THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Lithuanian

Armagedonas

vaizdas nuo : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Kas yra Armagedonas ir kai tai atsitiko?

Apreiškimas 16:12,13,14
12 Ir šeštasis išliejo savo dubenį į didelę upę, Eufrat ; ir išdžius vandenys straipsnius, parengti karalių auga saulės. 
13Tada aš pamačiau iš iš Ust drakonas , ir žvėries nagų , ir netikrasis pranašas burną, tris netyrosioms dvasioms, kaip varlės ;  
14Nes jie spirito demonas, darbo stebuklų , kurie pinaparoonan jie viso pasaulio karalius, kad sukaupta didysis dieną Dievas visagalis mūšio.

Saidas 14 punkte , kad kova įvykiai didysis dieną Dievas visagalis . Jei pasakyta Apreiškimo 16:12,13,14 taip pat skaityti Jer 46:10

Jer 46:10
10 Tą dieną yra Viešpaties , kareivijų Viešpats , keršto dieną, atkeršys savo priešams : ir kardas ris ir bus pasotinti , ir jų kraujas , nes Viešpats , kareivijų Viešpats , su siūlymas į Eufrato upės į šiaurę . (Žr. taip pat Iz 13:1-22 ir Joel 2:1-18 savo Biblija )

Mes skaityti Iz 34:4-8

Iz 34:4-8
4 Ir dangaus , turi būti nutrauktas, ir dangus bus kaip spiralė , o visa jų priimančiosios kris kaip lapas Withering dėl vynuogių , ir kaip , kurių lapų pav.
5Mano kardas girtas danguje : štai , jis turi nusileisti ant Edomo , ir mano prakeikimas žmonėms, siekti teisingumo.
6Viešpaties kardas yra pripildyta kraujo , riebalų su riebumo , ėriukų ir ožių krauju, inkstų avinų taukus : Norėdami paaukoti Viešpatie, Bosra , ir labai skerdimui Edomo krašte .
7Ir laukiniai jaučiai ateis su jais ir jautukai su buliais , ir jų žemė bus girtas krauju, ir jų dulkes iš riebalų su riebumo .
8 Dėl keršto šventė , atlygį metais į Sionas dieną.

Žiūrėti panašumai .

Apreiškimo 19:17-21
17Ir aš pamačiau kitą angelą dieną , kad ji šaukė garsiu balsu, sako visi paukščiai skraido tarp dangaus Ateik ir mangagkatipon puikus vakarienė Dievo ;
18 Tai jūs gali valgyti karalių mėsa ir karo vadai kūnas , ir karžygiai kūnas , ir arklių mėsa ir jojimo čia , ir visi žmonės nemokamai ir kūnas vyras vergais, ir mažų ir didelių . 
19Ir aš pamačiau žvėrys ir žemės karaliai , ir jų šeimininkai, susirinko kartu kovoti prieš tuos, jodinėjimas žirgais ir jo kariuomenę.  
20 Ir paėmė žvėrys, ir su juo netikrasis pranašas , kad darė stebuklus prieš jį, ipinangdaya , kurie gavo iš žvėries ženklą ir garbino jo atvaizdą : du iš jų buvo dauguma gyvas į ugnį su sieros ežerą ;
21Ir kiti buvo užmušti kalaviju , kad pajamos, gautos už jį burna ant arklio , Ir visi paukščiai buvo užimti jų turinį.

Ezechielio 39:1-6 , 17-21
1Ir tu, žmogaus sūnau, pranašauk prieš Gogą ir sakyk : 'Taip sako Viešpats Dievas ; Štai Aš esu prieš tave , Gogu, kunigaikštis BRIST , Meszek ir Tubal:  
2Ir pasukite tave apie , ir mes pristatyti, ir sukelti pajamų iš kraštų šiaurės platumos; ir aš tave į Izraelio kalnus ;  
3Aš nužudžiau tavo sulaužysiu lanką tavo kairėje bei sukels tavo strėlės į savo teisę .  
4Jūs patenka į Izraelio , tu ir visi tavo pulkai , ir su jumis žmonės : Aš atiduosiu tave į Vilkų paukščiai jokio pobūdžio , ir laukiniai žvėrys valgyti jums.
5Jūs patenka į atvirame lauke, nes Aš tai pasakiau , sako Viešpats Dievas .
6 Ir Aš pasiųsiu ugnį Magog, Ir tiems , kurie gyvena saugiai salos , ir jie žinos, kad Aš esu Viešpats .

17Ir tu, žmogaus sūnau, taip sako Viešpats Dievas: ' Sakyk paukščių būdu , ir visiems lauko , Zbierzcie žvėrys, ir jie ; Surinkite iš visų pusių į mano aukos , kurias aš paaukoti už jus, ne didelės aukos į Izraelio kalnuose , kad galėtumėte valgyti mėsą ir gerti kraują .  
18 Jūs valgysite galiūnų kūnus ir gersite žemės kunigaikščių kraują, avinų, ėriukų, ožių ir jaučių , juos visus galvijai Penimos .  
19 Ir valgysite taukų iki būsite visiškai, ir gerti kraują, kol būsite girtas , savo auką , kurią aš jums paruoštoje puotoje.  
20 Ir jūs pildomos prie mano stalo žirgų, raitelių, karžygių ir visų karių lavonais, sako Viešpats Dievas .
21Taip Aš iškelsiu savo šlovę tautose ; ir visos tautos savo sprendimus, kuriuos aš prašė , ir mano rankos , kad aš padariau su jais.

Apreiškimo 20:7,8,9
7Kai pasibaigs tūkstantis metų , šėtonas bus išleistas iš savo kalėjimo ,
8Ir , atrodo, suvedžioti tautų keturių kampų žemės kampuose, Gogo ir Magog , surinkti jų kovai iš jų yra kaip jūros smiltys skaičius .
9Ir jie atvyko į žemės platumos ir apsupo šventųjų stovyklą ir mylimąjį miestą ir ugnį iš dangaus , ir jie sudegino.

Kai supa stovykla šventųjų ir mylimąjį miestą ?

Apreiškimo 11:02
2Ir ne šventyklos loobang yra ignoruojami , o ne priemones; numatyta pagonims, ir jie yuyurakang keturiasdešimt du mėnesius siudad šventa .
Lk 19:43,44
43Jūs ateiti diena, babakuran jums , kad priešas tvirtovės , ir glaudžiai tave , ir tu gigipitin pusėje ,  
44Ir ilulugso į žemę, ir jūsų vaikams per tave ; ir jie neišvyktų į tave akmens ant akmens, nes tu nežinai , kad tavo aplankymo metas.

Luke 21:20
20 Bet, pamatęs kariuomenės į Jeruzalę, tada žinau, kad jos sunaikinimas buvo šalia .
Daniel 09:27
27Ir nustatyti savo sandorą su daugeliu vienai savaitei : ir pusė savaitę jis pasirūpina nutraukti aukos ir aukos , ir bjaurius sparnus ateis vienas sunaikinti, o iki pabaigos, ir pagkapasiya išplito priešiškumas sunaikinti.

Daniel 11:31
31Ir grupė stendą dalis , ir jos išniekinti šventyklą, net sienos ir pašalinti całopaleniem , ir jos vieta pasibjaurėjimas , kad padarė .
Daniel 12:11
11Ir nuo to laiko, całopaleniem atimama , ir pasibjaurėjimas , kad padarė , turės tūkstančių du šimtai devyniasdešimt dienų.
Ženklas 13:14
14 Bet matote dykuma pasibjaurėjimo, Ten stovėjo jis neturėtų jūs įdėti ( skaitytojas supranta ), tada turite bėgti į kalnus yra Judėjoje ;

Kai atsiųs Gogo ?

Ezechielio 38:9,15,16,22
9Ir tu pakilti , Jums ateis kaip audra, tu būsi kaip debesys padengti žemės, Jūs ir visi tavo juostos, daugybė tautų su tavimi .
15 Ir tu iš savo vietos , nuo tolimiausio šiaurės platumos, Jūs, o daugelis tautos su tavimi , jie visi jodinėjimas žirgais, šauni kompanija ir galingos kariuomenės,
16 Ir tu susidurti su mano Izraelio tauta , kaip debesys padengti žemę, perkelti į pastarosios dienos , kuri atneš tau prieš mano kraštą , kad mane pažįsta šalių , kai aš turi būti šventas tave , Gogu, prieš jų akis.
22Ir aš kovoti su juo zarazą ir su krauju , ir Aš lietus ant jo, ir jo grupė , ir daug žmonių su juo , labai stiprus lietus, ir didysis kruša , ugnis ir siera .

Taip yra Jer 4:13 pačiu ir apie Ezechielio 38 22 eilėraščių yra toks pat kaip Apreiškimo 20:09 patį

Jer 4:11,12,13
11Tuo metu buvo pasakyta šiai tautai ir Jeruzalei: karštas vėjas nuo kalvų į link dukters mano tautos , o ne vėtyti arba valyti bet dykuma :  
12 Stiprus vėjas iš jų ateis į mane : dabar duosiu sakinys prieš juos. 
13Čia jis, kaip debesys, Ir Jo vežimai kaip viesulas Jo žirgai greitesni už erelius . Deja! nes mes beveik sugriauta.

Kompleksas yra Jer 04:13

Pakartoto Įstatymo 28:49-53
49 Viešpats bus su jumis tautos iš toli , iš žemės pakraščių , kaip erelis, tautos wika'y nesupranta ;
50 Tautos atrodo žiauriai, dėl senų asmuo , nei parodyti vaikų :
51 Ir jis valgo jūsų galvijai palikuonių ir tavo žemės vaisius , kol sunaikinami : kuri taip pat neturi tavo duonos , vyno ir aliejaus, nei tavo valią , arba pulkai tavo avis didinti , kol bus sunaikinti.
52 Ir bus glaudžiai tave visuose tavo vartai, Kol tavo didelis ir gynybinės sienos ateis, kurios tikitės , visą savo šalyje, ir bus glaudžiai tave visuose tavo būstas visoje tavo žemėje, Nes Viešpats, tavo Dievas .
53 O tu valgysi savo kūno vaisių , jūsų sūnūs ir dukterys, kurie jums davė Viešpats, tavo Dievas kūne, į apgultį ir skubios pagalbos, Kuris nelaimės Jums savo priešų .

Habakuka 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid jums tarp tautų, ir žiūrėti į tave ir stebėtis nuostabiai : už Dirbu darbą jūsų dienomis jums nereikia manyti, nors jis pasakė jums .
6 Nes štai, Aš pakelsiu chaldėjus, kad karčiųjų ir skubotas tautos , kad žemės plotis , todėl magija gyvenamųjų vietų , kurie nėra jų.
7 Jie bijojo ir bijojo jų sprendimų ir jų orumas yra iš savęs.

8 Jų žirgai greitesni už leopardus , ir atkakliai kaip vakaro vilkai ir jų raitelius išdidžiai paspauskite: Taip, jų raiteliai iš toli ; jie bėga kaip erelis paruoštos valgyti .
Iz 28:21

21 Nes Viešpats bus atsiranda, kaip ant kalno Perasim nekenčia , kad Gibeono slėnyje ; kad jis atliktų savo darbą, jo keistai dirbti , ir papangyarihin savo darbą , jo keistą darbą.
Iz 29:14
14 Todėl štai , pradėti daryti puikias darbo tarp tautos , nuostabus darbas ir stebėtis: ir jų išminčiams išmintį žus , ir suprasti jų atsargus būti , kad .

Tai yra keturis raitelius į Apreiškimo 6:2-8 priežastis , saulė pasidarė juoda ir mėnulis tapo lyg kraujas ir žvaigždės krito į žemę. Keturi raiteliai yra lygus keturiems angelams į Apreiškimo 9:14,15

Apreiškimo 9:14,15
14Sakydamas , kad šeštasis angelas su trimitu, Palaidos keturiems angelams laikytis dėl didelio Eufrato upės.  
15 Ir ungirded keturis angelus , kurie turi būti pasirengusi laiku ir dieną ir mėnesį ir metus nužudyti trečdalis žmonių .

trečdalis žmonių, kurie žudo keturiems angelams buvo lygus trečdaliui visų Apreiškimo 12:4,7 žvaigždės

Apreiškimo 12:4,7
4 Jo uodega nušlavė trečdalį dalis danguje žvaigždžių ir žemės ipinaghagis : Slibinas stojo priešais moterį gimdyti , valgyti vaiko gimimo .
7 Ir karas buvo danguje : Mykolas ir jo angelai kovojo su slibinu , ir drakonas ir jo angelai kovojo ;

į dangų į Apreiškimo 20:1-4 lygiavertis karo

Apreiškimo 20:1-4
1 Ir aš pamačiau angelą, nužengiantį iš dangaus, iš bedugnės raktą ir didžiulę grandinę savo rankoje.
2Ir jis paėmė drakonas, senoji gyvatė, kas yra velnias ir šėtonas , ir surišo jį tūkstančiui metų ,
3Ir jis įmestas į bedugnę ir uždaryti , ir užantspauduoti , kad per jį , kad jie turėtų suvedžioti tautų , kol pasibaigs tūkstantis metų , tada jis turi pirmenybę jam mažai laiko .  
4 Ir aš pamačiau sostus , ir yra nagsisiluklok , jie davė sprendimų : ir aš mačiau tų nukirstos galvos dėl Jėzaus liudytojas , ir dėl Dievo žodžio, ir negarbino žvėries ar jo įvaizdis siela , ir gauti savo ženklą ant kaktos ar rankas , ir jie atgijo ir viešpatavo su Kristumi tūkstantį metų .

Daniel 7:9,11
9 Aš žiūrėjau iki sosto buvo įformintos, ir ta, kuri buvo senovės dienų buvo sėdėti ; jo drabužius baltas kaip sniegas, o jo galva kaip gryna vilna plaukų sostą buvo ugningas liepsnos, ir ratai jų ugnis .
11 Aš mačiau ne , kad dėl didžiojo žodžiai, ragų pasakė : "Mačiau iki būtybės balsą metu buvo nužudyti , o jo kūnas sunaikintas ir jis buvo priimtas į Dega ugnį.

Armageddon įvyks 9 / 11 teroristų išpuolių Niujorke 2001 metais .

į Apreiškimo 10:07 angelas sako, kad :

Apreiškimo 10:07
7Tačiau iš septintojo angelo balsas dienų kai jis buvo smūgis , tada galiausiai paslaptį Dievo , pagal Evangeliją , kurią jis paskelbė savo tarnus pranašus.

Saidas angelas bus mums Viešpaties Jėzaus sakė Luke 21:22 .

Luke 21:22
22 Nes tai yra keršto dienų , kad įvykdyti visi šie dalykai yra parašyta.

Sako Viešpats bus su mumis tarp šešto ir septinto trimito . Įvykdymą , kad buvo parašyta , kai tai atsitiks yra Luko 21:20 , kad pagal angelai : "Kai jis buvo apie smūgį, tada galiausiai paslaptį Dievo , pagal Evangeliją , kad jis sakė, į savo tarnus pranašus ". Apreiškimo 10:07

Luke 21:20
20 Bet, pamatęs kariuomenės į Jeruzalę, tada žinau, kad jos sunaikinimas buvo šalia .

sakė vieta Luko 21:20 yra Armagedonas kaip sakė 20:7,8,9 Apreiškimo ir kitas ištraukas iš Biblijos, kad mes skaityti .

 

Moterys ir kūdikiams


Vaizdo Nuo: www.christianscience.org/
Woman.html


Tada aš nagrinėti moters ir kūdikio Apreiškimo prasmę, ir Šventosios Dvasios , Biblijos nurodymus vėl paaiškinti sužinojau .

Apreiškimo 12:1,2,3,4
1Ir didelis ženklas pasirodė danguje : moteris, apsisiautusi saule ir mėnulis po jos kojų , o ant galvos dvylikos žvaigždžių vainikas ;  
2Ir jis yra nėščia, ir jis sušuko , gaila , kad nuobodu, ir sunku būti . 
3Ir kitas ženklas buvo aukštai danguje : štai didysis slibinas su septyniomis galvomis , su dešimčia ragų ir jo septynių karūną ulo'y .
4Ir Jo uodega nušlavė trečdalį dalis danguje žvaigždžių ir žemės ipinaghagis : Slibinas stojo priešais moterį gimdyti , valgyti vaiko gimimo .

moterų apibrėžimas yra prieinami 1 Tesalonikiečiams 5:03

1 Tes 5:2,3
2Jūs patys gerai žinote , kad Viešpaties diena yra tarsi vagis naktį .3Kai žmonės kalbės: "Ramybė ir saugumas, Tada staiga naikinimo jiems , kaip gimsta ant moters nėščia ; ir jie jokiu būdu .

Moteris buvo nuoroda į didelių problemų , nes sunaikinimas . Ir ką Viešpats Jėzus pasakė apie jį ? atsakyti galima skaityti Pažymėti 13:14,19 .

Pažymėti 13:14,19
14 Bet matote dykuma pasibjaurėjimo, Ten stovėjo jis neturėtų jūs įdėti ( skaitytojas supranta ), tada turite bėgti į kalnus yra Judėjoje ;
19 Dėl šių dienų yra kančia , pavyzdžiui, nebuvo nuo pat sukūrimo pradžios Dievas sukūrė iki šiol , nei kada nors atsitiks kada nors .

saulė, mėnulis ir žvaigždės moteris (Apreiškimo 0:01 ) yra , kaip sakoma iš Žymėti 13:24 patį

Pažymėti 13:24
24Bet tos dienos , po ano suspaudimo , saulė bus tamsoje ir mėnulis nebeduos šviesos ,

Todėl moterys yra bendras pranašystė apie sunaikinimo (Mk 13:14) didelis spaudimas (Mk 13:19 ) ir ženklų saulėje , mėnulyje ir žvaigždėse (Mk 13:24 ).

in Atvirai 12:04 yra skaitomos Pažymėti 13:25 apibrėžimo

Pažymėti 13:25
25Ir iš dangaus žvaigždės, ir yra dangaus jėgos .

Daniel 08:10
10Ir gerokai padidėjo , iki dangaus kareiviją, ir kai priimančiosios ir žvaigždės mesti į žemę , ir antspaudu ant jų.
Apreiškimo 00:05
5Ir Ji pagimdė sūnų, kuris valdys su geležine lazda visoms tautoms : ir jo sūnus pagrobė būtų suderinta su Dievu , ir prie Jo sosto.

Tai reiškia, taip pat skaito Pažymėti 13, dalis 26.

Pažymėti 13:26
26Ir Tada jie pamatys Žmogaus Sūnų, ateinantį debesyse su didžia galia ir šlove.

Po vaiko gimimo, išvedė į Dievą. ekvivalentas yra prieinama iš Daniel knyga .

Daniel 7:13,14
13Aš mačiau naktį vizijas, ir , štai, atėjo su dangaus debesimis vienas kaip ir žmogaus sūnus , ir jis atvyko į dienų senovės , ir paskatino jį prie prieš jį.
14Ir davė jam galią ir šlovę, ir karalystė , kad visų tautų , tautos ir kalbos turėtų tarnauti jam : jo valdžia yra amžina valdžia , kuri nepraeis , ir Jo karalystė nebus.

vyras gimsta iš moters , yra Viešpaties Jėzaus pažadą gavėjui.

Apreiškimo 2:26,27,28
26Ir laimėti , ir laikosi mano darbų iki galo, duosiu valdžią tautoms ;  
27Ir jie taisyklė jam geležine lazda , kaip butelių puodžių siekimo, kaip ir aš gavo iš savo Tėvo :  
28Ir Aš duosiu jam žvaigždę rytais.

Apreiškimo 03:21
21 win, I pagkakaloobang atsisėdo su manimi mano soste, kaip aš įveikti ir atsisėdo su savo Tėvo jo soste .

Jėzus pavyko. Taigi gauname iš Jėzaus karalystė yra dar vienas savęs.

Apreiškimo 00:07
7Ir buvo karas danguje : Mykolas ir jo angelai kovojo su slibinu , ir drakonas ir jo angelai kovojo ;
Apreiškimo 0:07 ekvivalentas papasakojo Daniel 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10Ir gerokai padidėjo , net dangaus kareiviją, ir kai kurie kariai ir žvaigždės ji mesti į žemę , ir antspaudu ant jų.  
11 Taip, labai gerbė save , net kunigaikščio armiją ir paėmė iš jo nuolatinė deginamoji auka, ir jo šventykla nuliūdinti .  
12Ir kariuomenė davė jam całopaleniem už nuodėmę , ir ji nuliūdinti tiesą į žemę, ir daryti Jo valią ir jiems sekėsi.

Tai , kad Mykolas, kunigaikščio armiją. Skaityti Prince of armija Kai kurie knygų Daniel ir Apreiškimo Things

Apreiškimo 12:06
6Ir moteris pabėgo į dykumą , kur jis pasirengęs Dievo vietą , todėl jis ampuning 1260 dienų.
apie moteris paslaptis , kurio reikšmė tokia: moteris yra lygi labai sunku patyrė 2005 metais gimė mergaitė vyras . moteris neslėpė, 3 1 / 2 metų ir iš Rugsėjis 15, 2005 kaip pasaulinė finansų krizė. Skaityti Pranšystė

 

Prince of armija


vaizdas nuo : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Leiskite mums pradėti skaityti Daniel 8:7-11

Daniel 8:5-11
5Ir kaip aš prisiminti , štai ožiai ateina iš visai žemei vakarus, Palietė ne žemės ir ožiai buvo pastebimas kampas tarp akimis .
6Ir jis atėjo į du ragai, kurį mačiau, stovi prieš upės RAM, ir bėgo jam savo galią rūstybę .
7Ir aš mačiau kaip jis, priartėti prie avino , o jis buvo perkeltas su pasipiktinimą prieš jį ir sumušė RAM, ir stabdžių jo du ragus , ir avinas neturėjo stovėti prieš jį, bet jis sunaikino žemyn žemės , ir antspaudu ant jo, ir nė vienas galima užtikrinti avinas iš jo rankų .
8Ir ožiai padidintos pats darosi : ir tada, kai jis buvo galingas, didysis ragas buvo pažeistas , o vietoj jos atsirado keturi pastebimas ragai į keturis dangaus vėjai .  
9Ir viena iš jų pasirodė mažai Kyšulyje vaško labai didelis , į pietus ir į rytus , ir į šlovės žemėje.
10Ir gerokai padidėjo net iki dangaus , ir kai kurie kariai ir žvaigždės ji mesti į žemę , ir antspaudu ant jų.  
11Taip, padidintos iki kunigaikščio kariuomenėIr paėmė iš jo nuolatinė deginamoji auka, ir jo šventykla nuliūdinti .

Mes sužinoti, kas kariuomenės kunigaikščio kovoti ožiai . Bet mes žinome iš anksto , ką apie Gabrielio viziją paaiškinimą.

Daniel 8:20,21,25

20 avinas , kurį matėme , su dviem ragais, jie žiniasklaidos ir Persijos karaliai.
21 Ir žaliavinės ožkos Graikijos karalius, o didysis ragas tarp jo akimis, tai pirmasis karalius.
25Ir dėl jo , kaip jis palulusugin apgaule rankoje , ir jis dar labiau paaštrins pats savo širdyje , ir jų užstatas jis sunaikina daug : Jis taip pat atsistoti prieš Hercogui, Bet jis turi būti suskirstyti be rankų .

Princo kariuomenė taip pat buvo kunigaikštis princas . Atminkite, atsparus kariuomenės kunigaikščio yra karalius arba Graikijos Karalystės .

Kas princas padėti kovoti su Gabriel iš Persijos ir Prince Graikijos Karalystės princas ?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Bet Persijos karalystės kunigaikštis priešinosi man 21 dienų: Bet štai, Mykolas, vienas pirmųjų kunigaikščių , atėjo man padėtiIr aš vis dar ten su Persijos karaliai.  
14Dabar aš atėjau parodyti jums , kas vyksta su tavo tauta pastaraisiais dienomis ; vizija yra daug dienų dar .
20Tada jis pasakė , žinai ne , kodėl aš atėjau pas tave? ir dabar aš grįžti į kovos su Persijos princas , ir kai išėjau štai Graikijos kunigaikštis ateis .
21Bet aš tiesą sakau jums parašyta Šventajame Rašte , ir be jokių man padėti prieš juos, bet Michael kunigaikščio jūsų.

Dabar, jokių kitų valdovų , kad padėtų , bet Michael Gabriel . Todėl , Mykolas, karo Graikijos Karalystės princas . Ir todėl , Michael, kunigaikščio kariuomenė ir Hercogui .

Daniel 11:2,22,31,34
2Ir dabar aš parodyti jums tiesą . Čia , atsistoti dar trijų karalių Persijoje ir ketvirtasis kas turtingesnė nei jie visi : ir kai jis buvo stiprus ir per savo turtų, jis kikilusin visus prieš Graikijos karalystę.
22Ir jie turi pereiti per daug, kad jie bus perkrautas prieš jį, ir rudenį , taip, kaip sandoros kunigaikštis .
31Ir grupė stendą dalis , ir jie užteršė šventyklą, net sienos ir pašalinti całopaleniem , ir jos vieta pasibjaurėjimas , kad padarė .
40Ir ties baigiasi makikipagkaalit jam karaliaus pietų, Ir šiaurės karalius ateis prieš jį kaip viesulas su kovos vežimais ir raiteliais ir su daug laivų , ir jis pripažino, sklypas, ir imtis ir leidimo.

Daniel 8 grįšime , kai oras atveju būtų , ji tikrai atitiks per Daniela 11 atveju?

Daniel 8:11,17
11Taip, labai gerbė save , net kunigaikščio kariuomenė , ir Jis paėmė iš jo nuolatinė deginamoji auka, ir jo šventykla nuliūdinti .
17Ir jis atėjo netoli kur aš stovėjo , ir kai jis atėjo , aš bijau ir krito ant mano veido , bet jis man pasakė , suprasti, žmogaus sūnus ; už viziją apie pabaigos laikas.

Kas princas ateiti per ketverius karalių Daniel 11, kad atlieka dykuma pasibjaurėjimas (Daniel 11:31) metu pabaigoje?

Daniel 00:01
1Ir tuo metu yra Michael atsistoti, didysis kunigaikštis , kurie stovi už tavo tautos žmonės gerai, ir neturi būti bėdų , tokie kaip niekada buvo , nes buvo tautos iki to laiko , ir tuo metu tavo tauta bus pristatyti, kiekvienas, kuris turi būti parašyta knyga .

Todėl , Mykolas, princas , kuri patepė ateityje papasakojo Daniel 9:24-27

Daniel 9:24-27
24Septyniasdešimt savaičių nustatomas tavo tauta ir tavo Šventojo miesto, baigti nusikaltimą , ir nutraukti pažeidimą , ir sutaikinti kaltę, ir užtikrinti, kad tiesa amžinai, ir užantspauduoti regėjimas ir pranašystė , ir patepti labai šventa.
25Taigi žinau, ir įžvelgti , kad iš išeitis įsakymą atkurti ir pastatyti Jeruzalės patepimas princas, septynias savaites ir šešiasdešimt dvi savaites : jis turi būti pastatytas dar kartą , su gatvės ir sienos, net ir neramus .  
26Ir po šešiasdešimt dviejų savaičių sumažinti apvilktos, ir nieko , ir sunaikinti miestą ir kunigaikščio žmonių šventyklą ateis ir jo pabaigoje dėl potvynių , ir iki galo bus karas , dykuma yra nustatyta.  
27Ir nustatyti savo sandorą su daugeliu vienai savaitei , ir puse savaitės jis pasirūpina nutraukti aukos ir aukos , ir bjaurius sparnus ateis vienas sunaikinti; ir iki galo, ir pagkapasiya išplito priešiškumas sunaikinti.

priimančiosios kunigaikštis jums melstis ?

Jėzus 5:14,15
14Ir jis pasakė : "Ne, bet aš atėjau iš kunigaikščių kariuomenės šventė. Jozuė puolė ant žemės ir pagarbino , ir tarė jam : "Ką sako mano Viešpats savo tarną? 
15Sakė šventė kariuomenės kunigaikščio Jėzui nusimauti batus ant kojų , nes vieta, stovite , yra šventa . Jozuė taip ir padarė.

Kodėl šloviname Dievą , jei ne priimančiosios princas ? Jei Dievas , kas jis ?

Ženklai revealed



Yra du hourglasses X X Dovydo žvaigždė . Kristaus kryžius yra rodyklė, rodanti 12 valandas per parą. Tėvas, Sūnus ir Šventoji Dvasia yra laikrodis rodyklės Tapti "vienas" , 12:00 val. Taigi, du hourglasses abu 12 valandų laikotarpius , kurie iliustruoja žemiau . Taip pat XX yra 88, skaičius žvaigždynų ir pilka rifešerių žuvis 4 sūkurinės ratus Ezechielio 10:13 . Jeigu jūs pridedate numeriai nuo viršaus iki apačios arba iš kairės į dešinę suma bus tik 14 . numeris 14 tai 14 kartų Izraelio Matą 1:17

Matthew 01:17 Taigi visas nuo Abraomo iki Dovydo keturiolika kartų , nuo Dovydo Na, ištrėmimo į Babiloną keturiolika kartų ir nuo ištrėmimo į Babiloną iki Kristaus keturiolika kartų .



1 +2 +3 +4 +5 +6 = 21x4 = 84 .
Luko 10:01 kartais 72 kitų. Kiti 72 plius 12 lygi 84 originalus apaštalų .
84 years/12months = 7 ( 7years/1week metų )
84 valandas = 3 1 / 2 dienos
42 mėnesių = (3 1 / 2 metų )


Languotas. Yra keturi įsivaizduojamo Dovydo žvaigždė . Clockwised pažvelgti į du numeriai: 1, 3 ir 5 AM Ar trikampis, taškais , 1, 3 ir 5 PM trikampis , kad punktų žemyn. Darkness AM ir PM yra skirtingos.
Kryžius yra be ženklo.


12 valandų "AM" , yra suskirstyti į dvi dalis, 6 valandų tamsos ( 00:00-6:00 ), o 6 valandų per parą ( 06:00-12:00 )
Pagrindinė kryptis Dovydo žvaigždė yra aukštyn ir žemyn, todėl , jei jūs įtraukiate 1 ir 6 , 2 ir 5 , 3 ir 4 suma yra 7 , kuri yra skaičių nuo Dievo.

Toliau , jei jūs įtraukiate numerius iš viršaus į apačią arba iš kairės į dešinę , tada suma yra visada "10 ", net jeigu kiekvienos grupės sukasi pagal laikrodžio rodyklę ir prieš laikrodžio rodyklę .



10+10+10+10=40


Reikšmė numeris 40

# keturiasdešimt dienų išbandyti Dievo vaiku. Išėjo į šį kartą ne maisto produktų arba gėrimų valgyti .

* keturiasdešimt savaičių vaikui gimdoje. idealus laiko gimimo. Keturiasdešimt laiką yra idealus laiko, bet prieš vaiko ar tautos gimimo bandymų galima tikėtis .
* Jėzus pasninkavo ir buvo gundomas dykumoje. (Mt 4: 2 , Mark 1: 13, Lk 4: 2)
* Jėzus buvo keturiasdešimt dienų žemė po jo prisikėlimo. (Aktai, 1: 3)
* Jėzus ieškojo žemės 40 dienų (Skaičių 14: 34). Jėzus 14 : 7 Jis buvo 40 metų.
* Mozė buvo buvimą Dievo , kai jis gavo Dešimt įsakymų . (Iš 24: 18: 34: 28) Gyveno yra 120 metų. Jis praleido 40 metų kaip Egipto princas, 40 metų piemuo ir pastaruosius 40 metų išvykimas .
* Elijas postus , kai jis pabėgo nuo persekiojimo . Jis gyveno keturiasdešimt dienų nuo duonos ir vandens , kad jis gavo iš angelų jėga. (1 Kings 19: 8)
* Nojus buvo apsaugoti Dievo , o lietus keturiasdešimt dienų ir naktų. (Pr 7: 12)
* keturiasdešimt Lashes buvo didžiausia bausmė . Įst 25 : 3
* Ezechiela 4: 6, Ezechielio 29 : 11
* karaliai pasirinko Dievas karaliavo keturiasdešimt metų. Dovydas , Saliamono .
* Moteris buvo nešvarūs 40 dienų (7 + 33 ) po sūnaus gimimo . (Kunigų 12)

# national. Keturiasdešimt metų maištinga karta po to, kai atmetė asmens aplankyti nuo Dievo.

* Izraelio klaidžiojo dykumoje , kol jie atvyko į Pažadėtąją žemę. (Skaičių 32: 13)
* keturiasdešimt metų po Kristaus buvo atmestas ir nukryžiuotas (31 AD), šventykla buvo sugriauta Rom 70 AD .
* Izraelio valgė maną keturiasdešimt metų (Išėjimo 16: 35)
* Na , kaip teisėjai 13: 1. Izraelis sumažėjusi iki filistinų keturiasdešimt metų.
* 1 Kar 2: 11 . Ir dienų , kad Dovydas karaliavo Izraeliui keturiasdešimt metų: septynerius metus jis karaliavo Hebrone ir trisdešimt trejus metus jis karaliavo Jeruzalėje .

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Štai kaip "10" yra susijęs su Dovydo žvaigždė ;



1 Kar 11:35 Bet aš Paimkite karalystė iš jo sūnaus rankos , ir duosiu jums, net dešimt kartų.


Patikrinkite :

Žiūrėti rodyklę ? Bet ką aš turiu galvoje yra kompleksinio pati strėlė. Čia jūs pamatysite rodyklę į paveikslėlį kryžiaus.

Taip pat matysite žuvis , likučiai , Dovydo žvaigždė ir kardas . Yra 24 trikampių . 42 trikampių visose [ 12 ( derinių 2) ir 6 (iš 4) ir 24] 42 į Biblijos simbolinė. 42 dienų po to, kai Jėzus buvo nukryžiuotas, jis nuėjo į dangų 42 kartų nuo Abraomo iki Jėzaus (Mt 1:17) . Be to, skaičius 24 simbolizuoja Biblijoje. Kaip 24 senelių, Apreiškimo knygoje.




Vaizdas iš viršaus Piramidė




Trikampiai , kurį matote paveikslėlyje yra priešinga paveikslėlyje trikampis Žemiau



Patikrinkite :

Graikijos numeriai








Pranšystė

Pažiūrėkime, ką Jėzus sako apie dvi dalys Biblija (Daniel 12:07 ir Apreiškimo 10:07 ) , susijusioms su Vandalizmas bjauru.

Luko 21:22 Nes tai bus bausmės dienos , kad , kad įvykdytos visos šios sąvokos yra parašyta.

Luko 21:22 daroma apie sielvartą pasibjaurėjimas kalbėjo Jėzus .

Atvirai 10:07 Bet iš septintojo angelo balsu , dienos, kai jis buvo apie smūgį, tada galiausiai paslaptį Dievo , pagal Evangeliją , kad jis papasakojo savo tarnus pranašus.

Daniel 00:07 Ir aš girdėjau vyras lininiai rūbai , kuris buvo virš upės vandenimis , kai jis paėmė savo dešinę ranką ir kairę ranką į dangų ir prisiekė jam , kad gyvas amžinai būti laikas , laiko , ir pusę laiko , o kai jie baigė įsibrovus į gabalus švento miesto valdžią, visa tai baigsis .

Paghambing hambingin , ji nurodo incidentą , pasibjaurėjimas Jutimas vandalizmo .

* vandalizmas, kad bjaurus taip , kad " Vandalizmas " už sakydamas tai " vandalizmo " , dėl kurių "ne akmuo į kairę ant abiejų inkstų "

Žemiau yra įvykiai, susiję su sakydamas: Jėzaus ir į Daniel ir Apreiškimo angelai.




Tai mano interpretacija pagal Matą 01:17 apie 14 kartų . Kai įrašote į arba dešiniame numeriai atsakymas yra 14. O kai įtraukite taip pat toje pačioje pusėje iš keturių grupių , atsakymas vis dar 14. Ezechielio 10:13 paminėta , kad 4 ratus, jis buvo kaip 88. 88 yra palydovų skaičių (88 žvaigždynų ). 88 ir x 2 x arba smėlio laikrodis . XX bus matoma iš abiejų Dovydo žvaigždė pusėje. X ( smėlio laikrodis ) yra 12 kartų , kaip matote aukščiau esančiame paveikslėlyje . Jie skiriasi , nes jie yra apvalios šviesos ir tamsos 12:00 -6 : 00:00 tamsoje dėl "AM" 06:00 -12 : 12:00 į šviesą "AM"
Jūs nepainiokite EH čia kitą nuotrauką .



Skirtingas "AM" ir "PM" šviesos ir pabrėžė, kad jų trikampis . skaičius 1,3 ir 5 "AM" ( pagal laikrodžio rodyklę ) yra trikampio formos aukštyn , o 1,3 ir 5 "PM" ( pagal laikrodžio rodyklę ) yra trikampio žemyn. Mes matome , kad pasaulio šviesą šiandien ryte buvo aukštyn ir žemyn, po pietų.

Jis vis dar buvo pagrįsta pagal Matą 1:17 , kai buvau tinkamai aiškinti savo pareiškimą. Nustatyta , kad čia Babilonas buvo 14 kartai. dabarties ir praeities jau nebėra Babilonas (Irakas) į Izraelį. Tačiau Biblija yra vadinamas "Babilonas Dievo priešu . Kodėl vadinama "Babilonas (Apreiškimo 17) Didžiosios prostitutė ? O kas ar ką ?

Jo pripažinimas , jis buvo vienas moteris už Veneros planeta , kaip ryto žvaigždė yra moteris , kai Babilono yra vadinamas " Ryto žvaigždė "(Iz 14:12 ) pavadinimą. į indą ( Zacharijas 5:7-11 ) būtų imamasi Szinearu arba Babelio žemė Geros naujienos Biblija ir geismas iš Apreiškimo 17 karalienė buvo moterys moteris . Matthew 01:17 sako apie Babilonas įvyko , bet į Apreiškimo Babilonas sezono pabaigos.

Taigi sakė, Ekleziasto 3:15
15 buvę anksčiau atsitiko , ir taip pat įvyko ir ieškoti Dievo vėl praeityje.

Ar įvyko ir , aišku. Taigi 14 kartų Babilonas (Mt 1:17) yra tik kartojimas . Taigi, kas kinatuparan ji šiandien?

Ji yra moteris. Jos vardas yra 6 raidės, mergautinė pavardė , kai jis 9 laiškai ir jos pavardė yra dabar 6 raštai . 696 ten , jei jis dont ! 666 Biblijos simbolis tik ir ne litiral .

Jis buvo lyderis šalies prezidentas sėdi ant (sausis 20) 2001. Daniel 9:20-27 yra 490 metų paminėjimas , jei ji bus tarsi pats dar kartą kaip jau minėjau Ekleziasto 3:15 Filipinuose prasidėjo 1521 metais , kai ji pareiškė krikščionybės Magellan šalyje. Ir 490 -oji metų buvo 2011 m. , kai 10-ojo šių metų su numeriu 696 bus baigtas. Bet tik iki 2010 m. įstojo į spąstus , kai jis du karaliaus Daniel 8 ( ragų avių) jis atėjo į valdžią . Ar buvo Fernando Poe Jr ir Joseph Estrada .

Ji turi 24 senatorių , palyginti su 24 vyresniųjų prieš Dievą. Ar buvo 24 nuo 1986 m. (Konstitucijos , 1987 m.) Sėdėti pirmoji moteris lyderis šalyje. Todėl jie vadinami Daniel 7 4 gyvūnus. 10 Karalius (Apreiškimo 17) karaliavo iki pradinio Emilio Aguinaldo į Ferdinand Marcos . Ir 4 monstrai atsirado dar gyvas dabar lapkritis 2008 .

Ši moteris yra nakapagtatak savo kaip 696 dienų nuo mirties ir laidotuvių popiežiaus Jono Pauliaus II , kuris vyks 3 1 / 2 metų po 9 / 11 pradėti skaičiuoti 1290 dienų Daniel 12.

Dabar , sako, Ekleziasto 3:15 , kas vyksta nutiko dar taip, kad būtų teisingai sakoma, kad " istorija kartojasi "

Dabar, Matthew 01:17 yra ta, kad mes žinome, Babilonas 14. kartų , nuo Dovydo . Jei dont nustatė Babilonas ( labai paleistuvės ) pareiškimo 17 d. 14 numeriu .

Ši moteris įspausta jo ženklo 696, 666 pasitenkinimui, tarp mirties popiežius Jonas Paulius II tą dieną, kai šalyje nėra šviesos. 696 iš jo gimimo datos dėl balandis 5, 1947 m. balandžio 2-8, 2005 ( mirties ir laidotuvių popiežius Jonas Paulius II). 58years Padauginkite iš 12 , yra lygus 696 mėnesių. Be jo vardą, pavardę Gloria (6) Macapagal (9) Arroyo (6) numeris .

iš popiežiaus Jono Pauliaus II laidotuvių dieną balandžio 8, 2005 m. buvo didi diena , nes ji yra iš Daniela 12:11 angelas pažado įvykdymo

Daniel 12:11 Ir nuo to laiko, całopaleniem atimama , ir pasibjaurėjimas , kad padarė , turės tūkstančių du šimtai devyniasdešimt dienų.

Taigi aišku , kad 1290 dienų arba 3 1 / 2 metų skaičiavimo pradžia , nes pastačius pasibjaurėjimas , kad padarė . Kai ji pradėjo ? Ji prasidėjo 9 / 11 teroristų išpuolių Niujorke ir baigė 2005/04/08 dieną palaidotas PJP2 . Jei tikimės dienų nuo 9 / 11 2005/08/04 turėsime 1305 dienų. 1290 yra 43 mėnesiai . 2001/11/09 į 2005/4/8 yra 43 mėnesiai taip pat . Sa Apreiškimo 11:03 minėjo šią dieną 1260 m. , taigi 1305-1260 = 45 dienų taip pat Daniel 12:11,12 kad 1335-1290 = 45 dienų taip pat . Įvyko 9 / 11 buvo pranašavo Jėzus Evangelijoje pagal Matą 24:2 kad ne akmens palikti ... Ir 4 kovotojai dėl 9 / 11 yra lygus 4 angelai Apreiškimo 9:14,15 ir laikas, diena, mėnuo ir metai, užrašyti Apreiškimo 9:15 yra ne kas kita kaip 2001/11/09 . Palaidotas Romos popiežius Jonas Paulius II at 2:30 PM, tuo metu buvo 08:30 Niujorke tą pačią dieną , kaip arti 08:45 dėl 9 / 11 , kai pirmasis lėktuvas pateko į WTC pastatas .

Etiketės 696 vietą momentu, bet ne napigilan ir įvykdyti pranašystę. Kai ne lyderis tada bažnyčia padarė ženklų .

Paghihip buvo 6-osios trimitą , kad popiežius Jonas Paulius II.

Daniel 00:07 yra vyras prisiekia priesaika ir jis sakė, kad po 3 1 / 2 metų , įsibrovus į gabalus iš šventosios tautos galios , viskas baigsis . į Apreiškimo 10 angelas taip pat panaikintos, čia Daniel 12 ir Apreiškimo 10:07 dalyje prašome " Tačiau nuo septintojo angelo balsu , dienos, kai jis buvo apie smūgį, tada galiausiai paslaptį Dievo , pagal Evangeliją , kurią jis paskelbė savo tarnus pranašus ". Geras dalykas , kad tai buvo ne mano lūkesčius. Leiskite mums grįžti Daniel 00:07 sako esu po 3 1 / 2 metus, dabar , eh sakiau , kad popiežius Jonas Paulius II metu buvo 6-osios Trimitas paghihip . Jei dėl to , paghihip 6-osios trimitas prasidėjo 11/09 teroristinių išpuolių ( red 9:14,15 ) , o baigtas balandis 8, 2005 dieną popiežiaus Jono Pauliaus II laidotuvėse. Jei aš sakau, kad popiežius Jonas Paulius II, 6. angelo balsu viesulų yra ypač nukentėjo , ką aš sakau . Nes kai tik balsu viesulų 7 ( popiežiaus Benedikto XVI ) yra visiškai mysterium ( red 10:07 ) kad sako Daniel 12:07 yra po 3 1 / 2 metų. Daniel 12:11 sako, kad nuo 1290 dienas arba 3 1 / 2 metų skaičiavimo pradžia , nes į sielvartą pasibjaurėjimas ( Kalapastanganang Nr nepalyginamas ) montavimo ir tai atsitiko dėl 2001/09/11 teroristinių išpuolių Niujorke.

