THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Danish

Armageddon

billede fra : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Hvad er Armageddon , og når dette sker ?

Åbenbaring 16:12,13,14
12 Og den sjette hældte sin skål på den store flod Eufrat ; og tørret op farvande , og for at forberede konger fra stiger solen. 
13Så jeg så ud af munden på dragen , og mundingen af dyret , og mundingen af den falske profet , tre urene ånder , som frøer ;  
14For de er ånder dæmon, Working mirakler , som pinaparoonan de Kongerne af hele verden, til at samle i den store dag den almægtige Gud .

Said i punkt 14 , at begivenhederne den kamp er den store dag den almægtige Gud . Den begivenhed, der bliver sagt i Johannes 'Åbenbaring 16:12,13,14 også læse Jeremiah 46:10

Jeremiah 46:10
10 For den dag er Herren , Herren af værter, en dag med hævn , at hævne ham om hans fjender : og sværd skal fortære og være mætte , og deres blod : for Herren, Hærskarers Herre , med tilbyde i nord af floden Eufrat . (Se også Esajas 13:1-22 og Joel 2:1-18 i din Bibelen)

Vi læser i Esajas 34:4-8

Esajas 34:4-8
4 Og himlens hær skal opløses, og himlene skal være som en spiral , og alle deres vært skal falde som et blad visner på vinstokken , og som et faldende Blad fig .
5For mit sværd har drukket i himlen : se, det skal komme ned på Edom , og folk i min forbandelse , for retten.
6Sværdet fra Herren er fyldt med blod , fedt med fedme , blodet af lam og geder , fedt af nyrer fra væddere : For et offer til Herren i Bozrah , og en stor slagtning i landet Edom .
7Og den vilde okser vil komme ned med dem og stude med tyre, og deres jord vil blive berusede med blod , og deres støv lavet fedt med fedme .
8 For den dag hævn for Herren , året for belønning i en kamp i Zion.

Se lighederne.

Åbenbaring 19:17-21
17Så jeg så en engel stå i dag , at hun råbte med høj røst , fortæller alle fuglene flyver midt i himlen , Kom og mangagkatipon store aftensmad af Gud;
18 At I kan spise kødet af konger, og kødet af de vigtigste kaptajner, og kødet af mægtige mænd, og kødet af heste og ridning her , og kødet af alle mennesker frit og Mand slave , og små og store . 
19Og jeg så Dyret og Jordens Konger og deres værter, til at gå sammen for at kæmpe mod dem, ridning hesten og mod hans hær.  
20 Og tog dyret , og med ham den falske profet , der forårsagede mirakler , før det , ipinangdaya der modtog dyrets mærke og tilbad dets billede: De to blev kastet levende i søen af ild brænder med Svovl ;
21Og andre blev dræbt med sværdet , at provenuet fra munden af ham på hesteryg , og alle fuglene var fyldt af deres indhold.

Ezekiel 39:1-6 , 17-21
1Og du , søn af manden, profetere mod Gog og sige : Dette siger Gud Herren ; Se, jeg er imod dig, o Gog , fyrste af Rosh , Meshech , og Tubal:  
2Og jeg vil vende dig om, og vi leverede , og forårsage indtægter fra det yderste dele af N; og jeg vil bringe dig til bjergene i Israel;  
3Og jeg vil slaa din Bue ud af din venstre hånd , og vil forårsage dine pile til højre .  
4Du vil falde i bjergene i Israel, du og alle dine bands, og folk med dig: Jeg vil give dig indtil det glubende fugle af enhver art , og markens dyr at fortære dig.
5Du vil falde i det åbne område , for jeg har talt det , siger Herren Gud.
6 Og Jeg vil sende brand på Magog, Og dem , der bor fast i øerne : og de skal vide, at jeg er Herren .

17Og du , søn af manden , så siger Herren Jehovah : Tal til den måde af fugle , og alle dyr på marken, Saml selv, og komme; samle jer fra alle sider til mit offer , som jeg ofrer for jer med store ofre på Israels bjerge , for at I kan spise kød og drikke blod.  
18 I skal spise kødet fra de mægtige , og drikke blodet af prinser af jorden, for væddere , lam og geder på okser, dem alle fatlings .  
19 Og I skal spise fedt indtil I blive fuldt ud, og drikke blod indtil I blive drukne af mit offer , som jeg har ofret for dig.  
20 Og I skal fyldes på mit bord med heste og vogne , med mægtige mænd, og alle mænd af krig , siger Herren Gud.
21Og jeg vil sætte min herlighed blandt folkene ; og alle nationer mine domme, som jeg søgte , og min hånd, jeg har lavet med dem.

Åbenbaring 20:7,8,9
7Og når de tusind år vil Satan blive løst fra sit fængsel ,
8Og synes at vildlede de nationer i de fire verdenshjørner , at Gog og Magog , samle dem til kamp : Antallet af dem har som havets sand .
9Og de gik op over bredden af jorden, og usle lejren af helgener og den elskede by : og Ilden ned fra himlen , og de brændte.

Når belejrede lejr af de hellige og elskede by ?

Åbenbaring 11:02
2Og uden for templet loobang ignoreres , og måler ikke ; fastsatte Hedningerne , og de yuyurakang 42 måneder siudad hellig .
Luke 19:43,44
43Du kommer for dagen, babakuran du at fjenden fæstning , og belejre dig, og du gigipitin side,  
44Og ilulugso til jorden , og dine børn i dig ; og de har ikke ferie i Dig en sten på sten , fordi du har ikke kendt , da din visitation .

Luke 21:20
20 Men når du så hære til Jerusalem , så vide, at hendes ødelæggelse var nær.
Daniel 9:27
27Og etablere hans pagt med mange i en uge : og halvdelen af ugen skal han lade standse ofre og oblation , og fløj af vederstyggeligheder skal komme en ødelagt, og indtil slutningen og pagkapasiya har spildt den fjendtlighed ødelagt.

Daniel 11:31
31Og gruppen vil stå på hans side, og de skal vanhellige helligdommen , selv væggene og fjerne den stadige brændoffer , og lægger de de vederstyggelighed at maketh .
Daniel 12:11
11Og fra det tidspunkt , at den fortsatte brændoffer er taget bort , og vederstyggelighed , at maketh , vil have en tusind 290 dage .
Mark 13:14
14 Men du se Ødelæggelsens Vederstyggelighed , stod der at han ikke bør I lægge ( læseren forstår) , derefter flygte op i bjergene , er i Judæa ;

Hvornår vil sende Gog ?

Ezekiel 38:9,15,16,22
9Og du skal bestige , du vil komme som en storm, skal du være som en sky til at dække jorden, dig, og alle dine bands, og mange folk med dig .
15 Og du skal komme fra dit Sted , fra det yderste dele af den nordlige del, Du , og mange folk med dig , alle dem ridning på heste, en stor virksomhed og en mægtig hær ;
16 Og du skal komme op mod mit folk Israel , som en sky til at dække jorden , passerer i de sidste dage , der vil bringe dig mod mit Land, at kende mig om lande, når jeg skal blive helliget ved dig, o Gog , før deres øjne.
22Og jeg kæmpe med ham ved Pest og med blod , og Jeg vil regne på ham , og hans gruppe , og mange mennesker med ham , meget stærk regn og store hagl , brand , og svovl .

Det er den samme i Jeremias 4:13 og i vers 22 i Ezekiel 38 er den samme som i Johannes 'Åbenbaring 20:09

Jeremiah 4:11,12,13
11På det tidspunkt blev sagt til dette folk og Jerusalem , En varm vind fra de nøgne højder i ørkenen mod datter af mit folk , for ikke at winnow eller rense enhver :  
12 En stærk vind fra dem vil komme til mig : nu vil jeg give punktum mod dem. 
13Her han skal komme op som skyer, Og hans stridsvogne som en hvirvelvind : hans heste er hurtigere end ørne . Ak ! for vi er ødelagt.

Komplekset er i Jeremiah 4:13

Femte Mosebog 28:49-53
49 Herren vil bringe en nation imod dig langvejs fra , fra slutningen af jorden, som ørnen, En nation wika'y ikke forstår ;
50 Nation synes brutal , ikke respekterer den person, af gamle, eller vise barnet:
51 Og han skal spise afkom af din kvæg og frugten af din jord , indtil destrueret: der skal heller ikke din korn , vin eller olie, forøgelse af din Køer , eller flokke af din får, indtil du har ødelagt.
52 Og han skal belejre dig i alle dine gate, Indtil din høje og befæstede mure komme ned , som du forventer , din hele landet , og han skal belejre dig i alle dine porte i alle dit land, Da Herren din Gud.
53 Og du skal spise frugten af din egen krop , kødet af dine sønner og døtre , der gav dig Herren din Gud , i belejringen og nødhjælp, Som sikrer nød dig ved dine fjender.

Habakkuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid du blandt nationerne, og se på dig og spekulerer vidunderligt : for Jeg arbejder et værk i din dag De tror ikke, selv om det fortalt dig.
6 For se, Jeg oprejse kaldæerne , at bitter og forhastede nation , at bredden af jorden, så magari boligen steder, der ikke er deres.
7 De er frygtet og frygtede deres domme og deres værdighed gå fra sig .

8 Deres heste er hurtigere end leoparder , og mere voldsom end den aften ulve : og deres ryttere trykke stolt: Ja, deres ryttere kommer fra vidt ; de flygter bort som en ørn klar til at spise.
Esajas 28:21

21 For Herren vil stige op som i mount perazim , han hader at da dalen Gibeon ; at han gør sit arbejde , hans mærkelige arbejde , og papangyarihin hans arbejde , hans mærkelige arbejde.
Esajas 29:14
14 Derfor se, gå til at gøre en fantastisk arbejde blandt dette folk , en fantastisk arbejde og en spekulerer: og visdom til deres vise mænd , skal omkomme , og en forståelse af deres forsigtig med, at .

Disse er de fire ryttere i Åbenbaringen 6:2-8 grunden solen blev sort og månen blev som blod og stjernerne faldt til jorden . De fire ryttere er lig fire engle i Johannes 'Åbenbaring 9:14,15

Åbenbaring 9:14,15
14At sige til den sjette engel med en trompet, Løs de fire engle bundet på den store flod Eufrat .  
15 Og ungirded de fire engle, at være klar til tiden og dag og måned og år for at dræbe den tredje del af mænd.

Den tredjedel af mennesker, der dræber de fire engle svarede til en tredjedel af stjernerne i Åbenbaringen 12:4,7

Åbenbaring 12:4,7
4 Og hans hale drog den tredje del af stjernerne på himlen og jorden ipinaghagis : og dragen stod foran kvinden føder , at fortære sit barn hendes fødsel .
7 Og der blev krig i himlen : Michael og hans engle kæmpede mod dragen , og dragen og hans engle kæmpede ;

Krigen i himlen i Johannes 'Åbenbaring 20:1-4 tilsvarende

Åbenbaring 20:1-4
1 Og jeg så en engel komme ned fra himlen, der har nøglen til afgrunden og en stor kæde i hånden.
2Og han greb dragen , den gamle slange , som er Djævelen og Satan , og bandt ham for tusind år ,
3Og han kastet i afgrunden og lukkede , og forseglede den over ham , at de skulle bedrage de nationer , indtil de tusind år, så er det nødvendigt at tilsidesætte ham lidt tid .  
4 Og jeg så troner, og der er nagsisiluklok dem , de gav domme: og jeg så sjælene af dem halshugget for vidnet om Jesus , og for Guds ord , og ikke tilbedt dyret eller dets billede , og modtage hans mærke på panden eller deres hænder , og de levede og regerede med Kristus i tusind år.

Daniel 7:9,11
9 Jeg så indtil troner blev afgivet, og en, der var gamle dage gjorde sidde ; hans klæder hvide som sne , og håret på hovedet, ligesom ren uld : hans trone var flammende ild, og hjulene heraf brændende ild .
11 Jeg kiggede på dette tidspunkt på grund af stemme for den store ord, som hornet talte : Jeg skuede , indtil Dyret blev dræbt, og hans krop ødelagt, og det blev givet til brænde i ilden .

Armageddon vil ske i den 9 / 11 terror angreb i New York i år 2001.

Englen i Åb 10:07 siger, at :

Åbenbaring 10:07
7Men i dag af stemmen i den syvende engel , da han var ved at blæse, så i sidste ende mysteriet om Gud . henhold til den gode nyhed , som han erklærede til sine tjenere profeterne

Sagde englen vil bringe os til Herren Jesus sagde i Lukas 21:22 .

Luke 21:22
22 Da disse er de dage af hævn , der opfyldte alle disse ting er skrevet.

Sagde Herren vil tage os mellem sjette og syvende trompet . Opfyldelse af alle , der var skrevet , når det sker, er i Lukas 21:20 at i henhold til englene : "Da han var ved at blæse, så i sidste ende mysteriet om Gud , efter den gode nyhed, at han fortalte til sine tjenere profeterne . " Åbenbaring 10:07

Luke 21:20
20 Men når du så hære til Jerusalem , så vide, at hendes ødelæggelse var nær.

Nævnte sted i Lukas 21:20 er Armageddon som fortalte 20:7,8,9 Åbenbaring og andre passager i Bibelen, at vi læser .

 

De kvinder og Spædbørn


Billede fra: www.christianscience.org/
Woman.html


Så jeg undersøge betydningen af kvinden og barnet i Johannes 'Åbenbaring , vejledning af Helligånden , Bibelen igen forklarer jeg lært.

Åbenbaring 12:1,2,3,4
1Og en stor tegn blev set i himlen : en kvinde klædt i solen og med månen under sine fødder, og på hendes hoved en krone af tolv stjerner;  
2Og han er gravid , og han råbte , ked af at være kedeligt , og svært at bære. 
3Og et andet tegn blev set i himlen : og se en stor rød drage, der syv hoveder og ti horn , og hans syv kroner ulo'y .
4Og hans hale drog den tredje del af stjernerne på himlen og jorden ipinaghagis : og dragen stod foran kvinden føder , at fortære sit barn hendes fødsel .

Definitionen af kvinder er til rådighed i 1 Thessaloniker 05:03

1 Thessaloniker 5:2,3
2For selv ved udmærket , at det Herrens dag er som en tyv om natten.3Når folk siger , fred og sikkerhed , da skal pludselig ødelæggelse over dem, som travail på en kvinde gravid; og de skal på nogen måde.

Kvinden blev med henvisning til store problemer på grund af destruktion. Og hvad Herren Jesus sagde om det? Svaret kan læses i Mark 13:14,19 .

Mark 13:14,19
14 Men du se Ødelæggelsens Vederstyggelighed , stod der at han ikke bør I lægge ( læseren forstår) , derefter flygte op i bjergene , er i Judæa ;
19 For disse dage skal Kummer , sådan som det blev ikke siden begyndelsen af skabelsen Gud skabte indtil nu heller aldrig ske nogensinde.

Solen , månen og stjernerne til kvinde ( Åbenbaringen 12:1) er den samme som at sige i Mark 13:24

Mark 13:24
24Men i disse dage, efter denne modgang , vil solen blive formørket og månen ikke give hende lys,

Derfor er kvinderne fælles profeti om ødelæggelsen (Mark 13:14 ) stor besvær (Mark 13:19 ) og tegn i solen , månen og stjernerne (Mark 13:24 ).

Definitionen af i Johannes 'Åbenbaring 00:04 læses i Mark 13:25

Mark 13:25
25Og stjernerne fra himlen og skal beføjelser himlen.

Daniel 8:10
10Og steget kraftigt , op til himlens hær , og nogle af værten og stjerner er støbt ned til jorden , og trampede på dem .
Åbenbaring 00:05
5Og hun fødte en søn, der vil regere med en jernstang til alle nationer , og hans søn bliver kidnappet skal bringes op til Gud , og til hans trone .

Det betyder også læser i Mark 13, stykke 26 .

Mark 13:26
26Og da skal de se Menneskesønnen komme i skyerne med stor magt og herlighed .

Efter barnet er født, opvokset til Gud. Den tilsvarende findes i bogen af Daniel .

Daniel 7:13,14
13Jeg så i nat visioner , og se, der kom med himlens skyer som for eksempel en søn af mand, og han kom til den gamle af dage , og de bragte ham nær for ham.
14Og gav ham magt og herlighed , og et rige , at alle folk , nationer og sprog bør tjene ham : hans herredømme er et evigt herredømme , som ikke forgå, og hans rige skal ikke være.

Manden født af kvinde er modtageren af løftet om den Herre Jesus.

Åbenbaring 2:26,27,28
26Og De vinder og holder mine værker indtil Enden , vil jeg give myndighed til nationerne ;  
27Og de regel ham med en jernstang , som brud på flasker pottemagere , ligesom jeg har modtaget af min far:  
28Og Jeg vil give ham morgenstjernen .

Åbenbaring 3:21
21 De vinder, pagkakaloobang jeg sad ned med mig i min trone , som jeg overvinde , og satte sig ned med min Fader på hans trone .

Jesus lykkedes. Således modtager fra Jesus Riget er en anden selvstændig .

Åbenbaring 00:07
7Og Der var krig i himlen : Michael og hans engle kæmpede mod dragen , og dragen og hans engle kæmpede ;
Det svarer til Åbenbaring 00:07 fortælles i Daniel 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10Og steget kraftigt , selv til himlens hær , og nogle af de soldater og stjernerne det styrte ned til jorden , og trampede på dem .  
11 Ja, det forstørret sig selv til prinsens hær og tog væk fra ham den stadige Brændoffer , og det sted, hvor hans fristed blev kastet ned.  
12Og Hæren har givet ham med den stadige Brændoffer for synd , og det kastede ned sandheden til jorden , og gøre hans glæde og fremgang .

Det er faktum, at Michael , prinsens hær. Læs Prince of Army Nogle ting ved bogen Daniel og Åbenbaring

Åbenbaring 12:06
6Og Kvinden flygtede ud i ørkenen , hvor han forberedte et sted for Gud , så er han ampuning 1260 dage .
Mysteriet om kvinden har den betydning dette: En kvinde er lig med det store besvær oplevede i 2005 fødslen af en lille pige mand. Kvinden gemte sig i 3 1 / 2 år i og ud September 15, 2005 som globale finansielle krise. Læs Den Prophecy opfyldt

 

Prince of Army


billede fra : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Lad os begynde at læse Daniel 8:7-11

Daniel 8:5-11
5Og så vidt jeg husker , se, en gedebuk kom fra vest over hele jorden, Og rørte ikke jorden: og geden havde en bemærkelsesværdig horn mellem hans øjne.
6Og han kom til ram med to horn , som jeg så står foran floden , og løb ham i raseri i hans magt.
7Og jeg så ham komme tæt indtil det ram , og han blev flyttet med harme imod ham, og slog ram , og bremse hans to horn : og ram ikke havde kompetence til at stå foran ham, men han kastede ham ned til jorden , og trampede på ham , og ingen kunne levere ram fra hans hånd.
8Og gedebuk forstørrede selv overordentlig : og da han var stærk , var det store horn brudt, og i stedet for det viste sig de fire markante horn mod de fire Vinde fra himlen .  
9Og fra den ene af dem kom en lille horn , som voksede over store , mod syd , og mod øst , og mod det herlige land.
10Og steget kraftigt , selv til himlens hær , og nogle af de soldater og stjernerne det styrte ned til jorden , og trampede på dem .  
11Ja, forstørret , indtil prinsen hær, Og tog fra ham den stadige Brændoffer , og det sted, hvor hans fristed blev kastet ned.

Vi finder ud af, hvem prinsen af hæren bekæmpe gedebuk . Men vi ved på forhånd , hvad forklaringen af visionen om Gabriel.

Daniel 8:20,21,25

20 De ram som du så , med to horn , de er konger af Media og Persien .
21 Og den ru ged er kongen af Grækenland, Og den store horn mellem hans øjne er den første konge.
25Og på sin vej han palulusugin bedrag i hånden , og han skal forstørre sig selv i sit hjerte , og deres sikkerhed skal han ødelægge mange : Han skal også stå op mod prinsen af prinser, Men han skal brydes uden hånd.

Fyrstens hær var også prins af prinser . Husk , modstandsdygtig over for prinsen af hæren er kongen eller kongerige Grækenland.

Hvem prinsen til at hjælpe kampen for at Gabriel prinsen Riges Persien og Prins af Grækenland?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Men prinsen af riget af Persien modstod mig 21 dage: Men , lo , Michael, en af de største fyrster, kom for at hjælpe migOg jeg var der med konger af Persien .  
14Nu er jeg kommet til at vise dig hvad der sker med dine medarbejdere i de sidste dage ; Visionen er for mange dage endnu.
20Så sagde han , du ved ikke hvorfor jeg kommer til dig ? og nu vil jeg vende tilbage til kampen i Prince of Persia : og da jeg gik ud , se, prinsen af Grækenland vil komme.
21Men jeg vil fortælle dig sandheden skrevet i Skriften , og uden hjælp fra mig imod dem , men Michael dit prins .

Nu, ingen andre fyrster til at hjælpe , men Michael Gabriel. Derfor , Michael, prinsen af krigen i kongeriget Grækenland. Og derfor , Michael, prinsens hær og prinsen af prinser .

Daniel 11:2,22,31,34
2Og nu vil jeg vise dig sandheden. Her står op endnu tre konger i Persien , og den fjerde skal være langt rigere end de alle : og da han var stærk ved sin Rigdom , han kikilusin alle mod realm of Greece.
22Og de skal gå igennem en masse , at de vil overflow før ham, og falder , ja , som en fyrste pagten .
31Og gruppen vil stå på hans side , og de har forurenet fristed , selv væggene og fjerne den stadige brændoffer , og lægger de de vederstyggelighed at maketh .
40Og på tidspunktet for afslutningen makikipagkaalit ham konge syd, Og Kongen i nord skal komme over ham som en hvirvelvind , med vogne og med ryttere , og med mange skibe, og han indrømmede land , og bestå .

Daniel 8 vender vi tilbage når vejret hændelsen ville blive , det sikkert vil matche under arrangementet i Daniel 11?

Daniel 8:11,17
11Ja, det forstørret sig selv til prinsens hær , og Han tog fra ham den stadige Brændoffer , og det sted, hvor hans fristed blev kastet ned.
17Så han kom i nærheden af hvor jeg stod : og da han kom, var jeg bange og faldt på mit ansigt , men han sagde til mig , Understand , O søn af mennesket; for visionen handler om endetiden .

Hvem prinsen til at komme under de fire konger i Daniel 11 , der foretager den Ødelæggelsens Vederstyggelighed (Daniel 11:31 ) under ende?

Daniel 00:01
1Og på det tidspunkt, Michael stå op , den store prinsen der står til gavn for børn af dit folk : og der vil være en tid med problemer , såsom aldrig var da der var en nation indtil det tidspunkt , og på det tidspunkt dit folk skal leveres , hver og en , der skal skrevet i bogen.

Derfor , Michael, prinsen , der salvede fremtiden som fortalt i Daniel 9:24-27

Daniel 9:24-27
24Halvfjerds uger er fastsat over dit folk og over din hellige by , for at afslutte overtrædelse , og for at stoppe den strafbare handling , og for at gøre forsoning for ugudelighed , og for at bringe i evig retfærdighed , og at forsegle vision og profeti , og at salve de mest hellige .
25Kend derfor og skelne , at der fra at gå frem på den befaling til at genoprette og opbygge Jerusalem med coated hoveder på syv uger og 62 uger : det skal bygges igen , med gader og vægge , selv i urolige tider .  
26Og efter tresindstyve og to uger skar overtrukket, og skal have noget, og ødelægge byen og fristed for befolkningen i prinsen til at komme og afslutningen heraf af oversvømmelserne , og indtil Enden skal blive krig, er desolations bestemmes.  
27Og etablere hans pagt med mange i en uge : og halvdelen af ugen skal han lade standse ofre og oblation , og fløj af vederstyggeligheder skal komme ødelagt én; og til slut, og pagkapasiya har spildt den fjendtlighed ødelagt.

Prinsen af den vært, du tilbeder ?

Joshua 5:14,15
14Og han sagde , Nej, men jeg kom til fyrstelige hær af Herren. Og Joshua faldt på jorden og tilbad , og sagde til ham : "Hvad siger min Herre til sin Tjener ? 
15Sagde prinsen af hæren af Herren til Josva , Tag dine sko på fødderne , for det sted du står , er hellig . Og Joshua gjorde det.

Hvorfor tilbeder Gud , hvis ikke prins i værtslandet ? Hvis Gud , hvem er han?

Symboler Revealed



Der er to timeglas X X i davidsstjerne . Kristi kors er en pil, der peger 12 af uret . Faderen, Sønnen og Helligånden er ur pile Bliv "one "på kl 12:00 . Så de to timeglas Har begge 12 timer tidsspand som illustrerer Below. Også XX er 88 , antallet af konstellationer og grå snapper fisk 4 hvirvlende hjul i Ezekiel 10:13 . Hvis du tilføjer numre fra top til bund eller fra venstre til højre beløb vil være 14 bare. Antallet 14 omhandler 14 generationer af Israel i Matthew 1:17

Matthew 1:17 Så alle generationer fra Abraham indtil David fjorten Slægtled , og fra David Nå, Bortførelsen til Babylon fjorten Slægtled , og fra Bortførelsen til Babylon indtil Kristus fjorten Slægtled .



1 2 3 4 5 6 = 21x4 = 84 .
I Lukas 10:01 undertiden 72 andre. Andre 72 plus 12 er lig med 84 originale apostle.
84 years/12months = 7 ( 7years/1week år)
84 timer = 3 1 / 2 dag
42 måneder = (3 1 / 2 år)


Ternet. Der er fire imaginære stjerne David. Clockwised se på de to tal : 1, 3 og 5 i AM Har trekant , der peger op , 1, 3 og 5 i PM Har trekant , der peger nedad. Mørke AM og PM er forskellige.
Cross er en tilføjelse tegn.


12 timer i " AM " er delt op i to, 6 timers mørke ( 00:00 til 6:00 ) og 6 timer på dagen ( 06:00 til 12:00 )
De vigtigste retning stjerne David er op og ned, så hvis du tilføjer 1 og 6 , 2 og 5, 3 og 4 summen er 7 , som er antallet af Gud.

Nedenfor, hvis du tilføjer numre fra top til bund eller fra venstre mod højre , summen er altid "10" selvom hver gruppe drejede med uret og mod uret .



10+10+10+10=40


Betydning af antal 40

# Fyrre dage til at teste et barn af Gud. Gik til denne gang uden mad eller drikke er spist .

* Fyrre uge for et barn at være i livmoderen . Det ideelle tidspunkt for en fødsel . Fyrre perioder er det ideelle tidspunkt for alle test, før en fødsel af et barn eller en nation kan forventes.
* Jesus fastede og blev fristet i ørkenen. ( Matthew 4 : 2, Mark 1 : 13, Luke 4: 2)
* Jesus var på jorden i fyrre dage efter hans opstandelse . (Retsakter 1: 3)
* Joshua søgte jorden 40 dage ( Numbers 14: 34). Joshua 14: 7 Han blev 40 år gammel.
* Moses var i Guds nærvær , da han modtog de ti bud. ( Exodus 24: 18: 34: 28) Han levede at være 120 år gammel. Han tilbragte 40 år som en egyptisk prins , 40 år som hyrde og de sidste 40 år i udvandring .
* Elias fastede efter at han løb væk fra forfølgelse. Han levede fyrre dage om styrken af brød og vand, han har modtaget fra en engel. (1 Kings 19: 8)
* Noah var i Guds beskyttelse , mens det regnede fyrre dage og nætter. ( Genesis 7: 12)
* Fyrre piskeslag var det maksimale straf. Femte Mosebog 25: 3
* Ezekiel 4 : 6, Ezekiel 29: 11
* Kongerne udvalgt af Gud regerede i fyrre år. David, Solomon .
* En kvinde var uren i 40 dage (7 + 33) efter fødslen af en søn. ( Tredje Mosebog 12)

# National. Fyrre år for en oprørsk generation , når de har afvist et personligt besøg fra Gud.

* Israel vandrede i ørkenen , før De kom ind i det forjættede Land. ( Numbers 32: 13)
* Fyrre år efter Kristus blev forkastet og korsfæstet (31 e.Kr.) , blev templet ødelagt af romerne i 70 AD.
* Israel spiste manna fyrre år ( Exodus 16: 35)
* Nå da dommerne 13: 1 . Israel dæmpet af Filisterne fyrre år.
* 1 Kings 2: 11 . Og de dage , at David regerede over Israel var fyrre år : Syv år regerede han i Hebron , og tredive og tre år regerede han i Jerusalem.

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Her er hvordan " 10 " vedrører stjerne David ;



1 Kings 11:35 Men jeg vil tage Riget ud af hans søns hånd , og vil give det til dig selv ti stammer .


Check:

Se pilen ? Men hvad jeg mener, er korset i sig selv er en pil. Her vil du se pilen på korset i billedet .

Ligeledes vil du se fiskene , saldi , davidsstjerne og sværdet . Der er 24 trekanter . 42 trekanter i alle [ 12 ( kombinationer af 2) og 6 ( af 4) og 24 ] 42 er symbolske i Bibelen . 42 dage efter Jesus blev korsfæstet , han går op til himlen 42 generationer fra Abraham til Jesus (Matt 1:17) . Også tallet 24 er symbolske i Bibelen . Ligesom 24 ældre i Johannes 'Åbenbaring .




Top View of A Pyramid




Trekanter på billedet ovenfor, er modsatte trekanter på billedet nedenfor



Check:

Græsk Numbers








Den Prophecy opfyldt

Lad os se, hvad Jesus siger om to afsnit af Bibelen ( Daniel 12:07 og Åbenbaring 10:07 ) vedrører både Ødelæggelsens Vederstyggelighed .

Luke 21:22 For det er disse dage hævn , , der opfyldte alle disse ting er skrevet.

Den passage i Lukas 21:22 handler om Ødelæggelsens Vederstyggelighed talt om Jesus.

Revelations 10:07 Men i dag af stemmen i den syvende engel , da han var ved at blæse , derefter i sidste ende mysteriet om Gud . henhold til den gode nyhed, at han fortalte sine tjenere, profeterne

Daniel 00:07 Og jeg hørte manden klædt i linned , som var over vandet i floden , da han holdt sin højre hånd og hans venstre hånd mod himlen , og svor ved ham , der lever for evigt være en tid , tid , og en halv tid , og når de færdige bryde i stykker magt den hellige by, alle disse ting vil ende .

Paghambing hambingin , det henviser til en episode , den vederstyggelighed Afsky for hærværk .

* Hærværk , så ulækker at læse, at " Hærværk "for at sige dette er " vandalisme " , som resulterer i "ingen sten tilbage på toppen af begge nyrer "

Nedenfor er begivenheder , der vedrører sige af Jesus og englene i Daniel og Åbenbaringen .




Dette er min fortolkning i Mattæus 1:17 cirka 14 generationer. Når du tilføjer in- eller ned numrene er svaret 14 . Og når i tilføjer også på samme side af de fire grupper , er svaret stadig 14 . I Ezekiel 10:13 nævnes, at 4 hjul , og det var som 88 . 88 er antallet af konstellationen (88 stjernebilleder ). Den 88 vil være X 2 X eller timeglas . Den XX vil blive set på begge sider af Star of David. En X ( timeglas ) har 12 gange så du kan se på billedet ovenfor. De adskiller sig , fordi de er runde lys og mørke 12:00 -6: 00:00 i mørke på " AM " 06:00 -12 : 12:00 til lys " AM "
Du behøver ikke forveksle eh her er et andet billede .



Forskelle i lyset af "AM "og" PM " og bemærkede, at i deres trekant. tallene 1,3 og 5 i "AM" (med uret ) er trekantet opadgående , mens 1,3 og 5 af " PM " (med uret ) har trekantet ned. Vi ser på baggrund af verden i dag , om morgenen var op og ned om eftermiddagen.

Det er stadig baseret på Matthew 1:17 , hvor jeg har været til en korrekt fortolkning af min udtalelse . Bestemmes her, at Babylon blev den 14. generation. Nutiden og fortiden er ikke længere omfattet af Babylon (Irak ) til Israel. Men Bibelen kaldes Babylon fjende Gud. Hvorfor kaldes Babylon (Åb. 17) den store skøge ? Og hvem eller hvad hun ?

Ham den anerkendelse, han var en kvinde for planeten Venus som morgenstjernen er navnet på den kvinde, hvor Babylon kaldes " morgenstjernen "( Esajas 14:12) . Kvinden i efa ( Zakarias 5:7-11 ) er taget til landet Sinear eller Babylon i de Gode Nyheder Bibelen og Dronningen af begær i Johannes 'Åbenbaring 17 var kvinder. Matthew 1:17 siger om Babylon har fundet sted , men Babylon i Johannes 'Åbenbaring er slutningen af sæsonen .

Således fortalte Prædikerens Bog 3:15
15 sket tidligere er sket, og siden at videregive godt, og ser igen Gud har fortid.

Skal have fundet sted så godt, klar. Så de 14 generationer af Babylon (Matt 1:17) er bare gentagelse . Så hvem kinatuparan det i dag ?

Hun er kvinde . Hendes navn har 6 bogstaver, pigen efternavn , når han har 9 bogstaver og hendes efternavn er nu 6 bogstaver. 696 der , som om han dont ! 666 er den bibelske symbol og ikke litiral .

Han var leder af et land som præsident sad på (januar 20) 2001 . Daniel 9:20-27 er en omtale af 490 år , hvis det er også sådan noget igen, som jeg sagde i Prædikerens Bog 3:15 i Filippinerne begyndte i 1521 , når det bragte kristendommen Magellan land. Og 490 th år var i 2011 , da 10 th i år med antallet 696 er afsluttet. Men kun indtil 2010 , han kom ind i fælden , da han to konger Daniel 8 ( horn får) er han tog magten. Var Fernando Poe Jr. og Joseph Estrada .

Hun har 24 senatorer mod 24 ældre før Gud. Har været 24 siden 1986 (Forfatning fra 1987) At sidde den første kvindelige leder i dette land. Derfor kaldte de Daniel 7 4 dyr. De 10 Kongen (Åb 17) regerede frem til begyndelsen Emilio Aguinaldo til Ferdinand Marcos . Og fremkomsten af 4 monstre stadig er i live nu november 2008.

Denne kvinde er nakapagtatak hende som 696 dage mellem død og begravelse af Pave Johannes Paul II , der afholdes 3 1 / 2 år siden 9 / 11 for at starte tælle 1290 dag i Daniel 12 .

Nu Prædikerens Bog 3:15 fortæller, at der sker er sket endnu , så det er korrekt at sige, at " historien gentager sig selv "

Nu, i Matthew 1:17 er, at vi kender Babylon kom 14:e generationer fra David. Hvis du ikke har identificeret Babylon ( den store skøge ) i erklæring 17 om nummer 14 .

Dette kvinder præget hans varemærke 696, opfyldelsen af 666, fra den dag, død af Pave Johannes Paul II , når landet er intet lys . De 696 er fra hans fødselsdato den 5. april 1947 til april 02-08 , 2005 ( død og begravelse af Pave Johannes Paul II). 58 år gange med 12 er lig med 696 måneden . Ud over antallet af hans navn Gloria (6) Macapagal (9) Arroyo (6).

Den dag i begravelsen af Pave Johannes Paul II den 8. april 2005 var en stor dag , fordi det er opfyldelsen af et løfte om englen i Daniel 00:11

Daniel 12:11 Og fra det tidspunkt , at den fortsatte brændoffer er taget væk, og Vederstyggelighed at maketh , vil have en tusind 290 dage .

Så klart i begyndelsen af optællingen af 1290 dage eller 3 1 / 2 år siden opførelsen af vederstyggelighed at maketh . Da virksomheden startede ? Det startede på 9 / 11 terrorangreb i New York og tog eksamen i 2005/04/08 dag begravelse PJP2 . Hvis vi tæller dage siden 9 / 11 til 2005/08/04 vi vil have 1305 dage . Den 1290 er 43 måneder. 2001/11/09 til 2005/04/08 er 43 måneder også . I Åbenbaringen 11:03 har nævnt, at dagen i 1260 , så fra 1305 til 1260 = 45 dage, som også i Daniel 12:11,12 at 1335-1290 = 45 dage også . Fandt sted den 9 / 11 var profeteret af Jesus i Matthæusevangeliet 24:2 , at der ikke sten stå ... Og de 4 fighter på 9 / 11 svarer til 4 engle i Johannes 'Åbenbaring 9:14,15 og tid, DAY , måned og år i Åbenbaring 9:15 er ingen anden end 2001/11/09 . Begravet Pave Johannes Paul II henne ved 230 PM, på det tidspunkt var 08:30 i New York på den samme dag så tæt på 08:45 på 9 / 11 , når den første flyvemaskine ramte bygningen af WTC .

Placeringen af mærket 696 er lavet , men ikke napigilan og opfyldt profeti. Når kirken er ingen leder foretog det branding.

Paghihip tog 6 th trompet på tidspunktet for pave Johannes Paul II.

Daniel 00:07 er en mand sværger hans ed , og han sagde, at efter 3 1 / 2 år, efter at have brudt i stykker magten i helligt folk , vil alle ting ende . Englen i Åb 10 er ligeledes ophævet som her i Daniel 12 og Åbenbaringen 10:07 stykke behage " Men i dag af stemmen i den syvende engel , da han var ved at blæse, så i sidste ende mysteriet om Gud , efter den gode nyhed , som han erklærede at hans tjenere profeterne . " En god ting , at det var over mine forventninger . Lad os gå tilbage til Daniel 00:07 siger am efter 3 1 / 2 år, som nu , eh jeg sagde på det tidspunkt, pave Johannes Paul II overtog paghihip af 6. trompet . Hvis derfor , 6 th trompet den paghihip begyndte den 9 / 11 terror angreb (Åb 9:14,15 ) og sluttede på April 8, 2005 dagen for begravelsen af Pave Johannes Paul II. Hvis jeg siger pave Johannes Paul II 's 6. engel blæste på trompet er især ramt , hvad jeg siger. For når snart blæste på trompet 7 ( Pave Benedict XVI) er i sidste ende mysterium (Åb 10:07 ) , der siger i Daniel 12:07 er efter 3 1 / 2 år. Daniel 12:11 siger , at begyndelsen af optællingen af 1290 dage eller 3 1 / 2 år siden opførelsen af Ødelæggelsens Vederstyggelighed ( Kalapastanganang nr. Matchless ) og det skete på 2001/09/11 terrorangrebene i New York.

