THE JUDGEMENT DAY


But you, O Daniel, shut up the words, and seal the book, even to the time of the end: many shall run to and fro, and knowledge shall be increased. Daniel 12:9 AKJV

And I saw a strong angel proclaiming with a loud voice, Who is worthy to open the book, and to loose the seals thereof? Revelation 5:2 AKJV

But I will show you that which is noted in the scripture of truth: and there is none that holds with me in these things, but Michael your prince. Daniel 10:21 AKJV

And Jesus answering said to him, See you these great buildings? there shall not be left one stone on another, that shall not be thrown down.

The Great Day of the Lord: Armageddon

And after these things I saw another angel come down from heaven, having great power; and the earth was lightened with his glory.

Slovak

Armageddon

obrázok z : http://www.slayersaves.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=16088&start=0

Čo je Armageddon a kedy sa to stalo ?

Zjavenie 16:12,13,14
12 A šiesty vylial svoju nádobu na veľkú rieku Eufrat ; a vysušil vody zmluvy , pripraviť kráľom od východu slnka . 
13Potom som uvidel z úst draka , a úst dravej šelmy a z úst falošného proroka , tri nečistí duchovia ako žaby ;  
14Pre sú duchovia démon, Pracovný zázraky , ktoré pinaparoonan oni Králi z celého sveta , sa zíde v bitke pri ozrutného dňa Boha Všemohúceho .

Povedal v odseku 14 , že udalosti z bitky je veľký deň všemohúceho Boha . Pre prípad , že sa hovorí v Zjavení 16:12,13,14 tiež čítať Jeremiáš 46:10

Jeremiáš 46:10
10 Za deň je Pán , Hospodin Zástupov , deň pomsty , aby pomstil ho jeho nepriatelia : a meč pozre a je nasýtiť , a ich krv : pre Pána , Hospodina mocností , s ponuka na severe pri rieke Eufrat . ( Pozri tiež Izaiáš 13:1-22 a Joel 2:1-18 v Biblii )

Čítame u Izaiáša 34:4-8

Izaiáš 34:4-8
4 A nebeskému bude rozpustený , a nebesia sa ako špirála , a všetko vojsko ich padne ako list zničujúce na vinici , a ako padajúce list Obr .
5Pre môj meč bol opitý v nebi : " Hľa , musí prísť nadol na Edom a ľudia moje prekliatie , k spravodlivosti .
6Meč Hospodinov sa naplní krvou , tuk tukom , krvou baranov a kozlov , tukom obličiek ovčích : Pre obeť Pánovi v Bozra , a veľkú porážku v krajine Edom .
7A divých volov príde dole s nimi , a býčkov s býkmi , a ich krajina bude opitá krvou , a ich prach sa tuk tukom .
8 Za deň pomsty Hospodinovej , rok odmenu v boji na Sione .

Pozrite sa na podobnosti .

Zjavenie 19:17-21
17Potom som videl anjela , ako stojí v deň , že zvolal mocným hlasom : rozprávať všetci vtáky lietajú v stredu neba : " Poď a mangagkatipon veliké hostine Božie ;
18 Aby ste jedli telá kráľov , telá šéfa kapitánov , a tela silných mužov , a mäso z koňa a jazdecké tu, a telá všetkých ľudí slobodných a muž otrok , a malé i veľké . 
19A videl som dravú šelmu a kráľa krajiny a ich hostiteľov , , aby sa spojili k boju proti tým , jazda koni , a proti jeho vojsku .  
20 A vzal šelma , a s ňou aj falošný prorok , ktorý dal zázraky pred ním , ipinangdaya ktorí dostali znamenie šelmy a klaňali sa jeho image : Dvaja boli obsadený zaživa do ohnivého jazera horiaceho sírou s ;
21A ďalší boli zabití mečom , ktoré vychádza z úst mu na koni , A všetky vtáky sa nasýtili ich obsah .

Ezekiel 39:1-6 , 17-21
1A ty , synu človeka, prorokuj proti Gogovi , a povieš : Takto hovorí Pán Hospodin ; Hľa , ja som proti tebe , ó Gogu , princ Rosh , Mešech a Tubal:  
2A odvediem ťa o tom , a my dodať , a spôsobiť príjmy z končín na severe ; a privediem vás do izraelskej hory ;  
3A budem biť tvoje lúk z tvojej ľavej ruky , a spôsobí tvoje šípky na pravej strane .  
4Tie budú v izraelských horách , ty a všetky tvoje voja , a ľudia sa s vami : Dám ti k hladujúcim vtáky všetkého druhu , a poľné zver , aby pohltil vás.
5Tie budú v poli : Ja som prehovoril , je výrok Pána Hospodina .
6 A Pošlem oheň na MagogA tých, ktorí prebývajú bezpečne ostrovov : a oni musia vedieť , že ja som Hospodin .

17A ty , synu človeka, takto hovorí Pán Hospodin : " Mluv spôsob vtákov , a na každú poľné zver , Zhromaždite sa a príďte ; Zídite na každej strane , aby moje obete , ktoré som obetoval pre teba , na veľkú obeť na izraelských horách , aby ste jedli mäso a piť krv .  
18 Budete jesť mäso bohatýrů a piť krv kniežat krajiny , baranov , jahniat a kôz , z býčkov , všetko tučných .  
19 A budete jesť tuk do vy byť plný , a piť krv do vy byť opitá , moje obete , ktoré som obetoval pre teba.  
20 A vy sa vypĺňajú u môjho stola s koní a vozov , s bohatýry , a všetci bojovníci , je výrok Pána Hospodina .
21A ja sa svoju slávu medzi národmi ; a všetky národy moje rozhodnutia, ktoré som sa , a moja ruka , že som sa s nimi .

Zjavenia 20:7,8,9
7A keď sa tých tisíc rokov , bude satan prepustený zo svojho väzenia ,
8A zdá sa , aby oklamal národy vo všetkých štyroch uhloch krajiny , Gog a Magog , aby ich zhromaždili k boju : počet je ako piesku v mori .
9A prišli až po šírke krajiny a obkľúčili tábor svätých a milované mesto : a nadol oheň z neba , a spálil.

Keď obliehal tábor svätých a milované mesto ?

Zjavenie 11:02
2A mimo chrám loobang sú ignorované , a nemeria ; podľa pohanom , a oni yuyurakang štyridsať dva mesiace siudad svätý .
Luke 19:43,44
43Môžete prísť na deň , babakuran si , že nepriateľ pevnosť , a obľahli vás , a vy gigipitin strane ,  
44A ilulugso na zem , a vaše deti vo vás ; a nenechávajte v tebe kameň na kameni kameň , pretože si nepoznal čas svojho navštívenia .

Luke 21:20
20 Ale keď ste videl , armády do Jeruzalema , potom viete , že jej zničenie bolo blízko .
Daniel 9:27
27A stanoviť jeho zmluvu s mnohými po dobu jedného týždňa : a pol týždňa sa musí spôsobiť , aby prestala obete a obete , a krídlach ohyzdnú modly príde jeden zničil , a až do konca , a pagkapasiya prerástla nepriateľstvo zničené .

Daniel 11:31
31A skupina bude stáť na jeho strane , a budú profánní svätyne , a to aj stien a odstráni každodenné zápalnú obeť , a oni miesto , ohavnosť , ktorú vyplení .
Daniel 12:11
11A od doby , kedy každodenné zápalnú obeť prevážaného , a ohavnosť , ktorý by urobil , bude mať tisíc dvesto deväťdesiat dní .
Značka 13:14
14 Ale vidíte ohavnosť spustení , tam stál , nemal by ste dal ( čitateľ pochopiť ) , potom utiecť do hôr , sú v Judsku ;

Kedy bude posielať Gog ?

Ezekiel 38:9,15,16,22
9A budeš stúpať , Vám príde ako búrka , budeš ako oblak na zakrytie pôdy, vy , a všetky tvoje voja , mnoho národov a s tebou .
15 A budeš pochádzajú zo svojho miesta, z končín severu , Ty , a mnoho národov s tebou , všetci jazdci na koňoch , veľké spoločnosti a mocnej armády ;
16 A vojdeš do proti môjmu ľudu , Izraelu , ako mrak na pokrytie pôdy , prejsť v posledných dňoch , že privediem ťa na svoju krajinu , na mňa poznajú krajín , keď posvätený budem v tebe , Gogu , pred ich očami .
22A ja som bojoval s ním morom a krvou , a I bude pršať na neho , a jeho skupina , a mnoho ľudí s ním , veľmi silný dážď a krupobitie ako kamene , oheň a síru .

To je rovnaké v Jeremiáš 4:13 a vo verši 22 Ezechiel 38 je rovnaká ako v Zjavení 20:9

Jeremiáš 4:11,12,13
11V tej dobe bol povedal , aby tento ľud a Jeruzalem , horúci vietor z holých návršiach v púšti na dcéru môjho ľudu , nie oddeliť zrno od pliev , alebo očistiť akéhokoľvek :  
12 Silný vietor z nich príde ku mne : Teraz dám vetu proti nim . 
13Tu príde až za mrakyA jeho vozy sú ako víchrica : jeho kone sú rýchlejšie ako orlovia . Beda ! pre nás sú zničené .

Areál je v Jeremiáš 4:13

Deuteronómium 28:49-53
49 Hospodin privedie národ proti vám z diaľky , od konca krajiny , ako orol, Národ wika'y nerozumie ;
50 Nation zdať brutálna , nerešpektujú osoby staré , ani show dieťaťa :
51 A on bude jesť potomstva tvojho dobytka a úrody krajiny tvoje , až zničený : čo tiež nebude tvojej obilia , vína , alebo olej , zvýšenie prvorodené volov tvojich , ani stáda svojho ovce , kým zničené .
52 A on bude obliehať ťa vo všetkých tvojich bráne, Až tvoje vysoké a hradby zostúpil , ktoré môžete očakávať , vaša celej krajiny , a on bude obliehať ťa vo všetkých tvojich bránach po celej krajine svojuVzhľadom k tomu , Hospodin , tvoj Boh .
53 A budeš jesť ovocie z vlastného tela , mäso svojich synov a dcér , ktorí vám dal Hospodin , tvoj Boh , v obliehanie a núdzových, Na ktorých sa úzkosť vás vaši nepriatelia .

Abakuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid vás medzi národmi , a Pozri sa na seba a premýšľam úžasne : o Pracujem fungovať vo vašom dní Neveríte keď to hovoril .
6 Hľa, Ja vzbudím Chaldejov , že národ tuhý a rýchly , že šírku krajiny , takže magari obydlia miest, ktoré nie sú ich .
7 Sú obavy a obávaný ich rozhodnutia a ich dôstojnosti postupovať od seba .

8 Ich kone sú rýchlejšie ako leopardy , a viac tvrdá ako vlci za večera : a ich jazdci hrdo stlačte: Áno , ich jazdci prišli zďaleka ; utiekli ako orol pripravený k jedlu .
Izaiáš 28:21

21 Alebo Hospodin povstane ako na kopci perasímu neznáša, že údolie Gibeona ; že sa do jeho práce , jeho podivné práce , a papangyarihin jeho práce , jeho podivné práce.
Izaiáš 29:14
14 Preto hľa , pokračovať robiť podivuhodné dielo medzi týmto ľudom , úžasné dielo a div: a múdrosť ich múdrych zahynie , a pochopenie ich opatrné , že .

Jedná sa o štyri jazdci v Zjavení 6:2-8 dôvod , prečo slnko sčernelo a mesiac sa stal ako krv , a hviezdy spadol na zem . Štyri jazdci sa rovná štyri anjelov , v Zjavení 9:14,15

Zjavenie 9:14,15
14Odkazuje k šiestemu anjelovi , s trumpetu , Voľná štyroch anjelov , spútané pri veľkej rieke Eufrat .  
15 A ungirded štyroch anjelov , aby boli pripravené včas a deň a mesiac a rok zabiť tretia časť mužov .

Jedna tretina ľudí , ktorí zabíjajú štyria anjeli boli zodpovedajúce jednej tretine z hviezd vo Zjavenia 12:4,7

Zjavenia 12:4,7
4 A jeho chvost vytiahol tretia časť hviezd na nebi i na zemi ipinaghagis : a drak sa postavil pred ženu rodiť , aby zhltol jej dieťa jej narodením .
7 A strhla sa bitka na nebi : Michael a jeho anjeli bojovali proti drakovi , a drak a jeho anjeli bojovali ;

Vojna v nebi v Zjavení 20:1-4 ekvivalentná

Zjavenie 20:1-4
1 A videl som anjela , ako zostupuje z neba , ktoré majú kľúč od priepasti a veliký reťaz v ruke .
2A on chytil draka , starého hada , ktorý je diabol a satan, i zviazal ho za tisíc rokov ,
3A uvrhol do priepasti a zavrel a zapečatil nad ním , že by mali klamať národy , kým sa tých tisíc rokov , potom to musí prepísať mu trochu času .  
4 A zbadal som tróny , a tam sú nagsisiluklok im dali rozhodnutia : a videl som duše ktorí boli stati pre svedectvo Ježišovo a pre slovo Božie , a nie uctievaný zviera alebo jeho imidž , a prijímať jeho znamenia na čelo ani na ruku , a ožili a kraľovali s Kristom tisíc rokov .

Daniel 7:9,11
9 Videl som až tróny boli umiestnené , a ten , ktorý bol Starý dní posadil sa ; rúcho jeho biele ako sneh , a vlasové hlavy jeho ako vlna čistá : trón bol ohnivé plamene , a kolesá ich horiaci oheň .
11 Pozrel som sa v tej dobe kvôli hlasu trúfalá slová, ktoré roh hovoril : Videl som až šelma nebola zabitá , a vyhladené telo jej , a to bolo vzhľadom k horieť v ohni .

Armageddon bude diať v 9 / 11 teroristické útoky v New Yorku v roku 2001 .

Anjel v Zjavení 10:07 uvádza, že :

Zjavenie 10:07
7Ale v dňoch hlasu siedmeho anjela , , keď sa chystal vyhodiť , potom nakoniec tajomstvo Boha , v závislosti na dobrú správu , ktorú vyhlásil svojim služobníkom prorokom .

Povedal anjel bude nás Pán Ježiš povedal Luke 21:22 .

Luke 21:22
22 Pretože sa jedná o dni pomsty , aby splnil všetky tieto veci sú v písomnej forme .

Povedal , že Pán nás medzi šiestym a siedmym rúrku . Splnenie všetkých , ktorá bola napísaná , keď sa to stane , je v Luke 21:20 , že podľa anjelom : " Keď sa chystal vyhodiť , potom nakoniec tajomstvo Boha , v súlade s dobrou správou , že povedal svojim služobníkom prorokom . " Zjavenie 10:07

Luke 21:20
20 Ale keď ste videl , armády do Jeruzalema , potom viete , že jej zničenie bolo blízko .

Povedal miesto v Luke 21:20 , je Armageddon , ako povedal 20:7,8,9 Zjavenia a iné pasáže Biblie , ktoré sme čítali .

 

Ženy a Dojčatá


Obrázok z : www.christianscience.org/
Woman.html


Potom som skúmať význam ženu a dieťa v Zjavení , vedením Ducha Svätého, Biblia znovu vysvetliť , som sa naučil .

Zjavenia 12:1,2,3,4
1A veľký znak bol videný v nebi : Žena odetá slnkom a mesiacom pod nohami , a na jej hlave koruna dvanástich hviezd ;  
2A on je tehotná , a zvolal , sorry byť nudné , a ťažko nesú . 
3A iné označenie bolo vidieť na nebi : a hľa : Veľký ohnivý drak , mala sedem hláv a desať rohov , a jeho sedem korún ulo'y .
4A jeho chvost vytiahol tretia časť hviezd na nebi i na zemi ipinaghagis : a drak sa postavil pred ženu rodiť , aby zhltol jej dieťa jej narodením .

Definície žien sú k dispozícii v 1 Solúnčanom 5:03

1 Solúnčanom 5:2,3
2Sami vedia dokonale , že deň Pánov je ako zlodej v noci .3Keď ľudia hovoria , mieru a bezpečnosti , potom sa naraz ničenia na ne , ako na travail žena tehotná ; a oni sa v žiadnom prípade .

Žena bola s odkazom na veľké problémy , kvôli ničenia . A čo Pán Ježiš povedal o tom ? Odpoveď si môžete prečítať v OZ 13:14,19 .

Označiť 13:14,19
14 Ale vidíte ohavnosť spustení , tam stál , nemal by ste dal ( čitateľ pochopiť ) , potom utiecť do hôr , sú v Judsku ;
19 Pre tieto dni musí byť utrpenie , napríklad nebolo od počiatku stvorenia Boh stvoril až do teraz , ani nikdy nestane nikdy .

Slnko , mesiac a hviezdy , aby žena ( Zjavenie 12:1 ) je rovnaké ako porekadlo v OZ 13:24

Označiť 13:24
24Ale v tých dňoch , po Súženie , bude slnko sa zatmie a mesiac nedá svetla svojho ,

Preto sú ženy spoločné proroctvo o zničení ( Mark 13:14 ) veľkého súženia ( Mark 13:19 ) a označenie slnko , mesiac a hviezdy ( Mark 13:24 ) .

Definície v Zjavení 12:04 je vo OZ 13:25

Označiť 13:25
25A hviezdy z neba , a budú môcť nebeské .

Daniel 8:10
10A zvýšil výrazne , až k vojsku nebeskému , a niektoré z hostiteľa a hviezdy sú zrazil na zem a pošliapal ich.
Zjavenie 12:05
5A porodila syna , ktorý bude vládnuť s prútom železným pre všetky národy : a jeho syn je unesený byť vychovaný k Bohu , a k jeho trónu .

To znamená , že aj číta v OZ 13 , odsek 26.

Označiť 13:26
26A potom sa uvidí Syna človeka prichádzať v oblakoch s veľkou mocou a slávou .

Potom, čo sa dieťa narodí , vychovaný k Bohu . Ekvivalent je k dispozícii v knihe Daniel .

Daniel 7:13,14
13Videl som v nočnom videní , a , hľa , s nebeskými oblakmi niekto ako Syn človeka , a on prišiel Starý dní , a priviedli ho v blízkosti pred ním .
14A mu dal silu a slávu , a kráľovstvo , aby všetci ľudia , národy a jazykové slúžili mu : Jeho vladárske moc je večná , ktorá nepominie , a jeho kráľovstvo nebude.

Muž narodený z ženy je príjemcom sľub Pána Ježiša .

Zjavenia 2:26,27,28
26A Vyhrať , a prikázania mojich skutkoch až do konca , dám orgánu OSN ;  
27A Vládnu mu tyč zo železa , ako lámanie fliaš hrnčiarov , aj keď som prijal od svojho Otca :  
28A Dám jemu hviezdu rannú .

Zjavenie 3:21
21 Vyhrať , já pagkakaloobang sadol so sebou na tróne svojom, ako ja prekonať , a zasadol s Otcom na jeho trón .

Ježiš sa podarilo . Tak dostávajú od Ježiša kráľovstvo je ďalšie samostatné .

Zjavenie 12:07
7A tam bola vojna v nebi : Michael a jeho anjeli bojovali proti drakovi , a drak a jeho anjeli bojovali ;
Ekvivalent Zjavenie 12:07 je povedané v Daniel 8:10,11,12

Daniel 8:10,11,12
10A veľmi zvýšil , a to aj na nebeskému , a niektorí z vojakov , a hviezdy ju zrazil na zem a pošliapal ich.  
11 Áno , je to veliké sama , dokonca aj princa armádu , a vzal od neho zápalnú obeť ustavičnou , a miesto jeho svätyne bol deprimovaný .  
12A Armáda dala mu každodennú zápalnú obeť za hriech , a zvrhol na zemi pravdu na zemi , a urobiť mu radosť a prosperoval .

Je fakt , že Michael , princova armáda . Čítaj Princ z armády Niektoré veci sa v knihe Daniel a Zjavenie

Zjavenie 12:6
6A Žena potom utiekla na púšť , kde on pripravil miesto Boha , a tak tam ampuning jeden tisíc dvesto šesťdesiat deň .
Tajomstvo ženy má význam toto : žena sa rovná veľké ťažkosti so skúsenosťami v roku 2005 narodenie človeka dievčatko . Žena schovával v 3 1 / 2 roky a mimo 15.září 2005 ako globálnej finančnej krízy . Čítaj Proroctvo splnené

 

Princ z armády


obrázok z : http://www.meupapeldeparedegratis.net/fantasy/pages/archangel-02.asp

Poďme začať čítať Daniel 8:7-11

Daniel 8:5-11
5A pokiaľ si spomínam , hľa, kozel prichádzal od západu po celej krajine, A dotkol sa krajín : a kozel mal roh znamenitý medzi očami .
6I prišiel na plemeno s dvoma rohmi , ktoré som videl stojaci pred riekou , a bežal ho v hneve sily svoje .
7A videl som ho priblížiť k ram , a on bol dojatý s rozhorčením proti nemu a udrel na ram , a Zlámal oba rohy jeho : a baran nemal silu , aby stáli pred ním , ale on ho zviedol do zem a pošliapal ho , a nikto by vytrhol barana z ruky .
8A kozla vyvyšoval náramne : a keď on bol silný , bol veľký roh zlomený , a namiesto nej sa objavili štyri pozoruhodné rohy smerom štyroch nebeských vetrov .  
9A z jednej z nich sa objavil malý roh , ktorý voskované veliká , smerom na juh a na východ , a k nádhernej krajine .
10A zvýšil výrazne , dokonca až k vojsku nebeskému , a niektorí z vojakov , a hviezdy ju zrazil na zem a pošliapal ich.  
11Áno , zväčšený , kým princ armády, A vzal od neho zápalnú obeť ustavičnou , a miesto jeho svätyne bol deprimovaný .

Dozvedáme sa, kto princa armády v boji proti kozla . Ale my vieme vopred , čo vysvetlenie vízie Gabriel .

Daniel 8:20,21,25

20 Baran , ktorého si videl , s dvoma rohmi , sú králi Media a Perzie .
21 A chlpatý kozel je kráľ Grécka, A veliký roh medzi očami , je prvý kráľ .
25A na jeho ceste mu palulusugin lest v ruke : a on sa zväčší sa vo svojom srdci , a ich bezpečnosť je povinný zničiť veľa : on sa tiež postaví proti kniežaťu kniežat, Ale on sa rozdelí bez rúk .

Princ armáda bola tiež knieža kniežat . Pamätajte , odolný princa armády je kráľ alebo Gréckeho kráľovstva .

Kto princa na pomoc v boji s Gabriel knieža kráľovstva Perzského a kniežaťa Grécka ?

Daniel 10:13,14,20,21
13 Ale knieža kráľovstvo Perzského proti mne dvadsaťjeden dní: Ale hľa, Michael , jeden predné z kniežat , prišiel mi na pomocA zostal som tam s perzských kráľov .  
14Teraz som prišiel ukázať , čo sa stane s vašou ľudia v posledných dňoch ; Vízia je pre mnoho dní ešte .
20Potom povedal , viete , nie je dôvod , prečo som prišiel k vám ? a teraz som sa vrátiť do boja v Prince of Persia : a keď som vyšiel , a hľa, knieža Grécka príde .
21Ale poviem vám pravdu napísaný v Písme , a bez pomoci mi proti nim , okrem Michala kniežaťa vášho .

Teraz, žiadna iná kniežatá na pomoc , ale Michael Gabriel . Preto , Michael , knieža vojny v kráľovstve Grécka . A preto , Michael , princova armáda a kniežaťu kniežat .

Daniel 11:2,22,31,34
2A teraz som vám ukázať pravdu . Tu , ešte tri králi v Perzii , a štvrtý podpredseda je ďaleko bohatší ako oni všetci : A keď bol silný cez jeho bohatstvo , on kikilusin všecky proti kráľovstvu Grécka.
22A oni musia prejsť veľa, že budú pretečeniu pred ním , a na jeseň , áno , ako princ zmluvy .
31A skupina bude stáť na jeho strane , a majú znečistené svätyne , a to aj stien a odstráni každodenné zápalnú obeť , a oni miesto , ohavnosť , ktorú vyplení .
40A v čase od konca makikipagkaalit mu kráľ juhuA kráľ polnočné odvetví sa na neho ako víchrica , s vozy a jazdci, a mnoho lodí , a on priznal krajine , a prijať a odovzdať .

Daniel 8 sa vraciame , keď počasie akciu by bolo, to určite bude zodpovedať v priebehu akcie v Daniel 11 ?

Daniel 8:11,17
11Áno , je to veliké sama , dokonca aj princa armádu , a Vzal z neho zápalnú obeť ustavičnou , a miesto jeho svätyne bol deprimovaný .
17Tak prišiel ku mne , kdez som stál : A keď prišiel , bál som sa , a padol som na tvár : ale on mi povedal : " Pochop , ľudský synu ; k videniu je asi čas do konca .

Kto princa prísť počas štyroch kráľov vo Daniel 11 , ktorý plní ohavnosti spustení ( Daniel 11:31 ) počas konca ?

Daniel 12:01
1A V tej dobe sa Michael vstať , veľký knieža , ktorí stoja v prospech detí z tvojho ľudu : a bude čas súženia , ako nikdy nebola , pretože tam bol národ do tej doby , a v tej dobe ľudia tvoj musí byť dodaná , každý, kto bude písaný v knihe .

Preto , Michael , princ , ktorý pomazal budúcnosti , ako povedal vo Daniel 9:24-27

Daniel 9:24-27
24Sedemdesiat týždňov rokov je stanovené tvojmu ľudu a tvojmu svätému mestu , aby sa vyčerpali priestupok , a zastaviť sa na trestný čin , a aby zmierenie za neprávosti , a na uvedenie večnej spravodlivosti , na zapečatenie videnia a proroctvá , k pomazanie svätyne svätých .
25Vedz a rozoznať , že od vyjsť prikázania vrátenie a vybudovanie Jeruzalema s povrchovou úpravou hlavy sa sedem týždňov a šesťdesiat dva týždne : to musí byť postavená znova, s ulicami a múrmi , a to aj v neľahkých časoch .  
26A po šesťdesiatich a dva týždne rezu povlakom , a nemajú nič , a zničiť mesto a svätyne ľudu princa , aby prišli a na konci tejto povodní , a až do konca bude vojna , sú stanovené troskách .  
27A stanoviť jeho zmluvu s mnohými po dobu jedného týždňa : a polovica týždňa sa musí spôsobiť , aby prestala obete a obete , a krídlach ohyzdnú modly príde jeden zničené ; a do konca , a pagkapasiya prerástla nepriateľstvo zničené .

Princ hostiteľského vás uctievanie ?

Joshua 5:14,15
14A on povedal : Nie , ale prišiel som o kniežací vojská Pána . I padol Jozua na zem a klaňali sa , a povedal mu: Čo môj pán chce hovoriť svojmu služobníkovi ? 
15Povedal knieža vojska Hospodinovho Jozuovi , Sundej si topánky na nohách , na mieste stojíš , je sväté . A urobil tak Jozue .

Prečo uctievanie Boha , ne-li knieža vojska ? Ak je Boh , kto to je ?

Symboly Odhalenie



Existujú dva presýpacie hodiny X X v Dávidovou hviezdou . Kristov kríž je šípka 12 z hodiny . Otec, Syn a Duch Svätý sú hodiny šípky označujú ako " jeden " v 12:00 hodín . Takže dva presýpacie hodiny majú obe 12 hodín zaberá čas , ktorý objasnili . Tiež XX je 88 , počet súhvezdí a šedej Kanica ryby 4 vírivý kola v Ezekiel 10:13 . Ak pridáte čísla od zhora nadol alebo zľava doprava suma bude 14 len . Číslo 14 sa vzťahuje na 14 generácií Izraela v Matúšovi 1:17

Matthew 1:17 A tak všetkých rodov od Abraháma až do Davida bolo rodov štrnástej , a od Davida No , do zajatia babylonského rodov štrnástej , a od zajatia babylonského až do Krista rodov štrnástej .



1 +2 +3 +4 +5 +6 = 21x4 = 84.
V Luke 10:01 niekedy 72 ďalších . Iní 72 plus 12 rovná sa 84 pôvodných apoštolov .
84 years/12months = 7 ( 7years/1week rokov )
84 hodín = 3 1 / 2 dni
42 mesiacov = ( 3 1 / 2 roky )


Kockovaný. Existujú štyri imaginárne Dávidova hviezda . Clockwised pozrieť na dve čísla : 1 , 3 a 5 AM Už trojuholník , ktorý ukazuje hore , 1 , 3 a 5 PM Have trojuholníka , že body dole . Temnota AM a PM sú rôzne .
Beh je navyše podpísať .


12 hodín v " AM " sú rozdelené do dvoch , 6 hodín tmy ( 0:00 - 06:00 ) a 6 hodín denne ( od 06:00 do 12:00 )
Usmernenie Dávidova hviezda je hore a dole, takže aj keď pridáte 1 a 6 , 2 a 5 , 3 a 4 sa suma 7 , ktorý je uvedený počet Bohu .

Nižšie Ak pridáte položky zhora nadol alebo zľava doprava , suma je vždy " 10 " , aj keď každá skupina sa točí v smere hodinových ručičiek a proti smeru hodinových ručičiek .



10+10+10+10=40


Význam číslo 40

# Štyridsať dní test Božím dieťaťom . Šiel do tejto doby žiadne jedlo alebo pitie je jeden .

* Štyridsať týždňov pre dieťa sa v maternici . Ideálny čas pre pôrod . Štyridsať časové obdobie je ideálny čas pre všetky testovacie pred narodením dieťaťa alebo národ je možné očakávať .
* Ježiš postil a bol pokúšaný na púšti . ( Matthew 4 : 2 , Mark 1 : 13 , Luke 4 : 2 )
* Ježiš bol na zemi štyridsať dní po jeho vzkriesení . ( Skutky 1 : 3 )
* Joshua Hľadali pozemku 40 dní ( čísla 14 : 34 ) . Joshua 14 : 7 mu bolo 40 rokov .
* Mojžiš bol v prítomnosti Božej , keď sa mu dostalo desať prikázaní . ( Exodus 24 : 18 : 34 : 28 ) Žil sa bude 120 rokov . Ten strávil 40 rokov ako egyptský princ , 40 rokov ako pastier a posledných 40 rokov v exodus .
* Eliáš postil potom, čo utiekol pred prenasledovaním . On žil štyridsať dní na sile chleba a vodu , ktorá sa mu dostalo od anjela . ( 1 Kráľovská 19 : 8 )
* Noe bol v oblasti ochrany Božej a zároveň pršalo štyridsať dní a nocí . ( Genesis 7 : 12 )
* Štyridsať riasy boli maximálne trest . Deuteronómium 25 : 3
* Ezekiel 4 : 6 , Ezekiel 29 : 11
* Králové zvolil Boh vládol štyridsať rokov . David , Šalamún .
* A žena bola nečistá po dobu 40 dní ( 7 + 33 ) po narodení syna . ( Leviticus 12 )

# National . Štyridsať rokov pre vzpurný generáciu potom, čo sa odmietol osobnej návšteve od Boha .

* Izrael putoval v púšti pred tým , než vstúpil do krajiny zasľúbenej . ( Čísla 32 : 13 )
* Štyridsať rokov po Kristovi bol odmietnutý a ukrižovaný ( 31 nl ) , bol chrám zničený Rimanmi v roku 70 nl .
* Izrael jedli manu štyridsať rokov ( Exodus 16 : 35 )
* Tak ako sudcovia 13 : 1. Izrael tlmený Filištíncami štyridsať rokov .
* 1 Kings 2 : 11. A dni , ktoré kraľoval nad Izraelom , bolo štyridsať rokov : sedem rokov kraľoval v Hebrone , a tridsať tri rokov kraľoval v Jeruzaleme .

http://www.teachinghearts.org/dre17httnumber.html

Tu je návod, ako " 10 " sa vzťahuje na Dávidovou hviezdou ;



1 kráľovi 11:35 Ale ja budem mať kráľovstvo z ruky jeho syna a dám je tebe , totiž desať kmeňov .


Skontrolujte , či :

Pozrite sa na šípky ? Ale čo mám na mysli , je kríž sám je šípka . Tu uvidíte šípku na kríži na obrázku .

Tiež uvidíte ryby , váhy , Dávidovou hviezdou a mečmi . K dispozícii je 24 trojuholníky . 42 trojuholníky vo všetkých [ 12 ( kombinácia 2 ) a 6 ( z 4 ) a 24 ] 42 je symbolický v Biblii . Do 42 dní potom bol Ježiš ukrižovaný šiel až do neba 42 generácií od Abraháma k Ježišovi ( Matúš 1:17 ) . Tiež počet 24 je symbolický v Biblii . Rovnako ako starší 24 v knihe Zjavenia .




Pohľad zhora na Pyramid




Trojuholníky na obrázku vyššie sú naproti trojuholníky na obrázku nižšie



Skontrolujte , či :

Grécke Čísla








Proroctvo splnené

Pozrime sa , čo Ježiš hovorí o dva body Biblie ( Daniel 12:07 a Zjavenie 10:07 ) vzťahuje k ohavnosti spustení .

Luke 21:22 Na tieto dni pomsty , že splnili všetky tieto veci sú v písomnej forme .

Pasáž v Luke 21:22 , je o ohavnosti spustení hovorí o Ježišovi .

Zjavenie 10:07 Ale v dňoch hlasu siedmeho anjela , keď sa chystal vyhodiť , potom nakoniec tajomstvo Boha , v súlade s dobrou správou , že povedal svojim služobníkom prorokom .

Daniel 12:07 A počul som muža oblečeného v ľanovom odeve , ktorý bol nad vodami rieky , keď sa zdvihol pravú ruku a ľavú ruku k nebu , a prisahal Živého na veky byť čas , čas a pol času , a keď skončil lámaniu na kusy silu svätého mesta , všetky tieto veci skončí .

Paghambing hambingin , to sa odkazuje na incident , ohavnosť nenávisť voči vandalizmu .

* Vandalizmus , tak odporný čítať , že " vandalizmu " , že to hovorím , je " vandalizmu " , ktoré vedú k " žiadny kameň vľavo na vrchole oboch obličiek "

Nižšie sú uvedené udalosti , ktoré sa vzťahujú k príslovie Ježiša a anjeli Daniel a Zjavenie .




To je môj výklad v Matúšovi 1:17 asi 14 generácií . Pridaním - in - alebo vpravo dole položky odpoveď je 14. A keď in - pridať tiež na rovnakej strane zo štyroch skupín , odpoveď je stále 14. V Ezekiel 10:13 je uvedené , že 4 kolesá a to je ako 88. 88 je počet súhvezdí ( 88 súhvezdí ) . 88 bude X 2 X alebo presýpacie hodiny . XX bude k videniu na obidvoch stranách Dávidovej hviezdy . X ( presýpacie hodiny ) má 12 krát vidíte na obrázku vyššie . Líšia sa preto, že sú okrúhle svetlo a tmavo 00:00-6 : 00AM v tme na " AM " 06:00-12 : poludnie na svetlo " AM "
Tie Nepleťte eh tu je ďalší obrázok .



Rozdiely vo svetle " AM " a " PM " a uviedol , že v ich trojuholníka . čísla 1,3 a 5 " AM " ( v smere hodinových ručičiek ) sú trojuholníkové nahor , zatiaľ čo 1,3 a 5 " PM " ( v smere hodinových ručičiek ) má trojuholníkový nadol . Vidíme svetlo sveta dnes , ráno bolo hore a dole v popoludňajších hodinách .

To je stále založená v Matúšovi 1:17 , keď som bol na správny výklad svojho vyhlásenia . Stanovené, že tu Babylon bol 14. generácie . Prítomnosťou a minulosťou sa už vzťahuje Babylon ( Irak) do Izraela . Ale Biblia je nazýva Babylon nepriateľom Božím . Prečo s názvom Babylon ( Zjavenie 17 ) veľký prostitútka ? A kto , alebo čo ?

Mu uznania bol jedna žena na planéte Venuši ako ranná hviezda je meno ženy , kde Babylon sa nazýva " rannej hviezda " ( Izaiáš 14:12 ) . Žena v tú efi ( Zachariáš 5:7-11 ) , je vzatý do krajiny Sinear alebo Babylon v dobrej správy Biblie a kráľovná chtíč v Zjavení 17 boli ženy . Matthew 1:17 hovorí o Babylon došlo , ale Babylon v Zjavení je koniec sezóny .

Tak povedal Kazateľ 3:15
15 sa stalo v minulosti sa stalo , a stalo sa potom na dobre , a keď opäť Boh má minulosť .

Sa vyskytli aj jasné . Takže 14 generácií Babylon ( Matthew 1:17 ) , je len opakovanie . Takže kto kinatuparan to dnes ?

Ona je žena . Jej meno má 6 písmen , rodné priezvisko , keď má 9 písmená a jej priezvisko je teraz 6 znakov . 696 tam , ako by sa dont ! 666 je biblický symbol , a nie litiral .

On bol vodca krajiny , ako prezident sedel na ( január 20) 2001 . Daniel 9:20-27 je zmienka o 490 rokov , ak to je tiež niečo podobné opäť , ako povedal v Kazateľ 3:15 na Filipínach začal v roku 1521 , kedy ju priniesol kresťanstvo Magellan krajine . A 490 ročník bol v roku 2011 po dokončení 10 th tohto roku s číslom 696. Ale len do roku 2010 vstúpil do pasce , keď dvaja králi v Daniel 8 ( roh oviec ) , je on chopil sa moci . Keby Fernando Poe Jr a Joseph Estrada .

Ona má 24 senátorov , v porovnaní s 24 starších pred Bohom . Bolo 24 od 1986 (Ústava z roku 1987) Sedieť prvá žena vodca tejto krajiny . Preto sa im hovorí Daniel 7 4 zvierat . 10 Kráľ ( Zjavenie 17 ) vládol až do začiatku Emilio Aguinaldo do Ferdinand Marcos . A vznik 4 monštrá ešte žije teraz novembra 2008 .

Táto žena je nakapagtatak ju ako 696 deň medzi smrťou a pohrebom pápeža John Paul II , kto rozhodol , 3 1 / 2 rokov od 9 / 11 na začiatok počítanie 1,29 tisíc deň Daniela 12.

Teraz , Kazateľ 3:15 hovorí, že sa stane , sa stalo ešte tak , že je správne hovorí, že " história sa opakuje "

Teraz , v Matthew 1:17 je , že vieme Babylon prišli 14. generácií od Davida . Ak nemáte identifikovať Babylon ( veľká neviestka ) Vyhlásenie 17 o číslo 14.

To ženy potlačou svoju značku 696 , plnenie 666 , medzi dňom smrti pápeža John Paul II , keď v krajine nie je ľahké . 696 z jeho dátum narodenia dňa 05.4.1947 k od 2 do 8 apríla 2005 ( smrť a pohreb pápeža John Paul II ) . 58 rokov vynásobiť 12 sa rovná 696 mesiac . Okrem počtu jeho meno Gloria ( 6 ) Macapagal ( 9 ) Arroyo ( 6 ) .

V deň pohrebu Pope John Paul II 8. apríla 2005 bol veľký deň, pretože sa jedná o splnenie sľubu anjela v Daniel 12:11

Daniel 12:11 A od okamihu, keď každodenný zápalnú obeť prevážaného , a ohavnosť , ktorý by urobil , bude mať tisíc dvesto deväťdesiat dní .

Tak jasne na začiatku počítanie 1,29 tisíc deň alebo 3 1 / 2 rokov od vybudovanie ohavnosť , ktorú vyplení . Kedy to začalo ? Začalo to na 9 / 11 teroristické útoky v New Yorku a absolvoval v roku 04.8.2005 deň pohrebu PJP2 . Ak budeme počítať dni od 9 / 11 do 08.04.2005 budeme mať 1305 deň . 1290 je 43 mesiacov . 09.11.2001-08.4.2005 je 43 mesiace . V Zjavení 11:03 sa zmienil , že deň v roku 1260 , tak 1305 - 1260 = 45 dní , ako je aj vo Daniel 12:11,12 , že 1335 - 1290 = 45 dní tiež . Došlo k 9 / 11 bolo prorokováno Ježiš v Matúšovi 24:2 že žiadny kameň zostať ... A 4 bojovník o 9 / 11 je zodpovedajúca 4 anjelov v Zjavení 9:14,15 a čas, deň , mesiac a rok v Zjavení 9:15 nie je nikto iný ako 11.9.2001 . Pochovaný pápež John Paul II v 2:30 hodín, v čase, keď bol 08:30 v New Yorku , v rovnaký deň ako v blízkosti 08:45 na 9 / 11 , kedy prvé lietadlo narazí na budovu WTC .

Umiestnenie štítku 696 je , ale nie napigilan a splnených proroctiev . Keď žiadny vodca , potom cirkev urobila branding .

Paghihip vzal 6 th trúbku v čase pápeža John Paul II .