Kas iš tiesų yra galingas angelas Apreiškimo 10:01 ? Jis buvo Mykolo Arkangelo . Michael artėja prie "laikas" arba " galimybė ", kaip papasakojo Daniel 00:01

Ir tuo metu, Michael atsistoti, didysis kunigaikštis, kuris reiškia , kad tavo tautos žmonės gerai, ir bus laikas priespaudos , pavyzdžiui, niekada nebuvo , nes buvo tautos iki to laiko , ir tuo metu buvo Tavo tauta bus išgelbėtas , kiekvienas, kuris turi būti parašyta knyga .

Michael artėja prie "laikas" ( ne pasakyti, ar per arba prieš arba po dykuma pasibjaurėjimas ), bet jis pasakė per jį. Ji buvo per keturis karalių Daniel 11. laikotarpio ketvirtojo karaliaus gaišti laiko . Jis taip pat apima (ketvirtasis karalius Daniel 11) nuo dykuma pasibjaurėjimas laiko .

Daniel 11:31,40
31 Ir grupė stendą dalis , ir jos išniekinti šventyklą, net sienos ir pašalinti całopaleniem , ir jos vieta pasibjaurėjimas , kad padarė .
40 Ir per pabaigos yra makikipagkaalit jam pietų karalių, ir šiaurės karalius ateis prieš jį kaip viesulas su kovos vežimais ir raiteliais ir su daug laivų , ir jis pripažino, žemėje, ir išsiliejimo ir vėliau .

Šios rungtynės Malachy pranašystė Šv . Jei aš sakau, kad popiežius Jonas Paulius II, 6. angelo balsu viesulų , siempre , popiežius Benediktas XVI taip pat galbūt dėl 7-osios angelas pūs trimitą . Jei vamzdžiai yra iki Popiežius Benediktas XVI ir kuris taip pat buvo Petrus Romanus ? Jis buvo Arkangelas Mykolas .

Mykolas, Žmogaus Sūnus, Jėzus rodo . Matthew 24:15-21 (žr. taip pat Lukas suprasti daugiau ) sako, kad pasitaiko pamatyti nekenčiu, kad pasibjaurėjimas Vandalizmas bet ignoruoti Ką dar tuo metu. Taip pat to laiko, kai Miguel , tiesa? Matthew 24:21 sako, kad didelis skurdas dar patiria vis ir niekados . Dabar, jei jis sako Matthew 24:21 nutiko, ką apie Daniel 12:01 sako, kad " niekada nebuvo prieš "? Ar turite galvoje blogo Daniel 00:01 kad jei tai nutiko per 70 AD tai ? Niekada nepasikartotų , kad sakė Matthew 24:21 sako . Tiesiog priminimas, kad jis nebus atskiras ištraukas Matą 24:15 iki 21.

Atkreipkite dėmesį : Jei Luke Prašome atidžiai perskaityti , suprasti jums pasakyti pagal Matą 24:2 taip pat pagal Matą 24:15 .

Kaip Michael tapo "Žmogaus sūnau ? Aš jį pratęsti ? Siempre , tėvas Jėzus tapo žmonių . Priemonės, žmogaus sūnus Sūnus Jėzus . Bet ne "vaikai pagal kūną " sūnus yra geras pavyzdys, ką turiu galvoje. Kaip Kristus tapo Abraomo sėkla vis dar , Jėzus , Michailo sūnus . Michael, žmogaus Jėzaus sūnus mokoma Matą 24 , ypač .

Apreiškimo 13:05
5 Ir jis davė jam burną kalbėti išdidžiai ir piktžodžiauti , ir buvo duota jam daryti per keturiasdešimt du mėnesius.
Ar į Apreiškimo 13:05 (išskyrus Apreiškimo 11:2,3 ) yra po pirmųjų 3 1 / 2 metų (Apreiškimo 11:02 ) šalia 3 1 / 2 metų (Apr 13:05 ) , kyla į 7 metus arba savaitės ( Daniel 09:27 )

Gerai, čia yra lygiai 1260 dienų , kad Biblija sako . Sakiau su skaičiumi naitatak 696 ( Gloria ) tarp mirties ir laidotuvių popiežiaus Jono Pauliaus II dieną. Naitatak dėl jo gimtadienis ( 5 Bal 2005 dieną ), kad pirmą dieną su prekės yra 5 Bal 2005 , kad pirmą dieną . 6 balandis 2005 antra .... iki 15 rugsėjis 2008 1260 -oji diena. Apie 15 rugsėjis 2008 patvirtinta "Lehman žlugimą kaip pasaulinės finansų krizės nagtrigger .

"Lehman Brothers" paskelbė skyrius 11 bankroto apsaugos Rugsėjis 15, 2008. Pasak Bloomberg, duomenis, pateiktus su JAV Bankroto teismas , Pietų rajonas Niujorke ( Manhattan) Rugsėjo 16 d. nurodė, kad "JP Morgan "Lehman Brothers" Jeigu su $ 138.000.000.000 viso JAV dolerių " Federalinių rezervų užtikrintų pažangą . " Grynųjų pinigų avansai buvo grąžintos "JPMorgan Chase Federalinių rezervų banko Niujorke 87000000000 $ rugsėjo 15 ir $ 51000000000 Rugsėjo 16 d. [15].

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Skaičiavimo Daniel 9 metai

1521 AD 2011 m. AD (490 metų, tačiau rašytiniai su Daniel )

1521+434+49= 2004 AD ( metai , kai " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 AD ( po 7 metų nepriklausomybės Izraelis)

2008 +10 = 2018 m. ( prieš 10 metų iki 70 metų Nepriklausomybės Izraelis)

2001 t0 2011 ( 10 metų nuo 11/09 teroristų išpuolių )

2011-2018 turi 7 metų intervalu iki 70-osios Nepriklausomybės metais Izraelio .

2005- Prince neteko nieko ( naitatak į 696)

2008 m. Pasaulio finansinė krizė

2004- pradžios pernai 7 490 metų.

2005: Metai Atpirkimo

Kas yra tai, kad 2005 m. yra suderinamas su Biblijos pasakė?

Sa Kun 25:9,10 todėl gali pasakyti :
9 Tada jums bus komanda žmonės klajoti rezonansinis vamzdžiai laikomi dešimtą dieną septynis mėnesius ; Išpirkimo dieną patutunugin trimitas visoje tavo žemėje .
10 Ir laikyti penkerių iki dešimties metų , ir Jūs paskelbti laisvę žemėje visiems tiems, kurie gyvens krašte
: Tai bus šventė jubiliejų jums, ir kiekvienas iš jūsų turi grįžti prie savo nuosavybės ir kiekvienas grįš prie savo namų.

1948 m. , šis 50 -osios Nepriklausomybės metais Filipinų ir taip pat atskleidžia nepriklausomybės metais (1948) tautos Izraelio .

Daniel 9 mes grįžti maždaug 490 metų. Atkreipkite dėmesį, kad padalintas 490 metų ( 434,49 ir 7), trys . Dėl kurių šios 49 metų ? Jis sakė Kun 25:9,10 .

Pradžia 490 metų pradžios 1521 metais , kaip Magelanas kad krikščionybė mūsų šalyje.

1521+434=1955

1955+49=2004

Taigi 50 metų nuo Bir 1955 (7 metai iš Izraelio laisvės) 2005 metais.

Jei to , 2005 metais į vykdomą grąžinimo metų ( Liūtas 25:9,10 ) taip pat sakė Iz 61:1,2

Iz 61:1,2
1 Viešpaties Dievo Dvasia ant manęs , nes Viešpats patepė mane skelbti gerą žinią pas romus , jis pasiuntė mane išgydyti sulaužytų, skelbti nelaisvę , ir atidaryti kalėjimo privalo;
2 Norėdami paskelbti priimtinas metų šventė, Ir Šiandien keršto mūsų Dievo, komfortas visi , kad liūdėti

Taigi, ką Jėzus sakė apie tai?

Lk 21:22,28
22 Nes tai yra keršto dienų kad įvykdytos visos šios sąvokos yra parašyta.
23 Vargas nagdadalangtao , ir bus tos dienos ! nes ten bus didelis baimės žemėn , ir pyktis šioje šalyje.

28 Bet kai ko pradėti atsitikti , bus ieškoti , ir pakėlė savo galvas, už uždaryti savo išpirkimo.

Įrodymai, kad Michael David Hula

David Kas ?
Daniel 00:01
1 Tuo metu buvo Michael atsistoti kad puikus princas , kurie stovi už savo žmones ir vaikus gerai bus laikas priespaudos, kuri niekada nebuvo , nes buvo tautos iki to laiko , ir tuo metu tavo tauta bus pateikta, Kiekvienas rasti knygoje .

Jer 30:7,8,9,21
7 Is ! nes tą dieną yra labai, So nieko panašaus : jis tada laiko nelaimės Jokūbas tačiau jis turi būti .
8 Tą dieną , sako kareivijų Viešpats , kad Aš sugriauti jo jungą nuo tavęs, ir trūkimo tavo obligacijų ir kad jis tarnauja ne daugiau svetimų ;

Štai atsakymas :

9 Bet jie turi tarnauti Viešpačiui , savo Dievui, ir Dovydas jų karalius , I U juos .
21 Ir Jų princas būtų vienas iš jų yra , ir jų valdovas bus iš jų, Ir aš sukelti jo, ir jis kreipiasi į mane , nes tie, kurie išdrįsta požiūris mane ? sako .

Jei tyrimo metu taip pat , Jėzus nėra Michael . Michael , ateis tarp jų sako 21 punkte . Sako Matthew 24 , kurios kada nors didelis spaudimas, kai Miguel Jėzus , Jėzus tarė klaida nebuvo vyksta nuolat , tačiau pridėti niekados pasakė.

Ateik , tarp kurių buvo Michael ?


Įskaitant religijos tarp Abraomo palikuonys. Liudytojų ( pranašystė Šv Popiežių Malachy ) katalikų bažnyčia . Ir Miguel taip pat liudyti .

Trys pagrindinės Miestas

Izraelio ir nuo 2000 m. pr Abraomas
* Dvasios- Dievo liudijimas

Katalikų Bažnyčia nuo 2000 metų Viešpats
* Vandens- Krikštas ir susijęs su Romos katalikų bažnyčia

Filipinai -Dovanų (dabartinė ) 2000 metų po Jėzaus
* Kraujo- Sūnus iš Apreiškimo 12 moteris

* trys United parodymus ( jei ne šie trys nesutinku , jei jis prisistatė kaip Michaelis , kuris yra Dievo Sūnus )

1 Jn 5:08
8 yra trys liudytojas , Dvasia , vanduo ir kraujas , ir trys sutaria .

Per Miguel trukmė

Atvirai 6:12-17
12 Ir aš mačiau , kai Jis atplėšė šeštąjį antspaudą ir ten buvo didelis žemės drebėjimas , saulė pasidarė juoda kaip ašutinėmis plaukų tamsiai , ir visa mėnulis tapo lyg kraujas ;
13 Ir žvaigždės dangaus nukrenta ant žemės , kaip figmedžio vaisių isinasambulat savo mažas jaunų vaisius , kai plakimas stiprus vėjas.
14 Ir Dangaus atsiskyrė kaip jei knyga beviltiška skendimo, ir kiekvienas kalnas ir sala buvo išjudinti iš savo požiūriu.
15 Ir tada žemės karaliai , ir kunigaikščių , ir karo vadai, ir turtingas ir galingas , ir kiekvienas vergas ir kas Freeman, yra nagsipagtago urvuose ir akmenų kalnuose ;
16 Ir jie sako , kad kalnų ir uolų : Padnijcie į mus , ir mes nuolat savo veidą sėdi ant sosto, ir Avinėlio rūstybės,
17 Nes atėjo didysis dieną gniewu, Ir Kas gali atsispirti ?

Padėjus saulėje požymiai , mėnulio ir žvaigždžių ?


Aggeusz 2:21-23 : "Kalbėk su Zorobabela valdovų judėjai , sakydamas: Aš pakelsime į dangų ir žemę 22 Ir aš nuversti karalystės ir sosto Aš sunaikinti tautų karalystė jėga ir aš nuversti vežimų ir tiems, kurie juos arkliai ir jų raiteliai ateis kiekvienas kardas jo brolis . 23 Tą dieną visagalis Viešpats : Aš imsiuosi Zorobabelu , mano tarną, Salatielio sūnus , sako Viešpats , ir Aš padarysiu tave antspaudoTodėl, kad mes pasirinkome sako kareivijų Viešpats.

"Aš pakelsime žemės ir dangaus " Aggeusz 02:21 yra tik tos pačios : "Aš panginginigin dangų ir žemę " į Iz 13:13.

Sunaikino tautų ( Aggeusza 2:22) į 9 / 11 teroristų išpuolių Niujorke karalystė jėga.
Taip sako Iz 13:9,10,13
9 Čia Viešpaties ateina diena, žiauriai ir su pykčio ir gniewu , kad žemę dykuma ir sunaikinti savo nusidėjėliai iš jo.
10 Kadangi žvaigždės danguje ir atributika jų nesuteikia jų šviesa: saulė užtems jo auga ir Mėnulis negali sukelti savo šviesos .
13 Todėl aš panginginigin dangų ir žemę , turi pašalinti iš savo vietos dėl kareivijų Viešpaties rūstybė užsidegė ir Jo rūstybė dieną.

Ignoruoti 13 punktas " savo gniewu dieną. "

Tas pats, ty į Apreiškimo 6 stichijos 17 didi diena atėjo į jų gniewu , ir kas gali atsispirti ?


Ką Jėzus sako apie tai?

Matthew 24:29 Iš karto po šių dienų sielvartas yra patamsėjęs , saulė ir mėnulis nebeduos šviesos , žvaigždės kris iš dangaus , ir turi būti dangaus jėgos .

Jos atitinka Apreiškimo 6:12,13 . Jei norite tęsti svarstymą pagal Matą 24 eilėraščių 30, matomas ženklas iš dangaus , Žmogaus Sūnus.

Matthew 24:30 Ir tada įrašomas į Žmogaus Sūnų danguje ženklas Ir tada visas žemės gentis , ir jie pamatys Žmogaus Sūnų, ateinantį į dangaus su jėga ir didžia šlove kamuolius.

Jei vis dar , iš Apreiškimo 7:2-3 angelas yra Žmogaus Sūnus .
Ir todėl , Zorobabela , Aggeusza 02:23 sako daryti antspaudas yra Žmogaus Sūnus .

Jokia kita vieta po iš dangaus (Mato 24:29 ir Apoalipsis 6:12,13 ) , o kitą ir parodyti, pasirašyti Žmogaus Sūnus ženklas .

Pastaba:
Nuo 6-ojo antspaudas , trimitui ir dubenėlį su gniewu yra ateinant Žmogaus Sūnus ženklas .


Kas yra keturis angelus Apreiškimo 7:01 lygiaverčiai ?

Atvirai 07:01
1 Po to aš regėjau keturis angelus , stovintį ant keturių kampų žemės , kuri kompensuoja keturi vėjai žemės , kad nebūtų vėjo smūgį žemėje ar jūroje, nei į kokį medį.

ekvivalentas pagal Matą 24:31

Matthew 24:31
31 Ir Jis pasiųs savo angelus su labai trimitas , ir jie surinks Jo išrinktuosius iš keturių žemės pusių , nuo vieno dangaus krašto iki kito.

Ir pamatysite, kad iš visų genčių išrinkti visame pasaulyje kartu .

7:9,14 pareiškimas
9 Po to aš pamačiau: štai milžiniška minia , kad niekas be galo daug , nuo kiekvienos tautos ir visų genčių ir tautų bei kalbų, stovėjo prieš sostą ir prieš Avinėlį, pasipuošęs baltais apsiaustais , ir palmės jų rankose ;
14 Ir aš jam pasakė: "Viešpatie, Tu žinai . Ir jis man pasakė: Jie buvo pagaminti iš didelio suspaudimo, ir jie Vymė savo drabužius , ir baltos Avinėlio kraujyje.

didelis spaudimas nurodyta Apreiškimo 7:14 taip pat didelis spaudimas pagal Matą 24:21

Mato 24:21
21 Nes tada Įvairiose vietose bus didelių bėdų ", Pavyzdžiui, nebuvo nuo pasaulio pradžios iki dabar , nei kada nors atsitiks kada nors .

Mes matome , kad tolesnėse dalyse, harmonija .

Daniel 00:01
1 ir laikas Michael atsistoti , didysis kunigaikštis , kurie stovi už tavo tautos žmonės geri, ir bus laikas priespaudos, kad niekada nebuvo , nes nebuvo iki to laiko tautos, Ir tuo metu tavo tauta bus pateikta, Kiekvienas, kuris turi būti parašyta knyga .

Jer 30:7-9,21
7 Is ! už tą dieną yra labai, kad nė viena iš jų patinka: Net sunku Jokūbo laiko, tačiau jis turi būti .
8 Tą dieną , sako kareivijų Viešpats , kad Aš sugriauti jo jungą nuo tavęs, ir trūkimo tavo obligacijų ir kad jis tarnauja ne daugiau svetimų ;
9 Bet jie turi tarnauti Viešpačiui , savo Dievui, ir Dovydo, savo karaliaus , kurio aš geriau juos.
21 Ir jų kunigaikštis yra vienas iš jų, ir jų viršininkas yra iš tarp jų ; ir aš sukelti jo, ir jis kreipiasi į mane , nes tie, kurie išdrįsta požiūris mane ? sako .

Joel 2:2,10,11
2 Dienos tamsos ir sutemų , debesys ir tamsa dieną, kaip aušros plisti po kalnus: puikūs žmonės ir stiprus ; dar niekada patinka, nei turi ten būti bet daugiau po to, kai, Kad daug, daug metų .
10 žemė drebėti prieš juos , dangų dreba : saulė ir mėnulis yra tamsoje , o žvaigždės praranda savo aiškumą;
11 Ir Viešpats ištarti savo balsą prieš savo kariuomenės , nes jo stovykloje yra labai didelis , nes jis yra stiprus , kad jo žodis , nes Viešpaties diena yra didi ir labai baisi , ir kas gali ištverti ?

Matthew 24:21,29,30
21 Nes tada Įvairiose vietose bus didelių bėdų ", Kuris nebuvo nuo pasaulio pradžios iki dabar, Ir nei niekada.
29 Iš karto po šių dienų sielvartas yra patamsėjęs , saulė ir mėnulis nebeduos šviesos , žvaigždės kris iš dangaus , ir turi būti dangaus jėgos:
30 Ir tada įrašomas į Žmogaus Sūnų ženklas danguje : ir tai visas žemės gentis , ir jie pamatys Žmogaus Sūnų, ateina iš dangaus su jėga ir didžia šlove kamuolius.

Sa atrodo Malachijo 4:5,6 sako:
5 Čia Aš atsiųsime Jums ar prieš ateinant didingai ir siaubingai dieną Viešpaties pranašas .
6He jo papagbalikingloob iš tėvų širdis į vaikus ir vaikų širdis į tėvus kad man ne ateis ir užpuls žemę.

Malachitas 03:01
1 "Aš siunčiu savo pasiuntinį , ir jis turi paruošti kelią pirma manęs , ir Viešpats kurio jūs laukiate staiga ateis į savo šventyklą ir sandoros , kurį jums patinka messenger: Jis ateina , sako Viešpats kompiuterių.
2 Bet kas gali laikytis savo atėjimo dieną? ir kuris turi stovėti , kai jis atrodo ? nes jis yra kaip ugnis rafinavimo ir kaip išsamesnis .

Atgal į mus :
Mal 3:02 "Kas turi stovėti "( kai jis yra)
Apreiškimo 6:17 " Kas gali atsispirti "( mes slėpti savo veidą sėdi ant sosto, ir Avinėlio rūstybės )


Elias sakė Malachijo 4:05 yra arkangelas sa
1 Tes 4:16 Nes pats Viešpats nužengs iš dangaus su šaukiantį, su Arkangelas balso ir su Dievo Trump ir mirė Kristuje, pakils pirmasis .

Jer 30:7
7 Is ! už diena yra didi, kad nė vienas yra jis patinka: net sunku Jokūbo laiko, tačiau jis turi būti .

Jer 46:10
diena yra šventė, Kareivijų Viešpats , Šiandien keršto, Kad atkeršys savo priešams ir kardas ris ir bus pasotinti , ir jų kraujas , nes Viešpats , kareivijų Viešpats į Eufrato upės į šiaurę aukos.

pirmesnėje pastraipoje rašoma paprastai yra susijusi su " Viešpaties dienai " ir vadinosi " Didžiosios ir baisi baisi diena ", kaip sakė Joel 02:31

© Copyright 2008


Tai, kad net pasibjaurėjimas Vandalizmas ir karo danguje ir Armageddon ?

Vaizdo Nuo: http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Kova danguje , pasibjaurėjimas Vandalizmas

Apreiškimo 12:4,7
4 Jo uodega nušlavė trečdalis danguje žvaigždžių ir žemės ipinaghagis : Slibinas stojo priešais moterį gimdyti , valgyti vaiko gimimo .
7 Ir kilo danguje kova Mykolas ir jo angelai kovojo su slibinu, Ir slibinas ir jo angelai kovojo ;

Panašus į Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 ir gerokai padidėjo , į dangaus kareiviją, ir kai kurie kariai ir žvaigždės tai mesti ant žemės, ir antspaudu ant jų.
11 Taip, padidintos iki kunigaikščio kariuomenė ; ir Jis paėmė iš jo nuolatinė deginamoji auka, ir Jo šventykla nuliūdinti .

Abu šie Daniel 11:31

Daniel 11:31
31 Ir grupė stendą dalis , ir jos išniekinti šventykląNet sienos ir atimti całopaleniem, Ir jos vieta pasibjaurėjimas , kad daro.

Jei renginio metu paguusapan , tai atsitinka per pabaigos. Daniel 08:17 ir Daniel 11:22,40 . Tai atvykimo Miguel Daniel 12:01 laikas

Vandalizmas bjaurus - Armageddon

Daniel 7:10,11,21,22
10 aštri ugnis , ir išėjo iš prieš jį tūkstančių tūkstančiai tarnavo jam , ir dešimt tūkstančių po dešimt tūkstančių stovėjo prieš jį : Teisingumo buvo nustatyti , ir buvo atskleistos knygos .
11 Aš mačiau ne , kad dėl didžiojo žodžiai, ragų pasakė : "Mačiau iki būtybės balsą metu buvo nužudyti , o jo kūnas sunaikintas, ir ji buvo suteikta Dega ugnį.
21 Aš mačiau , ir pat ragas kovoti su šventaisiaisIr nugalėjo prieš juos ;
22 Iki dienomis atėjo Senovės ir teisė buvo suteikta į Aukščiausiojo šventieji , ir atėjo laikas , kad šventieji turėjo karalystė .

Šis reiškinys iš Apreiškimo 20:4,7,8,9,12 pačiu

Apreiškimo 20:4,7,8,9,10,12
4 Ir aš pamačiau sostus , ir yra nagsisiluklok , jie davė pasmerkimą, ir aš pamačiau sielos tų nukirstos galvos dėl Jėzaus liudytojas , ir dėl Dievo žodžio, ir negarbino žvėries ar jo atvaizdo, ir gauti savo ženklą ant kaktos ar jų rankas, ir jie gyveno , ir viešpatavo su Kristumi tūkstantį metų.
7 Kai pasibaigs tūkstantis metų , šėtonas bus išleistas iš savo kalėjimo ,
8 ir atrodo suvedžioti tautų keturių kampų žemės kampuose, Gogo ir Magog , surinkti jų kovai iš jų yra kaip jūros smiltys skaičius .
9 Ir jie išėjo per plotis žemės , ir apgulė šventųjų stovyklą , ir mylimąjį miestą : Ir nužengė ugnis iš dangaus , ir jie buvo sudeginti .
10 Ir jų suvedžiotojas velnias buvo įmestas į ugnies ir sieros ežerą, taip pat kur jau yra žvėris ir netikrasis pranašas , ir jie bus kankinami dieną ir naktį per amžių amžius .
12 Ir mačiau mirusius , didelius ir mažus , stovinčius priešais sostą ir buvo atskleistos knygos, ir kita knyga buvo atskleista, kuri yra gyvenimo knyga: ir mirusieji buvo vertinami pagal dalykų parašytas knygas, pagal jų darbus .

Šėtonas į šventąjį miestą blokada turi būti vežamos į sielvartą pasibjaurėjimas ? Tai šiek tiek sudėtingesnis. Tačiau mes skaityti Apreiškimo 11:15,18

Apreiškimo 11:15,18
15 Ir septintasis angelas zatrąbił ir turėjo stiprų balsą iš dangaus , sakydamas: pasaulio karalystė tapo mūsų Viešpaties ir Jo Kristaus , ir Jis valdys per amžių amžius .
18 Ir tautos buvo skausminga nepatiko , ir Jūsų gniewu atėjo, ir mirusiųjų , kad bus sprendžiama , ir apdovanojimų įteikimo jums vienkaušiai savo tarnus, pranašus, ir šventieji , ir bijo laiko tavo vardas , mažus ir didelius, ir sunaikinti žemės sunaikinimas .

mirusiųjų nuteistųjų įvyko tuo laikotarpiu. Dabar nustatyti, ar Apreiškimo 20:09 yra dykuma pasibjaurėjimas . Jei vėl renginio metu , jis buvo nuteistas už mirusiųjų diena . Apreiškimo 20:12 . Jei vienodi , tai turėtų būti suprantama kaip Šėtono (Apreiškimo 20:09 ) šeštojoje trimitas ne daryti? apgultį . Kuris taip ? Jis skaito Apreiškimo 11:02

Apreiškimo 11:02
2 Ir loobang už šventyklos yra ignoruojami , o ne priemones; numatyta pagonims, ir Jų yuyurakang keturiasdešimt du mėnesius siudad šventa .

Jis taip pat sako Lk 21:20,24

Lucas 21,20,24
Tačiau 20 Pamatę armijos Jeruzalės, tai žinau, kad jos sunaikinimas buvo šalia .
24 Ir jie kris nuo kardo , ir vadovauja nelaisvėje į visas tautas : ir Jeruzalės sutrypti pagal pagonių , vykdyti pagonių laikais.

Ir tai yra dykuma pasibjaurėjimas (Mato 24:15 ir Markas 13:14) , kad akmuo būtų paliktas ant abiejų inkstų . Lk 19:43,44 . Ir jis taip pat sako Daniel 11:31 , 12:11 atvykimo laiką Michael ir prisikėlimą iš numirusių (Daniel 12:1,2 ) turi būti vertinami .

Apie tris su puse metų papasakojo Apreiškimo 11:2, tai tikrai gerai pasakyta Daniel 7?

Daniel 07:27
25 Ir jis kalbėti prieš Aukščiausiąjį ir wytracał Aukščiausiojo šventieji , ir jis pasistengs pakeisti laikus ir įstatymą ir jie turi būti atiduotas į rankas , kol laiko ir laiko ir pusę laiko .

Todėl dykuma pasibjaurėjimas , Armagedonas ir danguje yra panaši .

Etiketė trimitai ir Bowl of Hate

Mes , kokia bus septyniais antspaudais prasme, septyni trimitai ir septyni dubenys Dievo rūstybė . Prieš pirmąjį nustatyti septyni trimitai prasme. kad vamzdžiai ar trimito dieną į Sofonijo į išdėstytas 3 stichijos 16 ir pradėsime svarstymą stichijos 14 dieną.

Sofonijo 1:14,15,16
14 didysis dieną Viešpats yra netoli , šalia baudos ir skubėti, net Viešpaties dienos balsas ; stiprus žmogus verkti ten graudžiai .
15 Ta diena yra rūstybės dieną , nelaimės ir pavojaus , doom ir sielvartą , tamsos ir sutemų , debesys ir tamsa dieną dieną dieną dieną ,
16 Diena trimito ir signalizacijos prieš sutvirtintus miestus ir nuo aukštų bokštų.

Trimitas
Mes , kokia bus septyniais antspaudais prasme, septyni trimitai ir septyni dubenys Dievo rūstybė . Prieš pirmąjį nustatyti septyni trimitai prasme. kad vamzdžiai ar trimito dieną į Sofonijo į išdėstytas 3 stichijos 16 ir pradėsime svarstymą stichijos 14 dieną.

Sofonijo 1:14,15,16
14 didysis dieną Viešpats yra netoli , šalia baudos ir skubėti, net Viešpaties dienos balsas ; stiprus žmogus verkti ten graudžiai .
15 Ta diena yra rūstybės dieną , nelaimės ir pavojaus , doom ir sielvartą , tamsos ir sutemų , debesys ir tamsa dieną dieną dieną dieną ,
16 Diena trimito ir signalizacijos prieš sutvirtintus miestus ir nuo aukštų bokštų.

Trimitas
Vaizdo Nuo: http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Apreiškimo 08:07 Pirmosios trimitai
7 Ir pirmasis smūgis , ir buvo kruša ir ugnis , sumaišyti su krauju, ir mesti ant žemėsIr trečia dalis žemės sudegė , ir Trečia dalis medžių buvo sudegintasIr visa žaliuojanti žolė sudegė .

Mes rasti apibrėžimą raštu iš pranašų.

Joel 2:30,31
30 Ir Aš jums parodysiu stebuklų dangų ir žemę , kraujo, ugnies ir dūmų stulpas.
31 Saulė pavirs tamsa ir Mėnulis, kraujas, prieš ateinant didingai ir siaubingai Viešpaties dienai .

Ezechielio 38:22
22 ir I kovojo su juo zarazą ir su krauju , ir aš lietų ant jo ir jo grupė , ir daug žmonių su juo , labai stiprus lietus, ir didysis kruša , ugnis ir siera .

Ezechielio 13:13
13 Todėl taip sako Viešpats Dievas , Aš net rend jį audra mano rūstybę, Ir turi būti perpildyta dušas mano pyktis ir didelė kruša į rūstybės jį valgo .

Apreiškimo 8:8,9 Antra trimitai
8 Ir antra angelas zatrąbił ir kaip didžiulis kalnas, liepsnojantis ugnimi, buvo nabulusok jūrą, ir trečdalis jūros pavirto krauju ;
9 ir žuvo dėl jūrų būtybių trečiųjų, Atsižvelgdama gyvenimą, ir trečia dalis laivų buvo sunaikinti.

Mes skaityti , kol mes buvo Sofonijo 3:14,15,16 itatas skaityti šio straipsnio 3 dalyje .

Sofonijo 01:03
3 Aš vartoti žmonėms ir gyvūnams , aš sunaudoti dangaus paukščius ir jūros žuvis, ir kliūtis su bloga , ir sunaikinti žmogų žemėje , sako Viešpats .

Trimitai Trečia Apreiškimo 8:10,11
10 Ir trečiasis angelas skambėjo ir nukrenta iš dangaus didelė žvaigždė , deganti kaip žibintuvėlis, ir krito trečią dalį upių ir vandens fontanai ;
11 ir žvaigždučių pavadino plekšnė ir trečioji dalis vandenų tapo Gorkij ; ir daug žmonių mirė nuo vandens, nes kartaus vandens.

Kas gerti kartaus vandens , ir kai tai atsitiko?

Jer 23:15,19,20
15 Todėl taip sako kareivijų Viešpats, Apie pranašasŠtai, aš pašarų jiems plekšnė, ir viešai jas vandeniu tulžies , nes nuo Jeruzalės pranašų blogis išeis į visą žemę .
19 Žiūrėti , Viešpaties audraJo rūstybės, išėjo , net sunkus audra : ji sprogo ant nedorėlių galvos .
20 Dėl to Viešpaties rūstybė negali grįžti , kol jis yra vykdomas , ir kol jis atliko savo širdies mintis : pastaraisiais dienomis jūs mano, kad tai puikiai.

Jer 8:14,16
14 Kodėl mes sėdime? Zbierzcie ir eikime į sutvirtintus miestus , ir mums tylėti ten , nes mes įdėti Viešpats, mūsų Dievas , ir davė mums vandens tulžies gerti, nes mes nusidėjome Viešpačiui.
16 Jo žirgų prunkštimas , išklausė nuo Dan : iš neighing savo tvirtą visą žemę balso Trembles, Nes jie atėjo, ir prarijo žemė ir visa, kas , žmonių ir tų, kurie ten gyveno .

Jer 9:15,16
15 Todėl taip sako kareivijų Viešpats , Izraelio , Aš Dievo pasł , žmonės , plekšnė , ir suteikti jiems vandens iš tulžies gerti.
16 Aš taip pat išsklaidysiu juos tarp tautų,, kurių nei jie , nei jų tėvai turėjo žinoti, ir Aš siųsiu jiems kardą, kol jų wyniszczę.

Apreiškimo 08:12 Ketvirtoji trimitai
12 Ir ketvirtasis angelas skambėjo ir anksčiau trečią dalį dienos , o trečioji mėnulio fazė , o trečioji dalis žvaigždžių , į patamsinti trečia dalis jų , ir kad trečioje dalyje dieną neturėtų valymo ir tt taip pat naktį.

apie tai , kad saulė tamsoje , mėnulio ir žvaigždžių, Joel 2:9,10,11 lygiavertis

Joel 2:9,10,11
9 Jie šuolis į miestą , jie paleisti ant sienos, jie pakelia namuose, jie įrašyti kaip vagis langai .
10 žemė drebėti prieš juos , dangų dreba : saulė ir mėnulis yra tamsoje , o žvaigždės praranda savo aiškumą:
11 ir Viešpats ištarti savo balsą prieš savo kariuomenėsUž jo stovykloje yra labai didelis , nes jis yra stiprus , kad jo žodžiai ; Dėl Viešpaties diena yra didi ir labai baisi, ir kas gali ištverti tai?

Sofonijo 01:14 tai apie Viešpaties balso rungtynes.

Trimitai penki Apreiškimo 9:2,8
2 Ir jis atvėrė bedugnę duobę ir dūmai pakilo iš duobės , nes labai lutuang geležies dūmų ; ir tamsoje saulės ir dūmų danguje duobę.
8 Ir jie turėjo plaukus kaip moterų plaukai, ir dantys kaip liūtas.

Penktasis trimitas remiasi armija sakė Joel 2. Mes kelti Joel 01:06 Tęsti svarstymą į Joel 2:1,2

Joel 01:06
6 Dėl tauta atėjo į mano žemę, stiprus ir be numerio ; Jo dantys liūto, drebės iš dantų, ir jis vargu ar didelis liūtas .

Joel 2:1,2
1 Blow vamzdžio į SionasIr garso signalizacijos mano šventajame kalne : tegul visi žemės gyventojai , nes ateina Viešpaties diena , nes ji yra
2 dienos tamsos ir sutemų , debesys ir tamsa dieną, kaip aušros plisti po kalnus : puiki tauta ir stiprus, niekada niekada patinka, nei turi ten būti bet daugiau po to , kol daug, daug metų .

Šeštasis trimitas yra tas pats , taip pat penktoje trimitas . Koks yra keturi angelai saistomos Eufrato prasme, skaityti pavadinimas Babilonas ir Pranšystė

Taip pat sakė, kad septintasis trimitas atsižvelgiant į Kristaus ir Dievo pasaulio karalystė .

Apreiškimo 11:15,18
15 Ir septintasis angelas zatrąbił ir turėjo stiprų balsą iš dangaus , sakydamas: pasaulio karalystė tapo mūsų Viešpaties , ir Jo Kristaus , ir Jis valdys per amžių amžius .
18 ir gerklės nepatenkintas šalies , ir tavo sukėlė Viešpaties rūstybę , ir mirusiųjų , kad bus sprendžiama , ir apdovanojimų įteikimo jums vienkaušiai savo tarnus, pranašus, ir šventieji , ir bijo laiko tavo vardas , mažus ir didelius, ir sunaikinti žemės sunaikinimas .


Suteikti Kristaus karalystėmis , ir mirusiųjų nuteistųjų buvo skaitomos Daniel 7 ketvirtą žvėrį.

Daniel 7:10-14
10 aštri ugnis , ir išėjo iš prieš jį tūkstančių tūkstančiai tarnavo jam , ir dešimt tūkstančių po dešimt tūkstančių stovėjo prieš jį : Teisingumo buvo nustatyti , ir buvo atskleistos knygos .
11 Aš mačiau ne , kad dėl didžiojo žodžiai balso laiką, kuris ragų ; Aš žiūrėjau iki žvėris buvo užmuštas , o jo lavoną sunaikinti, ir jis buvo priimtas į Dega ugnį.
12 ir gyvūnų poilsio , jų galia yra paimamos : dar savo gyvenime buvo pratęstas sezonas ir laikas .
13 Aš mačiau naktį vizijas, ir , štai, atėjo su dangaus debesimis vienas kaip ir žmogaus sūnus , ir jis atvyko į dienų senovės , ir paskatino jį prie prieš jį.
14 ir davė jam galią ir šlovę, ir karalystė , kad visų tautų , tautos ir kalbos turėtų tarnauti jam : jo valdžia yra amžina valdžia , kuri nepraeis , ir Jo karalystė nebus .

Pasakojama Apreiškimo 11 18 eilėraščių buvo rūstybės Dievo ir nuteistųjų iš numirusių . Pasibaigus svarstymui pradžios mes Sofonijo 1 ( stichijos 14,15,16 ) sako, kad Kristaus dieną gniewu dieną ( Sofonijo 1:15) , kad galėtume nustatyti iš septynių dubenys rūstybė prasme.

Jer 07:20
20 Todėl taip sako Viešpats Dievas: štai , mano pyktis ir savo rūstybę turi būti pilamas į šią vietą vyras, ir žvėrys, ir medžiai , ir žemės vaisių ir neužges ' .

Ozėjo 05:10
10 Judo kunigaikščius kaip nagsisibago pašalinti orientyrus ; užpilkite savo rūstybę ant jų kaip vanduo.

Septyni dubenys rūstybės Dievo atitinka Viešpaties dieną, kaip septyni trimitai.

Bowl of Hate Dievas

Vaizdo Nuo: http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Apreiškimo 16:02 Pirmosios Bowl
2 ir pirmas buvo ir išliejo savo dubenį ant žemės, ir žaizdos susirgo ir tiems, kurie sunkieji ženklas žvėrysIr garbino jo atvaizdą .

Jis sakė, kad per Dievo rūstybė išsiliejimas per laukinius gyvūnus . Kas yra žvėris , taip pavadintą Kai Daniel ir Apreiškimo ir Prophecy Užsakyti Things sąlygos.

Gydomųjų žaizdos vis dar tai padaryti ?

Jer 30:14,15
14 Jūs pamiršote visas mėgėjams, jie ieško tavęs nėra ; nes aš sužeistas tave su priešais žaizdos, griežta bausmė , dėl tavo nuodėmių daugybės , nes tavo nuodėmes buvo padidintas .
15 Why do you cry jūsų skausmas ? Jūsų skausmas yra nepagydomasDėl tavo nuodėmių daugybės , nes tavo nuodėmių padidėjo , aš padariau šiuos dalykus .

Ps 38:5
5 Mano žaizdos sustingęs ir putokputok , nes mano nežinojimas .

Iz 01:06
6 Nuo pėdos net iki galvos nėra patikimumą , bet žaizdos ir sumušimai, žaizdos ir putrifying: Dar nedirba, nei susijęs nei mollified aliejumi vyras .

Apreiškimo 16:03 Antroji Bowl
3 ir antrasis angelas išliejo savo dubenį į jūrą , ir jis tapo kraujo, iš Mirusiųjų : kas gyva , net jūra yra mirę .

Antrasis dubenėlį su gniewu Dievo antroje trimitas pats apibrėžimai . Mes taip pat skaityti Ezechielio knyga .

Ezechielio 38:19,20
19 Nes mano pavydas ir mano rūstybės ugnis Aš sakiau : "Tikrai tą dieną turėti drebėjimas Izraelio žemėje;
20 Taigi , kad jūrų žuvis, o dangaus paukščius ir laukinius žvėrys , ir visi ropliai , kad valkšnumo žemėje, ir visi žmonės žemėje, turi purtyti ne mano buvimas , ir kalnai turi būti ir kietas vietų sumažės, ir visus sienos žemėn .

Ezechielio 38 mes naudojamas pirmą trimitas , kad tai tuo pačiu metu atsiranda.

Apreiškimo 16:4-7 (trečioji Bowl )
4 ir išliejo savo dubenį ant upių ir vandens šaltinių , trečia, ir jie pavirto krauju.
5 Ir išgirdau vandenų angelą sakydamas , " tik tu dabar ir praeityje , O Šventasis, dėl kurių teisėjas ;
6 Nes jie sąsiauris šventųjų ir pranašų kraują, ir davė kraujo , jis yra vertas jų .
7 Ir aš girdėjau altoriaus pasakyti "Taip, Viešpatie , visagalis Dieve, tiesa ir teisieji Tavo sprendimų.

trečiųjų dubenėlį su gniewu yra trečiojoje trimitas pats. Mes panaudojome trečiosios pastraipos aiškinimas trimitas rungtynes mes panaudojome trečia pastraipa dubenėlį.

Jer 25:15,16,32,38
15 Nes taip sako Viešpats , Izraelio Dievas , man, Paimkite vyną puodelio Fury į mano rankas, ir gerti visoms tautoms, kurių aš jus siunčiu ".
16 Ir jie gers, ir šen ir ten , ir reikia proto , nes kardas , kad aš juos išsiųsiu.
32 Taip sako kareivijų štai blogis Viešpats eis iš tautos į tautą , ir stipri audra buvo prikeltas iš kraštų žemės.
38 Jis paliko savo būstą, kaip liūtas nes jų žemė yra dykuma , nes iš ciemięzcy Dzikość, Ir dėl savo gniewu .

Iz 49:26
26 Ir aš pašarų jiems, kad spaudžia tave su savo kūnu , ir jie turi būti girtas savo krauju , kaip su saldaus vyno , ir visi vyrai, kad Aš, Viešpats, tavo Gelbėtoją ir tavo atpirkėjas , Jokūbo Galingasis .

Ezechielio 39:17,18,19
17 Ir tu , žmogaus sūnau, taip sako Viešpats Dievas: ' Sakyk paukščių būdu , ir visiems lauko , Zbierzcie žvėrys, ir jie ; Surinkite iš visų pusių į mano aukos , kurias aš paaukoti už jus, didelės aukos į Izraelio kalnus, kad jūs valgyti mėsą ir gerti kraują .
18 Jūs valgysite galiūnų kūnus ir gersite žemės kunigaikščių kraują, avinų, ėriukų, ožių ir jaučių , juos visus galvijai Penimos .
19 Ir valgysite taukų iki būsite visiškai, ir gerti kraują, kol būsite girtas , savo auką , kurią aš jums paruoštoje puotoje. (Žr. Apreiškimo 19:17-21 ir Sofoniasza 01:07 )

Apreiškimo 16:8,9 (ketvirtoji Bowl )
8 ir išliejo savo dubenį į ketvirtą dieną , ir davė jam į degligė žmones ugnimi.
9 ir sudegė žmonės itin didelis karštis, ir jie namusong Dievo vardas kurių galia per šių opa, Ir jie neatgailavo , kad suteiktų jam šlovę.

Tai reiškia, kad žmonės valymas . Tačiau vietoj jos tobulinti , yra prakeiktas Dievo .

Malachitas 04:02
2, bet jums , kad baimė mano vardas saulė tiesą ir reabilitacijai savo sparnus , ir jūs išėję ir strakalioti kaip veršeliai .

Malachitas 3:1,2,3
1 "Aš siunčiu savo pasiuntinį , ir jis turi paruošti kelią pirma manęs , ir Viešpats kurio jūs laukiate , staiga ateis į savo šventyklą , ir Testamento , kurį jums patinka messenger: Jis ateina, Sako kareivijų Viešpats .
2 Bet kas gali laikytis savo atėjimo dieną? ir kas turi stovėti , kai jis atrodo ? Jis yra kaip nuolatinės rafinavimo įmonės ugnis ir kaip išsamiau:
3 ir Jis sėdės kaip rafinuotojas išvalomas ir sidabro , ir jis išvalyti sūnus Levas, ir išvalymas juos kaip auksą ir sidabrą, ir jie turi pasiūlyti Jahvė aukos teisumu.

teisumo saulė vadinama Ryto žvaigždė . Kas rytą?

