien hän hartaasti kaiken lihan ; noin paha Hän antaa heille miekka , sanoo Herra .
32 Näin sanoo Herra Sebaot : Katso, paha on mennä maasta toiseen , ja suuri tornado on herätettiin äärimmäinen osista maata.
Klo 33 surmansa Herran sinä päivänä on yhdestä maan äärestä toiseen päähän maan: Ne eivät saa olla valittaneet , ei kerätty eikä haudataan ne on sontaa , kun kentällä .

Jeremia 23:19,20
19 Katso , Myrsky Herran , hänen vihansa , lähtivät , jopa tuskallisen tuulenpyörre : kuuluu kannoilla paha .
20 Herran viha ei saa palauttaa , kunnes hän on suoritettu , ja kunnes hän on suorittanut ajatukset hänen sydämensä : viimeisinä päivinä te sen hyvin .

Jesaja 66:15,16
15 Sillä katso , Herra tulee tulessa , ja hänen vaununsa kuin myrskytuuli ; tehdä hänen vihansa raivosta , ja hänen nuhdella liekkejä tulen .
16 Sillä palo on Herra, ja miekallaan, kaikille ihmisille : ja surmanneet Herran on monia .

Jeremiah 4:11,12,13
11 Tuolloin sanottiin tämän kansan ja Jerusalemin kuumaa ilmaa korkean paikoissa erämaassa tytär minun kansani , eikä tuultaa tai puhdistaa mitään :
12 voimakas tuuli niistä tulee minulle : Nyt minä annan langetettu heille .
13 Katso , hän on noussut esiin pilvien ja hänen vaununsa kuin tornado hänen hevosensa ovat nopeammat kuin kotkat. Valitettavasti ! sillä me pilalla .

Jeremia 12:12
12 Hävittäjät ovat tulee kaikkia korkeita paikkoja läpi erämaan : varten miekka Herran syö toisesta päästä maan toiseen päähän maa : ei liha on rauha .

Habakuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid te kansakuntien joukossa ja katsoa sinua ja ihme ihmeellisesti , sillä minä työtä työtä teidän päivää , että et usko vaikka se määrännyt.
6 Sillä katso , minä nostan kaldealaiset , että katkera ja liian kansa , että leveys maa , joten magari asuinpaikkoja , jotka eivät ole heidän .
7 He ovat peloissaan ja pelätty niiden tuomioiden ja ihmisarvonsa siirtyä itse .
8 Sen hevoset ovat nopeammat kuin pantterit, ja enemmän ankara kuin sudet illoin , ja heidän ratsumiehet paina ylpeänä : niin, Sen ratsumiehet tulevat kaukaa , sillä ne pakenevat kotka valmis syömään .

Jeremiah 50:40,41,42,43
40 Aivan kuten Jumala tuhosi Sodoman ja Gomorran ja naapuri sen kaupungit , sanoo Herra , niin ei kukaan asu siellä , vai onko asua tahansa ihmislapsi .
41 Katso , ihmiset käymälästä pohjoista leveyttä; ja suuri maa ja monet kuninkaat on laidoista maa .
42 Heillä keula ja Lance : ne ovat julmia , eikä armoa heidän äänensä on karjunta kuin meri , ja he ratsastaa hevosilla , vahvistetaan joukko kuin miesten sotii sinua vastaan , tytär Babylon.
43 Baabelin kuningas kuuli raportin niistä , ja hänen kätensä vaha heikko : ahdistus tarttui häneen , ja kärsimyksiä nainen travail .

Jeremia 51:1
1 Näin sanoo Herra , Katso, minä herätän vastaan Babylon , ja asukkaita vastaan Lebcamai , tuhoaa tuuli .

Daniel 11:40
40 Ja loppuvuoden on makikipagkaalit hänet kuningas etelässä , ja kuningas pohjoiseen tulee häntä vastaan kuin pyörremyrsky , jossa vaunuja ja ratsumiehiä , ja monet alukset ; ja hän tulee maasta, ja ylivuoto ja läpi .

Joel 2:2,10
2 Pimeitä päiviä ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessäKoska dawn leviäminen vuorilla : suuren kansan ja vahva ; ei koskaan pidä siitäMyöskään ei saa olla yhtään enemmän sen jälkeen , jopa vuosia monien sukupolvien .
10 maa järistys heidän eteensä; taivaat vapisevat : aurinko ja kuu ovat pimenee ja tähdet peruuttaa paistaa :

Sefanja 1:15
15 Tämä päivä on päivä vihan päivä vaivaa ja ahdistusta , päivä doom ja hävittäminen päivä, pimeyden ja surun, pilvinen päivä ja pimeydessä ,

Hesekiel 38:9,15,16
9 Ja sinä nousta , tulette kuin myrsky , sinä olet kuin pilvi maahan , te , ja kaikki sinun bändejä, ja monet kansat ovat sinun kanssasi .
15 Ja sinä tulevat sinun paikka alkaen korkein osista pohjoiseen , sinä ja monet kansat sinua , ne kaikki ratsastaa hevosilla , suuri yritys ja mahtava armeija ;
16 Ja teillä on minun kansani Israelin , koska pilvi maa: on viimeinen päivä , joka vie sinut vastaan maatani, että kansakunnat voivat tietää minulle, kun on pyhitetty sinulle , Goog, heidän silmiensä edessä .

Hesekiel 1:4,5
4 Ja minä näin, ja katso , myrskyinen tuuli tuli pohjoiseen suuri pilvi , jossa tulipalo infolding itse ja kirkkaus ympärillä , ja sen keskellä on hehkuva metalli , ulos tulen keskeltä .
5 Ja keskeltä sen tuli taasen neljän olennon hahmot . Ja tämä oli heidän muotonsa: he olivat muotokuvasta henkilö ;

neljä olentoa , että Hesekiel näki molemmat Johannes näki ilmestys neljä tavaramerkkiä . myrsky tuulet pohjoiseen on neljä ratsastajaa Johannes näki , että jokainen heistä on elävä olento sanoi : "Tule! "

Ilmestyskirja 06:08
8 Ja minä näin, ja katso kalpea hevonen , ja hän joka istui täällä nimellä kuoleman ja helvetin seurasi häntä . Ja he saivat valtaa neljäs osa maata , tappaa miekalla , ja nälänhätä , ja rutto , ja villi maan petojen .

artikkelissa, että " he " tarkoittaa neljä hevosmiestä eikä neljäs ratsastaja vain .

Hesekiel 14:21
21 Sillä näin sanoo Herra Jumala , kuinka paljon enemmän , kun lähetän minun neljä kipeä tuomiot Jerusalem , miekka ja nälänhätä , ja pedot , ja ruton , katkaista ihmiset ja eläimet ?

Mukaan Sakarja 5 lähettää miekan , nälänhädän , ruton ja villieläinten Herran päivä piirityksen ja neljä hevosmiestä .
Ja kun piirityksen tapahtui , että kaikki, kun kaikki on kaikki sanoneet todella , se on kirjoitettu .

Luke 21:22
22 Sillä nämä ovat päivän koston että täyttää kaikki nämä asiat on kirjoitettu .

Kirja on merkitty

Kirja on brändi on Danielin kirjan .

Daniel 12:4,9
4 Mutta sinä, Daniel , hiljaa sanat ja sinetöi kirja loppuun asti : monet on juosta edestakaisin , ja tieto on lisääntynyt .
9 Ja hän sanoi : "Mene tietäsi , Daniel : ilmaisu on suljettuna ja sinetöity asti aikaa lopettaa .

Nyt sisältö Danielin kirjan on noin hävityksen kauhistuksen . Daniel 9:27 , 11:31 , 12:11 ja toiset Jumalan vihollinen ja noin Messiaan tulon .

Nyt teoksen sisällön kanssa tuotemerkin Ilmestyskirja kertoo hävityksen kauhistuksen . Tämän vuoksi aurinko , kuu ja tähdet pimentynyt .

Jotkut asiat kunnolla Daniel ja Ilmestyskirja




Nähdä lipun maamme Filippiinit , tunnus profetiat Danielin ja Ilmestyskirjan .

Daniel 7:7,20,24
7 Tämän jälkeen minä näin yöllä visioita, ja katso, neljäs eläin, Terrible ja voimakas , ja erittäin vahva , ja se oli suuri rautaiset hampaat : se söi ja palat , ja hänen jalkansa niyuyurakan jäännös ja monipuolinen kaikkien petojen ennen häntä , ja sillä oli kymmenen sarvea .
20 Ja noin kymmenen sarvea jotka olivat hänen päänsä ja yksi keväällä ja jota ennen laski kolme jopa , että Horn , joka oli silmät ja suu joka nagasasalita hienoa , että näyttää oli enemmän peliä kuin hänen kumppaninsa .
24 Ja ne kymmenen sarvea pois tästä valtakunnasta ovat kymmenen kuningasta syntyy : ja toinen syntyy , kun niitä ; ja hän on monipuolinen alusta alkaen, ja Hän on esittänyt kolme kuningasta.

Ilmestys 17:8-14
8 peto näit, oli , ja mennyt läheltä ja syvä , ja johtaa tuhoon . Ja ne, jotka asuvat maan päällä manggigilalas joiden nimiä ei ole kirjoitettu kirja elämän perusta maailmassa , kun he näkivät pedon , kuinka hän oli ja ei , ja tule .
9 Tässä mielessä viisaus. seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta , jolla nainen istuu ;
10 Ja he ovat Seven Kings : viisi kaatunut, yksi täällä , toinen ei ole vielä tullut , ja kun hän tulee kestää hetken .
11 Ja peto , joka oli , ja ei ole Hän on myös kahdeksas ja hän oli seitsemän ja hän kohti tuhoa.
12 Ja ne kymmenen sarvea näit ovat kymmenen kuningasta , jotka eivät nauttia valtakuntaan , mutta he saavat vallan lausua , että yksi tunti pedon kanssa.
13 Nämä ovat yhtä mieltä, ja antavat voimansa ja valtansa pedolle.
14 Ne torjunta Karitsan, Ja he dadaigin Karitsa , sillä hän on herrojen Herra ja kuninkaiden Kuningas ja hänen seuralaisensa , jotka kutsuttiin ja eliitin ja uskollinen myös voittaa .

kolmio lippu symboloi Filippiineillä 10 (kymmenen ) Daniel 7:20 ja Ilm. 17:12 . Ja kolme putosi ( Daniel 7:20 ) on kolmen tähden isinisimbulo. Kolme hukkui ja syntyminen neljäs ( Daniel 7:07 ) . Neljäs peto ( Daniel 7:07 ) on sinisimbulo päivä . Kahdeksan säteet on symboli kahdeksan kuninkaat ( Ilm. 17:11) , jossa eläin kahdeksas yksi seitsemästä .

Kuva : http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Ne Dirigmain Lamb ( Ilm. 17:14 ) , koska sanonta Danielin kirjan .

Daniel 7:9-14 jättää teitä , Jumalan valtakunta tuli aikana neljäs eläin . Ja se on myös aika antaa Messias voima ja kunnia ja valtakunta .

Daniel 7:9-14
9 Minä katselin kunnes valtaistuimella oli sijoitettu ja yksi vanhimmista istua auringossa ja hänen vaatteensa valkoinen kuin lumi ja hänen päänsä hiukset kuin puhdas villa : hänen valtaistuimelle oli liekkejä tulipalon .
10 kovaa tulta ja tuli ulos jo ennen häntä : tuhat tuhatta palveli häntä , ja makasampung tuhat kertaa kymmenentuhatta seisoi hänen edessänsä : päätellen on asetettu , ja kirjat avattiin .
11 Katsoin tuolloin , koska ääni suuri sanat, jotka sarvi , minä katsoin ylös eläin kuoli ja hänen ruumiinsa tuhoutui ja se annettiin sunigin tulipalo .
12 Ja kuten muun eläinten, niiden teho on otettu pois : vielä elämänsä oli jatkettava kausi ja aika .
13 Minä näin yöllä visioita, ja katso , siellä mukana taivaan pilvien toinen kuin ihmislapsi , ja hän tuli antiikin päivien ja he toivat hänet lähelle eteensä .
14 Ja antoi hänelle vallan ja kunnian ja valtakunnan kaikkien kansojen, kansakuntien ja kielten pitäisi palvella häntä: Hänen valta on ikuinen valta , joka ei katoa ja hänen valtakuntansa ei ole hävitetty .

Totesi , että neljäs peto on myös bulugang vuohta Daniel 8:08

Daniel 08:08
8 Ja pukki suurennettuna itse ylenpalttisesti, ja kun hän oli vahva , suuri sarvi katkesi ja tilalle on tullut neljä huomattavaa sarvet kohti neljä tuulta taivaan .

Todisteiden luemme jakeesta 25 Daniel 8 .

25 Ja hänen tiellään hän palulusugin petos hänen kädessään , ja hän on suurentaa itsensä hänen sydämensä , ja niiden turvallisuus on hän tuhoaa monia : Hän on myös vastusta prinssi ruhtinaiden, Mutta hän on rikki ilman käsin .

Näkyy täällä että prinssi taistelu hän tarkoittaa, että että prinssi ruhtinaita tai tulla .

Jos siis kuningas on myös huono kuningas sanoi Daniel 11:21 .

Daniel 11:21
21 Ja hänen sijaansa nousemaan halveksittava henkilö , he eivät olleet kunnian valtakunnan , mutta hän tulee ajoissa turvallisuuden ja saa valtakunnan flatteries .

22 Ja he käyvät läpi paljon , että ne ylivuodon ennen häntä , ja laskee , kyllä , kuin ruhtinas liiton .

Edelleen käsittelyssä ja Daniel 12:01 tiedämme , että tänä kuninkaan saapumisaika Miguel.

Daniel 12:01
1 Ja tuolloin on Michael seisomaan suuriruhtinaan joka seistä hyvä lasten kansas : ja siellä on aika ongelmia kuin koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka , ja tuolloin kansasi on toimitettava , jokainen, joka on kirjoittanut kirjan .

Tämä kuningas ( Daniel 11:21) oli neljäs kuningas tulemisen arkkienkeli .

Daniel 11:1,2
1 Ja minulle ensimmäinen vuosi Darius Medes seisoin vahvistaa ja vahvistaa häntä .
2 Ja nyt minä näytän sinulle totuuden . Täällä stand up vielä kolme kuningasta Persiassa ; ja neljäs on paljon rikkaampi kuin ne kaikkiJa kun hän oli vahva läpi hänen rikkautensa , hän kikilusin kaikki kuningaskuntaa vastaan Kreikka .

Ja muut liittyy unelma on patsas kuningas .

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 Ja toinen vuosi hallituskauden Nebukadnessar Nebukadnessarin unta unia , ja hänen mielensä oli levoton , ja hänen nukkua meni .

31 Sinä , kuningas , näki , ja katso: suuri kuva . Tämä kuva , joka oli mahtava , ja joiden kirkkaus on erinomainen , oli ennen sinua , ja ulkonäkö oli kauhea .
Noin 32 kuvaa , hänen päänsä oli puhdasta kultaa, hänen rintansa ja käsivartensa hopeaa , hänen vatsa ja hänen reidet messinkiä,
33 Hänen jalat rautaa , jalat osaksi rautaa ja osaksi savea .
34 Näytät siellä natibag kivi ilman käsiä , joka löi kuva , kun hänen jalkansa , jotka olivat rautaa ja savea , ja hän murtui.
35 Sitten rauta , savi , messinki , hopea ja kulta rikki palat yhteen , ja tuli kuin akanat on kesän puinti , ja tuuli ettei paikka löytyy niitä , ja kivi , joka löi kuva tuli suuri vuori , ja täytti koko maan .

40 Ja neljäs valtakunta on vahva kuin rauta, Koska rauta ja nakadudurog subdueth kaiken : sekä rauta- että ehkä ne kaikki on ja madidikdik .

Klo 44 Päivinä nämä kuninkaat on taivaan Jumala pystyttää valtakunnan, että ei saa koskaan, tai voimalla se jäi toiseen ihmisiä , mutta kappaleina ja kuluttaa kaikki nämä valtakunnat , ja se lalagi ikuisesti .

Th neljä olentoa ja Daniel on peto Ilmestyskirjan 13 .

Daniel 7:25
25 Ja Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan , ja uuvuttaa pyhien Korkeimman ja Hän on sitä mieltä, vaihtaa kertaa ja laki, ja ne annetaan hänen käteensä kunnes aikoina ja puoli kertaa.

Ilmestyskirja 13:5,6
5 Ja antoi hänelle suu puhua suuria sanoja ja herjauksia ; ja antoi hänelle valtuudet jatkaa neljäkymmentä kaksi kuukautta.
6 Hän avasi suunsa herjaukseen Jumalaa vastaanTo pusungin hänen nimensä ja hänen majaansa , joten asukkaat taivaan .

aikoina ja puoli kertaa Daniel 7:25 on sama neljä ja kaksi kuukautta. Vastaavat kolme ja puoli vuotta . Toinen peto Ilmestyskirjan on toimittanut kuvia ensimmäinen hengenvetoon eläimillä . Kuka hän on?

Ilmestyskirja 13:14,15
14 Ja hän petti maan asukkaat merkkeihin hän sai tehdä silmissä peto ; kertoi maan asukkaille , että heidän pitäisi ottaa kuvan eläimen on haava miekka ja asui .
15 Ja hän antoi henkäys antaa kuvia eläimistä, kuvan eläinten voisi puhua ja aiheuttaa kaikki , jotka kieltäytyivät palvoa pedon kuvaa .

Kun otat visio siitä, vuohi ja neljäs kuningas ?

Daniel 8:19 ( vuohi )
19 Ja hän sanoi: "Katso , minä näytän sinulle, mitä tapahtuu viimeisen jakson närkästyksen ; Noin aikajanan loppuun.


Daniel 11:31,40 ( neljäs kuningas )
31 Ja ryhmä seisoo hänen puoleltaan , ja ne on epäpyhää pyhäkkö , jopa seinät ja poistaa jatkuva palanut tarjoaa, ja ne paikka kauhistus , joka panee .40 Ja loppuvuoden on makikipagkaalit hänet kuningas etelässä , ja kuningas pohjoiseen tulee häntä vastaan kuin pyörremyrsky , jossa vaunuja ja ratsumiehiä , ja monet alukset , ja hän myönsi maa - ja ylivuoto -ja myöhemmin .

Mukaan käsitystämme , Danielin kirjan hävityksen kauhistuksen aikana neljäs kuningas tulee tapahtumaan loppuun . Milloin kausi päättyy?

Sefanja 1:14,15,16
14 suuri Herran päivä on lähellä, Uusi hieno ja kiire , vaikka ääni Herran päivä: mahtava mies huutaa siellä katkerasti .
15 päivä on päivä vihan päivä vaivaa ja ahdistusta, päivä doom ja hävittäminen, päivä , pimeyden ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessä ,
16 päivää ja pasunan ja vastaan väkevöidyn kaupungeissa , ja vastaan korkea muuri.

Joten saapumista Miguel ahdistuksen aika aikana otteluiden lopussa ja se sanoo ( Sefanja 1:14) on Herran päivä . Olemme jälleen lukea Daniel 12:01

Daniel 12:01
1 Ja tuolloin Michael seisoo, suuri ruhtinas , joka edustaa hyvää lasten kansasi : ja siellä on aika vaikea , kuten ei koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka , ja tuolloin kansasi on toimitettava , joka joka on kirjoitettu .

" aika "viittaa aikaan neljäs kuningas ( tai voi olla neljä ) aikana loppuun .

Kun aika tuskaa ( Sefanja 1:15) mukaan Jeesuksen ?

Lacas 21:22,23
22 Jos Nämä ovat päivän koston että täytti kaikki asiat kirjallisen.
23 Voi nagdadalangtao , ja on näinä päivinä ! varten Tulee suuri hätä maan päälläJa viha tässä maassa .

peto oli kadotuksen tai kieroutunut .

2. Tess 2:2,3,4,8,9
2 Jotta voit helposti siirtää mielesi , eikä vielä olla huolestunut , eikä alkoholilla, eikä sana , eikä kirjettä meiltä sanomalla, että päivä Kristuksen ;
3 Älköön kukaan pettäkö teitä millään tavalla : varten ei tule , paitsi siellä tapahtuu uskosta luopuminen ja paljasti paholainen , kadotuksen ,
4 Se kestää ja sitä vastaan kaikki, mitä kutsutaan Jumalaksi tai palvotaan , niin että hän istuu temppelissä Jumalan , että hän julistaa itsensä Jumalan .
8 Ja sitten on , että Wicked paljastetaan , että Herra tappaa tuulahduksen suunsa , ja kirkkaus hänen tulevan tuhoaa ;
9 Hän , jonka tulee on sen jälkeen työ saatanan kaikella voimalla ja merkit ja ihmeillä ,

02:14 1Timoteo
14 Ja Aadam ei ollut petetty, vaan nainen petti oli synti ;

Niinpä me, että nainen on numero 666 , koska hän ( nainen ) on rikkonut Jumalaa vastaan ja ei ihminen.

Daniel 9 puheet 490 vuotta . Se merkitsee saapumista voidellun prinssi . Myös sanoa täällä noin kolme ja puoli vuotta ( 42 kuukautta tai viikkoa sangglinggo ja puolet viikolla)

Daniel 9:24,25,26,27
24 Seitsemänkymmentä viikkoa on määritetty sinun kansasi ja kun sinun pyhä kaupunki , lopettaa rikkomuksensa ja lopettamaan rikkomuksen ja sovittaakseen rikoksensa tuoda ikuisen vanhurskauden ja sinetöi visio ja ennustus , ja voidella kaikkein pyhin .
25 Näin ollen tuo ja huomata , päästöt käsky palauttaa ja rakentaa Jerusalemista voideltu ruhtinas , on seitsemän viikkoa ja kuusikymmentäkaksi viikko : se on rakennettu uudelleen , kadut ja seinät , jopa vaikeina aikoina .
26Ja jälkeen kuusikymmentäkaksi viikko , katkaise päällystetty , ja ei ole mitäänJa tuhota kaupungin ja pyhäkön kansan prinssi tulla loppua sen , että tulva , ja loppuun asti on sota , Desolations määritetään .
27 Ja perustaa liittonsa monia viikon : ja puoli viikolla hän on syytä lopettaa uhrauksia ja uhrata, ja siipi kauhistuksia on tullut yksi tuhottu , ja loppuun asti , ja pagkapasiya on valunut vihamielisyys tuhottu .


Death of 1 / 3 of Humanity

Miten tappoi 1 / 3 ihmiskunnasta kertoi Ilmestyskirjassa 9:15 ?

Ilmestyskirja 09:15
15 Ja ne neljä enkeliä ungirded , joka on asennettu aika ja päivä ja kuukausi ja vuosi tappaa kolmannen osan ihmisistä .

tunteina ja päivinä ja kuukausina ja vuosina , sanoi, että se oli 11.9.2001 New Yorkin tragedia .

1 / 3 ihmisiä kuoli tai menetti toivoa saada tietää totuus Jumalan tehty 9 / 11 .

He eivät löydä sitä täyttäminen Herra Jeesus sanoi Matteus 24:2

Matthew 24:2
2 Mutta hän vastasi ja sanoi heille Ettekö näe kaikkia näitä asioita ? totisesti minä sanon teille , ei ei saa jättää tässä kiveä kiven päälle kivi , ei heittänyt .

Litiral oikeastaan enemmän kuollut 9 / 11 , mutta paljon enemmän kuoli tuntemaan totuuden , ja tämä on enemmän sääli . Liitettävä roomalaiskatolisen kirkon kuoli ja muut kristilliset lahkot päälle tuntemaan totuuden .

Vuodesta 1999 väestömäärä on 6 miljardia maailmassa ( lähde : YK: Väestö Division) ja kristityt ovat numeroitu 2,1 miljardia ( lähde : Encyclopædia Britannica ) Tämä tieto on peräisin Time ( For Kids ) Almanac 2008 . Jopa kolmasosa väestöstä maailmassa on kristittyjä .


Ympyräkaavio



Kuva : USA Center for World Mission
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 ihmiskunnan on kuvattu Ilmestyskirjassa kuin tähdet .

Ilmestyskirja 12:04
4 ja Hänen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan tähdet taivaassa ja maan ipinaghagisJa lohikäärme seisoi nainen synnyttää , syödäkseen lapsen hänen syntymästään .

Ja tähti on myös tähti Danielin kirjan .

Daniel 8:10
10 ja lisääntyi voimakkaasti , jopa taivaan sotajoukkoa , ja jotkut vastaanottavan ja tähdet masentunut maahan, ja leimataan heidät.

Ja 1 / 3 ihmiskuntaa puhdistaa sitä .

Sakarja 13:8,9
8 tapahtui , että koko maassa , sanoo Herra , kaksi osaa leikattiin pois ja kuolevat , mutta kolmas jäi .
9 ja Tuon kolmas osa palo, Ja tarkentaa niitä , niinkuin hopea sulatetaan , ja yritän niitä kulta . Ne huutavat avuksi minun nimeäni , ja minä kuulen heitä : minä sanon , minun kansani , ja he sanovat , Herra , minun Jumalani .

Mutta jotkut saattavat ajatella, että yksi jae 8 sanoo 2 / 3 tappaja ehkäisystä Apocalipisis 09:15 kolmasosaa tappaja . Koska se ei ole ristiriidassa vain symboli siitä. Sakarja 13:8 osoittaa, että leikkaus tai kuole ei sisälly palo puhdistaa . Ilmestyskirjan 9:15 , he ovat ennustuksen ja tiesi totuuden päivä piispantarkastus , päivä .

Luke 19:44
44 Ja ilulugso maahan , ja teidän lapset sinua ja sinua he eivät jätä kiveä kiven päälle kiven , koska sinä et ole tiedossa ajankohtana sinun piispantarkastus .

Hesekiel 5:2,12
2 kolmas osa sinun pitää polttaa tulessa keskellä kaupunkia , kun päivän piirityksen täyttyvätJa ottaa kolmannen osan , ja lyö miekalla ympärillä , ja kolmas osa sinä hajontaa tuuli , ja tulen ulos miekan heidän jälkeensä .
12 kolmas osa on kuolee kulkutauti, Ja nälänhätä on ne kulutetaan joukosta teitä , ja Kolmannessa osassa kaatuvat miekkaan ympärillesi, ja Kolmannessa osassa minä hajotan kaikkiin suuntiin, ja vedä miekka jälkeen .

Tietyn ajan , kun päivän piirityksen täyttyvät

Mitä Jeesus sanoi jotakin ?

Luke 21:20-22
Mutta 20 kun näki armeijoiden JerusalemSitten tiedämme, että hänen tuhoaminen oli lähellä .
21 Silloin ne Juudean paeta vuorille ja kaupungin alueella tuli esiin , ja alalla pitäisi päästää kaupunkiin .
22 Koska nämä ovat päivän kosto, Se täyttää kaikki nämä asiat on kirjoitettu .

Mikä on profetia Ilmestyskirjan noin mies kuolee miekalla , nälänhätä ja rutto ?

