THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Estonian

Vaata kõiki

Armageddon

pilt : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Mis on Armageddon ja millal see juhtub?

Ilmutus 16:12,13,14
12 Ja kuues Ingel valas välja oma kausi suure Eufrati jõe peale ja kuivanud vetes ning arvestades, et valmistada kuningad alates tõusev päike. 
13Siis nägin ma suust on lohe, ja suu metsalist ja suud valeprohvet , kolm rüvedat vaimu , nagu konnad ;  
14Sest nad on kanged deemon, töötamine imet, mis pinaparoonan nad kuningad kogu maailmas, kogunevad lahingus Jumala suureks päevaks võimas.

Said punktis 14 , et sündmuste võitlus on Jumala suureks päevaks võimas. Kui on öeldud Ilmutuse 16:12,13,14 ka lugeda Jeremija 46:10

Jeremija 46:10
10 Sest päev on Issanda , Issand võõrustajate päeval kättemaks, et kätte maksta talle tema vaenlased : ja mõõk peab õgima ja olla küllastatud ja teevad oma vere , sest Issand , Issand võõrustajate koos pakkumine põhjas Eufrati jõe peale . (Vt ka Jesaja 13:1-22 ja Joel 2:1-18 teie piibel )

Me lugeda Jesaja 34:4-8

Jesaja 34:4-8
4 Ja taeva vägesid saadetakse laiali ja taeva nagu spiraal, ning kõik nende väed langevad nagu lehed närbumissündroomi Viinapuu küljes , ja kui kuuluvad lehed fig .
5Omalt mõõk on purjus taevas : vaata, see peab tulema kehtestatakse pärast Edom ja inimesed minu needus , kohtu ette .
6mõõk Issand on täis verd, rasva rasvasus , vere lammaste ja kitsede, rasva neerud jäärad : Sest ohverdada Issandale vastu Bozrah ja suur tapmise maa Edom .
7Ja looduses härgi tulevad ühes nendega ja härjad koos pullide ja nende maa on purjus verega , ja nende tolmu tehtud rasva rasvasus .
8 Sest päeval kättemaks Issanda aasta palk aastal võitlema Zion .

Vaata sarnasusi.

Ilmutuse 19:17-21
17Siis ma nägin inglit seisvat päeval, et ta hüüdis suure häälega: ütleb kõik linnud lendavad keset taevast Tule ja mangagkatipon väga supper Jumala ;
18 Et te sööte liha Kuningas ja liha ülempealikute ja liha vägevad mehed, ja liha ja hobuste ja ratsutamise siin ja liha kõik inimesed vabad ja mees orja ning suured ja väikesed . 
19Ja ma nägin metsalist ja ilmamaa kuningaid ja nende võõrustajate kokku tulla sõtta nende vastu, kes ratsa hobuse poolt ja vastu oma armee.  
20 Ja võttis metsalist ja temaga ühes valeprohvet , et survetöödeldud imet enne seda, ipinangdaya saanud metsalise märk ja kummardasid tema pilt: kaks visati elusalt järve tulekahju põleva väävli ;
21Ja teised tapeti mõõgaga , mis lähtub suhu talle ratsamonumenti , ja kõik linnud olid täis nende sisu.

Hesekiel 39:1-6 , 17-21
1Ja sina, inimese poeg, ennustama vastu GOOG ja ütle : "Nõnda ütleb Issand Jumal ; Vaata, mina olen sinu vastu, O GOOG , prints Rosh , Meshech ja Tuubal:  
2Ja ma omakorda teilt , ja me tarnitud, ja põhjustada tulu viimse osad põhjalaiust; ja ma jõuad mägedes Iisraelis;  
3Ja ma lööb su vibu välja su vasak käsi , ja paneb su nooli paremale.  
4Sa langeb mägedes Iisraeli , sina ja kõik su ansamblid, ja inimesed teiega : Ma annan sulle juurde ablas linnud kõiksugu ning loomadest väljal, neelata te.
5Sa langus lagendikul : Ma olen rääkinud seda , ütleb Issand Jumal.
6 Ja Ma läkitan tule MagogJa neile, kes elavad kindlalt erinevateks ja nad peavad teadma, et mina olen Issand .

17Ja sina, inimese poeg , nõnda ütleb Issand Jehoova : Räägi juure viisil lindudest ja kõigile loomadele väljal, Koguge iseendid ja pärinevad; koguda end igal pool mu ohver , mida ma ohverdada teile, väga ohverdada üles mägedele Iisraeli , et te sööte liha ja jooge verd.  
18 Te ei söö liha, vägev , ja joogiga verd vürstide maa kohta jäära lammaste ja kitsede kohta härjad , kõik nad fatlings .  
19 Ja te saate süüa rasva Kuni teid täielikult, ja joogiga vere Kuni teid purjus , minu ohver , mille olen ohverdanud teile.  
20 Ja te täidetakse Minu lauas koos hobuste ja sõjavankrite , võimsa mehed ja kõik mehed, sõda, ütleb Issand Jumal.
21Ja ma panen minu aust rahvaste ; ja kõigi rahvaste minu otsuseid, mis ma kohaldatud, ning minu käest , et ma tegin koos nendega.

Ilmutuse 20:7,8,9
7Ja kui need tuhat aastat, Saatan saab lahti oma vanglast
8Ja ilmselt petab rahvast neli nurka maa GOOG ja Magog, neid koguma sõtta : kelle arv on nagu mereäärne liiv .
9Ja nad läksid laius maa ja käidud pühade leeri ja armastatud linna : ja sätestatakse tule taevast , ja nad põletati.

Kui besieged pühade leeri ja armastatud linna ?

Ilmutuse 11:02
2Ja väljaspool templit loobang ignoreeritakse ja ei mõõda ; ettenähtud paganaile ja nemad võtavad yuyurakang 42 kuud siudad püha.
Luke 19:43,44
43Sa tuled kuupäeva, babakuran teile, et vaenlane linnuse ja puistama ja sa gigipitin poolel  
44Ja ilulugso maa peale, ja teie lapsed sinu sees ; ja nad ei jäta sulle kivi kivi peale kivi, sest sa oled teadmata ajaks su külastatavuse .

Luke 21:20
20 Aga kui sa nägid sõjavägede Jeruusalemma, siis tea, et tema hävitamiseks oli lähedal.
Daniel 09:27
27Ja luua oma lepingurahva palju ühe nädala jooksul : ja pool nädalat ta laseb lõpetada ohverdada ja ohvriand , ja tiiva Abominations peab tulema üks hävitatud, ja lõpuni ning pagkapasiya on levinud vaenulikkus hävitatud.

Daniel 11:31
31Ja grupp seisab oma osa , ja nad labane pühakoda , isegi seinad ja kõrvaldada jätkuv põletusohvri ja pane need hävituse et kostab .
Daniel 12:11
11Ja alates ajast, pideva põletusohvri on ära võetud , ja hävituse et kostab , on tuhat 290 päeva.
Märk 13:14
14 Aga näete hävituse koletist , seisad seal ei peaks ta te panite ( lugeja aru ), siis põgenevad mägedesse on Juudamaal ;

Kui saadad GOOG ?

Hesekiel 38:9,15,16,22
9Ja sa pead tõusma , tulete nagu torm, sa pead olema nagu pilv , et katta maad, teid, ja kõik su ansamblid, ja paljud rahvad koos sinuga .
15 Ja sa pead tulema su koht alates viimse osad põhja, Sina, ja paljud rahvad koos teiega , kõik nad ratsapiitsad hobused, suure firma ja vägev armee ;
16 Ja sa pead kokku puutuma Mu rahvast Iisraeli , nagu pilv , et katta maad lähevad viimasel päeva, mis toob sind vastu minu maa, teada mulle riigid, kui see loetakse I pühitseti sind , O GOOG , nende silme ees .
22Ja ma võitlevad talle Katk ja verega , ja Ma vihma talle ja tema nimel, ning paljud inimesed temaga väga tugev vihm ja suur hailstones , tule ja väävlit.

See on sama Jeremija 04:13 ja salmis 22 Hesekiel 38 sama Ilmutuse 20:09

Jeremiah 4:11,12,13
11Sel ajal öeldi selle rahva ja Jeruusalemma, kuuma tuule tühjal kõrgused kõrbes suunas tütar minu rahvas, mitte tuulama või puhastatav olemas:  
12 tugev tuul neilt tulevad mulle: nüüd ma annan lause vastu. 
13Siin ta tulla nagu pilvedJa tema sõjavankrid nagu tuulispask : tema hobused on kiirem kui kotkad. Alas ! sest me oleme hävitanud .

Kompleks on Jeremija 4:13

Moosese 28:49-53
49 Issand toob rahvas sinu vastu kaugelt, lõpust maa nagu kotkas, rahvas wika'y saa aru ;
50 Rahvus ilmselt jõhkra mitte austada inimese vana ega näita lapse :
51 Ja ta peab sööma järglased oma karja ja vilja su maa, kuni hävitada: mis ka ei su maisi , veini või õli, kasv su lehma, või karjadest, su lambad, kuni olete hävitatakse.
52 Ja ta piirama sind kõik su väravaKuni su suur ja kangendatud seinad tulevad maha, mis te ootate , kogu oma riigis ning ta piirama sind kõik su väravad kõigis su maaArvestades Issandat, oma Jumalat .
53 Ja sa pead sööma puu teie oma keha , liha teie pojad ja tütred, kes andis teile Issand , su Jumal , aastal piiramisrõngas ja hädaolukorra, Mis stressi teile teie vaenlased.

Habakkuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid te rahvaste ja vaatan sind ja ei tea imetlusväärselt : jaoks Töötan teie päevil te ei usu , kuigi ta teile rääkinud.
6 Sest vaata, Ma äratab kaldealased, et mõru ja kiirustav rahvas, et laius maapinna, nõnda magari eluruumi kohtades , mis ei ole hääleõigust .
7 Nad kartsid, ja kartsin nende kohtuotsuste ja nende väärikuse siirduda ise.

8 Nende hobused kiiremini kui leopardid , ja veel äge kui õhtul huntide ja oma ratsanikku vajutage uhkelt: "Jah, oma ratsanikku pärit kaugelt ; nad põgenesid nagu kotkas valmis sööma.
Jesaja 28:21

21 Sest Issand tõuseb üles nagu Mount perazim , ta vihkab , et orgu Gibeon ; et ta ei oma tööd , tema kummaline tööd ja papangyarihin tema töö, tema kummaline töö.
Jesaja 29:14
14 Seega vaata, sõita ei imetlusväärne töö hulgast selle rahva imelist tööd ja ime: ja tarkust nende targad hävivad, aga arusaamine nende kaalutletud olla, et .

Need on neli ratsanikku Ilmutuse 6:2-8 põhjus, miks päike läks mustaks ja kuu muutus nagu veri ja tähed langesid maapinnale. neli ratsanikku võrdub nelja Inglit Ilmutuse 9:14,15

Ilmutuse 9:14,15
14Ütles kuuendale ingel trompet, Päästa lahti need neli Inglit seotud suure Eufrati jõe peale .  
15 Ja ungirded neli Inglit , et olla valmis õigeaegselt ja päevaks ja kuuks ja aastaks , et tappa kolmas osa inimesi .

üks kolmandik inimesi, kes tapavad neli inglid võrdub ühe kolmandikuga tähed Ilmutuse 12:4,7

Ilmutuse 12:4,7
4 Tema saba pühkis ära kolmanda osa tähti taevas ja maa peal ipinaghagis : Ja lohe seisis naise ees sünnitama , neelata lapse tema sündi.
7 Ja sõda tõusis taevas: Miikael ja tema Inglid sõdisid lohe vastu , ja lohe ja tema inglid võitlesid ;

Sõda taevas Ilmutuse 20:1-4 samaväärne

Ilmutuse 20:1-4
1 Ja ma nägin ingli maha tulevat taevast , millel võti kuristikku ja suured ahelad käes.
2Ja ta kinni lohe, vana madu, kes on Kuradiks ja Saatanaks, ja sidus ta ahelaisse tuhandeks aastaks
3Ja viskas kuristikku ja seiskamisel ja pitseeritakse selle üle talle , et nad peaksid petta rahvaid, kuni need tuhat aastat , siis tuleb alistada teda vähe aega.  
4 Ja ma nägin aujärjele , ja seal on nagsisiluklok neid , kes andsid otsustest: ja ma nägin hingi nende beheaded tunnistaja Jeesuse ja Jumala sõna ja ei kummardanud metsalist ega tema kuju ning võtab vastu tema märgi oma otsaesisele või oma käed Ja nad elasid ja valitsesid koos Kristusega tuhat aastat.

Daniel 7:9,11
9 Ma nägin Kuni Pingid olid paigutatud , ja üks , mis oli muistse päevade ei istu ; tema riided valged nagu lumi , ja juuksed peas nagu puhas vill : tema aujärg seisis tulise tuld, ja rataste selle hävitav tuli .
11 Vaatasin , et aega, sest hääl suur sõnad, mis sarv rääkis : "Ma nägin Kuni metsalise tapeti ja tema keha hävinud ning see anti põletada tules .

Armageddon juhtus 9 / 11 terrorirünnakud New Yorgis aastal 2001.

ingel Ilmutuse 10:07 ütleb, et :

Ilmutuse 10:07
7Aga päeva hääl seitsmes Ingel , kui ta oli umbes puhuma , siis lõppkokkuvõttes Jumala saladus, vastavalt hea uudis , mis teatas ta oma sulastele prohvetitele .

Said ingel viib meid Issand Jeesus ütles Luuka 21:22 .

Luke 21:22
22 Kuna need on päeva kättemaks, et täidetud on kõik need asjad on kirjutatud.

Said Issand viib meid vahel kuues ja seitsmes trompet . Täitmiseks kõik , mis oli kirjutatud kui see juhtub on Luuka 21:20 , et vastavalt Inglid : " Kui ta oli umbes puhuma , siis lõppkokkuvõttes Jumala saladus, vastavalt hea uudis, et ta ütles oma sulastele prohvetitele . " Ilmutuse 10:07

Luke 21:20
20 Aga kui sa nägid sõjavägede Jeruusalemma, siis tea, et tema hävitamiseks oli lähedal.

ütles koha Luke 21:20 on Armageddon on rääkinud 20:7,8,9 Ilmutuse ja muud lõikudest Piiblis, et me loeme .

 

Naised ja väikelapsed


Pildid alates: www.christianscience.org/
Woman.html


Siis ma uurima tähenduses naine ja laps on ilmutus, juhendamise Püha Vaimu Piibel uuesti selgitada õppisin .

Ilmutuse 12:1,2,3,4
1Ja suur imetäht ilmus taevas: naine, riietatud päikese ja kuu tema jalge all, ja temal peas pärg kaheteistkümnest tähest ;  
2Ja ta on rase , ja ta hüüdis , vabandust olema igav ja raske kanda. 
3Ja teine märk oli näinud taevas : Ja vaata , suur tulipunane lohe , seitsme peaga ja kümne sarvega, ja tema seitse krooni ulo'y .
4Ja Tema saba pühkis ära kolmanda osa tähti taevas ja maa peal ipinaghagis : Ja lohe seisis naise ees sünnitama , neelata lapse tema sündi.

määratlus naised on saadaval 1 Tessalooniklastele 05:03

1 Tessalooniklastele 5:2,3
2Sest te ise teate selgesti , et Issanda päev on nagu varas öösel .3Kui inimesed ütlevad , rahu ja julgeolekut , Seejärel peab äkiline hukatus nende peale nagu travail pärast naine rase ; ja nad kuidagi.

naine viitas suures hädas , sest hävitamine. Ja mida Issand Jeesus ütles seda? Vastus saab lugeda Mark 13:14,19 .

Mark 13:14,19
14 Aga näete hävituse koletist , seisad seal ei peaks ta te panite ( lugeja aru ), siis põgenevad mägedesse on Juudamaal ;
19 Sest need päevad viletsuses nagu ei olnud algusest loomine Jumal lõi seni , ega kunagi juhtuda kunagi.

päike, kuu ja tähed naisele (Ilmutuse 12:01 ) on sama ütlevat Mark 13:24

Mark 13:24
24Aga neil päevil , pärast , et viletsus , päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget,

Seega on naised ühine ettekuulutuse umbes hävitamine (Mark 13:14 ) suur viletsus (Mark 13:19 ) ja tähiste päike, kuu ja tähed (Mark 13:24 ).

määratlus Ilmutuse 00:04 on lugeda Mark 13:25

Mark 13:25
25Ja tähed taevast ja tuleb taeva vägesid .

Daniel 08:10
10Ja väga jõuliselt kasvanud , kuni taeva vägesid ja mõned vastuvõtva ja tähed on visatud maapinna suhtes, ja templiga neile .
Ilmutuse 00:05
5Ja kes tõi ilmale poja , kes valitseb varrashomogenaatori rauast kõigile rahvastele , ja tema poeg on röövitud tuleb tuua kuni Jumal, ja olgu tema troonile.

See tähendab ka sõnastatud järgmiselt Mark 13, lõige on 26 .

Mark 13:26
26Ja siis peab nad näevad Inimese Poja tulevat pilvedes suure võimu ja hiilguse.

Pärast lapse sündi , tõstetakse Jumala . samaväärne on saadaval raamat Daniel .

Daniel 7:13,14
13Ma nägin öösel visioonid ja ennäe, siis tulid pilved taevas ühe samasuguse inimese poeg, ja ta tuli vana päevade , ja nad viisid ta peaaegu enne teda.
14Ja andis talle võimu ja hiilguse, ja Ühendkuningriik, et kõigi rahvaste , rahvuste ja keelte peaks teda tema võimus on igavene võimus , mis ei kao , ja tema kuningriik ei tohi.

mees sündinud naine saaja Issanda tõotus Jeesuses.

Ilmutuse 2:26,27,28
26Ja võita ja hoida oma teoste otsani , annan asutus rahvaid ;  
27Ja nad reeglina talle rod rauda, nagu purustamine pudelit pottsepad , isegi kui olen saanud Oma Isalt  
28Ja Ma annan talle koidutähe.

Ilmutuse 03:21
21 võita , ma pagkakaloobang istus minuga mu troonile , nagu minagi ületada, ja istus ühes Oma Isaga Tema aujärjele.

Jeesus õnnestunud. Seega saavad Jeesuse kuningriik on teine mina.

Ilmutuse 00:07
7Ja sõda tõusis taevas: Miikael ja tema Inglid sõdisid lohe vastu , ja lohe ja tema inglid võitlesid ;
ekvivalenti Ilmutuse 00:07 on öeldud, Daniel 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10Ja aastal oluliselt kasvanud , isegi taeva vägesid ja mõned sõdurid ja tähed ta visatud maapinna suhtes, ja templiga neile .  
11 Jah, see võimendab ise, isegi prints armee ja võttis temast eemale pidev põletusohvri ja koht oma pühakoda oli visatud .  
12Ja armee on andnud talle pidevalt põletusohvri patu eest , ja see visatud tõde maapinna suhtes, ja teha oma rõõm ja hästi.

See on asjaolu, et Michael, prints armee. Lugenud Prince of Army Mõned asju Raamat Daniel ja Ilmutus

Ilmutuse 12:06
6Ja naine põgenes kõrbe , kus ta valmistatud Jumala asemik , seega ta ampuning 1260 päeva.
saladus naine on tähendus selline: naine on võrdne suure vaeva kogenud aastal 2005 sündi tüdruku mees. naine segas 3 1 / 2 aastat sisse ja välja 15. september 2005 nagu globaalne finantskriis. Lugenud Prophecy täidetud

 

Prince of Army


pilt : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Aloittakaamme lugeda Daniel 8:7-11

Daniel 8:5-11
5Ja nagu ma mäletan, vaata, mees kitse tulid lääne üle kogu maaJa puudutas mitte maapinnast: ja kits oli tähelepanuväärne sarvest vahel oma silmad .
6Ja ta tuli RAM kaks sarve , mida ma nägin seisvat ees jõgi, ja jooksis talle raev tema võimu.
7Ja ma nägin teda lähedale juure ram, ja ta kolis koos pahameelt tema vastu ning lõid ram, ja piduri tema kaks sarve , ja ram ei ole võimu seista enne teda, kuid ta hävitas alla maapinnast, ja templiga talle , ja ükski võiks tuua ram tema käe küljes .
8Ja mees kitse ülistati ise üleliia , ja kui ta oli tugev, suur sarv oli katki ja selle asemel, selgus neli tähelepanuväärne sarved poole nelja tuule taevast .  
9Ja üks neist tundus vähe sarvedest , mis vahatada üle suur, lõuna poole ja hommiku poole ja kuulsusrikas maa.
10Ja väga jõuliselt kasvanud , isegi taeva vägesid ja mõned sõdurid ja tähed ta visatud maapinna suhtes, ja templiga neile .  
11Jah, suurendatud kuni prints armeeNing võttis temast eemale pidev põletusohvri ja koht oma pühakoda oli visatud .

Me teada saada, kes prints armee võitluses mees kitse. Kuid me teame eelnevalt milline selgitus nägemus Gabriel.

Daniel 8:20,21,25

20 jäär , mis sa nägid , kaks sarve , need on kuningate Meedia ja Pärsia .
21 Ja töötlemata kitse on kuningas KreekaJa suur sarv vahel tema silmad on esimene kuningas.
25Ja tema , kuidas ta palulusugin pettusega tema käes ja ta peab magnify ise oma südames ning nende tagatis ta hävitada palju: ta ka püsti vastu vürst vürstiAga ta jagatakse ilma käsi.

prints armee oli ka vürst vürsti . Pea meeles , vastupidav prints armee on kuningas või Kreeka Kuningriigi .

Kes prints aidata võidelda Gabriel prints kuningriigis Pärsia ja prints Kreekas?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Aga prints kuningriigi of Persia withstood mind 21 päeva: Aga vaata, Michael, üks põhilisi vürstid tulid mind aidataJa jäin sinna koos kuningate of Persia .  
14Nüüd ma olen tulnud teile näidata , mis juhtub teie inimesed viimastel päevadel ; visioon on mitu päeva veel .
20Siis ta ütles , sa ei tea, miks ma teie juurde tulen ? ja nüüd ma tagasi võitlema Prince of Persia : ja kui ma läksin välja , vaata, prints Kreeka tulevad .
21Aga ma ütlen teile tõtt kirjutatud Pühakirja ja ilma mind aidata nende vastu , kuid Michael oma prints.

Nüüd, ei ole muud vürstid aidata , kuid Michael Gabriel. Seega , Michael , prints sõja Kreeka Kuningriigi . Ja seetõttu , Michael , prints armee ja prints printsid .

Daniel 11:2,22,31,34
2Ja nüüd ma näitan sulle tõtt. Siin püsti veel kolm kuningat Pärsiasse ja neljas tuleb palju rikkamad kui nad kõik : Ja kui ta oli tugev kaudu oma rikkust ta kikilusin kõik vastu mängib Kreekas.
22Ja nad lähevad läbi palju , et nad ülevool enne teda, ja langeda , jah, nagu prints lepingu.
31Ja rühm seisab tema poolt, ja nad on reostunud pühakoda , isegi seinad ja kõrvaldada jätkuv põletusohvri ja pane need hävituse et kostab .
40Ja ajal end makikipagkaalit teda kuningas lõunaJa kuningas põhja tulevad tema vastu nagu tuulispask , mis sõjavankrid , ja ratsanike peale , ja paljud laevade puhul ning ta tunnistas, maa, ning võtta ja läbida.

Daniel 8 me tagasi kui ilm sündmus oleks , siis kindlasti sobib ajal sündmus Daniel 11?

Daniel 8:11,17
11Jah, see võimendab ise, isegi prints armee ja Ta võttis temalt pidevat põletusohvri ja koht oma pühakoda oli visatud .
17Nii tuli ta lähedal , kus ma seisin , ja kui ta tuli, ma kartsin ja langes minu nägu , aga ta ütles mulle , mõista, O inimese poeg ; jaoks visioon on umbes aeg lõpetada.

Kes prints tulema jooksul neli kuningat on Daniel 11, täidab hävituse koletist (Daniel 11:31 ) ajal lõpetada?

Daniel 00:01
1Ja Sel ajal peab Michael püsti , suur vürst kes seista hea laste kansasi : ja siis on aeg hädas, nagu kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajani, ja sel ajal oma rahva antakse , et igaüks, kes peab olema kirjutatud raamat.

Seega Michael, prints, kes võidis tulevikus öeldud Daniel 9:24-27

Daniel 9:24-27
24Seitsekümmend nädalat on määratud pärast oma rahva ja pärast su püha linna, et lõpetada üleastumine ja lõpetada õigusrikkumine ja teha lepitamiseks ülekohus , ja tuua igavese õigluse ja pitseerida kuni visiooni ja ettekuulutuse , ja võidma kõige püha.
25Tea seetõttu ja tajuda , et alates läheb edasi käsku, et taastada ja ehitada Jeruusalemma võidmine prints, peab olema seitse nädalat ja 62 nädalat : peab olema ehitatud uuesti , mille tänavad ja müürid, isegi probleemsetes korda.  
26Ja pärast seitsekümmend kaks nädalat lõigatud , kaetud ja peab olema midagi, ja hävitada linna ja pühamu rahva vürst tulla ja end selle poolt üleujutuste ja otsani peab sõda, desolations on kindlaks määratud.  
27Ja luua oma lepingurahva palju ühe nädala jooksul , ja poolteist nädalat ta laseb lõpetada ohverdada ja ohvriand , ja tiiva Abominations peab tulema üks hävitatakse; ja lõpuks ja pagkapasiya on levinud vaenulikkus hävitatud.

prints vastuvõtva te kummardama ?

Joshua 5:14,15
14Ja ta ütles : "Ei, kuid ma tulin ja vürsti armee Lord . Ja Joosua langes kohapeal ning kummardasid , ning ütles Temale: "Mis ütleb mu isand Oma sulasele ? 
15Said prints armee Lord Joosuale: Võta oma kingad jalast, sest paik, sa seisad , on püha . Ja Joosua tegi nõnda .

Miks teenige Jumalat kui mitte prints vastuvõtva ? Kui Jumal , kes ta on?

Sümbolid ilmutataud



On kaks hourglasses X X Taaveti täht . Risti Kristuse nool 12 kella. Isa, Poeg ja Püha Vaim on kella nooled Hakka "üks" kell 12:00 kella . Niisiis, kaks hourglasses on nii 12 tundi piisav aeg , mis peegeldavad allpool. Ka XX on 88, mitmeid tähtkujusid ja hall riffahven kala 4 whirling rattad Hesekiel 10:13 . Kui lisate numbrid ülevalt alla või vasakult paremale summa on 14 ainult . Arv 14 tähendab 14 põlvkonna Iisraeli Matthew 01:17

Matthew 01:17 Nii et kõik põlvkonnad alates Abraham David on neliteist põlvkondade ja David Noh, kes ära võtta Babylon on neliteist põlvkondade ja veavad ära võtta Babylon Kristuse on neliteist põlvkondadele.



1 +2 +3 +4 +5 +6 = 21x4 = 84 .
Luuka 10:01 mõnikord 72 teised. Teised 72 pluss 12 võrdub 84 originaal apostlitele .
84 years/12months = 7 ( 7years/1week aastat )
84 tundi = 3 1 / 2 päeva
42 kuud = (3 1 / 2 aastat )


Ruuduline. Seal on neli kujuteldava Taaveti täht . Clockwised vaadata kahte numbritest: 1, 3 ja 5 AM Kas kolmnurk , et üleval, 1, 3 ja 5 PM Kas kolmnurk , mis osutab allapoole. Darkness AM ja PM on erinevad.
Rist on lisaks märk.


12 tundi "AM" on jagatud kaheks , 6 tundi pimeduses ( 00:00-06:00 ) ja 6 tundi päevas ( 06:00-12:00 )
põhiline suund Taaveti täht on üles ja alla, nii , kui lisate 1 ja 6 , 2 ja 5 , 3 ja 4 summa on 7, mida on mitmeid Jumal.

Allpool kui lisate numbrid ülevalt alla või vasakult paremale , summa on alati "10" isegi siis, kui iga grupi keerles päripäeva ja vastupäeva .



10+10+10+10=40


Mõiste number 40

# Nelikümmend päeva testida Jumala laps. Läksin seekord ei söönud ega joonud süüakse .

* Nelikümmend nädalat laps olla emakas. ideaalne aeg sündi. Nelikümmend aega on ideaalne aeg mõne katsetamine enne lapse sündi või rahva oodata.
* Jeesus paastus ja oli kiusatus kõrves . (Matteuse 4: 2, Mark 1 : 13, Luke 4: 2)
* Jeesus oli maa peale nelikümmend päeva pärast Tema ülestõusmist. (Aktid 1: 3)
* Joshua otsida maa 40 päeva (numbrid 14: 34). Joshua 14: 7 Ta oli 40 aastat vana.
* Mooses oli Jumala palge , kui ta sai kümme käske. (Exodus 24: 18: 34: 28) Ta elas 120 aastat vana. Ta veetis 40 aastat Egiptuse prints, 40 aastat karjane ja viimase 40 aasta lahkumises .
* Eelija paastus pärast jooksis ta eemale tagakiusamist. Ta elas nelikümmend päeva tugevust leiva ja veega , et ta saadud ingel. ( 1 Kuningate 19: 8)
* Noa oli kaitsta Jumala samas sadas nelikümmend päeva ja ööd. ( Genesis 7: 12)
* Nelikümmend ripsmed olid maksimaalne karistus. Moosese 25: 3
* Ezekiel 4: 6, Hesekiel 29 : 11.
* kuningad valitud Jumala poolt valitses nelikümmend aastat. David , Solomon .
* Naine oli must 40 päeva (7 + 33) pärast sündi poeg. ( Kolmas Moosese raamat 12)

# Riiklik . Nelikümmend aastat mässumeelne põlvkond pärast nad tagasi isikliku külastada Jumalalt.

* Iisraeli eksisid kõrbes , enne kui nad sisenesid tõotatud maale. (Numbrid 32: 13)
* Nelikümmend aastat pärast Kristuse lükati tagasi ja risti (31 AD), templi hävitasid roomlased 70 AD.
* Iisraeli sõid mannat nelikümmend aastat (Exodus 16: 35)
* samuti kohtunike 13: 1 . Iisrael pehmendatud vilistid nelikümmend aastat.
* 1 Kings 2: 11. Ja päeva , et David valitses üle Iisraelist nelikümmend aastat : seitse aastat valitses ta Hebronis , kolmkümmend kolm aastat valitses ta Jeruusalemmas.

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Siin on, kuidas "10" on seotud Taaveti täht ;



1 Kuningate 11:35 Aga ma võtan kuningriigi läbi Tema poja käe ja annan selle sulle, isegi kümme suguharu .


Kontroll:

Vaata nool ? Aga mida ma mõtlen on rist ise on nool. Siin näete noolega rist pilt.

Samuti näed kala , saldod , Taaveti täht ja mõõk. Seal on 24 kolmnurgad. 42 kolmnurgast kõik [ 12 ( kombinatsioonid 2) ja 6 ( 4) ja 24] 42 Sümboolne Piiblis. 42 päeva pärast Jeesus risti löödi ta minema üles taevasse 42 põlvkondade Abraham Jeesuse (Matteuse 1:17) . Ka number 24 on Sümboolne Piiblis. Nagu 24 vanemaid Ilmutusraamatus .




Top Vaade Pyramid




Kolmnurgad ülaltoodud pildil on vastupidine kolmnurgast allpool pildil



Kontroll:

Kreeka Numbers








Prophecy täidetud

Saame näha, mida Jeesus ütleb kahes lõigus Piibel (Daniel 0:07 ja Ilmutuse 10:07 ) seotud nii Vandalism vastik.

Luke 21:22 Neil on päeva kättemaks, et täidetud on kõik need asjad on kirjutatud.

läbisõidu Luke 21:22 on umbes hävituse koletist rääkinud Jeesusele.

Revelations 10:07 Aga hääle päevil seitsmenda Ingli , kui ta oli umbes hoobi, siis lõpuks mõistatus Jumala sõnul hea uudis , et ta ütles oma sulastele prohvetitele .

Daniel 00:07 Ja ma kuulsin mees riietatud , mis oli rohkem vetes jõgi, kui ta leidis oma käe ja oma vasaku käe taeva poole ja vandus talle , et elab ajastute tuleb aeg, aega ja pool aega , ja kui nad valmis murda tükkideks võimsus püha linna, kõik need asjad lõpuni.

Paghambing hambingin viitab see vahejuhtum, hävituse vastikus vandalismiakte .

* Vandalism , nii vastik lugeda , et " Vandalism " öelda, see on " vandalism " , mille tulemusel "no kivi vasakus peal mõlemad neerud "

Allpool on sündmusi, mis on seotud Jeesuse sõna ja inglid Daniel ja Ilmutus .




See on minu tõlgendus Matthew 1:17 umbes 14 põlvedele. Kui lisate in- või paremale alla numbrid vastus on 14 . Ja kui in- lisada ka ühel küljel nelja rühma , vastus on ikka 14. Kui Hesekiel 10:13 on mainitud , et 4 ratast ja see oli nagu 88 . 88 arvu tähtkuju ( 88 tähtkuju ). 88 toimub X 2 X või liivakella . XX näeme mõlemal küljel Star of David. X ( liivakell ) on 12 korda nagu näete pildil . Need erinevad , sest nad on ümmargused heledate ja tumedate 12:00 -6: 00:00 pimedas on "AM" 06:00 -12: 12:00 ette tuli "AM"
Sul ei ole segadusse eh siin on teine pilt.



Erinevused valguses "AM" ja "PM" ja märkis, et nende kolmnurka. numbrid 1,3 ja 5 "AM" (päripäeva ) on kolmnurkne ülespoole samas 1,3 ja 5 "PM" (päripäeva ) on kolmnurkne alla. Me näeme maailma valgus täna hommikul oli üles-alla pärastlõunal.

On siiski põhineb Matthew 1:17 , kus ma olen käinud õige tõlgendamise minu avaldusega. Sihikindlat siin, et Babylon oli 14. põlvkond. oleviku kui ka mineviku ei ole enam hõlmatud Babylon (Iraak) Iisraeli. Kuid piibel nimetatakse Paabeli Jumala vaenlaseks. Miks nimetatakse Babylon (Ilmutuse 17) suur prostituut? Ja kes või mis ta on?

Tema tunnustamine oli ta üks naine planeet Veenus kui hommikul star on nimi naine , kui Paabeli nimetatakse " hommik star "(Jesaja 14:12 ). naine ephah ( Sakarja 5:7-11 ) on võetud maa Sineari või Babylon Good News Bible ja kuninganna Lust Ilmutuse olid 17 naised. Matthew 1:17 ütleb Paabeli on toimunud , kuid Babylon Ilmutuse on hooaja lõpuni .

Nii ütles Koguja 3:15
15 juhtus minevikus juhtus , ning see toimub ka , ja Jumal uuesti vaadates mineviku .

pass on toimunud veel selged. Nii et 14 põlve Babylon (Matteuse 1:17) on vaid kordamine . Seega, kes kinatuparan on tänapäeval ?

Ta on naine. Tema nimi on 6 tähte , neiupõlve perekonnanimi , kui ta on 9 tähte ja tema perekonnanimi on nüüd 6 tähte. 696 on nagu ta dont ! 666 on piibellik sümbol ainult mitte litiral .

Ta oli liider riigi president istus (jaanuar 20) 2001. Daniel 9:20-27 on mainitud 490 aastat, kui see on ka selline asi jälle nagu ütles Koguja 03:15 Filipiinidel algas 1521 , kui ta tõi kristlus Magellan riigis. Ja 490 tuh aasta oli 2011 , kui 10. Selle aasta numbri 696 lõpetanud. Aga ainult kuni 2010 astus lõksu , kui ta oli kaks kuningat Daniel 8 ( sarv lambad) on ta võttis võimu. Kas Fernando Poe juuniori ja Joseph Estrada .

Ta on 24 senaatorit võrreldes 24 vanemat Jumala ees. Kas kokku 24. Alates 1986 (Põhiseaduse 1987) istuda esimene naissoost juht selles riigis. Seetõttu kutsusid nad Daniel 7 4 loomad. 10 kuningas (Ilmutuse 17) valitses alguseni Emilio Aguinaldo et Ferdinand Marcos . Ja tekkimist 4 koletisi veel elus nüüd novembril 2008.

See naine on nakapagtatak teda 696 päeva vahel surma ja matuse paavst Johannes Paulus II , kes hoidis 3 1 / 2 aastat 11/09 alustada loendussüsteemid 1290 päeva Daniel 12.

Nüüd Koguja 3:15 ütleb, et juhtub juhtus veel nii, et õige öelda, et " ajalugu kordab ennast "

Nüüd, Matthew 01:17 on see, et me teame Babylon tuli 14. põlvkondade David. Kui te dont on tuvastatud Babylon ( suur hoor ) Vastuväite 17 number 14.

See naiste jäljend oma märgi 696, täitmine 666, vahel päeval surma paavst Johannes Paulus II , kui riik ei ole valgust . 696 alates sünniaja kohta 5. aprill 1947 -aprill 2-8, 2005 ( surm ja matused paavst Johannes Paulus II). 58years korrutada 12 võrdub 696 kuud. Peale tema nime arv Gloria (6) Macapagal (9) Arroyo (6).

päeval matusel paavst Johannes Paulus II 8. aprill 2005 oli suur päev , sest see on täidetud lubadus ingel Daniel 00:11

Daniel 0:11 Ja aega , et pidev põletusohvri on ära võetud ja hävituse et kostab , on tuhat 290 päeva.

Nii selgelt alguses loendada 1290 päeva või 3 1 / 2 aastat püstitamiseks hävituse et kostab . Kui see algas ? Alguse sai see 9 / 11 terrorirünnakud New Yorgis ja lõpetas 2005/04/08 päeval matusel PJP2 . Kui me loota päeva alates 11/09 kuni 2005/08/04 meil 1305 päeva. 1290 on 43 kuud. 2001/11/09 et 2005/04/08 on 43 kuud ka . Sa Ilmutuse 11:03 on öelnud , et päev 1260, seega 1305-1260 = 45 päeva nagu ka Daniel 12:11,12 et 1335-1290 = 45 päeva ka . Toimus 9 / 11 oli ennustanud Jeesus Matteuse 24:2 , et ükski kivi jätta ... Ja 4 hävitaja kohta 9 / 11 on ekvivalentne 4 inglid Ilmutuse 9:14,15 ja kellaaeg, päev, kuu ja aasta Ilmutuse 09:15 on midagi muud kui 2001/11/09 . Maetud paavst Johannes Paulus II kell 2:30 ajal oli 08:30 New Yorgis samal päeval lähedal 08:45 9 / 11 Kui esimene lennuk tabas hoone WTC .

Paigutamine etikett 696 tehta, kuid ei napigilan ja täidetud ettekuulutus . Kui ei ole juht siis kirik on teinud branding.

Paghihip võttis 6-nda trompet ajal paavst Johannes Paulus II.

Daniel 00:07 on mees vannub vande , ja ta ütles, et pärast 3 1 / 2 aastat, pärast purustamist tükkideks võimsus püha inimest, kõik asjad lõpuni. ingel Ilmutuse 10 ka kaotatakse siin Daniel 12 ja Ilmutuse 10:07 lõikes palun " Aga hääle päevil seitsmenda Ingli , kui ta oli umbes löök , siis lõppkokkuvõttes Jumala saladus, vastavalt hea uudis , mis teatas ta oma sulastele prohvetitele . " Hea, et see oli üle minu ootuste . Lähme tagasi Daniel 0:07 ütleb olen pärast 3 1 / 2 aastat , nüüd , eh ma ütlesin ajal paavst Johannes Paulus II võttis paghihip kohta 6. trompet . Kui seetõttu , paghihip 6-nda trompet algas 11/09 terrorirünnakud (Ilmutuse 9:14,15 ) ja lõppes 8. aprill 2005 päeval matusel paavst Johannes Paulus II. Kui ma ütlen paavst Johannes Paulus II poolt 6. ingel puhus pasunat on eriti tabanud ma ütlen. Sest kui ruttu puhus pasunat 7 ( Benedictus XVI) on lõpuks mõistatus (Ilmutuse 10:07 ) öeldakse Daniel 12:07 on pärast 3 1 / 2 aastat. Daniel 0:11 ütleb, et alguses loendada 1290 päeva või 3 1 / 2 aastat püstitamiseks hävituse koletist ( Kalapastanganang nr võrratu ) ja see juhtus 2001/09/11 terrorirünnakud New Yorgis.