Apreiškimo 22:16
16 Aš , Jėzus, pasiuntė Mano angelas liudyti jums visa tai bažnyčiose . Aš esu iš šaknų ir Dovydo , ryškios žvaigždės ryto palikuonių .

Kai kas gali paklausti , ne Šėtonas Ryto žvaigždė parašyta Iz 14:02 ? Prašome skaityti Izaijo 14 4 dalyje, ir Geros naujienos Biblijos vertimo . Dalis sakydamas tai : tai pasityčiojimas pasakyti. Babilono tik pajuokos jums žodis rytą.

Apreiškimo 16:10,11 (penktoji Bowl )
10 Ir penkta išliejo savo dubenį ant žvėries sosto , kad ir tamsoje jo karalystė, Ir jie gnawed liežuvius už tai skausmas,
11 ir jie namusong dangaus , nes jų skausmo ir žaizdų Dievas, Ir jie neatgailavo dėl savo darbų .

Metu atsitiko tai iš pat pradžių pirmas dubenėlį žvėrys nurodoma, kad vienas oro sąlygų , karta . nuo saulės tamsi, mėnulis ir žvaigždės ženklo penktą ir ketvirtą trimitas yra sakoma, kad tamsoje diena skėrių armiją ir taip pat suderinti jį perskaityti prieš turime parašyti Joel 2:9,10,11

Apie šeštą dubenėlį su gniewu , kaip jis išdėstytas šeštojo trimito su pavadinimu apibrėžimas Babilonas.

Apie septynis trimitus , žalos trečioji dalis . Priemonės yra skaitomos Zacharijas 13:08

Zacharijas 13:8,9
8 praeiti, kad visoje žemėje , sako Viešpats, dvi dalys buvo išnaikinti ir mirti, o trečias kairėje.
9 ir Atvesiu trečiosios dalies į ugnį, ir patobulinti jų , kaip sidabras, ir bandys jas kaip auksą. Jie ragina Mano vardas ir Aš išgirsite jų : aš sakau, mano tauta , ir jie sako : "Viešpats yra mano Dievas .

Trečiasis etapas bus išvalyti . Apie valymas tai įvyksta per laukinių gyvūnų, kurie rodo, kad ketvirtąjį dubenėlį rūstybės . Todėl septynis vamzdžių įvyks per laukinius gyvūnus .

Apie septintą dubuo, rašoma jos apibrėžimas pavadinimu: Babilonas

Dabar mes nustatome iš septynių antspaudų prasme.

Gamintojas
Vaizdo Nuo: http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Apreiškimo 6:1-8 (ketvirtasis nuo pirmos prekės ženklas prekės ženklas )
1 Ir aš mačiau, kaip Avinėlis atplėšė pirmąjį iš septynių antspaudų, ir Aš išgirsti vieną iš keturių būtybių, kuris kalbėjo kaip perkūnas garso , eik.
2 Ir aš mačiau , ir štai pasirodė baltas žirgasJis sėdėjo jo buvo svogūnai , ir davė jam vainikas, ir jis buvo gerai , ir sėkmės.
3 Kai jis atplėšė antrąjį antspaudą , Aš girdėjau antroji būtybėSakant: "Ateik .
4 ir atejo kitas žirgas , raudona arklys, Ir jojimo čia , atiduoti žemę taikos ir mangagpatayan vienas kitą , davė jam didelį kardas .
5 Ir kai jis atplėšė trečiąjį antspaudą , Aš girdėjau trečioji būtybėSakant: "Ateik . Ir aš mačiau , ir štai pasirodė juodas žirgasIr kas seleno į turėjo rankoje balansas .
6 ir Aš girdėjau , kaip viena iš keturių būtybių balsas sakydamas , Penny yra Kviečių saikas už denarą, trys priemonės žuvis , o ne pakenkti aliejaus ir vyno .
7 Ir kai jis atplėšė ketvirtąjį antspaudą , Aš girdėjau ketvirtą gyvenimo balso padaras sakant: "Ateik .
8 Ir aš mačiau , ir štai šviesiai arklysIr sėdi čia , kurių pavadinimas "mirtis", ir pragarą , po su juo. Ir jie turėjo valdžią ketvirtojoje dalyje žemės žudyti kardas, badas ir maras , ir laukinis žvėris žemės .

Pasakykite šio straipsnio 8 dalyje jie suteikti įgaliojimai per ketvirta dalis žemės žudyti kardas, badas ir maras , ir ėdrus žvėrys žemės .

Ką jie reiškia ? Jie nebuvo kalbama apie ketvirtą RIDER bet su visus keturis raitelius. Tai vadinama keturiuose sprendimuose dėl Ezechielio 14:21

Ezechielio 14:21
21 Nes taip sako Viešpats Dievas : "Kiek daugiau , kai aš siųsti Mano keturis sunkus sprendimų dėl Jeruzalės, kardas, badas ir laukiniai gyvūnai ir lokalizuotas , reikia išjungti žmones ir gyvulius ?

Jei pastebėjote , kas raitelio , turės kiekvieną būtybę sakant: : Ateik ! Leiskite mums žinoti, kas iš keturių būtybių .

Apreiškimo 4:6,7
6 Ir prieš sostą, matyt, su stiklo kaip stiklo jūrą , o iš sosto viduryje ir aplink sostą buvo keturios būtybės pilnos akių priekyje ir gale.
7 Ir Pirmoji būtybė buvo panaši į liūtą , antroji būtybė panaši į veršį, ir trečiasis kūrinys buvo tartum žmogaus veidą , ketvirtoji būtybė buvo tarsi skrendantį erelį.

keturios būtybės , kad Ezechiela pamatė tai , jie yra keturi cherubų .

Ezechielio 1:4,5,10
4 Ir aš mačiau , ir štai, audringas vėjas atėjo iš šiaurės, didelis debesis , su ugnimi infolding pati , ir ryškumą aplink jį, ir iš jos viduryje su švytinčiomis metalas, iš ugnies .
5 ir iš tarp jo atėjo į keturias būtybes . Ir tai buvo jų išvaizda: jie turėjo asmens atvaizdą ;
10 Kalbant apie veidus panašumą , jie atrodė kaip žmogus , ir jie keturi turėjo dešinėje liūtas paviršių, ir jie keturi turėjo kairėje pusėje jautis veidą, jie keturi turėjo erelio.

Keturios būtybės buvo iš audringas vėjas viduryje atėjo iš šiaurės . Sa Jer 23:19 Jer 25:32 yra apie Viešpaties audra. dvi dalis paaiškinimo mes panaudojome trečiųjų trimitui ir trečiųjų dubenėlį Dievo rūstybė . Rašoma audringas vėjas Jer 30:23,24 .

Jer 30:23,24
23 Žiūrėti , Viešpaties , savo rūstybę , toliau viesulu audros : ji sprogo ant nedorėlių galvos .
24 gniewu Jums negali grįžti , kol poveikį, ir kol jis atliko savo širdies ketinimus ; pastaraisiais dienomis jūs jį svarsto .

Let's skaityti Jer 09:16 Jer 25:32,28 mes panaudojome trečiųjų trimitui ir trečiųjų dubenėlį rūstybės .

Jer 09:16
16 Aš taip pat išsklaidysiu juos tarp tautų,, kurių nei jie , nei jų tėvai turėjo žinoti, ir Aš siųsiu jiems kalaviją, Kol jų wyniszczę .

Jer 25:32,38
32 Taip sako kareivijų štai blogis Viešpats eis iš tautos į tautą , ir stipri audra buvo prikeltas iš kraštų žemės.
38 Jis paliko savo būstą, kaip liūtas ir žemė juos yra tuščias nes ciemięzcy Dzikość, Ir dėl jo gniewu .

Mes taip pat skaityti Jer 49:36,37

Jer 49:36,37
Ir eglės yra 36 Aš juk keturis vėjus iš keturių kampų dangaus, Ir Aš išsklaidysiu jus į visus šiuos vėjaiIr ne tauta kur Elamo atstumtieji .
37 Ir Aš duosiu eglės prieš savo priešus, ir prieš , kurie siekia jų gyvybės, ir aš bausiu juos , net mano gniewu , sako Viešpats , ir Aš siųsiu jiems kalaviją, Iki jų .

Sa rungtynės Jer 49:36,37 Jer 09:16 Jer 25:32,38 . Taigi mes žinome , ką iš keturių vėjų prasme.

Zacharijas 6:1-5,8
1 Ir vėl pakilti aš mano akis ir pamačiau , ir štai, atėjo keturi vežimai vienos iš dviejų kalnų, ir tie kalnai buvo kalnai Variniai.
2 Visų pirma vežime buvo raudona žirgų ir kovos vežimų antra juoda arkliai;
3 Ir trečia vežimų baltų žirgų , o ketvirta vežimų žilas arkliai.
4 Tada aš atsakė angelas, kuris kalbėjo su manimi, Kas tai yra, mano viešpatie ?
5 Ir angelas atsakė man , Tai keturios dangaus dvasiosKuris išeis iš stovintys visos žemės Viešpaties .
8 Tada jis sušuko man, ir man pasakė : štai, Jie ateina į šiaurę nagpatahimik mano dvasia šiaurės.
keturi vežimai buvo keturios rungtynės Rider ( iš Apreiškimo 6) iš keturių įmonių. Todėl keturi raiteliai tai keturi vėjai audra ekvivalentas . Keturi raiteliai iš Apreiškimo 6:08 jie reiškia. Keturi raiteliai buvo išsiųsti į sielvartą pasibjaurėjimas dienų. Norėdami tęsti svarstymą Apreiškimo 06:12 , saulė , mėnulis ir žvaigždės yra tamsoje , kad atitiktų pagal Matą 24:29 , Morkų ir Luką 13:24,25 21:25,26 .

Ezechielio 5:2,9,12,13,14
2 trečiosios dalies tu sudeginsi miestų viduryje, kai apgulties dienų , yra įvykdytosIr imtis trečioji dalis , ir iškart su kardas netoli , ir trečia dalis tu įkrėsti vėjas , ir aš atkreipti dėmesį į po jų kardas .
9 Ir aš padaryti, kad jums aš nepadarė , o aš vis dar patinka , Dėl visų jūsų kasuklamsuklam.12 trečią dalį tave mirti pagal maras, Ir badas jie suvartoti iš tavęs , ir trečia dalis kris nuo kardo aplink jus , ir Trečia dalis Rozproszę į visas puses, Ir atkreipti dėmesį į kalaviją po.
13 Taigi turi mano pyktis, ir aš padaryti savo rūstybę ant jų , o aš būsiu paguostas , ir jie žinos, kad Aš, Viešpats kalbėjo mano pastangų , kai aš atlikti savo rūstybę ir juos .
14 Ir Aš ištiesiu savo ranką prieš juos , ir aš padarysiu kraštą tuščią ir atliekų , nuo link Diblah dykumoje, visų jų gyvenvietės , ir jie žinos, kad Aš esu Viešpats .

Sa stichijos 9 sako, kad jis to nepadarė ir nedaro kaip . Jei tai daroma , kodėl tai vis dar rašoma Apreiškimo knygoje? Atsako , nes Ezechielio 05:09 ir Apreiškimo 06:08 yra vienas.

Septyni antspaudai, septyni trimitai ir septynis dubenis Dievo rūstybė įvyks tuo pačiu metu , dieną .

Joel 02:11
11 Ir Viešpats ištarti savo balsą prieš savo kariuomenės , nes jo stovykloje yra labai didelis ; Kadangi didelis, kad jo žodžiai; Dėl Viešpaties diena yra didi ir labai baisi , ir kas gali ištverti tai?

Matthew 24:22
22 Ir jei sutrumpinta šių dienų, kūnas bus išgelbėtas , tačiau nes pasirinkimas yra paiikliin dieną.

Rom 9:28
28 Atliekami Viešpats Jo žodis žemėje, Tuo tikslu ir paiikliin.
29 Ir kaip Izaijas sakė anksčiau, jei ne mums paliko sėklos visagalis Viešpats , mes turėtume kaip Sodoma ir Gomora buvo.

Ką Paulius sako: po to rašyti apie Iz ? Mes mokomės iš Iz .

Iz 10:22,23
22 Nes jei tavo tauta Izraelis bus kaip jūros , iš jų likutis smėlio grąžina : vartojimas dekretą opływały teisumą.
23 Naikinimą, ir nustatyti , bus Viešpats , Kareivijų Viešpaties , visų žemėje.

Apie naikinimo nustatomas Iz . Ar tai taip pat nurodyta Paulius ? Mes kelti skaitymo romansas 09:22

Rom 9:22
22 Ką daryti, jei Dievas myli atskleisti savo pykčio ir kad jo galia , iškentė daug kančių į gniewu laivai įrengti naikinimo:

Jei kerštas išgelbėjimas , kad taip pat turės Viešpats .

Jer 33:14,15,16
14 Štai ateina dienos, sako Viešpats , Aš atlikti , kad geras dalykas , kurį aš Izraelio, o Judo namus.
15 Šiomis dienomis , ir tuo metu , aš pasusuplingin David teisumo filialas, Ir jis vykdo teisingumą ir teisumą žemėje.
16 Tomis dienomis Judas bus išgelbėtas ir Jeruzalė gyvens saugiai, ir šis pavadinimas turi būti vadinama : 'Viešpats mūsų teisumas .

Kas yra filialas tiesos, jis nuskaito pavadinimu: Kas lemia dar žinomas kaip Iz 9:6,7 Emmanuel ? ir pavadintą: Balsas

Apie penktą ir šeštą prekės ženklo prekių ir 7 skyrių , raštu jo reikšmę Dark Moon ir Star of the Day ir Babilonas ir Prisikėlimas. Pasibaigus septyniais antspaudais pabaigoje , trimitai ir dubenys rūstybė , yra bendrų frazių.

Apreiškimo 08:05 ( septynis antspaudus )
5 Po to angelas paėmė Smilkalai kadzielnic , ir jis alsuoja ugnimi altoriaus ir mesti ant žemės : ir ten buvo perkūnas , ir balsas , ir žaibai, žemės drebėjimai.

Apreiškimo 11:19 (septyni trimitai )
19 Ir Dievo šventykla atidaryta dangų ir išvydo Jo šventykloje Jo Sandoros skrynia , ir radosi žaibai , balsai, griaustiniai , ir , ir žemės drebėjimas , ir didelės krušos.

Apreiškimo 16:18 ( septynis kaušelius)
18 ir radosi žaibai , balsai, griaustiniai , ir , ir ten buvo didelis žemės drebėjimas, Tai niekada neįvyko , nes magkatao žemės, labai stiprus žemės drebėjimas , labai baisi.

Mes rasti panašių pareiškimų Iz .

Iz 29:6
6 Jis aplankė as perkūnas Viešpatie, ir žemės drebėjimų, ir didelis triukšmo , su audra ir sūkuriai, ir ryjanti ugnis liepsnos.

Babilonas


Matthew 01:17
17 Taigi, visų šių pakaitinių kartų nuo Abraomo iki Dovydo keturiolika kartų pakaitinis narys, nuo Dovydo iki ištrėmimo į nelaisvę Babilono keturiolika kartų, nuo apskaitinės - nelaisvėje į Babilono į Kristaus keturiolika kartų .

Pagal Matą 1:17 , Babilonas 14 gamybos iš Dovydo. O pagal 2 Kings 25:8,9,10 sudegino šventyklos ir sugriauti Jeruzalės sienas .

2 Kings 25:8,9,10
8 Į penktą mėnesį , septintą mėnesio dieną , kuri buvo devynioliktą metų karalius Nebukadnecaras , Babilono karalius sugrįžo į Jeruzalę Adan policija , Babilono karaliaus tarnas kapitonas .
9 ir Jis sudegino Viešpaties namus ir karaliaus namus ir visus Jeruzalės namus, net visi didieji namai išdegina liepsna.
10 Ir sugriauti Jeruzalės aplink sienas, visa armija chaldėjus, su sargybos viršininku .

Daugelis ištraukas Apreiškimo gali būti skaitomi kaip panašaus Iz , Jer, Ezechiela ir kitų pranašų knygoje . Iš Apreiškimo 17 ir 18 bus skaityti apie Babilonas ir skaityti daug panašių Slapyvardis Jer 50 ir 51 , kad tai į pranašų knygoje nutiks ateityje.

Atkreipk dėmesį į šio straipsnio dalis.

Apreiškimo 18:24
24 Ir jis nustatė, pranašų ir šventųjų kraujo ir visi žuvo vietoje.

Jer 51:49
49 Babilono nuvertė Izraelio mirties , todėl Babelio rudenį mirė žemę.

Luko 11:49-51
49 Todėl taip pat sakė, kad Dievo išmintis , Aš siųsiu pas juos pranašų ir apaštalų, o kai kurie iš jų jie nužudė , ir persekioti ;
50 Norėdami paklausti šios kartos visų pranašų kraujo , išskiriamas nuo pasaulio sukūrimo;
51 pradedant Abelio krauju iki Zacharijo , kuris buvo nužudytas tarp aukuro ir šventyklos kraujo: Taip, sakau jums , kad ji privalo šios kartos.

Babilonas padarė jį labai gerai. Mes skaityti kitų dalių .

Apreiškimo 18:06
6 Jūs taip pat duoti , nes jis davė jums , ir jums padidinti visoje jo kūryboje : į puodelį jis ipaghalo pinaghaluan jam priešinga.

Jer 50:15,27,28
15 riksmas apstojo ją : ji pateikė save ir savo atramos ir mažėja , jos sienos yra sugriauta ; nes tai yra Viešpaties kerštą : keršyti jam , ką jis padarė, jam daryk .
27 Žudyti visus jos valią, tegul eina į skerdyklas; Vargas tiems ! už atėjo jų diena , jų apsilankymo dieną.
28 Klausyk jų balso , kad bėgti ir pabėgti iš žemės Babelio, Sionas Viešpaties , mūsų Dievo kerštą, savo šventykloje keršto.

Pagal Viešpaties Jėzaus , kai už atlygį metu?

Luko 21:20-26
20 Bet kai pamatė kariuomenę Jeruzalė, Tada žinau, kad jos sunaikinimas buvo šalia .
21 Tada tie judėjai bėgti į kalnus , ir per miestą išėjo , ir šioje srityje neturėtų patekti į miestą.
22 Nes tai yra keršto dienų , kad įvykdytos viskas parašyta.
23 Kalnai nagdadalangtao , ir bus tos dienos! nes ten bus didelis baimės žemėn , ir pyktis šioje šalyje.
24 Ir Jie žus nuo kardo, Ir atlieka į nelaisvę į visas tautas : Jeruzalė sutrypti pagal pagonių , vykdyti pagonių laikais.
25 Ir bus ženklų saulėje , mėnulyje ir žvaigždėse , o žemėje nelaimės šalies , kurioje matitilihan už jūrų ir naršyti garso;
26 Vyrai iš baimės , ir laukia ką ateis į žemę, mangangatal dangaus jėgos .

Mes skaityti paties prognozavimo pranašą Izaiją.

Iz 13:10,13,15,18,19
9 Žr , Viešpaties ateina diena žiaurus ir su pykčio ir gniewu , kad padarysiu kraštą tuščią, o iš ten sunaikinti nusidėjėliai jos .
10 Dėl dangaus žvaigždės ir atributika jų nesuteikia jų šviesa , saulė užtems , jo prisikėlimo , ir mėnulis bus sukelti savo šviesos.
11 ir Lankydami pasaulyje dėl savo nusikaltimų, ir jų nuodėmių nusidėjėliai, ir aš sukelti didžiuotis bruožas, ir nustato žemas po tragiškų išdidumas .
12 Aš paversiu vyras brangiau nei aukso , žmogus, kuris daugiau nei aukso iš Ofyro, pargabeno .
13 Todėl Aš panginginigin Dangaus ir žemės turi pašalinti iš savo vietą kareivijų Viešpats rūstybę , ir jo gniewu dieną,
14 Ir jis , kaip stirnos, ir kaip avis , kad nė vienas žmogus paėmė iki : jie turi kiekvienas iš savo tautos , ir bėgti , kiekvienas į savo šalį .
15 Kiekvienas žmogus turi perverti ; ir kiekvienas žmogus kris nuo kardo .
16 Jų vaisius yra dalis prieš akis: Jų namai yra sugedęs , ir jų žmonos pagrobei .
17 Štai Aš pakelsime prieš jų medų , kuris yra ne į sidabro ir aukso , jie neturi malonumas.
Ir 18 vienetų lankus prie jaunų vyrų , ir Jie neturi jokio poveikio gimdos vaisių gaila ; jų akių neturi atsarginių vaikams.
19 ir Babilonas, karalysčių šlovė, chaldėjų grožį, yra taip, kaip kai Dievas sugriauti Sodoma ir Gomora .

Kaip Dievas sunaikino Sodomos ir Gomoros ?

Pradžios 19:23-28
23 Saulė ant žemės, ir lotas atėjo soar.
Tada 24 nagpaulan Viešpats ant Sodomos ir Gomoros nuo sieros ir ugnies lietų Viešpats iš dangaus;
25 Ir Jis sunaikino tuos miestus , visą apylinkę ir visus miesto gyventojus ir augalus vietoje.
26 Bet Loto žmona pažvelgė atgal ir pavirto druskos stulpu.
27 Ir Abraomas , atsikėlęs anksti rytą , kur jis prieš Viešpatį.
28 Ir jis pažvelgė į Sodomos ir Gomoros , ir visi lygumos žemės ir pamačiau , ir štai žemės dūmai pakilo kaip dūmai iš krosnies .

Nagpababa gaisro Viešpats . Jis niekada siųsti žmones masong kankinantis . Įvyko ryte , o ne vidurdienį , o ne po pietų , o ne naktį , o ryte.

Mes skaityti paties prognozavimo Jeruzalėje ir Babilone.

Jer 50:40-44,46
40 Kaip Dievas sunaikino Sodoma ir Gomora bei aplinkiniai miestaiTaip sako Viešpats , todėl niekas ten gyvena , ar ten gyvena bet ne žmogaus sūnus .
41 Štai, žmonės ateina iš šiaurės , ir didysis tauta ir daug karalių , turi būti iš žemės pakraščių .
42 Jas lanko ir samdomų : jie žiauriai ir negailestingi savo balso turi kriokimas kaip jūra , ir jie važiuoja ant žirgų, kiekvienas masyvo , nes vyrai dėl karo prieš tave , dukra Babilonas " .
43 Babilono karalius išgirdo apie juos , ir jo rankos vaškas silpnas : kančia trenkiau jam ir kančios , kaip į gimdyvę.
44 Štai priešas ateis kaip iš Jordanijos pasididžiavimas liūtas prieš būsto stiprinimą : Aš staiga juos bėgti, ir pasirinko, jis paskiria jį, kuris yra panašus į mane ? ir kas skiria man laiko ? ir kuris yra pastorius su priešais?
45 Todėl klausykite Viešpaties atstovo, jis paėmė Babilonas, ir jis nustatė savo sprendimu nuo chaldėjų kraštą : Tikrai jie mažai vairuoti pulko , tikrai jis pateikia savo namus su jais.
46 Babilono atsižvelgiant žemės Trembles triukšmas ir verksmas yra girdimas tarp tautų.
Jer 6:22-24
22 Taip sako Viešpats , Štai, žmonės ateina iš šiaurės šalies ir didelė tauta kyla nuo žemės pakraščių .
23 Jas lanko ir samdomų : jie žiauriai ir negailestingai , o jų balsas turi kriokimas kaip jūra , ir jie važiuoja ant žirgų , kiekvienas masyvo kaip ir vyrai į karą, prieš tave, Siono dukra .
24 Mes girdėjome šlovės jo : mūsų rankas yra silpnas : kančia buvo surengti iš mūsų, ir kančios , kaip į gimdyvę.

Mes taip pat skaityti kitų panašių prognozuoti, kad būna įvairių žmonių.

Jer 50:13
13 Dėl Viešpaties rūstybės nėra apgyvendinta , tačiau turi būti visiškai tuščias : kiekvienas, kuris eina per Babilonas nustebti , ir sušnypšti visais savo negandas.

Jer 49:17,18
17 ir Maistas bus nuostabą : kiekvienas, kuris praėjo apstulbino ir sušnypšti visų negandų.
18 Jei nuversti Sodomos ir Gomoros bei aplinkinių miestų, sako Viešpats , niekas ten gyveno , nei bet kuris žmogus gyvena sūnus ten .

Jer 19:08
8 ir Aš padarysiu šitą miestą dykuma ir pajuoka : kiekvienas, kuris pranoksta taip yra nustebęs ir sušnypšti nes visus jo opa.

Pagal Katalikų Bažnyčios , vadinamas Babilonas 1 Petro 5:13 yra romėnai. Whatever Happened , 70 AD nematau įvykdyti pranašų ir Naujojo Testamento pranašystės . Pasak "ekspertų", kurie sugriovė Jeruzalės šventyklą , 70 AD , padarytais romėnai. Aš netikiu tokiais dalykais. Tai litiral , fizinių, medžiagos , sensual, šėtoniškas ( ne išminties , leistis iš viršaus , bet žemės , sielos, šėtoniškas . James 3:15)

Mes grįžti Jer 50:40-46 ir Jer 6:22-24 . Skaityti pranašo knyga Joel į panašius įvykius ir dvasią, pranašystė iš Joel 2:1-11 .

Joel 2:1-11
1 Blow vamzdžio į Sionas ir garso signalizacijos mano šventajame kalne: Tegul visi žemės gyventojai , nes ateina Viešpaties diena , nes ji yra
2 Dienos tamsos ir sutemų , debesys ir tamsa dieną, kaip aušros plisti po kalnus : puiki tauta ir stiprus, niekada niekada patinka, nei turi daugiau , po jų net metų daug kartų .
3 ugnis prieš juos ir už jų liepsnos sudegino: žemė kaip Edeno sodas prieš juos , ir už jį bus išnaudojamas Stepė , net ir nieko išgelbėti juos .
4 iš jų išvaizdos kaip arklių išvaizdą, ir raitelių , kad jie paleisti .
5 Kaip ir kovos vežimų triukšmo dėl kalnų viršūnės turi jos šuolis , kaip ir iš ugnis ražienų liepsnos triukšmo, kaip stipriai žmonės nustatytą mūšio.
6 jų yra tautų yra kančia , visų veidai yra vaškas.
7 Jie paleisti kaip karžygiai , jie aukštėjimo kaip kare sienos , ir jie kovo kiekvienas savo keliu, ir jie neatlieka savo gretas .
8 Nei vienas kitą , jie turi eiti kiekvienas savo keliu, ir kai jie nužudė kardu, ir žaizdos.
9 Jie šuolis į miestą , jie paleisti ant sienos, jie pakelia namuose, jie įrašyti kaip vagis langai .
10 žemė drebėti prieš juos , dangų dreba : saulė ir mėnulis yra tamsoje , o žvaigždės praranda savo aiškumą:
11 Ir Viešpats bus ištarti savo balsą prieš savo kariuomenėsUž jo stovykloje yra labai didelis , nes jis yra stiprus , kad jo žodžiai ; Dėl Viešpaties diena yra didi ir labai baisi , ir kas gali ištverti tai?

Pagal Viešpatie Jėzau, nuo saulės tamsi, mėnulis ir žvaigždės vis dar pasitaiko , kad ateityje taip ir Joel proroctwa knygos dar atsitiks ateityje . Ir iš Apreiškimo knygos pranašystės buvo įvykdyta ateityje , todėl mes rasti Apreiškimo knyga ta pačia dvasia pranašystės . O mes tai į Apreiškimo 9:13-19

Atvirai 9:13-19
13 Ir šeštasis angelas skambėjo , ir aš išgirdau balsą nuo aukso aukuro priešais Dievo ragai,
14 Pasakojimas šeštasis angelas su trimitu, Palaidos keturiems angelams laikytis dėl didelio Eufrato upės.
15 ir ungirded keturis angelus , kurie turi būti pasirengusi laiku ir dieną ir mėnesį ir metus nužudyti trečdalis žmonių .
16 Ir ginkluotų raitelių skaičius buvo dvigubai sangpunglibong po dešimt tūkstančių : Aš išgirdau jų skaičių .
17 ir Aš mačiau viziją žirgais ir jojimo čia , atsižvelgdamas breastplates kaip ugnies ir Hiacintas ir sieros , ir , kaip liūtų galvos arklių galvų, ir jų žiotis, kurie iš ugnies ir dūmų ir sieros .
18 d. šių trijų opa buvo nužudyti trečdalis žmonių , gaisro ir dūmų ir sieros , kuri nangagsisilabas į burną .
19 Dėl arklių galia yra jų burnos, bet ir savo uodega jų uodegos yra kaip gyvatės , ir su galva, ir kam jie ipinananakit .

keturi angelai yra saistomi Eufrato upės ir jos ungirded nužudyti trečiąją dalį žmonijos . Šis tvirtinimas yra iš Eufrato upės į šiaurę aukos. (Jer 46:10 )

Apreiškimo 11:02 mes siekiame

Apreiškimo 11:02
2 Ir ne šventyklos loobang yra ignoruojami , o ne priemones; numatyta pagonims, ir jie yuyurakang keturiasdešimt du mėnesius šventas siudad.

įtariamo pažeidimo tautų Apreiškimo 11:02 yra dykuma pagal Matą 24:15 ir 13:14 Mark ir Luko pasibjaurėjimas aiškiai nurodo Mato 21:24 ir 24:15 ji buvo pasakyta per pranašą iš Daniel (Daniel 09:27 , 11:31 , 00:11 ) laikas , dienos, mėnesio ir metų Apreiškimo 09:15 buvo rugsėjo 11-osios 2001 m. Niujorke . keturiems angelams bus išleistas , kad nužudyti žmonijos trečdalis keturi kovotojai dėl 9 / 11. Nuo 9:13 iki Apreiškimo 11:14 Apreiškimo pastebėsite, kad jame buvo antras kalno .

Apreiškimo 11:14
Ankstesnis 14 Antras kalno : štai trečioji kalno ateina greitai .

Pagal Daniel 12:11 , iš 3 1 / 2 įsigijęs pradžios metus yra apie sielvartą pasibjaurėjimas montavimo pradžios. Tapo toks vertingas , valandų, dienų , mėnesių ir metų Apreiškimo 9:15 Skaičiuojant dienas iki visiško 3 1 / 2 metų pradžioje.

Žemiau naikintuvas ateis į paplūdimį ir į paplūdimį išpuolių. du kovotojai išpuolis bokštus dvynius ir atėjo iš šiaurės.

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jer 51
48 Tuomet dangus ir žemė ir visa , kas juose, ir jie dainuoti iš džiaugsmo per Babilonas už naikintojus ateis pas jį iš šiaurės, sako.

Mes nustatyti, ar rungtynės yra išvardintos žemiau.

Įst 32:41,42,43
41 Jei aš pustyti mano kardas blizgantisIr mano ranka daro gerai, aš jam suteiks keršto mano priešų, ir bus apdovanoti tuos, kurie nekenčia manęs .

42 Krauju , ir aš, kad mano strėlės, ir mano kardas ris mėsą ; kraujo nužudyti ir nelaisvę, iš priešo galvą.
43 Linksmai, tautos, savo žmonių ; Jis apgins savo tarnų kraują, ir kerštą savo priešams , Ir atsarginių savo šalį , savo tautą .

Jer 46:10
10 tą dieną yra Viešpaties , kareivijų Viešpats , keršto dieną, atkeršys savo priešams, ir Kardas ris ir bus pasotinti , ir gerti jų kraują; nes Viešpats , kareivijų Viešpats , į Eufrato upės į šiaurę aukos.

Apreiškimo 18:24
24 Ir rasti jam pranašų ir šventųjų kraujo ir visų žuvusiųjų žemėje.

punkte aukščiau rungtynes. Eufrato upės (Jer 46:10 ) buvo šalia Babilonas (Apreiškimo 18:24 ). Babilono nustatė, kad Dievo tarnai kraujo . Taigi atlygis ( Deuterenomio 41:43 ) Dievo jam Babilonas buvo nustatyta, pranašų krauju ' .
 
Mes skaityti Apreiškimo 16:12

Apreiškimo 16:12
12 ir Šeštosios išliejo savo dubenį ant didžiosios upės Eufrato ir jo vanduo išdžiūvo , parengti karalių auga saulės.

Skaityta pat pranašystė į Jer 50:38,40

Jer 50:38,40
38 sausra yra ant jo vandens , ir džiovinti, Dėl stabams žemę, ir jie yra proto dėl stabams .
40 Kaip Dievas sunaikino Sodoma ir Gomora bei aplinkiniai miestai , sako Viešpats , todėl niekas ten gyvena , ar ten gyvena bet ne žmogaus sūnus .

Tai rašoma Apreiškimo 16:12 ( remiantis mūsų svarstymas) yra šiuolaikinis Apreiškimo 9:15 ir tiek ant 6. dubenėlį rūstybės ir 6 -ojo trimito , kad mes ir toliau svarstymo Apreiškimo 16 eilėraščių 18.

Apreiškimo 16:18
18 Ir radosi žaibai , balsai, griaustiniai , ir , ir ten buvo didelis žemės drebėjimas, kad niekada neįvyko , nes magkatao žemės, labai stiprus žemės drebėjimas , labai baisi.

Stiprus žemės drebėjimas kratymo ar drebulys tai dangaus galių. Luke 21:26 ir Matthew 24:29

Matthew 24:29
29 Iš karto po šių dienų sielvartas yra saulė tamsoje ir mėnulis nebeduos šviesos , žvaigždės kris iš dangaus , ir yra dangaus jėgos ;

Mes ir toliau šio straipsnio Apreiškimo 16, 19 punktas

Apreiškimo 16:19
19 ir didysis miestas buvo padalinta į tris , ir šalies nangaguho miestai: ir didelė Babilono buvo prisimintas prieš Dievą, kad suteiktų jam vyno, Jo didžioji rūstybė puodelio.
Vidutinis gylis trys didieji žmonės yra prieinami Ezechiela 5 skyriaus 2 dalyje ir 12.

Ezechielio 5:2,12
2 Trečia dalis tu sudeginsi miestų viduryje, kai apgulties dienų , yra įvykdytos, Ir jums trečią dalį , ir paauti kardas aplink, Ir Dėl trečios dalies tu įkrėsti vėjo, Ir aš atkreipti dėmesį į po jų kardas .
12 Trečioje tave mirs lokalizuotas ir badas jie bus suvartoti per vidurį, Ir Trečia dalis žus nuo kardo aplink tave, Ir Trečia dalis Rozproszę į visas puses, ir atkreipti dėmesį į kalaviją po .

blokada dieną buvo skaitoma Evangelija pagal Luką 21:20 mes skaitome, kad prieš . Atsirado tada, kai blokada buvo užtamsinti saulės, mėnulio ir žvaigždžių (Lk 21:25) , o taip pat skamba kaip tai etiketėje 6. Ankstesni yra šeštoji dubenėlį rūstybės ir trimitui , kurie yra tuomečiai kaip apibrėžta septynis trimitus , prekės ir dubenys Dievo rūstybė . Sasapitin visa karta .

Apreiškimo 6:12,13,14
12 Ir aš mačiau , kai Jis atplėšė šeštąjį antspaudą ir buvo stiprus žemės drebėjimas, Ir saulė pasidarė juoda kaip ašutinėmis plaukų tamsiai , ir visa mėnulis tapo lyg kraujas ;
13 Ir žvaigždės dangaus nukrenta ant žemės, Kaip figmedžio vaisių isinasambulat savo mažas jaunų vaisius , kai plakimas stiprus vėjas.
14 Ir dangus atsiskyrė kaip jei knyga beviltiška skendimo, ir kiekvienas kalnas ir sala buvo išjudinti iš savo vietos.
15 Ir tada žemės karaliai , ir kunigaikščių , ir karo vadai, ir turtingas ir galingas , ir kiekvienas vergas ir kas Freeman, yra nagsipagtago urvuose ir uolų kalnuose;

kalnų ir salų panaikinimas mes skaityti toliau Apreiškimo 16, 20 punktas

Apreiškimo 16:20
20 Visos salos pakrantės, ir į kalnus nerasta.

Ezechielio 38:19,20
19 Nes mano pavydas ir mano rūstybės ugnis aš kalbėjau , Žinoma, tą dieną bus drebėjimas Izraelio žemėje;
20 taip, kad jūros žuvims, ir dangaus paukščius , ir laukiniai žvėrys , ir visi ropliai , kad valkšnumo žemėje, ir visus žmones žemėje, drebėti mano akyse, ir kalnai turi būti ir kietas vietų sumažės, ir visus sienos žemėn.

Taip pat perskaitykite Izaijo knyga kai magpapatabon žmonės kalnuose.

Iz 02:19
19 ir žmones į Skala urvas, urvas ir žemės , baiminantis dėl Viešpaties , ir jo šlovės didybę , kai jis išaugo iki purtyti žemėje.

Kai laiko ?

Iz 30:32
32 Ir kiekvienas paskirtas personalas , kuris buvo sugriauta jam insultas, turi būti su tambourines ir arfomis , ir kovose su drebulys bus jis jiems ,

Jer 46:10
10 Tą dieną yra Viešpaties, Kareivijų Viešpats, dieną , keršto , į atkeršys savo priešams ir kardas ris ir bus pasotinti , ir jų kraujas , nes Viešpats , kareivijų Viešpats , į Eufrato upės į šiaurę aukos.

Iz 34:6,7,8
6 Nes Viešpats yra pripildyta kraujo , riebalų su riebumo , ėriukų ir ožių krauju, inkstų avinų taukus : Norėdami paaukoti Viešpatie, Bosra , ir labai skerdimui Edomo krašte .
7 ir laukinių jaučių ateis su jais ir jautukai su buliais , o jų žemė bus kraujo , ir jų dulkes iš riebalų su riebumo .
8 Dėl keršto šventė , atlygį metais į Sionas dieną.

Ir mes ką tik pakartoti klausimą , kai atlygį per metus.

Mes skaityti kitų panašių atsitinka miestuose.

Jer 49:21 ( maistas )
21 Žemės Trembles nuo jų priklauso triukšmo, Tuo riksmas , triukšmas buvo apklaustas į Raudonąją jūrą .

Ezechielio 31:16 (Egiptas)
16 Aš šalies garso jo priklauso , kai aš mesti jį žemyn į kapus su tais, kurie išeina į duobę , ir visi Edeno , ir puikus Libano medžiai , visi, kad gerti vandenį , buvo nuraminti apatinio dalis žemės .

Ezechielio 26:15,18 ( padangos )
15 Taip sako Viešpats Dievas Šaudyklos ; Negali salos purtyti esant kritimo tavo garso , kai žaizdos dejuojame , kai skerdimo tarp jūsų ?
18 drżą , tavo žlugimo dienąTaip, jūros salos yra sunerimęs jūsų išvykimo .

Jer 50:46 ( Babilonas )
46 Babilono atsižvelgiant žemės triukšmo Trembles, Ir verkti girdimas tarp tautų.

Jer 25:31 ( šalis)
31 triukšmas atėjo į krašto žemės , nes Viešpats buvo su šalies nesutarimų, Jis padarys teismą kiekvienam kūnui , maždaug jis duos jiems savo kalaviją , sako Viešpats .

Iz 17:09 
9 Tą dieną savo stiprią miestai bus kaip paliko vietų miško, Ir ant kalno, kurį paliko prieš Izraelio vaikus, ir nueitų.

Apreiškimo 17:5,6
5 Ir ant jos kaktos buvo parašyta pavadinimas , MYSTERY Babilonas Puikus , prostitučių Motinos ir žemės bjaurius darbus.
6 ir Mačiau moteris girtas su šventųjų kraujo ir nuo Jėzaus liudytojų kraujo . Ir kai aš pamačiau jį aš, labai stebėtis .

Kas bjaurystes ?

Jer 07:30
30 padaryta Judo vaikai darė pikta mano akyse , sako Viešpats : Jie pastatė savo bjaurystes namuose, vadinamas mano vardu, kad jo zbezcześcić.

Kas obrzydliwego įdėti į Viešpaties namus ?

2 Karalių 21:05
5 ir Buvo pastatyti aukurai visi dangaus abiejuose teismuose Viešpaties namus.

Ir šiomis bjauriomis Viešpaties garbinimą.

Ezechielio 8:13-16
13 Jis taip pat sakė: pas mane , tu vėl pamatysi dar didesnių bjaurysčių , kad jie padaryti.
14 Tuomet jis nuvedė mane prie vartų namuose šventė duris į šiaurę , ir štai ten sėdi moterys, apraudojo Tamuz buvo .
15 Ir jis pasakė man , matai, žmogaus sūnus ? Jūs pamatysi dar didesnę Prastesnė .
16 Ir jis nuvedė mane į vidinį kiemą iš Viešpaties namų , ir štai Viešpaties šventyklos durų , tarp prieangio ir aukuro , buvo maždaug dvidešimt penki vyrai, su savo nugarą link šventykla , su kuriomis susiduria į rytus , ir jie garbino į rytus Skm
 

Keturi vėjo


vaizdas nuo : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Kokie yra keturi vėjai ?

Apreiškimo 7:1,2
1 Po to aš regėjau keturis angelus , stovintį ant keturių kampų žemės , kad kompensacijos keturi vėjai žemės, nes baiminasi, kad vėjo smūgį žemėje ar jūroje, nei į kokį medį.
2 Ir aš pamačiau kitą angelą , pakelia nuo saulės , atsižvelgdamas ruonių gyvojo Dievo ; Jis šaukė skardžiu balsu keturiems angelams , kuriems buvo maipahamak žemės ir jūros ,

keturių vėjų Apreiškimo 7 keturis raitelius iš keturių prekinių ženklų (Apr 6:1-8 )

keturių mangangangabayo ekvivalentas yra keturi vežimai į Zacharijo 6:1-8

Zacharijas 6:1-5
1 Ir vėl pakilti aš mano akis ir pamačiau , ir štai, atėjo keturi vežimai vienos iš dviejų kalnų ; ir tie kalnai buvo kalnai Variniai.
2 Pirmajame vežime buvo raudona žirgų ir kovos vežimų antra juoda arkliais;
3 ir trečiųjų vežimų baltų žirgų, ir ketvirtą vežimą žilas arklius.
4 Tada aš atsakė angelas, kuris kalbėjo su manimi : "Kas tai yra, mano viešpatie?
5 Ir angelas atsakė man , Tai keturios dangaus dvasiosKuris išeis iš stovintys visos žemės Viešpaties .

Mes analizuojame , kaip jūs atitinka šiuos keturis lėktuvo apie 9 / 11 teroristų išpuolių Niujorke.

Vaizdo Nuo: Nuoroda 1   nuoroda 2

6 vežimą , kuriame yra juoda arklių išėjo į šiaurę, ir baltos išeis po jų;ir pilka buvo į pietus.
7 Ir stiprus išėjo , ir paprašė eiti pirmyn ir atgal per žemę ; ir jis tarė: "Eikite šen ir ten per žemę. Jie vaikščiojo pirmyn ir atgal per žemę.
8 Tada jis sušuko man, ir man pasakė , sakydamas: Čia jie atvyksta į šiaurę nagpatahimik mano dvasia į šiaurę.

du vežimus iš šiaurės arba šiaurės, tai ataka bokštai dvyniai.

Vienas išėjimas į pietus arba pietus ir į Pentagono ataka.

Ir vienas nagpumiglas (pagal Geros naujienos Biblija ) ir buvo Pensilvanijos avariją.

Sakto Ar į pranašystė ?

Vieta juos blokada dieną, kaip sakė į Zacharijo 5, kuri buvo padalinta į tris dalis šalies ir ji taip pat nurodė septynias ( ar šešis ) trimitui. Tuo pačiu laikotarpiu, atveju ir vizija įgyvendinti iki Apreiškimo pabaigoje.

Keturi oro ( Škvalas šventė )

Viešpaties audra yra keturi raiteliai iš keturių vėjų .