Ilmestyskirja 6:7,8
7 Ja kun hän avasi neljännen sinetin , kuulin neljännen elävän olennon sanovan : "Tule .
8 Ja minä näin, ja katso kalpea hevonen , ja hän joka istui täällä nimellä kuoleman ja helvetin seurasi häntä . Ja he saivat valtaa neljäs osa maata , tappaa miekalla , ja nälänhätä , ja rutto , ja villi maan petojen.

Jatkamme lukea vasta noin 6 merkkejä .

Ilmestyskirja 6:9,10
9 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, surmatut Jumalan sanan , ja todistuksen kanssa :
10 Ja he huusivat suurella äänellä, Kuinka kauan , Herra pyhä ja totta , ei tuomari ja rankaiset veremme niille , jotka asuvat maan päällä ?

kosto veri pyhien vuoksi kuulu miekka , nälänhätä , rutto ja luonnonvaraiset eläimet 5 tuotemerkit. veri marttyyrien löytyi Babylon .

Ilmestyskirja 18:24
24 Ja hän löysi verta profeettojen ja pyhimysten , ja kaikki kaatui maahan .

Ja se on myös kostaa heidän inhottava epäjumalia .

Ilmestyskirja 9:20,21
20 ja Loput ihmiset , ei tapettu näillä vitsaukset , eivät tehneet parannusta töitä kätensä , että palvonta demonit , ja epäjumalia kultaa ja hopeaa ja pronssi , sekä kivi - ja puu , joka ei katso , eikä kuule , eivätkä kävele koskaan.
21 Ja he eivät ole parannuksen niiden murhista , eikä niiden noituuttaan , eikä niiden haureudesta , eikä niiden varkauksiin.

Samson ja 9 / 11 tragedia

Tuomarit 16:25-31
25 Ja tapahtui ilahduttaa heidän sydämensä , he sanoivat : "Kutsukaa Samson , että hän voi tehdä meille urheilua . Ja kehotti Simson vankilasta , ja hän pilkkasi heitä . Ja he asettivat hänet pylväiden väliin :
26 Ja Simson sanoi poika , joka piti häntä kädestä , Ipahipo minulle pilareita talo , että minä mangahiligan .
27 Talo oli täynnä miehiä ja naisia , ja kaikki filistealaisten ruhtinaat olivat siellä , ja katon kolme tuhatta miestä ja naista, katsella pelatessa kanssa Samson .
28 Ja Simson huusi Herran , ja sanoi , Herra Jumala , rukoilen muistat minua , ja minä rukoilen teitä vahvistaa minun , vain tämän kerran , Jumala , että minä maiganti aikaan filistealaiset minun kaksi silmää .

29 Ja Simson pitää kaksi keskimmäistä pilaria , joihin talo lepäsi , ja nojautui niitä , yksi hänen oikealla puolellaan , ja toinen hänen vasemmalle .
30 Ja Simson sanoi , Haluan kuolla filistealaiset , ja hän kumarsi kaikin voimin , ja talo lankesi herroja , ja kaikki ihmiset , jotka olivat siinä . Joten kuolleet, jotka hän surmasi hänen kuolemansa oli enemmän kuin hän löi hänen elämänsä .
31 Silloin hänen veljensä menivät alas ja kaikki talossa isänsä ja vei hänet ja vei hänet ylös , ja hautasivat hänet välillä Sorea ja Estaol hauta Manoah isänsä . Ja hän oli tuomarina Israelissa kaksikymmentä vuotta.

Kuva :
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Casualties
Pääartikkeli : uhrit syyskuun 11. päivän iskujen
Kuolleet ( lukuun ottamatta kaapparien )
New York City World Trade Center 2605
[28] [29] [30] [31]

American 11 87 [ 32 ]
United 175 60 [ 33 ]
Pentagon Arlington 125 [ 34 ]
American 77 59 [ 35 ]
Shanksville United 93 40 [ 36 ]
Yhteensä 2976
Oli yhteensä 2995 kuolemia, Sisältää 19 kaappaajat ja 2976 uhreja . uhrit jaettiin seuraavasti : 246 on neljä konetta ( joista ei ollut perhe ) , 2605 New Yorkissa tornien ja paikan päällä , ja 125 on Pentagon . [ 37 ] [ 38 ] Kaikki kuolemista hyökkäykset siviilejä lukuun ottamatta 55 sotilashenkilöstön kuoli Pentagon . [ 39 ]

Tämä on tästä tietoa :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Jos siis ennusti romahduksen kaksoistorniin Tuomarien kirja . Näemme samankaltaisuus uhrien

Samson :
Tuomarit 16:27
27 Talo oli täynnä miehiä ja naisia , ja kaikki filistealaisten ruhtinaat olivat siellä , ja katto on kolme tuhatta miestä ja naista , katsella pelatessa kanssa Samson .

On 9 / 11 :
Oli yhteensä 2995 kuolemia ,

Lähes sama , sama kosto .

Hesekiel 20:47
47 Ja sanovat metsän etelä Kuulkaa Herran sana : Näin sanoo Herra Jumala "Katso , minä sytytän tulen sinua , ja syö kaikki vihreä puu sinussa , ja joka kuiva puu : The Flaming liekki ei sammu , ja kaikki kasvot etelästä pohjoiseen on polttaa liekit .

Klo 08:46 , American Airlinesin lento 11 oli iskeytyessä World Trade Centerin pohjoisen tornin , jonka jälkeen United Airlinesin lento 175 , joka iski Etelä- tornia klo 09:03

Etelä- torni (2 WTC ) laski noin 09:59 , kun palaneet 56 minuuttia palon aiheuttamat vaikutukset United Airlinesin lento 175 . [ 22 ] Pohjois torni (1 WTC ) kaatui 10:28 , jälkipolttoyksiköitä noin 102 minuuttia.

Kuva :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Keskiviikko, 23 joulukuu 2009


Johdanto ...


Genesis 1:1-3
1 alku Jumala loi taivaan ja maan .
2 Ja maa oli autio ja tyhjä , ja pimeys peitti syvyydet , ja Jumalan Henki leijuu vetten .
3 Ja Jumala sanoi Tulkoon valkeus, ja valkeus tuli .

Selvästi kertoi ensimmäisessä kohdassa Genesis 1 että " alussa " loi Jumala taivaan ja maan .

John 1:1-5
1 Alussa oli sana, ja Sana oli Jumalan, Ja Sana oli Jumala .
2 Lisäksi alussa Jumalan tykönä.
3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan , ja mitään, mikä ei ollut mahdollista ilman häntä.
4 Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus .
5 Ja valkeus loistaa pimeydessä , ja pimeys ei .

Nyt on selvää täällä John 1:1-5 Sana oli Jumala tai Jumala alussa . Alussa , kun Jumala loi taivaan ja maan .

Luemme Englanti .

John 01:02

New International Version ( © 1984)
Hän oli Jumalan kanssa takaisin .

New Living Translation ( © 2007)
Hän oli ja meni takaisin Jumalan kanssa .

New American Standard Bible ( © 1995)
Hän oli ja meni takaisin Jumalan kanssa .

International Standard -versio ( © 2008)
Hän oli ja meni takaisin Jumalan kanssa .

Jumalan sana ® Translation ( © 1995)
Hän oli ihmiskunnan Jumalan kanssa takaisin .

King James Bible
Sama oli ja meni takaisin Jumalan kanssa .


Kirkas kun "hän" viittaa henkilöön .

Kerro meille mitä muut Johannes sanoi Jeesuksesta .

1 Joh. 1:1,2
1 Ne alusta, joista kuulimme , jotka omin silmin nähneet , jota olemme etsineet , ja kätemme ovat hoitaneet , jotka koskevat elämän Sanasta ;
2 ( Life näkyi , ja olemme nähneet , ja todistamme , ja julistaa teille elämän , iankaikkisen elämän , isän ja ilmeni meille ) ;

1 John 2:13,14,24
13 Minä kirjoitan teille , isät , sillä te tiedätte että alusta alkaen hän. Minä kirjoitan teille , nuorukaiset , sillä te olette voittaneet pahan . Olen kirjoittanut , pienet lapset , koska tiedät Isä .
14 Olen kirjoittanut teille , isät , sillä te tiedätte alusta alkaen , että hän.
24 Mitä te , voit asua omassa alusta kuulleet . Jos haluat asua alusta alkaen, että olette kuulleet , tekin on pysy Poika ja Isä .

Kristus on " hän " alussa . Ja mukaan Genesis , Alussa loi Jumala on taivaassa ja maan päällä .

Luemme muut versio 1 Joh. 2:13

New International Version ( © 1984)
Kirjoitan teille , isät , sillä Oletko tunnettu musta joka on meni takaisin. Kirjoitan teille , nuoret miehet , koska te olette voittaneet pahan . Kirjoitan teille , rakkaat lapset , koska olette tunteneet Isän .

New Living Translation ( © 2007)
Kirjoitan teille, jotka ovat kypsiä uskossa , koska tiedätte Kristus , joka oli meni takaisin. Olen kirjallisesti olet vielä nuori uskossa , koska olet voittanut Super taisteluun pahan .

New American Standard Bible ( © 1995)
Kirjoitan teille , isät , sillä tiedät musta joka on meni takaisin. Kirjoitan teille , nuoret miehet , koska te olette voittaneet pahan . Olen kirjoittanut teille , lapsille , koska tiedät Isä .

International Standard -versio ( © 2008)
Kirjoitan teille , isät , sillä Olet tuntenut yhden joka on ollut meni takaisin. Kirjoitan teille , nuoret , koska te olette voittaneet pahan .

Jumalan sana ® Translation ( © 1995)
Kirjoitan teille , isät , sillä Kristus tiedät joka on ollut meni takaisin. Kirjoitan teille , nuoret , koska olet voittanut voiton pahasta.

King James Bible
Minä kirjoitan teille , isät , sillä Oletteko tunnettu musta joka on peräisin palasivat. Minä kirjoitan teille , nuorukaiset , sillä te olette voittaneet pahan . Minä kirjoitan teille , lapsukaiset , sillä te olette tunnettu isä .


1 Joh. 2:14
New International Version ( © 1984)
Kirjoitan teille , isät , koska olette tunteneet musta joka on meni takaisin. Kirjoitan teille , nuoret miehet , koska olet vahva , ja Jumalan sana asuu teitä , ja Oletko voittaa pahan .

New Living Translation ( © 2007)
Olen kirjoittanut teille, jotka ovat Jumalan lapsia, koska tiedät Isä . Olen kirjoittanut teille, jotka kypsyvät uskossa koska tiedät Kristus , joka oli meni takaisin. Olen kirjoittanut teille, jotka ovat nuoria uskossa , koska olet vahva . Asuu Jumalan sana sydämessänne , ja olet voittanut Super taisteluun pahan .

New American Standard Bible ( © 1995)
Olen kirjoittanut teille , isät , sillä te tiedätte Musta joka on meni takaisin. Olen kirjoittanut teille , nuorukaiset , koska olet vahva , ja Jumalan sana pysyy teissä , ja Oletko voittaa pahan .

International Standard -versio ( © 2008)
Olen kirjoittanut teille , lapsukaiset , koska olette tunteneet Isän . Olen kirjoittanut teille , isät , koska olette tunteneet yksi joka on ollut meni takaisin. Olen kirjoittanut teille , nuoret , koska olet vahva ja koska Jumalan sana pysyy teissä , ja Oletko voittaa pahan .

Jumalan sana ® Translation ( © 1995)
Olen kirjoittanut teille , lapsille , koska tiedät Isä . Olen kirjoittanut teille , isät , sillä te tiedätte Kristus , joka on ollut meni takaisin. Olen kirjoittanut teille , nuoret , koska olet vahva ja Jumalan sana Asuu sinua . Oletko voittanut voiton pahasta.

King James Bible
Olen kirjoittanut teille , isät , sillä te olette tiedossa musta että on meni takaisin. Olen kirjoittanut teille , nuorukaiset , sillä te olette vahvoja , ja Jumalan sana abideth teissä , ja te olette voittaneet pahan .

Niin selkeät, että Kristus on läsnä Alussa Jumala loi taivaan ja maan .

Micah 05:02
2 Mutta sinä , Bet- Lehem Ephrata , vähän kompromissiin tuhansia Juudan sinulta näyttää minulle yksi hallitsija Israelissa , jonka touhut edelleen ovat peräisin vanhoista , iankaikkisesta.

Aina kun aihe loputon ?

Sananlaskut 8:23,24
23 Olin asetettu ajoista ei ole alkua , ennen kuin maa.
24 Toin esiin mitään syvä , kun ei ollut suihkulähteet runsaus vedellä .

aikaa koko ikuisuuden ilman alkua .

Uusi taivas ja uusi maa


21:1-4,10 lausunto
1 Ja minä näin uusi taivas ja uusi maa, sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa olivat jääneet taakse , ja meri on mennyt .
2 Ja minä näin pyhän kaupungin , uuden Jerusalemin , tulevan alas taivaasta Jumalan, valmistettuna niinkuin morsian nagagayakang oikeastaan hänen vaimonsa .
3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta , sanoen: katso , Jumalan temppeli on miesten kanssa, Ja hän on asuva heidän keskellänsä , ja he ovat hänen kansansa , ja Jumala itse on heidän kanssaan, heidän Jumalansa
4 ja Hän on pyyhkivä kaikki kyyneleet heidän silmistään, ja ei saa kuolemaa , ei saa enää surua eikä suru , eikä enää kipua entinen on mennyt .
10 Ja Hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle, ja näytti pyhä kaupunki Jerusalem, tulevan alas taivaasta Jumalan tyköä,

Aiheena vuoren John ( V10 ) on paikka pyhä kaupunki . pyhä kaupunki Jerusalem .

Hesekiel 40:2
2 Kun Jumalan näkyjä hän vei minut Israelin maahan , ja Laitoin hyvin korkealle vuorelle , jossa sillä kaupunki etelässä.

Jos ihmiset etelässä , siis korkein vuori pohjoisessa . Mikä vuori pohjoisessa ?


Ps. 48:2
2 Kaunis korkeutta , ilon koko maan vuori Siionin suuntaan pohjoiseen kaupungin suuri kuningas .
Gal 4:26
Mutta 26 Jerusalem edellä on ilmainen, joka on meidän äiti .

Hepr 12:22
Mutta 22 tuli vuori Siionin ja kansan elävän Jumalan , taivaallisen Jerusalemin , ja lukemattomia isäntä enkelien

Hepr 11:16
16 Mutta nyt he pyrkivät parempaan , vaikka taivas, joten ne eivät häpeä Jumala kutsui heidän Jumalansa , sillä hän oli antanut heille kaupungin .

Kerro meille litiral , materiaali , fyysinen ( lihassa ja paholainen ) uusi Jerusalem .

Ensinnäkin muukalaisia palata koteihinsa . Ei ihmiset menevät takaisin sa muukalaisia . Jos joku ajatteli , että ihmiset tulevat , hän kääntää aivot .

Ei todistaja Jeesuksen neljä evankeliumia ( Matteus , Markus, Luukas ja Johannes ), että taivas on tulossa . Opetus hänet rukouksen opetuslapsilleen hän sanoi : Toukokuuta Tulkoon sinun valtakuntasi . Tapahtukoon sinun tahtosi , kuinka taivaassa , niin myös maan päällä. Matthew 6:10

Ei profeetat myös todiste siitä, että taivas on tulossa . Sanoa , että profeetta on Siionin vuorella Jumalan valtakuntaa . John toi korkealla vuoristossa ( Ilm. 21:10 ) on Jerusalemin kaupunki itse . Jerusalem oli ja on nyt ja ikuisesti . Niinpä luemme profeettoja sanoi Siionin vuorella .

Jesaja 66:20,22
20 ja ne on saatettava kaikki teidän veljenne kaikista kansakunnista Herran, Mikä kun hevosia ja vaunuja ja pentuetta , ja kun muulit ja kun nopea petoja, minun pyhällä vuorella Jerusalemissa, sanoo Herra , niin tuo Israelin lapset heidän tarjontaansa puhtaan aluksen Herran .
22 Sillä niinkuin uusi taivas ja uusi maa , jotka minä jää ennen minua, sanoo Herra , niin on sinun siemenet ja nimesi .

Jesaja 65:9,17,18,19
9 ja Tuon esiin siemen pois Jaakobin ja Juudan perijä minun vuoret , ja perivät minun valintani, ja minun palvelijani asua.
17 Sillä katso , Luon uusia taivaita ja uutta maata, ja vanhoja asioita ei muisteta , eikä tule mieleen.
18 Mutta olkaa iloisia ja iloita ikuisesti jossa luon : sillä katso, Luon Jerusalem riemu, ja hänen kansansa iloa .
19 Ja minä iloitsen Jerusalemissa , ja iloa ihmisille : ääni itkevän saa enää kuulla hänenTai ääni huutaa .

Mikään sanoi täällä, että Jerusalem tulee taivaasta . Jumala sanoo, hän luo uuden taivaan ja uuden maan 17 kohdassa . Mutta kohta 18 on määritelty Jumala että hänen luo Jerusalemiin iloiten .

Olemme lukeneet kirjoituksista Paul .

2 Kor 5:16,17
16 Sentähden tästedes tiedämme kukaan jälkeen liha : vaikka olemme tunteneet Kristuksen jälkeen lihassa, mutta nyt me tiedämme hänet niin .
17 Siis, jos joku on Kristuksessa , hän on uusi luomus : vanhat asiat ovat jääneet pois: Katso, kaikki asiat ovat tullut uusia.

Uudella yrityksellä on uusi taivas ja uusi maa ja uusi yritys ei voi laittaa vanhoja taivaan ja maan.

Luke 5:36-39
36 Ja hän puhui myös vertauksen heille : Kukaan ihminen repiä uudet vaatteet ja vanhat vaatteet itinagpi, Muut viisas tekee uusia ja vanhoja asioita ei tagping aikaisemmasta.
37 kukaan miehistä laittaa uutta viiniä vanhoihin pulloihin, muut viisaat papuputukin alkoholia ennen nahkoja , ja on rikkoa ihoa .
Mutta 38 pitäisi laittaa uutta viiniä uuteen pullojen.
39 Eikä kukaan joivat viiniä on sakan päällä , on uusi viini rakkaus, eli vanha on parempi .

Jesaja 43:18,19
18 Muistatteko entisen asioita , ei harkita , mikä on vanha.
19 Katso, minä teen uusia asioitaNyt se on kevät edelleen: on ettekö tiedä sitä ? Aion myös tehdä tavalla erämaassa , ja jokien erämaassa .

Jesaja 56:7
7 Ne tuovat minun pyhällä vuorella, Ja ne riemuitsee minun rukoushuone : niiden polttouhrit ja uhraukset otetaan vastaan minun alttarille , minun huoneeni on nimeltään rukoushuone kaikille ihmisille .

Ihmiset ottaa pyhän vuoren , pyhä vuori Jerusalem ( Jesaja 66:20 ) ja ota pyhällä vuorella ihmisiä .

Sakarja 08:03
3 Näin sanoo Herra , Palasin Siionin ja asumaan Jerusalemin keskelle, ja Jerusalem on nimeltään kaupunki totuuden , ja vuori Herra Sebaot , pyhä vuori.

Jumala asuu Jerusalemissa .

Joel 3:17,18,21
17 Ja te tulette tietämään, että minä olen Herra, sinun Jumalasi , asunnon Siionin minun pyhällä vuorella: silloin on Jerusalem on pyhä , eikä välittää hänelle kuin vieras.
18 ja tapahtua , että päivä, että vuoristo on alentaa makea viini , ja kukkulat virtaus maitoa , ja kaikki purot Juudan virtaavat kanssa vesillä , ja suihkulähde on tulevat esiin Herran , ja veden laakso Sittim .
21 Ja minä puhdistan niiden verta , että en ole puhdistettu : sillä Herra asuu Siionissa.

Ps. 132:13
Varten 13 Herra valinnut Siionin; kotinsa haluamasi eniten.

Ps. 48:8
8 Mitä olemme kuulleet, joten näimme ihmisten Herra Sebaot , kansan , meidän Jumalamme ; Jumala vahvistaa sen ikuisesti. ( Sela )

Jesaja 02:02
2 ja tapahtuu viime päivinä"Mitkä vuori Herran määritysperusteena vuoren huipulle, ja korkealla mäellä , ja kaikki kansat.

Jesaja 57:15
15 Sillä näin sanoo korkea ja ylevä One , joka asuu ikuisuudessa , jonka nimi on Pyhä ; Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä Hän myös särjetty ja nöyrä vaatimattomuus , elvyttää hengessä nöyriä ja elvyttää sydämeen katuva .

Jesaja 35:10
10 Ja lunastettujen Herran paluuta , ja päästä Siionin lauluja ja iankaikkisen ilon , kun heidän päänsä: Ne on saatava iloa ja riemua , ja surua ja palaa huokaus.

Jesaja 30:19
19 ihmiset saavat asua Siionin Jerusalemissa: Et itkeä enää , hän varmasti sinulle armollinen ilmaista valituksen , kun hän kuulee, hän vastaa sinulle .

Jesaja 25:6-10
6 ja tällä vuorella on Herra Sebaot kaikissa kaupungeissajuhlaa rasvaa muassa juhlaa viinien sakka , rasvan asiat täynnä luuytimen , viinien on sakan päällä, hyvin puhdistettu .
7 Ja hän tällä vuorella , joka kattaa kaikki kaupungit, ja verho naladlad kaikissa maissa .
8 Hän söi kuoleman ainiaaksi , ja Herra Jumala pyyhkii pois kyyneleet kaikkien kasvoilta ja syytöksiä hänen häädettiin kaikessa maassa: Sillä Herra .
9 ja sanoa , että päiväKatso, Se on meidän Jumalamme , me odotimme häntä , ja hän pelastaa meidät: Tämä on Herran , odotimme häntä , olemme iloisia ja tyytyväisiä hänen pelastuksen .
10. Sillä Tässä vuorella Herran kädestä, ja Moab on tallattavana omalle paikalleen, kuten olki nayayapakan Corkissa ummetus .

Jesaja 52:1
1 Herätkää, hereillä , saattaa voimallasi , Siion , laita hyvät vaatteet , Jerusalem, pyhä kaupunki: ja vastedes ei saa enää tulla sinun ympärileikkaamattomat ja saastaiset.

Jesaja 60:14
14 Ja pojat ne, jotka koettelevat sinua tulee taivutus luoksesi , ja kaikki ne , jotka halveksivat sinua on kumartamaan on yksin teidän jalat , ja ne kutsuvat sinua kaupunki Herran , Siionin Israelin Pyhän.

Jeremia 07:07
7 on Minä vien teidät tähän paikkaanmaa , että annoin teidän isillenne alusta asti ikuisesti.

Kunnes ne ikuisesti pysyä luvatussa maassa .

Hesekiel 37:24,25
24 Ja Minun palvelijani Daavid on kuningas niille, ja niillä kaikilla on yksi ja sama paimen ne on myös kulkea minun oikeuteni , ja noudata minun säädöksiäni ja elävät .
25 Ja He saavat asua maassa, jonka minä annoin palvelijalleni Jaakobille jossa teidän isänne, ja He saavat asua siinä, he ja heidän lapsensa , ja lapset lapsensa ikuisesti, ja Minun palvelijani Daavid on heidän hallitsijansa ikuisesti.

Jesaja 31:4
4 Sillä näin sanoo Herra minulle, Like kuin leijona ja nuori leijona möly hänen saalis , kun joukko paimenia kutsutaan edelleen häntä vastaan , että hän ei pelkää äänensä eikä nöyryyttää itseään koska melu heidät, Ainakin Herra Sebaot Siionin vuorella, Ja kukkula taistella sitä vastaan .

Ainakin Herra ja ihmiset hänen kanssaan , että ei maa sinua rakennuksen, mutta kaupungin ihmisiä . Esimerkki on 1 Samuel 14:34 .

1 Samuel 14:34
34 Ja Saul sanoi sijoittaa osaksi kaupungin ja sanoa heille , Tuokaa tänne jokainen hänen härkä , ja jokainen hänen lampaitaan , ja tappaa sen ja syö , ja synti Lord vastaan syöminen verta . Ja toi kaikki ihmisetJokainen ihminen hänen härän yö tapettiin .

Jesaja 27:13
13 Ja on tapahtuva sinä päivänä , että suuri trumpetti on palanut, ja he hukkuvat maassa Assyrian tulevat , ja he ovat syrjäytyneitä ja Egyptissä , ja palvelemme Herraa pyhällä vuorella Jerusalemissa.

Jesaja 54:5
5 Jos Touko- tekijä on sinun miehesi, Herra Sebaot on hänen nimensä : ja Israelin Pyhä on sinun Lunastaja , Jumala koko maa on hänet kutsutaan .

Jumala ei ole avioituneet uudestaan toiseen kaupunkiin . Jerusalem Ilmestyskirjan olla naimisissa Jumala . Voi mennä naimisiin uudelleen naimisiin , vaan nai toisen , ellei vioittunut liitto ei sovelleta Jumalan lakia .

Jesaja 33:5
5 Herra on kaikkivaltias ; sillä hän asuu korkealla: hän täytti Siionin oikeuden ja vanhurskauden.

Kun Jumala asuu pyhässä kaupungissa on ihmisiä vanhurskaus asuu .

Daniel 2:35,44,45
Jälkeen 35 Sitten rauta , savi , messinki , hopea ja kulta rikkoutuvat palaset yhteen, ja tuli kuin akanat ja puinti lattia kesällä , ja tuuli ettei paikka löytyy niitä , ja kivi , joka löi kuva tuli suuri vuori , ja täytti koko maan.
44 Ja päivinä nämä kuninkaat on taivaan Jumala pystyttää valtakunnan , joka on koskaan tuhottu , tai voimalla se jäi toiseen ihmisiä , mutta kappaleina ja kuluttaa kaikki nämä valtakunnat , ja Yao " y lalagi ikuisesti .
45 katsoo, että näit kivi vuoristossa natibag, ilman käsiä , ja leikkaa rauta , messinki , savi , hopea ja kulta , merkitsee suurta Jumalan kuninkaalle, mitä tapahtuu seuraavassa : ja unelma on todellinen ja sen tulkintaan varma .

Said johtaja vuoren maa . From korkeilla vuorilla on levittäytynyt koko maahan Ilmestyskirjan pagkakahula niin se putoaa taivaalta .

Opimme tarkoitettu kyseisen profetian Daniel . " rauta , savi , messinki , hopea ja kulta rikki kappaleina yhdessä " Nämä ovat jumalia varastosta .

Micah 01:07
7 Ja kaikki hänen veistetyt kuvat palasiksi, Ja kaikki hänen palkka on nielaisivat tulipalossa, ja Kaikki hänen epäjumalia minun asettaa autio, For vuokraaminen porton kokosi ja vuokraaminen porton mangauuwi .

Daniel 05:04
4 He joivat viiniä , ja kiitti jumalia kulta ja hopea , kupari , rauta , puu ja kivi.

kivi ( Daniel 2:35 ) on Kristus , ja vuori on vuori Siionin . Luemme Jesajan 28:16

Jesaja 28:16
16 Näin ollen näin sanoo Herra Jumala "Katso, Makasin Siionissa perusta kivi, yritti kivi , arvokas kulmakivi varma perusta : hän uskoo saa pitää kiirettä .