Hvem er virkelig den mægtige engel i Åbenbaringens 10:01 ? Han var Michael ærkeenglen . Michael kom til "time "eller " mulighed ", som fortalte at Daniel 00:01

Og på det tidspunkt, Michael stå op , det store prinsen , der står til gavn for børn af dit folk : og der vil være en tid med problemer , såsom aldrig var da der var en nation indtil da , og på daværende tidspunkt var dit folk skal blive frelst, enhver, som skal være skrevet i bogen.

Michael kommer til " tid " (ikke sige, om under eller før eller efter Ødelæggelsens Vederstyggelighed ) , men han sagde under den. Det var under de fire konger i Daniel 11 . Den periode, der er omfattet af fjerde konge for at spilde tid . Og han også er omfattet (den fjerde konge i Daniel 11) tidspunktet for Ødelæggelsens Vederstyggelighed .

Daniel 11:31,40
31 Og gruppen vil stå på hans side , og de skal vanhellige helligdommen , selv væggene og fjerne den stadige brændoffer , og lægger de de vederstyggelighed at maketh .
40 Og i slutningen er makikipagkaalit ham kongen af syd , og Kongen i nord skal komme over ham som en hvirvelvind , med vogne og med ryttere , og med mange skibe, og han indrømmede jord , og overløb og senere.

Denne match Malachy profeti st . Hvis jeg siger pave Johannes Paul II 's 6. engel blæste i hornet, siempre , var pave Benedikt XVI også måske den 7. engel for at blæse trompet . Hvis trompet er op til pave Benedikt XVI , og som også var Petrus Romanus ? Han var ærkeenglen Michael.

Michael, Søn af mennesket Jesus viser. Matthew 24:15-21 (se også Luke til at forstå mere) siger, at forekomme Vis hader at vederstyggelighed Hærværk men ignorere , hvad der ellers er der på daværende tidspunkt. Det er også det tidspunkt, hvor Miguel , right ? Matthew 24:21 siger, at ekstrem fattigdom er endnu ikke oplever nogensinde og aldrig mere . Nu, hvis det står i Matthæusevangeliet 24:21 er sket , hvad Daniel 12:01 siger, at " aldrig har været før " ? Mente du galt i Daniel 00:01 , at hvis dette skete i 70 AD så ? Aldrig ske igen, at sagde i Mattæus 24:21 siger. Bare en påmindelse om, at det ikke vil være separate afsnit i Mattæus 24:15 til 21 .

Tag Bemærk: Hvis Luke venligst læse, forstå at du siger i Mattæus 24:2 er også i Matthew 24:15 .

Hvordan Michael blev Menneskesønnen ? Jeg forlænge den? Siempre , hans far , Jesus blev menneske. Midler søn af manden søn af Jesus. Men ikke "børn af kødet " søn er et godt eksempel , hvad jeg mener . Som Kristus blev frø af Abraham er stadig , Jesus søn af Michael. Michael, Menneskesønnen Jesus underviste i Matthæus 24 især.

Åbenbaring 13:05
5 Og han gav ham en mund taler store ting og bespottelser : og magt var givet ham, til at fortsætte to og fyrretyve måneder.
Er i Johannes 'Åbenbaring 13:05 (bortset fra Johannes 'Åbenbaring 11:2,3 ) er efter de første 3 1 / 2 år ( Åbenbaringen 11:02 ) Det næste 3 1 / 2 år ( Åb 13:05 ), vil generere den 7 år eller uger ( Daniel 9:27)

Okay , her er lige præcis 1260 dage , at Bibelen siger . Jeg sagde med en række naitatak 696 ( Gloria ) fra den dag, død og begravelse af Pave Johannes Paul II. Naitatak på dagen for hans fødselsdag ( April 5, 2005 ), så den første dag med den brand er April 5, 2005 den første dag. April 6, 2005 second .... indtil September 15, 2008 1260 th dag. Den 15. september bekræftede 2008 Lehman som World Financial Crisis nagtrigger .

Lehman Brothers indgav kapitel 11 konkurs beskyttelse på September 15, 2008. Ifølge Bloomberg , rapporter indgivet til US Konkurs Domstolen, Southern District of New York ( Manhattan ) på 16 september viste, at JP Morgan Lehman Brothers Forsynet med en total på 138 milliarder dollars dollars i " Federal Reserve -backed fremskridt. " Den kontante forskud blev tilbagebetalt ved JPMorgan Chase af Federal Reserve Bank of New York for 87 milliarder dollars på 15 september og 51 milliarder dollar på 16 september [15].

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Tælle års Daniel 9

1521 AD til 2011 AD (490 år, skrevet med Daniel )

1521+434+49= 2004 AD (År , når " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 AD (efter 7 års uafhængighed Israel)

2008 +10 = 2018 (10 år før det 70. år uafhængighed Israel)

2001 t0 2011 ( 10 år fra 9 / 11 terror angreb)

Fra 2011 til 2018 har en 7 år interval før de 70 th år af uafhængighed Israel.

2005- Prinsen har mistet noget ( naitatak til 696)

2008 World finanskrise

2004- begyndelsen af 7 sidste år på 490 år.

2005: År for Redemption

Hvad er det faktum, at 2005 er forenelig med bibelske siger?

I Tredje Mosebog 25:9,10 kan således sige :
9 Så vil du lede folk rundt i resonant trompeter holdt den tiende dag i syv maaneder; forløsningens dag patutunugin trompeten hele dit land.
10 Og for at holde de fem og ti år, og Du proklamere frihed over hele landet for alle, der bor i landet
: Det er vil være fest jubilæum for dig, og hver eneste af jer skal vende tilbage til hans besiddelse, og hver vende tilbage til sit hus.

1948, denne 50 th år af uafhængighed Filippinerne og afslører også det år, uafhængighed (1948) af nationen Israel.

Daniel 9 går vi tilbage om 490 år . Bemærk, at delte 490 år ( 434,49 og 7) i tre. For som de 49 år ? Det skal blive fortalt Tredje Mosebog 25:9,10 .

Startet 490 år begynder i 1521 da Magellan bringe kristendommen til vores land .

1521+434=1955

1955+49=2004

Så 50 år fra juni 1955 ( syv år fra den frie udveksling af Israel) var i 2005.

Hvis derfor også året 2005 det år, forløsning ( Lev 25:9,10 ) fortalte Isaiah 61:1,2

Esajas 61:1,2
1 Den Herrens Ånd Gud er over mig , fordi Herren salvet mig til at forkynde et glædesbudskab de sagtmodige , han har sendt mig til at helbrede den knust, at forkynde frihed for fanger , og åbn bundet fængsel;
2 For at proklamere acceptable år af Herrens, Og dag hævn vor Gud , for at trøste alle , der sørger

Så hvad gjorde Jesus sige om det ?

Luke 21:22,28
22 Da disse er de dage af hævn , , der opfyldte alle disse ting er skrevet.
23 Ve den nagdadalangtao , og være i disse dage ! fordi der vil være stor nød på jorden , og vrede i dette land .

28 Men når tingene begyndte at ske , vil se op , og løft jeres hoveder, for lukke din forløsning.

Bevis for, at Michael David Hula

David Hvem ?
Daniel 00:01
1 Og på det tidspunkt var Michael stå op at stor prins der står til gavn for børn af dine medarbejdere og der vil være en tid med problemer, som aldrig var da der var en nation indtil da , og på det tidspunkt dit folk skal leveres, Hver fundet i bogen.

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 Is! fordi denne dag er stor, Så intet kan lide det: han derefter tid af problemer af Jacob men han skal være.
8 Og på den dag , Herren af værter siger , at jeg vil bryde hans Aag fra off dig , og vil briste din obligationer , og at han ikke tjener noget mere fremmede ;

Her er svaret :

9 Men de skal tjene Herren deres Gud , og David deres konge , Jeg tager ordet dem .
21 Og Deres prins ville være en af dem, og deres hersker , vil blive blandt dem, Og jeg vil give ham, og han skal tilgang til mig: for dem, der vover at nærme mig ? siger.

Hvis du studerer godt , Jesus er ikke Michael. For Michael, blandt dem komme , siger i afsnit 21 . Siger i Mattæus 24 , som ikke har så nogensinde stor trængsel , når Miguel Jesus , Jesus sagde fejlen ikke er foregået nogen sinde , men alligevel tilføje aldrig mere sagt.

Kom blandt hvem var Michael ?


Herunder religion blandt de frø af Abraham. Witness ( profeti af paverne i st Malachy ) den katolske kirke . Og Miguel også bevidne .

Tre Main Town

Israel- fra 2000 f.Kr. Abraham
* Spirit- Et vidnesbyrd om Guds

Katolske kirke , fra 2000 år siden Lord
* Vand- Dåb og tilknyttet den romersk katolske kirke

Filippinerne - Gave (nuværende ) 2000 år efter Jesus
* Blood- Søn af kvinden i Åbenbaringen 12

* De tre er forenet i vidneudsagn ( hvis ikke ligefrem disse tre ikke acceptere, hvis han præsenterer sig selv som Miguel , Guds Søn )

1 John 5:08
8 For der er tre vidner , Ånden , vandet og blodet : og de tre enige om .

Under varigheden af Miguel

Åbenbaring 6:12-17
12 Og jeg så, da han åbnede den sjette segl , og der var en stor jordskælv , og solen blev sort som sæk af hår en mørk , og hele månen blev som blod ;
13 Og himlens stjerner faldt til jorden , da Figentræet frugt isinasambulat hendes lille unge frugt når at slå en stærk vind.
14 Og himlen skiltes som hvis du bestiller en desperat drukning , og hver bjergområder og på øer blev flyttet fra deres synspunkt .
15 Og jordens konger og fyrster , og chefen for kaptajner , og de rige og magtfulde , og hver slave og hver Freeman , er nagsipagtago i huler og i klipper i bjergene ;
16 Og de sige til bjergene og klipperne , Fall på os, og vi vil holde dit ansigt i siddende på tronen , og vrede Lammets :
17 For det kom til stor dag for deres vrede, Og Hvem kan stå ?

Når du placerer tegnene i sol, måne og stjerner ?


Haggaj 2:21-23 "Tal til Zerubbabel guvernør i Juda og sagde: Jeg vil ryste Himmel og Jord 22 Og jeg vil styrte tronen i kongeriget og Jeg vil ødelægge styrken af riger nationerne og jeg vil omstyrte vogne og dem, der er i dem, og de heste og deres ryttere skal komme ned hver med sværdet i hans bror . 23 På den dag siger Hærskarers Herre : Jeg vil tage O Zerubbabel , min tjener , søn af Salathiel , siger Herren , og Jeg vil gøre dig en signetFordi vi valgte siger Hærskarers Herre .

"Jeg vil ryste jorden og himlen " Haggaj 2:21 er bare det samme: "Jeg panginginigin himlen og jorden "i Esajas 13:13.

Ødelagde styrke riger nationer ( Haggaj 2:22 ) i 9 / 11 terrorangreb i New York.
Således siger Esajas 13:9,10,13
9 Her dagen for Jehovas kommer, at grusom både med vrede og voldsom vrede gøre landet en øde og ødelægge de syndere fra den.
10 Fordi himlens stjerner og staffage dertil, ikke skal afgive deres lys: solen skal blive formørket i sin stigende og månen skal ikke lade sit lys.
13 Derfor vil jeg panginginigin himlen og jorden skal fjernes fra sit sted i vrede Herre værter og dagen for hans glødende vrede.

Ignorer punkt 13 " dagen for hans glødende vrede . "

Samme siger i Johannes 'Åbenbaring 6 vers 17 For den store dag ankom til deres vrede , og som kan stå ?


Hvad ville Jesus sige om det ?

Matthew 24:29 Umiddelbart efter modgang disse dage er formørket solen og månen skal ikke give hende lys, og stjernerne skal falde fra himlen , og skal beføjelser himlen.

Den er kompatibel med Åbenbaring 6:12,13 . At fortsætte med at læse i Mattæus 24 vers 30 , det synlige tegn fra himlen , er Søn af mennesket.

Matthew 24:30 Og så skal vises tegnet af Son of Man i himlen og da skal alle jordens slægter og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og stor herlighed .

Hvis der stadig er engel i Johannes 'Åbenbaring 7:2-3 Søn af mennesket.
Og derfor Zerubbabel , Haggaj 2:23 siger at gøre stempel Søn af mennesket.

Ingen anden plads efter et tegn fra himlen ( Matthew 24:29 og Apoalipsis 6:12,13 ) og den næste og viser tegn på Menneskesønnen .

Note :
Mellem 6. sæl , trompet og skål vrede er et tegn på den kommende af Son of Man .


Hvad er hvad der svarer til fire engle i Johannes 'Åbenbaring 07:01 ?

Revelations 07:01
1 Og efter dette så jeg fire engle stå på de fire verdenshjørner , som kompenserer for de fire vinde af jorden , for at ikke Vinden blæse på jorden eller havet , eller om nogen træ.

Det tilsvarende er i Matthew 24:31

Matthew 24:31
31 Og han skal sende sine engle ud med en stor trompet , og de skal samle hans udvalgte fra de fire vinde, fra den ene ende af himlen til den anden.

Og se, at de udvalgte fra alle stammerne i hele verden sammen.

7:9,14 erklæring
9 Efter disse ting, jeg så, og se, en stor Skare , at intet menneske utallige , fra hver nation , og alle stammer og folk og tungemål, stående foran tronen og før Lamb , klædt i hvide klæder , og palmer i deres hænder;
14 Og jeg sagde til ham : Herre, Du veed . Og han sagde til mig , Disse blev fremstillet i stor trængsel, Og de vaskede deres tøj , og hvide i Lammets blod .

Den store trængsel er nævnt i Johannes 'Åbenbaring 7:14 er også stor trængsel i Matthew 24:21

Mato 24:21
21 For så Der vil være stor trængsel, sådan som det var ikke siden begyndelsen af verden indtil nu, heller aldrig ske nogensinde.

Vi ser harmoni af afsnittene nedenfor.

Daniel 00:01
1 Og Tidspunktet Michael stå op , den store fyrste der står for det gode for børn af dit folk , og der vil være en tid med problemer, , der aldrig var da der var en nation indtil dette tidspunkt, Og på det tidspunkt dit folk skal leveres, Enhver , der skal være skrevet i bogen.

Jeremiah 30:7-9,21
7 Is! for denne dag er stor, at ingen er som det: Selv det tidspunkt besværet med Jacob , men han skal være.
8 Og på den dag , Herren af værter siger , at jeg vil bryde hans Aag fra off dig , og vil briste din obligationer , og at han ikke tjener noget mere fremmede ;
9 Men de skal tjene Herren deres Gud , og David deres Konge , som jeg vil tage dem op.
21 Og deres fyrste skal være en af dem, og deres guvernør skal bevæge sig fra midt i dem; og jeg vil få ham , og han skal tilgang til mig: for dem, der vover at nærme mig ? siger.

Joel 2:2,10,11
2 Days of mørke og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke , som daggry spredt på bjergene: En stor mennesker og stærke ; havde aldrig kan lide det, Ligeledes må der være nogen mere efter det, Til de år mange generationer.
10 Jorden skal skælve foran dem, skal himlene bæve : solen og månen er formørket , og stjernerne trække deres skinnende;
11 Og Herren vil sige hans stemme før hans hær : for hans lejr er meget stor , for han er stærk , at hans ord : for den dag Jehova er stor og meget frygtelige : og som kan overholde ?

Matthew 24:21,29,30
21 For så Der vil være stor trængsel, Hvilket som det var ikke siden begyndelsen af verden indtil nu, Og ej heller skal aldrig.
29 Umiddelbart efter modgang disse dage er formørket solen og månen skal ikke give hende lys, og stjernerne skal falde fra himlen , og skal beføjelser himlen:
30 Og da skal vises tegnet af Son of Man i himlen : og da skal alle folkestammer på jorden , og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og stor herlighed .

Sa ser Malakias 4:5,6 siger:
5 Her Jeg vil sende dig Elias profeten før den store og frygtelige dag i Herren.
6He hans papagbalikingloob hjertet af fædrene til børnene og hjerter af børn til deres fædre så jeg ikke komme og slå jorden.

Mal 3:01
1 Se, jeg sender min messenger , og han skal berede vejen for mig og Herren , som I søger , vil pludselig komme til sit tempel og messenger på den Pagt , som I glæde i: se, han kommer , siger Herren af værter.
2 Men hvem kan overholde den dag , han kommer ? og der skal stå , når han dukker op ? fordi han er som ild smelter og gerne fyldigere .

Tilbage til os:
Mal 3:02 " , der skal stå " (hvor han vises)
Åbenbaringen 6:17 " , der kan stå " (vi skjule dit ansigt for siddende på tronen , og vrede Lamb)


Elias fortalte Malakias 4:05 er ærkeenglen sa
1 Thessaloniker 4:16 Thi Herren selv vil stige ned fra himmelen med et råb , med stemme ærkeenglen og med trumf på Gud og de døde i Kristus vil stige først.

Jeremiah 30:7
7 Is! for Dagen er stor, således at ingen er som det : selv tidspunktet for besværet med Jacob , men han skal være.

Jeremiah 46:10
For dagen er Herrens, The Lord of værter, dag hævn, at hævne ham om hans fjender : og sværdet skal fortære og være mætte , og deres blod : for Herren, Hærskarers Herre hath et offer i den nordlige del af floden Eufrat .

Ovenstående punkt lyder normalt i forbindelse med " Herrens dag "og kaldes " Store og forfærdelige forfærdeligt dag " , som fortalte at Joel 2:31

© Copyright 2008


Er, at selv en vederstyggelighed Hærværk og krig i himlen og Armageddon ?

Billede fra: http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Krigen i Himlen, en vederstyggelighed for hærværk

Åbenbaring 12:4,7
4 Og hans hale drog tredjedel af stjernerne på himlen og jorden ipinaghagis : og dragen stod foran kvinden føder , at fortære sit barn hendes fødsel .
7 Og der blev krig i himlen : Michael og hans engle kæmpede mod dragen, Og dragen og hans engle kæmpede ;

Lig Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 og steget kraftigt , til himlens hær , og nogle af de soldater og stjernerne det styrte ned til Jorden, Og trampede på dem .
11 Ja, forstørret , indtil prinsen hær ; og Han tog fra ham den stadige Brændoffer , og det sted af hans fristed blev kastet ned.

Begge disse i Daniel 11:31

Daniel 11:31
31 Og gruppen vil stå på hans side , og de skal vanhellige helligdommen, selv væggene og take away den stadige brændoffer, Og lægger de de vederstyggelighed at maketh.

Hvis under arrangementet paguusapan , sker det i løbet af slutningen . Daniel 8:17 og Daniel 11:22,40 . Dette er tiden for ankomsten af Miguel Daniel 12:01

Hærværk vederstyggelige - Armageddon

Daniel 7:10,11,21,22
10 A voldsom brand, og kom frem fra før ham: tusind tusinder betjente til ham , og titusind titusinder stod foran ham : Den retfærdighed blev sat, og bøgerne blev åbnet.
11 kiggede jeg på det tidspunkt på grund af stemme for den store ord, som hornet talte : Jeg skuede , indtil Dyret blev dræbt, og hans krop destrueres, og det var givet at brænde i ilden .
21 jeg så, og samme horn i krig med de hellige, Og sejrede mod dem;
22 Indtil den gamle af dage kom, og loven blev givet til de hellige den Højestes , og den tid kom , at de hellige havde riget.

Dette fænomen er den samme i Åbenbaringen 20:4,7,8,9,12

Åbenbaring 20:4,7,8,9,10,12
4 Og jeg så troner, og der er nagsisiluklok dem , de gav fordømmelse, og jeg så sjælene af dem halshugget for vidnet om Jesus , og for Guds ord , og det ikke tilbedt dyret eller dets billede , og modtage hans mærke på panden eller deres hænder, og de levede , og regerede med Kristus i tusind år.
7 Og når de tusind år vil Satan blive løst fra sit fængsel ,
8 og synes at vildlede nationer i de fire verdenshjørner , at Gog og Magog , samle dem til kamp : Antallet af dem har som havets sand .
9 Og de gik op over bredden af jorden , og belejrede lejren af de hellige , og den elskede by: og ild kom ned fra himlen , og de blev brændt .
10 Og Djævelen , at bedrog dem blev kastet i søen af ild og svovl, Også hvor dyret og den falske profet , og de skal pines dag og nat for evigt og altid.
12 Og jeg så de døde , store og små , stående foran tronen , og bøgerne blev åbnet : og en anden bog blev åbnet , hvilket er livets bog : og de døde blev bedømt ud fra ting skrevet i bøger, efter deres gerninger .

Satan i belejringen af den hellige by , er at videregive Ødelæggelsens Vederstyggelighed ? Denne lidt kompliceret . Men vi læser i Johannes 'Åbenbaring 11:15,18

Åbenbaring 11:15,18
15 Og den syvende engel lød , og havde en stærk stemme fra himlen sige , De rige i verden blev vor Herre og hans Kristus , og han skal herske for evigt og altid.
18 Og de nationer var ømme misfornøjet , og Din vrede kom, og tidspunktet for de døde for at blive dømt , og tidspunktet for prisuddeling du skovl din tjenere, profeterne , og helgener , og frygt dit navn , små og store , og at ødelægge ødelæggelsen af jorden.

Fordømmelse af de døde fandt sted i denne periode. Vi har nu afgøre, om i Johannes 'Åbenbaring 20:09 er Ødelæggelsens Vederstyggelighed . Hvis vi vender tilbage under arrangementet , var det dagen for fordømmelse af de døde. Åbenbaring 20:12 . Hvis identiske, bør du læses som belejringen af Satan (Åb 20:09 ) sjette trompeten ikke må ? . Hvilke så ? Det lyder i Johannes 'Åbenbaring 11:02

Åbenbaring 11:02
2 Og loobang uden for templet ignoreres , og måler ikke ; fastsatte Hedningerne , og Deres yuyurakang fyrretyve og to måneder siudad hellig .

Det siger også i Lukas 21:20,24

Lucas 21,20,24
Men 20 når du så hære Jerusalem, så vide, at hendes ødelæggelse var nær.
24 Og de skal falde for sværdet , og ledes i fangenskab i alle nationer : og Jerusalem trampet af Hedningerne , at opfylde de tider af jøderne.

Og det er Ødelæggelsens Vederstyggelighed (Matt 24:15 og Mark 13:14 ), at ingen sten skal tilbage på begge nyrer . Luke 19:43,44 . Og det siger også i Daniel 11:31 , 12:11 ankomsten af Michael og opstandelse fra de døde ( Daniel 12:1,2 ), der skal vurderes.

Om tre og et halvt år fortalte i Åbenbaringen 11:02 , er det sikker på er godt fortalt i Daniel 7?

Daniel 7:27
25 Og han skal tale Ord imod den Højeste , og skal bære de hellige fra den Højestes , og han skal tænke for at ændre tider og lov , og de skal gives i hans hånd, indtil en tid og tider og en halv tid .

Derfor Ødelæggelsens Vederstyggelighed , Armageddon og krigen i himlen er den samme.

Label trompeter og Bowl af Hate

Vi fastslå , hvad betydningen af de syv segl , syv trompeter og syv skåle af vrede Gud. Før vi først fastslå betydningen af de syv trompeter. Den dag i trompet eller basun er i dag i læser i Sef 3 vers 16 , og vi begynde at læse i vers 14 .

Sef 1:14,15,16
14 Den store dag Jehova er nær , nær fine og skynde sig , selv stemme Herrens dag ; den mægtige mand skal græde der bittert.
15 Denne dag er en dag med vrede , en dag med problemer og nød , en dag med doom og fortvivlelse , en dag med mørke og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke ,
16 Day of the trompet og alarm mod de befæstede byer og mod de høje tårne .

Trumpet
Vi fastslå , hvad betydningen af de syv segl , syv trompeter og syv skåle af vrede Gud. Før vi først fastslå betydningen af de syv trompeter. Den dag i trompet eller basun er i dag i læser i Sef 3 vers 16 , og vi begynde at læse i vers 14 .

Sef 1:14,15,16
14 Den store dag Jehova er nær , nær fine og skynde sig , selv stemme Herrens dag ; den mægtige mand skal græde der bittert.
15 Denne dag er en dag med vrede , en dag med problemer og nød , en dag med doom og fortvivlelse , en dag med mørke og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke ,
16 Day of the trompet og alarm mod de befæstede byer og mod de høje tårne .

Trumpet
Billede fra: http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Åbenbaring 08:07 Første trompeter
7 Og det første slag , og Der var hagl og ild blandet med blod , og kastede på jordenOg den tredje del af jorden var brændt op , og Den tredje del af træer var brændt, Og alle grønne græs brændte .

Vi finder mening i skrifter af profeterne .

Joel 2:30,31
30 Og Jeg vil vise undere i himlen og på jorden , blod og ild og søjler af røg.
31 Solen skal forvandles til mørke og månen til blod, før den store og frygtelige dag i Herren.

Ezekiel 38:22
22 og Jeg kæmper med ham ved Pest og med blod, og jeg vil regne på ham , og hans gruppe , og mange mennesker med ham , meget stærk regn og store hagl , brand, og svovl .

Ezekiel 13:13
13 Derfor så siger Herren Gud , Jeg vil endda rend det med en stormen min vrede, Og Der skal være en overflod brusebad i min vrede, og stor hagl i vrede til at forbruge den.

Åbenbaring 8:8,9 Anden trompeter
8 Og den anden Engel lød , og som en stor bjerg brændende med ilden var nabulusok havet , og den tredje del af havet blev blod;
9 og dræbt en tredjedel af de væsner i havetVar under liv, og den tredje del af de skibe ødelagt.

Det læser vi , før vi blev Sef 3:14,15,16 itatas læser i punkt 3 .

Sef 01:03
3 Jeg vil forbruge mand og dyr , vil jeg fortære høns af himlen, og fiskene i havet, og snublede med de ugudelige , og vil afskære menneskene på jorden , siger Herren .

Trompeter Tredje Åbenbaring 8:10,11
10 Og den tredje engel lød , og faldt fra himlen en stor stjerne, brændende som en fakkel , og faldt i tredje del af floden , og fontæner af vand ;
11 Og navnet på den stjerne hedder malurt : og den tredje del af farvande blev malurt ; og mange mennesker døde på grund af vand , for den bitre vand .

Hvem drikke den bitre vand , og når dette sker ?

Jeremiah 23:15,19,20
15 Derfor , så siger Hærskarers Herre om profetenSe, jeg vil fodre dem med malurt , og gøre dem vand af galde , for fra profeter i Jerusalem er ugudeligt gået ud i hele landet.
19 Se , Stormen af Herren, Hans vrede , gik ud , selv en grov hvirvelvind : det skal sprænges på hovedet af de onde.
20 Den vrede fra Herren , ikke vender tilbage , indtil han har udført, og indtil han har udført de tanker i hans hjerte : i de sidste dage skal I overveje det perfekt.

Jeremiah 8:14,16
14 Hvorfor skal vi sidde stille ? samle selv, og lad os gå ind i befæstede byer , og lad os være stille der : for vi sætter Herren vor Gud , og givet os vand af galde til at drikke , fordi vi har syndet mod Herren.
16 Den fnysende af hans heste blev hørt fra Dan : stemme vrinskende af hans stærke hele landet skælver, For de kom, og slugte de jord og alt det , de mennesker, og dem, der bor deri .

Jeremiah 9:15,16
15 Derfor , så siger Hærskarers Herre , vil Israels Gud : Se, jeg fodre dem , de mennesker , med malurt , og give dem vand af galde til at drikke .
16 Jeg vil også sprede dem blandt folkene, Hvem hverken de eller deres fædre har kendt , og Jeg vil sende dem til sværdet , indtil jeg har spist dem.

Åbenbaring 8:12 Fjerde trompeter
12 Og den fjerde Engel lød , og sårede den tredje del af dagen , og den tredje fase af månen , og den tredje del af stjernen , at mørkere tredje del af dem , og at den tredje del af dagen skal ikke skinne , og så også om natten.

Det svarer til dette er den mørke af solen , månen og stjernerne i Joel 2:9,10,11

Joel 2:9,10,11
9 De spring på byen , de kører på væggen der, de klatre op i husene , de kommer ind i vinduerne som en tyv .
10 Jorden skal skælve foran dem, skal himlene bæve : solen og månen er formørket , og stjernerne trække deres skinnende:
11 og Jehova fremsige hans stemme før hans hær, For hans lejr er meget stor , for han er stærk , at hans ord ; For den dag Jehova er stor og meget forfærdelig, Og hvem kan overholde det?

Sef 1:14 denne kamp om Herrens røst .

Trompeter Femte Åbenbaring 9:2,8
2 Og han åbnede grube af afgrunden , og røg steg fra pit , da røgen fra en stor lutuang - jern ; og formørket solen og himlen for røg pit.
8 Og de havde hår som hår af kvinder, og deres tænder er som løve.

Det femte Trumpet henviser til hæren sagde Joel 2 . Vi rejser Joel 01:06 Fortsætte læsning hen til Joel 2:1,2

Joel 01:06
6 For en nation der er kommet op på min jord , stærk og uden nummer ; Hans tænder er tænder af en løve , og han har næppe en stor løve .

Joel 2:1,2
1 Blæse trompet i Zion, Og en alarm i mit hellige bjerg : lad alle indbyggerne i det land : for dagen af Jehovas kommer , for det er
2 Dage af mørke og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke , som daggry spredt på bjergene : et stort folk og stærk aldrig nogensinde havde lignende, skal der heller ikke være nogen mere efter denne , indtil år af mange generationer.

Det sjette trompet er det samme også den femte basun . Hvad er meningen med de fire engle bundet af floden Eufrat , læs titlen Babylon og Prophecy opfyldt

Sagde også, den syvende trompet givet til Kristus og til Gud rige verden.

Åbenbaring 11:15,18
15 Og den syvende engel lød , og havde en stærk stemme fra himlen sige , De rige i verden blev vor Herre, og hans Kristus , og han skal herske for evigt og altid.
18 og ømme misfornøjet landet, og din vrede kom, og tidspunktet for de døde for at blive dømt , og tidspunktet for prisuddeling du skovl din tjenere, profeterne , og helgener , og frygt dit navn , små og store , og at ødelægge ødelæggelsen af jorden.


Give riger Kristus og fordømmelse af de døde blev læst i Daniel 7 i løbet af fjerde bæst .

Daniel 7:10-14
10 A voldsom brand, og kom frem fra før ham: tusind tusinder betjente til ham , og titusind titusinder stod foran ham : Den retfærdighed blev sat, og bøgerne blev åbnet.
11 kiggede jeg på det tidspunkt på grund af stemme for den store ord, som horn ; Jeg så indtil Dyret blev dræbt, og hans krop ødelagt, og det blev givet til brænde i ilden .
12 Og resten af dyrene , er deres magt taget væk: Endnu deres liv blev forlænget for en sæson og en tid .
13 Jeg så i nat visioner , og se, der kom med himlens skyer som for eksempel en søn af mand, og han kom til den gamle af dage , og de bragte ham nær for ham.
14 og gav ham magt og herlighed , og et rige , at alle folk , nationer og sprog bør tjene ham : hans herredømme er et evigt herredømme , som ikke forgå, og hans rige skal ikke være.

Fortællende vers 18 i Johannes 'Åbenbaring 11 kom Guds vrede og fordømmelse fra de døde . I begyndelsen af læsningen vi Sef 1 ( vers 14,15,16) siger, at dagen for Kristus er en dag med vrede ( Sef 1:15) , så vi kan bestemme betydningen af de syv skåle af vrede .

Jeremiah 7:20
20 Derfor så siger Herren Gud, se, min vrede og min vrede skal hældes i dette sted mand, og dyr , og træerne på marken , og frugten af jorden , og må ikke slukkes .

Hosea 5:10
10 fyrsterne af Judas som nagsisibago fjerne landmærker ; udøse min Vrede over dem som vand.

De syv skåle af Guds vrede svarer til Herrens dag som de syv trompeter.

Skål Hate Gud

Billede fra: http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Åbenbaring 16:02 Første Bowl
2 Og den første gik hen og hældte sin skål på jorden, og sår blev syg og dem, der har kraftige dyrets mærke, og tilbad hans billede.

Det siges, at i løbet af udgydelsen af Guds vrede i de vilde dyr. Hvem er Dyret , kan du læse titlen Some Things i Daniels Bog og Johannes 'Åbenbaring og profeti opfyldt.

Med healing af sår stadig gøre det?

Jeremiah 30:14,15
14 Du har glemt alle elskere , de søger dig ikke; for jeg har såret dig med sår på en fjende, en hård sanktion , for storheden i din ugudelighed , fordi dine synder er blevet forhøjet .
15 Hvorfor græder du for din smerte? Din smerte er uhelbredeligFor de mange din ugudelighed , fordi dine synder er blevet forhøjet , har jeg gjort disse ting for dig.

Salme 38:5
5 Mine sår er stagnerende , og putokputok , på grund af min uvidenhed.

Esajas 01:06
6 Fra fodsålen ja hovedet er der ingen soliditet, men sår, blå mærker, og sår putrifying: Ikke lukket , eller bundet op , hverken formildet med olie mand.

Åbenbaring 16:03 Anden Bowl
3 Og den anden engel hældte sin skål ud i havet , og det blev blod som af en død mand: og hver levende sjæl , selv havet er døde.

Den anden skål vrede Gud er den samme i den anden trompet er definitioner. Vi har også læst bogen af Ezekiel .

Ezekiel 38:19,20
19 For i min jalousi og i ilden i min vrede har jeg talt, vel på den dag har en stor ryste i landet Israel;
20 Så , at fiskene i havet, Og høns af himlen , og markens dyr , og alle krybende ting, krybe på jorden , og alle mennesker er på jorden , skal ryste på min tilstedeværelse, og bjergene skal være og de stejle steder skal falde , og hver væg skal falde til jorden .

Den Ezekiel 38 brugte vi den første trompet, så det betyder samtidig forekomme.

Åbenbaring 16:4-7 (Tredje Bowl )
4 og hældte sin skål på den tredje af de floder og kilder af vand, og de blev blod.
5 Og jeg hørte engel farvande sige: " Bare du nu og i fortiden , O Hellige , for hvilke en sådan dommer;
6 For de har udgydt blod af helgener og profeter , og gav dem blod, det er værd af dem.
7 Og jeg hørte Alteret sige : Ja , Herre Gud den Almægtige , sande og retfærdige er dine domme.

Den tredje skål vrede er den samme i tredje trompet. Vi brugte det tredje afsnit forklaring trompet kampe brugte vi den tredje afsnit skål.

Jeremiah 25:15,16,32,38
15 For så siger Herren , Israels Gud , til mig, Tag vinen kop vrede mod min hånd , og du drikker alle nationer , som jeg sender dig.
16 Og de skal drikke , og frem og tilbage , og være gal, på grund af sværdet , som jeg vil sende dem.
32 Så siger Hærskarers HERRE : Se, det onde skal gå fra nation til nation, og stærk storm var oprejst fra de yderste dele af Jorden.
38 Han har forladt sin skjult , da løven ; fordi deres jord er øde på grund af bidskhed af undertrykkeren, Og på grund af hans glødende vrede .

Esajas 49:26
26 Og jeg vil fodre dem , der undertrykker dig med deres eget kød , og de skal være berusede af deres eget blod , som med sød vin : og alle mænd , at jeg Herren din frelser og din forløser , den Mægtige i Jakob.

Ezekiel 39:17,18,19
17 Og du , søn af manden, så siger Herren Jehovah : Tal til den måde af fugle , og alle dyr på marken, Saml selv, og komme; samle jer fra alle sider til mit offer , som jeg ofrer for dig, en stor offer ved bjergene i Israel, at I kan spise kød og drikke blod.
18 I skal spise kødet fra de mægtige , og drikke blodet af prinser af jorden, af væddere , lam og geder på okser, dem alle fatlings .
19 Og I skal spise fedt indtil I blive fuld , og drikke blod indtil I blive drukne af mit offer , som jeg har ofret for dig. (Se Åbenbaring 19:17-21 og Sef 1:7)

Åbenbaring 16:8,9 (Fjerde Bowl )
8 og hældte sin skål på den fjerde dag, og gav det til ham at brænde mænd med ilden.
9 og brændte mennesker i ekstrem varme , og de namusong Guds navn kan få magt over disse plager, Og de omvendte sig ikke at give ham ære .

Det betyder mennesker rensning. Men i stedet de forfine er forbandet Gud.

Mal 4:02
2 Men for jer , der frygter mit navn sol retfærdighed med healing i hans vinger , og I skal gå ud og boltre sig som kalve .

Mal 3:1,2,3
1 Se, jeg sender min messenger , og han skal berede vejen for mig, og Herren , som I søger , skal pludselig komme til sit tempel , og budbringeren af den pagt , som I glæde i: se, han kommer, siger Hærskarers HERRE .
2 Men hvem kan overholde den dag , han kommer ? og hvem skal stå , når han dukker op ? for han er som et raffinaderi brand , og ligesom fyldigere:
3 og Han vil sidde som en smelter og renser sølv , og han skal rense sønner Levi, Og rense dem som guld og sølv , og de skal tilbyde Yahweh tilbud i retfærdighed .