Leiskite mums paaiškinti Biblija .

Jer 25:31,32,33
31 triukšmas atėjo į žemę pabaigosViešpats su tautų nesutarimų, jis padarys teismą kiekvienam kūnui ; apie blogio jis jiems suteiks kardas , sako Viešpats .
32 Taip sako kareivijų štai blogis Viešpats eis iš tautos į tautą , ir didelis sūkuriai kyla nuo kraštų žemės.
Į 33 Viešpaties užmuštųjų tą dieną bus nuo vieno žemės krašto iki kito žemės krašto: Jie negali būti apmokėti , nei surinkta , nei palaidotas : jie turi būti mėšlas ant žemės .

Jer 23:19,20
19 Žiūrėti , Viešpaties , savo rūstybę , audra, išėjo , net sunkus audra priklauso nuo blogio kulniukai .
20 Dėl to Viešpaties rūstybė negali grįžti , kol jis yra vykdomas , ir kol jis atliko savo širdies mintis : pastaraisiais dienomis jūs mano, kad tai puikiai.

Iz 66:15,16
15 Nes štai Viešpats ateis su ugnimi , ir Jo vežimai kaip viesulas ; padaryti savo pyktį Fury, ir jo bausti juos ugnies liepsnomis.
16 Nes ugnis šventė, Ir su savo kalaviją , visiems žmonėms : ir Viešpaties užmuštųjų bus daug.

Jer 4:11,12,13
11 Tuo metu pasakyti šią tautą ir Jeruzalę , karšto oro nuo plikų aukštumų iš dykumos dukra mano tautos , o ne vėtyti arba valyti bet :
12 Stiprus vėjas iš jų ateis į mane : dabar duosiu sakinys prieš juos.
13 Žiūrėti , jis, kaip debesys, ir Jo vežimai kaip viesulas Jo žirgai greitesni už erelius. Deja! nes mes beveik sugriauta.

Jer 12:12
12 Naikintojus yra ateis visi aukštumų per dykumą : už Viešpaties kardas ris nuo vieno kranto į kitą galą nuo žemės , joks žmogus turi pasaulį.

Habakuka 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid jums tarp tautų, ir žiūrėti į tave ir stebėtis nuostabiai , nes aš dirbti darbą jūsų dienomis , kad jums nereikia manyti, jei jis pasakė jums .
6 Nes štai , aš pakelsiu chaldėjus, kad karčiųjų ir skubotas tautos , kad žemės plotis , todėl magija gyvenamųjų vietų , kurie nėra jų.
7 Jie bijojo ir bijojo jų sprendimų ir jų orumas yra iš savęs.
8 Jų žirgai greitesni už leopardus , ir atkakliai kaip vakaro vilkai ir jų raitelius išdidžiai spaudoje apie : "Taip , jų raiteliai iš tolo , nes jie bėga erelis paruoštos valgyti .

Jer 50:40,41,42,43
40 Kaip Dievas sunaikino Sodoma ir Gomora ir kaimyniniai miestai juos, sako Viešpats , todėl niekas ten gyvena , ar ten gyvena bet ne žmogaus sūnus .
41 Žiūrėti , "Ateina tauta iš šiaurės platumos; ir didysis tauta ir daug karalių , turi būti iš žemės pakraščių .
42 Jas lanko ir samdomų : jie žiauriai ir negailestingi savo balso turi kriokimas kaip jūra , ir jie važiuoja ant žirgų nustatyti matricų , kaip vyrų karą prieš tave, Babilono dukra! .
43 Babilono karalius išgirdo apie juos , ir jo rankos vaškas silpnas : kančia trenkiau jam ir kančių kaip gimdyvę.

Jer 51:1
1 Taip sako Viešpats , Aš pakelsiu prieš Babiloną , ir prieš Lebcamai gyventojų, sunaikinti vėjo.

Daniel 11:40
40 Ir metu pabaigos yra makikipagkaalit jam pietų karalių, ir Šiaurės karalius ateis prieš jį kaip viesulas su kovos vežimais ir raiteliais ir su daug laivų; ir jis įsigalioja žemės , ir užlies juos ir per .

Joel 2:2,10
2 Dienos tamsos ir sutemų , debesų ir miglos dieną tamsoje, Kaip ryto plisti po kalnus : puiki tauta ir stiprus ; dar niekada patinkaTaip pat turi ten būti bet daugiau po to , net ir daug, daug metų .
10 Žemė Quake prieš juos ; Dangus dreba : saulė ir mėnulis yra tamsoje , o žvaigždės praranda savo aiškumą :

Sofonijo 01:15
15 Ta diena yra rūstybės dieną , dienos rūpesčių ir kančių , doom ir sunaikinimo dieną , Šiandien tamsos ir liūdesio , dieną debesys ir tamsa ,

Ezechielio 38:9,15,16
9 Ir tu pakilti , Jums ateis kaip audra, tu būsi kaip debesys padengti žemę, Jūs ir visi tavo juostos, daugybė tautų su tavimi .
15 Ir tu būsi , iš savo vietos nuo tolimiausio šiaurėje, tu ir daugelis tautos su tavimi , jie visi jodinėjimas žirgais, šauni kompanija ir galingos kariuomenės,
16 Ir Jums tenka susidurti su mano tautą Izraelį , kaip debesis padengti žemės: yra paskutinė diena , į tave nuo žemės mano, kad tautos sužinojo Mane, kai aš turi būti šventas tave , Gogu, prieš jų akis.

Ezechielio 1:4,5
4 Ir aš mačiau , ir štai, audringas vėjas atėjo iš šiaurės , didelis debesis , su ugnimi infolding pati , ir ryškumą aplink jį, ir iš jos viduryje su švytinčiomis metalas, iš ugnies .
5 Ir nuo vidurio jos atėjo į keturias būtybes . Ir tai buvo jų išvaizda: jie turėjo asmens atvaizdą ;

keturios būtybės , kad Ezechiela matė abu Jonas matė Atvirai keturiais prekių ženklais . audra vėjas iš šiaurės , yra keturi raiteliai Jono pamatė, kad kiekvienas iš jų turi būtybių pasakė: " Ateik ! "

Apreiškimo 06:08
8 Ir aš mačiau , ir štai šviesiai arklių , ir jis sėdėjo čia , kurių pavadinimas "mirtis", ir pragarą , po su juo. Ir jie turėjo valdžią ketvirtojoje dalyje žemės žudyti kardas, badas ir maras , ir laukinis žvėris žemės .

straipsnyje teigiama, kad "jie" reiškia keturis raitelius , o ne ketvirtas vairuotojas tik .

Ezechielio 14:21
21 Nes taip sako Viešpats Dievas : "Kiek daugiau , kai aš siųsti mano keturi opa sprendimai Jeruzalė, kardas, badas ir laukiniai gyvūnai, ir marą , kad išnaikinti žmones ir gyvulius ?

Pagal Zacharijo 5 atsiųs kardas, badas , maras ir laukiniai gyvūnai Viešpats dėl apgulties dieną ir keturių raitelių .
O kai blokada vyko , kad viskas, kai viskas , kas pasakyta aukščiau , tikrai, jis yra parašytas.

Luke 21:22
22 Nes tai bus dienų , keršto , kad įvykdytos visos šios sąvokos yra parašyta.

Užsakyti pažymėtas

knyga prekės yra Daniel knyga .

Daniel 12:4,9
4 Bet tu, Danija, užsičiaupk žodžiai ir be sandariklių knyga iki galo: daug yra bėginėti , ir žinių , turi būti padidinta.
9 Ir jis sakė: eik, Daniel : už žodžiai uždarytas ir užplombuotas iki laikų pabaigos .

Dabar, Danieliaus knygos turinys yra apie sielvartą pasibjaurėjimas . Daniel 09:27 , 11:31 , 12:11 ir kitiems apie Dievo priešu ir apie Mesijo atėjimo .

Dabar, su Apreiškimo knyga prekės kiekis yra apie sielvartą pasibjaurėjimas . Štai kodėl saulė, mėnulis ir žvaigždės yra tamsoje .

Kai kurie knygų Daniel ir Apreiškimo Things




Žvelgiant iš mūsų šalies Filipinai vėliava , iš Daniel ir Apreiškimo pranašystės emblema.

Daniel 7:7,20,24
7 Po to aš mačiau naktį vizijas, ir štai, Ketvirtoji gyvūnų, Groznas ir galingas, ir stiprus , ir jis turi dideles Geležies dantis jis prarijo ir vienetų , ir kojas niyuyurakan liekaną, skirtingai nuo visų prieš jį gyvuliams, ir ji turėjo dešimt ragų.
20 Ir apie Tie dešimt ragų , kurie buvo jo galvą ir iš vienos spyruoklės ir iki kurios sumažėjo tris net , kad ragų , kurie turėjo akis ir burną , kad nagasasalita daug dalykų , kurie atrodo buvo daugiau puikių nei jo draugų .
24 Tie dešimt ragų, tai karalystės , yra dešimt karalių kilti , ir kitos atsiranda po jų ; ir jis turi būti atskirti nuo pirmojo, ir jis numalšino trijų karalių.

Apreiškimo 17:8-14
8 žvėris tu matė, buvo , ir dingo iš arti ir giliai , ir veda į pražūtį . O tie, kurie gyvena žemėje manggigilalas , kurių vardai nėra įrašyti gyvenimo knygoje nuo pasaulio sutvėrimo , pamatę žvėrį, kaip jis buvo , o ne, ir ateiti.
9 Štai išminties protas. Septynios galvos reiškia septynis kalnus, moteris sėdi ;
10 Ir jie yra septyni karaliai : penki sumažėjo , vienas , po vieną dar neatėjo , ir kai jis turėtų šiek tiek užtrukti .
11 Ir žvėris, kuris buvo ir kurio nebėra, Jis taip pat yra aštuonių ir jis buvo septyneri ir ji link sunaikinimo.
12 Tie dešimt ragų, kuriuos teko matyti , yra dešimt karalių , kurie nebūtų dalyvauti karalystės , bet jie gauna institucijai nuspręsti, kad vieną valandą kartu su žvėrimi .
13 Jie turi vieną tikslą , ir pateikti savo jėgą bei valdžią atiduos žvėriui.
14 Jos kovoja prieš Avinėlį, Ir jie dadaigin Lamb , nes jis yra Viešpats viešpatauja ir karalius karalių, ir jo draugų, kurie buvo vadinami ir elito ir ištikimas ir lygybė.

vėliavos trikampis simbolizuoja Filipinuose 10 (dešimt) Daniel 07:20 ir Apreiškimo 17:12 . Ir trys sumažėjo ( Daniel 07:20 ) yra trijų žvaigždučių isinisimbulo. Trys nuskendo ir ketvirtojo (Daniel 07:07 ) atsiradimas . Ketvirtasis gyvūnai (Daniel 07:07 ) buvo sinisimbulo dieną. aštuoni spinduliai yra iš aštuonių karaliaus simbolis (Apreiškimo 17:11) , kuriame gyvūnas aštuntą vienas iš septynių .

Vaizdo Nuo: http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Jie Dirigmain Lamb (Apreiškimo 17:14) kaip sakoma pagal Daniel knyga .

Daniel 7:9-14 ignoruoti jūs , Dievo karalystė atėjo per 4. gyvūnų . Ir tai taip pat laiko skirti Mesijas galia ir šlovė ir karalystė .

Daniel 7:9-14
9 Pažvelgiau iki sosto buvo pateikti ir vieno iš vyresniųjų sėdi saulėje ir jo drabužių balti kaip sniegas ir galvos kaip gryna vilna plaukų sostą buvo ugnies liepsnomis.
10 aštri ugnis , ir išėjo iš prieš jį tūkstančių tūkstančiai tarnavo jam , ir makasampung tūkstančių po dešimt tūkstančių stovėjo prieš jį : Sprendžiant, yra nustatyta , ir buvo atskleistos knygos .
11 Aš mačiau ne , kad dėl didžiojo žodžiai, ragas , aš pažvelgė į gyvūnų balso metu buvo nužudyti, o jo kūnas sunaikintas ir jis buvo priimtas į sunigin ugnies.
12 Ir kaip gyvūnų poilsio , jų galia yra paimamos : dar savo gyvenime buvo pratęstas sezonas ir laikas .
13 Aš mačiau naktį vizijas, ir štai, atėjo su dangaus debesimis vienas kaip ir žmogaus sūnus , ir jis atvyko į senojo dienomis ir paskatino jį prie prieš jį.
14 Ir davė jam galią ir šlovė ir karalystė , kad visų tautų , tautų ir kalbų turėtų būti jam: Jo valdžia yra amžina valdžia , kad nepraeis , ir Jo karalystė nebus sugriauta.

Pažymėti, kad ketvirtojo žvėrys taip pat bulugang ožkos į Daniel 08:08

Daniel 08:08
8 ir ožiai padidintos pats darosi ir kai jis buvo galingas, didysis ragas buvo pažeistas , o vietoj jos atsirado keturi pastebimas ragai į keturis dangaus vėjai .

Įrodymai , kaip mes skaityti Daniel 8 25 eil .

25 Ir jo , kaip jis palulusugin apgaule rankoje , ir jis dar labiau paaštrins pats savo širdyje , ir jų užstatas jis sunaikina daug : Jis taip pat atsistoti prieš Hercogui, Bet jis turi būti suskirstyti be rankų .

Čia rodomas , kad kunigaikštis kovoje jis reiškia, kad , kad kunigaikštis princas ar ateiti.

Jei dėl to , kad karalius yra taip pat blogai karalius sakė Daniel 11:21 .

Daniel 11:21
21 Ir vietoj jo atsistoti niekingas asmuo , nes nebuvo pateikta karalystės garbę , bet jis ateis laikas saugumo ir gauna pagal flatteries karalystė .

22 Ir jie turi pereiti per daug, kad jie bus perkrautas prieš jį, ir rudenį , taip, kaip sandoros kunigaikštis .

Norėdami tęsti svarstymą Daniel 00:01 mes žinome , kad per šį karaliaus atvykimo laiką Miguel.

Daniel 00:01
1 Ir tuo metu, Michael atsistoti didysis kunigaikštis , kurie stovi už tavo tautos žmonės gerai, ir neturi būti bėdų metu, kaip niekada buvo , nes buvo tautos iki to laiko , ir tuo metu tavo tauta bus pristatyti, kiekvienas, kuris turi būti parašytas knygoje.

Šis karalius (Daniel 11:21) buvo 4. karalius ateina arkangelas .

Daniel 11:1,2
1 O dėl manęs , pirmaisiais metais Dariaus medų , aš stovėjo patvirtinti ir sustiprinti jo.
2 Ir dabar aš parodyti jums tiesą . Čia , atsistoti dar trijų karalių Persijoje ; ir ketvirta daug turtingesnė nei jos visosIr kai jis buvo stiprus ir per savo turtus , jis kikilusin visus prieš Graikijos karalystę.

Ir kitas susijęs sapnas karaliaus statula .

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 ir antrųjų metų Nabuchodonozora Nebukadnecaras karaliauti svajojo svajones, ir savo dvasia buvo neramus , o miegas išėjo .

31 Tu , o karaliau, pamačiau: štai puikus vaizdas . Šis paveikslėlis , kuris buvo stiprus ir kurio ryškumas buvo puikus , stovėjo prieš tave , ir jos išvaizda buvo baisi.
Apie 32 nuotraukų , jo galva buvo iš gryno aukso, jos krūtinė ir rankos sidabro, pilvą ir jo šlaunytės žalvaris,
33 Jo kojos geležies, kojos dalis geležies ir iš molio.
34 Tu atrodai ten natibag akmuo be rankų, kurios nužudė vaizdas nuo kojų , kad buvo iš geležies ir molio , ir jis sugedo.
35 Tuomet geležis, molis , varis, sidabras ir auksas sutraiškė kartu , ir tapo lyg pelai vasarą kūlimas , ir vėjas, kuris ne vieta randama jų ir akmuo, sumušė vaizdas , tapo dideliu kalnu ir pripildė visą žemę .

40 O ketvirtoji karalystė bus stipri kaip geležisTodėl, kad geležies ir nakadudurog pajungia viską : ir kaip geležies , kad mušti juos visus, taip ir madidikdik .

, 44 Visų šių karalių dienomis dangaus Dievas įsteigs karalystę,, kad niekada negali būti, arba galios, ji buvo perduota kitai tautai , bet į gabalus ir vartoti visas karalystė , ir jis lalagi amžinai.

Th keturi žvėrys Daniel yra iš Apreiškimo 13 žvėrys.

Daniel 07:25
25 Ir Jis kalbės žodžius prieš Aukščiausiąjį , ir susidėvi Aukščiausiojo šventieji , ir Jis pasistengs pakeisti laiko ir teisė, Ir jie turi būti atiduotas į rankas , kol laikas ir laikas, ir pusę laiko.

Apreiškimo 13:5,6
5 Ir davė jam burną kalbėti išdidžiai ir piktžodžiauti , ir suteikė Jam valdžią per keturiasdešimt du mėnesius.
6 Jis atidarė savo burna piktžodžiavimas prieš Dievą, Kad pusungin Jo vardui, Jo palapinės , kad dangaus gyventojams.

laiką ir trukmę ir pusę Daniel 07:25 laikas keturiomis pačios ir du mėnesius. Lygiavertės tris su puse metų . Antrasis žvėris Apreiškimo davė dvasią pirmojo žvėries atvaizdą . Kas jis?

Apreiškimo 13:14,15
14 Jis apgavo iš požymių , kurį jis buvo išduotas , kuriuos reikia padaryti iš žvėries akyse žemės gyventojų ; sakė žemės gyventojų, kad jie turėtų atsižvelgti į gyvūnų nuotraukos turėti kardo žaizdos ir gyveno.
15 Ir davė kvėpavimas teikti nuotraukos gyvūnų, į gyvūnų nuotraukos galėtų kalbėti ir sukelti visus, kurie atsisakė garbinti žvėries atvaizdą, .

Kai imtis apie ožką ir ketvirtojo karaliaus viziją?

Daniel 08:19 (ožkos)
19 Ir jis tarė: "Štai , aš tau parodysiu , kas vyksta , paskutinio laikotarpio pasipiktinimą ; Norėdami apie pabaigos laiko.


Daniel 11:31,40 (ketvirtasis karalius )
31 Ir grupė stendą dalis , ir jos išniekinti šventyklą, net sienos ir pašalinti całopaleniem , ir jos vieta pasibjaurėjimas , kad padarė .40 Ir metu pabaigos yra makikipagkaalit jam pietų karalių, ir šiaurės karalius ateis prieš jį kaip viesulas su kovos vežimais ir raiteliais ir su daug laivų , ir jis pripažino, žemėje, ir išsiliejimo ir vėliau .

Remiantis mūsų skaitymo, Danieliaus knyga , apie sielvartą pasibjaurėjimas ketvirtą karalius atsirasti pabaigos. Kada sezono pabaiga?

Sofonijo 1:14,15,16
14 didysis dieną Viešpats yra šalia, Netoli baudos ir skubėti, net Viešpaties dienos balsas: galiūnas šauks ten graudžiai .
15 diena rūstybės dieną , dienos nemalonumai ir baimės, dieną bausmė ir sunaikinimo, diena tamsos ir sutemų , debesys ir tamsa dieną ,
16 diena trimito ir signalizacijos prieš sutvirtintus miestus ir nuo aukštos sienos.

Taigi Miguel atvykus laikais bėdų per rungtynes pabaigoje ir ji sako ( Sofonijo 01:14 ) yra Viešpaties diena . Mes dar kartą perskaityti Daniel 00:01

Daniel 00:01
1 Ir tuo metu Michael naktį, didysis kunigaikštis, kuris reiškia , kad tavo tautos žmonės gerai, ir bus laikas priespaudos , pavyzdžiui, niekada nebuvo , nes buvo tautos iki to laiko , ir tuo metu tavo tauta bus pristatyti, kas vienas , kad turi būti parašyta knyga .

"Laikas "yra ketvirtosios karalius ( kartą arba gali būti keturi ) metu pabaigoje.

Kai sunkūs laikai ( Sofonijo 1:15) pagal Viešpaties Jėzaus ?

Lacas 21:22,23
22 Dėl Tai yra keršto dienų kad įvykdytos viskas parašyta.
23 Vargas nagdadalangtao , ir bus tos dienos ! už Įvairiose vietose bus didelių nelaimių žemėjeIr pyktis šioje šalyje.

žvėris buvo pražūties ar ydingas sūnus .

2 Tes 2:2,3,4,8,9
2 leidžia lengvai perkelti jūsų protas , nei dar bus neramus , nei per dvasią, nei žodžiu, nei raštu , kaip pas mus , sakydamas, kad Kristaus dieną;
3 Tegul niekas jūsų neapgauna bet kokiomis priemonėmis , nes neturi būti , išskyrus ten ateiti atkritimas ir paaiškėjo, velnias , pražūties sūnus ,
4 Tai priešinasi ir pati prieš visa, kas vadinama Dievu ar garbinama , ir jis atsisėdo į Dievo šventyklą, kad jis pasiskelbė kaip Dievas .
8 Ir tuomet , kad Wicked būti atskleista , kad Viešpats žudo savo burnos kvapą , ir šviesūs jo dar bus sunaikinti ;
9 Jis , kurio dar yra po Šėtonas visokios jėgos, ženklai ir esantys stebuklai

02:14 1Timoteo
14 Ir ne Adomas buvo apgautas , o moteris buvo apgauta ir nusikaltimus;

Taigi, mes nustatėme, kad moteris turi numerį 666 , nes ji ( moteris ) yra nusikalto Dievui, o ne vyras .

Daniel 9 sako apie 490 metų. Tai reiškia , kad Mesijo princas atvykimo . Taip pat čia pasakyti apie tris su puse metų (42 mėnesių ar savaičių , sangglinggo ir pusė savaitės )

Daniel 9:24,25,26,27
24 Septyniasdešimt savaičių nustatomas tavo tauta ir tavo Šventojo miesto, baigti nusikaltimą , ir nutraukti pažeidimą , ir sutaikinti kaltę, ir užtikrinti, kad tiesa amžinai, ir užantspauduoti regėjimas ir pranašystė , ir patepti labai šventa.
25 Taigi žinau, ir išskirti , išmetamųjų teršalų iš įsakymų atkurti ir pastatyti Jeruzalės patepė Kunigaikštis turi būti septynias savaites ir šešiasdešimt dvi savaites : ji turi būti pastatyti iš naujo, su gatvių ir sienos, net ir neramus .
26Ir po šešiasdešimt dviejų savaičių nutraukė dengtos , ir niekoIr sunaikinti miestą ir kunigaikščio žmonių šventyklą ateis ir jo pabaigoje dėl potvynių , ir iki galo bus karas , dykuma yra nustatyta.
27 Ir nustatyti savo sandorą su daugeliu vienai savaitei , ir puse savaitės jis pasirūpina nutraukti aukos ir aukos, Ir bjaurius sparnus ateis vienas sunaikinti, o iki pabaigos, ir pagkapasiya išplito priešiškumas sunaikinti.


Mirtis po 1 / 3 žmonijos

Kaip nužudyti 1 / 3 žmonijos papasakojo Apreiškimo 9:15 ?

Apreiškimo 09:15
15 Ir keturi angelai ungirded , sumontuotas laiku ir dieną ir mėnesį ir metus nužudyti trečdalis žmonių .

dienas ir valandas ir mėnesius ir metus , sakydamas, kad tai buvo dėl 2001/09/11 tragedijos Niujorke.

1 / 3 visų žmonių žuvo ar neteko vilties sužinoti tiesą apie Dievą padaryta 9 / 11.

Jie ne atrodo , kad Viešpats Jėzus įvykdyti sakė Matthew 24:2

Matthew 24:2
2 Bet jis atsakė ir tarė jiems: Ar matote visa tai? Iš tiesų sakau jums , neturi būti palikti čia vieną akmenį po kito akmens , o ne sugriauti .

Litiral tikrai daugiau mirė 9 / 11 , bet daugelis žmonių žuvo ir dėl žinių apie tiesą , o tai yra daugiau gaila . Lydimas Romos katalikų bažnyčia mirė ir kitų krikščionių sekta dėl žinių apie tiesą.

Nuo 1999 m. 6000000000 visame pasaulyje ( šaltinis Gyventojų skaičius: Jungtinių Tautų Gyventojų skyrius) ir krikščionys yra sunumeruoti 2100000000 (šaltinis : Encyclopaedia Britannica ) Ši informacija gaunama iš laiko ( Kids) Almanachas 2008. Net 1 / 3 pasaulio gyventojų yra krikščionys.


Sukamaisiais diagramoje



Vaizdo Nuo: JAV Centras Pasaulio misijos
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 žmonijos yra aprašytas Apreiškimo kaip žvaigždžių knyga .

Apreiškimo 00:04
4 ir Jo uodega nušlavė trečdalį dalis danguje žvaigždžių ir žemės ipinaghagisSlibinas stojo priešais moterį gimdyti , valgyti vaiko gimimo .

Ir žvaigždės taip pat į Danieliaus knyga žvaigždė.

Daniel 08:10
10 ir gerokai padidėjo , iki dangaus kareiviją, ir kai priimančiosios ir žvaigždės mesti ant žemės, ir antspaudu ant jų.

Ir 1 / 3 žmonijos valyti ji .

Zacharijas 13:8,9
8 praeiti, kad visoje žemėje , sako Viešpats, dvi dalys buvo išnaikinti ir mirti, o trečias kairėje.
9 ir Atvesiu trečia dalis gaisro, Ir patikslinti jas kaip sidabras, ir bandys jas auksu. Jie ragina Mano vardas ir Aš išgirsite jų : aš sakau, mano tauta , ir jie sako : "Viešpats yra mano Dievas .

Tačiau kai kurie gali manyti , kad vienas iš 8 eil sako 03/02 žudikas kontracepcijos Apocalipisis 09:15 03/01 žudikas. Kadangi tai neprieštarauja tik simbolis to . Be Zacharijas 13:08 rodo, kad sumažinti arba mirti nėra įtrauktas į ugnį išvalyti . Iš Apreiškimo 9:15, jie yra vieni iš pranašystė ir žinojo tiesą aplankymo dieną , dieną .

Luke 19:44
44 Ir jūs ilulugso žemės , ir jūsų vaikams per tave ir tau jie nepalieka akmens ant akmens akmuo , nes tu nežinai , kad tavo aplankymo metas.

Ezechielio 5:2,12
2 trečiosios dalies tu sudeginsi miestų viduryje, kai apgulties dienų , yra įvykdytosIr imtis trečioji dalis , ir iškart su kardas netoli , ir trečia dalis tu įkrėsti vėjas , ir aš atkreipti dėmesį į po jų kardas .
12 Trečioji dalis mirti zarazą, Ir badas jie suvartoti iš tavęs , ir Trečia dalis žus nuo kardo aplink jus , ir Trečia dalis Rozproszę į visas puses, ir atkreipti dėmesį į kalaviją po .

Numatytą terminą, kai apgulties dienų , yra įvykdytos

Ką Jėzus pasakė kažką apie tai?

Luko 21:20-22
Tačiau 20 Pamatę armijos Jeruzalės, Tada žinau, kad jos sunaikinimas buvo šalia .
21 Tada tie judėjai bėgti į kalnus , ir per miestą išėjo , ir šioje srityje neturėtų patekti į miestą.
22 Nes tai yra keršto dienų, kurie tenkina visus šiuos dalykus parašyti .

Kas yra pranašystė į Apreiškimą apie vyro mirti su kardas, badas ir maras ?

Apreiškimo 6:7,8
7 Ir kai jis atplėšė ketvirtąjį antspaudą , išgirdau ketvirtosios būtybės, sakant: "Ateik balsu.
8 Ir aš mačiau , ir štai šviesiai arklių , ir jis sėdėjo čia , kurių pavadinimas "mirtis", ir pragarą , po su juo. Ir jie turėjo valdžią ketvirtojoje dalyje žemės žudyti nuo kardo ir bado ir maro, ir laukinis žvėris žemės.

Mes ir toliau skaityti iki maždaug 6 prekių ženklais.

Apreiškimo 6:9,10
9 Kai Avinėlis atplėšė penktąjį antspaudą, pamačiau po aukuru nužudyti už Dievo žodį, sielos , ir su jais parodymai :
10 Jie šaukė garsiu balsu , sakydamas: Kaip ilgai , Viešpatie šventa ir teisinga, ne teismas ir atkeršyti mūsų kraują, gyvenančių žemėje ?

kerštas šventųjų kraujo kodėl patenka kardas, badas , maras ir laukiniai gyvūnai, 5 prekių ženklais. iš liudytojų kraujo buvo Babilone.

Apreiškimo 18:24
24 Ir jis nustatė, pranašų ir šventųjų kraujo ir visi žuvo vietoje.

Ir taip pat , keršydamas už savo brangenybes padariau beverčiais stabais .

Apreiškimo 9:20,21
20 ir kiti žmonės , ne nužudyti šių problema , neatgailavo dėl savo rankų darbų, kad garbinti demonų ir stabai iš aukso ir sidabro , bronzos ir akmens , medžio , kuris nei matyti, nei girdėti , nei vaikščioti vis.
21 Ir jie neturi atgailavo dėl savo žmogžudysčių , nei apie jų kerais , nei savo nierządu , nei apie jų vagystes.

Samsonas ir 9 / 11 tragedija

Teisėjų 16:25-31
25 Ir jis atėjo pradžiuginti savo širdį , pasakė: " Skambinkite Samsonas , kad jis gali pateikti mums sportą. Ir paragino Samsonas iš kalėjimo, ir jis tyčiojosi iš jų. Ir jie jį tarp stulpų :
26 Samsonas tarė: " Berniukas , kad nusprendė jį už rankos , Ipahipo mane iš namų ramsčiais, kad aš mangahiligan .
27 namas buvo pilnas vyrų ir moterų , ir visi filistinų didžiūnai buvo ten, ir stogas Trys tūkstančiai vyrų ir moterų, žiūrėti , o žaisti su Samsonas .
28 Samsonas atidaroma Jahvę , ir pasakė: Viešpatie Dieve , prašau prisiminti , ir aš prašau sustiprinti man , tik šį kartą , Dieve, kad aš maiganti laikas filistinų mano dvi akis .

29 Ir Samsonas turėti dviejų vidutinių stulpai, kuris namuose pailsėti, ir pasilenkė į juos, vieną dešine ranka , o kita jo kairėje.
30 Samsonas tarė: "Tegul man mirti su filistinais , o jis nusilenkė su visomis savo jėgomis ir namus, Palo kunigaikščiai ir visi žmonės , kurie ten buvo . Ir buvo mirusiojo , kurį jis nužudė , savo mirties daugiau nei jis nužudė savo gyvenimą.
31 Tada broliai nuėjo ir visi jo tėvo namiškiai , ir jį paėmė ir išvedė jį ir palaidojo tarp Sorea ir Esztaol Manoacha kapo jo tėvo. Izraelio teisėjas jis buvo dvidešimt metų.

Vaizdo Nuo:
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Avarijų
Pagrindinis straipsnis: aukų rugsėjo 11 d. išpuolių
Mirtingumas (išskyrus pagrobėjai )
Niujorko Pasaulio prekybos centro 2605
[28] [29] [30] [31]

Amerikos 11 87 [32]
Jungtinių 175 60 [ 33]
Pentagonas Arlington 125 [34]
Amerikos 77 59 [35]
Shanksville Jungtinių 93 40 [36]
Iš viso 2976
Buvo apie 2995 mirčių viso, Įskaitant 19 pagrobėjai ir 2976 aukų . aukos buvo paskirstomi taip : 246 m. keturiomis plokštumomis ( iš kurių nebuvo išgyvenusių ), 2605 m. Niujorke bokštai ir ant žemės, ir 125 ne Pentagonas . [37 ] [38] Visi mirčių išpuolių buvo civiliai , išskyrus 55 karių žuvo Pentagone. [39]

Tai iš šios informacijos :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Jei dėl to , prognozuojama , kad bokštai dvyniai teisėjų knyga žlugimo. Matome aukų panašumo

Samsonas :
Teisėjai 16:27
27 namas buvo pilnas vyrų ir moterų , ir visi filistinų didžiūnai buvo ten, ir stogas Trys tūkstančiai vyrų ir moterų, žiūrėti , o žaisti su Samsonas .

9 / 11:
Buvo apie 2995 mirčių viso

Beveik tą patį , tas pats atkeršyti .

Ezechielio 20:47
47 Ir pasakyk Pietų miško, išgirskite Viešpaties žodį : 'Taip sako Viešpats Dievas: "Aš uždegsiu tau ugnis ir praris žalieji tave , ir kas sausas medis : liepsna liepsna neužges , o visa žemė nuo šiaurės iki pietų bus sudegintos į ugnies.

Tuo 08:46 , American Airlines Flight 11 d. sudužo į Pasaulio prekybos centro Šiaurės bokštas , po to "United Airlines Flight 175 , kuri ištiko Pietų bokštas 09:03

Pietų bokštas (2 WTC ) sumažėjo maždaug 09:59 , po deginimas 56 minučių į ugnį , kurią sukelia United Airlines Flight 175. [22] Šiaurės bokštas (1 WTC ) poveikis žlugo at 10:28 , po degimo maždaug 102 minučių.

Vaizdo Nuo:http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Trečiadienis 23 gruodis, 2009


Įvadas ...


Pradžios 1:1-3
1 pradžia Dievas sukūrė dangų ir žemę.
2 Žemė buvo be pavidalo ir tuščia , tamsa buvo po gaubė gelmes, ir Dievo Dvasia sklandė virš vandenų .
3 Tuomet Dievas tarė: Tebūna šviesa!, Ir atsirado šviesa.

Aiškiai pasakė pirmoje pastraipoje Genesis 1, kad " pradžia " buvo sukurta Dievo, dangaus ir žemės.

Jono 1:1-5
1 Pradžioje buvo Žodis, Ir Žodis buvo pas Dievą, ir Žodis buvo Dievas .
2 Taip pat pradžioje su Dievu.
3 Visa per jį atsirado , ir nieko numatyti, kad nebuvo padaryta be jo.
4 Jame buvo gyvybė, ir gyvybė buvo žmonių šviesa.
5 Ir šviesa spindi tamsoje ir tamsa suvokti tai ne.

Dabar sako, čia Jono 1:1-5 Žodis buvo pas Dievą arba su Dievu pradžia. Pradžioje , kai Dievas sukūrė dangų ir žemę.

Mes skaityti anglų kalba.

John 1:02

New International Version (© 1984)
Jis buvo su Dievu ir atgal.

Naujas gyvenimo Vertimo (© 2007)
Jis egzistavo į sugrįžo su Dievu.

Naujas American Standard Bible (© 1995)
Jis buvo į sugrįžo su Dievu.

Tarptautinio standarto versija (© 2008)
Jis egzistavo į sugrįžo su Dievu.

Dievo žodis ® Translation ( © 1995)
Jis buvo žmogus su Dievu ir atgal.

King James Bible
Tas pats buvo į sugrįžo su Dievu.


Aišku, kai "jis " reiškia asmenį .

Praneškite mums, ką kiti Jonas pasakė apie Jėzų.

1 Jn 1:1,2
1 Tie nuo pat pradžios, Kurį mes girdėjome, tas ir savo akimis regėjome , kurios mes žiūrime , o mūsų rankos tvarkomos, dėl žmonių gyvybės Word ;
2 ( Dėl Gyvenimas pasirodė, ir mes regėjome ir liudijame, ir skelbiame jums gyvenimą, amžinąjį gyvenimą, su Tėvu ir pasirodė pas mus );

1 Jn 2:13,14,24
13 Rašau jums , tėvai, nes jūs žinote, kad nuo pat pradžių jis. Rašau jums , jaunuoliai, nes jūs įveikė blogo . Parašiau , vaikeliai, nes jūs žinote, Tėvas .
14 Parašiau jums , tėvai, nes jūs žinote, nuo pat pradžių, kad jis būtų.
24 O jūs , jūs galite gyventi savo girdėjote nuo pradžios . Jei jūs gyvenate nuo pat pradžių, kad jūs girdėjote , jūs taip pat laikosi per Sūnų ir Tėvą.

Kristus yra " jis " pradžioje. O pagal Pradžios , Pradžioje Dievas sutvėrė į dangų ir žemę .

Mes skaityti kitos versijos 1 Jn 2:13

New International Version (© 1984)
Rašau jums , tėvai, nes Ar Jums žinoma, juodas kuris grįžau iš. Rašau jums , jaunuoliai, nes jūs turite įveikti blogio. Rašau jums , brangūs vaikai , nes jūs Tėvo .

Naujas gyvenimo Vertimo (© 2007)
Rašau jums, brandaus tikėjimo , nes žinote, Kristus , kurie egzistavo grįžau iš. Rašau jums, kurie yra jauni į tikėjimą , nes jūs laimėjo "Super kova su blogio.

Naujas American Standard Bible (© 1995)
Rašau jums , tėvai, nes žinote, juoda , kuris buvo grįžau iš. Rašau jums, jaunuoliai , nes jūs įveikė blogio. Parašiau jums , vaikai, nes jūs žinote, Tėvas .

Tarptautinio standarto versija (© 2008)
Rašau jums , tėvai, nes Ar Jums žinoma, vienas kuris egzistuoja grįžau iš. Rašau jums , jaunimui, nes turite įveikti blogio.

Dievo žodis ® Translation ( © 1995)
Aš rašau jums , tėvai, nes Kristaus žinote kuris egzistuoja grįžau iš. Aš rašau jums , jaunimui, nes laimėjo pergalę prieš blogio.

King James Bible
Rašau jums , tėvai, nes Ar jūs žinoma juoda ty nuo grįžau. Rašau jums , jaunuoliai, nes jūs įveikė blogo . Rašau jums , vaikeliai, nes jūs Tėvo .


1 Jn 2:14
New International Version (© 1984)
Rašau jums , tėvai, nes jūs žinomas juodas kuris grįžau iš. Rašau jums , jaunuoliai, nes jūs stiprūs , ir Dievo žodį Gyvena jūsų, ir jūs įveikti blogio.

Naujas gyvenimo Vertimo (© 2007)
Parašiau jums, Dievo vaikai , nes jūs žinote Tėvas . Parašiau jums, brandaus tikėjimo , nes jūs žinote Kristus , kurie egzistavo grįžau iš. Parašiau jums, kurie yra jauni į tikėjimą , nes jūs stiprūs . Gyvena Dievo žodį į savo širdis , ir jūs turite laimėti Super kova su blogio.

Naujas American Standard Bible (© 1995)
Parašiau jums , tėvai, nes jūs žinote, Juodas , kuris buvo grįžau iš. Parašiau jums , jaunuoliai, nes jūs stiprūs , ir Dievo žodį rezidentu jūsų, ir jūs įveikti blogio.

Tarptautinio standarto versija (© 2008)
Parašiau jums , vaikeliai, nes jūs turite žinoti, kad Tėvas . Parašiau jums, tėvai , nes jūs žinomas vienas kuris egzistuoja grįžau iš. Parašiau jums , jaunimui, nes jūs stiprūs ir dėl Dievo žodžio lieka Jums ir Jūsų įveikti blogio.

Dievo žodis ® Translation ( © 1995)
Aš parašiau jums , vaikai, nes jūs žinote, Tėvas . Aš parašiau jums , tėvai, nes jūs žinote, Kristus , kuris egzistuoja grįžau iš. Aš parašiau jums , jaunimui, nes jūs stiprūs ir Dievo žodis Gyvena jums . Ar laimėjo pergalę prieš blogio.

King James Bible
Ar aš parašė jums, tėvai, nes jūs žinosite, juodas kad yra grįžau iš. Ar aš parašė jums, jaunuoliai, nes jūs stiprūs, ir pasilieka Dievo žodį į jus, ir jūs įveikė blogo .

Taigi aišku, kad Kristus yra pateikti pradžioje Dievas sukūrė dangų ir žemę.

Mika 05:02
2 O tu, Bet- Betliejaus Ephrata , mažai kompromisas tarp Judo tūkstančiuose " , iš jūsų bus parodyti man vienas bus valdovu Izraelyje , kurių Įvykiai pirmyn yra nuo senų, nuo amžių.

Bet koks laikas, nesibaigiančios temos?

Patarlių 8:23,24
23 aš buvau nes neturi pradžios dienos , iki žemės.
24 Aš išvedė ne kas kita, giliai , kai nebuvo fontanų , gausūs vandens.

į amžinybę laiko be pradžios.

Naują dangų ir naują Žemę


21:1-4,10 pareiškimas
1 Ir aš mačiau naują dangų ir naują žemę, nes pirmasis dangus ir pirmoji žemė praėjo ne , ir jūra dingo.
2 Ir aš pamačiau ir šventasis miestas , naujas Jeruzalė, leistis iš dangaus nuo Dievo, kaip Jaunavedys nagagayakang tikrai jo žmona.
3 Ir išgirdau garsiai nuo sosto , sakydamas: " Štai Dievo palapinės su žmogumi, Ir jis bus gyventi su jais, ir jie bus Jo tauta , ir pats Dievas bus su jais ir būsiu jų Dievas
4 ir Jis nušluostys kiekvieną ašarą nuo jų akių;, Ir nebus mirties , turi būti ne daugiau skausmo , nei liūdesio, nei bet kuris daugiau skausmo : buvęs dalykai mirė.
10 Ir Jis nunešė mane į dvasią daug ir aukštų kalnų, ir parodė man šventasis miestas Jeruzalė, nusileidžiančią iš dangaus nuo Dievo ,

Sukelia kalnų John ( V10 ) yra šventas miestas vietą. šventasis miestas Jeruzalė .

Ezechielio 40:2
2 Dievo regėjimus Jis įvedė mane į Izraelio žemę , ir Aš pateikti labai aukšto kalno , kur , kaip pietuose miestas .

Jei pietuose žmonės , todėl kalnų šiaurėje . Kas kalnas šiaurėje ?


Ps 48:2
2 Beautiful pagal aukštį, visos žemės džiaugsmas, Siono kalno, šiaurės kryptimi, miestas didžiojo karaliaus .
Gal 4:26
Tačiau 26 Jeruzalė yra pirmiau nemokamai, Kuri yra mūsų motina .

Hebrajams 12:22
Tačiau 22 priėjo prie Siono kalno bei gyvojo Dievo tauta , dangiškosios Jeruzalės , ir daugybė priimančiosios angelų,

Hebrajams 11:16
16 Bet dabar jie siekia geriau , net dangus, todėl jie nėra gėda Dievo vadintis jų Dievu : jis suteikė jiems miestą.

Leiskite mums litiral , medžiagos, fizinis ( į kūną ir velnias ) Naujoji Jeruzalė .

Pirmiausia, ateiviai , grįžti į savo namus. Ne žmonės grįžti sa ateiviai . Jei viena mintis , kad žmonės pas jį ateis, jis protų .

Nr liudytojas Jėzus yra keturios evangelijos (Mato , Morkaus, Luko ir Jono ) , kad dangus bus . Mokymo jo malda į mokinių sakė : Tegul Tavo karalystė ateis. Tavo valia , kaip danguje , taip ir žemėje. Matthew 06:10

Ne pranašai taip pat liudija , kad dangus dar . Sakydamas pranašo yra Siono kalno Dievo karalystė . John patraukti aukštai kalnuose (Apreiškimo 21:10 ) yra Jeruzalės pats miestas . Jeruzalė buvo ir yra dabar ir per amžius. Taigi, mes skaityti pranašų pasakyta apie Siono kalno .

Iz 66:20,22
20 ir Jie atgabens jūsų brolius iš visų tautų Viešpats, Kuris ant žirgų ir kovos vežimų ir vadas , o ant mulų ir ant greitai gyvūnai, į šventąjį Jeruzalės kalnąTaip sako Viešpats , kaip pareikšti Izraelio savo aukos švariame inde vaikus į Viešpaties namus.
22 Nes kaip naujas dangus ir nauja žemė, kurią aš ir toliau bus prieš maneTaip sako Viešpats , taip jūsų palikuonys ir vardas .