Jesaja 44:28
28 Se sanoo Cyrus , hän on minun paimeneni , ja on tehtävä kaikki ilo : jopa sanomalla, että Jerusalemiin , niin sinä rakennetaan , ja temppeli , Sinun säätiö on vahvistettava.

Jesaja 45:13
13 otin hänet vanhurskaudessa , ja minä suoraan kaikki hänen tiensä ; hän on rakentava minun kaupunkiJa hän päästää minun vangiksi , ei hinta tai palkkio , sanoo Herra Sebaot .

Jeremiah 33:9,20,21
9 ja ihmiset on iloni , kiitosta ja kunniaa, Ennen kaikki kansakunnat maan päällä kuulla kaikki hyvä, että en niitä , ja pelko ja vapisevat kaikki hyvät ja kaikkien menestystä minä suon Jerusalemille .
20 Näin sanoo Herra , Jos te rikkovat minun liittoni päivän ja minun liittoni yötä, niin että ei tule päivällä ja yöllä niiden kausi;
21 Myös minun liittoni on murtaa Minun palvelijani Daavid, että hän ei ole poika kuninkaaksi , kun hänen istuimensa : ja leeviläiset papit , minun ministerit .

Joten varmista, että nykyinen ja Jerusalem läpäissyt Jerusalem sanoo Ilmestyskirja . Covenant David , koska Jumala on voittamaton.

Miten voimme olla varmoja, että ainakin litiral Jerusalem taivaasta ?

Hoosea 2:19-23
19 ja Aion vaimosi ikuisestiNiin , aion vaimosi vanhurskaus ja oikeus , ja ystävällisyyttä ja armoa .
20 Olen myös menossa naimisiin ja tunnustus, Ja sinä tulet tietämään Herra .
21 Ja tapahtuu sinä päivänä , että minä vastaan, sanoo Herra , Vastaan taivaalla, ja ne on päällä;
22 Ja maa kattaa vehnän , ja viiniä ja öljyä , ja ne on vastattava Jisreelin .
23 Ja Minä istutan hänet minulle paikan päällä, ja armahtaa hänet , että Herra armoa , ja Kerron heille, että minun kansani , Sinä olet minun kansani , ja hän sanoo : "Sinä olet minun Jumalani .

Ainakin uusi Jerusalem , mutta kotipaikka . v23

Mutta olkaamme miksi uusi taivas ja uusi maa, tapahtuu kertoi ennustus .

Hepr 12:26,27
26 Se ääni , joka on nagpayanig sitten maa : mutta nyt hän lupasi ja sanoi , Yayanigin kerran , ei vain maa , vaan taivaan.
27 Ja Tämä sana , on jälleen pinakakahuluganan pois ne asiat, jotka tärisivät , samoin kuin ne asiat , jotka ovat kuin ravistettu.

Selkeästi tässä , että järistys poistetaan ja korvataan ilman vapisee .

Jesaja 13:10,13
10. Sillä taivaan tähdet ja mullin artiklaa ei anna valoaan : aurinko pimenee hänen kasvaa , ja kuu ei saa aiheuttaa hänen valoa.
13 Näin ollen Olen panginginigin taivaan ja maan yayanigin mistä viha Herra Sebaot, ja päivä vihansa hehkun ,

Liittyviä vääriä jumalia , asiat yayanigin . Olen siis tarkoita , poista kanta ja jumalien heidän Jumalansa on tosi Jumala .

Jesaja 2:18-21
18 ja epäjumalat hän on täysin.
19 ja ihmiset mennä luolat kiviä , ja luolissa maan, Kun Herran pelko on , ja kirkkauden Hänen Majesteettinsa , kun hän nousi järisyttää maata .
20 Sinä päivänä Ihmiset heittävät epäjumalia hopea , ja niiden epäjumalia kultaa , jotka ovat tehneet palvomaan, den alkion ja lepakot ;
21 Voit kirjoittaa tilaa kivet ja clefts ja kiviä, varten Herran pelko , ja kunnian Hänen Majesteettinsa kun hän ariseth ravistaa voimakkaasti maan.

Jesaja 24:23
23 Jos Sitten yllättänyt kuu ja aurinko häpeää; sillä Herra Sebaot on hallitsee Siionin vuorella ja JerusalemissaJa ennen hänen vanhimmat kunniakkaasti.

Jesaja 45:16
16 He häpesivät , niin, pilkan kaikki: Ne on mennä sekaannusta yhdessä Työntekijöiden ja esikuvat.

Joel 3:15,16
15 aurinko ja kuu ovat pimenee ja tähdet peruuttaa paistaa.
16 Ja Jehova karjunta Siionista , ja täydellinen hänen äänensä Jerusalemista; ja taivaan ja maan puristaa, mutta Herra on toivoa hänen kansansa , ja todisteet Israelin lapsille.

Haggai 2:21,22,23
21 Puhu Serubbaabelin kuvernööri Juudan sanoi , Minä liikutan taivaat ja maan;
22 Ja minä kaataa valtaistuimen valtakunta , ja minä hävitän vahvuus valtakunnat kansat, ja aion kaataa vaunuja, ja ne, jotka ovat niitä , ja hevoset ja niiden ratsastajat tulee alas , jokainen miekalla hänen veljensä .
23 Tämä päivä, sanoo Herra Sebaot, Otan sinut , oi Serubbaabelin , minun palvelijani, poika Shealtiel , sanoo Herra , ja Minä teen sinut sinetti : sillä minä olen valinnut sinut, sanoo Herra Sebaot .

Ole hyvä vain seurata sinua otsikko "Dark of the Sun , kuu ja tähdet" Jos haluat tietää, mitä on taivaassa ja maan päällä pysyä yayanigin ei siirretä .

Ääni

Ehkä olet tutustunut säkeet 1 Tess 4:16 . Olen varma, että te ette varsinaisessa merkityksessä . Luemme .

1 Tess 4:16
16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta huutaa , äänellä arkkienkeli, Ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ensimmäinen;

Strange olet huomannut ? Luemme John 5:25-29

John 5:25-29
25 Totisesti , totisesti minä sanon teille: Tulee aika , ja nyt siis kuollut kuulee äänen Jumalan Pojan, ja että kuulla saa elää.
26 Sillä Niin kuin Isä on elämä itse, siis myös Hän antoi Poikansa on elämä itse:
27 Ja hän antoi hänelle valtuudet toteuttaa , koska hän oli poika mies .
28 ei tässä : varten tunti tulee, kaikki ovat vakavia kuulee hänen äänensä,
29 Ja tulee esiin ; jotka ovat tehneet hyvää , Unto elämän ylösnousemukseen , ja tehneet pahaa , Unto ylösnousemuksen kadotus.

Nyt olemme osoittaneet, että Jumalan Poika, Miguel . Ei ole sama, sillä Jumalan Poika John 5:25 ja 1 Tess 4:16 Miguel koska se viittaa sekä ylösnousemukseen . Jos se poikkeaa , tarkoitan otti yhden ja yksi ei?

Puhui Isän ( Jeesus ) on sanottava Pojan ( Michael) on kuollut ennen Poika kuulevat hänen äänensä .

Totuus on , ei oikeastaan kuollut tottele komentoa Herran Jeesuksen .

John 8:51
51 Totisesti , totisesti minä sanon teille: Jos mies pitää minun sanani , hän ei koskaan näe kuolemaa.

Mutta me tiedämme , kun kuulet äänen Jumalan Poika.

Ps. 29:7,8
7 Humahawi liekki tulen Herran ääni.
8 Niyayanig Herran ääntä noin: Niyayanig Herra joidenkin Kades .

Joel 2:10,11
10 maa järistyksen ennen niiden taivaat vapisevat : aurinko ja kuu ovat pimenee ja tähdet peruuttaa paistaa:
11 ja Herra täydellinen hänen äänensä ennen armeijansa : hänen leiri on erittäin suuri , sillä hän on vahva , että hänen sanansa , sillä Herran päivä on suuri ja hyvin hirveä, ja jotka noudattavat?

Joel 3:15,16
15 Aurinko ja kuu ovat pimenee ja tähdet peruuttaa paistaa.
16 Ja Jehova karjunta Siionista, ja täydellinen hänen äänensä Jerusalemista, ja taivaan ja maan puristaa, mutta Herra on toivoa hänen kansansa , ja todisteet Israelin lapsille.

Matthew 24:29,30
29 Mutta Straightway ahdistuksen jälkeen niinä päivinä olla pimenee aurinko ja kuu ei anna hänelle valoa , ja tähdet putoavat taivaalta , ja on taivaitten voimat:
30 Ja sitten on merkki näkyy Ihmisen Pojan taivaassa: Ja silloin kaikki sukukunnat maan päällä , ja he näkevät Ihmisen Pojan tulossa taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella .

Michael tulossa kunniaa isänsä. Joten luulet ääni Herra Sebaot kuulee mukaan kirjan Joel on ääni Jumalan Pojan kuulla .

Matthew 16:27
Varten 27 Ihmisen Poika tulee kunniassa hänen Isänsä hänen enkelinsä , ja sitten antaa jokaiselle ihmiselle hänen tekojensa mukaan .

Kerro meille aikanaan .

Sefanja 1:14,15,16,18
14 suuri Herran päivä on lähellä, Sulje ja kiire suuresti , vaikka ääni Herran päivä: mahtava mies huutaa siellä katkerasti .
15 päivä on päivä vihan, päivä ongelmia ja kärsimystä , päivä doom ja hävittäminen, päivä, pimeyden ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessä,
16 Päivä pasunan jaVastaan väkevöidyn kaupungeissa , ja vastaan korkea muuri.
18 Ei heidän hopea tai niiden kulta ei pysty toimittamaan niitä päivä Herran viha ; mutta koko maa on söivät tulen hänen mustasukkaisuutta: Suorita hänelle , kyllä , lopulta kaikki , jotka asuvat maalla .

Joel 2:1,2
1 Blow trumpetti Siionissa , ja hälyttämään minun pyhällä vuorella: Anna kaikki maan asukkaat Sillä Herran päivä tulee, se on;
2 Pimeitä päiviä ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessäKoska dawn leviäminen vuorilla : suuren kansan ja vahva ; ei koskaan kuin kumpikaan ei saa olla yhtään enemmän jälkeenVuosiin, monien sukupolvien.

Daniel 12:1,2,4,9
1 ja tuolloin on Michael seisomaan, suuri ruhtinas , joka edustaa hyvää lasten kansasi , ja syntyy ahdistuksen aika , kuten ei koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka, ja tuolloin kansasi on toimitettava , jokainen, joka on kirjoitettu .
2 ja monet niistä, jotka nukkuvat multaan on hereillä , jotkut iankaikkinen elämä , ja jotkut häpeä ja ikuinen halveksunta.
4 Mutta sinä, Daniel , hiljaa sanat ja sinetöi kirja , loppuun asti: Monet on juosta edestakaisin , ja tieto on lisääntynyt .
9 Ja hän sanoi : "Mene tietäsi , Daniel : varten sanat ovat umpeen ja sinetöity loppuun asti.
11 Ja aika jatkuva palanut tarjoaa otetaan pois , ja kauhistus , joka panee, on tuhat kaksisataayhdeksänkymmentä päivä .

Sefanja 1:15 sanoo , jona ongelmia ( myös kertonut Daniel 12:1) on päivä lopussa . Jos vielä , täyttäen Daniel 12:01 aikaan lopussa . Daniel 12:4,9 Ja päivän doom ja hävittäminen on kerrottu Daniel 12:11 hävityksen kauhistuksen .

Luemme selvitys Herran koskevan kirjallisen Daniel .

Matthew 24:15,21,29,30
15 Niin näet hävityksen kauhistuksenPuhuu profeetta Daniel , pyhässä paikassa ( lukija ymmärtää ) ,
21 Silloin oleva suuri ahdistus , jonka kaltaista ei ole alusta alkaen maailman asti , eikä koskaan tapahdu.
29 Mutta Straightway ahdistuksen jälkeen niinä päivinä olla pimenee aurinko ja kuu ei anna hänelle valoa , ja tähdet putoavat taivaalta , ja on taivaitten voimat:
30 Ja sitten on merkki näkyy Ihmisen Pojan taivaassa: Ja silloin kaikki sukukunnat maan päällä , ja he näkevät Ihmisen Pojan tulossa taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella .

Me tarkistaa , että ne viittaavat yhtä tapahtumaa varten ne ( Daniel 12:01 , Matthew 24:21 ja Joel 2:2) sanotaan ole vanhentuneet maailman alusta ja koskaan toistu . Ja se määrittelee kaikki " Herran päivä . " Mahdotonta, että yksi on valmis ja toinen ei , koska väitetty virhe on " ei ole vielä täytetty alusta alkaen maailman " ja sanoi " Ei milloinkaan . "

Jesaja 30:27,30
27 Katso, Herran nimi tulee, kaukaa , palava hänen vihansa , ja paksu savu umiilanglang : hänen huulensa ovat täynnä suuttumusta , ja hänen kielensä kuin söisimme tulipalo:
30 Ja Herra syy hänen ihana ääniJa ottaa käyttöön taistelussa kätensä , kanssa närkästynyt hänen vihansa , ja liekki syö tulipalossa, sadetta ja ukkosta ja rakeita,

Luemme muita kirjoituksia Jesajan

Jesaja 13:6,9,10
6 Valittakaa te ; Päivän Herran on lähellä ; tulla hävitys Kaikkivaltiaan.
9 Katso , Herran päivä tulee, armottomana kanssa kiivaus ja vihan ; tehdä autio maaJa sieltä tuhota sen syntiset .
10 Sillä taivaan tähdet ja mullin artiklaa ei anna valoaan : aurinko pimenee hänen kasvaa , ja kuu ei saa aiheuttaa hänen valoa.
13 Näin ollen Olen panginginigin taivaat ja maa on poistettava ulos oman paikkansa vihaa Herra Sebaot, ja päivä vihansa hehkun,

Jesaja 10:03
3 Ja mitä te teette piispantarkastus päivä, ja hävittäminen , jotka tulevat kaukaa? kenelle te pakenette apua ? ja jos tahdotte jätä kunniaa ?

Jesaja 22:5
5 Jos päivä vaivaa ja sekaannuksen Herra , Herra Sebaot , laakson visio ; epäonnistumisen seinät ja huusi vuorille. ( Huutaminen ja vuorille tarkoittaa " paghudyat " )

Jesaja 63:1-6

Maanantai, 21 joulukuu 2009


Tulipalo

Älkäämme nyt oppia , mitä määritelmää palo tutupok taivaan ja maan . Kerro meille litiral palo vai ei . Aloitamme klo 2 Peter 3:7,10,12

2 Peter 3:7,10,12
7 Mutta nykyiset taivaat ja maa , sama sana varastoidaan niin tulenLaki, jossa päivä arviointitavat ja hävittäminen jumalattomien miesten .
10 Mutta Herran päivä kuin varas , ja taivaat kyseisenä päivänä katoavat kanssa pauhinalla, ja taivaassa on liuotettava kuumuudesta , maa ja poltettiin paikan päällä.
12 ja hartaasti haluten päivän tulemista Jumalan , jonka polttaminen taivaat hajotetaan , ja esineet taivaan kuumuudesta sulavat?

Ei muutoksia , Raamattu selittää . Opimme tapahtuman aikana .

Sefanja 1:2-5,7,14,15,18
2 En täysin kuluttaa kaiken maan päälle , sanoo Herra .
3 Aion kuluttaa ihmiset ja eläimet , minä kuluttaa linnut taivaan ja meren kalat , ja pahennus yhdessä jumalattoman, ja hävitän ihmiset maan päälle , sanoo Herra .
4 Ja minä ojennan käteni Juudaa , ja kaikki Jerusalemin asukkaat ja Minä hävitän jäännös Baalin tästä paikasta , ja nimet pappien Chemarim;
5 Ja palvonta taivaan talon katolle , ja ne , jotka vannovat Herran ja vannon nimissä kuningastaan
7 Pidä Herrasi Jumalan edessä , sillä Herran päivä on lähellä: Herra valmis uhraamaanHän pyhitti vieraitaan.
14 suuri Herran päivä on lähellä , lähellä ja kiire suuresti , vaikka ääni Herran päivä : mahtava mies huutaa siellä katkerasti .
15 päivä olla päivä viha, päivä vaivaa ja ahdistusta, päivä doom ja hävittäminen, päivä, pimeyden ja synkkyyden, pilvinen päivä ja pimeydessä,
18 Ei heidän hopea tai niiden kulta ei pysty toimittamaan niitä päivä Herran viha, mutta koko maa on tulipalon hänen mustasukkaisuuden: Suorita hänelle , kyllä , lopulta kaikki , jotka asuvat maalla .

Jeremia 46:10
10. Sillä päivä on Herran, Herra Sebaot, koston päivänä, kostoa häntä hänen vihollisiaan , ja miekka syö ja saa kyllästyttää, ja heidän verensä : sillä Herra , Herra Sebaot , uhrata pohjoisessa Eufrat-virtaan

Jesaja 34:4,5,6,8
4 ja taivaan sotajoukkoa lakkautetaan , ja taivaat ovat kuin spiraaliJa kaikki niiden isäntä kaatuvat kuin lehtien kuihtuminen on viinipuu, ja koska kuuluvan lehden kuvassa .
5 Omasta miekka on humalassa taivaassa: Katso, se tulee alas , kun Edomin ja ihmiset minun kirous , oikeuteen .
6 miekka on Herran täynnä verta, Made rasva lihavuus , veri lampaiden ja vuohien rasva munuaiset pässit : Jotta uhraamaan Herran Bozrah, ja suuri teurastuksen Edomin maassa .

Jesaja 63:1-5
1 Kuka on tämä , että käymälästä Edomin kanssa värjätty vaatteet Bozrah? se on ihana hänen vaatteet , matkustavat suuruuden hänen voimansa ? Olen että puhun vanhurskautta , mahtava pelastaa .
2 Miksi olet punainen sinun vaatteita , ja sinun vaatteita kuten hän polkee vuonna viinisammio ?
3 Olen kulkeneet viinikuurnasta yksin , ja kaupunki ei ole minun kanssani niin , minä käveli heitä minun vihassani, ja Aion polkea niitä raivoni, ja heidän verensä on siellä täällä , kun minun vaatteeni , ja minä värjää kaikki minun vaatteet.
4 koston päivänä oli sydämessäni, ja vuoden olen lunastanut on tullut .
5 Ja minä katsoin , ja mitään apua , ja ihmettelin , että ei yllä , joten olen tallentanut omin käsin , ja raivoni , se jatkuva minua .
6 Ja minä käveli alas kansojen vihani , ja ne humalassa raivoni , ja maa niiden verta .

Jesaja 47:13,14
13 Oletko pidä irti neuvoja : seistä nyt ennustaa kautta taivas ja tähdet , kuu mangingilala noin, ja säästää asioita, jotka tapahtuvat sinulle .
14 Katso, he ovat oljenkorsia ; polttaa ne tulessa , he eivät saa antaa itsensä valtaa liekki: Ei babaga on mapagpapainitan tai tulipalon mauupuan ennen .

Nahum 01:06
6 Kuka voi seistä hänen suuttumuksensa ? ja kuka voi pysy tulisuuden vihansa ? Hänen raivonsa vuodatetaan niinkuin tuli, ja kivet ovat rikki revitty hänen.

Jeremia 15:14
14 Ja minä annan teidän vihollisia maassa, jonka sinä tiedät ei ; ja tuli on syttynyt minun viha, joka polttaa sinua .

Jeremia 23:29
29 ei Oma sana , kuten tulipalo? sanoo Herra , ja kuin vasara , joka murskaa kallion?

Mistä on tarkoitettu palon ? Eikö Jumalan sana ?

Tässä on yksi todiste siitä, että sana palo on peräisin hänen suunsa ja sanoi myös aika kun mahdollista .

Song 18:7,8,9
7 Nauga ja sitten ravisti maan perustukset myös vuoristossa on siirretty , ja nauga"Koska hän oli vihainen .
8 nousi savua hänen sieraimiinsa , ja tulta suustaan sumupok: Nangagalab keuhkot sitä .
9 Hän kumarsi taivaat myös , ja alas , ja pimeys oli hänen jalkojensa alle.

Jesaja 30:27,30,31
27 Katso , Herran nimi tulee, kaukaa, palava hänen vihansa , ja paksu savu umiilanglang : hänen huulensa ovat täynnä suuttumusta , ja hänen kielensä kuin söisimme tulipalo:
30 Ja Herra antaa hänen loistava ääniJa ottaa käyttöön taistelussa kätensä , kanssa närkästynyt hänen vihansa, ja liekki syö tulipalossa, sadetta ja ukkosta ja rakeita,
31 Niiden kautta Herran ääni on Assyrian , sauva smiting .

Ilmestyskirja 11:05
5 Ja jos joku tahtoo heitä vahingoita , ovat palo heidän suustaan , ja heidän vihollisensa syöJa jos joku satuttaa niitä täytyy kuolla tällä tavalla .

Jeremia 05:14
14 Näin ollen näin sanoo Herra Jumala Sebaot , koska ette puhu tämän sanan , katso, Esitän sanoja suussa palo, ja tämä kansa puusta , ja ne ahmivat ne .

Jesaja 30:26,27
26 Lisäksi otetaan kuu on niin kevyt päivä, ja auringon valoa on seitsenkertainen , kuin valo seitsemän päivän Tie Herran päivä sattuu hänen kansansa , ja parantaa aivohalvaus niiden haavan.
27 Katso , Herran nimi tulee, kaukaa, palava hänen vihansa , ja paksu savu umiilanglang : hänen huulensa ovat täynnä suuttumusta , ja hänen kielensä kuin söisimme tulipalo:

Joten älä liekki litiral määritelmä palo tutupok taivaan ja maan .

Malakia 3:1-3
1 Katso, minä lähetän enkelini , ja hän on tietä edessäni : ja Herra , jota te etsitte , on yhtäkkiä tullut hänen temppeli , jopa sanansaattaja liiton , jota te kaipaatte : katso , hän tulee , Sanoo Herra Sebaot .
2 Mutta kuka voi noudattaa päivä hänen tulevan ? ja jotka seisovat , kun hän ilmestyy ? sillä hän on kuin puhdistamon tulipalo , ja kuten paremmin:
3 ja Hän istuu kuin puhdistamon ja puhdistaja hopeaa ja hän on puhdistaa pojat Levi , ja puhdistaa ne kullan ja hopean , ja ne voivat Herra tarjouksia vanhurskaudessa .

Matthew 3:11
11 Minä kastan teidät vedellä parannukseen, mutta hän , joka tulee minun jälkeeni on mahtavampi kuin minä , että minä en ole kelvollinen suorittamaan hänen kengät : hän kastaa teitä Pyhällä Hengellä ja tulta ;

Jumalan Sana on Henki .

John 6:63
63 henkeä , joka antaa elämän , liha ei ole voitto ; sanoja, jotka minä puhun teille on väkevä, Ja ne ovat elämä .

Henki myös tulipalo .

Säädökset 2:2,3,4
2 Ja yhtäkkiä tuli taivaasta ääni kuten humahagibis voimakas tuuli , ja täytti koko huoneen, niiden johdolla .
3 ja ei näyttänyt heille kuin kieli palo, Mitkä nagkabahabahagi ja ahventa jokainen niistä .
4 ja ne ovat kaikki täynnä Pyhää HenkeäJa alkoivat puhua eri kieliä , mukaan Hengen he puhuvat .

Aloitimme 2 Peter 3:7,10,12 jos nostaa käsittelyyn 2 Peter 3:05 tiedämme tämän :

2 Peter 3:05
5 Tässä ne tahallaan unohtaa , että oli taivas peräisin vanhoista, ja maa tiivistetään pois vedestä ja veteen , jonka Jumalan sana;
6 Tämä millä tavalla maailma oli , että ylipitkät vedellä menehtyi :

Millä ? Jumalan sana ei kukaan muu . Toistamme jae 7

7 Mutta nykyiset taivaat ja maa , mennessä Sama sana säilytetään niin tulen varattu vastaan päivä arviointitavat ja hävittäminen jumalattomien miesten .

Tyhjennä se ?

Matthew 24:35
35 Taivas ja maa katoavat , mutta minun sanani eivät katoa .

Jumalan sana on tulipalo ei kuole . Mutta mitä Jumalan sanaa koko maa tutupok ? Vastaus : Kaikki Jumala on puhunut profeettojen kautta .

Luke 21:22
22 Sillä nämä ovat päivän koston että täyttää kaikki nämä asiat on kirjoitettu .

Lauantai, 19 joulukuu 2009


Dark of the Sun , kuu ja tähdet

Kerro meille , mitä tarkoitatte pimeä aurinko , kuu ja tähdet . Annamme Raamatun paljastaa .


Ilmestyskirja 6:12,13
2 Ja minä näin kun hän avasi kuudennen sinetin , ja siellä oli suuri maanjäristys , ja aurinko muuttui mustaksi kuin säkkikangas tumma , ja koko kuu muuttui kuin veri;
13 ja taivaan tähdet putosivat maahan, niin kuin viikunapuu hedelmä isinasambulat hänen pieni nuori hedelmää, kun löin pelaajan voimakas tuuli .

Jesaja 13:10,13
10 Sillä taivaan tähdet ja mullin artiklaa ei anna valoaan : aurinko pimenee hänen kasvaa , ja kuu ei saa aiheuttaa hänen valoa .
13 Siksi minä panginginigin taivaat ja maa on poistettava ulos oman paikkansa vihaa Herra Sebaot, ja päivä vihansa hehkun ,

Joel 2:2,10,31
2 päivää pimeyden ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessä , kuten Dawn leviäminen vuorilla : paljon ihmisiä ja vahva , ei ollut koskaan kuin kumpikaan ei saa olla yhtään enemmän sen jälkeen, kunnes vuoden useiden sukupolvien ajan.
9 Ne harppaus kaupungin päälle , ne juoksevat muurin päällä, he kiipeävät ylös talot , ne tulevat ja ikkunat kuin varas .
10 maa hyllyä ennen niiden taivaat vapisevat : aurinko ja kuu ovat pimenee ja tähdet peruuttaa paistaa

Hesekiel 32:7
7 Ja kun minä nautas , aion kattaa taivaan ja tee tähdet sen , olen pilvipeite auringon ja kuun saa antaa hänelle valoa .

Matthew 24:29
29 Heti niiden päivien ahdistuksen on aurinko pimenee, ja kuu ei anna hänelle valoa , ja tähdet putoavat taivaalta , ja on taivaitten voimat ;

Jesaja 34:4,5,6
4 Ja taivaan sotajoukkoa on, ja taivaat ovat kuin spiraali , ja kaikki niiden isäntä raukeavat kuten lehtien kuihtuminen on viinipuu, ja koska kuuluvan lehden kuvassa .
5 Minun miekka on juonut taivaissa : katso , se tulee alas , kun Edomin ja ihmiset minun kirous , oikeuteen .
6 Sillä Herra on täynnä verta , rasvan lihavuus , veri lampaiden ja vuohien rasva munuaiset pässit : Jotta uhraamaan Herran Bozrah , ja suuri teurastuksen Edomin maassa.