Solen retfærdighedens kaldes Morning Star. Hvem morgenen ?

Åbenbaring 22:16
16 Jeg Jesus har sendt min engel til at vidne for jer disse ting i kirkerne . Jeg er rod-og afkom af David, de lyse morgenstjernen .

Nogle vil måske spørge , er ikke Satan Morning Star skrevet i Esajas 14:02 ? Læs venligst i punkt 4 i Esajas 14 i Good News bibeloversættelse . Punkt sige dette : Det er hån at sige. Babylon kun latterliggørelse dig for ordet morgen.

Åbenbaring 16:10,11 (Femte Bowl )
10 Og den femte hældte sin skål på tronen af dyret , og formørket hans rige, Og de gnavede deres tunger for smerte,
11 og de namusong himlens Gud på grund af deres smerte og deres sår, Og de angrede deres værker.

Sker i løbet af denne bæstet fra begyndelsen af den første skål angiver, at en vejrforhold , en generation. De mørke af solen , månen og stjernerne til at markere det femte og fjerde trompet siges at have formørket af dagen, med en hær af græshopper og også matche det at læse , før vi har skrevet til Joel 2:9,10,11

Om den sjette skål af vrede , ligesom det lyder den sjette trompet til titlen definition Babylon.

Omkring syv trompeter , skader den tredje del. Midler er læst i Zakarias 13:08

Zakarias 13:8,9
8 pass , at der i hele landet, siger Jehova, blev to dele afskåret og dø , men den tredje var tilbage .
9 og Jeg vil bringe den tredje del i ilden , og vil forfine dem som sølv er raffineret , og vil prøve dem som guld. De skal kalde på mit navn , og jeg vil høre dem: Jeg siger , mit folk : , og de skal sige : Herren er min Gud.

Den tredje fase kommer til at rense . Om rensning , vil det ske i løbet af de vilde dyr , der angiver den fjerde skål vrede . Derfor vil de syv trompeter forekomme under de vilde dyr.

Om det syvende skål , læser definition titlen : Babylon

Nu bestemmer vi betydningen af de syv segl .

Brand
Billede fra: http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Åbenbaring 6:1-8 (fjerde fra første mærke til mærke )
1 Og jeg så, da Lammet åbnede et af de syv segl , og Jeg hørte en af de fire levende væsener, Hvem talte som lyden Kom af torden .
2 Og jeg så , og se en hvid hestOg han , der sad herom havde en bue , og gav ham en krone , og han gik godt , og at lykkes .
3 Og da han åbnede den anden sæl, Jeg hørte den anden levende væsen, sagde Come .
4 og der kom en anden hest , rød hest, Og ride her , gav væk jorden fred, og at mangagpatayan hinanden , og gav ham et stort sværd .
5 Og da han åbnede den tredje segl, Jeg hørte den tredje levende væsen, sagde Come . Og jeg så , og se, en sort hest: Og han , der sad herom havde en balance i hånden.
6 og Jeg hørte som en røst blandt de fire levende væsener siger , A penny er et mål for hvede til en penny og tre foranstaltninger i byg , og gør ikke ondt olie og vin.
7 Og da han åbnede den fjerde segl, Jeg hørte stemmen af den fjerde levende væsen siger , Kom .
8 Og jeg så , og se en bleg hest, og sad her med navnet Death , og Hell fulgte med ham. Og de fik myndighed over den fjerde del af jorden, til at dræbe med sværd og sult og pest , og den vilde dyr på jorden .

Sig i punkt 8 de ydet myndighed over den fjerde del af jorden, til at dræbe med sværd og sult og pest , og grådige dyr på jorden .

Hvem de refererer til ? De var ikke med henvisning til fjerde rytter , men med alle fire ryttere . Dette kaldes de fire domme om Ezekiel 14:21

Ezekiel 14:21
21 For så siger Gud Herren , Hvor meget mere, når jeg sender Mine fire alvorlige domme om Jerusalem, Sværdet , og hungersnød , og de vilde dyr, og pest , at afskære mennesker og dyr ?

Hvis du har bemærket , vil hver rytter få hver eneste levende væsen sige: Kom ! Lad os vide, hvem de fire levende væsener.

Åbenbaring 4:6,7
6 Og foran tronen , tilsyneladende med et hav af glas som glas , og midt i tronen , og omkring tronen , var fire levende væsener fuld af øjne før og bagefter.
7 Og Den første væsen lignede en løve , og den anden skabning som en kalv , og den tredje væsen havde ansigt som en mand , og den fjerde væsen lignede en flyvende ørn.

De fire levende væsener, som Ezekiel så det, de er fire englebørn .

Ezekiel 1:4,5,10
4 Og jeg så, og se, en stormfuld kom vinden fra nord, En stor sky , med en brand infolding selv, og en lysstyrke rundt omkring , og fra midten af det med glødende metal ud af midt i branden.
5 og fra midt heraf kom skikkelse af fire levende væsener. Og dette var deres udseende : de havde skikkelse af en person ;
10 Hvad for det skikkelse af deres ansigter, de har lignede en mand , og de fire havde over for en løve på højre side : og de fire havde på baggrund af en okse på venstre side , de fire havde på baggrund af en ørn .

De fire væsener var fra midten af det stormfulde vind kom ud af nord. Sa Jeremiah 23:19 og Jeremias 25:32 foreligger om storm fra Herren. De to afsnit forklaring brugte vi den tredje trompet og den tredje skål af Guds vrede . Læser som den stormfulde vind i Jeremias 30:23,24 .

Jeremiah 30:23,24
23 Se , Stormen af Herren , hans raseri , en fortsat hvirvelvind : det skal sprænges på hovedet af de onde.
24 Den voldsomme vrede mod Herren , ikke vender tilbage , før virkningen , og indtil han har udført hensigter i hans hjerte ; i de sidste dage skal I overveje det.

Lad os læse Jeremiah 9:16 og Jeremiah 25:32,28 vi brugte den tredje trompet og den tredje skål vrede .

Jeremiah 9:16
16 Jeg vil også sprede dem blandt folkene, Hvem hverken de eller deres fædre har kendt , og Jeg vil sende dem til sværdet, Indtil jeg har spist dem.

Jeremiah 25:32,38
32 Så siger Hærskarers HERRE : Se, det onde skal gå fra nation til nation , og stærk storm var oprejst fra de yderste dele af Jorden.
38 Han har forladt sin skjult , som løven : for deres jord er øde på grund af bidskhed af undertrykkeren, Og på grund af hans glødende vrede .

Vi har også læst Jeremiah 49:36,37

Jeremiah 49:36,37
Og Elam er 36 Jeg bringer de fire vinde fra de fire hjørner af himlen, Og Jeg vil sprede dem over for alle dem vinde, Og ingen nation hvorhen udstødte af Elam .
37 Og jeg vil forårsage Elam , før deres fjender , og før der søger deres liv: og jeg vil bringe ondt på dem , selv min rasende vrede , siger Herren , og Jeg vil sende dem til sværdet, Till dem .

Jeremias 49:36,37 kamp i Jeremias 9:16 og Jeremiah 25:32,38 . Så vi ved, hvad meningen med de fire vinde .

Zakarias 6:1-5,8
1 Og jeg atter løftede mine øjne, og så , og se, der kom fire vogne ud fra mellem to bjerge, og bjergene var bjerge af messing .
2 I den første vogn var røde heste, og den anden vogn sorte heste;
3 Og den tredje vogn hvide heste , og den fjerde vogn grizzled heste.
4 Så jeg svarede og sagde til englen , at talte med mig , Hvad er disse , min herre ?
5 Og englen svarede og sagde til mig , Det er de fire vinde himlens, som går ud fra at stille op foran Herren af hele Jorden .
8 Så råbte han til mig , og sagde til mig , og sagde Se, De kommer mod nord nagpatahimik min ånd i nord.
De fire vogne blev fire match Rider (i Åbenbaringen 6) af de fire mærker. Derfor er de fire ryttere betyder fire vinde af storm svarende til . De fire ryttere i Åbenbaringen 06:08 de betyder. De fire ryttere blev sendt i de dage af Ødelæggelsens Vederstyggelighed . At fortsætte med at læse i Johannes 'Åbenbaring 6:12 , solen, månen og stjernerne er formørket at matche i Matthew 24:29 , Mark 13:24,25 og Luke 21:25,26 .

Ezekiel 5:2,9,12,13,14
2 En tredje del skal du brænde med ild i midten af byen, når de dage af belejringen er opfyldt, Og tag den tredje side og slå med sværdet rundt, og en tredje del skal du scatter i vinden , og jeg vil trække ud et sværd efter dem .
9 Og jeg vil gøre for at du har jeg ikke gjort, og jeg stadig kan lide , Til alle dine kasuklamsuklam.12 Den tredje del af dig skal dø af pest, Og af hungersnød de forbruges midt i dig, og en tredje del falde ved Sværdet omkring dig, og Den tredje del vil jeg scatter i alle retninger, Og trække ud et sværd efter.
13 Således skal min vrede , og jeg vil give min vrede på dem , og jeg skal trøstes : , og de skal vide, at jeg Herren talte til min indsats, når jeg har opnået mit raseri i dem.
14 Og jeg vil strække min hånd imod dem , og jeg vil gøre landet øde og affald , fra ørkenen mod Diblah , i al deres boliger : og de skal vide, at jeg er Herren .

Sa vers 9 siger, at han ikke havde gjort det og vil ikke gøre det samme . Hvis dette sker , hvorfor det stadig læser Johannes 'Åbenbaring ? Svar, fordi der i Ezekiel 05:09 og Åbenbaring 06:08 er en.

De syv segl , syv trompeter og syv skåle af vrede Gud vil finde sted på samme tid , dagen af.

Joel 2:11
11 Og Herren vil sige hans stemme før hans hær : for hans lejr er meget stor ; Fordi stærke, at hans ord; For den dag Jehova er stor og meget frygtelige : og hvem kan overholde det?

Matthew 24:22
22 Og medmindre forkortes disse dage , intet kød blive frelst : men fordi valget er paiikliin dagen.

Romerne 9:28
28 Udført for Herren Hans ord på jorden, herpå og paiikliin.
29 Og som Esajas sagde før, hvis man ikke har ladet os en frø Herre værter, ville vi have været som Sodoma og Gomorra var.

Hvad Paulus siger efter at skrive om Isaiah ? Vi lærer fra Esajas .

Esajas 10:22,23
22 For selv om dit folk Israel som havets sand , en rest af dem vende tilbage : forbruget dekreteret skal overløb med retfærdighed.
23 Til destruktion , og bestemt , vil Herren, Herre værter, midt i al jorden.

Om ødelæggelse bestemmes ved Esajas . Er dette også nævnt Paul ? Vi rejser læsning romerne 9:22

Romerne 9:22
22 Hvad nu hvis Gud elskede at afsløre sin vrede og gøre sin magt , har været udsat for store lidelser i blodkarrene i vrede monteret på destruktion:

Hvis hævn er en frelse , som også vil have Herren.

Jeremiah 33:14,15,16
14 Se, de dage kommer , siger Herren , Jeg vil udføre , at en god ting , som jeg har Israels hus, Og Judas hus .
15 I disse dage, og på det tidspunkt , pasusuplingin jeg David en filial af retfærdighed, Og han skal udføre retfærdighed og retfærdighed i landet.
16 I disse dage skal Juda frelses, og Jerusalem skal bo trygt, og dette navn skal kaldes : The Lord vores retfærdighed.

Hvem er en filial af retfærdighed , det lyder titlen : Hvem bestemmer alias Esajas 9:6,7 Emmanuel ? og titlen : Voice

Om det femte og sjette mærke til mærke og kapitel 7 , skrevet sin mening Dark Moon og Star of the Day og Babylon og Resurrection. Ved udgangen af de syv segl , trompeter og skåle af vrede , der er fælles sætninger.

Åbenbaring 08:05 ( syv segl )
5 Og Engelen tog røgelse Røgelsekar , og han fyldte den med Ild alteret og kastede paa Jorden : og der var torden , og stemmer , og lyn og jordskælv .

Åbenbaring 11:19 (syv trompeter )
19 Og Guds tempel blev åbnet i himlen , og så i hans tempel ark hans pagt , og Der var lyn , og stemmer , og tordner , og et jordskælv , og store hagl.

Åbenbaring 16:18 (syv skåle )
18 og Der var lyn , og stemmer , og tordner , og der var en stor jordskælv, At aldrig sket siden magkatao jorden , et jordskælv af en meget stærk , meget forfærdeligt.

Vi finder lignende udtalelser af Esajas .

Esajas 29:6
6 Han besøgte Herre værter med torden og jordskælv og store støj med storm og uvejr , og flammen af fortærende ild.

Babylon


Matthew 1:17
17 Så alle disse suppleant generationer fra Abraham indtil David fjorten Slægtled suppleant , og fra David indtil Bortførelsen til Babylon fjorten - generationer , og fra den regnskabsmæssige - fangenskab i Babylon indtil Kristus fjorten - generation.

Ifølge Matthew 1:17 kom Babylon i det 14. generation fra David. Og ifølge 2 Kings 25:8,9,10 brændte templet og brød væggene i Jerusalem.

2 Kings 25:8,9,10
8 I den femte måned kom på den syvende dag i den måned , som var det nittende år af kong Nebukadnesar af Babylon til Jerusalem adan kaptajnen på vagt , en ansat i konge af Babylon.
9 og han brændte Herrens hus og huset af kongen , og alle husene i Jerusalem , selv enhver stor hus, han brændte med ild .
10 Og brød væggene i Jerusalem rundt omkring, En hel hær af kaldæerne, med Livvagtens .

Mange passager i Johannes 'Åbenbaring kan læses som bogen af profeterne som Esajas , Jeremias , Ezekiel og andre. I Johannes 'Åbenbaring 17 og 18 vil læse om Babylon og læse mange lignende vers i Jeremiah 50 og 51 , så det betyder i bogen af profeterne vil ske i fremtiden.

Giv opmærksomhed til afsnittene nedenfor.

Åbenbaring 18:24
24 Og han fandt blod profeter og helgener , og alle dræbt på stedet.

Jeremiah 51:49
49 Som Babylon væltet af død Israel , så faldet i Babylon, døde i landet.

Luke 11:49-51
49 Derfor sagde også, at Guds visdom , vil jeg sende dem profeter og apostle , og nogle af dem, at de vil dræbe og forfølge ;
50 At spørge denne generation blodet af alle profeter, stald fra verdens grundlæggelse;
51 af blod fra Abel til blodet af Zakarias , som omkom mellem alteret og fristed : ja, jeg siger jer , at den er forpligtet af denne generation.

Babylon har gjort ham godt. Vi læser de andre afsnit.

Åbenbaring 18:06
6 Du kan også give så han gav dig, og du øger tværs i hans værker: i koppen han var ipaghalo pinaghaluan ham det modsatte.

Jeremiah 50:15,27,28
15 Shout mod hende rundt om: indgav hun selv og hendes bolværk er faldet , hendes vægge bliver kastet ned; for det er hævn for Jehovas : tag hævn over ham, hvad han gjorde, gør ham .
27 Slay alle hendes tyre , lad dem gå ned til slagtning ; ve dem! for deres Dagen er kommet, dagen for deres visitation.
28 Hør stemmen af dem, der flygter og flygte fra landet i Babylon , til at erklære i Zion hævn for Herren vor Gud, hævn af hans tempel.

Ifølge den Herre Jesus , når tiden for belønning ?

Luke 21:20-26
20 Men når du så hære Jerusalem, Så vide, at hendes ødelæggelse var nær.
21 Så dem i Judæa flygte til bjergene , og i byen kom frem , og på det område, ikke bør indgå i byen.
22 Da disse er de dage af hævn , der opfyldte alle skriftlige ting.
23 Ve den nagdadalangtao , og være i disse dage! fordi der vil være stor nød på jorden , og vrede i dette land .
24 Og de skal falde for sværdet, og skal ledes i fangenskab i alle nationer : og Jerusalem trampet af Hedningerne , for at opfylde de tider af jøderne.
25 Og der skal være tegn i sol og måne og stjerner , og på jorden nød i det land , som matitilihan for lyden af havet og surf;
26 Mænd af frygt , og venter på ting til at komme på jorden : for mangangatal beføjelser himlen.

Vi læser de samme forudsigelse af profeten Esajas .

Esajas 13:10,13,15,18,19
9 Se , dagen for Jehovas kommer , grusom med både vrede og rasende vrede , at gøre landet øde, Og derfra til at ødelægge syndere herom.
10 For himlens stjerner og staffage heraf ikke give deres lys: solen skal blive formørket i sin stigende, og månen skal ikke lade sit lys.
11 og Jeg vil straffe verden for deres ugudelighed, Og den onde for deres ugudelighed , og jeg vil forårsage stolthed de stolte , og vil lægge lavt Hovmod af forfærdeligt.
12 Og jeg vil gøre en mand mere dyrebar end fint guld , manden der mere end fint guld af Ophir .
13 Derfor Jeg panginginigin himlen og jorden skal fjernes fra sit sted i vrede Hærskarers Herre , og den dag i hans glødende vrede,
14 Og det skal være, hvordan rogn , og hvordan får, som intet menneske der bruger op : de skal hver enkelt af hans eget folk, og flygte hver til sit eget land .
15 Enhver skal blive stødt gennem ; og hver den ene skal falde for sværdet .
16 Deres baby er i stykker , før deres øjne: Deres huse er ødelagt , og deres koner skændet .
17 Se, jeg vil ophidse mederne imod dem , som ikke henviser Sølv og guld , skal de ikke glæde.
Og 18 stykker af deres buer til de unge mænd, og de ikke har nogen medlidenhed med frugten af livmoderen ; deres øjne skal ikke skåne børnene.
19 og Babylon , den herlighed kongeriger, The skønhed kaldæerne, er skal være så når Gud omstyrtede Sodoma og Gomorra .

Hvordan virker Gud ødelagde Sodoma og Gomorra ?

Genesis 19:23-28
23 Solen var på jorden , når Parti kom til Zoar.
Så 24 nagpaulan Herren over Sodoma og over Gomorra Svovl og Ild fra Jehova ud af himlen;
25 Og han ødelagde disse byer , og alle sletten og alle indbyggerne i byerne , og voksede på jorden .
26 Men kone Lot kiggede tilbage, og hun blev en saltstøtte .
27 Og Abraham stod tidlig morgen til det sted, hvor han for Herren.
28 Og han så mod Sodoma og Gomorra , og alle land sletten , og skuede , og se , Røgen af den jord, gik op som røgen fra en smelteovn .

Nagpababa brand Herren. Han har aldrig sendt folk med masong bekymrende . Skete i morges, ikke ved middagstid , ikke om eftermiddagen , ikke om natten , men om morgenen .

Vi læser de samme forudsigelse i Jerusalem og Babylon.

Jeremiah 50:40-44,46
40 Ligesom Gud ødelagde Sodoma og Gomorra og de omkringliggende byer, Siger Herren , så intet menneske bo der , eller om der bo nogen søn af mennesket.
41 Se, et folk kommer fra nord, og en stor nation , og mange konger skal ske fra sider af jorden.
42 De holder på forstævnen og det lanse : De er grusom , og ingen nåde : deres stemme skal brøle som havet , og de rider på heste, der er fastsat i array som mænd til krig mod dig , O datter af Babylon.
43 Kongen af Babylon hørt rapporten fra dem , og hans hænder voks svage : kvaler tog fat i ham , og pangs som en kvinde i travail .
44 Se, fjenden kommer som en løve fra stolthed Jordan mod den stærke beboelse : Jeg vil pludselig gøre dem løbe væk, og de valgte , ville han udnævne ham , for der er ligesom mig? og hvem der skal udpege mig tid? og hvem der er præst at stå foran mig ?
45 Derfor hører advokat for Herren , han har taget imod Babylon , og han besluttede hans beslutning mod land kaldæerne : vel de kører til den lille flok , helt sikkert han skal gøre deres hjem med dem.
46 Støj fra udtagning af Babylon jorden skælver , og råb høres blandt de nationer.
Jeremiah 6:22-24
22 Så siger Herren, Se, et folk kommer fra nord land , og en stor nation skal hæves fra de sider af jorden.
23 De holder på forstævnen og det lanse : De er grusomme og uden nåde : deres stemme skal brøle som havet , og de rider på heste, hver array som mænd til krig , imod dig , datter O i Zion.
24 Vi har hørt berømmelse heraf : Vores hænder er svage : kvaler har taget fat i os, og pangs som en kvinde i travail .

Vi har også læst andre lignende forudsigelse om, at der sker med forskellige mennesker .

Jeremiah 50:13
13 For vrede Herren er ikke beboet , men skal være totalt øde : hver den, som gaar ved Babylon skal blive forbavset , og piber på alle hendes plager.

Jeremiah 49:17,18
17 og Edom skal være en overraskelse : hver den, som gik blev meget forbavset og piber på alle plager.
18 Hvis omstyrtelsen af Sodoma og Gomorra og de omkringliggende byer, siger Herren , intet menneske bo deri , eller nogen søn af manden bo deri .

Jeremiah 19:08
8 og Jeg vil gøre denne by øde og en hvislende : enhver, som passeth derved skal blive forbavset og piber på grund af alle de plager herom.

Ifølge den katolske kirke , kaldes Babylon i 1 Peter 5:13 er romerne. Uanset hvad der skete i 70 AD Jeg kan ikke se opfyldelsen af profetien om profeter og nye testamente . Ifølge " eksperterne " har ødelagt templet i Jerusalem i 70 e.Kr. af romerne . Jeg tror ikke på sådanne ting. Det er litiral , fysisk , materiel, sensuel , djævelsk (ikke den visdom , der kommer ned fra oven, men jordiske , sanselige , djævelsk . James 3:15)

Vi går tilbage i Jeremias 50:40-46 og Jeremiah 6:22-24 . Læser bogen af profeten Joel til lignende arrangementer og profetiens ånd i Joel 2:1-11 .

Joel 2:1-11
1 Blæse trompet i Zion , og en alarm i mit hellige bjerg: Lad alle indbyggerne i det land : for dagen af Jehovas kommer , for det er
2 Days of mørke og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke , som daggry spredt på bjergene : et stort folk og stærk aldrig nogensinde havde lignende, ej heller skal nogen mere efter dem, selv år af mange generationer.
3 En brand fortærer foran dem og bagved dem en flamme brænder: Landet er som Edens Have , før dem , og bag dem en øde vildmark , ja, og intet undslap dem.
4 Udseendet af dem er da fremkomsten af heste, og ryttere , så de løber.
5 Ligesom støjen fra vogne på toppen af bjergene skal de spring , som støj af en flamme af ild fortærer skægstubbe , som en stærk folk , der er i Slagorden.
6 I deres tilstedeværelse folkene er i kval : alle ansigter er vokset .
7 De kører gerne mægtige mænd, de bevæger sig op ad væggen som soldaterne , og de march hver på sin måde , og de ikke bryde deres rækker.
8 Hverken hinanden , skal de gå hver i hans vej , og når de falder på sværdet , og sårede .
9 De spring på byen , de kører på væggen der, de klatre op i husene , de kommer ind i vinduerne som en tyv .
10 Jorden skal skælve foran dem, skal himlene bæve : solen og månen er formørket , og stjernerne trække deres skinnende:
11 Og Herren vil sige hans stemme før hans hær, For hans lejr er meget stor , for han er stærk , at hans ord ; For den dag Jehova er stor og meget frygtelige : og hvem kan overholde det?

Ifølge den Herre Jesus , den mørke af solen , månen og stjernerne stadig opstå i fremtiden, så profetien i bogen af Joel har endnu ikke sker i fremtiden . Og profeti i Johannes 'Åbenbaring vil forekomme i fremtiden endnu, så vi finder i Johannes 'Åbenbaring den samme ånd af profeti. Og vi ser i Åbenbaringen 9:13-19

Åbenbaring 9:13-19
13 Og den sjette Engel lød , og jeg hørte en røst fra horn af det gyldne alter foran Gud,
14 Telling sjette engel med en trompet, Løs de fire engle bundet på den store flod Eufrat .
15 og ungirded de fire engle, at være klar til tiden og dag og måned og år for at dræbe den tredje del af mænd.
16 Og Antallet af væbnede Ryttere var dobbelt sangpunglibong gange ti tusind : Jeg hørte deres antal .
17 og Jeg så den vision hestene og ridning her , der Brystharnisker som af ild og jacinth og svovl : og lederne af de heste som lederne af løver , og deres mund er ud af ild og røg og svovl .
18 Ved disse tre plager blev dræbt den tredje del af mænd, af ild og røg og svovl, som nangagsisilabas i munden.
19 For magt hestene er i deres mund , og i deres haler : for deres haler er som slangen , og med hovedet , og hvem de ipinananakit .

De fire engle er bundet af Eufrat -floden og de er ungirded at dræbe den tredje del af menneskeheden. Denne påstand er et offer i den nordlige del af floden Eufrat . ( Jeremias 46:10 )

Åbenbaring 11:02 vi forfølger

Åbenbaring 11:02
2 Og uden for templet loobang ignoreres , og måler ikke ; fastsatte hedningerne, og de yuyurakang fyrretyve og to måneder hellige siudad.

Den påståede krænkelse af de nationer i Åbenbaringen 11:02 er den Ødelæggelsens Vederstyggelighed i Mattæus 24:15 og Mark 13:14 og Luke klart i Mattæus 21:24 og 24:15 det er talt af profet Daniel ( Daniel 9:27 , 11:31 , 00:11 ) Den tid , dag , måned og år i Åbenbaringen 09:15 blev den 11. september 2001 i New York. De fire engle til at blive frigivet for at dræbe den tredjedel af menneskeheden er de fire fighter på 9 / 11 . Fra 9:13 til Åbenbaring 11:14 åbenbaring vil bemærke , at den indeholdt andet Ve .

Åbenbaring 11:14
Forrige 14 Det andet Vee : se, den tredje Ve kommer hurtigt.

Ifølge Daniel 12:11 , i begyndelsen af greven af 3 1 / 2 år i begyndelsen af opførelsen af Ødelæggelsens Vederstyggelighed . Blev så værdifulde timer, dage , måneder og år i Johannes 'Åbenbaring 9:15 for begyndelsen af at tælle dage indtil fuldstændig 3 1 / 2 år.

Nedenfor vil fighter komme til stranden og angrebet på stranden . De to fighter til at angribe Twin Towers begge kom fra nord.

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jeremiah 51
48 Så himlen og jorden , og alt hvad der er deri, skal synge af glæde over Babylon , for Det destroyere vil komme til ham fra nord, siger .

Vi afgøre, om de kampe er listet nedenfor .

Mosebog 32:41,42,43
41 Hvis jeg skal hvæsse mit glitrende sværdOg min hånd gør ret , vil jeg gøre hævn på mine fjender , og vi vil belønne dem, der hader mig.

42 Beruset med blod , og jeg vil gøre mit pile , og mit sværd skal fortære kød ; Blodet af de slagne og fanger , fra chefen for fjenden.
43 Glæd dig, o I nationer , med sit folk; For han vil hævne blod af hans tjenere , og hævn til hans modstandere , Og spare sit land , sit folk .

Jeremiah 46:10
10 For den dag er Herren , Herren af værter, en dag med hævn , at hævne ham om hans fjender, og Sværdet skal fortære og være mætte , og drikke deres blod ; for Herren , Herren af værter, Offer i den nordlige del af floden Eufrat .

Åbenbaring 18:24
24 Og findes i ham blod profeter og helgener , og alle dem dræbt på stedet.

Stykket ovenfor matcher . Eufrat -floden (Jeremias 46:10 ) var ved siden af Babylon (Åb. 18:24 ). Babylon fandt blod Guds tjenere . Så regning ( Deuterenomio 41:43 ) af Gud til sin Babylon fandt blod af profeterne .
 
Vi læser i Åbenbaringen 16:12

Åbenbaring 16:12
12 og sjette hældte sin skål på den store flod Eufrat , og dens vand tørret op, at forberede kongerne fra stiger solen.

Læser den samme profeti i Jeremiah 50:38,40

Jeremiah 50:38,40
38 En tørke er over hende farvande , og tørrede, for delstaten udskaarne Billeder , og de er gal på grund af idoler.
40 Ligesom Gud ødelagde Sodoma og Gomorra og de omkringliggende byer, siger Herren , så intet menneske bo der , eller om der bo nogen søn af mennesket.

Dette læser vi i Johannes 'Åbenbaring 16:12 (baseret på vores læsning ) er moderne i Johannes 'Åbenbaring 9:15 , og begge ligger på 6. skål vrede og 6 th trompet , så vi fortsætte med at læse i Johannes 'Åbenbaring 16 vers 18 .

Åbenbaring 16:18
18 Og der var lyn , og stemmer , og tordner , og Der var en stor jordskælv , der aldrig sket siden magkatao jorden, et jordskælv af meget stærk , meget forfærdeligt.

Et kraftigt jordskælv rystede eller skælvende betyder himlens kræfter . Luke 21:26 og Matthew 24:29

Matthew 24:29
29 Umiddelbart efter modgang disse dage solen blive formørket , og månen skal ikke give hende lys, og stjernerne skal falde fra himlen , og skal beføjelser himlen ;

Vi fortsætter stk Åbenbaring 16 i afsnit 19

Åbenbaring 16:19
19 og Den store by var delt i tre, og byerne i det land nangaguho : og store Babylon blev husket for Gud , at give ham den kop vin af bidskhed af hans vrede .
Mean dybder af tre dejlige mennesker der er tilgængelige i Ezekiel kapitel 5, punkt 2 og 12 .

Ezekiel 5:2,12
2 Tredje del du skal brænde med ild i midten af byen, når de dage af belejringen er opfyldt, Og du får den tredje side og slå med sværd rundt omkring, Og Den tredje del skal du scatter i vinden, Og jeg vil trække ud et sværd efter dem .
12 Tredje del af dig skal dø af pest , og af hungersnød skal de indtages midt, Og tredjedel del skal falde ved Sværdet rundt om dig, Og Den tredje del vil jeg scatter i alle retninger, Og trække ud et sværd efter.

Den dag i belejringen blev læst i Lukas 21:20 læser vi , at før . Fandt sted, da belejringen var formørket sol, måne og stjerner ( Luke 21:25 ), og også læser sådan på etiketten 6 . Tidligere er det sjette skål vrede og trompet , samtidige betyder de syv trompeter, mærke og skåle af vrede Gud. Sasapitin det hele en generation.

Åbenbaring 6:12,13,14
12 Og jeg så, da han åbnede den sjette segl , og Der var et kraftigt jordskælv, Og Solen blev sort som sæk af hår en mørk , og hele månen blev som blod ;
13 Og himlens stjerner faldt til jorden, Som et figentræ frugt isinasambulat hendes lille unge frugt når at slå en stærk vind.
14 Og Himlen skiltes som hvis du bestiller en desperat drukning , og hver bjergområder og på øer blev flyttet fra deres plads.
15 Og jordens konger og fyrster , og chefen for kaptajner , og de rige og magtfulde , og hver slave og hver Freeman , er nagsipagtago i huler og i klipper i bjergene;

Fjernelsen af bjerge og øer læser vi i forlængelse af Johannes 'Åbenbaring 16 i afsnit 20

Åbenbaring 16:20
20 Og hver ø flygtede , og bjergene var ikke fundet.

Ezekiel 38:19,20
19 For i min jalousi og i ilden i min vrede , jeg har talt, Sikkert denne dag vil være en stor ryste i landet Israel;
20, så fiskene i havet , og høns af himlen , og markens dyr , og alle krybende ting, krybe på jorden , og alle mennesker er på jorden , skælver i min Nærværelse, og bjergene skal være og de stejle steder skal falde , og hver væg skal falde til jorden.

Læs også Esajas 'Bog når magpapatabon folk i bjergene.

Esajas 2:19
19 og mennesker går ind i huler i klipperne , og huler i jorden , af frygt for Herren, og herlighed Hans Majestæt , da han steg til ryste jorden .

Når tiden ?

Esajas 30:32
32 Og hvert slag over de udpegede medarbejdere , der blev kastet ned til ham , skal være med tamburiner og med harper , og i kampe med rystende vil han til dem ,

Jeremiah 46:10
10 For den dag er Herrens, The Lord of værter, dag hævn , at hævne ham om hans fjender : og sværdet skal fortære og være mætte , og deres blod : for Herren, Hærskarers Herre , Offer i den nordlige del af floden Eufrat .

Esajas 34:6,7,8
6 For Herren er fyldt med blod , fedt med fedme , blodet af lam og geder , fedt af nyrer fra væddere : For et offer til Herren i Bozrah , og en stor slagtning i landet Edom .
7 Og de vilde okser vil komme ned med dem og stude med tyre, og deres land skal være blod, og deres støv lavet fedt med fedme .
8 For den dag hævn for Herren , året for belønning i en kamp i Zion.

Og vi bare gentage spørgsmålet , når det år, hvor belønning .

Vi læser andre lignende sker i byerne.

Jeremiah 49:21 ( Edom )
21 Jorden skælver på støj af prisfaldet, På græde, var støjen høres i Det Røde Hav.

Ezekiel 31:16 (Egypten )
16 Jeg lavede det land lyden af hans fald , når jeg kastede ham ned til Sheol med dem, der går ned i Graven , og alle træer af Eden , valget og det bedste af Libanon , alt, drikke vand , blev trøstet i den nedre dele af jorden .

Ezekiel 26:15,18 ( Tyre )
15 Således siger Gud Herren til Tyrus ; Må ikke øerne ryste på lyden af din falde , når de sårede stønner , når slagtning blandt jer ?
18 Øerne bæve i dag din faldeJa, er øerne i havet forfærdet over din afrejse.

Jeremiah 50:46 ( Babylon )
46 Støj fra udtagning af Babylon Jorden skælver, Og råbet bliver hørt blandt nationerne .

Jeremiah 25:31 (lande )
31 Støjen kom til slutningen af jordens , for Herren har en kontrovers med landet, Han vil påberåbe sig med alt kød ; om han vil give dem til sværdet , siger Herren .

Esajas 17:09 
9 I denne dag deres stærke byer vil være som forladt steder i skoven, Og på toppen af bjerget , der er tilbage, før Israels børn , og blive ruineret .

Åbenbaring 17:5,6
5 Og på hendes Pande var skrevet et navn , MYSTERY , det store Babylon , moder til prostituerede og af jordens vederstyggeligheder .
6 og Jeg så kvinden beruset med de helliges blod , og martyrernes blod af Jesus. Og da jeg så ham, at jeg undrede mig forbløffelse .

Hvad vederstyggeligheder ?

Jeremiah 7:30
30 gjort for børn af Judas var ondt i mine øjne, siger Herren : de sætter deres vederstyggeligheder i huset kaldte mit navn , at besmitte det .

Hvad vederstyggelige ting at putte i Herrens hus ?

2 Kings 21:05
5 og byggede han altre for hele himlens hær i de to forgårde til Herrens .

Og tilbedelse af disse vederstyggeligheder Herren.

Ezekiel 8:13-16
13 Han sagde også til mig : Du skal igen se endnu andre store Vederstyggeligheder , at de gør .
14 Så tog han mig til døren af porten Herrens hus i nord, og se, der sad kvinder græder over Tammuz var.
15 Da sagde han til mig , du set denne , O søn af mennesket ? du igen se endnu større Vederstyggeligheder end disse.
16 Og han bragte mig ind i den indre retten i HERRENs Hus , og se, døren til templet Jehovas mellem våbenhus og alteret blev omtrent fem og tyve Mænd , med ryggen mod templet , står mod øst , og de tilbad solen mod øst.
 

Fire Wind


billede fra : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Hvad er de fire vinde ?

Åbenbaring 7:1,2
1 Og efter dette så jeg fire engle stå på de fire verdenshjørner , , der opvejer de fire vinde på jorden, Lest vinden blæse Jorden, eller havet, eller om nogen træ.
2 Og jeg så en anden engel opad fra stiger solen , idet segl den levende Gud; og han råbte en stemme til de fire engle, som gav maipahamak jorden og havet,

De fire Vinde i Johannes 'Åbenbaring 7 er de fire ryttere fra fire mærker (Åb 6:1-8 )

Svarende til fire mangangangabayo er de fire vogne i Zakarias 6:1-8

Zakarias 6:1-5
1 Og jeg atter løftede mine øjne, og så , og se, kom fire vogne ud fra mellem to bjerge ; og bjergene var bjerge af messing .
2 I de første vogn var røde heste, og den anden vogn sorte heste;
3 Og den tredje vogn hvide heste , og den fjerde vogn grizzled heste.
4 Så jeg svarede og sagde til englen , at talte med mig, Hvad er disse , min herre ?
5 Og englen svarede og sagde til mig , Det er de fire vinde himlens, som går ud fra at stille op foran Herren af hele Jorden .

Vi analyserer , hvordan du matcher disse fire flyvemaskine, på 9 / 11 terrorangreb i New York.

Billede fra: link 1   link 2

6 Vognen hvori er sorte heste gaar frem mod nord , og den hvide gå ud efter dem;og grå gik mod syd.
7 Og den stærke kom frem , og forsøgte at gå frem og tilbage gennem jorden; og han sagde , Go og tilbage over hele landet . Så de gik frem og tilbage over hele landet .
8 Så råbte han til mig , og sagde til mig , og sagde: Her kommer de mod nord nagpatahimik min ånd i nord.

De to vogne ud af nord eller nord, er det angrebet på Twin Towers .

En exit syd eller syd og angrebet på Pentagon.

Og en nagpumiglas (i henhold til Good News Bibelen) , og det var styrtet i Pennsylvania.

Sakto Gør forudsigelse ?

Placer dem på dagen for belejringen, som fortalt i Zakarias 5, som er skiltes i tre byer , og det fortalte også de syv (eller seks) trompet . Samme periode af begivenheden og realiseringen af visionen indtil udgangen af Åbenbaring .