Daniel 12:07 je človek prisahať na svoju prísahu , a on povedal , že po 3 1 / 2 roky, potom, čo rozbil na kúsky moci svätého ľudu , budú všetky veci končí . Anjel v Zjavení 10 je tiež zrušená ako tu v Daniel 12 a Zjavenie 10:07 odseku prosím " Ale v dňoch hlasu siedmeho anjela , keď sa chystal vyhodiť , potom nakoniec tajomstvo Boha , v závislosti na dobré správy , ktoré vyhlásil , svojim služobníkom prorokom " . Dobrá vec , že to bolo nad moje očakávania . Poďme späť k Daniel 12:07 hovorí, že som po 3 1 / 2 roky , teraz, čo som povedal , v čase pápeža John Paul II sa paghihip 6. trubku . Ak teda paghihip 6. trumpetu začal v 9 / 11 teroristické útoky ( Zj 9:14,15 ) a skončil na 08.4.2005 deň pohrebu Pope John Paul II . Keď poviem , pápež John Paul II v 6. anjel zatrúbil na poľnici je obzvlášť hit , čo hovorím . Pretože keď čoskoro zatrúbil na poľnici 7 ( Pope Benedict XVI ) je v konečnom dôsledku tajomstvo ( Zj 10:07 ) , ktorá hovorí , že v 12:07 Daniel je po 3 1 / 2 roky . Daniel 12:11 hovorí , že začiatok počítanie 1,29 tisíc deň alebo 3 1 / 2 rokov od vybudovanie ohavnosti spustení ( Kalapastanganang č bezkonkurenčnú ) a že sa to stalo na 11.09.2001 teroristické útoky v New Yorku .

Kto je naozaj mocný anjel v Zjavení 10:01 ? On bol archanjel Michael . Michael prichádza na " čas " alebo " príležitosť " , ako povedal Daniel 12:01

A v tej dobe postaví sa Michal , knieža veliké , ktorý kandiduje na dobro detí tvojho ľudu : a bude čas súženia , ako nikdy nebola , pretože tam bol národ do tej doby , a v tej dobe bol ľud bude zachránený , každý, kto musí byť napísaná v knihe .

Michael prichádza na " time " ( nie povedať , či v priebehu alebo pred alebo po ohavnosť spustení ) , ale povedal , že počas neho . To bolo v priebehu štyroch kráľov vo Daniel 11. Obdobie , na ktoré sa vzťahuje štvrtý kráľ strácať čas . A tiež na ktoré sa vzťahuje ( štvrtý kráľ Daniel 11 ) v čase ohavnosti spustení .

Daniel 11:31,40
31 a skupina bude stáť na jeho strane , a budú profánní svätyne , a to aj stien a odstráni každodenné zápalnú obeť , a oni miesto ohavnosť , ktorý by urobil .
40 A počas konca je makikipagkaalit ho kráľ juhu , a kráľ polnočné odvetví sa na neho ako víchrica , s vozy a jazdci, a mnoho lodí , a on priznal krajine , a prepadom a neskôr .

Tento zápas Malachy proroctva sv . Keď poviem , pápež John Paul II v 6. anjel zatrúbil na poľnici , siempre , pápež Benedikt XVI bol tiež možná 7. anjela trube na poľnici . Ak je rúrka je na pápeža Benedikta XVI a ktorý tiež bol Petrus Romanus ? On bol archanjel Michael .

Michael , Syn človeka Ježiša znamená . Matthew 24:15-21 ( pozri tiež Lukáš rozumieť viac) hovorí, že sa vyskytujú vidieť nenávisť , že ohavnosť Vandalizmus ale ignorovať to , čo iného je tam v tej dobe . Je to tiež čas , kedy Miguel , že jo ? Matthew 24:21 sa hovorí , že extrémna chudoba nie je zatiaľ zažíva stále a nikdy viac . Teraz keď to hovorí v Matúšovi 24:21 sa stalo , čo Daniel 12:01 hovorí , že " nikdy predtým " ? Mali ste na mysli zlé v 12:01 Daniel , že ak sa to stalo v roku 70 nl tak ? Nikdy nestane , že povedal Matthew 24:21 hovorí . Len pripomenutie , že to nebude samostatné pasáže Matthew 24:15 na 21.

Take Poznámka : Ak Luke Prečítajte si prosím , že ste síce v oblasti Matthew 24:2 je tiež v Matthew 24:15 .

Ako Michael sa stal Syn človeka ? Aj jeho predĺženie ? Siempre , jeho otec , Ježiš sa stal človekom . Prostriedky Syn človeka Syna Ježiša . Ale nie " deti z tela , " syn je dobrým príkladom toho, čo mám na mysli . Ako Kristus sa stal osiva Abraham je stále , Ježiš , syn Michael . Michael , Syn človeka učil Ježiš v Matúšovi 24 osobitne .

Zjavenie 13:5
5 A dal mu ústa hovoriace veliké veci a rúhania : a moc sa mu , po štyridsať dva mesiace .
Je v Zjavení 13:5 ( iné ako Zjavenie 11:2,3 ) je po prvej 3 1 / 2 roky ( Zjavenie 11:2 ) ďalšie 3 1 / 2 roky ( Zjavenie 13:5 ) bude generovať dňa 7 rokov alebo týždňov ( Daniel 9:27 )

Ok , tu je presne 1,26 tisíc deň , že Biblia hovorí . Povedal som s radom naitatak 696 ( Gloria ) medzi dňom úmrtia a pohrebu pápeža John Paul II . Naitatak v deň jeho narodenín ( 05.4.2005 ) , takže prvý deň so značkou je 05.4.2005 , že prvý deň . 06.4.2005 second .... až do 15.září 2008 1260 th deň . Dňa 15. septembra 2008 , potvrdili kolaps Lehman ako svetovej finančnej krízy nagtrigger .

Lehman Brothers vyhlásila Chapter 11 konkurznej ochrany na 15.září 2008. Podľa Bloomberg , hláseniach s USA Konkurzný súd , južnej obvod New York ( Manhattan ) , 16. septembra uviedol , že JP Morgan Lehman Brothers Dodáva sa s celkovo 138 miliárd dolárov dolárov v " Federal Reserve - cúval zálohy . " Peňažné zálohy boli vrátené JPMorgan Chase , ktoré Federal Reserve Bank of New York za 87000000000dolar 15. septembra a 51000000000dolar 16. septembra [ 15 ] .

http://en.wikipedia.org/wiki/Bankruptcy_of_Lehman_Brothers

Počítanie rokov Daniel 9

1521 AD do roku 2011 AD ( 490 rokov , písaný s Daniel )

1521+434+49= 2004 AD ( Rok kedy " nandaya " GMA )

1521 + 434 = 1955 AD ( po 7 rokoch nezávislosti Izraela )

2008 +10 = 2018 ( 10 rokov pred 70. rokom nezávislosti Izraela )

2001 t0 2011 ( 10 rokov od 9 / 11 teroristické útoky )

2011 - 2018 bol 7 rokov interval pred 70 ročník nezávislosti Izraela .

2005 - princa nestratil nič ( naitatak až 696 )

2008 svetovej finančnej kríze

2004 - začiatku minulého roka 7 490 rokov .

2005 : Rok vykúpenia

Aká je skutočnosť , že rok 2005 je kompatibilný s biblickými hovorí ?

V Levitikus 25:9,10 možno teda povedať :
9 Potom budete kontrolovať ľudí túlať rezonančnej rúry koná desiaty deň siedmich mesiacov ; deň vykúpenia patutunugin rúrka po celej svojej krajine .
10 A aby piatich a desiatich rokov , a Tie vyhlásime slobodu v krajine pre všetkých, ktorí prebývajú v krajine
: Je ' s bude sviatkom pre vás leto milostivou , a jeden každý z vás sa vráti k svojmu vlastníctva , a jeden každý vráti do svojho domu .

1948 , tento 50 ročník nezávislosť Filipín a tiež odhaliť rok nezávislosti ( 1948 ) národa Izraela .

Daniel 9 vrátime asi 490 rokov . Všimnite si , že rozdelil 490 roky ( 434,49 a 7 ) v troch . Pre tých , ktoré 49 rokov ? To musí byť povedané , Levitikus 25:9,10 .

490 roky začal začiatkom roka 1521 ako Magellan priniesť kresťanstvo do našej krajiny .

1521+434=1955

1955+49=2004

Takže 50 rokov od júna 1955 ( 7 rokov od slobodu Izraela ) , bol v roku 2005 .

Ak je teda rok 2005 rokom vykúpenie ( Lev 25:9,10 ) taktiež povedal Izaiáš 61:1,2

Izaiáš 61:1,2
1 Duch Pána Hospodina je nado mnou , pretože Pán pomazal , aby som niesol radostnú zvesť pokorným , poslal ma liečiť zlomené vyhlásiť zajatcom slobodu a otvorte viazaný väzenia;
2 Ak chcete hlásať prijateľné rok PánaA deň pomsty Bože náš , potešiť všetky , ktoré smúti

Takže to , čo Ježiš povedal o ňom ?

Luke 21:22,28
22 Pretože sa jedná o dni pomsty , že splnili všetky tieto veci sú v písomnej forme .
23 Beda nagdadalangtao , a musí byť v tých dňoch ! pretože tam bude veľká tieseň na zemi , a hnev v tejto krajine .

28 Ale keď sa veci začali diať , až bude vyzerať , a zdvihnúť vaše hlavy , pre zatvorte vykúpenie .

Dôkaz , že Michael David Hula

David Kto ?
Daniel 12:01
1 A v tej dobe bolo Michael vstať že veľký princ , ktorí stoja pre dobro detí svojich ľudí a tam bude čas súženiaŽe nebolo od vzniku národa až do tej doby , a v tej dobe ľudia tvoj musí byť dodaná, Každý našiel v knihe .

Jeremiáš 30:7,8,9,21
7 je ! pretože ten deň je skvelé, So nič podobného : on potom čas súženia Jacob ale musí byť .
8 A v ten deň , hovorí Hospodin Zástupov , že zlomím jeho jarmo z teba , a prasknú tvoja putá a že slúži už žiadna cudzie ;

Tu je odpoveď :

9 Ale budú slúžiť Hospodinovi , svojmu Bohu , a David ich kráľ , I vzostup ne .
21 A Ich princa by jeden z nich , a ich vládca bude z ich stredu, A urobím mu , a on sa obráti ku mne : pre tých , ktorí sa odvážia priblížiť so mnou ? hovorí .

Ak budete študovať dobre , Ježiš nie je Michael . Pre Michael , poď medzi nimi hovorí, že v odseku 21. Hovorí v Matúšovi 24 , ktoré neboli nikdy ísť veľké súženie , keď Miguel Ježiš , Ježiš povedal , že chyba nebola vôbec deje , ale už neboli Pridať hovorí .

Príďte medzi ktorými bol Michael ?


Vrátane náboženstva medzi semenom Abrahamovým . Witness ( proroctvo Pápež st Malachy ) katolíckej cirkvi . A Miguel tiež svedčiť .

Tri hlavné mesto

Izrael - z roku 2000 pred Kr Abraham
* Duch- Svedectvá o Božej

Katolícka cirkev , od roku 2000 rokmi Pán
* Voda- Krst a pridružené s rímsko - katolíckou cirkvou

Filipíny - darčeky ( súčasné ) 2000 rokov potom, čo Ježiš
* Krv- Syn žena v Zjavení 12

* Tri Spojené vo svedectve ( ne-li úplné tieto tri neprijmú ak sa prezentuje ako Miguel , Syn Boží )

1 John 5:08
8 Pro sú tam tri svedectvá , Duch , voda a krv : a tri súhlasí .

Po dobu trvania Miguel

Zjavenie 6:12-17
12 A videl som , keď otvoril šiestu pečať , a tam bolo veľké zemetrasenie , slnko sčernelo ako pytlovina o vlasy tmavé , a celý mesiac sa stal ako krv ;
13 A hviezdy nebeské padol k zemi , ako figovník ovocie isinasambulat jej malé mladé plody , keď porazil silného vetra .
14 A neba sa rozišli , ako keby ste knihu zúfalý utopenie , a každá hora a ostrov bol odsťahoval sa z ich hľadiska .
15 A králi krajiny , aj kniežatá a predné kapitáni , a bohatí a mocní , aj každý slave a každý Freeman , je nagsipagtago v jaskyniach a v skalách v horách ;
16 A povedali horám a skalám : " padnete na nás , a budeme držať svoju tvár v sedí na tróne , a hnevom Baránka :
17 Pre Stalo sa veliký deň jeho hnevuA Kto sa môže stať ?

Keď miesto znamenia na slnku , mesiac a hviezdy ?


Ageus 2:21-23 " Mluv k guvernér Zerubábel Judskému , riekol : Ja pohnem nebom a krajinu 22 A budem zvrhnúť kráľovský trón a Zkazíme silu kráľovstvo pronárodů a ja sa zvrhnúť vagóny a tých, ktorí sú v nich a kone a ich jazdci sa zostúpi každý od meča svojho brata . 23 V ten deň hovorí Hospodin Zástupov : vezmem Zerubábel , môj služobník , syn Salatielův , hovorí Pán , a Urobím ťa uzatváracouPretože sme si vybrali hovorí Hospodin Zástupov .

" Budem sa triasť krajiny a neba " Ageus 2:21 je to rovnaké : " I panginginigin nebesá a krajinu " v Izaiáš 13:13.

Zničenú silu kráľovstvo pronárodů ( Ageus 2:22 ) v 9 / 11 teroristické útoky v New Yorku .
Toto hovorí Izaiáš 13:9,10,13
9 Tu deň prichádza Jehovovi, Neľútostný , s prchlivosť a planoucím hnevom , aby krajine v pustinu a zničiť jeho hriešnikov z nej .
10 Pretože hviezdy nebeské a ozdoby z nich sa nedá ich svetlo : slnko sa zatmie v jeho povstania a mesiac nesmie spôsobiť jej svetlo .
13 Preto som panginginigin nebesá a krajinu , odstrániť zo svojho miesta v prchlivosti Hospodina Zástupov a deň jeho planúceho hnevu.

Ignorovať odsek 13 " v deň jeho planúceho hnevu . "

Rovnaké slovo v Zjavení 6 verši 17 Pre veľký deň prišiel ich hnevu , a kto môže obstáť ?


Čo by Ježiš povedal o ňom ?

Matthew 24:29 Hneď po súžení tých dní je zatmie slnko a mesiac nedá svetla svojho a hviezdy budú padať z neba , a budú môcť nebeské .

Je zápasy Zjavenie 6:12,13 . Ak chcete pokračovať v čítaní v Matúšovi 24 verši 30 , viditeľné znamenia z neba , je Syn človeka .

Matthew 24:30 A potom sa ukáže znamenie Syna človeka na nebi a potom budú všetky rodiny krajiny a uvidia Syna človeka prichádzať na nebeských oblakoch s mocou a veľkou slávou .

Ak ešte , anjel v Zjavení 7:2-3 je Syn človeka .
A preto , Zerubábelovi , Ageus 2:23 hovorí , že urobiť pečiatka , je Syn človeka .

Žiadne iné miesto za znamenie z neba ( Matúš 24:29 a Apoalipsis 6:12,13 ) a ďalšie a ukazuje znamenie Syna človeka .

Poznámka :
Medzi 6. tesnenia , trumpetu a miska hnev je znamenie príchodu Syna človeka .


Aký je ekvivalent štyroch anjelov v Zjavení 7:01 ?

Revelations 07:01
1 a po tomto som videl štyroch anjelov , stojaci na štyroch uhloch krajiny , ktorá vyrovnáva štyri vetry zemskej , aby snáď vietor viať zem , alebo more , ani na žiadny strom .

Ekvivalent je v Matthew 24:31

Matthew 24:31
31 A on pošle svojich anjelov s veľkou trúbku , a tí zhromaždia jeho vyvolených od štyroch vetrov , od jedného konca neba na druhý .

A vidím , že volia zo všetkých kmeňov po celom svete dohromady .

7:9,14 vyhlásenie
9 Po týchto udalostiach som sa pozrel , a hľa , tak veliký zástup , že žiadny človek nespočet , od každého národa a všetkých kmeňov a národov a jazykov , ako stojí pred trónom a pred Baránkom , usporiadaný v bielom rúchu , a palmy v rukách ich ;
14 I povedal som mu: Pane , ty vieš . A on mi povedal : Tie boli odvodené vo veľkom Súženie, A oni si vyprali šaty a biely v krvi Baránkovej .

Veľké súženia podľa Zjavenia 7:14 je tiež veľkého súženia v Matthew 24:21

Mato 24:21
21 Alebo potom Bude veľkého súženia, Ako nebolo od počiatku sveta až teraz , ani nikdy nestane nikdy .

Vidíme harmóniu odsekov nižšie .

Daniel 12:01
1 A času postaví sa Michal , knieža veliké , ktorí stoja pre dobro detí svojho ľudu , a tam bude čas súženia, že nebolo od vzniku národa až do tejto dobyA v tej dobe ľudia tvoj musí byť dodanáKaždý , musí byť napísané v knihe .

Jeremiáš 30:7-9,21
7 je ! pre tento deň je veľká, že nikto nie je rád , že: Aj v čase ťažkosti Jakoba , ale bude .
8 A v ten deň , hovorí Hospodin Zástupov , že zlomím jeho jarmo z teba , a prasknú tvoja putá a že slúži už žiadna cudzie ;
9 Ale budú slúžiť Hospodinovi , svojmu Bohu , a Svojho kráľa Dávida , ktorého som zvýši ich.
21 A ich princ musí byť jedna z nich , a ich guvernéra postupuje od prostred nich ; a nechám ho , a on sa obráti ku mne : pre tých , ktorí sa odvážia priblížiť so mnou ? hovorí .

Joel 2:2,10,11
2 Dni temnoty a mračná , deň oblaku a mrákoty , ako svitania rozprestretá po horách: Skvelé ľudí a silný ; ešte nikdy to páči, Bez bude viac po tom, Až do rokov mnohých generácií .
10 Krajina sa zemetrasenie pred nimi , sa nebesia chvejú : slnko a mesiac sa zachmuří a hviezdy stratia svoju žiara;
11 A Hospodin vydá svoj hlas pred jeho armády : za jeho tábor je veľmi veľký : veď je to silný , že jeho slovo : pre deň Jehova je skvelá a veľmi hrozný : a ktoré môžu riadiť ?

Matthew 24:21,29,30
21 Alebo potom Bude veľkého súženia, Aké nebolo od začiatku sveta až doterazA ani sa nikdy.
29 Hneď po súžení tých dní je zatmie slnko a mesiac nedá svetla svojho a hviezdy budú padať z neba , a budú môcť nebeské:
30 A potom sa ukáže znamenie Syna človeka na nebi : a potom sa všetky pokolenia krajiny , a Budú uvidia Syna človeka prichádza v nebeských oblakoch s mocou a veľkou slávou .

Sa vyzerá Malachiáš 4:5,6 hovorí :
5 tu , Pošlem vám Eliáša proroka , prvé ako veľký a hrozný deň Pána .
6He jeho papagbalikingloob srdce otcov k synom a srdce synov k ich otcom inak prídem a sužovať krajinu .

Malachiáš 3:01
1 Hľa , ja posielam posla a on pripraví cestu pred tvárou moju , a Pán , ktorého hľadáte bude vstúpi ohlásenia do svojho chrámu , a anjel zmluvy , ktorú ste radosť : hľa , on prišiel , hovorí Pán hosts.
2 Ale kto bude môcť zniesť deň príchodu jeho ? a kto sa postaví , keď sa objaví ? pretože on je ako oheň rafinérií a rád plnšie .

Späť na nás :
Mal 3:02 " Kto sa postaví " ( keď sa objaví )
Zjavenie 6:17 " , ktorí môžu stať " ( PD skryť svoju tvár v sedí na tróne , a hnevom Baránka )


Elias povedal Malachiáš 4:05 je archanjel sa
1 Solúnčanom 4:16 Za sám Pán zostúpi z neba sa kričať , s hlasom archanjela a s Božou poľnica , a mŕtvi v Kristovi , vstanú najskôr .

Jeremiáš 30:7
7 je ! pre V deň, keď je veľký, Takže sa nikto sa to páči : i čas ťažkosti Jakoba , ale bude .

Jeremiáš 46:10
Pre deň je Pán, Hospodin zástupov , deň pomsty, Ak chcete pomstu na svojich protivníkov : a meč bude požierať a byť nasýtiť , a ich krv : pre Pána , Hospodin Zástupov obeť na severe pri rieke Eufrat .

Vyššie uvedený odsek znie zvyčajne súvisí s " Deň Pána " , a je nazývaný " veľký a hrozný , hrozný deň " , ako povedal Joel 2:31

© Copyright 2008


Je , že aj ohavnosť vandalizmu a vojna v nebi a Armageddon ?

Obrázok z : http://www.bookofrevelation.net/chap12.htm

Vojna v nebi , ohavnosť vandalizmu

Zjavenia 12:4,7
4 A jeho chvost vytiahol tretinu hviezd na nebi i na zemi ipinaghagis : a drak sa postavil pred ženu rodiť , aby zhltol jej dieťa jej narodením .
7 A strhla sa bitka na nebi : Michael a jeho anjeli bojovali s drakomA drak a jeho anjeli bojovali ;

Podobné Daniel 8:10,11

Daniel 8:10,11
10 a zväčšil sa veľmi , k vojsku nebeskému , a niektorí z vojakov , a hviezdy ju zrazil na zem, A pečiatkou na ne .
11 Áno , zväčšený , kým princ armády ; a Vzal z neho každodenné zápalnú obeť , a na jeho miesto svätyne bol deprimovaný .

Oba tieto vo Daniel 11:31

Daniel 11:31
31 a skupina bude stáť na jeho strane , a Budú znesvětit svätyni, Dokonca aj steny a odniesť každodenné zápalnú obeťA oni miesto ohavnosť , že vyplení.

Ak sa počas akcie paguusapan , sa to stane počas konca . Daniel 8:17 a Daniel 11:22,40 . To je čas príchodu Miguel Daniel 12:01

Vandalizmus ohavné - Armageddon

Daniel 7:10,11,21,22
10 A prudký oheň a vyšiel z neho pred : tisícovej tisícov slúžili jemu , a desaťkrát tisíckrát sto tisícov stálo pred ním : Spravodlivosť bola stanovená , a boli otvorené knihy .
11 Aj pozrel v tej dobe , pretože tá trúfalá slová, ktoré roh hovoril : Videl som až šelma nebola zabitá , a vyhladené telo jej , a to bolo vzhľadom k horieť v ohni .
21 I videl , a ten roh viedol vojnu so svätými, A premáhal je ,
22 Až prišiel Starý dní , a zákon bol daný svätým Najvyššieho , a prišiel čas, aby kráľovstvo svätí dostali .

Tento jav je rovnaký vo Zjavenia 20:4,7,8,9,12

Zjavenia 20:4,7,8,9,10,12
4 A videl som tróny , a tam sú nagsisiluklok im dali odsúdenie , a videl som duše ktorí boli stati pre svedectvo Ježišovo a pre slovo Božie , a nepoklekli šelme alebo jeho imidž , a prijímať jeho znamenia na čelo ani na ruku , a oni žili , a kraľovali s Kristom tisíc rokov .
7 A keď sa tých tisíc rokov , bude satan prepustený zo svojho väzenia ,
8 a objavujú , aby oklamal národy vo všetkých štyroch uhloch krajiny , Gog a Magog , aby ich zhromaždili k boju : počet je ako piesku v mori .
9 A oni šli hore cez šírku krajiny , a obliehal tábor svätých , a milované mesto : a oheň zostúpil z neba , a oni boli spálený .
10 A diabol , ktorý je zvádzal nich bol uvrhnutý do jazera ohňa a síry, Aj vtedy , keď šelma a falošný prorok , a budú trýznenia dňom i nocou na veky vekov .
12 A videl som mŕtvych , veľké i malé , ako stojí pred trónom , a boli otvorené knihy : a ďalšia kniha bola otvorená , čo je kniha života : a mŕtvi boli súdení podľa veci napísané v knihách , podľa svojich skutkov .

Satan v obležení svätého mesta , je prejsť ohavnosti spustení ? Tento trochu komplikovaná . Ale čítame v Zjavení 11:15,18

Zjavenia 11:15,18
15 A siedmy anjel zatrúbil , a mal silný hlas z neba , riekol : Kráľovstvo sveta sa stalo nášho Pána a jeho Krista : a on bude kraľovať na veky vekov .
18 A národy rozhnevali , a Váš hnev prišiel , a čas mŕtvych , aby súdení boli, a doba cenu - dávať si lopatou tvojej služobníkov prorokov , a svätí , a báť sa mená tvojho , malým aj veľkým , a zničiť zničenie Zeme .

Odsúdenie mŕtvych došlo v tomto období . Teraz určiť , či v Zjavení 20:9 , je ohavnosť spustošenia . Ak sa vrátime v priebehu akcie , to bol deň odsúdení z mŕtvych . Zjavenie 20:12 . Ak je rovnaká , malo by vám byť chápaný ako obliehanie Satan ( Zjavenie 20:9 ) v šiestom trumpetu neurobil? . , Ktorý o to ? Číta vo Zjavenia 11:02

Zjavenie 11:02
2 A loobang mimo chrámu sú ignorované , a nemeria ; podľa pohanov , a Ich yuyurakang štyridsať dva mesiace siudad svätý .

To tiež hovorí , že v Luke 21:20,24

Lucas 21,20,24
, Ale 20 Keď videl armády Jeruzalem , potom viem , že jej zničenie bolo blízko .
24 A padnú mečom , a musí byť vedená v zajatí do všetkých národov : a Jeruzalem pošlapala od pohanov , splniť časové pohanov .

A to je ohavnosť spustení ( Matúš 24:15 a Marka 13:14 ) , že žiadny kameň ponechať na oboch obličkách . Luke 19:43,44 . A to tiež hovorí vo Daniel 11:31 , 12:11 čas príchodu Michael a vzkriesenia z mŕtvych ( Daniel 12:1,2 ) majú byť posúdené .

Asi tri a pol roka povedal v Zjavení 11:02 , to určite je dobre povedané , v Daniel 7 ?

Daniel 7:27
25 A on bude hovoriť slová proti Najvyššiemu a bude nosiť von svätých Najvyššieho , a on si pre zmenu časy a práva , a budú vydaní do jeho rúk až do do času a časov a polovice času .

Preto , ohavnosti spustení , Armageddon a vojna v nebi , je podobný .

Známka rúrky a Misa nenávisti

Určíme , čo znamená zo siedmich pečatí , sedem rúr a sedem čiaš hnevu Božieho . Než sme najprv určiť význam sedem poľníc . Deň rúrka alebo rúrka je v deň číta v Sofoniášovu 3 verše 16 a začneme čítať vo veršoch 14.

Sefanjáš 1:14,15,16
14 veľký deň Jehova je blízko, v blízkosti jemné a spech , dokonca aj hlas v deň Pána ; mocný človek musí plakať tam horko .
15 Tento deň je dňom prchlivosti , dňom súženia a tiesne , dňom skazy a zúfalstva , dňom tmy a temnôt , dňom oblaku a mrákoty ,
16 Deň rúry a trúbenie proti mestám ohradeným a proti vysokej veže .

Rúrka
Určíme , čo znamená zo siedmich pečatí , sedem rúr a sedem čiaš hnevu Božieho . Než sme najprv určiť význam sedem poľníc . Deň rúrka alebo rúrka je v deň číta v Sofoniášovu 3 verše 16 a začneme čítať vo veršoch 14.

Sefanjáš 1:14,15,16
14 veľký deň Jehova je blízko, v blízkosti jemné a spech , dokonca aj hlas v deň Pána ; mocný človek musí plakať tam horko .
15 Tento deň je dňom prchlivosti , dňom súženia a tiesne , dňom skazy a zúfalstva , dňom tmy a temnôt , dňom oblaku a mrákoty ,
16 Deň rúry a trúbenie proti mestám ohradeným a proti vysokej veže .

Rúrka
Obrázok z : http://www.cervantesdesign.com/revelations/revelation8_1.htm

Zjavenie 08:07 Prvé Trumpet
7 A prvý ranu , a I bolo krupobitie a oheň zmiešaný s krvou , a hodil na zemA tretia časť krajiny bola zhorel , a Tretia časť stromov bola spálili, A všetka tráva zelená bola spálili .

Nájdeme definíciu písomne z prorokov .

Joel 2:30,31
30 A Ukážem zázraky na nebi i na zemi , krv a oheň a stĺpy dymu.
31 Slnko sa obráti v temnotu a mesiac v krv , ako veľký a hrozný deň Pána .

Ezechiel 38:22
22 a Aj boj s ním morom a krvou , a budem dážď na neho , a jeho skupina , a mnoho ľudí s ním , veľmi silný dážď a krupobitie ako kamene , oheň a síru .

Ezechiel 13:13
13 Preto takto hovorí Pán Hospodin , Budem dokonca odtrhnem ho víchrica svoje rozhorčenieA musí byť preplnená sprcha v prchlivosti mojej , a krupobitie ako kamene v hneve konzumovať to .

Zjavenie 8:8,9 Druhý Trumpet
8 A druhý anjel zatrúbil , a ako mohutná hora horiace ohňom bola nabulusok mora , a tretia časť mora sa stala krv ;
9 a zabil tretinu tvorov v mori, Boli zničené s životom , a tretia časť lodí .

Čítame , ako sme boli Sefanjáše 3:14,15,16 itatas čítať v odseku 3.

Sefanjáš 01:03
3 Budem konzumovať ľudí aj hovada , budem konzumovať nebeské vtáctvo , a morské ryby , a potkýnal s bezbožný , a vyhladím človeka na zemi , hovorí Pán .

Trumpet Tretia Zjavenie 8:10,11
10 A tretí anjel zatrúbil , aj spadla s neba veliká hviezda , horiaca ako pochodeň , a padla na tretej časti rieky a pramene vôd ;
11 A meno tej hviezdy je Palina : a tretí diel vôd sa zmenila v palina ; a mnoho ľudí zomrelo v dôsledku vody , pre horké vody .

Kto piť horkú vodu , a keď sa to stalo ?

Jeremiáš 23:15,19,20
15 Preto hovorí Hospodin Zástupov : o prorokHľa, nakŕmite je paliny a urobiť ich vodou jedovatú , na z jeruzalémskych prorokov je bezbožnosti vyšlo do celého pozemku .
19 Pozri , Búrka PánaJeho hnev , vyšiel , a to aj ťažké víchrica : musí prasknúť na hlavu svévolníků .
20 hnev Hospodinov sa nevráti , kým majú popravený , a až mu vykonali jeho mysle i srdca : V posledných dňoch ste ju posúdi dokonale .

Jeremiáš 8:14,16
14 Prečo tu sedíme ? Zhromaždite sa , a vstúpte do opevnených miest , a dajte nám mlčať tam : za dáme Hospodina , svojho Boha , a nám dal otrávených vodou na pitie, pretože sme hrešili proti Hospodinovi .
16 frkání jeho koní bolo počuť od Dan : hlas ržání svojho silného celú krajinu chvejeZa prišli , a hltal krajinu a všetko , čo je , ľudia a tí, ktorí zotrvávajú v ňom .

Jeremiáš 9:15,16
15 Preto hovorí Hospodin Zástupov , Boh Izraela : Hľa , ja nakŕmite je , ľudí , s palina , a dať im otrávených vodou na pitie .
16 Budem tiež rozptýlím je medzi národmi, Ktoré nepoznali oni ani ich otcovia , a Pošlem im meč , kým som ich.

Zjavenie 8:12 štvrtej Trumpet
12 Potom štvrtý anjel zatrúbil , a zranený tretia časť dňa , a tretia fáza mesiaca , a tretia časť hviezdy , pre stmavenie tretiu časť z nich , a že tretia časť dňa by nemala žiariť , a tak aj v noci .

Ekvivalent je to temné slnko , mesiac a hviezdy v Joel 2:9,10,11

Joel 2:9,10,11
9 Oni skok na mesto , ktoré beží na stene , ale vyšplhať domy , ktoré vstupujú do systému Windows ako zlodej .
10 Krajina sa zemetrasenie pred nimi , sa nebesia chvejú : slnko a mesiac sa zachmuří a hviezdy stratia svoju žiara:
11 a Jehova vydá svoj hlas pred jeho armádaZa jeho tábor je veľmi veľký : veď je to silný , že jeho slová ; Za deň Jehova je skvelá a veľmi hroznýA kto môže riadiť ho ?

Cefaniáša 1:14 tomto zápase o hlas Pána .

Trumpet Piaty Zjavenie 9:2,8
2 A keď otvoril pit okraji priepasti , a dym išiel hore z jamy , ako dym z veľkej lutuang - železo ; a zatmie slnko a na oblohe dym pit.
8 A mali vlasy ako vlasy žien , a Ich zuby sú ako lev.

Piaty Rúrka sa týka armády , povedal Joel 2. My zvýšiť Joel 1:06 Pokračovať v čítaní Joel 2:1,2

Joel 1:06
6 Pre národ je prísť na môj pozemok , silný a bez čísla ; Jeho zuby sú zuby leva , a on má sotva veľký lev .

Joel 2:1,2
1 Trube na poľnici na Sion, A kričte na kopci svätej moje : Nech všetci obyvatelia krajiny : za deň prichádza Jehova , pretože je
2 dni tmy a temnôt , dňom oblaku a mrákoty , ako svitania rozprestretá po horách : Lid mnohý a silný , nikdy nikdy rád , bez byť viac po tom , až do leta mnoho generácií .

Šiesty rúrka je rovnaká aj piaty trumpetu . Aký je zmysel tie štyri anjelov viazaný rieky Eufratu , prečítajte si titul Babylon a Proroctvo splnené

Tiež povedal , siedmej poľnica daný Kristovi a k Bohu kráľovstva sveta .

Zjavenia 11:15,18
15 A siedmy anjel zatrúbil , a mal silný hlas z neba , riekol : Kráľovstvo sveta sa stalo , nášho Pána , a jeho Krista : a on bude kraľovať na veky vekov .
18 a rozhnevali krajine , a hnev tvoj prišiel , a čas mŕtvych , aby súdení boli, a doba cenu - dávať si lopatou tvojej služobníkov prorokov , a svätí , a báť sa mená tvojho , malým aj veľkým , a zničiť zničenie Zeme .


Dať kráľovstvo Krista a odsúdenie mŕtvi boli vo Daniel 7 počas štvrtej zviera .

Daniel 7:10-14
10 A prudký oheň a vyšiel z neho pred : tisícovej tisícov slúžili jemu , a desaťkrát tisíckrát sto tisícov stálo pred ním : Spravodlivosť bola stanovená , a boli otvorené knihy .
11 Aj pozrel v tej dobe , pretože tá trúfalá slová, ktoré roh ; Videl som až šelma nebola zabitá , a vyhladené telo jej , a to bolo vzhľadom k horieť v ohni .
12 A zvyšok zvierat , ich sila prevážaného : zatiaľ ich životy boli predĺžené na obdobie a času .
13 Videl som v nočnom videní , a , hľa , s nebeskými oblakmi niekto ako Syn človeka , a on prišiel Starý dní , a priviedli ho v blízkosti pred ním .
14 a mu dal silu a slávu , a kráľovstvo , aby všetci ľudia , národy a jazykové slúžili mu : Jeho vladárske moc je večná , ktorá nepominie , a jeho kráľovstvo nebude zničené .

Povedzme , že vo verši 18 Zjavenia 11 prišiel hnev Boží a odsúdení z mŕtvych . Na začiatku nášho čítania Sefanjáše 1 ( verš 14,15,16 ) , hovorí, že v deň Kristovho je deň hnevu ( Cefaniáša 1:15 ) , aby sme mohli určiť význam sedem čiaš hnevu .

Jeremiáš 7:20
20 Preto takto hovorí Pán Hospodin : Hľa , môj hnev a moje rozhorčenie sa vyleje do tohto miesta muž , a zviera , a stromové na poli , a úrodu krajiny , a nesmie byť uhasený .

Ozeáš 5:10
10 Kniežatá judský ako nagsisibago odstrániť pamiatok; vylejem svoje rozhorčenie na ne ako vodu.

Sedem čiaš hnevu Božieho zodpovedá deň Pánov ako sedem poľníc .

Misa z nenávisti Boha

Obrázok z : http://www.pathlightsjr.com/Knowing-Prophecy/rev_15.htm

Zjavenie 16:2 Prvá misa
2 A prvý šiel a vylial svoju nádobu na zem , a rany sa stal chorým a tým, ktorí majú veľké znamenia šelmy, A klaňali sa mu obraz .

Hovorí sa , že pri vyliatí Božieho hnevu počas voľne žijúcich živočíchov . Kto je beštie , prečítajte názvom niektoré veci v knihe Daniel a Zjavenie , a proroctvá splnené .

S hojenie rany ešte urobiť ?

Jeremiáš 30:14,15
14 Zabudol si všetkých milovníkov , hľadajú ťa nie ; alebo som zranený ťa rany nepriateľa, Krutý trest , pre veľkosť tvoje neprávosti , pretože tvoje hriechy boli zvýšené .
15 Prečo plačeš pre svoje bolesti ? Vaša bolesť je nevyliečiteľnáPre množstvo tvojich neprávostí , pretože tvoje hriechy boli zvýšené , urobil som tieto veci na vás .

Žalm 38:5
5 Moje rany sú strnulé , a putokputok , kvôli mojej neznalosti .

Izaiáš 01:06
6 Od spodku nohy až k hlave nie je zdravie, ale rany , a modriny , a rany putrifying: Nie zatvorené , ani zviazané , ani upokojil s olejom mužom .

Zjavenie 16:3 Druhá misa
3 a druhý anjel vylial svoju nádobu do mora , a to sa stalo krv ako z mŕtveho : a všetko živé , dokonca aj more sú mŕtvi .

Druhá misa Boží hnev je rovnaký v druhej trumpetu , je definícia . Sme tiež prečítať knihu Ezechiel .

Ezechiel 38:19,20
19 Alebo v mojej žiarlivosti a v ohni svojej prchlivosti som hovoril , určite v ten deň majú veľký pretrepávania v krajine Izrael;
20 Tak , že ryby v mori, A vtáctvo nebeské , a zver poľná , i všetky hrozné veci , ktoré sa plazí po zemi , a všetci ľudia sú na zemi , trepe v mojej prítomnosti , a hory sa strmými a miestami sa zrúti a každá hradba sa spadnúť na zem .

Ezekiel 38 sme použili prvý trumpetu , tak to znamená, že v rovnakej dobe dôjsť .

Zjavenie 16:4-7 ( tretia misa )
4 a vylial svoju nádobu na tretinu riek a prameňov vôd , a zmenili sa v krv.
5 A počul som anjela vôd hovorí : " Len ty , teraz a v minulosti , ó Svätý , , pre ktoré takýto sudca ;
6 Pre tých, ktorí preliali krv svätých a prorokov , a dal im krv , je to hodný z nich .
7 A počul som oltár hovorí : " Áno , Pane Bože všemohúci , pravé a spravodlivé sú tvoje súdy .

Tretia misku hnev je rovnaký v tretej trubku . Použili sme tretí odsek vysvetlenie rúrka zápasu sme využili tretí odsek misu .

Jeremiáš 25:15,16,32,38
15 Lebo takto hovorí Hospodin , Boh Izraela , ku mne , Take víno kalich prchlivosti na moju ruku , a budete piť všetky národy , ku ktorým ťa posielam .
16 A budú piť , a sem a tam , a musí byť šialený , pretože meč , ktorý som im pošle.
32 Toto hovorí Hospodin Zástupov : Hľa , zlo musí ísť od národa k národu , a silná búrka bola vznesená až od končín krajiny.
38 On jest opustil svoj úkryt , ako lev ; preto , že ich krajina je spustošená , pretože prudkosť násilníkaA pretože jeho planoucím hnevom .

Izaiáš 49:26
26 A budem sa pásť , že utiskují ťa s vlastným telom , a musia byť opitá s vlastnou krvou , Rovnako ako u sladké víno : a všetci ľudia , že som Hospodin , tvoj spasiteľ a tvoj vykupiteľ , silný Jakobov .

Ezekiel 39:17,18,19
17 A ty , synu človeka, takto hovorí Pán Hospodin : " Mluv spôsob vtákov , a na každú poľné zver , Zhromaždite sa a príďte ; Zídite na každej strane , aby moje obete , ktoré som obetoval pre teba , veľkú obeť na izraelských horách , aby ste jesť mäso a piť krv .
18 Budete jesť mäso bohatýrů a piť krv kniežat krajiny , baranov , jahniat a kôz , z býčkov , všetko tučných .
19 A budete jesť tuk do vy byť plný , a piť krv do vy byť opitá , moje obete , ktoré som obetoval pre teba. ( Pozri Zjavenie 19:17-21 a Sefanjáše 1:7 )

Zjavenie 16:8,9 ( štvrtý misa )
8 a vylial svoju nádobu na štvrtý deň , a dal mu ho, aby spaľovať ľudí svoju vyhňou.
9 a spálil ľudí v extrémnej teplo , a oni namusong Božie meno sa moc nad týmito ranamiA oni sa obrátili, aby vzdali slávu jemu .