Hesekiel 08:16
16 Ja hän vei minut sisäpihalle ja Herran , ja katso , ovi temppelin Herran , välillä kuisti ja alttarin , oli noin viisi ja kaksikymmentä miestä , selkä kohti temppeli , ja päin itää , ja he palvovat aurinkoa itäpuolella.

Hesekiel 6:3,4,8 , 11-13
3 Ja sano : te Israelin vuorilla , kuule Herran sanaa . Näin sanoo Herra Jumala vuoret ja kukkulat , joet ja laaksot : Katso, Minä, minä , tuo miekan teitä , ja minä hävitän sinun korkeilla paikoilla.
4 ja sinun alttarisi on autio , ja kuvasi ovat rikki, Minä heittää alas surmattiin miesten edessä Your Idols .
8 Mutta jätän jäännöksen, niin sinulla on , että paeta miekka kansakuntien joukossa , kun te on hajallaan maassa .
11 Näin sanoo Herra Jumala , lyö kanssa kätesi , ja leima jalat , ja sanoa , voi! kaikki paha kauhistusten Israelin varten he kaatuvat miekkaan , nälänhätä, rutto ja.
12 Kauko kuolee kulkutauti , ja on lähellä kaatuvat miekkaan , ja malabi ja surround on kuolla nälänhätään: Näin minä suorittaa vihani heidän päällensä .
13 ja te tiedätte, että minä olen Herra , kun heidän surmanneet miehiä on kesken epäjumalansa ympärillä heidän alttarinsa, kun jokainen korkea mäki , kaikki vuorten huiputJa alle jokainen vihreä puu , ja alle joka paksu tammen , jossa he tarjosivat suloisen tuoksun kaikkien niiden epäjumalia.

Jeremiah 7:30,31,32
31 Ja he rakensivat suuria paikkoja Tophet, laaksossa poika Hinnom, polttamaan poikiaan ja tyttäriään tulessa , josta minä kielsin ole , eikä tuli mieleeni .
32 Näin ollen katso , päivät tulevat, sanoo Herra , että hän kutsui Tophet eikä laakson poika Hinnom , mutta laakso teurastus : sillä he hautaavat vuonna Tophet , kunnes ei paikka haudata .
Klo 33 elinten ihmisiä on lihan linnut taivaan ja maan petojen : eikä kukaan pelotella.

Jeremia 32:35
35 Ja he rakensivat suuria paikkoja Baal, laaksossa poika Hinnom, läpi tulen niiden poikia ja tyttäriä Molech , josta minä kielsin heitä, eikä tuli mieleeni , että ne eivät tämän kauhistus , aiheuttaa Juudan .

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 katso , niinä päivinä, Ja siihen aikaan , kun olen palannut vankeudesta Juudan ja Jerusalemin .

2 Minä kokoan kaikki kansat , ja tuo ne laaksossa Joosafat, Ja pyydän heitä siellä minun kansani ja minun perintöosani, Israelin , joille he ovat hajallaan kansojen , ja erosimme maatani,

13 Laita sirppi , sillä sato on kypsä : tulla , mennä, viinikuurnasta on täynnä , sammiot ylivuodon , sillä heidän pahuutensa on suuri .

14 Joukkoja , joukkoja laaksossa päätöksen! Sillä Herran päivä on lähellä laaksoon päätöksen.

15 Aurinko ja kuu ovat pimenee ja tähdet peruuttaa paistaa.

16 Ja Jehova karjunta Siionista , ja täydellinen hänen äänensä Jerusalemista , ja taivaan ja maan puristaa, mutta Herra on toivoa hänen kansansa , ja todisteet Israelin lapsille.

18 Ja sinä päivänä , että vuoret pursuavat makea viini , ja kukkulat virtaus maitoa , ja kaikki purot Juudan virtaavat kanssa vesillä, ja suihkulähde on tulevat esiin talon, ja vettä laaksoon Sittim .

Jesaja 47:13,14
13 Oletko pidä irti neuvoja : seistä nyt ennustaa kautta taivas ja tähdet , kuu mangingilala noin, ja säästää asioita, jotka tapahtuvat sinulle .
14 Katso, he ovat oljenkorsia ; polttaa ne tulessa , he eivät saa antaa itsensä valtaa liekki: Ei babaga on mapagpapainitan tai tulipalon mauupuan ennen .

Jeremia 02:28
Mutta 28 Missä ovat jumalia , jotka olet tehnyt sinulle? anna heille syntyy , jos he voivat säästää aikana ongelmia: Jos mukaan määrä sinun kaupungit ovat sinun Jumalasi , Juuda .

Jeremiah 8:2,12
2 Ja ne levisivät aurinko ja kuu , ja kaikki taivaan sotajoukkoa , ne, ja he ovat palvelleet , ja he seurasivat häntä , ja jonka avulla he pyrkivät, ja jota he palvovat: Ei kerätty , tai haudattu , se on maan päällä .
12 Jos ne hävettää, kun ne tehty kauhistus ? Ei, he eivät olleet lainkaan häpeä , eikä he voisivat punastua : siksi ne kuuluvat * Niistä, jotka kuuluvat; kun ne piispantarkastus ne on heitetty, sanoo .

* keskellä epäjumalia

Jesaja 47:13
13 Oletko pidä irti neuvoja : seistä nyt ennustaa kautta taivas ja tähdet , kuu mangingilala noin , ja säästää asioita, jotka tapahtuvat sinulle.

Moos. 17:3
3 ja meni palveli muita jumalia ja palvovat niitä , tai aurinko , tai kuu , tai taivaan sotajoukkoa I iniutos ;

2. Aik. 33:5
3 Sillä hän rakensi jälleen uhrikukkulat , jotka Hiskia hänen isänsä ja hän rakensi alttareita Baal , ja teki lehdot, ja kumarsivat kaikki taivaan sotajoukkoa , ja palveli heitä,
4 ja Hän rakensi alttareita talossa, jonka Herra sanoi Jerusalemissa on minun nimeni ikuisesti .
5 Ja hän rakensi alttareita taivaan sotajoukkoa kaksi tuomioistuinta on Herran .

2 Kings 17:16
16 Ja he jättivät kaikki käskyt Herran Jumala , ja teki ne sulaa kuvia myös kaksi nuorta , ja teki lehto , ja kumarsivat kaikki taivaan sotajoukkoa , ja palveli Baal .

2 King 21:3,4,5
3 Hän rakensi jälleen uhrikukkulat joka Hiskia hänen isänsä , ja hän kasvatettu jopa alttareita varten Baal , ja teki lehto , samoin kuin Ahab Israelin kuningas , ja palvelivat kaikki taivaan sotajoukkoa , ja palveli heitä .
4 ja Hän rakensi alttareita talossa, jonka Herra sanoi Jerusalemissa laitan nimeni .
5 ja hän rakensi alttareita kaikille taivaan sotajoukkoa kahdessa tuomioistuimessa talon.

2 Kings 23:5
5 Ja hän otti papit palasamba epäjumalia , joita kuninkaat Juudan vihitty polttaa suitsutusta korkeita paikkoja ja Juudan kaupunkeja, ja paikoista ympäri Jerusalemin ; myös ne , jotka polttivat suitsukkeita Baal , aurinko , kuu ja tähdet , ja kaikki taivaan sotajoukkoa.

Ilmeisesti aurinko , kuu ja tähdet ovat niiden idoli jumalanpalveluksessa ja käyttää vääriä profeettoja heidän ennustus . Niin tumma ja aurinko , kuu ja tähdet tarkoittaa tappio epäjumala , saatana ja hänen ministerinsä .

romahtaminen epäjumala Babylonin myös laskussa. Ja syksyllä Babylon romahtaa ja voittaa Saatanan ja hänen liittolaistensa .

Jesaja 14:12,13,14
12 Miten sinä olet taivaalta pudonnut, O kointähti , aamuruskon poika ! kuinka sinä olet kaataa maahan , joka annoit heikentää kansakuntien !
13 Ja te sanoitte itse, En nousevat taivaaseen , minä ikuisesti minun valtaistuimelle edellä Jumalan tähtiä: Aion istua vuoren seurakunnan , äärimmäinen osia pohjoiseen:
14 En nousee yli korkeudet pilvet , aion olla kuin Korkeimman .

Mitä paikkoja pohjoispuolelle paholainen haluaa keksiä ?

Ps. 48:1,2
1 Suuri on Herra , ja on ohuemmiksi , kaupunki , meidän Jumalamme , hänen pyhä vuori .
2 Kaunis kohouma , ilon koko maan, vuori Siionin pohjois puolella, kaupunki suuri kuningas.

Selvästi sijoitettu epäjumalia Herran tänä aamuna alias Saatana . Osoittaa tässä syksyllä ja tappio epäjumalia , jossa patsas ja kuvaa vai ei .

Ei vain idolin kanssa kuva ja patsas pidetään idoli . Jos profeetat ja opettajat ovat vääriä ja vailla ymmärrystä , soittaa heille jumala idoli . Juuri kai he ovat Jumalan ja Jumala olettaa ne , niiden kymmenykset eri tarjoukset .

epäjumala , kun jokainen korkea mäki , kaikki vuorten huiput , korkeita paikkoja , talo rikki .

Jeremia 50:2
2 toteaa, te kansojen ja julkaista ja perusti standardi , julkaista , eivätkä salata : sanoa , Babylon on tehty, Bel on kirottu, merodach hän pyörtyi , hänen kuvat häpeään , hänen idoleitaan ovat tyrmistyneitä .

Jeremia 51:47,53
47 Näin ollen katso , päivät tulevat, että Minä rankaisen veistetyt kuvat Babylonin, ja Hänen koko maa on kirottu, Ja kaikki mangabubulagta tappaa hänet hänen .
53 Vaikka Babylon pitäisi nousta taivaaseen , ja hän on linnoittaa korkeus hänen voimansa , vielä tullut hänen spoilerit minulta , sanoo Herra .

Micah 1:5,7
5 Sillä rikkomukset Jacob on kaikki tämä , ja syntien Israelin , mitä on synti Jaakobin ? ei Samaria ? ja mitkä ovat korkeita paikkoja Juudan ? Jerusalem ei?
7 Ja kaikki hänen veistetyt kuvat palasiksi , ja kaikki hänen palkkoja söivät tulta ja koko hänen epäjumalansa ovat makasin autio, For vuokraaminen porton kokosi ja vuokraaminen porton mangauuwi .

Jeremia 10:11,15
11 Näin ollen on te sanotte heille , jumalia, jotka eivät ole tehneet taivasta ja maata , ne hukkuvat maasta , ja taivaan alla.
15 He ovat turhuutta , työ virheitä : käynnin aikana niille ne kulutetaan.

Jesaja 21:9
9 Ja katso , tässä tulee, vaunut miehiä , hevosmiehiä pareittain . Ja hän vastasi ja sanoi: Babylon on sortunut, on sortunut , ja kaikki veistetyt kuvat hänen jumalten hän on rikkonut , sillä siitä.

Jesaja 24:23
23 Sitten kirottu kuu, ja aurinko häpeää: Herra Sebaot hallitsee Siionin vuorellaJa Jerusalemin , ja ennen hänen vanhimmat kunniakkaasti.

Niin oikein , eli tumma aurinko, kuu ja tähdet ovat laskussa epäjumalia .

Sword , nälänhätä ja rutto

On jotka sanovat neljäs tuotemerkki esiintyy kerrallaan . He uskovat, että ne, jotka Kristus on oikeastaan vain ihmisen . Ei ihme, että he selittävät virhe Raamatun ennustukset hengessä , koska ne ovat ihmisten eikä Jumalan .

Ilmestyskirja 6:7,8
7 Ja kun hän avasi neljäs merkki, kuulin neljännen elävän olennon sanovan : "Tule .
8 Ja minä näin, ja katso kalpea hevonen , ja hän joka istui täällä nimellä kuoleman ja helvetin seurasi häntä . Ja he saivat valtaa neljäs osa maata , tappaa miekalla , ja nälänhätä , ja rutto , ja villi maan petojen.

Jeremia 16:4,6
4 Ne kuolevat törkeä kuolemantapauksia : he valittaneet , tai haudata niitä , ne on niin sontaa , kun maahan , ja ne kuluttavat miekka ja nälänhätä, ja heidän ruumiinsa olla ruokaa linnut ja maan petojen.
6 suuri ja pieni kuolevat tässä maassa ; niitä ei haudattu , vai pahoittelevat ihmisetTai niitä on leikattu tai ne ;

Jeremia 25:33
33 Ja surmanneet Herran sinä päivänä on yhdestä maan äärestä toiseen päähän maan : Ne eivät saa olla valittaneet , ei kerätä eikä haudataan ne on sontaa , kun maa.

Jeremia 24:10
10 Ja Lähetän miekka , nälkä ja rutto, joukossa , kunnes niitä käytetään maalla että annoin heille ja heidän vanhemmilleen.

Jeremia 21:5-9
5 ja Itse aion taistella vastaan sinulle ojennettuun käteen ja vahva käsi , vihaa , ja viha , ja suurta vihaa.
6 Ja minä lyön asukkaat kaupungin ihmiset ja eläimet : he kuolevat suuri kulkutauti.
7 Ja jälkeenpäin , sanoo Herra , minä annan Sidkian , Juudan kuninkaan , ja hänen palvelijansa , ja ihmiset , ja niihin, jotka jäävät tämä kaupunki kulkutauti , miekkaa , ja nälästä, käsi Nebukadnessarin , Baabelin kuninkaan , ja käsi heidän vihollisensa, ja käsiin , jotka pyrkivät elämässään : hän lyö heidät miekan terällä , hän armahtaa heitä , eikä sääliä , eikä säästele .
8 Ja ihmiset sanovat : 'Näin sanoo Herra , Katso, minä teille elämäntapa ja tapa kuoleman,
9 Hän Joka pysyy tässä kaupungissa kuolee nälänhätä, ja miekkaan ja keräämällät , mutta pois ja kaatuu sen kaldealaisten että piirittää sinua , hän elää , ja hänen elämänsä on hänen .

Jeremia 27:13
13 Miksi te kuolla , sinä ja sinun kansasi , miekalla , nälänhätä, rutto ja, kuten Herra on puhunut kansa , joka ei palvele Baabelin kuningas ?

Jeremia 38:2,3
2 Näin sanoo Herra , Hän Joka pysyy tässä kaupungissa on mestattavaksi , nälänhätä, rutto ja, mutta se näyttää kaldealaiset on elävä , ja hänen elämänsä olisi saalis hänelle , ja hän saa elää .
3 Näin sanoo Herra , tämä kaupunki on antanut käsiin armeijan Baabelin kuningas , ja hänet .

Jeremia 11:22,23
22 Näin ollen näin sanoo Herra Sebaot : Katso, minä rankaisen heitä : Nuoret miehet kuolevat miekkaan, heidän poikansa ja tyttärensä kuolevat nälkään;
23 Ja ei saa olla jäänne niistä sillä minä tuo pahaa miehet Anatot , jopa vuoden näiden piispantarkastus.

Jeremia 23:12
12 Näin ollen niiden tapa on heille kuin liukas pimeässä : ne on ajettava , ja lasku siinä : sillä minä tuo pahaa niille , jopa vuoden näiden piispantarkastus, sanoo .

Jeremia 15:2
2 tapahtui, kun he sanoivat : "Missä on meidän ? sitten sinä kertoa heille , näin sanoo Herra , kuolema , kuolemaan , ja miekka , miekka ja nälänhätä , ja nälänhätä , ja vankeudessa , ja vankeudessa .

Jeremia 43:11
11 Ja hän tulee ja lyö Egyptin maa , että se, kuolema annetaan kuoleman , ja vankeudessa vankeudessa , ja että miekka on miekka .

Jeremia 44:28
28 Ja he , jotka eivät kuulu miekka palaa Juudan pois Egyptistä , vain muutamia , ja koko jäännös Juudan , joka tuli Egyptistä oleskelemaan siellä on tietää jonka sana on voimassa , minun , tai heidän .

Hesekiel 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 kolmas osa sinun pitää polttaa tulessa keskellä kaupunkia , kun päivän piirityksen täyttyvätJa ottaa kolmannen osan , ja lyö miekalla ympärillä , ja kolmas osa sinä hajontaa tuuli , ja tulen ulos miekan heidän jälkeensä .
9 ja Teen sinulle en ole tehnyt , enkä vieläkään kaltaiset Näet kaikki kauhistuksia .

11 Näin ollen koska minä elän, sanoo Herra, Herra , totisesti , koska sinä olet turmellut minun pyhäkkö kaikki sinun inhottava asiat, Ja kaikki sinun kauhistuksia , siis minä myös vähentää sinun , eikä saa silmäni , ja olen myös ei varaosia.
12 Kolmas osa sinusta on kuolla kulkutauti , ja nälänhätä kuluttavat ne teistä , ja kolmas osa kaatuvat miekkaan ympäri sinua , ja kolmas osa minä hajotan kaikkiin suuntiin , ja vedä miekka jälkeen .
13 Näin on vihani , ja minä annan raivoni heille , ja minä saavat lohdutuksen , ja he tietävät, että minä olen Herra puhunut minun intoa kun ovat täyttäneet raivoni niihin .

14 Lisäksi teen sinut autioksi ja moitettaKansojen keskuudessa , jotka ovat sinun ympärilläsi , näkyvissä kaikki .
16 Kun lähetän ne pahat nuolet nälänhädän , tuhoaminen , jonka minä lähetän tuhota sinut . Ja lisää nälänhätää teitä , ja rikkoa henkilöstön leipää ;
17 ja Minä lähetän sinulle nälänhätä ja paha eläimet, Ja he viereltämme sinua ja ruton ja verta läpi sinua , ja minä tuon miekan päällesi : minä, Herra, olen puhunut .

Älä vertaa Jumalaa ( jae 9) , mutta luemme Ilmestyskirjan että Herra tekee sen . Jos siis on Hesekiel 05:12 on sama Ilmestyskirjassa 06:08
Hesekiel 6:3,4,8,9,11-13
3 Ja sano : te Israelin vuorilla , kuule Herran sanaa . Näin sanoo Herra Jumala vuoret ja kukkulat , joet ja laaksotTäällä Minä, minä , tuo miekan teitä , ja minä hävitän sinun korkeilla paikoilla.
4 ja sinun alttarisi on autio , ja kuvasi ovat rikki, ja Aion heittää alas surmannut miehet ennen epäjumalia.
8 Mutta minä jättää jäännös , että te voi olla että paeta miekka kansakuntien joukossa , kun te on maalla .
9 Ja he , jotka eivät kuulu teistä muistavat minut pakanain keskuudessa minne ne vankeudessa , kuinka olen rikki heidän whorish sydän , joka lähti pois luotani, ja heidän silmissään , portto jälkeen epäjumalansa, Ja he inhota itseään omalla näkyvissä pahan tähden, mitä he ovat kaikki kauhistuksia .
11 Näin sanoo Herra Jumala , lyö kanssa kätesi , ja leima jalat , ja sanoa , voi! kaikki paha kauhistusten Israelin varten he kaatuvat miekkaan , nälänhätä, rutto ja.
12 Kauko kuolee kulkutauti , ja on lähellä kaatuvat miekkaan , ja malabi ja surround on kuolla nälänhätään: Näin minä suorittaa vihani heidän päällensä .
13 ja te tiedätte, että minä olen Herra , kun niiden surmattu miehiä on kesken epäjumalansa ympärillä heidän alttarinsa, kun jokainen korkea mäki , kaikki vuorten huiputJa alle jokainen vihreä puu , ja alle joka paksu tammen , jossa he tarjosivat suloisen tuoksun kaikkien niiden epäjumalia.
14 Ja minä ojennan käteni heitä vastaan, ja minä teen maan autioksi ja jätteiden erämaasta kohti Diblah , kaikissa asuinpaikat , ja he tietävät, että minä olen Herra .
2 kohdassa Hesekiel sanoo, että 5 päivää tapahtuman päivä piirityksen ja kerrottiin vuoret ja kukkulat , joet ja laaksot . Miksi ? Koska on epäjumalia . Lisäksi miekan , nälänhädän , ruton ja luonnonvaraiset eläimet lähettää Herra , hän myös hävitystä ja tuhoa. Hesekiel 5:14 ja Ezekiel 06:14


Mitä Jeesus sanoi päivän piirityksen ?

Luke 19:43,44
43 Sillä sinä lähipäivinä , Olet babakuran seinän vihollisen , ja piirittää sinua"Ja puoli gigipitin,
44 Ja ilulugso maahan , ja teidän lapset teitä ; ja he eivät jätä sinua kiveä kiven päälle kivi: Jos sinä et ole tiedossa ajankohtana sinun piispantarkastus .

Tervetuloa Luke 21:20-25
Mutta 20 kun näit linnoitus Sebaot puolustaa JerusalemSitten tiedämme, että hänen tuhoaminen oli lähellä .
21 Silloin ne Juudean paeta vuorille ja kaupungin alueella tuli esiin , ja alalla pitäisi päästää kaupunkiin .
22 Koska nämä ovat päivän kosto, Se täyttää kaikki nämä asiat on kirjoitettu .
23 Voi nagdadalangtao , ja on näinä päivinä ! koska siellä on suuri hätä maan päällä ja viha tätä maata .
24 Ja he kaatuvat miekkaan, ja se on johtanut vangeiksi kaikkien kansojen : ja Jerusalem jalkoihin pakanat täyttämään ajat pakanoista.

Jatka lukea edellä
25 Ja on merkit aurinko ja kuu ja tähdet , ja maan päällä hätä maan , jossa matitilihan hyvästä meri ja turvota ;

Siinä sanotaan kohdassa 25 myös kuudes tuotemerkit . Muistatko aloimme neljäs merkki ?

Tässä on niiden selitys neljä tavaramerkkiä .
ratsumiehiä pidettiin neljännen sinetin avasi , osoittaa jatkuva leviäminen ja laajentaa katolisen kirkon laajuuden , jonka voima oli ylittänyt neljäsosa maapallon .
Away merkitys ja epävarmuutta, koska ne tappavat miekka , nälänhätä ja rutto ovat palvontaa epäjumalia . ( Hesekiel 05:11 )

Käynnin aikana ...

Selvitämme jos käyt aikana Jeesus sanoi Luukas 19:44 .

Luke 19:43,44
43 Sillä sinä lähipäivinä , sinun babakuran seinän vihollisen , ja piirittävät sinun , ja sinä gigipitin puolella
44 Ja ilulugso maahan , ja teidän lapset sinua ja sinua he eivät jätä kiveä kiven päälle kivi ; koska sinä et ole tiedossa , kun sinun käynti.

Ensin löytää liittyvät tapahtua vierailun aikana .

Jeremia 11:22,23
22 Näin ollen näin sanoo Herra Sebaot , Katso, minä rankaisen heitä : nuoret miehet kuolevat miekkaan, heidän poikansa ja tyttärensä kuolevat nälkään ;
23 Ja ei saa olla jäänne niistä: varten Tuon paha miehet Anatot , jopa vuoden näiden piispantarkastus.

Jeremia 23:12
12 Näin ollen niiden tapa on heille kuin liukas pimeässä : ne on ajettava , ja lasku siinä : varten Minä tuon pahan heidän päällensä, jopa vuosi niiden piispantarkastus, sanoo .

Jeremia 48:43,44
43 Panic , ja kuoppaan , ja virveli ovat päällenne, O asukas Moabin , sanoo Herra .
44 Hän pakenee pelko joutua kuoppaan , ja hän meni kaivoon tehtiin ansa: Sillä minä tuo häntä Moabin vuosi vierailevien häntä, sanoo .

Jesaja 24:17-23
17 Pelko ja kuoppa ja paula on päällenne, O asukas maan .
18 ja tapahtua , jotka pakenivat kauhea melu jää kaivoon , ja hän , joka tulee päässä kaivosten tehdään ansa : Windows- edellä avataan, ja maan perustukset puristaa .
19 maa on täysin , maa on täysin rikki , maa kulkee suuri .
20 maa kela kuin juoppo , ja on poistettava kuin mökki , ja rikkomukset sen on raskas sille , ja syksyllä , eikä nousta .
21 Ja sinä päivänä, rangaistaan armeijan Herran korkealla , ja maan kuninkaat maan päällä .
22 Ja he kokosivat , koska vangit ovat kokoontuneet kuoppaan , ja sulkea vankilaan ja sen jälkeen monta päivää on ne kävivät .
23 Sitten yllättänyt kuu ja aurinko häpeää: Herra Sebaot on hallitsee Siionin vuorella ja Jerusalemissa , ja ennen hänen vanhimmat kunniakkaasti.

Jeremia 50:27-32
27 Slay kaikki hänen sonnit , anna niiden mennä alas teurastus: Voi heille ! varten niiden päivä on tullut , jona ne piispantarkastus .
28 Kuule ääni niille , jotka pakenevat ja paeta maasta Babylonin julistaa Siionissa kostoa Herra, meidän Jumalamme , kostoa hänen temppeli.
29 yhdessä jousimiehet vastaan Babylon : kaikki te taivuta keula , Encamp häntä yltympäri, ettei kukaan sen pakoon : korvaus hänen mukaan hänen tekonsa , kun kaikki hän teki, hänen tykönsä ; sapagka " t hän on ylpeä vastaan Herran vastaan Israelin Pyhä .
30 Näin ollen Hänen nuoret miehet kuuluvat hänen kaduilla , ja kaikki hänen miehensä sodan on leikattava , että päivä, sanoo .
31 Katso, minä olen sinua vastaan , oi sinä ylpein , sanoo Herra , Herra Sebaot ; Sinulta päivä on tullut , kerran käyt.
32 Ja ylpeä on kompastuvat ja laskea , eikä kukaan nostaa hänet ylös, ja Aion sytyttää tulta kaupungit, Ja se syö kaikki hänen ympärillään .

Hesekiel 20:47,48
47 Ja sanovat metsän etelä Kuulkaa Herran sana : Näin sanoo Herra Jumala "Katso, Aion sytyttää tulipalon sinua, Ja se syö kaikki vihreä puu sinussa , ja jokainen kuiva puu : The Flaming liekki ei sammu , ja kaikki kasvot etelästä pohjoiseen on polttaa liekit.
48 Ja kaikki kansa Minä, Herra on sytyttänyt senEi sammu .

Luke 12:49,52,53
49 Tulin tuomaan tulta maan päälle, Ja mitä muuta minä rakastan , jos polttaa sen?
52 Nyt siellä on viisi yhdessä talossa , kolme vastaan kaksi ja kaksi vastaan kolme.
53 Ne jaetaan , isä vastaan poika , ja poika vastaan isä , äiti vastaan tytär ja tytär vastaan äidin , äiti nainen vastaan hänen tyttärensä ja tytär vastaan anoppinsa.

Micah 7:4,6
4 paras niistä , kuten piikkejä , pinakamatuwid on huono kuin piikikäs hedge : päivä sinulle ennusti vartija , jopa päivä käynti tuli: Nyt on ne .
6 Sinisiraang kiitosta pojan isä , tytär lyö vasten hänen äitinsä tytär vastaan anoppinsa : vihollinen mies on oman kotitalouden .