Kes on tõesti võimas ingel Ilmutuse 10:01 ? Ta oli Michael peaingel . Michael tulevad "aeg "või" võimalus ", nagu öeldud, Daniel 00:01

Ja sel ajal peab Michael püsti , suur vürst , kes seisab hea laste kansasi : ja seal on aega hädas, nagu kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajani, ja sel ajal oli Su rahvas on päästetud, et igaüks, kes peab olema kirjutatud raamat.

Michael tulevad " aeg "( ei oska öelda , kas ajal või enne või pärast hävituse koletist ) , kuid ta ütles käigus. See oli neli kuningat on Daniel 11. hõlmatud ajavahemiku neljas kuningas raisata aega . Ja ta ka kaetud ( neljas kuningas Daniel 11) ajal hävituse koletist .

Daniel 11:31,40
31 Aga grupp seisab oma osa ja neil on labane pühakoda , isegi seinad ja kõrvaldada jätkuv põletusohvri ning pane need hävituse et kostab .
40 Ja ajal end on makikipagkaalit teda kuningas lõunas, ja kuningas põhja tulevad tema vastu nagu tuulispask , mis sõjavankrid , ja ratsanike peale , ja paljud laevade puhul ning ta tunnistas, maa, ja ülevooluga hiljem.

See matš Malachy ennustuse st. Kui ma ütlen paavst Johannes Paulus II poolt 6. ingel puhus pasunat , siempre , paavst Benedictus XVI oli ka ehk 7. ingel puhuma pasunaid. Kui trompet on kuni paavst Benedictus XVI ja kes samuti oli Petrus Romanus ? Ta oli peaingel Michael.

Michael, kes oli Inimese Poja Jeesuse näitab . Matthew 24:15-21 (vaata ka Luke mõista enam) ütleb, et esineda vaata vihkan seda hävituse Vandalism kuid ignoreerida mida on veel sel ajal . Samuti on aeg, mil Miguel , eks? Matthew 24:21 ütleb , et äärmine vaesus ei ole veel kogenud kunagi varem, ja mitte kunagi enam . Nüüd , kui ta ütleb Matteuse 24:21 on juhtunud, kuidas on Daniel 0:01 ütleb, et " kunagi varem "? Kas sa mõtlesid valesti Daniel 00:01 et kui see juhtus 70 AD nii? Kunagi korduda , et ütles Matthew 24:21 ütleb. Lihtsalt meeldetuletuseks, et see ei ole eraldi lõigud Matthew 24:15 21 .

Võtke Märkus: Kui Luke Palun lugeda ja mõista sa öelda Matthew 24:2 on ka Matthew 24:15 .

Kuidas Michael sai Inimese Poeg ? Ma seda pikendada ? Siempre , tema isa, Jeesus sai inimese . Tähendab inimese poeg Poeg Jeesus. Aga mitte " lihased lapsed " poeg on hea näide , mida ma mõtlen . Nagu Kristus sai Aabrahami sugu on ikka veel Jeesuse poeg Michael. Michael, kes oli Inimese Poja Jeesuse õpetust Matteuse 24 eriti.

Ilmutuse 13:05
5 Ja ta andis temale suu rääkida ja jumalapilget ja temale anti meelevald , tegutseda nelikümmend ja kaks kuud.
Kas Ilmutuse 13:05 (va Ilmutuse 11:2,3 ) on pärast esimest 3 1 / 2 aastat ( Ilmutuse 11:02 ) järgmise 3 1 / 2 aastat (Ilmutuse 13:05 ) loob 7. aastat või nädala (Daniel 9:27)

Okei, siin on täpselt 1260 päeva , et Piibel ütles. Ütlesin mitmete naitatak 696 ( Gloria ) vahel päev surma ja matuse paavst Johannes Paulus II. Naitatak päeval oma sünnipäeva ( 5. aprill 2005 ), et esimene päev bränd on 5. aprill 2005 , mis esimesel päeval. 6. aprill 2005 teine .... kuni 15. september 2008 1260 tuh päevas. On 15. september 2008 kinnitas kokkuvarisemise Lehman nagu ülemaailmne finantskriis nagtrigger .

Lehman Brothers esitas 11. peatüki pankroti kaitset 15. september 2008. Bloombergi andmetel aruandeid esitada USA Pankrotikohus , Lõuna District of New York ( Manhattan) 16. septembril teatas, et JP Morgan Lehman Brothers varustada kokku $ 138000000000 dollarit " Föderaalreserv tagatud ettemaksmist. " sularahakrediiti maksti poolt JPMorgan Chase poolt Federal Reserve Bank of New York jaoks 87000000000 $ 15. september ja $ 51000000000 16. septembril [15].

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Häälte aastat Daniel 9

1521 AD 2011 AD (490 aastat, kirjutatud Daniel )

1521+434+49= 2004 AD ( Aasta, mil " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 AD (pärast 7-aastast iseseisvust Iisrael)

2008 +10 = 2018 (10 aastat enne 70. aasta sõltumatus Iisrael)

2001 t0 2011 ( 10 aastat 9 / 11 terrorirünnakud )

2011-2018 on 7 aasta järel enne 70. th aastal iseseisvuse Iisraeliga.

2005- prints kaotanud midagi ( naitatak kuni 696)

2008 maailma finantskriis

2004- alguses möödunud aastal 7 490 aastat.

2005: aasta Tagasivõtmistasu

Mis on asjaolu , et 2005 on kooskõlas Piibli sõna?

Sa Moosese raamat 25:9,10 Seega võib öelda:
9 Siis sa käsk inimesed hulkuma resonantsahelaid trompetid peetud kümnendal päeval seitse kuud ; päeval lunastamine patutunugin trompet kogu oma maal.
10 ja hoida viis kuni kümme aastat, ja Sa kuulutavad vabaduse kogu maa kõigile, kes elavad maal
: See saab olema pidu juubeliks teid, ja iga üks teie juurde tagasi, tema valduses, ja igaüks tagasi oma maja.

1948, 50- nda aasta iseseisvuse Filipiinid ja näitavad ka aastal iseseisvus (1948) ja rahvas Iisraelis.

Daniel 9 läheme tagasi umbes 490 aastat. Pange tähele, et jagatud 490 aasta ( 434,49 ja 7) kolmes. Sest mis need 49 aastat ? Seda rääkis Moosese raamat 25:9,10 .

Alustatud 490 aastat alates 1521 nagu Magellan tuua kristlus meie riigis.

1521+434=1955

1955+49=2004

Nii et 50 aastat alates juunist 1955 ( 7 aastat alates vabadust Iisrael) oli 2005.

Kui seetõttu , aastal 2005 aasta väljaostmise ( Lev 25:9,10 ) rääkis Jesaja 61:1,2

Jesaja 61:1,2
1 Issanda Vaim on Jumal mu peale , sest Issand võidis mind jutlustab rõõmusõnumit juurde alandlik , ta on mind läkitanud terveks teha murtud , välja kuulutamata vabadus vangid , ja avatud vangla kohustatud;
2 Et kuulutamata vastuvõetav aasta LordJa päeval kättemaks meie Jumal, mugavus kõigi kurvad,

Mida tegi Jeesus öelda on ?

Luke 21:22,28
22 Kuna need on päeva kättemaks, et täidetud on kõik need asjad on kirjutatud.
23 Häda nagdadalangtao ja olla neil päevil! sest seal on suur stressi maa peal ja viha selles riigis.

28 Aga kui asjad hakkasid juhtuma, otsib üles ja tõstke oma pead, eest sulgege lunastamisega.

Tõendid, et Michael David Hula

David Kes?
Daniel 00:01
1 Ja sel ajal oli Michael püsti et suur vürst kes seista hea laste oma rahva ja tekib aeg hädas, mis kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajani, ja tol ajal oma rahva antakseIga leitud raamat.

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 ! sest see päev on suur, So midagi nagu see: ta seejärel ajal hädas Jacob kuid ta peab olema .
8 Ja sel päeval , ütleb Issand peremeeste , et ma murdub tema ike pealt sind, ja see purune su võlakirjad ja et ta teenida enam võõrad ;

Siin on vastus:

9 Aga nad teeniksid Issandat, oma Jumalat, ja David nende kuningas, Räägin neid.
21 Ja Nende prints oleks üks neist, ja nende valitsejaks on nende seastJa ma paneb , ja ta läheneb minu juurde : neile, kes julgevad läheneda mind? ütleb.

Kui õpid hästi, Jeesus ei ole Michael. Michael , tule neist ütleb punkt 21. Ütleb Matteuse 24 ette nähtud ei ole kunagi suur viletsus, kui Miguel Jeesus, Jeesus ütles viga ei ole juhtub kunagi veel lisada mitte kunagi enam ütleb.

Tule , kelle hulgas oli Michael ?


Sealhulgas religiooni vahel Aabrahami sugu . Tunnistaja ( ettekuulutuses paavstide St Malachy ) katoliku kirik. Ja Miguel ka tunnistada .

Kolm peamist Linn

Iisraeli- 2000 BC Abraham
* Spirit- tunnistus Jumala

Katoliku kirik alates 2000 aastat tagasi Lord
* Vesi- Ristimine ja kuulu roomakatoliku kirik

Filipiinid - Gift (praegune ) 2000 aastat pärast Jeesuse
* Vere- Poeg naine Ilmutuse 12

* kolm kiindub ütlusi ( kui mitte täielikku neist kolmest ei ole nõus , kui ta tutvustas ennast nagu Michael , kes on Jumala Poeg )

1. Johannese 5:08
8 Kasutatud on kolm tunnistajat , Vaim, vesi ja veri , ja need kolm liituvad .

Kehtivusaja jooksul Miguel

Ilmutuse 6:12-17
12 ja ma nägin, kui ta avas kuuenda pitseri , et siis sündis suur maavärisemine, ja päike läks mustaks nagu kotis juuksed tumedad, ja kogu moon nagu vereks ;
13 Ja taevatähed kukkusid maa , nagu viigipuu vilja isinasambulat tema väike noor puu , kui peksmine tugev tuul.
14 Ja taevas parted justkui broneerides meeleheitel uppumine, ja kõik mäed ja saared nihkusid oma vaatevinklist .
15 ja ilmamaa kuningad ja printsid ning ülempealikute ja rikkad ja võimsad ja kõik ori ja iga Freeman, on nagsipagtago koobastes ja kivimid mägedes ;
16. ja nad ütlesid mägedele ja kaljudele: Fall meie peale ja me hoiame oma nägu istub troonil , ja Talle viha eest :
17 ta tuli suur päev oma vihaJa Kes võib kandideerida ?

Kui te asetate märke päike, kuu ja tähed ?


Haggai 2:21-23 " Rääkige Zerubbabel kuberner Juuda ning ütlesid , Ma raputada taevas ja maa peal 22 Ja ma kukutada trooni kuningriiki ja Ma hävitan tugevust kuningriigid rahvaste ja ma kukutada sõjavankrid ja need, kes on nende ja hobuste ja nende ratsanikud peavad langema igaüks poolt mõõgaga vend . 23 Sel päeval ütleb Issand hosts: võtan O Zerubbabel , mu sulane, poeg Shealtiel , ütleb Issand ja Ma teen sind pitsatSest me valisime ütleb Issand peremeeste .

"Ma raputada maa ja taevas " Haggai 02:21 on täpselt seesama : "Ma panginginigin taevas ja maa peal " on Jesaja 13:13.

Hävitatud tugevust kuningriigid Rahvaste Organisatsiooni ( Haggai 02:22 ) on 9 / 11 terrorirünnakud New Yorgis.
Nõnda ütleb Jesaja 13:9,10,13
9 Siin päeval Jehoova tuli, julmade nii viha ja raevukas viha teha maa meeleheidet ja hävitada oma patused saada.
10 Sest taevatähed ja rõivad selle ei anna nende valgus: päike pimedaks oma tõusude ja kuu ei põhjusta tema valgus .
13 Seepärast ma panginginigin taevas ja maa peal kõrvaldavad temast välja koht viha Lord peremeeste ja päeval tema raevukas viha.

Ignoreeri punkt 13 " päev oma raevukas viha . "

Sama öelda Ilmutuse 6 salm 17 suur päev saabus oma viha ja kes ei saa seista ?


Mida Jeesus öelda on ?

Matthew 24:29 Kohe pärast nende päevade viletsust läheb on pimendada päike ja kuu ei anna oma valget, ja tähed langevad maha taevast ja tuleb taeva vägesid .

Sellele vastab Ilmutuse 6:12,13 . Jätkata lugemise Matthew 24 salmis 30, nähtav märk taevast, on Inimese Poeg .

Matthew 24:30 Ja siis ilmub Inimese Poja tunnustäht taevas ja siis hakkavad kõik suguvõsad maa peal ja näevad Inimese Poja tulevat taeva pilvede peal suure väe ja auga.

Kui ikka , ingel Ilmutuse 7:2-3 on Inimese Poeg .
Ja seetõttu Zerubbabel , Haggai 02:23 ütleb , mida teha tempel on Inimese Poeg .

Ükski teine koht pärast tunnustähe taevast (Matteuse 24:29 ja Apoalipsis 6:12,13 ) ja järgmise ja näitab märk Inimese Poeg .

Märkus:
Ajavahemikul 6. pitsat, trompetile ja kausi viha on märk Poja tulemine mees.


Mis on samaväärne nelja Inglit Ilmutuse 7:01 ?

Revelations 07:01
1 Ja pärast seda ma nägin nelja Inglit seisvat nelja nurka maa , mis tasakaalustab nelja tuule maa , muidu tuul puhuda maa või mere peale ega ühegi puu peale.

võrdväärsed Matthew 24:31

Matthew 24:31
31 Aga ta saadab oma inglid suure trompet, ja nad koguvad kokku ta äravalitud neljast tuulest, ühest taeva otsast teise.

Ja vaadake , et valib kõik hõimud üle kogu maailma kokku.

7:9,14 avaldus
9 Pärast seda ma nägin, ja vaata, palju rahvast , et ükski mees lugematu kõigist rahvaist ja kõigi hõimude ja rahvaste ja keelte seisid aujärje ja Talle ette, seal valgeis rüüdes ja palmioksad käed ;
14 Ja ma ütlesin temale: "Issand, Sina tead . Ja ta ütles mulle: Need olid tuletatud suur viletsusJa nad pesid oma riided, ja valge Talle veres .

suur viletsus osutatud Ilmutuse 07:14 on ka suur viletsus Matteuse 24:21

Mato 24:21
21 siis Tekib suur viletsus, Nagu ei olnud algusest peale maailma seni ega kunagi juhtuda kunagi.

Me näeme harmoonia lõigetes allpool .

Daniel 00:01
1 Ja aega Michael püsti , suur vürst kes seista hea laste su rahva ja tekib aeg hädas, et kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajaniJa tol ajal oma rahva antakse, Iga üks , et peab olema kirjutatud raamat.

Jeremiah 30:7-9,21
7 ! sel päeval on suur, et ükski ei meeldi: Isegi aega vaeva Jaakobi , kuid ta peab olema .
8 Ja sel päeval , ütleb Issand peremeeste , et ma murdub tema ike pealt sind, ja see purune su võlakirjad ja et ta teenida enam võõrad ;
9 Aga nad teeniksid Issandat, oma Jumalat, ja David nende kuningas , keda ma äratan neile.
21 Ja nende prints peab olema üks neist, ja nende kuberner lähtub nende keskel ; ja ma paneb , ja ta läheneb minu juurde : neile, kes julgevad läheneda mind? ütleb.

Joel 2:2,10,11
2 Päevad pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus , kui dawn leviku pärast mägedes: suured inimesed ja tugev ; ei olnud kunagi see meeldib, Samuti ei tohi enam peale seda, aastaid paljude põlvkondade .
10 muld värisema enne neid , taeva värisema : päike ja kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma shining;
11 ja Issand kuuldavale oma häält enne oma armee : tema laagris on väga suur : ta on tugev, et tema sõna : tuleb päeval Issand on suur ja väga kohutav : ja kes saavad kinni ?

Matthew 24:21,29,30
21 siis Tekib suur viletsusMissugused kui ei olnud algusest peale maailma seniJa ei tohi kunagi.
29 Kohe pärast nende päevade viletsust läheb on pimendada päike ja kuu ei anna oma valget, ja tähed langevad maha taevast ja tuleb taeva vägesid:
30 Ja siis ilmub märk Inimese Poja tunnustäht taevas ja siis hakkavad kõik rahva suguvõsad maa peal ja nad näevad Inimese Poja tulevat taeva pilvede peal suure väe ja auga.

Sa välja Malakian 4:5,6 ütleb:
5 Siin , Ma läkitan sind Elijah prohvet enne suurt ja kohutavat Issanda päev .
6HE tema papagbalikingloob südames isad laste ja südamed laste isade muidu ma tulen ja lööb maa.

Malakian 03:01
1 Vaata, ma läkitan Oma Ingli ja ta peab valmistama teed minu ees , ja Issandalt , keda te otsite äkki tulevad oma templi ja Ingel pakt, kellest te rõõmu : vaata, ta tuleb, ütleb Issand hosts .
2, kuid kes võivad järgida päeval Tema tulemises? ja kes peavad seisma , kui ta ilmub? sest ta on nagu tulekahju rafineerimistehas jms täielikum .

Tagasi siin :
Mal 03:02 "kes peavad seisma "(kui ta ilmub )
Ilmutuse 6:17 "Kes võib kandideerida " (me varjata oma nägu istub troonil , ja Talle viha eest )


Elias rääkis Malakian 04:05 on peaingel sa
1 Tessalooniklastele 4:16 Sest Issand ise seda avama taevast karjuda , kusjuures häält peaingel ja trump Jumala ja Kristuses surnud tõusevad esimesena.

Jeremija 30:7
7 ! eest päeval on suur, Nii et keegi on selle sarnane : isegi aega vaeva Jaakobi , kuid ta peab olema .

Jeremija 46:10
Eest päeval on Issand, Lord of hosts päeval kättemaks, Et kätte maksta talle tema vaenlased : ja mõõk õgima ning küllastatud ja teevad oma vere , sest Issand , Issand peremeeste Sest ohverdama põhjas Eufrati jõe peale .

eespool punkt kõlab tavaliselt seotud " Issanda päev "ja nimetatakse " ja kohutav kohutav päev ", nagu ütles Joel 2:31

© Copyright 2008


Kas see isegi hävituse Vandalism ja Sõda Taevas ja Armageddon ?

Pildid alates: http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Sõda Taevas , hävituse , et Vandalism

Ilmutuse 12:4,7
4 Tema saba pühkis kolmas osa tähti taevas ja maa ipinaghagis : Ja lohe seisis naise ees sünnitama , neelata lapse tema sündi.
7 Ja sõda tõusis taevas: Miikael ja tema Inglid sõdisid loheJa lohe ja tema inglid võitlesid ;

Sarnaselt Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 ja väga jõuliselt kasvanud , vastuvõtva taevast ja mõned sõdurid ja tähed ta visatud maa pealeJa tempel , mis on neile .
11 Jah, suurendatud kuni prints armee ; ja Ta võttis temalt pidevat põletusohvri , ja koht oma pühakoda oli visatud .

Mõlemad on Daniel 11:31

Daniel 11:31
31 Aga grupp seisab tema poolt, ja nad labane pühakodaIsegi seinad ja ära võtta pideva põletusohvriJa pane need hävituse et kostab.

Kui sündmuse ajal paguusapan , see juhtub ajal lõpetada. Daniel 8:17 ja Daniel 11:22,40 . See on saabumist Miguel Daniel 12:01

Vandalism vastik - Armageddon

Daniel 7:10,11,21,22
10 A raevukas tule ja lähtunud tema ees : tuhat tuhat teenisid teda, kümme tuhat korda kümme tuhat seisid tema ees : õiglus seati , ja raamatud avati .
11 I vaadeldi selle aja tõttu hääl suur sõnad, mis sarv rääkis : "Ma nägin Kuni metsalise tapeti ja tema keha hävitada, ja see anti põletada tules .
21 Ma vaatasin, ja Sama sarvest valmistatud sõda pühadegaJa võitis nad ;
22 Kuni Ancient päevade tulid ja õigus anti pühade kohta Kõigekõrgema ja saabus aeg , et pühade vallanud kuningriiki.

See nähtus on sama Ilmutuse 20:4,7,8,9,12

Ilmutuse 20:4,7,8,9,10,12
4 Ja ma nägin aujärjele , ja seal on nagsisiluklok neid , kes andsid hukkamõistu ja nägin hingi nende beheaded tunnistaja Jeesuse ja Jumala sõna ja ei kummardanud metsalist ega tema kuju ning võtab vastu tema märgi oma otsaesisele või oma käed ja nad elasid , ja valitses koos Kristusega tuhat aastat.
7 Ja kui need tuhat aastat , Saatan saab lahti oma vanglast
8 ja ilmselt petab rahvast neli nurka maa GOOG ja Magog, neid koguma sõtta : kelle arv on nagu mereäärne liiv .
9 Ja nad läksid laius maa ja besieged pühade leeri , ja armastatud linna : ja tule taevast alla tulnud , ja nad olid põlenud .
10 ja kurat , et petetud neile heideti tulejärve ja väävlis, ka juhul, kui metsaline ja valeprohvet ja neid vaevatakse päevad ja ööd igavesest ajast igavesti .
12 Ja ma nägin surnuid, suuri ja väikseid , seisid aujärje ja raamatud olid lahti ja teine raamat avati , mis on eluraamatus : ja surnud hinnati vastavalt asju kirjutatud raamatuid, nende tegude järgi .

Saatan on piirityksen püha linna on saata hävituse koletist ? See mõnevõrra keeruline. Aga me loeme Ilmutuse 11:15,18

Ilmutuse 11:15,18
15 ja seitsmes Ingel puhus pasunat , ja oli tugev hääl taevast , öeldes: kuningriiki maailma oli meie Issanda ja Tema Kristuse ja Tema valitseb ajastute ajastuteni .
18 Ja rahvaste olid valudes pahaseks ja Sinu viha tulid ja aeg mõista kohut surnutele , ja kellaaeg auhinnatseremoonial sa kühveldada oma sulaste, prohvetite ja pühade ja kardavad Sinu nime, väikestele ja suurtele, ja hävitada hävitamine maa peal.

hukkamõistu surnud esines sel perioodil. Nüüd kas Ilmutuse 20:09 on hävituse koletist . Kui me läheme tagasi sündmuse ajal , oli see päev hukkamõistu surnud. Ilmutuse 20:12 . Kui identsed , siis tuleks lugeda piiramisrõngas Saatana (Ilmutuse 20:09 ) kuuenda trompet ei tee ? . Millised teha? See kõlab Ilmutuse 11:02

Ilmutuse 11:02
2 Ja loobang väljaspool templit ignoreeritakse ja ei mõõda ; ettenähtud paganate ja Nende yuyurakang nelikümmend ja kaks kuud siudad püha.

Samuti ütleb Luuka 21:20,24

Lucas 21,20,24
Kuid 20 kui sa nägid sõjavägede Jeruusalemma siis tea, et tema hävitamiseks oli lähedal.
24 Ja nad langevad mõõga ja juhivad vangistuses kõiki rahvaid , ja Jeruusalemma trampis poolt paganate täita aegadel paganad .

Ja see on hävituse koletist (Matteuse 24:15 ja Mark 13:14 ) , et ükski kivi tuleb vasaku mõlemad neerud . Luke 19:43,44 . Ja see ütleb ka, et Daniel 11:31 , 12:11 saabumisaja Michael ja surnute ülestõusmisest (Daniel 12:1,2 ) tuleb hinnata .

Umbes kolm ja pool aastat rääkinud Ilmutuse 11:02 , siis kindlasti on hästi öeldud, Daniel 7?

Daniel 07:27
25 ja ta võtab sõna sõna vastu kõige kõrgem, ning vananeb pühade kohta Kõigekõrgema ning ta peab muutma ajad ja õigusega ning neile antakse tema kätte kuni aeg ja ajad ja pool aega .

Seetõttu hävituse koletist , Armageddon ja sõda taevas on sarnased.

Label trompetid ja kausi Hate

Me millised tähenduses seitsme pitseriga , seitse pasunat ja seitse kaussi Jumala viha . Enne kui me kõigepealt kindlaks mõistes seitse pasunat . päeval trompet või trompet on päeval on sõnastatud järgmiselt Sefanjan raamat 3 salmi 16 ja me alustame lugemist 14. salmis .

Sefanjan raamat 1:14,15,16
14 suurel päeval Issand on lähedal lähedal trahvi ja kiire, isegi hääl Issanda päev ; vägev inimene nutta ei kibedalt .
15, on päev, viha, päev vaeva ja kannatusi, päeval doom ja meeleheidet , päeval pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus ,
16 Päev trompetile ja alarm vastu kindlustatud linnad ja vastu kõrge torni.

Trompet
Me millised tähenduses seitsme pitseriga , seitse pasunat ja seitse kaussi Jumala viha . Enne kui me kõigepealt kindlaks mõistes seitse pasunat . päeval trompet või trompet on päeval on sõnastatud järgmiselt Sefanjan raamat 3 salmi 16 ja me alustame lugemist 14. salmis .

Sefanjan raamat 1:14,15,16
14 suurel päeval Issand on lähedal lähedal trahvi ja kiire, isegi hääl Issanda päev ; vägev inimene nutta ei kibedalt .
15, on päev, viha, päev vaeva ja kannatusi, päeval doom ja meeleheidet , päeval pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus ,
16 Päev trompetile ja alarm vastu kindlustatud linnad ja vastu kõrge torni.

Trompet
Pildid alates: http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Ilmutuse 08:07 Esimese trompetid
7 Ja esimene löök, ja oli rahet ja tuld segatud veri, ja viskasid kohapealJa kolmas osa maa põles ära ja kolmas osa puid põlesJa kõik haljas rohi põles .

Me leiame määratlus kirjalikult prohvetid.

Joel 2:30,31
30 Ja Ma näitan imesid taevas ja maa peal , verd ja tuld ja samba suitsu.
31 Päike muutus pimedaks ja kuu vereks , enne kui suur ja kohutav Issanda päev .

Hesekiel 38:22
22 ja Ma võitlevad talle Katk ja verega , ja ma vihma talle ja tema nimel, ning paljud inimesed temaga väga tugev vihm ja suur hailstones , tulekahju ja väävlis .

Hesekiel 13:13
13 Seetõttu nõnda ütleb Issand Jumal, Ma isegi rebima seda tormiga minu raevJa peab olema täis dušš minu viha ja suur hailstones on viha tarbida .

Ilmutuse 8:8,9 teine trompetid
8 Ja teine Ingel puhus pasunat ning suur mägi, mis tules põles nabulusok merre, ning kolmas osa merd sai vereks ;
9 ja hukkunud kolmandiku olendid meresVõttes elu, ja kolmas osa laevu läks hukka.

loeme enne olime Sefanjan raamat 3:14,15,16 itatas lugeda lõike 3 .

Sefanjan raamat 01:03
3 Ma tarbida mees ja metsalise I tarbivad kanad taevas ja kala merre, ja raskuste koos jumalavallatu , ja see katkestas mees maa peal , ütleb Issand .

Trompetid kolmas Ilmutuse 8:10,11
10 Ja kolmas Ingel puhus pasunat ning kukkus taevast maha suur täht , mis põles otsekui tõrvik ning langes kolmanda osa jõgede ja veeallikate ;
11 ja tähe nimi on Koirohi : ja kolmas osa vetest muutus koirohi ; ja paljud inimesed surid , sest vee jaoks mõru vett.

Kes juua kibedat vett ja millal see juhtub?

Jeremiah 23:15,19,20
15 Seetõttu nõnda ütleb Issand peremeeste umbes prohvetVaata, ma sööda neile koirohi , ja muuta need vee muhk , alates prohvetid Jeruusalemm on jumalatuse läinud viisin kogu maa .
19 Vt tormi Lord, Tema viha , läks välja isegi raske tuulispask : ta plahvatuse korral juht kurjad .
20 viha Issand ei pöördu , kuni ta on täitnud , ja kuni ta on täitnud mõtteid oma südames : Viimasel päeva te seda suurepäraselt.

Jeremija 8:14,16
14 Miks me istuda ? koguda iseendid ja mingem arvesse kindlustatud linnad ja olgem vait seal jaoks me paneme Issand, meie Jumal , ja andnud meile vett muhk juua , sest me oleme pattu teinud Issanda vastu .
16 pruuskamine oma hobuseid oli kuulnud Dan : hääl neighing tema tugev kogu maa Trembles, Sest nad tulid ja sõid maa ja kõik, mis on inimestele ja neile, kes seal elada .

Jeremija 9:15,16
15 Seetõttu nõnda ütleb Issand peremeeste , Iisraeli Jumal : Vaata, ma sööda neile inimestele, kellel koirohi , ning anda neile vett muhk juua.
16 Olen ka hajumine neid rahvasteKeda ei nad ega ka nende isad on teada ja Ma saadan neile mõõga , kuni ma söönud neid.

Ilmutuse 08:12 Neljas trompetid
12 ja neljas Ingel puhus pasunat , ja haavatud kolmas osa päevast ning kolmas kuu faas , ja kolmas osa star, et tumeneda kolmas osa neist , ning et kolmas osa päeva ei paistaks ja nii ka öösel.

ekvivalent on see tume on päike , kuu ja tähed Joel 2:9,10,11

Joel 2:9,10,11
9 Nad hüpe üles linna, nad juhivad pärast müüri nad ronida majad, nad sisestavad aknad nagu varas.
10 muld värisema enne neid , taeva värisema : päike ja kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma shining:
11 ja Jehoova kuuldavale oma häält enne tema sõjavägi, Tema laagris on väga suur : ta on tugev , et tema sõnad ; Sest päeval, Issand on suur ja väga kohutavJa kes suudavad kinni on?

Sefanjan raamat 01:14 see mängu umbes Issanda hääl .

Trompetid viies Ilmutuse 9:2,8
2 Ja ta avas auku kuristikku ja suitsu tõusis pit , nagu suits suur lutuang aita; ja tumedad päikese ja taeva suitsu pit.
8 ja neil olid juuksed nagu naiste juuksed ja nende hambad on nagu lõvi.

Viies Trumpet viitab armee rääkis Joel 2 . Me tõsta Joel 01:06 Jätka lugemist Joel 2:1,2

Joel 1:06
6 rahvas on tulla pärast minu maal , tugevad ja ilma numbrita ; Tema hambad on hambaid lõvi, ja tal on vaevalt suur lõvi.

Joel 2:1,2
1 Blow trompet on ZionJa heli alarm minu püha mägi : lubage kõik maa elanikud : päevaks Issand tuleb, sest see on lähedal
2 päeva pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus , kui dawn leviku pärast mägedes: suured inimesed ja tugev , mitte kunagi kunagi jms Samuti ei tohi enam pärast seda , kuni aastat paljude põlvkondade .

Kuues trompet on sama ka viies trompet . Mis on tähendus neli Inglit seotud Eufrati jõe peale , lugege pealkiri Babylon ja Prophecy täidetud

Samuti ütles seitsmes trompet antud Kristuse ja Jumala kuningriiki maailma.

Ilmutuse 11:15,18
15 ja seitsmes Ingel puhus pasunat , ja oli tugev hääl taevast , öeldes: kuningriik maailmas sai meie Issanda ja Tema Kristuse ja Tema valitseb ajastute ajastuteni .
18 ja haige pahane riigi ja su viha tulid ja aeg mõista kohut surnutele , ja kellaaeg auhinnatseremoonial sa kühveldada oma sulaste, prohvetite ja pühade ja kardavad Sinu nime, väikestele ja suurtele, ja hävitada hävitamine maa peal.


Pidada kuningriigid Kristuse hukkamõistu surnud olid lugeda Daniel 7 ajal neljas metsaline .

Daniel 7:10-14
10 A raevukas tule ja lähtunud tema ees : tuhat tuhat teenisid teda, kümme tuhat korda kümme tuhat seisid tema ees : õiglus seati , ja raamatud avati .
11 I vaadeldi selle aja tõttu hääl suur sõnad, mis sarv ; Ma nägin Kuni metsalise tapeti ja tema keha hävitada, ja see anti põletada tules .
12 ja ülejäänud loomad, nende võim on ära võtnud : veel nende elud olid pikendada hooaega ja aega.
13 nägin öösel visioonid ja ennäe, siis tulid pilved taevas ühe samasuguse inimese poeg, ja ta tuli vana päevade , ja nad viisid ta peaaegu enne teda.
14 ja andis talle võimu ja hiilguse, ja Ühendkuningriik, et kõigi rahvaste , rahvuste ja keelte peaks teda tema võimus on igavene võimus , mis ei kao , ja tema kuningriik ei tohi .

Telling salm 18 Ilmutuse 11 tulid Jumala viha ja hukkamõistu surnuist üles. Alguses lugemisel me Sefanjan raamat 1 ( salm 14,15,16 ) ütleb, et Issanda päev päeval viha ( Sefanjan raamat 1:15 ), et saaksime kindlaks tähenduses seitse kaussi viha .

Jeremija 7:20
20 Seetõttu nõnda ütleb Issand Jumal : Vaata, mu viha ja mu raev tuleb valatakse see koht mees ja loomadest ja puud väljal, ja vilja maa peal ja ei kustu .

Hoosea 05:10
10 Juuda vürstide nagu nagsisibago eemaldada maamärgid ; valage välja oma viha nende peale nagu vesi.

seitse kaussi Jumala viha päeval sobib nagu seitse pasunat .

Bowl of Hate Jumal

Pildid alates: http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Ilmutuse 16:02 Esimese Bowl
2 Ja esimene läks ja valas oma kausi maapinna suhtes, ja haava haigestus ja need, kes on raske metsalise märkNing kummardasid tema kuju.

On öeldud, et ajal valang on Jumala viha ajal metsloomi. Kes on metsalise loe nimega mõned asjad Raamatus Daniel ja Ilmutus ja ettekuulutuse täidetud.

Mis tervendavat haavad ikka seda teha?

Jeremija 30:14,15
14 Te olete unustanud kõik armastavad, nad püüavad sind mitte; Ma olen haavatud sind haav vaenlane, karmi sanktsiooni, ülevus on sinu ülekohus , sest patud on suurenenud.
15 Miks sa nutma oma valu ? Sinu valu on ravimatuSest suur rahvahulk su ülekohus , sest patud on suurenenud, olen teinud neid asju sulle.

Psalm 38:5
5 Minu haavad on loid ja putokputok , sest minu teadmatusest.

Jesaja 01:06
6 Alates jalatallani isegi juure pea puudub kindlus , kuid haavad ja verevalumid ja haavad putrifying: ei suleta ega kohustatud üles, ei mollified õliga mees.

Ilmutuse 16:03 Teine Bowl
3 Ja teine Ingel valas oma kausi merre, ja see sai vereks, surnud mees : ja iga elava hinge , isegi meri on surnud.

Teise kaussi Jumala viha on sama teises trompet on mõisted. Meil ka lugeda raamatust Ezekiel .

Hesekiel 38:19,20
19 minu armukadedus ja tule mu viha ma räägin , kindlasti sel päeval on suur loksutades maa Iisraeli;
20 Nii et kaladeJa kanad taevas ja loomadest väljal, ja kõik roomajad , et libiseda maa peal ja kõigil inimestel on maa peal, peab raputada minu juuresolekul Mäed ja tuleb ja järsku kohad jäävad , ja iga seina langevad maapinnale.

Hesekiel 38 olime harjunud esimene trompet , et tähendab samal ajal toimuda.

Ilmutuse 16:4-7 (kolmas Bowl )
4 ja Ingel valas oma kausi välja kolmanda osa jõgede ja vedrude vee, ja need said vereks.
5 Ja ma kuulsin vete Inglit ütlevat: "Just teile, nüüd ja minevikus , O Püha , milleks neid kohtunik ;
6 nad on verd valanud pühade ja prohvetite ja andis neile verd, see on väärt neist.
7 Ja ma kuulsin altarit ütlevat: "Jah , Issand Jumal, Kõigeväeline, tõelised ja õiged on Sinu kohtuotsused! " .

Kolmas kauss viha on sama kolmandas trompet . Meil kasutatakse kolmanda lõigu selgitust trompet vastet me kasutada kolmandat lõiku kaussi.

Jeremiah 25:15,16,32,38
15 Nõnda ütleb Issand , Iisraeli Jumal mulle Võtke veini tass raev mu käe ja juua kõik rahvad , kellele ma saadan sulle.
16 ja nad juua ja sinna-tänna , ja olla vihane , sest mõõk , et ma saadan neile.
32 Nõnda ütleb Issand peremeeste Vaata, paha lähevad alates rahvast rahvaks ja tugev torm tõsteti üles viimse osad maa.
38 Ta on jätnud maha oma varjatud , nagu lõvi ; sest nende maa on lohutu sest fierceness on rõhujaJa kuna ta on äge viha.

Jesaja 49:26
26 ja ma sööda neile, et rõhuma sind oma liha ja need purjus oma verd, nagu magus vein Ja kõik mehed, et ma Issandat, oma Päästja ja su Lunastaja, Mighty Üks Jacob.

Hesekiel 39:17,18,19
17 ja sina, inimese poeg , nõnda ütleb Issand Jehoova : Räägi juure viisil lindudest ja kõigile loomadele väljal, Koguge iseendid ja pärinevad; koguda end igal pool mu ohver , mida ma ohverdada sinule, suur ohverdus üles mägedele Iisraeli et te sööte liha ja jooge verd.
18 Te ei söö liha, vägev , ja joogiga verd vürstide maa aasta jäära lammaste ja kitsede kohta härjad , kõik nad fatlings .
19 ja te saate süüa rasva Kuni teid täielikult, ja joogiga vere Kuni teid purjus , minu ohver , mille olen ohverdanud teile. (Vt Ilmutuse 19:17-21 ja Sefanjan raamat 1:7)

Ilmutuse 16:8,9 (neljas Bowl )
8 ja Ingel valas oma kausi neljandal päeval , ja andis selle talle kõrvetada inimesi tulega.
9 ja põlenud inimesed äärmise kuumuse ja nad namusong Jumala nime võimsusega on need nuhtlusedJa nad ei pöördunud talle au.

See tähendab, et inimesed puhastamist. Kuid selle asemel nad täpsustamiseks on neetud Jumal.

Malakian 04:02
2, kuid teile see kartus minu nimi päike õigeks koos paranemist oma tiibu , siis te minna välja ja hüplema nagu vasikad .

Malakian 3:1,2,3
1 Vaata, ma läkitan Oma Ingli , ja ta valmistab teed enne mind ja Issand , keda te otsite , on äkki jõudnud oma tempel, ja Ingel pakt, kellest te rõõmu : vaata, ta tuleb, Ütleb Issand peremeeste .
2, kuid kes võivad järgida päeval Tema tulemises? ja kes peavad seisma , kui ta ilmub? ta on nagu rafineerimistehas tule ja nagu täielikuma:
3 ja Ta istub nagu rafineerimistehas ja gaasipesuseadme hõbedat ja ta peab puhastama Leevi pojadJa puhastab neid kullast ja hõbedast , ja teevad nad Issanda pakkumisi õiguseks.

päike õiguseks nimetatakse Morning Star. Kes hommikul?