Fire Air ( byger af Herren )

Stormen af Herren er de fire ryttere fra de fire vinde .

Lad os forklare Bibelen er .

Jeremiah 25:31,32,33
31 Støjen kom til slutningen af jordens, For Herren har en kontrovers med nationer , vil han bønfalde alt kød ; til ond-skaben han vil give dem sværdet , siger Herren .
32 Så siger Hærskarers HERRE : Se, det onde skal gå fra nation til nation, og en stor hvirvelvind skal hæves op fra det yderste dele af Jorden.
På 33 Den dræbte af Herren på den dag skal komme fra den ene ende af jorden til den anden ende af jorden: De må ikke være beklaget , hverken samlet eller begravet de skal møg på jorden .

Jeremiah 23:19,20
19 Se , Stormen af Herren , hans vrede gik ud , selv en grov hvirvelvind : falder i hælene på det onde.
20 Den vrede fra Herren , ikke vender tilbage , indtil han har ekspederet , og indtil han har udført de tanker i hans hjerte : i de sidste dage skal I overveje det perfekt.

Esajas 66:15,16
15 For se, Herren vil komme med ild , og hans vogne som en hvirvelvind ; for at gøre sin vrede med vrede , og hans irettesættelse med flammer af ild .
16 For ved brand vil Herren, Og med sit sværd , til alle mennesker : og dræbt af Herren skal være mange .

Jeremiah 4:11,12,13
11 På det tidspunkt blev sagt til dette folk og Jerusalem, En varm luft fra høje steder i ørkenen datter af mit folk , for ikke at winnow eller rense enhver :
12 En stærk vind fra dem vil komme til mig : nu vil jeg give punktum mod dem.
13 Se , han skal komme op som skyer , og hans vogne som en hvirvelvind hans heste er hurtigere end ørne. Ak ! for vi er ødelagt.

Jeremiah 12:12
12 Destroyere er komme over alle høje steder gennem ørkenen : for sværd Herren skal fortære fra den ene ende af landet til den anden ende af landet : ingen kød skal have fred.

Habakkuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid du blandt nationerne, og se på dig og spekulerer vidunderligt , for jeg arbejder et værk i din dag , at du ikke tror om det fortalt dig.
6 For se, jeg oprejse det kaldæerne, at bitter og forhastede nation , at bredden af jorden, så magari boligen steder, der ikke er deres.
7 De er frygtet og frygtede deres domme og deres værdighed gå fra sig .
8 Deres heste er hurtigere end leoparder , og mere voldsom end den aften ulve : og deres ryttere tryk stolt på : ja, deres ryttere kommer langvejs fra , da de flygter en ørn klar til at spise.

Jeremiah 50:40,41,42,43
40 Ligesom Gud ødelagde Sodoma og Gomorra og nabo byer herom , siger Herren , så intet menneske bo der , eller om der bo nogen søn af mennesket.
41 Se , et folk kommer fra nord ; og en stor nation , og mange konger skal ske fra sider af jorden.
42 De holder på forstævnen og det lanse : De er grusom , og ingen nåde : deres stemme skal brøle som havet , og de rider på heste, er fastsat i array som mænd til krig mod dig , O datter af Babylon.
43 Kongen af Babylon hørt rapporten fra dem , og hans hænder voks svage : kvaler tog fat i ham , og lidelser som en kvinde i travail .

Jeremiah 51:1
1 Så siger Herren, Se, jeg vil rejse op mod Babylon , og mod indbyggerne i Lebcamai , en ødelægger vind .

Daniel 11:40
40 Og i løbet af slutningen er makikipagkaalit ham kongen af syd, og Kongen af den nordlige del skal komme over ham som en hvirvelvind , med vogne og med ryttere , og med mange skibe; og han træder jorden , og overflow og passere.

Joel 2:2,10
2 Days of mørke og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke, Som daggry spredt på bjergene : et stort folk og stærk ; havde aldrig kan lide detEj heller må der være nogen mere efter det, selv at de år mange generationer.
10 Jorden skal skælve foran dem ; himlene skal ryste : solen og månen er formørket , og stjernerne trække deres skinnende :

Sef 1:15
15 Denne dag er en dag i vrede , dag problemer og angst , en dag med dommedag og ødelæggelse , dag i mørke og sorg , dag af skyer og tykke mørke ,

Ezekiel 38:9,15,16
9 Og du skal bestige , du vil komme som en storm, skal du være som en sky til at dække jorden, dig, og alle dine bands, og mange folk med dig .
15 Og du skal komme fra din plads fra det yderste dele af det nordlige , ridning du og mange folk med dig , alle dem på heste, en stor virksomhed og en mægtig hær ;
16 Og du kommer op mod mit folk Israel , som en sky til at dække jorden: Er den sidste dag , at bringe dig mod mit Land, at nationerne kan kende mig , når jeg skal blive helliget ved dig, o Gog , før deres øjne.

Ezekiel 1:4,5
4 Og jeg så, og se, en stormfuld kom vinden fra nord, en stor sky , med en brand infolding selv, og en lysstyrke rundt omkring , og fra midten af det med glødende metal ud af midt i branden.
5 Og fra midten deraf kom skikkelse af fire levende væsener. Og dette var deres udseende : de havde skikkelse af en person ;

De fire levende væsener, som Ezekiel så, var både John så i Åbenbaringen af de fire mærker. Stormen vind fra nord er de fire ryttere af John så, at hver eneste af dem har et levende væsen sagde : "Kom ! "

Åbenbaring 06:08
8 Og jeg så, og se en bleg hest , og han , der sad her med navnet Death , og Hell fulgte med ham. Og de fik myndighed over den fjerde del af jorden, til at dræbe med sværd og sult og pest , og den vilde dyr på jorden .

Artiklen , at "de" refererer til de fire ryttere , og ikke i fjerde rytter alene.

Ezekiel 14:21
21 For så siger Gud Herren , Hvor meget mere, når jeg sender mine fire ømme domme Jerusalem, Sværdet , og hungersnød , og de vilde dyr, og pest , for at afskære mennesker og dyr ?

Ifølge Zakarias 5 vil sende sværd , hungersnød, pest og vilde dyr Herren på dagen for belejringen og de fire ryttere.
Og når belejring fandt sted, er ALLE , når alt er alle sagt virkelig, er det skrevet .

Luke 21:22
22 For disse dage hævn , , der opfyldte alle disse ting er skrevet.

Book mærket

Bogen har en brand er bogen af Daniel .

Daniel 12:4,9
4 Men du, O Daniel, hold kæft det ord, og forsegle bogen indtil slutningen: mange skal løbe frem og tilbage , og viden skal øges.
9 Og han sagde , går din vej, Daniel : for ordene er lukket op og lukket indtil tidspunktet for afslutningen.

Nu er indholdet af bogen af Daniel handler om Ødelæggelsens Vederstyggelighed . Daniel 9:27 , 11:31 , 12:11 og andre om en fjende af Gud og om Messias 'komme .

Nu er indholdet af bogen med den helt i Johannes 'Åbenbaring handler om Ødelæggelsens Vederstyggelighed . Det er grunden til sol, måne og stjerner er formørket .

Nogle ting ved bogen Daniel og Åbenbaring




Set i flag vores land Filippinerne, emblem af profetierne Daniel og Åbenbaringen .

Daniel 7:7,20,24
7 Efter denne jeg så i nat visioner, og se, fjerde dyr, Terrible og kraftfuld , og meget stærk, og det havde store jern tænder : den ædt og stykker, og hans fødder niyuyurakan restproduktet, og adskiller sig fra alle de dyr før ham, og det havde ti horn .
20 Og om ti horn , der var i hans hoved og en fjeder og før der faldt tre selv , at horn , der havde øjne og en mund , at nagasasalita store ting, der ser var flere store end sine kammerater.
24 Og de ti horn ud af dette kongerige er ti konger opstå : og en anden indtræder efter dem ; og han skal være forskellige fra den første , og han satte tre konger.

Åbenbaring 17:8-14
8 Dyret , du så, var , og gået tæt op og dyb , og fører til ødelæggelse . Og de , der bor på jorden manggigilalas hvis navne ikke er skrevet i livets bog fra verdens grundlæggelse , da de så dyret , hvordan han og ikke, og kommer .
9 Her sindet med visdom . De syv hoveder er syv bjerge , som kvinden sidder ;
10 Og de er syv konger : de fem er faldet, den ene her , har man endnu ikke kommet, og da han skulle tage lidt tid .
11 Og Dyret , der var , og er ikke, Han er også ottende og han var syv , og hun mod ødelæggelse.
12 Og de ti horn , du så, er ti konger , der ikke ville tage del i riget , men de får bemyndigelse til at fastslå, at en time med dyret .
13 Disse har en mening og give deres magt og myndighed til dyret .
14 De kæmper mod Lammet, Og de dadaigin Lammet , for han er herrernes herre og King of Kings , og hans kammerater, der blev kaldt , og elite og den trofaste også forrang.

Trekanten af flag symboliserer Filippinerne som på 10 ( ti) af Daniel 7:20 og Åbenbaringen 17:12 . Og de tre faldt (Daniel 7:20 ) er en trestjernet isinisimbulo. Tre druknede og fremkomsten af den fjerde (Daniel 7:07 ). Den fjerde beast (Daniel 7:07 ) var sinisimbulo dag. De otte stråler er et symbol på de otte konger (Åbenbaringen 17:11) , hvor dyret ottende en ud af syv .

Billede fra: http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

De Dirigmain Lamb (Åb 17:14) for at sige i bogen af Daniel .

Daniel 7:9-14 ignorere dig , Guds rige kom i løbet af 4. dyret. Og det er også den tid, der Messias den magt og herlighed og et kongerige .

Daniel 7:9-14
9 Jeg skuede indtil troner blev placeret , og en af de ældste sidder i solen , og hans klæder hvide som sne og hår af hovedet, ligesom ren uld : hans trone var flammer af ild .
10 A voldsom brand, og kom frem fra før ham: tusind tusinder betjente til ham , og makasampung tusind gange ti tusind stod foran ham: at dømme er indstillet, og bøgerne blev åbnet.
11 kiggede jeg på det tidspunkt på grund af stemme for den store ord, som horn , kiggede jeg op på dyret blev dræbt og hans lig ødelagt , og det blev givet til sunigin branden .
12 Og som for resten af dyrene , er deres magt taget væk: Endnu deres liv blev forlænget for en sæson og en tid .
13 Jeg så i nat visioner, og se, der kom med himlens skyer som for eksempel en søn af mand, og han kom til den gamle af dage og de bragte ham nær for ham.
14 Og gav ham magt og herlighed og et kongerige , at alle folk, bør nationer og sprog tjene ham: Hans herredømme er et evigt herredømme , der ikke må forgå og hans rige vil ikke blive ødelagt.

Bemærkes, at den fjerde bæst også bulugang ged i Daniel 8:08

Daniel 08:08
8 Og det gedebuk forstørret sig overordentlig , og da han var stærk , var det store horn brudt og i stedet for det viste de fire markante horn mod de fire Vinde fra himlen .

Som bevis vi læser i vers 25 i Daniel 8 .

25 Og i hans måde, han palulusugin bedrag i hånden , og han skal forstørre sig selv i sit hjerte , og deres sikkerhed skal han ødelægge mange : Han skal også stå op mod prinsen af prinser, Men han skal brydes uden hånd.

Vist her, at prinsen kampen han betyder der, at prinsen af prinser eller kommer.

Hvis derfor Kongen også dårligt kongen fortalte Daniel 11:21 .

Daniel 11:21
21 Og i hans sted at stå op en foragtelig person , havde de ikke givet æren af riget , men han skal komme i god tid for sikkerheds-og indhenter riget ved Smiger .

22 Og de skal gå igennem en masse , at de vil overflow før ham, og falder , ja , som en fyrste pagten .

At fortsætte med at læse i Daniel 00:01 vi vil vide, at i løbet af denne Kongens ankomsten af Miguel.

Daniel 00:01
1 Og på det tidspunkt, Michael stå op stor fyrste der står for det gode for børn af dit folk : og der skal være en periode med problemer som aldrig var da der var en nation indtil det tidspunkt , og på det tidspunkt dit folk skal leveres , hver og en , der skal skrives i bogen.

Denne konge (Daniel 11:21 ) var den 4. konge kommer af ærkeenglen .

Daniel 11:1,2
1 Og som for mig , det første år af Darius mederne jeg stod for at bekræfte og styrke ham.
2 Og nu har jeg vise dig sandheden. Her står op endnu tre konger i Persien ; og den fjerde skal være langt rigere end de alleOg da han var stærk gennem sin Rigdom , han kikilusin alle mod Kongeriget Grækenland.

Og den anden vedrører den drøm er statuen af kongen.

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 Og det andet år af regeringstid af Nebukadnesar Nebukadnesar drømte drømme, og hans ånd var urolige , og hans søvn gik.

31 Du, o Konge , saa , og se en stor billede. Dette billede , som var mægtig , og hvis lysstyrke var fremragende , stod foran dig , og fremkomsten af det var forfærdeligt.
Om 32 billeder , hans hoved var af fint guld , dens bryst og armene af sølv , hans mave og hans lår af messing,
33 Hans ben af jern, hans fødder del jern og del ler.
34 Du ser deroppe natibag en sten uden hænder , der slog det billede på hans fødder , der var af jern og ler , og han brød .
35 Så jern, ler , messing , sølv og guld brudt i stykker sammen, og blev ligesom avner af sommeren tærskning , og vinden at intet sted er fundet for dem, og Stenen , der slog billedet blev en stor bjerg og fyldte hele jorden .

40 Og den fjerde Rige skal være stærke som jernFordi de jern-og nakadudurog subdueth alle ting : og som jern, slå dem alle , og skal madidikdik .

Ved 44 I dagene af disse konger skal himlens Gud oprette et kongerige, aldrig skal være, eller de beføjelser, det blev overladt til et andet folk , men i stykker og fortære alle disse riger , og det lalagi evigt.

Th fire dyr i Daniel er Dyret i Johannes 'Åbenbaring 13 .

Daniel 7:25
25 Og Han skal tale Ord imod den Højeste , og skal bære de hellige fra den Højestes , og han skal tænke for at ændre tider og lov, Og de skal gives i hans hånd, indtil et tidspunkt, og tider og en halv tid.

Åbenbaring 13:5,6
5 Og gav ham en mund taler store ting og bespottelser ; og gav ham bemyndigelse til at fortsætte fyrretyve og to måneder.
6 Han åbnede munden i blasfemi mod Gud, Til pusungin hans navn og hans Tabernakel , så indbyggerne i himlen.

En tid og tider og en halv tid i Daniel 7:25 er den samme i fire og to måneder. Svarende til tre og et halvt år. Det andet dyr i Åbenbaringen har givet billeder af de første åndedrag hos dyr. Hvem er han?

Åbenbaring 13:14,15
14 Og han bedrog indbyggerne i jorden for tegn , som han blev tildelt at gøre i synet af dyret ; fortalte beboerne i jorden, at de skulle tage et billede af dyret har såret af sværdet og boede .
15 Og han gav ånde til at give billeder af dyr, Til billedet af dyr kunne tale og få alle , der nægtede at tilbede et billede af dyret.

Når du tager den vision om geden og fjerde konge ?

Daniel 8:19 ( ged )
19 Og han sagde : "Se, jeg vil vise dig, hvad der sker i den sidste periode af harme ; For ca tidslinjen til enden.


Daniel 11:31,40 (fjerde konge )
31 Og gruppen vil stå på hans side , og de skal vanhellige helligdommen , selv væggene og fjerne den stadige brændoffer , og lægger de de vederstyggelighed at maketh .40 Og i løbet af slutningen er makikipagkaalit ham kongen af syd , og Kongen i nord skal komme over ham som en hvirvelvind , med vogne og med ryttere , og med mange skibe, og han indrømmede jord , og overløb og senere.

Ifølge vores læsning , bog Daniel vil Ødelæggelsens Vederstyggelighed i fjerde konge forekomme under slutningen. Hvornår vil sæsonen ende?

Sef 1:14,15,16
14 Den store dag Jehova er nær, Tæt fine og skynde sig , selv stemme Herrens dag: Den mægtige mand skal græde der bittert.
15 Dagen er en dag med vrede , dag af problemer og nød, dag dommedag og ødelæggelse, Dag af mørket og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke ,
16 dage af trompet og alarm mod den befæstede byer, og mod høj mur.

Så ankomsten af Miguel tidsmæssige problemer i de kampe op, og den siger ( Sef 1:14) er Herrens dag . Vi genlæste Daniel 00:01

Daniel 00:01
1 Og på daværende tidspunkt Michael vil stå, Den store fyrste , der står for det gode for børn af dit folk : og der vil være en tid med problemer , såsom aldrig var da der var en nation indtil dette tidspunkt, og dengang dit folk skal leveres , hver en, der skal være skrevet i bogen.

Den " tid "refererer til det tidspunkt, hvor den fjerde konge (eller kan være fire ) i slutningen.

Når tidspunktet for nødstedte ( Sef 1:15) i henhold til Herren Jesus?

Lacas 21:22,23
22 For det er disse dage hævn , , der opfyldte alle skriftlige ting.
23 Ve den nagdadalangtao , og være i disse dage ! for Der vil være stor nød på jorden, Og vrede i dette land .

Dyret var søn af fortabelsens eller perverse .

2 Thessaloniker 2:2,3,4,8,9
2 , så du let flytte dit sind , og heller ikke skal bekymre sig , hverken af alkohol, eller af ord eller ved brev fra os, siger, at den dag, Kristus;
3 Lad intet menneske bedrage dig på nogen måde : for ikke komme, undtagen der kommer et frafald , og afslørede Djævelen , søn af fortabelsens ,
4 Det modstår og sig selv mod alt, hvad der kaldes Gud eller dyrkes , så han sidder i Guds tempel , at han forkynder sig selv som Gud.
8 Og så skal der Wicked blive åbenbaret , at Herren vil dræbe med ånden fra munden , og med lysstyrken af hans kommende vil ødelægge ;
9 Han, hvis komme er efter bearbejdning af Satan med al magt og tegn og liggende undere ,

2:14 1Timoteo
14 Og Adam blev ikke bedraget , men kvinden bliver snydt var i overtrædelse ;

Så vi konstateret, at kvinden er antallet 666 , fordi hun ( konen ) er overtrædes mod Gud og ikke mennesket.

Daniel 9 siger om 490 år . Det drejer sig om ankomsten af den salvede fyrste . Også sige her om tre og et halvt år (42 måneder eller uger, sangglinggo og halvdelen af ugen)

Daniel 9:24,25,26,27
24 Halvfjerds uger er fastsat over dit folk og over din hellige by , at afslutte overtrædelse , og for at stoppe den strafbare handling , og for at gøre forsoning for ugudelighed , og for at bringe i evig retfærdighed , og at forsegle vision og profeti , og at salve de mest hellige .
25 Kend derfor og skelne , emission fra befaling til at genoprette og opbygge Jerusalem jer den salvede fyrste , på syv uger og 62 uger : det skal bygges igen , med gader og vægge , selv i urolige tider .
26Og efter 62 uger , afbrød overtrukket, og skal have nogetOg ødelægge byen og fristed for befolkningen i prinsen til at komme og afslutningen heraf af oversvømmelserne , og indtil Enden skal blive krig, er desolations bestemmes.
27 Og etablere sit pagt med mange i en uge : og halvdelen af ugen skal han lade standse ofre og ofre, Og den fløj af vederstyggeligheder skal komme ødelagt en, og indtil udgangen, og pagkapasiya har spildt den fjendtlighed ødelagt.


Død 1 / 3 af Humanity

Hvordan dræbte 1 / 3 af menneskeheden fortalt i Johannes 'Åbenbaring 9:15 ?

Åbenbaring 9:15
15 Og de fire engle ungirded , at udstyret på det tidspunkt og dag og måned og år dræbe den tredje del af mænd.

De timer og dage og måneder og år , sagde, at det var på 2001/09/11 tragedien i New York.

1 / 3 af mennesker døde eller har mistet håbet at kende sandheden om Gud skabte den 9 / 11 .

De finder det ikke opfyldelsen af Herren Jesus sagde i Mattæus 24:2

Matthew 24:2
2 Men han svarede og sagde til dem , Se I ikke alt dette ? sandelig siger jeg jer: Der må ikke efterlades her en sten på en anden sten, ikke kastet ned.

Litiral faktisk mere døde den 9 / 11 , men mange flere døde i viden om sandheden , og det er mere en skam . Ledsaget af den romersk-katolske kirke døde og andre kristne sekter på i viden om sandheden .

Fra 1999 er befolkningen på 6 milliarder euro på verdensplan (kilde : FN Befolkning Division) og de kristne nummererede 2.100 millioner (kilde : Encyclopædia Britannica ) Disse oplysninger kommer fra Time (For Kids) Almanac 2008. Selv 1 / 3 af befolkningen i verden er kristne.


Pie - chart



Billede fra: USA Center for World Mission
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 af menneskeheden er beskrevet i Johannes 'Åbenbaring som stjerner .

Åbenbaring 00:04
4 og hans hale drog den tredje del af stjernerne på himlen og jorden ipinaghagisOg dragen stod foran kvinden føder , at fortære sit barn hendes fødsel .

Og stjernen er også stjerne i bogen af Daniel .

Daniel 8:10
10 og steget kraftigt , op til himlens hær , og nogle af de vært og stjernerne er støbt ned på jorden, Og trampede på dem .

Og 1 / 3 af menneskeheden at rense det .

Zakarias 13:8,9
8 pass , at der i hele landet, siger Jehova, blev to dele afskåret og dø , men den tredje var tilbage .
9 og Jeg vil bringe den tredje del af brandenOg vil forfine dem som sølv er raffineret , og vil prøve dem som guld . De skal kalde på mit navn , og jeg vil høre dem: Jeg siger , mit folk : , og de skal sige : Herren er min Gud.

Men nogle kunne tro , at man i vers 8 siger 2 / 3 morderen prævention Apocalipisis 09:15 tredjedel morderen . Fordi det ikke strider mod kun et symbol på det . I Zakarias 13:08 indikerer, at klippe eller dør ikke er medtaget i ilden rense . I Åbenbaringen 9:15 , er de blandt de profeti og kendte sandheden dagen for visitation, den dag .

Luke 19:44
44 Og du ilulugso jorden , og dine børn i dig : og i dig at de ikke forlader sten på sten , fordi du har ikke kendt , da din visitation .

Ezekiel 5:2,12
2 En tredje del skal du brænde med ild i midten af byen, når de dage af belejringen er opfyldt, Og tag den tredje side og slå med sværdet rundt, og en tredje del skal du scatter i vinden , og jeg vil trække ud et sværd efter dem .
12 Den tredje del er die af pest, Og med hungersnød skal de indtages blandt jer, og en tredje del skal falde for sværdet omkring dig, og tredje del vil jeg scatter i alle retninger, Og trække ud et sværd efter.

Fastsatte frist, når de dage af belejringen er opfyldt

Hvad Jesus sagde noget om det?

Luke 21:20-22
Men 20 når du så hære Jerusalem, Så vide, at hendes ødelæggelse var nær.
21 Så dem i Judæa flygte til bjergene , og i byen kom frem , og på det område, ikke bør indgå i byen.
22 Da disse er de dage af hævn, der opfyldte alle disse ting er skrevet.

Hvad er profeti i Johannes 'Åbenbaring om mennesket dø med sværdet , hungersnød og pest ?

Åbenbaring 6:7,8
7 Og da han åbnede den fjerde segl, hørte jeg stemmen i den fjerde levende væsen Kom sige .
8 Og jeg så, og se en bleg hest , og han , der sad her med navnet Death , og Hell fulgte med ham. Og de fik myndighed over den fjerde del af jorden, til at dræbe ved sværdet , og hungersnød , og pest , og den vilde dyr på jorden.

Vi fortsætter med at læse indtil ca 6 mærker.

Åbenbaring 6:9,10
9 Og da han åbnede den femte segl, så jeg under alteret sjælene af dem dræbt for Guds ord , og for vidnesbyrd med dem:
10 Og de råbte med høj røst og sagde: Hvor længe , o Herre hellig og ægte , ikke dømme og hævne vort blod på dem , der bor på jorden ?

Den hævne de helliges blod og derfor falder sværdet , hungersnød, pest og vilde dyr på 5 mærker. Det martyrernes blod blev fundet i Babylon.

Åbenbaring 18:24
24 Og han fandt blod profeter og helgener , og alle dræbt på stedet.

Og det er også hævn for deres afskyelige afguder .

Åbenbaring 9:20,21
20 og Resten af mennesker, ikke dræbt i disse Plager , omvendte sig ikke værker af deres hænder, at tilbede dæmoner og afguder af guld og sølv , og bronze og sten og træ , som hverken se eller høre eller gå nogensinde.
21 Og de ikke har angret deres mord, og heller ikke om trolddom , og heller ikke om utugt, heller ikke til deres tyverier .

Samson og The 9 / 11 tragedien

Dommerne 16:25-31
25 Og det kom til glæde deres hjerter , sagde de, " Call Samson , at han kan gøre os sport. Og opfordrede til Samson fra fængslet , og han spottede dem . Og de satte ham mellem søjler:
26 Og Samson sagde til drengen , der holdt ham i hånden , Ipahipo mig søjlerne i huset, at jeg mangahiligan .
27 Huset var fuld af mænd og kvinder , og alle Herrer af filistrene var der, og tag tre tusind mænd og kvinder, se , mens du spiller med Samson .
28 Og Samson kaldet til Yahweh , og sagde , Herre Gud, jeg beder dig huske mig, og jeg beder dig styrke mig , bare denne ene gang , Gud, at jeg maiganti tidspunktet for Filisterne for min to øjne .

29 Og Samson holde de to midterste søjler, som huset hvilede , og lænede sig på dem , den ene i sin højre hånd , og den anden på hans venstre .
30 Og Samson sagde: Lad mig dø med filistrene , og han bøjede sig med al sin magt, og huset faldt paa Herrer , og alle de mennesker , der var deri. Så de døde , som han dræbte på hans død var mere end han dræbte i sit liv .
31 Så hans brødre gik ned og alle huset af sin far, og tog ham og bragte ham op, og begravede ham mellem Zorah og Eshtaol grav Manoah sin far. Og han dømmes Israel tyve år.

Billede fra:
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Casualties
Uddybende artikel : tab af angrebene den 11. september
Dødsfald (ekskl. flykaprere )
New York City World Trade Center 2605
[28] [29] [30] [31]

American 11 87 [ 32]
United 175 60 [ 33]
Pentagon Arlington 125 [ 34]
American 77 59 [ 35]
Shanksville United 93 40 [ 36]
Total 2976
Der var alt 2995 dødsfald, Herunder de 19 flykaprere og 2976 ofre. Ofrene blev fordelt som følger : 246 om de fire fly ( hvorfra der ikke var nogen overlevende ) , 2605 i New York City i tårnene og på jorden , og 125 i Pentagon . [37 ] [38 ] Alle dødsfald i angrebene var civile , undtagen for 55 militært personel dræbt i Pentagon. [ 39]

Det er fra denne information :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Hvis derfor forudsagde sammenbrud af de to tårne i bogen af dommere . Vi ser ligheden af ofre

Samson :
Dommerne 16:27
27 Huset var fuld af mænd og kvinder , og alle Herrer af filistrene var der, og tag har tre tusind mænd og kvinder, se , mens du spiller med Samson .

Den 9 / 11 :
Der var alt 2995 dødsfald ,

Næsten det samme, det samme hævn.

Ezekiel 20:47
47 Og siger til skoven mod syd , Hør ord Jehovah : Så siger Herren Gud, se, jeg vil antænde en brand i dig , og skal fortære alle grønne træer i dig , og hver tørre træ : den flammende ild , må ikke slukkes , og alle ansigter fra syd til nord , vil blive brændt i flammerne .

Henne ved 846 am, var American Airlines Flight 11 styrtede ind i World Trade Center 's nord Tower , efterfulgt af United Airlines Flight 175 , der ramte den sydlige tårn kl 09:03

Den sydlige tårn (2 WTC) Fell ca 09:59 , efter brænding for 56 minutter i en brand som følge af virkningen af United Airlines Flight 175 [22]. Den nordlige tårn (1 WTC) brød sammen henne ved 1028 am, efter afbrænding i ca 102 minutter .

Billede fra:http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Onsdag 23 december 2009


Indførelse af ...


Genesis 1:1-3
1 Begyndelsen Skabte Gud himlen og jorden .
2 Og Jorden var øde og tom, og der var Mørke over Verdensdybet , og Guds Ånd svævede over vandene.
3 Og Gud sagde Lad der blive lys, Og der blev lys.

Det er klart fortalte i første afsnit af Genesis 1 , at " begyndelsen "var skabt af Gud i himlen og jorden .

John 1:1-5
1 I begyndelsen var Ordet, Og Ordet var hos Gud, Og Ordet var Gud.
2 Det er også begynder med Gud.
3 Alt blev til ved ham , og noget, som ikke fandtes gjort uden ham.
4 I ham var liv , og livet var på baggrund af mænd.
5 Og lyset skinner i mørket , og mørket forstod det ikke.

Nu siger her i John 1:1-5 Ordet var hos Gud eller med Gud i begyndelsen. I begyndelsen , da Gud skabte himlen og jorden.

Vi læser på engelsk.

John 01:02

Ny International Version ( © 1984)
Han blev med Gud i ryggen .

Ny Living Translation ( © 2007)
Han har eksisteret i gik tilbage til Gud.

New American Standard Bible (© 1995)
Han blev i gik tilbage til Gud.

International Standard Version (© 2008)
Han har eksisteret i gik tilbage til Gud.

Guds Ord ® Oversættelse ( © 1995)
Han var menneskeheden med Gud i ryggen .

King James Bible
Det samme var i gik tilbage til Gud.


Clear når "han" henviser til en person.

Lad os vide, hvad den anden John sagde om Jesus.

1 John 1:1,2
1 Dem fra begyndelsen, Som vi hørte , dem, der ses med øjnene , som vi har set , og vores hænder har håndteret, om ord liv;
2 ( For livet manifesterede sig , og vi har set , og vidner , og erklære jer livet , evigt liv , med Fader og blev manifesteret til os ) ;

1 John 2:13,14,24
13 Jeg skriver til jer , fædre , fordi du kender at der fra starten han. Jeg skriver til jer, unge mænd , fordi I har overvundet de onde . Jeg har skrevet , mine børn, fordi du kender Faderen.
14 Jeg har skrevet til dig , fædre , fordi du kender fra begyndelsen, at han ville.
24 Hvad for dig, kan du bo i din hørte fra begyndelsen. Hvis du bor fra begyndelsen, at du har hørt , I også skal overholde i Sønnen og Faderen .

Kristus er "han" i begyndelsen. Og ifølge Genesis , i begyndelsen skabte Gud i himlen og på jorden .

Vi læser den anden version af 1 John 2:13

Ny International Version ( © 1984)
Jeg skriver til dig, fædre , fordi Har kendt dig sort der er gik tilbage fra. Jeg skriver til dig, unge mænd , fordi du har overvundet den onde . Jeg skriver til dig, kære børn , fordi du har kendt Faderen.

Ny Living Translation ( © 2007)
Jeg skriver til dig, der er modne i troen , fordi De ved Kristus , der eksisterede gik tilbage fra. Jeg skriver til dig, der er unge i troen , fordi du har vundet Super kamp med den onde .

New American Standard Bible (© 1995)
Jeg skriver til dig, fædre , fordi De ved sort der har været gik tilbage fra. Jeg skriver til dig, unge mænd , fordi du har overvundet den onde . Har jeg skrevet til jer , børn , fordi du kender Faderen.

International Standard Version (© 2008)
Jeg skriver til dig, fædre , fordi Har du kendt den ene der har eksisteret gik tilbage fra. Jeg skriver til dig , unge mennesker, fordi du har overvundet den onde .

Guds Ord ® Oversættelse ( © 1995)
Jeg skriver til dig, fædre , fordi Kristus du kender der har eksisteret gik tilbage fra. Jeg skriver til dig , unge mennesker, fordi du har vundet sejr over den onde .

King James Bible
Jeg skriver til jer , fædre , fordi Har I kendt sort , der er fra gik tilbage. Jeg skriver til jer, unge mænd , fordi I har overvundet de onde . Jeg skriver til jer , mine børn , fordi I har kendt Faderen.


1 John 2:14
Ny International Version ( © 1984)
Jeg skriver til dig, Fædre , fordi du har kendt sort der er gik tilbage fra. Jeg skriver til dig , unge mænd, fordi du er stærk, og Guds ord Bor i dig, og Har du overvinde den onde .

Ny Living Translation ( © 2007)
Har jeg skrevet til jer, der er Guds børn, fordi du kender Faderen. Har jeg skrevet til jer, der er modne i troen , fordi du kender Kristus, der eksisterede gik tilbage fra. Har jeg skrevet til jer, der er unge i troen , fordi du er stærk. Bor Guds ord i jeres hjerter , og du har vundet Super kamp med den onde .

New American Standard Bible (© 1995)
Har jeg skrevet til dig, Fædre , fordi du kender Black der har været gik tilbage fra. Har jeg skrevet til jer , unge mænd, fordi du er stærk, og Guds ord bliver i jer, og Har du overvinde den onde .

International Standard Version (© 2008)
Har jeg skrevet til jer , mine børn, fordi du har kendt Faderen. Har jeg skrevet til dig, Fædre , fordi du har kendt den ene der har eksisteret gik tilbage fra. Har jeg skrevet til jer , unge mennesker, fordi du er stærk , og fordi Guds ord forbliver i jer og Har du overvinde den onde .

Guds Ord ® Oversættelse ( © 1995)
Jeg har skrevet til dig, børn, fordi du kender Faderen. Jeg har skrevet til dig, Fædre , fordi du kender Kristus, der har eksisteret gik tilbage fra. Jeg har skrevet til dig , unge mennesker, fordi du er stærk og Guds ord Bor i dig. Har du vundet sejr over den onde .

King James Bible
Har jeg skrevet til jer , fædre , fordi I har kendt sort det er gik tilbage fra. Har jeg skrevet til jer , unge mænd, fordi I er stærke , og Guds ord bliver da i dig, og I har overvundet de onde .

Så klart, at Kristus er til stede i begyndelsen skabte Gud himlen og jorden .

Micah 05:02
2 Men du vil Bet- lehem Ephrata , lidt til kompromis blandt de tusindvis af Juda , fra du vise mig det, der skal hersker i Israel , hvis gåen frem er fra gammel , fra evighed.

Enhver tid til genstand for endeløse ?

Ordsprog 8:23,24
23 Jeg blev siden dage af ingen begyndelse , før jorden.
24 Jeg fødte intet mere dyb , når der ikke var springvand abounding med vand.

Tiden i al evighed uden begyndelse .

Ny himmel og ny jord


21:1-4,10 erklæring
1 Og jeg så en ny himmel og en ny jord, havde For den første himmel og den første jord gik, og havet er væk.
2 Og jeg så den hellige by, Den nye Jerusalem , der kommer ned fra himlen fra GudForberedt som en brud nagagayakang virkelig hans kone.
3 Og jeg hørte en høj røst fra tronen , sagde: Se, til Åbenbaringsteltet Gud er med mænd, Og han vil bo hos dem, og de skal være hans folk , og Gud selv vil være med dem og være deres Gud
4 og Han vil tørre hver tåre af deres øjne, Og der skal ikke være nogen død , må der ikke mere sorg , ej heller sorg , ej heller nogen mere smerte : de tidligere ting er gået bort.
10 Og Han bar mig bort i ånden for en stor og højt bjergOg viste mig den hellige by Jerusalem, Coming ned fra himlen fra Gud ,

Forvoldt bjerget til John ( V10 ) er placeringen af den hellige by. Den hellige by er Jerusalem.

Ezekiel 40:2
2 I visionerne om Gud han bragte mig ind i Israels land , og Jeg lagde et meget højt bjerg , hvor en by i det sydlige .

Hvis befolkningen i syd, derfor det højeste bjerg i nord. Hvad bjerg er i nord ?


Salme 48:2
2 Smuk i opstemthed , glæden ved at hele Jorden , det bjerg af Zion , i retning af nord , by af den store King.
Galaterne 4:26
Men 26 Jerusalem ovenfor er gratis, Hvilket er vores mor.

Hebræerne 12:22
Men 22 kom til det bjerg af Zion , og de mennesker, den levende Gud, himmelske Jerusalem , og de utallige mange engle,

Hebræerne 11:16
16 Men nu ønsker et bedre land , selv himlen, så de ikke skammer sig over Gud kaldte deres Gud , for han havde givet dem en by.

Lad os vide litiral , materiale, fysisk ( i kødet og Djævelen ) de nye Jerusalem.

Først og fremmest , at den sojourners vende tilbage til deres hjem. Ikke det folk gå tilbage til sojourners . Hvis man troede, at folk kommer til ham , han vende hjernen.

Ingen vidner Jesus i de fire evangeliet ( Matthæus, Markus , Lukas og Johannes ) , at himlen vil komme. Undervisning ham en bøn til disciplene sagde han: Maj dit rige komme. Thy vil ske , hvordan i himlen , så også på jorden. Matthew 6:10

Ikke den profeter også vidnesbyrd om, at himlen er på vej. Sige af profeten er Mount Zion Guds rige. John bragt til de høje bjerge (Åb 21:10 ) er byen Jerusalem selv. Jerusalem var og det er nu og for evigt . Så vi læser profeterne sagde om Mount Zion.

Esajas 66:20,22
20 og de skal bringe alle jeres brødre fra alle nationer til Herren, som ved heste og vogne , og i kuld , og på muldyr , og efter en hurtig bæster , til mit hellige bjerg Jerusalem, Siger Herren , som bringer Israels børn af deres offer i en ren beholder ind i Herrens hus .
22 For så Den nye himmel og nye jord , som jeg fortsat vil være foran mig, siger Herren , så skal din frø og dit navn .