Todistaja ( Hesekiel 20:47,48 )

Matthew 3:10-12
10 Ja nyt sai totesi, että kirves juuresta puut ; jokainen puu siksi, että ei nagbubungang hyvin , kaadetaan ja heitetään tuleen.
11 Minä kastan teidät vedellä parannukseen, mutta hän , joka tulee minun jälkeeni on mahtavampi kuin minä , että minä en ole kelvollinen suorittamaan hänen kengät : hän kastaa teitä Pyhällä Hengellä ja tulta ;
12 kädessään , hänen kaivella , ja hän perusteellisesti puhdistaa hänen lattia , ja kerätä hänen vehnän tulee kerätä ; Mutta olki poltetaan sammumaton tuli.

Jeremia 08:12
12 Jos ne hävettää, kun ne tehty kauhistus ? no , ne eivät häpeä , eikä ne punastua : siksi ne kuuluvat niistä, jotka kuuluvat; kun ne piispantarkastus ne on heitetty, sanoo .

Jäljempänä tiedätte , että kaugayan aikana vierailulle .

Jesaja 34:4-10
4 Ja kaikki taivaan sotajoukkoa lakkautetaan , ja taivaat on kuin spiraaliJa kaikki niiden isäntä kaatuvat kuin lehtien kuihtuminen on viinipuu, ja koska kuuluvan lehden kuvassa .
5 Jos Oma miekka on juonut taivaissa : katso , se tulee alas , kun Edom, Ja kansa minun kirous , oikeuteen .
6 miekka Herra on täynnä verta , rasvan lihavuus , veri lampaiden ja vuohien rasva munuaiset pässien : Herra on uhraamaan Bozrah , ja suuri teurastuksen Edomin maassa.
7 Ja villi härät tulevat heidän mukanaan ja härät kanssa sonnien ja niiden maa on verta , ja heidän pöly tehty rasvan lihavuus .
8 Sillä koston päivänä Herran vuonna korvauksen taistelussa Siionin.
9 Ja virtoja sen on muuttunut piki ja pölyn päästämistä tulikivi , ja maa sen tulee polttava piki.
10 ei sammu yöllä eikä päivä ; Savun sen on mennä niin koskaan , aina on rikki, ei mies sen läpi magpakailankailan .

Jesaja 61:1,2
1 Herran Henki Jumala on minun päälläni , sillä Herra voidellut minut julistamaan hyvää sanomaa teille nöyrä, hän on lähettänyt minut parantamaan särkynyt , julistamaan vapautta vangituille , ja avaa vankilan vangit ;
2 julistamaan otollista vuotta Herran ja koston päivänä meidän Jumalamme, lohduttamaan kaikkia murheelliset ;

Jesaja 63:1-5
1 Kuka on tämä , että käymälästä Edomin kanssa värjätty vaatteet Bozrah ? se on ihana hänen vaatteet , matkustavat suuruuden hänen voimansa ? Olen että puhun vanhurskautta , mahtava pelastaa .
2 Miksi olet punainen sinun vaatteita , ja sinun vaatteita kuten hän polkee vuonna viinikuurnasta ?
3 Olen kulkeneet viinikuurnasta yksin , ja kaupunki ei ole minun kanssani niin , minä käveli heitä minun vihassani, ja talloa ne raivoni , ja heidän verensä on siellä täällä , kun minun vaatteeni , ja tahra kaikki minun vaatteet.
4 koston päivänä on sydämessäni , ja vuosi minun lunastaa on tullut.
5 Ja minä katsoin , ja mitään apua , ja ihmettelin , että ei yllä , joten olen tallentanut omin käsin , ja raivoni , se jatkuva minua .

Jeremia 46:10
10 Sillä päivä on Herran, Herra Sebaot, koston päivänä , kostaa hänelle hänen vihollisensaJa miekka syö ja saa kyllästyttää , ja heidän verensä : sillä Herra , Herra Sebaot Herra uhrata pohjoisessa Eufrat-virtaan .

Onko ottamalla heidät aikana käynti ?

Hoosea 09:07
7 päivä piispantarkastus tuli, päivä koston tulee, Jota kutsutaan Israelin profeetta on hullu , mies henki on hullu , ja lukuisia sinun vääryys , ja koska vihamielisyys on suuri .

Muistamme Hoosea 09:07 . Olemme jälleen lukea Luukas 19:43,44 edessä .

Luke 19:43,44
43 Sillä sinä lähipäivinä , Olet babakuran seinän vihollisen , ja sinä piirittää, Ja gigipitin toiselle ,
44 Ja sinä ilulugso päällä , ja teidän lapset sinua ja sinua he eivät jätä kiveä kiven päälle kiven , koska sinä et ole tiedossa , kun sinun käynti.

Lucas 21:20,21,22,28
Mutta 20 kun näki armeijoiden JerusalemSitten tiedämme, että hänen tuhoaminen oli lähellä .
21 Silloin ne Juudean paeta vuorille ja kaupungin alueella tuli esiin , ja alalla pitäisi päästää kaupunkiin .
22 Jos nämä ovat päivän kosto, Se täyttää kaikki nämä asiat on kirjoitettu .
28 Mutta kun asiat alkoivat tapahtua , tulee etsiä , ja Nostakaa päänne , sillä Sulje takaisinmaksu.

Mukaan Hoosea 9:07 , jona piispantarkastus on koston päivänä ja mukaan Luukas 21:20,22 koston päivänä vielä tapahtuu tulevaisuudessa . Jos siis päivä piispantarkastus tapahtuu tulevaisuudessa , samoin kuin muut kirjoitukset profeetat .

Serubbaabelin enkeli Itä

Serubbaabelin enkeli todella auringonnousua ? Olkaamme tämän määrittämiseen . Luemme hänelle käyttöön kirjoittaneet profeetat .

Haggai 2:21,22,23
21 Puhu Serubbaabelin kuvernööri Juudan sanoi , Minä liikutan taivaat ja maan;
22 ja Aion kaataa valtaistuimen valtakunta , ja minä hävitän vahvuus valtakunnat kansat, Minä kaataa vaunuja, ja ne, jotka ovat niitä , ja hevoset ja niiden ratsastajat tulee alas , jokainen miekalla hänen veljensä .
23 Tämä päivä, sanoo Herra Sebaot, Otan sinut , oi Serubbaabelin, minun palvelijani , poika Shealtiel , sanoo Herra , ja Minä teen sinut sinetti, sillä minä olen valinnut sinut , sanoo Herra Sebaot .

Selvää, että Herra lähettää hänen Zorobalel päivänä Jumala ravistelee taivaan ja maan . vapina taivaassa ja maan epäsuorasti uuden liiton että tulevaisuudessa toistu .

Hepr 12:27,28,29
27 Ja Tämä sana , on jälleen pinakakahuluganan pois ne asiat, jotka tärisivät , samoin kuin ne asiat , jotka ovat kuin ravistettu.
28 Näin ollen Saatuaan valtakunta on säilytettäväMe olemme armon kautta se pystymme osalta ja pelko palvelu miellyttää Jumalaa ;
29 Sillä meidän Jumalamme on söisimme tulipalo .

Paavali sanoo, poistaa edelleen siirretään , ei siirretä. Lue Ilmestyskirja menetämme , kun järistys .

Ilmestyskirja 6:12-17
12 Ja minä näin kun hän avasi kuudennen sinetin , ja oli suuri maanjäristys , ja aurinko muuttui mustaksi kuin säkkikangas tumma , ja koko kuu muuttui kuin veri;
13 ja taivaan tähdet putosivat maahan, niin kuin viikunapuu hedelmä isinasambulat hänen pieni nuori hedelmää, kun löin pelaajan voimakas tuuli .
14 ja taivas erosivat , koska jos varaat epätoivoinen hukkuminen, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät niiden paikasta.
15 ja kuninkaat ja prinssit ja päätoimittaja päälliköille ja rikas ja vaikutusvaltainen , ja jokainen orja ja jokainen Freeman on nagsipagtago luolissa ja kallioita vuori;
16 Ja he sanovat vuorille ja kallioille Fall meitä , ja pidämme kasvosi istuu valtaistuimella , ja Karitsan raivo:
17 Sillä tuli suuri päivä vihansaJa kuka voi seistä?

voimakas maanjäristys jakeessa 12 on vapina taivaassa ja maan päällä . Sa jae 14 sanotaan nabalumbon nalulon tai kadonneet taivaan ja vuoret ja se menetti vastaavan taivaan ja maan . Kun ravistettu , eli se ei voi korvata Paul muutti . Entä kirjoituksia profeetta kun ihmiset piileskelevät luolissa kuten sanonta jakeessa 16 ? Olemme lukeneet kirjoituksia Jesajan .

Jesaja 2:10,19,21
10 Astu rock , ja piilottaa sinut pöly , sillä Herran pelkoJa kunnia hänen majesteettinsa.
19 ja ihmiset mennä luolat kiviä , ja luolat maahan, sillä Herran pelkoJa kunnia hänen majesteettinsa kun hän nousi ravistaa voimakkaasti maan.
21 Jotta tehdä tilat kiviä, ja paras on repaleinen kalliot , sillä Herran pelkoJa kunnia hänen majesteettinsa kun hän nousi ravistaa voimakkaasti maan.

Pidä ihmiset tilaa kivet ja clefts ja rock nousee Herran päivä ravistella maata . Erotuksetta sanoa Ilmestyskirjan sanoi .

Mitä muuta muita kirjoituksia Jesajan , joka vastaa Ilmestyskirjan ?

Jesaja 13:10,13
10. Sillä taivaan tähdet ja mullin artiklaa ei anna valoaan : aurinko pimenee hänen kasvaa , ja kuu ei saa aiheuttaa hänen valoa.
13 Näin ollen Olen panginginigin taivaat ja maa on poistettava ulos oman paikkansa viha Herra Sebaot, ja päivä vihansa hehkun,

Se on sama Ilm. 6:12,13 ja jakeessa 13 Jesajan 13 nähdään Ilmestyskirjan 6:17 Se on noin päivän vihan tai Herran viha .

Alla vastaa Ilmestyskirja 06:14

Jesaja 34:4,8
4 ja taivaan sotajoukkoa on, ja taivaat on kuin spiraali, ja kaikki vastaanottavaan kaatuvat kuin lehtien kuihtuminen on viiniköynnös, ja kuuluvan lehden kuvassa .
8 Sillä koston päivänä Herran vuonna korvauksen taistelussa Siionin.

2 Peter 3:10
10 Mutta Herran päivä kuin varas , joka taivasta joka päivä palata kanssa pauhinalla , ja objektit taivaalla on liuotettava kuumuudesta , maa ja poltettiin paikan päällä .

Voit lukea seuraavan kohdan jälkeen ja määrittää, milloin ja miten se tapahtuu .

Nyt jos me palata Haggai 2:21-23 kohtaan ennen , jakeessa 23 sanotaan, että Serubbaabelin tekee leima . Ja me luemme Ilmestyskirjan 6:12-17 joten jatkamme käsittelyä Ilmestyskirja 7:1,2

Ilmestyskirja 7:1,2
1 Ja jälkeen Minä näin neljä enkeliä seisovan neljän kulmalta , joka vastaisi neljää tuulta maa , jottei tuuli puhaltaa maa tai meri , eikä yhtään puuta .
2 ja Näin toisen enkelin laskeutuvan auringonnousua , joiden sinetti on elävän JumalanJa hän huusi kovalla äänellä niille neljälle enkelille , joka antoi maipahamak maata ja merta ,

Ensin selvittää, kuka on tulossa , koska Jeesus sanoi, kun tumma auringon, kuun ja tähdet ja ravistamalla taivaan ja maan Ilm. 7:1,2 , koska se on seuraavaksi tapahtuu Ilmestyskirjan 6:12-17 . Kertoo jae 1 Ilmestyskirjan 7 " jälkeen "Olkaamme lukea sama tapahtuma Matteus 24:29,30

Matthew 24:29,30
29 Mutta Straightway ahdistuksen jälkeen päivänä olla pimenee aurinko ja kuu ei anna hänelle valoa , ja tähdet putoavat taivaalta , ja on taivaitten voimat:
30 Ja sitten on merkki näkyy Ihmisen Pojan taivaassa: Ja silloin kaikki sukukunnat maan päällä , ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvissä taivaan voimalla ja kirkkaudella .

Jeesuksen mukaan tulossa kun pimeässä aurinko , kuu ja tähdet ja tärinä tai vapina taivaan ja maan on Ihmisen Poika . Jos siis enkelin laskeutuvan auringonnousua ( Ilm. 07:02 ) on Ihmisen Poika . Ja Ihmisen Poika kuin God'll Serubbaabelin ( Haggai 2:23) tänään yayanigin pangangatalin Jumala tai taivaan ja maan ( Matt. 24:29 )

Kerro meille mitä enemmän todisteita siitä, että Serubbaabelin lähettää Kristus .

Sakarja 4:6-10
6 Sitten hän vastasi ja sanoi minulle , sanoen : "Tämä on Herran sana Unto Serubbaabelin sanoen , ei voi , eikä voimalla, vaan minun Henkeni , sanoo Herra armeija .
7 Kuka olet , oi suuri vuori ? ennen Serubbaabelin sinusta tulee tavallista, Ja hän on synnyttävä hautakiven kanssa huutaminen , Grace , armon hänelle .
8 Lisäksi Herran sana tuli luokseni ja sanoi:
9 kädet Serubbaabel ovat luoneet - säätiön tämän talon , hänen kätensä on myös valmiiksi, Ja tiedätte , että Herra Sebaot on lähettänyt minut teidän luoksenne .
10 Sillä kuka on halveksivat päivä pieniä asioita? varten näiden seitsemän iloita, ja he näkevät romahti kädessä Serubbaabel: Nämä olivat Herran silmät, jotka kulkevat edestakaisin koko maa .

Sakarja 3:8,9
8 Kuule nyt , oi Joshua ylipappi , sinä ja sinun kaverit , jotka istuvat edessäsi : he ovat miehiä merkki : sillä katso, Aion tuoda esiin minun palvelijani Branch.
9 Sillä katso , kivi , jonka olen ennen Joshua ; että yksi kivi on seitsemän silmääKatso, minä kaivertaa merkkaavat sen , sanoo Herra Sebaot , ja Aion poistaa epäoikeudenmukaisuudesta , että maa yhdessä päivässä.

Mukaan Sakarja 4:10 näkevät romahti kädessä Serubbaabel . syöksyä mukaan Sakarjalle 03:09 on seitsemän silmää . Mitä Uusi testamentti sanoo tästä ?

Ilmestyskirja 1:16,21
16 Ja Hänen oikeassa kädessään seitsemän tähteä, Ja hänen suunsa tuli terävä miekka molemmat reunat: Ja hänen kasvonsa kuin auringon paiste syvästi .
20 mysteeri seitsemän tähteä , jotka te näki minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan . seitsemän tähteä ovat enkelit seitsemän seurakunnanJa seitsemän kynttilää ovat seitsemän seurakuntaa.

Amos 07:07
7 Niin hän näytti , ja katso , Herra seisoi vieressä seinä , joka on tehty mukaan laskuun, kanssa luoti kädessään .
Kenen käsi näin ne seitsemän enkeliä tai romahtaa ? Kenen luulet ?

Hesekiel 9:2-7,11
2Ja katso , kuusi miestä tuli tapa ylemmän portin , joka makaa kohti pohjoista , joka miehen tuhota ase kädessään , ja mies keskellä niitä pukeutunut pellavaan, kanssa musteella kirjailija hänen puolella. Ja he tulivat ja seisoi pronssi alttarille .
3Ja kunniaa Israelin Jumala oli noussut kerubi , minkä jälkeen , ovelle talo: ja hän kutsui miehen pukeutunut pellavaan, jossa muste on kirjailija hänen vierellään .  
4Ja sanoi hänelle: "Mene läpi kaupungin keskustaa, keskellä Jerusalemia , ja laittaa merkki otsassa miehistä että huokaus ja itkeä kaikki kauhistuksia , jotka ovat sitoutuneet sen keskellä .
5Ja muut ovat sanoneet minun kuulo Menkää kaupunkiin hänen jälkeensä , ja lyö : älköön silmään ylimääräistä , eikä teillä sääliä ;  
6Täysin tuhota vanha , nuori mies ja nainen , ja naisia ja lapsia , mutta eivät tule kenenkään kuka tinandaan , ja alkaa minun pyhäkkö . Sitten he alkoivat vanhat miehet, jotka olivat ennen talon .  
7Ja hän sanoi heille saastuttanut talo , ja täytä tuomioistuinten surmanneet : Menkää . Ja he menivät , ja löi kaupungin .
11 Ja katso, mies pukeutunut pellavaan, jossa muste on kirjailija hänen puolella , ilmoitetaan asiasta ja sanoi , olen tehnyt niin kuin minua käskenyt.

Jos olet huomannut , mies pukeutuneena pellava muste kirjoittaja on hänen puolella kuin miekka . Hän suljettu ihmiset murehti kaikki kauhistuksia . Mikä iljettäviä ? Lue Hesekielin 8 . mies pukeutunut pellava on symboli Jumalan Pojan , Kristus .

Torstai, 10 joulukuu 2009


Herra tulee ... Tai vain kansan Jumala ?



Joel 2:1-3,9-11
1 Blow trumpetti Siionissa , ja hälyttämään minun pyhällä vuorella: Anna kaikki maan asukkaat Sillä Herran päivä tulee, se on;
2 Pimeitä päiviä ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessä , kuten Dawn leviäminen vuorilla: paljon ihmisiä ja vahva , ei ollut koskaan kuin kumpikaan ei saa olla yhtään enemmän sen jälkeen , jopa vuosia monien sukupolvien .
3 palo syö ennen niitä, ja niiden takana liekki polttaa : maa on Eedenin puutarhassa ennen niitä , ja niiden takana autio erämaa , niin, eikä mikään jäänyt heiltä .
9 He harppaus kaupungin päälle , ne juoksevat muurin päällä , he kiipeävät ylös talot , ne tulevat ja ikkunat kuin varas .
10 maa järistyksen ennen niiden taivaat vapisevat : aurinko ja kuu ovat pimenee ja tähdet peruuttaa paistaa:
11 ja Herra täydellinen hänen äänensä ennen hänen armeijansa : hänen leiri on erittäin suuri: vahva , että hänen sanansa ; Sillä Herran päivä on suuri ja hyvin hirveäJa kuka voi noudattaa sitä ?

Joel 3:1,2,18
1 Sillä katso, niinä päivinä , ja siinä ajassa , kun olen palannut vankeudesta Juudan ja Jerusalemin.
2 Minä kokoan kaikki kansat , ja tuo heidät alas laaksoon Joosafat , ja pyydän heitä siellä minun kansani ja minun perintöosani, Israelin , joille he ovat hajallaan kansojen , ja erosimme maatani,
18 ja tapahtua , että päivä, että vuoristo on alentaa makea viini , ja kukkulat virtaus maitoa , ja kaikki purot Juudan virtaavat kanssa vesillä, ja suihkulähde on tulevat esiin talon, ja vettä laaksoon Sittim .

Sakarja 1:16,17
16 Näin ollen näin sanoo Herra , Palasin Jerusalemiin armoilleMinun huoneeni on rakennettu sen , sanoo Herra Sebaot , ja linja on venytetty Jerusalem .
17 Cry jälleen , sanoen : Näin sanoo Herra Sebaot : minun kaupunkini on vielä ylivuodon kanssa vaurautta , ja Herra on vielä mukavasti Siionin , ja vielä valita Jerusalem .

Sakarja 2:10,12
10 Laula ja iloitse , tytär Siion ; Sillä katso, minä tulen , ja minä saan asua teistä, sanoo.
12 Ja Herra Juudan omaksi kansakseen osuus on pyhä maa, ja on vielä valita Jerusalem .

Sakarja 08:03
3 Näin sanoo Herra , Palasin Siionin ja asumaan Jerusalemin keskelle: Ja Jerusalem on nimeltään kaupunki totuuden , ja vuori Herra Sebaot , pyhä vuori .

Jesaja 30:25-27
25 Ja tulee jokien ja vesikaivot joka korkealle vuorelle ja jokaisella korkealla kukkulalla , päivänä suuri teurastus , kun tornit lasku.
26 Lisäksi otetaan kuu on niin kevyt päivä, ja auringon valoa on seitsenkertainen , koska valo on seitsemän päivää, jona Herra sitoo haavat hänen kansansa ja parantaa aivohalvaus heidän haavansa .
27 Katso , Herran nimi tulee, kaukaa , palava vihansa, Ja paksu savu umiilanglang : hänen huulensa ovat täynnä suuttumusta , ja hänen kielensä kuin söisimme tulipalo :

Jeremia 33:6,7
6 Katso , Tuon sen terveys ja hoito, ja aion parantaa heidät , ja paljastavat heille rauhan runsaudesta ja totuus.
7 Ja minä annan vankeudessa Juudan ja vankeudessa Israelin ja I rakentaa niitä , koska ennen.

Jesaja 25:9,12
9 ja sanoa , että päivä , Tässä on meidän Jumalamme , me odotimme häntä , ja hän pelastaa meidät: Tämä on Herran , odotimme häntä , olemme iloisia ja tyytyväisiä hänen pelastuksen .
12 ja suuri linnake sinun seinien hän saa kaataa , tuhota, ja tuoda maahan , pölylle.

Jesaja 33:2,5
2 Herra, armollinen meitä : olemme odottaneet sinua: Ole sinä käsivarren joka aamu , meidän pelastuksemme myös ahdistuksen aika .
5 Herra on paljastanut , sillä hän asuu korkealla: Hän on täynnä Siionin oikeutta ja vanhurskautta .

Jesaja 08:17
17 ja Odotan Herraa , joka pitää hänen kasvojaan JaakobinJa odotan häntä .

--------------

2 Peter 3:7,10,12
Mutta 7 taivaan ja maan , samalla sanalla on varastoitu niin tulenLaki, jossa päivä arviointitavat ja hävittäminen jumalattomien miesten .
10 Mutta päivä Herran kuin varas , ja taivasta , että päivä antaa pois pauhinalla , ja taivaassa on liuotettava kuumuudesta , maa ja paikan päällä poltettiin.
12 ja hartaasti haluten päivän tulemista Jumalan , jonka Liekki elementit ovat liuenneet , ja objektit taivaan kuumuudesta sulavat?

2. Tess 1:07
7 Ja te, jotka ovat huolestuneita muun kanssa voimme tarjota , kun Herra Jeesus taivaasta enkelien kanssa valtaansa leimuavan tulen,

Ps. 50:3
3 Meidän Jumalamme tulee ja olla hiljaa; palo syödä hänet ennen, ja tulee olemaan suuri myrsky hänen ympärillään .

--------------

Revelations 22:12
12 Katso , Minä tulen pian, ja Minun palkkani on minun kanssani , lapio, Antaa palkita jokainen mukaan hänen tekonsa .
13 Minä olen Alfa ja Omega , ensimmäinen ja viimeinen , alku ja loppu.
16 Oma Jeesus on lähettänyt enkelinsä todistamaan näitä teille seurakunnissa . Olen juuri ja jälkeläisten David , kirkas aamutähti .

Jesaja 40:10
10 Katso , Herra Jumala tulee vahvoja, Ja hänen käsivartensa on sääntö hänelle : Katso, Hänen palkkansa on hänen kanssaanJa hänen palkka ennen häntä.

--------------

1 Tess 3:13
13 Vahvistetaan hänen sydämesi , täydellinen pyhyydessä meidän Jumalamme ja Isämme, meidän Herramme Jeesuksen kaikki hänen pyhät.

Sakarja 14:1-9
1 Täällä Herran päivä on tulossaEttä sinun pilata jaetaan sinulle .
2 Minä kokoan kaikki kansat taistelemaan Jerusalemia vastaanJa kaupungin on otettava , ja talot rihlattuja , ja naiset raiskataan , ja puoli kaupunkia on lähteä vankeuteen , ja muu kansa saa poiketa kaupungin .
3 Sitten mene Herran , ja taistella niitä vastaan, kansat, Niin kuin hän taisteli vihollisen hyökätessä .
4 ja Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä kun Öljymäellä, Mikä on Jerusalemin itä - ja Öljymäelle jaetaan sen keskellä kohti itään ja länteen .
5 Ja te pakenette laaksossa minun vuorten ja laakson vuoret päästä luokse Azel : niin, te pakenette lailla kuin te paennut maanjäristyksen päivinä Ussia kuningas Juudan ja Herra, minun Jumalani tulevat, ja kaikki pyhät hänen kanssaan.
6 ja tapahtua , että päivä, joilla ei ole valoa , ja kirkas kumota .

7 Mutta jonain päivänä tiedossa Herra , ei päivä eikä yö : mutta se on , yöllä loistaa .
8 ja tapahtua , että päivä, että elävä vesi on lähteä ulos Jerusalemista , puoli kohti Itämeren , ja puolet heistä kohti merta : kesällä ja talvella tapahtuu .
9 ja Herra on kuningas koko maan: päivä Herra on yksi , ja hänen nimensä yksi.

--------------

Edellä esitetyn perusteella jakeissa Jeesus on Jumala . Voi olla ristiriidassa kirjoittaneet profeetat ja apostolit , koska he puhuvat totuuden Jumalasta .

Jesaja 31:4
4 Sillä näin sanoo Herra minulle, Like kuin leijona ja nuori leijona möly hänen saalis , kun joukko paimenia kutsutaan edelleen häntä vastaan , että hän ei pelännyt heidän äänensä , eikä nöyryyttää itseään koska melu niistä : niin Ainakin Herra Sebaot Siionin vuorella, Ja kukkula taistella sitä vastaan .

Exodus 13:19
19. Ja Mooses otti mukaansa Joosefin luut , sillä hän ipinanumpang tiukasti Israelin lapsille , sanoen : "Totisesti Jumala käymään, ja tuo minun luuni täältä teidän kanssanne .

käynti

Torstai, 19 marraskuu 2009


Seven Seals , Seven Brand

Torstai, 22 lokakuu 2009


Päivä


Kuva : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* kesto samanaikaisesti ( paikka on sidoksissa koordinaattorina Raamatunlauseet tarkoittaa niillä on sama kuvaus ja on myös sidoksissa samassa luvussa )

* iankaikkisen liiton

Hesekiel 37:25,26
25 Ja he saavat asua maassa, jonka annoin minun palvelijani Jaakob , jossa teidän isänne , ja he saavat asua siellä , he ja heidän lapsensa , ja lapset lapsensa ikuisesti : ja Minun palvelijani Daavid on heidän hallitsijansa ikuisesti. 26 Lisäksi Minä teen liiton rauhan heidän kanssaan , olla heidän kanssaan ikuisen liiton ; ja minä paikkaan ne ja kertoa heille , ja asettaa minun pyhäkkö keskenään ikuisesti .

* David Susuguing

Hesekiel 37:24
24 Ja palvelijani David on kuningas niille, ja niillä kaikilla on yksi ja sama paimen ne on myös kulkea minun oikeuteni , ja noudata minun säädöksiäni ja elävät .