Iz 65:9,17,18,19
9 ir I duoda sėklos iš Jokūbo ir Judo Horizontaliai mano įpėdinis ir paveldės mano pasirinkimas, ir mano tarnai gyventi.
17 Nes štai , Aš kurti naują dangų ir naują žemę, Ir seni daiktai nėra pamiršti , nei ateis.
18 metų, bet būkite linksmai ir džiaugtis amžinai , kurioje galiu sukurti : štai, Aš kursime Jeruzalė linksmaiIr jo tauta džiaugsmą.
19 Ir aš laimingas, Jeruzalė, ir džiaugsmas mano tauta : iš ašaros balsas turi būti ne daugiau išgirsti josArba verkti balsu.

Niekas čia pasakyta , kad Jeruzalė bus nužengs iš dangaus . Dievas sako, kad jis sukuria naują dangų ir naują žemę, 17 punkte . Tačiau šio sprendimo 18 yra apibrėžtas Dievą, kad Jo valią kurti Jeruzalės džiaugsmas.

Mes skaityti Pauliaus laiškus .

2 Kor 5:16,17
16 Todėl nuo šiol žinau, kad mes niekas kūnas : nors mes žinome Kristaus kūnas , o dabar mes žinome, jam taip .
17 Todėl jei kas yra Kristuje, tas yra naujas kūrinys : seni daiktai mirė: Štai viskas tampa nauju.

naujas subjektas turės naują dangų ir naują žemę , kad naujas subjektas negali pateikti senų dangų ir žemę.

Luko 5:36-39
36 Ir jis kalbėjo taip pat jiems palyginimą : Niekas ašarų naujus drabužius ir senus drabužius itinagpi, Kiti išmintingą bus naujas ir senų daiktų nėra tagping nuo iki .
37 niekas vyrai pateikti jauno vyno į senus butelius, Kiti protingas papuputukin alkoholį iki odos, ir, laužyti odą.
Tačiau 38 turėtų pradėti naujas vynas į naujus vynmaišius.
39 Ir niekas gerti vyną ant nuosėdų , tai jaunas vynas bus meilė, sako sena geriau .

Iz 43:18,19
18 Ar pamenate , kad nutiko , nei į ką senas.
19 Štai aš darau naujų dalykųDabar ji pavasarį pirmyn : būsite nežino ? Aš padarysiu kelią tyruose , upės tekės dykumose .

Iz 56:7
7 Jie priima į savo šventąjį kalną, ir rozweselę Mano maldos namuose; jų deginamąsias aukas ir aukoti savo bus priimtas mano aukuro , nes mano namai bus vadinami maldos namais visoms tautoms.

Žmonės priima šventąjį kalną , šventąjį Jeruzalės kalną (Iz 66:20 ), o ne imtis šventojo kalno žmonių.

Zacharijas 08:03
3 Taip sako Viešpats , Grįžau į Sionas , gyvenu Jeruzale, Ir Jeruzalė bus vadinama tiesos miestu, o kareivijų Viešpaties , švento kalno kalnų.

Dievas gyventų Jeruzalėje .

Joel 3:17,18,21
17 Ir jūs žinosite, kad Aš esu Viešpats , jūsų Dievas , gyvenantis Sione , savo šventajame kalne: Tada Jeruzalė bus šventa , o ne perduoti jį kaip svetimi.
18 ir įvykti tą pačią dieną, Kad kalnai kritimas saldaus vyno , ir kalvos srauto su pienu, ir visi Judo Brooks opływać vandenyse , ir Fontana di išeis iš namų šventė , ir vanduo iš Sittim slėnyje .
21 Ir aš išvalyti jų kraujo , kad aš ne valyti : nes Viešpats gyvena Sione,.

Ps 132:13
Per 13 Viešpats pasirinko Siono; savo namuose norėjo dauguma.

Ps 48:8
8 Kas mes girdėjote , kad mes matėme kareivijų Viešpaties tautos, mūsų Dievo tauta ; Dievas įsteigs amžinai. ( Seleno )

Iz 02:02
2 ir atsitikti per pastaruosius dienų, Kuris iš Viešpaties namų kalnas yra nustatoma kalno viršūnę, Ir būti aukštos kalvos , ir visos tautos.

Iz 57:15
15 Nes taip sako didelis ir aukštas Tas, kuris gyvena amžinybėje, kurio vardas yra Šventas Aš gyvenu labai ir šventa vieta Jis taip pat atgailaujantis ir nuolankus kuklumą, atgaivinti nuolankus dvasia , ir atgaivinti atgailaujančią širdį.

Iz 35:10
10 Ir Odkupieni Jūsų sugrįš, ateis į Sioną su dainomis ir amžiną džiaugsmą ant galvų: Jie gauna džiaugsmas ir linksmybė , ir liūdesys ir grįš atodūsis.

Iz 30:19
19 Dėl žmonės turi gyventi Zion Jeruzalėje: Jūs ne daug verkti , jis bus labai maloningas tau ne tavo verkti , kai jis girdi balso, jis jums atsakys .

Iz 25:6-10
6 ir Šiame kalno yra visagalis Viešpats , kad pas visus žmonesriebalų dalykų šventę, vyno šventė ant nuosėdų , riebalų dalykų pilnas čiulpų , vynų ant nuosėdų bei rafinuotas .
7 Ir Jis šiame kalnų apima visus miestus, Ir naladlad visose šalyse šydu.
8 Jis strawił mirties amžinai , ir Viešpats Dievas nušluostys ašaras nuo visų veidų, ir jo tautos paniekinimą , buvo išbraukti iš visų žemėsNes Viešpats .
9 ir sako tą dienąŠtai, jis yra mūsų Dievas , mes laukė jo, ir Jis išgelbės mus: Tai yra Viešpaties , mes laukė jo, mes stengiamės ir džiaugtis savo išganymą.
10 Dėl Šiame kalno Viešpaties ranka, Moab yra deptana savo vietoje , kaip šiaudų nayayapakan kamštinės užkietėjimas .

Iz 52:1
1 Awake , pabusk , pateiktoms į savo jėgomis , Sionas, įdėti į savo gerą drabužius, Jeruzalė, šventasis miestas: už nuo šiol nebus daugiau ateiti į tave nieobrzezany nešvarus.

Iz 60:14
14 Ir jų sūnus, kenčia tave ateis lenkimo tau, ir visi, kurie paniekino tave lanko patys savo kojų padais ir jos reikalauja tave Viešpaties miestu, Sionas Izraelio Šventąjį.

Jer 07:07
7 Is Aš sukelti jums šią vietąkrašte, kurį daviau jūsų tėvams nuo pradžios iki amžinai.

Kol jie amžinai likti pažadėtą žemę .

Ezechielio 37:24,25
24 Ir Mano tarnas Dovydas bus karalius jiems, Ir visi jie turės vieną ganytoją : jie taip pat vaikščioti mano sprendimų ir laikytis mano įsakymų ir vykdykite .
25 Ir Jie gyvens krašte, kurį daviau savo tarnui Jokūbui , kur jūsų tėvai, Ir Jie gyvens jame, jie ir jų vaikai , ir jų vaikų vaikai , amžinai, Ir Mano tarnas Dovydas bus jų kunigaikštis amžinai.

Iz 31:4
4 Nes taip sako Viešpats man : Kaip liūtas ar jaunas liūtukas riaumojimas apie savo grobį , kai dėl piemenų būrys yra vadinamas atgal į jį, kad jis nebijo jų balso, nei žeminti save kadangi jų triukšmo : taip Bent jau as ant Siono kalno Viešpats, Ir kalvos su ja kovoti.

Bent Viešpats ir su juo žmonės , kurie neturi žemės Jūsų pastato , tačiau miesto žmonės . pavyzdys yra 1 Samuelio 14:34 .

1 Samuelio 14:34
34 Saulius tarė dislokuoti į miestą ir pasakyk jiems: "atnešė mane čia kas savo valia, ir kiekvieną savo avį ir jį užmušti , valgyti ir nuodėmė Viešpats nuo valgymo kraujyje. Ir pareikštas visiems žmonėmsKiekvienas žmogus savo valia , kad naktį ir žuvo.

Iz 27:13
13 Ir ji išsipildys tą dieną, kad didysis trimitas , turi būti prapūsti, ir jie žūsta Asirijos ateiti žemę, ir jie atstumtais ir iš Egipto žemės, ir turi melstis į šventąjį kalną Jeruzalės Viešpats.

Iz 54:5
5 Dėl gegužės - formuotojas savo vyrui, Kareivijų Viešpats yra Jo vardas : ir Izraelio Šventasis yra jūsų atpirkėjas, visos žemės Dievas jis vadinamas.

Dievas negali būti susituokę vėl į kitą miestą . Jeruzalė Apreiškimo būti vedęs į Dievą. Ar tuoktis dar kartą tuoktis , bet veda kitą , jei sugadintas Testamento netaikomas Dievo įstatymą .

Iz 33:5
5 Didysis Viešpats ; Jis gyvena ant aukšto: Jis alsuoja Sionas teisę ir teisingumą.

Kai Dievas gyvena šventajame mieste yra žmonių, kurie gyvena teisumas .

Daniel 2:35,44,45
Po 35 Tuomet geležis , molis, varis, sidabras ir auksas sutraiškė kartuIr tapo kaip vasaros kuliamosios šieną, ir vėjas, kuris ne vieta randama jų ir akmuo, sumušė vaizdas , tapo dideliu kalnu ir pripildė visą žemę.
44 Ir šių karalių dienomis dangaus Dievas įsteigs karalystę, kuri niekada nebus sunaikinta, arba galia buvo perduota kitai tautai , bet į gabalus ir vartoti visas karalystė , ir Yao "Y lalagi amžinai.
45 kadangi regėjai kalnuose natibag akmuo, be rankų , ir sumažinti geležies , vario, molio, sidabras ir auksas, žymintis didis Dievas karaliui, kas įvyks toliau , ir svajonė yra reali ir jos aiškinimo tikrai .

Saidas vadovas kalnų žemės . Nuo aukštų kalvų plinta per visą Apreiškimo pagkakahula žemės , todėl mažėja nuo dangaus .

Mes mokomės tą Daniel pranašystė prasme. " geležis, molis , varis, sidabras ir auksas sutraiškė kartu "Tai yra dievų rankų .

Mika 01:07
7 Ir visos jos stabams į gabalus, Ir visi jo darbo užmokestis bus sunaikinti ugnimi, ir Visos jos stabų aš nustatyti tuščias, Dėl paleistuvės ji surinko nuoma ir paleistuvės mangauuwi nuoma .

Daniel 05:04
4 Jie gėrė vyną ir gyrė savo auksinius, dievų , sidabro, vario, geležies, medžio ir akmens.

akmuo (Daniel 02:35 ) Kristus ir kalnas Sionas kalnas . Mes skaityti Izaijo 28:16

Iz 28:16
16 Todėl taip sako Viešpats Dievas: štai , Dedu Sione akmuo, bandė akmens, brangakmeniai kertinis akmuo ir tikrai pamatai : tas, kuris tiki neturi skubėti .

Iz 44:28
28 Ši Cyrus sako : "Jis yra mano ganytojas , ir atlieka visas mano malonumas : netgi sakydamas, kad į Jeruzalę , būsi pastatytas , ir šventyklos, Jūsų pamatų.

Iz 45:13
13 Aš prikėlė Jį iš tiesos, ir aš vadovauja jo būdus ; Jis pastatytas Mano miestasIr jis atleiskite mano nelaisvę , o ne kaina , nei už atlygį, sako kareivijų Viešpats.

Jer 33:9,20,21
9 ir tauta bus mano džiaugsmas, padėka, ir garbė"Prieš visas žemės tautas , kad išgirstume visa gera , kad aš juos , ir bijo ir dreba visiems geras ir visiems gerovės , kad aš įsigyti pas ji .
20 Taip sako Viešpats , Jei jūs sugriauti testamento Mano dienos ir mano sandorą ir naktį , kad neturėtų būti dieną ir naktį savo laiku;
21 Taip pat mano sandorą būti suskirstyti su mano tarno Dovydo, Kad jis neturėjo sūnaus karaliaus savo soste , ir kunigais levitų kilmės , mano tarnais.

Taigi , kad mūsų dabartinius ir Jeruzalės priėmė Jeruzalės sako Apreiškimo knyga . Sandorą su Dovydo , nes Dievas yra nesunaikinami .

Kaip mes galime būti tikri, kad bent litiral Jeruzalė iš dangaus ?

Ozėjo 2:19-23
19 ir Aš būsiu tavo žmona amžinaiTaip, aš vesti jus į tiesos ir teisingumo, ir gerumo, ir gailestingumą.
20 Aš taip pat bus susituokė vientisumą, Ir tu pažinti ponai.
21 Ir įvykti tą pačią dieną, kad aš atsakytiTaip sako Viešpats , Aš atsakysiu į dangų, Ir jos dėl to,;
22 Ir žemės apima kviečių, vyno ir aliejaus , ir jie turi atsakyti Jizreel.
23 Ir Aš augalų ją man ant žemės, Ir pasigailėk Tą, kuris neturi malonės, Aš pasakyti, kad mano žmonės , Tu esi mano tauta , ir jis pasakys : "Tu esi mano Dievas .

Bent jau naujų Jeruzalės, bet įsisteigusiems . v23

Bet būkime kodėl naują dangų ir naują žemę įvyks sakė prognozavimas.

Žydai 12:26,27
26 Tai balsas nagpayanig tada žemės, bet dabar Jis pažadėjo , sakydamas: Yayanigin dar kartą , ne tik žemės, bet dangaus.
27 Ir Šis žodis dar kartą , yra pinakakahuluganan ne tuos dalykus, kurie sukrėtė , kaip ir tuos dalykus , lieka ne sukrėtė.

Aiškiai nurodyta čia , kad žemės drebėjimas bus nuimti ir be Trembles .

Iz 13:10,13
10 Dėl dangaus žvaigždės ir atributika jų nesuteikia jų šviesa , saulė užtems , jo prisikėlimo , ir mėnulis bus sukelti savo šviesos.
13 Todėl Aš panginginigin Dangaus ir žemės yayanigin iš kur kareivijų Viešpats rūstybę , ir jo gniewu dieną ,

Susijusios su netikrų dievų , ką yayanigin . Taigi aš turiu galvoje, pašalinti rankų ir dievų būsiu jų Dievas yra tikrasis Dievas .

Iz 2:18-21
18 ir stabus , jis visiškai.
19 ir žmones į Skala urvas, urvas ir žemėsIš baimės prieš Viešpatį ir Jo Didenybės , kai jis išaugo iki purtyti žemę.
20 Tą dieną Žmonės bus atiduoti savo stabus iš sidabro, ir jų bożków , kurių rinkai jie tiekė melstis, embriono ir šikšnosparniai den ;
21 Norėdami įvesti vietos uolų, ir į rozpadlinach uolienų , dėl baimės ponai , ir jo šlovės didybę , kai jis ariseth purtyti galingai žemės.

Iz 24:23
23 Jei Tada nugalėjo mėnulį ir saulę gėda; už Jūsų pavaduojančius viešpataus Siono kalne ir JeruzalėjeBei jo vyresniųjų šlovės .

Iz 45:16
16 Jie buvo sugėdinti , yea , nugalėjo visi: Jie turi eiti į painiavą kartu darbuotojų iš stabų.

Joel 3:15,16
15 Saulė ir mėnulis yra tamsoje , ir žvaigždės praranda savo aiškumą.
16 Viešpats bus kriokimas iš Siono, ištarti jo balsas pasigirs iš Jeruzalės; ir dangų ir žemę poruszę, Bet Viešpats bus savo tautos , ir įrodymas, kad Izraelio vaikai .

Aggeusz 2:21,22,23
21 Sakyk Zorobabeliui , Judo valdytojui, sakė: Aš pakelsime į dangų ir žemę;
22 Ir aš nuversti karalystės soste, ir aš sunaikinti tautų karalystė jėga , ir aš nuversti vežimus ir tuos, kurie juose, arkliai ir jų raiteliai ateis, kiekvienas kardas jo brolį .
23 Tą dieną, Sako kareivijų Viešpats , Aš tave , Zorobabelu , mano tarnas, Salatielio sūnus , sako Viešpats , ir Aš padarysiu tave antspaudo , nes aš pasirinkau tave, Sako kareivijų Viešpats .

Prašome atlikite dėl su pavadinimu "Tamsiai į saulės, mėnulio ir žvaigždžių" Žinoti , kas yra danguje ir žemėje sustabdyti yayanigin neperkeliami .

Balsas

Patikrinkite ar esate susipažinę ženklai 1 Tes 4:16 . Aš tikiu, kad jūs nepastebėjote prasmę . Mes skaityti .

1 Tesalonikiečiams 4:16
16 Dėl Pats Viešpats nužengs iš dangaus su šaukiantį, su Arkangelas balsasIr su Dievo Trump : ir kurie mirė Kristuje, pakils pirmasis;

Keista pastebėjote? Mes perskaityti Jono 5:25-29

Jono 5:25-29
25 Iš tiesų, iš tiesų sakau jums, artėja laikas, ir Dabar, mirusieji išgirs Dievo Sūnaus balsą, Ir kad išgirsti gyvas.
26 Dėl Kaip Tėvas turi gyvybę pats, Taip ir Jis davė sūnų turėti gyvybę pačiam savyje:
27 Ir jis davė jam galią , nes jis buvo ne žmogaus sūnus .
28 ne taip: už ateina valanda, Visi yra rimta , išgirs Jo balsą,
29 Ir išeis ; , kurie darė gera, prie gyvenimo prisikėlimą, ir blogis , ku prakeiksmą prisikėlimas.

Dabar mes turime įrodyti, kad Dievo Sūnus, Miguel. Nesiskiria , nes Dievo Jono 05:25 Sūnų ir 1 Tesalonikiečiams 4:16 Miguel , nes ji siejasi ir prisikėlimą. Jei ji nesutampa , aš tai buvo vienas ir vienas ne?

Kalbėjo apie Tėvą ( Jėzus ), turėtų sakyti Sūnaus (Michael) su mirusiuoju prieš Sūnus išgirsite Jo balsą.

Tiesa, niekas iš tikrųjų mirė paklusti Viešpaties Jėzaus komandą.

John 8:51
51 Iš tiesų, iš tiesų sakau jums: jeigu kas išlaikys savo žodį, jis niekada matys mirties.

Bet mes žinome, tuo metu, kai išgirsite balsą Dievo Sūnų .

Ps 29:7,8
7 Humahawi ugnies liepsna Viešpaties balsas.
8 Niyayanig Viešpaties kai balsas: Niyayanig Viešpaties kai Kades .

Joel 2:10,11
10 žemė drebėti prieš juos , dangų dreba : saulė ir mėnulis yra tamsoje , o žvaigždės praranda savo aiškumą:
11 ir Viešpats ištarti savo balso prieš savo kariuomenės , nes jo stovykloje yra labai didelis , nes jis yra stiprus, kad jo žodžiais tariant, dėl Viešpaties diena yra didi ir labai baisi, Ir kurie laikosi?

Joel 3:15,16
15 Saulė ir mėnulis tamsoje , o žvaigždės praranda savo aiškumą.
16 Ir Viešpats kriokimas iš Siono, pratarti Jo balsas pasigirs iš Jeruzalės, Ir Dangaus ir žemės poruszę, Bet Viešpats bus savo tautos , ir įrodymas, kad Izraelio vaikai .

Matthew 24:29,30
29 Bet iš karto po ano suspaudimo Tomis dienomis būti patamsėjęs , saulė ir mėnulis nebeduos šviesos , žvaigždės kris iš dangaus , ir turi būti dangaus jėgos:
30 Ir Tada atrodo , kad Žmogaus Sūnus danguje ženklas: Ir tai visas žemės gentis , ir jie pamatys Žmogaus Sūnų, ateina iš dangaus su jėga ir didžia šlove kamuolius.

Michael atvyksta į savo tėvo garbei. Taigi manote, kad kareivijų Viešpats balso išklauso pagal Joel knyga Sūnaus Dievo balsas girdėti.

Matthew 16:27
27 Žmogaus Sūnus ateis savo Tėvo šlovę kartu su savo angelais , ir tuomet pareiškia kiekvienam pagal jo darbus.

Leiskite mums žinoti, kada laikas .

Sofonijo 1:14,15,16,18
14 didysis dieną Viešpats yra šalia, netoli ir skubėti labai , net balsas Viešpaties dieną: galiūnas šauks ten graudžiai .
15 diena rūstybės dieną, Šiandien nelaimės ir baimę, dieną bausmė ir sunaikinimo, Šiandien tamsos ir sutemų , debesų ir miglos dieną tamsoje,
16 Diena trimito ir signalizacijos, prieš sutvirtintus miestus ir nuo aukštos sienos.
18 Nei sidabras , nei auksas negalėsite jo pristatyti į Wrath iš Viešpaties diena ; bet visa žemė bus sunaikinti pagal savo pavydo ugnis: Atlikti už jį, taip, pabaigoje visi , kad žemės gyventojai .

Joel 2:1,2
1 Blow vamzdžio į Sionas ir garso signalizacijos mano šventajame kalne: Tegul visi krašto gyventojai Dėl Viešpaties ateina diena , nes ji yra;
2 Dienos tamsos ir sutemų , debesų ir miglos dieną tamsoje, Kaip ryto plisti po kalnus : puiki tauta ir stiprus ; nebuvo kada , kaip , nei turi ten būti bet vėliau nuo tos, Kad daug, daug metų.

Daniel 12:1,2,4,9
1 ir tuo metu yra Michael atsistoti, didysis kunigaikštis, kuris reiškia , kad tavo tautos žmonės geri, ir bus laikas priespaudos , pavyzdžiui, niekada nebuvo , nes nebuvo iki to laiko tautos, Ir tuo metu tavo tauta bus pristatyti, kiekvienas, kuris turi būti parašyta knyga .
2 ir daugelis iš jų , kad miegoti su sukils , kai į amžinąjį gyvenimą , o kai kurie iš gėdos ir amžina panieka.
4 Bet tu, Danieli, užsičiaupk žodžiai ir be sandariklių knyga iki pabaigos: Daugelis turi bėginėti , ir žinios turi būti padidintas .
9 Ir jis sakė: eik, Daniel : už žodžiai uždarytas ir užplombuotas iki pabaigos.
11 Ir nuo to laiko, całopaleniem atimama , ir pasibjaurėjimas , kad daroTurės tūkstančių du šimtai devyniasdešimt dienų.

Sofonijo 1:15 sako , kad nelaimės dieną ( taip pat sakė Daniel 12:01 ) yra pabaigoje dieną. Jei vis dar , vykdant Daniel 12:01 pasibaigus pabaigos laikas. Daniel 12:4,9 Ir kare dieną ir sunaikinimą papasakojo Daniel 12:11 nuo dykuma pasibjaurėjimas .

Mes skaityti Viešpaties pareiškimą dėl Daniel raštu.

Matthew 24:15,21,29,30
15 Taigi, Jūsų nuomone, dykuma pasibjaurėjimas, žodį Proroka Daniel , šventoje vietoje ( skaitytojas supranta ),
21 Nes tada bus didelis spaudimas, kokio nebuvo nuo pasaulio pradžios iki dabar , nei niekada neįvyks.
29 Bet iš karto po ano suspaudimo dieną būti patamsėjęs , saulė ir mėnulis nebeduos šviesos , žvaigždės kris iš dangaus , ir turi būti dangaus jėgos:
30 Ir Tada atrodo , kad Žmogaus Sūnus danguje ženklas: Ir tai visas žemės gentis , ir jie pamatys Žmogaus Sūnų, ateina iš dangaus su jėga ir didžia šlove kamuolius.

Mes patikrinti , kad jie turi galvoje vienas įvykis jų (Daniel 12:1, Mt 24:21 , Joel 02:02 ) sako, kad nėra pasibaigęs nuo pasaulio pradžios ir niekada niekada nepasikartos. Ir jis apibrėžia visas " dienos šventė . " Neįmanoma , kad vienas yra baigtas ir vienas ne todėl, kad tariama klaida yra " , dar nėra įvykdytos nuo pasaulio pradžios " ir pasakė: " Niekados ".

Iz 30:27,30
27 Štai Viešpats ateis pavadinimas iš toli, deginimas su savo gniewu , o tirštų dūmų umiilanglang : Jo lūpa yra visiškai wzburzenia, Jo kalbą kaip ryjanti ugnis:
30 Ir Viešpats sukelti jo šlovingą balsąIr įvesti jo rankos mūšis , su savo gniewu pykčio, ir ryjanti ugnis liepsnos , lietus ir perkūnija , ir kruša,

Mes skaityti kitų raštų Izaijo

Iz 13:6,9,10
6 Howl jūs ; dėl Viešpaties diena jau arti ; ateiti kaip nuo visagalis.
9 Žr , Viešpaties ateina diena žiaurus ir su pykčio ir rūstybės užsidegimo ; padaryti dykuma žemės, o iš ten sunaikinti nusidėjėliai jos .
10 Nes dangaus žvaigždės ir atributika jų nesuteikia jų šviesa , saulė užtems , jo prisikėlimo , ir mėnulis bus sukelti savo šviesos.
13 Todėl Aš panginginigin Dangaus ir žemės turi pašalinti iš savo vietą kareivijų Viešpats , ir rūstybė Jo rūstybė dieną,

Iz 10:03
3 Ir ką daryti aplankymo dieną, Ir naikinimo atėję iš toli "? kam jūs norite bėgti pagalbos? ir kur paliksite savo šlovės ?

Iz 22:05
5 Dėl dienos problemų ir painiavos, iš Viešpaties , kareivijų Viešpats, slėnyje viziją ; sugedus sienos ir šaukiantį į kalnus. ( šaukiantį į kalnus reiškia " paghudyat )

Iz 63:1-6

Pirmadienis, 21 gruodis, 2009


Gaisras

Leiskite mums dabar sužinos ugnies tutupok dangų ir žemę apibrėžimas . Leiskite mums litiral gaisro ar ne. Mes prasideda 3:7,10,12 Petro 2

2 Pt 3:7,10,12
7 Bet dangų ir žemę , tuo pačiu žodžiu sukaupti dėl gaisroKuris saugomos Sprendžiant ir sunaikinimo bezbożnych vyrų dieną.
10 Bet Viešpaties dieną, kaip ir vagis , kad tą dieną dangus praeis su dideliu triukšmo, Ir ką danguje bus nutraukta su aistringas šiluma, žemėje ir darbai buvo sudeginti ant žemės.
12 ir karštai trokšdami ateinant Dievo dienos , kurių deginimas dangų bus nutraukta , ir Į dangų objektai bus išlydyti su aistringas šilumos?

Nepakito , Biblija paaiškinti . Mes mokomės renginio metu.

Sofonijo 1:2-5,7,14,15,18
2 Aš visiškai sunaikinti visas ant žemės daiktus , sako Viešpats .
3 Aš vartoti žmonėms ir gyvūnams , aš sunaudoti dangaus paukščius ir jūros žuvis, ir kliūtis su blogaIr bus išnaikintas žmogų žemėje , sako Viešpats .
4 Ir Aš ištiesiu savo ranką prieš Judą, ir visi Jeruzalės gyventojai , ir Aš sunaikinsiu likučių Baala iš šitos vietos ir kunigų vardai Chemarim;
5 Ir iš dangaus garbinimas dėl namo stogo , ir tiems, kurie prisiekė Viešpačiui ir prisiekiu savo karaliaus vardas ;
7 Pakelkite savo Viešpatį priešais Dievą, Viešpaties diena jau arti: Viešpats paruošė aukąJis pašventino jo svečiams.
14 didysis dieną Viešpats yra arti, arti ir paskubėti labai , net į Viešpaties dienos balsas stiprus vyras šaukiantį ten graudžiai .
15 Šiandien būti Day of Wrath, dienos nemalonumai ir baimės, dieną bausmė ir sunaikinimo, Šiandien tamsos ir Drūmums, dieną debesys ir tamsa,
18 Nei sidabras , nei auksas negalės pristatyti juos apie Wrath iš Viešpaties diena, Tačiau visa žemė bus pagal savo pavydo ugnis: Atlikti už jį, taip, pabaigoje visi , kad žemės gyventojai .

Jer 46:10
10 Dėl diena yra šventė, Kareivijų Viešpats , Šiandien keršto, Kad atkeršys savo priešams, ir Kardas ris ir bus pasotinti, ir jų kraujas , nes Viešpats , kareivijų Viešpats , į pagal upės į šiaurę paaukoti Eufrato

Iz 34:4,5,6,8
4 ir dangaus baigia veiklą , ir dangus bus kaip spiralės, ir visų jų priimančiosios kris kaip lapas Withering dėl vynuogių, ir kaip , kurių lapų pav.
5 Mano kardas girtas danguje: Štai jis ateis ant Edomo , ir mano prakeikimas žmonėms, siekti teisingumo.
6 Viešpaties kardas yra pripildyta kraujo, Made riebalų su riebumo , ėriukų ir ožių krauju, inkstų avinų taukus : Norėdami paaukoti Viešpačiui Bosra, Ir labai skerdimui Edomo krašte .

Iz 63:1-5
1 Kas yra tas, kas iš Edomo , su dažytos drabužių nuo Bosra? ji yra didinga savo drabužio , keliauja jo koncentracija didybę? Aš , kad kalbėti tiesą , stiprus, kad išgelbėti .
2 Kodėl jūs raudonos tavo drabužius , ir tavo drabužių , kaip jis eisenoje į vyno spaustuvo ?
3 Aš mindžiojo vyno spaustuvo vienas, o miestas ne su manimi : "Taip , aš trod jas mano pyktis, ir Aš mindžioti jų savo rūstybę, Ir bus jų kraujas pasipylė ant mano drabužių , ir aš dažyti visą savo drabužius.
4 Dėl keršto diena buvo mano širdyje, Ir mano išpirkti atėjo metams.
5 Ir aš mačiau , ir ne padėti , ir aš, kad išlaikyti , todėl aš saugomi mano paties rankas, ir mano rūstybės , ji patyrė mane .
6 Ir aš prabėgdamas sutrypė tautų mano pyktis, ir viešai jas girtas savo rūstybę ir tuo jų kraujyje.

Iz 47:13,14
13 Ar jūs mėgstate savo patarimus labiausiai : Dabartiniais pranašauk per dangų ir žvaigždes, Mėnulis mangingilala apie, Ir tave išgelbėti iš šių dalykų atsitikti jums.
14 Štai jie, šiaudų, įrašyti juos ugnimi, jie neišduos save nuo liepsnos,: Nėra babaga į mapagpapainitan , ar į ugnį mauupuan anksčiau.

Nahum 01:06
6 Kas gali atsilaikyti prieš Jo pyktį ? ir kas gali ištverti Jo rūstybės įkarštį ? jo rūstybės yra išsilieja kaip ugnis, Ir Skala skirstomi į gabalus jo.

Jer 15:14
14 Ir Aš duosiu savo priešų žemėje, kurią tu žinai ne ; Nes ugnis užsidegė mano rūstybė, Kurios dega jūsų.

Jer 23:29
29 ne Mano žodis , kaip ugnis? sako Viešpats , ir kaip kūjis , kad sulaužo rock?

Dabar , kas yra iš ugnies prasme? Ar ne Dievo žodis ?

Čia yra daugiau įrodymų , kad gaisro žodį iš Ust jo ir pasakė: taip pat ir laiką , kai įmanoma.

Dainų 18:7,8,9
7 Nauga tada sukrėtė žemės , taip pat kalnų pamatai yra perkeliami , ir nauga, Nes jis buvo piktas.
8 pakilo dūmų iš savo šnervių, ir ugnis iš jo burnos sumupok: Nangagalab plaučių kiekį.
9 Jis palenkė dangų ir žemyn , ir tamsa buvo po Jo kojomis.

Iz 30:27,30,31
27 Žr , Dėl vardas ponai eina toli, Deginimas su savo gniewu , o tirštų dūmų umiilanglang : Jo lūpa yra visiškai wzburzenia, Jo kalbą kaip ryjanti ugnis:
30 Ir Viešpats pasirūpina savo šlovingą balsąIr įvesti jo rankos mūšis , su savo gniewu pasipiktinimas, Ir iš ryjanti ugnis liepsnos , lietus ir perkūnija , ir kruša,
31 Nes nuo Viešpaties balso ir turi asirų , kad nugalėjo lazdele.

Apreiškimo 11:05
5 Ir jei kas panorės juos skriausti, yra ugnis iš savo burnas , o jų priešai ryja, Ir jei kas panorės juos skriausti , turi mirti tokiu būdu.

Jer 05:14
14 Todėl taip sako Viešpats Dievas visagalis , nes Jūs kalbate tokius žodžius, štai, Aš padarysiu savo žodžius tavo burnoje gaisras, ir šie žmonės medienos, ir jie valgė juos.

Iz 30:26,27
26 Be to, iš Mėnulio šviesa bus, kaip dienos šviesos , o saulės šviesa bus septynis kartus , kaip septynių dienų šviesa , Tie Viešpaties dienai skauda dėl savo tautos , ir išgydyti jų žaizdų insulto.
27 Žr , Dėl vardas ponai eina toli, Deginimas su savo gniewu , o tirštų dūmų umiilanglang : Jo lūpa yra visiškai wzburzenia, Jo kalbą kaip ryjanti ugnis:

So don't liepsna litiral gaisro tutupok dangų ir žemę apibrėžimas .

Malachitas 3:1-3
1 "Aš siunčiu savo pasiuntinį , ir jis turi paruošti kelią pirma manęs , ir Viešpats kurio jūs laukiate , staiga ateis į savo šventyklą , net Testamento , kurį jums patinka messenger: Jis ateina , Sako kareivijų Viešpats .
2 Bet kas gali laikytis savo atėjimo dieną? ir kas turi stovėti , kai jis atrodo ? Jis yra kaip nuolatinės rafinavimo įmonės ugnis ir kaip išsamiau:
3 ir Jis sėdės kaip rafinuotojas išvalomas ir sidabro , ir jis turi apsivalyti nuo Liūtas sūnusI ir išvalymas juos kaip auksą ir sidabrą, ir jie turi pasiūlyti Jahvė aukos teisumu.

Matthew 03:11
11 aš iš tiesų jus krikštiju vandeniu atgailai pas bet jis , kuris ateina po manęs, galingesnis už mane, kad aš nesu vertas, atlikti jo batai : jis krikštys jus Šventąja Dvasia ir ugnimi ;

Dievo žodis yra Dvasios.

John 6:63
63 Dvasia teikia gyvybę , kūnas nėra pelno ; Žodžiai , kuriuos aš sakau jums , tai spiritiniai, ir gyvenimas .

Dvasia taip pat gaisro .

Teisės 2:2,3,4
2 Ir staiga atėjo iš dangaus garsą kaip humahagibis stiprus vėjas , ir pripildė visą jų kėdė namuose.
3 ir Jiems pasirodė tarsi ugnies liežuvisKuris nagkabahabahagi ir ešerys apie kiekvieną iš jų .
4 ir jie visi prisipildė Šventosios Dvasios, ir pradėjo kalbėti kitomis kalbomis, pagal Dvasią , kuri juos kalbėti .

Mes pradėjome su 3:7,10,12 Petro 2 , jei mes padidinti 2 Petro 3:05 svarstymą mes žinome :

2 Petro 3:05
5 Dėl to jie sąmoningai pamiršti , kad yra dangus nuo senų, ir žemės suspaustas iš vandens ir vandenyje, pagal Dievo žodį;
6 That kokiomis priemonėmis pasaulyje buvo , yra krantų su vandeniu, žuvo :

Pagal ką? Dievo žodis , niekas kitas . Mes pakartoti stichijos 7

7 Bet dangų ir žemę , pagal tas pats žodis saugomas iki gaisro , yra saugomos nuo Teisėjavimas ir sunaikinimo bezbożnych vyrų dieną.

Prašome išvalyti ?

Matthew 24:35
35 Dangus ir žemė praeis, o mano žodžiai nepraeis.

Dievo žodis yra ugnis ne mirti. Bet kas Dievo žodį visoje žemėje tutupok ? Atsakymas: Visi Dievas kalbėjo per pranašus .

Luke 21:22
22 Nes tai bus dienų , keršto , kad įvykdytos visos šios sąvokos yra parašyta.

Šeštadienis, gruodis 19, 2009


Tamsiai į saulės, mėnulio ir žvaigždžių

Praneškite mums , ką reiškia tamsios , saulės , mėnulio ir žvaigždžių. Mes leidžiame Biblija atskleisti .


Apreiškimo 6:12,13
2 Ir aš mačiau , kai Jis atplėšė šeštąjį antspaudą ir ten buvo didelis žemės drebėjimas, ir saulė pasidarė juoda kaip ašutinėmis plaukų tamsiai , ir visa mėnulis tapo lyg kraujas,;
13 ir Dangaus žvaigždės krito į Žemę, Kaip figmedžio vaisių isinasambulat savo mažas jaunų vaisius , kai plakimas stiprus vėjas.

Iz 13:10,13
10 Nes dangaus žvaigždės ir atributika jų nesuteikia jų šviesa , saulė užtems , jo prisikėlimo , ir mėnulis bus sukelti jo atžvilgiu.
13 Todėl aš panginginigin dangų ir žemę , turi pašalinti iš savo vietos dėl kareivijų Viešpats, ir rūstybė Jo rūstybė dieną ,

Joel 2:2,10,31
2 dienos tamsos ir sutemų , debesys ir tamsa dieną, kaip aušros plisti po kalnus : puiki tauta ir stiprus, niekada niekada patinka, nei turi ten būti bet daugiau po to , kol daug, daug metų .
9 Jos šuolis į miestą , jie paleisti ant sienosJie įkopti į namus , jie įtraukia į lyg vagis langai .
10 žemė drebėti prieš juos , dangų dreba : saulė ir mėnulis yra tamsoje , o žvaigždės praranda savo aiškumą

Ezechielio 32:7
7 Ir kai aš nautas Aš uždengsiu dangų , ir padaryti žvaigždės dalį, turiu debesuota , saulė ir mėnulis nebeduos šviesos.

Matthew 24:29
29 Iš karto po šių dienų sielvartas yra saulė tamsoje ir mėnulis nebeduos šviesos , žvaigždės kris iš dangaus , ir turi būti dangaus jėgos ;

Iz 34:4,5,6
4 Ir dangaus , turi būti, ir dangus bus kaip spiralė , o visa jų priimančiosios kris kaip lapas Withering dėl vynuogių , ir kaip , kurių lapų pav.
5 Mano kardas girtas danguje : štai , jis turi nusileisti ant Edomo , ir mano prakeikimas žmonėms, siekti teisingumo.
6 Nes Viešpats yra pripildyta kraujo , riebalų su riebumo , ėriukų ir ožių krauju, inkstų avinų taukus : Norėdami paaukoti Viešpačiui Bosra , ir labai skerdimui Edomo krašte.

Ezechielio 08:16
16 Ir jis nuvedė mane į vidinį kiemą iš Viešpaties namų , ir štai Viešpaties šventyklos durų , tarp prieangio ir aukuro , buvo maždaug dvidešimt penki vyrai, su savo nugarą link šventyklos, ir susiduria su į rytus , ir czcili saulės į rytus.

Ezechielio 6:3,4,8 , 11-13
3 ir sakyk: ' Izraelio kalnai , išgirskite Viešpaties žodį . Taip sako Viešpats Dievas kalnai ir kalvos, upių ir slėnių : Štai Aš pats , yra priešų prieš jus , ir Aš sunaikinsiu jūsų aukštumas.
4 ir Jūsų aukurai bus nugriauti, savo atvaizdus neveikia, Ir aš mesti žemyn nužudyti savo vyrus prie jūsų stabų .
8 Bet aš atostogų likučių, Taigi jūs neturite tam , kad išvengti kardas tarp tautų, kai jūs išsisklaidysite per šalis.
11 Taip sako Viešpats Dievas ė savo rankomis ir antspaudu savo kojomis, ir pasakyti : "Ak ! visų obrzydliwości namuose Izraelio , už Jie žus nuo kardo, bado , maro ir.
12 nuotolinio mirs nuo maro, ir yra arti, kris nuo kardo , ir malabi ir erdvinio mirs iš bado: Taigi aš atlikti savo rūstybę ant jų .
13 ir Jūs žinosite, kad Aš esu Viešpats, kai jų nužudyti žmonės tarp stabų aplink aukurus jų, ant kiekvieno aukšto kalno , visų kalnų viršūnėsIr po kiekvienu žaliu medžiu ir šakotais ąžuolais , kur jie siūlomi malonus kvapas visiems savo stabams .

Jer 7:30,31,32
31 Ir jie pastatė aukštas vietas Tofet, į Ben Hinomo slėnyje, kad rūkyti savo sūnumis ir dukterimis į ugnį, kurioje aš liepė ne , nei atėjo į galvą .
32 Todėl štai ateina dienos, sako Viešpats , kad jis vadinamas Tofet , nei Ben Hinomo slėnį, bet skerdimo slėnyje jie užkasti į Tofet , iki neturi kur palaidoti .
Į 33 žmonių organai yra mėsoje įgyvendinant dangaus paukščių , ir žvėrys , ir niekas gąsdinti juos.

Jer 32:35
35 Ir jie pastatė aukščio valis, į Ben Hinomo slėnyje, pereiti per ugnį savo sūnus ir dukteris Molochowi, kuriuos buvau jiems įsakęs ne , nei atėjo į mano dėmesį , kad jie tai pasibjaurėjimas , kad judėjai .

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 Dėl štai į šių dienų, ir tuo metu , kai aš grąžintos iš Judo ir Jeruzalės nelaisvę.

2 Aš surinksiu visas tautas , ir pateikti juos Juozapato slėnį, Ir teisintis su jomis ten mano tautos ir mano paveldo Izraelio , kurį jie nesutampa tarp tautų, ir pasidalijo mano žemė ,

13 Padėti į pjautuvą, derliaus atėjo : ateiti , eiti, už vyno spaustuvo pilna, kubilai perkrautas , jų nedorybė yra didelis.

14 Minios, minios į sprendimo slėnį! Dėl Viešpaties diena yra artimas sprendimo slėnyje.

15 Saulė ir mėnulis tamsoje , o žvaigždės praranda savo aiškumą .

16 Ir Viešpats kriokimas iš Siono, ištarti jo balsas pasigirs iš Jeruzalės , ir Dangaus ir žemės poruszę, Bet Viešpats bus savo tautos , ir įrodymas, kad Izraelio vaikai .

18 Ir tą dieną, kad kalnai kritimas saldaus vyno , ir kalvos srauto su pienu, ir visi Judo Brooks opływać vandenyse , ir fontanas išeis iš namo, ir vandens iš Sittim slėnyje.

Iz 47:13,14
13 Ar jūs mėgstate savo patarimus labiausiai : Dabartiniais pranašauk per dangų ir žvaigždes, Mėnulis mangingilala apie, Ir tave išgelbėti iš šių dalykų atsitikti jums.
14 Štai jie, šiaudų, įrašyti juos ugnimi, jie neišduos save nuo liepsnos,: Nėra babaga į mapagpapainitan , ar į ugnį mauupuan anksčiau.

Jer 02:28
Tačiau 28 kur tavo dievas , kad jūs turite padaryti už jus? Tegul būna , jei jie gali sutaupyti jums per jūsų rūpestis: Dėl pagal tavo miestuose tavo dievai , judėjai .

Jer 8:2,12
2 Ir jie plitimą saulė ir mėnulis , ir visiems dangaus kareiviją, jie buvo, Ir jie buvo naudojami , ir jie sekė paskui jį, ir kurios jie ieškojo, ir kam jie garbinimo: nesulaukė , arba palaidoti , jie turi būti ant žemės.
12 buvo jos gėda , kai jie bjauriai ? Ne, jie buvo visai ne gėda , nei jie galėjo skaistalai , todėl jie priskiriami * Tarp tų, kurie priklauso; jų apsilankymo metu jie turi būti išmetamos, sako.

* Atsižvelgiant į stabus tarp

Iz 47:13
13 Ar jūs mėgstate savo patarimus labiausiai : Dabartiniais pranašauk per dangų ir žvaigždes, Mėnulis mangingilala apie , ir išgelbėti tave iš šių dalykų atsitikti jums.