Ilmutuse 22:16
16 Ma Jeesus on saatnud minu ingel tunnistusi andma teile neid asju kirikud. Olen juur ja sugu David, ere koidutähe.

Mõned võivad küsida, ei ole saatan Morning Star kirjutatud Jesaja 14:02 ? Palun lugege lõikes 4 Jesaja 14 Good News Bible tõlge. Lõige ütle seda : see on narrimine öelda. Babylon ainult naeruvääristama teid sõna hommikul.

Ilmutuse 16:10,11 (viies Bowl )
10 ja viies Ingel valas välja oma kausi trooni metsalist ja pimendada tema kuningriikJa nad närisid oma keelt valu pärast
11 ja nad namusong taeva Jumalat oma valude ja nende haavadJa nad ei pöördunud oma teoste .

Juhtub see metsaline algusest esimese kausi näitab, et üks ilm juhul põlvkonnale. tume kui päike , kuu ja tähed kaubamärgi viienda ja neljanda trompet on öelnud, et on pimedaks päev armee rohutirtsud ja ka mängu see , et lugeda enne, kui oleme kirjutanud Joel 2:9,10,11

Umbes kuuendal kausi viha , nagu see on sõnastatud kuuenda trompet , et pealkirjaga määratlus Babylon.

Umbes seitse pasunat , kahju kolmas osa . Tähendab on lugeda Sakarja 13:08

Sakarja 13:8,9
8 liigu , et kogu maal , ütleb Jehoova , kaks osa olid ära lõigatud ja surevad , kuid kolmas jäi .
9 ja Ma toon kolmas osa tulle ning arutavad neid nagu hõbe on rafineeritud, ning püüab neid kulla. Nad nõuavad minu nime ja ma kuulen neid: Ma ütlen , minu rahvas , ja nad ütlevad : "Issand on mu jumal.

Kolmas etapp puhastada . Andmeid puhastamine toimub see ajal metsloomade mis näitab Neljas kausi viha. Seega seitse pasunat aset leidev metsloomi.

Umbes seitsmendal kaussi , loeb selle määratlus nimega : Babylon

Nüüd me teeme kindlaks tähenduses seitsme pitseriga.

Põletusmärk
Pildid alates: http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Ilmutuse 6:1-8 (neljas alates esimesest brändi brändi )
1 Ja ma nägin, kui Tall võttis lahti ühe seitsmest pitserist, ja Ma kuulsin üht neljast olendistKes rääkis nagu heli thunder "Tule .
2 Ja ma vaatasin, ja ennäe : valge hobuneJa kes istus selle oli vibu ja andis temale võra ja ta läks hästi, ja edu.
3 Ja kui Tall võttis lahti teise pitseri, Kuulsin ma teist olendit, ütles: "Tule .
4 ja Siis tuli teine hobune , punane hobuneJa ratsutamine siin, andis ära maa peal rahu ja mangagpatayan üksteist ja andis talle suur mõõk.
5 Ja kui ta avas kolmanda pitseri, Kuulsin ma kolmandat olendit, ütles: "Tule . Ja ma vaatasin, ja ennäe, must hobune: Ja , kes istus selle oli bilanss käes.
6 ja Ma kuulsin otsekui häält seas neli olendit ütles Penny on Mõõt nisu teenari ja kolm mõõtu otri ja mitte haiget õli ja veini.
7 Ja kui ta avas neljanda pitseri, Ma kuulsin häält neljas olend ütles: "Tule .
8 Ja ma vaatasin, Ja vaata tuhkur hobuneJa ratsutamine on siin nimega Surm ja põrgu ühes temaga . Ja nad anti meelevald neljanda osa ilmamaa , tappa poolt mõõga ja nälja ja katku, ja ägedatele maapealsete kiskjate elajate .

Ütle lõikes 8 nad antud meelevald neljanda osa ilmamaa , tappa poolt mõõga ja nälja ja katku, ja ahne maapealsete kiskjate elajate .

Kellele need viitavad ? Nad ei olnud eelotsusetaotluse neljandale rider , kuid kõik neli ratsanikku . Seda nimetatakse neljaks kohtuotsuste kohta, Hesekiel 14:21

Hesekiel 14:21
21 nõnda ütleb Issand Jumal , kui palju enam kui saadan Minu neli raske kohtuotsuste Jeruusalemma, mõõga ja nälja ja metsloomade seas ning taud , lõigata ära mees ja koletis?

Kui oled märganud , iga ratsutaja on iga olendit ütlevat : "Tule ! Anna meile teada , kes need neli olendit .

Ilmutuse 4:6,7
6 Ja aujärje näiliselt klaasmerd nagu klaas, ja keset aujärge ja umbes troonil oli neli olendit täis silmi eest ja tagant.
7 Ja esimene olend oli lõukoera sarnane, ja teine olend oli härja sarnane, ja kolmandal olendil oli nägu nagu mees, ja neljas olend oli lendava kotka sarnane.

neli olendit , et Hesekiel nägi seda , on nad neli cherubs .

Hesekiel 1:4,5,10
4 ja ma vaatasin, ja ennäe, tormine tuul tulid põhja, suur pilv , mis tulekahju infolding ise ja heledus ümberringi , ja keset seda hõõguv metall, välja keset tulekahju.
5 ja keskelt selle tuli sarnaseks neli olendit . Ja see on nende välimus: nad olid sarnaseks isik;
10 Nagu Euroopa sarnaseks oma nägu , nad nägid välja nagu mees, ja need neli oli nägu lõvi paremale küljele ja nad neli oli nägu härg vasakul nad neli oli nägu kotkas.

neli olendid olid keset tormine tuul tuli põhja. Kui Jeremija 23:19 ja Jeremija 25:32 on olemas umbes tormi Issand. kaks punkt selgituse me kasutada kolmandat trompetile ja kolmas kausi Jumala viha . Loeb on tormine tuul Jeremija 30:23,24 .

Jeremija 30:23,24
23 Lugege , tormi Issand, tema raev , jätkates tuulispask : ta plahvatuse korral juht kurjad .
24 raevukas viha Issand ei pöördu enne, mõjud, ja kuni ta on täitnud kavatsused tema süda ; Viimasel päeva te seda .

Let's loe Jeremija 09:16 ja Jeremija 25:32,28 me kasutada kolmandat trompetile ja kolmas kausi viha.

Jeremija 9:16
16 Olen ka hajumine neid rahvasteKeda ei nad ega ka nende isad on teada ja Ma saadan neile mõõga, Kuni ma söönud neid.

Jeremija 25:32,38
32 Nõnda ütleb Issand peremeeste Vaata, paha lähevad alates rahvast rahvaks ja tugev torm tõsteti üles viimse osad maa.
38 Ta on jätnud maha oma varjatud , nagu lõvi : oma maa on lohutu sest fierceness on rõhujaJa kuna ta on äge viha.

Meil ka lugeda Jeremija 49:36,37

Jeremija 49:36,37
Ja Elam on 36 Ma toon neli tuultele nelja nurka taevastJa Ma raputa neid poole kõik need tuuledJa ükski riik kuhu tõrjutus on Elam .
37 ja I põhjustab Elam enne nende vaenlased , ning enne seda küsida nende elu, ja ma toon kurja neile , isegi mu raevukas viha, ütleb Issand, ja Ma saadan neile mõõga, Till neid.

Sa matš Jeremija 49:36,37 Jeremija 09:16 ja Jeremija 25:32,38 . Nii et me teame, milline tähendus neljast tuulest .

Sakarja 6:1-5,8
1 Ja taas ma tõstetakse mu silmad , ja nägi, et vaata, siis tuli neli vankrit välja kahe mäed ja mäed olid mägedes messingist.
2 Esimesel tõllas olid punased hobused ja teise vankri must hobused;
3 Ja kolmas tõllas , valgete hobuste ja neljanda vankri Harmaantunut hobused.
4 Siis kostis ning ütles ingel , et ta rääkis minuga , Millised on need , mu isand ?
5 Ja Ingel vastas ning ütles mulle: Need on nelja tuule poole taeva, Mis lähevad edasi seisvat Issanda ees üle kogu maailma .
8 Siis ta hüüdis mind ja ütles mulle , öeldes: "Vaata, Nad tulevad suunas põhja nagpatahimik oma vaimus põhja.
neli sõjavankrid olid neli mängu Rider ( Ilmutuse 6) nelja markidega. Seega neli ratsanikku tähendab nelja tuul torm ekvivalent . neli ratsanikku Ilmutuse 06:08 need tähendavad. neli ratsanikku saadeti päeva hävituse koletist . Jätkata lugemise Ilmutuse 06:12 , päike, kuu ja tähed on pimendatud sobitada Matteuse 24:29 , Mark 13:24,25 ja Luke 21:25,26 .

Hesekiel 5:2,9,12,13,14
2 Kolmas osa pead sa põletada tulega keset linna kui päeva Siege on täidetudNing võtma kolmas osa , ja lööb mõõgaga ümber, ja kolmas osa sa pead hajumine tuule käes ja ma venitama mõõga pärast neid.
9 Ja ma teen sulle ma ei ole teinud , ja ma ikka meeldib , Kõigi oma kasuklamsuklam.12 kolmas osa sinust sureb poolt katkJa näljahäda nad tarbida keset sinule ja kolmas osa langeda mõõga sinu ümber ja kolmas osa ma hajumine kõigis suundadesJa venitama mõõga pärast.
13 Seega peab minu viha, ja ma põhjust minu raev neile , ja ma trööstida : ja nad teavad, et ma Issand rääkis mu jõupingutused, kui mul on täita oma raevu neile.
14 Ja ma sirutan oma käe nende vastu, ja teen maa lohutu ja jäätmed, alates kõrbes poole Diblah , kogu oma elamutes ja nad peavad teadma, et mina olen Issand .

Sa salm 9 öeldes, et ta seda ei teinud ja ei tee nagu. Kui seda tehakse , miks see ikka loeb Ilmutusraamatus ? Vastus , sest Hesekiel 5:09 ja Ilmutuse 06:08 on üks.

seitsme pitseriga , seitse pasunat ja seitse kaussi Jumala viha toimub samal ajal , päeval .

Joel 2:11
11 ja Issand kuuldavale oma häält enne oma armee : tema laagris on väga suur ; Kuna tugeva , et tema sõnad; Sest päeval, Issand on suur ja väga kohutav : ja kes saavad kinni on?

Matthew 24:22
22 Ja kui lühendada neid päevi, ükski liha päästetakse , aga sest valik on paiikliin päev.

Roomlastele 9:28
28 Läbi Lord Tema sõna maa peal, Sel eesmärgil ja paiikliin.
29 Ja nõnda nagu Jesaja ütles enne , kui ei ole meile jätnud seemet Lord of hosts "Me oleks olnud nagu Soodom ja Gomorra oli nagu .

Mida Paulus ütleb pärast kirjutamise Jesaja ? Me õpime Jesaja .

Jesaja 10:22,23
22 kuigi su rahvast Iisraeli on mereliiva , jäänuk neist tagastavad : tarbimise otsustatud peab ülevoolu koos õiguseks.
23 Hävitamine, ja kindlaks määrata, mis Issand, Lord of hosts , keset kogu ilmamaale.

Info hävitamine määratakse Jesaja . Kas see kehtib ka nimetatud Paul? Me tõsta lugemine roomlased 09:22

Roomlastele 9:22
22 Aga kui Jumal armastas paljastada oma viha ja teha oma väe on talunud suuri kannatusi laevad viha paigaldatud hävitamine:

Kui kättemaks on päästeks , mis on ka Lord .

Jeremiah 33:14,15,16
14 Vaata, päevad tulevad, ütleb Issand, Ma täitma , et hea asi, mis ma Iisraeli kojaJa maja Juuda .
15 Neil päevadel , ja sel ajal , ma pasusuplingin David filiaal headJa ta täidab õiglust ja õigust kinnistusraamatusse .
16 Neil päevil peab Juuda saab õndsaks ja Jeruusalemma elagu ohutultJa seda nime kannab nime : Issand, meie õiguseks.

Kes on filiaal head, see loeb pealkirjaga : Kes otsustab teise nimega Jesaja 9:6,7 Emmanuel ? ja pealkirjaga : Hääl

Umbes viienda ja kuuenda brändi brändi ja 7. peatükis , mis on kirjutatud tema tähendus Dark Moon ja Star of the Day ja Babylon ja Ülestõusmine. Aasta lõpus seitsme pitseriga , trompetid ja potid viha, on ühised laused .

Ilmutuse 08:05 (seitse tihendid)
5 Ja Ingel võttis viiruk censers ja ta täitis selle tulega altarilt ja viskas maa peal : ja seal oli äikest ja hääli ja välke ja maavärinat.

Ilmutuse 11:19 ( seitse pasunat )
19 ja Jumala tempel oli avatud taevas ja nägi Tema templis ark tema pakti ning Siis sündis välke ja hääli ja mürinat ja maavärisemine ja suur rahe.

Ilmutuse 16:18 ( seitse kaussi )
18 ja Siis sündis välke ja hääli ja mürinat ja seal oli suur maavärin, mis kunagi ei juhtunud , sest magkatao maapinnal maavärina väga tugev, väga kohutav.

Me leiame sarnaseid avaldusi Jesaja .

Jesaja 29:6
6 Ta külastas lord peremeeste koos äikese ja maavärinad ja palju müra, mille torm ja raju ja leek devouring tulekahju.

Babylon


Matthew 01:17
17 Seega kõikide nende asendusliikmete põlvkondade Abraham David on neliteist põlvkondade asendusliige, ja David kuni veavad ära võtta Babylon , neljateistkümne - põlvkondade ja bilansilise Vabale arvesse Babylon Kristuse on neliteist põlve .

Vastavalt Matthew 1:17 , Babylon tuli 14. põlvkonna David . Ja vastavalt 2 Kings 25:8,9,10 põlenud templisse ja läks katki seinad Jeruusalemma.

2 Kings 25:8,9,10
8 viienda kuu seitsmendal päeval kuus, mis oli XIX aastal kuningas Paabeli kuninga Nebukadnetsari tulid Jeruusalemma Adan ihukaitsepealik , teenistuja Paabeli kuningas .
9 ja ta põletas Issanda kojas ja maja kuningas ja kõik majad Jeruusalemma , isegi iga suur maja ta põletati tulega.
10 Ja lagunes seinad Jeruusalemma ümberringi, terve armee kaldealased, koos ihukaitsepealik .

Paljud lõigud Ilmutuse ei saa lugeda prohvetite raamatus nagu Jesaja , Jeremija , Hesekiel ja teised. Ilmutuse 17 ja 18 on lugenud Babylon ja lugeda palju sarnaseid värsside Jeremiah 50 ja 51 , nii et vahendid aastal prohvetite raamatus juhtub tulevikus.

Pane tähele lõigetes allpool .

Ilmutuse 18:24
24 Ja ta leidis verd prohvetid ja pühakud ning kõik tapeti kohapeal.

Jeremija 51:49
49 Mis Babylon kukutasid surma Iisraeli , nii langeb Paabeli suri maa.

Luke 11:49-51
49 Seetõttu ütles ka tarkust Jumala , ma läkitan nende prohvetid ja apostlid , ja mõned neist nad tapavad ja taga ;
50 Küsida selle põlvkonna verega kõik prohvetid , kuuri alates maailma rajamist;
51 alates veri Aabeli verest Zacharias , mis hävis vahel altari ja templi : jah , ma ütlen teile, et ta on kohustatud selle põlvkonna.

Babylon on teinud talle hästi. Me loeme muud punktid .

Ilmutuse 18:06
6 Sul on ka anda , kui ta andis teile , ja te suurendada kogu tema teoseid: tass ta ipaghalo pinaghaluan teda vastupidises.

Jeremiah 50:15,27,28
15 Shout tema vastu ümberringi : ta esitas ise ja tema kaitsevallid on langenud , tema seinad on visatud maha; sest see on kättemaks Jehoova : tehke kättemaks talle , mida ta tegi , ei teda.
27 Slay kõik tema pullid, lase neil minna tapmiseks; Häda neile! nende päev on ees, päev oma külastatavuse.
28 kuulda neid, et põgeneda ja põgeneda maa Paabeli , deklareerima Zion kättemaks Issand, meie Jumal , kättemaks tema templi.

Vastavalt Issand Jeesus, kui aeg premeerida ?

Luke 21:20-26
20 Aga kui sa nägid sõjavägede Jeruusalemma, Siis tea, et tema hävitamiseks oli lähedal.
21 Siis need Juudamaal põgenevad mägedesse ja linnast tulid välja ja valdkonnas ei tohiks sattuda linn.
22 Kuna need on päeva kättemaks, et täidetud kõik asjad kirjaliku.
23 Häda nagdadalangtao ja olla neil päevil! sest seal on suur stressi maa peal ja viha selles riigis.
24 Ja nad langevad mõõgaJa peab olema juhitud vangistuses kõiki rahvaid , ja Jeruusalemma trampis poolt paganate täita aegadel paganad .
25 Ja seal peab olema tähistatud päike ja kuu ja tähed, ja maa peal, häda riigis, mis matitilihan jaoks hea mere-ja surfata;
26 Mehed , kartes , ja ootab asjad tabaks maad mangangatal taeva vägesid .

Me loeme sama prognoosi prohvet Jesaja raamatut.

Jesaja 13:10,13,15,18,19
9 Vt , päeval Issand tuleb, julm nii viha ja raevukas viha, et muuta maa lohutuJa sealt hävitada patuseid sätestatut.
10 taevatähti ja rõivad selle ei anna nende valgus: päike pimedaks tema kasvamise ja kuu ei anna põhjust tema valgus.
11 ja Ma karistada maailmas nende seadusetusJa kuri nende ülekohus , ja ma põhjust uhkust uhked ja panevad madala upsakus on kohutav.
12 ja teen inimene väärtuslikum kui kulla , mees, kes üle kulla ja Ophir .
13 Seetõttu Ma panginginigin taevas ja maa peal kõrvaldavad temast välja koht viha Issand peremeeste ja päev tema raevukas viha,
14 Ja see , kuidas metskitse, ja kuidas lammas , et ei võta keegi enesele up: nad igaüks oma rahva enesega ning põgene igaüks oma kodumaal.
15. Igal inimesel peab olema tõukejõu kaudu ; ja iga üks peab vähenema mõõk.
16 Nende laps on tükeldatud nende silme ees: Nende maja on riknenud, ja nende abikaasad ravished .
17 Vaata, ma hoian meedlaste nende vastu , kes ei ole arvesse hõbeda ja kulla , ei tohi nad rõõmu.
Ja 18 tükki nende vibud , et noored mehed ja neil ei ole halastama vili üsa; oma silm ei varuosad lapsed.
19 ja Babylon , hiilgus kuningriikide, ilu kaldealased, on peab olema nii kui Jumal hävitas Soodoma ja Gomorra .

Kuidas Jumal hävitas Soodoma ja Gomorra ?

Genesis 19:23-28
23 päike oli maa peal kui Lot tulid Zoar.
Siis 24 nagpaulan Issand Soodoma ja Gomorra peale väävlit ja tuld Issanda juurest taevast;
25 ja ta hävitas need linnad ja kogu ümbruskonna ja kõik linnade elanikud ja maa taimestiku .
26 Aga naine Lot vaatas tagasi ja ta sai sammas soola.
27 ja Aabraham tõusis hommikul vara paika , kus ta Issanda ees.
28 Ja ta pilgu alla Soodoma ja Gomorra ja kõik maa tavaline, ja vaatasin, ja ennäe, suitsu maa tõusis suits otsekui sulatusahju.

Nagpababa tule Issanda ette. Ta ei saatnud inimesed masong piinlik . Esines hommikul, ei lõuna ajal , mitte pärastlõunal, mitte öösel , kuid hommikul.

Me loeme sama ennustus Jeruusalemma ja Baabüloni .

Jeremiah 50:40-44,46
40 Nii nagu Jumal hävitas Soodoma ja Gomorra ja ümbritseva linnad, Ütleb Issand , nii keegi ela seal , või kas elada tahes inimese poeg .
41 Vaata, rahvas tuli põhjast ja suur rahvas ja palju kuningaid peab olema pärit pool maakera .
42 Nad on vööri ja Lance : nad on julmad ja ükski halastust : oma häält ei müha nagu meri, ja nad sõidavad pärast hobused, sätestatud array meeste sõja vastu sulle , O tütar Paabelisse.
43 Paabeli kuningas kuulis aru neist, ja tema käed vaha mannetu : ahastus haaras temast kinni ning pangs nagu naise travail .
44 Vaata, vaenlane peab tulema nagu lõvi alates uhkus Jordan vastu tugeva elamiseks : Ma äkki teevad need ära joosta, ja valitud , oleks ta nimetab teda, sest kes on nagu mina ? ja kes nimetab mind aeg ? ja kes on pastor seista minu ees ?
45 Seepärast kuule kaitsja Issand , ta võttis vastu Babylon , ja ta kindlaks oma otsuse vastu maad kaldealased : Kindlasti nad sõita vähe karja, kindlasti peab ta oma kodudest nendega.
46 müra võttes Paabeli maa Trembles ja nutma on kuulnud rahvaste.
Jeremija 6:22-24
22 Seega ütleb Issand, Vaata, inimesed tuli põhjast riik ja suur rahvas tõstetakse alates pool maakera .
23 Nad on vööri ja Lance : nad on julmalt ja ilma halastust : oma häält ei müha nagu meri, ja nad sõidavad pärast hobused , iga üks massiiv kui mehed sõjast sinu vastu, O Siioni tütar .
24 Me oleme kuulnud kuulsus nendest: meie käed on mannetu : ahastus on võtnud hoida meie ja pangs nagu naise travail .

Me lugeda ka teiste sarnaste ennustus , mis juhtub erinevate inimestega .

Jeremija 50:13
13 Sest viha Issand ei asustatud , kuid peavad olema täielikult lohutu : igaüks, kes läks poolt Babylon peab olema üllatunud ja sisisema üldse tema nuhtlused.

Jeremija 49:17,18
17 ja Edom on hämmingus : igaüks, kes möödunud olin üllatunud ja sisisema üldse nuhtlused.
18 Kui kukutada Soodoma ja Gomorra ja ümbritsevate linnadesse , ütleb Issand, keegi ei ela seal , ega ka inimese poeg seal elada .

Jeremija 19:08
8 ja Ma teen selle linna puupaljaks ja susisev : igaüks, kes käis sellega peab olema üllatunud ja sisisema , sest kõik nuhtlused selle.

Vastavalt katoliku kirik on kutsunud Babylon 1 Peter 05:13 on roomlased. Mis juhtus 70 AD ma ei näe täitmise ennustuse prohvetid ja Uus Testament . Vastavalt " eksperdid " on hävitanud Jeruusalemma tempel 70 AD roomlased . Ma ei usu selliseid asju . On litiral , füüsilist, ainelist , sensuaalne , kuratlik (mitte tarkust sealt ülalt, vaid maine, sensuaalne, kurjast vaimust pärit. James 3:15)

Me läheme tagasi Jeremija 50:40-46 ja Jeremija 6:22-24 . Loeb raamatut prohvet Joel sarnastele üritustele ja vaimu ettekuulutus on Joel 2:1-11 .

Joel 2:1-11
1 Blow trompet on Zion , heli alarm minu püha mägi: Las kõik maa elanikud : päevaks Issand tuleb, sest see on lähedal
2 Päevad pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus , kui dawn leviku pärast mägedes: suured inimesed ja tugev , mitte kunagi kunagi , nagu , ja ükski ei rohkem nende järel, isegi aastat on paljude põlvkondade jaoks.
3 Tulekahju sööb ees ja taga leek burneth: maa on Eedeni aias enne neid , nende taga lohutu kõrbes, jah, ja midagi pääses neist.
4 välimus neil on välimus hobuseid ja ratsanike , et nad jooksma.
5 Nagu müra sõjavankrid kohta tippude mäed nad hüpe , nagu müra tuleleek sööb halliks , tugeva inimesed sätestatud lahing massiivi.
6 nende kohalolek rahvaste on ahastus : kõik näod on vahatada.
7 Nad kulgema nagu võimas meeste neil ronida seina nagu mehed sõjast, ja nad marsivad igaüks oma võimalusi ja nad ei riku oma ridadesse .
8 Ei üksteisest , nad hakkavad käima iga üks oma teed, ja kui nad langeb mõõga ja haavata.
9 Nad hüpe üles linna, nad juhivad pärast müüri nad ronida majad, nad sisestavad aknad nagu varas.
10 muld värisema enne neid , taeva värisema : päike ja kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma shining:
11 Ja Issand kuuldavale oma häält enne oma sõjaväge, Tema laagris on väga suur : ta on tugev , et tema sõnad ; Sest päeval, Issand on suur ja väga kohutav : ja kes saavad kinni on?

Vastavalt Issand Jeesus, tume kui päike , kuu ja tähed esineb veel tulevikus, nii ettekuulutuse raamatus Joel veel juhtuda tulevikus . Ja ettekuulutus raamatus Ilmutuse tekib tulevikus veel, et leiame Ilmutuseraamat samas vaimus prohvetliku . Ja me näeme seda Ilmutuse 9:13-19

Ilmutuse 9:13-19
13 Ja kuues Ingel puhus pasunat ning ma kuulsin üht häält sarved kuldne altar ees Jumala
14 Telling kuues ingel trompet, Päästa lahti need neli Inglit seotud suure Eufrati jõe peale .
15 ja ungirded neli Inglit , et olla valmis õigeaegselt ja päevaks ja kuuks ja aastaks , et tappa kolmas osa inimesi .
16 ja arv relvastatud ratsamehed oli kaks korda sangpunglibong korda kümme tuhat; ma kuulsin nende arvu .
17 ja Ma nägin nägemuse hobused ja ratsutamine siin , millel soomusrüüd nagu tule ja hüatsint ja väävlis : ja hobuste pead nagu juhid lõvid ja nende suust ei läbi tule ja suitsu ja väävlit.
18 Neist kolmest nuhtlusest sai tapetud kolmas osa inimesi , tule ja suitsu ja väävlit , mis nangagsisilabas suhu.
19 hobuste võim on nende suus ja nende sabades , sest nende sabad on nagu madu, ja pea, ja kellega nad ipinananakit .

neli Inglit on seotud Eufrati jõe ja nad ungirded tappa kolmas osa inimkonnale. See väide on ohver põhjas Eufrati jõe peale . (Jeremija 46:10 )

Jätkame Ilmutuse 11:02

Ilmutuse 11:02
2 Ja väljaspool templit loobang ignoreeritakse ja ei mõõda ; ettenähtud paganaile ja nemad võtavad yuyurakang nelikümmend ja kaks kuud püha siudad.

väidetava rikkumise rahvaste Ilmutuse 11:02 on hävituse koletist Matteuse 24:15 ja Mark 13:14 ja Luke näitab selgelt Matteuse 21:24 ja 24:15 see on üteldud prohvet Daniel (Daniel 09:27 , 11:31 , 00:11 ) aeg , päev, kuu ja aasta Ilmutuse 9:15 oli 11. september 2001 New Yorgis. neli Inglit võib eralduda tappa kolmandik inimkonda on nelja hävitaja kohta 9 / 11. Alates 09:13 kuni Ilmutuse 11:14 Ilmutuse märkad, et see sisaldas teine häda .

Ilmutuse 11:14
Viimase 14 Teine häda : vaata, kolmas häda tuleb ja kiiresti.

Vastavalt Daniel 12:11 , algul kokku 3 1 / 2 aastat on algusest püstitamiseks hävituse koletist . Sai nii väärtuslikku tundi, päeva , kuud ja aastat Ilmutuse 09:15 aasta alguse lugedes päeva kuni täieliku 3 1 / 2 aastat.

Allpool võitleja tulevad rannas ja rünnakut rannas. kahe hävitaja rünnata kaksiktorn nii tulid põhja.

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jeremiah 51
48 Siis taeva ja maa ja kõik, mis on seal , peab laulda rõõmust üle Paabeli jaoks hävitajad tulevad tal põhjaÜtleb .

Me kindlaks, kas mänge on loetletud allpool.

Moosese 32:41,42,43
41 Kui ma ihuma mu sädelev mõõkJa minu käsi teeb õigust , siis ma muudaks kättemaks mu vaenlased, ning premeerida neid , et mind vihkama.

42 Drunk vere ja teen nooled, ja mu mõõk õgima liha ; veri tapnud ja vangid , juhilt vaenlane.
43 Olge rõõmsad, OI rahvaid, oma rahva ; Sest ta kätte verd oma sulased ning maksab kätte oma vastastele , Ja vaba oma maa oma rahvale.

Jeremija 46:10
10 päeva on Issand, Issand võõrustajate päeval kättemaks, et kätte maksta talle oma vaenlasi, ja mõõk õgima ning küllastatud ja juua nende verest; sest Issand , Issand võõrustajate ohver põhjas Eufrati jõe peale .

Ilmutuse 18:24
24 Ja leitud ta verd prohvetid ja pühakud, ja kõik need hukkus kohapeal.

eespool nimetatud lõike vastet . Eufrati jõe (Jeremija 46:10 ) oli kõrval Babylon (Ilmutuse 18:24 ). Babylon leiti verest teenistujate Jumal. Nii premeerida ( Deuterenomio 41:43 ) Jumala teda Paabelisse leiti verest prohvetid.
 
Me loeme Ilmutuse 16:12

Ilmutuse 16:12
12 ja Kuues valas oma kausi suure Eufrati jõe peale , ning selle vesi kuivas ära, valmistada kuningad alates tõusev päike.

Loeb samal ettekuulutus on Jeremija 50:38,40

Jeremija 50:38,40
38 põud on temal veed ja kuivatatud, liidumaa jaoks Verbistä pilte ja neid hullu , sest ebajumalaid .
40 Nii nagu Jumal hävitas Soodoma ja Gomorra ja ümbritseva linnades ütleb Issand, et ükski inimene elada seal, kas elada mistahes inimese poeg .

See võime lugeda Ilmutuse 16:12 (põhineb meie lugemine) on kaasaegsed Ilmutuse 09:15 ja mõlemad asuvad 6. kausi viha ja 6-nda trompet nii jätkame lugemist Ilmutuse 16 salmi 18.

Ilmutuse 16:18
18 Ja Siis sündis välke ja hääli ja mürinat ja seal oli suur maavärisemine, et kunagi juhtunud , sest magkatao jahvatatud, maavärina väga tugev, väga kohutav.

tugev maavärin värisemine või tõmblused tähendab volitused taevast. Luke 21:26 ja Matthew 24:29

Matthew 24:29
29 Kohe pärast nende päevade viletsust läheb võtab päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget, ja tähed langevad maha taevast ja võetakse taeva vägesid ;

Jätkame lõigu Ilmutuse 16 lõige 19

Ilmutuse 16:19
19 ja suur linn oli parted kolmeks ja linnad riik nangaguho : ja suur Baabülon oli meelde Jumala ees, talle tassi veini fierceness oma viha.
Keskmine sügavus on kolm suurt inimesed on olemas Ezekiel 5. peatüki punktis 2 ja 12 .

Hesekiel 5:2,12
2 Kolmas osa siis sa saad põletada tulega keset linna kui päeva Siege on täidetudJa saad kolmas osa , ja lööb mõõgaga ümberringiJa Kolmas osa sa pead hajumine on tuulJa ma venitama mõõga pärast neid.
12 Kolmas osa sinust sureb poolt Katk ja näljahäda peavad nad tarbida keskelJa Kolmas osa peab vähenema mõõk ümberringi sindJa kolmas osa ma hajumine kõigis suundadesJa venitama mõõga pärast .

päev piiramisrõngas oli lugeda Luuka 21:20 loeme , et enne . Tekkinud, kui piiramisrõngas pimenes päike, kuu ja tähed (Luuka 21:25) ja loeb ka meeldib see sildil 6 . Ajalugu on kuues kausi viha ja trompet, kaasaegne tähendus seitse pasunat , mark ja kaussi Jumala viha . Sasapitin see kõik põlvkonnale.

Ilmutuse 6:12,13,14
12 ja ma nägin, kui ta avas kuuenda pitseri, oli tugev maavärinJa päike läks mustaks nagu kotis juuksed tumedad, ja kogu moon nagu vereks ;
13 Ja taevatähed kukkusid maa, As viigipuu vilja isinasambulat tema väike noor puu , kui peksmine tugev tuul.
14 Ja taevas parted justkui broneerides meeleheitel uppumine, ja kõik mäed ja saared nihkusid oma koht.
15 ja ilmamaa kuningad ja printsid ning ülempealikute ja rikkad ja võimsad ja kõik ori ja iga Freeman, on nagsipagtago koobastes ja kivid mäed;

eemaldamist mäed ja saared loeme jätkumise Ilmutuse 16 lõige 20

Ilmutuse 16:20
20 Ja kõik saared põgenesid ja mägesid ei leidunud.

Hesekiel 38:19,20
19 minu armukadedus ja tule mu viha olen rääkinud , Ega see päev saab olema suur loksutades maa Iisraeli;
20 nii, et kalade ja kanad taevas ja loomadest väljal, ja kõik roomajad , et libiseda maa peal, ja kõik inimesed on maa peal , värisema minu juuresolekul, ja mäed tuleb ja järsku kohad jäävad , ja iga seinas peavad langeb maapinnal.

Loe ka raamat Jesaja kui magpapatabon inimesed mägedes.

Jesaja 02:19
19 ja inimesed lähevad koopad kivid ja koopad maa pealt, Issanda kartuses , ja kirkus Tema Majesteedi kui ta tõusis raputada maa.

Kui aega?

Jesaja 30:32
32 Ja iga insult ametisse määratud personali , et visati ette Temale peab koos tambourines ja kandleid ja Nende lahingute koos raputamine annab ta neile

Jeremija 46:10
10 Sest päev on Issanda, Lord of hosts, päeval kättemaks, et kätte maksta talle tema vaenlased : ja mõõk õgima ning küllastatud ja teevad oma vere , sest Issand , Issand võõrustajate ohver põhjas Eufrati jõe peale .

Jesaja 34:6,7,8
6 Issand on täis verd , rasva rasvasus , vere lammaste ja kitsede, rasva neerud jäärad : Sest ohverdada Issandale vastu Bozrah ja suur tapmise maa Edom .
7 Ja loodusliku härgi tulevad ühes nendega ja härjad koos pullide ning nende maa võetakse vere ja nende tolmu tehtud rasva rasvasus .
8 Sest päeval kättemaks Issanda aasta palk aastal võitlema Zion .

Ja me lihtsalt korrata küsimus kui aasta palk.

Me loeme teiste sarnaste juhtub linnades.

Jeremija 49:21 ( Edom )
21 Maa Trembles juures müra nende langevad, At nutta, müra oli kuulnud Punases meres .

Hesekiel 31:16 (Egiptus)
16 Tegin riik heli tema langevad kui ma heitis ta ette , et Sheol nendega, kes lähevad alla sõnnikuhoidlasse ning kõik puud Eden, valik ja parim Liibanoni kõik , et juua vett , olid üheskoos olles Madal osa maa.

Hesekiel 26:15,18 ( Rehvi )
15 Nõnda ütleb Issand Jumal Rehvi ; Ei erinevateks loksutatakse temperatuuril heli su kukkumine, kui haavatud ohhetama , kui tapetud teie seas?
18 erinevateks värisema Päeva sinu langevadJah, erinevateks mere jahmunud teie lahkumist.

Jeremija 50:46 ( Babylon )
46 müra võttes Paabeli maa TremblesJa nutta on kuulnud rahvaste .

Jeremija 25:31 (riikide)
31 müra oli lõppemas maa , sest Issand on poleemikat riigiga , Ta räägivad kõik lihased , umbes ta annab neile mõõga , ütleb Issand .

Jesaja 17:09 
9 Sel päeval oma tugevat linnad on nagu hüljatud kohas metsaJa peal mägi, kes lahkus enne Iisraeli lastele ja hävitanud .

Ilmutuse 17:5,6
5 Ja tema otsaesisele oli kirjutatud nimi, Saladus: "Suur Baabülon, ema prostituute ja Maa jälkuste .
6 ja Ma nägin naise purjus verega pühade ja verd märtrid Jeesus. Ja kui ma nägin teda Ma imestasin väga hämmastunud .

Mis Abominations ?

Jeremija 7:30
30 tehtud laste Juuda oli kurja minu silmis , ütleb Issand : seadsid nad oma Abominations majas kutsus mu nime, defilee ta .

Mis vastik asi panna Issanda kotta ?

2 Kings 21:05
5 ja ta ehitas altareid kõigile taeva vägesid kahes kohtusse Issanda kojas .

Ja kummardavad nende Abominations Issand.

Hesekiel 8:13-16
13 Ta ütles ka minu juurde , et sa jälle näha veel teist suurt Abominations mida nad teevad.
14 Siis ta tõi mulle jalgväravale Issanda kojas põhjas, ja vaata, istus naiste nutab Tammuz oli.
15 Siis ütles ta Unto mind, sa näinud seda , O inimese poeg ? teid jälle näha veel suuremat Abominations kui need.
16 ja ta tõi mind seesmine kohus Issanda kotta , ja vaata, ukse templisse Jehoova vahel veranda ja altar, oli ligi viis ja kakskümmend meest, nende selja suunas pühakoja ees itta , ja nad kummardasid päikest suunas itta.
 

Neli Tuul


pilt : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Mis on nelja tuule poole ?

Ilmutuse 7:1,2
1 Ja pärast seda ma nägin nelja Inglit seisvat neli nurka maa mis vähendab nelja tuule maa, Muidu tuul puhuda maa või mere peale ega ühegi puu peale.
2 Ja ma nägin teist Inglit kasvavalt alates päevatõusu poolt , võttes pitsat elava Jumala ; ja ta karjus hääle neli Inglit , kes andis maipahamak maa ja mere ,

Nelja tuule Ilmutuse 7 neli ratsanikku nelja marki (Ilmutuse 6:1-8 )

vastavad neljale mangangangabayo on neli vankrit aastal Sakarja 6:1-8

Sakarja 6:1-5
1 Ja taas ma tõstetakse mu silmad ja nägi , ja vaata, tuli neli vankrit välja kahe mäed ; ja mäed olid mägedes messingist.
2 esimest tõllas olid punased hobused ja teise vankri must hobused;
3 Ja kolmas tõllas , valgete hobuste ja neljanda vankri Harmaantunut hobused.
4 Siis kostis ning ütles ingel , et ta rääkis minuga , Mida need , mu isand ?
5 Ja Ingel vastas ning ütles mulle: Need on nelja tuule poole taeva, Mis lähevad edasi seisvat Issanda ees üle kogu maailma .

Me analüüsime , kuidas sobitada need neli lennuk 11/09 terrorirünnakud New Yorgis.

Pildid alates: link 1   link 2

6 tõllas kus on must hobused läks edasi suunas põhja ja valge lähevad välja pärast nende;ja hall läks lõuna poole .
7 Ja tugev kostis ning küsis minna sinna-tänna läbi maa ; ja ta ütles: "Minge sinna-tänna üle kogu maa . Nii nad jalutasid sinna-tänna üle kogu maa .
8 Siis ta hüüdis mind ja ütles mulle , öeldes: Siin nad tulevad suunas põhja nagpatahimik oma vaimus põhja.

kaks vankrit läbi põhja või põhja, see on rünnak kaksiktorn.

Üks väljapääs lõuna või lõuna ja rünnak Pentagoni .

Ja üks nagpumiglas (vastavalt Good News Bible ) ja see oli õnnetus Pennsylvania .

Sakto Kas ennustus ?

Koht neile päeval piiramisrõngas , nagu öeldud, Sakarja 5, mis on parted kolmes linnas ja see rääkis seitsme (või kuus ) trompet . Sama perioodiga sündmus ja selle realiseerumine visiooni lõpuni Ilmutuse .