Esajas 65:9,17,18,19
9 og Jeg frembringe et frø ud af Jakob, og fra Juda en arvtager til min bjerge, og skal arve mit valg , og mine tjenere skal bo.
17 For se, Jeg opretter en ny himmel og en ny jord, Og gamle ting er ikke huskede , heller ikke komme i betragtning.
18 Men I skal blive glad og glæde for evigt , som jeg skaber , thi se, Jeg opretter Jerusalem en fryd, Og hendes folk en glæde.
19 Og jeg vil fryde mig i Jerusalem , og glæde i mit folk : stemme grædende må ikke være mere hørt i hendes, Eller stemme gråd .

Ingenting der er sagt her, at Jerusalem vil komme ned fra himlen . Gud siger, at han skaber en ny himmel og ny jord i punkt 17 . Men i punkt 18 er defineret ved Gud, at hans vil skabe Jerusalem en glæde .

Vi læser skrifter af Paul .

2 Kor 5:16,17
16 Derfor nu ved vi intet menneske efter kødet : om vi har kendt Kristus efter kødet, men nu ved vi ham så .
17 Derfor, hvis nogen i Kristus , er han en ny skabning : gamle ting er gået bort: Se, er alle ting bliver ny.

Den nye enhed vil have en ny himmel og ny jord til den nye enhed kan ikke sætte den gamle himmel og jord .

Luke 5:36-39
36 Og han talte også en lignelse til dem: Ingen mand rive den nye tøj og gammelt tøj itinagpi, vil andre kloge gøre de nye og de gamle ting er ikke tagping fra før .
37 intet menneske mænd sætte nye vin i gamle flasker, Andre kloge papuputukin alkohol før skindene, og skal bryde huden.
Men 38 bør sætte nye vin på nye flasker.
39 Og ingen mand drikke vin på bærmen , er ny vin vil elske , for sige , Den gamle er bedre.

Esajas 43:18,19
18 Kan du huske den tidligere ting , hverken overveje de ting af gamle.
19 Se, jeg gør nye ting, Nu skal det forår frem : skal I ikke vide det? Jeg vil endda gøre en måde i ørkenen og floder i ørkenen .

Esajas 56:7
7 De bringer til mit hellige bjerg, og gøre dem glade i mit hus af bøn : deres brændofre og deres ofre vil blive accepteret på min alter , for Mit hus skal kaldes et bedehus for alle folk.

Folk tager det hellige bjerg , den hellige bjerg Jerusalem ( Esajas 66:20 ) og ikke tage helligt bjerg mennesker.

Zakarias 8:03
3 Så siger Herren, Jeg vendte tilbage til Zion , og bor midt i Jerusalem, Og Jerusalem skal kaldes Byen for sandheden , og bjerget af Herren af værter, Den hellige bjerg.

Gud bor i Jerusalem.

Joel 3:17,18,21
17 Og I skal vide, at jeg er Herren din Gud , bolig i Zion , mit hellige bjerg: da skal Jerusalem blive hellig, og ikke at videregive ham end fremmede.
18 og ske på den dag, At bjergene skal falde sød vin, og bakkerne skal flyde med mælk , og alle Bække Judas skal flyde med vand , og et springvand skal komme frem fra HERRENs Hus , og vand -dalen Sittim .
21 Og jeg vil rense deres blod , at jeg ikke har renset : thi HERREN bor i Zion.

Salme 132:13
For 13 Lord valgt Zion; sit hjem , han ønskede mest.

Salme 48:8
8 Hvad vi har hørt, så vi så folk Herre værter, folk vor Gud; Gud vil etablere sig altid. ( Selah )

Esajas 02:02
2 og ske i de sidste dage, Hvilket Bjerget af Herrens hus skal være etableret på toppen af bjerget, Og stå højt på bakken , og alle folkeslag skal.

Esajas 57:15
15 For så siger højt og ophøjede En, der bor i evigheden , hvis navn er Hellig ; Jeg bor i det høje og hellige sted Han foretog også en angerfuld og ydmyg beskedenhed , at genoplive ånden i den ydmyge , og at genoplive hjertet af angerfuld .

Esajas 35:10
10 Og de løskøbte af Herren skal vende tilbage og komme til Zion med sange og evig glæde over deres hoveder: De skal skaffe fryd og glæde , og Sorg og vil vende tilbage suk.

Esajas 30:19
19 For Folket skal bo i Zion i Jerusalem: Du vil græde ikke mere, vil han sikkert være dig nådig at give din klage , når han skal høre , vil han svare dig.

Esajas 25:6-10
6 og i dette bjerg skal Hærskarers Herre gøre til alle menneskerEn fest af fedt ting , et festmåltid af vin på bærmen , af fedt ting fuld af marv af vine på bærmen godt raffineret.
7 Og vil han i dette bjerg dækning alle byer, Og det slør af naladlad i alle lande.
8 Han har ædt død for evigt , og Gud Herren vil tørre væk tårer fra alle ansigter , og den hån af hans folk blev fjernet i alle jordens: For Herren.
9 og sige på den dagSe, Det er vor Gud , vi ventede for ham, og han vil spare os: Dette er den Herre, vi ventede på ham , vil vi være glade og glæde os over hans frelse .
10 For i dette bjerg skal Herrens Haand, Og Moab skal blive trådt ned i hans sted, da halm nayayapakan i kork forstoppelse .

Esajas 52:1
1 Vågn op, vågen , sat på din styrke , o Zion , lægge på din gode tøj, O Jerusalem, hellige by: for nu skal der ikke mere komme i Dig uomskårne og de urene.

Esajas 60:14
14 Og Sønner af dem, der ramte dig skal komme bøjning til dig , og alle de, som foragtede dig skal bøje sig på sålerne på dine fødder , og de skal kalde dig Byen Jehova, Zion af den Hellige i Israel.

Jeremiah 07:07
7 Er Jeg får dig til dette stedDet land, jeg gav jeres fædre fra begyndelsen indtil for evigt.

Indtil de evigt forblive i det forjættede land .

Ezekiel 37:24,25
24 Og Min tjener David skal være konge for dem, Og de har alle én Hyrde : De skal også gå i min praksis, og observere mine love , og gør.
25 Og de skal bo i det land, jeg gav min tjener Jakob, hvori jeres fædre, Og de skal bo deri, De og deres børn, og børn af deres børn, evigt, Og David min tjener skal være deres fyrste for evigt.

Esajas 31:4
4 For så siger Herren til mig , ligesom som løve og den unge løve brøler på sit bytte , når et væld af hyrder kaldes frem mod ham, at han ikke var bange for deres stemme , eller fornedre sig selv fordi støj fra dem: så Mindst Herre værter på Mount Zion, Og bakken at bekæmpe den.

Mindst Herren og folket med ham, at der ikke jord du bygger , men byens folk. Eksemplet er i 1 Samuel 14:34 .

1 Samuel 14:34
34 Og Saul sagde , implementere ind i byen og sige til dem , Bring mig hid hver mand hans okse , og hver mand sine får , og slår det ihjel og spise , og synd Lord mod at spise blod. Og bragt alle de menneskerHver mand sin okse den nat og dræbt dér.

Esajas 27:13
13 Og det skal ske på den dag , at den store trompet skal blæses , og de omkommer i landet Assyrien komme, og de er tabere i Ægypten , og skal tilbede Herren i den hellige bjerg af Jerusalem.

Esajas 54:5
5 For Maj- maker er din mand, The Lord of værter er hans navn : og den Hellige i Israel er din forløser , Gud af hele jorden skal han hedde .

Gud kan ikke blive gift igen til en anden by . Jerusalem i Johannes 'Åbenbaring at blive gift med Gud. Kan gifte sig igen gifte sig , men at gifte sig en anden, hvis beskadiget Pagtens gælder ikke Guds lov .

Esajas 33:5
5 Herren er ophøjet ; for han bor i det høje: han fyldte Zion med ret og retfærdighed.

Når Gud dvæler i den hellige by skal være de mennesker, der bor retfærdighed.

Daniel 2:35,44,45
Efter 35 Så jern, ler , messing , sølv og guld brudt i stykker sammen, og blev ligesom avner af sommeren tærskning , og vinden at intet sted er fundet i dem, og Stenen , der slog billedet blev en stor bjerg og fyldte hele jorden.
44 Og i de dage af disse konger skal himlens Gud oprette et Rige, som aldrig destrueres , eller en effekt det blev overladt til et andet folk , men i stykker og forbruge alle disse riger , og Yao 'Y lalagi evigt.
45 ud fra følgende betragtninger du så en sten i bjergene natibag, uden hænder , og skar jern, messing , leret , sølvet og guldet , der betyder den store Gud til Kongen , hvad der vil ske herefter : og drømmen er reel og fortolkningen heraf sikker .

Said leder af bjerget jord . Fra de høje bjerge er fordelt over hele jorden i Åbenbaringen pagkakahula så det falder fra himlen .

Vi lærer betydningen af , at profeti af Daniel . " Strygejernet , leret , messing , sølv og guld brudt i stykker sammen "Disse er guder lager.

Micah 01:07
7 Og alle hendes udskårne billeder i stykker, Og alle hendes løn vil blive ædt af ilden og Alle hendes idoler vil jeg lå øde, For leje af en tøjte hun samlede , og leje af en tøjte mangauuwi .

Daniel 05:04
4 De drak vin, og roste guder af guld og sølv , kobber , jern , træ og sten.

Stenen (Daniel 2:35 ) er Kristus, og bjerget er bjerg Zion. Vi læser i Esajas 28:16

Esajas 28:16
16 Derfor så siger Herren Gud, se, Jeg lå i Zion en fond en sten, A forsøgte sten , en kostbar hjørnesten i sikker grundvold : han , der tror ikke at skynde .

Esajas 44:28
28 Denne siger Kyros , er han min hyrde og skal varetage alle mine fornøjelse : selv sige, at til Jerusalem , skal du blive bygget, og templet , Din fundament skal lægges.

Esajas 45:13
13 Jeg løftede ham op i retfærdighed , og jeg vil lede alle hans veje ; han skal bygge min byOg han skal give slip min fanger , ikke om pris eller belønning , siger Hærskarers Herre .

Jeremiah 33:9,20,21
9 og Folket skal være min glæde, ros og ære, at før alle nationer på jorden høre alt det gode, jeg gør dem, og frygt og bæve for alle de gode og alle velstand , at jeg skaffe jer det .
20 Så siger Herren, Hvis I bryde min pagt på dagen, og min pagt om natten , så det burde ikke være dag og nat i deres sæson;
21 Også min pagt være brudt med min tjener David, At han ikke skulle have en søn at regere på sin trone : og levitterne præsterne , mine ministre .

Så sikker på, at vores nuværende og Jerusalem bestået Jerusalem siger Johannes 'Åbenbaring . Pagt med David , fordi Gud er uovervindelig.

Hvordan kan vi være sikre på , at mindst litiral Jerusalem fra himlen ?

Hosea 2:19-23
19 og Jeg vil være din kone for evigtJa, jeg vil være din kone i retfærdighed og i retfærdighed og venlighed og barmhjertighed .
20 Jeg er også vil være gift med skriftemål, Og du skal kende Herren .
21 Og ske på den dag , at jeg vil svare, Siger Herren , Jeg vil svare på himlen, Og de skal i marken;
22 Og Jorden dækker hvede, og vin og olie , og de skal svare Jizre'el .
23 Og Jeg vil plante hende for mig på jordenVil Og forbarm dig over ham, at hath ingen nåde , og Jeg vil fortælle dem, at mit folk, Du er mit folk , og han skal sige , Du er min Gud.

Mindst den nye Jerusalem , men er etableret . v23

Men lad os være hvorfor den nye himmel og nye jord vil ske fortalt forudsigelse.

Hebræerne 12:26,27
26 At den stemme, der nagpayanig derefter Jorden : men nu har han lovet , siger , Yayanigin endnu en gang , ikke kun jorden , men Himlen.
27 Og Dette ord endnu en gang er pinakakahuluganan væk de ting, som rystede , som gjorde disse ting , at forblive ikke- rystet.

Klart fremgå her, at jordskælvet vil blive fjernet og erstattet uden bæver .

Esajas 13:10,13
10 For himlens stjerner og staffage heraf ikke give deres lys: solen skal blive formørket i sin stigende, og månen skal ikke lade sit lys.
13 Derfor Jeg panginginigin himlen og jorden yayanigin hvorfra vrede Hærskarers Herre , og den dag i hans glødende vrede ,

Relateret til det falske guder, de ting, yayanigin . Så jeg mener , fjern lager og guderne vil være deres Gud er den sande Gud.

Esajas 2:18-21
18 og Den idoler han aldeles.
19 og mennesker går ind i huler i klipperne , og huler i jorden, i frygt for Herren, og herlighed af hans Majestæt , da han steg til ryste jorden .
20 I denne dag Folk vil kaste deres idoler af sølv , og deres idoler af guld , som de gjorde for at tilbede, The den af embryonet og flagermus ;
21 Du kan indtaste plads klipper , og i sprækkerne på klipperne , af frygt for Herren , og herlighed af hans Majestæt , når han gjør sig rede til at ryste mægtig jorden.

Esajas 24:23
23 Hvis Så forvirrede månen og solen skamfuld; for Herren af værter skal regere i Mount Zion og Jerusalem, Og før hans ældste med herlighed .

Esajas 45:16
16 De var skam , ja, trodsede alle: De skal gå ind i forvirring sammen arbejdstagere af idoler.

Joel 3:15,16
15 solen og månen er formørket , og stjernerne trække deres skinnende.
16 Og Jehova vil brøle fra Zion , og fremsige hans stemme fra Jerusalem; og himlene og jorden vil ryste, Men Herren vil være håb om hans folk, og bevis for Israels børn .

Haggaj 2:21,22,23
21 Tal til Zerubbabel guvernør i Juda og sagde: Jeg vil ryste Himmel og Jord;
22 Og jeg vil styrte tronen i kongeriget , og jeg vil ødelægge styrken af riger nationer, og jeg vil omstyrte vogne og dem, der er i dem, og de heste og deres ryttere skal komme ned, hver af de sværd af sin bror .
23 Denne dag, siger Hærskarers HERRE , Jeg tager dig, o Zerubbabel , min tjener, søn af Salathiel , siger Herren , og Jeg vil gøre dig en signet , for jeg har valgt dig, siger Hærskarers HERRE .

Venligst følg blot på med titlen "Dark of the Sun , Månen og stjerner" At vide, hvad der er i himlen og jorden til at blive yayanigin ikke flyttet.

Voice

Måske du kender vers 1 Thessaloniker 4:16 . Jeg er sikker på du ikke mærke den sande betydning . Vi læser .

1 Thessaloniker 4:16
16 For Herren selv skal stige ned fra Himmelen med et råb , med stemme ærkeenglen, Og med trumf på Gud: og De døde i Kristus vil stige først;

Strange du har bemærket ? Vi læser John 5:25-29

John 5:25-29
25:e Sandelig , sandelig siger jeg jer, den time kommer , og derfor nu , de døde skal høre stemme Guds Søn, Og at høre skal leve.
26 For Som Faderen har liv i sig selv, Så også Han gav Sønnen at have liv i sig selv:
27 Og han gav ham myndighed til at udføre , fordi han var søn af manden .
28 kan ikke på dette : for timen kommer , alle er i alvorlig skal høre hans røst,
29 Og skal komme frem ; , der har gjort godt, indtil det opstandelse af liv , og har gjort det onde, indtil det opstandelse fordømmelse.

Nu har vi bevist, at Guds Søn , Miguel. Ikke være anderledes, fordi Guds Søn i John 5:25 og 1 Thessaloniker 4:16 Miguel , fordi det henviser både til opstandelsen . Hvis det afviger , mener jeg tog en og en er ikke?

Talte om Faderen (Jesus ) bør sige om Son (Michael ) til den afdøde , før Sønnen vil høre hans stemme.

Sandheden er , intet virkelig døde adlyde kommandoen af Herren Jesus.

John 8:51
51 Sandelig , sandelig siger jeg jer: Hvis en mand holder mit ord , han skal aldrig se døden.

Men vi ved det tidspunkt, hvor du hører stemme Guds Søn .

Salme 29:7,8
7 Humahawi flammen af branden Herrens røst.
8 Niyayanig det Herrens røst nogle: Niyayanig Herren nogle af Kades .

Joel 2:10,11
10 Jorden skal skælve foran dem, skal himlene bæve : solen og månen er formørket , og stjernerne trække deres skinnende:
11 og Jehova fremsige hans stemme før hans hær : for hans lejr er meget stor , for han er stærk , at hans ord, for dagen for Jehova er stor og meget forfærdelig, Og der overholder?

Joel 3:15,16
15 Solen og månen er formørket , og stjernerne trække deres skinnende.
16 Og Jehova vil brøle fra Zion , og fremsige hans stemme fra Jerusalem, Og Himlen og jorden vil ryste, Men Herren vil være håb om hans folk, og bevis for Israels børn .

Matthew 24:29,30
29 Men strax efter modgang om dagen være formørket solen og månen skal ikke give hende lys, og stjernerne skal falde fra himlen , og skal beføjelser himlen:
30 Og Derefter skal vises tegnet af Son of Man i himlen: Og så skal alle folkestammer på jorden , og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og stor herlighed .

Michael kommer til ære for hans far. Så du tror, at Herrens røst af værter skal høre efter bogen af Joel er talerør for Guds Søn at høre.

Matthew 16:27
For 27 Søn mand skal komme i herlighed hans Fader englene med ham, og derefter give hver mand efter hans gerninger .

Lad os vide, hvornår tiden.

Sef 1:14,15,16,18
14 Den store dag Jehova er nær, Luk og skynde meget, selv stemme Herrens dag: Den mægtige mand skal græde der bittert.
15 Dagen er en dag i vrede, dag af problemer og nød , dag dommedag og ødelæggelse, dag i mørke og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke,
16 Day of the trompet og alarmStop den befæstede byer, og mod høj mur.
18 Hverken deres sølv eller deres guld vil ikke være i stand til at levere dem dagen for vrede Herren; men hele jorden skal blive fortæret af ilden af hans jalousi: Udføre for ham , ja , en ende , alle , der bor i landet .

Joel 2:1,2
1 Blæse trompet i Zion , og en alarm i mit hellige bjerg: Lad alle indbyggerne i det land For den dag Jehova kommer , for det er;
2 Days of mørke og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke, Som daggry spredt på bjergene : et stort folk og stærk ; var aldrig den samme , skal der heller ikke være mere efter denne, Til de år mange generationer.

Daniel 12:1,2,4,9
1 og på det tidspunkt, Michael stå op, Den store fyrste , der står for det gode for børn af dit folk , og der vil være en tid med problemer , såsom aldrig var da der var en nation indtil dette tidspunkt, Og dengang dit folk skal leveres , hver og en , der skal være skrevet i bogen.
2 og mange af dem, at sove i støvet af jorden skal vågne , nogle til evigt liv , og nogle til skam og evig foragt.
4 Men du, O Daniel, hold kæft det ord, og forsegle bogen, indtil udgangen: Mange løber frem og tilbage , og viden skal øges.
9 Og han sagde , går din vej, Daniel : for Ordene er lukket op og lukket indtil udgangen.
11 Og fra det tidspunkt , at den fortsatte brændoffer er taget væk, og den vederstyggelighed , at makethVil have en tusind 290 dage .

Sef 1:15 siger , dagen for problemer (også fortalt i Daniel 12:1) er den dag i slutningen. Hvis der stadig . inden opfyldelsen af Daniel 12:01 på tidspunktet for afslutningen Daniel 12:4,9 Og den dag, dommedag og ødelæggelse er fortalt i Daniel 12:11 Ødelæggelsens Vederstyggelighed .

Vi læser erklæringen fra Herren om skriftligt Daniel .

Matthew 24:15,21,29,30
15 Så du se Ødelæggelsens Vederstyggelighed, talt ved profeten Daniel , i den hellige sted ( læseren forstår) ,
21 For så vil være stor trængsel , såsom blev ikke siden begyndelsen af verden indtil nu, heller aldrig ske.
29 Men strax efter modgang i disse dage være formørket solen og månen skal ikke give hende lys, og stjernerne skal falde fra himlen , og skal beføjelser himlen:
30 Og Derefter skal vises tegnet af Son of Man i himlen: Og så skal alle folkestammer på jorden , og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og stor herlighed .

Vi har kontrolleret , at de er henvisning til et arrangement for dem ( Daniel 12:01 , Matthew 24:21 og Joel 2:2) siges at der ikke er udløbet fra begyndelsen af verden og aldrig nogensinde ske igen. Og det definerer alle de " Herrens dag . " Umuligt at man er færdig og man er ikke, fordi den påståede fejl er " endnu ikke er opfyldt fra begyndelsen af verden "og sagde " aldrig mere ".

Esajas 30:27,30
27 Se, Herrens navn kommer fra vidt , brændende med hans vrede , og i den tykke røg umiilanglang : hans læber er fulde af indignation , og hans tunge som en fortærende ild:
30 Og Herren årsag hans herlige stemmeOg indføre slaget om hans arm, med harme af hans vrede , og flammen af fortærende ild , med regn og tordenvejr , og hagl,

Vi læser andre skrifter af Isaiah

Esajas 13:6,9,10
6 Howl I ; for Herrens dag er nær; komme som en ødelæggelse fra den Almægtige.
9 Se , dagen for Jehovas kommer , grusom med både vrede og voldsom vrede ; at gøre øde jord, Og derfra til at ødelægge syndere herom.
10 For himlens stjerner og staffage heraf ikke give deres lys: solen skal blive formørket i sin stigende, og månen skal ikke lade sit lys.
13 Derfor Jeg panginginigin himlen og jorden skal fjernes fra sit sted i vrede Hærskarers Herre , og dagen for hans glødende vrede,

Esajas 10:03
3 Og hvad du gør visitation dag, Og ødelæggelse kommer fra vidt? til hvem ville I flygte for hjælp? og hvor vil I efterlade jeres herlighed ?

Esajas 22:05
5 For dag problemer og forvirring , fra Herren , Hærskarers HERRE , dalen syn; svigt af væggene og råbe til bjergene . (Råber til bjergene betyder " paghudyat ")

Esajas 63:1-6

Mandag 21 dec 2009


Fire

Lad os nu høre, hvad definitionen af brand tutupok himlen og jorden . Lad os vide litiral brand eller ej. Vi starter ved 2 Peter 3:7,10,12

2 Peter 3:7,10,12
7 Men himlen og jorden , af de samme ord gemt for brand, Hvorefter der den dag at dømme og destruktion af ugudelige mænd.
10 Men Herrens dag som en tyv , at himlen på denne dag vil forgå med en stærk støj, Og ting i himlen vil blive opløst med brændende varme , jorden og arbejdet var brændt på jorden.
12 og inderligt oensker komme den dag, Gud , hvor brændende himlen vil blive opløst , og Genstande i himlen vil smelte i ekstrem varme?

Uændret , at Bibelen forklare. Vi lærer under arrangementet.

Sef 1:2-5,7,14,15,18
2 Jeg vil aldeles forbruge alt på jorden , siger Herren .
3 Jeg vil forbruge mand og dyr , vil jeg fortære høns af himlen, og fiskene i havet, og snublede med den onde, Og vil afskære menneskene på jorden , siger Herren .
4 Og jeg vil strække min hånd mod Juda , og alle indbyggerne i Jerusalem, og Jeg vil afbrød rest af Ba'al fra dette sted , og navnene på de præster Chemarim;
5 Og tilbedelse af himlens Taget af Huset, og dem, at sværge til Jehova og sværger på vegne af deres konge ;
7 Hold din Herre Gud , for dagen for Jehova er nær: Herren har forberedt et offerHan viede sit gæster.
14 Den store dag Jehova er nær, nær og skynde meget, selv stemme Herrens dag : den mægtige mand skal råbe der bittert.
15 Dagen være dag i vrede, dag af problemer og nød, dag dommedag og ødelæggelse, dag i mørke og dysterhed, dag af skyer og tykke mørke,
18 Hverken deres sølv eller deres guld vil ikke være i stand til at levere dem dagen for vrede Lord, Men hele arealet skal ved branden i hans jalousi: Udføre for ham , ja , en ende , alle , der bor i landet .

Jeremiah 46:10
10 For dagen er Herrens, The Lord of værter, dag hævn, at hævne ham om hans fjender, og Sværdet skal fortære og være mætte, Og skal deres blod: for Herren, Hærskarers Herre , Offer i den nordlige del af floden Eufrat

Esajas 34:4,5,6,8
4 og himlens hær skal opløses, og himlene skal være som en spiral, Og alle deres vært skal falde som et blad visner på vinstokken , og som et faldende Blad fig .
5 For mit sværd har drukket i himlen: Se, det kommer ned på Edom , og folk i min forbandelse , for retten.
6 Sværdet fra Herren er fyldt med blod, Made fedt med fedme , blodet af lam og geder , fedt af nyrer fra væddere : For et offer til Herren i Bozrah, Og en stor slagtning i landet Edom .

Esajas 63:1-5
1 Hvem er det, kommer fra Edom , med farvet tøj fra Bozrah? det er herligt i hans klæder rejser i storhed hans styrke? Jeg , der taler i retfærdighed, mægtig til at frelse .
2 Hvorfor er du rød i dit tøj og din beklædningsgenstande som ham treadeth i vinpersen ?
3 Jeg har trådt vinpersen alene, og byen er ikke med mig : ja, jeg betrådte dem i min vrede, og Jeg vil trampe dem i min vrede, Og deres Blod skal drysses på mine klæder , og jeg vil bejdse alle mine klæder .
4 For Dagen for hævn var i mit hjerte, og året for min indløst er kommet .
5 Og jeg så, og ingen hjælp , og jeg tænkte , at der ikke opretholde , så jeg gemte mine egne hænder, og min vrede , det vedvarende mig.
6 Og jeg trådte ned folkene i min vrede, og gøre dem drukket i mit raseri , og jorden deres blod .

Esajas 47:13,14
13 Er du ikke kan lide de fleste af dine råd: fremstår nu profeterer gennem himlen og stjernerne , månen mangingilala omOg gemme dig fra disse ting sker for dig .
14 Se, skal de som stubbe ; brænde dem med ild , kan de ikke levere sig fra magten i flammer: Ingen babaga til mapagpapainitan eller brand mauupuan før.

Nahum 01:06
6 Hvem kan stå for hans indignation ? og som kan forblive i den bidskhed af hans vrede ? hans raseri hældes ud som ild, Og klipperne brydes fra hinanden af ham.

Jeremiah 15:14
14 Og jeg vil forårsage med dine fjender i det land, som du kender det ikke; for en brand er optændt i min vrede, Som skal brænde dig.

Jeremiah 23:29
29 ikke Mit ord som ild? siger Herren , og som en hammer , at bryder Klippen?

Hvad er så betydningen af brand ? Ikke Guds ord ?

Her er et bevis på , at ordet af brand kommer fra munden og sagde også den periode, hvor det er muligt.

Song 18:7,8,9
7 Nauga og derefter rystede Jorden , er grundlaget også af bjergene flyttes, og naugaFordi han var vred .
8 gik op røgen fra hans næsebor , og Ild fra hans mund sumupok: Nangagalab lungerne af det.
9 Han bukkede himlen også , og ned, og Mørket var under hans fødder.

Esajas 30:27,30,31
27 Se , Den Herrens navn kommer fra vidt, Burning med sin vrede , og i den tykke røg umiilanglang : hans læber er fulde af indignation , og hans tunge som en fortærende ild:
30 Og Herren skal forårsage hans herlige stemmeOg indføre slaget om hans arm, med harme af hans vrede, Og flammen af fortærende ild , med regn og tordenvejr , og hagl,
31 For gennem Herrens røst skal det assyriske , stangen af slaa .

Åbenbaring 11:05
5 Og hvis nogen vil skade dem , er ild ud af munden , og deres fjender devoureth, Og hvis nogen vil skade dem skal dø på denne måde.

Jeremiah 5:14
14 Derfor, så siger Herren Gud værter, fordi I taler dette ord , se, Jeg vil gøre mine ord i din mund brand, Og dette folk træ , og de æder dem.

Esajas 30:26,27
26 Desuden lyset af månen skal være som dagens lys , og lyset fra solen skal syvdoblet og som på baggrund af syv dage, Tie Herrens dag den skade af hans folk , og helbrede slagtilfælde af deres sår.
27 Se , Den Herrens navn kommer fra vidt, Burning med sin vrede , og i den tykke røg umiilanglang : hans læber er fulde af indignation , og hans tunge som en fortærende ild:

Så du skal ikke flamme litiral definitionen af brand tutupok himlen og jorden .

Mal 3:1-3
1 Se, jeg sender min messenger , og han skal berede vejen for mig, og Herren , som I søger , skal pludselig komme til sit tempel , selv messenger på den Pagt , som I glæde i: se, han kommer , Siger Hærskarers Herre .
2 Men hvem kan overholde den dag , han kommer ? og hvem skal stå , når han dukker op ? for han er som et raffinaderi brand , og ligesom fyldigere:
3 og Han vil sidde som en smelter og renser sølv , og han skal rense sønner Levi, og rense dem som guld og sølv , og de skal tilbyde Yahweh tilbud i retfærdighed .

Matthew 3:11
11 Jeg døber jer med vand til omvendelse , men han , som kommer efter mig , er stærkere end jeg , at jeg ikke er værdig til at bære hans sko : han skal døbe jer med Helligånden og ild ;

Guds ord er Ånd.

John 6:63
63 den ånd, der giver liv , at kødet er nogen fortjeneste ; De ord, jeg taler til jer er ånd, Og de er liv.

The Spirit også brand.

Retsakter 2:2,3,4
2 Og pludselig kom fra himlen en lyd som en humahagibis stærk vind , og fyldte alle hus deres stol.
3 og der syntes at dem som tungen af brand, Hvilket nagkabahabahagi , og satte sig på hver enkelt af dem.
4 og de er alle fyldt med Helligånden, Og begyndte at tale forskellige sprog , efter den Ånd, som de taler .

Vi startede med 2 Peter 3:7,10,12 hvis vi hæver læsning af 2 Peter 3:05 vi vil vide dette:

2 Peter 3:05
5 For denne de bevidst glemmer , at der var himlen fra gammel , og en jord komprimeret ud af vand og i vand , ved Guds ord;
6 Denne med hvilke midler verden var , da strømmede med vand , omkom :

Ved hvad? Guds ord ingen anden. Vi gentager vers 7

7 Men himlen og jorden , af samme ord er gemt for brand , er forbeholdt mod den dag, dømme og destruktion af ugudelige mænd.

Vær klar det?

Matthew 24:35
35 Himmel og jord skal forgå , men mine ord skal ikke forgå .

Guds ord er branden ikke dø. Men hvad Guds ord i hele jordens tutupok ? Svar : Alle Gud har talt gennem profeterne .

Luke 21:22
22 For disse dage hævn , , der opfyldte alle disse ting er skrevet.

Lørdag 19 december 2009


Dark of the Sun , Månen og stjerner

Lad os vide hvad du mener med mørk af solen , månen og stjernerne . Vi lader Bibelen er at afsløre .


Åbenbaring 6:12,13
2 Og jeg så, da han åbnede den sjette segl , og der var en stor jordskælv , og Solen blev sort som sæk af hår en mørk , og hele månen blev som blod;
13 og Himlens stjerner faldt til jorden, Som et figentræ frugt isinasambulat hendes lille unge frugt når at slå en stærk vind.

Esajas 13:10,13
10 For himlens stjerner og staffage heraf ikke give deres lys: solen skal blive formørket i sin stigende, og månen skal ikke lade sit lys.
13 Derfor vil jeg panginginigin himlen og jorden skal fjernes fra sit sted i vrede Hærskarers Herre , og dagen for hans glødende vrede ,

Joel 2:2,10,31
2 Dage af mørke og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke , som daggry spredt på bjergene : et stort folk og stærk aldrig nogensinde havde lignende, skal der heller ikke være nogen mere efter denne , indtil år af mange generationer.
9 De spring på byen , de kører på væggen, De klatrer op i husene , de kommer ind i vinduerne som en tyv .
10 Jorden skal skælve foran dem, skal himlene bæve : solen og månen er formørket , og stjernerne trække deres skinnende

Ezekiel 32:7
7 Og når jeg nautas , vil jeg dække himlen , og gør stjernerne , og jeg har en skydække solen og månen skal ikke give hende lys.

Matthew 24:29
29 Umiddelbart efter modgang disse dage solen blive formørket , og månen skal ikke give hende lys, og stjernerne skal falde fra himlen , og skal beføjelser himlen ;

Esajas 34:4,5,6
4 Og himlens hær skal være, og himlene skal være som en spiral , og alle deres vært skal falde som et blad visner på vinstokken , og som et faldende Blad fig .
5 For mit sværd har drukket i himlen : se, det skal komme ned på Edom , og folk i min forbandelse , for retten.
6 For Herren er fyldt med blod , fedt med fedme , blodet af lam og geder , fedt af nyrer fra væddere : For et offer til Herren i Bozrah , og en stor slagtning i landet Edom.

Ezekiel 8:16
16 Og han bragte mig ind i den indre retten i HERRENs Hus , og se, døren til templet Jehovas mellem våbenhus og alteret blev omtrent fem og tyve Mænd , med ryggen mod templet , og vender mod øst , og de tilbeder solen på den østlige side.

Ezekiel 6:3,4,8 , 11-13
3 Og siger , Ye bjerge af Israel , hør Herrens ord . Så siger Herren Gud i bjerge og bakker , floder og dale : Se, I, selv jeg , vil bringe et sværd på jer, og jeg vil ødelægge jeres høje steder.
4 og Deres altre skal øde , og dine billeder er brudt, Og jeg vil kaste ned dine dræbt mænd foran dine idoler .
8 Dog vil jeg forlade et restprodukt, Så du har nogle at undslippe sværdet blandt de nationer , når I skal blive spredt gennem landene .
11 Så siger Herren Gud , slaa med din hånd , og stempel dine fødder , og sige , Ak ! for alle de onde vederstyggeligheder af Israels hus, for de skal falde for sværdet , som hungersnød, pest og.
12 Fjernbetjeningen vil dø af pest , og er tæt på , skal falde for sværdet , og malabi og surround skal dø af sult: Således vil jeg udrette min Vrede over dem.
13 og De ved, at jeg er Herren , når deres dræbte mænd skal være blandt deres idoler omkring deres altre, på hver høj Bakke , alle toppen af bjergene, Og under alle grønne træer , og under hvert tyk eg, hvor de tilbød søde smage alle deres idoler.

Jeremiah 7:30,31,32
31 Og de byggede den høje steder Tophet, i dalen af søn af Hinnom, at brænde deres sønner og døtre i ilden , som jeg har befalet ikke , hverken kom ind i mit sind.
32 Derfor , se, de dage kommer , siger Herren , at han kaldte Tophet , eller dal søn af Hinnom , men Dalen ved slagtning: thi de skal begrave i Tophet , indtil noget sted at begrave .
På 33 ligene af mennesker skal være kød til høns af himlen, og Dyrene paa Jorden : og ingen skal skræmme dem.

Jeremiah 32:35
35 Og de byggede høje steder Ba'al, i dalen af søn af Hinnom, til at passere gennem ild deres sønner og døtre til Molok , som jeg har befalet dem ikke , hverken kom til mit sind , at de gør dette vederstyggelighed , at forårsage Juda .

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 For se , i disse dage, Og i den tid , da jeg vendte tilbage fangenskab af Juda og Jerusalem.

2 Jeg vil samle alle nationer , og vil bringe dem Dalen JosafatVil og bønfalde dem der for mit folk og for min arv Israel, som de har spredt blandt nationerne, og skiltes min jord ,

13 Læg i segl , for høsten er moden : komme , gå , for vinpersen er fuld, kar overflow , for deres ondskab er stor.

14 Skarerne , skarer i dalen for afgørelse! For den dag Jehova er tæt i dalen for afgørelse.

15 Solen og månen er formørket , og stjernerne trække deres skinnende .

16 Og Jehova vil brøle fra Zion , og fremsige hans stemme fra Jerusalem, og Himlen og jorden vil ryste, Men Herren vil være håb om hans folk, og bevis for Israels børn .

18 Og på den dag , at bjergene skal falde sød vin, og bakkerne skal flyde med mælk , og alle Bække Judas skal flyde med vand , og et springvand skal komme frem fra hus, Og skal vand -dalen Sittim .

Esajas 47:13,14
13 Er du ikke kan lide de fleste af dine råd: fremstår nu profeterer gennem himlen og stjernerne , månen mangingilala omOg gemme dig fra disse ting sker for dig .
14 Se, skal de som stubbe ; brænde dem med ild , kan de ikke levere sig fra magten i flammer: Ingen babaga til mapagpapainitan eller brand mauupuan før.

Jeremiah 2:28
Men 28 hvor er dine guder , at du har lavet til dig? lad dem opstå, hvis de kan spare dig under din ulejlighed: For efter antallet af dine byer er dine guder , O Juda .

Jeremiah 8:2,12
2 Og de spredes solen og månen , og alle himlens hær , de var, Og de har tjent , og de fulgte ham , og som de søgte, og hvem de tilbeder: Ikke samlet, eller begravet , skal de på jorden.
12 Var de skamme , når de begås vederstyggelighed ? Nej, de var slet ikke skamme , kunne hverken de blush : derfor skal de falde * Blandt dem, der falder; tidspunktet for deres visitation skal de smides, siger .

* Midt i den idoler

Esajas 47:13
13 Er du ikke kan lide de fleste af dine råd: fremstår nu profeterer gennem himlen og stjernerne , månen mangingilala om , og gem dig fra disse ting til at ske for dig.