Įst 17:03
3 ir nuėjo ir tarnauti kitiems dievams ir garbinti juos , ar saulė, ar mėnulis, ar dangaus aš iniutos;

2 Kronika 33:5
3 Jis pastatytas dar aukštumas, kurias jo tėvas Ezekijas : Jis pastatė aukurų Baalui ir padarė giraites ir garbino visą dangaus kareiviją ir jiems tarnavo,
4 ir Jis pastatė aukurų namas, Kuriuos Viešpats buvo pasakęs: " Jeruzalėje mano vardas per amžius .
5 Ir jis pastatė aukurus į dangaus du teismai į Viešpaties namus .

2 Karalių 17:16
16 Ir jie paliko visas Viešpaties, savo Dievo įsakymų ir juos ulanym , net du jauniklius , ir iš Grove, ir garbino visą dangaus kareiviją ir tarnavo Baalui.

2 King 21:3,4,5
3 Dėl Jis pastatytas dar aukštumas kurias jo tėvas Ezekijas ir wzniósł Aukuras valis, ir padarė giraitė , kaip ir Ahabas , Izraelio karaliaus, ir garbino visą dangaus kareiviją ir jiems tarnavo .
4 ir Jis pastatė aukurų namas, Kuriuos Viešpats buvo pasakęs: " Jeruzalėje bus mano vardas .
5 ir Buvo pastatyti aukurai visi dangaus abiejuose teismuose namas.

2 Karalių 23:05
5 Ir jis paėmė kunigai palasamba stabus , kuriuos Judo karaliai įšventintas smilkyti aukštumose , Judo miestuose, Ir Jeruzalės apylinkių ; juos taip pat , kad Rūkymas valis, saulės, mėnulio ir žvaigždžių , ir visi dangaus.

Akivaizdu, kad saulė, mėnulis ir žvaigždės yra jų dievaitis garbinimo ir naudoti netikrus pranašus savo pranašystę. Taigi, saulė tamsi, mėnulis ir žvaigždės tai klaidinga Dievo nugalėti , Šėtonas ir jo tarnai .

klaidingo Dievo Babilono žlugimas taip pat mažėja. Ir Babilono grius ir nugalėti šėtono ir jo sąjungininkai rudenį.

Iz 14:12,13,14
12 Kaip tu nukrenta iš dangausO Ryto žvaigždė , sūnus rytą ! kaip tu iškirto prie žemės , kurios Tu susilpninti tautų !
13 Ir ką pasakė sau , Wstąpię į dangų , aš išaukštinti savo sostą aukščiau Dievo žvaigždžių, Ir aš sėdi ant kalno susirinkimas , dėl šiaurės pusės:
14 Wstąpię pirmiau aukščius debesys, būsiu kaip Pats Aukštasis .

Kas vietų zonoje į šiaurę nuo velnio nori sugalvoti ?

Ps 48:1,2
1 didelis Viešpats , ir turi būti plokštesnis , mūsų Dievo mieste, savo šventajame kalne .
2 Gražus pagal aukštį, visos žemės džiaugsmas, Siono kalno, ant šiaurinėje pusėje, iš didžiojo Karaliaus miestas.

Aiškiai pabrėžė stabus į Viešpaties namus šį rytą dar žinomas kaip Šėtonas . Rodo čia patenka ir pralaimėjimas stabai , su statula ir vaizdo , ar ne.

Ne tik su nuotrauka ir statula dievaitis yra laikomas stabas . Jei pranašai ir mokytojai yra netikri ir be supratimo , skambinti jiems Dievo stabas . Tiesiog tarkime jie yra Dievo ir Dievas manyti jie , su savo dešimtinės , įvairūs pasiūlymai.

Klaidingas Dievas , kokiu aukšto kalvos , visų kalnų, į aukštumas , skaldytų namuose.

Jer 50:2
2 Pripažinti jūs tarp tautų ir skelbti , ir kurti standartą, skelbti , o ne slėpti: tarkim, Babilonas paimtas, Bel uwikłanego, Merodak jis alpo , jos vaizdai sugėdinti , jos stabus yra sunerimęs .

Jer 51:47,53
47 Todėl štai ateis dienos, kad Lankydami posągi Babilonas, Ir Visas jo šalis bus sugėdinta, Ir visa mangabubulagta nužudė savo .
53 Bent Babilonas įkopti į dangų, ir nors jis stiprinti jos koncentracija aukštis , dar kreipdavosi į ją spoileriai nuo manęs , sako Viešpats .

Mika 1:5,7
5 Dėl Jokūbo yra visa tai , ir už Izraelio nuodėmių , Kas yra Jokūbo nusikaltimas? Samara ne ? ir kokie yra Judo namų aukštumos ? Jeruzalės nebuvo?
7 Ir visos jos stabams į gabalus , ir visos jos darbo užmokestis buvo sunaikinti ugnimi , ir visos jos stabų aš nustatyti tuščias, Dėl paleistuvės ji surinko nuoma ir paleistuvės mangauuwi nuoma .

Jer 10:11,15
11 Taigi sakykite jiems: dievų , kurie nebuvo padarė dangų ir žemę, jie dings nuo žemės , ir po atviru dangumi.
15 jos yra tuščios , klaidų darbe: vizito metu joms jie vartojami.

Iz 21:09
9 Ir štai čia ateina vyrų vežime, raitelių poromis. Ir jis atsakė: Babilonas krito, nukrito , ir visi posągi dievais jis sumušė į žemę.

Iz 24:23
23 Tada sumaišė palydovas, Ir Saulė gėda: Dėl kareivijų Viešpats bus karalyste Mount ZionIr Jeruzalės, ir prieš jo vyresnieji šlovės .

Taigi teisė , o tai reiškia , saulės tamsi, mėnulis ir žvaigždės krenta stabus.

Kardas, badas ir maras

Jis skirtas tiems, sakydamas: 4. prekinis ženklas , tuo pačiu metu. Jie mano, kad tie, kurie Kristaus iš tiesų tik žmogaus . Nenuostabu, kad jie paaiškinti Biblijos pranašystės dvasia klaida , nes jie yra žmonių , o ne Dievas .

Apreiškimo 6:7,8
7 Ir kai jis pradėjo Ketvirtoji prekės, Aš girdėjau ketvirtą būtybę sakant: "Ateik balsu.
8 Ir aš mačiau , ir štai šviesiai arklių , ir jis sėdėjo čia , kurių pavadinimas "mirtis", ir pragarą , po su juo. Ir jie turėjo valdžią ketvirtojoje dalyje žemėje, žuvo nuo kardo ir bado ir maro, ir laukinis žvėris žemės.

Jer 16:4,6
4 Jie miršta skausminga mirtis : jie skundžiasi , ar palaidotas , jie bus Mėšlas ant žemės , ir jie žus nuo kardo , bado ir, o jų kūnai buvo būti maisto paukščiai oro ir žemės žvėrys.
6 dideli ir maži mirs šioje žemėje ; jie nebuvo palaidotas, ar jie bus verkti žmonės, Arba jie turi sumažinti arba jiems ;

Jer 25:33
33 Ir Viešpaties užmuštųjų tą dieną bus nuo vieno žemės krašto iki kito žemės krašto : jie negali būti apmokėti , nei surinkta , nei palaidotas : jie turi būti mėšlas ant žemės.

Jer 24:10
10 Ir Aš pasiųsiu kardą, badą ir marą, Tarp jų ir iki jos naudojamos krašte, kurį daviau jiems ir jų tėvams.

Jer 21:5-9
5 ir Aš pats esu kovojo prieš jus ištiesta ranka ir stiprios rankos , iš pykčio ir rūstybės, o labai Disforija.
6 Ir aš parodysiu šio miesto gyventojų, žmones ir gyvūnus : jie turi mirti dėl didžiosios užkrečiamasis.
7 Paskui , sako Viešpats , Aš atiduosiu Zedekiją , Judo karaliaus, ir jo tarnai ir žmonės , ir tų, kurie šiame mieste nuo maro, nuo kardo , ir nuo bado, iš Babilono karalius Nebukadnecaras vertus, ir jų priešams , ir į tiems, kurie siekia jų gyvybės ranka , ir jis nužudė juos savo kalaviją , jis bus atleistos jiems , nei gailesčio , nei atsarginių bet .
8 Ir tai žmonės sako : 'Taip sako Viešpats , Štai aš padedu prieš jus gyvenimo būdas ir mirties keliu,
9 Kas liks tame mieste, mirs nuo bado , ir nuo kardo ir renkantt, tačiau , ir puolė į chaldėjų , kad glaudžiai tave , jis bus gyvas , ir jo gyvenimas bus su juo.

Jer 27:13
13 Kodėl mirti , tu ir tavo tauta , nuo kardo , bado , maro ir, Kaip Jahvė kalbėjo apie tautos, kuri nėra tarnaukite Babilono karaliui?

Jer 38:2,3
2 Taip sako Viešpats , Kas liks tame mieste, mirs nuo kardo , bado , maro ir, Bet atrodo, kad chaldėjai gyvas , ir jo gyvenimas būtų auka jo, ir jis turi gyventi.
3 Taip sako Viešpats yra miestas atiduotas į Babilono karaliaus kariuomenės rankas, ir jam .

Jer 11:22,23
22 Todėl taip sako kareivijų Viešpats: "Aš nubausiu juos : jaunų žmonių mirs nuo kardo , jų sūnūs ir dukterys mirs badu , nes;
23 Ir neturi būti jokio jų likutį , nes Aš bausiu Anatoto vyrus, net jų apsilankymo metus.

Jer 23:12
12 Todėl tai kelias jų bus jiems, kaip slidžias tamsoje : jie turi būti varomi ir patenka ten , nes Aš užleisiu jiems nelaimę , net jų apsilankymo metus, sako.

Jer 15:02
2 leidimas, kai jie paklausė: "Kur gi ? tai tu pasakyk jiems : 'Taip sako Viešpats , mirtį, į mirtį, ir kardas , kardas ir badas, badas , ir nelaisvėje , į nelaisvę .

Jer 43:11
11 Ir ateis , ir užpuls Egipto žemę, kad tas, kuris mirtis yra teikiama mirties, ir nelaisvėje buvo paimtas į nelaisvę , ir kad kardas kardas .

Jer 44:28
28 Ir tie, išgelbėsiu nuo kardo turi grįžti į Judo žemę iš Egipto žemės, daug, ir visos likutis judėjai , kurie atvyko į Egipto žemę, kad ten gyventi , turi žinoti kurio žodžio išsipildysmano , ar jų.

Ezechielio 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 trečiosios dalies tu sudeginsi miestų viduryje, kai apgulties dienų , yra įvykdytosIr imtis trečioji dalis , ir iškart su kardas netoli , ir trečia dalis tu įkrėsti vėjas , ir aš atkreipti dėmesį į po jų kardas .
9 ir Aš padarysiu jus aš nepadarė , o aš vis dar patinka , Dėl visų jūsų bjaurysčių .

11 Todėl, kaip Aš gyvas, sako Viešpats Dievas , žinoma, nes tu suteršė mano šventyklą tavo brangenybes padariau beverčiais daiktais, Ir visas tavo , todėl aš taip pat sumažinti tave , nei mano akyse, ir aš taip pat ne atsarginiu.
12 Trečioji dalis tau mirs maras ir badas yra naudojamos jų iš jūsų , ir trečia dalis žus nuo kardo aplink tave, ir trečia dalis Rozproszę į visas puses , ir atkreipti dėmesį į kalaviją po .
13 Taigi turi mano pyktis, ir aš padaryti savo rūstybę ant jų , o aš būsiu paguostas , ir jie žinos, kad Aš , Viešpats, sako mano uolumas , kai aš atlikti savo rūstybę ir juos .

14 Be to, padarysiu tave dykuma ir pajuokaTarp tautų , kurios yra aplink tave, matant , kad visų .
16 Kai aš nusiųsti blogis strėlės alkanas, griauti, aš atsiųsime į jus sunaikinti . Ir didės bado į tave, ir bus suskirstyti savo personalo duonos ;
17 ir Aš pasiųsiu tave badas ir bloga Bestijos, Ir jie atimti tau ir opa ir kraujas pro tave ir atvesiu kardas tave : Aš, Viešpats, taip pasakiau .

Negalima lyginti Dievo (stichijos 9), tačiau mes skaityti Apreiškimo , kad Viešpats darys jis . Jei to , yra Ezechielio 05:12 pirmauja Apreiškimo 6:08 pačiu
Ezechielio 6:3,4,8,9,11-13
3 ir sakyk: ' Izraelio kalnai , išgirskite Viešpaties žodį . Taip sako Viešpats Dievas kalnai ir kalvos, upių ir slėniųČia Aš pats , yra priešų prieš jus , ir Aš sunaikinsiu jūsų aukštumas.
4 ir Jūsų aukurai bus nugriauti, savo atvaizdus neveikia, Ir Aš Rzuc tavo mirę kūno prieš savo stabus.
8 Tačiau Aš paliksiu likutį, kad jūs gali turėti tam tikrą , kad išgelbėsiu nuo kardo tarp tautų, kai jūs būsite žemėje .
9 Ir jie , kad pabėgti iš jūsų prisiminti išsklaidyti tarp tautų jie į nelaisvę, kaip aš atsilaiko savo whorish širdis, kuri nuo manęs , ir jų akyse , po jų stabus paleistuvės, Ir jie neapkęsti patys savo akyse už tai blogis, kuris juos visus savo bjaurius darbus.
11 Taip sako Viešpats Dievas ė savo rankomis ir antspaudu savo kojomis, ir pasakyti : "Ak ! visų obrzydliwości namuose Izraelio , už Jie žus nuo kardo, bado , maro ir.
12 nuotolinio mirs nuo maro, ir yra arti, kris nuo kardo , ir malabi ir erdvinio mirs iš bado: Taigi aš atlikti savo rūstybę ant jų .
13 ir Jūs žinosite, kad Aš esu Viešpats , kai jų nužudyti žmonės tarp stabų aplink aukurus jų, ant kiekvieno aukšto kalno , visų kalnų viršūnėsIr po kiekvienu žaliu medžiu ir šakotais ąžuolais , kur jie siūlomi malonus kvapas visiems savo stabams .
14 Ir Aš ištiesiu savo ranką prieš juos , ir aš padarysiu kraštą tuščią ir atliekų , nuo link Diblah dykumoje, visų jų gyvenvietės , ir jie žinos, kad Aš esu Viešpats .
Į Ezechiela 2 dalyje yra teigiama, kad 5 dienų įvykis yra apgulties dieną, ir buvo pasakyta, kalnai ir kalvos, ir upės slėnio. Kodėl ? Kadangi yra stabai . Be to kardo , bado, maro ir laukinių gyvūnų, kurie bus išsiųsti Jums, jis taip pat griovimas ir sunaikinimas. Ezechielio 05:14 ir Ezechielio 06:14


Ką Jėzus pasakė apie apgulties dieną?

Lk 19:43,44
43 Nes jūs, artimiausiomis dienomis, Jūs babakuran sienos priešais , ir glaudžiai tave, Ir į šalis gigipitin,
44 Ir jūs ilulugso žemės , ir jūsų vaikams per tave ; ir jie neišvyktų į tave akmens ant akmens: Tu nežinomas tavo aplankymo metas.

Sveiki atvykę į Luką 21:20-25
Tačiau 20 Pamatę tvirtovė visagalis ginti Jeruzalė, Tada žinau, kad jos sunaikinimas buvo šalia .
21 Tada tie judėjai bėgti į kalnus , ir per miestą išėjo , ir šioje srityje neturėtų patekti į miestą.
22 Nes tai yra keršto dienų, kurie tenkina visus šiuos dalykus parašyti .
23 Vargas nagdadalangtao , ir bus tos dienos ! nes ten bus didelis baimės žemėn , ir pyktis šioje šalyje.
24 Ir Jie žus nuo kardo, Ir atlieka į nelaisvę į visas tautas : Jeruzalė sutrypti pagal pagonių , vykdyti pagonių laikais.

Skaityti toliau šio straipsnio
25 Ir bus ženklų saulėje , mėnulyje ir žvaigždėse , o žemėje nelaimės šalies , kurioje matitilihan už jūrų ir bangavimas garso ;

Ji sako, 25 punkte taip pat 6. Brendis. Ar prisimenate, mes pradėjome 4. prekę?

Čia yra jų paaiškinimą keturiais prekių ženklais .
raitelių , laikoma ketvirtąjį antspaudą , buvo pradėtas , nurodomos toliau plisti ir plėtros Katalikų Bažnyčios , kurio galia siekė daugiau nei ketvirtadalis žemės mastu .
Away prasme ir netikrumo , nes žudyti kardu, badu ir maro yra Naud. (Ez 05:11 )

Vizito metu ...

Mes sužinoti, ar Jūs lankotės metu Jėzus sakė jis Luko 19:44 .

Lk 19:43,44
43 Nes jūs, artimiausiomis dienomis , jūs babakuran sienos priešais , ir glaudžiai tave , ir tu gigipitin pusėje ,
44 Ir ilulugso į žemę, ir jūsų vaikams per tave ir tau jie nepalieka akmens ant akmens akmuo ; nes tu nežinai laiko tavo apsilankymas.

Mes pirmą rasti dėl atsitikti vizito metu.

Jer 11:22,23
22 Todėl taip sako kareivijų Viešpats , Štai, aš juos : jaunuoliai žus nuo kardo , jų sūnūs ir dukterys mirs dėl bado ;
23 Ir neturi būti jokio jų likutį , nes Aš užleisiu nelaimę Anatoto vyrus, net jų apsilankymo metus.

Jer 23:12
12 Todėl tai kelias jų bus jiems, kaip slidžias tamsoje : jie turi būti varomi ir patenka ten , nes Aš užleisiu jiems nelaimę,, Net metus nuo jų lankymo, sako.

Jer 48:43,44
43 Panikos ir žemyn , ir spąstai , eina į tave, Gyventojas Moabo , sako Viešpats .
44 Jis pabėga iš baimės kris į duobę , ir nuvyko į duobę buvo į kilpą: Nes aš atneš jam Moabo , Lankymūsi jam metų, sako.

Iz 24:17-23
17 Baimė ir žemyn , ir kilpa ant jūsų, Gyventojas žemėje.
18 ir įvykti, kurie pabėgo iš žiaurios triukšmas patenka į duobę , ir jis , kuris ateina iš duobės centras priima į kilpą , nes virš langų atidaromi, Ir žemės pamatus pakelsime .
19 žemės yra visiškai , žemė yra visiškai sugadintas, žemė juda didelis.
20 Žemė ritės kaip girtuoklis ir turi būti pašalinti kaip name , ir nuodėmės jų yra sunki , ir rudenį, o ne didės.
21 Ir tą dieną, Kuris turi būti baudžiamas Viešpaties aukštai virš armijos, ir žemės karaliai ant žemės.
22 Ir jie susirinko , kaip kaliniai yra surinkti duobę ir uždaryti kalėjime, ir po daugelio dienų jie bus aplankyti.
23 Tada nugalėjo mėnulį ir saulę gėda: Dėl Kareivijų Viešpats karaliaus Siono kalne ir Jeruzalėje , ir prieš jo vyresnieji šlovės .

Jer 50:27-32
27 Žudyti visus jos valią, tegul eina į skerdimo: Vargas jiems ! už atėjo jų diena , jų apsilankymo dieną.
28 Klausyk jų balso , kad bėgti ir pabėgti iš žemės Babelio, Sionas Viešpaties , mūsų Dievo kerštą, savo šventykloje keršto.
29 kartu Babilonas Strelcovas : visi jūs, lenkimo lankas , Encamp apstojo ją , tegul niekas jo pabėgti : kompensuoti jos pagal savo poelgius , galų gale jis padarė, tai pas ją ; sapagka " t jis buvo didžiuotis prieš Viešpatį , prieš Izraelio Šventasis .
30 Todėl Jo jaunuoliai patenka į jo gatvės ir visi jo kariai bus pašalintas tą dieną, sako.
31 Štai Aš esu prieš tave, labiausiai didžiuojamės ", sako Viešpats , kareivijų Viešpats ; Tavo diena atėjo, laikas apsilankyti.
32 Ir didžiuojasi kris ir rudenį , ir niekas jo pakels , ir Aš uždegsiu ugnį jo miestuose, ir ji sudegins viską apie jį etapą.

Ezechielio 20:47,48
47 Ir pasakyk Pietų miško, išgirskite Viešpaties žodį : 'Taip sako Viešpats Dievas: štai, Aš uždegsiu ugnį jums, ir ji sudegins žalieji tave , ir sausi medžiai : liepsna liepsna neužges , ir visa žemė nuo šiaurės iki pietų bus sudegintos į ugnies.
48 Tada visi žmonės Aš, Viešpats, užsidegė jiNeužges ' .

Lukas 12:49,52,53
49 Aš atėjau, kad pristatyti ugnis ant žemėsIr kas dar man patinka, jei dega tai?
52 Nuo šiol bus penki vienuose namuose , trys prieš du ir du prieš tris .
53 Jie bus padalinti , tėvas prieš sūnų ir sūnus prieš tėvą , motina prieš dukterį o duktė prieš motiną, motina moteris nuo jo dukra ir prieš motiną Marti.

Mika 7:4,6
4 iš jų geriausias yra kaip erškėčių , pinakamatuwid blogai kaip dygliuotas tvora dieną jums pranašavo apsauga , net aplankymo dieną , atėjoDabar jis .
6 Sinisiraang pagyrų sūnų tėvas , dukra puola savo motinos, duktė prieš motiną pagrindai: žmogaus priešas yra jo paties namiškiai.

Liudytojų (Ez 20:47,48 )

Matthew 3:10-12
10 O dabar , įgyta nurodė, kad ne medžių šaknų kirvis ; Kiekvienas medis, kuris nėra nagbubungang pat bus iškirstas ir įmestas į ugnį.
11 aš iš tiesų jus krikštiju vandeniu atgailai pas bet jis , kuris ateina po manęs, galingesnis už mane, kad aš nesu vertas, atlikti jo batai : jis krikštys jus Šventąja Dvasia ir ugnimi ;
12 Jo rankoje savo polinkiu, ir jis kruopščiai išvalyti savo grindų , ir rinkti jo kviečių į klėtis ; o lukštai dega su neužgesinamas gaisras.

Jer 08:12
12 buvo jos gėda , kai jie bjauriai ? Ne, jie buvo visai ne gėda , nei jie galėjo skaistalai , todėl jie priskiriami tarp tų, kurie patenka; jų apsilankymo metu jie turi būti išmetamos, sako.

dalyse, jūs žinosite , kad kaugayan per apsilankymo .

Iz 34:4-10
4 ir visi dangaus baigia veiklą , ir Dangus bus tarsi spiralės, ir visų jų priimančiosios kris kaip lapas Withering dėl vynuogių, ir kaip , kurių lapų pav.
5 Dėl Mano kardas girtas danguje : štai , jis turi nusileisti ant Edomo, Ir mano prakeikimas žmonėms, siekti teisingumo.
6 kardas ponai alsuoja krauju, riebalais riebumo , ėriukų ir ožių , iš avinų inkstų riebalų kiekis kraujyje , nes Viešpats į Bosra aukos, ir labai skerdimui Edomo krašte.
7 ir laukinių jaučių ateis su jais ir jautukai su buliais , o jų žemė bus kraujo , ir jų dulkes iš riebalų su riebumo .
8 Dėl keršto šventė , atlygį metų Siono kovoti dieną.
9 Ir upės jos turi būti pasukti į aikštę, ir dulkių dalį į sieros , ir žemės dalį tampa degančios dervos.
10 neužges naktį , nei dieną; dūmų jos turi eiti per amžius, bet kuriuo metu turi būti suskirstyti, Niekas negali praeiti pro jį magpakailankailan .

Iz 61:1,2
1 Viešpaties Dievo Dvasia ant manęs , nes Viešpats patepė mane skelbti gerą žinią pas romus , jis pasiuntė mane išgydyti sulaužytų, skelbti nelaisvę , ir atidaryti kalėjimo kalinius;
2 Norėdami paskelbti priimtinas metų šventė , ir keršto dieną mūsų Dievo, paguosti visus , kad liūdėti ;

Iz 63:1-5
1 Kas yra tas, kas iš Edomo , su dažytos drabužių nuo Bosra ? ji yra didinga savo drabužio , keliauja jo koncentracija didybę? Aš , kad kalbėti tiesą , stiprus, kad išgelbėti .
2 Kodėl jūs raudonos tavo drabužius , ir tavo drabužių , kaip jis eisenoje į vyno spaustuvo ?
3 Aš mindžiojo vyno spaustuvo vienas, o miestas ne su manimi : "Taip , aš trod jas mano pyktis, ir mindžioti jų savo rūstybę , ir jų kraujas bus įrengta ant mano drabužių , ir dėmių visus mano drabužius .
4 Dėl Šiandien keršto yra mano širdyje , ir mano išpirkti atėjo metų.
5 Ir aš mačiau , ir ne padėti , ir aš, kad išlaikyti , todėl aš saugomi mano paties rankas, ir mano rūstybės , ji patyrė mane .

Jer 46:10
10 Tą dieną yra Viešpaties, Kareivijų Viešpats , dieną , keršto , kad atkeršys savo priešamsIr kardas ris ir bus pasotinti , ir jų kraujas , nes Viešpats , kareivijų Viešpats į Eufrato upės į šiaurę aukos.

Ar jie dalyvauja metu lankyti ?

Ozėjo 09:07
7 dieną apsilankymo atėjo, atpildo diena ateis, Žinomas kaip Izraelis, pranašas , yra kvailas , dvasia jis beprotis , dėl tavo nuodėmių daugybės , ir dėl to, kad priešiškumas yra didelė.

Prisiminti Ozėjo 09:07 . Mes vėl skaitomos pagal Luką 19:43,44 priekyje.

Lk 19:43,44
43 Nes jūs, artimiausiomis dienomis, Jūs babakuran sienos priešas , ir jūs apgulti, Ir gigipitin į šonus ,
44 Ir ilulugso į žemę, ir jūsų vaikams per tave ir tau jie nepalieka akmens ant akmens akmuo , nes tu nežinai laiko tavo apsilankymas.

Lucas 21:20,21,22,28
Tačiau 20 Pamatę armijos Jeruzalės, Tada žinau, kad jos sunaikinimas buvo šalia .
21 Tada tie judėjai bėgti į kalnus , ir per miestą išėjo , ir šioje srityje neturėtų patekti į miestą.
22 Dėl Tai yra keršto dienų, kurie tenkina visus šiuos dalykus parašyti .
28 Bet kai ko pradėti atsitikti , bus ieškoti , ir pakėlė savo galvas, už uždaryti savo išpirkimo.

Pagal Ozėjo 09:07 , aplankymo dieną yra keršto diena , ir pagal Luką 21:20,22 keršto dieną dar atsitiks ateityje . Jei to aplankymo dieną įvyks ateityje , taip pat kitų raštų iš pranašų.

Zorobabel Rytų angelas

Zorobabel angelas tikrai saulės ? Leiskite mums nustatyti šios . Mes skaityti jį įvesti parašyta pranašų .

Aggeusz 2:21,22,23
21 Sakyk Zorobabeliui , Judo valdytojui, sakė: Aš pakelsime į dangų ir žemę;
22 ir Aš nuversti karalystės soste, ir aš sunaikinti tautų karalystė jėga, Ir aš nuversti vežimus ir tuos, kurie juose, arkliai ir jų raiteliai nusileisti , kiekvienas kardas jo brolis .
23 Tą dieną, Sako kareivijų Viešpats , Aš tave , Zorobabelu, Mano tarną, Salatielio sūnus , sako Viešpats , ir Aš padarysiu tave antspaudo, nes Wybrałem tave , sako kareivijų Viešpats.

Aišku, kad Viešpats siunčia savo Zorobalel dieną Dievas pakelsime į dangų ir žemę. danguje drebulys ir žemėje, yra numanoma Naujojo Testamento , kad atsiras tik ateityje .

Žydai 12:27,28,29
27 Ir Šis žodis dar kartą , yra pinakakahuluganan ne tuos dalykus, kurie sukrėtė , kaip ir tuos dalykus , lieka ne sukrėtė.
28 Taigi Gavęs karalystę būti išsaugota"Mes turime malonę per jį mes galime su pagarba ir baime paslaugas, prašome Dievo ;
29 nes mūsų Dievas yra ryjanti ugnis .

Paulius sako pašalinti vis dar juda ir neperkeliami . Skaityti Apreiškimo knyga , mes prarasti , kai žemės drebėjimas .

Atvirai 6:12-17
12 Ir aš mačiau , kai Jis atplėšė šeštąjį antspaudą ir ten buvo didelis žemės drebėjimas , saulė pasidarė juoda kaip ašutinėmis plaukų tamsiai , ir visa mėnulis tapo lyg kraujas,;
13 ir Dangaus žvaigždės krito į žemę, Kaip figmedžio vaisių isinasambulat savo mažas jaunų vaisius , kai plakimas stiprus vėjas.
14 ir Dangaus atsiskyrė, nes jei knyga beviltiška skendimas, ir kiekvienas kalnas ir sala buvo išjudinti iš savo vietos.
15 ir žemės karaliai , ir kunigaikščių , ir karo vadai, ir turtingas ir galingas , ir kiekvienas vergas ir kas Freeman, yra nagsipagtago urvuose ir akmenų kalnas;
16 Ir Jie šaukė kalnams ir uolų : Padnijcie į mus , ir mes nuolat savo veidą sėdi ant sosto, ir Avinėlio rūstybės,:
17 Dėl atėjo didysis dieną gniewu, ir kas gali atsispirti?

Stiprus žemės drebėjimas į stichijos 12 danguje drebulys ir žemėje. Sa 14 eilutėje sakoma nabalumbon nalulon arba prarastas dangaus ir kalnuose , ir ji prarado dangaus ir žemės atitikmuo. Kai pakratyti , tai reiškia, kad negali būti pakeistas į Paul perkeltas. Ką apie pranašą , kai žmonės paslėpti urvas , kaip stichijos 16 sako raštų ? Mes skaityti Izaijo raštus.

Iz 2:10,19,21
10 Įveskite į uolų, slėpti tave dulkes, nes bijojo Viešpaties, Ir jo šlovės didybę .
19 ir žmones į Skala urvas, urvas ir žemės , iš baimės šventė, Ir jo šlovės didybę , kai jis padidėjo purtyti galingai žemės.
21 atvykti į uolų tarpų, ir nuskuręs uolų viršūnes , bijodami Viešpaties, Ir jo šlovės didybę , kai jis padidėjo purtyti galingai žemės.

Laikyti žmonių iš Skala erdvės ir akmens auga Viešpaties dienai nesuaugimas sukrėsti žemę. Neišskiriant pasakyti Apreiškimo pasakė.

Ką dar kitų kūrinių Izaijo , kuris atitinka Apreiškimo knyga ?

Iz 13:10,13
10 Dėl dangaus žvaigždės ir atributika jų nesuteikia jų šviesa , saulė užtems , jo prisikėlimo , ir mėnulis bus sukelti savo šviesos.
13 Todėl Aš panginginigin Dangaus ir žemės turi pašalinti iš savo vietą Kareivijų Viešpaties rūstybė, Ir Jo rūstybė dieną,

Tai iš Apreiškimo 6:12,13 pačiu ir Izaijo 13 13 eilėraščių matyti iš Apreiškimo 6:17 apie rūstybės ar gniewu Jūsų dieną.

Žemiau atitinka Apreiškimo 06:14

Iz 34:4,8
4 ir dangaus , turi būti, Ir Dangus bus tarsi spiralės, Ir visų priimančioje kris kaip lapas Withering dėl vynmedžių , ir kaip , kurių lapų pav.
8 Dėl Šiandien keršto šventė , atlygį metų Siono kova.

2 Petro 3:10
10 Bet Viešpaties diena kaip vagis , kurie Tą dieną dangus bus grąžinti su dideliu triukšmu, ir daiktai, dangus bus nutraukta su aistringas šiluma, žemėje ir darbai buvo sudeginti ant žemės.

Galite skaityti sekančią pastraipą laikytis, ir nustatant, kada ir kaip tai atsitiko.

Dabar, jei mes grįžtame Aggeusza 2:21-23 dalyje anksčiau, stichijos 23 sako, kad Zorobabela bus antspaudas . Ir kaip mes skaityti Apreiškimo 6:12-17 , kad mes ir toliau svarstymo Apreiškimo 7:1,2

Apreiškimo 7:1,2
1 Ir po Aš mačiau keturių angelų, stovėti ant keturių kampų žemės , kuri kompensuoja keturi vėjai žemės , kad nebūtų vėjo smūgį žemėje ar jūroje, nei į kokį medį.
2 ir Aš mačiau kitą angelą , pakelia nuo saulės , su gyvųjų Dievas ruoniųJis šaukė garsiu balsu keturiems angelams , kuriems buvo maipahamak žemės ir jūros ,

Pirmiausia sužinokite , kas ateina , kaip Jėzus sakė: po saule tamsoje , 7:1,2 Apreiškimo mėnulio ir žvaigždžių ir plakant dangų ir žemę , nes ji yra šalia atsirasti Apreiškimo 6:12-17 . Pasakojama Apreiškimo 7 1 stichijos "Po šios " Leiskite mums skaityti tą patį įvykį pagal Matą 24:29,30

Matthew 24:29,30
29 Bet iš karto po ano suspaudimo Tomis dienomis būti patamsėjęs , saulė ir mėnulis nebeduos šviesos , žvaigždės kris iš dangaus , ir yra dangaus jėgos:
30 Ir Tada atrodo , kad Žmogaus Sūnus danguje ženklas: Ir tai visas žemės gentis , ir jie pamatys Žmogaus Sūnų , ateinantį dangaus debesyse su jėga ir didžia šlove .

Pagal Jėzų, dar po saule tamsoje , mėnulio ir žvaigždžių ir kratymo ar drebulys dangų ir žemę yra Žmogaus Sūnus . Jei dėl to , angelas didėjimo saulės ( Atvirai 07:02 ) yra Žmogaus Sūnus . Ir žmogus, kaip God'll Zorobabela ( Aggeusza 02:23 ) šiandien yayanigin pangangatalin Dievas ar dangų ir žemę (Mt 24:29 sūnų)

Praneškite mums, ką daugiau įrodymų, kad Zorobabela atsiųs Kristus .

Zacharijas 4:6-10
6 Tada jis tarė man : "Šitas yra Viešpats Zorobabela žodį: Ne jėga, neturi galios, bet mano dvasia , sako Viešpats kariuomenė .
7 Kas tu, didžioji kalnas ? prieš Zorobabela tapsite lyguma, Ir jis gimsta su šauksmais, Malonė, malonė jam akmenį .
8 Be to , kad Viešpats vėl man kalbėjo:
9 Rankas Zorobabela padėjo pamatą , šio namo pamatai, jo rankas ir apdaila, Ir jūs žinote , kad kareivijų Viešpats siuntė mane pas jus .
10 Nes kas neapkenčia mažų dalykų dieną? už šių septynių džiaugtis, Ir jie mato pion Zorobabela ranka: Tai buvo Viešpaties akyseKuris bėginėti visoje žemėje.

Zacharijas 3:8,9
8 Klausyk , O Jėzus vyriausiasis kunigas , tu ir tavo bičiuliai , kurie sėdi priešais tave , nes jie yra vyrai ženklas: štai, Aš gimsta mano tarnas filialas.
9 Nes štai akmuo, daviau Jėzus ; viena akmenyje yra septynios akysŠtai graviruoti Gravitacinis straipsnius, sako kareivijų Viešpats , ir I bus pašalintas , kad žemės kaltę per vieną dieną.

Pagal Zacharijas 04:10 matys pion Zorobabela ranka . svarstis pagal Zacharijas 03:09 Septynios akis. Kas yra Naujasis Testamentas kalba apie tai?

Apreiškimo 1:16,21
16 Ir savo dešinėje septynias žvaigždes, O jo burnos buvo ūminis kardas su dviem briaunomis: o jo veidas kaip saulė šviečia labai .
20 Paslaptis septynių žvaigždžių, kad jūs mačiau mano dešinėje, ir septynių aukso šviestuvus . septynios žvaigždės tai septynių bažnyčių angelaiO septyni šviestuvus yra septynių bažnyčių .

Amos 07:07
7 Taigi , jis parodė man : ir štai, Viešpatie stovėjo šalia sienos , kad yra pagaminti pagal svarstis , su svarstis rankoje .
Kieno ranka išvydau septynis angelus ar svarstis ? Kas, jūsų nuomone ?

Ezechielio 9:2-7,11
2Ir štai, šeši žmonės eina nuo viršutinio vartų, guli į šiaurę , kiekvienas su savo sunaikinimo ginklas rankoje , ir žmogus, tarp jų lininiai rūbai vyras, su jo pusės rašytojas rašalas. Ir jie atėjo ir stovėjo šalia bronzos aukuro.
3Ir Izraelio Dievo šlovė pasitraukė nuo cherubo, ant kurio , į namų duris , ir jis vadinamas vyras lininiai rūbai su rašytojo rašalo šalia jo .  
4Ir sako jam: "Eik per miesto centrą , į Jeruzalę, ir įdėti prekių ženklas, kakta iš vyrų , kad aikčioti ir verkti per visas bjaurystes , kad yra įvykdytas jos viduryje.
5Ir kiti sako , man girdint, eik į miestą po juo, ir paauti : Tegul jūsų akis atsargines , nei buvo jums gaila ;  
6Visiškai sunaikinti senas , jaunas vyras ir moteris, ir vaikai ir moterys, bet nenori eiti į bet kokį žmogų, kuris tinandaan , ir pradėkite nuo mano šventyklą . Jie pradėjo nuo vyresniųjų , kurie gyveno iki namo .  
7Ir jis pasakė jiems: "Sutepkite šventyklą, pripildykite kiemus nužudyti : "Eikite toliau. Ir jie išėjo , ir žudė mieste esančius .
11 Ir štai, vyras lininiai rūbai su jo pusės rašytojas dažai, pranešė klausimą , sakydamas: 'Aš padariau, kaip jūs man liepė.

Jei pastebėjote , vyras lininiai rūbai rašalo rašytojas turi savo pusėje , o ne kardas . Jis nulėmė žmonių apraudojo visas bjaurystes . Kas bjaurystes ? Skaitykite Ezechiela 8. vyras lininiai rūbai yra Dievo Sūnus, Kristus simbolis .

Ketvirtadienis, 10 Grd 2009


Viešpats ateis ... Arba tik žmonės prieš Dievą?



Joel 2:1-3,9-11
1 Blow vamzdžio į Sionas ir garso signalizacijos mano šventajame kalne: Tegul visi krašto gyventojai Dėl Viešpaties ateina diena , nes ji yra;
2 Dienos tamsos ir sutemų , debesys ir tamsa dieną, kaip aušros plisti po kalnus: puikūs žmonės ir stiprios, niekada niekada patinka, nei turi ten būti bet daugiau po to , net ir daug, daug metų .
3 ugnis prieš juos, O už jų liepsnos sudegino : žemė kaip Edeno sodas prieš juos , ir už jį bus išnaudojamas Stepė , net ir nieko išgelbėti juos .
9 Jie šuolis į miestą , jie paleisti ant sienos, jie pakelia namuose, jie įrašyti kaip vagis langai .
10 žemė drebėti prieš juos , dangų dreba : saulė ir mėnulis yra tamsoje , o žvaigždės praranda savo aiškumą:
11 ir Viešpats ištarti savo balsą prieš savo kariuomenės , nes jo stovykloje yra labai didelis: Dėl stipriai , kad jo žodžiai ; Dėl Viešpaties diena yra didi ir labai baisi, ir kas gali ištverti tai?

Joel 3:1,2,18
1 Nes štai, Tomis dienomis, ir tuo metu , kai aš grąžintos iš Judo ir Jeruzalės nelaisvę.
2 Aš surinksiu visas tautas , ir pateikti juos žemyn į Juozapato slėnį , ir teisintis su jomis ten mano tautos ir mano paveldo Izraelio , kurį jie nesutampa tarp tautų, ir pasidalijo mano žemė ,
18 ir įvykti tą pačią dieną, Kad kalnai kritimas saldaus vyno , ir kalvos srauto su pienu, ir visi Judo Brooks opływać vandenyse , ir fontanas išeis iš namo, ir vandens iš Sittim slėnyje.

Zacharijas 1:16,17
16 Todėl taip sako Viešpats , I sugrįžo į Jeruzalę su labai malonėsMano namas yra pastatytas , sako kareivijų Viešpats , ir linijos, ištempiamas virš Jeruzalės.
17 Cry dar kartą : 'Taip sako kareivijų Viešpats : Mano miestai dar perkrautas su gerovės, ir Dievas yra dar komfortas Sionas ir dar pasirinkti Jeruzalė .

Zacharijas 2:10,12
10 Būk laimingas , Siono dukra ; Nes štai, aš atėjau , ir aš gyvenu tarp jūsų, sako.
12 Ir Viešpats paims į nuosavybę judėjai savo paveldu, Šventosios Žemės , ir dar pasirinkti Jeruzalė .

Zacharijas 08:03
3 Taip sako Viešpats , Grįžau į Sionas , gyvenu Jeruzale: Jeruzalė bus vadinama tiesos miestu, o kareivijų Viešpaties kalnas , šventojo kalno .

Iz 30:25-27
25 Ir bus upių ir šulinių vandens kiekvieno aukšto kalno , ir ant kiekvienos aukštos kalvos , Didžiosios skerdimo , kai bokštai žlugimo dieną.
26 Be to, iš Mėnulio šviesa bus, kaip dienos šviesos , o saulės šviesa bus septynis kartus , kaip septynių dienų šviesa , tą dieną, kai Viešpats įpareigoti žaizdas Jo tauta, ir išgydyti eigos jų žaizdas.
27 Žr , ponai eina pavadinimas iš toli, deginimas su jo pyktis, O tirštų dūmų umiilanglang : Jo lūpa yra visiškai wzburzenia, Jo kalbą kaip ryjanti ugnis ir :

Jer 33:6,7
6 Žiūrėti , Aš jį sveikatos ir gydymo , ir aš išgydyti , ir atskleis jiems taikos ir tiesos gausybę.
7 Ir Aš duosiu Judo nelaisvėje ir Izraelio belaisvius ir Aš pastatyti juos , kaip ir anksčiau.

Iz 25:9,12
9 Ir sako: "Tą dieną, Čia , mūsų Dieve, mes laukė jo, ir Jis išgelbės mus: Tai yra Viešpaties , mes laukė jo, mes stengiamės ir džiaugtis savo išganymą.
12 ir didelis fortas sienos tavo tegul sumažinti , arba sunaikinamos, ir atnešė į žemę, į dulkes.

Iz 33:2,5
2 Viešpatie, tebūna su mumis: mes laukėte jūs: Būk savo ranka kas rytą , mūsų išgelbėjimo , taip pat tą dieną nelaimių .
5 Viešpats apreiškė, nes jis gyvena dėl aukštos, Jis alsuoja Sionas teisę ir teisingumą .

Iz 08:17
17 ir Aš laukti ponai , kurie turi savo veidą nuo Jokūbo namų, ir aš tikiuosi jį.

--------------

2 Pt 3:7,10,12
Tačiau 7 Dangaus ir žemės , tas pats žodis buvo saugomi iki gaisroKuris saugomos Sprendžiant ir sunaikinimo bezbożnych vyrų dieną.
10 Bet Viešpaties dieną, kaip ir vagis , kad tą dieną dangus praeis su dideliu triukšmu, ir ką danguje bus nutraukta su aistringas šiluma, žemėje ir ant žemės darbai buvo sudegintos .
12 ir karštai trokšdami ateina iš Dievo, dieną, kurią liepsna elementai ištirps, ir danguje objektai bus išlydyti su aistringas šilumos?

2 Tesalonikiečiams 1:07
7 Ir jūs, kurie nerimauja poilsiu drauge su mumis suteikti sa , kai Viešpats Jėzus iš dangaus angelai jo galia ugnies liepsna,

Ps 50:3
3 Mūsų Dievas ateis ir būk ramus; ugnis suryja jį priešIr bus labai didelė audra aplink jį.