To znamená , že ľudia čistenie . Namiesto toho sa ale upresniť, je prekliaty Bohom .

Malachiáš 4:02
2 Ale vám, že sa bojíte môjho mena slnko spravodlivosti sa zdravím na lúčoch , a vy sa prijsť , a skotačit ako teľatá .

Malachiáš 3:1,2,3
1 Hľa , ja posielam posla, ktorý pripraví cestu pred tvárou moju : a Pán , ktorého hľadáte , sa náhle príde do chrámu svojho , a posol zmluvy , ktorú ste radosť : hľa , on prišiel, Praví Hospodin Zástupov .
2 Ale kto bude môcť zniesť deň príchodu jeho ? a kto bude stáť , keď sa objaví ? Alebo on jest ako oheň rafinérie , a rovnako ako podrobnejšie:
3 a Bude sedieť ako rafinérie a prečistí striebro : a keď ho očistí synov Léviho, A vyčistí je ako zlato a striebro , a budú ponúkať Yahweh obete v spravodlivosti .

Slnko spravodlivosti sa nazýva Morning Star . Kto ráno ?

Zjavenie 22:16
16 Ja , Ježiš , posielam svojho posla svedčiť vám tieto veci v kostoloch . Ja som koreň a rod Dávidov , jasná hviezda rannú .

Niektorí by mohli pýtať , nie je Satan Jitřenka napísaná v Izaiáš 14:2 ? Prosím prečítajte si v odseku 4 Izaiáš 14 v Dobré správy prekladu Biblie . Odsek hovorí toto : To je výsmech to povedať . Babylon len výsmech , že ste slovo ráno .

Zjavenie 16:10,11 ( piata misa )
10 A piaty vylial svoju nádobu na trón šelmy , a zatemnenej jeho kráľovstvoA oni hrýzol jazyky svoje pre bolesť ,
11 a oni namusong Boh nebies , pretože ich bolesť a zraneniaA oni sa obrátili ich diel .

Sa stane počas tohto šelma od samého začiatku prvej misy naznačuje , že jeden počasie prípade generácie . Temné slnko , mesiac a hviezdy príležitosti piateho a štvrtého rúrka je povedal , aby mal tmavé deň pre armádu kobylky a tiež prispôsobíme sa jej prečítať, ako sme napísala Joel 2:9,10,11

O šiestej misu hnevu , rovnako ako to číta šiestej poľnica do názvom definíciu Babylon.

O sedem trúb , poškodenie tretia časť . Znamená , je vo Zachariáš 13:8

Zachariáš 13:8,9
8 pass , že po celej zemi , hovorí Hospodin , boli dve časti odrezať a umierajú , ale tretí zostal .
9 a Privediem tretej časti do ohňa , a preženie je , ako sa preháňa striebro , a pokúsia je ako zlato. Musí zavolať na moje meno a ja sa počuť : Ja hovorím , môj ľud : a budú hovoriť , Hospodin je môj Boh .

Tretia fáza bude čistiť . O čistenie , bude dochádzať v priebehu divoké zvieratá , ktorá označuje štvrtá misa hnevu . Preto bude sedem poľníc dôjde v priebehu voľne žijúcich živočíchov .

O siedmej misu , znie jeho definícia s názvom : Babylon

Teraz určíme zmysle siedmich pečaťami .

Značka
Obrázok z : http://www.all-art.org/manuscripts/Apocalipsis/03.html
Zjavenie 6:1-8 ( štvrtá od prvej značky so značkou )
1 A videl som , keď otvoril Baránok jednu zo siedmich pečatí , a Počul som jeden z tých štyroch bytostí, Ktorý hovoril ako zvuk hromu , No .
2 A videl som , a hľa , biely kôňA ten , ktorý sedel na ňom , mal lučište , a dal mu korunu : a on šiel dobre , a uspieť .
3 A keď otvoril druhú pečať , Počul som , že druhá z tých bytostí, povedal: Poď .
4 a prišiel iný kôň , ryšiakA na koni sem , rozdali krajine mier , a aby mangagpatayan jeden druhého , a dal mu veľký meč .
5 A keď otvoril tretiu pečať , Počul som , že tretí z tých bytostí, povedal: Poď . A ja som sa pozrel , a hľa , čierny kôň: Ten , ktorý sedel na ňom mal rovnováhu v ruke .
6 a Počul som, ako hlas medzi tými štyrmi bytosťami riekol : Penny je miera pšenice pre cent a tri miery jačmeňa a nepoškodzujú olej a víno .
7 A keď otvoril štvrtú pečať , Počul som hlas štvrtej živej bytosti riekol : Poď .
8 A videl som , a hľa, plavý kôňA na koni tu sa volá Smrť a peklo nasledovalo s ním . A oni dostali právomoc nad štvrtej časti krajiny , zabiť mečom a hladom a morom , a divokej zveri zemskej .

Povedzme , že v odseku 8 oni udelené orgánom nad štvrtej časti krajiny , zabiť mečom , a hlad , a mor , a chamtivo šelmám zemským .

Koho sa týkajú ? Neboli s odkazom na štvrtý jazdec , ale so všetkými štyrmi jazdcami . To sa nazýva štyri rozsudky Ezechiel 14:21

Ezechiel 14:21
21 Lebo takto hovorí Pán Hospodin : , čím viac , keď som poslať My štyri závažné rozhodnutia o Jeruzalem, meč a hlad , a divá zver a mor , k odrezať ľudí aj hovada ?

Ak ste si všimli , bude každý jazdec má každý živý tvor riekol : Poď ! Dajte nám vedieť , kto je štyri živé bytosti .

Zjavenie 4:6,7
6 A pred trónom , zrejme s morom sklo ako sklo , a uprostred trónu , a okolo trónu , boli štyri živé bytosti plné oči pred a za .
7 A Prvé zviera bolo ako lev , a druhá bytosť ako teľa , a tretia bytosť mala tvár ako človek a štvrtá bytosť bola podobná letiacemu orlovi.

Štyri živé bytosti , ktoré Ezechiel videl , že sú štyri anjelmi .

Ezekiel 1:4,5,10
4 A videl som , a hľa, búrlivý vietor prišiel zo severu, Veľký mrak , s ohňom infolding sám , a blesk dookola , a od polovice ju žiariacu kov , z prostriedku ohňa .
5 a z prostred neho bolo čosi podobného štyrom bytostiam . A to bol ich vzhľad : oni mali podobu človeka ;
10 Pokiaľ ide o formu ich tváre , majú vyzeral ako človek , a oni mali štyri tvár leva na pravej strane : a oni mali štyri tvár vola na ľavej strane , oni mali štyri tvár orla .

Štyri bytosti boli z polovice búrlivá vetra prišiel zo severu . Sa Jeremiáš 23:19 a Jeremiáš 25:32 sú k dispozícii o búrke Pána . Tieto dva odseky vysvetlenie sme využili tretí trúbku a tretia misku Božieho hnevu . Znie búrlivý vietor v Jeremiáš 30:23,24 .

Jeremiáš 30:23,24
23 Pozri , Búrka Pána , jeho hnev , pokračujúce víchrica : musí prasknúť na hlavu svévolníků .
24 prchkosť hnevu Hospodinovho sa nevráti , kým efekty , a až mu dá vykonať zámery jeho srdce ; V posledných dňoch ste ju preskúma .

Poďme si prečítať Jeremiáš 9:16 a Jeremiáš 25:32,28 sme použili tretej trúbku a tretiu misku hnevu .

Jeremiáš 9:16
16 Budem tiež rozptýlím je medzi národmi, Ktoré nepoznali oni ani ich otcovia , a Pošlem im meče, Kým som vyhladím .

Jeremiáš 25:32,38
32 Toto hovorí Hospodin Zástupov : Hľa , zlo musí ísť od národa k národu , a silná búrka bola vznesená až od končín krajiny.
38 On jest opustil svoj úkryt , ako lev : ich krajina je pustá pretože prudkosť násilníka, A pretože jeho planoucím hnevom .

Tiež prečítať Jeremiáš 49:36,37

Jeremiáš 49:36,37
A Elam je 36 Aj priviesť štyri vetry zo štyroch rohov nebaA Rozptýlím je ku všetkým vetrovA žiadny národ kam zahnanie z Elam .
37 A urobím Elam pred svojimi nepriateľmi , a pred tým usilujú ich život : a privediem na nich zlo , dokonca aj môj prudký hnev , hovorí Pán , a Pošlem im meče, Do nich .

Sa zápas Jeremiáš 49:36,37 Jeremiáš 9:16 a Jeremiáš 25:32,38 . Takže vieme , čo znamená štyroch vetrov .

Zachariáš 6:1-5,8
1 A opäť som sa rozhliadol a videl , a hľa, štyri vozové vychádzali zo medzi dvoma horami , a hory boli z bronzu .
2 V prvom voze boli kone , a druhom aute čierne kone;
3 A tretia voz biele kone , a vo štvrtom voze prošedivělý koní.
4 Teda odpovedal som a povedal som anjelovi , ktorý hovoril so mnou , Čo to znamená, môj pane ?
5 A odpovedal anjel , povedal mi , Jedná sa o štyroch nebeských vetrov, Ktoré idú von z stojaci pred Pánom celej krajiny .
8 Potom zavolal na mňa a povedal mi , riekol : Hľa , Prichádzajú k severu nagpatahimik môj duch na severe.
Štyri vagóny boli štyri stretnutia Rider ( v Zjavení 6 ) zo štyroch značiek . Preto , štyri jazdci znamená štyri vetry búrky ekvivalent . Štyri jazdci v Zjavení 06:08 znamenajú. Štyri jazdci boli zaslané v dňoch ohavnosti spustení . Ak chcete pokračovať v čítaní v Zjavení 6:12 , slnko , mesiac a hviezdy sú zatemnenej na zápas s Matthew 24:29 , Mark 13:24,25 21:25,26 a Luke .

Ezekiel 5:2,9,12,13,14
2 A tretia časť spáliš ohňom v strede mesta , ak sú splnené dní obliehanie, A prijať tretiu časť , a biť s mečom v okolí , a tretia časť budeš rozptyl vo vetre , a ja budem čerpať z mečom po nich .
9 A ja urobím vám som neurobil , a ja stále páči , Pre všetky Vaše kasuklamsuklam.12 Tretia časť tebe zomrie moromA hladom mali byť spotrebované v prostred teba , a tretia časť padnú mečom okolo vás , a V tretej časti som sa rozptýli vo všetkých smerochA vytiahnuť meč po.
13 Tak sa môj hnev , a urobím to moje rozhorčenie proti nim , a ja som sa utešoval : a oni musia vedieť , že ja Hospodin prehovoril k môjmu úsiliu , keď som dokázal svoje rozhorčenie v nich .
14 A keď som vystrel svoju ruku proti nim , a ja sa obrátim krajine pustatinou a púští , od púšte k Diblah , vo všetkých príbytkoch ich : a oni musia vedieť , že ja som Hospodin .

Sa verš 9 sa hovorí , že on mal tak ešte neurobili , a nebude robiť rád . Ak sa tak deje , prečo sa stále číta knihy Zjavenia ? Odpoveď, pretože v Ezekiel 05:09 a Zjavenia 06:08 je jedno .

Siedmich pečaťami , sedem rúr a sedem čiaš hnevu Božieho dôjde v rovnakom čase , deň .

Joel 2:11
11 A Hospodin vydá svoj hlas pred jeho armády : za jeho tábor je veľmi veľký ; Pretože silné , že jeho slová; Za deň Jehova je skvelá a veľmi hrozný : a kto môže riadiť ho ?

Matthew 24:22
22 A ak tie dni skrátené, žiadne telo byť ušetriť : ale preto, že výber je paiikliin deň.

Rimanom 9:28
28 Vykonali pre Pána Jeho slovo na zemi, Za týmto účelom a paiikliin.
29 A Izaiáš povedal predtým , ak nie nás nechal osivo Hospodin Zástupov , boli by sme ako Sodoma a Gomora bol rád .

Čo hovorí Paul po písanie o Izaiáš ? Učíme sa z Izaiáša .

Izaiáš 10:22,23
22 Alebo keď Izrael, tvoj ľud bude ako piesku v mori , zvyšok z nich vráti : spotreba nariadil budú pretekať spravodlivosť .
23 Pre ničenia , a určuje , Pán , Hospodin Zástupov , uprostred celej zeme .

O zničenie sa stanovuje Izaiáša . Je to tiež len Paul ? My zvýšiť čítanie Rimanom 9:22

Rimanom 9:22
22 Čo keď Boh miloval odhaliť jeho hnev a jeho moc , prežívala veľké utrpenie v cievach hnevu namontované na zničenie:

Ak pomsta je spása , ktorá bude mať Pán .

Jeremiáš 33:14,15,16
14 Hľa , prichádzajú dni , hovorí Pán , Budem vykonávať , že dobrá vec , ktoré som dom izraelskýA dom judský .
15 V týchto dňoch , a v tej dobe , som pasusuplingin David pobočka spravodlivostiA on vykonáva právo a spravodlivosť v krajine .
16 V tých dňoch sa Júda spasený , a Jeruzalem bude bývať bezpečne, A toto meno sa nazýva : Pán náš spravodlivosť .

Kto je pobočkou spravodlivosti , to znie s názvom : Kto určuje a.k.a. Izaiáš 9:6,7 Emmanuel ? a pod názvom : Hlas

O piatej a šiestej značky na značku a kapitole 7 , písaný jeho význam Dark Moon a Star of the Day a Babylon a Vzkriesenie. Na konci siedmich pečaťami , rúrky a misy hnevu , tam sú obyčajné frázy .

Zjavenie 8:05 ( sedem pečatí )
5 A vzal anjel kadidlo kadidelnice , a on naplnil ju ohňom z oltára , a hodil na zem : a tam bol hrom , a hlasy , a blesky, a zemetrasenia .

Zjavenie 11:19 ( sedem rúr )
19 A Boží chrám otvorený v nebi , a videl v jeho chráme schránku jeho zmluvy , a boli blesky a hlasy a hromy , a zemetrasenia , a veľké krupobitie.

Zjavenie 16:18 ( sedem misy )
18 a boli blesky a hlasy a hromy , a nastalo veľké zemetrasenie, To sa nikdy nestalo , pretože magkatao zem , zemetrasenia veľmi silné , veľmi hrozné .

Zistili sme , podobné vyhlásenie Izaiáša .

Izaiáš 29:6
6 Navštívil Hospodin Zástupov s hromu , a zemetrasenia , a veľký hluk , sa búrok a búrok a plameňom oheň sžírající.

Babylon


Matthew 1:17
17 Aj všetky tieto alternatívne pokolenia od Abrahama do Dávida bolo rodov štrnástej náhradníka , a od Davida až do zajatia babylonského , štrnásť - generácie , a z účtovnej - v zajatí do Babylona ku Kristovi sú štrnásť - generácie .

Podľa Matthew 1:17 , Babylon prišiel v 14. generácie od Davida . A podľa 2 Kr 25:8,9,10 spálil chrám a pobořili hradby Jeruzalema .

2 Kráľovská 25:8,9,10
8 V piatom mesiaci , na siedmy deň v mesiaci , ktorý bol devätnásteho kraľovania Nabuchodonozora, babylonského kráľa prišiel do Jeruzalema Adán veliteľa telesnej stráže , služobník babylonského kráľa .
9 a zapálil dom Pána a domu kráľovského, a všetky domy v Jeruzaleme , a to i každý veľký dom spálil ohňom .
10 A pobořili hradby okolo Jeruzalema, Celá armáda Chaldejov , s kapitánom stráže .

Veľa pasáží v Zjavení možno čítať ako v knihe prorokov , ako Izaiáš , Jeremiáš , Ezechiel a ďalší . V Zjavení 17 a 18 bude čítať o Babylon a čítať mnoho podobných veršov v Jeremiáš 50 a 51 , takže to znamená, že v knihe prorokov sa stane v budúcnosti .

Dajte pozor na nižšie uvedených odsekoch .

Zjavenie 18:24
24 A on našiel krv prorokov a svätých a všetkých zabil na mieste .

Jeremiáš 51:49
49 Ako Babylon zvrhnutý smrť Izraela , tak na jeseň roku Babylon , zomrel v krajine .

Luke 11:49-51
49 Preto tiež povedal , že múdrosť Božia , budem posielať k nim prorokov a apoštolov , a niektoré z nich budú zabíjať a prenasledovať ;
50 Ak chcete požiadať túto generáciu krv všetkých prorokov , kôlne od založenia sveta;
51 od krvi Abel na krv Zachariáša , ktorý zahynul medzi oltárom a svätyňou : áno, hovorím vám , keďže je potrebné z tejto generácie.

Babylon sa z neho urobiť dobre . Čítame ďalších odsekoch .

Zjavenie 18:6
6 Môžete tiež dať , keď vám dal , a zvýšite cez jeho diela : v pohári bol ipaghalo pinaghaluan mu naproti.

Jeremiáš 50:15,27,28
15 Shout proti nemu dookola : podala sama , a jej valy sú padlých , jej steny sú strhnuté ; na to je pomsta Hospodinova : vziať pomstu na ňom , čo urobil , to sa k nemu .
27 Zničte všetky jeho býky , nechajte ich ísť na porážku ; Beda im ! za ich deň má prísť , deň ich navštívení.
28 Počujte hlas im , že utiekol a uniknúť z krajiny Babylon , vyhlásiť na Sion pomstu Hospodina , nášho Boha , pomstu za jeho chrám.

Podľa Pána Ježiša , keď čas odmenu ?

Luke 21:20-26
20 Ale keď si videl vojská Jeruzalem, Potom viete , že jej zničenie bolo blízko .
21 Teda tých , v Judsku , nech utečú do hôr , a vnútri mesta vyšiel , a v tejto oblasti by nemali vstúpiť do mesta .
22 Pretože sa jedná o dni pomsty , aby splnil všetky napísaného.
23 Beda nagdadalangtao , a musí byť v tých dňoch! pretože tam bude veľká tieseň na zemi , a hnev v tejto krajine .
24 A padnú mečom, A odniesť zajatia do všetkých národov : a Jeruzalem pošlapala , ktoré pohanmi , splniť časové pohanov .
25 A tam musí byť znamenie slnko a mesiac a hviezdy , a na zemi úzkosť krajiny, ktorá matitilihan na zvuk mora a surf;
26 mužov pre strach , a čakal na veci , ktoré prídu na zemi : pre mangangatal mocnosti nebeské .

Čítame rovnaké predpovede proroka Izaiáša .

Izaiáš 13:10,13,15,18,19
9 Pozri , deň prichádza Hospodin , neľútostný , s prchlivosť a planoucím hnevom , aby sa krajina pustáA odtiaľ zničiť ich hriešnikov .
10 Pre hviezdy nebeské a ozdoby z nich sa nedá ich svetlo : slnko sa zatmie v jeho povstania , a mesiac nesmie spôsobovať jej svetlo.
11 a Budem trestať svet za ich neprávosť, A na bezbožných neprávosť ich , a urobím pýcha pyšný , a poníži trúfalosť hrozné .
12 A urobím človeka cennejšie ako rýdze zlato , muž , ktorý viac ako rýdze zlato z Ofir .
13 Preto I panginginigin nebesá a krajinu , odstrániť zo svojho miesta v prchlivosti Hospodina Zástupov , a deň jeho planúceho hnevu,
14 A to sa, ako srna , a ako ovce , že žiadny človek osobuje up : oni musia jeden každý z jeho vlastných ľudí , a utiekol jeden každý do svojej krajiny .
15 Každý sa bude prebodnutý ; a jeden každý od meča padnú .
16 Ich dieťa je na kusy pred ich očami: Ich domy sú rozmaznané , a ich ženy zhanobeny .
17 Hľa , ja vzbudím proti nim médsky , ktorá neberie ohľad striebra a zlata , nemajú záľubu .
A 18 kusov ich luky sa mladí muži , a nemajú súcit k plodu života ; ich oči sa neušetrí deti .
19 a Babylon , slávu kráľovstva, Krása Chaldejov , je musia byť ako keď Boh zvrhol Sodoma a Gomora .

Ako sa Boh zničil Sodoma a Gomora ?

Genesis 19:23-28
23 Slnko na zemi , keď Lot prišli Zoar.
Ako 24 nagpaulan Pán na Sodoma a Gomora síru na oheň a od Jehovu z neba;
25 A on zvrhol týchto miest, a všetky hladké a všetkých obyvateľov mesta , a rástli na zemi .
26 Ale manželka Lot sa obzrel , a stala sa v soľný stĺp .
27 A Abrahám vstal skoro ráno na miesto, kde sa pred Pánom.
28 A on sa pozrel k Sodome a Gomora , a celú zem tej roviny , uvidel , a hľa, vystupoval dym z krajiny tej , ako dym z Vápenice .

Nagpababa oheň Pána . Nebol poslal ľudí s masong stresujúce . Došlo v dopoludňajších hodinách , a to v poludnie , a to v popoludňajších hodinách , nie v noci , ale ráno .

Čítame rovnaké predpovede v Jeruzaleme a Babylon .

Jeremiáš 50:40-44,46
40 Rovnako ako Boh zničil Sodoma a Gomora a okolité mestá, Praví Pán, a tak nikto býva tam , alebo či tam býva každý syn človeka .
41 Hľa , ľud prichádza od severu , a veľký národ a mnohí králi sa po stranách krajiny .
42 Oni drží luk a kopije : sú kruté , a žiadny zľutovanie : ich hlas bude řev ako na mori , a jazda na koňoch , nastavte v poli ako muži k boju proti tebe , dcéro Babylon .
43 Babylonskom kráľ počul o nich , a jeho ruky vosk slabý : úzkosť zachváti ho , a bolesť ako rodičku .
44 Hľa , nepriateľ príde ako lev z pýcha Jordánu proti silnému osídlenia : Budem naraz , aby im utiecť , a vybraný, bol by jeho menovanie , pre ktorý je ako ja ? a kto bude menovať mňa čas ? a kto je pastor štát predo mnou ?
45 Preto počujte radu Hospodinovu , ktorý bol proti Babylonu , a on určuje jeho rozhodnutia proti krajine Chaldejov : Iste , že cesta k maličké stádo , iste mu sprístupní svoje domovy s nimi .
46 Hluk odber Babylon krajiny chveje , a krik je počuť medzi národmi.
Jeremiáš 6:22-24
22 Toto hovorí Hospodin , Hľa , ľud prichádza zo severu krajiny , a veľký národ , sa zvýšil zo stranách Zeme .
23 Oni drží luk a kopije : sú kruté a bez zľutovania : ich hlas bude řev ako na mori , a jazda na koňoch , každý z poľa ako muži za vojny , proti tebe , dcéro Sione .
24 Počuli sme povesť o nej : Naše ruky sú slabé : úzkosť uchytila z nás , a bolesť ako rodičku .

My si tiež prečítať iné podobné predpovede , že sa stane pre rôzne ľudí .

Jeremiáš 50:13
13 Pre hnev Pána nie je obývaný , ale musia byť úplne pustá : každý, kto vchádza do Babylon sa prekvapene , a syčanie na všetky jej rany.

Jeremiáš 49:17,18
17 a Edom sa prekvapenie : každý, kto prešiel divil , a syčí na všetky rany.
18 Ak zvrhnutie Sodoma a Gomora a okolité mestá , hovorí Pán , nikto v nej bývať , ani syn človeka ktorí zotrvávajú v ňom .

Jeremiáš 19:8
8 a Učiním to mesto pustnúť a syčící : každý, kto prejde tak musí byť prekvapený a syčanie , pretože všetky rany jeho.

Podľa katolíckej cirkvi , sa nazýva Babylon v 1 Peter 5:13 je Rimania . Či už sa stalo v roku 70 nl nevidím naplnenie proroctva prorokov a Nového zákona . Podľa " expertov " zničili chrám v Jeruzaleme v roku 70 nl Rimanmi . Neverím na takéto veci . Je litiral , fyzický , materiálne , zmyselná , diabolská ( nie múdrosť prichádzajúce zhora, ale pozemská , zmyselná , diabolská . James 3:15 )

Vrátime v Jeremiáš 50:40-46 a Jeremiáš 6:22-24 . Číta knihy proroka Joela na podobné akcie a ducha proroctva v Joel 2:1-11 .

Joel 2:1-11
1 Trube na poľnici na Sione , a kričte na kopci svätej moje ,: Nech všetci obyvatelia krajiny : za deň prichádza Jehova , pretože je
2 Dni temnoty a mračná , deň oblaku a mrákoty , ako svitania rozprestretá po horách : Lid mnohý a silný , nikdy nikdy rád , ani sa o nič viac po nich , a to aj rokov veľa generácií .
3 Oheň pohltí pred nimi a za nimi horí plameň: Pozemok je ako záhrada Eden pred nimi a za nimi pustej púšti , áno , a nič im utiekol .
4 vzhľad z nich je ako vzhľad koní a jazdcov , tak beží .
5 Rovnako ako hluk áut na vrcholkoch hôr skákati budú , ako hluk plameňa ohňa pohltí strnisko , ako silný ľud v boji poľa.
6 V ich prítomnosti národy sú v úzkosti : všetky tváre sú navoskované .
7 Oni beží ako bohatýři , že liezť múry ako muži vojnoví , a oni pochodujú jeden každý na jeho spôsoby , a nemajú prestávku svojich radov .
8 Ani jeden druhému , musí chodiť každý jeden z jeho cesta , a keď dopadne na meč , a zranený .
9 Oni skok na mesto , ktoré beží na stene , ale vyšplhať domy , ktoré vstupujú do systému Windows ako zlodej .
10 Krajina sa zemetrasenie pred nimi , sa nebesia chvejú : slnko a mesiac sa zachmuří a hviezdy stratia svoju žiara:
11 A bude Hospodin vydá svoj hlas pred jeho armádaZa jeho tábor je veľmi veľký : veď je to silný , že jeho slová ; Za deň Jehova je skvelá a veľmi hrozný : a kto môže riadiť ho ?

Podľa Pána Ježiša , temné slnko , mesiac a hviezdy sa stále vyskytujú v budúcnosti tak proroctvo v knihe Joel ešte stane v budúcnosti . A proroctvo v knihe Zjavenia dôjde v budúcnosti ešte , tak sme sa nájsť v knihe Zjavenia rovnakého ducha proroctva . A vidíme to v Zjavení 9:13-19

Zjavenie 9:13-19
13 A šiesty anjel zatrúbil , a počul som hlas z rohov zlatého oltára , pred Bohom ,
14 Rozprávanie šiesty anjel s trumpetu , Voľná štyroch anjelov , spútané pri veľkej rieke Eufrat .
15 a ungirded štyroch anjelov , aby boli pripravené včas a deň a mesiac a rok zabiť tretia časť mužov .
16 A počet ozbrojených jazdcov bol dvakrát sangpunglibong krát desať tisíc : počul som ich počet .
17 a Videl som videnie kone a jazdecké tu majú obrnenie ako ohňa a hyacint a síra : a hlavy koní ako hlavy levov , a ich ústa sú sa oheň a dym a síra .
18 Podľa týchto troch rán bol zabitý tretia časť mužov , ohňom a dymom a síry , ktoré nangagsisilabas v ich ústach .
19 Pre moc koní je v ich ústach , av ich chvostom : pre ich chvosty sa ako had , a s hlavou , a koho oni ipinananakit .

Štyri anjeli sú viazané pri rieke Eufrate a sú ungirded zabiť tretia časť ľudstva . Toto tvrdenie je obeť na severe pri rieke Eufrat . ( Jeremiáš 46:10 )

Zjavenie 11:02 budeme pokračovať

Zjavenie 11:02
2 A mimo chrám loobang sú ignorované , a nemeria ; podľa pohanom , a oni yuyurakang štyridsať dva mesiace svätej siudad.

O údajnom porušení národov v Zjavení 11:02 je ohavnosť spustení v Matúšovi 24:15 a 13:14 Marka a Luke jasne ukazuje , v Matúšovi 21:24 a 24:15 to bolo povedané ústami proroka z Daniel ( Daniel 9:27 , 11:31 , 12:11 ) čas, deň , mesiac a rok v Zjavení 9:15 bol dňa 11. septembra 2001 v New Yorku . Tie štyri anjelov, ktoré majú byť uvoľnené , aby zabili tretinu ľudstva sú štyri bojovník o 9 / 11. Od 9:13 do 11:14 Zjavenie Zjavenie bude oznámenie, že obsahuje druhý beda .

Zjavenie 11:14
Predchádzajúci 14 Druhé beda : Hľa , tretí bieda príde rýchlo .

Podľa Daniel 12:11 , začiatok počtu 3 1 / 2 roky je na začiatku erekcie ohavnosti spustení . Stal sa tak cenné hodiny , dni , mesiace a roky v Zjavení 9:15 pre začiatok počítanie dní do úplného 3 1 / 2 roky .

Nižšie bude bojovník príde na pláž a útok na pláži . Tieto dva bojovník zaútočiť na Twin Towers ako prišli zo severu .

http://web.archive.org/web/20011112061409/http://www.time.com/time/covers/1101010914/destruction.html
http://www.lib.utexas.edu/maps/wtc.html

Jeremiáš 51
48 Potom sa nebo a zem , a všetko , čo je v ňom , musí plesať nad Babylon , pre torpédoborce príde k nemu zo severu, Hovorí .

Máme zistiť , či zápasy sú uvedené nižšie .

Deuteronómium 32:41,42,43
41 Keby som sa brúsiť ostrie mečaA moja ruka robí správne , budem pomstu na mojich nepriateľov , a odmenou im , že ma nenávidia .

42 Opitý krvou a urobím šípy , a môj meč bude požierať mäso ; Krvi ranených a zajatých , od hlavy nepriateľa .
43 Radujte sa , pohania , s jeho ľudom ; Pre on pomstí krv svojich služobníkov , a pomsta jeho protivníkmi , A náhradné svojej krajiny , svojho ľudu .

Jeremiáš 46:10
10 Alebo deň Hospodina , Hospodin Zástupov , deň pomsty , aby mu pomstiť jeho nepriateľov , a Meč bude požierať a je nasýtiť , a piť ich krv ; pre Pána , Hospodina mocností , obeť na severe pri rieke Eufrat .

Zjavenie 18:24
24 A našiel v ňom krv prorokov a svätých a všetkých , ktorí zabili na mieste .

Bod vyššie zápasy . Rieke Eufratu ( Jeremiáš 46:10 ) bol vedľa Babylon ( Zjavenie 18:24 ) . Babylon našiel krv služobníci Boží . Takže odmena ( Deuterenomio 41:43 ) Boha pre neho Babylon sa zistilo , krv prorokov .
 
Čítame v Zjavení 16:12

Zjavenie 16:12
12 a šiestej vylial svoju nádobu na veľkú rieku Eufrat , a jej voda vyschla , pripraviť kráľom od východu slnka .

Číta rovnaké proroctvo Jeremiáša 50:38,40

Jeremiáš 50:38,40
38 Sucha je na nej vody , a sušenéZa krajinu tesané modly , a sú šialený , pretože idolov .
40 Rovnako ako Boh zničil Sodoma a Gomora a okolité mestá , hovorí Pán , a tak nikto býva tam , alebo či tam býva každý syn človeka .

To čítame v Zjavení 16:12 ( na základe nášho čítanie ) sú moderné v Zjavení 9:15 a obaja sa nachádzajú na 6. misku hnevu a 6 th rúrku , takže sme sa pokračovať v čítaní v Zjavení 16 verš 18.

Zjavenie 16:18
18 A tam boli blesky a hlasy a hromy , a nastalo veľké zemetrasenie , že sa nikdy nestalo , pretože magkatao zem , zemetrasenie o veľmi silné , veľmi hrozné .

Silné zemetrasenie trepania alebo chvenie sa rozumie právomoci neba . Luke 21:26 a Matthew 24:29

Matthew 24:29
29 Hneď po súžení tých dní slnko sa zatmie a mesiac nedá svetla svojho a hviezdy budú padať z neba , a bude môcť nebeské ;

Pokračujeme bod Zjavenie 16 v odseku 19

Zjavenie 16:19
19 a Veliké mesto sa rozišli do troch , a miest v krajine nangaguho : a veliký Babylon bol pripomínaný pred Bohom , aby mu čašu vína svojho planúceho hnevu .
Priemer hĺbky troch skvelých ľudí , sú k dispozícii v kapitole Ezechiel 5 ods 2 a 12.

Ezekiel 5:2,12
2 Tretia časť sa budeš horieť ohňom v strede mesta , ak sú splnené dní obliehanieA dostanete tretia časť , a biť s mečom okoloA Tretia časť sa budeš rozptyl vo vetre, A ja budem čerpať z mečom po nich .
12 Tretia časť tebe zomrie morom a hladom budú spotrebované v streduA tretia časť sa od meča padnú okolo tebaA V tretej časti som sa rozptýli vo všetkých smerochA spoliehať sa meč po .

Deň obliehania boli vo Luke 21:20 čítame , že pred . Došlo, keď obliehanie zatmelo slnko , mesiac a hviezdy ( Lukáš 21:25 ) a tiež číta takhle na etikete 6. Skoršie je šiestou misku hnevu a rúry , soudobé zmysle sedem rúr , značky a misy z Božieho hnevu . Sasapitin to všetko generácie .

Zjavenia 6:12,13,14
12 A videl som , keď otvoril šiestu pečať , a tam bol silné zemetrasenieA Slnko sčernelo ako pytlovina o vlasy tmavé , a celý mesiac sa stal ako krv ;
13 A nebeské hviezdy spadli na zem, Ako figovník ovocie isinasambulat jej malé mladé plody , keď porazil silného vetra .
14 A neba rozdelili , ako keby ste knihu zúfalý utopenie , a každá hora a ostrov sa presťahoval zo svojho miesta.
15 A králi krajiny , aj kniežatá a predné kapitáni , a bohatí a mocní , aj každý slave a každý Freeman , je nagsipagtago v jaskyniach a v skalách na horách;

Odstránenie hôr a ostrovy čítame v pokračovaní Zjavenia 16 v bode 20

Zjavenie 16:20
20 A každý ostrov utiekol , a hory sa nenašli.

Ezechiel 38:19,20
19 Alebo v mojej žiarlivosti a v ohni svojej prchlivosti som hovoril , Určite ten deň bude veľké zemetrasenie v krajine Izrael;
20 tak , že ryby v mori , a vtáctvo nebeské , a zver poľná , i všetky hrozné veci , ktoré sa plazí po zemi , a všetci ľudia sú na zemi , triasť v mojej prítomnosti, a Hory sa a strmé miesta budú padať , a každá hradba sa spadnúť na zem.

Prečítajte si tiež kniha Izaiáš , keď magpapatabon ľudí v horách .

Izaiáš 2:19
19 a ľudia idú do jaskýň skál a jaskýň na Zemi , zo strachu z Pána , a slávou dôstojnosti jeho , keď on sa zdvihol k triasť zem .

Keď sa čas ?

Izaiáš 30:32
32 A každý zdvih poverených zamestnancov , ktorý bol zvrhnutý jemu, musí byť s bubny a harfy , a V bitkách s pretrepávania bude si s nimi ,

Jeremiáš 46:10
10 Za deň je Pán, Hospodin zástupov, deň pomsty , pomstiť mu jeho protivníci : a meč bude požierať a je nasýtiť , a ich krv : pre Pána , Hospodina mocností , obeť na severe pri rieke Eufrat .

Izaiáš 34:6,7,8
6 Lebo Hospodin je plná krvi , tuku s tukom , krvou baranov a kozlov , tukom obličiek ovčích : Pre obeť Hospodinovi v Bozra , a veľkú porážku v krajine Edom .
7 A divých volov príde dole s nimi , a býčkov s býkmi , a ich krajina bude krv , a ich prach sa tuk tukom .
8 Za deň pomsty Hospodinovej , rok odmenu v boji na Sione .

A my len zopakovať otázku, keď v roku odmenu .

Čítame iné podobné sa deje v mestách .

Jeremiáš 49:21 ( Edom )
21 Krajina sa trasie na hluk ich pád, Na krik , bol hluk počuť v Červenom mori .

Ezechiel 31:16 ( Egypt )
16 Urobil som krajinu , zvuk jeho pádu , keď som ho zviedol do hrobu s tými, ktorí zostupujú do jamy , a všetky stromy Eden , výber a najlepšie z Libanonu , všetko , čo piť vodu boli potešila útrob zeme .

Ezechiel 26:15,18 ( pneumatík )
15 Toto hovorí Pán Hospodin Týru ; Nesmie ostrovy hřmotu tvojho pádu , kedy zranený povzdych , keď porážka medzi vami ?
18 Ostrovy sa trasú v deň pádu tvojhoÁno, sú ostrovy v mori zdrvení na vašom odchode .

Jeremiáš 50:46 ( Babylon )
46 Hluk odber Babylon krajiny chvejeA krik je počuť medzi národmi .

Jeremiáš 25:31 ( krajiny )
31 Hluk sa blíži ku koncu krajiny : Hospodin má spor s touto krajinou , Bude obhajovať so všetkým tvorstvom , asi mu dám im na meč , hovorí Pán .

Izaiáš 17:9 
9 V ten deň ich silné mesta bude rovnako opustená miesta v lese, A na vrchol hory , ktorý opustil pred synov Izraela , a musí byť zničený .

Zjavenia 17:5,6
5 A na jej čele bolo napísané meno , MYSTERY , veliký Babylon , Matka nevěstek a krajiny ohavnosti .
6 a Videl som tú ženu opitý krvou svätých a krvou mučeníkov Ježiša . A keď som ho videl som sa divil veľké prekvapenie .

Čo ohavnosti ?

Jeremiáš 7:30
30 vykonávanú pre deti Júda je zlé v mojich očiach , hovorí Pán : oni dali ohavností svojich v dome zvanom moje meno , aby ho zanečistili .

Čo je ohavné , aby v dome Pána ?

2 Kráľovská 21:5
5 a oltára všetkému vojsku nebies , v oboch nádvoriach domu Hospodinovho .

A uctievanie týchto ohavností Pána .

Ezekiel 8:13-16
13 Povedal tiež ku mne , budeš zase vidieť ešte ďalšie skvelé ohavnosti , ktoré robia .
14 Priviedol ma k dverám brány domu Hospodinovho na severe , a hľa , sedí tam ženy a oplakávam Tammuz bol .
15 I povedal mi , si videl , synu človeka ? vás zase vidieť ešte väčšie ohavnosti ako tieto .
16 A priviedol ma do vnútorného nádvoria Hospodinovho domu , a hľa, dvere chrámu Hospodinovho , medzi predsieňou a oltárom , bolo asi dvadsaťpäť mužov , ktorých chrbát bol k chrámu , stojí na východ , a klaňali sa proti východu slnka .
 

Štyri Vietor


obrázok z : http://cw3164.k12.sd.us/Year/Events.htm

Aké sú štyri vetry ?

Zjavenie 7:1,2
1 a po tomto som videl štyroch anjelov , stojaci na štyroch uhloch krajiny , že kompenzuje štyri vetry zemskej, Lest vietor viať zem , alebo more , ani na žiadny strom .
2 A videl som iného anjela vzostupne od východu slnka , má pečať živého Boha ; a on zvolal hlasom na štyroch anjelov , ktorí dali maipahamak zemi a mori ,

Štyri vetry v Zjavení 7 árov štyri jazdci zo štyroch značiek ( Zjavenie 6:1-8 )

Zodpovedá štyrom mangangangabayo sú štyri vozne v Zachariáš 6:1-8

Zachariáš 6:1-5
1 A opäť som sa rozhliadol a videl , a hľa, štyri vozové vychádzali zo medzi dvoma horami ; a hory boli z bronzu .
2 V prvom voze boli kone , a druhom aute čierne kone ;
3 a tretí vozeň biele kone , a vo štvrtom voze prošedivělý kone .
4 Teda odpovedal som a povedal som anjelovi , ktorý hovoril so mnou , čo to znamená , môj pane ?
5 A odpovedal anjel , povedal mi , Jedná sa o štyroch nebeských vetrov, Ktoré idú von z stojaci pred Pánom celej krajiny .

Budeme analyzovať , ako sa zápas týchto štyroch letúnov na 9 / 11 teroristické útoky v New Yorku .

Obrázok z : link 1   odkaz 2

6 Chariot ktorom sú čierne kone vyjde smerom k severu , a bieli vychádzajú za nimi;a šedej šiel smerom na juh .
7 A silný vyšiel , a snažil sa ísť sem a tam po zemi ; a on povedal : , Choďte sem a tam po celej krajine . A tak šli sem a tam po celej krajine .
8 Potom zavolal na mňa a povedal mi , riekol : Tu prichádzajú na severe nagpatahimik môj duch na severe .

Tieto dva vozne zo severu alebo na sever , to je útok na Twin Towers .

Jeden výstup na juh alebo na juh , a útok na Pentagon .

A jeden nagpumiglas ( podľa Dobré správy Biblia ) a to bol krach v Pensylvánii .

Sākt Do predpoveď ?