Femte Mosebog 17:03
3 og gik og serveret andre guder og tilbeder dem eller solen eller månen , eller himlens hær I iniutos;

2 Chronicles 33:5
3 For han byggede igen de høje steder, som Ezekias hans far , og han byggede altre for Ba'al , og gjorde lunde , og tilbad alle himlens hær , og tjente dem,
4 og Han byggede altre i hus, som Herren sagde , I Jerusalem skal mit navn for evigt.
5 Og han byggede altre for himlens hær to retsinstanser i Herrens hus .

2 Kings 17:16
16 Og de forlod alle befalinger Herren deres Gud , og gjort dem smeltet billeder , endda to kalve , og gjorde en lund , og tilbad alle himlens hær , og tjente Ba'al .

2 King 21:3,4,5
3 For byggede han igen de høje steder som Ezekias hans far, og han er opdrættet op altre for Ba'al , og lavet en lund , som gjorde Israels konge Akab , og tilbad alle himlens hær , og tjente dem .
4 og Han byggede altre i hus, som Herren sagde , I Jerusalem vil jeg sætte mit navn.
5 og byggede han altre for hele himlens hær i de to forgårde til.

2 Kings 23:05
5 Og han tog præsterne palasamba de idoler , som kongerne af Juda ordineret til at brænde røgelse i det høje steder i Judas byer, Og de steder rundt omkring Jerusalem; dem også, at brændte røgelse for Ba'al , solen, månen og stjernerne , og alle himlens hær.

Naturligvis sol, måne og stjerner er deres idol tilbedelse og brugte falske profeter i deres profeti . Så den mørke af solen , månen og stjernerne betyder nederlag falsk gud . Satan og hans ministre

Sammenbruddet i den falske gud Babylon er også faldende. Og faldet i Babylon vil sammenbrud og nederlag Satan og hans allierede.

Esajas 14:12,13,14
12 Hvordan er du faldet fra himlen, O morgenstjernen , søn af formiddagen ! hvordan er du skære ned på jorden , som didst svække nationer !
13 Og du sagde til dig selv , Jeg vil stige ind i himlen, vil jeg ophøje min Trone over Guds stjerner, Og jeg sidder på bjerget af menigheden , det yderste dele af den nordlige:
14 Jeg vil bestige over højder skyerne , vil jeg være som den Højeste .

Hvilke steder i området nord for Djævelens ønsker at komme op?

Salme 48:1,2
1 Great er Herren , og skal være fladere , byen vor Gud , hans hellige bjerg .
2 Smuk i opstemthed , glæden ved at hele jorden, det bjerg af Zion , på nordsiden af, En by af stor King.

Det er klart placeret idoler i Herrens hus i morges aka Satan . Indikerer her falde og nederlag idoler , med statue og billede eller ej.

Ikke kun idol med et billede og statue anses idol . Hvis profeter og lærere er falske og uden forståelse, at kalde dem gud idol . Bare tro de er Gud og Gud vel de, med deres tiende , forskellige tilbud.

Den falske gud , hver gang en høj bakke, alle toppen af bjergene, i høje steder , hus brudt.

Jeremiah 50:2
2 fastslås I blandt nationerne, og offentliggør og oprette en standard , udgive og ikke skjule : sige , Babylon er taget , Bel er beskæmmet, merodach han besvimede , er hendes billeder beskæmmes , hendes idoler er bestyrtet .

Jeremiah 51:47,53
47 Derfor , se, de dage kommer , at Jeg vil straffe udskårne billeder af Babylon, Og hele hendes land skal forveksles, Og alle mangabubulagta dræbt ham i hende.
53 Selv om Babylon skulle montere op til himlen , og selv om hun skulle befæste højden af hendes styrke, men kommer til hende spoilere fra mig , siger Herren .

Micah 1:5,7
5 For overtrædelsen af Jacob er alt dette , og for synd i Israels Hus , Hvad er overtrædelsen af Jacob ? ikke Samaria ? og hvad er de høje steder Judas ? Jerusalem var ikke?
7 Og alle hendes udskårne billeder i stykker , og alle hendes løn blev ædt af en brand , og alle hendes idoler vil jeg lå øde, For leje af en tøjte hun samlede , og leje af en tøjte mangauuwi .

Jeremiah 10:11,15
11 Således skal I sige til dem , Guderne , der ikke har gjort Himlen og Jorden , De skal omkomme fra jorden, og under himlen.
15 De er forfængelighed , arbejdet i fejl: under besøget til dem, at de forbruges.

Esajas 21:09
9 Og se, her kommer en vogn af mænd , ryttere i par . Og han svarede og sagde , Babylon er faldet, er faldet, og alle udskårne billeder af hendes guder han har brudt jer jorden.

Esajas 24:23
23 Derefter forvirrede månen, Og Solen er skammer: For Herren af værter vil regere på Mount ZionOg Jerusalem , og før hans ældste med herlighed .

Så ret , hvilket betyder den mørke af solen , månen og stjernerne falder idoler.

Sword , hungersnød og pest

Det er for dem, siger den 4. brand forekommer på et tidspunkt . De mener, at de, der Kristus er virkelig bare mennesker . Intet under, at de forklarer fejlen i den bibelske profetier i den ånd , fordi de er mennesker og ikke Gud .

Åbenbaring 6:7,8
7 Og da han åbnede fjerde brandHørte jeg stemmen i den fjerde levende væsen Kom sige .
8 Og jeg så, og se en bleg hest , og han , der sad her med navnet Death , og Hell fulgte med ham. Og de fik myndighed over den fjerde del af jorden, dræbt ved sværdet , og hungersnød , og pest , og den vilde dyr på jorden.

Jeremiah 16:4,6
4 De skal dø af grov dødsfald : De beklagede , eller begravet dem , skal de være så møg på jorden , og de forbruges ved sværdet , og hungersnød, og deres kroppe blev være mad til fuglene i luften, og dyr i jorden.
6 Den store og den lille skal dø i dette land ; de var ikke begravet , eller om de vil beklage folk, Eller skal de skæres eller for dem;

Jeremiah 25:33
33 Og de slagne af Herren på den dag skal komme fra den ene ende af jorden til den anden ende af Jorden : de må ikke være beklaget , hverken samlet eller begravet de skal møg på jorden.

Jeremiah 24:10
10 Og Jeg vil sende Sværdet, hungersnøden , og pest, Blandt dem , . indtil de forbruges i det land, jeg gav dem og deres forældre

Jeremiah 21:5-9
5 og Jeg vil kæmpe imod dig med fremstrakt hånd og med en stærk arm , i vrede , og vrede , og i stor vrede.
6 Og jeg vil slå indbyggerne i denne by , mennesker og dyr : de skal dø af en stor pest.
7 Og bagefter , siger Herren , vil jeg levere Zedekiah konge af Juda og hans Tjenere, og de mennesker , og dem, der forbliver i denne by fra pest , fra Sværdet , og fra sult, The hånd Nebukadnesar af Babylon , og hånden af deres fjender, og i hænderne på dem, der søger deres liv , og han skal slaa dem med kanten af sværd , vil han tilgive dem , ej heller medlidenhed , eller sky nogen .
8 Og dette folk siger , Så siger Herren, Se, jeg før du vejen for livet og vejen for døden,
9 Han, som bliver da i denne by skal dø af sult , og ved sværdet og ved at samlet, men den ud og falder til kaldæerne at belejre dig, han skal leve , og hans liv vil blive til ham.

Jeremiah 27:13
13 Hvorfor vil I dø , du og dit folk , ved sværdet , som hungersnød, pest og, Som Herren har talt om den nation, der ikke tjener Kongen af Babylon ?

Jeremiah 38:2,3
2 Så siger Herren, Han, som bliver da i denne by skal dø ved sværdet , som hungersnød, pest og ved, men synes at kaldæerne skal bo, og hans liv ville være at ødelægge ham , og han skal leve.
3 Så siger HERREN , denne by er givet i hænderne på hæren af kongen af Babylon , og ham .

Jeremiah 11:22,23
22 Derfor , så siger Hærskarers HERRE : Se , jeg vil straffe dem: de unge mænd skal dø ved sværdet , vil deres sønner og døtre dør på grund af sult;
23 Og der skal ikke være nogen rest af dem , for jeg vil bringe ondt på mænd Anatot , selv de år af deres visitation.

Jeremiah 23:12
12 Derfor deres måde, skal dem som glat i mørket : de skal være kørt, og falder deri , for jeg vil bringe ondt på dem , selv de år af deres visitation, siger .

Jeremiah 15:02
2 passere , når de sagde , Hvor skal vi gå frem ? Så skal du fortælle dem , Så siger Herren, Død , død , og sværdet , sværdet , og hungersnød , at hungersnøden , og i fangenskab , til fangenskab.

Jeremiah 43:11
11 Og han skal komme , og skal slaa Ægypten , at han denne Døden er givet til døden , og dem i fangenskab til fangenskab , og at sværdet er sværdet .

Jeremiah 44:28
28 Og de , at undslippe sværdet skal vende tilbage til Judas land fra Ægypten , få i antal , og hele resten af Juda, der kom ind i Ægypten for at bo der, skal vide hvis ord skal stå , mine eller deres.

Ezekiel 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 En tredje del skal du brænde med ild i midten af byen, når de dage af belejringen er opfyldt, Og tag den tredje side og slå med sværdet rundt, og en tredje del skal du scatter i vinden , og jeg vil trække ud et sværd efter dem .
9 og Jeg vil gøre Dem har jeg ikke gjort, og jeg stadig kan lide , For alle dine vederstyggeligheder .

11 Derfor , som jeg lever, siger Gud Herren , helt sikkert , fordi du har besmittet min helligdom med alle dine afskyelige ting, Og med alle dine vederstyggeligheder , derfor vil jeg også formindske dig , ej heller skal mine øjne , og jeg heller ikke spare.
12 Den tredje del af dig skal dø af pest , og hungersnød forbruges af dem blandt jer, og en tredje del skal falde ved Sværdet rundt omkring dig , og den tredje del vil jeg scatter i alle retninger , og trække ud et sværd efter.
13 Således skal min vrede , og jeg vil give min vrede på dem , og jeg skal trøstes : , og de skal vide, at jeg er Herren har talt i min iver , når jeg har opnået mit raseri i dem.

14 Desuden gør dig en øde og en bebrejdelseBlandt de lande , der er omkring dig , inden for synsvidde af alt dette.
16 Når jeg sender dem onde pile hungersnød , ødelæggelse , som jeg vil sende til at ødelægge dig. Og vil øge hungersnøden på jer, og vil bryde dine ansatte brød ;
17 og Jeg vil sende Dem hungersnød og onde bæster, Og de skal berøve Dig : og pest og blod skal passere igennem dig , og jeg vil bringe sværdet over dig : Jeg , Herren har talt .

Må ikke sammenligne Gud ( vers 9) , men vi læser i Johannes 'Åbenbaring , at Herren vil gøre det. Hvis derfor i Ezekiel 5:12 er det samme i Åbenbaringen 06:08
Ezekiel 6:3,4,8,9,11-13
3 Og siger , Ye bjerge af Israel , hør Herrens ord . Så siger Herren Gud i bjerge og bakker , floder og daleHer I, selv jeg , vil bringe et sværd på jer, og jeg vil ødelægge jeres høje steder.
4 og Deres altre skal øde , og dine billeder er brudt, Og Jeg vil kaste ned dine dræbt mænd før dine idoler.
8 Alligevel vil jeg overlade en rest , så I kan have nogle at undslippe sværdet blandt de nationer , når I skal blive spredt gennem landene .
9 Og de , at slippe af jer husker mig blandt de nationer, hvorhen de i fangenskab , hvor jeg har brudt med deres whorish hjerte, der afveg fra mig , og i deres øjne , skøgen efter deres idoler, Og de skal væmmes ved sig selv i deres eget syn for onder , som de har alle deres vederstyggeligheder .
11 Så siger Herren Gud , slaa med din hånd , og stempel dine fødder , og sige , Ak ! for alle de onde vederstyggeligheder af Israels hus, for de skal falde for sværdet , som hungersnød, pest og.
12 Fjernbetjeningen vil dø af pest , og er tæt på , skal falde for sværdet , og malabi og surround skal dø af sult: Således vil jeg udrette min Vrede over dem.
13 og De ved, at jeg er Herren , når deres dræbte mænd skal være blandt deres idoler omkring deres altre, på hver høj Bakke , alle toppen af bjergene, Og under alle grønne træer , og under hvert tyk eg, hvor de tilbød søde smage alle deres idoler.
14 Og jeg vil strække min hånd imod dem , og jeg vil gøre landet øde og affald , fra ørkenen mod Diblah , i al deres boliger : og de skal vide, at jeg er Herren .
I afsnit 2 i Ezekiel siger , at 5 dages arrangement er den dag i belejringen og fik at vide bjergene og bakkerne , floder og dale . Hvorfor ? Fordi der er idoler. Ud over de sværd , hungersnød, pest og vilde dyr , der vil sende Herren, vil han også ødelæggelse og destruktion . Ezekiel 5:14 og Ezekiel 6:14


Hvad Jesus sagde om dagen for belejringen ?

Luke 19:43,44
43 For dig de kommende dage, Du babakuran væg fjenden, og belejre dig, Og til den side gigipitin,
44 Og ilulugso til jorden , og dine børn i dig ; og de har ikke ferie i Dig en sten på sten: For du har ikke kendt , da din visitation .

Velkommen til Luke 21:20-25
Men 20 når du så fæstning af værter forsvare Jerusalem, Så vide, at hendes ødelæggelse var nær.
21 Så dem i Judæa flygte til bjergene , og i byen kom frem , og på det område, ikke bør indgå i byen.
22 Da disse er de dage af hævn, der opfyldte alle disse ting er skrevet.
23 Ve den nagdadalangtao , og være i disse dage ! fordi der vil være stor nød på jorden , og vrede i dette land .
24 Og de skal falde for sværdet, Og bære bort i fangenskab i alle nationer : og Jerusalem trampet af Hedningerne , for at opfylde de tider af jøderne.

Fortsætte med at læse i punkt
25 Og der skal være tegn i sol og måne og stjerner , og på jorden nød i det land , som matitilihan for lyden af havet og svulme ;

Der står i punkt 25 også 6:e mærker. Kan du huske vi startede 4:e brand?

Her er deres forklaring på de fire mærker.
De ryttere, ses som den fjerde sæl blev åbnet , viser den fortsatte spredning og udvidelse af den katolske kirke for hvem omfanget af magt var nået over en fjerdedel af Jorden.
Ude betydning og usikkerhed, fordi de dræber med sværd , sult og pest er tilbedelsen af idoler. ( Ezekiel 5:11)

Under besøget ...

Vi finder ud af, om du besøger i løbet af Jesus , han sagde i Lukas 19:44 .

Luke 19:43,44
43 For dig de kommende dage, er du babakuran væg fjenden, og belejre dig, og du gigipitin side,
44 Og ilulugso til jorden , og dine børn i dig : og i dig at de ikke forlader sten på sten ; fordi du har ikke kendt tidspunktet for din besøg.

Vi først finde vedrørende ske under besøget.

Jeremiah 11:22,23
22 Derfor , så siger Hærskarers HERRE , Se, jeg vil straffe dem : de unge mænd skal dø ved sværdet , vil deres sønner og døtre dør på grund af sult ;
23 Og der skal ikke være nogen rest af dem: for Jeg vil bringe onde Mænd Anatot , selv de år af deres visitation.

Jeremiah 23:12
12 Derfor deres måde, skal dem som glat i mørket : de skal være kørt, og falder deri : for Jeg vil bringe ondt på dem, Selv år af deres visitation, siger .

Jeremiah 48:43,44
43 Panik og pit , og snare , er efter dig, O indbygger i Moab , siger Herren .
44 Han flygter fra frygten skal falde ind i pit , og han gik ind i pit blev truffet i snare: For jeg vil bringe ham i Moab , året for at besøge ham, siger .

Isaiah 24:17-23
17 Frygt og pit , og snare er efter dig, O indbygger på jorden .
18 og ske, som flygtede fra de frygtelige støj vil falde ned i pit , og han , som kommer fra midten af pit skal tages i snare : for vinduerne ovenfor åbnes, Og jordens grundvolde vil ryste .
19 Jorden er fuldstændig , er Jorden helt brudt, er Jorden flyttes med stor.
20 Jorden skal rulle som en drukkenbolt , og skal fjernes som en hytte , og overtrædelse heraf tung på den, og falder , og ikke stige.
21 Og på den dag, at blive straffet af hæren af Herren højt over , og jordens konger på jorden.
22 Og de samledes , som fanger er samlet i pit , og lukkede fængsel , og efter mange dage skal de blive besøgt .
23 Så forvirrede månen og solen skamfuld: For Hærskarers HERRE skal regere i Mount Zion og Jerusalem , og før hans ældste med herlighed .

Jeremiah 50:27-32
27 Slay alle hendes tyre , lad dem gå ned til slagtning: Ve dem! for deres dag er kommet , dagen for deres visitation .
28 Hør stemmen af dem, der flygter og flygte fra landet i Babylon , til at erklære i Zion hævn for Herren vor Gud, hævn af hans tempel.
29 sammen bueskytterne mod Babylon : alle I, bøje buen lejr mod hende rundt omkring , så lad ingen deraf undslippe : belønning hende efter hans gerninger, efter alt, hvad han gjorde, gøre mod hende; sapagka ' t han været stolt mod Jehova , mod den Hellige i Israel.
30 Derfor hendes unge mænd falder i hendes gader, og alle hans mænd i krig , skal de skæres denne dag, siger .
31 Se, jeg er imod dig , O du mest stolt , siger Herren, Hærskarers Herre ; for din dag er kommet , den tid, du besøger.
32 Og den stolte skal snuble og falde , og ingen skal tage ham op, og Jeg vil tænde en brand i hans byer, Og det skal æde alle rundt om ham .

Ezekiel 20:47,48
47 Og siger til skoven mod syd , Hør ord Jehovah : Så siger Herren Gud, se, Jeg vil tænde en ild i dig, Og det skal fortære alle grønne træer i dig , og hvert tørre træ: den flammende ild , må ikke slukkes , og alle ansigter fra syd til nord , vil blive brændt i flammerne.
48 Og alle de mennesker Jeg er Herren har optændt detMå ikke slukkes .

Luke 12:49,52,53
49 Jeg kom til at bringe ilden på jorden, Og hvad jeg ellers elsker , hvis du brænder det?
52 Fra nu af vil der være fem i et hus , tre mod to og to mod tre.
53 De vil blive delt , far mod søn , og søn af far, mor mod datter og datter mod hendes mor, moderen kvinde mod hans datter og datteren mod hende svigermor.

Micah 7:4,6
4 Den bedste af dem er som torne , det pinakamatuwid er dårlig end en spiny hedge : den dag du profeteret afskærmningen , selv dagen for visitation, kom: Nu skal de.
6 Sinisiraang ros til søn faderen, datteren riseth op mod sin mor , datter mod hendes svigermor : en fjende af mennesket er hans egen husstand.

Witness ( Ezekiel 20:47,48 )

Matthew 3:10-12
10 Og nu fået oplyst, at øksen ved roden af træerne ; hvert træ derfor, at der ikke nagbubungang godt være skåret ned og kastes i ilden.
11 Jeg døber jer med vand til omvendelse , men han , som kommer efter mig , er stærkere end jeg , at jeg ikke er værdig til at bære hans sko : han skal døbe jer med Helligånden og ild ;
12 i hånden , hans rake , og han grundigt rense sin Lo og samle sin Hvede i Laden ; Men halmen brændes i uudslukkelig ild.

Jeremiah 8:12
12 Var de skamme , når de begås vederstyggelighed ? Nej, de var slet ikke skamme , kunne hverken de blush : derfor skal de falde iblandt dem , der falder ; tidspunktet for deres visitation skal de smides, siger .

De punkter nedenfor du vil vide, at der kaugayan under visitation .

Esajas 34:4-10
4 Og alle himlens hær skal opløses, og himlene skal være som en spiral, Og alle deres vært skal falde som et blad visner på vinstokken , og som et faldende Blad fig .
5 For Min sværd har drukket i himlen : se, det skal komme ned på Edom, Og folk af min forbandelse , for retten.
6 Sværd Herren er fyldt med blod , fedt med fedme , blodet af lam og geder , fedt af nyrerne af væddere : for HERREN har et offer i Bozrah , og en stor slagtning i landet Edom.
7 Og de vilde okser vil komme ned med dem og stude med tyre, og deres land skal være blod, og deres støv lavet fedt med fedme .
8 For den dag hævn for Herren , året for belønning i en kamp af Zion.
9 Og vandløbene heraf skal omsættes til beg, og støvet ud i Svovl , og Landet heraf bliver brændende beg.
10 må ikke slukkes natten eller dagen ; Røgen deraf skal gå op for evigt , til enhver tid skal opdeles, skal Ingen mand passerer gennem det magpakailankailan .

Esajas 61:1,2
1 Den Herrens Ånd Gud er over mig , fordi Herren salvet mig til at forkynde et glædesbudskab de sagtmodige , han har sendt mig til at helbrede den knust, at forkynde frihed for fanger , og åbn fængsel i fanger;
2 For at proklamere den acceptable år af Herren , og den dag i hævn for vor Guds, Til komfort hele , der sørger ;

Esajas 63:1-5
1 Hvem er det, kommer fra Edom , med farvet tøj fra Bozrah ? det er herligt i hans klæder rejser i storhed hans styrke? Jeg , der taler i retfærdighed, mægtig til at frelse .
2 Hvorfor er du rød i dit tøj og din beklædningsgenstande som ham treadeth i vinpersen ?
3 Jeg har trådt vinpersen alene, og byen er ikke med mig : ja, jeg betrådte dem i min vrede, og trampe dem i min vrede , og deres blod skal drysses på mine klæder , og bejdse alle mine klæder .
4 For dag hævn er i mit hjerte , og året for min indløst er kommet.
5 Og jeg så, og ingen hjælp , og jeg tænkte , at der ikke opretholde , så jeg gemte mine egne hænder, og min vrede , det vedvarende mig.

Jeremiah 46:10
10 For den dag er Herrens, The Lord of værter, dag hævn , at hævne ham om hans fjenderOg sværdet skal fortære og være mætte , og deres blod : for Herren, Hærskarers Herre hath et offer i den nordlige del af floden Eufrat .

Er inddrage dem i løbet af visitation ?

Hosea 9:07
De 7 dag i visitation kom, dagen for gengældelse vil komme, Kendt som Israel , profeten er et fjols , manden med ånden er gal , for de mange din ugudelighed , og fordi fjendskab er stor.

Husk i Hosea 9:07 . Vi atter læse i Lukas 19:43,44 i front.

Luke 19:43,44
43 For dig de kommende dage, Du babakuran væg fjende , og du belejre, Og gigipitin til side ,
44 Og du ilulugso jorden , og dine børn i dig : og i dig at de ikke forlader sten på sten , fordi du har ikke kendt tidspunktet for din besøg.

Lucas 21:20,21,22,28
Men 20 når du så hære Jerusalem, Så vide, at hendes ødelæggelse var nær.
21 Så dem i Judæa flygte til bjergene , og i byen kom frem , og på det område, ikke bør indgå i byen.
22 For det er disse dage hævn, der opfyldte alle disse ting er skrevet.
28 Men når tingene begyndte at ske , vil se op , og løft jeres hoveder, for lukke din indløsning.

Ifølge Hosea 9:07 , dagen for samværet er den dag i hævn , og ifølge Luke 21:20,22 dagen for hævn er stadig ske i fremtiden . Hvis derfor vil dagen for visitation ske i fremtiden , samt andre skrifter af profeterne .

Zerubbabel Angel In The East

Zerubbabel engel virkelig stiger solen? Lad os afgøre det . Vi læser ham indførelsen skrevet af profeterne .

Haggaj 2:21,22,23
21 Tal til Zerubbabel guvernør i Juda og sagde: Jeg vil ryste Himmel og Jord;
22 og Jeg vil styrte tronen i kongeriget , og jeg vil ødelægge styrken af riger nationerne, Og jeg vil omstyrte vogne og dem, der er i dem, og de heste og deres ryttere skal komme ned, hver med sværdet i hans bror .
23 Denne dag, siger Hærskarers HERRE , Jeg tager Dig, O Zerubbabel, Min tjener , søn af Salathiel , siger Herren , og Jeg vil gøre dig en signet, For jeg har valgt dig , siger Hærskarers Herre .

Klart, at Herren vil sende sin Zorobalel dag Gud vil ryste himlen og jorden. Den tremor i Himlen og jorden er implicit i den nye pagt , der opstår i fremtiden.

Hebræerne 12:27,28,29
27 Og Dette ord endnu en gang er pinakakahuluganan væk de ting, som rystede , som gjorde disse ting , at forblive ikke- rystet.
28 Derfor modtagelsen af et Rige skal bevares, Vi har en nåde gennem det vi er i stand med respekt og frygt for tjenester, behage Gud ;
29 For vores Gud er en fortærende ild .

Paulus siger at fjerne resterne er flyttet og ikke flyttes . Læs Johannes 'Åbenbaring vi mister , når jordskælvet .

Åbenbaring 6:12-17
12 Og jeg så, da han åbnede den sjette segl , og Der var en stor jordskælv , og solen blev sort som sæk af hår en mørk , og hele månen blev som blod;
13 og Himlens stjerner faldt til jorden, Som et figentræ frugt isinasambulat hendes lille unge frugt når at slå en stærk vind.
14 og Himlen skiltes , som hvis du bestiller en desperat drukning, Og hver bjergområder og på øer blev flyttet fra deres plads.
15 og Konger af jorden, og fyrster , og chefen for kaptajner , og de rige og magtfulde , og hver slave og hver Freeman , er nagsipagtago i huler og klipper bjerg;
16 Og de siger til bjergene og klipperne , Fall på os, og vi vil holde dit ansigt i siddende på tronen , og vrede Lammets:
17 For kom stor dag for deres vrede, Og hvem kan stå?

Den kraftigt jordskælv i vers 12 er rysten i himlen og på jorden . I vers 14 siges nabalumbon nalulon eller har mistet himlen og bjergene og mistede svarende til himmel og jord. Når rystet , hvilket betyder at det ikke kan erstattes af Paul flyttet. Hvad med de skrifter en profet når folk gemmer sig i huler som vers 16 siger? Vi læser skrifter af Esajas .

Esajas 2:10,19,21
10 Træd ind i klippen , og skjule dig i støvet , for frygt for Herren, Og den herlighed af hans Majestæt .
19 og mennesker går ind i huler i klipperne , og huler i jorden , af frygt for Herren, Og herlighed Hans Majestæt , da han rejste sig at ryste mægtig jorden.
21 At træde ind i rum i klipperne , og toppen af forrevne klipper , af frygt for Herren, Og herlighed Hans Majestæt , da han rejste sig at ryste mægtig jorden.

Holde folk i løbet af klipperne og sprækkerne på klippen stigende Herrens dag at ryste jorden. Uden forskel til at sige i Johannes 'Åbenbaring sagt.

Hvad ellers andre skrifter af Esajas , der passer til Johannes 'Åbenbaring ?

Esajas 13:10,13
10 For himlens stjerner og staffage heraf ikke give deres lys: solen skal blive formørket i sin stigende, og månen skal ikke lade sit lys.
13 Derfor Jeg panginginigin himlen og jorden skal fjernes fra sit sted i vrede Herre værter, Og dagen for hans glødende vrede,

Det er den samme i Åbenbaringen 6:12,13 og i vers 13 i Esajas 13 er set i Johannes 'Åbenbaring 6:17 om dagen for vrede eller vrede fra Herren.

Nedenfor svarer til Åbenbaring 6:14

Esajas 34:4,8
4 og himlens hær skal være, Og himlene skal være som en spiral, Og alle deres vært skal falde som et blad visner på vinstokken , og som en faldende blad fig .
8 For dag hævn for Herren , året for belønning i en kamp af Zion.

2 Peter 3:10
10 Men den Herrens dag som en tyv , der Himlen på denne dag vil vende tilbage med en stærk støj , og de ting i himlene vil blive opløst med brændende varme , jorden og arbejdet var brændt på jorden.

Du kan læse det næste afsnit følges, og at afgøre, hvornår og hvordan det sker.

Nu, hvis vi vender tilbage Haggaj 2:21-23 stykke før, i vers 23 siger, at Zerubbabel vil gøre stempel. Og som vi læser i Johannes 'Åbenbaring 6:12-17 , så vi fortsætte med at læse i Johannes 'Åbenbaring 7:1,2

Åbenbaring 7:1,2
1 Og efter Jeg så fire engle stå på de fire verdenshjørner , som kompenserer for de fire vinde af jorden , for at ikke Vinden blæser jorden, eller havet, eller om nogen træ.
2 og Jeg så en anden engel opad fra stiger solen, med segl den levende GudOg han råbte med høj røst til de fire engle, som gav maipahamak jorden og havet,

Vi først finde ud af, hvem der kommer som Jesus sagde efter den mørke af solen , månen og stjernerne og ryste Himmel og Jord Åbenbaring 7:1,2 , fordi det er næste forekomme 'Åbenbaring 6:12-17 . Fortællende vers 1 i Johannes 'Åbenbaring 7 " Efter denne "Lad os læse den samme begivenhed i Matthew 24:29,30

Matthew 24:29,30
29 Men strax efter modgang om dagen være formørket solen og månen skal ikke give hende lys, og stjernerne skal falde fra himlen , og skal beføjelser i himlen:
30 Og Derefter skal vises tegnet af Son of Man i himlen: Og så skal alle folkestammer på jorden , og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og stor herlighed .

Ifølge Jesus, der kommer efter de mørke af solen , månen og stjernerne og ryste eller skælvende af himlen og jorden er søn af manden . Hvis derfor stigende engel den stiger solen ( Åbenbaringen 07:02 ) er søn af manden . Og Menneskesønnen som God'll Zerubbabel ( Haggaj 2:23) i dag yayanigin pangangatalin Gud eller himlen og jorden (Matt 24:29 )

Lad os vide, hvad mere bevis for, at Zerubbabel vil sende Kristus.

Zakarias 4:6-10
6 Han svarede og sagde til mig , siger Dette er Herrens ord jer Zerubbabel , siger , Ikke ved magt, eller ved magt , men ved min Ånd , siger Herren af hær.
7 Hvem er du, O store bjerg ? før Zerubbabel du bliver almindeligt, Og han skal frembringe gravsten med råben , Grace , nåde til ham.
8 Desuden Herrens ord kom til mig og sagde ,
9 Hænderne på Zerubbabel har lagt grunden - grundlaget for dette hus , skal hans hænder finish, Og du ved, at Hærskarers Herre har sendt mig til jer.
10 For hvem har foragtet dagen for små ting ? for disse syv glæde, Og de ser styrtdykke i hånden af Zerubbabel: Det var Herrens øjne, som løber frem og tilbage over hele landet .

Zakarias 3:8,9
8 Hør nu , O Joshua ypperstepræsten , du og dine medmennesker at sidde foran dig , thi de er mænd et tegn : for , se, Jeg vil frembringe min tjener de Branch.
9 For , lo , stenen , at jeg har sat før Joshua ; Når en sten er syv øjneSe, jeg vil gravere det graving herom , siger Hærskarers Herre , og Jeg vil fjerne den ugudelighed af denne jord på én dag.

Ifølge Zakarias 4:10 vil se styrtdykke i hånden af Zerubbabel . De styrter ifølge Zakarias 3:09 har syv øjne. Hvad er det nye testamente siger om dette?

Åbenbaring 1:16,21
16 Og i sin højre hånd syv stjerner, Og i hans mund kom der en skarp sværd med to kanter: Og hans ansigt som solen skinner dybt .
20 mysteriet om de syv stjerner , som du så i min højre hånd, Og de syv gyldne lysestager. De syv stjerner er de engle af de syv kirkerOg de syv lysestager er syv kirker.

Amos 07:07
7 Således viste han mig, og se, var den gode Gud stå ved siden af en væg , der er fremstillet i overensstemmelse med styrtdykke , med blylod i hånden .
Hvis Haand så de syv engle eller styrtdykke ? Hvem tror du?

Ezekiel 9:2-7,11
2Og se, seks mænd kom fra vejen af den øverste port, som lyver mod nord, hver mand med hans ødelægge våben i hånden , og en mand midt i dem klædt i linned , med blæk af forfatteren i hans side. Og de kom og stod ved siden af bronze alteret.
3Og Guds herlighed i Israel var gået op fra kerub , hvorefter , at døren til huset , og han kaldte manden klædt i linned , med blæk af forfatteren ved sin side.  
4Og sagde til ham: "Gå gennem centrum af byen, midt i Jerusalem, og sætte et mærke på panden af mændene , at sukke og græde over alle de vederstyggeligheder , som er begået på dens midte.
5Og andre har sagt i min hørelse , Gaar ud i byen efter ham , slår og lad ikke dit øje spare, hverken har I Medlidenhed ;  
6Aldeles ødelægge den gamle , den unge mand og kvinde, og børn og kvinder, men kommer ikke til nogen mand, der tinandaan , og begynde i min helligdom . Så begyndte de gamle mænd , der var før huset.  
7Og han sagde til dem , defile huset , og fyld domstolene med den dræbte : go I frem. Og de gik ud og slog i byen.
11 Og se, Manden klædt i linned , med blæk af forfatteren i hans side , rapporterede sagen , siger , jeg har gjort, som du befalede mig.

Hvis du har bemærket , manden klædt i linned blæk forfatter har i sin side snarere end sværdet . Han lukkede folket sørgede for alle de vederstyggeligheder . Hvad vederstyggeligheder ? Fås i Ezekiel 8 . Manden klædt i linned er et symbol på Guds Søn , Kristus .

Torsdag 10 december 2009


Herren vil komme ... Eller de eneste mennesker Gud?



Joel 2:1-3,9-11
1 Blæse trompet i Zion , og en alarm i mit hellige bjerg: Lad alle indbyggerne i det land For den dag Jehova kommer , for det er;
2 Days of mørke og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke , som daggry spredt på bjergene: En stor mennesker og stærke , aldrig nogensinde havde lignende, skal der heller ikke være nogen mere efter det, selv at de år mange generationer.
3 En brand fortærer foran dem, Og bag dem en flamme brænder : Landet er som Edens Have , før dem , og bag dem en øde vildmark , ja, og intet undslap dem.
9 De spring på byen , de kører på væggen der, de klatre op i husene , de kommer ind i vinduerne som en tyv .
10 Jorden skal skælve foran dem, skal himlene bæve : solen og månen er formørket , og stjernerne trække deres skinnende:
11 og Jehova fremsige hans stemme før hans hær : for hans lejr er meget stor: For stærke, at hans ord ; For den dag Jehova er stor og meget forfærdelig, Og hvem kan overholde det?

Joel 3:1,2,18
1 For se, i disse dage, og i den tid , da jeg vendte tilbage fangenskab af Juda og Jerusalem.
2 Jeg vil samle alle nationer , og det vil bringe dem ned i dalen af Josafat , og vil påberåbe sig med dem der for mit folk og for min arv Israel, som de har spredt blandt nationerne, og skiltes min jord ,
18 og ske på den dag, At bjergene skal falde sød vin, og bakkerne skal flyde med mælk , og alle Bække Judas skal flyde med vand , og et springvand skal komme frem fra hus, Og skal vand -dalen Sittim .

Zakarias 1:16,17
16 Derfor så siger Herren , Jeg vendte tilbage til Jerusalem med barmhjertighed, er mit hus bygget i den, siger Hærskarers Herre , og en linje strækkes over Jerusalem.
17 Cry endnu en gang , siger Således siger Hærskarers Herre : Min byer skal endnu overflow med velstand , og Jehova skal endnu komfort Zion , og alligevel vælger Jerusalem.

Zakarias 2:10,12
10 Syng og glæde , O datter af Zion; for se, jeg kommer , og jeg vil bo iblandt jer, siger.
12 Og Herren skal arve Juda hans del i Det Hellige Land , og alligevel vælger Jerusalem.

Zakarias 8:03
3 Så siger Herren, Jeg vendte tilbage til Zion , og bor midt i Jerusalem: Og Jerusalem skal kaldes Byen for sandheden , og bjerget af Herren af værter, det hellige bjerg .

Isaiah 30:25-27
25 Og der vil være floder og brønde vand hver højt bjerg , og på hver høj bakke , dagen for store slagtning , når tårnene falder.
26 Desuden lyset af månen skal være som dagens lys , og lyset fra solen skal syvdoblet og som på baggrund af syv dage, den dag , at Herren binder sår sit folk , og helbrede slagtilfælde af deres sår .
27 Se , Den Herrens navn kommer fra vidt , brændende med hans vrede, Og i den tykke røg umiilanglang : hans læber er fulde af indignation , og hans tunge som en fortærende brand:

Jeremiah 33:6,7
6 Se , Jeg vil bringe den sundhed og helbredelse , og jeg vil helbrede dem , og vil afsløre dem den overflod af fred og sandhed.
7 Og jeg vil få fangenskab Judas og fangenskab i Israel, og Jeg bygger dem , som før.

Esajas 25:9,12
9 Og skal sige på den dag , Her er det vor Gud , vi ventede for ham, og han vil spare os: Dette er den Herre, vi ventede på ham , vil vi være glade og glæde os over hans frelse .
12 og den høje fort af dine vægge skal han bringe ned , destrueres, og bragt til jorden , til støv.

Esajas 33:2,5
2 O Herre, være nådig os: vi har ventet på dig: Vær deres arm hver morgen , vores frelse også i gang af problemer.
5 Herren har åbenbaret, for han bor i det høje: Han har fyldt Zion med ret og retfærdighed .

Esajas 8:17
17 og Jeg vil vente på Herren , der holder sit ansigt fra Jakobs Hus, Og jeg lede efter ham.