--------------

Atvirai 22:12
12 Žiūrėti , Aš ateinu, Ir Mano atlygis su manimi , vienkaušiai, Suteikti atlygį kiekvienam pagal jo darbus .
13 Aš esu Alfa ir Omega , ir pirmą ir paskutinį , pradžia ir pabaiga.
16 Mano Jėzus atsiuntė savo angelą, kad liudyti jums visa tai bažnyčiose . Aš esu iš šaknų ir Dovydo , ryškios žvaigždės ryto palikuonių .

Iz 40:10
10 Žr , Viešpats Dievas ateis su stipriu, o jo ranką priima sprendimą dėl jam : "Štai Jo atlygis su juo, Ir jo atlyginimas prieš jam.

--------------

1 Tesalonikiečiams 3:13
13 Siekiant sustiprinti savo širdį , puikus sanctitatis prieš mūsų Dievo ir Tėvo , kai ateis mūsų Viešpats Jėzus ir visų Jo šventųjų.

Zacharijas 14:1-9
1 Čia Viešpaties diena ateina,Kad tavo sugadinti , turi būti padalytas tarp jūsų .
2 Dėl Aš surinksiu visas tautas į karą prieš Jeruzalės, Ir miestas bus paimtas, ir namų papildydamas šį straipsnį , ir moterys prievartaujamos , ir pusė miesto išeis į nelaisvę , ir kiti žmonės negali nukrypti nuo miesto .
3 Tada eikite į Viešpatį ir kovoti prieš šių tautų, Pavyzdžiui, kai jis kovojo mūšio.
4 ir Jo kojos stovi tą dieną ant kalno Alyvuogės, Kuri yra prieš Jeruzalės į rytus, ir Alyvų kalno , bus padalytas į tarp jo į rytus ir vakarus.
5 Ir jūs bėgti iš savo kalnų slėnyje, už kalnų slėnyje , turi pasiekti iki Asel : "Taip , jūs bėgti kaip kaip jūs pabėgo iš Uzijo dienų žemės drebėjimas karalius Judėjai, ir Viešpats, mano Dievas, ateis, Ir kartu su Juo visi šventieji.
6 ir įvykti tą pačią dienąKas neturi šviesos ir ryškių panaikinti .

7 Bet vieną dieną būti žinoma Jums , o ne dieną , nei naktį , bet jis turi būti , naktį spindi.
8 ir įvykti tą pačią dieną, Gyvus vandens išeis iš Jeruzalės, pusė į rytus jūra , ir pusė jų į jūrą : žiemą ir vasarą būna.
9 ir Viešpats bus karalius visoje žemėje: Šiandien Viešpats yra vienas , ir jo vardas vienas.

--------------

Remiantis pirmiau išdėstytais eilėmis , Jėzus yra Dievas . Negali prieštarauti parašyta pranašų ir apaštalų , nes jie kalba tiesą nuo Dievo.

Iz 31:4
4 Nes taip sako Viešpats man : Kaip liūtas ar jaunas liūtukas riaumojimas apie savo grobį , kai dėl piemenų būrys yra vadinamas atgal į jį, kad jis nebijo jų balso, nei žeminti save kadangi jų triukšmo : taip Bent Kareivijų Viešpaties ant kalno Sionas, Ir kalvos su ja kovoti.

Exodus 13:19
19 Ir Mozė paėmė Juozapo kaulus, nes jis ipinanumpang sandariai į Izraelį: "Iš tiesų Dievas aplankys jus, Ir bus mano kaulai iš čia su jumis .

apsilankymas

Ketvirtadienis lapkritis 19, 2009

Ketvirtadienis, spalis 22, 2009


Diena


Vaizdo Nuo: http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* tuo pačiu metu ( vieta trukmė yra susijusi koordinatorius Biblijos Stichijos tai reiškia, kad jie yra to paties aprašymo ir taip pat yra susijęs tame pačiame skyriuje )

* amžino Testamento

Ezechielio 37:25,26
25 Ir jie gyvens krašte , kurį daviau Jokūbą Mano tarnas , kuriame jūsų protėviai , ir jie ten gyveno , jie ir jų vaikai , o vaikai savo vaikams, amžius : ir Mano tarnas Dovydas bus jų kunigaikštis amžinai. 26 Be to, Aš padarysiu iš taikos su jais sandorą, būti amžina su jais ; Aš duosiu jiems ir jas padaugina , ir savo šventyklą tarp jų per amžius.

* David Susuguing

Ezechielio 37:24
24 ir mano tarnas Dovydas , karalius jiems, Ir visi jie turės vieną ganytoją : jie taip pat vaikščioti mano sprendimų ir laikytis mano įsakymų ir vykdykite .

Jer 30:9
9 Bet jie turi tarnauti Viešpačiui , savo Dievui, ir Dovydo, savo karaliaus , kurio aš geriau juos.

* dienos šventė ( didingai ir baisiai )

Jer 30:7
7 Is ! už tą dieną yra labai, kad nė vienas jis patinka: net sunku Jokūbo laiko, tačiau jis turi būti .

Joel 2:10,11
10 Žemė Quake prieš juos į dangų drebėti ; Saulė ir mėnulis tamsoje , o žvaigždės praranda savo aiškumą :
11 Ir Viešpats ištarti savo balsą prieš savo kariuomenės , nes jo stovykloje yra labai didelis , nes jis yra stiprus, kad jo žodžiais tariant, dėl Viešpaties diena yra didi ir labai baisi ; ir kas gali ištverti tai?

vaizdas nuo : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* Day of Wrath

Iz 13:10,13
10 Nes dangaus žvaigždės ir atributika jų nesuteikia jų šviesa , saulė užtems , jo prisikėlimo , ir mėnulis bus sukelti savo šviesos.
13 Todėl aš panginginigin dangų ir žemę , turi pašalinti iš savo vietos dėl kareivijų Viešpaties rūstybės, Ir savo gniewu dieną ,

* naikinimo

Aggeusz 2:21,22
21 Sakyk Zorobabeliui , Judo valdytojui, sakė: Aš pakelsime į dangų ir žemę ; 22 Ir aš nuversti karalystės soste, ir Aš sunaikinti tautų karalystė jėga ; ir aš nuversti vežimus ir tuos, kurie juose, arkliai ir jų raiteliai nusileisti , kiekvienas kardas jo brolis .

Vaizdo Nuo: http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Revenge

Jer 46:10
10 Dėl diena yra Viešpaties , Kareivijų Viešpaties , dieną , keršto , į atkeršys savo priešams ir kardas ris ir bus pasotinti , ir jų kraujas , nes Viešpats , kareivijų Viešpats į Eufrato upės į šiaurę aukos.

Lukas 21:22,25,26
22 Dėl Tai yra keršto dienų, kurie tenkina visus šiuos dalykus parašyti .
25 Ir Bus ženklų saulėje, mėnulyje ir žvaigždėse, ir žemėje nelaimės šalies , matitilihan už jūrų ir bangavimas garso ;
26 Vyrai iš baimės , ir laukia ką ateis į pasaulį ; mangangatal už dangaus jėgos .

* Prisijungti danguje ( tamsoje saulės, mėnulio ir žvaigždžių )

Apreiškimo 6:12,13
12 Ir aš mačiau , kai Jis atplėšė šeštąjį antspaudą ir ten buvo didelis žemės drebėjimas ; ir saulė pasidarė juoda kaip tu grubus tamsūs plaukai, ir visa mėnulis tapo lyg kraujas,;
13 Ir žvaigždės dangaus nukrenta ant žemės , kaip figmedžio vaisių isinasambulat savo mažas jaunų vaisius , kai plakimas stiprus vėjas.

* Yayanigin arba purtyti Danguje ir žemėje,


Iz 13:10,13
10 Nes dangaus žvaigždės ir atributika jų nesuteikia jų šviesa , saulė užtems , jo prisikėlimo , ir mėnulis bus sukelti jo atžvilgiu.
13 Todėl Aš panginginigin Dangaus ir žemės yayanigin iš jos vietą kareivijų Viešpats , ir rūstybė Jo rūstybė dieną ,

* Paslėpti urvuose ir roko Žmonės

Iz 02:19
19 Ir žmonės eiti į Skala urvas, urvas ir žemėsIš baimės prieš Viešpatį ir Jo šlovės didybę , kai jis išaugo iki purtyti žemėje.

Kai žmonės pradeda kalbėti kalnai ir akmenys " sukrėsti mus ?

Lk 23:29,30
29 Nes štai ateina dienos , sako jie, " laimingai niepłodne ir pilvo , kad niekada nangagdalang - vyras , ir krūtys , kad niekada nangagpapasuso .
30 Tada , kad bus sakančių, kad yra kalnuose, sumažėjimas dėl mūsų, ir kalvos , ant viršelio į mus.

Magpapatabon atsakyti , kai žmonės sako, laikas žmonių ( ypač moterų ), kurie palaimino nevaisinga ir pilvo , kad niekada nagdalantao ...

Kodėl moterys sako, laimingai niepłodne ir pilvo , kad niekada nagdalantao ...???

Kadangi bus didelis baimės žemėn ir rūstybę šį miestą .

Luke 23:23
23 Kalnai nagdadalangtao , ir bus tos dienos ! nes ten bus didelis baimės žemėn , ir pyktis šioje šalyje.

Kodėl nelaimės žemėje?

Kadangi apgulti Jeruzalės ir sunaikinti.

Lk 21:20,21
Tačiau 20 Pamatę kariuomenės į Jeruzalę, tada žinau, kad jos sunaikinimas buvo šalia .
21 Tada tie judėjai bėgti į kalnus , ir per miestą išėjo , ir šioje srityje neturėtų patekti į miestą. 22 Nes tai bus dienų , keršto , kad įvykdyti visi šie dalykai yra parašyta.

Kokios naikinimo įvyks, kai kariuomenė apgulė Jeruzalę?

Lk 19:43,44
43 pas tave diena , jūs babakuran sienos priešais , ir glaudžiai tave , ir gigipitin į šonus , ir 44 ilulugso į žemę, ir jūsų vaikams per tave, ir jie neišvyktų į tave akmens ant akmens ; nes tu nežinai , kad tavo aplankymo metas.

Statyba Jeruzalėje , kurioje nustatyta, kad nė akmens palikti abi rock!

Lukas 21:5,6
5 Ir kaip Kai kurie kalbėjo apie šventyklą, kaip gražiai ji pinalamutihan akmenys ir dovanos, Jis sakė:
6 Dėl šių dalykų, kad jūs matote, ateis diena , nė vienas kairėje akmens ant akmens akmuo , o ne sugriauti .


Viešpaties diena yra tamsos dienų!

Amos 5:18,20
18 Vargas jums, kad nangagnanasa Viešpaties dienai ! Kodėl nori , kad Viešpaties diena ? tamsiu paros metu, ne aiškumo.
20 Negali būti tamsos ir ne šviesos dieną? labai tamsi, ir ne ryškumo ?

Joel 02:02
2 Dienos tamsos ir Drūmums , dieną debesys ir tamsa , kaip aušros plisti po kalnus ; puikūs žmonės ir stiprus ; nebuvo kada , kaip , nei turi ten būti bet vėliau nuo tos, Kad daug, daug metų .

Vaizdo Nuo: http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 Nes tada bus didelis spaudimas, kokio nebuvo nuo pasaulio pradžios iki dabar , nei kada nors atsitiks kada nors .

Nėra klausimų , kai dieną . Kyla klausimas , kada vėl ? Ar jūs pasiruošę?

Šeštadienis spalis 17, 2009


Sidabrinė Auksinė

 

Sofonijo 1:2,3,18
2 Aš visiškai sunaikinti visus žemiškus dalykus , sako .
3 Aš vartoti žmonėms ir gyvūnams , aš sunaudoti dangaus paukščius ir jūros žuvis, ir kliūtis su bloga ; ir aš atleidau žmogų žemėje , sako Viešpats .
18 Net sidabras, nei auksas negalėsite jo pristatyti į Wrath iš Viešpaties diena ; bet visa žemė bus sunaikinti pagal savo pavydo ugnis , nes jis atlikti , taip, pabaigoje visi , kad žemės gyventojai .

visų daiktų sunaikinti, žemė bus didysis dieną Viešpats . Sako stichijos 3 įtraukiant šias nusikalstamas veikas . auksas ir sidabras kliūtis . Jie stabams .

Ezechielio 07:19
19 Jie atiduoti savo sidabrą gatvėje, ir jų auksas kaip nieczystego ; sidabro ir aukso neteikia jiems Wrath iš Viešpaties diena : jie neatitinka savo siela , nei užpildyti savo širdį ; tapo kliūtimi jų nedorybių.

Ezechielio 14:03
3 Žmogaus sūnau, šitie vyrai moka savo stabus savo širdyje, Ir įdėti susigundyti savo kaltę prieš savo veidą: Jei klausiama apie mane?

Ezechielio 44:12
12 Dėl jie surengė jiems prieš savo stabus, ir buvo kliūtis jiems pikta iš Izraelio, I pakėliau savo ranką prieš juos , sako Viešpats Dievas , ir jie turi būti jų nuodėmes.

Iz 31:4,7
4 Nes taip sako Viešpats man : Kaip liūtas ar jaunas liūtukas riaumojimas apie savo grobį , kai dėl piemenų būrys yra vadinamas atgal į jį, kad jis nebijo jų balso, nei žeminti save kadangi jų triukšmo : taip ir pavaduojančius, Mount Zion Viešpats , ir kalvos su ja kovoti.
7 Dėl Tą dieną kiekvienas žmogus turi mesti savo stabus iš sidabro ir jo bożków, Kurį savo rankomis , nes tu kaltas ,

Sako Iz 31 4 stichijos yra ne mažiau kaip visagalis Viešpats , ir tą dieną (stichijos 7) buvo atiduoti žmonėms jų stabų , aukso ir sidabro , kad atitiktų mūsų plaukimo kababasa tik dar.

Matthew 13:40,41,42,43
40 Kadangi piktžolės sumavimo ir ugnis sudegins juos , taip bus ir pasaulio pabaigoje.
41 "Žmogaus sūnau , siunčia savo angelus , ir jie renka iš Jo karalystės viską, ką įžeisti, Ir tiems , kurie blogis ;
42 Ir jie juos apie gaisro viryklė : Ten bus verksmas ir dantų griežimo .
43 Tada kaip į saulė savo Tėvo Karalystėje teisus. Kas turi ausis , išgirsti .

Kai valymo teisę pagal Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 ir tuo metu yra Michael atsistoti, didysis kunigaikštis, kuris yra už savo tautos vaikų labui, Ir bus laikas priespaudos , pavyzdžiui, niekada nebuvo , nes buvo tautos iki to laiko , ir tuo metu tavo tauta bus pristatyti, kiekvienas, kuris turi būti parašyta knyga .
2 Ir daugelis iš jų , kad miegoti su sukils , kai į amžinąjį gyvenimą , o kai kurie iš gėdos ir amžina panieka.
3 ir išmintingą spindi, kaip ir dangaus skliautas ryškumas , ir tie , kad kreiptis į daugelio tiesai kaip žvaigždės amžinai.
4 Bet tu, Danija, užsičiaupk žodžiai ir be sandariklių knyga iki pabaigos: Daugelis turi bėginėti , ir žinios turi būti padidintas .

Sveiki valymo metu pabaigos ir sodrus problemų , kai tokią informaciją . pirma perskaitykite mūsų 1:2,3,18 Sofonijo Sofonijo 1:15 mes skaitome .

Sofonijo 01:15
15 Ta diena yra rūstybės dieną , Šiandien nelaimės ir baimės , dienų nuo galutinio ir naikinimo, diena tamsos ir sutemų , debesys ir tamsa dieną ,

Bible'm tik kalbėti ir sako jis.

Iz 46:6,7
6 Jie auksą iškrato iš maišelių, sidabrą pasveria svarstyklėmis, jie nagsisiupa auksakalys , ir jis tampa dievų , jie buvo nustatytos Taip, jie garbinimo .
7 Jie padengia jį ant pečių , atsižvelgiant jį ir įdėkite jį į savo vietą , ir jis stovi , iš savo vietos jis neturi panaikinti : "Taip , verkti prie jo, tačiau jis neatsakė , nei jo išgelbėti iš jo bėdų.

Ps 115:4
4 Jų stabai iš sidabro ir aukso, padaryti žmonių rankomis.

Šeštadienis, spalis 10, 2009


Love Is Mato 24:2 Tas pats ir Matthew 24:15 - didelis spaudimas ( didelis spaudimas )


Vaizdo Nuo:http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Ką į tai, kad ji sako Matthew 24:2 buvo susijęs , arba abu , ty pagal Matą 24:15 ? Dar geriau , mes taip pat dalyje.

Matthew 24:2 Bet jis atsakė ir tarė jiems: Ar matote visa tai? Iš tiesų sakau jums, Turi būti palikta akmens ant akmens kitą akmenį, ne sugriauti

Matthew 24:15 Taigi, kai Jūsų nuomone, dykuma pasibjaurėjimas kalbėjo Daniel šventoje vietoje ( skaitytojas suprastų ) pranašas .

Iš pirmo žvilgsnio , ne tik pastebėti, kad dvi nurodytos dalys yra tarpusavyje susiję. Jūs susiję ? būdas sužinoti daugiau , mes nuolydžio kitame dokumente , kad tos pačios temos nagrinėjamos . Susipažinęs skaityti Bibliją , mes žinome, kad trys evangelijos ( pagal Matą , Morkų ir Luką ) yra panašios pareiškimą arba apie mūsų Viešpaties ministerija. Taigi mes taip pat skaityti pagal Luką čia knygą atsakymai į mūsų klausimus . Atkreipkite dėmesį, kad Lucas parašė , kad atitinkamai . (Evangelija pagal Luką 01:03 ) Leiskite mums skaityti Luko 21:20 :

Tačiau Luko 21:20 Pamatę tvirtovė visagalis ginti Jeruzalę, tada žinau, kad jos sunaikinimas buvo šalia .

Taip pat galite perskaityti vėliau ženklai pagal Luką 21:20 ar tai būtų laikomasi. Mes žinome tik patį sako Luke 21:20 ir Matthew 24:15 ir po pagrįstos po punktų . Bet jūs atsakė jis į tą patį klausimą pagal Matą 24:2 ir Matthew 24:15 ? Mes sužinoti , kokios " sunaikinimo "(Lk 21:20) atsitinka tada, kai Jeruzalė buvo apgultas , kariuomenė . Mes skaityti Luko 19:43,44

Lk 19:43,44 pas jus diena, jūs babakuran sienos savo priešų ir glaudžiai tave gigipitin į šoną ir 44 vietoje ir ilulugso tau ir tavo vaikams per tave ir tau Jie nepalieka akmens ant akmens akmuo ; nes tu nežinai , kad tavo aplankymo metas.

Ar į klausimą atsakė tuo pačiu pasakyti pagal Matą 24:2 ir Matthew 24:15 ? Praleisti jums . Nuo Matą 24:15 lygiagreti Luko 21:20 . Ar Luko 21:20 Lukas 19:43,44 lygiagrečiai. Lk 19:43,44 ir taip pat lygiagrečiai pagal Matą 24:2 . Taigi tuo pačiu metu ar suderinama Matą 24:2 ir Matthew 24:15

Bet tai, kas apibrėžia pastato Jeruzalė " nepaliko akmens ant akmens akmuo "?

Bažnyčia . (Mt 24:1,2 , Luke 21:5,6 )

Bažnyčia buvo naudojamas Dievo priešai , kad jie klaidina žmones su jų klaidingą mokymą. Iki šiol vis dar sukelia Dievo priešus per žmonės, šventyklos.

Luke 21:20 Lukas 19:43,44 Luko 21:06

Luke 21:20
Tačiau 20 Pamatę armijos Jeruzalės, tai žinau, kad jos sunaikinimas buvo šalia .

Lk 19:43,44
43 Nes jūs, artimiausiomis dienomis , jūs babakuran sienos priešais , ir glaudžiai tave , ir gigipitin į šonus ,
44 Ir ilulugso į žemę, ir jūsų vaikams per tave, ir jie neišvyktų į tave akmens ant akmens ; nes tu nežinai , kad tavo aplankymo metas.

Luke 21:06
6 Dėl šių dalykų, kad jūs matote, ateis diena , nė vienas kairėje akmens ant akmens akmuo , ne sugriauti .

Didelis spaudimas ( didelis spaudimas )

Įvyksta tada, kai didelis spaudimas ?

Atsirasti šiame dykuma pasibjaurėjimas kalbėjo pranašas Daniel (Mt 24:15)

Matthew 24:15,21
15 Taigi matote , kad dykuma pasibjaurėjimo, kalbėjo per pranašą DanieliųKas yra šventa vieta ( skaitytojas supranta ),
21 tada bus didelis spaudimas, pavyzdžiui, nebuvo nuo pasaulio pradžios iki dabar , nei kada nors atsitiks kada nors .

Jeigu jūs skaitote Matą 24:15 Matą 24:21 pažymėti, kad negali atskirti renginio metu iš sielvartą pasibjaurėjimas ir didelis spaudimas buvo padarytas dėl to , kai dykuma pasibjaurėjimas , per tą laiką turi būti didelis spaudimas .

Jeigu yra kunigai , kurie moko , kad dykuma pasibjaurėjimas buvo įvykdytos 70 AD ir didelis spaudimas ar didelis spaudimas dar nėra įvykdytos, netikiu, kad pamokslininkas .

Kažkas sako, taip pat kad didelis spaudimas buvo padarytas, sunaikinti Jeruzalės šventykloje romėnai, ir didelis spaudimas sakė, kad įvyko per 70 AD dar pasaulyje, o jis tik pasakė, buvo didelis spaudimas iš Izraelio sunaikinimą šventyklos. Bet kodėl vadinamas "didysis" bėdų " įvyks per dykuma pasibjaurėjimas ? Ir ką jis skiriasi nuo sunkios bado metu Izraelio Jokūbas priežasties jie vyksta į Egiptą ? Ir kas skiria savo ankstesnes užkariauti šalį , pavyzdžiui, Babilono ir Graikija ? Jūs paprašykite jų, kad .

Bet mes žinome, jei kada sakiau pagal Matą 24:21 yra dar vienas pasaulio ir Izraelio tiesiog vyksta .

Leiskite tęsti svarstymą pagal Matą 24:29

Matthew 24:29
29 Bet iš karto po ano suspaudimo Tomis dienomis nuo saulės bus tamsoje ir mėnulis nebeduos šviesos , žvaigždės kris iš dangaus , ir turi būti dangaus jėgos ;

Ji sako, kad po šių dienų sielvartas yra ženklų saulėje , mėnulyje ir žvaigždėse . Bet yra paskutinis didelis spaudimas , kad ?

Matthew 24:22
22 Ir jeigu sutrumpinti šių dienų, kūnas bus išgelbėtas , tačiau nes pasirinkimas yra paiikliin dieną.

Matthew 24:29 mes grįžti
Matthew 24:29
29 Bet iš karto po ano suspaudimo Tomis dienomis nuo saulės bus tamsoje ir mėnulis nebeduos šviesos , žvaigždės kris iš dangaus , ir turi būti dangaus jėgos ;

Ir mes skaityti Luko 21:25

Luke 21:25
25 Ir bus ženklų saulėje , mėnulyje ir žvaigždėse , o žemėje nelaimės šalies , matitilihan už jūrų ir bangavimas garso ;

Atkreipkite dėmesį, kad sako Luke 21:25 tai ženklas, kad ateinančiais Žmogaus Sūnus (Lk 21:27) , todėl pagal Matą 24:29 pinamamalian pasakyti " po priespaudos " , bet paaiškina , kad sielvartas (Mato 24:29 ) Tai yra trūkumas šalyje (Lk 21:25) , kuris buvo didelis spaudimas pagal Matą 24:21 . Taigi tai yra ne tik Izraelio didelis spaudimas, tačiau prireiks daugiau visame pasaulyje.

Bet gal jie sako, kad pagal Matą 24:29 priespaudos nėra nuorodos į didelio suspaudimo pagal Matą 24:21 . Saugokitės jų . Jei taip iš Matthew 24:15 visai Matą 24:29 nėra pinatutukuyan yra apie problemų , bet didelių problemų į stichijos 21 29 eil .

Jie apgauti jus , todėl būkite atsargūs su jais. Jie gali skaityti Luką 21:20-24 . Mes skaityti susipažinti su jumis.

20 Bet kai pamatė kariuomenę į Jeruzalę, tada žinau, kad jos sunaikinimas buvo šalia .
21 Tada tie judėjai bėgti į kalnus , ir per miestą išėjo , ir šioje srityje neturėtų patekti į miestą.
22 Nes tai bus dienų , keršto , kad įvykdyti visi šie dalykai yra parašyta.
23 Vargas nagdadalangtao , ir bus tos dienos ! nes ten bus didelis baimės žemėn , ir pyktis šioje šalyje.
24 Ir jie kris nuo kardo , ir vadovauja nelaisvėje į visas tautas : Jeruzalė sutrypti pagal pagonių , vykdyti pagonių laikais.

Pasakykite šio gentium laiko sako Matthew 24:15 ir Daniel nustatyti. Atkreipkite dėmesį, kad įvairių renginių pagal Matą 24 ir Lk 21.

Kas Daniel sako apie pagonių ar nekenčiama nuo dykuma laikus?

Daniel 09:27 Ir jis nustatytas sandorą su daugeliu vienai savaitei , ir pusę savaitės jis pasirūpina nutraukti aukos ir aukos , ir bjaurius sparnus ateis vienas sunaikinti, o iki pabaigos, ir išplito pagkapasiya priešiškumas sunaikinti.

Daniel 11:31 O grupė stendą dalis , ir jos išniekinti šventyklą, net sienos ir atimti całopaleniem , ir jos vieta pasibjaurėjimas , kad padarė .

Daniel 12:11
11 Ir nuo to laiko, całopaleniem atimama , ir pasibjaurėjimas , kad padarė , turės tūkstančių du šimtai devyniasdešimt dienų.
12 Palaimintas, kas laukia , ir ateina pas tūkstančių 335 dienų.

Jie yra Daniel sako Matthew 24:15 . Ir taip pat viena vieta , kad prognozė , sakantį: Luke 21:22

Luke 21:22
22 Dėl šios dienų nuo keršto, pasireikšti Visa tai yra parašyta .

Ne tik Danieliaus knyga , kas atsitiks, bet taip pat iš pranašų , kuris lemia keršto dieną.

Bet iš tikrųjų aš dar didelis spaudimas sako įvyko per didelis spaudimas , siekiant sunaikinti šventyklos ?

Atkreipkite dėmesį, kad po ano suspaudimo (Mato 24:29) šių dienų nurodant didelis spaudimas pagal Matą 24:21 turės ženklų saulėje , mėnulyje ir žvaigždėse , o Matthew 24:30 matoma sakydamas, kad Žmogaus Sūnus .

Matthew 24:30
30 Ir Tada atrodo , kad Žmogaus Sūnus danguje ženklas: Ir tai visas žemės gentis , ir jie pamatys Žmogaus Sūnų, ateina iš dangaus su jėga ir didžia šlove kamuolius.

Jėzus aiškiai pasakė , jog taip atsitiks , arba neatsitiks , kai vėl didelis spaudimas .

Matthew 24:21
21 tada turi būti didelis spaudimas, Pavyzdžiui, nebuvo nuo pasaulio pradžios iki dabar , ir nei kada nors atsitiks.

Nes jei jis nurodytas tik ( kaip kai kurie sako ) yra didelis spaudimas tik sukelia griauti šventyklos , kaip Jėzus nežino , nes jis papasakojo, kaip jis buvo kada nors atsitiks , jeigu nėra šventyklos ? Ir ne tik apie galimą sunaikinimą šventyklos priežastis didelis spaudimas, ar ne?

didelis spaudimas pagal Matą 24:21 yra , kad Jėzus ženklas . Jei norite tęsti svarstymą Matą 24:30 tuo metu buvo taip pat Žmogaus Sūnų, ateinantį .

Daniel 12:11,12 sako , pasiseks priimti 1335 dienų nuo dykuma nuolatinį pasibjaurėjimas . 1335 dienų , 1335 metų. Paiikliin dieną ar ne? Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 Ir nuo to laiko, całopaleniem atimama , ir pasibjaurėjimas , kad padarė , turės tūkstančių du šimtai devyniasdešimt dienų.
12 Palaimintas, kas laukia , ir ateina pas tūkstančių 335 dienų.


Ir galima supainioti jus skaitant pagal Matą 24:34 ištrauka apie lenktynes katutuparan viskas Jėzus pasakė .

Matthew 24:34
34 Iš tiesų sakau jums , Ši karta praeiti, kol tai viskas .

Nepamirškite įrašyti "Visi šie dalykai " ateis Žmogaus Sūnus . (Mato 24:30)

Taip pat žiūrėkite pastabą Apreiškimo 07:14 . Žmonės ateina į didelių problemų . didelis spaudimas iš Apreiškimo 7:14 , jis taip pat sakė didelio suspaudimo pagal Matą 24:21 .

Apreiškimo 07:14
14 Ir aš jam pasakė: "Viešpatie, Tu žinai . Ir jis man pasakė: Jie buvo pagaminti iš labai prislėgtas, Jie nusiplovė drabužių ir baltos Avinėlio kraujyje.

Kaip įrodymą, kad 7:14 pareiškimą ir pagal Matą 24:21 yra toks sukursime svarstymui Apreiškimo / Apreiškimo 6:12,13

Atvirai 6:12,13
12 Ir aš mačiau , kai Jis atplėšė šeštąjį antspaudą ir ten buvo didelis žemės drebėjimas , saulė pasidarė juoda kaip ašutinėmis plaukų tamsiai , ir visa mėnulis tapo lyg kraujas ;
13 Ir žvaigždės dangaus nukrenta ant žemės , kaip figmedžio vaisių isinasambulat savo mažas jaunų vaisius , kai plakimas stiprus vėjas.

Atkreipkite dėmesį, kad sako Apreiškimas 6:12,13 yra pagal Matą 24:29 patį Matą 24:30 Sakoma, kad ateis , kad Žmogaus Sūnus , kad sėkla (Mato 24:34) daratnan Žmogaus Sūnus yra Žmonės magdaranas labai spaudimas ar didelis spaudimas .

Ir napagtugma dopasowujemy 6 Prekiniai ženklai (požymiai dangaus pagal Matą 24:29) ir 6. Trimitas (9 / 11 tragedija , kad vykdant Matthew 24:2,15 ) į Apreiškimo knygą. Taigi, mes galime pataisyti sudarymo ( į Pranšystė ) , kad angelas ( tarp 6 ir 7 antspaudas) ir galingą angelą ( tarp 6 ir 7 trimitas) ir Apreiškimo knyga "Žmogaus sūnau .

Kas yra keturis angelus Apreiškimo 7:01 lygiaverčiai ?

Atvirai 07:01
1 Po to aš regėjau keturis angelus , stovintį ant keturių kampų žemės , kuri kompensuoja keturi vėjai žemės , kad nebūtų vėjo smūgį žemėje ar jūroje, nei į kokį medį.

ekvivalentas pagal Matą 24:31

Matthew 24:31
31 Ir Jis pasiųs savo angelus su labai trimitas , ir jie surinks Jo išrinktuosius iš keturių žemės pusių , nuo vieno dangaus krašto iki kito.

Ir pamatysite, kad iš visų genčių išrinkti visame pasaulyje kartu .

7:9,14 pareiškimas
9 Po to aš pamačiau: štai milžiniška minia , kad niekas be galo daug , nuo kiekvienos tautos ir visų genčių ir tautų bei kalbų, stovėjo prieš sostą ir prieš Avinėlį, pasipuošęs baltais apsiaustais , ir palmės jų rankose ;
14 Ir aš jam pasakė: "Viešpatie, Tu žinai . Ir jis man pasakė: Jie buvo pagaminti iš didelio suspaudimo, ir jie Vymė savo drabužius , ir baltos Avinėlio kraujyje.

didelis spaudimas nurodyta Apreiškimo 7:14 taip pat didelis spaudimas pagal Matą 24:21

Matthew 24:21
21 Nes tada Įvairiose vietose bus didelių bėdų ", Pavyzdžiui, nebuvo nuo pasaulio pradžios iki dabar , nei kada nors atsitiks kada nors .

Ir tiems, kurie teigia, kad atliekami pagal Matą 24:15 , tačiau nebūtinai atliekami didžiojo priespaudos mes skaityti Pažymėti 13:19,24 našta

Pažymėti 13:19,24
19 Už dieną bus atsisveikino, Pavyzdžiui, nebuvo nuo pat sukūrimo pradžios Dievas sukūrė iki šiol , nei kada nors atsitiks kada nors .
24 Bet tos dienos, Po ano suspaudimo , saulė bus tamsoje ir mėnulis nebeduos šviesos ,

Imtis ką matote " tomis dienomis " didelis spaudimas (Mt 24:21 ) Pažymėti 13:19 čia yra problemų.

Kas atsitinka, anksčiau didelis spaudimas prieš užtamsinti saulės, mėnulio ir žvaigždžių ?

Pažymėti 13:14,19,24,25,26
Tačiau 14 Jūsų nuomone, dykuma pasibjaurėjimas, stovėjo jis neturėtų jūs įdėti ( skaitytojas supranta ), tada turite bėgti į kalnus yra Judėjoje ;
19 Dėl šių dienų yra kančia, Pavyzdžiui, nebuvo nuo pat sukūrimo pradžios Dievas sukūrė iki šiol , ir nei niekada.
24 Bet tos dienos, Po ano suspaudimo"Ar patamsėjęs , saulė ir mėnulis nebeduos šviesos ,  
25 Ir žvaigždės kris iš dangaus , ir turi būti dangaus jėgos .
26 Tada jie išvys Žmogaus Sūnų, ateinantį į debesis su didžia jėga ir šlove .
 
Vieta pasirodė didelis spaudimas tada pamatyti dykuma pasibjaurėjimas , kad sako kitoje pastraipoje po šių dienų sielvartas yra saulė tamsoje mėnulis ir žvaigždės . Be " šių dienų " ateis , kad Žmogaus Sūnus . Pasakykite stichijos 26 "ir " ir , kai jis sako : "IR" reiškia, kad jis priklauso jai pasakyti.

Visada atsiminti Jėzus nebuvo perduoti karta imsis visų Jėzus pasakė . nuo saulės tamsi, mėnulis ir žvaigždės , ir didelis spaudimas ir , kai ateis Žmogaus Sūnus bus nurodytas vienos kartos .

Pažymėti 13:30
30 Iš tiesų sakau jums , Ši karta neturi išsikišti, iki visa tai įvyks .

nelaimės

Viešpaties atėjimo


Prašė manęs elektroniniu paštu apie atėjimą Žmogaus Sūnus . Jis paklausė: " Kas gi yra " laiku " Luko 21:27 ?

Jis naudojamas variantas yra gera žinia Biblija ir taip parašyta: Tuo metu Žmogaus ateina jie matys debesyje su didžia jėga ir didžia šlove Sūnus. Luacs 21:27 Geros naujienos Biblija

"Laikas" reiškia saulė ir mėnulis ir žvaigždės sunaikinti pirmąja pastraipa Luko 21:26 tamsoje. Mes skaityti paties pareiškimą Viešpats Evangelijoje pagal Matą 24:30 .

Matthew 24:30 ( Good News Bible )
30 Tada bus rodomas dangaus Žmogaus Sūnus pasirašyti ir mananangis visose šalyse. Jie mato , kaip Žmogaus Sūnus į debesis , ateis su didžia jėga ir didžia šlove. Matthew 24:30 Geros naujienos Biblija

Kuris apibrėžia žodį " tada "? Būtent tada tamsoje saulė ir mėnulis ir sunaikinti žvaigždė. Matthew 24:29 mes skaitome, kad šio straipsnio sinunudang .

Matthew 24:29 Po ano suspaudimo, Tamsinti saulė ir mėnulis spindi , sumažėjo nuo dangaus žvaigždes, ir kratoma galia visatoje. Geros naujienos Biblija

Taigi, sąvoka " laiku " Luko 21:27 buvo "po" (Mato 24:30) , kad patamsinti saulė ir mėnulis ir sunaikinti žvaigždės danguje prasme.

Koks yra žodžio " po ano suspaudimo , "kol tamsoje saulė ir mėnulis ir sunaikinti danguje žvaigždžių ? Matthew 24:29

Pirmiausia skaityti panašų pareiškimą dėl Viešpaties Pažymėti 13:24 iki versijos Biblijoje.

Pažymėti 13:24
24 Bet tos dienos, po Bėda, Saulė bus tamsoje ir mėnulis nebeduos šviesos ,
25 Ir žvaigždės kris iš dangaus , ir turi būti dangaus jėgos .

Mes taip pat skaityti įvairiomis kalbomis ir anglų kalba.
Pažymėti 13:24
New International Version (© 1984)
"Bet tos dienosPo šio aukso ", " saulė bus tamsoje ir mėnulis nebeduos šviesos ;
Naujas gyvenimo Vertimo (© 2007)
"Tuo metu , po šių dienų sielvarto , saulė bus tamsoje , mėnulis duos be šviesos ,

Anglų Standard Version (© 2001)
Bet tos dienos, Po ano suspaudimo , saulė bus tamsoje ir mėnulis nebeduos šviesos ,

Naujas American Standard Bible (© 1995)
"Bet tos dienos, Po ano suspaudimo , saulė ir tamsoje Will Be neleis savo Mėnulio šviesa ,

Tarptautinio standarto versija (© 2008)
"Tačiau po šių dienų kančių, " Saulė bus tamsoje , mėnulis nebeduos šviesos ,

Dievo žodis ® Translation ( © 1995)
"Dabar, po šių dienų kančių , Saulė pavirs tamsi, mėnulis nebeduos šviesos ,

King James Bible
Bet tos dienos , po ano suspaudimo, saulė užtems , mėnulis nebeduos šviesos ,

Amerikos King James Version
Bet tos dienos , po ano suspaudimo, saulė užtems , mėnulis nebeduos šviesos ,

American Standard Version
Bet tos dienos , po ano suspaudimo, saulė užtems , mėnulis nebeduos šviesos ,

Raštą Pagrindiniai Grįžti
Bet tos dienos, Po to nelaimės metu , saulė bus tamsus ir mėnulis nebeduos šviesos ,

Douay - Rheims Biblija
Bet tos dienos , po ano suspaudimo, saulė užtems , mėnulis nebeduos šviesos.

Darby Biblijos vertimo
Bet tos dienos , po to aukso , saulė užtems , ir mėnulis nebeduos šviesos,

Anglų Pataisytas variantas
Bet tos dienos , po ano suspaudimo, saulė užtems , mėnulis nebeduos šviesos ,

Webster's Biblijos vertimo
Bet tos dienos , po ano suspaudimo, saulė užtems , mėnulis nebeduos šviesos ,

Weymouth Naujasis Testamentas
"Tuo metu, Tačiau po šio aukso , saulė bus tamsoje ir mėnulis neturi išsiskirti savo šviesos ;

Pasaulio Grįžti Biblija
Bet tos dienos , po tos priespaudos , saulė bus tamsoje mėnulis nebeduos šviesos ,

Jungo pažodinis vertimas
" Bet tos dienos , po ano suspaudimo, saulė užtems , mėnulis nebeduos šviesos ,
Falangą pasakyti žodžiai " po ano suspaudimo " ir dėl Evangelijos, Biblijos vertimo 24:29 Matthew yra " šių dienų "(Mk 13:24 ), tačiau taip pat apibrėžiama sąvoka " tomis dienomis ? Jei padidinsite nuo Markas 13:24 , tariamas " priespaudos svarstymą " ( šių dienų) priespaudos ir nuo sukūrimo pradžios Markė 13 19 eilėraščių ir mes skaityti Biblijos vertimo .

Pažymėti 13:19
19 šių dienų yra kančia, pavyzdžiui, nebuvo nuo pat sukūrimo pradžios Dievas sukūrė iki šiol , nei kada nors atsitiks kada nors .
Pažymėti 13:19
Naujas American Standard Bible (© 1995)
"Dėl šių dienų, yra iš priespaudos metu pavyzdžiui, kas nebuvo padaryta , nes grįžau iš kūrimas kurį sukūrė Dievas, Na, dabar , ir niekada nebus .
King James Bible
Nes šių dienų yra kančia, Pavyzdžiui, nebuvo iš sugrįžo sukūrimo kurį sukūrė Dievas, prie šiuo metu nepageidautų nei turi būti .

Amerikos King James Version
Nes šių dienų yra kančia, Pavyzdžiui, nebuvo iš sugrįžo kūrinys, kuris sukūrė Dievas, kad šiuo metu nepageidautų nei turi būti .

American Standard Version
Dėl šių dienų yra sielvartas, Pavyzdžiui, ten niekada nebuvo kaip iš sugrįžo sukūrimo kurį sukūrė Dievas, Na, dabar , ir niekada nebus.

Douay - Rheims Biblija
Nes šių dienų turi būti toks, sunkumuose, kaip buvo ne iš sugrįžo sukūrimo kurį sukūrė Dievas, Na, dabar , nei turi būti .

Darby Biblijos vertimo
Dėl šių dienų yra aukso pavyzdžiui, nebuvo kaip , nes aš grįžau kūrimas kurį sukūrė Dievas , Na, dabar , ir niekada turi būti ;

Anglų Pataisytas variantas
Dėl šių dienų yra sielvartas, Pavyzdžiui, ten niekada nebuvo kaip iš sugrįžo sukūrimo kurį sukūrė Dievas, Na, dabar , ir niekada nebus.

Webster's Biblijos vertimo
Nes šių dienų yra kančia , pavyzdžiui, niekada nebuvo nuo grįžo kūrinys, kuris sukūrė Dievas, kad šiuo metu nepageidautų nei turi būti .

Pasaulio Grįžti Biblija
Nes šių dienų bus priespaudos, Pavyzdžiui, nebuvo kaip iš sugrįžo sukūrimo kurį sukūrė Dievas, Na, dabar , ir niekada nebus .

Jungo pažodinis vertimas
Dėl šių dienų yra sielvartas , pavyzdžiui, niekada nebuvo nuo grįžo sukūrimą , kad Dievas sukūrė , iki šiol , ir turi būti ;
Kas atsitiks, " tomis dienomis " priespaudos ir labai neturtingi žmonės priežastis? Mes pakelti Pažymėti 13:14-18 svarstymą

Pažymėti 13:14-18 Biblija
Tačiau 14 Jūsų nuomone, dykuma pasibjaurėjimo, Ten stovėjo jis neturėtų jūs įdėti ( skaitytojas supranta ), tada turite bėgti į kalnus yra Judėjoje ;
15 ir stogų, tas ne nueiti , pagal sutartį, priimti nieko jo namuose ;
16 Ir šioje srityje grįžti atgal pasiimti savo drabužius.
17 Bet vargas nangagpapasuso nangagdadalangtao ir tomis dienomis!
18 Girdi, kad neatsitiktų žiemą.

Kastuvas už pasibjaurėjimas ir dykuma , kad žmonės bus blogai . Jei dėl to , sąvoka " laiku " ir dėl Evangelijos, Biblijos vertimo 21:27 Lukas po tamsoje dieną ir sunaikinti mėnulio ir žvaigždžių, per sielvartas po dykuma pasibjaurėjimas .

Tai , kas man email yra atsakė į klausimą , pasak jo, dėl radijo pamokslininkas . Atsakymas sako jam: Good News Bible 25:32 Matthew .

Matthew 25:32 ( Good News Bible )
32 Tuo metu, Matitipon jam visa kita . Jie pagbubukud jį atskirai nuo kito , kaip avių ir ožkų piemuo .

Terminas " laiko " Luko 21:27 , atsižvelgiant į pamokslininkas , pagal pašto klausia , ar kaip pagal Matą 25:32 patį . Ji gulėjo šalia tiesos. Kadangi sąvoka " laiku " Luko 21:27 tai tamsoje po Saulės ir Mėnulio , ir sunaikinti žvaigždžių, o sąvoka " laiku " Evangelijoje pagal Matą 25:32 reiškia Sūnaus verkti žmogaus Matthew 25:31 kad mūsų kababasa dalis tik dar.

Matthew 25:31 ( Good News Bible )
31 Žmogaus Sūnus ateis, kaip karalius , su visa angelų ir jo elegantiškas luluklok sostą.