Umiestnite ich na deň obliehania , ako povedal v Zachariáš 5 , ktorá je rozdelená v troch mestách a to aj povedal sedem ( alebo šesť ) trumpetu . Rovnakým obdobím akcie a realizácii vízie do konca Zjavenia .

Štyri Air ( Búrky s vetrom Pána )

Búrka Pána sú štyri jazdci zo štyroch vetrov .

Dovoľte nám vysvetliť , Biblia je .

Jeremiáš 25:31,32,33
31 Hluk sa blíži ku koncu krajinyZa Pán má spor s národmi , bude odvolávať so všetkými telo ; o zlu dá im meč , hovorí Pán .
32 Toto hovorí Hospodin Zástupov : Hľa , zlo musí ísť od národa k národu , a víchrice sa vysunie až od končín krajiny .
Bolo mu 33 rokov zbitých od Hospodina v ten deň sa z jedného konca krajiny na druhý koniec krajiny: Nejedná sa o bedákal , ani zhromaždili , ani pochovaní : budú hnoj na zemi .

Jeremiáš 23:19,20
19 Pozri , Búrka Pána , jeho hnev , vyšiel , a to aj ťažký víchrica : padá na päty zla .
20 Rozhneval sa Hospodin sa nevráti , kým majú vykonaný , a až si nechať vykonať jeho mysle i srdca : V posledných dňoch ste ju posúdi dokonale .

Izaiáš 66:15,16
15 Lebo hľa , Hospodin v ohni príde , a jeho vozy sú ako víchrica ; k tomu, aby svoj hnev v prchlivosti a svoje hrozby v plameňoch ohňa .
16 Za požiarom PánA s mečom , ku všetkým ľuďom : a zbití Pána , bolo veľa .

Jeremiáš 4:11,12,13
11 V tej dobe bol povedal , aby tento ľud a Jeruzalem , Horúcim vzduchom z vysokých miest v púšti dcéra môjho ľudu , nie oddeliť zrno od pliev , alebo očistiť všetky :
12 Silný vietor z nich príde ku mne : Teraz dám vetu proti nim .
13 Pozri , príde až za mraky , a jeho vozy sú ako víchrica jeho kone sú rýchlejšie ako orli. Beda ! pre nás sú zničené .

Jeremiáš 12:12
12 Torpédoborce sú príde na všetkých miestach vysokých cez púšť : pre meč Hospodinov pozre od jedného konca krajiny na druhý koniec krajiny : žiadny človek musí mať pokoj .

Abakuk 1:5,6,7,8
5 Mangagmasid vás medzi národmi , a pozri sa na seba a premýšľam skvele : o Pracujem fungovať vo vašom dní , neveríte keď to hovoril .
6 Lebo hľa , ja vzbudím Chaldejov , že národ tuhý a rýchly , že šírku krajiny , takže magari obydlia miest, ktoré nie sú ich .
7 Sú obavy a obávaný ich rozhodnutia a ich dôstojnosti postupovať od seba .
8 Ich kone sú rýchlejšie ako leopardy , a viac tvrdá ako vlci za večera : a ich jazdci stlačte hrdo na : áno, ich jazdci pochádzajú z diaľky , ako utekajú orol pripravený k jedlu .

Jeremiáš 50:40,41,42,43
40 Rovnako ako Boh zničil Sodoma a Gomora a ich susedné mestá , hovorí Pán , a tak nikto býva tam , alebo či tam býva každý syn človeka .
41 Pozri , ľudia prichádza zo severu ; a veľký národ a mnohí králi sa po stranách krajiny .
42 Oni drží luk a kopije : sú kruté , a žiadny zľutovanie : ich hlas bude řev ako na mori , a jazda na koňoch , Pripravený jako muži , pre vojnu proti tebe , dcéro Babylon .
43 Babylonskom kráľ počul o nich , a jeho ruky vosk slabý : úzkosť zachváti ho , a utrpenie ako rodičku .

Jeremiáš 51:1
1 Toto hovorí Hospodin , Hľa , ja vzbudím proti Babylonu , a proti obyvateľom Lebcamai , ničí vietor .

Daniel 11:40
40 A počas konca je makikipagkaalit ho kráľ obedňajšiu , a Kráľ polnočné odvetví sa na neho ako víchrica , s vozy a jazdci, a mnoho lodí ; a on vstupuje v krajine , a prepadom a prechádzať .

Joel 2:2,10
2 Dni temnoty a mračná , deň oblaku a mrákoty, Ako svitania rozprestretá po horách : Lid mnohý a silný ; ešte nikdy to páčiAni nesmie byť viac po tom , až do leta mnoho generácií .
10 Krajina sa zemetrasenie pred nimi ; nebesia sa trasú : slnko a mesiac sa zachmuří a hviezdy stratia svoju žiara:

Sefanjáš 1:15
15 Tento deň je dňom hnevu , deň súženia a úzkosti , deň skazy a deštrukcie , deň tmy a smútku , deň oblaku a mrákoty ,

Ezekiel 38:9,15,16
9 A budeš stúpať , Vám príde ako búrka , budeš ako oblak na pokrytie nákladov na pozemky , vy , a všetky tvoje voja , mnoho národov a s tebou .
15 A budeš pochádzajú zo svojho miesta od končín severu , ty i mnoho národov s tebou , všetci jazdci na koňoch , veľké spoločnosti a mocnej armády ;
16 A prídete proti môjmu ľudu , Izraelu , ako oblak na zakrytie pôdy: Je posledný deň , aby ťa na svoju krajinu , že národy môžu ma poznajú , keď posvätený budem v tebe , Gogu , pred ich očami .

Ezekiel 1:4,5
4 A videl som , a hľa, búrlivý vietor prišiel zo severu , veľký mrak , s ohňom infolding sám , a blesk dookola , a od polovice ju žiariacu kov , z prostriedku ohňa .
5 A od polovice tejto zmluvy bolo čosi podobného štyrom bytostiam . A to bol ich vzhľad : oni mali podobu človeka ;

Štyri živé bytosti , ktoré Ezechiel videl , boli obaja John videli v Zjavení zo štyroch značiek . Búrka vetry zo severu sú štyri jazdci John videl , že každý z nich má žijúcej bytosť povedala : " Poď ! "

Zjavenie 6:08
8 A videl som , a hľa, plavý kôň : Ten , ktorý sedel tu s názvom Smrť a peklo nasledovalo s ním . A oni dostali právomoc nad štvrtej časti krajiny , zabiť mečom a hladom a morom , a divokej zveri zemskej .

Článok , že " oni " sa odvoláva na štyri jazdci a nie vo štvrtom jazdca iba .

Ezechiel 14:21
21 Lebo takto hovorí Pán Hospodin : , čím viac , keď som poslať svoje štyri prísne rozsudky Jeruzalem , meč a hlad , a divá zver a mor , aby odrezať ľudí aj hovada ?

Podľa Zachariáša 5 budú posielať meč , hlad , mor a divoké zvieratá Pána v deň obliehania a štyri jazdci .
A keď obliehanie došlo , že je všetko, keď je všetko naozaj povedal , je napísané .

Luke 21:22
22 Alebo sa jedná o dni pomsty , že splnili všetky tieto veci sú v písomnej forme .

Rezervácia označené

Kniha má značka je kniha Daniel .

Daniel 12:4,9
4 Ale ty , Danielu, drž hubu slová , a pečať knihu až do konca : mnohí zmätene pobiehať a vedomosti sa zvyšujú .
9 A povedal : Odíď , Daniel : pre slová sú uzavreté a zapečatené až do doby konca .

Teraz , obsah knihy Daniel je o ohavnosti spustení . Daniel 9:27 , 11:31 , 12:11 a iní o nepriateľom Boha a o príchode Mesiáša .

Teraz , obsah knihy so značkou v Zjavení je asi ohavnosti spustení . To je dôvod , prečo slnko , mesiac a hviezdy sa zachmuří .

Niektoré veci sa v knihe Daniel a Zjavenie




Pri pohľade na vlajku našej krajiny Filipíny , znak proroctvo Daniel a Zjavenie .

Daniel 7:7,20,24
7 Po videl som u videnie nočným , a hľa, štvrté zviera, Hrozný a silný , a veľmi silný , a to malo veliké železné zuby : to zožral a kusy , a jeho nohy niyuyurakan zvyšok , a odlišné od všetkých predošlých zvierat pred ním , a malo desať rohov .
20 A o desať rohov , ktoré boli v jeho hlave a jeden na jar a pred ktorým padla tri dokonca , že roh , ktorý mal oči a ústa nagasasalita veľké veci , ktoré vyzerajú bol viac než skvelý svojich spoločníkov .
24 A desať rohov z tohto kráľovstva je desať kráľov vznikajú : a posledné povstane po nich ; a on bude rozdielny od prvých , a sa poníži troch kráľov.

Zjavenie 17:8-14
8 zviera ste videli bolo , a preč zblízka a hlboká , a vedie k deštrukcii . A tí, ktorí bývajú na zemi manggigilalas , ktorých mená nie sú napísaná v knihe života od založenia sveta , vidiac šelmu, ako bol , a nie, a prísť .
9 Tu myseľ múdrosti . Sedem hláv je sedem hôr , ktoré žene sedí ;
10 A oni sú sedem kráľov : päť padli , jeden sem , jeden ešte neprišiel , a keď mala chvíľu trvať .
11 A šelma , ktorá bola a nie je, On je tiež ôsmy a on bol sedem a ona sa k deštrukcii .
12 A desať rohov si videl je desať kráľov , ktorí by sa podieľajú na kráľovstvo , ale dostávajú orgán rozhodol , že sa jednu hodinu za zviera .
13 Tieto majú jednu myseľ , a dať svoju moc a autoritu , aby zviera .
14 Bojujú proti BaránkoviA oni dadaigin Baránka, pretože je Pán pánov a Kráľ kráľov , a jeho spoločníci , ktorí boli povolaní a elity a verný aj prednosť .

Trojuholník vlajky symbolizuje Filipíny od 10 ( desať ) Daniel 7:20 a Zjavenia 17:12 . A tri klesla ( Daniel 7:20 ) je trojhviezdičkový isinisimbulo. Tri utopil a vznik štvrtého ( Daniel 7:7 ) . Štvrté zviera ( Daniel 7:7 ) bol sinisimbulo deň . Ôsmich lúčmi je symbolom ôsmich kráľov ( Zjavenie 17:11 ) , keď zviera ôsmej v sedem .

Obrázok z : http://en.wikipedia.org/wiki/Seal_of_the_President_of_the_Philippines

Oni Dirigmain Beránek ( Zjavenie 17:14 ) , ako hovorí v knihe Daniel .

Daniel 7:9-14 ignorovať tie , Božie kráľovstvo prišlo v priebehu štvrtého zvieraťa . A je to tiež čas venovať Messiah moci a sláve , a kráľovstvo .

Daniel 7:9-14
9 Videl som až tróny boli umiestnené , a jeden zo starších zasadnutí na slnku a jeho rúcho biele ako sneh , a vlasové hlavy jeho ako vlna čistá : trón bol plamene ohňa .
10 A prudký oheň a vyšiel z neho pred : tisícovej tisícov slúžili jemu , a makasampung tisíckrát sto tisícov stálo pred ním : súdeniu je nastavený , a boli otvorené knihy .
11 Pozrela som sa na tú dobu, pretože hlas trúfalá slová, ktoré roh , som sa pozrel hore na zvieratách bol zabitý a jeho telo zničené a to bolo vzhľadom k sunigin ohňa .
12 A ako pre zvyšok zvierat , ich sila prevážaného : zatiaľ ich životy boli predĺžené na obdobie a času .
13 Videl som u videnie nočným , a hľa, prišiel s oblakmi nebeskými niekto ako Syn človeka , a on prišiel Starý dní , a priviedli ho v blízkosti pred ním .
14 A dal mu moc a sláva a kráľovstvo , že všetky národy by mali národy a jazyky mu slúžiť: Jeho vladárske moc je večná , ktorá nepominie , a jeho kráľovstvo nebude zničené .

Poznamenať , že štvrté zviera je tiež bulugang kozy Daniel 8:08

Daniel 8:08
8 A kozla vyvyšoval náramne , a keď bol silný , bol veľký roh zlomený , a namiesto nej sa objavili štyri výrazné rohy smerom štyroch nebeských vetrov .

Dôkaz , ako čítame vo verši 25 z Daniel 8.

25 A svojim spôsobom sa palulusugin lest v ruke : a on sa zväčší sa vo svojom srdci , a ich bezpečnosť je povinný zničiť veľa : on sa tiež postaví proti kniežaťu kniežat, Ale on sa rozdelí bez rúk .

Tu uvedené , že princ boj myslia , že mu knieža kniežat alebo prísť .

Ak je teda , kráľ je tiež zlý kráľ povedal Daniel 11:21 .

Daniel 11:21
21 a namiesto neho postaviť sa odsúdeniahodné osoba , ktoré nedal tú česť kráľovstvo : Ale on príde v čase bezpečnosti a dostane kráľovstvo skrze úlisnost .

22 A oni musia prejsť veľa, že budú pretečeniu pred ním , a na jeseň , áno , ako princ zmluvy .

Ak chcete pokračovať v čítaní Daniel 12:01 budeme vedieť , že počas tohto kráľovského čas príchodu Miguel .

Daniel 12:01
1 A v tej dobe sa Michael postaviť veľký princa , ktorí stoja za dobro synovia tvojho ľudu : a tam sa to doba Súženie nebolo , jako jest národ , do tej doby , av tej dobe ľudia tvoj musí byť dodaná , každý , kto musí byť napísané v knihe .

Tento kráľ ( Daniel 11:21 ) bol štvrtý kráľ príchod Archanjela .

Daniel 11:1,2
1 a ako pre mňa , prvého Daria Medes , som stál potvrdiť a posilniť ho .
2 A teraz som sa ukázať pravdu . Tu , ešte tri králi v Perzii ; a štvrtý podpredseda je ďaleko bohatší ako všetciA keď bol silný cez jeho bohatstvo , on kikilusin všetci proti Gréckeho kráľovstva .

A ďalší sa týka sen je socha kráľa .

Daniel 2:1,31-35,40,44

1 Aj druhý rok svojho kraľovania Nabuchodonozora Nebukadnesar sen , a jeho duch bol ustarostený a jeho spať išiel .

31 Tie kráľovi , videl , a hľa, skvelý obraz . Tento obraz , ktorý bol mocný , a jej lesk bol mimoriadny , stál pred tebou , a vzhľad to bolo hrozné .
Približne 32 obrázkov , jeho hlava bola z rýdzeho zlata , jej prsia a ramená zo striebra , brucho a boky z medi ,
33 Jeho stehná zo železa , nohy dielom zo železa a časť hliny .
34 Vyzeráš tam natibag kameň bez zásahu rúk , a udrel obraz ten v nohy jeho boli železné a hlinené , a on sa zlomil .
35 Potom železo , hlina meď , striebro i zlato potříno dohromady , a stal sa ako plevy na humne v lete , a vietor , ktorý nie je miesto sa nachádza v nich , a kameň , ktorý do sochy udrel , sa stal obrovskou skalou a zaplnil celú krajinu .

40 A Kráľovstva potom štvrtej bude tvrdé ako železoPretože železo a nakadudurog subdueth všetky veci : a ako železo , že poraziť všetky z nich , a madidikdik .

Na 44 V dňoch tých kráľov dá Boh nebies povstať kráľovstvu, , že nesmie byť nikdy, alebo moc to bolo ponechané na iných ľudí , ale na kusy , a všetkým tým kráľovstvom , a to lalagi navždy .

Th štyroch zvierat vo Daniel je šelma v Zjavení 13.

Daniel 7:25
25 A Ten bude hovoriť slová proti Najvyššiemu , a musia mať z svätých Najvyššieho , a on bude myslieť na zmenu času a zákonA budú vydaní do jeho rúk až do času a časov a polovice času.

Zjavenia 13:5,6
5 A dal jej ústa hovoriace veliké veci a rúhanie ; a mu úrad po štyridsať a dva mesiace.
6 Otvoril ústa , v rúhanie proti Bohu, Ak chcete pusungin jeho meno a jeho príbytku , takže obyvatelia neba .

Do času a časov a polovice času vo Daniel 7:25 je rovnaký v štyroch a dva mesiace . Ekvivalent troch a pol rokov . Druhá šelma v Zjavení poskytol fotky z prvého dychu u zvierat . Kto je to ?

Zjavenia 13:14,15
14 A on oklamal obyvatelia krajiny na znamenie , ktorá mu bola udelená robiť v očiach tej šelmy ; povedal obyvateľa krajiny , že by mali mať predstavu o zviera rana mečom a žil .
15 A on dal dych , aby obrázky zvierat, K obrazu zvieratá mohli hovoriť a spôsobujú všetkých, ktorí odmietli uctievať obraz šelmy .

Keď budete mať predstavu o kozu a štvrtý kráľ ?

Daniel 8:19 ( koza )
19 A on povedal : " Hľa , ukážem ti , čo sa deje v poslednej dobe pobúrenie ; Pre asi harmonogram konca.


Daniel 11:31,40 ( štvrtý kráľ )
31 a skupina bude stáť na jeho strane , a budú profánní svätyne , a to aj stien a odstráni každodenné zápalnú obeť , a oni miesto ohavnosť , ktorý by urobil .40 A počas konca je makikipagkaalit ho kráľ juhu , a kráľ polnočné odvetví sa na neho ako víchrica , s vozy a jazdci, a mnoho lodí , a on priznal krajine , a prepadom a neskôr .

Podľa nášho čítanie , kniha Daniel , bude ohavnosti spustení počas štvrtého kráľa dôjde v priebehu konca roka . Kedy bude koniec sezóny ?

Sefanjáš 1:14,15,16
14 Veľký deň Jehova je blízko, Blízko jemné a spech , dokonca aj hlas v deň Pána: Mocný muž bude plakať tam horko .
15 V deň , kedy je deň hnevu , deň Súženie a tiesne, deň skazy a deštrukcie, Deň tmy a mračná , deň oblaku a mrákoty ,
16 dní na poľnica a alarm proti mestám ohradeným a proti vysokej stene.

Takže príchod Miguel v čase ťažkostí v priebehu zápasov konca a hovorí ( Cefaniáša 1:14 ) je deň Pána . Sme re - read Daniel 12:01

Daniel 12:01
1 A v tej dobe Michael bude stáť, Veľký ochranca , ktorý kandiduje na dobro detí tvojho ľudu : a bude čas súženia , ako nikdy nebola , pretože tam bol národ do tej doby , a v tej dobe ľudia tvoj musí byť dodaná , každý ten , ktorý musí byť napísané v knihe .

" Čas " sa vzťahuje k dobe štvrtého kráľa ( alebo môžu byť štyri ) počas konca .

Keď sa v čase núdze ( Cefaniáša 1:15 ) podľa Pána Ježiša ?

LACASA 21:22,23
22 Alebo To sú dni pomsty , že splnil všetky napísaného.
23 Beda nagdadalangtao , a musí byť v tých dňoch ! pre K dispozícii bude veľká tieseň na zemi, A zlosť v tejto krajine .

Zviera bol syn zatratenia , alebo perverzní .

2 Solúnčanom 2:2,3,4,8,9
2 tak, aby ste ľahko presunúť svojej mysli , ani byť ešte trápi , ani duch , ani slovom , ani listom od nás s tým , že v deň Kristovho ;
3 Nechajte vás niekto nezviedol akýmkoľvek spôsobom : pre nesmie prísť , s výnimkou , že príde zvažujúci , a odhalil diabol , syn zatratenia ,
4 Že odoláva a sám proti všetkým , ktorý sa nazýva Boh , alebo je uctievaný , tak že on sedí v chráme Božej , že on sám vyhlásiť za Boha .
8 A potom sa , že zlý je odhalil , že Pán zabije dychom svojich úst , a jas jeho príchode zničí ;
9 Ten , ktorého príchod je po spracovaní Satan so všetkou mocou , znameniami a zázraky klamlivými ,

2:14 1Timoteo
14 A Adam nebol zvedený , ale žena klamaní bol v prestúpenia ;

Tak sme zistili, že žena má číslo 666 , pretože ona ( žena ) je prestúpili proti Bohu a nie človek .

Daniel 9 sa hovorí asi 490 rokov . Jedná sa príchodom pomazaného princa . Tiež povedať , tu asi tri a pol roka ( 42 mesiacov alebo týždňov , sangglinggo a pol týždňa )

Daniel 9:24,25,26,27
24 Sedemdesiat týždňov rokov je stanovené tvojmu ľudu a tvojmu svätému mestu , dokončiť priestupok , a zastaviť sa na trestný čin , a aby zmierenie za neprávosti , a na uvedenie večnej spravodlivosti , na zapečatenie videnia a proroctvá , k pomazanie svätyne svätých .
25 Vedz a rozoznať , emisie z prikázaní vrátenie a vybudovanie Jeruzalema až Pomazaný knieža , sa sedem týždňov a šesťdesiat dva týždne : Musia byť postavené znova, s ulicami a múrmi , a to aj v neľahkých časoch .
26A po šesťdesiatich dvoch týždňoch odrezať s povrchovou úpravou , a musí mať nič, A zničiť mesto a svätyne ľudu princa , aby prišli a na konci tejto povodní , a až do konca bude vojna , sú stanovené troskách .
27 A nadviazať na svoju zmluvu s mnohými po dobu jedného týždňa : a polovica týždňa sa musí spôsobiť , aby prestali sa obetovať a obeťA krídlo ohavností príde jeden zničil , a až do konca , a pagkapasiya prerástla nepriateľstvo zničené .


Smrť po 1 / 3 ľudstva

Ako zabit 1 / 3 ľudstva povedal v Zjavení 9:15 ?

Zjavenie 9:15
15 A tie štyri anjelov ungirded , namontuje na čas a deň a mesiac a rok zabiť tretia časť mužov .

Hodiny a dni a mesiace a roky , hovoriť to bolo na 11.09.2001 tragédie v New Yorku .

1 / 3 z ľudí zomrelo alebo stratili nádej , že poznať pravdu Božiu uskutočnilo na 9 / 11.

Nemajú nájsť naplnenie Pán Ježiš povedal Matthew 24:2

Matthew 24:2
2 Ale on odpovedal a povedal im : Vidíte Či toto všetko ? Veru , hovorím vám , že nesmie byť ponechané tu kameň na kameni kameň , nie zbúraný .

Litiral vlastne umrel na 9 / 11 , ale mnoho ďalších zomrelo v poznaní pravdy , a to je viac , škoda . Spolu s rímsko - katolíckou cirkvou zomrelo a ďalších kresťanských siekt o poznanie pravdy .

Ako 1999 , populácie 6 miliárd na celom svete ( zdroj : Organizácie Spojených národov Populačná divízie ) a kresťania sú očíslované 2,1 miliardy ( zdroj : Encyklopédia Britannica ) Táto informácia pochádza z času ( pre deti ) almanachu 2008 . Dokonca 1 / 3 populácie vo svete sú kresťania .


Pie - chart



Obrázok z : Spojené štáty Centrum pre svetové misie
http://www.religioustolerance.org/worldrel.htm

1 / 3 ľudstva je opísaný v knihe Zjavenia ako hviezdy .

Zjavenie 12:04
4 a jeho chvost vytiahol tretia časť hviezd na nebi i na zemi ipinaghagisA drak sa postavil pred ženu rodiť , aby zhltol jej dieťa jej narodením .

A hviezda je tiež hviezda v knihe Daniel .

Daniel 8:10
10 a zvýšenej veľmi , až k vojsku nebeskému , a niektoré z hostiteľa a hviezdy sú liate na zem, A pečiatkou na ne .

A 1 / 3 ľudstva očistiť ho .

Zachariáš 13:8,9
8 pass , že po celej zemi , hovorí Hospodin , boli dve časti odrezať a umierajú , ale tretí zostal .
9 a I prinesie tretia časť ohňa, A bude preženie je , ako sa preháňa striebro , a pokúsi ako zlato . Musí zavolať na moje meno a ja sa počuť : Ja hovorím , môj ľud : a budú hovoriť , Hospodin je môj Boh .

Ale niektorí mohli myslieť , že raz vo verši 8 sa hovorí 2 / 3 zabijak antikoncepcie Apocalipisis 09:15 1 / 3 zabijak . Pretože to nie je v rozpore len symbol toho . V Zachariáš 13:8 naznačuje , že zníženie alebo zomrieť nie je zahrnutá v ohni očistiť . V Zjavení 9:15 , oni sú medzi proroctva a poznal pravdu deň navštívení , deň .

Luke 19:44
44 A ilulugso k zemi , a vaše deti v tebe : a tebe nemajú nechať kameň na kameni , lebo si nepoznal čas svojho navštívenia .

Ezekiel 5:2,12
2 A tretia časť spáliš ohňom v strede mesta , ak sú splnené dní obliehanie, A prijať tretiu časť , a biť s mečom v okolí , a tretia časť budeš rozptyl vo vetre , a ja budem čerpať z mečom po nich .
12 Tretia časť je die moromA s hladom musí byť spotrebovaný z vás , a Tretia časť sa padnú mečom okolo vás , a tretej časti som sa rozptýli vo všetkých smerochA spoliehať sa meč po .

Stanovenej lehote , ak sú splnené dní obliehanie

Čo Ježiš povedal niečo o tom ?

Luke 21:20-22
, Ale 20 Keď videl armády Jeruzaleme, Potom viete , že jej zničenie bolo blízko .
21 Teda tých , v Judsku , nech utečú do hôr , a vnútri mesta vyšiel , a v tejto oblasti by nemali vstúpiť do mesta .
22 Pretože sa jedná o dni pomsty, Ktorá spĺňala všetky tieto veci sú v písomnej forme .

Čo je to proroctvo v Zjavení o človeku zomrie mečom , hladom a morom ?

Zjavenie 6:7,8
7 A keď otvoril štvrtú pečať , počul som hlas štvrtej bytosti riekol : Poď .
8 A videl som , a hľa, plavý kôň : Ten , ktorý sedel tu s názvom Smrť a peklo nasledovalo s ním . A oni dostali právomoc nad štvrtej časti krajiny , zabiť mečom a hladom a morom , a divoké šelmy na zemi.

Budeme aj naďalej čítať až do približne 6 značiek .

Zjavenia 6:9,10
9 A keď otvoril piatu pečať , zazrel som pod oltárom duše tých zabitých pre slovo Božie a pre svedectvo s nimi :
10 A volali veľkým hlasom , riekol : Ako dlho , Pane svätý a pravý , nie je sudca , a pomstil krv našich , aby bývajú na zemi ?

Pomsta krvou svätých je dôvod , prečo patrí meč , hlad , mor a voľne žijúcich živočíchov na 5 značiek . Krv mučeníkov boli nájdené v Babylone .

Zjavenie 18:24
24 A on našiel krv prorokov a svätých a všetkých zabil na mieste .

A je to aj pomsta za ich odporné modly .

Zjavenie 9:20,21
20 a Zvyšok ľudí , nie zabitý v týchto rán , neodvrátil od výtvorov svojich rúk , že uctievanie démonov , a modlám zo zlata a striebra , a bronz , a kameň a drevo , ktorý ani vidieť , ani počuť , ani chodiť nikdy.
21 A oni nerobili pokánie z vrážd svojich , ani z ich kúziel , ani ich smilstva , ani z krádeží svojich .

Samson a 9 / 11 tragédií

Sudcovia 16:25-31
25 A stalo sa potešiť srdce ich , povedali : " Zavolajte Samsona , že on môže urobiť nás šport . A vyzvala na Samson z väzenia , a on sa posmieval sa im . A postavili ho medzi stĺpmi :
26 I povedal Samson chlapec , ktorý držal ho za ruku , Ipahipo ma piliera domu , že som mangahiligan .
27 Dom bol plný mužov a žien , a všetky kniežatá Filištínov tam boli, a strecha tri tisíce mužov a žien, pozoroval pri hraní s Samson .
28 A Samson povolaný do Yahweh , a povedal : , Pane Bože , prosím pamätaj na mňa , a ja prosím posilni ma , len pre raz , ó Bože , že som maiganti čas Filištíncami pre moje dve oči .

29 A Samson držať obaja prostrednej stĺpy , na ktorých dom odpočinul , a oprel sa o ne , jednu v pravej ruke , a druhý na ľavici .
30 A povedal Samson : Nech umrie s Filištíncami , a sklonil sa všetkou silou , a dom sa zrútil na kniežatá a všetok ľud, ktorý bol v ňom . Takže mŕtvych , ktoré usmrtil umierajú , bolo viac než on zabil v jeho živote .
31 Teda jeho bratia išli dolu a všetci v dome svojho otca , a vzal ho a priniesol ho , a pochovali ho medzi Zarah a Estaol hrobu Manu svojho otca . Súdil Izraela po dvadsať rokov .

Obrázok z :
http://www.cosmicwind.net/800/CWind/Nem/Samson.html


Straty
Hlavný článok : obetí útokov z 11. septembra
Úmrtia ( okrem únoscovia )
New York World Trade Center 2605
[28] [29] [30] [31]

Americká 11 87 [ 32 ]
Spojené 175 60 [ 33 ]
Pentagon Arlington 125 [ 34 ]
Americká 77 59 [ 35 ]
Shanksville United 93 40 [ 36 ]
Celkom 2976
Tam bol celkom 2995 mŕtvych, Vrátane 19 únoscov a 2976 obetí . Obete boli rozdelené takto : 246 na štyroch lietadlách ( od ktorých neboli žiadne survivors ) , 2605 v New Yorku vo vežiach a na zemi , a 125 v Pentagone . [ 37 ] [ 38 ] Všetky úmrtia útoky boli civilisti , s výnimkou pre 55 vojakov zabil v Pentagone [ 39 ] .

To je z týchto informácií :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Ak teda predpovedal zrútenie " dvojičiek " v knihe Sudcov . Vidíme podobnosť nehodách

Samson :
Sudcovia 16:27
27 Dom bol plný mužov a žien , a všetci kniežatá Filištínov tam boli, a strecha má tri tisíce mužov a žien, pozoroval pri hraní s Samson .

On 9 / 11 :
Tam bol celkom 2995 úmrtí ,

Takmer rovnaké , rovnaké pomstu .

Ezechiel 20:47
47 A povedal k lesu na juhu , Počujte slovo Hospodinovo : Takto hovorí Pán Hospodin : Hľa , zanítím oheň v tebe , a pozre každý strom zelený v tebe , a každý suchý strom : horiaci plameň neuhasne , a všetky tváre od juhu k severu sa spáli v plameňoch .

V 8:46 hodín , Američan rokov leteckých liniek 11 bol narazil do severnej veže Svetového obchodného centra , po ktorom nasleduje United Airlines letu 175 , ktorý zasiahol južnú vežu v 903 : am

Južná veža ( 2 WTC ) klesol na cca 09:59 , po vypálení za 56 minút v požiaru spôsobeného vplyvom United Airlines 175 [ 22 ] . Severnej veže ( 1 WTC ) , sa zrútil v 10:28 , po vypálení na približne 102 minút .

Obrázok z :http://en.wikipedia.org/wiki/September_11 , _2001_Terrorist_Attack

Streda 23 decembra 2009


Zavedenie ...


Genesis 1:1-3
1 Začiatok Boh stvoril nebo a zem .
2 Krajina potom bola pustá a prázdna , a tma bola na tvári hlboké , a Duch Boží vznášal sa nad vodami .
3 I povedal Boh Buď svetloA bolo svetlo .

Jasne povedané , v prvom odseku Genesis 1 , že " začiatok " , bol vytvorený Boha v nebi i na zemi .

John 1:1-5
1 Na počiatku bolo SlovoA Slovo bolo u Boha, A to Slovo bolo Boh .
2 Je tiež počiatku u Boha.
3 Všetko povstalo skrze neho , a akúkoľvek vec stanovené, že nebolo urobené bez neho.
4 V ňom bol život a život bol svetlo ľudí .
5 A to svetlo svieti vo tme a v tme pochopili , že nie .

Teraz hovorí , tu v John 1:1-5 Slovo bolo u Boha alebo s Bohom na začiatku . Na začiatku , keď stvoril Boh nebo a zem .

Čítame v angličtine .

John 01:02

Nové medzinárodné verzie ( © 1984 )
On bol s Bohom v chrbte .

Nové bývanie Preklad ( © 2007 )
Ten existoval V vrátil s Bohom .

New American Standard Bible ( © 1995 )
On bol V vrátil s Bohom .

Medzinárodná štandardná verzia ( © 2008 )
Ten existoval V vrátil s Bohom .

Božie slovo ® Preklad ( © 1995 )
Bol ľudstvo s Bohom v chrbte .

Kráľ James Biblie
To isté V vrátil s Bohom .


Jasné, keď sa " on " sa odkazuje na osobu .

Dajte nám vedieť , čo ten druhý John povedal o Ježišovi .

1 John 1:1,2
1 Tí od začiatku, Ktoré sme počuli , ktoré boli pozorované s očami , ktoré sme sa pozerali , a naše ruky majú zaobchádzať , pokiaľ ide o slovo života ;
2 ( pre život bol zjavený , my sme videli , a svědčíme , a vyhlásiť vám život , večný život , s Otcom a prejavila jest nám ) ;

1 John 2:13,14,24
13 Píšem vám , otcovia , pretože viete , že od začiatku on. Píšem vám , mládenci , že ste zvíťazili nad zlého . Napísal som , Milé deti , že ste spoznali Otca .
14 Napísal som vám , otcovia , pretože viete , od začiatku , že on by.
24 Čo pre vás, môžete bývať vo svojom počuli od začiatku . Ak bývate od začiatku , že ste počuli , aj vy sa riadia v Syna a Otca .

Kristus je " on " na začiatku . A podľa Genesis , Na počiatku stvoril Boh na nebesiach a na zemi .

Čítame ďalšie verzie 1 John 2:13

Nové medzinárodné verzie ( © 1984 )
Píšem vám , otcovia , že Už ste známa čierna kto je sa vrátil z. Píšem vám , mládenci , že ste zvíťazili nad zlým . Píšem vám , drahé deti , pretože ste poznali Otca .

Nové bývanie Preklad ( © 2007 )
Píšem vám , ktorí sú zrelí vo viere , pretože Viete Krista , , ktorý existoval sa vrátil z. Píšem vám , ktorí sú mladí vo viere , pretože ste vyhrali Super bitku s zlého .

New American Standard Bible ( © 1995 )
Píšem vám , otcovia , pretože Viete čierna , ktorý bol sa vrátil z. Píšem vám , mládenci , že ste zvíťazili nad zlým . Písal som vám , mládenci , že ste spoznali Otca .

Medzinárodná štandardná verzia ( © 2008 )
Píšem vám , otcovia , pretože Už ste známy jedného , ktorý existoval sa vrátil z. Píšem vám , mladí ľudia , pretože ste zvíťazili nad zlým .

Božie slovo ® Preklad ( © 1995 )
Píšem vám , otcovia , pretože Kristus viete , ktorý existoval sa vrátil z. Píšem vám , mladí ľudia , pretože ste vyhrali víťazstvo nad zlom jeden .

Kráľ James Biblie
Píšem vám , otcovia , že Už ste známy čierny keďže je z sa vrátil. Píšem vám , mládenci , že ste zvíťazili nad zlého . Píšem vám , synáčkové , že ste spoznali Otca .


1 John 2:14
Nové medzinárodné verzie ( © 1984 )
Píšem vám , otcovia , pretože ste známy čierny kto je sa vrátil z. Píšem vám , mládenci , že ste silní a Božie slovo vo vás žije , a ste zvíťazili nad zlým .

Nové bývanie Preklad ( © 2007 )
Písal som ti , ktorí sú Božie deti , pretože ste poznali Otca . Písal som ti , ktorí sú zrelí vo viere , pretože viete , Krista , , ktorý existoval sa vrátil z. Písal som ti , ktorí sú mladí vo viere , pretože ste silní . Životy Božie slovo vo vašich srdciach , a vy ste vyhrali Super bitku s zlého .

New American Standard Bible ( © 1995 )
Písal som vám , otcovia , pretože viete , Čierny , ktorý bol sa vrátil z. Písal som vám , mládenci , že silní ste , a slovo Božie vo vás zostáva , a ste zvíťazili nad zlým .

Medzinárodná štandardná verzia ( © 2008 )
Písal som vám , Milé deti , pretože ste poznali Otca . Písal som vám , otcovia , pretože ste známy na jednej , ktorý existoval sa vrátil z. Písal som na vás , mladých ľudí , pretože ste silní , a preto , že Božie slovo ostáva vo vás a ste zvíťazili nad zlým .

Božie slovo ® Preklad ( © 1995 )
Napísal som vám , mládenci , že ste spoznali Otca . Napísal som vám , otcovia , pretože viete , Krista , , ktorý existoval sa vrátil z. Napísal som vám , mladí ľudia , pretože ste silní a Božie slovo žije v tebe . Už ste získal víťazstvo nad zlom jeden .

Kráľ James Biblie
Písal som vám , otcovia , že ste známy čierny to je sa vrátil z. Písal som vám , mládenci , že ste silní a Božie slovo vo vás , a vy ste prekonanie zlého .

Tak jasné , že Kristus je prítomný v počiatku stvoril Boh nebo a zem .

Micheáš 5:2
2 Ale tie budú Bet - lehe Ephrata , málo ku kompromisu medzi tisíckami Júda , ze mi ukázať jeden až bude vládcom v Izraeli , ktorých odchody ďalej sú od vekov , od večného.

Kedykoľvek predmetom nekonečných ?

Príslovie 8:23,24
23 I bol stanovený od dôb ani začiatok , pred Zeme.
24 I vyviedol nič hlbokého , keď tam boli žiadne fontány bohatých vodami .

Čas v celú večnosť bez začiatku .

Nové nebo a nová krajina


21:1-4,10 vyhlásenie
1 A videl som nové nebo a novú zem, Lebo prvé nebo a prvá zem pominuli a mora je preč .
2 A videl som sväté mesto , Nový Jeruzalem , ako zostupuje z neba od Boha, Pripravený ako nevestu nagagayakang naozaj jeho manželka .
3 A počul som mocný hlas z trónu , riekli : Hľa , stánok Boží s ľuďmiA on bude bývať s nimi a oni budú jeho ľud a Boh sám bude s nimi a bude ich Bohom
4 a Zotrie každú slzu z očí, A tam nesmie byť žiadne úmrtia , musí tam byť viac smútku , ani smútok , ani bolesť : prvé veci pominuli .
10 A Anjel ma odviedol vo duchom velikou a vysokú horu, A ukázal mi svätého mesta Jeruzalema, Ako zostupuje z neba od Boha ,

Spôsobil horu , aby sa John ( V10 ) je miesto vo svätom meste . Sväté mesto je Jeruzalem .

Ezechiel 40:2
2 V videniach Božích priviedol ma do krajiny Izraelské , a Umiestnil som veľmi vysokú horu , kde je mesto na juhu .

Ak sa ľudia na juhu , teda najvyššia hora na severe . Čo je hora na severe ?


Žalm 48:2
2 krásne na výšku , radosť z celej krajiny , kopci Sion , v smere na sever , mesto veľkého kráľa .
Galatským 4:26
Ale 26 Jeruzalem je slobodný, Což je naša matka .

Židom 12:22
Ale 22 prišiel k vrchu Sion , a ľudia Boha živého , Jeruzalemu nebeskému , a nespočetné hostiteľ anjelov ,

Židom 11:16
16 Ale teraz oni túžili po lepšej krajine , dokonca aj neba, Takže sa to nehanbí Boží sa volať ich Bohom : k on mal podľa nich mesto .

Dajte nám vedieť litiral , materiál , fyzikálne ( v tele a diabol ) , nový Jeruzalem .

V prvom rade , hostia sa vrátiť do svojich domovov . Nie ľudia vrátiť sa hostia . Ak jeden si myslel , že ľudia prišli k nemu , on zvrátiť mozgu .

Č svedectvá Ježiš v štyroch evanjelia ( Matúš , Marka , Lukáša a John ) , že obloha sa blíži . Výučba ho modlitbou k učeníkom povedal : Môže byť vaša kráľovstvo prísť . Buď vôľa tvoja , ako v nebi , tak i na zemi. Matthew 6:10

Nie proroci svedectvo , že obloha sa blíži . Odkazuje zo prorok vrchu Sion Božie kráľovstvo . John priniesol do vysokých hôr ( Zjavenie 21:10 ) je mesto Jeruzalem sám . Jeruzalem bol a je teraz a navždy . Tak čítame prorokov povedal o hore Sion .

Izaiáš 66:20,22
20 a sa uvedú všetky vaše bratmi zo všetkých národov k Pánovi, Ktoré po kone a vozy , a na nosidlách , a na mulov , a po rýchlej šelmy , na moju svätú horu do Jeruzalema, Praví Pán, ako prinášať Izraelčania svoje ponuky v nádobe čistej do domu Pánovho .
22 Alebo ako nové nebo a novú zem , ktoré som sa predo mnou, Praví Hospodin , tak stane semä vaše a meno vaše .