Neli Air ( Tuulepuhangud on Issanda )

tormi Issand on neli ratsanikku nelja tuuled.

Olgem seletada Piiblis .

Jeremiah 25:31,32,33
31 müra oli lõppemas MaaJaoks Issand on poleemika rahvaste ta tugineda kõigi liha ; umbes kurja ta annab neile mõõga , ütleb Issand .
32 Nõnda ütleb Issand peremeeste Vaata, paha lähevad alates rahvast rahvaks ja suur tuulispask tõstetakse üles viimse osad maa.
33 tapnud Issanda juures see päev peab olema ühest otsast maa teise otsa maa: Nad ei nutnud , ei kogutud ega maetud : nad peavad olema sõnniku maa peale .

Jeremija 23:19,20
19 Vt tormi Issand, oma viha , läks välja isegi raske keeristorm : langeb kannad paha.
20 viha Issand ei pöördu , kuni ta on täitnud , ja kuni ta on täitnud mõtteid oma südames : Viimasel päeva te seda suurepäraselt.

Jesaja 66:15,16
15 Sest vaata, Issanda tulega , ja tema sõjavankrid nagu tuulispask ; muuta oma viha ja raev ja tema tänitama leegiga tulekahju .
16 Sest tulekahju LordJa koos oma mõõga kõigile inimestele : ja tapnud Issanda, peab olema palju.

Jeremiah 4:11,12,13
11 Sel ajal öeldi selle rahva ja Jeruusalemma, kuuma õhu alates kõrgeid kohti kõrbes tütar minu rahvas, mitte tuulama või puhastada iga :
12 tugev tuul neilt tulevad mulle: nüüd ma annan lause vastu.
13 Vt , ta tulla nagu pilved , ja tema sõjavankrid nagu tuulispask tema hobused on kiirem kui kotkad. Alas ! sest me oleme hävitanud .

Jeremija 0:12
12 Hävitajad on tulemas kogu kõrgeid kohti läbi kõrbe jaoks mõõk Issand õgima ühest otsast maa teise otsa maa: ükski liha peab olema rahu.

Habakkuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid te rahvaste , ja vaatan sind ja ei tea imetlusväärselt : sest ma töö teie päevil , et te ei usu, kuigi ta teile rääkinud.
6 Sest vaata , ma äratab kaldealased, et mõru ja kiirustav rahvas, et laius maapinna, nõnda magari eluruumi kohtades , mis ei ole hääleõigust .
7 Nad kartsid, ja kartsin nende kohtuotsuste ja nende väärikuse siirduda ise.
8 Nende hobused kiiremini kui leopardid , ja veel äge kui õhtul huntide ja nende ratsanikud vajutage uhkelt kohta : jah, oma ratsanikku tulevad kaugelt nad põgenema kotkas valmis sööma.

Jeremiah 50:40,41,42,43
40 Nii nagu Jumal hävitas Soodoma ja Gomorra ja naaber linnad selle , ütleb Issand , nii keegi ela seal , või kas elada tahes inimese poeg .
41 Vt inimesed tuli põhjast ; ja suur rahvas ja palju kuningaid peab olema pärit pool maakera .
42 Nad on vööri ja Lance : nad on julmad ja ükski halastust : oma häält ei müha nagu meri, ja nad sõidavad pärast hobused, sätestatud array meeste sõja vastu sind , oh tütar Paabelisse.
43 Paabeli kuningas kuulis aru neist, ja tema käed vaha mannetu : ahastus haaras temast kinni , ja kannatavad naise travail .

Jeremija 51:1
1 Nõnda ütleb Issand, Vaata, ma äratan üles vastu Babylon ja elanike vastu Lebcamai , hävitades tuul.

Daniel 11:40
40 Ja ajal end on makikipagkaalit teda kuningas lõuna ja kuningas põhja tulevad tema vastu nagu tuulispask , mis sõjavankrid , ja ratsanike peale , ja paljud laevade suhtes; ja ta kirjutab maa, ning ülevoolu ja läbida .

Joel 2:2,10
2 Päevad pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus, Nagu koit leviku pärast mägedes: suured inimesed ja tugev ; ei olnud kunagi see meeldibSamuti ei saa enam pärast seda , isegi aastaid paljude põlvkondade .
10 ilmamaa värisema enne neid ; taeva värisema : päike ja kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma shining :

Sefanjan raamat 01:15
15, on päev, viha, päeval raskusi ja ahastus , päeval karistus ja hävitamine, päeval pimeduse ja kurbuse päeval pilvi ja pilkane pimedus ,

Hesekiel 38:9,15,16
9 Ja sina pead tõusta , tulete nagu torm, sa pead olema nagu pilv , et katta maad, teid, ja kõik su ansamblid, ja paljud rahvad koos sinuga .
15 ja sina pead tulema su koht alates viimse osad põhja , sina ja paljud rahvad koos teiega , kõik nad ratsapiitsad hobused, suure firma ja vägev armee ;
16 ja sa tulla vastu oma rahva Iisraeli, nagu pilv , et katta maad: Kas viimane päev, et viia sind vastu minu maa, et rahvad võivad tunne mind, kui ma peab olema pühitsetud sulle , O GOOG , nende silme ees .

Hesekiel 1:4,5
4 ja ma vaatasin, ja ennäe, tormine tuul tulid põhja, suur pilv , mis tulekahju infolding ise ja heleduse ümberringi , ja keset seda hõõguv metall, välja keset tulekahju.
5 Ja keset selle tuli sarnaseks neli olendit . Ja see on nende välimus: nad olid sarnaseks isik;

neli olendit , et Hesekiel nägi olid mõlemad John nägin ilmutus neli marki. Tormi tuuled põhjast on neli ratsanikku Johannese nägi, et iga üks neist on elusolend ütles: " Tule ! "

Ilmutuse 06:08
8 Ja ma vaatasin, ja ennäe tuhkur hobune, ja kes istus siin nimega Surm ja põrgu ühes temaga . Ja nad anti meelevald neljanda osa ilmamaa , tappa poolt mõõga ja nälja ja katku, ja ägedatele maapealsete kiskjate elajate .

artikkel , et "nad "viitab neli ratsanikku ja mitte neljas rider ainult .

Hesekiel 14:21
21 nõnda ütleb Issand Jumal , kui palju enam kui saadan minu nelja valus kohtuotsuste Jeruusalemma mõõga ja nälja ja metsloomade seas ning taud , mis katkestas mees ja koletis?

Vastavalt Sakarja nr 5 Kirjuta mõõga , nälja, Katk ja metsloomi Issanda päeval piiramisrõngas ja neli ratsanikku .
Ja kui piiramisrõngas toimus see on kõik , kui kõik on öelnud tõesti, see on kirjutatud.

Luke 21:22
22 Need on päeva kättemaks, et täidetud on kõik need asjad on kirjutatud.

Broneeri märgistatud

Raamat on bränd on raamat Daniel .

Daniel 12:4,9
4 Aga sina, O : Daniel , vait sõnade ja pitser raamatu lõpuni : paljud peavad kulgema ja tänna ja teadmised on suurenenud .
9 Ja ta ütles : "Mine! , Daniel : tuleb sõnad on suletud kuni ja pitseeritud kuni ajal lõpetada.

Nüüd sisu raamat Daniel on umbes hävituse koletist . Daniel 09:27 , 11:31 , 12:11 ja teised umbes Jumala vaenlaseks ja umbes tulemine Messias .

Nüüd sisu raamat brändi Ilmutuse on umbes hävituse koletist . See on põhjus, miks päike, kuu ja tähed on läinud pimedaks.

Mõned asju Raamat Daniel ja Ilmutus




Käsitledes lipu meie riigi Filipiinid, embleemi ettekuulutusi Taanieli ja Ilmutuse .

Daniel 7:7,20,24
7 Pärast seda ma nägin öösel nägemusi, ja vaata, Neljas loomade, Kohutav ja võimas, ja väga tugev ja ta oli väga rauast hambad : see söödud ja tükki, ja tema jalad niyuyurakan jääk ja mitmekesine kõigist loomadest enne teda, ja tal oli kümme sarve.
20 ja umbes kümme sarve kes olid tema pea ja üks kevadel ja enne mida langes kolm isegi see sarv , mis oli silmad ja suu , et nagasasalita suuri asju , kelle välimus oli suurem kui tema kaaslased .
24 Ja need kümme sarve siit kuningriiki , on kümme kuningat tekkida : ja teise tekib pärast neid ; ja ta peab olema mitmekesine alates esimesest ja paneb ta ette kolm kuningat.

Ilmutuse 17:8-14
8 Metsaline sa nägid oli ja läks lähedalt ja sügav, ja viib hukatusse . Ja need, kes elavad maa peal manggigilalas kelle nimed ei ole kirjutatud raamat elust maailma rajamist , kui nad nägid metsalist, kuidas oli ta mitte ning tulge.
9 Siin meeles tarkusega . seitse pead on seitse mäed , mis naine istub ;
10 ja nad on seitse kuningat : viis on langenud, üks siia, üks ei ole veel tulnud , ja kui ta peaks võtma natukeseks.
11 Ja metsaline , et oli ja ei ole Ta on ka kaheksas ja ta oli seitse ja ta suunas hävitamine.
12 ja kümme sarve sa nägid , on kümme kuningat, kes ei Nautida kuningriiki , kuid nad saavad asutus otsustada, et ühe tunni metsaline .
13 Need on ühel meelel , ja esitada oma volitused ja õigus metsaline .
14 Nad võitlus TallJa nad dadaigin Lamb , sest ta on isandate Isand ja kuningate Kuningas , ja tema kaaslased , kes olid kutsutud ja eliidi ja ustav ka püsima.

kolmnurga lipp sümboliseerib Filipiinidel 10 (kümme) Daniel 7:20 ja Ilmutuse 17:12 . Ja kolm vähenes ( Daniel 7:20 ) on kolme tärni isinisimbulo. Kolm uppus ja tekkimise neljas (Daniel 7:07 ). Neljas metsaline (Daniel 7:07 ) oli sinisimbulo päev. kaheksa Kiirte sümbol kaheksa kuningad (Ilmutuse 17:11 ) , kus loom kaheksanda üks seitsmes.

Pildid alates: http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Nad Dirigmain Lamb (Ilmutuse 17:14 ), nagu ütleb raamatus Daniel .

Daniel 7:9-14 ignoreerida teid Jumala tuli ajal 4. loom. Ja see on ka aega, Messias võimu ja au ja kuningriiki.

Daniel 7:9-14
9 I nägin Kuni Pingid olid paigutatud ja üks vanemaist istub päikese ja tema riided valged nagu lumi ja juuksed peas nagu puhas vill : tema trooni oli leekides põlema.
10 A raevukas tule ja lähtunud tema ees : tuhat tuhat teenisid teda, ning makasampung tuhat korda kümme tuhat seisid tema ees : Otsustades on esitatud , ja raamatud avati .
11 I vaadeldi selle aja tõttu hääl suur sõnad, mis sarv, ma vaatasin kuni looma surma ja tema keha hävitada ja see anti sunigin tulekahju.
12 ja kui ülejäänud loomad, nende võim on ära võtnud : veel nende elud olid pikendada hooaega ja aega.
13 nägin öösel nägemusi, ja ennäe, siis tulid pilved taevas ühe samasuguse inimese poeg, ja ta tuli Ancient päevade ja nad viisid ta peaaegu enne teda.
14 Ja andis talle võimu ja au ja kuningriik , et kõigi rahvaste , rahvuste ja keelte peaks teda: Tema võim on igavene võimus , mis ei kao ja tema kuningriik ei hävitatud.

Märkida, et neljas metsaline ka bulugang kitse Daniel 08:08

Daniel 08:08
8 ja mees kitse ülistati ise üleliia , ja kui ta oli tugev, suur sarv oli katki ja selle asemel, selgus neli tähelepanuväärne sarved poole nelja tuule taevast .

Kuna tõendeid loeme salmis 25 Daniel 8.

25 ja tema viis ta palulusugin pettusega käes ja ta peab magnify ise oma südames ning nende tagatis ta hävitada palju: ta ka püsti vastu vürst vürstiAga ta jagatakse ilma käsi.

Siin näidatakse , et prints võitlust ta tähendab, et prints printsid või tulla.

Kui nüüd kuningas ka halb kuningas ütles Danieli 11:21 .

Daniel 11:21
21 Ja tema asemel püsti põlastusväärne inimene , nad ei andnud au kuningriiki , vaid ta peab tulema õigeaegselt julgeoleku-ja hangib Kingdom flatteries .

22 Ja nad lähevad läbi palju , et nad ülevool enne teda, ja langeda , jah, nagu prints lepingu.

Jätkata lugemise Daniel 00:01 me teame, et selle kuninga saabumist Miguel.

Daniel 00:01
1 Ja sel ajal peab Michael püsti suur vürst kes seista hea laste kansasi : ja siis on aega vaeva kui kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajani, ja sel ajal oma rahva antakse , et igaüks, kes peab olema kirjalik raamatus .

See kuningas ( Daniel 11:21 ) oli 4. kuningas tulemine peaingel .

Daniel 11:1,2
1 Ja mina, esimesel Darius meedlased seisin ma kinnitada ja tugevdada teda.
2 Ja nüüd ma näitan sulle tõtt. Siin püsti veel kolm kuningat Pärsiasse ; ja neljas on palju rikkamad kui nad kõikJa kui ta oli tugev kaudu oma rikkusest , ta kikilusin kõik Kuningriigi vastu Kreekas.

Ja teine on seotud unistus on kuju kuningas.

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 Ja teisel aastal valitsemisaeg Nebukadnetsar Nebukadnetsar unistanud unistusi, ja ta vaim rahutu ja ta magama läks.

31 Sina , kuningas, nägid, ja vaata, suur pilt. See pilt , mis oli vägev , ja mille heledus oli suurepärane , oli juba enne sind, ja välimus oli hirmus.
Umbes 32 pilte, tema pea oli puhta kulla , tema rindade ja käed hõbedast, tema kõht ja tema reied vasest ,
33 Tema jalgu rauast, tema jalad osa raua ja osa savi.
34 Sa näed seal üleval natibag kivi ilma käed , mis lõi pildi pärast oma jalad , mis olid rauast ja savist , ja ta murdis.
35 Siis raud, savi, messing, hõbe ja kuld murtud tükkidena kokku ja olid nagu aganad ja viljapeksumasinad korrus suvel, ja tuul , et ükski koht leitakse neile : ja kivi, mis lõi pildi sai suur mägi ja täitis kogu maa .

40 Ja neljas kuningriik peab olema tugev nagu raudSest raud ja nakadudurog subdueth kõik asjad , ja nagu rauda , et võita neid kõiki , on ja madidikdik .

44 Järgnevatel päevadel nende kuningate Jumal taevas loodud kuningriiki, et ei ole kunagi, või võim ta jäi teisele inimesele, kuid tüki ja tarbima kõik need kuningriigid , ja see lalagi igavesti.

Th neli olendit on Daniel on metsalise Ilmutuse 13.

Daniel 07:25
25 ja Ta võtab sõna sõna vastu kõige kõrgem, ja vananeb pühade kohta Kõigekõrgema ja ta peab muutma ajad ja õiguseJa neile antakse tema kätte kuni aeg ja ajad ja pool aega.

Ilmutuse 13:5,6
5 Ja andis talle suu rääkida suuri asju ja jumalapilget ; ja andis talle volitused tegutseda nelikümmend ja kaks kuud.
6 Ta avas oma suu pilkamiseks Jumala vastu, Et pusungin tema nime ja tema telki, nii elanikud taevas.

aeg ja ajad ja pool aega Daniel 7:25 on sama neli ja kaks kuud. Samaväärsed kolm ja pool aastat. teine metsaline Ilmutuse on andnud hingeõhu selle pildi esimest metsalist . Kes ta on?

Ilmutuse 13:14,15
14 Ja ta petnud ilmamaa elanikud nähtude mis talle teha esimese metsalise ees ; ütles ilmamaa elanikud , et nad peaksid võtma pildi loom on haav mõõga ja elanud.
15 Ja ta andis võimu anda hingeõhk et metsalise kuju, pildi loomade oskavad ja põhjustada kõiki , kes keeldusid kummardama metsalise kuju .

Kui te võtate visiooni kitse ja neljas kuningas?

Daniel 08:19 (kitse)
19 ja ta ütles: "Vaata , ma näitan sulle, mis juhtub viimasel aja pahameelt ; Umbes ajaskaala lõpu.


Daniel 11:31,40 (neljas kuningas )
31 Aga grupp seisab oma osa ja neil on labane pühakoda , isegi seinad ja kõrvaldada jätkuv põletusohvri ning pane need hävituse et kostab .40 Ja ajal end on makikipagkaalit teda kuningas lõunas, ja kuningas põhja tulevad tema vastu nagu tuulispask , mis sõjavankrid , ja ratsanike peale , ja paljud laevade puhul ning ta tunnistas, maa, ja ülevooluga hiljem.

Vastavalt meie lugemine, raamat Daniel, hävituse koletist jooksul neljas kuningas aset leidev lõpuni. Millal hooaja lõpp?

Sefanjan raamat 1:14,15,16
14 suurel päeval Jehoova on lähedal, Near trahvi ja kiire, isegi hääl Issanda päev: võimas mees peab nutma seal kibedalt .
15 on päev, viha, päev vaeva ja kannatusi, päeval karistus ja hävitamine, päev pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus ,
16 päeva trompetile ja alarm vastu kindlustatud linnad ja vastu kõrge seina.

Nii saabumist Miguel ajal hädas ajal võistluste lõpuni ja see ütleb ( Sefanjan raamat 1:14 ) on Issanda päev . Meil uuesti lugema Daniel 00:01

Daniel 00:01
1 Ja sel ajal Michael seisab, suur vürst , kes seisab hea laste kansasi : ja seal on aega hädas, nagu kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajani, ja sel ajal oma rahva antakse iga üks, mis peab olema kirjutatud raamat.

"aeg" viitab ajale neljas kuningas ( või võib olla neli) ajal lõpetada.

Kui aeg distress ( Sefanjan raamat 1:15 ) vastavalt Issanda Jeesuse ?

Lacas 21:22,23
22 Need on päeva kättemaks, et täidetud kõik asjad kirjaliku.
23 Häda nagdadalangtao ja imetavad neil päevil! eest Tekib suur stressi maa pealJa viha selles riigis.

metsaline oli poja hukatusse või väärastunud .

2 Tessalooniklastele 2:2,3,4,8,9
2 Et teile hõlpsasti teisaldada teie meelest ega veel heidutada ei vaimu ega sõna ega kirja teel kui meilt , öeldes, et Issanda päev ;
3 Laske keegi teid ei eksita! mis tahes viisil jaoks ei tule , kui on tulnud alla minema ja selgus, kurat, poja hukatusse ,
4 See vastupanu ja ise vastu kõik , mida nimetatakse Jumalaks või jumalateenistuseks , nii et ta istub templis Jumalat, et ta kuulutab ennast Jumalaga.
8 Ja siis saab avalikuks ülekohtune , et Issand tappa hingus oma suu ja teravust Tema tulemise hävitab ;
9 Ta kelle tulemine pärast tööpäeva Saatana kõik võimu ja märke ja asub imesid ,

02:14 1Timoteo
14 Ja Aadamat petetud , kuid naine eksides oli üleastumine ;

Nii et me kindlaks, et naine on arvu 666 , sest ta ( naine ) on pattu Jumala vastu ja mitte inimene.

Daniel 9 öelnud 490 aastat. See tähendab saabumist võitud prints. Ka öelda umbes kolme ja poole aasta jooksul ( 42 kuu või nädala sangglinggo ja pool nädalat)

Daniel 9:24,25,26,27
24 Seitsekümmend nädalat on määratud pärast oma rahva ja pärast su püha linna, lõpetada üleastumine ja lõpetada õigusrikkumine ja teha lepitamiseks ülekohus , ja tuua igavese õigluse ja pitseerida kuni visiooni ja ettekuulutuse ja võidma kõige püha.
25 Teadke seetõttu ja tajuda , eraldumisega käsu taastada ja ehitada Jeruusalemma juurde võitud prints, tuleb seitse nädalat ja 62 nädalat: peab olema ehitatud uuesti , mille tänavad ja müürid, isegi probleemsetes korda.
26Ja pärast 62 nädalat, katkestas kaetud ja seal peab olema midagi, ja hävitada linna ja pühamu rahva vürst tulla ja end selle poolt üleujutuste ja otsani peab sõda, desolations on kindlaks määratud.
27 ja kehtestab oma lepingurahva paljude jaoks üks nädal , ja poolteist nädalat ta laseb lõpetada ohverdada ja ohverdamaJa tiiva Abominations peab tulema üks hävitatud, ja lõpuni ning pagkapasiya on levinud vaenulikkus hävitatud.


Death 1 / 3 inimkonna

Kuidas tappis 1 / 3 inimkonna öeldud Ilmutuse 9:15 ?

Ilmutuse 09:15
15 ja neli Inglit ungirded , mis on paigaldatud aega ja päevaks ja kuuks ja aastaks , et tappa kolmas osa inimesi .

tundi ja päeva ja kuud ja aastad , öeldes see oli 2001/09/11 tragöödia New Yorgis.

1 / 3 inimesi suri või kaotas lootuse tõde teada Jumala tehtud 11/09 .

Nad ei leia seda täitmine Issand Jeesus ütles Matteuse 24:2

Matthew 24:2
2 Aga Tema kostis ning ütles neile: "Eks te näe seda kõike? Tõesti Ma ütlen teile, ei saa olla vasakule siin kivi kivi peale kivi, nullkeeruga alla.

Litiral tegelikult rohkem surnud 11/09 , kuid palju rohkem surnud teadmiste tõde ja see on rohkem kahju. Koos Rooma-Katoliku Kiriku suri ja muude kristlike sektide kohta on tõe tundmisele .

Alates 1999, elab 6000000000 maailmas ( allikas: ÜRO rahvastiku Division) ja kristlased on nummerdatud 2100000000 (allikas: Encyclopaedia Britannica ) See teave pärineb aeg ( For Kids ) Almanac 2008. Isegi 1 / 3 elanikkonnast maailmas on kristlased.


Pie - skeem



Pildid alates: USA Center for World Mission
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 inimkond on kirjeldatud Ilmutuseraamat nagu tähed.

Ilmutuse 00:04
4 ja Tema saba pühkis ära kolmanda osa tähti taevas ja maa peal ipinaghagisJa lohe seisis naise ees sünnitama , neelata lapse tema sündi.

Ja star on ka star raamatus Daniel .

Daniel 08:10
10 ja väga jõuliselt kasvanud , kuni taeva vägesid ja mõned vastuvõtva ja tähed on visatud maa pealeJa tempel , mis on neile .

Ja 1 / 3 inimkonnast puhastada seda.

Sakarja 13:8,9
8 liigu , et kogu maal , ütleb Jehoova , kaks osa olid ära lõigatud ja surevad , kuid kolmas jäi .
9 ja Ma toon kolmas osa tulekahjuJa arutavad neid nagu hõbe on rafineeritud, ning püüab neid kullast. Nad nõuavad minu nime ja ma kuulen neid: Ma ütlen , minu rahvas , ja nad ütlevad : "Issand on mu jumal.

Aga mõned võivad arvata , et üks salm 8 öeldes 03/02 tapja rasestumisvastase Apocalipisis 09:15 03/01 tapja. Sest see ei ole vastuolus ainult sümboliks ta . In Sakarja 13:08 näitab, et lõigata või sureb hulka ei tule puhastada . Ilmutuse 9:15 , nad on ühed ettekuulutus ja teadis tõde päeval külastatavuse , päeval .

Luke 19:44
44 ja ilulugso maa peale, ja teie lapsed sind ja sind ei lahku kivi kivi peale kivi, sest sa oled teadmata ajaks su külastatavuse .

Hesekiel 5:2,12
2 Kolmas osa pead sa põletada tulega keset linna kui päeva Siege on täidetudNing võtma kolmas osa , ja lööb mõõgaga ümber, ja kolmas osa sa pead hajumine tuule käes ja ma venitama mõõga pärast neid.
12 Kolmas osa on Surra taud, Ja nälg ja neil tarbida , vaadake endi seast , ja Kolmas osa peab vähenema mõõk sinu ümber ja kolmas osa ma hajumine kõigis suundadesJa venitama mõõga pärast .

Kindlaksmääratud tähtaja jooksul, kui päeva Siege on täidetud

Mida Jeesus ütles midagi?

Luke 21:20-22
Kuid 20 kui sa nägid sõjavägede Jeruusalemma, Siis tea, et tema hävitamiseks oli lähedal.
21 Siis need Juudamaal põgenevad mägedesse ja linnast tulid välja ja valdkonnas ei tohiks sattuda linn.
22 Kuna need on päeva kättemaks, See täitnud kõik need asjad on kirjutatud.

Mis on ettekuulutus Ilmutuse umbes mees sureb mõõgaga , nälg ja epideemiad ?

Ilmutuse 6:7,8
7 Ja kui ta avas neljanda pitseri, kuulsin ma häält neljas olendit ütlevat : "Tule .
8 Ja ma vaatasin, ja ennäe tuhkur hobune, ja kes istus siin nimega Surm ja põrgu ühes temaga . Ja nad anti meelevald neljanda osa ilmamaa , tappa poolt mõõga ja nälja ja katku, ja ägedatele maapealsete kiskjate elajate.

Jätkame lugeda kuni umbes 6 marki.

Ilmutuse 6:9,10
9 Ja kui ta avas viienda pitseri , nägin ma altari all hingi nende tapetud jaoks Jumala sõna pärast ja tunnistuse koos nendega :
10 Ja nad kisendasid suure häälega ning ütles , Kui kaua , Issand püha ja õige, ei otsusta ega tasu kätte meie verd, et maa peal elavad ?

kättemaksust verd pühade Seetõttu langeb mõõga , nälja, Katk ja metsloomad on 5 marki. veri märtrid leiti Paabelisse.

Ilmutuse 18:24
24 Ja ta leidis verd prohvetid ja pühakud ning kõik tapeti kohapeal.

Ja see on ka kättemaksuks oma eemaletõukavaks ebajumalaid .

Ilmutuse 9:20,21
20 ja ülejäänud inimesed, mitte tapetud need nuhtlused, ei pöördunud oma käte tegudest , et kummardanud kurje ja ebajumalaid kulla ja hõbeda ja pronksi ning kivi ja puit , Kes ei või näha ega kuulda ega kõndida kunagi.
21 Ja nad ei pöördunud oma tapmistest ega oma nõidustest ega oma hoorusest ega oma vargustest.

Samson ja 11/09 tragöödia

Kohtunikud 16:25-31
25 ja ta tuli rõõmustama nende südametesse, ütlesid nad: " Helista Samson , et ta võib meid sport. Ja kutsus Samson vanglast ning ta pilkasid neid. Ja nad pani vahel sambale:
26 ja Samson ütles poiss et hoidis tal käest kinni, Ipahipo mind samba maja, et ma mangahiligan .
27 maja oli täis mehi ja naisi, ja kõik Lords of vilistid olid seal , ja katus kolm tuhat meest ja naiste, vaadates mängides koos Samson .
28 Ja Simson hüüdis Issanda ja ütles: "Issand Jumal, ma palvetan, sa mäletad mind ja ma palvetan teie tugevdada mulle , lihtsalt see üks kord , Jumal, et ma maiganti ajal vilistid mu kaks silma .

29 Ja Simson hoidke kaks keset sammast , millele maja puhanud ja kummardus neile , üks tema paremal ja teine tema vasakule.
30 Ja Simson ütles: ma võin surra koos vilistid , ja ta kummardas end kogu oma võiks , ja maja tungisid isandaid , ja kõik rahvas, kes oli seal . Nii et surnud , kus ta tapsid tema surma oli ta rohkem kui tapsid oma elus.
31 Siis ta vennad läks alla ja kõik teised ta isakojas , võttis ta vastu ja viis ta üles ning matsid tema vahel Zorah ja Eshtaol haud Manoah tema isa. Ja ta on leidnud Iisraeli kakskümmend aastat.

Pildid alates:
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Casual
Peamine artikkel: ohvritest 11. septembri rünnakuid
Surmad (va kaaperdajad )
New York City World Trade Center 2605
[28] [29] [30] [31]

American 11 87 [32]
United 175 60 [ 33]
Pentagon Arlington 125 [ 34]
American 77 59 [ 35]
Shanksville United 93 40 [ 36]
Kokku 2976
Oli Kokku 2995 Surnud, Sealhulgas 19 kaaperdajate ja 2976 ohvrit. Ohvrid olid jagunevad järgmiselt : 246 kohta nelja tasapinnaga ( kust puudusid ülalpidamisel ), 2605 New York City tornid ja maa peal, ja 125 juures Pentagon . [37] [38 ] Kõik surmajuhtumit rünnakud olid tsiviilisikud , välja arvatud 55 sõjaväelased tappa Pentagon [39].

See on selle teabe:http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Kui seetõttu ennustatud kokkukukkumise kaksiktorn raamatus kohtunikust. Me näeme sarnasust õnnetusi

Simson :
Kohtunikud 16:27
27 maja oli täis mehi ja naisi, ja kõik Lords of vilistid olid seal , ja katus on kolm tuhat meest ja naiste vaadates mängides koos Samson .

9 / 11:
Oli Kokku 2995 surma,

Peaaegu sama , sama kättemaksu.

Hesekiel 20:47
47 ja ütlen metsa lõuna Kuulge Issanda sõna : Nõnda ütleb Issand Jumal : Vaata, ma läitma tulekahju sind ja tahab ära süüa kõiksugu haljast puu sind, ja iga kuiv puu: põlevad leek ei kustu ja kõik näod lõunast põhja on põlenud leekides .

At 08:46 , American Airlinesi lend 11 tehti kukkus World Trade Center 's North Tower, millele järgneb United Airlines Flight 175 , mis tabas Lõuna Tower kell 09:03

lõuna torn (2 WTC ) vähenes umbes 9:59 , pärast põletamine on 56 minutit põhjustatud tulekahju mõju United Airlines Flight 175 . [22] Põhja torn (1 WTC) lagunes 10:28 am, pärast põlemise umbes 102 minutit.

Pildid alates:http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Kolmapäev 23. detsember 2009


Tutvustus ...


Genesis 1:1-3
1 alguses Jumal lõi taeva ja maa .
2 Ja maa oli ilma vormi ja tühine ja paljas ja pimedus oli pärast nägu sügav ja Jumala Vaim oli Uusehitise üle vetes.
3 Ja Jumal ütles: Saagu valgusJa valgus sai.

Selgelt öeldud, esimene lõik Genesis 1, et " alguses "oli loodud Jumal taevas ja maa.

John 1:1-5
1 Alguses oli SõnaJa Sõna oli JumalaJa Sõna oli Jumal.
2 Samuti alguses Jumala.
3 Kõik asjad olid tehtud tema läbi ja tekkinud midagi, mis ei ole tehtud ilma temata.
4 Temas oli elu, ja elu oli inimeste valgus .
5 ja arvestades shineth pimeduses ja pimedus comprehended seda mitte.

Nüüd ütleb siin John 1:1-5 Sõna oli Jumala või Jumala peale. Alguses , kui Jumal lõi taeva ja maa.

Me loeme inglise keeles.

John 1:02

New International Version (© 1984)
Ta oli Jumala taga .

Uus Elu Tõlge (© 2007)
Ta on olemas aastal käisid koos Jumalaga .

New American Standard Bible (© 1995)
Ta oli aastal käisid koos Jumalaga .

International Standard versioon ( © 2008)
Ta on olemas aastal käisid koos Jumalaga .

Jumala Sõna ® Tõlge (© 1995)
Ta oli inimkonna Jumala taga .

King James Bible
Sama oli aastal käisid koos Jumalaga .


Selge , kui "ta "viitab isikule.

Anna meile teada , mida teised John ütles Jeesus.

1Jh 1:1,2
1 Need algusest, Millest me kuulnud, need näinud oma silmaga , mida me oleme vaadelnud ja mida meie käed on katsunud, mis käsitleb elu Sõnast
2 ( elu ilmus, ja me oleme näinud , ja tunnistame ja kuulutame teile elu, igavene elu , isaga ja ilmus meile );

1Jh 2:13,14,24
13 Ma kirjutan teile , isad, sest sa tead et algusest peale ta. Ma teile kirjutan , noored mehed , sest te olete ületamiseks wicked üks. Ma olen kirjutanud, lapsukesed, sest sa tead Isa.
14 Ma olen kirjutanud teile , isad, sest sa tead algusest peale, et ta oleks.
24. Mis sulle, sa elaks teie kuulnud algusest peale. Kui te elate algusest peale, et olete kuulnud , te ka ei jää Poja ja Isa.

Kristus on " ta " alguses. Ja vastavalt Genesis , Alguses lõi Jumal taevas ja maa peal.

Me loeme teiste versiooni 1. Johannese 2:13

New International Version (© 1984)
Ma kirjutan teile , isad, sest Kas te olete tuntud must kes on läks tagasi. Ma kirjutan teile, noored mehed, sest sa oled ületada paha . Ma kirjutan teile , kallid lapsed, sest sa oled tuntud isa.

Uus Elu Tõlge (© 2007)
Kirjutan teile, kes on küpsed usus , sest sa tead, Kristus, kes on olemas läks tagasi. Kirjutan teile, kes on noored usus , sest olete võitnud Super lahing paha .

New American Standard Bible (© 1995)
Kirjutan teile , isad, sest sa tead, must kes on läks tagasi. Kirjutan teile, noored mehed, sest sa oled ületada paha . Kas ma olen kirjutanud teile , lapsed, sest sa tead Isa.

International Standard versioon ( © 2008)
Kirjutan teile , isad, sest Kas te olete tuntud ühe kes on tegutsenud läks tagasi. Kirjutan teile , noored, sest sa oled ületada paha .

Jumala Sõna ® Tõlge (© 1995)
Ma kirjutan teile , isad, sest Kristuse tead kes on tegutsenud läks tagasi. Ma kirjutan teile , noored, sest olete võitnud võitu kurjast .

King James Bible
Ma teile kirjutan , isad, sest Kas te tuntud must mis on pärit läks tagasi. Ma teile kirjutan , noored mehed , sest te olete ületamiseks wicked üks. Ma teile kirjutan , lapsukesed, sest te olete tuntud isa.


1. Johannese 2:14
New International Version (© 1984)
Ma kirjutan teile , isad, sest sa oled teada must kes on läks tagasi. Ma kirjutan teile, noored mehed , sest te olete tugevad ja Jumala sõna Elab teid ja te olete ületamiseks paha .

Uus Elu Tõlge (© 2007)
Kas ma olen kirjutanud teile , kes on Jumala lapsed , sest sa tead Isa. Kas ma olen kirjutanud teile , kes on küps usus , sest sa tead Kristuse kes on olemas läks tagasi. Kas ma olen kirjutanud teile , kes on noored usus , sest te olete tugevad. Elab Jumala sõna oma südamesse ja olete võitnud Super lahing paha .

New American Standard Bible (© 1995)
Kas ma olen kirjutanud teile , isad, sest sa tead Must kes on läks tagasi. Kas ma olen kirjutanud teile , noored mehed , sest te olete tugevad ja Jumala sõna see jääb teile, ja te olete ületamiseks paha .

International Standard versioon ( © 2008)
Kas ma olen kirjutanud teile , lapsukesed, sest sa oled tuntud isa. Kas ma olen kirjutanud teile , isad, sest sa oled teada üks kes on tegutsenud läks tagasi. Kas ma olen kirjutanud teile , noored, sest te olete tugevad ja seetõttu Jumala sõna püsib teie sees ja te olete ületamiseks paha .

Jumala Sõna ® Tõlge (© 1995)
Olen kirjutanud teile , lapsed, sest sa tead Isa. Olen kirjutanud teile , isad, sest sa tead Kristuse kes on tegutsenud läks tagasi. Olen kirjutanud teile , noored, sest te olete tugevad ja Jumala sõna elab sinus. Kas olete võitnud võitu kurjast .

King James Bible
Kas ma olen kirjutatud teile , isad, sest te olete teada must mis on läks tagasi. Kas ma olen kirjutatud teile , noored mehed, sest te olete tugevad ja Jumala sõna abideth sind , ja te ületamiseks wicked üks.

Nii selge, et Kristus on kohal Alguses lõi Jumal taeva ja maa .

Miika 5:02
2, kuid sina, Beet- lehem Ephrata vähe kahjustada hulgas tuhandeid Juuda alates te näidake mulle üks tuleb joonlaud Iisrael, kelle juhtumused edasi on pärit vanade alates igavene.

Iga kord kehtib lõputu ?

Õpetussõnad 8:23,24
23 olin seatud sest päeva ei algust , enne maa.
24 Ma tõin esile midagi sügavat, mil ei olnud purskkaevude rikas veega.

ajal kõigis igavik ilma algus.

Uus taevas ja uus maa


21:1-4,10 avaldus
1 Ja ma nägin uut taevast ja uut maad, sest esimene taevas ja esimene maa olid kadunud ja merd ei läinud.
2 Ja ma nägin püha linna, Uue Jeruusalemma, mis oli maha tulemas taevast Jumala, valmistunud otsekui pruut nagagayakang tõesti oma naisega.
3 Ja ma kuulsin suurt häält aujärjelt ning ütles: "Vaata, telki Jumal on meesteJa ta elama , ja nad peavad olema oma rahva , ja Jumal Ise on nendega ja olla nende Jumal
4 ja Ta pühkida kõik pisarad nende silmistJa ei tohi olla surm, seal ei tohi olla rohkem kurbust, ega leina , ega rohkem valu: endised asjad on möödunud! .
10 ja Ta kandis mind vaimus suure ja kõrge mäeJa näitas mulle püha linna Jeruusalemma, mis oli maha tulemas taevast Jumala juurest

Põhjustatud mägi John ( V10 ) on asukoht püha linna . püha linna Jeruusalemma.

Hesekiel 40:2
2 nägemused Jumala tõi mind maa Iisraeli ja Panin väga kõrge mägi, kus on linna lõuna pool.

Kui inimesed lõunasse, seega kõrgeim mägi põhja. Mis mägi on põhja ?


Psalm 48:2
2 ilusat tõusunurka rõõmu kogu maa , mägi Siioni suunas põhjas, linna suur kuningas .
Galaatia 4:26
Aga 26 Jeruusalemma on tasuta, Mis on meie ema.

Heebrealastele 0:22
Aga 22 tuli mägi Zion ja rahva elava Jumala poole, taevase Jeruusalemma ja lugematu hulga Inglite

Heebrealastele 11:16
16 Ent nüüd nad igatsevad paremat kodumaad, isegi taevas, et nad ei häbene Jumal kutsus oma Jumalat , sest tal oli andnud neile linna.

Anna meile teada litiral , materjalid, füüsikalised ( lihas ja kurat ) uut Jeruusalemma .

Kõigepealt majalisi naasta oma kodudesse. Ei inimesed tagasi minna võõrastena . Kui üks arvas, et inimesed tulevad talle, ta ajude .

Nr tunnistaja Jeesuse neli evangeeliumi (Matteuse , Markuse Luuka ja Johannese ) , et taevas tuleb. Õppetöö teda palve jüngrite ütles ta: Mail Sinu riik tulgu . Sinu tahtmine sündigu , kuidas taevas, nõnda ka maa peal. Matthew 06:10

Ei ole prohvetid ka tunnistuse, et taevas on tulemas. Öeldes ja prohvet on Mount Zion Jumala riiki. John toonud kõrged mäed (Ilmutuse 21:10 ) on linn Jeruusalemm ise. Jeruusalemmas oli ja on nüüd ja igavesti. Nii loeme prohvet ütles Mount Zion .