Jeremia 30:9
9 Mutta he palvelevat Herraa , Jumalaansa, ja Kuningastaan Daavidia , jonka minä nostan heille.

* Herran päivä ( Kauhun ja )

Jeremia 30:7
7 Is! varten tämä päivä on suuri, että mikään ei ole kuin se : jopa ahdistuksen aika Jaakobin , mutta hän on .

Joel 2:10,11
10 maa järistyksen ennen heitä , taivaat vapisevat ; Aurinko ja kuu ovat pimenee ja tähdet peruuttaa paistaa :
11 Ja Herra sanoa hänen äänensä ennen hänen armeijansa : hänen leiri on erittäin suuri , sillä hän on vahva , että hänen sanansa , sillä Herran päivä on suuri ja hyvin kauhea ; ja kuka voi noudattaa sitä ?

kuva : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* päivä viha

Jesaja 13:10,13
10 Sillä taivaan tähdet ja mullin artiklaa ei anna valoaan : aurinko pimenee hänen kasvaa , ja kuu ei saa aiheuttaa hänen valoa.
13 Siksi olen panginginigin taivaat ja maa on poistettava ulos oman paikkansa viha Herra Sebaot, Ja päivä vihansa hehkun ,

* Destruction

Haggai 2:21,22
21 Puhu Serubbaabelin kuvernööri Juudan sanoi , Minä liikutan taivaat ja maan ; 22 Ja minä kaataa valtaistuimen valtakunta , ja Minä hävitän vahvuus valtakunnat kansakuntien ; ja aion kaataa vaunuja, ja ne, jotka ovat niitä , ja hevoset ja niiden ratsastajat tulee alas , jokainen miekalla hänen veljensä .

Kuva : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Revenge

Jeremia 46:10
10. Sillä päivä on Herran , Herra Sebaot , koston päivänä , kostaa hänelle hänen vastustajansa : ja miekka syö ja saa kyllästyttää , ja heidän verensä : sillä Herra , Herra Sebaot Herra uhrata pohjoisessa Eufrat-virtaan .

Luke 21:22,25,26
22 Jos nämä ovat päivän kosto, Se täyttää kaikki nämä asiat on kirjoitettu .
25 Ja tulee olemaan merkit aurinko ja kuu ja tähdet ; ja maan päälle hätä maan , matitilihan hyvästä meri ja turvota ;
26 Miehet pelkäävät , ja odottaa, että asiat tulevat kun maailma ; mangangatal varten taivaitten voimat .

* Kirjoita taivaalla ( tumma ja aurinko , kuu ja tähdet )

Ilmestyskirja 6:12,13
12 Ja minä näin kun hän avasi kuudennen sinetin , ja oli suuri maanjäristys ; ja aurinko muuttui mustaksi koska sinulla on karkea tummat hiukset, ja koko kuu muuttui kuin veri;
13 Ja taivaan tähdet putosivat maahan , kuin viikunapuu hedelmä isinasambulat hänen pieni nuori hedelmää, kun löin pelaajan voimakas tuuli .

* Yayanigin tai ravista taivaan ja maan


Jesaja 13:10,13
10 Sillä taivaan tähdet ja mullin artiklaa ei anna valoaan : aurinko pimenee hänen kasvaa , ja kuu ei saa aiheuttaa hänen valoa .
13 Näin ollen Olen panginginigin taivaan ja maan yayanigin mistä viha Herra Sebaot, ja päivä vihansa hehkun ,

* Piilota luolissa ja rock Ihmiset

Jesaja 02:19
19 Ja ihmiset menee luolat kiviä , ja luolissa maan, Kun Herran pelko on , ja kirkkauden Hänen Majesteettinsa kun hän nousi järisyttää maata .

Kun ihmiset alkavat sanoa vuorille ja kallioille " hukuttaa meidät ?

Luke 23:29,30
29 Sillä katso , päivät tulevat , he sanovat: " Autuaita ovat karuja ja kohdussa ei koskaan nangagdalang - mies , ja rinnat , jotka eivät koskaan nangagpapasuso .
30 Sitten , että sanovat, että he ovat vuorilla , Fall meitä , ja kukkuloille , Cover meille .

Magpapatabon vastata kun ihmiset sanovat aikaa ihmiset ( erityisesti naiset) , joka siunasi karu ja kohdussa ei koskaan nagdalantao ...

Miksi naiset sanovat siunattu on karu ja kohdussa ei koskaan nagdalantao ...???

Koska se on suuri hätä maan päällä ja viha kohtaisi tämän kaupungin .

Luke 23:23
23 Voi nagdadalangtao ja hoitotyön niinä päivinä ! koska siellä on suuri hätä maan päällä ja viha tätä maata .

Miksi on kärsimystä maan päällä ?

Koska piirittää Jerusalemia ja tuhosi .

Luke 21:20,21
Mutta 20 kun näki armeija Jerusalemiin , niin tietää, että hänen tuhoaminen oli lähellä .
21 Silloin ne Juudean paeta vuorille ja kaupungin alueella tuli esiin , ja alalla pitäisi päästää kaupunkiin . 22 Sillä nämä ovat päivän koston , että täyttää kaikki nämä asiat on kirjoitettu .

Millaisia hävittäminen tapahtuu, kun armeija piirittivät Jerusalemin ?

Luke 19:43,44
Varten 43 luoksesi päivä , et babakuran seinän vihollisen , ja piirittää sinua , ja gigipitin sivulle , 44 ja ilulugso maahan , ja teidän lapset teitä , ja he eivät jätä sinua kiveä kiven päälle kivi ; koska sinä et ole tiedossa ajankohtana sinun piispantarkastus .

Rakennus Jerusalemissa , jossa määritettiin yhtään kiveä jää , kun molemmat rock !

Luke 21:5,6
5 Ja kuin Jotkut puhuivat temppelissä, kuinka kaunis se pinalamutihan kiviä ja lahjoja, Hän sanoi ,
6 Koska näistä , mitä te näette , tulee päivä , ei mitään jäljellä kiveä kiven päälle kivi , ei heittänyt .


Herran päivä on päivä, pimeyden !

Amos 5:18,20
18 Voi teitä , että nangagnanasa Herran päivä ! Miksi haluatte Herran päivä ? pimeys , ei selvyyttä .
20 Ei olla päivä, pimeyden ja ei syty ? hyvin tumma , eikä kirkkaus ?

Joel 2:02
2 Pimeitä päiviä ja synkkyys , pilvinen päivä ja pimeydessä , kuten Dawn leviäminen vuorilla ; suuri kansa ja vahva ; ei koskaan kuin kumpikaan ei saa olla yhtään enemmän jälkeenVuosiin, monien sukupolvien .

Kuva : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 Silloin oleva suuri ahdistus , jonka kaltaista ei ole alusta alkaen maailman tähän asti , eikä koskaan tapahdu koskaan .

Ei kysymys milloin päivä . Kysymys on , kun palaat ? Oletko valmis ?

Lauantai, 17 lokakuu 2009


Hopea kulta

 

Sefanja 1:2,3,18
2 En täysin kuluttaa kaiken maan päällä , sanoo .
3 Aion kuluttaa ihmiset ja eläimet , minä kuluttaa linnut taivaan ja meren kalat , ja pahennus yhdessä jumalattoman kanssa ; ja minä katkaista ihminen maan päällä , sanoo Herra .
18 Vaikka niiden hopea tai niiden kulta ei pysty toimittamaan niitä päivä Herran viha ; mutta koko maa on söivät tulen hänen mustasukkaisuutta , sillä hän suorittaa , kyllä , lopulta kaikki , jotka asuvat maalla .

tuhota kaikki asiat maan alla tulee olemaan suuri Herran päivä . Sanoo jae 3 kuuluu näihin rikoksiin . kulta ja hopea on kompastuskivi . Ne ovat epäjumalia .

Hesekiel 07:19
19 He heittävät hopeaa kaduilla , ja niiden kulta on niin saastainen ; heidän hopeansa ja kultansa saa antaa niitä päivä Herran viha : ne eivät täytä niiden sielut, eikä täytä niiden suolisto ; tuli kompastuskivi heidän pahuutensa .

Hesekiel 14:3
3 Ihmislapsi , nämä miehet ovat kantaneet epäjumalansa sydämessään, ja laittaa kompastuskivi heidän syntinsä ennen niiden kasvot: Jos he tiedustelivat minua ?

Hesekiel 44:12
12 Sillä ne ottivat heidät ennen heidän epäjumalansa, ja oli kompastellen heille pahaa Israelin huoneen, joten nostin käteni heitä vastaan , sanoo Herra Jumala , ja ne vastaavat heidän pahat tekonsa .

Jesaja 31:4,7
4 Sillä näin sanoo Herra minulle, Like kuin leijona ja nuori leijona möly hänen saalis , kun joukko paimenia kutsutaan edelleen häntä vastaan , että hän ei pelännyt heidän äänensä , eikä nöyryyttää itseään koska melu niistä : näin on Herra Sebaot on Siionin vuori , ja mäki sen vastaiseksi.
7 For että päivä jokainen ihminen on heitetty pois hänen epäjumalia hopea ja hänen epäjumalia kultaaTekemällään omiin käsiin , sinun on syyllistynyt ,

Sanoo jakeessa 4 Jesajan 31 on ainakin Herra Sebaot , ja sinä päivänä ( jae 7) olivat heittäneet ihmiset heidän epäjumalia kulta ja hopea , jotka vastaavat kulkua kababasa vielä.

Matthew 13:40,41,42,43
40 Koska yhdistäminen luste ja poltetaan tulessa, niin se on maailman loppu .
41 Ihmisen Poika lähettää enkelinsä , ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki asioita, jotka loukkaavat, Ja ne jotka eivät pahaa ;
42 Ja he asettivat heidät liesi tulen : siellä on itku ja hammasten kiristys .
43 Silloin vanhurskaat kuin aurinko Isänsä valtakunnassa. Jolla on korvat , kuulla .

Kun paistaa oikein mukaan Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 ja tuolloin on Michael seisomaan , suuri ruhtinas , joka edustaa hyvää lasten kansanne, Ja tulee ahdistuksen aika , kuten ei koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka , ja tuolloin kansasi on toimitettava , jokainen, joka on kirjoitettu .
2 Ja monet niistä, jotka nukkuvat multaan on hereillä , jotkut iankaikkinen elämä , ja jotkut häpeään ja ikuiseen halveksuntaa .
3 ja viisas on loistaa kirkkaus taivaankansi : ja ne , jotka kääntyvät monet vanhurskauteen kuin tähdet ikuisesti .
4 Mutta sinä, Daniel , hiljaa sanat ja sinetöi kirja loppuun asti: Monet on juosta edestakaisin , ja tieto on lisääntynyt .

vanhurskaat loistavat loppuvuoden ja rehevä ongelmia , kun tätä tietoa . Ensimmäinen luku on meidän 1:2,3,18 Sefanja Sefanja 1:15 luemme .

Sefanja 1:15
15 Tämä päivä on päivä vihan päivä ongelmia ja ahdistusta , päivän kuluttua ja hävittäminen, päivä , pimeyden ja gloominess , pilvinen päivä ja pimeydessä ,

Bible'm vain puhuu ja hän sanoo .

Jesaja 46:6,7
6 He ylenpalttinen kultaa säkistä , ja punnita hopeaa tasapainossa , ne nagsisiupa kultaseppä , ja hän tekee jumalia , ne alas , niin ne palvelevat.
7 Ne vastaavat häntä olkapäälle , kun hänet ja nostaa hänet omalle paikalleen, ja hän seisoo, hänen sijaisenaan on hän ei poista : niin , huudan hänelle , mutta hän ei vastannut , eikä pelastaa hänet pois hänen ongelmia .

Ps. 115:4
4 epäjumalansa ovat hopea ja kulta on esittänyt miesten käsissä .

Lauantai, 10 lokakuu 2009


Rakkaus on sama Matthew 24:2 ja Matthew 24:15 - Suuren ahdistuksen ( Suuren ahdistuksen )


Kuva :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Mitä se, että sanotaan Matteus 24:2 liittyi tai molemmat sanoa Matthew 24:15 ? Parempi luemme molemmat kohdat .

Matthew 24:2 Mutta hän vastasi ja sanoi heille Ettekö näe kaikkia näitä asioita ? totisesti minä sanon teille , Paikalla on jätettävä kiveä kiven päälle kivi , joka ei hajota

Matthew 24:15 Joten kun näet hävityksen kauhistuksen puhunut Daniel profeetta pyhässä paikassa ( lukija ymmärtää ) .

Ensi silmäyksellä , ei vain huomaa, että kaksi kappaletta liittyvät toisiinsa. Olet liittyvät ? tapa tietää meidän tutkia jälleen asiakirja saman teeman mukaan. Tuttuja käsittelyyn Raamattu , me tiedämme, että kolme evankeliumia ( Matteus, Markus ja Luukas ) on samanlainen lausuma tai siitä ministeriö Herramme . Joten me myös lukea kirjan Luke täällä vastauksia kysymyksiin . Huomaa, että Lucas on kirjoittanut järjestyksen mukaisesti. ( Luuk. 01:03 ) Meidän lue Luke 21:20 :

Mutta Luke 21:20 kun näit linnoitus Sebaot puolustaa Jerusalem , niin tietäkää, että sen tuhoaminen oli lähellä .

Voit myös lukea myöhemmin jakeissa Luukas 21:20 tai niin noudatetaan . Tiedämme vain saman kertoo Luke 21:20 ja Matteus 24:15 ja seurasi perusteella seuraavissa kappaleissa. Mutta te vastasitte se sama kysymys Matthew 24:2 ja Matthew 24:15 ? Löydämme millaisia "hävittämisestä " ( Luuk. 21:20 ) tapahtuu, kun Jerusalem piirittivät armeija . Luemme Luuk. 19:43,44

Luke 19:43,44 luoksesi päivälle , sinun babakuran seinän vihollisianne ja piirittää sinua gigipitin sivulle ja 44 maassa ja ilulugso ja teidän lapset sinut ja sinun He eivät jätä kiveä kiven päälle kivi ; koska sinä et ole tiedossa ajankohtana sinun piispantarkastus .

Onko kysymys vastattava samalla sanoa Matteus 24:2 ja Matthew 24:15 ? Ikävä sinua . Koska Matteus 24:15 on samansuuntainen Luke 21:20 . Onko rinnakkain Luukas 21:20 Luke 19:43,44 . Luke 19:43,44 ja on myös rinnakkainen Matteuksen 24:2 . Joten rinnakkainen tai yhteensopiva Matthew 24:2 ja Matthew 24:15

Mutta mikä määrittelee rakennus Jerusalemissa on " jättänyt mitään kiveä kiven päälle kivi " ?

Temple . ( Matteus 24:1,2 , Luukas 21:5,6 )

Temppeli käytti viholliset Jumalan että ne johtavat heitä harhaan heidän vääriä opetuksia . Tähän asti vielä aiheuttanut viholliset Jumalan kautta ihmisiä temppeli .

Luukas 21:20 Luke 19:43,44 Luke 21:6

Luke 21:20
Mutta 20 kun näki armeijoiden Jerusalem , sitten tietää , että hänen tuhoaminen oli lähellä .

Luke 19:43,44
43 Sillä sinä lähipäivinä , sinun babakuran seinän vihollisen , ja piirittää sinua , ja gigipitin sivulle ,
44 Ja ilulugso maahan , ja teidän lapset teitä , ja he eivät jätä sinua kiveä kiven päälle kivi ; koska sinä et ole tiedossa ajankohtana sinun piispantarkastus .

Luke 21:6
6 Koska näistä , mitä te näette , tulee päivä , mitään jäljellä kiveä kiven päälle kivi , ei heittänyt .

Suuren ahdistuksen ( Suuren ahdistuksen )

Syntyy, kun suuren ahdistuksen ?

Tapahtua tämän hävityksen kauhistuksen puhuttu profeetta Danielin ( Matt. 24:15)

Matthew 24:15,21
15 Niin näet hävityksen kauhistuksen , puhunut Daniel profeettaKuka pyhässä paikassa ( lukija ymmärtää ) ,
21 Jos silloin on oleva suuri ahdistus , kuten ei ollut alusta alkaen maailman tähän asti , eikä koskaan tapahdu koskaan .

Jos luet Matteus 24:15 Matthew 24:21 On huomattava, että ei voi erottaa tapahtuman aikana hävityksen kauhistuksen ja suuren ahdistuksen ei tapahtunut, koska kun hävityksen kauhistuksen , että aika on suuri ahdistus .

Jos on saarnaajat, jotka opettavat , että hävityksen kauhistuksen toteutui vuonna 70 jKr ja suuresta ahdistuksesta tai suuri ahdistus ei ole vielä täytetty , usko saarnaaja .

Jotain kertoo myös, että suuri ahdistus on tapahtunut, sitten tuhoaa Jerusalemin temppelissä , jonka roomalaiset ja suuresta ahdistuksesta sanoi, että tapahtui 70 AD ei vielä maailmaa ja se vain sanoi, oli suuri ahdistus Israelin tuhoaminen temppeli . Mutta miksi kutsutaan "suuri" ahdistus tulee tapahtua hävityksen kauhistuksen ? Ja mitä erottaa sen vakavaa nälänhätää aikana israelilaiset Jacob syy he aikovat Egyptiin ? Ja mitä erottaa sen aiemmista valloituksen kaltaisen maan Babylon ja Kreikassa ? Pyydät heitä siitä.

Mutta me tiedämme, jos koskaan kerrottu Matteuksen 24:21 on toinen maailma tai Israelissa vain sattuu .

Jatketaan käsittelyyn Matteus 24:29

Matthew 24:29
29 Mutta Straightway ahdistuksen jälkeen niinä päivinä aurinko pimenee ja kuu ei anna hänelle valoa , ja tähdet putoavat taivaalta , ja on taivaitten voimat ;

Siinä sanotaan , että kun niiden päivien ahdistuksen on merkkejä auringon, kuun ja tähdet . Mutta suuresta ahdistuksesta kestää tuo on?

Matthew 24:22
22 Ja ellei lyhentää niitä päiviä , ei mikään liha pelastuisi , mutta koska valinta on paiikliin päivä .

Matthew 24:29 palaamme
Matthew 24:29
29 Mutta Straightway ahdistuksen jälkeen niinä päivinä aurinko pimenee ja kuu ei anna hänelle valoa , ja tähdet putoavat taivaalta , ja on taivaitten voimat ;

Ja luemme Luuk. 21:25

Luke 21:25
25 Ja on merkit aurinko ja kuu ja tähdet , ja maan päällä hätä maan , matitilihan hyvästä meri ja turvota ;

Huomaa, että sanotaan Luuk. 21:25 on merkki siitä, että tulevat Ihmisen Poika ( Luuk. 21:27 ), ja se on Matteus 24:29 pinamamalian sanoa " ahdistuksen jälkeen " , mutta selvennetään, että ahdistuksen ( Matt. 24:29 ) on niukkuuden maassa ( Luuk. 21:25) , joka suuresta ahdistuksesta Matteus 24:21 . Joten keskiarvo ei ole vain Israelin suuri ahdistus , mutta ottaa enemmän maailmanlaajuisesti.

Mutta ehkä he sanovat, että ahdistuksen Matthew 24:29 ei viittaa suuresta ahdistuksesta Matteuksen 24:21 . Varo niitä . Jos olet lukenut koko vuodesta Matthew 24:15 Matthew 24:29 ei jakeessa 29 pinatutukuyan noin sortoa , mutta suuresta ahdistuksesta jakeessa 21 .

Ne pettää sinua , joten ole varovainen niiden kanssa . He voivat lukea Luukas 21:20-24 . Luemme tutustumaan sinua .

20 Mutta kun näki armeija Jerusalemiin , niin tietää, että hänen tuhoaminen oli lähellä .
21 Silloin ne Juudean paeta vuorille ja kaupungin alueella tuli esiin , ja alalla pitäisi päästää kaupunkiin .
22 Sillä nämä ovat päivän koston , että täyttää kaikki nämä asiat on kirjoitettu .
23 Voi nagdadalangtao , ja on näinä päivinä ! koska siellä on suuri hätä maan päällä ja viha tätä maata .
24 ja he kaatuvat miekkaan, ja on johtanut vangeiksi kaikkien kansojen : ja Jerusalem jalkoihin pakanat, täyttämään ajat pakanoista.

Sano tämä pakanakansojen aika kerrotaan Matteuksen 24:15 ja Daniel määritelty . Huomaa, että tapahtumien Matteus 24 ja Luukas 21 .

Mitä Daniel sanoo aikoina pakanoiden tai hävityksen kauhistuksen ?

Daniel 9:27 Ja hän perusti liiton monia viikon ja puoli viikkoa hän on syytä lopettaa uhrauksia ja Uhraamislautakunta , ja siipi kauhistuksia on tullut yksi tuhottu , ja loppuun asti , ja on valunut pagkapasiya vihamielisyys tuhoutui .

Daniel 11:31 Ja ryhmä seisoo hänen puoleltaan , ja ne on epäpyhää pyhäkkö , jopa seinät ja ottaa pois jatkuvan palanut tarjoaa , ja ne saattavat kauhistus , joka panee .

Daniel 12:11
11 Ja aika jatkuva palanut tarjoaa otetaan pois , ja kauhistus , joka panee , on tuhat kaksisataayhdeksänkymmentä päivä .
12 Autuas se odottaa , ja tulee, on tuhat kolmesataakolmekymmentäviisi päivä .

Näihin viitataan Daniel sanoo Matteuksen 24:15 . Ja se on myös yksi paikka , joka ennustaa , sanoo Luukas 21:22

Luke 21:22
22 Tämän päivän koston esiintyy Kaikki nämä asiat on kirjoitettu .

Ei vain Danielin kirjan asioita, jotka tapahtuvat , mutta myös profeetat , joka määrittää päivä kostoa.

Mutta oikeasti olen vieläkin suuri ahdistus he sanovat tapahtui suuri ahdistus tuhota temppeli ?

Huomaa, että ahdistuksen jälkeen ( Matt. 24:29 ) niinä päivinä täsmennetään suuresta ahdistuksesta Matteuksen 24:21 on merkkejä auringon, kuun ja tähdet ja Matthew 24:30 nähdään sanomalla, että Ihmisen Poika .

Matthew 24:30
30 Ja sitten on merkki näkyy Ihmisen Pojan taivaassa: Ja silloin kaikki sukukunnat maan päällä , ja he näkevät Ihmisen Pojan tulossa taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella .

Jeesus selvästi sanoi , että näin tapahtuu tai ei tapahdu enää , kun suuresta ahdistuksesta .

Matthew 24:21
21 Jos silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole alusta alkaen maailman tähän asti , ja ei koskaan tapahdu .

Koska jos hän vain tarkoitettuja ( kuten jotkut väittävät ) on suuren ahdistuksen syyhyn tuhoaminen temppelin Jeesus ei tiedä , koska hän kertoi , kuinka hän ei koskaan tapahdu , jos ei ole temppeli ? Eikä vain mahdollinen temppelin hävittämisen aiheuttaa suuren ahdistuksen , eikö?

suuri ahdistus Matteus 24:21 on merkki Jeesuksen . Edelleen käsittelyssä Matteus 24:30 oli tuolloin myös Ihmisen Pojan tulevan .

Daniel 12:11,12 sanoo , on onni tehdä 1335 päivää siitä hävityksen kauhistuksen pysyvä . 1335 päivää ja 1335 vuotta . Paiikliin päivä oikein ? Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 Ja aika jatkuva palanut tarjoaa otetaan pois , ja kauhistus , joka panee , on tuhat kaksisataayhdeksänkymmentä päivä .
12 Autuas se odottaa , ja tulee, on tuhat kolmesataakolmekymmentäviisi päivä .


Ja voi sekoittaa , kun käsittelyssä kappaleesta Matteus 24:34 noin rodun katutuparan kaikesta Jeesus sanoi .

Matthew 24:34
34 Totisesti minä sanon teille , Tämä sukupolvi ei saa kulkea , ennenkuin kaikki nämä asiat .

Muista myös "Kaikki nämä asiat " Pojan tulemus mies. ( Matteus 24:30 )

Katso myös huomautus Ilm. 7:14 . Ihmiset tulevat pulassa. suuri ahdistus Ilmestyskirjan 7:14 , hän myös sanoi suuri ahdistus Matteus 24:21 .

Ilmestyskirja 07:14
14 Ja minä sanoin hänelle : "Herra, sinä tiedät . Ja hän sanoi minulle , Nämä johdettu suuri hätä , ja he pesivät vaatteensa , ja valkoinen Karitsan veressä .

Todisteeksi siitä, että lausuma 7:14 ja Matteus 24:21 on sama meidän nostaa käsittelyyn Ilmestyskirjan / Revelation 6:12,13

Revelations 6:12,13
12 Ja minä näin kun hän avasi kuudennen sinetin , ja siellä oli suuri maanjäristys , ja aurinko muuttui mustaksi kuin säkkikangas tumma , ja koko kuu muuttui kuin veri ;
13 Ja taivaan tähdet putosivat maan päälle, kuten viikunapuun hedelmät isinasambulat hänen pieni nuori hedelmää, kun löin pelaajan voimakas tuuli .

Huomaa, että sanotaan Ilm. 6:12,13 on sama Matteus 24:29 , Matthew 24:30 sanotaan tullut, että Ihmisen Poika , niin siemenet ( Matteus 24:34 ) daratnan Ihmisen Poika on Ihmiset magdaranas suuresta ahdistuksesta tai suuresta ahdistuksesta .

Ja napagtugma sovitamme 6 merkkejä ( merkit taivaan Matteus 24:29 ) ja kuudes Trumpet (9 / 11 tragedia täyttäminen Matthew 24:2,15 ) ja Ilmestyskirjassa . Voimme siis oikean päätelmän ( vuonna Prophecy täyty) että enkeli ( 6.- seitsemäs sinetti ) ja mahtava enkeli ( välillä 6. ja 7. trumpetti) ja Ilmestyskirjassa on Ihmisen Poika .

Mikä on sama kuin neljä enkeliä Ilmestyskirjassa 07:01 ?

Revelations 07:01
1 Ja minä näin neljä enkeliä seisovan neljän kulmalta , joka vastaisi neljää tuulta maa , jottei tuuli puhaltaa maa tai meri , eikä yhtään puuta .

vastaava on Matteuksen 24:31

Matthew 24:31
31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan äänen, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta , toisesta päästä taivaan välillä.

Ja katso , että valitsee kaikki heimot ympäri maailmaa yhdessä .

7:9,14 lausunto
9 Näiden tapahtumien jälkeen katsoin, ja katsokaa , suuri joukko , ettei kukaan lukemattomia , kaikkien kansojen ja kaikkien heimojen ja kansojen kieltä seisoi valtaistuimen ja Karitsan eteen , pukeutuneena valkoisiin kaapuihin , ja palmut heidän käsiinsä ;
14 Ja minä sanoin hänelle : "Herra, sinä tiedät . Ja hän sanoi minulle , Nämä johdettu suuri ahdistus, ja he pesivät vaatteensa , ja valkoinen Karitsan veressä .

suuri ahdistus tarkoitettu Ilm. 7:14 on myös suuri ahdistus Matteuksen 24:21

Matthew 24:21
21 Silloin Siellä on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole alusta alkaen maailman tähän asti , eikä koskaan tapahdu koskaan .