Izaiáš 65:9,17,18,19
9 a Aj vyviedol osiva z Jakoba , a od Judy dedičmi môjho hôr , a dedične moja voľba , a moji služobníci bývať.
17 Lebo hľa , Ja stvorím nové nebesia a novú zemA Staré veci sú si pamätal , ani prísť na myseľ.
18 Ale buďte rada , a radovať sa navždy , v ktorom som sa vytvoriť : hľa, Ja stvorím Jeruzalem na jasaniaA jeho ľud k veselí .
19 A budem radovať v Jeruzaleme , a radosť v mojom osôb : hlas plaču nesmie byť viac počuť v jejAlebo hlas volajúceho .

Nič povedal sem , že Jeruzalem zostúpi z neba . Boh hovorí , že vytvoria nové nebo a novú zem v bode 17. Ale v odseku 18 je definovaný od Boha , že jeho vôľa stvorím Jeruzalem k jasania .

Čítame spisy Paul .

2 Korintským 5:16,17
16 Preto teraz vieme , že žiadny človek po tele : aj keď sme ho doteraz poznali Krista podľa tela , ale teraz už vieme , tak ho .
17 Preto , ak niekto v Kristovi , je nové stvorenie : Staré veci pominuli: Hľa , všetko je stať sa novým.

Nový subjekt bude mať nové nebo a novú zem pre nový subjekt nemôže dať starý neba a krajinu .

Luke 5:36-39
36 A hovoril aj podobenstvo k nim : Žiadny človek slza nové šaty a staré oblečenie itinagpi, Bude pre ostatné múdry , aby bola nová a staré veci nie sú tagping z obdobia pred rokom .
37 žiadny muž muži dať nové víno do starých mechov, Ostatné múdry papuputukin alkoholu pred kože , a je - break kožu .
Ale 38 by mal dať nové víno do nových fliaš.
39 A nikto pitie vína od kalu , je nové víno bude milovať , za hovoria, staré je lepšie .

Izaiáš 43:18,19
18 Pamätáte si prvé veci , ani zvážiť, čo starých.
19 Hľa , ja robiť nové veci, Teraz už sa tam na jar : sa vy neviete , že ? Budem dokonca tak na púšti a rieky v púšti .

Izaiáš 56:7
7 Prinášajú na svoju svätú horuA zabezpečiť, aby im radosť vo svojom dome modlitby : ich obete zápalné a ich obete budú prijímané na môj oltár , na môj dom bude pozývaný domom modlitby pre všetkých ľudí .

Ľudia sa svätú horu , svätú horu do Jeruzalema ( Izaiáš 66:20 ) a nie sa svätú horu ľudí .

Zachariáš 08:03
3 Toto hovorí Hospodin , Vrátil som sa k Sionu , a bývať prostred JeruzalemaA Jeruzalem sa nazýva mestom pravdy , a hora Hospodina Zástupov , svätej kopci.

Boh prebývať v Jeruzaleme .

Joel 3:17,18,21
17 A spoznáte , že ja som Hospodin , tvoj Boh , bývam na Sione , kopci svätosti: tak Jeruzalem bude svätý , a nie sa potom ho , ako cudzinci.
18 a stane sa v ten deňŽe na horách sa mstem , a kopce sa prietok s mliekom , a všetky Brooks judský toku s vodami , a fontána vzíde z domu Hospodinovho , a voda doline Sittim .
21 A budem očistili svoju krv , že som nebola očistili : Hospodin prebýva na Sione.

Žalm 132:13
Pre 13 Hospodin zvolil Sion; jeho domov on túžil najviac.

Žalm 48:8
8 Čo sme počuli , tak sme videli ľudí Hospodin Zástupov , ľudia nášho Boha ; Boh vytvorí to navždy. ( Selah )

Izaiáš 02:02
2 a sa stalo v posledných dňoch, Aké Hora domu Pána , bude stanovená na vrchole horyA je vysoko na kopci, a všetky národy budú.

Izaiáš 57:15
15 Toto hovorí Vznešený a Vyvýšený , ktorí bývajú vo večnosti , ktorého meno je sväté ; Bývam vo vysokej a sväté miesto On tiež zdeptaný a poníženého skromnosť , oživiť ducha ponížených , aby som oživil srdce zkroušeně .

Izaiáš 35:10
10 A Vykúpenie , hovorím , Hospodinovi navráti , a prídu na Sion s piesní a večná radosť na ich hlavy: dôjdu veselí a radosti , a smútok a vráti povzdych.

Izaiáš 30:19
19 Pre ľud bude sídliť na Sione v Jeruzaleme: Budete plakat nič viac , bude mu veľmi milostivý tebe k hlasu svojho plakať , keď počuje , bude mu odpovedať .

Izaiáš 25:6-10
6 a V tejto kopci sa Hospodin Zástupov vo všetkých mestáchHody z vecí tučných , hody z vína od kalov , z vecí tučných , mozgu , vína od kalov a rafinované .
7 A bude na tejto kopci zahŕňajúci všetky mestáA závoj naladlad vo všetkých krajinách .
8 On zožral smrť navždy , a Pán Boh im zotrie slzy z každej tváre , a potupu svojho ľudu boli vylúčené z celej krajiny: Pre Pána .
9 a povie v ten deňHľa, to je náš Boh , čakali sme na neho , a on nás zachráni: Toto je Pán , čakali sme na neho, budeme jasať a radovať sa v jeho spásu .
10 Pre V tejto kopci sa ruka PánaA Moáb bude šliapať na jeho miesto , ako slama nayayapakan v Cork zápcha .

Izaiáš 52:1
1 Prebuď sa , prebuď sa , obleč na tvoje sily , O Zion , dať na vaše dobré oblečenie , Jeruzaleme , mesto sväté: k tejto chvíle sa už nikdy do teba Neobřezaní a nečistej.

Izaiáš 60:14
14 A synovia z nich , ktoré postihla tebe príde ohýbanie k tebe , a všetci , opovrhovali tebe klaňať sa na vašich chodidiel , a nazvú ťa mesto Jehovovi , Sionom Svätého Izraelovho.

Jeremiáš 07:07
7 je I príčina , prečo sa toto miestoKrajiny , ktorú som dal vašim otcom od začiatku až naveky.

Kým nebudú navždy zostanú v krajine zasľúbenej .

Ezechiel 37:24,25
24 A Môj služobník David bude kráľom , aby im, A všetky majú jeden pastier : Dostane sa mu tiež chodiť v mojom rozhodnutí , a dodržiavať má nariadenia , a robiť .
25 A Budú sídliť v krajine , ktorú som dal svojmu služobníkovi Jakobovi , wherein vaši otcoviaA Budú v nej bývať, Oni a ich deti , a deti ich detí , navždyA David môj služobník , bude ich kniežaťom naveky.

Izaiáš 31:4
4 Toto hovorí Hospodin ku mne , tak ako lev a ľvíča řvoucí na svoju korisť , keď je veľké množstvo pastierov vyvolal proti nemu , že sa neboja svojho hlasu , ani ponížiť seba kvôli hluku z nich : áno Aspoň Hospodin Zástupov na vrchu Sion, A kopec s ňou bojovať .

Aspoň Pána a ľudia s ním , že nie je pozemok staviate , ale mesto ľudia . Tento príklad je v 1 Samuel 14:34 .

1 Samuelova 14:34
34 A Saul povedal , nasadiť do mesta a povedz im : " Prineste mi sem každý človek svojho vola , a každý jeho ovce , a zabiť ho , a jesť , a hriech Hospodin proti jedenie krvi . A priniesol všetkým ľuďomKaždý muž po jeho býk , že noc a zabil tam .

Izaiáš 27:13
13 A stane sa v ten deň , že veľká rúra musí byť fúkané , a oni zahynú v krajine assýrsky , a oni sú vydedencami v egyptskej krajine , a klaňať Pánovi vo svätej kopci v Jeruzaleme.

Izaiáš 54:5
5 Pre Máj - maker je tvoj manžel, Hospodin zástupov je jeho meno : , a Svätý Izraelov , je tvoj vykupiteľ , Bohom celej zeme bude sa volať .

Boh nemôže byť znovu vydala do iného mesta . Jeruzalem v Zjavení byť ženatý k Bohu . Môže oženiť znova vydať, ale vziať si iný , ak poškodený zmluvu nevzťahuje zákon Boží .

Izaiáš 33:5
5 Hospodin je vyvýšený ; pre prebýva na vysokej: nalial Sion sa právo a spravodlivosť.

Keď Boh prebýva vo svätom meste sú ľudia , prebýva spravodlivosť .

Daniel 2:35,44,45
Po 35 Potom železo , hlina meď , striebro i zlato potříno spoločne, A boli ako plevy na leto mlátenie, a vietor , ktorý nie je miesto sa nachádza v nich , a kameň , ktorý do sochy udrel , sa stal obrovskou skalou a zaplnil celú krajinu.
44 A vo dňoch tých kráľov dá Boh nebies povstať kráľovstvo , ktoré nebude zničené naveky , alebo moc to bolo ponechané na iných ľudí , ale na kusy , a všetkým tým kráľovstvom , a Yao ' y lalagi navždy .
45 keďže ste videli kameň v horách natibag, Bez rúk , a znížiť železo , meď , hlinu , striebro a zlato , znamenať veľký Boží kráľovi , čo sa bude diať ďalej : a ten sen je skutočný a výklad jeho .

Povedal šéf horskej pôdy . Z vysokých hôr sú rozosiate po celej krajine v Zjavení pagkakahula tak to padá z neba .

Učíme sa význam tohto proroctvo Daniel . " Železo , hlina meď , striebro i zlato potříno dohromady " Sú to bohovia skladom .

Micheáš 1:07
7 A všetky jej rytiny na kusyA všetci jeho mzdy bude pohltený ohňom a Všetky jej modly budem pustá, O nájmu neviestky sa zhromaždili , a prenájom neviestky mangauuwi .

Daniel 5:04
4 Pili víno , a chválili bohov zlaté a strieborné , medené , železné , drevené a kamenné.

Kameňa ( Daniel 2:35 ) , je Kristus , a hora je hora Sion . Čítame u Izaiáša 28:16

Izaiáš 28:16
16 Preto takto hovorí Pán Hospodin : Hľa , Ležal som v Sione Nadácia kameň, Sa pokúsil kameň , základný drahý kameň , či nadácia : on verí nesmie ponáhľať .

Izaiáš 44:28
28 Táto praví v Cyrus , On je môj pastier , a plní všetky svoje potešenie : i hovorí , že do Jeruzalema , byť postavený budeš , a chrám , Vaša nadácie musí byť stanovená.

Izaiáš 45:13
13 Aj pozdvihol ho v spravodlivosti , a ja sa riadi všetky jeho cesty ; On vybuduje moje mestoA on sa pustil môj zajatcov , nie za cenu ani odmenu , hovorí Hospodin Zástupov .

Jeremiáš 33:9,20,21
9 a ľudia musia byť moja radosť , chvála a česť, Pred všetkými národmi krajiny , aby počula všetky dobré , že som si ich , a strach a trasú pre všetky dobré a pre všetky prosperity , že som opatriť jemu .
20 Toto hovorí Hospodin , Ak budete zrušiť moju zmluvu na deň , a zmluvu moju s nocou , takže by nemal byť vo dne v noci v ich sezóne;
21 Tiež svoju zmluvu sa rozdelia s Davidom služobníkom mojím, Že on by nemal mať syna , aby vládol na jeho trón : a Levitovia kňazi , moji ministri .

Tak istý, že naše existujúce a Jeruzalem prešiel Jeruzalem hovorí kniha Zjavenia . Pakt s Davidom , pretože Boh je nezničiteľná .

Ako si môžeme byť istí , že aspoň litiral Jeruzalema z neba ?

Ozeáš 2:19-23
19 a I bude vaša manželka navždyÁno , budem vaša manželka v spravodlivosťou a právom , a láskavosť a milosrdenstvo .
20 Som tiež bude ženatý s spovede, A ty budeš vedieť , Hospodina .
21 A stane sa v ten deň , že budem odpovedať, Praví Pán, Ja odpoviem na obloheA Budú na mieste;
22 A krajina sa vzťahuje na pšenicu a víno a olej , a oni musia odpovedať Jizreela .
23 A Zasadíme ju pre mňa na zem, A bude mať nad ním zmiloval , ktorý žiadne zľutovanie , a Poviem im , že ľud môj , Ty si môj ľud : a on povie : " Ty si môj Boh .

Aspoň nový Jeruzalem , ale stanovená . V23

Ale poďme sa preto nové nebo a nová krajina stane povedal predikcie .

Židom 12:26,27
26 Tento hlas , ktorý je nagpayanig potom na zemi : ale teraz už sľúbil , riekol : Yayanigin ešte raz , a to nielen na zemi , ale obloha.
27 A Toto slovo , ešte raz , je pinakakahuluganan preč tie veci , ktoré otriaslo , rovnako ako tie veci , aby zostali mimo - pretrepať.

Jasne uvedené, že tu zemetrasenie bude odstránená a nahradená bez chveje .

Izaiáš 13:10,13
10 Pre hviezdy nebeské a ozdoby z nich sa nedá ich svetlo : slnko sa zatmie v jeho povstania , a mesiac nesmie spôsobovať jej svetlo.
13 Preto I panginginigin nebesá a krajinu yayanigin odkiaľ hnev Hospodina Zástupov , a deň jeho planúceho hnevu ,

V súvislosti s falošným bohom , veci , ktoré yayanigin . Takže myslím , odstrániť zásoby a bohovia budú ich Boh je pravý Boh .

Isa 2:18-21
18 a modly on bude úplne.
19 a ľudia idú do jaskýň skál a jaskýň na Zemi, V strachu z Pána , a slávou dôstojnosti jeho , keď on sa zdvihol k triasť zem .
20 V ten deň Ľudia budú liate modly svoje strieborné a modly svoje zlaté , ktoré sa k uctievanie, Deň na embryo a netopiere ;
21 Pre vstup do priestorov skaly , a v rozsadlinách skaly , zo strachu pred Hospodinom , a slávou dôstojnosti jeho , keď povstane , aby triasť mocne krajiny.

Izaiáš 24:23
23 Ak Potom zahanbení mesiac a slnko hanbiť; Hospodin Zástupov bude kraľovať na vrchu Sion a v JeruzalemeA pred jeho starší slávou .

Izaiáš 45:16
16 Oni sa hanbí , áno , ohromil všetky: Musí ísť do zmätku spolu pracovníkov z idolov.

Joel 3:15,16
15 slnko a mesiac sa zachmuří a hviezdy stratia svoju žiara.
16 A Hospodin vydá řev zo Sion , vydá hlas z Jeruzalema; a nebo a zem sa bude triasťAle Pán bude nádeje svojho ľudu , a doklad o synov Izraelových .

Ageus 2:21,22,23
21 Mluv k guvernéra Zerubábel Judskému , riekol : Ja pohnem nebom a krajinu;
22 A budem zvrhnúť kráľovský trón , a zkazíme silu kráľovstvo pronárodů , a ja sa zvrhnutie vozy, a tých, ktorí sú v nich , a kone a ich jazdci prídu nadol, jeden každý od meča svojho brata .
23 Ten deň, Praví Hospodin Zástupov , Beriem ťa , Zerubábel , môj služobník, Syn Salatielův , hovorí Pán , a Učiním ťa pečatným : lebo som ťa vyvolil, Praví Hospodin Zástupov .

Prosím , len za tebou s názvom "Dark of the Sun , mesiac a hviezdy" Chcete vedieť , čo je v nebi i na zemi zostať yayanigin nepohol .

Hlas

Možno, že ste oboznámení verše 1 Solúnčanom 4:16 . Som si istý , nevšimol pravý význam . Čítame .

1 Solúnčanom 4:16
16 Alebo sám Pán zostúpi z neba , výkrik , s hlasom archanjelaA s Božou poľnica : a Mŕtvi v Kristovi , vstanú najskôr;

Podivné si všimol ? Čítame John 5:25-29

John 5:25-29
25 Veru, veru , hovorím vám , prichádza hodina , a Teraz teda , mŕtvi počujú hlas Božieho SynaA že počuje , bude žiť.
26 Alebo Lebo ako Otec má život sám v sebe, Tak aj Dal Synovi , aby mal život sám v sebe:
27 A dal mu moc , pretože on bol syn človeka .
28 nie je v tomto : za hodinu príde, všetky sú v hrobe sa počuť jeho hlas,
29 a vyjdú ; , že urobili dobre , až do vzkriesenie života , a urobil zlé , vstanú k odsúdeniu.

Teraz máme preukázané , že Syn Boží , Miguel . Nesmie byť odlišné, pretože Syn Boží v John 5:25 a 1 Solúnčanom 4:16 Miguel , pretože odkazuje ako na vzkriesenie . Ak sa líši , myslím si jedna a jedna sú nie?

Hovoril o Otcovi ( Ježiš ) by mal povedať , Syna ( Michael ) , na zosnulého pred Synom počujete jeho hlas .

Pravda je, že nič naozaj zomrel poslúchnuť príkaz Pána Ježiša .

John 8:51
51 Veru, veru , hovorím vám : Ak bude kto zachovávať moje slovo , on sa nikdy neuvidia smrť.

Ale my vieme , v čase, keď počujete hlas Božieho Syna .

Žalm 29:7,8
7 Humahawi plameň ohňa hlas Pána.
8 Niyayanig hlas Pána niektorých: Niyayanig Pán niektoré Kadeši .

Joel 2:10,11
10 Krajina sa zemetrasenie pred nimi , sa nebesia chvejú : slnko a mesiac sa zachmuří a hviezdy stratia svoju žiara:
11 a Jehova vydá svoj hlas pred jeho armády : za jeho tábor je veľmi veľký : veď je to silný , že jeho slová , pre deň Jehova je skvelá a veľmi hroznýA , Ktorí dodržiavajú?

Joel 3:15,16
15 Slnko a mesiac sa zachmuří a hviezdy stratia svoju žiara.
16 A Hospodin vydá řev zo Sion , vydá hlas z JeruzalemaA neba a krajine sa bude triasťAle Pán bude nádeje svojho ľudu , a doklad o synov Izraelových .

Matthew 24:29,30
29 Ale hneď po Súženie v tých dňoch byť zatmie slnko a mesiac nedá svetla svojho a hviezdy budú padať z neba , a budú môcť nebeské:
30 A potom sa ukáže znamenie Syna človeka na nebi: A potom sa celá pokolenia krajiny , a Budú uvidia Syna človeka prichádza v nebeských oblakoch s mocou a veľkou slávou .

Michael prichádza na sláve svojho Otca . Takže si myslíte , že hlas Hospodina Zástupov sa počuť podľa knihy Joel je hlas Božieho Syna počuť .

Matthew 16:27
Pre 27 Syn človeka príde v sláve svojho Otca s jeho anjelmi , a potom dať každý muž podľa jeho skutkov .

Dajte nám vedieť , až príde čas .

Sefanjáš 1:14,15,16,18
14 Veľký deň Jehova je blízko, Close a rýchlo výrazne , a to aj Hlas deň Pána: Mocný muž bude plakať tam horko .
15 V deň , kedy je deň hnevu, deň Súženie a núdzi , deň skazy a deštrukcie, Deň tmy a mračná , deň oblaku a mrákoty,
16 Deň rúry a trúbenie, Proti mestám ohradeným a proti vysokej stene.
18 Ani striebro ich , ani zlato ich nebude ich môcť vytrhnúť v deň hnevu Hospodinovho ; ale celá krajina musí byť pohltený ohňom jeho žiarlivosť: Dosiahnuť pre neho , to áno, koniec , všetkých , ktorí bývajú na zemi .

Joel 2:1,2
1 Trube na poľnici na Sione , a kričte na kopci svätej moje ,: Nech všetci obyvatelia krajiny Za deň prichádza Jehova , pretože je;
2 Dni temnoty a mračná , deň oblaku a mrákoty, Ako svitania rozprestretá po horách : Lid mnohý a silný ; nebol vôbec rád , bez byť viac po tom, Až do rokov mnohých generácií.

Daniel 12:1,2,4,9
1 a V tej dobe sa Michael vstať, Veľký ochranca , ktorý kandiduje na dobro detí svojho ľudu , a tam bude čas súženia , ako nikdy nebola , pretože tam bol národ do tej dobyA v tej dobe ľudia tvoj musí byť dodaná , každý , kto musí byť napísané v knihe .
2 a mnohí z tých , ktorí spia v prachu zeme , procitnou , jedni k životu večnému , druhí k hanbe a ku potupa večné.
4 Ale ty , Danielu , zavri slová táto, a pečať knihy , až do konca: Mnohí budú zmätene pobiehať a vedomosti sa zvyšujú .
9 A povedal : Odíď , Daniel : pre slová sú uzavreté a zapečatené až do konca.
11 A od okamihu , každodenný zápalnú obeť prevážaného , a ohavnosť , že vyplení, Bude mať tisíc dvesto deväťdesiat dní .

Cefaniáša 1:15 hovorí , deň súženia ( tiež povedal vo Daniel 12:1 ) je deň konca . Ak ešte v plnení Daniel 12:01 v čase ukončenia . Daniel 12:4,9 a deň doom a ničenia je řeknut v 12:11 Daniel ohavnosti spustení .

Čítame vyhlásenie Hospodin o písaní Daniel .

Matthew 24:15,21,29,30
15 Teda uvidíte ohavnosť spustení, Je povedané ústami proroka Daniel , na mieste svätom ( čitateľ pochopiť ) ,
21 Alebo potom Bude skvelé súženia , aké nebolo od počiatku sveta až teraz , ani nikdy nestane.
29 Ale hneď po Súženie v tých dňoch byť zatmie slnko a mesiac nedá svetla svojho a hviezdy budú padať z neba , a budú môcť nebeské:
30 A potom sa ukáže znamenie Syna človeka na nebi: A potom sa celá pokolenia krajiny , a Budú uvidia Syna človeka prichádza v nebeských oblakoch s mocou a veľkou slávou .

Overili sme , že oni sa odvolávajú na jednu udalosť pre ne ( Daniel 12:1 , Matthew 24:21 a Joel 2:2 ) sa hovorí, že platnosť neuplynula od počiatku sveta a nikdy opakovať . A to definuje všetky " Deň Pána . " Nemožné , že jeden je hotový a jeden je nie preto , že údajné chyby sa " doteraz splnených od začiatku sveta " , a povedal : " nikdy viac " .

Izaiáš 30:27,30
27 Hľa , meno Hospodinovo prichádza z ďaleka , pálenie sa jeho hnev , a v hustom dyme umiilanglang : pery sú plné rozhorčenie , a jeho jazyk ako oheň sžírající:
30 A Pán príčinou jeho nádherný hlasA zaviesť v bitke pri jeho ramena , s rozhorčením jeho hnevu , a plameňom oheň sžírající , s dažďom a búrkami , a krupobitím,

Čítame ďalšie spisy Izaiáš

Izaiáš 13:6,9,10
6 kvílenie vy ; pre deň Pána je blízko ; prísť ako spustení od Všemohúceho.
9 Pozri , deň prichádza Hospodin , neľútostný , s prchlivosť a planoucím hnevom ; aby pustej krajineA odtiaľ zničiť ich hriešnikov .
10 Pre hviezdy nebeské a ozdoby z nich sa nedá ich svetlo : slnko sa zatmie v jeho povstania , a mesiac nesmie spôsobovať jej svetlo.
13 Preto I panginginigin nebesá a krajinu , odstrániť zo svojho miesta v prchlivosti Hospodina Zástupov , a deň jeho planúceho hnevu,

Izaiáš 10:03
3 A to , čo robíte Navštívení deňA ničenia zďaleka prídu? , ktorým sa budete utekať o pomoc ? a kde sa bude vy opustíte svoju slávu ?

Izaiáš 22:5
5 Pre deň ťažkosti a zmätok , od Pána , Hospodina Zástupov , v doline videnie ; zlyhania stien a kričí do hôr . ( Kričí na hory znamená " paghudyat " )

Izaiáš 63:1-6

Pondelok 21 decembra 2009


Požiar

Pozrime sa teraz dozvedieť , čo sa definícia požiaru tutupok nebesá a krajinu . Dajte nám vedieť litiral požiaru alebo nie . Začneme na 2 Petr 3:7,10,12

2 Petr 3:7,10,12
7 Ale nebesá a krajinu tým , že rovnaké slovo uložený pre požiarne, Ktorý vyhradené deň súdiť a zničenie bezbožných ľudí .
10 Ale v deň Pána ako zlodej , k nebu v ten deň pominie s veľkým hlukomA veci v nebesiach bude rozpustená žiarou, krajiny a práce boli spálené na zemi.
12 a vážne želajúc budúci dňa Božieho , pre ktoré bude horiaca nebesia byť rozpustená , a Objekty na oblohe bude topiť žiarou?

Nezmenený , Biblia vysvetliť . Učíme sa v priebehu akcie .

Sefanjáš 1:2-5,7,14,15,18
2 Zaiste že zožnete všetko na zemi , hovorí Pán .
3 I budú spotrebovávať ľudí aj hovada , budem konzumovať nebeské vtáctvo , a morské ryby , a potkýnal s bezbožným, A bude vyhladený muž na zemi , hovorí Pán .
4 A ja vystriem svoju ruku na Júdu , a všetci obyvatelia Jeruzalema , a Vypléním zvyšok Baal z tohto miesta , a mená kňazov Chemarim;
5 A uctievanie neba na streche domu , a tie , prisahám Jehovovi a prisahať v mene svojho kráľa ;
7 Uchopte Pán tvoj pred Bohom , pre deň Jehova je blízko: Pán pripravil obeť, posvätil jeho hostí .
14 veľký deň Jehova je blízko, blízko a rýchlo výrazne , a to aj hlas Hospodinov deň : mocný muž plakať tam horko .
15 Deň byť deň hnevu, deň Súženie a tiesne, deň skazy a deštrukcie, deň tmy a temnôt, deň oblaku a mrákoty,
18 Ani striebro ich , ani zlato ich nebude ich môcť vytrhnúť deň hnevu Hospodinovho, Ale celá krajina musí byť požiarom jeho žiarlivosti: Dosiahnuť pre neho , to áno, koniec , všetkých , ktorí bývajú na zemi .

Jeremiáš 46:10
10 Pre deň je Pán, Hospodin zástupov , deň pomsty, To pomstí ho jeho nepriatelia , a Meč bude požierať a je nasýtiť, A ich krv : pre Pána , Hospodina mocností , obeť na severe pri rieke Eufrat

Izaiáš 34:4,5,6,8
4 a nebeskému bude rozpustený , a nebesia sa ako špirála, A všetky ich hostiteľ musí spadať ako list zničujúce na vinici , a ako padajúce list Obr .
5 Pre môj meč bol opitý v nebi: Hľa , musí prísť nadol na Edom a ľudia môjho prekliatie , k spravodlivosti .
6 Meč Hospodinov je plná krvi, Made tuk tukom , krvou baranov a kozlov , tukom obličiek ovčích : Pre obeť Hospodinovi v BozraA zdrvujúcu porážku v krajine Edom .

Izaiáš 63:1-5
1 Kto je to , že prichádza z Edom , s farbené odevy z Bozra? to je slávna v jeho oblečenie , cestovanie v veľkosti jeho sily ? I , ktoré hovoria v spravodlivosti , mocný zachrániť .
2 Prečo ste červenú tvoje oblečenie , a rúcha tvojho ako on šliape v presu ?
3 som chodil lisu sám a mesto nie je so mnou : áno, som šliapal im v prchlivosti mojej , a Budem šliapať je v prchlivostiA ich krv sa postriekať rúcho mojej , a já sfarbí všetky moje rúcho .
4 Pre Deň pomsty bol v mojom srdci, A rok môjho vykúpil prišiel .
5 A videl som , a bez pomoci , a napadlo ma, že nie udržať , takže som ušetril svojich rúk , a moje rozhorčenie , ale trvalo ma .
6 A ja šliapal nadol ľudí v mojom hneve , a aby boli opití v prchlivosti svoje, a krajina ich krvou .

Izaiáš 47:13,14
13 sa vám nepáči väčšina vašich rád : stojí teraz prorokujú v oblakoch a hviezdy , mesiac mangingilala o, A zachrániť ťa z týchto vecí sa vám nestane .
14 Hľa , sú ako strnisko ; vypáliť ohňom , musí nevysvobodí z moci plameňa: No babaga na mapagpapainitan , alebo k požiaru mauupuan predtým .

Nahum 1:06
6 Kto sa postaví pred jeho rozhorčenie ? a ktoré môžu postaví proti prchlivosti hnevu jeho ? jeho rozhorčenie je vylieva sa ako oheňA skaly sú rozdelené na dva kusy , ktoré mu.

Jeremiáš 15:14
14 A učiním s vašimi nepriateľmi na zemi , ktorú nepoznáš ; na oheň vzplanie v mojom hneve, Ktorá ťa nepáli .

Jeremiáš 23:29
29 nie je Moje slovo ako oheň? hovorí Pán , a ako kladivo , ktorý láme skaly?

Aký je teda zmysel ohňa ? Nie je Božie slovo ?

Tu je ďalší dôkaz , že slovo požiaru pochádza z jeho úst a povedal tiež obdobie , keď je to možné .

Song 18:7,8,9
7 Nauga a vtedy zatriasol krajín , sú základy aj hôr presťahovali , a nauga, Pretože bol naštvaný .
8 vzrástli dym z jeho chřípí , a oheň z jeho úst sumupok: Nangagalab pľúca tým .
9 Sklonil nebesá tiež , a dole , a tma , pod nohami.

Izaiáš 30:27,30,31
27 Pozri , Meno Hospodinovo prichádza z ďaleka, Pálenie s jeho hnev , a v hustom dyme umiilanglang : pery sú plné rozhorčenie , a jeho jazyk ako oheň sžírající:
30 A Pán príčinou jeho slávy hlasA zaviesť v bitke pri jeho ramena , s rozhorčením jeho hnevuA plameňom oheň sžírající , s dažďom a búrkami , a krupobitím,
31 Pre skrze hlas Pána sa asýrskej , palicu porazili je porážkou .

Zjavenie 11:05
5 A keď niekto ublíži im, sú oheň z ich úst , a ich nepriatelia sžírající, A ak niekto bude bolieť nich musí zomrieť touto cestou .

Jeremiáš 5:14
14 Preto takto hovorí Hospodin , Boh zástupov : Preto že hovoríte toto slovo , hľa, Budem robiť moje slová v ústach požiarA tento ľud dreva , a pozre je .

Izaiáš 30:26,27
26 Okrem toho vzhľadom na mesiac musí byť za denného svetla , a svetlo slnka bude sedemkrát , ako svetlo siedmich dní , Kravata v deň Pána bolesť svojho ľudu , a liečiť mŕtvicu ich rany.
27 Pozri , Meno Hospodinovo prichádza z ďaleka, Pálenie s jeho hnev , a v hustom dyme umiilanglang : pery sú plné rozhorčenie , a jeho jazyk ako oheň sžírající:

Takže sa nemusíte plameň litiral definícia požiaru tutupok nebesá a krajinu .

Malachiáš Oz 3,1-3
1 Hľa , ja posielam posla, ktorý pripraví cestu pred tvárou moju : a Pán , ktorého hľadáte , sa náhle príde do chrámu svojho , ani posol zmluvy, ktorú ste radosť : hľa , on prišiel , hovorí Hospodin Zástupov .
2 Ale kto bude môcť zniesť deň príchodu jeho ? a kto bude stáť , keď sa objaví ? Alebo on jest ako oheň rafinérie , a rovnako ako podrobnejšie:
3 a Bude sedieť ako rafinérie a prečistí striebro : a keď ho očistí synov Levi, a vyčistí je ako zlato a striebro , a budú ponúkať Yahweh obete v spravodlivosti .

Matthew 3:11
11 Aj vás krstím vodou na pokánie : ale ten , ktorý príde po mne , je silnejšie ako ja, že nie som hoden vykonávať svoje topánky : on vás bude krstiť Duchom Svätým a ohňom ;

Slovo Božie je Duch .

John 6:63
63 ducha , ktorý dáva život , telo nie je zisk ; Slová, ktoré ja hovorím vám je duch, A sú život .

Duch aj oheň .

Akty 2:2,3,4
2 A náhle prišiel z neba zvuk ako humahagibis silný vietor , a naplnil celý dom , svoje stoličky .
3 a zdalo sa im , ako jazyk ohňa, Aké nagkabahabahagi , a ostriež na každom z nich .
4 a všetci sú naplnené Duchom svätým, A začal hovoriť rôznymi jazykmi , podľa Ducha , ktorý hovorí .

Začali sme s 2 Petr 3:7,10,12 Zvýšime Ak čítaní 2. 03:05 Peter budeme vedieť toto :

2 Petr 3:05
5 Pre toto oni úmyselne zabudli , že to tam bolo neba od vekov , a krajiny zhutnené z vody a vo vode , slovom Božím;
6 Táto , ktorým sa rozumie svet bol, že pretečie s vodou , zahynul :

Tým , čo ? Božie slovo nikto iný . Opakujeme verš 7

7 Ale nebesá a krajinu , podľa rovnaké slovo je uložený pre oheň , sú vyhradené pre deň súdiť a zničenie bezbožných ľudí .

Prosím jasné , že ?

Matthew 24:35
35 Nebo a zem pominú , ale slová má nezmiznú.

Božie slovo je oheň nezomrie . Ale čo Božie slovo v celej krajine tutupok ? Odpoveď : Všetky hovoril Boh ústami prorokov .

Luke 21:22
22 Alebo sa jedná o dni pomsty , že splnili všetky tieto veci sú v písomnej forme .

Sobota 19 decembrom 2009


Dark of the Sun , mesiac a hviezdy

Dajte nám vedieť , čo máte na mysli tým , temné slnko , mesiac a hviezdy . Necháme Biblia je odhaliť .


Zjavenie 6:12,13
2 A videl som , keď otvoril šiestu pečať , a tam bolo veľké zemetrasenie , a Slnko sčernelo ako pytlovina o vlasy tmavé , a celý mesiac sa stal ako krv;
13 a Hviezdy z neba spadol na zem, Ako figovník ovocie isinasambulat jej malé mladé plody , keď porazil silného vetra .

Izaiáš 13:10,13
10 Pre hviezdy nebeské a ozdoby z nich sa nedá ich svetlo : slnko sa zatmie v jeho povstania , a mesiac nesmie spôsobiť jej svetlo .
13 Preto som panginginigin nebesá a krajinu , odstrániť zo svojho miesta v prchlivosti Hospodina Zástupov , a deň jeho planúceho hnevu ,

Joel 2:2,10,31
2 dni tmy a temnôt , dňom oblaku a mrákoty , ako svitania rozprestretá po horách : Lid mnohý a silný , nikdy nikdy rád , bez byť viac po tom , až do leta mnoho generácií .
9 Oni skok na mesto , ktoré beží na stene, Oni vyšplhať domy , ktoré vstupujú do systému Windows ako zlodej .
10 Krajina sa zemetrasenie pred nimi , sa nebesia chvejú : slnko a mesiac sa zachmuří a hviezdy stratia svoju žiara

Ezechiel 32:7
7 A keď som nautas , budem zakryje nebesia , a hviezdy tejto zmluvy , mám mraky slnko a mesiac nevydá svetla svojho .

Matthew 24:29
29 Hneď po súžení tých dní slnko sa zatmie a mesiac nedá svetla svojho a hviezdy budú padať z neba , a budú môcť nebeské ;

Izaiáš 34:4,5,6
4 A nebeskému sa, a nebesá sa ako špirála , a všetko vojsko ich spadajú ako list zničujúce na vinici , a ako padajúce list Obr .
5 Alebo môj meč sa opitý v nebi : " Hľa , musí prísť nadol na Edom a ľudia moje prekliatie , k spravodlivosti .
6 Lebo Hospodin je plná krvi , tuku s tukom , krvou baranov a kozlov , tukom obličiek ovčích : Pre obeť Pánovi v Bozra , a veľkú porážku v krajine Edom.

Ezechiel 8:16
16 A priviedol ma do vnútorného nádvoria Hospodinovho domu , a hľa, dvere chrámu Hospodinovho , medzi predsieňou a oltárom , bolo asi dvadsaťpäť mužov , ktorých chrbát bol k chrámu , a čelia východ , a oni uctievajú slnka na východnej strane.

Ezekiel 6:3,4,8 , 11-13
3 A povedal , Ó hory Izraelské , počujte slovo Pána . Takto hovorí Pán Hospodin v horách a kopcoch , riek a údolí : " Hľa , Já , já , privediem na vás meč , a zkazíme výsosti vaše.
4 a Vaša oltára budú spustošené , a vaše snímky sú rozdelenéA ja sa zrazil vaše zabitý muži pred vaše hnusné modly .
8 Napriek tomu nechám zvyšok, Takže budete musieť nejaký , že unikne mečmi medzi národmi , kedy sa vy budete rozptýlení po krajinách .
11 Toto hovorí Pán Hospodin : Strieľaj so svojou ruku , a pečiatka nohami , a hovoria, beda ! pre všetky zlé ohavnosti domu Izraela , padnú mečom , hladom , morom a.
12 Diaľkové zomrie na mor , a je blízko padnú mečom , a Malabo a surround umrie hladom: Tak budem plniť svoje rozhorčenie proti nim .
13 a viete , že ja som Hospodin , keď ich skolení muži sa medzi ich idoly okolo oltára, na každom vysokom pahorku , všetky vrcholky hôr, A pod každým zeleným stromom a pod každým hustý dub, kde oni ponúkli , Libá vôňa pre všetky svoje modly .

Jeremiáš 7:30,31,32
31 A oni stavali výsosti Tofet, v doline Benhinnom, A spaľovali svojich synov a dcéry v ohni , ktoré som prikázal nie, ani mne na myseľ .
32 Preto hľa , idú dni , hovorí Hospodin , že on volal Tofet , ani doline syna Hinnom , ale doline vraždenia : lebo oni sa pochovať v Tofet , do žiadne miesto na pochovávanie .
Bolo mu 33 rokov orgány ľudí , musia byť pokrm nebeskému vtáctvu , a šelmám zemským : a nikto sa im vystrašiť.

Jeremiáš 32:35
35 A oni stavali výsosti Baal, v doline Benhinnom, Prejst ohňom ich synovia a dcéry , aby Molocha , ktorý som im neprikázal , ani mi prišiel na myseľ , že to ohavnosť , spôsobiť Júda .

Joel 3:1,2,13,14,15,16,18
1 Pre Hľa , v tých dňoch, A za tú dobu, keď som sa vrátil zo zajatia Judy a Jeruzalema .

2 I zhromaždíme všetky národy , a privediem je doline Jóšafat, A bude tam súdil s nimi o svoj ľud a pre svoje dedičstvo Izraela , ktorý rozptýlili medzi pohanmi a krajinu moju rozdelili ,

13 Put in aug , pre zber je zrelá : prídu , idú , na lisu je plný , kade prepad , za ich bezbožnosť je skvelá .

14 Davy a davy sú v údolí rozhodnutia! Za deň Jehova je blízko v údolí rozhodnutia.

15 Slnko a mesiac sa zachmuří a hviezdy stratia svoju žiaru.

16 A Hospodin vydá řev zo Sion , vydá hlas z Jeruzalema , a neba a krajine sa bude triasťAle Pán bude nádeje svojho ľudu , a doklad o synov Izraelových .

18 A v ten deň , že na horách sa kvapka sladké víno , a kopce sa prietok s mliekom , a všetky Brooks judský toku s vodami , a fontána vzíde z domu, A bude voda doline Sittim .

Izaiáš 47:13,14
13 sa vám nepáči väčšina vašich rád : stojí teraz prorokujú v oblakoch a hviezdy , mesiac mangingilala o, A zachrániť ťa z týchto vecí sa vám nestane .
14 Hľa , sú ako strnisko ; vypáliť ohňom , musí nevysvobodí z moci plameňa: No babaga na mapagpapainitan , alebo k požiaru mauupuan predtým .

Jeremiáš 2:28
, Ale 28 Kde sú vaše bohov , ktoré ste vykonali pre vás? Nech , keď môžete ušetriť až počas svojho ťažkosti: Pre v závislosti od počtu tvojich mesta sú bohovia tvoji , ó Judo .

Jeremiáš 8:2,12
2 A oni sa rozšíri slnko a mesiac , a všetko vojsko nebeské , boliA oni slúžili , a išli za ním , a ktoré oni hľadali, a koho oni uctievajú: nezhromaždila , alebo pochovaní , musia byť na zemi .
12 zahanbili spáchali ohavnosť ? Nie , oni neboli vôbec nehanbí , ani oni červenať : preto budú spadať * Medzi tými , ktorí spadajú; čas navštívenia ich , musí byť hodená, Hovorí .

* V stredu idolov

Izaiáš 47:13
13 sa vám nepáči väčšina vašich rád : stojí teraz prorokujú v oblakoch a hviezdy , mesiac mangingilala o , a zachrániť ťa z týchto vecí sa vám nestane.