Jesaja 66:20,22
20 ja nad võtavad kõik teie vennad kõigi rahvaste Lord, kes keeldub hobused ja sõjavankrid ning pesakonda , ning sellest, muula peale ja kiire olendi minu püha mägi Jeruusalemmas, Ütleb Issand , kui tuua Iisraeli lapsed nende pakuvad puhast laeva viimist Issanda kojas .
22 kui uut taevast ja uut maad, kus ma jääma enne mind, Ütleb Issand , nõnda peab sinu seemne ja oma nimi.

Jesaja 65:9,17,18,19
9 ja Ma Tekitab seeme välja Jaakob, ja Juuda pärija minu mäed ja pärib mu valik ja minu sulased elavad.
17 Sest vaata, Ma luua uusi taevaid ja uut maadJa vanu asju ei ole meeles , ega puutu meeles.
18 Aga olge rõõmus ja rõõmustame igavesti kus ma loob : vaata, Ma loon Jeruusalemma pidutsemineJa oma rahva rõõmu.
19 ja ma rõõmu Jeruusalemma ja rõõm minu inimesed : hääl nutate ei tohi olla rohkem kuulda temaOr häält nutt.

Miski siin ütles , et Jeruusalemm tulevad taevast alla . Jumal ütleb, et ta loob uut taevast ja uut maad punktis 17 . Aga punkt 18 määratleb Jumalat, et ta loob Jeruusalemma pidutsemine .

Me loeme kirjutistes Paul.

2 Korintlastele 5:16,17
16 Sellepärast nüüd tean, et me keegi ei liha järele : kuigi me teame, Kristuse liha järele, kuid ometi teame teda nii .
17 Seega kui keegi on Kristuses, siis ta on uus loodu : vanu asju on möödunud!Vaata, kõik asjad on muutunud uue.

Uuel üksusel oleks uut taevast ja uut maad uutele ettevõte ei suuda panna vana taevas ja maa .

Luke 5:36-39
36 Ja ta rääkis ka tähendamissõna neile: No man pisar uued riided ning vanad riided itinagpi, Muu tark teeb uusi ja vanu asju ei tagping alates varem.
37 ükski mees mehed rakendama uusi veini pudelid, Muu tark papuputukin alkoholi enne nahad ja teevad murda nahka.
Aga 38 peaks tegema uue veini uutesse pudeleid.
39 Ja ükski mees joomine veini settest , on uus vein on armastus , on öelda , vana on parem.

Jesaja 43:18,19
18 Kas sa mäletad endised asjad , ei kaaluma asjad vana.
19 Vaata, Ma teen uusi asjuNüüd peab ta kevadel välja : te siis ei tea seda? Ma isegi teha , kuidas kõrbes, ja jõgede kõrbes.

Jesaja 56:7
7 Nad toovad minu püha mägi, Ning tegema need rõõmsameelsed Minu palvekoda : oma põletusohvrid ja nende ohvreid võetakse vastu minu altar , minu koda peab hüütama palvekoda kõikide inimeste jaoks .

Inimesed võtavad püha mägi, püha mägi Jeruusalemmas (Jesaja 66:20 ) ja ei võta püha mägi inimest.

Sakarja 08:03
3 Nõnda ütleb Issand, Ma tagastatakse Zion , ela keset JeruusalemmaJa Jeruusalemma nimetatakse linna tõde ja mägi Lord of hosts , püha mägi.

Jumal Jeruusalemma elanikud .

Joel 3:17,18,21
17 Ja te teate, et mina olen Issand sinu Jumal, elab Siioni , mu püha mägi: Seejärel peab Jeruusalemma olema püha , mitte pass talle kui võõrad.
18 ja juhtuda , et päev, Et mäed tilk magus vein , ja mäed peavad voolama piima ja kõik ojasid Juuda peab voolu vetes ja purskkaevu tulevad esile alates Issanda kojas , ja vesi oru Sittim .
21 Ja ma puhastab verd , et ma ei puhastanud : sest Issand elas Zion.

Psalm 132:13
13 Lord valitud Zion; koju ta soovitud kõige.

Psalm 48:8
8 Mida me kuulsime , et me nägime inimesi Lord of hosts , inimesed meie Jumal ; Jumal loob seda igavesti. ( Selah )

Jesaja 02:02
2 ja juhtuda viimastel päevadelMissugused mägi Issanda kojas kehtestamisel võetakse ülaosas mägiJa kõrge mäe ning kõik paganad.

Jesaja 57:15
15 nõnda ütleb kõrge ja ülbe Üks, kes elab igavikus , kelle nimi on püha; Ma elagu suur ja püha paiga Ta lisas ka kahetsev ja tagasihoidlik tagasihoidlikkus, taaselustada vaimus alandlik ja taaselustada südames kahetsev .

Jesaja 35:10
10 ja ransomed Issanda, tagastab , ja tule Zion lauludega ja igavene rõõm pärast nende peade: Nad saavad rõõmu ja rõõm , ja kurbus ja tagastab ohkama.

Jesaja 30:19
19 inimesed elagu Zion Jeruusalemmas: Te nutate enam , ta on väga lahke sulle at häält su nutma , kui ta kuulab , siis ta vastab sulle .

Jesaja 25:6-10
6 ja sellel mäel peab Issand peremeeste teha juure kõik inimesedpidu rasva asju, pidu veine Lees, rasva asju täis üdi , veinide settel hästi rafineeritud .
7 Ja ta sellel mäel , mis hõlmab kõiki linnadJa loor naladlad kõikides riikides.
8 Ta on söödud surma igavesti, ja Issand Jumal pühib ära pisarad kõik nägu ja süüdistada oma rahva veeti jahvatatud: Sest Issand.
9 ja öelda , et päevVaata, see on meie Jumal , me ootasime teda ja ta päästab meidSee on Issand, me ootasime teda, me rõõmus ja rõõmustame oma päästet.
10 sellel mäel peab Issanda käsiJa Moab on sõtkutud nähtud tema asemele, nagu õled nayayapakan korgist kõhukinnisus.

Jesaja 52:1
1 ärkvel, ärkvel , paneb vastu su tugevuse , O Zion , pane head riided, O -Jeruusalemmas, püha linn: jaoks nüüdsest seal enam puutu sind ümberlõikamata ja ebapuhas.

Jesaja 60:14
14 Ja pojad neile, et vaevab sind tulevad painutamine sinu juurde, ja kõik need, kes põlgasid sind peab nõtkuma end tald , peske jalgu ja hangivad sulle linn Jehoova , Zion on Iisraeli Püha.

Jeremija 7:07
7 Ma tekitada teile see kohtmaad, mis ma andsin teie vanemaile algusest kuni igavesti.

Kuni nad igaveseks jääda tõotatud maa .

Hesekiel 37:24,25
24 Ja Minu sulase Taaveti peab olema kuningas neileJa neil kõigil on üks karjane : nad ka käivad minu otsuseid ja järgida oma põhikirja ja teha.
25 ja nad elagu maal , et ma andsin oma sulane Jaakob , kus teie isadJa nad elavad seal, nemad ja nende lapsed ja laste oma laste , igavestiJa David mu sulane peab oma prints igavesti.

Jesaja 31:4
4 Nõnda ütleb Issand minu juurde, otsekui lõvi ja noor lõvi möirgamine oma saakloomad, kui palju karjuste kutsutakse esile tema vastu , et ta ei kartnud oma häält ega alandama ise sest müra neist : nii Vähemalt Lord of hosts Mount ZionJa mäe võitlema.

Vähemalt Issanda ja inimeste temaga, et ei maal te hoone, vaid linna inimesed. Näiteks on 1. Saamueli 14:34 .

1. Saamueli 14:34
34 ja Saul ütles , juurutada linna ja ütlen neile : "Tooge mulle siia igaüks oma härja ja igaüks oma lambad, ja tappa ja süüa, ja pattu Issanda vastu söömist veres. Ja esitatud kõik inimesedIga mees oma ox , et öö ja tapeti seal.

Jesaja 27:13
13 Ja see sünnib sel päeval, et suur trompet tuleb puhutud , ja nad hukkuvad maa Assuri ees, ja nad on tõrjutus maal Egiptuses ja nad kummardavad Issanda püha mägi Jeruusalemmas.

Jesaja 54:5
5 Mai- tegija on teie abikaasa, Lord of hosts on oma nime , ja Iisraeli Püha on teie Lunastaja, Jumala kogu ilmamaa ta nimetatakse.

Jumal ei saa uuesti abiellunud teise linna. Jeruusalemma Ilmutuse olla abielus Jumalaga. Kas abielluda uuesti abielluda , kuid abielluda teise kui rikutud pakti ei kohaldata seaduste jumal.

Jesaja 33:5
5 Issand on ülendatud ; sest ta elas kõrge: ta täidab Siioni justiits-ja õigluses.

Kui Jumal elab pühas linnas on inimesed, kes elas head .

Daniel 2:35,44,45
Pärast 35 Siis raud, savi, messing, hõbe ja kuld murtud tükkidena kokku, Ja sai nagu aganad aasta suvel rehepeks ja tuul , et ükski koht on leitud neid ja kivi, mis lõi pildi sai suur mägi ja täitis kogu maa.
44 ja päevadel nende kuningate Jumal taevas loodud kuningriigi, mis ei ole kunagi hävitatud või võimsus jäeti teisele inimesele, kuid tüki ja tarbima kõik need kuningriigid ja Yao "Y lalagi igavesti.
45 arvestades sa nägid kivi mägedes natibag, Ilma käte ja lõikas raud, messing, savi, hõbeda ja kulla, mis tähendab suurt Jumala kuningas , mis juhtub edaspidi ja unistus on reaalsed ja selle tõlgendamist kindel .

Said juht mägi maa. Alates kõrgel mägedes on levinud kogu maa Ilmutuse pagkakahula mistõttu kukkumise taevas.

Me õpime tähenduses , et prohvet Daniel . " raud, savi, messing, hõbe ja kuld murtud tükkidena koos "Need on jumalate karjast.

Miika 1:07
7 Ja kõik tema nikerdatud pilte tükkideksJa kõik tema palga saab söödud tule, ja Kõik tema iidolite ma ette lohutu, For rent hoor ta kogutud ja rentimine hoor mangauuwi .

Daniel 05:04
4 Nad jõid veini ja kiitis jumalad kuld ja hõbe , vask, raud , puit ja kivi.

kivi (Daniel 2:35 ) Kristus ja mägi on mägi Zion . Me lugeda Jesaja 28:16

Jesaja 28:16
16 Seetõttu nõnda ütleb Issand Jumal : Vaata, Mina panen Zion Sihtasutus kivi, proovinud kivi, vääris nurgakivi kindel alus : ta usub ei tõtta .

Jesaja 44:28
28 See ütles of Cyrus ta on mu karjane, ning täidab kõik mu rõõm : isegi öeldes, et Jeruusalemma, sa pead olema ehitatud ja pühakojas, Teie sihtasutus näevad.

Jesaja 45:13
13 i tõstis ta üles head, ja ma otsest kõigil oma teedel ; ta ehitada oma linnaJa ta lasta minna oma vangidele , mitte hind ega tasu, ütleb Issand peremeeste .

Jeremiah 33:9,20,21
9 ja inimesed peavad olema mu rõõm , kiitust ja au"Enne kui kõik maailma rahvad kuulda kõik hea , et ma neid, ja hirm ja värisema kõik hea ja kõikide heaolu , et ma hankida juurde see .
20 Nõnda ütleb Issand, Kui te murda Mu lepingut päeva ja minu pakti öösel, mistõttu ei tohiks ööd ja päevad oma hooaja;
21 Samuti Minu leping jaotatakse koos David mu sulane, et ta ei peaks olema poeg kuningaks tema aujärjele , ja leviidid preestrid , mu ministrid.

Nii et meie praegused ja Jeruusalemma vastu Jeruusalemma ütleb Ilmutusraamatus . Pakti koos David sest Jumal on hävimatu.

Kuidas me saame olla kindlad, et vähemalt litiral Jeruusalemma taevast?

Hoosea 2:19-23
19 ja Ma olen su naine igavestiJah, ma olen oma naise õiguseks ja õiglus ning headust ja halastust .
20 Ma olen ka kavatse olla abielus terviklikkuseJa sina tea, Issand .
21 Ja juhtuda , et päeval, et ma vastan, Ütleb Issand , Ma vastan taevasJa nad kohapeal;
22 Ja maa hõlmab nisu ja veini ja õli , ja nad vastata Jezreel .
23 Aga Ma taim tema mulle kohapealJa see halasta talle, et Jumal ei halasta , ja Ma ütlen neile, et minu rahvas, "Sina oled minu rahvas , ja ta ütleb : "Sina oled mu Jumal.

Vähemalt uut Jeruusalemma, kuid kindlaks tehtud. v23

Aga olgem miks uut taevast ja uut maad juhtub rääkinud ennustus .

Heebrealastele 12:26,27
26 See hääl on nagpayanig siis maa peal , kuid nüüd lubas ta , öeldes , Yayanigin veel kord , mitte ainult maa , vaid taevas.
27 ja See sõna veel kord , on pinakakahuluganan ära need asjad, mis raputas , nagu seda tegi neid asju , mis jäävad kolmandate loksutada.

Selgelt kirjas, et värisema saab eemaldada ja asendada ilma Trembles .

Jesaja 13:10,13
10 taevatähti ja rõivad selle ei anna nende valgus: päike pimedaks tema kasvamise ja kuu ei anna põhjust tema valgus.
13 Seetõttu Ma panginginigin taevas ja maa peal yayanigin kust viha Issand peremeeste ja päev tema raevukas viha,

Seotud vale jumalad, asju, mis yayanigin . Ma mõtlen, eemaldada varude ja jumalad on nende Jumal on tõeline Jumal .

Jesaja 2:18-21
18 ja ebajumalaid ta täiesti.
19 ja inimesed lähevad koopad kivid ja koobastes ja maa, In Issanda kartuses , ja kirkus Tema Majesteedi , mil ta tõusis raputada maa.
20 Sel päeval Inimesed panevad oma iidolite hõbedat, ning nende ebajumalaid kulda, mida nad teha kummardama, den embrüo ja nahkhiirte ;
21 Siseneda ruumi kivide ja clefts on kaljud, kardavad Issandat ja kirkus Tema Majesteedi kui ta ariseth raputada vägevalt maa.

Jesaja 24:23
23 Kui Siis ajas Kuu ja päike häbeneb; sest Issand peremeeste peab valitsema Mount Zion ja JeruusalemmasJa enne tema vanemad koos au.

Jesaja 45:16
16 Nad olid häbeneda, jah, segas kõik: Nad lähevad segadust koos Töötajate väärjumalate.

Joel 3:15,16
15 päike ja kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma shining.
16 Ja Issand on müha alates Zion , ja kuuldavale oma hääle Jeruusalemmast; ja taevas ja maa peal raputadaAga Issand on lootust oma rahvast ja tõendid Iisraeli lapsi .

Haggai 2:21,22,23
21 Räägi Zerubbabel kuberner Juuda ning ütlesid , Ma raputada taevas ja maa peal;
22 Ja ma kukutada trooni kuningriiki , ja ma hävitan tugevust kuningriigid rahvad, ja ma kukutada sõjavankrid , ja need, kes on neid ja hobuste ja nende ratsanikud peavad tulema alla, iga ühe poolt mõõgaga vend .
23 Selle päeva, Ütleb Issand peremeeste , Ma võtan sind O Zerubbabel , mu sulane, poeg Shealtiel , ütleb Issand , ja Ma teen sind pitsat , sest mina olen valinud teid, Ütleb Issand peremeeste .

Palun järgige Teile pealkiri "Dark of the Sun , kuu ja tähed" Et teada, milline on taevas ja maa peal viibida yayanigin ei teisaldata.

Hääl

Võibolla tunnevad salmid 1 Tessalooniklastele 04:16 . Ma olen kindel, et sa ei märganud tõeline tähendus . Me loeme .

1 Tessalooniklastele 04:16
16 Issand Ise laskuvad taevast karjuda , koos hääl peaingelJa koos trump Jumal, ja Kristuses surnud tõusevad esimese;

Strange olete märganud ? Me loeme Johannese 5:25-29

John 5:25-29
25 Tõesti, tõesti Ma ütlen teile , tund tuleb ja on nüüd seepärast , surnud peavad kuulma häält Jumala PoegJa et kuulda elada.
26 Nagu Isa on elu iseNõnda ka Ta andis poeg , et elu on ise:
27 ja ta pani asutus täitma, sest ta oli inimese poeg .
28 ei tee selles : tuleb tund tuleb kõik on tõsises , kuulevad Tema häält,
29 Ja tulevad esile ; et on teinud head , juure elu ülestõusmiseks , ja on teinud halba, juure ülestõusmisest hukatuse.

Nüüd oleme tõestanud, et Jumala Poeg, Miguel. Mitte olla erinev , sest Jumala Poeg Johannese 5:25 ja 1 Tessalooniklastele 04:16 Miguel , sest see viitab nii ülestõusmisest. Kui see on erinev , ma mõtlen võttis ühe ja üks ei ole?

Rääkis isa (Jeesus) tuleb öelda , Poja (Michael ), et surnud enne Poeg kuulevad tema häält.

Tõde on see, midagi tõesti suri kuuletuma alluvusse Issandat.

John 8:51
51 Tõesti, tõesti Ma ütlen teile, kui mees peab Minu sõna , siis ta ei näe surma.

Aga me teame, mil sa kuulda Jumala Poeg.

Psalm 29:7,8
7 Humahawi leek tule Issanda hääl.
8 Niyayanig Issanda hääl mõned: Niyayanig Lord mõned Kades .

Joel 2:10,11
10 muld värisema enne neid , taeva värisema : päike ja kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma shining:
11 ja Jehoova kuuldavale oma häält Enne oma armee : tema laagris on väga suur : ta on tugev , et tema sõnu, päeval Issand on suur ja väga kohutavJa kes järgivad?

Joel 3:15,16
15 päike ja kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma shining.
16. ja Jehoova annab müha alates Zion , ja kuuldavale oma hääle JeruusalemmastJa taevas ja maa peal raputadaAga Issand on lootust oma rahvast ja tõendid Iisraeli lapsi .

Matthew 24:29,30
29 Aga sedamaid pärast viletsus Neil päevil olema pimendada päike ja kuu ei anna oma valget, ja tähed langevad maha taevast ja tuleb taeva vägesid:
30 Ja siis ilmub märk Inimese Poeg taevas: Ja siis hakkavad kõik rahva suguvõsad maa peal ja nad näevad Inimese Poja tulevat taeva pilvede peal suure väe ja auga.

Michael tulevad Oma Isa auhiilguses . Nii et sa arvad Issanda hääl peremeeste kuulab vastavalt raamat Joel on hääl Jumala Poeg kuulda.

Matthew 16:27
27 Inimese Poeg tulnud Oma Isa auhiilguses Oma Inglitega , ja siis annab igaühele Tema tööd mööda.

Anna meile teada , kui aeg .

Sefanjan raamat 1:14,15,16,18
14 suurel päeval Jehoova on lähedalTihe ja kiire suuresti, isegi hääl Issanda päev: võimas mees peab nutma seal kibedalt .
15 on päev viha, päev vaeva ja stressi, päeval karistus ja hävitamine, päeval pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus,
16 Päev trompetile ja alarmVastu kindlustatud linnad ja vastu kõrge seina.
18 Ei oma hõbe ega nende kuld ei suuda neid täita päeval viha Issand ; kuid kogu maa peab olema söödud tule tema armukadedus: täita talle , jah, lõpuks kõik , kes elavad maal.

Joel 2:1,2
1 Blow trompet on Zion , heli alarm minu püha mägi: Las kõik maa elanikud Sest päeval, Issand tuleb, sest see on;
2 Päevad pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus, Nagu koit leviku pärast mägedes: suured inimesed ja tugev ; ei olnud kunagi jms Samuti ei tohi enam pärast seda, aastaid paljude põlvkondade.

Daniel 12:1,2,4,9
1 ja Sel ajal peab Michael püsti, suur vürst , kes seisab hea laste su rahva ja tekib aeg hädas, nagu kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajaniJa tol ajal oma rahva antakse , et igaüks, kes peab olema kirjutatud raamat.
2 ja paljud neist, kes magavad tolm muld ärkvel, mõned on igavene elu , ja mõned häbi ja igavene põlgus.
4 Aga sina, O : Daniel , ole vait sõnade ja pitser raamat aasta lõpuni: Paljud peavad kulgema ja tänna ja teadmised on suurenenud .
9 Ja ta ütles : "Mine! , Daniel : jaoks sõnad on suletud kuni ja pitseeritud aasta lõpuni.
11 ja alates hetkest, et pidev põletusohvri on ära võetud , ja jõledus , et kostab, On tuhat 290 päeva.

Sefanjan raamat 1:15 ütleb, päev vaeva ( ka öeldud, Daniel 0:01 ) on päev selle lõppu. Kui ikka , täites Daniel 0:01 ajal lõpetada. Daniel 12:4,9 Ja päeval karistus ja hävitamine on öeldud, Daniel 12:11 hävituse koletist .

Me loeme avaldust Issand kohta kirjalikult Daniel .

Matthew 24:15,21,29,30
15 selliselt, te näete hävituse koletist, räägib prohvet Taaniel, pühas paigas ( lugeja aru ),
21 siis tuleb suur viletsus, nagu ei olnud algusest peale maailma seni ega tulegi igasugused.
29 Aga sedamaid pärast viletsus Neil päevil olema pimendada päike ja kuu ei anna oma valget, ja tähed langevad maha taevast ja tuleb taeva vägesid:
30 Ja siis ilmub märk Inimese Poeg taevas: Ja siis hakkavad kõik rahva suguvõsad maa peal ja nad näevad Inimese Poja tulevat taeva pilvede peal suure väe ja auga.

Me kontrollinud, et nad viitavad üks sündmus nende jaoks (Daniel 12:01 , Matthew 24:21 ja Joel 2:02 ) on öelnud, et ei oleks lõppenud algusest maailmas ja mitte kunagi korduda. Ja see on määratletud kõik " Issanda päev . " Võimatu , et üks on lõpetatud ja seda ei ole , sest väidetavalt viga olema " veel täidetud algusest maailm "ja ütles: " mitte kunagi enam . "

Jesaja 30:27,30
27 Vaata, Issanda nime tuli kaugelt , põletustunne oma viha ja paksu suitsu umiilanglang : tema huuled on täis pahameelt ja oma keelt nagu devouring tulekahju:
30 Ja Lord põhjustada tema kuulsusrikas häälJa kasutusele lahingus oma käe , koos pahameelt oma viha, ja leek devouring tule, vihma ja äikest ja rahet,

Me loeme teisi kirjutisi Jesaja

Jesaja 13:6,9,10
6 Howl te ; jaoks Issanda päev on lähedal ; tulla hukatuse Almighty.
9 Vt , päeval Issand tuleb, julm nii viha ja raevukas viha ; teha lohutu maaJa sealt hävitada patuseid sätestatut.
10 Sest taevatähed ja rõivad selle ei anna nende valgus: päike pimedaks tema kasvamise ja kuu ei anna põhjust tema valgus.
13 Seetõttu Ma panginginigin taevas ja maa peal kõrvaldavad temast välja koht viha Issand peremeeste ja päeval tema raevukas viha,

Jesaja 10:03
3 Ja mida te teete Kokkusaamise päevalJa hävitamine on pärit kaugelt? kellele te tahate põgenema abi? ja kui te tahate jätke oma hiilguse ?

Jesaja 22:05
5 päeval probleeme ja segadust , mis Issand, Issand peremeeste , orus nägemine; rike seinad ja karjumine , et mägedes. ( karjumine , mägedele tähendab " paghudyat ")

Jesaja 63:1-6

Esmaspäev, 21 detsember 2009


Tulekahju

Olgem nüüd teada, mida mõiste tulekahju tutupok taevas ja maa peal . Anna meile teada litiral tulekahju või mitte. Alustame kell 2 Peetruse 3:7,10,12

2 Peetruse 3:7,10,12
7, kuid taevas ja maa, mida sama sõna säilitatakse kuni tulekahjuKumma reserveeritud päeval Hindamine ja hävitamine jumalavallatu mehed.
10 aga Issanda päev otsekui varas öösel , et taevas saavad sel päeval hävivad suure müragaJa taevas on lahustatakse tulist soojus, Maa ja tööd olid põlenud kohapeal.
12 ja igatsedes tulemine Jumala päeva , mille põletamisel taevas tegevus lõpetatakse , ja Taevaobjektide sulavad äärmuslikes soojus?

Muutmata , Piibli seletada. Me õpime kogu ürituse vältel.

Sefanjan raamat 1:2-5,7,14,15,18
2 Ma ei täiesti tarbivad kõik asjad maa peal , ütleb Issand .
3 I tarbivad mees ja metsalise I tarbivad kanad taevas, ja kala merre, ja raskuste koos wickedJa see katkestas mees maa peal , ütleb Issand .
4 ja ma sirutan oma käe Juuda vastu ja kõigi Jeruusalemma elanikud , ja Ma katkestas jäänuk Baal alates selle paiga ja nimed preestrid Chemarim;
5 Ja kummardama taevast kohta katusel maja ja need, vannun Jehoova ja vannun nime oma kuningat ;
7 Hoidke Herrasi Jumala ees, on päeval Issand on lähedal: Issandal on valmis ohverdamaTa pühitseti tema külalised.
14 suurel päeval Issand on lähedal , lähedal ja kiirusta väga, isegi hääl Issanda päev : võimas inimene nutta ei kibedalt .
15 päev olema päeval viha, päev vaeva ja kannatusi, päeval karistus ja hävitamine, päeval pimedus ja pimedus, päeval pilvi ja pilkane pimedus,
18 Ei oma hõbe ega nende kuld ei suuda neid täita päeval viha LordAga kogu maa tuleb tule tema armukadedus: täita talle , jah, lõpuks kõik , kes elavad maal.

Jeremija 46:10
10 päeval on Issand, Lord of hosts päeval kättemaks, Et kätte maksta talle oma vaenlasi, ja mõõk õgima ning kylläiseksi, Ning oma vere , sest Issand , Issand võõrustajate ohver põhjas Eufrati jõe ääres!

Jesaja 34:4,5,6,8
4 ja taeva vägesid saadetakse laiali ja taeva nagu spiraal, ning kõik nende väed langevad nagu lehed närbumissündroomi Viinapuu küljes , ja kui kuuluvad lehed fig .
5 Omalt mõõk on purjus taevasVaata, see peab tulema kehtestatakse pärast Edom ja inimesed minu needus, õigusemõistmisele.
6 mõõk on Issanda täis verd, Made rasva rasvasus , vere lammaste ja kitsede, rasva neerud jäärad : Sest ohverdada Issandale vastu BozrahJa suur tapmise maa Edom .

Jesaja 63:1-5
1 Kes on see , et tuli alates Edom , kus värvitud rõivaid Bozrah? see on kuulsusrikas oma rõivad, reisib ülevus tema tugevus ? Ma, et rääkida head, vägev salvestada.
2 Miks sa punast su rõivad ja su riided nagu tema treadeth aastal winepress ?
3 I kulkeneet winepress üksi ja linn pole minuga: jah , ma trod neid minu viha, ja Ma trampima neid minu raevJa nende veri peab puistatakse pärast mu riided ja ma peits kõik mu riided .
4 päeval kättemaks oli mu süda, ja aasta minu lunastada on tulnud .
5 Ja ma vaatasin, ja ei aita ja ma mõtlesin , et ei toetada , nii et ma päästis mu enda kätes ja minu raev , ta kannatas mind.
6 Ja ma trod ette rahvaste mu viha , ning tegema need purjus minu raev ja maapealsete oma veres.

Jesaja 47:13,14
13 Kas sa ei meeldi enamik teie nõu : seista nüüd ennustama kaudu taevas ja tähed , kuu mangingilala umbesNing salvestada sind neid asju juhtuda.
14 Vaata, nad on halliks ; põletage tulega , nad ei väljasta ise käest leek: No babaga et mapagpapainitan või tulekahju mauupuan enne.

Nahum 01:06
6 Kes võib kandideerida enne tema pahameelt ? ja kes saavad jääte fierceness oma viha ? tema raev on valatud välja nagu tulekahjuJa kivid on katki lõhki tema poolt.

Jeremija 15:14
14 Ja ma tekitada oma vaenlaste maa, mida sa ei tea ; jaoks tuli süttis põlema minu viha, Mis põletab sind.

Jeremija 23:29
29 ei Minu sõna nagu tulekahju? ütleb Issand, ja nagu vasar , et breaketh rock?

Nüüd Mida tähendab tulekahju ? Ei Jumala sõna ?

Siin on rohkem tõendeid , et sõna tulekahju on pärit oma suu ja ütles ka periood , kui võimalik.

Laulu 18:7,8,9
7 Nauga ja siis raputas maa sihtasutuste ka mägesid liigutatakse ja nauga, Sest ta oli vihane .
8 läks suitsu oma ninasõõrmed, ja tuld oma suu sumupok: Nangagalab kopsud teda.
9 Ta kummardas taevas ka , ja alla, ja pimedus oli tema jalad.

Jesaja 30:27,30,31
27 Vt Issanda nime tuli kaugelt, Burning oma viha ja paksu suitsu umiilanglang : tema huuled on täis pahameelt ja oma keelt nagu devouring tulekahju:
30 Ja Issand laseb oma kuulsusrikas häälJa kasutusele lahingus oma käe , koos pahameelt oma vihaJa leek devouring tule, vihma ja äikest ja rahet,
31 Sest kaudu Issanda hääl peab assüüria , pulga smiting .

Ilmutuse 11:05
5 Ja kui keegi tahab neile kurja teha , on Tulekahju nende suust , ja nende vaenlased devourethJa kui keegi tahab neile kurja teha peab surema sel viisil.

Jeremija 5:14
14 Seetõttu nõnda ütleb Issand Jumal võõrustajate Kuna te räägite seda sõna , vaata, Ma teen sõnad suus tulekahjuJa see rahvas puidu ja nad õgima neid .

Jesaja 30:26,27
26 Lisaks valguses moon peab olema võimalikult päevavalgust ning päikesevalgus tuleb seitsmekordne , kui valgus seitse päeva , Tie Issanda päev haiget oma rahvast ja ravib insult oma haava.
27 Vt Issanda nime tuli kaugelt, Burning oma viha ja paksu suitsu umiilanglang : tema huuled on täis pahameelt ja oma keelt nagu devouring tulekahju:

Nii et ärge leek litiral määratlus tulekahju tutupok taevas ja maa peal .

Malakian 3:1-3
1 Vaata, ma läkitan Oma Ingli , ja ta valmistab teed enne mind ja Issand , keda te otsite , on äkki jõudnud oma templi , isegi Ingel pakt, kellest te rõõmu : vaata, ta tuleb , ütleb Issand peremeeste .
2, kuid kes võivad järgida päeval Tema tulemises? ja kes peavad seisma , kui ta ilmub? ta on nagu rafineerimistehas tule ja nagu täielikuma:
3 ja Ta istub nagu rafineerimistehas ja gaasipesuseadme hõbedat ja ta peab puhastama pojad Levi ja puhastab neid kullast ja hõbedast , ja teevad nad Issanda pakkumisi õiguseks.

Matthew 03:11
11 I tõepoolest ristib teid veega meeleparanduseks, aga Kes tuleb pärast mind , on vägevam mina, et ma ei ole väärt, et viia oma kingad: Tema ristib teid Püha Vaimu ja tulega ;

Jumala Sõna on Vaim.

John 6:63
63 mõttega , mis annab elu, lihas ei ole kasumit; Sõnad, mis ma räägin teile on vaimJa nad on elus.

Vaim ka tulekahju.

Aktid 2:2,3,4
2 Ja äkitselt tuli taevast heli nagu humahagibis tugeva tuule ja täitis kõik koja, nende juhatusel.
3 ja neile ilmus nagu keele tulekahjuKumma nagkabahabahagi ja ahvenat iga üks neist.
4 ja nad kõik täideti Püha VaimugaJa hakkasid rääkima erinevaid keeli, Vaimu järgi , mida nad räägivad.

Meil algas 2 Peetruse 3:7,10,12 kui me tõsta lugemisele 2 Peetruse 3:05 , siis me teame seda:

2 Peetruse 3:05
5 Käesoleva nad tahtlikult unustada , et oli taevas vanasti ja maa tihendatud läbi vett ja vees poolt Jumala sõna;
6 See milliste vahenditega maailm oli , on ületäitumise veega hukkusid :

Mis ? Jumala Sõna keegi teine . Me kordame salm 7

7, kuid taevas ja maa peal , poolt sama sõna hoitakse alal tule jaoks on reserveeritud vastu päeval Hindamine ja hävitamine jumalavallatu mehed.

Palun selge on?

Matthew 24:35
35 Taevas ja maa hävivad, aga Minu sõnad ei hävi .

Jumala sõna on tulekahju ei sure . Aga Jumala sõna kogu maa peal tutupok ? Vastus: Kõik Jumal on rääkinud läbi prohvetite .

Luke 21:22
22 Need on päeva kättemaks, et täidetud on kõik need asjad on kirjutatud.

Laupäev, detsember 19, 2009


Dark of the Sun , kuu ja tähed

Anna meile teada , mida te mõtlete tume kui päike , kuu ja tähed . Me anname Piibel on paljastada .


Ilmutuse 6:12,13
2 Ja ma nägin, kui ta avas kuuenda pitseri , et siis sündis suur maavärisemine, ja päike läks mustaks nagu kotis juuksed tumedad, ja kogu moon nagu vereks;
13 ja taevatähed langes maa, As viigipuu vilja isinasambulat tema väike noor puu , kui peksmine tugev tuul.

Jesaja 13:10,13
10 Sest taevatähed ja rõivad selle ei anna nende valgus: päike pimedaks tema kasvamise ja kuu ei anna põhjust tema valgus .
13 Seepärast ma panginginigin taevas ja maa peal kõrvaldavad temast välja koht viha Issand peremeeste ja päeval tema raevukas viha,

Joel 2:2,10,31
2 päeva pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus , kui dawn leviku pärast mägedes: suured inimesed ja tugev , mitte kunagi kunagi jms Samuti ei tohi enam pärast seda , kuni aastat paljude põlvkondade .
9 Nad hüpe üles linna, nad juhivad pärast seinaNad ronida majad, need sisestada aknad nagu varas.
10 muld värisema enne neid , taeva värisema : päike ja kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma shining

Hesekiel 32:7
7 Ja kui ma nautas , ma katavad taeva ja teha tähte selle , mul on pilvisust päikese ja kuu ei anna oma valgust.

Matthew 24:29
29 Kohe pärast nende päevade viletsust läheb võtab päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget, ja tähed langevad maha taevast ja tuleb taeva vägesid ;

Jesaja 34:4,5,6
4 Ja taeva vägesid peab olema, ja taevas tuleb nagu spiraal, ning kõik nende väed peavad jääma like lehtede närbumine Viinapuu küljes , ja kui kuuluvad lehed fig .
5 minu mõõk on purjus taevas : vaata, see peab tulema kehtestatakse pärast Edom ja inimesed minu needus , kohtu ette .
6 Issand on täis verd , rasva rasvasus , vere lammaste ja kitsede, rasva neerud jäärad : Sest ohverdada Issandale vastu Bozrah ja suur tapmise maa Edom.

Hesekiel 08:16
16 ja ta tõi mind seesmine kohus Issanda kotta , ja vaata, ukse templisse Jehoova vahel veranda ja altar, oli ligi viis ja kakskümmend meest, nende selja suunas tempel, ja silmitsi itta ja nad kummardavad päikest ida pool.

Hesekiel 6:3,4,8 , 11-13
3 Ja öelda : "Te mäed Iisraeli kuulda Issanda sõna . "Nõnda ütleb Issand Jumal mägedele ja mägede , jõgede ja orgude : "Vaata, Ma isegi olen , toob mõõga teie peale , ja ma hävitan teie ohvrikünkad.
4 ja Sinu altarid tuleb tühjaks ja teie pildid on katkiJa ma visatud teie tapetud meeste ees oma ebajumalaid .
8 Kuid ma jätan jääkide, Nii et teil on mõned, et põgeneda mõõk rahvaste , kui teid hajutatakse kaudu riikidele.
11 Nõnda ütleb Issand Jumal, lööb su käe ja tempel jalad ja ütle Alas ! kõik paha jälkuste maja Iisraeli jaoks nad langevad mõõga , näljast, Katk ja.
12 serveri surevad Katk ja on lähedal peab vähenema mõõga ja malabi ja ümbrus sureb näljahäda: Nii ma täita oma viha nende kallal.
13 ja sa tead, et mina olen Issand , kui nende tapetud mehed peavad seas oma iidolite ümber nende altarid, pärast igale kõrgemale künkale , kõik pinnad on mägedesAlusel ning kõiksugu haljast puust ja alla iga paks tamm, kus nad pakkusid magus maitse kõigile oma ebajumalaid .

Jeremiah 7:30,31,32
31 Aga ehitasid nad suured kohad Tophet, oru poeg Hinnom, Et põletada oma poegi ja tütreid tulekahju , mis ma käskisin ei ole meenus mulle .
32 Seepärast , vaata, päevad tulevad , ütleb Issand, et ta kutsus Tophet ega orgu poeg Hinnom , kuid orus tapmiseks , sest nemad matta aastal Tophet , till puudub koht matta .
33 Asutuste inimesed peavad olema liha kanad taevas ja maapealsete kiskjate elajate : ja ükski ei ehmatada neid.

Jeremija 32:35
35 Ja ehitasid nad kõrgetel kohtadel on Baal, oru poeg Hinnom, läbida tuli oma poegi ja tütreid Molech , mida ma neil käskisin käia ega saa tulid minu arvates , et nad teevad seda hävituse , tekitada Juuda.

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 vaata, neil päevilJa sel ajal , kui ma tagasi vangistuses Juuda ja Jeruusalemma.

2 I kogunevad kõik rahvad , ja toob neile org JoosafatJa see räägivad nendega seal minu inimesed ja minu pärandi Iisraeli, kellele nad on hajutatud rahvaste ja lahkusid minu maa,

13 Pane sirp , saagi on küps : tule , mine, sest winepress on täis, tõrred overflow , nende kurjus on suur.

14 Rahvahulki, rahvahulgad orus otsus! Sest päeval, Issand on lähedal orus otsus.

15 päike ja kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma läikiv .

16. ja Jehoova annab müha alates Zion , ja kuuldavale oma häält Jeruusalemma ja taevas ja maa peal raputadaAga Issand on lootust oma rahvast ja tõendid Iisraeli lapsi .

18 Ja sel päeval, et mäed tilk magus vein , ja mäed peavad voolama piima ja kõik ojasid Juuda peab voolu vetes ja purskkaev peab tulevad esile alates maja, Ning vesi oru Sittim .

Jesaja 47:13,14
13 Kas sa ei meeldi enamik teie nõu : seista nüüd ennustama kaudu taevas ja tähed , kuu mangingilala umbesNing salvestada sind neid asju juhtuda.
14 Vaata, nad on halliks ; põletage tulega , nad ei väljasta ise käest leek: No babaga et mapagpapainitan või tulekahju mauupuan enne.

Jeremija 2:28
Aga 28 kus on teie jumalad , et olete teinud Teie jaoks? lasta neil tekkida , kui nad suudavad säästa asioidessasi hädas: Sest arvu järgi su linnad on su jumal, Juuda.

Jeremiah 8:2,12
2 Ja nad leviku päike ja kuu ja kogu taeva vägesid , olid nadJa nad on teeninud , ja nad järgisid Teda , ja mis nad püüdsid, ja keda nad teenivad: Ei kogunud , või maetud , tuleb nad maa peal.
12 oli neil häbi , kui nad toime hävituse ? Ei, nad ei olnud üldse häbeneda, ei saanud nad põsepuna : seega nad kuuluvad * Nende hulgas, kes kuuluvad; ajaks oma külastatavuse nad visatakseÜtleb .