Ja niille valtioille, jotka toteutetaan Matteus 24:15 , mutta ei välttämättä kuljettaa taakan suuren ahdistuksen luemme Mark 13:19,24

Mark 13:19,24
19 Päivän katumaan, jonka kaltaista ei ole alusta alkaen luoda Jumala loi asti , eikä koskaan tapahdu koskaan .
24 Mutta niinä päivinä, Jonka jälkeen ahdistus, aurinko pimenee ja kuu ei anna hänelle valoa ,

Ota mitä näet " niinä päivinä " suuresta ahdistuksesta ( Matt. 24:21 ) Mark 13:19 tässä on ongelmia .

Mitä tapahtuu ennen suurta ahdistusta ennen pimentynyt aurinko , kuu ja tähdet ?

Mark 13:14,19,24,25,26
Mutta 14 näet hävityksen kauhistuksen, seisoi hän ei te laittaa ( lukija ymmärtää ) , sitten paeta vuorille ovat Juudeassa ,
19 Sillä niinä päivinä on kärsimys, jonka kaltaista ei ole alusta alkaen luoda Jumala loi asti , ja ei saa koskaan.
24 Mutta niinä päivinä, jälkeen koettelemusIs pimenee aurinko ja kuu ei anna hänelle valoa ,  
25 Ja tähdet putoavat taivaalta , ja on taivaitten voimat .
26 Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvissä suurella voimalla ja kunniaa .
 
Paikka tuli suuri ahdistus sitten nähdä hävityksen kauhistuksen sanoo seuraava kohta sen jälkeen niiden päivien ahdistuksen on aurinko pimenee, kuu ja tähdet . Kun " niinä päivinä " tulevat että Ihmisen Poika . Sano jakeessa 26 "ja" ja kun hän sanoi : "ja" tarkoittaa se kuuluu hänelle sanoa .

Aina muistaa Jeesus sanoi ei läpäise sukupolvi tekee kaiken Jeesus sanoi . tumma aurinko, kuu ja tähdet ja suuri ahdistus ja Pojan tulemus Ihmisen tapahtuu yhden sukupolven .

Mark 13:30
30 Totisesti minä sanon teille , Tämä sukupolvi ei siirräTill kaikki nämä asiat .

koettelemuksia

Tulossa Herran


Ovat pyytäneet minua sähköpostitse noin Pojan tulemus mies. Hän kysyi : Mitä sana " ajoissa " Luukas 21:27 ?

Hän käytti versio on hyvä uutinen Raamattu ja näin kirjoitettu: Tuolloin Ihmisen Pojan tulevan vuonna he näkevät pilvi , suurella voimalla ja kirkkaudella . Luacs 21:27 Hyviä uutisia Raamattu

" aika "viittaa pimeässä aurinko ja kuu ja tähdet tuhota ensimmäisessä kohdassa Luuk. 21:26 . Luemme samoja selvitys Herran Matteus 24:30 .

Matthew 24:30 ( Good News Bible )
30 Sitten ilmestyy taivaasta merkki Ihmisen Pojan ja mananangis kaikissa maissa . He näkevät Ihmisen Pojan pilvet tulevat suurella voimalla ja kirkkaudella . Matthew 24:30 Hyviä uutisia Raamattu

Jossa määritellään sana " sitten " ? Silloin pimenee aurinko ja kuu ja tuhota tähti . Matthew 24:29 luemme että kohta sinunudang .

Matthew 24:29 Tämän jälkeen koettelemus, Darkened aurinko ja kuu paistaa , putoavat taivaalta tähdet , ja ravistetaan valtaa universumissa . Good News Bible

Niinpä termin " ajoissa " Luukas 21:27 on " jälkeen " ( Matt. 24:30 ) tummentaa aurinko ja kuu ja tuhota tähdet taivaalla .

Mikä on sanan " jälkeen ahdistuksen " ennen pimenee aurinko ja kuu ja tuhota tähdet taivaalla ? Matthew 24:29

Ensin luetaan vastaava selvitys Herran Mark 13:24 versioon Raamattua.

Mark 13:24
24 Mutta niinä päivinä, jälkeen ahdistusta aurinko pimenee ja kuu ei anna hänelle valoa ,
25 Ja tähdet putoavat taivaalta , ja on taivaitten voimat .

Olemme myös lukea eri versiot Englanti .
Mark 13:24
New International Version ( © 1984)
"Mutta niinä päivinä, jälkeen että kultainen " " aurinko pimenee , eikä kuu anna valoansa ;
New Living Translation ( © 2007)
"Tuohon aikaan , kun ahdistus niiden päivien , aurinko pimenee , kuu ei anna mitään valoa ,

Englanti Standard Version ( © 2001)
Mutta niinä päivinä, Jonka jälkeen ahdistus, aurinko pimenee , eikä kuu anna sen valot

New American Standard Bible ( © 1995)
"Mutta niinä päivinä, Jonka jälkeen ahdistus , auringon ja pimennetyssä Will Be ei aio ottaa Kuutamo ,

International Standard -versio ( © 2008)
"Mutta kun kärsimys niiden päivien" Aurinko pimenee, kuu ei anna valoansa ,

Jumalan sana ® Translation ( © 1995)
"Nyt, kun kurjuutta kyseisinä päivinä , aurinko muuttuu tumma , kuu ei anna valoa ,

King James Bible
Mutta niinä päivinä , jälkeen , että ahdistus, aurinko pimenee, ja kuu ei anna hänelle valoa ,

American King James Version
Mutta niinä päivinä , jälkeen , että ahdistus, aurinko pimenee, ja kuu ei anna hänelle valoa ,

American Standard Version
Mutta niinä päivinä , jälkeen , että ahdistus, aurinko pimenee, ja kuu ei anna hänelle valoa ,

Raamattu Basic Siirry
Mutta niinä päivinä, jälkeen ahdistuksen aika , aurinko tehdään pimeässä ja kuu anna hänelle valoa ,

Douay - Reims Raamattu
Mutta niinä päivinä , jälkeen , että ahdistus, aurinko pimenee, ja kuu ei anna hänelle valoa .

Darby Bible Translation
Mutta niinä päivinä , jälkeen , että kultainen , aurinko pimenee ja kuu ei anna valoansa ;

Englanti tarkistettu versio
Mutta niinä päivinä , jälkeen , että ahdistus, aurinko pimenee, ja kuu ei anna hänelle valoa ,

Webster 's Bible Translation
Mutta niinä päivinä , jälkeen , että ahdistus, aurinko pimenee, ja kuu ei anna hänelle valoa ,

Weymouth Uusi testamentti
"Tuolloin, kuitenkin sen jälkeen kultainen , aurinko pimenee ja kuu ei irtoa häntä valoa ;

World Go Bible
Mutta niinä päivinä , jälkeen , että sorto , aurinko pimenee , kuu ei anna valoansa ,

Youngin kirjaimellinen käännös
"Mutta niinä päivinä , jälkeen , että ahdistus, aurinko pimenee, ja kuu ei anna hänelle valoa ,
Falange sanoa sanaa " jälkeen ahdistusta " Matteus 24:29 Hyvän News Raamatun kääntäminen on " niitä päiviä " ( Mark 13:24 ) , mutta joka myös määrittelee termin " noihin aikoihin ? Jos nostat lukeman Mark 13:24 , väitetty " ahdistusta " ( näinä päivinä ) on ahdistusta ja alusta lähtien luoda jakeessa 19 Mark 13 ja luemme Raamatun kääntäminen .

Mark 13:19
19 Varten ne päivät koettelemus, kuten ei ollut alusta alkaen luoda Jumala loi asti , eikä koskaan tapahdu koskaan .
Mark 13:19
New American Standard Bible ( © 1995)
"Sillä niinä päivinä on aika koettelemus kuten ei ole tapahtunut sen jälkeen, meni ja luomisen Jumala loi No , nyt eikä koskaan tule .
King James Bible
Sillä niinä päivinä on kärsimys, jonka kaltaista ei ole siitä meni luomisen , jotka Jumala loi tälle kertaa , eikä tule.

American King James Version
Sillä niinä päivinä on kärsimys, jonka kaltaista ei ole siitä meni luomisen , jotka Jumala loi tähän aikaan , eikä tule.

American Standard Version
Sillä niinä päivinä on ahdistusEsimerkkinä tästä on kaltaista ei ollut kuin suoraan meni luomisen , jotka Jumala loi No , nyt eikä koskaan saa .

Douay - Reims Raamattu
Sillä niinä päivinä on niin koettelemusten, kun hän meni takaisin ei siitä jonka perustamista Jumala loi offline No , eikä tule.

Darby Bible Translation
Sillä niinä päivinä on kultainen kuten ei ole ollut kuin sillä palasin jonka perustamista Jumala loi , No , nyt eikä koskaan saa ;

Englanti tarkistettu versio
Sillä niinä päivinä on ahdistusEsimerkkinä tästä on kaltaista ei ollut kuin suoraan meni luomisen , jotka Jumala loi No , nyt eikä koskaan saa .

Webster 's Bible Translation
Sillä niinä päivinä on koettelemus , kuten kaltaista ei ollut siitä meni luomisen , jotka Jumala loi tähän aikaan , eikä tule.

World Go Bible
Sillä niinä päivinä tulee olemaan sortoaEsimerkkinä tästä ei ole ollut kuin suoraan meni luomisen , jotka Jumala loi No , nyt eikä koskaan tule olemaan .

Youngin kirjaimellinen käännös
Sillä niinä päivinä on ahdistus, kuten kaltaista ei ollut siitä meni luomisen että Jumala loi , toistaiseksi , ja ne eivät ole ;
Mitä tapahtuu " niinä päivinä " sorron ja syy on köyhiä ? Me nostaa käsittelyssä Mark 13:14-18

Mark 13:14-18 Raamattu
Mutta 14 näet hävityksen kauhistuksen , seisoi hänen ei pitäisi te asettaa ( lukija ymmärtää ) , sitten paeta vuorille ovat Juudeassa ,
15 Ja katto ei tule alas , sopimuksin ottaa mitään hänen talossaan ;
16 Ja alalla palata ottamaan hänen vaatteensa .
17 Mutta voi nangagpapasuso nangagdadalangtao ja niinä päivinä !
18 Ja Rukoilkaa te , jotka eivät esiinny talvella .

Lapio hävityksen kauhistuksen joten ihmiset ovat köyhiä . Jos siis termi " ajoissa " Luukas 21:27 Hyvän News Raamatun jälkeen synkkä päivä ja tuhota kuu ja tähdet aikana ahdistuksen jälkeen hävityksen kauhistuksen .

Tämä kysymys siitä, kuka lähettää sähköpostia minulle vastataan , hänen mukaansa , saarnaaja radiossa . Vastaus on sanonut hänelle Matteus 25:32 Good News Bible .

Matthew 25:32 ( Good News Bible )
32 Tuolloin, Matitipon häntä ennen kaikkea . He pagbubukud hänet erillään toisistaan , aivan kuten paimen lampaita ja vuohia.

termi " ajoissa " Luukas 21:27 , mukaan saarnaaja mukaan email kysyy , on sama kuin Matteuksen 25:32 . Se makasi lähellä totuutta . Koska termi " ajoissa " Luukas 21:27 viittaa tumma , kun aurinko ja kuu ja tuhota tähdet , vaikka sana " ajoissa " Matteus 25:32 viittaa valittaa , että Ihmisen Pojan Matteus 25:31 , että kababasa kohta vielä.

Matthew 25:31 ( Good News Bible )
31 Ihmisen Poika tulee kuninkaaksi , ja kaikki enkelit , ja hänen elegantti luluklok valtaistuimelle .

On lähellä todellisuutta tämä tapahtuu samaan aikaan , niin valhe saatana ! Ja sinulle sähköpostia , radio saarnaaja sanoi, että tuntematon aika ja saapumispäivä Ihmisen Pojan kuin kirjoitettu Matteus 24:36 . Olen samaa mieltä , ne todella eivät tiedä, milloin ottaa täyttäminen hävityksen kauhistuksen että tavaramerkin tulemisesta Ihmisen Poika.

Monet todella pansirang nurmikenttä . Kentässä , mutta ei vielä nabubunga , poista rikkakasveja kasveja . Mutta kun laiminlyödään nagkauhay vain rikkaruohot kunnes sato ei irtoa riisinjyvät . Ja sato , ruoho on mukana nagagapas , katkaisi viljaa olki kinakapitang . Sisällytä ruoho olkia polttaa tulessa.

Kuka määrittelee alias Jesaja 9:6,7 Emmanuel ?

Kerro meille kuka on Emmanuel . Muistaa rohkea kirjaimia .

Jesaja 9:6,7
6 Sillä meille lapsi on syntynyt meille , poika on annettu miehille , ja hallitus on hänen olkapäälleen , ja hänen nimensä on Ihmeellinen , Neuvonantaja , Väkevä Jumala , Iankaikkinen Isä , prinssi rauha .
7 kasvu hänen hallituksensa ja rauha on loputon , valtaistuimella Daavidin ja hänen valtakuntansa , vahvistaa , ja säilyttää oikeuden ja vanhurskauden nyt vasta ikuisesti . Tätä työtä toteutetaan Herra Sebaot .

Kuva : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jeremia 33:15,16
15 Niinä päivinä ja siihen aikaan minä pasusuplingin David Branch vanhurskauden ; ja hän toteuttaa oikeutta ja vanhurskautta maa .
16 Niinä päivinä Juuda on tallennettu, ja Jerusalem elää turvassa : ja tämä nimensä on : Herra meidän vanhurskautemme .

Huom : pasusuplingin vain Branch .

Jeremia 23:5,6
5 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra , Otan Daavidille vanhurskaan Branch, ja hän on hallitseva kuninkaana ja viisaasti , ja on toteuttaa oikeutta ja vanhurskautta maassa .
6 Hänen aikanaan Juuda saa tallentaa, ja Israel elää turvassa , ja hänen nimensä on Herra meidän vanhurskautemme .

Huom : vain korottaa David Vanhurskas Branch . Kun pasusuplingin tai korottaa vanhurskaan Branch ?

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 Is! ja tämä päivä on suuri, että mikään ei ole kuin se : Hän Aikana ongelmia Jaakobinmutta hän on .
8 Ja sinä päivänä , sanoo Herra Sebaot , että minä rikkoa hänen ikeen päältä sinua , ja purskahti sinun obligaatioita ja että hän käyttää enää vieraita ;
9 Mutta he palvelevat Herraa , Jumalaansa, ja Kuningastaan Daavidia , jonka minä nostan heidät .
21 Ja Heidän prinssi on yksi heistä , ja niiden kuvernööri on siirtyä heidän keskellään ; ja minä annan hänelle , ja hän on lähestyttävä minulle : ne, jotka uskaltavat lähestyä minua ? sanoo .

Jumalan Lähettiläs jotka tulevat suurella vaivalla päivällä että kukaan ei pidä siitä?

Daniel 12:1,2
1 ja tuolloin on Michael seisomaan , suuri ruhtinas joka seistä hyvä lasten kansasi , ja syntyy ahdistuksen aika , että ei ole koskaan ollut , koska oli maa Siihen asti , ja Tuolloin sinun kansasi on tallennettu, Jokainen, joka on kirjoitettu .
2 Ja monet niistä, jotka nukkuvat multaan on hereillä , jotkut iankaikkinen elämä , ja jotkut häpeään ja ikuiseen halveksuntaa .

Daniel 10:21
21 Mutta minä sanon teille totuuden kirjoitettu Raamatussa , ja mitään apua minua heitä vastaan , mutta Michael teidän prinssi .

Jesaja 4:2,3
2 Sinä päivänä on kaunis ja ihana haara Herran ja maan hedelmä on erinomainen ja hauskannäköinen niille , jotka ovat paenneet Israeliin.
3 antaa , joka on jätetty Siionissa , ja hän jäi Jerusalemiin , kutsutaan pyhiksi, vaikka kaikki kirjalliset elävien joukossa Jerusalemissa:

Koskaan ollut ennen suurta ahdistusta tai ongelmia niin Jeesus ei ole Michael . Luemme Jeesus sanoi .

Matthew 24:21
21 Jos silloin on oleva suuri ahdistus , että koska ei ollut alusta alkaen maailman asti ja ei tapahdu koskaan .

Jeremia 30:7 ( mitään sen kaltaista ) , Daniel 12:01 ( ei ollut ) ja Matthew 24:21 ( ei tapahtunut alusta alkaen )

suuri ahdistus ei ole harvinaista näin ollen ole koskaan sanonut alusta alkaen maailman . Sama Daniel 12:01 , vaivaa että vielä koskaan tapahtunut .

Daniel 12:01 mukaan Mikael on " stand up "on yhtä kuin nostaa , eli hän ei esiinny hänen ennustamiseen , kuten Jeesus sanoi " sattui " Niin Michael ei Jeesus .

Muistan sanoneeni Jeremian aikana 30:7-9,21 esille ongelmia David ( Miguel ) niin sanotaan Daniel 12:01 , että Michael oli pystytys ylösnousemuksen Daavidin ajan ongelmia .

Jos nuori mies oli Jesajan 9:6,7 Michael ja Michael ei Jeesus , kuka on Jeesus ?

Hesekiel 34:11-13
11 Sillä Näin sanoo Herra Jumala ; Katso, minä , jopa minä , Etsi minun lampaitani , ja pyrkii niitä .
12 Niin kuin paimen laumaansa sinä päivänä, jona hän on yksi hänen hajallaan lampaita , joten minä etsiä minun lampaitani , ja antaa heille kaikkialla ne ovat olleet hajallaan sumuisena ja synkkänä päivänä .
13 Ja minä tuon heidät ihmisiä , ja koota heidät maasta , ja heidät omaan maahansa , ja kaitsen niitä Israelin vuorilla , että vesistöt ja koko asutussa paikkoja maassa.


Jeesus on Herra Jumala . Hän on Isä . Todistettu !

Ylösnousemus

Kaikki olemme aasam ylösnousemusta . Kuka ei pyritä nostamaan hänet uudelleen ? Mutta kuka on ensimmäinen ylösnousemus ? Ja millaisia ylösnousemuksen nauttia tulemista Jumalan Poika?

Olemme lukenut joitakin lausuntoja ylösnousemuksesta 1 Tess 4:14-17

1 Tess 4:14-17
14 Sillä jos me magsisisampalatayang Jeesus kuoli ja nousi ylös , niin myös nukkua Jeesus Jumala tuo mukanaan .
15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanan , että me , jotka olemme elossa edelleen teille tulee Herran Emme voi estää niitä , jotka ovat nukkuneet .
16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta huutaa , äänellä arkkienkeli ja pasuunan Jumalan ja Kristuksessa kuolleet nousevat ensin uudelleen .
17 Sitten , jotka olemme elossa , jotka jäävät temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä , tavata Herra ilmassa ja niin Herra on meidän kanssamme ikuisesti .

Ylösnousemus on hengellinen tai litiral ? Mutta ensin tarkistaa, arkkienkeli kuin se on tulossa ja kuka hän oli . Jotain kertoo tule arkkienkeli sanoo , mutta vain kuulla hänen huutaa taivaasta . Ovatko ne oikein ? Luemme Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 Ja tuolloin on Michael seisomaan suuri ruhtinas , joka edustaa hyvää lasten kansas ja siellä on aika vaikea , koska ei ole koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka , ja aikaa säästyy työntekijöille, jokainen, joka on kirjoitettu .
2 ja monet niistä, jotka nukkuvat multaan on hereillä , Joissakin ikuiseen elämään ja jotkut häpeä ja ikuinen halveksunta .

Arkkienkeli Mikael on tulossa . Ei voi erottaa arkkienkeli in 1 Tess 4:16 ja Daniel 12:1,2 koska vasta kaksi kertaa uudelleen kuollut kuten Raamattu sanoo . Ilmestys 20:5

Hengellinen tai ylösnousemus litiral varma tulos saapumista Miguel ja joka - kuka on esittänyt ensimmäistä kertaa ?

Vastaus on espritual ylösnousemusta . Ja ensimmäinen esille kansaani Israelia . todisteet olemme saaneet lukea Rooman 11:7-8,15

Rooma 11:7-8,12,15
7 Mikä on etsiä Israelia, että hän ei ollut saanut , mutta se kinamtam nimittämistä ja muut ovat tehneet :
8 mukaan kirjallinen , Jumala antoi heille hengen nukkua , Silmät eivät ole nähneet ja korvat eivät kuule vasta tänään .
12 Nyt , jos ne putoavat rikkaus maailmassa , ja tappiot ovat rikkaus pakanain , kuinka paljon niiden täyteläisyys ?
15 Sillä jos pagkakatakuwil niistä on sovittaa yhteen maailman Mitä niin hyväksyt ne , mutta elämä kuolleista .

Sano 8 kohdassa , joka antoi heille hengen nukkua , se tarkoittaa, että ennen kuin näkevät ja kuulevat totuuden ne pysyä unessa tai kuolleita . Ja uudelleen hyväksymistä niitä ( V15 ) vastaa antaa kuolleille elämän .

Siksi on ensimmäinen suuri hedelmät kasvatetaan tai kansan Israelista.

Revelations 7:4-8
4 Ja minä kuulin määrä sinetöity , joka sataneljäkymmentäneljätuhatta suljettu, kaikista muista heimon lapset Israelin
5 Juudan heimosta oli sinetöity kaksitoistatuhatta , heimo Ruubenin kaksitoistatuhatta , heimo Gadin kaksitoistatuhatta ;
6 heimon Asserin kaksitoistatuhatta , heimo Naftalin kaksitoistatuhatta , Manassen heimoa kaksitoistatuhatta ;
7 heimon Simeonin kaksitoistatuhatta , heimo Levin kaksitoistatuhatta heimon Isaskarin kaksitoistatuhatta ;
8 heimon Sebulonin kaksitoistatuhatta , heimo Joseph kaksitoistatuhatta , Benjaminin heimoa oli sinetöity kaksitoistatuhatta .

Revelations 14:1-5
1 Ja minä näin , ja katso , Karitsa seisoi Siionin vuorella , ja hänen kanssaan sata neljäkymmentäneljätuhatta hänen nimeä ja hänen Isänsä kirjoitettuna otsaansa .
2 Ja minä kuulin äänen taivaasta , koska ääni monien vesien ja äänenä suuri ukkosen : ja ääni kuulin, oli kuin harpisti soittavan harppujaan :
3 Ja he nangagaawitan jotka näyttävät uusi laulu valtaistuimen edessä , ja ennen neljän olennon ja vanhinten ja kukaan voinut oppia laulu , mutta sata neljäkymmentäneljätuhatta , jopa ne, jotka ovat ostaneet maata .
4 Niitä ei ole saastuttanut itseänsä naisten kanssa , sillä he ovat neitsyitä . Ja se seuraa Karitsaa, minne ikinä hän meneekin . Nämä oli ostettu ihmisten joukosta , jotka ensimmäisiä hedelmiä Jumalan ja Karitsan .
5 Ja heidän suunsa oli löytynyt yhtään maata : he ovat virheettömiä .

Roomalaiset 13:11
11 Ja tämä , tietäen, että aika on nyt hereillä , kun nukut : Nyt lähempänä meitä kuin turvallisuus , kun uskoimme .

Ef 5:14
14 Niin hän sanoo , Herätkää sinä nukkuja , ja johtuvat kuolleiden joukossa , ja Kristus antaa sinulle valoa .

1 Kor 15:23,34,46
23 Mutta kukin omalle asemalleen , Kristus ensimmäinen hedelmät ; sitten Kristus hänen tullessaan .
34 Heräät vanhurskautta , eikä synti , joissakin ei ole tietoa Jumalasta , minä sanon teille siirtää tämän häpeään .
46 Vaikka henki ei ole siitä, että ensimmäinen , mutta maa , sitten hengellinen .

Jotkut ajattelevat , että kun liha tai litiral tai fyysinen ylösnousemus on ensimmäinen ylösnousemus . Mutta totta minä kuollut jälkeen Herra Jeesus ? Luemme John 8:51 ja John 11:25,26

John 8:51
51 Totisesti , totisesti minä sanon teille: Jos mies pitää minun sanani , hän ei koskaan näe kuolemaa .

John 11:25,26
25 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä : joka uskoo minuun , vaikka hän kuolee , saa elää ;
26 Ja kuka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole . Sinä uskoa ?

Mutta osaamme silti litiral ja fyysinen ylösnousemus tapahtuu, kun arkkienkeli . Tuemme edellisessä kohdassa .

1 Tess 4:14-17
14 Sillä jos me magsisisampalatayang Jeesus kuoli ja nousi ylös , niin myös nukkua Jeesus Jumala tuo mukanaan .
15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanan , että me , jotka olemme elossa edelleen teille tulee Herran Emme voi estää niitä , jotka ovat nukkuneet .
16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta huutaa , äänellä arkkienkeli ja pasuunan Jumalan ja Kristuksessa kuolleet nousevat ensin uudelleen .
17 Sitten , jotka olemme elossa , jotka jäävät temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä , tavata Herra ilmassa ja niin Herra on meidän kanssamme ikuisesti .

Jos he uskovat Herran ei kuole , joka kuoli Kristus nousee ensin? Tuemme Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 Ja tuolloin on Michael seisomaan suuri ruhtinas , joka edustaa hyvää lasten kansas ja siellä on aika vaikea , koska ei ole koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka , ja aikaa säästyy työntekijöille, Jokainen , joka on kirjoitettu .
2 ja monet niistä, jotka nukkuvat multaan on hereillä , Joissakin ikuiseen elämään ja jotkut häpeä ja ikuinen halveksunta .

Kerro meille kuka on kirjoitettu kirja . Ovatko he kuolleet vai elossa ? Vastaus on elämä . Lue Jesaja 4:2,3 luemme

Jesaja 4:2,3
2 Sinä päivänä on kaunis ja ihana haara Herran, ja maan hedelmä on erinomainen ja hauskannäköinen niille , jotka ovat paenneet Israeliin.
3 antaa , joka on jätetty Siionissa , ja hän jäi Jerusalemiin , kutsutaan pyhiksi, vaikka Jokainen kirjallinen elävien joukossa Jerusalemissa ;

Kuka on sivuliike Herran ?

Jeremia 23:5,6
5 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra , Otan Daavidille vanhurskaan Branch, ja hän on hallitseva kuninkaana ja viisaasti , ja on pantava oikeuden ja vanhurskauden maassa .
6 Hänen aikanaan Juuda on tallennettu, ja Israel saa asua turvallisesti ; ja hänen nimensä on Herra meidän vanhurskautemme .