Deuteronómium 17:3
3 a šiel a slúžiť iným bohom a klaňať sa im , alebo slnko , alebo mesiac , alebo nebeskému I iniutos ;

2 Kronická 33:5
3 Pre postavil znova návršie , ktoré jeho otec Chizkijáš : a oltára , aby Baal , a robil háje , a klaňali sa všetkému vojsku nebies , slúžil im,
4 a Postavil oltáre v dome, Ktorý povedal Hospodin : V Jeruzaleme sa moje meno navždy .
5 A on oltára k nebeskému oboch nádvoriach domu Hospodinovho .

2 Kráľovská 17:16
16 A oni opustili všetky prikázania Hospodina , svojho Boha , a urobil z nich zliate , dokonca dve teľatá , a robil háj , a klaňali sa všetkému vojsku nebies zástupu a slúžili Baal .

2 Kráľ 21:3,4,5
3 Pre postavil zase výsosti ktorá jeho otec Chizkijáš , a on sa vzepjal oltára Baal a urobil posvätný kôl , rovnako ako Achab , kráľ izraelský , a klaňali sa všetkému vojsku nebies , slúžil im .
4 a Postavil oltáre v dome, Ktorý povedal Hospodin : V Jeruzaleme dám spočinúť svojmu menu .
5 a oltára všetkému vojsku nebies , v oboch nádvoriach domu.

2 Kráľovská 23:5
5 A vzal kňazi palasamba modly , ktoré kráľov Júdových ustanovil , aby pálil kadidlo na posvätných návršiach v mestách Júdových, A miesta , vôkol Jeruzalema ; im tiež , že pálili kadidlo Baal , slnko , mesiac a hviezdy , a všetko vojsko nebeské.

Je zrejmé , že slnko , mesiac a hviezdy sú ich idol uctievanie a použité falošní proroci v ich proroctvá . Takže temné slnko , mesiac a hviezdy je zabíjanie falošného boha , Satan a jeho ministri .

Zrútenia falošných boh Babylon je tiež klesá . A pád Babylonu sa zrúti a porážku Satan a jeho spojenci .

Izaiáš 14:12,13,14
12 Ako si spadol z neba, O Morning Star , Jitřenka synu ! Ako si zrazenie k zemi , ktoré si oslabiť národy !
13 A ste si hovorila , Budem vystúpim na nebesia , budem oslavovať svoj trón nad Božie hviezdy ,A ja sedieť na Hore stretávania , končín severu:
14 Budem vystúpim na posvätná návrší mraky , budem rád Most High .

Aká miesta v oblasti severne od diabla chce prísť ?

Žalm 48:1,2
1 veliký jest Hospodin , a musí byť plochejšia, mesta nášho Boha , jeho svätej kopci .
2 Krásne v nadmorskej výške , radosť z celej krajiny, kopci Sion , na severnej strane, Mesto ozrutného kráľa ;.

Jasne umiestnené modly v dome Pána dnes ráno aka Satan . Označuje tu pádu a porážke idolov , so sochou a obrazu , alebo nie .

Nielen idol s obrazom a socha je považovaná za idol . Ak proroci a učitelia sú nepravdivé a bez pochopenia , volať im Boh idol . Predpokladám , že práve oni sú Bohu a Boh Predpokladám , že s ich desiatky , rôzne ponuky .

Falošného boha na každom vysokom pahorku , všetky vrcholky hôr , na vysokých miestach , dom rozbité .

Jeremiáš 50:2
2 Oznámte medzi národmi , a zverejní , a vytvoriť štandard, publikovanie a neskryvaju : povedať , Babylon je dobytý , Bel je zahanbený, Marduk omdlel , sú jej obrazy zahanbení , jej idoly sú zdrvení .

Jeremiáš 51:47,53
47 Preto hľa , idú dni prichádzajú , že Budem trestať rytiny BabylonA Celá jeho krajina sa hanbiťA všetko mangabubulagta zabili ho v nej .
53 Aj keby Babylón až k nebu , a keď potom ohradil vrchole svojej sily , ale príde k nej lúpežníkov odo mňa , hovorí Hospodin .

Micheáš 1:5,7
5 Pre prestúpenie Jakobov je to všetko , a pre hriechy domu Izraelovho , čo je nevernosť Jakobov ? nie Samárii ? a aké sú výšin Júdových Jeruzalem nebol?
7 A všetky jej rytiny na kúsky , a všetky jej mzda bola pohltený požiarom , a všetky svoje modly budem pustá, O nájmu neviestky sa zhromaždili , a prenájom neviestky mangauuwi .

Jeremiáš 10:11,15
11 vybaví im , Bohovia , ktoré doteraz urobil nebo a zem , Musí zmizne z krajiny , a pod holým nebom.
15 , sú márnosť , práce chýb : počas návštevy sa im , že sú spotrebované.

Izaiáš 21:9
9 A hľa, tu prichádza chariot mužov , jazdci vo dvojiciach . A on odpovedal a povedal : Babylon je Padol , padol , a všetky rytiny bohov jeho jest zlomené k zemi.

Izaiáš 24:23
23 I zpropadený mesiacA slnko sa hanbí: Hospodin Zástupov bude kraľovať na vrchu SionA Jeruzalem , a pred jeho starším slávou .

Takže právo , čo znamená , temné slnko , mesiac a hviezdy padajú modly .

Meč , hlad a mor

To je pre tých , hovorí štvrtý značky dochádza v čase. Oni veria , že tí , ktorí Kristus je naozaj len človek . Nie je divu , že vysvetľujú chybu v biblických proroctiev , pretože sú ducha človeka a nie Boha .

Zjavenie 6:7,8
7 A keď otvoril štvrtú značkou, Počul som hlas štvrtej bytosti riekol : Poď .
8 A videl som , a hľa, plavý kôň : Ten , ktorý sedel tu s názvom Smrť a peklo nasledovalo s ním . A oni dostali právomoc nad štvrtej časti krajiny , zabil mečom a hladom a morom , a divoké šelmy na zemi.

Jeremiáš 16:4,6
4 Musí zomrieť ťažká úmrtia : oni si sťažovali , alebo pochovaní nich budú ako hnoj na zemi , a sú spotrebované mečom , a hlad, A ich tela bola za pokrm nebeskému vtáctvu , a šelmám zemským.
6 veľký a malý zomrie v tejto krajine ; neboli pochované , alebo či budú lamentovat ľudí, Alebo sa musí znížiť alebo pre ne ;

Jeremiáš 25:33
33 a zabitého Pána v onen deň sa od jedného konca krajiny na druhý koniec krajiny : Nejedná sa o bedákal , ani zhromaždili , ani pochovaní : budú hnoj na zemi.

Jeremiáš 24:10
10 A Pošlu meč , hlad a epidémie, Medzi nimi , kým sú spotrebované v krajine , ktorú som dal im a ich rodičom .

Jeremiáš 21:5-9
5 a Ja sám som sa proti tebe bojovať s vystretou rukou a so silnú pažu , v hnevu a rozhorčenie , a vo veľkom rozvášnený.
6 A udriete obyvateľov tohto mesta , človek a zviera : zomrú veľkého moru.
7 A potom , hovorí Hospodin , vydám Sidkijáše , judského kráľa , a jeho služobníkov a ľud , a tých , ktorí zostali v tomto meste od mor , pred mečom , a hladom, Ruku Nabuchodonozora, babylonského kráľa , a ruku nepriateľov ich , a do rúk tých , ktorí sa snažia svoj život : a on pobil ostrím meča , bude mu odpustiť im , ani súcit , ani náhradné žiadny .
8 A to ľudia hovoria : " Toto hovorí Hospodin , Hľa , ja predkladám vám cestu života a cestu smrti,
9 Ten , ktorý zostáva v tomto meste , zomrie hladom a mečom a zhromažďovaniet , ale von a padá k Chaldejom , že obľahli vás , on bude žiť , a jeho život sa k nemu .

Jeremiáš 27:13
13 Prečo by ste mali zomrieť , ty a tvoj ľud , mečom , hladom , morom a, Ako Yahweh hovoril o národ, ktorý neslúži babylonského kráľa ?

Jeremiáš 38:2,3
2 Takto hovorí Hospodin , Ten , ktorý zostáva v tomto meste , zomrie mečom , hladom , morom a, Ale zdá sa, Kaldejcům musí žiť , a jeho život by bol na korisť mu , a on bude žiť .
3 Toto hovorí Hospodin : Toto mesto je vydané do rúk vojska babylonského kráľa a jeho .

Jeremiáš 11:22,23
22 Preto hovorí Hospodin Zástupov : Hľa , ja navštívim je : mladí ľudia musia zomrieť mečom , ich synovia a dcéry umierajú v dôsledku hladu;
23 A tam nesmie byť pozostatok z nich : za uvediem zlé na Anatóta , dokonca roku ich navštívenia.

Jeremiáš 23:12
12 A tedy ich cesta sa im, ako kĺže do tmy : oni musia byť riadená , a na jeseň v ňom : pre privediem na nich zlo , dokonca roku ich navštívenia, Hovorí .

Jeremiáš 15:2
2 až potom , keď povedal , kde sa máme ísť von ? potom budeš rozprávať im : Toto hovorí Hospodin , Smrti, k smrti, a meč , meč a hlad , na hlad , a v zajatí , do zajatia .

Jeremiáš 43:11
11 A keď príde , a bude biť egyptskú krajinu , že ten , smrť je daný na smrť , a tie v zajatí , sú v zajatí , a že meč je meč .

Jeremiáš 44:28
28 A oni , že unikne mečmi a vrátia sa do krajiny Júdu z egyptskej krajiny , nemnoho v čísle , a celý pozostatok judského ľudu , ktorí vstúpili do krajiny Egyptskej , aby tam býval ako hosť , musí vedieť , , ktorého slovo sa postaví , bane , alebo ich .

Ezekiel 5:2,9,11,12,13,14,16,17
2 A tretia časť spáliš ohňom v strede mesta , ak sú splnené dní obliehanie, A prijať tretiu časť , a biť s mečom v okolí , a tretia časť budeš rozptyl vo vetre , a ja budem čerpať z mečom po nich .
9 a Urobím vám som neurobil , a ja stále páči , Pre všetky tvoje ohavnosti .

11 Preto, ako som žil , je výrok Pána Hospodina , iste , pretože si poškvrnil moju svätyňu vší odporné veciA všetky tvoje ohavnosti , preto budem tiež znižovať tebe , ani sa mi do očí , a ja tiež nešetrí .
12 V tretej časti o tebe zomrie morom , a hlad sú konzumované nimi z vás , a tretia časť sú od meča padnú okolo teba , a tretej časti som sa rozptýli vo všetkých smeroch , a vytiahnuť meč po .
13 Tak sa môj hnev , a urobím to moje rozhorčenie proti nim , a ja som sa utešoval : a oni spoznajú , že ja Hospodin som prehovoril vo svojej horlivosti , keď som dokázal svoje rozhorčenie v nich .

14 Okrem toho , aby ťa na púšť, a pohaneniaMedzi národmi , ktoré sú okolo vás , na dohľad všetko .
16 Keď som poslať zlo šípy hladu , ničenia , ktorý pošlem ťa zničiť . A zvýši hlad na teba , a zlomíte palicu chleba ;
17 a Pošlem na vás hlad a dravú zverA oni sa pripraviť o tebe : a mor , a krv sa prejsť tebe , a privediem na teba meč : Ja Hospodin som prehovoril .

Nepoužívajte porovnať Boha ( verš 9 ) , ale čítame v Zjavení , že Pán bude robiť . Ak teda je v Ezekiel 5:12 je rovnaký v Zjavení 06:08
Ezekiel 6:3,4,8,9,11-13
3 A povedal , Ó hory Izraelské , počujte slovo Pána . Takto hovorí Pán Hospodin v horách a kopcoch , rieky a údoliaTu Já , já , privediem na vás meč , a zkazíme výsosti vaše.
4 a Vaša oltára budú spustošené , a vaše snímky sú rozdelenéA Ja vrhnem sa vaša zabitého muža pred vaše hnusné modly.
8 Ale nechám zvyšok , aby ste mohli mať niektorí , že unikne mečmi medzi národmi , kedy sa vy budete rozptýlení po krajinách .
9 A oni , že útek z vás bude pamätať ma medzi národmi , kam v zajatí , ako som sa rozišla s ich oplzlý srdca , ktorý odišiel odo mňa , a v ich očiach , neviestky po ich modlyA budú štítiť sa vo vlastnom zraku pre zlo , ktoré majú všetky ich ohavnosti .
11 Toto hovorí Pán Hospodin : Strieľaj so svojou ruku , a pečiatka nohami , a hovoria, beda ! pre všetky zlé ohavnosti domu Izraela , padnú mečom , hladom , morom a.
12 Diaľkové zomrie na mor , a je blízko padnú mečom , a Malabo a surround umrie hladom: Tak budem plniť svoje rozhorčenie proti nim .
13 a viete , že ja som Hospodin , keď ich skolení muži sa medzi ich idoly okolo oltára, na každom vysokom pahorku , všetky vrcholky hôr, A pod každým zeleným stromom a pod každým hustý dub, kde oni ponúkli , Libá vôňa pre všetky svoje modly .
14 A keď som vystrel svoju ruku proti nim , a ja sa obrátim krajine pustatinou a púští , od púšte k Diblah , vo všetkých príbytkoch ich : a oni musia vedieť , že ja som Hospodin .
V odseku 2 Ezechiel hovorí, že 5 dní udalosť je deň obliehania a rozprávanie je v horách a kopcoch , rieky a údolia . Prečo ? Pretože tam sú modly . Okrem meč , hlad , mor a voľne žijúce zvieratá , ktorá pošle Pán, bude aj on spustení a vysetrovania . Ezechiel 5:14 a 6:14 Ezekiel


Čo Ježiš povedal o deň obliehania ?

Luke 19:43,44
43 Pre vás budúci deň , Tie babakuran múru nepriateľa , a obliehať vásA na strane gigipitin,
44 A vy ilulugso zem , a vaše deti vo vás ; a nenechávajte v tebe kameň na kameni kameň: Pre nepoznáš čas svojho navštívenia .

Vitajte na stránkach Lukáša 21:20-25
, Ale 20 Keď videl , pevnosť zástupov obrane Jeruzalema, Potom viete , že jej zničenie bolo blízko .
21 Teda tých , v Judsku , nech utečú do hôr , a vnútri mesta vyšiel , a v tejto oblasti by nemali vstúpiť do mesta .
22 Pretože sa jedná o dni pomsty, Ktorá spĺňala všetky tieto veci sú v písomnej forme .
23 Beda nagdadalangtao , a musí byť v tých dňoch ! pretože tam bude veľká tieseň na zemi , a hnev v tejto krajine .
24 A padnú mečom, A odniesť zajatia do všetkých národov : a Jeruzalem pošlapala , ktoré pohanmi , splniť časové pohanov .

Pokračovať v čítaní v odseku
25 A musia byť znamenie slnko a mesiac a hviezdy , a na zemi úzkosť z krajiny , ktorá matitilihan na zvuk mora a opuchlo ;

To hovorí , že v bode 25 tiež 6. značiek . Spomínaš si , začali sme štvrtý značku ?

Tu je ich vysvetlenie na štyri značky .
Jazdci , pozerať ako na štvrtú pečať bola otvorená , naznačuje pokračujúce rozširovanie a expanzia katolíckej cirkvi v rozsahu , ktorého sila dosiahla viac než štvrtinu krajiny .
Hostia zmysle a neistoty , pretože zabiť meč , hlad a mor , sú uctievanie idolov . ( Ezechiel 5:11 )

Počas návštevy ...

Zisťujeme , či navštívite počas Ježiš povedal Luke 19:44 .

Luke 19:43,44
43 Pre vás najbližších dňoch vám babakuran múru nepriateľa , a obľahli vás , a vy gigipitin strane ,
44 A ilulugso k zemi , a vaše deti v tebe : a tebe nemajú nechať kameň na kameni ; pretože si nepoznal v čase svojho návšteva.

Najprv sme nájsť týkajúce sa stalo počas návštevy .

Jeremiáš 11:22,23
22 Preto hovorí Hospodin Zástupov , Hľa , ja navštívim je : mladí muži zomrie mečom , ich synovia a dcéry umierajú v dôsledku hladu ;
23 A tam nesmie byť pozostatok z nich : za Ja uvediem zlé veci Anatóta , dokonca roku ich navštívenia.

Jeremiáš 23:12
12 A tedy ich cesta sa im, ako kĺže do tmy : oni musia byť riadená , a na jeseň v ňom : o Uvediem na nich zlo, I roka od ich navštívení, Hovorí .

Jeremiáš 48:43,44
43 Panika a pit , a snare , sú na vás, O obyvateľmi moábsky , hovorí Pán .
44 Uteká zo strachu , padne do priepasti , a on išiel do jamy bolo prijaté v pasci: Pre Privedie ho Moáb rok hosťujúcich ho, Hovorí .

Izaiáš 24:17-23
17 Strach a jama a pást na teba, Ó obyvateľmi krajiny .
18 a štát , ktorý utiekol z strašný hluk , padne do priepasti , a ten , kto prichádza od stredu jamy musia byť prijaté v pasce : pre Windows vyššie sú otvorené, A základy krajiny sa bude triasť .
19 Krajina je absolútne , je krajina úplne zlomený , krajina je presunutá do skvelé .
20 Krajina sa reel ako opilec , a musia byť odstránené ako chata , a prestúpenie z nich sa ťažký na to , a na jeseň , a nie rast .
21 A v ten deň, Byť potrestaný tým , armáda Pána vysoko nad , a kráľa zemskej na zemi .
22 A oni zhromaždili , ako je zhromaždený väzeň do jamy , a zavrel väzenie , a po mnohých dňoch musia byť navštívené .
23 Potom zahanbení mesiac a slnko hanbiť: Hospodin Zástupov bude kraľovať na vrchu Sion a v Jeruzaleme , a pred jeho starším slávou .

Jeremiáš 50:27-32
27 Zničte všetky jeho býky , nech idú na porážku: Beda im ! pre ich deň má prísť , deň ich navštívení .
28 Počujte hlas im , že utiekol a uniknúť z krajiny Babylon , vyhlásiť na Sion pomstu Hospodina , nášho Boha , pomstu za jeho chrám.
29 spolu strelca proti Babylonu : vy všetci, že napínajú luk , klásť proti nemu dookola , nech žiaden ich úteku : odmeniť ju podľa jeho skutkov , po všetko , čo urobil , to jemu ; sapagka ' t on bol pyšný proti Jehovovi , proti Svätému Izraela .
30 Je teda padnú mládenci jeho na uliciach , a všetci jeho bojovníci musia byť vyradený ten deň, Hovorí .
31 Hľa , ja proti tebe , ó pýchou , hovorí Pán , Hospodin zástupov ; pre tvoj deň príde , čas , ktorý ste navštívili.
32 A pyšný klesne a padne , a nikto ho pozdvihne , a Zanítím oheň v jeho mestách, A ten pozre všetko okolo neho .

Ezechiel 20:47,48
47 A povedal k lesu na juhu , Počujte slovo Hospodinovo : Takto hovorí Pán Hospodin : Hľa , Zanítím oheň vo vás, A ten pozre každý strom zelený v tebe , a každý strom suchý : horiaci plameň neuhasne , a všetky tváre od juhu k severu sa spáli v plameňoch.
48 A všetok ľud Ja Hospodin zapálil hoNesmie byť uhasený .

Luke 12:49,52,53
49 Prišiel som , aby oheň na zemiA čo iného mám rád , ak si vypáliť , že ?
52 odteraz bude päť v jednom dome : tri proti dvom a dvaja proti trom .
53 Budú rozdelení otec proti synovi , a syn proti otcovi , matka proti dcére a dcéra proti matke , matka žena proti jeho dcére a dcéra proti svokre.

Micheáš 7:4,6
4 najlepšie z nich sú ako tŕnie , pinakamatuwid je zlé , ako pavúkov živého plota : deň, kedy ste prorokoval stráž , a to aj deň navštívenia , prišiel: Teraz musí .
6 Sinisiraang pochvalu za syna otca , dcéra povstáva proti matke , dcéru proti matke dôvody : nepriateľ človeka je jeho vlastnej domácnosti .

Witness ( Ezechiel 20:47,48 )

Matthew 3:10-12
10 A teraz získala uviedla, že sekeru na koreni stromov ; a každý strom , ktorý nie je nagbubungang dobre byť vyťat a hozen do ohňa.
11 Aj vás krstím vodou na pokánie : ale ten , ktorý príde po mne , je silnejšie ako ja, že nie som hoden vykonávať svoje topánky : on vás bude krstiť Duchom Svätým a ohňom ;
12 v ruke , jeho hrable , a on dôkladne očistiť jeho podlahy , a zhromaždí tvrdú svoju do obilnica , Ale slama je spáliť v ohni neuhasiteľný.

Jeremiáš 8:12
12 zahanbili spáchali ohavnosť ? Nie , oni neboli vôbec nehanbí , ani oni červenať : preto budú spadať medzi nimi, ktoré spadajú ; čas navštívenia ich , musí byť hodená, Hovorí .

Odseky nižšie , budete vedieť , že tam kaugayan pri navštívení .

Izaiáš 34:4-10
4 a všetky nebeskému bude rozpustený , a nebesia sa ako špirála, A všetky ich hostiteľ musí spadať ako list zničujúce na vinici , a ako padajúce list Obr .
5 Pre Môj meč sa opitý v nebi : " Hľa , musí prísť nadol na EdomA ľudia z môjho prekliatie , k spravodlivosti .
6 Meč Hospodinov sa naplní krvou , tuk tukom , krvou baranov a kozlov , tukom obličiek ovčích : pre pán obeť v Bozra , a veľkú porážku v krajine Edom.
7 A divých volov príde dole s nimi , a býčkov s býkmi , a ich krajina bude krv , a ich prach sa tuk tukom .
8 Za deň pomsty Hospodinovej , rok odmenu v boji o Sione.
9 A prúdy z nich sa premenila v pitch, a prach ich do síry , a krajina sa stane horiace smolou.
10 neuhasne noci ani vo dne ; dym z nich sa ísť až na veky , za všetkých okolností , sa rozdelí, Se žiadny človek prejsť magpakailankailan .

Izaiáš 61:1,2
1 Duch Pána Hospodina je nado mnou , pretože Pán pomazal , aby som niesol radostnú zvesť pokorným , poslal ma vyliečiť zlomené srdce , aby som vyhlásil zajatcom slobodu a otvorte väzenia väzňov ;
2 Ak chcete vyhlásil leto Pána , a deň pomsty nášho Boha, Potešiť všetky, ktoré smúti ;

Izaiáš 63:1-5
1 Kto je to , že prichádza z Edom , s farbené odevy z Bozra ? to je slávna v jeho oblečenie , cestovanie v veľkosti jeho sily ? I , ktoré hovoria v spravodlivosti , mocný zachrániť .
2 Prečo ste červenú tvoje oblečenie , a rúcha tvojho ako on šliape v presu ?
3 som chodil lisu sám a mesto nie je so mnou : áno, som šliapal im v prchlivosti mojej , a šliapať je v prchlivosti svoje, a ich krv sa postriekať rúcho mojej , a škvrna všetky moje rúcho .
4 Pre deň pomsty je v mojom srdci , a rok svojho vykúpenie je príde.
5 A videl som , a bez pomoci , a napadlo ma, že nie udržať , takže som ušetril svojich rúk , a moje rozhorčenie , ale trvalo ma .

Jeremiáš 46:10
10 Za deň je Pán, Hospodin zástupov , deň pomsty , aby pomstil ho jeho nepriateliaA meč bude požierať a je nasýtiť , a ich krv : pre Pána , Hospodin Zástupov obeť na severe pri rieke Eufrat .

Má zapojiť je pri návštevnosti ?

Ozeáš 9:07
7 deň navštívenia prišiel, deň odplaty príde, Známy ako Izrael, prorok je blázon , človek s duchom je šialený , pre množstvo neprávosti tvoje , a pretože nepriateľstvo je skvelá .

Pamätajte na Ozeáš 9:7 . Sme opäť vo Luke 19:43,44 vpredu .

Luke 19:43,44
43 Pre vás najbližších dňoch Tie babakuran múru nepriateľa , a vy obliehaťA gigipitin do strany ,
44 A ilulugso k zemi , a vaše deti v tebe : a tebe nemajú nechať kameň na kameni , lebo si nepoznal v čase svojho návšteva.

Lucas 21:20,21,22,28
, Ale 20 Keď videl armády Jeruzaleme, Potom viete , že jej zničenie bolo blízko .
21 Teda tých , v Judsku , nech utečú do hôr , a vnútri mesta vyšiel , a v tejto oblasti by nemali vstúpiť do mesta .
22 Alebo To sú dni pomsty, Ktorá spĺňala všetky tieto veci sú v písomnej forme .
28 Ale keď sa veci začali diať , až bude vyzerať , a zdvihnúť vaše hlavy , pre zatvorte vykúpenie.

Podľa Ozeáš 9:07 , deň navštívení je deň pomsty a podľa Lukáša 21:20,22 deň pomsty je ešte stane v budúcnosti . Ak teda bude v deň navštívenia stane v budúcnosti , rovnako ako ďalšie spisy prorokov .

Zerubábel anjel východu

Zerubábelovi anjel naozaj slnka ? Poďme zistiť to . Čítame ho úvod napísaný prorokov .

Ageus 2:21,22,23
21 Mluv k guvernéra Zerubábel Judskému , riekol : Ja pohnem nebom a krajinu;
22 a Budem zvrhnúť kráľovský trón , a zkazíme silu kráľovstvo pronárodů, A ja zvrhnúť vozy, a tých, ktorí sú v nich , a kone a ich jazdci príde dole, jeden každý od meča svojho brata .
23 Ten deň, Praví Hospodin Zástupov , Beriem ťa , Zerubábel, Svojho služobníka , syn Salatielův , hovorí Pán , a Urobím ťa uzatváracou, Lebo som ťa vyvolil , hovorí Hospodin Zástupov .

Zrejmé, že Pán pošle svoje Zorobalel deň Boh otrasie nebom i krajín . Tremor v nebi i na zemi , je obsiahnuté v novej zmluve , ktoré sa vyskytujú v budúcnosti .

Židom 12:27,28,29
27 A Toto slovo , ešte raz , je pinakakahuluganan preč tie veci , ktoré otriaslo , rovnako ako tie veci , aby zostali mimo - pretrepať.
28 Z tohto dôvodu obdržaní kráľovstva byť zachovaná, Sme milosťou skrze to sme schopní s rešpektom a strachom služby milý Bohu ;
29 Lebo Boh náš jest oheň sžírající .

Paul hovorí , že na odstránenie pozostatky sú presunuté a nepohol . Prečítajte si knihu Zjavenie strácame pri zemetrasení .

Zjavenie 6:12-17
12 A videl som , keď otvoril šiestu pečať , a bolo veľké zemetrasenie , slnko sčernelo ako pytlovina o vlasy tmavé , a celý mesiac sa stal ako krv;
13 a Hviezdy z neba spadol na zem, Ako figovník ovocie isinasambulat jej malé mladé plody , keď porazil silného vetra .
14 a Nebesia sa rozišli , ako keby ste knihu zúfalý utopeniu, A každá hora a ostrov sa presťahoval zo svojho miesta.
15 a Králi krajiny , aj kniežatá a predné kapitáni , a bohatí a mocní , aj každý slave a každý Freeman , je nagsipagtago v jaskyniach a skalách hora;
16 A Hovoria, že do hôr a skál , padnete na nás , a budeme držať svoju tvár v sedí na tróne , a hnevom Baránka:
17 Pre prišiel veliký deň jeho hnevuA kto môže stať?

Silné zemetrasenie vo verši 12 je tremor v nebi i na zemi . Sa verši 14 sa hovorí nabalumbon nalulon alebo stratil neba a hory , a to prehralo ekvivalent neba a krajiny . Keď sa otrasený , čo znamená , že nemôže byť nahradený Paul presťahoval . Čo spisy proroka , keď ľudia sa skryli v jaskyniach vo verši 16 hovorí ? Čítame spisy Izaiáša .

Izaiáš 2:10,19,21
10 Zadajte do skaly , a schovaj sa v prachu , zo strachu z Pána, A sláva jeho majestátu .
19 a ľudia idú do jaskýň skál a jaskýň na Zemi , zo strachu z Pána, A sláva jeho majestátu , Keď vstal triasť mocne krajiny.
21 Aby vstúpiť do priestorov skaly a vrcholy roztrhané skaly , zo strachu z Pána, A sláva jeho majestátu , Keď vstal triasť mocne krajiny.

Udržať ľudí v priestore skál a skalných rozsadlinách rastie deň Pánov triasť zem . Bez rozdielu a síce v Zjavení povedal .

Čo ešte ďalšie spisy Izaiáša , ktorý zodpovedá knihe Zjavenia ?

Izaiáš 13:10,13
10 Pre hviezdy nebeské a ozdoby z nich sa nedá ich svetlo : slnko sa zatmie v jeho povstania , a mesiac nesmie spôsobovať jej svetlo.
13 Preto I panginginigin nebesá a krajinu , odstrániť zo svojho miesta v prchlivosti Hospodina ZástupovA deň jeho planúceho hnevu,

Je to rovnaké vo Zjavenie 6:12,13 a vo veršoch 13 Izaiáš 13 je vidieť v Zjavení 6:17 o deň hnevu , alebo hnevom .

Nižšie zodpovedá Zjavenie 6:14

Izaiáš 34:4,8
4 a nebeskému saA nebesia sa ako špirálaA všetky vojsko ich sprchne , ako list zničujúci o vínnej révy , a ako padajúce list Obr .
8 Pre deň pomsty Hospodinovej , rok odmenu v boji na Sione.

2 Petr 3:10
10 Ale Deň Pána ako zlodej , ktorý nebesia v ten deň sa vráti s veľkým hlukom a objekty v nebesiach bude rozpustená žiarou, krajiny a práce boli spálené na zemi .

Si môžete prečítať v nasledujúcom odseku dodržať , a určiť, kedy a ako sa to stalo .

Teraz , keď sme sa vrátiť Ageus 2:21-23 bod pred , v poézii 23 hovorí, že Zerubábel bude pečiatka . A ako čítame v Zjavení 6:12-17 a tak sme pokračovať v čítaní v Zjavení 7:1,2

Zjavenie 7:1,2
1 A po Videl som štyroch anjelov , stojaci na štyroch uhloch krajiny , ktorá vyrovnáva štyri vetry zemskej , aby snáď vietor viať zem , alebo more , ani na žiadny strom .
2 a Videl som iného anjela vzostupne od východu slnka , s pečaťou živého BohaA on zvolal veľkým hlasom na štyroch anjelov , ktorí dali maipahamak zemi a mori ,

Prvýkrát sme sa zistiť , kto príde ako Ježiš povedal po temné slnko , mesiac a hviezdy a triaška nebesá a krajinu Zjavenie 7:1,2 , pretože je vedľa dôjsť Zjavenia 6:12-17 . Rozprávanie Verse 1 Zjavenia 7 " Po tomto " Poďme si prečítať rovnakú udalosť v Matúšovi 24:29,30

Matthew 24:29,30
29 Ale hneď po Súženie v tých dňoch byť zatmie slnko a mesiac nedá svetla svojho a hviezdy budú padať z neba , a bude môcť nebeské:
30 A potom sa ukáže znamenie Syna človeka na nebi: A potom sa celá pokolenia krajiny , a Budú uvidia Syna človeka prichádzať v nebeských oblakoch s mocou a veľkou slávou .

Podľa Ježiša , prichádza po temné slnko , mesiac a hviezdy a triaška alebo chvenie nebesá a krajinu , je Syn človeka . Ak teda anjel vzostupne východu slnka ( Zjavenie 7:02 ) , je Syn človeka . A Syna človeka , ako God'll Zerubábel ( Ageus 2:23 ) dnes yayanigin pangangatalin Boh alebo nebo a zem ( Matúš 24:29 )

Dajte nám vedieť čo viac dôkaz , že Zerubábelovi vyšle Krista .

Zachariáš 4:6-10
6 Teda on odpovedal a povedal mi , riekol : Toto je slovo Hospodinovo k Zerubábelovi , riekol : Nie mocou ani silou , ale mojím Duchom , hovorí Hospodin armády .
7 Kto si, ó horo veliká ? Pred Zerubábel sa stanete plainA keď porodí náhrobok s krikom , Grace , milosť jemu .
8 A stalo sa slovo Hospodinovo stalo sa ku mne povediac :
9 Ruky Zorobábelův položili základ - základy tohto domu , jeho ruky i povrchA viete , že Hospodin Zástupov ma poslal k vám .
10 Lebo kto by pohŕdal dňom malých vecí ? pre týchto sedem radovaťA uvidia olovnica v ruke Zorobábelův: Boli to oči Pána, Ktoré beží sem a tam po celej krajine .

Zachariáš 3:8,9
8 Počuj teraz , Jozue kňaza najvyššieho , ty i tovarišov tvoji , ktorí sedia pred tebou : Hoci muži tí sú znamenia : Hľa , Dovediem svojho služobníka odbore.
9 Lebo hľa , kameň , ktorý som predložil Jozue ; na jednom kameni je sedem očíHľa , ja rýpať suchom tejto , hovorí Hospodin Zástupov , a I odstráni neprávosť tejto krajiny v jednom dni.

Podľa Zachariáš 4:10 bude hľadieť na olovnica v ruke Zerubbabel . Závažia podľa Zachariáša 03:09 má sedem očí . Čo je nového zákona povedať o tomto ?

Zjavenie 1:16,21
16 A v pravej ruke svojej sedem hviezdA v jeho ústach prišiel ostrý meč s dvoma hranami: A jeho tvár ako slnko svieti hlboko .
20 Tajomstvo tých siedmich hviezd , ktoré ste videl v mojej pravici, A sedem zlatých svietnikov . Sedem hviezd sú anjeli siedmich cirkvíA sedem svietnikov je sedem cirkví .

Amos 07:07
7 Takto mi ukázal : a hľa , Pán stál pri stene , ktorá je podľa olovnice , s závažia v ruke .
Čí ruke uvidel sedem anjelov , alebo padnú ? Kto myslíš , že ?

Ezekiel 9:2-7,11
2A hľa , šesť mužov prišlo cestou k hornej bráne , ktorý obýval smerom k severu , každý so svojou skazonosná zbraňou v ruke , a človek uprostred nich oblečený v ľanovom s atramentom na spisovateľa v jeho boku. I prišli a postavili sa vedľa bronzového oltára .
3A sláva Boha Izraela bola vzrástli od cherub , načo , k dverám domu : a on volal muž oblečený v ľanovom , s atramentom na spisovateľa po jeho boku .  
4A povedal mu: Choď cez centrum mesta , prostred Jeruzalema , a dať znamenie na čelo z mužov , ktorí vzdychajú a nariekajú nad všetkými ohavnosťami , ktoré sa zaviazali vo svojich radoch .
5A už bolo povedané v mojom rokovaní , " Choďte do mesta za ním , a biť : Nech sa vaše oko náhradné , ani ste sa ľutovať ;  
6Ako klati zničíte starý , mladý muž a žena a deti a ženy , ale nie prísť na každého , kto tinandaan , a začať na mojej svätyne . Potom sa začal u starých mužov , ktorí boli pred domom .  
7A on im povedal : " defilé domu , a naplňte siene zbitými : Choďte von . A oni šli , a udreli v meste .
11 A hľa, Muž oblečený v ľanovom , s atramentom na spisovateľa na jeho strane , ohlásil vec , riekol : Urobil som , ako ste mi prikázal .

Ak ste si všimli , že muž , oblečený v spisovateľa bielizeň atramentu má vo svojej strane , skôr než meč . On uzavretých ľudí truchlil pre všetky ohavnosti . Čo ohavnosti ? K dispozícii v Ezekiel 8. Muž oblečený v ľanovom je symbolom Božieho Syna , Krista .

Štvrtok 10. decembra 2009


Pán príde ... Alebo len ľudia Boha ?



Joel 2:1-3,9-11
1 Trube na poľnici na Sione , a kričte na kopci svätej moje ,: Nech všetci obyvatelia krajiny Za deň prichádza Jehova , pretože je;
2 Dni temnoty a mračná , deň oblaku a mrákoty , ako svitania rozprestretá po horách: Skvelé ľudí a silný , nikdy nikdy rád , bez byť viac po tom , až do leta mnoho generácií .
3 Oheň pohltí pred nimi, A za nimi horí plameň : krajina je ako záhrada Eden pred nimi a za nimi pustej púšti , áno , a nič im utiekol .
9 Oni skok na mesto , ktoré beží na stene , ale vyšplhať domy , ktoré vstupujú do systému Windows ako zlodej .
10 Krajina sa zemetrasenie pred nimi , sa nebesia chvejú : slnko a mesiac sa zachmuří a hviezdy stratia svoju žiara:
11 a Jehova vydá svoj hlas pred jeho armády : za jeho tábor je veľmi veľký: Pre silné , že jeho slová ; Za deň Jehova je skvelá a veľmi hroznýA kto môže riadiť ho ?

Joel 3:1,2,18
1 Na , hľa, v tých dňoch , a za tú dobu, kedy som sa vrátil zajatí Judy a Jeruzalema.
2 I zhromaždíme všetky národy , a privediem ich do údolia Jóšafat , a bude tam súdil s nimi o svoj ľud a pre svoje dedičstvo Izraela , ktorý rozptýlili medzi pohanmi a krajinu moju rozdelili ,
18 a stane sa v ten deňŽe na horách sa mstem , a kopce sa prietok s mliekom , a všetky Brooks judský toku s vodami , a fontána vzíde z domu, A bude voda doline Sittim .

Zachariáš 1:16,17
16 Preto takto hovorí Pán, Vrátil som sa k Jeruzalemu milosrdenstvom, Je môj dom postavený v ňom , hovorí Hospodin Zástupov , a pravidlo vyjadrených na Jeruzalem .
17 Cry opäť povediac : Takto hovorí Hospodin Zástupov : My mesta sa ešte pretekať prosperity , a Jehova sa ešte poteší Sion , a napriek tomu si vybrať Jeruzalem .

Zachariáš 2:10,12
10 Spievaj a raduj sa , dcéra Sion ; hľa , ja prídem a budem bývať uprostred teba, hovorí.
12 A Hospodin Júdu zdedí jeho časť vo Svätej zemi , a predsa si vybrať Jeruzalem .

Zachariáš 08:03
3 Toto hovorí Hospodin , Vrátil som sa k Sionu , a bývať prostred Jeruzalema: A Jeruzalem sa nazýva mestom pravdy , a hora Hospodina Zástupov , sväté kopci .

Izaiáš 30:25-27
25 A tam budú rieky a studne s vodou každej vysokej kopci a na každom vysokom pahorku , V deň veľkého vraždenia , keď padnú veže.
26 Okrem toho vzhľadom na mesiac musí byť za denného svetla , a svetlo slnka bude sedemkrát , ako svetlo siedmich dní , v deň, keď Pán viazať rany svojho ľudu , a liečiť zdvihu ich rany .
27 Pozri , Meno Hospodinovo prichádza z ďaleka , pálenie sa jeho hnevA v hustom dyme umiilanglang : pery sú plné rozhorčenie , a jeho jazyk ako oheň sžírající :

Jeremiáš 33:6,7
6 Pozri , Uvediem , že zdravie a liečenie , a budem liečiť ich a odhalí im hojnosť izby a pravdy.
7 A urobím Júdových a zajatých Izraelské , a I stavať im , rovnako ako predtým.

Izaiáš 25:9,12
9 A povie v ten deň , Tu je náš Boh , čakali sme na neho , a on nás zachráni: Toto je Pán , čakali sme na neho, budeme jasať a radovať sa v jeho spásu .
12 a vysoká pevnosť tvojich múrov je povinný zvrhnúť , zničil , a priniesol na zem , do prachu.

Izaiáš 33:2,5
2 Ó Pane , buď milostivý nám : máme pre vás čakali: Buď svojim ramenom každé ráno , naša spása aj v čase ťažkostí .
5 Pán zjavil , pretože on prebýva na vysokej: On naplnil Sion právo a spravodlivosť .

Izaiáš 8:17
17 a Budem čakať na Pána , ktorý drží svoju tvár od domu JakobovhoA ja ho hľadať .

--------------

2 Petr 3:7,10,12
Ale 7 neba a krajiny , tým istým slovom sú uložené pre požiarne, Ktorý vyhradené deň súdiť a zničenie bezbožných ľudí .
10 Ale v deň Pána ako zlodej , k nebu v ten deň pôjde preč s veľkým hlukom , a to v nebesiach bude rozpustená žiarou, krajiny a práce v teréne boli spálené .
12 a vážne želajúc budúci dňa Božieho , pre ktoré Plameň prvky sú rozpustené a čo na nebesiach sa bude topiť v extrémnym teplotám?

2 Solúnčanom 1:07
7 A vás , ktorí sú trápi ostatné s nami dať o tom , kedy Pán Ježiš z neba s anjelmi jeho výkon v plameni ohňa,

Žalm 50:3
3 Náš Boh príde a bude ticho; oheň sžírající ho pred, A bude veľmi veľká búrka okolo neho .