* Keset ebajumalaid

Jesaja 47:13
13 Kas sa ei meeldi enamik teie nõu : seista nüüd ennustama kaudu taevas ja tähed , kuu mangingilala umbes ning salvestada sind need asjad juhtuda, et teie.

Moosese 17:03
3 ja läks ning mees teisi jumalaid ja neid kummardada ega päikest või kuud, või mis tahes taeva vägesid , ma ei iniutos;

2 Kroonika 33:5
3 ehitas ta taas kõrgeid kohti mis Hiskija oma isa ja ta ehitas altareid kuni Baal ja tegi Groves, ja kummardasid kõik taeva vägesid ning neid teeniks,
4 ja Ta ehitas altareid majas, Mille Issand ütles Jeruusalemmas peab minu nimi igavesti.
5 Ja ta ehitas altareid üles taeva vägesid kaks kohtute Issanda kojas .

2 Kings 17:16
16 ja nad jätsid kõik käske Issanda, oma Jumala , ja tegi neist sula pilte, isegi kaks vasikaid, ja tegi salu, ja kummardasid kõik taeva vägesid , ning teeninud Baali.

2 Kuningas 21:3,4,5
3 ta ehitas taas kõrgeid kohti mis Hiskija oma isa ja ta kasvatatud kuni altarid jaoks Baal ja tegi salu , nagu seda tegi Ahab Iisraeli kuningas , ja kummardasid kõiki taeva vägesid ning neid teeniks .
4 ja Ta ehitas altareid majas, Mille Issand ütles, Jeruusalemm panin oma nime.
5 ja ta ehitas altareid kõigile taeva vägesid kahes kohtute maja.

2 Kings 23:05
5 Ja ta võttis preestrid palasamba ebajumalaid , keda Juuda kuningate ordineeritud põlema Viiruk kõrgeid kohti linnades JuudaJa kohad Jeruusalemma ; ka need , mis suitsutasid kuni Baal , päike, Kuu ja tähed, ja kõik taeva vägesid.

Ilmselt päike, kuu ja tähed on nende iidol kummardama ja kasutatud valeprohveteid oma ettekuulutuse. Nii tume kui päike , kuu ja tähed tähendab lüüasaamist vale jumal, saatan ja tema ministrid.

kokkuvarisemise vale jumal Babylon on väheneb ka . Ja langeb Paabeli sulgeb ja võita Saatana ja tema liitlasi.

Jesaja 14:12,13,14
12 Kuidas sa oled langenud taevast, O koidutähe poeg hommikul! kuidas sa oled kärpima maapinna suhtes, mis oled nõrgestada rahvad !
13 Ja sa ütlesid ise, Ma taevasse , ma ülendab mu troonile eespool tähte JumalJa ma istun mäel kogudus, Äärmuslik osad põhja:
14 Ma tõusta üle kõrgustesse pilved , räägin nagu Kõigekõrgema .

Mis kohti ala põhja kurat tahab tulla?

Psalm 48:1,2
1 Suur on Issand, ja tuleb tasasem , linn , meie Jumal, oma püha mägi.
2 Ilus tõusunurka rõõmu kogu maa, mägi Zion kohta põhja pool, linn suur kuningas.

Loomulikult paigutatakse ebajumalaid majas Lord hommikul aka Saatan . Näitab siin sügisel ja lüüasaamist ebajumalaid , mille kuju ja pilt või mitte.

Mitte ainult iidol koos pildi ja statue peetakse iidol. Kui prohveteid ja õpetajaid on vale ja ei saa aru , et helistada neile jumal iidol. Lihtsalt arvan, nad on Jumala ja Jumala arvan nad koos oma kümnist erinevaid pakkumisi.

vale jumala pärast igale kõrgemale künkale , kõik pinnad on mäed, kõrgetel kohtadel , maja purustatud .

Jeremija 50:2
2 Tunnistada te rahvaste ja avaldada , ning luua standard , avaldada ja ei varja : st Babylon ei võeta, Bel on segadusse ajanud, merodach ta minestas , tema pildid on häbisse , tema iidolite on jahmunud .

Jeremija 51:47,53
47 Seepärast , vaata, päevad tulevad, et Ma karistada Verbistä pilte BabylonJa kogu tema maa peab olema ajasJa kõik mangabubulagta tapnud teda tema.
53 Kuigi Paabel peaks Tõusta taevasse , ja kuigi ta peaks rikastama kõrgus tema tugevus, veel jõudnud oma spoilerid minult , ütleb Issand .

Micah 1:5,7
5 üleastumine ja Jaakobi see kõik , ja pattude eest maja Iisraeli Mis on üleastumine ja Jaakobi ? mitte Samaaria ? ja millised on kõrgetel kohtadel Juuda ? Jeruusalemmas ei olnud?
7 Ja kõik tema nikerdatud pilte tükkideks ning kõik tema palk oli söödud tule, ja kõik tema iidolite ma ette lohutu, For rent hoor ta kogutud ja rentimine hoor mangauuwi .

Jeremija 10:11,15
11 Seega siis ütelge neile: jumalad , kes ei ole teinud taeva ja maa , Need hävivad maast ja alla taevas.
15 Nad on edevus , tööd vead: külastuse ajal neile neid tarvitatakse.

Jesaja 21:09
9 Ja vaata, siin tuli tõllas mehi, ratsamehed paarikaupa. Ja ta vastas ning ütles: Babylon on langenud, on langenud ja kõik Verbistä pilte oma jumalad temal purustatud juurde jahvatatud.

Jesaja 24:23
23 Ja ajas moonJa Päike on häbi: Sest Issand peremeeste valitseb Mount ZionJa Jeruusalemma ja enne tema vanemad koos au.

Nii õige , see tähendab pimedas kui päike , kuu ja tähed langevad ebajumalaid .

Mõõk , nälg ja epideemiad

See on mõeldud neile öelda 4. bränd on tekkinud korraga. Nad usuvad, et need, kes on Kristus tõesti ainult inimese . Pole ime, et nad selgitavad vea Piibli ettekuulutusi vaimus , sest nad on inimeste , mitte Jumala .

Ilmutuse 6:7,8
7 Ja kui ta avas Neljas brändi"Ma kuulsin häält neljas olendit ütlevat : "Tule .
8 Ja ma vaatasin, ja ennäe tuhkur hobune, ja kes istus siin nimega Surm ja põrgu ühes temaga . Ja nad anti meelevald neljanda osa ilmamaa , tappa mõõga ja nälja ja katku, ja ägedatele maapealsete kiskjate elajate.

Jeremiah 16:4,6
4 Nad surevad raske Surnud : nad kurtsid , või maha matta , nad peavad olema nagu sõnnik maa peale , ja nad tarbivad mõõga ja näljaJa nende kehad olid tuleb toidu taeva linnud ja maapealsete kiskjate elajate.
6 suurt ja väikest peab surema siin maal ; neid ei maetud, või kas nad kaebavad inimesedVõi on neid lõigatud või neile ;

Jeremija 25:33
33 Ja tapnud Issanda juures see päev peab olema ühest otsast maa teise otsa maa : ei ole nad kurtsid , et ei kogutud ega maetud : nad peavad olema sõnniku maa peale.

Jeremija 24:10
10 ja Ma läkitan mõõga nälg ja katk, Nende hulgas , enne kui nad tarbitud maa , et ma andsin neile ja nende vanematele.

Jeremija 21:5-9
5 ja Mina see võitlus teile väljasirutatud käe ja tugeva käe, viha ja viha ja suur viha.
6 Ja ma lööb elanikud linna, mees ja metsaline : nad surevad suure taud.
7 Ja pärastki, ütleb Issand , ma pakkuda Zedekiah Juuda kuninga ja tema sulased ja rahva , ja kes jäävad selle linna Katk alates mõõga ja nälja, käsi Paabeli kuninga Nebukadnetsari ja käsi oma vaenlaste ja kätte neid, kes püüavad nende elu, ja ta lööb neid mõõgateraga , ta armu neile , ega kahju, ega säästa .
8 ja käesoleva inimesed ütlevad : "Nõnda ütleb Issand, Vaata, ma loon enne kui eluviisi ja viis surma,
9 Kes abideth selles linnas peab surema näljast, ja mõõga ja koguminet, kuid läbi ja falleth et kaldealased , et puistama teile, ta elab , ja tema elu saab olema temaga.

Jeremija 27:13
13 Miks te tahate surra , sina ja su rahva poolt mõõk, näljast, Katk ja, As Issand on rääkinud kohta rahvas , et ei teeni Paabeli kuningas ?

Jeremiah 38:2,3
2 Nõnda ütleb Issand, Kes abideth selles linnas peab surema poolt mõõk, näljast, Katk jaAga tundub kaldealased elada ja tema elu oleks saagiks temale ja ta peab elama.
3 Nõnda ütleb Issand , see linn on antud kätte armee Paabeli kuningas , ja tema.

Jeremija 11:22,23
22 Seetõttu nõnda ütleb Issand peremeeste "Vaata, ma karistan neid: noored mehed surevad poolt mõõk, nende pojad ja tütred surevad , sest nälg;
23 Aga ei tohi jäänuk nad ära, sest ma toon paha pärast Anatoti mehi isegi aasta oma külastatavuse.

Jeremija 23:12
12 Seetõttu teel võetakse neile nagu libe pimedus : nad peavad olema juhitud, ning jäävad seal , sest mina toovad kurja neile , isegi aasta oma külastatavuseÜtleb .

Jeremija 15:02
2 liigu , kui nad ütlesid , Kus me oleme? siis sa pead neile ütlema : "Nõnda ütleb Issand, surma, surma ja mõõk, mõõga ja nälja, et nälg, ja vangistuses, et vangistuses .

Jeremija 43:11
11 ja ta peab tulema , ja lööb Egiptusemaalt , et ta , et surm on antud surma, ja need, vangistuses on vangistuses ning et mõõk on mõõk.

Jeremija 44:28
28 Ja nad , et evakuatsiooniteed mõõk tagastab Juudamaal alates Egiptusemaal vähe ja kogu jäänuk Juuda , kes asus Egiptusemaal et seal võõrana elada , peab teadma kelle sõna ei tohi seista , kaevandus või ise.

Hesekiel 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 Kolmas osa pead sa põletada tulega keset linna kui päeva Siege on täidetudNing võtma kolmas osa , ja lööb mõõgaga ümber, ja kolmas osa sa pead hajumine tuule käes ja ma venitama mõõga pärast neid.
9 ja Ma teen ma teile teinud ei ole , ja ma ikka meeldib , Kõigi oma Abominations .

11 Seega , nagu ma elan , ütleb Issand Jumal, kindlasti sest sa oled rüvetanud mu pühamu kõigi su vastik asjadJa kõik su Abominations , seega ma vähendada ka sind ega selle minu silmis ja ma ka ei säästa .
12 Kolmas osa sinust sureb poolt Katk ja nälg tarbib neid teie seas ja kolmas osa peab vähenema mõõk ümberringi sind, ja kolmas osa ma hajumine kõigis suundades, ja venitama mõõga pärast .
13 Seega peab minu viha, ja ma põhjust minu raev neile , ja ma trööstida : ja nad teavad, et ma Issand on rääkinud mu viha, kui mul on täita oma raevu neile.

14 Lisaks teeb sind meeleheidet ja teotuseRahvaste , mis on teie ümber , et silmist kõik.
16 Kui ma saadan neile kurja nooled nälg, hävitamine, mille ma saadan hävitada teid. Ja kasvab nälg teid, ja murdub oma töötajatele leiba ;
17 ja Ma läkitan teie peale nälja ja kurjad olendidJa nad ilma jätma sind ja Katk ja veri läbib sind, ja ma toon mõõga su peale : I Issand on rääkinud .

Ärge võrrelge Jumal (salm 9), kuid me loeme Ilmutuse et Issand teen seda. Kui Seega asub Hesekiel 5:12 on sama Ilmutuse 06:08
Hesekiel 6:3,4,8,9,11-13
3 Ja öelda : "Te mäed Iisraeli kuulda Issanda sõna . "Nõnda ütleb Issand Jumal mägedele ja mägede , jõgede ja orgudeSiin Ma isegi olen , toob mõõga teie peale , ja ma hävitan teie ohvrikünkad.
4 ja Sinu altarid tuleb tühjaks ja teie pildid on katkiJa Ma viskan üles oma tapnud mehed enne oma iidolite.
8 Aga ma lahkuda jäänuk , et te võib olla , et evakuatsiooniteed mõõk rahvaste , kui peate olema maal .
9 Ja need, kes põgenemisega mäletate mind rahvaste kuhu nad vangistuses , kuidas ma murdsin oma whorish süda, mis läksid mulle ja nende silmis , hoor pärast nende iidoliteJa nad jälestama end oma nägemise eest kurja , mis nad on kogu oma Abominations .
11 Nõnda ütleb Issand Jumal, lööb su käe ja tempel jalad ja ütle Alas ! kõik paha jälkuste maja Iisraeli jaoks nad langevad mõõga , näljahäda ja katk.
12 serveri surevad Katk ja on lähedal peab vähenema mõõga ja malabi ja ümbrus sureb näljahäda: Nii ma täita oma viha nende kallal.
13 ja sa tead, et mina olen Issand , kui nende tapetud mehed peavad seas oma iidolite ümber nende altarid, pärast igale kõrgemale künkale , kõik pinnad on mägedesAlusel ning kõiksugu haljast puust ja alla iga paks tamm, kus nad pakkusid magus maitse kõigile oma ebajumalaid .
14 Ja ma sirutan oma käe nende vastu, ja teen maa lohutu ja jäätmed, alates kõrbes poole Diblah , kogu oma elamutes ja nad peavad teadma, et mina olen Issand .
Lõikes 2 Hesekiel ütleb, et 5-päevase ürituse päeval piiramisrõngas ja öeldi, mäed ja mäed, jõed ja orud. Miks? Sest on ebajumalaid . Lisaks mõõga , nälja, Katk ja metsloomade saadab Issand, ta on ka meeleheidet ja purustusi. Hesekiel 05:14 ja Hesekiel 6:14


Mida Jeesus ütles päev piiramisrõngas ?

Luke 19:43,44
43 Te lähipäevil , Sa babakuran seina vaenlane, ja puistama teJa kõrval gigipitin,
44 ja ilulugso maa peale, ja teie lapsed sinu sees ; ja nad ei jäta sulle kivi kivi peale kivi: Kui sa oled teadmata ajaks su külastatavuse .

Tere tulemast Luke 21:20-25
Kuid 20 kui sa nägid kindlus peremeeste kaitsma Jeruusalemma, Siis tea, et tema hävitamiseks oli lähedal.
21 Siis need Juudamaal põgenevad mägedesse ja linnast tulid välja ja valdkonnas ei tohiks sattuda linn.
22 Kuna need on päeva kättemaks, See täitnud kõik need asjad on kirjutatud.
23 Häda nagdadalangtao ja olla neil päevil! sest seal on suur stressi maa peal ja viha selles riigis.
24 Ja nad langevad mõõgaJa peab olema juhitud vangistuses kõiki rahvaid , ja Jeruusalemma trampis poolt paganate täita aegadel paganad .

Loe edasi lõikes
25 ja seal peab olema tähistatud päike ja kuu ja tähed, ja maa peal, häda riigis, mis matitilihan jaoks hea mere-ja paisuma ;

Ta ütleb punktis 25 ka 6. tootemarke. Kas sa mäletad hakkasime 4. brändi ?

Siin on nende kohta selgitusi neli marki.
ratsanikku vaadelda neljanda pitseri avas , näitab jätkuv levik ja laiendamiseks katoliku kirik ulatuses , mille võimsus oli jõudnud üle neljandiku maakera .
Eemal tähenduse ja ebakindlust , sest nad tapavad mõõga , nälja ja epideemiad on kummardamise ebajumalaid . (Hesekiel 05:11 )

Visiidi ajal ...

Saame teada, kui külastate ajal Jeesus ütles Luuka 19:44 .

Luke 19:43,44
43 Te lähipäevil , siis babakuran seina vaenlane, ja puistama ja sa gigipitin poolel
44 ja te ilulugso maa ja teie lapsed sind ja sind ei lahku kivi kivi peale kivi ; sest sa oled teadmata ajaks su külastus.

Me esimest korda teada , mis on seotud juhtuda visiidi ajal .

Jeremija 11:22,23
22 Seetõttu nõnda ütleb Issand peremeeste , Vaata, ma karistan neid: noored mehed surevad poolt mõõk, nende pojad ja tütred surevad tõttu nälga;
23 Aga ei tohi jäänuk nad ära Ma toon halba Anatoti mehi isegi aasta oma külastatavuse.

Jeremija 23:12
12 Seetõttu teel võetakse neile nagu libe pimedus : nad peavad olema juhitud, ning jäävad seal : jaoks I toovad kurja neileIsegi aastal oma külastatavuseÜtleb .

Jeremija 48:43,44
43 Paanika ja šahti ja püüniseks , on teie peale, O elanik Moab , ütleb Issand .
44 Ta põgeneb hirmust jagunevad kaevu , ja ta läks kaevu võeti püüniseks: Sest ma toon ta on Moab , aastal külastavad tedaÜtleb .

Jesaja 24:17-23
17 Hirm ja šahti ja püüniseks on teile peale, O elanik maa.
18 ja juhtub, kes põgenesid kohutav müra väheneb sõnnikuhoidlasse ja Kes tuleb kaugusel šahti võetakse püüniseks : tuleb akende kohal on algatatudJa aluse maa peal raputada.
19 Maa on täiesti , on maa täiesti katki , on maa liigutada suur.
20 ilmamaa reel nagu joodik , ja jäetakse nagu maja ning üleastumine , võetakse raske talle , ja sügisel , ning ei tõuse .
21 Ja sel päeval, Et karistatakse armee Lord kõrgel ning ilmamaa kuningad maa peal.
22 Ja nad kogunesid , kuna vange kogutud pit ja sulgesid vanglas ja pärast mitu päeva neid külastanud.
23 Siis ajas Kuu ja päike häbeneb: Sest Issand peremeeste peab valitsema Mount Zion ja Jeruusalemmas , ja enne tema vanemad koos au.

Jeremija 50:27-32
27 Slay kõik tema pullid, lase neil minna tapmiseks: Häda neile! eest oma päev on ees, päev oma külastatavuse .
28 kuulda neid, et põgeneda ja põgeneda maa Paabeli , deklareerima Zion kättemaks Issand, meie Jumal , kättemaks tema templi.
29 koos archers vastu Babylon : kõik teie, painutada vibu, Encamp tema vastu ümberringi , lase ükski selle põgeneda : palga teda tema tegude järgi , kui kõik ta tegi, ei temale ; sapagka " t ta on uhke vastu Jehoova vastu, Iisraeli Püha .
30 Seetõttu tema noored mehed langevad oma tänavaid, ja kõik ta mehed sõda peavad olema lõigatud , et päevÜtleb .
31 Vaata, mina olen sinu vastu, O sa kõige uhked , ütleb Issand , Issand peremeeste ; sest su päev on tulnud, aeg , mida külastate.
32 Ja uhke peab komistab ja langeb ning ükski tõstab ta üles , ja Ma sütitama tule tema linnad, Ja seal õgima kõik tema ümber .

Hesekiel 20:47,48
47 ja ütlen metsa lõuna Kuulge Issanda sõna : Nõnda ütleb Issand Jumal : Vaata, Ma läitma tulekahju te, Ja seal õgima kõiksugu haljast puu sind, ja iga kuiva puud : põlevad leek ei kustu , ja kõik näod lõunast põhja on põlenud leekides.
48 Ja kogu rahvas Ma Issand on süttinud põlema selleEi kustu .

Luke 12:49,52,53
49 Ma tulin , et tuua tulekahju maa pealJa mida muud ma armastan, kui te põle seda?
52 Nüüd tekib viis ühes majas kolme peale kaks ja kaks vastu kolm.
53 Nad jagatakse , isa vastu poeg ja poja vastu isa, ema vastu tütar ja tütre vastu tema ema, ema naine vastu oma tütre ja tütre vastu tema ema alused.

Micah 7:4,6
4 parim neist on nagu okkad, pinakamatuwid on halb kui astel maandada : päeval sa ennustasid valvur, isegi päeval külastatavuse tuli: Nüüd peavad nad.
6 Sinisiraang kiidusõnadega poja isa, tütar tõusis kuni vastu tema ema, tütar vastu tema ema alused: vaenlane inimene oma majapidamises .

Tunnistaja (Hesekiel 20:47,48 )

Matthew 3:10-12
10 Ja nüüd sai märgitud , et kirves on puude juure ; iga puu seetõttu, et ei nagbubungang hästi raiutakse maha ja visatakse tulle.
11 I tõepoolest ristib teid veega meeleparanduseks, aga Kes tuleb pärast mind , on vägevam mina, et ma ei ole väärt, et viia oma kingad: Tema ristib teid Püha Vaimu ja tulega ;
12 Oma käe tema reha , ja ta põhjalikult puhastada oma rehealuse ja kogub oma nisu arvesse koguda ; Aga varred on põletatakse ära kustutamatu tulega.

Jeremija 8:12
12 oli neil häbi , kui nad toime hävituse ? Ei, nad ei olnud üldse häbeneda, ei saanud nad põsepuna : seega nad kuuluvad nende seas, kes kuuluvad; ajaks oma külastatavuse nad visatakseÜtleb .

lõigetes allpool te teaksite, et seal kaugayan ajal visitatsiooni .

Jesaja 34:4-10
4 ja kõik taeva vägesid saadetakse laiali , ja taeva nagu spiraal, ning kõik nende väed langevad nagu lehed närbumissündroomi Viinapuu küljes , ja kui kuuluvad lehed fig .
5 Minu mõõk on purjus taevas : vaata, see peab tulema kehtestatakse pärast EdomJa inimesed mu needus , kohtu ette .
6 mõõk Issand on täis verd, rasva rasvasus , vere lammaste ja kitsede, rasva neerud oinas , sest Issand Jumal ohver Bozrah ja suur tapmise maa Edom.
7 Ja loodusliku härgi tulevad ühes nendega ja härjad koos pullide ning nende maa võetakse vere ja nende tolmu tehtud rasva rasvasus .
8 Sest päeval kättemaks Issanda aasta palk on võitlus Siioni.
9 Ja ojade , võetakse muutuda pigi ja tolmu selle arvesse väävlit ja maa selle muutub põletades pigi.
10 ei tohi karastada öösel ega päeval; suitsu selle peab minema igavesti, alati jagatakse, No mees peab läbima see magpakailankailan .

Jesaja 61:1,2
1 Issanda Vaim on Jumal mu peale , sest Issand võidis mind jutlustab rõõmusõnumit juurde alandlik , ta on mind läkitanud terveks teha murtud süda, kuulutama vabadus vangid , ja avatud vanglas kinnipeetavatele;
2 Et kuulutavad vastuvõetav aastal Issand, ja päeval kättemaks meie Jumala, lohutada kõik on kurvad ;

Jesaja 63:1-5
1 Kes see on , et tuli alates Edom , kus värvitud rõivaid Bozrah ? see on kuulsusrikas oma rõivad, reisib ülevus tema tugevus ? Ma, et rääkida head, vägev salvestada.
2 Miks sa punast su rõivad ja su riided nagu tema treadeth aastal winepress ?
3 I kulkeneet winepress üksi ja linn pole minuga: jah , ma trod neid minu viha, ja trampima nende mu raev ja nende veri peab puistatakse pärast mu riided ja peits kõik mu riided .
4 päeval kättemaks on mu süda, ja aasta minu lunastada on tulnud.
5 Ja ma vaatasin, ja ei aita ja ma mõtlesin , et ei toetada , nii et ma päästis mu enda kätes ja minu raev , ta kannatas mind.

Jeremija 46:10
10 Sest päev on Issanda, Lord of hosts päeval kättemaks, et kätte maksta talle tema vaenlasedJa mõõk õgima ning küllastatud ja teevad oma vere , sest Issand , Issand peremeeste Sest ohverdama põhjas Eufrati jõe peale .

Kas kaasates neid jooksul külastatavuse ?

Hoosea 09:07
7. päeval külastatavuse tuli, päeval kättemaksu tulevadTuntud Iisraeli prohvet on loll , mees vaim on vihane , sest suur rahvahulk su ülekohus , ja kuna vaen suur.

Kujuta nüüd Hoosea 09:07 . Me jälle lugeda Luuka 19:43,44 ees .

Luke 19:43,44
43 Te lähipäevil , Sa babakuran seina vaenlane , ja te puistamaJa gigipitin küljele ,
44 ja ilulugso maa peale, ja teie lapsed sind ja sind ei lahku kivi kivi peale kivi, sest sa oled teadmata ajaks su külastus.

Lucas 21:20,21,22,28
Kuid 20 kui sa nägid sõjavägede Jeruusalemma, Siis tea, et tema hävitamiseks oli lähedal.
21 Siis need Juudamaal põgenevad mägedesse ja linnast tulid välja ja valdkonnas ei tohiks sattuda linn.
22 Need on päeva kättemaks, See täitnud kõik need asjad on kirjutatud.
28 Aga kui asjad hakkasid juhtuma, otsib üles ja tõstke oma pead, eest sulgege lunastamine.

Vastavalt Hoosea 09:07 , päeval Kokkusaamise päeval kättemaksu ja vastavalt Luuka 21:20,22 päeval kättemaks on siiski juhtuda tulevikus . Kui seetõttu , päeval külastatavuse juhtub tulevikus , samuti teisi kirjutisi prohveteist.

Zerubbabel ingel Ida

Zerubbabel ingel tegelikult , kus päike tõuseb ? Olgem Selle määravad . Me loeme tema kehtestamise kirjutanud prohvetid.

Haggai 2:21,22,23
21 Räägi Zerubbabel kuberner Juuda ning ütlesid , Ma raputada taevas ja maa peal;
22 ja Ma kukutada trooni kuningriiki , ja ma hävitan tugevust kuningriigid rahvasteJa ma kukutada sõjavankrid , ja need, kes on neid ja hobuste ja nende ratsanikud peavad langema , iga üks poolt mõõgaga vend .
23 Selle päeva, Ütleb Issand peremeeste , Ma võtan sind O ZerubbabelMu sulane, poeg Shealtiel , ütleb Issand , ja Ma teen sind pitsat, Sest ma olen valinud teid , ütleb Issand peremeeste .

Selge , et Issand saadab oma Zorobalel päeval Jumal raputada taevas ja maa peal . treemor taevas ja maa on kaudselt uus leping , mis toimuvad tulevikus.

Heebrealastele 12:27,28,29
27 ja See sõna veel kord , on pinakakahuluganan ära need asjad, mis raputas , nagu seda tegi neid asju , mis jäävad kolmandate loksutada.
28 Seetõttu kättesaamist kuningriiki säilitatakse"Me oleme armust see suudame suhtes ja hirm teenuseid, palun Jumal
29 Sest meie Jumal on devouring tulekahju.

Paulus ütleb , et eemaldada säilmed on kolinud ja ei teisaldata. Loe Ilmutuseraamat me kaotame kui värisema.

Ilmutuse 6:12-17
12 ja ma nägin, kui ta avas kuuenda pitseri, seal oli suur maavärisemine, ja päike läks mustaks nagu kotis juuksed tumedad, ja kogu moon nagu vereks;
13 ja taevatähed langes maa, As viigipuu vilja isinasambulat tema väike noor puu , kui peksmine tugev tuul.
14 ja taevas parted , sest kui te broneerida meeleheitel uppumineJa kõik mäed ja saared nihkusid oma koht.
15 ja ilmamaa kuningad ja printsid ning ülempealikute ja rikkad ja võimsad ja kõik ori ja iga Freeman, on nagsipagtago koobastes ja kivid mägi;
16 ja nad ütlesid mägedele ja kaljudele: Fall meie peale ja me hoiame oma nägu istub troonil , ja Talle viha eest:
17 tuli suur päev oma vihaJa kellel on võimalik kandideerida?

tugev maavärin salmis 12 on treemor taevas ja maa peal. Sa salmis 14 öeldakse nabalumbon nalulon või kaotatud taevas ja mäed ja kaotas ta samaväärne taeva ja maa . Kui loksutada , mis tähendab seda ei saa asendada Paul liigutada. Aga kirjutistes prohvet , kui inimesed peida koobastes nagu salmis 16 ütleb? Me loeme kirjutistes Jesaja .

Jesaja 2:10,19,21
10 Sõlmida rock ning peita sind tolmu eest Issanda kartusesJa kirkus Tema Majesteedi .
19 ja inimesed lähevad koopad kivid ja koopad maa pealt, Issanda kartusesJa kirkus Tema Majesteedi kui ta tõusis raputada vägevalt maa.
21 sõlmib ruumide kaljud, ja otsad räbalais kaljud, kartuses LordJa kirkus Tema Majesteedi kui ta tõusis raputada vägevalt maa.

Hoida inimesi ruumi kivide ja clefts of rock tõuseb Issanda päev raputada maa. Vahet öelda Ilmutuse ütles.

Mida veel teisi kirjutisi Jesaja , mis sobib Ilmutusraamatus ?

Jesaja 13:10,13
10 taevatähti ja rõivad selle ei anna nende valgus: päike pimedaks tema kasvamise ja kuu ei anna põhjust tema valgus.
13 Seetõttu Ma panginginigin taevas ja maa peal kõrvaldavad temast välja koht viha Lord peremeesteJa päeval tema raevukas viha,

See on sama Ilmutuse 6:12,13 ja salmis 13 Jesaja 13 vaadelda Ilmutuse 6:17 umbes päeval viha või viha Issand.

Allpool vastab Ilmutuse 06:14

Jesaja 34:4,8
4 ja taeva vägesid peab olemaJa taeva nagu spiraalJa kõik nende väed langevad nagu lehed närbumissündroomi kohta viinapuu ning mis kuuluvad lehed fig .
8 Kasutatud päeval kättemaks Issanda aasta palk aastal võitlema Zion.

2 Peetruse 3:10
10, kuid Issanda päev nagu varas, kes taevas sel päeval naaseb suure müraga ning objektid taevas tegevus lõpetatakse koos tulist soojus, Maa ja tööd olid põlenud maa peal.

Te saate lugeda järgmises lõigus järgneda ja otsustada, millal ja kuidas see juhtub.

Nüüd, kui me tagasi Haggai 2:21-23 lõik enne , salmis 23 ütleb, et Zerubbabel teeb tempel. Ja kui me loeme Ilmutuse 6:12-17 nii jätkame lugemist Ilmutuse 7:1,2

Ilmutuse 7:1,2
1 Ja pärast Ma nägin nelja Inglit seisvat nelja nurka maa , mis tasakaalustab nelja tuule maa , muidu tuul puhuda maa või mere peale ega ühegi puu peale.
2 ja Ma nägin teist inglit kasvavalt alates päevatõusu poolt , kusjuures pitsati elava JumalaJa ta kisendas suure häälega , et neli Inglit, kes andis maipahamak maa ja mere ,

Esmalt me teada, kes on tulemas , nagu Jeesus ütles pärast pimedas kui päike , kuu ja tähed ja loksutades taevas ja maa peal Ilmutuse 7:1,2 , sest see on kõrval esineda Ilmutuse 6:12-17 . Telling salm 1 Ilmutuse 7 " Pärast seda "Olgem loe sama sündmuse Matthew 24:29,30

Matthew 24:29,30
29 Aga sedamaid pärast viletsus päeval olema pimendada päike ja kuu ei anna oma valget, ja tähed langevad maha taevast ja võetakse taeva vägesid:
30 Ja siis ilmub märk Inimese Poeg taevas: Ja siis hakkavad kõik rahva suguvõsad maa peal ja nad näevad Inimese Poja tulevat taeva pilvede peal suure väe ja auga.

Vastavalt Jeesus tuleb pärast pimedas kui päike , kuu ja tähed ja värisemine või tõmblused taevas ja maa on Inimese Poeg . Kui seetõttu , ingel kasvavalt kus päike tõuseb (Ilmutuse 07:02 ) on Inimese Poeg . Ja Inimese Poeg on God'll Zerubbabel ( Haggai 02:23 ) täna yayanigin pangangatalin Jumal või taeva ja maa (Matteuse 24:29 )

Anna meile teada, mida veel tõend, et Zerubbabel saadab Kristust.

Sakarja 4:6-10
6 Siis ta kostis ja ütles mulle , öeldes: See on Issanda sõna temale Zerubbabel , öeldes , mitte võiks , ega võimu , vaid minu Vaimu , ütles Issand armee.
7 Kes sa oled , O suur mägi ? enne Zerubbabel sinust saab selgeksJa ta Tekitab hauakivi koos karjumine , armu armu teda.
8 Lisaks Issanda sõna tuli minu juurde , öeldes:
9 käed Zerubbabel on loonud aluse - aluse see maja , tema käed on ka viimistlusJa te teate, et Issand peremeeste on mind läkitanud teie juurde.
10 Sest kes on ära põlatud päeval väikestest asjadest ? eest Need seitse rõõmustamaJa nad näevad langeda käes Zerubbabel: Need olid Issanda silmis, Mis toimivad sinna-tänna üle kogu maa .

Sakarja 3:8,9
8 Kuulge nüüd , O Joshua ülempreester , sina ja su kaaslasi , et istuda enne sind , sest nemad on mehed kirjutama : vaata, Ma Tekitab mu sulane Branch.
9 vaata, kivi, Ma olen seadnud Joshua ; sõltub ühest kivist on seitse silmaVaata, Ma annan graveerida graving selle , ütleb Issand peremeeste ja Ma kõrvaldan süü , et maa ühe päevaga.

Vastavalt Sakarja 4:10 näed langeda käes Zerubbabel . plummet vastavalt Sakarja 3:09 on seitse silma . Mis on Uus Testament öelda selle kohta?

Ilmutuse 1:16,21
16 ja tema paremas käes seitse taevatähteJa tema suust tuli välja terav mõõk , mille kaks serva: Ja tema nägu nagu päike shineth sügavalt.
20 saladus seitse tähte , et te nägin paremalJa seitset kuld küünlajalga . seitse tähte on Inglid seitse kogudustJa need seitse küünlajalga on seitse kogudust .

Amos 07:07
7 Nii näitas ta mulle , ja vaata , Issand seisis kõrval seina , mis on valmistatud vastavalt langeda, koos plummet käes.
Kelle käes nägin seitset Inglit või langeda ? Kes sa arvad?

Hesekiel 9:2-7,11
2Ja vaata, kuus meest tulid viis ülemise värava , mis magas poole põhja , iga mees oma hävitades relv käes, ja mees nende keskel , riietatud koos tindiga kirjanik oma külg. Ja nad tulid ning astusid kõrval pronksist altar.
3Ja hiilgus Iisraeli Jumal oli läinud üles keerub , misjärel uksele maja ja ta kutsus mehe riietatud , kusjuures tint kirjanik tema kõrvale.  
4Ja ütles temale: "Mine läbi kesklinnas, keset Jeruusalemma ja pannud pitseri otsaette meestest , et ohkama ja nutma üle kõik Abominations , mis on pühendunud oma keset .
5Ja teised on öelnud minu kuulmine, Minge linna talle järele ja lööb : ärgu su silm vaba , ei ole te kahju ;  
6Täiesti hävitada vana, noor mees ja naine, ning lapsi ja naisi , kuid ei tule keegi , kes tinandaan ja algab minu pühakoda. Siis nad hakkasid juures vana meest, kes olid enne maja.  
7Ja ta ütles neile defilee maja ja täitke kohtutele tapnud : minge edasi. Ja nad läksid välja ja lõi linna .
11 ja vaata, mees , riietatud koos tindiga kirjanik tema poolel , teatas küsimuse , öeldes olen teinud nagu sa käskisid mind.

Kui oled märganud , et mees riietatud tint kirjanik on tema poolel , mitte mõõgaga. Ta pitseeritud inimesed nutsid kõik Abominations . Mis Abominations ? Lugeda Hesekiel 8. mees riietatud sümboliseerib Jumala Poeg, Messias.

Neljapäev, 10. detsember 2009


Issanda ... Või ainult inimeste Jumal?



Joel 2:1-3,9-11
1 Blow trompet on Zion , heli alarm minu püha mägi: Las kõik maa elanikud Sest päeval, Issand tuleb, sest see on;
2 Päevad pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus , kui dawn leviku pärast mägedes: suured inimesed ja tugev , mitte kunagi kunagi jms Samuti ei tohi enam peale seda , isegi aastaid paljude põlvkondade .
3 Tulekahju sööb enne neidJa nende taga leek burneth : maa on Eedeni aias enne neid , nende taga lohutu kõrbes, jah, ja midagi pääses neist.
9 Nad hüpe üles linna, nad juhivad pärast müüri nad ronida majad, nad sisestavad aknad nagu varas.
10 muld värisema enne neid , taeva värisema : päike ja kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma shining:
11 ja Jehoova kuuldavale oma häält enne oma armee : tema laagris on väga suur: Kui tugev , et tema sõnad ; Sest päeval, Issand on suur ja väga kohutavJa kes suudavad kinni on?

Joel 3:1,2,18
1 vaata, Neil päevil ja sel ajal , kui ma tagasi vangistuses Juuda ja Jeruusalemma.
2 I kogunevad kõik rahvad , ja toob neile alla orgu Joosafati , ning tugineda nende seal minu inimesed ja minu pärandi Iisraeli, kellele nad on hajutatud rahvaste ja lahkusid minu maa,
18 ja juhtuda , et päev, Et mäed tilk magus vein , ja mäed peavad voolama piima ja kõik ojasid Juuda peab voolu vetes ja purskkaev peab tulevad esile alates maja, Ning vesi oru Sittim .

Sakarja 1:16,17
16 Seetõttu nõnda ütleb Issand, Ma tagasi Jeruusalemma meelevalda"Minu maja on ehitatud see sünnib, ütleb Issand peremeeste ja joon peab olema tõmmatud üle Jeruusalemma.
17 Cry taas , öeldes: "Nõnda ütleb Issand peremeeste : Minu linnad veel overflow koos jõukust, ja Issand teeb veel mugavus Zion , ja veel valida Jeruusalemma.

Sakarja 2:10,12
10 Sing ja rõõmustame , O Siioni tütar ; sest vaata, ma tulen, ja ma kavatsen peatuda teie seast, ütleb.
12 ja Issand pärivad Juuda tema osa Pühal Maal , ning veel valida Jeruusalemma.

Sakarja 08:03
3 Nõnda ütleb Issand, Ma tagastatakse Zion , ela keset Jeruusalemma: Ja Jeruusalemma nimetatakse linna tõde ja mägi Lord of hosts , püha mägi.

Jesaja 30:25-27
25 ja seal on jõgede ja kaevude vee iga kõrge mäe ja igale kõrgemale künkale , päeval väga tapmiseks , kui tornid langevad.
26 Lisaks valguses moon peab olema võimalikult päevavalgust ning päikesevalgus tuleb seitsmekordne , kui valgus seitse päeva , päevast, mil Issand seob haavad oma rahvast ja ravib insult nende haavad.
27 Vt Issanda nime tuli kaugelt , põletustunne oma vihaJa paks suits umiilanglang : tema huuled on täis pahameelt ja oma keelt nagu devouring tulekahju :

Jeremiah 33:6,7
6 Vt , Ma toon ta tervise ja ravi, ja ma ravida neid, ja paljastab neile rohkus rahu ja tõde.
7 Ja ma põhjustada vangistuses Juuda ja vangistuses Iisraeli ja I ehitada neist , mida on enne.