Kun olet tallentanut Juudan ja Israelin ? Ja mikä nimi sanansaattaja Jumalan tulla? Tuemme Daniel 12:1,2

Daniel 12:01
1 Ja tuolloin on Michael seisomaan, suuri ruhtinas , joka edustaa hyvää lasten kansas : ja siellä on aika vaikea , kuten ei koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka , ja tuolloin kansasi on toimitettava, jokainen, joka on kirjoitettu .
2 Ja monet niistä, jotka nukkuvat multaan on hereillä , jotkut ikuisen elämän ja jotkut häpeään ja ikuiseen halveksuntaa .

Jos et , Michael vanhurskas Branch .

Kasteen ristiinnaulitsemista on kaste Hengessä .

Luke 12:50
Mutta 50 Olen kasteessa tehdään , ja miten ahdistunut olen kunnes se on valmis ?

Mark 10:38
38 Mutta Jeesus sanoi heille , te ette tiedä mitä te kysyä . Mangakaiinom te cup että juon sitä ? tai mangababautismuhan kasteen että olen kastetaan ?

Koska kaste Jumalan Pojan joten hyväksyi kasteen .


Roomalaiset 6:4-6
4 Siksi olemme yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan : että Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden , niin myös pitäisi kulkea uuteen elämään .
5 Sillä jos olemme hänen kanssaan muotokuvasta kuoleman , voimme myös olla niin kaltaiseksi ylösnousemuksen ;
6 tiedämme, että meidän vanha ihminen on ristiinnaulittu hänen kanssaan , että laitos syyllinen tuhoutui , ja kun niin , että emme kiehtoa enemmän syntiä ;

Kol 2:13
13 Ja olivat kuolleet syntisi, ja uncircumcision oman lihan Jumala, hän eläviksi yhdessä hänen kanssaan , ottaa anteeksi kaikki syntimme ;

Kolossalaisille 3:1,2,3,9,10
1 Jos Sinulla on noussut Kristuksen kanssa , pyytää asiat ylhäällä, jossa Kristus istuu Jumalan oikealla puolella .
2 Aseta kiintymystä , mikä ylhäällä on , ei asioihin maan päällä .
3 te olette kuolleet , ja teidän elämänne on kätketty Kristuksen kanssa Jumalassa .
9 valehtele toisilleen , kun taas panna pois vanha mies ja hänen tekonsa ,
10 Ja te saattaa uusi persoonallisuus , joka uusitaan tietoon jälkeen kuvan hänelle, että hänet loi :

Ef 2:05
5 Vaikka olimme kuolleet kautta meidän syntimme , eläviksi meidät yhdessä Kristuksen kanssa ( armosta te tallennetaan)

Yhteenvetona ylösnousemus oli henkinen . Ja ensimmäinen esille kotitalouden Jumalan vastaa Jumalan kansa , joka on Israel . Samassa ylösnousemuksen Miguel hyväksynyt ylösnousemukseen , sillä hän oli kuollut ja ristiinnaulittu Herra .


1 Peter 4:17
17 Sillä tullut aika alkamisesta päätellen talon Jumalan ; ja edessä , mitä tapahtuu niille, jotka eivät tottele Jumalan evankeliumia ?

Roomalaiset 2:9,10
9 Tuska ja ahdistus , jokaisen ihmisen sielulle, joka pahaa tekee , ensisijaisesti juutalainen , ja myös Kreikan ;
10 mutta kirkkaus , kunnia ja rauha jokaiselle ihmiselle, joka saa aikaan hyvää , ja Juutalainen ensimmäinen , ensimmäinen , ja myös Kreikan :

Meillä onko 144000 ja lukemattomia mies Ilmestyskirja 7 on henki ( litiral kuoli ) tai jotka ovat lihaa ja verta .

Millaiset ne ?

Ilmestyskirja 7:16,17
16 Niiden on nälkä , ei enempää, eikä jano enempää , eivätkä ne osuvat auringon tai lämpöä;
17 Sillä Karitsa , joka on keskellä valtaistuimesi on niiden paimen , ja ne papatnugutan suihkulähteet elämän vettäJa Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistään .

Väkevät ( litiral kuoli ) Ei nälkä tai jano ? Eikä henki papatnugutan lähdeveden elämän ?

John 6:35,54,55
35 Jeesus sanoi heille , olen elämän leipä : joka tulee minulle on koskaan nälkä , ja hän uskoo minua ei koskaan janoa .
54 Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, on ikuinen elämä, ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä .
55 Sillä minun lihani on todellinen ruoka ja minun vereni on todellinen juoma.

Emme varmasti ei nälkä ja jano eivät ole ihmisiä lihaa ja verta , koska Herra sanoi ihmiset hengissä , lihaa ja verta . Jos ne ovat kuolleita litiral ( fyysinen , materiaali , aistillinen ) että esiin miksi he antavat lähdeveden elämän , jos he ovat kuolemattomia ? Jos niin näyttää siltä, että kevät elämän vesi ( litiral source) tarjoaa elämää eikä veri ja liha vastustaa opetuksen Raamatusta.

Mikä on lähde elämän vettä ?

Jeremia 17:13
13 Herra , toivo Israelin kaikki hylkää teitä on hävetä . Ne, jotka minulle on kirjoitettu maa , koska he ovat hyljänneet Herra , suihkulähde elävän veden .

John 7:37-39
37 viime päivänä, että suuri päivä juhla , Jeesus seisoi ja huusi , sanoen: Jos joku janoaa , niin tulkoon minun ja juoda .
38 Joka uskoo minuun , kuten Raamattu sanoo, ulos hänen vatsansa on virrat elävän veden .
39 ( Mutta tämä puhui hän Henkeä , jotka uskoivat saavansa häntä, Henki vielä , koska Jeesus ei ollut vielä kirkastettu . )

Papatnugutan tarkoittaa vesien elämän lähde Karitsan vie ihmisten uskon . Ja niin myös ne eivät nälkää tai jano , koska hän tuo ihmisiä uskon kautta hänen lihaa ja verta .

Ei nälkä tai jano , koska ne ruokkia niitä.

Ps. 23:2
1 Herra on minun paimeneni , en .
2 Hän pinahihiga minulle tuoretta laidunten Hän johdattaa minut veden äärellä aula,

Hesekiel 34:14
14 minä syötän heille hyvä laidun , ja suuri korkeus Israelin vuorilla on niiden kansi on : siellä on ne sijaitsevat hyvällä kertaiseksi , ja rasvan laitumia ne ravintonsa Israelin vuorille .

Pinastol luonnollista , kun ne nälkäisenä ja janoisena ja ne eivät mabibilad auringon lämpöä ja paimen , jotta ne lähellä rantaa , jossa varjoisassa klo . Ps. 23:2

Mikä on tila sanansaattaja Jumalan kansan nykyään eivät ne osuvat auringon tai lämpöä? ( Huomaa jolihavoitu )

Jesaja 49:8-10
8 Näin sanoo Herra, hyväksyttävän ajan olen kuullut sinua , ja pelastuksen päivänä olen auttanut sinua : Minä olen sinut , ja annan ihmisille , luoda maahan , aiheuttaa perimään autio perintö ;
9 Sanovat, että he ovat sitoutuneet, lähtevät , he ovat pimeydessä , Shew itseänne . Ne syövät kaduilla , ja kaikki paljaat korkeudet on niiden laitumella .
10 He eivät nälkä eikä jano , ei saa lämpöä eikä aurinko ; sillä hän , joka armahtaa heidät on niiden edes jouset vettä on hän opastaa .

Jesaja 42:6,7
6 Minä, Herra on kehottanut sinua vanhurskaudessa , ja pitävät kätesi , ja varjelkoon sinua , ja annan ihmisille , perusteella maassa;
7 Voit avata sokean silmät , nostaa esiin vankia, ja niitä, jotka istuvat pimeydessä vankilasta .

Jesaja 61:1,2
1 Herran Henki Jumala on minun päälläni ; sillä Herra voidellut minut julistamaan hyvää sanomaa teille alistuva ; Hän lähetti minut parantaa särkynyt , julistamaan vapautta vangituille , ja avaa vankilan vangit ;
2 julistamaan otollista vuotta Herran , ja koston päivänä meidän Jumalamme , lohduttamaan kaikkia murheelliset ;

Jesaja 11:1,2
1 Ja näyttää olevan varren Jesse , ja oksan hänen juuret saadaan :
2 ja Herran Henki on Hänen ylleen , viisauden henkeä ja ymmärryksen henki neuvon ja saattaa henki tiedon ja Herran pelko ;

Jeremia 23:5,6
5 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra , että minä nostan Daavidille vanhurskaan Branch, ja hän on hallitseva kuninkaana ja viisaasti , ja on pantava oikeuden ja vanhurskauden maassa .
6 Hänen aikanaan Juuda saa tallentaa , ja Israel elää turvassa , ja hänen nimensä on Herra meidän vanhurskautemme .

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 Is! kyseisenä päivänä on suuri , mikään ei ole kuin se : jopa ahdistuksen aika Jaakobin , mutta hän on .
8 Ja sinä päivänä , sanoo Herra Sebaot , että minä rikkoa hänen ikeen päältä sinua , ja purskahti sinun obligaatioita ja että hän käyttää enää vieraita ;
9 Mutta he palvelevat Herraa , Jumalaansa, ja sDavid heidän kuninkaansa , jonka minä nostan heidät .
21 Ja niiden prinssi on yksi niistä, ja niiden kuvernööri on siirtyä heidän keskellään ; ja minä annan hänelle , ja hän on lähestyttävä minulle : ne, jotka uskaltavat lähestyä minua ? sanoo .

Daniel 12:1,2
1 Ja tuolloin on Michael seisomaan , suuri ruhtinas , joka edustaa hyvää lasten kansasi ; ja siellä on aika vaikea , kuten ei koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka : ja Tuolloin sinun kansasi on tallennettu, Jokainen, joka on kirjoitettu .
2 Ja monet niistä, jotka nukkuvat multaan on hereillä , jotkut iankaikkinen elämä , ja jotkut häpeään ja ikuiseen halveksuntaa .

Siksi ihmiset tilaa Jumalan Lähettiläs sanoo Jeremiah 23:5 ja Jeremia 30:9 on " esitetty " lähetti sen . Mutta ihmiset eivät vain yksinkertaisesti , koska hän oli Arkkienkeli Mikaelille .

Arkkienkeli ohjaamaan niin, että ne nälkä ja jano Jumalan sanaa . Aiemmin ihmiset Jumala on antanut Jumalan sanan nälkä .

Amos 8:11
11 Katso, päivät tulevat , sanoo Herra Jumala , lähetän nälänhätä maahan , ei leivän nälkää tai janoa vettä , mutta kuulla Herran sanan .

Jos huono paimen ei tuo lähdevesi jossa varjoisa , olet todella poltettu lämpöä päivän .

Pukeutuminen ei ole virhe .

1 Kor 15:53
53 Sillä tämän katoavaisen on asetettava katoamattomuuteen ja tämä kuolema on laittaa kuolemattomuuteen .

Mikä ei kuolemaa ibibihis ?

Ef 4:14
24 Ja laitat uuden persoonallisuuden , joka sen jälkeen Jumala on luonut vanhurskaudessa ja pyhyydessä totuuden .

Mitä uutta mies on lahjomaton ?

Gal 3:27
Varten 27 kaikki jotka olette kastetut Kristukseen ibinihis Kristuksessa .

Miten kasteen Kristus ?

Roomalaiset 6:3,4
3 Vai etkö tiedä, että me kaikki olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen kastetut hänen kuolemaansa ?
4 Siksi olemme yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteessa annettiin kuolemaan : että Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden , niin myös pitäisi kulkea uuteen elämään .

Tuonut sinulle Kristuksen kuolemattomuuden ?

1 Tim 1:10
10 Mutta nyt on ilmeisen jonka ilmestyminen Vapahtajamme Jeesus Kristus , kuka on poistettava kuoleman ja toi valoon elämän ja kuolemattomuuden evankeliumin kautta,

Mitä tapahtuu, kun henkilö syyllistyy uudelleen saatuaan totuus ?

Hepr 10:26,27
26 Sillä jos me tietoisesti syyllisyyttä , kun olemme saaneet tietoa totuudesta , ei uhrata säilynyt synnistä ,
27 mutta kauhea kaipuu päätellen , ja tulisuuden palo niellä viholliset .

Onko tuomari sumasampalaya Jumalan Poika ?

John 3:18
18 Kuka uskoo häneen, ei tuomita ; ei usko on jo tuomittu, koska hän uskoi nimi ainokaisen Pojan Jumalan .

Eivätkö he kuolevat ?

John 8:51
51 Totisesti , totisesti minä sanon teille , Jos mies pitää minun sanani , hän ei koskaan näe kuolemaa .

Onko kaste Jeesus syntyi uudelleen ja he eivät Jumalan valtakuntaa ?

John 3:3,11,12
3 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle : "Totisesti , totisesti minä sanon sinulle , Jos ihminen ei synny uudesti , hän ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa .
11 Totisesti , totisesti minä sanon sinulle , Puhumme meille , ja olemme nähneet meidän todistaa ; ettekä te ota vastaan meidän todistuksemme .
12 Jos kertoisin nämä maallisissa ja te usko , kuinka on uskotte jos kerron teille taivaallisista?

1 Peter 1:3,23
3 Kiitetty olkoon Jumala ja Isä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen , mukaan suuressa laupeudessaan olemme syntyneet uudelleen elävän toivon kautta Jeesuksen Kristuksen ylösnousemus kuolleista
23 Taas syntynyt uudelleen , ei katoavaisen siemeniä , mutta lahjomaton , jonka Jumalan sana , joka elää ja abideth .

1 Peter 3:21
21 mukaan todellinen muotokuvasta pelastaa nyt vaikka kaste , ei asettaa pois ja saastan lihaa , mutta vastaus hyvän omantunnon Jumalan kautta Jeesuksen Kristuksen ylösnousemus ;

Onko elämää vielä pidetään kuollut ?

1 Tim 5:06
6 Mutta hän , joka elää yltäkylläisyydessä vaikka elämä on kuollut .

Kun nabihisan katoamattomuuteen (1 Kor 15:53,54 ) ei saa syyllinen , koska olet ...

1 Kor 15:55,56
55 Jos O kuolema , sinun voittosi ? Jos O kuolema , sinun voittosi ?
56 voitto kuolemasta on synti ; ja synnin lakia :

Luemme hengessä 1 Kor 15:53-56

Roomalaiset 6:13,14
13 Ja myös sinä tarjoat jäseniä synnin välineinä vääryydellä ; mutta tuotto itseänne Jumalalle elävänä kuolleista , ja sinun jäseniä välineitä vanhurskauden Jumalan .
14 Sillä synti ei ole teitä : Koska et ole lain vaan armon .

ensimmäinen ylösnousemus tulee igagapos enkeli ja saatana .

20:1,2,5 lausunto
1 Ja minä näin enkelin tulevan alas taivaasta, avain tyhjyyteen ja suuret kahleet kädessään .
2 Ja hän tarttui lohikäärme , muinaisen käärmeen, joka on Paholainen ja Saatana , ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
5 Muut kuolleet elivät vasta tuhat vuotta . Tämä on ensimmäinen ylösnousemus .
Enkeli symboloi Miguel .

Olemme varmoja tuloksia henkistä ravintoa ensimmäinen ylösnousemus on arkkienkeli tulla . Sillä jos ensimmäinen ylösnousemus on ylösnousemus litiral pursuavat toinen ylösnousemus on kerrottu Daniel 12:01 . Koska ensimmäinen korotus ( Ilmestys 20:5 ) ovat tyytyväisiä ja myös ne, jotka sanovat, että Daniel 12:12 Siunattu tavoittaa 1335 päivää . Luemme .

Daniel 12:12
12 Autuas se odottaa , ja tulee, on tuhat kolmesataakolmekymmentäviisi päivä .

Joten 1 Tess 4:16 ja Daniel 12:01 ja Ilm. 20:5 olemme varmoja siitä, että hengellinen ylösnousemus .

Revelations 20:3
3 Ja hän heitti pimeyteen ja kiinni , ja sinetöinyt sen hänen ylitseen, että ne pitäisi pettää kansoja , ennen kuin tuhat vuotta , sitten se on ohittaa häntä vähän aikaa .

Saatana on vangittu yli tuhat vuotta . Mutta mikä on sama kuin tuhat vuotta mukaan Peter ?

2 Peter 3:08
8 Mutta älä unohda , rakkaat ystävät , asia , että jonain päivänä Herralle tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä.

tuhat vuotta vastaa yksi päivä. Mitä tapahtuu päivässä ?

Sakarja 03:09
9 Sillä katso , kivi , jonka olen ennen Joshua , että yksi kivi on seitsemän silmää : katso , minä kaivertaa merkkaavat sen , sanoo Herra Sebaot , ja Aion poistaa epäoikeudenmukaisuudesta , että maa yhdessä päivässä .

Sakarja 14:7
Mutta on 7 päivä tiedossa Herran, Ei päivä eikä yö : mutta se on , yöllä loistaa .
8 kulkea että päivä , että elävä vesi on lähteä ulos Jerusalemista, Puolet kohti itäisen meren ja puolet kohti merta : kesällä ja talvella tapahtuu .
9 ja Herra on kuningas koko maan : Sinä päivänä on Herra on yksi , ja hänen nimensä yksi.

Hepr 04:07
7 on undiscriminated hänet jälleen yksi päivä, nyt jonkin ajan kuluttua sanoi laulut David ( kuten hän oli sanonut, että ennen ) , nyt Jos kuulet hänen äänensä, Älä kovettaa sydämesi .

Niin pitäisi tehdä, on olla päivä voittaa paholaisen . Mutta eräänä päivänä se tarkoittaa ikuisesti sydämissämme .

Nyt toinen ylösnousemus koskaan ottelu Daniel 12:01 ? Muista myös mainokseen. Koska ei kuunnellut Jumalan kutsuun , hänen äänensä oli otettu esille tuomita , koska ne eivät pinahalagahan vahvistettua päivittäistä Jumala kuulla hänen äänensä . ensimmäinen ylösnousemus , kuunteli ääntä Jumalan Poika ei koskaan kuolla ikuisesti, koska ne pinahalagahan "yksi päivä " kuulla Jumalan ääntä haudoistaan .

Me ehdollisia ja hengellistä ravintoa litiral sanoa toisen ylösnousemuksen varten 1 Peter 4:05 ja säädökset 10:42 että tuomari on kuollut ja elävä vastaava hyvän ja pahan .

1 Peter 4:05
5 Se antaa tili häntä, joka on valmis tuomitsemaan eläviä ja kuolleita .

Säädökset 10:42
Ami'y 42 Ja hän käski meitä saarnaamaan kansalle ja todistaa Hän nimittää Jumala on tuomari elävät ja kuolleet .

Miten voimme olla hengellinen eikä ehdollista litiral että ylösnousemus tapahtuu ?

John 8:51
51 Totisesti , totisesti minä sanon teille , Jos mies pitää minun sanani , hän ei koskaan näe kuolemaa.

Herra selvästi sanoa, että kuolema ei koskaan pitää sanansa väärin ja sanoi Herra oli kuollut , piti hänet sana ei ole sitä?
Daniel 12:1,2
1 Ja tuolloin on Michael seisomaan , suuri ruhtinas , joka edustaa hyvää lasten kansas : ja siellä on aika vaikea , kuten ei koskaan ollut , koska oli kansakunta siihen saakka , ja tässä ajassa kansasi on toimitettava , jokainen, joka on kirjoitettu .
2 ja monet niistä, jotka nukkuvat multaan on hereillä , jotkut iankaikkinen elämä , ja jotkut häpeä ja ikuinen halveksunta .

Mitä Paavali sanoi parusahang ikuiseen kadotukseen ?

2. Tess 1:7,8,9
7 Ja teille , jotka ovat huolestuneita muun meidän kanssamme, kun Herra Jeesus taivaasta enkelit hänen voimansa ja liekehtivä palo,
8 Ei kostaa nagsisikilala Jumalan"Ja niille , jotka tottelevat ei evankeliumia Herramme Jeesuksen :
9 Kuka on rangaistava , kanssa ikuinen tuhoaminen läsnäoloon Herran ja kunniaa valtaansa .

Myös , mitä Pietari sanoi liekehtivät tulen ? Onko se päivä arviointitavat ?

2 Peter 3:7,8,10
7 Mutta nykyiset taivaat ja maa , samalla sanalla on varastoitu ylös palo , varattu vastaan päivä arviointitavat ja hävittäminen jumalattomien miesten .
8 Mutta älä unohda , rakas asia, jota päivä Herralle tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä.
10 Mutta Herran päivä kuin varas , joka taivasta joka päivä palata kanssa pauhinalla , ja objektit taivaalla on liuotettava kuumuudesta , maa ja poltettiin paikan päällä .

Myös , mitä Johannes sanoi Ilmestyskirjassa noin päivä päätellen , tuhat vuotta , palo ja katoaminen taivaan ja maan ?

20:6,7,11,12,14 lausunto
6 Siunattu ja pyhä on hän ensimmäinen ylösnousemus: Ei valtaa nämä toisen kuoleman , mutta ne on papit Jumalan ja Kristuksen ja mangaghaharing hänen kanssaan yli tuhat vuotta.
7 Ja täyttyessä tuhat vuottaSaatana on päästetty hänen vankilasta
11 Ja minä näin suuren valkoisen valtaistuimen ja istui siellä hänen läsnä ollessaan, maa ja taivas pakenivat , ja ei löytänyt paikkaa niille.
12 Ja minä näin kuolleet , suuret ja pienet , seisomassa valtaistuimen edessä , ja kirjat avattiin : ja toinen kirja avattiin , mikä on elämän kirjaan ; kuolleet tuomittiin sen mukaan, mitä kirjoihin mukaan teostensa.
14 Ja kuolema ja helvetti heitettiin järveen tulipalossa. Tämä on toinen kuolema , vaikka tuliseen järveen.

Mitä Herra Jeesus sanoi siitä?

Matthew 25:46
46 Ja nämä menevät iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään .

John 5:28,29
28 ei tässä : seuraavan kerran Kaikki ovat hauta kuulevat hänen äänensä,
29 Ja tulee esiin , ne , jotka ovat hyvää tehneet, Unto elämän ylösnousemukseen ; ja ne, jotka ovat pahaa tehneet , Unto ylösnousemuksen kadotus.

Ja me vain palata 1 Tess 4:16 ja Daniel 12 : 1,2

Hepr 10:26,27
26 Sillä jos me vahingossa rikokseen , kun olemme saaneet tietoa totuudesta , ei uhrata säilynyt synnistä ,
27 mutta kauhea kaipuu päätellen, ja tulisuuden palo niellä viholliset.

Saatuaan totuuden ja syntiä jälleen valmis ampumaan niitä .

tuomitseminen kuolleet jälkeen, kun paghihip 7 th trumpetti .

Ilmestyskirja 11:18 
18 Ja kansat olivat kovin tyytymättömiä , ja Sinun viha tuli, ja kuolleiden aika on arvioitava, Ja aika palkintojenjako sinä lapio palvelijasi profeetat , ja pyhät , ja pelko sinun nimeäsi , pienet ja suuret, sekä tuhota tuhoamisen maapallolla.

Voit selvittää palo oli lukenut nimeltään " Fire ".

Torstai, 17 syyskuu 2009


Minä ja Isä olemme yhtä

Joh. 10:30
30 Minä ja Isä olemme yhtä.


Nyt tiedämme, että David lähettää Michael arkkienkeli Mikael , eikä Jeesus . Niin Jeesus ollut kukaan muu kuin Isä . Ja se ei tarkoita, Jeesus sanoi : "Minä ja Isä olemme yhtä " , koska ne tuli yksi on Jeesus . Luemme John 10:38 ja John 14:10,11

John 10:38
38 Mutta jos minä, vaikka ne te ette usko minua , usko toimii: että te tietäisitte , ja uskovat, että Isä on minussa , ja minä hänessä .

John 14:10,11
10 sinä ole se, että minä olen Isässä ja Isä minussa ? sanoja, jotka minä puhun teille en puhu itsestäni: Mutta Isä, joka minussa asuu , tekee hänen teoksistaan .
11 Uskokaa minua Olen Isässä ja Isä minussa : tai muuten usko minua toimii hyvin .

Tuolloin Jeesuksen Poika oli Jumalan tai Isän . Henki , kuten nimi ja luonne Jeesuksen koska isä Michael . Jeesus sanoi pitäisi kertoa Miguel kuulla tai edes tunnista ääni kuolee Jumalan Poika. Miguel kuin kuulla enemmän Isän hyvä kuulla . Samoin Isä on todistaja . Tämän lisäksi Isä osoitti, kuinka hyvä Jumalan Poika . Eikö ole myös vaikea kuvailla Jumalaa, koska muuten ihminen ja Jumala . ihmiskunta Jeesuksen Miguel tinutularan . Eikä laki Raamattu on loukkaamaton jopa sanoa , että Michael ja Jeesus Poika Isän . Just samaa mieltä siitä, että Jumalan Poika tuli sanlibutan.Ang Miguel ei voi ryhtyä tarvittaviin asiakirjoihin on tehty .

Hepr 01:04
4 Se oli parempi kuin enkelit, ottaa ensin huippuluokan nimi kuin he .
Fil. 2:9,10
9 Niin hän , Sovereign Jumala , ja Hän sai nimen kaikkia muita nimiä ;
10 Jotta Jeesuksen nimessä kaikki polvet iluhod , jotka ovat taivaassa ja mikä on maan päällä , ja asiat maan alla,

Säädökset 4:12
12 Ja muu ole pelastusta ; koska ei taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, Jossa meidän pitää autuaaksi .

Ymmärrät tämän matkan perustuu sanoi :

John 5:19
19 Jeesus vastasi ja sanoi heille : "Totisesti , totisesti minä sanon teille: Poika voi tehdä mitään itse , vaan mitä hän näkee Isän tekevän ; kaikki mitä hän teki , se myös tekee Poika samoin .

John 12:49,50
49 Sillä minä puhu itsestäni : mutta Isä , joka lähetti minulle , hän antoi minulle käskyn , mitä minun pitäisi sanoa , ja mitä minun pitäisi puhua.
50 Ja minä tiedän, että hänen käskynsä on iankaikkinen elämä, asioita, joista puhun , on kuten Isä sanoi minulle , joten puhun.

Huom :

Luke 10:20
22 Kaikki on antanut minun Isäni : ja ei tiedä kukaan muu kuka Poika , vaan Isä , ja jotka Isän tykö muutoin kuin Poika ja se, jolle Poika .

Matthew 16:27
27 Sillä Ihmisen Poika tulee kunniassa Isänsä kanssa hänen enkelinsä , ja sitten antaa jokaiselle ihmiselle hänen tekojensa mukaan .

Luemme tästä :

Matthew 20:26,27
25 Mutta Jeesus kutsui heidät tykönsä ja sanoi : te tiedätte, että hallitsijat pakanoiden käyttää valta niiden yli , ja niiden suurmiehillemme käyttää julkista valtaa heille .
26 ei saa , mutta kuka haluaa tulla suuri teistä on palvelijallesi ;
27 Ja kuka haluaa olla ensimmäinen teidän keskuudessanne on palvelijallesi :

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi , jos olet varmistanut Isämme on kaikkien palvelija ?

Aamen.

No comments:

Post a Comment