--------------

Revelations 22:12
12 Pozri , I prísť rýchloA Moja odmena je so mnou - lopatou, Dávať odmenu každému podľa jeho skutkov .
13 Ja som Alfa i Omega , prvý aj posledný, začiatok a koniec.
16 My Ježiš poslal som svojho anjela , aby svedčila vám tieto veci v kostoloch . Ja som koreň a rod Dávidov , jasná hviezda rannú .

Izaiáš 40:10
10 Pozri , Pán Boh príde so silným, a rámom jeho panovať bude pre neho : " Hľa , Jeho odmena je s ním, A dielo jeho pred ním.

--------------

1 Solúnčanom 3:13
13 Na účely posilnenia svojho srdca , perfektný v svätosti , pred Bohom a Otcom naším , príchod nášho Pána Ježiša so všetkými svojimi svätými.

Zachariáš 14:1-9
1 Tu Deň Pána prídeŽe tvoja korisť sa rozdelí medzi vami .
2 Pre Ja zhromaždíme všetky národy proti Jeruzalemu do bojaA mesto bude vzatý , a domy loupil , a ženy zhanobeny , a polovica z mesta vyjde do zajatia , a zvyšok ľudí sa nesmie odchýliť od mesta .
3 Potom choďte na Pána , a bojovať proti tým národom, jako bojuje v deň bitky .
4 a Jeho nohy sa postaví v ten deň na kopci Olivovej, Ktorý je pred na východ od Jeruzalema , a Olivová horu bude rozdelený do prostred neho k východu a západu .
5 I budete utekať doline môjho hory , do údolia hôr sa dostať k Azel : áno, budete utekať ako ste utekali z krajiny trasením za dní Uziáša kráľa Júda , a Hospodinovi , svojmu Bohu prídeA všetci svätí s ním.
6 a stane sa v ten deň, Ktorí nemajú ľahké , a svetlé zrušenie .

7 Ale jedného dňa , známy len Hospodinovi , bez bude deň, ani noc : ale to musí byť , v noci žiariť .
8 a stane sa v ten deňSa , že živé vody z Jeruzalema , polovica k moru východnému , a diel ich k moru : v lete iv zime sa stane .
9 a Hospodin bude kráľom nad celou krajinou: deň Pána , bude jeden , a meno jeho jedno.

--------------

Na základe vyššie uvedených veršov , Ježiš je Boh . Nemôže byť v rozpore napísaný prorokov a apoštolov , pretože oni hovoria pravdu od Boha .

Izaiáš 31:4
4 Toto hovorí Hospodin ku mne , tak ako lev a ľvíča řvoucí na svoju korisť , keď je veľké množstvo pastierov vyvolal proti nemu , že sa neboja svojho hlasu , ani ponížiť seba kvôli hluku z nich : tak Aspoň Hospodin zástupov na vrchu Sion, A kopec s ňou bojovať .

Exodus 13:19
19 A vzal Mojžiš Josefov kosti , pretože on ipinanumpang tesne k synom Izraelovým , riekli : Amen Boh vás iste navštívi, A bude so sebou vzali kosti tu s tebou .

návšteva

Štvrtku 19. november 2009

Štvrtok 22.říjen 2009


Deň


Obrázok z : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_of_the_Lord

* Doba súčasne ( miesto je sesterskou koordinátor veršov Biblie znamená, že majú rovnakého opisu a tam sú tiež členmi v tej istej kapitole )

* večnú zmluvu

Ezechiel 37:25,26
25 A budú bývať v krajine , ktorú som dal Jakobovi , môj služobníkovi , wherein vaši otcovia : a budú bývať v ňom , oni aj ich deti a deti ich detí , navždy ; a David môj služobník , bude ich kniežaťom naveky. 26 Okrem toho , Učiním zmluvu izby s nimi , byť večná zmluva s nimi ; a ja sa namiesto nich , a rozmnožím ich, a postavím svätyňu svoju medzi nimi navždy .

* David Susuguing

Ezechiel 37:24
24 A môj služobník David bude kráľom , aby im, A všetky majú jeden pastier : Dostane sa mu tiež chodiť v mojom rozhodnutí , a dodržiavať má nariadenia , a robiť .

Jeremiáš 30:9
9 Ale budú slúžiť Hospodinovi , svojmu Bohu , a Svojho kráľa Dávida , ktorého som zvýši ich.

* Deň Pána ( veliký a hrozný )

Jeremiáš 30:7
7 je ! pre tento deň je skvelé, že nikto nie je rád , že : ani v čase ťažkostí Jakoba , ale bude .

Joel 2:10,11
10 Krajina sa zemetrasenie pred nimi , nebesá chvejú ; Slnko a mesiac sa zachmuří a hviezdy stratia svoju žiara:
11 A Hospodin vydá svoj hlas pred jeho armády : za jeho tábor je veľmi veľký : veď je to silný , že jeho slová , pre deň Jehova je skvelá a veľmi hrozný ; a ktoré môžu riadiť ho ?

obrázok z : http://www.musarium.com/stories/america-attacked/

* Deň hnevu

Izaiáš 13:10,13
10 Pre hviezdy nebeské a ozdoby z nich sa nedá ich svetlo : slnko sa zatmie v jeho povstania , a mesiac nesmie spôsobovať jej svetlo.
13 Preto som panginginigin nebesá a krajinu , odstrániť zo svojho miesta v prchlivosti Hospodina Zástupov, A deň jeho planúceho hnevu ,

* Ničenie

Ageus 2:21,22
21 Mluv k guvernéra Zerubábel Judskému , riekol : Ja pohnem nebom i krajine ; 22 A budem zvrhnúť kráľovský trón , a Zkazíme silu kráľovstvo pronárodů a ja sa zvrhnutie vozy, a tých, ktorí sú v nich , a kone a ich jazdci príde dole, jeden každý od meča svojho brata .

Obrázok z : http://www.worldgolf.com/readers-review/reader-golf-september-11-2001-memories-3945.htm

* Revenge

Jeremiáš 46:10
10 Pre deň je Pán , Hospodin zástupov , deň pomsty , pomstiť mu jeho protivníci : a meč bude požierať a je nasýtiť , a ich krv : pre Pána , Hospodin Zástupov obeť na severe pri rieke Eufrat .

Luke 21:22,25,26
22 Alebo To sú dni pomsty, Ktorá spĺňala všetky tieto veci sú v písomnej forme .
25 A bude znamenie slnko a mesiac a hviezdy ; a na zemi úzkosť krajiny , matitilihan na zvuk mora a opuchlo ;
26 mužov pre strach , a čakal na veci , ktoré prídu na svet ; mangangatal pre mocnosti nebeské .

* Prihlásiť sa na oblohe ( tmavé slnko , mesiac a hviezdy )

Zjavenie 6:12,13
12 A videl som , keď otvoril šiestu pečať , a bolo veľké zemetrasenie ; a slnko sčernelo ako ste drsný tmavé vlasy , a celý mesiac sa stal ako krv;
13 A nebeské hviezdy spadli na zem , ako figa ovocie isinasambulat jej malé mladé plody , keď porazil silného vetra .

* Yayanigin alebo pohnem nebom a Zemou


Izaiáš 13:10,13
10 Pre hviezdy nebeské a ozdoby z nich sa nedá ich svetlo : slnko sa zatmie v jeho povstania , a mesiac nesmie spôsobiť jej svetlo .
13 Preto I panginginigin nebesá a krajinu yayanigin odkiaľ hnev Hospodina Zástupov , a deň jeho planúceho hnevu ,

* Schovávať v jaskyniach a skalných ľudia

Izaiáš 2:19
19 A ľudia pôjdu do jaskýň skál a jaskýň na Zemi, V strachu z Pána , a slávou dôstojnosti jeho , keď on sa zdvihol k triasť zem .

Keď ľudia začnú hovoriť horám a skalám : " premôcť nás ?

Luke 23:29,30
29 Lebo hľa , idú dni prídu , povedia : " Blahoslavené neplodné , a blaze tým , ktoré nikdy nangagdalang - muž , a prsiami , ktoré sa nikdy nangagpapasuso .
30 Potom, že sa bude hovoriť, že oni sú v horách , padnete na nás , a na kopcoch , kryt nás .

Magpapatabon odpoveď , keď ľudia hovoria , keď ľudia ( najmä ženy ) , ktorí požehnal neplodná , a blaze tým , ktoré nikdy nagdalantao ...

Prečo ženy hovoria Blahoslavenej neplodné , a blaze tým , ktoré nikdy nagdalantao ...???

Vzhľadom k tomu , že bude veľká tieseň na zemi a hnev na toto mesto .

Luke 23:23
23 Beda nagdadalangtao , a musí byť v tých dňoch ! pretože tam bude veľká tieseň na zemi , a hnev v tejto krajine .

Prečo majú núdzi na zemi ?

Vzhľadom k tomu , obliehať Jeruzalem a zničil .

Luke 21:20,21
, Ale 20 Keď videl armády do Jeruzalema , potom viete , že jej zničenie bolo blízko .
21 Teda tých , v Judsku , nech utečú do hôr , a vnútri mesta vyšiel , a v tejto oblasti by nemali vstúpiť do mesta . 22 Alebo sa jedná o dni pomsty , aby splnil všetky tieto veci sú v písomnej forme .

Čo je to za ničenie sa stane, keď armáda obliehal Jeruzalem ?

Luke 19:43,44
Pre 43 Prichádzam k vám v deň , ste babakuran múru nepriateľa , a obliehať tebe, a gigipitin na stranu , 44 a ilulugso k zemi , a vaše deti vo vás , a nemajú nechať v tebe kameň na kameni kameň ; pretože si nepoznal čas svojho navštívenia .

Stavebné v Jeruzaleme , ktorá rozhodla , že žiadny kameň ponechať na oboch rock !

Luke 21:5,6
5 a Niektorí hovorili o chráme , ako krásne to pinalamutihan kamene a dary , povedal ,
6 Pokiaľ ide o tieto veci , ktoré vy vidíte , príde deň , žiadny ľavý kameň na kameni kameň , nie zbúraný .


Deň Pána je dňom tmy !

Amos 5:18,20
18 Beda vám, že nangagnanasa deň Pána ! Prečo si praješ deň Pána ? tma , nie jasnosť .
20 Nesmie byť deň tmy a nie svetla ? veľmi tmavý a bez jasu ?

Joel 2:02
2 Dni tmy a temnôt , deň oblaku a mrákoty , ako svitania rozprestretá po horách ; skvelé ľudí a silný ; nebol vôbec rád , bez byť viac po tom, Až do rokov mnohých generácií .

Obrázok z : http://www.september11news.com/AttackImages.htm

Matthew 24:21
21 Alebo potom Bude skvelé súženia , aké nebolo od počiatku sveta až teraz , ani nikdy nestane nikdy .

Č otázku, keď deň . Otázkou je, keď sa vrátite ? Ste pripravení ?

Sobotu 17.října 2009


Silver zlato

 

Sefanjáš 1:2,3,18
2 Zaiste že zožnete všetko na zemi , hovorí .
3 I budú spotrebovávať ľudí aj hovada , budem konzumovať nebeské vtáctvo , a morské ryby , a potkýnal s bezbožným ; a ja odrezať človeka na zemi , hovorí Pán .
18 I striebro ich , ani zlato ich nebude ich môcť vytrhnúť v deň hnevu Hospodinovho ; ale celá krajina musí byť pohltený ohňom jeho žiarlivosti : pre on dokázať , áno , koniec , všetkých , ktorí bývajú na zemi .

Zničenie všetkých vecí pod krajín bude vo veľkej deň Jehovovi . Hovorí vo verši 3 musí obsahovať tieto trestné činy . Zlato a striebro , je kameňom úrazu . Sú to modly .

Ezechiel 7:19
19 Hodili svoje striebro v uliciach , a zlato ich nebude za nečistého ; ich striebro a zlato nevysvobodí je deň hnevu Hospodinovho : Nesmú uspokojiť svoje duše , ani vyplniť ich útrobách ; sa stala prekážkou pre ich zlosť .

Ezechiel 14:3
3 " Ľudský synu , tieto ľudia majú znášať ich modly vo svojom srdciA dal kameň úrazu ich neprávosť pred ich tváre: Mala by sa opýtal ma ?

Ezechiel 44:12
12 Pre oni hostili je pred ich modly, a bol nad nimi klopýtající za zlé z domu Izraela, Tak som zdvihol ruku proti nim , je výrok Pána Hospodina , a oni znášajú neprávosti .

Izaiáš 31:4,7
4 Toto hovorí Hospodin ku mne , tak ako lev a ľvíča řvoucí na svoju korisť , keď je veľké množstvo pastierov vyvolal proti nemu , že sa neboja svojho hlasu , ani ponížiť seba kvôli hluku z nich : tak bude Hospodin Zástupov na vrchu Sion , a do kopca na boj s ňou .
7 Pre ten deň každý človek zavrhne svoje bôžikov strieborné a modly svoje zlaté, Vyrobený vlastnými rukami , na ktoré ste sa dopustil ,

Hovorí vo verši 4 z Izaiáša 31 je aspoň Hospodin Zástupov , a v ten deň ( verš 7 ) boli obsadený ľudia , ich modlám zo zlata a striebra , aby zodpovedali našim pasáž kababasa len zatiaľ .

Matthew 13:40,41,42,43
40 Čo sa sčítanie kúkoľ a spálil v ohni , tak bude koniec sveta .
41 Syn človeka pošle svojich anjelov , tí vyberú z jeho kráľovstva všetky veci , ktoré urazitA ktorí robia neprávosť ;
42 A postavili je na sporáku požiaru : tam bude plač a škrípanie zubov .
43 Potom sa spravodliví ako slnko v kráľovstve svojho Otca. Kto má uši , nech počúva .

Keď žiariť právo podľa Daniel ?

Daniel 12:1,2,3,4
1 a V tej dobe sa Michael vstať , veľký ochranca , ktorý kandiduje na dobro detí z vašich ľudí, A tam bude čas súženia , ako nikdy nebola , pretože tam bol národ do tej doby , a v tej dobe ľudia tvoj musí byť dodaná , každý , kto musí byť napísané v knihe .
2 A mnohí z tých , ktorí spia v prachu zeme , procitnou , jedni k životu večnému , druhí k hanbe a ku potupa večné .
3 a múdri budú žiariť ako žiara oblohy : a oni , že mnohým dopomáhají k spravodlivosti , ako hviezdy naveky .
4 Ale ty , Danielu, drž hubu slová , a pečať knihu až do konca: Mnohí budú zmätene pobiehať a vedomosti sa zvyšujú .

Spravodlivý lesk počas konca a svieži problémy, keď tieto znalosti . Prvé čítanie je naša 1:2,3,18 Sefanjáše Sefanjáše 1:15 čítame .

Sefanjáš 1:15
15 Tento deň je dňom hnevu , deň Súženie a úzkosť , dní od konca a zničenie, Deň tmy a mračná , deň oblaku a mrákoty ,

Bible'm len hovoriť a on hovorí .

Izaiáš 46:6,7
6 Oni márne vynakladajú zlato z tašky , a zváži striebro v rovnováhe , oni nagsisiupa zlatníka , a on robí bohmi , boli dole, áno, oni uctievajú .
7 Majú mať ho na rameno , pričom sa mu a dá mu na jeho miesto , a on stojí , zo svojho miesta, nesmie odstrániť : áno, volajú k nemu , ale on neodpovedal , ani zachrániť ho z ťažkostí .

Žalm 115:4
4 Ich modly sú striebro a zlato , ku ktorému došlo rúk mužov .

Sobota 10.10.2009


Láska je rovnaká v Matthew 24:2 a Matthew 24:15 - veľkého súženia ( Great Tribulation )


Obrázok z :http://www.jafi.org.il/geo/jerusalm/2/index.html

Čo skutočnosť , že sa hovorí , že v 24:2 Matthew bol spojený, alebo ako hovoria v Matthew 24:15 ? Ešte lepšie čítame rovnakom odseku .

Matthew 24:2 Ale on odpovedal a povedal im : Vidíte Či toto všetko ? Veru , hovorím vám , Tam musí byť ponechaný kameň na kameni kameň , ktorý nemá rozložiť

Matthew 24:15 Takže keď uvidíte ohavnosť spustení hovorí Daniel prorok vo svätyni ( čitateľ pochopiť ) .

Na prvý pohľad , a to nielen upozornenie , že tieto dva body sú v spojení . Tie sa týkajú ? Spôsob, ako sa dozvedieť viac budeme váľať sa v inom dokumente , ktorý rovnakú tému sa jedná . Familiar čítanie Biblie , my vieme , že tri evanjelia ( podľa Matúša , Marka a Luke ) má podobné vyhlásenie , alebo o tom ministerstvo nášho Pána . Tak sme si tiež prečítať knihu Luke tu pre odpovede na naše otázky . Všimnite si , že Lucas má písomné objednávky resp . ( Lukáš 1:3 ) Dovoľte nám Prečítajte si Luke 21:20 :

Ale Luke 21:20 Keď videl , tvrz Zástupov obrane Jeruzalema , potom viete , že jej zničenie bolo blízko .

Môžete si tiež prečítať nasledujúce verše z Lukáša 21:20 alebo tak , sú dodržiavané . Vieme , že rovnako rozprávanie Luke 21:20 a Matthew 24:15 a následne na základe nasledujúcich odsekoch . Ale vy ste odpovedal na rovnakú otázku u Matúša 24:2 a Matthew 24:15 ? Zisťujeme , aký druh " zničenie " ( Lukáš 21:20 ) sa stane, keď bol Jeruzalem obliehaný armády . Čítame v Lukášovom evanjeliu 19:43,44

Luke 19:43,44 prísť k vám za deň , vy babakuran stenu svojich nepriateľov a obliehať vás gigipitin na stranu a 44 na zemi a ilulugso a vaše deti v tebe a tebe Odchádzajú žiadny kameň na kameni ; pretože si nepoznal čas svojho navštívenia .

Je otázka zodpovedaná v rovnaké slovo v Mt 24:2 a Matthew 24:15 ? Chýbal si mi . Vzhľadom k tomu , Matthew 24:15 je rovnobežná s Luke 21:20 . Je súbežne v Luke 21:20 Lukáš 19:43,44 . Luke 19:43,44 a je tiež paralelne Matthew 24:2 . Takže paralelné alebo kompatibilný Matthew 24:2 a Matthew 24:15

Ale to , čo definuje budova je v Jeruzaleme " nenechali žiadny kameň na kameni kameň " ?

Chrám . ( Matúš 24:1,2 , Luke 21:5,6 )

Chrám bol používaný ako nepriatelia Boha , že omyl ľudí s ich falošné učenie . Až do teraz ešte spôsobil nepriatelia Boha prostredníctvom ľudí , ktorí chrám .

Luke 21:20 Lukáš 19:43,44 Luke 21:6

Luke 21:20
, Ale 20 Keď videl armády Jeruzalem , potom viem , že jej zničenie bolo blízko .

Luke 19:43,44
43 Pre vás najbližších dňoch vám babakuran múru nepriateľa , a obliehať tebe, a gigipitin na stranu ,
44 A ilulugso k zemi , a vaše deti vo vás , a nemajú nechať v tebe kameň na kameni kameň ; pretože si nepoznal čas svojho navštívenia .

Luke 21:6
6 Pokiaľ ide o tieto veci , ktoré vy vidíte , príde deň , none ľavý kameň na kameni kameň , nie zbúraný .

Veľkého súženia ( Súženie preveľký )

Dochádza vtedy , keď veľkého súženia ?

Ak počas tejto ohavnosti spustení hovorí prorok Daniel ( Mt 24:15 )

Matthew 24:15,21
15 Takže vidíte ohavnosť spustení , hovorí Daniel prorokKto na mieste svätom ( čitateľ pochopiť ) ,
21 Alebo potom musí byť hrozné Súženie , napríklad nebolo od počiatku sveta až teraz , ani nikdy nestane nikdy .

Ak budete čítať Matthew 24:15 do 24:21 Matthew je potrebné poznamenať , že nemožno oddeliť v priebehu závodu ohavnosť spustení a veľké súženia došlo preto, že keď ohavnosť spustení , v tej dobe sa veľké Súženie .

Ak tam sú kazatelia , ktorí učia , že ohavnosť spustení bola splnená v roku 70 nl a veľké súženie , alebo veľké súženia ešte nie je splnená , neverí , že kazateľ .

Niečo hovorí tiež , že veľké súženia došlo , potom zničiť chrám v Jeruzaleme Rimanmi a veľké súženia povedal , že došlo počas 70 AD ešte nie je na svete , a to práve povedal , bolo veľkého súženia Izrael za zničenie chrám . Ale prečo volal " veľký " súženia stane počas ohavnosti spustení ? A to , čo odlišuje jej extrémnej hladomor v priebehu dôvod Izraelitov Jakuba majú namierené do Egypta ? A to , čo odlišuje jeho predchádzajúce dobytie krajiny , ako je Babylon a Grécku ? Pýtate sa im to .

Ale my vieme , ci niekedy povedal v Matúšovi 24:21 je iný svet , alebo v Izraeli jednoducho stane .

Poďme pokračovať v čítaní v Matthew 24:29

Matthew 24:29
29 Ale hneď po Súženie v tých dňoch slnka sa zatmie a mesiac nedá svetla svojho a hviezdy budú padať z neba , a budú môcť nebeské ;

To hovorí , že po Súženie tých dní sa znamenia slnko , mesiac a hviezdy . Ale je posledné veľké súženia , že ?

Matthew 24:22
22 A ak tie dni skrátené, žiadny človek spasený : ale preto, že výber je paiikliin deň .

Matthew 24:29 sa vrátime
Matthew 24:29
29 Ale hneď po Súženie v tých dňoch slnka sa zatmie a mesiac nedá svetla svojho a hviezdy budú padať z neba , a budú môcť nebeské ;

A my sme čítali Luke 21:25

Luke 21:25
25 A musia byť znamenie slnko a mesiac a hviezdy , a na zemi tieseň na zemi , matitilihan na zvuk mora a opuchlo ;

Všimnite si , že to hovorí v Luke 21:25 , je známkou toho , že príchod Syna človeka ( Lukáš 21:27 ) a nie je pinamamalian v Matthew 24:29 , je údajne " po súženia " , ale upresňuje, že Súženie ( Matthew 24:29 ) je nedostatok v krajine ( Lk 21:25 ) , ktoré veľké súženie v Matthew 24:21 . Takže priemer nie je len Izrael veľkého súženia , ale brať viac na celom svete .

Ale možno, že hovoria, že Súženie podľa Matúša 24:29 , nie je s odkazom na veľké súženie v Matthew 24:21 . Dajte si pozor na ne . Ak máte čítať celý od Matthew 24:15 do 24:29 Matthew nie pinatutukuyan je vo verši 29 o veľkom súžení , ale útlak vo verši 21.

Oni oklamať , takže buďte opatrní s nimi . Môžu čítať v Luke 21:20-24 . Čítali sme , aby sa zoznámili s vami .

20 Ale keď videl armády do Jeruzalema , potom viete , že jej zničenie bolo blízko .
21 Teda tých , v Judsku , nech utečú do hôr , a vnútri mesta vyšiel , a v tejto oblasti by nemali vstúpiť do mesta .
22 Alebo sa jedná o dni pomsty , aby splnil všetky tieto veci sú v písomnej forme .
23 Beda nagdadalangtao , a musí byť v tých dňoch ! pretože tam bude veľká tieseň na zemi , a hnev v tejto krajine .
24 A padnú mečom , a musí byť vedená v zajatí do všetkých národov : a Jeruzalem pošliapané od pohanov , splniť časové pohanov .

Povedzme , že tento čas pohanov sú rozprávané v Matúšovi 24:15 a Daniel stanovené. Všimnite si , že rôzne udalosti v Matúšovi 24 a Luke 21.

Čo Daniel hovorí o čase pohania alebo ohavnosť spustení ?

Daniel 9:27 a založil zmluvu mnohým v jednom týždni , a pol týždňa sa musí spôsobiť , aby prestala obete a obete , a krídlach ohyzdnú modly príde jeden zničil , a až do konca , a prerástla pagkapasiya nepriateľstvo zničené .

Daniel 11:31 a skupina bude stáť na jeho strane , a budú profánní svätyne , a to aj stien a odniesť zápalnú obeť ustavičnou , a oni miesto , ohavnosť , ktorú vyplení .

Daniel 12:11
11 A od okamihu , každodenný zápalnú obeť prevážaného , a ohavnosť , ktorý by urobil , bude mať tisíc dvesto deväťdesiat dní .
12 Blahoslavený je ten , čaká , a príde na tisíc tristo tridsať päť deň .

Tie sú uvedené Daniel hovorí v Matúšovi 24:15 . A je to tiež jedno miesto , ktoré predpoveď , hovoria v Luke 21:22

Luke 21:22
22 Z tohto dni pomsty , nastať Všetky tieto veci sú písané .

Nielen v knihe Daniel vecí , ktoré sa dejú , ale aj z prorokov , ktoré určuje deň pomsty .

Ale naozaj som ešte veľké súženia hovoria , ku ktorým došlo pri veľkej Súženie zničiť chrám ?

Všimnite si , že po Súženie (Matúš 24:29 ) , v tých dňoch uvedie vo veľkom súžení v Matthew 24:21 bude mať označenie slnko , mesiac a hviezdy a Matthew 24:30 je vidieť že hovorí, že Syn človeka .

Matthew 24:30
30 A potom sa ukáže znamenie Syna človeka na nebi: A potom sa celá pokolenia krajiny , a Budú uvidia Syna človeka prichádza v nebeských oblakoch s mocou a veľkou slávou .

Ježiš jasne povedal , že sa stane alebo nestane ak sa veľké Súženie .

Matthew 24:21
21 Alebo potom musí byť veľkého súženia, Ako nebolo od počiatku sveta až teraz , a ani jeden z nich nikdy nestane .

Pretože keď len len ( ako niektorí hovoria ) je veľkého súženia len spôsobí zničenie chrámu , ako Ježiš nevie , pretože on povedal, ako on nebol nikdy nestane , ak neexistuje chrám ? A to nielen o možnom zničení chrámu príčiny veľkého súženia , že jo ?

Veľké súženie v Matthew 24:21 je znamením príchodu Ježiša . Ak chcete pokračovať v čítaní Matthew 24:30 bol v tej dobe i Syna človeka prichádzať .

Daniel 12:11,12 hovorí , majú to šťastie , aby 1335 deň od ohavnosti spustení postavenia . 1335 deň a 1335 rok . Paiikliin deň v poriadku ? Matthew 24:21

Daniel 12:11,12
11 A od okamihu , každodenný zápalnú obeť prevážaného , a ohavnosť , ktorý by urobil , bude mať tisíc dvesto deväťdesiat dní .
12 Blahoslavený je ten , čaká , a príde na tisíc tristo tridsať päť deň .


A môže pomýliť si pri čítaní pasáž u Matúša 24:34 o závod Ježiš katutuparan všetko povedal .

Matthew 24:34
34 Veru , hovorím vám , Táto generácia sa prejsť, až sa toto všetko.

Pamätajte si , aby zahŕňala "Všetky tieto veci " Príchod Syna človeka . ( Matúš 24:30 )

Pozri tiež poznámku o Zjavenia 7:14 . Ľudia prichádzajú vo veľkých ťažkostiach . Veľké súženie v Zjavení 7:14 , on tiež hovoril, veľké súženie v Matthew 24:21 .

Zjavenie 7:14
14 I povedal som mu: Pane , ty vieš . A on mi povedal : Tie boli odvodené vo veľkej núdzi , a oni si vyprali šaty a biely v krvi Baránkovej .

Ako dôkaz , že vyhlásenie v 7:14 a vo 24:21 Matthew je totožný so zvýši čítanie Zjavenie / Zjavenia 6:12,13

Odhalenie 6:12,13
12 A videl som , keď otvoril šiestu pečať , a tam bolo veľké zemetrasenie , slnko sčernelo ako pytlovina o vlasy tmavé , a celý mesiac sa stal ako krv ;
13 A hviezdy nebeské padol k zemi , ako figovník ovocie isinasambulat jej malé mladé plody , keď porazil silného vetra .

Všimnite si , že to hovorí v Zjavení 6:12,13 je rovnaká v Matúšovi 24:29 , je Matthew 24:30 povedal , aby prišiel , že Syn človeka , aby osivo ( Matúš 24:34 ) daratnan Syn človeka je Ľudia magdaranas veľké Súženie alebo veľké Súženie .

A napagtugma sme zápas 6 značiek ( príznaky neba v Matthew 24:29 ) a šiesta trúbka ( 9 / 11 tragédiou , že splnenie Matthew 24:2,15 ) , v knihe Zjavenia . Takže môžeme správny záver ( v proroctvá splnená ) , že anjel ( medzi 6. a 7. tesnenia ) a mocný anjel ( medzi 6. a 7. trubka ) v knihe Zjavenia je Syn človeka .

Aký je ekvivalent štyroch anjelov v Zjavení 7:01 ?

Revelations 07:01
1 a po tomto som videl štyroch anjelov , stojaci na štyroch uhloch krajiny , ktorá vyrovnáva štyri vetry zemskej , aby snáď vietor viať zem , alebo more , ani na žiadny strom .

Ekvivalent je v Matthew 24:31

Matthew 24:31
31 A on pošle svojich anjelov s veľkou trúbku , a tí zhromaždia jeho vyvolených od štyroch vetrov , od jedného konca neba na druhý .

A vidím , že volia zo všetkých kmeňov po celom svete dohromady .

7:9,14 vyhlásenie
9 Po týchto udalostiach som sa pozrel , a hľa , tak veliký zástup , že žiadny človek nespočet , od každého národa a všetkých kmeňov a národov a jazykov , ako stojí pred trónom a pred Baránkom , usporiadaný v bielom rúchu , a palmy v rukách ich ;
14 I povedal som mu: Pane , ty vieš . A on mi povedal : Tie boli odvodené vo veľkom Súženie, A oni si vyprali šaty a biely v krvi Baránkovej .

Veľké súženia podľa Zjavenia 7:14 je tiež veľkého súženia v Matthew 24:21

Matthew 24:21
21 Alebo potom Bude veľkého súženia, Ako nebolo od počiatku sveta až teraz , ani nikdy nestane nikdy .

A pre tie štáty, ktoré vykonávajú v Matúš 24:15 , ale nie nevyhnutne vykonávané záťaž veľkého súženia čítame v OZ 13:19,24

Označiť 13:19,24
19 Za deň bude ľutovať, Ako nebolo od počiatku stvorenia Boh stvoril až do teraz , ani nikdy nestane nikdy .
24 Ale v tých dňoch, Po súženia , bude slnko sa zatmie a mesiac nedá svetla svojho ,

Take to , čo vidíte v " tej dobe " veľkého súženia ( Mt 24:21 ) OZ 13:19 tu je problém .

Čo sa stane pred veľkého súženia zatmie pred slnko , mesiac a hviezdy ?

Označiť 13:14,19,24,25,26
Ale 14 uvidíte ohavnosť spustení, Stály tam by nemal by ste sa odívali ( čitateľ pochopiť ) , potom utiecť do hôr , sú v Judsku ;
19 Pre tieto dni musí byť utrpenie, Ako nebolo od počiatku stvorenia Boh stvoril až do súčasnosti , a ani sa nikdy.
24 Ale v tých dňoch, Po Súženie, Je zatmie slnko a mesiac nedá svetla svojho ,  
25 A hviezdy budú padať z neba , a budú môcť nebeské .
26 A potom sa uvidí Syna človeka prichádzať v oblakoch s veľkou mocou a slávou .
 
Miesto dopadlo veľké súženia potom vidieť ohavnosť spustení , ktorý hovorí nasledujúci odsek po Súženie tých dní slnko sa zatmie , mesiac a hviezdy . V " tých dní " príde, že Syn človeka . Povedzme , že vo verši 26 " a " a , keď povedal : " A " znamená, že to patrí k nej hovorí .

Vždy pamätajte Ježiš povedal ne prejsť generácia bude mať všetky Ježiš povedal . Temné slnko , mesiac a hviezdy a veľké súženia a príchod Syna človeka bude prebiehať v jednej generácii .

Označiť 13:30
30 Veru , hovorím vám , Táto generácia nesmie prekročiť, Až sa všetko tieto veci .

Súženie

Príchod Pána


Už sa ma spýtal , e - mailom o príchode Syna človeka . Opýtal sa : Čo znamená slovo "včas " v Luke 21:27 ?

Použil verzia je dobrá správa Biblie , a tak píše : V tej dobe Syna človeka prichádzať v budú vidieť oblak , s veľkou mocou a veľkou slávou . Luacs 21:27 Dobré správy Biblie

" Čas " sa odkazuje na temné slnko a mesiac a hviezdy zničiť prvom odseku v Luke 21:26 . Čítame rovnaké vyhlásenie Pána v Matúšovi 24:30 .

Matthew 24:30 ( Dobré správy Biblie )
30 Potom sa objaví na nebi znamenie Syna človeka a mananangis všetkých krajinách . Uzří Syna človeka v oblakoch , príde s veľkou mocou a veľkou slávou . Matthew 24:30 Dobré správy Biblie

Ktorá definuje slovo " potom " ? To bolo potom že zatmie slnko a mesiac a zničiť hviezdu . Matthew 24:29 čítame , že bod sinunudang .

Matthew 24:29 Po tomto Súženie, Darkened slnko a mesiac svieti , padajú z neba hviezdy a trepe sa moc vo vesmíre . Dobré správy Biblie

Tak význam pojmu " in time " v Luke 21:27 má " po " ( Matúš 24:30 ) , aby zatemniť slnko a mesiac a zničiť hviezdy na oblohe .

Aký je význam slova " po tom súžení " pred zatmie slnko a mesiac a zničiť hviezdy na oblohe ? Matthew 24:29

Sme prvýkrát čítal podobné vyhlásenia Pána v Markovi 13:24 na verziu Biblie .

Označiť 13:24
24 Ale v tých dňoch, po Súženie , Slnko sa zatmie a mesiac nedá svetla svojho ,
25 A hviezdy budú padať z neba , a budú môcť nebeské .

My si tiež prečítať v rôznych verziách v angličtine .
Označiť 13:24
Nové medzinárodné verzie ( © 1984 )
"Ale v tých dňoch, V nadväznosti na tento zlatý , " ' slnko sa zatmie a mesiac nedá svetla svojho ;
Nové bývanie Preklad ( © 2007 )
" V tej dobe , po súženia tých dní , slnko sa zatmie , bude mesiac dávať žiadne svetlo ,

Angličtina štandardná verzia ( © 2001 )
Ale v tých dňoch, Po súženia , bude slnko sa zatmie a mesiac nedá svetla svojho ,

New American Standard Bible ( © 1995 )
"Ale v tých dňoch, Po onom súžení zatmie slnko a bude , padne nedáva jeho mesiac Light ,

Medzinárodná štandardná verzia ( © 2008 )
"Ale po utrpenie týchto dní, ' Slnko sa zatmie , mesiac nedá svetla svojho ,

Božie slovo ® Preklad ( © 1995 )
"Teraz , po utrpenie tých dní , slnko bude zase tma , bude mesiac nedá svetla ,

Kráľ James Biblie
Ale v tých dňoch , po Súženie , slnko sa zatmie , a mesiac nedá svetla svojho ,

Americký kráľ James Version
Ale v tých dňoch , po Súženie , slnko sa zatmie , a mesiac nedá svetla svojho ,

American Standard Version
Ale v tých dňoch , po Súženie , slnko sa zatmie , a mesiac nedá svetla svojho ,

Biblie v Základný stupeň
Ale v tých dňoch, Po tejto dobe problémov , slnko bude potrebné tma a mesiac nedá svetla svojho ,

Douay - Rheims Biblie
Ale v tých dňoch , po Súženie , slnko sa zatmie , a mesiac nedá svetla svojho .

Darby Biblia Preklad
Ale v tých dňoch , Po tomto zlatý , slnko sa zatmie a mesiac nevydá svoje svetlo ;

Angličtina revidovanej verzie
Ale v tých dňoch , po Súženie , slnko sa zatmie , a mesiac nedá svetla svojho ,

Webster je preklad Biblie
Ale v tých dňoch , po Súženie , slnko sa zatmie , a mesiac nedá svetla svojho ,

Weymouth New Testament
"V tej dobe, Avšak potom, čo tento zlatý , slnko sa zatmie a mesiac nebude vrhnúť svoje svetlo ;

Svet Prejsť Biblie
Ale v tých dňoch , Po že útlak , slnko sa zatmie , mesiac nedá svetla svojho ,

Youngov doslovný preklad
' Ale v tých dňoch , po Súženie , slnko sa zatmie , a mesiac nedá svetla svojho ,
Falangu hovoriť slová " po tom súžení " v Matthew 24:29 na dobré správy preklad Biblie je " tých dní " ( Marek 13:24 ) , ale ktorý tiež definuje pojem " v týchto dňoch ? Ak zvýšite čítanie z Marka 13:24 , údajné " súženia " ( v tej dobe ) je Súženie od začiatku tvorby vo verši 19 Mark 13 a čítame preklad Biblie .

Označiť 13:19
19 Pre tieto dni musí byť utrpenie, napríklad nebolo od počiatku stvorenia Boh stvoril až do teraz , ani nikdy nestane nikdy .
Označiť 13:19
New American Standard Bible ( © 1995 )
"Pre tých , dní bude čas súženia ako nedošlo, pretože sa vrátil z tvorby , ktorú Boh vytvoril dobre , teraz , a nikdy nebude .
Kráľ James Biblie
V týchto dňoch musí byť utrpenie, Ako je napríklad nebol z vrátil z tvorby , ktoré Bôh stvoril túto dobu sa ani byť .

Americký kráľ James Version
V týchto dňoch musí byť utrpenie, Ako je napríklad nebol z vrátil z tvorby , ktoré Bôh stvoril k tomuto času , bez bude .

American Standard Version
Pre tieto dni sa Súženie, Ako jest tam nebol , ako z vrátil z tvorby , ktorú Boh vytvoril dobre , teraz , a nikdy sa .

Douay - Rheims Biblie
V týchto dňoch musia byť také trápenie, Rovnako ako nie je z vrátil z tvorby , ktorú Boh vytvoril dobre , teraz sa ani byť .

Darby Biblia Preklad
Pre tieto dni musí byť zlatá ako tam nebol rád , pretože som sa vrátil k vytvoreniu , ktoré Bôh stvoril , No , a nikdy sa ;

Angličtina revidovanej verzie
Pre tieto dni sa Súženie, Ako jest tam nebol , ako z vrátil z tvorby , ktorú Boh vytvoril dobre , teraz , a nikdy sa .

Webster je preklad Biblie
V týchto dňoch musí byť utrpenie , ako jest nebolo od vrátila z tvorby , ktoré Bôh stvoril k tomuto času , bez bude .

Svet Prejsť Biblie
V uvedených dňoch bude útlaku, Ako tam nebol , ako z vrátil z tvorby , ktorú Boh vytvoril dobre , teraz , a nikdy nebude .

Youngov doslovný preklad
Pre tieto dni sa Súženie , ako jest nebolo od vrátila z tvorby , že Boh stvoril , až teraz, a mať nebude ;
Čo sa stane , " v tých dňoch " útlaku a spôsobiť , že budú chudobní ľudia ? My zvýšiť čítanie Marka 13:14-18

Označiť 13:14-18 Biblie
Ale 14 uvidíte ohavnosť spustení , tam stál , nemal by ste dal ( čitateľ pochopiť ) , potom utiecť do hôr , sú v Judsku ;
15 A na streche nie prísť nadol , na základe zmluvy , aby sa nič v jeho dome ;
16 A v tejto oblasti vrátiť , aby jeho oblečenie .
17 Ale beda nangagpapasuso nangagdadalangtao a v tých dňoch !
18 A modliť vy , ktoré sa nevyskytujú v zime .

Lopata pre ohavnosti spustení , takže ľudia budú chudobní . Ak je teda pojem "včas " v Luke 21:27 na dobré správy preklad Biblie po temný deň a zničiť mesiac a hviezdy , počas súženia po ohavnosti spustení .

Táto otázka , kto mi email odpovede , podľa neho , kazateľ v rádiu . Odpoveď je povedal , aby ho v Matúš 25:32 dobrých správ Biblie .

Matthew 25:32 ( Dobré správy Biblie )
32 V tej dobe, Matitipon ho pred všetky ostatné . Oni pagbubukud ho oddelene od seba navzájom , rovnako ako pastier oviec a kôz .

Pojem " in time " v Luke 21:27 , podľa kazateľa , podľa e - mailu žiada , je rovnaký ako u Matúša 25:32 . Bolo ležiace blízko pravde . Vzhľadom k tomu , termín " in time " v Luke 21:27 sa vzťahuje na tmavé po západe slnka a mesiaca a zničiť hviezdy , zatiaľ čo termín " in time " v Matthew 25:32 sa vzťahuje na nárek Syna človeka Matthew 25:31 , že naša kababasa bod len zatiaľ .