Jesaja 25:9,12
9 Ja ütleme sel päeval, Siin on meie Jumal, me ootasime teda ja ta päästab meidSee on Issand, me ootasime teda, me rõõmus ja rõõmustame oma päästet.
12 ja kõrge fort su seinad peavad teda alandada , hävitada ja tuua põhjusel , et tolmu.

Jesaja 33:2,5
2 Issand, olla armuline meie juurde : oleme oodanud teid: Ole sa oma käe igal hommikul, meie pääste ka aeg hädas.
5 Issand näitas , sest ta elas kõrge: Ta on täis Zion justiits-ja õiguseks.

Jesaja 08:17
17 ja Ma oota Issandasse , kes hoiab oma nägu majas JacobJa ma vaatan teda.

--------------

2 Peetruse 3:7,10,12
Aga 7 taevas ja maa, mida sama sõna on hoitud alal tule jaoksKumma reserveeritud päeval Hindamine ja hävitamine jumalavallatu mehed.
10 aga Issanda päev otsekui varas öösel , et taevas sel päeval möödub ära suure müra ja taevas on lahustatakse tulist soojus, maa-ja ehitustööde kohapeal olid põlenud .
12 ja igatsedes tulemine Jumala päeva , mille puhul leek elemendid on lahustunud, ja taevas sulavad äärmuslikes soojus?

2 Tessalooniklastele 01:07
7 Ja teile, keda vaevatakse , lasub meil anda sa kui Issand Jeesus ilmub taevast koos inglid Oma väe tulekahju,

Psalm 50:3
3 Meie Jumal tulen ja vait olla; Tulekahju devouring teda enneJa on väga suur torm tema ümber.

--------------

Revelations 22:12
12 Vt , Ma tulen nobedastiJa Palkkioni on minuga - kühveldada, Et anda tasub igaühele tema tegude järgi .
13 Olen Alfa ja Omega, esimene ja viimane , algus ja lõpp.
16 Minu Jeesus on saatnud mu ingel ütluste teile neid asju kirikud. Olen juur ja sugu David, ere koidutähe.

Jesaja 40:10
10 Vt , Issand Jumal tulevad tihedadJa ta käsi teeb otsuse temale : "Vaata, Tema tasu on temagaJa tema palk enne teda.

--------------

1 Tessalooniklastele 03:13
13. tugevdada oma südant , täiuslik pühadus enne meie Jumal ja Isa , tulevad meie Issanda Jeesuse kõigi ta pühadega.

Sakarja 14:1-9
1 Siin Issanda päev on tulekulSee su sõjasaak jagatakse teile.
2 Ma kogunevad kõigi rahvaste vastu Jeruusalemma lahingJa linn võetakse ja maja rüüstamise ja naiste ravished ja pool linna läheb välja vangi ja ülejäänud inimesed ei kalduda linn.
3 Siis minge Issand, ja võitlus nende rahvaste, kui siis, kui ta võitles päeval lahing.
4 ja Tema jalad seisavad , et päeval, Õlimäel, Mis on enne Jeruusalemmas ida ja Õlimäel jagatakse keset selle poole , ida ja lääne suunas.
5 ja te põgenema orus minu mägede jaoks orus mägede teeb teile Azel : jah, te põgenema nagu nagu te põgenenud maavärina päeva Ussija kuningas Juuda ja Issand jumal tulevadJa kõik pühade temaga.
6 ja juhtuda , et päevKes ei ole kerge ja helge kehtetuks tunnistamiseks.

7, aga ühel päeval teada, et Issand, ei päeval ega öösel , aga see peab olema , öösel särada.
8 ja juhtuda , et päev, See elu vetes minema Jeruusalemma poole suunas ida merre, ning pooled neist poole merest: suvel ja talvel juhtub.
9 ja Issand on kuningas üle kogu maa: päeval Issand on üks , ja tema nime üks.

--------------

Tuginedes eespool salme , et Jeesus on Jumal. Ei vastuolus kirjutanud prohvetid ja apostlid , sest nad räägivad tõtt Jumalalt.

Jesaja 31:4
4 Nõnda ütleb Issand minu juurde, otsekui lõvi ja noor lõvi möirgamine oma saakloomad, kui palju karjuste kutsutakse esile tema vastu , et ta ei kartnud oma häält ega alandama ise sest müra neist : nii Vähemalt Lord of hosts Mount ZionJa mäe võitlema.

Exodus 13:19
19 ja Mooses võttis luud Joseph , sest ta ipinanumpang tihedalt Iisraeli lapsi , öeldes: " Tõesti, Jumal külastada teJa toob ka minu luud siit sinuga.

külastus

Neljapäev, november 19, 2009

Neljapäev, 22. oktoober 2009


Päev


Pildid alates: http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* kestus samal ajal ( koht on liitunud koordinaator Piibli salmid , et tähenda, et nad on sama kirjeldus , samuti on liitunud samas peatükis )

* Igavene pakti

Hesekiel 37:25,26
25 ja nad elavad maal , et ma andsin Jaakobi mu sulane, kus teie vanemad , ja nad peavad seal elada , nemad ja nende lapsed ja lapsed oma lastele igaveseks ; ja David mu sulane peab oma prints igavesti. 26 Veelgi enam, Ma teen pakt rahu nendega , olema igavese lepinguna nendega koostööd; ja ma asetab neid ja korrutab need ja püstitan oma pühakoda neist igaveseks.

* David Susuguing

Hesekiel 37:24
24 Ja mu sulane David tuleb kuningas neileJa neil kõigil on üks karjane : nad ka käivad minu otsuseid ja järgida oma põhikirja ja teha.

Jeremija 30:9
9 Aga nad teeniksid Issandat, oma Jumalat, ja David nende kuningas , keda ma äratan neile.

* Issanda päev ( ja kohutav )

Jeremija 30:7
7 ! eest see päev on suur, et ükski ei meeldi : isegi aega vaeva Jaakobi , kuid ta peab olema .

Joel 2:10,11
10 ilmamaa värisema enne neid , taevas värisevad ; päike ja kuu on pimedaks ja tähed tagasi oma shining :
11 ja Issand kuuldavale oma häält enne oma armee : tema laagris on väga suur : ta on tugev , et tema sõnu, päeval Issand on suur ja väga kohutav ; ja kes saavad kinni on?

pilt : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* Päeval viha

Jesaja 13:10,13
10 Sest taevatähed ja rõivad selle ei anna nende valgus: päike pimedaks tema kasvamise ja kuu ei anna põhjust tema valgus.
13 Seepärast ma panginginigin taevas ja maa peal kõrvaldavad temast välja koht viha Lord peremeesteJa päeval tema raevukas viha,

* hävitamine

Haggai 2:21,22
21 Räägi Zerubbabel kuberner Juuda ning ütlesid , Ma raputada taevas ja maa peal ; 22 Ja ma kukutada trooni kuningriik ja Ma hävitan tugevust kuningriigid rahvaid ; ja ma kukutada sõjavankrid , ja need, kes on neid ja hobuste ja nende ratsanikud peavad langema , iga üks poolt mõõgaga vend .

Pildid alates: http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Revenge

Jeremija 46:10
10 päeval on Issand, Lord of hosts päeval kättemaks, et kätte maksta talle tema vaenlased : ja mõõk õgima ning küllastatud ja teevad oma vere , sest Issand , Issand peremeeste Sest ohverdama põhjas Eufrati jõe peale .

Luke 21:22,25,26
22 Need on päeva kättemaks, See täitnud kõik need asjad on kirjutatud.
25 ja tekib märke päikese ja kuu ja tähed ; ja maa peal stressi riigist, matitilihan jaoks hea mere-ja paisuma ;
26 Mehed , kartes , ja ootab asjad tulnud maailma ; mangangatal jaoks taeva vägesid .

* Logi taevas (tume kui päike , kuu ja tähed )

Ilmutuse 6:12,13
12 ja ma nägin, kui ta avas kuuenda pitseri, seal oli suur maavärin ; ja päike läks mustaks kui teil on töötlemata tumedad juuksed, ja Kogu moon nagu vereks;
13 Ja taevatähed kukkusid maa , kui viigipuu vilja isinasambulat tema väike noor puu , kui peksmine tugev tuul.

* Yayanigin ega pillake taevas ja maa peal


Jesaja 13:10,13
10 Sest taevatähed ja rõivad selle ei anna nende valgus: päike pimedaks tema kasvamise ja kuu ei anna põhjust tema valgus .
13 Seetõttu Ma panginginigin taevas ja maa peal yayanigin kust viha Issand peremeeste ja päeval tema raevukas viha,

* Peida koopad ja kivimite Inimesed

Jesaja 02:19
19 Ja inimesed lähevad koopad kivid ja koobastes ja maa, In Issanda kartuses , ja kirkus Tema Majesteedi kui ta tõusis raputada maa.

Kui inimesed hakkavad ütlema mägedele ja kaljudele: " vapustada meid?

Luke 23:29,30
29 Sest vaata, päevad tulevad, ütlevad nad: " Õnnis oled viljatu ja emaka et kunagi nangagdalang - mees, ja rinnad , mis kunagi nangagpapasuso .
30 Siis , et ütlevad nad mägedes , Fall meid, ja mäed, Katke meid .

Magpapatabon vastus, kui inimesed ütlevad aja inimesed (eriti naised) , kes õnnistas viljatu ja emaka et kunagi nagdalantao ...

Miks naised ütlevad õndsad on viljatu ja emaka et kunagi nagdalantao ...???

Kuna saab suureks stressi maa peal ja viha pärast selles linnas .

Luke 23:23
23 Häda nagdadalangtao ja olla neil päevil! sest seal on suur stressi maa peal ja viha selles riigis.

Miks on sattunud maa peal ?

Kuna puistama Jeruusalemma ja hävitatakse.

Luke 21:20,21
Kuid 20 kui sa nägid sõjavägede Jeruusalemma, siis tea, et tema hävitamiseks oli lähedal.
21 Siis need Juudamaal põgenevad mägedesse ja linnast tulid välja ja valdkonnas ei tohiks sattuda linn. 22 Need on päeva kättemaks, et täidetud on kõik need asjad on kirjutatud.

Millist hävitamise juhtub, kui sõjavägi besieged Jeruusalemmas ?

Luke 19:43,44
43 tulla teie päev , siis babakuran seina vaenlane, ja puistama sind, ja gigipitin küljele ja 44 ilulugso maapinna suhtes, ja su lapsed sinu sees , ja nad ei jäta sulle kivi kivi peale kivi ; sest sa oled teadmata ajaks su külastatavuse .

Ehitus Jeruusalemmas , mis määratakse kindlaks , et ükski kivi jätta pärast nii rock !

Luke 21:5,6
5 ja vastavalt Mõned rääkis pühakoja kui ilus see pinalamutihan kivid ja kingitused, Ta ütles:
6 Nagu need asjad , et te näete , tulevad järgmisel päeval , ükski vasakule kivi kivi peale kivi, nullkeeruga alla.


Issanda päev on päev süda!

Amos 5:18,20
18 Häda teile , et nangagnanasa Issanda päev ! Miks sa soovid Issanda päev ? pimedus , mitte selgust.
20 Ei saa päeva pimeduses ja ei hakka ? väga tume, ja ei heledus ?

Joel 2:02
2 Päevad pimeduses ja pimedus , päeval pilvi ja pilkane pimedus , kui dawn leviku pärast mägedes ; suured inimesed ja tugev ; ei olnud kunagi jms Samuti ei tohi enam pärast seda, aastaid paljude põlvkondade .

Pildid alates: http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 siis tuleb suur viletsus, nagu ei olnud algusest peale maailma seni ega kunagi juhtuda kunagi.

Nr küsimus, kui päeval . Küsimus on , kui pöördute tagasi ? Kas oled valmis ?

Laupäev, 17. oktoober 2009


Silver kulla

 

Sefanjan raamat 1:2,3,18
2 Ma täiesti tarbivad kõik asjad maa peal, ütleb.
3 I tarbivad mees ja metsalise I tarbivad kanad taevas, ja kala merre, ja raskuste koos kuri ; ja ma katkestas mees maa peal , ütleb Issand .
18 Isegi nende hõbe ega nende kuld ei suuda neid täita päeval viha Issand ; kuid kogu maa peab olema söödud tule tema armukadedus , sest tal täita , jah, lõpuks kõik , kes elavad maal.

hävitada kõik asjad maa all toimub suur päev Issanda . Ütleb salmis 3 nimetatud kuritegude lisamisega . kuld ja hõbe on komistuskivi . Nad on ebajumalaid .

Hesekiel 07:19
19 Nad panevad oma hõbe tänavatel, ja nende kuld on nagu koletist ; nende hõbe ja nende kuld ei väljasta neid päeval viha Issand : nad ei vasta oma hinge ega täita oma kõht ; sai komistuskiviks nende kurjusest .

Hesekiel 14:03
3 Inimese Poeg , need mehed on kandnud oma iidolite oma südameJa pane komistuskivi oma ülekohus enne oma nägu: Kas küsisid nad mind?

Hesekiel 44:12
12 nad võõrustas neid enne nende ebajumalaid, ja oli komistuskivi üle neile paha maja Iisraeli, Nii et ma tõstetakse mu kätt nende vastu , ütleb Issand Jumal, ja nad kannavad oma ülekohus .

Jesaja 31:4,7
4 Nõnda ütleb Issand minu juurde, otsekui lõvi ja noor lõvi möirgamine oma saakloomad, kui palju karjuste kutsutakse esile tema vastu , et ta ei kartnud oma häält ega alandama ise sest müra neist : nõnda Issand peremeeste Mount Zion , ja mäe võitlema.
7 sel päeval iga inimene peab hüljanud oma iidolite hõbedat ja tema iidolite kulla, Made teie enda kätes , sest sa oled süüdi ,

Ütleb salmis 4 Jesaja 31 vähemalt Lord peremeeste ja sel päeval (salm 7) visati inimesed oma iidolite kulda ja hõbedat sobitada meie teekonda kababasa veel.

Matthew 13:40,41,42,43
40 liitmise tares ja tulega ära põletatakse , nõnda peab ka maailma lõppu .
41 Inimese Poeg läkitab oma inglid ja nemad koguvad Tema Kuningriigist kõik asjad, mis pahandabJa neile , kes ei ülekohut;
42 Ja nad määrata neile pliidi Tulekahju seal on ulumine ja hammaste kiristamine .
43 Siis õiged nagu päike Oma Isa Kuningriigis. Kellel kõrv on , kuulda.

Kui säravad õigus vastavalt Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 ja Sel ajal peab Michael püsti , suur vürst , kes seisab hea laste oma rahva, ja seal on aega hädas, nagu kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajani, ja sel ajal oma rahva antakse , et igaüks, kes peab olema kirjutatud raamat.
2 Ja paljud neist, kes magavad tolm muld ärkvel, mõned on igavene elu , ja mõned häbi ja igavene põlgus .
3 ja tark peab särama nagu heledus taevavõlv , ja need, kes omakorda paljud head nagu tähti igavesti.
4 Aga sina, O : Daniel , vait sõnade ja pitser raamatu lõpuni: Paljud peavad kulgema ja tänna ja teadmised on suurenenud .

paistavad õiged ajal end ja lopsakas hädas , kui neid teadmisi rakendada. Esimene loe meie 1:2,3,18 Sefanjan raamat Sefanjan raamat 1:15 me loeme .

Sefanjan raamat 01:15
15, on päev, viha, päev vaeva ja stressi, päeva lõpus ja hävitamine, päev pimeduses ja süngus , päeval pilved ja pilkane pimedus ,

Bible'm räägi ja lausub ta.

Jesaja 46:6,7
6 Nad kesised kulla kotist välja ja kaaluge hõbe tasakaalu, nad nagsisiupa kullassepp , ja ta teeb jumalad, nad olid ette , jah, nad teenivad .
7 Nad kannavad teda õlal , võttes teda ja paneb teda tema asemel ja ta seisab, alates tema asemel ta ei kustuta : jah, nutma temale kuid ta ei vastanud ega päästa teda tema mured .

Psalm 115:4
.4 ebajumalaid on hõbeda ja kulla , mis on tehtud kätte meestele.

Laupäev, 10 oktoober 2009


Armastus on sama Matthew 24:2 ja Matthew 24:15 - suur viletsus ( suur viletsus )


Pildid alates:http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Mida Kas asjaolu, et ta ütleb Matteuse 24:2 oli seotud või nii öelda Matthew 24:15 ? Parem veel loeme samas punktis .

Matthew 24:2 Aga ta kostis ning ütles neile: "Eks te näe seda kõike? Tõesti Ma ütlen teile, Ei tohi jätta kivi kivi peale kivi , mis ei murda

Matthew 24:15 Nii et kui te näete hävituse koletist rääkinud Daniel prohvet püha koht ( lugeja aru ).

Esmapilgul mitte ainult teade, et kaks lõiget on omavahel seotud. Sa seotud ? kuidas saada rohkem me rake mõnes teises dokumendis , et sama teema alla. Tuttav lugemine Piibli teame, et kolm evangeeliumi ( Matteuse , Mark ja Luke ) on sarnane avaldust ehk umbes ministeeriumi meie Issanda . Nii et me lugeda ka raamatu Luke siia vastuseid meie küsimustele. Pange tähele, et Lucas on kirjutanud , et vastavalt . (Luuka 1:3) Olgem lugeda Luuka 21:20 :

Aga Luke 21:20 kui sa nägid linnuse peremeeste kaitsma Jeruusalemma , siis tea, et nende hävitamine oli lähedal.

Samuti saate lugeda hiljem värsid Luke 21:20 või nii järgnevad . Me lihtsalt öelda, et nii Luke 21:20 ja Matthew 24:15 ja võttes aluseks järgmiste lõigete . Aga sa vastasid, et sama küsimus Matthew 24:2 ja Matthew 24:15 ? Me leiame , milliseid " hävitamine "(Luuka 21:20 ) juhtub siis, kui Jeruusalemm oli besieged sõjavägi. Me loeme Luuka 19:43,44

Luke 19:43,44 tulla teie jaoks päev , sa babakuran seina oma vaenlasi ja puistama te gigipitin kõrval ja 44 maa peal ja ilulugso ja teie lapsed sind ja sinu Nad ei jäta kivi kivi peale kivi ; sest sa oled teadmata ajaks su külastatavuse .

Kas küsimusele vastata sama öelda Matthew 24:2 ja Matthew 24:15 ? Igatsesin sind . Kuna Matthew 24:15 paralleelne Luke 21:20 . Kas paralleelselt Luke 21:20 Luke 19:43,44 . Luke 19:43,44 ning on ka paralleelselt Matthew 24:2 . Nii et paralleelselt või kokkusobivas Matthew 24:2 ja Matthew 24:15

Aga mis defineerib hoone Jeruusalemm on " ei jätnud kivi kivi peale kivi "?

Temple . (Matteuse 24:1,2 , Luke 21:5,6 )

Tempel oli kasutada vaenlaste Jumal , et nad eksitada inimesed oma valeõpetuste . Seni veel tekitatud vaenlaste Jumala rahvale, et templis.

Luke 21:20 Luke 19:43,44 Luke 21:06

Luke 21:20
Kuid 20 kui sa nägid sõjavägede Jeruusalemma siis tea, et tema hävitamiseks oli lähedal.

Luke 19:43,44
43 Te lähipäevil , siis babakuran seina vaenlane, ja puistama sind, ja gigipitin küljele ,
44 ja te ilulugso maapinna suhtes, ja su lapsed sinu sees , ja nad ei jäta sulle kivi kivi peale kivi ; sest sa oled teadmata ajaks su külastatavuse .

Luke 21:06
6 Nagu need asjad , et te näete , tulevad järgmisel päeval , ükski vasakule kivi kivi peale kivi, nullkeeruga alla.

Suur viletsus ( suur viletsus )

Tekkida, kui suur viletsus ?

Käigus tekib käesoleva hävituse koletist rääkinud prohvet Daniel (Mt 24:15 )

Matthew 24:15,21
15 Nii et te näete hävituse koletist , rääkinud Daniel prohvetKes pühas paigas ( lugeja aru ),
21 siis tuleb suur viletsus, nagu ei olnud algusest peale maailma seni ega kunagi juhtuda kunagi.

Kui sa loed Matteuse 24:15 , et Matthew 24:21 märkida, et ei saa eraldi sündmuse ajal hävituse koletist ja suur viletsus toimunud, sest kui hävituse koletist , selle aja jooksul tuleb suur viletsus .

Kui on jutlustajad , kes õpetavad, et hävituse koletist oli täidetud 70 AD ja suur viletsus või suur viletsus ei ole veel täidetud, ei usu, et jutlustaja .

Midagi räägib ka, et suur viletsus on toimunud , siis hävitada Jeruusalemma tempel roomlased ja suur viletsus ütles, et toimunud 70 AD ei ole veel maailmas ja ta just ütles oli suur viletsus Iisraeli hävitamise eest templis. Aga miks nn "suur" viletsus juhtub ajal hävituse koletist ? Ja mis eristab tema äärmuslik näljahäda ajal Iisraeli Jacob põhjusel nad lähevad Egiptusesse ? Ja mis eristab seda eelmise vallutamist riik nagu Babülon ja Kreeka ? Sa neilt seda.

Aga me teame, kui kunagi öelnud Matteuse 24:21 on teine maailm või Iisraelis lihtsalt juhtub.

Let's jätkake lugemist Matteuse 24:29

Matthew 24:29
29 Aga sedamaid pärast viletsus Neil päevil päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget, ja tähed langevad maha taevast ja tuleb taeva vägesid ;

Ta ütleb, et pärast nende päevade viletsust läheb peab olema tähistatud päike, kuu ja tähed . Aga on viimane suur viletsus , et ?

Matthew 24:22
22 Ja kui lühendada neid päevi, ükski liha päästetakse , aga sest valik on paiikliin päev.

Matthew 24:29 läheme tagasi
Matthew 24:29
29 Aga sedamaid pärast viletsus Neil päevil päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget, ja tähed langevad maha taevast ja tuleb taeva vägesid ;

Ja me loeme Luuka 21:25

Luke 21:25
25 ja seal peab olema tähistatud päike ja kuu ja tähed, ja maa peal kannatused riigis matitilihan jaoks hea mere-ja paisuma ;

Pange tähele, et see ütleb Luuka 21:25 on märk, et tulemas Inimese Poeg (Luuka 21:27 ) ja ei pinamamalian Matteuse 24:29 on väidetava " pärast viletsus ", kuid selgitab, et viletsus (Matteuse 24:29 ) On nappus riigis (Luuka 21:25) , mida suur viletsus Matteuse 24:21 . Nii tähendab mitte ainult Iisraeli suur viletsus, kuid võtab rohkem kogu maailmas.

Aga äkki nad ütlevad, et viletsus Matteuse 24:29 ei ole viidates suur viletsus Matteuse 24:21 . Vaata ette neile. Kui sa loed terviku Matthew 24:15 to Matthew 24:29 ei pinatutukuyan on salmis 29 umbes suur viletsus, kuid rõhumine salmis 21.

Nad petab sind, nii et ole ettevaatlik nendega. Nad võivad lugeda Luuka 21:20-24 . Me loeme tutvuda teiega.

20, kuid kui sa nägid sõjavägede Jeruusalemma, siis tea, et tema hävitamiseks oli lähedal.
21 Siis need Juudamaal põgenevad mägedesse ja linnast tulid välja ja valdkonnas ei tohiks sattuda linn.
22 Need on päeva kättemaks, et täidetud on kõik need asjad on kirjutatud.
23 Häda nagdadalangtao ja olla neil päevil! sest seal on suur stressi maa peal ja viha selles riigis.
24 Ja nad langevad mõõga ja juhivad vangistuses kõiki rahvaid , ja Jeruusalemma trampis poolt paganate täita aegadel paganad .

Ütle seekord paganate ütles Matteuse 24:15 ja Daniel määrata. Pange tähele, et erinevate ürituste Matthew 24 ja Luuka 21.

Mis Daniel ütleb ajal paganad või hävituse koletist ?

Daniel 9:27 Ja ta kindlaks paktis palju ühe nädala ja pool nädalat ta laseb enam ohverdada ja ohvriand , ja tiiva Abominations peab tulema üks hävitatud, ja lõpuni ning on levinud pagkapasiya vaenulikkus hävitatud.

Daniel 11:31 ja rühm seisab tema poolt, ja nad labane pühakoda , isegi seinad ja ära võtta, pideva põletusohvri ja pane need hävituse et kostab .

Daniel 12:11
11 ja alates hetkest, et pidev põletusohvri on ära võetud ja hävituse et kostab , on tuhat 290 päeva.
12 Õnnis on ootamas ja tuleb tuhande 335 päeva.

Neid nimetatakse Daniel räägib Matthew 24:15 . Ja see on ka üks koht, et ennustus ning ütles Luuka 21:22

Luke 21:22
22 käesoleva päeva kättemaks, esineda Kõik need asjad on kirjutatud.

Mitte ainult raamat Daniel asju, mis juhtub , vaid ka prohvetid , mis määrab kindlaks päeval kättemaksu.

Aga tõesti ma olen isegi rohkem suurest viletsusest nad ütlevad toimunud suur viletsus hävitada templisse ?

Pange tähele, et pärast viletsus (Matteuse 24:29 ) Neil päevil täpsustades suur viletsus Matteuse 24:21 on tähistatud päike, kuu ja tähed ja Matthew 24:30 peetakse , öeldes, et Inimese Poeg .

Matthew 24:30
30 Ja siis ilmub märk Inimese Poeg taevas: Ja siis hakkavad kõik rahva suguvõsad maa peal ja nad näevad Inimese Poja tulevat taeva pilvede peal suure väe ja auga.

Jeesus selgelt öelnud, et juhtuma või ei kordu , kui suur viletsus .

Matthew 24:21
21 siis tuleb suur viletsus, Nagu ei olnud algusest peale maailma seni ja ei kunagi juhtuda.

Sest kui ta ainult nimetatud (nagu mõned ütlevad ) on suur viletsus just põhjustada hävitamise templisse nagu Jeesus ei tea , sest ta rääkis, kuidas ta ei olnud kunagi juhtuda, kui puudub tempel ? Ja mitte ainult võimalik hävitamine templisse põhjuseks suur viletsus , eks?

suur viletsus Matteuse 24:21 on märk Jeesuse . Jätkamiseks lugemine Matthew 24:30 sel ajal oli ka Inimese Poja tulevat .

Daniel 12:11,12 ütleb, oleme õnnelikud , et võtta 1335 päeva hävituse koletist seisma. 1335 päeva ja 1335 aastat. Paiikliin päeval õigus? Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 ja alates hetkest, et pidev põletusohvri on ära võetud ja hävituse et kostab , on tuhat 290 päeva.
12 Õnnis on ootamas ja tuleb tuhande 335 päeva.


Ja võib ajada sa lugedes läbisõidu Matthew 24:34 umbes rassi katutuparan kõike Jeesus ütles .

Matthew 24:34
34 Tõesti Ma ütlen teile, See põlvkond ei liigu , kuni kõik need asjad.

Ärge unustage ka "Kõik need asjad " Poja tulemine mees. (Matteuse 24:30 )

Vaata ka märkus Ilmutuse 07:14 . Inimesed tulevad suures hädas. suur viletsus Ilmutuse 7:14 Ta ütles ka suur viletsus Matteuse 24:21 .

Ilmutuse 07:14
14 Ja ma ütlesin temale: "Issand, Sina tead . Ja ta ütles mulle: Need olid saadud suurte probleemidega , ja nad pesid oma riided, ja valge Talle veres .

Nagu tõendab, et avaldust 07:14 ja Matthew 24:21 on identne me tõstab lugemise Ilmutuse / Ilmutus 6:12,13

Revelations 6:12,13
12 ja ma nägin, kui ta avas kuuenda pitseri , et siis sündis suur maavärisemine, ja päike läks mustaks nagu kotis juuksed tumedad, ja kogu moon nagu vereks ;
13 Ja taevatähed kukkusid maa , nagu viigipuu vilja isinasambulat tema väike noor puu , kui peksmine tugev tuul.

Pange tähele, et see ütleb Ilmutuse 6:12,13 on sama Matthew 24:29 , Matthew 24:30 öeldakse tulnud, et Inimese Poeg , et seeme ( Matthew 24:34 ) daratnan Inimese Poeg on Inimesed magdaranas suur viletsus ning suur viletsus .

Ja napagtugma me matš 6 Brands ( märke taevasse Matthew 24:29 ) ning 6. trompet (9 / 11 tragöödiat , et täitmine Matthew 24:2,15 ) on Ilmutusraamatus . Seega saame õige järeldus (kui ettekuulutuse täidetud) , et ingel ( vahel 6. ja 7. pitser) ja võimas ingel ( vahel 6. ja 7. trompet) raamatus Ilmutus on Inimese Poeg .

Mis on samaväärne nelja Inglit Ilmutuse 7:01 ?

Revelations 07:01
1 Ja pärast seda ma nägin nelja Inglit seisvat nelja nurka maa , mis tasakaalustab nelja tuule maa , muidu tuul puhuda maa või mere peale ega ühegi puu peale.

võrdväärsed Matthew 24:31

Matthew 24:31
31 Aga ta saadab oma inglid suure trompet, ja nad koguvad kokku ta äravalitud neljast tuulest, ühest taeva otsast teise.

Ja vaadake , et valib kõik hõimud üle kogu maailma kokku.

7:9,14 avaldus
9 Pärast seda ma nägin, ja vaata, palju rahvast , et ükski mees lugematu kõigist rahvaist ja kõigi hõimude ja rahvaste ja keelte seisid aujärje ja Talle ette, seal valgeis rüüdes ja palmioksad käed ;
14 Ja ma ütlesin temale: "Issand, Sina tead . Ja ta ütles mulle: Need olid tuletatud suur viletsusJa nad pesid oma riided, ja valge Talle veres .

suur viletsus osutatud Ilmutuse 07:14 on ka suur viletsus Matteuse 24:21

Matthew 24:21
21 siis Tekib suur viletsus, Nagu ei olnud algusest peale maailma seni ega kunagi juhtuda kunagi.

Ja nende riikide puhul, teostatakse Matthew 24:15 , kuid ei pruugi läbi koormus suur viletsus võime lugeda Mark 13:19,24

Mark 13:19,24
19 Sest päev on kahetsusväärne, Nagu ei olnud algusest loomine Jumal lõi seni , ega kunagi juhtuda kunagi.
24 Aga neil päevilPärast , et viletsus , päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget,

Take what " Neil päevil " suur viletsus (Mt 24:21 ) Mark 13:19 siin on probleeme.

Mis juhtub enne suur viletsus enne pimedaks päike, kuu ja tähed ?

Mark 13:14,19,24,25,26
Aga 14 te näete hävituse koletist, Seistes seal ei peaks ta te panite ( lugeja aru ), siis põgenevad mägedesse on Juudamaal ;
19 Sest need päevad viletsust, Nagu ei olnud algusest loomine Jumal lõi seni ja ei tohi kunagi.
24 Aga neil päevilPärast , et viletsus"Kas pimendada päike ja kuu ei anna oma valget,  
25 Ja tähed langevad maha taevast ja tuleb taeva vägesid .
26 Ja siis nad näevad Inimese Poja tulevat pilved suure võimu ja hiilguse.
 
Koht osutus suur viletsus , siis vaata hävituse koletist , mis ütleb järgmist lõiku pärast nende päevade viletsust läheb võtab päike pimedaks , kuu ja tähed . In " Neil päevil " tulevad et Inimese Poeg . Ütle salmis 26 " ja " kui ta ütles : "ja" tähendab, et see kuulub tema ütleb.

Pea alati meeles, ütles Jeesus ei liigu põlvkonna võtab kõik Jeesus ütles . tume kui päike , kuu ja tähed ja suur viletsus ja tulemine Inimese Poeg toimub ühe põlvkonna .

Mark 13:30
30 Tõesti Ma ütlen teile, See põlvkond ei liigu, Till kõiki neid asju .

viletsused

Issanda tulemine


On palunud mul emailiga umbes Poja tulemine mees. Ta küsis : Mida tähendab sõna " õigeaegselt " Luuka 21:27 ?

Ta kasutas versioon on hea uudis Piibel ja seega kirjutanud: Tol ajal Inimese Poja tulevat nad näevad pilved, millel on suur võim ja suur au. Luacs 21:27 Head uudised Piibel

"aeg" viitab tume päikese ja kuu ja tähed hävitada esimeses lõigus Luuka 21:26 . Me loeme sama avaldust Issanda Matthew 24:30 .

Matthew 24:30 ( Good News Bible )
30 Seejärel ilmub taevasse märk Inimese Poja ja mananangis kõikides riikides. Nad näevad Inimese Poja pilved , tulevad suure väe ja suure auga. Matthew 24:30 Head uudised Piibel

Mis määratleb sõna ", siis" ? Just siis pimedaks päike ja kuu ja hävitada star. Matthew 24:29 loeme , et lõike sinunudang .

Matthew 24:29 Pärast seda ahastust, Darkened päikese ja kuu sära, langeb taevast tähed ja loksutatakse võimu universumi. Good News Bible

Nii termini " õigel ajal " Luuka 21:27 on "pärast "(Matteuse 24:30 ) to tumestama päike ja kuu ja hävitada tähed taevas .

Mida tähendab sõna " pärast , et viletsus "enne pimedaks päike ja kuu ja hävitada tähed taevas ? Matthew 24:29

Esmalt loe sarnase avalduse Issanda Mark 13:24 versioonile Piiblit.

Mark 13:24
24 Aga neil päevil, pärast viletsus, päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget,
25 ja tähed langevad maha taevast ja tuleb taeva vägesid .

Meil on ka lugeda erinevate versioonide inglise keeles.
Mark 13:24
New International Version (© 1984)
"Aga neil päevil, Pärast kuldne, "" päike pimedaks ja kuu ei anna oma valgust;
Uus Elu Tõlge (© 2007)
"Tol ajal , pärast ahastus nende päevade päike pimedaks moon annab valgust ,

Inglise Standard versioon ( © 2001)
Aga neil päevilPärast , et viletsus , päike pimedaks ja kuu ei anna oma valgust,

New American Standard Bible (© 1995)
"Aga neil päevilPärast , et viletsus , päikese-ja pimedaks Will Be Kas ei anna oma Moon Light,

International Standard versioon ( © 2008)
"Aga pärast kannatab nende päevade" päike pimedaks moon ei anna oma valgust,

Jumala Sõna ® Tõlge (© 1995)
"Nüüd, pärast viletsus nende päevade päike muutub tumedaks , moon ei anna valgust,

King James Bible
Aga neil päevil , pärast , et viletsus , päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget,

Ameerika King James Version
Aga neil päevil , pärast , et viletsus , päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget,

American Standard Version
Aga neil päevil , pärast , et viletsus , päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget,

Piibel Basic Go
Aga neil päevilPärast seda aega hädas, päike tehakse pimedaks ja kuu ei anna oma valget,

Douay - rheims Piibel
Aga neil päevil , pärast , et viletsus , päike pimedaks ja kuu ei anna oma valgust.

Darby Piibli tõlkimine
Aga neil päevil , pärast , et kuldne, päike pimedaks ja kuu ei anna oma valgust;

Inglise muudetud versioon
Aga neil päevil , pärast , et viletsus , päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget,

Webster 's Bible tõlge
Aga neil päevil , pärast , et viletsus , päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget,

Weymouth Uus Testament
"Tol ajal, aga pärast seda kuldne, päike pimedaks ja kuu ei jäta tema valgus ;

Maailma Go Piibel
Aga neil päevil , pärast , et rõhumine, päike pimedaks moon ei anna oma valgust,

Youngi sõnasõnaline tõlge
"Aga neil päevil pärast , et viletsus , päike pimedaks ja kuu ei anna oma valget,
Falange öelda sõnad "pärast , et viletsus " Matteuse 24:29 on Good News Bible tõlge on " Neil päevil " (Mark 13:24 ), kuid mis samuti määratletakse mõiste " neil päevil "? Kui suurendate lugemine Mark 13:24 , väidetava " viletsus "( neil päevil ) on viletsus on algusest loomine salmis 19 Mark 13 ja me loeme Piiblit tõlkida.

Mark 13:19
19 Eest need päevad viletsust, nagu ei olnud algusest loomine Jumal lõi seni , ega kunagi juhtuda kunagi.
Mark 13:19
New American Standard Bible (© 1995)
"Neil päevadel on aeg viletsus nagu ei ole esinenud , sest läksid tagasi loomisest , mille Jumal lõi Noh, nüüd, ja kunagi.
King James Bible
Sest need päevad viletsust, Nagu oli mitte käisid loomisest , mille Jumal lõi juurde seekord ei võetakse .

Ameerika King James Version
Sest need päevad viletsust, Nagu oli mitte käisid loomise , mis Jumal on loonud selleks seekord ei võetakse .

American Standard Version
Sest need päevad viletsusNagu seal Jumal ei ole nagu pärit läks tagasi loomisest , mille Jumal lõi Noh, nüüd, ja kunagi tuleb .

Douay - rheims Piibel
Sest need päevad olema sellised kannatused, Nagu ka mitte käisid loomisest , mille Jumal lõi Noh, nüüd ei võetakse .

Darby Piibli tõlkimine
Sest need päevad kuldne nagu pole olnud nagu , kuna ma läksin tagasi loomine , mis Jumal lõi , Noh, nüüd, ja kunagi tuleb ;

Inglise muudetud versioon
Sest need päevad viletsusNagu seal Jumal ei ole nagu pärit läks tagasi loomisest , mille Jumal lõi Noh, nüüd, ja kunagi tuleb .

Webster 's Bible tõlge
Sest need päevad viletsuses nagu Jumal ei ole alates läks tagasi loomisest , mille Jumal on loonud selleks seekord ei võetakse .

Maailma Go Piibel
Sest neil päevil seal on rõhumine, Nagu seal ei ole nagu pärit läks tagasi loomisest , mille Jumal lõi Noh, nüüd, ja kunagi tuleb .

Youngi sõnasõnaline tõlge
Sest need päevad viletsus, nagu Jumal ei ole alates läks tagasi loomisest , et Jumal lõi , seni , ja ei ole võimalik ;
Mis juhtub " neil päevil " rõhumise ja põhjus on vaesed inimesed ? Me tõsta lugemise Mark 13:14-18

Mark 13:14-18 Piibel
Aga 14 te näete hävituse koletist , seisad seal ei peaks ta te panite ( lugeja aru ), siis põgenevad mägedesse on Juudamaal ;
15 ja Katus ei tulnud maha , lepingu , et võtta midagi oma majas ;
16 ja valdkonnas tagasi võtma oma kuube!.
17 Aga häda nangagpapasuso nangagdadalangtao ja neil päevil!
18 Ja paluge, et ei esine talvel.

Tänu hävituse koletist kühveldada , et inimesed on halvad. Kui seetõttu Mõiste " aeg " Luuka 21:27 on Good News Bible tõlge pärast pimedas päev ja hävitada kuu ja tähed ajal ahastust pärast hävituse koletist .

See küsimus, kes emaili mulle vastatakse , Tema sõnul jutlustaja raadios. Vastus on ütles temale Matthew 25:32 häid uudiseid Piiblit.

Matthew 25:32 ( Good News Bible )
32 Tol ajal, Matitipon teda enne, kui kõik teisedki. Nad pagbubukud teda teineteisest eraldi , nagu karjane lambaid ja kitsi.

Mõiste " aeg " Luuka 21:27 , et vastavalt jutlustaja väitel email küsib, kas sama Matthew 25:32 . See jääb siiski ligi tegelikkust. Kuna terminit " õigel ajal " Luuka 21:27 viitab pimedas pärast päike ja kuu ja hävitada tärni , samas kui mõiste " õigel ajal " Matteuse 25:32 viitab hala ja Inimese Poeg Matthew 25:31 et meie kababasa lõikes veel.