--------------

2 Peter 3:7,10,12
Men 7 Himlen og jorden , af de samme ord har været opbevaret op til brand, Hvorefter der den dag at dømme og destruktion af ugudelige mænd.
10 Men Herrens dag som en tyv , at himlen på denne dag vil forgå med en stærk støj, og ting i himlene vil blive opløst med brændende varme , jorden og arbejder på jorden blev brændt .
12 og inderligt oensker komme den dag, Gud, for hvilke Flammen elementer er opløst , og de objekter på himlen , vil smelte med brændende varme?

2 Thessaloniker 01:07
7 Og jer, der er plaget resten med os at give sa når Herren Jesus fra himlen med englene sin magt i flammende ild,

Salme 50:3
3 Vores Gud vil komme og være stille; en brand fortærende ham før, Og vil være meget stor storm omkring ham.

--------------

Revelations 22:12
12 Se , Jeg kommer hurtigt, Og Min belønning er med mig - skovl, at give en belønning hver mand efter hans gerninger.
13 Jeg er Alfa og Omega , og den første og den sidste , begyndelsen og enden.
16 Min Jesus har sendt min engel for at vidne for jer disse ting i kirkerne . Jeg er rod-og afkom af David, de lyse morgenstjernen .

Esajas 40:10
10 Se , Gud Herren vil komme med stærke, Og hans arm skal reglen for ham : Se, Hans belønning er med ham, Og hans kompensation for ham.

--------------

1 Thessaloniker 3:13
13 For at styrke hendes hjerte, perfekt i hellighed før vor Gud og Fader, komme vor Herre Jesus med alle sine hellige.

Zakarias 14:1-9
1 Her Den Herrens dag kommerAt dit forkæle skal fordeles mellem jer.
2 For Jeg vil samle alle nationer mod Jerusalem for at kæmpe, Og byen skal træffes , og husene riflede , og voldtagne kvinder , og halvdelen af byen skal gå ud i fangenskab , og resten af folket skal ikke afvige fra byen.
3 Så gå til Herren, og kampen mod disse nationer, Som da han kæmpede i dag i kamp.
4 og Hans fødder skal stå på den dag på Oliebjerget, Hvilket er før Jerusalem mod øst , og Oliebjerget vil blive opdelt i midt heraf mod øst og vest.
5 Og I skal flygte fra dalen i min bjerge, for dalen af bjergene skal nå jer Azel : ja, skal I flygte gerne som I flygtede fra jordskælvet i dag af Uzzija konge Juda , og Herren min Gud kommer, Og alle de hellige med ham.
6 og ske på den dag, Behøver Hvem har ikke lys, og de lyse ophævelse .

7 Men en dag bliver kendt af Herren , ikke dage eller nat : men det skal være, om natten glans.
8 og ske på den dag, skal Det levende vand ud fra Jerusalem , halvdelen mod øst havet, og halvdelen af dem mod havet: sommer og vinter sker.
9 og Herren skal være konge over hele jorden: den dag, Herren er én , og hans navn en.

--------------

På baggrund af ovenstående vers , er Jesus Gud. Kan ikke modsige skrevet af profeterne og apostlene , fordi de taler sandheden fra Gud.

Esajas 31:4
4 For så siger Herren til mig , ligesom som løve og den unge løve brøler på sit bytte , når et væld af hyrder kaldes frem mod ham, at han ikke var bange for deres stemme , eller fornedre sig selv fordi støj fra dem: Mindst Herre værter på Mount Zion, Og bakken at bekæmpe den.

Exodus 13:19
19 Og Moses tog knoglerne fra Joseph, fordi han ipinanumpang tæt til Israels børn , sagde Sandelig Gud vil besøge dig, Og vil bringe mine ben herfra med dig.

besøg

Torsdag 19 november 2009


Syv Seals , Seven Brand

Torsdag 22 oktober, 2009


Dag


Billede fra: http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* Varigheden på samme tid ( det sted er tilknyttet koordinator for Bibelen vers, betyde, at de har samme beskrivelse , og der er også tilknyttet i samme kapitel)

* Eternal konvention

Ezekiel 37:25,26
25 Og de skal bo i det land, jeg gav til Jakob Min Tjener , hvori jeres fædre ; og de skal bo deri , de og deres børn , og børn af deres børn, for evigt : og David min tjener skal være deres fyrste for evigt. 26 Desuden , Jeg vil gøre en pagt for fred med dem, være en evig pagt med dem; og jeg placere dem , og multiplicerer dem , og vil indstille min Helligdom blandt dem for evigt .

* David Susuguing

Ezekiel 37:24
24 Og min tjener David skal være konge for dem, Og de har alle én Hyrde : De skal også gå i min praksis, og observere mine love , og gør.

Jeremiah 30:9
9 Men de skal tjene Herren deres Gud , og David deres Konge , som jeg vil tage dem op.

* Herrens dag (Great og Terrible )

Jeremiah 30:7
7 Is! for denne dag er stor, at ingen er som det: selv tidspunktet for besværet med Jacob , men han skal være.

Joel 2:10,11
10 Jorden skal skælve foran dem, himlene skælve ; Solen og månen er formørket , og stjernerne trække deres skinnende :
11 Og Herren vil sige hans stemme før hans hær : for hans lejr er meget stor , for han er stærk , at hans ord, for dagen for Jehova er stor og meget frygtelige ; og hvem kan overholde det?

billede fra : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* Vredens Dag

Esajas 13:10,13
10 For himlens stjerner og staffage heraf ikke give deres lys: solen skal blive formørket i sin stigende, og månen skal ikke lade sit lys.
13 Derfor vil jeg panginginigin himlen og jorden skal fjernes fra sit sted i vrede Herre værter, Og den dag, hans glødende vrede ,

* Destruction

Haggaj 2:21,22
21 Tal til Zerubbabel guvernør i Juda og sagde: Jeg vil ryste Himmel og Jord ; 22 Og jeg vil styrte tronen i kongeriget , og Jeg vil ødelægge styrken af riger nationerne ; og jeg vil omstyrte vogne og dem, der er i dem, og de heste og deres ryttere skal komme ned, hver med sværdet i hans bror .

Billede fra: http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Revenge

Jeremiah 46:10
10 For dagen er Herren, Herre værter, dag hævn , at hævne ham om hans fjender : og sværdet skal fortære og være mætte , og deres blod : for Herren, Hærskarers Herre hath et offer i den nordlige del af floden Eufrat .

Luke 21:22,25,26
22 For det er disse dage hævn, der opfyldte alle disse ting er skrevet.
25 Og Der vil være tegn i sol og måne og stjerner ; og på jorden nød i landet, matitilihan for lyden af havet og svulme ;
26 Mænd af frygt , og venter på ting til at komme på verden ; mangangatal til de beføjelser, himlen.

* Log på himlen ( mørke af solen , månen og stjernerne )

Åbenbaring 6:12,13
12 Og jeg så, da han åbnede den sjette segl , og Der var en stor jordskælvet; og Solen blev sort som du har en ru mørkt hår , og hele månen blev som blod;
13 Og himlens stjerner faldt til jorden , som et figentræ frugt isinasambulat hendes lille unge frugt når at slå en stærk vind.

* Yayanigin eller ryste Himmel og Jord


Esajas 13:10,13
10 For himlens stjerner og staffage heraf ikke give deres lys: solen skal blive formørket i sin stigende, og månen skal ikke lade sit lys.
13 Derfor Jeg panginginigin himlen og jorden yayanigin hvorfra vrede Hærskarers Herre , og dagen for hans glødende vrede ,

* Skjul i huler og rock folket

Esajas 2:19
19 Og folk vil gå ind i huler i klipperne , og huler i jorden, i frygt for Herren, og herlighed af hans Majestæt , da han steg til ryste jorden .

Når folk begynder at sige til bjergene og klipperne " overvælde os ?

Luke 23:29,30
29 For se , de dage kommer , siger de, "Salige er de golde og skød , der aldrig nangagdalang - mand, og brysterne , der aldrig nangagpapasuso .
30 Så der vil sige de er i bjergene , Fall på os, og at bakkerne , Cover os.

Magpapatabon svar, når folk siger den tid, folk (især kvinder), som velsignede golde og skød , der aldrig nagdalantao ...

Hvorfor kvinder siger velsignet er de golde og skød , der aldrig nagdalantao ...???

Da der vil være stor nød på jorden og vrede over denne by .

Luke 23:23
23 Ve den nagdadalangtao og sygepleje i disse dage ! fordi der vil være stor nød på jorden , og vrede i dette land .

Hvorfor har nød på jorden ?

Fordi belejre ødelagt Jerusalem og.

Luke 21:20,21
Men 20 når du så hære til Jerusalem , så vide, at hendes ødelæggelse var nær.
21 Så dem i Judæa flygte til bjergene , og i byen kom frem , og på det område, ikke bør indgå i byen. 22 For disse dage hævn , der opfyldte alle disse ting er skrevet.

Hvilken form for ødelæggelse der vil ske , når hæren belejrede Jerusalem?

Luke 19:43,44
For 43 komme til dig den dag , du babakuran væg fjenden, og belejre dig, og gigipitin til side , 44 og ilulugso til jorden , og dine børn i dig, og de ikke efterlade i Dig en sten på sten ; fordi du har ikke kendt , da din visitation .

Bygningen i Jerusalem, som fastslog, at ingen sten skal tilbage på både rock !

Luke 21:5,6
5 Og da Nogle talte om templet , hvor smukt det pinalamutihan sten og gaver , sagde han ,
6 Med hensyn til disse ting, I ser , kommer den dag, ingen forlod en sten på sten , ikke kastet ned.


Den Herrens dag er en dag af mørket !

Amos 5:18,20
18 Ve jer, at nangagnanasa Herrens dag ! Hvorfor du ønsker at Herrens dag ? Mørke, ikke klarhed.
20 Ikke være en dag i mørke og ikke lys? meget mørk , og ingen lysstyrke ?

Joel 02:02
2 Days of mørke og dysterhed , dag af skyer og tykke mørke , som daggry spredt på bjergene ; et stort folk og stærk ; var aldrig den samme , skal der heller ikke være mere efter denne, Til de år mange generationer.

Billede fra: http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 For så vil være stor trængsel , såsom blev ikke siden begyndelsen af verden indtil nu, heller aldrig ske nogensinde.

Ingen spørgsmål, når den dag . Spørgsmålet er, når du vender tilbage ? Er du klar ?

Lørdag 17 oktober 2009


Sølv guld

 

Sef 1:2,3,18
2 Jeg vil aldeles forbruge alt på jorden, siger.
3 Jeg vil forbruge mand og dyr , vil jeg fortære høns af himlen, og fiskene i havet, og snublede med de ugudelige ; og jeg afbrød manden på jorden , siger Herren .
18 Selv deres sølv eller deres guld vil ikke være i stand til at levere dem dagen for vrede Herren; men hele jorden skal blive fortæret af ilden af hans jalousi : thi han udrette , ja , en ende , alle , der bor i landet .

Ødelæggelsen af alle ting under jorden vil være i store dag Jehova. Siger i vers 3, skal indeholde disse lovovertrædelser . De guld og sølv er anstødssten . De er idoler.

Ezekiel 7:19
19 De kastede deres sølv i gaderne , og deres guld skal være som en urent ; deres sølv og deres guld ikke levere dem dagen for vrede Herren: De opfylder ikke deres sjæle , hverken fylde deres indvolde ; blev en anstødssten for deres ugudelighed.

Ezekiel 14:03
3 Son of Man , har disse mænd båret deres idoler i deres hjerte, Og sætte anstødssten for deres ugudelighed , før deres ansigt: Hvis de spurgte mig ?

Ezekiel 44:12
12 For de modtog dem inden deres idoler, og var snublende over dem for det onde af Israels hus, Så jeg løftede min hånd imod dem , siger Herren Gud , og de skal bære deres synder .

Esajas 31:4,7
4 For så siger Herren til mig , ligesom som løve og den unge løve brøler på sit bytte , når et væld af hyrder kaldes frem mod ham, at han ikke var bange for deres stemme , eller fornedre sig selv fordi støj fra dem: så skal Herren af værter i Mount Zion , og bakken at bekæmpe den.
7 For pågældende dag hver mand skal kastes bort hans idoler af sølv og sine idoler af guld, Lavet af dine egne hænder , for du har gjort sig skyldige ,

Siger i vers 4 i Esajas 31 er mindst Herre værter, og på den dag ( vers 7) blev kastet af folk deres idoler af guld og sølv til at matche vores passage kababasa endnu.

Matthew 13:40,41,42,43
40 Som en sammenlægning af den Klinten og brændt i ilden, så vil det blive enden på verden.
41 Son of Man sender sine engle , og de skal samle op fra hans rige alt sammen ting, fornærme, Og dem , der ikke ugudelighed ;
42 Og de satte dem på kakkelovnen brand: Der skal være gråd og tænders gnidsel .
43 Da skal de retfærdige som solen i riget af deres Fader. Han, som har ører, høre.

Når du skinne ret i henhold til Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 og på det tidspunkt, Michael stå op , den store fyrste , der står for det gode for børn af dine medarbejdere, Og der vil være en tid med problemer , såsom aldrig var da der var en nation indtil det tidspunkt , og på det tidspunkt dit folk skal leveres , hver og en , der skal være skrevet i bogen.
2 Og mange af dem, at sove i støvet af jorden skal vågne , nogle til evigt liv , og nogle til skam og evig foragt .
3 og kloge skal skinne som lysstyrken i firmament : og de, der gør mange til Retfærdighed som stjernerne for evigt .
4 Men du, O Daniel, hold kæft det ord, og forsegle bogen indtil udgangen: Mange løber frem og tilbage , og viden skal øges.

De retfærdige skinne i løbet af slutningen og frodige problemer , når denne viden. Den første læser er vores 1:2,3,18 Sef Sef 1:15 læser vi .

Sef 1:15
15 Denne dag er en dag i vrede , dag af problemer og nød , dage efter udgangen og destruktion, Dag af mørket og gloominess , en dag med skyer og tykke mørke ,

Bible'm bare taler , og han siger.

Esajas 46:6,7
6 De overdådige guld ud af posen , og vejer sølv i balance, de nagsisiupa en guldsmed , og han gør guder , de var nede , ja, de tilbeder .
7 De bærer ham på skulderen , idet ham og sætter ham i hans sted , og han står , fra sin plads skal han ikke fjerne : ja, til græde ham , men han svarede ikke, heller ikke redde ham ud af hans genvordigheder.

Salme 115:4
4 Deres idoler er sølv og guld , ved hænderne på mænd.

Lørdag 10 Oktober 2009


Love er den samme i Matthew 24:2 og Matthew 24:15 - Great Tribulation (Great Tribulation )


Billede fra:http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Hvad betyder den omstændighed, at den siger i Mattæus 24:2 var forbundet eller begge til at sige i Matthæus 24:15 ? Endnu bedre kan vi læse det samme afsnit .

Matthew 24:2 Men han svarede og sagde til dem , Se I ikke alt dette ? sandelig siger jeg jer , Der skal stå en sten på en anden sten , der ikke bryder

Matthew 24:15 Så når du se Ødelæggelsens Vederstyggelighed talt ved Daniel profeten i det hellige sted ( læseren forstår) .

Ved første øjekast bare ikke mærke , at de to stykker sammen. Du relaterer ? Den måde at lære mere vil vi rake i et andet dokument, samme tema i spørgsmålet. Bekendt læsning af Bibelen , vi ved, at de tre evangelium (af Matthæus, Markus og Lukas ) har en lignende erklæring eller om ministeriet af vor Herre. Så vi også læst bogen af Luke her for svar på vores spørgsmål . Bemærk, at Lucas har skrevet for henholdsvis . (Lukas 1:3) Lad os læse Luke 21:20 :

Men Luke 21:20 når du så fæstning Hærskarers forsvare Jerusalem, så vide, at dens ødelæggelse var nær.

Du kan også læse det efterfølgende vers af Luke 21:20 eller deromkring følges. Vi ved bare det samme at fortælle Luke 21:20 og Matthew 24:15 og fulgt baseret på de efterfølgende stykker. Men du svarede det samme spørgsmål i Mattæus 24:2 og Matthew 24:15 ? Vi finder ud af, hvad slags " destruktion " (Lukas 21:20 ) sker, når Jerusalem blev belejret af hæren. Vi læser i Lukas 19:43,44

Luke 19:43,44 komme til dig for den dag , du babakuran mur af dine fjender og belejre dig gigipitin til siden og 44 og ilulugso til jorden og dine børn i dig og dig De efterlader ingen sten på sten ; fordi du har ikke kendt , da din visitation .

Er spørgsmålet besvaret i samme siger i Mattæus 24:2 og Matthew 24:15 ? Mistede dig. Da Matthew 24:15 er parallel med Luke 21:20 . Er parallellen i Lukas 21:20 Luke 19:43,44 . Luke 19:43,44 og er også parallel i Mattæus 24:2 . Så parallel eller kompatibelt Matthew 24:2 og Matthew 24:15

Men hvad definerer bygning i Jerusalem er den " venstre ingen sten på sten " ?

Templet . ( Matthew 24:1,2 , Luke 21:5,6 )

Templet blev anvendt af fjender af Gud, at de vildleder folk med deres falske lære. Indtil nu stadig forårsaget fjender af Gud gennem de mennesker, tempel .

Luke 21:20 Luke 19:43,44 Luke 21:06

Luke 21:20
Men 20 når du så hære Jerusalem, så vide, at hendes ødelæggelse var nær.

Luke 19:43,44
43 For dig de kommende dage, er du babakuran væg fjenden, og belejre dig , og gigipitin til side ,
44 Og ilulugso til jorden , og dine børn i dig, og de ikke efterlade i Dig en sten på sten ; fordi du har ikke kendt , da din visitation .

Luke 21:06
6 Med hensyn til disse ting, I ser , kommer den dag, ingen forlod en sten på sten, ikke kastet ned.

Great Tribulation (Great Tribulation )

Opstår, når den store Tribulation ?

Forekomme i løbet af denne Ødelæggelsens Vederstyggelighed talt om profeten Daniel (Matt 24:15)

Matthew 24:15,21
15 Så du se Ødelæggelsens Vederstyggelighed , talt af Daniel profeten, Hvem i det hellige sted ( læseren forstår) ,
21 For da skal være stor trængsel , sådan som det blev ikke siden begyndelsen af verden indtil nu, heller aldrig ske nogensinde.

Hvis du læser Matthew 24:15 til Matthew 24:21 bemærkes, at der kan ikke adskille under arrangementet Ødelæggelsens Vederstyggelighed og stor besvær fandt sted , fordi når Ødelæggelsens Vederstyggelighed , i den tid skal være stor modgang.

Hvis der er forkyndere , som underviser , at Ødelæggelsens Vederstyggelighed var opfyldt i 70 e.Kr. og den store modgang eller stor trængsel er endnu ikke opfyldt , mener ikke, at prædikant .

Noget fortæller også, at den store trængsel er sket , så ødelægger templet i Jerusalem af romerne og den store modgang sagde, at forekom i 70 AD er endnu ikke verden, og det bare sagde, var stor trængsel af Israel for destruktion af tempel. Men hvorfor hedder " store " modgang vil ske i løbet af Ødelæggelsens Vederstyggelighed ? Og hvad adskiller sin ekstreme hungersnød under israelitterne Jacob hvorfor de er på vej hen til Egypten ? Og hvad adskiller sin tidligere erobring af landet som Babylon og Grækenland? Du spørger dem om, at .

Men vi ved om nogensinde fortalt i Matthæusevangeliet 24:21 er en anden verden eller i Israel bare sker.

Lad os fortsætte med at læse i Matthæus 24:29

Matthew 24:29
29 Men strax efter modgang i disse dage Solen formørkes og månen ikke give hende lys, og stjernerne skal falde fra himlen , og skal beføjelser himlen ;

Den siger , at efter modgang af disse dage være tegn i solen , månen og stjernerne . Men er den sidste store trængsel det?

Matthew 24:22
22 Og medmindre forkortes disse dage , intet kød blive frelst : men fordi valget er paiikliin dagen.

Matthew 24:29 vi går tilbage
Matthew 24:29
29 Men strax efter modgang i disse dage Solen formørkes og månen ikke give hende lys, og stjernerne skal falde fra himlen , og skal beføjelser himlen ;

Og vi læser Luke 21:25

Luke 21:25
25 Og der skal være tegn i sol og måne og stjerner , og på jorden angst af landet, matitilihan for lyden af havet og svulme ;

Bemærk, at der står i Lukas 21:25 er et tegn på at den kommende Menneskesønnen ( Luke 21:27 ) og ikke pinamamalian i Matthew 24:29 er den påståede "efter modgang ", men præciserer, at modgang ( Matthew 24:29 ) Er knaphed i landet ( Lukas 21:25 ), der stor trængsel i Mattæus 24:21 . Så betyder det ikke bare Israels stor trængsel , men tager mere på verdensplan.

Men måske siger de, at modgang af Matthew 24:29 ikke refererer til den store trængsel i Mattæus 24:21 . Vær opmærksom på dem. Hvis du læser hele fra Matthew 24:15 til Matthew 24:29 er ikke pinatutukuyan er i vers 29 om den store trængsel , men undertrykkelsen i vers 21 .

De bedrage dig, så vær forsigtig med dem. De kan læses i Lukas 21:20-24 . Vi læser for at blive bekendt med dig.

20 Men når du så hære til Jerusalem , så vide, at hendes ødelæggelse var nær.
21 Så dem i Judæa flygte til bjergene , og i byen kom frem , og på det område, ikke bør indgå i byen.
22 For disse dage hævn , der opfyldte alle disse ting er skrevet.
23 Ve den nagdadalangtao , og være i disse dage ! fordi der vil være stor nød på jorden , og vrede i dette land .
24 Og de skal falde for sværdet , og ledes i fangenskab i alle nationer : og Jerusalem trampet af Hedningerne , at opfylde de tider af jøderne.

Sig denne tid af hedningerne er fortalt i Matthæusevangeliet 24:15 og Daniel bestemt. Bemærk, at forskellige begivenheder i Mattæus 24 og Luke 21 .

Hvad Daniel siger om de tider af jøderne eller Ødelæggelsens Vederstyggelighed ?

Daniel 9:27 Og han etablerede den pagt med mange i en uge , og halvdelen af ugen skal han lade standse ofre og oblation , og fløj af vederstyggeligheder skal komme en ødelagt, og indtil udgangen , og har spildt pagkapasiya Den fjendtlighed ødelagt.

Daniel 11:31 Og gruppen vil stå på hans side , og de skal vanhellige helligdommen , selv væggene og take away den stadige brændoffer , og lægger de de vederstyggelighed at maketh .

Daniel 12:11
11 Og fra det tidspunkt , at den fortsatte brændoffer er taget væk, og Vederstyggelighed at maketh , vil have en tusind 290 dage .
12 Salig er han venter , og kommer til tusind 335 dage .

Disse betegnes Daniel siger i Mattæus 24:15 . Og det er også et sted at forudsigelse , siger i Lukas 21:22

Luke 21:22
22 For dette dag om hævn, at forekomme Alle disse ting er skrevet.

Ikke kun bog Daniel de ting , der sker , men også fra profeterne , der bestemmer den dag hævn .

Men egentlig har jeg endnu mere stor trængsel de siger skete under den store trængsel at ødelægge templet ?

Bemærk, at efter modgang (Matt 24:29 ) i disse dage angivelse af stor modgang i Matthew 24:21 vil have skilte i solen , månen og stjernerne og Matthew 24:30 ses at sige, at Menneskesønnen .

Matthew 24:30
30 Og Derefter skal vises tegnet af Son of Man i himlen: Og så skal alle folkestammer på jorden , og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og stor herlighed .

Jesus klart og tydeligt sagt , at det sker eller ikke sker igen, når den store trængsel .

Matthew 24:21
21 For da skal være stor trængsel, sådan som det var ikke siden begyndelsen af verden indtil nu, og hverken nogensinde vil ske.

For hvis han har blot henvist til (som nogle siger ) er den store trængsel retfærdig sag ødelæggelse af templet , som Jesus ikke kender , fordi han fortalte hvordan han var aldrig ske, hvis der ikke er nogen tempel ? Og ikke kun om eventuelle destruktion af templet årsag til stor besvær , right?

Den store trængsel i Mattæus 24:21 er et tegn på Jesu komme . For at fortsætte behandling Matthew 24:30 var på det tidspunkt også Menneskesønnen kommer .

Daniel 12:11,12 siger , er så heldige at træffe de 1335 dage fra Ødelæggelsens Vederstyggelighed stående . 1335 dage og 1335 år . Paiikliin dagen ret? Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 Og fra det tidspunkt , at den fortsatte brændoffer er taget væk, og Vederstyggelighed at maketh , vil have en tusind 290 dage .
12 Salig er han venter , og kommer til tusind 335 dage .


Og kan forvirre dig , når du læser den passage i Mattæus 24:34 om race katutuparan alt Jesus sagde.

Matthew 24:34
34 Sandelig siger jeg jer , Denne generation skal ikke passere, indtil alle disse ting.

Husk at inkludere "Alle disse ting " Komme Søn af mennesket. ( Matthew 24:30)

Se også notat om Åbenbaringen 7:14 . Folk kommer i store problemer . Den store trængsel i Åbenbaringen 7:14 , han sagde også stor trængsel i Mattæus 24:21 .

Åbenbaring 7:14
14 Og jeg sagde til ham : Herre, Du veed . Og han sagde til mig , Disse blev fremstillet i stor nød, og de vaskede deres tøj , og hvide i Lammets blod .

Som bevis for, at udtalelsen i 7:14 og i Matthew 24:21 er identisk vi vil øge læsningen af Åbenbaringen / Åbenbaring 6:12,13

Revelations 6:12,13
12 Og jeg så, da han åbnede den sjette segl , og der var en stor jordskælv , og solen blev sort som sæk af hår en mørk , og hele månen blev som blod ;
13 Og himlens stjerner faldt til jorden , da Figentræet frugt isinasambulat hendes lille unge frugt når at slå en stærk vind.

Bemærk, at der står i Johannes 'Åbenbaring 6:12,13 er den samme i Matthæusevangeliet 24:29 er Matthew 24:30 siges at komme, Søn af manden, så frøet (Matt 24:34 ) daratnan Søn manden er den Folk magdaranas af stor trængsel eller den store trængsel .

Og napagtugma vi matche 6 mærker (tegn på himlen i Mattæus 24:29 ) og den 6. trompet (9 / 11 tragedien , at opfyldelsen af Matthew 24:2,15 ) i Johannes 'Åbenbaring . Så vi kan korrigere konklusion ( i Prophecy opfyldt ), at englen (mellem 6. og 7. segl ) og den mægtige engel ( mellem 6th og 7th trompet ) i Johannes 'Åbenbaring er den Søn af mennesket.

Hvad er hvad der svarer til fire engle i Johannes 'Åbenbaring 07:01 ?

Revelations 07:01
1 Og efter dette så jeg fire engle stå på de fire verdenshjørner , som kompenserer for de fire vinde af jorden , for at ikke Vinden blæse på jorden eller havet , eller om nogen træ.

Det tilsvarende er i Matthew 24:31

Matthew 24:31
31 Og han skal sende sine engle ud med en stor trompet , og de skal samle hans udvalgte fra de fire vinde, fra den ene ende af himlen til den anden.

Og se, at de udvalgte fra alle stammerne i hele verden sammen.

7:9,14 erklæring
9 Efter disse ting, jeg så, og se, en stor Skare , at intet menneske utallige , fra hver nation , og alle stammer og folk og tungemål, stående foran tronen og før Lamb , klædt i hvide klæder , og palmer i deres hænder;
14 Og jeg sagde til ham : Herre, Du veed . Og han sagde til mig , Disse blev fremstillet i stor trængsel, Og de vaskede deres tøj , og hvide i Lammets blod .

Den store trængsel er nævnt i Johannes 'Åbenbaring 7:14 er også stor trængsel i Matthew 24:21

Matthew 24:21
21 For så Der vil være stor trængsel, sådan som det var ikke siden begyndelsen af verden indtil nu, heller aldrig ske nogensinde.

Og for de stater, der er foretaget i Mattæus 24:15 , men ikke nødvendigvis bar byrden af den store trængsel , vi læser i Markus 13:19,24

Mark 13:19,24
19 For dagen vil fortryde, sådan som det var ikke siden begyndelsen af skabelsen Gud skabte indtil nu heller aldrig ske nogensinde.
24 Men i disse dage, Efter at modgang , vil solen blive formørket og månen ikke give hende lys,

Tag hvad du ser i "de dage " den store trængsel ( Matt. 24:21 ) Mark 13:19 her er problemer .

Hvad sker der , før den store trængsel , før formørket sol, måne og stjerner ?

Mark 13:14,19,24,25,26
Men 14 du se Ødelæggelsens Vederstyggelighed, stående der skulle han ikke jer lægge ( læseren forstår) , derefter flygte op i bjergene , er i Judæa ;
19 For disse dage skal plage, sådan som det var ikke siden begyndelsen af skabelsen Gud skabte indtil nu, og ej heller skal aldrig.
24 Men i disse dage, Efter at modgang, Er formørket solen og månen skal ikke give hende lys,  
25 Og stjernerne skal falde fra himlen , og skal beføjelser himlen.
26 Og så skal de se Menneskesønnen komme i skyerne med stor magt og herlighed .
 
Sted viste sig stor trængsel derefter se Ødelæggelsens Vederstyggelighed , der siger det næste stykke efter modgang af de dage skal solen formørkes , månen og stjernerne . I " disse dage " kommer , at Menneskesønnen . Sig i vers 26 " og "og da han sagde : "og" betyder, at det hører til hendes siger.

Altid Husk Jesus sagde ikke at passere en generation vil tage alle sagde Jesus. De mørke af solen , månen og stjernerne og en stor modgang og komme Menneskesønnen vil opstå i en enkelt generation.

Mark 13:30
30 Sandelig siger jeg jer , Denne generation må ikke føres, Till alle disse ting.

trængsler

Herrens komme


Har bedt mig via e-mail om det kommer af Son of Man . Han spurgte: Hvad betyder ordet "den tid " i Lukas 21:27 ?

Han brugte version er Good News Bible og dermed skrevet: På det tidspunkt Søn mand kommer ind vil de se en sky , med stor magt og stor herlighed . Luacs 21:27 Gode nyheder Bibelen

Den " tid "refererer til den mørke af solen og månen og stjernerne til at ødelægge det første afsnit i Luke 21:26 . Vi læser de samme redegørelse for Herren i Matthew 24:30 .

Matthew 24:30 ( Good News Bible )
30  vises i himlen tegnet af Son of Man og mananangis alle lande. De ser Søn mand i skyerne , kommer med stor magt og stor herlighed . Matthew 24:30 Gode nyheder Bibelen

Der definerer ordet " da "? Det var dengang, formørket sol og måne og ødelægge stjernen. Matthew 24:29 læser vi , at stk sinunudang .

Matthew 24:29 Efter at modgang, formørket sol og måne skinne ned fra himlen stjernerne, og ryst magt i universet . Gode nyheder Bibelen

Så betydningen af udtrykket " i tiden " i Lukas 21:27 har " efter " (Matt 24:30) til mørkere solen og månen og ødelægge stjernerne på himlen .

Hvad er betydningen af ordet "efter denne modgang "før formørket sol og måne og ødelægge stjernerne på himlen ? Matthew 24:29

Vi læste første gang en lignende angivelse af Herren i Mark 13:24 til version Bibelen .

Mark 13:24
24 Men i disse dage, efter modgang , Solen formørkes og månen ikke give hende lys,
25 Og stjernerne skal falde fra himlen , og skal beføjelser himlen.

Vi har også læst i forskellige versioner på engelsk.
Mark 13:24
Ny International Version ( © 1984)
"Men i disse dage, Efter at gyldne , "' Solen formørkes , og månen skal ikke give sin lys;
Ny Living Translation ( © 2007)
" På det tidspunkt , efter den ængstelse af disse dage vil solen blive formørket , vil månen ikke give lys,

English Standard Version (© 2001)
Men i disse dage, Efter at modgang , vil solen blive formørket, og månen skal ikke give sin lys,

New American Standard Bible (© 1995)
"Men i disse dage, Efter at modgang , sol og mørke De vil blive vil ikke tage stilling Moon Light ,

International Standard Version (© 2008)
"Men efter de lidelser disse dage» Solen vil blive formørket , månen ikke vil give sin lys,

Guds Ord ® Oversættelse ( © 1995)
"Nu, efter den elendighed af de dage , Solen vil vende mørke , vil månen ikke give lys,

King James Bible
Men i disse dage, efter denne modgang , skal solen blive formørket , og månen skal ikke give hende lys,

American King James Version
Men i disse dage, efter denne modgang , skal solen blive formørket , og månen skal ikke give hende lys,

American Standard Version
Men i disse dage, efter denne modgang , skal solen blive formørket , og månen skal ikke give hende lys,

Bibelen i Basic Go
Men i disse dage, Efter at tidspunktet for problemer , vil solen blive mørkt og månen vil ikke give hende lys,

Douay - Reims Bibelen
Men i disse dage, efter denne modgang , skal solen blive formørket , og månen skal ikke give hende lys.

Darby bibeloversættelse
Men i disse dage, efter denne gyldne , skal solen blive formørket og månen ikke give sit lys;

Engelsk Revideret udgave
Men i disse dage, efter denne modgang , skal solen blive formørket , og månen skal ikke give hende lys,

Webster 's Bible Translation
Men i disse dage, efter denne modgang , skal solen blive formørket , og månen skal ikke give hende lys,

Weymouth Nye Testamente
"På det tidspunkt, Men efter at gyldne , vil solen blive formørket og månen ikke vil kaste sit lys ;

World Go Bible
Men i disse dage, efter denne undertrykkelse , vil solen blive formørket , månen ikke vil give sin lys,

Youngs ordret oversættelse
» Men i disse dage, efter denne modgang , skal solen blive formørket , og månen skal ikke give hende lys,
Falangist sige ordene "efter denne modgang "i Matthew 24:29 af de gode nyheder bibeloversættelse er " de dage " (Mark 13:24 ), men som også definerer begrebet "i disse dage ? Hvis man hæver læsning fra Mark 13:24 , den påståede " modgang "(i disse dage) er modgang i siden starten af oprettelsen i vers 19 i Mark 13 , og vi læser Bibelen oversættelse.

Mark 13:19
19 For disse dage skal plage, sådan som det blev ikke siden begyndelsen af skabelsen Gud skabte indtil nu heller aldrig ske nogensinde.
Mark 13:19
New American Standard Bible (© 1995)
"For disse dage vil være en tid med modgang sådan som det har ikke fundet sted siden gik tilbage med oprettelsen , som Gud Oprettet Nå , nu og aldrig vil .
King James Bible
For i disse dage skal plage, sådan som det var ikke fra gik tilbage med oprettelsen , som Gud Oprettet til dette tidspunkt , må hverken være.

American King James Version
For i disse dage skal plage, sådan som det var ikke fra gik tilbage med oprettelsen som Gud skabte denne gang , må hverken være.

American Standard Version
For disse dage skal modgang, sådan som det ikke haver været den samme fra gik tilbage med oprettelsen , som Gud Oprettet Nå , nu , og aldrig skal være.

Douay - Reims Bibelen
For i disse dage skal være sådan trængsler, Som ikke var fra gik tilbage med oprettelsen , som Gud Oprettet Nå , nu må hverken være.

Darby bibeloversættelse
For disse dage skal gyldne sådan som det ikke har været den samme siden jeg gik tilbage oprettelsen af som Gud skabte , Nå, nu og aldrig skal være;

Engelsk Revideret udgave
For disse dage skal modgang, sådan som det ikke haver været den samme fra gik tilbage med oprettelsen , som Gud Oprettet Nå , nu , og aldrig skal være.

Webster 's Bible Translation
For i disse dage skal Kummer , såsom ikke haver været fra den gik tilbage med oprettelsen som Gud skabte denne gang , må hverken være.

World Go Bible
For i disse dage vil der være undertrykkelse, sådan som det ikke har været den samme fra gik tilbage med oprettelsen , som Gud Oprettet Nå , nu og aldrig vil blive.

Youngs ordret oversættelse
For disse dage skal modgang , såsom ikke haver været fra den gik tilbage med oprettelsen at Gud skabte , indtil nu , og har ikke være;
Hvad sker der "i disse dage " af undertrykkelse og årsagen er fattige ? Vi rejser læsning i Mark 13:14-18

Mark 13:14-18 Bibelen
Men 14 du se Ødelæggelsens Vederstyggelighed , stod der at han ikke bør I lægge ( læseren forstår) , derefter flygte op i bjergene , er i Judæa ;
15 Og hustag ikke komme ned , ved aftale , til at tage noget i hans hus;
16 Og på det område, vende tilbage for at tage sit tøj .
17 Men ve nangagpapasuso nangagdadalangtao og i disse dage !
18 Og beder jer , der ikke forekommer om vinteren.

Skovl for Ødelæggelsens Vederstyggelighed , så folk bliver fattige. Hvis derfor udtrykket " i tiden " i Lukas 21:27 af de gode nyheder bibeloversættelse efter de mørke dage og ødelægge månen og stjernerne , under modgang efter Ødelæggelsens Vederstyggelighed .

Dette spørgsmål om, hvem email mig besvares, ifølge ham , en prædikant i radioen . Svaret er sagt til ham i Matthew 25:32 af Good News Bible .

Matthew 25:32 ( Good News Bible )
32 På det tidspunkt, Matitipon ham før alt andet . De pagbubukud ham adskilt fra hinanden , ligesom en hyrde for får og geder.