Matthew 25:31 ( Dobré správy Biblie )
31 Syn človeka príde ako King , so všetkými anjelmi , a jeho elegantný luluklok trón .

Lož blízko k realite Aby sa tak stalo v rovnakom čase , ako je lož Satan ! A ako ste e - mail , rádio kazateľ povedal , že neznáme dátum a čas príchodu na Syna človeka , ako sú písané v Matthew 24:36 . Súhlasím s tým, že naozaj neviem, kedy sa naplnenie ohavnosti spustení tejto ochrannej známky príchod Syna človeka .

Mnoho skutočne pansirang tráve poľa . V poli , zatiaľ čo doteraz nabubunga , odstrániť burinu z plodín . Ale keď zanedbanej nagkauhay je len burinu až do zberu sa neuvoľňuje zrnká ryže . A úrodu , tráva je sprevádzaný nagagapas , odrezať obilia na slamu kinakapitang . Zahrnúť do trávy slamy horieť v ohni .

Kto určuje a.k.a. Izaiáš 9:6,7 Emmanuel ?

Dajte nám vedieť , kto je Emmanuel . Pamätajte tučný listy .

Izaiáš 9:6,7
6 Pre k nám narodí dieťa , bude nám daný syn , aby mužom , a vláda bude na rameno : a jeho meno sa nazýva Skvelé , radca , Božský bohatýr , Otec večnosti , princ mier .
7 Rast jeho vlády a mier musia byť bez konca , na stolici Dávidovej a jeho kráľovstvo , vytvoriť, a zachovať právo a spravodlivosť od teraz až do navždy . Toto úsilie vykonávať Hospodin Zástupov .

Obrázok z : http://www.1st-art-gallery.com/Bartolome-Esteban-Murillo/The-Two-Trinities-1675-82.html

Jeremiáš 33:15,16
15 V ten deň , a v tej dobe , som pasusuplingin David pobočka spravodlivosti ; a sa vykonávajú právo a spravodlivosť pozemkov .
16 V tých dňoch bude zachránený Júda, A Jeruzalem bude bývať bezpečne : a toto meno sa nazýva : Pán náš spravodlivosť .

Poznámka : pasusuplingin len pobočky .

Jeremiáš 23:5,6
5 Hľa , prichádzajú dni , hovorí Pán , Aj zvýši Dávidovi výstrelok spravodlivý , a bude kraľovať ako kráľ a riešiť uvážlivo , a vykonáva právo a spravodlivosť v krajine .
6 V jeho dňoch dôjde Judsko , bude spasenýA Izrael bude prebývať v bezpečí : a jeho meno sa nazýva , Pán Boh náš spravodlivosť .

Poznámka : len zvýšiť , aby David výstrelok spravodlivý . Keď pasusuplingin alebo zvýšiť výstrelok spravodlivý ?

Jeremiáš 30:7,8,9,21
7 je ! pre tento deň je veľká, že nikto nie je rád , že : On potom Počas ťažkosti Jakobovho ;ale musí byť .
8 A v ten deň , hovorí Hospodin Zástupov , že zlomím jeho jarmo z teba , a prasknú tvoja putá a že slúži už žiadna cudzie ;
9 Ale budú slúžiť Hospodinovi , svojmu Bohu , a Svojho kráľa Dávida , ktorého som im zvýši .
21 A Ich knieža musí byť jedným z nich , a ich guvernéra postupuje od prostred nich ; a nechám ho , a on sa obráti ku mne : pre tých , ktorí sa odvážia priblížiť so mnou ? hovorí .

Posol Boží , ktorí prichádzajú vo veľkej ťažkosti v priebehu dňa že nikto nie je rád , že ?

Daniel 12:1,2
1 a V tej dobe sa Michael vstať , veľký ochranca , , ktorí stoja pre dobro detí svojho ľudu , a tam bude čas súženia , že nikdy nebol , pretože tam bol krajiny do tej doby , a v tej dobe ľudia tvoji , bude spasený , každý, kto bude písaný v knihe .
2 A mnohí z tých , ktorí spia v prachu zeme , procitnou , jedni k životu večnému , druhí k hanbe a ku potupa večné .

Daniel 10:21
21 Ale poviem vám pravdu napísaný v Písme , a nie je pomoci , aby mi proti nim , ale Michala kniežaťa vášho .

Izaiáš 4:2,3
2 V ten deň bude krásne a slávne pobočka Pána , a ovocie krajiny musia byť vynikajúce a pohľadný pre nich , že sú unikol z Izraela .
3 pass , ktorý je ponechaný na Sione , a on zostal v Jeruzaleme , tzv svätý , dokonca aj každý písomný medzi žijúci v Jeruzaleme:

Nikdy predtým veľké súženie alebo problémy , takže Ježiš nie je Michael . Čítame Ježiš povedal .

Matthew 24:21
21 Alebo potom musí byť hrozné Súženie , že nebolo od začiatku sveta až teraz , a sa nestane nikdy .

Jeremiáš 30:7 ( nič podobného ) , Daniel 12:01 ( nikdy nebola ) a Matthew 24:21 ( nestalo od začiatku )

Veľké súženie nie je nezvyčajné , preto sa nikdy povedal , od začiatku sveta . Rovnaké Daniel 12:1 , problémy , ktoré sa nikdy nestalo .

Daniel 12:01 hovorí , že Michael bude " Stand Up " sa rovná zvýšenie , čo znamená , že nedošlo k jej predikcie , ako Ježiš povedal : " došlo " Takže Michael nie je Ježiš .

Pamätajte , hovorí k Jeremiášovi počas 30:7-9,21 zvýšenie ťažkosti David ( Miguel ) , tak to stojí v Daniel 12:01 že Michael bol erekciu vzkriesenie David v čase ťažkostí .

Ak sa mladý muž bol Izaiáš 9:6,7 Michael a Michael nebol Ježiš , kto je Ježiš ?

Ezekiel 34:11-13
11 Pre Toto hovorí Pán Hospodin : Hľa , ja, dokonca aj ja, Hľadať moje ovce , a bude sa snažiť o ne .
12 Ako pastier svoje stádo v deň, keď je medzi jeho rozptýlené ovce , a tak som sa hľadať svoje ovce , a doručiť je všade boli rozptýlené v zamračenej a tmavej deň .
13 A dovediem ich do ľudí , a zhromaždíme je z krajiny , a privediem ich do ich krajiny , a je pásť na izraelských horách , a vodných tokov , a vo všetkých obývaných miesta v krajine .


Ježiš je Pán Boh . Je otcom . Osvedčený !

Vzkriesenie

Všetci sme aasam vzkriesenie . Kto sa nesnaží získať ho znova ? Ale kto je prvé vzkriesenie ? A aký druh vzkriesenie tešiť na príchod Syna Božieho ?

Čítame nejaké vyhlásenie o vzkriesení v 1 Solúnčanom 4:14-17

1 Solúnčanom 4:14-17
14 Alebo keď sme magsisisampalatayang Ježiš zomrel a vstal z mŕtvych , tak aj spať v Ježiša Boh privedie s ním .
15 K tomu , hovorím vám slovom Pána , že sme nažive , ktoré sú aj naďalej až do príchodu Pána Nemôžeme zabrániť im , ktoré sú zaspal .
16 Alebo sám Pán zostúpi z neba sa kričať , s hlasom archanjela a s Božou poľnica a Mŕtvi v Kristovi , vstanú najskôr znova .
17 Potom my, kto sú nažive , ktorí zostávajú , sa chytil až spolu s nimi v oblakoch , v ústrety Pánovi vo vzduchu , a tak Pán sa s nami navždy .

Zmŕtvychvstania je duchovný alebo litiral ? Ale najprv si skontrolujte , či je archanjel , ako je to prichádza a kto to bol . Niečo hovorí , neprišiel archanjel hovorí, ale len počuť , ako kričí z neba . Majú pravdu ? Čítame v Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 A v tej dobe postaví sa Michal , knieža veliké , ktorý kandiduje na dobro detí svojho ľudu , a bude čas súženia , ak nebolo od vzniku národa až do tej doby , a za tú dobu sa uloží tvoj ľud , každý , kto musí byť napísané v knihe .
2 a mnohí z tých , ktorí spia v prachu zeme , procitnou ; jedni k životu večnému , a niektorí k hanbe a ku potupa večné .

Archanjel Michael sa blíži . Nemožno oddeliť archanjela v 1 Solúnčanom 4:16 a Daniel 12:1,2 , pretože sa vyskytujú iba dvakrát znovu mŕtvych hovorí Biblia . Zjavenie 20:5

Duchovný alebo vzkriesenie litiral istý výsledok Príchod Miguel a kto - kto prvý zdvihol ?

Odpoveď je espritual vzkriesenie . A prvý zvýšil izraelského ľudu . Dôkazy máme čítať v Ríme 11:7-8,15

Rím 11:7-8,12,15
7 Čo je hľadanie Izrael, že nedostala , ale kinamtam vymenovanie a iných sú :
8 Podľa písomné , Boh im dal ducha spánku , oči nevideli , a uši nepočuje dodnes .
12 Preto teraz , keď patria ako bohatstvo na svete , a straty sú bohatstva pohanov , čím viac ich plnosť ?
15 Pre Ak pagkakatakuwil z nich je zmierenie sveta , Čo je tak prijímať , ale život z mŕtvych .

Povedzme , že v odseku 8 , ktorý dal im ducha spánku , to znamená, že kým nebudú vidieť a počuť pravdu , že zostane spiace alebo mŕtve . A re - prijatie z nich ( V15 ) zodpovedá dáva život mŕtvym .

Preto sa prvé veľké plody sú vznesené, alebo izraelského ľudu .

Odhalenie 7:4-8
4 A počul som počet uzavretých , ktoré 144000 uzavretých, Z každého pokolenia synov Izraela :
5 Z pokolenia Júda boli zapečatené dvanásť tisíc , z pokolenia Ruben dvanásť tisíc , z pokolenia Gád dvanásť tisíc ;
6 Z pokolenia Asser dvanásť tisíc , z pokolenia Naftaliho dvanásť tisíc , z pokolenia Manases dvanásť tisíc ;
7 Z pokolenia Simeon dvanásť tisíc , z pokolenia Levi dvanásť tisíc , z pokolenia Izachár dvanásť tisíc ;
8 z pokolenia Zabulon dvanásť tisíc , z pokolenia Josef dvanásť tisíc , z pokolenia Benjamín dvanásť tisíc boli zapečatené.

Odhalenie 14:1-5
1 A videl som , a hľa, Baránok stál na vrchu Sion as ním sto štyridsať štyri tisícky sa jeho meno a meno jeho Otca napísané na čele .
2 A počul som hlas z neba , ako hlas mnohých vôd a ako hlas veľkého hrom : a počul som hlas bol ako harfenistka hrať svoju harfy :
3 A oni nangagaawitan , ktoré sa zdajú Nový song pred trónom , pred tými štyrmi bytosťami a starší : a žiadny človek mohol naučiť pesničku , ale sto štyridsať štyri tisícky , dokonca aj tých, ktorí si kúpili pôdu od .
4 Tieto neboli poškvrnená so ženami , pretože sú panny . A je to nasledujú Baránka, kamkoľvek ide . Tie boli zakúpené z radov mužov , ktorá má byť prvotiny Bohu a Baránkovi .
5 A v ich ústach nebol nájdený lož : že sú bez chyby .

Rimanom 13:11
11 A to , vedel , že čas je teraz Prebuďte sa čas , kedy budete spať : Pre túto chvíľu bližšie k nám , ako je bezpečnosť , keď sme uverili .

Efezským 5:14
14 Tak on hovorí , Prebuď sa ty spíš , a vstaň z mŕtvych , a sa tebe Kristus svetlo .

1 Korintským 15:23,34,46
23 Ale každý vo svojom stave , Kristus prvý ovocie ; potom Kristus na jeho príchod .
34 Sa vzbudíte po spravodlivosti , a nie je hriech , pre niektoré nemajú poznanie Boha , hovorím vám presunúť to hanba .
46 Aj keď duch nie je o prvú , ale na zemi , potom duchovné .

Niekoho by mohlo napadnúť , že po tele alebo litiral alebo fyzické vzkriesenie je prvé vzkriesenie . Ale pravda , že som zomrel po Pána Ježiša ? Čítame John 8:51 a John 11:25,26

John 8:51
51 Veru, veru , hovorím vám : Ak bude kto zachovávať moje slovo , on sa nikdy neuvidia smrť .

John 11:25,26
25 Ježiš mu povedal : " Ja som vzkriesenie a život : Kto verí vo mňa , aj keby zomrel , bude žiť ďalej ;
26 A ten , kto žije a verí vo mňa , neumrie naveky . Ty tomu veríš ?

Ale stále vieme, ako litiral a fyzickej vzkriesenia sa stane, keď archanjel . Sme späť v predchádzajúcom odseku .

1 Solúnčanom 4:14-17
14 Alebo keď sme magsisisampalatayang Ježiš zomrel a vstal z mŕtvych , tak aj spať v Ježiša Boh privedie s ním .
15 K tomu , hovorím vám slovom Pána , že sme nažive , ktoré sú aj naďalej až do príchodu Pána Nemôžeme zabrániť im , ktoré sú zaspal .
16 Alebo sám Pán zostúpi z neba sa kričať , s hlasom archanjela a s Božou poľnica a Mŕtvi v Kristovi , vstanú najskôr znova .
17 Potom my, kto sú nažive , ktorí zostávajú , sa chytil až spolu s nimi v oblakoch , v ústrety Pánovi vo vzduchu , a tak Pán sa s nami navždy .

Ak sa domnievajú , že Pán nezomiera , ktorí zomreli v Kristovi , vstanú najskôr ? Sme späť Daniel 12:1,2

Daniel 12:1,2
1 A v tej dobe postaví sa Michal , knieža veliké , ktorý kandiduje na dobro detí svojho ľudu , a bude čas súženia nebolo , jako jest národ , až do tej doby , a za tú dobu sa uloží svojich ľudí , Každý , kto musí byť napísané v knihe .
2 a mnohí z tých , ktorí spia v prachu zeme , procitnou ; jedni k životu večnému , a niektorí k hanbe a ku potupa večné .

Dajte nám vedieť , kto sú napísané v knihe . Sú mŕtvi , alebo živé ? Odpoveď je život . Prečítajte si Izaiáš 4:2,3 čítame

Izaiáš 4:2,3
2 V ten deň bude krásne a slávne pobočka Pána, A ovocie zo zeme musia byť vynikajúce a pohľadný pre nich , že sú unikol z Izraela .
3 pass , ktorý je ponechaný na Sione , a on zostal v Jeruzaleme , tzv svätý , a to aj Každá písomná medzi žijúce v Jeruzaleme ;

Kto je oborom Pána ?

Jeremiáš 23:5,6
5 Hľa , prichádzajú dni , hovorí Pán , Aj zvýši Dávidovi výstrelok spravodlivý , a bude kraľovať ako kráľ a riešiť múdro , a činil súd a spravodlivosť v krajine .
6 V jeho dňoch dôjde Judsko bude spasený , a Izrael bude bývať bezpečne ; a jeho meno sa nazýva , Pán Boh náš spravodlivosť .

Keď ste uložili Júda a Izrael ? A čo je meno posla Božieho prísť ? Sme späť Daniel 12:1,2

Daniel 12:01
1 A v tej dobe sa Michael vstať, Veľký ochranca , ktorý kandiduje na dobro detí tvojho ľudu : a bude čas súženia , ako nikdy nebola , pretože tam bol národ do tej doby , a v tej dobe ľudia tvoj musí byť dodanáKaždý , musí byť napísané v knihe .
2 A mnohí z tých , ktorí spia v prachu zeme , procitnou ; jedni k životu večnému a niektoré na hanbe a ku potupa večné .

Ak ste dont , Michael výstrelok spravodlivý .

Krst v ukrižovanie je krst Duchom .

Luke 12:50
Ale 50 Krstom mám podstúpiť , a ako som zúfalý , kým nie je dokončené ?

Označiť 10:38
38 Ale Ježiš im povedal : Neviete , zač prosíte . Mangakaiinom vy kalich , ktorý ja pijem , že ? alebo mangababautismuhan krstom , ktorému i ja sa krstím ?

Vzhľadom k tomu , krst Syna Božieho , takže sme prijali krst .


Rimanom 6:4-6
4 Pochovaní sme teda s ním skrze krst v smrť : že Kristus bol vzkriesený z mŕtvych slávnou mocou svojho Otca , tak aj my vstúpili na cestu nového života .
5 Lebo ak sme s ním na podobu jeho smrti , budeme aj tak na podobu jeho vzkriesenie ;
6 vieme , že náš starý človek ukrižovaný s ním , že telo vinníkom bol zničený , a keď tak, že nemáme viac fascinovať hriech ;

Kolosanom 2:13
13 A boli mŕtvi vo svojich hriechoch , a neobřízce svojho tela , jest on zrýchlil spolu s ním a odpustil všetky naše hriechy ;

Kolosanom 3:1,2,3,9,10
1 Ak je Máte vzrástla s Kristom , hľadať to , čo hore, kde Kristus sedí po pravici Boha .
2 Nastavte si náklonnosť k veciam , a nie na veci na zemi .
3 Pre ste mŕtvi , a váš život je skrytý s Kristom v Bohu .
9 Lež ani jeden do druhého , zatiaľ čo odložiť starého človeka s jeho skutkami ,
10 A vy kladený na novú osobnosť , , ktorá je predĺžená v poznanie podľa obrazu toho, ktorý stvoril ho :

Efezským 2:05
5 Hoci sme boli mŕtvi pre svoje hriechy , zrýchlil nás spolu s Kristom ( Milosťou ste spasení )

V súhrne vzkriesenie bol duchovný . A prvý zvýšil domáci Boží je ekvivalentná k Božiemu ľudu , ktorý je Izrael . V rovnakom vzkriesenie Miguel prijal vzkriesenia , pretože on bol zabitý a ukrižovaný s Pánom .


1 Petr 4:17
17 Pre prišiel čas začatia posudzovania Božieho domu ; a pred nami , čo sa stane tým, ktorí nie sú Povolná Božiemu evanjeliu ?

Rimanom 2:9,10
9 Súženie a úzkosti , na každej duši človeka činícího zlé , prevažne židovskej , a tiež v gréčtine ;
10 Ale sláva , česť a pokoj každému človeku , že worketh dobré, najprv pre Žida , prvý, a tiež na grécke :

Máme zistiť , či 144.000 a bezpočet ľudí v Zjavení 7 je duch ( litiral ktorý zomrel ) , alebo tých, ktorí sú z mäsa a krvi .

Aká je povaha z nich ?

Zjavenie 7:16,17
16 Budú hlad nič viac , ani smäd nič viac , nie sú však ani hit slnka alebo tepla ;
17 Alebo Beránek , ktorý je uprostred trónu bude ich pastierom , a oni papatnugutan pramene vôd životaA Boh im zotrie každú slzu s očí .

Destiláty ( litiral zomrel ) Nemá hlad alebo smäd ? A robí duch papatnugutan pramenitej vody života ?

John 6:35,54,55
35 Ježiš im povedal : , Ja som ten chlieb života : že prichádza ku mne , nikdy hlad , a on že verí vo mňa , nikdy nebude žíznit .
54 Ten , kto je moje telo a pije moju krv , má večný životA ja zvýši mu na posledný deň .
55 Lebo moje telo je skutočný jedlo a má krv je skutočný nápoj.

My určite nie hlad a smäd , nie sú ľudia s telom a krvou , pretože Pán povedal , ľudí nažive , s telom a krvou . Ak sú mŕtvi litiral ( fyzické , materiálne , zmyselné ) , že vznesené prečo dá pramenitej vody života , ak sú nesmrteľní ? Ak sa tak ďalej by sa zdať , že pramenitá voda života ( litiral zdroj ) ponúka život a nie krv a telo sa proti učenia Biblie .

Čo je zdrojom vody pre život ?

Jeremiáš 17:13
13 Ó Pane , nádej Izraela , sú všetky, ktoré opúšťajú ťa za čo hanbiť . Tí , kto ku mne bol napísaný v krajine , pretože opustili Pán, prameň živej vody .

John 7:37-39
37 V posledný potom deň ten veľký sviatku toho , stál Ježiš a volal , rka : Ak sa niekto smädný, nech príde ku mne a pitie .
38 Kto verí vo mňa , ako Písmo hovorí , je z brucha jeho pohrnú rieky živej vody .
39 ( Ale to povedal o Duchu , prijímať , ktorí veria v neho : pre Ducha ešte dané , pretože Ježiš ešte nebol oslávený . )

Papatnugutan znamená vody studnice života Baránka bude mať ľudia viery . A tak ďalej , nemajú hlad ani smäd , pretože prinesie ľuďom vieru skrze svoje telo a krv .

Č hlad alebo smäd , pretože kŕmiť .

Žalm 23:2
1 Hospodin je môj pastier , nebudem .
2 On pinahihiga ma na čerstvé pastviny ; On vyvodí ma u vody salónik,

Ezechiel 34:14
14 I bude pásť s dobrou pastviny , a vysoká nadmorská výška hory Izraelské ich zložiť je : tam musí ležať v dobrej násobne a na tuk pasienky, sa živia na horách izraelských .

Pinastol prírodné , ak sú pocit , hlad a smäd a mabibilad teplo dňa , pretože prinášajú pastier pri vode , kde tieňa na poludnie . Žalm 23:2

Aký je stav posla Božieho ľudu dnes nie sú oni hit slnka alebo teplo ? ( Poznámka : užtučne )

Izaiáš 49:8-10
8 Toto hovorí Hospodin , v prijateľnej dobe som počul som ťa , a deň spásy som ti pomohol : a ja budem zachovávať tebe, a dať tí ľudia, vytvoriť krajine , spôsobiť zdediť pustý dedičstva ;
9 Hovoria, že sú viazané , Choď tam , oni sú v tme , Shew sami . Jedia v uliciach , a všetkých holých návršiach sa ich pastviny .
10 Nebudú hlad ani smäd, sa ani teplo , ani slnko ; pretože ten , kto milosrdenstva na nich musí viesť , a to aj pramene vôd je povinný viesť je .

Izaiáš 42:6,7
6 Ja Hospodin som ťa volal v spravodlivosti , a bude držať ruku tvoju , a držať ťa , a dať tí ľudia, S ohľadom na zemi ;
7 Ak chcete otvoriť slepé oči , abys vyvádzal väzňov vo väzeníA im , že sedeli v tme , z väzenia .

Izaiáš 61:1,2
1 Duch Pána Hospodina je nado mnou ; pretože Pán pomazal , aby som niesol radostnú zvesť pokorným , poslal ma liečiť zlomené srdce , aby som vyhlásil zajatcom slobodu a väzňom otvorenie žalára , aby väzni ;
2 Ak chcete vyhlásil leto Pána , a deň pomsty nášho Boha , potešiť všetky , ktoré smúti ;

Izaiáš 11:1,2
1 A zdá sa , že kmeň Jesse , a vetva od jeho koreňov výnosov :
2 a Duch Pána Na ňom spočinie , ducha múdrosti a porozumenia , mohla by duch rady a duch poznania a bázne Pána ;

Jeremiáš 23:5,6
5 Hľa , prichádzajú dni , hovorí Pán , že som zvýši Dávidovi výstrelok spravodlivý , a bude kraľovať ako kráľ a riešiť múdro , a činil súd a spravodlivosť v krajine .
6 Za dní jeho spasený bude Juda , a Izrael bude prebývať v bezpečí : a jeho meno sa nazýva , Pán Boh náš spravodlivosť .

Jeremiáš 30:7,8,9,21
7 je ! pre tento deň je skvelá , none je mu podobné : i čas ťažkosti Jakobov , ale musí byť .
8 A v ten deň , hovorí Hospodin Zástupov , že zlomím jeho jarmo z teba , a prasknú tvoja putá a že slúži už žiadna cudzie ;
9 Ale budú slúžiť Hospodinovi , svojmu Bohu , a todo svojho kráľa Dávida , ktorého som zvýši im .
21 A ich Prince bude jeden z nich , a ich guvernéra postupuje od prostred nich ; a nechám ho , a on sa obráti ku mne : pre tých , ktorí sa odvážia priblížiť so mnou ? hovorí .

Daniel 12:1,2
1 A v tej dobe sa Michael vstať , veľký knieža , ktorý kandiduje na dobro detí tvojho ľudu ; a bude čas súženia , ako nikdy nebola , pretože tam bol národ do tej doby : a v tej dobe ľudia tvoji , bude spasený , každý , kto musí byť napísané v knihe .
2 A mnohí z tých , ktorí spia v prachu zeme , procitnou , jedni k životu večnému , druhí k hanbe a ku potupa večné .

Preto sa ľudia v štáte posol Boží hovorí v Jeremiáš 23:5 a Jeremiáš 30:9 je " zvýšiť " poslal . Ale ľudia nie sú len jednoducho , pretože on bol archanjel Michael .

Archanjel viesť ich tak, aby hladujú a smädní po Božie slovo . Predtým ľudia Boh dal slovo Božie hladu .

Amos 8:11
11 Hľa , idú dni, hovorí Pán Hospodin , pošlem hlad na zemi , nie hlad chleba , ani smäd vody, ale vypočutie slov Pána .

Ak je zlý pastier neprinesie pramenitej vody, kde Shady naozaj spálili v žiary dňa .

Dressing bez jedinej chybičky .

1 Korintským 15:53
53 pre túto porušitelné musí obliecť neporušiteľnosť , a to je smrť obliecť nesmrteľnosť .

Čo k žiadnemu úmrtiu ibibihis ?

Efezským 4:14
24 A si na novú osobnosť , , ktorý po Bohu je vytvorený v spravodlivosti a svätosti pravdy .

Čo je nového človeka je neúplatný ?

Galatským 3:27
Pre 27 všetci , že ste boli pokrstení v ibinihis Kristus .

Ako pokrstený v Krista ?

Rimanom 6:3,4
3 alebo neprijmú viete , že sme všetci pokrstení v Krista Ježiša , boli sme pokrstení v jeho smrť ?
4 pochovaní sme teda s ním krstom do smrti : že Kristus bol vzkriesený z mŕtvych slávnou mocou svojho Otca , tak aj my vstúpili na cestu nového života .

Ti prináša nesmrteľnosť Krista ?

1 Timoteovi 1:10
10 Ale teraz je zjavné z príchodu nášho Spasiteľa Ježiša Krista , ktorý zahladil smrť , a vyniesol na svetlo život a nesmrteľnosť skrze evanjelium,

Čo sa stane, keď osoba dopustili znovu po obdržaní pravdu ?

Židom 10:26,27
26 Alebo ak by sme vedome viny potom, čo obdržíme poznanie pravdy , žiadne obete existujúcu o hriechu ,
27 , ale strašná túžba po súdeniu , a planúceho ohňa pozre protivníkmi .

Má sudca sumasampalaya Syn Boží ?

John 3:18
18 Kto v neho verí, nie je odsúdený ; neverí , je už odsúdený , pretože neuveril v meno jednorodeného Syna Božieho .

Do zomrú ?

John 8:51
51 Veru, veru , hovorím vám , Ak človek zachovávať moje slovo , musí mu nikdy neuvidia smrť .

Je krst sa narodil Ježiš znovu a urobia Božie kráľovstvo ?

John 3:3,11,12
3 Ježiš odpovedal a riekol mu : Veru, veru , hovorím ti , okrem človek narodiť znova , nemôže uzrieť kráľovstvo Božie .
11 Veru, veru , hovorím ti , Hovoríme k nám , a my sme videli sme svedčiť ; a vy naše svedectvo neprijímate .
12 Keby som vám povedal , tieto veci pozemské a vy neveríte , ako uveríte , či môžem povedať veci týkajúce sa neba ?

1 Petr 1:3,23
3 Požehnaný Boh a Otec nášho Pána Ježiša Krista , podľa svojho veľkého milosrdenstva sme sa narodili opäť živej nádeji vzkriesením Ježiša Krista z mŕtvych ,
23 Vzhľadom k tomu znovu narodili , nie z porušitelného semena , ale z neporušitelného , slovom Božím , ktorý žije a zostáva .

1 Petr 3:21
21 Podľa skutočnej podoby teraz šetrí aj krst , nie uvedenie preč zo špiny tela , ale odpoveď dobrého svedomia Bohu , prostredníctvom vzkriesenie Ježiša Krista ;

Je tam život stále je považovaná za mŕtve ?

1 Timoteovi 5:06
6 Ale ona , že žije v radosti aj keď život je mŕtvy .

Keď nabihisan neporušiteľnosť ( 1 Korintským 15:53,54 ) nesmie byť vinný , pretože vy ste ...

1 Korintským 15:55,56
55 V prípade , O smrti , tvoje víťazstvo ? Kde , ó smrti , tvoj víťazstvo ?
56 víťazstvo smrti je hriech ; a moc hriechu je právo :

Čítame rovnakom duchu 1 Korintským 15:53-56

Rimanom 6:13,14
13 A tiež sa vám ponúknuť svojim členom , aby hriech ako nástroje neprávosti ; ale výnos sami seba Bohu , ako živý z mŕtvych , a svojim členom za nástroj spravodlivosti , aby Boží .
14 Pre hriech nemá vás : Pretože nie ste pod zákonom , ale pod milosťou .

Prvé vzkriesenie príde igagapos anjel a Satan .

20:1,2,5 vyhlásenie
1 A videl som anjela , ako zostupuje z neba , ktoré majú kľúč od priepasti a veliký reťaz v ruke .
2 A on chytil draka , starého hada , ktorý je diabol a satan, i zviazal ho za tisíc rokov ,
5 Ostatní mŕtvi žil kým nie tisíc rokov . To je prvé vzkriesenie .
Anjel je symbolom Miguel .

Uistili sme výsledok duchovné stravy pre prvé vzkriesenie je archanjela prísť . Pretože ak sa prvé vzkriesenie je vzkriesenie litiral sa kvapka druhej vzkriesenie Daniel 12:01 hovorí . Vzhľadom k tomu , prvé navýšenie ( Zjavenie 20:5 ) , sú šťastní , a tiež tí , ktorí hovoria, že Daniel 12:12 Požehnaný dosiahnuť na 1335 deň . Čítame .

Daniel 12:12
12 Blahoslavený je ten , čaká , a príde na tisíc tristo tridsať päť deň .

Takže v 1 Solúnčanom 4:16 a 12:01 Daniel a Zjavenie 20:5 sme istí , že duchovné vzkriesenie .

Odhalenie 20:3
3 A uvrhol do priepasti a zavrel a zapečatil nad ním , že by mali klamať národy , kým sa tých tisíc rokov , potom to musí prepísať mu trochu času .

Satan bude uväznený viac ako tisíc rokov . Ale čo je ekvivalent tisíc rokov podľa Petra ?

2 Petr 3:08
8 Ale nezabudnite , milí priatelia, vec, že jeden deň Pána ako tisíc rokov a tisíc rokov ako jeden deň.

Tisíc rokov sa rovná jeden deň . Čo sa stane v deň ?

Zachariáš 03:09
9 Lebo hľa , kameň , ktorý som predložil Joshua , na jednom kameni je sedem očí : Hľa , ja rýpať suchom tejto , hovorí Hospodin Zástupov , a I odstráni neprávosť tejto krajiny v jeden deň .

Zachariáš 14:7
Ale 7 deň , je známe, že Pán, Bez bude deň, ani noc : ale to musí byť , v noci žiariť .
8 prejsť ten deň , že budú vody živé z Jeruzalema, Polovica z nich smerom k moru východnému , a diel ich k moru : v lete iv zime sa stane .
9 a Hospodin za kráľa nad celou krajinou : v ten deň bude Hospodin je jeden , a meno jeho jedno.

Židom 4:07
7 je undiscriminated ho zase jeden deň, Teraz po nejakej dobe povedal piesne David ( ako on hovoril, že pred ) , teraz Ak počujete jeho hlas , Nezatvrzujte svoje srdcia .

Takže mali urobiť, je mať jeden deň , aby porazil diabla . Ale jedného dňa to znamená navždy v našich srdciach .

Teraz , pri druhom vzkriesení niekedy zápas Daniel 12:01 ? Prosím aj prispôsobíme sa jej . Vzhľadom k tomu , nepočúvali volanie Božie , bol jeho hlas vzkriesený v odsúdenia , pretože nemajú pinahalagahan deň stanovený Boha počuť jeho hlas . Prvé vzkriesenie , počúval hlas Božieho Syna sa nikdy zomrieť navždy , pretože pinahalagahan " jeden deň " počuť hlas Boží z ich hrobov .

My kontingentu a duchovné výživu litiral povedať druhému vzkriesenie pre 1 04:05 Petr a akty 10:42 , že sudca je mŕtve a živé ekvivalent dobra a zla .

1 Petr 4:05
5 vyplýva , že dám na účet kto je pripravený súdiť živých i mŕtvych .

Skutky 10:42
Ami'y 42 A prikázal nám kázať ľudu a svedok On je menovaný od Boha , aby sa sudca živých a mŕtvych .

Ako môžeme byť duchovný , a nie kontingentu litiral , že vzkriesenie stalo ?

John 8:51
51 Veru, veru , hovorím vám , Ak človek zachovávať moje slovo , musí mu nikdy neuvidí smrť.

Pán jasne povedal , že smrť nikdy držať svoje slovo , ktoré sa majú zle a povedal , že Pán zomrel , držal svoje slovo , že ?
Daniel 12:1,2
1 A v tej dobe postaví sa Michal , knieža veliké , ktorý kandiduje na dobro detí tvojho ľudu : a bude čas súženia , ako nikdy nebola , pretože tam bol národ do tej doby , a za tú dobu ľud , musí byť dodaná , každý , kto musí byť napísaná v knihe .
2 a mnohí z tých , ktorí spia v prachu zeme , procitnou , jedni k životu večnému , druhí k hanbe a večnej hrôze .

Čo Paul povedal o parusahang večné zatratenie ?

2 Solúnčanom 1:7,8,9
7 , a aby vám , ktorí sú trápi ostatné s nami , keď Pán Ježiš z neba s anjelmi moci jeho v plameni ohňa,
8 Nie k odvetným opatreniam nagsisikilala Bohu, A im , že nepočúvajú evanjelium nášho Pána Ježiša :
9 Kto bude potrestaný , s večná záhuba z prítomnosti Pána a od slávy jeho moci .

Tiež to , čo Peter povedal o horiaci oheň ? Je to deň súdiť ?

2 Petr 3:7,8,10
7 Ale nebesá a krajinu , rovnakým slovom boli uložené do ohňa , boli vyhradené na deň súdenie a zničenie bezbožných ľudí .
8 Ale nezabudnite , milovaní , záležitosť , ktorá deň u Pána ako tisíc rokov a tisíc rokov ako jeden deň.
10 Ale v deň Pána ako zlodej , ktorý nebesia v ten deň sa vráti s veľkým hlukom a objekty v nebesiach bude rozpustená žiarou, krajiny a práce boli spálené na zemi .

Tiež to , čo John povedal v knihe Zjavenia o deň súdiť , tisíc rokov , oheň a zánik neba a krajiny ?

20:6,7,11,12,14 vyhlásenie
6 Blahoslavený a svätý jest prvé vzkriesenie: No moc nad týmito druhá smrť , ale budú kňazmi Boha a Krista , a mangaghaharing s ním viac ako tisíc rokov.
7 A ak sú splnené tisíc rokov, Je Satan prepustený zo svojho väzenia ,
11 A videl som veľký biely trón , a sedeli tam , v jeho prítomnosti , Krajiny a neba utiekli , a nezistil žiadne miesto pre ne.
12 A videl som mŕtvych , veľké i malé , ako stojí pred trónom , a boli otvorené knihy : a ďalšia kniha bola otvorená , čo je kniha života ; mŕtvi boli súdení podľa veci napísané v knihách , totiž podľa svojich skutkov.
14 A smrť a peklo boli uvrhnuté do ohnivého jazera . To je druhá smrť , i ohnivého jazera.

Čo sa Pán Ježiš povedal o tom ?

Matthew 25:46
46 A pôjdu títo do večných múk : ale spravodliví do večného života .

John 5:28,29
28 nie je v tomto : v nadchádzajúcej dobe, Všetci sú v hrobe bola počujem jeho hlas,
29 a vyjdú ; tí, ktorí robili dobré , vstanú k životu ; a tí, ktorí robili zlé , vstanú k odsúdeniu.

A my jednoducho return 1 Solúnčanom 4:16 a Daniel 12 : 1,2

Židom 10:26,27
26 Pretože ak by sme náhodou trestný čin po tom , čo obdržíme poznanie pravdy , žiadne obete existujúcu o hriechu ,
27 , ale strašná túžba po súdenieA planúceho ohňa pozre nepriateľov.

Po obdržaní pravdu a zhrešili znovu pripravený k streľbe je .

Odsúdenie mŕtvych dôjde po paghihip 7 th trumpetu .

Zjavenie 11:18 
18 A národy rozhnevali , a Váš hnev prišiel , a čas mŕtvych byť súdený, A doba cenu - dávať si lopatou tvojej služobníkov prorokov , a svätí , a strach tvoje meno , malé i veľké , a zničiť zničenie Zeme .

Ak chcete zistiť, čo požiaru čítal s názvom " Fire " .

Štvrtok 17.září 2009


Ja a Otec sme jedno

John 10:30
30 Ja a Otec sme jedno .


Teraz vieme , že David bude posielať Michael archanjel Michael , a nie Ježiša . Tak Ježiš nebol nikto iný ako otec . A to znamená , Ježiš povedal : " Ja a Otec sme jedno " , pretože sa stal jedným je Ježiš . Čítame John 10:38 a John 14:10,11

John 10:38
38 Ale keď to urobím , a to aj tých , nebudete mi veriť , veria , že stavebné práce : aby ste vedeli , a veríme , že Otec je vo mne a ja v ňom .

John 14:10,11
10 ty nie, že ja som v Otcovi a Otec je vo mne ? Slová, ktoré ja hovorím vám hovorím nie od seba: Ale Otec , ktorý vo mne prebýva , robí jeho diela .
11 Verte mi Ja som v Otcovi a Otec vo mne : alebo iného verte mi za prácou tiež .

V čase, keď Ježiš , Syn bol s Bohom , alebo otec . Ducha , ako meno a charakter Ježiša daná otec Michael . Ježiš povedal , by mal povedať , Miguel počuť alebo dokonca rozpoznať hlas zomrie Syna Božieho . Miguel ako počuť viac o dobrým otcom je počuť . Tak Otec je svedok . Nehľadiac na to, otec ukázal, ako dobrý Syna Božieho . Nie je to tiež ťažké opísať Boha , pretože inak človek a Boh . Ľudskosť Ježiša tinutularan Miguel . A žiadny zákon Biblia je nedotknuteľná dokonca povedať , že Michael a Ježiš , Syn Otca . Len súhlasím s tým , že Boží Syn prišiel na sanlibutan.Ang Miguel nemôže mať požadované dokumenty sú vyrobené z.

Židom 1:04
4 To bolo lepšie ako anjeli , sa po viac vynikajúce meno ako oni .
Filipským 2:9,10
9 A tak ona , zvrchovaný Boh , a On dostal meno nad každé meno ;
10 Aby v mene Ježiša všetkých kolená iluhod , ktorí sú v nebesiach a veci na zemi , a to pod zemou ,

Skutky 4:12
12 A v iných je tam spasenie ; preto , že žiadne iné meno pod nebom daného ľuďom ,Po čom musíme byť spasení .

Beriete na vedomie túto pasáž na základe povedal :

John 5:19
19 Ježiš odpovedal a povedal im : " Veru, veru , hovorím vám : Syn nemôže robiť nič sám od seba , ale to , čo vidí Otca robiť ; za všetko , čo robil , to tiež nie je Syn podobne .

John 12:49,50
49 pre Nehovorím zo seba : , ale Otec , ktorý ma poslal , ona mi dala prikázaní , čo by som mal povedať , a čo by som mal hovoriť.
50 A ja viem , že jeho prikázanie je večný život , veci , o ktoré hovorím , je ako Otec mi povedal , tak som sa hovoriť.

Poznámka :

Luke 10:20
22 Všetky veci sú dodávané ku mne môjho Otca : a nikto nevie , kto je Syn , iba Otec , a kto je Otec ako Syn a tie , komu by to Syn .

Matthew 16:27
27 Alebo Syn človeka príde v sláve svojho Otca so svojimi anjelmi , a potom dať každý muž podľa jeho skutkov .

Čítame toto :

Matthew 20:26,27
25 Ale Ježiš privolajúc je , povedal : " Viete , že vládcovia panstvo nad národmi , a ktorí veľkí u nich moci nad nimi .
26 sa nesmie , ale ten , kto sa chcú stať veľkým medzi vami , bude váš služobník ;
27 A ten , kto chce byť medzi vami prvý, bude váš služobník :

Už ste niekedy požiadal sami , ak ste istí , že naše otca , aby sa služobník všetkých ?

Amen .

No comments:

Post a Comment