Matthew 25:31 ( Good News Bible )
31 Inimese Poeg tulevad King, kõik inglid ja tema elegantne luluklok troonile.

Lie lähedal reaalsus see juhtub samal ajal , nagu valeta saatan ! Ja nagu meilid , raadio jutlustaja ütles, et teadmata aja ja kuupäeva saabumist Inimese Poeg on kirjutatud Matteuse 24:36 . Olen nõus , nad tõesti ei tea , millal võtta täitmiseks hävituse koletist , et kaubamärgi Poja tulemine mees.

Paljud tegelikult pansirang muru valdkonnas. In valdkonnas , samas kui seni nabubunga , Eemaldada umbrohi kultuuridest . Aga kui unarusse nagkauhay on vaid umbrohi kuni saagist jäta terad riisi. Ja saak , rohi on kaasas nagagapas , katkestas teri õled kinakapitang . Kaasa muru põhu põletada tules .

Kes otsustab teise nimega Jesaja 9:6,7 Emmanuel ?

Anna meile teada , kes on Emmanuel . Meeles pidama julge tähti.

Jesaja 9:6,7
6 luoksemme laps on sündinud, meie juurde poeg on antud inimestele ning valitsus peab pärast oma õlal Ja tema nimi nimetatakse Imeline Nõuandja, Vägev Jumal , Igavene Isa, prints rahu.
7 kasvu tema valitsus ja rahu ei tohi end , aujärjel Taaveti Ja tema kuningriik , luua ja säilitada õiguse ja õigluse praegusest ajast kuni igavesti. See töö tehtud Issanda hosts .

Pildid alates: http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jeremija 33:15,16
15 Neil päevil ja sel ajal , ma pasusuplingin David filiaal head ; ja ta täidab õiglust ja õigust maal.
16 Neil päevil Juuda peab olema salvestatudJa Jeruusalemma elagu ohutult , ja seda nime kannab nime : Issand, meie õiguseks.

Märkus: pasusuplingin just filiaal.

Jeremiah 23:5,6
5 Vaata, päevad tulevad, ütleb Issand, Võtan juurde David õige filiaal, ja Tema valitseb kui kuningas ja tegeleda targalt ja täidab õiglust ja õigust kinnistusraamatusse .
6 Tema päevil Juuda peab olema salvestatudJa Iisrael elada turvaliselt , ja tema nime kannab nime , Issand, meie õiguseks.

Märkus : just tõsta David Õigustatud filiaal. Kui pasusuplingin või tõsta õige haru ?

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 ! sel päeval on suur, et ükski ei meeldi : Seejärel Ajal hädas Jaakobi ;kuid ta peab olema .
8 Ja sel päeval , ütleb Issand peremeeste , et ma murdub tema ike pealt sind, ja see purune su võlakirjad ja et ta teenida enam võõrad ;
9 Aga nad teeniksid Issandat, oma Jumalat, ja David nende kuningas , keda ma äratan neile .
21 Ja Nende prints peab olema üks neist, ja nende kuberner lähtub nende keskel ; ja ma paneb , ja ta läheneb minu juurde : neile, kes julgevad läheneda mind? ütleb.

Jumala sõnumitooja , kes tulevad väga hädas päeva jooksul et ükski ei meeldi ?

Daniel 12:1,2
1 ja Sel ajal peab Michael püsti , suur vürst kes seista hea laste su rahva ja tekib aega vaeva , et kunagi oli enne riigi selle ajani, ja Sel ajal kansasi saab õndsaks igaüks, kes peab olema kirjutatud raamat.
2 Ja paljud neist, kes magavad tolm muld ärkvel, mõned on igavene elu , ja mõned häbi ja igavene põlgus .

Daniel 10:21
21 kuid ma ütlen teile tõtt kirjutatud Pühakirja , ning puudub aidata mind nende vastu , kuid Michael oma prints.

Jesaja 4:2,3
2 Sel päeval on ilus ja tore filiaali Issand, ja vilja pinnast suurepärane ja kaunis neid , mis on pääsenud Iisraeli .
3 liigu , mis on jäänud Zion , ja ta jäi Jeruusalemma nimetatakse püha, isegi iga kirjaliku hulgas Jeruusalemma elanikud:

Kunagi olnud enne suur viletsus või probleeme nii Jeesus ei ole Michael. Me loeme Jeesus ütles .

Matthew 24:21
21 siis tuleb suur viletsus, et kui ei olnud algusest peale maailma seni ja ei juhtu kunagi.

Jeremija 30:7 (miski meeldib ), Daniel 00:01 (kunagi oli) ja Matthew 24:21 (ei ole juhtunud algusest )

suur viletsus ei ole haruldane seetõttu kunagi öelnud algusest maailmas. Sama Daniel 00:01 , trouble , et kunagi veel toimunud.

Daniel 0:01 ütleb, et Michael on " püsti "on võrdne tõsta , mis tähendab , et ta ei esine tema ennustus , nagu Jeesus ütles: " toimunud "Nii Michael ei ole Jeesus.

Mäleta ütles Jeremiah ajal 30:7-9,21 tõsta raskusi David ( Miguel ), nii öeldakse Daniel 12:01 et Michael oli püstitamiseks ülestõusmisest David ajal hädas.

Kui noormees oli Jesaja 9:6,7 Michael ja Michael ei Jeesus, kes on Jeesus ?

Hesekiel 34:11-13
11 olevatele "Nõnda ütleb Issand Jumal ; Vaata, Mina, isegi I Otsi mu lambaid , ning püüab neid.
12 Nagu karjane oma karja päeval, kui ta on üks tema hajutatud lambad, nii et ma otsima mu lambaid ja pakkuda neile kõikjal need on hajutatud hägune ja tume päev.
13 Ja ma toon need inimesed, ja koguda neid maa, ning tuua nad oma maa ja sööda neid üles mägedele Iisraeli poolt vooluveekogude ja kõikides asustatud kohtades kogu riigi.


Jeesus on Issand Jumal . Ta on Isa. Tõestatud !

Ülestõusmine

Kõik me oleme aasam ülestõusmisest. Kes ei püüa tõsta teda jälle? Aga kes on esimene ülestõusmine ? Ja millist ülestõusmine nautida tulemine Jumala Poeg?

Me loeme mõned väited ülestõusmine 1 Tessalooniklastele 4:14-17

1 Tessalooniklastele 4:14-17
14 Sest kui me magsisisampalatayang Jeesus on surnud ning üles tõusnud, nõnda ka magada Jeesus Jumal toob temaga.
15 Sest seda me ütleme teile , mida Issanda sõna , et me , mis on elus veel juurde Issanda tulemine Me ei saa takistada neid, kes on läinud magama .
16 Issand Ise laskuvad taevast karjuda , kusjuures häält peaingel ja trump Jumala ja Kristuses surnud tõusevad esimesena uuesti.
17 Siis mis on elus , kes jäävad peavad olema haaratud koos nendega pilvede peal , et kohtuda Issandale vastu üles õhku ja nõnda Issand olgu meile igaveseks.

ülestõusmine on vaimne või litiral ? Aga kõigepealt me kontrollime kui peaingel , nagu see on tulemas ja kes ta oli. Midagi ütleb tule peaingel ütleb , vaid lihtsalt kuulata teda hüüda taevast. Kas nad on õige? Daniel 12:1,2 loeme

Daniel 12:1,2
1 Ja sel ajal peab Michael püsti suur vürst , kes seisab hea laste kansasi ja seal on aega vaeva kui kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajani, ja selle aja jooksul on salvestatud teie inimesed , et igaüks, kes peab olema kirjutatud raamat.
2 ja paljud neist, kes magavad tolm muld ärkvel, mõned on igavene elu ja mõned häbi ja igavene põlgus .

Peaingel Miikaeli on tulemas. Ei saa eraldi peaingel 1 Tessalooniklastele 04:16 ja Daniel 12:1,2 sest toimuda ainult kaks korda aktiveerida surnud nagu ütleb piibel . Ilmutuse 20:05

Vaimulik või ülestõusmine litiral kindel tulemus saabumist Miguel ja kes - kes esmalt ?

Vastus on espritual ülestõusmisest. Ja esimene tõstatatud rahvast Iisraeli . tõendeid meil lugeda Rooma 11:7-8,15

Rooma 11:7-8,12,15
7 Kuidas on otsida Iisraeli , et ta ei saanud , kuid see kinamtam nimetamise ja teised on tehtud:
8 Vastavalt kirjutatud Jumal andis neile vaimus uinuma , silmad ei näinud ja kõrvad ei kuule kuni tänapäevani.
12 Nüüd, kui nad langevad nagu rikkalik maailm ja kahjumid neid rikkusi paganad, kui palju nende täiust ?
15 kui pagkakatakuwil neist on töö maailma , Mis nii nõustute , aga elu surnuist üles.

Ütle lõikes 8 , mis andis neile vaimus uinuma , mis tähendab, et kuni nad näha ja kuulda tõde nad jäävad magama või surnud. Ja uuesti heakskiidu neist ( v15 ) on samaväärne andes elu surnud.

Seetõttu tuleb esimese suurema viljad on kasvatanud või rahvast Iisraeli .

Revelations 7:4-8
4 ja ma kuulsin nende arvu kinniste , mis 144000 suletudKõigist suguharust Iisraeli laste
5 Juuda suguharust olid suletud kaksteist tuhat , hõimu Reuben kaksteist tuhat , Gaadi suguharust kaksteist tuhat;
6 suguharust kaksteist tuhat, Naftali suguharust kaksteist tuhat, Manasse suguharust kaksteist tuhat;
7 suguharust Simeon kaksteist tuhat , hõimu Levi kaksteist tuhat , Issaskari suguharust kaksteist tuhat;
8 hõim Sebuloni kaksteist tuhat , Joosepi suguharust kaksteist tuhat, Benjamini suguharust olid suletud kaksteist tuhat .

Revelations 14:1-5
1 Ja ma nägin, ja vaata, Tall seisab Mount Zion , ja koos temaga sada nelikümmend neli tuhat koos oma nime ja nime, kirjutatud Tema Isa otsaesisel.
2 Ja ma kuulsin häält taevast , nagu hääl palju vett, ja nagu hääl suure müristamise ja hääl kuulsin oli nagu harfimängija mängivad oma kandleid
3 Ja nad nangagaawitan mis tunduvad uus laul aujärje ees ja nende nelja olendi ja vanemate ees ja ükski ei võinud laulu õppida kui aga need sada nelikümmend neli tuhat , isegi kui need ostetud maa .
4 Need endid ei ole rüvetanud naistega , sest nad on neitsid . Ja see on järgida Lamb , kuhu iganes ta läheb. Need olid ostetud meeste seas , tuleb esimesi vilju Jumala ja Tall .
5 ja nende suust ei ole leitud valet, nad on Tahraton .

Roomlastele 13:11
11 ja see , teades, aeg on juba ärkvel ajal magama : Praegu lähemal meile kui ohutus , kui me usklikuks saime.

Efeslastele 5:14
14 Siis ta ütleb, Ärkvel sa kupees ning tekkida hulgast surnud, ja Kristuse annab sulle kerge.

1 Korintlastele 15:23,34,46
23 Aga igaüks oma staatuse, Kristuse esimesi vilju ; siis Kristuse ees Tema tulemises .
34 Te ärkate pärast head, ja mitte patt, mõned ei tea, Jumal, ma ütlen teile liikuda seda häbi.
46 Kuigi vaim pole mitte esimene, kuid maa , siis vaimne.

Mõned võivad arvan, et liha järele või litiral või füüsilise ülestõusmine on esimene ülestõusmine . Aga tõsi I suri pärast Issanda Jeesuse ? Me loeme Johannese 08:51 ja John 11:25,26

John 8:51
51 Tõesti, tõesti Ma ütlen teile, kui mees peab Minu sõna , siis ta ei näe surma .

John 11:25,26
25 Jeesus ütles talle: " Mina olen ülestõusmine ja elu : ta usub Minusse , kui ta sureb , kuid peab ta elab ;
26 Ja kes elab ja usub minusse ei sure igavesti. Sa usud seda?

Aga me ikka teame, kuidas litiral ja füüsiline ülestõusmine juhtub, kui peaingel . Me tagasi eelmises lõikes.

1 Tessalooniklastele 4:14-17
14 Sest kui me magsisisampalatayang Jeesus on surnud ning üles tõusnud, nõnda ka magada Jeesus Jumal toob temaga.
15 Sest seda me ütleme teile , mida Issanda sõna , et me , mis on elus veel juurde Issanda tulemine Me ei saa takistada neid, kes on läinud magama .
16 Issand Ise laskuvad taevast karjuda , kusjuures häält peaingel ja trump Jumala ja Kristuses surnud tõusevad esimesena uuesti.
17 Siis mis on elus , kes jäävad peavad olema haaratud koos nendega pilvede peal , et kohtuda Issandale vastu üles õhku ja nõnda Issand olgu meile igaveseks.

Kui nad usuvad, et Issand ei sure , kes suri Kristus tõuseb esimesena? Me tagasi Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 Ja sel ajal peab Michael püsti suur vürst , kes seisab hea laste kansasi ja seal on aega vaeva kui kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajani, ja selle aja jooksul on salvestatud su rahvas, Igaüks , et peab olema kirjutatud raamat.
2 ja paljud neist, kes magavad tolm muld ärkvel, mõned on igavene elu ja mõned häbi ja igavene põlgus .

Anna meile teada , kes on kirjutatud raamat. Kas nad on elus või surnud ? Vastus on elu. Loe Jesaja 4:2,3 loeme

Jesaja 4:2,3
2 Sel päeval on ilus ja tore filiaali LordJa vilja pinnast suurepärane ja kaunis neid , mis on pääsenud Iisraeli .
3 liigu , mis on jäänud Zion , ja ta jäi Jeruusalemma nimetatakse püha , isegi Iga kirjalik seas elab Jeruusalemmas;

Kes on filiaal Issand?

Jeremiah 23:5,6
5 Vaata, päevad tulevad, ütleb Issand, Võtan juurde David õige filiaal, ja Tema valitseb kui kuningas ja tegeleda targalt ja täidavad õigluse ja õiguse kohta kinnistusraamatusse .
6 Tema päevil Juuda saab õndsaks ja Iisrael elasid ohutult; ja tema nime ei tohi nimetada, Issand, meie õiguseks.

Kui salvestasite Juuda ja Iisraeli? Ja mis on nime Jumala sõnumitooja tulla? Me tagasi Daniel 12:1,2

Daniel 00:01
1 Ja sel ajal peab Michael püsti, suur vürst , kes seisab hea laste kansasi : ja seal on aega hädas, nagu kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajani, ja tol ajal oma rahva antakse, Iga üks , et peab olema kirjutatud raamat.
2 Ja paljud neist, kes magavad tolm muld ärkvel, mõned on igavene elu ja mõned häbi ja igavene põlgus .

Kui te dont , Michael õige filiaal.

Ristimine , et ristilöömine on ristimine Vaimu.

Luke 12:50
Kuid 50 Olen ristimine läbida ja kuidas kurnatud ma olen , kuni see on lõpetatud?

Mark 10:38
38 Kuid Jeesus ütles neile: "Te ei tea , mida te palute . Mangakaiinom te tass et ma joon ? või mangababautismuhan ristimine , et olen ristitud ?

Kuna ristimine on Jumala Poeg , et me nõustuda ristimist.


Roomlastele 6:4-6
4 Seetõttu oleme Temaga maha maetud ristimise kaudu surmasse et otsekui Kristus on surnuist üles äratanud , mida Isa au läbi, nõnda me ka käiksime uudsust elu.
5 Sest kui me oleme temaga Tema surma sarnasusega , siis me ka seda , et Tema ülestõusmise sarnasusega, ;
6 See teame, et meie vana inimene on ühes temaga risti löödud , et asutus süüdlane oli hävitatud, ja kui seda , et me ei Usalda rohkem pattu ;

Koloslastele 02:13
13 Ja olime surnud oma pattudes ja ümberlõikamata teie liha Jumal andis ta elavaks koos temaga , olles andeks kõik meie patud ;

Koloslastele 3:1,2,3,9,10
1. Kui teil on tõusnud koos Kristusega, otsima asju ülal, kus Kristus istub paremal Jumalast.
2 Määra oma kiindumust asju ülal, mitte sellele asjad maa peal.
3 te olete surnud, ja teie elu on peidetud koos Kristusega Jumalas.
9 ei valeta üksteisele , samas peletatakse eemale vanast inimesest tema tegudega ,
10 Ja te panna uus isik, mis on uuendatud õigesti tunnetama pildi Looja :

Efeslastele 2:05
5 Kuigi me olime surnud meie üleastumised , elavaks meid koos Kristusega ( armust olete õndsaks )

Kokkuvõttes ülestõusmine oli vaimulik . Ja esimene tõstatatud majapidamises Jumal vastab Jumala rahvas , kes on Iisraelis. Samas ülestõusmine Miguel vastuvõtt ülestõusmine , sest ta oli tapetud ja ristilöödud Issanda juures .


1 Peetruse 4:17
17 tulevad algusaeg Otsustades Jumala kotta ; ja ees, mis juhtub nendega, kes ei allu Jumala Evangeeliumi ?

Roomlastele 2:9,10
9 Viletsus ning ahastus tuleb igas inimese hingele, kes kurja teeb, peamiselt juudi , ja ka Kreeka ;
10 aga kirkus , au ja rahu igaühele, katsumine saadab head nii juudile esiti esiteks, ja ka kreeka keeles:

Me kas 144000 ja lugematu mees Ilmutuse 7 vaimu ( litiral kes suri) või need, kes on liha ja vere .

Milline on neist?

Ilmutuse 7:16,17
16 Nad nälga ei rohkem ega janu enam ega nad tabanud päikese või soojust;
17 Tall , mis on keset aujärge võetakse nende karjane, ja nad papatnugutan veeallikaisse eluJa Tema pühib ära iga pisara nende silmist .

Kanged alkohoolsed joogid ( litiral suri) Ei nälga või janu ? Ja kas vaim papatnugutan allikavesi elu ?

John 6:35,54,55
35 Jeesus ütles neile: "Mina olen leib elu : Kes tuleb mulle kunagi ei nälg, ja ta usub Minusse ei tohi kunagi janu.
54 Kes sööb minu liha ja minu verd joob, sellel on igavene eluJa mina äratan ta viimasel päeval .
55 Sest minu liha on tõeline roog ja minu veri on tõeline jook.

Me kindlasti ei nälg ja janu ei ole inimesed liha ja veri , sest Issand rääkis inimeste elus pidama liha ja verega . Kui nad on surnud litiral ( füüsilist, ainelist , sensuaalne ) , mis tõusetus , miks nad annavad allikavesi elu , kui nad on surematud ? Kui nii edasi tundub, et allikavesi elu ( litiral allikas ) annab elu ja mitte vere ja liha seista õpetamist Piiblit.

Mis on allikas elu vesi ?

Jeremija 17:13
13 Issand, Iisraeli lootuse pärast , kõik, mis hülga sind peab häbenema . Need, kes mulle oli kirjutatud maa juures, sest nad on hüljatud Issand, purskkaevu elavat vett.

John 7:37-39
37 viimane päev, päev, suur pidu , seisis Jeesus ja hüüdis ning ütles: Kui keegi janu , see tulgu minu juurde ja juua.
38 Kes usub Minusse, nagu Kiri ütleb , on läbi tema kõhu peavad voolama elava vee jõed .
39 ( Aga see rääkis ta Vaimu , kes on uskunud teda vastu : poolt Spirit veel tehtud , kuna Jeesus ei olnud veel kirgastatud .)

Papatnugutan tähendab vetes purskkaev elu Talle teeb rahvale usku. Ja nii ka ei lähe need näljased või janu , sest ta toob inimestele usu läbi tema lihast ja verest.

Nr nälga või janu , sest nad toita neid .

Psalm 23:02
1 Issand on mu karjane , mul ei .
2 Ta pinahihiga mulle värske karjamaad; Ta keegi viib mind kõrval vett ootesaal,

Hesekiel 34:14
14 I toidab neid hea karjamaa, ja suur tõus mägedes Iisrael oma klapp olema: seal nad peituvad hea klapp, ja rasva karjamaa peavad nad sööda üles mägedes Iisraeliga.

Pinastol füüsiline kui need ei ole nad nälga ja janu ja nad mabibilad soojust päev, sest nad toovad lambakarjus poolt vee kui varjuline keskpäeval . Psalm 23:02

Mis on staatuse messenger Jumala inimesed tänapäeval ei ole nad tabanud päikese või kuumuse ? (Märkus jubabold )

Jesaja 49:8-10
8 Nõnda ütleb Issand, ooteaja Ma olen sind kuulnud ja päev lunastuse olen ma aidanud sind ja ma säilitada sind, ja Sind inimesed, kehtestada maa põhjustada pärida lohutu pärandi ;
9 Öeldes neid seob Mine edasi, nad on pimeduses, näitan ise . Nad söövad tänavatel, ja kõik paljad kõrgused peavad olema nende karjamaale.
10 Nad ei tohi nälga ega janu, ka ei soojus ega päikese käes; sest kes halasta neile juhatab nad , isegi vedrud vett ta juhendada neid .

Jesaja 42:6,7
6 I Issand on kutsunud sind head, ning korraldab su käe ja sind hoida ja Sind inimesed, Arvestades riigis;
7 Et avada pimedate silmad välja tuua vangid vangiJa need, kes istuvad pimeduses vanglast .

Jesaja 61:1,2
1 Issanda Vaim on Jumal mu peale ; sest Issand võidis mind jutlustab rõõmusõnumit juurde MEEK; ta saatis mulle tervendada murtud süda, kuulutama vabadus vangid ja avamine vangla kinnipeetavatele ;
2 Et kuulutavad vastuvõetav aastal Issand, ja päeval kättemaks meie Jumal, mugavus kõigi et kurvad ;

Jesaja 11:1,2
1 Ja näib olevat varre Jesse ja filiaali tema juured saagi :
2 ja Issanda Vaim lasub tema vaimus tarkust ja mõistmist, vaimus kaitsja ning võivad vaimu teadmisi ja Issanda kartuses ;

Jeremiah 23:5,6
5 Vaata, päevad tulevad, ütleb Issand, et mina äratan juurde David õige filiaal, ja Tema valitseb kui kuningas ja tegeleda targalt ja täidavad õigluse ja õiguse kohta kinnistusraamatusse .
6 Tema päevil Juuda saab õndsaks ja Iisrael elasid ohutult , ja tema nime kannab nime , Issand, meie õiguseks.

Jeremiah 30:7,8,9,21
7 ! sel päeval on suur, midagi ei ole nagu see : isegi aega vaeva Jaakobi , kuid ta peab olema .
8 Ja sel päeval , ütleb Issand peremeeste , et ma murdub tema ike pealt sind, ja see purune su võlakirjad ja et ta teenida enam võõrad ;
9 Aga nad teeniksid Issandat, oma Jumalat, ja sDavid nende kuningas , keda ma äratan neile .
21 Ja oma prints on üks neist, ja nende kuberner lähtub nende keskel ; ja ma paneb , ja ta läheneb minu juurde : neile, kes julgevad läheneda mind? ütleb.

Daniel 12:1,2
1 Ja sel ajal peab Michael püsti , suur vürst , kes seisab hea laste kansasi ; ja seal on aega hädas, nagu kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajani : ja Sel ajal kansasi saab õndsaks igaüks, kes peab olema kirjutatud raamat.
2 Ja paljud neist, kes magavad tolm muld ärkvel, mõned on igavene elu , ja mõned häbi ja igavene põlgus .

Seega , inimesed seisundis Jumala sõnumitooja ütleb Jeremija 23:05 ja Jeremija 30:9 on " tõstatatud " saatis. Kuid inimesed ei ole lihtsalt lihtsalt , sest ta oli Michael peaingel .

peaingel juhendada neid , et nad nälga ja janu Jumala sõna. Varem inimesed on Jumal andnud Jumala sõna nälga.

Amos 08:11
11 Vaata, päevad tulevad , ütleb Issand Jumal , ma läkitan nälg maal, mitte nälg leiva, või janu vett, kuid kuulmise Issanda sõna .

Kui halb karjane ei too allikavesi , kui varjuline , sa tõesti põletatakse soojuse päev.

Riietusruum ilma viga.

1 Korintlastele 15:53
53 Käesoleva äraostetav tuleb panna kõdunematus , ja see on surm panna surematuse .

Mis ei surma ibibihis ?

Efeslastele 4:14
24 Ja paned uue isiksuse, mis pärast Jumal on loodud head ja pühadus tõde.

Mis uudist mees on äraostmatu ?

Galaatia 3:27
27 kõik, mis sul on ristitud Kristusesse ibinihis Kristus.

Kuidas ristitud Kristusesse ?

Roomlaste 6:3,4
3 Või sa ei tea, et me kõik oleme ristitud Kristusesse Jeesusesse ristitud Tema surmasse?
4 Seetõttu oleme Temaga maha maetud ristimise kaudu surmasse et otsekui Kristus on surnuist üles äratanud , mida Isa au läbi, nõnda me ka käiksime uudsust elu.

Toodud teile Kristuse surematuse ?

1. Timoteosele 1:10
10, kuid nüüd tehakse ilmumise meie Päästja Jeesuse Kristuse Kes on hävitanud surma ja toonud valge ette elu ja surematuse Evangeeliumi kaudu,

Mis juhtub, kui isik on süüdi jälle pärast tõde?

Heebrealastele 10:26,27
26 , kui me teadlikult süü , kui oleme saanud tõe tunnetuse , ei ohverda säilinud umbes pattu,
27 kuid kohutav igatsus üle otsustamiseks ning fierceness tulekahju tahab ära süüa vastupanijad .

Kas kohtunik sumasampalaya Jumala Poeg?

John 3:18
18 Kes usub Temasse, ei ole hukka mõistnud ; ei usu on juba kohus mõistetud, sest ta uskus nimi ainusündinud Jumala Poeg.

Kas nad surevad?

John 8:51
51 Tõesti, tõesti Ma ütlen teile , Kui mees peab Minu sõna , siis ta ei näe surma .

Kas ristimine Jeesus oli sündinud uuesti ja nad teen Jumala riiki?

John 3:3,11,12
3 Jeesus vastas ning ütles Temale: "Tõesti, tõesti Ma ütlen sulle , kui keegi ei sünni ülalt , ei saa ta näha Jumala riiki.
11 Tõesti, tõesti Ma ütlen sulle , Me räägime meile ja me nägime me tunnistada ; ja te ei võta meie tunnistaja.
12 Kui ma ütlesin, need asjad maise ja te ei usu , kuidas te siis usuksite , kui ma ütlen teile taevase asju?

1 Peetruse 1:3,23
3 Kiidetud olgu Jumal ja Isa meie Issanda Jeesuse Kristuse läbi, vastavalt oma suurt halastust me oleme sündinud uuesti elu lootuse Jeesuse Kristuse ülestõusmise surnuist,
23 Arvestades uuesti sündinud , mitte äraostetav seemne , vaid kadumatu , poolt Jumala sõna , mis elab ja abideth .

1 Peetruse 3:21
21 Vastavalt on väga sarnased praegu salvestab isegi ristimine, ei laskmise eemaldatakse mustus liha , kuid vastus hea südametunnistusega Jumala ees , läbi Jeesuse Kristuse ülestõusmise ;

Kas on elu ikka leitakse surnud?

1. Timoteosele 5:06
6 Aga ta , et elas rõõm kuigi elu on surnud.

Kui nabihisan kohta kõdunematus (1 Korintlastele 15:53,54 ) ei tohi olla süüdi, sest sa oled ...

1 Korintlastele 15:55,56
55 Kui , Surm, sinu astel? Kui Surm, sinu astel?
56 võitu surma on patt ; ja võimu patt on õigus:

Me loeme samas vaimus 1. Korintlastele 15:53-56

Roomlastele 6:13,14
13 Ja ka pakute oma liikmetele patt nagu mõõteriistad täis ülekohut; kuid saagis ise Jumalale , nagu elus surnuist, ja oma liikmed õiguse relviks Jumalale.
14 Selleks sin , ei ole te : Kuna te ei ole käsu all , vaid armu all .

Esimene ülestõusmine tulevad igagapos ingel ja saatan .

20:1,2,5 avaldus
1 Ja ma nägin ingli maha tulevat taevast , millel võti kuristikku ja suured ahelad käes.
2 Ja ta kinni lohe , vana mao, see on Kuradiks ja Saatanaks, ja sidus ta ahelaisse tuhandeks aastaks
5 ülejäänud surnud elas alles tuhat aastat. See on esimene ülestõusmine .
Ingel on sümbol Miguel.

Me kindel tulemus vaimne ülalpidamine esimene ülestõusmine on peaingel tulema. Sest kui esimene ülestõusmine on ülestõusmine litiral peab tilk teine ülestõusmine on öeldud, Daniel 00:01 . Kuna esimene tõsta (Ilmutuse 20:05 ) on õnnelik ja ka neid, kes ütlevad, et Daniel 12:12 et õnnistatud päev saavutati 1335 . Me loeme .

Daniel 12:12
12 Õnnis on ootamas ja tuleb tuhande 335 päeva.

Nii 1 Tessalooniklastele 04:16 ja Daniel 0:01 ja Ilmutuse 20:05 me oleme kindlad, et vaimne ülestõusmisest.

Revelations 20:03
3 Ja ta visataks kuristikku ja seiskamisel ja pitseeritakse selle üle talle , et nad peaksid petta rahvaid, kuni need tuhat aastat , siis tuleb alistada teda vähe aega.

Saatan on vahistatud üle tuhande aasta. Aga mis on samaväärne tuhat aastat vastavalt Peter?

2 Peetruse 3:08
8, kuid ärge unustage , kallid sõbrad, asi, et ühel päeval Issanda juures nagu tuhat aastat ja tuhat aastat nagu üks päev.

tuhat aastat võrdub ühe päeva. Mis juhtub päev?

Sakarja 03:09
9 vaata, kivi, Ma olen seadnud Joshua, sõltub ühest kivist on seitse silma : vaata, ma graveerida graving selle , ütleb Issand peremeeste ja Ma kõrvaldan süü , et maa ühe päevaga.

Sakarja 14:07
Aga siiski 7 päeval teada, et IssandMitte päev ega öö: vaid see , öösiti särada.
8 liigu Sel päeval , et elu vetes minema Jeruusalemma, Kellest pooled poole Ida merre, ning pooled neist poole merest: suvel ja talvel juhtub.
9 ja Issand on kuningas üle kogu maailma tol päeval võtab Issand on üks , ja tema nime üks.

Heebrealastele 4:07
7 undiscriminated teda jälle üks päevNüüd siis mõne aja pärast ütles laulud David ( nagu ta oli öelnud, et enne ), nüüd kui kuulete tema häält, Ärge karastama oma südames.

Nii peaks tegema, on olla päev võita kurat . Aga ühel päeval see tähendab igavesti meie südametes.

Nüüd, teise ülestõusmise kunagi mängu Daniel 0:01 ? Palun reklaamiga. Sest ei kuulanud kõne Jumala häält tõstatati taas hukka , sest nad ei pinahalagahan päev, mille Jumal kuulda tema häält. Esimesel ülestõusmise kuulda häält Jumala Poeg ei ole kunagi surra igaveseks , sest nad pinahalagahan " üks päev ", et kuulda Jumala haudoistaan .

Me kontingenti ja vaimne ülalpidamiseks litiral öelda teise ülestõusmise 1 Peter 04:05 ja seadustega 10:42 et kohtunik on surnud ja elavad samaväärse hea ja kurja vahel.

1 Peetruse 4:05
5 See annab kontole Kes on valmis kohut mõistma elavate ja surnute üle.

Aktid 10:42
Ami'y 42 Ja ta käskis meil jutlustab inimest ja tunnistaja Ta on määratud Jumala poolt, et tuleb kohut mõistma elavate ja surnute üle.

Kuidas saame olla vaimulik ja ei sõltu litiral et ülestõusmine juhtub?

John 8:51
51 Tõesti, tõesti Ma ütlen teile , Kui mees peab Minu sõna , siis ta ei näe surma.

Lord selgelt öelda , et surm ei ole kunagi pea sõna valeks ning ütles Issand oli surnud, hoidis oma sõna , eks?
Daniel 12:1,2
1 Ja sel ajal peab Michael püsti , suur vürst , kes seisab hea laste kansasi : ja seal on aega hädas, nagu kunagi oli , kuna oli rahvas selle ajani, ja selle aja jooksul kansasi antakse , et igaüks, kes peab olema kirjutatud raamat.
2 ja paljud neist, kes magavad tolm muld ärkvel, mõned on igavene elu , ja mõned häbi ja igavene põlgus .

Mis Paul ütles parusahang igavese hukatuse ?

2 Tessalooniklastele 1:7,8,9
7 Ja teile , keda vaevatakse, antaks hingamist ühes meiega , kui Issand Jeesus ilmub taevast koos Oma väe Inglitega aastal tuleleegis,
8 Ei ole karistusega nagsisikilala JumalJa neile, kes ei alistu meie Issanda Jeesuse
9 Kes tuleb karistada, igavese hukatuse, hülgamise alates Issanda palge ja au oma jõudu.

Samuti mida Peter ütles tuleleegis ? Kas see päev otsustades ?

2 Peetruse 3:7,8,10
7, kuid taevas ja maa, mida sama sõna on hoitud kuni tulekahju , mis on reserveeritud vastu päeval Otsustades ja hävitamine jumalavallatu mehed.
8, kuid ei unusta , armsad, asi, päeval Issanda juures nagu tuhat aastat ja tuhat aastat nagu üks päev.
10 aga Issanda päev tuleb otsekui varas , kes taevas sel päeval naaseb suure müraga ning objektid taevas tegevus lõpetatakse koos tulist soojus, Maa ja tööd olid põlenud maa peal.

Samuti millised John ütles Ilmutuseraamat umbes päeval Otsustades , tuhat aastat , tule-ja kadumine taeva ja maa ?

20:6,7,11,12,14 avaldus
6 Õnnis ja püha on tema esimene ülestõusmine: No võimu nende teine surm , vaid nad peavad olema preestrid Jumala ja Kristuse ja mangaghaharing temaga üle tuhande aasta.
7 Ja kui täidetud tuhat aastat, Saatan on lahti oma vanglast
11 Ja ma nägin suurt valget aujärge ja istus seal, tema juuresolekul , Maa ja taeva põgenesid, ei leidnud koha nende jaoks.
12 Ja ma nägin surnuid, suuri ja väikseid , seisid aujärje ja raamatud olid lahti ja teine raamat avati , mis on eluraamatus ; surnud hinnati vastavalt asju kirjutatud raamatuid, nende tegude järgi.
14 Ja surm ja surmavald visati järve tulekahju . See on teine surm, isegi tulejärve.

Mis Issand Jeesus ütles seda?

Matthew 25:46
46 ja need lähevad igavesse karistuse , aga õige arvesse igavene elu.

John 5:28,29
28 ei tee selles : järgmise ajal Kõik on tõsises oli kuulata tema häält,
29 Ja tulevad esile , need , kes on teinud head , juure elu ülestõusmiseks ; ja need, kes on teinud halba, juure ülestõusmisest hukatuse.

Ja me lihtsalt return 1 Tessalooniklastele 04:16 ja Daniel 12: 1,2

Heebrealastele 10:26,27
26 Sest kui me kogemata kuritegu , kui oleme saanud tõe tunnetuse , ei ohverda säilinud umbes pattu,
27 kuid kohutav igatsus üle otsustamiseksJa fierceness tule õgima vaenlased.

Pärast tõe ja patustanud taas valmis tulekahju neid.

hukkamõistu surnud toimub pärast paghihip 7. trompet .

Ilmutuse 11:18 
18 Ja rahvad olid valudes pahaseks ja Sinu viha tulid ja aeg mõista kohut surnuteleJa aeg auhinnatseremoonial sa kühveldada su sulased prohvetid, ja pühade ja kardavad Sinu nime, väikestele ja suurtele, ja hävitada hävitamine maa peal.

Et otsustada, milline tulekahju oli lugenud nimega " Fire ".

Neljapäev, 17. september 2009


I ja Isa oleme üks

John 10:30
30 I ja Isa oleme üks.


Nüüd me teame , et Taavet saadab Michael Peaingel Miikaeli ja mitte Jeesust. Nii et Jeesus polnud keegi muu kui Isa. Ja see ei tähenda, Jeesus ütles : "Mina ja Isa oleme üks ", sest nendega sai üks on Jeesus. Me loeme Johannese 10:38 ja John 14:10,11

John 10:38
38 Kuid kui ma isegi need, te ei usu mind, usu töötab: et te teaksite, ja usun, et Isa on minus ja mina temasse.

John 14:10,11
10 Kas sa ei , et mina olen Isas ja Isa on Minus? Sõnad, mis ma räägin teile ma ei räägi IseenesestVaid Isa , kes Minus, teeb Oma tegusid.
11 Uskuge mind Ma olen Isas ja Isa on Minus : või siis uskuge mind , et töötab hästi.

Ajal Jeesus, Poeg oli Jumala või isa. Vaim , nagu nimi ja Jeesuse iseloom antud Isa Michael. Jeesus ütles peaksid ütlema Miguel kuulda või isegi tunnistavad häält sureb Jumala Poeg. Miguel kui kuulata rohkem Isa hea kuulda . Nii et Isa on tunnistaja. Peale selle , Isa näitas, kuidas hea on Jumala Poeg. Kas pole ka raske kirjeldada Jumalat, sest muidu inimene ja Jumal . inimkonna Jeesuse Miguel tinutularan . Ja pole õigust Piibel on puutumatu isegi öelda, et Michael ja Jeesus Poja isa. Lihtsalt nõus , et Jumala Poeg sai sanlibutan.Ang Miguel ei saa võtta nõutud dokumente on tehtud.

Heebrealastele 1:04
4, et oli parem kui inglid, võtta pärast veel suurepärane nimi kui nemad.
Filiplastele 2:9,10
9 Nii ta , suveräänne Jumal, ja Ta sai nime üle iga nime ;
10 Et Jeesuse nimel kõik põlvili iluhod , kes on taevas ja asjad maa peal, ja asjad maa all

Apostlite teod 4:12
12 ja mis tahes muu sees ei ole päästet ; kuna ühtegi teist nime taeva all antud inimestele, Mille läbi meid päästetaks .

Te mõistate seda teekonda põhineb ütles:

John 5:19
19 Jeesus vastas ning ütles neile: "Tõesti, tõesti Ma ütlen teile , Poeg saab teha midagi ise, vaid mida ta nägi Isa ; kõik asjad, mida ta tegi, see ka ei Son samuti.

John 12:49,50
49 Ma ei räägi Ma Iseenesest, vaid Isa, kes minu on saatnud , tema andis mulle käsu , mida ma peaksin ütlema , ja mida ma peaks rääkima.
50 ja tean, et tema käsk on igavene elu , asju, millest ma räägin , on nagu Isa ütles mulle , et ma räägin.

Märkus:

Luke 10:20
22 Kõik asjad on annud mulle mu Isa, ja ükski inimene teab , kes Poeg, vaid Isa , ja kes isa peale Poeg ja need, kellele Poeg .

Matthew 16:27
27 Inimese Poeg tulnud Oma Isa auhiilguses Oma Inglitega , ja siis annab igaühele Tema tööd mööda.

Me loeme seda:

Matthew 20:26,27
25 Aga Jeesus kutsus nad enese juurde ja ütles: "Te teate, et valitsejad paganate kasutamise võim nende üle ja nende suured need teostada nende kallal.
26 ei saa , aga kes tahab saada suureks teie seas peab olema teie teenija;
27 ja kes iganes tahab olla esimene teie seas peab olema teie ori

Kas te olete kunagi küsis endalt, kas olete teinud kindlasti meie Isa tuleb teenistuja kõik?

Aamen.

No comments:

Post a Comment