Udtrykket " i tiden " i Lukas 21:27 , ifølge præsten ifølge email spørger , er det samme som i Mattæus 25:32 . Det vil ligge tæt på virkeligheden . Da udtrykket " i tiden " i Lukas 21:27 refererer til den mørke efter solen og månen og ødelægge stjernerne, mens begrebet " i tiden " i Mattæus 25:32 henviser til beklage af Son of Man Matthew 25:31 , at vores kababasa stykke endnu.

Matthew 25:31 ( Good News Bible )
31 Menneskesønnen kommer som konge , med alle de engle , og hans elegante luluklok trone .

Lie tæt på virkeligheden for at dette kan ske på samme tid , sådan en løgn Satan ! Og som du e-mail, radio prædikant sagde, at ukendte tid og dato for ankomsten af Menneskesønnen som skrevet i Mattæus 24:36 . Jeg er enig, de virkelig ikke ved, hvornår du skal tage opfyldelsen af Ødelæggelsens Vederstyggelighed , der markerer komme Søn mand.

Mange der rent faktisk pansirang græsmark . I et felt , . mens der endnu ikke nabubunga , fjerne ukrudt i afgrøder Men når forsømt nagkauhay er bare ukrudt , indtil høsten ikke at kaste korn af ris. Og høsten er græsset ledsages nagagapas , afbrød korn til halm kinakapitang . Medtag græsset halm til at brænde i ilden .

Hvem bestemmer alias Esajas 9:6,7 Emmanuel ?

Lad os vide, hvem der er Emmanuel . Husk fed bogstaver.

Esajas 9:6,7
6 Thi os et barn er født, til os , en søn er givet til mænd, og regeringen skal på hans skulder , og hans navn skal kaldes Wonderful , Rådgiver, Vældig Gud , Evigheds Fader , The Prince of fred.
7 Væksten i hans regering og fred skal der være nogen ende , på Davids trone , og hans Rige , at etablere, og at opretholde retfærdighed og retfærdighed fra nu af og indtil for evigt . Denne indsats bar Hærskarers Herre .

Billede fra: http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jeremiah 33:15,16
15 På denne dag , og på det tidspunkt, pasusuplingin jeg David en filial af retfærdighed ; og han skal udføre retfærdighed og retskaffenhed Landet.
16 I disse dage Juda vil blive gemt, Og Jerusalem skal bo trygt : og dette navn skal kaldes : The Lord vores retfærdighed.

Note : pasusuplingin bare en Branch .

Jeremiah 23:5,6
5 Se, de dage kommer , siger Herren , Jeg vil rejse jer David en retfærdig Branch , og han skal regere som konge og håndtere klogt, og fuldbyrder retfærdighed og retfærdighed i landet.
6 I hans dage Juda skal blive frelst, Og Israel skal bo trygt , og hans navn skal kaldes , The Lord vores retfærdighed.

Bemærk : Du skal bare rejse til David en retfærdig Gren . Når pasusuplingin eller forhøje en retfærdig Branch ?

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 Is! for denne dag er stor, at ingen er som det: Han Under den ulejlighed at Jacob ;men han skal være.
8 Og på den dag , Herren af værter siger , at jeg vil bryde hans Aag fra off dig , og vil briste din obligationer , og at han ikke tjener noget mere fremmede ;
9 Men de skal tjene Herren deres Gud , og David deres Konge , som jeg vil tage dem op .
21 Og Deres prins er en af dem , og deres guvernør skal bevæge sig fra midt i dem; og jeg vil få ham , og han skal tilgang til mig: for dem, der vover at nærme mig ? siger.

Guds sendebud , der kommer i store problemer i løbet af dagen at ingen er som det?

Daniel 12:1,2
1 og på det tidspunkt, Michael stå op , den store fyrste der står for det gode for børn af dit folk , og der vil være en tid med problemer, at aldrig var da der var et land indtil det tidspunkt , og på det tidspunkt dit folk skal blive frelst, enhver, som skal være skrevet i bogen.
2 Og mange af dem, at sove i støvet af jorden skal vågne , nogle til evigt liv , og nogle til skam og evig foragt .

Daniel 10:21
21 Men jeg siger jer sandheden skrevet i Skriften og uden hjælp fra mig mod dem, men Michael din prins .

Esajas 4:2,3
2 På den dag vil være smukke og herlige den gren af Herren, og frugten af jorden skal være fremragende og tækkelig for dem , der er undsluppet fra Israel.
3 pass , der er tilbage i Zion , og han forblev i Jerusalem , kaldet hellig , endda hver skrevet blandt de , der bor i Jerusalem:

Aldrig har været før den store trængsel eller besvær så Jesus ikke er Michael. Vi læser Jesus sagde.

Matthew 24:21
21 For da skal være stor trængsel , at som det var ikke siden begyndelsen af verden indtil nu, og ikke ske nogensinde.

Jeremiah 30:7 ( intet kan lide det ) , Daniel 00:01 (aldrig var) og Matthew 24:21 (ikke sket fra begyndelsen)

Den store trængsel er ikke ualmindeligt derfor aldrig blevet sagt fra begyndelsen af verden. Samme i Daniel 00:01 , den ulejlighed , som aldrig sket endnu .

Daniel 00:01 siger, at Michael vil " stå op " er lig med rejser , hvilket betyder , han hende ikke ind forudsigelse , som Jesus sagde "er foregået" Så Michael er ikke Jesus.

Husk at sige til Jeremiah i 30:7-9,21 rejse problemer David ( Miguel ), så hedder det i Daniel 12:01 at Michael var opførelsen af opstandelse David tidsmæssige problemer.

Hvis den unge mand var Esajas 9:6,7 Michael og Michael ikke Jesus, som er Jesus ?

Ezekiel 34:11-13
11 For Så siger Herren Gud ; Se, jeg , selv jeg , søg efter mine får , og vil søge dem .
12 Som en hyrde hans flok i dag , at han er blandt sine spredte får, så jeg opsøge mine får , og levere dem overalt , de har været spredt i overskyet og mørke dage .
13 Og jeg vil bringe dem til folk , og indsamle dem fra land, og bringe dem til deres egen jord , og fodrer dem på Israels bjerge , ved vandløbene , og i alle de beboede steder i landet.


Jesus er Gud Herren . Han er Faderen. Dokumenteret !

Resurrection

Alle vi aasam opstandelsen . Hvem søger ikke at rejse ham igen? Men hvem er den første opstandelse ? Og hvad slags opstandelse at nyde komme Guds Søn ?

Vi læser nogle udsagn om opstandelse i 1 Thessaloniker 4:14-17

1 Thessaloniker 4:14-17
14 For hvis vi magsisisampalatayang Jesus døde og genopstod , så også sove i Jesus Gud vil bringe med sig .
15 For dette siger vi jer med Herrens ord , at vi som er i live forblive indtil det Herrens komme Vi kan ikke forhindre dem , der er faldet i søvn.
16 For Herren selv skal stige ned fra Himmelen med et råb , med stemme ærkeenglen og med trumf på Gud og De døde i Kristus vil stige først igen.
17 Så vi , der er i live , der fortsat skal være fanget op sammen med dem i skyerne for at møde Herren i luften og så Herren være med os for evigt .

Opstandelsen er åndelig eller litiral ? Men først vi se om ærkeenglen lide det kommer, og hvem han var. Noget fortæller ikke komme ærkeengel siger dette, men bare høre ham råbe fra himlen . Er de rigtige ? Daniel 12:1,2 vi læser

Daniel 12:1,2
1 Og på det tidspunkt, Michael stå op det store prinsen , der står for det gode for børn af dit folk , og der vil være en tid med problemer som aldrig var da der var en nation indtil det tidspunkt , og i den tid er gemt Deres folk , hver og en , der skal være skrevet i bogen.
2 og mange af dem, at sove i støvet af jorden skal vågne , nogle til evigt liv , og nogle til skam og evig foragt .

Ærkeenglen Michael er på vej. Kan ikke adskille ærkeenglen i 1 Thessaloniker 4:16 og Daniel 12:1,2 fordi der kun optræder to gange reaktivere døde som Bibelen siger. Åbenbaring 20:05

Spirituel eller opstandelse litiral sikker på udfaldet ankomst Miguel og hvem - der først rejste ?

Svaret er espritual opstandelsen . Og den første rejste folk Israel. De beviser , vi har læst i Rom 11:7-8,15

Rom 11:7-8,12,15
7 Hvad er søgen efter Israel , at han ikke havde opnået , men det kinamtam udnævnelse og andre har gjort :
8 Ifølge det skriftlige , Gud gav dem ånd slummer , øjne er ikke set og ører kan ikke høre til i dag.
12 Nu, hvis de falder som rigdom i verden , og de tab, de er rigdomme hedningerne, hvor meget mere de fylde ?
15 For hvis pagkakatakuwil af dem er foreningen af en verden, Hvad så at acceptere dem , men liv fra de døde.

Sig i punkt 8 , der gav dem en ånd af søvn , det betyder indtil de ser og hører sandheden de vil bo i søvn eller døde . Og re- accept af dem ( V15 ) svarer til at give liv til de døde.

Derfor være den første store frugter er rejst eller folk Israel.

Revelations 7:4-8
4 Og jeg hørte antallet af lukkede , hvilket 144 tusind forseglet, Af hver stamme af Israels børn :
5 af stammen af Juda var forseglede tolv tusinde , stamme Reuben tolv tusinde , stamme Gad tolv tusinde ;
6 af stammen af Asher tolv tusinde , stamme Naftalis tolv tusinde , stamme af Manasses tolv tusinde ;
7 Af de stamme Simeon tolv tusinde , Levis stamme tolv tusind , stamme Issakar tolv tusinde ;
8 af stammen af Zebulon tolv tusinde , stamme Joseph tolv tusinde , af Benjamins stamme var forseglede tolv tusinde .

Revelations 14:1-5
1 Og jeg så, og se, Lammet stod på Mount Zion , og med ham en hundrede og fireogfyrretusinde med hans navn og navnet på hans fader skrevet på deres pander .
2 Og jeg hørte en røst fra himlen, som talerør for mange farvande, og som talerør for stor torden : og stemmen jeg hørte var som harpenist spille deres harper :
3 Og de nangagaawitan som synes En ny sang foran tronen , og før de fire levende væsener og de ældste : og ingen mand kunne lære den sang , men den hundrede og fireogfyrretusinde , selv dem, der har købt jord fra .
4 Det var ikke besmittet med kvinder , for de er jomfruer . Og det er at følge Lammet , hvor han går. Disse blev købt af blandt mænd, der skal første frugter til Gud og Lammet .
5 Og i deres mund blev ikke fundet løgn : De er uden fejl.

Romerne 13:11
11 Og dette, vide tiden er nu Vågn op , når du sover : For nu nærmere for os end sikkerheden , når vi troede .

Efeserne 5:14
14 Så siger han , Vågn op du sovekabine , og der opstår blandt de døde, og Kristus skal give dig lys.

1 Kor 15:23,34,46
23 Men hver i sin egen status , Kristus de første frugter ; da Kristus ved hans genkomst.
34 Du vågner op efter retfærdighed , og ikke synd , for nogle har ikke kendskab til Gud, siger jeg eder flytte denne til skamme .
46 Selvom ånden ikke handler om den første, men jorden , så en åndelig .

Nogle tror måske , at der efter kødet eller litiral eller fysisk opstandelse er den første opstandelse. Men sandt jeg døde efter Herren Jesus? Vi læser John 8:51 og John 11:25,26

John 8:51
51 Sandelig , sandelig siger jeg jer: Hvis en mand holder mit ord , han skal aldrig se døden.

John 11:25,26
25 Jesus siger til ham: "Jeg er opstandelsen og livet : han , der tror på mig , selvom han dør , men skal han leve ;
26 Og hvem lever og tror på mig, skal aldrig dø. Du tror det?

Men vi er stadig ved, hvordan litiral og fysiske opstandelse sker, når ærkeenglen . Vi tilbage til den tidligere afsnit.

1 Thessaloniker 4:14-17
14 For hvis vi magsisisampalatayang Jesus døde og genopstod , så også sove i Jesus Gud vil bringe med sig .
15 For dette siger vi jer med Herrens ord , at vi som er i live forblive indtil det Herrens komme Vi kan ikke forhindre dem , der er faldet i søvn.
16 For Herren selv skal stige ned fra Himmelen med et råb , med stemme ærkeenglen og med trumf på Gud og De døde i Kristus vil stige først igen.
17 Så vi , der er i live , der fortsat skal være fanget op sammen med dem i skyerne for at møde Herren i luften og så Herren være med os for evigt .

Hvis de mener, at Herren ikke dø, der døde i Kristus stiger først? Vi støtter Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 Og på det tidspunkt, Michael stå op det store prinsen , der står for det gode for børn af dit folk , og der vil være en tid med problemer som aldrig var da der var en nation indtil det tidspunkt , og i den tid er gemt Deres folk , Enhver , der skal være skrevet i bogen.
2 og mange af dem, at sove i støvet af jorden skal vågne , nogle til evigt liv , og nogle til skam og evig foragt .

Lad os vide, hvem der er skrevet i bogen. Er de døde eller levende ? Svaret er liv . Læs Esajas 4:2,3 læser vi

Esajas 4:2,3
2 På den dag vil blive smuk og herligt gren af Herrens, og frugten af jorden skal være fremragende og tækkelig for dem , der er undsluppet fra Israel.
3 pass , der er tilbage i Zion , og han forblev i Jerusalem , kaldet hellig , selv Hver skrevet blandt de , der bor i Jerusalem ;

Hvem er den gren af Herren?

Jeremiah 23:5,6
5 Se, de dage kommer , siger Herren , Jeg vil rejse jer David en retfærdig Branch , og han skal regere som konge og håndtere klogt, og skal udføre retfærdighed og retfærdighed i landet.
6 I hans dage Juda skal blive frelst, og Israel skal bo trygt ; og hans navn skal kaldes , The Lord vores retfærdighed.

Når du har gemt Juda og Israel? Og hvad er navnet på den Guds sendebud til at komme ? Vi støtter Daniel 12:1,2

Daniel 00:01
1 Og på det tidspunkt, Michael stå op, Den store fyrste , der står for det gode for børn af dit folk : og der vil være en tid med problemer , såsom aldrig var da der var en nation indtil da , og på det tidspunkt dit folk skal leveres, Enhver , der skal være skrevet i bogen.
2 Og mange af dem, at sove i støvet af jorden skal vågne , nogle til evigt liv og nogle til skam og evig foragt .

Hvis du dont , Michael retfærdige Branch .

Dåb til korsfæstelsen er dåb af Ånden .

Luke 12:50
Men for 50 Jeg har en dåb til at gennemgå , og hvordan bedrøvet jeg er , indtil det er afsluttet?

Mark 10:38
38 Men Jesus sagde til dem , I vide ikke, hvad I beder om. Mangakaiinom I koppen at jeg drikker det? eller mangababautismuhan den dåb, jeg døbes med?

Som dåb af Guds Søn , så vi accepterede dåb.


Romerne 6:4-6
4 Derfor er vi begravet med ham ved dåben til døden : at da Kristus blev oprejst fra de døde ved Faderens Herlighed , også vi skal leve et nyt liv .
5 For hvis vi har været med ham til skikkelse af hans død , vil vi også være det i skikkelse af hans opstandelse;
6 At vi ved, at vores gamle mand er korsfæstet med ham, at organet synderen blev ødelagt, og når så vi ikke fængsle flere synd ;

Kolossenserne 2:13
13 Og var døde i jeres synder , og uncircumcision af dit kød , har han levendegjort sammen med ham , der tilgivet alle vores synder ;

Kolossenserne 3:1,2,3,9,10
1 Hvis De er steget med Kristus , søge de ting frem , hvor Kristus sidder på Guds højre hånd .
2 Indstil din kærlighed på ting ovenfor , ikke på tingene på jorden .
3 For I er døde, og dit liv er skjult med Kristus i Gud.
9 Lie ikke hinanden , mens udskyde den gamle mand med hans gerninger ,
10 Og I sat på en ny personlighed , der er fornyet i viden efter det billede af ham , der skabte ham:

Efeserne 2:05
5 Selv om vi var døde på grund af vore synder, levendegjort os med Kristus ( Ved nåde er gemt)

Kort sagt var opstandelsen åndelige . Og den første rejst til Guds husstand svarer til Guds folk , som er Israel. I samme opstandelsen Miguel accepteret opstandelsen , fordi han blev dræbt og korsfæstet med Herren .


1 Peter 4:17
17 For kommer til tidspunktet for påbegyndelsen af dømme Guds hus ; og foran os , hvad vil der ske med dem, der ikke adlyder Guds evangelium ?

Romerne 2:9,10
9 Tribulation og angst ved hver menneskets sjæl , at gjør ondt , primært jødiske , og også i græsk ;
10 Men herlighed , ære og fred for alle mennesker at worketh god , til Jøde først , første , og også til den græske :

Vi afgøre, om 144.000 og utallige mand i Johannes 'Åbenbaring 7 er den ånd ( litiral som døde ), eller dem, der er kød og blod.

Hvad er karakteren af dem?

Åbenbaring 7:16,17
16 De sult ikke mere , hverken tørst mere, heller ikke de rammer solen eller varme ;
17 For Lammet , der er midt i tronen skal være deres hyrde , og de papatnugutan den springvand af livets vandOg Gud skal tørre hver tåre af deres øjne.

Spiritus (død litiral ) Mener ikke sult eller tørst ? Og Er ånd papatnugutan foråret livets vand ?

John 6:35,54,55
35 Jesus sagde til dem , jeg livets brød : , som kommer til mig, skal aldrig sult , og han , der tror på mig, skal aldrig tørste .
54 Hvem spiser mit kød og drikker mit blod har evigt liv, Og jeg skal oprejse ham på den sidste dag .
55 For mit kød er rigtig mad og mit blod er sand drik.

Vi sikker ikke sult og tørst er ikke mennesker med kød og blod , fordi Herren sagde til folk i live, med kød og blod . Hvis de er døde litiral (fysisk , materiel, sensuel ) , som rejste hvorfor de vil give kildevand af liv, hvis de er udødelige ? Hvis det er tilfældet på synes at foråret livets vand ( litiral kilde ) giver liv og ikke blod og kød til at modsætte sig undervisning i Bibelen.

Hvad er kilden til livets vand ?

Jeremiah 17:13
13 O Herre, håbet om Israel, skal alle at forlade dig skamme . De, der for mig var skrevet i jorden, fordi de har svigtet Herren, kilden med levende vand.

John 7:37-39
37 I den sidste dag , den store dag i fest Jesus stod og råbte og sagde: Hvis nogen mand tørst , lad ham komme til mig og drikke.
38 Han , der tror på mig, som skriften siger , er ud af hans mave skal flyde floder af levende vand .
39 ( Men dette talte han om Ånden, at modtage denne tro på ham : for Ånden endnu ikke givet , fordi Jesus endnu ikke var herliggjort . )

Papatnugutan betyder farvande livets kilde i Lammets vil tage folk af tro. Og så også , at de ikke går sulten eller tørstig , fordi han vil bringe folk til at tro gennem hans kød og blod.

Ingen sult eller tørst , fordi de fodrer dem .

Salme 23:02
1 Herren er min hyrde , jeg vil ikke .
2 Han pinahihiga mig ud i frisk græs ; Han leadeth mig ved vandet lounge,

Ezekiel 34:14
14 Jeg vil fodre dem med gode græsgange, og den høje højde bjerge Israel skal deres fold er: Der skal de ligge i en god fold, og om fedt græsarealer skal de foder på Israels bjerge .

Pinastol naturlige , når de er sulten og tørstig , og de mabibilad varmen i dag , fordi de bringer en hyrde ved vandet, hvor skyggefulde kl. Salme 23:02

Hvad er status for den sendebud Guds folk i dag er de ikke ramt solen eller varme ? (Bemærk den alleredefed)

Esajas 49:8-10
8 Så siger HERREN , I en acceptabel tid har jeg hørt dig , og den dag i frelsens har jeg hjulpet dig : og jeg vil bevare dig, og give dig de mennesker , at etablere jorden , kan forårsage at arve øde arv ;
9 Siger de er bundet , Gå ud , de er i mørket, forkynde jer . De spiser på gaden , og alle de nøgne højder skal være deres græsgange .
10 De må ikke sult eller tørst , ej heller skal varme eller solen; for den, der har nåde dem skal lede dem , selv ved fjedrene vand, skal han vejlede dem.

Esajas 42:6,7
6 Jeg , Herren har kaldt dig i retfærdighed , og vil holde din hånd , og holder dig, og give dig de mennesker , baggrund af landet;
7 Hvis du vil åbne de blinde øjne, for at bringe de indsatte i fængslet, Og dem, som sidde i Mørke fra fængslet.

Esajas 61:1,2
1 Ånd Gud Herren er over mig ; fordi Herren salvet mig til at forkynde et glædesbudskab de sagtmodige ; sendte han mig til at helbrede den knust, at forkynde frihed for fanger , og åbningen af fængslet fangerne ;
2 For at proklamere den acceptable år for Herren , og den dag i hævn for vor Gud, for at trøste alle , der sørger ;

Esajas 11:1,2
1 Og der synes at være Stammen af Jesse , og en forgrening fra sine rødder udbytter :
2 og Den Herrens Ånd skal hvile over ham , ånd visdom og forståelse , ånden af en forsvarer , og de vil ånden af viden og frygten for Herren;

Jeremiah 23:5,6
5 Se, de dage kommer , siger Herren , at jeg vil rejse jer David en retfærdig Branch , og han skal regere som konge og håndtere klogt, og skal udføre retfærdighed og retfærdighed i landet.
6 I hans dage Juda skal blive frelst, og Israel skal bo trygt , og hans navn skal kaldes , The Lord vores retfærdighed.

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 Is! for denne dag er stor, Ingen er som det : selv tidspunktet for besværet med Jacob , men han skal være.
8 Og på den dag , Herren af værter siger , at jeg vil bryde hans Aag fra off dig , og vil briste din obligationer , og at han ikke tjener noget mere fremmede ;
9 Men de skal tjene Herren deres Gud , og sDavid deres Konge , som jeg vil tage dem op .
21 Og deres prins vil være et af dem , og deres guvernør skal bevæge sig fra midt i dem; og jeg vil få ham , og han skal tilgang til mig: for dem, der vover at nærme mig ? siger.

Daniel 12:1,2
1 Og på det tidspunkt, Michael stå op , den store fyrste , der står for det gode for børn af dit folk ; og der vil være en tid med problemer , såsom aldrig var da der var en nation indtil da : og på det tidspunkt dit folk skal blive frelst, enhver, som skal være skrevet i bogen.
2 Og mange af dem, at sove i støvet af jorden skal vågne , nogle til evigt liv , og nogle til skam og evig foragt .

Derfor , folk i staten af Guds sendebud siger i Jeremias 23:05 og Jeremias 30:9 er " rejst " de sendte det . Men folk behøver ikke bare , fordi han var Michael ærkeenglen .

Ærkeenglen at guide dem, så de sult og tørst for Guds ord . Tidligere , de mennesker Gud har givet Guds ord sult .

Amos 8:11
11 Se, de dage kommer , siger Herren Gud , vil jeg sende en hungersnød i landet , ikke hunger efter brød eller tørst efter vand , men efter at høre Herrens ord .

Hvis de dårlige hyrde ikke vil bringe kildevand , hvor lyssky , du virkelig brændte i varmen i dag .

Dressing uden fejl .

1 Kor 15:53
53 Thi dette forkrænkelige må sættes på Uforkrænkelighed , og dette dødsfald er iføre sig udødelighed .

Hvad ingen dødsfald ibibihis ?

Efeserne 4:14
24 Og du lægger på en ny personlighed , som efter Gud er skabt i retfærdighed og hellighed sandheden.

Hvad er nyt mand er ubestikkelig ?

Galaterne 3:27
For 27 alle, at du er døbt i Kristus ibinihis Kristus.

Hvordan døbt i Kristus ?

Romerne 6:3,4
3 Eller gør du ikke ved, at vi alle er døbt til Kristus Jesus blev døbt til hans død ?
4 Derfor er vi begravet med ham gennem dåben til døden : at da Kristus blev oprejst fra de døde ved Faderens Herlighed , også vi skal leve et nyt liv .

Bragt til dig af Kristi udødelighed ?

1 Timothy 1:10
10 Men nu er lavet åbenbart ved findes i vores Frelser Jesus Kristus, Hvem har afskaffet død , og bragt frem i lyset liv og udødelighed gennem evangeliet,

Hvad sker der, når den person skyldig igen efter at have modtaget sandheden ?

Hebræerne 10:26,27
26 For hvis vi bevidst skyldfølelse efter vi har modtaget den viden om sandheden , intet Offer eksisterede om synd ,
27, men en frygtelig længsel efter at dømme , og en bidskhed af brand fortære modstandere.

Er dommeren sumasampalaya Guds Søn ?

John 3:18
18 Hvem tror på ham , dømmes ikke ; ikke tror, er allerede dømt, fordi han troede på navnet på den enbårne Søn af Gud.

Har de dø?

John 8:51
51 Sandelig , sandelig siger jeg jer , Hvis en mand holder mit ord , skal han aldrig se døden.

Er Jesu dåb blev født igen, og de vil gøre Guds rige ?

John 3:3,11,12
3 Jesus svarede og sagde til ham , Sandelig , sandelig siger jeg dig , bortset fra en mand blive født på ny , kan han ikke se Guds rige.
11 Sandelig , sandelig siger jeg dig , Vi taler til os, og vi har set , vi vidner ; og I modtage ikke vort vidnesbyrd .
12 Hvis jeg fortalte dig disse ting jordisk og I tror ikke, hvordan skal I tro , hvis jeg fortæller dig om det himmelske ?

1 Peter 1:3,23
3 Lovet være Gud og Fader vor Herre Jesus Kristus , efter sin store barmhjertighed vi er født på ny til et levende håb ved Jesu Kristi opstandelse fra de døde ,
23 Der henviser født igen, ikke af forkrænkelige frø , men ubestikkelig , ved Guds ord , som lever og bliver da .

1 Peter 3:21
21 Ifølge ligner nu sparer selv den dåb, ikke bringes væk fra snavs i kødet, men svaret på en god samvittighed overfor Gud , gennem Jesu Kristi opstandelse ;

Er der liv stadig betragtes som død?

1 Timothy 5:06
6 Men hun , der lever i glæde Selv liv er død.

Når du nabihisan på Uforkrænkelighed (1 Kor 15:53,54 ) må ikke være skyldig , fordi du har ...

1 Kor 15:55,56
55 Når , O død , din sejr ? Hvis O død , din sejr ?
56 Den sejr død er synd ; og syndens magt er ret:

Vi læser den samme ånd af 1 Kor 15:53-56

Romerne 6:13,14
13 Og også du tilbyde dine medlemmer til synd som instrumenter for uretfærdighed ; men udbyttet jer for Gud, som levende fra de døde , og dine medlemmer som instrumenter for retfærdighed for Gud .
14 For Synd skal ikke have dig : Da du ikke er under loven, men under nåden .

Den første opstandelse kommer igagapos en engel og Satan.

20:1,2,5 erklæring
1 Og jeg så en engel komme ned fra himlen, der har nøglen til afgrunden og en stor kæde i hånden.
2 Og han greb dragen , den gamle slange , som er Djævelen og Satan , og bandt ham for tusind år ,
5 Resten af de døde boede først i tusind år. Dette er den første opstandelse .
Englen er et symbol på Miguel.

Vi forsikrede resultatet åndelige næring for den første opstandelse er ærkeenglen at komme. For hvis den første opstandelse er opstandelsen litiral skal falde den anden opstandelse Daniel 12:01 siger. Fordi den første rejse (Åb 20:5) er glade og også dem, der siger , at Daniel 12:12 denne velsignede dag nået i 1335 . Vi læser .

Daniel 12:12
12 Salig er han venter , og kommer til tusind 335 dage .

Så i 1 Thessaloniker 4:16 og Daniel 12:01 og Åbenbaring 20:05 vi er sikre på, at en åndelig opstandelse.

Revelations 20:03
3 Og han kastet i afgrunden og lukkede , og forseglede den over ham , at de skulle bedrage de nationer , indtil de tusind år, så er det nødvendigt at tilsidesætte ham lidt tid .

Satan vil blive fængslet over tusind år. Men hvad svarer til tusind år efter Peter?

2 Peter 3:08
8 Men glem ikke , kære venner , en ting, at en dag for Herren som tusind år , og tusind år som én dag.

En tusind år er lig én dag. Hvad sker der på en dag ?

Zakarias 3:09
9 For , lo , er de sten , som jeg har sat før Joshua , på én sten syv øjne : se, jeg vil gravere det graving herom , siger Hærskarers Herre , og Jeg vil fjerne den ugudelighed af denne ejendom i én dag.

Zakarias 14:07
Men er 7 en dag kendt for Herren, Ikke dag eller nat : men det skal være, om natten glans.
8 pass denne dag , at levende vand skal gå ud fra Jerusalem, Halvdelen af dem mod den østlige havet, og halvdelen af dem mod havet: sommer og vinter sker.
9 og Herren skal være konge over hele jorden : på den dag skal Herren er én , og hans navn en.

Hebræerne 04:07
7 Er undiscriminated ham igen en dag, Nu efter et stykke tid sagde til sange af David (som han havde sagt, at før) , nu hvis du hører hans stemme , Må ikke forhærde dit hjerte.

Så burde gøre, er at have en dag at besejre Djævelen . Men en dag det betyder for evigt i vores hjerter.

Nu , den anden opstandelse nogensinde kamp i Daniel 12:01 ? Venligst se også matche det. Fordi der ikke lyttet til opfordringen fra Gud, var hans stemme op igen i fordømmelse , fordi de ikke pinahalagahan en dag , der er af Gud til at høre hans stemme. I den første opstandelse , at stemme Søn lyttede til Gud er aldrig til at dø for evigt , fordi de pinahalagahan "en dag " at høre Guds stemme fra deres grave .

Vi kontingent og åndelige næring litiral at sige den anden opstandelse for 1 Peter 4:05 og akter 10:42 , at dommeren er døde og de levende der svarer til godt og ondt.

1 Peter 4:05
5 Det vil give hensyn til ham, der er klar til at dømme levende og døde.

Retsakter 10:42
Ami'y 42 Og han befalede os at prædike for folket og vidne til Han er udpeget af Gud til at være dommer over levende og de døde.

Hvordan kan vi være åndelig og ikke betinget litiral at opstandelsen sker ?

John 8:51
51 Sandelig , sandelig siger jeg jer , Hvis en mand holder mit ord , skal han aldrig se døden.

Lord klart siger, at døden aldrig vil holde sit ord at være forkert, og sagde Herren var død , holdt sit ord er det ikke?
Daniel 12:1,2
1 Og på det tidspunkt, Michael stå op , den store fyrste , der står for det gode for børn af dit folk : og der vil være en tid med problemer , såsom aldrig var da der var en nation indtil det tidspunkt , og i den tid dit folk skal leveres , hver og en , der skal være skrevet i bogen.
2 og mange af dem, at sove i støvet af jorden skal vågne , nogle til evigt liv , og nogle til skam og evig foragt .

Hvad Paulus sagde om parusahang evig fordømmelse ?

2 Thessaloniker 1:7,8,9
7 Og for at give jer, der er plaget resten med os, når de Herre Jesus fra himlen med englene i hans magt i flammende ild,
8 Ikke at gøre gengæld nagsisikilala Gud, Og for dem, at adlyde ikke evangeliet om vor Herre Jesus:
9 Hvem skal straffes , med evig undergang fra tilstedeværelsen af Herren og fra hans herlighed og magt .

Også hvad Peter sagde om flammende ild ? Er det den dag at dømme ?

2 Peter 3:7,8,10
7 Men himlen og jorden , af de samme ord har været opbevaret op for brand , er forbeholdt mod dagen for at bedømme og destruktion af ugudelige mænd.
8 Men glem ikke , elskede , et spørgsmål, en dag med Herren som tusind år , og tusind år som én dag.
10 Men Herrens dag som en tyv , der Himlen på denne dag vil vende tilbage med en stærk støj , og de ting i himlene vil blive opløst med brændende varme , jorden og arbejdet var brændt på jorden.

Også hvad John sagde i Johannes 'Åbenbaring om dagen for at bedømme , en tusind år , brand-og forsvinden af himlen og jorden?

20:6,7,11,12,14 erklæring
6 Salig og hellig er han den første opstandelse: Ingen magt over disse den anden død , men de skal være præster af Gud og Kristus, og mangaghaharing med ham over en tusind år.
7 Og hvis opfyldt en tusind år, er Satan løst fra sit fængsel ,
11 Og jeg så en stor hvid trone , og sad der i sin tilstedeværelse, Jorden og himlen flygtede og fandt ikke plads til dem.
12 Og jeg så de døde , store og små , stående foran tronen , og bøger blev åbnet : og en anden bog blev åbnet , hvilket er livets bog ; de døde blev bedømt ud fra ting skrevet i bøgerne , efter deres gerninger.
14 Og Døden og Helvede blev kastet i søen af ild . Dette er den anden død , selv i ildsøen.

Hvad betyder Herren Jesus sagde om det?

Matthew 25:46
46 Og disse skal gå i evig straf: men de retfærdige til evigt liv.

John 5:28,29
28 kan ikke på dette : for den kommende tid , Alle er i Graven var høre hans stemme,
29 Og skal komme frem , og de , der har gjort godt, indtil det opstandelse liv; og de, der har gjort ondt , indtil det opstandelse fordømmelse.

Og vi bare tilbage 1 Thessaloniker 4:16 og Daniel 12: 1,2

Hebræerne 10:26,27
26 For hvis vi ved et uheld lovovertrædelse efter vi har modtaget kundskab om sandheden, intet Offer eksisterede om synd ,
27, men en forfærdelig længsel efter at dømme, Og en bidskhed af brand fortære fjender.

Efter at have modtaget sandheden og syndede igen , parat til at fyre dem .

Fordømmelse af de døde vil opstå efter paghihip 7 th trompet.

Åbenbaring 11:18 
18 Og de nationer var ømme misfornøjet , og Din vrede kom, og tidspunktet for de døde at blive dømt, Og tidspunktet for prisuddeling du skovl din tjenere, profeterne , og de hellige , og frygter dit navn , små og store , og at ødelægge ødelæggelsen af jorden.

At bestemme, hvad ilden havde læst titlen "Fire ".

Torsdag 17 September 2009


Jeg og Faderen er ét

Joh 10:30
30 Jeg og Faderen er ét.


Nu ved vi, at David sender Michael ærkeenglen Michael, og ikke Jesus. Så Jesus var ingen anden end Faderen. Og det betyder Jesus , sagde han : "Jeg og Faderen er ét ", da de blev ene er Jesus. Vi læser John 10:38 og John 14:10,11

John 10:38
38 Men hvis jeg gør det, selv dem du ikke tror mig , tror de arbejder : at I kan kende og tro, at Faderen er i mig , og jeg i ham.

John 14:10,11
10 du ikke , at jeg er i Faderen og Faderen i mig ? De ord , jeg taler til jer jeg taler ikke fra mig selv: Men Faderen , der bor i mig , gør hans værker.
11 Tro mig Jeg er i Faderen og Faderen i mig : ellers tro mig for det arbejde, som godt.

På Jesu tid , var søn med Gud eller Faderen. Ånden, som navnet og karakteren af Jesus givet til Fader Michael. Jesus sagde skulle fortælle Miguel høre eller endog anerkende stemme dør af Guds Søn . Miguel end du bare får god lang tid du vil høre Faderen. Så Faderen er vidne . Bortset fra dette , viste Faderen , hvordan en god Guds Søn . Er det ikke også svært at beskrive Gud, fordi ellers menneske og Gud. Den menneskeheden Jesu Miguel tinutularan . Og ingen lov i Bibelen er ukrænkelig endda fortælle , at Michael og Jesus Sønnen Faderen. Bare enig med det faktum, at Guds Søn kom til sanlibutan.Ang Miguel har ikke råd til at gøre skødet kræves , at Herren har gjort .

Hebræerne 01:04
4 Det var bedre end englene , tage efter at have en mere fremragende navn end de.
Filipperne 2:9,10
9 Så hun Sovereign Gud , og Han fik navnet over alle navne ;
10 At Jesu navn alle knæ iluhod , som er i himlen og ting på jorden , og ting under jorden ,

Acts 4:12
12 Og i alle andre er der frelse ; fordi noget andet navn under himlen givet blandt mænd, Hvorved vi kan blive frelst .

Du forstår denne passage er baseret på , sagde:

John 5:19
19 Jesus svarede og sagde til dem , Sandelig , sandelig siger jeg jer: Sønnen kan ikke gøre noget af sig selv , men hvad han ser Faderen gøre; for alle de ting han gjorde det også gør Sønnen ligeså.

John 12:49,50
49 For jeg taler ikke fra mig selv : men Faderen , som sendte mig, gav hun mig en befaling , hvad skal jeg sige , og hvad jeg skal sige.
50 Og jeg ved, at hans befaling er det evige liv , de ting som jeg taler , er som Faderen sagde til mig, så jeg taler.

Note :

Luke 10:20
22 Alt er leveret til mig af min Fader : og ingen mand véd , hvem Sønnen , men Faderen, og hvem Faderen undtagen Sønnen og den, for hvem Sønnen.

Matthew 16:27
27 For Menneskesønnen skal komme i herlighed hans Fader med sine engle, og derefter give hver mand efter hans gerninger .

Vi læser dette:

Matthew 20:26,27
25 Men Jesus kaldte dem til ham og sagde , I vide, at herskerne af de vantro udøve herredømme over dem, og de store iblandt dem bruge Myndighed over dem.
26 må ikke være , men uanset hvem ønsker at blive stor iblandt eder skal være eders Tjener ;
27 Og hvem ønsker at være den første blandt jer, skal være jeres tjener:

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvis du sørgede for vor Fader at være alles tjener ?

Amen .

No comments:

Post a Comment