Ar arti realybės , kad taip atsitiktų tuo pačiu metu , pvz guli Šėtonas ! Ir kaip jūs elektroniniu paštu, radijo pamokslininkas sakė, kad nežinoma data ir laikas atvykimo Žmogaus sūnau , kaip parašyta Matą 24:36 . Aš sutinku , jie tikrai nežino, kada imtis į sielvartą , kad prekių ženklo atėjimą Žmogaus Sūnus pasibjaurėjimas vykdymą.

Daugelis iš tiesų pansirang žolės . Lauke , o dar nabubunga , pašalinti piktžoles pasėliuose . Bet kai nepaisoma nagkauhay tik piktžolių iki derliaus nuėmimo ne sąsiauris grūdai ryžių. Ir derlius, žolės kartu nagagapas , nutraukė javų šiaudai kinakapitang . Įtraukti žolės šiaudų Dega ugnį.

Kas lemia dar žinomas kaip Iz 9:6,7 Emmanuel ?

Leiskite mums sužinoti, kas Emmanuel. Prisiminti drąsus raidėmis.

Iz 9:6,7
6 Nes mums kai gimė vaikas, pas mus sūnus skiriamas vyrams , o vyriausybė turi būti ant pečių , o jo vardas bus vadinamas Nuostabusis , Patarėjas, Galingasis Dievas , Amžinasis Tėvas, princas taikos .
7 jo vyriausybės ir taikos augimas neturi būti pabaigos , Dovydo sostą , ir jo karalystė , nustatyti , ir išlaikyti teisę ir teisingumą nuo dabar iki amžinai. Šios pastangos atlikti visagalis Viešpats.

Vaizdo Nuo: http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jer 33:15,16
15 Tais laikais ir tuo metu , aš pasusuplingin David teisumo filialas ; ir jis turi teisę ir teisingumą žemės .
16 Tomis dienomis Judo bus išsaugotas, ir Jeruzalė gyvens saugiai , ir šis pavadinimas turi būti vadinama : 'Viešpats mūsų teisumas .

Pastaba: pasusuplingin tik filialas .

Jer 23:5,6
5 Štai ateina dienos, sako Viešpats , Aš pakelsiu Dovydui sektorius teisieji ir jis viešpataus kaip karalius ir spręsti išmintingai, vykdo teisingumą ir teisumą žemėje.
6 Jo dienomis Judas bus išgelbėtas, ir Izraelis gyvens saugiai , ir jo vardas bus vadinamas Viešpaties, mūsų teisumas .

Pastaba: tik pakelti į Dovydo sektorius teisieji . Kai pasusuplingin arba padidinti sektorius teisieji ?

Jer 30:7,8,9,21
7 Is ! už tą dieną yra labai, kad nė vienas jis patinka: Tada jis Per Jokūbo problemų ;tačiau jis turi būti .
8 Tą dieną , sako kareivijų Viešpats , kad Aš sugriauti jo jungą nuo tavęs, ir trūkimo tavo obligacijų ir kad jis tarnauja ne daugiau svetimų ;
9 Bet jie turi tarnauti Viešpačiui , savo Dievui, ir Dovydo, savo karaliaus , kurio aš pakelti juos .
21 Ir Jų kunigaikščiai bus vienas iš jų, ir jų viršininkas yra iš tarp jų ; ir aš sukelti jo, ir jis kreipiasi į mane , nes tie, kurie išdrįsta požiūris mane ? sako .

Dievo pasiuntinys atvyksta į didelį sielvartą per dieną kad nė viena iš jų patinka?

Daniel 12:1,2
1 ir tuo metu yra Michael atsistoti , didysis kunigaikštis , kurie stovi už tavo tautos žmonės geri, ir bus laikas priespaudos , kad niekada nebuvo , nes buvo šalies Iki to laiko ir tuo metu tavo tauta bus išgelbėtas , Kiekvienas, kuris turi būti parašyta knyga .
2 Ir daugelis iš jų , kad miegoti su sukils , kai į amžinąjį gyvenimą , o kai kurie iš gėdos ir amžina panieka.

Daniel 10:21
21 Bet aš sakau jums tiesą parašyta Šventajame Rašte , ir be jokių man padėti prieš juos, bet Michael kunigaikščio jūsų.

Iz 4:2,3
2 Tą dieną bus gražus ir šlovingą Viešpaties filialas , ir žemės vaisius bus puikus ir mielas už tuos, kurie pabėgo iš Izraelio .
3 leidimas, kuris yra kairėje Sionas, ir jis liko už Jeruzalės , vadinamą šventą , net kas parašyta tarp Jeruzalės gyvenimo:

Niekada nebuvo anksčiau didelis spaudimas ar problemų , kad Jėzus nėra Michael . Mes skaityti Jėzus pasakė .

Matthew 24:21
21 tada bus didelis spaudimas, kad nebuvo nuo pasaulio pradžios iki dabar , ir neįvyks niekada .

Jer 30:7 ( nieko panašaus ), Daniel 00:01 ( niekada nebuvo ) ir Matthew 24:21 ( neatsitiko nuo pradžios )

didelis spaudimas nėra neįprasta , todėl niekada sakė nuo pasaulio pradžios . Pats Daniel 12:1, problemų , kad neįvyko dar .

Daniel 00:01 sako , kad Michael bus " atsistoti " yra lygi kelti , o tai reiškia , jis nevyko į jos prognozavimas, kaip Jėzus sakė: " Įvyko "Taigi Michaelis yra ne Jėzus .

Prisiminti atsakė Jeremijui metu 30:7-9,21 kelti problemų David ( Miguel ), todėl ji sako Daniel 12:01 kad Michael buvo Dovydo prisikėlimo erekcija laikais bėdų .

Jeigu jaunas žmogus Iz 9:6,7 Michael ir Michael ne Jėzus , kuris yra Jėzus?

Ezechielio 34:11-13
11 Dėl Taip sako Viešpats Dievas ; Aš , net aš , ieško mano avių, ir sieks juos .
12 Kaip piemuo savo bandą į tą dieną, kai jis yra tarp savo išsibarsčiusios avių , todėl aš ieškoti savo avių ir pristatyti juos visur jie buvo išsklaidyti drumstas ir tamsiai dieną.
13 Ir aš su jais supažindina žmones ir surinkti juos iš žemės , ir kad jie į savo šalį , ir pašarų jiems į Izraelio kalnus, į vandens telkinius, ir visuose gyvena vietos šalyje.


Jėzus yra Viešpats. Jis yra Tėvas . Įrodytas !

Prisikėlimas

Visi mes aasam prisikėlimą. Kas nėra siekiama padidinti jam vėl ? Bet kas yra pirmasis prisikėlimas ? O kokį prisikėlimo naudotis ateina Dievo Sūnus?

Mes skaityti kai apie 1 Tes 4:14-17 prisikėlimo pareiškimai

1 Tes 4:14-17
14 Nes jei mes magsisisampalatayang Jėzus mirė ir prisikėlė, tai taip pat miegoti Jėzus Dievas bus su juo.
15 Tam mes sakau pagal Viešpaties žodį , kad mes , kurie gyvename lieka pas Viešpaties atėjimo Mes negalime jų išvengti , kurie užmigo .
16 Dėl Pats Viešpats nužengs iš dangaus su šaukiantį, su Arkangelas balso ir su Dievo ir Trump kurie mirė Kristuje, pakils pirmasis naujo.
17 Tada mes, gyvi , kurie lieka , turi būti gaudomi kartu su jais į debesis , kad atitiktų Viešpačiu ore ir taip Viešpats bus su mumis amžinai.

prisikėlimas yra dvasinis arba litiral ? Tačiau pirmiausia patikrinti, ar arkangelas kaip jis ateina ir kas jis toks . Kažkas sako, ne ateiti Arkangelas sako, kad tai , o tiesiog išgirsti jį šaukti iš dangaus. Ar jie teisus? Daniel 12:1,2 mes skaityti

Daniel 12:1,2
1 Tuo metu , turi Michael atsistoti didysis kunigaikštis, kuris reiškia , kad tavo tautos žmonės geri , ir nebus bėdų metu kaip niekada buvo , nes buvo tautos iki to laiko , ir tuo metu yra i ¹ saugotas Tavo tauta, kiekvienas, kuris turi būti parašyta knyga .
2 ir daugelis iš jų , kad miegoti su sukils , kai į amžinąjį gyvenimą , o kai kurie gaila, ir amžina panieka.

Arkangelas Mykolas ateina . Negali atskirti Arkangelas 1 Tes 4:16 ir Daniel 12:1,2 nes tik tada dukart atnaujinti miręs , kaip Biblija sako . Apreiškimo 20:05

Dvasinis ar sekmadienio litiral tikrai rezultatas atvykimo Miguel ir PSO , kurie pirmą kartą iškėlė ?

atsakymas yra espritual prisikėlimą. Ir iškėlė tautos Izraelio . įrodymų, mes perskaitėme Romoje 11:7-8,15

Roma 11:7-8,12,15
7 Kokia yra Izraelio paiešką , kad jis nėra gautas, tačiau kinamtam skyrimo ir kiti padarė :
8 Pagal rašytinius , Dievas davė jiems snausti dvasia , akys nemato ir ausys negirdi iki šiol.
12 Dabar , jei jie patenka kaip pasaulio turtų , ir nuostolių, kuriuos jie yra pagonys, kiek daugiau jų pilnatvę turtus?
15 Nes jei pagkakatakuwil iš jų reiškia pasauliui sutaikinimą , Kas tai priimti juos, bet iš mirties į gyvybę .

Pasakykite šio straipsnio 8 dalyje , kad davė jiems snausti dvasia reiškia, kad tol, kol jie mato ir girdi tiesą jie bus miegoti ar mirę . Ir vėl priimti juos ( v15 ) atitinka suteikiant umarlych .

Todėl bus pirmasis stambus vaisius yra keliami arba tautos Izraelio .

Atvirai 7:4-8
4 Ir aš išgirdau skaičių, užplombuoti, kuris 144000 užplombuoti, Iš kiekvienos Izraelio giminės :
5 Iš Judo giminės dvylika tūkstančių užplombuotos , Rubena dvylika tūkstančių , iš Gado giminės dvylika tūkstančių, alkūnės ;
6 iš Asero dvylika tūkstančių , iš Neftalio dvylika tūkstančių , iš Manaso giminės dvylika tūkstančių, alkūnės alkūnės ;
7 iš Simeono giminės dvylika tūkstančių , iš Levio dvylika tūkstančių , iš Isacharo giminės dvylika tūkstančių, alkūnės alkūnės ;
8 iš Zabulono dvylika tūkstančių , iš Juozapo dvylika tūkstančių , iš Benjamino giminės giminė giminės dvylika tūkstančių užplombuotos .

Atvirai 14:1-5
1 Ir aš mačiau, ir štai Avinėlis stovi ant Siono kalno , o su juo šimtas keturiasdešimt keturi tūkstančiai jo vardas ir jo tėvo vardas parašytas ant kaktos .
2 Ir aš girdėjau balsą iš dangaus , kaip daugybės vandenų balsą, ir kaip labai perkūnas balsas: ir balso išgirdau buvo kaip arfininkė žaisti savo arfas :
3 Ir jie nangagaawitan , kurios atrodo nauja daina prieš sostą, o iki keturių būtybių bei vyresniųjų , ir niekas negalėjo išmokti šios dainos , bet šimtas keturiasdešimt keturi tūkstančiai , net ir tie , kurie pirko žemę iš .
4 Tai buvo ne išniekino su moterimis , nes jie yra mergaitės . Ir tai po Lamb kur jis eina . Tai buvo įsigytas iš žmonių , kurie turi būti pirmieji vaisiai Dievui ir Avinėlio .
5 Ir jų burnos buvo nustatyta ne melas : jie be dėmės .

Rom 13:11
11 Ir tai , žinant , kad laikas dabar Awake metu, kai tu miegi : Nes dabar arčiau mums nei saugumo , kai mes tikime .

Efeziečiams 5:14
14 Ir jis sako , Awake tu pabėgio ir kilti iš negyvų , ir Kristus tau šviesos.

1 Kor 15:23,34,46
23 Bet kiekvienas savo statusą, Kristaus pirmuosius vaisius ; tada , kai Jis ateis Kristus .
34 Jūs pabusti teisumo , ir ne nuodėmė , kai nėra Dievo pažinimą, sakau jums pereiti tai gėda .
46 Nors esmė yra ne apie pirma, bet žemėje, tada dvasinis .

Kai kurie gali manyti , kad kūnas ar litiral ar fizinio prisikėlimo yra pirmasis prisikėlimas . Bet tiesa aš mirčiau po Viešpaties Jėzaus ? Mes perskaityti Jono 08:51 ir Jono 11:25,26

John 8:51
51 Iš tiesų, iš tiesų sakau jums: jeigu kas išlaikys savo žodį, jis niekada matys mirties .

Jono 11:25,26
25 Jėzus jam atsakė: "Aš esu prisikėlimas ir gyvenimas : kas tiki mane , nors ir numirtų, gyvas ;
26 Ir kas gyvena ir tiki mane, neragaus mirties . Tu patikėti?

Bet mes vis dar žinome kaip litiral ir fizinio prisikėlimo atsitinka, kai arkangelas . Mes atgal ankstesnėje pastraipoje.

1 Tes 4:14-17
14 Nes jei mes magsisisampalatayang Jėzus mirė ir prisikėlė, tai taip pat miegoti Jėzus Dievas bus su juo.
15 Tam mes sakau pagal Viešpaties žodį , kad mes , kurie gyvename lieka pas Viešpaties atėjimo Mes negalime jų išvengti , kurie užmigo .
16 Dėl Pats Viešpats nužengs iš dangaus su šaukiantį, su Arkangelas balso ir su Dievo ir Trump kurie mirė Kristuje, pakils pirmasis naujo.
17 Tada mes, gyvi , kurie lieka , turi būti gaudomi kartu su jais į debesis , kad atitiktų Viešpačiu ore ir taip Viešpats bus su mumis amžinai.

Jei jie tiki Jūs ne mirti , kuris mirė Kristus kilti pirmiausia? Mes atgal Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 Tuo metu , turi Michael atsistoti didysis kunigaikštis, kuris reiškia , kad tavo tautos žmonės geri , ir nebus bėdų metu kaip niekada buvo , nes buvo tautos iki to laiko , ir tuo metu yra i ¹ saugotas savo tautos, Kiekvienas, kuris turi būti parašyta knyga .
2 ir daugelis iš jų , kad miegoti su sukils , kai į amžinąjį gyvenimą , o kai kurie gaila, ir amžina panieka.

Leiskite mums žinoti, kas yra parašyta knygoje . Ar jie mirę ar gyvi? atsakymas yra gyvenimas . Skaityti Iz 4:2,3 mes skaityti

Iz 4:2,3
2 Tą dieną bus gražus ir šlovingą filialas šventė, Ir žemės vaisiai turi būti puikios ir malonus už tuos, kurie pabėgo iš Izraelio .
3 leidimas, kuris yra kairėje Sionas, ir jis liko už Jeruzalės , vadinamą šventą , net Kas parašyta tarp Jeruzalės gyvenimo ;

Kas yra šventė filialas ?

Jer 23:5,6
5 Štai ateina dienos, sako Viešpats , Aš pakelsiu Dovydui sektorius teisieji ir jis viešpataus kaip karalius ir spręsti išmintingai ir vykdo teisingumą ir teisumą žemėje.
6 Jo dienomis Judas bus išgelbėtas ir Izraelis gyvens saugiai ; ir jo vardas bus vadinamas Viešpats, mūsų teisumas .

Kai jūs išsaugojote Judo ir Izraelio ? Ir kas yra Messenger Dievo vardas atvykti? Mes atgal Daniel 12:1,2

Daniel 00:01
1 Ir tuo metu, Michael atsistoti, didysis kunigaikštis, kuris reiškia , kad tavo tautos žmonės gerai, ir bus laikas priespaudos , pavyzdžiui, niekada nebuvo , nes buvo tautos iki to laiko , ir tuo metu tavo tauta bus pateikta, Kiekvienas, kuris turi būti parašyta knyga .
2 Ir daugelis iš jų , kad miegoti su sukils , vieni į amžinojo gyvenimo o kai kurie iš gėdos ir amžina panieka.

Jei dont , Michael sektorius teisieji .

Krikštas į nukryžiavimo yra krikšto Šventosios Dvasios.

Luke 12:50
Tačiau 50 Aš krikštas , kad nesugestų, ir kaip nelaimę Aš iki jo pabaigos ?

Pažymėti 10:38
38 Bet Jėzus tarė jiems: "Jūs žinote , ko prašo . Mangakaiinom jūs taurę, kurią Aš gerti ? arba mangababautismuhan krikštu, kuriuo Aš krikštijamas ?

Kaip Sūnaus krikšto Dievas , kad mes priimti krikštą.


Rom 6:4-6
4 Todėl mes kartu su juo palaidoti Krikštas į mirtį : kad kaip Kristus buvo prikeltas iš numirusių Tėvo šlovinga galia, taip ir mes turi eiti į atnaujintą gyvenimą .
5 Nes jei mes su juo dėl jo mirties atvaizdą , mes taip pat taip , kad jo prisikėlimo panašumas ;
6 , kad mes žinome , kad mūsų senasis žmogus yra nukryžiuotas kartu su juo , kad įstaiga kaltininkas buvo sugriauta, ir kai todėl, kad mes ne sužavėti daugiau nuodėmę ;

Kolosiečiams 2:13
13 Ir buvo miręs savo nuodėmes, ir jūsų apkarpysime, kas jis atgaivinti kartu su Juo, atleisdamas visus mūsų nuodėmes ;

Kolosiečiams 3:1,2,3,9,10
1 Jei Jums pakilo su Kristumi, ieškoti dalykų , kur Kristus sėdi ant Dievo dešinėje .
2 Nustatykite savo meilę ant ko pirmiau, o ne apie tai ant žemės .
3 Dėl jūs esate mirę, ir savo gyvenimą yra paslėpta su Kristumi Deo.
9 Ar nėra vienas į kitą, kadangi atidėlioti vyras su jo darbais ,
10 Ir jūs įdėti į naują statusą, kuris yra atnaujintos žinios po to, kai jam, kad ją sukūrė vaizdas:

Efeziečiams 2:05
5 Nors mes buvome mirę per mūsų nuodėmės , atgaivinti mus kartu su Kristumi ( malone jūs esate išgelbėti )

Apibendrinant, prisikėlimas buvo dvasinis . Ir iškėlė namų Dievo prilygsta Dievo žmonių, kurie yra Izraelis . Tais pačiais prisikėlimo Miguel gyvūnus prisikėlimas , nes jis buvo nužudytas ir nukryžiuotas su Viešpačiu.


1 Petro 4:17
17 Dėl atvykti į pradžios spręsti apie Dievo namuose laikas; ir prieš mus , kas bus tiems, kurie nieko nėra girdėję apie Dievo Evangeliją ?

Romėnai 2:9,10
9 Tribulation ir kančia , dėl kiekvieno žmogaus siela , kuris daro bloga , pirmiausia žydų , taip pat ir Graikijos ;
10 Bet šlovės , garbės ir taiką kiekvienas žmogus dirba, geras , į Judėjas pirmasis , pirma, ir taip pat į graikų :

Mes patikrinti, ar 144,000 , ir daugybė žmonių iš Apreiškimo 7 dvasia ( litiral mirusio ) arba tiems, kurie kūnas ir kraujas .

Kokia yra jų esmė?

Apreiškimo 7:16,17
16 Jie bado ne daugiau , nei troškulys bet daugiau , nei jie nukentėjo saulės arba šilumos ;
17 Nes Avinėlis, kuris sosto viduryje , turi būti jų ganytojas , ir jie papatnugutan vandens gyvenimo fontanaiIr Dievas nušluostys kiekvieną ašarą savo akimis.

Spiritiniai gėrimai ( litiral mirė ) Ar ne badas ar troškulys ? Ir ar dvasia papatnugutan šaltinio vandens gyvenimo ?

John 6:35,54,55
35 Jėzus jiems atsakė: "Aš esu gyvybės duona : , kuris ateina pas mane, niekuomet nebealks, ir kas tiki mane, niekuomet nebetrokš.
54 Kas valgo mano kūną ir geria mano kraują, tas turi amžinąjį gyvenimą, Ir aš prikelsiu paskutiniąją dieną .
55 Nes mano kūnas tikrai yra valgis, ir mano kraujas tikrai yra gėrimas.

Mes tikrai ne badas ir troškulys nėra žmonių, su kūnu ir krauju , nes Viešpats pasakė, žmonės gyvi , su kūnu ir krauju . Jei jie mirę litiral (fizinis, medžiagos , sensual ) , kuris kėlė kodėl jie duos šaltinio vandens gyvenimo jei jie nemirtingi ? Jei taip atrodo, kad šaltinio vanduo gyvenimo ( litiral šaltinis ) teikia gyvybės ir ne kraujas ir kūnas prieštarauti Biblijos mokymą.

Koks yra gyvenimo vandens šaltinio ?

Jer 17:13
13 Viešpatie , Izraelio viltie! Visi , kurie palieka Tave . Tie, kurie man buvo įrašyti į žemės dulkes , nes jie paliko Viešpatie, gyvojo vandens versmę.

Jono 7:37-39
37 , paskutinės dienos , kad didysis dieną šventė , Jėzus stovėjo ir šaukiantį , sakydamas: Jei kas nors troškulys , tegul ateina pas mane ir geria.
38 Kas tiki mane , kaip Raštas sako , iš iš jo pilvo yra srauto upės gyvojo vandens .
39 ( Bet tai kalbėjo jis apie dvasią, gauti , kurie tiki į jį , nes Dvasia dar duota, nes Jėzus dar nebuvo pašlovintas . )

Papatnugutan reiškia gyvenimo Lamb fontanas vandenyse vyks tikintiesiems . Ir taip pat , jie nėra alkani ar troškulį , nes jis atveda žmones į tikėjimą per savo kūną ir kraują.

Nr bado ar troškulio , nes jie minta jų .

Ps 23:02
1 Viešpats yra mano ganytojas , aš ne.
2 Jis pinahihiga man šviežios ganyklos; Jis veda mane prie vandens Lounge,

Ezechielio 34:14
14 būsiu pastos geros ganyklos , ir didelis aukštis Izraelio kalnai turi savo kartus yra: ten jie guli geras kartų , ir dėl riebalų ganyklos turi jie minta į Izraelio kalnuose.

Pinastol gamtos , kai jie jaučiasi alkanas ir ištroškęs , ir jie neturi mabibilad , saulės šilumą piemuo , kad jos prie vandens , kur šešėliai vidurdienį. Ps 23:02

Koks yra Dievo tautos Messenger statusas šiuo metu yra ne jie nukentėjo nuo saulės ar šilumos ? (Pastaba jauparyškinti)

Iz 49:8-10
8 Taip sako Viešpats , priimtinu metu aš girdėjau tave ir išgelbėjimo dieną Aš tau padeda ir aš išsaugoti tave , ir tau žmonės , nustatyti žemės , sukelti paveldėti dykuma paveldo svarbą;
9 Sakydamas jiems privalomos , išėję , jie tamsoje, Parodyk save. Jie valgo gatvėje, ir visi pagórki bus jų ganykla .
10 Jie nėra badas , nei troškulys, nei yra šilumos , nei saulės spindulių; , nes kas pasigailėsiu jų vadovauja jų , net vandens šaltinių ar jis vadovausis jais .

Iz 42:6,7
6 Aš, Viešpats, pašaukiau tave tiesoje , ir rengs savo rankas , ir nuolat tave , ir tau žmonės , Atsižvelgiant į šalį;
7 Norėdami atvertum akis akliems , kad išvestų iš kalėjimo kaliniai, Ir tiems , kurie sėdi tamsoje iš kalėjimo .

Iz 61:1,2
1 Viešpaties Dievo Dvasia ant manęs ; nes Viešpats patepė mane skelbti gerą žinią pas romus ; jis pasiuntė mane išgydyti sulaužytų, skelbti nelaisvę , ir atidaryti kalėjimo kalinius;
2 Norėdami paskelbti priimtinas metų šventė , ir keršto dieną mūsų Dievo , paguosti visus , kad liūdėti ;

Iz 11:1,2
1 Ir atrodo, kad yra Jesės kamieno , ir iš jo šaknų derlius filialas :
2 ir Viešpaties Dvasia ilsėsis ant jo, išminties ir supratimo dvasia , patarimo dvasią ir gali , dvasia žinių ir Viešpaties baimė ;

Jer 23:5,6
5 Štai ateina dienos, sako Viešpats , kad aš geriau Dovydui sektorius teisieji ir jis viešpataus kaip karalius ir spręsti išmintingai ir vykdo teisingumą ir teisumą žemėje.
6 Jo dienomis Judas bus išgelbėtas , ir Izraelis gyvens saugiai , ir jo vardas bus vadinamas Viešpats, mūsų teisumas .

Jer 30:7,8,9,21
7 Is ! už tą dieną yra didelė, Nėra nė vieno, kaip jis : net sunku Jokūbo laiko, tačiau jis turi būti .
8 Tą dieną , sako kareivijų Viešpats , kad Aš sugriauti jo jungą nuo tavęs, ir trūkimo tavo obligacijų ir kad jis tarnauja ne daugiau svetimų ;
9 Bet jie turi tarnauti Viešpačiui , savo Dievui , ir sį Dovydo, savo karaliaus , kurio aš pakelti juos .
21 Ir jų kunigaikštis bus vienas iš jų, ir jų viršininkas yra iš tarp jų ; ir aš sukelti jo, ir jis kreipiasi į mane , nes tie, kurie išdrįsta požiūris mane ? sako .

Daniel 12:1,2
1 Ir tuo metu, Michael atsistoti, didysis kunigaikštis, kuris reiškia , kad tavo tautos žmonės gerai ; ir ten bus laikas priespaudos , pavyzdžiui, niekada nebuvo , nes buvo tautos iki to laiko : ir tuo metu tavo tauta bus išgelbėtas , Kiekvienas, kuris turi būti parašyta knyga .
2 Ir daugelis iš jų , kad miegoti su sukils , kai į amžinąjį gyvenimą , o kai kurie iš gėdos ir amžina panieka.

Todėl žmonės iš Dievo pasiuntinys sako Jer 23:05 Jer 30:9 yra valstybės " iškelti " pasiuntė jį. Tačiau žmonės ne tiesiog , nes jis buvo Mykolo Arkangelo .

Arkangelas nukreipti juos taip, kad badas ir troškulys per Dievo žodį. Anksčiau žmonės Dievas davė Dievo alkis žodį.

Amos 08:11
11 Štai ateina dienos, sako Viešpats Dievas , aš atsiųsime į žemės badas , ne badas duonos, ar troškulį vandeniu, o klausos Viešpaties žodį.

Jei blogai ganytojas nesukurs šaltinio vandenį , kur šešėliai , tikrai Sudegintos dienos kaitroje .

Persirengimo be defektų .

1 Korintiečiams 15:53
53 Šiuo gendantis turi būti skiriamas incorruption , ir ši mirtis yra įdėti į nemirtingumą .

Kas ne mirties ibibihis ?

Efeziečiams 4:14
24 Ir Jums įdėti į naują statusą, kuris po Dievo sukurtas teisingumo ir tiesos šventume .

Kas naujo vyras yra nepaperkamas ?

Gal 3:27
27 visiems, kad jūs pakrikštyti Kristuje ibinihis Kristus .

Kaip pakrikštyti Kristuje ?

Rom 6:3,4
3 Ar ne manote, kad mes visi esame pakrikštyti Kristuje Jėzuje, buvo pakrikštyti Jo mirtyje?
4 Todėl mes kartu su juo palaidoti per Krikštas į mirtį : kad kaip Kristus buvo prikeltas iš numirusių Tėvo šlovinga galia, taip ir mes turi eiti į atnaujintą gyvenimą .

Atvežtas į Jūsų Kristaus nemirtingumas ?

1 Timotiejui 1:10
10 Bet dabar atskleistą iki reiškiniai mūsų Gelbėtoją Jėzų Kristų, Kas sunaikino mirtį ir atnešė į šviesą gyvenimą bei nemirtingumą per Evangelium,

Kas atsitinka, kai asmuo kaltas vėl gavusi tiesa ?

Žydai 10:26,27
26 Nes jei mes sąmoningai kaltės , kai tik gausime , pasiekę tiesos pažinimą , ne aukos galioję apie nuodėmę ,
27 Bet baisiausias noras vertinti ir gaisro įkarštį praris priešininkus.

Ar teisėjas sumasampalaya Dievo Sūnus?

John 3:18
18 Kas Jį tiki, nebus pasmerkta ; netiki , jau nuteistas, nes jis tikėjo viengimį Dievo Sūnaus vardo .

Ar jie miršta?

John 8:51
51 Iš tiesų, iš tiesų sakau jums, Jei kas išlaikys savo žodį , jis niekada matys mirties .

Ar Jėzaus krikštas gimė iš naujo ir jie tai padarys Dievo Karalystė?

John 3:3,11,12
3 Jėzus atsakė ir tarė jam tiesą sakau tau , jei kas gimti iš naujo, negalės regėti Dievo karalystės.
11 Iš tiesų, iš tiesų sakau tau, Mes kalbame su mumis, ir mes matėme mes liudyti ; o jūs nepriimate mūsų liudijimo.
12 Jeigu aš pasakė jums tai žemės ir jūs netikite, kaipgi patikėsite , jei pasakysiu jums apie dangiškuosius?

1 Petro 1:3,23
3 Tebūna pašlovintas Dievas ir Tėvas mūsų Viešpatį Jėzų Kristų, pagal savo didžio gailestingumo mes gimę dar kartą gyvai vilčiai Jėzaus Kristaus prisikėlimu iš numirusių ,
23 Kadangi gimti , o ne paperkamas sėklos , bet ir nepaperkamas , pagal Dievo žodį, kuris gyvas ir pasiliko .

1 Petro 3:21
21 Pagal labai panašų dabar taupo net krikštas nėra atmetę į kūną šlykštynė , bet grynos sąžinės atsakas Dievui , per prisikėlimą Jėzaus Kristaus ;

Ar yra gyvenimas vis dar yra laikomas miręs?

1 Timotiejui 5:06
6 Bet ji , kad gyvas malonumai nors gyvenime yra miręs .

Kai nabihisan dėl incorruption (1 Kor 15:53,54 ), turi būti nepadaręs , nes jūs ...

1 Kor 15:55,56
55 Jeigu , o mirties, tavo pergalė? Jeigu , O mirtis, tavo pergalė?
56 mirties pergalė yra nuodėmė ; o nuodėmės jėga teisė :

Mes skaityti minėtąjį 1 Kor 15:53-56

Rom 6:13,14
13 Ir taip pat siūlote savo narius į nuodėmę , kaip priemonę netiesos ; Paveskite save Dievui, kaip gyvas iš numirusių, ir savo nariams ir padargai teisieji Dievo .
14 Dėl nuodėmė neturi jums : Kadangi jūs ne įstatymo, bet malonės valdžioje .

pirmasis prisikėlimas bus igagapos angelas ir šėtonas .

20:1,2,5 pareiškimas
1 Ir aš mačiau angelą, nužengiantį iš dangaus, iš bedugnės raktą ir didžiulę grandinę savo rankoje.
2 Ir jis paėmė drakonas, senoji gyvatė, kas yra velnias ir šėtonas , ir surišo jį tūkstančiui metų ,
5 mirusiųjų poilsio gyveno ne iki pasibaigiant tūkstančiui metų . Šis yra pirmasis prisikėlimas .
angelas Miguel simbolis .

Mes tikri, rezultatas dvasinis maistas pirmą prisikėlimas Arkangelas ateiti . Nes jei pirmasis prisikėlimas prisikėlimo litiral turi sumažėti antrojoje prisikėlimas papasakojo Daniel 00:01 . Kadangi pirmasis pakelti (Apreiškimo 20:05 ) malonu ir taip pat tiems , kurie sako, kad Danielius 12:12 Palaimintas , kuris buvo pasiektas 1335 dienų. Mes skaityti .

Daniel 12:12
12 Palaimintas, kas laukia , ir ateina pas tūkstančių 335 dienų.

Taigi 1 Tesalonikiečiams 4:16 ir Daniel 12:01 ir Apreiškimo 20:05 mes tikri, kad dvasinis prisikėlimas.

Atvirai 20:03
3 Ir jis įmestas į bedugnę ir uždaryti , ir užantspauduoti , kad per jį , kad jie turėtų suvedžioti tautų , kol pasibaigs tūkstantis metų , tada jis turi pirmenybę jam mažai laiko .

Šėtonas bus įkalintas daugiau kaip tūkstantį metų. Bet kas yra tūkstančius metų ekvivalentą pagal Peter ?

2 Petro 3:08
8, tačiau nepamirškite , brangūs draugai, dalykas , kad vieną dieną Viešpats kaip tūkstantis metų, ir tūkstantis metų kaip viena diena.

tūkstantį metų lygi per vieną dieną. Kas atsitinka, kai per dieną?

Zacharijas 03:09
9 Nes štai akmuo, daviau Jėzus Kristus ant vieno akmens yra septynios akys : štai , aš graviruoti Gravitacinis straipsnius, sako kareivijų Viešpats , ir I bus pašalintas , kad žemės kaltę per vieną dieną.

Zacharijas 14:07
Bet yra 7 Šiandien žinoma, kad Viešpats, ne dieną , nei naktį , bet jis turi būti , naktį spindi.
8 perduoti tą dieną , gyvus vandens turi eiti iš Jeruzalės, pusė jų į Rytų jūrą ir pusė jų į jūrą : žiemą ir vasarą būna.
9 ir Viešpats bus karalius visoje žemėje : Tą dieną Viešpats yra vienas , ir jo vardas vienas.

Hebrajams 04:07
7 Is lygiomis teisėmis jį vėl vieną dienąDabar po kiek laiko sako Dovydo dainas ( kaip Jis sakė , kad anksčiau), dabar jei išgirsite Jo balsą , Ar neužkietinkite savo širdies .

Taigi reikia padaryti, tai yra diena , kad nugalėtų velnią . Bet vieną dieną , tai reiškia, amžinai mūsų širdyse.

Dabar , antrojoje prisikėlimas niekada rungtynės Daniel 12:01 ? Taip pat parenka . Kadangi ne klausyti Dievo kvietimą , jo balsas buvo iškeltas dar kartą smerkia , nes jie ne pinahalagahan dieną nustatytą Dievas išgirsti jo balsą. Pirmajame prisikėlime , klausėsi Sūnaus balsas Dievas niekada mirti amžinai , nes jie pinahalagahan " vieną dieną " išgirsti Dievo balsą iš jų kapų.

Mes kontingentas ir dvasinis maistas litiral pasakyti antrą prisikėlimą už 1 Petro 4:05 ir 10:42 Teisės kad teisėjas yra miręs ir gyvenimo ekvivalentas gėrio ir blogio .

1 Petro 4:05
5 Tai duos sąskaitą kas , kuris pasiruošęs teisti gyvuosius ir mirusiuosius .

Teisės 10:42
Ami'y 42 Ir jis mums įsakė skelbti žmonėms ir liudytojas Jį skiria Dievas yra teisėjas gyvuosius ir mirusiuosius .

Kaip mes galime būti dvasinis ir nepriklauso litiral kad prisikėlimas vyksta?

John 8:51
51 Iš tiesų, iš tiesų sakau jums, Jei kas išlaikys savo žodį , jis niekada matys mirties.

Viešpats aiškiai sako, kad mirties niekada savo žodžio neteisingi ir sako Viešpats mirė, išlaikė savo žodį , ar ne?
Daniel 12:1,2
1 Tuo metu , turi Michael atsistoti, didysis kunigaikštis, kuris reiškia , kad tavo tautos žmonės gerai, ir bus laikas priespaudos , pavyzdžiui, niekada nebuvo , nes buvo tautos iki to laiko , ir tuo metu Tavo tauta bus pristatyti, kiekvienas, kuris turi būti parašyta knyga .
2 ir daugelis iš jų , kad miegoti su sukils , kai į amžinąjį gyvenimą , o kai kurie iš gėdos ir amžina panieka.

Ką kalbėjo Paulius apie parusahang amžinojo pasmerkimo ?

2 Tes 1:7,8,9
7 ir jums , prispaustiesiems poilsiu drauge su mumis , kai Viešpaties Jėzaus iš dangaus su savo galingais angelais į liepsnojančią ugnį,
8 Ne bausti nagsisikilala Dievas, Ir tiems, kurie nepaklūsta mūsų Viešpaties Jėzaus Evangelijai
9 Kas turi būti nubaustas , amžina pražūtimi nuo Viešpaties veido ir nuo Jo galybės šlovės .

Be to, kas Petras paklausė apie ugnies liepsna ? Ar Sprendžiant dieną?

2 Pt 3:7,8,10
7 Bet dangų ir žemę , tuo pačiu žodžiu buvo laikomi iki ugnis , yra saugomos nuo Sprendžiant dieną ir sunaikinimo bezbożnych žmonių.
8, tačiau nepamirškite , brangūs draugai, svarbu, jog su Viešpaties diena kaip tūkstantis metų , ir tūkstantis metų kaip viena diena.
10 Bet Viešpaties dieną, kaip ir vagis , kurie Tą dieną dangus bus grąžinti su dideliu triukšmu, ir daiktai, dangus bus nutraukta su aistringas šiluma, žemėje ir darbai buvo sudeginti ant žemės.

Be to, ką Jonas pasakė Apreiškimo apie Sprendžiant , tūkstančius metų dieną knyga , ugnis ir dangus ir žemė dingo ?

20:6,7,11,12,14 pareiškimas
6 Palaimintas ir šventas pirmasis prisikėlimas: Nėra per šių elektrinių antroji mirtis , bet jie bus Dievo ir Kristaus , ir mangaghaharing su juo daugiau nei tūkstantis metų.
7 Ir jei įvykdytos tūkstančių metų, šėtonas yra išleistas iš savo kalėjimo ,
11 Ir aš mačiau didelį baltą sostą ir sėdi ten , jo akivaizdoje , žemė ir dangus pabėgo ir nerado jiems vietos.
12 Ir mačiau mirusius , didelius ir mažus , stovinčius priešais sostą ir buvo atskleistos knygos, ir kita knyga buvo atskleista, kuri yra gyvenimo knyga ; mirusiųjų buvo vertinami pagal dalykų rašoma knygose , pagal jų darbus.
14 Mirtis ir pragaras buvo įmesti į ugnies ežerą. Tai yra antroji mirtis , net ugnies ežerą.

Ką Viešpats Jėzus pasakė apie jį ?

Matthew 25:46
46 Ir jie turi eiti į amžiną bausmę , o teisusis į amžinąjį gyvenimą.

John 5:28,29
28 ne taip: per ateinančius laiko , Visi yra kapą klauso jo balso,
29 Ir išeis ; tie, kurie darė gera, prie gyvenimo prisikėlimą ; ir tie, kurie darė bloga, sūnus prakeiksmą prisikėlimas.

Ir mes tiesiog grįžti 1 Tesalonikiečiams 4:16 ir Daniel 12: 1,2

Žydai 10:26,27
26 Nes jei mes netyčia nusikaltimas , kai tik gausime , pasiekę tiesos pažinimą , ne aukos galioję apie nuodėmę ,
27 , bet baisus ilgesys vertinti, Ir ugnies sunaikinti priešų Dzikość.

Gavusi tiesos ir nusidėjo vėl pasirengusi ugnis juos .

mirusiųjų nuteistųjų atsiras po paghihip 7-ąją trimitas .

Apreiškimo 11:18 
18 Tautos buvo skausminga nepatiko , ir Jūsų gniewu atėjo, ir mirusiųjų laikas turi būti vertinami, Ir apdovanojimų įteikimo jums vienkaušiai savo tarnus pranašus metu ir šventųjų ir bijoti tavo vardo , mažus ir didelius, ir sunaikinti žemės sunaikinimas .

Norėdami nustatyti, kokios ugnies buvo skaityti pavadinta " Fire ".

Ketvirtadienis rugsėjis 17, 2009


Aš ir Tėvas esame viena

Jonas 10:30
30 Aš ir Tėvas esame viena.


Dabar mes žinome , kad Dovydas bus išsiųstas arkangelo Mykolo Michael , o ne Jėzus . Jėzus buvo ne kas kita , nei kūdikio tėvas . Ir tai reiškia Jėzus tarė : "Aš ir Tėvas esame viena ", nes jie tapo viena yra Jėzus . Mes perskaityti Jono 10:38 ir Jono 14:10,11

Jonas 10:38
38 Bet jei aš, net ir tuos, kuriuos netiki manimi, mano darbai: kad žinotumėte, ir mano, kad Tėvas manyje ir aš jame.

Jono 14:10,11
10 jūs nežinote, kad aš esu Tėve ir Tėvas manyje? Žodžiai , kuriuos aš sakau jums aš kalbu ne iš savęs: Tėvas, kuris gyvena manyje, todėl jo darbai.
11 Believe me Aš esu Tėve ir Tėvas manyje : ar dar tiki mane veikia taip pat.

Į Jėzaus metu Sūnus buvo pas Dievą arba pas Tėvą. Dvasia , kaip ir pavadinimas ir pobūdis Jėzus skiriamas Tėvo Michael . Jėzus sakė , reikia pasakyti Miguel išgirsti ar net pripažinti , kad Dievo Sūnus miršta balsas . Miguel nei išgirsti daugiau apie Tėvo gerai girdėti. Taigi Tėvas yra liudytojas . Be to, tėvas parodė, kaip gera Dievo Sūnus . Ar ne taip pat sunku pavadinti Dievu, nes kitaip žmogaus ir Dievo . Jėzaus Miguel tinutularan žmonijai. Ir jokio Biblijos teisė yra neliečiama net pasakyti , kad Michael ir Sūnų Jėzų Tėvas . Tiesiog sutinku su tuo, kad Dievo Sūnus atėjo sanlibutan.Ang Miguel negali priimti reikalingus dokumentus iš.

Hebrajams 01:04
4 Tai buvo pranašesnis už angelus , imtis po to, kai būtų daugiau kokybiškų pavadinimas , nei jie .
Filipiečiams 2:9,10
9 Ir ji , pr Dievas , ir Jis buvo virš visų vardas pavardė;
10 Kad Jėzaus vardu visus kelius iluhod , kurie yra danguje ir kas žemėje , ir kas po žeme ,

Teisės 04:12
12 ir kitus Ar išgelbėjimas ; nes nėra kito vardo po dangumi, nes neduota žmonėms, kuriuo turime būti išgelbėti " .

Jūs suprantate šį teiginį pagrįsti sakė:

John 5:19
19 Jėzus jiems tarė: " Iš tiesų, iš tiesų sakau jums: Sūnus nieko negali daryti iš savęs, bet tai, ką jis mato, kad Tėvas ; už visa, ką jis padarė, jis taip pat daro ir Sūnus taip pat.

Jono 12:49,50
49 Aš kalbu ne iš savęs , bet Tėvo , kuris mane siuntė , davė man įsakymas , ką man reikia pasakyti , ir ką turėčiau kalbėti.
50 Ir aš žinau, kad Jo įsakymas yra amžinasis gyvenimas , apie kurį aš kalbu , yra dalykų, kaip Tėvas man pasakė , kad aš kalbu.

Pastaba:

Luke 10:20
22 Visi buvo pas mane iš mano tėvo ir niekas nežino , kas yra Sūnus , tik Tėvas , nei kas yra Tėvas , tik Sūnus ir tas , kam Sūnus .

Matthew 16:27
27 Nes Žmogaus Sūnus ateis savo Tėvo šlovę su savo angelais , ir tuomet pareiškia kiekvienam pagal jo darbus.

Mes skaityti taip:

Matthew 20:26,27
25 Bet Jėzus pakvietė juos į jį ir pasakė: "Jūs žinote, kad pagonių naudotis viešpatauja virš jų valdovai , ir jų didieji vykdyti įgaliojimus jiems .
26 straipsnis neturi būti , o jei kas nori tapti didelis tarp jūsų , bus jūsų tarnas ;
27 Ir kas nori būti pirmas tarp jūsų, bus jūsų tarnas :

Ar kada nors prašė sau, jei jums padarė , kad mūsų Tėvas yra tarnautojas, visi ?

Amen .

No comments:

Post a Comment